A Hub AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos A Hub AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med runt 200 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler centralt i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.

Vi söker dig som

- Vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör och kan obehindrat kommunicera på svenska både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.


Övrigt:

Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering. Sommaranställning med möjlighet att gå över till tillsvidareanställning efter sommaren.

Arbetstider: Heltid med variation; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Account Manager till Alfasoft

Account manager
Läs mer Jun 8
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat säljteam som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Vi erbjuder möjlighet att växa i din roll och delar gärna med oss av våra erfarenheter - vi vill se dig växa! Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du att få vara med och utveckla affären direkt mot kund med säljansvar med starka mjukvaruprogram riktat mot laboratorium. Genom en god dialog med befintliga kunder kommer du utöka våra samarbeten och generera nya affärer. Dina möten med intressenter hos våra kunder sker via digitala möten, telefon och fysiska besök.

Tjänsten inkluderar arbete med försäljning mot nya kunder, genom genomarbetade marknadsaktiviteter. Du kommer också att bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter och arbeta med inköp för dina områden.

VI SÖKER DIG SOM

- Trivs när du får skapa nya relationer och är duktig på att vårda befintliga.

- Har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn.

- Har ett intresse för försäljning mot B2B.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt där du själv styr ditt arbete.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning av mjukvara eller IT-lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framåtlutat lokalt bolag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Då kan du vara Travel Service nästa Redovisningsekonom!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Som Redovisningsekonom hos Travel Service blir du en del av ett engagerat ekonomiteam som består av 4 personer. I rollen kommer du få ta stort eget ansvar och befinna dig i en miljö som är präglad av framåtanda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du sköta vår löpande redovisning där dina arbetsuppgifter varierat mellan olika moment så som;

- Löpande redovisning
- Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
- Hantering moms- och skattedeklaration
- Avstämningar
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Delaktig vid årsredovisning och koncernredovisning


Samt övriga ekonomiska uppgifter som kan tillkomma.

Du kommer arbeta självständigt och rapportera till bolagets VD

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och har ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult/redovisningsekonom och känner dig trygg i din roll.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics AX.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Projektredovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Nu söker vi efter dig som vill förstärka vår ekonomiavdelning och arbeta med projektredovisning!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Vår vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Som en del av vår ekonomiavdelning kommer du vara ansvarig för vår projektredovisning. Du kommer arbeta mot våra projekt i helhet och säkerställa att att de är ekonomiskt korrekta genom att kontrollera deras kostnader och intäkter.

Dina arbetsdagar kommer innehålla:

Löpande projektredovisning.
Projektuppföljning.
Säkerställande att processer följs.

Du kommer att rapportera till bolagets VD och arbeta i systemet Microsoft Dynamics AX.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

-Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Tidigare erfarenhet inom ekonomi och har arbetat med delar eller hela processer baserade på redovisning i projektform.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Head of Customer Success till nyfikna och växande techbolaget Planima!

Försäljningschef
Läs mer Maj 20
Vill du vara med på en tillväxtresa i ett proptechbolag som ska revolutionera hur fastighetsägare tar hand om sina byggnader? ???????? Planima letar nu efter en Head of Customer Success som ska ta vårt redan skarpa CS-team till nästa nivå och spela en central roll i vår uppskalning.

Planima är en SaaS-produkt som hjälper fastighetsägare att få oslagbar kontroll på fastigheternas status och underhållsbehov. Bland våra kunder hittar du bl.a. storbolag som AstraZeneca, en rejäl andel av landets kommuner och framåttänkande fastighetsbolag i olika storlekar. Vår vision är att automatisera och utveckla underhållet av fastigheter, något som skapar stora värden för både fastighetsägare och samhället i stort. Vi är ett litet team med hög kunskapsnivå och en kultur som präglas av höga ambitioner i sund balans med värme och välmående. Läs mer på planima.se

Din roll
Planimas superkraft är användarupplevelsen - våra kunder överraskas ofta av hur enkelt det är att komma igång och använda vår produkt. Men vi nöjer oss inte med att bara starta igång kunderna och erbjuda support. Vårt Customer Success-team är en central del av vår framgång och jobbar nära kunden för att lyfta deras arbetssätt till nästa nivå och skapa enorma värden med hjälp av Planima ????

Vi har satsat rejält på CS ända från starten och har (väldigt) låg churn, välutvecklade processer och smarta verktyg. Men nu är det dags att ta nästa steg och göra oss redo för uppskalning - här kommer du in i bilden!

Ditt uppdrag:

- Utveckla vår Customer Success-funktion på strategisk och operativ nivå. Detta innefattar att bygga och utveckla processer, KPI:er, arbetssätt och se till att vi har digitala verktyg som stödjer arbetet maximalt.

- Rekrytera, onboarda, coacha och utveckla kollegor i CS-teamet

- Vara “kundernas röst” inom hela Planima och se till att kundfeedback och insikter tas tillvara maximalt i bolagets olika team

- Operativt CS-arbete, främst onboarding, utbildning och support. Initialt ca 2/3 av tjänsten men kommer sjunka i takt med att CS-teamet expanderar och rollen övergår till mer ledande fokus.

Vem är du?
Vi söker dig som jobbat i en senior eller ledande CS-roll i SaaS-bolag och som nu vill ta nästa steg och ansvara för hela CS-funktionen. Vi har höga ambitionsnivåer i att skala upp CS-verksamheten men också att hela tiden jobba bättre och smartare. Därför behöver du ha en stark förmåga att utvecklas och lära dig nya saker, både på egen hand och i samarbete med ett påhittigt och erfaret team. Planima är ett snabbrörligt bolag i en spännande fas, så du behöver trivas med att leda i en föränderlig miljö.

Vi är ett techbolag, men en stor del i vår framgång handlar om vårt fokus på människor och alltid ge ett genuint och varmt bemötande. Därför bör du vara social, empatisk och bra på att kommunicera i både tal och skrift (både svenska och engelska).

Du är van vid B2B-kunder och kan hantera allt från enkla supportfrågor till att utbilda högt uppsatta beslutsfattare. Rollen innebär stort eget ansvar för dina ansvarsområden och du kommer ha ett nära samarbete med bolagets VD och ledningsgrupp. Du kommer också jobba tätt ihop med våra Marknads och Sälj-team, allt för att ge en riktigt bra upplevelse genom hela kundresan.

Team och kultur
På Planima tror vi stenhårt på teamet och kulturen. Alla är lika viktiga för vår gemensamma framgång! Vi tillämpar självledarskap vilket ger stor frihet att styra ditt eget arbete, självklart med support från din chef och övriga teamet. Vardagen på Planima präglas av nyfikenhet och framåtanda. Hos oss kan alla vara sig själva, göra sig hörda och uppskattas för sina egna unika färdigheter och konstigheter! ????

Hos oss har vi ett nära samarbete och alla hjälps åt med det som krävs för att ta bolaget framåt. Det innebär att du exempelvis kan få hjälpa till i försäljningsarbetet eller assistera i produktutvecklingen. Det innebär även att vi är väldigt transparenta med vad som händer i Planima, så att alla vet vad som är på gång och kan vara med och påverka!

Vi gör gärna saker tillsammans som att grilla i naturen, träna eller spela spel (allt från digital minigolf till brädspel på kontoret). Vi är också övertygade om att livet inte kretsar kring jobbet, utan att det är viktigt att få koppla bort och koppla av för att få en bra balans! ??

Vårt erbjudande
Du får vara med och bygga en CS-funktion i ett snabbväxande SaaS-bolag tillsammans med ett erfaret och fokuserat team som gillar att ha kul tillsammans. Du får en plats i ledningsgruppen, dessutom får du schysst lön, tjänstepension, 6 veckors semester och maximalt friskvårdsbidrag. Vi dubblar även de pengar du skänker till välgörande ändamål. Vårt trevliga kontor hittar du precis vid Domkyrkan men självklart har du full frihet att jobba på det sätt som passar dig bäst. Vi har en remote-friendly kultur med genomtänkta upplägg oavsett om du föredrar att sitta mest på kontoret, hemma eller en kombination. Anställningsstart sker enligt överenskommelse, men vi ser helst att du kan börja efter sommaren.

Vill du vara med på vårt äventyr? Då vill vi jättegärna att du skickar in din ansökan så vi kan lära känna varandra! ????

Ansök nu

Mässadministratör till Travel Service

Backofficepersonal
Läs mer Maj 12
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö där du varje dag får möjlighet att ta dig an nya frågor? Trivs du med struktur och brinner för att hjälpa andra? Då kan du vara rätt person för rollen som mässadministratör på Travel Service!

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

I teamet kommer du befinna dig tillsammans med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från hela världen. Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du vara navet i administrationen kring de mässor som Travel Service har resenärer bokade på. I rollen kommer du:

- Hantera ärenden som våra kunder har för sina bokningar. Våra bokningar behöver regelbunden handpåläggning när ombokningar eller förändringar sker och du kommer administrera och hantera detta flöde för våra mässkunder.

- Du kommer agera supporterande för de kunder som har frågor kring sina befintliga bokningar.

- Hantering av inköp kopplade till mässor samt hantera hotellbokningar.

I din roll kommer du ha kontakt med våra kunder och leverantörer genom telefon och mail.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Detaljorienterad. Du gillar att befinna dig i en miljö där kommunikation med människor är ditt arbetsverktyg och varierande i sin natur. Du är lyhörd inför både små och stora kunders behov och önskemål och strävar alltid efter att överträffa dessa.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

- Lösningsorienterad. Hos oss är ingen dag den andra lik och du trivs med att hamna i nya situationer. Du ser lösningar när utmaningar uppstår och tycker det är roligt att ställas inför olika frågor.

- Kommunikativ. Du trivs i att samarbeta med andra människor, både internt och externt. Du växer i sociala sammanhang och trivs som bäst i en roll med mycket kontakter.

Du som söker har

- Tidigare erfarenhet av administrativ roll, fördelaktigt om du har hanterat inköp.

- God datorvana.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Affärsresesäljare till Travel Service

Reseproducent
Läs mer Maj 12
Är du redo för en ny utmaning i rollen som affärsresesäljare på Travel Service?

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

I teamet kommer du befinna dig tillsammans med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från hela världen. Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I rollen som affärsresesäljare på Travel Service kommer du arbeta med försäljning av resor till våra befintliga kunder och vara vår röst utåt. Du kommer arbeta med administrering av resor genom ordermottagning- och orderhantering genom mail eller telefon.

Du kommer arbeta business-to-business och genom din serviceförmåga kommer våra kunder att få ett snabbt och trevligt bemötande när de vill göra sin bokning. Din säljinriktade kommunikation och leverans leder till att dina kunder ger 11 av 10 poäng till upplevelsen.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- En relationsbyggare. Du skapar och upprätthåller stabila och långsiktiga relationer med människor på alla nivåer, både internt och externt. Du har en tydlig och säljande kommunikation såväl skriftligt som muntligt.

- Detaljorienterad. Du gillar att befinna dig i en miljö där kommunikation med människor är ditt arbetsverktyg och varierande i sin natur. Du är lyhörd inför både små och stora kunders behov och önskemål och strävar alltid efter att överträffa dessa.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

Tack vare din tidigare erfarenhet från resebranschen är du insatt i vikten av att kunna arbeta strukturerat med en hög servicekänsla. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Amadeus för bokningar av flygbiljetter.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Regional Sales and Service Coordinator Nordic & Baltic

Backofficepersonal
Läs mer Maj 6
Nu söker vi efter dig som vill komplettera vårt team i Göteborg och vara navet på vårt kontor. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Vill du arbeta i en roll på 50 % och ser att ett framgångsrikt globalt företag är rätt ställa att växa på? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vad kommer du göra i rollen?I denna varierande roll kommer du vara spindeln i nätet. Du kommer administrativt stötta Operational Manager Nordic & Baltic och säljteamet.- Arbetet innebär samordning av scheman, mötesupplägg och förberedelse av korrespondens för utskrift och kommunikation med huvudkontoret i Tyskland. Du kommer ha kundkontakt på olika sätt, både digitalt och via kundmöten på t ex mässor och olika event.

-Du kommer arbeta med interna beställningar och med fakturering till kund samt boka och fakturera servicerapporter. I arbetet med ekonomi kommer du jobba nära vår ekonomiavdelning samt bli en viktig del i vårt team med samordning av kontorets administration.

- I supporten mot vår försäljning kommer du att administrera och koordinera i vårt CRM-system genom att följa upp förfrågningar som leder till kvalificerade leads. I vårt försäljningssystem kommer du även uppdatera våra prislistor, bistå med offerter och behandla inkommande beställningar.

-Du kommer att stötta och delta i försäljnings- och marknadsaktiviteter vid t ex event och mässor.


Vi söker dig som har följande egenskaper

Initiativtagande. Du tar initiativ till löpande förbättringar som behöver genomföras och tar ansvar över att planera och genomföra ditt arbete.

Nyfiken. Du trivs i en föränderlig miljö och är öppen för att utvecklas och lära dig tillsammans med bolaget. Vi tror att du trivs allra bäst om du likt oss är driven och bidrar till teamets positiva energi.

Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

Lagspelare. Du samarbetar framgångsrikt med andra människor för att nå ett gemensamt mål. Du trivs i en miljö där du interagerar med andra människor både externt och internt.

Du som söker har

- Tidigare erfarenhet i en administrativ roll och säljfunktion B2B.

- Erfarenhet av att arbeta i Microsoft-program och erfarenhet eller viljan att lära dig arbeta i vår CRM-databas.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna roll kommer du att få utbildning både på vårt kontor i Göteborg och på vårt huvudkontor i München, Tyskland, vilket gör att du ska bör vara bekväm med att resa.

Vilka är vi?

EOS erbjuder lösningar för ansvarsfull tillverkning åt tillverkare över hela världen genom industriell 3D-printingteknologi. EOS, som grundades 1989, ska forma framtidens produktion genom att kombinera högkvalitativ och effektiv produktion med innovativa och hållbara lösningar. Med ett plattformsdrivet digitalt värdenätverk av maskiner och en holistisk portfölj av tjänster, material och processer är EOS dedikerade att möta sina kunders behov och samtidigt ta ansvar för vår planet.

Vad erbjuder vi?

På EOS ser vi människan och är övertygad om att ditt perspektiv är viktigt för vår utveckling - tillsammans uppnår vi mer.

Vi arbetar i en flexibel arbetsmiljö och vår teknik är framtidsinriktad för att du ska kunna kombinera ditt liv på bästa sätt med ditt jobb. På EOS ger vi dig möjligheten att arbeta från vårt kontor kombinerat med ditt hemmakontor, för att ge dig en värdefull livsstil. För oss är det viktigt att trivas på jobbet när vi utför arbetet tillsammans som ett lag. Vi arbetar i ett familjärt bolag som ger dig möjlighet att arbeta även i internationell kontext då alla våra kontor tror på samverkan.

Denna roll är ny på vårt kontor i Göteborg, vilket ger dig utrymme att få vara med och forma din tjänst. Ditt närmsta team kommer finnas i Göteborg men tjänsten tillhör och arbetar mot hela EMEA. Du rapporterar till Operational Manager Nordic & Baltic.

EOS Nordenkontor är beläget i centrala Göteborg vid Chalmers i meckat för innovation och teknik.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering med arbetsmått 50 %. Vi är flexibla i vårt upplägg för vilka dagar och tider du arbetar och tjänsten kan eventuellt på längre sikt ökas till 100 %.

Anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. EOS önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Finsktalande kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 29
Nu söker Kakservice efter dig som trivs i en serviceinriktad roll där du får möjlighet att vara i kontakt med människor. Oavsett om du har erfarenhet sedan tidigare eller om detta är ditt första administrativa arbete kommer din potential tas tillvara på hos oss!

OM KAKSERVICE

Kakservice har sedan 1984 gett skolklasser och lag möjligheten att tjäna pengar genom att sälja kakor, knäckebröd och godis för att ta sig mot mål som exempelvis klassresor och träningsläger. Genom åren har över 62 000 grupper tagit möjligheten att tjäna extra pengar till kassan för att skapa minnesvärda ögonblick. Primära marknader är Sverige, Norge och Finland.

På vårt fina kontor i Mölndal arbetar 12 personer i varierade roller, där vårt team mot den finska marknaden nu ska förstärkas.

Se gärna mer information på vår hemsida www.kakservice.se. Där får du ytterligare information om hur vi arbetar för att ungdomar ska få förverkliga sina drömmar.

Du erbjuds:

Du kommer befinna dig i en miljö som är familjär och med kollegor som är måna om varandra. Vi är duktiga och ambitiösa i vårt arbetssätt, men vi glömmer inte att ha roligt på vägen. Du kommer komplettera ett redan befintligt team som arbetar mot den finska marknaden, där du kommer få en god introduktion till dina arbetsuppgifter.I ROLLEN

Kommer du ge Kakservices finska kunder rådgivning genom telefon, mejl och sociala medier för att säkerställa en positiv och trygg upplevelse. Du kommer få arbeta administrativt genom att ta emot order, lägga beställningar samt följa upp leveransen. Vårt mål är att våra kunder ska få förstklassig hjälp och känna sig trygga från deras första samtal fram tills varorna är levererade. Du kommer vara vår ambassadör och röst utåt.VI SÖKER DIG

- Som har avslutad gymnasieutbildning.

- Som kommunicerar på finska i tal och i enklare skrift.

- Som har god datorvana.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service är detta meriterande.

Som person tror vi att du

Trivs i en miljö där kommunikation med andra människor är tongivande i ditt arbete och du har människan i fokus. Du tar initiativ, är lösningsinriktad och känner dig säker i sociala situationer. Vi tror på människor med rätt driv och ambition - vill du få möjlighet att utvecklas med oss kommer vi ge dig chansen!

ÖVRIGT

Arbetstider och start: Detta är en projektanställning med start 23 augusti 2022 till den 16e december 2022. Du kommer arbeta heltid, måndag - fredag, dagtid.

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Mölndal, Göteborg.

Anställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag, du blir anställd av A-hub och arbetar som konsult hos Kakservice.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta agnes@a-hub.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Axactor!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 22
Axactor är ett av Sveriges mest expansiva företag inom kredithantering och inkasso och söker nu nästa stjärna till deras kundtjänst! Vill du vara en del i skapandet av framtidens inkassoföretag?

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Hos Axactor erbjuds du

- Ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en bättre ekonomi och där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras!
- En arbetsplats med en härlig sammanhållning och gemenskap.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk.
- En arbetsgivare som investerar i sina medarbetare och som erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmåner.
- Kontor i moderna och fräscha lokaler mitt i Göteborg!


DINA ARBETSUPPGIFTER

- I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för hanteringen av våra fordringar och arbetar med hela inkassokedjan. Du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och relationsbyggande för att nå och sluta överenskommelser med så många gäldenärer som möjligt.

- Administration, posthantering och nära dialog och samarbete med Kronofogden.


- Du har ett stort eget ansvar och planerar och prioriterar ditt arbete tillsammans med övriga kollegor.

VEM ÄR DU?

- Vi söker dig som har några års erfarenhet av inkasso på uppdrag av kund alternativt har god telefonvana från dina tidigare arbeten.
- Du kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med ödmjukhet och relationsbyggande.
- Du är en framåtlutad och passionerad "doer" som utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt förhållningssätt.
- Du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt, förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Du har en god samarbetsförmåga att trivs att arbeta i grupp.


Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Direktrekrytering på heltid med start omgående. Möjligt att inleda på deltid under maj, och heltid från och med juni.

Plats: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Developer till Ropo Capital

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 21
På Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn och vi ser nu fram emot att få välkomna en ny kollega till vårt team. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Då tror vi att du kommer trivas hos oss!

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster för fakturahantering, dvs, allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

Vad erbjuder vi?

Du får möjligheten att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter i en bred utvecklarroll. Du kommer att få arbeta med olika tekniker och möjlighet att både bevara och förbättra nuvarande system samtidigt som vi tillsammans tänker nytt.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i fina lokaler mitt i centrala Göteborg. Vi arbetar flexibelt och tror på frihet under ansvar. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur som präglas av drivkraft och passion. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag för att utvecklas både personligt och tillsammans.

Vad kommer du göra i rollen?

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team som arbetar med design, utveckling och drift av våra inkasso- och dokumentsändningsprodukter på våra plattformar. Arbetet bedrivs till störst del mot Back-End, men har du kunskap och intresse kommer du även få arbeta mot Front-End.

Dina primära arbetssysslor är utveckling, underhåll och att agera som 3rd line support. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du har mandat att, tillsammans med plattformsägaren, prioritera i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta med kontinuerliga förbättringar och kvalitetssäkra förändringar i produktionen för att säkerställa en stabil miljö. I din roll kommer du vara ansvarig för utveckling och produktionssättning av skalbara, flexibla lösningar i våra mjukvaruprogram.

Vårt utvecklingsteam utgår från Göteborg och Stockholm och du kommer ingå i ett engagerat team där vi hjälper varandra till att utvecklas dagligen.


Vi söker dig som har följande egenskaper och kunskaper

Kundorienterad. Du förstår slutkunden och jobbar utifrån att skapa mervärde och positiva kundupplevelser.

Problemlösare. Du identifierar och löser problem på ett effektivt och genomtänkt sätt.

Initiativtagande. Du tar initiativ till löpande förbättringar som behöver genomföras och tar ansvar över att planera och genomföra ditt arbete.

Nyfiken. Du trivs i en föränderlig miljö och är öppen för att utvecklas och lära dig tillsammans med bolaget. Vi tror att du trivs allra bäst om du likt oss är driven och bidrar till teamets positiva energi.

Vi tror att du som söker

- Har flerårig erfarenhet av mjukvaruutveckling och kvalitetssäkring.

- Har goda kunskaper inom relevanta programmeringsspråk, främst inom C++. Med fördel har du även erfarenhet av:

- MS / T-
- .NET (C#) and ASP.NET stack
- React - TypeScript - JavaScript
- Azure Cloud & DevOps platform


- Har en akademisk- eller högre yrkesexamen inom IT, alternativt motsvarande arbetserfarenhet.

- Behärskar flytande svenska och/eller engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 1 september 2022.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Ropo Capitals önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Event Marketing Manager till Live Expo

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Apr 14
Vi söker dig som vill utvecklas som Event Projektledare och Marknadsansvarig i ett framåtlutat bolag

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden. Hos oss kopplas människor och företag ihop för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Live Expo har startats av några av Sveriges mest erfarna personer inom mässor och event, som lanserat hundratals nya mässor varav ett flertal idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi hela branscher och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Vad erbjuder vi?

På Live Expo får du vara en del av ett engagerat team och du ges möjlighet att mycket egna initiativ i din roll. Tillsammans med dina kollegor får du utveckla event till en ny nivå, vi är nytänkande och snabba på anamma nya trender. På plats finns redan en stor expertis som du får möjlighet vara en del av.

Vi jobbar tillsammans och värdesätter att ha roligt samtidigt som vi siktar högt. Hos oss utvecklas vi, både på ett personligt och ett professionellt plan samtidigt som vi gör skillnad.

OM ROLLEN

Som projektledare och marknadsansvarig kommer du arbeta i en bred roll där du kommer att vara helhetsansvarig för flertalet mässor per år. Di kommer arbeta fram marknadsplan till att fylla mässan med relevant innehåll och genomföra eventen. Du arbetar strategiskt och kreativt för att attrahera utställare, föreläsare och besökare. Du agerar också beställare gentemot grafiker, digitala specialister och PR byrå. Du är ansvarig för att besökarantalen säkerställs och att mötesplatsen besöks av rätt personer och rätt besökarantal. Du är ytterst ansvarig för marknadsföring, innehåll och genomförande för dina mässor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvarig för koncept och strategi för marknadsplanen

- Göra ut marknadsplan och tidsplan

- Ta kontakt och förhandla med partners och leverantörer

- Ansvara för budget

- Säkerställa databasens storlek och kvalitet - utöka och mäta

- Boka föreläsare och aktiviteter

- Sälja in mässorna till samarbetsorganisationer

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och minst ett par års erfarenhet inom marknadsföring.

Som person är du resultatdriven och relationsbyggande med ett gott sinne för förhandling. För att trivas bäst i rollen gillar du att ha många bollar i luften och är van att jobba i ett högt tempo på ett strukturerat och lösningsfokuserat sätt. Vidare ser vi att du:

- Du gillar att ta ansvar, är en riktig doer och har mycket energi

- Har erfarenhet av projektledning inom marknadsföring - har troligen varit marknadsansvarig alt haft ansvar inom marknadsföring

- Är trygg i att beställa marknadsmaterial och digital kommunikation

- Är en stark kommunikatör både muntligt och skriftligt

- Tydliga ledarskapsegenskaper - du är vårt ansikte som representerar varumärket gentemot makthavare och press
- Har erfarenhet av att ha lagt marknadsplaner med gott resultat


ÖVRIG INFORMATION

Start: 22 augusti

Plats och arbetstider: Göteborg. Tjänsten omfattar främst dagtid, men variationer i arbetstider kan förekomma.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering tillsvidare och anställningen sker direkt hos Live Expo!

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad uppmanar vi dig att ansöka redan idag!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marketing Director to Avinode Group

Marknadsförare
Läs mer Apr 14
Avinode Group, owned by World Fuel Services, brings tech solutions to business aviation problems. We spotted a gap in the market and created a set of indispensable tools - the modern business aviation essentials.

Today, we operate a growing suite of applications that 7,000+ air charter professionals use to do their everyday work. We take our role in their businesses seriously and make a point of delivering consistently excellent customer service and unique, ever-improving products.

Avinode, is the world’s leading air charter sourcing platform for business aviation professionals to buy and sell charter online. Every year, Avinode processes around 8.0 million trip searches and 13 million trip requests.

Schedaero, is a flight operations platform that enables operators and flight departments to schedule, maintain and sell out private fleets with ease. Schedaero brings all charter sales activities and details together in one place.

Paynode, is our payment platform specifically designed to facilitate payments in the air charter industry. With Paynode, our members can send and receive payments with anyone, anywhere - all in one easy workflow allowing industry professionals to transact 24/7/365.

This level of sophistication doesn’t stop us from having fun, however. We “Noders” find it important to enjoy an open and friendly work atmosphere, where a bit of quirky humor is always welcome. With 100+ Noders spread between Sweden and the US, our flexible and collaborative culture empowers every single person to come forward with new ideas, to make mistakes and initiate dialogue. Avinode seeks candidates who thrive on exciting assignments and can collaboratively work alongside smart, humorous and dedicated co-workers. Our roots are firmly planted in our core values, which inspire us every day to exceed expectations.

To know more about who we are and what we do, please visit our website avinodegroup.com

Why Avinode Group?

We are revolutionizing an industry. We love being at the forefront of the market.

We are a small company with a big footprint. You will be seen and heard.

You will be surrounded by Noders who love what they do at work and love what they

do outside of work

As a Marketing Director

You will take on a key position at Avinode Group, heading up the marketing department with overall responsibility for all marketing, and communication activities and channels.

Prepare annual marketing plans, create a calendar of campaigns and events, set the marketing budget, and analyze the market and competitors. Lead the marketing team into success. And working closely with other team directors to deliver on goals.

What you will do day today

Lead and manage the marketing department

Plan and execute marketing strategies for our offers

Oversee and safeguard all aspects of the brand image and communication

Manage the annual marketing budgetCreate and manage a calendar of events such as webinars, conferences, and thought

leadership contributions

Continually review changes to the market, consumer trends, and the activities of

competitors, adjusting the marketing plan if necessary

Provide tools and materials to enable the sales team to function effectively

Manage and measure marketing campaign costs

Manage the marketing KPIs

Manage all external marketing suppliers.

Who you are

Strong project management and people management: You will oversee the marketing

department and guide its day-to-day operations, so you’ll be recruiting, supervising,

and mentoring members of the marketing team.

Leadership and influencing: The role of a marketing director is a creative one, so it’s

crucial that you present yourself as a good communicator. You will portray your vision

and ideas to the executive team, and you will also be leading and directing the work

of others. Being a marketing director also involves constant networking and

representing Avinode Group to outsiders.

Data analysis: The role calls for continual analysis of market trends and the positioning

of competitors. This analysis provides the foundation for marketing strategies, and so

you must be happy & competent drilling down into data around customer behavior

and experiences. Data is also something that we generate, so analyzing the data that

we create by marketing campaigns and activities is something that you enjoy.

The skills you have

You have an entrepreneurial mindset, with both creativity and a can-do mentality

You work in a systematic and organized way

You thrive in a fast-paced environment and can shift between strategy definition and

hands-on execution effectively

You’re a natural storyteller and simplifier of complex concepts

You’re a skilled collaborator in cross-functional teams who excels at navigating flexible

and agile environments

You have managed a team before and enjoy mentoring and coaching

Your English is on a native speaker level (spoken and written)

You have already brought Enterprise B2B products to market and have experience

from the SaaS industry

Ansök nu

International Marketing Coordinator till Alfasoft

Marknadsförare
Läs mer Apr 13
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du ha varierade arbetsdagar där du får möjligheten att ta Alfasoft vidare i framtidens markandsföringskanaler genom vältänkta marknadsinsatser.

Du kommer bland annat att jobba med;

- Att ta fram olika aktiviteter och kampanjer anpassade till länder i EU. Detta innebär att arbeta med Social Media campaigns på till exempel Facebook, LinkedIn och XING. Vi har också närvaro på bloggar och forum samt unika hemsidor riktade mot vår bransch. Genom dig finns vi på marknaden i rätt kanaler.

- Hantering av Alfasoft Groups samtliga Google Ads konton.

- Planera och genomföra aktiviteter på mässor och utställningar, som kan vara på plats eller genomföras digitalt.

- Genom dialog med vårt försäljningsteam kommer du skapa regelbundna nyhetsbrev.

- Hantering av budgetarbete för marknadsföringen.

VI SÖKER DIG SOM

- Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.

- Har två års erfarenhet av digital marknadsföring och marketing automation.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Augusti 2022

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Business Developer till Alfasoft

Utesäljare
Läs mer Apr 13
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat säljteam som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Vi erbjuder möjlighet att växa i din roll och delar gärna med oss av våra erfarenheter - vi vill se dig växa! Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du att få vara med och utveckla affären direkt mot kund med säljansvar med starka mjukvaruprogram riktat mot laboratorium. Genom en god dialog med befintliga kunder kommer du utöka våra samarbeten och generera nya affärer. Dina möten med intressenter hos våra kunder sker via digitala möten, telefon och fysiska besök.

Tjänsten inkluderar arbete med försäljning mot nya kunder, genom genomarbetade marknadsaktiviteter. Du kommer också att bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter och arbeta med inköp för dina områden.

VI SÖKER DIG SOM

- Trivs när du får skapa nya relationer och är duktig på att vårda befintliga.

- Har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn.

- Har ett intresse för försäljning mot B2B.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt där du själv styr ditt arbete.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning av mjukvara eller IT-lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Student sökes för tjänst som receptionist hos Axactor!

Frontofficepersonal
Läs mer Apr 6
Önskar du att sommaren 2022 ska ge dig ett språng mot erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier? Toppen - då har du möjligheten genom denna annons! Vi söker nu efter dig som studerar och är på jakt efter sommarjobb som ger dig både erfarenhet och möjlighet att få komma in i ett bolag som du kan växa inom på långt sikt.

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vi värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i vår verksamhet under studietiden. Därför söker vi nu efter dig som studerar och vill komplettera vårt team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos oss under din studietid.

Hos Axactor erbjuds du

- Att få vara en ovärderlig tillgång i ett kompetent och välmående team med glädje och utveckling i fokus.
- Ett meriterande flexibelt arbete med stor variation där dina studieerfarenheter kommer väl till pass.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk för din fortsatta karriär.


DINA ARBETSUPPGIFTER

- Du kommer att vara vårt ansikte utåt för våra besökare och ta emot gäster och kunder som besöker vårt kontor.


- Du kommer också arbeta med administrativa uppgifter som posthantering, scanning och liknande.
- Utöver det tar du ett helhetsansvar för kontoret, tar hand om våra leverantörer samt agerar problemlösare vid uppkomna behov.
- Efter sommarperioden kommer du att arbeta i receptionen vid behov men kan även fylla ut dina timmar i vårt studentteam som arbetar med utringande aktivitet till våra gäldenärer.


VEM ÄR DU?

- Studerande på universitet eller högskola med fördel inom juridik eller ekonomi.
- Du har minst 2 år kvar av dina studier och vill kombinera dina studier med heltidsjobb under sommaren 2022 (mellan vecka 25-29) och därefter jobbar extra 1-2 kvällar i veckan. I denna roll kommer du även att få möjlighet att utvecklas på annan avdelning efter sommaren.
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt och intresse för administrativa arbeten.
- En relationsskapande person som alltid vill leverera en hög servicenivå med goda kommunikativa färdigheter.
- En prestigelös person som ständigt söker utveckling och inte är rädd för nya system och digitala verktyg.
- Du trivs med att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och gillar stort eget ansvar.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Heltid mellan vecka 25 - 29, arbetstid måndag-fredag 8-17.
Därefter deltid under hösten, huvudsakligen kvällstid 16-21, men tiderna kan variera.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos Axactor men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu

Student sökes för tjänst som Collection Advisor hos Axactor!

Inkassohandläggare
Läs mer Maj 10
Önskar du att sommaren 2022 ska ge dig ett språng mot erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier? Toppen - då har du möjligheten genom denna annons! Vi söker nu efter dig som studerar och är på jakt efter sommarjobb som ger dig både erfarenhet och möjlighet att få komma in i ett bolag som du kan växa inom på längre sikt.

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vi värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i vår verksamhet under studietiden. Därför söker vi nu efter dig som studerar och vill komplettera vårt team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos oss under din studietid.

Hos Axactor erbjuds du

- Att få vara en ovärderlig tillgång i ett kompetent och välmående team med glädje och utveckling i fokus.
- Ett meriterande flexibelt arbete med stor variation där dina studieerfarenheter kommer väl till pass.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk för din fortsatta karriär.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i ett av våra team som arbetar med inkassohandläggning. I rollen kommer du;

- Arbeta med hela inkassokedjan och handlägga ärenden.
- Besvara inkommande ärenden via telefon, mail och i våra övriga portaler.
- Kontakt med kund, gäldenär och myndigheter.
- Övrigt förekommande administrativa uppgifter samt posthantering.
- Efter sommarperioden kommer du att arbeta i vårt studentteam som huvudsakligen arbetar med utgående telefoni. När produktionen har behov kommer du även fortsatt hoppa in extra och arbeta som Collection Advisor.
VEM ÄR DU?

- Studerande på universitet eller högskola med fördel inom juridik eller ekonomi.
- Du har minst 2 år kvar av dina studier och vill kombinera dina studier med heltidsjobb under sommaren 2022 (mellan vecka 25-33) och därefter jobbar extra 1-2 dagar i veckan.
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt och intresse för administrativa arbeten.
- En relationsskapande person som alltid vill leverera en hög servicenivå med goda kommunikativa färdigheter.
- En prestigelös person som ständigt söker utveckling och inte är rädd för nya system och digitala verktyg.
- Du trivs med att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och gillar stort eget ansvar.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Heltid mellan vecka 25 - 33, arbetstid måndag-fredag 8-17.
Därefter deltid under hösten, huvudsakligen kvällstid 16-21, men tiderna kan variera.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos Axactor men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu

Student sökes för tjänst som administratör hos Axactor!

Backofficepersonal
Läs mer Apr 6
Önskar du att sommaren 2022 ska ge dig ett språng mot erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier? Toppen - då har du möjligheten genom denna annons! Vi söker nu efter dig som studerar och är på jakt efter sommarjobb som ger dig både erfarenhet och möjlighet att få komma in i ett bolag som du kan växa inom på längre sikt.

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vi värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i vår verksamhet under studietiden. Därför söker vi nu efter dig som studerar och vill komplettera vårt team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos oss under din studietid.

Hos Axactor erbjuds du

- Att få vara en ovärderlig tillgång i ett kompetent och välmående team med glädje och utveckling i fokus.
- Ett meriterande flexibelt arbete med stor variation där dina studieerfarenheter kommer väl till pass.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk för din fortsatta karriär.


DINA ARBETSUPPGIFTER

- Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter inom inkassoprocessen. Till största del kommer arbetet innebära att du handlägger dokument från myndigheter och djupare hantering av specialområden så som skuldsanering och dödsbon. Viss telefon och mailkontakt med myndighet, kund och gäldenärer förekommer i rollen.
- Efter sommarperioden kommer du att arbeta i vårt studentteam som huvudsakligen arbetar med utgående telefoni. När produktionen har behov kommer du även fortsatt hoppa in extra och arbeta som administratör.


VEM ÄR DU?

- Studerande på universitet eller högskola med fördel inom juridik eller ekonomi.
- Du har minst 2 år kvar av dina studier och vill kombinera dina studier med heltidsjobb under sommaren 2022 (mellan vecka 25-33) och därefter jobbar extra 1-2 dagar i veckan. I denna roll kommer du få möjlighet at utvecklas på annan avdelning efter sommaren.
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt och intresse för administrativa arbeten.
- En relationsskapande person som alltid vill leverera en hög servicenivå med goda kommunikativa färdigheter.
- En prestigelös person som ständigt söker utveckling och inte är rädd för nya system och digitala verktyg.
- Du trivs med att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och gillar stort eget ansvar.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Heltid mellan vecka 25 - 33; arbetstid måndag-fredag 8-17.
Därefter deltid under hösten, huvudsakligen kvällstid 16-21, men tiderna kan variera.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos Axactor men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu

Student sökes för tjänst som Collection Advisor hos Axactor!

Inkassohandläggare
Läs mer Apr 6
Önskar du att sommaren 2022 ska ge dig ett språng mot erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier? Toppen - då har du möjligheten genom denna annons! Vi söker nu efter dig som studerar och är på jakt efter sommarjobb som ger dig både erfarenhet och möjlighet att få komma in i ett bolag som du kan växa inom på längre sikt.

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vi värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i vår verksamhet under studietiden. Därför söker vi nu efter dig som studerar och vill komplettera vårt team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos oss under din studietid.

Hos Axactor erbjuds du

- Att få vara en ovärderlig tillgång i ett kompetent och välmående team med glädje och utveckling i fokus.
- Ett meriterande flexibelt arbete med stor variation där dina studieerfarenheter kommer väl till pass.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk för din fortsatta karriär.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i ett av våra team som arbetar med inkassohandläggning. I rollen kommer du;

- Arbeta med hela inkassokedjan och handlägga ärenden.
- Besvara inkommande ärenden via telefon, mail och i våra övriga portaler.
- Kontakt med kund, gäldenär och myndigheter.
- Övrigt förekommande administrativa uppgifter samt posthantering.
- Efter sommarperioden kommer du att arbeta i vårt studentteam som huvudsakligen arbetar med utgående telefoni. När produktionen har behov kommer du även fortsatt hoppa in extra och arbeta som Collection Advisor.
VEM ÄR DU?

- Studerande på universitet eller högskola med fördel inom juridik eller ekonomi.
- Du har minst 2 år kvar av dina studier och vill kombinera dina studier med heltidsjobb under sommaren 2022 (mellan vecka 25-33) och därefter jobbar extra 1-2 dagar i veckan.
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt och intresse för administrativa arbeten.
- En relationsskapande person som alltid vill leverera en hög servicenivå med goda kommunikativa färdigheter.
- En prestigelös person som ständigt söker utveckling och inte är rädd för nya system och digitala verktyg.
- Du trivs med att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och gillar stort eget ansvar.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Heltid mellan vecka 25 - 33, arbetstid måndag-fredag 8-17.
Därefter deltid under hösten, huvudsakligen kvällstid 16-21, men tiderna kan variera.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos Axactor men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu

Projektredovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 5
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Nu söker vi efter dig som vill förstärka vår ekonomiavdelning och arbeta med projektredovisning!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Vår vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Som en del av vår ekonomiavdelning kommer du vara ansvarig för vår projektredovisning. Du kommer arbeta mot våra projekt i helhet och säkerställa att att de är ekonomiskt korrekta genom att kontrollera deras kostnader och intäkter.

Dina arbetsdagar kommer innehålla:

Löpande projektredovisning.
Projektuppföljning.
Säkerställande att processer följs.

Du kommer att rapportera till bolagets VD och arbeta i systemet Microsoft Dynamics AX.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

-Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Tidigare erfarenhet inom ekonomi och har arbetat med delar eller hela processer baserade på redovisning i projektform.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 5
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Då kan du vara Travel Service nästa Redovisningsekonom!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Som Redovisningsekonom hos Travel Service blir du en del av ett engagerat ekonomiteam som består av 4 personer. I rollen kommer du få ta stort eget ansvar och befinna dig i en miljö som är präglad av framåtanda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du sköta vår löpande redovisning där dina arbetsuppgifter varierar mellan olika moment så som;

- Löpande redovisning
- Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
- Hantering moms- och skattedeklaration
- Avstämningar
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Delaktig vid årsredovisning och koncernredovisning


Samt övriga ekonomiska uppgifter som kan tillkomma.

Du kommer arbeta självständigt och rapportera till bolagets VD

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och har ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult/redovisningsekonom och känner dig trygg i din roll.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics AX.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Relationsskapande IT-säljare till Dizparc

Account manager
Läs mer Aug 5
För Dizparc är resan målet. Vare sig det gäller resan mot att kunna erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, en riktigt grym kundupplevelse eller en arbetsplats att längta till. Nu söker vi en IT-säljare i Göteborg - vill du göra oss sällskap på färden?

Dizparc skapar nya digitala möjligheter hela vägen från affärsutveckling och rådgivning till teknisk leverans och förvaltning. Genom en stor erbjudandeportfölj möjliggör vi en digital transformation för våra kunder som har ambition att förbättra och förflytta sin IT-infrastruktur till molnet. Vi har erfarenhet av att bygga eller sammanfläta flexibel infrastruktur som kan vara både on premise och molnbaserad. Vi erbjuder stabila, skalbara lösningar för att ge våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur för nya behov och verksamhetsförändringar. Vårt arbete inom infrastruktur omfattar Microsoft plattformar (Azure, Office 365 m.fl), nätverk, datakommunikation, arbetsplatstjänster, säkerhet och produktförsörjning. När flytten till molnet är klar säkerställer vi att våra lösningar övervakas och erbjuder trygghet i form av support, daglig övervakning och drift.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa i Göteborg!

Vad erbjuds du?

Som medarbetare på Dizparc kommer du få vara en viktig del av ett bolag med ambitiösa tillväxtplaner. Som ett entreprenörsdrivet företag är vi alltid på hugget och du kommer få vara i ett engagerat team. Att vara en del i ett mindre bolag gör att du kommer ha stora möjligheter att påverka, vi erbjuder stor frihet under ansvar samtidigt som du alltid har ett team att bolla dina tankar med.

Du kommer omgärdas av drivna kollegor i en familjär stämning. För oss är det viktigt att ha kul ihop och att alla individer i bolaget har möjlighet att påverka.

På Dizparc är vi väldigt stolta över vår produkt, men också vårt personalarbete. Vi har en öppen dialog mellan varandra och är måna om att trivseln hos våra medarbetare ska vara hög. Utöver en god företagskultur har vi konkurrenskraftiga förmåner.

I ROLLEN KOMMER DU

Du kommer att äga ansvaret för säljprocessen, från första samtalet till uppföljningar när kunden sedan är befintlig. I ditt arbete är målet att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer genom att alltid vara på tårna och erbjuda våra kunder de senaste tekniska lösningarna. Genom att lära känna dina kunders verksamheter på djupet får du en förståelse för hur deras verksamhet kan utmanas och utvecklas för att skapa en framtidssäker och konkurrenskraftig position på den digitala arenan.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och sätta din prägel på verksamheten i Göteborg, genom ditt nätverk och din känsla för relationer. Vårt säljteam jobbar nära ihop och utgår från företagets kontor i Jönköping, Anderstorp, Värnamo och Halmstad.

VI SÖKER DIG SOM

- Har ett intresse för teknik och har erfarenhet inom IT-branschen, antingen tidigare som konsult eller säljare av exempelvis plattformar.
- Är utåtriktad, relationsskapande och förändringsbenägen samt drivs av att ständigt försöka hitta de bästa lösningarna för både ditt bolag och dina kunder.
- Är affärsmässig, lyhörd och gillar att ta kontakt med nya människor.
- Är nytänkande och trivs med att jobba självständigt.


Det är meriterande om du har erfarenheter inom försäljning av Azure lösningar och/eller Microsoft 365. Har du tidigare erfarenheter av försäljning inom klient-/serverlösningar, nätverk, säkerhet och drift är det ett stort plus!

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du arbetar med engagerande kollegor och likt oss är kreativ och vill utvecklas framåt. Ditt inre driv kommer vara en nyckelkomponent för hur väl du lyckas. Vi ger dig verktygen och möjligheterna - bara du kan bestämma hur långt du vill nå!

Är du i början av din karriär eller har flera års erfarenhet? Vi vill prata med dig oavsett, för oss är det människan som är avgörande!

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse

Plats: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!

Ansök nu

Bokningsadministratör Travel Service

Orderadministratör
Läs mer Aug 5
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö där du varje dag får möjlighet att ta dig an nya frågor? Trivs du med struktur och brinner för att hjälpa andra? Då kan du vara rätt person för rollen som mässadministratör på Travel Service!

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

I teamet kommer du befinna dig tillsammans med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från hela världen. Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du vara navet i administrationen kring de mässor som Travel Service har resenärer bokade på. I rollen kommer du:

- Hantera ärenden som våra kunder har för sina bokningar. Våra bokningar behöver regelbunden handpåläggning när ombokningar eller förändringar sker och du kommer administrera och hantera detta flöde för våra mässkunder.

- Du kommer agera supporterande för de kunder som har frågor kring sina befintliga bokningar.

- Hantering av inköp kopplade till mässor samt hantera hotellbokningar.

I din roll kommer du ha kontakt med våra kunder och leverantörer genom telefon och mail.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Detaljorienterad. Du gillar att befinna dig i en miljö där kommunikation med människor är ditt arbetsverktyg och varierande i sin natur. Du är lyhörd inför både små och stora kunders behov och önskemål och strävar alltid efter att överträffa dessa.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

- Lösningsorienterad. Hos oss är ingen dag den andra lik och du trivs med att hamna i nya situationer. Du ser lösningar när utmaningar uppstår och tycker det är roligt att ställas inför olika frågor.

- Kommunikativ. Du trivs i att samarbeta med andra människor, både internt och externt. Du växer i sociala sammanhang och trivs som bäst i en roll med mycket kontakter.

Du som söker har

- Tidigare erfarenhet av administrativ roll, fördelaktigt om du har hanterat inköp.

- God datorvana.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Innesäljare till Travel Service

Innesäljare
Läs mer Aug 5
Är du redo för ett karriärslyft inom försäljning på en häftig arbetsplats i resebranschen?

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar mixer av tjänster som är unika för varje kund. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag. Vill du vara med och skapa kontakter som tar oss till nya höjder?

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel är nyckeln till framgång.

På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Kanske är du vår nya mästare på flipperspel eller shuffleboard? Eller så vinner du en av våra säljtävlingar och får ta del av en rolig upplevelse? Vi värnar om att fira uppnådda mål och detta är en byggsten till varför vår trivsel är hög.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning inom vår säljteknik och kunskap som gör dig säker på våra tjänster. Våra säljare vidareutvecklas löpande av en säljcoach och du får dessutom ta del av dina energigivande kollegors kunskap. Detta ger dig en god grund för att utföra dina arbetsuppgifter med stjärnglans och gör det möjligt för dig att fortsätta att utvecklas löpande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Genom lyhörda samtal med våra kunder skapar du nya affärer. Genom dina träffsäkra reseanalyser lämnar kunden ditt samtal med vetenskapen av att vi kommer hitta det absolut bästa konceptet för just deras behov.

Du kommer arbeta business-to-business och dina kunder kommer vara i beslutsfattande position på de bolag som du har kontakt med. Ditt arbetsverktyg är telefonen och vårt unika bokningssystem Travel Core. Dina dagar består av engagerade samtal till både nya och tidigare kunder. Du brinner för att nå dina mål och genom din säljteknik tar du dig dagligen framåt. Ditt arbete mynnar ut i nya projekt som våra projektledare sedan utformar. Dina samtal är nyckeln till att vi hittar våra nästa samarbeten!

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- För att lyckas i denna roll trivs du i en miljö med tempo och du vet att engagemang och en positiv inställning är vägen till framgång! Du trivs med att jobba mot mål - både individuella och gemensamma för teamet.

- Som säljare trivs du i att ha många kundkontakter och ser dig som kundorienterad och engagerad. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmågan att kunna hålla en säljande dialog som är professionell.

- Har du tidigare erfarenheter som säljare inom telemarketing och ser dig själv i ovan beskrivning? Då tror vi att vi har en perfekt match!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Account Manager till Alfasoft

Account manager
Läs mer Aug 5
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat säljteam som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Vi erbjuder möjlighet att växa i din roll och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du att ha säljansvar och utveckla kunder inom vår portfölj av mjukvaruprogram som riktar sig mot laboratorium. Genom god dialog med befintliga kunder kommer du utöka våra samarbeten och generera nya affärer.

Tjänsten inkluderar arbete med försäljning mot nya kunder, genom genomarbetade marknadsaktiviteter. Du kommer att bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter och arbeta med inköp för dina områden. Dina möten med intressenter hos våra kunder sker via digitala möten, telefon och fysiska besök.

VI SÖKER DIG SOM
- Trivs när du får skapa nya relationer och är duktig på att vårda befintliga.

- Har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn.

- Har ett intresse för försäljning mot B2B.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt där du själv styr ditt arbete.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning av mjukvara eller IT-lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Konsultuppdrag inom ekonomi och redovisning

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 24
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu engagerade och drivna ekonomer som självgående kan hantera det ekonomiska ansvaret. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta interimt alternativt med kortare och-/eller längre konsultuppdrag.

ANSVARSOMRÅDEN OCH UPPGIFTER:

Som ekonomikonsult kommer dina arbetsuppgifter kunna variera beroende på uppdrag. Dessa kommer bland annat kunna innefatta:

- Ansvara för kund och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring och bokslut
- Kundfakturering
- Löpande kontroll av kassaflöde och bankkonto
- Skattedeklarationer
- Revision
Med mera...


KVALIFIKATIONER:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
- Arbetat självständigt och haft ekonomiskt ansvar.
- God vana av Office program och duktig på Excel som arbetsverktyg.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Analytisk. Du hanterar effektivt problem genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Arbetsplats: Göteborg

Typ av uppdrag: Uppdragen är ute hos kund men du blir anställd hos oss på A-Hub.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Vi kommer arbeta löpande med intervjuer och urval. Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Kundansvarig Säljare inom elbilsladdning till Eways, Göteborg

Utesäljare
Läs mer Aug 5
Eways är en ledande laddoperatör som gör det lätt att köra elbil. De är rikstäckande genom sina 14 kontor runtom i landet, och dem växer snabbt!
Eways etablerar laddplatser och sköter därefter drift av ebilsladdning med innovativa digitala tjänster. De hjälper samhället med omställningen från fossila bilar till elbilar och har förmånen att samarbeta med många fina kunder över hela landet. Nu söker Eways en Kundansvarig säljare för region Väst med placering i Göteborg.

Eways är i en mycket expansiv fas och har för avsikt att börsnoteras inom ett år. Här arbetar man passionerat med elbilsladdning och ett högt tempo utlovas. I Team Eways får du möjlighet att vara med och bygga framtidens mobilitet och samtidigt göra en hållbar satsning för samhället. Eways har en unik scale-up miljö som de tillsammans bygger med stolthet.

Läs gärna mer om Eways och deras framgångsrika och hållbara arbete här (https://www.eways.se/).

Eways erbjuder bland annat:

En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande greentech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.

I Team Eways arbetar man genom scale-up-modellen vilket är lärorikt och utvecklar kompetenser på många plan.

Du får en bra möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du aktivt är med och bygger framtidens mobilitet.

Eways har en positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.

Här ges du möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. Eways växer snabbt, därmed är ledaregenskaper och ambitioner något vi ser mycket positivt på.

Fast och resultatbaserad lön tillsammans med sedvanliga förmåner.

Eways förmånsbilar är givetvis elbilar.

Varför rollen som Kundansvarig säljare på Eways är för dig:

Ja, det här är rollen för dig som vill vara med och tillsammans med dina kollegor lägga grunden för Eways fortsatta tillväxt. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och i den här rollen är du med och bidrar på resan mot"El åt alla bilar”.

För att skapa nya, långsiktiga kundsamarbeten så innebär rollen att identifiera och söka upp nya, samt befintliga kunder. Det här är en nätverkande och rådgivande roll där fokus är riktat mot B2B och din dialog primärt förs med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Rollen ger dig ett helhetsgrepp över processen; att identifiera var behoven finns och att föreslå en genomtänkt laddlösning som gör att affären drivs i hamn. Därefter görs en noggrann överlämning till en teknisk projektledare som omsätter affären till verklighet.

Som kundansvarig hos Eways kommer du bland annat att:

- Etablera kontakt och teckna avtal med privata och offentliga kunder.

- Prospektering av nya kunder samt uppföljning av befintliga

- Nära samarbete med Teknisk Projektledare

- Hantera och bevaka orderunderlag

- Bidra och stötta inom teamet

- Utarbeta personliga mål och aktiviteter tillsammans med din regionchef

Vad du bör ha med dig in i rollen på Eways:

Är du fortfarande med oss? Då tycker du sannolikt också att hållbarhet, elektrifiering av fordon och försäljning är viktigt, intressant och tilltalande. Utöver det ser vi att du har framgångsrik erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling eller motsvarande. Du har med fördel en bakgrund inom fastighetsbranschen, fordonsbranschen, fiber/nätverk eller annan lösningsbaserad försäljning. Det gör att du tar med dig ett kunnande inom projekt/entreprenad tillsammans med ett stort kontaktnät för just den typ av kundgrupp Eways hjälper.

Vi tror också att du:

- Har erfarenhet av att arbeta i liknande roller inom försäljning

- God vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.

- Har ett tekniskt intresse (stort plus), gärna med det hållbara i fokus

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

- Du har körkort och i din roll ingår planerade resor, ibland med övernattningPersonliga kompetenser

Det som utmärker dig som person kommer att ta stor plats i den här rekryteringen. Vi tror att du kommer att trivas hos Eways, samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen, om du känner igen dig i (och blir tilltalad av) följande egenskaper:

- Förtroendeingivande - Med din förmåga att lyssna in och bilda dig en förståelse för dina kunder, skapar du ett starkt förtroende i dina kundrelationer.

- Initiativtagande - Du är duktig på att identifiera en insats som kan ha stor påverkan för ditt arbete, som du samtidigt har förmågan att agera på.

- Serviceinriktad: Du är uppmärksam på andras behov, du håller en positiv attityd och levererar service på en hög nivå.

- Resultatorienterad: du vågar sätta upp utmanande mål och du arbetar aktivt mot att uppfylla eller överträffa dessa.

- Samarbetsförmåga: Du är uppmärksam, prestigelös och hjälpsam inom ditt team och utanför. Du motiveras av samhörighet och känslan av att sträva åt samma håll.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Plats: Göteborg och Halland

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Eways.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Butikssäljare till Prevex nystartade filial i Varberg!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 7
Vi på Prevex tror på gemenskap och känslan av att tillhöra en familj. Vi tar hand om varandra, skrattar tillsammans och skapar långsiktiga relationer. Gemensamt utvecklar vi verksamheten, oss själva men även våra kundrelationer och säljkanaler. Här får du möjlighet att arbeta i en nytänkande organisation med stor kompetens och glädje på jobbet. Till vår nystartade filial i Varberg söker vi nu en driven butikssäljare med stora ambitioner samt ett leende på läpparna!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Prevex vänder sig till talanger och proffs inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln. Vår inriktning är försäljning, låsverkstad, maskinservice samt utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster. Vi på Prevex drivs av en gemensam önskan om att uppfylla våra kunders önskemål på bästa sätt. Vi tror på att göra det lilla extra i varje kundmöte, oavsett om det är avtalsförhandling, butiksförsäljning, budbilsleverans eller ett vanligt telefonsamtal. För att arbeta på Prevex behöver du gilla försäljning och kundvård. Du behöver även gilla att arbeta på ett företag där man bryr sig om varandra och hjälper varandra till framgång. Prevex är ett företag som utvecklar talanger! Brinner du för att erbjuda förstklassig service och vill vara med vid uppstarten av vår nya filial i Varberg? Då vill vi träffa dig!

DU ERBJUDS

- Du kommer att vara med i uppstarten av en häftig etableringsresa där dina utvecklingsmöjligheter är stora och du direkt får vara med och påverka. Till din hjälp har du några av de mest erfarna kollegorna i branschen.
- Att arbeta på ett attraktivt och välmående företag med goda förmåner där du och dina resultat kommer att göra skillnad och uppmärksammas.
- Möjlighet att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom service och försäljning. Du kommer få stort eget ansvar att sätta din unika prägel på filialens utveckling.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Fokus på tillväxt vilket du skapar genom att säkerställa en förträfflig kundservice för våra befintliga kunder och nya samarbetspartners i Varberg.
- I arbetet som ansvarig för butiksförsäljningen ingår att serva kunder över disk, i butik och över telefon, men även att sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla försäljningen.
- Du jobbar aktivt med att skapa en professionell miljö i butiken anpassad efter våra kunders behov. Du genomför ständigt förbättringar kring upplevelsen i butiken för att tillgodose marknadens efterfrågan.


VI SÖKER DIG SOM

- Med fördel har viss erfarenhet från byggbranschen eller närliggande bransch.
- Har ett intresse för våra kärnområden som är maskiner, skydd & säkerhet, infästning samt arbetskläder.
- Förstår vikten av att alltid finnas tillgänglig för våra kunder och har en förmåga att inge stort förtroende i dialog med samarbetspartners.
- Har god lokal marknadskännedom och ett etablerat nätverk i Varberg.
- Har B-körkort.


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Relationsbyggande. Du skapar och upprätthåller stabila och långsiktiga relationer med människor på alla nivåer, både internt och externt.
- Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.
- Serviceinriktad. Du är ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på andras behov och önskemål och leverera snabbt service på en förväntad nivå.
- En mycket god samarbetsförmåga. Du samarbetar effektivt och framgångsrikt med människor med olika bakgrund, upplevelser och personlighet för att nå ett gemensamt mål.
- Pålitlig. Du levererar konsekvent enligt överenskommelse och kompromisslöst följa företagets värderingar och riktlinjer i det dagliga arbetet.


Hoppas att vi har fångat ditt intresse, vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Varberg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Prevex önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maja Wikemark, maja@a-hub.se, vid frågor om tjänsten.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med över 400 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler på Backaplan i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen. Med ca 400 medarbetare bara i Göteborg möjliggör de även utvidgande av ditt eget nätverk, och chansen att skapa kollegor och vänner för livet. Teleperformance erbjuder även goda förmåner så som friskvårdsbidrag och matbidrag.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst. När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång.

Vi söker dig som

- Precis gått ut gymnasiet och vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör som kan obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.


Övrigt:

Start: 11 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering, anställning sker hos kund.

Arbetstider: Heltid med variation beroende på klient; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med runt 200 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler centralt i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.

Vi söker dig som

- Vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör och kan obehindrat kommunicera på svenska både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.


Övrigt:

Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering. Sommaranställning med möjlighet att gå över till tillsvidareanställning efter sommaren.

Arbetstider: Heltid med variation; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med över 400 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler på Backaplan i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen. Med ca 400 medarbetare bara i Göteborg möjliggör de även utvidgande av ditt eget nätverk, och chansen att skapa kollegor och vänner för livet. Teleperformance erbjuder även goda förmåner så som friskvårdsbidrag och matbidrag.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.

Vi söker dig som

- Vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör och kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.


Övrigt:

Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering, anställning sker hos kund.

Arbetstider: Heltid med variation; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Vi söker en databasadministratör!

Databastekniker
Läs mer Jul 14
Vill du bidra till att effektivisera och klara av framtidens utmaningar genom beslut som är baserade på fakta? Nu söker vi en databasadministratör till ett mindre konsultbolag i Göteborg. Vår kund arbetar för att deras kunder ständigt ska bli effektivare - för att klara av framtidens utmaningar och krav.

Slutkunden du kommer arbeta hos är ett större modebolag med huvudkontor i Göteborg med en lång historia i modebranschen. Bolaget verkar på en global marknad med ett fokus på att fortsätta vara en del av den globala fashionplattformen genom att arbeta hållbart med respekt för planeten.

Vad kommer du att göra i rollen?

Som databasadministratör kommer du ansvara för att skapa, installera och hantera vår kunds databaser. Du kommer att säkerställa optimal databasprestanda genom att analysera databasproblem och övervaka databasprestanda.

Arbetsuppgifter:

- Hantera databasändringar och design
- Analysera databasproblem och felsök eller konfigurera databaser
- Övervaka databasprestanda för att säkerställa hög säkerhet och prestanda


Vi söker dig som har följande egenskaper:

Analytisk. Du hantera frågor eller utmaningar genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Beslutsfattande. Du för saker framåt genom att fatta beslut i rätt tid baserat på lämplig information och olika alternativ.

Vi ser gärna att du som söker har:

- Kandidatexamen eller likvärdig erfarenhet inom datavetenskap, teknik eller ett relaterat studieområde.

- Erfarenhet av PL/ och .

- Erfarenhet av Oracle-databas.

Det är meriterande om du har kunskap av GUI-verktyg som Oracle Form, Batchhantering som Application Manager och Jira.

Vad erbjuder vi?

Hos vår kund är du anställd på ett mindre konsultföretag där fokus ligger på din utveckling och trivsel. Som konsult får du möjlighet att vara delaktig i utformningen av ditt arbete i en miljö som alltid välkomnar nya idéer och lösningar. Du kommer, så snart du har kommit in i arbetsuppgifterna, få möjlighet att arbeta flexibelt för att du ska kunna anpassa ditt privatliv så bra som möjligt utifrån ditt arbete.

Utöver en god trivsel på ett välmående bolag erbjuds du en förmånlig lön, goda pensionsavsättningar, privat vårdförsäkring och övriga förmåner.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Heltid.

Anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

CRM-specialist till globala Constructor!

Systemansvarig
Läs mer Feb 11
Constructor söker en nyfiken och serviceinriktad kollega med gediget intresse för CRM!

Constructor är specialister på lagerinredning och marknadsför förvaring- och logistiklösningar för alla typer av lager. Bolaget levererar mer än bara produkter och kan också erbjuda ett komplett paket av tjänster inom lagersäkerhet som t.ex. ställagebesiktning, kurser och serviceavtal.

Constructor är en del av Gonvarri Material Handling, en ledande europeisk leverantör av förvaringslösningar för lagermiljöer. Du kommer att ingå i ett dotterbolag Constructor Shared Services som ansvarar för support och systemstöd.

Skulle du beskriva dig som en strategisk doer med god samarbetsförmåga? Är du även självgående och vågar ställa frågor? Då är det kanske just dig vi söker!

I ROLLEN KOMMER DU:

- Implementera och maximera effektiviteten i CRM. Du fungerar som förbindelse mellan anställda, kunder och CRM-programvaran och ser till att bolagets investering i dessa plattformar maximeras.

- Som CRM-ansvarig leder du processerna i CRM-systemet och ser till att det förs ut i hela verksamheten. Att följa upp att alla medarbetare är införstådda i systemen och hur kundinteraktionerna ska hanteras är avgörande för framgångsrik CRM på Constructor. Till din hjälpa har du super-users i bolaget

- För att lyckas i rollen som CRM-ansvarig är det viktigt att kunna samarbeta och vara en mästare på kommunikation. Även kreativa färdigheter och förmågan att projektleda är viktigt för att utföra arbetet så effektivt som möjligt. Du kommer att leda CRM implementeringsprojekt och vara projektledande i detta arbete.

VI ERBJUDER EN UTVECKLANDE TJÄNST DÄR DU..

- Får en plats i ett tillväxtorienterat, kompetent och prestigelöst team där god sammanhållning och ärlighet råder. Uppskattar du ödmjukhet i ett bolag har du kommit helt rätt.

- Kommer in i ett expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

- Får vara med på en implementeringsresa av ny version CRM samt jobba med ständiga förbättringar.

- Får ta del av ett fantastiskt nätverk globalt och nationellt. Här finns gedigen kompetens och stor frihet under ansvar erbjuds.

VI SÖKER EN PERSON MED FÖLJANDE EGENSKAPER/ KUNSKAPER:

- Goda kunskaper i Microsoft Dynamics. Med fördel har du erfarenhet av Cloud och On-Prem från tidigare tjänster.

- Har god kommunikations- och presentationsförmåga: Flytande engelska och med fördel även svenska.

- Som person är du resultatinriktad och uppskattar att arbeta strategiskt. Du är självgående och tar ett stort eget ansvar för att uppfylla överenskommen målbild.

- Du har en vilja att alltid vara i framkant och vilja lära sig nya saker varje dag. Service är viktigt för dig. Är du även pålitlig och värdesätter att omge dig med likasinnade kollegor har du kommit helt rätt.

- Du har med fördel en relevant utbildning inom systemkunskap alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom din tidigare arbetslivserfarenhet.

PRAKTISKA DETALJER:

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt!

Arbetstider: Heltid. Resor i tjänsten förekommer kontinuerligt.

Plats: Bergsjödalen, Göteborg.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Constructors önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen för vidare frågor till maja@a-hub.se Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Event Marketing Manager

Eventproducent
Läs mer Jun 23
Vi söker dig som vill utvecklas som Event Projektledare och Marknadsansvarig i ett framåtlutat bolag

Vår kund arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden. Hos oss kopplas människor och företag ihop för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Företaget har startats av några av Sveriges mest erfarna personer inom mässor och event, som lanserat hundratals nya mässor varav ett flertal idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi hela branscher och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Vad erbjuder vi?

Du vara en del av ett engagerat team och du ges möjlighet att mycket egna initiativ i din roll. Tillsammans med dina kollegor får du utveckla event till en ny nivå, vi är nytänkande och snabba på anamma nya trender. På plats finns redan en stor expertis som du får möjlighet vara en del av.

Vi jobbar tillsammans och värdesätter att ha roligt samtidigt som vi siktar högt. Hos oss utvecklas vi, både på ett personligt och ett professionellt plan samtidigt som vi gör skillnad.

OM ROLLEN

Som projektledare och marknadsansvarig kommer du arbeta i en bred roll där du kommer att vara helhetsansvarig för flertalet mässor per år. Di kommer arbeta fram marknadsplan till att fylla mässan med relevant innehåll och genomföra eventen. Du arbetar strategiskt och kreativt för att attrahera utställare, föreläsare och besökare. Du agerar också beställare gentemot grafiker, digitala specialister och PR byrå. Du är ansvarig för att besökarantalen säkerställs och att mötesplatsen besöks av rätt personer och rätt besökarantal. Du är ytterst ansvarig för marknadsföring, innehåll och genomförande för dina mässor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvarig för koncept och strategi för marknadsplanen

- Göra ut marknadsplan och tidsplan

- Ta kontakt och förhandla med partners och leverantörer

- Ansvara för budget

- Säkerställa databasens storlek och kvalitet - utöka och mäta

- Boka föreläsare och aktiviteter

- Sälja in mässorna till samarbetsorganisationer

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och minst ett par års erfarenhet inom marknadsföring.

Som person är du resultatdriven och relationsbyggande med ett gott sinne för förhandling. För att trivas bäst i rollen gillar du att ha många bollar i luften och är van att jobba i ett högt tempo på ett strukturerat och lösningsfokuserat sätt. Vidare ser vi att du:

- Du gillar att ta ansvar, är en riktig doer och har mycket energi

- Har erfarenhet av projektledning inom marknadsföring - har troligen varit marknadsansvarig alt haft ansvar inom marknadsföring

- Är trygg i att beställa marknadsmaterial och digital kommunikation

- Är en stark kommunikatör både muntligt och skriftligt

- Tydliga ledarskapsegenskaper - du är vårt ansikte som representerar varumärket gentemot makthavare och press
- Har erfarenhet av att ha lagt marknadsplaner med gott resultat


ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti

Plats och arbetstider: Göteborg. Tjänsten omfattar främst dagtid, men variationer i arbetstider kan förekomma.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering tillsvidare och anställningen sker direkt hos vår kund

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad uppmanar vi dig att ansöka redan idag!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Affärsdriven IT-säljare till Dizparc

Systemsäljare
Läs mer Jun 23
För Dizparc är resan målet. Vare sig det gäller resan mot att kunna erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, en riktigt grym kundupplevelse eller en arbetsplats att längta till. Nu söker vi en IT-säljare i Göteborg - vill du göra oss sällskap på färden?

Dizparc skapar nya digitala möjligheter hela vägen från affärsutveckling och rådgivning till teknisk leverans och förvaltning. Genom en stor erbjudandeportfölj möjliggör vi en digital transformation för våra kunder som har ambition att förbättra och förflytta sin IT-infrastruktur till molnet. Vi har erfarenhet av att bygga eller sammanfläta flexibel infrastruktur som kan vara både on premise och molnbaserad. Vi erbjuder stabila, skalbara lösningar för att ge våra kunder förutsättningar att snabbt anpassa sin IT-infrastruktur för nya behov och verksamhetsförändringar. Vårt arbete inom infrastruktur omfattar Microsoft plattformar (Azure, Office 365 m.fl), nätverk, datakommunikation, arbetsplatstjänster, säkerhet och produktförsörjning. När flytten till molnet är kvar säkerställer vi att våra lösningar övervakas och erbjuder trygghet i form av support, daglig övervakning och drift.

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp vår försäljning och verksamhet i Göteborg!

Vad erbjuds du?

Som medarbetare på Dizparc kommer du få vara en viktig del av ett bolag på tillväxtresa. Som ett entreprenörsdrivet företag är vi alltid på hugget och du kommer få vara med på en engagerande resa. Att vara en del i ett mindre bolag gör att du kommer inneha en nyckelposition med stor möjlighet till att påverka, vi erbjuder stor frihet under ansvar samtidigt som du alltid har ett team att bolla dina tankar med.

Du kommer omgärdas av drivna kollegor i en familjär stämning. För oss är det viktigt att ha kul ihop och att alla individer i bolaget har möjlighet att påverka.

På Dizparc är vi väldigt stolta över vår produkt, men också vårt personalarbete. Vi har en öppen dialog mellan varandra och är måna om att trivseln hos våra medarbetare ska vara hög. Utöver en god företagskultur har vi konkurrenskraftiga förmåner.

I ROLLEN KOMMER DU

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och sätta din prägel på verksamheten i Göteborg, genom ditt nätverk och din känsla för relationer. Du kommer få möjlighet att utveckla vår Infrastrukturverksamhet i Göteborg och skapa en kundbas med både befintliga och nya kunder. På företagets kontor i Jönköping, Anderstorp, Värnamo och Halmstad har du kollegor och team att bolla tankar och idéer med.

Du kommer att äga ansvaret för hela säljprocessen, från första samtalet till uppföljningar när kunden sedan är befintlig. I ditt arbete är målet att bygga upp stabila partnerskap med långsiktiga relationer genom att alltid vara på tårna och erbjuda våra kunder de senaste tekniska lösningarna. Genom att lära känna dina kunders verksamheter på djupet får du en förståelse för hur deras verksamhet kan utmanas och utvecklas för att skapa en framtidssäker och konkurrenskraftig position på den digitala arenan.

VI SÖKER DIG SOM

- Har ett intresse för teknik och har erfarenhet inom IT-branschen, antingen tidigare som konsult eller säljare av exempelvis plattformar.
- Är utåtriktad, relationsskapande och förändringsbenägen samt drivs av att ständigt försöka hitta de bästa lösningarna för både ditt bolag och dina kunder.
- Är affärsmässig, lyhörd och gillar att ta kontakt med nya människor.
- Är nytänkande och trivs med att jobba självständigt.


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Azure och/eller Microsoft 365. Har du tidigare erfarenhet av klient-/serverlösningar, nätverk, säkerhet och drift är det ett stort plus!

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du arbetar md engagerande kollegor och likt oss är kreativ och vill utvecklas framåt. Ditt inre driv kommer vara en nyckelkomponent för hur väl du lyckas. Vi ger dig verktygen och möjligheterna - bara du kan bestämma hur långt du vill nå!

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse

Plats: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!

Ansök nu

HR koordinator till världsledande bolag

HR-assistent
Läs mer Jun 27
OM TJÄNSTEN

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder.

För vår kundsräkningen som är världsledande inom kundtjänst söker vi nu en HR koordinator som kommer arbeta nära bolagets HR chef i Göteborg. Att säkra kompetensförsörjningen i bolaget är helt centralt för bolagets utveckling och tillväxt. Du kommer vara med kring uppstarter och utbildningar för att nya kollegor skall få ett så bra första intryck så möjligt.

VAD ERBJUDER VI?

Du kommer bli del av ett företag som bidrar till att individer börjar eller utvecklar sin karriär hos vår kund. Detta i första hand ett uppdrag under sommaren men för rätt person finns det möjligheter att fortsätta under hösten.

Vi tror på kraften i ambition och viljan hos människor att utvecklas under stort eget ansvar. Med högt engagemang och rätt inställning så finns det inga begränsningar för hur långt du kan gå hos oss.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta nära bolagets HR chef.

- Samordna och koordinera inför uppstarter av nya kollegor
- Bistå HR chef med dokumentation kring utbildningsgrupper
- Kommunicera värderingar och arbetskultur på arbetsplatsen
- Bistå ny kollegor med praktiskt information och följa upp kollega nöjdhet


Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och mycket engagerade kollegor som du tillsammans med skapar trivsel.

ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Med vi ser det som viktigt att du har:

- Erfarenhet av att samordna och koordinera
- Arbetslivserfarenhet från HR / service / event eller likande
- Förmågan att arbeta självständigt
- Duktigt på att kommunicera och vågar vara tydlig med ordningsregler
- Förmågan att ta egna initiativ och följa upp pågående processer
- Stort hjärta och mycket engagemang.


För ett gott samarbete tror vi att du har förmågan och viljan att överträffa förväntningar. Du vill jobba med likasinnade kollegor som vill något lika mycket som du. Personer som uppmuntrar istället för att begränsa och som inte glömmer bort att ha roligt och fira längs vägen.

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Juni

Omfattning: Heltid, Sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Placering: Göteborg

Du kommer bli anställd hos vår kund. Har du frågor om tjänsten kontakta agnes@a-hub.se eller john@a-hub.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiadministratör till globalt bolag!

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 21
OM TJÄNSTEN

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu en engagerad medarbetare som har ett öga för detaljer. Vår kund är ett globalt företag inom logistik som jobbar med lokal expertis på varje ort. Genom god sammanhållning och roliga aktiviteter även utanför jobbet kommer du vara en del av ett härligt gäng. Utvecklingsmöjligheterna i bolaget är stora och din trivsel prioriteras högt.

ANSVARSOMRÅDEN OCH UPPGIFTER:

Som Ekonomiadministratör kommer du att ingå i speditionsteamet genom en assisterande roll inom ekonomi.

Den primära arbetsuppgiften kommer vara att granska inkommande leverantörsfakturor där du kommer kontrollera att fakturorna stämmer och följa upp att betalningar sker i tid. På sikt kommer möjlighet finnas att arbeta med fakturering till kund. Även förekommande koordinerade ekonomiuppgifter på avdelningen kommer ingå i ditt arbete och bidra till variation.

För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi - vi söker efter dig som är en positiv person och vill bidra till teamet! För att trivas i rollen bör ekonomi vara ett intressant område att utvecklas inom.

KVALIFIKATIONER:

- Gymnasieexamen inom ekonomi.SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Relationsskapande. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra människor och har en god kommunikationsförmåga.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Arbetsplats: Centrala Göteborg

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Omfattning: Heltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande, så ansök gärna omgående! Vid frågor vänligen vänd dig till agnes@a-hub.se .

Ansök nu

Inköpskoordinator till Adigo Drives

Inköpskontorist
Läs mer Jun 3
Adigo Drives är en systemintegratör och leverantör av elmotorer, motorstyrningar och HMI-produkter, främst för elektriska fordon och maskiner för den nordiska marknaden.
Vårt fokus, långsiktiga strategi och nära kundsamarbete skapar positiv tillväxt på en expansiv marknad med nya användningsområden. Genom ett kundnära arbetssätt, att ta fram rätt produkt och att ligga i teknikens framkant kan vi hjälpa kunderna att snabbt utveckla bra och kostnadseffektiva lösningar som ger dem konkurrensfördelar och därigenom nå en gemensam positiv utveckling. Genom ständiga förbättringar och motiverade aktiva medarbetare med stort personligt ansvar åstadkommer vi lönsam tillväxt. Adigo Drives AB är en del av den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech AB. Bolaget är inne i väldigt positiv utveckling och önskar bli fler kollegor.

VAD ERBJUDS DU?

- Att bli en del av verklig framtidsbransch där vi bidrar till att ställa om och elektrifiera samhället.
- Att arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som brinner för att göra skillnad.
- Goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka sin egen arbetsvardag.
- Att vara endel av ett varmt bolag där kollegerna genuint bryr sig om varandra.


I ROLLEN KOMMER DU

- Att arbeta med hela processen, från order, inköp, planering, EDI, logistik och leveranser.
- Föra en tät dialog med kunder och leverantörer, men även med våra egna säljare, inköpare och produktion.
- Avropa inköp från befintliga avtal och ge support till både kunder och leverantörer.
- Upprätthålla och utveckla bolagets relationer till kunder och leverantörer.


VI SÖKER DIG SOM HAR/ÄR

- Relevant utbildning och tekniskt intresserad.
- God kommunikationsförmåga i svenska och engelska.
- Relevant erfarenhet från logistik, kundservice och/eller administration.
- Erfarenhet från arbete i affärssystem och officepaket.
- Är pålitlig och levererar konsekvent enligt överenskommelse. Du är mån om att förvalta bolagets värderingar i det dagliga arbetet.
- Är affärsmässig, lyhörd och trivs med att bygga långsiktiga relationer med människor på alla nivåer.
- Du är kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt, konstruktivt sätt i rätt tid och anpassat till målgruppen.
- Du är lösningsorienterad och har en hög känsla för kvalité. Är strukturerad och har ett öga för detaljer.


Övrig information:

Start: Augusti / September

Placering: Mölndal

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vill du veta mer om tjänsten kontakta John Andersson på john@a-hub.se

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!

Ansök nu

Ansvarig skåpsbyggare till snabbväxande Power Tech!

Stålbyggare
Läs mer Jun 9
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Power Tech har sin bas i vackra Långedrag strax utanför centrala Göteborg. Företaget representerar ett stort produktsortiment med välkända varumärken inom det marina segmentet och främsta kunderna hittar man inom varv och fartygsindustrin. Viktiga värderingar för Power Tech är kvalitet och tillförlitlighet. Nu finns möjligheten till en nyckelposition i en fantastisk arbetsmiljö!

FRÄMSTA ARBETSUPPGIFTER ÄR:

- Elskåpsbyggnation efter ritning.
- Ansvar för att hjälpa och leda andra mindre erfarna skåpsbyggare.
- Viss lagerlogistik för bolagen Powerhouse och Power Tech. Mottag av gods och utskeppning av gods.
- Service och kontaktperson gentemot kunder, fraktförare och internt mot kolleger och konstruktörer.


DU ERBJUDS:

- En ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling.
- Att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i en härlig arbetsmiljö med glädje, prestation och humor i fokus.
- Du får möjligheten att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer ifrån chef.


ERFARENHET, KOMPETENS OCH PERSONLIGHET:

- Tidigare arbete från skåpsbyggnation.
- God datorvana med fördel från i Officeprogrammen.
- Du vill verka i ett dynamiskt företag där ditt eget bidrag är helt avgörande.


Som person är du noggrann, tekniskt intresserad och nyfiken på att lära dig nytt och utvecklas. Vidare ser vi gärna att du trivs med att arbeta i högt tempo och är lite av en problemlösare. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling då en spännande resa väntar Power Tech de närmaste åren.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Långedrag, Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund Power Tech.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Powerhouse önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss. Urval görs löpande och vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Wikemark, maja@a-hub.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Regional Sales and Service Coordinator Nordic & Baltic

Frontofficepersonal
Läs mer Maj 26
Nu söker vi efter dig som vill komplettera vårt framåtlutade team i Göteborg. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Ser du att ett framgångsrikt globalt företag är rätt ställe att växa på? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Vad kommer du att göra i rollen?

I denna varierande roll kommer du att vara spindeln i nätet. Du kommer administrativt stötta Operational Manager Nordic & Baltic, säljteamet och interagera med våra kunder.

- Du kommer att vara en nyckelperson till våra kunder där god service alltid står i fokus. Genom muntlig och skriftlig kommunikation kommer du att säkerställa att våra samarbetspartners får bästa tänkbara information. Du kommer att vara den koordinerande kontakten gentemot samarbetspartners och våra fältserviceingenjörer.

- I supporten mot vår försäljning kommer du att administrera och koordinera i vårt CRM-system genom att följa upp förfrågningar som leder till kvalificerade leads. I vårt försäljningssystem kommer du även uppdatera våra prislistor, bistå med offerter och behandla inkommande beställningar.

- Du kommer att ha kundkontakt på olika sätt, både digitalt och via kundmöten på t ex mässor och övriga event. Arbetet innebär även samordning av mötesupplägg och konferenser.

- Du kommer att arbeta med fakturering till kund samt boka och fakturera servicerapporter. Du kommer att jobba nära vår ekonomiavdelning samt bli en viktig del i vårt team kring samordningen av kontorets administration.

- Du kommer även arbeta nära Service Manager Nordic & Baltic och stötta vår serviceorganisation samt hantera interna beställningar.

Vi söker dig som har följande egenskaper:

Initiativtagande. Du tar initiativ till löpande förbättringar som behöver genomföras och tar ansvar över att planera samt genomföra ditt arbete.

Nyfiken. Du trivs i en föränderlig miljö och är öppen för att utvecklas och lära dig tillsammans med bolaget. Vi tror att du trivs allra bäst om du likt oss är driven och bidrar till teamets positiva energi.

Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

Lagspelare. Du samarbetar framgångsrikt med andra människor för att nå ett gemensamt mål. Du trivs i en miljö där du interagerar med andra människor både externt och internt.

Vi ser gärna att du som söker har:

- Tidigare erfarenhet i en administrativ roll och säljfunktion B2B.

- Erfarenhet av att arbeta i Microsoft-program och erfarenhet eller viljan att lära dig arbeta i vår CRM-databas.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna roll kommer du att få utbildning både på vårt kontor i Göteborg och på vårt huvudkontor i München, Tyskland. Vi ser därför att du bör vara bekväm med att resa.

Vilka är vi?

EOS erbjuder lösningar för ansvarsfull tillverkning åt tillverkare över hela världen genom industriell 3D-printingteknologi. EOS, som grundades 1989, ska forma framtidens produktion genom att kombinera högkvalitativ och effektiv produktion med innovativa och hållbara lösningar. Med ett plattformsdrivet digitalt värdenätverk av maskiner och en holistisk portfölj av tjänster, material och processer är EOS dedikerade att möta sina kunders behov och samtidigt ta ansvar för vår planet.

Vad erbjuder vi?

På EOS ser vi människan och är övertygad om att ditt perspektiv är viktigt för vår utveckling - tillsammans uppnår vi mer!

Vi arbetar i en flexibel arbetsmiljö och vår teknik är framtidsinriktad för att du ska kunna kombinera ditt liv på bästa sätt med ditt jobb. På EOS ger vi dig möjligheten att arbeta från vårt kontor kombinerat med ditt hemmakontor, för att ge dig en värdefull livsstil. För oss är det viktigt att trivas på jobbet när vi utför arbetet tillsammans som ett lag. Vi arbetar i ett familjärt bolag som ger dig möjlighet att arbeta även i internationell kontext då alla våra kontor tror på samverkan.

Denna roll är ny på vårt kontor i Göteborg, vilket ger dig utrymme att få vara med och forma din tjänst. Ditt närmsta team kommer finnas i Göteborg men tjänsten tillhör och arbetar mot hela EMEA. Du rapporterar till Operational Manager Nordic & Baltic.

EOS Nordenkontor är beläget i centrala Göteborg vid Chalmers i meckat för innovation och teknik.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Heltid.

Anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. EOS önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Junior programvarusäljare till Good Solutions!

Account manager
Läs mer Jan 4
Good Solutions är ett SaaS-bolag som hjälper tillverkande företag att nå ökad lönsamhet och hållbarhet. De hjälper sina kunder att kombinera teknik från den 4:e industriella revolutionen med Lean Production och levererar lättanvända softwarelösningar som ökar kostnads- och resurseffektivitet i kundens fabriker. Good Solutions kallar det för Datadriven Produktion.

Good Solutions drivas av medgrundarna och är idag ett 20-tal medarbetare som omsätter ca 25 MSEK. Bolaget är en ledande leverantör på den nordiska marknaden av lösningar för att identifiera tidsförluster i tillverkningsprocesser. Deras erbjudanden bygger på standardprodukter som kombineras med tjänster för att maximera kunders utväxling av programvarorna. Bolaget är i en expansiv fas och jobbar ständigt med utveckling av nya produkter och tjänster.

I ROLLEN KOMMER DU..
- Som Junior programvarusäljare att arbeta med försäljning till nya kunder i utvalda målgrupper med försäljningspotential.
- Föra dialog med fabriks- produktionsledning, se och förstå deras behov för att omsätta det i lösningar med våra standardprodukter.

GOOD SOLUTIONS ERBJUDER EN UTVECKLANDE TJÄNST DÄR DU..
- Kommer vara en viktig del i deras säljteam, med högt tempo mot tydliga mål.
- Har möjligheten att bli en riktig stjärna inom försäljning.
- Får en plats i ett tillväxtorienterat, kompetent och prestigelöst team.
- Jobbar i moderna lokaler i centrala Göteborg, alternativt Jönköping

VI SÖKER DIG SOM..
- Har intresse för försäljning och viljan att lära sig
- Kompetens i prisförhandlingar enligt attestregler.
- Erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat och dokumenterat tillvägagångssätt.

Meriterande om du har:
- Arbetat med försäljning av programvara.
- Om du har kompetens och erfarenhet av produktionsprocesser och/eller IT lösningar för industri.

FÖR ATT LYCKAS I DENNA ROLL TROR VI ATT DU HAR..
- Ett stort eget driv och resultatinriktad.
- Förmåga att ta eget ansvar.
- Hög samarbetsförmåga och vilja att arbeta i ett mindre och starkt växande bolag.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Moderna lokaler med placering centralt i Göteborg, alternativt Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Good Solutions önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Product Development Manager till Bakels!

Bagare/Konditor
Läs mer Apr 12
OM FÖRETAGET...

Bakery ingredients since 1904"

Deras korta men tydliga slogan sammanfattar vad de i Bakelskoncernen brinner för och att de funnits länge i bageribranschen. Sedan 1904 har Bakels med hög teknisk kompetens utvecklat, producerat och sålt bageriingredienser som hjälper bagare över hela världen att öka sin försäljning, kvalitet och effektivitet. Bakels Sweden finns i Sävenäs, i östra Göteborg och tillhör Bakels Group.

VARFÖR BAKELS?

De drivs av att skapa framgång för sina kunder. Genom lång yrkeserfarenhet, en sann passion för branschen och med produkter av bästa kvalitet hjälper de sina kunder att lyckas. Nu söker de dig som delar deras syn på framgång och vill bli en del av deras lyckade recept. På deras produktionsanläggning i Göteborg producerar de emulgatorprodukter, choklad- och tryffelprodukter, arom- och färgblandningar, pulverblandningar och bagerifyllningar.

Nu bygger de vidare inför framtiden och förstärker sin organisation med en nyfiken Product Development Manager.

Är du driven inom produktutveckling och processförbättringar och, en relationsbyggande person som är sugen på nya utmaningar i ett bolag i stark utveckling, då kan detta vara något för dig.

OM TJÄNSTEN...

Förutom att leda deras produktutvecklingsavdelning, så arbetar du som operativ produktutvecklare och projektledare inom ett eget produktområde. Tillsammans med övriga teamet kommer du även att ansvara för produkt- och processförbättringar, produktkvalitet samt utvecklingslab.

VI SER ATT DU HAR...

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en universitetsutbildning inom livsmedelskemi, livsmedelsteknik eller annan motsvarande ingenjörsutbildning. Du har dessutom arbetat med produktutveckling och kvalitetsfrågor. Förmodligen har du erfarenhet av flera olika produktteknologier. Under denna tid har du arbetat i nära samarbete med både produktions- och marknadsfunktionerna.

Övriga kvalifikationer:

- Du är en god kommunikatör, på svenska och engelska
- Du är genuint nyfiken och har en grundmurad naturvetenskaplig förståelse.
- Du arbetar strukturerat för att arbeta framåt mot milstolpar.
- Van användare av Office365 och ERP-system.

VI TROR ATT DU ÄR...

En människa och kollega med en tydlig och trygg ledargestalt samt en utpräglad lagspelare. Du är lyhörd och möter människor med öppenhet och respekt. Vidare har du en engagerande förmåga att kommunicera budskap, visioner och tankar på ett tydligt sätt. Du är välorganiserad och strukturerad i ditt arbete och kan driva effektiva processer. Med ditt ledarskap och mod driver du utvecklingen och förändrar framåt.

Är du en inkluderande ledargestalt som får saker att hända? Då längtar vi efter just din ansökan!PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Bakels önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Business Developer till Alfasoft!

Key account manager
Läs mer Dec 23
Alfasoft söker sin nästa stjärna, är det du?

I över 30 år har kunder vänt sig till Alfasoft för att införskaffa utvalda programvaror. Program som gör det möjligt för forskare att skriva och publicera vetenskapliga artiklar eller att analysera data och skapa statistiska rapporter. Program som hjälper forskare inom bioteknik och kemi att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar. Kunderna uppskattar våra anpassade kurser och tillgängliga support i hela Europa. Allt utfört av specialister och på lokalt språk.

Our knowledge - Your advantage!

I rollen som Business Developer hos Alfasoft

- Kommer du att få vara med och utveckla affären direkt mot kund.
- Kommer du ha tät dialog med intressenter hos kunden, via digitala möten, telefon och fysiska besök.

Alfasoft erbjuder dig

- En viktig plats i vårt säljteam, med högt tempo och mot tydliga mål.
- Möjligheten att bli en riktig stjärna inom försäljning.
- Att ta plats i ett tillväxtorienterat, kompetent och prestigelöst team.
- Bra friskvårdsbidrag och tjänstepension

Vi söker dig som

- Är affärsdriven och trivs med att bygga relationer till kunder.
- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt.
- Har en högskoleutbildning
- Är duktig på att skapa nya relationer men också på att vårda befintliga.

Det är meriterande om du har:
- Arbetat med försäljning av mjukvara eller tekniklösningar
- Om du har kompetens och erfarenhet av IT lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har

- En säljande attityd med positiv framtoning.
- Ett stort eget driv och är resultatinriktad.
- Förmåga att ta eget ansvar.
- Hög samarbetsförmåga och vilja att arbeta i ett mindre och starkt växande bolag.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Account Manager to Avinode Group!

Account manager
Läs mer Dec 22
ABOUT US:

Avinode Group, owned by World Fuel Services, brings tech solutions to business aviation problems. We spotted a gap in the market and created a set of indispensable tools - the modern business aviation essentials. Today, we operate a growing suite of applications that 7,000+ air charter professionals use to do their everyday work. Avinode, is the world’s leading air charter sourcing platform for business aviation professionals to buy and sell charter online.

This level of sophistication doesn’t stop us from having fun, however. We “Noders” find it important to enjoy an open and friendly work atmosphere, where a bit of quirky humor is always welcome. With 100+ Noders spread between Sweden and the US, our flexible and collaborative culture empowers every single person to come forward with new ideas, to make mistakes and initiate dialogue. Avinode seeks candidates who thrive on exciting assignments and can collaboratively work alongside smart, humorous, and dedicated co-workers. Our roots are firmly planted in our core values, which inspire us every day to exceed expectations.

THE ACCOUNT MANAGER - CHARTER SALES:

As an Account Manager in our Customer Success team you will be responsible for delivering on revenue targets by managing existing accounts in your territory. You are responsible for expansion and advocacy across your portfolio. You work close with our Customer Success Managers to drive value and retain customers. You also manage any new business opportunities in your portfolio to continue the growth of our market share.

What you will do:

- Develop an understanding of your customers’ business drivers and challenges.

- Keep a healthy pipeline.

- You establish a strategic advisor relationship with your customers within various departments to communicate and deliver value.

- Proactive offering of strategic insights and solutions to solve the customers challenges within the Charter Sales offering.

- You identify opportunities or further scope out the opportunities uncovered by CSMs to expand the scope of Avinode Group’s products for your accounts.

- You are knowledgeable about all our Charter Sales products and keep up to date on product enhancements.

- You handle leads - from prospects to successful conversions in your territory.

- You communicate and share customer needs and pain points internally with Product to solve issues and influence future product roadmap enhancements.

- You will stay up to date on industry trends by attending events, trade shows, and conferences.

- You consistently log your activities & tasks and keep track of sales opportunities in Avinode Group’s CRM system (Microsoft Dynamics).

WHO YOU ARE:

- A seasoned sales and customer success professional - experience from SaaS B2B sales and customer success with 3+ years relevant work experience.

- You have an understanding of the complexity of the charter sales operations of an operator or broker and are knowledgeable of FAR part 91 and 135 regulations.

- You have a Bachelor’s degree or experience commensurate with job expectations for this position.

- You are a people person and you are not afraid to build strong relationships by talking to people in person or over the phone.

- You should be confident without being arrogant, hardworking while still knowing how to have fun and passionate about delivering today while building tomorrow.

- Embracing a dynamic environment and industry where the only constant is change.

- You are highly motivated, entrepreneurial, energetic, and willing to thrive in a high performing organization.

- You have excellent problem solving and negotiating skills.

- Analytical and critical thinker - you use both data, member, and team input as the basis of your recommendations and assessments.

- Never satisfied - you are constantly looking to improve both yourself and the business. You are curious, eager to experiment and try new approaches and tools.

- An effective communicator with strong influencing skills - you are able to build consensus, ‘bring people with you’ and master change management.

- Able to travel 20% of the time domestically and internationally

WHY AVINODE GROUP?

- We are revolutionizing an industry. We love being at the forefront of the market.

- We are a small company with a big footprint. You will be seen and be heard.

- You will be surrounded by Noders who love what they do in work and love what they do outsideof work.

OTHER INFORMATION

Start: As soon as possible!

Location/work placement: Gamlestadstorget 7, Gothenburg, Sweden/ Remote work is possible

Apply easily through us! If you have any questions or concerns, you are welcome to contact Maja Wikemark, maja@a-hub.se

Ansök nu

Leveranskonsult till Good Solutions!

Företagskonsult
Läs mer Dec 19
Leveranskonsult - som vill jobba med förbättringar och människor!

Vi söker dig som delar vår bild av att alla måste vi jobba med ständiga förbättringar för att anpassa oss efter en dynamisk omvärld. Tycker du om att ta ansvar och driva projekt? Tycker du om människor och att hjälpa andra att lyckas? Vill du fördela din tid mellan kontor och ute hos kund? Är du dessutom tekniskt intresserad? Då har vi rollen för dig!

Vi söker nu vår nästa stjärna som leveranskonsult till Good Solutions!

Good Solutions hjälper fabriker att bli mer hållbara och lönsamma genom våra produkter RS Production OEE och RS Production Act. Genom att kombinera den senaste industri 4.0 tekniken, metoderna från Lean Production med vår gemensamma kunskap hjälper vi fabriker att öka sin konkurrenskraft. Vi kallar det för Datadriven Produktion - en riktigt hållbar affärsmodell. Vi har storslagna mål och en mycket stark tillväxt. Det gör att vi behöver fylla på med ännu fler engagerade kollegor som kan hjälpa oss att hjälpa fler fabriker.

Vad innebär rollen som Leveranskonsult på Good Solutions?

Good Solutions växer och vi söker nu en Leveranskonsult till vårt kontor i centrala Göteborg. Det är en bred och fri roll där du kommer få möjlighet att själv styra din vardag och utveckla dina kunskaper om produktion och fabriker i olika branscher.

Som Leveranskonsult kommer du vara ute hos våra kunder och arbeta med att allt från konfiguration till implementering och utbildning av våra produkter Good Solutions har produkterna RS Production OEE samt RS Production Act. Båda är egenutvecklade programvaror som används inom produktion för att på ett faktabaserat sätt arbeta med förbättringar och optimera tillverkningsprocessen.

Du ansvarar för att kunden skall få ut maximal effekt av vår mjukvara. Detta sker genom att sätta upp systemet utefter kundens förutsättningar och önskemål, utbilda, och inte minst hjälpa kunderna att ta in det nya arbetssättet i sin företagskultur. Verksamhetsinförandet handlar mycket om coachning och stöttning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvarig för att driva flera kundprojekt samtidigt.
- Kontinuerlig kontakt med kundens projektledare, ta fram en plan för leverans och hjälpa kunden att nå de uppsatta målen.
- Konfiguration av RS Production OEE och RS Production Act hos kund och på distans. Både i samband med nya kundprojekt men också för befintliga kunder som behöver hjälp.
- Workshops och utbildningar kring RS Production, OEE och förändringsledning till operatörer, ledningsgrupp samt andra roller hos kunden.
- Stötta kunder i deras förbättringsarbete.
- Tätt samarbete med det interna säljteamet.
- Stötta support med ärenden avseende konfiguration eller andra leveransrelaterade frågor.
- Ge input till intern produktutveckling. Som leveranskonsult kommer du ha en unik insikt i kundernas vardag och utmaningar som är viktig att sprida internt.
- Delta i webinars och andra marknadsaktiviteter.
- Bidra och arbeta med interna förbättringar. Precis som våra kunder vill vi fortsätta bli bättre!

Good Solutions kunder befinner sig främst i Norden men också i andra delar av världen vilket innebär att du behöver ha möjlighet att resa i tjänsten.

Vem är du och vilka kvalifikationer har du?

Som person är du driven, analytisk och ansvarfull. Du tycker om att hjälpa andra att lyckas, och för att få med dig våra kunder behöver du vara pedagogisk och förtroendeingivande. På kontoret så skrattar vi och har kul tillsammans, det vill vi självklart att du också tycker om att ha! :)

- Vi söker dig som är utbildad inom Supply Chain Management (högskoleingenjör eller motsvarande).
- Teknisk förståelse och intresse för IT och system
- Bekant med begreppet TAK / OEE.
- Körkort är ett krav.

Good Solutions erbjuder

Good Solutions är ett entreprenörsbolag som drivs av grundarna. Bolaget växer snabbt och är inne i en expansiv fas där vi växer och utvecklar nya produkter och tjänster. Du kommer få möjlighet att påverka bolagets utveckling och din roll är viktig för vår fortsatta tillväxt. Good Solutions är en arbetsplats med god arbetsmiljö, högt i tak och stort medarbetarinflytande. Du kommer ha stora möjligheter att utforma rollen och din framtid på företaget.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Centrala Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering tillsvidare och anställningen sker direkt hos Good Solutions!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta amanda@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

People and culture manager till Noresca!

Personalchef/HR-chef
Läs mer Dec 17
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Är du en inkluderande person med goda erfarenheter från kvalificerat HR arbete? Noresca är ett snabbväxande konsultbolag som är grundat i Göteborg. Bolaget hjälper sina kunder realisera värdet av affärssystemet Netsuite. Noresca bistår sina kunder i att implementera, integrera och utveckla sin Netsuite lösning. NetSuite är det världsledande affärssystemet i molnet som har haft en kraftig expansion. Söker du din nästa utmaning inom HR och vill vara med på denna fortsatta tillväxtresa? Då vill vi träffa dig!

DU ERBJUDS

Att få arbeta i ett Tech bolag där arbetsglädje och tillväxt är två viktiga grunder i bolaget. Arbetsmiljön präglas av delaktighet och öppenhet. Du kommer att vara en nyckelperson i bygget av HR strukturer och processer. Du kommer även att vara ett operativt bollplank till VD och en central utförare i bygget av strukturerna kring HR i bolaget. Vidare får du möjligheten att driva och implementera värdegrundsarbete tillsammans med hängivna kollegor och en engagerad ledningsgrupp.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Definiera och ta fram HR processer samt utveckla strukturer kopplat till dokument och interna rutiner.

- Arbeta fram introduktionsprogram ihop med övrig ledningsgrupp.

- Ansvara för Employer branding där erbjudandet till kollega samt kandidat behöver utvecklas för att attrahera nya stjärnor och behålla kompetens inom bolaget.

- Ansvara för arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor inom bolaget.

VI SÖKER DIG SOM HAR/ ÄR

- Utbildning inom HR, Personal och Arbetsliv eller har motsvarande erfarenhet från tidigare roller.

- Erfarenhet inom affärsinriktad HR, med både strategiskt och operativt fokus.

- En vilja och förmåga att sätta strukturer inom HR. Du har erfarenhet av att aktivt implementera processer från tidigare roller.

- Kollegan i fokus. Du ser medarbetaren som bolagets främsta resurs och brinner för att utveckla talanger inom bolaget.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/ HAR

- En relationsbyggare. Du skapar och upprätthåller stabila och långsiktiga relationer med människor på alla nivåer, både internt och externt.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Målorienterad. Du sätter upp och upprätthåller personligt utmanande mål samt anstränger dig för att bemästra uppgifter och prestera.

- En förmåga att se positivt på förändringar och trivs med nya innovationer. Du har en tydlig och inkluderande kommunikation såväl skriftligt som muntligt och van att hantera uppkomna personalärenden samt coacha organisationen.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund Noresca.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Kundens önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta John Andersson vid frågor kring tjänsten, john@a-hub.se.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 17
OM TJÄNSTEN

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kundsräkning söker vi nu en engagerad och driven redovisningsekonom. Vår kund är ett modernt och snabbväxande företag med lång samlad erfarenhet inom både industri och sjöfart. Entreprenörsdrivet bolag där arbetsdagarna präglas av högt tempo och mycket humor.

ANSVARSOMRÅDEN OCH UPPGIFTER:

Som Redovisningsekonom kommer du att ingå i bolagets ekonomiavdelning och rapportera till bolagets CFO.

- Ansvara för kund och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Kundfakturering
- Löpande kontroll av kassaflöde och bankkonto
- Skattedeklarationer


KVALIFIKATIONER:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
- Arbetat självständigt med löpande bokföring.
- Vana att hantera kund och leverantörs reskontra.
- God vana av Office program och duktig på Excel som arbetsverktyg.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Analytisk. Du hanterar effektivt problem genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Arbetsplats: Göteborg / Torslanda i anslutning till hamnen

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag.

Omfattning: Heltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande, så ansök gärna omgående! Vid frågor vänligen vänd dig till john@a-hub.se .

Ansök nu

Inköpare till snabbväxande NetOnNet!

Inköpare
Läs mer Dec 14
Relationsskapande Inköpare - som vill göra skillnad hos ett bolag i framkant!

NetOnNet består av ett gäng nytänkande lagspelare vars stora passion är hemelektronik. Alla våra fantastiska kollegor är grunden som gör NetOnNet framgångsrikt. Varje dag jobbar vi tillsammans för att få ut de bästa och mest prisvärda produkterna till våra kunder. Så att hemelektronik blir tillgängligt för fler. Som ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag erbjuder vi en utvecklande och fartfylld arbetsmiljö. Vi stortrivs på vår arbetsplats och vågar utmana varandra att bli lite vassare varje dag! Vill du vara med och utveckla affären till nya höjder? Vi söker nu vår nästa stjärna som Inköpare till vårt nya affärsområde med inriktning på kök och hushållsprodukter!

Du erbjuds:

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår stolta företagskultur. Vi präglas av enkelhet, samarbete och av kreativa människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och vågar utmana branschen! Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och kompetent team med härlig stämning. Vi kämpar alltid efter den bästa lösningen för varje enskild kund. Det nya området inom kök/hushåll är ett prioriterat område för NetOnNet Här finns stor potential att öka tillväxten.

Vill du vara med och överträffa kundens förväntningar? Vi på NetOnNet vill alltid leverera en kundupplevelse som är något utöver det vanliga! Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en framåtlutad och målinriktad kraft med inriktning på produktområdet kök och hushåll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

- Kontinuerlig dialog med leverantörer. T ex förhandling av pris, specifikation och villkor, samt orderläggning, av nya och existerande produkter.

- Bidra till att produktområdet marknadsförs genom kampanjer tillsammans med leverantörer. Ansvar för att uppnå en budget gällande marknadsföringsersättning från leverantörerna i samband med detta.

- Inköpsprognostisering av artiklar och produktgrupper samt ansvar för att lagernivåer i NetOnNets försäljningskanaler är tillräckliga.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller inköp, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom din tidigare arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet av att framgångsrikt förhandla samt ansvara för upphandlingsprocessen. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långsiktiga relationer med leverantörer.

- Du har erfarenhet av sortimentsuppbyggnad samt optimering av sortiment.

- Analytisk och strukturerad. Du gillar att arbeta med siffror och nyckeltal i Excel.

- Förmåga att bedöma risker och möjligheter. Du är handlingskraftig och vågar snabbt ta beslut inom de ramar och mål som sätts upp.

- Som person är du resultatinriktad och uppskattar att arbeta strategiskt. Du är självgående och tar ett stort eget ansvar för att uppfylla överenskommen målbild.

- Erfarenhet från branscher med köksprodukter är mycket meriterande.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Koncernens huvudkontor i Viared, utanför Borås.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos NetOnNet.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta maja@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Administrativ Transportledare!

Transportledare
Läs mer Apr 28
Vill du arbeta i ett spännande bolag med kvalité och värdefulla relationer i fokus? Trivs du med ansvar och är administrativt lagd? Nu söker vi för vår kunds räkning nästa stjärna inom transport.

Vi erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med ett stabilt företag i tillväxt? Vi längtar efter just din ansökan!

Som Transportledare är du med och planerar vår kunds dagliga uppdrag i verksamhetsområdet kran och maskintransporter för ca 100 bilar per dag. Arbetet innebär många kontaktytor med kunder, chaufförer, åkare och övriga trafikledare. Företagets kunder är allt från de största byggföretagen till privatpersoner.

I rollen som Transportledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ordermottagning via telefon och mail
- Transportplanering och optimering för varje fordon
- Offertarbete och lämnande av fraktpriser för antalet bilar/fordon inom området
- Prissättning och avrapportering till kund samt godkännande för fakturering

Som person är du serviceinriktad och ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på dina kunders önskemål och kan leverera snabb service. Vi ser gärna att du är strukturerad, självgående samt en lösningsorienterad person. Trivs du med att vara spindeln i nätet och uppskattar att arbeta i ett högt tempo?

Då är du nog klippt och skuren som vår nästa servicestjärna med god förmåga att administrera och koordinera!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Vårt huvudkontor i Mölndal

Anställningsform: Direktanställning hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta maja@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Student sökes till tjänst som Kundservicemedarbetare!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 10
Önskar du att sommaren 2022 ska ge dig ett språng mot erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier?
Ett av Sveriges mest expansiva företag inom kredithantering och inkasso och söker nu nästa stjärna till deras kundtjänst!

Vår Kund

Företaget är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något som vår kund bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger bolaget. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Vår kund är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vår kund värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i verksamheten under studietiden. Därför söker de nu efter dig som studerar och vill komplettera deras team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos dem under din studietid.

Du erbjuds

- Ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en bättre ekonomi och där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras!
- En arbetsplats med en härlig sammanhållning och gemenskap.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk.
- En arbetsgivare som investerar i sina medarbetare och som erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmåner.
- Kontor i moderna och fräscha lokaler mitt i Göteborg!


DINA ARBETSUPPGIFTER

- I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för hanteringen av våra fordringar och arbetar med hela inkassokedjan. Du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och relationsbyggande för att nå och sluta överenskommelser med så många gäldenärer som möjligt.

- Administration, posthantering och nära dialog och samarbete med Kronofogden.


- Du har ett stort eget ansvar och planerar och prioriterar ditt arbete tillsammans med övriga kollegor.

VEM ÄR DU?

- Studerande på universitet eller högskola med fördel inom juridik eller ekonomi.
- Du har minst 2 år kvar av dina studier och vill kombinera dina studier med heltidsjobb under sommaren 2022 (mellan vecka 25-33) och därefter jobbar extra 1-2 kvällar i veckan. I denna roll kommer du även att få möjlighet att utvecklas på annan avdelning efter sommaren

- Du har gärna några års erfarenhet av inkasso på uppdrag av kund alternativt har god telefonvana från dina tidigare arbeten
- Du är en framåtlutad och passionerad "doer" som utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt förhållningssätt.
- Du är har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt, förtroendeingivande och pedagogiskt sätt.
- Du har en god samarbetsförmåga att trivs att arbeta i grupp.
Har vi fångat ditt intresse? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Heltid mellan vecka 25 - 33, arbetstid måndag-fredag 8-17. Därefter deltid under hösten, huvudsakligen kvällstid 16-21, men tiderna kan variera.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos vår kund men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu