Wrknest AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Wrknest AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Konsultuppdrag som projektledare till spännande bolag

Produktionsingenjör, bygg
Läs mer Jul 10
Om tjänstenSom Projektledare kommer du att leda och samordna byggnationen av automatiska avfallshanteringssystem genom alla projektfaser: planering, projektering, inköp, montage och drifttagning. Du kommer bland annat att ansvara för kommersiella aspekter som budget och kontraktsbevakning. Du blir en nyckelperson i projektorganisationen och deltar aktivt i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar. Här får du chansen att utvecklas inom ett internationellt företag med stor påverkan i en roll som kombinerar teknik, byggentreprenad och miljötänk.
Dina framtida arbetsuppgifterSom projektledare kommer du att:
Leda projektorganisationen och samordna arbetet genom alla faser.
Upprätta och följa projektbudgetar samt bevaka och förhandla kontrakt.
Delta i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar.
Ansvara för att genomföra projekt med hög professionalism och affärsmannaskap.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt erfarenhet förvärvad på annat sätt.
Har minst 5 års erfarenhet av projektledning inom byggindustrin och/eller markentreprenad.
Besitter goda projektledaregenskaper och god teknisk förståelse.
Har erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning.
Har hög IT-mognad och kunskap inom entreprenadjuridik.
Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information
Start: Efter semestrarna
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid, med flexibilitet i arbetsplats och arbetstider.
Anställningsform: Konsult (interimsuppdrag),initialt under 6 månader
Om kunden
Kunden är en innovatör inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. De leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering med en vision att skapa smartare städer och förbättra livskvalitén idag för att lämna en grönare planet till kommande generationer.
Om WrknestPå Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

Ansök nu

Projektledare inom miljöteknik och avfallshantering ??

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 9
Om tjänsten
Som Projektledare kommer du att leda och samordna byggnationen av automatiska avfallshanteringssystem genom alla projektfaser: planering, projektering, inköp, montage och drifttagning. Du ansvarar för både teknisk design och dimensionering samt kommersiella aspekter som budget och kontraktsbevakning. Du blir en nyckelperson i projektorganisationen och deltar aktivt i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar. Här får du chansen att utvecklas inom ett internationellt företag med stor påverkan i en roll som kombinerar teknik, byggentreprenad och miljötänk.
Dina framtida arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att:
Leda projektorganisationen och samordna arbetet genom alla faser.
Ha tekniskt ansvar för design och dimensionering av anläggningarna.
Upprätta och följa projektbudgetar samt bevaka och förhandla kontrakt.
Delta i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar.
Ansvara för att genomföra projekt med hög professionalism och affärsmannaskap.

Vi söker dig som
Har en ingenjörsutbildning eller motsvarande. Har erfarenhet av projektledning inom byggindustrin och/eller markentreprenad. Besitter goda projektledaregenskaper och god teknisk förståelse. Har erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning. Har hög IT-mognad och kunskap inom entreprenadjuridik. Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Övrig information
Start: Efter semestrarna, för att ge dig en bra start på din nya karriär.
Plats: Göteborg, med möjlighet för distansarbete beroende på din bostadsort.
Omfattning: Heltid, med flexibilitet i arbetsplats och arbetstider.
Anställningsform: Tillsvidare

Om kunden
Kunden är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. De leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering med en vision att skapa smartare städer och förbättra livskvalitén idag för att lämna en grönare planet till kommande generationer. De erbjuder en ledande roll i en platt organisation med öppen företagskultur och högt i tak. Placeringsort är Göteborg.
Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Ansök nu

Redovisningskonsult till MCI Redovisning i Göteborg ????

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 3
Om tjänsten
MCI erbjuder tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning av egna företagares verksamheter. Med goda resurser kan MCI erbjuda allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp. Som Redovisningskonsult på MCI får du arbeta med ett tryggt och erfaret gäng som backar upp och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De har en stark lokal anknytning och du får vara med och arbeta nära deras kunder.
Rollen är remote i Göteborg med ett par kontorsdagar i månaden.
Detta är en direktrekrytering med anställning hos MCI, där rekryteringsprocessen går via Wrknest. Detta innebär att all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.
Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningskonsult blir du ansvarig för 40 kunder som framförallt arbetar inom detaljhandel och du har löpande kontakt med dessa. Du arbetar mot mindre och medelstora företag och allt ifrån enskilda firmor till koncerner. Du arbetar med löpande grundbokföring, kund- och leverantörsreskontra, framställer månadsrapporter och tar fram månadsbokslut.
För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du noggrann och gillar att få rätt siffra på rätt plats. Vilja och personligt engagemanggenomsyrar MCI's verksamhet och det är en självklarhet att du också kommer bidra med detta i ditt arbete.
För rätt person så finns möjligheter att bli chef över andra redovisningskonsulter.
Vi söker dig som har
Minst tre års erfarenhet av redovisning
Har arbetat i Visma
En god kontoförståelse
Flytande språkkunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi ser det som meriterande
Att ha en ekonomisk utbildning
Att ha haft personalansvar sedan innan

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Remote, Göteborg
Omfattning: 40 h/vecka
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Om företaget
Din lokala redovisningsbyrå i Göteborg. Din hjälpande hand. MCI Redovisning är ett en redovisningsbyrå som personligt engagerar sig i alla sina kunder. Vi finns här för att underlätta din vardag, ditt företagande och din ekonomi. Vi brinner för att hjälpa dig att bygga upp, utveckla och driva ditt bolag. Med ditt förtroende går vi in med mycket hjärta, oändligt med kunskap och ett driv som kommer skapa den allra bästa, personliga, lösningen för just dig.
Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

?Projektledare inom industriautomation ??

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 3
Granitor Systemssöker en driven projektledare inom industriautomation för att leda tekniska projekt från start till slut. Granitor Systems levererar nyckelfärdig utrustning, framförallt robotceller ochautomatiserade produktionslinjer.Rollen innebär ett helhetsansvar för projektens tekniska leverans, affärsmässighet och tidplan, med fokus på att säkerställa att projektmålen uppnås med hög kvalitet.
Granitor präglas avett entreprenöriellt klimat där du erbjuds hög frihet under ansvar i en bred och utvecklande roll. Samtidigt som du medmånga erfarna och hjälpsamma medarbetare kan räkna med att alltid få det stöd du behöver.
Dina framtida arbetsuppgifter:
Som projektledare kommer du att ha en varierande och dynamisk roll med ansvar för:
Planering och ledning av projektteam.
Upphandling av underleverantörer och större komponenter.
Bevaka ändringar och tillägg i projektplanen utifrån ekonomiska, tidsmässiga och kontraktsmässiga konsekvenser.
Styra tekniska lösningar för kostnadseffektivitet och ansvar för CE-märkning.
Bidra till säljorganisationen med offerter och konceptutveckling mellan projekt.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet av industriautomation, gärna som projektledare.
Utbildning inom mekanisk konstruktion eller maskinteknik. Alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet av elkonstruktion eller PLC-programmering för industriautomation.
Flytande kunskaper i svenska och engelska.
Körkort.
Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi söker dig som är ansvarstagande och målmedveten med ett entreprenöriellt driv.

Övrig information:
Start: Efter semestrarna, för att ge dig en bra start i din nya roll.
Plats:Sisjön, Göteborg.
Omfattning: Heltid, med flexibilitet i arbetsplats och arbetstider.
Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning.
Förmåner: Förmånsbil, friskvårdsbidrag, kollektivavtal, hälsokontroller och tjänstepension.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Detta är en direktanställning till Granitor Systems, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen. Vi önskar därför att all kommunikation kopplat till processen sköts via oss på Wrknest.

Om Granitor Systems:
Granitor Systems är en del av Granitorkoncernen, tidigare Midroc, och har en lång historia av att levererarobot- och automationslösningar till sina kunder. De erbjuder ett helhetskoncept för aktörer inomindustri, infrastruktur och energi. En stor del av deras kunder verkar inom fordonsindustrin. Granitor Systems är en trygg leverantör med mångaårs erfarenhet där kundupplevelse ochkvalitet alltid står i fokus. De har även ett högt medarbetarfokus vilket resulterat i nöjda medarbetare och låg personalomsättning.
Läs mer om Granitor systems här.
Om Wrknest:
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Ansök nu

Verksamhetskonsult till Gotit! ??????????????????

Utbildningsadministratör/Studieadministratör
Läs mer Jun 20
Gotit behöver förstärka sitt team för vuxenutbildning med en driven skoladministratör/skolledare. Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.
"Att tillsammans utveckla morgondagens lärande" är deras vision. Tillsammans med sina kunder utvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. De satsar mycket på att bli en attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar mycket med den personliga utvecklingen, både individuellt och i grupp. Som medarbetare på Gotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling.
Vikariatet avser en tjänst inom Team Alvis. Teamet är ett glatt gäng med seriösa och målfokuserade individer som alla gör sitt bästa. Initialt kommer du att arbeta för att förstärka kundsupport och projektledning. Efterhand när du växt in i rollen arbetar du med utbildning och verksamhetsutveckling. I rollen ingår även att tillsammans med säljare stärka förtroendet hos befintliga och nya kunder och att tillsammans med systemutvecklare prioritera och kvalitetssäkra produktutvecklingen.
Vikariatet beräknas till cirka 1 år inkluderande tid för introduktion och överlämning.
Arbetsuppgifterna består av:
Support, dvs. stöd till deras kunder och användare av produkterna per telefon, e-post och i ärendehanteringssystem.
Utbildning av kunder i deras produkter och tjänster. I arbetet ingår en del resande då utbildningar sker hos kund. Du planerar kundernas utbildningar tillsammans med kund och övriga i teamet.
Projektledning/kundansvarig, t.ex. i ett införandeprojekt eller förstudieprojekt.
Kundrelationer, dvs. vårda befintliga kundrelationer genom support, regelbundna kontakter och aktiviteter såsom användarträffar.
Demonstration av systemet för ny kund, dvs. hjälp och stöd till säljare vid säljmöten. I arbetet ingår en del resande då demo sker hos kund.
Produktutveckling, dvs. aktivt arbeta för att förbättra och förädla deras produkter.
Ort: Göteborg
Resor: Vanligtvis sker resor i tjänsten till kund när möten och utbildningar genomförs. Med pandemin har det blivit vanligare med distansmöten och distansutbildningar. Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2 augusti 2024. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Tillträde: Snarast.
Kvalifikationer: Du som söker har troligtvis en akademisk bakgrund eller så har du förvärvat motsvarande kompetens genom längre arbetslivserfarenhet eller liknande. Det är önskvärt att du har yrkeserfarenhet av skoladministration/skolledning inom vuxenutbildning och de ser det som en stor fördel om du har arbetat som skoladministratör/skolledare tidigare. Det är meriterande om du har arbetat i eller har kännedom om Alvis som administrativt stöd. Erfarenhet från projektledning och av att hålla utbildningar är också meriterande men inget krav. Det är viktigt att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
Utöver kompetenskraven är rätt inställning och attityd viktigt. För att passa in i rollen är du serviceinriktad, kreativ och ödmjuk. Det krävs flexibilitet och att vara en lagspelare samtidigt som du har ett stort kundfokus. De ser positivt på om du har intresse för att vidareutveckla din kompetens, vidare är du duktig på att skapa relationer och är inte rädd för att tala inför en grupp. Att du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt är viktigt men även att du kan fungera väl i ett team. De lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Gotit:
Gotit är ett IT-företag med moderna system för skolverksamheter. Det har de gjort sedan starten 1996. Men de är mer än så om du frågar deras användare, de som arbetar med skoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobb lättare och allt smidigare skapar de en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan. Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande.


Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

Ansök nu

Account Manager at Mimbly ????

Account manager
Läs mer Maj 13
About the role:
Stepping into an ambitious phase, Mimbly is eager to enter international markets and is looking for an Account Manager to join their journey. In this role, pivotal for expansion, the focus is on broadening client bases and managing distribution networks beyond Sweden. Mimbly, known for its innovative water recycling and microplastic filtrationtechnology, is at an excitingpoint where your contribution can significantly impact a sustainable future. This is a chance to join a team where innovation meets purpose, creating eco-friendly solutions for global challenges.
Your future responsibilities:
As the forefront of Mimbly's international ambitions, you'll among other:
Secure new clients and distribution partners globally.
Strengthen relationships with international distributors.
Ensure product innovations are effectively communicated to clients, aligning closely with R&D.
Navigate through extended sales processes strategically, from negotiations to value propositions.

We're looking for someone who:
Is experienced in international sales and distribution, ideally within sectors like laundry, hotel, healthcare, or facility management.
Can boast a robust international distributor network with a technical interest to bridge R&D and clients.
Communicates flawlessly in English. Also, it'svery meritorious if you have French, Spanish, German, or English as your native language.
Is outgoing, collaborative, and driven, thriving in a dynamic, flat organizational structure.

Additional information:
Start: Flexible.
Location: Based in Gothenburg, with the possibility of working remote occasionally.
Scope: Full-time
Type of Employment: Permanent, starting with a probation period.

About Mimbly:
At Mimbly we design and develop sustainable laundry solutions. We want to have an impact on the world by saving water(s), energy and microplastics. Mimbly’s first product, the Mimbox is a connected device and add-on solution for professional laundry machines that saves energy, recycles water and stops the microplastics released when washing textiles from entering our waterways and oceans.
We believe that sustainable solutions will become a part of our everyday lives, it is up to us to develop new concepts to be better than the products of today. We want to have an impact by saving water, energy and microplastics all around the world.
We're a passionate team of 13 and growing, and we are committed to building a world-class team to scale with us.
About Wrknest: At Wrknest, we take a different approach. Believing in constant innovation and the pursuit of new opportunities, we set out to redefine recruitment. In an era of rapid digital evolution, staying relevant means being adaptable. We look beyond resumes, focusing on potential and offering tailored upskilling to meet the needs of the moment. Discover more about how we match unique talents with opportunities at www.wrknest.se.

Ansök nu

Är du student och är ute efter ett roligt och givande deltidsjobb inom E...

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 15
Är du student och är ute efter ett roligt och givande deltidsjobb inom Ekonomi? Skicka in din ansökan nu så kommer vi arbeta för att matcha dig mot ett uppdrag hos någon av våra kunder!
Vi på Wrknest samarbetar med väldigt många spännande kunder inom tjänstemannasektorn, allt ifrån start-ups till världsledande bolag inom sin bransch. Här får du chansen att som student få foten in på någon av dessa bolag, säkra ditt deltidsjobb och kanske bygga ovärderlig arbetslivserfarenhet kopplat till din utbildning.
Om du är student inom Ekonomi eller liknande eller i allmänhet är ute efter ett deltidsjobb är detta din chans att utöka ditt nätverk och sätta startskottet för din framtida drömkarriär!
Visa ditt intresse och bifoga ditt CV och gärna en kort text vad du är intresserad av, så kommer vi försöka matcha dig med våra inkommande behov i sommar samt kontakta dig om det dyker upp något relevant för vad du vill göra.

Ansök nu

Account Manager at Mimbly ????

Account manager
Läs mer Apr 9
About the role:
Stepping into an ambitious phase, Mimbly is eager to enter international markets and is looking for an Account Manager to join their journey. In this role, pivotal for expansion, the focus is on broadening client bases and managing distribution networks beyond Sweden. Mimbly, known for its innovative water recycling and microplastic filtrationtechnology, is at an excitingpoint where your contribution can significantly impact a sustainable future. This is a chance to join a team where innovation meets purpose, creating eco-friendly solutions for global challenges.
Your future responsibilities:
As the forefront of Mimbly's international ambitions, you'll among other:
Secure new clients and distribution partners globally.
Strengthen relationships with international distributors.
Ensure product innovations are effectively communicated to clients, aligning closely with R&D.
Navigate through extended sales processes strategically, from negotiations to value propositions.

We're looking for someone who:
Is experienced in international sales and distribution, ideally within sectors like laundry, hotel, healthcare, or facility management.
Can boast a robust international distributor network with a technical interest to bridge R&D and clients.
Communicates flawlessly in English; additional European languages are a plus.
Is outgoing, collaborative, and driven, thriving in a dynamic, flat organizational structure.

Additional information:
Start: Flexible.
Location: Based in Gothenburg, with the possibility of working remote occasionally.
Scope: Full-time
Type of Employment: Permanent, starting with a probation period.

About Mimbly:
At Mimbly we design and develop sustainable laundry solutions. We want to have an impact on the world by saving water(s), energy and microplastics. Mimbly’s first product, the Mimbox is a connected device and add-on solution for professional laundry machines that saves energy, recycles water and stops the microplastics released when washing textiles from entering our waterways and oceans.

We believe that sustainable solutions will become a part of our everyday lives, it is up to us to develop new concepts to be better than the products of today. We want to have an impact by saving water, energy and microplastics all around the world.
We're a passionate team of 13 and growing, and we are committed to building a world-class team to scale with us.
About Wrknest: At Wrknest, we take a different approach. Believing in constant innovation and the pursuit of new opportunities, we set out to redefine recruitment. In an era of rapid digital evolution, staying relevant means being adaptable. We look beyond resumes, focusing on potential and offering tailored upskilling to meet the needs of the moment. Discover more about how we match unique talents with opportunities at www.wrknest.se.

Ansök nu

Systemutvecklare till Gotit ??????????????????!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 28
Gotit behöver förstärka sitt team för vuxenutbildning med en systemutvecklare till derastjänsteutveckling!Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskolatill vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för attbland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.
”Att tillsammans utveckla morgondagens lärande” är Gotits vision. Tillsammans med deras kunderutvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. De satsar mycket på att blien attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar därför mycket med medarbetarnas personliga utveckling, både individuellt och i grupp. Som medarbetare påGotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling. De är ett långsiktigt produktbolag medlånga kundavtal vilket ger medarbetarnastora möjligheter att växa med deras tekniskautveckling och bidra till ett viktigt samhällsuppdrag, att förbättra skolan.
Alla Gotits system är webbaserade/SaaS-tjänster och används av väldigt många användare somställer höga krav på lättanvändbara, säkra och stabila system. Gotits största personalgrupp ärderas systemutvecklare som består av tio personer. Teamet är ett glatt gäng som både ärseriösa och målfokuserade och leds av en teamledare.Arbetsuppgifter:Som systemutvecklare på Gotit kommer du att arbeta både självständigt och i grupp medwebbutveckling i olika utvecklingsmiljöer och databasdesign imodernautvecklingsverktyg. Iuppgifterna ingår också test-, dokumentations- och kvalitetsarbete. Du kommer arbeta i ettteam bestående av experter både i verksamhetens behov och teknikerna. Gotit jobbar i .NET-stacken med arkitekturer och databasdesign. Dessutom gillar de att hålla hög kvalité på sinaleveranser. De arbetar efter en agil SCRUM- baserad modell med tvåveckors sprintar ochkontinuerliga releaser.
Gotit söker dig somär initiativtagande så att arbetet kan flyta på smidigt. Rollen kräver flexibilitetoch förmågan att vara en lagspelare. De har ett stort kundfokus och värnar alltid omkvalitetsnivån. För dem är det oerhört viktigt att du är bekväm med att refaktorera ochförbättra befintlig kod. Gotit söker dig som är professionell och som tycker att det är självklart attkoden du checkar in håller hög kvalitet och följer vedertagna principer för arkitektur ochtestbarhet.De tror också att du har kunskaper och vana av .NET och C#, samt . Gotit erbjuder VisualStudio, Resharper och Rider som arbetsverktyg och därför tror de att du har vana av någoneller samtliga av dessa också. Gotits tech-stack består av .NET och ASP.NET Core MVC, menarbete sker även i deras legacyapplikationer skrivna i .NET framework och ASP.NET WebForms.
Vidare krav för tjänsten är:
Utbildning: akademisk bakgrund eller motsvarighetYrkeserfarenhet: önskvärt minst 2-3 års erfarenhet av .NET och C#Språkkunskaper: svenska, engelska

Vi ser det som meriterande med kunskap av:
• HTML• CSS• Javascript/TypeScript• nHibernate eller Dapper• Utveckling av API:er• Enhetstestning• Design Patterns• Domain Driven Design• Azure DevOps• Användbarhet (WCAG 2.0)
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Första Långgatan 17, Göteborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform:Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt av Gotitmed en inledande provanställning på 6 månader.
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Detta är en direktrekrytering till Ljusdal Energi där all initial kontakt i rekryteringsprocessen sköts av Wrknest.
Om företaget
Gotit är ett IT-företag med moderna system för skolverksamheter. Det har de gjort sedanstarten 1996. Men de är mer än så om du frågar derasanvändare, de som arbetar medskoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobblättare och allt smidigare skapar de en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan.Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande.
Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se .

Ansök nu

Miljökonsult inom hållbar kemikalieanvändning hos EnviroPlanning!????

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Maj 29
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som miljökonsult? Då är detta din chans att bli en viktig del av EnviroPlannings framstående arbete med att möta dagens globala utmaningar!
EnviroPlanning söker dig som ärtrygg och erfaren i rollen som konsult, med ett upparbetat nätverk och som vill göra verklig skillnad. Här kommer du spela en nyckelroll i att tackla utmaningarna som världen står inför idag.
Varför EnviroPlanning?
Flexibilitet och anpassningsmöjligheter: Du erbjuds hög flexibilitet och stora möjligheter att forma din egen roll utifrån dina intressen. EnviroPlanning tror på att ge sina medarbetare utrymme att växa och utvecklas.
Driven och entreprenöriell miljö: EnviroPlannings arbetsmiljö präglas av drivna och entreprenöriella individer. Om du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, kommer du känna dig hemma hos dem.
Trygg arbetsgivare med medarbetarfokus: EnviroPlanning är inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap. Det är en trygg arbetsgivare som värdesätter ett vänligt klimat och har fokus på medarbetarnasvälbefinnande.

Dina uppgifter:
Din framtida roll som miljökonsult hos EnviroPlanning innebär en bred variation av uppdrag, och kan exempelvis bestå av:
Utredning av kemikaliers miljöeffekter och förekomst i miljön
Bedömning av innehåll i kemiska och kosmetiska produkter
Kommunikation i leverantörskedjor om kemiskt innehåll i varor
Uppdrag mot bygg och infrastruktur
Praktiskt arbete såsom provtagning och arbete i fält

Kvalifikationer:
För att vara den perfekta kandidaten för EnviroPlanning bör du ha:
Minst fem års erfarenhet som miljökonsulteller annan relevant yrkeserfarenhet
Relevant examen från universitet eller högskola
Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande är:
Erfarenhet av bedömning av innehållet i kemiska produkter, kosmetika eller byggmaterial
Kunskap om REACH, CLP och produktrelaterad lagstiftning
Erfarenhet av att ställa miljökrav i offentlig upphandling
Erfarenhet av ekotoxikologiska utredningar

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då det är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. De söker dig som är affärsmässig, driven och självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.
Sök nu och var med och forma framtidens miljöarbete!
Ta steget mot en givande och utmanande karriär hos EnviroPlanning. Ansök redan idag och bli en del av deras dedikerade team som strävar efter att göra positiv skillnad varje dag!
Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Skövde, Linköping. Alternativt valfri ort.
Omfattning: Heltid
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Om EnviroPlanningEnviroPlanning grundades år 2000 ochär ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänsterinom Hållbar Kemikalieanvändning, Hållbart Byggande, Akvatisk Biologi, Biologisk Mångfald och Infrastruktur & Ekologi. De erbjuder experttjänster såsom miljöcertifieringar av produkter och byggnader, hållbarhetsrapportering, naturvård, artinventeringar, artskydd och miljöprövningar. Arbetsplatsen präglas av fokus på kundnytta, arbetsglädje och hög kompetens. De främjar individuell och kollektiv utveckling genom kontinuerlig utmaning och uppmuntran av egna idéer. Med cirka 30 dedikerade medarbetare, varierande specialistkompetenser och en värderingsstyrd företagskultur strävar de mot att vara en engagerad och kompetent partner, där deras vision är att samhällets utveckling bör styras av ekosystemets värden och människans hälsa. EnviroPlanning, medarbetarägt och känt för deras kärnvärden av arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet, mångfald, kunskap och hållbara lösningar, är redo att möta dagens och framtidens utmaningar.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

Ansök nu

Miljökonsult inom hållbar kemikalieanvändning hos EnviroPlanning!????

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Mar 13
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som miljökonsult? Då är detta din chans att bli en viktig del av EnviroPlannings framstående arbete med att möta dagens globala utmaningar!

EnviroPlanning söker dig som är trygg och erfaren i rollen som konsult, med ett upparbetat nätverk och som vill göra verklig skillnad. Här kommer du spela en nyckelroll i att tackla utmaningarna som världen står inför idag.

Varför EnviroPlanning?

-
Flexibilitet och anpassningsmöjligheter: Du erbjuds hög flexibilitet och stora möjligheter att forma din egen roll utifrån dina intressen. EnviroPlanning tror på att ge sina medarbetare utrymme att växa och utvecklas.

-
Driven och entreprenöriell miljö: EnviroPlannings arbetsmiljö präglas av drivna och entreprenöriella individer. Om du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, kommer du känna dig hemma hos dem.

-
Trygg arbetsgivare med medarbetarfokus: EnviroPlanning är inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap. Det är en trygg arbetsgivare som värdesätter ett vänligt klimat och har fokus på medarbetarnas välbefinnande.

Dina uppgifter:

Din framtida roll som miljökonsult hos EnviroPlanning innebär en bred variation av uppdrag, och kan exempelvis bestå av:

- Utredning av kemikaliers miljöeffekter och förekomst i miljön

- Bedömning av innehåll i kemiska och kosmetiska produkter

- Kommunikation i leverantörskedjor om kemiskt innehåll i varor

- Uppdrag mot bygg och infrastruktur

- Praktiskt arbete såsom provtagning och arbete i fält

Kvalifikationer:

För att vara den perfekta kandidaten för EnviroPlanning bör du ha:

- Minst fem års erfarenhet som miljökonsult eller annan relevant yrkeserfarenhet

- Relevant examen från universitet eller högskola

- Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande är:

- Erfarenhet av bedömning av innehållet i kemiska produkter, kosmetika eller byggmaterial

- Kunskap om REACH, CLP och produktrelaterad lagstiftning

- Erfarenhet av att ställa miljökrav i offentlig upphandling

- Erfarenhet av ekotoxikologiska utredningar

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då det är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. De söker dig som är affärsmässig, driven och självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Sök nu och var med och forma framtidens miljöarbete!

Ta steget mot en givande och utmanande karriär hos EnviroPlanning. Ansök redan idag och bli en del av deras dedikerade team som strävar efter att göra positiv skillnad varje dag!

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Plats: Göteborg, Skövde, Linköping. Alternativt valfri ort.

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om EnviroPlanning
EnviroPlanning grundades år 2000 och är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom Hållbar Kemikalieanvändning, Hållbart Byggande, Akvatisk Biologi, Biologisk Mångfald och Infrastruktur & Ekologi. De erbjuder experttjänster såsom miljöcertifieringar av produkter och byggnader, hållbarhetsrapportering, naturvård, artinventeringar, artskydd och miljöprövningar. Arbetsplatsen präglas av fokus på kundnytta, arbetsglädje och hög kompetens. De främjar individuell och kollektiv utveckling genom kontinuerlig utmaning och uppmuntran av egna idéer. Med cirka 30 dedikerade medarbetare, varierande specialistkompetenser och en värderingsstyrd företagskultur strävar de mot att vara en engagerad och kompetent partner, där deras vision är att samhällets utveckling bör styras av ekosystemets värden och människans hälsa. EnviroPlanning, medarbetarägt och känt för deras kärnvärden av arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet, mångfald, kunskap och hållbara lösningar, är redo att möta dagens och framtidens utmaningar.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Projektingenjör till flera järnvägsprojekt i Göteborg????

Järnvägsingenjör
Läs mer Feb 12
Om tjänsten:

Vi på Wrknest letar efter en engagerad och erfaren projektingenjör för att vikariera under flera spännande järnvägsprojekt i Göteborg. Vår samarbetspartner är en framstående aktör inom samhällsbyggnad. I denna roll kommer du att stödja projektledaren i att leda och följa upp investeringsprojekt från projektering till byggnation.

Detta är ett konsultuppdrag via Wrknest där man jobbar på plats hos vår kund i Göteborg.

Dina framtida arbetsuppgifter:

- Prognoser, kostnadsuppföljningar och fakturahantering.

- Skapa tidplaner för projektets olika behov.

- Ansvar för risk- och säkerhetshantering.

- Hantering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

- Strukturering och administrering i projektledningssystem.

Vi söker dig som:

- Är universitets- eller högskoleexaminerad inom ekonomi, teknik eller anläggning

- Har minst ett års erfarenhet, inom de senaste tre åren, av arbete inom järnvägsprojekt som exempelvis projektingenjör, entreprenadingenjör, arbetsledare eller liknande roll.

- Erfarenhet av riskhantering, tidsplanering och ekonomihantering i projekt.

- Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Office-paketet.

- B-körkort.

- Flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad, självgående och samarbetsorienterad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående efter 2024-03-18

Uppdragsslut: 2025-09-30

Plats: Göteborg

Omfattning: 80-100%

Anställningsform: Vikariat

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Teamlead/redovisningskonsult till MCI Redovisning i Göteborg ????

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 10
Om tjänsten

Nu söker Wrknest en teamlead/redovisningskonsult till MCI Redovisning.

MCI erbjuder tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning av egna företagares verksamheter. Med goda resurser kan MCI erbjuda allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp. Som Redovisningskonsult på MCI får du arbeta med ett tryggt och erfaret gäng som backar upp och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De har en stark lokal anknytning och du får vara med och arbeta nära deras kunder.

Rollen är remote i Göteborg med ett par kontorsdagar i månaden.

Detta är en direktrekrytering med anställning hos MCI, där rekryteringsprocessen går via Wrknest. Detta innebär att all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningskonsult blir du ansvarig för 40 kunder som framförallt arbetar inom detaljhandel och du har löpande kontakt med dessa. Du arbetar mot mindre och medelstora företag och allt ifrån enskilda firmor till koncerner. Du arbetar med löpande grundbokföring, kund- och leverantörsreskontra, framställer månadsrapporter och tar fram månadsbokslut.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du noggrann och gillar att få rätt siffra på rätt plats. Vilja och personligt engagemang genomsyrar MCI's verksamhet och det är en självklarhet att du också kommer bidra med detta i ditt arbete.

Vi söker dig som har

- Minst tre års erfarenhet av redovisning

- Har arbetat i Visma

- En god kontoförståelse

- Flytande språkkunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Att ha en ekonomisk utbildning

- Att ha haft personalansvar sedan innan

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Remote, Göteborg

Omfattning: 40 h/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Din lokala redovisningsbyrå i Göteborg. Din hjälpande hand. MCI Redovisning är ett en redovisningsbyrå som personligt engagerar sig i alla sina kunder. Vi finns här för att underlätta din vardag, ditt företagande och din ekonomi. Vi brinner för att hjälpa dig att bygga upp, utveckla och driva ditt bolag. Med ditt förtroende går vi in med mycket hjärta, oändligt med kunskap och ett driv som kommer skapa den allra bästa, personliga, lösningen för just dig.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Teamleader för mekanisk konstruktion på Granitor Systems!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 7
Nu har du möjlighet att bli en del av Granitor Systems och axla en utvecklande roll i ett marknadsledande automationsföretag!

Om tjänsten

Som teamleader för mekanisk konstruktion på Granitor Systems kommer du att vara en del av ett team som fokuserar på teknisk innovation inom automationsindustrin. Teamet består av erfarna specialister inom konstruktion och automation, där varje medlem bidrar med sin tekniska expertis. Din roll kommer att centrera kring att leda och koordinera konstruktionsaktiviteter i projekt som spänner över flera industriella sektorer men främst fordonsindustrin.

I denna roll kommer du att ha en viktig funktion i att styra projekt mot framgång, vilket inkluderar att arbeta med både nationella och internationella kunder samt att navigera i utmaningar som är typiska för dessa projekt. Du kommer att ha möjligheten att applicera dina tekniska kunskaper i praktiken och att bidra till utvecklingen av innovativa lösningar som uppfyller kundernas behov.

Som Konstruktionsledare kommer du att vägleda och utveckla ett team av ingenjörer och konstruktörer. Det är viktigt att du kan balansera mellan att ge teknisk vägledning och att stötta teamets professionella utveckling. Din förmåga att säkerställa att projekt håller både tidsmässiga och budgetmässiga ramar kommer att vara avgörande.

Detta är en roll för dig som trivs i en teknikdriven miljö och som vill bidra till företagets fortsatta framgång genom att leverera högkvalitativa lösningar. Du kommer att få möjlighet att växa i din professionella roll och att påverka både små och stora projekt.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Arbetsledning och stöd för mekanikkonstruktörer i deras dagliga arbete och professionella utveckling.

- Aktivt delta i att välja och implementera tekniska lösningar, design och material för varje enskilt projekt.

- Effektiv planering och bemanning av kundprojekt, med ett starkt fokus på teknisk innovation och projektets ekonomi.

- Samla in krav och genomföra intervjuer för att hitta lämpliga konsulter som matchar projektens behov.

- Bygga och underhålla långsiktiga relationer med kunder för att säkerställa en konstant hög nivå av kundnöjdhet.

- Ansvara för kontinuerlig uppföljning och utvärdering av projektens framgång.

Vi söker dig som har

- Minst 5 års erfarenhet av mekanisk konstruktion.

- Flytande engelska är ett krav; kunskaper i svenska är en fördel.

- Erfarenhet av CAD, med fördel i Catia V5.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av fordonsindustrinVid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande och som har god samarbetsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Granitor Systems har i över 30 år levererat robot- och automationslösningar till bilindustrin. Utöver automation har de även helhetslösningar för annan produkt- och processutrustning samt kraftförsörjning brett inom industri, infrastruktur och energi.

Läs mer om Granitor systems här (https://www.granitor.se/systems).

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Butikssäljare till Götaplatsens Foto ????

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 6
Götaplatsens Foto är det familjeägda företaget med lång erfarenhet inom branschen. Här hittar du ett brett utbud av allt från avancerade systemkameror till direktbildskameror, samt alla tillbehör du kan tänka dig. Kunden står alltid i fokus och som butikssäljare är det din uppgift att med hjälp av din kunskap analysera kundernas behov och besvara deras frågor.

Om tjänsten

I rollen som butikssäljare på Götaplatsens Foto är du en viktig del av teamet som varje dag arbetar för kundernas och företagets bästa. Teamet består av engagerade kollegor som tillsammans bidrar till att upprätthålla Götaplatsens Fotos goda rykte och vårda både nya och befintliga kundrelationer.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Lyssna på kunderna, vägleda och hjälpa dem hitta rätt produkter för deras behov både i butik och via telefon.

- Bemanna butiken i form av kassahantering, organisering och kundbemötande.

- Övrigt butiksarbete som uppackning, skyltning, och diverse butiksuppgifter.

Vi söker dig som

- Har stort intresse och kunskap inom foto och följer med i teknikens framfart inom fotografering och videografi.

- Trivs med kundkontakt och drivs av att ge god service.

- Talar och skriver obehindrat på svenska.

- Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från butiksarbete med kundbemötande alternativt annat serviceyrke.

- Kunskap om analoga kameror.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför söker vi dig som är en kommunikativ person som jobbar ansvarfullt, är initiativtagande och serviceinriktad i kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg, Kungsportsavenyn 45

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Servicetekniker till Elektromatik ?????????

Serviceingenjör, elkraft
Läs mer Jul 14
Om tjänsten Med fokus på hållbarhet, kvalitet och tillförlitlighet tillhandahåller Elektromatik olika reservkraftlösningar. Produkterna tillverkas i företagets lokaler i Örnsköldsvik och produkterna levereras inom hela Norden. Elektromatik är ett mindre bolag i Bertel O Steen- koncernen, vilket gör att vi har flexibiliteten och de korta beslutsvägarna som är karaktäristiskt för ett mindre bolag, med tryggheten i en stabil koncern. Elektromatik erbjuder dig en innehållsrik och utmanande roll i en gedigen verksamhet med god tillväxt och utveckling. Bra arbetsmiljö, bra kollegor med god kompetens och engagemang.
Elektromatik befinner sig nu i en tillväxtfas där de vill anställa en Servicetekniker till Göteborgsområdet. I denna tjänst kommer du arbeta i fält och arbetet innebär en del övernattningar på annan ort. Du utgår från ditt hem med egen servicebil. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik och du får stor frihet under ansvar att planera upp dina dagar.Detta är en direktrekrytering till Elektromatik där Wrknest ansvarar för rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter
Rollen som Servicetekniker innebär att du tillsammans med ditt team som är utspridda i landet kommer ansvara för service av Elektromatiks produkter. Du kommer ha nära kundkontakt där du servar produkterna på plats ute hos kund. Ditt arbete innebär bland annat att:
Utföra regelbundet underhåll och service av reservkraftssystem för att säkerställa att de är i toppskick
Identifiera och åtgärda fel eller problem som uppstår i styr- och reglersystemen för reservkraft. Detta kan innebära att analysera och lösa problem med styrning, automation och andra tekniska komponenter
Arbeta med programmering och konfigurering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och säkerställa korrekt funktion

Vi söker dig som har
B-körkort
Några års erfarenhet av arbete som servicetekniker, elektriker eller liknande
Goda kunskaper inom Styr & Reglerteknik
God datorvana

Vi ser det som meriterande
Elkraftbehörighet

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är social, driven och som gillar att jobba med problemlösning. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Om företaget
Elektromatik Power Generation AB startades 1973 i Örnsköldsvik under namnet Mekanomatik. I 1975 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler och i samband med detta bytte företaget namn till Elektromatik Power Generation AB.
Elektromatik Power Generation AB är beläget i Örnsköldsvik där försäljning, konstruktion, produktion, provning och eftermarknad sitter samlade. I våra lokaler i Örnsköldsvik konstrueras och byggs olika reservkraftlösningar, både kundanpassade och i standardutförande.
Från och med oktober 2020 är Elektromatik Power Generation AB en del av Bertel O. Steen Power Solutions AS. Det norska företaget Bertel O. Steen Power Solutions har varit distributör av produkter och lösningar från MTU sedan 1969 och fick från 2020 utvidgat distributörsansvar till att omfatta hela Norden.
I januari 2023 gick den svenska nödkraftsspecialisten Eptech samman med Elektromatik och fortsatte sin verksamhet under ett namn. Efter sammanslagningen med Halmstad-baserade Eptech kan vi nu stödja våra kunders kritiska verksamhet över hela Sverige från en stärkt, gemensam bas.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se .

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till stor aktör inom fordonstillverkning i Göteborg!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 30
Vi söker en engagerad kundtjänstmedarbetare som ska stärka teamet hos vår samarbetspartner. Som en del av deras dynamiska organisation kommer du att spela en avgörande roll i att erbjuda kunderna en förstklassig upplevelse genom hela köpprocessen samt under ägarskapet.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult hos oss på Wrknest och arbetar på plats hos vår kund.

Dina framtida arbetsuppgifter:

Din huvudsakliga roll kommer vara att prata med kunder via telefon, chatt och e-post för att förstå deras behov och erbjuda lösningar med hög servicenivå. Du kommer också att bidra till att utveckla deras tjänsteerbjudande och säkerställa att kunderna får en personlig och problemfri upplevelse.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av kundservice.

- God kommunikationsförmåga i skrift och tal, på svenska och engelska.

- God samarbetsförmåga och vana av att arbeta i team.

- Flexibilitet och en handlingskraftig attityd för att trivas i en snabbrörlig miljö.

- Förmåga att lösa problem och anpassa dig till olika situationer.

Vi ser det som meriterande om du har:

- Kunskap om fordonsbranschen.

Övrig information

Start: 4 mars

Plats: Torslanda

Omfattning: Heltid 4 mars till 30 september.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Vi tar emot ansökningar fram till 1 februari. I din ansökan ombedes du att göra ett skriftligt test.

Om företaget

Vår samarbetspartner är en ledande aktör inom fordonsbranschen och strävar efter att erbjuda en inkluderande arbetsmiljö där samarbete är en självklarhet. Hos dem får du möjlighet att vara en del av en organisation som driver förändring och förbättring, både för sina kunder och för samhället i stort.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Ekonomiassistent till uppdrag i Göteborg!

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 24
Vi söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent med fokus på kund- och leverantörsreskontra samt löneadministration! Uppdraget börjar omgående och sträcker sig fram till slutet av augusti.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult hos oss på Wrknest och arbetar på plats hos vår kund.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Administration av leverantörsfakturor

- Hantering av kundfakturor

- Löneadministration

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra

- Erfarenhet av löneadministration

- Flytande kunskaper i svenska och engelska

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av Pyramid eller Hogia Lön

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad och ansvarstagande. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Askim

Omfattning: Heltid augusti ut

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Säljadministratör till HealSafe Interiör! ?????

Innesäljare
Läs mer Jan 24
Healsafe växer och söker dig som erfaren säljare!

Som en del av HealSafe Interiörs säljteam kommer du att vara en nyckelperson i att driva deras tillväxt och forma framtiden för HealSafes innovativa skade- och suicidpreventiva inredningslösningar inom vårdmiljöer. Denna roll ger dig en unik möjlighet att integreras i ett engagerat team som arbetar mot en gemensam vision - att skapa säkra och läkande miljöer där behovet är som viktigast.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men att du kommer anställas direkt hos HealSafe.

Dina framtida arbetsuppgifter:

- Hantera hela säljprocessen. Vilket främst innebär kundkontakt, offerter, orderhantering och leveransuppföljning.

- Administrera och uppdatera kunddata.

- Delta i kundaktiviteter och samarbeta med distributörer, både nationellt och internationellt.

- Kontinuerligt förbättra försäljningsprocessen och bidra med lösningar.

Vi söker dig som har:

- Minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning.

- Tidigare erfarenhet av order- och offerthantering i affärssystem.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

- Ett flexibelt och öppet förhållningssätt för att axla varierande uppgifter.

Vi ser det som meriterande med:

- Relevant utbildning.

- Kunskaper i ytterligare språk.

- Internationell försäljning, direkt mot kund eller via distributörer.

- Intresse för inredning och design.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och på företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är utåtriktad, prestigelös, engagerad och lösningsorienterad. Du är även flexibel vilket behövs i en liten organisation. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Skeppsbron 4, Göteborg

Anställningsform: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

HealSafe Interiör är ett företag i en efterfrågad och växande bransch med kunder som sträcker sig över 15 olika länder. De är experter på innovativ inredning och säkra möbler för utmanande miljöer. Deras produkter återfinns inom bland annat kriminalvården, ungdomshem och psykiatrin och idag kan de erbjuda ett brett sortiment av säkra, tåliga samt suicid- och självskaderesistenta produkter. Försäljningen sker både direkt till kunder och genom distributörer. HealSafes produkter gör skillnad och är avgörande för både patienters och personals säkerhet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/).

Ansök nu

Controller till växande interiörs-bolag ?????

Accounting controller
Läs mer Dec 15
Om tjänsten

Just nu söker vi en affärsinriktad Controller som vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med ett växande interiörs-bolag. Som Controller har du ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att välkomnas in i ett ambitiöst, prestigelöst och drivet team där alla är hjälpsamma och stöttande. Bolaget är av mindre storlek vilket resulterar i en familjär känsla och god sammanhållning som värnar om att ha en öppen och driven atmosfär och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Wrknest sköter hela rekryteringen och att du sedan blir anställd hos kund.

Dina framtida arbetsuppgifter

I huvudsak kommer arbetet fokusera på lönsamhetsanalyser. Du får värdefulla kunskaper genom ditt arbete samt kunniga kollegor och kommer få alla verktyg för att kunna bli expert på ekonomistyrning och att sammanställa ekonomisk information i form av företagets siffror och rapporter. Du kommer att analysera verksamheten från olika perspektiv och därefter ge förslag och rådgöra för hur företaget kan utvecklas på bästa sätt. På detta sätt får du möjligheter till att påverka bolaget i en positiv bemärkelse. Du kommer även att arbeta med ett stort fokus på hur framtiden och marknaden ser ut för att kunna anpassa verksamheten utefter globala förändringar.

Kunden arbetar med olika valutor då de arbetar med både försäljning och inköp från andra länder. Detta kommer ge dig en god förståelse och insyn för deras produkter och prissättning.

I övrigt kommer du att arbeta med övergripande ekonomiska arbetsuppgifter. Därför bör du ha förståelse för bokföring och en god kunskap och vana i Excel.

Du garanteras en introduktionsperiod tillsammans med en handledare din första tid på företaget för att lära dig verksamheten, produkterna och känna dig trygg i din nya roll.

Vi söker dig som har

- Ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, gärna som controller eller ekonomiassistent

- Avklarad universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi

- God vana i Excel

- God förståelse för lönsamhetsanalyser och generell ekonomisk förståelse såsom månadsbokslut

- Erfarenhet av att arbeta med stora affärer och avtal

- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Tidigare erfarenhet i Fortnox

- Erfarenhet eller intresse inom entreprenörskap och affärsutveckling

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är kommunikativ, driven, engagerad och ödmjuk. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid, 40h/v

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://app.teamtailor.com/companies/9JFHn3ONcQ4/jobs/2160605/edit/www.wrknest.se)

Ansök nu

Miljökonsult inom hållbar kemikalieanvändning hos EnviroPlanning!????

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Dec 6
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som miljökonsult? Då är detta din chans att bli en viktig del av EnviroPlannings framstående arbete med att möta dagens globala utmaningar!

EnviroPlanning söker dig som är trygg och erfaren i rollen som konsult, med ett upparbetat nätverk och som vill göra verklig skillnad. Här kommer du spela en nyckelroll i att tackla utmaningarna som världen står inför idag.

Varför EnviroPlanning?

-
Flexibilitet och anpassningsmöjligheter: Du erbjuds hög flexibilitet och stora möjligheter att forma din egen roll utifrån dina intressen. EnviroPlanning tror på att ge sina medarbetare utrymme att växa och utvecklas.

-
Driven och entreprenöriell miljö: EnviroPlannings arbetsmiljö präglas av drivna och entreprenöriella individer. Om du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, kommer du känna dig hemma hos dem.

-
Trygg arbetsgivare med medarbetarfokus: EnviroPlanning är inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap. Det är en trygg arbetsgivare som värdesätter ett vänligt klimat och har fokus på medarbetarnas välbefinnande.

Dina uppgifter:

Din framtida roll som miljökonsult hos EnviroPlanning innebär en bred variation av uppdrag, och kan exempelvis bestå av:

- Utredning av kemikaliers miljöeffekter och förekomst i miljön

- Bedömning av innehåll i kemiska och kosmetiska produkter

- Kommunikation i leverantörskedjor om kemiskt innehåll i varor

- Uppdrag mot bygg och infrastruktur

- Praktiskt arbete såsom provtagning och arbete i fält

Kvalifikationer:

För att vara den perfekta kandidaten för EnviroPlanning bör du ha:

- Minst fem års erfarenhet som miljökonsult eller annan relevant yrkeserfarenhet

- Relevant examen från universitet eller högskola

- Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande är:

- Erfarenhet av bedömning av innehållet i kemiska produkter, kosmetika eller byggmaterial

- Kunskap om REACH, CLP och produktrelaterad lagstiftning

- Erfarenhet av att ställa miljökrav i offentlig upphandling

- Erfarenhet av ekotoxikologiska utredningar

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då det är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. De söker dig som är affärsmässig, driven och självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Sök nu och var med och forma framtidens miljöarbete!

Ta steget mot en givande och utmanande karriär hos EnviroPlanning. Ansök redan idag och bli en del av deras dedikerade team som strävar efter att göra positiv skillnad varje dag!

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Plats: Göteborg, Skövde, Linköping. Alternativt valfri ort.

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om EnviroPlanning
EnviroPlanning grundades år 2000 och är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom Hållbar Kemikalieanvändning, Hållbart Byggande, Akvatisk Biologi, Biologisk Mångfald och Infrastruktur & Ekologi. De erbjuder experttjänster såsom miljöcertifieringar av produkter och byggnader, hållbarhetsrapportering, naturvård, artinventeringar, artskydd och miljöprövningar. Arbetsplatsen präglas av fokus på kundnytta, arbetsglädje och hög kompetens. De främjar individuell och kollektiv utveckling genom kontinuerlig utmaning och uppmuntran av egna idéer. Med cirka 30 dedikerade medarbetare, varierande specialistkompetenser och en värderingsstyrd företagskultur strävar de mot att vara en engagerad och kompetent partner, där deras vision är att samhällets utveckling bör styras av ekosystemets värden och människans hälsa. EnviroPlanning, medarbetarägt och känt för deras kärnvärden av arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet, mångfald, kunskap och hållbara lösningar, är redo att möta dagens och framtidens utmaningar.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Miljökonsult inom hållbar kemikalieanvändning hos EnviroPlanning!????

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Mar 6
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som miljökonsult? Då är detta din chans att bli en viktig del av EnviroPlannings framstående arbete med att möta dagens globala utmaningar!

EnviroPlanning söker dig som är trygg och erfaren i rollen som konsult, med ett upparbetat nätverk och som vill göra verklig skillnad. Här kommer du spela en nyckelroll i att tackla utmaningarna som världen står inför idag.

Varför EnviroPlanning?

-
Flexibilitet och anpassningsmöjligheter: Du erbjuds hög flexibilitet och stora möjligheter att forma din egen roll utifrån dina intressen. EnviroPlanning tror på att ge sina medarbetare utrymme att växa och utvecklas.

-
Driven och entreprenöriell miljö: EnviroPlannings arbetsmiljö präglas av drivna och entreprenöriella individer. Om du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, kommer du känna dig hemma hos dem.

-
Trygg arbetsgivare med medarbetarfokus: EnviroPlanning är inte bara en arbetsplats, det är en gemenskap. Det är en trygg arbetsgivare som värdesätter ett vänligt klimat och har fokus på medarbetarnas välbefinnande.

Dina uppgifter:

Din framtida roll som miljökonsult hos EnviroPlanning innebär en bred variation av uppdrag, och kan exempelvis bestå av:

- Utredning av kemikaliers miljöeffekter och förekomst i miljön

- Bedömning av innehåll i kemiska och kosmetiska produkter

- Kommunikation i leverantörskedjor om kemiskt innehåll i varor

- Uppdrag mot bygg och infrastruktur

- Praktiskt arbete såsom provtagning och arbete i fält

Kvalifikationer:

För att vara den perfekta kandidaten för EnviroPlanning bör du ha:

- Minst fem års erfarenhet som miljökonsult eller annan relevant yrkeserfarenhet

- Relevant examen från universitet eller högskola

- Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Meriterande är:

- Erfarenhet av bedömning av innehållet i kemiska produkter, kosmetika eller byggmaterial

- Kunskap om REACH, CLP och produktrelaterad lagstiftning

- Erfarenhet av att ställa miljökrav i offentlig upphandling

- Erfarenhet av ekotoxikologiska utredningar

Vid denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då det är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. De söker dig som är affärsmässig, driven och självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Sök nu och var med och forma framtidens miljöarbete!

Ta steget mot en givande och utmanande karriär hos EnviroPlanning. Ansök redan idag och bli en del av deras dedikerade team som strävar efter att göra positiv skillnad varje dag!

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Plats: Göteborg, Skövde, Linköping. Alternativt valfri ort.

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om EnviroPlanning
EnviroPlanning grundades år 2000 och är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom Hållbar Kemikalieanvändning, Hållbart Byggande, Akvatisk Biologi, Biologisk Mångfald och Infrastruktur & Ekologi. De erbjuder experttjänster såsom miljöcertifieringar av produkter och byggnader, hållbarhetsrapportering, naturvård, artinventeringar, artskydd och miljöprövningar. Arbetsplatsen präglas av fokus på kundnytta, arbetsglädje och hög kompetens. De främjar individuell och kollektiv utveckling genom kontinuerlig utmaning och uppmuntran av egna idéer. Med cirka 30 dedikerade medarbetare, varierande specialistkompetenser och en värderingsstyrd företagskultur strävar de mot att vara en engagerad och kompetent partner, där deras vision är att samhällets utveckling bör styras av ekosystemets värden och människans hälsa. EnviroPlanning, medarbetarägt och känt för deras kärnvärden av arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet, mångfald, kunskap och hållbara lösningar, är redo att möta dagens och framtidens utmaningar.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Distributör till Hr Björkmans Entrémattor!

Distributionsförare
Läs mer Okt 12
Hr Björkmans Entrémattor förser sina kunder med marknadens bästa entrémattor som håller högsta kvalitet. Ett gediget miljötänk genomsyrar organisationen vilket gör Hr Björkmans Entrémattor till ett självklart val för både nya och långsiktiga kunder.

Nu har du chansen att bli en del av Hr Björkmans Entrémattor som distributör i Göteborgsområdet. Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt. Du utgår från Backa Strandgata och ditt arbete består huvudsakligen av att transportera och leverera entrémattor till kunder.

Hr Björkmans Entrémattor har sitt huvudkontor i Malmö och utöver i Göteborg är de även verksamma i Stockholm, Jönköping och Kalix. Som medarbetare blir du en del av en framgångsrik och trygg organisation där du arbetar i ett mindre team tillsammans med erfarna och engagerade medarbetare.

Detta är en direktrekrytering med anställning hos Hr Björkmans Entrémattor där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Transportera och leverera entrémattor

- Packa och packa ur bilen i början och slutet av arbetsdagen

- Vara ansiktet utåt för företaget och bemöta kunderna på bästa sätt

Vi söker dig som har

- Körkort

- God fysik

Vi ser det som meriterande med

- God lokalkännedom

- Tidigare relevant erfarenhet

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Som person är du även noggrann i ditt arbete och väldigt serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Backa Strandgata

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Du blir anställd hos Hr Björkmans Entrémattor. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Inför start görs det en bakgrundskontroll och ett drogtest.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Systemutvecklare till Gotit ??????????????????!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 9
Gotit behöver förstärka sitt team för vuxenutbildning med en systemutvecklare till deras tjänsteutveckling!

Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer. ”Att tillsammans utveckla morgondagens lärande” är Gotits vision. Tillsammans med deras kunder utvecklar Gotit de bästa lösningarna utifrån kundens behov. De satsar mycket på att bli en attraktiv leverantör men även en attraktiv arbetsplats och arbetar därför mycket med medarbetarnas personliga utveckling, både individuellt och i grupp. Som medarbetare på Gotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling. De är ett långsiktigt produktbolag med långa kundavtal vilket ger medarbetarna stora möjligheter att växa med deras tekniska utveckling och bidra till ett viktigt samhällsuppdrag, att förbättra skolan.

Alla Gotits system är webbaserade/SaaS-tjänster och används av väldigt många användare som ställer höga krav på lättanvändbara, säkra och stabila system. Gotits största personalgrupp är deras systemutvecklare som består av tio personer. Teamet är ett glatt gäng som både är seriösa och målfokuserade och leds av en teamledare.

Arbetsuppgifter:
Som systemutvecklare på Gotit kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med
webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer och databasdesign i moderna utvecklingsverktyg. I uppgifterna ingår också test-, dokumentations- och kvalitetsarbete. Du kommer arbeta i ett team bestående av experter både i verksamhetens behov och teknikerna. Gotit jobbar i .NET-stacken med arkitekturer och databasdesign. Dessutom gillar de att hålla hög kvalité på sina leveranser. De arbetar efter en agil SCRUM- baserad modell med tvåveckors sprintar och kontinuerliga releaser.

Gotit söker dig som är initiativtagande så att arbetet kan flyta på smidigt. Rollen kräver flexibilitet och förmågan att vara en lagspelare. De har ett stort kundfokus och värnar alltid om kvalitetsnivån. För dem är det oerhört viktigt att du är bekväm med att refaktorera och förbättra befintlig kod. Gotit söker dig som är professionell och som tycker att det är självklart att koden du checkar in håller hög kvalitet och följer vedertagna principer för arkitektur och testbarhet. De tror också att du har kunskaper och vana av .NET och C#, samt . Gotit erbjuder Visual Studio, Resharper och Rider som arbetsverktyg och därför tror de att du har vana av någon eller samtliga av dessa också. Gotits tech-stack består av .NET och ASP.NET Core MVC, men arbete sker även i deras legacyapplikationer skrivna i .NET framework och ASP.NET Web Forms.

Vidare krav för tjänsten är:

Utbildning: akademisk bakgrund eller motsvarighet
Yrkeserfarenhet: önskvärt minst 2-3 års erfarenhet av .NET och C#
Språkkunskaper: svenska, engelska

Vi ser det som meriterande med kunskap av:

HTML
CSS
Javascript/TypeScript
nHibernate eller Dapper
Utveckling av API:er
Enhetstestning
Design Patterns
Domain Driven Design
Azure DevOps
Användbarhet (WCAG 2.0)

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Första Långgatan 21, Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt av Gotit med en inledande provanställning på 6 månader.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Gotit är ett IT-företag med moderna system för skolverksamheter. Det har de gjort sedan
starten 1996. Men de är mer än så om du frågar deras användare, de som arbetar med skoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobb lättare och allt smidigare skapar de en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan. Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Technical Sales Representative

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 2
Now you have the opportunity to become a part of Incipientus and start up their sales team!

About the Position:

In the role of Technical Sales Representative, you will be the first point of contact for new customers and a crucial part of the customer acquisition process. In addition to customer acquisition, there will be other tasks within sales and marketing. You will be the first in a dedicated sales function, and over time, expand the sales team. This provides you with excellent opportunities to grow together with Incipientus and be part of their journey from the beginning.

Your Future Responsibilities:

- Build a sales pipeline.

- Find new leads.

- Qualify the customer.

- Identify stakeholders.

- Support within the sales and marketing function.

We are looking for someone who:

- Has technical knowledge, either through education or work experience.

- Is fluent in English, both in writing and speaking.

- Holds a valid driver's license.

- Has a European passport.

It is considered a plus if you:

- Have previous experience as a technical sales representative, preferably in the food industry.

- Speak swedish

Other Information:

- Start: Immediate or as per agreement.

- Location: Frans Perssons Väg, Gothenburg.

- Employment: Direct employment with Incipientus.

Please apply as soon as possible as we are continuously reviewing applications.

About the Company:

With over 20 years of research, Incipientus has developed a product that utilizes Ultrasound Velocity Profiling and Pressure Difference to control the production line, monitor, and visualize the flow in real-time. It's a startup company with around 10 employees, where everyone plays a crucial role. Originating from scientific research institutions, Incipientus solutions find applications across diverse process industries, aligning with the objectives of Agenda 2030. Development efforts began in the 1990s, and the company informally commenced operations in 2017. Today, Incipientus team comprises individuals from diverse backgrounds and skill sets, all driven by a shared objective: to bring about a profound transformation and enhancement in the monitoring and quality control of non-Newtonian liquids in industrial processes.

Ansök nu

Strukturerad administratör till MV Service AB ????????

Backofficepersonal
Läs mer Sep 28
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu en strukturerad och initiativtagande administratör till vår kund MV Service AB i Göteborg. MV Service AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom rivning, sanering, håltagning och borrning i Västra Götalandsregionen. Företaget kännetecknas av god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om både medarbetare och deras arbetsmiljö. De deltar mycket aktivt i utvecklingen av kvalitets, miljö- och arbetsmiljöarbetet i Sverige genom ett flertal organisationer och nätverk.

De jobbar mot både mindre och stora, välkända kunder och grundades 2007. Här får du komma in i ett familjärt företag där din röst både hörs och uppskattas. Du som administratör kommer ha en viktig roll i att avlasta i de nuvarande administrativa arbetsuppgifterna som att ansvara för mail, telefon och enklare ekonomiuppgifter.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos MV Service AB, men rekryteringsprocessen sköts via oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att ha en central roll i verksamheten och agera som spindeln i nätet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara hantering av dokument såsom kontrakt, licenser och tillstånd. Du kommer även att utföra fakturering och andra enklare ekonomiuppgifter, det är därför till stor hjälp om du har någon tidigare erfarenhet inom just detta. Mycket av det dagliga arbetet består också av kommunikation med personal, kunder och leverantörer via telefon och e-post.

Denna roll passar dig som trivs med att ha många bollar i luften och tycker det känns roligt med ett brett administrativt arbete. Är du dessutom initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad tror vi att detta är en perfekt roll för dig!

Vi söker dig som har:

- Avslutad gymnasieutbildning

- Tidigare erfarenhet av liknande roll

- Erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter samt Excel

- Flytande språkkunskaper i svenska i kombination med goda kunskaper i bosniska, serbiska eller kroatiska.

Vi ser det som meriterande med:

- Någon typ av ekonomiutbildning

- Kunskaper i Fortnox

- B-körkort

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självständig, initiativtagande och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid, 40 h/vecka

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Account Manager till vårt växande Göteborgskontor ????

Account manager
Läs mer Sep 26
Hos Wrknest får du vara del av en start-up i stark tillväxt och arbeta med att ta fram skräddarsydda erbjudanden till våra kunder för att lösa just deras behov. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en målinriktad miljö där du aldrig kommer sluta lära dig nytt och växa!

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i drygt två och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Junior Account Manager som vill vara nästa person i vårt ett år gamla Göteborgs-kontor som i dagsläget är på två Account Managers och en Recruitment Partner.

Account Manager-teamet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Förra året var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval

Ansök nu

Account Manager till vårt växande Göteborgskontor ????

Account manager
Läs mer Okt 25
Hos Wrknest får du vara del av en start-up i stark tillväxt och arbeta med att ta fram skräddarsydda erbjudanden till våra kunder för att lösa just deras behov. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en målinriktad miljö där du aldrig kommer sluta lära dig nytt och växa!

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i drygt två och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Junior Account Manager som vill vara nästa person i vårt ett år gamla Göteborgs-kontor som i dagsläget är på två Account Managers och en Recruitment Partner.

Account Manager-teamet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Förra året var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval

Ansök nu

Butikssäljare till Götaplatsens Foto ?????

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 20
Götaplatsens Foto är det familjeägda företaget med lång erfarenhet inom branschen. Här hittar du ett brett utbud av allt från avancerade systemkameror till direktbildskameror, samt alla tillbehör du kan tänka dig. Kunden står alltid i fokus och som butikssäljare är det din uppgift att med hjälp av din kunskap hjälpa kunderna med deras behov.

Om tjänsten

I rollen som säljare i butikens bildavdelning på Götaplatsens Foto är du en viktig del av teamet som varje dag arbetar för kundernas och företagets bästa. Teamet består av 10 kollegor som tillsammans bidrar till att upprätthålla butikens goda rykte och vårda både nya och befintliga kundrelationer.

Din roll innebär att skapa förstklassig butiksupplevelse för kunderna. Du är deras pålitliga guide genom hela besöket, och din främsta uppgift är att vara behjälplig med din kunskap.Dina framtida arbetsuppgifter

- Hantera ärenden relaterat till analoga filmrullar och digitala bilder

- Fotografera för pass och ID-kort

- Inramning av bilder

- Hantera leveranser

- Butiksarbete som innefattar kassahantering, organisering och kundbemötande

- Övrigt butiksarbete som uppackning, skyltning, och diverse butiksuppgifter

Vi söker dig som

- Har stort intresse och kunskap inom foto och bild

- Har goda analoga kunskaper

- Trivs med kundkontakt och drivs av att ge god service

- Talar och skriver obehindrat på svenska

- Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

- Har datorvana

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från butiksarbete med kundbemötande, alternativt annat serviceyrke

- Digital kunskap

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför söker vi dig som är kommunikativ, strukturerad och som jobbar ansvarfullt. Vidare är du initiativtagande och serviceinriktad i kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg, Kungsportsavenyn 45

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Ekonomiassistent till infrastrukturbolag ?????

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 19
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och vill vara en del av ett framstående företag som arbetar med infrastruktur. Tillsammans med ditt team kommer du att ha det övergripande ekonomiska ansvaret och leda processen för leverantörsreskontra.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du anställs som konsult via Wrknest med uppdrag hos vår samarbetspartner. Det finns goda möjligheter för överrekrytering efter avslutat uppdrag.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra

- Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

- Tidigare erfarenhet av arbete i Medius

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är Kommunikativ, Ansvarstagande och Självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Gunnilse, Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Konsultuppdrag 6 månader med god chans till överrekrytering

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Redovisningskonsult till personlig byrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 17
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 170 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av fyra personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- Minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma eller Fortknox

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: Enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Prokab Ekonomikonsulter ????????

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 14
Om tjänsten

Nu söker Wrknest en Redovisningsekonom till Prokab Ekonomikonsulter.

Prokab Ekonomikonsulter erbjuder tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning av egna företagares verksamheter. Med goda resurser kan Prokab erbjuda allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp. Som Redovisningsekonom på Prokab får du arbeta med ett tryggt och erfaret gäng som backar upp och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De har en stark lokal anknytning och du får vara med och arbeta nära deras kunder.

Du arbetar med placering på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg, med 17 andra engagerade kollegor. Här erbjuds du en generös tillämpad flextid och det finns utrymme för hybridarbete efter överenskommelse. Prokab erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage och vartannat år åker man iväg på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Wrknest och du blir anställd hos vår kund Prokab Ekonomikonsulter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom blir du ansvarig för 10- 15 kunder som framförallt arbetar inom detaljhandel och du har löpande kontakt med dessa. Du arbetar mot mindre och medelstora företag och allt ifrån enskilda firmor till koncerner. Du arbetar med löpande grundbokföring, kund- och leverantörsreskontra, framställer månadsrapporter och tar fram månadsbokslut.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du noggrann och gillar att få rätt siffra på rätt plats. Vilja och engagemang genomsyrar Prokabs verksamhet och det är en självklarhet att du också kommer bidra med detta i ditt arbete.

Vi söker dig som har

- Minst 1 års erfarenhet av redovisning

- En god kontoförståelse

- Flytande språkkunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Att ha en ekonomisk utbildning

- Att ha erfarenhet av manuella kassarapporter

- Att ha arbetat i Fortnox

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Västra Frölunda,Göteborg

Omfattning: 37,5 h/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Genom åren har en gedigen erfarenhet och branschkunskap byggts upp, då främst inom handeln, och efter några fusioner och namnbyten drivs verksamheten sedan hösten 2001 under namnet Prokab Ekonomikonsulter.

Med kontor på fem platser i landet med ett enhetligt ansikte utåt, gedigen erfarenhet och en ungdomlig entusiasm är Prokab redo att möta dagens och morgondagens krav på den traditionella redovisningsbyrån från intressenter och myndigheter där namnet borgar för säkerhet, kvalitet och kontinuitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Elkonstruktör till konsultbolag ????

Elkonstruktör
Läs mer Sep 13
Om tjänsten

Wrknest söker nu efter en elkonstruktör till ett konsultföretag med hög kompetens och stor flexibilitet som började sin verksamhet i december 2017. Företaget inriktar sig på rådgivning, projektering och samordning inom elsystem, telesystem, transportsystem och CAD/BIM. Tack vare en öppen dialog skapar kunden en enkelhet i sina uppdrag och kontakter och kan därmed erbjuda smidiga och kostnadseffektiva lösningar som passar sina kunder.

Detta uppdrag passar dig som är i början av din karriär och önskar ett kontorsjobb där du sitter i centrala Göteborg. Du kommer att få utbildning på plats så detta är en chans för dig som vill anta ett första jobb som elkonstruktör.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du anställs som konsult via Wrknest med uppdrag hos kunden. Det finns goda möjligheter för överrekrytering till kund efter avslutat uppdrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som elkonstruktör kommer du arbeta med att ta fram ritningar för dina kunders projekt. Projekten kräver att du konstruerar anläggningsspecifika komponenter och lösningar. Du kommer att använda CAD som ditt främsta verktyg. Rollen kommer kunna anpassas utifrån dina färdigheter och önskemål. Vill du exempelvis jobba mer med projektledning och kundkontakt på sikt är det en riktning att gå, men vill du hellre sitta mer fokuserat med konstruktion i CAD och BIM så är det också möjligt.

Vi söker dig som har

- Utbildning från bygg- eller industriprogram med inriktning el antingen från gymnasium eller via yrkeshögskola, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- B-körkort

Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av arbete som CAD-konstruktör eller liknande

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är engagerad, öppen och en riktig teamplayer. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Konsultuppdrag 6 månader

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Distriktsäljare för exklusiva hårvårdsvarumärken???????????

Utesäljare
Läs mer Sep 12
The Place To B är specialiserade på exklusiva och nischade varumärken inom hårvård. Det är en modern organisation där kvalitet står i fokus, både i mening av produktkvalitet och i kontakt med kunder. Rollen passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som drivs av kontakt med både nya och befintliga kunder. Företagets imponerande portfölj av varumärken växer kontinuerligt, och det är en central del av strategin för att expandera verksamheten. För närvarande inkluderar portföljen BHBD och Hairtalk, bland många andra. Välkommen med din ansökan redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Som säljare på The Place To B arbetar du främst med att vårda och optimera befintliga kunder samt bearbeta potentiellt nya kunder. Eftersom endast en del av arbetet består av nykundsbearbetning innebär det att du har goda möjligheter att bygga kvalitativa och långsiktiga relationer med kunderna i ditt distrikt. I dagsläget finns The Place To B på 4 000 salonger i Sverige och de planerar att i höst expandera till våra grannländer.

Detta är en direktrekrytering till The Place To B, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din vardag som säljare på The Place To B innebär möten och samarbeten med befintliga och potentiella nya kunder ute i deras salonger. Fokus ligger på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Att förstå deras behov och önskemål är en prioritet, och du kommer ge professionell rådgivning och support för att säkerställa en högklassig kundupplevelse. Tillsammans med resterande säljteam arbetar ni för att uppnå och överträffa era försäljningsmål. Idag består The Place To B av 17 medarbetare varav två arbetar som säljare i mellansverige. Säljteamet träffas regelbundet och har löpande kontakt för att bolla idéer och dela tips.

Du erbjuds

-
Ett självständigt arbete: Frihet under ansvar där du själv är med och påverkar dina arbetsdagar.
-
Konkurrenskraftig lön: The Place To B erkänner och belönar ditt engagemang och dina framgångar som säljare.
-
Möjlighet till personlig utveckling: The Place To B stöttar din professionella utveckling och ger dig chansen att växa som säljare.

Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet från en säljande roll
- Körkort

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från branschen

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är orädd och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Plats: Västra Götaland, Halland, Jönköping

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Direktrekrytering

Lön: Grundlön + provision

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Strukturerad administratör till MV Service AB ????????

Backofficepersonal
Läs mer Aug 29
Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu en strukturerad och initiativtagande administratör till vår kund MV Service AB i Göteborg. MV Service AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom rivning, sanering, håltagning och borrning i Västra Götalandsregionen. Företaget kännetecknas av god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om både medarbetare och deras arbetsmiljö. De deltar mycket aktivt i utvecklingen av kvalitets, miljö- och arbetsmiljöarbetet i Sverige genom ett flertal organisationer och nätverk.

De jobbar mot både mindre och stora, välkända kunder och grundades 2007. Här får du komma in i ett familjärt företag där din röst både hörs och uppskattas. Du som administratör kommer ha en viktig roll i att avlasta i de nuvarande administrativa arbetsuppgifterna som att ansvara för mail, telefon och enklare ekonomiuppgifter.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos MV Service AB, men rekryteringsprocessen sköts via oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att ha en central roll i verksamheten och agera som spindeln i nätet. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara hantering av dokument såsom kontrakt, licenser och tillstånd. Du kommer även att utföra fakturering och andra enklare ekonomiuppgifter, det är därför till stor hjälp om du har någon tidigare erfarenhet inom just detta. Mycket av det dagliga arbetet består också av kommunikation med personal, kunder och leverantörer via telefon och e-post.

Denna roll passar dig som trivs med att ha många bollar i luften och tycker det känns roligt med ett brett administrativt arbete. Är du dessutom initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad tror vi att detta är en perfekt roll för dig!

Vi söker dig som har:

- Avslutad gymnasieutbildning

- Tidigare erfarenhet av liknande roll

- Erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter samt Excel

- Flytande språkkunskaper i svenska

Vi ser det som meriterande med:

- Någon typ av ekonomiutbildning

- Språkkunskaper i serbiska

- Kunskaper i Fortnox

- B-körkort

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självständig, initiativtagande och positiv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid, 40 h/vecka

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 26
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Fältsäljare för exklusiva hårvårdsvarumärken???????????

Utesäljare
Läs mer Aug 9
The Place To B är specialiserade på exklusiva och nischade varumärken inom hårvård. Det är en modern organisation där kvalitet står i fokus, både i mening av produktkvalitet och i kontakt med kunder. Rollen passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som drivs av kontakt med både nya och befintliga kunder. Företagets imponerande portfölj av varumärken växer kontinuerligt, och det är en central del av strategin för att expandera verksamheten. För närvarande inkluderar portföljen av BHBD och Hairtalk, bland många andra. Välkommen med din ansökan redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Som säljare på The Place To B arbetar du främst med att vårda och optimera befintliga kunder samt bearbeta potentiellt nya kunder. Eftersom endast en del av arbetet består av nykundsbearbetning innebär det att du har goda möjligheter att bygga kvalitativa och långsiktiga relationer med kunderna i ditt distrikt. I dagsläget finns The Place To B på 4 000 salonger i Sverige och de planerar att i höst expandera till våra grannländer.

Detta är en direktrekrytering till The Place To B, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din vardag som säljare på The Place To B innebär möten och samarbeten med befintliga och potentiella nya kunder ute i deras salonger. Fokus ligger på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Att förstå deras behov och önskemål är en prioritet, och du kommer ge professionell rådgivning och support för att säkerställa en högklassig kundupplevelse. Tillsammans med resterande säljteam arbetar ni för att uppnå och överträffa era försäljningsmål. Idag består The Place To B av 17 medarbetare varav två arbetar som fältsäljare i mellansverige. Säljteamet träffas regelbundet och har löpande kontakt för att bolla idéer och dela tips.

Du erbjuds

-
Ett självständigt arbete: Frihet under ansvar där du själv är med och påverkar dina arbetsdagar.
-
Konkurrenskraftig lön: The Place To B erkänner och belönar ditt engagemang och dina framgångar som säljare.
-
Möjlighet till personlig utveckling: The Place To B stöttar din professionella utveckling och ger dig chansen att växa som säljare.

Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet från en säljande roll
- Körkort

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från branschen

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är orädd och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Plats: Västra Götaland, Halland, Jönköping

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Direktrekrytering

Lön: Grundlön + provision

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Retail Success Manager till Petgood!

Utesäljare
Läs mer Aug 9
Petgood är ett företag som erbjuder hund- och kattfoder baserat på protein från insekter. Produkterna är framtagna med hjälp av forskning och ersätter traditionellt foder som baseras på kött. Petgoods foder lämnar ett mycket lägre klimatavtryck än traditionellt foder samtidigt som konsumenterna erbjuds ett foder av hög kvalitet, framtaget för djurens bästa.

Som Retail Success Manager hos Petgoods blir du en del av ett team med passionerade djurälskare som delar en vision av att förbättra livet för husdjur och deras ägare. Petgood är experter inom husdjur och nutrition och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sina foderformler för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

I rollen som Retail Success Manager får du möjlighet att vara med och starta upp teamet i Göteborg. I ditt dagliga arbete har du hög flexibilitet där dina arbetsdagar baseras på hur du föredrar att jobba. Som medarbetare på Petgood är du en del av en organisation med härlig kultur som uppmuntrar nya idéer och som vill att du ska lyckas.

Detta är en direktrekrytering till Petgood, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ha flexibilitet i att planera din tid och strategi. Ditt dagliga arbete består av:

- Förmedling av Petgoods produkter till aktörer inom branschen

- Besök hos zoobutiker för att berätta om Petgood

- Etableringsarbete för att utveckla din kundkrets

- Kontakt med befintliga kunder

- Administrativt arbete som fakturering och orderhantering

Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av arbete med djurfoder i en säljande roll.

- Körkort

- Intresse för djur och för forskning inom ämnet

- Mycket goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med

- Tillgång till bil

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är initiativtagande, driven och orädd. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Grundlön + provision

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Petgoods är ett etablerat företag inom husdjursindustrin och specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa foderprodukter för hundar och katter. De erbjuder näringsrikt och hälsosamt foder med insekter som proteinkälla. Därför är Petgood ett hållbart val som ersätter köttbaserat foder. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida. (https://petgood.com/sv)

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Butikssäljare till Götaplatsens Foto ?????

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 9
Götaplatsens Foto är det familjeägda företaget med lång erfarenhet inom branschen. Här hittar du ett brett utbud av allt från avancerade systemkameror till direktbildskameror, samt alla tillbehör du kan tänka dig. Kunden står alltid i fokus och som butikssäljare är det din uppgift att med hjälp av din kunskap analysera kundernas behov och besvara deras frågor.

Om tjänsten

I rollen som butikssäljare på Götaplatsens Foto är du en viktig del av teamet som varje dag arbetar för kundernas och företagets bästa. Teamet består av 12 kollegor som tillsammans bidrar till att upprätthålla Götaplatsens Fotos goda rykte och vårda både nya och befintliga kundrelationer.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Lyssna på kunderna, vägleda och hjälpa dem hitta rätt produkter för deras behov både i butik och telefon

- Bemanna butiken i form av kassahantering, organisering och kundbemötande
- Övrigt butiksarbete som uppackning, skyltning, och diverse butiksuppgifter
- På sikt lära dig fler områden inom organisationen

Vi söker dig som

- Har stort intresse och kunskap inom foto och följer med i teknikens framfart inom fotografering

- Trivs med kundkontakt och drivs av att ge god service

- Talar och skriver obehindrat på svenska

- Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från butiksarbete med kundbemötande alternativt annat serviceyrke

- Analoga och digitala kunskaper om kameror och videografi och dess tillbehör

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför söker vi dig som är en kommunikativ person som jobbar ansvarfullt, är initiativtagande och serviceinriktad i kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg, Kungsportsavenyn 45

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Ekonomiassistent till växande bolag

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 17
Om tjänsten

I tjänsten som ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta följande:

Hantera leverantörsfakturor
Hantera kundfakturor
Bokföring
Löpande bokföring
Månadsbokslut

Det är en varierande tjänst där du får vara med och arbeta i stora delar i ekonomifunktionen. Företaget och teamet är mindre vilket gör att det är en familjär atmosfär och man har stora möjligheter till att få vara med och påverka och utveckla ekonomifunktionen. Väldigt passande för dig som tycker om analys i en ekonomifunktion och har ambitionen att utvecklas inom det området.
Det här är ett konsultuppdrag via Wrknest, där du blir anställd av oss men arbetar ute hos kund. Det finns goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att få mer information om företaget längre fram i rekryteringsprocessen.

Vi söker dig som har

- En universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
- Erfarenhet av att ha jobbat med redovisning, bokföring och löner
- Lätt för att arbeta i system och är vass på Excel
- Erfarenhet av att jobba i ekonomisystem
- Har flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift
- B-körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet i Hogia, Pyramid eller Microsoft Dynamics
- Arbetat med eller byggt rapporter i Power BI


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är kommunikativ och kan förmedla ett utmanande budskap mot verksamheten, samtidigt som du är lyhörd på olika detaljer, stresstålig och kan hantera många bollar i luften. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Konsultuppdrag

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 3
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Mekanikingenjör till Noram International ????

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Aug 3
Noram International söker nu en till medarbetare till sitt Göteborgskontor som vill vara en del av ett kreativt ingenjörsteam som jobbar med innovativa lösningar som hjälper både nya och äldre processer att optimeras. De växer i Sverige och erbjuder dig möjlighet att arbeta med stora och små projekt för både stora multinationella företag och mindre bolag i ett globalt och långsiktigt finansiellt stabilt bolag.

Om tjänsten
Med huvudkontor i Vancouver och kunder över hela världen får du arbeta i en flexibel, internationell miljö där snabba beslut uppmuntras och bidra till Norams spännande tillväxtresa. Noram ett innovativt ingenjörsbolag där du kommer att stötta säljarna vid försäljning av de egna produkterna samt arbeta i projektform både vid försäljning och leverans av produkter mot kund. Du kommer i tjänsten som Mekanikingenjör ha en bred roll där du jobbar i kundprojekt mot Norams kunder i process- pappers -och massaindustrin, hela vägen från design till installation hos kund.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Wrknest, men du kommer anställas direkt hos Noram International.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Mekanikingenjör kommer du arbeta med kundprojekt från ax till limpa som projektingenjör med konstruktion, dimensionering och spänningsberäkningar av processutrustning, rör och kanaler. I och med att du kommer vara med i den större delen av processen från design till konstruktion har dina arbetsuppgifter både variation och ett brett spann. Några exempel på dina kommande arbetsuppgifter kan vara:

- Att ge stöd vid mekanisk framställning av Norams produkter

- 3D -modellering, dimensionering och spänningsberäkningar av rör, kanaler och utrustning

- Agera projektingenjör/projektledare vid projektgenomförande

- Ge teknisk support vid försäljning av SX-ventiler

- Ta in offert från leverantörer, ta fram mekanikunderlag och lägga ut det på tillverkning

- Kvalitetskontroll av utrustning vid tillverkning samt installationskontroll av utrustning vid behov

Vi söker dig som har

- Är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik

- Kunskap i något CAD-program då de på Noram använder de Autocad 2D och 3D

- Flytande kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska

- B-körkort

Vi ser det som meriterande med

- Har erfarenhet av arbete med mekanisk konstruktion av processanläggningsutrustning
- Kunskaper i CFD -modellering

- Kännedom om svetsprocedurer

- Erfarenhet av projektledning

För att lyckas i rollen som Mekanikingenjör ser vi dig som lägger stor vikt vid eget ansvar och kommunikation samt är noggrann i ditt utförande och har en flexibel inställning. Du är en lagspelare som ser lösningarna hellre än problemen och vill vara med i hela processen från design till konstruktion.

Övrig information

Stad: Göteborg

Omfattning: Heltid, 8:00-17:00

Typ av uppdrag: Direktrekrytering

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av anställning: Tillsvidare

Om företaget
Noram International AB är dotterbolag till NORAM Group som erbjuder produkter och tjänster inom processindustrin med fokus på kvalitet, säkerhet och miljö. Med sina medarbetares omfattande erfarenhet av konstruktion, projektledning och insikt i våra kunders krav är Noram International den ideala partnern för att genomföra projekt. Huvudkontoret ligger i Vancouver, Kanada. Göteborgskontoret ligger Västra Frölunda, och Sveriges tre affärsområden fokuseras på svavelsyra, svaveldioxid samt papper & massa. Deras affärsstrategi bygger på långsiktiga kundrelationer som skapas genom samarbete och förtroende.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Ekonomiassistent till växande bolag

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 3
Om tjänsten

I tjänsten som ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta följande:

Hantera leverantörsfakturor
Hantera kundfakturor
Bokföring
Löpande bokföring
Månadsbokslut

Det är en varierande tjänst där du får vara med och arbeta i stora delar i ekonomifunktionen. Företaget och teamet är mindre vilket gör att det är en familjär atmosfär och man har stora möjligheter till att få vara med och påverka och utveckla ekonomifunktionen. Väldigt passande för dig som tycker om analys i en ekonomifunktion och har ambitionen att utvecklas inom det området.
Det här är ett konsultuppdrag via Wrknest, där du blir anställd av oss men arbetar ute hos kund. Det finns goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att få mer information om företaget längre fram i rekryteringsprocessen.

Vi söker dig som har

- En universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
- Erfarenhet av att ha jobbat med redovisning, bokföring och löner
- Lätt för att arbeta i system och är vass på Excel
- Erfarenhet av att jobba i ekonomisystem
- Har flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift
- B-körkort


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet i Hogia, Pyramid eller Microsoft Dynamics
- Arbetat med eller byggt rapporter i Power BI


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är kommunikativ och kan förmedla ett utmanande budskap mot verksamheten, samtidigt som du är lyhörd på olika detaljer, stresstålig och kan hantera många bollar i luften. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Konsultuppdrag

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Prokab Ekonomikonsulter ????????

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 3
Om tjänsten

Nu söker Wrknest en Redovisningsekonom till Prokab Ekonomikonsulter.

Prokab Ekonomikonsulter erbjuder tjänster och produkter för ekonomisk förvaltning av egna företagares verksamheter. Med goda resurser kan Prokab erbjuda allt från löpande redovisning, lönehantering och årsbokslut till deklarationshjälp. Som Redovisningsekonom på Prokab får du arbeta med ett tryggt och erfaret gäng som backar upp och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De har en stark lokal anknytning och du får vara med och arbeta nära deras kunder.

Du arbetar med placering på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg, med 17 andra engagerade kollegor. Här erbjuds du en generös tillämpad flextid och det finns utrymme för hybridarbete efter överenskommelse. Prokab erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage och vartannat år åker man iväg på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Wrknest och du blir anställd hos vår kund Prokab Ekonomikonsulter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom blir du ansvarig för 10- 15 kunder som framförallt arbetar inom detaljhandel och du har löpande kontakt med dessa. Du arbetar mot mindre och medelstora företag och allt ifrån enskilda firmor till koncerner. Du arbetar med löpande grundbokföring, kund- och leverantörsreskontra, framställer månadsrapporter och tar fram månadsbokslut.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du noggrann och gillar att få rätt siffra på rätt plats. Vilja och engagemang genomsyrar Prokabs verksamhet och det är en självklarhet att du också kommer bidra med detta i ditt arbete.

Vi söker dig som har

- Minst 1 års erfarenhet av redovisning

- En god kontoförståelse

- Flytande språkkunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Att ha en ekonomisk utbildning

- Att ha erfarenhet av manuella kassarapporter

- Att ha arbetat i Fortnox

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Augusti/september

Plats: Västra Frölunda,Göteborg

Omfattning: 37,5 h/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Genom åren har en gedigen erfarenhet och branschkunskap byggts upp, då främst inom handeln, och efter några fusioner och namnbyten drivs verksamheten sedan hösten 2001 under namnet Prokab Ekonomikonsulter.

Med kontor på fem platser i landet med ett enhetligt ansikte utåt, gedigen erfarenhet och en ungdomlig entusiasm är Prokab redo att möta dagens och morgondagens krav på den traditionella redovisningsbyrån från intressenter och myndigheter där namnet borgar för säkerhet, kvalitet och kontinuitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 28
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Webbutvecklare till Comfact!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 24
Om tjänsten

Comfact är specialiserade inom betrodda tjänster och har sedan starten 1988 utvecklat applikationer för e-signering, e-arkivering och säker hantering av känslig information, för att nämna några. På Comfact får du unika utvecklingsmöjligheter med en gedigen onboarding samt utbildningar, bland annat inom kryptografi. Kryptografi gör Comfacts betrodda tjänster möjliga och är en attraktiv kunskap på arbetsmarknaden.

Kontoret ligger i centrala Göteborg och består idag av sex medarbetare. Tack vare den mindre arbetsgruppen har du som anställd stora möjligheter att vara med och påverka det dagliga arbetet samt tillvägagångssätt. Comfact arbetar agilt med informella beslutsvägar.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Comfact med inledande provanställning. All kommunikation för rekryteringsprocessen sköts via oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Med C# som huvudsakligt verktyg samt en del Javascript, utveckla nya och befintliga produkter

- Använda kryptografi för att utveckla IT-säkerhet

- Framföra idéer för att utveckla arbetssätt

- Arbeta med både back- och frontendutveckling av alla Compacts applikationer med ett stort säkerhetsfokus

Vi söker dig som har

- En högskoleingenjörsexamen inom teknik, IT eller motsvarande

- Minst tre år av relevant erfarenhet, antingen från en heltid- eller deltidstjänst

- Tidigare erfarenhet av arbete med .Net och C#

- Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är initiativtagande, samarbetsvillig och självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid, 40h/v

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Comfact är ett Göteborgsbaserat företag som erbjuder tjänster och produkter som förbättrar affärskommunikation, så kallade betrodda tjänster. De är en oberoende betrodd tredjehand och arbetar för att ständigt vara i framkant gällande forskning inom elektronisk affärskommunikation samt teknisk kunskap.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Drifttekniker inom VVS till ledande tjänsteföretag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 24
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad VVS-tekniker som vill vara med och bidra till att upprätthålla hög kvalitet och driftsäkerhet för deras kunders anläggningar. Som drifttekniker kommer du ha en varierad arbetsdag med fokus på VVS-relaterade arbeten. Du förväntas även kunna stötta dina kollegor inom andra områden när detta behövs. Tjänsten är främst baserad vid vår kunds anläggning i Göteborg och du kommer att vara en del av ett motiverat och samarbetsinriktat team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du erbjuds ett arbete med hög variation där du tillsammans med ditt team säkerställer att era kunder får den bästa upplevelsen. Förutom rondering, tillsyn, skötsel och åtgärdning av driftstörningar, kan arbetsuppgifterna innefatta:

- Ledarskap för underentreprenörer
- Ansvar för genomförande av olika VVS-projekt
- Hantering av uppdragsbaserade arbeten
- Utförande av felavhjälpande underhåll, som byte av ventiler, pumpar, spjällmotorer, givare, lager och andra kritiska komponenter.


Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Utbildning mot VVS, alternativt motsvarande erfarenhet

- Obehindrade språkkunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska

Vi ser det som meriterande

- Att du tidigare arbetat i industrimiljö

- Att du har liftkort, truckkort, fallskyddsutbildning

Som person är du självgående och van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs med personlig kontakt. Du är serviceinriktad, kreativ i problemlösning och har en utåtriktad attityd. Som tekniker hos oss är det viktigt att du är social och har god förmåga att skapa positiva relationer både internt och externt. Du kommer att trivas i en föränderlig och dynamisk produktionsmiljö där du arbetar nära kunden. En energisk och tålmodig inställning kommer att ta dig långt, samtidigt som noggrannhet är av stor vikt.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Företaget är globalt och väletablerat med stora och välkända kunder. De är bland de främsta i branschen och har flera tusen anställda bara i Sverige. De skapar miljöer och arbetsplatser som främjar förbättrad produktivitet och enkelhet, där tillvaron blir både mer effektiv och trivsam. Deras engagerade team levererar omsorgsfullt utformade lösningar med fokus på kvalitet.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Retail Success Manager till Petgood!

Utesäljare
Läs mer Jul 24
Petgood är ett företag som erbjuder hund- och kattfoder baserat på protein från insekter. Produkterna är framtagna med hjälp av forskning och ersätter traditionellt foder som baseras på kött. Petgoods foder lämnar ett mycket lägre klimatavtryck än traditionellt foder samtidigt som konsumenterna erbjuds ett foder av hög kvalitet, framtaget för djurens bästa.

Som Retail Success Manager hos Petgoods blir du en del av ett team med passionerade djurälskare som delar en vision av att förbättra livet för husdjur och deras ägare. Petgood är experter inom husdjur och nutrition och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sina foderformler för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

I rollen som Retail Success Manager får du möjlighet att vara med och starta upp teamet i Göteborg. I ditt dagliga arbete har du hög flexibilitet där dina arbetsdagar baseras på hur du föredrar att jobba. Som medarbetare på Petgood är du en del av en organisation med härlig kultur som uppmuntrar nya idéer och som vill att du ska lyckas.

Detta är en direktrekrytering till Petgood, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ha flexibilitet i att planera din tid och strategi. Ditt dagliga arbete består av:

- Förmedling av Petgoods produkter till aktörer inom branschen

- Besök hos zoobutiker för att berätta om Petgood

- Etableringsarbete för att utveckla din kundkrets

- Kontakt med befintliga kunder

- Administrativt arbete som fakturering och orderhantering

Vi söker dig som har

- Tidigare erfarenhet av arbete med djurfoder i en säljande roll.

- Körkort

- Intresse för djur och för forskning inom ämnet

- Mycket goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med

- Tillgång till bil

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är initiativtagande, driven och orädd. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Grundlön + provision

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Petgoods är ett etablerat företag inom husdjursindustrin och specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa foderprodukter för hundar och katter. De erbjuder näringsrikt och hälsosamt foder med insekter som proteinkälla. Därför är Petgood ett hållbart val som ersätter köttbaserat foder. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida. (https://petgood.com/sv)

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Mekanikingenjör till Noram International ????

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 24
Noram International söker nu en till medarbetare till sitt Göteborgskontor som vill vara en del av ett kreativt ingenjörsteam som jobbar med innovativa lösningar som hjälper både nya och äldre processer att optimeras. De växer i Sverige och erbjuder dig möjlighet att arbeta med stora och små projekt för både stora multinationella företag och mindre bolag i ett globalt och långsiktigt finansiellt stabilt bolag.

Om tjänsten
Med huvudkontor i Vancouver och kunder över hela världen får du arbeta i en flexibel, internationell miljö där snabba beslut uppmuntras och bidra till Norams spännande tillväxtresa. Noram ett innovativt ingenjörsbolag där du kommer att stötta säljarna vid försäljning av de egna produkterna samt arbeta i projektform både vid försäljning och leverans av produkter mot kund. Du kommer i tjänsten som Mekanikingenjör ha en bred roll där du jobbar i kundprojekt mot Norams kunder i process- pappers -och massaindustrin, hela vägen från design till installation hos kund.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Wrknest, men du kommer anställas direkt hos Noram International.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Mekanikingenjör kommer du arbeta med kundprojekt från ax till limpa som projektingenjör med konstruktion, dimensionering och spänningsberäkningar av processutrustning, rör och kanaler. I och med att du kommer vara med i den större delen av processen från design till konstruktion har dina arbetsuppgifter både variation och ett brett spann. Några exempel på dina kommande arbetsuppgifter kan vara:

- Att ge stöd vid mekanisk framställning av Norams produkter

- 3D -modellering, dimensionering och spänningsberäkningar av rör, kanaler och utrustning

- Agera projektingenjör/projektledare vid projektgenomförande

- Ge teknisk support vid försäljning av SX-ventiler

- Ta in offert från leverantörer, ta fram mekanikunderlag och lägga ut det på tillverkning

- Kvalitetskontroll av utrustning vid tillverkning samt installationskontroll av utrustning vid behov

Vi söker dig som har

- Är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik

- Kunskap i något CAD-program då de på Noram använder de Autocad 2D och 3D

- Flytande kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska

- B-körkort

Vi ser det som meriterande med

- Har erfarenhet av arbete med mekanisk konstruktion av processanläggningsutrustning
- Kunskaper i CFD -modellering

- Kännedom om svetsprocedurer

- Erfarenhet av projektledning

För att lyckas i rollen som Mekanikingenjör ser vi dig som lägger stor vikt vid eget ansvar och kommunikation samt är noggrann i ditt utförande och har en flexibel inställning. Du är en lagspelare som ser lösningarna hellre än problemen och vill vara med i hela processen från design till konstruktion.

Övrig information

Stad: Göteborg

Omfattning: Heltid, 8:00-17:00

Typ av uppdrag: Direktrekrytering

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av anställning: Tillsvidare

Om företaget
Noram International AB är dotterbolag till NORAM Group som erbjuder produkter och tjänster inom processindustrin med fokus på kvalitet, säkerhet och miljö. Med sina medarbetares omfattande erfarenhet av konstruktion, projektledning och insikt i våra kunders krav är Noram International den ideala partnern för att genomföra projekt. Huvudkontoret ligger i Vancouver, Kanada. Göteborgskontoret ligger Västra Frölunda, och Sveriges tre affärsområden fokuseras på svavelsyra, svaveldioxid samt papper & massa. Deras affärsstrategi bygger på långsiktiga kundrelationer som skapas genom samarbete och förtroende.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 24
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu