Balevo Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Balevo Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Psykolog - verksamhet i utveckling - barn, ungdomar, familj

Psykolog
Läs mer Mar 18
Vill du arbeta i ett litet psykologföretag i centrala Göteborg med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med psykologkollegor? Vill du arbeta med barn, ungdomar och familjer? Vill du arbeta både med utredning, behandling och hälsofrämjande insatser med utvecklingsarbete, utbildning och samarbeten kring större projekt? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att väl beforskad kunskap kan nå ut till fler.


Att arbeta hos oss
Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Vi vill tillsammans skapa smarta och meningsfulla tjänster och arbetssätt som kan göra nytta på riktigt. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag utvecklar du ständigt nya färdigheter och växer med dina kollegor. Vi strävar efter att vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra - om man känner att man får vara sig själv med både sina styrkor och brister så är vi övertygade om att vi alla trivs bättre på jobbet. Dessutom tänker vi att det är en viktig del i att tillsammans kunna höja kvalitén på det vi gör och nå längre. Verksamheten strävar efter att vara självstyrande, dvs. fungera utan chefer med ett delat ledarskap.
Vi som arbetar på Balevo Group tycker det är självklart att man gör sitt bästa på jobbet, gillar att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Vi vill vara uppdaterade på senaste forskningen och bidra till nytänkande och implementering av den kunskap som ännu inte har nått fram dit där den kan göra nytta. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.
Vi vill vara ett alternativ till alla de arbetsplatser för psykologer där viktiga beslut tas av någon långt borta från verksamheten - där byråkrati, ohjälpsamma hierarkier eller riskkapitalbolags logik styr. Vi som har startat verksamheten vill känna att vi ägnar vår arbetstid åt något meningsfullt och vi är måna om att skapa en kollegial gemenskap. Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också innebär ett stort engagemang kring hållbarhet i bred bemärkelse. Vi hoppas att på sikt kunna inspirera och utmana andra verksamheter i vilket ansvar man kan ta och hur det är möjligt att bidra till samhället som privat verksamhet.
Om tjänsten
Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta just med barn, ungdomar och familjer. Vi söker dig som antingen redan har erfarenhet av detta område eller som vill lära dig och engagera dig just i detta. Arbetet innehåller både utredningar (bedömningar, basutredningar och NPF-utredningar), hälsofrämjande insatser och psykologisk behandling. Tjänstens innehåll kommer delvis att kunna anpassas till intresse och kunskap hos den som anställs så det kan vara möjligt att kombinera arbetsområdet barn, unga och familjer med andra arbetsuppgifter/områden inom verksamheten.
Du kommer i huvudsak att arbeta inom Psykologiteamet, www.psykologiteamet.se Utifrån intresse och bakgrund kan tjänsten även bestå av att bidra inom utbildningsverksamheten WiseMind - Psykologiskt kunskapscenter, www.wisemind.se Balevo som arbetar med psykologi för hållbarhet, www.balevo.se eller kvinnohälsa inom Utveckling & Balans, www.utvecklingochbalans.se
Du kommer ges möjlighet att fördjupa din kunskap inom psykologi via utbildningsdagar och om du vill får du gärna delta i specialistutbildningen för psykologer.


Din bakgrund
Vi söker dig som i mötet med människor vill hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:
Har erfarenhet av utredning och/eller psykologisk behandling. Hur lång erfarenhet du har är inte avgörande då personlig lämplighet och intressen är viktigast och tjänsten kan anpassas med ex. olika mycket handledning för att lära sig arbetsuppgifterna.
Har goda kunskaper inom arbetsmetoder som har gott forskningsstöd vid olika tillstånd och att du har en tydlig önskan att arbeta utifrån evidensbaserad psykologisk praktik (EBPP). Vi önskar att du är öppen och nyfiken gällande senaste forskningen och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker. Det kan vara allt ifrån att fixa en trasig glödlampa eller korrekturläsa en kollegas text till att med tiden uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra med idéer och praktiskt genomförande för ständiga förbättringar.
Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.



Om företaget
Balevo Group förmedlar psykologisk expertis genom flera olika verksamhetsområden: Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se, www.utvecklingochbalans.se samt www.balevo.se


Anställningen
Heltid eller deltid, 50%-100%, kan anpassas efter sökandes önskemål. Start höstterminen 2022.


Ansökan
Obs. rekryteringsprocess kan påbörjas i god tid före sista ansökningsdag om tillräckligt många ansökningar kommit in. Skicka därför gärna så snart som möjligt din ansökan med följande delar bifogade till agnes@psykologiteamet.se:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
Vad du önskar och planerar gällande ditt fortsatta yrkesliv som psykolog.
Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.



Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Psykolog/STP-tjänst - handleda, projektleda, utveckla, utreda & behandla

Psykolog
Läs mer Jan 12
Vill du arbeta i ett litet psykologföretag i centrala Göteborg med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med psykologkollegor? Trivs du med ett varierat arbete där psykologisk utredning och behandling varvas med utvecklingsarbete, handledning, utbildningsverksamhet och kontakter med samarbetspartners och potentiella kunder? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att väl beforskad kunskap kan nå ut till fler.


Att arbeta hos oss
Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag får du möjlighet att växa tillsammans med oss och ständigt utveckla nya färdigheter. Genom att försöka vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra tror vi att vi tillsammans kan höja kvalitén på våra tjänster och nå längre. Vi som arbetar på Balevo Group har hög energinivå, tycker om att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Vi vill vara uppdaterade på senaste forskningen och bidra till nytänkande och implementering av den kunskap som ännu inte har nått fram dit där den kan göra nytta. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.
Vi vill vara ett alternativ till organisationer som styrs av beslut tagna av politiker, byråkratin i stora organisationer eller riskkapitalbolag. Vi som har startat verksamheten vill helt enkelt ha en rolig och givande arbetsplats att gå till och känna att vi ägnar vår arbetstid till något meningsfullt. Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är därmed att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också påverkar våra arbetssätt där vi som företag vill jobba med hållbarhet på ett sådant sätt att vi kan inspirera andra verksamheter i detta.


Om tjänsten
Vi söker dig som har arbetat i vart fall några år (eller många) som psykolog. Tjänstens innehåll kommer delvis att kunna anpassas till intresse och kunskap hos den som anställs.
Du kommer i huvudsak att arbeta inom Psykologiteamet som erbjuder utredning och behandling för såväl vuxna som barn och ungdomar där du är. Utifrån intresse och bakgrund kan tjänsten även bestå av att bidra inom utbildningsverksamheten WiseMind - Psykologiskt kunskapscenter och Balevo som arbetar med psykologi för hållbarhet alternativt arbete med kvinnohälsa. Tjänsten består av flera av följande arbetsuppgifter:
Utvecklings- och kvalitetsarbete/områdesansvarig på Psykologiteamet (www.psykologiteamet.se)
Utvecklingsarbete kring handledning och lärande i vardagen för psykologer och andra yrkesgrupper
Handledning av och samarbete med kollegor som ännu inte arbetat så länge som psykologer.
Samarbeten och arbete med upphandlingar.
Psykologisk behandling utifrån EBPP (evidensbaserad psykologisk praktik) med vuxna, barn och ungdomar/familjer.
Neuropsykiatrisk utredning och insatser för barn och deras familjer samt även för vuxna med neuropsykiatriska svårigheter.
Parterapi, stöd för familjer och föräldrarådgivning.
Kunskapsförmedling utifrån modern psykologisk forskning.



Du kommer ges möjlighet att fördjupa din kunskap inom psykologi via deltagande i utbildningsdagar och om du vill får du gärna ta del av specialistutbildningen.


Din bakgrund
Vi söker dig som i mötet med människor vill hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:
Har hunnit arbeta i vart fall några (det kan vara många) år som psykolog och fått erfarenhet av både arbete med utredningar och behandling. Det är meriterande, men inget krav, om du har träffat både vuxna, barn och ungdomar i rollen som psykolog.
Har goda kunskaper inom arbetsmetoder som har gott forskningsstöd vid olika tillstånd och att du har en tydlig önskan att arbeta utifrån evidensbaserad psykologisk praktik (EBPP). Vi önskar att du är öppen och nyfiken gällande senaste forskningen och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker som behöver åtgärdas för att ge en god upplevelse till klienterna. Kan ex. avbryta ditt planerade jobb för att fixa en trasig glödlampa eller tömma papperskorgen på klienttoaletten. Kommer med tiden uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra i det praktiska arbetet av ständig utveckling & förbättring.
Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.



Om företaget
Balevo Gruppen arbetar med psykologtjänster och utbildning inom psykologi. Tjänsten som psykolog är framförallt inom den kliniska verksamheten i bolaget; Psykologiteamet, men kan även i olika stor utsträckning beroende av vem du är, bidra inom de andra verksamheterna som vi är kopplade till. Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se, www.utvevklingochbalans.se
www.balevo.se


Anställningen
Heltid eller deltid. Start prel. början av år 2022 men starttid kan vara flexibel.


Ansökan
Skicka så snart som möjligt (rekryteringsprocess kan påbörjas före sista dag för ansökan) din ansökan med följande delar bifogade till agnes@psykologiteamet.se:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
Vad du önskar och planerar gällande ditt fortsatta yrkesliv som psykolog.
Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.



Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Psykolog/STP-tjänst - handleda, projektleda, utveckla, utreda & behandla

Psykolog
Läs mer Nov 19
Vill du arbeta i ett litet psykologföretag i centrala Göteborg med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med psykologkollegor? Trivs du med ett varierat arbete där psykologisk utredning och behandling varvas med utvecklingsarbete, handledning, utbildningsverksamhet och kontakter med samarbetspartners och potentiella kunder? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att väl beforskad kunskap kan nå ut till fler.


Att arbeta hos oss
Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag får du möjlighet att växa tillsammans med oss och ständigt utveckla nya färdigheter. Genom att försöka vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra tror vi att vi tillsammans kan höja kvalitén på våra tjänster och nå längre. Vi som arbetar på Balevo Group har hög energinivå, tycker om att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Vi vill vara uppdaterade på senaste forskningen och bidra till nytänkande och implementering av den kunskap som ännu inte har nått fram dit där den kan göra nytta. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.
Vi vill vara ett alternativ till organisationer som styrs av beslut tagna av politiker, byråkratin i stora organisationer eller riskkapitalbolag. Vi som har startat verksamheten vill helt enkelt ha en rolig och givande arbetsplats att gå till och känna att vi ägnar vår arbetstid till något meningsfullt. Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är därmed att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också påverkar våra arbetssätt där vi som företag vill jobba med hållbarhet på ett sådant sätt att vi kan inspirera andra verksamheter i detta.


Om tjänsten
Vi söker dig som har arbetat i vart fall några år (eller många) som psykolog. Tjänstens innehåll kommer delvis att kunna anpassas till intresse och kunskap hos den som anställs.
Du kommer i huvudsak att arbeta inom Psykologiteamet som erbjuder utredning och behandling för såväl vuxna som barn och ungdomar där du är. Utifrån intresse och bakgrund kan tjänsten även bestå av att bidra inom utbildningsverksamheten WiseMind - Psykologiskt kunskapscenter och Balevo som arbetar med psykologi för hållbarhet alternativt arbete med kvinnohälsa. Tjänsten består av flera av följande arbetsuppgifter:
Utvecklings- och kvalitetsarbete/områdesansvarig på Psykologiteamet (www.psykologiteamet.se)
Utvecklingsarbete kring handledning och lärande i vardagen för psykologer och andra yrkesgrupper
Handledning av och samarbete med kollegor som ännu inte arbetat så länge som psykologer.
Samarbeten och arbete med upphandlingar.
Psykologisk behandling utifrån EBPP (evidensbaserad psykologisk praktik) med vuxna, barn och ungdomar/familjer.
Neuropsykiatrisk utredning och insatser för barn och deras familjer samt även för vuxna med neuropsykiatriska svårigheter.
Parterapi, stöd för familjer och föräldrarådgivning.
Kunskapsförmedling utifrån modern psykologisk forskning.



Du kommer ges möjlighet att fördjupa din kunskap inom psykologi via deltagande i utbildningsdagar och om du vill får du gärna ta del av specialistutbildningen.


Din bakgrund
Vi söker dig som i mötet med människor vill hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:
Har hunnit arbeta i vart fall några (det kan vara många) år som psykolog och fått erfarenhet av både arbete med utredningar och behandling. Det är meriterande, men inget krav, om du har träffat både vuxna, barn och ungdomar i rollen som psykolog.
Har goda kunskaper inom arbetsmetoder som har gott forskningsstöd vid olika tillstånd och att du har en tydlig önskan att arbeta utifrån evidensbaserad psykologisk praktik (EBPP). Vi önskar att du är öppen och nyfiken gällande senaste forskningen och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker som behöver åtgärdas för att ge en god upplevelse till klienterna. Kan ex. avbryta ditt planerade jobb för att fixa en trasig glödlampa eller tömma papperskorgen på klienttoaletten. Kommer med tiden uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra i det praktiska arbetet av ständig utveckling & förbättring.
Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.



Om företaget
Balevo Gruppen arbetar med psykologtjänster och utbildning inom psykologi. Tjänsten som psykolog är framförallt inom den kliniska verksamheten i bolaget; Psykologiteamet, men kan även i olika stor utsträckning beroende av vem du är, bidra inom de andra verksamheterna som vi är kopplade till. Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se, www.utvevklingochbalans.se
www.balevo.se


Anställningen
Heltid eller deltid. Start prel. början av år 2022 men starttid kan vara flexibel.


Ansökan
Skicka så snart som möjligt (rekryteringsprocess kan påbörjas före sista dag för ansökan) din ansökan med följande delar bifogade till agnes@psykologiteamet.se:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
Vad du önskar och planerar gällande ditt fortsatta yrkesliv som psykolog.
Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.



Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Psykolog/PTP-psykolog - utveckling, kliniskt arbete, forskning, teknik

Psykolog
Läs mer Jun 11
Vill du arbeta i ett litet psykologföretag med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med psykologkollegor? Trivs du med ett varierat arbete där psykologisk utredning och behandling varvas med utvecklingsarbete, uppdrag inom research, utbildningsverksamhet och kontakter med samarbetspartners och potentiella kunder? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att väl beforslad kunskap kan nå ut till fler.


Om tjänsten
Tänstens innehåll kommer delvis att kunna anpassas till intresse och kunskap hos den som anställs. Vi kan anpassa tjänsten så att den är en PTP-tjänst och vi är godkänd arbetsplats för PTP. Du kommer i huvudsak att arbeta inom den del av företaget som består av utredning och behandling av såväl vuxna som barn och ungdomar. Delvis beroende av ditt eget intresse kan tjänsten komma att bestå till olika stor del av följande delar:
Psykologisk behandling utifrån KBT med vuxna och ungdomar.
Neuropsykiatrisk utredning och insatser för barn och deras familjer samt även för vuxna med neuropsykiatriska svårigheter.
Parterapi, stöd för familjer och föräldrarådgivning.
Utbildningsadministration och utvecklingsarbete gällande kunskapsförmedling i kurser och digitalt.
Bidra i digitalisering av tjänster
Psykologisk behandling vid vanliga sexuella svårigheter så som ex. brist på kommunikation kring sex i relationer, nedsatt lust och smärta vid samlag.
Psykologisk expertis kring kvinnohälsa så som psykologiska råd och behandling vid besvär med PMS, PMDS, smärta i underlivet, infertilitet, psykisk ohälsa under och efter graviditet.

Du kommer ges möjlighet att, förutom lärande genom handledning och arbetsuppgifter, kunna fördjupa din kunskap inom psykologi genom deltagande i intressanta kursdagar under året.


Din bakgrund
Vi söker dig som i mötet med människor vill hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:
Känner en trygghet från din psykologutbildning och tidigare arbetserfarenhet för att du ska trivas med att, med stöd från din handledare, självständigt arbeta med utredning och behandling av klienter redan från starten av tjänsten.
Har goda kunskaper inom KBT och att du ser det som en fördel att få arbeta med och fördjupa kunskaperna inom KBT som behandlingsmetod. Samtidigt ser vi gärna att du också är öppen och nyfiken gällande vilken forskning som finns kring andra behandlingsalternativ och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
Utöver intresset för klinisk verksamhet har ett stort engagemang för något av följande: forskning och kunskapsförmedling/utbildning, teknik/smart digitalisering och/eller kvinnohälsa
Har arbetserfarenhet av att möta människor inom vårdande yrke eller i andra stödjande eller pedagogiska roller. Längre praktik och arbetserfarenhet som bedöms vara relevant för tjänsten är meriterande. Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.
Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker som behöver åtgärdas för att ge en god upplevelse till klienterna. Kan ex. avbryta ditt planerade jobb för att fixa en trasig glödlampa eller tömma papperskorgen på klienttoaletten. Kommer på samma vis genom en med tiden större förståelse för verksamheten uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra i det praktiska arbetet av ständig utveckling & förbättring.



Om företaget
Balevo Group AB arbetar med psykologtjänster och utbildning inom psykologi. Tjänsten som psykolog är framförallt inom den kliniska verksamheten i bolaget; Psykologiteamet, men kan även i olika stor utsträckning beroende av vem du är, bidra inom vår utbildningsverksamhet eller vår satsning på kvinnohälsa. Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se,
www.utvevklingochbalans.se
www.khpm.se, www.balevo.se & https://www.youtube.com/channel/UCstfSOFvyO2le4DmXyOClHg


Att arbeta hos oss
Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag får du möjlighet att växa tillsammans med oss och ständigt utveckla nya färdigheter. Genom att försöka vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra tror vi att vi tillsammans kan höja kvalitén på våra tjänster och nå längre. Vi som arbetar på Balevo Group har hög energinivå, tycker om att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Vi vill vara uppdaterade på senaste forskningen och bidra till nytänkande och implementering av den kunskap som ännu inte har nått fram dit där den kan göra nytta. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.


Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också påverkar våra arbetssätt där vi som företag vill vara klimatsmarta och på flera sätt bidra till ett hållbart samhälle.


Anställningen
Heltid eller deltid. Start prel. 1:a september 2021 men starttid kan vara flexibel.


Ansökan
Skicka så snart som möjligt din ansökan med följande delar bifogade till agnes@psykologiteamet.se:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
Vad du önskar och planerar gällande ditt yrkesliv som psykolog.
Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.



Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

PTP-psykolog heltid eller deltid i centrala Göteborg

PTP-psykolog
Läs mer Dec 7
Vill du genomföra din PTP-tjänst i ett litet psykologföretag med korta beslutsvägar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med erfarna psykologkollegor? Vill du arbeta med psykologisk behandling, parterapi, utredning, hälsofrämjande samtal och utveckling av kurser och föreläsningar inom psykologins område? Vi söker dig med ett stort intresse för hur modern psykologisk forskning kan tillämpas i klinisk verksamhet, du som är nyfiken till naturen, snabbt lär nytt och med ett stort engagemang vill bidra till att modern psykologisk kunskap kan nå ut till fler.

Om tjänsten
I tjänsten som PTP-psykolog arbetar du framförallt inom den del av företaget som arbetar med klinisk verksamhet, på plats på vårt kontor i centrala Göteborg samt någon dag i veckan på kontoret i Lerum kommun. Du får möjlighet att träffa såväl vuxna som ungdomar och barn för att hjälpa dem genom:
Psykologisk behandling utifrån KBT med vuxna och ungdomar vid ex. depression, skilda ångestsyndrom, stressproblematik, utmattning, relationsproblem, negativ självbild, kriser och smärtproblematik.
Parterapi, stöd för familjer och föräldrarådgivning.
Psykologisk behandling vid vanliga sexuella svårigheter så som ex. brist på kommunikation kring sex i relationer, nedsatt lust och smärta vid samlag.
Psykologisk expertis kring kvinnohälsa så som psykologiska råd och behandling vid besvär med PMS, PMDS, smärta i underlivet, infertilitet, psykisk ohälsa under och efter graviditet.
Utredning och insatser för barn och deras familjer samt även ibland för vuxna med neuropsykiatriska svårigheter.

Som PTP-psykolog i ett litet tillväxtföretag så kan uppdragen och fördelningen mellan olika arbetsuppgifter variera. Vid sidan av arbetet med samtal, behandling och utredningar så deltar du i utvecklingsarbetet inom organisationen. Det kan exempelvis handla om att assistera de andra psykologerna med utveckling av kurser och föreläsningar inom psykologins område, kontakt med samarbetspartners & kunder, göra i ordning skriftligt informationsmaterial, presentera verksamheten vid nätverk och kurser. Du kommer ges möjlighet att, förutom lärande genom handledning och arbetsuppgifter, kunna fördjupa din kunskap inom psykologi genom deltagande i intressanta kursdagar under året.


Din bakgrund
Vi söker dig som har erhållit psykologexamen och nu ser fram emot att använda kunskaperna från utbildningen i kombination med tidigare relevant arbetserfarenhet för att i mötet med människor hjälpa, ge goda upplevelser av att ha kontakt med en psykolog och förmedla psykologisk expertis. För tjänsten ser vi det som viktigt att du:
Känner en tillräckligt stor trygghet från din psykologutbildning och tidigare arbetserfarenhet för att du ska trivas med att, med stöd från din handledare, självständigt arbeta med utredning och behandling av klienter redan från starten av tjänsten.
Har goda kunskaper inom KBT och att du ser det som en fördel att få arbeta med och fördjupa kunskaperna inom KBT som behandlingsmetod. Samtidigt ser vi gärna att du också är öppen och nyfiken gällande vilken forskning som finns kring andra behandlingsalternativ och strävar efter att erbjuda ett anpassat och flexibelt behandlingsalternativ utifrån varje klients behov.
Har arbetserfarenhet av att möta människor inom vårdande yrke eller i andra stödjande eller pedagogiska roller. Längre praktik och arbetserfarenhet som bedöms vara relevant för tjänsten är meriterande. Även arbetserfarenhet från andra områden som kan berika kompetensen inom ett mindre företag under utveckling får gärna beskrivas i ansökan.
Känner ansvar för helheten inom verksamheten där du arbetar och ser det därmed som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker som behöver åtgärdas för att ge en god upplevelse till klienterna. Kan ex. avbryta ditt planerade jobb för att fixa en trasig glödlampa eller tömma papperskorgen på klienttoaletten. Kommer på samma vis genom en med tiden större förståelse för verksamheten uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra i det praktiska arbetet av ständig utveckling & förbättring.



Om företaget
Balevo Group AB arbetar med psykologtjänster och utbildning inom psykologi. Tjänsten som PTP-psykolog är framförallt inom den kliniska verksamheten i bolaget; Psykologiteamet. Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.psykologiteamet.se, www.balevogroup.se, www.wisemind.se, www.khpm.se, www.balevo.se & https://www.youtube.com/channel/UCstfSOFvyO2le4DmXyOClHg


Att arbeta hos oss
Vi tycker att ett jobb ska vara roligt, tryggt och utvecklande samt ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag får du möjlighet att växa tillsammans med oss och ständigt utveckla nya färdigheter. Genom att försöka vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra tror vi att vi tillsammans kan höja kvalitén på våra tjänster och nå längre. Vi som arbetar på Balevo Group har hög energinivå, tycker om att få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte jobbar.


Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också påverkar våra arbetssätt där vi som företag vill vara klimatsmarta och på flera sätt bidra till ett hållbart samhälle.


Anställningen
Heltid eller deltid. Start prel. 1:a februari 2021.


Ansökan
Skicka så snart som möjligt din ansökan med följande delar bifogade:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina erfarenheter, intresseområden och egenskaper du kan ha nytta av i tjänsten.
Vad du önskar och planerar gällande ditt yrkesliv som psykolog.
Vilka områden du framförallt vill arbeta med och utvecklas inom som psykolog.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande att arbeta heltid eller deltid samt när du skulle kunna starta.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.



Välkommen med frågor via mejl. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administration, CRM, marknadsföring, försäljning -Kunskap & psykologföretag

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Okt 14
Vill du ansvara för administration, kommunikation, kundkontakter, marknadsföring och försäljning i tillväxt-företag inom utbildning och psykologi? Vi söker nu en nyckelperson som genom sitt engagemang i dessa för verksamheten viktiga uppgifter vill vara med och bidra till att modern psykologisk kunskap kan nå ut till fler individer, organisationer och professionella inom vården.


Om rollen
I anställningen kommer du arbeta med en bredd av uppgifter. Vi önskar finna dig som har utbildning eller arbetserfarenhet inom flera av arbetsuppgifterna och gärna vill lära dig de andra delarna i arbetet. Med tiden och företagets utveckling kan tjänsten också till viss del anpassas utifrån intresse och kunskap hos den anställde.
Vi söker dig som vill arbeta med:
Administration: till stor del utbildningsadministration kopplat till kursdagar & utbildningar men även andra delar av verksamheten.
Ansvar för företagets kommunikation, marknadsföring och försäljning. Exempelvis ta fram och följa upp strategi för att nå ut med info om kurser & andra tjänster, sköta sociala medier & andra kommunikationsvägar, skapa och följa upp annonser m.m.
Arbetsuppgifter inom ekonomi, bokföring, juridiska avtal.
Kommunikation & kundservice gentemot våra nuvarande, tidigare och potentiella kunder genom mejl & telefonkontakt samt möten & uppgifter som värd/värdinna.
Praktiska göromål så som inköp, enklare vardagligt underhåll av lokaler, göra i ordning fika vid större möten & events.



Din bakgrund
Har för tjänstens arbetsuppgifter minst tre års relevant arbetserfarenhet inom ett område som inneburit liknande arbetsuppgifter så som anges i denna tjänst, till exempel: Utbildningsadministration, CRM/kundutveckling, administration/management inom event/möten/turism, ekonomi, kommunikatör/informatör, marknadsföring/reklam, digitala medier eller försäljning från liknande brancher.

ELLER:
Är utbildad på eftergymnasial nivå inom något av följande områden: Administration (för ex. utbildning, vård, möten/event), pedagogik/utbildning, ekonomi, juridik, kommunikation, marknadsföring, digitala medier, försäljning.
Har lätt för att förstå kunders frågor, behov & önskemål & tycker om att genom engagemang, vänlighet och problemlösningsförmåga snabbt kunna hjälpa kunderna i stunden och även långsiktigt skapa de system som behövs för att bidra till nöjda kunder.
Har mycket god förmåga att kommunicera på svenska med en lätthet & snabbhet i att formulera dig i både text & muntligt. Kan även skapa texter på engelska & vid behov prata med kunder på engelska.
Är strukturerad & trivs i rollen med att skapa ordning och reda och på så vis bidra till att verksamheten flyter på smidigt för övriga anställda & kunder.
Tillräcklig vana vid att arbeta med IT/olika datorprogram för att snabbt kunna lära dig programvaror för administration, bokföring, samarbete inom företaget, digitala signeringar, uppdatering av information på hemsidor m.m.
Erfarenhet/utbildning kring att arbeta med eller intresse för att lära dig layout/grafisk design i syfte att kunna förmedla information på ett snyggt sätt.
Önskar vara en del av hela bolagets verksamhet och har förmågan att med tiden prioritera på egen hand vad som behöver göras först.
Ser det som en självklarhet att uppmärksamma allt ifrån små till stora saker som behöver åtgärdas. Kan ex. avbryta sitt planerade jobb för att fixa en trasig glödlampa eller tömma papperskorgen på kundtoaletten. Kommer på samma vis genom en med tiden större förståelse för verksamheten uppmärksamma förbättringsmöjligheter inom bolagets olika delar & bidra i det praktiska arbetet av ständig utveckling & förbättring.



Om företaget
Balevo Group AB arbetar med psykologtjänster och att anordna utbildning ledd av forskare och specialister inom psykologi. Bolaget är i utveckling där vi de närmsta åren planerar att bli en större organisation för att nå ut till fler med våra tjänster. Läs gärna mer om de olika delarna i vår verksamhet på: www.wisemind.se, www.psykologiteamet.se, www.balevo.se & www.khpm.se.


Att arbeta hos oss
Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet och att arbetsplatsen ska ge möjligheter till variation, utmaningar, lärande i vardagen och social gemenskap. Genom att vara en del av ett litet tillväxt-företag får du möjlighet att växa tillsammans med oss och ständigt utveckla nya färdigheter. Genom att försöka vara öppna, ärliga, omtänksamma och peppande mot varandra tror vi att vi tillsammans kan höja kvalitén på våra tjänster och nå längre. Vi som arbetar på Balevo Group har hög energinivå, tycker om att se få saker att hända snabbt och är beredda att anstränga oss för att finna smarta lösningar när utmaningar dyker upp. Samtidigt så tycker vi det är viktigt att främja hälsa genom ex. återhämtande pauser och variation i arbetsuppgifterna under dagen samt att man ska kunna vara helt ledig när man inte är på jobbet.


Den viktigaste värderingen i vår verksamhet är att det vi gör ska göra gott för andra människor och samhället i stort vilket förutom vilka tjänster vi erbjuder också påverkar våra arbetssätt där vi som företag vill vara klimatsmarta och på flera sätt bidra till ett hållbart samhälle.


Ansökan
Skicka så snart som möjligt din ansökan med mejl till info@balevo.se med följande delar bifogade:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du anger:
Varför du tycker tjänsten är av intresse
Vilka av dina egenskaper och erfarenheter du kan ha nytta av i tjänsten
Vad du önskar och planerar gällande ditt yrkesliv framåt.
Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats för att du ska trivas.
Ev. preferenser gällande om det skulle passa dig bäst att i huvudsak arbeta på plats på vårt kontor i Göteborg (vi har även kontor i Lerum kommun) eller om du föredrar att delvis arbeta på distans. Även den procent (heltid, deltid?) du helst arbetar nu och framöver.
Annat som kan vara viktigt för oss att känna till om dig i vår rekryteringsprocess.

3. Valfritt: Om du har material/exempel på arbeten du har gjort från tidigare arbete eller studier som kan visa på förmågor relaterat till arbetsuppgifterna, ex. en skriven text, layout, analys, beräkningar eller liknande så får du gärna skicka med (max 3 st.) detta.


Välkommen att ställa frågor om tjänsten via mejl eller be oss ringa upp så hör vi av oss så snart vi får möjlighet.


Anställningen
6 månaders vikariat, start januari 2021. Goda möjligheter till förlängning.

Ansök nu