Professionals Nord Rekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Professionals Nord Rekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Stationstekniker till Vattenfall

Installationselektriker
Läs mer Jun 5
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad, för hela samhället! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall Stationstekniker till Uppsala, Borås och Jordbro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vattenfall Services Nordic. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du har alla möjligheter att växa i din roll. Arbetet inledes med en gedigen introduktion. Resor är en naturlig del av arbetet som Stationstekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom närområdet, längre resor och beredskap kan förekomma. Du kommer i stor utsträckning att jobba utomhus. Arbetet kan vara fysiskt krävande, med en blandning av tunga lyft, finmotoriskt arbete samt arbete i trånga och höga utrymmen.

Arbetsuppgifter

• Säkerställa att all utrustning och maskiner på en anläggning fungerar korrekt och effektivt
• Service och underhåll inom ställverk och kraftstationer i relation till stora serviceavtal inom stationsunderhåll
• Test och förebyggande underhåll
• Felsökning, felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater på alla spänningsnivåer
• Arbeta med om- och nybyggnation av stationer, ställverk och andra kraftstationer mellan 0,4kV och 400kV

Vi söker dig som:
Vi vet att du kommer att utvecklas tillsammans med Vattenfall. Men vi ser gärna att du redan har:

• Minst tre års erfarenhet från en roll som exempelvis distributionselektriker, installationselektriker eller annan roll där du fått en gedigen erfarenhet av arbete med högspänning och ställverk
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
• B-körkort då resor i tjänsten är en del av vardagen

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Stationstekniker. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt i ditt arbete. Självständighet och kommunikation är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vidare söker vi efter dig som tar ansvar och visar på stort engagemang för dina uppdrag. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer Vattenfall innan varje anställning genomföra en "pre-employment screening". Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Vi söker Stationstekniker nationellt men primärt till orterna Uppsala, Jordbro, Borås 
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall #Stationstekniker #elkraft #högspänning #el #teknik #distributionselektriker #installationselektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Underhållstekniker till Estrella i Göteborg!

Installationstekniker
Läs mer Jun 11
Är du en nyfiken person med ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att arbeta i en praktisk roll där du tillsammans med ditt team förebygger, förbättrar och åtgärdar maskiner? Då har vi rollen för dig! Här har du chansen att utveckla dina tekniska färdigheter hos en av de stora jättarna inom snacksindustrin - Estrella. 

Välkommen till Estrella - ett av Sveriges största varumärken inom snacks. Estrella tog snacksen till Sverige när vi 1957 startade den första produktionen av chips och popcorn. Idag omsätter Estrella AB ca 1,2 Mdkr och har ca 230 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och potatislagret i Kistinge utanför Halmstad. Estrella ägs av Intersnack Group - ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro. Estrellas vision är att tillverka de godaste snacksen och vara det schysstaste företaget - med miljö, hälsa, samhälle och våra anställda i fokus. Vi levererar goda nyheter som sätter guldkant på svenska folkets krispiga stunder. Stora som små. Låt stunderna börja.

Nu söker vi:
Professionals Nord söker i samarbete med Estrella en underhållstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord men att du anställs direkt hos Estrella. Önskemål från oss och kund är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Hos Estrella arbetar drygt 230 medarbetare från olika nationer, där företaget strävar efter hållbarhet och en grönare framtid. Med huvudkontor och snacksfabrik under samma tak i Angered är Estrella en välkomnande arbetsplats med familjär atmosfär.

Vad du kommer göra:
Som underhållstekniker hos Estrella är ingen dag den andra lik. I rollen kommer du att utföra kontinuerligt underhåll på produktionsutrustning, tillverka delar och utrustning vid behov, utföra förebyggande underhåll och återrapportera utfört arbete enligt rutiner. Du kommer dessutom att säkerställa funktionen på byggnaden och dess delsystem som till exempel ventilation och panna.

Vidare kommer du att delta i förbättringsarbeten, säkerställa att ritningar och underlag hålls uppdaterade vid ändringar samt att analyser av grundorsaker genomförs vid haverier. Andra exempel på arbetsuppgifter kommer vara att:

• Planera framtida arbeten och ha kontakt med leverantörer
• Delta i utvecklingsprojekt som UH-avdelningens representant
• Utbilda produktionspersonal i hantering av utrustning
• Säkerställa att ordning och reda upprätthålls inom UH-avdelningens domäner
• Aktivt utvärdera arbetsmiljöaspekter på utrustningar och verka för en positiv utveckling inom arbetsmiljöområdet

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i rollen. Som person behöver du därför vara en riktig lagspelare som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. I rollen kommer du att ha ett stort kontaktnät och är därför en kommunikativ person med en positiv attityd och god serviceförmåga. Vidare är du nyfiken och idérik med en stor kreativitet och motivation att problemlösa. Du har även en förmåga att arbeta metodiskt och självständigt samtidigt som du med god flexibilitet kan variera mellan arbetsuppgifter.

Med önskemål från vår kund kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll på alla våra sökanden. Detta sker i samband med ett första samtal.

Vi söker dig som

• Har en gymnasial/YH/universitetsutbildning inom förslagsvis automation, fordon, el eller liknande
• Har minst 1 års erfarenhet av underhållsarbete inom industrin
• Har en god datavana och mycket goda kunskaper i Office programmen
• Är flytande i det svenska språket i tal och skrift
• Har grundläggande kunskaper i det engelska språket
• Har en god teknisk förståelse och ett stort intresse för teknik

Om du har kunskaper av svetsning, svarvning, fräsning och Siemens PLC programmering eller om du tidigare arbetet med pneumatik och underhållssystem är det meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin, men inget krav.

Vad Estrella erbjuder:
Hos Estrella blir du en del i ett av Europas största snacksföretag. Du får möjlighet att jobba i en internationell organisation som samtidigt har stark lokal förankring. Dem värdesätter dina idéer och initiativ, stöttar dig med tydliga mål som är väl förankrade i vår vision. Estrella är en arbetsplats där samarbete och gemenskap värderas högt. Du blir också en del av ett företag som bryr sig om alla sina medarbetares välbefinnande och som förstår att balansen mellan arbete och fritid är grundläggande för framgång.

Estrellas värderingar är viktiga. De agerar som ledstjärnor för hur de arbetar och definierar sin kultur med:

• Omtanke
• Initiativkraft
• Samarbete
• Kundnytta
• Smakglädje

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Angered, Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektledare sökes till Emtunga Solutions

Byggledare
Läs mer Jun 11
Emtunga Solutions är en ledande totalleverantör av komplexa modulära Turn-key projekt, med 50 års erfarenhet från offshoreindustrin och 25 års erfarenhet från den globala läkemedelsindustrin. Genom vår väletablerade och modulariserade genomförandeprocess levererar vi snabbt och kostnadseffektivt anläggningar till våra kunder. I tillägg till Offshore- och Life science-marknaden erbjuder företaget även modulära högteknologiska lösningar till andra industrisegment.
Vårt team präglas av en stark gemenskap där vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö med frihet under ansvar i spännande internationella projekt.
I Sverige finns Emtunga Solutions tillverkning i Lidköping, kontor i Göteborg samt en sammansättningssite i Halmstad. Företaget omsätter ca 200 mkr och har ca 60 anställda.
Mer information om Emtunga Solutions AB finner du på www.emtunga.com

Arbetsuppgifter
Som projektledare inom byggnadsledning är du ansvarig för att planera och följa upp tillverkningsfasen för att möta projektkraven. Du följer projektet på plats genom modultillverkning, inredning och vidare ut till sammansättningssiten.
Du förväntas, tillsammans med projektens Installationsledare, att samordna och styra underentreprenörer samt inhyrd personal för att säkerställa efterlevnad av plan, kostnad, kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö. Vidare har du ett nära samarbete med både konstruktionsavdelningen, genom att delta i konstruktionsgenomgångar och granska konstruktionsunderlag, samt inköpsavdelningen vid upphandling av bland annat underentreprenörer.
Du ingår i produktionsavdelningen som idag består av 7 personer och rapporterar till VP Supply Chain & Contracts.

 I tjänsten är man stationerad i Lidköping men följer även projektet vidare till sammansättningssiten i Halmstad. I rollen förekommer också längre utlandsvistelser vilket förutsätter att du är flexibel gällande resor.

Profil
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet som projektledare/platschef/byggledare eller annan ledande roll med budgetansvar inom bygg- eller tillverkningsindustrin. Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att styra och planera arbete. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet inom Offshore, Life Science eller industriell konstruktion/tillverkning/produktion samt internationella projekt och kunder. Det är också starkt meriterande med kunskap inom ABT/AB/AMA.
Vi söker en självgående och initiativrik person med en förmåga att fatta beslut självständigt. Du har en god ekonomisk förståelse i kombination med att du är en ansvarstagande problemlösare som vill fortsätta bidra till utveckling och effektivisering av våra produktionsprocesser.
Vi ser att du har en god datavana och kunskaper i Microsoft Office-programmen samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder du dig en spännande tjänst i internationell miljö med stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet.
Är du redo för en utmanande och utvecklande roll hos oss? Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 7/7. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Ansök nu

Seniora roller hos Elektroautomatik!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 6
Vill du få möjlighet att arbeta hos ledande aktörer inom tillverkande industri med teknik och problemlösning i framkant? Är du senior inom till exempel automation, konstruktion eller projektledning? Läs då gärna vidare och ta chansen att bli en del av oss!

Då startdatum hos vår kund ännu inte är bestämt kommer du genom att ansöka denna tjänst, snarare skicka in en intresseanmälan. Det innebär att återkoppling från oss kan dröja när väl processen startas igång. Välkommen in med din intresseanmälan!

Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra affärsområden EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.

Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

Just nu befinner sig enheterna EA Service och EA Consultant i en expansiv fas och vi vill komma i kontakt med dig som vill hjälpa företag inom industrin med teknisk expertkompetens. Uppdragen är av olika karaktär och inom olika segment varför vi nu söker ett flertal personer till verksamheten.

Vi söker just nu

• Projektledare
• Beredare
• Konstruktörer
• Automationsingenjörer
• Underhållsingenjörer/tekniker
• Serviceingenjörer/tekniker
• Produktionsingenjörer/tekniker

Profil
Vi söker dig med gedigen teknisk kunskap och erfarenhet från tillverkande industri men som samtidigt är nyfiken på att lära sig mer. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning - gärna ingenjörsutbildning - eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är en ansvarstagande, strukturerad lagspelare med ett socialt och positivt synsätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig utmanande och variationsrika arbetsuppgifter inom ny teknik samt stora utvecklingsmöjligheter hos en arbetsgivare som befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Har vi lyckats väcka ditt intresse? Hör gärna av dig till konsultchef Josefine Kinnmark på josefine.kinnmark@pn.se

Vi tillämpar ett löpande urval. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Ansök nu

Servicetekniker till Vitrolife i Göteborg!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 4
Är du en utbildad servicetekniker med några års arbetslivserfarenhet? Har du kunskaper av metallbearbetning, CNC eller liknande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en Servicetekniker till Vitrolife Group i Göteborg, där du erbjuds en varierande arbetsdag med spännande utmaningar. Vitrolife Group är en global leverantör av medicinteknisk utrustning och genetiska tester med en kraftfull vision - att uppfylla drömmen om att få barn!

Information om tjänsten
I samarbete med Vitrolife Group i Göteborg söker nu Professionals Nord efter en servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vitrolife Group.

Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vitrolifes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
I denna roll ges du en spännande möjlighet att bli en del av Vitrolifes produktutvecklingsteam under affärsområdet Consumables, där teamet utvecklar, tillverkar och distribuerar produkter till mer än 110 länder från Göteborg, Denver och San Diego.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att  stötta organisationens olika avdelningar, där du stöttar alltifrån produktutveckling, processteknik, produktionsavdelningar och ingenjörsavdelningar. Du kommer att bidra med kreativa tekniska lösningar såsom prototyper, tillverkningsutrustning, stödverktyg för produktion och tillverkning av reservdelar. Du kommer också vara delaktig i projektmöten och ha inflytande till att skapa nya idéer och koncept.

Rollen erbjuder en stor bredd där du till exempel kommer arbeta med tillverkning av nya- och befintliga prototyper, reservdelar, produkter, verktyg och utrustning till produktionen. Vidare kommer du även att arbeta med maskinprogrammering och programmering av robotar.

För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av åtminstone några av följande arbetsuppgifter:

• Metallbearbetning
• Fräsning, svarvning, svetsning och lödning
• CAD och 3D-printing
• Programmering för robotarna
• PLC
• Svagström inom 12 och 24 volt
• Läsning av ritningar
• Administration och fakturering
• Beställningar av delar och förmågan att hålla verkstaden rullande

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som servicetekniker bör du du ha erfarenhet och kunskap av några eller alla ovanstående arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har:

• Minst en gymnasieutbildning inom ett tekniskt område som förslagsvis mekatronik, finmekanik, verktygstillverkning eller robotik
• Goda kunskaper inom metallbearbetning
• Kunskaper inom CNC och/eller PLC-programmering
• Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Om du har kunskaper inom svagström, 3D-modellering, 3D-printing, Medtech eller renrum är det starkt meriterande för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektledare inom mjukvaruutveckling till Furuno sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 4
Brinner du för mjukvaruutveckling och lockas av möjligheten att leda spännande projekt från start till mål? Letar du efter en arbetsplats där du kan växa och utvecklas inom området? Då är du på rätt plats!

Information om Furuno Sverige AB
Furuno Sverige AB, beläget i Högsbo i Göteborg, är ett helägt bolag under Furuno Danmark, som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. FURUNO Electric Company Ltd. har sitt huvudkontor i Japan. Företaget är världens största tillverkare av maritim elektronikutrustning och är marknadsledande inom flera produktområden, bland annat radar, där det uppskattas att 40 % av sjöfarten idag använder FURUNO´s produkter.
Furuno Sverige AB sysselsätter idag cirka 15 personer i nyrenoverade lokaler med närhet till busshållplats och med parkeringsplatser utanför entrén.

Kort beskrivning om tjänsten
Positionen som Projektledare inom integrerad system- och mjukvaruutveckling innebär att leda och guida det tekniska arbetet. Tjänsten innebär i huvudsak att styra och utveckla flexibla videomatrixsystem, genom mjukvara. Det innebär även att leda och guida det tekniska arbetet, fungera som länken mellan affärs- och tekniska aspekter av projekt, planera projektstadier och bedöma affärsmässiga konsekvenser för varje steg, samt övervaka framsteg för att säkerställa att tidsfrister, standarder och kostnadsmål uppnås.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Projektleda och delta i både frontend- och backend-utveckling

• Utveckla eller uppdatera projektplaner för mjukvaruutvecklingsprojekt inklusive information såsom projektets mål, teknologier, system, informationsspecifikationer, scheman, finansiering och personal
• Tilldela uppgifter, ansvar och auktoritet till projektets personal
• Utveckla och hantera årliga budgetar för mjukvaruutvecklingsprojekt
• Upprätta och genomföra en kommunikationsplan för projektet
• Hantera projektets genomförande för att säkerställa att budget, tidplan och omfattning efterlevs

Vi söker dig som har:

• En högskoleutbildning inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling
• Ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling samt projektledning
• Förmågan att kommunicera obehindrat på svenska och engelska 
• Förmågan att ge full uppmärksamhet åt vad andra människor säger, och att använda logik och förnuft för att identifiera styrkor och svagheter hos alternativa lösningar
• Förmågan att identifiera komplexa problem och granska relaterad information för att utveckla och utvärdera alternativ och genomföra lösningar
• Förmågan att övervaka eller bedöma prestationer hos dig själv, andra individer eller organisationen för att göra förbättringar eller vidta korrigerande åtgärder

START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
STAD: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Furuno Sverige AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Produktionschef till Lamera!

Verkstadschef
Läs mer Jun 4
Just nu söker vi en produktionschef till Lamera, där du ges möjligheten att få ansvara för den dagliga driften! Som en central del av teamet som arbetar i produktionen, kommer du arbetsleda och vara en del av stratergi- och planering!

Lamera tillverkar sandwichmaterial med ytor av plåt, som används inom bland annat byggbranschen, fordonsbranschen och sportbranchen.  Lamera har ansvarat för leverans av material till stora projekt runt om i Sverige, bland annat Pedagogen Park och Lisebergs hotell!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du anställs av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lamera. Intentionen är att du på sikt skall börja börja direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Information om tjänsten:
I produktionen hos Lamera finns det idag 8 blivande kollegor som ser fram emot att ta emot dig! Det är mycket spännande som sker hos dem, bland annat har de satt en helt ny produkt i produktion till fordonsindustrin. I rollen som produktionschef ansvarar du för den dagliga driften med målsättning att leverans når ut till kund enligt tidsplan, samt med effektivitet och kvalité!

Teamet jobbar med allt ifrån klippning av plåt till färdigpaketerad slutprodukt, där hela produktionslinjen präglas av lagarbete, ett starkt driv och vilja att nå lyckade gemensamma resultat! Arbetstiderna är 07:00 - 16:00, måndag-fredag

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av en liknande roll, där du arbetslett inom produktion inom industri
• Har ett brinnande intresse för att driva en grupp mot gemensamma mål
• Har mycket goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift

Som person är du driven, nyfiken, innovativ och trivs gott i en roll där du arbetar i praktisk anda. Har du tidigare erfarenheter som lineoperatör inom plåt- och sandwichtillverkning är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Har du erfarenhet av motviktstruck är det också ett stort plus!
Har du certifikat för att arbeta med härdplast är det också meriterande, men inget krav.

Vidare är du en person som kan samarbeta väl i grupp, då det är en stor del av det dagliga arbetet. 

START: Omgående / Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.

#lamera #produktion #plåt #cnc #maskinoperatör #motviktstruck

Ansök nu

Resande servicetekniker med bas i Göteborg!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 3
Vill du arbeta med att ge service och utveckla långsiktiga kundrelationer med några av de främsta aktörerna inom svensk industri?

Är du en servicetekniker med några års arbetslivserfarenhet som vill arbeta i en tjänst med mycket resor? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en Servicetekniker till vår kund i Göteborg, där du erbjuds en varierande arbetsdag med spännande utmaningar!

Information om tjänsten
Vår kund är verksam inom de flesta branscher - elektronik, medicinsk forskning, förnybar energi, livsmedelsproduktion, infrastruktur och många fler. Att arbeta hos oss innebär att arbeta med de senaste teknologierna och banbrytande, hållbara innovationer! Tjänsten innebär att du kommer anställas av Professionals Nord (PN) och arbeta som konsult hos vår kund. I samarbete med PN får du en närvarande konsultchef som följer din resa ute på ditt uppdrag. Målet är på sikt att du kommer anställas direkt hos vår kund.

Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vitrolifes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor. Du kommer vara delaktig i att förbättra vårt servicearbete och säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen och får ut högsta värde på sina investeringar. Du kommer att rapportera till Service Manager SAS och vara en del av ett team som erbjuder teknisk expertis till våra kunder, främst inom fordonsindustrin. Rollen innebär frekvent resande, både nationellt och internationellt och kräver att du tar ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

• Utföra service- och installationsaktiviteter på plats hos kund för att säkerställa högsta kundnöjdhet, säkerställa hög teknisk kunskap för vår kompletta produktportfölj och arbeta med problemlösning hos kund.
• Reparationer, förebyggande underhåll och test av industriutrustning.
• Installation och driftsättning samt certifiering av maskiner, utrustning och system.
• Löpande föreslå och driva förbättringar till förmån för kunden och vår organisation, samt bistå projektgrupp med bedömning i garantiärenden.
• Assistera i projekt över hela världen.

Vem är du?
Du är en person som drivs av nöjda kunder och tycker det är spännande med teknik. Du är framåt med en lösningsorienterad approach till allt du tar dig an. Då positionen i många fall är ute hos kund är det viktigt att du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar ett övergripande ansvar för alla dina arbetsuppgifter. Rollen kräver att du både kan strukturera upp din vardag men också kunna vara flexibel om situationen kräver det.

Vidare ser vi att du checkar av följande:

• Goda datakunskaper.
• Talar god svenska och engelska
• Har körkort för bil.
• Möjlighet att resa under perioder av varierande längd, över hela världen!

START: Omgående / enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexad ingenjör till företag inom fordonsbranschen!

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Maj 30
Är du en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och stor nyfikenhet för att arbeta med Virtuell Testning? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du kan applicera teoretiska kunskaper i praktiken? Just nu söker vi en nyexaminerad ingenjör inom området, redo att axla en roll som erbjuder både programmering och testning, hos ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ser därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Virtuell testare hos vår kund arbetar du i en bred och varierande roll där du ingår i ett team om 4 personer. På avdelningen arbetar runt 20 personer i dagsläget med utvecklingen av marina- och industrimotorer. Ditt team jobbar med Virtuell Tech och utvecklingen av HIL-riggar där test- och provningsingenjörer i sin tur kan testa hårdvara likaväl som mjukvara för dess slutprodukt. 

För denna roll kommer du att en gedigen introduktion, där dagliga arbetsuppgifter kommer att variera! 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• att bidra i utvecklingen av virtuella testmiljöer
• programmering och utveckling i LabView, Matlab, Simulink och/eller Python
• att genomföra modellbaserad verifiering för att skapa och testa modeller av komponenter och/eller system i syfte att säkerställa att de uppfyller kraven och fungerar korrekt
• SiL/HiL-utveckling
• Fordonssimulering, där du skapar och genomför virtuella fordons- och kraftöverföringssimuleringar för att utvärdera prestanda och funktion av olika fordonssystem och komponenter

Vi söker dig som:

• Har tagit en kandidat och/eller masterexamen inom maskinteknik, elektroteknik eller liknande.
• Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina egna såväl som gruppens gemensamma mål. Du är dessutom utåtriktad och kommunikativ med en ständig strävan efter att driva ditt eget och gruppens arbete framåt. Vidare är du handlingskraftig och lösningsorienterad med en god förmåga att rodda och slutföra projekt. Du är en noggrann, strukturerad och analytisk person med ett stort intresse för virtuell testning och programmering! Du har även en stark vilja att både lära dig nya och utveckla befintlig kunskap inom området.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#virtuell #virtuelltest #testning #python #matlab #ingenjör #fordon

Ansök nu

Nyexad ingenjör till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Maj 30
Är du en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och stor nyfikenhet för att arbeta med Virtuell Testning? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du kan applicera teoretiska kunskaper i praktiken? Just nu söker vi en nyexaminerad ingenjör inom området, redo att axla en roll som erbjuder både programmering och testning, hos ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ser därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Virtuell testare hos vår kund arbetar du i en bred och varierande roll där du ingår i ett team om 4 personer. På avdelningen arbetar runt 20 personer i dagsläget med utvecklingen av marina- och industrimotorer. Ditt team jobbar med Virtuell Tech och utvecklingen av HIL-riggar där test- och provningsingenjörer i sin tur kan testa hårdvara likaväl som mjukvara för dess slutprodukt. 

För denna roll kommer du att en gedigen introduktion, där dagliga arbetsuppgifter kommer att variera! 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• att bidra i utvecklingen av virtuella testmiljöer
• programmering och utveckling i LabView, Matlab, Simulink och/eller Python
• att genomföra modellbaserad verifiering för att skapa och testa modeller av komponenter och/eller system i syfte att säkerställa att de uppfyller kraven och fungerar korrekt
• SiL/HiL-utveckling
• Fordonssimulering, där du skapar och genomför virtuella fordons- och kraftöverföringssimuleringar för att utvärdera prestanda och funktion av olika fordonssystem och komponenter

Vi söker dig som:

• Har tagit en kandidat och/eller masterexamen inom maskinteknik, elektroteknik eller liknande.
• Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina egna såväl som gruppens gemensamma mål. Du är dessutom utåtriktad och kommunikativ med en ständig strävan efter att driva ditt eget och gruppens arbete framåt. Vidare är du handlingskraftig och lösningsorienterad med en god förmåga att rodda och slutföra projekt. Du är en noggrann, strukturerad och analytisk person med ett stort intresse för virtuell testning och programmering! Du har även en stark vilja att både lära dig nya och utveckla befintlig kunskap inom området.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#virtuell #virtuelltest #testning #python #matlab #ingenjör #fordon

Ansök nu

Strukturerad och kommunikativ person till Snap-on Equipment!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 30
Till Snap-on Equipment i Göteborg söker vi nu en Academy Coordinator. Du välkomnas till ett bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och som verkar i en internationell miljö. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Snap-on Equipment en Academy Coordinator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. I denna tjänst är du placerad i Göteborg, på kontoret i Västra Frölunda.

Arbetsuppgifter
Som Academy Coordinator kommer du att spela en central roll i att koordinera olika utbildningsaktiviteter. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att administrera och fakturera utbildningsprogram, samt attrahera nya kunder genom att skapa inbjudningar och sprida information. Du kommer även att samarbeta med kollegor för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete. Utöver ovanstående kommer du exempelvis att organisera personalevenemang, köpa in kontorsmaterial och arbeta med kontinuerlig förbättring inom olika områden.

I denna roll är det avgörande att kunna kommunicera flytande på både engelska och svenska. En stor del av ditt arbete kommer att innebära att hantera många kontaktytor och samarbeta med leverantörer. Därför är det viktigt att du är en "people person" och trivs med att interagera med olika människor och organisationer.

Vi söker dig som har:

• B-körkort 
• En flexibel och engagerad inställning samt förmågan att trivas i en roll med många kontaktytor
• Starka kommunikationsfärdigheter på både engelska och svenska
• Erfarenhet av system och admin - meriterande med tidigare erfarenheter i LMS

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Academy Coordinator. Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Du är nyfiken och hittar lösningar genom att våga ta initiativ och tänka nytt. Du har en social förmåga som innebär att du är lyhörd och kommunikativ oavsett vem i organisationen du talar med. Vidare har du ett helhetstänk, är duktig på att prioritera och har en god förmåga att driva dina frågor och arbete framåt. 

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Underhållstekniker till Estrella i Göteborg!

Installationstekniker
Läs mer Maj 31
Är du en nyfiken person med ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att arbeta i en praktisk roll där du tillsammans med ditt team förebygger, förbättrar och åtgärdar maskiner? Då har vi rollen för dig! Här har du chansen att utveckla dina tekniska färdigheter hos en av de stora jättarna inom snacksindustrin - Estrella. 

Välkommen till Estrella - ett av Sveriges största varumärken inom snacks. Estrella tog snacksen till Sverige när vi 1957 startade den första produktionen av chips och popcorn. Idag omsätter Estrella AB ca 1,2 Mdkr och har ca 230 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och potatislagret i Kistinge utanför Halmstad. Estrella ägs av Intersnack Group - ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro. Estrellas vision är att tillverka de godaste snacksen och vara det schysstaste företaget - med miljö, hälsa, samhälle och våra anställda i fokus. Vi levererar goda nyheter som sätter guldkant på svenska folkets krispiga stunder. Stora som små. Låt stunderna börja.

Nu söker vi:
Professionals Nord söker i samarbete med Estrella en underhållstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord men att du anställs direkt hos Estrella. Önskemål från oss och kund är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Hos Estrella arbetar drygt 230 medarbetare från olika nationer, där företaget strävar efter hållbarhet och en grönare framtid. Med huvudkontor och snacksfabrik under samma tak i Angered är Estrella en välkomnande arbetsplats med familjär atmosfär.

Vad du kommer göra:
Som underhållstekniker hos Estrella är ingen dag den andra lik. I rollen kommer du att utföra kontinuerligt underhåll på produktionsutrustning, tillverka delar och utrustning vid behov, utföra förebyggande underhåll och återrapportera utfört arbete enligt rutiner. Du kommer dessutom att säkerställa funktionen på byggnaden och dess delsystem som till exempel ventilation och panna.

Vidare kommer du att delta i förbättringsarbeten, säkerställa att ritningar och underlag hålls uppdaterade vid ändringar samt att analyser av grundorsaker genomförs vid haverier. Andra exempel på arbetsuppgifter kommer vara att:

• Planera framtida arbeten och ha kontakt med leverantörer
• Delta i utvecklingsprojekt som UH-avdelningens representant
• Utbilda produktionspersonal i hantering av utrustning
• Säkerställa att ordning och reda upprätthålls inom UH-avdelningens domäner
• Aktivt utvärdera arbetsmiljöaspekter på utrustningar och verka för en positiv utveckling inom arbetsmiljöområdet

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i rollen. Som person behöver du därför vara en riktig lagspelare som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. I rollen kommer du att ha ett stort kontaktnät och är därför en kommunikativ person med en positiv attityd och god serviceförmåga. Vidare är du nyfiken och idérik med en stor kreativitet och motivation att problemlösa. Du har även en förmåga att arbeta metodiskt och självständigt samtidigt som du med god flexibilitet kan variera mellan arbetsuppgifter.

Med önskemål från vår kund kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll på alla våra sökanden. Detta sker i samband med ett första samtal.

Vi söker dig som

• Har en gymnasial/YH/universitetsutbildning inom förslagsvis automation, fordon, el eller liknande
• Har minst 1 års erfarenhet av underhållsarbete inom industrin
• Har en god datavana och mycket goda kunskaper i Office programmen
• Är flytande i det svenska språket i tal och skrift
• Har grundläggande kunskaper i det engelska språket
• Har en god teknisk förståelse och ett stort intresse för teknik

Om du har kunskaper av svetsning, svarvning, fräsning och Siemens PLC programmering eller om du tidigare arbetet med pneumatik och underhållssystem är det meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin, men inget krav.

Vad Estrella erbjuder:
Hos Estrella blir du en del i ett av Europas största snacksföretag. Du får möjlighet att jobba i en internationell organisation som samtidigt har stark lokal förankring. Dem värdesätter dina idéer och initiativ, stöttar dig med tydliga mål som är väl förankrade i vår vision. Estrella är en arbetsplats där samarbete och gemenskap värderas högt. Du blir också en del av ett företag som bryr sig om alla sina medarbetares välbefinnande och som förstår att balansen mellan arbete och fritid är grundläggande för framgång.

Estrellas värderingar är viktiga. De agerar som ledstjärnor för hur de arbetar och definierar sin kultur med:

• Omtanke
• Initiativkraft
• Samarbete
• Kundnytta
• Smakglädje

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Angered, Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexad ingenjör till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 30
Är du en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och stor nyfikenhet för att arbeta med Virtuell Testning? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du kan applicera teoretiska kunskaper i praktiken? Just nu söker vi en nyexaminerad ingenjör inom området, redo att axla en roll som erbjuder både programmering och testning, hos ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ser därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Virtuell testare hos vår kund arbetar du i en bred och varierande roll där du ingår i ett team om 4 personer. På avdelningen arbetar runt 20 personer i dagsläget med utvecklingen av marina- och industrimotorer. Ditt team jobbar med Virtuell Tech och utvecklingen av HIL-riggar där test- och provningsingenjörer i sin tur kan testa hårdvara likaväl som mjukvara för dess slutprodukt. 

För denna roll kommer du att en gedigen introduktion, där dagliga arbetsuppgifter kommer att variera! 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• att bidra i utvecklingen av virtuella testmiljöer
• programmering och utveckling i LabView, Matlab, Simulink och/eller Python
• att genomföra modellbaserad verifiering för att skapa och testa modeller av komponenter och/eller system i syfte att säkerställa att de uppfyller kraven och fungerar korrekt
• SiL/HiL-utveckling
• Fordonssimulering, där du skapar och genomför virtuella fordons- och kraftöverföringssimuleringar för att utvärdera prestanda och funktion av olika fordonssystem och komponenter

Vi söker dig som:

• Har tagit en kandidat och/eller masterexamen inom maskinteknik, elektroteknik eller liknande.
• Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina egna såväl som gruppens gemensamma mål. Du är dessutom utåtriktad och kommunikativ med en ständig strävan efter att driva ditt eget och gruppens arbete framåt. Vidare är du handlingskraftig och lösningsorienterad med en god förmåga att rodda och slutföra projekt. Du är en noggrann, strukturerad och analytisk person med ett stort intresse för virtuell testning och programmering! Du har även en stark vilja att både lära dig nya och utveckla befintlig kunskap inom området.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#virtuell #virtuelltest #testning #python #matlab #ingenjör #fordon

Ansök nu

Nyexaminerad elkonstruktör? - se hit!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 3
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektingenjör inom högspänning till WEG Scandinavia!

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 5
Vill du bli del av ett globalt företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet inom exempelvis elkonstruktion och brinner för att skapa goda kundkontakter? Ta då chansen att bli teknisk projektingenjör hos WEG Scandinavia!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för WEGs räkning en junior projektingenjör med erfarenhet och/eller intresse inom högspänning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WEG Scandinavia.

För den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom högspänning sedan tidigare, antingen från studier eller tidigare arbetslivserfarenheter, redo att komma in i en utvecklande och varierande roll!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WEGs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se 

Arbetsuppgifter:
Som projektingenjör hos WEG kommer du att ansvara för en handfull prioriterade kunder. Du har hand om allt ifrån förfrågningar, till att hålla kontakt med fabriker och säljare, till att lämna offerter och att följa upp. Du kommer att arbeta självständigt på så vis att du äger dina processer, samtidigt som du ingår i ett team som gärna hjälper och stöttar varandra. Arbetet utförs främst från kontoret men några resor om år kan förekomma för att besöka dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Upprätthålla och koordinera tekniska frågor mellan utesäljare och kunder
• Hålla kontakten med kunder och fabriker
• Vidareutveckla produkter, offertskrivning, prissättning och uppföljning
• Arbete inom högspännda produkter så som motorer, mjukstartare samt frekvensomriktare.

Vi söker dig som:

• Har en avslutad ingenjörsutbildning inom elkraft, automation eller mekanik
• Har ett gediget intresse för högspända motorer
• Har erfarenhet från el-branschen, från jobb eller studier med goda erfarenheter av att bygga kundrelationer
• Obehindrade kunskaper av det svenska och engelska språket. 

Vi kommer att lägga stor värdering vid dina personliga egenskaper då vi tror att det är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Vi ser därför att du är serviceinriktad och socialt utåtriktad då ditt arbete innefattar mycket kundkontakt. Vidare ser vi att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter då du aldrig blir "färdig" med ditt arbete, samt att du kan se och skapa nya affärsmöjligheter. Kan du norska, danska, finska eller portugisiska är det meriterande, men inget krav.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Mölnlycke
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljare till Live Expo i Göteborg sökes!

Account manager
Läs mer Maj 27
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö, driva försäljning och skapa fantastiska kundupplevelser? Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team som Säljare hos Live Expo i Göteborg!

Information om tjänsten och om Live Expo
Professionals Nord söker i samarbete med Live Expo Säljare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Live Expo.

Live Expo arrangerar innovativa mässor, möten och events som kopplar samman människor och företag för affärer och nätverkande. Deras mötesplatser fungerar som scen för spännande nyheter och innovationer från både etablerade företag och uppstartsföretag. Med en bakgrund av erfarna entreprenörer, har Live Expo introducerat över hundra framstående mässor, flera av dem är nu ledande inom sina branscher. Just nu expanderar de och söker en entusiastisk Säljare för sitt Göteborgskontor. Det är en möjlighet för dig med en stark drivkraft att ta din karriär till nya höjder. Är du den Säljaren vi letar efter?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Live Expos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En fast lön tillsammans med en konkurrenskraftig bonus baserat på prestation

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser och fylla vårt mässgolv med utställare och sponsorer. Din synliga roll på hallplanen innebär att du är en central del av mässevenemanget. Vi ser att du tar initiativ, arbetar målinriktat och skapar unika affärsupplevelser. Du får möjligheten att påverka och strukturerat arbeta mot försäljningsmål för nya mässkoncept. Från prospektering till uppföljning kommer du bygga värdefulla relationer över telefon och i fysiska möten, och dagligen driva försäljning av monterutrymme, kringtjänster och sponsring med hög energi och ambition.

Vi söker dig som har:

• Tidigare säljerfarenhet, meriterande med B2B försäljning
• Tidigare säljerfarenhet där telefon och mailkontakt har varit dina främsta verktyg
• Meriterande med erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du social kompetens, samt ha ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och effektiv.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Frölunda 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Servicetekniker – Få en kickstart i din karriär hos Coromatic!

Installationselektriker
Läs mer Maj 24
Hösten 2024 erbjuder Coromatic ett introduktionsprogram som under åtta veckor ger dig en språngbräda inom deras specialistområden, där du i en viktig roll är med och säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar.

Är du elektriker och i början av din karriär? Vill du vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott? Brinner du dessutom för service och har ett stort tekniskt intresse? Hos Coromatic får du inte bara vara en del av ett kompetent team med djup teknisk expertis, utan även en stark gemenskap där ni stöttar varandra för att nå era mål.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Coromatic servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Coromatic.

Det här är en unik möjlighet att ta ett spännande steg framåt i din karriär inom EMP(reservkraft). Coromatic erbjuder dig ett åtta veckors introduktionsprogram där du får en grundlig inblick i deras olika specialistområden. Efter detta kommer du som Servicetekniker inom EMP(reservkraft) att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra kunders kritiska verksamheter fungerar smidigt och utan avbrott. Denna roll är både bred och spännande då du får komma i kontakt med olika projekt, kunder och kollegor med olika discipliner, där du stöttar upp där det behövs.

Du erbjuds

• Gedigen introduktion & mentorskap: Få en kickstart inom Coromatics olika specialistområden med utbildning från erfarna kollegor, både praktiskt och teoretiskt. Under introduktionen kommer du att tilldelas en mentor för personlig vägledning och stöd.
• Nätverkande och gemenskap: Då vi söker medarbetare inom hela landet kommer du att få en nära gemenskap med andra medarbetare men även möjligheten att utöka ditt professionella nätverk med värdefulla kontakter från olika delar av Sverige.
• Karriär och utveckling: På Coromatic sätter vi kontinuerlig utveckling i fokus, även efter avslutat program.

Arbetsuppgifter
Din roll som servicetekniker på Coromatic innebär självständigt och ansvarsfullt arbete och där du utför driftsättning, service, elinstallation, underhåll och felavhjälpning av tekniska system och infrastruktur på Coromatics kunders kritiska anläggningar.
Vårdande och utvecklande av Coromatics kundrelationer, där din tekniska expertis gör dig till en viktig rådgivare för kunderna. Genom att bidra till att framtidssäkra och utveckla kundens anläggning spelar du en avgörande roll i deras framgång.

Vi söker dig som:

• Har en gymnasieutbildning eller en kvalificerad Yrkesutbildning inom el
• Har ett motorintresse
• Meriterande med Auktorisation B eller YH-certifikat
• Har B-körkort
• Engelska & svenska i tal och skrift
• God datorvana

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att kunna utföra viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos Coromatic. Vi letar efter dig som har ett intresse för att lära sig mer och vill utvecklas inom yrket samt har ett stort teknikintresse. Utöver detta ser vi även att du är samarbetsorienterad, strukturerad, vetgirig och resultatorienterad.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

#servicetekniker #coromatic #elektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Tekniker till Eltrode AB sökes!

Installationstekniker
Läs mer Maj 24
Vi söker en värmepumpstekniker till Eltrode! Gillar du att arbeta praktiskt och tekniskt, samtidigt som du vill ha ett socialt arbete med mycket kundkontakt? Vill du vara en del av en spännande tillväxtfas där du kommer bli otroligt viktig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltrode. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Om Eltrode
Eltrode levererar utsläppsfri och miljövänliga klimatlösningar för bygg och industri. Eltrode grundades i Norge 2016 och expanderade sin verksamhet till Sverige 2021 som ett dotterbolag till Eltrode AS. Som företag har de en lång erfarenhet från el- och byggbranschen. Försäljning, uthyrning, lager och logistikfunktion finns i Varberg, Tromsø och Oslo. Eltrode levererar till kunder hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som tekniker är ingen dag den andra lik, du kommer att arbeta med att åka runt till kunder för att installera, serva och reparera värmepumpar. Eftersom att bolaget är i en spännande tillväxtfas, har du stora möjligheter att ta på dig roller och arbetsuppgifter som är utöver en roll som tekniker. Du kommer exempelvis långsiktigt att få möjlighet att arbeta nära VDn i säljprocessen och nya kundmöten.  Arbetet innehåller resande, men detta kan anpassas till viss del utifrån hur du trivs med att resa i tjänst.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Installation, service och underhåll av mobila värmepumpar
• Ger service, tips och råd till kunder
• Kundkontakt och administration via mail och telefon

Vi söker dig som:

• Har god verktygsvana
• Gillar att utvecklas och ta dig ann utmanande arbetsuppgifter
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har B-körkort

Det är meriterande om du:

• Har elkunskap
• Har körkort för tyngre släp

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltrode. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kontor och lokal i Varberg. Mestadels arbete i Göteborg & norra Halland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Servicetekniker till Vitrolife i Göteborg!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 24
Är du en utbildad servicetekniker med några års arbetslivserfarenhet? Har du kunskaper av metallbearbetning, CNC eller liknande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en Servicetekniker till Vitrolife Group i Göteborg, där du erbjuds en varierande arbetsdag med spännande utmaningar. Vitrolife Group är en global leverantör av medicinteknisk utrustning och genetiska tester med en kraftfull vision - att uppfylla drömmen om att få barn!

Information om tjänsten
I samarbete med Vitrolife Group i Göteborg söker nu Professionals Nord efter en servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vitrolife Group.

Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vitrolifes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
I denna roll ges du en spännande möjlighet att bli en del av Vitrolifes produktutvecklingsteam under affärsområdet Consumables, där teamet utvecklar, tillverkar och distribuerar produkter till mer än 110 länder från Göteborg, Denver och San Diego.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att  stötta organisationens olika avdelningar, där du stöttar alltifrån produktutveckling, processteknik, produktionsavdelningar och ingenjörsavdelningar. Du kommer att bidra med kreativa tekniska lösningar såsom prototyper, tillverkningsutrustning, stödverktyg för produktion och tillverkning av reservdelar. Du kommer också vara delaktig i projektmöten och ha inflytande till att skapa nya idéer och koncept.

Rollen erbjuder en stor bredd där du till exempel kommer arbeta med tillverkning av nya- och befintliga prototyper, reservdelar, produkter, verktyg och utrustning till produktionen. Vidare kommer du även att arbeta med maskinprogrammering och programmering av robotar.

För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av åtminstone några av följande arbetsuppgifter:

• Metallbearbetning
• Fräsning, svarvning, svetsning och lödning
• CAD och 3D-printing
• Programmering för robotarna
• PLC
• Svagström inom 12 och 24 volt
• Läsning av ritningar
• Administration och fakturering
• Beställningar av delar och förmågan att hålla verkstaden rullande

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som servicetekniker bör du du ha erfarenhet och kunskap av några eller alla ovanstående arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har:

• Minst en gymnasieutbildning inom ett tekniskt område som förslagsvis mekatronik, finmekanik, verktygstillverkning eller robotik
• Goda kunskaper inom metallbearbetning
• Kunskaper inom CNC och/eller PLC-programmering
• Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Om du har kunskaper inom svagström, 3D-modellering, 3D-printing, Medtech eller renrum är det starkt meriterande för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

junior projektingenjör inom högspänning till WEG Scandinavia!

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Maj 24
Vill du bli del av ett globalt företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet inom exempelvis elkonstruktion och brinner för att skapa goda kundkontakter? Ta då chansen att bli teknisk projektingenjör hos WEG Scandinavia!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för WEGs räkning en junior projektingenjör med erfarenhet och/eller intresse inom högspänning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WEG Scandinavia.

För den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom högspänning sedan tidigare, antingen från studier eller tidigare arbetslivserfarenheter, redo att komma in i en utvecklande och varierande roll!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WEGs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se 

Arbetsuppgifter:
Som projektingenjör hos WEG kommer du att ansvara för en handfull prioriterade kunder. Du har hand om allt ifrån förfrågningar, till att hålla kontakt med fabriker och säljare, till att lämna offerter och att följa upp. Du kommer att arbeta självständigt på så vis att du äger dina processer, samtidigt som du ingår i ett team som gärna hjälper och stöttar varandra. Arbetet utförs främst från kontoret men några resor om år kan förekomma för att besöka dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Upprätthålla och koordinera tekniska frågor mellan utesäljare och kunder
• Hålla kontakten med kunder och fabriker
• Vidareutveckla produkter, offertskrivning, prissättning och uppföljning
• Arbete inom högspänning

Vi söker dig som:

• Antingen har en ingenjörsutbildning inom elkraft, automation eller mekanik
• Har gedigen kunskap och erfarenhet på högspända motorer
• Har erfarenhet från el-branschen och goda erfarenheter av att bygga kundrelationer.
• Obehindrade kunskaper av det svenska och engelska språket. 

Vi kommer att lägga stor värdering vid dina personliga egenskaper då vi tror att det är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Vi ser därför att du är serviceinriktad och socialt utåtriktad då ditt arbete innefattar mycket kundkontakt. Vidare ser vi att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter då du aldrig blir "färdig" med ditt arbete, samt att du kan se och skapa nya affärsmöjligheter. Kan du norska, danska, finska eller portugisiska är det meriterande men inget krav.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektledare inom mjukvaruutveckling till Furuno sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
Brinner du för mjukvaruutveckling och lockas av möjligheten att leda spännande projekt från start till mål? Letar du efter en arbetsplats där du kan växa och utvecklas inom området? Då är du på rätt plats!

Information om Furuno Sverige AB
Furuno Sverige AB, beläget i Högsbo i Göteborg, är ett helägt bolag under Furuno Danmark, som ingår i den japanska Furuno Electric koncernen. FURUNO Electric Company Ltd. har sitt huvudkontor i Japan. Företaget är världens största tillverkare av maritim elektronikutrustning och är marknadsledande inom flera produktområden, bland annat radar, där det uppskattas att 40 % av sjöfarten idag använder FURUNO´s produkter.
Furuno Sverige AB sysselsätter idag cirka 15 personer i nyrenoverade lokaler med närhet till busshållplats och med parkeringsplatser utanför entrén.

Kort beskrivning om tjänsten
Positionen som Projektledare inom integrerad system- och mjukvaruutveckling innebär att leda och guida det tekniska arbetet. Tjänsten innebär i huvudsak att styra och utveckla flexibla videomatrixsystem, genom mjukvara. Det innebär även att leda och guida det tekniska arbetet, fungera som länken mellan affärs- och tekniska aspekter av projekt, planera projektstadier och bedöma affärsmässiga konsekvenser för varje steg, samt övervaka framsteg för att säkerställa att tidsfrister, standarder och kostnadsmål uppnås.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Projektleda och delta i både frontend- och backend-utveckling

• Utveckla eller uppdatera projektplaner för mjukvaruutvecklingsprojekt inklusive information såsom projektets mål, teknologier, system, informationsspecifikationer, scheman, finansiering och personal
• Tilldela uppgifter, ansvar och auktoritet till projektets personal
• Utveckla och hantera årliga budgetar för mjukvaruutvecklingsprojekt
• Upprätta och genomföra en kommunikationsplan för projektet
• Hantera projektets genomförande för att säkerställa att budget, tidplan och omfattning efterlevs

Vi söker dig som har:

• En högskoleutbildning inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling
• Ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling samt projektledning
• Förmågan att kommunicera obehindrat på svenska och engelska 
• Förmågan att ge full uppmärksamhet åt vad andra människor säger, och att använda logik och förnuft för att identifiera styrkor och svagheter hos alternativa lösningar
• Förmågan att identifiera komplexa problem och granska relaterad information för att utveckla och utvärdera alternativ och genomföra lösningar
• Förmågan att övervaka eller bedöma prestationer hos dig själv, andra individer eller organisationen för att göra förbättringar eller vidta korrigerande åtgärder

START: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
STAD: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Furuno Sverige AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Erfaren mjukvaruutvecklare inom Phyton och C++ sökes!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 19
Är du en mjukvaruutvecklare med några års erfarenhet i branschen och goda kunskaper inom Phyton och C++? Söker du efter en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad i samhället genom teknik? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som har en passion för mjukvara och teknik som bygger upp produkter. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Infotiv är en ledande leverantör av konsulttjänster och lösningar inom teknisk innovation. De erbjuder tjänster till kunder som är verksamma inom spännande affärsområden i teknisk framkant, såsom Life science-, fordon- och energibranschen. På Infotiv har du möjlighet att arbeta med att hjälpa företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocesser genom att kvalitetssäkra nyutveckling av mjukvaror. Detta innebär att du kommer att spela en viktig roll i att se till att företagens mjukvarulösningar uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de fungerar på ett effektivt sätt.

Professionals Nord söker för Infotivs räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Infotiv. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infotivs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Ett arbete gentemot ett av Sveriges mest högteknologiska företag.
• En möjlighet att växa yrkesmässigt tillsammans med ett seniort team.
• Möjligheten att utvecklas och lära dig om olika affärsområden.
• Chansen att tillämpa din tekniska expertis och samtidigt lära dig mer om branscher som du kanske inte har erfarenhet av sedan tidigare.

Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att utvecklas inom mjukvaruutveckling för att ständigt hålla dig uppdaterad med dagens och morgondagens teknik. I tjänsten kommer du jobba ut mot Infotivs kunder och du kommer ges stor frihet under ansvar. Företaget präglas av öppenhet där man har roligt och utvecklas tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Säkerställa kontinuerlig drift av bygg- och testsystem
• Utveckla stödverktyg
• Testutveckling och/eller testautomation
• Utforma, driftsätta och förvalta system för Continuous Integration

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis Datateknik, informationsteknik eller motsvarande.
• Har några års erfarenhet i branschen
• Besitter goda kunskaper inom Phyton och C++
• Har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling.
• Behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infotiv. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du initiativtagande och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till SATO!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 17
Tar du snart din examen inom systemutveckling, datateknik eller liknande, redo för ditt första jobb i branschen? Är du en prestigelös lagspelare med ett naturligt driv där du ges möjligheten att påverka teamets framfart?
Just nu söker vi en junior utvecklare till SATO i Göteborg. Skicka in din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SATOs räkning en mjukvaruutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SATO.

SATO utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och system inom Automatisk Identifikation och Datainsamling (AutoID). SATO finns representerade i Asien, Europa och Nordamerika och har cirka 5500 anställda i koncernen. I Göteborg ansvarar SATO Techno Lab Europe för applikationsutveckling, modifiering av existerande produkter, utveckling av nya produkter samt arbetar med affärsutveckling och teknisk produktsupport mot SATOs egna säljbolag och kunder. Slutkunderna finns inom alla branscher, såsom detalj- och dagligvaruhandel, restaurang, transport och logistik, tillverkningsindustri och sjukvård. SATOs produkter och lösningar bidrar till att effektivisera deras kunders flöden av gods och människor som i sin tur bidrar till en mer hållbar värld.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SATOs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

• En händelserik vardag där arbetsuppgifterna är varierande
• Goda utvecklingsmöjligheter då det är ett kompetent och drivet team som tar emot dig, som vill att du skall lyckas!
• Personalförmåner, så som kollektivavtal, friskvård, förmånscykel m.m.

Arbetsuppgifter
I rollen som junior utvecklare kommer du inledningsvis ges en gedigen introduktion där du stöttar upp kollegor i det dagliga. Teamet jobbar med utveckling av program till sina Linux-baserade streckkods- och RFID-skrivare och  applikationsplattformen "AEP" (Application Enabled Printing) för smarta skrivare. Utvecklingen sker främst i C och Lua, men även JavaScript, HTML5 och CSS förekommer. Git används för versionshantering.

I din roll får du möjligheten att vara med och påverka! Det är ett team om 9 personer som arbetar i nära samarbete med varandra, men också med kollegor på andra utvecklingskontor och även bidrar med applikationssupport till SATOs säljbolag runtom i världen!

Vi söker dig som:

• Har eller inom kort tar din högskoleexamen inom systemutveckling, datateknik eller liknande relevant område
• Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenheter av teknikerna ovan nämnda; C, Lua, JavaScript, HTML och CSS, men det är inget krav för tjänsten. Vi söker en person med rätt driv och som är redo att applicera sina erfarenheter från studierna vidare i arbetslivet! 

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SATO. Du brinner för programmering och är en innovativ problemlösare. Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor och chefer där du tar ansvar för din egen utveckling. Det är ett glatt och drivet gäng som längtar efter att ta emot dig!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Mölndalsvägen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 16
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt ett stort intresse av serveradministration
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Servicetekniker – Få en kickstart i din karriär hos Coromatic!

Installationselektriker
Läs mer Maj 10
Hösten 2024 erbjuder Coromatic ett introduktionsprogram som under åtta veckor ger dig en språngbräda inom deras specialistområden, där du i en viktig roll är med och säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar.

Är du elektriker och i början av din karriär? Vill du vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott? Brinner du dessutom för service och har ett stort tekniskt intresse? Hos Coromatic får du inte bara vara en del av ett kompetent team med djup teknisk expertis, utan även en stark gemenskap där ni stöttar varandra för att nå era mål.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Coromatic servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Coromatic.

Det här är en unik möjlighet att ta ett spännande steg framåt i din karriär inom EMP(reservkraft). Coromatic erbjuder dig ett åtta veckors introduktionsprogram där du får en grundlig inblick i deras olika specialistområden. Efter detta kommer du som Servicetekniker inom EMP(reservkraft) att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra kunders kritiska verksamheter fungerar smidigt och utan avbrott. Denna roll är både bred och spännande då du får komma i kontakt med olika projekt, kunder och kollegor med olika discipliner, där du stöttar upp där det behövs.

Du erbjuds

• Gedigen introduktion & mentorskap: Få en kickstart inom Coromatics olika specialistområden med utbildning från erfarna kollegor, både praktiskt och teoretiskt. Under introduktionen kommer du att tilldelas en mentor för personlig vägledning och stöd.
• Nätverkande och gemenskap: Då vi söker medarbetare inom hela landet kommer du att få en nära gemenskap med andra medarbetare men även möjligheten att utöka ditt professionella nätverk med värdefulla kontakter från olika delar av Sverige.
• Karriär och utveckling: På Coromatic sätter vi kontinuerlig utveckling i fokus, även efter avslutat program.
• Frihet under ansvar samt generösa förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatterat el-avtal och sommararbetstid

Arbetsuppgifter
Din roll som servicetekniker på Coromatic innebär självständigt och ansvarsfullt arbete och där du utför driftsättning, service, elinstallation, underhåll och felavhjälpning av tekniska system och infrastruktur på Coromatics kunders kritiska anläggningar.
Vårdande och utvecklande av Coromatics kundrelationer, där din tekniska expertis gör dig till en viktig rådgivare för kunderna. Genom att bidra till att framtidssäkra och utveckla kundens anläggning spelar du en avgörande roll i deras framgång.

Vi söker dig som:

• Har en gymnasieutbildning eller en kvalificerad Yrkesutbildning inom el
• Har ett motorintresse
• Meriterande med Auktorisation B eller YH-certifikat
• Har B-körkort
• Engelska & svenska i tal och skrift
• God datorvana

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att kunna utföra viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos Coromatic. Vi letar efter dig som har ett intresse för att lära sig mer och vill utvecklas inom yrket samt har ett stort teknikintresse. Utöver detta ser vi även att du är samarbetsorienterad, strukturerad, vetgirig och resultatorienterad.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

#servicetekniker #coromatic #elektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Servicetekniker till Vitrolife i Göteborg!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 10
Är du en utbildad servicetekniker med några års arbetslivserfarenhet? Har du kunskaper av metallbearbetning, CNC eller liknande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en Servicetekniker till Vitrolife Group i Göteborg, där du erbjuds en varierande arbetsdag med spännande utmaningar. Vitrolife Group är en global leverantör av medicinteknisk utrustning och genetiska tester med en kraftfull vision - att uppfylla drömmen om att få barn!

Information om tjänsten
I samarbete med Vitrolife Group i Göteborg söker nu Professionals Nord efter en servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vitrolife Group.

Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vitrolifes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
I denna roll ges du en spännande möjlighet att bli en del av Vitrolifes produktutvecklingsteam under affärsområdet Consumables, där teamet utvecklar, tillverkar och distribuerar produkter till mer än 110 länder från Göteborg, Denver och San Diego.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att  stötta organisationens olika avdelningar, där du stöttar alltifrån produktutveckling, processteknik, produktionsavdelningar och ingenjörsavdelningar. Du kommer att bidra med kreativa tekniska lösningar såsom prototyper, tillverkningsutrustning, stödverktyg för produktion och tillverkning av reservdelar. Du kommer också vara delaktig i projektmöten och ha inflytande till att skapa nya idéer och koncept.

Rollen erbjuder en stor bredd där du till exempel kommer arbeta med tillverkning av nya- och befintliga prototyper, reservdelar, produkter, verktyg och utrustning till produktionen. Vidare kommer du även att arbeta med maskinprogrammering och programmering av robotar.

För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av åtminstone några av följande arbetsuppgifter:

• Metallbearbetning
• Fräsning, svarvning, svetsning och lödning
• CAD och 3D-printing
• Programmering för robotarna
• PLC
• Svagström inom 12 och 24 volt
• Läsning av ritningar
• Administration och fakturering
• Beställningar av delar och förmågan att hålla verkstaden rullande

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som servicetekniker bör du du ha erfarenhet och kunskap av några eller alla ovanstående arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har:

• Minst en gymnasieutbildning inom ett tekniskt område som förslagsvis mekatronik, finmekanik, verktygstillverkning eller robotik
• Goda kunskaper inom metallbearbetning
• Kunskaper inom CNC och/eller PLC-programmering
• Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Om du har kunskaper inom svagström, 3D-modellering, 3D-printing, Medtech eller renrum är det starkt meriterande för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Maj 7
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Stationstekniker till Vattenfall

Installationselektriker
Läs mer Maj 16
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad, för hela samhället! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall Stationstekniker till Uppsala, Borås och Jordbro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vattenfall Services Nordic. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du har alla möjligheter att växa i din roll. Arbetet inledes med en gedigen introduktion. Resor är en naturlig del av arbetet som Stationstekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom närområdet, längre resor och beredskap kan förekomma. Du kommer i stor utsträckning att jobba utomhus. Arbetet kan vara fysiskt krävande, med en blandning av tunga lyft, finmotoriskt arbete samt arbete i trånga och höga utrymmen.

Arbetsuppgifter

• Säkerställa att all utrustning och maskiner på en anläggning fungerar korrekt och effektivt
• Service och underhåll inom ställverk och kraftstationer i relation till stora serviceavtal inom stationsunderhåll
• Test och förebyggande underhåll
• Felsökning, felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater på alla spänningsnivåer
• Arbeta med om- och nybyggnation av stationer, ställverk och andra kraftstationer mellan 0,4kV och 400kV

Vi söker dig som:
Vi vet att du kommer att utvecklas tillsammans med Vattenfall. Men vi ser gärna att du redan har:

• Minst tre års erfarenhet från en roll som exempelvis distributionselektriker, installationselektriker eller annan roll där du fått en gedigen erfarenhet av arbete med högspänning och ställverk
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
• B-körkort då resor i tjänsten är en del av vardagen

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Stationstekniker. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt i ditt arbete. Självständighet och kommunikation är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vidare söker vi efter dig som tar ansvar och visar på stort engagemang för dina uppdrag. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer Vattenfall innan varje anställning genomföra en "pre-employment screening". Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Vi söker Stationstekniker nationellt men primärt till orterna Uppsala, Jordbro, Borås 
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall #Stationstekniker #elkraft #högspänning #el #teknik #distributionselektriker #installationselektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Strukturerad och kommunikativ person till Snap-on Equipment!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 29
Till Snap-on Equipment i Göteborg söker vi nu en Academy Coordinator. Du välkomnas till ett bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och som verkar i en internationell miljö. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Snap-on Equipment en Academy Coordinator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. I denna tjänst är du placerad i Göteborg, på kontoret i Västra Frölunda.

Arbetsuppgifter
Som Academy Coordinator kommer du att spela en central roll i att koordinera olika utbildningsaktiviteter. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att administrera och fakturera utbildningsprogram, samt attrahera nya kunder genom att skapa inbjudningar och sprida information. Du kommer även att samarbeta med kollegor för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete. Utöver ovanstående kommer du exempelvis att organisera personalevenemang, köpa in kontorsmaterial och arbeta med kontinuerlig förbättring inom olika områden.

I denna roll är det avgörande att kunna kommunicera flytande på både engelska och svenska. En stor del av ditt arbete kommer att innebära att hantera många kontaktytor och samarbeta med leverantörer. Därför är det viktigt att du är en "people person" och trivs med att interagera med olika människor och organisationer.

Vi söker dig som har:

• B-körkort 
• En flexibel och engagerad inställning samt förmågan att trivas i en roll med många kontaktytor
• Starka kommunikationsfärdigheter på både engelska och svenska
• Erfarenhet av system och admin - meriterande med tidigare erfarenheter i LMS

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Academy Coordinator. Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Du är nyfiken och hittar lösningar genom att våga ta initiativ och tänka nytt. Du har en social förmåga som innebär att du är lyhörd och kommunikativ oavsett vem i organisationen du talar med. Vidare har du ett helhetstänk, är duktig på att prioritera och har en god förmåga att driva dina frågor och arbete framåt. 

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Strukturerad och kommunikativ person till Snap-on Equipment!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 24
Till Snap-on Equipment söker vi nu en Academy Coordinator. Du välkomnas till ett bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och som verkar i en internationell miljö. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Snap-on Equipment en Academy Coordinator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. I denna tjänst är du placerad i Göteborg, på kontoret i Västra Frölunda.

Arbetsuppgifter
Som Academy Coordinator kommer du att spela en central roll i att organisera och genomföra olika utbildningsaktiviteter. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att ta fram kursmaterial, administrera och fakturera utbildningsprogram, samt attrahera nya kunder genom att skapa inbjudningar och sprida information. Du kommer även att samarbeta med kollegor över hela världen för att säkerställa att utbildningsprogrammen är effektiva och relevanta.

I denna roll är det avgörande att kunna kommunicera flytande på både engelska och svenska. En stor del av ditt arbete kommer att innebära att hantera många kontaktytor, inklusive att beställa delar och samarbeta med leverantörer. Därför är det viktigt att du är en "people person" och trivs med att interagera med olika människor och organisationer.

Vi söker dig som har:

• B-körkort 
• En flexibel och engagerad inställning samt förmågan att trivas i en roll med många kontaktytor
• Starka kommunikationsfärdigheter på både engelska och svenska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Academy Coordinator. Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Du är nyfiken och hittar lösningar genom att våga ta initiativ och tänka nytt. Du har en social förmåga som innebär att du är lyhörd och kommunikativ oavsett vem i organisationen du talar med. Vidare har du ett helhetstänk, är duktig på att prioritera och har en god förmåga att driva dina frågor och arbete framåt. 

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Västra Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elkonstruktör till Tribus i Göteborg!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 2
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Nyexaminerad elkonstruktör? - se hit!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 2
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete! 

Du erbjuds

• Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
• Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
• En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna! 

Vi söker dig som

• Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljare till Live Expo i Göteborg sökes!

Account manager
Läs mer Apr 26
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö, driva försäljning och skapa fantastiska kundupplevelser? Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team som Säljare hos Live Expo i Göteborg!

Information om tjänsten och om Live Expo
Professionals Nord söker i samarbete med Live Expo Säljare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Live Expo.

Live Expo arrangerar innovativa mässor, möten och events som kopplar samman människor och företag för affärer och nätverkande. Deras mötesplatser fungerar som scen för spännande nyheter och innovationer från både etablerade företag och uppstartsföretag. Med en bakgrund av erfarna entreprenörer, har Live Expo introducerat över hundra framstående mässor, flera av dem är nu ledande inom sina branscher. Just nu expanderar de och söker en entusiastisk Säljare för sitt Göteborgskontor. Det är en möjlighet för dig med en stark drivkraft att ta din karriär till nya höjder. Är du den Säljaren vi letar efter?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Live Expos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En fast lön tillsammans med en konkurrenskraftig bonus baserat på prestation

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser och fylla vårt mässgolv med utställare och sponsorer. Din synliga roll på hallplanen innebär att du är en central del av mässevenemanget. Vi ser att du tar initiativ, arbetar målinriktat och skapar unika affärsupplevelser. Du får möjligheten att påverka och strukturerat arbeta mot försäljningsmål för nya mässkoncept. Från prospektering till uppföljning kommer du bygga värdefulla relationer över telefon och i fysiska möten, och dagligen driva försäljning av monterutrymme, kringtjänster och sponsring med hög energi och ambition.

Vi söker dig som har:

• Tidigare säljerfarenhet, meriterande med B2B försäljning
• Tidigare säljerfarenhet där telefon och mailkontakt har varit dina främsta verktyg
• Meriterande med erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du social kompetens, samt ha ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och effektiv.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Frölunda 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Tekniker till Eltrode AB sökes!

Installationstekniker
Läs mer Apr 26
Vi söker en värmepumpstekniker till Eltrode! Gillar du att arbeta praktiskt och tekniskt, samtidigt som du vill ha ett socialt arbete med mycket kundkontakt? Vill du vara en del av en spännande tillväxtfas där du kommer bli otroligt viktig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltrode. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Om Eltrode
Eltrode levererar utsläppsfri och miljövänliga klimatlösningar för bygg och industri. Eltrode grundades i Norge 2016 och expanderade sin verksamhet till Sverige 2021 som ett dotterbolag till Eltrode AS. Som företag har de en lång erfarenhet från el- och byggbranschen. Försäljning, uthyrning, lager och logistikfunktion finns i Varberg, Tromsø och Oslo. Eltrode levererar till kunder hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som tekniker är ingen dag den andra lik, du kommer att arbeta med att åka runt till kunder för att installera, serva och reparera värmepumpar. Eftersom att bolaget är i en spännande tillväxtfas, har du stora möjligheter att ta på dig roller och arbetsuppgifter som är utöver en roll som tekniker. Du kommer exempelvis långsiktigt att få möjlighet att arbeta nära VDn i säljprocessen och nya kundmöten.  Arbetet innehåller resande, men detta kan anpassas till viss del utifrån hur du trivs med att resa i tjänst.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Installation, service och underhåll av mobila värmepumpar
• Ger service, tips och råd till kunder
• Kundkontakt och administration via mail och telefon

Vi söker dig som:

• Har god verktygsvana
• Gillar att utvecklas och ta dig ann utmanande arbetsuppgifter
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har B-körkort

Det är meriterande om du:

• Har elkunskap
• Har körkort för tyngre släp

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltrode. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kontor och lokal i Varberg. Mestadels arbete i Göteborg & norra Halland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektör till Byggbeslags centrala specialistavdelning!

Låssmed/Låstekniker
Läs mer Apr 15
Är du en teknikexpert och erfaren projektör som söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och bidra med innovativa lösningar för dörrmiljöer, lås och elektroniska säkerhetssystem? Då kan det vara dig vi söker! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en central Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• Förmånsbil och andra fina personalförmåner
• Att få arbeta i en organisation som präglas av familjär känsla, där man jobbar tillsammans för att uppnå bästa resultat
• Tillhörighet till en marknadsledande aktör inom Lås & Säkerhet

Arbetsuppgifter
Som central projektör hos Byggbeslag arbetar du med projektering av dörrmiljöer, passersystem, inbrottslarm och CCTV. Du blir en av företagets främsta experter inom affärsområdet Lås & Säkerhet och finns som ett självklart bollplank för komplexa tekniska lösningar. Du bistår även med teknisk rådgivning och andra konsultativa tjänster såväl internt som externt. Utöver detta innebär arbetet även att:  

• Ingå i ett utvecklingsteam för att utveckla och upprätta projekteringsstandarder
• Vara deltagande i utvecklingsteamet för det egenutvecklade projekteringsverktyget BIO, samt för andra funktioner inom projektering och konsultation 
• Samverka med övriga centrala funktioner hos Byggbeslag för fortsatt utveckling

Vi söker dig som:

• Har en längre gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och projektering. Utöver detta är du möjligtvis behörig ingenjör eller innehar motsvarande utbildning inom någon av de produktområden som Byggbeslag är verksamma inom
• Besitter god kännedom om tillämpliga lagar, regler och normer för branschen
• Tidigare har arbetat som konsult
• Har goda kunskaper i svenska samt innehar B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektör. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att arbeta med de mer komplexa tekniska lösningarna. Vidare besitter du ett eget driv och är mycket engagerad till utveckling, samt har ett öga även för de minsta detaljerna.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm (Kista), Göteborg eller Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam och Jesper Wingqvist 

#Byggbeslag #Projektering #Projektör #Lås #Säkerhet

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Lamera!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 29
Just nu söker vi en produktionsmedarbetare till Lamera i Frölunda, där du ges möjligheten att få ingå som en central del av teamet som arbetar i produktionen. Lamera tillverkar sandwichmaterial med ytor av plåt, som används inom bland annat byggbranschen, fordonsbranschen och sportbranchen.  Lamera har ansvarat för leverans av material till stora projekt runt om i Sverige, bland annat Pedagogen Park och Lisebergs hotell!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du anställs av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lamera 6 månader. Intentionen är att du på sikt skall börja börja direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Information om tjänsten:
I produktionen hos Lamera finns det idag 4 blivande kollegor som ser fram emot att öka teamet med ytterligare fler under 2024. Det är mycket spännande som sker hos dem, bland annat har de satt en helt ny produkt i produktion till fordonsindustrin. I rollen som produktionsmedarbetare roterar du tillsammans med dina kollegor på flera olika stationer där du på sikt kommer kunna axla arbetsuppgifterna alltmer individuellt. 

Ni kommer att jobba med allt ifrån klippning av plåt till färdigpaketerad slutprodukt, där hela produktionslinjen präglas av lagarbete, ett starkt driv och vilja att nå lyckade gemensamma resultat! Arbetstiderna kan komma att variera, skiften som finns idag är 07:00 - 15:30 samt 08:00 - 16:30.

Produktionen kommer att stängas ned tre veckor under juli, vi ser därför att du har din semester under dessa veckor.

Vi söker dig som:

• Har en avslutad gymnasieutbildning
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion
• Har mycket goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift

Som person är du driven, nyfiken och trivs gott i en roll där du arbetar i praktisk anda. Har du tidigare erfarenheter som lineoperatör inom plåt är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Har du erfarenhet av motviktstruck är det också ett stort plus!
Har du certifikat för att arbeta med härdplast är det också meriterande, men inget krav.

Vidare är du en person som kan samarbeta väl i grupp, då det är en stor del av det dagliga arbetet. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, varierade arbetstider kan förekomma: 07:00 - 15:30 samt 08:00 - 16:30
STAD: Göteborg, Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.

#lamera #produktion #plåt #cnc #maskinoperatör #motviktstruck

Ansök nu

Tekniker till Eltrode AB sökes!

Installationstekniker
Läs mer Apr 19
Vi söker en värmepumpstekniker till Eltrode! Gillar du att arbeta praktiskt och tekniskt, samtidigt som du vill ha ett socialt arbete med mycket kundkontakt? Vill du vara en del av en spännande tillväxtfas där du kommer bli otroligt viktig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltrode. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Om Eltrode
Eltrode levererar utsläppsfri och miljövänliga klimatlösningar för bygg och industri. Eltrode grundades i Norge 2016 och expanderade sin verksamhet till Sverige 2021 som ett dotterbolag till Eltrode AS. Som företag har de en lång erfarenhet från el- och byggbranschen. Försäljning, uthyrning, lager och logistikfunktion finns i Varberg, Tromsø och Oslo. Eltrode levererar till kunder hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som tekniker är ingen dag den andra lik, du kommer att arbeta med att åka runt till kunder för att installera, serva och reparera värmepumpar. Eftersom att bolaget är i en spännande tillväxtfas, har du stora möjligheter att ta på dig roller och arbetsuppgifter som är utöver en roll som tekniker. Du kommer exempelvis långsiktigt att få möjlighet att arbeta nära VDn i säljprocessen och nya kundmöten.  Arbetet innehåller resande, men detta kan anpassas till viss del utifrån hur du trivs med att resa i tjänst.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Installation, service och underhåll av mobila värmepumpar
• Ger service, tips och råd till kunder
• Kundkontakt och administration via mail och telefon

Vi söker dig som:

• Har god verktygsvana
• Gillar att utvecklas och ta dig ann utmanande arbetsuppgifter
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har B-körkort

Det är meriterande om du:

• Har elkunskap
• Har körkort för tyngre släp

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltrode. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Mestadels arbete i Göteborg & norra Halland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sommarchaufförer till Bengts Åkeri!

Distributionsförare
Läs mer Apr 18
Har du CE-körkort och är på jakt efter jobb till sommaren? Då har vi sommarjobbet för dig! Vi söker nu CE-chaufförer till Bengts Åkeri för att stärka upp deras team under sommaren. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Bengts Åkeri startade år 1975 av Bengt Johansson som med sin lastbil körde ut tvättmedel till kunder. Företaget har sedan dess expanderat och deras vision är att vara det ledande transportföretaget avseende Just-In-Time-leveranser, med hög servicegrad, engagemang och ett stort fokus på miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier.

Åkeriet transporterar gods för bland annat PostNord och DSV och har en väl anpassad fordonspark för att klara dessa uppdrag. Med huvudkontor i Örebro och filialer på flera orter runt om i Sverige är de idag 270 anställda.

Professionals Nord söker för Bengts Åkeri räkning ett antal chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Bengts Åkeri mellan v.27 och v.34,  med väldigt god chans till förlängning. Denna rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Bengts Åkeri kommer du att utgå från Borås. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods.

Vi söker dig som:
har CE-behörighet, giltig YKB samt är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengts Åkeri.  Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

START: juli v.27
OMFATTNING: Heltid
STAD: Borås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#Bengts-Åkeri, #Sommarchafför, #Chaufför, #Transport, #Sommarjobb

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 16
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 15
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt ett stort intresse av serveradministration
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Infotiv!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 6
Är du mjukvaruutvecklare med några års erfarenhet i branschen och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som har en passion för mjukvara och teknik som bygger upp produkter. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Infotiv är en ledande leverantör av konsulttjänster och lösningar inom teknisk innovation. De erbjuder tjänster till kunder som är verksamma inom spännande affärsområden i teknisk framkant, såsom Life science-, fordon- och energibranschen. På Infotiv har du möjlighet att arbeta med att hjälpa företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocesser genom att kvalitetssäkra nyutveckling av mjukvaror. Detta innebär att du kommer att spela en viktig roll i att se till att företagens mjukvarulösningar uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de fungerar på ett effektivt sätt.

Professionals Nord söker för Infotivs räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Infotiv. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infotivs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Ett arbete gentemot ett av Sveriges mest högteknologiska företag.
• En möjlighet att växa yrkesmässigt tillsammans med ett seniort team.
• Möjligheten att utvecklas och lära dig om olika affärsområden.
• Chansen att tillämpa din tekniska expertis och samtidigt lära dig mer om branscher som du kanske inte har erfarenhet av sedan tidigare.

Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare få möjligheten att utvecklas inom mjukvaruutveckling för att ständigt hålla dig uppdaterad med dagens och morgondagens teknik. I tjänsten kommer du jobba ut mot Infotivs kunder och du kommer ges stor frihet under ansvar. Företaget präglas av öppenhet där man har roligt och utvecklas tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Säkerställa kontinuerlig drift av bygg- och testsystem
• Utveckla stödverktyg
• Testutveckling och/eller testautomation
• Utforma, driftsätta och förvalta system för Continuous Integration

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis Datateknik, informationsteknik eller motsvarande.
• Har några års erfarenhet i branschen
• Har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling.
• Behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Agila metoder och scrum, Model Bases Development, Git eller Jenkins. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infotiv. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du initiativtagande och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 4
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Stationstekniker till Vattenfall

Installationselektriker
Läs mer Apr 22
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad, för hela samhället! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall Stationstekniker till Uppsala, Borås och Jordbro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vattenfall Services Nordic. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du har alla möjligheter att växa i din roll. Arbetet inledes med en gedigen introduktion. Resor är en naturlig del av arbetet som Stationstekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom närområdet, längre resor och beredskap kan förekomma. Du kommer i stor utsträckning att jobba utomhus. Arbetet kan vara fysiskt krävande, med en blandning av tunga lyft, finmotoriskt arbete samt arbete i trånga och höga utrymmen.

Arbetsuppgifter

• Säkerställa att all utrustning och maskiner på en anläggning fungerar korrekt och effektivt
• Service och underhåll inom ställverk och kraftstationer i relation till stora serviceavtal inom stationsunderhåll
• Test och förebyggande underhåll
• Felsökning, felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater på alla spänningsnivåer
• Arbeta med om- och nybyggnation av stationer, ställverk och andra kraftstationer mellan 0,4kV och 400kV

Vi söker dig som:
Vi vet att du kommer att utvecklas tillsammans med Vattenfall. Men vi ser gärna att du redan har:

• Minst tre års erfarenhet från en roll som exempelvis distributionselektriker, installationselektriker eller annan roll där du fått en gedigen erfarenhet av arbete med högspänning och ställverk
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
• B-körkort då resor i tjänsten är en del av vardagen

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Stationstekniker. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt i ditt arbete. Självständighet och kommunikation är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vidare söker vi efter dig som tar ansvar och visar på stort engagemang för dina uppdrag. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer Vattenfall innan varje anställning genomföra en "pre-employment screening". Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Vi söker Stationstekniker nationellt men primärt till orterna Uppsala, Jordbro, Borås 
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall #Stationstekniker #elkraft #högspänning #el #teknik #distributionselektriker #installationselektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljare till Live Expo i Göteborg sökes!

Account manager
Läs mer Mar 28
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö, driva försäljning och skapa fantastiska kundupplevelser? Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team som Säljare hos Live Expo i Göteborg!

Information om tjänsten och om Live Expo
Professionals Nord söker i samarbete med Live Expo Säljare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Live Expo.

Live Expo arrangerar innovativa mässor, möten och events som kopplar samman människor och företag för affärer och nätverkande. Deras mötesplatser fungerar som scen för spännande nyheter och innovationer från både etablerade företag och uppstartsföretag. Med en bakgrund av erfarna entreprenörer, har Live Expo introducerat över hundra framstående mässor, flera av dem är nu ledande inom sina branscher. Just nu expanderar de och söker en entusiastisk Säljare för sitt Göteborgskontor. Det är en möjlighet för dig med en stark drivkraft att ta din karriär till nya höjder. Är du den Säljaren vi letar efter?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Live Expos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

• En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
• En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
• En långsiktig satsning på dig som Säljare
• En fast lön tillsammans med en konkurrenskraftig bonus baserat på prestation

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser och fylla vårt mässgolv med utställare och sponsorer. Din synliga roll på hallplanen innebär att du är en central del av mässevenemanget. Vi ser att du tar initiativ, arbetar målinriktat och skapar unika affärsupplevelser. Du får möjligheten att påverka och strukturerat arbeta mot försäljningsmål för nya mässkoncept. Från prospektering till uppföljning kommer du bygga värdefulla relationer över telefon och i fysiska möten, och dagligen driva försäljning av monterutrymme, kringtjänster och sponsring med hög energi och ambition.

Vi söker dig som har:

• Tidigare säljerfarenhet, meriterande med B2B försäljning
• Tidigare säljerfarenhet där telefon och mailkontakt har varit dina främsta verktyg
• Meriterande med erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du social kompetens, samt ha ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och effektiv.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Frölunda 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till företag inom automotive branschen!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 1
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och kommer värdera dig otroligt högt som medarbetare? Då kan rollen som Testingenjör vara något för dig, läs mer nedan!

Mer om företaget:
Företaget är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. Det är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. 

Du kommer mötas av passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Mer om rollen:
Du kommer att arbeta med provning av fordon ute på provbanorna och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Förbereda, leda, genomföra och rapportera prov
• Delta i utvecklingen av provutrustning och provmetoder
• Vara företagets ansikte utåt genom att ha daglig kontakt med våra kunder

Testingenjörerna är ryggraden i företagets verksamhet och hjälper såväl kunder som
forskningsprojekt med noggrant genomförda tester. Testuppdragen varierar i omfattning och komplexitet beroende på hur ett system eller fordon skall testas, vilket kommer ge spännande utmaningar. De utför provning på allt från aktiva säkerhetssystem och förarlösa autonoma fordon tillsimulerade gränskorsningar för självkörande, uppkopplade fordon. De arbetar både självständigt utefter kundernas krav såväl som tillsammans med kunder på plats. Kunderna består av såväl svenska som internationella biltillverkare och underleverantörer. Du kommer att arbeta med utrustning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotar.

Gemensamt för utrustningen är att den till stor del kräver god förståelse för reglertekniska system. Detta är en fast tjänst på företaget med placering på provbanan i Sandhult, Hällered, mellan Alingsås och Borås.

Vi söker dig som har:

• En examen motsvarande högskoleingenjör inom elektronik, reglering eller mekanik. Meriterande men inget krav om det är med inriktning fordonsteknik eller sensorteknik
• B-körkort och mångårig erfarenhet av bilkörning är ett krav
• Ett tekniskt intresse samt en genuint intresse för denna roll
• Gillar ett socialt arbete med mycket kundkontakt
• Talar och skriver flytande svenska såväl som engelska

Meriterande, men inget krav:

• Du har erfarenhet av provning, med fördel aktiva säkerhetssystem eller fordonssystem ute på provbanor. Alternativt att du har arbetat med ackrediterad provning tidigare.
• Du har erfarenhet av provning, med fördel aktiva säkerhetssystem eller sensorer.

Vi är öppna för såväl erfarna som nyexaminerade ingenjörer, då stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett stort driv.

START: Början av 2024, alternativt något senare med hänsyn till examen eller uppsägning
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till företag inom automotive branschen!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Mar 28
Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant och kommer värdera dig otroligt högt som medarbetare? Då kan rollen som Testingenjör vara något för dig, läs mer nedan!

Mer om företaget:
Företaget är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. Det är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. 

Du kommer mötas av passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Mer om rollen:
Du kommer att ingå i ett team med uppdrag mot externa kunder. Du kommer arbeta med funktionsutveckling samt verifiering av aktiva säkerhetssystem och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Förbereda, leda, genomföra och rapportera tester
• Analysera och dokumentera resultat
• Supporta funktionsägare och utvecklare i det kontinuerliga arbetet med att utveckla produkten

Testingenjörerna är ryggraden i företagets verksamhet och hjälper såväl kunder som forskningsprojekt med noggrant genomförda tester. Testuppdragen varierar i omfattning och komplexitet beroende på hur ett system eller fordon skall testas, vilket kommer ge spännande utmaningar. De utför provning på allt från aktiva säkerhetssystem och förarlösa autonoma fordon tillsimulerade gränskorsningar för självkörande, uppkopplade fordon. De arbetar både självständigt utefter kundernas krav såväl som tillsammans med kunder på plats. Kunderna består av såväl svenska som internationella biltillverkare och underleverantörer. Du kommer att arbeta med utrustning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotar.

Gemensamt för utrustningen är att den till stor del kräver god förståelse för reglertekniska system. Detta är en fast tjänst på företaget med placering på Lindholmen i Göteborg.

Vi söker dig som har:

• En examen motsvarande högskoleingenjör inom elektronik, reglering eller mekanik. Meriterande men inget krav om det är med inriktning fordonsteknik eller sensorteknik
• B-körkort samt god körvana
• Ett tekniskt intresse samt en genuint intresse för denna roll
• Talar och skriver flytande svenska såväl som engelska

Meriterande, men inget krav:

• Du har erfarenhet av CANoe, CANalyzer samt logg- och diagnosverktyg för bilar
• Du har förståelse och erfarenhet av Matlab
• Du har kunskap och erfarenhet inom programmering i språk som Python eller C++
• Du har erfarenhet av att arbeta med HIL-testning

Vi är öppna för såväl erfarna som nyexaminerade ingenjörer, då stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett stort driv.

START: Början av 2024, alternativt något senare med hänsyn till examen eller uppsägning
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sommarjobb + deltid i höst som receptionist!

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 27
Är du i början av dina studier och är sugen på ett spännande och långsiktigt extrajobb inom reception så har du hittat helt rätt! Här får du möjlighet att leverera det där lilla extra till kund och dessutom bli en del av prestigelöst team som kännetecknas av laganda!

Vi söker receptionister till vår kund i Göteborg som kan jobba heltid under sommaren + deltid under hösten parallellt med studier. Sök redan idag - Urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Vi letar nu efter drivna studenter som vill ha ett meriterande extrajobb att komplettera studierna med! I rollen som receptionist har du en flexibel vardag där du tillsammans med teamet säkerställer allra bästa möjliga service gentemot kund och besökare! Du kommer ingå i ett prestigelöst och drivet team om 10 personer, som längtar efter att få välkomna dig in i arbetet. Arbetet innefattar både reception, konferens och event! 

Professionals Nord söker i samarbete med vår kund receptionister. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Du förväntas arbeta 2 vardagar i veckan med flexibla arbetstider mellan 07.00-18.00, samt heltid under v.28-33, där vi tar hänsyn till dina studier. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se  

För detta uppdrag krävs att du som kandidat genomgår screeningprocess där vi genomför bakgrundskontroll. 

Du erbjuds

• Ett långsiktigt meriterande extrajobb vid sidan av dina studier.
• En plats i ett härligt och välkomnande team som ser fram emot att lära dig allt du behöver veta för att lyckas i rollen.
• En närvarande konsultchef på PN som stöttar dig under hela uppdragets gång för att säkerställa din utveckling och trivsel!

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist kommer du leverera service som gör skillnad, ge ett positivt första och sista intryck i mötet med kundens gäster och kollegor samt vara ansiktet utåt! Du kommer hjälpa kollegor och gäster med frågor kring bland annat möten och event- från bokning till genomförandet samt teknikstöd. Exempel på arbetsuppgifter:

• Välkomna besökare och hjälpa dem med allt från bokningar, administrera passerkort, post med mera samt hänvisa till konferensrum som du förberett med utrustning.
• Arbeta på kundens flera spännande event där det handlar om att förbereda allt från frukostevent till sommarfest!
Här behöver du vara tillgänglig efter arbetstid, men detta kanske passar dina studier allra bäst!
• Du ansvarar även för att felanmäla och följa upp problem i fastigheten, samt ansvarar för larmhantering under kontorstid.
• I din roll är du ansiktet utåt för vår kund och präglas därför av service, där du är en prestigelös DOER som följer upp det du åtar dig!

Vi söker dig som

• Är i början av dina eftergymnasiala studier och har minst 2 år kvar till examen.
• Kan arbeta heltid under sommaren, främst v.28-33. samt deltid senare i höst. 
• Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
• Har ett stort intresse för människor och leverera god service!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen! Därför ser vi att du är en flexibel lagspelare som aldrig är sen på att hjälpa och stötta dina kollegor för att leverera bästa service till kund! Du tar initiativ i ditt arbete och har förmåga att se till helheten på kontoret, du är också prestigelös inför oförutsägbara förändringar i din planerade dag och kan flexibelt ställa om för att teamet ska nå sina mål!

START: Sommaren 2024
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

#konferens #reception # administration #kundservice

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elektronikingenjör sökes till företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 26
Är du en engagerad och driven Elektronikingenjör med ett brinnande intresse för teknologi? Är du intresserad av att utveckla dina kompetenser inom kretselektronik? Just nu söker vi dig som antingen är en nyexaminerad elektronikingenjör eller dig som har arbetslivserfarenhet inom området.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Som Elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med batterisensorer på cellnivå där du konstruerar och utvecklar produkten. Du kommer att ingå i ett team av 14 personer där alla bidrar till teamet och projekten i stort. Inom teamet arbetar alla med olika fokusområden men söker gärna stöd från kollegor, vilket innebär att du som person behöver vara både samarbetsvillig och självständig i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt i tidiga faser där du har kontakt med underleverantörer och utvärderar deras produkter.

Arbetsuppgifter
Dina ansvarsområden inkluderar en ständig kontakt med nationella och internationella underleverantörer där du utvärdera leverantörernas tester och specifikationer. Utöver detta kommer du även att sätta upp en idé om hur sensorerna ska testas, ta fram de bästa leverantörerna samt genomföra fysisk testning utav sensorerna. Du kommer även att bidra med kreativa förslag på hur sensorerna kan testas och tillsammans med kollegor besluta om vilka sensorer som tas vidare. Därefter kommer du att genomföra testningar av sensorerna genom att till exempel utsätta dem för gas eller olika temperaturer. Som Elektronikingenjör behöver du vara kommunikativ med flytande kunskaper i det engelska språket. Detta då du både kommer att arbeta med kollegor från olika länder men även har den yttersta kontakten med underleverantörer runtom i världen. För denna roll söker vi dig som har:

• Tagit en kandidatexamen och/ eller masterexamen som Elektronikingenjör
• Arbetat med/ eller läst kurser inom kretselektronik
• Baskunskaper inom lågnivåprogrammering, förslagsvis C-programmering
• Ett stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officeprogrammen
• Obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Om du på din fritid ägnat dig åt elektronik i olika avseenden är det starkt meriterande för tjänsten.

Vem är du?
För denna roll är dina personliga egenskaper viktiga för hur väl du kommer trivas och lyckas. Som person är det därför viktigt att du är engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kommunicera, samarbeta och driva både gruppens såväl som ditt eget arbete framåt. Du besitter en stor nyfikenhet och positiv attityd med en ständig vilja att hjälpa och stötta dina kollegor. Vidare är du en kreativ och lösningsorienterad person, som gärna bidrar med nya och innovativa idéer. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina individuella- och gruppens gemensamma mål. Du är en flexibel person med förmåga att snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person är du dessutom noggrann och analytisk med ett stort intresse för konstruktion och utveckling. Du är en snabblärd person och besitter ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknologi.

START: Augusti / September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Testingenjör till ett ledande företag inom fordonsbranschen!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Mar 25
Är du en engagerad och kompetent Tekniker som är redo att ta ansvar som testingenjör hos ett världsledande företag inom fordonsbranschen? Hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras prövningsprocesser genomförs korrekt och att resultaten mäts på rätt sätt.

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult.

Vår grupp, Transmission Verification, består av 16 högkvalificerade och passionerade kollegor som arbetar i olika roller. Vi testar våra världsklassväxellådor för både elektriska och konventionella drivlinor, och pressar dem till gränsen och bortom. Vi arbetar med alla typer av fysisk verifiering, från komponentnivå till kompletta fordon och NVH, för både elektrisk och konventionell framdrift. I gruppen finns både nyfikna datautvärderingsnördar och pragmatiska, uppfinningsrika praktiker. Vi vill göra en skillnad genom att vara där för våra kollegor och kunder genom att säkerställa pålitliga, säkra och tysta produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som testingenjör kommer du att fokusera på mekatronisk växellådsverifiering för en mängd fordon inom fordonsbranschens ledande företag. Ditt huvudansvar i teamet är att genomföra olika verifieringsaktiviteter, särskilt på växellådans systemnivå i testcellen. Du kommer att hantera hårdvarutestning med kontakt mot mjukvaran och ansvara för planering, dagliga arbetsuppgifter, kommunikation och dokumentation, samarbetande med kollegor och intressenter.

Det förväntas att du har en förmåga att planera provning för att maximera utnyttjandet av provrummet och utrustningen och snabbt identifiera och lösa problem med provobjekt eller utrustning. Vidare har du förmåga att dela kunskap inom gruppen och med andra testingenjörer och en analytisk förmåga att kunna göra en första analys av provresultaten.

Vi söker dig som

• Har en kandidatexamen och/ eller masterexamen inom Automation, Mekatronik, Mekanik, Maskin eller motsvarande. 
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av relevanta verktyg för både mätning och datavärdering samt innehar körkort för lastbil.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en lagspelare med en positiv attityd och serviceinriktning. Du är flexibel och kan snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du är snabblärd och har ett genuint intresse av att lära dig nya teknologier och provningsmetoder.

START: April 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#provingenjör #testingenjör #tekniker #provning #automation #mekatronik

Ansök nu

Technical Application Support till Eurostep!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 17
Vill du arbeta på ett produktbolag som fokuserar på IT inom branscher som fordon, flyg och försvarsindustri? Eurostep erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter och välkomnar dig som är intresserad av Applikations-support till kontoret i Stockholm eller Göteborg. Skicka gärna in din ansökan så pratar vi mer!

Information om företaget

Vi söker nu en Technical Application Support till Eurostep. Eurostep är ett svenskt bolag, nyligen uppköpta av BAE Systems, med lokalkontor runt om i Europa och kunder över hela världen. De hjälper sina kunder att effektivisera informationshanteringen i deras kommunikation med leverantörer, kunder och partners. Eurostep erbjuder en plattform med rättighets- och säkerhetsuppsättning där kundernas produktdata lagras och delas på ett säkert sätt mellan olika parter under ett samarbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra teamet Application Management, där ni är 4 personer som strävar efter att maximera värdet av implementerade lösningar hos Eurosteps kunder. Du arbetar främst i Windows-miljö men kommer även kliva in i kundernas miljö och din arbetsdag styrs av vad som händer ute hos kund.

Du kommer bland annat att:

• Säkerställa att deras lösningar ger kunderna de fördelar de förväntar sig.
• Leverera enligt definierade SLA-avtal.
• Arbeta med löpande serveradministration och datahantering.
• Skriva Powershell-script.
• Analysera loggar och debugga kod (C#).
• Säkerställa kontinuerlig förbättring och uppgradering.

Du erbjuds:

• En internationell miljö där du får bidra till framtidens industriella utveckling.
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett produktbolag i nära partnerskap med Microsoft.
• En plats i ett team med drivna personer som ser fram emot att utveckla dig.
• Många "gurus" inom branschen arbetar på Eurostep, så du kommer att lära av de absolut bästa.
• En flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta hemifrån ca 1-2 dagar i veckan.
• Placeringsort i Stockholm eller Göteborg.

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
• Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt ett stort intresse av serveradministration
• Besitter grundläggande kunskaper inom Powershell, RestAPI och C#
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Göteborg eller Stockholm
URVAL: Löpande
KONTAKT: Kathinka Evers
BAKGRUNDSKONTROLL: För samtliga kandidater i slutskede kommer vi att stämma av belastningsregistret.

Professionals Nord söker för Eurosteps räkning en Technical Application Support. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurostep. Eurosteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

#Eurostep
#BAE
#BAESystems
#Application
#Support

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu