Professionals Nord Rekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Professionals Nord Rekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Junior mjukvaruutvecklare till SATO!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 17
Nytt
Tar du snart din examen inom systemutveckling, datateknik eller liknande, redo för ditt första jobb i branschen? Är du en prestigelös lagspelare med ett naturligt driv där du ges möjligheten att påverka teamets framfart?
Just nu söker vi en junior utvecklare till SATO i Göteborg. Skicka in din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SATOs räkning en mjukvaruutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SATO.

SATO utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och system inom Automatisk Identifikation och Datainsamling (AutoID). SATO finns representerade i Asien, Europa och Nordamerika och har cirka 5500 anställda i koncernen. I Göteborg ansvarar SATO Techno Lab Europe för applikationsutveckling, modifiering av existerande produkter, utveckling av nya produkter samt arbetar med affärsutveckling och teknisk produktsupport mot SATOs egna säljbolag och kunder. Slutkunderna finns inom alla branscher, såsom detalj- och dagligvaruhandel, restaurang, transport och logistik, tillverkningsindustri och sjukvård. SATOs produkter och lösningar bidrar till att effektivisera deras kunders flöden av gods och människor som i sin tur bidrar till en mer hållbar värld.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SATOs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

• En händelserik vardag där arbetsuppgifterna är varierande
• Goda utvecklingsmöjligheter då det är ett kompetent och drivet team som tar emot dig, som vill att du skall lyckas!
• Personalförmåner, så som kollektivavtal, friskvård, förmånscykel m.m.

Arbetsuppgifter
I rollen som junior utvecklare kommer du inledningsvis ges en gedigen introduktion där du stöttar upp kollegor i det dagliga. Teamet jobbar med utveckling av program till sina Linux-baserade streckkods- och RFID-skrivare och  applikationsplattformen "AEP" (Application Enabled Printing) för smarta skrivare. Utvecklingen sker främst i C och Lua, men även JavaScript, HTML5 och CSS förekommer. Git används för versionshantering.

I din roll får du möjligheten att vara med och påverka! Det är ett team om 9 personer som arbetar i nära samarbete med varandra, men också med kollegor på andra utvecklingskontor och även bidrar med applikationssupport till SATOs säljbolag runtom i världen!

Vi söker dig som:

• Har eller inom kort tar din högskoleexamen inom systemutveckling, datateknik eller liknande relevant område
• Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenheter av teknikerna ovan nämnda; C, Lua, JavaScript, HTML och CSS, men det är inget krav för tjänsten. Vi söker en person med rätt driv och som är redo att applicera sina erfarenheter från studierna vidare i arbetslivet! 

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SATO. Du brinner för programmering och är en innovativ problemlösare. Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor och chefer där du tar ansvar för din egen utveckling. Det är ett glatt och drivet gäng som längtar efter att ta emot dig!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Mölndalsvägen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektör till Byggbeslags centrala specialistavdelning!

Låssmed/Låstekniker
Läs mer Apr 15
Är du en teknikexpert och erfaren projektör som söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och bidra med innovativa lösningar för dörrmiljöer, lås och elektroniska säkerhetssystem? Då kan det vara dig vi söker! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en central Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• Förmånsbil och andra fina personalförmåner
• Att få arbeta i en organisation som präglas av familjär känsla, där man jobbar tillsammans för att uppnå bästa resultat
• Tillhörighet till en marknadsledande aktör inom Lås & Säkerhet

Arbetsuppgifter
Som central projektör hos Byggbeslag arbetar du med projektering av dörrmiljöer, passersystem, inbrottslarm och CCTV. Du blir en av företagets främsta experter inom affärsområdet Lås & Säkerhet och finns som ett självklart bollplank för komplexa tekniska lösningar. Du bistår även med teknisk rådgivning och andra konsultativa tjänster såväl internt som externt. Utöver detta innebär arbetet även att:  

• Ingå i ett utvecklingsteam för att utveckla och upprätta projekteringsstandarder
• Vara deltagande i utvecklingsteamet för det egenutvecklade projekteringsverktyget BIO, samt för andra funktioner inom projektering och konsultation 
• Samverka med övriga centrala funktioner hos Byggbeslag för fortsatt utveckling

Vi söker dig som:

• Har en längre gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och projektering. Utöver detta är du möjligtvis behörig ingenjör eller innehar motsvarande utbildning inom någon av de produktområden som Byggbeslag är verksamma inom
• Besitter god kännedom om tillämpliga lagar, regler och normer för branschen
• Tidigare har arbetat som konsult
• Har goda kunskaper i svenska samt innehar B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektör. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att arbeta med de mer komplexa tekniska lösningarna. Vidare besitter du ett eget driv och är mycket engagerad till utveckling, samt har ett öga även för de minsta detaljerna.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm (Kista), Göteborg eller Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam och Jesper Wingqvist 

#Byggbeslag #Projektering #Projektör #Lås #Säkerhet

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Distributionsförare
Läs mer Apr 18
Nytt
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som med sin lastbil körde ut tvättmedel till kunder. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.

Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. Med huvudkontor i Örebro och filialer på flera orter runt om i Sverige är de idag 270 anställda.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med väldigt god chans till förlängning. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Borås. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Borås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 16
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 15
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt ett stort intresse av serveradministration
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Infotiv!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 6
Är du mjukvaruutvecklare med några års erfarenhet i branschen och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som har en passion för mjukvara och teknik som bygger upp produkter. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Infotiv är en ledande leverantör av konsulttjänster och lösningar inom teknisk innovation. De erbjuder tjänster till kunder som är verksamma inom spännande affärsområden i teknisk framkant, såsom Life science-, fordon- och energibranschen. På Infotiv har du möjlighet att arbeta med att hjälpa företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocesser genom att kvalitetssäkra nyutveckling av mjukvaror. Detta innebär att du kommer att spela en viktig roll i att se till att företagens mjukvarulösningar uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de fungerar på ett effektivt sätt.

Professionals Nord söker för Infotivs räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Infotiv. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infotivs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Ett arbete gentemot ett av Sveriges mest högteknologiska företag.
• En möjlighet att växa yrkesmässigt tillsammans med ett seniort team.
• Möjligheten att utvecklas och lära dig om olika affärsområden.
• Chansen att tillämpa din tekniska expertis och samtidigt lära dig mer om branscher som du kanske inte har erfarenhet av sedan tidigare.

Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare få möjligheten att utvecklas inom mjukvaruutveckling för att ständigt hålla dig uppdaterad med dagens och morgondagens teknik. I tjänsten kommer du jobba ut mot Infotivs kunder och du kommer ges stor frihet under ansvar. Företaget präglas av öppenhet där man har roligt och utvecklas tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Säkerställa kontinuerlig drift av bygg- och testsystem
• Utveckla stödverktyg
• Testutveckling och/eller testautomation
• Utforma, driftsätta och förvalta system för Continuous Integration

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis Datateknik, informationsteknik eller motsvarande.
• Har några års erfarenhet i branschen
• Har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling.
• Behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Agila metoder och scrum, Model Bases Development, Git eller Jenkins. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infotiv. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du initiativtagande och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Seniora roller hos Elektroautomatik!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 6
Vill du få möjlighet att arbeta hos ledande aktörer inom tillverkande industri med teknik och problemlösning i framkant? Är du senior inom till exempel automation, konstruktion eller projektledning? Läs då gärna vidare och ta chansen att bli en del av oss!

Då startdatum hos vår kund ännu inte är bestämt kommer du genom att ansöka denna tjänst, snarare skicka in en intresseanmälan. Det innebär att återkoppling från oss kan dröja när väl processen startas igång. Välkommen in med din intresseanmälan!

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Just nu befinner sig enheterna EA Service och EA Consultant i en expansiv fas och vi vill komma i kontakt med dig som vill hjälpa företag inom industrin med teknisk expertkompetens. Uppdragen är av olika karaktär och inom olika segment varför vi nu söker ett flertal personer till verksamheten.

Vi söker just nu

• Projektledare
• Beredare
• Konstruktörer
• Automationsingenjörer
• Underhållsingenjörer/tekniker
• Serviceingenjörer/tekniker
• Produktionsingenjörer/tekniker

Profil
Vi söker dig med gedigen teknisk kunskap och erfarenhet från tillverkande industri men som samtidigt är nyfiken på att lära sig mer. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning - gärna ingenjörsutbildning - eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är en ansvarstagande, strukturerad lagspelare med ett socialt och positivt synsätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig utmanande och variationsrika arbetsuppgifter inom ny teknik samt stora utvecklingsmöjligheter hos en arbetsgivare som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Har vi lyckats väcka ditt intresse? Hör gärna av dig till konsultchef Josefine Kinnmark på josefine.kinnmark@pn.se

Vi tillämpar ett löpande urval. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 4
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexaminerad elkonstruktör? - se hit!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 2
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljare till Live Expo i Göteborg sökes!

Account manager
Läs mer Mar 28
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö, driva försäljning och skapa fantastiska kundupplevelser? Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team som Säljare hos Live Expo i Göteborg!

Information om tjänsten och om Live Expo
Professionals Nord söker i samarbete med Live Expo Säljare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Live Expo.

Live Expo arrangerar innovativa mässor, möten och events som kopplar samman människor och företag för affärer och nätverkande. Deras mötesplatser fungerar som scen för spännande nyheter och innovationer från både etablerade företag och uppstartsföretag. Med en bakgrund av erfarna entreprenörer, har Live Expo introducerat över hundra framstående mässor, flera av dem är nu ledande inom sina branscher. Just nu expanderar de och söker en entusiastisk Säljare för sitt Göteborgskontor. Det är en möjlighet för dig med en stark drivkraft att ta din karriär till nya höjder. Är du den Säljaren vi letar efter?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Live Expos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En fast lön tillsammans med en konkurrenskraftig bonus baserat på prestation

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser och fylla vårt mässgolv med utställare och sponsorer. Din synliga roll på hallplanen innebär att du är en central del av mässevenemanget. Vi ser att du tar initiativ, arbetar målinriktat och skapar unika affärsupplevelser. Du får möjligheten att påverka och strukturerat arbeta mot försäljningsmål för nya mässkoncept. Från prospektering till uppföljning kommer du bygga värdefulla relationer över telefon och i fysiska möten, och dagligen driva försäljning av monterutrymme, kringtjänster och sponsring med hög energi och ambition.

Vi söker dig som har:

• Tidigare säljerfarenhet, meriterande med B2B försäljning
• Tidigare säljerfarenhet där telefon och mailkontakt har varit dina främsta verktyg
• Meriterande med erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du social kompetens, samt ha ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och effektiv.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Frölunda 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elkonstruktör till Tribus i Göteborg!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 2
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till företag inom automotive branschen!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 1
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och kommer värdera dig otroligt högt som medarbetare? Då kan rollen som Testingenjör vara något för dig, läs mer nedan!

Mer om företaget:
Företaget är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. Det är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. 

Du kommer mötas av passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Mer om rollen:
Du kommer att arbeta med provning av fordon ute på provbanorna och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Förbereda, leda, genomföra och rapportera prov
• Delta i utvecklingen av provutrustning och provmetoder
• Vara företagets ansikte utåt genom att ha daglig kontakt med våra kunder

Testingenjörerna är ryggraden i företagets verksamhet och hjälper såväl kunder som
forskningsprojekt med noggrant genomförda tester. Testuppdragen varierar i omfattning och komplexitet beroende på hur ett system eller fordon skall testas, vilket kommer ge spännande utmaningar. De utför provning på allt från aktiva säkerhetssystem och förarlösa autonoma fordon tillsimulerade gränskorsningar för självkörande, uppkopplade fordon. De arbetar både självständigt utefter kundernas krav såväl som tillsammans med kunder på plats. Kunderna består av såväl svenska som internationella biltillverkare och underleverantörer. Du kommer att arbeta med utrustning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotar.

Gemensamt för utrustningen är att den till stor del kräver god förståelse för reglertekniska system. Detta är en fast tjänst på företaget med placering på provbanan i Sandhult, Hällered, mellan Alingsås och Borås.

Vi söker dig som har:

• En examen motsvarande högskoleingenjör inom elektronik, reglering eller mekanik. Meriterande men inget krav om det är med inriktning fordonsteknik eller sensorteknik
• B-körkort och mångårig erfarenhet av bilkörning är ett krav
• Ett tekniskt intresse samt en genuint intresse för denna roll
• Gillar ett socialt arbete med mycket kundkontakt
• Talar och skriver flytande svenska såväl som engelska

Meriterande, men inget krav:

• Du har erfarenhet av provning, med fördel aktiva säkerhetssystem eller fordonssystem ute på provbanor. Alternativt att du har arbetat med ackrediterad provning tidigare.
• Du har erfarenhet av provning, med fördel aktiva säkerhetssystem eller sensorer.

Vi är öppna för såväl erfarna som nyexaminerade ingenjörer, då stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett stort driv.

START: Början av 2024, alternativt något senare med hänsyn till examen eller uppsägning
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till företag inom automotive branschen!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 28
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och kommer värdera dig otroligt högt som medarbetare? Då kan rollen som Testingenjör vara något för dig, läs mer nedan!

Mer om företaget:
Företaget är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. Det är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. 

Du kommer mötas av passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Mer om rollen:
Du kommer att ingå i ett team med uppdrag mot externa kunder. Du kommer arbeta med funktionsutveckling samt verifiering av aktiva säkerhetssystem och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Förbereda, leda, genomföra och rapportera tester
• Analysera och dokumentera resultat
• Supporta funktionsägare och utvecklare i det kontinuerliga arbetet med att utveckla produkten

Testingenjörerna är ryggraden i företagets verksamhet och hjälper såväl kunder som forskningsprojekt med noggrant genomförda tester. Testuppdragen varierar i omfattning och komplexitet beroende på hur ett system eller fordon skall testas, vilket kommer ge spännande utmaningar. De utför provning på allt från aktiva säkerhetssystem och förarlösa autonoma fordon tillsimulerade gränskorsningar för självkörande, uppkopplade fordon. De arbetar både självständigt utefter kundernas krav såväl som tillsammans med kunder på plats. Kunderna består av såväl svenska som internationella biltillverkare och underleverantörer. Du kommer att arbeta med utrustning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotar.

Gemensamt för utrustningen är att den till stor del kräver god förståelse för reglertekniska system. Detta är en fast tjänst på företaget med placering på Lindholmen i Göteborg.

Vi söker dig som har:

• En examen motsvarande högskoleingenjör inom elektronik, reglering eller mekanik. Meriterande men inget krav om det är med inriktning fordonsteknik eller sensorteknik
• B-körkort samt god körvana
• Ett tekniskt intresse samt en genuint intresse för denna roll
• Talar och skriver flytande svenska såväl som engelska

Meriterande, men inget krav:

• Du har erfarenhet av CANoe, CANalyzer samt logg- och diagnosverktyg för bilar
• Du har förståelse och erfarenhet av Matlab
• Du har kunskap och erfarenhet inom programmering i språk som Python eller C++
• Du har erfarenhet av att arbeta med HIL-testning

Vi är öppna för såväl erfarna som nyexaminerade ingenjörer, då stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett stort driv.

START: Början av 2024, alternativt något senare med hänsyn till examen eller uppsägning
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sommarjobb + deltid i höst som receptionist!

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 27
Är du i början av dina studier och är sugen på ett spännande och långsiktigt extrajobb inom reception så har du hittat helt rätt! Här får du möjlighet att leverera det där lilla extra till kund och dessutom bli en del av prestigelöst team som kännetecknas av laganda!

Vi söker receptionister till vår kund i Göteborg som kan jobba heltid under sommaren + deltid under hösten parallellt med studier. Sök redan idag - Urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Vi letar nu efter drivna studenter som vill ha ett meriterande extrajobb att komplettera studierna med! I rollen som receptionist har du en flexibel vardag där du tillsammans med teamet säkerställer allra bästa möjliga service gentemot kund och besökare! Du kommer ingå i ett prestigelöst och drivet team om 10 personer, som längtar efter att få välkomna dig in i arbetet. Arbetet innefattar både reception, konferens och event! 

Professionals Nord söker i samarbete med vår kund receptionister. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Du förväntas arbeta 2 vardagar i veckan med flexibla arbetstider mellan 07.00-18.00, samt heltid under v.28-33, där vi tar hänsyn till dina studier. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se  

För detta uppdrag krävs att du som kandidat genomgår screeningprocess där vi genomför bakgrundskontroll. 

Du erbjuds

• Ett långsiktigt meriterande extrajobb vid sidan av dina studier.
• En plats i ett härligt och välkomnande team som ser fram emot att lära dig allt du behöver veta för att lyckas i rollen.
• En närvarande konsultchef på PN som stöttar dig under hela uppdragets gång för att säkerställa din utveckling och trivsel!

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist kommer du leverera service som gör skillnad, ge ett positivt första och sista intryck i mötet med kundens gäster och kollegor samt vara ansiktet utåt! Du kommer hjälpa kollegor och gäster med frågor kring bland annat möten och event- från bokning till genomförandet samt teknikstöd. Exempel på arbetsuppgifter:

• Välkomna besökare och hjälpa dem med allt från bokningar, administrera passerkort, post med mera samt hänvisa till konferensrum som du förberett med utrustning.
• Arbeta på kundens flera spännande event där det handlar om att förbereda allt från frukostevent till sommarfest!
Här behöver du vara tillgänglig efter arbetstid, men detta kanske passar dina studier allra bäst!
• Du ansvarar även för att felanmäla och följa upp problem i fastigheten, samt ansvarar för larmhantering under kontorstid.
• I din roll är du ansiktet utåt för vår kund och präglas därför av service, där du är en prestigelös DOER som följer upp det du åtar dig!

Vi söker dig som

• Är i början av dina eftergymnasiala studier och har minst 2 år kvar till examen.
• Kan arbeta heltid under sommaren, främst v.28-33. samt deltid senare i höst. 
• Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
• Har ett stort intresse för människor och leverera god service!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen! Därför ser vi att du är en flexibel lagspelare som aldrig är sen på att hjälpa och stötta dina kollegor för att leverera bästa service till kund! Du tar initiativ i ditt arbete och har förmåga att se till helheten på kontoret, du är också prestigelös inför oförutsägbara förändringar i din planerade dag och kan flexibelt ställa om för att teamet ska nå sina mål!

START: Sommaren 2024
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

#konferens #reception # administration #kundservice

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 26
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till ett ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Mar 25
Är du en engagerad och kompetent Tekniker som är redo att ta ansvar som testingenjör hos ett världsledande företag inom fordonsbranschen? Hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras prövningsprocesser genomförs korrekt och att resultaten mäts på rätt sätt.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult.

Vår grupp, Transmission Verification, består av 16 högkvalificerade och passionerade kollegor som arbetar i olika roller. Vi testar våra världsklassväxellådor för både elektriska och konventionella drivlinor, och pressar dem till gränsen och bortom. Vi arbetar med alla typer av fysisk verifiering, från komponentnivå till kompletta fordon och NVH, för både elektrisk och konventionell framdrift. I gruppen finns både nyfikna datautvärderingsnördar och pragmatiska, uppfinningsrika praktiker. Vi vill göra en skillnad genom att vara där för våra kollegor och kunder genom att säkerställa pålitliga, säkra och tysta produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som testingenjör kommer du att fokusera på mekatronisk växellådsverifiering för en mängd fordon inom fordonsbranschens ledande företag. Ditt huvudansvar i teamet är att genomföra olika verifieringsaktiviteter, särskilt på växellådans systemnivå i testcellen. Du kommer att hantera hårdvarutestning med kontakt mot mjukvaran och ansvara för planering, dagliga arbetsuppgifter, kommunikation och dokumentation, samarbetande med kollegor och intressenter.

Det förväntas att du har en förmåga att planera provning för att maximera utnyttjandet av provrummet och utrustningen och snabbt identifiera och lösa problem med provobjekt eller utrustning. Vidare har du förmåga att dela kunskap inom gruppen och med andra testingenjörer och en analytisk förmåga att kunna göra en första analys av provresultaten.

Vi söker dig som

• Har en kandidatexamen och/ eller masterexamen inom Automation, Mekatronik, Mekanik, Maskin eller motsvarande. 
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av relevanta verktyg för både mätning och datavärdering samt innehar körkort för lastbil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en lagspelare med en positiv attityd och serviceinriktning. Du är flexibel och kan snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du är snabblärd och har ett genuint intresse av att lära dig nya teknologier och provningsmetoder.

START: April 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#provingenjör #testingenjör #tekniker #provning #automation #mekatronik

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 17
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt ett stort intresse av serveradministration
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Utesäljare till Salubrious sökes!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 1
Trivs du i sociala arbetsuppgifter och drivs av att utöka affärer? Just nu söker vi dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som Utesäljare med fokus i Mellansverige! 

Information om tjänsten och om Salubrious AB
Professionals Nord söker i samarbete med Salubrious en Utesäljare. Tjänsten är en uthyrning, vilket innebär att du till en början är uthyrd genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Salubrious.

Salubrious AB, med huvudkontor i Stenkullen, strax utanför Göteborg; säljer, tillverkar och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Bolaget har funnits sedan år 2000 och är idag cirka 10 anställda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En bred och varierande roll med frihet under ansvar 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna inkluderar regelbundna resor, i genomsnitt två/tre dagar per vecka, med möjlighet till övernattningar vid behov, där du självständigt planerar och genomför dessa resor. Du får tillgång till tjänstebil.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Försäljning av sjukvårdsprodukter inom ett geografiskt avgränsat distrikt i Mellansverige
• Självständigt ansvar för kundportfölj, inklusive kundprojekt och aktiv bearbetning av nya kunder
• Inriktning på försäljning till sjukhus och landsting
• Genomförande av försäljningsaktiviteter för att uppnå satta försäljningsmål
• Utveckling och underhåll av långsiktiga relationer med befintliga kunder
• Deltagande i möten och presentationer för att marknadsföra och sälja produkter
• Rapportering och dokumentation av försäljningsaktiviteter och resultat

Vi söker dig som:

• Har tidigare säljerfarenhet och förstår säljprocessen från besöksbokning till offert och uppföljning
• Är social, strukturerad och driven 
• Trivs med att besöka kunder och att arbeta självständigt. Arbetet innebär resor där du trivs med detta
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Har B-körkort
• Har en relevant utbildning som gör dig trygg i arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen behöver du affärs och säljförståelse. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är lösningsorienterad, strukturerad och systematisk.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, resor förekommer i Mellansverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

System Design Engineer till företag inom fordonsbranschen!

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 1
Är du en engagerad och kompetent Python-utvecklare som är redo att ta steget till ett världsledande företag inom fordonsbranschen? 

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult.

Du kommer att vara en del av ett team med högt kvalificerade ingenjörer med ansvar för att utveckla Autosar-systemmodeller och kommunikationsdatabaser för delade nätverk. Teamet arbetar också med att skapa en helt ny och automatiserad verktygskedja för DBC-generering och vi behöver stärka teamet inom detta område.

Den nya verktygskedjan utvecklas i Python och tillsammans med teamet kommer du att fortsätta utvecklingen och lägga till ny funktionalitet för att säkerställa att verktyget uppfyller organisationens behov. Denna position erbjuder möjlighet att arbeta i en global och mångkulturell arbetsmiljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Möjlighet att vara en del av ett högkvalificerat team som ansvarar för att definiera, utveckla och underhålla plattformsprogramvara och tillhörande verktygskedjor för lastbilar runt om i världen.
• Du kommer att vara en del av ett agilt team och engagerad i olika utvecklingsaktiviteter med utmärkta möjligheter att växa intellektuellt.

Arbetsuppgifter

Målet för Programvaruplattformar inom Beräknad Programvaruinfrastruktur (CSI) är att tillhandahålla bästa möjliga inbyggda programvaruplattformar och teknologier som möjliggör mjukvarudrivna transportlösningar för bolaget. Bolaget tror på "Mjukvarudefinierat allt" och strävar efter att ligga i framkant. De främjar teamwork och samarbete med en ständig förbättringsinställning.

Teamet är ansvariga för hela livscykeln, från strategi till underhåll av den ombordinstallerade bas-SW-plattformen, vilket innebär att Signal Communication-teamet arbetar i kärnan av all kommunikation i lastbilen.

Vi söker dig som har

• Kandidatexamen i datavetenskap, ingenjörsvetenskap eller ett relaterat område.
• Bevisad erfarenhet som Python-utvecklare, med en gedigen portfölj av tidigare projekt.
• God förståelse för mjukvaruutvecklingsprinciper och bästa praxis.
• God kunskap om CM-hantering.
• Erfarenhet av kommunikationsprotokoll för CAN, LIN och Ethernet (fördelaktigt).
• Erfarenhet av automation, vi använder Jenkins (fördelaktigt).
• Erfarenhet av att arbeta i agila team.
• Självgående och bekväm med att arbeta både självständigt och i team

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en lagspelare med en positiv attityd och servicemindset. Du är flexibel och kan snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du är snabblärd och har ett genuint intresse av att lära dig nya teknologier och provningsmetoder.

START: Omgående, med möjlighet för flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexad ingenjör sökes till ledande företag inom fordonsbranschen

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 1
Är du en nyexaminerad ingenjör inom förslagsvis mekatronik, automation eller elektronik? I så fall kanske detta kan vara din nästa möjlighet! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten 
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta i ett erfaret och kompetent team, där kulturen präglas av en öppen, hjälpsam och samarbetsvillig atmosfär. Du kommer att arbeta inom en organisation som värdesätter inkludering, mångfald och jämlikhet, där du får möjlighet att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. 

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du tillsammans med ditt team att utveckla nya innovativa utsläppsreglerande lösningar. Du kommer att vara en del av avdelningen för avgasreningssystem inom drivlina, där du implementerar inbyggda funktioner. Tillsammans med teamet kommer du att vara involverad i systemdesign, kontrollutveckling, implementering, verifiering och validering. I rollen kommer du att analysera och designa SW-strategier samt dokumentera för certifiering och eftermarknad.

För denna roll söker vi dig som har:

• En master examen inom automation, mekatronik, elektronik, tillämpad fysik eller liknande
• Erfarenhet av att tillämpa reglerteori med metoder som modellbaserad- och prediktiv reglering.
• Goda kunskaper inom Matlab / Simulink / C / Phyton
• Kunskaper av att simulera kontrollstrategier i virtuella miljöer
• Flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är du därför en riktig lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är dessutom en nyfiken person med en god problemlösningsförmåga. Vidare har du en positiv och resultatinriktad attityd med goda tekniska färdigheter. Hos vår kund kommer du att ingå i en varm och inspirerande miljö där du tillsammans med teamet och andra avdelningar ges möjligheter att utveckla såväl din professionella som din individuella kompetens.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexad ingenjör sökes till ledande företag inom fordonsbranschen

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 28
Är du en nyexaminerad ingenjör inom förslagsvis datavetenskap, elektronik eller fysik? I så fall kanske detta kan vara din nästa möjlighet! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten 
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta i ett erfaret och kompetent team, där kulturen präglas av en öppen, hjälpsam och samarbetsvillig atmosfär. Du kommer att arbeta inom en organisation som värdesätter inkludering, mångfald och jämlikhet, där du får möjlighet att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. 

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du tillsammans med ditt team att utforma hållbara transportsystem, där du utvecklar spännande teknologier och bidrar till projekt som avgör nya och hållbara lösningar. I rollen kommer du att arbeta tätt med programvaruutvecklare och produktägare, där dina främsta arbetsuppgifter inkluderar scripting och konfigurering av programvaran. För denna roll söker vi dig som har:

• En kandidat- och/eller master examen inom datavetenskap, elektronik, fysik eller liknande
• Ett starkt tekniskt intresse
• Goda kunskaper inom antingen Phyton eller Matlab

Om du har tidigare erfarenheter av inbyggd programvaruutveckling eller kunskaper inom fordonsindustrin är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är du därför en riktig lagspelare med god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du är dessutom en nyfiken person med en god problemlösningsförmåga. Vidare har du en positiv attityd där du gärna tar till dig och delar din kunskap med kollegor. För denna roll ser vi även att du besitter ett brinnande intresse för programvaruutveckling, konfigurering och teknik. Hos vår kund kommer du att ingå i en varm och inspirerande miljö där du tillsammans med teamet och andra avdelningar ges möjligheter att utveckla såväl din professionella som din individuella kompetens.

START: April / Maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexaminerad elkonstruktör? - se hit!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Feb 27
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Industrielektiker till Uddevalla Automation med jobb i Göteborg!

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Feb 29
Sök utmaningen som Industrielektriker hos Uddevalla Automation i Göteborg! Vi söker en erfaren och engagerad elektriker som vill vara med och forma framtiden inom automation. Bli en del av vårt dynamiska team och ansök nu för att vara med på spännande projekt och innovativa lösningar! 

Ta plats som Industrielektriker hos Uddevalla Automation – där ditt engagemang formar framtidens framgång. Vår snabbt växande verksamhet inom skåps- och maskinbyggnation, samt el och automation, skapar utrymme för just din kompetens. Du får inte bara chansen att påverka och bidra till företagets framåtskridande utan blir också en del av ett ungt bolag med stark tillväxt sedan starten 2019. Vi söker nu en passionerad kollega för att fortsätta vår framgångsresa. Med bas i Uddevalla och många projekt i Göteborgsområdet sträcker sig vårt arbete över hela Västra Götaland. Ansök nu och bli en viktig del av vår expansiva resa!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som Industrielektriker kommer du arbeta med både större och mindre projekt, där du kommer att arbeta ute hos kunder i Göteborgsområdet Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära:

• Installation i samband med byggnation av liner och maskiner 
• Samarbete och dokumentation
• Felsökning och reparation

Vi söker dig som

• Har erfarenhet som industrielektriker 
• Har en elutbildning i grunden
• Har genomgått minst första, andra och tredjeårsmontör - mer erfarenhet än så är meriterande   
• Har B-körkort

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med Uddevalla Automation har vi valt ut egenskaper som är viktiga för tjänsten:
Vi ser att du är en social och driven person som visar ett stort intresse för rollen. Vidare tror vi att du är noggrann, flexibel och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#elektriker #uddevallaautomation #Göteborg #industrielektriker #el #automation #installation #teknik #ritningar

Ansök nu

Testingenjör till företag inom automotive branschen!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 1
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och kommer värdera dig otroligt högt som medarbetare? Då kan rollen som Testingenjör vara något för dig, läs mer nedan!

Mer om företaget:
Företaget är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. Det är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. 

Du kommer mötas av passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Mer om rollen:
Du kommer att ingå i ett team med uppdrag mot externa kunder. Du kommer arbeta med funktionsutveckling samt verifiering av aktiva säkerhetssystem och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Förbereda, leda, genomföra och rapportera tester
• Analysera och dokumentera resultat
• Supporta funktionsägare och utvecklare i det kontinuerliga arbetet med att utveckla produkten

Testingenjörerna är ryggraden i företagets verksamhet och hjälper såväl kunder som forskningsprojekt med noggrant genomförda tester. Testuppdragen varierar i omfattning och komplexitet beroende på hur ett system eller fordon skall testas, vilket kommer ge spännande utmaningar. De utför provning på allt från aktiva säkerhetssystem och förarlösa autonoma fordon tillsimulerade gränskorsningar för självkörande, uppkopplade fordon. De arbetar både självständigt utefter kundernas krav såväl som tillsammans med kunder på plats. Kunderna består av såväl svenska som internationella biltillverkare och underleverantörer. Du kommer att arbeta med utrustning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotar.

Gemensamt för utrustningen är att den till stor del kräver god förståelse för reglertekniska system. Detta är en fast tjänst på företaget med placering på Lindholmen i Göteborg.

Vi söker dig som har:

• En examen motsvarande högskoleingenjör inom elektronik, reglering eller mekanik. Meriterande men inget krav om det är med inriktning fordonsteknik eller sensorteknik
• B-körkort samt god körvana
• Ett tekniskt intresse samt en genuint intresse för denna roll
• Talar och skriver flytande svenska såväl som engelska

Meriterande, men inget krav:

• Du har erfarenhet av CANoe, CANalyzer samt logg- och diagnosverktyg för bilar
• Du har förståelse och erfarenhet av Matlab
• Du har kunskap och erfarenhet inom programmering i språk som Python eller C++
• Du har erfarenhet av att arbeta med HIL-testning

Vi är öppna för såväl erfarna som nyexaminerade ingenjörer, då stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett stort driv.

START: Början av 2024, alternativt något senare med hänsyn till examen eller uppsägning
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Teknisk försäljare till ViaCon!

Account manager
Läs mer Feb 6
ViaCon är ledande inom infrastrukturslösningar. Med våra starka nordiska traditioner genomsyras ViaCon av effektivitet och ett hållbart synsätt, vilket kännetecknar allt vi gör. Vår långsiktighet präglar vår vision och våra smarta, framtidsinriktade lösningar inom broar och kulvertar, geoteknik samt dagvattenhantering. Vi fortsätter forma och leda vår bransch.

Nu söker vi en ny medarbetare som skall arbeta med teknisk försäljning inom affärsområdet Geoteknik i södra Sverige.

Om rollen:
Våra lösningar sträcker sig från markförstärkning, grundvattenskydd, tätskiktsmaterial till deponier och dammar och mycket mer. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar och produkter som involverar geotextil, geonät, geomembran, gabioner, stödmurar med mera. I rollen kommer du att ta ansvar för och bidra till att hela affären följer företagets uppsatta strategier och målsättningar. Läs mer på GeoTechnical Solutions – Viacon AB.

Du kommer arbeta fram lösningar och förslag att presentera i mötet med beställare, projektörer och kunder. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med ViaCons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden. Viktigt att vi kan vägleda våra kunder fram till rätt lösningar och beslut.

Du utgår från ditt hemmakontor, om du inte råkar bo i närheten av ett av våra kontor. Resor ingår i tjänsten för att träffa nya och existerande kunder.

Arbetsuppgifter:
· I rollen som säljare samarbetar och vägleder du våra kunder med fokus på teknik, hållbarhet och affärsmässighet.
· Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i affären.
· Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men också innefatta kontinuerlig kontakt och dialog med projektörer och kunder för uppföljning samt arbete med nya hållbara tekniska lösningar.
· Aktivt arbeta med att bevara och utveckla ett kontaktnät hos nya och befintliga konsulter som är verksamma inom samhällsutveckling, entreprenad och bygg.
· Deltaga i arbetet med strategi, budgetarbete samt produktsortiment inom affärsområdet Geoteknik.
· Samarbeta inom utförandeprojekt med vår entreprenadavdelning.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har en geoteknisk utbildning eller annan teknisk utbildning vi bedömer som likvärdig, alternativt god teknisk förståelse med gedigen erfarenhet inom teknisk försäljning. Om du har en bakgrund från konsultbranschen är detta en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenad eller bygg- och anläggningsbranschen, eller likvärdig erfarenhet. Som person drivs och motiveras du av att göra affärer och bygga kundkontakter.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ samt van vid många kontaktytor. Du tycker om problemlösning och är en analytisk och strukturerad person. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål. Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. Körkort är ett krav.

Du erbjuds:
Ett arbete med frihet under ansvar med stora möjligheter att kunna planera och ditt arbete. Du kommer att ha en betydelsefull roll i ett bolag med tempo och fokus på hållbara lösningar samt kollegor i hela Europa. Vi är idag ett engagerat försäljningsteam med ett nära samarbete och ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Det finns goda karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Professionals Nord. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och inledningsvis arbeta som konsult. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos oss, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: lisa.backstrom@pn.se

#Viacon #Geoteknik #försäljning

Ansök nu

Interim redovisningsekonom sökes i Göteborg!

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 23
Är du en engagerad och driven redovisningsekonom som nu är på jakt efter nya utmaningar? Motiveras du av att arbeta i en roll där du har ett helhetsansvar över flera projekt samtidigt? I samarbete med vår kund söker vi nu dig som har några års erfarenhet inom området med ett stort intresse för ekonomi. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Hos vår kund kommer du att ingå i ett professionellt och positivt team där personlig- och arbetsmässig utveckling värderas högt. De tror på frihet under ansvar, där du har möjlighet till att arbeta hybrid några dagar i veckan. I rollen som interim redovisningsekonom kommer du tillsammans med dina kollegor att bidrar med utveckling och ekonomisk expertis gentemot företagets kunder. Hos vår kund arbetar idag 25 personer där samarbete, tillit och eget ansvar är av största vikt. Du ges i rollen en möjlighet att bidra med din befintliga kunskap samtidigt som du lär dig och utvecklas av kollegor. 

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ha det ekonomiska helhetsansvaret över ungefär fem kunder, där du samarbetar tätt med ett kundteam på normalt två till fyra kollegor. Du arbetar med flera kunder samtidigt och behöver därför vara trygg i att hantera många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter präglas av kontinuerlig kundkontakt där du bygger långsiktiga relationer.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Månads- och kvartalsbokslut
• Löpande bokföring och redovisning
• Kund- och leverantörsreskontra
• Balansavstämning

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer lyckas och trivas. Du är därför en ansvarsfull och självgående person med ett starkt driv och en vilja att utvecklas. Du är en social person med en god förmåga att kommunicera med såväl kunder som kollegor. Du har en nyfiken och öppensinnad inställning med en vilja att bidrar positivt till företagskulturen. Vidare är du även en riktig lagspelare som samarbetar väl i grupp. Du har dessutom en god förmåga att på ett ansvarsfullt vis driva ditt eget arbete framåt och leverera goda resultat.

Vi söker dig som:

• Har minst 2 års erfarenheter och god kompetens av ovannämnda arbetsuppgifter
• Har studerat en YH eller kandidat utbildning inom ekonomi
• Har en bred ekonomisk förståelse
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Trivs att arbeta med frihet under ansvar
• Är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv hjälper andra när det behövs

Om du har kunskaper inom Fortnox, Excel eller kompetens av lönehantering/lönekörning är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Utesäljare till Salubrious sökes!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 23
Trivs du i sociala arbetsuppgifter och drivs av att utöka affärer? Just nu söker vi dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som Utesäljare med fokus i Mellansverige! 

Information om tjänsten och om Salubrious AB
Professionals Nord söker i samarbete med Salubrious en Utesäljare. Tjänsten är en uthyrning, vilket innebär att du till en början är uthyrd genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Salubrious.

Salubrious AB, med huvudkontor i Stenkullen, strax utanför Göteborg; säljer, tillverkar och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Bolaget har funnits sedan år 2000 och är idag cirka 10 anställda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En bred och varierande roll med frihet under ansvar 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna inkluderar regelbundna resor, i genomsnitt två/tre dagar per vecka, med möjlighet till övernattningar vid behov, där du självständigt planerar och genomför dessa resor. Du får tillgång till tjänstebil.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Försäljning av sjukvårdsprodukter inom ett geografiskt avgränsat distrikt i Mellansverige
• Självständigt ansvar för kundportfölj, inklusive kundprojekt och aktiv bearbetning av nya kunder
• Inriktning på försäljning till sjukhus och landsting
• Genomförande av försäljningsaktiviteter för att uppnå satta försäljningsmål
• Utveckling och underhåll av långsiktiga relationer med befintliga kunder
• Deltagande i möten och presentationer för att marknadsföra och sälja produkter
• Rapportering och dokumentation av försäljningsaktiviteter och resultat

Vi söker dig som:

• Har tidigare säljerfarenhet och förstår säljprocessen från besöksbokning till offert och uppföljning
• Är social, strukturerad och driven 
• Trivs med att besöka kunder och att arbeta självständigt. Arbetet innebär resor där du trivs med detta
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Har B-körkort
• Har en relevant utbildning som gör dig trygg i arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen behöver du affärs och säljförståelse. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är lösningsorienterad, strukturerad och systematisk.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, resor förekommer i Mellansverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

C# utvecklare till Bonnaya i Göteborg sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 23
Är du en fullstackutvecklare som är duktig inom C#, och vill ingå i ett härligt team där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet? Bonnaya söker just nu en fullstack-utvecklare med fokus på C#, där arbetsuppgifterna kommer anpassas utifrån din kompetensnivå. Vi söker någon som brinner för programmering, där arbetslivserfarenhet inte är något krav, utan snarare att du har kunskap och ett starkt intresse för programmering är det viktigaste!

Information om tjänsten
Bonnaya har sedan start haft en gynnsam framgång. Mycket på grund av det driv och engagemang som finns i bolaget. I dagsläget arbetar cirka 25 härliga anställda på företaget som längtar efter sina nästa kollegor! Som utvecklare blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och fortsätta lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Bonnaya är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens, för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. På Bonnaya finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden, där samtliga team arbetar fullstack och stöttar varandra, såväl inom teamet som mellan teamen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnaya. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vem är du?
Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C# och JavaScript, där Vue är ramverket som gäller. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och brinner för just programmering! 

Vad bör du ha med dig in i rollen?
Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling. Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare. Viktigt för rollen är även att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Likt tidigare nämnt kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån din kompetensnivå, där du kommer arbeta främst med backend och C#, men även i frontend som fullstack. Nedanstående arbetsuppgifter är exempel på vad en arbetsdag kan tänkas innehålla:

• Utvecklar nya delar av programmet
• Justera buggar i systemet 
• Förbättra befintlig funktionalitet 
• Arbetsuppgifter, där svårighetsgraden anpassas utifrån din kompetensnivå

Övrigt
START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
STAD: Göteborg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till ett ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Feb 23
Är du en engagerad och kompetent Tekniker som är redo att ta ansvar som testingenjör hos ett världsledande företag inom fordonsbranschen? Hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras prövningsprocesser genomförs korrekt och att resultaten mäts på rätt sätt.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult.

Vår grupp, Transmission Verification, består av 16 högkvalificerade och passionerade kollegor som arbetar i olika roller. Vi testar våra världsklassväxellådor för både elektriska och konventionella drivlinor, och pressar dem till gränsen och bortom. Vi arbetar med alla typer av fysisk verifiering, från komponentnivå till kompletta fordon och NVH, för både elektrisk och konventionell framdrift. I gruppen finns både nyfikna datautvärderingsnördar och pragmatiska, uppfinningsrika praktiker. Vi vill göra en skillnad genom att vara där för våra kollegor och kunder genom att säkerställa pålitliga, säkra och tysta produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som testingenjör kommer du att fokusera på mekatronisk växellådsverifiering för en mängd fordon inom fordonsbranschens ledande företag. Ditt huvudansvar i teamet är att genomföra olika verifieringsaktiviteter, särskilt på växellådans systemnivå i testcellen. Du kommer att hantera hårdvarutestning med kontakt mot mjukvaran och ansvara för planering, dagliga arbetsuppgifter, kommunikation och dokumentation, samarbetande med kollegor och intressenter.

Det förväntas att du har en förmåga att planera provning för att maximera utnyttjandet av provrummet och utrustningen och snabbt identifiera och lösa problem med provobjekt eller utrustning. Vidare har du förmåga att dela kunskap inom gruppen och med andra testingenjörer och en analytisk förmåga att kunna göra en första analys av provresultaten.

Vi söker dig som

• Har en kandidatexamen och/ eller masterexamen inom Automation, Mekatronik, Mekanik, Maskin eller motsvarande. 
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av relevanta verktyg för både mätning och datavärdering samt innehar körkort för lastbil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en lagspelare med en positiv attityd och serviceinriktning. Du är flexibel och kan snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du är snabblärd och har ett genuint intresse av att lära dig nya teknologier och provningsmetoder.

START: April 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#provingenjör #testingenjör #tekniker #provning #automation #mekatronik

Ansök nu

C# utvecklare till Bonnaya i Göteborg sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 22
Är du en fullstackutvecklare som är duktig inom C#, och vill ingå i ett härligt team där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet? Bonnaya söker just nu en fullstack-utvecklare med fokus på C#, där arbetsuppgifterna kommer anpassas utifrån din kompetensnivå. Vi söker någon som brinner för programmering, där arbetslivserfarenhet inte är något krav, utan snarare att du har kunskap och ett starkt intresse för programmering är det viktigaste!

Information om tjänsten
Bonnaya har sedan start haft en gynnsam framgång. Mycket på grund av det driv och engagemang som finns i bolaget. I dagsläget arbetar cirka 25 härliga anställda på företaget som längtar efter sina nästa kollegor! Som utvecklare blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och fortsätta lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Bonnaya är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens, för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. På Bonnaya finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden, där samtliga team arbetar fullstack och stöttar varandra, såväl inom teamet som mellan teamen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnaya. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vem är du?
Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C# och JavaScript, där Vue är ramverket som gäller. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och brinner för just programmering! 

Vad bör du ha med dig in i rollen?
Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling. Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare. Viktigt för rollen är även att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Likt tidigare nämnt kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån din kompetensnivå, där du kommer arbeta främst med backend och C#, men även i frontend som fullstack. Nedanstående arbetsuppgifter är exempel på vad en arbetsdag kan tänkas innehålla:

• Utvecklar nya delar av programmet
• Justera buggar i systemet 
• Förbättra befintlig funktionalitet 
• Arbetsuppgifter, där svårighetsgraden anpassas utifrån din kompetensnivå

Övrigt
START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
STAD: Göteborg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Solcellsmontör till Brion Solenergi!

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Feb 19
Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen söker just nu en solcellsmontör! Är du en praktiskt lagd person som drivs av tekniska utmaningar? Har du kanske tidigare arbetat som takläggare, elektriker eller liknande och vill ta nästa kliv i din karriär?

Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en solcellsmontör. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion under 6 månader. Är samarbetet uppskattat från samtliga parter finns det goda möjligheter att efter denna period börja direkt hos dem!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Det som kännetecknar dina kollegor är att de trivs i ett högt arbetstempo där man får agera i prestigelös anda.

Det är ett fysiskt arbete så du ska gilla att använda din kropp i arbetet, samt arbeta utomhus både i regn och solsken. Du tar stort ansvar för din egen vardag och Brion förväntar sig att du är en viktig lagspelare som aktivt bidrar till gruppen både i kropp och själ. Ni ska tillsammans ta er igenom utmaningar och se till att solenergi fortsätter att bidra till en bättre miljö, och inget lag är starkare än sin svagaste länk. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos Brion Solenergi kommer du att vara en viktig del av monteringen för solcellsanläggningar, både små och stora projekt. Du kommer att vara på plats ute på anläggningarna och montera. Du kommer att ingå i ett team med tre personer inklusive en arbetsledare. Inledande av din anställning ges en introduktion, där du allt eftersom du lär känna rollen kommer kunna axla den alltmer individuellt. Ingen dag är den andra lik i rollen som solcellsmontör. I teamet hjälps alla åt!

Resor med övernattning kan förkomma i tjänsten, med god framförhållning. 

Vi söker dig som:
• Trivs i en fartfylld arbetsmiljö

• Drivs av att arbeta med fysiskt tungt arbete, du är inte rädd för att ta i! 

• Har ett gediget intresse för teknik

• Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift

• Har B-körkort

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Du har god förmåga för att hantera situationer det finns mycket att göra då varje dag inte är den andra lik.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Albin Andersson
Köpmansgatan 32
411 06 Göteborg.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#brion #solenergi #solcellsmontör #montör #teknik #bygg

Ansök nu

Utesäljare till Salubrious sökes!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 19
Trivs du i sociala arbetsuppgifter och drivs av att utöka affärer? Just nu söker vi dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som Utesäljare med fokus i Mellansverige! 

Information om tjänsten och om Salubrious AB
Professionals Nord söker i samarbete med Salubrious en Utesäljare. Tjänsten är en uthyrning, vilket innebär att du till en början är uthyrd genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Salubrious.

Salubrious AB, med huvudkontor i Stenkullen, strax utanför Göteborg; säljer, tillverkar och distribuerar kvalitetsprodukter från hela världen till den skandinaviska sjukvården. Bolaget har funnits sedan år 2000 och är idag cirka 10 anställda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En bred och varierande roll med frihet under ansvar 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna inkluderar regelbundna resor, i genomsnitt två/tre dagar per vecka, med möjlighet till övernattningar vid behov, där du självständigt planerar och genomför dessa resor. Du får tillgång till tjänstebil.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Försäljning av sjukvårdsprodukter inom ett geografiskt avgränsat distrikt i Mellansverige
• Självständigt ansvar för kundportfölj, inklusive kundprojekt och aktiv bearbetning av nya kunder
• Inriktning på försäljning till sjukhus och landsting
• Genomförande av försäljningsaktiviteter för att uppnå satta försäljningsmål
• Utveckling och underhåll av långsiktiga relationer med befintliga kunder
• Deltagande i möten och presentationer för att marknadsföra och sälja produkter
• Rapportering och dokumentation av försäljningsaktiviteter och resultat

Vi söker dig som:

• Har tidigare säljerfarenhet och förstår säljprocessen från besöksbokning till offert och uppföljning
• Är social, strukturerad och driven 
• Trivs med att besöka kunder och att arbeta självständigt. Arbetet innebär resor där du trivs med detta
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Har B-körkort
• Har en relevant utbildning som gör dig trygg i arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen behöver du affärs och säljförståelse. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är lösningsorienterad, strukturerad och systematisk.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, resor förekommer i Mellansverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

C# utvecklare till Bonnaya i Göteborg sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Är du en fullstackutvecklare som är duktig inom C#, och vill ingå i ett härligt team där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet? Bonnaya söker just nu en fullstack-utvecklare med fokus på C#, där arbetsuppgifterna kommer anpassas utifrån din kompetensnivå. Vi söker någon som brinner för programmering, där arbetslivserfarenhet inte är något krav, utan snarare att du har kunskap och ett starkt intresse för programmering är det viktigaste!

Information om tjänsten
Bonnaya har sedan start haft en gynnsam framgång. Mycket på grund av det driv och engagemang som finns i bolaget. I dagsläget arbetar cirka 25 härliga anställda på företaget som längtar efter sina nästa kollegor! Som utvecklare blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och fortsätta lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Bonnaya är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens, för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. På Bonnaya finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden, där samtliga team arbetar fullstack och stöttar varandra, såväl inom teamet som mellan teamen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnaya. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vem är du?
Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C# och JavaScript, där Vue är ramverket som gäller. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och brinner för just programmering! 

Vad bör du ha med dig in i rollen?
Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling. Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare. Viktigt för rollen är även att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Likt tidigare nämnt kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån din kompetensnivå, där du kommer arbeta främst med backend och C#, men även i frontend som fullstack. Nedanstående arbetsuppgifter är exempel på vad en arbetsdag kan tänkas innehålla:

• Utvecklar nya delar av programmet
• Justera buggar i systemet 
• Förbättra befintlig funktionalitet 
• Arbetsuppgifter, där svårighetsgraden anpassas utifrån din kompetensnivå

Övrigt
START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
STAD: Göteborg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Ekonom till LPE i Göteborg sökes!

Controller
Läs mer Feb 17
Just nu söker LPE en ny Ekonomistjärna med inriktning redovisning, som ska vara med och fortsätta leda företaget framåt! Företaget befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas, då bolaget har vuxit konstant under de senaste åren.

Information om tjänsten och om LPE
Professionals Nord söker i samarbete med LPE en Ekonom med inriktning Redovisning. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos LPE.

LPEs kontor är beläget i Gunnilse, som tillhör nordöstra Göteborg. LPE utför entreprenader inom anläggning, skötsel (inkl vinterväghållning) och maskintjänster. De erbjuder allt från enstaka maskintjänst till helhetsentreprenader inom utemiljö. Nära relationer till anställda och kunder är något som LPE ända sedan starten 1956, sätter stort värde på och fortsätter att vårda och vidareutveckla. Genom aktiv målstyrning och kontinuerlig kompetensutveckling arbetar LPE ständigt för att bli en allt bättre samarbetspartner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och LPE´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som ekonom
• En bred och varierande roll med olika arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som Ekonom med inriktning redovisning, kommer dina arbetsuppgifter anpassas utifrån din kompetensnivå. Arbetet kommer innehålla både operativt arbete samt en stor del utvecklingsarbete av allt från system till arbetssätt.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Löpande bokföring och redovisning
• Kund och levreskontra 
• Månads- och kvartalsbokslut
• Strategiskt och operativt arbete
• Effektivisera processer

Vi söker dig som:

• Har god kunskap av majoriteten av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare är starkt meriterande, men vi är även öppna för någon nyexad med rätt driv
• Studerat en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Trivs att arbeta med frihet under ansvar 
• Har goda kunskaper inom Excel. Det är även meriterande om du har kunskap inom fler affärssystem
• Är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv hjälper andra när det behövs

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur du både kommer att trivas i rollen men också hur du kommer utvecklas. Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig.  

START: April/Maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Gunnilse i nordöstra Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Solcellsmontör till Brion Solenergi!

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Feb 16
Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen söker just nu en solcellsmontör! Är du en praktiskt lagd person som drivs av tekniska utmaningar? Har du kanske tidigare arbetat som takläggare, elektriker eller liknade och vill ta nästa kliv i din karriär?

Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en solcellsmontör. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion under 6 månader. Är samarbetet uppskattat från samtliga parter finns det goda möjligheter att efter denna period börja direkt hos dem!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Det som kännetecknar dina kollegor är att de trivs i ett högt arbetstempo där man får agera i prestigelös anda.

Det är ett fysiskt arbete så du ska gilla att använda din kropp i arbetet, samt arbeta utomhus både i regn och solsken. Du tar stort ansvar för din egen vardag och Brion förväntar sig att du är en viktig lagspelare som aktivt bidrar till gruppen både i kropp och själ. Ni ska tillsammans ta er igenom utmaningar och se till att solenergi fortsätter att bidra till en bättre miljö, och inget lag är starkare än sin svagaste länk. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos Brion Solenergi kommer du att vara en viktig del av montagen för solcellsanläggningar, både små och stora projekt. Du kommer att vara på plats ute på anläggningarna och montera. Du kommer att ingå i ett team med tre personer inklusive en arbetsledare. Inledande av din anställning ges en introduktion, där du allt eftersom du lär känna rollen kommer kunna axla den alltmer individuellt. Ingen dag är den andra lik i rollen som solcellsmontör. I teamet hjälps alla åt!

Resor med övernattning kan förkomma i tjänsten, med god framförhållning. 

Vi söker dig som:
• Trivs i en fartfylld arbetsmiljö

• Drivs av att arbeta med fysiskt tungt arbete, du är inte rädd för att ta i! 

• Har ett gediget intresse för teknik

• Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift

• Har B-körkort

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Du har god förmåga för att hantera situationer det finns mycket att göra då varje dag inte är den andra lik.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Albin Andersson
Köpmansgatan 32
411 06 Göteborg.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#brion #solenergi #solcellsmontör #montör #teknik #bygg

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 13
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt motsvarande relevant erfarenhet.
• Har erfarenhet och intresse av serveradministration.
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#.
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljare till Säkra Larm i Göteborg!

Account manager
Läs mer Feb 14
" Det bästa med att arbeta på Säkra Larm är att få vara sin egna företagare i företaget, och ha möjligheten att påverka sin arbetstid, lön och fritid." -Tim, säljare på Säkra Larm

Vill du ta del av en av landets bästa säljutbildningar för att förändra din vardag och att nå din fulla potential? Kanske är du i början av din karriär eller så vill du prova något helt nytt? Perfekt! Säkra Larm öppnar upp möjligheten för dig som vill arbeta med frihet under ansvar, är villig att prestera på arbetet i ett gäng kollegor som har riktigt kul på arbetet med flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Säkra Larms räkning säljare till Göteborg. Ditt uppdrag kommer vara att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja Säkra Larms produkter. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. Ingen dag är den andra lik! På säkra Larm erbjuds du kontinuerlig coachning och kompetensutveckling, vilket gör att du på sikt har goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Säkra Larm. Säkra Larms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor startar ni upp dagen på kontoret, för att vidare på egen hand eller tillsammans med dina kollegor ge er ut i tjänstebilen för kundbesök. Därefter genomför du tillsammans med kunden en behovsanalys i deras bostad.

Arbetstiderna varierar mellan olika orter men du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som egenföretagare med tryggheten som en anställd.

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Erbjuda kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar
• Ansvara för säljprocessen från möte till avtalsskrivning
• Genomföra behovsanalys hemma hos kund

Vi söker dig som:

• Har goda kunskaper i det svenska språket
• Inte har något i belastningsregistret

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Säkra Larm. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba efter uppsatta mål samt uppskattar möjligheten med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare uppskattar du mötet med nya människor och att du på ett serviceinriktat vis sätter kunden i centrum.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#säljare #säkralarm #rådgivning #säkerhet #larm #behovsanalys #säljprocess

Ansök nu

Platschef till MaxiDoor i Göteborg!

Platschef, bygg
Läs mer Feb 9
Vi söker efter en platschef till MaxiDoor i Göteborg!
Med sitt huvudsäte i Frövi, strax utanför Örebro, har organisationen även under de senaste fyra åren satsat i Göteborg, genom förvärv av det anrika bolaget Tollor AB, där de planerar att fortsätta växa med just dig bakom rodret! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en platschef till MaxiDoor i Göteborg. MaxiDoor är branschledande inom metallpartitillverkning, där de i huvudsak tillverkar och levererar säkerhetsklassade partier i stål och aluminium samt täta ståldörrar till sina kunder. Hos MaxiDoor finns idag ca 90 medarbetare varav 15 är verksamma i Göteborg, både i produktionen men också på sälj- och projektledarsidan! Inom företaget finns det otrolig kompetens, där erfarna medarbetare med stor branschkunskap längtar efter att få ta emot dig! 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos MaxiDoor. Notera att vissa av MaxiDoors uppdrag är säkerhetsklassade; i denna rekryteringsrocess genomförs därför gedigen bakgrundskontroll av dig som kandidat. 

Arbetsuppgifter
Företaget arbetar i huvudsak inom två ben; produktion och försäljning. Som platschef ansvarar du för det dagliga i produktionen tillsammans med driftledare, samtidigt som du på sikt kommer ansvara för att fortsätta utveckla säljorganisationen inom regionen. I rollen som platschef har du huvudansvaret för hela kontoret och rapporterar direkt till VD som arbetar i huvudsak från Frövi. 

Du kommer kliva in i en föränderlig fas där du i första hand har produktionsflödet i fokus; du säkerställer att dina medarbetare når sina gemensamma mål, att arbetet genomförs säkerhets- och kvalitetsmedvetet, där du ser till att följa upp leveransflödet både internt men även ut mot kund. Vidare kommer du att få utvecklas i rollen inom försäljning med målsättningen att företaget fortsatt ska kliva in på allt fler marknadsandelar i regionen! 

Exempel på ansvarsområden

• Huvudansvarig för produktion-, personal- och försäljningsfrågor
• Behålla och utveckla lönsamheten hos befintliga produkter
• Budget- och resurshantering med lönsamhet och tillväxt i fokus
• Implementera MaxiDoors produktionssätt i Göteborg
• Offerera och sälja in nya projekt på etablerade produkter
• Vara en del i den fortsatta produktutvecklingen

Vi söker dig som
För den här rollen ser vi att du har erfarenhet inom metallpartitillverkning med god produktkunskap. Du kan antingen ha en försäljningsbakgrund inom branschen, eller så har du arbetslett och ansvarat för en produktion med ambitioner att fortsätta utvecklas inom försäljning. Kulturen på bolaget lyder att beslutsvägarna är korta och du kommer att ges frihet under ansvar för att nå dina utsatta mål, vilket gör att som person är du driven, kreativ, lösningsorienterad och kommunikativ. 

Du har även B-körkort, samt obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Med det ansvar rollen som platschef innefattar, ser du prestigelöst och öppensinnat på möjligheten att få driva en hel region tillsammans med ledningsgruppen hos MaxiDoor!

START: Enligt överenskommelse, önskvärt innan Q3
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Ingenjör sökes till ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 6
Är du en engagerad och driven ingenjör som trivs med att arbeta både praktiskt och administrativt? Motiveras du av att vara spindeln i nätet och utveckla dina kunskaper i labbmiljö? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad ingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten 
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta inom Electromobility Test & Verification-organisationen, där du ingår i ett erfaret och kompetent team. Du kommer tillsammans med labbansvarig att hantera den övergripande labbmiljön där du arbetar tätt med och är behjälplig mot kollegor. För denna roll söker vi dig som har en stor passion för att hjälpa andra, få saker att fungera och praktiskt förbättra labbmiljö för ditt team och andra.

Arbetsuppgifter
Rollen präglas av både praktiskt- och administrativt arbete där du bland annat kommer upprätthålla system och register, beställa material samt uppmärksamma och dokumenterar risker. Du kommer även att hanterar och praktiskt åtgärdar riskerna genom olika lösningar och vara allmänt behjälplig gentemot labbansvarig och övriga kollegor. Vidare inkluderar även dina arbetsuppgifter att du genomför underhåll och utveckling av labbet, underhåll av instrument, utveckling och implementering av arbetsprocesser samt kontakt med intressenter och leverantörer både internt och externt.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper av största vikt och du behöver därför våga testa nya idéer och arbetssätt, besitta ett strukturerat tankesätt och en drivkraft att hålla ordning och reda. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga, en stor passion för att hjälpa andra och en positiv attityd med inställning om att få saker att hända. Som person är du en riktig doer med god kommunikationsförmåga. Du har kompetens av att proaktivt planera och strukturera tillsammans med andra teammedlemmar. Du är en person som alltid söker förbättringar och tar egna initiativ för att hjälpa teamet att utvecklas. Hos vår kund kommer du att ingå i en varm och inspirerande miljö där du tillsammans med teamet ges många möjligheter att utveckla såväl din professionella som din individuella kompetens.

Du kommer inte bara att få arbeta med att utveckla ett labb i världsklass – utan också vara en del av en optimistisk atmosfär där glädje, kunskapsdelning och öppenhet är nyckelegenskaper.

Förutom dina personliga egenskaper söker vi även dig som: 

• Besitter en kandidat- och/ eller masterutbildning inom relevant område
• Har flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift
• Trivs med variationen av praktiskt- och administrativ arbete
• Är driven och nyfiken på att testa nya idéer och arbetssätt

START: Mars / April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Metodingenjör sökes till ledande företag inom fordonsbranschen!

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Jan 5
Är du en engagerad och driven mekaniker som nu vill ta ditt nästa kliv i karriären? Har du ett intresse för att arbeta praktiskt i verkstaden, utföra testning av metoder och skapa manualer? I denna roll ges du varierande uppgifter där du både arbetar som mekaniker och administratör. Är det dig vi söker? Ta då chansen att söka tjänsten som metodingenjör där du kommer arbeta hos ett ledande företag inom fordonsbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som metodingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med diesel- och förbränningsmotorer där du i en varierande roll kombinerar praktiskt och administrativt arbete. Du kommer dels att arbeta i verkstaden där du mekar, skruvar, testar och förbättrar komponenter på produkten, samtidigt som du administrativt dokumenterar och utformar manualer innan, under och efter testning. I rollen kommer du även att ha löpande kontakt med interna medarbetare runt om i världen och externa aktörer, där du utvärderar nya produktionsidéer, tekniska frågor och koncept. Arbetet inkluderar att du är delaktig i olika team där du bidrar med alltifrån lösningar till förbättringsförslag, samt säkerställer att rätt metoder används. Som metodingenjör har du en nyckelroll där du tillsammans med andra team kommer säkerställa att arbetet uppnår god kvalité.

Vi söker dig som
Som metodingenjör har du varierande arbetsuppgifter som omfattas av både praktiskt och teoretiskt arbete. Då du till stor del i rollen kommer att meka med lastbilsmotorer behöver du tidigare ha arbetat som till exempel bil-, grävmaskins-, buss-, eller lastbilsmekaniker. Du behöver även vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du med god flexibilitet kan växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du behöver dessutom vara kommunikativ, lösningsorienterad och nyfiken med ett stort intresse för att både meka i verkstaden och arbeta med administrativa uppgifter. Som person är du en riktig lagspelare och trivs bra med att arbeta i grupp. Du är även en engagerad person med en god förmåga att driva ditt eget arbete framåt och säkerställa god kvalité.

För denna roll behöver du uppnå följande krav:

• Du är händig och praktiskt lagd med ett stort intresse för att meka
• Du har tidigare arbetat som bil/buss/grävmaskin- eller lastbilsmekaniker
• Du har intresse för att arbeta med administrativa uppgifter
• Du har en god förståelse att kunna läsa ritningar eller grundkunskaper i CAD
• Du har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du besitter en gymnasieutbildning inom fordon eller är utbildad ingenjör är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Mekaniker sökes till ledande företag inom fordonsbranschen!

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Jan 5
Är du en engagerad och driven mekaniker som nu vill ta ditt nästa kliv i karriären? Har du ett intresse för att arbeta praktiskt i verkstaden, utföra testning av metoder och skapa manualer? I denna roll ges du varierande uppgifter där du både arbetar som mekaniker och administratör. Är det dig vi söker? Ta då chansen att söka tjänsten som metodingenjör där du kommer arbeta hos ett ledande företag inom fordonsbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som metodingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med diesel- och förbränningsmotorer där du i en varierande roll kombinerar praktiskt och administrativt arbete. Du kommer dels att arbeta i verkstaden där du mekar, skruvar, testar och förbättrar komponenter på produkten, samtidigt som du administrativt dokumenterar och utformar manualer innan, under och efter testning. I rollen kommer du även att ha löpande kontakt med interna medarbetare runt om i världen och externa aktörer, där du utvärderar nya produktionsidéer, tekniska frågor och koncept. Arbetet inkluderar att du är delaktig i olika team där du bidrar med alltifrån lösningar till förbättringsförslag, samt säkerställer att rätt metoder används. Som metodingenjör har du en nyckelroll där du tillsammans med andra team kommer säkerställa att arbetet uppnår god kvalité.

Vi söker dig som
Som metodingenjör har du varierande arbetsuppgifter som omfattas av både praktiskt och teoretiskt arbete. Då du till stor del i rollen kommer att meka med lastbilsmotorer behöver du tidigare ha arbetat som till exempel bil-, grävmaskins-, buss-, eller lastbilsmekaniker. Du behöver även vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du med god flexibilitet kan växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du behöver dessutom vara kommunikativ, lösningsorienterad och nyfiken med ett stort intresse för att både meka i verkstaden och arbeta med administrativa uppgifter. Som person är du en riktig lagspelare och trivs bra med att arbeta i grupp. Du är även en engagerad person med en god förmåga att driva ditt eget arbete framåt och säkerställa god kvalité.

För denna roll behöver du uppnå följande krav:

• Du är händig och praktiskt lagd med ett stort intresse för att meka
• Du har tidigare arbetat som bil/buss/grävmaskin- eller lastbilsmekaniker
• Du har intresse för att arbeta med administrativa uppgifter
• Du har en god förståelse att kunna läsa ritningar eller grundkunskaper i CAD
• Du har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du besitter en gymnasieutbildning inom fordon eller är utbildad ingenjör är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Kalibreringsansvarig till ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 5
Är du en engagerad och driven ingenjör med intresse för att leda och koordinera nya programvaru- och kalibreringsversioner? Vill du vara en del av ett team och utveckla den ultimata körupplevelsen samtidigt som du maximerar energieffektiviteten? Just nu söker vi dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet av kalibrering och struktur av mjukvara. Om detta är du, ta då chansen att söka tjänsten som kalibreringsansvarig där du kommer arbeta hos ett ledande företag inom fordonsbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som kalibreringsansvarig för underhåll hos vår kund kommer du att tillhöra ett inkluderande och kompetent team, där du är ansvarig för drivlinans körupplevelse. Teamet består av 12 erfarna personer som alla bidrar med spetskompetens inom olika områden. Laganda och samarbete är grunden för fantastiska produkter, och arbetet innebär därför frekventa interaktioner med andra avdelningar i syfte att förbättra och utveckla ny funktionalitet. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat arbete med att konsolidera och leda alla mjukvaru- och kalibreringsuppdateringar på motorer som redan är i produktion. Du kommer dessutom att upprätthålla datauppsättningsvarianter i färdplanen för olika motorer, drivlinor, fordonstyper och effektklasser. Vidare består dina arbetsuppgifter även av att hantera varje DST release, utveckla kalibreringsplaner, organisera och leda möten för kalibreringsgranskning. Att arbeta som kalibreringsansvarig innebär även att du säkerställer variantstrukturen och relaterade datauppsättningar med mål att uppnå bästa möjliga balans mellan kvalitet och funktioner för den kompletta produktuppdateringen.

Vi söker dig som

• Är utbildad civilingenjör eller innehar motsvarande teknisk utbildning med intresse för tunga fordon 
• Har tidigare erfarenhet av kalibrering och kalibreringsdatabaser
• Har god kompetens inom inbyggda mjukvarusystem
• Har flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift

Om du har tidigare erfarenhet av motorkalibrering, lasbilsapplikationer eller flottor är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du analytisk, strukturerad och utrustad med planering och social kompetens. Du tycker om att leda och interagera med ingenjörer, bidra till laganda och gillar att ta personligt ansvar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Ekonom till LPE i Göteborg sökes!

Controller
Läs mer Feb 2
Just nu söker LPE en ny Ekonomistjärna med inriktning redovisning, som ska vara med och fortsätta leda företaget framåt! Företaget befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas, då bolaget har vuxit konstant under de senaste åren.

Information om tjänsten och om LPE
Professionals Nord söker i samarbete med LPE en Ekonom med inriktning Redovisning. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos LPE.

LPEs kontor är beläget i Gunnilse, som tillhör nordöstra Göteborg. LPE utför entreprenader inom anläggning, skötsel (inkl vinterväghållning) och maskintjänster. De erbjuder allt från enstaka maskintjänst till helhetsentreprenader inom utemiljö. Nära relationer till anställda och kunder är något som LPE ända sedan starten 1956, sätter stort värde på och fortsätter att vårda och vidareutveckla. Genom aktiv målstyrning och kontinuerlig kompetensutveckling arbetar LPE ständigt för att bli en allt bättre samarbetspartner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och LPE´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som ekonom
• En bred och varierande roll med olika arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som Ekonom med inriktning redovisning, kommer dina arbetsuppgifter anpassas utifrån din kompetensnivå. Arbetet kommer innehålla både operativt arbete samt en stor del utvecklingsarbete av allt från system till arbetssätt.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Löpande bokföring och redovisning
• Kund och levreskontra 
• Månads- och kvartalsbokslut
• Strategiskt och operativt arbete
• Effektivisera processer

Vi söker dig som:

• Har god kunskap av majoriteten av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare är starkt meriterande, men vi är även öppna för någon nyexad med rätt driv
• Studerat en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Trivs att arbeta med frihet under ansvar 
• Har goda kunskaper inom Excel. Det är även meriterande om du har kunskap inom fler affärssystem
• Är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv hjälper andra när det behövs

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur du både kommer att trivas i rollen men också hur du kommer utvecklas. Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig.  

START: April/Maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Gunnilse i nordöstra Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexad konstruktör till företag inom fordonsbranschen!

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 1
Är du en engagerad och driven konstruktör med erfarenhet inom Catia och/eller Creo med intresse för att arbeta med konstruktion inom NVH? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du kan applicera teoretiska kunskaper i praktiken? Just nu söker vi en nyexaminerad konstruktör inom området, redo att axla en roll som erbjuder att bidra till din fortsatta utveckling, hos ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ser därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som konstruktör hos vår kund arbetar du i en bred och varierande roll där du ingår i ett R&D-team inom automotivebranschen. På avdelningen arbetar runt 20 personer i dagsläget med utvecklingen av fordonsinteriör med primärt mål att slutprodukten skall nå bästa kvalité och standard! 

Du kommer ges en gedigen introduktion, där dagliga arbetsuppgifter kommer att variera! 

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av konstruktion med kunskaper inom Catia och eller Creo
• Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina egna såväl som gruppens gemensamma mål. Du är dessutom utåtriktad och kommunikativ med en ständig strävan efter att driva ditt eget och gruppens arbete framåt. Vidare är du handlingskraftig och lösningsorienterad med en god förmåga att rodda och slutföra projekt. Du är en noggrann, strukturerad och analytisk person med ett stort intresse för virtuell testning och programmering! Du har även en stark vilja att både lära dig nya och utveckla befintlig kunskap inom området.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Lundby
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#virtuell #virtuelltest #testning #python #matlab #ingenjör #fordon

Ansök nu

C# utvecklare till Bonnaya i Göteborg sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 30
Är du en fullstackutvecklare som är duktig inom C#, och vill ingå i ett härligt team där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet? Bonnaya söker just nu en fullstack-utvecklare med fokus på C#, där arbetsuppgifterna kommer anpassas utifrån din kompetensnivå. Vi söker någon som brinner för programmering, där arbetslivserfarenhet inte är något krav, utan snarare att du har kunskap och ett starkt intresse för programmering är det viktigaste!

Information om tjänsten
Bonnaya har sedan start haft en gynnsam framgång. Mycket på grund av det driv och engagemang som finns i bolaget. I dagsläget arbetar cirka 25 härliga anställda på företaget som längtar efter sina nästa kollegor! Som utvecklare blir du en viktig pusselbit i företagets stora satsning. Tillsammans med teamet kommer du att få vara med och fortsätta lägga grunden för en långsiktig och lönsam etablering på marknaden.

Bonnaya är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens, för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. På Bonnaya finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden, där samtliga team arbetar fullstack och stöttar varandra, såväl inom teamet som mellan teamen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnaya. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vem är du?
Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C# och JavaScript, där Vue är ramverket som gäller. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och brinner för just programmering! 

Vad bör du ha med dig in i rollen?
Du som söker tjänsten har någon form av erfarenhet inom utveckling. Kanske har du läst en utbildning inom IT, programmerat på fritiden eller tidigare arbetat som utvecklare. Viktigt för rollen är även att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha?
Likt tidigare nämnt kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån din kompetensnivå, där du kommer arbeta främst med backend och C#, men även i frontend som fullstack. Nedanstående arbetsuppgifter är exempel på vad en arbetsdag kan tänkas innehålla:

• Utvecklar nya delar av programmet
• Justera buggar i systemet 
• Förbättra befintlig funktionalitet 
• Arbetsuppgifter, där svårighetsgraden anpassas utifrån din kompetensnivå

Övrigt
START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
STAD: Göteborg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Dataingenjör till ledande företag inom fordonsbranschen!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 26
Är du en engagerad och driven ingenjör med ett brinnande intresse för programmering? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom batteriverifiering och datahantering? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad ingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta inom Electromobility Test & Verification-organisationen, där du tillsammans med ett erfaret team ansvarar över komponentverifiering av energilagringssystem. I rollen kommer du att arbeta likaväl med datahantering som batteriverifiering, där du tillhandahålla data till intressenter. För denna roll söker vi dig som har en stor passion för att samla in, bearbeta, hantera och presentera data. Du har dessutom en stor vilja att ständigt bidra till nya och förbättra befintliga lösningar som tillför värde för hela företaget.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en stor variation av uppgifter, där goda utvecklingsmöjligheter och nya ansvarsområden kan förekomma på sikt. I rollen som batteriverifierings- och dataingenjör kommer du bland annat att genomföra battericelltestning och samla in dess data. Du kommer även att genomföra planering av verifieringsomfång, testuppsättningar och metodik samt genomföra tester enligt testspecifikation och hantering av data. Rollen präglas även till stor del av Phyton-programmering där du utvecklar och underhåller Phyton-baserat internt verktyg som används för efterbehandling av testdata. Vidare exempel på arbetsuppgifter i denna roll är att:

- Efterbehandla egen testdata
- Utveckla och underhålla datahantering i starkt samarbete med IT-avdelningen
- Presentera efterfrågad data på ett tydligt och informativt sätt
- Utveckla och underhålla automatiserat skapande av relaterade grafer, figurer, tabeller mm.
- Rapportering av egna prover
- Utveckla och underhålla automatiserade rapporter

Vi söker dig som

• Besitter en kandidat- och/ eller masterutbildning inom relevant område
• Har goda kompetenser inom Phyton-programmering
• Har tidigare erfarenheter eller utbildning relaterat till batterier eller hårdvaruverifiering
• Har en stor passion för data och hur det presenteras
• Är driven och nyfiken på att testa nya idéer och arbetssätt

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person har du god kommunikationsförmåga och är en riktig lagspelare. Du har kompetens att proaktivt planera tillsammans med andra teammedlemmar. Du är en person som alltid söker förbättringar i arbetssätten och tar egna initiativ för att hjälpa teamet att utvecklas. Hos vår kund omges medarbetare av en varm och inspirerande miljö, där du tillsammans med teamet kommer få många möjligheter att utveckla såväl din professionella som din individuella kompetens. Du kommer inte bara att få arbeta med häftiga tekniska utmaningar – utan också ingå i en optimistisk atmosfär där glädje, kunskapsdelning och öppenhet är nyckelegenskaper.

START: Tidigast i mars
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Kalibreringsansvarig till ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 26
Är du en engagerad och driven ingenjör med intresse för att leda och koordinera nya programvaru- och kalibreringsversioner? Vill du vara en del av ett team och utveckla den ultimata körupplevelsen samtidigt som du maximerar energieffektiviteten? Just nu söker vi dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet av kalibrering och struktur av mjukvara. Om detta är du, ta då chansen att söka tjänsten som kalibreringsansvarig där du kommer arbeta hos ett ledande företag inom fordonsbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som kalibreringsansvarig för underhåll hos vår kund kommer du att tillhöra ett inkluderande och kompetent team, där du är ansvarig för drivlinans körupplevelse. Teamet består av 12 erfarna personer som alla bidrar med spetskompetens inom olika områden. Laganda och samarbete är grunden för fantastiska produkter, och arbetet innebär därför frekventa interaktioner med andra avdelningar i syfte att förbättra och utveckla ny funktionalitet. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat arbete med att konsolidera och leda alla mjukvaru- och kalibreringsuppdateringar på motorer som redan är i produktion. Du kommer dessutom att upprätthålla datauppsättningsvarianter i färdplanen för olika motorer, drivlinor, fordonstyper och effektklasser. Vidare består dina arbetsuppgifter även av att hantera varje DST release, utveckla kalibreringsplaner, organisera och leda möten för kalibreringsgranskning. Att arbeta som kalibreringsansvarig innebär även att du säkerställer variantstrukturen och relaterade datauppsättningar med mål att uppnå bästa möjliga balans mellan kvalitet och funktioner för den kompletta produktuppdateringen.

Vi söker dig som

• Är utbildad civilingenjör eller innehar motsvarande teknisk utbildning med intresse för tunga fordon 
• Har tidigare erfarenhet av kalibrering och kalibreringsdatabaser
• Har god kompetens inom inbyggda mjukvarusystem
• Har flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift

Om du har tidigare erfarenhet av motorkalibrering, lasbilsapplikationer eller flottor är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du analytisk, strukturerad och utrustad med planering och social kompetens. Du tycker om att leda och interagera med ingenjörer, bidra till laganda och gillar att ta personligt ansvar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Kalibreringsansvarig till ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 23
Är du en engagerad och driven ingenjör med intresse för att leda och koordinera nya programvaru- och kalibreringsversioner? Vill du vara en del av ett team och utveckla den ultimata körupplevelsen samtidigt som du maximerar energieffektiviteten? Just nu söker vi dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet av kalibrering och struktur av mjukvara. Om detta är du, ta då chansen att söka tjänsten som kalibreringsansvarig där du kommer arbeta hos ett ledande företag inom fordonsbranschen. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som kalibreringsansvarig för underhåll hos vår kund kommer du att tillhöra ett inkluderande och kompetent team, där du är ansvarig för drivlinans körupplevelse. Teamet består av 12 erfarna personer som alla bidrar med spetskompetens inom olika områden. Laganda och samarbete är grunden för fantastiska produkter, och arbetet innebär därför frekventa interaktioner med andra avdelningar i syfte att förbättra och utveckla ny funktionalitet. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat arbete med att konsolidera och leda alla mjukvaru- och kalibreringsuppdateringar på motorer som redan är i produktion. Du kommer dessutom att upprätthålla datauppsättningsvarianter i färdplanen för olika motorer, drivlinor, fordonstyper och effektklasser. Vidare består dina arbetsuppgifter även av att hantera varje DST release, utveckla kalibreringsplaner, organisera och leda möten för kalibreringsgranskning. Att arbeta som kalibreringsansvarig innebär även att du säkerställer variantstrukturen och relaterade datauppsättningar med mål att uppnå bästa möjliga balans mellan kvalitet och funktioner för den kompletta produktuppdateringen.

Vi söker dig som

• Är utbildad civilingenjör eller innehar motsvarande teknisk utbildning med intresse för tunga fordon 
• Har tidigare erfarenhet av kalibrering och kalibreringsdatabaser
• Har god kompetens inom inbyggda mjukvarusystem
• Har flytande kunskaper i det engelska språket i tal och skrift

Om du har tidigare erfarenhet av motorkalibrering, lasbilsapplikationer eller flottor är det meriterande för tjänsten, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du analytisk, strukturerad och utrustad med planering och social kompetens. Du tycker om att leda och interagera med ingenjörer, bidra till laganda och gillar att ta personligt ansvar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elkonstruktör till Tribus i Göteborg!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jan 25
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till AFRY!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jan 31
Har du en utbildning inom mekanik och vill bredda din kunskaper? Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör eller har jobbat med mekanik och vill ta nästa steg i karriären i rollen som mekanikkonstruktör hos AFRY. Välkommen in med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för AFRYs räkning dig som har någon form av mekanikutbildning och är nyfiken att ta nästa steg i karriären hos AFRY. I rollen som mekanikkonstruktör hos AFRY kommer du vara verksam inom olika produktgrupper där allt arbete sker i projektform. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

• I ett störningsfritt utförande, bygga in elektronik i de olika produkterna.
• Arbeta i CAD med att rita elboxar, komponenterna i dem samt förbindelserna mellan dem

Du arbetar även med dokumentation och prototypframtagning som sker i 3d-printer i deras egen labbmiljö. Rollen innebär en tät kontakt och samarbete med övriga kompetensområden såsom mekanik, elektronik och elsystem.

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot mekanikkonstruktion. Du har erfarenhet i något av de olika CAD-verktygen, vilket av dem är inte det viktigaste. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som mekanikkonstruktör hos AFRY långsiktigt. Vi söker därför dig som har rätt inställning, driv och motivation för att briljera i din nya tjänst. Du har ett stort tekniskt intresse och ett personligt engagemang i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, metodisk och noggrann. Du har viljan att utmana dig själv, tar eget ansvar för din kompetensutveckling och du finner det tillfredställelse att aktivt bidra till företagets utveckling.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#CAD #konstruktion #mekanik #elmek #AFRY #el #maskinteknik #maskiningenjör #mekanikkonstruktion #mekanikkontruktör #mechanicalengineering #fordonsel #solidedge

Ansök nu