Göteborgsregionens Internationella Skola AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Göteborgsregionens Internationella Skola AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

ISGR söker styrelse- och nämndsekreterare

Nämndsekreterare
Läs mer Apr 18
Nytt
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate), fördelat på två campus (Götaberg och Guldheden).
ISGR erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid.
ISGR är ett helägt dotterbolag till Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
ISGR söker en erfaren Styrelse- och nämndsekreterare
Vill du arbeta i en delvis politiskt styrd organisation där du i en central roll samordnar, säkrar upp och utvecklar våra processer kring bolag-, nämnd- och ärendehantering. Då kan detta vara ett jobb för dig!
Som styrelse- och nämndsekreterare på ISGR är du ett administrativt stöd i organisationens ärendeberedningsprocess och ger på en övergripande nivå styrelsen förutsättningarna att fatta väl underbyggda och rättssäkra beslut.
Central roll som koordinator
Som styrelse/nämndsekreterare har du en central och viktig roll i att få arbetet i styrelse och nämnd att fungera. Du ger service till ledningen, och ansvarar för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess.
Samarbete med styrelsens och nämndens ordförande är naturligt, liksom med VD/Skolchef.
Du säkerställer samordning av ärenden, utredningar och uppdrag inom verksamheten och tillhandahåller en struktur för rättssäkra möten, samt verkar för att strukturen implementeras.
Du ansvarar för att tillsammans med VD introducera och fortbilda de förtroendevalda i sina uppdrag samt lagstiftning, delegationsordning, arbetsordning med mera.
Uppgifterna består i att planera och ansvara för ärendehantering till styrelsen och nämnden med kvalitetssäkring av tjänsteutlåtanden och andra underlag för beslut, avstämningar, protokollföring/anteckningar vid sammanträden/andra möten och övriga uppgifter som hör till nämndarbetets process.
I uppdraget så gäller det också att ta hand om förfrågningar om att få ta del av allmänna handlingar samt vårda och förvalta bolagets ärendehanteringssystem.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, statsvetenskap, juridik eller annat som bedöms likvärdigt. Du ska ha flera års relevant arbetslivserfarenhet och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom en politisk styrd organisation.
För uppdraget krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska, både skriftligt och muntligt. Då ISGR är en internationell skola ska du även kunna utrycka dig väl på engelska i tal och skrift.
Du har också goda it-kunskaper och är van att arbeta i lika verksamhetssystem.
Du ska ha relevant kunskap inom bolag, förvaltnings- och kommunalrättsliga frågor, samt OSL och GDPR.
Som person är du serviceinriktad, analytisk, strukturerad och ansvarfull.
Du är en problemlösare som tar ansvar och utvecklar processerna inom ditt ansvarsområde.
Att planera aktiviteter i god tid och arbeta systematiskt och metodiskt är en självklarhet för dig.
Välkommen med din ansökan!
Anställningsinformation:
Anställningsform: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt facklig företrädare:
Marie-Claude Galby, marie-claude.galby@staff.isgr.se
Hur du ansöker:
Skicka din ansökan och CV senast 12 maj 2024 via e post till hans.wettby@staff.isgr.se
Märk din ansökan med: ”Styrelse- och nämndsekreterare”
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare fritidshem - 100%

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Apr 3
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog till vår internationella sektion. Tjänsten är tillsvidare om du har föreskriven lärarlegitimation.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument. Undervisningsspråket är engelska.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp och tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet . Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post Märk med “Fritidspedagog internationella” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare fritidshem - 100%

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Apr 3
SGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog till vår svenska sektion.
Tjänsten är tillsvidare.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp och tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post Märk med “Fritidspedagog 100%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker SO lärare åk 6-9

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 2
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Skolan har elever från över 60 olika nationaliteter. Eleverna undervisas av en erfaren och kvalificerad personal, som inspirerar eleverna till ett livslångt lärande vilket innefattar mångfald och förmåga att utforska världen.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare. Tjänsten är tidsbegränsad med en omfattning om 70% från och med den 7 augusti 2024 till och med den 19 juni 2025.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SO åk 6-9. Behörighet i ytterligare ämnen är meriterande.
Du har mycket goda ämneskunskaper.
Du har god förmåga att möta upp alla elever.
Du har vilja och förmåga att samarbeta med övriga arbetskamrater.
KVALIFIKATIONER
Behörig lärare åk 6-9 SO ämnena och ytterligare ämnen.
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2024-04-17 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR söker timvikarie inom skola och fritids

Grundlärare, 4-6
Läs mer Dec 5
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola icentrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). På ISGR har vi elever mellan 6-12 år. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Fsk-Åk 5 och/eller fritids. Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet.
? att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
? att arbeta med barn/elever i förskoleklass, skola och fritids
? att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
? att du blir kontaktad via vår app angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag mellan 6.30-7.30 som behovet gäller.
Som vikarierande lärare bedriver du undervisning för en hel klass (årskurs F-6). Vi arbetar med tvålärarskap på lågstadiet där du som vikarie oftast arbetar tillsammans med en ordinarie pedagog. På vårt mellanstadie jobbar vi i arbetslag där du är ensam i undervisningssituationen eller tillsammans med en av våra ordinare pedagoger.
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen efter att skoldagen slutat. Vår fritidsverksamhet är uppdelad på en svensk del och en internationell del.
Som lärare i klass och lärare i fritidshem på den svenska delen behöver du behärska svenska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt. För vikariat till våra internationella avdelningar behöver du behärska att kommunicera på engelska.
Kvalifikationer
? är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
? tar ansvar och är närvarande
? kan arbeta både självständigt i en elevgrupp som tillsammans med andra.
? är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
? har en värdegrund och förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas
? är en tydlig ledare i och utanför klassrummet
? har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever.
? är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbete och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.
Vi ber dig bifoga ett personligt brev till din ansökan.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Rekrytering sker löpande, tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan till christina.olsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker timvikarie inom skola och fritids

Fritidsledare
Läs mer Dec 5
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola icentrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). På ISGR har vi elever mellan 6-12 år. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Fsk-Åk 5 och/eller fritids. Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet.
? att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
? att arbeta med barn/elever i förskoleklass, skola och fritids
? att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
? att du blir kontaktad via vår app angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag mellan 6.30-7.30 som behovet gäller.
Som vikarierande lärare bedriver du undervisning för en hel klass (årskurs F-6). Vi arbetar med tvålärarskap på lågstadiet där du som vikarie oftast arbetar tillsammans med en ordinarie pedagog. På vårt mellanstadie jobbar vi i arbetslag där du är ensam i undervisningssituationen eller tillsammans med en av våra ordinare pedagoger.
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen efter att skoldagen slutat. Vår fritidsverksamhet är uppdelad på en svensk del och en internationell del.
Som lärare i klass och lärare i fritidshem på den svenska delen behöver du behärska svenska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt. För vikariat till våra internationella avdelningar behöver du behärska att kommunicera på engelska.
Kvalifikationer
? är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
? tar ansvar och är närvarande
? kan arbeta både självständigt i en elevgrupp som tillsammans med andra.
? är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
? har en värdegrund och förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas
? är en tydlig ledare i och utanför klassrummet
? har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever.
? är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbete och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.
Vi ber dig bifoga ett personligt brev till din ansökan.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Rekrytering sker löpande, tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan till christina.olsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker timvikarie inom skola och fritids

Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Läs mer Dec 5
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola icentrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). På ISGR har vi elever mellan 6-12 år. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Fsk-Åk 5 och/eller fritids. Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet.
? att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
? att arbeta med barn/elever i förskoleklass, skola och fritids
? att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
? att du blir kontaktad via vår app angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag mellan 6.30-7.30 som behovet gäller.
Som vikarierande lärare bedriver du undervisning för en hel klass (årskurs F-6). Vi arbetar med tvålärarskap på lågstadiet där du som vikarie oftast arbetar tillsammans med en ordinarie pedagog. På vårt mellanstadie jobbar vi i arbetslag där du är ensam i undervisningssituationen eller tillsammans med en av våra ordinare pedagoger.
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen efter att skoldagen slutat. Vår fritidsverksamhet är uppdelad på en svensk del och en internationell del.
Som lärare i klass och lärare i fritidshem på den svenska delen behöver du behärska svenska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt. För vikariat till våra internationella avdelningar behöver du behärska att kommunicera på engelska.
Kvalifikationer
? är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
? tar ansvar och är närvarande
? kan arbeta både självständigt i en elevgrupp som tillsammans med andra.
? är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
? har en värdegrund och förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas
? är en tydlig ledare i och utanför klassrummet
? har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever.
? är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbete och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.
Vi ber dig bifoga ett personligt brev till din ansökan.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Rekrytering sker löpande, tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan till christina.olsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker IT Systems Specialist

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 21
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en IT-specialist inom system, software och web development. Tjänsten är en särskild visstidsanställning med en omfattning om 50% under perioden 1 januari till och med 31 mars, med möjlighet till förlängning till och med 21 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
Utveckla ISGR:s webbplatser genom olika systemintegrationer
Implementera uppdateringar och systemintegrationer av ISGR:s system och mjukvaruapplikationer
Stärka ISGR:s datasäkerhet och löpande efterlevnad av GDPR
Bistå med enhetshantering och kompatibla MDM-lösningar

KVALIFIKATIONER
Expertis inom API, webbtjänster och webbapplikationer
Kunna skapa skript i HTML, CSS, JavaScript och PHP
Expertkunskap om olika operativsystem och plattformar, särskilt Google Workspace
Kunna kommunicera mycket väl på både svenska och engelska
Kandidatexamen i informationsteknologi, datavetenskap, programmering eller motsvarande

LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-12-31 till recruitment@staff.isgr.se.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR söker IT Systems Specialist

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 12
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en IT-specialist inom system, software och web development. Tjänsten är en särskild visstidsanställning med en omfattning om 50% under perioden 1 januari till och med 31 mars, med möjlighet till förlängning till och med 21 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
Utveckla ISGR:s webbplatser genom olika systemintegrationer
Implementera uppdateringar och systemintegrationer av ISGR:s system och mjukvaruapplikationer
Stärka ISGR:s datasäkerhet och löpande efterlevnad av GDPR
Bistå med enhetshantering och kompatibla MDM-lösningar

KVALIFIKATIONER
Expertis inom API, webbtjänster och webbapplikationer
Kunna skapa skript i HTML, CSS, JavaScript och PHP
Expertkunskap om olika operativsystem och plattformar, särskilt Google Workspace
Kunna kommunicera mycket väl på både svenska och engelska
Kandidatexamen i informationsteknologi, datavetenskap, programmering eller motsvarande

LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-12-01 till recruitment@staff.isgr.se.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

IB MYP Coordinator (60%) with teaching responsibilities (40%)

Utbildningskoordinator
Läs mer Nov 17
ISGR is seeking an IB MYP Coordinator (60%) with teaching responsibilities (40%)
ISGR is a fully accredited International School offering the IB Programme at both the PYP and MYP levels. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
IB MYP Coordinator
ISGR is seeking to recruit an IB MYP Coordinator to start Spring 2024. The position will be a permanent position of 100% comprising 60% Coordination and 40% teaching.
Key Responsibilities
Lead the implementation, development, and evaluation of the MYP curriculum.
Collaborate with teaching staff to ensure effective MYP delivery aligned with IB standards.
Foster a culture of continuous improvement in MYP practices.

Professional Development
Provide guidance and support to educators in the MYP framework.
Organize and facilitate workshops to enhance MYP understanding and implementation.
Stay informed about IB updates and best practices in international education.

Student Support
Support the academic and holistic development of MYP students.
Collaborate with the student support team to address individual student needs.
Implement strategies to promote student well-being and engagement.

Communication and Collaboration
Establish effective communication channels with teachers, parents, and the wider school community
Foster a collaborative and positive working environment within the MYP team.
Collaborate with other coordinators to ensure continuity across the IB continuum.

Teaching Responsibilities (40%)
Deliver engaging and inquiry-driven MYP classes.
Implement formative and summative assessments aligned with IB standards.
Provide constructive feedback to students to support their learning journey.

Qualifications
Minimum of a Bachelor's degree in Education or related field.
Recognised Teacher Qualification/Certification e.g. QTS, Lärare Legitimation etc.
MYP Coordinator experience preferred.
Strong understanding of the MYP framework and philosophy.
Excellent communication and interpersonal skills.
Demonstrated leadership and coordination abilities.
Teaching experience in an international context is desirable.
Applicants must be eligible to work in the EU and will be required to pass a criminal records background check prior to taking up the position

Application Process
Interested candidates are invited to submit a cover letter, curriculum vitae, and contact information for three professional references to patrick.macaulay@staff.isgr.se. Please include "MYP Coordinator Application" in the subject line. Final Date to Apply: Monday, December 11th, 2023.
The International School of the Gothenburg Region is an equal opportunity employer and encourages candidates from diverse backgrounds to apply. We thank all applicants for their interest, but only those selected for an interview will be contacted.

Ansök nu

ISGR söker IT Systems Specialist

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en IT-specialist inom system, software och web development. Tjänsten är en särskild visstidsanställning med en omfattning om 50% under perioden 1 januari till och med 31 mars, med möjlighet till förlängning till och med 21 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
Utveckla ISGR:s webbplatser genom olika systemintegrationer
Implementera uppdateringar och systemintegrationer av ISGR:s system och mjukvaruapplikationer
Stärka ISGR:s datasäkerhet och löpande efterlevnad av GDPR
Bistå med enhetshantering och kompatibla MDM-lösningar

KVALIFIKATIONER
Expertis inom API, webbtjänster och webbapplikationer
Kunna skapa skript i HTML, CSS, JavaScript och PHP
Expertkunskap om olika operativsystem och plattformar, särskilt Google Workspace
Kunna kommunicera mycket väl på både svenska och engelska
Kandidatexamen i informationsteknologi, datavetenskap, programmering eller motsvarande

LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-12-01 till recruitment@staff.isgr.se.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare fritidshem, 80-100%

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Sep 15
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog till vår svenska sektion.
Tjänsten är tillsvidare.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning. Kunskaper i svenska är ett krav då tjänsten är förlagd till den svenska sektionen.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet . Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2024-01-02 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post Märk med “Fritidspedagog 100%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Aug 29
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog. Anställningen är tillsvidare 50% för dig som har lärarlegitimation.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning. Du behöver vara mycket bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift, då denna tjänst är förlagd till den internationella sektionen.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde snarast. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-09-20. Märk med “Fritidspedagog 50%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker timvikarie inom skola och fritids

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Aug 8
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). På ISGR har vi elever mellan 6-12 år. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Fsk-Åk 5 och fritids.
Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet.
att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
att arbeta med barn/elever i förskoleklass, skola och fritids
att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
att du blir kontaktad via vår app angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag mellan 7.00-7.30 som behovet gäller.

Som lärare bedriver du undervisning för en hel klass (årskurs F-6). Vi arbetar med tvålärarskap på lågstadiet där du som vikarie oftast arbetar tillsammans med en ordinarie pedagog. På vårt mellanstadie jobbar vi i arbetslag där du är ensam i undervisningssituationen eller tillsammans med en av våra ordinare pedagoger.
Som lärare i fritidshem förväntas du delta i aktiviteter med barnen efter att skoldagen slutat. Vår fritidsverksamhet är uppdelad på en svensk del och en internationell del.
Som lärare i klass och lärare i fritidshem på den svenska delen behöver du behärska svenska språket för att kunna kommunicera med kollegor och barn, både muntligt och skriftligt. För vikariat till våra internationella avdelningar behöver du behärska att kommunicera på engelska.
Kvalifikationer
är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
tar ansvar och är närvarande
kan arbeta både självständigt i en elevgrupp som tillsammans med andra.
är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
har en värdegrund och förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas
är en tydlig ledare i och utanför klassrummet
har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever.
är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.

Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbete och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Har du dessutom relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är det meriterande.
Vi ber dig bifoga ett personligt brev till din ansökan.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Rekrytering sker löpande, tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan till christina.olsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker IKT-pedagog

Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Läs mer Jun 20
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker en lärare som har intresse och kunskap av digitala världen och hur den kan stötta och utveckla undervisning och lärande.
Tjänsten en semestertjänst med allmän visstid med en omfattning om 40% under perioden 9 augusti till och med 21 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
ICT-pedagogen ska stötta pedagogerna så att de kan undervisa eleverna i ICT-förmågorna.
Kvalitetssäkra att lärarna har de ICT-kunskaper som behövs för att följa den läroplan vi har.
Stötta digitalt genomförande av nationella prov.
Stötta elevhälsoteamet i arbetet kring digitala lösningar för elever i behov av särskilt stöd.
Hålla sig uppdaterad i den föränderliga världen och uppdatera pedagoger på nya kunskaper, program och appar genom månatliga utskick.
Vara en bärande länk i den pedagogiska utvecklingen på Lgr
Sociala medier - vad är det som händer på sociala medier? Det positiva och negativa
Utveckla användandet av Schoolsoft
Leda lärarnas lärande inom ICT
Varje år göra en presentation som är åldersanpassad om etik och moral i en digital värld för lärare att använda i undervisningen. Hålla en presentation om detta för elever i åk 4 och 7(6)
Administration av skolan enhetens konto och system support

KVALIFIKATIONER
Behörig lärare med erfarenhet inom IKT.
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-07-01 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se och marianne.axelsson@staff.isgr.se
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR söker receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 13
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Skolan har två campus, Campus Guldheden (åk F-5) och Campus Götaberg (åk 6-10). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en receptionist till Campus Götaberg. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 50%, med start 2023-08-14.
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår bland annat att svara i telefon, ta emot besökare, ge service till elever och personal, posthantering, sjukrapportering och annat löpande skoladministrativt arbete.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, flexibel och tycker om att ge service. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska då vi är en internationell arbetsplats. Tidigare erfarenhet av receptionistjobb är meriterande.
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-06-28 till imre.tomasits@staff.isgr.se.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR söker socialpedagog

Specialpedagog
Läs mer Apr 12
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu dig som är socialpedagog och brinner för trygghetsfrågor och värdegrundsarbete inom skola. Ditt huvudfokus är skolans elever, deras trygghet under hela skoldagen och raster för en ökad måluppfyllelse. Du arbetar elevnära, stöttar och motiverar elever, både på grupp- och individnivå, samt bidrar till elevernas lärande och utveckling på skolan. Målet är att få våra elever att lyckas i skolan och hjälpa dem att hitta sina egna förutsättningar för att lyckas.
I arbetet krävs en bra samverkan med kollegor på skolan, skolans elevhälsa och skolledning. Det kräver också en god förmåga att kunna möta vårdnadshavare och skapa en god kommunikation med dem. Du arbetar nära elevhälsan. Elevhälsans roll är att arbeta främjande, förebyggande och åtgärdande med skolans värdegrundsarbete.
En arbetsvecka kan innehålla:
Bidragande till kartläggning av elevers förutsättningar under hela vistelsetiden på skolan och upprätta handlingsplaner
Samtal med enskilda elever/elevgrupper för att träna på relationer och beteenden, som gör att eleverna lyckas bättre i skolan
Stöttning av enskilda elever för att de ska få struktur på sin skoldag och/eller hitta strategier för att kunna ta till sig undervisning
Att vara undervisningsresurs i ordinarie undervisning där flera elever behöver träna på samspelet i klassrummet och kan behöva pedagogisk stöttning
Deltagande i elevhälsoteamet
Föräldrakontakter
Krishantering vid konflikter

Din profil:
Vi söker dig med socialpedagogutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Vi ser gärna att du har en bakgrund där du haft liknande uppdrag och/eller att du är utbildad för att arbeta med människor. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i skolan är meriterande.
Du förstår att lärandeprocessen gynnas av goda relationer och har hjärtat med dig i mötet med alla elever, kollegor och vårdnadshavare. Vidare vill vi att du:
Du har en god social förmåga och är van vid att bemöta människor med olika förutsättningar och behov och har en god förmåga att på ett konstruktivt sätt kommunicera med både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har god kunskap kring NPF och ser möjligheter för eleverna. Du är tydlig och professionell i ditt bemötande, där du vågar ställa krav på eleverna samtidigt som du stöttar dem i sin utveckling. Du har en positiv inställning och ser alla elevers styrkor och möjligheter. Du tar aktivt initiativ och är flexibel och strukturerad i ditt arbete och är skicklig på att inspirera och motivera både pedagoger och elever.
Du kan fatta egna beslut, men att samarbete med andra är en förutsättning för ett lyckat arbetsresultat. Du behöver vara driven, tänka brett, kunna se verkligheten från olika perspektiv och vara öppen för förändringar. Du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer med både elever och vårdnadshavare och är en vuxen förebild för våra elever. Samarbete och flexibilitet ser vi som viktiga ledord för att lyckas i uppdraget.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du känna dig bekväm med engelska i både tal och skrift.
Anställningen är en projektanställning på 100% från den 10 augusti 2023 till den 16 juni 2024 med möjlighet till fortsättning. Annan tjänsteomfattning kan diskuteras.
Individuell lönesättning, ange löneanspråk. Skicka in din ansökan via mail till marianne.axelsson@staff.isgr.se senast den 30 maj 2023. Märk din ansökan med “Socialpedagog”. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR is looking for an IB MYP Sciences teacher (50%)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 3
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school, offering the International Baccalaureate continuum of learning through PYP K-5 and MYP 6-10. ISGR was established in 1997 to meet the needs of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR22 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR and is accredited by the Council of International Schools and the IB.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
The Position
Sciences teacher for our IB Middle Years Programme (Grades 6-10) for a 50% permanent position, starting 9th August 2023.
Seeking someone who can teach Biology, Chemistry and Physics.
Contribute to the development and implementation of the curriculum
Communicate regularly with parents and other colleagues
Be an active and positive contributing member of the school’s teaching staff
Participate fully in the wider school programme (Personal Projects, Service Learning, Interdisciplinary Learning, etc.)
Actively contribute to the operational needs of the school

Qualifications & Experiences
Hold a recognized teaching qualification
Academic qualification(s) in the subject taught (at least a Bachelor’s Degree)
Experience as a teacher
Excellent spoken and written communication skills in English
The ability to establish good working relationships with adults and students
The ability to work effectively in a team
The ability to work effectively under pressure and to deal with change
The ability to show personal and professional initiative and to work independently
Be open-minded and willing to see yourself as a Learner as well as a teacher
Have ideally had previous experience of teaching one of the IB Programmes
Experience of working with students from diverse cultures and language backgrounds

Application
Applicants should apply by Tuesday 16th May 2023, by email, to Patrick MacAulay (patrick.macaulay@staff.isgr.se) and Alexei Gafan (alexei.gafan@staff.isgr.se)
Title your email “MYP Sciences teacher” with a cover letter and full Curriculum Vitae, with the contact details for two referees.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled.
If you require any further details, please contact:
Patrick MacAulay (MYP Principal) on patrick.macaulay@staff.isgr.se
Alexei Gafan (MYP Coordinator & Deputy-Principal) on alexei.gafan@staff.isgr.se
Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare fritidshem - 50%.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Apr 4
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog. Anställningen är tillsvidare 50% för dig som har lärarlegitimation.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning. Du behöver vara mycket bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift, då denna tjänst är förlagd till den internationella sektionen.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-05-15. Märk med “Fritidspedagog 50%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker lärare Engelska/Svenska/SVA

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 26
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare - Engelska/Svenska/SVA. Tjänsten är tidsbegränsad med en omfattning om 50% från och med den 9 augusti 2023 tills den 19 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare åk 7-9 som är behörig i Engelska/Svenska/SVA.
Du har mycket goda ämneskunskaper.
Du har god förmåga att möta upp alla elever.
Du har vilja och förmåga att samarbeta med övriga arbetskamrater.
KVALIFIKATIONER
Behörig lärare 7-9 Engelska/Svenska/SVA
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-05-08 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR söker fritidsledare, 75%

Fritidsledare
Läs mer Apr 26
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidsledare. Anställningen är tillsvidare 75% semestertjänst.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidsledare i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument. Under skoltid arbetar du i någon av våra elevgrupper med att stötta elever i behov av särskilt stöd.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som fritidsledare. Då vi är en mångkulturell skola vill vi att du behärskar flera olika språk. Extra meriterande är om du behärskar arabiska, ryska och gärna ytterligare språk. Du behöver vara mycket bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete på fritidshem och i skolor. Du har en god förankring i skolans styrdokument.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet . Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-05-06. Märk med “Fritidsledare 75%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

International School of the Gothenburg Region (ISGR) söker kurator

Skolkurator
Läs mer Apr 13
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en kurator. Tjänsten är en tidsbegränsad semestertjänst med en omfattning om 50% från och med den 9 augusti 2023 tills den 20 juni 2024.
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som kurator arbetar du tillsammans med skolans elevhälsoteam för att arbeta hälsofrämjande och förebyggande mot bland annat pyskisk ohälsa, problematisk frånvaro och kränkande behandling.
Arbetsuppgifter blir bland annat att:
Arbeta främjande och förebyggande med värdegrund, relationer och likabehandling
Kartlägga den psykosociala situationen kring elever i behov av särskilt stöd
Konsultera och handleda pedagoger enskilt och i grupp
Medverka vid olika temadagar och i ämnesöversgripande arbetsområden
Samverka med interna och externa kontakter

Vårt elevhälsoteam, där specialpedagog, kurator, skolsköterska, psykolog och skolläkare ingår, har ett nära samarbete med regelbundna EHT möten.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill vara med och arbeta hälsofrämjande för elevens bästa. Du är utbildad socionom eller har motsvarande utbildning och det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som kurator i skolan.
Du ska ha förmåga att jobba i team och kunna omsätta skolans vision i vardagsarbetet. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att jobba självständigt.
ISGR är en internationell skola med elever och personal från hela världen och det är därför krav att du är flytande i engelska och svenska.
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-05-05 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR is looking for an IB MYP Spanish Language Acquisition teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 5
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school, offering the International Baccalaureate continuum of learning through PYP K-5 and MYP 6-10. ISGR was established in 1997 to meet the needs of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR22 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR and is accredited by the Council of International Schools and the IB.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
The Position
Spanish Language Acquisition teacher for our IB Middle Years Programme (Grades 6-10) for a 75% temporary position (covering a teacher on Study Leave), August 2023- June 2024. .
Seeking someone who can teach Spanish as a foreign language.
Contribute to the development and implementation of the curriculum
Communicate regularly with parents and other colleagues
Be an active and positive contributing member of the school’s teaching staff
Participate fully in the wider school programme (Personal Projects, Service Learning, Interdisciplinary Learning, etc.)
Actively contribute to the operational needs of the school

Qualifications & Experiences
Hold a recognized teaching qualification
Academic qualification(s) in the subject taught (at least a Bachelor’s Degree)
Experience as a teacher
Excellent spoken and written communication skills in English
The ability to establish good working relationships with adults and students
The ability to work effectively in a team
The ability to work effectively under pressure and to deal with change
The ability to show personal and professional initiative and to work independently
Be open-minded and willing to see yourself as a Learner as well as a teacher
Have ideally had previous experience of teaching one of the IB Programmes
Experience of working with students from diverse cultures and language backgrounds

Application
Applicants should apply by 2nd May 2023, by email, to Patrick MacAulay (patrick.macaulay@staff.isgr.se).
Title your email “MYP Spanish LA teacher” with a cover letter and full Curriculum Vitae, with the contact details for two referees.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled.
If you require any further details, please contact:
Patrick MacAulay (MYP Principal) on patrick.macaulay@staff.isgr.se
Alexei Gafan (MYP Coordinator & Deputy-Principal) on alexei.gafan@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for an IB MYP Swedish Language Acquisition teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 5
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school, offering the International Baccalaureate continuum of learning through PYP K-5 and MYP 6-10. ISGR was established in 1997 to meet the needs of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR22 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR and is accredited by the Council of International Schools and the IB.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
The Position
Swedish Language Acquisition teacher for our IB Middle Years Programme (Grades 6-10) for a 100% permanent position, starting 9th August 2023.
Seeking someone who can teach Swedish as a foreign language.
Contribute to the development and implementation of the curriculum
Communicate regularly with parents and other colleagues
Be an active and positive contributing member of the school’s teaching staff
Participate fully in the wider school programme (Personal Projects, Service Learning, Interdisciplinary Learning, etc.)
Actively contribute to the operational needs of the school

Qualifications & Experiences
Hold a recognized teaching qualification
Academic qualification(s) in the subject taught (at least a Bachelor’s Degree)
Experience as a teacher
Excellent spoken and written communication skills in English
The ability to establish good working relationships with adults and students
The ability to work effectively in a team
The ability to work effectively under pressure and to deal with change
The ability to show personal and professional initiative and to work independently
Be open-minded and willing to see yourself as a Learner as well as a teacher
Have ideally had previous experience of teaching one of the IB Programmes
Experience of working with students from diverse cultures and language backgrounds

Application
Applicants should apply by Tuesday 2nd May 2023, by email, to Patrick MacAulay (patrick.macaulay@staff.isgr.se).
Title your email “MYP Swedish LA teacher” with a cover letter and full Curriculum Vitae, with the contact details for two referees.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled.
If you require any further details, please contact:
Patrick MacAulay (MYP Principal) on patrick.macaulay@staff.isgr.se
Alexei Gafan (MYP Coordinator & Deputy-Principal) on alexei.gafan@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR söker lärare åk 4-5

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Mar 16
Vi söker nu en lärare till vårt arbetslag i åk 4-5.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer du att tillsammans med en arbetslaget ansvara för elevernas utveckling och lärande mot läroplanens mål. I arbetet läggs undervisningen upp utifrån elevernas behov och sker i olika former såsom helklass, tregruppssystem, halvklasser och mindre grupper utifrån elevernas behov. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och samspela med kamrater. I din tjänst ingår att vara mentor för 14-17 elever.
På skolan samarbetar vi med den internationella delen i det som kallas för crossteam, där eleverna i samma åldrar delas in i tvärgrupper och vi undervisar på både svenska och engelska. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen och lärarlegitimation mot åk 4-6. Vi ser gärna att du har en bred ämneskunskap. Ämnena idrott och NO/Teknik är extra meriterande.
Vi ser att du:
Är en tydligt ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö där varje elev har möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig och har en god förmåga att skapa goda relationer och klarar av den som händer och måste hantera i vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100%. Tillträde 2023-08-09.
Rekryteringsprocessen kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-04-30 till marianne.axelsson@staff.isgr.se. Märk din ansökan med “Lärare mellanstadiet”.
Vi undanber oss svar från rekryteringsföretag.

Ansök nu

ISGR söker lärare i Matematik/NO/Teknik till högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Feb 8
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare i Matematik/NO/Teknik till högstadiet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning om 100% från och med den 9 augusti 2023.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa Matematik, NO och Teknik i åk 6-9 samt mentorskap.
Du har mycket goda ämneskunskaper.
Du har god förmåga att möta upp alla elever.
Du har vilja och förmåga att samarbeta med övriga arbetskamrater.
KVALIFIKATIONER
Behörig högstadielärare i Matematik, NO och/eller Teknik
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2023-02-28 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR söker slöjdlärare textil och/eller trä och metall

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Dec 20
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
ISGR söker dig som vill arbeta som lärare i en internationell miljö!
Den nationella sektionen på ISGR söker dig som är utbildad lärare i slöjd för att undervisa i åk 3-5. Om du har annan ämnesbehörighet kan tjänsten ev. kombineras med ytterligare timmar
Vi ser helst att du är utbildad i lärare med lärarlegitimation eller likvärdig kompetens eller annan lärarutbildning.
Du ska ha god kännedom om läroplanen och dess mål. Du ska ha en god samarbetsförmåga med både elever och vuxna. Du har god förmåga att leda en grupp och möta eleverna utifrån deras förutsättningar och behov. Du arbetar med en tydlig struktur och kan hålla många bollar i luften.
Undervisningen bedrivs på svenska.
Vi ser gärna att du kan kommunicera på engelska, då det är en internationell arbetsplats.
Tjänsten är på 40% tillsvidareanställning under förutsättning att du har lärarlegitimation. Tillträde 2023-01-11 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.
Lektionerna är förlagda till onsdagar och torsdagar och bedrivs i grupper om 14 elever. Skolan har välutrustade slöjdsalar och du arbetar tillsammans med den andra slöjdläraren.
Välkommen med din ansökan via e-post till marianne.axelsson@staff.isgr.se. Sista ansökningsdag är 2023-01-31. Märk din ansökan med "Slöjd åk 3-5 ISGR".

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare fritidshem - 50%

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 12
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog. Anställningen är tillsvidare 50% för dig som har lärarlegitimation.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning. Du behöver vara mycket bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift, då denna tjänst är förlagd till den internationella sektionen.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp och tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2023-01-02 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-11-20. Märk med “Fritidspedagog 50%” till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker skolsköterska / ISGR is looking for a School Nurse

Skolsköterska
Läs mer Aug 23
ISGR SÖKER SKOLSKÖTERSKA
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna vår hemsida för ytterligare information: www.isgr.se
ISGR söker nu en skolsköterska till skolans elevhälsoteam på Campus Götaberg. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 60-80 % med start omgående. Det är en spännande och utmanande tjänst som skolsköterska på vår internationella Middle Years Section på Molinsgatan 6.
Vi söker en legitimerad sköterska som är vidareutbildad distriktssköterska. Barnsjuksköterskor och skolsköterskor är också varmt välkomna att söka tjänsten.
Skolan är tvåspråkig och arbetet innebär en unik möjlighet att få att utveckla sin engelska i en professionell kontext, genom möten med både elever och personal från olika länder.
Elevhälsoteamet sitter tillsammans med skolans kuratorer och har gemensamt väntrum, vilket skapar en trygghet för eleverna och förenklar samarbetet mellan kollegor. Skolans elevhälsoteam består av en kurator, specialpedagog, psykolog och rektor. Tillsammans bidrar vi till att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna på skolan.
Arbetet somskolsköterska kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt att du har erfarenhet av att bemöta både barn och vuxna. Du planerar ditt arbete utifrån det nationella basprogram som är obligatoriskt för alla elever i grundskolan.
Skolans motto “Inspire global citizens to embrace the diversity and explore the world” kanske passar dig? Tveka då inte att söka tjänsten!
KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska. Flytande i engelska språket är ett krav.
ÖVRIGT
Vidareutbildning till barnsjuksköterska, skolsköterska eller distriktssköterska samt utbildning och erfarenhet av MLA är meriterande.
ANSÖKAN
Ansök senast den 30 september 2022 via email till: graham.miselbach@staff.isgr.se. Märk ansökan Skolsköterska och bifoga personligt brev samt CV.
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rektor Graham Miselbach på graham.miselbach@staff.isgr.se
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.
ISGR IS LOOKING FOR A SCHOOL NURSE
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs.
ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
ISGR is now looking for a nurse to join the student health team, on Campus Götaberg. The employment is a 60-80% permanent position, starting as soon as possible. This is an exciting and challenging position working as a school nurse in our international Middle Years Section at ISGR, Molinsgatan 6.
We are looking for a registered nurse with further training as a district nurse. Children's nurses or school nurses are also encouraged to apply for the position.
The school is bilingual and provides a unique opportunity for you to develop your English in a professional context, through meetings with students and other staff from different countries.
The school health team is placed together with the counselors at the school and has a common waiting room, which creates security for the students and easy collaboration with your colleagues. The school's student health team consists of a counselor, special education teacher, psychologist and principal. Together, we contribute to creating the best conditions for the students at the school.
Working as a school nurse requires that you can work independently, take your own initiative and have experience from talking to both children and adults. You plan your work based on a national Basic Program which is compulsory for all pupils in primary school.
The school's motto; Inspire global citizens to embrace the diversity and explore the world might suit you too - come along on the journey!
QUALIFICATIONS
Essential Swedish nursing license. High level of English.
PREFERRED EXPERIENCE
Further education as a children's nurse, district nurse or school nurse as well as MLA training and experience.
APPLICATION
Applicants should apply before September 30th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled School Nurse with a cover letter and full Curriculum Vitae. We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR söker vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Sep 14
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående grundskola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en vaktmästare till vår verksamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Som vaktmästare hos oss på ISGR är du en del av vårt Service Team som tar hand om lokalvård samt vaktmästeri. Som vaktmästare bidrar du med att ge stöd och service till vår skolverksamhet, skapar goda relationer med elever och personal samt bidrar till trygghet och trivsel på skolan. Några av arbetsuppgifterna består av: löpande kontinuerligt inre underhåll av fastigheter, allmän fastighetsskötsel utvändigt, återvinning och sophantering, kontroll av lås och larm, kort- och nyckelhantering via Arx-system, reparation av lås i dörrar, möbler och annan skolutrustning, periodisk kontroll av säkerhetsanordningar i byggnader enligt särskilt program benämnt Brandkontroll.nu.
Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har en bakgrund som vaktmästare, fastighetstekniker eller liknande. Du är flexibel, lösningsorienterad samt har ett gott ordningssinne. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, då båda krävs i det dagliga arbetet.
B-körkort krävs.
Vi söker dig som är:
Kommunikativ och har lätt för att skapa bra relationer med övriga kollegor. Du har en god initiativförmåga och hittar ofta lösningar på problem. Du har dessutom en mycket god samarbetsförmåga och trivs bra med att jobba i team.
Ser du flerspråkighet och mångkultur som en tillgång? Då är du välkommen att söka tjänst hos oss!
Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde snarast.
Vänligen skicka ditt CV med löneanspråk samt personligt brev till : anna.kihl@staff.isgr.se. Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 2022-09-28. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen in med din ansökan!
Eventuella frågor besvaras av : Anna Kihl, Facility Manager, 031-708 92 19.
Vi undanber oss vänligen hjälp av rekryteringsfirmor.

Ansök nu

ISGR söker ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 25
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en ekonomiassistent. Tjänsten är ett vikariat med en omfattning om 75 % under perioden 2022-09-15 till och med 2023-07-31.
ARBETSUPPGIFTER
Löpande ekonomiarbete såsom registrering och kontering av leverantörsfakturor, kundfakturering. Registrering av inbetalningar samt skicka ut påminnelser. Inkassohantering. Avstämning av vissa balanskonton.
KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete är meriterande.
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-09-10 till isabel.anderzen.domingues@staff.isgr.se. Märk ansökan "Ansökan Ekonomiassistent". Ange löneanspråk i din ansökan.
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR söker timvikare inom skola och fritids

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Aug 24
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). På ISGR har vi elever mellan 6-12 år. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Fsk-Åk 5 och fritids. Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet.
? att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
? att arbeta med barn/elever i förskoleklass, skola och fritids
? att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
? att du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag mellan 7.00-7.30 som behovet gäller
Kvalifikationer
? är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
? tar ansvar och är närvarande
? kan arbeta både självständigt i en elevgrupp som tillsammans med andra.
? är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
? har en värdegrund och förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas
? är en tydlig ledare i och utanför klassrummet
? har förmåga att se elevernas behov och kan samråda med annan personal och vidta lämpliga åtgärder för att stötta elever.
? är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbete och initiativförmåga är viktiga egenskaper.
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan till christina.olsson@staff.isgr.se
Timanställning.

Ansök nu

ISGR is looking for a School Nurse / ISGR söker skolsköterska

Skolsköterska
Läs mer Jun 22
ISGR IS LOOKING FOR A SCHOOL NURSE
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a school nurse for our International Middle Years Section for an 60-80% permanent position, starting August, 2022.
QUALIFICATIONS
Qualified School Nurse, fluent English essential
PREFERRED EXPERIENCE
MLA training and experience preferred
APPLICATION
Applicants should apply before August 12th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled School Nurse with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all, and maintains strict privacy and confidentiality regarding your application. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.


ISGR SÖKER SKOLSKÖTERSKA
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna vår hemsida för ytterligare information: www.isgr.se
Vi söker nu en skolsköterska till vår internationella Middle Years Section. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 60-80 %, med start i augusti 2022.
KVALIFIKATIONER
Legitimerad skolsköterska. Flytande i engelska språket är ett krav.
ÖVRIGT
Utbildning och erfarenhet av MLA är meriterande.
ANSÖKAN
Ansök senast den 12 augusti 2022 via email till: graham.miselbach@staff.isgr.se. Märk ansökan Skolsköterska och bifoga personligt brev samt CV.
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rektor Graham Miselbach på graham.miselbach@staff.isgr.se
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.

Ansök nu

ISGR is looking for a Swedish and French Teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 30
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Swedish and French teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% maternity cover, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending June 22nd, 2023.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before August 5th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Swedish and French Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for a Science Teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 30
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Science Teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% paternity cover, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending December 21st, 2022.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before August 5th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Science Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for a Science Teacher 50%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 30
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Science teacher for our IB Middle Years Programme for a temporary 50% position, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending December 21st, 2022. There is a possibility that the position may be extended for a longer period.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before August 5th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Science Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

Swedish Language and Literature/Swedish Acquisition Teacher at ISGR

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 30
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Swedish Language and Literature/Swedish Acquisition teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% maternity cover, starting 1st September and ending 10th February.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before August 5th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Swedish Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR söker lärare engelska/svenska (vikariat)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 21
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum,Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare i engelska/svenska. Tjänsten är ett vikariat med en omfattning om 60% från och med den 10 augusti 2022 tills 21 december 2022.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare åk 7-9 som är behörig i engelska/svenska.
Du har mycket goda ämneskunskaper.
Du har god förmåga att möta upp alla elever.
Du har vilja och förmåga att samarbeta med övriga arbetskamrater.
KVALIFIKATIONER
Behörig lärare 7-9 engelska/svenska
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-07-01 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inomskolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR söker fritidspedagog/lärare i fritidshem 50 %

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 1
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en fritidspedagog. Anställningen är tillsvidare 50%. Tillträde 2022-08-08 eller enligt överenskommelse.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i en internationell skola kommer du att tillhöra en av våra fritidshemsavdelningar. Uppdraget är fokuserat på fritidsverksamheten efter skoltid och du är en nyckelperson i ett team kring barnen som går på fritids. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och förutsättningar att samspela med kamrater. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet i elevgruppen utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem eller likvärdig utbildning. Du behöver vara mycket bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift, då denna tjänst är förlagd till den internationella sektionen.
Vi ser att du:
Är en tydlig ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö på fritids som ger varje elev möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom olika aktiviteter.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig, har mycket god förmåga att skapa goda relationer och klarar av att det händer saker som måste hanteras i vardagen.
Som person ser både elever, föräldrar och kollegor som viktiga medspelare för att skapa en bra vardag för alla och envar.
Kan arbeta både självständigt i en barngrupp som tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet . Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-06-30 till marianne.axelsson@staff.isgr.se. Märk med “Fritidspedagog 50%”.
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Ansök nu

ISGR söker lärare till åk 4

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 24
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare till vårt arbetslag i åk 4-5.
Arbetsuppgifter.
I ditt arbete kommer du att tillsammans med en arbetslaget ansvara för elevernas utveckling och lärande mot läroplanens mål. I arbetet läggs undervisningen upp utifrån elevernas behov och sker i olika former såsom helklass, tregruppssystem, halvklasser och mindre grupper utifrån elevernas behov. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och samspela med kamrater. I din tjänst ingår att vara mentor för 14-17 elever. Din tjänst kommer att förläggas till huvudsakligen åk 4.
På skolan samarbetar vi med den internationella delen i det som kallas för crossteam, där eleverna i samma åldrar delas in i tvärgrupper och vi undervisar på både svenska och engelska. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer.
Vi söker dig som har examen och lärarlegitimation mot åk 4-6. Vi ser gärna att du har en bred ämneskunskap. Ämnet idrott är extra meriterande.
Vi ser att du:
Är en tydligt ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö där varje elev har möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig och har en god förmåga att skapa goda relationer och klarar av den som händer och måste hanteras i vardagen.

Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 100%. Tillträde 2022-08-10.
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-06-23 till marianne.axelsson@staff.isgr.se. Märk din ansökan med “Lärare åk 4”
Innan påbörjad anställning ska utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola uppvisas.
Vi undanber oss svar från rekryteringsföretag.

Ansök nu

ISGR is looking for a Science Teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Science Teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% paternity cover, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending December 21st, 2022.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before June 20th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Science Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for a Science Teacher 50%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Science teacher for our IB Middle Years Programme for a temporary 50% position, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending December 21st, 2022. There is a possibility that the position may be extended for a longer period.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before June 20th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Science Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

Swedish Language and Literature/Swedish Acquisition Teacher at ISGR

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Swedish Language and Literature/Swedish Acquisition teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% maternity cover, starting 1st September and ending 10th February.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before June 20th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Swedish Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for a Swedish and French Teacher

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also offers a Swedish National Program section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programs. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
We are looking for a Swedish and French teacher for our IB Middle Years Programme for a 100% maternity cover, for the next academic year, beginning 10th August 2022 and ending June 22nd, 2023.
QUALIFICATIONS
Qualified Teacher Status
PREFERRED EXPERIENCE
Previous IB experience preferred but not essential
APPLICATION
Applicants should apply before June 20th, 2022 by email to: graham.miselbach@staff.isgr.se, titled Swedish and French Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Graham Miselbach on graham.miselbach@staff.isgr.se
ISGR embraces non-discriminatory recruitment by providing equal employment opportunity to all. Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and if applicable current country of living.

Ansök nu

ISGR söker rektor till MYP (IB Middle Years Programme) för läsåret 2022-23

Rektor
Läs mer Maj 24
Göteborgsregionens internationella skola (ISGR) är en framstående internationell skola och en av de 6 % IB skolor i världen som erbjuder samtliga International Baccalaureateprogram: PYP K-5, MYP 6-10 samt IB Diploma Program 11 och 12. ISGR startades 1997 för att möta behovet av en internationell utbildning för barnen i det växande antal utländska familjer som kommer till Göteborg för att arbeta eller studera. ISGR har också en nationell sektion som följer den svenska läroplanen LGR 11. Totalt har ISGR över 1000 elever. Skolan ägs av Göteborgsregionen och är ackrediterad av “Council of International Schools”.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
ISGR söker nu en rektor till MYP (IB Middle Years Programme) på den internationella sektionen, som leda MYP genom nästa utvecklingsfas.
Rektorn på MYP leder årskurs 6-10 och ansvarar för:
Elever och personal på MYP
Att arbeta tillsammans med rektorerna på skolans andra sektioner och i ledningsgruppen
Budget och resursfördelning på MYP-sektionen
Att utveckla MYP-programmet tillsammans med personal och elever
Utveckling av IB:s läroplan (International Baccalaureate)
Att leda MYP:s kompetensutvecklingsprogram
Kommunikationen med elever och vårdnadshavare
Att introducera nya familjer på skolan och välkomna nya elever på programmet
Att leda elevhälsoteamet på MYP-sektionen
Att utveckla, implementera och utvärdera ISGR:s vision, uppdrag, filosofi och strategiska plan (inklusive skolans mål) tillsammans med ledningsgruppen

Kvalifikationer:
Universitetsexamen samt dokumenterad akademisk och pedagogisk erfarenhet
Ledarskapserfarenhet från en internationell och/eller kommunal skola
Goda kunskaper om IB-filosofi samt erfarenhet av ackrediteringsprocesser
Goda färdigheter i engelska i både tal och skrift är nödvändigt
Kunskaper om svensk kontext och skolkultur
Förståelse för hur det är att arbeta inom en politiskt styrd organisation
Erfarenhet av IB-läroplansutveckling är meriterande

Vi söker dig som:
Har en passion för utbildning och lärande, har stark initiativförmåga, är bra på att kommunicera, har utmärkt organisationsförmåga och har förmågan att styra och leda din personal genom att vara en god förebild. Du kommer att vara en proaktiv rektor med stort engagemang, som är synlig bland personal, elever och föräldrar.
Ansök senast onsdagen den 15 juni 2022 via e-post till: recruitment@staff.isgr.se. Bifoga personligt brev och fullt CV.
Vi kommer att börja gå igenom ansökningar från den 16 juni 2022 fram tills dess att platsen är tillsatt. Alla ansökningar kommer att läsas, men vi kommer endast att ta kontakt med de kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen.
Vid ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Birgitta Sandström Barac, Verkställande Direktör
birgitta.sandstrom.barac@staff.isgr.se
_____________________________________________________________________________________
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools o?ering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programmes: PYP K-5, MYP 6-10 and IB Diploma Programme 11-12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR also o?ers a Swedish National Programme section that follows the LGR 11 national curriculum. Collectively, ISGR has over 1000 students enrolled in its programmes. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities (GR), and is accredited by the Council of International Schools (CIS).
Please visit the school website: www.isgr.se
ISGR is currently searching for a MYP (Middle Years Programme) Principal for the International section, to help guide it through its next stage of development.
The MYP (Middle Years Programme) Principal will lead grades 6-10 with responsibilities for:
Sta? and students within the MYP
Working with Principals from other sections of the school and the Senior Leadership team
Managing the budget and resource allocation for the MYP section
Developing the MYP programme together with the sta? and students
The development of IB curriculum (International Baccalaureate)
Leading the professional development programme for the MYP
Communication with families and the wider community
Introducing prospective families to the school and welcoming new students to the programme
Leading the student health team within the MYP section
The development, implementation and evaluation of ISGR vision, mission, philosophy and strategic plan (including school goals) together with the ISGR Senior Leadership team

Qualifications:
Post Graduate quali?cation with outstanding academic and pedagogical background
Experience in leadership at international and/or public school of repute
Strong knowledge of IB philosophy and experience of accreditation processes
Pro?ciency in written and spoken English is essential
Knowledge of the Swedish context and educational culture
Understanding of working within a politically steered organisation
Experience in IB curriculum development is preferred

The person appointed will have:
A passion for education and learning, strong initiative, high quality communication and interpersonal skills, excellent organisational skills and the ability to manage and lead sta? by example. You will be a proactive principal who is fully engaged and visible with sta?, students and parents.
Applicants should apply before Wednesday 15th June 2022 by email to: recruitment@sta?.isgr.se, with a cover letter, full Curriculum Vitae.
Reviewing of applications will begin on 16th June 2022 and will continue until the post is ?lled. Only short listed candidates will be contacted.
If you require any further details, please contact:
Birgitta Sandström Barac, Chief Executive O?cer
birgitta.sandstrom.barac@sta?.isgr.se

Ansök nu

ISGR söker lärare i engelska/svenska (vikariat)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 20
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!
ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgskommun.
Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare - engelska/svenska. Tjänsten är ett vikariat med en omfattning om 50% från och med den 10 augusti 2022 tills 21 december 2022.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lärare åk 7-9 som är behörig i engelska/svenska.
Du har mycket goda ämneskunskaper.
Du har god förmåga att möta upp alla elever.
Du har vilja och förmåga att samarbeta med övriga arbetskamrater.
KVALIFIKATIONER
Behörig lärare 7-9 engelska/svenska
LÖN
Fast lön
ANSÖKAN
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-06-03 till corinna.ljungberg@staff.isgr.se
ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolan. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Ansök nu

ISGR is looking for qualified primary school teachers

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Maj 19
There are two positions avaliable:
- Primary teacher for Swedish language
- Primary classroom teacher
We are looking for experienced, qualified primary teachers for our IB Primary Years Programme for 100% positions, starting August 2022.
At ISGR the language of instruction is English and it is expected that all members of the PYP have a high level of communication in both verbal and written skills. The position of Swedish language teacher would require excellent fluency in both languages. This position comes at an exciting time for our school as we look to further develop our Swedish language department and the way we introduce the language to our international students. The position of primary classroom teacher can expect to come into a dynamic, high functioning team with the child at its focus.
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
QUALIFICATIONS
Qualified teacher status in primary education. Both Swedish and International qualifications are considered.
PREFERRED EXPERIENCE
? Previous teaching experience
? Knowledge of the International Baccalaureate
APPLICATION
Applicants should apply before 2022-05-29, by email to: lee.brown@staff.isgr.se, titled PYP Primary Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Lee Brown on 0725-046313.
Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and, if applicable, current country of living.

Ansök nu

ISGR is looking for qualified primary school teachers

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 19
There are two positions avaliable:
- Primary teacher for Swedish language
- Primary classroom teacher
We are looking for experienced, qualified primary teachers for our IB Primary Years Programme for 100% positions, starting August 2022.
At ISGR the language of instruction is English and it is expected that all members of the PYP have a high level of communication in both verbal and written skills. The position of Swedish language teacher would require excellent fluency in both languages. This position comes at an exciting time for our school as we look to further develop our Swedish language department and the way we introduce the language to our international students. The position of primary classroom teacher can expect to come into a dynamic, high functioning team with the child at its focus.
The International School of the Gothenburg Region (ISGR) is a prominent international school and one of 6% IB world schools offering the full International Baccalaureate continuum of learning through three programs: PYP K-5; MYP 6-10; and IB Diploma Program 11 & 12. ISGR was established in 1997 to meet the needs of the growing number of expatriate families coming to Gothenburg for work or study and requiring an International Education for their children. ISGR is owned by the Gothenburg Region Association of Municipalities - GR, and is accredited by the Council of International Schools.
Please visit the school website for more information: www.isgr.se
QUALIFICATIONS
Qualified teacher status in primary education. Both Swedish and International qualifications are considered.
PREFERRED EXPERIENCE
? Previous teaching experience
? Knowledge of the International Baccalaureate
APPLICATION
Applicants should apply before 2022-05-29, by email to: lee.brown@staff.isgr.se, titled PYP Primary Teacher with a cover letter and full Curriculum Vitae.
We will start interviewing valid candidates as soon as possible until the position has been filled. If you require any further details, please contact Lee Brown on 0725-046313.
Prior to the employment the successful candidate will need to provide a Police Record Extract from Sweden, and, if applicable, current country of living.

Ansök nu

ISGR söker lärare till åk 4-5

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Apr 5
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare till vårt arbetslag i åk 4-5. Anställningen är tillsvidare 100%, med start 2022-08-10.
Arbetsuppgifter.
I ditt arbete kommer du att tillsammans med en arbetslaget ansvara för elevernas utveckling och lärande mot läroplanens mål. I arbetet läggs undervisningen upp utifrån elevernas behov och sker i olika former såsom helklass, tregruppssystem, halvklasser och mindre grupper utifrån elevernas behov. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och samspela med kamrater. I din tjänst ingår att vara mentor för 14-17 elever. Din tjänst kommer att förläggas till antingen åk 4 eller 5 beroende på din ämneskombination.
På skolan samarbetar vi med den internationella delen i något som kallas för crossteam, där eleverna i samma åldrar delas in i tvärgrupper och vi undervisar på både svenska och engelska. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument.
Kvalifikationer.
Vi söker dig som har examen och lärarlegitimation mot åk 4 och 5. Vi ser gärna att du har en bred ämneskunskap. Ämnet idrott är extra meriterande.
Vi ser att du:
Är en tydligt ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö där varje elev har möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och
vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig och har en god förmåga att skapa goda relationer och klarar av den som händer och måste hantera i vardagen.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Rekryteringsprocessen kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-05-05 till marianne.axelsson@staff.isgr.se. Märk ansökan "Lärare åk 4-5".
Vi undanber oss svar från rekryteringsföretag.

Ansök nu

ISGR söker lärare för yngre åldrar

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Mar 22
ISGR (The International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborg med två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationella sektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate). Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid! ISGR ägs av Göteborgsregionens kommunalförbund vars medlemmar är Mölndal, Partille, Lerum, Kungsbacka, Kungälv, Öckerö, Stenungsund, Tjörn, Alingsås, Härryda, Ale, Lilla Edet och Göteborgs kommun. Besök gärna skolans hemsida för mer information: www.isgr.se
Vi söker nu en lärare för yngre åldrar. Anställningen är ett vikariat på 100%, mellan 20220810–20230618, med goda möjligheter till förlängning. Anställningen är en ferietjänst.
Arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer du att tillsammans med en kollega ansvara för elevernas utveckling och lärande mot läroplanens mål. Tillsammans ansvarar ni för alla ämnen enligt läroplanen. Du arbetar för att ge barnen möjlighet till inflytande, utvecklas, lära och samspela med kamrater.
På skolan samarbetar vi med den internationella delen i något som kallas för crossteam, där eleverna i samma åldrar delas in i tvärgrupper och vi undervisar på både svenska och engelska. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån gällande styrdokument. Du samarbetar även med fritidspedagoger.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundskollärarexamen med inriktning mot de lägre åldrarna eller motsvarande examen.
Är en tydligt ledare som tillsammans med kollegor i arbetslaget är med och skapar en strukturerad och god pedagogisk miljö där varje elev har möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar.
Är bekväm med att använda både svenska och engelska i mötet med barn och vuxna.
Är kreativ, vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.
Är flexibel, samarbetsvillig och har en god förmåga att skapa goda relationer och klarar av den som händer och måste hantera i vardagen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna referenser från tidigare arbetsgivare.
Ansökan:
Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Tillträde 2022-08-10 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan via e-post senast 2022-04-30 till marianne.axelsson@staff.isgr.se

Ansök nu