Professionals Nord Rekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Professionals Nord Rekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Ekonomiadministratör till Sortera Materials

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 26
Vill du arbeta i ett spännande, satsande och växande företag? Vill du verka i en koncern som ligger i framkant inom miljöbranschen och som arbetar hårt med hållbarhet? Sortera söker nu dig som har ett stort driv och ser möjligheter. Som ekonomiadministratör i ett affärsområde inom Sortera Group kommer du få möjlighet till stor påverkan samt att vara med och utvecklas i en föränderlig miljö där det är kort sträcka mellan beslut och handling. Är detta din nya möjlighet? Ansök redan idag! -vi tillämpar löpande urval! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sorteras räkning en Ekonomiadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sortera. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda. Med fler än 400 medarbetare och en omsättning på över 1,5 miljard kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.

Du kommer bli en del av ett team där den familjära känslan värderas högt och man ställer upp för varandra. ni är 7 personer. Närmsta chef är erfaren inom arbetsuppgifterna och värdesätter gruppens och individens behov högt. På bolaget värnar de inte bara om miljön i hållbarhetssynpunkt, utan även den sociala arbetsmiljön. 

 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sorteras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

• Ett härligt team där det alltid är nära till stöttning och skratt
• En möjlighet att vara en del av ett bolag som värnar om en hållbarare framtid
• En möjlighet att utvecklas inom ekonomi

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som ekonomiadministratör exempelvis att: 

• Sköta kundfakturering
• Arbeta med leverantörsreskontra
• Proaktivt arbeta för att administrationen stödjer och följer verksamheten
• Vara delaktig och ansvarig för ekonomin i diverse projekt
• Etablera processer för projektredovisning
• Sköta framtagande av ekonomisk information samt analyser för affärsområdet
• Bidra till fortsatt utveckling av rutiner, processer och system i ett expansivt affärsområd

Vi söker dig som:

• Studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 1 år. 
• Har goda kunskaper i officeprogrammen, framförallt Excel
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet i en roll med många kontaktytor. 

Din personlighet är superviktig för att du både ska bli lyckosam och trivas i rollen. Du är en strukturerad person som vet hur viktigt det är att vara noggrann och planera för att möta deadlines. Du gillar att ta initiativ och ser därför utmaningar som möjligheter. Du är social och positiv vilket medför att du trivs i en miljö med nära samarbeten och kontaktytor med ekonomer, såval som icke-ekonomer.

START: Omgående med viss flexibilitet för uppsägningstid.
OMFATTNING: Heltid, 12 månader med möjlighet till förlängning.
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Bli bolånerådgivare! (utbildning + anställning)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 22
Professionals Nord samarbetar med Swedbank för att utbilda framtidens bolånerådgivare i Göteborg. Här ges du avlönad studietid för att slutföra Swedsec-licensen och påbörjar sedan introduktion hos Swedbank för att arbeta i rollen som bolånerådgivare. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav utan som ny i rollen ges du den utbildning och handledning du behöver. På Swedbank får du en arbetsplats med fina förmåner och härliga kollegor där personlig utveckling står i centrum.

Genom att söka tjänsten via denna annons kommer du lämna en intresseanmälan. Det innebär att återkoppling från oss kan dröja, men att vi kommer hantera din ansökan i samband med framtida startdatum. Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan redan idag!

 

Information om tjänsten
Swedbank ser ett stort framtida behov av bolånerådgivare och gör därför en satsning tillsammans med Professionals Nord. Ett antal utvalda individer kommer få chansen att delta i satsningen där framtidens bolånerådgivare utbildas. Blir du utvald ges du ett ovärderligt tillfälle att få avlönad studietid, betald Swedsec-licens samt en roll som bolånerådgivare hos en av Sveriges främsta banker. Här ges du chansen att starta en ny karriärsbana hos en storbank i framkant och samla meriterande arbetslivserfarenhet inom branschen.

Du kommer sitta i Swedbanks lokaler på Lindholmen tillsammans med många härliga kollegor som ser fram emot att du kommer på plats. Då tidigare erfarenhet av liknande arbete inte är ett krav börjar du givetvis din anställning med en introduktionsutbildning. Du kommer även få löpande handledning under din anställning för att du ska känna dig trygg i din roll som bolånerådgivare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank under 6 månader. Intentionen är att du därefter ska bli fast anställd direkt hos Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till albin.andersson@pn.se

 

Arbetsuppgifter
Du påbörjar din anställning med avlönad studietid för att avklara Swedsec-licensen. Därefter påbörjas introduktion hos Swedbank för rollen som bolånerådgivare.
Som Bolånerådgivare hos Swedbank får du en spännande och samhällsnyttig roll där kundnöjdhet står i centrum. Ditt främsta fokus kommer vara att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du hjälper kunder via telefon med frågor berörande bolån och krediter. Som Bolånerådgivare hos Swedbank gör du skillnad för bankens kunder i deras vardag samtidigt som du själv samlar på dig meriterande erfarenhet.

Avdelningen strävar efter stor tillgänglighet för bankens kunder och dina pass kan vara förlagda mellan kl. 06.45–20.30 veckans alla dagar. Kontoret håller dock stängt på röda dagar. Observera att detta är en heltidstjänst och du kommer arbeta 38.5 timmar per vecka.
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Albin Andersson
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Observera att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning.

Vi söker dig som:
För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att du ska trivas i rollen som bolånerådgivare är du en social person som brinner för service. Vi tror även att du är en målinriktad person som gärna överträffar både förväntningar och mål. Kort sagt, om du har ett stort driv, ett intresse för ekonomi och en positiv inställning så är du troligen den vi söker!

Erfarenhetsmässigt har du sedan tidigare erfarenhet från kundtjänst, handels, restaurangbranschen eller annat serviceyrke. Alternativ annan dokumenterad servicevana. Rollen är mycket kommunikativ och därför är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. 

Det är meriterande om du studerat en utbildning inom ekonomi, tidigare arbetat med telefon som verktyg och/eller har erfarenhet från bank. 

START: Vid framtida startdatum
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se.

Ansök nu

Lagermedarbetare till ConfacGruppen i Mölndal!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 2
Är du praktiskt lagd, optimist som uppskattar goda samarbeten? Just nu söker vi flera medarbetare till Confac Gruppens lager i Mölndal. Dagligen kommer du arbeta med möbelmontering och allmän lagerhantering, samt leverera orders och möta kund i tajta samarbeten med dina kollegor!

De är nu ett härligt gäng som kompletterar varandra och söker dig som vill bli en del av gemenskapen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Confac Gruppens räkning lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Confac Gruppen. De förser sina kunder med helhetslösningar inom montage, lager och logistik av framförallt inredning till kontor och offentlig miljö. I din roll där du bidrar med dina tidigare praktiska erfarenheter. Kanske kommer du från en praktisk roll sedan tidigare inom exempelvis byggbranschen? Eller så är du veksam inom en helt annan bransch men söker nu en roll i praktisk anda där du kan bli långsiktig tillsammans med en växande organisation. 

"Ensamma är vi inte starkast men tillsammans har vi gjort allt för att lämna projekten så som det var tänkt att bli." Hos Confac ges du möjligheten att få vara med på en resa som innebär fortsatt tillväxt i ett snabbt och härligt tempo! Med nya, större lokaler i Mölndal kommer du som individ verkligen vara med och bidra till helheten och få växa tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Du kommer att ingå i ett härligt team där samarbete är nyckeln. Dina arbetsuppgifter kommer att variera dagligen och du förväntas bygga kontorsmöbler men även vara ansiktet utåt mot kund. Om du vill sprida energi tillsammans med dina kollegor och gillar att se lösningsorienterat på utmaningar som dyker upp i vardagen, då kommer du trivas här!

Dagen startar 07:00 på lagret där du och dina kollegor går igenom dagens agenda. Projekten kan löpa allt ifrån en halvdag till några veckor där ni monterar och hanterar Confacs produkter som packas in och levereras ut mot kund! På sikt och allt eftersom du utvecklas i din roll kommer du kunna sköta kunddialoger från start till mål genom era samarbeten, det är därför viktigt att du drivs av att arbeta kvalitéts- och serviceinriktat!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Confac Gruppens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för installation av kontorsmöbler. Ni åker ofta ut i team och är lyhörda mot kundens önskemål. 

Du kommer exempelvis:

• Montera och installera sittmöbler, soffbord och whiteboardtavlor
• Installera den generella inredningen till ett kontor
• Säkerställa att inredningen håller kvalitetsstandarden
• Vara ansiktet utåt mot kund och samarbeta med Confacs kunder likväl som kollegor

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenheter av antingen flyttbranschen, snickeri, möbelmontering eller motsvarande.
• Är händig och kan enkelt ta dig an arbetsuppgifter i praktisk anda
• Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift
• Har B-körkort

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Confac Gruppen. Du trivs i en arbetsmiljö där du får ta egna initiativ som uppskattas av kollegor och chefer. Hamnar du i en teknisk utmaning ser du bara möjligheter och lösningar där du får agera kreativt likväl som effektivt, jämsides dina kollegor! Du besitter god social förmåga och med ett medvetet kvalitetstänk ser du till att dina arbetsuppgifter präglas av noggrannhet och kvalité!

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Miljö & Kvalitetsansvarig till TankClean

Miljöingenjör
Läs mer Sep 15
Tankclean Sweden är Norra Europas största företag inom tankrengöringsbranschen. Idag har de sex miljögranskade fullserviceanläggningar i Sverige och med deras position på marknaden ser Tankclean det som en självklarhet att leda miljöarbetet framåt i branschen – i allt som de åtar sig. Och det är här du kommer in! Vi söker nu Tankcleans nästa Miljö- och Kvalitetsansvarig – rustad med framåtanda. Vill du driva utvecklingen inom kvalitet, arbetsmiljö, och miljö i en organisation med nära till beslut och där ditt avtryck blir synligt från dag ett? Önskar du vara en del av ett team med såväl skärpa som hjärta? Fortsätt läsa – detta kan vara ditt nästa jobb!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tankcleans räkning en Miljö- och Kvalitetsansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tankclean.

Med 30 000 uppdrag varje år och ett dedikerat team om 37 medarbetare utför Tankclean rengöringsarbeten, reparations- och underhållsarbeten, terminalhantering, värmningar, biltransporter och andra kundunika önskemål. Trots 6 anläggningar i bruk, och tillväxt runt hörnet, är organisationen platt. Dina idéer värderas högt och den innovativa ägarfamiljen är fortsatt operativ. De ser ljust på framtiden och blickar mot tillväxt inom bolaget, samt nya områden.

I rollen som Miljö- och Kvalitetsansvarig på Tankclean kommer du direkt att bli en nyckelperson på ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas av sin resa. Detta är nämligen ett företag där såväl miljö- som kvalitetsarbetet är starkt förankrat i hela organisationen. De flesta av Tankcleans kunder är internationella företag med egna kvalitetsavdelningar varför din tjänst kommer benämnas SHEQ Manager (Safety, Health, Environment, Quality) på engelska.

Tankclean håller för närvarande på med att anlägga vattenreningsverk på alla sina anläggningar. Detta görs via deras systerföretag Wasty Sverige AB. Med din kompetens inom miljöfrågor kommer du bli en viktig kugge i dessa projekt men du kommer också få möjligheten att bistå Wasty i deras övriga arbete med att revolutionera vattenreningsbranschen i Sverige!

På Synnerödsvägen 11 möts du inte bara av härligt ljusa, nybyggda kontorslokaler. När du kliver in genom dörrarna här kommer du nämligen att välkomnas av ett familjeägt bolag där passion är ett ledord.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tankcleans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

• En nyckelroll på ett bolag med framåtanda som brinner för att utvecklas med hållbarhet i framsätet.
• Att bli en del av ett bolag som satsar långsiktigt på sina anställda och som idag är marknadsledande i Norden.
• Utvecklingsmöjligheter som följer av att bli en del av ett bolag som växer, och som fortsatt planerar att växa.

Arbetsuppgifter

Till dina ansvarsområden hör det övergripande kvalitetsarbetet med bla SQAS granskningar, lagefterlevnad och att säkerställa att Tankclean lever upp till de specifika miljökrav som ställs på verksamheten i utfärdade tillstånd. Följaktligen kommer du ha regelbunden kontakt med, tillsynsmyndigheter, kunder och leverantörer.

I deras verksamheter finns det ett flertal fysiska riskmoment så som buller, värme, kemikalier, arbete på hög höjd osv varför arbetsmiljön kommer vara en annan väldigt viktig del av ditt arbete så att Tankclean fortsatt eliminerar risker i arbetsmiljön för deras personal. Tankcleans platta organisation öppnar upp för dina lösningsförslag och du får gärna driva egna projekt från start till mål för att förbättra vardagen för de runtomkring dig. Tankclean värderar din expertis i området vilket ger en möjlighet till frihet under ansvar när du blivit varm i kläderna.

Som storförbrukare av energi är Tankclean angelägen om att styra över sin förbrukning till energislag med så hög miljöprestanda som möjligt. Detta kräver en del investeringar och du kommer bli spindeln i nätet för dessa projekt.

I din roll är det viktigt att du har en helhetssyn och samarbetar på ett bra sätt med framförallt VD och operativt ansvarig. Tillsammans ska ni uppnå de mål som sätts och det är genom samarbete inom organisationen du kommer lyckas bäst i rollen.

Är standarder, policys, processer och rutiner en självklar del av din vardagsvokabulär - då är detta något för dig!

Vi söker dig som
• Tidigare arbetat i en liknande roll, med kvalitet, arbetsmiljö och miljö i fokus
• Har goda kunskaper i officeprogrammen, framförallt i Excel
• Behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift
• Har ett B-körkort

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet från samma bransch

Dina personliga kompetenser är avgörande för hur väl du skulle trivas och lyckas i din roll. Du är ansvarstagande, orädd, prestigelös och innovativ! Du driver gärna dina egna projekt och sporras av chansen att få komma med nya idéer och förslag. Du uppskattar variationen i att ena stunden implementera riskelimineringsprojekt tillsammans med personalen för att i nästa redogöra för pågående kvalitetsoptimeringar med en storkunds kvalitetsavdelning i Rotterdam. Du sätter en ära i att följa upp vad som är beslutat för att säkerställa att det blir genomfört

Ansök nu

Affärssystemkonsult till ZeeU!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Sep 14
Har du ett stort driv, kundfokus och erfarenhet av löpande arbete i ekonomimodulen inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central? Söker du en arbetsgivare som lägger stor vikt vid trivsel och som skapat en generös modell där du får bra utväxling för det arbete du utför? ZeeU´s resultat och kundvård har gett dem ett mycket gott rykte i branschen. Detta har lett till deras fortsatta tillväxt, som sedermera lett till att de söker just dig! Vi går igenom urvalet löpande, så sök redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ZeeU en affärssystemkonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ZeeU.

ZeeU är ett välrenommerat och snabbväxande konsultföretag inom ERP-systemen Jeeves och Microsoft BC.

Sedan starten 2017 har de vuxit med ca 25% årligen i omsättning med bibehållen vinstmarginal.  Hemligheten är långsiktigt och proaktivt arbete nära ihop med deras kunder där målsättningen är hög attention och servicegrad.

Du blir en del av ett växande team som jobbar aktivt med kunder inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. På kontoret omges du av likasinnade, öppna och ambitiösa människor. Verktygen finns på plats, projektledare och en beprövad arbetsmetodik likaså. Allt som behövs är du som har rätt driv och förkunskaper.

Mikael Asklid, CMO på ZeeU säger följande: "Efter drygt 20 år i konsultbranschen har vi anammat de bästa delarna från våra tidigare erfarenheter och arbetsgivare och skapat ett bolag där konsulten står i centrum. Vi är ett bolag av konsulter för konsulter och delar med oss av bolaget till våra medarbetare"

Delägarskap är en naturlig del av ZeeU-modellen där du som medarbetare erbjuds en del av bolaget. Utöver en bra grundlön - inklusive pension inklusive alla viktiga förmåner samt optionsprogram erbjuder ZeeU en attraktiv kostnadsställemodell där konsulten själv behåller en betydande del av sina konsultintäkter. ZeeU vill bygga långsiktigt på sina konsulter och gör detta genom incitament såväl finansiellt som utvecklingsmässigt. 

På ZeeU har du flexibel arbetsmiljö där du kan varva arbete på annan ort med arbete på kontor i Göteborg eller Jönköping. Då kollegorna gillar att umgås planeras flertalet aktiviteter och AW:s löpande. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ZeeU´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En arbetsmiljö med transparens och stort fokus på kollegors utveckling
• En generös modell med flera incitamentspaket för att motivera kollegors långsiktighet och lönsamhet
• En trygg arbetsgivare med ett beprövat koncept
• God möjlighet att styra sin egen roll/inriktning/utveckling och/eller arbetsverktyg efter kunskap och intresse

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för ekonomimodulen för Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central gentemot dina kunder. 

Du kommer exempelvis att: 

• Vara ansvarig konsult för implementationsprocessen
• Löpande stöd på plats efter implementation
• Kundansvarig för ett antal kunder
• Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av Ekonomimodulen inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central i minst ett par år.
• Har jobbat som konsult i minst ett par år. 
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Det är meriterande om du: 

• Har erfarenhet av Power BI, Microsoft CRM och/eller Document Capture

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ZeeU.

Du är konsultativ och serviceinriktad till naturen. Du har god social förmåga, är lösningsfokuserad och pålitlig. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en riktig teamplayer som ställer upp och samarbetar med övriga i gruppen.

 

Varför ZeeU? 

• En del av vår strategi är även att kunna vidareutveckla våra kunder genom olika leverantörers samarbeten samt integrationer med andra intressanta produkter.
• Vi ger kontinuerlig feedback till varandra kring frågor som rör kunder, försäljning och utveckling och främjar aktivt kompetensöverföring, vidareutveckling och en god gemenskap.
• Vi sitter centralt i trevliga, moderna lokaler på Mässans Gata 14 vid Korsvägen i Göteborg eller Östra Storgatan 9 i Jönköping.
• Vi är en transparent organisation med högt i tak.
• Vi lägger stort fokus på att våra kollegor ska trivas och att de ska få bra utväxling för det arbete de utför samtidigt som de aktivt får vara med att påverka bolagets utveckling framåt med hög delaktighet.

 

START: Omgående med flexibilitet till Q4 för rätt person
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg eller Jönköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Teknisk projektingenjör till WEG Scandinavia!

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 22
Vill du bli del av ett globalt företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet av el och brinner för att skapa goda kundkontakter? Ta då chansen att bli teknisk projektingenjör hos WEG Scandinavia!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för WEGs räkning en Teknisk projektingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WEG Scandinavia.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WEGs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se 

Arbetsuppgifter:
Som Teknisk projektingenjör hos WEG kommer du att ansvara för en handfull prioriterade kunder. Du har hand om allt ifrån förfrågningar, till att hålla kontakt med fabriker och säljare, till att lämna offerter och att följa upp. Du kommer att arbeta självständigt på så vis att du äger dina processer, samtidigt som du ingår i ett team som gärna hjälper och stöttar varandra. Arbetet utförs främst från kontoret men några resor om år kan förekomma för att besöka dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Upprätthålla och koordinera tekniska frågor mellan utesäljare och kunder
• Hålla kontakten med kunder och fabriker
• Vidareutveckla produkter, offertskrivning, prissättning och uppföljning

Vi söker dig som:
Antingen har en ingenjörsutbildning inom elkraft, automation eller mekanik, alternativt dig som har erfarenhet från el-branschen och goda erfarenheter av att bygga kundrelationer.
Vi kommer att lägga stor värdering vid dina personliga egenskaper då vi tror att det är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen.
Vi ser därför att du är serviceinriktad och socialt utåtriktad då ditt arbete innefattar mycket kundkontakt. Vidare ser vi att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter då du aldrig blir "färdig" med ditt arbete, samt att du kan se och skapa nya affärsmöjligheter. Utöver detta ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då arbetet kräver det. Kan du portugisiska är det meriterande men inget krav.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Lageransvarig till Beslagskonsult i Mölndal!

Logistikchef
Läs mer Sep 26
Är du praktiskt lagd, optimist som uppskattar goda samarbeten i strukturerad anda? Har du tidigare erfarenhet inom lager och söker nästa utmaning med utökat ansvar med allt ifrån administrativa arbetsuppgifter till personalansvar? Just nu söker vi en lageransvarig till Beslagskonsult i Mölndal!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Beslagskonsults räkning en lageransvarig. Uppdraget är en direktrekrytering, innebärande att rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och att du kommer börja din anställning direkt hos Beslagskonsult.

Beslagskonsult förser sina kunder med leveranser av beslag i både små och stora omfång, där du kliver in med det övergripande ansvaret över lagret. Detta i tajt samarbete med lagermedarbetare, säljare och ledningsgruppen. 

Som lageransvarig är du den första som kliver in i denna roll just eftersom att teamet växer! Vilket gör att utformandet av arbetsuppgifterna och innebörden av vad rollen kan komma att bli, kommer du tillsammans med din närmsta chef vara ansvarig för. 
I och med en händelserik kommande tid och allt eftersom organisationen växer, söker vi dig som vill axla en ansvarstagande och självständig roll med det yttersta ansvaret för att orderhanteringen på lagret sker korrekt och enligt planering. Detta gör du i en prestigelös anda och med en inställning om att arbetet kommer vara varierande likväl som utvecklande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Beslagkonsults önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se 

Arbetsuppgifter
Arbetsdagen startar runt 08:00 där du och teamet startar upp dagen tillsammans och går igenom de orders som skall ut till kund samt vad som behövs göras på lagret.
I din roll ingår allt ifrån att samspela med dina kollegor på lagret, samt att planera och strukturera upp logistiken för ett optimerat och effektiviserat flöde. Visst personalansvar ingår även i dina arbetsuppgifter, så som uppföljningssamtal samt att vara en lyhörd och motiverande länk mellan medarbetarna och ledningsgrupp!

Huvudsakliga arbetsuppgifter är inköp, lagerhållning, packning och leverans samt att driva teamet framåt mot gemensamma mål!

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet inom lager eller logistik
Har goda administrativa kunskaper med goda kunskaper inom Office-paketet
Har goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift
Har B-Truckkort

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du skall trivas i rollen hos Beslagskonsult. Det är med entusiastisk och initiativtagande anda du ser fram emot att kliva in i en roll där du får ansvara inte bara för lagrets utveckling, utan även för din egen och teamets utveckling tillsammans med Beslagskonsult. Du är i dina arbetssätt flexibel och prestigelös och drivs av att vara bidragande till en effektiv och trivsam arbetsdag tillsammans med dina kollegor och chefer. Du präglas även av noggrannhet och fullföljer de arbetsuppgifter du åtar dig. 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Solstaden söker en uppdragsledare!

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet och god kompetens inom väg-gatu eller mark? Är du självständig, driven och har en förmåga att leda ett arbetsteam till att nå bästa möjliga resultat? Då ser vi fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en Uppdragsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vårt kundföretag. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Placeringsort för denna tjänst i Karlstad. Är du hemvändare eller har du andra ambitioner till att flytta till denna soliga stad vid Vänern? Ta då chansen att bli en del av detta härliga och spännande företag!
Här får du möjligheten att få jobba hos en mycket attraktiv arbetsgivare som skapar verklighet av visioner. Du kommer arbeta med ett starkt team som präglas av stor entusiasm, tekniskt kunnande och bra samarbete. Du får även arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö där du får möjligheter till att utvecklas såväl på ett tekniskt som personligt plan.

Arbetsuppgifter
Hos vårt kundföretag får du möjlighet att jobba med många olika projekt, både vad gäller dess karaktär och omfattning. Din roll som uppdragsledare innebär att du kommer leda uppdrag med flera inblandade och även själv medverka vid handläggningen. Du har ett övergripande och eget ansvar vad gäller uppdragens genomförande samt ekonomi, kvalitet och tid.

Du kommer även arbeta med;

• Att skapa och utveckla kundrelationer
• Anbudsarbete
• Medverka till arbetsgruppens övriga utveckling framåt

Vi söker dig som:
Har en universitetsexamen alternativ en högskoleexamen eller förvärvat dina kunskaper på annat sätt. Du har kompetens och erfarenhet inom väg-, VA-, gatu- eller mark och vill utvecklas ytterligare.

Du besitter även kunskap eller erfarenhet inom följande;

• Vägbyggnad
• AutoCad och/eller AMA anläggning
• Att leda stora och/eller komplexa projekt

Har du även erfarenhet av fastprisuppdrag eller entreprenadarbete kan detta ses som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som uppdragsledare. Vi tror att du med en stor kommunikativ förmåga trivs med att leda, kommunicera samt fördela arbetsuppgifter inom uppdragsorganisationen. Du ska även ha lätt att etablera kundkontakter och har ett affärsinriktat sinne. Du har även ett genuint intresse vad gäller att utveckla och bidra till vårt kundföretags verksamhet såväl som deras kunders verksamheter.

START: Omgående, vid överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Redovisningskonsult till Göteborgs Revision sökes!

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 27
Nytt
Har du arbetat på en redovisningsbyrå i ett par år och söker nästa trygga, långsiktiga arbetsplats? Nu söker vi en prestigelös och trygg redovisningskonsult med ett affärsmässigt mindset som vill vara med och driva kontoret i Göteborg mot fortsatt framgång! Här finns en stor branschkunnighet hos dina framtida kollegor, där många kommer från de stora byråerna. Utöver detta är kunderna du kommer att arbeta med stora och spännande.

Information om tjänsten och om Göteborgs Revision
Professionals Nord söker i samarbete med Göteborgs Revision en Redovisningskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Göteborgs Revision.

Företaget söker nu redovisningskonsulter som vill ha nya utmaningar i en platt och informell organisation. För rätt person finns det intressanta karriärmöjligheter långsiktigt. Hos Göteborgs Revision finns lång branschvana och flertalet har startat sina karriärer på någon av de stora byråerna. På Göteborgs Revision finns kunskapen som hos en storbyrå men med den familjära känslan.

Kunskap, kvalitet och engagemang för kunderna är något som ska genomsyra hela byrån. Genom engagemang och förståelse för uppdragsgivarna leder samarbetet till att både kund och konsult får ut mer av samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Göteborgs Revisions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där kontoret ska fördubblas sett till antal medarbetare och gå från 15 till 30 anställda
• En långsiktig satsning på dig som medarbetare där din utveckling är i fokus
• En bred och varierande roll med olika arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult arbetar du mot dina kunder i alla delar av redovisningen.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Bokslut
• Löpande redovisning
• Löneadministration
• Årsredovisning 
• Ekonomieservice
• Effektivisera processer åt kunder
• Utveckla och underhålla kundrelationer

Vi söker dig som:

• Studerat en eftergymnasial utbildning inom redovisningsekonomi 
• Arbetat på en redovisningsbyrå i minst 2 år. (Du ska kunna löpande redovisning självgående)
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Trivs att arbeta med frihet under ansvar 
• Är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv gärna hjälper andra 
• Har lätt för att uppfatta kundens signaler, förstå kundens nuvarande situation och var kunden vill befinna sig långsiktigt

Det är meriterande om du:

• Har arbetat i Capego och/eller Fortnox

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur du både kommer att trivas i rollen men också hur du kommer utvecklas. Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig.  

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Automationsingenjör till HELAB!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 31
Vi söker just nu en automationsingenjör/PLC-programmerare till Helab i Göteborg! 
Som automationsingenjör/PLC-programmerare på Helab får du arbeta med PLC-system och automationssystem i nya anläggningar, på eftermarknad och ibland även med service- och underhållsarbeten ute hos deras kunder. Du kommer vara placerad på kontoret i Göteborg eller i Lysekil och är med från början i projekten, du deltar i montage- och tillverkningsprocesser, elkonstruktion, installationer och idrifttagningar. Allt sker i nära samarbete med kunder där du bland annat deltar i projektmöten och liknande. Dokumentation är också en av dina uppgifter. Att du vill vara med och påverka och ge egna synpunkter som bidrar till utveckling, är något som vi förutsätter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Helab. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Helabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Vi söker dig som...
Har tidigare erfarenhet av programmering och en eftergymnasial utbildning, samt förståelse för svensk elstandard. Det är en fördel om du har arbetat med PLC-systemen från Siemens/Mitsubishi och om du har kunskaper om pneumatiksystem. Det är meriterande om du har erfarenheter från elbranschen som exempelvis industrielektriker eller elkonstruktör. 

Krav

• B-körkort
• Flytande svenska i både tal och skrift
• Grundförståelse för svensk elstandard 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är flexibel, självgående och strukturerad. Hos dig finns ett genuint tekniskt intresse och du är en analytisk samt lyhörd person som kan inspirera människor i din omgivning. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och du kan växla mellan olika uppgifter. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Projektformen är du van vid och du vet hur man både startar och avslutar projekt. Att det blir stressigt ibland är inget problem för dig.

START: Augusti/september
OMFATTNING: Heltid
STAD: Placering på kontoret i Göteborg eller Lysekil
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Automationsingenjör till Actemium!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Sep 26
Är du en driven och nyfiken automationsingenjör som är intresserad av nya utmaningar? Är du redo för en spännande resa i ett nystartat bolag där du vill bidra med ditt kunnande och har möjlighet att påverka? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Actemium en automationsingenjör. Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, Eitech Electro och INAC som erbjuder tjänster inom elteknik och automation. Hos Actemium blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till deras världsomspännande nätverk där säkerhetm ansvar och en vilja att dela kunskap och kompetens står i fokus. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Actemium. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Hos Actemium får du jobba tillsammans med kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer. De arbetar ofta i team tillsammans mellan olika kompetensområden. Du får möjligheten att arbeta varierat vilket gör att du utvecklas och utmanas kontinuerligt. Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med trevlig gemenskap och där din personliga utveckling värderas högt. Du kommer ha stor frihet att själv och tillsammans med kunder och kollegor utforma ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos Actemium kommer du arbeta med många spännande arbetsuppgifter, exempelvis:
• Programmering av PLC, DCS och SCADA system.
• Utcheckning och idrifttagning av anläggningar.
• Förstudier och upphandlingar, projektering.
• Utveckling av egna kundrelationer.

Krav
Vi söker dig som har:
• Högskole- eller civilingenjörsexamen inom automation.
• Minst 2 års erfarenhet av automation inom industrin.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande
• Erfarenhet av programmering av ABB 800xA. Även meriterade om du har erfarenhet av andra ABB system.
• Erfarenhet av montageövervakning, utcheckning och idrifttagning.
• Erfarenhet av Siemens system.
• Erfarenhet av konstruktion. Om man kan felsöka förståelse av kretsscheman och att man har grundläggande förståelse för elkonstruktion och felsökning.
• Tidigare erfarenhet av egna kundrelationer. 
Körkort för bil är önskvärt då resor förekommer.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Actemium. Vi ser gärna att du är...
• Lyhörd för kundens behov.
• Ska tycka det är kul att träffa och möta nya kunder.
• Serviceminded och viljan att uppnå kundnöjdhet.
• Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten.
• Teamplayer, man kommer att jobba i ett projektgrupp - man kommer in i en avdelning på engineering som jobbar med liknande arbetsuppgifter.

 

START: September eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Kundfokuserad Robottekniker med arbetslivserfarenhet till KUKA

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Sep 23
Inledning:

Det här är tjänsten för dig som har ett par års erfarenhet inom automation, mekatronik, elinstallation eller liknande. Du välkomnas till en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten

KUKA är en internationellt verksam automationskoncern med en omsättning på ca 3,3 md EUR och ca 14 000 medarbetare. Som en av världens ledande leverantörer av intelligenta automationslösningar är KUKA idag en helhetsleverantör: Från robotar och celler till helautomatiserade anläggningar – spjutspetsteknik som idag används inom en lång rad branscher: Automotive, Electronics, Metal & Plastic, Consumer Goods, E-Commerce/Retail och Healthcare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos KUKA. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till adrian.couture@pn.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och KUKAs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som robottekniker hos KUKA kommer du i huvudsak att arbeta med:

• Service, felsökning, installation och driftsättning av KUKA´s robotsystem

• Ärendedokumentation och kunduppföljning

• För rätt person – programmeringsuppdrag

• För rätt person – uppdrag relaterad till applikationsmjukvara

Vi söker dig som:

Älskar teknik och vill förstå hur saker hänger ihop. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som robottekniker hos KUKA NORDIC AB. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder och därför är du en lagspelare som uppskattar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du är drivande, engagerad och gillar att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi hoppas att du ser fram emot att bli en del av KUKAs strävan att skapa ett utvecklat samhälle genom att arbeta fram innovativ teknik. Tjänsten innefattar en del resande och övernattning, vilket du därmed kan tänka dig.

Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning inom mekatronik, el, maskinteknik eller automation alternativt har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. För att lyckas i tjänsten som Robottekniker ser vi att du har ett par års relevant erfarenhet utöver dina studier.

Krav

• B-körkort
• Flytande tal och skrift i svenska & engelska
• En utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig inom El/Mekatronik/Automation eller Maskinteknik

Vidare söker vi dig som är prestigelös och värderar ett gott samarbete med dina kollegor likväl som kunder. Att bygga goda relationer faller naturligt för dig, du är uppmärksam på att fånga upp nya behov ute hos kund och värderar god service. Är du även en person som trivs bra med frihet under ansvar kommer du att trivas som Robottekniker hos KUKA Nordic.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Mobil servicetekniker till världsledande elbilsföretag!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 23
Hos vår kund är teknikerna ryggraden i serviceverksamheten. De utgör en viktig del i kedjan med att erbjuda kunderna en exceptionell serviceupplevelse. Företaget har sedan det grundandes varit ledande i initiativet att påskynda övergången till hållbar energiförsörjning genom tillverkningen av eldrivna fordon. Nu söker vi dig som vill vara med vår kund på den här framgångsresan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning ett flertal servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos vår kund.

Hos vår kund i Mölndal blir du en del av ett mångsidigt team som värdesätter passion och lagarbete. Rollen passar både dig som är ny inom området samt dig som är mer erfaren då ärendena fördelas utefter kompetensnivå. Genom kunskapsutbyte från seniora servicetekniker och företagets gedigna onboardingsprocess kommer du att förvärva meriterande specialistkunskaper kring just framtidens bilar!

Dagliga uppgifter som servicetekniker för företagets fordon kan till exempel vara:

• Genomföra årlig service
• Åka ut till kunder och serva bilar på plats
• Utföra reparationer och underhåll
• Besiktiga fordon före kundleverans

Varje ny arbetsdag inleds med en genomgång av dagens åtaganden och arbetet fördelas sedan på teknikerna utefter kunskapsnivå. Du som är ny inom området kommer att få stöttning medans du med goda mekaniska kunskaper sedan tidigare förväntas kunna vara mer självgående. I tjänsten erbjuds du unika utbildningar inom spetsområden för att du ska ha dem bästa förutsättningarna att lyckas i arbetet!

Vi söker dig som:

Är en tekniskt intresserad person med intresse för elfordon. Vi ser att du har drivet och viljan att bygga vidare på dina tekniska färdigheter då företaget lägger tid och fokus på kontinuerlig utveckling av din kompetens. Om du har byggt upp dina tekniska och mekaniska färdigheter på fritiden, under gymnasiet eller i arbetet spelar ingen roll för oss så länge du har rätt inställning. Då lagarbete är något som värderas högt hos vår kund ser vi att du trivs i en teammiljö med nära samarbete med kollegorna.

Krav:

• B-körkort
• Goda kunskaper i engelska 
• Grundläggande teknisk förståelse

All typ av teknisk-, mekanisk- och fordonskunskap sedan tidigare är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har en förmåga att snabbt kunna ta till dig teknisk- och mekaniskkunskap.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Urval: Sker löpande

Placering: Göteborg, Mölndal

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Service Technician for a World Leading Electric Vehicle Company

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 1
At our client, Service Technicians is the backbone of Service operations. They play an important part in offering the company´s customers an exceptional service experience. Since founded, our customer is leading the initiative to accelerate the transition to sustainable energy supply through the manufacture of electric vehicles. We are now looking for several Service Technicians who wants to join our client.

Information about the position
We are now looking for several Service Technicians. The position refers to a recruitment which means you will be employed directly by our client.

Here you will become a part of a versatile team in Gothenburg that values passion and teamwork. We are looking for both junior and senior service technicians and your work task will depend on your technical skills. Regardless of your previous experience, you will be a part of our clients onboarding process. Here you will receive support and further education from experts specialized in the field.

Daily tasks as a service technician:

• Annual services
• Perform repairs and maintenance
• Inspect vehicles prior to customer delivery

Each working day begins with a review of service commitments and is thereafter distributed among the technicians. Those who are new in the field will receive good support and supervision from senior technicians while those with good previous mechanical knowledge are expected to work more independent. The position offers unique training in our clients areas so that you will succeed in your work!

We are looking for you who:
Have a technical interest and a passion for electric vehicles. You are driven and are motivated to build on your technical skills as our client invests time and focus on your continuous development. Whether you have built up your technical and mechanical skills in your spare time, during high school or at work does not matter to us as long as you have the right attitude. Teamwork is highly valued at our client, therefore you enjoy working with and learning from your co-workers.

Requirement:

• B driving license
• Good knowledge in English
• Basic technical understanding

All previous types of technical, mechanical and vehicle knowledge are meritorious but not a requirement. The most important thing is that you have the ability to quickly acquire new knowledge.

Start: Immediately
Coverage: Full time
Selection: Ongoing
City: Gothenburg, Mölndal or Backa

Apply for the position below by filling in your information and attaching documents. You can also log in to "Mina sidor" after you have confirmed your account, here you can create your candidate profile which increases your chance to get your dream job! We review the selection on an ongoing basis and may therefore have proceeded with candidates before the ad is closed. Unfortunately we do not accept applications via email, but if you have questions about the service, you are welcome to contact us at sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Servicetekniker till världsledande elbilsföretag!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 1
Hos vår kund är teknikerna ryggraden i serviceverksamheten. De utgör en viktig del i kedjan med att erbjuda kunderna en exceptionell serviceupplevelse. Företaget har sedan det grundandes varit ledande i initiativet att påskynda övergången till hållbar energiförsörjning genom tillverkningen av eldrivna fordon. Nu söker vi dig som vill vara med vår kund på den här framgångsresan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning ett flertal servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos vår kund.

Hos vår kund i Mölndal blir du en del av ett mångsidigt team som värdesätter passion och lagarbete. Rollen passar både dig som är ny inom området samt dig som är mer erfaren då ärendena fördelas utefter kompetensnivå. Genom kunskapsutbyte från seniora servicetekniker och företagets gedigna onboardingsprocess kommer du att förvärva meriterande specialistkunskaper kring just framtidens bilar!

Dagliga uppgifter som servicetekniker för företagets fordon kan till exempel vara:

• Genomföra årlig service
• Utföra reparationer och underhåll
• Besiktiga fordon före kundleverans

Varje ny arbetsdag inleds med en genomgång av dagens åtaganden och arbetet fördelas sedan på teknikerna utefter kunskapsnivå. Du som är ny inom området kommer att få stöttning medans du med goda mekaniska kunskaper sedan tidigare förväntas kunna vara mer självgående. I tjänsten erbjuds du unika utbildningar inom spetsområden för att du ska ha dem bästa förutsättningarna att lyckas i arbetet!

Vi söker dig som:

Är en tekniskt intresserad person med intresse för elfordon. Vi ser att du har drivet och viljan att bygga vidare på dina tekniska färdigheter då företaget lägger tid och fokus på kontinuerlig utveckling av din kompetens. Om du har byggt upp dina tekniska och mekaniska färdigheter på fritiden, under gymnasiet eller i arbetet spelar ingen roll för oss så länge du har rätt inställning. Då lagarbete är något som värderas högt hos vår kund ser vi att du trivs i en teammiljö med nära samarbete med kollegorna.

Krav:

• B-körkort
• Goda kunskaper i engelska 
• Grundläggande teknisk förståelse

All typ av teknisk-, mekanisk- och fordonskunskap sedan tidigare är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har en förmåga att snabbt kunna ta till dig teknisk- och mekaniskkunskap.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Urval: Sker löpande

Placering: Göteborg, Mölndal eller Backa

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Junior systemingenjör inom infrastruktur till PE!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 23
PE har haft siktet inställt på att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar och är idag en av Sveriges ledande konsultföretag. Nu vill de utöka teamet med en driven person till rollen som systemingenjör som kommer att arbeta med infrastruktur inom IT. I rollen får du arbeta med ny teknik och smarta lösningar tillsammans med ett team där IT-enheten står som bolagets ansiktet utåt. Vid intresse kan du även få specialisera dig inom CAD/BIM som är ett viktigt strategiskt kliv i bolaget. Är du nyexaminerad inom IT med ett genuint intresse av datorer och allt där omkring? Sök då rollen så pratar vi mer om denna möjlighet!

 

Information om tjänsten

"Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns PE. Här jobbar arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen." www.pe.se

Professionals Nord söker för PEs räkning en systemingenjör som kommer att arbeta nära infrastrukturen inom Microsoft och Power Shell. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PE under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PEs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Att bli en del av ett företag som är i transformation med oändliga möjligheter till lärande och utveckling. De är inne i en spännande resa med mycket nytt som händer
• Ett team med coachande ledarskap som vill att du ska utvecklas
• En roll där du arbetar med frihet under ansvar samt möjlighet att arbeta remote
• En platt organisation där ni hjälper varandra 

Information om rollen

Du kommer att ingå i en grupp om 16 personer där du tar rygg på dina närmsta kollegor som kommer att lära dig allt du behöver för att snabbt komma igång i rollen. Arbetet sker inom olika system så som administration i Sharepoint, Power Bi, Teams, Veem samt Azure/M365. Som team har ni har ett starkt kundfokus där kvalité och noggrannhet är viktigt.

 

Arbetsuppgifter

• Rättigheter, säkerhet & konfigurering inom Sharepoint administration
• Kommunikation - VDI, VPN, Klienthantering
• Applikationsuppbyggnad i Power APPs/LogicApps
• Arbets/godkännandeflöden
• Konfigurering
• Integration med andra system

Vi söker dig som

Är engagerad, driven, analytisk och sprider positiv energi omkring dig. Du tycker om strukturerat arbete och vill förbättra IT-miljön hos framgångsrika PE! Vi ser även att du:

• Har god kännedom kring Microsofts miljö samt serverhantering.
• Har examen inom IT alternativt är en klippa inom datorer, installationer och konfigurationer. 
• Innehar B-körkort
• Extra plus är om du har bakgrund inom CAD och vill utmanas med att använda din kunskap till att skapa smarta lösningar inom IT. 

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad, Göteborg eller remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: rebecca.bly@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Mobile Service Technician for a Electric Vehicle Company

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 23
At our client, Service Technicians is the backbone of Service operations. They play an important part in offering the company´s customers an exceptional service experience. Since founded, our customer is leading the initiative to accelerate the transition to sustainable energy supply through the manufacture of electric vehicles. We are now looking for several Service Technicians who wants to join our client.

Information about the position
We are now looking for several Service Technicians. The position refers to a recruitment which means you will be employed directly by our client.

Here you will become a part of a versatile team in Gothenburg that values passion and teamwork. We are looking for both junior and senior service technicians and your work task will depend on your technical skills. Regardless of your previous experience, you will be a part of our clients onboarding process. Here you will receive support and further education from experts specialized in the field.

Daily tasks as a service technician:

• Annual services
• Perform repairs and maintenance
• Go out to clients and serivce cars on site
• Inspect vehicles prior to customer delivery

Each working day begins with a review of service commitments and is thereafter distributed among the technicians. Those who are new in the field will receive good support and supervision from senior technicians while those with good previous mechanical knowledge are expected to work more independent. The position offers unique training in our clients areas so that you will succeed in your work!

We are looking for you who:
Have a technical interest and a passion for electric vehicles. You are driven and are motivated to build on your technical skills as our client invests time and focus on your continuous development. Whether you have built up your technical and mechanical skills in your spare time, during high school or at work does not matter to us as long as you have the right attitude. Teamwork is highly valued at our client, therefore you enjoy working with and learning from your co-workers.

Requirement:

• B driving license
• Good knowledge in English
• Basic technical understanding

All previous types of technical, mechanical and vehicle knowledge are meritorious but not a requirement. The most important thing is that you have the ability to quickly acquire new knowledge.

Start: Immediately

Coverage: Full time

Selection: Ongoing

Location: Gothenburg, Mölndal

Apply for the position below by filling in your information and attaching documents. You can also log in to "Mina sidor" after you have confirmed your account, here you can create your candidate profile which increases your chance to get your dream job! We review the selection on an ongoing basis and may therefore have proceeded with candidates before the ad is closed. Unfortunately we do not accept applications via email, but if you have questions about the service, you are welcome to contact us at sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Däckskiftare till Mölndals Däckservice!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 21
Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Trivs du i högt arbetstempo i ett sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!
Just nu söker Mölndals Däckservice dig som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i oktober.
Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Mölndals Däckservice räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Mölndals Däckservice. Vi söker heltidspersonal som kan vara med och rusta upp under hela november månad!

Mölndals Däckservice är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna däcktekniker och montörer som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mölndals Däckservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.

Arbetstiderna är vardagar 07.30-16.30.

Vi söker dig som:
Kan arbeta heltid under november månad. Det finns även goda möjligheter till att jobba deltid innan och efter, beroende på arbetsbelastning och hur kommande vintersäsong ser ut. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mölndals Döckservice. Vi ser att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Oktober
OMFATTNING: Heltid under november månad, med möjlighet till att jobba deltid innan och efter
STAD: Göteborg, Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Deltidspersonal till Mölndals Däckservice!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 21
Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Trivs du i högt arbetstempo i ett sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!
Just nu söker Mölndals Däckservice dig som kan arbeta deltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i oktober.
Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Mölndals Däckservice räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Mölndals Däckservice. Vi söker deltidspersonal som kan vara med och rusta upp under perioden v.41 t.o.m. v.49.

Mölndals Däckservice är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna däcktekniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mölndals Däckservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.

Arbetstiderna är vardagar 07.30-16.30.

Vi söker dig som:
Kan arbeta deltid under cirka 4-5 veckor med start i oktober. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mölndals Däckservice. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Oktober
OMFATTNING: Deltid under 4-5 veckor
STAD: Göteborg, Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Affärssystemkonsult till ZeeU!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Sep 5
Har du ett stort driv, kundfokus och erfarenhet av löpande arbete i ekonomimodulen inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central? Söker du en arbetsgivare som lägger stor vikt vid trivsel och som skapat en generös modell där du får bra utväxling för det arbete du utför? ZeeU´s resultat och kundvård har gett dem ett mycket gott rykte i branschen. Detta har lett till deras fortsatta tillväxt, som sedermera lett till att de söker just dig! Vi går igenom urvalet löpande, så sök redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ZeeU en affärssystemkonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ZeeU.

ZeeU är ett välrenommerat och snabbväxande konsultföretag inom ERP-systemen Jeeves och Microsoft BC.

Sedan starten 2017 har de vuxit med ca 25% årligen i omsättning med bibehållen vinstmarginal.  Hemligheten är långsiktigt och proaktivt arbete nära ihop med deras kunder där målsättningen är hög attention och servicegrad.

Du blir en del av ett växande team som jobbar aktivt med kunder inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. På kontoret omges du av likasinnade, öppna och ambitiösa människor. Verktygen finns på plats, projektledare och en beprövad arbetsmetodik likaså. Allt som behövs är du som har rätt driv och förkunskaper.

Mikael Asklid, CMO på ZeeU säger följande: "Efter drygt 20 år i konsultbranschen har vi anammat de bästa delarna från våra tidigare erfarenheter och arbetsgivare och skapat ett bolag där konsulten står i centrum. Vi är ett bolag av konsulter för konsulter och delar med oss av bolaget till våra medarbetare"

Delägarskap är en naturlig del av ZeeU-modellen där du som medarbetare erbjuds en del av bolaget. Utöver en bra grundlön - inklusive pension inklusive alla viktiga förmåner samt optionsprogram erbjuder ZeeU en attraktiv kostnadsställemodell där konsulten själv behåller en betydande del av sina konsultintäkter. ZeeU vill bygga långsiktigt på sina konsulter och gör detta genom incitament såväl finansiellt som utvecklingsmässigt. 

På ZeeU har du flexibel arbetsmiljö där du kan varva arbete på annan ort med arbete på kontor i Göteborg eller Jönköping. Då kollegorna gillar att umgås planeras flertalet aktiviteter och AW:s löpande. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ZeeU´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En arbetsmiljö med transparens och stort fokus på kollegors utveckling
• En generös modell med flera incitamentspaket för att motivera kollegors långsiktighet och lönsamhet
• En trygg arbetsgivare med ett beprövat koncept
• God möjlighet att styra sin egen roll/inriktning/utveckling och/eller arbetsverktyg efter kunskap och intresse

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för ekonomimodulen för Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central gentemot dina kunder. 

Du kommer exempelvis att: 

• Vara ansvarig konsult för implementationsprocessen
• Löpande stöd på plats efter implementation
• Kundansvarig för ett antal kunder
• Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av Ekonomimodulen inom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central i minst ett par år.
• Har jobbat som konsult i minst ett par år. 
• Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Det är meriterande om du: 

• Har erfarenhet av Power BI, Microsoft CRM och/eller Document Capture

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ZeeU.

Du är konsultativ och serviceinriktad till naturen. Du har god social förmåga, är lösningsfokuserad och pålitlig. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en riktig teamplayer som ställer upp och samarbetar med övriga i gruppen.

 

Varför ZeeU? 

• En del av vår strategi är även att kunna vidareutveckla våra kunder genom olika leverantörers samarbeten samt integrationer med andra intressanta produkter.
• Vi ger kontinuerlig feedback till varandra kring frågor som rör kunder, försäljning och utveckling och främjar aktivt kompetensöverföring, vidareutveckling och en god gemenskap.
• Vi sitter centralt i trevliga, moderna lokaler på Mässans Gata 14 vid Korsvägen i Göteborg eller Östra Storgatan 9 i Jönköping.
• Vi är en transparent organisation med högt i tak.
• Vi lägger stort fokus på att våra kollegor ska trivas och att de ska få bra utväxling för det arbete de utför samtidigt som de aktivt får vara med att påverka bolagets utveckling framåt med hög delaktighet.

 

START: Omgående med flexibilitet till Q4 för rätt person
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg eller Jönköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sweco söker projektör/byggledare inom fiber!

Projektledare, IT
Läs mer Sep 21
Har du tidigare erfarenhet av projektering och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara ledande i projekt runt om i Västra Götaland med omnejd? Härligt, då kanske du är rätt person för tjänsten hos Sweco som fiberprojektör/byggledare!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en fiberprojektör/byggledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget har för avseende att starta i september/oktober och pågå under 6 månader med god chans till förlängning. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

• Att bli en viktig del i en ansvarstagande roll inom ett stort företag med många möjligheter.
• En omväxlande arbetsmiljö där du kommer att vara ute på plats under fiberbyggnationen för att stötta entreprenören på fältet och säkerställa att arbetet sker enligt plan.

Arbetsuppgifter
I rollen som fiberprojektör/byggledare kommer du att vara ansvarig för fiberbyggnationen på plats genom att samarbeta tätt med entreprenör. Du ser till att ha en god översikt kring vad som sker i projekten och fångar upp om det behövs stöttning eller förändring. Du kommer att arbeta i ett mindre team och kommer således ha mycket nära kontakt med både kollegor och entreprenörer. Du kommer att få tillgång till dator men behöver ha tillgång till egen bil för att ta dig runt till de olika projekten. Arbetstiderna är flexibla men kommer vanligtvis att vara förlagda vardagar 08:00-17:00, arbetsdagen kan även starta innan 08:00 vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ta fram underlag för beställning av utförande, vilket innebär: mängda material, ta fram kalkyl och dokumentera. 
• Säkerställa och planera att byggnation sker enligt rätt förutsättningar. 
• Hantera och förutse hinder och risker innan de uppstått.

Vi söker dig som:

• Har något/några års erfarenhet av projektering.
• Är kunnig inom fiber.
• Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Då rollen innebär ett övergripande ansvar för fiberbyggnationsprojekten är du således ansvarstagande som person. Du har en god kommunikativ förmåga och skinn på näsan samtidigt som du är en teamplayer och fungerar bra tillsammans med andra då du kommer att ha mycket kontakt med människor i olika avseenden. Du kommer även att vara en ambassadör för varumärket på plats ute hos kund vilket ställer krav på dig att vara en god representant.

START: September/oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Götaland (med omnejd)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Inkassohandläggare till Ropo Captial

Försäkringshandläggare
Läs mer Jul 12
Vi letar efter dig som vill vara med och driva Ropo Captials spännande resa. Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö med ett ledarskap som bygger på att göra det Tillsammans? För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. De präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi söker nu inkassohandläggare att växa tillsammans med bolaget! Ansök redan idag! 

Om Ropo Capital
Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på marknaden och de brinner för att skapa värde för deras klienter och deras kunder i form av överskådliga flöden, grymma kundupplevelser och bättre finansiella resultat. Ropo Capital konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med egenutvecklad teknik i framkant.

Om tjänsten
I tjänsten som rådgivare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.
Tjänsten avser en heltid, med placering på centralt beläget kontor i Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

• Rekommendera och fatta beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter och kunder - Legal inkassering DC och uppsägningar fastighetsärenden
• Arbeta för att hantera kundens ärenden så effektivt som möjligt och med god kvalité.
• Säkerställa en förtroendefull kontakt med kunden och ansvara för Rådgivning kring legala processer
• Arbeta med och hantera ärenden som går till delgivning
• Arbeta med ständiga förbättringar och aktivt komma med förslag på hur vi kan arbeta mer effektivt och bättre i både arbetssätt och processer
• Samarbeta med andra kollegor både inom det egna teamet och i hela organisationen för att säkerställa bästa möjliga leverans och utveckling

Vem söker vi?

• Har studerat en eftergymnasial examen inom relevant område, exempelvis juridik eller ekonomi och/eller arbetat i en liknande roll inom inkasso

• Du har tidigare arbetat i ett servicerelaterat yrke

• Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift

• Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Är flerspråkig

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang! Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans man når framgång. Dessutom är det viktigt att du har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en person med god personlig mognad och tar beslut med intäkts och kostnadsfokus. Vidare är du en doer som gärna tar egna beslut och utveckla din omgivning.

Vad erbjuder Ropo Captial?
Som medarbetare hos oss blir du en del av deras starka företagskultur. Ropo Captial präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. De tänker stort och utmanar sig själva varje dag.
Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Ropo Captial är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Information om processen
Professionals Nord söker för Ropo Capital räkning Inkassohandläggare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ropo Capital i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: albin.andersson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Innesäljare till Fagerberg!

Innesäljare
Läs mer Jul 12
Vi söker nu dig som gillar kommunikation & andra människor, samt har ett tekniskt intresse! Söker du efter mixen av kundkontakt, teknik och försäljning så är detta rätt roll för dig! Fagerberg erbjuder goda arbetsvillkor, en öppen företagskultur, bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Är detta din nya möjlighet? Ansök redan idag! 

Information om tjänsten
På Fagerberg får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som förser svensk processindustri med ventiler och mätinstrument. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system samt att du kommer att få skugga en mer erfaren kollega i ditt team. För rätt person finns också utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten.
Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar vilket bidrar till en bra gemenskap och en härlig team-känsla. De värdesätter individen och trivsel är alltid högt på agendan. Fagerberg tror på frihet under ansvar och har goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat. Hela avdelningen sitter samlat i egna rum på gemensamt våningsplan och du kommer ha nära kontakt med våra offertingenjörer och produktchefer men också övriga avdelningar som produktion, logistik, inköp etc.

I ditt team sitter idag 12 härliga individer. Chefer du omger dig av tror på frihet under ansvar och empati. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta brett med administrativa arbetsuppgifter och supportera distriktets kunder och Fagerbergs utesäljare som befinner sig runt om i Sverige. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter, anbud, leveranstider, orderhantering m.m. Detta så att utesäljaren får den nödvändiga support som krävs för att säkerställa nöjda kunder och ett fortsatt orderinflöde.

Du kommer bland annat att arbeta med:

• Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och teknisk dokumentation m.m.
• Mot kunder utarbeta anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation.
• Vid behov och överenskommelse med chefen agera som projektledare, och ansvara för att projektmöte hålles med relevanta deltagare.
• Att löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivning.
• Kommunicera med utesäljarna och övriga inblandade och svara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålles med ständiga uppgraderingar.
• Supporta kunder via telefon.

Vi söker dig som:

• Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av en tidigare liknande roll/ som tekniker. Alternativt har du studerat en eftergymnasial utbildning inom teknik/automation och arbetat inom service tidigare. 
• Har en fullständig gymnasieutbildning, meriterande om den är tekniskt inriktad.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
• Har goda kunskaper i Office 365 och Excel.

Det är meriterande om du har:
• Arbetat i något affärssystem som exempelvis Jeeves eller Lime.

Som person är du:
• Flexibel
• Kommunikativ
• Lösningsorienterad

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Noggrann handläggare till Lowell!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 13
Har du tidigare erfarenheter inom service och administrativt arbete? Vill du bli en del av ett team med en härlig teamkänsla och inkluderande miljö? Då har vi tjänsten för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Lowells räkning en handläggare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och har en uppdragstid på 3 månader till att börja med. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lowell.

"Vi välkomnar dig till ett spännande företag med höga mål och ambitioner. På Lowell arbetar vi löpande med att utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion Excellence och Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sättet att vara och arbeta."

Vi erbjuder dig:

• Att bli en del av en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. 
• Att bli en del av ett härligt team. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lowells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som handläggare hos Lowell kommer du arbeta i en målfokuserad verksamhet där det alltid händer någonting. I rollen kommer du ha många kontaktytor inom olika verksamhetsområden, vilket gör att det är viktigt att du är kommunikativ och agerar på ett professionellt sätt. Som administratör hos Lowell kommer du...

• Hantera relevanta administrativa uppgifter, exempelvis inkommande post. 
• Genomföra åtgärder utifrån olika aktiviteter inom Lowells inkassosystem. 
• Hantera handläggning av värdehandlingar och administrativt arbete.

Vi söker dig som:

• Tidigare har arbetat inom administrativt arbete. 
• Har en avslutad gymnasial utbildning. 
• Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i affärssystemet Nova. 

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lowell. Som person är du...

• Noggrann.
• Effektiv.
• Självgående.

START: Omgående
OMFATTNING: Uthyrning
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljande projektledare till Input Interiör!

Account manager
Läs mer Sep 12
Är du initiativrik, nyfiken och har tidigare erfarenhet inom projektledning och försäljning? Vi söker nu en kreativ och driven Account Manager till Input Interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda – blir din nya arbetsplats! Rollen som Account Manager hos Input Interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!

Information om tjänsten
Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med fler Account Managers. Input Interiör utgår alltid från kundens förutsättningar och behov. Som Account Manager har du tillgång till marknadens bredaste sortiment och affärslösningar för att lyckas i din nya roll. Input Interiör startades år 1987 och har sedan dess genomfört tusentals projekt varje år. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till vega.carlberg@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account manager hos Input Interiör får du möjligheten att arbeta med försäljning i kombination med projektledning och administration. Du kommer arbeta med många spännande arbetsuppgifter, bland annat:
- Prospektering/kundbearbetning.
- Driva och ansvara för projekt från start till mål. 
- Kundbesök, framtagande av inredningsförslag och offert.
- Beställningar, leveranser och projektledning.
- Uppföljning och relationsbyggande tillsammans med kunder.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Account Manager hos Input Interiör. Som person ser vi att du är nyfiken, noggrann, initiativtagande och självgående. För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Tycker om projektledning och klarar av att hantera många olika projekt samtidigt.
- Är initiativrik och brinner för att göra affärer.
- Uppskattar att nätverka med kunder och arkitekter.
- Trivs i en varierande roll med många inslag av projektledning. 
Vi ser även att du har b-körkort och tillgång till egen bil, samt kan hantera svenska och engelska på en mycket god nivå. Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i regionen och branschvana..

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på vega.carlberg@pn.se.

Ansök nu

Administrativ Support till Input Interiör!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 12
Är du noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet inom kundsupport? Vi söker nu nästa stjärna till rollen inom administrativ support till Input Interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda – blir din nya arbetsplats! Rollen som administrativ support hos Input Interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!

Input Interiörs kundsupport arbetar i navet av organisationen och som en del av deras team blir du en viktig resurs i kontakten med kunder och samarbetspartners. Tillsammans med projektledare och monteringsavdelning är du med och förverkligar nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företag och offentliga verksamheter.

Information om tjänsten
Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor till sin kundsupport. Input Interiör utgår alltid från kundens förutsättningar och behov. Input Interiör startades år 1987 och har sedan dess genomfört tusentals projekt varje år. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till vega.carlberg@pn.se.

Arbetsuppgifter
Rollen som administrativ support är väldigt varierande, men några av dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Kontroll och granskning av orderbekräftelser.
• Hantering av reklamationsärenden.
• Leveransbevakning och uppföljning.
• Bemanning av vår telefonväxel.

Personliga egenskaper
Vi söker en engagerad och lösningsorienterad medarbetare som har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och externa partners. Du trivs i såväl högt arbetstempo som individuellt fokuserat arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är:
• Serviceinriktad och ansvarsfull.
• Strukturerad och noggrann.
• Kommunikativ och tydlig i skrift och tal.
Tidigare erfarenhet av kundsupport är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Tjänsten förutsätter att du har som lägst gymnasieexamen och med lätthet tar till dig nya programvaror. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundtjänst, med erfarenhet av olika affärs- och mailsystem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Ansök nu

Junior Inkassohandläggare till Ropo Captial

Försäkringshandläggare
Läs mer Jul 12
Vi letar efter dig som vill vara med och driva Ropo Captials spännande resa. Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö med ett ledarskap som bygger på att göra det Tillsammans? För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. De präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi söker nu juniora inkassohandläggare att växa tillsammans med bolaget! Ansök redan idag! 

Om Ropo Capital
Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på marknaden och de brinner för att skapa värde för deras klienter och deras kunder i form av överskådliga flöden, grymma kundupplevelser och bättre finansiella resultat. Ropo Capital konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med egenutvecklad teknik i framkant.

Om tjänsten
I tjänsten som rådgivare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.
Tjänsten avser en heltid, med placering på centralt beläget kontor i Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

• Rekommendera och fatta beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter och kunder - Legal inkassering DC och uppsägningar fastighetsärenden
• Arbeta för att hantera kundens ärenden så effektivt som möjligt och med god kvalité.
• Säkerställa en förtroendefull kontakt med kunden och ansvara för Rådgivning kring legala processer
• Arbeta med och hantera ärenden som går till delgivning
• Samarbeta med andra kollegor både inom det egna teamet och i hela organisationen för att säkerställa bästa möjliga leverans och utveckling

Vem söker vi?

• Du har tidigare arbetat i ett servicerelaterat yrke

• Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift

• Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har studerat en eftergymnasial examen inom relevant område, exempelvis juridik eller ekonomi

• Är flerspråkig

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang! Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans man når framgång. Dessutom är det viktigt att du har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Vad erbjuder Ropo Captial?
Som medarbetare hos oss blir du en del av deras starka företagskultur. Ropo Captial präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. De tänker stort och utmanar sig själva varje dag.
Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Ropo Captial är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Information om processen
Professionals Nord söker för Ropo Capital räkning Inkassohandläggare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ropo Capital i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: albin.andersson@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljande projektledare till Input Interiör!

Account manager
Läs mer Sep 9
Är du initiativrik, nyfiken och har tidigare erfarenhet inom projektledning och försäljning? Vi söker nu en kreativ och driven Account Manager till Input Interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda – blir din nya arbetsplats! Rollen som Account Manager hos Input Interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!

Information om tjänsten
Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med fler Account Managers. Input Interiör utgår alltid från kundens förutsättningar och behov. Som Account Manager har du tillgång till marknadens bredaste sortiment och affärslösningar för att lyckas i din nya roll. Input Interiör startades år 1987 och har sedan dess genomfört tusentals projekt varje år. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till vega.carlberg@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account manager hos Input Interiör får du möjligheten att arbeta med försäljning i kombination med projektledning och administration. Du kommer arbeta med många spännande arbetsuppgifter, bland annat:
- Prospektering/kundbearbetning.
- Driva och ansvara för projekt från start till mål. 
- Kundbesök, framtagande av inredningsförslag och offert.
- Beställningar, leveranser och projektledning.
- Uppföljning och relationsbyggande tillsammans med kunder.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Account Manager hos Input Interiör. Som person ser vi att du är nyfiken, noggrann, initiativtagande och självgående. För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Tycker om projektledning och klarar av att hantera många olika projekt samtidigt.
- Är initiativrik och brinner för att göra affärer.
- Uppskattar att nätverka med kunder och arkitekter.
- Trivs i en varierande roll med många inslag av projektledning. 
Vi ser även att du har b-körkort och tillgång till egen bil, samt kan hantera svenska och engelska på en mycket god nivå. Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i regionen och branschvana..

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på vega.carlberg@pn.se.

Ansök nu

Tekniker för höghöjdsarbete i Göteborg

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 9
Har du arbetat som tekniker tidigare? Tycker du om att arbeta tillsammans med andra? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning fler Masttekniker till Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som masttekniker hos vår kund kommer du att ha Sveriges södra delar som upptagningsområde. I Göteborg jobbar idag ett härligt gäng som väntar på att få fler kollegor. För att trivas i arbetet här behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra. I tjänsten kommer du även att få jobba tillsammans med kollegor från andra kontor. Kunden erbjuder en kreativ och flexibel arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Beslutsvägarna är korta och du kommer att arbeta i ett nära samarbete med projektledare, kollegor och kunden för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv. För denna tjänst erbjuds du även utbildning inom höga höjder och läkarundersökning. 

Arbetsuppgifter

• Då branschen är under ständig utveckling tillkommer hela tiden nya metoder och system att lära sig.
• Du kommer att arbeta med installation av antenner, kraftkablage, fiber och switchar.
• Även konfiguration och felsökning av utrustning tillhör det vardagliga arbetet.

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet från arbete som tekniker.
• Har du arbetat som masttekniker tidigare är det mycket meriterande.
• För att trivas i arbetet har du ett tekniskt intresse samt teknisk förståelse.
• Du innehar B-körkort då resor är vanligt förekommande.
• Du är bra på att samarbeta, är intresserad av att lära dig nya tekniker samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

START: Gärna så snart som möjligt, när passar det dig?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Junior C++ utvecklare till stort internationellt fordonsbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 6
Har du en avslutad utbildning inom systemutveckling eller liknande och söker ditt första jobb inom C++? Vill du bli en del av en organisation som främjar stabilitet och kompetensutveckling, som längtar efter att få välkomna kreativa och drivna individer som vill föra utvecklingen inom fordonsindustrin fortsatt framåt?

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior C++ utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult hos Axians. Du kommer sedan att arbeta tillsammans med ett tight team i ett av världens största bolag inom fordonsindustrin med framtiden i fokus.

Till en början kommer du att bli bekant med verksamheten och dina kollegor, för att vidare delta i stora projekt och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och tekniska lösningar. Tillsammans med ditt team kommer du bland annat utveckla mjukvaran i bilar samt säkerställa kvalitén för leverantörer. I rollen som C++ utvecklare kommer du ständigt att erbjudas utveckling av alla dess former då företaget ser positivt på att bibehålla och tillvarata alla medarbetares kompetenser. Du kommer att arbeta i ett mindre team vars ambition är att växa, där ett tight samarbete kommer krävas.   

Vi erbjuder dig:

• En utmanande roll
• Personlig- och yrkesmässig utveckling
• En plats på ett globalt företag inom fordonsindustrin

Som regel kräver detta uppdrag ett utdrag ur belastningsregistret vilket vi rekommenderar dig att beställa redan vid en ansökan av tjänsten.

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Krav

• Har en högskoleutbildning inom systemutveckling.
• Har goda kunskaper inom C++ 

Meriterande om du har kunskap inom nedanstående

• GIT
• Phyton
• Unix/Linux OS & Unix Command Line
• GoogleTest(C++ Google Testing) & Mocking Framework

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Det är därför viktigt att du som person är noggrann, stresstålig och social, samt att du är en riktig lagspelare då du kommer tillhöra ett team som arbetar nära varandra. 

START: Omgående med viss flexibilitet 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Systemingenjör till stort internationellt fordonsbolag

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 6
Är du i början av din karriär och har en utbildning som systemingenjör, elektroingenjör eller liknande? Vill du bli en del av en organisation som främjar stabilitet och kompetensutveckling, som längtar efter att få välkomna kreativa och drivna individer som vill föra utvecklingen inom fordonsindustrin fortsatt framåt?

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior Systemingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult hos Axians. Du kommer sedan att arbeta tillsammans med ett tight team i ett av världens största bolag inom fordonsindustrin med framtiden i fokus.

Till en början kommer du att bli bekant med verksamheten och dina kollegor, för att vidare agera "spindeln i nätet" i stora projekt och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och tekniska lösningar. Du kommer vara den som bär ansvaret för att driva projektet framåt och därmed ta en ledarroll i projekt. I rollen som Systemingenjör kommer du sköta kommunikationen mellan olika avdelningar, leverantörer och partners nationellt samt internationellt. Du sköter även viktig dokumentation avseende projekt. 

Du erbjuds

• En utmanande roll där du kommer få ta stort eget ansvar
• Personlig- och yrkesmässig utveckling
• En plats på ett globalt företag inom fordonsindustrin

Som regel kräver detta uppdrag ett utdrag ur belastningsregistret vilket vi rekommenderar dig att beställa redan vid en ansökan av tjänsten.

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Krav

• Har en högskoleutbildning som systemingenjör elektroingenjör eller liknande
• Minst ett års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter
• Obegränsad gällande tal- och skrift i engelska

Meriterande

• Kunskap inom C++
• Kunskap inom Python

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Du kommer i denna rollen få ta ett stort ansvar och agera spindeln i nätet, det är därför viktigt att du trivs i en sådan roll och gillar att vara den som driver projekt framåt. Vi söker dig som är noggrann, gillar ledarskapet i ett projekt, är social och att du är en riktig lagspelare då du kommer tillhöra ett team som arbetar nära varandra. 

START: Omgående med viss flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Tryckeribiträde till Passet Screen AB!

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Sep 9
Är du självgående, nyfiken och noggrann? Är du öppen för nya möjligheter och letar efter ett nytt steg i karriären? Se hit! Vi söker nu ett tryckeribiträde till Passet Screen AB i Mölndal! 

Passet Screen AB är en helhetsleverantör av screen, storformat och profiltryck. De hjälper till med hela kedjan från idé, design, produktion och montering, till service och distribution. Med deras breda produktsortiment kan de profilera företag och produkter på det sätt de önskar så att de sticker ut från mängden. Sedan starten för 34 år sedan så har de byggt upp kunnandet och bredden för att kunna leverera tryck och speciallösningar med höga kvalitetskrav i både små och stora upplagor till deras kunder. Med deras långa erfarenhet och sina kompetenta medarbetare hoppas de kunna ge ett slutresultat som överträffar kundens förväntningar. 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Passet Screen under sex månader. Därefter är intentionen är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Passet Screens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Rollen som tryckeribiträde innefattar varierande arbetsuppgifter och alla dagar är olika varandra. Arbetsuppgifterna kommer till en början främst bestå av stöttning till tryckarna, detta i form av att sortera och packa orders i form av kläder. Du kommer även få hjälpa till att skära till skyltar, vara till hjälp vid planscreen och till en början lära dig trycka på textil. 

Krav
Vi ser att du som söker har god svenska i skrift/läsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tryckeribranschen. 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är stresstålig och att du trivs i en bransch med ett högt tempo. Du har även ett sinne för detaljer och intresse för produktionen. I övrigt är du...

• Ansvarsfull.
• Självgående.
• Nyfiken. 
• Noggrann. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Ansök nu

Projektledare till Brion Solenergi!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 29
Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen söker nu efter dig som i prestigelös anda vill ta dig an rollen som projektledare. Är du en problemlösare med god social förmåga och ett starkt driv, som vill utvecklas inom solcellsbranschen?

Drivs du av tekniska utmaningar och att leda en grupp mot gemensamma mål? Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en projektledare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Du kommer omringas av inspirerande och nyfikna kollegor som trivs i ett högt arbetstempo där du får agera i prestigelös anda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos Brion Solenergi kommer du ansvara för att leda uppdrag inom solcellsanläggningar, både små och stora projekt. Inledande av din anställning ges en gedigen introduktion, där du allt eftersom du lär känna rollen kommer kunna axla den alltmer individuellt. Du för dialog med olika discipliner och tar för vana i dina arbetssätt att agera både med prestigelöshet och effektivitet! Ingen dag är den andra lik i rollen som projektledare, en del av din roll är även att vara på plats ute på anläggningarna och montera om så behövs. I teamet hjälps alla åt!

Då du föredrar strukturerade arbetssätt hör det till det dagliga arbetet att kunna bidra teamet med bra och effektiv sammanhållning. Målet är att kunna leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget. Du har även förmåga att kunna planera om samt tänka långsiktigt, då arbetet är brett och varierande.

Vi söker dig som:
• Har en god problemlösningsförmåga och som trivs i en fartfylld arbetsmiljö. 

• Drivs av att arbeta tekniktungt. Meriterande är om du har erfarenhet av att projektleda i en liknande roll

• Har ett gediget intresse för teknik och motiveras av att leda en grupp mot gemensamma mål

• Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

• Har B-körkort

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Dessutom har du god kommunikativ förmåga då det tillhör det dagliga arbetet att föra dialog med såväl interna, som externa parter. Rollen är perfekt för dig som söker utmaning och utveckling i en spännande och rolig bransch. 

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Sofie Jonsson
Kungsportsavenyen 34
411 36 Göteborg

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Juniora AML-medarbetare till Swedbank

Administrativ assistent
Läs mer Aug 25
Söker du ett spännande, utmanande och samhällsnyttigt arbete? Vill du arbeta för en av landets mest attraktiva arbetsgivare och en av Sveriges största banker? Då har du kommit helt rätt! Just nu söker Swedbank en medarbetare som vill vara med och bekämpa penningtvätt samt finansiering av terrorism. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav men ses som meriterande. Som ny i rollen ges du givetvis den utbildning du behöver. Rekryteringen kommer vara kort så ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet!

 

Som AML-medarbetare har du ett viktigt uppdrag att förebygga penningtvätt och finansiering av terrorism. Här får du dessutom en arbetsplats där personlig utveckling, god gemenskap och glädje står i centrum! Du kommer sitta i Swedbanks lokaler tillsammans med många härliga kollegor som ser fram emot att du kommer på plats. Du börjar givetvis din anställning med en introduktionsutbildning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Tjänsten är ett vikariat som är tänkt att pågå 6 månader med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: albin.andersson@pn.se
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Albin Andersson
Kungsportsavenyn 34, 411 36, Göteborg

Arbetsuppgifter
I rollen som AML-medarbetare är du en viktig resurs i Swedbanks högt prioriterade arbete för att säkerställa att banken inte medverkar till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas fatta beslut utifrån insamlade data. Du arbetar självständigt i din roll som AML-medarbetare och utgår ifrån beslutade riktlinjer, givna lagar och förordningar.
Som AML-medarbetare förväntas du ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifter med kvalité och effektivitet. Som AML-medarbetare hos Swedbank får du ett spännande och samhällsnyttigt arbete samtidigt som din personliga utveckling och trivsel står i centrum!

Vi söker dig som:
För att du ska trivas som AML-medarbetare tror vi att du är en nyfiken, noggrann och analytisk person som är duktig på att se samband. Vidare är du en person som är bekväm med att fatta beslut och lämna rekommendationer utifrån din bedömning. Självfallet är du även en positiv person med god samarbetsförmåga som bidrar till gruppens sammanhållning och fina stämning!
Krav för tjänsten är flytande svenska i tal samt skrift och har en god datorvana. Utbildning inom ekonomi eller tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

START: 3/10
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se

Information om kundföretaget

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att de ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att bankens tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att Swedbank håller det som lovas.

Ansök nu

Teamchef inom backoffice till Ropo Capital!

Backofficepersonal
Läs mer Aug 31
Nu söker Ropo Capital deras nästa Backoffice chef som kommer att arbeta både operativt men även med uppföljning av teamet i deras fortsätta tillväxtresa! Här får du möjligheten att jobba i en rolig, utvecklande och kundorienterad roll!

Om Ropocapital

Ropo Capital erbjuder vad de kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering och levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Nu siktar de på att vara den ledande leverantören av tjänster inom fakturans livscykel i Norden år 2023! 

Du erbjuds: 

• En plats i ett team om 20 engagerade medarbetare som har riktigt roligt tillsammans
• Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa och chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter
• Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och flexibel arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg

Om tjänsten

Som Teamlead Backoffice kommer du tillsammans med ditt team att bygga upp enheten och sätta gemensamma arbetssätt och rutiner. Du kommer också att arbeta med rådgivning gentemot kunder till viss del, men även leda ditt team mot goda resultat och uppsatta mål.

Du kommer bland annat att:

• Agera rådgivare gentemot kunder på ca 50% och agera teamledare 50% av tiden
• Utveckla och coacha – för att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna att göra ett bra jobb
• Bygga upp och utveckla Backoffice - utvärdera och förbättra nuvarande processer och rutiner för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ leverans
• Tillsammans med övriga kollegor i Operations ledningsteam arbeta och verka för att enheten når uppsatta mål med prioritet kring finansiella mål
• Delta i forum för samverkan och andra interna samarbeten för att säkerställa bästa möjliga leverans och kundvärde

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ropocapital. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ropocapitals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Vi tror att du som söker

• Har tidigare erfarenhet av ledarskap
• Har kunskap alternativt erfarenhet inom inkasso-branschen
• Har mycket goda kunskaper inom Office-paketet
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Du har en stor känsla för service, kvalitet och tar stort eget ansvar. Du har inga problem att ta snabba beslut när det behövs och tycker om att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har kunskap inom inkassosystem, exempelvis Nova.

Start: Vid möjlighet
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: kathinka.evers@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Affärsinriktad teknisk support till Parttrap!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 14
Har du ett starkt tekniskt intresse och söker nästa utmaning i rollen som teknisk support, där du får agera kreativt och affärsinriktat? Detta inom ett etablerat teknikföretag där du får vara med och bidra med utveckling av Parttraps egen plattform och dess internationella expansion?
Varmt välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Parttraps räkning en affärsinriktad teknisk support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Parttrap.

Parttrap utvecklar en egen plattform för avancerad e-handel och produktdatahantering inom B2B, och säljer direkt eller via partners till marknadsledande kunder i framför allt USA och Europa.

Med sin höga kompetens hos de anställda och med hjälp av den senaste tekniken erbjuder de unika lösningar för tillverkande och distribuerande företag.

Du erbjuds en roll på ett framgångsrikt företag med bra sammanhållning och högt i tak! Du blir en del av ett engagerat, positivt och kundinriktat team som sköter såväl utveckling, implementation och support i fantastiska lokaler med utsikt över hela centrala Göteborg. Parttrap arbetar i långa och nära relationer med spännande kunder över hela världen, vilket är både utmanande och utvecklande. På Parttrap blir du en del av en organisation där samverkan över team/tjänst-gränser är vardag. Sammanhållning och samarbete är hygienfaktorer. Detta i en bransch under stark tillväxt som nu genomgår en digaliseringstransformation

"Parttrap är en flexibel arbetsplats där man omges av ett gäng härliga kollegor som tillsammans besitter kunskap i världsklass. På Parttrap arbetar man med utmanande och intressanta projekt där jag varje dag får möjligheten att bidra till våra kunders framgång över hela världen. Detta i kombination gör Parttrap till en arbetsgivare som man stannar kvar hos!"

- Tomas Landquist, Senior Project Manager

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Parttraps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
I rollen som teknisk support kommer du tillsammans med dina kollegor vara Parttraps kunder tillgängliga med allt ifrån felsökning till konfigurering och driva utvecklingen från start till mål. Supportteamet längtar efter att få ta emot dig som kan bidra med din goda tekniska förståelse, i kombination med att upptäcka förbättringsområden och som orädd för dialog med Parttraps kunder världen över.

Hos Parttrap samarbetar supportteamet i prestigelös anda tillsammans med övriga avdelningar där ni ansvarar för den dagliga driften av kundens e-handelslösning. Tillsammans levererar ni kompletta webblösningar som inkluderar Content Management (CMS), Product Information Management (PIM) och e-handel för såväl B2B som B2C samt integration till kundens affärssystem.

Vi söker dig som:
• Har god databasförståelse och har arbetat i en teknisk roll tidigare
• Har god affärsförståelse och präglas av att leverera kundnöjdhet
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift

Meriterande är tidigare erfarenheter av försäljning och/eller tidigare erfarenhet av 1st line inom B2B. Vidare ser vi gärna att du har förståelse för olika affärssystem och produktdata samt en förståelse för den digitala transformation som pågår inom industrin.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Parttrap. För att lyckas i rollen behövs ett stort tekniskt intresse kombinerat med ett starkt kundfokus & affärsmannaskap. Du har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ, både internt och externt. Vidare är du pedagogisk, analytisk och strukturerad, samt förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Systemutvecklare till Zync i Göteborg!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 26
Nu söker Zync nästa stjärna som vill vara en del av ett av Sveriges främsta företag inom Microsoft Dynamics 365.
Zync har en ambitiös tillväxtplan och söker nu både erfarna och nyutexaminerade utvecklare till sina kontor i Göteborg och Kalmar.

Är du en driven, engagerad individ som drivs av en företagskultur som främjar personlig frihet och utvecklingsmöjligheter där du i en central roll är med och utvecklar CRM-system hos Zync´s kunder?
Varmt välkommen med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Zync´s räkning systemutvecklare till både Göteborg och Kalmar.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Zync.
Som systemutvecklare hos Zync blir du en del av ett tajt och drivet team. Det är ett glatt och engagerat gäng som välkomnar dig som precis tagit din examen inom systemutveckling eller redan fått erfarenhet inom Microsofts utvecklingsmiljöer. Hos Zync får du ett personligt certifieringsprogram inom Dynamics 365 vilket är högt eftertraktat av marknaden idag.

Tillsammans har ni målet är att dagligen bidra med effektiviserade och förbättrade CRM-system hos kund. Zync hjälper sina kunder att frigöra tid som kan investeras i ökad kundinteraktion och förbättrad kunskap.

Inledande din anställning ges en gedigen introduktion där du tillsammans med närmaste chef ansvarar för din utveckling. Detta i ett familjärt bolag där man drar nytta av varandras styrkor och främjar just din utveckling och framgång. Företaget erbjuder även all personal på ett attraktivt vinstdelningssystem.
För rätt person är möjligheterna stora!

Vi erbjuder dig:
• En utmanande roll
• Attraktivt certifieringsprogram med stora utvecklingsmöjligheter
• Modell för frihet under ansvar
• Vinstdelning

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Zync´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter:
Zync´s kunder är i behov av att införa eller förändra befintliga arbetssätt och CRM-stödsystem och där kommer du i rollen som systemutvecklare vara med och bidra till att stödja kunden i att förenkla och förbättra sin sälj, marknads och eftermarknadsfunktion. Detta i Microsoft Dynamics 365. Du är delaktig i implementationsprojekt av CRM-system hos både nya kunder samt vidareutveckling av befintliga kunder.
Centralt för utövandet av dina arbetsuppgifter är kontakt med både kunder och kollegor där du bidrar med förbättringar och uppföljningar där du är både projekt- och säljorienterad i dina arbetssätt, där du möter kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta med webbutveckling i Microsofts miljöer där dina främsta verktyg kommer att vara C# och JavaScript i en DevOps-miljö.

Vi söker dig som:
• Har en avslutad utbildning inom systemvetenskap, systemutveckling, webbutveckling eller motsvarande
• Har kunskaper inom C#, JavaScript och DevOps.
• Har lätt för att kommunicera med oss i teamet och våra kunder
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift
Meriterande är att du har kunskaper inom Microsoft Dynamics 365, Azure eller liknande applikationer/plattformar, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas som systemutvecklare hos Zync. Du är driven och initiativtagande med förmåga att upptäcka brister och förbättringsområden. Du har god social kompetens då du kommer föra nära dialog med både kollegor och kunder.
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se

Ansök nu

Frontend utvecklare till Allevi!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 4
Vill du vara en del av ett drivet team där du även får vara med och ansvara för produkten? Är du dessutom en fena på webbutveckling och vill arbeta med React och TypeScript som dina främsta verktyg?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Allevis räkning frontend utvecklare till deras team i Göteborg. Bor du i kringliggande städer råder det stor flexibilitet vad gäller distansjobb och pendling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Allevi.

Allevi bidrar med marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, hemtjänst, boenden och individ samt äldreomsorg. Just nu söker de en frontend utvecklare till deras AiAi-team. Utvecklingsteamet för AiAi består idag av otroligt drivna utvecklare som nu söker nästa stjärna som vill vara med på deras resa! AiAi är den kompletta och marknadsledande webbtjänsten för personlig assistans. Några av funktionerna som du hittar i AiAi är schemaläggning, tidsrapportering, lönehantering och många fler!

Varje år tillägnar Allevi kompetensutvecklingsdagar för dig som utvecklare att få verkställa egna projekt eller idéer. Detta är en otrolig möjlighet där du tillsammans med dina kollegor skapar morgondagens bästa tekniska lösningar!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Allevis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter:
I din roll kommer du bidra med din kompetens inom React och TypeScript och vi ser gärna att du även bidrar med kunskaper inom PHP, där arbetsuppgifterna är breda och utvecklingsmöjligheterna stora! Aiai-teamet befinner sig just nu i en spännande fas där produkten genomgår en omfattande utvecklingsresa mot moderniserad karaktär, där du i prestigelös anda kommer vara en bidragande faktor till att produkten ur ett utvecklarperspektiv blir mer lätthanterlig och effektiv! Här är du delaktig och bidrar med innovativa lösningsförslag. Du kommer vara med och utveckla befintliga system men även system från grunden, samt identifiera förbättringsområden.

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av React, TypeScript och/eller JavaScript.
• Har tidigare erfarenhet inom frontend utveckling.
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har kunskaper inom PHP.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Allevi. Du är kommunikativ, samarbetsvillig samt nyfiken och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag! Då rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande råder det även en prestigelöshet i dina arbetssätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Ansök nu

Axians söker Installationstekniker i Göteborg!

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 29
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Primärt kommer arbetet utföras i Göteborg med omnejd. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har installationsvana
• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Har B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Ansök nu

Junior Systemspecialist till InfraCom!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 4
Att en systemspecialist spelar en viktig roll hos vår kund är det inga tvivel om! Här kommer du att arbeta med felsökning i Windowsmiljö och om du är en person som tycker det är utvecklande att ta dig an mer komplexa ärenden så läs vidare! 

InfraCom Group och har sedan sin start haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. De hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med deras paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med deras egen molntjänst, telefoni och infrastruktur. Med egenutvecklade plattformar kan de erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. InfraCom är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. De driver sina egna datahallar med full redundans på alla plan. InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. De erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

Information om tjänsten
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en teknisk förståelse för IT-drift och du brinner för att bygga och leverera såväl paketerade som automatiserade tjänster inom virtualisering, databaser, Microsoft 365, fjärrskrivbord med mera. Du kommer få arbeta med hantering och felsökning av server- och klientmjukvara. Du kommer jobba i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling för den som är framåt och tar initiativ. Fokus på InfraCom ligger i att bygga och förvalta tjänster som är centrala för deras kunder. Därför är effektivitet, stabilitet och förutsägbarhet viktiga beståndsdelar i deras tjänster, vilket då blir huvudfokus för dig!

Professionals Nord söker för InfraComs räkning en systemspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos InfraCom. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och InfraComs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Krav

• Kunskap inom operativsystem: Windows Server, Windows 10/11
• Tekniskt intresse.
• Nyfikenhet, vilja och driv att lära sig nya saker. 
• Flytande svenska i både tal och skrift.

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag, som systemspecialist i en driftorganisation eller som konsult inom server- och applikationsdrift.

• Linux.
• Container.
• Nätverk och brandväggar.
• Storage: vSAN/SAN.
• My/MS
• Bash, Python, Powershell, Azure och AWS.
• B-körkort. 

Du erbjuds...
Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling. Hos InfraCom får du en anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid. Du får även ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter! På InfraCom värdesätter de egenskaper som är Personliga, Hjälpsamma och Ansvarstagande. 

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Månadslön
Placering: Huvudkontor i Göteborg, men det finns inget krav på placeringsort (remote)
Kontakt: Vega Carlberg

Ansök nu

Business Support till ColliCare!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Aug 29
ColliCare upplever en stark tillväxt och de vill stärka deras organisation inom supportavdelningen, och i detta sammanhang söker vi därför en ny medarbetare till deras Business Support med placering i Göteborg! Låter detta som din nästa möjlighet? Vårt urval är löpande, så sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ColliCare Logistics ABs räkning en medarbetare till deras Business Support. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ColliCare Logistics AB under initialt 6 månader med god möjlighet till förlängning. ColliCare Logistics AB är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager. De fokuserar på totala lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Deras kunder är importörer, exportörer och industri med behov för logistiktjänster, speciellt i Skandinavien, Europa och Asien. De har huvudkontor i Norge med egna kontor i Sverige, Danmark, Finland, Holland, Tyskland, Lettland, Litauen, Polen, Italien, Turkiet, Kina och Indien. Dessutom har de ett agentnätverk över stora delar av världen.

"Vår främsta styrka är våra anställda, med stark kunskap inom alla led i logistikkedjan är vi mästare på att hitta de smartaste lösningarna för våra kunder."

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ColliCare Logistics AB önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds...
Ett arbete i en entreprenörsdriven internationell miljö, där du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer befinna dig i en miljö där du har en självständig vardag med mycket ansvar och även goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter inkluderar, men är inte begränsade till:

• Daglig support åt deras trafikavdelningar
• Support och stöd åt deras säljavdelning
• Registrering av prislistor
• Uppdatering av affärssystem
• Sammanfattning av statistik
• Arbeta med KPI:er
• Supportera kunderna med miljörapporter

Vi söker dig som har...

• Utbildning på minst gymnasial nivå och några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna från liknande tjänst inom transport & logistik.
• Lätt för att bygga goda relationer, både internt och externt.
• Datorvana, Officepaketet med goda kunskaper i Excel
• Ett starkt siffersinne

Det är meriterande om du har kompetens inom andra transportsystem och förståelse för både inhemska och gränsöverskridande transportutmaningar. Det är även meriterande om du har erfarenhet från Soloplan/Carlo och Salesforce. 

Personliga egenskaper
För att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är noggrann, strukturerad och som uppskattar en roll med många kontaktytor. Vi ser gärna att du är självgående och tycker om att arbeta lösningsorienterat och proaktivt. Resor i tjänsten kan förekomma.

START: Början av september, med viss flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Säljande projektledare till Input Interiör!

Account manager
Läs mer Aug 25
Är du initiativrik, nyfiken och har tidigare erfarenhet inom projektledning och försäljning? Vi söker nu en kreativ och driven Account Manager till Input Interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda – blir din nya arbetsplats! Rollen som Account Manager hos Input Interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!

Information om tjänsten
Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med fler Account Managers. Input Interiör utgår alltid från kundens förutsättningar och behov. Som Account Manager har du tillgång till marknadens bredaste sortiment och affärslösningar för att lyckas i din nya roll. Input Interiör startades år 1987 och har sedan dess genomfört tusentals projekt varje år. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till vega.carlberg@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account manager hos Input Interiör får du möjligheten att arbeta med försäljning i kombination med projektledning och administration. Du kommer arbeta med många spännande arbetsuppgifter, bland annat:
- Prospektering/kundbearbetning.
- Driva och ansvara för projekt från start till mål. 
- Kundbesök, framtagande av inredningsförslag och offert.
- Beställningar, leveranser och projektledning.
- Uppföljning och relationsbyggande tillsammans med kunder.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Account Manager hos Input Interiör. Som person ser vi att du är nyfiken, noggrann, initiativtagande och självgående. För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Tycker om projektledning och klarar av att hantera många olika projekt samtidigt.
- Är initiativrik och brinner för att göra affärer.
- Uppskattar att nätverka med kunder och arkitekter.
- Trivs i en varierande roll med många inslag av projektledning. 
Vi ser även att du har b-körkort och tillgång till egen bil, samt kan hantera svenska och engelska på en mycket god nivå. Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i regionen och branschvana..

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning 6 månader
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på vega.carlberg@pn.se.

Ansök nu

Automationsingenjör till Actemium!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 25
Är du en driven och nyfiken automationsingenjör som är intresserad av nya utmaningar? Är du redo för en spännande resa i ett nystartat bolag där du vill bidra med ditt kunnande och har möjlighet att påverka? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Actemium en automationsingenjör. Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, Eitech Electro och INAC som erbjuder tjänster inom elteknik och automation. Hos Actemium blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till deras världsomspännande nätverk där säkerhetm ansvar och en vilja att dela kunskap och kompetens står i fokus. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Actemium. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Hos Actemium får du jobba tillsammans med kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer. De arbetar ofta i team tillsammans mellan olika kompetensområden. Du får möjligheten att arbeta varierat vilket gör att du utvecklas och utmanas kontinuerligt. Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med trevlig gemenskap och där din personliga utveckling värderas högt. Du kommer ha stor frihet att själv och tillsammans med kunder och kollegor utforma ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos Actemium kommer du arbeta med många spännande arbetsuppgifter, exempelvis:
• Programmering av PLC, DCS och SCADA system.
• Utcheckning och idrifttagning av anläggningar.
• Förstudier och upphandlingar, projektering.
• Utveckling av egna kundrelationer.

Krav
Vi söker dig som har:
• Högskole- eller civilingenjörsexamen inom automation.
• Minst 2 års erfarenhet av automation inom industrin.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande
• Erfarenhet av programmering av ABB 800xA. Även meriterade om du har erfarenhet av andra ABB system.
• Erfarenhet av montageövervakning, utcheckning och idrifttagning.
• Erfarenhet av Siemens system.
• Erfarenhet av konstruktion. Om man kan felsöka förståelse av kretsscheman och att man har grundläggande förståelse för elkonstruktion och felsökning.
• Tidigare erfarenhet av egna kundrelationer. 
Körkort för bil är önskvärt då resor förekommer.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Actemium. Vi ser gärna att du är...
• Lyhörd för kundens behov.
• Ska tycka det är kul att träffa och möta nya kunder.
• Serviceminded och viljan att uppnå kundnöjdhet.
• Hög flexibilitet, ska snabbt kunna anpassa sig eftersom det svänger fort i projekten.
• Teamplayer, man kommer att jobba i ett projektgrupp - man kommer in i en avdelning på engineering som jobbar med liknande arbetsuppgifter.

 

START: September eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Masttekniker till Göteborg

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 24
Har du arbetat som tekniker tidigare? Tycker du om att arbeta tillsammans med andra? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning fler Masttekniker till Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som masttekniker hos vår kund kommer du att ha Sveriges södra delar som upptagningsområde. I Göteborg jobbar idag ett härligt gäng som väntar på att få fler kollegor. För att trivas i arbetet här behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra. I tjänsten kommer du även att få jobba tillsammans med kollegor från andra kontor. Kunden erbjuder en kreativ och flexibel arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Beslutsvägarna är korta och du kommer att arbeta i ett nära samarbete med projektledare, kollegor och kunden för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv. För denna tjänst erbjuds du även utbildning inom höga höjder och läkarundersökning. 

Arbetsuppgifter

• Då branschen är under ständig utveckling tillkommer hela tiden nya metoder och system att lära sig.
• Du kommer att arbeta med installation av antenner, kraftkablage, fiber och switchar.
• Även konfiguration och felsökning av utrustning tillhör det vardagliga arbetet.

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet från arbete som tekniker.
• Har du arbetat som masttekniker tidigare är det mycket meriterande.
• För att trivas i arbetet har du ett tekniskt intresse samt teknisk förståelse.
• Du innehar B-körkort då resor är vanligt förekommande.
• Du är bra på att samarbeta, är intresserad av att lära dig nya tekniker samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

START: Gärna så snart som möjligt, när passar det dig?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Axians söker Installationstekniker!

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 23
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning så som exempelvis router och servrar, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har installationsvana.
• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Ansök nu

Junior systemingenjör inom infrastruktur till PE!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 22
PE har haft siktet inställt på att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar och är idag en av Sveriges ledande konsultföretag. Nu vill de utöka teamet med en driven person till rollen som systemingenjör som kommer att arbeta med infrastruktur inom IT. I rollen får du arbeta med ny teknik och smarta lösningar tillsammans med ett team där IT-enheten står som bolagets ansiktet utåt. Vid intresse kan du även få specialisera dig inom CAD/BIM som är ett viktigt strategiskt kliv i bolaget. Är du nyexaminerad inom IT med ett genuint intresse av datorer och allt där omkring? Sök då rollen så pratar vi mer om denna möjlighet!

 

Information om tjänsten

"Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns PE. Här jobbar arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen." www.pe.se

Professionals Nord söker för PEs räkning en systemingenjör som kommer att arbeta nära infrastrukturen inom Microsoft och Power Shell. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PE under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PEs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Att bli en del av ett företag som är i transformation med oändliga möjligheter till lärande och utveckling. De är inne i en spännande resa med mycket nytt som händer
• Ett team med coachande ledarskap som vill att du ska utvecklas
• En roll där du arbetar med frihet under ansvar samt möjlighet att arbeta remote
• En platt organisation där ni hjälper varandra 

Information om rollen

Du kommer att ingå i en grupp om 16 personer där du tar rygg på dina närmsta kollegor som kommer att lära dig allt du behöver för att snabbt komma igång i rollen. Arbetet sker inom olika system så som administration i Sharepoint, Power Bi, Teams, Veem samt Azure/M365. Som team har ni har ett starkt kundfokus där kvalité och noggrannhet är viktigt.

 

Arbetsuppgifter

• Rättigheter, säkerhet & konfigurering inom Sharepoint administration
• Kommunikation - VDI, VPN, Klienthantering
• Applikationsuppbyggnad i Power APPs/LogicApps
• Arbets/godkännandeflöden
• Konfigurering
• Integration med andra system

Vi söker dig som

Är engagerad, driven, analytisk och sprider positiv energi omkring dig. Du tycker om strukturerat arbete och vill förbättra IT-miljön hos framgångsrika PE! Vi ser även att du:

• Har god kännedom kring Microsofts miljö samt serverhantering.
• Har examen inom IT alternativt är en klippa inom datorer, installationer och konfigurationer. 
• Innehar B-körkort
• Extra plus är om du har bakgrund inom CAD och vill utmanas med att använda din kunskap till att skapa smarta lösningar inom IT. 

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad, Göteborg eller remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: rebecca.bly@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Axians söker Installationstekniker!

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 22
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning så som exempelvis router och servrar, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har installationsvana.
• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Ansök nu

Bli bolånerådgivare! (utbildning + anställning)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 21
Professionals Nord samarbetar med Swedbank för att utbilda framtidens bolånerådgivare i Göteborg. Här ges du avlönad studietid för att slutföra Swedsec-licensen och påbörjar sedan introduktion hos Swedbank för att arbeta i rollen som bolånerådgivare. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav utan som ny i rollen ges du den utbildning och handledning du behöver. På Swedbank får du en arbetsplats med fina förmåner och härliga kollegor där personlig utveckling står i centrum. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

 

Information om tjänsten
Swedbank ser ett stort framtida behov av bolånerådgivare och gör därför en satsning tillsammans med Professionals Nord. Ett antal utvalda individer kommer få chansen att delta i satsningen där framtidens bolånerådgivare utbildas. Blir du utvald ges du ett ovärderligt tillfälle att få avlönad studietid, betald Swedsec-licens samt en roll som bolånerådgivare hos en av Sveriges främsta banker. Här ges du chansen att starta en ny karriärsbana hos en storbank i framkant och samla meriterande arbetslivserfarenhet inom branschen.

Du kommer sitta i Swedbanks lokaler på Lindholmen tillsammans med många härliga kollegor som ser fram emot att du kommer på plats. Då tidigare erfarenhet av liknande arbete inte är ett krav börjar du givetvis din anställning med en introduktionsutbildning. Du kommer även få löpande handledning under din anställning för att du ska känna dig trygg i din roll som bolånerådgivare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank under 6 månader. Intentionen är att du därefter ska bli fast anställd direkt hos Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till albin.andersson@pn.se

 

Arbetsuppgifter
Du påbörjar din anställning med avlönad studietid för att avklara Swedsec-licensen. Därefter påbörjas introduktion hos Swedbank för rollen som bolånerådgivare.
Som Bolånerådgivare hos Swedbank får du en spännande och samhällsnyttig roll där kundnöjdhet står i centrum. Ditt främsta fokus kommer vara att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du hjälper kunder via telefon med frågor berörande bolån och krediter. Som Bolånerådgivare hos Swedbank gör du skillnad för bankens kunder i deras vardag samtidigt som du själv samlar på dig meriterande erfarenhet.

Avdelningen strävar efter stor tillgänglighet för bankens kunder och dina pass kan vara förlagda mellan kl. 06.45–20.30 veckans alla dagar. Kontoret håller dock stängt på röda dagar. Observera att detta är en heltidstjänst och du kommer arbeta 38.5 timmar per vecka.
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Albin Andersson
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Observera att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning.

Vi söker dig som:
För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att du ska trivas i rollen som bolånerådgivare är du en social person som brinner för service. Vi tror även att du är en målinriktad person som gärna överträffar både förväntningar och mål. Kort sagt, om du har ett stort driv, ett intresse för ekonomi och en positiv inställning så är du troligen den vi söker!

Erfarenhetsmässigt har du sedan tidigare erfarenhet från kundtjänst, handels, restaurangbranschen eller annat serviceyrke. Alternativ annan dokumenterad servicevana. Rollen är mycket kommunikativ och därför är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. 

Det är meriterande om du studerat en utbildning inom ekonomi, tidigare arbetat med telefon som verktyg och/eller har erfarenhet från bank. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se.

Ansök nu

Sweco söker projektör/byggledare inom fiber!

Projektledare, IT
Läs mer Aug 17
Har du tidigare erfarenhet av projektering och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara ledande i projekt runt om i Västra Götaland med omnejd? Härligt, då kanske du är rätt person för tjänsten hos Sweco som fiberprojektör/byggledare!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en fiberprojektör/byggledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget har för avseende att starta i september/oktober och pågå under 6 månader med god chans till förlängning. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Sweco, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

• Att bli en viktig del i en ansvarstagande roll inom ett stort företag med många möjligheter.
• En omväxlande arbetsmiljö där du kommer att vara ute på plats under fiberbyggnationen för att stötta entreprenören på fältet och säkerställa att arbetet sker enligt plan.

Arbetsuppgifter
I rollen som fiberprojektör/byggledare kommer du att vara ansvarig för fiberbyggnationen på plats genom att samarbeta tätt med entreprenör. Du ser till att ha en god översikt kring vad som sker i projekten och fångar upp om det behövs stöttning eller förändring. Du kommer att arbeta i ett mindre team och kommer således ha mycket nära kontakt med både kollegor och entreprenörer. Du kommer att få tillgång till dator men behöver ha tillgång till egen bil för att ta dig runt till de olika projekten. Arbetstiderna är flexibla men kommer vanligtvis att vara förlagda vardagar 08:00-17:00, arbetsdagen kan även starta innan 08:00 vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ta fram underlag för beställning av utförande, vilket innebär: mängda material, ta fram kalkyl och dokumentera. 
• Säkerställa och planera att byggnation sker enligt rätt förutsättningar. 
• Hantera och förutse hinder och risker innan de uppstått.

Vi söker dig som:

• Har något/några års erfarenhet av projektering.
• Är kunnig inom fiber.
• Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Då rollen innebär ett övergripande ansvar för fiberbyggnationsprojekten är du således ansvarstagande som person. Du har en god kommunikativ förmåga och skinn på näsan samtidigt som du är en teamplayer och fungerar bra tillsammans med andra då du kommer att ha mycket kontakt med människor i olika avseenden. Du kommer även att vara en ambassadör för varumärket på plats ute hos kund vilket ställer krav på dig att vara en god representant.

START: September/oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Götaland (med omnejd)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Automationsingenjör till HELAB!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 11
Vi söker just nu en automationsingenjör/PLC-programmerare till Helab i Göteborg! 
Som automationsingenjör/PLC-programmerare på Helab får du arbeta med PLC-system och automationssystem i nya anläggningar, på eftermarknad och ibland även med service- och underhållsarbeten ute hos deras kunder. Du kommer vara placerad på kontoret i Göteborg eller i Lysekil och är med från början i projekten, du deltar i montage- och tillverkningsprocesser, elkonstruktion, installationer och idrifttagningar. Allt sker i nära samarbete med kunder där du bland annat deltar i projektmöten och liknande. Dokumentation är också en av dina uppgifter. Att du vill vara med och påverka och ge egna synpunkter som bidrar till utveckling, är något som vi förutsätter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Helab. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Helabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Vi söker dig som...
Har tidigare erfarenhet av programmering och en eftergymnasial utbildning, samt förståelse för svensk elstandard. Det är en fördel om du har arbetat med PLC-systemen från Siemens/Mitsubishi och om du har kunskaper om pneumatiksystem. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenheter från elbranschen som exempelvis industrielektriker eller elkonstruktör. 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är flexibel, självgående och strukturerad. Hos dig finns ett genuint tekniskt intresse och du är en analytisk samt lyhörd person som kan inspirera människor i din omgivning. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och du kan växla mellan olika uppgifter. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Projektformen är du van vid och du vet hur man både startar och avslutar projekt. Att det blir stressigt ibland är inget problem för dig.

START: Augusti/september
OMFATTNING: Heltid
STAD: Placering på kontoret i Göteborg eller Lysekil
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu