Mq Retail AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Mq Retail AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Visual Merchandiser med regionsansvar till MQ Göteborg

Butikskommunikatör/Visual merchandiser
Läs mer Jun 23
Har du ett stort intresse och kunskap om mode och trender, har du känsla för färg och form och samtidigt älskar mötet med kunden? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker en Regional visual merchandiser till våra butiker i Göteborgsregionen.

I din roll som Regional Visual Merchandiser på MQ Marqet är du tillsammans med regionchefen ytterst ansvarig för butikernas visuella säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Som Regional Visual Merchandiser arbetar du i första hand med att koordinera, utveckla och projektleda VM-arbetet i butik inom givna ramar bland annat genom skyltfönster, varuvisning och kampanjer som är framtagna av konceptavdelningen på huvudkontoret. Du är en given del av butiksteamen och arbetar med försäljning och service gentemot våra kunder.

Du kommer tillsammans med regionchef och butikschefer att planera ditt arbete samt stämma av leveranser av kampanj- och skyltmaterial. Vidare kommer du att få arbeta med omhängning av butik, styling av skyltdockor och att utveckla VM-kompetensen i regionen för att säkra ett visuellt inspirerande och säljande intryck i alla butiker du ansvarar för. Du säkerställer löpande att butikernas layout i form av inredning, skyltning och belysning alltid utgår från MQ Marqets butikskoncept.

I rollen som Visual Merchandiser hos oss ingår även att:

- Projektleda ombyggnationer och nyöppningar
- Ledarskap genom att leda och fördela arbetet i butik och i projekt
- Utbilda och utveckla VM-kompetensen i butik
- Ta emot information från centrala VM avdelningen och använda den till att utveckla butikskonceptet genom kontinuerlig dialog
- Introducera och vara mentor till nyanställda Visual Merchandisers
- Vara centrala VM avdelningens förlängda arm i butik samt vara delaktig i att stötta och utveckla butikskonceptet
- Kontinuerlig och dokumenterad uppföljning av VM- arbetet
- Inspirera, entusiasmera, utveckla och ge feedback till butikschefer, avseende den så väl egna butiken som i projekt


Du är en del av butiksorganisationen med en hemmabutik i centrala Göteborg. Du rapporterar till Regionchef. Till oss tar du med dig:

- Några års erfarenhet av försäljning och service inom detaljhandeln
- En utbildning som Visual Merchandiser eller arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom detaljhandeln
- Vana av Microsoft Office och programmet Indesign
- Erfarenhet av både praktiskt och teoretiskt arbete med VM guidelines


För att lyckas i rollen är du en person som brinner för mode och trender och ser möjligheter till sälj i allt du gör. Du är flexibel, lyhörd och kunnig inom ditt område. Du har förmågan att kommunicera och leda på ett sätt som inspirerar och engagerar andra. Du är kreativ och van att arbeta självständigt och initiativtagande inom givna ramar, samt att arbeta med resultat och uppföljning mot uppsatta mål.

Tjänsten är en allmänvisstidsanställning på heltid (38,25 timmar/vecka) under ett år med start i september eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta i flera av våra butiker i Göteborgsregionen utefter behov, vilket kommer innebära en del resor.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Regionchef kim.persson@mq.se

På grund av semester/sommar har vi en längre svarstid i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikschef MQ Marqet Göteborg Femmanhuset

Butiksansvarig
Läs mer Mar 23
Är du en person som drivs av försäljning och ledarskap - Då är du den vi söker!

Vi söker en butikschef till vår flaggskeppsbutik MQ Marqet Femmanhuset.

I din roll som butikschef är du ansvarig för butikens totala försäljning, drift och resultat. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med butikens medarbetare skapa en härlig arbetsmiljö där du som ledare driver och leder arbetet.

I ditt arbete som butikschef tillbringar du stor del av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna. Du kommer även att få ansvara för varuvisningen enligt MQs koncept och riktlinjer, genom att planera och leda butikskommunikationen avseende t ex kampanjer och försäljningsaktiviteter. Vår butik i femmanhuset är en av regionens största butiker, vi lägger stor vikt vid ekonomisk förståelse och letar efter dig som har flera års erfarenhet av ledarskap och butiksdrift och som älskar mötet med kunden.

Till oss tar du med dig:

- Flerårig arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom retail
- Dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla team med goda resultat


För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ, engagerad och inspirerande ledare som motiveras av att utveckla dina säljare och skapa ett vinnande team som har roligt på jobbet. Genom säljteknik och ett stort intresse i kundmötet skapar du återkommande kunder. Du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete, är målinriktad, agerar snabbt på ändrade förhållanden och ser möjligheter med nya utmaningar. Du är trygg i ditt ledarskap och har en mycket god förmåga att hantera svåra frågor och samtal med medarbetare. Du har erfarenhet av att arbeta med förhandlingar och konflikthantering och har kunskap inom personalfrågor. Vidare har du en god förståelse för den ekonomiska aspekten av att skapa en lönsam affär samt vana av att hantera olika IT-system så som schemaläggningssystem och rekryteringssystem

För att trivas i rollen som butikschef är du en målinriktad, resultatorienterad och självgående tävlingsmänniska. Att du brinner för mode och trender ser vi som en självklarhet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar/veckan med inledande 6 månaders provanställning. Tillträde är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 10/4. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Har du frågor kring tjänsten hör av dig till Regionchef kim.persson@mq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hållbarhetsansvarig till MQ Marqet, Göteborg

Inköpare
Läs mer Okt 14
Vi söker en Hållbarhetsansvarig till MQ Marqet

Som Hållbarhetsansvarig har du ansvar för MQ Marqets övergripande hållbarhetsarbete. Du driver utveckling och ständiga förbättringar inom hållbarhetsområdet med fokus på arbetsvillkor och mänskliga rättigheter samt miljöfrågor i produktion, hållbara material, och cirkularitet.

I din roll har du ett nära samarbete med bolagets chefer på Design- och Inköpsavdelningen i Sverige och på våra produktionskontor i Kina och Turkiet samt med vår samarbetspartner i Bangladesh. Du rapporterar till Design- och Inköpschefen och är placerad på huvudkontoret i Göteborg.

Du ansvarar för att utveckla, implementera och följa upp bolagets hållbarhetsstrategi och mål. Vidare jobbar du med att säkerställa ansvarsfull produktion relaterat arbetsvillkor och mänskliga rättigheter och du driver bolagets miljöarbete avseende vatten, kemikalier, energi och koldioxidutsläpp. Du har ett övergripande ansvar för certifiering och dokumentation av hållbara material samt att upprätthålla bolagets djurrättspolicy. Det är även din uppgift att aktivt delta i och ansvara för bolagets åtaganden gentemot olika nätverksgrupper och branschorganisationer samt att hålla dig uppdaterad om gällande och kommande lagstiftning inom EU.

Vi söker dig som brinner för hållbarhetsfrågor och har dokumenterad erfarenhet av hållbarhetsarbete. Du har erfarenhet av att jobba från Sverige ut mot produktion och har stor insikt i hållbarhetsfrågorna globalt. Det är viktigt att du gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Tjänsten ställer krav på att du är drivande och att du kan arbeta självständigt eftersom du har flera parallella uppgifter att driva och följa upp. Då du dessutom jobbar med ett stort kontaktnät internt och externt krävs det att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Det är också viktigt att du är noggrann och strukturerad.

Du har relevant utbildningsbakgrund, till exempel textilutbildning på högskolenivå eller motsvarande, alternativt likvärdig erfarenhet från produktion eller inköpsarbete i organisation med egen tillverkning. Erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsrapportering, BSCI, STICA och BCI är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Göteborg med tillträde så snart som möjligt. Tjänsteresor både inrikes och utrikes förekommer.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-11-05. Har du frågor gällande tjänsten kan du vända dig till Design- och Inköpschef Ylva Morud ylva.morud@mq.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Partner till MQ Marqet, Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 15
Vi söker en vikarierande HR Partner till MQ Marqet

Som HR Partner är du en naturlig affärspartner för verksamheten, du stöttar chefer både operativt och strategiskt samtidigt som du bidrar till att HR skapar värde i organisationen på bästa sätt.

Har du relevant utbildning och några års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna inom retail? Då kan detta uppdrag passa dig. Du kommer att få möjlighet att arbeta brett med alla typer av HR-frågor med fokus på chefsstöd inom arbetsmiljö och arbetsrätt. Du räds inte en utmaning och uppskattar att arbeta på ett företag med ett högt tempo och med en stor variation i dina arbetsuppgifter.

Med din inställning och framtoning skapar du lätt goda relationer och förtroende. Du arbetar nära våra region- och butikschefer där du har en rådgivande roll i alla förekommande HR-frågor.

Du är handlingskraftig, drivande och gillar att jobba med hela spektrat av HR-frågor, såväl administrativt och operativt som strategiskt. För att lyckas i rollen behöver du kunna hantera flera parallella processer och samtidigt lösa de dagliga utmaningarna.

Som HR Partner hos oss på MQ Marqet blir du en del av ett litet team med gott samarbete bestående av en interkoordinator och en HR Chef. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och är ett vikariat på heltid till och med augusti 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 november. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta HR Chef Susanna Vilcek på telefon 031-388 80 20 eller mail susanna.vilcek@mq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare till MQ Marqet, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 15
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med service, försäljning och mode.

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss vid behov. Du har troligtvis en annan huvudsaklig sysselsättning men ett flexibelt schema som tillåter att hoppa in även med kort varsel. Vi kommer att ta väl hand om dig och ge dig rätt förutsättningar genom en introduktion där du går bredvid en kollega. När du är varm i kläderna kommer du att arbeta i olika butiker i Göteborgsområdet och få möjlighet att träffa massor av härliga kollegor!

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor, värderar samarbete högt och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Tjänsten är behovsstyrd och kan innebära jobb såväl helg som vardag. Vid en del tillfällen kan vi ha framförhållning men ibland behövs också inhopp med kort varsel. Vi ser gärna en start så snart som möjligt.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska kollegor. Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag som är den 31e oktober. Vi hanterar inte ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare till MQ Marqet i Göteborgsregionen

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 15
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ Marqet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 15 timmar/veckan från nu omgående fram till och med 9/1 -2022. Du kommer att arbeta i flera butiker i Göteborg med omnejd.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 24/10. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till MQ Marqet, Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Vill du ha Göteborgs roligaste extrajobb? Vi söker nu Kundtjänstmedarbetare till MQ Marqet.

Är du en person som gillar att ge service och hjälpa kunder och besökare?

Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara alla kundrelaterade frågor gällande köp från Shop Online och frågor gällande MQ Marqets kundklubb. Dina arbetsuppgifter rör i huvudsak information kring order, faktura och retur för Shop Online samt frågor kring medlemskap, poängsaldon och erbjudanden gällande vår kundklubb. Kundkontakt sker via mail, telefon och chatt. Du har även en del kontakt med våra butiker.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som har en positiv inställning och en hög känsla för service. Du är flexibel och lösningsorienterad då du snabbt måste kunna lösa problem med t ex borttappade eller felplockade orders. Vidare tror vi att du är en god administratör som gärna arbetar självständigt. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har goda kunskaper inom Officepaketet.

Detta är en helgtjänst där du arbetar i snitt 6,5 timmar per vecka. Start för tjänsten är den 23e augusti och introduktion/utbildning kommer att ske under kontorstid i vecka 34 och 35. Tjänsten är tillsvidare och inleds med provanställning. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas först under v.30 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli. Har du frågor avseende tjänsten kan du vända dig till Customer Service Manager Johanna Schöön på johanna.schoon@mq.se som besvarar frågor i möjligaste mån under semestern.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpscontroller till MQ Marqet, Göteborg

Controller
Läs mer Jun 21
Vi söker en Inköpscontroller till MQs Sortiments- och inköpsavdelning

Som Inköpscontroller på Sortiments- och inköpsavdelningen ansvarar du för det tekniska uppbyggandet av sortimentet. Du följer noggrant försäljningsutvecklingen per produktgrupp och varumärke och bidrar med analys och förslag i syfte att optimera lönsamheten.

Tillsammans med våra Affärsområdeschefer och Chef för Inköps- och Sortimentscontrolling styr du bolagets sortimentsplanering. Du ansvarar för att ta fram de underlag som krävs för att planera och följa upp försäljning och lagernivåer. Du arbetar också med att optimera bolagets inköpsstrategi genom att analysera och följa upp marginaler. Ditt arbete består också av reaplanering med uppföljning.

För att trivas i rollen behöver du du vara mål- och resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Vidare är du prestigelös och trivs med att själv driva ditt arbete framåt. Du har ett utvecklat sinne för affärer och förmåga att se både helheten och detaljer. Att du är snabbrörlig och har en hög grad av ansvarskänsla ser vi som självklarheter.

Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande. Rollen kräver avancerade kunskaper i Excel och minst två års erfarenhet från en liknande position, gärna inom Detaljhandeln.

Tjänsten är ett föräldravikariat mellan oktober 2021 och augusti 2023, på heltid och med placering på vårt huvudkontor i Göteborg. Tillträde 1/10. Du rapporterar till Chef för Inköps- och Sortimentscontrolling.

Skicka in din ansökan senast 2021-07-23. Urval kommer att påbörjas först efter sista ansökningsdatum. Har du frågor avseende tjänsten kan du vända dig till Linda Ahlström, Chef Inköps- och Sortimentscontrolling, på telefonnummer 0720-787687.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare MQ MarQet FEMMAN

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 10
Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ MarQet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef.

Tjänsten är ett vikariat på 24,5/timmar i veckan från och med 28/6 fram till och med 22/8, men chans till förlängning.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 14/5. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpsassistent MQ MarQet

Inköpsassistent
Läs mer Mar 29
Vi söker en Inköpsassistent till avdelningen för egna varumärken herr.

Som inköpsassistent på MQ MarQet arbetar du tätt tillsammans med Inköpare för några av våra varugrupper. Du hjälper till i det dagliga arbetet med leverantörskontakter, provhantering, försäljningsuppföljning samt övriga assistentuppgifter. Du kommer även ha ett nära samarbete med våra leverantörer och inköpskontor.

Tempot är högt och det ställs stora krav på teamwork, flexibilitet och en positiv inställning.

Du har textilekonomisk utbildning eller motsvarande, gärna på högskolenivå eller några års erfarenhet från liknande tjänst. Vi förutsätter att du har god materialkännedom och drivs av viljan att hitta de kommersiella produkterna. Du har med fördel erfarenhet från butik tillsammans med en känsla för mode och trender. Du är också kommunikativ och har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Tjänsten är ett vikariat på heltid från 2021-06-28 tom 2023-06-23. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16/4. Har du frågor gällande tjänsten kan du vända dig till Anna Björkqvist, Affärsområdeschef herr, på telefonnummer 031 388 83 15.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

MQ MarQet söker en Visual Merchandiser Specialist till huvudkontoret

Marknadsförare
Läs mer Mar 11
I rollen som Visual Merchandiser Specialist på MQ MarQet är du en av 4 Visual Merchandiser Specialister på VM- och Konceptavdelningen. I teamet ingår även en produktionsledare och du rapporterar till VM- och Konceptchef.

Vad gör en Visual Merchandiser Specialist?
På VM- och Konceptavdelningen är ditt huvudsakliga uppdrag att skapa en inspirerande shoppingupplevelse för kunden. Du arbetar tvärfunktionellt med olika avdelningar för att säkerställa och förbättra presentationen av sortimentet och våra kampanjer på ett visuellt tilltalande sätt.

Som Visual Merchandiser Specialist arbetar du med presentation och styling av våra kollektioner genom att arbeta nära inköp, med både aktuellt och framtida sortiment. Vi följer upp våra kampanjer genom att skapa och designa skyltfönster och skapa inspirerande varuvisning. Vi planerar, utvecklar och tar fram pedagogisk information och guidelines för att supporta och stötta butiksorganisationen i VM-frågor.

Vem vi letar efter?
Vi tror att du är en modeintresserad person med kreativ idéhöjd och som har känsla för färg, form och trender. Du är prestigelös, flexibel, lyhörd och kunnig inom ditt område. Vi ser att du har utbildning inom Visual Merchandising och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du är van att arbeta med resultat och uppföljning.

Kompetenser och erfarenheter som vi ser är viktiga för att du ska lyckas i rollen som Visual Merchandiser Specialist hos oss:
- Mycket god vana och minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office-paketet samt i Adobe-programmen InDesign, Photoshop, Illustrator och SketchUp.
- Projektleda ombyggnationer och nyöppningar av butiker.
- Ha en pedagogisk förmåga vid uttryck i skrift och bild tillsammans.
- Förmåga att arbeta självständigt.
- Vana av att arbeta strategiskt och kommersiellt efter en uppdragsstyrd kampanjplan.
- Ha förmåga och erfarenhet av att kunna jobba både praktiskt och teoretiskt med Visual Merchandising.
- Introducera nyanställda Visual Merchandisers i butik.
- Har förmåga att inspirera, entusiasmera, utveckla och ge feedback till arbetsgruppen.


Vissa resor med övernattning förekommer i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ca 12 månader med tillträde så snart som möjligt.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men sista ansökningsdag är 31/3. Har du frågor kring tjänsten kan du höra av dig till VM- och Konceptchef Cecilia Wallsin, cecilia.wallsin@mq.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

MQ MarQet söker Inköpare för externa varumärken herr

Inköpare
Läs mer Mar 9
Som Inköpare för externa varumärken är du en nyckelperson i utvecklingen av MQ MarQets herravdelning. I rollen ansvarar du för att optimera herrsortimentet och kollektionssamansättningen för våra externa varumärken samt att bidra till företagets utveckling av varumärkesportfölj. Allt ska följa företagets övergripande affärsplan och vision.

Som Inköpare bär du det övergripande budget och lönsamhetsansvaret för de externa varumärkena. Du säkerställer goda relationer med både befintliga och potentiella nya varumärken. Du ansvarar också för orderplacering och leveransbevakning och du jobbar i strategiska frågor tätt tillsammans med Brand Manager och Affärsområdeschef.

Tempot är högt och vi ställer därför krav på att du har ett affärsmässigt driv, högt ansvarstagande samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare ställer vi krav på att du kan arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att samarbeta. En positiv inställning och prestigelöshet är också egenskaper vi värderar högt.

För att lyckas i rollen som Inköpare måste du ha tidigare erfarenhet av varumärkesinköp och ett öga för det kommersiella. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i butik och vi tar för givet att mode och trender är en av dina stora passioner. Vi vill även att du har textilutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt erfarenhet av budgetansvar. Vi vill också att du är rutinerad och säker i förhandlingar och kan kommunicera flytande i engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i maj. Placering är på vårt kontor i Göteborg. Tjänsteresor inrikes och utrikes ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag är 2021-03-28. Vi tillämpar löpande urval i processen, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten kan du vända dig till Anna Björkqvist, Affärsområdeschef herr, på telefonnummer 031-388 8315.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu