Columbus Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Columbus Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Styr mot Optimal Effektivitet som vår FSA inom Produktion - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 12
Är processer, tekniska lösningar och jobba med människor vad du gillar mest? Då är du kanske vår nästa Functional Solution Architect inom Produktion! Vi söker dig som har erfarenhet av processer inom produktion och som vill jobba i Nordens främsta Dynamcis 365-organisation tillsammans med branschens vassaste konsulter.

År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det är vi väldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan våra fantastiska konsulter! ????

Plats? Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?

På Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Du kommer jobba i åtagandeprojekt (ej resurskonsult). Du kommer ha kontakt med fabrikschefer, planeringspersonal, montörer, superusers osv. Du kommer bl.a. hålla workshops och göra tester inför Go Live.

Att byta ett affärssystem är en stor förändring - din roll kommer vara att guida och rådge kunden i deras produktionsprocesser. Du kommer arbeta i projekt som är både lokala och internationella. Ofta har våra kunder även produktion utomlands, så resor i tjänsten kan förekomma, vanligtvis en gång i månaden eller vid behov.

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Daniel är FSA inom Produktion på Columbus:

Jag kommer själv från kundsidan, och det jag gillar med konsultrollen är att jag kan nörda ner mig mer i systemet. Men det bästa är nog möten med människor och att hitta lösningar som de tycker är bra. På Columbus finns en bra atmosfär och stämning, det är enkelt att nå ut till andra konsulter och få hjälp när man behöver det."

Vad vi tror om dig:
- Utbildning inom Supply Chain eller Logistik
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som är trygg i din roll och är van att leda och planera produktion inom tillverkning. Du har en processförståelse och för vilka andra områden som berörs och de ekonomiska effekterna. Viktigast i denna roll är att du kan och förstår huvudplanering och produktionsplanering. Erfarenhet av projektorderstyrd tillverkning är en fördel men inget krav.

Du kanske jobbar i en linjeroll idag inom produktion? Eller är konsult inom andra affärssystem som IFS, SAP eller motsvarande och vill prova något nytt. Har du erfarenhet av Dynamics så ser vi det som ett plus, annars kommer vi lära dig!

Vad vi kan erbjuda:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in, och du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus. Du kommer få möjlighet att utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus academy som innehåller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare. Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen, (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process)om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag - det tar bara några sekunder. För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Strategisk Problemlösare inom D365 Finance & Operations - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 12
Vill du verka som vår strategiska FSA inom D365? Vi har flest projekt inom Dynamics 365 i Norden och vi behöver bli fler! Är det din grej att jobba i projekt och utveckla processer och verksamheter? Motiveras du av tanken att jobba i Nordens främsta D365-organisation? Då har vi något för dig!

Vi letar efter en Functional Solution Architect (FSA) inom Microsoft Dynamics 365 med inriktning Finance & Operations. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
I rollen som FSA inom Dynamics 365 F&O arbetar du med implementation och viss del förvaltning. Du kommer att spela en viktig roll eftersom du med din erfarenhet hjälper kunden att optimera sina processer. Hos oss jobbar du aldrig ensam - du arbetar i team tillsammans konsulter, lösningsarkitekter och projektledare ????????

Du kommer att föra kontinuerlig dialog med kunden och coacha kring deras strategier och vilka KPI:er de behöver för att analysera och styra sin verksamhet framåt. I rollen behöver du vara både specialist och rådgivare och därför är det viktigt med systemkunskaper inom D365.

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
Vi tror att du har flerårig ekonomikunskap på koncernnivå från internationella bolag och förstår kundens hela process.

- Du har arbetat med Dynamics 365 i ca 3 år
- Du kommunicerar på ett tydligt sätt, både externt och internt
- Du talar och skriver flytande svenska och engelska


Kanske är du ekonom idag och vill jobba med finansprocesser och Dynamics? Eller så är du redan konsult och vill jobba i Nordens ledande Dynamics-organisation med internationella, spännande och komplexa projekt ??

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser.

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior D365 Rådgivare inom Solution Optimization - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 12
Har du erfarenhet inom D365 och/eller AX2012? Vill du vara med och utmana och guida våra kunder till att nå deras fulla potential inom deras D365 lösning? Har du god förmåga att kommunicera och strävar efter att vara vår kunds Trusted Digital Advisor? Då kan du vara vår nästa kollega inom affärsområdet Solution Optimization. ????

Vi letar efter en Senior Business Conusltant inom Microsoft Dynamics 365 med inriktning Solution Optimization. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
I rollen kommer du arbeta nära våra kunder, där du bygger långsiktiga och trygga relationer i samband med att du utvecklar deras verksamhet och D365-lösning. Du kommer vara kundens go-to person när det kommer till att hjälpa dem nyttja och nå deras fulla potential inom deras D365-lösning. Du är den som identifierar vår kunds behov, och därifrån kan matcha dessa med tekniska möjligheter och Microsofts senaste releaser.

Du kommer vara inblandad i flera faser, såsom rådgivning, förfrågningar och förändringar från våra kunder i takt med att deras verksamhet växer och att de är i behov av hjälp med sin D365-plattform. Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ???? Vårt affärsområde Solution Optimization är på en spännande tillväxtresa, och i nuläget ser vi en ökning av spännande och utmanande globala kunder. Vi vill att du ska följa med på denna resa!

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vill du veta mer om vad som utmärker vårt område Solution Optimization? Spana in det här (https://www.columbusglobal.com/sv/blogg/letar-du-efter-ett-partnerskap-för-livet-då-behöver-du-inte-leta-längre)

Vad vi tror om dig:

- 5+ års erfarenhet av att arbeta inom D365 och/eller AX2012

- Du har expertis inom någon av följande områden: Finance, Supply Chain, Manufacturing, Integration eller Security

- Flytande i engelska, meriterande om du även är flytande i svenska

Vi letar efter dig som är kundorienterad, självständig och tar eget ansvar. Du har förmåga att hantera uppgifter på taktisk, operativ och gärna även strategisk nivå. Viktigast av allt, du trivs med att ha roligt på jobbet! ????

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:

Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/) eller rekryterande chef Richard Streijffert (https://www.linkedin.com/in/richardstreijffert/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:

Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Arkitekten bakom framtidens D365-lösningar i Göteborg: Lead Solution Arc...

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 12
Vill du agera som kuggen i designen och hjärnan bakom smarta lösningar? Är det du som leder vägen i design och byggandet av ERP-lösningar med Dynamics 365 F&O som bakgrund? Då är rollen som Lead Solution Architect på Columbus något för dig! ????

Vi letar efter en Lead Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365. Projekten drivs på både nationell och global nivå där våra kunder är främst verksamma inom tillverkande industri, produktion och distribution. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
Din arbetsroll är nära verksamhetens processer. Du driver dialogen kring kundens digitala transformation och behov av Dynamics 365 F&O.

Kommunikationen är en röd tråd genom arbetsrollen och din dialog med alla berörda är viktig för att bästa möjliga lösning implementeras. I projekten och kommande förvaltning av dem ser vi till att du kan fokusera på de processer som lösningen ska stödja.

Samarbete är en nyckelfaktor för framgång. Hos oss jobbar du aldrig ensam, du jobbar i team med engagerade funktionella lösningsarkitekter (FSA), projektledare och utvecklare. Tillsammans implementerar vi grymma ERP-lösningar! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
- Har jobbat med Dynamics 365 F&O/AX2012 cirka 5 år
- Har erfarenhet av lösningsarkitektur (processer, applikationer och integrationer)
- Har ett genuint intresse för att leda och coacha människor

-
Flytande i svenska, meriterande om du även är flytande i engelska


Vi söker dig som är lösningsarkitekt redan eller senior affärskonsult som är redo för nästa steg i karriären. Har du tidigare jobbat med ERP-lösningar inom tillverkande företag blir vi extra glada! ??

Ett plus är om du har starka kunskaper inom Dynamics 365 F&O, affärsprocesser och områden som Secure Compliance, Risk Management och Change Management. Vi söker efter dig som har god kommunikationsförmåga gentemot processägare, slutanvändare och ledningsgrupp.

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/) eller rekryterande chef Jeanette Carlstein. För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Strategisk Development Lead inom D365 Finance & Operations - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 7
Vi har flest projekt i Sverige inom Dynamics 365 vilket innebär att vi nu behöver bli fler! År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det är vi väldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan våra fantastiska konsulter ???? Vi söker därför dig med bakgrund inom utveckling och Microsoft D365 F&O som är sugen på en ledande roll. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team som består av seniora utvecklare, integrationsspecialister och andra Development Leads.

Plats? Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Så, är du redo för nya utmaningar?

Vad ska du göra i rollen?
Du arbetar främst i stora projekt med ett erfaret utvecklarteam som du leder inom ramen för kundprojektet. I din roll som Development Lead hittar du rätt lösningar för kunden både i projektet här och nu, och för framtiden. Men det absolut viktigaste, är att du coachar utvecklingsteamet från start till mål med hög kvalitet! Du kommer att ha en mycket uppskattad roll hos oss och vara kontaktperson för både Projektledare och Arkitekter. Det betyder att du kommer att få sätta dig in i kundernas samt leverantörernas system för att skapa den bästa lösningen. Du kommer ingå i Mårtens (https://www.linkedin.com/in/martendamm/) vinnande team!

Du kommer arbeta i projekt som är både lokala och internationella och för oss är samarbete en nyckelfaktor för framgång, så hos oss jobbar du aldrig ensam! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
- God erfarenhet av utveckling i Dynamics 365 Finance and Operations
- Azure DevOps, release pipelines
- Erfarenhet av att handleda andra utvecklare samt av att kvalitetssäkra kod
- Visual Studio, X++ och med fördel C#

- Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift


Om du har erfarenhet av teknisk projektledning så är det meriterande!

För att du ska tycka att den här rollen är kul så behöver du trivas i en central roll i en agil miljö. Du kommer att vara den som hanterar teknisk dialog såväl med kund som projektmedlemmar samt externa partners. Därför behöver du kunna förklara tekniska komplexa problem på ett "icke-tekniskt" och logiskt sätt. Detta samtidigt som du för en detaljerad dialog med teamet av utvecklare, integrationskonsulter och andra tekniska konsulter. Du kommer också att agera speaking partner till projektledaren och vår Lead Solution Architect.

Kommunikation går som en röd tråd genom den här rollen och det är naturligt för dig att anpassa din kommunikation beroende på vem du pratar med. Detta då du är översättaren mellan teknik och verksamhet. Det handlar om att sätta fingret på hur vi kan matcha kundens behov där du sedan förvandlar dessa till en teknisk lösning. Vi tror för att du ska trivas i den här rollen är du en person som gillar den tekniska delen av utveckling men som vill utvecklas inom att leda andra, ta större ansvar och vara mer delaktig i projektet som helhet.

Vi söker efter en lagspelare helt enkelt! För oss är det viktigare att att du har förmågan (och gillar) att leda andra än att du är experten inom utveckling i Dynamics 365.

Vad vi kan erbjuda:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in, och du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus. Du kommer få möjlighet att utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus academy som innehåller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare. Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär - det ska vara smidigt. Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse plus, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen, (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process)om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Navigera mot Optimal Lagerhantering som vår FSA - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 7
Är processer, tekniska lösningar och att jobba med människor vad du gillar mest? Då är du kanske vår nästa Functional Solution Architect inom Warehouse management! Vi söker dig som har erfarenhet av lagerprocesser och som vill jobba i Nordens främsta Dynamcis 365-organisation tillsammans med branschens vassaste konsulter.

År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det är vi väldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan våra fantastiska konsulter ????

Plats? Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
På Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Du kommer ha kontakt med lagerchefer, superusers och användare. Du kommer bl.a. hålla workshops och göra tester inför Go Live.

Att byta ett affärssystem är en stor förändring - din roll kommer vara att guida och rådge kunden i deras lagerprocesser. Du kommer som FSA jobba i åtagandeprojekt (ej resurskonsult) och ha ett nära samarbete med andra FSA:er och affärskonsulter. Tillsammans implementerar ni Dynamics 365 F&O hos våra kunder som är verksamma främst inom Manufacturing, Distribution och Food & Beverage. Du kommer arbeta i projekt som är både lokala och internationella och för oss är samarbete en nyckelfaktor för framgång, så hos oss jobbar du aldrig ensam! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö! Ofta har våra kunder även produktion eller lager utomlands, så resor i tjänsten kan förekomma, vanligtvis en gång i månaden eller vid behov.

Omran har jobbat som konsult i flera på Columbus och är FSA inom WMS:

För att lyckas i rollen måste du vara lyhörd för vad kunden efterfrågar och ha en förståelse för att kunden är i en förändringsresa. Det handlar mycket om kommunikation och människor. WMS är knytpunkten och vår lösning påverkar alla andra - därför jobbar man sällan isolerat utan jobbar mycket tillsammans med andra konsulter. Ingen dag ser likadan ut - ena dagen sitter du i lösningsdiskussion och andra med tester inför Go Live. ”

Vad vi tror om dig:

- Utbildning inom Supply chain, Logistik, Industriell ekonomi eller motsvarande

- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som är trygg i din roll och har en mycket god förståelse för lagerprocesser och hur lagerhantering är kopplat till produktion samt transporthantering. Du förstår hur olika områdens processer är sammanlänkade och känner till olika lagerstyrningsfilosofier. Du har koll på warehouse automation systems som till exempel Autostore.

Du kanske jobbar i en linjeroll idag inom lager, eller är konsult inom andra affärssystem som IFS, SAP eller motsvarande och vill prova något nytt. Har du erfarenhet av Dynamics så ser vi det som ett stort plus, annars kommer vi lära dig!Vad vi kan erbjuda:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in, och du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus. Du kommer få möjlighet att utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus academy som innehåller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare. Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär - det ska vara smidigt. Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse plus, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen, (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process)om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Columbus Accelerator Program Göteborg – accelerera din karriär inom Dyna...

Affärskonsult, IT
Läs mer Dec 28
Vill du vara med i den digitala transformationen, skapa värde till våra kunder och bidra till en bättre morgondag?

Efter sommaren 2024 drar Columbus Acceleratorprogram igång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig ????

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi såklart är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har våra tidigare Acceleratorer till dig som är nyfiken på vårt program? Klicka dig vidare HIT (https://career.columbusglobal.com/pages/fast-lane-program-2024) för att ta reda på det!

Det här erbjuder vi dig
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 - ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nioende utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner. ????

Programmet fokuserar dels på:

- Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik
- Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365 - både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A
- Kundprojekt där du får möjlighet att komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt


Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg. Under programmet tillåts du att lära dig mycket om allt, men sen är det fritt att utvecklas inom det område du är mest nyfiken på. Detta kommer Columbus och din närmsta chef alltid stötta dig i!

Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare! Därför, kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
Efter programmet arbetar du som affärskonsult hos oss där du kommer att vara en nyckelspelare när det kommer till att transformera kundens behov till lösningar och funktionalitet i systemet. Du kommer dagligen att jobba i våra projektteam i samarbete med kund och arbeta med allt från verksamhets- och processanalys, rådgivning till konfigurering och slutanvändarutbildning.

Efter utbildningen vill vi att du ska ha fått värdefull kunskap inom Microsoft Dynamics 365 som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser. Du kommer också ha skaffat dig ett stort nätverk och mycket goda karriärmöjligheter - både i Sverige och globalt.Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhet- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har god kommunikationsförmåga, vill etablera långsiktiga kundrelationer och är nyfiken på hur ny teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar alltid i team!

- Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet - från exempelvis ekonomiavdelning, lager eller logistik


Eftersom kommunikation är en stor och viktig del av rollen behöver du vara flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du får gärna ha jobbat?något eller några år efter examen - det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare ????

Är du redo för att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant och detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och global kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig kugge i vår leverans av digital transformation.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär, smidigt va? Intervjuer kommer hållas löpande så om du tycker detta låter kul, ansök så snart som möjligt! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler: miriam.fidler@columbusglobal.com.

Jobba på Columbus

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Columbus Accelerator Program Göteborg – accelerera din karriär inom Dyna...

Affärskonsult, IT
Läs mer Dec 1
Vill du vara med i den digitala transformationen, skapa värde till våra kunder och bidra till en bättre morgondag?

Efter sommaren 2024 drar Columbus Acceleratorprogram igång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig ????

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi såklart är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har våra tidigare Acceleratorer till dig som är nyfiken på vårt program? Klicka dig vidare HIT (https://career.columbusglobal.com/pages/fast-lane-program-2024) för att ta reda på det!

Det här erbjuder vi dig
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 - ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nioende utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner. ????

Programmet fokuserar dels på:

- Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik
- Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365 - både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A
- Kundprojekt där du får möjlighet att komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt


Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg. Under programmet tillåts du att lära dig mycket om allt, men sen är det fritt att utvecklas inom det område du är mest nyfiken på. Detta kommer Columbus och din närmsta chef alltid stötta dig i!

Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare! Därför, kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
Efter programmet arbetar du som affärskonsult hos oss där du kommer att vara en nyckelspelare när det kommer till att transformera kundens behov till lösningar och funktionalitet i systemet. Du kommer dagligen att jobba i våra projektteam i samarbete med kund och arbeta med allt från verksamhets- och processanalys, rådgivning till konfigurering och slutanvändarutbildning.

Efter utbildningen vill vi att du ska ha fått värdefull kunskap inom Microsoft Dynamics 365 som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser. Du kommer också ha skaffat dig ett stort nätverk och mycket goda karriärmöjligheter - både i Sverige och globalt.Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhet- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har god kommunikationsförmåga, vill etablera långsiktiga kundrelationer och är nyfiken på hur ny teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar alltid i team!

- Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet - från exempelvis ekonomiavdelning, lager eller logistik


Eftersom kommunikation är en stor och viktig del av rollen behöver du vara flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du får gärna ha jobbat?något eller några år efter examen - det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare ????

Är du redo för att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant och detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och global kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig kugge i vår leverans av digital transformation.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär, smidigt va? Intervjuer kommer hållas löpande så om du tycker detta låter kul, ansök så snart som möjligt! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler: miriam.fidler@columbusglobal.com.

Jobba på Columbus

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Acceleratorprogram Göteborg - Kom och bli Business Consultant inom Digit...

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Nov 9
Äntligen! Hösten 2024 är vi tillbaka med vårt uppskattade Acceleratorprogram inom Digital Commerce. Är du intresserad av en spännande karriärsresa och bli en Digital Advisor? Vill du jobba i värdeskapande projekt med vassa kollegor och nära kund?

Nu är vi på jakt efter nästa generations stjärnor som vill lära sig skapa innovativa lösningar och tjänster inom digital handel! Under perioden har vi ett fullspäckat acceleratorprogram där du lär dig leda och navigera i den digitala revolutionen. Din bakgrund spelar inte så stor roll - din personlighet och vilja är viktigast. Vi är redo - är du? ????

Du utgår från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping eller Malmö.

Vad gör en Business Consultant?
Som framtida Business Consultant kommer du att ingå i ett kundteam tillsammans med bl.a. Designers, Projektledare, Systemarkitekter och Utvecklare. Din huvudsakliga roll är att vägleda kunden mot ökad framgång och lönsamhet genom att förstå deras mål och målgrupp inom branschen. Det innefattar att identifiera, dokumentera och prioritera funktionella krav för den planerade lösningen som ska utvecklas och implementeras.

Programmets innehåll
Dina första tre månader: Du kommer ha en inblick i vårt tjänsteutbud, projektmetodik och interna processer. Du kommer ha en god förståelse för våra kunders utmaningar och hur vi stöttar dem i deras digitala transformationsresa.

Inom 3-6 månader: Du kommer omvandla teori till praktik - du kommer få skugga en erfaren konsult i skarpa kundprojekt och successivt ta dig an uppgifter och bli en del av kundteamet.

Inom 6-12 månader: Nu kommer du aktivt jobba i kundprojekt som Business Consultant och du kommer vara högst delaktig i leverans. Yey! ????

Så här beskriver Elin, tidigare Accelerator, om hur hennes dagar ser ut:
De flesta dagarna börjar med stand-ups med olika utvecklarteam. Sedan, beroende på var vi är i processen, skriver jag specar, testar, hanterar krav och har möten med kund eller internt. Det är väldigt varierande och ingen dag är den andra lik. Oftast har jag 2-3 projekt som jag jobbar med parallellt.”

Vill du veta mer om vad Elin och tidigare deltagare tyckte om programmet? Läs vidare här! (https://career.columbusglobal.com/pages/accelerate-your-career-within-digital-commerce)

Vem är du?
Du är en driven och affärsinriktad relationsskapare som gillar den digitala världen och har ett teknikintresse. Din roll innebär att ha kontakt med flera personer och förstå kundens behov - därför är din kommunikativa förmåga och nyfikenhet viktig för att trivas i teamet. Vad du har gjort tidigare är inte lika viktigt, utan för oss är dina personliga och kommunikativa egenskaper viktigast!

Vi tror du har följande med dig i bagaget

- Eftergymnasial utbildning - förslagsvis inom ekonomi, systemvetenskap, E-commerce eller marknadsföring

- Ett IT-intresse

- Har du erfarenhet av e-commerce eller affärssystem så är det ett stort plus

- Svenska och Engelska - flytande kunskaper i tal och skrift

Vad vi kan erbjuda dig
Acceleratorprogrammet är en fantastiskt språngbräda in i våra kundteam och projekt inom flera olika branscher. Du börjar som Associate Business Consultant - skaffar dig praktisk erfarenhet och kunskaper från olika projekt, kunder och tekniker. Du kommer också med stöd och mentorskap få testa att axla rollen som projektledare där du får chans att utveckla ditt självledarskap. Du får en mycket bra grund att stå på för att på sikt utvecklas som Business Consultant - och jobba som en sann Trusted Digital Advisor.

Ansökan och startdatum
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Vi erbjuder tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader, med programstart i september. Intervjuer hålls löpande och

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Sparrow.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringar.

Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs. ????

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med mer än 1500 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Columbus Acceleratorprogram Göteborg – accelerera din karriär inom Dynam...

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 6
Vill du vara med i den digitala transformationen, skapa värde till våra kunder och bidra till en bättre morgondag?

Efter sommaren 2024 drar Columbus Acceleratorprogram igång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig ????

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi såklart är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har våra tidigare Acceleratorer till dig som är nyfiken på vårt program? Klicka dig vidare HIT (https://career.columbusglobal.com/pages/fast-lane-program-2024) för att ta reda på det!

Det här erbjuder vi dig
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 - ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nioende utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner. ????

Programmet fokuserar dels på:

- Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik
- Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365 - både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A
- Kundprojekt där du får möjlighet att komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt


Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg. Under programmet tillåts du att lära dig mycket om allt, men sen är det fritt att utvecklas inom det område du är mest nyfiken på. Detta kommer Columbus och din närmsta chef alltid stötta dig i!

Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare! Därför, kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
Efter programmet arbetar du som affärskonsult hos oss där du kommer att vara en nyckelspelare när det kommer till att transformera kundens behov till lösningar och funktionalitet i systemet. Du kommer dagligen att jobba i våra projektteam i samarbete med kund och arbeta med allt från verksamhets- och processanalys, rådgivning till konfigurering och slutanvändarutbildning.

Efter utbildningen vill vi att du ska ha fått värdefull kunskap inom Microsoft Dynamics 365 som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser. Du kommer också ha skaffat dig ett stort nätverk och mycket goda karriärmöjligheter - både i Sverige och globalt.Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhet- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har god kommunikationsförmåga, vill etablera långsiktiga kundrelationer och är nyfiken på hur ny teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar alltid i team!

- Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet - från exempelvis ekonomiavdelning, lager eller logistik


Eftersom kommunikation är en stor och viktig del av rollen behöver du vara flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du får gärna ha jobbat?något eller några år efter examen - det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare ????

Är du redo för att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant och detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och global kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig kugge i vår leverans av digital transformation.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär, smidigt va? Intervjuer kommer hållas löpande så om du tycker detta låter kul, ansök så snart som möjligt! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler: miriam.fidler@columbusglobal.com.

Jobba på Columbus

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Accelerator Program 2024 inom Data & Analytics till Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 6
I september 2024 drar vårt Accelerator Program för Data & Analytics igång! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med spännande värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Vill du lära dig mer om hur data kan omvandlas till värdefulla affärsinsikter? Då låter vårt Accelerator Program inom Data & Analytics som någonting för dig.

Hos Columbus ges du möjlighet att växa på ett internationellt bolag med nordisk prägel och globala kunder. Vårt Accelerator Program ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Du blir anställd som Associate Consultant inom Data & Analytics och under dina första sex månader kommer du delta i ett strukturerat program med fokus på din professionella och personliga utveckling. Som Associate Consultant i våra olika kundprojekt är du en viktig del av ett tätt sammansvetsat projektteam som består av kunniga och hjälpsamma kollegor, och tillsammans arbetar ni med den senaste tekniken inom Business Intelligence och Data Science. Kika in här för att ta del av vad våra tidigare Acceleratorer har uppskattat med programmet!

Programmet har ett begränsat antal platser i Göteborg och Stockholm och vi intervjuar löpande. Vi stänger ansökan den sista januari, platserna kan fyllas innan det - så skicka in din ansökan idag!

Vad innehåller programmet?
-
Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik

-
Praktisk kunskap i de senaste verktygen inom dataanalys genom e-learning och lärarledd undervisning/Q&A

-
Kundprojekt där du kommer ut i verkligheten och deltar i implementationsprojekt

Under programmets gång introduceras du till flera business intelligence verktyg, främst inom Microsoft, och du arbetar med olika verktyg för datahantering. Många av våra kunder befinner sig i molnet och programmet ger dig grundläggande kunskap om plattformar som Azure. Vid intresse finns även möjlighet att på längre sikt fördjupa sig inom avancerad dataanalys, AI och machine learning.

Du tilldelas en personliga mentor som ger dig strukturerad vägledning och hjälper dig att växa in i din roll som framgångsrik konsult. Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare. Därför kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden. ????

Efter utbildningen
- Arbetar du som konsult med att vara delaktig i att leda kunden i sitt transformationsprojekt

- Har du fått värdefull praktisk kunskap som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser.

- Har du skaffat dig mycket goda karriärmöjligheter - likväl i Sverige som globalt!

Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhets- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har mycket god kommunikationsförmåga och vill etablera långsiktiga relationer med våra kunder. Du har en god analytisk förmåga och är nyfiken på hur teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar i team. ??????????????????????

- Högskoleutbildning inom information-, system- eller datavetenskap eller motsvarande program

- Grundläggande kunskaper i databaser, modellering och

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Har du jobbat?något eller några år efter examen är det ett extra plus. ?

Är du redo för en utmaning?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant. Detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. Vi ger dig en karriärmöjlighet i en högkompetent och kreativ kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig nyckelperson i vår leverans av affärskritiska system. Du är med och påverkar våra kunders affär och hjälper dem att optimera sina processer. Skratt och skämt är vardag och vi ser fram emot att träffa varandra på måndag morgon.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Rekryteringsprocessen kommer bestå av ett personlighet- och logiktest, en initial telefonintervju, intervju med en framtida kollega och närmaste chef, samt en case-uppgift. Intervjuer kommer hållas löpande. Frågor? Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Tove Hiller.

Varför Columbus?
Vi har i över 30 år levererat digitala lösningar till våra kunder och det har vi gjort framgångsrikt! På Columbus har vi en omfattande branschkunskap som kombineras med ett stort utbud av digitala lösningar och en rejäl dos kundförståelse. Våra olika affärsområden kan dra nytta av varandra och arbeta med samma kunder i olika skeden av sin digitalisering och därmed erbjuda olika spetskompetenser. Vi hjälper våra kunder att forma lösningar efter branschspecifika behov så att de kan nå sin fulla digitala potential.

På Data & Analytics (https://www.columbusglobal.com/sv/omrade/dataanalys-och-visualisering) får du vara delaktig i ett område som är strategiskt viktigt för Columbus. Vi är en grupp på ca 50 konsulter i Skandinavien och vi växer! Columbus är ledande inom Dynamics 365, M3 samt E-Commerce vilket ger oss ett stort internationellt kontaktnät av konsulter. Våra kunder och vår spetskompetens ligger inom tillverkande industri, food & beverage och fashion. Vi tror på att utveckla oss själva och därigenom våra kunder genom att använda oss av den senaste tekniken.

Jobba på Columbus
Columbus är ett värdestyrt bolag med engagerade medarbetare som stöttar varandra i både framgång som motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Dessutom så är vi riktigt bra på att fira framgångar och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret. ????

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot.

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Strategisk Utvecklingsledare inom D365 Finance & Operations - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Okt 4
Vi har flest projekt i Sverige inom Dynamics 365 vilket innebär att vi nu behöver bli fler! År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det är vi väldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan våra fantastiska konsulter ???? Vi söker därför dig med bakgrund inom utveckling och Microsoft D365 F&O som är sugen på en ledande roll. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team som består av seniora utvecklare, integrationsspecialister och andra Development Leads.

Plats? Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Så, är du redo för nya utmaningar?

Vad ska du göra i rollen?
Du arbetar främst i stora projekt med ett erfaret utvecklarteam som du leder inom ramen för kundprojektet. I din roll som Development Lead hittar du rätt lösningar för kunden både i projektet här och nu, och för framtiden. Men det absolut viktigaste, är att du coachar utvecklingsteamet från start till mål med hög kvalitet! Du kommer att ha en mycket uppskattad roll hos oss och vara kontaktperson för både Projektledare och Arkitekter. Det betyder att du kommer att få sätta dig in i kundernas samt leverantörernas system för att skapa den bästa lösningen. Du kommer ingå i Mårtens (https://www.linkedin.com/in/martendamm/) vinnande team!

Du kommer arbeta i projekt som är både lokala och internationella och för oss är samarbete en nyckelfaktor för framgång, så hos oss jobbar du aldrig ensam! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
- God erfarenhet av utveckling i Dynamics 365 Finance and Operations
- Azure DevOps, release pipelines
- Erfarenhet av att handleda andra utvecklare samt av att kvalitetssäkra kod
- Visual Studio, X++ och med fördel C#

- Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift


Om du har erfarenhet av teknisk projektledning så är det meriterande!

För att du ska tycka att den här rollen är kul så behöver du trivas i en central roll i en agil miljö. Du kommer att vara den som hanterar teknisk dialog såväl med kund som projektmedlemmar samt externa partners. Därför behöver du kunna förklara tekniska komplexa problem på ett "icke-tekniskt" och logiskt sätt. Detta samtidigt som du för en detaljerad dialog med teamet av utvecklare, integrationskonsulter och andra tekniska konsulter. Du kommer också att agera speaking partner till projektledaren och vår Lead Solution Architect.

Kommunikation går som en röd tråd genom den här rollen och det är naturligt för dig att anpassa din kommunikation beroende på vem du pratar med. Detta då du är översättaren mellan teknik och verksamhet. Det handlar om att sätta fingret på hur vi kan matcha kundens behov där du sedan förvandlar dessa till en teknisk lösning. Vi tror för att du ska trivas i den här rollen är du en person som gillar den tekniska delen av utveckling men som vill utvecklas inom att leda andra, ta större ansvar och vara mer delaktig i projektet som helhet.

Vi söker efter en lagspelare helt enkelt! För oss är det viktigare att att du har förmågan (och gillar) att leda andra än att du är experten inom utveckling i Dynamics 365.

Vad vi kan erbjuda:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in, och du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus. Du kommer få möjlighet att utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus academy som innehåller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare. Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär - det ska vara smidigt. Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse plus, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen, (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process)om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Navigera mot Optimal Lagerhantering som vår FSA - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Okt 4
Är processer, tekniska lösningar och att jobba med människor vad du gillar mest? Då är du kanske vår nästa Functional Solution Architect inom Warehouse management! Vi söker dig som har erfarenhet av lagerprocesser och som vill jobba i Nordens främsta Dynamcis 365-organisation tillsammans med branschens vassaste konsulter.

År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det är vi väldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan våra fantastiska konsulter ????

Plats? Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
På Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Du kommer ha kontakt med lagerchefer, superusers och användare. Du kommer bl.a. hålla workshops och göra tester inför Go Live.

Att byta ett affärssystem är en stor förändring - din roll kommer vara att guida och rådge kunden i deras lagerprocesser. Du kommer som FSA jobba i åtagandeprojekt (ej resurskonsult) och ha ett nära samarbete med andra FSA:er och affärskonsulter. Tillsammans implementerar ni Dynamics 365 F&O hos våra kunder som är verksamma främst inom Manufacturing, Distribution och Food & Beverage. Du kommer arbeta i projekt som är både lokala och internationella och för oss är samarbete en nyckelfaktor för framgång, så hos oss jobbar du aldrig ensam! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö! Ofta har våra kunder även produktion eller lager utomlands, så resor i tjänsten kan förekomma, vanligtvis en gång i månaden eller vid behov.

Omran har jobbat som konsult i flera på Columbus och är FSA inom WMS:

För att lyckas i rollen måste du vara lyhörd för vad kunden efterfrågar och ha en förståelse för att kunden är i en förändringsresa. Det handlar mycket om kommunikation och människor. WMS är knutpunkten och vår lösning påverkar alla andra - därför jobbar man sällan isolerat utan jobbar mycket tillsammans med andra konsulter. Ingen dag ser likadan ut - ena dagen sitter du i lösningsdiskussion och andra med tester inför Go Live. ”

Vad vi tror om dig:

- Utbildning inom Supply chain, Logistik, Industriell ekonomi eller motsvarande

- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som är trygg i din roll och har en mycket god förståelse för lagerprocesser och hur lagerhantering är kopplat till produktion samt transporthantering. Du förstår hur olika områdens processer är sammanlänkade och känner till olika lagerstyrningsfilosofier. Du har koll på warehouse automation systems som till exempel Autostore.

Du kanske jobbar i en linjeroll idag inom lager, eller är konsult inom andra affärssystem som IFS, SAP eller motsvarande och vill prova något nytt. Har du erfarenhet av Dynamics så ser vi det som ett stort plus, annars kommer vi lära dig!Vad vi kan erbjuda:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in, och du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus. Du kommer få möjlighet att utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus academy som innehåller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare. Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär - det ska vara smidigt. Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse plus, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Här kan du läsa mer om rekryteringsprocessen, (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process)om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior D365 Rådgivare inom Solution Optimization - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 25
Har du erfarenhet inom D365 och/eller AX2012? Vill du vara med och utmana och guida våra kunder till att nå deras fulla potential inom deras D365 lösning? Har du god förmåga att kommunicera och strävar efter att vara vår kunds Trusted Digital Advisor? Då kan du vara vår nästa kollega inom affärsområdet Solution Optimization. ????

Vi letar efter en Senior Business Conusltant inom Microsoft Dynamics 365 med inriktning Solution Optimization. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
I rollen kommer du arbeta nära våra kunder, där du bygger långsiktiga och trygga relationer i samband med att du utvecklar deras verksamhet och D365-lösning. Du kommer vara kundens go-to person när det kommer till att hjälpa dem nyttja och nå deras fulla potential inom deras D365-lösning. Du är den som identifierar vår kunds behov, och därifrån kan matcha dessa med tekniska möjligheter och Microsofts senaste releaser.

Du kommer vara inblandad i flera faser, såsom rådgivning, förfrågningar och förändringar från våra kunder i takt med att deras verksamhet växer och att de är i behov av hjälp med sin D365-plattform. Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ???? Vårt affärsområde Solution Optimization är på en spännande tillväxtresa, och i nuläget ser vi en ökning av spännande och utmanande globala kunder. Vi vill att du ska följa med på denna resa!

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vill du veta mer om vad som utmärker vårt område Solution Optimization? Spana in det här (https://www.columbusglobal.com/sv/blogg/letar-du-efter-ett-partnerskap-för-livet-då-behöver-du-inte-leta-längre)

Vad vi tror om dig:

- 5+ års erfarenhet av att arbeta inom D365 och/eller AX2012

- Du har expertis inom någon av följande områden: Finance, Supply Chain, Manufacturing, Integration eller Security

- Flytande i engelska, meriterande om du även är flytande i svenska

Vi letar efter dig som är kundorienterad, självständig och tar eget ansvar. Du har förmåga att hantera uppgifter på taktisk, operativ och gärna även strategisk nivå. Viktigast av allt, du trivs med att ha roligt på jobbet! ????

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:

Du kan ansöka med LinkedIn och/eller ditt CV. Du behöver inte fylla i långa frågeformulär, smidigt va? Om du har några funderingar, varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Richard Streijffert (https://www.linkedin.com/in/richardstreijffert/). Vi ser fram emot din ansökan! ????

Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du varmtvälkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/) eller rekryterande chef Richard Streijffert (https://www.linkedin.com/in/richardstreijffert/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:

Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Columbus Fast Lane program – accelerera din karriär inom Microsoft Dynam...

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 25
Har du arbetat runt 3 år och har erfarenhet av ERP-system i en roll som applikationskonsult? Vill du arbeta hos Microsofts Partner of the Year inom Dynamics 365? Om ja, läs mer om vårt Fast Lane program inom D365 Finance & Operations!

Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos Columbus som enligt Careereye är en av de bästa arbetsgivarna i Sverige inom Data/IT ??

Vad säger de som tidigare har gått programmet?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har de som deltagit i programmet till dig som är nyfiken? Klicka dig vidare HIT (https://career.columbusglobal.com/pages/columbus-fast-lane-program-2024) för att ta reda på det!

Vi letar efter dig som vill:

- Konvertera till D365F&O eller
- Uppdatera dina kunskaper inom D365F&O
- Delta i ett strukturerat program som ger dig alla verktyg och förutsättningar för att accelerera din karriär


Missa inte chansen att delta - vi drar igång i februari 2024!

Placering: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Programmets innehåll
Du blir anställd som affärskonsult i vår svenska Dynamics-organisation. Under de första fyra månaderna kommer du att delta i ett strukturerat program där fokus ligger på din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara del av ett tight projektteam. Vi utvecklar utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nionde utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner ????

Den praktiska D365F&O-kunskapen kommer du att få genom kombinerad e-learning, lärarledd undervisning och Q&A. Columbus är Microsofts största partner och dessutom Partner of the Year och du kommer därför få ta del av den senaste tekniken och följa nya releaser inom D365F&O.

För dig som är ny i konsultrollen, och även för dig som redan har vana av konsultrollen, så kommer du få vidareutvecklas under programmets gång och stort fokus kommer att ligga på att utveckla dina "soft skills". Detta innebär till exempel kurser inom konsultmannaskap, presentationsteknik och projektmetodik. Du kommer att tilldelas en mentor så att du får strukturerad vägledning och stöttning på vägen till att bli expert inom Dynamics 365. Din mentor ser till att du snabbt kommer ut i verkligheten och ges möjlighet att träffa kunder och få kunskap genom att jobba i projekt så snart som möjligt.

Vi ser långsiktigt på dig! Därför kommer vi tillsammans sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig cirka 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
- Du har värdefull kunskap inom D365F&O som du använder för att coacha våra kunder kring hur de ska kunna arbeta smartare med sina affärsprocesser med hjälp av systemet
- Du arbetar som en affärskonsult i olika kundprojekt - där du bygger förtroende genom din applikationskompetens och din branscherfarenhet så att du kan guida dina kunder till den bästa lösningen
- Du varvar din tid mellan att sitta på kontoret och vara ute hos kund, oavsett var du sitter kommer du att arbeta i spännande projekt


Din bakgrund
- Du har runt 3 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ERP-system som applikationskonsult

- Du har gärna akademisk bakgrund inom ett relevant område (Civilingenjör, Ekonomi, Industriell Ekonomi eller Affärssystem)


Som person ser vi att du är nyfiken, driven och förtroendeingivande. Kommunikation går som en röd tråd genom genom rollen och därför behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du attraheras av möjligheten att få arbeta både med fokus på affären och systemet med en problemlösande attityd. Våra kunder vill ha konsulter som guidar och rekommenderar dem till den optimala lösningen. Har du jobbat inom finance, supply chain, produktion eller logistics tidigare så är det ett starkt plus! Vi arbetar alltid i team ????????

Är du redo att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant. Detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en snabbrörlig och global miljö!

Vad vi kan erbjuda dig?
Vill du arbeta i spännande implementationsprojekt på ett globalt bolag med ett nordiskt förhållningssätt? Vi strävar alltid efter att vara våra kunders Trusted Advisors. Du kommer att tränas i att kommunicera och bedriva ditt arbete enligt denna princip. Det som många attraheras av är teamkänslan - här jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Ibland sitter du på plats internt och ibland är du ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö, det blir inte måndag hela veckan. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans när du kommit in i konsultrollen.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Smidigt, eller hur? Har du frågor så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler, miriam.fidler@columbusglobal.com. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att vårt program låter kul!

Jobba på Columbus

Spana in vårt Instagramflöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer!

Ansök nu

Arkitekten bakom framtidens D365-lösningar i Göteborg: Lead Solution Arc...

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 25
Vill du agera som kuggen i designen och hjärnan bakom smarta lösningar? Är det du som leder vägen i design och byggandet av ERP-lösningar med Dynamics 365 F&O som bakgrund? Då är rollen som Lead Solution Architect på Columbus något för dig! ????

Vi letar efter en Lead Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365. Projekten drivs på både nationell och global nivå där våra kunder är främst verksamma inom tillverkande industri, produktion och distribution. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
Din arbetsroll är nära verksamhetens processer. Du driver dialogen kring kundens digitala transformation och behov av Dynamics 365 F&O.

Kommunikationen är en röd tråd genom arbetsrollen och din dialog med alla berörda är viktig för att bästa möjliga lösning implementeras. I projekten och kommande förvaltning av dem ser vi till att du kan fokusera på de processer som lösningen ska stödja.

Samarbete är en nyckelfaktor för framgång. Hos oss jobbar du aldrig ensam, du jobbar i team med engagerade funktionella lösningsarkitekter (FSA), projektledare och utvecklare. Tillsammans implementerar vi grymma ERP-lösningar! Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ????

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
- Har jobbat med Dynamics 365 F&O/AX2012 cirka 5 år
- Har erfarenhet av lösningsarkitektur (processer, applikationer och integrationer)
- Har ett genuint intresse för att leda och coacha människor

-
Flytande i svenska, meriterande om du även är flytande i engelska


Vi söker dig som är lösningsarkitekt redan eller senior affärskonsult som är redo för nästa steg i karriären. Har du tidigare jobbat med ERP-lösningar inom tillverkande företag blir vi extra glada! ??

Ett plus är om du har starka kunskaper inom Dynamics 365 F&O, affärsprocesser och områden som Secure Compliance, Risk Management och Change Management. Vi söker efter dig som har god kommunikationsförmåga gentemot processägare, slutanvändare och ledningsgrupp.

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/) eller rekryterande chef Jeanette Carlstein. För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Strategisk Problemlösare inom D365 Finance & Operations - Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 25
Vill du verka som vår strategiska FSA inom D365? Vi har flest projekt inom Dynamics 365 i Norden och vi behöver bli fler! Är det din grej att jobba i projekt och utveckla processer och verksamheter? Motiveras du av tanken att jobba i Nordens främsta D365-organisation? Då har vi något för dig!

Vi letar efter en Functional Solution Architect (FSA) inom Microsoft Dynamics 365 med inriktning Finance & Operations. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
I rollen som FSA inom Dynamics 365 F&O arbetar du med implementation och viss del förvaltning. Du kommer att spela en viktig roll eftersom du med din erfarenhet hjälper kunden att optimera sina processer. Hos oss jobbar du aldrig ensam - du arbetar i team tillsammans konsulter, lösningsarkitekter och projektledare ????????

Du kommer att föra kontinuerlig dialog med kunden och coacha kring deras strategier och vilka KPI:er de behöver för att analysera och styra sin verksamhet framåt. I rollen behöver du vara både specialist och rådgivare och därför är det viktigt med systemkunskaper inom D365.

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vad vi tror om dig:
Vi tror att du har flerårig ekonomikunskap på koncernnivå från internationella bolag och förstår kundens hela process.

- Du har arbetat med Dynamics 365 i ca 3 år
- Du kommunicerar på ett tydligt sätt, både externt och internt
- Du talar och skriver flytande svenska och engelska


Kanske är du ekonom idag och vill jobba med finansprocesser och Dynamics? Eller så är du redan konsult och vill jobba i Nordens ledande Dynamics-organisation med internationella, spännande och komplexa projekt ??

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser.

Om Columbus:
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Accelerera din karriär inom Microsoft Dynamics 365 hos Columbus Göteborg!

Affärskonsult, IT
Läs mer Aug 23
Har du arbetat runt 3 år och har erfarenhet av ERP system i en roll som applikationskonsult eller superuser? Vill du arbeta hos Microsofts Partner of the Year inom Dynamics 365? Om ja, läs mer om vårt Fast Lane program inom D365 Finance & Operations!

Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos Columbus som enligt Careereye är en av de bästa arbetsgivarna i Sverige inom Data/IT ??

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har de som deltagit i programmet till dig som är nyfiken? Klicka dig vidare HIT (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/accelerator-program-2021) för att ta reda på det!

Vi letar efter dig som vill:

- Konvertera till D365F&O eller
- Uppdatera dina kunskaper inom D365F&O
- Delta i ett strukturerat program som ger dig alla verktyg och förutsättningar för att accelerera din karriär


Missa inte chansen att delta - vi drar igång i februari 2024!

Placering: Stockholm, Göteborg eller Malmö

Programmets innehåll
Du blir anställd som affärskonsult i vår svenska Dynamics-organisation. Under de första fyra månaderna kommer du att delta i ett strukturerat program där fokus ligger på din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara del av ett tight projektteam. Vi utvecklar utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nionde utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner ????

Den praktiska D365F&O-kunskapen kommer du att få genom kombinerad e-learning, lärarledd undervisning och Q&A. Columbus är Microsofts största partner och dessutom Partner of the Year och du kommer därför få ta del av den senaste tekniken och följa nya releaser inom D365F&O.

För dig som är helt ny i konsultrollen, och även för dig som redan har vana av konsultrollen, så kommer du få vidareutvecklas under programmets gång och stort fokus kommer att ligga på att utveckla dina "soft skills". Detta innebär till exempel kurser inom konsultmannaskap, presentationsteknik och projektmetodik. Du kommer att tilldelas en mentor så att du får strukturerad vägledning och stöttning på vägen till din konsultkarriär. Din mentor ser till att du snabbt kommer ut i verkligheten och ges möjlighet att träffa kunder och få kunskap genom att jobba i projekt så snart som möjligt.

Vi ser långsiktigt på dig! Därför kommer vi tillsammans sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig cirka 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
- Du har värdefull kunskap inom D365F&O som du använder för att coacha våra kunder kring hur de ska kunna arbeta smartare med sina affärsprocesser med hjälp av systemet
- Du arbetar som en affärskonsult i olika kundprojekt - där du bygger förtroende genom din applikationskompetens och din branscherfarenhet så att du kan guida dina kunder till den bästa lösningen
- Du varvar din tid mellan att sitta på kontoret och vara ute hos kund, oavsett var du sitter kommer du att arbeta i spännande projekt


Din bakgrund
- Du har runt 3 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ERP-system som applikationskonsult eller superuser

- Du har gärna akademisk bakgrund inom ett relevant område (Civilingenjör, Ekonomi, Industriell Ekonomi eller Affärssystem)


Som person ser vi att du är nyfiken, driven och förtroendeingivande. Kommunikation går som en röd tråd genom genom rollen och därför behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du attraheras av möjligheten att få arbeta både med fokus på affären och systemet med en problemlösande attityd. Våra kunder vill ha konsulter som guidar och rekommenderar dem till den optimala lösningen. Har du jobbat inom finance, supply chain, produktion eller logistics tidigare så är det ett starkt plus! Vi arbetar alltid i team ????????

Är du redo att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant. Detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en snabbrörlig och global miljö!

Vad vi kan erbjuda dig?
Vill du arbeta i spännande implementationsprojekt på ett globalt bolag med ett nordiskt förhållningssätt? Vi strävar alltid efter att vara våra kunders Trusted Advisors. Du kommer att tränas i att kommunicera och bedriva ditt arbete enligt denna princip. Det som många attraheras av är teamkänslan - här jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Ibland sitter du på plats internt och ibland är du ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö, det blir inte måndag hela veckan. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans när du kommit in i konsultrollen.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Smidigt, eller hur? Har du frågor så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler, miriam.fidler@columbusglobal.com. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om du tycker att vårt program låter kul!

Jobba på Columbus

Spana in vårt Instagramflöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer!

Ansök nu

Senior konsult inom Dynamics 365

Affärskonsult, IT
Läs mer Jun 15
Är du en stjärna inom Dynamics 365? Vill du arbeta med verksamhetsutveckling, affärssystem och digitalisering? Vill du omge dig med andra erfarna och duktiga konsulter och fortsätta utvecklas? Om ja, välkommen till oss på Columbus!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att implementera verksamhetsstöd och stötta kunden i deras arbetsverktyg.

Catrine Nilsson, som är FSA inom Supply Chain Management hos oss på Columbus, beskriver rollen och företaget som:

Jag valde personligen Columbus som arbetsgivare bland annat för deras kundbas. Det är mycket livsmedel- och produktionskunder, och de processerna tycker jag är roliga!

Jag tittar på vad kunden har för behov för att kunna mappa det mot systemet. En viktig del av arbetet är också att förstå kundens affärsmål och guida kunden till en framtidssäkrad lösning. Det är mycket analysarbete tillsammans med kund och kollegor för att vi tillsammans ska hitta bästa lösningen.

För dig som söker den här rollen tror jag det är viktigt att förstå bredden av D365 och olika moduler, vilket gör att du aldrig blir fullärd. Du måste tycka det är spännande med nya utmaningar och ha en hög processförståelse. För även om jag håller mig inom inköp, försäljning, lagerstyrning så görs inköp till produktion och allt landar till slut i huvudboken, så ett intresse och förståelse för helheten är viktig.

Din profil
Detta är en senior roll där du förväntas jobba med eget ansvar tillsammans med dina kollegor. För att lyckas i rollen söker vi dig som tidigare arbetat några år med Microsoft Dynamics D365/AX och har erfarenhet av projektarbete, affärsprocesser och verksamhetsförståelse. Det du har med dig i bagaget är:

- Djup applikationskunskap i Dynamics 365 med spetskompetens inom antingen Supply Chain Management, Finance eller Manufacturing
- Hög affärsmässighet. Du är van att kunna ge råd och föra en dialog på verksamhetens villkor
- Mycket god förståelse för kundens processer, utmaningar och behov
- Erfarenhet av att jobba som konsult
- Flytande engelska och mycket bra kommunikativ förmåga


Vad kan vi erbjuda?
Vi har en stark tillväxt med många spännande kunder på ingång. Columbus har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder oftast med det senaste inom teknik och digitalisering. Det som flera attraheras av är teamkänslan. Du levererar tillsammans med kunder och kollegor inom ett expansivt område. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Vi varvar vår arbetsplats mellan kontoret och kunden. Vi erbjuder anställning oberoende var i Sverige du bor men du har alltid en tillhörighet till vårt närmaste kontor. Vi finns på ett flertal platser runt om i landet.

Ansökan och nästa steg
Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Ansök med din LinkedIn-profil och/eller CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringar. Vi ser fram emot din ansökan!


Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att de kan fortsätta vara framgångsrika en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior konsult inom Dynamics 365

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 7
Är du en stjärna inom Dynamics 365? Vill du arbeta med verksamhetsutveckling, affärssystem och digitalisering? Vill du omge dig med andra erfarna och duktiga konsulter och fortsätta utvecklas? Om ja, välkommen till oss på Columbus!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att implementera verksamhetsstöd och stötta kunden i deras arbetsverktyg.

Catrine Nilsson, som är FSA inom Supply Chain Management hos oss på Columbus, beskriver rollen och företaget som:

Jag valde personligen Columbus som arbetsgivare bland annat för deras kundbas. Det är mycket livsmedel- och produktionskunder, och de processerna tycker jag är roliga!

Jag tittar på vad kunden har för behov för att kunna mappa det mot systemet. En viktig del av arbetet är också att förstå kundens affärsmål och guida kunden till en framtidssäkrad lösning. Det är mycket analysarbete tillsammans med kund och kollegor för att vi tillsammans ska hitta bästa lösningen.

För dig som söker den här rollen tror jag det är viktigt att förstå bredden av D365 och olika moduler, vilket gör att du aldrig blir fullärd. Du måste tycka det är spännande med nya utmaningar och ha en hög processförståelse. För även om jag håller mig inom inköp, försäljning, lagerstyrning så görs inköp till produktion och allt landar till slut i huvudboken, så ett intresse och förståelse för helheten är viktig.

Din profil
Detta är en senior roll där du förväntas jobba med eget ansvar tillsammans med dina kollegor. För att lyckas i rollen söker vi dig som tidigare arbetat några år med Microsoft Dynamics D365/AX och har erfarenhet av projektarbete, affärsprocesser och verksamhetsförståelse. Det du har med dig i bagaget är:

- Djup applikationskunskap i Dynamics 365 med spetskompetens inom antingen Supply Chain Management, Finance eller Manufacturing
- Hög affärsmässighet. Du är van att kunna ge råd och föra en dialog på verksamhetens villkor
- Mycket god förståelse för kundens processer, utmaningar och behov
- Erfarenhet av att jobba som konsult
- Flytande engelska och mycket bra kommunikativ förmåga


Vad kan vi erbjuda?
Vi har en stark tillväxt med många spännande kunder på ingång. Columbus har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder oftast med det senaste inom teknik och digitalisering. Det som flera attraheras av är teamkänslan. Du levererar tillsammans med kunder och kollegor inom ett expansivt område. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Vi varvar vår arbetsplats mellan kontoret och kunden. Vi erbjuder anställning oberoende var i Sverige du bor men du har alltid en tillhörighet till vårt närmaste kontor. Vi finns på ett flertal platser runt om i landet.

Ansökan och nästa steg
Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Ansök med din LinkedIn-profil och/eller CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringar. Vi ser fram emot din ansökan!


Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att de kan fortsätta vara framgångsrika en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Frontend Developer to our In-house team in Gothenburg!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 7
Our team in Gothenburg is looking for a developer to join our Frontenders! Do you want to work In-house with the latest technologies? We have a lot of different customers and thrilling projects where you will have a lot of freedom to contribute with new perspectives. We have a great team where we share knowledge and (of course!) have a lot of fun along the way ????

What you bring!
We would like to see that you besides experience also bring a large dose of curiosity and ambition. A Curiosity to try new things and an ambition to continue our development. You understand the importance of customer experience and customer success. We strive to become our customers trusted advisors!

- 2-3 years experience of working as a Frontend developer
- Great knowledge with Javascript, CSS and HTML5
- Good understanding of Frontend architecture


If you feel uncertain about whether you meet the requirements or have enough experience or not- connect anyway! We are always keen to meet new talents.

Job description
As a Front-end developer at Columbus you are contributing to the Frontend-structure of our projects. It's important that you can understand customer needs and bring a solution optimized mindset. You can work to find out which solution is best suited for the customer. You will be a part of the ongoing development of frontend processes that may be technical or business-oriented. Projects responsibilities may vary from initial frontend architecture and specifications to implementation and team management. Of course we expect that you know your code but also that you bring an interest in new tech and the skill and experience to create creative and smart solutions.

Culture
Our Gothenburg office is located in Nordstan - the very heart of Gothenburg. We have a newly renovated office with frequent breakfast hangouts and After-works ????.

Meet Costa - Our Frontend Lead in Gothenburg:What do you like about being a developer within Columbus?
A great place to work with an abundance of variation in projects as well as technical level. I appreciate the values within the organisation. Of course we have great colleagues from all around the globe, exciting technologies and customers, and a flexible way-of-work!

What does an ordinary day look like?
An ordinary day at Columbus as a developer can vary from an intense technical analysis and coding to having meaningful knowledge-sharing conversations with colleagues. Planning and structuring frontend architecture for a project. Administration of team tasks within our corporate and project tools such as confluence and Jira. Code reviewing or pair-coding. Some time may also be spent on learning about the latest and greatest techniques and skills as well as the experience of others in a fast-growing market.

About Columbus
At Columbus, we are experts at creating growth through insights into your customers' behaviors and providing a seamless experience when they are interacting in your digital channels. With our industry-wide experience within B2B and complex B2C, we stand out from the crowded market and make Columbus the foremost partner in the Nordics when it comes to digital sales. We help our customers to design and realize solutions in top-class according to industry-specific needs so you can reach your full potential in your digital operation.

Columbus is a global IT consultancy company with 1800 employees around the globe. Our experts enable digital transformation, and we maximize and future-proof your company.

Working at Columbus
Take a look at our Instagram (https://www.instagram.com/columbussverige/) account to meet our colleagues and get a glimpse behind the scenes of life at Columbus.

Entirely unfiltered we have collected reviews from current and previous colleagues. Click below to read more.

Ansök nu

Executive coordinator till Columbus M3

Chefssekreterare
Läs mer Apr 19
Är du en person som gillar att få saker gjorda? Vill du jobba i en verksamhetsnära roll? Nu finns en unik möjlighet att få jobba nära vårt M3-team och få insikt hur en internationell IT-verksamhet bedrivs. Vi söker nu en Executive coordinator som vill stötta vår strategi och bidra till vår fortsatta tillväxt. Låter det som något för dig? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!Det finns möjlighet till placering på något av våra centrala kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Arbetsbeskrivning
Som Executive coordinator till M3’s management team kommer du ha en viktig roll i organisationen, och ha kontakt med flera olika stakeholders inom M3. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag ser likadan ut. Du kommer ha en proaktiv roll och vara en del av det team som påverkar framtiden för M3 inom Columbus. Du är det kitt som håller ihop allt.Dina främsta arbetsuppgifter:

- Planera, koordinera, dokumentera och följa upp managementmöten samt andra beslut och aktiviteter

- Ta fram presentationer och innehåll till senior management

- Koordinera olika projekt inom M3, både lokalt och internationellt

- Tillhandahålla professionell korrespondens och aktiviteter på uppdrag av M3-management teamDu kommer avlasta och förbättra dagliga rutiner för M3’s seniora management team. Du kommer även ta del av känslig info, därför är det viktigt att du har förståelse för hur den typen av information bör hanteras. Vi finns i olika tidszoner så det förekommer ibland möten på kvällstid.

Vi erbjuder
Du kommer få jobba nära affären och vara delaktig i strategiska diskussioner där din åsikt kommer värderas. Det finns en ömsesidig respekt och sparring och det finns en stor förståelse för människan - balansen mellan jobb och privatliv är något vi värdesätter högt. Ambitionerna är höga och du kommer ha en nyckelroll i att stötta M3’s framdrift.Anja (https://www.linkedin.com/in/anja-schlamovitz-larsen-2183425/) är Executive coordinator inom Columbus Dynamics:

Det jag gillar med den här rolen är att jag får vara med på en strategisk nivå men också i den dagliga verksamheten. Nära kunder och det vi gör på Columbus. Jag främjar aktiviteter och ser till att saker händer. Jag planerar inte bara möten - jag ser till att vi håller agendan och att diskussionerna håller fokus och att rätt saker bli kommunicerade ut i verksamheten.”

Vem är du?
Du trivs att jobba i en komplex och föränderlig miljö. Du har ett affärsmässigt sinne, små detaljer smiter inte från din vaksamma blick och noggrannhet är A och O. Du arbetar proaktivt, är flexibel och serviceinriktad. Du har en förmåga att balansera ledningsfrågor och hålla informationen konfidentiell. Sen hoppas vi såklart att du är en go kollega!

Kvalifikationer

- Universitets/högeskoleexamen

- Relevant erfarenhet från en liknande roll

- Mycket goda kunskaper i Office-paketet

- Svenska och Engelska - flytande kunskaper i tal och skriftFör oss är det viktigt att få in en person som har ett ödmjukt sätt och har en stor portion av ansvarskänsla.

Ansökan & Startdatum
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka via mobil, Linkedin, Facebook och utan att behöva ladda upp ett CV. Bra eller hur? Har du några frågor om rollen kontakta Anastasiia Lazareva. Rekryteringsprocessen (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/columbus-recruitment-process) kommer bestå av telefon- eller teamsintervju med ansvarig rekryterare, personlighets- och logiktest, intervju med Business Unit Executive Tina Algkvist (https://www.linkedin.com/in/tina-algkvist-12a21b5/) och Mattias Goldkuhl (https://www.linkedin.com/in/mattias-goldkuhl-84331112/).

Om Columbus
Vi har i över 30 år erbjudit kunder digitala lösningar, och för att skryta lite - har vi gjort det väldigt framgångsrikt. Vi är stolta över den feedback vi får av våra kunder. På Columbus har vi en omfattande branschkunskap som kombineras med ett stort utbud av digitala lösningar och en rejäl dos kundförståelse. Vår strävan är att bli kundens Trusted Advisor och vi hjälper och vägleder kunden i alla delar av processen. Vi bygger, implementerar och förvaltar affärslösningar, lägger strategi och inspirerar! Summa summarum, så hjälper vi våra kunder att forma lösningar i toppklass efter branschspecifika behov så att de kan nå sin fulla digitala potential.

Columbus är ett värdestyrt bolag med engagerade medarbetare som stöttar varandra i både framgång som motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Det kan vara allt från hämtning och lämning på förskola till väntan av det där paketet som ska levereras hem ”någon gång mellan 10-19”. Vi lämnar utrymme för återhämtning och ser till att arbeta proaktivt med blicken på horisonten. Dessutom så är vi riktigt bra på att fira framgångar och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret ????

Vi lever efter våra värdeord - Stay Curious, Build Trust, Collaborate och Deliver Customer Success ?????Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior konsult inom Dynamics 365

Affärskonsult, IT
Läs mer Apr 14
Är du en stjärna inom Dynamics 365? Vill du arbeta med verksamhetsutveckling, affärssystem och digitalisering? Vill du omge dig med andra erfarna och duktiga konsulter och fortsätta utvecklas? Om ja, välkommen till oss på Columbus!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att implementera verksamhetsstöd och stötta kunden i deras arbetsverktyg.

Catrine Nilsson, som är FSA inom Supply Chain Management hos oss på Columbus, beskriver rollen och företaget som:

Jag valde personligen Columbus som arbetsgivare bland annat för deras kundbas. Det är mycket livsmedel- och produktionskunder, och de processerna tycker jag är roliga!

Jag tittar på vad kunden har för behov för att kunna mappa det mot systemet. En viktig del av arbetet är också att förstå kundens affärsmål och guida kunden till en framtidssäkrad lösning. Det är mycket analysarbete tillsammans med kund och kollegor för att vi tillsammans ska hitta bästa lösningen.

För dig som söker den här rollen tror jag det är viktigt att förstå bredden av D365 och olika moduler, vilket gör att du aldrig blir fullärd. Du måste tycka det är spännande med nya utmaningar och ha en hög processförståelse. För även om jag håller mig inom inköp, försäljning, lagerstyrning så görs inköp till produktion och allt landar till slut i huvudboken, så ett intresse och förståelse för helheten är viktig.

Din profil
Detta är en senior roll där du förväntas jobba med eget ansvar tillsammans med dina kollegor. För att lyckas i rollen söker vi dig som tidigare arbetat några år med Microsoft Dynamics D365/AX och har erfarenhet av projektarbete, affärsprocesser och verksamhetsförståelse. Det du har med dig i bagaget är:

- Djup applikationskunskap i Dynamics 365 med spetskompetens inom antingen Supply Chain Management, Finance eller Manufacturing
- Hög affärsmässighet. Du är van att kunna ge råd och föra en dialog på verksamhetens villkor
- Mycket god förståelse för kundens processer, utmaningar och behov
- Erfarenhet av att jobba som konsult
- Flytande engelska och mycket bra kommunikativ förmåga


Vad kan vi erbjuda?
Vi har en stark tillväxt med många spännande kunder på ingång. Columbus har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder oftast med det senaste inom teknik och digitalisering. Det som flera attraheras av är teamkänslan. Du levererar tillsammans med kunder och kollegor inom ett expansivt område. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Vi varvar vår arbetsplats mellan kontoret och kunden. Vi erbjuder anställning oberoende var i Sverige du bor men du har alltid en tillhörighet till vårt närmaste kontor. Vi finns på ett flertal platser runt om i landet.

Ansökan och nästa steg
Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Ansök med din LinkedIn-profil och/eller CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringar. Vi ser fram emot din ansökan!


Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att de kan fortsätta vara framgångsrika en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Sales & Account Manager till Digital Commerce i Göteborg

Account manager
Läs mer Feb 23
Brinner du för sälj, ledarskap och att alltid hitta den bästa lösningen för kunden? Då kan du vara vår nya kollega!

Förväntad kompetens

- Minst 5 års erfarenhet av Sales & Account Management inom kundnära
e-handelslösningar

- Intresse för nätverkande och social selling. Ett existerande nätverk inom e-handel i Västsverige är en stor fördel.

- Vana av att förhandla och teckna avtal med kunder

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet eller är du osäker på om du har nog av det? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!

Arbetsbeskrivning
Som Sales & Account Manager kommer du att ansvara för kundnöjdhet, merförsäljning samt lönsamhet på kund. Du kommer att ansvara för ett urval av nyckelkunder där du kommer att bidra till att ta partnerskapet ännu längre dels genom väldigt bra leveranser men också genom att utmana och inspirera kunden att ta ytterligare steg. Du kommer även vara delaktig i merförsäljning där du kan identifiera kundens behov och med ett öga för cross-sales erbjuda lösningar ur hela Columbus sortiment. Genom iniativtagande och nyfikenhet driver du in nyförsäljning mot uppsatta försäljningsmål. Vi anordnar regionala marknadsföringsaktiviter och ser gärna att är du deltar och ibland även driver dessa.

Du får även vara med och verka som en brygga mellan sälj- och leveransorganisationen. Trots att din paradgren och ditt fokus är sälj och kundutveckling får du vara med under hela resans gång och bidra med din detaljkunskap för att bygga Göteborg till en ännu starkare region, både sälj- och leveransmässigt.

Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med ca 1600 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Accelerator Program – accelerera din karriär inom Dynamics 365 hos Colum...

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 2
Vill du vara med i den digitala transformationen, skapa värde till våra kunder och bidra till en bättre morgondag?

Efter sommaren 2023 drar Columbus Acceleratorprogram igång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig ????

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi såklart är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har våra tidigare Acceleratorer till dig som är nyfiken på vårt program? Klicka dig vidare HIT (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/accelerator-program-2021) för att ta reda på det!

Det här erbjuder vi dig
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 - ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nioende utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner. ????

Programmet fokuserar dels på:

- Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik

- Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365 - både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A

- Kundprojekt där du får möjlighet att komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt


Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg. Under programmet tillåts du att lära dig mycket om allt, men sen är det fritt att utvecklas inom det område du är mest nyfiken på. Detta kommer Columbus och din närmsta chef alltid stötta dig i!

Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare! Därför, kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
Efter programmet arbetar du som affärskonsult hos oss där du kommer att vara en nyckelspelare när det kommer till att transformera kundens behov till lösningar och funktionalitet i systemet. Du kommer dagligen att jobba i våra projektteam i samarbete med kund och arbeta med allt från verksamhets- och processanalys, rådgivning till konfigurering och slutanvändarutbildning.

Efter utbildningen vill vi att du ska ha fått värdefull kunskap inom Microsoft Dynamics 365 som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser. Du kommer också ha skaffat dig ett stort nätverk och mycket goda karriärmöjligheter - både i Sverige och globalt.Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhet- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har god kommunikationsförmåga, vill etablera långsiktiga kundrelationer och är nyfiken på hur ny teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar alltid i team!

- Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet - från exempelvis ekonomiavdelning, lager eller logistik


Eftersom kommunikation är en stor och viktig del av rollen behöver du vara flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du får gärna ha jobbat?något eller några år efter examen - det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare ????

Är du redo för att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant och detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och global kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig kugge i vår leverans av digital transformation.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär, smidigt va? Intervjuer kommer hållas löpande så om du tycker detta låter kul, ansök så snart som möjligt! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler: miriam.fidler@columbusglobal.com.

Jobba på Columbus

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Accelerator Program – accelerera din karriär inom Dynamics 365 hos Colum...

Affärskonsult, IT
Läs mer Feb 10
Vill du vara med i den digitala transformationen, skapa värde till våra kunder och bidra till en bättre morgondag?

Efter sommaren 2023 drar Columbus Acceleratorprogram igång igen! Är du nyfiken på konsultrollen? Vill du jobba med värdeskapande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team? Tycker du att det låter kul att jobba i ett bolag som har ett nära partnerskap med Microsoft? Då har vi något för dig ????

Vårt Acceleratorprogram har varit etablerat i flera år och är en viktig del av vår framgång. Vi satsar stort och nästan alla som deltar väljer att stanna kvar hos oss efter programmets slut, något vi såklart är väldigt glada över! Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Vi har ett begränsat antal platser, så om du tycker att detta låter kul, skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du tillhör något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?
Vad var bäst med programmet och vilka tips har våra tidigare Acceleratorer till dig som är nyfiken på vårt program? Klicka dig vidare HIT (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/accelerator-program-2021) för att ta reda på det!

Det här erbjuder vi dig
Du blir anställd som affärskonsult och under de första fem månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på både din professionella och personliga utveckling. Som affärskonsult i våra olika kundprojekt kommer du att vara en viktig del av ett tight projektteam som arbetar med Microsoft Dynamics 365 - ett av världens största och snabbast växande affärssystem. Vi utvecklar både utbildningen i programmet och vår organisation i nära samarbete med Microsoft. Vi kan stolt säga att vi i september 2022 vann vår nioende utmärkelse från Microsoft, priset som årets BizApps F&O Partner. ????

Programmet fokuserar dels på:

- Soft skills som konsultmannaskap, presentationsteknik, globalt samarbete och projektmetodik

- Praktisk kunskap i Microsoft Dynamics 365 - både genom e-learning, lärarledd undervisning och Q&A

- Kundprojekt där du får möjlighet att komma ut i verkligheten och delta i implementationsprojekt


Din mentor kommer att ge dig strukturerad vägledning och coacha dig för att du ska kunna växa in i din roll som affärskonsult. Första gångerna du är ute hos kund är det oftast tillsammans med din mentor för att du ska känna dig trygg. Under programmet tillåts du att lära dig mycket om allt, men sen är det fritt att utvecklas inom det område du är mest nyfiken på. Detta kommer Columbus och din närmsta chef alltid stötta dig i!

Vi ser långsiktigt på dig som medarbetare! Därför, kommer vi tillsammans att sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden ????

Vad händer efter programmet?
Efter programmet arbetar du som affärskonsult hos oss där du kommer att vara en nyckelspelare när det kommer till att transformera kundens behov till lösningar och funktionalitet i systemet. Du kommer dagligen att jobba i våra projektteam i samarbete med kund och arbeta med allt från verksamhets- och processanalys, rådgivning till konfigurering och slutanvändarutbildning.

Efter utbildningen vill vi att du ska ha fått värdefull kunskap inom Microsoft Dynamics 365 som du använder för att vägleda våra kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser. Du kommer också ha skaffat dig ett stort nätverk och mycket goda karriärmöjligheter - både i Sverige och globalt.Vem är du?
Du har ett intresse för verksamhet- och affärsprocesser och trivs i dialog med kund. Du har god kommunikationsförmåga, vill etablera långsiktiga kundrelationer och är nyfiken på hur ny teknik kan öka värdet för våra kunder. Vi förväntar oss att du är en lagspelare - för vi jobbar alltid i team!

- Relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande
- Arbetslivserfarenhet - från exempelvis ekonomiavdelning, lager eller logistik


Eftersom kommunikation är en stor och viktig del av rollen behöver du vara flytande i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du får gärna ha jobbat?något eller några år efter examen - det är bara ett plus! Har du erfarenhet av affärssystem blir vi givetvis ännu gladare ????

Är du redo för att anta utmaningen?
För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant och detta kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger vi dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och global kultur, där vi har kul på jobbet! Våra kunder litar på att vi guidar dem till den bästa lösningen så du är en viktig kugge i vår leverans av digital transformation.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär, smidigt va? Intervjuer kommer hållas löpande så om du tycker detta låter kul, ansök så snart som möjligt! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler: miriam.fidler@columbusglobal.com.

Jobba på Columbus

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Sales Executive till Columbus M3

Key account manager
Läs mer Nov 21
Är du snabb på att lägga fram ett förslag när grannen berättar om vilka utmaningar de står inför vid digitaliseringen på jobbet? Då tror jag att vi kan ha något för dig!

Arbetet som Sales Executive
Som Sales Executive ansvarar du för att vårda och skapa långsiktiga relationer med våra befintliga och nya kunder. Du driver dialog och uppdaterar kunderna om pågående projekts implementering och föreslår nästa steg i deras utveckling. I ett tätt samarbete mellan marknad- och säljteamet arbetar ni för att förstå och hjälpa kunden med deras utmaningar på bästa sätt. För att arbeta fram en attraktiv lösning för kunden samarbetar du även nära våra konsultchefer, projektledare och lösningsarkitekter. Genom kundbesök, deltagande i evenemang tillsammans med våra kunder och samarbetspartner vårdar och bearbetar du våra befintliga likväl som nya kunder. Säljcyklerna kan variera från sex månader upp till ett år och våra kunder finns inom Retail & Distribution, Manufacturing, Equipment, Rental & Lease, Fashion, Food & Beverage och Process.

Jag arbetar med kunniga och erfarna kollegor både internationellt och inom scandinavien. Det jag inte kan, det finns det alltid någon annan som kan! Det är en god laganda och vi arbetar i säljteam för att bolla allt från prissättning till avtal. Att få jobba med kollegor som kan - det är rätt kul det!" Mikael Kekonius (https://www.linkedin.com/in/mikael-kekonius-79a4345/), Senior AdvisorI den nordiska säljteamet som du tillhör delas ansvaret upp efter geografi, bransch eller utifrån bakgrund och tidigare erfarenheter. Rapporterar gör du till Business Line Director för M3 Sweden Johan Bredenfeldt (https://www.linkedin.com/in/johan-bredenfeldt-679a1124/).

Varför Columbus?
Vi har i över 30 år levererat digitala lösningar till våra kunder och det har vi gjort framgångsrikt. Hur kommer det sig? Jo! På Columbus har vi en omfattande branschkunskap som kombineras med ett stort utbud av digitala lösningar och en rejäl dos kundförståelse. Våra olika affärsområden kan dra nytta av varandra och arbeta med samma kunder i olika skeden av sin digitalisering och därmed erbjuda olika spetskompetenser.

Som en del i vårt M3 team erbjuder vi dig en möjlighet att leda spännande försäljning, med intressanta kontakter och insyn i många branscher och framgångsrika företag. Du har kontktytor på c-level vilket ger möjlighet till kreativ affärsutveckling. I denna roll kan du påverka och effektivisera kundens verksamhet genom att Columbus breda portfölj och branschkännedom. Du erbjuds mentorskap, kunniga kollegor som bollplank och ett stort internationellt kompetensnätverk som partner till Infor. (https://www.columbusglobal.com/sv/partner/infor-m3)

Vad jag tycker är unikt för Columbus är att man har kontakt över gränserna, geografiskt och mellan affärsområden. Det ger oss dels möjlighet att vara en del av våra kunders utrullningar i andra länder. Dels skapar det smidiga övergångar där våra säljcase går vidare till implemationsprojekt som varsamt tas hand om vår eminenta serviceorganisation. När det samarbetet fungerar bra - då blir det bra!" Mikael Kekonius, Senior Advisor Du arbetar hos kund, på vårt kontor eller på distans - det som passar dig bäst! Vi erbjuder privat tjänstepension, extra ersättning vid sjukdom, möjlighet till privat sjukvårdsförsäkring och många andra fina förmåner. (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/colleagues-and-benefits?preview=true)

Vad du har med dig
- 5-10 års erfarenhet av B2B försäljning inom ERP-sektorn
- Förståelse av affärssystem och erfarenhet av lösningsförsäljning


Då Columbus har marknadsledande lösningar och kompetens på flera områden är det en fördel att ha en förmåga att lyfta blicken och betrakta dig själv som en utvecklingspartner som har tillgång till en rad olika lösningar och förbättringar för kunden. Det kan börja med en ERP lösning som sedan leder vidare till en e-handelslösning med global utrullning och supportavtal med kund. Vi hjälper våra kunder att forma lösningar efter branschspecifika behov så att de kan nå sin fulla digitala potential!

Därför söker vi dig med erfarenhet av relationskapande försäljning, som stortrivs med att långsiktigt vårda och utveckla kundrelationer. Under dina år som säljare har du utvecklat en god förståelse för komplexa verksamheter och deras behov. Du är van att agera på en hög strategisk nivå och en av dina styrkor är att lyssna och skapa förtroende hos både kunder och kollegor. Kommunkation är A och O i denna tjänst och därför behöver du vara flytande i svenska och engelska. Om du har erfarenhet inom Retail & Distribution, Manufacturing, Equipment, Rental & Lease, Fashion, Food & Beverage eller Process så slår det extra högt hos oss.

Ansökan & Startdatum
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka via vår annons eller LinkedIn. Har du några frågor om rollen kontakta Malin Nyberg (mailto:Malin.Nyberg@columbusglobal.com?subject=Berätta mer om rollen som säljare till Columbus M3!). Rekryteringsprocessen kommer innebära en telefonintervju, ett logik- och personlighetstest samt möten med chefer och medarbetare internt. Allt för att du, likväl som vi, ska känna att vi verkligen är en bra match. För slutkandidiaten kommer vi även att genomföra en bakgrundskontroll. Varmt välkommen in med din ansökan!

Mer om oss
Columbus är ett värdestyrt bolag med engagerade medarbetare som stöttar varandra i både framgång som motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Det kan vara allt från hämtning och lämning på förskola till väntan av det där paketet som ska levereras hem ”någon gång mellan 10-19”. Vi lämnar utrymme för återhämtning och ser till att arbeta proaktivt med blicken på horisonten. Dessutom så är vi riktigt bra på att fira framgångar och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret ????

Vi lever efter våra värdeord - Stay Curious, Build Trust, Collaborate och Deliver Customer Success ?????

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Technical Consultant/Project Manager M3 till Columbus

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 21
Vi söker dig som trivs som ????? i vattnet i en rådgivande roll, samtidigt som du får djupdyka i problemlösning! Hos oss får du arbeta med ny teknik och guida våra kunder genom deras digitaliseringsresa.

Om rollen
Du arbetar med utveckling och support av våra kunders befintliga miljöer med användare över hela världen. Ditt arbete tar vid hos våra kunder när de är i behov av nyinstallation, uppdatering av sin befintliga on-prem lösning eller ska starta sin resa upp i molnet. Du är delaktig i uppstartmöte med teknisk ansvarig hos kund, planerar upp servrar, är delaktig i installation, konfiguration eller uppsättningar i M3 Cloud. Du följer kundens resa för att se till att affärssystemet fungerar enligt förväntan och för att se till att systemet uppdateras med relevanta patchar. Intern arbetar du med dina kollegor och våra andra affärskonsulter som arbetar dedikerat med M3. En del av ditt arbete ägnar du åt supportärenden som ofta har en viss komplexitet.

Med Andreas Landberg (https://www.linkedin.com/in/andreas-landberg-84990ba3/) som team manager blir du en del av ett team på tolv tekniska konsulter som sitter runt om i Sverige. För denna roll är det en fördel om du befinner dig i Göteborgsområdet.

Varför Columbus?
Bra fråga! För att vi ligger i framkant, provar nytt och vågar utvecklas in på nya områden. Som en medlem i vårt M3 Tech-team (https://careers-sv.columbusglobal.com/departments/m3) är du en del av en kultur där vi har högt i tak, nya idéer alltid är välkomna och där du får möjlighet att vara med och påverka från start. Vi har roligt på jobbet, lär av varandra, firar framgång och hanterar motgångar tillsammans! Columbus är dessutom en av världens största oberoende partners till branschledande Infor (https://www.infor.com/news/infor-leader-2022-gartner-magic-quadrant-wms) vilket ger tillgång till ett spännande globalt nätverk.

Det jag gillar med Columbus är att det finns utrymme att få utvecklas, lära sig nya saker och att bli riktigt bra på det man tycker är intressant. Det dyker alltid upp nya problem hos kunderna och nyheter från Infor som gör att jag behöver vara flexibel, problemlösa och vara öppen för nya sätt att tänka." - Sofia Hallman (https://www.linkedin.com/in/hallmansofia/), Affärssystemkonsult.Du har med dig
- Erfarenhet som teknisk projektledare i en konsultroll eller från linjeorganisation där du förvaltat samt genomfört uppdaterings- eller installationsprojekt inom M3
- Erfarenhet av serveruppsättning, grundläggande förståelse i databaser (/IBM DB2)
- Kunskap i M3 13.4 och/eller Cloudsuite


För att du ska känna dig till rätta i rollen är du nyfiken på ny teknik, du gillar att "nörda ner dig" i kundernas utmaningar och förutsättningar. Du trivs när du har stort ägandeskap i ditt arbete samtidigt som du har ett nära samarbete med både dina kollegor och kunder. Rollen är dels tekniskt, dels kommunikativt krävande då du har kontinuerlig dialog med våra kunder. Eftersom en stor del dokumentation och möten är både på svenska och engelska så behöver du ha god kunskap i båda språk.Osäker på om du har nog erfarenhet? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa M3 stjärnor ????

Ansökan & nästa steg
Intervjuerna sker löpande och du kan ansöka med din LinkedIn eller CV och utan att fylla i några långa frågeformulär. Rekryteringsprocessen kommer innebära en telefonintervju, logik- och personlighetstest samt möten med chefer och medarbetare internt. Allt för att du, likväl som vi, ska känna att vi verkligen är en bra match. Har du några frågor om rollen så är du välkommen att kontakta Malin Nyberg (mailto:Malin.Nyberg@columbusglobal.com?subject=Berätta mer om rollen som Technical Project Manager till Columbus!).

Om Columbus
Vi har i över 30 år erbjudit kunder digitala lösningar, och för att skryta lite - har vi gjort det väldigt framgångsrikt. På Columbus har vi en omfattande branschkunskap som kombineras med ett stort utbud av digitala lösningar och en rejäl dos kundförståelse. Vår strävan är att bli kundens Trusted Advisor och vi hjälper och vägleder kunden i alla delar av processen. Vi bygger, implementerar och förvaltar affärslösningar, lägger strategi och inspirerar! Summa summarum, vi hjälper våra kunder att forma lösningar i toppklass efter branschspecifika behov så att de kan nå sin fulla digitala potential.

Columbus är ett värdestyrt bolag med engagerade medarbetare som stöttar varandra i både framgång som motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Det kan vara allt från hämtning och lämning på förskola till väntan av det där paketet som ska levereras hem ”någon gång mellan 10-19”. Vi lämnar utrymme för återhämtning och ser till att arbeta proaktivt med blicken på horisonten. Dessutom så är vi riktigt bra på att fira framgångar och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret. ????

Vi lever efter våra värdeord - Stay Curious, Build Trust, Collaborate och Deliver Customer Success. ?????

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot. (https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Vi söker en Business Intelligence konsult till Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Jul 27
Columbus och vårt affärsområde Data & Analytics står inför en mycket spännande tillväxtresa som vi hoppas att du vill vara en del av. Vi har en stark position på marknaden och etablerar nu vår verksamhet i Göteborg. Vi söker därför en senior BI-konsult till Göteborg som vill vara med och bygga upp denna funktion, och hjälpa våra kunder i deras resa mot att bli en mer datadriven organisation. Vi hoppas att det ska kunna vara du!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Gillar du att ta initiativ och vara med och påverka? Bra! Då kommer du trivas hos oss.

I rollen som senior BI-konsult kommer du förutom att arbeta med BI, att vara en viktig del av våra fortsatta framgångar med att identifiera nya affärsmöjligheter för våra kunder genom att förädla, tolka och presentera data. Du kommer att vara delaktig i hela processen - från initial dialog med kunden och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering.

Paul, arbetar som BI-konsult hos oss. Så här beskriver din framtida kollega Columbus och hur det är att jobba i rollen:

På Columbus finns en stor kundflora - vilket ger en bred och intressant inblick i olika typer av projekt och kunder från olika branscher.

Här finns det möjlighet att påverka och förändra åt vilket håll vi ska åt, både i projekten och i teamet. Jag får ett stort förtroende hos våra kunder och inom organisationen och får under ett projekts gång vara involverad i flera olika processer och roller. Detta gör att jag får utvecklas inom de områden jag tycker är intressanta!

En vanlig vecka pratar jag med prospekts, jobbar med krav och arkitektur, scopar ett projekt och utvecklar lösningar. Vi har hela tiden löpande samtal och jobbar enligt Scrum. Idag jobbar jag mer på en konceptuell nivå än i tidigare roller och det är inte ovanligt att delta i strategi och arkitekturmöten på ledningsgruppsnivå med kundverksamheten.”

I rollen som BI-konsult kommer du vara en viktig pusselbit i våra kunders framgång, där du genom våra BI-verktyg underlättar för våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter. Förutom ditt D&A-team, kommer du även samarbeta tätt med våra ERP-konsulter inom andra affärsområden. Där verkar du som en representant för BI och data management. Du kommer därmed bli en del av ett stort nätverk med möjligheter att kontinuerligt få utvecklas. Eller som Paul beskriver det i egna ord:

Jag jobbar även en hel del med kollegor i andra länder - på Columbus har vi ett internationellt nätverk med över 100 BI-konsulter som man kan söka inspiration från eller plocka kompetenser till ett projekt.”

Kravprofil
Vår nästa kollega ser vi har ett genuint intresse för teknik, och att effektivisera och digitalisera verksamheter genom att du driver data- och analysområdet framåt. Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig, och drivs av att lösa komplexa problem med din analytiska förmåga. På Columbus tror vi även på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därför letar vi efter dig som är motiverad att få sprida din kunskap vidare.

Vi söker dig som har:


- Flera års erfarenhet av BI-lösningar från Microsoft.
- Erfarenhet av att leverera rapporter, analyser och dashboard med hjälp av Power BI och DAX.
- Kunskap om Microsoft BI-stack ( Server, SSIS, SSAS).
- Kunskap om Azure DW, Azure Data Factory, Synapse Analytics.
- Har erfarenhet av DB/DW-modellering och att implementera ETL-processer.
- Har mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.


Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av Azure Databricks.
- Erfarenhet av Azure DevOps.
- Erfarenhet av Master Data Management (MDM).


Vad vi kan erbjuda
Columbus är ledande i Norden inom Dynamics 365, M3 samt E-Commerce lösningar och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder, oftast med den senaste tekniken. Våra kunder är främst verksamma inom produktion, tillverkning och distribution vilket ofta ger oss komplexa och intressanta projekt som bidrar till vår utveckling.

Vi tar våra anställdas hälsa och välbefinnande på största allvar, vilket betyder att vi värdesätter en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har en skön teamkänsla på jobbet och en trivsam arbetsmiljö med härliga kollegor där vi arbetar oftast i gemensamma projekt tillsammans. Vi tror på att hela tiden utveckla oss själva - och därigenom våra kunder. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och det finns möjlighet att arbeta på distans. Vårt kontor är centralt beläget i Nordstan med närhet till allt och goda kommunikationer.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 4000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse. Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Vi söker en Business Intelligence konsult till Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Okt 6
Columbus och vårt affärsområde Data & Analytics står inför en mycket spännande tillväxtresa som vi hoppas att du vill vara en del av. Vi har en stark position på marknaden och vår verksamhet i Göteborg forsätter att växa. Vi söker därför en senior BI-konsult till Göteborg som vill vara med och bygga upp denna funktion, och hjälpa våra kunder i deras resa mot att bli en mer datadriven organisation. Vi hoppas att det ska kunna vara du!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Gillar du att ta initiativ och vara med och påverka? Bra! Då kommer du trivas hos oss.

I rollen som senior BI-konsult kommer du förutom att arbeta med BI, att vara en viktig del av våra fortsatta framgångar med att identifiera nya affärsmöjligheter för våra kunder genom att förädla, tolka och presentera data. Du kommer att vara delaktig i hela processen - från initial dialog med kunden och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering.

Paul och Anton arbetar som konsulter inom Data & Analytics hos oss. Så här beskriver dina framtida kollegor Columbus och hur det är att jobba i rollen.

Så här säger Paul:

På Columbus finns en stor kundflora - vilket ger en bred och intressant inblick i olika typer av projekt och kunder från olika branscher."

Här finns det möjlighet att påverka och förändra åt vilket håll vi ska åt, både i projekten och i teamet. Jag får ett stort förtroende hos våra kunder och inom organisationen och får under ett projekts gång vara involverad i flera olika processer och roller. Detta gör att jag får utvecklas inom de områden jag tycker är intressanta!"

Jag jobbar även en hel del med kollegor i andra länder - på Columbus har vi ett internationellt nätverk med över 100 BI-konsulter som man kan söka inspiration från eller plocka kompetenser till ett projekt.”

Så här säger Anton:

På Columbus arbetar jag med många olika områden inom Data & Analytics, allt ifrån uppsättning av datalager, visualiseringar i diverse olika front end-verktyg till att kika på hur vi kan använda ML och AI för att ge mervärde åt våra kunder. Själva processen med att utforma en lösning tillsammans med kund och att få använda den senaste tekniken är väldigt utvecklande!"

I rollen som BI-konsult kommer du vara en viktig pusselbit i våra kunders framgång, där du genom våra BI-verktyg underlättar för våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter. Förutom ditt D&A-team, kommer du även samarbeta tätt med våra ERP-konsulter inom andra affärsområden. Där verkar du som en representant för BI och data management. Du kommer därmed bli en del av ett stort nätverk med möjligheter att kontinuerligt få utvecklas. Eller som Paul beskriver det i egna ord:

Kravprofil
Vår nästa kollega ser vi har ett genuint intresse för teknik, och att effektivisera och digitalisera verksamheter genom att du driver data- och analysområdet framåt. Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig, och drivs av att lösa komplexa problem med din analytiska förmåga. På Columbus tror vi även på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därför letar vi efter dig som är motiverad att få sprida din kunskap vidare.

Vi söker dig som har:


- Flera års erfarenhet av BI-lösningar från Microsoft.
- Erfarenhet av att leverera rapporter, analyser och dashboard med hjälp av Power BI och DAX.
- Kunskap om Microsoft BI-stack ( Server, SSIS, SSAS).
- Kunskap om Azure DW, Azure Data Factory, Synapse Analytics.
- Har erfarenhet av DB/DW-modellering och att implementera ETL-processer.
- Har mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.


Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av Azure Databricks.
- Erfarenhet av Azure DevOps.
- Erfarenhet av Master Data Management (MDM).


Vad vi kan erbjuda
Columbus är ledande i Norden inom Dynamics 365, M3 samt E-Commerce lösningar och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder, oftast med den senaste tekniken. Våra kunder är främst verksamma inom produktion, tillverkning och distribution vilket ofta ger oss komplexa och intressanta projekt som bidrar till vår utveckling.

Vi tar våra anställdas hälsa och välbefinnande på största allvar, vilket betyder att vi värdesätter en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har en skön teamkänsla på jobbet och en trivsam arbetsmiljö med härliga kollegor där vi arbetar oftast i gemensamma projekt tillsammans. Vi tror på att hela tiden utveckla oss själva - och därigenom våra kunder. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och det finns möjlighet att arbeta på distans. Vårt kontor är centralt beläget i Nordstan med närhet till allt och goda kommunikationer.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 4000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse. Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Konsult Dynamics 365 SCM till Göteborg

Affärskonsult, IT
Läs mer Jul 27
Är du en stjärna inom Dynamics 365 Supply Chain Management? Vill du arbeta med verksamhetsutveckling, affärssystem och digitalisering? Vill du omge dig med andra erfarna och duktiga konsulter och fortsätta utvecklas? Om ja, välkommen till oss på Columbus!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det är en blandning av att vara applikationskonsult, affärskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistområde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom SCM, sätta processer och driva lösningar framåt tillsammans med ditt team. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara att implementera verksamhetsstöd och stötta kunden i deras arbetsverktyg

Catrine Nilsson som är FSA inom Supply Chain Management hos oss på Columbus beskriver sina arbetsuppgifter enligt följande:

Jag valde personligen Columbus som arbetsgivare bland annat för deras kundbas. Det är mycket livsmedel- och produktionskunder, och de processerna tycker jag är roliga!

Jag tittar på vad kunden har för behov för att kunna mappa det mot systemet. En viktig del av arbetet är också att förstå kundens affärsmål och guida kunden till en framtidssäkrad lösning. Det är mycket analysarbete tillsammans med kund och kollegor för att vi tillsammans ska hitta bästa lösningen.

För dig som söker den här rollen tror jag det är viktigt att förstå att Supply Chain Management är stort, vilket gör att du aldrig blir fullärd. Du måste tycka det är spännande med nya utmaningar och ha en hög processförståelse. För även om jag håller mig inom inköp, försäljning, lagerstyrning så görs inköp till produktion och allt landar till slut i huvudboken, så ett intresse och förståelse för helheten är viktig.

Din profil
Detta är en senior roll där du förväntas jobba med eget ansvar tillsammans med dina kollegor. För att lyckas i rollen söker vi dig som tidigare arbetat några år med Microsoft Dynamics (D365, AX) och har erfarenhet av projektarbete, affärsprocesser och verksamhetsförståelse kopplat till Supply Chain Management. Du behöver ha:

- Djup applikationskunskap i Dynamics 365, Suppy Chain Management
- Inriktning mot inköp och lager eller försäljning, avtal och distribution
- Hög affärsmässighet. Du är van att kunna ge råd och föra en dialog på verksamhetens villkor
- Mycket god förståelse för kundens processer, utmaningar och behov
- Erfarenhet av att jobba som konsult
- Flytande engelska och mycket bra kommunikativ förmåga


Vad vi kan erbjuda?
Vi har en stark tillväxt med många spännande kunder på ingång. Columbus har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder oftast med det senaste inom teknik och digitalisering. Det som flera attraheras av är teamkänslan. Du levererar tillsammans med kunder och kollegor inom ett expansivt område. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

När det inte är covid-tider varvar vi vår arbetsplats mellan kontoret och kunden. Vi erbjuder anställning oberoende var i Sverige du bor men du har alltid en tillhörighet till vårt närmaste kontor. Vi finns på ett flertal platser runt om i landet.

Ansökan och nästa steg
Ansök med din LinkedIn-profil och/eller CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringar. Vi kommer hålla intervjuer löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att de kan fortsätta vara framgångsrika en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Lead Solution Architect till växande konsultbolag

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jul 27
Vi har flest projekt i Sverige inom Dynamics 365 och nu söker vi fler Lead Solution Architects!

Som Lead Solution Architect på Columbus är du en nyckelspelare i designen och bygget av fantastiska lösningar. Du leder lösningsarbetet av ERP-lösningar med Dynamics 365 F&O som kärna. Tillsammans levererar vi projekt som gör skillnad och guidar våra kunder i deras digitala transformation. Vill du vara med och bidra och skapa värde för en bättre morgondag?

Du kan få utgå från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Jönköping, men du kan också jobba hemifrån och sitta vart du vill i Sverige. Vissa delar gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en roll nära verksamhetens processer och driva dialogen om behovet av stöd från en ERP-plattform. Du kommer att designa lösningar och kommunicera med alla berörda för att få en bra lösning implementerad.

I våra projekt och vår förvaltning ser vi till att du som Lead Solution Architect kan fokusera på de processer som lösningen ska stödja. I våra projektteam samverkar du med medarbetare som har teknisk kompetens och tillsammans implementerar ni ERP-lösningar.

Projekten i Dynamics 365 är både nationella och internationella och våra kunder är främst verksamma inom tillverkande industri, produktion och distribution.

Kravprofil
Vi söker dig som har goda kunskaper inom Dynamics 365 F&O och affärsprocesser och som kan leda människor. Du kanske idag jobbar som senior applikationskonsult och vill ta nästa steg i karriären? Att bli en Lead Solution Architect! Du är en hejare på att kommunicera och lockas av utmaningen att driva lösningsarbetet tillsammans med många olika intressenter som exempelvis processägare, ledningsgrupp och slutanvändare.

Kvalifikationer

- Jobbat med Dynamics 365 F&O/AX i minst 5 år
- Erfarenhet av lösningsarkitektur (processer, applikationer och integrationer etc) samt visualisering
- Erfarenhet av Secure compliance, risk management och change management
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat


Vi ser även att du har erfarenhet av att tillsammans med ett team driva ett lösningsarbete med hög kvalitet som ger kunden stort affärsvärde och en god förvaltningsbar lösning. Har du erfarenhet av ERP-lösningar i tillverkande företag ser vi det som meriterande.

Vad vi kan erbjuda
Columbus är ledande i Norden inom Dynamics 365 och som Lead Solution Architect på Columbus förväntas du vara uppdaterad och ligga i framkant. Det innebär att vi satsar mycket på att du ska utvecklas i din yrkesroll, bland annat genom att du deltar på Microsofts konferenser och i andra relevanta fortbildningssammanhang. Du kommer få jobba med och vara del av unika och erfarna Lead Solution Architect-team; dels ett på Sverige-nivå och dels ett på global mivå. Projekten vi driver är utmanande och komplexa. Du kommer utvecklas inom Dynamics arkitektur, affärsutveckling och change management.

Det som flera attraheras av är teamkänslan vilket innebär att det finns en hög grad av samarbete. Utöver det så får du tillhöra ett härligt gäng i en platt organisation där det finns stora möjligheter att påverka din egen utveckling men även företagets. Rollen innebär i hög utsträckning frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Bra va? ???? Intervjuer kommer hållas löpande. Är du nyfiken på fler detaljer eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig? Kontakta Jeanette Carlstein vår Head of Architect eller ansvarig rekryterare Miriam Fidler.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Frontendutvecklare till vårt team i Göteborg!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 20
Vårt team i Göteborg söker en utvecklare som vill joina vårt härliga Frontendgäng. Vill du jobba in-house med Frontend men ha den variation som många olika typer av projekt kan ge? Vill du vara med och påverka arbetssätt och teknikval tillsammans med ett fantastiskt roligt team? Då bör du läsa vidare! ????

Förväntad kompetens
Vi ser att du förutom erfarenhet har en vilja att utvecklas och är nyfiken på att lära dig mer. Du inser vikten av att en positiv kundupplevelse - vi ska finnas där för kunden under hela resan, och kunna förklara varför våran lösning är den bästa!

- Blandad kunskapsbank, du förstår både gamla och nya lösningar
- God förståelse för Javascript, CSS och HTML5
- God förståelse för frontendarkitektur och byggprocesser
- Pedagogisk förmåga att dela kunskap och information


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!

Arbetsbeskrivning
Som Senior Frontendutvecklare hos oss kommer du vara ansvarig för att sätta strukturen för hur vi ska bygga frontend i kundprojekten och vara delaktig i att definiera våra ways-of-working inom frontend. Det är viktigt att du kan sätta dig in i kundens situation. Att du kan förstå de bakomliggande orsakerna till varför lösningen de har idag är byggd som den är, och på vilket sätt och med vilken teknik, som bäst kommer att ta dem vidare. Självklart förväntar vi oss att du är en duktig kodare, med nyfikenhet och intresse för det du skapar, men för en erfaren utvecklare handlar det även om att kunna göra det bästa av varje situation, att du använder din erfarenhet för att göra smarta val.

Ordet ”senior” innebär inte nödvändigtvis för oss att du jobbat jättemånga år. Utan mer baserat på hur snabbt lära dig nya saker, din tekniska förståelse och din förmåga samt vilja att dela med dig av din kunskap. (https://www.columbusglobal.com/sv/blogg/darfor-bor-du-bygga-din-e-handel-med-semantisk-kod)

Göteborgskontoret är beläget i centrala Nordstan är nyrenoverat och toppfräscht. Förutom trevliga kollegor har vi även en härlig innergård att luncha på när vädret, och förhoppningsvis situationen i samhället, tillåter.????Möt vår Frontendutvecklare Costa:

Som senior frontendare är jag med i hela utvecklingsprocessen från design till leverans. Vardagen är omväxlande och innehåller så mycket mer än kodning. Kommunikation och synkning med teamet är en viktig del. Beroende på kund och projekt kan vardagen även inkludera fördelning av arbetsuppgifter och projektadministration. Ibland kan jobbet även innehålla lite resande till andra Columbuskontor och även till kunder med workshops och sprintdemos. Vi har en fantastisk sammanhållning på kontoret och det finns alltid tid över för ett gott skratt med kollegor."

Vem kommer passa för den här rollen?

Du är genuint intresserad av frontendutveckling och har goda kunskaper inom webbutveckling enligt webbstandards, progressiv utveckling, och browserkompatibilitet. Du brinner för att lära dig nya saker och utveckla din tekniska kompetens samt dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har lätt för att samarbeta och är driven och lösningsfokuserad på ett sätt som skapar en bra stämning med dina kollegor och kunder"

Varför jobbar själv du här?

Fantastiska kollegor, spännande tekniker och kunder, flexibilitet i arbetssättet och variation i vardagen! Eftersom vi arbeta med så många olika plattformar och kunder finns det möjlighet till att jobba med många olika tekniker och variera vardagen. Jag uppskattar att Columbus värdesätter flexibilitet, nyfikenhet och att vi delar med oss av våra kunskaper. Här gör vi det tillsammans som ett team!"

Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Instaflöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Integrationskonsult med kunskaper i Java

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Vill du arbeta inom systemintegration och lösa tekniska utmaningar i spännande projekt inom affärssystemet Infor M3? Kanske är du arkitekt idag eller utvecklare som är redo att ta nästa steg? Kul! Vi behöver nämligen dig.

Just nu är det kollegorna i Göteborg, Linköping och Stockholm med omnejd som letar efter nya kollegor. Där finns nämligen våra utvecklare som du jobbar tillsammans med. Men vi tillämpar såklart flexible remote.

Om rollen
I rollen som integrationskonsult kommer du få möjligheten att vara delaktig i spännande projekt tillsammans med andra kollegor. Du är med och ansvarar för att planera, genomföra samt fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i våra kundprojekt. Du kommer arbeta med integrationer mellan olika system, såsom e-handel och ERP, och du kommer vara involverad i alla faser av projekten. Allt ifrån förstudie, design av integrationslösning, arkitektur, implementation och test.?

Du har en viktig funktion då du kommer att kunna vara med och påverka hur vi ska arbeta på bästa sätt när det gäller val av metodik, verktyg och processer samt dokumentation.

Vem är du?
Vi ser gärna att du:

- Har bakgrund som senior utvecklare eller arkitekt - Java är något du kan rabbla även i sömnen
- Levererat bra resultat i stora som små integrationsprojekt
- Är uppe i molnet eller redo att göra jobbet att ta dig dit - kunskap inom Amazon Cloud eller liknande är ett plus
- Kan svenska och engelska flytande i tal och skrift


Bonuspoäng om du har kunskaper inom Infors integrationsverktyg eller Webhooks i din palett.????

Vi ser att du är (eller vill bli) en hands-on integrationsarkitekt och som är lyhörd för kundens utmaningar, duktig på att leverera rätt lösningar och bra på att bygga långsiktiga relationer.

Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet eller är du osäker på om du har rätt profil? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger.

Fredrika är Integrationsarkitekt hos oss, hör henne berätta om vad hon gör om dagarna:

Som lösningsarkitekt inom integration är jag oftast med i hela processen. Från att diskutera strategier, kravspecifikation med kund - till att designa och göra själva integrationen samt därefter hålla utbildningar eller presentationer.

Jag har nära samarbete med både kunder och kollegor - då vi oftast arbetar i team eller projekt. Vi jobbar med flera kunder inom olika branscher som mode-, tillverkning- eller livsmedelsindustrin. Man lär sig alltid något nytt! Jag har stort utrymme i min roll och kan forma mycket själv. Eftersom teknikutvecklingen går fort framåt så är det ett ständigt lärande. Mitt ansvar är att guida kunderna rätt och skapa hållbara lösningar. Vi har långvariga relationer med kunderna - där vi brukar fortsätta att stötta och guida inom integrationsområdet under lång tid.

Varför är integration inom ERP så kul?
Jag gillar att se var integrationen passar in i helheten, i affärsprocessen, och det blir väldigt tydligt när man jobbar med integration inom ERP. Vi arbetar i M3 och därför kommer jag nära processerna där. Kunderna är intressanta - allt från tillverkande industri till mode - så det finns en komplexitet i uppdragen vi får.”

Vårt erbjudande
Vi är världens största oberoende partner av Infor M3 och du kommer få möjlighet att arbeta i spännande projekt hos välkända kunder - både nationellt och internationellt. Du kommer arbeta i projektform tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Ofta sitter du på plats på våra kontor eller på hemmakontoret, men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan - du styr mycket själv! Spana in vårt Insta-konto (https://www.instagram.com/columbussverige/?hl=sv) för att få en inblick i vad som händer bakom kulisserna och företagskulturen!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka med ditt CV eller LinkedIn. Bra eller hur? Rekryteringsprocessen kommer innebära en telefonintervju samt möten med chefer och medarbetare internt. Allt för att du, likväl som vi, ska känna att vi verkligen är en bra match. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 4000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler inom Sveriges mest intressanta M3-organisation!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 30
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 25
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior Backendutvecklare inom e-commerce! ??

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 24
Är du en erfaren backend utvecklare inom .NET med ett starkt kundfokuserat perspektiv? Drivs du av att få vara en del av ett globalt team samtidigt som du har ett dedikerat kundteam på plats att arbeta tillsammans med? Tveka inte då på att söka denna tjänst som Backendutvecklare och bli en del av vårt härliga Digital Commerce-team! ????

Förväntad kompetens
- Gedigen bakgrund inom .NET och modern utveckling
- God kommunikativ förmåga och vilja att rådge kunder och kollegor
- Flytande engelska


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger! ????

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Backendutvecklare kommer du få vara med och bygga hållbara lösningar som bidrar till kundernas framgång. Förutom att vara en riktig fena på att koda känner du som är senior utvecklare dig även bekväm i att guida kunder likväl som kollegor under hela resan fram till lösningen, vi jobbar som bäst när vi jobbar tillsammans!

I rollen som Backendutvecklare på Columbus är du en viktig pusselbit i vår växande organisation. Du kommer att vara del av ett lokalt team med stark hemkänsla på ditt kontor, samtidigt som du får möjlighet att ta del av alla de fördelar som kommer med en global organisation. Kunderna är ofta stora, både B2B och B2C, inom digital commerce, och vi arbetar in-house i projektteam, inte som resurskonsulter. Vi sätter stor ära i att vara duktiga konsulter, vi är inte "religiösa" i teknikval eller metoder utan ser alltid till det långsiktiga affärsvärdet tekniken ska skapa hos kunden. Att vara rådgivande och inspirerande både internt och externt är något vi hoppas du tycker lika mycket om som vi gör!

Utvecklingsmöjligheter
Vi har ett brett utbud att erbjuda våra kunder, vilket innebär att vi även har ett brett utbud av olika tekniker att erbjuda dig. Vill du bli en ovärderlig expert eller generalisten som hoppar in i allt nytt? Valet är ditt.

Som senior utvecklare förväntas du kunna ta en lead dev roll i distribuerade team och jobba nära kund och projektledare, så resan mot arkitektrollen, om du vill gå den vägen, är väl utstakad. Vi har en blandad stack som vi jobbar med, där nya projekt har mycket fokus på Headless commerce och MACH-arkitektur, som gör att vi får jobba med Den teknik och de plattformar vi jobbar med idag är till exempel inRiver, CommerceTools, Optimizely (fd Epi), Litium och Censhare, samt att vi även jobbar med, och rör oss mot, Headless commerce och MACH-arkitektur. Så vill du lära dig nytt finns det alltid möjlighet - så länge det finns ett driv att utvecklas!

Vi tror på att glada och nöjda medarbetare skapar glada och nöjda kunder. Detta mindset har skapat en miljö där vi är kreativa, lär av varandra och sitter på mycket av branschens spetskompetens, både teknisk och strategiskt. Vid sidan av detta så har vi väldigt roligt tillsammans! Skratt och skämt är en del av våra vardag, vare sig vi ses på kontoret eller delar saker på Slack. ????

Arbetsort
Vi har Commerce-team på flera orter i Sverige. Oavsett om du väljer att jobba i Malmö/Helsingborg, Jönköping, Göteborg eller Stockholm så kommer du hitta ett centralt kontor, en varm kamratskap och ett serviceinriktat ledarskap. Det finns också möjlighet att jobba helt remote så tveka inte att söka om ditt drömboende inte ligger på någon av ovan nämnda orter. ????Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Instaflöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 19
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Business Consultant inom Infor M3 Fashion

Affärskonsult, IT
Läs mer Maj 18
Har du erfarenhet inom fashionindustrin och lockas av utmaningen att skapa effektiva och hållbara lösningar? Vill du vara en del av vår resa mot att transformera, maximera och framtidsäkra våra kunder digitalt så har vi en möjlighet för dig! Vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare affärskonsulter inom området Infor M3 Fashion.

Du tillhör något utav våra centrala kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Kalmar, Borlänge eller Växjö, men kan söka oavsett var du bor för vi arbetar flexibelt!

Arbetsbeskrivning
Som Business Consultant inom Infor M3 Fashion kommer du vara delaktig i olika faser av projekt, du kommer att utveckla processer, jobba i systemet under implementeringen med konfigurering samt utföra tester och hålla slutanvändarutbildning. Du är rådgivare vid projektleveranser och kommer behöva analysera och förstå kritiska affärsbehov och utmaningar. Fashionindustrin är ständigt i rörelse - idag ser vi att utmaningar med logistik, hållbarhet och nya säljkanaler utmanar företagen att prioritera systemlösningar för att möta de ökade kraven. ????

Säg hej till din framtida kollega Natalie, som arbetar som Business Consultant inom M3 och Teamlead för gruppen inom CloudSuite Fashion på Columbus:

Som konsult på Columbus har jag ett helikopterperspektiv över hela flödet. Tillsammans med kunden hittar vi de krav och behov som finns och jobbar fram lösningar som ger mervärde till verksamheten. Ibland jobbar jag med en större lösning som planeras långt i förväg, men att även se att en liten ändring kan underlätta för användaren är en väldigt härlig känsla."

Jag har alltid varit intresserad av fashionindustrin, nu får jag jobba med alla stadier i processen. Börja med produktutvecklingen som ofta sker i ett PLM system, för att sedan följa supply chain processen och hålla ihop det med de allt viktigare hållbarhetsfrågorna och transparens som industrin har höga krav på idag!"

Vad är det bästa med att jobba på Columbus?

Vi är ett stort nätverk som hjälper och stöttar varandra i alla typer av frågor. Jag brukar beskriva det som ett utbildande företag där vi på olika nivåer utbildar och för kunskap vidare. Utvecklingsmöjligheterna är stora och det är en roll som man växer in i varje dag. Men det allra viktigaste är att vi alltid har nära till skratt!"

Vi erbjuder
Vi är Infors största partner (https://www.columbusglobal.com/en/partner/infor-m3) och det som skiljer oss från andra är att vi har kapaciteten att leverera globala projekt. Vi leder också arbetet inom Cloud och har mycket uppdrag och projekt, därav är marknaden väldigt ljus hos oss. I och med detta har du också tillgång till ett stort kompetensnätverk, vi satsar mycket på utbildning för våra konsulter och utvecklar oss i våra globala kompetensgrupper.

Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. En företagskultur är svår att formulera i ord - men vi gillar verkligen att skapa värde för våra kunder - och ha riktigt kul tillsammans under tiden! Förutom en skön stämning och fantastiska kollegor så finns det mycket goda möjligheter för dig att utvecklas åt det håll som du vill - tex. specialist, projektledning, lösningsarkitekt, ledarskap. Vi är en people business - du är viktig för oss. Vi har också vår egen Columbus Academy - där finns kurser från presentationsteknik till hur du kan vässa ditt personliga varumärke.

Du kommer ha frihet i din roll och vi värnar om att du ska ha en bra balans mellan jobb- och privatliv. Vare sig om du ska hämta barn eller hund på dagis eller vill träna på lunchen. Vi tror på hållbarhet - både för våra kunder och oss själva.

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskap om vad som gör ett företag inom fashion unikt och hur Infor M3 Fashions lösningar är en drivande faktor i en dynamisk industri. Du drivs av utmaningar och kommer med idéer som lyfter kundens specifika behov till lösningar och funktionaliteter i systemet. Vi jobbar i projektform och vi förväntar oss att du värdesätter kundrelationer och förstår vinsten av högt servicefokus, är lösningsorienterad och har lätt för att förstå olika flöden och affärsprocesser samt har känsla för användarvänlighet.

Det vi ser att du har med dig sedan innan är:

- Erfarenhet eller kunskap inom fashionindustrin
- Mycket goda kunskaper i affärssystemet M3
- Erfarenhet av implementering av ERP projekt
- Mycket goda svenska och engelska, både tal och skrift


Ansökan
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka med ditt CV eller LinkedIn. Bra eller hur? Rekryteringsprocessen kommer innebära en telefonintervju, ett logik- och personlighetstest samt möten med chefer och medarbetare internt. Allt för att du, likväl som vi, ska känna att vi verkligen är en bra match! Varmt välkommen in med din ansökan. ????

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler inom Sveriges mest intressanta M3-organisation!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 18
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 17
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 16
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Senior Frontendutvecklare till vårt team i Göteborg!

Frontend-utvecklare
Läs mer Maj 16
Vårt team i Göteborg söker en utvecklare som vill joina vårt härliga Frontendgäng. Vill du jobba in-house med Frontend men ha den variation som många olika typer av projekt kan ge? Vill du vara med och påverka arbetssätt och teknikval tillsammans med ett fantastiskt roligt team? Då bör du läsa vidare! ????

Förväntad kompetens
Vi ser att du förutom erfarenhet har en vilja att utvecklas och är nyfiken på att lära dig mer. Du inser vikten av att en positiv kundupplevelse - vi ska finnas där för kunden under hela resan, och kunna förklara varför våran lösning är den bästa!

- Blandad kunskapsbank, du förstår både gamla och nya lösningar
- God förståelse för Javascript, CSS och HTML5
- God förståelse för frontendarkitektur och byggprocesser
- Pedagogisk förmåga att dela kunskap och information


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!

Arbetsbeskrivning
Som Senior Frontendutvecklare hos oss kommer du vara ansvarig för att sätta strukturen för hur vi ska bygga frontend i kundprojekten och vara delaktig i att definiera våra ways-of-working inom frontend. Det är viktigt att du kan sätta dig in i kundens situation. Att du kan förstå de bakomliggande orsakerna till varför lösningen de har idag är byggd som den är, och på vilket sätt och med vilken teknik, som bäst kommer att ta dem vidare. Självklart förväntar vi oss att du är en duktig kodare, med nyfikenhet och intresse för det du skapar, men för en erfaren utvecklare handlar det även om att kunna göra det bästa av varje situation, att du använder din erfarenhet för att göra smarta val.

Ordet ”senior” innebär inte nödvändigtvis för oss att du jobbat jättemånga år. Utan mer baserat på hur snabbt lära dig nya saker, din tekniska förståelse och din förmåga samt vilja att dela med dig av din kunskap. (https://www.columbusglobal.com/sv/blogg/darfor-bor-du-bygga-din-e-handel-med-semantisk-kod)

Göteborgskontoret är beläget i centrala Nordstan är nyrenoverat och toppfräscht. Förutom trevliga kollegor har vi även en härlig innergård att luncha på när vädret, och förhoppningsvis situationen i samhället, tillåter.????Möt vår Frontendutvecklare Costa:

Som senior frontendare är jag med i hela utvecklingsprocessen från design till leverans. Vardagen är omväxlande och innehåller så mycket mer än kodning. Kommunikation och synkning med teamet är en viktig del. Beroende på kund och projekt kan vardagen även inkludera fördelning av arbetsuppgifter och projektadministration. Ibland kan jobbet även innehålla lite resande till andra Columbuskontor och även till kunder med workshops och sprintdemos. Vi har en fantastisk sammanhållning på kontoret och det finns alltid tid över för ett gott skratt med kollegor."Vem kommer passa för den här rollen?

Du är genuint intresserad av frontendutveckling och har goda kunskaper inom webbutveckling enligt webbstandards, progressiv utveckling, och browserkompatibilitet. Du brinner för att lära dig nya saker och utveckla din tekniska kompetens samt dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har lätt för att samarbeta och är driven och lösningsfokuserad på ett sätt som skapar en bra stämning med dina kollegor och kunder"

Varför jobbar själv du här?

Fantastiska kollegor, spännande tekniker och kunder, flexibilitet i arbetssättet och variation i vardagen! Eftersom vi arbeta med så många olika plattformar och kunder finns det möjlighet till att jobba med många olika tekniker och variera vardagen. Jag uppskattar att Columbus värdesätter flexibilitet, nyfikenhet och att vi delar med oss av våra kunskaper. Här gör vi det tillsammans som ett team!"Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Instaflöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Talent Sourcer på deltid till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 11
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 11
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Talent Sourcer på deltid till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 10
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Talent Sourcer på deltid till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 5
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja sista veckan i juli.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Lösningsarkitekt / Lead Solution Architect till växande konsultbolag

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Apr 20
Vi har flest projekt i Sverige inom Dynamics 365 och nu söker vi fler Lösningsarkitekter!

Som Lösningsarkitekt på Columbus är du en nyckelspelare i designen och bygget av fantastiska lösningar. Du leder lösningsarbetet av ERP-lösningar med Dynamics 365 F&O som kärna. Tillsammans levererar vi projekt som gör skillnad och guidar våra kunder i deras digitala transformation. Vill du vara med och bidra och skapa värde för en bättre morgondag?

Du kan få utgår från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Jönköping, men du kan också jobba hemifrån och sitta vart du vill i Sverige. Vissa delar gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan.

Kravprofil
Du har god kompetens inom Dynamics 365 F&O, affärsprocesser, förändringsarbete och har en förmåga att driva lösningsarbetet med fokus på ERP. Troligen arbetar du idag som Systemägare, Senior Applikationskonsult eller Lösningsarkitekt. Du är en hejare på att kommunicera och lockas av utmaningen att driva lösningsarbetet tillsammans med många olika intressenter som exempelvis processägare, ledningsgrupp, utvecklare och slutanvändare.

Kvalifikationer

- Jobbat med Dynamics 365 F&O/AX i minst 5 år
- Erfarenhet av lösningsarkitektur (processer, applikationer och integrationer etc) samt visualisering
- Erfarenhet av Secure compliance, risk management och change management
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat


Vi ser även att du har erfarenhet av att tillsammans med ett team driva ett lösningsarbete med hög kvalitet som ger kunden stort affärsvärde och en god förvaltningsbar lösning. Har du erfarenhet av ERP-lösningar i tillverkande företag ser vi det som meriterande.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en roll nära verksamhetens processer och driver dialogen om behovet av stöd från en ERP-plattform. Du kommer att designa lösningar och kommunicera med alla berörda för att få en bra lösning implementerad.

I våra projekt och vår förvaltning ser vi till att du som Lösningsarkitekt kan fokusera på de processer som lösningen ska stödja. I våra projektteam samverkar du med medarbetare som har teknisk kompetens och tillsammans implementerar ni ERP-lösningar.

Projekten i Dynamics 365 är både nationella och internationella och våra kunder är främst verksamma inom tillverkande industri, produktion och distribution.

Vad vi kan erbjuda
Columbus är ledande i Norden inom Dynamics 365 och som Lösningsarkitekt på Columbus förväntas du vara uppdaterad och ligga i framkant. Det innebär att vi satsar mycket på att du ska utvecklas i din yrkesroll, bland annat genom att du deltar på Microsofts konferenser och i andra relevanta fortbildningssammanhang. Du kommer få jobba med ett unikt och erfaret Lösningsarkitekt-team med utmanande och komplexa projekt och utvecklas inom Dynamics arkitektur, affärsutveckling och change management.

Det som flera attraheras av är teamkänslan vilket innebär att det finns en hög grad av samarbete. Utöver det så får du tillhöra ett härligt gäng i en platt organisation där det finns möjlighet att påverka din egen utveckling men även företagets. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Ansökan och nästa steg
Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Bra va????? Intervjuer kommer hållas löpande.

Är du nyfiken på fler detaljer eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig? Kontakta Jeanette Carlstein vår Lösningsarkitekt Team manager eller ansvarig rekryterare Henning Nordenquist.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Är du vår nästa Projektledare inom Digital Commerce?

Projektledare, IT
Läs mer Apr 20
Är du en projektledare som vill jobba inom e-commerce och med att digitalisera våra kunders affär? Är du duktig på att bygga långsiktiga relationer och att inspirera våra kunder till att växa? Är fantastiska kollegor och god stämning viktigt för dig? Bra, då är du rätt för oss!

Vem är du?
- Erfarenhet inom agil utveckling
- Gedigen erfarenhet av IT utvecklingsprojekt
- Du talar flytande svenska och engelska
- Erfarenhet av att leda e-handels projekt


Vi söker dig som är självgående, duktig på att få ihop pusslet och skapar trygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vår ambition är att alltid vara kundens Trusted Advisor, och delar du den ambitionen med oss är du helt rätt. ????

Arbetsbeskrivning
Hör vad din framtida kollega har att berätta om rollen som Projektledare och hur en vanlig dag på jobbet kan se ut:

Som projektledare hos Columbus arbetar jag självständigt med kunden och teamet. På en och samma dag kan jag redovisa övergripande projektstatus för min kunds styrgrupp, och diskutera utmaningar med integrationsspecifikationen med våra utvecklare. Därför är det viktigt att jag kan kommunicera på flera olika nivåer, både för att förstå kundernas affär och för att förstå utvecklarna.

I och med de kundnära relationerna jag har som projektledare kommer jag också väldigt nära rollen som Account Manager, jag tar mig an att jobba med mina kunders framtida affärsutveckling och planera deras framtida resa med dem. Det ger en härlig variation i arbetet.

Det absolut roligaste med att vara projektledare är alla fantastiska kollegor och att vi arbetar med moderna metoder och de senaste tekniska plattformarna. Vi jobbar nära varandra och använder Scrum och agila projektmetoder. Columbus satsar också mycket på långsiktiga kundrelationer och har sin egen "Evolve" metodik, som jag tycker är ett jättesmart tänk."

Som projektledare hos oss erbjuds du en spännande arbetsmiljö inom ett expansivt fält där du får arbeta med några av de mest intressanta e-handelsprojekten i Norden. Genom att både dela kunskap, och ta del av kunskap, kommer du att växa som person och vara en viktig del i vårt företag. Våra projektledare kan beskrivas som vår trygga punkt, det är de som håller ordning och visar oss vägen så att vi alla kan trivas i en omväxlande miljö.

Som projektledare i Göteborg kommer du sitta på vårt moderna kontor precis inne i Nordstan. Väldigt centralt och med härlig stämning. ????

Vem skulle passa för denna tjänsten? Vad krävs för att lyckas?

Jag tror att man måste vara genuint intresserad av e-commerce, för det rör sig väldigt fort i branschen, vilket också är det roliga. Därför är det också bra att kunna hålla ordning och reda samtidigt som man är flexibel. För att lyckas ser jag att man bör ha en hög prestations- och uppfattningsförmåga, samt en mycket god kommunikationsförmåga, för att både själv skapa förståelse för projektet och sedan föra vidare den till kunden".

Kultur
Columbus är från början skapat av entreprenörer och den andan lever fortfarande kvar. Vi ligger i framkant, provar nytt och vågar utvecklas in på nya områden. Vi tror att glada och nöjda medarbetare skapar glada och nöjda kunder. Det har gjort att vi är kreativa, lär av varandra och sitter på mycket av branschens kompetens. Vi vill bli bäst på det vi gör, och därifrån ständigt bli bättre. Samtidigt som vi har kul på jobbet, där skratt och skämt är vardag och vi ser fram emot att träffa varandra på måndag morgon.

Hos oss är nya idéer alltid välkomna och du får möjlighet att vara med och påverka från start. Vi sitter på ett jättemysiga kontor på Drottninggatan i Stockholm men har en flexibel arbetsplats så tillvida att vi litar på att du som erfaren och kunnig projektledare kan avgöra var du bäst arbetar för dagen. Hemma, på kontoret, hos kund eller ute på äventyr är upp till dig. Kommer du in på kontoret får du i alla fall bra kaffe. ??

Ansökningsprocessen
Varmt välkommen in med din ansökan. Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn-profil och behöver inte ladda upp massa CV:n och personliga brev (om du inte vill ????) . Vi kommer hålla intervjuer löpande. Som en del av vår process ingår ett logik- och personlighetstest.

Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med ca 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Är du vår nästa arkitekt inom e-commerce?

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Apr 6
Har du erfarenhet av att jobba som arkitekt inom e-commerce? Är du kreativ och påhittig när det kommer till att designa lösningar till kunder? Vill du jobba med ny teknik, tillsammans med ett kompetent team i spännande kundprojekt? Då låter det som du är vår nya kollega. ????

Du kommer ha din tillhörighet hos något av våra fantastiska team i Göteborg.

Förväntad kompetens
- Erfarenhet som arkitekt inom e-commerce med goda kunskaper inom integrationer
- Bred teknisk kunskap med god förståelse för Cloud, Headless och MACH
- Mycket god kommunikation- och presentationsförmåga
- Flytande engelska i tal och skrift


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan och viljan att verka rådgivande mot kunder och som känner dig trygg i att ta dig an en mentorsroll internt. Du finner spänning i att få arbeta fram lösningar utifrån kundens förutsättningar, och att hos kunden och inom ditt team skapa förståelse för varför denna lösningen är den bästa. Du gillar att klura på problem du stöter på under resans gång och att sätta dig in i ny teknik och hur den bäst kan användas. Inom commerce-teamet jobbar vi som bäst när vi jobbar tillsammans, därför söker vi dig som är en team-player, som uppskattar att vara en del av ett team och att dela med dig av din kunskap.

Arbetsbeskrivning
Du kommer jobba i spännande projekt där du är personen som ska designa en lösning utifrån kundens behov och förutsättningar, därför är du en viktig resurs när det kommer till att optimera kundens verksamhet.

På Columbus investerar vi i våra medarbetare långsiktigt. Därför värdesätter vi work-life balance och ständig utveckling, vilket inom commerce-teamet finns goda förutsättningar för. Det finns alltid fler plattformar att lära sig, möjlighet att driva olika projekt inom arkitektnätverket, eller möjlighet att ta ett större ansvar inom partnersamarbeten och pre-sale för den som är engagerad i det. Vi växer globalt och på bredden så det finns mängder av utvecklingsmöjligheter, the sky is the limit. ????

Var kommer du jobba?
Vi har ett fantastiskt trevligt kontor i centrala Göteborg där du är mer än välkommen att tillbringa så mycket tid du vill. Vi har inga krav, bestämda dagar eller måsten - vi räknar med att du som senior och erfaren individ själv kan bedömma och planera var du utför ditt jobb på bästa sätt, utifrån förutsättningar och situation. Hemma, på plats, hos kund eller på runtresa i Thailand.

Möt din framtida kollega Magnus och hör honom berätta om hur det är att arbeta på Columbus:

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

Dagen startar igång med en eller flera stand-ups då man som arkitekt får ta tag i olika projekt och skapa sig en helikopter vy över samtliga. Sedan är det mycket kundmöten, både med befintliga och potentiella kunder. Om det är ett projekt med en befintlig kund går mycket av arbetet ut på att jag får krav för en ny funktion och därifrån tar jag fram en lösning, eller där jag analyserar redan färdiga lösningar. Om det är ett nytt projekt så tittar jag på hela systemet, för att se till att allting ska funka. Bland detta blir det också en del möten med utvecklingsteamet där vi diskuterar mycket lösning och design".

Vad är det roligaste med rollen?

Att man får vara med och designa lösningen. Vi jobbar ständigt med ny teknik och ingen dag är den andra lik. Det allra roligaste är att få jobba i ett Greenfield-projekt där man får bestämma mycket själv. Sedan är det kul att vi har ett bra samarbete, både internt och med kunder".

Vad är det bästa med att jobba på Columbus?

Jag tycker det är jättekul att jobba med e-handel och på Columbus stöter vi på mycket intressanta utmaningar, med många stora spännande kunder. Man får verkligen jobba i varierande projekt och på så sätt bygger man upp en bred kunskapsbank. Sedan är det ett väldigt trevligt bolag att jobba på där vi har högt i tak".Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs.

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu