Stift Katolska Skolan av Notre Dame jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Stift Katolska Skolan av Notre Dame i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Förskolelärare

Förskollärare
Läs mer Mar 20
Katolska skolans förskola ligger i lummiga Örgryte. På St. Isidor har vi plats för 35 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper utifrån ålder.
Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära och deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.
Vi arbetar för att skapa en trygg, inspirerande och vacker arbetsmiljö. Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utelek minst en gång om dagen. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. Det finns rikligt med material som inspirerar och utmanar barnens lärande.

Ansök nu

Fritids- och rast ansvarig fritidspedagog / skolvärd

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Mar 22
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete. Vi är för närvarande cirka 350 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av rastverksamheten på hela skolan F-9. Vi behöver raster som genomsyras av en pedagogisk idé och ger eleverna möjlighet att vara grovmotoriskt aktiva och tränas i samarbete och kamratskap. Du har också en viktig roll i genomförandet av aktiviteter för eleverna.
Du kommer även arbeta som fritidsansvarig för skolans fritidsverksamhet. Du som fritidspedagog skall säkerställa att fritids erbjuder eleverna en meningsfull fritid som stimulerar dem till en god social utveckling, skapar mångsidigheter, helhet och kontinuitet i deras utveckling och lärande samt kompletterar det som barnen gör i skolan.
Rollen som skolvärd innebär att du är ett stöd i skolans psykosociala miljön och har stor förmåga att t ex reda ut minder konflikter som uppstår mellan elever, allt för att skapa dem bästa förutsättningar till lärande.
Kvalifikationer
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till michele.pestalozzi@katolska.se.

Ansök nu

Speciallärare åk 4-9 Sv/Ma

Speciallärare
Läs mer Okt 18
Katolska Skolan av Notre Dame utbildar och formar 350 elever från förskoleklass till årskurs 9 och driver även en förskola, allt på samma geografiska område. Katolska Skolan har en 150 årig tradition och är den största bland de tre existerande katolska skolorna i Sverige. Katolska Skolan ligger i Örgryte och eleverna kommer genom ett aktivt val från alla stadsdelar. Katolska Skolan av Notre Dame utbildar elever från cirka 70 nationaliteter och det pratas ungefär 40 språk, vilket gör skolan till en modell för integration och inkludering. Den kristna värdegrund på Katolska Skolan av Notre Dame gör att man bemöter alla elever som människor av kropp och själ utan att göra några skillnader på etnicitet, religiös tillhörighet eller annan diskrimineringsgrund, och utbildar och formar samhällets framtida medlemmar som helgjutna människor. Katolska Skolan av Notre Dame i ett nötskal: Tro, Lärande, Gemenskap.
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation, är utbildad speciallärare med inriktning svenska eller/och matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är positivt inställd till att arbeta i en utmanande miljö där livliga elever förgyller din vardag och sätter alla dina professionella och pedagogiska färdigheter på prov. Du är bekväm med att ifrågasätta dina tidigare erfarenheter på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet och/eller med de elever du exponeras till. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker. Du är van vid att arbeta i ett team både som medlem och som ledare, och bidrar med positiva idéer och energi.
Du kommer att bidra till och gestalta det specialpedagogiska arbetet på skolan med syftet att höja elevresultatet - detta i tätt samarbete med mentorer och övriga lärare på mellan- och högstadiet, med stödstrukturen Jeanne d'Arc, med skolledningen och de specialistfunktionerna som kurator och skolsköterskan.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
Du känner till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.

Ansök nu

Lärare i matematik 50% på högstadiet (tisdag-torsdag)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Sep 13
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 350 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1500 kronor i friskvårdsbidrag per termin. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i matematik och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik och en reflektion över din profil inom de tre ovannämnda kompetenser.
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett utmanande, roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Fritids- och rast ansvarig fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Aug 11
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete! Vi är för närvarande cirka 350 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av rastverksamheten på hela skolan F-9. Vi behöver raster som genomsyras av en pedagogisk idé och ger eleverna möjlighet att vara grovmotoriskt aktiva och tränas i samarbete och kamratskap. Du har också en viktig roll i genomförandet av aktiviteter för eleverna.
Du kommer även arbeta som fritidsansvarig för skolans fritidsverksamhet. Det innebär att du leder övriga fritidskollegor i arbetet med planeringen, genomförandet och utvärderingen av det pedagogiska arbetet på fritids. Du som fritidspedagog skall säkerställa att fritids erbjuder eleverna en meningsfull fritid som stimulerar dem till en god social utveckling, skapar mångsidigheter, helhet och kontinuitet i deras utveckling och lärande samt kompletterar det som barnen gör i skolan.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshem och har möjligen även lärarlegitimation för årskurs 1-3 i bild, slöjd eller ett annat ämne. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande.
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till michele.pestalozzi@katolska.se.

Ansök nu

Förskolelärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 30
Katolska skolans förskola ligger i lummiga Örgryte. På St. Isidor har vi plats för 35 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper utifrån ålder.
Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära och deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.
Vi arbetar för att skapa en trygg, inspirerande och vacker arbetsmiljö. Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utelek minst en gång om dagen. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. Det finns rikligt med material som inspirerar och utmanar barnens lärande.

Ansök nu

Fritids- och rast ansvarig fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jul 10
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete! Vi är för närvarande cirka 350 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av rastverksamheten på hela skolan F-9. Vi behöver raster som genomsyras av en pedagogisk idé och ger eleverna möjlighet att vara grovmotoriskt aktiva och tränas i samarbete och kamratskap. Du har också en viktig roll i genomförandet av aktiviteter för eleverna.
Du kommer även arbeta som fritidsansvarig för skolans fritidsverksamhet. Det innebär att du leder övriga fritidskollegor i arbetet med planeringen, genomförandet och utvärderingen av det pedagogiska arbetet på fritids. Du som fritidspedagog skall säkerställa att fritids erbjuder eleverna en meningsfull fritid som stimulerar dem till en god social utveckling, skapar mångsidigheter, helhet och kontinuitet i deras utveckling och lärande samt kompletterar det som barnen gör i skolan.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshem och har möjligen även lärarlegitimation för årskurs 1-3 i bild, slöjd eller ett annat ämne. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande.
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till michele.pestalozzi@katolska.se.

Ansök nu

Vikariat SO/SV 80%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 19
Katolska Skolan av Notre Dame är en fristående skola med konfessionell inriktning. Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i Örgryte och vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor.sitt eget liv och sina medmänniskor.
Vi söker en utbildad lärare med behörighet i SO och svenska för vårt mellanstadium. Tjänsten är ett vikariat på 80% med start i augusti.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lärare i matematik 50% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 12
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i matematik och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Förskolelärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 20
Katolska skolans förskola ligger i lummiga Örgryte. På St. Isidor har vi plats för 35 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper utifrån ålder.
Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära och deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.
Vi arbetar för att skapa en trygg, inspirerande och vacker arbetsmiljö. Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utelek minst en gång om dagen. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. Det finns rikligt med material som inspirerar och utmanar barnens lärande.

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Mar 22
Katolska skolan av Notre Dame är en F-9 skola som ligger i lummiga Örgryte.
Skolans fritids är uppdelad i åldershomogena hemvister med separata lokaler och med naturen inpå knuten. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.
Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utevistelse minst en gång om dagen och vi har även tillgång till skolans idrottssal. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. Målet är att undervisningen i fritidshemmet dels ska stimulera elevernas utveckling och lärande och dels erbjuda eleverna en meningsfull fritid

Ansök nu

Vikariat i svenska/SVA 100% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 7
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i Svenska och SVA och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Förskolelärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 27
Katolska skolans förskola ligger i lummiga Örgryte. På St. Isidor har vi plats för 35 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper utifrån ålder under större delen av dagen.
Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära och deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.
Vi arbetar för att skapa en trygg, inspirerande och vacker arbetsmiljö. Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utelek minst en gång om dagen. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. Det finns rikligt med material som inspirerar och utmanar barnens lärande.

Ansök nu

Vikariat i matematik 80% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Feb 9
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i matematik och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten. Möjlighet till förlängning finns.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Vikariat i svenska/SVA 100% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 24
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i Svenska och SVA och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i franska på högstadiet, 50% (mån-ons)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 8
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i franska och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i (trä)slöjd, 100%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Dec 8
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i slöjd och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare 4-6, svenska som andraspråk

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 21
Vi söker en behörig lärare i svenska som andraspråk för undervisning 4-6. Tjänsten är ett heltidsvikariat från 8/12 2022 till och med 31/8 2023.
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame är en fristående skola med konfessionell inriktning. Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte och vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kloka och trygga individer. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra respektive roller på skolan. Du är utbildad lärare i svenska som andraspråk och känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Sök idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till david.lyche@katolska.se
Tjänsten har ett schema som gäller fram till sommaren.
Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan tjänstens ansökningstid löper ut.
Sökande som inte uppfyller kvalifikationerna kommer sannolikt inte få ett svar med inbjudan till intervju.

Ansök nu

Lärare i spanska på mellan- och högstadiet, 50% (mån-ons)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Okt 15
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i spanska och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i förberedelseklass (Sv), 50% (alla dagar i veckan)

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Aug 22
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i svenska och/eller svenska som andraspråk och vill jobba med elever i från lågstadiet upp till högstadiet som är nyanlända eller som inte ännu har lärt sig svenska på en tillfredsställande nivå. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare (vikariat 80%) i Ma på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 23
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskoleklassen till årskurs 9, till att bli helgjutna människor i kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom matematik och möjligen teknik på högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa 85% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 22
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom idrott och hälsa och vill jobba med elever i högstadiet. Tjänstegrad kan diskuteras om din behörighet omfattar andra ämnen än endast idrott och hälsa. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i SO och svenska/SVA 100% på högstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 20
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom SO-ämnena och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i spanska på mellan- och högstadiet, 50% (mån-ons)

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 17
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Skolan bjuder in till en fräsch och modern miljö, med ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i spanska och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i engelska på låg- och mellanstadiet, 80%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 12
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i engelska och vill jobba med elever i mellanstadiet (och även i lågstadiet). Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i svenska och SVA 100%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 3
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Katolska Skolan, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig i svenska och SVA och vill jobba med elever på mellanstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare (vikariat 70%) i Ma och Tk på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 1
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom matematik och möjligen teknik på högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i NO och ett annat ämne på mellanstadiet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 26
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom NO- och möjligen SO-ämnena på mellanstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i SO och svenska 100%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 3
OM OSS
Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga lektionssalar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang - en fysisk miljö som erbjuder dem bästa förutsättningar för elevernas intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker vassa pedagoger som inte är rädda för att ifrågasätta sin egen erfarenhet på vetenskaplig grund för att sedan bygga upp en kollegial beprövad erfarenhet. Vi ser att du förfinar dina färdigheter kontinuerligt, baserat på forskningen och tillgänglig litteratur och kan redovisa för de pedagogiska val du gör i klassrummet. Katolska Skolan sammanfattar lärarens professionella utövande med tre kompetenser - ledarskapskompetens, ämnesdidaktisk kompetens och relationskompetens - detta som en syntes av en lång lista av studier i ämnet. Fundera gärna på hur din profil inom dessa tre kompetenser ser ut och redovisa för det när du söker.
Du har en svensk lärarlegitimation och är behörig inom SO-ämnena och vill jobba med elever i högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utvecklas som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Vår Fru AB har som policy att erbjuda en provanställning på 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser, föredragsvis arbetsgivare
-- bifoga gärna belägg för din pedagogisk praktik
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
På Katolska Skolan testar du din profession till sin spets. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 3-9, 80-100%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 20
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Dessutom har vi en stor träslöjdssal samt en ljus och luftig syslöjdssal. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom slöjd eller en god och beprövad erfarenhet av slöjdundervisning med mellan- och högstadieelever. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig och kreativ. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!
Tillträde: augusti 2022

Ansök nu

Lärare i Ma åk 7 och TK åk 6,8 på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 27
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom TK samt matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
Detta är en vikariattjänst i 1 år. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i matematik, 100%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Mar 3
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom matematik och vill jobba med elever i mellanstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!
Tillträde: augusti 2022

Ansök nu

Lärare i syslöjd åk 3-9, 80-100%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 3
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Dessutom har vi en stor träslöjdssal samt en ljus och luftig syslöjdssal. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom slöjd eller en god och beprövad erfarenhet av slöjdundervisning med mellan- och högstadieelever. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig och kreativ. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!
Tillträde: augusti 2022

Ansök nu

Lärare i SO och svenska 100%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jan 27
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom svenska och SO-ämnena och vill jobba med elever i mellan- och högstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
Tjänsten är en tidsbegränsad semesteranställning tills slutet av läsåret med möjlighet till förlängning. För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i TK och Ma åk 6,8 på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 10
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom TK samt matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Musiklärare 50% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Dec 17
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Dessutom har vi välutrustade och luftiga musik, bild, idrott och slöjdsalar. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad samt 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom musik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Förskolelärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 9
Vi är en förskola belägen i lummiga Örgryte i anslutning till Katolska skolan av Notre Dame. På St. Isidor har vi plats för 35 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper utifrån ålder under större delen av dagen.
Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära, deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa.

Ansök nu

Lärare i TK och Ma åk 6,8 på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 15
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom TK samt matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att söka, bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker:
--en CV samt ett personligt brev
--en pdf av din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning
--3 referenser
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lokalvårdare 100%

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 22
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
OM DIG
Som person ska du ha god samarbetsförmåga, vara flexibel, kunna planera och lägga upp arbetet självständigt, vara serviceinriktad med ett gott bemötande.
OM JOBBET
Du kommer att ingå i en grupp med två andra städpersonal. Ni städar skolans lokal, dvs, salar, toaletter, kontor, korridorer, personalrummet mm. Du börjar kl. 12.30 varje dag. Tjänsten är en vikariattjänst tills 23 dec med möjlighet till förlängning.
BRA ATT VETA
Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
När du söker, skicka allt nedan:
CV
En pdf av ditt utdrag ur belastningsregistret
2-3 referenser: namn, telefonnummer, och vem de är



Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Lärare i SO/SVA åk 6-9, 50-100%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Sep 7
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom SO-ämnen och eventuellt svenska som andraspråk. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lågstadielärare i Ma, NO, Tk, Bild 100% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Aug 2
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds personlig och kollegial kompetensutveckling genom en omfattande internprogram som vi kallar Gemensam undervisning. Alla anställda på skolan erbjuds ytterligare en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom NO och matematik och som kan undervisa i Tk och bild på lågstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Tjänsten är en vikariat under höstterminen med eventuellt förlängning under vårterminen.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga CV och personligt brev samt relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lågstadielärare i Ma, NO, Tk, Bild 100% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 7
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom TK, NO, matematik och bild i lågstadiet. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.
BRA ATT VETA
Tjänsten är en vikariat under höstterminen med eventuellt förlängning under vårterminen.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i engelska åk 4-7 100% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 7
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom engelska. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Lärare i TK och Ma 100% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 17
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom TK samt matematik. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Förskollärare 100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 7
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete! Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen och ett lustfyllt och kreativt arbetssätt.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande.
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till pamela.gonzalez@katolska.se

Ansök nu

Lärare i SO och SVA åk 6-9, 100% på Katolska Skolan av Notre Dame

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 8
OM OSS
Med sin 145-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame 400 elever, från förskolan till årskurs 9, till att bli helgjutna människor till kropp och själ. Skolan ligger centralt i vackra Örgryte med närheten till kultur och de aktiviteter som erbjuds i stan.
Stora skolan, där åk 4-9 går, bjuder in till en fräsch och modern miljö. Vi har ett stort bibliotek, rymliga salar med var sitt grupprum och en ljus och öppen skolrestaurang. Vår målsättning och uppgift är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt främjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sig själva och sina medmänniskor.
Lärare som jobbar hos oss erbjuds en näringsrik, pedagogisk lunch utan kostnad, 1100 kronor i friskvårdsbidrag per termin, samt en friskvårdstimme varje vecka. Dessutom kommer man att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas i våra roller som pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation inom SO-ämnen samt svenska som andraspråk. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team och bidrar med positiva idéer och energi. Du är initiativtagande, självgående, samarbetsvillig, kreativ och du ser utmaningar som en chans att utveckla som lärare. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamheten.


BRA ATT VETA
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/). Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag!

Ansök nu

Förskollärare 100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Mar 4
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete! Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen och ett lustfyllt och kreativt arbetssätt.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande.
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till pamela.gonzalez@katolska.se

Ansök nu

Förskollärare 100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 20
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame bedriver ett omfattande utvecklingsarbete! Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling och mognad. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Samtidigt känner du till och är bekväm med Katolska Kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen och ett lustfyllt och kreativt arbetssätt.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande.
Du vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utveckla elevernas lärandemiljö.
Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till pamela.gonzalez@katolska.se

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Nov 27
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame är en fristående skola med konfessionell inriktning. Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte och vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kloka och trygga individer. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra respektive roller på skolan. Du är utbildad socionom eller har en liknande utbildning och har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt. Stor vikt i tjänsten läggs på förmågan att initiera, driva och utveckla det främjande och förebyggande arbetet på skolan. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med att upprätthålla och utveckla elevhälsoarbetet, inte minst det främjande arbetet, tillsammans med andra elevhälsofunktioner. Du bidrar aktivt med en psykosocial kompetens i samverkan med kollegor från olika professioner på individ-, grupp och organisationsnivå. Du bidrar konkret till att höja skolpersonalens elevhälsokompetens inom det psykosociala området. Du har också en närhet till eleverna ute i verksamheten för att där förstå och bidra till en god skolkultur präglad av skolans värdegrund.
Kvalifikationer
Du som söker är utbildad socionom eller har en liknande utbildning. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande. Du har en god förmåga att samverka med andra och bidra till en miljö med betoning på gemensamt förhållningssätt. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse för att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till david.lyche@katolska.se
Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan tjänstens ansökningstid löper ut.
Sökande som inte uppfyller kvalifikationerna kommer inte få ett svar med inbjudan till intervju.
Vi använder oss av provanställning i 6 månader för skolans samtliga nyanställningar.
Det finns möjlighet att tjänsten utökas i procent efter provanställningens slut.

Ansök nu

Fritids- och rastansvarig och del av ledningsgrupp

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 27
Om oss
Katolska Skolan av Notre Dame är en fristående skola med konfessionell inriktning. Vi är för närvarande cirka 400 barn och elever från förskolan upp till årskurs 9 i tre byggnader. Vår skola har ett centralt läge i vackra Örgryte med närheten till kultur och aktiviteter som erbjuds i stan. Skolgården inbjuder till lek och rörelse i form av hinderbana, fotboll, basket och klätterställning och i anslutning till skolan finns skog och natur lämplig för utomhuspedagogik. Vår uppgift och målsättning är att erbjuda våra elever en miljö som på bästa sätt befrämjar deras intellektuella, känslomässiga och moraliska utveckling. På så sätt förbereds de att ta ansvar för sitt eget liv och sina medmänniskor.
Om dig
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kloka och trygga individer. Du kommer att ingå i en personalgrupp där vi har roligt tillsammans, firar framgångar, hjälps åt och stöttar varandra till utveckling i våra roller som pedagoger. Du är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem och är mogen att leda ett fritidshem och utveckla rastverksamheten som del av skolans ledningsgrupp. Du känner till och är bekväm med Katolska kyrkans lära.
Ditt nya arbete
Du kommer arbeta med utveckling av rastverksamheten på hela skolan F-9. Vi behöver raster som genomsyras av en pedagogisk idé och ger eleverna möjlighet att vara grovmotoriskt aktiva och tränas i samarbete och kamratskap. Du har också en viktig roll i genomförandet av aktiviteter för eleverna. Du kommer även arbeta som fritidsansvarig för skolans fritidsverksamhet. Det innebär att du leder övriga fritidskollegor i arbetet med planeringen, genomförandet och utvärderingen av det pedagogiska arbetet på fritids. Du som fritidspedagog skall säkerställa att fritids erbjuder eleverna en meningsfull fritid som stimulerar dem till en god social utveckling, skapar mångsidigheter, helhet och kontinuitet i deras utveckling och lärande samt kompletterar det som barnen gör i skolan.
Kvalifikationer
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshem. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande. Du vill arbeta i arbetslag i en lärmiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt, har god ledarskapsförmåga, medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt utvecklar elevernas lärandemiljö. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personlig lämplighet och intresse att driva och utveckla verksamhet.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Sök idag genom att skicka ditt CV, ett personligt brev samt en kopia av din lärarlegitimation till david.lyche@katolska.se
Vi använder oss av provanställning i 6 månader för skolans samtliga nyanställningar.
Vi kommer enbart svara och bjuda in till intervju sökande som har legitimation för undervisning i fritidshem eller som studerar till lärare i fritidshem.

Ansök nu