Iver Väst AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Iver Väst AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Kundnära IT-tekniker - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 24
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!Din roll på Iver?

I rollen som kundnära IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team som är en del av vårt Customer Service Center (CSC). Som IT-tekniker arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i vår kunds IT-miljö. Vi ansvar för att vår kund får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Dessutom hjälper vi till med nyinstallationer, uppgraderingar, och andra typer av förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och Active Directory. Vi arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar.

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare 1stlinetjänst, IT-supportjänst eller motsvarade. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Migrering.
- Powershell.


- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av större Windows server-miljöer.
- Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup.


Meriterande kunskap:

- Automatisering och script.
- IT-säkerhet
Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgå från vårt centrala kontor i Göteborg.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se) om du har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.)

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 18
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

Kundnära IT-tekniker - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 6
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!Din roll på Iver?

I rollen som kundnära IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team som är en del av vårt Customer Service Center (CSC). Som IT-tekniker arbetar du bland annat med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i vår kunds IT-miljö. Vi ansvar för att vår kund får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Dessutom hjälper vi till med nyinstallationer, uppgraderingar, och andra typer av förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och Active Directory. Vi arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar.

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare 1stlinetjänst, IT-supportjänst eller motsvarade. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Migrering.
- Powershell.


- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av större Windows server-miljöer.
- Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup.


Meriterande kunskap:

- Automatisering och script.
- IT-säkerhet
Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgå från vårt centrala kontor i Göteborg.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se) om du har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.)

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 3
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

IT tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 5
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.

Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning. Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig och talar flytande i polska, italienska, tyska och/eller franska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulture...

Ansök nu

IT tekniker till Iver Technical Assistance Center - sökes till Iver Väst

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och interv...

Ansök nu

Skiftgående Tekniker till TAC Technical Specialists - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 21
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg på Iver och bli en del av TAC - Technical specialists! Är du vår nya kollega?

Din roll som tekniker i TAC Technical Specialists:

I rollen som skiftgående tekniker i team TAC Technical Specialists är vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan.

Vårt team Technical Specialist hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta utifrån ett rullande schema med varierande skift, och dina veckor kan se ut så här:

Tre veckor som tekniker inom Technical Specialists:

Vecka 1! Denna vecka arbetar du 8-17, måndag - fredag. En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och stämmer av med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Vecka 2: Denna vecka arbetar du 16-00, torsdag - söndag. Du startar dagen med en avstämning med kollegorna som arbetar dagtid och stämmer av lägesrapport, planerar ärenden för kvällen och förbereder för eventuella planerade patchningsjobb, snapshots eller kanske en diskutökning. Innan du lämnar vid 00 säger du hej till kollegorna som går på nattskiftet och snackar ihop er om eventuella incidenter som ni arbetat med under kvällen och låter nattskiftet ta över.

Vecka 3! Denna vecka arbetar du nattskiftet 23-07, antingen helg eller vardag. Du startar kvällen med att checka in med kollegorna som kört kvällspass och stämmer av läget, och tar ansvar för eventuella incidenter och planerade arbeten. I natt har du som uppdrag att utföra en serverpatchning, tar ansvar för eventuella larm som kan genereras från vårt övervakningssystem och du bemannar telefonin för våra kunder som har avtalat IT-support under natten. Innan du kliver av passet så skapar du en överlämningsrapport till dina kollegor som påbörjar dagspasset.

Din profil och bakgrund:

För att lyckas i rollen som tekniker i vårt team Technical Specialist har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support, du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en god teknisk förståelse och har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och supportera kund med olika IT ärenden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss. Du brinner för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder.

Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde eller nya områden.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os


Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås eller Skövde blir din hemvist.Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-17. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Ibrahim Dia (ibrahim.dia@iver.se) eller Daniel Börjesson (daniel.borjesson@iver.se)

Välkommen till Iver!

Ansök nu

IT tekniker till Iver Technical Assistance Center - sökes till Iver Väst

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 16
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och interv...

Ansök nu

IT tekniker till Iver Technical Assistance Center - sökes till Iver Väst

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 1
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!

Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.
- För tjänsten är det krav på svenska i såväl skrift som tal.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och interv...

Ansök nu

IT tekniker till Iver Technical Assistance Center - sökes till Iver Väst

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 23
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Skicka in din spontanansökan till oss!Rollen om IT-tekniker:

I rollen som IT-Tekniker kommer du att tillhöra vårt team Customer Service Center (CSC) som är en del av vårt Technical Assistance Center på Iver i Region Väst. Vi ansvar för att våra kunder får all den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Som IT tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och vi löser så mycket ärenden vi kan, och eskalerar mer avancerade ärenden till vårt kollegor inom specialistteamen i Technical Assistance Center.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Som tekniker i vårt Technical Assistance Center supporterar du våra kunder per telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör tillsammans med ditt team. Du trivs med att jobba såväl självständigt som tillsammans med ditt team.

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak och ett fantastiskt samarbete. Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar att hjälpa andra med deras IT-problem. Vi ser att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt är du självlärd och du plockade troligen sönder och ihop din egen dator hemma på fritiden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din IT karriär, hos oss får du möjlighet till utbildning och utveckling och vi värdesätter din förmåga och vilja att utvecklas inom IT området. Arbetslivserfarenhet inom området är mycket meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du har en god teknisk förståelse och tycker om problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans och du strävar alltid efter att dina kunder får den bästa IT-supporten.

Vi arbetar mycket med nedan tekniker och tidigare kunskap inom dessa är meriterande:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Vårt erbjudande till dig:

Inom TAC CSC erbjuder vi dig som är i början av din IT-karriär, möjligheten att få arbeta i ett stort härligt team, med tillgång till mentor, utbildningar, certifieringsmöjligheter och tydliga karriärvägar vidare oavsett vilket område du vill fortsätta växa. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling och vi är ett bolag som ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant. Du får en trygg och säker anställning med anpassad utvecklings- och utbildningsplan och övriga förmåner. Men framförallt erbjuder vi dig en otroligt härlig och rolig arbetsplats med likasinnade kollegor som arbetar tillsammans och med högt i tak och en härlig sammanhållning.

Placeringsort:

Vårt team CSC inom TAC:en är placerade på våra kontor i Alingsås, Göteborg och Skövde och du är välkommen att skicka in din spontanansökan till valfri ort.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver och genom att skicka in din spontanansökan på denna annons gör du dig synlig för våra rekryterande chefer när vi behöver fler kollegor.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas...

Ansök nu

Junior Talent Acquisition Partner till Iver

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 12
Nu söker vi en Junior Talent Acquisition Partners till vårt nyetablerade TA team. Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Här kommer du att spela en avgörande roll i att vara med och utveckla vår Talent Acquisition funktion, attrahera, rekrytera och skapa den bästa kandidatupplevelsen. Är du vår nya kollega?


Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig en oerhört spännande roll i ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. Rekrytering är en nyckelfunktion hos Iver och vi verkar i en värld där många slåss om att fånga talangernas uppmärksamhet. Det gäller för oss att alltid ligga i framkant, att leverera den bästa kandidatupplevelsen i alla lägen och att fortsätta vår strävan att bli den bästa arbetsgivaren i branschen. Vi behöver både ha ett strategiskt långsiktigt perspektiv i talangförsörjningen men även arbeta väldigt operationellt med rekrytering.

Det är här du kommer att fylla en viktig roll!


Om rollen:

Du kommer att vara en del av vårt centrala TA-team och du kommer att ansvara för att bygga och underhålla Ivers kandidatnätverk. Du kommer att arbeta tätt med våra team och ledare för att hitta, attrahera och tillsätta våra framtida talanger.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

- Stödja vårt rekryteringsarbete och ansvara för delar av rekryteringsprocessen.
- Aktivt söka upp och kontakta kandidater i interna och externa databaser/kanaler, både till befintliga lediga roller och i ett proaktivt syfte.
- Annonsering och marknadsföring på sociala medier och i andra digitala plattformar.
- Urvalsarbete i form av matchning och bedömningar.
- Genomföra intervjuer och referenstagningar.
- Koordinera möten och intervjuer.
- Återkoppla, ge feedback och svara på generella frågor från kandidater.
- Representera Iver i externa sammanhang.


Du kommer att ha en viktig roll i att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och arbeta med TA- relaterade frågor.

Du kommer även att få vara med och bidra till utveckling av Ivers rekryteringsprocess, strategier och metoder för att vi fortsatt ska ha innovativa och högkvalitativa sätt att bedriva vårt rekryterings- och talangförsörjningsarbete på. Du kommer även få möjlighet att vidareutveckla och certifiera dig.
Vem söker vi:

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett intresse av att utvecklas inom rekrytering och search inom IT/Tech. Du har troligtvis en högskoleutbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet och är redo för nästa steg i din karriär.


För att trivas i denna roll har du:

- En vilja att utmanas och utvecklas.
- Vill lära dig mer om rekryteringsyrket framförallt inriktat inom IT/Tech.
- Nyfikenhet på digitala system och effektivisering inom rekryteringsområdet.
- Säljande och utåtriktad personlighet, har förmåga att vara lyhörd gentemot kandidater och bygga nätverk.
- Ett lösningsorienterat och initiativtagande sätt såväl som att du är strukturerad och har ett stort eget driv.
- Flexibel.


Meriterande erfarenheter:- Erfarenhet av search i LinkedIn Recruiter och liknande verktyg.

- Erfarenhet av Teamtailor eller andra ATS.
- Erfarenhet av att arbeta som t.ex Kandidatansvarig, researcher eller rekryteringsassistent.
Du kommer i din roll att skapa ett stort kontaktnät där din goda förmåga att kommunicera och koordinera kommer väl till användning. Då vi alltid strävar efter den bästa kandidatupplevelsen är det viktigt att du har en positiv inställning och vill ge ”det lilla extra”.Om Iver:

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Bra att veta:

- Vi genomför bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.
- Vi använder både svenska och engelska i arbetet.
Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort Göteborg. Sista ansökningsdag är 22-02-15. Du är välkommen att kontakta Linus Berglund eller Jennie Johansson vid frågor eller funderingar kring tjänsten (linus.berglund@elits.com) (Jennie.johansson@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Onsite Tekniker - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll på Iver?

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att agera onsitesupport hos en av våra kunder på Iver. Som Onsite Tekniker får du möjlighet att hantera många olika typer av ärenden inom hårdvara och mjukvara. Några exempel på arbetsuppgifter är till exempel konfigurering av datorer och telefoner, hantera konferenssystem, skapa konton och administrera i Active Directory samt O365. Du kommer att ansvara för att vår kund får den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete, därför kan andra arbetsuppgifter och eskaleringar dyka upp och ett IT-problem får aldrig stoppa upp kundens arbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare Onsitetjänst eller konsultuppdrag ute hos kund. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Konfiguration av datorer och telefoner


Meriterande men inget krav:

- Viss nätverkskunskap
- Viss erfarenhet av Ubuntu/linux
- Viss erfarenhet av jira
Placeringsort

På plats hos vår kund i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se)

Ansök nu

Onsite Tekniker - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 14
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll på Iver?

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att agera onsitesupport hos en av våra kunder på Iver. Som Onsite Tekniker får du möjlighet att hantera många olika typer av ärenden inom hårdvara och mjukvara. Några exempel på arbetsuppgifter är till exempel konfigurering av datorer och telefoner, hantera konferenssystem, skapa konton och administrera i Active Directory samt O365. Du kommer att ansvara för att vår kund får den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete, därför kan andra arbetsuppgifter och eskaleringar dyka upp och ett IT-problem får aldrig stoppa upp kundens arbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare Onsitetjänst eller konsultuppdrag ute hos kund. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Konfiguration av datorer och telefoner


Meriterande men inget krav:

- Viss nätverkskunskap
- Viss erfarenhet av Ubuntu/linux
- Viss erfarenhet av jira
Placeringsort

På plats hos vår kund i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se)

Ansök nu

Team Manager Digital Workplace - sökes till Iver

Driftchef, data
Läs mer Jun 23
Vill du bli del av vårt framgångsrika team och vara med och driva vårt taktiska och operativa arbete som Team Manager inom Digital Workplace? Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi våra kunder att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vårt löfte till såväl kunder och medarbetare är enkelt: Vi lovar att alltid finnas ”Beside you”, ”Behind you” och ”Before you”.???

Rollen som Team Manager inom Digital Workplace:

Vi är på jakt efter nästa generations ledare att tillsammans med oss på Iver vidareutvecklas för att möta morgondagen. Digital arbetsplats ingår i den gemensamma tjänsteleveransen på Iver. Vi har all vår specialistkompetens inom Digital Workplace samlad i ett team och gör det möjligt för kund och medarbetare att få tillgång till all fantastisk kompetens vi har på Iver inom Digital Workplace.

I Digital Workplace arbetar vi i team med fokus på Deployment, Applikationspaketering, Arkitektur, Subject Matter Expert´s och tredje linjens support specialister. Vi arbetar såväl med projekt som förvaltning.
Vi söker dig som Team Manager, som kan leda och driva teamet som hanterar förvaltning och tredje linjens support för olika klientmanageringsverktyg samt applikationspaketering. I rollen ingår även att förvalta våra ramverk och att arbeta med Change och Problem (ITIL).
Som Team Manager rapporterar du till Head of Digital Workplace och är en del av ledningsgruppen inom området.

För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Som Team Manager på Iver leder du ett team på ca 15-20 medarbetare, och ansvarar för ditt team både utifrån ett affärs- och medarbetarperspektiv. Det innebär att leda, engagera, stödja och följa upp teamets arbete för att säkerställa en kvalitativ leverans för kund. Du har ansvarar för profit & loss, medarbetare, kunder och funktionsleverans.
Rollen inbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som ledare. Varje medarbetares insats märks hos oss! Vi söker därför nu dig med ständig framåtanda, som motiveras av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar!

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Vem är du?

Du är en driven och lyhörd ledare från IT-branschen med ett brinnande intresse för IT, människor och tjänsteleverans mot kund. Du har erfarenhet av att leda en IT-leverans och dess processarbete, såväl som att leda och utveckla personal. Ditt mål är hög kvalitet och servicegrad med stort fokus på ständiga förbättringar och teknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och ledare för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

För att passa i rollen som Team Manager inom Digital Workplace har du:

- Tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare med personalansvar.
- Erfarenhet av teknisk leverans.
- Grundläggande kunskap inom IT infrastruktur, applikations hosting och processarbete.
- Erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetansvar.
- Erfarenhet av att driva och arbeta med IT Service Management och IT-processer.
- Van vid att leda i förändring.
- Starkt fokus på ständiga förbättringar.


Det är meriterande om du har:

- En bakgrund inom IT som teknisk arkitekt eller liknande.
- Erfarenhet från leveransansvar inom Digital Workplace.


Placeringsort:

Rollens placeringsort fördelas och utgår från orterna Alingsås och Göteborg.

Välkommen att söka rollen som Team Manager för Digital Workplace!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 25 juni 2022. Du är välkommen att kontakta Malin Hammarström på malin.hammarstrom@iver.se vid eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Team Manager Digital Workplace - sökes till Iver

Driftchef, data
Läs mer Maj 30
Vill du bli del av vårt framgångsrika team och vara med och driva vårt taktiska och operativa arbete som Team Manager inom Digital Workplace? Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi våra kunder att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vårt löfte till såväl kunder och medarbetare är enkelt: Vi lovar att alltid finnas ”Beside you”, ”Behind you” och ”Before you”.???

Rollen som Team Manager inom Digital Workplace:

Vi är på jakt efter nästa generations ledare att tillsammans med oss på Iver vidareutvecklas för att möta morgondagen. Digital arbetsplats ingår i den gemensamma tjänsteleveransen på Iver. Vi har all vår specialistkompetens inom Digital Workplace samlad i ett team och gör det möjligt för kund och medarbetare att få tillgång till all fantastisk kompetens vi har på Iver inom Digital Workplace.

I Digital Workplace arbetar vi i team med fokus på Deployment, Applikationspaketering, Arkitektur, Subject Matter Expert´s och tredje linjens support specialister. Vi arbetar såväl med projekt som förvaltning.
Vi söker dig som Team Manager, som kan leda och driva teamet som hanterar förvaltning och tredje linjens support för olika klientmanageringsverktyg samt applikationspaketering. I rollen ingår även att förvalta våra ramverk och att arbeta med Change och Problem (ITIL).
Som Team Manager rapporterar du till Head of Digital Workplace och är en del av ledningsgruppen inom området.

För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Som Team Manager på Iver leder du ett team på ca 15-20 medarbetare, och ansvarar för ditt team både utifrån ett affärs- och medarbetarperspektiv. Det innebär att leda, engagera, stödja och följa upp teamets arbete för att säkerställa en kvalitativ leverans för kund. Du har ansvarar för profit & loss, medarbetare, kunder och funktionsleverans.
Rollen inbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som ledare. Varje medarbetares insats märks hos oss! Vi söker därför nu dig med ständig framåtanda, som motiveras av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar!


Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Vem är du?

Du är en driven och lyhörd ledare från IT-branschen med ett brinnande intresse för IT, människor och tjänsteleverans mot kund. Du har erfarenhet av att leda en IT-leverans och dess processarbete, såväl som att leda och utveckla personal. Ditt mål är hög kvalitet och servicegrad med stort fokus på ständiga förbättringar och teknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och ledare för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

För att passa i rollen som Team Manager inom Digital Workplace har du:

- Tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare med personalansvar.
- Erfarenhet av teknisk leverans.
- Grundläggande kunskap inom IT infrastruktur, applikations hosting och processarbete.
- Erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetansvar.
- Erfarenhet av att driva och arbeta med IT Service Management och IT-processer.
- Van vid att leda i förändring.
- Starkt fokus på ständiga förbättringar.


Det är meriterande om du har:

- En bakgrund inom IT som teknisk arkitekt eller liknande.
- Erfarenhet från leveransansvar inom Digital Workplace.


Placeringsort:

Rollens placeringsort fördelas och utgår från orterna Alingsås och Göteborg.

Välkommen att söka rollen som Team Manager för Digital Workplace!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 25 juni 2022. Du är välkommen att kontakta Malin Hammarström på malin.hammarstrom@iver.se vid eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Team Manager operativt inköp - sökes till Iver

Inköpschef
Läs mer Jun 14
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Vi söker nu dig som är en driven ledare och erfaren inköpare som vill vara med och driva vårt operativa inköpsteam och vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen och ditt uppdrag som Team Manager för operativt inköp på Iver?

Vi är på jakt efter nästa generations ledare att tillsammans med oss på Iver vidareutvecklas för att möta morgondagen. I rollen blir du en viktig del inom Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som Team Manager ansvarar för ditt team både utifrån ett affärs- och medarbetarperspektiv. Det innebär att leda, engagera, stödja och följa upp teamets arbete för att säkerställa en kvalitativ leverans.
I ditt arbete ingår även ett ansvar för hållbara inköp, avtalsförhandlingar, kategoriarbete, konsolidering av leverantörsbas samt process- och systemförbättringsarbete.

Dagliga arbetsuppgifter:

- Guida inköpare till optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Leda våra inköp till en balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Säkerställa att inköp utförs på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Leda och bidraga till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Genomföra och hantera operationella inköp.
- Fungera som en eskaleringspunkt för frågor som rör gruppens inköpsområden, leverantörers kvalitet eller dess leverans till Iver.


I teamet kommer du ha kollegor med stort driv och högt i tak. Teamet är ett av två operationella inköpsteam där båda gruppledarna har en viktig samverkande funktion. Som Team Manager rapporterar du till Head of procurement.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.
På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.
Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Vem söker vi?

Du är en driven och lyhörd ledare med erfarenhet av såväl personalledning som mångårig erfarenhet från arbete med att köpa in och upphandla produkter inom IT. Gärna inom infrastruktur, server/ storage samt närliggande områden eller haft roller som produktchef, inköpsansvarig eller liknande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, Som ledare är du kommunikativ, har ett aktivt ledarskap och en coachande förmåga. Du sätter tydliga mål, följer upp och inspireras av att se dina medarbetare utvecklas och skapar arbetsglädje. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och ledare för att bidra till arbetsglädje och en bra leverans.

För att passa i rollen som Team Manager för operativt inköp har du:

- Mångårig erfarenhet av att framgångsrikt förhandlat avtal samt arbetat med operationellt inköp.
- Erfarenhet av att leda med personalansvar.
- Mycket god kunskap och förståelse inom avtal och avtalsrätt. Har du arbetat med upphandling i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU) ses detta som meriterande.
- God förståelse inom IT och kunskap om IT-avtal inom hårdvara, mjukvara och tjänster. Erfarenheter om avtal inom IaaS/Cloud/SaaS ser vi som mycket meriterande.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och inte minst ett utvecklande ledarskap. Du behöver ha en god affärsmässighet och affärsmannaskap samt har en förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
Då Iver är ett företag som utvecklas och växer snabbt på den nordiska marknaden är det viktigt att du är förändringsorienterad, flexibel och nytänkande och har en nyfiken och analytisk inställning som gör det möjligt för dig att utmana ”status quo”.

Placeringsort:

Med fördel utgår tjänsten från ett av våra kontor i Göteborg eller Alingsås, men vi är även öppna för att andra orter kan vara aktuella för rätt kandidat. Vi finns på 26 platser i Sverige & Norge.Sök till oss!
Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse, Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2022-06-15.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Bruno Blomqvist; (bruno.blomqvist@iver.se). Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Iver på iver.se

Ansök nu

Team Manager operativt inköp - sökes till Iver

Inköpschef
Läs mer Jun 8
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Vi söker nu dig som är en driven ledare och erfaren inköpare som vill vara med och driva vårt operativa inköpsteam och vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen och ditt uppdrag som Team Manager för operativt inköp på Iver?

Vi är på jakt efter nästa generations ledare att tillsammans med oss på Iver vidareutvecklas för att möta morgondagen. I rollen blir du en viktig del inom Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som Team Manager ansvarar för ditt team både utifrån ett affärs- och medarbetarperspektiv. Det innebär att leda, engagera, stödja och följa upp teamets arbete för att säkerställa en kvalitativ leverans.
I ditt arbete ingår även ett ansvar för hållbara inköp, avtalsförhandlingar, kategoriarbete, konsolidering av leverantörsbas samt process- och systemförbättringsarbete.

Dagliga arbetsuppgifter:

- Guida inköpare till optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Leda våra inköp till en balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Säkerställa att inköp utförs på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Leda och bidraga till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Genomföra och hantera operationella inköp.
- Fungera som en eskaleringspunkt för frågor som rör gruppens inköpsområden, leverantörers kvalitet eller dess leverans till Iver.


I teamet kommer du ha kollegor med stort driv och högt i tak. Teamet är ett av två operationella inköpsteam där båda gruppledarna har en viktig samverkande funktion. Som Team Manager rapporterar du till Head of procurement.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.
På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.
Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Vem söker vi?

Du är en driven och lyhörd ledare med erfarenhet av såväl personalledning som mångårig erfarenhet från arbete med att köpa in och upphandla produkter inom IT. Gärna inom infrastruktur, server/ storage samt närliggande områden eller haft roller som produktchef, inköpsansvarig eller liknande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, Som ledare är du kommunikativ, har ett aktivt ledarskap och en coachande förmåga. Du sätter tydliga mål, följer upp och inspireras av att se dina medarbetare utvecklas och skapar arbetsglädje. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och ledare för att bidra till arbetsglädje och en bra leverans.

För att passa i rollen som Team Manager för operativt inköp har du:

- Mångårig erfarenhet av att framgångsrikt förhandlat avtal samt arbetat med operationellt inköp.
- Erfarenhet av att leda med personalansvar.
- Mycket god kunskap och förståelse inom avtal och avtalsrätt. Har du arbetat med upphandling i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU) ses detta som meriterande.
- God förståelse inom IT och kunskap om IT-avtal inom hårdvara, mjukvara och tjänster. Erfarenheter om avtal inom IaaS/Cloud/SaaS ser vi som mycket meriterande.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och inte minst ett utvecklande ledarskap. Du behöver ha en god affärsmässighet och affärsmannaskap samt har en förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
Då Iver är ett företag som utvecklas och växer snabbt på den nordiska marknaden är det viktigt att du är förändringsorienterad, flexibel och nytänkande och har en nyfiken och analytisk inställning som gör det möjligt för dig att utmana ”status quo”.

Placeringsort:

Med fördel utgår tjänsten från ett av våra kontor i Göteborg eller Alingsås, men vi är även öppna för att andra orter kan vara aktuella för rätt kandidat. Vi finns på 26 platser i Sverige & Norge.Sök till oss!
Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse, Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2022-06-15.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Bruno Blomqvist; (bruno.blomqvist@iver.se). Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Iver på iver.se

Ansök nu

Technical Operation Specialist - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 16
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en erfaren IT - tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Operation Specialist hos Iver:

Din roll som Technical Operation Specialist på Iver är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Vårt team hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att arbeta med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs även med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete.

Beredskap förekommer i tjänsten.Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och ta en kaffe med kollegorna för att stämma av hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du teamsfika med dina team medlemmar där ni ventilerar allt mellan himmel och jord. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt genom förvaltning och underhåll och samtidigt ha mycket kundkontakt med möjlighet till utveckling och nyuppsättning av nya IT-miljöer.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av ett nätverksproblem i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.

Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen. Du känner dig trygg i din tekniska kompetensen och kan sätta upp en mindre IT-miljö på egen hand. Du drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker.

Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut, du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os
- Certifieringar inom Microsoft portföljen samt ITIL


Placeringsort:

Placering för tjänsten är på något av våra kontor i väst, Alingsås, Göteborg, Skövde eller Borås.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-06-13. Du är välkommen att kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Operation Specialist - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 23
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en erfaren IT - tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Operation Specialist hos Iver:

Din roll som Technical Operation Specialist på Iver är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Vårt team hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att arbeta med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs även med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete.

Beredskap förekommer i tjänsten.Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och ta en kaffe med kollegorna för att stämma av hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du teamsfika med dina team medlemmar där ni ventilerar allt mellan himmel och jord. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt genom förvaltning och underhåll och samtidigt ha mycket kundkontakt med möjlighet till utveckling och nyuppsättning av nya IT-miljöer.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av ett nätverksproblem i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.

Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen. Du känner dig trygg i din tekniska kompetensen och kan sätta upp en mindre IT-miljö på egen hand. Du drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker.

Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut, du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os
- Certifieringar inom Microsoft portföljen samt ITIL


Placeringsort:

Placering för tjänsten är på något av våra kontor i väst, Alingsås, Göteborg, Skövde eller Borås.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-06-13. Du är välkommen att kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Operation Specialist - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 20
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en erfaren IT - tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Operation Specialist hos Iver:

Din roll som Technical Operation Specialist på Iver är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Vårt team hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att arbeta med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs även med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete.

Beredskap förekommer i tjänsten.Tre dagar som IT - tekniker kan se ut såhär:

Äntligen måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och ta en kaffe med kollegorna för att stämma av hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du teamsfika med dina team medlemmar där ni ventilerar allt mellan himmel och jord. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund. Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt genom förvaltning och underhåll och samtidigt ha mycket kundkontakt med möjlighet till utveckling och nyuppsättning av nya IT-miljöer.

Happy Friday! - Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fylld av felsökning av ett nätverksproblem i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket du också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.

Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett antal års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen. Du känner dig trygg i din tekniska kompetensen och kan sätta upp en mindre IT-miljö på egen hand. Du drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker.

Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut, du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os
- Certifieringar inom Microsoft portföljen samt ITIL


Placeringsort:

Placering för tjänsten är på något av våra kontor i väst, Alingsås, Göteborg, Skövde eller Borås.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-06-13. Du är välkommen att kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Onsite Tekniker - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 3
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll på Iver?

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att agera onsitesupport hos en av våra kunder på Iver. Som Onsite Tekniker får du möjlighet att hantera många olika typer av ärenden inom hårdvara och mjukvara. Några exempel på arbetsuppgifter är till exempel konfigurering av datorer och telefoner, hantera konferenssystem, skapa konton och administrera i Active Directory samt O365. Du kommer att ansvara för att vår kund får den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete, därför kan andra arbetsuppgifter och eskaleringar dyka upp och ett IT-problem får aldrig stoppa upp kundens arbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare Onsitetjänst eller konsultuppdrag ute hos kund. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Konfiguration av datorer och telefoner


Meriterande men inget krav:

- Viss nätverkskunskap
- Viss erfarenhet av Ubuntu/linux
- Viss erfarenhet av jira
Placeringsort

På plats hos vår kund i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se)

Ansök nu

Onsite Tekniker - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 13
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll på Iver?

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att agera onsitesupport hos en av våra kunder på Iver. Som Onsite Tekniker får du möjlighet att hantera många olika typer av ärenden inom hårdvara och mjukvara. Några exempel på arbetsuppgifter är till exempel konfigurering av datorer och telefoner, hantera konferenssystem, skapa konton och administrera i Active Directory samt O365. Du kommer att ansvara för att vår kund får den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete, därför kan andra arbetsuppgifter och eskaleringar dyka upp och ett IT-problem får aldrig stoppa upp kundens arbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och s och telefoner och telefoneramarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare Onsitetjänst eller konsultuppdrag ute hos kund. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Konfiguration av datorer och telefoner


Meriterande men inget krav:

- Viss nätverkskunskap
- Viss erfarenhet av Ubuntu/linux
- Viss erfarenhet av jira
Placeringsort

På plats hos vår kund i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se)

Ansök nu

Onsite Tekniker - sökes till Iver

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 1
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer och arbeta med teknik i framkant. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg!

Din roll på Iver?

I rollen som Onsite Tekniker kommer du att agera onsitesupport hos en av våra kunder på Iver. Som Onsite Tekniker får du möjlighet att hantera många olika typer av ärenden inom hårdvara och mjukvara. Några exempel på arbetsuppgifter är till exempel konfigurering av datorer och telefoner, hantera konferenssystem, skapa konton och administrera i Active Directory samt O365. Du kommer att ansvara för att vår kund får den service och IT support de kan förväntas behöva i sitt arbete, därför kan andra arbetsuppgifter och eskaleringar dyka upp och ett IT-problem får aldrig stoppa upp kundens arbete.

Vi erbjuder dig en kundnära roll, där du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med kund och utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med en IT miljö och en kund som ligger i teknisk framkant och hela tiden arbetar med ny teknik och framtida lösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

För att lyckas hos oss tror vi att du har en bakgrund ifrån en tidigare Onsitetjänst eller konsultuppdrag ute hos kund. Du har även en grundförståelse för infrastruktur och applikationer, men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och älskar att lösa ett tekniskt problem för kund och bidra till förbättringar. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du trivs mycket bra i nära samarbete med kund och drivs av att tillsammans med ditt team skapa en stark leverans för kund.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter i:

- Intune/Autopilot
- Azure, Azure AD, AD connect.


- Microsoft 365, Office/exchange.


- Konfiguration av datorer och telefoner


Meriterande men inget krav:

- Viss nätverkskunskap
- Viss erfarenhet av Ubuntu/linux
- Viss erfarenhet av jira
Placeringsort

På plats hos vår kund i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller har andra frågor gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Lovisa Mikaelsson (lovisa.mikaelsson@iver.se.) eller Hanna Ström (hanna.strom@iver.se)

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Apr 29
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Din roll som Technical Account Manager (TAM) på Iver?

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med dina kollegor på Iver koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras och följa upp.
Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Affärsdriven bolagsjurist sökes till Iver

Bolagsjurist
Läs mer Apr 29
Vi på Iver växer och letar nu efter dig som är redo att ta dig an uppdraget som bolagsjurist på Iver. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en bolagsjurist som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. Är du vår nya kollega?


Din roll som bolagsjurist på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamheter hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vi lever i en värld som definieras av teknisk innovation där det finns obegränsade möjligheter att skapa värde med teknologier som kan förändra marknader och affärsmodeller. Vår kundbas är bred med representation i nästan alla branscher och sektorer.

I din roll som Ivers bolagsjurist arbetar du nära kunderna och är en integrerad del av Ivers affärer. Du kommer därför i mycket hjälpa till med att upprätta och förhandla kundavtal men även stötta verksamheten vid förhandling av personuppgiftsbiträdesavtal, GDPR och andra kommersiella avtal. Det är även till dig man vänder sig med allmänna frågor om dataskydd eller offentlig upphandling. Du har en känsla för att hantera risker och kan uttrycka dig på ett sätt som gör att hela gruppen förstår. Som bolagsjurist kommer du givetvis beröra övriga rättsområden men även stötta bolagets ledning och övriga funktioner i diverse frågor.

Vi söker efter dig med svensk juristexamen med ca 3 - 5 års arbetslivserfarenhet, antingen från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal och/eller dataskydd samt är nyfiken på att lära dig mer inom IT-rätt. Eftersom många av Ivers kunder är offentliga aktörer är det såklart värdefullt om du är intresserad - eller har erfarenhet - av offentlig upphandling.

Viktigast är däremot att du är självgående och flexibel. Iver är ett bolag i ständig förändring. Vi tror därför att du som kommer trivas bäst hos oss gillar när det går fort samt är öppen för att utvecklas tillsammans med Iver.

Kompetenser vi eftersöker:

- Kommersiella avtal
- Dataskydd/GDPR
- IT-rätt
- Offentlig upphandling


Vad erbjuder vi på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Stockholm eller Göteborg. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Du är välkommen att kontakta Daniel Åhman eller Jennie Johansson vid frågor eller funderingar kring tjänsten (daniel.ahman@iver.se) (jennie.johansson@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Affärsdriven bolagsjurist sökes till Iver

Bolagsjurist
Läs mer Maj 20
Vi på Iver växer och letar nu efter dig som är redo att ta dig an uppdraget som bolagsjurist på Iver. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en bolagsjurist som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. Är du vår nya kollega?

Din roll som bolagsjurist på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamheter hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vi lever i en värld som definieras av teknisk innovation där det finns obegränsade möjligheter att skapa värde med teknologier som kan förändra marknader och affärsmodeller. Vår kundbas är bred med representation i nästan alla branscher och sektorer.

I din roll som Ivers bolagsjurist arbetar du nära kunderna och är en integrerad del av Ivers affärer. Du kommer därför i mycket hjälpa till med att upprätta och förhandla kundavtal men även stötta verksamheten vid förhandling av personuppgiftsbiträdesavtal, GDPR och andra kommersiella avtal. Det är även till dig man vänder sig med allmänna frågor om dataskydd eller offentlig upphandling. Du har en känsla för att hantera risker och kan uttrycka dig på ett sätt som gör att hela gruppen förstår. Som bolagsjurist kommer du givetvis beröra övriga rättsområden men även stötta bolagets ledning och övriga funktioner i diverse frågor.

Vi söker efter dig med juristexamen och ca 3 - 5 års arbetslivserfarenhet, antingen från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal och/eller dataskydd samt är nyfiken på att lära dig mer inom IT-rätt. Eftersom många av Ivers kunder är offentliga aktörer är det såklart värdefullt om du är intresserad - eller har erfarenhet - av offentlig upphandling.

Viktigast är däremot att du är självgående och flexibel. Iver är ett bolag i ständig förändring. Vi tror därför att du som kommer trivas bäst hos oss gillar när det går fort samt är öppen för att utvecklas tillsammans med Iver.

Kompetenser vi eftersöker:

- Kommersiella avtal
- Dataskydd/GDPR
- IT-rätt
- Offentlig upphandling


Vad erbjuder vi på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Stockholm eller Göteborg. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Du är välkommen att kontakta Daniel Åhman eller Jennie Johansson vid frågor eller funderingar kring tjänsten (daniel.ahman@iver.se) (jennie.johansson@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Maj 23
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Din roll som Technical Account Manager (TAM) på Iver?

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med dina kollegor på Iver koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras och följa upp.
Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Skiftgående Tekniker - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 27
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

I rollen som skiftgående tekniker i team Technical Operations är vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Vårt team hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta utifrån ett rullande schema med varierande skift.

Tre veckor som tekniker inom Technical Operations:

Vecka 1! Denna vecka arbetar du 8-17, måndag - fredag. En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och stämmer av med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Vecka 2: Denna vecka arbetar du 16-00, torsdag - söndag. Du startar dagen med en avstämning med kollegorna som arbetar dagtid och stämmer av lägesrapport, planerar ärenden för kvällen och förbereder för eventuella planerade patchningsjobb, snapshots eller kanske en diskutökning. Innan du lämnar vid 00 säger du hej till kollegorna som går på nattskiftet och snackar ihop er om eventuella incidenter som ni arbetat med under kvällen och låter nattskiftet ta över.

Vecka 3! Denna vecka arbetar du nattskiftet 23-07, antingen helg eller vardag. Du startar kvällen med att checka in med kollegorna som kört kvällspass och stämmer av läget, och tar ansvar för eventuella incidenter och planerade arbeten. I natt har du som uppdrag att utföra en serverpatchning, tar ansvar för eventuella larm som kan genereras från vårt övervakningssystem och du bemannar telefonin för våra kunder som har avtalat IT-support under natten. Innan du kliver av passet så skapar du en överlämningsrapport till dina kollegor som påbörjar dagspasset.

Varför ska du söka till Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som tekniker i vårt team Technical Operations har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support, du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en god teknisk förståelse, har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och supportera kund med olika IT ärenden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss. Du brinner för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os


Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås eller Skövde blir din hemvist.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Ibrahim Dia (ibrahim.dia@iver.se) eller Daniel Börjesson (daniel.borjesson@iver.se)

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Tysktalande IT-tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 27
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till våra kunder. Löftet är att alltid vara ”beside you”, ”behind you” och ”before you”. Vi kallar det för ”The Iver way”.

Nu söker vi en Tysktalande IT-tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Tysktalande IT-tekniker:

I rollen som IT-tekniker kommer du vara en viktig del av den tjänst som vi levererar till våra kunder och bli en del av vårt Customer Service Center (CSC). Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Som IT-tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och supporten sker via telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Därför behöver du tycka det är roligt att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. På Iver har vi nordisk IT-support och nu söker vi dig som vill jobba med såväl tysktalande som svensktalande kunder.

I vårt Customer Service Center löser vi så mycket ärenden vi kan, vid svårare incidenter eskalerar vi vidare ärenden till våra interna specialistteam. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak med ett fantastiskt samarbete.

Tre dagar som IT-tekniker kan se ut så här:

Äntlig måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in i systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbete och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fyllt av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar kundservice. Du talar flytande tyska, svenska och engelska. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team. Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär! På Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser. Däremot värderar vi ditt intresse för teknik och du plockade troligen sönder den första dator du fick bara för att se hur den fungerar.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är mycket meriterande, men inget krav. Vi ser även det som meriterande om du talar språk som danska, franska, polska eller italienska. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.

Placeringsort

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg blir din hemvist.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka då in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-05-01. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se).

Ansök nu

Affärsdriven bolagsjurist sökes till Iver

Bolagsjurist
Läs mer Maj 19
Vi på Iver växer och letar nu efter dig som är redo att ta dig an uppdraget som bolagsjurist på Iver. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en bolagsjurist som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. Är du vår nya kollega?

Din roll som bolagsjurist på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamheter hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vi lever i en värld som definieras av teknisk innovation där det finns obegränsade möjligheter att skapa värde med teknologier som kan förändra marknader och affärsmodeller. Vår kundbas är bred med representation i nästan alla branscher och sektorer.

I din roll som Ivers bolagsjurist arbetar du nära kunderna och är en integrerad del av Ivers affärer. Du kommer därför i mycket hjälpa till med att upprätta och förhandla kundavtal men även stötta verksamheten vid förhandling av personuppgiftsbiträdesavtal, GDPR och andra kommersiella avtal. Det är även till dig man vänder sig med allmänna frågor om dataskydd eller offentlig upphandling. Du har en känsla för att hantera risker och kan uttrycka dig på ett sätt som gör att hela gruppen förstår. Som bolagsjurist kommer du givetvis beröra övriga rättsområden men även stötta bolagets ledning och övriga funktioner i diverse frågor.

Vi söker efter dig med juristexamen och ca 3 - 5 års arbetslivserfarenhet, antingen från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal och/eller dataskydd samt är nyfiken på att lära dig mer inom IT-rätt. Eftersom många av Ivers kunder är offentliga aktörer är det såklart värdefullt om du är intresserad - eller har erfarenhet - av offentlig upphandling.

Viktigast är däremot att du är självgående och flexibel. Iver är ett bolag i ständig förändring. Vi tror därför att du som kommer trivas bäst hos oss gillar när det går fort samt är öppen för att utvecklas tillsammans med Iver.

Kompetenser vi eftersöker:

- Kommersiella avtal
- Dataskydd/GDPR
- IT-rätt
- Offentlig upphandling


Vad erbjuder vi på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Stockholm eller Göteborg. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Du är välkommen att kontakta Daniel Åhman eller Jennie Johansson vid frågor eller funderingar kring tjänsten (daniel.ahman@iver.se) (jennie.johansson@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Affärsdriven bolagsjurist sökes till Iver

Bolagsjurist
Läs mer Maj 13
Vi på Iver växer och letar nu efter dig som är redo att ta dig an uppdraget som bolagsjurist på Iver. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en bolagsjurist som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. Är du vår nya kollega?

Din roll som bolagsjurist på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamheter hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vi lever i en värld som definieras av teknisk innovation där det finns obegränsade möjligheter att skapa värde med teknologier som kan förändra marknader och affärsmodeller. Vår kundbas är bred med representation i nästan alla branscher och sektorer.

I din roll som Ivers bolagsjurist arbetar du nära kunderna och är en integrerad del av Ivers affärer. Du kommer därför i mycket hjälpa till med att upprätta och förhandla kundavtal men även stötta verksamheten vid förhandling av personuppgiftsbiträdesavtal, GDPR och andra kommersiella avtal. Det är även till dig man vänder sig med allmänna frågor om dataskydd eller offentlig upphandling. Du har en känsla för att hantera risker och kan uttrycka dig på ett sätt som gör att hela gruppen förstår. Som bolagsjurist kommer du givetvis beröra övriga rättsområden men även stötta bolagets ledning och övriga funktioner i diverse frågor.

Vi söker efter dig med juristexamen och ca 3 - 5 års arbetslivserfarenhet, antingen från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal och/eller dataskydd samt är nyfiken på att lära dig mer inom IT-rätt. Eftersom många av Ivers kunder är offentliga aktörer är det såklart värdefullt om du är intresserad - eller har erfarenhet - av offentlig upphandling.

Viktigast är däremot att du är självgående och flexibel. Iver är ett bolag i ständig förändring. Vi tror därför att du som kommer trivas bäst hos oss gillar när det går fort samt är öppen för att utvecklas tillsammans med Iver.

Kompetenser vi eftersöker:

- Kommersiella avtal
- Dataskydd/GDPR
- IT-rätt
- Offentlig upphandling


Vad erbjuder vi på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Stockholm eller Göteborg. Sista ansökningsdag: 2022-05-31. Du är välkommen att kontakta Daniel Åhman eller Jennie Johansson vid frågor eller funderingar kring tjänsten (daniel.ahman@iver.se) (jennie.johansson@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Tysktalande IT-tekniker till vårt Customer Service Center - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 13
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till våra kunder. Löftet är att alltid vara ”beside you”, ”behind you” och ”before you”. Vi kallar det för ”The Iver way”.

Nu söker vi en Tysktalande IT-tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Tysktalande IT-tekniker:

I rollen som IT-tekniker kommer du vara en viktig del av den tjänst som vi levererar till våra kunder och bli en del av vårt Customer Service Center (CSC). Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Som IT-tekniker i vårt Customer Service Center är du våra kunders första kontakt och supporten sker via telefon och via vår ärendeportal. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag. Därför behöver du tycka det är roligt att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. På Iver har vi nordisk IT-support och nu söker vi dig som vill jobba med såväl tysktalande som svensktalande kunder.

I vårt Customer Service Center löser vi så mycket ärenden vi kan, vid svårare incidenter eskalerar vi vidare ärenden till våra interna specialistteam. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt team med högt i tak med ett fantastiskt samarbete.

Tre dagar som IT-tekniker kan se ut så här:

Äntlig måndag! En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, loggar in i systemen och kollar med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att logga in i telefonen, gå igenom ärenden och hjälpa dina kunder. Du planerar för veckans arbete och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Är det onsdag redan? Under förmiddagen har du möte med dina teamkollegor där ni har ett forum och diskussioner. På eftermiddagen sitter du i möte för att diskutera införande av en ny kund och hur ni på bästa sätt tar er an detta för att säkerställa en hög kvalité och en nöjd kund.

Happy Friday! Veckan går alldeles för fort. Just denna förmiddag blir fyllt av felsökning av en incident i kunds miljö. Snabbt bildas ett litet team som arbetar effektivt för att hitta lösningen på problemet som påverkar kunden. Inget problem är för svårt och du är taggad på att hitta en lösning vilket ni också gör, lagom före lunch! Under eftermiddagen stöttar du dina kollegor i mer komplexa problem och coachar yngre medarbetare i deras dagliga arbete.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för IT och teknik och dessutom gillar kundservice. Du talar flytande tyska, svenska och engelska. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team. Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär! På Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser. Däremot värderar vi ditt intresse för teknik och du plockade troligen sönder den första dator du fick bara för att se hur den fungerar.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är mycket meriterande, men inget krav. Vi ser även det som meriterande om du talar språk som franska, polska eller italienska då vi har vakanser inom de språken som kan dyka inom snar framtid. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet.

Placeringsort

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg blir din hemvist.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka då in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-05-01. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Axel Selstam (axel.selstam@iver.se).

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Apr 13
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Account Manager (TAM) hos Iver

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med dina kollegor på Iver koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras och följa upp.
Vad erbjuder vi dig?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-04-30. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Erfaren supporttekniker sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 9
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en erfaren supporttekniker till vårt Technical Assistance Center. Vill du bli del av ett stort och härligt team där vi alla varje dag tillsammans ser till att vi levererar nordens bästa IT-support? Sök rollen hos oss och bli en del av vårt team!

Din roll som erfaren supporttekniker på Iver:

Din roll som supporttekniker på Iver är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet.
Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hantera ärenden som har eskalerats från dina kollegor. Som erfaren supporttekniker supporterar du våra kunder per telefon och hanterar de mer avancerade ärendena från våra kunder. Du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.
Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete.

Vårt Technical Assistance Center finns där föra våra kunder 24/7. Dina arbetstider kommer att vara ett rullande schema med varierade skift där det några gånger per år infaller avvikande arbetstider men du arbetar mestadels dagtid.

Din bakgrund och profil:

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet av 1st och/eller 2nd line support sedan tidigare. Du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter. Du har en hög teknisk förståelse med en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och du motiveras av att lösa dina kunders tekniska ärenden med en bra service längs hela vägen.

Vidare känner du igen dig i nedan beskrivning:

- Du har ett brinnande intresse för teknik och tycker om att lära nytt!
- Utbildning inom IT, YH-utbildning eller vad vi bedömer motsvarande erfarenhet.
- Du behärskar följande tekniker:
- Windows Server med tillhörande tjänster
- Office 365 och Azure
- Kunskap inom Switchar, routing och brandväggar
- Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
- Du har B-körkort.


På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.Placeringsort

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås eller Skövde blir din hemvist.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2021-11-01. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Ibrahim Dia (ibrahim.dia@iver.se).

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Nätverkstekniker till vårt team Network & Security - Iver Väst

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 28
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi nätverkstekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Nätverkstekniker:

I rollen som Nätverkstekniker kommer du att bli del av vårt team TAC Network & security. Teamet Network & Security består av 14 härliga kollegor som ansvarar för support, felsökning och incidenthantering av våra nät, kommunikations- och säkerhetstjänster.
I rollen som nätverkstekniker arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning på uppdrag av både kunder och våra egna kundansvariga team och fungerar som stöd för användare. Du kommer få utveckla dina tekniska kunskaper inom bland annat routing, switching, brandväggsfiltrering, portautentisering (802.1x), VPN-tunnlar, VPN-klienter, trådlösa nät och WAN-förbindelser tillsammans med ett riktigt härligt team av kollegor som stöttar och utvecklar varandra. Du kommer att rapportera direkt till vår gruppchef för Network & Security.

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen har du studerat nätverk på högskolenivå och är redo att starta igång din nätverkskarriär alternativt har du har några års erfarenhet som nätverkstekniker och är redo för nästa steg. Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss. Du har ett brinnande intresse för teknik och har kunskap inom routing, switching, nätverkssäkerhet och brandväggar samt erfarenhet av flertalet protokoll och standarder, exempelvis:

- TCP/IP
- IPv6
- IPSec, DMVPN och FlexVPN
- 802.1x
- BGP


Certifieringar inom Cisco och Fortinet är mycket meriterande.

För att fullgöra våra driftsåtaganden förekommer arbete utanför kontorstid som en naturlig del av tjänsten. Beredskap kommer att på sikt ingå i tjänsten. För det mesta arbetar du dagtid.

Du tycker om att lära dig och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, såsom noggrannhet, helhetssyn och ansvarskännande.

Placeringsort:

Placeringsort för denna roll är på vårt kontor i centrala Skövde, Göteborg eller Alingsås.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är: 2022-04-24. Du är välkommen att kontakta Markus Berg vid frågor eller funderingar kring tjänsten ( Markus.berg@iver.se (mailto:markus.berg@iver.se)) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 21
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 28
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 7
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Skiftgående Tekniker till TAC Technical Specialists - sökes till Iver

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 7
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Vi söker alltid fler duktiga tekniker till vårt Technical Assistance Center i väst som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

I rollen som skiftgående tekniker i team TAC Technical Specialists är vårt ansvar att hantera och lösa eskalerade ärenden från vårt Customer Service Center och säkerställa att våra kunder får den IT support de behöver alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Vårt team hanterar ärenden inom samtliga områden så som till exempel Microsoftportföljen, Azure, Citrix, Nätverk och infrastruktur. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill specialisera dig inom ett eller flera tekniska områden.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta utifrån ett rullande schema med varierande skift.

Tre veckor som tekniker inom Technical Specialists:

Vecka 1! Denna vecka arbetar du 8-17, måndag - fredag. En ny arbetsvecka tar sin början och det första du gör är att hälla upp en kopp kaffe, logga in systemen och stämmer av med kollegorna hur helgen har varit. Du börjar din arbetsvecka med att gå igenom ärenden och skapa dig en bild över om helgen inneburit några incidenter och planera för veckans arbeten och kundmöten. Felsökning och löpande supportarbete är naturliga inslag av din vardag.

Vecka 2: Denna vecka arbetar du 16-00, torsdag - söndag. Du startar dagen med en avstämning med kollegorna som arbetar dagtid och stämmer av lägesrapport, planerar ärenden för kvällen och förbereder för eventuella planerade patchningsjobb, snapshots eller kanske en diskutökning. Innan du lämnar vid 00 säger du hej till kollegorna som går på nattskiftet och snackar ihop er om eventuella incidenter som ni arbetat med under kvällen och låter nattskiftet ta över.

Vecka 3! Denna vecka arbetar du nattskiftet 23-07, antingen helg eller vardag. Du startar kvällen med att checka in med kollegorna som kört kvällspass och stämmer av läget, och tar ansvar för eventuella incidenter och planerade arbeten. I natt har du som uppdrag att utföra en serverpatchning, tar ansvar för eventuella larm som kan genereras från vårt övervakningssystem och du bemannar telefonin för våra kunder som har avtalat IT-support under natten. Innan du kliver av passet så skapar du en överlämningsrapport till dina kollegor som påbörjar dagspasset.

Varför ska du söka till Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som tekniker i vårt team Technical Specialist har du tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support, du har goda kunskaper i Windows och Microsofts produkter, en god teknisk förståelse, har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut och supportera kund med olika IT ärenden.
Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss. Du brinner för teknik, vill ständigt utvecklas och leverera grym service till dina kunder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi tror att du trivs med att jobba tillsammans med ditt team så väl som självständigt, gillar att coacha och utvecklas tillsammans med dina kollegor och vet att personligt ansvar är förknippat med en god leverans.

Du har god erfarenhet av följande tekniker:

- Windows Server med tillhörande tjänster.
- Office 365 och Active Directory.
- Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur.


Meriterande kunskaper:

- Citrix
- Azure
- AD Connect
-
- Powershell
- Linux och MAC os


Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås eller Skövde blir din hemvist.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Ibrahim Dia (ibrahim.dia@iver.se) eller Daniel Börjesson (daniel.borjesson@iver.se)

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Information Security Specialists - sökes till Iver

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Feb 18
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en Information Security Specialist som vill bli en del av Iver! Är du vår nya kollega?

Rollen som Information Security Specialist till Network & Security och Digital Workplace:

Uppgiften är att arbeta brett med informationssäkerhetsrelaterade frågor inom området. Det inkluderar allt ifrån efterlevnad av våra ledningssystem, riskhantering, kontinuitetsplanering, granskningar och annat relaterat inom området. Du är med och bygger upp området för att sedan arbeta med förvaltning och utveckling av detsamma. Du kommer framför allt arbeta med dina kollegor inom ditt huvudsakliga område, men i dialog och samarbete med dina kollegor inom avdelningen Security & Compliance och rapportera till Head of Security & Compliance, koncernens säkerhetschef.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Säkerställa implementationen och efterlevnaden av våra ledningssystem och certifieringar.
- Utforma och säkerställa efterlevnad av andra relevanta regelverk inom ansvarsområdet.
- Delaktig vid externa revisioner inom det tilldelade ansvarsområdet.
- Ansvarig för hantering av åtgärder från interna och externa revisioner.
- Delaktig som internrevisor vid interna revisioner av andra områden.
- Leda kontinuitetsarbetet och tillgänglighetsplaneringen genom att säkerställa att tillgänglighet och beredskap för avbrott och incidenter hanteras metodiskt med konkreta åtgärder och planer.
- Leda ett metodiskt riskarbete med åtgärdsplanering och uppföljning inom det tilldelade ansvarsområdet.
- Ge verksamheten råd för att identifiera och hantera hotDu ska också bidra till att utveckla och förbättra Ivers koncerngemensamma regler och riktlinjer och alltid bidra till ständig förbättring. I arbetet tillsammans med kunder, kollegor ska du alltid sträva efter att förbättra informationssäkerheten. Du kommer också att utbilda kollegor i Ivers ledningssystem och andra aktuella säkerhetshändelser för att höja organisationens medvetande inom cyber- och informationssäkerhetIver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.Din bakgrund och profil:

Vi söker dig som drivs av de värderingar och det Iver står för; innovation, engagemang och alltid med kunden i fokus. Då tjänsten innebär interaktion med många olika intressenter, så väl interna som externa är det viktigt att du är en god kommunikatör och kan lösa svåra situationer samtidigt som du får med dig organisationen.

För att lyckas i rollen krävs det att du har goda kunskaper om branschen och en god strategisk förmåga och driv. Du behöver ha mycket goda kunskaper om säkerhet i IT-infrastruktur och IT-drift och förmåga att förmedla denna till andra. Du är en person med stor integritet och har ett högt säkerhetsmedvetande.

Dina kunskaper och erfarenheter:

- Goda kunskaper om drift av IT-lösningar med fokus på informationssäkerhet.
- Goda kunskaper av att delta i IT-projekt med fokus på informationssäkerhet.
- Goda kunskaper om samtliga ITIL-processer.
- Erfarenhet av interna och externa revisioner.


Meriterande:

- CISSP eller motsvarande är meriterande.

Placeringsort:

För denna tjänst ser vi att du kan utgå ifrån ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Västerås.Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-03-27. Du är välkommen att kontakta Jesper Blomé vid frågor eller funderingar kring tjänsten (jesper.blome@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Erfaren nätverkstekniker inriktning Fortinet - sökes till Iver

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 9
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en erfaren nätverkstekniker med fokus på Fortinet som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Nätverkstekniker inriktning Fortinet:

I rollen som nätverkstekniker i vårt team arbetar du med drift och driftsutveckling av våra tekniska plattformar. Bland arbetsuppgifterna ingår att avhjälpa driftproblem, sårbarhetshantering och patchning samt kapacitetsutbyggnad och livscykelhantering såväl som att ingå i tredje linjens support. Du kommer också arbeta för att öka automatiseringsgraden av de tjänster som ingår i vår leverans. I förekommande fall arbetar du även med att införa ny teknik och nya tjänster, hela vägen från idé och koncept till utbildning, dokumentation och driftsöverlämning.
Med Fortinet som specialistinriktning arbetar du företrädelsevis med just denna tekniska plattform samtidigt som arbete med andra tekniska plattformar förekommer, allt detta i en multitenant miljö.


Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom routing, switching, next generation firewalling och TCP/IP och djupa kunskaper inom flera av Fortinets komponenter inom security fabric (så väl fysiska som virtualiserade) som exempelvis FortiGate, FortiSwitch, FortiManager, FortiAnalyzer, FortiAuthenticator, FortiEMS.

Du har också erfarenhet från Cisco Enterprise (Catalyst, ASA, Firepower, ACI) och navigerar obehindrat i en multitenant miljö som bygger på dessa tekniska plattformar. Erfarenhet av automationsarbete på Fortinetplattform ser vi som meriterande.

Har du utöver detta även kompetens inom dessa områden ser vi det som mycket meriterande:

Erfarenhet och kompetens rörande FortiWifi, både vad gäller integrated mode och single cell (FortiWLC / FortiWLM).
Vad gäller certifieringar inom Fortinet ser vi gärna att du har NSE4, 5 och 7.
Erfarenhet av andra leverantörers produkter så som t.ex. Cisco Enterprise och Cisco Meraki.

Placeringsort:

För den här rollen kan du utgå från ett av våra kontor i Alingsås, Göteborg, Stockholm eller Malmö.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-03-24. Du är välkommen att kontakta Marcus Lindahl vid frågor eller funderingar kring tjänsten (marcus.lindahl@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Erfaren nätverkstekniker inriktning Fortinet - sökes till Iver

Nätverkstekniker
Läs mer Feb 25
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en erfaren nätverkstekniker med fokus på Fortinet som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Nätverkstekniker inriktning Fortinet:

I rollen som nätverkstekniker i vårt team arbetar du med drift och driftsutveckling av våra tekniska plattformar. Bland arbetsuppgifterna ingår att avhjälpa driftproblem, sårbarhetshantering och patchning samt kapacitetsutbyggnad och livscykelhantering såväl som att ingå i tredje linjens support. Du kommer också arbeta för att öka automatiseringsgraden av de tjänster som ingår i vår leverans. I förekommande fall arbetar du även med att införa ny teknik och nya tjänster, hela vägen från idé och koncept till utbildning, dokumentation och driftsöverlämning.
Med Fortinet som specialistinriktning arbetar du företrädelsevis med just denna tekniska plattform samtidigt som arbete med andra tekniska plattformar förekommer, allt detta i en multitenant miljö.


Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom routing, switching, next generation firewalling och TCP/IP och djupa kunskaper inom flera av Fortinets komponenter inom security fabric (så väl fysiska som virtualiserade) som exempelvis FortiGate, FortiSwitch, FortiManager, FortiAnalyzer, FortiAuthenticator, FortiEMS.

Du har också erfarenhet från Cisco Enterprise (Catalyst, ASA, Firepower, ACI) och navigerar obehindrat i en multitenant miljö som bygger på dessa tekniska plattformar. Erfarenhet av automationsarbete på Fortinetplattform ser vi som meriterande.

Har du utöver detta även kompetens inom dessa områden ser vi det som mycket meriterande:

Erfarenhet och kompetens rörande FortiWifi, både vad gäller integrated mode och single cell (FortiWLC / FortiWLM).
Vad gäller certifieringar inom Fortinet ser vi gärna att du har NSE4, 5 och 7.
Erfarenhet av andra leverantörers produkter så som t.ex. Cisco Enterprise och Cisco Meraki.

Placeringsort:

För den här rollen kan du utgå från ett av våra kontor i Alingsås, Göteborg, Stockholm eller Malmö.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-03-24. Du är välkommen att kontakta Marcus Lindahl vid frågor eller funderingar kring tjänsten (marcus.lindahl@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Erfaren nätverkstekniker inriktning Fortinet - sökes till Iver

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 1
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en erfaren nätverkstekniker med fokus på Fortinet som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Nätverkstekniker inriktning Fortinet:

I rollen som nätverkstekniker i vårt team arbetar du med drift och driftsutveckling av våra tekniska plattformar. Bland arbetsuppgifterna ingår att avhjälpa driftproblem, sårbarhetshantering och patchning samt kapacitetsutbyggnad och livscykelhantering såväl som att ingå i tredje linjens support. Du kommer också arbeta för att öka automatiseringsgraden av de tjänster som ingår i vår leverans. I förekommande fall arbetar du även med att införa ny teknik och nya tjänster, hela vägen från idé och koncept till utbildning, dokumentation och driftsöverlämning.
Med Fortinet som specialistinriktning arbetar du företrädelsevis med just denna tekniska plattform samtidigt som arbete med andra tekniska plattformar förekommer, allt detta i en multitenant miljö.


Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom routing, switching, next generation firewalling och TCP/IP och djupa kunskaper inom flera av Fortinets komponenter inom security fabric (så väl fysiska som virtualiserade) som exempelvis FortiGate, FortiSwitch, FortiManager, FortiAnalyzer, FortiAuthenticator, FortiEMS.

Du har också erfarenhet från Cisco Enterprise (Catalyst, ASA, Firepower, ACI) och navigerar obehindrat i en multitenant miljö som bygger på dessa tekniska plattformar. Erfarenhet av automationsarbete på Fortinetplattform ser vi som meriterande.

Har du utöver detta även kompetens inom dessa områden ser vi det som mycket meriterande:

Erfarenhet och kompetens rörande FortiWifi, både vad gäller integrated mode och single cell (FortiWLC / FortiWLM).
Vad gäller certifieringar inom Fortinet ser vi gärna att du har NSE4, 5 och 7.
Erfarenhet av andra leverantörers produkter så som t.ex. Cisco Enterprise och Cisco Meraki.

Placeringsort:

För den här rollen kan du utgå från ett av våra kontor i Alingsås, Göteborg, Stockholm eller Malmö.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-03-24. Du är välkommen att kontakta Marcus Lindahl vid frågor eller funderingar kring tjänsten (marcus.lindahl@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Feb 18
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Account Manager (TAM) hos Iver

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med teknikerna i ditt team koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras till ditt team och följa upp.
Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Placeringsort:

Placeringsort för tjänsten är Alingsås eller Göteborg.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-03-20. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Feb 28
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Account Manager (TAM) hos Iver

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med teknikerna i ditt team koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras till ditt team och följa upp.
Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Placeringsort:

Placeringsort för tjänsten är Alingsås eller Göteborg.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-03-20. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Lösningsarkitekt - sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Mar 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en lösningsarkitekt som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som lösningsarkitekt på Iver:

Som lösningsarkitekt på Iver kommer du att bli en del av vårt team inom Professional Services. Rollen som lösningsarkitekt på Iver handlar om att ta fram ändamålsenliga lösnings- och designförslag på infrastruktur med verksamhetsnytta i fokus för dina kunder. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation.
Genom att delta i projekt och uppdrag som rådgivande expert kommer du att sätta dig in och jobba nära våra kunders verksamheter och organisationer för att leverera bästa möjliga lösningar för våra kunder IT miljöer och ta fram strategier och motsvarande krav.

Du jobbar på taktisk nivå nära verksamhet och IT, du kommer att ha stora kontaktytor såväl internt som externt och arbeta tillsammans med ledare, IT - chefer och andra intressenter. Du har en god kommunikativ förmåga, är pedagogisk och kan genomföra workshops. Som lösningsarkitekt ska du på ett så enkelt sätt måla upp det svåra och göra det förståligt för din mottagare. Vidare har du förmågan att driva olika stakeholders mot mål. Här måste du våga utmana i syfte att driva ständig förbättring.

Dina löpande arbetsuppgifter:

- Delta i rådgivande möten med kund.
- Delta i projekt.
- Desgina, skissa och presentera lösningsförslag för kund.

- Delta som expert i Pre Sales.
- Hålla workshops och utbildningar.
Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet utav liknande arbete och har mycket goda kunskaper inom IT infrastruktur och av att skapa arkitekturbeskrivningar på olika nivåer. För att lyckas i rollen har du den bredd och det djup som krävs rent tekniskt men det är också av stor vikt att du har det affärsmässiga kopplat till din kunskap inom IT landskap. Du frodas helt enkelt i affären och vad dina kunskaper kan göra för att utveckla den. Det handlar om att göra komplex IT enkel.

Du har en förmåga att omsätta verksamhetskrav till hållbara tekniska lösningar som skapar värde för våra kunder. Du har hög förmåga att bedöma olika lösningsalternativ för att presentera och diskutera frågeställningar tillsammans med såväl tekniska specialister som med de som saknar teknikkunskap själva. Vidare har du goda ledaregenskaper och kan coacha andra, så väl som att driva förändringar i mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- God kunskap inom flera arkitekturdomäner och bred teknisk kompetens inom Microsoft infrastruktur.
- Erfarenhet inom IT-infrastruktur, som verksamhetsnära arkitekt.
- Erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning samt prioritera utifrån ett helhetsperspektiv.
- God erfarenhet av design och förändringar av komplexa IT-miljöer.
- Lätt att ta till dig och förstå verksamhetsnytta och arkitektur.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Meriterande kunskaper:

- Certifierad IT arkitekt eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektarbete.
- Erfarenhet av upphandlingar.


Placeringsort:

Placeringsort för denna tjänst är något av våra kontor i Region Väst. Du kan utgå ifrån Göteborg, Alingsås, Skövde, Borås eller Karlstad.


Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2022-03-20. Du är välkommen att kontakta Andreas Sjögren vid frågor eller funderingar kring tjänsten (andreas.sjogren@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Lösningsarkitekt - sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Feb 18
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en lösningsarkitekt som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som lösningsarkitekt på Iver:

Som lösningsarkitekt på Iver kommer du att bli en del av vårt team inom Professional Services. Rollen som lösningsarkitekt på Iver handlar om att ta fram ändamålsenliga lösnings- och designförslag på infrastruktur med verksamhetsnytta i fokus för dina kunder. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi dem att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation.
Genom att delta i projekt och uppdrag som rådgivande expert kommer du att sätta dig in och jobba nära våra kunders verksamheter och organisationer för att leverera bästa möjliga lösningar för våra kunder IT miljöer och ta fram strategier och motsvarande krav.

Du jobbar på taktisk nivå nära verksamhet och IT, du kommer att ha stora kontaktytor såväl internt som externt och arbeta tillsammans med ledare, IT - chefer och andra intressenter. Du har en god kommunikativ förmåga, är pedagogisk och kan genomföra workshops. Som lösningsarkitekt ska du på ett så enkelt sätt måla upp det svåra och göra det förståligt för din mottagare. Vidare har du förmågan att driva olika stakeholders mot mål. Här måste du våga utmana i syfte att driva ständig förbättring.

Dina löpande arbetsuppgifter:

- Delta i rådgivande möten med kund.
- Delta i projekt.
- Desgina, skissa och presentera lösningsförslag för kund.

- Delta som expert i Pre Sales.
- Hålla workshops och utbildningar.
Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet utav liknande arbete och har mycket goda kunskaper inom IT infrastruktur och av att skapa arkitekturbeskrivningar på olika nivåer. För att lyckas i rollen har du den bredd och det djup som krävs rent tekniskt men det är också av stor vikt att du har det affärsmässiga kopplat till din kunskap inom IT landskap. Du frodas helt enkelt i affären och vad dina kunskaper kan göra för att utveckla den. Det handlar om att göra komplex IT enkel.

Du har en förmåga att omsätta verksamhetskrav till hållbara tekniska lösningar som skapar värde för våra kunder. Du har hög förmåga att bedöma olika lösningsalternativ för att presentera och diskutera frågeställningar tillsammans med såväl tekniska specialister som med de som saknar teknikkunskap själva. Vidare har du goda ledaregenskaper och kan coacha andra, så väl som att driva förändringar i mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- God kunskap inom flera arkitekturdomäner och bred teknisk kompetens inom Microsoft infrastruktur.
- Erfarenhet inom IT-infrastruktur, som verksamhetsnära arkitekt.
- Erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning samt prioritera utifrån ett helhetsperspektiv.
- God erfarenhet av design och förändringar av komplexa IT-miljöer.
- Lätt att ta till dig och förstå verksamhetsnytta och arkitektur.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Meriterande kunskaper:

- Certifierad IT arkitekt eller motsvarande.
- Erfarenhet av projektarbete.
- Erfarenhet av upphandlingar.


Placeringsort:

Placeringsort för denna tjänst är något av våra kontor i Region Väst. Du kan utgå ifrån Göteborg, Alingsås, Skövde, Borås eller Karlstad.


Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2022-03-20. Du är välkommen att kontakta Andreas Sjögren vid frågor eller funderingar kring tjänsten (andreas.sjogren@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Technical Account Manager sökes till Iver Väst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Mar 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en TAM - Technical Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder!
Är du vår nya kollega?

Rollen som Technical Account Manager (TAM) hos Iver

Som Technical Account Manager på Iver kommer du att agera tekniskt ansvarig för flera av Ivers större kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla kunden genom att lägga ett långsiktigt lösningsförslag kring IT infrastrukturen samt hjälpa och stötta kunder i frågor kring omvärldsanalys. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Som TAM håller du den tekniska dialogen med dina kunder och tar fram en roadmap för att tillsammans med teknikerna i ditt team koordinera tekniska förändringar och utveckla kundens IT-miljö framåt.

Dina dagliga arbetsuppgifter som TAM:

- Delta i leveransmöten med kund.
- Ta ett strategiskt tekniskt helhetsperspektiv för att lägga fram och visualisera långsiktiga nya lösningar av kundernas IT-infrastruktur.
- Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder.
- Hantera förändringsarbete och koordinera tekniska förändringar som ska genomföras till ditt team och följa upp.
Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning inom IT och teknik samt har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, vi tror att du som söker kan visa tidigare lösningsförslag och visualiseringar inom teknisk infrastruktur och du motiveras av att bygga relationer och jobba nära tillsammans med både dina kunder och kollegor.

Du har goda kunskaper i:

- Windows Server
- Office 365
- Kunskap & erfarenhet inom Cloudtjänster & infrastruktur.
- Kunskap & erfarenhet inom private cloud & infrastruktur

- Nätverk
- ITILDu trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Du har förmågan att anta ett helhetsperspektiv och visualisera nya tekniska lösningar och se samband mellan olika förutsättningar för kundernas IT - miljö. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll tillsammans med ett härligt team, i ett ständigt växande bolag som jobbar med den senaste tekniken.

Placeringsort:

Placeringsort för tjänsten är Alingsås eller Göteborg.

Ansökan:

Vi söker ständigt efter nya människor som vill vara med och utveckla Iver. Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2022-03-20. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor och funderingar.

Välkommen till Iver!

Ansök nu

It-tekniker Backup sökes till Iver

IT-strateg
Läs mer Sep 28
Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa! Nu söker vi en It-tekniker Backup som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till tekniskt ledande IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Låter detta som du? Läs vidare nedan och sök tjänsten som IT-tekniker Backup redan idag!

Rollen som IT-tekniker Backup

Du tillhör en central grupp bestående av specialister inom compute, storage, backup och datacenter. Vi jobbar bland annat med drift, förvaltning och livscykelhantering för de tjänster gruppen ansvarar för. Vi jobbar också som tredje linjens support med ärenden som kommer in från våra kunder. Du kommer vara en viktig kugge i vårt team och hjälpa till att utveckla våra tjänster.

I det dagliga arbetar du framgångsrikt i samarbete tillsammans med kollegor både inom och utom vår del av organisationen med att hitta nya tekniska lösningar samt förvaltning av befintliga. Arbetsuppgifter som ingår är:Delaktighet i tjänsteutveckling

Tjänstens livscykelplanering

Vidare- och nyutveckling av tjänsten eller dess funktioner.

Livscykelhantering av tjänstens underliggande infrastruktur.

Felsökning

Förvaltning

3rd line support

Agera mentor till kollegor

Vid behov delta i kund- och pre-sales aktiviteterVem vi söker

För att trivas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning, alternativt lång erfarenhet från arbete inom området och besitter kunskaper på en mer avancerad nivå i ovan nämnde arbetsuppgifter. Vi tror även att du har en tidigare arbetserfarenhet där du skaffat dig en bred teknisk förståelse för övriga delar som krävs för att området skall fungera optimalt. Du är noggrann, nyfiken och tycker om att leverera det bästa för kund där hög servicenivå är en självklarhet. Då vi alltid är redo att stötta våra kunder kan även beredskap i tjänsten förekomma. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.

Vi ser även att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Flerårig erfarenhet av backupdrift i större driftsmiljöer.
- Djup teknisk kompetens av en eller flera på marknaden vanligt förekommande backup plattformar.
- Kunskap/kännedom om drift av virtualiseringsplattformar i större driftsmiljöer.
- Kunskap/kännedom om drift av lagringsplattformar i större driftsmiljöer.
- Stor vana att för området producera relevant dokumentation.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och är bra på att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du behöver vara trygg tekniskt, och ha en förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra kunder. Styrkor och egenskaper som vi tror att du besitter är att du har enkelt för att komma in i laget och du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.Placeringsort

Alingsås eller Göteborg.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2021-10-30. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta fredrik.hjort@iver.se eller tobias.lindstrom@iver.se

http://www.iver.se/)

Ansök nu