BILIA AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos BILIA AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Parts Logistic Manager

Lagerplanerare
Läs mer Jan 23
Inom Bilia vill vi utveckla vår förmåga inom bildelslogistik. Vi söker nu efter en Parts Logistic Manager som får möjligheten att vara med och bygga en ny verksamhet inom Bilia. Vill du vara med på resan? Ansök redan idag!


Som Parts Logistic Manager kommer du att driva och utveckla en ny funktion för bildelslogistik som över tid ska kunna supportera alla affärsområden inom Bilia. Du får till uppgift att bygga ett starkt team som ska utveckla, samordna och driva koncerngemensam anskaffning, lagerhållning och distribution av bildelar och tillbehör till återförsäljare och verkstäder.


Du kommer att vara med i uppbyggnaden av verksamheten och kommer därför få ta ett stort ansvar för att utveckla och implementera strategier, organisation, processer, arbetssätt och systemlösningar inom området.


Det första steget i att implementera den nya funktionen kommer att vara att starta upp och driva bildelslogistiken för generalagenturen av Jaguar och Land Rover.


Huvudsakliga arbetsuppgifter• Ansvarig för att utveckla den koncerngemensamma bildelslogistiken inom Bilia och supportera affärsområdena inom området
• Ansvarig för att utveckla kompetenser, förmågor och organisation inom området
• Driva utvecklingen av den strategiska inriktningen för bildelslogistiken
• Ansvarig för att utveckla och implementera processer, arbetssätt och systemlösningar, samt upphandling av köpta tjänster inom området
• Ansvarig för att i det dagliga leda och operera en logistikverksamhet med högt fokus på leveransservice och effektivitet


Vad vi önskar av dig


Du har relevant akademisk utbildning inom logistik samt goda arbetserfarenheter inom logistikområdet och som logistikchef. Du har goda meriter som ledare, helst inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av implementering och utveckling av logistiklösningar och erfarenhet från bilbranschen.


Som person är du både strategisk orienterad och kan effektivt driva en operativ verksamhet. Du har god förmåga att hantera och analysera problemställningar, driva förbättringar och leda en kundfokuserad organisation. Du är van att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera. Du trivs i organisationer med kundnära fokus och som levererar på en hög servicenivå. 


Övrigt


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 10
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia i Sisjön. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du är en biltekniskt intresserad person med en vilja att lära dig mer inom skadeteknik. Vi ser det som meriterande med en teknisk utbildning önskvärt inom skadereparation eller liknande som tex plåtslagarutbildning. Vi värdesätter din nyfikenhet och tekniska kompetens mer än tidigare erfarenhet. B-körkort är ett krav.  


Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Sisjön, Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Billackerare

Målare
Läs mer Nov 10
Har du erfarenhet utav lackering och vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som billackerare till oss på Bilia i Sisjön.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.


Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå med inriktning mot lackering. Du har några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.


Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Customer Support Manager

Distributionschef, logistik och transporter
Läs mer Dec 5
Inom Bilia vill vi utveckla vår förmåga inom bildelslogistik. Vi söker nu efter en Customer Support Manager som får möjligheten att vara med och bygga en ny verksamhet inom Bilia. Vill du vara med på resan? Ansök redan idag!


Som Customer Support Manager kommer du ha en nyckelroll vad gäller att uppfylla våra ambitiösa mål för leveransservice till återförsäljare och verkstäder. Du får till uppgift att bygga ett starkt team som ska samordna och hantera bland annat koncerngemensam anskaffning, lagerhållning och distribution av bildelar och tillbehör till verkstäder.


Du kommer att vara med i uppbyggnaden av verksamheten och kommer därför få ta ett stort ansvar för att implementera processer, arbetssätt och systemlösningar. Tyngdpunkten i rollen kommer att vara att utveckla och driva processen från orderläggning av bildelar hos återförsäljare till leverans och fakturering av material till verkstäder för att reparera och göra service på kundbilar, med fokus på effektivitet och kundnytta.


 


Huvudsakliga arbetsuppgifter• Ansvarig för order och leverans av kundorder enligt överenskommen process, inklusive korrekt och tillgänglig information
• Ansvarig för att utveckla och operera reklamations- och returprocessen gentemot återförsäljare
• Följa upp och driva avvikelseärenden gentemot 3:e part som 3PL och transportörer
• Ansvarig för att följa upp relevanta kpi.er inom ansvarsområdet och kundfrågor vid avvikelser tillsammans med berörda funktioner säkerställa korrigerande åtgärder
• Utbilda återförsäljare och andra i berörda processer och IT-system


 


Vad vi önskar av dig


Du har relevant akademisk utbildning inom logistik samt arbetserfarenhet inom logistikområdet och kundservice. Du har goda IT-kunskaper och intresse för systemutveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Vi ser det som meriterande med erfarenhet utav implementering och utveckling av logistiklösningar, erfarenhet från bilbranschen samt att arbeta med kundservice.


Som person är du Lösningsorienterad, idérik och kundfokuserad. Du har god förmåga att hantera och analysera problemställningar och driva förbättringar. Du är van att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera. Du trivs i organisationer med kundnära fokus och som levererar hög grad av service.  


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Däckmontör

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 18
Är du kunnig däcktekniker eller montör som vill arbeta i ett bolag med trygg arbetsmiljö? Just nu söker vi ett antal duktiga däckskiftare till CityDäck Öresund i Göteborg, ett expansivt och erfaret företag inom däck- och fälgbranschen.


För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter      

I din roll kommer arbetet till största del bestå av däck-, fälg- och hjulbyte, men också andra relaterade uppgifter kan förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.      


Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom däckbranschen.         


Anställningsform, omfattning, placeringsort      

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med placering på CityDäck Öresund i Göteborg.  


Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bilrekonditionerare

Bilrekonditionerare
Läs mer Aug 7
Är du en positiv och kvalitetsmedveten person med kunskap om rekonditionering? Då är det kanske dig vi söker som rekonditionerare till Bilia Personbilar i Sisjön.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter• Utvändig rekonditionering – tvätt, polering, vaxning, lackförsegling och tvätt av motorrum
• Invändig rekonditionering – tvätt av instrumentpanel, dörrsidor och övrig inredning, dammsugning och fönsterputs
• Klädseltvätt


Vad vi önskar av dig

Du har lägst gymnasiekompetens och gärna dokumenterad erfarenhet från rekonditionering. B-körkort och datorvana är ett krav. Du behärskar även svenska flytande i både tal och skrift.     

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då detta är en tjänst som innefattar kundkontakt är det bra att du har en förståelse för kundens behov och önskemål.  


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia Personbilar i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstestare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 10
Är du positiv, serviceinriktad och vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då kan du vara den vi söker till Bilia Outlet i Göteborg och tjänsten som fordonstestare.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter• Testa begagnade bilar samt prisuppskatta reparationsbehov före inköp/inbyte.
• Tillgänglig för våra bilförsäljare och kunder att utföra mindre reparationer och justeringar på bilar.
• Hålla kontakt med verkstadsleverantörer och administrera billagret.
• Ta emot ankommande bilar och lämna ut bilar för transport.


Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du är serviceinriktad, har ett utpräglat ordningssinne och god prioriteringsförmåga. Du är professionell i ditt bemötande har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. B-körkort för manuell växel är ett krav.


Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia Outlet i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bilförsäljare

Bilförsäljare
Läs mer Jun 21
Älskar du att göra affärer? Motiveras du av att skapa goda kundrelationer? Då är det kanske dig vi söker som bilförsäljare till Bilia i Sisjön.  


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som säljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Proaktivt arbete är en naturlig del i ditt dagliga arbete. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.      


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster, meriterande med erfarenhet utav uppsökande försäljning. Även eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.


Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia i Sisjön. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Produktspecialister XPENG

Bilförsäljare
Läs mer Jun 7
Vill du arbeta med ett nytt spännande elbilsmärke? Brinner du dessutom för hög service och kundnöjdhet? Då kan du vara den vi söker som säljande produktspecialist till Bilia XPENG i Göteborg! Du erbjuds en unik möjlighet att vara med i uppstartsfasen utav bolaget och dess utveckling och ett nytt modernt sätt att sälja bil på.   


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter ? ? ? 

Som produktsspecialist kommer du ansvara för att vägleda och hjälpa kunder i vårt showroom men även digitalt. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från behovsanalys, till beställning, till leverans och uppföljning. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer med förstklassig service. Tjänsten innebär en hög grad av proaktivt arbete där vi strävar att ligga steget före i kontakten med våra kunder, allt för att leverera en kundupplevelse i Världsklass. Vi strävar efter att möta kunden där den är vilket innebär att vi kommer genomföra mycket event och inledningsvis även Pop Up stores runt om i Skåne under sommaren. Under hösten 2023 kommer vi öppna vår nya anläggning i Göteborg där arbetet då kommer utgå ifrån.


Vad vi önskar av dig ? ? 

Du har förmågan att se lösningar på ett problem och vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till våra kunder. Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster i någon form, meriterande med erfarenhet utav försäljning. Erfarenhet av bilförsäljning är inte ett krav. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 


Anställningsform, omfattning, placeringsort ? ??? 

Vi söker inledningsvis två stycken produktspecialister på heltid till Bilia XPENG i Göteborg. Anställningsformen är tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.


Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Apr 13
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till oss på Bilia i Göteborg. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden. 


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper inom glasaffären. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.  


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Biluthyrare

Biluthyrare
Läs mer Maj 4
Är du på jakt efter nya utmaningar och trivs med att arbeta med kunder? Då kan du vara den vi söker som biluthyrare till Bilias anläggning i Sisjön.  


Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta och leverera hyrbilar till andra anläggningar, kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras. Hantera däckbyten vid säsong. Arbetsuppgifterna är varierande och du får både träffa kunder och skapa ett brett kontaktnätverk internt. 


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet utav administrativt arbete och är en van datoranvändare samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser att du har någon form av erfarenhet av att hantera kunder. Har du arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta meriterande men inget krav. B-körkort för manuell växel är ett krav för tjänsten.   


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Produktspecialist XPENG

Bilförsäljare
Läs mer Apr 18
Vill du arbeta med ett nytt spännande elbilsmärke? Brinner du dessutom för hög service och kundnöjdhet? Då kan du vara den vi söker som produktspecialist till Bilia XPENG i Göteborg! Du erbjuds en unik möjlighet att vara med i uppstartsfasen utav bolaget och dess utveckling.   


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter ? ? ? 

Som produktsspecialist kommer du ansvara för att vägleda och hjälpa kunder i vårt showroom men även digitalt. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från behovsanalys till leverans och uppföljning. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer med förstklassig service. Tjänsten innebär en hög grad av proaktivt arbete där vi strävar att ligga steget före i kontakten med våra kunder, allt för att leverera en kundupplevelse i Världsklass. Vi strävar efter att möta kunden där den är vilket innebär att vi kommer genomföra mycket event och inledningsvis även Pop Up stores.


Vad vi önskar av dig ? ? 

Du har förmågan att se lösningar på ett problem och vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till våra kunder. Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster i någon form, meriterande med erfarenhet utav försäljning. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 


Anställningsform, omfattning, placeringsort ? ??? 

Vi söker två stycken produktspecialister på heltid till Bilia XPENG i Göteborg. Anställningsformen är tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.


Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Däckmontör Däcksäsong

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 29
Vill du vara en del av ett team med god gemenskap och stark teamkänsla? Har du ett stort intresse för däck och fälg och söker ett arbete med variation? Då är detta tjänsten för dig! CityDäck i Göteborg söker nu extrapersonal som har jobbat med personbilsdäck tidigare.


Du kommer få en gedigen genomgång och introduktion till vad tjänsten innebär. Du kommer ha ett nära samarbete såväl kunder och medarbetare dagligen. Alla bolagets anställda arbetar för gemensamma och tydliga mål och är starkt involverade i verksamheten. Som vår medarbetare kommer du att utveckla och bygga upp verksamheten tillsammans med skickliga och trevliga kollegor, med fokus på daglig drift och service som är utöver det vanliga.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer primärt att arbeta med att montera, skifta och balansera personbilsdäck under vår säsongen 2023. Du kommer till exempel att:• Vara en viktig medarbetare i den dagliga driften
• Planera inför säsong med in försäljning till kunder/däckhotell
• Hantera hjulinställningar
• Vara en del av genomförande av alla dagens uppgifter i verkstaden som däckmontör


Vad vi önskar av dig

Du har ett stort intresse för, och/eller erfarenhet av, däck och fälg. Vi ser att du har genomförd gymnasieutbildning, företrädelsevis fordonlinjen. Du kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Som person tycker du om att utvecklas och att arbeta mot uppsatta mål. Du är prestigelös i ditt arbete och tycker inte att några arbetsuppgifter är för små eller oviktiga för dig. För att trivas i den här tjänsten inspireras du av att skapa goda kundrelationer i en miljö med högt i tak, där fokus ligger på utveckling och samarbete med kollegorna. ?Tycker du dessutom om att arbeta med en variation av fysiskt arbete och stundtals snabbt tempo så är detta tjänsten för dig!


Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning under däcksäsongen och placering är på CityDäck i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personlig servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 28
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till oss på Bilia i Sisjön. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden. 


Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper inom glasaffären. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.  


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bildelsrådgivare

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jan 12
Har du ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som bildelsrådgivare till Bilia i Sisjön.    
Det här erbjuder Bilia
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:  
Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
Godsmottagning- ankommande och avgående gods
Uppackning av beställt material
Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
Butiks- och grossistförsäljning.
Vad vi önskar av dig
Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B-körkort är ett krav för tjänsten och har du även truckkort är det meriterande.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadetekniker

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Dec 12
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia i Göteborg. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.
Det här erbjuder vi
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du är en biltekniskt intresserad person med en vilja att lära dig mer inom skadeteknik. Vi ser det som meriterande med en teknisk utbildning önskvärt inom skadereparation eller liknande som tex plåtslagarutbildning. Vi värdesätter din nyfikenhet och tekniska kompetens mer än tidigare erfarenhet. B-körkort är ett krav.  
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på någon av Bilias anläggningar i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biluthyrare

Biluthyrare
Läs mer Nov 18
Är du på jakt efter nya utmaningar och trivs med att arbeta med kunder? Då kan du vara den vi söker som biluthyrare till Bilias anläggning i Sisjön.  
Det här erbjuder Bilia
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta och leverera hyrbilar till andra anläggningar, kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras. Vid däcksäsong förekommer även att man hanterar däckbyten på våra bilar.  Arbetsuppgifterna är varierande och du får både träffa kunder och skapa ett brett kontaktnätverk internt.  
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har erfarenhet utav administrativt arbete och är en van datoranvändare samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser att du har någon form av erfarenhet av att hantera kunder. Har du arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta meriterande men inget krav. B-körkort för manuell växel är ett krav för tjänsten.   
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personlig Servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 14
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till oss på Bilia i Sisjön, Göteborg. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.
Det här erbjuder Bilia
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.  
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Sisjön, Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skadetekniker

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Okt 28
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia i Göteborg. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du är en biltekniskt intresserad person med en vilja att lära dig mer inom skadeteknik. Vi ser det som meriterande med en teknisk utbildning önskvärt inom skadereparation eller liknande som tex plåtslagarutbildning. Vi värdesätter din nyfikenhet och tekniska kompetens mer än tidigare erfarenhet. B-körkort är ett krav.  
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på någon av Bilias anläggningar i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Medarbetare inom service-, skade- och däckverkstad till Bilia

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 24
Bilia växer och söker nu nya medarbetare som vill vara med på vår resa mot att bli branschens bästa servicebolag. Vi utvecklar nu vår verksamhet inom service-, skade-, och däckverkstad på vår anläggning i Sisjön och söker därmed interntekniker, personliga servicetekniker och skadetekniker. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team och få möjligheten att jobba i ett snabbväxande bolag som värnar om sina anställda! 
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter? 
Som interntekniker utför du service, reparationer och tillbehörsmonteringar på nya och begagnade bilar inför leverans till kund. 
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på Volvobilar. Du ansvarar för hela processen, från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.  
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning.  
Vad vi önskar av dig 
Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité. Bilia värdesätter att du är en samarbetsvillig person som trivs med att vara en del av en grupp där alla arbetar mot samma mål. B-körkort är ett krav.  
Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Som personlig servicetekniker har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom mekaniker eller servicetekniker. I tjänsten som skadetekniker söker vi dig som har erfarenhet inom skadereparation samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen.   
Det här erbjuder Bilia 
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är:?Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och?biluthyrning.? 
Anställningsform, omfattning, placeringsort 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Sisjön. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef. 
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då?vi?arbetar för en?jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.  
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Däcktekniker

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Maj 24
Är du kunnig däcktekniker eller montör som vill arbeta i ett bolag med bra utvecklingsmöjligheter och trygg arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker som däck och hjulskiftsmedarbetare till Bilia i Sisjön.
För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter   
I din roll utför du hjulskiften samt hanterar hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt inlagring och utcheckning i hotellet. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.
Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av arbete med hjulskiftning. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort. Som person sätter du värde på att utföra ett bra jobb och trivs med att arbeta i ett team där fokus är att leverera kvalité. Vi tror att du är en effektiv person med ett noggrant sinne och en känsla för kundservice.        
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Anställningsform, omfattning, placeringsort   
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia i Sisjön.  
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biluthyrare

Biluthyrare
Läs mer Maj 12
Är du på jakt efter nya utmaningar och trivs att arbeta med kunder? Vill du dessutom arbeta på ett företag i tillväxt med tydliga karriärvägar? Då kan du vara den vi söker som biluthyrare till Bilias anläggning i Almedal.
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biluthyrare arbetar du med att ge service till våra kunder som besöker vår nya marknadsplats över disk och telefon samt ansvarar för uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta och leverera hyrbilar till andra anläggningar. Kontrollera eventuella skador på fordon och ansvara för att dessa hanteras och dokumenteras. Arbetsuppgifterna är varierande och du får träffa både kunder och brett kontaktnätverk internt. 
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har erfarenhet utav administrativt arbete och är en van datoranvändare samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du har lägst gymnasiekompetens och har någon form av erfarenhet att hantera kunder. Har du tidigare arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är detta meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.   
Personliga egenskaper  
Serviceinriktad med kunden i fokus.    
En god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder.    
Flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo och omväxlande arbetsuppgifter.    
Förmåga att organisera, prioritera och administrera.    
Bra på att samarbeta och ser värdet att arbeta i team.
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Almedal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bildelscoach

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 3
Bildelscoach
Är du en organiserad och serviceinriktad person som vill vara med oss att jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en bildelscoach till Bilia BMW/Mini.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bildelscoach är du en del av teamet för bildelar och verkstad, där era uppgifter består i försäljning, förplock, beställning, uppföljning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter både internt och externt. I din roll som coach är du teamledare över gruppen, och du samarbetar nära med Verkstadschef för att optimera säljvolymer och lönsamhet för både bildelstjänster och verkstadstjänster inom ansvarsområdet. I uppdraget ingår att säkerställa att medarbetarna arbetar efter Bilias arbetsprocesser genom daglig styrning och coachning.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens eller motsvarande. Goda kunskaper inom arbete med bildelar och verkstad samt datorvana. Dokumenterad ledarskapsutbildning och utbildning inom merförsäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, bra på att skapa goda relationer och prioriteringsförmåga. Du är även en ödmjuk och lyhörd person som har en förmåga att motivera och engagera medarbetarna både i med- och motgångar. Du har förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor. Eftersom tjänsten kommer innebära en hel del administration är det av betydelse att du är administrativ och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid, på Bilia BMW/Mini i Aröd. Vid frågor kontaktas rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Däckmontör / hjulskiftare

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 8
Är du kunnig däcktekniker- eller montör som vill arbeta i ett bolag med bra utvecklingsmöjligheter och trygg arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker som däck och hjulskiftsmedarbetare till Bilia i Sisjön.
För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter   
I din roll utför du hjulskiften samt hanterar hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt inlagring och utcheckning i hotellet. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.      

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av arbete med hjulskiftning. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort. Som person sätter värde på att utföra ett bra jobb och trivs med att arbeta i ett team där fokus är att leverera kvalité. Vi tror att du är en effektiv person med ett noggrant sinne och en känsla för kundservice.        
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort   
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är placerad på Bilia i Sisjön.  

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.  
Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Biliavärd

Administrativ assistent
Läs mer Okt 20
Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker! Nu vi söker vi Hallvärdar till Bilia i Göteborg.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respektoch att vara äktaoch som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder, hälsa dem välkomna och lotsa dem rätt. Andra arbetsuppgifter är t.ex. att leverera bilar, boka provkörningar, ansvara för att bilarna i hallen är iordningställda samt för att loungen ser välkomnande ut.

Kompetenskrav
Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och hela tiden har kundens bästa i fokus. Du är professionell i ditt kundbemötande och en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är ständigt leende och visar alltid din bästa sida när du arbetar med kunder. B-körkort är ett krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Vi erbjuder både en tillsvidareanställning på heltid samt visstidsanställningar i mindre omfattning. Placering är på Bilias anläggningar i Göteborg. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef!

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lackerare/Fast repair

Lackerare
Läs mer Okt 7
Är du kundfokuserad och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Till Bilia Sisjön söker vi nu en Lackerare som vill ingå i ett fantastiskt team där alla hjälper varandra. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering.I den här tjänsten kommer du att arbeta med Fast Repair. Fast Repair-arbeten innebär att småskador såsom mindre bucklor , repor, parkeringsskador m.m. lagas till ett pris som understiger självrisken.I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot lackering. Du ska ha några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Intresse för service och alltid sätta kunden i fokus.
Vara noggrann och kvalitetsmedveten.
Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering på Bilias anläggning Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rekonditionerare

Bilrekonditionerare
Läs mer Okt 7
Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Är du en självgående, positiv och driven person med erfarenhet från rekonditionering? Då kan det vara just dig vi söker! Nu söker Bilia Sisjön efter en bilrekonditionerare. Vi erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respektoch att vara äktaoch som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Utvändig rekonditionering – tvätt, polering, vaxning, tvätt av motorrum
- Invändig rekonditionering – tvätt av instrumentpanel, dörrsidor och övrig inredning, dammsugning och fönsterputs
- Klädseltvätt

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens och gärna dokumenterad erfarenhet från rekonditionering. B-körkort och datorvana är ett krav. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Personliga egenskaper 
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då detta är en tjänst som innefattar kundkontakt är det viktigt att du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering på Bilias anläggning Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 7
Är du en driven tekniker som är redo för nya utmaningar? Är du kundorienterad och beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete? Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi efter en Personliga servicetekniker till vår anläggning i Almedal. På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respektoch äktaoch som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på Volvo samt Renaultbilar. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitét. I arbetet samverkar du med planering, bildelsrådgivare, skaderäknare och verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. 

Kompetenskrav 
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en likvärdig roll.
Personliga egenskaper 
Som person är du biltekniskt intresserad och sätter alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort    
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i sex månader med start omgående, på Bilia i Almedal. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!   
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig Servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 4
Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att vara branschens bästa servicebolag med omsorg om våra kunder och kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en personlig servicetekniker till Bilias anläggning i Nordstan. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  
Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.
Kompetenskrav 
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.  
Personliga egenskaper 
Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. 
Du är noggrann och kvalitetsmedveten - du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité. 
För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor. 
Du är en kommunikatör som har förmåga att prata med alla typer av kunder.  
Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.      
Anställningsform, omfattning, placeringsort 
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia i Nordstan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Facklig kontaktperson är Isak Ekblom, IF Metall, 010-497 7206. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu