Vägjobb i Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Vägjobb i Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Arbetsledare, Projektledare inom TA

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Nov 20Arbetsledare, Projektledare till Produktion inom Trafikanordningar


Vägjobb i Sverige växer och har behov av att förstärka sin organisation i Göteborg med ytterligare en arbetsledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!


Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för projekt, planering samt utförande. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som arbetsledare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion och utförande enligt APV. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

 


KvalifikationerVi söker en person med tydliga ledaregenskaper, som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som arbetsledare eller i annan ansvarsposition.


Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.


Krav:•  APV 2.1 samt 2.2
•  Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.
•  Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
•  B-körkort.


Meriterande:•  C-körkort.
•  Utbildningar inom APV.
•  Tidigare arbetat i affärssystem och/eller ERP-system.
•  Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
•  Förarbevis för hjullastare/truck.


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 •  En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
•  Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
•  Seniora kollegor och bollplank
•  Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
•  Snabba beslutsvägar
• I ndividuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 18 december, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning


Anställningens omfattning: heltid 


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Göteborg


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-12-18

Ansök nu

Trafikvakt/ Trafikservicemedarbetare

Väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Nov 27Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Göteborg 5 tjänster


Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team?


Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice säkerställer du arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför. Har du C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 


Du utgår från vår depå i Gunnilse, arbetsplatserna finns oftas i Göteborg med omnejd och kranskommuner.

Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 

Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.
Krav

Flytande svenska i både tal och skrift 

B-körkort med tillgång till egen bil 
Meriterande 

Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 

C-körkort
Omfattning 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med ersättning och försäkringar enligt gällande SEKO:s väg och ban avtal.


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Erfaren TMA chaufför tillsvidareanställning 100% tjänstgöringsgrad

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Okt 12
Erfaren TMA-chaufför för tillsvidareanställning 100%


Rollen hos oss:


Vi söker nu en person med C-kort, med erfarenhet av TMA-körning. Du bör vara bosatt i eller i närområdet av Göteborg då arbetet kommer bedrivas däromkring, företrädelsevis nattarbete.


Dina egenskaper:


Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. C-kort krävs samt  APV 2.1 . God svenska i tal ock skrift.


Ytterligare information:


Anställningen är en schemalagd tillsvidareanställning om 100% med start omgående eller enligt överrenskommelse. Vi följer SEKO väg och banavtal, lön och övriga villkor enligt avtal.


Vi erbjuder: 


Här på Vägjobb erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.


Låter detta intressant så skicka in din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vid eventuella frågor, maila Regionchef anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Tillståndshandläggare TA/CAD-ritare till Vägjobb i Sverige

Trafikingenjör
Läs mer Mar 10
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


ArbetsuppgifterI rollen som Tillståndshandläggare TA /CAD-ritare ansvarar du för upprättande av TA-ritningar, tillståndsansökningar hos respektive myndighet, upprättande av plocklistor. Du kommer även ha regelbunden kontakt med beställare och genomföra platsbesök för att säkerställa att kunden får rätt förutsättningar. Som Tillståndshandläggare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion av TA-ritningar enligt APV. I denna  roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning i en dynamisk miljö.

 


KvalifikationerVi söker en person som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som TA-ritare eller i annan roll som innebär kunskap om APV.


Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.


Krav:

• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

• B-körkort.


Meriterande:

• Tidigare arbete med liknande uppgifter

• Utbildningar inom APV.

• Tidigare arbetat inom Trafikanordnings-ritning med CAD.

• Dokumenterad erfarenhet.

• Utbildad Trafikingenjör.


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
• Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
• Seniora kollegor och bollplank
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
• Snabba beslutsvägar
• Individuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 28 April, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning ( vi tillämpar provanställning)


Anställningens omfattning: heltid 


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Göteborg


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Depåchef morgan.lundh@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-04-28

Ansök nu

Arbetsledare inom Trafikanordningar

Drift- och vägunderhållsarbetare
Läs mer Mar 29
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för projekt, planering samt utförande. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som arbetsledare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion och utförande enligt APV. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

 


KvalifikationerVi söker en person med tydliga ledaregenskaper, som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som arbetsledare eller i annan ansvarsposition.


Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.


Krav:

• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

• B-körkort.


Meriterande:

• C-körkort.

• Utbildningar inom APV.

• Tidigare arbetat i affärssystem och/eller ERP-system.

• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.

• Förarbevis för hjullastare/truck.


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
• Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
• Seniora kollegor och bollplank
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
• Snabba beslutsvägar
• Individuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 28 februari, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning


Anställningens omfattning: heltid 


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Göteborg


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Depåchef morgan.lundh@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ansök nu

Säljare till område Göteborg

Säljkonsulent
Läs mer Mar 9
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


 


Beskrivning


Vi söker nu en affärsdriven säljare med intresse för att skapa goda kundrelationer vars uppgift är att skapa och driva affärer inom Vägjobbs samtliga affärsområden. Du kommer att tillhöra region Göteborg och utgå från våra lokaler i Gunnilse.


Dina kunder och potentiella kunder består av allt från små till stora aktörer i branschen som t ex entreprenadfirmor, kommuner, beläggningsföretag, bygg och anläggningsföretag mfl. Rollen handlar om lösningsorienterad försäljning av våra tjänster och material, där du lyssnar, identifierar kundens behov, skissar och lämnar förslag till kunderna. I rollen ingår att ha ett fokus på bearbetning av ny kund, vilket innebär uppsökande försäljning samt bibehålla och vårda relationer med befintliga kunder. Som säljare sköter du hela försäljningsprocessen själv, från bokat möte, till besök, kalkyler, lösningsorienterat förslag till klar affär och är ansvarig att det är en lönsamhet i varje affär.


Vem är du?


Vi söker dig som drivs av att göra affärer. Du har ett genuint intresse för att förstå kundens behov och hjälpa dem att hitta lösningar. Därför är du också som person kommunikativ, tillmötesgående och har lätt för att skapa nya kontakter och ta hand om gamla. Du skall vara strukturerad i ditt arbete då det är högt tempo med många kundaktiviteter, allt från telefon till nätverkande. För att lyckas i försäljningen behöver du även ha förståelse för, och erfarenhet av, lösningsorienterad tjänsteförsäljning.


Du trivs med att ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och vara den som ser till att processen drivs framåt. Som person är du också effektiv och tycker om att arbeta självständigt och ansvarar för bolagets intressen i olika projekt. Tjänsten innebär många kontaktytor – så en förutsättning är att du är social och gillar att bygga nätverk och samarbeta.


Vi tror att du har ett par års erfarenhet av försäljning och är van och trygg i att ensam representera företaget ute bland kunder.


 


 


Krav:• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
• B-körkort


Meriterande:• Tidigare branschkännedom
• Tidigare arbete i CRM system
• Det är meriterande om du har ett intresse för trafikanordningar för att förstå och föra en utvecklande dialog med kunder. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät inom beläggning och, eller bygg och anläggningsbranschen


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 • En roll där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
• Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
• Seniora kollegor och bollplank
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
• Snabba beslutsvägar
• Individuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 15 mars, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning


Anställningens omfattning: heltid  (vi tillämpar 6 månader provanställning)


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Göteborg


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-03-15

Ansök nu

Arbetsledare till Produktion inom Trafikanordningar

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Mar 9
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för projekt, planering samt utförande. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som arbetsledare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion och utförande enligt APV. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

 


KvalifikationerVi söker en person med tydliga ledaregenskaper, som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som arbetsledare eller i annan ansvarsposition.


Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.


Krav:

• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

• B-körkort.


Meriterande:

• C-körkort.

• Utbildningar inom APV.

• Tidigare arbetat i affärssystem och/eller ERP-system.

• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.

• Förarbevis för hjullastare/truck.


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
• Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
• Seniora kollegor och bollplank
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
• Snabba beslutsvägar
• Individuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 28 februari, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning


Anställningens omfattning: heltid 


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Göteborg


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Depåchef morgan.lundh@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ansök nu

Säljare till område Göteborg

Säljkonsulent
Läs mer Feb 15
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobbdär vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.

Beskrivning
Vi söker nu en affärsdriven säljare med intresse för att skapa goda kundrelationer vars uppgift är att skapa och driva affärer inom Vägjobbs samtliga affärsområden. Du kommer att tillhöra region Göteborg och utgå från våra lokaler i Gunnilse.
Dina kunder och potentiella kunder består av allt från små till stora aktörer i branschen som t ex entreprenadfirmor, kommuner, beläggningsföretag, bygg och anläggningsföretag mfl. Rollen handlar om lösningsorienterad försäljning av våra tjänster och material, där du lyssnar, identifierar kundens behov, skissar och lämnar förslag till kunderna. I rollen ingår att ha ett fokus på bearbetning av ny kund, vilket innebär uppsökande försäljning samt bibehålla och vårda relationer med befintliga kunder. Som säljare sköter du hela försäljningsprocessen själv, från bokat möte, till besök, kalkyler, lösningsorienterat förslag till klar affär och är ansvarig att det är en lönsamhet i varje affär.
Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att göra affärer. Du har ett genuint intresse för att förstå kundens behov och hjälpa dem att hitta lösningar. Därför är du också som person kommunikativ, tillmötesgående och har lätt för att skapa nya kontakter och ta hand om gamla. Du skall vara strukturerad i ditt arbete då det är högt tempo med många kundaktiviteter, allt från telefon till nätverkande. För att lyckas i försäljningen behöver du även ha förståelse för, och erfarenhet av, lösningsorienterad tjänsteförsäljning.
Du trivs med att ha ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och vara den som ser till att processen drivs framåt. Som person är du också effektiv och tycker om att arbeta självständigt och ansvarar för bolagets intressen i olika projekt. Tjänsten innebär många kontaktytor – så en förutsättning är att du är social och gillar att bygga nätverk och samarbeta.
Vi tror att du har ett par års erfarenhet av försäljning och är van och trygg i att ensam representera företaget ute bland kunder.


Krav:
Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
B-körkort
Meriterande:
Tidigare branschkännedom
Tidigare arbete i CRM system
Det är meriterande om du har ett intresse för trafikanordningar för att förstå och föra en utvecklande dialog med kunder. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät inom beläggning och, eller bygg och anläggningsbranschen
Vägjobb i Sverige erbjuder dig

En roll där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
Seniora kollegor och bollplank
Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
Snabba beslutsvägar
Individuella utvecklingsmöjligheter
God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.
Om Vägjobb
Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.
Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.
Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Information och ansökan

Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 15 mars, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Anställningsform: tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: heltid  (vi tillämpar 6 månader provanställning)
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100% 
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 
Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se
Sista ansökningsdag: 2023-03-15

Ansök nu

Arbetsledare till Produktion inom Trafikanordningar

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Feb 10
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobbdär vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.
Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare ansvarar du för projekt, planering samt utförande. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som arbetsledare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion och utförande enligt APV. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker en person med tydliga ledaregenskaper, som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som arbetsledare eller i annan ansvarsposition.
Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.
Krav:
• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
Meriterande:
• C-körkort.
• Utbildningar inom APV.
• Tidigare arbetat i affärssystem och/eller ERP-system.
• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
• Förarbevis för hjullastare/truck.
Vägjobb i Sverige erbjuder dig

En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
Seniora kollegor och bollplank
Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
Snabba beslutsvägar
Individuella utvecklingsmöjligheter
God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.
Om Vägjobb
Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.
Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.
Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Information och ansökan

Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 28 februari, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Anställningsform: tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: heltid 
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100% 
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 
Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se
Depåchef morgan.lundh@vagjobb.se
Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ansök nu

TMA-chaufför för tillsvidareanställning 100%

Drift- och vägunderhållsarbetare
Läs mer Nov 2
Rollen hos oss:
Vi söker nu en person med C-kort, gärna med erfarenhet av TMA-körning. Du bör vara bosatt i eller i närområdet av Göteborg då arbetet kommer bedrivas däromkring.
Dina egenskaper:
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. C-kort krävs samt god svenska i tal ock skrift. APV 1.1-1.3 samt 2.1 är meriterande.
Ytterligare information:
Anställningen är en schemalagd tillsvidareanställning om 100% med start 2022-12-01. Vi följer SEKO väg och banavtal, lön och övriga villkor enligt avtal.
Vi erbjuder: 
Här på Vägjobb erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Låter detta intressant, eller har du frågor? Skicka din ansökan till anna.nylander@vagjobb.sesenast 11/11.

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Göteborg 5 tj ...

Trafikvakt
Läs mer Jun 30
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du utgår från vår depå i Gunnilse, arbetsplatserna finns oftas i Göteborg med omnejd och kranskommuner men kan också befinna sig på annan ort där övernattning kan bli aktuellt och vi ser därför att du med planering har möjlighet att vara tillgänglig för dessa arbetsplatser.
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Göteborg 5 tj ...

Trafikvakt
Läs mer Jun 13
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din lagbas och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Göteborg 5 tj ...

Trafikvakt
Läs mer Maj 16
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din lagbas och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Depåkoordinator i Stockholm, Jordbro

Trafikvakt
Läs mer Nov 12
Nu öppnas möjligheten att driva en av våra depåer då vi söker en Depåkoordinator till Stockholm.Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande engagemang för service och trafiksäkerhet. Du behöver vara bekväm med ett högt tempo och samtidigt arbeta strukturerat och se utvecklingsmöjligheter. Vägjobb är i ett utvecklingsskede och vi ser gärna att våra kollegor och medarbetare är delaktiga i detta. Ta chansen att vara med på en spännande resa tillsammans med oss!

Din profil
Du är från branschen eller arbetar i entreprenadbranschen. Du är trygg i ditt ledarskap och det är naturligt för dig att leda och engagera dina kollegor och medarbetare. Du föredrar ett högt tempo samtidigt som du kan arbeta strukturerat och driva utveckling av din verksamhet. Du har ett gott entreprenörskap och kan driva affären och du ser merförsäljning som en självklarhet.

Arbetsuppgifter
I din roll som Depåkoordinator har du ett övergripande ansvar för din depås ekonomi, arbetsmiljö, utveckling och personal. Du driver depån med lönsamhet och säkerställer att du har rätt resurser efter behov. Du ansvarar för den dagliga driften vilket bland annat innebär att du koordinerar personal, fakturerar våra kunder, rekryterar och samarbetar dagligen med övriga Depåkoordinatorer. Du säkerställer att processer och rutiner är effektiva och att dina medarbetare arbetar enligt företagets policys och mål.

Du är en stolt ambassadör och representant för kollegor, kunder, myndigheter och trafikanter i din roll hos oss på Vägjobb.

Du rapporterar till Regionchef och har personalansvar för Arbetsledare och Depåmedarbetare.

Lön
Enligt ök.

Omfattning
100% med en inledande provanställning 6 månader med placering i Stockholm.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2021-11-08. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: Anna Nylander, anna.nylander@vagjobb.se
Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa om oss!

Ansök nu

Depåkoordinator i Göteborg

Platschef, anläggning
Läs mer Okt 25
Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande engagemang för service och trafiksäkerhet. Du behöver vara bekväm med ett högt tempo och samtidigt arbeta strukturerat och se utvecklingsmöjligheter. Vägjobb är i ett utvecklingsskede och vi ser gärna att våra kollegor och medarbetare är delaktiga i detta. Ta chansen att vara med på en spännande resa tillsammans med oss!

Din profil
Du är från branschen eller arbetar i entreprenadbranschen. Du är trygg i ditt ledarskap och det är naturligt för dig att leda och engagera dina kollegor och medarbetare. Du föredrar ett högt tempo samtidigt som du kan arbeta strukturerat och driva utveckling av din verksamhet. Du har ett gott entreprenörskap och kan driva affären och du ser merförsäljning som en självklarhet.

Arbetsuppgifter
I din roll som Depåkoordinator har du ett övergripande ansvar för din depås ekonomi, arbetsmiljö, utveckling och personal. Du driver depån med lönsamhet och säkerställer att du har rätt resurser efter behov. Du ansvarar för den dagliga driften vilket bland annat innebär att du koordinerar personal, fakturerar våra kunder, rekryterar och samarbetar dagligen med övriga Depåkoordinatorer. Du säkerställer att processer och rutiner är effektiva och att dina medarbetare arbetar enligt företagets policys och mål.

Du är en stolt ambassadör och representant för kollegor, kunder, myndigheter och trafikanter i din roll hos oss på Vägjobb.

Du rapporterar till Regionchef och har personalansvar för Arbetsledare och Depåmedarbetare.
Lön enligt överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa om oss!

Ansök nu

Trafikvakter och TMA-chaufförer sökes till Göteborgsområdet (10 jobb)

Trafiklots
Läs mer Jun 14
Arbetsbeskrivning 
• Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och har du ett C-körkort kan du även komma att köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med lagbasen och arbetsgruppen ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
• Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och kan bli en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.
• Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Arbetstiderna kan vara såväl nätter och helger som dagtid. Uppdragen kan innebära arbete på annan ort så du måste ha möjlighet att vara hemifrån och även övernatta borta.

Dina egenskaper:
Positiv med personligt ansvarstagande och god servicekänsla.
Förmåga att samarbeta med kunder och medarbetarna i Team Vägjobb.
Högt säkerhetstänk, yrkesstolthet och ork att arbeta långa arbetspass. 

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 
Arbetstillstånd i Sverige 
Meriterande 
C-körkort 
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 

Omfattning 
• Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
• Arbetstiderna varierar från tidig morgon till nattarbete och även helger kan förekomma.
• Arbetet är huvudsakligen ett säsongsarbete från april till november men möjlighet till arbete kan finnas även under lågsäsong.
• Vi arbetar rikstäckande så resor och övernattning på annan ort kan förekomma.
• Innan du börjar genomgår du en gedigen utbildning med 1 dag hemstudier och 2 dagar iÖrebro med teori och praktik. Här får du en utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 

Ansökan 
Sista ansökningsdagen är 2021-06-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna Nylander,?anna.nylander@vagjobb.se  eller Linda Granath, linda.granath@vagjobb.se

Ansök nu

Trafikvakter och TMA-chaufförer sökes till Göteborgsområdet (10 jobb)

Trafiklots
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning 
• Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och har du ett C-körkort kan du även komma att köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med lagbasen och arbetsgruppen ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
• Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och kan bli en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.
• Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Arbetstiderna kan vara såväl nätter och helger som dagtid. Uppdragen kan innebära arbete på annan ort så du måste ha möjlighet att vara hemifrån och även övernatta borta.

Dina egenskaper:
Positiv med personligt ansvarstagande och god servicekänsla.
Förmåga att samarbeta med kunder och medarbetarna i Team Vägjobb.
Högt säkerhetstänk, yrkesstolthet och ork att arbeta långa arbetspass. 

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 
Arbetstillstånd i Sverige 
Meriterande 
C-körkort 
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 

Omfattning 
• Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
• Arbetstiderna varierar från tidig morgon till nattarbete och även helger kan förekomma.
• Arbetet är huvudsakligen ett säsongsarbete från april till november men möjlighet till arbete kan finnas även under lågsäsong.
• Vi arbetar rikstäckande så resor och övernattning på annan ort kan förekomma.
• Innan du börjar genomgår du en gedigen utbildning med 1 dag hemstudier och 2 dagar iÖrebro med teori och praktik. Här får du en utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 

Ansökan 
Sista ansökningsdagen är 2021-06-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna Nylander,?anna.nylander@vagjobb.se  eller Linda Granath, linda.granath @vagjobb.se

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss. 
www.vagjobb.se

Ansök nu

Relationsbyggande säljare med fokus på Göteborgsregionen

Utesäljare
Läs mer Jun 14

Flexibel hjälte som säkrar vägarbetsplatser!

Trafikvakt
Läs mer Jun 12

Vill du vara vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Maj 21

Teknisk lagerarbetare med initiativförmåga!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 16

Trafikservicemedarbetare

Trafikvakt
Läs mer Feb 20

Trafikservicemedarbetare till asfaltsäsongen 2019

Trafikvakt
Läs mer Apr 10

Trafikservicemedarbetare till asfaltsäsongen 2019

Trafikvakt
Läs mer Jan 29

Vill du vara vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Apr 16

Vill du vara vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Jun 11

Sommarjobbet slut för tidigt? Vi utbildar trafikvakter med jobbstart v34!

Trafikvakt
Läs mer Aug 13

Vi söker fler hjältar till vägarbeten! Utbildning v31 start v32!

Trafikvakt
Läs mer Jul 18

Trafikservicemedarbetare till hösten , start v36

Trafikvakt
Läs mer Aug 27