A Hub AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos A Hub AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Exhibition Director till Live Expo

Marknadskoordinator
Läs mer Dec 2
Nu söker vi en vass Exhibition Director som har goda erfarenheter från marknadsföring och event till Live Expo i Göteborg. Vi söker dig som brinner för möten, kommunikation och sälj. Är du driven, strukturerad och orädd - då är detta rollen för dig! På Live Expo erbjuds du utmaningar och utveckling i en unik och bred roll där idérikedom, koncept och upplevelse är nyckelord.

Om rollen

Som Exhibition Director på Live Expo kommer du att vara helhetsansvarig och projektleda flertalet mässor per år där du gör allt från att ta fram marknadsplan till att fylla mässan med relevant innehåll för att genomföra eventen. Du arbetar strategiskt och kreativt för att attrahera utställare, föreläsare och besökare. Du agerar också beställare gentemot grafiker, digitala specialister och PR byrå. Du är ansvarig för att attrahera rätt besökare till mötesplatsen och för att besökarantalen säkerställs. Du är ytterst ansvarig för marknadsföring, innehåll och genomförande.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvarig för koncept och strategi för marknadsplan
- Kontakta och förhandla med partners och leverantörer
- Ansvara för budget
- Säkerställa databasens storlek och kvalitet, där målet är att utöka
- Boka attraktiva föreläsare och aktiviteter
- Sälja in mässorna till samarbetsorganisationer


Din profil

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och minst ett par års erfarenhet i en liknande roll. Du kanske har arbetat som marknadschef eller projektledare inom event och är redo att ta nästa steg i karriären. Som person är du resultatdriven och relationsbyggande med ett gott sinne för förhandling. För att trivas bäst i rollen gillar du att hantera ett flertal arbetsuppgifter samtidigt i en koordinerande funktion och är van att jobba i ett högt tempo på ett strukturerat och lösningsfokuserat sätt. Vidare ser vi att du:

- Du gillar att ta ansvar, är en riktig doer och har mycket energi
- Har erfarenhet av projektledning inom marknadsföring - du är en duktig marknadsförare
- Är trygg i att leda och en van beställare av marknadsmaterial och digital kommunikation
- Är en stark kommunikatör både muntligt och skriftligt
- Tydliga ledarskapsegenskaper - du är vårt ansikte som representerar varumärket gentemot makthavare och press
- Har erfarenhet av att ha lagt marknadsplaner med gott resultat


Om företaget

Live Expo producerar mässor och konferenser och startades av personerna bakom framgångssagan Easyfairs. Vi fokuserar på att arrangera Smarta mässor och event; mötesplatser inom IT, digitala lösningar, produktion 4.0 och övriga framtidsområden. Här sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi vår mässpublik och gör dem redo för något nytt. Vi skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Här skapas nya insikter som i sin tur genererar spännande och nya affärsmöjligheter som gör skillnad för både säljare och inköpare.

Vi gör det möjligt för våra mässbesökare att bli de första att uppleva ”nästa stora grej” inom hi-tech, samhällsutveckling och affärsutveckling. Våra event förbereder dig inte bara på förändring - de ger energi och gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och transformation. Allt för att du enkelt, tryggt och med fullt självförtroende ska kunna navigera dagens innovationsrevolution.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du är placerad på Live Expos huvudkontor i Göteborg, vi arbetar i team och det är av yttersta vikt att vi arbetar på kontoret, vi tror att vi blir starka tillsammans. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Nina Firouzi på Nina@a-hub.se Känns detta som en roll för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan nu!

Ansök nu

Rekryterare till världsledande bolag inom fordonsindustrin!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 1
Vill du vara med och påverka och utforma den tekniska strategi som bidrar till verksamhetens mål att vara ett elbilsföretag år 2030? Då kan du vara precis den vi söker till vår kunds rekryteringsteam!

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

Vår kund är en världsledande aktör inom fordonsindustrin. De söker nu dig som har erfarenhet inom rekrytering och blue-collar som vill vara med och stötta upp under ett föräldravikariat!

OM ROLLEN

Som rekryterare hos vår kund har du en affärskritisk roll och samarbetar nära på både strategisk och operativ nivå med rekryterande chefer och intressenter inom produkt, teknik och/eller design för att hitta, attrahera och engagera de bästa talangerna.

De har precis börjat den här resan på allvar och du kommer att ansluta dig till dem vid en tidpunkt då du verkligen kan ha stor inverkan och hjälpa dem att sätta tonen för nästa kapitel i företagets historia!

Vad du kommer att göra

I rollen som rekryterare kommer du att tillämpa din passion för bästa praxis inom rekrytering för att höja kandidatupplevelsen i alla kontaktpunkter. Du kommer att bidra med din kunskap om Blue-collar talangmarknader och sourcingmetoder för att strategiskt ge dina intressenter råd om hur de kan skala sina team mest effektivt.

Du kommer att fungera som rådgivare och partner till rekryterande chefer för att förstå deras behov, fylla aktuella lediga tjänster och planera för framtiden. Du kommer att samarbeta med dem och dina rekryteringskamrater för att bygga upp och underhålla en pool av viktiga talanger och samarbeta med dem på ett kreativt och kontinuerligt sätt för att säkerställa kandidaternas engagemang och en stark pipeline för kommande rekryteringar.

Du kommer att ansvara för hela rekryteringslivscykeln, du kommer att attrahera rätt talanger globalt genom att proaktivt hitta, söka och ansluta dig till människor runt om i tech-communityt. Du kommer också att arbeta med att få till stånd en anpassning mellan olika chefer och interna intressenter om rättvisa, effektiva och ändamålsenliga processer som är nödvändiga för att säkerställa mångfald och en bra kandidatupplevelse.

Vi söker dig som...

- Har har minst 3 års erfarenhet av arbete med hela rekryteringskedjan, samt har erfarenhet av blue-collar.
- Tycker om detektivarbete och den kreativitet som krävs för proaktiv sökning och effektiva uppsökningsmetoder.
- Har erfarenhet av att utforma välskrivna uppsökningskampanjer och arbetsbeskrivningar med hjälp av den senaste forskningen om vad som fungerar för att hitta och attrahera olika talanger.
- Har erfarenhet av att arbeta i en global miljö med både byrå- och internrekrytering.
- Har flytande kunskaper i svenska och engelska.


Övrigt

Start: I mitten på januari, eller efter överenskommelse.

Uppdragets längd: Till och med september 2023.

Anställningsform: Uppdraget är ett föräldravikariat hos vår kund, där du kommer vara konsult via A-Hub. Efter uppdraget finns goda möjligheter att fortsätta på andra uppdrag som konsult via oss.

Plats: Göteborg

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Urvalet för tjänsten sker löpande, så ansök gärna omgående. Vid eventuella frågor, kontakta Saga@a-hub.se

Ansök nu

Sales Manager till Eventbranschen

Account manager
Läs mer Dec 1
Vår kund arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden. Bolaget har startats av några av Sveriges mest ledande personer inom mässor och event, som lanserat hundratals nya mässor varav ett flertal idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar de hela branscher och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Här kopplas människor och företag ihop för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du vara en del av ett engagerat team och du ges möjlighet att ta mycket egna initiativ i din roll. Tillsammans med dina kollegor får du utveckla event till en ny nivå, vi är nytänkande och snabba på anamma nya trender. På plats finns redan en stor expertis som du får möjlighet vara en del av.

Vi jobbar tillsammans och värdesätter att ha roligt samtidigt som vi siktar högt. Hos oss utvecklas vi, både på ett personligt och ett professionellt plan samtidigt som vi gör skillnad.

ROLLEN

Ditt uppdrag är att sälja monterplatser till våra utställare och det är du som fyller vårt mässgolv och våra arrangemang med utställare och sponsorer. Ditt arbete blir direkt synligt på hallplanen och du är med och genomför din mässa tillsammans med alla dina kunder. Med stora möjligheter att påverka får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta försäljningsmål för helt nya mässkoncept. I din roll som Sales Manager kommer du äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och därefter uppföljning där du bygger värdefulla relationer.

Vi söker dig som:

- Är affärsdriven och trivs med offensiv försäljning
- Har erfarenhet av försäljning och mötesbokning B2B
- Trivs i såväl det fysiska mötet som det digitala mötet
- Orädd och trivs med att utmana det traditionella
- Tävlingsinriktad och älskar tävlingsmomentet
- Drivs av att kunna påverka din intäkt


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig ersättning
KONTAKT & ANSÖKAN: Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub och frågor kan ställas till nina@a-hub.se

Ansök nu

Butikssäljare med lageransvar till Alcadon

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 25
Vill du vara med på en tillväxtsresa på ett bolag i en spännande bransch där du erbjuds utvecklingsmöjligheter? Har du tidigare erfarenhet av service och har förmågan att skapa förtroende och relationer? Då ska du söka tjänsten nu!

Alcadon står inför en spännande och expansiv fas och ser en kraftigt ökad efterfrågan på sina produkter, lösningar och tjänster. De behöver de nu förstärka organisationen i region Väst med lokalisering i Göteborg. Alcadon är leverantör av infrastruktur för nätverk och sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande svensk leverantör av produkter för data- och telekommunikation i Norden.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande tjänst i en spännande bransch i ett växande företag. Du kommer att ingå i ett team i Göteborg som idag består av 8 medarbetare, alla med en gedigen erfarenhet från branschen och försäljning. Som medarbetare erbjuds du regelbundet vidareutbildningar för att du ska få rätt kompetens, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Alcadon erbjuder också ett bra pensionsavtal samt förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifterna består primärt av:

- Butiksansvar - ta hand om kunder och försäljning i butiken i Göteborg.
- Kundsupport - vägleda och supportera våra kunder vid inkommande beställningar.
- Orderhantering - webbshop, mejl och telefon.
- Lager - in och utleveranser. (hantering av truck kan förekomma)


Din profil

VI tror att du för att lyckas i rollen som ansvarig butik/lager på Alcadon har några års erfarenhet av ett serviceyrke med fokus på kundkontakt och kundrelation. Van att supportera både externt och internt. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet.

Som person är du serviceinriktad och ser lösningar framför problem med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroende och relationer. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både kunder, säljteamet och andra kollegor på kontoret och är absolut inte rädd att hugga in där det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Mölndal

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina vid frågor om tjänsten 0708 23 41 73 eller Nina@a-hub.se

Ansök nu

Butikssäljare med lageransvar till Alcadon

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 24
Är du redo för nya spännande utmaningar i ett expansivt företag?

Alcadon står inför en spännande och expansiv fas och ser en kraftigt ökad efterfrågan på sina produkter, lösningar och tjänster. De behöver de nu förstärka organisationen i region Väst med lokalisering i Göteborg. Alcadon är leverantör av infrastruktur för nätverk och sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande svensk leverantör av produkter för data- och telekommunikation i Norden.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande tjänst i en spännande bransch i ett växande företag. Du kommer att ingå i ett team i Göteborg som idag består av 8 medarbetare, alla med en gedigen erfarenhet från branschen och försäljning. Som medarbetare erbjuds du regelbundet vidareutbildningar för att du ska få rätt kompetens, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Alcadon erbjuder också ett bra pensionsavtal samt förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifterna består primärt av:

- Butiksansvar - ta hand om kunder och försäljning i butiken i Göteborg.
- Kundsupport - vägleda och supportera våra kunder vid inkommande beställningar.
- Orderhantering - webbshop, mejl och telefon.
- Lager - in och utleveranser. (hantering av truck kan förekomma)


Din profil

VI tror att du för att lyckas i rollen som ansvarig butik/lager på Alcadon har några års erfarenhet av ett serviceyrke med fokus på kundkontakt och kundrelation. Van att supportera både externt och internt. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet.

Som person är du serviceinriktad och ser lösningar framför problem med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroende och relationer. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både kunder, säljteamet och andra kollegor på kontoret och är absolut inte rädd att hugga in där det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Mölndal

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina vid frågor om tjänsten 0708 23 41 73 eller Nina@a-hub.se

Ansök nu

Interim HR deltid sökes!

Personalchef/HR-chef
Läs mer Nov 18
OM OSS

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder.

För kunds räkning söker vi nu en HR Manager Sweden som vill vara med och utveckla ett internationellt bolag på deras tillväxtresa.OM TJÄNSTEN SOM KONSULT

I rollen som HR konsult agerar du chefsstöd och arbetar brett med HR- relaterade frågor. Du kommer att ägna dig åt utvecklingsarbete inom en mängd områden, så som lön, whistleblowing, interna policys och rekryteringsprocessen. Du kommer att få arbeta med förbättringsåtgärder och rapporterar direkt till VD.

Vi SÖKER DIG SOM

Har flera års erfarenhet av liknande arbete och gärna suttit ensam på en HR avdelning. Du har ett högt driv och förmåga att på egen hand påbörja, genomföra och slutföra uppgifter. Du är trygg i dig själv samt van att arbeta självständigt då du är engagerad i dina arbetsuppgifter.

Därför söker vi dig som har:

- Högskoleutbildning inom HR eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
- Erfarenhet av att arbetat i medelstora bolag.
- Arbetat med både tjänstemän och kollektivanställda.
- Erfarenhet av kollektivavtal och samarbete med fackliga lokala klubbar.
- Obehindrat tal och skrift i svenska samt goda kunskaper i engelska.


Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka detta spännande uppdrag direkt!

ÖVRIG INFORMATION:

Start: Efter årsskiftet

Anställningsform: Konsultuppdrag/Underleverantör, 2 dagar i veckan

Plats: Göteborg

Arbetstider: Kontorstider

Ansök nu

Sales Manager till Eventbranschen

Account manager
Läs mer Nov 9
Vår kund arrangerar mässor, möten, konferenser, event och festivaler på hela den skandinaviska marknaden. Bolaget har startats av några av Sveriges mest ledande personer inom mässor och event, som lanserat hundratals nya mässor varav ett flertal idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar de hela branscher och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Här kopplas människor och företag ihop för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du vara en del av ett engagerat team och du ges möjlighet att ta mycket egna initiativ i din roll. Tillsammans med dina kollegor får du utveckla event till en ny nivå, vi är nytänkande och snabba på anamma nya trender. På plats finns redan en stor expertis som du får möjlighet vara en del av.

Vi jobbar tillsammans och värdesätter att ha roligt samtidigt som vi siktar högt. Hos oss utvecklas vi, både på ett personligt och ett professionellt plan samtidigt som vi gör skillnad.

ROLLEN

Ditt uppdrag är att sälja monterplatser till våra utställare och det är du som fyller vårt mässgolv och våra arrangemang med utställare och sponsorer. Ditt arbete blir direkt synligt på hallplanen och du är med och genomför din mässa tillsammans med alla dina kunder. Med stora möjligheter att påverka får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta försäljningsmål för helt nya mässkoncept. I din roll som Sales Manager kommer du äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och därefter uppföljning där du bygger värdefulla relationer.

Vi söker dig som:

- Är affärsdriven och trivs med offensiv försäljning
- Har erfarenhet av försäljning och mötesbokning B2B
- Trivs i såväl det fysiska mötet som det digitala mötet
- Orädd och trivs med att utmana det traditionella
- Tävlingsinriktad och älskar tävlingsmomentet
- Drivs av att kunna påverka din intäkt


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig ersättning
KONTAKT & ANSÖKAN: Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub och frågor kan ställas till nina@a-hub.se

Ansök nu

Business Manager till A Society

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 9
Trivs du i en miljö där din kreativitet får ta plats på riktigt och din ambition avgör hur långt du kan gå? Då tror vi att du kommer att trivas och hitta likasinnade i vårt hängivna team på A Society!

Vilka är vi?

A Society är den nya tidens konsultbolag på konsultmarknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Vi älskar att lära känna människor och föra ihop rätt uppdrag till rätt person. Många av våra stora kunder befinner sig inom sektorer som life science, fordon, bank & försäkring, ICT/telecom, media, offentlig sektor, handel, flyg och försvar.

Vi matchar fristående konsulter med attraktiva arbetsgivare runtom i hela världen, från Sverige till Chile. Nu växer vi i Göteborg och söker vår nästa stjärna!

Vad erbjuder vi?
I vårt sammansvetsade team får du en nyckelroll hos oss på A Society. Vi är ett bolag som ser drivkraften i varje medarbetare. Vi låter dig maximera din potential genom kontinuerligt stöd från kompetenta kollegor och engagerade ledare.

A Society består av ett genuint team som har kul tillsammans. Hos oss kommer du både att utmanas, utvecklas och skratta. Vi värderar att fira våra framgångar som vi når genom att se möjligheter. Just nu växer vi och vi gör det för att vi har modiga medarbetare. Vi vågar utmana branschen och vi är stolta över vårt erbjudande.

I rollen som Business Manager kommer du att vara ansiktet utåt gentemot våra kunder och vidareutveckla våra affärer. Du kommer att arbeta nära våra samarbetspartners för att skapa en gedigen förståelse för deras behov. Vi strävar alltid efter att matcha rätt specialister mot kommande uppdrag. Konsultrelationerna är viktiga för oss och du kommer att ansvara för att utveckla och bibehålla dessa.

Du kommer även att arbeta med kontinuerlig uppföljning gentemot våra kunder, så att vi alltid är införstådda med de möjligheter och utmaningar som våra kunder står inför. Genom din modiga relationsförsäljning vidareutvecklas affärer i vår region - ingenting är omöjligt!

Vi tror att du har tidigare erfarenhet ifrån konsult- eller bemanningsbranschen. Vi tror även att du utifrån denna erfarenhet nu känner en drivkraft till att ta din utveckling till nästa nivå i ett framåtlutat bolag. Har du i tidigare roll arbetat med kunder inom teknik, automotive eller offentlig förvaltning är det ett plus i kanten.

I rollen kommer ditt intresse för relationer och försäljning ta dig framåt. Genom struktur och hög kvalité kommer vi tillsammans gå hela vägen till toppen. Vi tror att du finner en tillfredsställelse av att hitta den perfekta matchen mellan kandidat och kund och älskar att följa upp en affär som är över förväntan. Du befinner dig i händelsernas centrum och stimuleras av rollen där dina vardagar består av olika möten: med ditt team, dina kunder, med leverantörer och konsulter.

A Society siktar högt och vi tror att du är en person som trivs i ett bolag där vi arbetar snabbt i en föränderlig kontext. Att vi anpassar oss snabbt gör att du bör trivas i en miljö där du får prioritera dina uppgifter väl för att bli så effektiv som möjligt.

För den här tjänsten är det även ett grundkrav med obehindrad svenska och engelska.

Vi kommer att tro på dig och ge dig möjlighet att ta ditt personliga driv och din ambition vidare!

Praktisk information

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Detta är en rekrytering där anställning sker direkt hos A Society.

Hoppas vi har fångat ditt intresse!

Urvalet för tjänsten sker löpande, så ansök gärna omgående.

Ansök nu

Redovisningsekonom till internationellt bolag!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 8
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och driven person som är intresserad av att ta sig an uppdraget som ekonom på ett växande internationellt bolag! På plats finns ett engagerat team i fina lokaler placerade i centrala Göteborg. Är du redo för nästa steg i din karriär?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du sköta vår löpande redovisning där dina arbetsuppgifter varierar mellan olika moment så som;

- Löpande redovisning
- Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
- Hantering moms- och skattedeklaration
- Avstämningar
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Delaktig vid årsredovisning och koncernredovisning


Samt övriga ekonomiska uppgifter som kan tillkomma.

Du kommer arbeta självständigt och rapportera till bolagets Financial Controller.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och har ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning.

- Tidigare erfarenhet av redovisning.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Säljande Verksamhetsansvarig

Account manager
Läs mer Okt 31
Vill du arbeta i ett spännande bolag med kvalité och värdefulla relationer i fokus? Trivs du i en säljande roll där du får ta stort ansvar samt vara med att påverka? Då har vi drömjobbet för just dig!

OM TJÄNSTEN

I rollen som verksamhetsansvarig kommer du att ansvara för att driva affärer hos befintliga samt nya kunder. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och bygga värdefulla relationer samt ansvara för hela säljcykeln från mötesbokning till offertskrivning. Du kommer även att ansvara för ett team av två transportledare.

VI SÖKER DIG SOM

- Brinner för försäljning och god service.
- Har erfarenhet av B2B försäljning.
- Är ihärdig och prestigelös.
- Har god kommunikation i svenska i tal och skrift.
- Har god datorvana.


Vi tror att du är en initiativtagande och ansvarstagande person som brinner för att skapa och vårda relationer. Det är av stor vikt att du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse, vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Dagtid

Plats: Göteborg

Typ av uppdrag: Direktanställning hos kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Firouzi vid frågor om tjänsten via Nina@a-hub.se.

Ansök nu

Software Engineer / Software Developer - Expression of Interest

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 31
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers.

Are you newly moved to Västra Götaland or have you lived on site for a long time? For us, it doesn't matter - we'd love to invite you to our network for Software Engineers and Software developers!

We are always interested in getting in touch with driven, ambitious and commited individuals within the Software field, and by registering your expression of interest through this ad, you become a part of our network - where you get the chance to be matched to a workplace that gives you the opportunity to take the next step in your development.

What we offer

We are working with many big actors within the Gothenburg and the Region Västra Götaland who are constantly looking for their next brilliant star within software engineering who wants to come and work with them.

Your qualifications:

- You have a Master of Science or Bachelor of Science from a relevant educational field.
- You have good knowledge in swedish or english or both, both spoken and written.


Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

We look forward to recieving you expression of interest! If we think we've found a perfect match for your profile, we will contact you!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se

Ansök nu

Administrativ Transportledare till växande bolag

Transportledare
Läs mer Okt 31
Vill du arbeta i ett spännande bolag med kvalité och värdefulla relationer i fokus? Trivs du med ansvar och är administrativt lagd? Nu söker vi för vår kunds räkning nästa stjärna inom transport.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med ett stabilt företag i tillväxt? Vi längtar efter just din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Som Transportledare är du med och planerar vår kunds dagliga uppdrag i verksamhetsområdet distribution för ca 100 bilar per dag. Arbetet innebär många kontaktytor med kunder, chaufförer, åkare och övriga trafikledare. Företagets kunder är allt från de största byggföretagen till privatpersoner.

I rollen som Transportledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ordermottagning via telefon och mail
- Transportplanering och optimering för varje fordon
- Offertarbete och lämnande av fraktpriser för antalet bilar/fordon inom området
- Prissättning och avrapportering till kund samt godkännande för fakturering

VEM ÄR DU?

Som person är du serviceinriktad och ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på dina kunders önskemål och kan leverera snabb service. Vi ser gärna att du är strukturerad, självgående samt en lösningsorienterad person. Trivs du med att vara spindeln i nätet och uppskattar att arbeta i ett högt tempo?

Då är du nog klippt och skuren som vår nästa servicestjärna med god förmåga att administrera och koordinera!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Göteborg

Anställningsform: Direktanställning hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta Nina Firouzi på Nina@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Sälj- och Marknadsassistent!

Marknadsassistent
Läs mer Okt 25
Vill du utvecklas i ett nytänkande bolag inom digital marknadsföring? Är du en nyfiken relationsskapare med en vilja att göra saker lite vassare varje dag?

Då har vi drömjobbet för just dig!

A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och driven sälj- och marknadsassistent. Vår kund erbjuder utbildning och kompetensutveckling till häftiga samarbetspartners inom regionen.

OM TJÄNSTEN

I rollen som sälj- och marknadsassistent kommer du att stå som kontaktperson och utbildningsrådgivare på företagets hemsida. Du kommer att guida och ge råd till kunder som är intresserade av bolagets innovativa tjänster. I din roll kommer du att spendera din tid med omvärldsbevakning för att hitta spännande artiklar som kan omvandlas till innehåll på företagets digitala kanaler.

VI SÖKER DIG SOM

- Brinner för försäljning och god service
- Har ett intresse för digital marknadsföring
- Har god kommunikation i svenska i tal och skrift.
- Har god datorvana


Vi tror att du trivs i en framåtlutad miljö och vill bidra till vår positiva stämning. Du tar initiativ och ser möjlighet i att du kan växa i denna roll på längre sikt.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse, vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Dagtid

Plats: Göteborg

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via Nina@a-hub.se.

Ansök nu

Elingenjör till Granitor

Elingenjör
Läs mer Okt 25
Har du en eftergymnasial utbildning inom el eller elkraft och vill ta dig an en roll där du arbetar brett med spännande uppdrag inom el/elkraft & industri? Vill du dessutom få in foten på ett ledande elteknikföretag som gör skillnad? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Som Elingenjör kommer du att få arbeta med spännande uppdrag i interna projekt eller som konsult hos våra kunder inom processindustrin med fokus på konstruktion. Granitor agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Granitor som företag erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Du erbjuds

- En bred och varierande arbetsroll
- Interna karriärvägar med stora utvecklingsmöjligheter
- Spännande projekt
- Möjlighet att arbeta remote om projektet tillåter


Arbetsuppgifter

Som elingenjör kommer du att arbeta med hela kedjan från dimensionering, konstruktion, funktionalitet och idrifttagning av el och automationsuppdrag.
Vidare kommer du att ingå i ett team bestående erfarna och kompententa kollegor där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Vi söker dig som

- Lägst har en YH-utbildning inom el/elkraft.
- Mer än 2 års erfarenhet från konstruktionsuppdrag, alternativt flera års erfarenhet som elektriker.
- Har kunskaper i CAD
- Har goda elkunskaper
- Har obehindrade kunskaper i svenska
- Har B-körkort


Det är meriterande om du:

- Har relevant arbetslivserfarenhet gärna från processindustrin
- Om du har erfarenhet från mellanspänningsanläggningar


Som person är du:

- Driven och självständig
- Van att arbeta i team och samarbeta
- Initiativtagande
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Varberg, Lysekil
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT & ANSÖKAN: Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub och frågor kan ställas till nina@a-hub.se

Ansök nu

CI-ingenjörer och Testutvecklare som brinner för automation

Systemtestare
Läs mer Okt 18
Brinner du för testutveckling eller Continuous Integration? Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som erbjuder spetskompetens i världsklass inom en handfull stora affärsområden; fordon, energi, life science och tåg? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av ledorden "varmt hjärta och skarp hjärna"? Då är det dig vi söker!

Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper sina kunder att framgångsrikt effektivisera och underlätta utvecklings- och innovationsprocessen av deras produkter. Infotiv TechDev består idag av 70 ingenjörer, där våra uppdrag täcker alla aspekter av mjukvaruutvecklingsprocessen, från koncept och design till implementation och slutverifiering. Vi är även skickliga inom närbesläktade domäner, så som hårdvaruutveckling, systemdesign, flödeskedjor (CI) och agila arbetssätt.

Nu söker vi dig som söker nya utmaningar inom testutveckling och/eller CI!

OM ROLLEN

Som konsult hos Infotiv kommer du att bli del av ett team som jobbar med testning av de viktigaste funktionerna i elsystem för eldrivna fordon. Uppdraget är att utveckla automatiserade testfall som sedan integreras i CI-kedjan. Därför söker vi nu både testutvecklare OCH dig som brinner för CI!

Techstacken består av Robot Framework, C/C#, Python och Vector CANoe, där Jenkins är ryggraden i testexekveringen. Uppdraget innefattar även interaktion med den fysiska produkten, bl a i form av mjukvaruuppdateringar och felsökning.

DU ERBJUDS

Trygghet och en arbetsplats med ett öppet och stöttande klimat där man som medarbetare aldrig är ensam. Du blir en del av ett företag som vårdar människorna som arbetar här och det finns flertalet aktiviteter att engagera sig i, både kompetensbyggande och sociala.?Infotiv erbjuder kollektivavtal, goda förmåner, friskvårdsbidrag, trygga uppdrag via sina stora kunder.

Infotiv karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Även goda utvecklingsmöjligheter är något som Infotiv erbjuder sina medarbetare. Att gå in som till exempel testutvecklare kan utveckla sig till att bland annat inom intern kompetensutveckling och projektledning, eller som Infotiv själva förklarar, utveckling inom det du själv vill.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som brinner för testautomation, programmering och CI, och tycker att test är extra intressant. Hos Infotiv kommer du att använda dina kunskaper för att hjälpa våra kunder att släppa lös sin fulla potential. Du har en vilja att applicera din expertis på nya områden, och får nu möjligheten att från början vara med och påverka hur deras resa ska se ut. Utöver detta tror vi att du...

- Har minst 1 års erfarenhet från liknande roller samt relevant universitetsutbildning.
- Är engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång.
- Andas kod och lever efter devisen “allting går att automatisera” och självklart är du även intresserad av hårdvaran som realiserar dina visioner.
- Är kreativ och nyfiken inför kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer.
- Är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds


Dina kompetenser:

- Goda programmeringskunskaper inom Python, C eller C#
- För CI: Kunskap inom automationsservrar så som Jenkins eller GitLab
- Erfarenhet av testramverk så som Robot Framework, Cucumber, PyTest eller Behave
- God svenska och engelska i tal och skrift
- God vana av Git


Meriterande är om du har erfarenhet av följande

- Erfarenhet av Linux-distributioner
- Erfarenhet av Vector CANoe/CANalyzer, dSpace
- Erfarenhet av Powershell, Bash, Groovy, YAML
- Erfarenhet av utveckling eller test inom Automotive-branschen


Känner du igen dig i detta? Då har du hittat rätt! Vi ser fram emot din ansökan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg, Västra hamngatan 8

Anställningsform: För detta uppdrag finns både möjlighet att rekryteras direkt hos Infotiv och anställas som konsult via oss.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid eventuella frågor kring tjänsten.

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Innesäljare till Travel Service

Innesäljare
Läs mer Okt 17
Är du redo för ett karriärslyft inom försäljning på en häftig arbetsplats i resebranschen?

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar mixer av tjänster som är unika för varje kund. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag. Vill du vara med och skapa kontakter som tar oss till nya höjder?

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel är nyckeln till framgång.

På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Kanske är du vår nya mästare på flipperspel eller shuffleboard? Eller så vinner du en av våra säljtävlingar och får ta del av en rolig upplevelse? Vi värnar om att fira uppnådda mål och detta är en byggsten till varför vår trivsel är hög.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning inom vår säljteknik och kunskap som gör dig säker på våra tjänster. Våra säljare vidareutvecklas löpande av en säljcoach och du får dessutom ta del av dina energigivande kollegors kunskap. Detta ger dig en god grund för att utföra dina arbetsuppgifter med stjärnglans och gör det möjligt för dig att fortsätta att utvecklas löpande.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Genom utgående samtal med våra kunder skapar du nya affärer. Genom dina träffsäkra reseanalyser lämnar kunden ditt samtal med vetenskapen av att vi kommer hitta det absolut bästa konceptet för just deras behov.

Du kommer arbeta med utgående samtal business-to-business och dina kunder kommer vara i beslutsfattande position på de bolag som du har kontakt med. Ditt arbetsverktyg är telefonen och vårt unika bokningssystem Travel Core. Dina dagar består av engagerade samtal till både nya och tidigare kunder. Du brinner för att nå dina mål och genom din säljteknik tar du dig dagligen framåt. Ditt arbete mynnar ut i nya projekt som våra projektledare sedan utformar. Dina samtal är nyckeln till att vi hittar våra nästa samarbeten!

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- För att lyckas i denna roll trivs du i en miljö med tempo och du vet att engagemang och en positiv inställning är vägen till framgång! Du trivs med att jobba mot mål - både individuella och gemensamma för teamet.

- Som säljare trivs du i att ha många kundkontakter och ser dig som kundorienterad och engagerad. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmågan att kunna hålla en säljande dialog som är professionell.

- Har du tidigare erfarenheter som säljare inom telemarketing och ser dig själv i ovan beskrivning? Då tror vi att vi har en perfekt match!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta nina@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Electrical & Electronics Engineer - Expression of interest

Elingenjör
Läs mer Okt 13
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers.

What we offer

We are working with many big actors within the Gothenburg and the Region Västra Götaland who are constantly looking for their next brilliant star in electrical & electronics engineering who wants to come and work with them.

We are always interested in getting in touch with driven, ambitious and commited individuals within the electrical & electronics engineering field. We are therefor happy to recieve your expression of interest where you tell us more about you, your expereience, what you can contribute with and where you wanna work next.

Your qualifications:

- You have a Master of Science or Bachelor of Science from a relevant educational field.
- You have good knowledge in swedish or english or both, both spoken and written.
Location: Gothenburg

We look forward to recieving you expression of interest! If we think we've found a perfect match for your profile, we will contact you!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se

Ansök nu

Grafisk Designer till snabbväxande Baldacci!

Grafisk formgivare
Läs mer Okt 12
Har du en känsla för trender och ett brinnande intresse för skönhetsbranschen?

Med varumärken som Olaplex, Björk och O&M med flera och över 8000 köpande frisörer är Baldacci nu en av de största och snabbast växande oberoende frisördistributörerna i Norden. I takt med expanderingen söker Baldacci nu sin nästa Grafiska Designer för att kommunicera bolagets visuella budskap. Är du en skicklig grafisk designer med känsla för trender som brinner för skönhetsbranschen och vill bli en del av branschens mest framgångsrika bolag? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Baldacci befinner sig på en tillväxtresa och söker nu en grafisk designer som vill kommunicera bolagets visuella budskap genom att skapa formen för produkter och digitala kanaler samt jobba vidare med bolagets grafiska profil.
I din roll som grafisk designer kommer du att ingå i marknadsteamet och få arbeta i flera olika projekt samtidigt för allt grafiskt material som skapas för bolagets varumärken både i print och digitalt. Det är en varierande tjänst där du tillsammans med marknadsteamet skapar allt från annonser, varumärkespresentationer, kampanjmaterial, webbmaterial till större produktioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom grafisk design. Du har minst två års erfarenhet som grafisk designer och ett stort intresse för färg och form. I din roll som grafisk designer är du van att ta dig an både stora och små projekt och har goda kunskaper inom kommunikation, skrift och tal. Du är lika säker i det tryckta mediets form som i det digitala och har gjort allt från webb-banners till förpackningar. Vi ser det som självklart att du är en utmärkt användare av Adobe-programmen; InDesign, Photoshop men gärna även Illustrator och någon typ av filmverktyg. Du har grundläggande kunskaper i webbdesign och kunskaper i WordPress är meriterande. Vi ser det som ett plus i kanten om du har erfarenhet och/eller intresse av foto, video och 3D-produktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en social, engagerad och driven ”doer” med förmåga att vara kreativ samt genomföra idéer till konkreta handlingar genom ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen ser vi att du behöver vara lösningsorienterad, snabblärd och trivas med ett högt tempo. Du behåller lugnet och är flexibel när det emellanåt blir ”snabba puckar”. Variation i jobbet är något som du uppskattar och du gillar att arbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en bred och varierad roll med mycket ansvar där du själv har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll och utvecklingen framåt. Du får arbeta i en kreativ och framåtlutad bransch med välkända såväl som nya varumärken. Hos oss gillar vi att jobba tillsammans och har väldigt roligt på jobbet.

Vi stortrivs på vår arbetsplats och vågar utmana varandra att bli lite vassare varje dag! Vill du vara med och utveckla bolaget till nya höjder?

Låter det här som något för dig? Vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Nya fräscha lokaler i Sisjön/ Askim.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Baldacci.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta nina@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Uthyrare till Ledande Fastighetsbolag

Uthyrare
Läs mer Okt 12
Fastighetsmarknaden, inte minst i Göteborgsregionen har rivstartat hösten! Vår kund som äger och utvecklar ca 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm, behöver nu förstärka sin uthyrningsavdelning och hoppas att just du vill vara med och bidra tillsammans med ett fantastiskt team av drivna och hjälpsamma kollegor.

Vad erbjuder vi dig?

Vår kunds största styrka är ett gäng ambitiösa, kompetenta men samtidigt avslappnade och schyssta kollegor. De är bra på det de gör och vill verkligen lyckas tillsammans med sina anställd. De vill alltid bli bättre, de vill alltid utvecklas och varje ny person som kommer hit har alla chanser att vara med och hjälpa till i detta arbete. Så letar du efter en arbetsplats där du får vara dig själv, där du har möjlighet att påverka och får frihet i ditt jobb, där du kan se resultatet av det du gör och långsiktigt bidra till att utveckla Göteborg - då ska du söka dig hit!

Vem är du som person?

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en driven och ansvarstagande person med ett genuint intresse av försäljning. Du är en god affärsmässig lagspelare som agerar med ödmjukhet, nyfikenhet, öppenhet och som bidrar med engagemang både till kunder och kollegor. Vidare har du god kunskap om hyres-fastighetsmarknaden

Vad har du för kvalifikationer?

Du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom exempelvis marknad, ekonomi eller fastighet. Du har erfarenhet från branschen eller annan bransch som inneburit goda kontaktytor mot näringslivet i Göteborg. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar manuellt B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommersiella fastigheter, försäljning eller uthyrning.

Låter det här som något för dig? Vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Nya fräscha lokaler i centrum

Anställningsform: Detta uppdrag är en konsultinhyrning på heltid och anställningen sker hos A-hub.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta nina@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Test Engineer - Expression of interest

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 29
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers.

Are you newly moved to Västra Götaland or have you lived on site for a long time? For us, it doesn't matter - we'd love to invite you to our network for Test Engineers!

We are always interested in getting in touch with driven, ambitious and commited individuals within the test engineering field, and by registering your expression of interest through this ad, you become a part of our network - where you get the chance to be matched to a workplace that gives you the opportunity to take the next step in your development.

What we offer

We are working with many big actors within the Gothenburg and the Region Västra Götaland who are constantly looking for their next brilliant star within test engineering who wants to come and work with them.

Your qualifications:

- You have a Master of Science or Bachelor of Science from a relevant educational field.
- You have good knowledge in swedish or english or both, both spoken and written.


Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

We look forward to recieving you expression of interest! If we think we've found a perfect match for your profile, we will contact you!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se

Ansök nu

Mechanical Engineer - Expression of interest

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Sep 29
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers.

We are always interested in getting in touch with driven, ambitious and commited individuals within the mechanical engineering field. We are therefor happy to recieve your expression of interest where you tell us more about you, your expereience, what you can contribute with and where you wanna work next.

What we offer

We are working with many big actors within the Gothenburg and the Region Västra Götaland who are constantly looking for their next brilliant star in mechanical engineering who wants to come and work with them.

Your qualifications:

- You have a Master of Science or Bachelor of Science from a relevant educational field.
- You have good knowledge in swedish or english or both, both spoken and written.


Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

We look forward to recieving you expression of interest! If we think we've found a perfect match for your profile, we will contact you!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se

Ansök nu

HW Electrical & Electronics Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 29
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers.

Are you newly moved to Västra Götaland or have you lived on site for a long time? For us, it doesn't matter - we'd love to invite you to our network for HW Electrical & Electronics Engineers!

We are always interested in getting in touch with driven, ambitious and commited individuals, and by registering your expression of interest through this ad, you become a part of our network - where you get the chance to be matched to a workplace that gives you the opportunity to take the next step in your development.

What we offer

We are working with many big actors within the Gothenburg and the Region Västra Götaland who are constantly looking for their next brilliant star within HW electrical & Electronics Engineering who wants to come and work with them.

Your qualifications:

- You have a Master of Science or Bachelor of Science from a relevant educational field.
- You have good knowledge in swedish or english or both, both spoken and written.


Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

We look forward to recieving you expression of interest! If we think we've found a perfect match for your profile, we will contact you!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se

Ansök nu

Elingenjör till Granitor

Elingenjör
Läs mer Sep 28
Har du en eftergymnasial utbildning inom el och vill ta dig an en roll där du arbetar brett med spännande uppdrag inom el/elkraft & industri? Vill du dessutom få in foten på ett ledande elteknikföretag som gör skillnad? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Som Elingenjör kommer du att få arbeta med spännande uppdrag i interna projekt eller som konsult hos våra kunder inom processindustrin med fokus på konstruktion. Granitor agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Granitor som företag erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Du erbjuds

- En bred och varierande arbetsroll
- Interna karriärvägar med stora utvecklingsmöjligheter
- Spännande projekt


Arbetsuppgifter

Som elingenjör kommer du att arbeta med hela kedjan från dimensionering, konstruktion, funktionalitet och idrifttagning av el och automationsuppdrag.
Vidare kommer du att ingå i ett team bestående erfarna och kompententa kollegor där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Vi söker dig som

- Lägst har en YH-utbildning inom el/elkraft.
- Mer än 2 års erfarenhet från konstruktionsuppdrag
- Har kunskaper i CAD
- Har goda elkunskaper
- Har obehindrade kunskaper i svenska
- Har B-körkort


Det är meriterande om du:

- Har relevant arbetslivserfarenhet gärna från processindustrin
- Om du har erfarenhet från mellanspänningsanläggningar


Som person är du:

- Driven och självständig
- Van att arbeta i team och samarbeta
- Initiativtagande
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT & ANSÖKAN: Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub och frågor kan ställas till nina@a-hub.se

Ansök nu

Business Developer till Alfasoft!

Account manager
Läs mer Sep 27
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat säljteam som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Vi erbjuder möjlighet att växa i din roll och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du att ha säljansvar och utveckla kunder inom vår portfölj av mjukvaruprogram som riktar sig mot laboratorium. Genom god dialog med befintliga kunder kommer du utöka våra samarbeten och generera nya affärer.

Tjänsten inkluderar arbete med försäljning mot nya kunder, genom genomarbetade marknadsaktiviteter. Du kommer att bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter och arbeta med inköp för dina områden. Dina möten med intressenter hos våra kunder sker via digitala möten, telefon och fysiska besök.

VI SÖKER DIG SOM
- Trivs när du får skapa nya relationer och är duktig på att vårda befintliga.

- Har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn.

- Har ett intresse för försäljning mot B2B.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt där du själv styr ditt arbete.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning av mjukvara eller IT-lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Test Engineer to a global environment

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 20
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of our customer, we are now looking for a Test Engineer.

What we offer
We are offering an opportunity to work in an exciting, global environment which provides a big opportunity to develop both professionally and personally. You will be part of an organization that develops and delivers cutting edge solutions and services of the future. Our working environment and company culture is welcoming, creative, engaging and inspiring and we foster teamwork, work life balance, diversity and sustainability.

About the position

The main responsibility in our teams are to meet our customer’s expectations on quality, fuel consumption and to comply with emission legislation. This is done by verifying and validating that the developed fulfills the requirements. As a Test Engineer you will be an important contributor in engine development.

In our team it is important to have good collaboration with our colleagues from design teams to workshop and test operators. Our daily work is an exciting mix of time spent in engine laboratory, data analysis, inspection of engine parts, creative meetings and present results.

You will get the opportunity to follow verification from early prototype to production engines, on all our Heavy Duty Engine range in our test cell. We plan our work according to agile principles, simplification. You are encouraged to take on tasks of your own as soon as possible, with support from experienced colleagues.

We strive to have an open and honest environment within the teams, where it is easy to ask each other for support when needed. The tasks can be either part of a larger long term project or short tasks to improve products currently in production.

Your personal profile

We are looking for a person with a positive mindset and the ability to interact and cooperate effectively. In this position you need to be structured and have an eye for details. Someone who has a drive to deliver results and who is interested in improving work methods will be greatly appreciated.

Qualifications
You have a Master of Science or similar technical education
Education and/or experience of combustion engines and exhaust after treatment
Several experience from planning, running, evaluate and document durability test
Fluent in English, written and spoken
License for truck (C/CE) is a merit but not a demand

Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se or Nina Firouzi at nina@a-hub.se

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

HW Electrical & Electronics Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 20
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of our customer, we are now looking for a HW Electrical & Electronics Engineer.

What we offer
We are offering an opportunity to work in an exciting, global environment which provides a big opportunity to develop both professionally and personally. You will be part of an organization that develops and delivers cutting edge solutions and services of the future. Our working environment and company culture is welcoming, creative, engaging and inspiring and we foster teamwork, work life balance, diversity and sustainability.

About the position

As an HW Electrical & Eletronics Engineer your responsibilities will include...

- Putting requirements on the components towards the supplier.
- Interact with the supplier and manage the work distribution.
- Having the operational responsibility in the relationship with the supplier.
- Being responsible for recommending the supplier.
- Evaluating new components and select the internal component.
- Secure cross-functional and business anchoring and manage a large set of complex components.
- Lead a pool of engineers working in its Technical Area, coaching them within its technical expertise domain.
- Deliver & execute a Product Strategy Roadmap of the area for a large set of more complex components.


Your profile

- You have a University degree within a relevant field.
- Working experience from similar positions.
- Good knowledge in English (both spoken and written)


Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se or Nina Firouzi at nina@a-hub.se

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Continental Material Planner

Materialplanerare
Läs mer Sep 20
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the industry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of our customer, we are now looking for a Continental Material Planner.

What we offer
In our team we truly believe that a supportive environment, curiosity and team effort gives you a passion for what you do. And when you have that passion, our customers will notice.

We are on a fantastic journey where we explore new technologies and solutions with the aim to develop future competitive differentiators for the our Group. You will play an important role in creating the supply chain of the future.
This is a great time to join us as the cooperative environment and explorative mindset that we have in our organization is quite unique.

We offer you a position where you will get an excellent opportunity to build a broad international network both internally and externally.

About the position
The Continental Material Planner (CMP) has a continental responsibility for a portfolio of suppliers delivering to the central warehouses in Gent and Lyon. The CMP has the overall responsibility of the relationship with the supplier of an assortment. The work is done in close cooperation with the Truck brands and other Business Areas, Demand/Inventory planning and the suppliers.

Core Responsibilities

Parts availability at central warehouses
Supplier delivery performance
Backorder recovery
Supplier development
Escalation of suppliers
Responsible for executing and actively participate in improving the material planning process.

Who are you?

We believe that you take on any challenge with a positive mindset and a smile. You like to take the ownership and feel responsibility for the market where you serve our Customers. You are also great at communicating and collaborating to reach the goals you set up, whether it’s internally in our team or with your colleague on the other side of the planet.

On top of that we also imagine that you are passionate about trying new things and are always looking to expand your knowledge. We don’t think that you are an expert in all the technical aspects of the job we do, but you have the real will and mindset to explore, learn and develop.

Your background and key competencies
University degree or working experience within Logistics/Supply Chain
Good knowledge in the complete supply chain from Customer to Supplier
Experience in stock management systems, SAP preferred.
Problem Solving Methodology experience
Skilled in data analytics
Experience or interest in learning coding using Python, R, , java
Experience or strong curiosity for BI tools (Qlikview & Power BI)
Strong written and verbal communication skills
Good negotiation skills
English, fluently spoken and written. Additional languages are considered as a merit
Action driven and efficient with a great personal drive.
You are not afraid to pick up the phone and challenge suppliers and other stakeholders and like to work towards set targets in an international environment.

Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

Do you think this sounds like an interesting opportunity? Don't hesitate to apply today!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.se or Nina Firouzi at nina@a-hub.se

Ansök nu

Mechanical Engineer to a global environment

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Sep 15
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the nidustry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of our customer, we are now looking for a Mechanical Engineer.

What we offer
We are offering an opportunity to work in an exciting, global environment which provides a big opportunity to develop both professionally and personally. You will be part of an organization that develops and delivers cutting edge solutions and services of the future. Our working environment and company culture is welcoming, creative, engaging and inspiring and we foster teamwork, work life balance, diversity and sustainability.

About the position

As a Mechanical Engineer you will...

- Have operational responsibility for a component or sub-module delivery.
- Drive the work from an operational perspective.
- Have a capacity to work individually or with a small team actively to secure the deliverables.
- Lead mechanical design engineering activities in a particular area. Play an active role in the delivery.
- Integrate deliveries from others and secure quality and readiness before release. Spread knowledge and develop competence within the team


As a Mechanical Engineer you will work closely together with a Lead engineer in a team and mainly perform CAD-design work in cooperation with the lead engineer.

Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

Do you think this sounds like an interesting opportunity? Don't hesitate to apply today!

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.e

Ansök nu

Innesäljare till Travel Service

Affärsresesäljare
Läs mer Sep 15
Är du redo för ett karriärslyft inom försäljning på en häftig arbetsplats i resebranschen?

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar mixer av tjänster som är unika för varje kund. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag. Vill du vara med och skapa kontakter som tar oss till nya höjder?

Du erbjuds:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel är nyckeln till framgång.

På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Kanske är du vår nya mästare på flipperspel eller shuffleboard? Eller så vinner du en av våra säljtävlingar och får ta del av en rolig upplevelse? Vi värnar om att fira uppnådda mål och detta är en byggsten till varför vår trivsel är hög.

Anställningen inleds med en introduktion och utbildning inom vår säljteknik och kunskap som gör dig säker på våra tjänster. Våra säljare vidareutvecklas löpande av en säljcoach och du får dessutom ta del av dina energigivande kollegors kunskap. Detta ger dig en god grund för att utföra dina arbetsuppgifter med stjärnglans och gör det möjligt för dig att fortsätta att utvecklas löpande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Genom lyhörda samtal med våra kunder skapar du nya affärer. Genom dina träffsäkra reseanalyser lämnar kunden ditt samtal med vetenskapen av att vi kommer hitta det absolut bästa konceptet för just deras behov.

Du kommer arbeta business-to-business och dina kunder kommer vara i beslutsfattande position på de bolag som du har kontakt med. Ditt arbetsverktyg är telefonen och vårt unika bokningssystem Travel Core. Dina dagar består av engagerade samtal till både nya och tidigare kunder. Du brinner för att nå dina mål och genom din säljteknik tar du dig dagligen framåt. Ditt arbete mynnar ut i nya projekt som våra projektledare sedan utformar. Dina samtal är nyckeln till att vi hittar våra nästa samarbeten!

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- För att lyckas i denna roll trivs du i en miljö med tempo och du vet att engagemang och en positiv inställning är vägen till framgång! Du trivs med att jobba mot mål - både individuella och gemensamma för teamet.

- Som säljare trivs du i att ha många kundkontakter och ser dig som kundorienterad och engagerad. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmågan att kunna hålla en säljande dialog som är professionell.

- Har du tidigare erfarenheter som säljare inom telemarketing och ser dig själv i ovan beskrivning? Då tror vi att vi har en perfekt match!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Warehouse Manager till världsledande aktör!

Lagerchef
Läs mer Sep 13
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder.

För kunds räkning söker vi nu en lagerchef som vill vara med och och utveckla, optimera och driva deras nyinvigda lager på Hisingen.

Tillväxt är ett av våra viktigaste affärsmål. Vi kan bara nå målen genom utveckling av vår gemensamma talang. Vi erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med oss?

VÅR KUND

Vår kund är specialist på och världsledande inom tåliga golvlösningar. Koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, designade och ekologiskt hållbara lösningar för golv och kompletterande beläggningar för interiören. Som ledande tillverkare av vinylgolv är de väletablerade i över 100 länder och de utvecklar ständigt sin verksamhet på nya marknader. Vår kund är stolt över att vara en miljövänlig golvtillverkare. Alla deras produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO 14001 och de har högsta möjliga standard för miljökvalitet.

VAD VI ERBJUDER

Vår kund erbjuder en arbetsplats där man som medarbetare är med och gör skillnad. De ser medarbetarna som sin viktigaste resurs, och är därför måna om att alla ska trivas på sin arbetsplats. De ser sina anställda som en mycket viktig del av hur de upplevs som varumärke. De erbjuder en arbetsplats med hängivna kollegor, goda karriärmöjligheter och fantastiska chanser att utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som lagerchef ansvarar du för att driva och utveckla lager och logistik på anläggningen vilket innefattar allt från varubeställningar till leveranser och löpande kundkontakter samt personalansvar för 8 personer.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som lagerchef behöver du vara en god och drivande ledare med hög servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och/eller kunskap inom logistik och/eller transport. Har du dessutom ledarerfarenhet ser vi det som meriterande. Du bör ha en vilja att jobba med ständigt förbättringsarbete och vara handlingskraftig med god kommunikation.

Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta inom en global samt har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

ÖVRIGT

Start: Efter överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Plats: Hisingen, Göteborg.

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Urvalet sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, hör av dig till Saga Wester på saga@a-hub.se eller Maja Wikemark på maja@a-hub.se

Ansök nu

Testutvecklare som brinner för automation!

Systemtestare
Läs mer Sep 23
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som erbjuder spetskompetens i världsklass inom en handfull stora affärsområden; fordon, energi, life science och tåg? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av ledorden "varmt hjärta och skarp hjärna"? Då kan det vara dig vi söker!

Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper sina kunder att framgångsrikt effektivisera och underlätta utvecklings- och innovationsprocessen av deras produkter. Infotiv TechDev består idag av 70 ingenjörer, där våra uppdrag täcker alla aspekter av mjukvaruutvecklingsprocessen, från koncept och design till implementation och slutverifiering. Vi är även skickliga inom närbesläktade domäner, så som hårdvaruutveckling, systemdesign, flödeskedjor (CI) och agila arbetssätt.

Nu söker vi dig som söker nya utmaningar inom testutveckling och/eller CI!

DU ERBJUDS

Trygghet och en arbetsplats med ett öppet och stöttande klimat där man som medarbetare aldrig är ensam. Du blir en del av ett företag som vårdar människorna som arbetar här och det finns flertalet aktiviteter att engagera sig i, både kompetensbyggande och sociala.?Infotiv erbjuder kollektivavtal, goda förmåner, friskvårdsbidrag, trygga uppdrag via sina stora kunder. Infotiv karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Även goda utvecklingsmöjligheter är något som Infotiv erbjuder sina medarbetare. Att gå in som till exempel testutvecklare kan utveckla sig till att bland annat inom intern kompetensutveckling och projektledning, eller som Infotiv själva förklarar, utveckling inom det du själv vill. Vet du inte riktigt vilken del du vill arbeta med eller vilket språk du helst vill jobba i? Som medarbetare hos Infotiv finns det möjlighet att testa, och testa igen på nytt.

OM ROLLEN

Som konsult hos Infotiv kommer du att bli del av ett team som jobbar med testning av de viktigaste funktionerna i elsystem för eldrivna fordon. Uppdraget är att utveckla automatiserade testfall som sedan integreras i CI-kedjan. Techstacken består av Robot Framework, C/C#, Python och Vector CANoe, där Jenkins är ryggraden i testexekveringen. Uppdraget innefattar även interaktion med den fysiska produkten, bl a i form av mjukvaruuppdateringar och felsökning.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som brinner för testautomation, programmering och CI, och tycker att test är extra intressant. Hos Infotiv kommer du att använda dina kunskaper för att hjälpa våra kunder att släppa lös sin fulla potential. Du har en vilja att applicera din expertis på nya områden, och får nu möjligheten att från början vara med och påverka hur deras resa ska se ut. Och...

- Du har minst 1 års erfarenhet från liknande roller samt relevant universitetsutbildning.
- Du är engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång.
- Du andas kod och lever efter devisen “allting går att automatisera” och självklart är du även intresserad av hårdvaran som realiserar dina visioner.
- Du är kreativ och nyfiken inför kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer.
- Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds


Dina kompetenser:

- Goda programmeringskunskaper inom Python, C eller C#
- Mycket goda kunskaper inom automationsservrar som Jenkins eller GitLab
- Erfarenhet av testramverk som Robot Framework, Cucumber, PyTest eller Behave
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
- God vana av Git


Meriterande är om du har erfarenhet av följande

- Erfarenhet av Linux-distributioner
- Erfarenhet av Vector CANoe/CANalyzer, dSpace
- Erfarenhet av Powershell, Bash, Groovy, YAML
- Erfarenhet av utveckling eller test inom Automotive-branschen


Känner du igen dig i detta? Då har du hittat rätt! Vi ser fram emot din ansökan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Västra hamngatan 8

Anställningsform: För detta uppdrag finns både möjlighet att rekryteras direkt hos Infotiv och anställas som konsult via oss.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid eventuella frågor kring tjänsten.

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Är du en Testutvecklare eller CI-Ingenjör som brinner för automation? Se...

Systemtestare
Läs mer Sep 13
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som erbjuder spetskompetens i världsklass inom en handfull stora affärsområden; fordon, energi, life science och tåg? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av ledorden "varmt hjärta och skarp hjärna"? Då kan det vara dig vi söker!

Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper sina kunder att framgångsrikt effektivisera och underlätta utvecklings- och innovationsprocessen av deras produkter. Infotiv TechDev består idag av 70 ingenjörer, där våra uppdrag täcker alla aspekter av mjukvaruutvecklingsprocessen, från koncept och design till implementation och slutverifiering. Vi är även skickliga inom närbesläktade domäner, så som hårdvaruutveckling, systemdesign, flödeskedjor (CI) och agila arbetssätt.

DU ERBJUDS

Trygghet och en arbetsplats med ett öppet och stöttande klimat där man som medarbetare aldrig är ensam. Du blir en del av ett företag som vårdar människorna som arbetar här och det finns flertalet aktiviteter att engagera sig i, både kompetensbyggande och sociala.?Infotiv erbjuder kollektivavtal, goda förmåner, friskvårdsbidrag, trygga uppdrag via sina stora kunder. Infotiv karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär, vilket gör att din närmaste chef har stora möjligheter att själv bestämma. Även goda utvecklingsmöjligheter är något som Infotiv erbjuder sina medarbetare. Att gå in som till exempel testutvecklare kan utveckla sig till att bland annat inom intern kompetensutveckling och projektledning, eller som Infotiv själva förklarar, utveckling inom det du själv vill. Vet du inte riktigt vilken del du vill arbeta med eller vilket språk du helst vill jobba i? Som medarbetare hos Infotiv finns det möjlighet att testa, och testa igen på nytt.

Nu söker vi både en CI-Ingenjör och två testutvecklare, alternativt dig som har erfarenhet av både och! Vi söker dig som brinner för testautomation, programmering och CI, och tycker att test är extra intressant. Hos Infotiv kommer du att använda dina kunskaper för att hjälpa våra kunder att släppa lös sin fulla potential. Du har en vilja att applicera din expertis på nya områden, och får nu möjligheten att från början vara med och påverka hur deras resa ska se ut.

OM ROLLERNA

Som konsult hos Infotiv kommer du att bli del av ett team som jobbar med testning av de viktigaste funktionerna i elsystem för eldrivna fordon. Uppdraget är att utveckla automatiserade testfall som sedan integreras i CI-kedjan. Techstacken består av Robot Framework, C/C#, Python och Vector CANoe, där Jenkins är ryggraden i testexekveringen. Uppdraget innefattar även interaktion med den fysiska produkten, bl a i form av mjukvaruuppdateringar och felsökning. Rollerna vi söker just nu är:

CI-ingenjör:

Du brinner för CI och vill vara med och sätta upp Jenkins och automatisera bash script. Du kommer bygga flödet för olika typer av mjukvaruutveckling och stötta mjukvaruutvecklaren. Här är god erfarenhet av CI, Jenkins och GitLab viktigt. Du behöver ha erfarenhet av något programmeringsspråk, förslagsvis Python, men du behöver inte vara en stjärna på programmering, utan snarare vara van med verktygen och vilja jobba med CI.

Testutvecklare:

Du har god vana av C/C#, VectorCANoe och CANalyzer. Vi ser gärna att du är duktig på programmering och att du vill testa den kod någon annan skrivit. Det kan även dyka upp tillfällen när du testar din egen kod. I denna roll kommer du först och främst arbeta med testning inom fordon.

Testutvecklare:

Du har god vana av Robot Framework och Python. Denna roll är lite bredare och du kommer kunna arbeta lite mer nischat mot kommunikation. Det kan handla om att du bygger back-end för att någon annan ska kunna testa något, IOS-appar, eller med olika typer av molnbaserad kommunikation.

Som testutvecklare på Infotiv är syftet med utvecklingen att utveckla koder som kan testa mjukvara.

För samtliga roller söker vi dig som:

- Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång.
- Du har minst 1,5 års erfarenhet från liknande roller samt relevant universitetsutbildning.
- Du andas kod och lever efter devisen “allting går att automatisera” och självklart är du även intresserad av hårdvaran som realiserar dina visioner.
- Du är kreativ och nyfiken inför kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer.
- Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds


Sammanfattnings vid är det meriterande om du har någon eller några av följande:

- Goda programmeringskunskaper inom Python, C eller C#
- Mycket goda kunskaper inom automationsservrar som Jenkins eller GitLab
- Erfarenhet av testramverk som Robot Framework, Cucumber, PyTest eller Behave
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
- God vana av Git


- Erfarenhet av Linux-distributioner
- Erfarenhet av Vector CANoe/CANalyzer, dSpace
- Erfarenhet av Powershell, Bash, Groovy, YAML
- Erfarenhet av utveckling eller test inom Automotive-branschen


Känner du igen dig i någon av dessa profiler? Eller kanske känner du igen dig i alla tre? Då har du hittat rätt! Vi ser fram emot din ansökan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Västra hamngatan 8

Anställningsform: För detta uppdrag finns både möjlighet att rekryteras direkt hos Infotiv och anställas som konsult via oss.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid eventuella frågor kring tjänsten.

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Nyfiken Customer supportstjärna!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 9
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Vill du arbeta i en global koncern med kvalité och service i fokus? Trivs du med ansvar och uppskattar variation? Nu söker vår kund sin nästa stjärna inom kundservice till deras kompetenta och hängivna team. Vär kund är specialist på och världsledande inom tåliga golvlösningar. Koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, designade och ekologiskt hållbara lösningar för golv och kompletterande beläggningar för interiören. Som ledande tillverkare av vinylgolv är de väletablerade i över 100 länder och de utvecklar ständigt sin verksamhet på nya marknader. Vår kund är stolt över att vara en miljövänlig golvtillverkare.

Tillväxt är ett av vår kunds viktigaste affärsmål. De erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med ett bolag i ständig utveckling? Vi längtar efter just din ansökan!

DU ERBJUDS

- Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder en stimulerande, trygg och säker arbetsmiljö. Vi vill att våra kollegor ska vara branschens mest kompetenta och pålitliga samarbetspartners med fokus på utveckling.
- Att få verka i ett kompetent kundserviceteam med högt tempo, härlig stämning och varierande vardag.
- Du får vara med på resan att implementera ett nytt affärssystem och bygga upp nytänkande rutiner för det.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Som kundservicemedarbetare är du vårt ansikte utåt och hanterar kundkontakter via både telefon och mail.
- I rollen ingår även flera administrativa uppgifter, bland annat orderläggning, transport/godsförfrågningar och registrering av reklamationsärenden.
- Du får även möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare i teamet vara delaktig i olika förbättringsprojekt.


VI SÖKER DIG SOM HAR

- Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservicefunktion.
- Goda kunskaper i Officepaketet (word/excel) och meriterande med erfarenhet av vårt affärssystem SAP.
- Goda professionella kunskaper i såväl svenska som engelska.


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR

- Förändringsbenägen. Du är mottaglig och öppen för förändring. Du anpassar dig enkelt till nya situationer och visar vilja till att vara flexibel för att effektivt kunna hantera förändringar.
- Lättlärd. Ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på andras behov och önskemål.
- Nyfiken. Du söker aktivt efter sätt att samla värdefull insikt, förstå andras perspektiv och överväga hur ny information kan integreras med det egna tankesättet.
- Serviceinriktad. Du är ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på andras behov och önskemål och leverera snabbt service på en förväntad nivå.


Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande och intervjuer sker löpande, så ansök gärna redan idag.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Torslanda, Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta maja@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

System Design Engineer

Systemdesigner
Läs mer Sep 8
A-Hub's vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the nidustry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of our customer we are now looking for a System Design Engineer.

As a System DEsign Engineer you will...

- Have operational responsibility for the team delivery.
- Deliver according to defined methods, expected inputs and outputs.
- Lead system engineering in a technical team and play an active role in the delivery.
- Drive the work from an operational and short-term perspective and integrate deliveries from others.
- Responsibility for securing quality and readiness before release.
- Participate in specification implementation and verification loops to secure system aspects of the solution.
- Secure that system and non-functional requirements are correctly implemented. Implement system architecture strategies and roadmaps up to the delivery in the end product.
- Lead concept investigations with teams.
- Steer exploration of alternatives to establish a system level concept together with teams.
- Actively support product manager in clarifying needs of capabilities/enablers and breaking down those to features/enablers.


Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.e

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Are you our next Mood Manager?

Administrativ assistent
Läs mer Sep 8
A-Hubs vision is to be the source and network of ambition itself. We want to change the nidustry and bring ambitious people faster, easier and fairer to their dream jobs through a more digital process that makes it possible to maintain the highest quality to totally flexible arrangements for our customers. On behalf of the customer, we are now looking for a Mood Manager.

About the position

The mood manager is key for the company culture. We look for a person with a lot of heart, creativity and exceptional service mindset. Someone that understands the importance of a great company culture and wants to contribute to a better workplace.

The job will cover a large variety of areas so attitude, ability to predict and willingness to take on all kind of tasks will be crucial to succeed in this position.

The following responsibility areas are included
Nurture the company culture by creating and coordinating group activities, in-office benefits, events, meetings, games, always with the sustainability perspective in mind

Ensure a welcoming and purposeful office and working environment by being the first point of contact and management of any office related task including property management, meeting rooms, workplaces, IT equipment, cleaning, deliveries, signage and other in line with our procedures

Manage training and coordination of security procedures for the staff and the facility at Lindholmspiren

Develop budget and follow-up on costs for offices at Lindholmspiren, mood managing activities and other central costs.
Assist in the coordination, planning, and execution of internal and external events.

Your profile
5+ years' experience from office work preferably as assistant, admin or project leader
A passion for making workplaces operate seamlessly, and delivering an amazing service experience to employees.
Positive attitude and a willingness to work with all sorts of tasks with a variety of complexity from fairly easy tasks to more complex ones, capability to solve problems related to IT equipment is an advantage
A “can do” attitude and ability to think outside the box when challenges arise
Experience from budget management and follow up
Good collaboration and communication skills when interacting with all kinds of people
Good knowledge in English (both spoken and written)
Very good PC proficiency including Microsoft Excel, Word and PowerPoint EBD and SAP
Post high school education required. University studies is a plus. Or a combination of education, training and experience that provides the required knowledge skills and abilities.

What we offer
We are offering an opportunity to work in an exciting, global environment which provides a big opportunity to develop both professionally and personally. You will be part of an organization that develops and delivers cutting edge solutions and services of the future. Our working environment and company culture is welcoming, creative, engaging and inspiring and we foster teamwork, work life balance, diversity and sustainability.

Start: As soon as possible

Employment type: Consultant through A-Hub.

Location: Gothenburg

For any questions about the position, please contact Saga Wester at saga@a-hub.e

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

IT-ansvarig till Scanjet Marine & Systems

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Aug 26
Ser du dig i framtiden hos ett bolag där ditt initiativtagande och driv kan ta plats och göra skillnad? Scanjet Marine & Systems ser fram emot att välkomna en kollega i rollen som IT-ansvarig!

Med 50 års erfarenhet är svenskägda Scanjet Marine & Systems ett världsledande och innovativt företag som tillverkar och distribuerar produkter för Marina och Industriella applikationer. Genom vårt huvudkontor i Sverige och med anläggningar i hela världen är vi leverantörer av intelligenta tankhanteringsprodukter och det unika ITAMA-systemet för alla marina och offshoreapplikationer.

Om tjänsten:

Som IT-ansvarig för Scanjet Marine & Systems har du ett nära samarbete med företagets ledning och ansvarar för drift, support och förvaltning av företagets IT-miljö. Den dagliga driften/supporten sköts av en extern samarbetspartner, där din uppgift blir att synkronisera och övervaka. I denna roll är du också kontaktperson och sammanlänkande för andra viktiga IT-funktioner såsom ERP, CRM, PDM, CAD, CAM samt ett antal egenutvecklade program.

Dina arbetsuppgifter innefattar även:

- Att leda, styra och delta i det dagliga arbetet på IT-avdelningen där du och en kollega ingår.
- Ta fram underlag till ledningen för att besluta om framtida IT-inriktning och IT-upphandlingar.
- Vara behjälplig vid olika typer av IT-projekt inom Scanjet-gruppen, såsom implementering av Monitor, CRM, Scanjet Register m.m.
- Leda utvecklingsarbetet av våra egna system i samråd med de olika processägarna.
- Ansvara för dokumentation och hantering av risker relaterat till IT-tjänster.
- Ansvara för förändringar och implementering av företagets IT-Policy.
- Behjälplig i budgetprocessen för IT-området och processägare för IT-processen.


Vem är du?

För den här tjänsten sätter vi stort värde vid dina personliga egenskaper, och vi tror att du är en person som skulle beskriva dig som driven och självständig. Du arbetar strukturerat med god planeringsförmåga och tycker om nya utmaningar.

Vi tror att du:

- Har erfarenhet av IT-drift sedan tidigare och förstår ett modernt företags IT-behov.

- Har goda kunskaper i engelska, då många av våra systerbolag i koncernen finns utomlands.

Har du kunskap inom programmering, och något ERP-system är det meriterande.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Hos oss kommer du få möjlighet att påverka ett växande bolag genom kontaktytor både nationellt och internationellt. Bolaget har höga ambitioner och våra beslutsvägar är korta.

Vår kultur är inbjudande och familjär och du kommer i denna roll få möjligheten att interagera med flertalet utav våra kompetenta kollegor i olika team. Vi prioriterar våra medarbetare och tycker det är viktigt att erbjuda personlig och professionell utveckling. Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Placering är antingen Sjöbo eller Göteborg, med möjlighet till hybrid remote. Resor kan förekomma.

Anställningsform:

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundansvarig Säljare inom elbilsladdning till Eways, Göteborg

Utesäljare
Läs mer Sep 8
Eways är en ledande laddoperatör som gör det lätt att köra elbil. De är rikstäckande genom sina 14 kontor runtom i landet, och dem växer snabbt!
Eways etablerar laddplatser och sköter därefter drift av ebilsladdning med innovativa digitala tjänster. De hjälper samhället med omställningen från fossila bilar till elbilar och har förmånen att samarbeta med många fina kunder över hela landet. Nu söker Eways en Kundansvarig säljare för region Väst med placering i Göteborg.

Eways är i en mycket expansiv fas och har för avsikt att börsnoteras inom ett år. Här arbetar man passionerat med elbilsladdning och ett högt tempo utlovas. I Team Eways får du möjlighet att vara med och bygga framtidens mobilitet och samtidigt göra en hållbar satsning för samhället. Eways har en unik scale-up miljö som de tillsammans bygger med stolthet.

Läs gärna mer om Eways och deras framgångsrika och hållbara arbete här (https://www.eways.se/).

Eways erbjuder bland annat:

En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande greentech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.

I Team Eways arbetar man genom scale-up-modellen vilket är lärorikt och utvecklar kompetenser på många plan.

Du får en bra möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du aktivt är med och bygger framtidens mobilitet.

Eways har en positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.

Här ges du möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. Eways växer snabbt, därmed är ledaregenskaper och ambitioner något vi ser mycket positivt på.

Fast och resultatbaserad lön tillsammans med sedvanliga förmåner.

Eways förmånsbilar är givetvis elbilar.

Varför rollen som Kundansvarig säljare på Eways är för dig:

Ja, det här är rollen för dig som vill vara med och tillsammans med dina kollegor lägga grunden för Eways fortsatta tillväxt. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och i den här rollen är du med och bidrar på resan mot"El åt alla bilar”.

För att skapa nya, långsiktiga kundsamarbeten så innebär rollen att identifiera och söka upp nya, samt befintliga kunder. Det här är en nätverkande och rådgivande roll där fokus är riktat mot B2B och din dialog primärt förs med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Rollen ger dig ett helhetsgrepp över processen; att identifiera var behoven finns och att föreslå en genomtänkt laddlösning som gör att affären drivs i hamn. Därefter görs en noggrann överlämning till en teknisk projektledare som omsätter affären till verklighet.

Som kundansvarig hos Eways kommer du bland annat att:

- Etablera kontakt och teckna avtal med privata och offentliga kunder.

- Prospektering av nya kunder samt uppföljning av befintliga

- Nära samarbete med Teknisk Projektledare

- Hantera och bevaka orderunderlag

- Bidra och stötta inom teamet

- Utarbeta personliga mål och aktiviteter tillsammans med din regionchef

Vad du bör ha med dig in i rollen på Eways:

Är du fortfarande med oss? Då tycker du sannolikt också att hållbarhet, elektrifiering av fordon och försäljning är viktigt, intressant och tilltalande. Utöver det ser vi att du har framgångsrik erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling eller motsvarande. Du har med fördel en bakgrund inom fastighetsbranschen, fordonsbranschen, fiber/nätverk eller annan lösningsbaserad försäljning. Det gör att du tar med dig ett kunnande inom projekt/entreprenad tillsammans med ett stort kontaktnät för just den typ av kundgrupp Eways hjälper.

Vi tror också att du:

- Har erfarenhet av att arbeta i liknande roller inom försäljning

- God vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.

- Har ett tekniskt intresse (stort plus), gärna med det hållbara i fokus

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

- Du har körkort och i din roll ingår planerade resor, ibland med övernattningPersonliga kompetenser

Det som utmärker dig som person kommer att ta stor plats i den här rekryteringen. Vi tror att du kommer att trivas hos Eways, samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen, om du känner igen dig i (och blir tilltalad av) följande egenskaper:

- Förtroendeingivande - Med din förmåga att lyssna in och bilda dig en förståelse för dina kunder, skapar du ett starkt förtroende i dina kundrelationer.

- Initiativtagande - Du är duktig på att identifiera en insats som kan ha stor påverkan för ditt arbete, som du samtidigt har förmågan att agera på.

- Serviceinriktad: Du är uppmärksam på andras behov, du håller en positiv attityd och levererar service på en hög nivå.

- Resultatorienterad: du vågar sätta upp utmanande mål och du arbetar aktivt mot att uppfylla eller överträffa dessa.

- Samarbetsförmåga: Du är uppmärksam, prestigelös och hjälpsam inom ditt team och utanför. Du motiveras av samhörighet och känslan av att sträva åt samma håll.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Plats: Göteborg och Halland

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Eways.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Affärsområdeschef & Partner inom engineering!

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 17
Vill du vara med och leda som partner i ett rekrytering/bemanningsbolag? Då är detta en fantastiskt rolig möjlighet. Vi söker nu efter en kollega som vill leda verksamheten mot vår ingenjörs och tekniksatsning i Västsverige.

För att möta den enorma efterfrågan på nytänk och flexibilitet satsar vi på en snabb expansion genom utbyggnad av ett, för branschen, unikt koncept med fokus på den lokala närvaron.

Nu när du läst detta, rimmar detta med en arbetsplats du vill vara en del av? Vill du också vara med och påverka, sätta din lokala prägel på företagandet. Brinner du för människor, affärer, relationer och få utveckla dig själv! Har du en vilja att få förverkliga dig själv och få utlopp för din kreativitet?

VI SÖKER DIG SOM;

Vi söker dig som brinner för vår bransch och har en passion för att bygga relationer med kunder och kandidater

- Har erfarenhet från rekrytering/konsultbranschen inom ingenjörs/teknik delen

- Duktig på att bygga förtroendegivande relationer

- En önskan om att få vara med och påverka utvecklingen av ett bolag

- Drivs av att göra affärer och skapa resultat tillsammans

VI GER DIG;

Stöd, struktur och ett växande - starkt varumärke att bygga dina drömmar på! Riktigt härliga kollegor som tillsammans skapar arbetsglädje varje dag. Att jobba hos A-hub innebär både frihet och möjligheter, här får du chansen att utnyttja din fulla potential.

Vår vision är att göra det enkelt för ambitiösa människor att ta nästa kliv i karriären och på riktigt vara med och ta del av framgångarna tillsammans.

Vi tror på kraften i entreprenörskapet och den lokala kännedomen/nätverkandet!

ANSÖKAN;

Är du nyfiken på att höra mer? Kontakta grundarna för A-hub Väst John Andersson john@a-hub.se Mob 0731523129 eller Maja Wikemark maja@a-hub.se Mob 0724412386

För ett gott samarbete tror vi att du har förmågan och viljan att överträffa förväntningar. Du vill jobba med likasinnade kollegor som vill något lika mycket som du. Personer som uppmuntrar istället för att begränsa och som inte glömmer bort att ha roligt och fira längs vägen.

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Vi längtar efter just din ansökan!

Ansök nu

Inköpskoordinator till Adigo Drives

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Adigo Drives är en systemintegratör och leverantör av elmotorer, motorstyrningar och HMI-produkter, främst för elektriska fordon och maskiner för den nordiska marknaden.
Vårt fokus, långsiktiga strategi och nära kundsamarbete skapar positiv tillväxt på en expansiv marknad med nya användningsområden. Genom ett kundnära arbetssätt, att ta fram rätt produkt och att ligga i teknikens framkant kan vi hjälpa kunderna att snabbt utveckla bra och kostnadseffektiva lösningar som ger dem konkurrensfördelar och därigenom nå en gemensam positiv utveckling. Genom ständiga förbättringar och motiverade aktiva medarbetare med stort personligt ansvar åstadkommer vi lönsam tillväxt. Adigo Drives AB är en del av den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech AB. Bolaget är inne i väldigt positiv utveckling och önskar bli fler kollegor.

VAD ERBJUDS DU?

- Att bli en del av verklig framtidsbransch där vi bidrar till att ställa om och elektrifiera samhället.
- Att arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som brinner för att göra skillnad.
- Goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka sin egen arbetsvardag.
- Att vara endel av ett varmt bolag där kollegerna genuint bryr sig om varandra.


I ROLLEN KOMMER DU

- Att arbeta med hela processen, från order, inköp, planering, EDI, logistik och leveranser.
- Föra en tät dialog med kunder och leverantörer, men även med våra egna säljare, inköpare och produktion.
- Avropa inköp från befintliga avtal och ge support till både kunder och leverantörer.
- Upprätthålla och utveckla bolagets relationer till kunder och leverantörer.


VI SÖKER DIG SOM HAR/ÄR

- Relevant utbildning och tekniskt intresserad.
- God kommunikationsförmåga i svenska och engelska.
- Relevant erfarenhet från logistik, kundservice och/eller administration.
- Erfarenhet från arbete i affärssystem och officepaket.
- Är pålitlig och levererar konsekvent enligt överenskommelse. Du är mån om att förvalta bolagets värderingar i det dagliga arbetet.
- Är affärsmässig, lyhörd och trivs med att bygga långsiktiga relationer med människor på alla nivåer.
- Du är kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt, konstruktivt sätt i rätt tid och anpassat till målgruppen.
- Du är lösningsorienterad och har en hög känsla för kvalité. Är strukturerad och har ett öga för detaljer.


Övrig information:

Start: Efter överenskommelse.

Placering: Mölndal.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Agnes Stolt på agnes@a-hub.se.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!

Ansök nu

Global Sales and Service Coordinator till Scanjet

Backofficepersonal
Läs mer Nov 17
Nu söker vi efter dig som vill komplettera vårt framåtlutade team på huvudkontoret i Göteborg. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Ser du att ett framgångsrikt globalt företag är rätt ställe att växa på? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Vad kommer du att göra i rollen?

I denna varierande roll kommer du att vara spindeln i nätet och arbeta nära både försäljnings- och marknadsavdelningen.

- Du kommer administrativt stötta säljteamet och interagera med våra kunder. Du kommer att vara en nyckelperson till våra kunder där god service alltid står i fokus - oavsett om det är på distans eller när kunder hälsar på i vårt kontor.

- Du kommer stötta och delta i försäljningsarbete genom att skapa offerter, registrera beställningar och göra beräkning av uppdragsanteckningar.

- Löpande underhåll av marknadsavdelningens kontaktregister

- I samarbete med marknadschef kommer du arbeta med uppföljning av marknadsarbete gentemot våra leverantörer. Du arbetar med löpande underhåll av vår hemsida och ta fram broschyrer, trycksaker och annonser.

- Ansvara för att leads/projekt för det tilldelade försäljningsområdet ständigt uppdateras i Scanjets projektlista.

- Vidare kommer du att koordinera samt delta i försäljnings- och marknadsaktiviteter vid t ex event och mässor.

I denna roll kommer du rapportera till vår Sales Manager.

Vi söker dig som har följande egenskaper:

Initiativtagande. Du tar initiativ till löpande förbättringar som behöver genomföras och tar ansvar över att planera samt genomföra ditt arbete.

Nyfiken. Du trivs i en föränderlig miljö och är öppen för att utvecklas och lära dig tillsammans med bolaget. Vi tror att du trivs allra bäst om du likt oss är driven och bidrar till teamets positiva energi.

Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

Lagspelare. Du samarbetar framgångsrikt med andra människor för att nå ett gemensamt mål. Du trivs i en miljö där du interagerar med andra människor både externt och internt.

Vi ser gärna att du som söker har:

- Tidigare erfarenhet i en administrativ roll och supportfunktion B2B.

- Erfarenhet av att arbeta i Microsoft-program och erfarenhet eller viljan att lära dig arbeta i vår CRM-databas.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande med erfarenhet från koordinering mässor/marketing.

Vilka är vi?

Med 50 års erfarenhet är Alfa Laval ägda Scanjet Marine & Systems ett världsledande och innovativt företag som tillverkar och distribuerar produkter för Marina och Industriella applikationer. Genom vårt huvudkontor i Sverige och med anläggningar i hela världen är vi leverantörer av intelligenta tankhanteringsprodukter och det unika ITAMA-systemet för alla marina och offshoreapplikationer.

Vad erbjuder vi?
Hos Scanjet kommer du få möjlighet att påverka ett växande bolag genom kontaktytor både nationellt och internationellt. Bolaget har höga ambitioner och våra beslutsvägar är korta.

Vår kultur är inbjudande och familjär och du kommer i denna roll få möjligheten att interagera med flertalet utav våra kompetenta kollegor i olika team. Vi prioriterar våra medarbetare och tycker det är viktigt att erbjuda personlig och professionell utveckling.

Du kommer utgå från vårt fina kontor i Askim, men möjlighet till att arbeta delvis remote. Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Heltid.

Anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Scanjets önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Ekonomi- och inköpsassistent till växande bolag!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 29
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och driven person som är intresserad av att ta sig an uppdraget som ekonomi- och inköpsassistent!

Vår kund är ett entreprenörsdrivet bolag som växer. På plats finns en välmående organisation som nu ska förstärka sin ekonomiavdelning. Bolaget ligger centralt i Göteborg (Sisjön) och har utöver en trevlig arbetsmiljö bra förmåner och erbjuder aktiviteter på och vid sidan av bolaget.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

- Helhetsansvar för leverantörsreskontran.
- Attest och godkännande av fakturor.
- Inköp av material, som avropas på befintliga avtal.
- Övriga administrativa uppgifter på ekonomiavdelningen.


VI SÖKER DIG SOM:

- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ekonomifunktion eller en inköpsfunktion.
- Har en gymnasial eller eftergymnasial ekonomiutbildning.
- Behärskar Officepaketet.
- Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
- Tycker om att arbeta i lag och sträva mot att nå gemensamma mål.


Vi tror inte nödvändigtvis att du behöver sitta på mängder med erfarenhet idag - men vår kund är övertygad om att du kommer bli grym på ditt jobb efter en tid hos dem!

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT:

Start: Vid överenskommelse.

Arbetstider: Heltid

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub, vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Agnes Stolt på agnes@a-hub.se

Ansök nu

Global Sales Manager till Scanjet Marine & Systems

Försäljningschef
Läs mer Nov 17
Nu söker vi efter dig som vill komplettera vårt säljteam från huvudkontoret i Göteborg. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Ser du att ett framgångsrikt globalt företag är rätt ställe att växa på? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Vad kommer du att göra i rollen?

I rollen kommer du få möjlighet att utveckla och driva den operativa försäljningen som Global Manager i Scanjets marina verksamhet.

- I rollen kommer du planera, upprätthålla och underhålla företagets försäljning och produktstrategi.

- Du kommer analysera marknadens behov av produkter och tjänster och stödja agenter och utomlandskontor i frågor som berör säljaktiviteter och marknadsfrågor.

- Utforma riktlinjer för företagets marknadsföring och marknadsaktiviteter. I rollen kommer du planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter.

- Arbeta för att upprätthålla goda kundrelationer globalt.

- I samråd med Area Sales Managers offerera och genomföra affärer med företagets tjänster och produkter på samtligt förekommande marknader.

- Du kommer vara personalansvarig för våra Area Sales Manager och inneha personalansvar för säljkåren.

I rollen rapporterar du till företagets VD samt är ledamot i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har följande egenskaper:

Initiativtagande. Genom din kreativa förmåga drivs och utvecklas nya idéer som driver företaget framåt i vår expansion.

Kommunikationsförmåga. Du har förmåga att engagera, stimulera och sätta mål för hela säljprocessen.

Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioritera resurser och hantera din tid effektivt.

Lagspelare. Du samarbetar framgångsrikt med andra människor för att nå ett gemensamt mål. Du trivs i en miljö där du interagerar med andra människor både externt och internt.

Vi ser gärna att du som söker har:

- Relevant utbildning och god teknikförståelse.

- Dokumenterad försäljningserfarenhet.

- Goda kunskaper i Microsoft Office.

- Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt. Andra språk utöver detta är meriterande.

- Tidigare erfarenhet från marin verksamhet.

Vilka är vi?

Med 50 års erfarenhet är Alfa Laval ägda Scanjet Marine & Systems ett världsledande och innovativt företag som tillverkar och distribuerar produkter för Marina och Industriella applikationer. Genom vårt huvudkontor i Sverige och med anläggningar i hela världen är vi leverantörer av intelligenta tankhanteringsprodukter och det unika ITAMA-systemet för alla marina och offshoreapplikationer.

Vad erbjuder vi?

Hos Scanjet kommer du få möjlighet att påverka ett växande bolag genom kontaktytor både nationellt och internationellt. Bolaget har höga ambitioner och våra beslutsvägar är korta.

Vår kultur är inbjudande och familjär och du kommer i denna roll få möjligheten att interagera med flertalet utav våra kompetenta kollegor i vårt internationella säljteam. Vi prioriterar våra medarbetare och tycker det är viktigt att erbjuda personlig och professionell utveckling.

Du kommer utgå från vårt fina kontor i Askim. Resor är inkluderade i tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse.

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Heltid.

Anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Scanjets önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med runt 200 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler centralt i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.

Vi söker dig som

- Vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör och kan obehindrat kommunicera på svenska både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.


Övrigt:

Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering. Sommaranställning med möjlighet att gå över till tillsvidareanställning efter sommaren.

Arbetstider: Heltid med variation; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Ekonomiassistent till spännande bolag

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 8
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och driven person som är intresserad av att ta sig an uppdraget som ekonomiassistent!

ANSVARSOMRÅDEN OCH UPPGIFTER:

Som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter främst innebära ansvar för leverantörs och kundreskontra samt administrativa uppdrag.

KVALIFIKATIONER:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
- God vana av Office program och duktig på Excel som arbetsverktyg.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Vana att arbeta i ekonomisystem


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Analytisk. Du hanterar effektivt problem genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Arbetsplats: Göteborg / Högsbo

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Vi kommer arbeta löpande med intervjuer och urval. Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Account Manager till Alfasoft

Account manager
Läs mer Jun 8
Alfasoft är ledande distributör av mjukvara i Europa och har distribuerat marknadsledande programvara i nästan 30 år. Våra kunder, som vanligtvis är utvecklare eller forskare, vänder sig till oss när de behöver de mest effektiva och lönsamma mjukvarulösningar för att stödja sina projekt. Genom väl etablerade program får forskare möjlighet att skriva och publicera vetenskapliga artiklar och analysera data på ett effektivt sätt. Vår lösning hjälper också till att dokumentera experiment, utvecklare att skriva och optimera kod samt ingenjörer att designa och beräkna projekt.

Våra kunder väljer Alfasoft för att de värdesätter snabba och kunniga svar och finns i hela Europa.

Vi erbjuder dig
Du kommer få möjlighet att vara en del av ett engagerat säljteam som arbetar mot tydliga mål utan att glömma att ha kul på vägen. Vi erbjuder möjlighet att växa i din roll och delar gärna med oss av våra erfarenheter - vi vill se dig växa! Som team arbetar vi prestigelöst, har högt i tak och värderar frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och vi ger våra medarbetare möjlighet att växa intern.

Utöver detta har vi självklart bra förmåner.

I ROLLEN
Kommer du att få vara med och utveckla affären direkt mot kund med säljansvar med starka mjukvaruprogram riktat mot laboratorium. Genom en god dialog med befintliga kunder kommer du utöka våra samarbeten och generera nya affärer. Dina möten med intressenter hos våra kunder sker via digitala möten, telefon och fysiska besök.

Tjänsten inkluderar arbete med försäljning mot nya kunder, genom genomarbetade marknadsaktiviteter. Du kommer också att bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter och arbeta med inköp för dina områden.

VI SÖKER DIG SOM

- Trivs när du får skapa nya relationer och är duktig på att vårda befintliga.

- Har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn.

- Har ett intresse för försäljning mot B2B.

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Har erfarenhet av att arbeta på ett strukturerat tillvägagångssätt där du själv styr ditt arbete.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning av mjukvara eller IT-lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du

Har en positiv framtoning och förmågan att förmedla ditt budskap. Du kommer arbeta självständigt och har ett eget driv för att nå de resultat som du strävar efter.

Som person trivs du i en gemenskap och att vara i en prestigelös miljö där samhörigheten är stark. Alfasoft är ett mindre och starkt växande bolag och vi gör resan tillsammans.

PRAKTISKA DETALJER

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Heltid

Plats: Kontorslokaler med placering i centrala Göteborg. Möjlighet till remote finns.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Alfasoft's önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/) genom att maila agnes@a-hub.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framåtlutat lokalt bolag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Då kan du vara Travel Service nästa Redovisningsekonom!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Som Redovisningsekonom hos Travel Service blir du en del av ett engagerat ekonomiteam som består av 4 personer. I rollen kommer du få ta stort eget ansvar och befinna dig i en miljö som är präglad av framåtanda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du sköta vår löpande redovisning där dina arbetsuppgifter varierat mellan olika moment så som;

- Löpande redovisning
- Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
- Hantering moms- och skattedeklaration
- Avstämningar
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Delaktig vid årsredovisning och koncernredovisning


Samt övriga ekonomiska uppgifter som kan tillkomma.

Du kommer arbeta självständigt och rapportera till bolagets VD

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och har ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult/redovisningsekonom och känner dig trygg i din roll.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics AX.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Projektredovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Nu söker vi efter dig som vill förstärka vår ekonomiavdelning och arbeta med projektredovisning!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Vår vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Som en del av vår ekonomiavdelning kommer du vara ansvarig för vår projektredovisning. Du kommer arbeta mot våra projekt i helhet och säkerställa att att de är ekonomiskt korrekta genom att kontrollera deras kostnader och intäkter.

Dina arbetsdagar kommer innehålla:

Löpande projektredovisning.
Projektuppföljning.
Säkerställande att processer följs.

Du kommer att rapportera till bolagets VD och arbeta i systemet Microsoft Dynamics AX.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

-Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Tidigare erfarenhet inom ekonomi och har arbetat med delar eller hela processer baserade på redovisning i projektform.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Innesäljare till Prevex i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Nov 1
Vi på Prevex tror på gemenskap och känslan av att tillhöra en familj. Vi tar hand om varandra, skrattar tillsammans och skapar långsiktiga relationer. Gemensamt utvecklar vi verksamheten, oss själva men även våra kundrelationer och säljkanaler. Vi söker nu en driven innesäljare till vår filial i Göteborg!

Prevex vänder sig till företag inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln. Vår inriktning är försäljning, låsverkstad, maskinservice samt utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster. Vi på Prevex drivs av en gemensam önskan om att uppfylla våra kunders önskemål på bästa sätt och vi tror på att göra det lilla extra i varje kundmöte. För att arbeta på Prevex behöver du gilla försäljning och kundvård. Du behöver även gilla att arbeta på ett företag där man bryr sig om varandra och hjälper varandra till framgång. Prevex är ett företag som utvecklar talanger! Brinner du för att erbjuda förstklassig service och vill vara en del av vårt team som innesäljare i Göteborg?

Vi erbjuder

- En attraktiv anställning i vår serviceorienterade och proaktiva säljorganisation.
- Att få arbeta på ett välmående bolag där du får möjlighet både personlig utveckling och att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom försäljning.
- En arbetsmiljö som präglas av gemenskap där dina resultat kommer att göra skillnad och uppmärksammas. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet!
OM TJÄNSTEN

Som innesäljare är dina huvudsakliga uppgifter att över telefon och mejl ge en service i världsklass till våra företagskunder, samt utesäljare med order -och offerthantering. Du lägger order, beställningar samt hanterar offerter. Genom din dialog säkerställs en god upplevelse för kunden som ska genomföra köp via telefon, mejl eller genom vår webbhandel. Du kommer också att ha kontinuerliga dialoger med våra leverantörer för att säkerställa att kundens köp hanteras så effektivt och kvalitetssäkert som möjligt.

Enskilt eller tillsammans med utesäljarna bearbetar du befintliga kunder samt etablerar kontakter med nya kunder och lokala samarbetspartners. Genom din rådgivning och uppföljning etableras ett förtroende och trygghet för våra köpare. Ditt operativa säljarbete är en viktig del för att säkerställa en god kundresa.

Du utgår från vårt moderna kontor befinner dig i ett team med övriga innesäljare, butikssäljare och utesäljare från Prevex filial i Sisjön och Backa. Det är teamet tillsammans som skapar förutsättningar för att vi har nöjda och köptrogna kunder och du kommer vara en viktig del för hela teamets fortsatta utveckling.

VI SÖKER DIG SOM

- Har erfarenhet från B2B försäljning, i en roll som butiks- eller innesäljare.
- Har ett intresse för vårt produktutbud.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Har god datorvana
- Besitter en fingertoppskänsla för att förstå kunders behov och gillar att knyta nya kontakter.
- Innehar B-körkort.


Erfarenhet från byggbranschen eller närliggande bransch är meriterande.

SOM PERSON TROR VI ATT DU

- Trivs i en miljö där engagemang värderas högt och vill bidra till vår positiva stämning. Du beskriver dig som en glad och hjälpsam person som kan bibehålla dessa egenskaper även om du arbetar effektivt och noggrant.

- Ser dig själv i en roll där kommunikation är det primära och du har en förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer, både internt och externt. Genom att både lyssna och förstå kunden kan du skapa en trevlig och säljande dialog. Du trivs med att hjälpa andra människor och är uppmärksam på deras behov och önskemål.

- Är initiativtagande. Du kommer få söka upp och agera på möjligheter utan uppmaning från andra och ditt engagemang kommer sätta ribban för de möjligheter som finns i rollen. Som person är du lösningsorienterad och effektiv samtidigt som du är noggrann och har koll på det administrativa.

Hos Prevex får du verktyg för att kunna arbeta mot relevanta mål och du trivs i att uppfylla eller överträffa förväntningarna. I en prestigelös miljö får du stora möjligheter att utvecklas i ett entreprenörsdrivet bolag.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse, vi längtar efter din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Göteborg.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Prevex önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/). Varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Stolt vid frågor om tjänsten via agnes@a-hub.se.

Ansök nu

Serviceinriktad orderadministratör till Gerflor!

Innesäljare
Läs mer Okt 25
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Gerflor är specialist på och världsledande inom tåliga golvlösningar. Koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, designade och ekologiskt hållbara lösningar för golv och kompletterande beläggningar för interiören. Som ledande tillverkare av vinylgolv är de väletablerade i över 100 länder och de utvecklar ständigt sin verksamhet på nya marknader. Gerflor är stolt över att vara en miljövänlig golvtillverkare.

Tillväxt är Gerflors viktigaste affärsmål. De erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med ett bolag i ständig utveckling? Vi längtar efter just din ansökan!

DU ERBJUDS

- Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder en stimulerande, trygg och säker arbetsmiljö. Vi vill att våra kollegor ska vara branschens mest kompetenta och pålitliga samarbetspartners med fokus på utveckling.
- Att få verka i ett kompetent kundserviceteam med högt tempo, härlig stämning och varierande vardag.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Som kundservicemedarbetare är du vårt ansikte utåt och hanterar kundkontakter via både telefon och mail.
- I rollen ingår administrativa uppgifter, bland annat orderläggning, transport/godsförfrågningar och registrering av reklamationsärenden.
- Du får även möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare i teamet vara delaktig i olika förbättringsprojekt.


VI SÖKER DIG SOM HAR

- Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservicefunktion.
- Goda kunskaper i Officepaketet (word/excel) och meriterande med erfarenhet av vårt affärssystem SAP.
- Goda professionella kunskaper i såväl svenska som engelska.


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR

- Förändringsbenägen. Du är mottaglig och öppen för förändring. Du anpassar dig enkelt till nya situationer och visar vilja till att vara flexibel för att effektivt kunna hantera förändringar.
- Lättlärd. Ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på andras behov och önskemål.
- Nyfiken. Du söker aktivt efter sätt att samla värdefull insikt, förstå andras perspektiv och överväga hur ny information kan integreras med det egna tankesättet.
- Serviceinriktad. Du är ivrig att hjälpa andra människor och möta deras förväntningar. Du är uppmärksam på andras behov och önskemål och leverera snabbt service på en förväntad nivå.


Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande och intervjuer sker löpande, så ansök gärna redan idag.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse

Plats: Hisingen, Göteborg

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta maja@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Student sökes för tjänst på Law Office hos Axactor

Backofficepersonal
Läs mer Okt 21
Önskar du möjlighet att skaffa dig erfarenhet, möjlighet att tjäna extra pengar samt utveckling på längre sikt vid sidan av dina studier? Toppen - då har du en nyckel till detta genom denna annons!

OM AXACTOR

Axactor är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan de startade 2015 har de utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med värdeorden; passion, tillit och proaktivitet. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något Axactor bara blir mer och mer övertygade om. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg - det är Axactor!

Kärnan i verksamheten kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för deras yrken. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Axactor är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Vi värnar om att studenter ska få möjlighet att utmanas och växa i vår verksamhet under studietiden. Därför söker vi nu efter dig som studerar och vill komplettera vårt team på heltid under sommaren och som därefter vill fortsätta jobba extra hos oss under din studietid.

Hos Axactor erbjuds du

- Att få vara en ovärderlig tillgång i ett kompetent och välmående team med glädje och utveckling i fokus.
- Ett meriterande flexibelt arbete med stor variation där dina studieerfarenheter kommer väl till pass.
- Stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling inom bolaget. Du får bygga värdefulla relationer och nätverk för din fortsatta karriär.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i vårt team på Law Office. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med ett flertal olika administrativa uppgifter som tillhör vår avdelning. Detta kan bland annat innebära att:

- Betala ansökningsavgifter och registrera domar.
- Ta hand om teamets post och bevaka samt hantera inkomna mail till gemensamma mailboxar.
- Löpande kontakt med tingsrätter samt genomföra muntliga förberedelser i tingsrätten.
- Upprätta stämningsansökningar och yttranden samt förlikningsavtal.
- Ha kontakt med våra klienter avseende ärenden och eventuella förlikningsmandat.


VEM ÄR DU?

- Du studerar på universitet eller högskola med inom juridik.
- Du har tidigare erfarenhet av kundkontakt och intresse för administrativa arbeten.
- Du ser dig som en relationsskapande person som alltid vill leverera en hög servicenivå med goda kommunikativa färdigheter.
- Du ser dig också som en prestigelös person som ständigt söker utveckling och inte är rädd för nya system och digitala verktyg.
- Du trivs med att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och gillar stort eget ansvar.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstider och start: Du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan på ett schema som vi tillsammans skapar utifrån dina studieförutsättningar. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag - fredag.

Typ av uppdrag: Uppdragen är på plats hos Axactor men du blir anställd och arbetar som konsult för A-hub.

Plats: Göteborg

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult agnes@a-hub.se

Ansök nu