P-tjänst Sverige AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos P-tjänst Sverige AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Projektledare uthyrning digitala p-tillstånd

Uthyrare
Läs mer Okt 24
Företagsbeskrivning:
P-tjänst är ett ledande och expansivt familjeföretag inom parkeringsbranschen som gör allt inom parkering.
Vår verksamhet fokuserar på att erbjuda innovativa och effektiva lösningar för att underlätta parkeringshantering och p-tillståndsadministration. Nu söker vi en driven och engagerad person som kan ta ansvar för vårt digitala p-tillstånds-och uthyrningsområde samt fungera som projektledare för nya uppdrag och kontaktperson för våra stora kunder. Som del i vårt team kan vi erbjuda en mycket attraktiv arbetsplats med god gemenskap, roliga aktiviteter och ett väldigt mysigt kontor.


Person
Du är en person med hög stresstålighet som har erfarenhet av både uthyrning inom fastighetsbranschen och att arbeta med projekt. Du har snabba fingrar, är duktig på Excel och nya system är något du med glädje och lätthet tar till dig på ett ögonblick. Ditt sinne för ordning och reda är riktigt bra och struktur är något du inte kan leva utan. Som projektledare gillar du att stå i centrum och ha koll på allt. Glad och trevlig är du också och ser problem som en rolig utmaning som du skall hitta en lösning på. Du har också en aktiv fritid och ser det som en tillgång att företaget har ett eget gym på kontoret.


Arbetsuppgifter:
Som projektledare för digitala p-tillstånd och uthyrning kommer du att ha en central roll i vårt företag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


· Administration och drift av digitala p-tillståndssystem: Du ansvarar för att hantera och underhålla våra digitala p-tillståndssystem. Detta innefattar att sätta upp nya områden, löpande administration och kontakter med våra systemleverantörer.
· Projektledning för nya projekt: Du kommer att vara projektledare för nya uppdrag som involverar digitala p-tillståndssystem och eller uthyrning. Detta inkluderar att samordna och driva projektet från början till slut, säkerställa att det levereras enligt kundens förväntningar.
· Uthyrningsansvar: Du tar över ansvaret för uthyrningen av våra parkeringar och p-tillstånd. Detta inkluderar att hantera kundförfrågningar, avtalshantering och optimering av våra affärer samtidigt som du säkerställer att våra kunder får bästa möjliga service.
· Kundrelationer: Du fungerar som kontaktperson för våra stora kunder för vilka vi hanterar uthyrning och p-tillstånd. Du bygger och bibehåller starka relationer med våra kunder och deras hyresgäster och ser till att deras behov och förväntningar möts.
· Stöd till kundtjänst: Du är den andra linjens support, efter vårt kundtjänstteam, när det gäller frågor som rör digitala p-tillstånd. Du ansvarar för att erbjuda utbildning och stöd till kundtjänstteamet för att säkerställa högsta kvalitet i kundsupporten.
· Administration av digitala lås-och taggar till våra anläggningar: Du kommer att hantera och administrera åtkomst till våra låsta anläggningar och säkerställa att de är korrekt konfigurerade och hjälpa kunder som är i behov av hjälp med sina digitala nycklar.

Kvalifikationer:
· Erfarenhet av projektledning, särskilt inom digitala lösningar och uthyrning.
· Erfarenhet inom uthyrning, gärna lokaler och eller parkering.
· Kunskap om digitala p-tillståndssystem och parkeringshantering är meriterande.
· Starka kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga och underhålla kundrelationer.
· God organisationsförmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
· Självständighet och initiativtagande.
· Goda kunskaper inom främst Excel men även Office paketet.
· B Körkort

Ansök nu

Parkeringsvakt - Gruppledare

Parkeringsvakt
Läs mer Sep 28
P-tjänst Sverige AB växer så det knakar och vi utökar ständigt vår personalgrupp och därav behöver vi nu anställa fler gruppledare.
Vad innebär tjänsten?
Du som söker tjänst som gruppledare skall ha goda kunskaper om parkeringsbranschen, om parkeringsövervakning generellt samt gärna ha god kännedom om bevakning av tomtmark.
I tjänsten ingår, jämte parkeringsövervakning, bland annat att leda avstämningsmöten, informera om viktiga nyheter, enklare vakanslösning, stöttning vid upplärning av nya och gamla kollegor, lätt kunna ta till sig ny information gällande adresser, nya bevakningsorder, uppföljning och körlistor. Vidare kommer du att ha uppföljning och vidareutbildning av nya kollegor, ha avstämningsmöten med våra skyddsombud, vara tillgänglig och stöttande under dina arbetspass för frågor och problem som kan dyka upp. Du rapporterar till arbetsledare och verksamhetschef.

Vad vi förväntar oss:
Vi förväntar oss att du föregår med gott exempel och alltid representerar företaget på bästa sätt, att du är i rätt tid, på rätt plats och med rätt utrustning och delger korrekt information.
Du ska kunna fatta egna beslut och ta egna initiativ och inte särbehandla någon utan vara inkluderande.
Vidare förväntar vi oss att du är väl insatt i regler och lagar gällande parkering på privat tomtmark samt att du lätt kan ta till dig företagets interna policys och efterleva dessa.
Sveparks utbildning är meriterande men inte ett krav.
Vad kan du förvänta dig?
Du kan förvänta dig ett gott samarbete med arbetsledare, verksamhetschef, gruppledare och övriga kollegor, att du får den information du behöver och rätt verktyg för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt samt även för din tjänst relevanta utbildningar.
Uppföljning och feedback av ditt arbete sker löpande av arbetsledare och verksamhetschef och du kommer också få en stor portion egenutveckling via din tjänst.
Kollektivavtal gäller och efterföljs avseende lönegruppsindelning.

Ansök nu

Medarbetare till kundservice och inkassoavdelning

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 26
Brinner du för att ge alla det där lilla extra?
Är din främsta egenskap att du lyckas vända även det svåraste kundsamtal till något bra?
Har du god vana att arbeta i flera olika system samtidigt?
Delar du vår mening att kunden alltid ska vara i fokus?
Då har vi den perfekta rollen för dig!

Vem är du?
Vi tror att du som söker denna tjänsten drivs av att ge människor en fantastisk service och har flera års erfarenhet från kundservice.
Du har alltid en god ton, talar ett vårdat språk, har lätt för att uttrycka dig i skrift, är strukturerad och gillar när dagarna går fort.
Du har en fallenhet för att bygga relationer till både kunder och medarbetare.

Kravprofil:
Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Goda kunskaper inom de nordiska språken
Flera års erfarenhet av dokumenterad kundservicetjänst
God datorvana
Grundläggande inkassoutbildning


Meriterande:
Goda kunskaper i den summariska processen
Vana att arbeta i flera olika datasystem


Arbetsuppgifter
I rollen som vår kundservicemedarbetare är du företagets ansikte och röst utåt! Du kommer ingå i vår kundservice-/inkassoavdelning och rapporterar till vår kundserviceansvarig som du även arbetar nära. Vi är måna om att varje kund och ärende ska hanteras på ett professionellt sätt och spegla oss som företag. En arbetsdag kan exempelvis innehålla arbetsuppgifter såsom:

Besvara telefon, inkommande brev, inkommande mail från kunder och gäldenärer
Besvara inkommande bestridanden
Hantera och besvara tilldelade ärenden från inkassoavdelningen
Hantera produkter och avtal i vårt system för digitala tillstånd
Rapportera avvikelser och felanmälan som inkommer via kundservice
Aktivt söka och ta del av information som uppdateras kontinuerligt


Vad kan vi erbjuda dig?
P-tjänst är det lagom stora familjeägda parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sen 36 år tillbaka och har därmed byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.
Vi kan erbjuda vår nya medarbetare en gemenskap hos ett familjeföretag där vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.
I dagsläget består vår kundtjänst/inkassoavdelning av en kundserviceansvarig samt 3 kundservicemedarbetare och 2 inkassohandläggare och nu utökar vi vår kundservice i takt med att verksamheten växer.

Bra att veta
Tjänstgöringsgrad 100% med arbetstid främst förlagd till dagtid men kvällstid och helg kan förekomma.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Ansök nu

Parkeringsvakt Göteborg

Parkeringsvakt
Läs mer Maj 25
Parkeringsvakt i Göteborgsområdet!
Älskar du frihet under ansvar samt uppskattar ett flexibelt arbete?
Då ska du söka dig till oss på P-tjänst. Vi söker nu parkeringsvakt för bevakningsområde Göteborg.
Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en god medarbetare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark men det kan även inkludera varierande arbetsuppgifter som till exempel service av p-automater, kontakt med våra uppdragsgivare och allmän service till våra parkörer.
Vi söker nu parkeringsvakter för heltidstjänstgöring både dag, natt och helg.
VEM SÖKER VI?
Krav B-körkort
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi
Meriterande Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
God datakunskap/teknisk förståelse
Behärskar ytterligare ett eller flera språk
Välkommen att söka även du som är en pigg pensionär
Vad erbjuder vi? Jordnära familjeföretag som står inför en spännande resa med ökad tillväxt!
Frihet under ansvar och möjlighet till att påverka din arbetstid.

Ansök nu

Inkassohandläggare

Inkassohandläggare
Läs mer Feb 28
Som inkassohandläggare hos oss på P-tjänst arbetar du med hela inkassoflödet från faktura till rättssal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga inkassoärenden per telefon, via mejl och i vårt inkassosystem Rival. Du kommer vara ansvarig för och handlägga hela processen från det att påminnelse skickas ut till dess att ärendet är slutbetalat. Det innebär att du ansvarar för att fatta beslut i ärenden, ha kontakt med myndigheter, göra direkta avtal med gäldenärer på ett professionellt serviceinriktat sätt.
En vanlig dag består bland annat av följande arbetsuppgifter:
-Ärendehantering
-Telefon/brev/e-mailkorrespondens med kunder, uppdragsgivare och gäldenärer
-Upprätta betalning/ackordsuppgörelser
-Besvara och handlägga bestridanden och invändningar från kunder och gäldenärer
-Rapportering och uppföljning
-Optimera inkassering medelst kampanjer, utgående telefoni med mera
-Förberedande inför stämning och tingsrättsförhandling
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av inkasso i form av handläggning eller rådgivning. Har du arbetat i Rival är detta meriterande. Som person ser vi att du arbetar på ett organiserat arbetssätt och gillar att vara delaktig och skaffa dig kunskap och förstå hela inkassoprocessen. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp och tycka att det är inspirerande att tillsammans med teamet arbeta för att nå upp till företagets mål.
Vi ser att du har en mycket god kommunikativ förmåga, är prestigelös och drivs av att vara en problemlösare. Det är viktigt att du trivs med att kommunicera via telefon både för inkommande och utgående samtal och kan ta även de mest krävande samtalen professionellt.
Har du dessutom erfarenhet av parkeringsfordringar eller annan erfarenhet från vår bransch är detta ett stort plus.
Vad erbjuder vi?
-Ett välrenommerat familjeföretag som befinner sig i ett expansivt skede.
-Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till personlig utveckling.
- Kort väg till beslut.
-Fina fräscha kontorslokaler i Partille med eget gym, ljusa härliga kontorsrum och trädgård med flera uteplatser.

Ansök nu

Ekonomiassistent till företag i medvind!

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 22
Är du självgående, noggrann och bidrar till en härlig arbetsstämning på arbetsplatsen? Har du en utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet, och önskar arbeta deltid på ett företag som expanderar? Då har vi rollen för dig!


Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent eller liknande och vill vara med i vårt företags resa! Att sätta sig in i olika system och organisationer är ingen svårighet för dig. Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd.


Kravprofil:
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office – Primärt Excel
God datorvana
Ekonomisk YH-utbildning eller annan relevant utbildning och/eller relevant ekonomisk arbetslivserfarenhet
Flytande svenska i tal och skrift samt goda engelska kunskaper

Meriterande:
Erfarenhet av Fortnox
Erfarenhet av löneadministration



Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta nära vår ekonomiansvarig och avlasta henne med diverse arbetsuppgifter. Du ser vad som behöver göras och hjälper gärna till där behovet finns. Du är en van och säker användare av Excel och det är meriterande om du har arbetat med Fortnox. En vanlig arbetsdag kommer för mestadels bestå av kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring. När du kommit in i din roll kommer det även inkludera lönehantering, intäktssammanställning i Excel.


Vad kan vi erbjuda dig?
P-tjänst är det lagom stora parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sen 1989 och har därmed byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.


Vi kan erbjuda vår nya medarbetare en gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.


På kontoret har vi även ett helt eget nybyggt gym, som såklart står till förfogande för alla våra medarbetare! ????


Bra att veta
Tjänstgöringsgrad 50%
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Enligt överenskommelse, önskvärt efter sommaren.
Lön: Individuell lönesättning
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Det är en fördel att ha körkort och tillgång till egen bil då vårt kontor ligger lite avsides från närmsta busshållplats.

Ansök nu

Parkeringsvakt i Ängelholm

Parkeringsvakt
Läs mer Jul 18
Älskar du frihet under ansvar samt uppskattar ett flexibelt arbete?
Då ska du söka dig till oss på P-tjänst. Vi söker nu parkeringsvakt för bevakningsområde Ängelholm med omnejd.
Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en god medarbetare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark men det kan även inkludera varierande arbetsuppgifter som till exempel service av p-automater, kontakt med våra uppdragsgivare och allmän service till våra parkörer.
Vi söker nu parkeringsvakt på 65% med varierad arbetstid, främst dagtid måndag-fredag, kvällstid och helgarbete kan förekomma.
VEM SÖKER VI?
Krav B-körkort
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi
Meriterande Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
God datakunskap/teknisk förståelse
Behärskar ytterligare ett eller flera språk
Välkommen att söka även du som är en pigg pensionär
Vad erbjuder vi? Jordnära familjeföretag som står inför en spännande resa med ökad tillväxt!
Frihet under ansvar och möjlighet till att påverka din arbetstid.

Ansök nu

Vill du bli parkeringsvakt hos företag med eget gym?

Parkeringsvakt
Läs mer Dec 29
Älskar du frihet under ansvar? Samt uppskattar ett flexibelt arbete med härlig gemenskap? Vill du kunna kombinera både din arbetsplats och gym i ett och slippa höga gymkostnader? Då har du kommit rätt!
Vi på P-tjänst söker nu nya parkeringsvakter till våra bevakningsområden i Göteborg med omnejd. Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en fantastisk medarbetare!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark. Men det kan även inkludera varierande arbetsuppgifter som till exempel service av p-automater, turistinformation och kontakt med våra uppdragsgivare.
Vi söker parkeringsvakter till våra dagpass! Arbetstiderna innebär ett 5:2 schema vilket betyder att man arbetar 5 dagar ena veckan, och 2 dagar andra veckan. Arbetstiderna för dagen är 05:45-18:00 med 1 h rast.
Vem är du?
Krav:
B-körkort
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
God datakunskap/teknisk förståelse
Behärskar ytterligare ett eller flera språk

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett jordnära familjeföretag som står inför en spännande resa med ökad tillväxt!
Ett för oss nytt kontor med eget gym som står till alla medarbetares förfogande.
Ett gott gäng!



Anställningsvillkor
Tjänstgöringsgrad 100% (heltid)
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega och Svenska Transportarbetareförbundet.
Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Maila din ansökan till jobba@p-tjanst.se
Ange ”Heltid dag” som referens i din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Med tanke på ledigheter i dessa tider kommer vi återkoppla tidigast i mitten av januari.

Ansök nu

Serviceinriktade parkeringsvakter som vill växa med oss!

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 17
Gillar du att köra bil och uppskattar ett fritt arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Varmt välkommen till oss! Just nu söker vi efter parkeringsvakter på deltid och behov som önskar arbeta mer under sommarmånaderna, samt där det finns goda möjligheter till ett högre arbetstidsmått till hösten.
Vi på P-tjänst Väst söker nu nya parkeringsvakter till våra bevakningsområden i och omkring Göteborg. Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en fantastisk medarbetare!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark. Men det kan även inkludera varierande arbetsuppgifter som till exempel service av p-automater, turistinformation och kontakt med våra uppdragsgivare.


Vem är du?
Vi söker dig som har:
God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
Gymnasiekompetens
Inga anmärkningar i belastningsregistret
En ordnad ekonomi
B-körkort

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
God datakunskap/teknisk förståelse
Behärskar ytterligare ett eller flera språk



Vad kan vi erbjuda dig?
En gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.


Tjänstgöringsgrad - Deltid/heltid/behov.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Ansök nu