Collector Bank AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Collector Bank AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Finance Digital Lead

Projektledare, IT
Läs mer Sep 26
Är du personen med kunskap inom både ekonomi och IT och vill agera bryggan mellan vår financeavdelning och IT-avdelning? Då kan du vara den vi söker!

OM ROLLEN

Collector Bank står inför ett arbete med att digitalisera och produktifiera deras interna ekonomiarbete. Rollen som Finance Digital Leads huvudsakliga uppgift att leda detta arbete ur ett IT-perspektiv. Du kommer att tillhöra bankens IT-organisation och jobba tätt tillsammans med utvecklingsteam på IT och stakeholders på vår ekonomiavdelning.

Då det här är en ny roll i organisationen så kommer du ha möjlighet att tänka till om och påverka hur den utvecklas och bör vara. De ansvar som ligger inom rollen från start är:

- att IT på bästa sätt stödjer ekonomi i bankens digitaliseringsresa.
- att kartlägga och analysera vad ekonomi behöver för IT-stöd framåt och förfina det tillsammans med stakeholders och utvecklingsteam.
- prioritera och driva roadmap och backlog kopplat till utvecklingen av det IT-stöd som behövs.
- att de lösningar som tas fram följer Collector Banks strategier och riktlinjer samt gällande juridiktion.


Till en början kommer du vid utvecklingen av nya IT-produkter att arbeta med befintliga utvecklingsteam på Collector Bank. På sikt kan det bli så att du bygger ett eget team, med dedikerade utvecklare som enbart stödjer ekonomifunktionen. Du kommer ha en central roll i ett prioriterat långsiktigt arbete och kommer jobba med kollegor på alla nivåer i organisationen.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse med placering på bolaget huvudkontor i Göteborg. Vi tillämpar flexibelt remotearbete.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att driva framtagning av digitala ekonomi-produkter. Du är van vid att arbeta tillsammans med systemutvecklare och har en övergripande förståelse för hela utvecklingskedjan från kravinsamling till release. I tidigare roller har du kommunicerat med såväl IT som verksamheten och/eller kund och du är bekväm med att agera brygga mellan de tekniska förutsättningarna och användarens behov.

Som person tror vi att du är driven, självgående och har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du är nyfiken, snappar lätt upp nyheter inom det digitala området, vågar testa nytt men kan också vara mycket strukturerad när så krävs. Du brinner för att skapa genomtänkta och värdeskapande digitala lösningar som underlättar och effektiviserar vardagen för användare.

COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector Bank. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingborg, Helsingfors och Oslo. Collector Bank AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen att höra av dig till oss!

För frågor kring rollen - kontakta gärna Nicklas Sehlin, Head of Development Solutions and Credit & Fraud, Nicklas.Sehlin@collectorbank.se

För frågor kring rekryteringsprocessen & oss som bolag - kontakta gärna Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist på jesper.ostlund@collectorbank.se

Vill du hellre prata med oss så når du oss via växeln, 010-161 00 00.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Ansök nu

Infrastructure & Security Engineer

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Sep 22
Ser du säkerhet som en självklarhet och drivs av nyfikenhet - det som kan automatiseras skall automatiseras och är van att arbeta brett inom infrastruktur? Då borde du fortsätta att läsa!

OM ROLLEN & TEAMET

I rollen som Infra Infrastructure & Security Engineer hos oss på Collector Bank kommer en stor del av arbetet att innebära arbete med modern infrastruktur i Azure samt administration av Microsofts SAAS tjänster. Även om vi är långt fram går det alltid optimera och ersätta befintliga lösningar med Paas, Saas och arbeta bort traditionell drift och förvaltning.

Som Infrastructure & Security Engineer ingår du i ett centralt team som tillhandahåller och förvaltar centrala tjänster och stöttar andra devops team på banken med säkerhet och infrastruktur. Teamet arbetar brett, allt från nätverk och klienter till den senaste tekniken i Azure.

Delar av arbetet innebär arbete med traditionell infrastruktur, inte minst vid transformation, så erfarenhet av Windows Server, Active Directory, DNS och liknade är en förutsättning. Därav ser vi att du har erfarenhet av det klassiska även om fokus är på det nya.

Vi försöker ständigt modernisera och automatisera, bygga robusta och säkra lösningar och utmana gamla sanningar genom att vara modiga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.VEM ÄR DU?

Du ser säkerhet som en självklarhet och drivs av nyfikenhet - det som kan automatiseras skall automatiseras.

Vi ser att du har kunskap eller ett stort intresse av nedanstående:

- Gedigen erfarenhet av Azure,
- Flerårig erfarenhet av Office 365/Azure AD/Defender,
- Teknisk kunskap att analysera traditionella lösningar för transformation till Container, Paas eller Saas,
- Teknisk kunskap att hantera tjänster inom Office 365 så som Exchange Online och inom Azure så som Azure Virtual Desktop,
- Djup kunskap inom Identitet, Azure AD, OAuth, OIDC, SAML, Myaccess, Conditional Access, PIM etc,
- Arbetat med säkerhetsprodukter så som Microsoft 365 Defender, Azure Defender, WAF, Firewall,
- Erfarenhet av MDM med Intune, AutoPilot/DEP/KNOX, Azure AD-join etc,
- Kunskap inom Logganalys, allt från syslog till KQL,
- Erfarenhet av automatisering/IAC/Gitops, Powershell, Bicep, Terraform, AzureDevops.


Vi ser det som meriterande om du arbetat med verktyg för regelefterlevnad och ramverk så som Purview och CIS.

COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingborg, Helsingfors och Oslo. Collector Bank AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

INTRESSERAD?

Vad roligt!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Henrik Björkdahl, Head of Common Infrastructure & IT Security, på henrik.bjorkdahl@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om Collector som bolag är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Ansök nu

QA Engineer

Systemtestare
Läs mer Aug 25
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley.

Walley är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005.Nu söker vi en driven QA engineer till vårt Afterpurchase team.

OM ROLLEN

Walleys produktorganisation är uppdelat i autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet är ett av dem och tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt MyWalley & App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s (Objective & Key Results) som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

Som QA engineer har du en bred och drivande roll i teamet där utmaningen är att hålla en hög kvalité samtidigt som du identifierar risker. Du har också en coachande roll där du hjälper teamet att ständigt förbättra sin QA-process. Du kommer arbeta med utforskande manuella tester samt test automatiserings ramverk som är utvecklat med Cypress. Du är hela tiden nyfiken på nya färdigheter och bidrar till en ledande kvalité för våra produkter. Ingen dag är den andra lik. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du både kan utforska systemet med olika verktyg för att säkerställa att systemet fungerar som förväntat. Du skall samtidig kunna fokusera på att automatisera tester. Du är också med och påverkar hur teamets produkter skall utvecklas och bidrar till smarta lösningar för våra kunder.

Placeringen är vid huvudkontoret i Göteborg i våra fina lokaler vid Lilla Bommen. Vi tillämpar Flexibelt remotearbete vilket för oss innebär att arbetet sker både på kontoret samt på distans. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Koncernspråket är svenska och dokumentation sker på svenska och för att lyckas i rollen behöver du tala och skriva svenska flytande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och engagerad för testdriven utveckling och dedikation för att skapa högkvalitativa hållbara lösningar.

Du drar dig inte för att skriva skript som du behöver för att kunna testa ett visst scenario. Du läser, utökar och felsöker våra automattester skrivna i Cypress utan problem.

Saker som är bra att känna till:

- .NET Core
- C#
- Azure
- DevOps
- Continous deployment
- Javascript
- Cypress io
- Selenium
- Git
- Ready API, Postman, Swagger eller liknande verktyg
- MS eller My
- TeamCity
- POM (Page Object Model)
- Data-driven test automation framework
- Basic Linux commands
- Web browser developer tools


Vi ser gärna att du är en teamspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans bygga de bästa lösningarna. Att du har ett par års erfarenhet av testdriven utveckling ser vi som meriterande för denna roll.


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!


OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

INTRESSERAD

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta Kristoffer Dahlström, Product Manager på kristoffer.dahlstrom@walley.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist, på jesper.ostlund@collectorbank.se (https://walley.teamtailor.com/jobs/jesper.ostlund@collectorbank.se)

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Data Scientist

Databasutvecklare
Läs mer Aug 24
Vill du arbeta på ett innovativt bolag där du får utveckla modeller för riskhantering, prissättning och lönsamhetsanalys? Har du ett stort intresse för matematisk statistik och maskininlärning? Då kan du vara vår nya kollega!

TJÄNSTEN

Som Data Scientist arbetar du med att underhålla, validera och vidareutveckla våra modeller och infrastruktur för datahantering. Utöver att bidra till förbättring av gruppens arbetsmetoder och verktyg arbetar du också nära Collectors olika affärsområden och riskavdelning; framför allt genom modelleringsarbete inom områdena risk, lönsamhet, strategi och automatisering. I rollen ansvarar du också för implementation av modellerna i tjänster som kan länkas in i bolagets IT-infrastruktur samt validering, uppföljning och dokumentation av dem.

Du kommer bli en del av vårt Data Science-team på huvudkontoret i Göteborg där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där nya idéer alltid är välkomna. Vi jobbar med samtliga produktområden vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö, där vi bidrar till innovation genom att visa på potentialen i ett datadrivet och vetenskapligt förhållningsätt samt den inneboende kraften i koncept från matematisk statistik. Utöver att möta det behov som övrig verksamhet har när det kommer till modeller för scoring och prognoser finns det även en uttalad ambition att bidra till bankens utveckling genom att driva initiativ startade av Data Science-teamet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse.VI TROR ATT DU

Som söker har en akademisk bakgrund inom ett kvantitativt ämne på masternivå med huvudinriktning mot matematisk statistik eller sannolikhetsteori (studier på doktorandnivå är meriterande). Du har intresse för datadriven modellering och problemlösning samt är bekväm med att omsätta statistisk data till insikter och modeller.

Vi ser gärna att du:

- har god förståelse för data och erfarenhet av statistisk modellering (erfarenhet av näringslivet och tillämpningar mot finans är meriterande),
- har erfarenhet av programmering för att omsätta data och teori till praktik (erfarenhet av Python och är meriterande),
- har förmågan att översätta verkliga problem och affärsfrågor till statistiska termer,
- uppskattar diskussion kring lösningar och har god kommunikationsförmåga,
- tycker om att driva ditt eget arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt,
- verkar för att dela med dig av din spetskompetens och drivs av att lära dig nya saker.


Vidare trivs du med stort eget ansvar, är lösningsorienterad och uppskattar en ombytlig miljö som präglas av höga kvalitetskrav samt vilja till innovation.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!INTRESSERAD?

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Przybyla på timmy.przybyla@collectorbank.se eller 073 712 07 07.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist på jesper.ostlund@collectorbank.se eller 073 712 05 80.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Compliance Officer

Bolagsjurist
Läs mer Jun 8
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse av regelefterlevnadsarbete och vill vara med och utveckla Collector Bank i dessa frågor.

OM ROLLEN

Som Compliance Officer på Collector Bank arbetar du med att följa upp och stödja verksamhetens regelefterlevnad och bidrar därigenom till att skapa en långsiktigt hållbar affär.

Arbetet består bl.a. i att ge råd och stöd till den operativa verksamheten i regelverksfrågor, genomföra kontroller, följa upp affärsverksamhetens regelefterlevnad, identifiera risker och rapportera resultatet till styrelse och ledning. I arbetsuppgifterna ingår också att utarbeta och leda utbildningar för bolagets medarbetare.
Du kommer att arbeta verksamhetsnära och en viktig uppgift är att skapa en god förståelse för bankens affär och dess möjligheter och utmaningar. Arbetet utförs såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare inom Complianceavdelningen. Arbetet innefattar även internationella kontakter genom bankens filialer i Norge och Finland.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig om har ett stort engagemang och intresse av arbete med frågor kopplade till regelefterlevnad.
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom området och den finansiella sektorn.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss är:

- Noggrann och grundlig,
- Strukturerad och kvalitetsmedveten,
- Affärsorienterad,
- Kommunikativ,
- Lösningsorienterad,
- Självgående,
- Prestigelös och lyhörd.


En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor, har hög integritet och värdesätter stort eget ansvar. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sista ansökningsdag är den 15 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Therése Marcks von Wurtemberg tf Head of Compliance på therese.von.wurtemberg@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Sara Cederquist, Chief HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

KYC Officer

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Vi utökar vårt AML-team och söker nu dig som tillsammans med oss vill fortsätta vara med och utveckla effektiva rutiner och processer för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Är du noggrann, självgående och en fena på administration?
Då kan det vara dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som KYC Officer kommer du bli en viktig del i Collector Banks arbete med AML (Anti Money Laundering) och särskilt KYC (Know Your Customer) för att motverka att banken utnyttjas för penningtvätt eller finansiering av terrorism.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kontrollera och i förekommande fall registrera inkommen information från privat- och företagskunder, inklusive utredning av företagskunders ägande- och kontrollstruktur.
- Säkerställa att Collector Banks KYC-rutiner följs i alla delar av bankens verksamhet, inklusive filialerna.
- Rådge kundansvariga och övriga verksamheten om till exempel riskklassificering av kunder och vilka kundkännedomsåtgärder som ska vidtas i det enskilda fallet, för att säkerställa att all information som krävs för analys av kunder finns tillgänglig.
- Följa upp kunder enligt vid var tid gällande krav för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller finansiering av terrorism.
- Arbeta löpande med bankens befintliga kundstock för att tillse att aktuell och tillräcklig kundkännedom finns samt utveckla rutiner.
Arbetet utförs i flera system parallellt och innefattar allt från dokumentation, kontroll, hantering av kompletteringsutskick samt arkivering av kundinformation.

Tjänsten är placerad i Göteborg eller Stockholm och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse inom området och arbetslivserfarenhet inom administration och/eller erfarenhet av kundservice. Du är självgående, strukturerad samt har en administrativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, ha god system- och datorvana, vara noggrann och effektiv med ett granskande öga.
Du har ett starkt driv och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då en del av arbetet består av kundkontakt.Meriterande

- Erfarenhet av AML eller KYC
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom relevant område
- Erfarenhet av företagsaffärer
- Erfarenhet av projektledning
- Vana av kundkontakt


COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sistan ansökningsdag är den 27 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Maria Brattström, Chief AML, maria.brattstrom@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Cheif HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

NPL Coordinator

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 3
Vi utökar nu vårt kreditteam och söker dig som vill vara med att driva förändringsarbete och operativa processer. Är du redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Då kan det vara just dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som NPL Coordinator kommer du att leda uppdrag i syfte att utveckla processer, rapporter och prognoser avseende bankens NPL områden på marknader såsom Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Du bidrar till utveckling av bankens strategier för Collector Banks portföljer av förfallna egna- och förvärvade fordringar. I arbetet hjälper du till med kartläggning, behovsanalyser och kvalitetskontroller mellan befintliga processer, rapporter, verksamhet och teknik för att i nästa steg föreslå förbättringar utifrån ett långsiktigt perspektiv och Bankens målsättning. I uppdraget ingår att projektleda, driva operativa processer, implementera satta strategier och driva förändringsarbete.

Du har ett nära samarbete med bolagets NPL manager och våra befintliga affärsområden Konsumentlån och Walley.

Ansvarsområden;

- Skapa och ta fram ekonomiska rapporter.

- Uppföljning och analys avseende prognostisering av framtida förväntade kassaflöden.

- Säkerställa, utveckla och kvalitetssäkra löpande rapporter och prognoser.

- Koordinering och uppföljning med externa inkassobolag banken samarbetar med samt kostnadsuppföljning.

- Delaktig i kontroll och kvalitetsgranskning.

- Delta alternativt driva förändringsarbete och projektledning.Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom inkasso, bank eller finans och någon form av ekonomisk utbildning. Som person är du strukturerad, analytisk och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare är du driven, initiativtagande och har ett starkt affärsfokus.

För att trivas och lyckas i rollen har du en god finansiell förståelse och förstår vikten av att vara kommersiell i alla dina möten, både internt och externt. Du har arbetat med förändringsarbete, har erfarenhet av att driva mindre projekt och har en förmåga att tänka innovativt samt lösningsorienterat.
Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).

Tidigare erfarenhet av Power BI, strategiarbete och analys och/eller erfarenhet av liknande befattning inom bank, finans eller inkasso är meriterande.COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är den 15 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så ansök redan idag!

Välkommen att höra av dig till oss vid frågor! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Monika Rosqvist Wahlstedt, NPL Manager, på monika.rosqvist@collectorbank.se.
För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Chief HR, på sara.cederquist@collectorbank.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 2
Är du en positiv och engagerad teamspelare som drivs av agilt arbete i en snabbfotad organisation? Motiveras du av utmaningar och mycket ansvar? Då är du den vi söker!

ROLLEN

Nu söker vi en framåtlutad och driven HR Business Partner som vill vara en del av vårt kompetenta och utvecklingsorienterade HR team. Rollen är bred och varierande med mycket ansvar. Du arbetar nära chefer och medarbetare och ansvarar för en dedikerad del av organisationen för att vara en affärsnära part som bistår med proaktiva lösningar och långsiktighet, allt för att skapa förutsättningar för våra medarbetare att nå sina mål.

Du kommer att stötta chefer i alla personalrelaterade frågor och arbeta med både operativa och strategiska frågor. Du förväntas agera som en proaktiv partner som har kunskap och förståelse för verksamheten och dess behov. Du kommer att vara övergripande ansvarig för specifika HR-processer och du bidrar till HR-teamets leveranser i att vidareutveckla företagets kultur.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

- Dagligen konsultera chefer och medarbetare i organisationen
- Rekrytering
- On- och offboarding
- Arbetsrättsliga ärenden, stora som små
- Organisations- och kompetensutveckling
- Ledarskapsutveckling
- Driva och utveckla HR processer
- Löpande arbetsmiljöarbete
- Rehabilitering
- HR administrationTjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en driven, ansvarsfull och engagerad person som vill leverera med hög kvalité. Du är framåtlutad, lösningsfokuserad och positiv i ditt förhållningssätt. Du har ett serviceinriktat arbetssätt och van vid att arbeta självständigt. Du trivs i en fartfylld miljö där du förväntas vara flexibel och ta många egna initiativ. För att lyckas med det är du energirik men fokuserad. Du är en teamspelare som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och skapar förtroende hos både chefer och medarbetare.

För att passa in i teamet behöver du vara en positiv person som ser möjligheterna och arbetar lösningsfokuserat. Du är trygg i rollen som HR Business Partner och har ett modernt synsätt på HR:s funktion i en organisation.

Vi ser att du som söker tjänsten har:

- Akademisk examen med inriktning mot personal och ledarskap
- Flera års erfarenhet av brett kvalificerat HR arbete, gärna inom ett kraftigt växande bolag
- Vana vid att arbeta agilt, affärsnära och datadrivet
- Erfarenhet av konsultativt arbete mot chefer och medarbetare
- Stor erfarenhet av fördomsfri rekrytering
- God kompetens inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift


COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sista ansökningsdag är 29 maj. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så sök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Teresa Åkemar, HR Business Partner, teresa.akemar@collectorbank.se eller Anna Selander, HR Business Partner, anna.selander@collectorbank.se.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Ansök nu

Inhouse Sales

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Sep 5
Gillar du att både sätta upp och nå egna mål. Jobbar du prestationsinriktat och proaktivt och tycker det är viktigt med kundrelationer?


OM ROLLEN

I rollen som Inhouse Sales på Consumer är din huvudsakliga arbetsuppgift att värna om relationen till våra kunder.

I rollen innebär det att:

- Ringa ut till kunder i proaktivt syfte för att se över deras generella lånesituation och undersöka om och på vilket sätt vi kan hjälpa dem att sänka sina generella kostnader,
- Ringa och hjälpa våra kunder att signera sin låneansökan,
- Proaktivt undersöka möjligheterna för eventuell winback,
- Proffsigt ta emot samtal från kunder som vill ansöka om privatlån.


Du ansvarar och planerar själv för att nå dina månadsmål. Dina mål följs upp i tät dialog med din närmsta chef. Här lönar sig prestation och självledarskap!

Som Inhouse Sales är du en del av vårt Outbound team på Consumer som består av ett gäng drivna, härliga och energirika kollegor.

Vill du läsa mer om våra produkter till privatpersoner och om Collector bank som bolag? Klicka (https://www.collector.se/privat/)

OM DIG

Som person är du målmedveten, resultatinriktad och framåtlutad!

För att lyckas i den här rollen har du:

- God kommunikativ förmåga och är lyhörd.
- Lätt för att skapa relationer och förtroende över telefon.
- Ett professionellt bemötande.
- Vana att arbeta kundfokuserat.
- Noggrant och lösningsorienterat arbetssätt.


Du har ett genuint intresse av försäljning och erfarenhet av arbete i liknande roll, gärna där telefonförsäljning varit en del av tidigare arbetsuppgifter.

Vi ser det som meriterande om du som söker har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande. Likaså om har erfarenhet från arbete inom bank eller försäkring.

För att trivas hos oss tror vi att du är en engagerad teamspelare med ett positiv förhållningssätt som motiveras av att få arbeta efter egna uppsatta mål. Du sporras av nya utmaningar och trivs i ett högt arbetstempo där fokus ligger på kunden och kvalitén i dina resultat.

COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i en kultur som präglas av Entreprenörskap, Engagemang och Etik, allt i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingborg, Helsingfors och Oslo. Collector Bank AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

KUL!

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Hellström, Team Leader Outbound, sofia.hellstrom@collectorbank.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist på jesper.ostlund@collectorbank.seVill du hellre prata med oss så når du oss via växeln, 010-161 00 00.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Vill du jobba med grymma & kompetenta kollegor? I schyssta lokaler centralt i Göteborg? Är du social och en stjärna på kundservice?

Ta då chansen att bli en i gänget på Walley Kundservice!

Hos oss på Collector Bank ser vi inga problem, bara lösningar!"

OM ROLLEN
Som kundservicemedarbetare hos oss är du och dina kollegor Collector Banks ansikte utåt mot kund.

Tillsammans med dina kompetenta & engagerade kollegor möter ni våra kunder som kontaktar oss via telefon & mejl för diverse behov gällande vår betallösning Walley.

Varje dag jobbar alla på vårt Contact Center för att ge våra kunder service i världsklass!

Hos oss har du möjlighet att utvecklas både i din roll och inom bolaget.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservicearbete sedan tidigare och drivs av att leverera grym service. Vi tror att du är effektiv och bra på att fatta egna beslut och tar dig an nya uppgifter och utmaningar med en positiv inställning. Vi ser också att du trivs med ett högt tempo och är med och bidrar till en härlig teamkänsla i en energifylld miljö hos oss!

Vi tror också att du...

- alltid arbetar för kundens bästa
- har lätt för att skapa förtroende och är pålitlig
- är flexibel och självständig
- är en do:er
- är nytänkande
- talar och skriver svenska och engelska
För att trivas i rollen bör du även känna dig bekväm med att ha kontakt med kunder som pratar och skriver norska och danska.

OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!VILL DU JOINA?
Gött!
Skicka in din ansökan till oss ASAP! Vi drar igång med intervjuer löpande, så vänta inte!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta då någon av oss:

Rojan Ali, Team Manager - Walley Kundservice på rojan.ali@collectorbank.se (https://app.teamtailor.com/companies/KFxz4AiBvqM/jobs/1606751/edit/rojan.ali@collectorbank.se)

Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist på jesper.ostlund@colletorbank.se

Ansök nu

Product Manager

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley.

Walley är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005.

OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

OM TJÄNSTEN

I tjänsten som Product Manager till vårt Checkout-team är du i en driven och målorienterad roll. Teamets mission är att skapa en sömlös köp-process för slutkunder och erbjuda handlare marknadens mest efterfrågade betalsätt.

Checkout-teamet skapar Walleys frontprodukt för betallösningar som möjliggör för e-handlare och butiker att erbjuda marknadens mest eftertraktade betalsätt. Målsättningen är att skapa friktionsfria köp för att ge handlare större möjlighet att konkurrera i sin bransch.

Vi tror att en exceptionell kundupplevelse stärker relationen mellan handlare och slutkund vilket leder till ökat värde för alla parter.

Som Product Manager på Walley ansvarar du för att skapa och exekvera på produktens strategi i linje med Walleys övergripande mål. Du har stor handlingsfrihet och tar oss till uppsatta mål genom att arbeta datadrivet. Du jobbar i ett korsfunktionellt team samtidigt som är i nära kontakt med stakeholders så väl inom som utanför organisationen.

Arbetsuppgifter:

- Skapa en fantastisk köpupplevelse.
- Skapa roadmap och produktstrategi för utveckling av produkten/erbjudandet samt förankra dessa med stakeholders.
- Stötta teamet i riktning, målsättning och backlogg.
- Generera kund och marknadsinsikter som grund för produktinitiativ.


OM DIG

Genom starkt driv och nyfikenhet driver du utvecklingen av din produkt med fokus på att skapa värde för slutkunderna. Du är orädd i att utmana konventioner och vågar ta ansvar för dina beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och får så väl stakeholders som kunder att förstå din produkt.

Du har flera års erfarenhet i likvärdig roll, tex Product Manager med digitala produkter och gärna i en kombination av B2B- och B2C-kontext.

Extra plus om du har erfarenhet från betallösningar, e-handel eller BNPL i ett snabbväxande produktbolag.REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi har en sommar framför oss och väljer därför att hålla intervjuer från vecka 32 (8 augusti) för att bibehålla en fin kandidatupplevelse. Urval kommer att ske innan dess och du är varmt välkommen att kontakta oss även innan augusti.VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.?

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!??

INTRESSERAD?

Kul! Ansök så återkommer vi till dig. Urval sker löpande och intervjuer kommer att hållas från vecka 32 (pga semestertider), men ansök redan idag och såklart välkommen att kontakta oss!

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta Mikael Anstrin, General Manager Payments, på 073-656 21 28, mikael.anstrin@collectorbank.se och Anna Selander, HR Business Partner, 073-712 05 44, anna.selander@collectorbank.se

Ansök nu

Extrajobb - Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Brinner du för att ge förstklassig service, är flexibel och drivs av att arbeta lösningsorienterat i en föränderlig miljö? Vill du arbeta extra inom kundservice vid behov? Då är du den vi söker!

OM ROLLEN

Som kundservicemedarbetare hos oss är du tillsammans med dina kollegor Collector Banks ansikte utåt mot kund. Tillsammans med dina kompetenta & engagerade kollegor möter ni våra kunder som kontaktar oss via telefon & mejl för diverse behov gällande frågor kring vår betallösning för e-handel samt ärenden kring privatlån.

Tjänsten är en Intermitent anställning vid behov med start omgående, eller enligt överenskommelse med placering vid vårt huvudkontor i Göteborg.

OM DIG

För att trivas och lyckas i rollen brinner du för att ge service i världsklass. En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor. Vidare har du en god beslutsförmåga och har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska). Du tar dig an nya uppgifter med en positiv inställning, trivs i ett högt tempo och är med och bidrar till en bra teamkänsla.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss:

- är serviceminded och alltid arbetar för kundens bästa
- har lätt för att skapa förtroende
- är självständig
- har ett intresse för finans och god ekonomisk förståelse
- har en positiv inställning
- är gymnasieekonom eller har liknande utbildning


För att trivas i rollen bör du även känna dig bekväm med att ha kontakt med kunder som pratar och skriver norska och danska. Det är meriterande om du också talar och skriver norska och/eller danska.OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

INTRESSERAD?

Kul! Ansök med CV och personligt brev senast 15 Juli, så återkommer vi till dig. Urval kommer att ske löpande så ansök så snart du kan, då tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Fredrika Eineskog på 0709-25 28 38 eller maila till fredrika.einskog@collectorbank.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Frontend Developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Apr 14
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

Nu söker vi ytterligare en driven frontend utvecklare till vårt Afterpurchase team, som också har ett intresse för Apputveckling.

OM ROLLEN

Walleys produktorganisation är uppdelat i fyra autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt MyWalley & App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s (Objective & Key Results) som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

Som frontendutvecklare är du med och påverkar vad vi skall utveckla. Teamet tittar löpande på all aggregerad kundfeedback och prioriterar dem kundönskemål som är mest efterfrågade. Vi releasar till produktion varje dag och tittar varje vecka på hur våra nyckeltal påverkas, vilket gör det roligt att jobba tillsammans i teamet. Vi har stora kundflöden i våra produkter, så släpp av nya funktioner märks tydligt i våra nyckeltal.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska så det är viktigt att du behärskar språket.

Placeringen är vid huvudkontoret i Göteborg i våra fina lokaler vid Lilla Bommen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.VEM ÄR DU

Vi söker dig som är en driven och engagerad utvecklare som gillar att analysera data för att bygga den bästa lösningen. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går.

Några av de tekniker du får jobba med är:

- Vue.js
- React
- HTML
- JavaScript
- CSS / SCSS
- .NET Core
- C#
- Continous deployment
Vi ser gärna att du...

..har ett par års erfarenhet av frontend-utveckling.

..är en teamspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor för att bygga de grymmaste lösningarna.

Det är också meriterande om du har ett intresse för Apptuveckling, eller att du kanske har vart med och byggt en app tidigare.

OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar. Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta David Hägg, Head of tech, på david.hagg@walley.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Rekryterare, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

.NET Utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 8
Team Credit & Fraud på Collector Bank söker nu en driven utvecklare med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

VILKA ÄR VI??

Team Credit & Fraud har en central och viktig roll på Collector Bank. Vi bygger och ansvarar för tjänster för hela verksamheten, tjänster för bland annat kreditbedömning och detektering av bedrägerier och penningtvätt. Alla våra system bygger på modern teknik och har höga krav på både tillgänglighet och last.

Som utvecklare hos oss ingår man i ett team med mycket kompetenta kollegor där vi vill ha högt i tak och alla får göra sig hörda och ta plats. Tillsammans förverkligar vi idéer?och utvecklar våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi håller kvalitet i fokus och löser gärna problem tillsammans. Som team har vi helhetsansvar för utveckling, test, deployment och drift.

På Collector Bank har vi en cloud first-strategi vilket betyder att alla tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom utveckling i .NET samt erfarenhet att arbeta i C#. Du är van att skriva tester för all din kod, ditt intresse för jobbet och egen drivkraft är viktig för oss.

Vi tror att du som söker har erfarenhet eller intresse för några av dessa områden:

- .NET Core/C#
- Azure
-


Har du dessutom ett intresse eller erfarenhet av infrastruktur med tekniker såsom Azure DevOps, Docker, Kubernetes eller EventStore så ser vi det som meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar samarbete och dialog med såväl ditt team som stakeholders ute i verksamheten. Vi tror även att du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt, samt att du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?

INTRESSERAD?
Vad skoj!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Nicklas Sehlin, Head of Development Solutions & Credit and Fraud på nicklas.sehlin@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om bolaget är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

QA Engineer

Systemtestare
Läs mer Maj 24
Digitaliseringen inom finansiella tjänster pågår för fullt, och just nu satsar vi på att kunna leverera riktigt bra digitala tjänster inom företags- och fastighetslån samt factoring. Efterfrågan på digitala lösningar är stor bland små- och medelstora företag. Därför behöver vi nu utöka vårt team!

VILKA ÄR VI?

Corporate IT är ett litet och självgående team som har ansvar för utveckling, test, release, drift och support av egenutvecklade system som ingår i företagssegmentet.

Som QA Engineer hos oss ingår man i ett team med mycket kompetenta och trevliga kollegor. Alla får göra sin röst hörd och ta plats. Tillsammans förverkligar vi idéer?och utvecklar våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi fokuserar på kvalitet och löser gärna problem ihop. På Collector Bank har vi en Cloud-first-strategi vilket betyder att alla tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.

Som QA Engineer kommer du att ha en central roll för att hjälpa teamet att förbättra QA processerna löpande och se till att systemet fungerar som det ska.

Placeringen är vid huvudkontoret i Göteborg i våra fina lokaler vid Lilla Bommen. Vi tillämpar flexibelt distansarbete vilket för oss innebär att arbetet sker både på kontoret samt på distans. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.VEM ÄR DU?

Som QA Engineer har du en?bred och drivande roll i teamet där utmaningen är att bibehålla hög kvalitet och identifiera?risker.?Du kommer arbeta med både automatisering där tester skrivs i C# och utforskande manuella tester.

Vi söker dig som är en lagspelare och som har ett stort intresse för QA-processer och erfarenhet eller intresse av C#/.NET, DevOps, Azure, och CIS.

Vi ser gärna att du är nyfiken, positiv, noggrann och strukturerad och drivs av att ständigt utveckla processerna framåt. Gillar du dessutom att felsöka och gräva ner dig i de system vi arbetar i så kommer du passa in perfekt i rollen!

Våra system körs i Azure och det pågår alltid jobb med att optimera och förbättra vår infrastruktur. Det innebär en del teknisk testning med fokus på felhantering, robusthet och prestanda. Du kommer att ansvara för teknisk support och övervakning av systemet samt testning av nya funktioner med kundnytta och enkelhet i fokus.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska så för denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoring-tjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalnings-tjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul att höra!

Ansök redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Robert Sehested, utvecklingschef på robert.sehested@collectorbank.se.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

KYC Officer

Backofficepersonal
Läs mer Jun 15
Vi utökar vårt AML-team och söker nu dig som tillsammans med oss vill fortsätta vara med och utveckla effektiva rutiner och processer för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Är du noggrann, självgående och en fena på administration?
Då kan det vara dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som KYC Officer kommer du bli en viktig del i Collector Banks arbete med AML (Anti Money Laundering) och särskilt KYC (Know Your Customer) för att motverka att banken utnyttjas för penningtvätt eller finansiering av terrorism.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kontrollera och i förekommande fall registrera inkommen information från privat- och företagskunder, inklusive utredning av företagskunders ägande- och kontrollstruktur.
- Säkerställa att Collector Banks KYC-rutiner följs i alla delar av bankens verksamhet, inklusive filialerna.
- Rådge kundansvariga och övriga verksamheten om till exempel riskklassificering av kunder och vilka kundkännedomsåtgärder som ska vidtas i det enskilda fallet, för att säkerställa att all information som krävs för analys av kunder finns tillgänglig.
- Följa upp kunder enligt vid var tid gällande krav för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller finansiering av terrorism.
- Arbeta löpande med bankens befintliga kundstock för att tillse att aktuell och tillräcklig kundkännedom finns samt utveckla rutiner.
Arbetet utförs i flera system parallellt och innefattar allt från dokumentation, kontroll, hantering av kompletteringsutskick samt arkivering av kundinformation.

Tjänsten är placerad i Göteborg eller Stockholm och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse inom området och arbetslivserfarenhet inom administration och/eller erfarenhet av kundservice. Du är självgående, strukturerad samt har en administrativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, ha god system- och datorvana, vara noggrann och effektiv med ett granskande öga.
Du har ett starkt driv och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då en del av arbetet består av kundkontakt.Meriterande

- Erfarenhet av AML eller KYC
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom relevant område
- Erfarenhet av företagsaffärer
- Erfarenhet av projektledning
- Vana av kundkontakt


COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sistan ansökningsdag är den 27 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Maria Brattström, Chief AML, maria.brattstrom@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

KYC Officer

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Vi utökar vårt AML-team och söker nu dig som tillsammans med oss vill fortsätta vara med och utveckla effektiva rutiner och processer för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Är du noggrann, självgående och en fena på administration?
Då kan det vara dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som KYC Officer kommer du bli en viktig del i Collector Banks arbete med AML (Anti Money Laundering) och särskilt KYC (Know Your Customer) för att motverka att banken utnyttjas för penningtvätt eller finansiering av terrorism.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kontrollera och i förekommande fall registrera inkommen information från privat- och företagskunder, inklusive utredning av företagskunders ägande- och kontrollstruktur.
- Säkerställa att Collector Banks KYC-rutiner följs i alla delar av bankens verksamhet, inklusive filialerna.
- Rådge kundansvariga och övriga verksamheten om till exempel riskklassificering av kunder och vilka kundkännedomsåtgärder som ska vidtas i det enskilda fallet, för att säkerställa att all information som krävs för analys av kunder finns tillgänglig.
- Följa upp kunder enligt vid var tid gällande krav för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller finansiering av terrorism.
- Arbeta löpande med bankens befintliga kundstock för att tillse att aktuell och tillräcklig kundkännedom finns samt utveckla rutiner.
Arbetet utförs i flera system parallellt och innefattar allt från dokumentation, kontroll, hantering av kompletteringsutskick samt arkivering av kundinformation.

Tjänsten är placerad i Göteborg eller Stockholm och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse inom området och arbetslivserfarenhet inom administration och/eller erfarenhet av kundservice. Du är självgående, strukturerad samt har en administrativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, ha god system- och datorvana, vara noggrann och effektiv med ett granskande öga.
Du har ett starkt driv och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då en del av arbetet består av kundkontakt.Meriterande

- Erfarenhet av AML eller KYC
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom relevant område
- Erfarenhet av företagsaffärer
- Erfarenhet av projektledning
- Vana av kundkontakt


COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sistan ansökningsdag är den 27 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Maria Brattström, Chief AML, maria.brattstrom@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Cheif HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Backendutvecklare till Consumer IT

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 29
Vi söker dig seniora backendutvecklare som vill vara med och utveckla våra produkter för privatpersoner (sparkonto, privatlån och kreditkort).

OM ROLLEN

Du kommer ingå i ett devsecops-team på cirka 10 personer med helhetsansvar för utveckling, drift, underhåll och test av våra egenbyggda system.

Som senior backendutvecklare tar du en aktiv roll i alla delar av den agila utvecklingsprocessen. Du hjälper till att bryta ner krav och hitta tekniska lösningar, du stöttar dina kollegor och strävar efter ständiga förbättringar i teamets sätt att arbeta. Du är också en viktig del av teamets ständiga arbete inom säkerhet (CIS & ISO 27001).VEM ÄR DU?

Du är en senior utvecklare och har erfarenhet inom .NET

Du besitter god förmåga att delta i och leda tekniska diskussioner men har också förmåga och intresse av att förstå affären på en övergripande nivå. Du verkar för att vi använder modern och rätt teknik för att lösa uppgiften och sätter stort värde vid kvalitet och robusthet.

Vi tror att du:

- Har tidigare erfarenhet av arbete i devops-team
- Har dokumenterad erfarenhet av .NET och Azure
- Trivs med att sprida kunskap och hjälpa dina kollegor
- Har god förmåga hitta lösningar i en föränderlig omgivning


Buzzwords:

NET, Azure, GIT/Azure Devops, Elasticsearch, Event sourcing, CQRS, Azure Security Center, CI/CD, CIS, Terraform, OAuth och OpenID ConnectOM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

INTRESSERAD?

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer? Frågor om tjänsten besvaras av Adam Svensson, Head of Development Consumer på adam.svensson@collectorbank.se

Har du frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, IT-rekryterare på jesper.ostlund@collectorbank.se

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Junior Analyst

Finansanalytiker
Läs mer Maj 23
Vi söker nu dig som är i början av karriären och redo att ta dig an en ny roll hos oss med en erfaren organisation i ryggen. Tycker du om att arbeta med stora mängder data och använder statistik och fakta för att bygga din slutsatser på. Då kan det vara dig vi söker!

OM ROLLEN

Du kommer att bli en del av ett helt nytt analysteam som kommer att vara organiserad under kreditavdelningen.

Även om kreditrisk alltid kommer att vara en central del av ditt arbete så kommer du att arbeta brett i banken med en mängd olika analys-uppdrag, delvis för att du själv ska utvecklas och lära bankens verksamhet och produkter, men även för att bidra till att stärka samarbetet och kommunikation mellan olika avdelningar och team som har olika fokus och perspektiv.

Din främsta arbetsuppgift är väldigt kortfattat att översätta dina observationer i datan till praktiska affärsnyttor för banken. Det kan röra sig om frågor som berör allt från prissättning av lån, till att utvärdera marknadsföring eller prognosticera hur en specifik compliance fråga kommer att påverka olika produkter eller segment i banken.

Både teamet och rollerna är nya, men du kommer att få stöd av en erfaren organisation och intern utbildning i våra produkter, processer och system samt en introduktion till de verktyg och datakällor du kommer att använda för ditt analytiska arbete.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är nyexaminerad med någon form av ekonomiskt inriktad utbildning, möjligtvis med en kortare arbetslivserfarenhet. Du är en nyfiken och begåvad person som gillar att gå till botten med en frågeställning/teori och använda statistik och hårda fakta för att bygga dina slutsatser på.

För att lyckas i rollen måste du vara beredd att arbeta med stora mängder data, det innebär att du behöver vara intresserad av att skriva queries och ta fram ditt underlag själv direkt från databaser. Om du redan kan , DAX och M så är det meriterande, men om du inte behärskar grunderna så kommer du att få lära dig, det är viktigare att du klarar att tänka logiskt och verkligen vill lära dig det du saknar för att bli en självgående analytiker.

Dina främsta styrkor behöver vara inom kommunikation. För att lyckas behöver du kunna visualisera och pedagogiskt förklara vad du har kommit fram till och hur, till kollegor och beslutsfattare i banken.

COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är 15 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så sök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Johan Mann på johan.mann@collectorbank.se, 070-416 94 10

För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Ansök nu

NPL Coordinator

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 8
Vi utökar nu vårt kreditteam och söker dig som vill vara med att driva förändringsarbete och operativa processer. Är du redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Då kan det vara just dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som NPL Coordinator kommer du att leda uppdrag i syfte att utveckla processer, rapporter och prognoser avseende bankens NPL områden på marknader såsom Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Du bidrar till utveckling av bankens strategier för Collector Banks portföljer av förfallna egna- och förvärvade fordringar. I arbetet hjälper du till med kartläggning, behovsanalyser och kvalitetskontroller mellan befintliga processer, rapporter, verksamhet och teknik för att i nästa steg föreslå förbättringar utifrån ett långsiktigt perspektiv och Bankens målsättning. I uppdraget ingår att projektleda, driva operativa processer, implementera satta strategier och driva förändringsarbete.

Du har ett nära samarbete med bolagets NPL manager och våra befintliga affärsområden Konsumentlån och Walley.

Ansvarsområden;

- Skapa och ta fram ekonomiska rapporter.

- Uppföljning och analys avseende prognostisering av framtida förväntade kassaflöden.

- Säkerställa, utveckla och kvalitetssäkra löpande rapporter och prognoser.

- Koordinering och uppföljning med externa inkassobolag banken samarbetar med samt kostnadsuppföljning.

- Delaktig i kontroll och kvalitetsgranskning.

- Delta alternativt driva förändringsarbete och projektledning.Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom inkasso, bank eller finans och någon form av ekonomisk utbildning. Som person är du strukturerad, analytisk och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare är du driven, initiativtagande och har ett starkt affärsfokus.

För att trivas och lyckas i rollen har du en god finansiell förståelse och förstår vikten av att vara kommersiell i alla dina möten, både internt och externt. Du har arbetat med förändringsarbete, har erfarenhet av att driva mindre projekt och har en förmåga att tänka innovativt samt lösningsorienterat.
Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).

Tidigare erfarenhet av Power BI, strategiarbete och analys och/eller erfarenhet av liknande befattning inom bank, finans eller inkasso är meriterande.COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är den 15 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så ansök redan idag!

Välkommen att höra av dig till oss vid frågor! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Monika Rosqvist Wahlstedt, NPL Manager, på monika.rosqvist@collectorbank.se.
För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Chief HR, på sara.cederquist@collectorbank.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Compliance Officer

Bolagsjurist
Läs mer Jun 8
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse av regelefterlevnadsarbete och vill vara med och utveckla Collector Bank i dessa frågor.

OM ROLLEN

Som Compliance Officer på Collector Bank arbetar du med att följa upp och stödja verksamhetens regelefterlevnad och bidrar därigenom till att skapa en långsiktigt hållbar affär.

Arbetet består bl.a. i att ge råd och stöd till den operativa verksamheten i regelverksfrågor, genomföra kontroller, följa upp affärsverksamhetens regelefterlevnad, identifiera risker och rapportera resultatet till styrelse och ledning. I arbetsuppgifterna ingår också att utarbeta och leda utbildningar för bolagets medarbetare.
Du kommer att arbeta verksamhetsnära och en viktig uppgift är att skapa en god förståelse för bankens affär och dess möjligheter och utmaningar. Arbetet utförs såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare inom Complianceavdelningen. Arbetet innefattar även internationella kontakter genom bankens filialer i Norge och Finland.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig om har ett stort engagemang och intresse av arbete med frågor kopplade till regelefterlevnad.
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom området och den finansiella sektorn.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss är:

- Noggrann och grundlig,
- Strukturerad och kvalitetsmedveten,
- Affärsorienterad,
- Kommunikativ,
- Lösningsorienterad,
- Självgående,
- Prestigelös och lyhörd.


En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor, har hög integritet och värdesätter stort eget ansvar. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sista ansökningsdag är den 15 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Therése Marcks von Wurtemberg tf Head of Compliance på therese.von.wurtemberg@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Sara Cederquist, Chief HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

NPL Coordinator

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 9
Vi utökar nu vårt kreditteam och söker dig som vill vara med att driva förändringsarbete och operativa processer. Är du redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Då kan det vara just dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som NPL Coordinator (Non-performing Loan) kommer du att leda uppdrag i syfte att utveckla processer, rapporter och prognoser avseende bankens förfallna krediter på marknader såsom Sverige, Norge, Finland och Danmark.
I arbetet hjälper du till med kartläggning, behovsanalyser och kvalitetskontroller mellan befintliga processer, rapporter, verksamhet och teknik för att i nästa steg föreslå förbättringar utifrån ett långsiktigt perspektiv och Bankens målsättning. I uppdraget ingår att projektleda, driva operativa processer, implementera satta strategier och driva förändringsarbete.

Du har ett nära samarbete med bolagets NPL Manager och våra befintliga affärsområden Consumer och Walley.

Ansvarsområden;

- Koordinering och uppföljning med externa inkassobolag banken samarbetar med samt kostnadsuppföljning.

- Delaktig i kontroll och kvalitetsgranskning.

- Delta alternativt driva förändringsarbete och projektledning.Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom inkasso, bank eller finans och någon form av ekonomisk utbildning. Som person är du strukturerad, analytisk och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare är du driven, initiativtagande och har ett starkt affärsfokus.

För att trivas och lyckas i rollen har du en god finansiell förståelse och förstår vikten av att vara kommersiell i alla dina möten, både internt och externt. Du har arbetat med förändringsarbete, har erfarenhet av att driva mindre projekt och har en förmåga att tänka innovativt samt lösningsorienterat.
Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).

Tidigare erfarenhet av Power BI, strategiarbete och analys och/eller erfarenhet av liknande befattning inom bank, finans eller inkasso är meriterande.COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är den 15 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så ansök redan idag!

Välkommen att höra av dig till oss vid frågor! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Monika Rosqvist Wahlstedt, NPL Manager, på monika.rosqvist@collectorbank.se.
För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Chief HR, på sara.cederquist@collectorbank.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Product Owner

Projektledare, IT
Läs mer Apr 27
Team Credit & Fraud på Collector Bank söker nu en erfaren Product Owner med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

VILKA ÄR VI??

Team Credit & Fraud har en central och viktig roll på Collector Bank. Vi utvecklar och ansvarar för tjänster för hela verksamheten, tjänster för bland annat kreditbedömning och detektering av bedrägerier och penningtvätt. Alla våra system bygger på modern teknik och har höga krav på både tillgänglighet och last.

I Credit & Fraud ingår man i ett team med mycket kompetenta kollegor där vi vill ha högt i tak och alla får göra sig hörda och ta plats. Du som Product Owner äger vår backlog och dess planering och tillsammans förverkligar vi idéer?och utvecklar våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi håller kvalitet i fokus och löser gärna problem tillsammans. Som team har vi helhetsansvar för utveckling, test, deployment och drift.VEM ÄR DU?

Vi tror att du har jobbat som Product Owner i några år. Du är varm i kläderna och helt trygg i att ta ansvar för backlog, planering och prioritering. Du vet vad det innebär att föra täta dialoger med stakeholders och ser värdet i att hålla dem nära dig och teamet. I och med att teamet utvecklar tjänster för bankens egen verksamhet kommer du som Product Owner i Credit & Fraud ha dina stakeholders och ”kunder” i huset (och möta dem vid kaffemaskinen).
Du behöver ha en god förståelse för tekniken då det underlättar samarbetet med teamet och övriga utvecklingsteam på Collector.

Du kommer:

- ansvara för utvecklingen av de tjänster som ligger inom teamets område
- äga tjänsternas backlogs och se till att de håller hög kvalitet med förfinade user stories och krav från stakeholders, samt prioriteras både utifrån verksamhetens behov och tekniska krav
- arbeta nära ditt utvecklingsteam och förstå de tekniska frågeställningar som påverkar utvecklingen
- leda och facilitera möten med både utvecklingsteamet och verksamheten, tex refinements och workshops
- arbeta agilt
Vi ser gärna att du som söker har personliga egenskaper som: serviceminded, analytisk, kommunikativ, prestigelös, engagerad och tydlig.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar samarbete och dialog med såväl ditt team som stakeholders ute i verksamheten. Vi tror även att du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt, samt att du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

Om du har med dig erfarenhet från bank, fintech, ekonomi, dataanalys eller något liknande är det ett plus.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval kommer att ske löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om rollen? Kontakta gärna Nicklas Sehlin, Head of Development Solutions & Credit and Fraud på nicklas.sehlin@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om bolaget är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

iOS/Frontend Developer

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Mar 18
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

OM ROLLEN

Det du kommer jobba med är en s.k. hybridapp - ett nativeskal med frontend från web. På sikt kommer webben och appen gå mot PWA, allteftersom tekniken mognar.

Du kommer vara lead för vår iOS app som är en av de mest nedladdade ekonomi-apparna i Sverige.

Walleys produktorganisation är uppdelat i fyra autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt på MyWalley & i App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en hungrig, driven och engagerad IOS-utvecklare, som även har lite koll på frontend (web). Du gillar att förstå kunden och datat de genererar för att bygga det bästa systemet. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går. Att arbeta med parprogrammering, enhetstester och code reviews ser du som en självklarhet.

För att komplettera vårt team på bästa sätt behöver du ha några års arbetserfarenhet som IOS-utvecklare, samt en del frontend-erfarenhet eller intresset för att lära dig. Du kommer ta lead på IOS-delarna och samtidigt vara en T-shaped teammedlem helt enkelt.

Har du erfarenhet av programmering i Kotlin ser vi det som meriterande.

Några av de tekniker du får jobba med är:

- Swift
- Javascript samt Vue.js
- Azure
- Git
VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer?

Välkommen att kontakta David Hägg, Team Manager Development, Walley, på david.hagg@walley.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Rekryterare, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Ansök nu

UX Designer

Interaktionsdesigner
Läs mer Apr 7
Har du ett genuint intresse av att förstå människors behov och drivkrafter samt drivs av att skapa en kundupplevelse i världsklass? Då kanske det är du som är vår nya UX Designer?

OM TJÄNSTEN

I rollen som UX Designer på Consumer IT kommer du vara med och leverera en fantastisk användarupplevelse för våra kunder inom vårt affärsområde Consumer, med produkter som privatlån, privatsparande och kreditkort.

Du ansvarar för kundupplevelsen i våra digitala kanaler och bistår våra produktägare och utvecklingsteam med att identifiera behov, ta fram insikter, skapa kundresor, rita flöden och designa gränssnitt.

Som UX Designer kommer du arbeta datainformerat och hypotesdrivet där du ansvarar för att samla in kvalitativ och kvantitativ data som sedan analyseras och omvandlas till insikter om kundbehov och affärsmöjligheter. Allt för att lägga grunden till en fantastisk användarupplevelse.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning på heltid.OM DIG

Vi söker efter dig som har ett starkt intresse för interaktionsdesign och ett genuint intresse för hela UX-området.

Du har ett öga för detaljer och ser hellre problemet än lösningen.

Att leverera och samarbeta i team ser du som en självklarhet. Alla idéer som du kommer med tror vi att du kan förmedla på ett sätt så alla förstår hur och varför lösningen är på ett visst sätt.

För att trivas bäst i rollen tror vi att du som söker:

- Har arbetat med UX/Interaktionsdesign i 1-3 år.
- Förstår hur kunden tänker och vad kunden vill ha och alltså vara kundens ”röst” för att användarens behov tillgodoses på bästa sätt.
- Är positiv, kreativ, kommunikativ, professionell och noggrann.
- Har kompetens inom UX-området och förmågan att se helheten (användare, drivkrafter, kontext, teknik och affär) såväl som detaljerna (komponenter, animationer, mikrointeraktioner, möjliga scenarion, etc.).
- Är van vid att arbeta agilt och har kunskap om hur man bäst kan testa och verifiera lösningar och koncept.
- Har kunskap om designprinciper och guidelines för olika typer av enheter och kan responsiv design.
OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG?

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord?Entreprenörskap,?Engagemang?och?Etik.?Vi präglas av?öppenhet?kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.??

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.??

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats, så?tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!??INTRESSERAD??

Kul!?

Ansök redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.?

Har du frågor eller vill veta mer???

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Jakob Elgåhs, Team Leader Consumer IT på Jakob.Elgahs@collectorbank.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter, Jesper.ostlund@collectorbank.se

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Data Engineer

Data Warehouse specialist
Läs mer Apr 11
Vi söker en data engineer som vill vara med och göra skillnad. Du kommer ha inflytande i hur vi på Collector använder data som en tillgång för att skapa värde. Detta gör du med en passionerad inställning där problemlösning men även kvalitet och hållbarhet ligger i fokus.OM ROLLEN

Du kommer att ingå i ett grymt team som idag består av fem kunniga medarbetare inom området BI och Data Engineering. Tillsammans arbetar vi intensivt med hur vi ska vidareutveckla dagens lösning på bästa sätt för att kunna tälja guld ur vår data. Det medför många spännande dialoger och workshops där du kommer vara högst involverad.

Vi använder idag verktyg som till större delen grundar sig på produkter och tjänster i Microsoft Azure. Där använder vi moderna tekniker och drar fördel av den skalbarheten som erbjuds.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- ha en tät dialog med våra användare och andra IT-funktioner, för att förstå och förutse behov
- bygga och underhålla dataflöden så de möter affärsbehoven samt uppnår en god kvalitet
- bidra till att ständigt förbättra vårt arbete och våra processer för att hantera data


Vi mixar distansarbete med att fysiskt träffas inne på kontoret i Göteborg för att dra fördelen från båda världarna.OM DIG

Vi söker dig som känner dig bekväm med att stå längst fram och driva utvecklingen. Vi ser att du har erfarenhet från dataarkitektur och att bygga dataflöden. Vidare tror vi att du drivs av nyfikenhet och gillar att få saker gjort.

För att axla rollen på bästa sätt är du bekväm med språk som exempelvis , Spark eller Python.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller har ett intresse av visualiseringsverktyg så som Qlik, PowerBI, Tableau.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Markus Lovung på markus.lovung@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om bolaget är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

.NET Utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 28
Team Credit & Fraud på Collector Bank söker nu en driven utvecklare med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

VILKA ÄR VI??

Team Credit & Fraud har en central och viktig roll på Collector Bank. Vi bygger och ansvarar för tjänster för hela verksamheten, tjänster för bland annat kreditbedömning och detektering av bedrägerier och penningtvätt. Alla våra system bygger på modern teknik och har höga krav på både tillgänglighet och last.

Som utvecklare hos oss ingår man i ett team med mycket kompetenta kollegor där vi vill ha högt i tak och alla får göra sig hörda och ta plats. Tillsammans förverkligar vi idéer?och utvecklar våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi håller kvalitet i fokus och löser gärna problem tillsammans. Som team har vi helhetsansvar för utveckling, test, deployment och drift.

På Collector Bank har vi en cloud first-strategi vilket betyder att alla tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom utveckling i .NET samt erfarenhet att arbeta i C#. Du är van att skriva tester för all din kod, ditt intresse för jobbet och egen drivkraft är viktig för oss.

Vi tror att du som söker har erfarenhet eller intresse för några av dessa områden:

- .NET Core/C#
- Azure
-


Har du dessutom ett intresse eller erfarenhet av infrastruktur med tekniker såsom Azure DevOps, Docker, Kubernetes eller EventStore så ser vi det som meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar samarbete och dialog med såväl ditt team som stakeholders ute i verksamheten. Vi tror även att du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt, samt att du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?

INTRESSERAD?
Vad skoj!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Nicklas Sehlin, Head of Development Solutions & Credit and Fraud på nicklas.sehlin@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om bolaget är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Data Scientist

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Nov 26
Vill du arbeta på ett innovativt bolag där du får utveckla modeller för riskhantering, prissättning och lönsamhetsanalys? Har du ett stort intresse för matematisk statistik och maskininlärning? Då kan du vara vår nya kollega!

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Som Data Scientist arbetar du med att underhålla, validera och vidareutveckla våra modeller och infrastruktur för datahantering. Utöver att bidra till förbättring av gruppens arbetsmetoder och verktyg arbetar du också nära Collectors olika affärsområden och riskavdelning; framför allt genom modelleringsarbete inom områdena automatisering, strategi, risk och lönsamhet. I rollen ansvarar du också för implementation av modellerna i tjänster som kan länkas in i bolagets IT-infrastruktur samt validering, uppföljning och dokumentation av dem.

Du kommer bli en del av vårt Data Science-team där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där nya idéer alltid är välkomna. Vi jobbar med samtliga produktområden vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö, där vi bidrar till innovation genom att visa på potentialen i ett datadrivet och vetenskapligt förhållningsätt samt den inneboende kraften i koncept från matematisk statistik. Utöver att möta det behov som övrig verksamhet har när det kommer till modeller för scoring och prognoser finns det även en uttalad ambition att bidra till bankens utveckling genom att driva initiativ startade av Data Science-teamet.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning, med start enligt överenskommelse.

VI TROR ATT DU

Som söker har en gedigen akademisk bakgrund inom ett kvantitativt ämne med huvudinriktning mot matematisk statistik eller sannolikhetsteori (studier på doktorandnivå är meriterande). Du har intresse för datadriven modellering och problemlösning samt är bekväm med att omsätta statistisk data till insikter och modeller.

Vi ser gärna att du:

- har god förståelse för data och erfarenhet av statistisk modellering (erfarenhet av näringslivet och tillämpningar mot finans är meriterande),

- har erfarenhet av programmering för att omsätta data och teori till praktik (erfarenhet av Python och är meriterande),

- har förmågan att översätta verkliga problem och affärsfrågor till statistiska termer,

- uppskattar diskussion kring lösningar och har god kommunikationsförmåga,

- tycker om att driva ditt eget arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt,

- verkar för att dela med dig av din spetskompetens och drivs av att lära dig nya saker.

Vidare trivs du med stort eget ansvar, är lösningsorienterad och uppskattar en ombytlig miljö som präglas av höga kvalitetskrav samt vilja till innovation och förbättring.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!INTRESSERAD?

Varmt välkommen med din ansökan senast 17 december. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Przybyla på timmy.przybyla@collectorbank.se eller 0737-120 707.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Teresa Åkemar, HR Business Partner på teresa.akemar@collectorbank.se eller 010-161 00 10.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Credit Administrator

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 21
OM TJÄNSTEN

Rollen som Credit Administrator på Kreditavdelningen innebär en hög grad av ansvar, noggrannhet och sekretess. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i din roll. Du är givetvis noggrann och mån av att ditt arbete håller en hög kvalitet. Du kommer att arbeta både självständigt och i ett team med kompetenta medarbetare i högt tempo. Då tjänsten är bred kommer det att finnas utrymme att komma med förslag på förbättringar i processer för att öka kvalitén och effektiviteten.

Rollen innebär

- All administration kring företags-och fastighetskrediter
- Granskning inför utbetalning och uppföljningar som ingår i kravprocessen
- Support på mejl och telefon för kunder med företags-och fastighetskrediter
- Försäljningsstöd till kundansvariga
- Månatliga och kvartalsvisa rapporter till externa motparter
- Strukturering och arkivering av dokumentation


Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning på heltid som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

OM DIG

- Är serviceinriktad
- Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska
- Trivs i en dynamisk och fartfylld arbetsmiljö
- Har lätt för att arbeta självständigt och trivs bra i kontakt med andra
Vi ser det som meriterande om du

- Tidigare varit verksam inom bank/finans
- Tidigare arbetat med företags-och eller fastighetskrediter
- Har kunskap kring säkerhetstyper/pant i tillgångar
- Har goda kunskaper i officeprogrammen och är lättlärd i nya system
- Har bra uppfattning om hur man prioriterar och omprioriterar snabbt på de extra fartfyllda dagarna


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

- Ett stöttande team
- En långsiktig roll som bidrar till bra kompetens och utveckling
- Flexibel arbetsplats där man på sikt kan sitta delvis på kontoret och på distans
- Olika arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik


Gemenskap, innovation och stor möjlighet att växa och utvecklas präglar kulturen på Collector Bank. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas riktigt bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD

Kul!

Sista ansökningsdag är 9 maj. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Tarek Omeirat, Chief Credit Officer Corporate på tarek.omeirat@collectorbank.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter, Jesper.ostlund@collectorbank.seVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

QA Engineer

Systemtestare
Läs mer Feb 14
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!


Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

Nu söker vi en driven QA engineer till vårt Afterpurchase team.


OM ROLLEN
Walleys produktorganisation är uppdelat i autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet är ett av dem och tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt MyWalley & App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s (Objective & Key Results) som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

Som QA engineer har du en bred och drivande roll i teamet där utmaningen är att hålla en hög kvalité samtidigt som du identifierar risker. Du har också en coachande roll där du hjälper teamet att ständigt förbättra sin QA-process. Du kommer arbeta med utforskande manuella tester samt test automatiserings ramverk som är utvecklat med Cypress. Du är hela tiden nyfiken på nya färdigheter och bidrar till en ledande kvalité för våra produkter. Ingen dag är den andra lik. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du både kan utforska systemet med olika verktyg för att säkerställa att systemet fungerar som förväntat. Du skall samtidig kunna fokusera på att automatisera tester. Du är också med och påverkar hur teamets produkter skall utvecklas och bidrar till smarta lösningar för våra kunder.

Placeringen är vid huvudkontoret i Göteborg i våra fina lokaler vid Lilla Bommen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Koncernspråket är svenska och dokumentation sker på svenska.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är driven och engagerad för testdriven utveckling och dedikation för att skapa högkvalitativa hållbara lösningar.

Du drar dig inte för att skriva skript som du behöver för att kunna testa ett visst scenario. Du läser, utökar och felsöker våra automattester skrivna i Cypress utan problem.

Saker som är bra att känna till:

- .NET Core
- C#
- Azure
- DevOps
- Continous deployment
- Javascript
- Cypress io
- Selenium
- Git
- Ready API, Postman, Swagger eller liknande verktyg
- MS eller My
- TeamCity
- POM (Page Object Model)
- Data-driven test automation framework
- Basic Linux commands
- Web browser developer tools


Vi ser gärna att du är en teamspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans bygga de bästa lösningarna. Att du har ett par års erfarenhet av testdriven utveckling ser vi som meriterande för denna roll.


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!


OM WALLEY
Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD
Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta David Hägg, Head of Development Walley, på david.hagg@collectorbank.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Rekryterare, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

.NET Utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Feb 11
Team Solutions på Collector Bank söker nu en driven utvecklare med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.?VILKA ÄR VI??

Team Solutions har en central och viktig roll på Collector Bank. Vi bygger och ansvarar för tjänster för hela verksamheten, där den gemensamma nämnaren oftast är att tjänsten nyttjas av fler än ett produktområde. Det rör bland annat tjänster för e-identifiering och e-signering, in- & utbetalningsflöden - system med höga krav på både tillgänglighet och last.

Som utvecklare hos oss ingår man i ett team med mycket kompetenta kollegor där det är högt i tak och alla får göra sig hörda och ta plats, tillsammans förverkliga idéer?och utveckla våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi håller kvalitet i fokus och löser gärna problem ihop. Som team har vi helhetsansvar för utveckling, test, deployment och drift. På Collector Bank har vi en cloud first-strategi vilket betyder att alla tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet inom utveckling i .NET samt erfarenhet att arbeta i C#. Du är van att skriva enhetstester för all din kod, ditt intresse för jobbet och egen drivkraft är viktig för oss.

Vi tror att du som söker har erfarenhet eller intresse för några av dessa områden:

- .NET?Core/C#?
- Azure
- (Entity framework)?


Har du dessutom lite kunskap eller intresse för frontendutveckling är det en bonus.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar samarbete och dialog med såväl ditt team som stakeholders ute i verksamheten. Vi tror även att du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt, samt att du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.


OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.?

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm. Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul!
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Nicklas Sehlin, Head of Development Solutions & Credit and Fraud på nicklas.sehlin@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om bolaget är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.seVälkommen med din ansökan!

Ansök nu

Credit Administrator Loans & Savings

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 24
Är du en teamplayer som brinner för kundkontakt och administration? Lockas du av självständigt arbete såväl som nära samarbete? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!

OM TJÄNSTEN

Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare i team Loans and Savings är du Collector Banks ansikte utåt för våra sparkonto- och lånekunder. Tjänsten är bred och kombinerar rollen som lånehandläggare tillsammans med administration och kundservice via telefon och mail.

I rollen ingår även samverkan och nära dialog med angränsande avdelningar inom Collector.

Du utbildas internt och blir certifierad inom krediter samt certifierad försäkringsmäklare.OM DIG

Vi söker dig som är prestigelös och tycker om att arbeta i en social och föränderlig miljö, där samarbete är A och O. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med en positiv inställning, trivs i ett högt tempo och är med och bidrar till en bra teamkänsla.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss:

- har god ekonomisk förståelse

- är självständig och driven


- är serviceminded och alltid sätter kunden i fokus

- är noggrann och organiserad

- har tidigare erfarenhet av kundkontakt och administration

- är nyfiken och social

Stort fokus ligger på handläggning av låneansökningar och vi ser det som mycket meriterande om du har en ekonomisk utbildning, erfarenhet av liknande roll eller av kreditbedömning sedan tidigare.

Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?

INTRESSERAD?

Kul!

Ansök med CV redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer om rollen? Kontakta gärna Klara Bensgård Hilling, Team Manager, klara.bensgard.hilling@collectorbank.se, 0737-120465.

Nyfiken om oss som arbetsgivare och om processen kontakta gärna Jesper Östlund, Recruiter, jesper.ostlund@colletorbank.se

Ansök nu

Infrastrukturspecialist

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Mar 10
OM ROLLEN

I rollen som Infrastrukturspecialist hos oss på Collector Bank kommer en stor del av arbetet att innebära arbete med modern infrastruktur i Azure. Då allt redan är i Cloud kommer du ersätta traditionell drift till modernare teknologier, PAAS och SAAS. Tillsammans med teamet försöker vi modernisera och automatisera, bygga robusta och säkra lösningar.

Delar av arbetet innebär även arbete med traditionell infrastruktur så som Windows Server, Active Directory och liknade. Därav ser vi gärna att du har erfarenhet av det klassiska även om fokus är på det nya.
Vi i teamet arbetar brett med all infrastruktur, allt från nätverk och klienter till den senaste tekniken i Azure.
Som Infrastrukturspecialist ingår du i ett centralt team som tillhandahåller och förvaltar centrala tjänster och stöttar andra team på banken med säkerhet och infrastruktur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

OM DIG

Du ser säkerhet som en självklarhet och drivs av nyfikenhet - det som kan automatiseras skall automatiseras!

Vi tror att du som söker har med dig några års erfarenhet av liknande roller med arbete i Microsoftinfrastruktur och produkter såsom Defenderverktygen. Du är intresserad av ny teknik och drar dig inte för att testa nytt och utmana det traditionella för att hitta de mest effektiva och robusta lösningarna.

Då vi arbetar med moderna tekniker och verktyg har du erfarenhet av Azure men vi ser även att du har kunskap och erfarenhet av traditionell infrastruktur så som Windows Server och Active Directory.

Buzzword som kan vara bra att känna till för dig som söker:

Azure AD, AD, Azure Virtual Desktop, Windows Server, Brandväggar, SD-Wan, Defender for cloud, Microsoft Defender stacken, Office 365, Analys av logg, Exchange Online, SAML, OIDC, PowerShell

OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?

INTRESSERAD?

Vad roligt!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Henrik Björkdahl, Head of IT Security, på henrik.bjorkdahl@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller om Collector som bolag är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, Recruiter, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Ansök nu

Data Scientist

Forskare, IT
Läs mer Mar 25
Vill du arbeta på ett innovativt bolag där du får utveckla modeller för riskhantering, prissättning och lönsamhetsanalys? Har du ett stort intresse för matematisk statistik och maskininlärning? Då kan du vara vår nya kollega!

TJÄNSTEN

Som Data Scientist arbetar du med att underhålla, validera och vidareutveckla våra modeller och infrastruktur för datahantering. Utöver att bidra till förbättring av gruppens arbetsmetoder och verktyg arbetar du också nära Collectors olika affärsområden och riskavdelning; framför allt genom modelleringsarbete inom områdena risk, lönsamhet, strategi och automatisering. I rollen ansvarar du också för implementation av modellerna i tjänster som kan länkas in i bolagets IT-infrastruktur samt validering, uppföljning och dokumentation av dem.

Du kommer bli en del av vårt Data Science-team på huvudkontoret i Göteborg där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där nya idéer alltid är välkomna. Vi jobbar med samtliga produktområden vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö, där vi bidrar till innovation genom att visa på potentialen i ett datadrivet och vetenskapligt förhållningsätt samt den inneboende kraften i koncept från matematisk statistik. Utöver att möta det behov som övrig verksamhet har när det kommer till modeller för scoring och prognoser finns det även en uttalad ambition att bidra till bankens utveckling genom att driva initiativ startade av Data Science-teamet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse.VI TROR ATT DU

Som söker har en akademisk bakgrund inom ett kvantitativt ämne på masternivå med huvudinriktning mot matematisk statistik eller sannolikhetsteori (studier på doktorandnivå är meriterande). Du har intresse för datadriven modellering och problemlösning samt är bekväm med att omsätta statistisk data till insikter och modeller.

Vi ser gärna att du:

- har god förståelse för data och erfarenhet av statistisk modellering (erfarenhet av näringslivet och tillämpningar mot finans är meriterande),
- har erfarenhet av programmering för att omsätta data och teori till praktik (erfarenhet av Python och är meriterande),
- har förmågan att översätta verkliga problem och affärsfrågor till statistiska termer,
- uppskattar diskussion kring lösningar och har god kommunikationsförmåga,
- tycker om att driva ditt eget arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt,
- verkar för att dela med dig av din spetskompetens och drivs av att lära dig nya saker.


Vidare trivs du med stort eget ansvar, är lösningsorienterad och uppskattar en ombytlig miljö som präglas av höga kvalitetskrav samt vilja till innovation.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!INTRESSERAD?

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 april.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Przybyla på timmy.przybyla@collectorbank.se eller 073 712 07 07.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Jesper Östlund, Recruiter på jesper.ostlund@collectorbank.se eller 073 712 05 80.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior UX Designer

Marknadsanalytiker
Läs mer Mar 28
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.OM ROLLEN

I rollen som Senior UX Designer är du ansvarig för kundupplevelsen och bistår våra produktägare och utvecklingsteam med att identifiera behov, ta fram insikter, visualisera kundresor, kartlägga flöden och designa gränssnitt. Du är en del av ett produktteam inom Walley på 7-9 personer med kompetenser inom frontend, backend, app och produktledning. Vi jobbar i autonoma produktteam som har en tydlig målsättning och sin egen mission. Som UX Designer kommer du att arbeta hypotesdrivet, du ansvarar för att samla in kvalitativa och kvantitativa data som sedan analyseras och omvandlas till insikter om kundbehov och affärsmöjligheter.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning (vilken föregås av provanställning) på heltid.VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig med bred kompetens inom UX design och gärna med spets inom interaktionsdesign, research eller servicedesign.

Vi tror att du...

- har ett hjärta som slår extra hårt för digitala tjänster, men det är användarens upplevelse av dem som intresserar dig mest! Att förbättra och förenkla människors liv är en av dina starkaste drivkrafter.
- gillar att arbeta i korsfunktionella team, och är självgående och drivande i att förändra och förbättra.
- brinner för problemet och inte lösningen. Du har förmågan att förstå kunden, affären och verksamhetens behov och kan omvandla den kunskapen till tjänster som fungerar och skapar värde.
- har vana av att ta fram och arbeta med kundresor och effektkartläggning. Du använder workshops för att dela insikter och skapa samsyn, samt känner dig bekväm med att såväl facilitera som planera dem.
- kan underbygga och kommunicera både designbeslut och åtföljande designrekommendationer på ett sätt som inspirerar och motiverar.
- tidigare arbetat både data- och hypotesdrivet. Du är van att samla in kvalitativa och kvantitativa data som sedan analyseras och omvandlas till insikter om kundbehov och affärsmöjligheter.


vi ser gärna att du...

- har goda kunskaper om designprinciper och guidelines för olika typer av web och mobilgränssnitt samt erfarenhet av att arbeta med designsystem.
- god erfarenhet av att utveckla koncept, bygga prototyper och genomföra användartester.
- erfarenhet av betalbranschen eller e-handelsbranschen.
- är en person som är intresserad av digitala trender och blir glad i själen av att inspirera andra!


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

walley.se (https://www.walley.se/)INTRESSERAD?

Urval och intervjuer?sker löpande, så ansök redan idag!

Frågor? Kontakta gärna oss! För frågor om rollen och teamet är du välkommen att kontakta David Hägg, Head of Tech på Walley, på david.hagg@walley.se. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anna Selander, HR Business Partner, anna.selander@collectorbank.se.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu

Risk Officer

Finansanalytiker
Läs mer Okt 26
Vill du arbeta på ett företag i ständig tillväxt vars kärnvärden och anda präglas av entreprenörskap, engagemang och etik? Vi söker nu en självgående och engagerad Risk Officer!

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi fastighetskrediter, företagskrediter och factoringstjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta på Riskkontrollfunktionen, som är en central självständig funktion för oberoende kontroll och analys. Riskkontrollfunktionen har ett sammanhållande ansvar för uppföljning och kontroll av riskhanteringen i Collector. Funktionen ska löpande rapportera till ledning och styrelse och vid behov föreslå förändringsåtgärder. Riskkontrollfunktionen är även involverad i arbetet med företagsgruppens process avseende intern kapital- och likviditetsutvärdering samt beskrivningen av densamma.

Som Risk Officer på Collector är ditt ansvarsområde att arbeta med riskrelaterade frågor på en övergripande nivå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera och analysera risker och utvärdera företagets hantering av dessa. Vidare ansvarar du för att utbilda och sprida information till andra enheter om risker och riskhantering och vid behov föreslå riskbegränsande åtgärder.

I arbetet ingår även att vara ett stöd för verksamheten och driva på den utveckling som krävs till följd av interna och externa regelverk. I rollen kommer du framföra allt ha fokus på delar av kapitaltäckningsregelverket och arbetet innefattar företrädesvis analys av olika finansiella risker.

Rollen kräver att du löpande utför riskanalyser och presenterar och redovisar resultaten av dessa. Du arbetar mot deadlines i ett högt tempo och kan fatta egna beslut.VI TROR ATT DU

Som söker är civilekonom med minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta med riskhantering och regelverk inom finansbranschen. Som person är du självgående, driven och flexibel. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta i team och projektform.

Rollen kräver att du har en hög analytisk förmåga och har lätt för att kommunicera, kan leda, planera och strukturera ditt arbete samt att du trivs i kontakten med andra. Vidare har du hög integritet och är mycket noggrann i ditt arbete.

Du trivs med att arbeta proaktivt i ett högt tempo i en föränderlig miljö samt har en vana av att arbeta med flera parallella projekt samtidigt och har en förmåga att prioritera mellan olika uppgifter. För att trivas i rollen som Risk Officer bör du vara en positiv person som är uthållig och får saker och ting gjorda.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg med möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan. Anställningen är tillsvidare och föregås av en provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!INTRESSERAD?

Kul! Ansök med CV och personligt brev så återkommer vi till dig. Sista ansökningsdag är 19 november. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Martin Nilsson, Chief Risk Officer, via martin.nilsson@collectorbank.se.

Har du funderingar kring rekryteringsprocessen, kontakta gärna Teresa Åkemar, HR Business Partner, via teresa.akemar@collectorbank.se.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 21
Är du en social person som har ett genuint tekniskt intresse och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom teknik som är relevant för arbetslivet? Vill du göra det på ett bolag med ett högt tempo och härliga kollegor? Då är detta en roll för dig!

OM TJÄNSTEN

Som supporttekniker på Collector Bank hjälper du till med support för alla medarbetare i organisationen. Du kommer primärt att supportera kollegor i olika tekniska frågeställningar. I rollen arbetar du med vår tekniska IT-support för medarbetare på våra kontor, i Göteborg och Stockholm så väl som i Oslo och Helsingfors. Placeringsort för rollen är på vårt huvudkontor i Göteborg men resor till våra andra kontor kommer behöva göras.

På Collector Bank är ett det högt tempo och du har stora möjligheter att lära dig ny teknik och utvecklas i din roll. Utöver användarsupport kommer dina arbetsuppgifter inkludera support av applikationer, datorer, konferensutrustning, utskrifter, telefoni/växel och inköp. Du kommer dessutom ha möjlighet att delta i IT-projekt där din insikt ligger till grund för fortsatt förbättringsarbete.

Stort fokus ligger på kvalitet och hög servicekänsla, vilket är gemensamt för alla avdelningar på Collector Bank.VI TROR ATT DU

Är en person som trivs i en supporterande roll och som har erfarenhet av att jobba i en servicedesk på en IT-avdelning eller har ett stort teknikintresse och erfarenhet av användarstöd. Samt att du har goda kunskaper inom Windows och Office/Office365.

Vidare tror vi att du ser service som en självklarhet och trivs i en roll där du får hjälpa dina kollegor med deras tekniska problem. Då du även kommer att hjälpa våra medarbetare på våra kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors ser vi att du besöker dessa regelbundet för att bygga relationer och identifiera utmaningar. Därav ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi kommer lägga stor vikt i personliga egenskaper och tror därför att du har lätt till ett leende trots att tempot är högt och att du ställs inför tekniska utmaningar. De problem du ställs inför löser du med en god kvalité.

Då ditt kontaktnät inom organisationen är stort ser vi att du är en engagerad lagspelare som ställer upp för dina medarbetare och samtidigt trivs med att driva ditt eget arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt.

Vi tror också att du tycker IT-säkerhet är viktigt och tar det på stort allvar.

Meriterande för rollen är om du har en relevant utbildning inom IT/teknik. Alternativt att du har arbetat något eller några år inom IT-support i större företagsmiljöer med Windows, Mac, Office, telefoni samt att du tidigare jobbat med problemlösning och löser nya utmaningar på egen hand.

Vi ser att personligheten är det viktigaste och att du har intresse och brinner för det du gör. Här får du lära dig att stärka din sociala förmåga då du har kontakt med alla delar av organisationen.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.?

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Kontoren tar inte kundbesök utan är avsedda endast för medarbetarna.

Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm. Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord?Entreprenörskap,?Engagemang?och?Etik.?Vi präglas av?öppenhet?kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats, så tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor eller vill veta mer??

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta?Carl-Fredrik Asplund, System Specialist på carl-fredrik.asplund@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta?Jesper Östlund, IT-rekryterare på jesper.ostlund@collectorbank.se

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Front Office Administrative Officer Factoring

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 14
Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad medarbetare till vårt Factoringteam i Göteborg!

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

TJÄNSTEN

Factoring är en finansieringslösning där våra klienter säljer eller belånar sina fakturor till oss. Arbetet innebär delaktighet i hela factoringprocessen. Du kommer tillsammans med teamet ansvara för våra factoringkunder i Sverige och Norge. Arbetsuppgifterna är varierade och i ditt dagliga arbete ansvarar du för både klienter och slutkunder. Detta innefattar reskontrabearbetning viss kreditbedömning, kravhantering och utbetalning av likvida medel till våra klienter. Vi arbetar tätt med företagets säljare samt kreditavdelning.

Arbetet kräver att du trivs med att arbeta mot snabba deadlines i ett högt tempo och är trygg med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg. En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor har lätt för att skapa förtroende med både kollegor och våra kunder.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning fram till 2022-08-30.

VI TROR ATT

Du som söker har en god ekonomisk förståelse och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du jobbat med kundkontakt och reskontra.

Som person har du stor känsla för service och är noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har lätt att fatta snabba beslut. Vidare är du prestigelös, tar egna initiativ, och uppskattar att arbeta i team. Du är en van datoranvändare och har lätt för att sätta dig in i nya system.

OM FACTORING TEAMET

Vi är idag 14 personer som jobbar med factoring-produkten. 14 ambitiösa, glada och trevliga kollegor som har lätt till skratt. Det är högt i tak och alla är hjälpsamma.

Vi arbetar tätt med övriga kollegor på kredit, ekonomi, IT och säljavdelningen.

Vill du bli en av oss så tveka inte att söka tjänsten!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

INTRESSERAD?

Ansök med CV och brev redan idag! Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Segerpalm, Head of Operation Factoring, på telefonnummer 010- 161 00 00. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Teresa Åkemar, HR Business Partner, 070- 447 13 26.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Frontendutvecklare till Team Afterpurchase

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 10
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

Nu söker vi ytterligare en driven och positiv frontendutvecklare till vårt Afterpurchase team.

OM ROLLEN

Walleys produktorganisation är uppdelat i olika autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt MyWalley & App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som är en driven och engagerad utvecklare som gillar att analysera data för att bygga den bästa lösningen. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går.

Några av de tekniker du får jobba med är:

- Vue.js
- React
- HTML
- JavaScript
- CSS / SCSS
- .NET Core
- C#
- Continous deployment


Vi ser gärna att du...

..Har minst 3 års erfarenhet av frontend-utveckling.

..är en teamspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor för att bygga de grymmaste lösningarna.Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och är en tillsvidareanställning på heltid. Start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Koncernspråket är svenska och dokumentation samt kommunikation sker på svenska.

OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar. Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta David Hägg, Team Manager Development, Walley, på david.hagg@walley.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Rekryterare, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 28
Vill du jobba med grymma & kompetenta kollegor? I schyssta lokaler centralt i Göteborg? Är du social och en stjärna på kundservice?
Ta då chansen att bli en i gänget på Walley Kundservice!
Hos oss på Collector Bank ser vi inga problem, bara lösningar!"

OM ROLLEN
Som kundservicemedarbetare hos oss är du och dina kollegor Collector Banks ansikte utåt mot kund.

Tillsammans med dina kompetenta & engagerade kollegor möter ni våra kunder som kontaktar oss via telefon & mejl för diverse behov gällande vår betallösning Walley.

Varje dag jobbar alla på vårt Contact Center för att ge våra kunder service i världsklass!

Hos oss har du möjlighet att utvecklas både i din roll och inom bolaget.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservicearbete sedan tidigare och drivs av att leverera grym service. Vi tror att du är effektiv och bra på att fatta egna beslut och tar dig an nya uppgifter och utmaningar med en positiv inställning. Vi ser också att du trivs med ett högt tempo och är med och bidrar till en härlig teamkänsla i en energifylld miljö hos oss!

Vi tror också att du...

- alltid arbetar för kundens bästa
- har lätt för att skapa förtroende och är pålitlig
- är flexibel och självständig
- är en do:er
- är nytänkande
- talar och skriver svenska och engelska


För att trivas i rollen bör du även känna dig bekväm med att ha kontakt med kunder som pratar och skriver norska och danska.

OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!VILL DU JOINA?
Gött!
Skicka in din ansökan till oss ASAP! Vi drar igång med intervjuer löpande, så vänta inte!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta då någon av oss:

Rojan Ali, Team Manager - Walley Kundservice, på rojan.ali@collectorbank.se (https://app.teamtailor.com/companies/KFxz4AiBvqM/jobs/1606751/edit/rojan.ali@collectorbank.se)

Jesper Östlund, Recruiter, jesper.ostlund@colletorbank.se

Ansök nu

Credit Manager Corporate

Finansekonom
Läs mer Okt 8
Vi söker nu till vår Kreditavdelning en driven Kreditansvarig för våra företagslån med placering vid vårt huvudkontor i Göteborg.

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

TJÄNSTEN

I rollen som Credit Manager är du ansvarig för kredituppföljningen i bankens företags och fastighetsportfölj med fokus på krediter med förhöjd risk, problemkrediter och obeståndsärenden. Du agerar såväl självständigt som i grupp med våra specialister för att säkerställa att bankens uppföljning och hantering utförs så effektivt som möjligt. I din roll ingår att i ett tidigt skede identifiera, följa upp och agera på indikation på förhöjd risk och följer ärenden från start till avslut. Detta sker bland annat genom personliga möten med bankens kunder och både interna och externa kontakter, vilket gör din förmåga till god kommunikation och erfarenhet från kreditgivning till företag viktig.

Rollen är flexibel och snabbrörlig vilket innebär att du hela tiden kommer att kunna utveckla hur du vill utföra jobbet på bäst och effektivast sätt. Ditt ansvar är att löpande arbeta med att minska kreditförluster genom att tillsammans med våra kunder förbättra deras ekonomi.

Du rapporterar till Chief Credit Officer.

Vi söker dig som;

- Har en adekvat högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik
- Har lång erfarenhet inom finans eller bank, gärna med vana av arbete med små- och medelstora företag i ekonomiskt tuffa situationer.
- Trivs med att jobba operativt och får saker att hända
- Har hög social kompetens och god förmåga att skapa teamkänsla
- Kan agera professionellt både självständigt och i grupp
- Är van vid att driva egna kreditprocesser för beslut


Som person är du prestigelös, drivande och flexibel. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö. Du har en hög integritet samt ett stort intresse för problemlösning. Du har en stor förmåga till samarbete med andra inom företaget. Du är van att arbeta med flera parallella projekt samtidigt och har en förmåga att prioritera mellan olika aktiviteter och styra ditt eget arbete. Du är utvecklingsorienterad avseende digitala processer och tycker om att utforma interna rutiner för att höja kvalitén och förbättra effektiviteten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

INTRESSERAD?

Kul! Ansök med CV och personligt brev så återkommer vi till dig. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Tarek Omeirat, Chief Credit Officer, Corporate, på telefonnummer 073 589 61 01.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta Teresa Åkemar, HR Business Partner på 070 447 13 26.

Ansök nu

.NET-utvecklare till Team Solutions

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 14
Collector Bank söker nu en driven backend-utvecklare med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.?

VILKA ÄR VI??

Team Solutions har en central och viktig roll på Collector Bank. Vi bygger och ansvarar för tjänster för hela verksamheten, där den gemensamma nämnaren oftast är att tjänsten nyttjas av fler än ett produktområde. Det rör bland annat tjänster för e-identifiering och e-signering, in- & utbetalningsflöden - system med höga krav på både tillgänglighet och last.

Som backend-utvecklare hos oss ingår man i ett team med mycket kompetenta kollegor där det är högt i tak och där alla får göra sig hörda och ta plats, tillsammans förverkliga idéer?och utveckla våra tjänster i nära samarbete med verksamheten. Vi håller kvalitet i fokus och löser gärna problem ihop. Som team har vi helhetsansvar för utveckling, test, deployment och drift. På Collector Bank har vi en cloud first-strategi vilket betyder att alla tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst några års erfarenhet inom utveckling i .NET samt erfarenhet att arbeta i C#. Du är van att skriva enhetstester för all din kod, ditt intresse för jobbet och egen drivkraft är viktig för oss.

Vi tror att du som söker har erfarenhet eller intresse för några av dessa områden:

- .NET?Core/C#?
- Azure
- (Entity framework)?


För att trivas i rollen tror vi att du gillar samarbete och dialog med såväl ditt team som stakeholders ute i verksamheten. Vi tror även att du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt, samt att du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.OM COLLECTOR BANK OCH VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.?

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm. Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik.?Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.?

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!?INTRESSERAD?

Kul!

Ansök med CV och personligt brev, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Carl Braunstein, Team Leader för Team Solutions på Carl.Braunstein@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jesper Östlund, IT-rekryterare på jesper.ostlund@collectorbank.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

iOS/Frontendutvecklare

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 12
Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.OM ROLLEN

Det du kommer jobba med är en s.k. hybridapp - ett nativeskal med frontend från web. På sikt kommer webben och appen gå mot PWA, allteftersom tekniken mognar.

Du kommer vara lead för vår iOS app som är en av dem mest nedladdade ekonomi-apparna i Sverige.

Walleys produktorganisation är uppdelat i fyra autonoma produktteam där Afterpurchase-teamet tar över kundresan när ett köp är gjort. Vi ansvarar bland annat för våra gränssnitt på MyWalley & i App, samt vår avisering. Totalt har vi miljontals slutkunder och i teamet har vi egen UX, test, produktchef och utveckling, där samarbete gäller!

Som medlem i Afterpurchase har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar återkommande med OKR’s som teamet själva sätter på kvartalsbasis - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.

Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en hungrig, driven och engagerad IOS-utvecklare, som även har lite koll på frontend (web). Du gillar att förstå kunden och datat de genererar för att bygga det bästa systemet. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går. Att arbeta med parprogrammering, enhetstester och code reviews ser du som en självklarhet.

För att komplettera vårt team på bästa sätt behöver du ha några års arbetserfarenhet som IOS-utvecklare, samt en del frontend-erfarenhet eller intresset för att lära dig. Du kommer ta lead på IOS-delarna och samtidigt vara en T-shaped teammedlem helt enkelt.

Några av de tekniker du får jobba med är:

- Swift
- Javascript samt Vue.js
- Azure
- Git


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta David Hägg, Team Manager Development, Walley, på david.hagg@walley.se för mer information om tjänsten.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Rekryterare, på jesper.ostlund@collectorbank.se

Ansök nu

Front Office Factoring

Servicehandläggare
Läs mer Feb 10
Front Office Administrative Officer - Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad medarbetare till vårt Factoringteam i Göteborg!

VAD ÄR FACTORING?
Låt oss berätta! Factoring är en finansieringslösning där våra kunder säljer, eller belånar, sina fakturor till oss. Det förbättrar deras likviditet i bolaget. Vi erbjuder också våra kunder hantering av hela deras ekonomiskaflöde - allt ifrån utskick av faktura, påminnelse, kravprocess och inbetalning. Det innebär också att vi hjälper till att skydda våra kunder från att ta kreditrisker, då vi säkerställer kreditgivningen och hanterar processen, delar eller hela vägen, åt dem.

Rollen Front Office Administrative Officer har, tillsammans med teamet, ansvar för hanteringen av våra kunders factoringflöde i både Sverige och Norge.

ROLLEN

I rollen ansvarar du för att ge god service i inkommande ärenden från våra kunder och från deras kunder, som vi benämner som slutkund. Ärendern kommer in via både mail och telefon. Du ansvarar för att underhålla och följa upp våra kunders reskontror, utreda inbetalningar samt betala ut likvida medel till våra kunder.

Rollen kräver att du trivs med att arbeta mot snabba deadlines i ett högt tempo och är trygg med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg. En självklarhet för dig är att du har lätt för att skapa förtroende med både kollegor och våra kunder.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning fram till 2022-12-31, i en stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

OM DIG

Som person har du känsla för god service, har ett öga för detaljer och är ansvarsfull. Du gillar variationen av att arbeta med rutinuppgifter lika mycket som att få vara med vid utveckling av nya ideér.

Du lyckas i rollen om du har ett intresse för ekonomi och kanske har du dessutom erfarenhet av kundservice inom liknande bransch!

Vi är helt digitala - så vi söker vår nya kollega som är van datoranvändare och har lätt att första nya system.OM FACTORING TEAMET

Vi är idag 16 personer som jobbar med factoringprodukten. Vi är ambitiösa, glada och trevliga kollegor som har lätt till skratt. Det är högt i tak och alla är hjälpsamma. Vi arbetar tätt med övriga kollegor på kredit, ekonomi, IT och säljavdelningen.

Vill du bli en av oss så tveka inte att söka tjänsten!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi. Som medarbetare hos oss får du också möjligheten att bidra till vår energirika företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är 28 februari.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Paula Segerpalm, Head of Operation Factoring, 076-017 20 40 eller på paula.segerpalm@collectorbank.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Selander, HR, anna.selander@collectorbank.seVARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Finsktalande Operation Manager - Betallösningar

Backofficepersonal
Läs mer Jan 20
KASVAMME KOVAA VAUHTIA JA ETSIMME LISÄÄ OSAAJIA!

Är du redo att växla upp och växa tillsammans med oss?

Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas med oss!

TEHTÄVÄSTÄ

Häng med oss och jobba med kundimplementationer och utveckla betallösningar utifrån kundens behov. Vi samarbetar med några av Nordens ledande retailbolag och e-handlare. Du ingår i ett kundteam där du med stor påverkansmöjlighet får supportera våra handlare i deras vardag, tillsammans med en kundansvarig kollega.

Ditt fokus kommer huvudsakligen att vara den finska marknaden och därför krävs det att du talar och skriver finska flytande.

Walley - vi skapar smarta betallösningar för lyckade köp!

Läs mer här - https://www.walley.se/

Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning, vilken föregås av provanställning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Du kommer att jobba i centrala Göteborg och i ett av stadens snyggaste kontor!

KUKA SINÄ OLET?

För att trivas i rollen söker vi dig med en stor ansvarskänsla och struktur. Du har kanske till och med tidigare erfarenhet av B2B (företagskunder) och är serviceminded och trivs med kundkontakt såväl som interna kontaktytor.

Du gynnas av att vara nyfiken och drivs av utveckling, tex genom att hålla dig uppdaterad kring trender, rapporter och nyheter inom e-handel.

Vi tror att du:

- Du talar och skriver finska obehindrat
- Kan identifiera nya affärsmöjligheter i din kontakt med kund och partners
- Har grundläggande tekniska kunskaper
- Har ett självledarskap och arbetar gärna proaktiv


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom e-handel och betallösningar.

Nyfiken på att höra mer ingående om rollen? Kontakta gärna oss! Välkommen att kontakta Johan Afseér, Head of Merchant Services, +46 (0)73-9128128, johan.afseer@walley.se eller Anniina Ivarsson,+46(0)737 12 04 48, anniina.ivarsson@walley.se

TARJOUKSEMME SINULLE

På Walley tror vi på varje persons förmåga. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss! Därtill erbjuder vi dig en mängd förmåner!

TIETOA WALLEYSTA

Walley gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

WALLEY - EN DEL AV COLLECTOR BANK SEDAN 2005

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!KIINNOSTUNUT?

Kul! Ansök eller kontakta oss snarast, men senast 14 februari.

Urval och intervjuer?sker löpande och kan därför komma att tillsättas inom annonseringstiden.

Har du frågor eller vill veta mer?? Kontakta gärna oss! För frågor om rollen och teamet är du välkommen att kontakta Johan Afseér, Head of Merchant Services, +46 (0)73-9128128, johan.afseer@walley.se

eller Anniina Ivarsson,+46(0)737 12 04 48, anniina.ivarsson@walley.se.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller oss som arbetsgivare?

Kontakta Anna Selander, HR Business Partner, anna.selander@collectorbank.se.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu

Engineering Manager - Betallösningar

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 21
Vi utökar med en utvecklingschef för Walley IT - en spännande roll med många kontaktytor, personalansvar och ett ledarskap där medarbetare trivs och utvecklas - är det här du? Läs mer!

Du som trivs i en miljö med högt tempo, drivna kollegor och brinner för ledarskap kommer att trivas hos oss. Walley är en del av Collector Bank som erbjudit betallösningar i norden sedan 2005 där vi sedan september agerar under eget varumärke.

Walley - smarta betallösningar för lyckade köp.

Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.

OM ROLLEN

I den här tjänsten har du en betydande roll för Walleys framfart. Du blir en central person med personalansvar för våra IT-team där du förväntas bidra med ett modernt nytänkande ledarskap, du värnar om gemenskap och att ge medarbetare förutsättningar utvecklas och växa.

Du har nära samverkan med våra Product Managers i syfte att planera och rekrytera för framtida behov av kompetens och team.

Fokusområden;

- Ledarskap - modernt ledarskap som gynnar självledarskap och självstyrande team, personalplanering rekryterande chef med stöd från HR

- Stötta initiativ i det gemensamma arbetet inom IT för så som agila metoder, säkerställa IT-säkerhet och compliance för Walleys produkter, i samarbete med expertkollegor inom organisationen.


VEM ÄR DU?

För att trivas har du tidigare erfarenhet av jobb inom IT och du känner dig trygg och motiverad i att ha personalansvar genom ett modernt ledarskap. Du har en positiv och varm framtoning och gillar att ha ordning och reda.

För att lyckas i rollen

Vi tror att du har hög empati och låg prestige. Du motiveras av att se medarbetare växa och se Walley leverera och därigenom se din egen framgång snarare än att driva igenom beslut ner i teamen.

Vi tror på att team med rätt förutsättningar och en tydlig riktning själva gör bäst val i att komma dit, du hjälper teamen med att skapa dessa förutsättningar.

Vi tror att du har erfarenhet av:

- Modernt ledarskap i en agil miljö
- Rekrytering & personalplanering
- Ledande roll i ett produktbolag


Har du god förståelse och erfarenhet inom agila processer och dessutom ett stort kontaktnät bland utvecklare så ser vi det som ett stort plus!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Vi erbjuder en energifylld arbetsvardag tillsammans med kollegor som både är proffsiga, kunniga och väldigt hjälpsamma - kunskapsutbytet är stort.

Du erbjuds en tillsvidareanställning (föregås av en provanställning) med attraktiva förmåner, flexibelt arbete i form av både på distans och på kontor, ett kontor som dessutom är i härliga lokaler i centrala Göteborg.

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar.

Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Ansök senast 14 februari 2022. ?Urval och intervjuer?sker löpande och processen kan därför komma att avslutas tidigare, så ansök redan idag!

Kontakta gärna oss! För frågor om rollen och teamet är du välkommen att kontakta:

David Hägg, Head of Development IT, på david.hagg@walley.se.

Mikael Anstrin, General Manager Walley, på mikael.anstrin@walley.se.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anna Selander, HR Business Partner, anna.selander@collectorbank.se.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu

Kundservice Loans & Savings

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 26
OM TJÄNSTEN
Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare i team Loans and Savings är du Collector Banks ansikte utåt för våra sparkonto- och lånekunder. Tjänsten är en kombinerad roll med både administration och kundkontakt. Tillsammans med övriga teammedlemmar ansvarar du för inkommande ärenden via telefon och mail från våra kunder, men även en stor del administrativa arbetsuppgifter som bland annat handläggning av låneansökningar.

I rollen utbildas du internt och blir även certifierad inom krediter samt certifierad låneförmedlare.OM DIG
Vi söker dig som är prestigelös och tycker om att arbeta i en social och föränderlig miljö där samarbete är viktigt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med en positiv inställning, trivs i ett högt tempo och är med och bidrar till en bra teamkänsla.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss:

- är självständig och driven
- är serviceminded och alltid sätter kunden i fokus
- är noggrann och organiserad
- har tidigare erfarenhet av kundkontakt och administration
- är nyfiken
- har god ekonomisk förståelse
- är gymnasieekonom eller har motsvarande utbildning


Tjänsten är en allmän visstidsanställning på ca 6 månader. Vi lägger stor vikt vid din möjlighet att kunna börja tjänsten snarast.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
På Collector bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och appar. För företag erbjuder vi lån, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?
Kul!
Varmt välkommen med din ansökan senast 11 februari. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Har du frågor eller vill veta mer om rollen? Kontakta gärna Klara Bensgård Hilling, Team Manager, klara.bensgard.hilling@collectorbank.se, 0737-120465.

Nyfiken om oss som arbetsgivare och om processen kontakta gärna Jesper Östlund, Rekryterare, jesper.ostlund@colletorbank.se

Ansök nu

Credit Analyst – Credit Loss Provisioning

Finansanalytiker
Läs mer Jan 19
Om du letar efter ett jobb som är verksamhetscentralt med påverkansmöjligheter och som ger insyn i en banks strategiska arbete så kan det här vara något för dig.

OM COLLECTOR BANK

Collector Bank är en digital nischbank som utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån och kreditkort. För företag erbjuder vi fastighetskrediter, företagskrediter och factoringstjänster samt betallösningar för e-handel och butik. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.OM TJÄNSTEN

Som kreditanalytiker inom kreditförlustreservering arbetar du med att analysera och sammanställa bankens totala behov av reserveringar för befarade framtida kreditförluster. Du kommer att samarbeta med ekonomiavdelningen, inkassofunktionen och data science för att producera en övergripande reserveringsrapport inför bokslut, både för konsument- och företagskrediter. Vidare kommer du att analysera och validera underlag från våra statistiska modeller samt ta fram egna underlag för bankens större företagskrediter. Det är en roll som kommer att utvecklas till att ha ännu mer tyngd på analys och prognostisering av framtida reserveringsbehov, därför ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för dataanalys.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng på vår kreditavdelning som tillsammans arbetar med uppföljning och analys av kreditrisk i nära samarbete med affärsorganisationen inom respektive segment.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning, med start enligt överenskommelse.OM DIG

Vi letar efter dig som ser din analytiska förmåga som en av dina främsta styrkor. Har du erfarenhet av att analysera data i och dessutom är nyfiken på mer avancerad analys i Python eller motsvarande, då är du högaktuell för den här tjänsten! Vi tror att du har minst en eller två arbetserfarenheter samt en ekonomisk högskoleutbildning i ryggsäcken. Kanske har du varit konsult på ett av de större konsultbolagen och letar efter en möjlighet att djupdyka i en bankverksamhet. Har du jobbat som analytiker eller controller inom bank och finans så är det meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av IFRS9-regelverket, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du:

- Har god förståelse och ett generellt intresse för dataanalys (erfarenhet av , Python eller motsv. är meriterande).
- Ser Excel som en nära vän.
- Har intresse av att utforska nya verktyg och metoder för att utveckla dina arbetsuppgifter.
- Har vana av att presentera analys med tillhörande slutsatser.
- Är noggrann och systematisk i ditt arbete.
- Är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
- Gillar att dela med dig av dina lärdomar och insikter.
- Tycker om att driva ditt eget arbete framåt med en stor dos eget ansvar.


VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector Bank. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Ansök snarast! Annonseringen stänger senast 6 februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför tillsättning av denna tjänst kan komma att ske innan ansökningsperioden gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Victor Hallander, Head of Credit Risk Modeling & Data Science, victor.hallander@collectorbank.se

För frågor kring rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Jesper Östlund, Rekryterare, jesper.ostlund@collectorbank.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Data Scientist

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Aug 16
Vill du arbeta på ett innovativt bolag där du får utveckla modeller för riskhantering, prissättning och lönsamhetsanalys? Har du ett stort intresse för matematisk statistik och maskininlärning? Då kan du vara vår nya kollega!TJÄNSTEN

Som Junior Data Scientist arbetar du med att underhålla, validera och vidareutveckla våra modeller och infrastruktur för datahantering. Du kommer också att arbeta nära Collectors olika affärsområden och riskavdelning, framför allt genom att bidra med datadrivna analyser inom områdena automatisering, strategi, risk och lönsamhet. I uppdraget ingår även visst ansvar för implementation av modellerna i tjänster som kan länkas in i bolagets IT-infrastruktur samt validering, uppföljning och dokumentation av dem.

Du kommer bli en del av vårt Data Science-team där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där nya idéer alltid är välkomna. Vi jobbar med samtliga produktområden vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö. För oss är det naturligt att ständigt utvärdera ny teknik och du kommer få vara med och påverka vilka verktyg som vi använder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse.VI TROR ATT DU

Som söker har en bakgrund inom matematisk statistik, matematik, fysik, datavetenskap eller annat kvantitativt ämne. Du har intresse för data-driven modellering och problemlösning och är bekväm med att omsätta statistisk data till insikter och modeller.

Vi ser gärna att du:

- har god förståelse för data och erfarenhet av statistisk modellering,
- har erfarenhet av programmering för att omsätta data och teori till praktik (erfarenhet av Python och är meriterande),
- har förmågan att översätta affärsfrågor till statistiska termer,
- uppskattar diskussion kring lösningar och har god kommunikationsförmåga,
- tycker om att driva ditt eget arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt.


Vidare trivs du med stort eget ansvar, är lösningsorienterad och uppskattar en ombytlig miljö som präglas av höga kvalitetskrav samt vilja till innovation och förbättring.

OM COLLECTOR BANK

Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella lösningar för privatpersoner och företag. Hos oss hittar du tjänster och produkter som frigör kapital, skapar möjligheter och förverkligar idéer.

Collector har sitt ursprung i en stark entreprenöriell förmåga att utmana konventioner vilket lever vidare som ett självklart förhållningssätt i vår verksamhet. Nyfikenhet, kreativitet, öppenhet för nya lösningar och en stark kämparanda bidrar till att vi på Collector vågar tänka annorlunda. Vi strävar efter att vara en attraktiv och dynamisk arbetsplats för drivna människor med olika personligheter och bakgrunder. Att vi har så många olika kompetenser i huset, gör oss till en arbetsplats med stora möjligheter att lära oss nya saker. Vi vill att alla som jobbar här ska få möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Våra medarbetare får stor frihet och förväntas bidra med nya synsätt, lösningar och perspektiv.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 september. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Przybyla på timmy.przybyla@collectorbank.se eller 0737-120707.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Teresa Åkemar, HR Business Partner på teresa.akemar@collectorbank.se eller 070- 447 13 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

.NET utvecklare till Team Merchant Experience

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 12
VI VÄXER SNABBT, DET GÅR BRA - OCH VI VILL BLI FLER!

Är du redo att växla upp och växa med oss på Walley? Du som har ett starkt driv och förmåga att vara flexibel, påverka och utvecklas i ett snabbfotat team med drivna kollegor kommer att trivas hos Walley. Vi är en tech-driven, autonom del av Collector Bank och har arbetat med betallösningar och digitala köpresor sedan 2005. Tillsammans jobbar vi för att göra betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder.VILKA ÄR VI I WALLEYS MERCHANT EXPERIENCE TEAM?

Walleys produktorganisation är uppdelat i fyra autonoma produktteam där MX-teamet ansvarar för det som krävs för att leverera en riktigt bra tjänst för våra handlares back office. Vi processar just nu runt 20 miljoner köptransaktioner per år vilket ställer höga krav på oss som team och den teknik vi väljer. Vi som team har mandat och ansvar att hjälpa våra handlare så deras administration i våra system blir mer effektiv samtidigt som vi minskar den manuella supporten som krävs vid onboarding och daglig running business.

Om vi skulle beskriva oss själva så är vi

- datadrivna… och vi har data som visar att vi har kul på jobbet
- ett team med konstant driv i att förbättra oss själva och det vi bygger
- ett team med helhetsansvar och kvalité i fokus. Det är inget vi bara säger - vi tar oss tiden att bygga in kvalité!
- personer som gillar att dela med oss av vår kunskap till andra
- personer som gillar att lära oss nya saker och arbetar aktivt med det
- ett team som tar tillvara varje team-medlems unika kompetens ett team som ansvarar för ett system med extremt höga krav på både tillgänglighet & last


Som medlem i MX har både du som individ och vi som team ett tydligt mål och ett ansvar för att leverera värde till våra kunder och till Walley. Vi arbetar med OKR’s som teamet är med och formar - något som vi själva tycker bygger teamwork och engagemang hos alla.VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är inte om du är senior eller junior utan driv och en ödmjuk inställning till att alltid vilja utvecklas är det som är viktigt för oss! Vi hjälps åt att utveckla varandra - om du utvecklas så utvecklas vi, både som grupp och företag.

Men för att bli lite mer konkreta, här är några av de tekniker du får jobba med:

- .NET 5
- Akka
- Elastic Search
- Kibana
- Grafana
- Azure CosmosDB
- Kubernetes & ArgoCD
- Azure Table/Blobstorage
- Launch Darkly
Våra medarbetare sitter på antingen Mac eller PC och använder oftast någon av Visual Studio, Rider eller VS Code som verktyg.

Placeringen är vid huvudkontoret i Göteborg i våra fina lokaler vid Lilla Bommen. Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

På Walley kommer du träffa många olika människor och ta in många perspektiv. Vi tror att de bästa lösningarna kommer fram när våra medarbetare kan jobba i autonoma team och har mandat att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Oavsett om du är utvecklare, designer eller kundansvarig så vill vi att du känner och förstår våra kunder på riktigt. För det är då vi kan skapa innovation och lösa verkliga problem - precis som det ska vara!OM WALLEY

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst - oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar - och försäljningar. Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Collector Bank som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Ansök redan nu så hör vi av oss till dig. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Är du nyfiken på att höra mer? Välkommen att kontakta David Hägg på david.hagg@walley.se

id frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jesper Östlund, IT Recruiter, jesper.ostlund@collectorbank.se

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu