NXT Interim Göteborg AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos NXT Interim Göteborg AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Infrastrukturarkitekt till storkund

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 20
Varför skulle du vara intresserad?
Vår kund är ett företag med möjligheter, ett företag där man ser mångfald som en tillgång och där du har både betydande ansvar och goda möjligheter att avancera i din karriär. Dessutom är vår kund ett företag som respekterar varje persons behov av ett givande liv utanför arbetet.
Man växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt i framkant. På denna resa spelar IT en väsentlig roll, och de behöver nu förstärka sitt team.

Till deras IT-avdelning söker vi nu en Infrastrukturarkitekt till förvaltningen på "Group IT", som bl.a. ansvarar för och möjliggör samarbete såväl internt som externt. Du blir en del av ett bolag med 19 000 talangfulla medarbetare. Vår kund är känd för en god arbetsmiljö. Företagskulturen erbjuder kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling. Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.

Vad du kommer att vara en del av?
Kunden utvecklar marknadsledande programvarulösningar som är avgörande för verksamheten, så fokus ligger på funktionalitet, prestanda och tillförlitlighet. De tillämpar en Agil metodik och strävar efter att kontinuerligt utveckla och arbeta med den senaste teknologin.

Deras lösningar använder modern teknik och för rätt person erbjuder man bra möjligheter att arbeta med stimulerande och utmanande uppgifter, tillsammans med högt kvalificerade och engagerade kollegor.

Utmaningen:
Som ny Infrastrukturarkitekt kommer du att vara ansvarig för att omvandla behov och förväntningar till utvecklingsspecifikationer för utvecklingsteam. Som arkitekt i infrastrukturteamet får du en varierande och intressant vardag och bidrar till vår fortsatta utveckling.

Du arbetar tvärfunktionellt för att förstå verksamhetens behov och krav och tar fram förslag på effektiva lösningar inom infrastruktur. I rollen ingår att: Nya kontor (alla delar från övergripande till bygga av datahall, planering för miljö förflyttningar)
Migrera/Transitera till Cloud
Sätta upp/vidareutveckla nätverksseparerade miljöer
Kunskap om nätverkssegmenteringar och DMZ för att skapa tredjeparts accesslösningar
Applikationsinförande on prem, dvs mycket infrastruktur beskrivningar hur lösningen ser ut och hur den hänger ihop med logg-ad-servrar-databas-etc..

Din profil:
Vi letar efter en Infrastrukturarkitekt som är ivrig att lära och leda vägen för utvecklingsteam. Kanske har du redan erfarenhet från en liknande position, eller så arbetar du som senior mjukvaruutvecklare eller liknande och är redo att ta steget in i systemarkitektur och design.

Du har en strukturerad och metodisk approach till att lösa uppgifter och kan balansera en holistisk syn på produkten med den detaljerade synen på den specifika uppgiften.
Du har en stark kunskap om IT-system och/eller mjukvaruutveckling och har en tydlig förståelse för systemtekniska processer och kravhantering. Du är transparent och strukturerad och har god kommunikationsförmåga gentemot intressenter på alla nivåer.

Vi förväntar oss att du har en kandidat- eller masterexamen i datavetenskap, mjukvaruutveckling eller har erfarenhet från en liknande position.

Visst låter detta som ett intressant uppdrag?
Sök redan i dag eller kontakta oss så berättar vi gärna mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV på svenska som matchar vår kunds krav. Komplettera gärna med personligt brev. Kunden kan fatta beslut tidigare än sista ansökningsdatum, urval och intervjuer sker löpande.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Projektledare inom IT

Projektledare, IT
Läs mer Nov 13
Vill du dra en växel till i din karriär och med användning av din kapacitet driva förändringar inom framtidens teknologi som vår kund utvecklar? Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att arbeta i ett globalt företag som satsar på att hålla människor och samhällen i säkerhet, vilket är viktigt och meningsfullt! Vi letar efter en senior projektledare som blir en del av bolagets IT-avdelning. Inom avdelningen ansvarar och utvecklar man den centrala Portfolio Management Office (PMO) där bland annat ledningen av komplexa projekt tillhörande våra affärsverksamheter bemannas och får stöd.

Din roll Som senior projektledare blir du ansvarig för att driva och leda specifika projekt eller program som initieras av bolagets interna verksamheter och som tilldelas till dig av PMO via din chef.
Vi tror att du idag jobbar som projekt- eller programledare med fokus på IT området. Du är resultatinriktad med ett stort leveransfokus. Du känner dig bekväm med att leda både i agila som i traditionella projekt.
Du är en driven ledare med förmåga att inspirera och motivera ditt team samt säkerställa att de har vad de behöver för att lyckas. Kommunikation är en av dina styrkor och du har stor vana av att anpassa ditt budskap och upprätthålla en god relation med alla intressenter i ditt projekt/program.
Du blir ansvarig för kundrelationen och givetvis för att uppfyllelse av projektmål med kvalitet och hög professionalism upplevs som kundnytta.
Du kommer oftast att arbeta med tvärfunktionella IT team och hög skickliga kollegor som står för flera IT kompetensområden.
Nyckel till framgång i din roll grundas i effektivt samarbete, aktiv kommunikation och respekt för dina team och kollegors tid och insatser.

Din profil
Vi tror att du som söker... har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
har mycket goda ledaregenskaper och kan effektivt balansera driv och välmående både hos dig och dina team
har businessperspektiv och vana att arbeta mot strategiska samt finansiella mål
har ca 10 års erfarenhet inom projektledning, varav betydande del inom IT området
har djup kunskap och erfarenhet av olika metodiker inom projektledning och behärskar det agila arbetssättet
har genuint intresse för teknologi och kapacitet att motivera, engagera och utmana dig själv och andra i dina projekt

Denna position kräver att du genomgår en säkerhetskontroll baserad på gällande bestämmelser om/kring säkerhetsskydd. För befattningar som kräver säkerhetsgodkännande kan ytterligare krav på medborgarskap gälla.

Du kommer bli en del utav:
Du kommer att tillhöra den del av koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät och klienter mm. Man ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning. Med nästan 20 000 medarbetare utvecklar vår de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Kunden är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra sitt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.
 
Övrigt
Placeringsort är på kontoret i Malmö, Stockholm, Göteborg eller Linköping.
Flexibilitet arbete är möjligt beroende på uppdrag. Resor förekommer primärt nationellt.
 
Visst låter detta som ett intressant uppdrag?
Sök redan i dag eller kontakta oss så berättar vi gärna mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV på svenska som matchar vår kunds krav. Komplettera gärna med personligt brev. Kunden kan fatta beslut tidigare än sista ansökningsdatum, urval och intervjuer sker löpande.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid anställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Sharepoint utvecklare- Hyrköp

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Aug 22
Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt.
På denna resa spelar IT en väsentlig roll.
De behöver nu förstärka sitt team som jobbar med utveckling och förvaltning av deras SharePoint lösningar.
Vi letar efter personer som har erfarenhet av SharePoint support och/eller utveckling och har två separata annonser för detta.

Eftersom vår kund hanterar exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap samt att man jobbar 100% hos kunden.
Bakgrundkontroll och säkerhetsintervju är också en del av processen.
Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 6-8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.
 
Sharepoint utvecklare
Du arbetar med utveckling av de ingående tjänsterna inom SharePoint. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, social och har bra förmåga att jobba både enskilt och i grupp.
Du tycker om att leverera kundnytta och kan assistera vid såväl lösningsframtagande som vid implementering.
?Exempel på arbetsuppgifter:
Driva utvecklingsarbete på våra plattformar/applikationer tillsammans med våra lösningsarkitekter, designers och projektledare
Medverka i utvecklingsprojekt
Utveckla och förvalta våra tjänster baserade på SharePoint
Agera 3:e linjen support för området
Svara på tekniska frågor
Implementera leveranser uppgraderingar/ändringar/patchning
Ta fram och underhålla tekniska underlag

Skallkrav:
Minst tre års erfarenhet av SharePoint-utveckling On Premises – främst SharePoint 2016/2019 (Subscription Edition)
Kunskaper motsvarande minst tre års erfarenhet av utveckling i ASP.Net, React/typescript, SPFx
Erfarenhet av Powershell, APIer och Integrationer?
Goda kunskaper i skrift och tal i engelska och svenska
Du har arbetat i agila projekt och organisationer, exempelvis DevOps eller Jira?
God förståelse om Windows Server, Microsoft Server
Du har utbildningsbakgrund som utvecklare eller liknande.

Meriterande:
SharePoint On-line
Power Platform, Microsoft Power Apps, Power Automate
Microsoft Active Directory
Agil utveckling
Arbete i ärendehanteringssystem

Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

DevOps ingenjörer inom Automatisering och konfigurationshantering

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 21
Din kommande roll
Som DevOps ingenjör kommer du att arbeta med vår kunds team för att utveckla och implementera verktyg för automatisering och konfigurationshantering. Du kommer också ha ansvar för övervakning och driftsättning. Du kommer tillhöra ett mindre team med kollegor som besitter kunskap inom olika områden.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Programutveckling, (front och/eller back end)


Förvaltning med hjälp av Linux


Utveckling med hjälp av Open Source där du sikt även arbetar med att automatisera de operativa bitarna


Konfigurationshantering


Den du är idag
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom arbete som DevOps ingenjör eller liknade. Du har erfarenhet av ovanstående punkter och du bör ha god kommunikativ förmåga och ett samarbetsorienterat förhållningssätt.
För att trivas i rollen tror vi du har kunskap inom något eller några av nedanstående områden

Golang


ZeroMQ


angular, react, eller vue.js


Helm


Jenkins el motsv


Git


Atlassian


Kubernetes


Vad du blir en del av
Affärsområdet hos vår kund har globalt ansvar för utveckling, drift och hantering av företagets gemensamma IT-miljöer. Inom området ”Business Applications” arbetar de med styrning, affärsutveckling och förvaltning inom IS/IT-området. ”Business Applications” har många gånger det primära IT-gränssnittet ansvaret in mot våra stora utvecklingsprojekt hos vår kund och är en stor leverantör av RD-förmågan inom IT.
På arbetsplatsen finns en prestigelös kultur där man är professionell engagerad, respekterar, stöttar och lär av varandra, resultat nås tillsammans som team.

Vi på NXT Interim Stockholm AB erbjuder en projektanställning hos oss under ca 8 månader för konsultuppdrag hos vår kund. Syftet är sedan att  gå över som fast anställd hos vår kund.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Det krävs också i samband med detta ett svenskt medborgarskap.

Visst låter detta som en spännande roll?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan, helst på svenska, inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal

Ansök nu

Sharepoint utvecklare- Hyrköp

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Jul 5
Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt.
På denna resa spelar IT en väsentlig roll.
De behöver nu förstärka sitt team som jobbar med utveckling och förvaltning av deras SharePoint lösningar.
Vi letar efter personer som har erfarenhet av SharePoint support och/eller utveckling och har två separata annonser för detta.

Eftersom vår kund hanterar exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap samt att man jobbar 100% hos kunden.
Bakgrundkontroll och säkerhetsintervju är också en del av processen.
Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 6-8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund.
 
Sharepoint utvecklare
Du arbetar med utveckling av de ingående tjänsterna inom SharePoint. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, social och har bra förmåga att jobba både enskilt och i grupp.
Du tycker om att leverera kundnytta och kan assistera vid såväl lösningsframtagande som vid implementering.
?Exempel på arbetsuppgifter:
Driva utvecklingsarbete på våra plattformar/applikationer tillsammans med våra lösningsarkitekter, designers och projektledare
Medverka i utvecklingsprojekt
Utveckla och förvalta våra tjänster baserade på SharePoint
Agera 3:e linjen support för området
Svara på tekniska frågor
Implementera leveranser uppgraderingar/ändringar/patchning
Ta fram och underhålla tekniska underlag

Skallkrav:
Minst tre års erfarenhet av SharePoint-utveckling On Premises – främst SharePoint 2016/2019 (Subscription Edition)
Kunskaper motsvarande minst tre års erfarenhet av utveckling i ASP.Net, React/typescript, SPFx
Erfarenhet av Powershell, APIer och Integrationer?
Goda kunskaper i skrift och tal i engelska och svenska
Du har arbetat i agila projekt och organisationer, exempelvis DevOps eller Jira?
God förståelse om Windows Server, Microsoft Server
Du har utbildningsbakgrund som utvecklare eller liknande.

Meriterande:
SharePoint On-line
Power Platform, Microsoft Power Apps, Power Automate
Microsoft Active Directory
Agil utveckling
Arbete i ärendehanteringssystem

Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Senior Projektledare inom IT

Projektledare, IT
Läs mer Jun 21
Vill du dra en växel till i din karriär och med användning av din kapacitet driva förändringar inom framtidens teknologi som vår kund utvecklar? Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att arbeta i ett globalt företag som satsar på att hålla människor och samhällen i säkerhet, vilket är viktigt och meningsfullt! Vi letar efter en senior projektledare som blir en del av bolagets IT-avdelning. Inom avdelningen ansvarar och utvecklar man den centrala Portfolio Management Office (PMO) där bland annat ledningen av komplexa projekt tillhörande våra affärsverksamheter bemannas och får stöd.

Din roll Som senior projektledare blir du ansvarig för att driva och leda specifika projekt eller program som initieras av bolagets interna verksamheter och som tilldelas till dig av PMO via din chef.
Vi tror att du idag jobbar som projekt- eller programledare med fokus på IT området. Du är resultatinriktad med ett stort leveransfokus. Du känner dig bekväm med att leda både i agila som i traditionella projekt.
Du är en driven ledare med förmåga att inspirera och motivera ditt team samt säkerställa att de har vad de behöver för att lyckas. Kommunikation är en av dina styrkor och du har stor vana av att anpassa ditt budskap och upprätthålla en god relation med alla intressenter i ditt projekt/program.
Du blir ansvarig för kundrelationen och givetvis för att uppfyllelse av projektmål med kvalitet och hög professionalism upplevs som kundnytta.
Du kommer oftast att arbeta med tvärfunktionella IT team och hög skickliga kollegor som står för flera IT kompetensområden.
Nyckel till framgång i din roll grundas i effektivt samarbete, aktiv kommunikation och respekt för dina team och kollegors tid och insatser.

Din profil
Vi tror att du som söker... har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
har mycket goda ledaregenskaper och kan effektivt balansera driv och välmående både hos dig och dina team
har businessperspektiv och vana att arbeta mot strategiska samt finansiella mål
har ca 10 års erfarenhet inom projektledning, varav betydande del inom IT området
har djup kunskap och erfarenhet av olika metodiker inom projektledning och behärskar det agila arbetssättet
har genuint intresse för teknologi och kapacitet att motivera, engagera och utmana dig själv och andra i dina projekt

Befattningen kräver att du?genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan,?i förekommande fall,?medföra krav på visst medborgarskap.? 

Du kommer bli en del utav:
Du kommer att tillhöra den del av koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät och klienter mm. Man ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning. Med nästan 20 000 medarbetare utvecklar vår de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Kunden är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra sitt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.
 
Övrigt
Placeringsort är på kontoret i Malmö, Stockholm, Göteborg eller Linköping.
Flexibilitet arbete är möjligt beroende på uppdrag. Resor förekommer primärt nationellt.

Välkommen med din ansökan:
Din ansökan med CV och personligt brev skickas in via ansökningslänken senast 2 juli, men vänta ej då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta NXT Interim NXT Rekrytering som hanterar hela urvalsprocessen. Hör av dig till Lotta Lindfors Lauridsen på 0706-868 14 58 / lotta.lindfors@nxtinterim.se eller till Jonas Morin på 0707-366 62 00 / jonas.morin@nxtinterim.se.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Sälj Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Antura BSM and Resource Capacity Management Specialist

Processansvarig, ITIL
Läs mer Maj 29
Your future role
In your role as Antura Business Solution Manager and Resource Capacity Management Specialist you will work within Organisational Support, a staff function within Group IT.

You will mainly be the Business Solution Manager for the system Antura supporting Group IT and Group functions assuring that Antura from a business perspective is useful and usable in the business. The Business Solution Manager (BSM) acts on a mandate from the Business Solution Owner. You’ll also work within the Area Resource Capacity Management.
Your profile
To succeed in the role, you must be proactive and future oriented and have a great interest in technology especially Antura. Furthermore, we believe you have a customer oriented and business-like focus, with a good analytical and problem-solving mindset. You are probably used to work independently but you are also a great team player. To thrive with us, you need to be service minded and like to work in an environment where conditions can change at short notice based on users' needs. Your most important quality is that you have the will, interest and commitment.  

To meet our expectations in this position, we believe that you have some of the following skills or experiences: Experience in Antura as system administrator
Experience in Resource Capacity Management process
Experience in Project Management
Good understanding of business and financial management
Leadership skills
Proficient in both Swedish and English
Good communicative skills
Bachelor of Science degree or equivalent work experience within relevant area (Information Technology or related field)

Primary Location
Flexible - SwedenScheduled Weekly Hours
FulltimeSurely this sounds like an exciting mission?
Apply today and we'll tell you more. We need an application including a CV that matches our client's wishes.
Selection and interviews take place continuously, so do not wait with your application as we need to supplement with more information and the tender period is short.

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company that operates in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance, Sales Marketing and have 20 years of experience in the industry. We offer our consultants, among other things, health insurance,
remote workplaces and several other benefits that brighten their everyday life. For project employment, we apply collective agreements.r.
Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Service Owners within Service Area Infrastructure

Systemansvarig
Läs mer Maj 29
About the company
Our client is a global defense and security company operating in the field of air, land and naval defense and civil security. Now the company is in an expansion phase that will challenge all parts of the company. They are approximately 18 000 employees globally and have operations on all continents.
Our client is a company where we see diversity as an asset and offer multiple opportunities for advancing in your career. By joining the company, you will work in an innovative environment with many skilled colleagues, contributing towards keeping people and society safe.
 
Your future role
Your role will be one of six Service Owners within Service Area Infrastructure and you will report to the Head of Service Area. You will have an overarching responsibility for managing one of the following services throughout the entire lifecycle, to ensure a relevant, secure and reliable delivery of the service to the end users:
Datacenters
Network

As Service Owner, you will lead several cross-functional teams and work in close cooperation with Service Managers, Line Managers and business representatives to ensure the delivery and continuous development of the services within the Service Area. You are also responsible for managing and making changes within the budget and maintenance plan authorized by the Head of Service Area.
At the company we are currently developing our ways-of-working.  You are expected to be a role model in this transformation and to be an active driver in the continuous improvement toward a more cross-functional and DevSecOps-like way of working.
 
Your main responsibilities will be:
Responsible for prioritization of backlog as well as inflow to the backlog (in dialogue with stakeholders)
Responsible for developing and maintaining the service roadmap service maintenance plan
Accountable for Lifecycle management for the services
Responsible for the design, build, deliver, operation and support for the service throughout the lifecycle
Drive development and continuous improvement for the service
Ensure process effectiveness through cost and quality within the service
Ensure implementation of IT strategies and initiatives within the service
Responsible for DevOps teams / cross-functional teams; oversee and guide all activities related to development and operations
Identify staffing needs to DevOps team / resources and work with line managers to allocate team

 
You will be located in one of the company's locations in Linköping, Göteborg, Bromma, Huskvarna, Malmö or Karlskrona.

Your profile:
Master/Bachelor of Science degree or equivalent work experience within relevant area (Computer Science or related field)
Good understanding of business and financial management
Strong leadership skills
Deep knowledge about IT Service Management
Experience of DevSecOps working methods
Knowledge in Project Management
Knowledge or experience of Security standards (ISO 27 000, NIST, CMMC etc.)
Business acumen and experience in strategic, tactical operational planning
Proficient in both Swedish and English
Good communicative skills


To succeed in the role, you must be proactive and future oriented and have a great interest in technology. Furthermore, we believe you have a customer oriented and business-like focus, with a good analytical and problem solving mindset. You are probably used to work independently but you are also an excellent team player. To thrive with us, you need to be service minded and like to work in an environment where conditions can change at short notice based on users' needs. Your most important quality is that you have the will, interest and commitment to learn.
This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

Surely this sounds like an exciting mission?
Apply today and we'll tell you more. We need an application including CV matching our client's requirements.
Selection and interviews take place on an ongoing basis so do not wait with your application as we need to supplement with more information and the tender period is short.
NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company that operates in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance, Sales and Marketing and have 20 years of experience in the industry. We offer our consultants, among other things, health insurance, remote workplaces and several other benefits that brighten their everyday life. For project employment, we apply collective agreements.

Ansök nu

DevOps ingenjör

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 11
Allmän beskrivning:
Då vår kund ger sig in ett teknikskifte söker de en DevOpsingenjör med lång erfarenhet av Openshift och RedHat som kan hjälpa dem på deras väg mot SpringBoot i OpenShift.
Aktuellt uppdrag är inom samhällskritisk verksamhet.

Uppdragsbeskrivning:
Som Devopsingenjör på vår kunds it-avdelning är du väl insatt i ….
Skapa, stödja och förverkliga plan för flytt till RedHat och OpenShift.
Leda och lära andra DevOps ingenjörer och utvecklare vid övergången till OpenShift.
Bidra med konfigurationen av utvecklingsverktyg samt utvecklingsmiljöer.
Följa och bidra till förbättring av befintliga rutiner för konfigurationsstyrning. 
Kontinuerligt stöd till projektets utvecklar- och testteam
Arbeta kontinuerligt med utvärdering och förbättring av arbetssätt och bidrar aktivt med kompetensspridning


Arbetsplats på distans:
För uppdraget finns det möjlighet att arbeta på distans. Eventuella enstaka fysiska möten. Vid tekniska problem som inte kan åtgärdas på distans behöver man som konsult kunna komma till vår kunds närmaste kontor. Access till produktionsmiljöer sker endast från vår kunds kontor
Omfattning i % eller timmar: 100%
Arbetstid: 08:00 – 17:00
Startdatum: 2023-06-01
Slutdatum: 2024-12-31 med möjlighet till 2+1 års förlängning.
Placeringsort: Från valfritt på någon av vår kunds kontor samt delvis från hemmet.
 
Språkkunskaper:
God svenska i tal och skrift.

Erfarenhet Kompetens:
Minst 3 års praktisk erfarenhet av OpenShift under de senaste 5 åren.
Minst 3 års praktisk erfarenhet av DevOpsarbete i Java-miljö under de senaste 5 åren.
Minst 3 års praktisk erfarenhet av att ha arbetat med script i servermiljö under de senaste 5 åren.  
Minst 5 års praktisk erfarenhet av arbete i större organisationer (150 personer i IT-organisationen) under de senaste 10 åren.


Personliga egenskaper:
Analytisk och ifrågasättande, van att utan uppmaning dela sina åsikter.
Trivs med att arbeta tätt med utvecklare, testare, lösningsarkitekter och andra CM:ar.
Lätt för att ta initiativ och få andra med sig men även lätt för att välja andras lösningar.
Ansvarstagande, tekniskt kreativ samt har förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med kollegor och leverantörer.
Trivs med att arbeta i starka grupper med seniora medlemmar.


Kompetens:
Eftergymnasial utbildning inom Data/IT, eller motsvarande kompetens

Erfarenhet:
Minst 5 års praktisk erfarenhet av OpenShift under de senaste 8 åren. (30 poäng)

Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Är du en Utvecklare som vill bli Lösningsarkitekt

Drifttekniker, data
Läs mer Maj 8
Senior utvecklare som vill bli lösningsarkitekt inom SharePoint
 
Är du en person med ett brinnande intresse för IT-arkitektur och som tycker om att arbeta med människor? I så fall vill vi komma i kontakt med dig!
Vi tror att du idag jobbar som senior utvecklare inom SharePoint och tycker att nästa steg i din utveckling är att jobba som lösningsarkitekt. Att få användning av dina ledaregenskaper och förmåga att kommunicera med ett team gör dig lämplig i denna roll i kombination med att du idag är en erfaren och duktig utvecklare.

Som lösningsarkitekt kommer du att få arbeta i flertalet spännande projekt och uppdrag tillsammans med drivna och talangfulla kollegor. Området InfoCom har fokus på att utveckla, designa och erbjuda tjänster kring informationshantering för olika affärsområden, externa kunder, leverantörer och partners. Teamet du kommer att tillhöra arbetar både med förvaltning och utveckling av interna och externa SharePointlösningar, Digital Asset Management m.m.

Din roll

Som arkitekt ansvarar du för att IT-lösningar inom området InfoCom följer regulatoriska krav, verksamhetskrav och krav i förhållande till andra IT-lösningar. Du säkerställer att tekniken följer företagsövergripande arkitekturprinciper och riktlinjer kring standarder. Du gör medvetna val för att skapa maximalt värde till verksamheten.

I arbetet ingår att:
  Ansvara för övergripande arkitektur och säkerställa att SharePoint-plattformar och applikationer utvecklas i linje med vår verksamhetsstrategi
Analysera nya verksamhetskrav och säkerställa att tekniska lösningar tas fram med hjälp av best praxis i branschen och standard hos kunden.
Designa lösningsförslag
Delta i diskussioner och skapa beslutsunderlag för tekniska vägval
Driva Agil utveckling och kontinuerlig förbättring av tjänsterna inom InfoCom

Din bakgrund

Du har redan erfarenhet av att arbeta med SharePoint-lösningar, gärna inom en global organisation med en komplex IT-miljö. Du har antingen arbetat i en liknande arkitektroll eller som utvecklare och har nu siktet inställt på att ta nästa steg mot att arbeta som arkitekt. Du har framgångsrikt utvecklat arkitekturlösningar och tagit ägarskap om tekniska roadmaps och/eller har varit delaktig i implementationer av tillförlitliga tekniska lösningar. Kanske har du vana av att leda andra, kanske är det något du vill göra på sikt. Ditt driv och intresse av att lära mer, oavsett bakgrund, är viktigast.
Du är lösningsorienterad, självgående och får energi av att arbeta tillsammans med och hjälpa andra. Du behöver vara kundorienterad, ha förmåga att kommunicera på olika nivåer och ha en mycket god grundförståelse för SharePoint.

Du bör ha:
  Akademisk utbildning eller motsvarande inom t ex IT och/eller datavetenskap
Minst 3 års erfarenhet av SharePointserver inom utveckling, konfiguration och integrationer eller motsvarande
Bra teknisk förståelse för SharePoint
Bra kommunikations- och presentationsförmåga
Bra förmåga att samverka med andra och en kundfokuserad inställning
Stort intresse att utvecklas inom området
Stort intresse av säkerhet i olika former
Behärskar svenska och engelska flytande
Erfarenhet av Agilt arbetssätt och DevSecOps
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med stort säkerhetsfokus 

Att vara en del av Group IT på vår uppdragsgivare

IT ansvarar för att leverera kostnadseffektiva, standardiserade IT-lösningar och support globalt. Som del av vår kundens organisation blir du del av ett hem för mycket kompetenta IT-ledare och experter som har centrala kompetenser för att stödja en diversifierad portfölj av projekt och tjänster.
Inom teamet för InfoCom ansvarar man för förvaltningen av SharePoint plattformar med tillhörande lösningar.
Placeringen för denna tjänst är Linköping, Göteborg, Huskvarna eller Stockholm. För att arbeta på hos vår uppdragsgivare krävs att du genomför och godkänns i säkerhetsprövning.  Eftersom man i sitt arbete kommer i kontakt med Exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap för tjänsten.

För denna tjänst vill vi ha din ansökan på svenska. Vi tillämpar ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.

Om du vill vara med och hjälpa till att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande teammiljö, då har man de perfekta förutsättningarna för dig att växa. Vi är stolta över vår vårdande miljö, där alla är olika men samtidigt har samma mål – att hjälpa till att skydda människor.
Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

AD/PAM Tekniker

Systemadministratör
Läs mer Apr 24
Vår globala kund växer snabbt och står inför en spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt. På denna resa spelar IT en väsentlig roll. Nu behöver de förstärka sitt team som jobbar med att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory (AD) och Privileged Access Management (PAM).Vi söker flera tekniker inom drift och förvaltning av AD- samt PAM-lösningar.

Eftersom vår kund hanterar exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap samt att man jobbar 100% hos kunden. Bakgrundkontroll och säkerhetsintervju är också en del av processen.

Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 6-8 månader för att sedan gå över som tillsvidare anställning direkt hos kunden.
 
AD/PAM Tekniker
Vi söker flera tekniker som kommer ingå i ett fokuserat och sammansvetsat team där arbetsuppgifterna kommer att innefatta att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory och Privileged Access Management (PAM), samt åtkomsttjänster både on-prem och i Azure. Arbetsuppgifterna innebär en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen, som använder all tänkbar teknik. Tempot är stundtals högt. Stöd finns hos skickliga och prestigelösa kollegor som stöttar och gärna agerar bollplank för att hitta lösningar. Konsulten kommer också vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom AD och PAM och på vilket sätt utvecklingen kan tillgodogöras i vår verksamhet.
 
Krav 
Erfarenhet av drift och förvaltning av AD- samt PAM-lösningar.
Behärskar PowerShell på en avancerad nivå där automatisering är en del av vardagen.
Erfarenhet av att utveckla och underhålla Active Directory i en storskalig IT-miljö.
God kompetens inom AD- och privilegierad åtkomsthantering i allmänhet.
Relevant utbildning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt.
Erfarenhet av att arbeta i projektform (migrering-, utrullning-, eller uppgraderingsprojekt).
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Meriterande
Erfarenhet av säkerhetsarbete.
Erfarenhet av Azure.
Erfarenhet av CyberArk
 
Omfattning Placering
Urval sker löpande, sök redan i dag! Vi erbjuder ett konsultuppdrag på 6-8 månader för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund. För att arbeta hos vår kund krävs att du genomför och godkänns i säkerhetsprövning.  Eftersom du arbetet kommer i kontakt med exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap för tjänsten.
Start: Snarast möjligt 
Ort: Flexiblet
 
Visst låter detta som ett spännande uppdrag?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.
NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Nu söker vi efter en Backend-utvecklare PHP

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 24
Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa. Vi söker Backend utvecklare med erfarenhet av PHP-fokuserad backendutveckling i ramverk som t.ex. Symfony, Laravel eller Magento. 

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Frågor?
Kontakta Kristoffer Andersson på 070-209 57 14 eller kristoffer.andersson@nxtinterim.se 

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Sälj Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal.

Ansök nu

Rekryteringskonsult/GIG-Manager

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 10
Vi ger dig verktygen för att lyckas som egen – Är du redo att satsa?

Arbetar du med försäljning? Är du van vid att skapa toppresultat inom försäljning och affärsutveckling? Då kan NXT Interim vara något för dig! 
Branschen inom personalförsörjning har förändrats och NXT Interim NXT Rekrytering har utvecklat ett vinnande koncept med en paketering som lockar många konsulter.
Vi har ett högt tryck av förfrågningar från våra kunder och söker nu ytterligare en kollega och partner som vill jobba med rekrytering konsultförmedling, som egenföretagare.
Vi är specialister på specialister och är verksamma inom HR, IT/Tech, Ekonomi samt Sälj Marknad.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett bra nätverk, är en relationsbyggare och triggas av att arbeta mot uppsatta mål. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, men för att lyckas i denna roll är dina sociala och affärsmässiga egenskaper avgörande. Du drivs av att skapa synergier mellan människor och företag. Ditt framgångs DNA ligger i att möta människor, företag och affärer där du dagligen är den naturliga personen att vända sig till. Din trygghet speglar av sig i ditt utförande och smittar av sig på dina kunder och medarbetare. Du säljer till och samarbetar med beslutsfattare på olika nivåer. Din vardag består i att prospektera nya uppdrag, utveckla kundrelationer samt att driva hela processen från start till mål. Vi bistår med kravprofil, utformar annonser, coachar inom employer branding, search, intervjuer, tester och bakgrundskontroller. Vi har en ambitiös tillväxtplan och du kommer att få en både spännande och utmanande roll under denna resa. 

Vi erbjuder dig:
Dagliga förfrågningar från våra ramavtalskunder
En utvecklingsresa som du inte sett eller upplevt någon annanstans
Möjlighet att styra din vardag och kunna ta semester när du önskar 
Inspirerande arbetsmiljö
Rekryteringsverktyg integrerat med CRM och fakturering
Hemsida och marknadsföring
Seniora kollegor att byta erfarenhet med och coachas av. Kunskapsutbyte i vårt team är viktigt
Hjälp med rådgivning kring redovisning
Factoring
Stort utbud av förmåner i form av rabatter på bilar, hotell, utbildningar, glasögon mm..

Om dig- erfarenhet och kompetenser:  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B 
Erfarenhet av rekrytering 
Flera års dokumenterad och framgångsrik erfarenhet från försäljning, affärsutveckling gärna från branschen
Är målmedveten, ansvarstagande, flexibel och kan agera självständigt
Har god analytisk förmåga som du använder för att omsätta din analys till aktivitet
Du brinner för möjligheten till utveckling/framgång samt att få vara med och utveckla bolaget
Uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift

Välkommen med din ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten ringer du Kristoffer Andersson eller kristoffer.andersson@nxtinterim.se. Din ansökan med personligt brev och CV sänder du via NXT Interims ansökningslänk.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt Välkommen!

Mer om NXT Interim: www.nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Sälj Marknad och erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. Vårt agila och innovativa sätt att arbeta präglar vår verksamhet, men gör även att vi oftast ligger steget före i processen. Genom ett modernt, digitalt och GDPR anpassat system tar oss säkert genom processen med största sekretess innan vårt första möte.

Ansök nu

IT Solution Architect

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Mar 10
IT Solution Architect inom Sharepoint
 
Är du en person med starkt driv, brinnande intresse för IT-arkitektur och som tycker om att arbeta med människor?
Om så är fallet, vill vi gärna ha dig med i vårt InfoCom-team som jobbar med utveckling och förvaltning av vår kunds interna och externa SharePoint lösningar, Digital Asset Management System mm. Du kommer att ingå i ett team som består av anställda inom Group IT och personal hos vår samarbetspartner.
Inom området InfoCom är fokus på att designa och utveckla förmågor och tjänster för att erbjuda vår kunds affärsområden möjlighet att dela information internt på hos dem eller tillsammans med en extern kund, leverantör eller partner.
Som IT Arkitekt på vår kunds IT avdelning kommer du att få arbete i flertalet spännande projekt och uppdrag tillsammans med många drivna och talangfulla människor olika konstellationer.

Din roll
Som IT Arkitekt ansvarar du för att IT-lösningar inom området InfoCom realiseras på ett korrekt sätt enligt regulatoriska krav, verksamhetens krav och behov samt i förhållande till andra IT-lösningar. Du säkerställer att företagsövergripande arkitekturprinciper och riktlinjer kring standarder följs i den tekniska arkitekturen och du gör medvetna val för att skapa maximalt värde till verksamheten.
I arbetet ingår att: Ansvara för övergripande arkitektur och säkerställa att SharePoint plattformar och applikationer utvecklas i linje med vår verksamhetsstrategi
Analysera nya verksamhetskrav och säkerställa att de tekniska lösningar som tas fram görs med hjälp av branschens best praxis och standard hos vår kund.
Designa lösningsförslag
Vara med och skapa beslutsunderlag för tekniska vägval
Driva agil utveckling och kontinuerlig förbättring av tjänsterna inom InfoCom


Din profil
Du har flera års erfarenhet av att arbeta med SharePoint-lösningar, gärna inom en global organisation med en komplex IT-miljö. Du har antingen arbetat i en liknande Arkitektroll eller som Utvecklare och vill ta nästa steg mot en Arkitektroll. Du har framgångsrikt utvecklat arkitekturlösningar och tekniska roadmaps och/eller har varit med när dessa har implementerats som tillförlitliga tekniska lösningar.
Du är lösningsorienterad, självgående och tycker om att hjälpa andra och arbeta tillsammans med andra. Du behöver vara kundorienterad, ha förmåga att kommunicera på olika nivåer och ha en mycket god teknisk förståelse för SharePoint.

Du ska ha:
Akademisk utbildning inom IT, datavetenskap eller motsvarande
Minst 5 års erfarenhet av Sharepoint inom utveckling, konfiguration och integrationer
Mycket bra teknisk förståelse för SharePoint
Mycket bra kommunikations- och presentationsförmåga
Mycket bra förmåga att samverka med andra och en kundfokuserad attityd
Behärskar svenska och engelska flytande
Erfarenhet av att agilt arbetssätt och DevSecOps

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av PowerShell utveckling
Erfarenheter av molntjänster
 
Vad du kommer att vara en del av
Vår kunds IT ansvarar för att leverera kostnadseffektiva, standardiserade IT-lösningar och support till de globalt. Som del av vår kunds IT blir du del av ett hem för mycket kompetenta IT-ledare och experter som har centrala kompetenser för att stödja deras diversifierade portfölj av projekt och tjänster.
Inom InfoCom Teamet ansvarar vi för förvaltningen av Sharepoint plattformar med tillhörande lösningar.
Placeringen för denna tjänst är Linköping, Göteborg, Huskvarna eller Stockholm. För att arbeta hos vår kund krävs att du genomför och godkänns i säkerhetsprövning.  Eftersom vi i vårt arbete kommer i kontakt med Exportkontrollerad information krävs svenskt medborgarskap för tjänsten.

För denna tjänst vill vi ha din ansökan på svenska. Vi tillämpar ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.
Om du är intresserad av vilka förmåner du kan ta del av som anställd på hos vår kund i Sverige kan du läsa mer om dem här.
Om du vill vara med och hjälpa till att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande teammiljö, då har vår kund de perfekta förutsättningarna för dig att växa. Vi är stolta över vår vårdande miljö, där alla är olika men samtidigt har vi samma mål – att hjälpa till att skydda människor.

 
Visst låter detta som ett spännande uppdrag?  
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat CV som matchar vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Sälj Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning tillämpar vi kollektivavtal

Ansök nu

VD och Partner Göteborg

Marknadschef
Läs mer Aug 16
Operativ VD - Partner
Branschen inom personalförsörjning har förändrats och NXT Interim NXT Rekrytering har utvecklat ett vinnande koncept med en idag unik paketering.
Vi går nu in i nästa fas och söker en operativ VD till vårt kontor i Göteborg som även kan bli vår kommande Partner.
Vi söker en person som vill vara med och etablera och utveckla den lokala verksamheten. Vi sitter i fina lokaler som erbjuder bra service och härlig energi. 
Du vill ge dig själv en chans att driva eget företag, samtidigt som du får central hjälp med affärssystem, ekonomi, redovisning, administration samt marknadsföring och viss bearbetning. Idag finns centrala och lokala avtal som grund för att hjälpa dig i din lokala bearbetning samt en trevlig och kompetent kollega som jobbar som Gig Manager.
Som person vill du styra din vardag, göra affärer på hög nivå, ta semester när du önskar och ha en bra vardag.
NXT Interim är till för Top Performers inom områdena HR, IT, Ekonomi, sälj och Marknad.
Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och har även verksamhet i Malmö, Linköping och Kalmar.
”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som operativ VD är du en nyckelperson i utvecklingen och har till uppgift att bygga bolaget lokalt tillsammans med din Gig Manager och därefter tillsätta med ytterligare stab. Till din hjälp har ni centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och sälj, men du ansvarar initialt för hela marknadsområdets bearbetning i din uppbyggnad. 
Du ansvarar för att affärer, rekrytering och ekonomi går hand i hand genom att växa organiskt. 
Som professionell rådgivare ansvarar du för att sälja in uppdrag och rekryteringar, tillsätta uppdrag, underhålla uppdrag och se till så att våra konsulter har den bästa servicen på marknaden enligt vår paketering. Du är en förebild för dina kolleger och visar vägen på ett föredömligt vis. 
Ditt lokala nätverk är stort och din vana att matcha företag med personer gör dig till den självklara personen att anlita. Till din hjälp har du en Gig-Manager, du får med fördel rekrytera ytterligare en i uppbyggnadsfasen.  
 
Vem är du?
Du är en innovativ person med gott lokalt nätverk som drivs av att skapa synergier mellan människor och företag. Ditt framgångs DNA ligger i att möta människor, företag och affärer där du dagligen är den naturliga personen att vända sig till. Din trygghet speglar sig i ditt utförande och smittar av sig på dina kunder och medarbetare. Du drivs av att se möjligheter och har en förmåga att avsluta mot överenskomna tidsramar.
En del av dina starkaste egenskaper är målmedvetenhet, positiv, förtroendeingivande, energigivande samt att du har en stor portion ödmjukhet.  
VI söker dig som idag arbetar i en affärsutvecklande roll med goda lokala kontakter. Nu vill du ta steget och starta ett eget/nytt företag som du kan vara stolt över samtidigt som du får centralt stöd för att nå dina mål. Det finns möjlighet att kombinera rollen med egna mindre uppdrag. 
Vi erbjuder:
NXT Interim erbjuder dig att vara med på en resa som du alltid drömt om att göra. Vi vill att du ska få lön för den insats som du gör samtidigt som vi vill ge dig rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans skapar vi rätt framgångs-DNA.
Din resa ska präglas av flexibilitet där du kan styra din vardag samtidigt som du förstår att den blir vad du gör den till. Vi vill skapa en dräglig tillvaro för dig samtidigt som vi vill vara med och skapa din pension.
Det är inte alla som kan bli en Top Performer inom NXT Interim, men de som har rätt framgångs DNA får vara med på en fantastisk affärsresa.
 
Välkommen med din ansökan:
Vill du veta mer om uppdraget ringer du CEO Jesper Frey Morin, 070-56 88 883, NXT Interim AB. Din ansökan med personligt brev och CV sänder du via NXT Interims ansökningslänk.
Sista ansökningsdag är den 15 september 2022, vi kommer löpande titta på kandidater så vänta inte med din ansökan om du vill vara med på en riktigt kul företagsresa.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. 
Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.
Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. 
Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas.
Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. 
Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 
Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister.
Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”

Ansök nu

Rekryteringskonsult/GIG-Manager- Göteborg

Marknadschef
Läs mer Maj 9
Vi ger dig verktygen för att lyckas som egen – Är du redo att satsa?
 


Branschen inom personalförsörjning har förändrats och NXT Interim NXT Rekrytering har utvecklat ett vinnande koncept med en paketering som lockar många konsulter.
Vi har ett högt tryck av förfrågningar från våra kunder och söker nu ytterligare en kollega och partner som vill jobba med rekrytering konsultförmedling, som egen.
Vi är specialister på specialister och är verksamma inom HR, IT/Tech, Ekonomi samt Sälj Marknad

Vi ger dig verktygen för att lyckas
Dagliga förfrågningar från våra ramavtalskunder.
Inspirerande arbetsmiljö med fri frukost, wi-fi, skrivare och utsökt kaffe hela dagen
Rekryteringverktyg integrerat med CRM och fakturering
Hemsida och marknadsföring
Seniora kollegor att byta erfarenhet med och coachas av. Kunskapsutbyte i vårt team är viktigt.
Hjälp med rådgivning kring redovisning
Factoring
Förmåner i form av rabatter på glasögon, utbildningar, hotell, bilar mm..


Vem är du?
Med dessa verktyg kan en person med bra kontaktnät och som inte är rädd för att använda det, bli riktigt framgångsrik. Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av rekrytering, men för att lyckas av denna roll är dina sociala och affärsmässiga egenskaper avgörande

Du drivs av att skapa synergier mellan människor och företag. Ditt framgångs DNA ligger i att möta människor, företag och affärer där du dagligen är den naturliga personen att vända sig till. Din trygghet speglar av sig i ditt utförande och smittar av sig på dina kunder och medarbetare.

Som person vill du styra din vardag, ta semester när du önskar, ha en dräglig vardag och samtidigt tillhöra någonting större och ha trevliga kolleger som bistår med hjälp till dina framgångar. 

NXT Interim NXT Rekrytering är verksamma inom  IT/Tech, HR, Ekonomi samt Sälj och Marknad. Du är gärna själv specialist inom något av dessa områden. 
Vi fungerar som rådgivare och bollplank till våra kunder och kandidater.
Under hela rekryteringsprocessen bistår vi med kravprofil, utformar annonser, coachar inom employer branding, search, intervjuer, tester och bakgrundskontroller
 
Välkommen med din ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten ringer du Jesper Frey Morin, CEO, 070-56 88 883. Din ansökan med personligt brev och CV sänder du via NXT Interims ansökningslänk.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt Välkommen!

Mer om NXT Interim: www.nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen. Vi är verksamma inom HR, IT/Tech, Ekonomi, samt Sälj Marknad och erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. Vårt agila och innovativa sätt att arbeta präglar vår verksamhet, men gör även att vi oftast ligger steget före i processen. Genom ett modernt, digitalt och GDPR anpassat system tar oss säkert genom processen med största sekretess innan vårt första möte.

Ansök nu

Configuration Manager till Göteborg / Remote

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Mar 30
Configuration Manager till Göteborg / Remote

Vår samarbetspartner expanderar och söker vi nu en CM-Configuration Manager med placering i Göteborg.

Vad blir du en del av:

Inom den nya sektionen Agile IT Development  arbetar såväl egen personal som konsulter med systemutveckling inom hela IT-området. Vi supportar företagets alla IT enheter med denna tjänst. Sektionen har idag drygt 70 medarbetare, till största delen konsulter. Vi utvecklar både interna applikationer och anpassar kommersiella applikationer. Inom sektionen jobbar vi nu för att sätta ett agilt arbetssätt både för oss själva men även för att få med andra delar av företaget på den agila resan. I dagsläget fokuserar vi till största delen på utveckling i C# och Java.

Vi ser nu ett behov av att få in en Configuration Manager till denna sektion då vi har ett stort antal olika applikationer och tjänster att utveckla, vidareutveckla och anpassa.

Din framtida utmaning:

Som Configuration Manager (CM) får du ansvaret att säkra CM-hanteringen för våra applikationer. Några av dina arbetsuppgifter är:
  CM för projektaktiviteter och SW/HW revisionshantering
Ta fram och underhålla produktstrukturer
Stödja vår utveckling och testverksamhet ur ett CM-perspektiv
Ändringshantering via CCB och följa upp att ändringarna implementeras
Utbilda och supporta inom Configuration Management

Den du är idag:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Configuration Management och som vill få möjligheten att bygga upp CM-hanteringen i vårt team.

För att lyckas i rollen krävs att du har relevant erfarenhet och utbildning, en analytisk förmåga, har ett sinne för ordning och reda och goda kommunikationsegenskaper. Eftersom vi tillhör en bransch som ständigt är i rörelse krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och teknik. Du är en person som ser möjligheterna i förändringar och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi strävar ständigt mot att förbättra oss och effektivisera vårt eget arbetssätt så nya erfarenheter är alltid välkomna.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Cybersecurity Expert to Gothenburg

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Mar 29
For our customer we are looking for a Cybersecurity expert!
The Cybersecurity Leader role will focus on supporting implementation of new functionality together with the Agile development teams in close co-operation with the Agile Product Manager and Architects. As an IT Security Leader you will also use your expertise and experience to mentor and coach colleagues, understand the security and privacy goals of the organization and provide technical risk based security trade-offs concerning systems, functions, modules, components, interfaces and capability areas.
You will also work in close liaison with car development and security specialists within.

You will work with the following tasks:
• Serve as a subject matter expert for security best practices
• Work with System Architects, to develop, analyze and realize the implementation of security features
• Perform IT security reviews and risk assessments of our solutions
• Participate in planning and security design of the program content and explore alternatives
• Contribute to the security strategy for the Mobile App
• Promote security principles like Defense in-depth, Secure by Default and Least Privileges.

In order for you to fully enjoy this job we think that you have ideas on how the team can deliver secure functionality implemented on up to date IT architecture and software.
Your focus is technical security rather than process and policy and you have 5-10 years experience from the area of IT security.

Our customer see that you have following education:
• BSc degree or higher in engineering, or equivalent experience
• Master the English language both spoken and in writing

Relevant implementation technologies and security frameworks:
• WS, Docker, Kubernetes, Envoy, Istio, Jira, GitLab, GitHub, Maven, GitOps, GoCD, Flux CD, Spinnaker, Argo CD, OpenIdConnect. Oauth2, x509, OWASP SAMM
• Risk based approach
• Logging, Monitoring solutions

Interested?
Do not hesitate to apply for the position, we have ongoing interviews

Questions?
Contact Jeanette Ångman on 0704 987556 or jeanette.angman@nxtinterim.se

NXT Interim and NXT Rekrytering is an innovative company that offers services and a packaging that the traditional companies do not offer today. After many years in the industry and advancement in research and research, we have packaged different solutions to meet everyone's needs.
During that the skills shortage increases, especially in specialists, which affects the way we find candidates. Therefore, we have basically turned over all processes to always meet the needs of our customers and consultants. We also make sure to offer our consultants all the extra tools necessary to succeed. 
We have made 3 different packages for our consultants who help them succeed in their business and can focus on what they are best at, i.e. being specialists. We currently have 3000 unique contacts in our niche. Through agile and proactive work, we become the natural agent for both companies and entrepreneurs.

Ansök nu

A passionate fullstack developer to a Innovative AI company of the future!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 1
Are you a passionate fullstack developer who wants to join a Innovative AI company of the future?
 “We believe in giving our employees freedom, responsibility, and opportunities to grow!”  

About the company
Wavr Tech AB is leading the development of next level proactive health and safety services. Do you want to join a startup company where you will have the opportunity to influence and impact the journey ahead? Right now, we are expanding our development team in Gothenburg, and are looking for a C# .NET fullstack Software Developer. You will be part of a development team with complete ownership for a number of different systems: customer and internal web systems, DevOps, tools and APIs. We believe in building a lot of our own tools and software in a low level fashion. 

Job description and responsibilities
As part of the team your development skills will strengthen our ability to develop and deliver new and better products to our customers. You are naturally interested in modern technologies with a focus on the Microsoft stack even though we welcome your broad technical knowledge and experience. We follow agile principles and being self-driven is a must, but we naturally think that communication and collaboration within the team is vital for us to grow together. We enjoy an open, helpful and cheerful atmosphere. The tasks will include but not be limited to, design, code, code review, test, document and operate features using technologies like C# .NET, .NET Core, ASP.NET, Blazor, Service Fabric, ZeroMQ, Microsoft Sql Server, Git, Windows, Azure DevOps, Azure CLI, and more.

Who are you?
You will have a Computer Science degree or something equivalent education-wise
Learn fast and are eager to take on challenges and like to share your skills and teach your colleagues
Take responsibility of and own the products you help to deliver

Qualifications
Skilled C# .NET, .NET Core developer


Skilled with multiple databases


Experience designing and building scalable high-availability systems


Experience with test automation


Experience with continuous integration and continuous delivery


Experience with various web technologies


Fluent either in swedish or english


Meriting

Azure infrastructure experience.


Experience with Infrastructure automation tools.


Service Fabric infrastructure and development knowledge.


Machine learning frameworks (e.g Tensorflow, Pytorch, ML.NET)
 


Reason to join us
We are a company where you can influence how we work and be a part of the decision making in how to move forward. Our team is friendly and humble, we lift each other and teach each other. You’ll have the possibility to work remotely and we have flexible hours.

Does this sound interesting?
Selections and interviews will take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing Sales. We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar

How do I proceed
If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Gig Manager Jeanette Ångman on phone: 0704 98 75 56 or email:jeanette.angman@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Managing Director Göteborg

Försäljningschef
Läs mer Mar 18
Managing Director 
Branschen inom personalförsörjning har förändrats och NXT Interim NXT Rekrytering har utvecklat ett vinnande koncept med en idag unik paketering.
Vi går nu in i nästa fas och söker en Managing Director till vårt kontor i Göteborg.
Vi söker en person som vill vara med och etablera och utveckla den lokala verksamheten. Vi sitter i fina lokaler som erbjuder bra service och härlig energi. 
Du vill ge dig själv en chans att driva eget företag, samtidigt som du får central hjälp med affärssystem, ekonomi, redovisning, administration samt marknadsföring och viss bearbetning. Idag finns centrala och lokala avtal som grund för att hjälpa dig i din lokala bearbetning samt en fantastiks trevlig och kompetent kollega som jobbar som Gig Manager.
Som person vill du styra din vardag, göra affärer på hög nivå, ta semester när du önskar och ha en bra vardag.
NXT Interim är till för Top Performers inom områdena IT, HR, Ekonomi, sälj och Marknad.
Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och har även verksamhet i Malmö, Linköping och Kalmar.
”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som Managing Director är du en nyckelperson i utvecklingen och har till uppgift att bygga bolaget lokalt tillsammans med dina Gig Managers och därefter tillsätta med ytterligare stab. Till din hjälp har ni centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och sälj, men du ansvarar initialt för hela marknadsområdets bearbetning i din uppbyggnad. 
Du ansvarar för att affärer, rekrytering och ekonomi går hand i hand genom att växa organiskt. 
Som professionell rådgivare ansvarar du för att sälja in uppdrag och rekryteringar, tillsätta uppdrag, underhålla uppdrag och se till så att våra konsulter har den bästa servicen på marknaden enligt vår paketering. Du är en förebild för dina kolleger och visar vägen på ett föredömligt vis. 
Ditt lokala nätverk är stort och din vana att matcha företag med personer gör dig till den självklara personen att anlita. Till din hjälp har du 2 st Gig-Managers. 
 
Vem är du?
Du är en innovativ person med gott lokalt nätverk som drivs av att skapa synergier mellan människor och företag. Ditt framgångs DNA ligger i att möta människor, företag och affärer där du dagligen är den naturliga personen att vända sig till. Din trygghet speglar sig i ditt utförande och smittar av sig på dina kunder och medarbetare. Du drivs av att se möjligheter och har en förmåga att avsluta mot överenskomna tidsramar.
En del av dina starkaste egenskaper är målmedvetenhet, positiv, förtroendeingivande, energigivande samt att du har en stor portion ödmjukhet.  
VI söker dig som idag arbetar i en affärsutvecklande roll med goda lokala kontakter. Nu vill du ta steget och starta ett eget/nytt företag som du kan vara stolt över samtidigt som du får centralt stöd för att nå dina mål. Det finns möjlighet att kombinera rollen med egna mindre uppdrag. 
Vi erbjuder:
NXT Interim erbjuder dig att vara med på en resa som du alltid drömt om att göra. Vi vill att du ska få lön för den insats som du gör samtidigt som vi vill ge dig rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans skapar vi rätt framgångs-DNA.
Din resa ska präglas av flexibilitet där du kan styra din vardag samtidigt som du förstår att den blir vad du gör den till. Vi vill skapa en dräglig tillvaro för dig samtidigt som vi vill vara med och skapa din pension.
Det är inte alla som kan bli en Top Performer inom NXT Interim, men de som har rätt framgångs DNA får vara med på en fantastisk affärsresa.
 
Välkommen med din ansökan:
Vill du veta mer om uppdraget ringer du CEO Jesper Frey Morin, 070-56 88 883, NXT Interim AB. Din ansökan med personligt brev och CV sänder du via NXT Interims ansökningslänk.
Sista ansökningsdag är den 27 april 2022, vi kommer löpande titta på kandidater så vänta inte med din ansökan om du vill vara med på en riktigt kul företagsresa.

Ansök nu

Dokumentatör med krav i RK2 hos kund i Göteborg

Kravanalytiker
Läs mer Mar 7
För dig som har kunskaper inom IT-system och ett brinnande intresse för dokumentation och teknik finns nu en spännande roll hos vår kund som har kontor i olika delar av Sverige. Som dokumentatör kommer du med din noggrannhet och struktur ha en viktig funktion då den tekniska dokumentationsprocessen är en stor och avgörande del i leveransprojekten.

Om företaget
Du kommer att tillhöra Group IT, den del av Saab-koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, förvaring, nät och klienter mm. Group IT ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning. Group IT är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen. Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknik- och omvärldsbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Din framtida utmaning
Som dokumentatör med fokus på IT-system kommer du att ha en viktig roll att tillsammans med förvaltningsledare och systemadministratörer ta fram och underhålla teknisk dokumentation för både interna IT-system och dokumentation ut mot kund. Du kommer att arbeta i ett dokumentationsteam som kravställer och leder dokumentationsarbetet, men du kommer även samverka med kollegor inom angränsande områden. Rollen ger dig stor frihet där du arbetar i utmanande processer och kommer själv att planera och strukturera ditt arbete.

Den du är idag
Det är meriterande att du som söker har en akademisk utbildning med teknisk inriktning i botten, men detta är inget krav. Vi ser gärna att du har några års praktisk arbetslivserfarenhet inom dokumentation samt ett brinnande teknikintresse och lätt för att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har den drivkraft och självständighet som krävs för att driva arbetet framåt och du är en person som har lätt att bygga och bibehålla goda  relationer.

För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga och erfarenhet av att förstå tekniska lösningar och omsätta dem till dokument. Du behöver också förstå och omsätta myndigheters krav till  dokument.
Att du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift ser vi som självklart.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Arbetsplats: En del i Linköping.  Andra resor kan också ingå i tjänsten (Malmö, Gbg, Järfälla, Karlskoga).

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Jeanette Ångman 0704 98 75 56 eller jeanette.angman@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

DevOps Utvecklare 1 + 1 år till Göteborg

Interaktionsdesigner
Läs mer Mar 11
DevOps Utvecklare 1 + 1 år till Göteborg

Vi söker dig som är expert på DevOps och är intresserad av en häftig resa hos vår samarbetspartner. Din roll kommer att hjälpa denna stora organisation i att fortsätta deras DevOps resa. Du kommer att arbeta i ett team som tillhandahåller plattformar för
containrar, logghantering, automatisering och CI/CD.

I rollen kommer du att ha stor möjlighet till att påverka hur plattformarna kommer att vidareutvecklas i tätt samarbete med produktägare, utvecklingsteam och andra intressenter.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av nämnda delar ovan.


Dokumenterad erfarenhet av: Kubernetes
ArgoCD
Github Enterprise
ELK-Stacken eller liknande
Linux


Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) DevOps engineer till Göteborg

Interaktionsdesigner
Läs mer Jan 28
Infrastructure-as-a-Service (IaaS) DevOps engineer

Vi söker en junior person till vår storkund, där du ska ha erfarenhet av Linux. Du kommer att bli en del av ett befintligt IaaS team  och kommer att börja bygga kompetensen och erferenheten inom IaaS området tillsammans med kundens organisation.

Krav för rollen:
•                        Svenskt medborgarskap inkl RK3 (då detta kan komma att behövas senare)
•                        Linuxerfarenhet

Personliga egenskaper den du måste ha:
•                        Gilla att jobba i grupp
•                        Brinna för konstant lärande och att dela med sig till andra
•                        Självgående
•                        Ett genuint intresse för att stötta användare på plattformen
•                        Pragmatisk
•                        Drivas av att ständigt förbättra

Meriterande är tidigare erfarenhet av att ha: :
•                        Arbetat agilt och distribuerat
•                        Arbetat som DevOps
•                        Arbetat med Scrum
•                        Supportat utvecklande verksamhet (RD)
•                        Erfarenhet av att jobbat med eller utveckling/underhåll av CI/CD pipelines

Meriterande, dock ej nödvändigt då man kan lära är tidigare kunskap om nedanstående verktyg och teknologier:
•                        OpenStack – Förstå uppbyggnad samt kunna installera, konfigurera, supporta och uppgradera
•                        Ansible – Ha erfarenhet av att jobba med Ansible samt skapa och underhålla playbooks
•                        SDN – Förstå koncept och hur detta interagerar med andra lager och komponenter. Kunna använda, konfigurera och underhålla
•                        Linux – Kunna använda, konfigurera och underhålla
•                        KVM – Kunna använda, konfigurera och underhålla
•                        Git – Kunna använda, konfigurera och underhålla
•                        Python - Kunna koda, felsöka och anpassa på en nivå där man kan arbeta effektivt med OpenStack och integration med externa och interna APIer
•                        Prometheus alt. Zabbix – Kunna sätta upp, konfigurera och underhålla. Arbeta med larmnivåer och statistik och rapporter.
•                        Ceph – Installation, felsökning, uppdateringar och support.
•                        Terraform – Infrastructure as Code som koncept och användning med Terraform
•                        PKI – Kunna använda och förstå
•                        Efterlevnad av ramverk
•                        Logghantering, ELK eller EFK – Kunna installera, konfigurera, underhålla och supporta


Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Kund söker Serviceminded ekonomiassistent i Göteborg på uppdrag!

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 28
Kund söker Serviceminded ekonomiassistent i Göteborg på uppdrag!

Som ekonomiassistent sköter du enklare bokföring, frågor kring beskattning, hantering av fakturor och en hel del administrativa uppgifter. Har du en analytisk förmåga samt är strukturerad och noggrann? Är du även självgående och handlingskraftig? Förändringsbenägen att utveckla rutiner och processer är något som ses som en positiv ådra. Har du 1–2 års yrkeserfarenhet inom relevant område eller liknande roll är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Bokföring samt Avstämningar

Kundreskontra:
• mailhantering/kundsupport
• påminnelsehantering
• filöverföring till stödsystem

Leverantörsreskontra
• Betalningspåminnelser
• Posthantering
• Arkivering

? Entre-öppning-emottagande av paketleveranser

Vi söker dig som har:
Kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Språk:
Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift

Datorkunskap:
Erfarenhet från affärssystem såsom MS Office, med god kunskap i Excel

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Jeanette Ångman 0704 98 75 56  eller jeanette.angman@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

BizTalk-utvecklare till Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 23
BizTalk-utvecklare till Göteborg

Vår samarbetspartner expanderar och söker vi nu en BizTalk-utvecklare med placering i Göteborg.

Vad blir du en del av:
Du blir en del i ett ICC-team (Integration Competence Center) för att utveckla systemintegrationer åt vår samarbetspartners verksamhetsprojekt och applikationsförvaltningar. Uppdraget är i huvudsak integrationsutveckling där vi värdesätter att man både kan arbeta självständigt mot verksamhetsprojekten och samtidigt vara en aktiv del i integrations-teamet för att säkerställa konsistenta lösningar och kontinuerligt förbättra verktyg, metoder och arbetssätt.

Den du är idag:
Vi eftersöker en konsult med minst tre års erfarenhet av BizTalk-utveckling (skallkrav), samt att konsulten bör ha erfarenhet av: WCF
.NET Framework
Webbaserade API-integrationer
BizTalk Server (meddelande-baserad integration)
Sentinet (API Management plattform från Nevatech)
Server (SSIS batch)
SFTP (Bitvise på Windows Server)
Visual Studio
Nodinite (Monitorering och loggning)
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Kravet är att uppdraget utförs hos kundens lokaler med tanke på Exportkontroll/ITAR.
Uppdraget kan komma omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

A passionate fullstack developer to a Innovative AI company of the future!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 28
Are you a passionate fullstack developer who wants to join a Innovative AI company of the future?
 “We believe in giving our employees freedom, responsibility, and opportunities to grow!”  

About the company
Wavr Tech AB is leading the development of next level proactive health and safety services. Do you want to join a startup company where you will have the opportunity to influence and impact the journey ahead? Right now, we are expanding our development team in Gothenburg, and are looking for a C# .NET fullstack Software Developer. You will be part of a development team with complete ownership for a number of different systems: customer and internal web systems, DevOps, tools and APIs. We believe in building a lot of our own tools and software in a low level fashion. 

Job description and responsibilities
As part of the team your development skills will strengthen our ability to develop and deliver new and better products to our customers. You are naturally interested in modern technologies with a focus on the Microsoft stack even though we welcome your broad technical knowledge and experience. We follow agile principles and being self-driven is a must, but we naturally think that communication and collaboration within the team is vital for us to grow together. We enjoy an open, helpful and cheerful atmosphere. The tasks will include but not be limited to, design, code, code review, test, document and operate features using technologies like C# .NET, .NET Core, ASP.NET, Blazor, Service Fabric, ZeroMQ, Microsoft Sql Server, Git, Windows, Azure DevOps, Azure CLI, and more.

Who are you?
You will have a Computer Science degree or something equivalent education-wise
Learn fast and are eager to take on challenges and like to share your skills and teach your colleagues
Take responsibility of and own the products you help to deliver

Qualifications
Skilled C# .NET, .NET Core developer


Skilled with multiple databases


Experience designing and building scalable high-availability systems


Experience with test automation


Experience with continuous integration and continuous delivery


Experience with various web technologies


Fluent either in swedish or english


Meriting

Azure infrastructure experience.


Experience with Infrastructure automation tools.


Service Fabric infrastructure and development knowledge.


Machine learning frameworks (e.g Tensorflow, Pytorch, ML.NET)
 


Reason to join us
We are a company where you can influence how we work and be a part of the decision making in how to move forward. Our team is friendly and humble, we lift each other and teach each other. You’ll have the possibility to work remotely and we have flexible hours.

Does this sound interesting?
Selections and interviews will take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing Sales. We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar

How do I proceed
If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Gig Manager Jeanette Ångman on phone: 0704 98 75 56 or email:jeanette.angman@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Internationell säljare till framtidens Innovativa AI företag!

Internationell säljare
Läs mer Nov 17
"Vi tror på att ge våra medarbetare frihet, ansvar och möjligheter att växa!"  

Om företaget
WAVR Tech AB leder utvecklingen av nästa nivå av proaktiva hälso- och säkerhetstjänster. Vi utvecklar vår egen teknologi för att skapa de verktyg som behövs för att förstå hälsorisker och möjliggöra förändring. Vår marknad är Europa och med fokus på större och globala företag. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg samt affärsutveckling i Stockholm. Vi är även en partner med AI Sweden!

Nu söker vi en ny kollega som Internationell säljare med stort affärsmannaskap. Tillsammans skall vi skapa en marknadsledande produkt som med hjälp av AI och maskininlärning verkar för att upptäcka, visualisera och presentera skadliga rörelsemönster och incidenter. Om du vill arbeta tillsammans med roliga, drivna och stöttande kollegor är WAVR Tech platsen för dig! Vårt team är vänligt och ödmjukt, vi lyfter varandra och lär av varandra. 

Uppdragsbeskrivning
Du kommer att  ansvara för hela försäljningsprocessen; från att hitta nya kunder på marknaden internationellt till besöksbokningar. Det är viktigt att skapa kundvärde, och att etablera goda affärsrelationer. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och vårda en ny kundbas internationellt och att skapa affärsupplägg som skapar värde för kunderna. För att stödja rollen finns ett nätverk av kollegor med mycket kunskap om tjänst och produkter.

Egenskaper:
·        Resultatinriktad, med hög affärsförståelse
·        Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem
·        Stor arbetskapacitet, trivs med högt tempo
·        Trovärdig, förmåga att bygga och utveckla förtroende hos kunden
·        Strukturerad och kvalitetsinriktad
·        Tal i engelska och svenska

Är du en relationsbyggare som fungerar bra i team samt ensam och har god kommunikationsförmåga är du välkommen med ansökan!


Låter detta intressant?
Är du intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta Gig Manager Jeanette Ångman 0704 98 75 56, email:jeanette.angman@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Marknad och Sälj.

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar

”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Business Analyst to Gothenburg

Kravanalytiker
Läs mer Jan 28
Business Analyst to Gothenburg
Our multinational co-operation partner is searching for a candidate that is an expert of BI and Qlik Sense, with placement in Gothenburg, Sweden.
 
Mandatory:
- Qlik Sense specialist (+10 years experience including Qlik View)
- Swedish Citizen
- Must pass a security check
- Fluent in Swedish, good in English

Desirable:
- AL/ML experience
- Technical experience of QS setup
- BI competence
- Telecom experience
- Experience of working in larger companies
 
Does this sound interesting?
Selections and interviews will take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing Sales. We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar

How do I proceed
If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Joacim Bernhardsson on phone: 0704 98 75 56 or email: joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Financial Accountant & HR Coordinator to Gothenburg

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 27
Financial Accountant HR Coordinator

On behalf of our co-operation partner we are look for a Financial Accountant HR Coordinator to take on an inter role in Gothenburg.

About the role??????
The Financial Accountant HR Coordinator – as interim focus on the accounting/controlling par, takes responsibility for various important HR and administrative processes of the company related to the sales of Crafword/Entrematic brand of sectional door business in the Nordic countries. These responsibilities include invoicing, customer accounting, supplier accounting, general accounting and management reporting and financial support.
 
Key Responsibilities
-        Perform the day-to-day invoicing of doors and spare parts, resolving any issues with sales administration
-        Obtain credit limits for our clients / dealers and assist in obtaining any other financing projects (eg. L/C, bank guarantee…)
-        Follow-up on outstanding receivables, issue dunning letters and escalate any payment issues
-        Coordinate any finance issues with the holding in Sweden
-        Prepare input for the VAT declaration, intracommunity declaration and Intrastat in cooperation with the company´s tax partners
-        Local first point of contract for employees in HR related topics
-        Close co-operation with HR Management
-        Prepare weekly sales forecast, annual budget and quarterly rolling forecasts
-        Take part in the month-end closing process and report figures in the management reporting tool HFM
-        Prepare the monthly business review and data entry in HR reporting tool
-        Take initiatives to make the accounting and business controlling processes more efficient
 
Relationships
The Financial Accountant HR Coordinator is reporting directly to the Country Manager and has many contacts with internal departments. The job holder also maintains relationships with various external parties, e.g. customers, suppliers, auditors.
 Key Competencies
-        Master’s degree or equivalent by experience
-        2-3 years of experience in accounting
-        Native Swedish and good knowledge of English.
-        Knowledge of MS Office (Word and Excel). Knowledge of ERP-systems is an asset
-        Interpersonal skills
-        Attention to detail and accuracy
-        Planning and organizing
-        Judgement and problem solving
-        Integrity
 
Important points considering interim position
-        Current position holder will leave 28th of Jan
-        Important to start during December to be able to join the month/year end closing as hand over
-        Changing environment considering also country manager Is leaving
-        Preferably a person that also can be the teamleader / site responsible for the 7-9 people at the office
-        Time period ~6 months with flexibility (could be prolonged depended on replacement recruitment)
-        Placed at the office in Torslanda
-        Programs used
              o   Invoicing scanning system : Medius
              o   ERP: M3 (Movex)
              o   Analys tool : Qlickview
              o   Financial reporting : HFM
              o   Yearly closing: Capego
              o   Netting : Coprocess
              o   Sustainability: Sphera
              o   Tax / Legal: Blika
              o   Currency: Quantum
-        The person preferably experienced of older ERP system, group closing procedures + good level of excel/pivot
-        Self-going, hands on, prestige less, proactive, able to handle unstructured environments

Does this sound interesting?
Selections and interviews will take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing Sales. We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar

How do I proceed
If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Joacim Bernhardsson on phone: 0704 98 75 56 or email: joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Senior Controller till Göteborg

Controller
Läs mer Dec 23
Senior Controller till Göteborg
Vår samarbetspartner söker en driven och engagerad controller till ekonomienheten.
För att täcka upp för en vakans finns behov av att hyra in en driven och engagerad controller. Rollen arbetar nära kundens IT-enhet med budget, prognos och analys. Rollen ger stöd till verksamheten i utredningar och analyser och bidrar med ett helhetsperspektiv. Tillsammans med kollegor på ekonomi och IT är fokus att fortsätta arbetet med utveckling av ekonomistyrningen för en IT-verksamhet i förändring mot ett agilt arbetssätt. Finns utrymme för egen drivkraft och vilja till förbättringsarbete. Positivt med ett intresse för IT-verksamhet. IT-enheten består av sju avdelningar och verksamheten omfattar allt från utveckling av egna system till smarta lösningar för fordonsutrustning.   

Din erfarenhet och kompetens:
Ha erfarenhet av kvalificerat controllerarbete.
Ha Högskoleutbildning
Ha God kunskap om digitala verktyg och Excel
Vara Engagerad person som kan driva sitt arbete självständigt såväl som samarbeta.

 Omfattning:
Aktuellt uppdrag omfattar en controllerroll med ansvar för budget, prognos, analys, ekonomistyrning för kundens IT-enhet.
Uppdraget ska utföras för i kundens lokaler i Göteborg under kundens ledning. Distansarbete kan förekomma beroende på pandemiskt läge.
Resultat:
Uppdraget ska resultera i upprätthållande av controllerstöd till IT-enheten under perioden.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

A passionate fullstack developer to a Innovative AI company of the future!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 17
Are you a passionate fullstack developer who wants to join a Innovative AI company of the future?
 “We believe in giving our employees freedom, responsibility, and opportunities to grow!”  

About the company
Wavr Tech AB is leading the development of next level proactive health and safety services. Do you want to join a startup company where you will have the opportunity to influence and impact the journey ahead? Right now, we are expanding our development team in Gothenburg, and are looking for a C# .NET fullstack Software Developer. You will be part of a development team with complete ownership for a number of different systems: customer and internal web systems, DevOps, tools and APIs. We believe in building a lot of our own tools and software in a low level fashion. 

Job description and responsibilities
As part of the team your development skills will strengthen our ability to develop and deliver new and better products to our customers. You are naturally interested in modern technologies with a focus on the Microsoft stack even though we welcome your broad technical knowledge and experience. We follow agile principles and being self-driven is a must, but we naturally think that communication and collaboration within the team is vital for us to grow together. We enjoy an open, helpful and cheerful atmosphere. The tasks will include but not be limited to, design, code, code review, test, document and operate features using technologies like C# .NET, .NET Core, ASP.NET, Blazor, Service Fabric, ZeroMQ, Microsoft Sql Server, Git, Windows, Azure DevOps, Azure CLI, and more.

Who are you?
You will have a Computer Science degree or something equivalent education-wise
Learn fast and are eager to take on challenges and like to share your skills and teach your colleagues
Take responsibility of and own the products you help to deliver

Qualifications
Skilled C# .NET, .NET Core developer


Skilled with multiple databases


Experience designing and building scalable high-availability systems


Experience with test automation


Experience with continuous integration and continuous delivery


Experience with various web technologies


Fluent either in swedish or english


Meriting

Azure infrastructure experience.


Experience with Infrastructure automation tools.


Service Fabric infrastructure and development knowledge.


Machine learning frameworks (e.g Tensorflow, Pytorch, ML.NET)
 


Reason to join us
We are a company where you can influence how we work and be a part of the decision making in how to move forward. Our team is friendly and humble, we lift each other and teach each other. You’ll have the possibility to work remotely and we have flexible hours.

Does this sound interesting?
Selections and interviews will take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing Sales. We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar

How do I proceed
If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Gig Manager Jeanette Ångman on phone: 0704 98 75 56 or email:jeanette.angman@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Configuration Manager till Göteborg / Remote

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Dec 17
Configuration Manager till Göteborg / Remote

Vår samarbetspartner expanderar och söker vi nu en CM-Configuration Manager med placering i Göteborg.

Vad blir du en del av:

Inom den nya sektionen Agile IT Development  arbetar såväl egen personal som konsulter med systemutveckling inom hela IT-området. Vi supportar företagets alla IT enheter med denna tjänst. Sektionen har idag drygt 70 medarbetare, till största delen konsulter. Vi utvecklar både interna applikationer och anpassar kommersiella applikationer. Inom sektionen jobbar vi nu för att sätta ett agilt arbetssätt både för oss själva men även för att få med andra delar av företaget på den agila resan. I dagsläget fokuserar vi till största delen på utveckling i C# och Java.

Vi ser nu ett behov av att få in en Configuration Manager till denna sektion då vi har ett stort antal olika applikationer och tjänster att utveckla, vidareutveckla och anpassa.

Din framtida utmaning:

Som Configuration Manager (CM) får du ansvaret att säkra CM-hanteringen för våra applikationer. Några av dina arbetsuppgifter är:
  CM för projektaktiviteter och SW/HW revisionshantering
Ta fram och underhålla produktstrukturer
Stödja vår utveckling och testverksamhet ur ett CM-perspektiv
Ändringshantering via CCB och följa upp att ändringarna implementeras
Utbilda och supporta inom Configuration Management

Den du är idag:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Configuration Management och som vill få möjligheten att bygga upp CM-hanteringen i vårt team.

För att lyckas i rollen krävs att du har relevant erfarenhet och utbildning, en analytisk förmåga, har ett sinne för ordning och reda och goda kommunikationsegenskaper. Eftersom vi tillhör en bransch som ständigt är i rörelse krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och teknik. Du är en person som ser möjligheterna i förändringar och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi strävar ständigt mot att förbättra oss och effektivisera vårt eget arbetssätt så nya erfarenheter är alltid välkomna.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Tekniker till Multinationellt företag i Göteborg

Installationselektriker
Läs mer Nov 15
Tekniker till Multinationellt företag i Göteborg.

Anställningsort: Göteborg
Yrke: Servicetekniker

För dig som vill jobba med teknik, är serviceinriktad och gillar att vara delaktig i utformningen av din arbetsdag så finns möjligheten i ett flexibelt och drivet team.

Vi söker nu kollegor till vår samarbetspartner i Göteborg som expanderar inom flera segment.

Vår samarbetspartner är ett japanskt företag med kontor i bl.a. Europa, USA och vars produkter är världsledande inom flera områden.

Den svenska filialen har kontor i Göteborg och Södertälje. De tillverkar, marknadsför, säljer och utför service på datorstyrda system för analys av avgaser, utveckling av drivlinor samt hybridisering och elektrifiering.
Marknaden är Skandinavien plus Finland och Baltikum med tonvikt på den svenska fordonsindustrin.

Vi tror att du är en flexibel och initiativrik person som har god samarbetsförmåga, serviceinriktad med öppen och positiv attityd samt ansvarsfull och noggrann.

Arbetsuppgiften är att självständigt utföra service på primärt emissionsmät-system hos våra kunder (viss jour- rese- eller skifttjänstgöring kan förekomma):
-att förmedla kundernas behov av service, reservdelar och förbrukningsmaterial.
-att deltaga i projekt från beställning fram till beställarens godkännande och övertagande av anläggningen.
-att aktivt deltaga vid installationer och uppstart av nya anläggningar.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med  huvudkontoret i Tyskland, samt även en del med både Japan och övriga filialer i resten av världen.

Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning med inriktning teknik och teknisk industri (meriterande)
Goda engelskkunskaper i tal skrift är ett krav, ytterligare språk meriterande
God teknisk baskunskap

Arbetslivserfarenhet
Servicetekniker/ingenjör, några års erfarenhet är meriterande
Mättekniker, elmaskinstekniker/ingenjör är alltid en bra grund

Körkort
B – Körkort  (personbil)
Du behöver ha tillgång till egen bil.

Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.

Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 

Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

FrontEnd utvecklare till uppdrag till offentlig organisation i Göteborg.

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 10
FrontEnd utvecklare till i Göteborg.
Vår samarbetspartners webbteam söker en driven, kommunikativ och ansvarstagande utvecklare med stort intresse för frontendutveckling och användarupplevelsen som möter besökaren.
 Du har en bakgrund inom publika och visuella webblösningar.
 Hos kunden kommer du få jobba i ett tvärfunktionellt produktteam av utvecklare, designers, testare och produktägare. Vi tror på att saker löses bäst gemensamt, där allas kompetens kommer till tals vid de tillfällen det behövs.
 Du kommer att jobba närmast med tre seniora utvecklare, varav en är lösningsarkitekt, och dessa är ditt närmaste team som träffas dagligen (just nu digitalt) för stand-up. Hela produktteamet träffas två gånger i veckan förutom vid problemlösningssessioner. Förutom utvecklare så består produktteamet av produktägare, testare, UX/design och copy.
Kundens plattform behöver ses över för att fortsätta ligga i teknisk framkant samtidigt som den behöver fortsätta utvecklas med funktioner för att möta behovet hos våra kunder. 
 Vi utlovar ett team med hög kompetens och bra driv framåt i en produkt som har mer än 1 miljon besök i månaden, så vi lovar att det du gör kommer användas av många. Hoppas vi ses snart!
 
För att passa in i rollen ska du ha några års erfarenhet av:
Systemutvecklare (fullstack) med åtminstone några års erfarenhet och som är van att jobba i .NET-baserade projekt och har ett extra stort intresse för frontend-utveckling.
React
Vue.js
Typescript
C#
.NET Framework/Core/5

 
Det är meriterande med erfarenhet av:
Episerver/Optimizely
Tillgänglighetsdirektiv/WCAG
Kubernetes
Elasticsearch
 
Kunden arbetar med den senaste tekniken både vad gäller utveckling och drift. De arbetar devops-orienterat varför det är viktigt att man är bekväm med (eller nyfiken på att lära sig) hela kedjan från pod i Kubernetes till Javascript i webbläsaren.


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.

Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 

Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Configuration Manager till Göteborg / Remote

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Nov 3
Configuration Manager till Göteborg / Remote

Vår samarbetspartner expanderar och söker vi nu en CM-Configuration Manager med placering i Göteborg.

Vad blir du en del av:

Inom den nya sektionen Agile IT Development  arbetar såväl egen personal som konsulter med systemutveckling inom hela IT-området. Vi supportar företagets alla IT enheter med denna tjänst. Sektionen har idag drygt 70 medarbetare, till största delen konsulter. Vi utvecklar både interna applikationer och anpassar kommersiella applikationer. Inom sektionen jobbar vi nu för att sätta ett agilt arbetssätt både för oss själva men även för att få med andra delar av företaget på den agila resan. I dagsläget fokuserar vi till största delen på utveckling i C# och Java.

Vi ser nu ett behov av att få in en Configuration Manager till denna sektion då vi har ett stort antal olika applikationer och tjänster att utveckla, vidareutveckla och anpassa.

Din framtida utmaning:

Som Configuration Manager (CM) får du ansvaret att säkra CM-hanteringen för våra applikationer. Några av dina arbetsuppgifter är:
  CM för projektaktiviteter och SW/HW revisionshantering
Ta fram och underhålla produktstrukturer
Stödja vår utveckling och testverksamhet ur ett CM-perspektiv
Ändringshantering via CCB och följa upp att ändringarna implementeras
Utbilda och supporta inom Configuration Management

Den du är idag:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Configuration Management och som vill få möjligheten att bygga upp CM-hanteringen i vårt team.

För att lyckas i rollen krävs att du har relevant erfarenhet och utbildning, en analytisk förmåga, har ett sinne för ordning och reda och goda kommunikationsegenskaper. Eftersom vi tillhör en bransch som ständigt är i rörelse krävs att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och teknik. Du är en person som ser möjligheterna i förändringar och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi strävar ständigt mot att förbättra oss och effektivisera vårt eget arbetssätt så nya erfarenheter är alltid välkomna.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan, vi har löpande intervjuer.

Frågor?
Kontakta Joacim Bernhardsson 0723 63 19 48 eller joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Financial Accountant & HR Co-ordinator To Gothenburg.

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Nov 29
Financial Accountant HR Co-ordinator To Gothenburg
 
Basic objective         
The Financial Accountant HR Coordinator – as interim focus on the accounting/controlling par, takes responsibility for various important HR and administrative processes of the company related to the sales of Crafword/Entrematic brand of sectional door business in the Nordic countries. These responsibilities include invoicing, customer accounting, supplier accounting, general accounting and management reporting and financial support.
Key Responsibilities
Perform the day-to-day invoicing of doors and spare parts, resolving any issues with sales administration
Obtain credit limits for our clients / dealers and assist in obtaining any other financing projects (eg. L/C, bank guarantee…)
Follow-up on outstanding receivables, issue dunning letters and escalate any payment issues
Coordinate any finance issues with the holding in Sweden
Prepare input for the VAT declaration, intracommunity declaration and Intrastat in cooperation with the company´s tax partners
Local first point of contract for employees in HR related topics
Close co-operation with HR Management
Prepare weekly sales forecast, annual budget and quarterly rolling forecasts
Take part in the month-end closing process and report figures in the management reporting tool HFM
Prepare the monthly business review and data entry in HR reporting tool
Take initiatives to make the accounting and business controlling processes more efficient

 
Relationships
 The Financial Accountant HR Coordinator is reporting directly to the Country Manager and has many contacts with internal departments. The job holder also maintains relationships with various external parties, e.g. customers, suppliers, auditors.
 
Key Competencies Master’s degree or equivalent by experience
2-3 years of experience in accounting
Native Swedish and good knowledge of English.
Knowledge of MS Office (Word and Excel). Knowledge of ERP-systems is an asset
Interpersonal skills
Attention to detail and accuracy
Planning and organizing
Judgement and problem solving
Integrity

Important points considering interim position
Current position holder will leave 28th of Jan
Important to start during December to be able to join the month/year end closing as hand over
Changing environment considering also country manager Is leaving
Preferably a person that also can be the teamleader / site responsible for the 7-9 people at the office
Time period ~6 months with flexibility (could be prolonged depended on replacement recruitment)
Placed at the office in Torslanda
Candidate preferably experienced of older ERP system, group closing procedures + good level of excel/pivot
Self-going, hands on, prestige less, proactive, able to handle unstructured environments
Programs used
                Invoicing scanning system : Medius
                ERP: M3 (Movex)
                Analys tool : Qlickview
                Financial reporting : HFM
                Yearly closing: Capego
                Netting : Coprocess
                Sustainability: Sphera
                Tax / Legal: Blika
                 Currency: Quantum

Questions?
Contact Joacim Bernhardsson on 0723 63 19 48 or joacim.bernhardsson@nxtinterim.se 

Interested?
Do not hesitate to send in your application, we hold ongoing interviews

Selections and interviews will be held ongoing so do not wait with your application for time to complete the application with more information and the tender time is short.
During the period for this assignment you will be project employeed at NXT Interim Gothenburg AB where you will get pension and health care according to the collective agreement thru Unionen, 5 weeks vacation and wellness allowance.
With our own member card you get discounts on hotels, eye wear, education and exclusive cars

NXT Interim and NXT Rekrytering are niche and innovative companies that are active in the consultant and recruitment industry.

We are active active i the businesses of HR, IT and financials and have 20 years of experience from those industries and are active all over Sweden.

Ansök nu

Världsledande kund söker nu en Scrum Master!

IT-samordnare
Läs mer Nov 3
Världsledande kund inom det militära, civila produkter och lösningar söker nu en Scrum Master!

För att trivas i denna roll tror vi att du inte bara har en passion för teknologi och mjukvaruutveckling, utan också att vara med och bilda en helt ny utvecklingsorganisation med värderingar, tankesätt och mjukvaruutvecklingskultur för att bli den mest attraktiva arbetsplatsen i Göteborg.
För att göra jobbet så bra som möjligt tror vi att du drivs av att få en grupp att fungera, leverera och utvecklas. Att du är ödmjuk inför din egen kompetens och bryr dig om dina kollegor, samtidigt som du är ansvarsfull och vågar ta för dig. Du är analytisk, strukturerad samt har en god förmåga att dokumentera och slutföra ditt arbete enligt plan och förväntningar.
Vi ser också att du har ett teamtänkande och en utåtriktad personlighet med förmågan att vägleda och inspirera andra.
Det är ett stort plus om du har en bakgrund inom utveckling och nu arbetat några år i rollen som Scrum Master. Vilken typ av bransch du kommer ifrån är inte lika viktigt, vi tror mer på personlighet och att du har ett genuint intresse för människor och dess utveckling.

Uppdraget är en konsultroll med möjlighet till anställning hos kund.

Erfarenhet:

 Stort intresse av att utveckla och leda team
 Erfarenhet av agila metodiker så som Scrum och Kanban
 Programmeringskunskaper inom C+/C++/C# samt Java/JIRA/Confluence
Certifiering är ett stort plus

Arbetsuppgifter:

• Hjälpa mjukvaruutvecklingsteam att tillämpa ett bra arbetssätt
• Planera resultat
• Hjälpa teamet att övervaka prestanda
• Lösa problem som hindrar teamets arbete
• Arbeta med produktägare för att hantera eftersläpningar och nya förfrågningar
• Stötta teamet att genomföra ändringar effektivt
• Se till att leveranserna håller kvalitetsstandard
• Stödja kärnteam med olika uppgifter

Placering:

Göteborg


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kommer kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta Gig Manager Jeanette Ångman 0704 98 75 56, email:jeanette.angman@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Systemutvecklare Nivå 4 Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 3
Erfarenh systemutvecklare i Göteborg
På uppdrag av vår offentliga samarbetspartner söker vi nu en senior systemutvecklare med start 1 december. Du kommer att ingå i ett team vars strävan är att stödja alla i ogranisationen för att kvalitativt säkra IT-leveransen.

För att passa in i rollen ska du ha erfarenhet av:
Fullstack
React.js
Javascript/Typescript
.Net eller Java
Rest

Det är meriterade med följande kompetenser och erfarenheter:
Azure DevOps
Docker
Oracle database
Server
Testautomatisering
Grafana
Prometheus
Cloud-lösningar


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

We are looking for Senior Project Leaders in Gothenburg!

IT-samordnare
Läs mer Okt 20
Project leader in Gothenburg

We are currently looking for Senior Project Leaders to one of our biggest clients.
The client is located 2hrs outside of Stockholm but allowes work from other locations/sites such as, Gothenburg or Malmö.

This is an ongoing recuitment so if you have the required  experience there is a good chance that we can present you as a strong candidate.  

Key responsibilities include
-  Lead and deliver projects that usually span across one or more business units.
-  Monitor, report and achieve the financial, time and quality goals of the projects
-  Manage communication and maintain good working relationships with stakeholders
-  Report status to the Project Steering Group

Your profile
We think you work as a project or program manager today and have a proven record of successfully managing IT-programs, projects and operational change projects with an IT content, in complex environments. We think you are result-oriented, customer-oriented, business minded, persistent, engaged and with excellent communication skills.
You are a driven, people-oriented leader; you are able to empower, motivate and inspire your team by reminding them of your “why” and by ensuring they have what they need to succeed.

Our client is looking for someone:
-  With strong leadership skills, who can effectively balance team drive and well-being
-  With + 10 years’ experience of Project Management 
-  With advanced knowledge in Project Management processes
-  With strong decision making skills, and the ability to adapt to change and new demands
-  With working knowledge as a head project manager, preferably within the Gripen System
-  With good people and communication skills
-  That speaks and writes English fluently
-  With a Masters or Bachelors degree of Science in technology or economy.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

Location:
Stockholm, Gothenburg Malmö 

Language:
Swedish and English required 

Interested?
Don´t hesitate to send us your resume. We have ongoing interviews.

Questions?
Contact Joacim Bernhardsson by phone 0723 - 63 19 48 or e-mail joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och en paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas. Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. 

Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt   företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister. Vi har idag 3000 unika kontakter inom vår nisch. Genom agilt och proaktivt arbete blir vi den naturliga agenten för både företag och företagare.

Ansök nu

Payroll Administrator Global Mobility assignment at customer

Löneadministratör
Läs mer Nov 1
Payroll Administrator Global Mobility in Gothenburg to assignment at customer!
For our client we are looking for a Payroll Administrator Global Mobility during 
08 nov 2021 to 30 apr 2022
 
For the Global Mobility Payroll team in Gothenburg they temporarily require a payroll administrator to assist with international payroll for their expatriates working globally. Their expatriates are assigned to and from Sweden, main destinations are Sweden, China, Belgien and the US.
Job description
Work will include monthly preparation of payroll sheets for the expatriate population, to be provided to local payroll in other countries where our client operate. For Sweden the work will include salary- and shadow reporting for inbound and outbound expatriates in Aditro, as well as assuring the basis for employer reporting to Skatteverket. The work will also include involvement in recalculating expatriate salaries based on annual salary review and possible bonus entitlement for expatriates. Answering questions from managers, HR, expatriates and other stakeholders globally will also be a part of the job.
 
Professional qualifications
General payroll experience is a requirement. Experience of working with international payroll administration for assigned personnel, shadow reporting as well as high-level understanding of international tax-and social security is preferred. Experience of working with Aditro and SAP is an advantage, as well as Excel-skills. Fluent in Swedish and English is a requirement.
 
Personal strengths
Postitive mindset
Great team player with ability to take initiatives
Good at understanding instructions and applying them
Good communication skills
Ability to work on several important tasks simultaneously
Good at keeping deadlines and prioritizing


Please note that all CV must be in English!

Does this sound interesting?

Search today and we will tell you more. Selections and interviews take place on an ongoing basis so do not wait with your application!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niche and innovative company active in the consulting and recruitment industry.
We are active in HR, IT, Finance and Marketing. In this assignment, you will receive a fixed-term employment with NXT Interim. We have collective agreements and fair terms. 
We offer packaged services that the traditional companies do not offer today. We have over 20 years of experience in the industry and 3000 unique contacts to help you. 
Our goal is to go from being an innovative challenger in the industry to the company in the industry that everyone wants to beat, contact us today and we will do everything to help you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar


How do I proceed

If you are interested, take a first step in showing your interest in this ad. We process the applications on an ongoing basis so do not hesitate but apply today! If you have any questions, please contact Gig Manager Jeanette Ångman on phone: 0704 98 75 56 or email:jeanette.angman@nxtinterim.se

"Our goal is to move from being an innovative challenger in the industry to being the company in the industry that everyone wants to beat"

Ansök nu

Test/System Verification Engineer To Gothenburg

Systemtestare
Läs mer Sep 23
Test/System Verification Engineer: End User Services and Infrastructure in Gothenburg
The mission:
As a System Verification Engineer at our customer, you will be responsible for the verification and validation of IT services based on new IT technologies and architecture framework.

Your responsibilities cover: requirement analysis, test case design documentation, preparation for test environment, test execution and reporting.

The role includes many interactions with people within project: technical experts, architects, business analysts, IT service managers, team leaders and sub-project leaders.

It is important to have good communication skills within and across teams, have the mindset of solving problems, communicate and find solutions.

Your responsibilities:
Analyze IT requirements, identify which are testable, define test comments on requirements so that test cases can correctly verify and validate requirements.
Identify test cases per IT test type/system/sub-system, design and document test cases. See IT service areas below.
Prepare test environment.
Validate and execute test cases.
Report quality and test results.
Identify and communicate defects, ensure to validate them after correction and secure documented deviations during verification.

Required skills: Many years of test experience within IT network services.
Commitment to work with test and verification, and focus on meeting the demands and needs of our customers.
Experience in the area of requirements verification, validation and test evaluation.
Good knowledge about system functions and system interdependencies.

Required IT technical skills:
Professional competence related to modern IT services like: Digital workplace Clients (physical virtual), devices basic knowledge of applications as IFS and 3DX.
Endpoint Protection Unified Endpoint Management: Firewall, Endpoint Threat Protection Encryption. Device enrollment, Policy management, Configuration Patch management.

Collaboration Communication: Mail, Skype, SharePoint, Storage, Print.
Application Infrastructure VCF: VMware Cloud Foundation
Network NSX: Network Virtualization (VMware NSX)
Compute Database

Connectivity: Remote Access, FW/Routing Core, Core Distribution, Networks, Access Networks.

Desired skills: Use test plans in Azure DevOps.
Write scripts and automate some test cases when needed.
Test frameworks and test tools.
ISTQB certified.


Location:
Malmö preferred, however Gothenburg and Linköping works as well but able to travel to Malmö.

Language:
Swedish and English, oral and written.

Assignment:
100%, starts asap - 6 months with extension.

Interested?
Do not hesitate to send in your application, we have ongoing interviews.

Questions?

Contact Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 or joacim.bernhardsson@nxtinterim.se

Ansök nu

Power BI-specialist till Göteborg

Databasadministratör
Läs mer Sep 29
Databasadministratör till Göteborg.

Vår storkund har ett behov av en konsult till teamet för BI dataanalys, som ansvarar för statistikförsörjning och analys åt olika delar av organisationen.
Teamet för BI dataanalys behöver stöd i att skapa Power BI-rapporter från verksamhetsbehov, utveckla befintliga rapporter, samt migrera QlikView-rapporter till Power BI.
BI dataanalys hos uppdragsgivaren jobbar agilt i ett tvärfunktionell scrum-team på ungefär tio personer. Teamet innefattar kompetenser med ansvar som systemarkitektur, att skapa datalager, bygga self-service-BI-rapporter till verksamheten och samla in verksamhetsbehov. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa uppdragsgivaren med analyser, statistik och underlag.
Mycket av arbetet sker på distans, men ibland i uppdragsgivarens lokaler i Göteborg.
 
För att passa in i rollen ska du ha:
Relevant arbetslivserfarenhet minst 3 år.
Högskoleutbildning inom it/teknik.
Erfarenhet av utveckling i Power BI.
Kunna arbeta självständigt.
Erfarenhet av programmering och databaser.
Erfarenhet av

Meriterande:
Erfarenhet av databricks
 
Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
 
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Projektledare Inhyrning uppdrag 8 månader i Göteborg

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Okt 12
Projektledare inhyrning på uppdrag 8 månader i Göteborg!
Ditt uppdrag blir att med stöd av sakkunnig hantera inhyrningsprojekt, från uppdragsbeställningen till kontraktsöverlämning. Inhyrningsprojekten är Boende med särskild service och Äldreboende. Även meriterande om man arbetat med uppförande av bostäder.
Rollen som Projektledare Inhyrning är bred och inkluderar hyresjuridik, bedömning av avtal, förhandling samt grundläggande förståelse för byggprojektprocessen. Du ansvarar för hyresavtalets utformning och ser till att anpassningar genomförs enligt beställarens uppdrag. Det är viktigt att beställarens uppdragskrav följs genom hela processen.
 
Kompetenskrav för uppdraget
Då vår kund arbetar i olika IT-system är det bra att ha tidigare erfarenhet av detta, tex genom olika fastighetsdatasystem.
Arbetat med ut eller inhyrning
Viss bygg-teknisk kompetens
Kunskap inom hyresjuridik
Fastighetsbakgrund

 
Egenskaper/utbildning
Högskoleutbildning

Uppdragsperiod

24 okt 2021-30 jun 2022

Information om NXT Interim

Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov. Vi agerar som agent för både våra konsulter och våra kunder.
Vi har i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas.
 
Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister.
 
Våra uppdrag är ofta av längre karaktär, likt en fast anställning och kan i vissa fall leda till anställning hos vår kund om båda parter är överens.
Vi hjälper våra specialister och kunder att lyckas i en mer flexibel vardag!
 
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta Gig Manager Jeanette Ångman via mob, 0704 98 75 56 eller jeanette.angman@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”

Ansök nu

Fakturaadministratör med 1 års uppdrag hos kund!

Fakturakontrollant
Läs mer Sep 27
Fakturaadministratör till  1 års uppdrag i Göteborg!
Som Fakturaadministratör ansvarar man för att fakturering till kund utförs enligt givna direktiv/instruktioner/avtal. Rollen innebär ansvar för fakturering av utförda servicearbeten, underhåll av kundportaler samt övriga tillhörande administrativa uppgifter. Vidare innebär rollen kontakt med kunder och servicetekniker för uppföljning och säkerställande av att fakturaunderlag är korrekt.
Ansvarområden och befogenheter kommer bland annat att handla om:

· Löpande fakturering
· Säkerställa att fakturering sker enligt rätt prislista
· Säkerställa att inkommande fakturor konteras och registreras
· Påminnelsehantering och uppföljning
· Säkerställa med lokal servicechef att rätt fakturaflöde upprätthålls mot daglig plan
· Säkerställa att kreditering/fakturering upprätthålls mot daglig plan
· Veckoavstämningar av fakturering mot backlogg
· Uppdatera affärssystem med korrekt information
· Bidra till att utveckla processer och rutiner

Kvalifikationer och personlighet
- 1-2 års yrkeserfarenhet inom relevant område eller liknande roll.
- Van användare av MS Officepaketet och har tidigare erfarenhet av något/några affärssystem.
- God planeringsförmåga, är strukturerad och noggrann samt är relationsskapande och samarbetsvillig.
- Trygg med att arbeta självständigt och ansvarstagande.
- Serviceinriktad och problemlösare.
- Talar och skriver flytande engelska och svenska


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kommer kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta Gig Manager Jeanette Ångman 0704 98 75 56, email:jeanette.angman@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Fullstack utvecklare till långt uppdrag i Göteborg.

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 10
Fullstack utvecklare till långt uppdrag i Göteborg.
Vi söker nu en Fullstack utvecklare med det lilla extra drivet. Vår scale-up kund är en utmanare på marknaden och har som mål att bli ledande i branschen. Du kommer ingå i innovativa team i en koncern med starkt driv.
Vi ser att du har lätt för att arbeta både högt och lågt i olika sammanhang, där du snabbt kan sätta dig in i situationen. Du är flexibel att gå in i andra delar inom koncernen och göra insatser. Du har ett brinnande intresse för människor och ser kundnyttan av ditt arbete.

För att passa in i rollen ska du ha några års erfarenhet av:
C#,
,
Elastic search,
Kooboo CMS,
React,
Javascript,
Gulp,

Det är meriterande med erfarenhet av:
 
E-handel


Om uppdragsgivaren

Företaget driver en marknadsplats sedan 1990-talet och tillhör en av de största internetbaserade marknadsplatserna i Sverige med 215 miljoner sidvisningar. Med många nya aktörer på marknaden har man bestämt att satsa rejält för att komma tillbaka till sin dominerande marknadsposition. Med företagets nya ägare kommer det investeras i strukturkapital, marknadsföring och RD.


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Erfaren FrontEnd utvecklare 2 årigt projekt i Göteborg.

Frontend-utvecklare
Läs mer Aug 17
Erfaren FrontEnd utvecklare 2-årigt projekt i Göteborg.
Vi söker en erfaren FrontEnd utvecklare med det lilla extra drivet. Vi vet att du gillar ta ansvar och har talang för design och användarupplevelse. Du är van att jobba i team och uppskattar det. Du har ett öga för användarupplevelsen och hög ambition för en snygg och bra upplevelse.

Kommunikation är viktigt eftersom du kommer att ingå i ett tvärfunkinellt produktteam bestående av utvecklare, designers, testare och produktägare. Teamets inställning genomsyras av att saker löses bäst gemensamt och allas kompetenser är viktiga i olika skeden. Din dagliga kontakt kommer att vara med 3 seniora utvecklare varav en är lösningsarkitekt, just nu digitala stand-up. Hela teamet håller möten 2 gånger i veckan förutom vid problemlösningssessioner.
Teamet står inför spännande utmaningar, då platformen måste ses över för att fortsatt ligga i framkant och för att kunna utvecklas med funktioner som motsvarar användarnas behov.
Vi utlovar ett team med hög kompetens och bra driv framåt i en produkt som har mer än 1 miljon besök i månaden, så vi lovar att det du gör kommer användas av många.


För att passa in i rollen ska du ha  + 5 år i rollen som frontend-utvecklare van att jobba i .NET-projekt HTML/CSS/Javascript Vue.js Sass/Typescript webpack Bootstrap C#
Det är mycket meriterande med erfarenhet av Episerver CMS Tillgänglighetsdirektiv/WCAG
Det är meriterande med erfarenhet av git Angular Docker/Kubernetes Adobe InDesign (för ikoner etc)


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kommer kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Senior FE Developer to Gothenburg.

Frontend-utvecklare
Läs mer Sep 3
Senior FE Developer to Gothenburg.
We are looking for a Senior FE Developer to Gothenburg, where you will be a part of a creative team.

To be suitable to the role you shall have the following:
- Passion and experience in modern technologies i.e. JavaScript (React, Vue, Gatsby, TypeScript)
- Webpack
- Understanding of customer experience and accessibility standards
- Good understanding of Functional Programming and Object oriented programming
- Experience in agile development methods and practices, i.e. Scrum, SAFe, TDD
- Experience with unit and e2e testing, as well as, accessibility and visual testing.
- Experience of big corp, preferably telecom.
- Frontend heavy and seated in Gothenburg

Does this sound interesting?
Apply already today and we will tell you more. We make running selection and interviews, so do not hesitate to apply!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niiche and innovative company that works with recruiting and staffing. We work with HR, IT, Economy, Marketing and Sales.
In this project you will be temporary employed with NXT Interim. We have collective agreement and great employment terms. 

We offer a unique packaging to our customers and employees that has never been seen on the market. With more than 20 years of experience in the trade we offer 3000 unique contacts to help you. 
We target to not only be an innovative challenger but to be the company that everybody in the trade, wants to beat. Feel free to contact us today and we will do our best to assist you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar
How do I proceed?

If you are interested in the job-posting please hand in your application today. We review the applications as they come, so do not hesitate. If you have any questions please contact our MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 or via e-mail:  joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”We target to not only be an innovative challenger but to be the company that everybody in the trade, wants to beat."

Ansök nu

FrontEnd utvecklare till långt uppdrag i Göteborg.

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 14
FrontEnd utvecklare till långt uppdrag i Göteborg.
Vi söker nu en FrontEnd utvecklare med det lilla extra drivet. Vår scale-up kund är en utmanare på marknaden och har som mål att bli ledande i branschen. Du kommer ingå i innovativa team i en koncern med starkt driv.
Vi ser att du har lätt för att arbeta både högt och lågt i olika sammanhang, där du snabbt kan sätta dig in i situationen. Du är flexibel att gå in i andra delar inom koncernen och göra insatser. Du har ett brinnande intresse för människor och ser kundnyttan av ditt arbete. I denna roll så jobbar man i tvärfunktionella team och i samarbetesverktyg som Slack och Trello.

För att passa in i rollen ska du ha några års erfarenhet av:
React,
Javascript,
CMS, Kooboo

Det är meriterande med erfarenhet av:
 
UX-Design


Om uppdragsgivaren

Företaget driver en marknadsplats sedan 1990-talet och tillhör en av de största internetbaserade marknadsplatserna i Sverige med 215 miljoner sidvisningar. Med många nya aktörer på marknaden har man bestämt att satsa rejält för att komma tillbaka till sin dominerande marknadsposition. Med företagets nya ägare kommer det investeras i strukturkapital, marknadsföring och RD.


Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Enterprisearkitekt till uppdrag i Göteborg.

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Aug 27
Enterprisearkitekt till uppdrag i Göteborg.
På uppdrag av vår samarbetspartner söker vi nu en Enterprise arkitekt. Kunden behöver förstärka arkitektfunktionen som består av verksamhetsarkitekt och domänarkitekter. Du kommer att jobba i nära samarbete och dialog med produktägaren, andra arkitekter och teammedlemmarna, samt avdelningscheferna angående utveckling, förändring, förmågor och arbetsätt. Arbetet handlar framförallt om att stötta i utvecklingsarbetet med fokus på digitalisering och verksamhetsutveckling med fokus på att kontinuerligt identifiera gap och styra arkitekturen mot övergripande handlingsplaner, principer och affärsmål.  
Som enterprisearkitekt stöttar man team och olika tvärfunktionella forum inom strategiska och taktiska vägval samt bidrar med arkitekturperspektivet i verksamhetsprioriteringar. Vidare ansvarar enterprisearkitekt för att utveckling sker mot en sammanhängande arkitektur som bygger på framtagna arkitekturprinciper inom bolaget men också för att det finns en riktning, definierade målarkitekturer samt en arkitekturell roadmap. Coachning och stöttning till produktägare såväl som lösningsarkitekter samt att driva och hålla workshops för att tex ta fram och beskriva målarkitekturer är centrala aktiviteter.
Verksamheten är komplex och därför behövs en förmåga att kunna sätta dig in i verksamhetens behov och problemställningar för att stötta verksamhet och team i digitaliseringsarbetet. Enterprisearkitektur är representerad som en del av bolagets tvärfunktionella styrning och ingår även i vår gemensamma arkitekturfunktion som leds av chefsarkitekt. I din roll som enterprisearkitekt kommer du att bidra med framtagande av underlag för att styrningen ska kunna väga in arkitekturperspektivet.


För att passa in i rollen ska du ha:
Flerårig erfarenhet av praktiskt arkitekturarbete på enterprisenivå med komplexa IT-landskap i större organisationer.
Erfarenhet av framtagning av målarkitekturer och arkitekturella roadmaps.
Erfarenhet av verksamhetsarkitektur och informationsmodellering
Flerårig erfarenhet av enterprisearkitekturarbete inom mjukvaruutvecklingsområdet som bygger på agila metoder.
Flerårig erfarenhet och kunskap inom arkitekturmodellering.
Mycket god förmåga att kommunicera och förklara komplexa samband och förhållanden till olika intressenter.
Mycket god förmåga att samarbeta samt har en drivande och initiativtagande förhållningssätt.
Erfarenhet i verktyget Sparx enterprise architect samt inom notationerna Archimate och UML är meriterandeLåter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 
Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå"

Ansök nu

Senior FE Developer to Gothenburg.

Frontend-utvecklare
Läs mer Aug 5
Senior FE Developer to Gothenburg.
We are looking for a Senior FE Developer to Gothenburg, where you will be a part of a creative team.

To be suitable to the role you shall have the following:
- Passion and experience in modern technologies i.e. JavaScript (React, Vue, Gatsby, TypeScript)
- Webpack
- Understanding of customer experience and accessibility standards
- Good understanding of Functional Programming and Object oriented programming
- Experience in agile development methods and practices, i.e. Scrum, SAFe, TDD
- Experience with unit and e2e testing, as well as, accessibility and visual testing.
- Experience of big corp, preferably telecom.
- Frontend heavy and seated in Gothenburg

Does this sound interesting?
Apply already today and we will tell you more. We make running selection and interviews, so do not hesitate to apply!

NXT Interim and NXT Rekrytering is a niiche and innovative company that works with recruiting and staffing. We work with HR, IT, Economy, Marketing and Sales.
In this project you will be temporary employed with NXT Interim. We have collective agreement and great employment terms. 

We offer a unique packaging to our customers and employees that has never been seen on the market. With more than 20 years of experience in the trade we offer 3000 unique contacts to help you. 
We target to not only be an innovative challenger but to be the company that everybody in the trade, wants to beat. Feel free to contact us today and we will do our best to assist you. We have offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping and Kalmar
How do I proceed?

If you are interested in the job-posting please hand in your application today. We review the applications as they come, so do not hesitate. If you have any questions please contact our MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 or via e-mail:  joacim.bernhardsson@nxtinterim.se


”We target to not only be an innovative challenger but to be the company that everybody in the trade, wants to beat."

Ansök nu