AFRY AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AFRY AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Uppdragsledare / Handläggare El- och Telesystem

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 17
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Vi är en flexibel avdelning med uppdrag inom projektering av el- och teleinstallationer i olika typer av byggnader. Våra projekt återfinns främst inom ny- och ombyggnad av sjukhus, skolor, kontor, bostäder, handel och andra offentliga och privata fastigheter.
Vi har mycket att göra på vår avdelning och för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu dig som vill arbeta som Uppdragsledare och/eller Handläggare inom El- och Telesystem.
Du kommer ha stationeringsort i Göteborg, de flesta uppdrag är inom närområdet.
Vi erbjuder en arbetsplats som ger dig stort förtroende i ditt arbete. Vi ger dig backup när du behöver det, då spetskunskapen och resurserna finns inom företaget. Gillar du att kombinera arbete både på kontoret och hemma så är vi flexibla.
På kontoret träffar du kollegor från både den egna sektionen med elkunskap och från andra sektioner inom Buildings-discipliner som VVS, Energi, Brand, Styr, mm.


Kravspecifikation
Vi hoppas att du har en teoretisk elteknisk utbildning på gymnasie-, eftergymnasial- eller på högskolenivå. Alternativt motsvarande kunskap från annan instans.
Du har minst 5 års erfarenhet som elkonsult och gillar att ta ansvar över det du gör. Under din karriär har du hunnit lära känna branschen samt med fördel skapat långvariga relationer med kunder.
Såklart har du god datorvana när det kommer till relevanta programvaror för branschen som till exempel AutoCAD och/eller Revit.
Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. På AFRY arbetar vi alltid efter våra värdeord Brave, Devoted och Team player.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-09-01. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.
Kontaktuppgifter för frågor
Hannu Matiasson, Sektionschef
hannu.matiasson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef Projektledning Process Industry

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 23
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt bolag inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Våra uppdrag genomförs i projektens alla faser från tidiga studier till genomförande och start-up. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från underhållsprojekt till mer komplexa investeringsprojekt.
Läs mer om oss här: https://afry.com/sv
Jobbeskrivning
Som gruppchef kommer du att tillhöra sektionen Project Management Göteborg Stenungsund i affärsområdet Local Projects and Engineering Syd. Sektionen är ett lokalt PMO, Project Management Office, som jobbar främst mot våra kunder på Västkusten i Bohuslän och Halland. Förutom våra kontor i Göteborg och Stenungsund startar vi nu också upp vår verksamhet på vårt kontor i Uddevalla. Inom vår division, Process Industry, jobbar vi också med kunder inom processindustrin i projektåtaganden i hela landet. Tjänster vi levererar i vårt affärsområde finns inom exempelvis processdesign, projektledning, project control, planning, inköp, el, instrument, automation, mekanik, rör, hälsa- och säkerhet och HVAC. Vi kommer även nu att utöka våra tjänster med kompetenser inom HSE samt att jobba med Underhållsstopp, Turn Arounds som vår bransch kallar det. Detta gör att vi kan erbjuda våra medarbetare många spännande uppdrag!
Dina viktigaste uppgifter som gruppchef är att jobba med att sälja våra tjänster till befintliga och nya kunder. Parallellt stöttar du vår personal samt utvecklar vårt tjänsteutbud och bidrar till avdelningens tillväxt och expansion tillsammans med sektionschefen som du rapporterar till. Du driver även sektionens utveckling hur vi jobbar med våra metoder och verktyg inom ditt kompetensområde. Du har fullt personalansvar vilket innebär; rekrytering, utveckling, lönesättning etc.
Detta är en tjänst med stor frihet att bygga upp, driva vidare och utveckla din egen grupp och med befogenhet över gruppens tillväxt, rekrytering, personal, kunder och marknadsföring. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utvecklig och att fortsätta utvecklas inom AFRY. Du ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med flera andra gruppchefer och sektionschefer i ett nära samarbete som präglas av tillit och arbetsglädje.
Som gruppchef jobbar du till största delen i dina egna uppdrag inom ditt kompetensområde. Därtill kommer du att få arbeta med rekrytering av nya konsulter till din grupp och försäljning av deras konsultprofiler. Uppdragen drivs främst från våra kontor i Göteborg, Stenungsund samt Uddevalla men även på plats hos våra kunder. Du kommer att ha placeringsort i Göteborg, Stenungsund eller Uddevalla.
Kravspecifikation
Som person är du bekväm i ledarskaps- och konsultrollen där du drivs av att sälja och utveckla goda affärer samt relationer med medarbetare, kunder och kollegor. Du känner igen dig i orden säljande, kommunikativ och positiv, och du driver saker från idé till dess slutfas – du ger inte upp även när det tar emot.
Lika viktigt för rollen är ditt resultatfokus då du på ett effektivt sätt förväntas hålla ihop både affärer och resurser. Du jobbar dessutom ofta i parallella uppdrag och det blir därför även viktigt att du har en förmåga att skapa struktur i din vardag för att kunna hantera dina projekt på bästa sätt både för dig och dina kunder.
För att lyckas i Gruppchef Projektledarrollen har du:
- 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning i multidisciplinära projekt inom processindustrin/petrokemi
- tidigare erfarenhet av EPC/EPCM projekt på 10-100Mkr nivå inom processindustrin
- en civil- eller högskoleingenjörsexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
- talar och skriver svenska och engelska bra
- har körkort då resor kan förekomma i uppdragen
Meriterande i Projektledarrollen
- certifiering i PMI eller IPMA, Prince 2 eller liknande modeller
Meriterande i Gruppchefsrollen
- Säljerfarenhet samt ett bra kontaktnät i vår bransch
-Tidigare ledarerfarenhet
Ytterligare information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 31 augusti.

Kontaktuppgifter
Hans Hasslöf – Sektionschef
hans.hasslof@afry.com
Camilla Vikström – Rekryteringspartner
camilla.vikstrom@afry.com
Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
Jag är intresserad

Ansök nu

Elkraftsingenjör

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du leda spännande projekt inom elkraft?
AFRY är inne i en expansiv fas och letar nu efter passionerade och erfarna individer för att förstärka vårt team inom elkraft. Vi söker dig som brinner för att driva projekt framåt och dela med dig av din kunskap till kollegor. Med din erfarenhet inom projektering av stationsanläggningar för region- och stamnät, från 10 till 400 kV, kan du vara den nyckelspelare vi letar efter.
Vi erbjuder
Spännande projekt: Bli en del av banbrytande projekt som formar Sveriges infrastruktur.
Personlig utveckling: Vi investerar i din utveckling och tillhandahåller resurser för att stödja dig.
Trygghet och förmåner: Vi erbjuder en stabil anställning med konkurrenskraftiga villkor och förmåner.Som elkraftsingenjör spelar du en nyckelroll i planering och genomförandet av substationsprojekt. Välkommen till en spännande roll där du samordnar med projektledning, konstruktions- och fältteam för att säkerställa framgångsrika projektutfall. Din roll är dynamisk och erbjuder en kontinuerlig professionell utveckling. Tillsammans med ett fantastiskt och socialt arbetslag sträcker du dig över flera regioner i Sverige, där samarbete och gemenskap står i centrum.
Gör din nästa karriärsteg med oss och låt oss tillsammans skapa framgångsrika projekt och en stimulerande arbetsmiljö!
Kravspecifikation
Dina ansvarsområden inkluderar
Projektering av transformatorstationer inom spänningsområdet 10 till 400 kV
Delaktighet i investerings- och reinvesteringsprojekt kopplade till transformatorstationer

Vi söker dig som
Har erfarenhet inom elkraftbranschen och liknande uppgifter
Besitter relevant högskole- eller ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
Har goda kunskaper om gällande standarder och branschpraxis
Har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande är om du har
Erfarenhet av konsultarbete, projektledning, entreprenadupphandling och besiktning
Kunskap och erfarenhet av att arbeta enligt nätägares tekniska riktlinjer, såsom Vattenfall VTR eller SVK TR
Ledarerfarenhet med fokus på mentorskap och teamutveckling

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en individ som är ödmjuk, ansvarsfull och driven med en stark vilja att bygga och upprätthålla starka relationer både internt och externt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har god förmåga att skapa och vårda relationer, är inriktad på samarbete och lyhörd för både din egen och andras utveckling.
Bli en del av vårt framgångsrika team och låt oss tillsammans forma framtiden inom energisektorn
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31


Kontaktperson för frågor:
Jelena Katz Rekryteringspartner
jelena.katz@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Erfaren trafikdesigner till Göteborg

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Jul 11
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en lagspelare med intresse för trafik och vill bidra till ett hållbart transportsystem som är attraktivt, tillgängligt och säkert? Då är AFRY rätt arbetsplats för dig!
Gruppen Trafikutredning består av medarbetare som arbetar med trafikutredning och trafikplanering i tidiga skeden. Inom gruppen finns specialistkunskap inom såväl utformning som trafikanalys och i många av våra uppdrag kompletterar vi varandra. För oss är det viktigt att bidra till att skapa ett hållbart transportsystem, där förändringar ger hög samhällsnytta och god måluppfyllnad. Vi samarbetar både med övriga trafikspecialister och i våra multidisciplinära uppdrag med specialister från andra teknikområden.
Vi har en bred baskunskap inom trafik och infrastruktur, förutom våra respektive specialiseringar. Vi arbetar i tidiga skeden, vilket innebär att vi i många uppdrag tar fram flera olika alternativa utformningar som sedan konsekvensbeskrivs. Exempel på utredningar är genomförandestudier, trafikutredningar i samband med detaljplaner, åtgärdsvalsstudier, vägplaner med mera.
Inom vår verksamhet arbetar både yngre och mer erfarna konsulter och uppdragen är i varierande storlek inom både offentlig och privat sektor. På trafiksektionen i Göteborg är vi ca 30 konsulter som på olika sätt har ett stort engagemang i trafik- och mobilitetsfrågor. Vi har en hög kontorsnärvaro eftersom vi uppskattar att träffas och arbeta tillsammans.
Nu söker vi dig som vill fortsätta utvecklas som specialist inom trafikdesign.


Kravspecifikation
Vi söker dig med mer än fem års erfarenhet av trafikutformning och/eller gatu-/vägprojektering. Det är meriterande om du även agerat uppdrags- eller projektledare. Erfarenheten kan du ha inhämtat antingen som konsult, entreprenör eller på beställarsidan. Du har en teknisk utbildning till högskole- eller civilingenjör, eller mångårig praktisk erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter. Du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket muntligt såväl som i skrift.
De verkliga framgångsfaktorerna för en roll hos oss är dina personliga egenskaper. Du är nyfiken och vill söka efter kloka och kreativa lösningar tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv inställning och ett inkluderande arbetssätt. Gentemot kollegor tar du initiativ till att dela med dig av dina kunskaper. För dig går gruppen före jaget där framgångar firas ihop och därför är du också en prestigelös person. Vi hoppas att även du som vi, känner att ensam inte är detsamma som stark och tror att samverkan ger större mervärde. Det är därtill betydelsefullt att du är duktig på kommunikation då en teknisk kompetens har mindre värde om den inte kan kommuniceras. Du får gärna, likt dina blivande kollegor, vara en person som i ditt arbete gillar att hjälpa till och stötta andra runt omkring dig.
Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför ser vi fram emot din ansökan redan idag. Vi reserverar oss dock för att det kan ta lite längre tid för oss att svara med tanke på semestertider.
Kontaktperson för frågor:
Styrbjörn Bergdahl, Gruppchef Trafikutredning
styrbjorn.bergdahl@afry.com
010-505 34 95
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Elkraftsingenjör

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
AFRY konkurrerar med internationella ingenjörsföretag på en global marknad med bas från Norden. AFRY tar andelar och är i en väldigt positiv fas med hög orderstock, vi önskar att även du delar vår ambition och vilja att arbeta i våra lokala eller globala projekt.


Jobbeskrivning
AFRY Process Industries Göteborg & Stenungsund har nu etablerat en nystartad sektion för Elkraft inom Processindustrin. Vi söker nu elkraftsingenjörer som vill vara med och expandera vårt tjänsteerbjudande inom elkraft mot processindustrin här på Västkusten!
Eftersom vi etablerat en ny sektion söker vi dig som är senior i din roll som elkraftsingenjör där du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden! Du kommer agera stöd i utvecklingen av gruppen där du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef.
I rollen som senior elkraftingenjör blir du en del av ett vinnande team där du får möjligheten att vara med och bidra med dina kunskaper och arbeta med den senaste tekniken i våra industrikunders projekt. Projekten kan variera från enstaka el till multidisciplinära projekt.
Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin, detta kommer att styras av kundens behov men vi lägger stor vikt vid din kompetens samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
Förstudier
Projektering av stationer/ställverk
Konstruktion av elkraftsanläggningar
Provning/Idriftagning
Projekt/disciplinledning

Du kommer vara en viktig nyckelspelare för sektionens fortsatta utveckling inom elkraftsområdet. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på vårt kontor samt ute hos våra kunder. Stationeringsort Göteborg eller Stenungsund är valbart enligt dina önskemål.


Kravspecifikation
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
Flera års erfarenhet av elkraftsektorn, gärna inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
En teknisk utbildning med inriktning elkraft från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.
Erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet med bl.a. inom ställverk/reläskydd.
Erfarenhet av att arbeta i projektform.

Extra meriterande är om du har erfarenhet inom följande områden:
EPC/EPCM-projekt inom processindustri.
Upphandling av utrustning och entreprenader för ställverk, krafttransformatorer etc.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter
För frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef Lennart Winbladh:
lennart.winbladh@afry.com
+46 10 505 24 28
Sista ansökningsdag: 2024-08-25
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

DevOps Architect

Applikationsingenjör
Läs mer Jul 4
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vi på AFRY Product & Software Engineering är mitt i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra Embedded-team i Göteborg!
Just nu söker vi fler DevOps-entusiaster som tidigare har deltagit i att designa och utveckla CI/CD-system och är bekanta med metoder såsom byggsystem, repository-hantering och datavisualisering.
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet.
Våra kunder finns i ett stort antal branscher – från fordon, rymd, telekom och försvar till medicinteknik, konsumentprodukter och övrig industri. På AFRY kommer du också ingå i ett stort nätverk av mer än 700 Embedded-kollegor över hela världen, men samtidigt ha en tät kontakt med ledare och kollegor på vårt Göteborgskontor.
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling av individen tillsammans med möjligheten att utnyttja de fördelar ett större sammanhang medför ger oss en unik position. Tillsammans med dig bygger vi starka team som har roligt på jobbet!
Här på AFRY finns det också möjlighet till att arbeta remote om kunden och uppdraget inte kräver annat!


Kravspecifikation
Du är en modig, hängiven lagspelare som har ett genuint intresse för CI/CD och trivs i en miljö som utvecklar dig. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att komma med idéer och dela din kunskap med dina kollegor!
För att lyckas bra i denna roll ser vi även att du har följande erfarenheter:
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av DevOps
Har erfarenhet av Python-programmering
Designat och utvecklat CI/CD-miljöer
Bygg-ramverk (t.ex. Jenkins/Git)
Erfarenhet av containrar och molnteknik (t.ex. Docker, Kubernetes, AWS)
Jobbat i Linux-miljöer

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar.
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Lasse Holmberg - Sektionschef, lasse.holmberg@afry.com
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdagen är den 22 augusti 2024. Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan! Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Engineer C

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


?Jobbeskrivning
Vi på AFRY Product & Software Engineering är i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra Embedded-team i Göteborg!
Vi har spännande uppdrag för dig som har erfarenhet av C programmering och har ett genuint intresse för utveckling och vill utveckla nyskapande inbyggda lösningar för våra kunder och för framtiden!
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Våra kunder finns i ett stort antal branscher - från telekom, fordon och försvar till medicinteknik, konsumentprodukter och maskiner & utrustning.
Utöver uppdragen erbjuder AFRY professionell utveckling såväl som personligt välbefinnande och nätverkande – du har möjlighet att delta i gemensamma frukostar, luncher, afterwork, aktiviteter igenom Club AFRY, föreläsningar, kompetensnätverk samt tillgång till friskvård.
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling i samspel med möjligheten att ta del av spännande uppdrag inom olika branscher gör oss till en av Sveriges främsta arbetsgivare för ingenjörer!


Kravspecifikation
Vi tror att du som vår nya kollega har ett stort intresse för teknik inom Embedded Software och trivs i en utmanande miljö. Du har en god samarbetsförmåga och drivs av att ha ansvar och möjlighet att påverka. För att få ut det bästa av dig i denna roll ser vi gärna att du kommer med förslag, idéer och delar kunskap med dina kollegor!
Erfarenheter för att lyckas i rollen:
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom embedded
God kunskap i programmeringsspråket C
Kunskap i Python, realtidssystem (ex. Linux/Embedded Linux)
Erfarenheter av att arbeta enligt Agila metoder (Scrum)

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Vi tror att du ser en betydelse i att ta ansvar för de delarna av kulturen som handlar om trivsel och gemenskap, samt att bära och sprida våra värderingar – AFRY-andan. Du drivs av och odlar känslan att vi, var och en på företaget, spelar roll. Varje enskild individ behövs för att nå våra mål och visioner.
Sista ansökningsdagen är den 22 augusti 2024, Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det.
Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Mirsad Radoncic - Sektionschef, mirsad.radoncic@afry.com
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Software Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Söker du en spännande utmaning inom inbyggda system? Vill du arbeta med den senaste teknologin och vara med och skapa innovativa lösningar för framtiden? Då har vi jobbet för dig!
Vi inom Connected Products på AFRY söker en erfaren embeddedutvecklare som har ett stort intresse för att utveckla och implementera högkvalitativa mjukvarulösningar för olika applikationer och plattformar. Du kommer att arbeta med innovativ och spännande teknik samtidigt som du får chansen att utveckla dina tekniska färdigheter tillsammans med andra tekniska experter inom området.
Hos våra kunder bidrar du med dina erfarenheter och din tekniska expertis för att utveckla framtidens uppkopplade produkter. Då AFRY jobbar med hundratals kunder bland annat inom försvar, rymd, telecom, medtech, konsumentprodukter och övrig industri törs vi lova att du kommer utvecklas snabbt och få stor variation i ditt arbete.
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång, vilket gör att våra medarbetare är vårt fokus. Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, utvecklas, ha kul på jobbet men också ha utrymme för en meningsfull fritid! Som en av våra anställda säger:
“Afry känns som hemma, man är omgiven av trevliga hjälpsamma människor som alla vill lyckas tillsammans. Finns en god blandning av erfarenhet och nyfikenhet som skapar en perfekt miljö för att utvecklas”
Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med embeddedutveckling. Du kommer att utveckla och implementera mjukvarulösningar för olika plattformar och vara en viktig del i teamet. Uppdragen hos oss varierar, du kan till exempel arbeta ute hos våra kunder som en del av deras team eller inhouse i våra projekt-åtaganden eller i några utav våra kundspecifika AFRY team. Både komplexitet och bransch varierar, och vi gör vårt bästa att hitta den bästa matchen just för dig. Här på AFRY finns det också möjlighet till att arbeta remote om det fungerar för kunden och uppdraget.


Kravspecifikation
För att lyckas i denna roll krävs det att du har erfarenhet av inbyggda system och har en djup teknisk förståelse för hårdvara och mjukvara. Du bör också ha ett genuint intresse för teknik och en vilja att fortsätta att utveckla dina färdigheter. För att vara framgångsrik i denna roll bör du också ha:
B.Sc eller MSc inom relevant område (inbyggda system, datavetenskap, electronics eller liknande)
Flera års arbetslivserfarenhet av embeddedutveckling
Goda kunskaper i programmeringsspråken C eller C++
Kunskap i Python, realtidssystem (ex. Linux/Embedded Linux)
Erfarenheter av att arbeta enligt Agila metoder (Scrum)
Goda kunskaper i engelska och svenska

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sandra Bergström - Sektionschef, sandra.e.bergstrom@afry.com
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2024. Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.Ytterligare information
Vi erbjuder:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Hardware Engineer

Processingenjör, maskin
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du vara med och bygga framtidens system i ett team av erfarna och engagerade hårdvarukonstruktörer? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för dig!
Just nu söker vi hårdvarukonstruktörer till vårt växande team inom Products & Software Engineering. Som hårdvarukonstruktör får du arbeta med avancerad elektronik i teknikens framkant. Vi har team inom hård- och mjukvaruutveckling, eget labb samt levererar helhetslösningar till våra kunder. Din kompetens kommer vara viktig för att hjälpa oss konstruera nästa generations elektroniksystem!
På AFRY kommer du få möjligheten att arbeta inom ett brett spektrum av branscher – våra kunder återfinns inom telekom, fordon, rymd, verkstad, medicinsk teknik och försvar i Göteborgsområdet. Ditt konstruktionsarbete kommer ske på vår egen produktutvecklingsavdelning på Grafiska Vägen eller på plats hos kund. Som konsult hos oss på AFRY kommer du få stora möjligheter att bredda din kunskap och erfarenhet och du kommer bli en viktig spelare i vårt team inom elektronikutveckling.
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är en del av vårt framgångsrecept. Därför ser vi till att våra konsulter trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samt anordnar flera roliga konsultaktiviteter årligen. Som en av våra anställda beskriver AFRY:
"Jag trivs väldigt bra med att jobba på AFRY! Arbetsmiljön är vänlig och välkomnande och cheferna är stöttande, tillmötesgående och snabba på att hitta uppdrag och projekt som passar ens bakgrund och karriärutveckling. Här finns verkligen stora möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt!”
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling av individen tillsammans med möjligheten att utnyttja de fördelar ett större sammanhang medför ger oss en unik position. Tillsammans med dig bygger vi starka team som har roligt på jobbet!


Kravspecifikation
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och innovation samt är en fena på hårdvaru-utveckling. Du trivs i att jobba Som konsult är det viktigt att du kan jobba i team och självständigt ta egna initiativ.
För att lyckas i rollen som hårdvarukonstruktör ser vi gärna att du stämmer in på följande:
Du har jobbat 5 år med hårdvaruutveckling och elektronikkonstruktion
Du har erfarenhet av något av följande: PCBA utveckling, ASIC/FPGA, DC/DC, Embedded SW, test, EMC mätteknik
Uppskattar elektroniklabb för utveckling och test
Gillar att arbeta i team samt att utvecklas med kollegor och kunder

Meriterande är också om du har erfarenhet av Altium, Cadance och/eller OrCAD.
Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift då det är ett krav i kontakt med kunder och kollegor. Vissa av våra uppdrag är också säkerhetsklassade där det är krav på svenskt medborgarskap.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar.
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Vi tror att du ser en betydelse i att ta ansvar för de delarna av kulturen som handlar om trivsel och gemenskap, samt att bära och sprida våra värderingar – AFRY-andan. Du drivs av och odlar känslan att vi, var och en på företaget, spelar roll. Varje enskild individ behövs för att nå våra mål och visioner.
Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Lasse Holmberg - Sektionschef, lasse.holmberg@afry.com
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2024. Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.


Ytterligare information
Här på AFRY erbjuder vi:
En trygg anställning, kollektivavtal och konkurrenskraftiga löner - komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal via Benify där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm.

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Software Engineer C++

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en vass embeddedutvecklare som känner att programmering i C++ är din bästa gren?
Vill du ha ett härligt gäng kollegor och ledare som tillsammans skapar en familjär stämning?
Känner du också att kombinationen av ny teknik och problemlösning i ett bolag med digitalisering och hållbarhet som huvudfokus är något du går igång på?
AFRY Connected Products i Göteborg utökar sitt team och vi hoppas du vill bli en del av oss!
På AFRY Connected Products i Göteborg kan vi erbjuda dig en utmanande och omväxlande miljö där du får växa som utvecklare med seniora och juniora kollegor. Som kollega hos oss får du vara med och utveckla framtidens lösningar på några av regionens mest spännande företag inom bland annat rymd, försvar, medicinteknik eller telekom. Utöver det finns det också möjlighet att bli en del av vår projektleveransorganisation, Customized Solutions där vi jobbar med spännande projekt från början till slut. Här finns också möjlighet till att jobba delvis remote om kunden tillåter.
Låter det som något för dig? Läs vidare och se vad som behövs för att du ska vara aktuell för rollen!


Kravspecifikation
Ponera att du gillar att koda. Du har fångat vårt intresse.
Sa du att du har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C++? Grymt!
Vill du dessutom jobba i agila team? Perfekt!
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom branschen och är redo för ditt nästa steg.
Vi tror också att du som utvecklare trivs i team med blandade erfarenheter. Här på Connected Products arbetar vi i teamssammansättningar med både juniora och seniora medarbetare, där du blir en viktig del!
Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.
Sista ansökningsdagen är den 22 augusti 2024. Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sandra Bergström - Sektionschef, sandra.e.bergstrom@afry.com
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com


Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk projektledare inom Embedded Systems

Projektledare, IT
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


?Jobbeskrivning
Vill du göra skillnad för verksamheter, människor och samhälle? Får du energi av att coacha och leda agila team i teknikens framkant? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Just nu växer vårt affärsområde Product & Software Engineering och vi söker dig med passion för ledarskap och teknik som vill vara med och skapa riktiga ”dream team”. På AFRY kommer du få möjligheten att arbeta inom ett brett spektrum av branscher – våra kunder återfinns inom telekom, fordon, rymd, medicinsk teknik och försvar i Göteborgsområdet. Du kommer att leda team på vår egen produktutvecklingsavdelning på Grafiska Vägen i Göteborg eller på plats hos kund. Som konsult hos oss på AFRY kommer du få stora möjligheter att bredda din kunskap och erfarenhet och du kommer bli en viktig spelare i våra team inom elektronikutveckling.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har teknisk utbildning och har jobbat ett antal år som antingen utvecklare eller teknisk projektledare och har erfarenhet av att jobba med agil utveckling. Du har tidigare erfarenhet av mjukvaru- eller hårdvaruutveckling samt är van att driva tekniska projekt. Erfarenhet av SAFe och moderna stödverktyg såsom Jira är också meriterande för rollen. Som person ser vi gärna att du är en problemlösare som får energi av att se när andra lyckas och är duktig på att förstå och stötta olika personligheter.
Krav för tjänsten i korthet
Flera års erfarenhet av projektledning inom embeddedutveckling
3+ års erfarenhet av mjukvaru-eller hårdvaruutveckling

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.
Sista ansökningsdagen är den 22 augusti 2024, Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sandra Bergström – Sektionschef, sandra.e.bergstrom@afry.com.
Johannes Carlsson - Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com.


Ytterligare information
På AFRY erbjuder vi:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Linux Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 4
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vi på AFRY Connected Products är mitt inne i en spännande resa där vi arbetar med att accelerera digitalisering och produktutveckling. Som en del i den digitala transformationen söker vi Dig som älskar programmering inom inbyggda system i en Linuxmiljö.
Du som känner igen dig i beskrivningen ovan kommer få ett utbyte från oss som gör det ännu roligare att gå till jobbet!
Vi arbetar i tvärfunktionella utvecklingsteam där agilt arbete, innovation och kunskapsutbyte är en del av vårt dagliga arbete. I din roll som Linuxutvecklare kommer du att utveckla högkvalitativ mjukvara som möter våra kunders önskemål.
Som kollega på AFRY kommer du ha möjlighet att antingen arbeta med vår interna projektleveransorganisation eller hos våra uppdragsgivare. Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Här på AFRY finns också möjlighet till hybridarbete om kunden tillåter.


Kravspecifikation
För att på bästa sätt trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en lagspelare som är kommunikativ och gillar att samarbeta. Vi värdesätter också ditt driv att lära dig och vill anta nya utmaningar – där du frodas i en miljö där du kommer engageras och utmanas i kombinationen mellan dina programmeringskunskaper och din problemlösningsförmåga.
Du har också en utbildningsbakgrund genom antingen en kandidat- eller masterexamen i datavetenskap, elektronik, inbyggda system eller motsvarande område. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer.
Tekniska kompetenser:
Firmwareutveckling, drivrutinsutveckling
5 års erfarenhet av C och/eller C++
Embedded CPU arkitektur
Erfarenhet i Linux
Jenkins, docker, CI/CD

Genom att höja dig själv och andra ser vi att du som utvecklare också trivs i rollen som mentor där du tar ansvar för team med blandade erfarenheter. Hos oss arbetar vi i sammansättningar med både juniora och seniora medarbetare, och här blir du en nyckelperson för att få ut det bästa av hela teamet.
Som kollega hos oss behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya sammanhang och lära dig de nya tekniker som behövs. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet, engagemang och kvalitet.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Mirsad Radoncic - Sektionschef, mirsad.radoncic@afry.com.
Johannes Carlsson- Gruppchef, johannes.carlsson@afry.com.
Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2024, Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.


Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jul 4
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du nyfiken, engagerad och vill arbeta med Mekanikkonstruktion? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Vårt team inom Sustainable Mechanical Engineering som fokuserar på branscher utanför fordonsindustrin i Göteborg växer. Vi söker just nu Mekanikkonstruktörer som har ett genuint intresse för teknik, modellering och konstruktion med en förmåga att leverera goda resultat.
Vårt affärsområde fokuserar på flertalet olika branscher där vi har både duktiga produkt- och produktionsutvecklare och embedded-specialister som arbetar tillsammans. Vi inriktar oss mot uppdrag ute hos kund likväl som större inhouse-projekt. Här får du möjlighet att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt få ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Utöver uppdragen ser vi till att nätverka och skapa trivsel tillsammans genom sociala och kompetenshöjande aktiviteter och spontana träffar som gruppluncher och gemensamma frukostar. På AFRY finns också möjlighet till hybridarbete om det fungerar för kunden och uppdraget.
Kravspecifikation
Vi tror att du har ett brinnande intresse för mekanikutveckling och har flera års praktisk erfarenhet. Som person är du kommunikativ och kreativ med en nyfikenhet på nya och spännande utmaningar. Du gillar även att dela ideér och samarbeta med kunder och kollegor. För att lyckas i rollen tror vi även att du har:
En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling
Erfarenhet av minst ett CAD verktyg (ex. Inventor, SolidWorks, Catia, Creo)
Minst 5 års erfarenhet av produktutveckling inom mekanik
Flytande språkbehärskning i Svenska i skrift och tal.
B-körkort

Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas för vissa projekt.
Sista ansökningsdagen är den 21 augusti 2024. Under sommarperioden juli och augusti kommer vår återkoppling vara fördröjd och det kan vara svårt att få tag i oss, vi återkommer så snart vi kan!
Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Kontaktinformation:
Björn Olson - Sektionschef, bjorn.olson@afry.com
Henrik Anderberg Flemström - Sektionschef, henrik.anderberg.flemstrom@afry.com
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vill du göra skillnad och jobba med produktutveckling inom

Produktutvecklare
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet inom produktutveckling och mekanikkonstruktion och vill bidra till utvecklingen av morgondagens produkter inom försvarsindustrin? Då kan detta vara din nästa spännande utmaning!
Vi söker nu erfarna kollegor till vårt team inom mechanical design engineering i Göteborg, där vi driver projekt inom försvarsindustrin. I denna roll kommer du att arbeta med mekanikkonstruktion och produktutveckling i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter och stöd från erfarna kollegor.
Som konsult på AFRY får du tillgång till ett brett nätverk av kollegor och experter inom olika branscher och teknikområden, både lokalt i Göteborg och nationellt. Vi erbjuder en trygg anställning och värdesätter våra medarbetares välmående och professionella utveckling. Vi tror på att nöjda medarbetare är nyckeln till framgång och lägger stor vikt vid att skapa en arbetsmiljö där du trivs, utvecklas och har roligt, samtidigt som du har balans i livet och tid för en meningsfull fritid.
Resor i tjänst förekommer.
Kravspecifikation
Vi söker produktutvecklare inom mekanik som har ett genuint intresse för teknik, modellering och konstruktion med en förmåga att leverera goda resultat. Som person är du kommunikativ och kreativ med en nyfikenhet på nya och spännande utmaningar. Du gillar även att dela idéer och samarbeta med kunder och kollegor.
Utbildning: Högskoleutbildning eller motsvarande inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling.
Erfarenhet: Minst 2 års erfarenhet av produktutveckling inom mekanik.
Kompetens: Goda kunskaper i Catia eller Creo.
Bakgrund: Tidigare arbete som konsult inom fordons- eller försvarsindustrin.
Säkerhet: Då tjänsten omfattas av försvarssekretess krävs säkerhetsprövning med registerkontroll. Specifikt medborgarskap i EU eller land med NATO medlemskap krävs.

Sista ansökningsdagen är den 21 augusti 2024. På grund av sommarledighet så kommer återkoppling ske först efter vecka 34!
Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta vår sektionschef!
Peter Blomgren: peter.blomgren@afry.com
Ytterligare information
Utöver spännande uppdrag och fantastiska kollegor erbjuder AFRY:
Trygg anställning, kollektivtal och konkurrenskraftiga löner
En generös kandidatportal i Benify där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
Intern utbildningsakademi, AFRY Academy - Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling och en stark kultur där vi delar kunskap och erfarenheter.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm

Läs mer om våra förmåner här: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lar-kanna-oss
Sökord: #LI-Hybrid, mechanical design engineer, mekanikkonstruktör, konstruktör, CAD, Catia, Creo
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk konsult - Marina Försvarssektorn

Byggnadskonsult
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på AFRY Naval har en omfattande erfarenhet inom marina system som täcker behoven för morgondagens krav på marint försvar. Våra medarbetare har lång erfarenhet från både militära och civila sjöarenor. Vi arbetar för att stärka Sveriges totalförsvar och för att skapa ett säkrare och robustare framtida samhälle.
Vi stärker våra kunder genom att leverera effektiva lösningar i form av projektleveranser, uppdragstjänster och som specialistresurser.


Jobbeskrivning
Vi söker Projektledare, ILS-konsulter och Specialister för uppdrag inom Marina försvarssektorn med tillhörande industri.
Vi söker juniora och seniora medarbetare inom hela vårt Navala spektrum. Fokusområden är ILS och projektledning.
Projektledning innefattar att vara med och utforma, planera, följa upp och riskhantera i projekt. Projektledaren är ofta en kombinerad roll där du får möjligheten att kombinera teknik med ledarskap.
ILS (Integrated Logistics Support) innefattar att utforma, anskaffa, vidmakthålla och avveckla drift- och underhållssystem vilket vi gör med kund samtidigt som vi arbetar för att utveckla ILS-metodiken. Som ILS-konsult hos oss kommer även bland annat projektledning, upphandling, systemteknik, systemsäkerhet, projektering och process- och verksamhetsutveckling att beröras.
Vi utför uppdrag med våra kunder där det förekommer tjänsteresor inom och utanför Sverige.
Ofta omfattas våra uppdrag av försvarssekretess vilket kräver att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Kravspecifikation
Som person är du bra på att driva ditt arbete framåt samt du är analytisk, metodisk och strukturerad. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp och vi söker dig som är driven, lösningsorienterad, ansvarstagande och en lagspelare.
Högskole-/civilingenjör inom tekniskt område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer
Erfarenheter från Försvarsmaktens marina plattformar
Teknisk- eller ledande roll från FM, försvarsindustrin eller närliggande områden
Certifierad inom System Engineering
Certifierad projektledare
Certifierad underhållsledare
Tidigare erfarenhet inom ILSYtterligare information
Vi söker medarbetare till Solna, Karlskrona, Göteborg eller Malmö.
Ytterligare information
”Vi inom Naval-sektionen värdesätter våra olika bakgrunder, på så sätt kompletterar vi varandra. Vår strävan att utveckla vår position som branschens mest kompletta tjänsteleverantör gör vi genom kunskapsöverspridning mellan våra seniora och juniora kollegor. Vår bredd är vår styrka, vår spets är ditt stöd, tillsammans bygger vi en säker och hållbar framtid.”
Ingemar Jönsson, Sektionschef Naval
Sista ansökningsdag 20 augusti 2024. Urval och intervjuer påbörjas under augusti månad.


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk lead till kärnkraftsbranschen

Teknisk chef, kommun
Läs mer Jul 1
Company Description
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Job Description
Inom AFRY Nuclear Sweden är vi stolta över att vara den största leverantören av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och utvecklas. Kom till oss på Nuclear AFRY och låt oss tillsammans skapa en bättre och grönare värld – hos oss kan du göra verklig skillnad för att forma morgondagens stabila och hållbara energilandskap!
Vi har nu behov av att förstärka vårt team med fler tekniska konsulter som kan komplettera vårt gäng. I rollen som teknisk lead kommer du att arbeta i uppdrag för kunder i kärnkraftsindustrin, där ditt huvudsakliga fokus kommer vara att leda/koordinera/ansvara för projektens teknikfrågor. Det kan vara både i enmansprojekt och i större grupper med många olika discipliner. I rollen kommer du även att agera som utredande teknisk konsult inom de discipliner där du har kompetens, vilket innebär att du i botten kan ha en egen specialisering, men din förmåga att se helhetslösningar kommer bli din framgångsfaktor.
Du kommer samarbeta med personer med spetskompetens inom en rad olika områden, där du kommer utgöra en central roll gällande att driva tekniken i projekten framåt så att projekten levereras på ett framgångsrikt sätt och inom givna tidsramar. Rollen består således även av att identifiera tekniska utmaningar som kan uppstå under projektens gång, och bistå med lösningsförslag på dessa. Beroende på uppdrag kan andra arbetsuppgifter komma att bestå av bl.a. behovsanalyser, förstudier, anläggningsändringar, tekniska utredningar och rådgivning.
I rollen kommer du jobba i uppdrag där bredden oftast är väldigt stor. Projektens innehåll och omfattning kan variera, men kommer ha ett primärt fokus på utveckling av befintliga kärnkraftverk i drift eller avveckling av kärntekniska anläggningar. Det kan även finnas möjlighet för dig att arbeta med olika drift- och underhållsuppdrag inom framför allt avvecklingsverksamheten.
Du kommer i denna roll ges stora möjligheter att utvecklas och få chans till ett dynamiskt arbete med olika spännande uppdrag inom en aktuell och stabil bransch!
Qualifications
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att utvecklas hos oss. Eftersom en stor del av arbetet kommer att genomföras i team, söker vi dig som motiveras av att samarbeta med andra, och som gillar att jobba mot gemensamma mål. Du drivs av att skapa framdrift vare sig det är i eget arbete, i team eller som lead för team!
Men lika viktigt för rollen är att du är målinriktad och strukturerad. Det innebär att du har fallenhet för att driva saker framåt, planera och organisera både uppgifter och resurser för att fram driften ska kunna bli så effektiv som möjligt. Att kommunicera med många intressenter är också naturligt för dig.
Eftersom du ofta kommer hantera komplexa tekniska och operativa utmaningar, söker vi dig som har en stark problemlösningsförmåga såväl som en analytisk förmåga. Du gillar att använda din kunskap och erfarenhet på ett flexibelt sätt för att hitta praktiska och effektiva lösningar i vardagen.
Vidare ser vi att du har:
Högskoleingenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning
Arbetslivserfarenhet från processindustrin, energiindustrin eller annan jämförbar industri
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används frekvent inom AFRY och hos våra kunder
B-körkort då resor är en naturlig del av din roll

Det här ser vi som meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom kärnkraft
Tidigare arbetslivserfarenhet som teknisk lead, teknisk koordinator eller motsvarande i projekt
Tidigare arbetslivserfarenhet som underhållsingenjör eller driftingenjör
Tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare inom teknisk industri

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Additional Information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

I denna roll utgår du från våra fina kontor i antingen Göteborg eller Varberg. Resor till våra kunders kärnkraftsanläggningar förekommer nästan dagligen.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 2024-08-18. Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.
Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dörja på grund av semestertider.
Jag som blir din chef heter Jan-Erik Bendiksen. Min ledarskapsfilosofi är att vara lyhörd för varje individ i teamet så alla får rätt stöttning och en intressant utveckling. Jag värdesätter öppenhet hos min omgivning och ger gärna mycket frihet under ansvar. Jag tänker att vår framgång börjar med att du mår bra och har roligt på jobbet. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för en trevlig, spännande och stimulerande arbetsdag!
Kontaktuppgifter
Jan-Erik Bendiksen, Sektionschef Nuclear
jan-erik.bendiksen@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Konsult inom kravhantering till kärnkraftsbranschen

Marknadskonsult
Läs mer Jun 26
Company Description
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Job Description
Nuclear Sweden fokuserar på kärnkraft där uppdrag inom reaktorsäkerhet, säkerhetsanalyser och tekniska utredningar såväl som flera typer av projektbaserade uppdrag är vår vardag! Vi har en unik förtroendeposition på vår marknad, och arbetar ofta i väldigt nära samarbeten med våra kunder.
Våra uppdrag kan innefatta alltifrån förstudier till anläggningsändringar. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från komplexa moderniseringsprojekt till avvecklingsprojekt. Vi har med andra ord en bred kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att utvecklas!
Läs mer om oss här: https://afry.com/sv.
Vi söker nu förstärkning till att utöka vår grupp med en eller flera konsulter inom verksamhetsstöd för uppdrag inom kärnkraft. I rollen kommer du få möjlighet att stötta flertalet projekt inom kravställning och dokumentation kopplad till detta. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
Framtagning och uppföljning av krav i projekten
Säkerställa att projekten du deltar i följer kundens kravprocesser
Författande av plan för validering av krav i projekten
Vara delaktig i projektets tekniska milstolpar

Qualifications
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att utvecklas hos oss. Vi söker dig som motiveras av att samarbeta med andra snarare än konkurrera, som gillar att jobba mot gemensamma mål och som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till såväl kollegor som till kunder. Du uppskattar att ha nära samarbete med många människor då kontaktytorna är många i de uppdrag du kommer utföra. Eftersom du ofta kommer att jobba i parallella uppdrag blir det också viktigt att du har en förmåga att snabbt kunna ta in ny kunskap och skapa struktur i din vardag. Detta för att kunna anpassa dig till olika typer av förväntningar och hantera dina projekt på bästa sätt, både för dig och dina kunder.
Utöver personliga kompetenser söker vi dig som har tidigare erfarenhet från kravhantering och kravprocesser. Vi söker både efter dig som är erfaren inom kravhantering, men även dig som bara har något eller några års erfarenhet.
Vidare ser vi att du har:
Eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då språken används frekvent inom AFRY och hos våra kunder.
B-körkort då resor är en naturlig del av rollen.

Det är även meriterade om du har:
Erfarenhet av kärnteknisk verksamhet eller inom liknande bransch med höga säkerhetskrav
Utbildning inom krav/kravhantering

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Additional Information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Jobb och fritid behöver inte vara två åtskilda komponenter som slåss om din uppmärksamhet. Här ryms båda delar. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du också bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Placeringsort för tjänsten är Göteborg eller Varberg. Resor förekommer på veckobasis till våra kunders kärnkraftsanläggningar.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 2024-08-18. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semestertider.
Jag som blir din chef heter Ivar Sonesson och jag lägger stor vikt vid att vi ska ha roligt på jobbet och att alla känner att de bidrar till sin fulla förmåga. Detta uppnår vi genom att ha högt i tak och vara ärliga, öppna och nyfikna. Vi tillsammans är vad som gör arbetet stimulerande och motiverande.
Vill du veta mer om tjänsten, vilka utvecklingsmöjligheter som finns, hur vi jobbar i gruppen eller rent av bara prata lite kärnkraft? Då ska du absolut höra av dig till mig!
Ivar Sonesson
ivar.sonesson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Gruppchef Trafikprojektering och arbetsmiljö

Gruppchef, teknik
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du en engagerad och affärsmässig person som drivs av att utveckla andra och lösa problem genom samarbete? Vill du vara med att planera och forma framtidens stadsmiljöer trafiksystem och samtidigt bidra till att projekten kan utföras säkert och med hög kvalitet? Vi på AFRY söker nu en gruppchef Trafikprojektering och arbetsmiljö till Göteborg!
Vi är en grupp med engagerade, drivna och fokuserade trafikingenjörer och arbetsmiljöspecialister. Vi arbetar med trafikutformning, reglering och vägutrustning både för en färdig anläggning och för byggskedena. Uppdragen kan innebära att vi tar fram underlag för mindre förändringar och utveckling av stads- och gatumiljön eller att vi medverkar i AFRYS större infrastrukturprojekt. Inom vår verksamhet arbetar både yngre och mer erfarna konsulter och uppdragen är i varierande storlek och form. Tillsammans i trafiksektionen är vi drygt ca 30 konsulter som på olika sätt har ett stort engagemang i trafik- och samhällsbyggnadsfrågor. Din grupp består idag av 10 medarbetare fördelade i två team Trafikprojektering och Arbetsmiljö/BAS-P. Målet är att utveckla gruppen och gruppens erbjudande genom att skapa trivsel, tillväxt, kompetensutveckling och försäljning av gruppens samlade erbjudande mot kunder externt och internt.
Nu letar vi efter dig med intresse för såväl ledarskap som trafiklösningar och för att bidra till ett hållbart transportsystem som är attraktivt, tillgängligt och säkert. Du leder och fördelar arbetet i din grupp och kommer både få möjlighet att driva egna uppdrag och få ingå i projektgrupper där vi tillsammans kommer fram till de bästa lösningarna. Du samarbetar med andra gruppchefer och rapporterar till sektionschefen.
Kravspecifikation
På AFRY är vi alla lagspelare och i rollen som gruppchef krävs att du är lyhörd, nyfiken och samarbetsorienterad. Som ledare brinner du för att skapa och utveckla relationer både internt och externt
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att arbeta med trafikfrågor och projektering/reglering/utformning av stads- och gaturummet. I grunden har du en ingenjörsutbildning och erfarenhet, antingen som konsult eller från beställarsidan. Du ska dessutom gärna ha några års erfarenhet från arbete med AutoCAD och/eller Civil 3D och tillämpningar inom trafik- och gatu/vägbyggnad
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av arbete med gatu-, väg- eller trafikfrågor. Du kanske haft roller som trafikingenjör, projektledare eller som teknikansvarig inom väg eller trafik. Du är affärsmässig och ser värdet av att skapa nya kontakter. Ett brett kontaktnät är meriterande. Verksamhetens utveckling är viktig och du kommer ha en ledande roll där innovation, kvalitet och medarbetarnas utveckling och trivsel är grundläggande. Problemlösning är en naturlig och rolig del av arbetet. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och i nära samarbete med kollegor skapar du struktur och en god planering för att hitta bästa möjliga hållbara lösning för samhället och våra kunder. På AFRY arbetar vi för en jämn könsfördelning och gärna kvinnliga sökande då sektionens ledningsgrupp nu företrädesvis består av män.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är den 16 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför ser vi fram emot din ansökan redan idag. Vi reserverar oss dock för att det kan ta lite längre tid för oss att svara med tanke på semestertider.
Kontaktperson vid eventuella frågor
Henrik Rönnqvist
Sektionschef
+46 703 73 83 18
henrik.ronnqvist@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef till Pulp Technology

Gruppchef, teknik
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inom divisionen Process Industries arbetar ungefär 4 300 personer i ett femtiotal länder. Skogsindustrin är en av våra viktigaste branscher och där AFRY är det ledande konsultföretaget med nästan 90% av alla bruk i referenslistan. I Sverige har divisionen cirka 1000 medarbetare, varav ungefär 150 konsulter är processingenjörer och specialister.


Jobbeskrivning
Gruppen Pulp Technology ansvarar för att AFRY har ett komplett specialisterbjudande inom pappersmassateknologi i Sverige och för att ingå i det internationella nätverket av specialister. Gruppen består idag av cirka 15 specialister.
Gruppens kunder återfinns inom skogsindustrin i Sverige och utomlands, såsom Spanien, Tyskland, Brasilien och Chile.
Gruppen arbetar till stor del med tekniska utredningar och problemlösning kring befintliga anläggningar, men även med koncept- och förstudier gällande kapacitetsutbyggnader eller nybyggnader. Dessa förstudier leder oss ofta in till större åtaganden i form av fortsatta studier och även till genomförandeprojekt tillsammans med andra processingenjörskollegor och kollegor från andra discipliner.
Enligt den internationellt erkända ENR-rankningen av konsultbolag är AFRY nummer 1 globalt inom massa- och pappersindustrin. Detta innebär att du hos oss får arbeta med de mest intressanta projekten och med de mest kompetenta konsulterna.
Gruppen samarbetar tätt med AFRY-nätverket globalt likväl som med övriga ungefär 150 processingenjörer i Sverige samt med andra ingenjörsdiscipliner. AFRY arbetar generellt med allt från idé- och konceptstudier till genomförandeprojekt och driftsättning.
Du förväntas skapa nya affärer inom industrin genom att ha många och täta kundkontakter. Din uppgift blir att fortsätta stärka och utveckla gruppen genom utveckling av medarbetarna och i att kontinuerligt genomföra rekrytering. Samarbete med andra inom processdisciplinen lokalt och globalt likväl som andra ingenjörsdiscipliner är mycket viktigt.
Rollen innefattar bland annat att:
Hålla tät dialog med nya och befintliga kunder för att säkerställa att vi stöttar dem på bästa sätt dels genom att följa upp pågående uppdrag, dels genom att sälja nya uppdrag
Coacha och leda konsulterna i teamet och säkerställa att vi har medarbetare som trivs och utvecklas hos oss
Ansvara för din grupps arbetsbeläggning och driva på mot uppsatta mål
Ansvara för gruppens uppdrag som projektledare eller projektsponsor
Ansvara för rekrytering och utveckling av teamet med hjälp av våra rekryterare, affärsutvecklare och givetvis tillsammans med dina chefskollegor och din chef.
I viss mån arbeta i egna kunduppdrag.

Uppgifterna är mycket dynamiska och du kommer att jobba med flera kontaktytor externt likväl som internt. Du tilldelas en stor frihet i din roll och du kommer att få utrymme för att testa dina metoder för att nå framgång, givetvis med stöd från din närmsta chef.
Gruppen består av många härliga kollegor med hög kompetens som du alldeles säkert kommer att tycka om att jobba med!
Placering är valfri mellan Göteborg, Karlstad, Gävle, Stockholm eller vid något av våra andra större kontor. De flesta medarbetarna arbetar från Stockholmskontoret så det är att föredra.


Kravspecifikation
Du är intresserad av att göra affärer, av att arbeta med teknik och av att leda andra
Du har minst tio års arbetslivserfarenhet från pappersmassatillverkning genom arbete hos tillverkande företag, utrustningsleverantör eller konsultföretag.
Du är högskole- eller civilingenjör, eller har motsvarande relevant kunskap.
Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska och har lätt för att presentera olika ämnen och för att ta kontakt med kunder och kollegor
Du är intresserad av att utveckla medarbetare. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 15 augusti 2024 så urval och intervjuer sker därefter på grund av semester.
Kontaktuppgifter
Ulf Strenger, Business Segment Manager
ulf.strenger@afry.com
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Apply now”. Ansökningar per e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Erfaren miljökonsult

Miljöekonom
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget fyra sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Dina uppdrag kan variera och handla om allt från detaljplaner, via industriers utbyggnad, till infrastrukturprojekt så som exempelvis järnväg, väg, vindkraft och solkraft. Som erfaren miljökonsult hos oss får du möjlighet till stor variation i uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Du har ett stort eget ansvar och får möjlighet att axla projektledarrollen, ha kundkontakter, och vid intresse även arbeta med internationella uppdrag. Har du en särskild specialistkompetens finns möjlighet att delta i utvecklingen av vårt tjänsteutbud.
Tillsammans med andra konsulter på AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla förståelse för olika delar i ett projekt. Hos oss på AFRY blir du även en del av ett internationellt nätverk av miljökonsulter som alla drivs av att skapa framtidens lösningar! Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
Vi arbetar bland annat med tillståndsprocesser i infrastrukturprojekt, miljökonsekvensbeskrivningar, due dilligence, vattenverksamhet och tillståndsärenden. I huvudsak genomförs uppdrag mot industrikunder, statliga och kommunala sektorn.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Dessutom ska du ha en universitets- eller högskoleexamen inom miljöområdet samt ha arbetat i åtminstone några år inom exempelvis tillståndsfrågor, vindkraft, MKB eller i infrastrukturprojket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både offentlig och privat sektor. Erfarenhet av uppdragsledning eller projektledning är meriterande samt att du har erfarenhet av att arbeta som konsult.
Du bör ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.
Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom miljöområdet och god förmåga att förstå olika kunders behov.
Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
Kontaktuppgifter för frågor:
Terese Edlund, Sektionschef
+46 10 505 02 38
terese.edlund@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Miljökonsult tillstånd, MKB, vind- och solkraft

Miljöekonom
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget tre sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Dina uppdrag kan variera och handla om allt från projektledning av vindkraftsprojekt i tillståndsfasen både onshore och offshore, framtagande av miljökonsekvensbeskrivningar men även arbete med MKBer i kommunala planer, industriers utbyggnad, till infrastrukturprojekt så som exempelvis järnväg, väg och solkraft. Som erfaren miljökonsult hos oss får du möjlighet till stor variation i uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Du har ett stort eget ansvar och får möjlighet att axla projektledarrollen, ha kundkontakter, och vid intresse även arbeta med internationella uppdrag. Har du en särskild specialistkompetens finns möjlighet att delta i utvecklingen av vårt tjänsteutbud.
Tillsammans med andra konsulter på AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla förståelse för olika delar i ett projekt. Hos oss på AFRY blir du även en del av ett internationellt nätverk av miljökonsulter som alla drivs av att skapa framtidens lösningar! Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Dessutom ska du ha en universitets- eller högskoleexamen inom miljöområdet samt ha arbetat i åtminstone några år inom exempelvis miljökonsekvensbeskrivningar, vindkraft eller tillståndsärenden i miljöbalken. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdragsledning eller projektledning samt att du har erfarenhet av att arbeta som konsult. Erfarenhet från tillståndsprocesser för vindkraft är meriterande samt arbete med miljökonsekvensbeskrivningar i tillståndsprocesser.
Du bör ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.
Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom miljöområdet och god förmåga att förstå olika kunders behov.
Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
Kontaktuppgifter för frågor:
Terese Edlund, Sektionschef
+46 10 505 02 38
terese.edlund@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konsult inom CE-märkning, Maskinsäkerhet, Processäkerhet & Arbetsmiljö

Byggnadskonsult
Läs mer Jul 12
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Safety & EHS Management är AFRY’s center of excellence inom maskinsäkerhet och arbetsmiljö och sträcker sig från norra Sverige till södra Danmark med projekt och uppdrag över hela världen.
Vi söker flera medarbetare till våra sektioner med fokus på riskhantering, CE-märkning, arbetsmiljö och teknisk dokumentation inom industrin. Om du är en Junior eller senior spelar ingen roll, det finns plats för dig oavsett i vårt team.
Vi har stor erfarenhet av hur industriella innovations- och förändringsarbeten ska ledas från start till mål. Vi arbetar med allt från miljardinvesteringar till enskilda uppfinnare som utvecklar en produkt. Våra kunder finns främst inom tillverknings- och processindustri och anledningen att de behöver vårt stöd är att de investerar i ny teknik eller behöver säkerställa att de uppfyller nationella samt internationella krav på säkerhet.
Exempel på teknikområden vi arbetar med är; Maskinsäkerhet, Processäkerhet, PED, ATEX och säkerhetssystem. Förekommer även medicintekniska-, elektriska- samt konsumentprodukter.
Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och lösningar på marknaden och utökar därför våra team inom riskhantering, CE-märkning, arbetsmiljö och dokumentation. Här finns med andra ord erfarna kollegor som kommer att handleda dig i din nya roll hos oss. Som konsult inom hos oss har du ett superroligt och omväxlande jobb där du får möjlighet att ständigt utvecklas inom teknikområdet.
I stora drag kommer dina arbetsuppgifter vara att utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom ovan nämnda områden. Du kommer att leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig. Till din hjälp använder du dig av våra webbapplikationer, som du även kommer att bidra till att vidareutveckla. Du har en säljande roll där du presenterar våra erbjudanden på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder.
För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, har en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet och ansvarstagande.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Kravspecifikation
För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen eller motsvarande. För att fungera i den miljö våra kunder verkar inom, är det en fördel om du har någon form av erfarenhet från anläggnings-, process-, eller tillverkningsindustrin, men du kan vara rätt ”grön” efter studierna men känner dig lockad av jobba med säkerhetsfrågor. Vi hoppas också att du har tidigare erfarenhet av säkerhet och arbetsmiljö och viss IT-vana.
Det är meriterande och du redan är certifierad inom maskinsäkerhet eller CE-märkning.
Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt att du har körkort.


Ytterligare information
Vi har idag medarbetare från Luleå i norr till Malmö i syd fördelade över lokala grupper i Umeå, Sundsvall och Gävle, Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg och Malmö.
Under industrisemestern (juli/augusti) kommer att ha begränsad möjlighet att återkoppla p.g.a ledighet..
Välkommen med din ansökan, vi anställer löpande.
Kontaktperson för frågor Umeå:
Markus Astergren, Head of Process & Machinery Safety
Markus.astergren@afry.com
Kontaktperson för frågor Sundsvall:
Kennet Nybäck, Gruppchef Zert QHSE Sundsvall
Kenneth.Nyback@afry.com
Kontaktperson för frågor Gävle:
Christian Kron, Gruppchef Zert QHSE Gävle
Christian.Kron@afry.com
Kontaktperson för frågor Göteborg-Malmö:
Igor Bogunic, Head of Safety & EHS Management
Igor.Bogunic@afry.com
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Section Manager, Visualization. Afry Experience Studios

Manager
Läs mer Jul 12
Company Description


AFRY provides cutting-edge services in technology, design, digital transformation and management consulting. As experts in industry, energy, and infrastructure, we create value for future generations, with a global reach and strong Nordic roots. Together, we accelerate the transition to a more sustainable society.
AFRY Experience Studios is a Design Studio with offices in Gothenburg, Stockholm, Malmö, UK, Bologna and Copenhagen. In our Gothenburg Studio - we are visualization artists, strategists, researchers, UX designers, service designers, surface designers, and product designers. In growing this business, we are looking for a Section Manager for one of our Visualization design Teams.


Job Description
You will join a group of visual designers and artists with a lot of joy, creativity and great experience in the visualization field. Here, we value a strong collaboration to jointly create the best experiences for our customers and their end users. We work to develop business for our customers through the design of new offers, digital services and products. As well as how our customers can use design methodology to drive innovation and solve complex challenges.
As Section Manager – You:
Lead a team around 20-30 professionals focused on Visualization design/communication.
Collaborate with the management to shape strategies for both internal and external stakeholders.
Coach and lead the consultants in the team and ensure that we have employees who thrive and develop with us.
Are responsible for your section's budget and drive towards set goals through customer contacts.
Are responsible for sales, recruitment and leadership/team development with support from our other section managers, recruiters and business developers.Qualifications
A university degree in Visualization design or equivalent expertise.
At least 10 years of work experience in a relevant visualization design-oriented field
Proven leadership experience, as a manager, project lead, teamlead or similar.
We see previous experience in the consulting industry and buying/selling consulting services as highly meritorious.
Experience from the automotive industry is key.
Fluent in Swedish and English, both speech and writing.

We will place great emphasis on your personality. We believe that you will enjoy and succeed best in the role if you would like to describe yourself as:
Engaged with an ability to motivate people around you, lead by example.
Goal driven and result oriented.
Love to create long lasting relationships with people.
Genuine interest in supporting the individuals in the team to grow in their roles.
Keen eye for detail.
Strong multi-tasking skills.
Innovation-driven mindset.
Flexibility and excellent communication skills
Cooperative and imaginative approach
A person with the heart in the right placeAdditional Information
AFRY ranks as one of Sweden's most popular employers. We know that employees who feel good, both physically and mentally, are the most important success factor. Therefore, we focus on a safe working environment and a balance between work and leisure. We want you to have an everyday life that works for you.


Additional Information
Business Sub Segment Manager Olof Stenlund olof.stenlund@@afry.com
Recruitment Partner Jelena Katz jelena.katz@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Projektledare till kärnkraftsbranschen

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 27
Company Description
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Job Description
Med en stolt historia och en spännande framtid är kärnkraftsbranschen platsen där du kan göra verklig skillnad för att forma morgondagens energilandskap. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från komplexa moderniseringsprojekt till avvecklingsprojekt. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och utvecklas. Kom till oss på Nuclear AFRY och låt oss tillsammans skapa en bättre och grönare värld!
Vi har nu behov av att förstärka vår grupp med fler projektledare för konsultuppdrag inom kärnkraft. I rollen som projektledare kommer du leda olika tekniska projekt inom kärnkraftsområdet. Det huvudsakliga fokuset kommer vara på underhållsuppdrag inom bygg och mekanik, men projekten kan även komma att bestå av avvecklings- och moderniseringsprojekt. Du kommer i denna roll som projektledare få en helhetssyn i hur projekten inom kärnkraftindustrin drivs, och dina arbetsuppgifter kan bestå av bl.a beredningsunderlag, behovsanalyser, offertgranskning, förstudier och utredningar inför projekt.
Vår sektion erbjuder dig spännande arbetsuppgifter i ett mycket trevligt och kunnigt gäng, och tillsammans med stöd från erfarna kollegor kommer du ges goda möjligheter till att utvecklas som projektledare. Som AFRY-konsult inom detta område kommer du i huvudsak arbeta i uppdrag ute hos kund, vilket innebär att resor kommer ingå som en naturlig del i arbetet.


Qualifications
Personliga egenskaper är något som vi värderar högt för att du ska trivas i rollen. Då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet med många olika kontaktytor, söker vi dig som motiveras av att skapa och underhålla många och goda relationer med både kunder och kollegor.
Men lika viktigt för rollen är ditt resultatfokus, då du på ett effektivt sätt förväntas hålla ihop både affärer och resurser. Eftersom du ofta kommer att jobba i parallella uppdrag blir det också viktigt att du har en förmåga att snabbt kunna ta in ny kunskap och skapa struktur i din vardag. Detta för att kunna anpassa dig till olika typer av förväntningar och hantera dina projekt på bästa sätt, både för dig och dina kunder. Vidare söker vi dig som har ett positivt förhållningssätt till teamwork, som gillar att jobba mot gemensamma mål och som gärna delar med dig av dina kunskaper.
Vidare ser vi att du har:
Högskoleingenjörsutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning
Erfarenhet från kärnkraftsbranschen eller inom liknande bransch med höga säkerhetskrav
Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i projektform inom teknisk industri
Goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används frekvent inom AFRY och hos våra kunder
B-körkort, då resor är en naturlig del av rollen Det här ser vi som meriterande:

Det här ser vi som meriterande:
Master/Civilingenjörsexamen
Tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare, uppdragsledare eller delprojektledare inom teknisk industri

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.


Additional Information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner, som friskvårdsbidrag och utfyllnad av lön vid föräldraledighet m.m. för samtliga av våra medarbetare.
För oss är det viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi värdesätter därav möjligheter till vidareutveckling både genom utbildningar och i våra uppdrag, som passar just dig och dina karriärsmål. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Genom vår personalförening Club AFRY erbjuder vi även en stor variation av intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet inom tex kultur- och sportevenemang, bokklubb, kör, stuguthyrning, sportaktiviter mm.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 2024-08-11. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semestertider.
Kontaktuppgifter
Daniel Johansson, Sektionschef Nuclear
Daniel.johansson@afry.com
Daniels Linkedin-profil hittar du här
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Specialist inom diskret händelsestyrd simulering sökes till Göteborg

Materialplanerare
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY är ett ledande teknikkonsultföretag med stora ambitioner. Våra kunder vill öka sitt samarbete med oss vilket gör att vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas. Vi behöver nya engagerade och kompetenta medarbetare för att stärka vår verksamhet inom diskret händelsestyrd simulering DES. Vår verksamhet inom DES har idag ett av norra Europas största simuleringsteam, med en nationell och internationell kundbas och som genomfört hundratals simuleringsprojekt. Vi hoppas att just du är vår nya kollega!


Kravspecifikation
Du som söker har en teknisk högskoleutbildning med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från att arbetat med modellering och analyser av materialflöden genom diskret händelsestyrd simulering. Som konsult hos oss kommer du att genomföra och leda simuleringsprojekt såväl självständig, som tillsammans med kollegor och i kundens regi.
Du är kundorienterad genom att du visar stort engagemang för kunden och är lyhörd inför deras önskemål. Som person är du positiv, nyfiken och drivande samtidigt som du är kreativ och brinner för programmering och problemlösning. Att dela med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor är en självklarhet. Du trivs med tanken att kastas in i nya miljöer med nya medarbetare och ständig kompetensutveckling.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera av dessa områden:
Materialflödessimulering i programvaror som AutoMod, Plant Simulation, FlexSim eller andra likande simuleringsmjukvara
Drivit projekt där du ansvarat för simuleringsmodell samt dialog och framdrift av projekt med kund
Hantering och analys av stor mängd data
Produktions- och lagerlogistik
Processkartläggning och flödesanalyser
Dimensionering av buffertar, lager och materialflödenYtterligare information
Hos AFRY strävar vi efter att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig välkommen, trivs och har möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Vi värnar om inkludering och jämställdhet och välkomnar sökande från alla bakgrunder och erfarenheter. Vi är övertygade om att mångfald berikar vårt arbetsklimat och stärker vår förmåga att leverera innovativa och hållbara lösningar åt våra kunder. Vi ser gärna en högre andel kvinnor i vårt team och uppmuntrar kvinnliga sökande att ansöka till denna tjänst.
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension och tillgång till personalföreningen Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter såsom skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Sektionschef Karin Klintbäck, karin.klintback@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Produktions- och logistikutvecklare sökes till Göteborg

Logistiker
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY är ett ledande teknikkonsultföretag med stora ambitioner. Våra kunder vill öka sitt samarbete med oss vilket gör att vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas. Vi behöver nya engagerade och kompetenta medarbetare för att utveckla vår verksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Hoppas att just du är en av de personer vi söker!


Kravspecifikation
Du som söker har en teknisk högskoleutbildning med minst 8 års arbetslivserfarenhet inom produktions- och logistikutveckling, gärna med uppdragsreferenser från olika branscher och företag. Du är affärsmässig och kundorienterad genom att du visar stort engagemang för kunden och är lyhörd inför deras önskemål. Som person är du positiv, nyfiken, drivande och teknikintresserad. Att dela med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor är en självklarhet. Du trivs med tanken att kastas in i nya miljöer med nya medarbetare och ständig kompetensutveckling.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera av dessa områden:
Produktionslogistik, Intralogistik
Dimensionering av layout, buffertar, lager och plock
Utveckling av processer och IT kopplade till materialflöden
Lösningar för lagerautomation
Branscher; Fordon, Tillverkning, Monterande verksamhet med kittning och plock

Det är en klar fördel om du tidigare har jobbat som konsult eller med konsultliknande verksamhet.


Ytterligare information
Hos AFRY strävar vi efter att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig välkommen, trivs och har möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Vi värnar om inkludering och jämställdhet och välkomnar sökande från alla bakgrunder och erfarenheter. Vi är övertygade om att mångfald berikar vårt arbetsklimat och stärker vår förmåga att leverera innovativa och hållbara lösningar åt våra kunder. Vi ser gärna en högre andel kvinnor i vårt team och uppmuntrar kvinnliga sökande att ansöka till denna tjänst.
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension och tillgång till personalföreningen Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter såsom skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Sektionschef Karin Klintbäck, karin.klintback@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Section Manager, Visualization. Afry Experience Studios

Produktutvecklare
Läs mer Jul 11
Company Description


AFRY provides cutting-edge services in technology, design, digital transformation and management consulting. As experts in industry, energy, and infrastructure, we create value for future generations, with a global reach and strong Nordic roots. Together, we accelerate the transition to a more sustainable society.
AFRY Experience Studios is a Design Studio with offices in Gothenburg, Stockholm, Malmö, UK, Bologna and Copenhagen. In our Gothenburg Studio - we are visualization artists, strategists, researchers, UX designers, service designers, surface designers, and product designers. In growing this business, we are looking for a Section Manager for one of our Visualization design Teams.
Job Description


You will join a group of visual designers and artists with a lot of joy, creativity and great experience in the visualization field. Here, we value a strong collaboration to jointly create the best experiences for our customers and their end users. We work to develop business for our customers through the design of new offers, digital services and products. As well as how our customers can use design methodology to drive innovation and solve complex challenges.
As Section Manager – You:
Lead a team around 20-30 professionals focused on Visualization design/communication.
Collaborate with the management to shape strategies for both internal and external stakeholders.
Coach and lead the consultants in the team and ensure that we have employees who thrive and develop with us.
Are responsible for your section's budget and drive towards set goals through customer contacts.
Are responsible for sales, recruitment and leadership/team development with support from our other section managers, recruiters and business developers.

Qualifications


A university degree in Visualization design or equivalent expertise.
At least 10 years of work experience in a relevant visualization design-oriented field
Proven leadership experience, as a manager, project lead, teamlead or similar.
We see previous experience in the consulting industry and buying/selling consulting services as highly meritorious.
Experience from the automotive industry is key.
Fluent in Swedish and English, both speech and writing.We will place great emphasis on your personality. We believe that you will enjoy and succeed best in the role if you would like to describe yourself as:
Engaged with an ability to motivate people around you, lead by example.
Goal driven and result oriented.
Love to create long lasting relationships with people.
Genuine interest in supporting the individuals in the team to grow in their roles.
Keen eye for detail.
Strong multi-tasking skills.
Innovation-driven mindset.
Flexibility and excellent communication skills
Cooperative and imaginative approach
A person with the heart in the right place

Additional Information


AFRY ranks as one of Sweden's most popular employers. We know that employees who feel good, both physically and mentally, are the most important success factor. Therefore, we focus on a safe working environment and a balance between work and leisure. We want you to have an everyday life that works for you.
Additional Information
Business Sub Segment Manager Olof Stenlund olof.stenlund@@afry.com
Recruitment Partner Jelena Katz jelena.katz@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Internationella handläggare fastighetsinstallation

Fastighetsingenjör
Läs mer Jul 11
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


Vårt affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Vi söker nu över hela landet, handläggare inom fastighetsinstallation för att möta behovet hos oss i uppdrag med internationell karaktär. Kolla gärna på vår lista med kontor för att hitta just din framtida arbetsplats: Kontor i Sverige.
I uppdraget ingår att handleda och samordna alla teknikslag som finns inom AFRY Buildings: Konstruktion, VVS, el, tele, brand, energieffektivisering och så vidare. Det kan till exempel handla om att upprätta tydliga projektplaneringar, budgetar samt vara en tydlig ledare för kollegor och kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta handlägga allt från mindre till större projekt och kommer emellanåt kräva en del utlandsvistelse. Då våra kunder och kollegor kommer från alla delar av världen sker kommunikationen både på svenska och engelska. Ibland kan du behöva avlasta avdelningen som Projektör och/eller Handläggare.

Med denna tjänst finns stor möjlighet att sätta sin prägel på rollen och bidra till en positiv utveckling i ett expansivt skede!
Kravspecifikation


Som person har du höga ambitioner och vill utveckla både dig själv och tekniken i ett varmt engagerat gäng. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot något av våra teknikområden. Vi är också öppna för dig som har anskaffat liknande kunskap genom yrkeserfarenhet i stället.
Du har minst 10 års erfarenhet inom yrken relevant för rollens discipliner, gärna från konsult- eller entreprenadverksamhet. Vi förutsätter att du har god systemförståelse för ditt område samt kan sätta din roll i ett större sammanhang. Tidigare erfarenhet är meriterande men ett driv att lära och utveckla sin förmåga att samordna internationella resurser är ett krav.
Vi är ett internationellt företag, därför är det ett krav att du behärskar det svenska och engelska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Vi har behov av en strukturerad person som gillar utmaningar. Du vill utveckla din förmåga att skapa internationella relationer med både kunder och kollegor. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till projektets budget, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag.
Ytterligare information


Placeringsort enligt överenskommelse, du hittar alla våra kontor här: Kontor i Sverige.
Sista ansökningsdag 2024-09-02. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Anders Fritzon, Marknadsområdeschef Center of Excellence
anders.fritzon@afry.com
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior miljökonsult med fokus miljöteknik och riskbedömningar

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Göteborg (vilket även inkluderar medarbetare på orterna Halmstad och Skövde) har AFRY i dagsläget flertalet sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Vår kundbas är bred och kunderna finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Vi söker dig som är en erfaren miljökonsult inom förorenade områden. Som en del av vårt team kommer du att spela en central roll i att leda uppdrag eller ingå som expert/specialist. Huvudfokus för rollen som erfaren miljökonsult inom förorenade områden är projekt- och utvecklingsarbete gärna med en profil inom fördjupade riskbedömningar. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att identifiera, bedöma och hantera miljörisker. Affärsmässighet är viktigt och du kommer arbeta i uppdrag från anbudsskede till genomförande och rapportering. Vi värdesätter din förmåga att analysera komplexa situationer och din erfarenhet av att hantera projekt från start till mål. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med erfarna kollegor både lokalt och nationellt inom området för att bidra till att skapa hållbara lösningar för miljön. Du kommer även vara delaktig i att utbilda och utveckla juniora kollegor.
Inom AFRY finns möjlighet att bidraga och driva teknikutvecklingen nationellt inom våra olika teknikområden där förorenade områden har ett eget teknikområde med kopplingar till universitet och forskning. Flera av våra erfarna konsulter har forskarbakgrund och har pågående samarbeten tillsammans med högskolor och universitet.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra.
För att lyckas bra och trivas i din roll som senior miljökonsult söker vi dig som har:
Eftergymnasial utbildning, antingen en akademisk naturvetenskaplig/teknisk (civil-/högskoleingenjör) utbildning med avlagd examen inom miljöteknik, kemi, geologi, ekosystemteknik eller motsvarande delar som berör miljöområdet.
Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att bidra med din erfarenhet.
Mångårig erfarenhet (>10år) inom förorenade områden.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fördjupade riskbedömningar och infrastrukturprojekt, industriprojekt, anläggningsentreprenader, exploateringsuppdrag, masshantering.
Det är meriterande, men inte ett krav, om du även har erfarenhet inom något av områdena sediment, vattenkvalité, huvudstudier, åtgärdsutredning eller sanering.
Ytterligare information
AFRY erbjuder en arbetsplats och ett team som kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt och utmanar sig själva och varandra.
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som trivs och mår bra, både fysiskt som psykiskt, är en framgångsfaktor för att skapa hållbara arbetsplatser och team. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö, stark teamkänsla och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar och förespråkar därför en hög flexibilitet av arbetsdagens utformande.
Genom vår sociala verksamhet Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor lokalt eller nationellt. Vårt arbete med mångfald och jämställdhet är ständigt pågående. En mix av konsulter, personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden och som arbetsgivare.
AFRYs vision är Making Future och vi hoppas att du vill utforska din potentiella framtid i vårt team.
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Göteborg och Skövde och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2024. Vi rekryterar löpande och ber om överseende med att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.
Kontaktperson för frågor:
Sven Ardung, sektionschef inom förorenade områden
sven.ardung@afry.com
010-505 52 09
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projekt Controller

Controller
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom områdena industri, energi- och infrastruktur. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa värde och en bättre värld, nu genast och för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY har en lång och framgångsrik historia inom energibranschen, och vår Division Energy är stolt över att erbjuda en omfattande portfölj av tjänster inom produktion, distribution och lagring av energi.
Som konsulter och rådgivare hjälper vi beslutsfattare, energiföretag, industriaktörer, byggherrar, finansiärer och slutanvändare att definiera lämpliga åtgärder under alla steg i energiomställningen. Vi strävar efter att vara ledande inom Clean Energy-konceptet, vilket innebär en övergång till ren, förnybar och hållbar kraft- och värmeproduktion.
Innovation, ständigt lärande och utveckling – För oss är det inte bara roligt och inspirerande, utan också nödvändigt, att varje dag bli lite bättre och vara innovativa och kreativa för att hitta nya lösningar. Vi lyckas med detta genom att vara nyfikna och prestigelösa, samt genom att ha en trygg företagskultur där vi vill säga vad vi tycker och genom att ha stöttande chefer och kollegor.
Vi söker nu efter en affärsorienterad och engagerad Projektcontroller som vill vara del av ett team som strävar att göra en skillnad. Om du är en person som älskar att dyka djupt in i detaljerna, men också kan se den större bilden, då är detta rollen för dig.
Som Projektcontroller kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team, med att:
• Skapa framgångsrika projektleveranser. Genom ett nära samarbete med våra uppdragsledare och projektledare bidra till att säkerställa att våra projekt levereras inom budget och tid.
• Navigera i ekonomiska landskapet: Du kommer att bistå uppdragsledare och styrgruppen med att analysera lönsamheten för uppdraget, bevaka ekonomiska risker och flagga avvikelser.
• Upprätthålla integritet: Du kommer att ansvara för att siffror är korrekta och en tydlighet råder i ekonomiska rapporter, dagboksfiler och annan ekonomisk redovisning internt och gentemot kunden. Din noggrannhet kommer att bidra till att upprätthålla förtroendet för vårt team och våra kunder.
Kravspecifikation
Med en Master eller Bachelor inom ekonomi eller ingenjör, har du ett skarpt sinne för affärer, siffror och människor. Du har redan 1-2 års erfarenhet av ekonomiskt arbete och dataanalys. Du är lika bekväm med att arbeta på svenska som på engelska, och du har god kunskap i Excel och vana i att arbeta i affärssystem.
Din personlighet är mycket viktig då vi, för att lyckas i rollen som projektcontroller, vet att du behöver vara en god kommunikatör som har lätt för att nå fram och interagera med olika människor. Struktur och ordning är självklart samt vana av att arbeta med mycket analys. Vi tror också att du är en driven problemlösande, positiv lagspelare som gillar att ha kul på jobbet!
Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha en stark förståelse för projektledning och finansiell planering. Du bör också ha förmågan att arbeta självständigt och i team, och ha en stark känsla för detaljer och organisation. Vi värdesätter en person som är kommunikativ, har god presentationsförmåga och kan arbeta effektivt i ett team.
Ytterligare information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar
Recruitment Partner jelena.katz@afry.com
Sista ansökningsdag 31/8 2024. Välkommen med din ansökan!
Läs mer om oss här: http://www.afry.com
Making Future.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Junior miljökonsult med fokus på vattenfrågor

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom miljö & hållbarhet och förorenade områden. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget tre sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Dina uppdrag kan variera och handla om allt från miljöutredningar, tillståndsärenden och bedömningar som berör ytvatten, grundvatten, kust och hav till vattenfrågor inom detaljplaner, via industriers utbyggnad, till infrastrukturprojekt så som exempelvis järnväg, väg, vindkraft och solkraft. Som junior miljökonsult hos oss får du möjlighet till stor variation i uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Som junior konsult arbetar du alltid i team tillsammans med seniora kollegor. Du får på sikt möjlighet att ta ansvar för egna projekt genom att utveckla dig inom projektledning. Du kommer på sikt även ha egna kundkontakter, och vid intresse även arbeta med internationella uppdrag. Har du en särskild specialistkompetens finns möjlighet att delta i utvecklingen av vårt tjänsteutbud.
Tillsammans med andra konsulter på AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla förståelse för olika delar i ett projekt. Hos oss på AFRY blir du även en del av ett internationellt nätverk av miljökonsulter som alla drivs av att skapa framtidens lösningar! Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. På AFRY jobbar vi aktivt för en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.
För att lyckas bra och trivas i din roll som junior miljökonsult med fokus mot vattenfrågor söker vi dig som har:
Eftergymnasial utbildning, antingen YH eller en akademisk naturvetenskaplig/teknisk examen med inriktning mot miljö, kemi, biologi, oceanografi, civil/högskoleingenjör eller motsvarande
Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att lära av andra samt att bidra med din erfarenhet
Mycket god förmåga att presentera utredningar och uppdrag skriftligen i rapportformat och presentationsformat samt att muntligen kommunicera resultat, planera och genomföra möten både internt och externt
Ett analytiskt och strategiskt tänkesätt med god förmåga att se möjligheter och lösningar som adderar värde till våra kunder.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av:
att skriva miljökonsekvensbeskrivningar
arbete som konsult eller vid myndighet
att arbeta med kunder och andra intressenter för att diskutera och presentera uppdrag och ge rekommendationer
att ha arbetat som projektledare eller uppdragsledare
att du har arbetat med vattenrelaterade miljöfrågor inom industrin

Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
Kontaktuppgifter för frågor:
Erik Ceder, Sektionschef
+46 10 505 44 31
erik.ceder@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Junior miljökonsult med fokus miljöteknik och förorenade områden

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Göteborg (vilket även inkluderar medarbetare på orterna Halmstad och Skövde) har AFRY i dagsläget flertalet sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Vår kundbas är bred och kunderna finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
I rollen som junior miljökonsult inom sektionen förorenade områden kommer du arbeta med projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter. Exempel på ett urval av arbetsuppgifter och ansvar som ingår i rollen som junior miljökonsult inom förorenade områden är att:
Tillsammans med uppdragsledare planera och utföra miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar.
Genomföra fältarbeten, både inom mark, vatten och sediment liksom luft.
Agera miljöstöd och genomföra miljökontroller i åtgärds-/utförandeskedet.
Delta i bygg- och projektmöten, både internt och externt.
Rapportskrivning samt framtagande av anmälningsärenden till tillsynsmyndighet.

Då stor del av arbetsuppgifterna sker i form av fältarbete utomhus ser vi att du gillar att vara utomhus och kombinera praktiskt arbete med teoretiskt. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med erfarna kollegor både lokalt och nationellt inom området för att bidra till att skapa hållbara lösningar för miljön.
Inom AFRY finns möjlighet att bidraga och driva teknikutvecklingen nationellt inom våra olika teknikområden där förorenade områden har ett eget teknikområde med kopplingar till universitet och forskning. Flera av våra erfarna konsulter har forskarbakgrund och har pågående samarbeten tillsammans med högskolor och universitet.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra.
För att lyckas bra och trivas i din roll som junior miljökonsult (med 0-2 års erfarenhet) söker vi dig som har:
Eftergymnasial utbildning, antingen YH eller en akademisk naturvetenskaplig/teknisk (civil-/högskoleingenjör) utbildning med avlagd examen inom miljöteknik, kemi, geologi, ekosystemteknik eller motsvarande delar som berör miljöområdet.
Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att lära av andra samt att bidra med din erfarenhet.
Ett analytiskt och strategiskt tänkesätt med god förmåga att se möjligheter och lösningar som adderar värde till våra kunder.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Gillar att vara ute i fält.
B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fältarbete och miljölagstiftning. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har:
Erfarenhet av provtagning av jord samt grund- och ytvatten eller SGFs certifieringskurser.
Erfarenhet inom t.ex. industri- eller infrastruktursektorn, alternativt tillsynsfrågor mot förorenade områden från kommunal sektor.

Ytterligare information
AFRY erbjuder en arbetsplats och ett team som kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt och utmanar sig själva och varandra.
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som trivs och mår bra, både fysiskt som psykiskt, är en framgångsfaktor för att skapa hållbara arbetsplatser och team. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö, stark teamkänsla och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar och förespråkar därför en hög flexibilitet av arbetsdagens utformande.
Genom vår sociala verksamhet Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor lokalt eller nationellt. Vårt arbete med mångfald och jämställdhet är ständigt pågående. En mix av konsulter, personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden och som arbetsgivare.
AFRYs vision är Making Future och vi hoppas att du vill utforska din potentiella framtid i vårt team.
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Göteborg och Skövde och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2024. Vi rekryterar löpande och ber om överseende med att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.
Kontaktperson för frågor:
Sven Ardung, sektionschef inom förorenade områden
sven.ardung@afry.com
010-505 52 09
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Junior miljökonsult med fokus miljöfarlig verksamhet

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom miljö & hållbarhet och förorenade områden. I Göteborg/Halmstad har AFRY i dagsläget tre sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Dina uppdrag kan variera och handla om allt från detaljplaner, via industriers utbyggnad, till infrastrukturprojekt så som exempelvis järnväg, väg, vindkraft och solkraft. Som junior miljökonsult hos oss får du möjlighet till stor variation i uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Som junior konsult arbetar du alltid i team tillsammans med seniora kollegor. Du får på sikt möjlighet att ta ansvar för egna projekt genom att utveckla dig inom projektledning. Du kommer på sikt även ha egna kundkontakter, och vid intresse även arbeta med internationella uppdrag. Har du en särskild specialistkompetens finns möjlighet att delta i utvecklingen av vårt tjänsteutbud.
Tillsammans med andra konsulter på AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla förståelse för olika delar i ett projekt. Hos oss på AFRY blir du även en del av ett internationellt nätverk av miljökonsulter som alla drivs av att skapa framtidens lösningar! Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. På AFRY jobbar vi aktivt för en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.
För att lyckas bra och trivas i din roll som junior miljökonsult söker vi dig som har:
Eftergymnasial utbildning, antingen YH eller en akademisk naturvetenskaplig/teknisk examen med inriktning mot miljö, kemi, avfallsteknik, civil/högskoleingenjör eller motsvarande
Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att lära av andra samt att bidra med din erfarenhet
Mycket god förmåga att presentera utredningar och uppdrag skriftligen i rapportformat och presentationsformat samt att muntligen kommunicera resultat, planera och genomföra möten både internt och externt
Ett analytiskt och strategiskt tänkesätt med god förmåga att se möjligheter och lösningar som adderar värde till våra kunder.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av:
att skriva miljökonsekvensbeskrivningar
arbete som konsult eller vid myndighet
att arbeta med kunder och andra intressenter för att diskutera och presentera uppdrag och ge rekommendationer
att ha arbetat som projektledare eller uppdragsledare
att du har arbetat med miljöfrågor inom industrin

Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
För den här tjänsten söker vi konsulter till både Halmstad och Göteborg och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.
Kontaktuppgifter för frågor:
Erik Ceder, Sektionschef
+46 10 505 44 31
erik.ceder@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Beräkningsingenjör inom Durability/NVH

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 18 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att utveckla produkter och hitta innovativa lösningar? Har du dessutom erfarenhet inom hållfasthet/durability och/eller NVH så är det här jobbet för dig.
Vi har mycket att göra och söker nu en eller flera?beräkningsingenjörer till vårt kontor i Göteborg!
Som konsult hos oss får du en unik möjlighet att bidra med din kompetens i olika projekt inom ett flertal spännande branscher. Vi hjälper bland annat våra kunder med att ta fram nya produkter, optimera deras processer eller produkter och mycket, mycket mer. Ett omväxlande jobb där vi ofta jobbar inom områden som är ”heta” just nu.
Våra kunder finns både lokalt och internationellt och vi arbetar inom flera branscher där automotive är störst men där försvar och övrig industri ökar. Just nu har vi flera projekt igång mot internationella kunder och flera av våra medarbetare har haft möjlighet att jobba utomlands.
Uppdragen kan komma att variera i både storlek och innehåll samt utföras antingen in-house i våra egna lokaler eller ute på plats hos våra kunder.
Urval sker kontinuerligt så skicka gärna in din ansökan redan idag! Skicka med CV samt personligt brev.
Kravspecifikation
Vi söker nu dig med en gedigen utbildning inom hållfasthet och strukturmekanik. Vi tror att du har en civilingenjörsexamen från Maskin, Teknisk Fysik eller Samhällsbyggnad och har jobbat något eller några år med hållfasthet/durability och/eller NVH.?Förmodligen har nu använt mjukvaror som ANSA samt Abaqus, Nastran eller Ansys.
Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Som person är du noggrann, ambitiös och vetgirig. Du har ett sinne för detaljer och har en förmåga att förklara komplexa tekniska termer för personer i din omgivning.
Du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer. Du är självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är bra på att kommunicera och dokumentera.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef Styr- & Övervakning

Överstyrman
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


Vårt affärsområde Buildings är med 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat privata aktörer samt offentliga institut. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Vi arbetar idag med några utav de största projekten i Sverige samt med stora och små aktörer inom fastighetsbranschen.
Vi söker nu en Gruppchef till vår avdelning inom Styr- & Övervakning i Göteborg.
Sektionen består i nuläget av drygt 10 personer och leds av sektionschef.
Då vi kontinuerligt ser en ökad efterfrågan på våra tjänster samt att vi ytterligare vill stärka vår position på marknaden så ser vi ett behov av att organisera oss.
Därav har beslut tagits att vi ska söka en gruppchef för den del inom sektionen som primärt arbetar med projektering inom Styr- & Övervakning.
Personalantal som uteslutande projekterar består i nuläget av cirka sju personer.
Som Gruppchef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Du leder gruppens verksamhet och stöttar sektionschefen med strategier, lönsamhet, resultat, kvalitet, personal och marknadsföring. Du ser och hör dina medarbetare och får dem att växa.
Stort fokus ligger på utveckling, att skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa en expansion av verksamheten. Du kommer även arbeta tillsammans med övriga ledare inom affärsområdet för att utveckla vår samlade verksamhet.
Kravspecifikation


Utbildningsmässigt tror vi att du är yrkeshögskole- högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller liknande.


Du har kanske tidigare visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Kanske arbetar du idag som uppdragsledare eller teknikansvarig och är redo för nästa steg i karriären. Vi letar efter en ledare som genom ett prestigelöst, lyhört och inkluderande förhållningssätt kan fortsätta att utveckla gruppen. Du behöver vara väl införstådd i teknikområdets frågeställningar och har ett stort teknik- och samhällsbyggnadsintresse.


Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du behöver trivas med att bygga relationer då en viktig del av tjänsten är att kunna skapa kontakt, både med kunder och kollegor. Det är en stor fördel om du har ett etablerat nätverk i regionen.


Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Vi ser ett bra ledarskap som en mycket viktig del i vår verksamhet. Inom AFRY har vi flera olika ledarskapsutvecklingsprogram samt utbildningar som stärker våra ledare vilket bäddar för en attraktiv arbetsplats och därmed en framgångsrik verksamhet.Ytterligare information


AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag: 2024-09-02. På grund av semestertider kan svar/återkoppling dröja längre än vanligt.


Kontaktuppgifter för frågor:
Andreas Olandersson, Sektionschef
Andreas.Olandersson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare / Handläggare Styr- & Övervakning

Miljöhandläggare
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


Vårt affärsområde Buildings är med 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Är du passionerad och engagerad person som brinner för teknik, energi och utveckling? Har du en stark vilja att utvecklas och bygga en framgångsrik karriär inom området? Då kan vi erbjuda dig en spännande möjlighet att bli en del av vårt team inom fastighetsautomation!
På sektionen för fastighetsautomation arbetar vi i alla skeden av byggprocessen samt kontroll/besiktning. Vi verkar som ett nav och har en samordnande roll mellan de olika tekniska disciplinerna.
Våra uppdrag omfattar allt ifrån idé och förstudie till projektering, projektledning, besiktning/kontroll/samordnad provning, rådgivning samt förvaltningstjänster. Uppdragen varierar från att vara enstaka dagar till att sträcka sig över flera år och innefattar från små till de stora aktörerna.
Sektionen består i nuläget av drygt 10 personer och leds av sektionschef.
Då vi kontinuerligt ser en ökad efterfrågan på våra tjänster samt att vi ytterligare vill stärka vår position på marknaden söker vi dig som är redo att anta utmaningen och bli en i vårt team!
Som Uppdragsledare / Handläggare erbjuds du möjligheten att växa och utvecklas inom fastighetsautomation samtidigt som du arbetar med spännande projekt och håller dig uppdaterad om den senaste tekniken.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dra nytta av din entusiasm och tekniska expertis!
Kravspecifikation


Vi sticker ut hakan och säger att vi idag är ett team med stor bredd och hög kompetens, därför vill vi fortsätta att välja ut de bästa!
Som person har du höga ambitioner och vill utveckla både dig själv och tekniken.
Utbildningsmässigt tror vi att du är yrkeshögskole- högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har minst 5-10 års erfarenhet inom fastighetsautomation ifrån fastighetsbranschen alternativt konsult-, leverantör eller entreprenadverksamhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B).
Du har en god systemförståelse inom VVS-, El- och övriga fastighetstekniska system.
Utöver systemförståelse är dem meriterande med erfarenhet inom:
Projektering av styr- och övervakningssystem
Framtagande av driftkort.
SCADA/BMS/ÖS-system
Samordnad funktionsprovning
Besiktning av styr- och övervakningssystem.
CAD och/eller Revit
Upparbetade kundkontakter.Vi ser att du är en driven och utåtriktad som person och att du arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du har lätt att knyta och behålla kontakter samt att vara affärsmässig.
Slutligen, en passion för att ständigt utvecklas inom fastighetsautomation. Detta visar att du är motiverad att fortsätta lära dig och hålla dig uppdaterad om det senaste trenderna och teknikerna inom området.
Ytterligare information


AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag: 2024-09-02. På grund av semestertider kan svar/återkoppling dröja längre än vanligt.


Kontaktuppgifter för frågor:
Andreas Olandersson, Sektionschef
Andreas.Olandersson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk Projektledare med industrierfarenhet

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19,000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på sektionen Advanced Automation i Göteborg och Varberg är ungefär 55 kollegor med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi arbetar i olika roller, bland annat som tekniska projektledare, automationsingenjörer och elkonstruktörer. Vårt team har vuxit under de senaste åren och våra bakgrunder och kompetenser skiljer sig åt samt kompletterar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att dela lärdomar och utmaningar samt att vilja utvecklas – vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Vi vill nu fortsätta växa med fler kollegor då vi ser ett stort behov av vår kompetens på marknaden och hos våra kunder framöver. Vi rekryterar därför kollegor inom flera områden till vår sektion just nu; projektledning, elkonstruktion och automation.
Inom sektionen arbetar vi med riktigt spännande projekt där vi bidrar med kompetens och kunskap för teknikintensiva automationstjänster till våra kunder. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som dels drivs in-house i vår egen projektverksamhet och dels ute hos våra kunder. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom industri, infrastruktur och energi och vi driver framtidsprojekt inom bland annat produktion samt forskning och utveckling. I vissa projekt följer du kundens standard och i vissa projekt sätter du standarden; din expertis är därför avgörande för våra kunders och AFRYs framgång.
Jobbeskrivning


Som Teknisk Projektledare på AFRY driver du utvecklingen av våra kunders industriella lösningar, ofta inom fordon-, el- och automationsområdet. Du ingår i ett större team av drivna projektledare med stort utvecklingsfokus på avdelningen. Tillsammans med oss arbetar du med att skapa framtidens tekniska lösningar hos våra kunder. Tillsammans skapar vi mer moderna lösningar och hjälper våra kunder ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar.
Som projektledare leder du ett eller flera tekniska projekt vilket i huvudsak innebär att ansvara för planering, uppföljning och samordning av interna och externa resurser i kunders så väl som AFRYs interna projekt. Rollen kan innebära att både leda egna projekt eller att delta i större projekt som delprojektledare, samordnare eller liknande.
För dig som projektledare på AFRY är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt utvecklingsprogram. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt får ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Vi är måna om att samarbeta, nätverka och träffas inom teamet för sociala och utvecklande aktiviteter.
Kravspecifikation


Det viktigaste för oss är din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Utöver detta så tänker vi oss att du är en engagerad person som tar initiativ och skapar bästa förutsättningar för att nå uppsatta mål i ditt arbete, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en person med god planeringsförmåga, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att leda och engagera andra. Vi tror även att du har:
Lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet.
Några års erfarenhet som projektledare inom industri eller infrastruktur, där du fått kunskaper kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt, tid- och resursmässigt.
Erfarenheter inom industriell automation samt förståelse för hur projekt inom området bedrivs.
Har B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Vi ser det som väldigt meriterande om du även har jobbat inom fordons- eller VA branschen, alternativt har erfarenhet inom laddinfrastruktur eller IT/OT.
Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, låt oss få visa dig varför - varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!
Nadina Hamzic, Sektionschef
nadina.hamzic@afry.com
010 505 68 40


Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör med erfarenhet av ABB 800xA!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på AFRY Advanced Automation söker nu dig som är automationsingenjör med kompetens inom ABB 800xA till Göteborg och Varberg! På våra sektioner är vi ungefär 60 medarbetare med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av automationskompetens och vi har många, stora projekt på gång tillsammans med våra kunder i branschen. Med fler grymma kollegor kan vi ta ytterligare steg som gör att vi växer på marknaden!
Jobbeskrivning


Som automationsingenjör på AFRY får du ta fram lösningar mot våra kunder som finns inom i stort sett alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom energi-, fordons-, gruv-, process- och skogsindustrierna.
Uppdragen kan vara alltifrån mindre programmeringsändringar eller uppgraderingar av befintliga system till nybyggnationer och uppförande av nya system och fabriker. Du kommer jobba med dokumentation, idrifttagning eller projektledning beroende på intresse och erfarenhet. Leverans sker genom experttjänster såväl som kompletta funktions- eller totalåtaganden. Arbetet kommer utföras delvis hos lokala kunder men även på våra kontor i in-house projekt.
Kravspecifikation


Vi söker automationsingenjörer med erfarenhet av att arbeta med komplexa lösningar. Vi ser gärna att du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt samt att du stimuleras av att dela kunskap kollegor emellan. Det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.
Vi jobbar både mot underhållsorganisationer och i alla projektfaser från förstudier till genomförande och stöd mot flertalet olika industrier.
Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:
Erfaren ingenjör, tekniker eller motsvarande med mångårig erfarenhet från automation.
Tidigare erfarenhet av ABB 800xA system är ett krav.
Har körkort B då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
Behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.Meriterande egenskaper:
Erfarenhet av äldre ABB produkterna AC450 och MP200.
Erfarenhet av systemuppgraderingar.

Ytterligare information


Utöver grymma kollegor, teknisk framkant, kontinuerlig utveckling och stimulerande uppdrag kan vi erbjuda dig mycket mer som arbetsgivare. Club AFRY är vår personalklubb som arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Skidresor, blomsterbindning, ölbryggeriförening, korpidrott, körsång, intressanta gästföreläsningar och mycket mer.
Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, kontakta sektionschef Mikael Esberg:
mikael.j.esberg@afry.com
+46 10 505 09 99
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Simulerings- och Emuleringsingenjör inom pharma- och processautomation

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Jul 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19,000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY RDT utökar vår lyckade satsning inom pharma och process och söker dig som vill arbeta i en grupp med specialister. Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med ditt team, arbeta med implementeringar av testbäddar och digitala tvillingar för industriella process- och automationssystem.
Som specialist kommer du att analysera och förstå våra kunders behov inom process- och pharma-industrin. Du kommer att specificera och konkretisera kunders krav, formulera lösningar och göra rätt avgränsningar för att minimera kostnader och risker. Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta med projekt som involverar flera discipliner, såsom process och automation, både praktiskt och teoretiskt.
Du kommer att hantera problematik och justeringar vid idriftsättningar baserat på design samt genomföra strukturerade off-line tester för att säkerställa systemens funktionalitet. En viktig del av arbetet är att ansvara för kommunikation och integration mellan olika system, inklusive processflöden, PLC/DCS, SCADA/MES, kommunikationsprotokoll och IT-system.
Vidare kommer du att delta i utvecklingen och implementeringen av nya arbetsmetoder och verktyg för att skapa värde för våra kunder. Vi strävar efter att ligga i framkant gällande arbetsmetoder, implementeringsverktyg och värdeskapande.
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en omgivning där stora möjligheter till innovation finns. Vi värdesätter lyhörda medarbetare som kan samarbeta över olika teknikdiscipliner och hantera överlämningar mellan dessa med hjälp av automatgenerering, utbildningar och effektiva arbetssätt.
Vi är ett relativt litet team och våra kunder finns inom alla industriella branscher med spännande produktion och teknologier där digitalisering är kritisk för fortsatt konkurrenskraft. Våra uppdrag bedrivs i första hand in-house hos oss i våra egna lokaler, även om resor och kundbesök förekommer i mindre omfattning.
Exempel på arbetsuppgifter:
Analysera kunders behov och formulera lösningar
Hantera projekt inom process och automation
Utföra off-line tester och hantera idriftsättningsproblematik
Säkerställa integration mellan olika system
Delta i utvecklingen av nya arbetsmetoder och verktygVår produkt Real Digital Twin (RDT) tillhandahåller en digital kopia av produktionsanläggningar som beter sig och genererar data på samma sätt som fysiska anläggningar. För att iterativt kunna testa av automationssystem, steg för steg, emulerar vi hårdvara och simulerar processer till den nivå som krävs av våra kunder för att uppfylla deras behov. RDT ger en rad möjligheter och fördelar, såsom:
Reducera tid och kostnad
Ersätt egna förenklade självtester med högupplöst RDT-testbädd
Minska idrifttagnings- och upprampningstider med upp till 80 %
Minska den totala projektutvecklingstiden med hjälp av RDT för OT/IT. RDT möjliggör för våra kunder att ha en gemensam testmiljö för flera disciplinerMinimera risker
Iterativ testning med hjälp av RDT för OT-system ger högre kodkvalitet
Obegränsade virtuella stresstester
Realistisk operatörsutbildning i virtuell miljö

Ökad kvalité innan implementation
Använd RDT för att felsöka, verifiera och förbättra PLC-kod, hitta och korrigera problem som annars inte skulle hittas före idrifttagningsfasen
Tester för underhåll innan exempelvis patchning och förändringsinförande
Högupplöst emulerad testbädd för OT/IT-integration (SCADA, MES, IT)
Säkrar kommunikation och förståelse mellan discipliner där RDT är en gemensam plattform för snabbare utveckling till en lägre kostnadLivscykelperspektiv
Våra tvillingar är skalbara och är ett verktyg som kan skalas vidare i takt med behov, ambitionsnivå och digitaliseringsmål för våra kunder

Kravspecifikation


Vi söker en strukturerad person som förstår nyttan av testdriven utveckling, med tidigare relevant erfarenhet.
Med relevant erfarenhet menar vi att du har tidigare erfarenhet av arbete med projektering inom process, förståelse för hur olika komponenter fungerar i en anläggning, samband mellan komponenter i ett flöde, hur de olika delarna i en anläggning styrs. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av idrifttagningar, kopplingen mellan discipliner inom automation såsom elkonstruktion, PLC/DCS, SCADA/MES, simulering/emulering, men detta är inget krav.
Vi söker en nyfiken yrkesverksam person med intresse för att använda teknik för att revolutionera industrin och hjälpa kunder att hitta rätt lösningar. Den ideala kandidaten har relevant teknisk kompetens, professionell kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, bra tidsdisponering, förmåga att interagera professionellt med kunder och kollegor, ett kreativt och kritiskt tänkande när det gäller problemlösning samt en stark arbetsmoral och är en lagspelare.
Vi anser dock att din potential, personlighet och inställning för att uppnå dessa färdigheter är viktigare än att du har dem fullt ut redan i dag. Vi vill se dig växa och hjälpa oss att driva digital transformation och göra en varaktig skillnad med banbrytande lösningar. Du ska ha en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet.
Ytterligare information


Vad du får i gengäld:
Personlig utveckling:?Du börjar din resa med AFRY med en introduktionsprocess som är utformad för att du ska lära dig de tekniker, verktyg och metoder som vi arbetar med. När det gäller fortlöpande utbildning ger vi dig möjligheter att lära dig mer om vår teknikstack, produktionsprocesser och andra relevanta tekniker och verktyg som vi använder dagligen. Du kommer också att uppmuntras att proaktivt söka utbildningsmöjligheter som är relevanta för ditt dagliga arbete och vi täcker de tillhörande kostnaderna.?
Balans mellan arbete och privatliv:?När du arbetar med oss kan du ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi är måna om att bygga upp förtroende på arbetsplatsen genom att göra rätt saker, även när ingen tittar. Du förväntas arbeta på kontoret, men kan också välja att arbeta hemifrån vid behov.

Ansök nu

Beräkningsingenjör LS-DYNA

Beräkningsingenjör, el-tele
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 18 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Söker du nya utmaningar och tycker det är kul att utveckla produkter och hitta innovativa lösningar? Gillar du dessutom explicit FEM och har erfarenhet av LS-DYNA så är det här jobbet för dig.
Vi har mycket att göra och söker nu en eller flera beräkningsingenjörer med erfarenhet av LS-DYNA till vårt kontor i Göteborg!
Som konsult hos oss får du en unik möjlighet att bidra med din kompetens i olika projekt inom ett flertal spännande branscher. Vi hjälper bland annat våra kunder med att ta fram nya produkter, optimera deras processer eller produkter och mycket, mycket mer. Ett omväxlande jobb där vi ofta jobbar inom områden som är ”heta” just nu.
Våra kunder finns både lokalt och internationellt och vi arbetar inom flera branscher där automotive är störst men där försvar och övrig industri ökar. Just nu har vi flera projekt igång mot internationella kunder och flera av våra medarbetare har haft möjlighet att jobba utomlands.
Uppdragen kan komma att variera i både storlek och innehåll samt utföras antingen in-house i våra egna lokaler eller ute på plats hos våra kunder.
Urval sker kontinuerligt så skicka gärna in din ansökan redan idag! Skicka med CV samt personligt brev.
Kravspecifikation
Vi söker nu dig med en gedigen utbildning inom hållfasthet och strukturmekanik. Vi tror att du har en civilingenjörsexamen från Maskin, Teknisk Fysik eller Samhällsbyggnad och har jobbat något eller några år med LS-DYNA eller motsvarande programvara.
Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Som person är du noggrann, ambitiös och vetgirig. Du har ett sinne för detaljer och har en förmåga att förklara komplexa tekniska termer för personer i din omgivning.
Du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer. Du är självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är bra på att kommunicera och dokumentera.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Visualization and Graphical Designer

Inredningsdesigner
Läs mer Jul 8
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
We are expanding! AFRY Experience Studios in Gothenburg, Stockholm, Malmö and Copenhagen is home to experts working at the intersection of human behavior, physical and digital design, and business. Our team includes strategists, researchers, UX designers, service designers, surface designers, visualization artists, and product designers. As part of our growth, we are seeking a talented Visualization and Graphical Designer. In this role, you will work as a consultant on various projects within your design domain. Join our multidisciplinary design team and help us bridge the gap between digital, physical, and strategic design.
Are you passionate about technology development and have 2-4 years of experience in the visual and graphical design field with a desire to learn more? We are looking for someone with a strong understanding of art direction, visualization design, and exceptional graphical design skills, demonstrated by a compelling portfolio.
Responsibilities:
Produce high-quality graphical and visual designs.
Translate user insights into effective graphical and visual solutions.
Collaborate with various stakeholders to prototype potential solutions and concepts.
Actively contribute to the visual and graphical design team, helping to define the vision and strategy with a focus on learning and sharing.

Qualifications
The ideal candidate will have:
A background in graphical design, visualization design, logotype design, animation/film creation, and art direction.
Experience leading design projects, particularly in visual and brand design.
Strong skills in visual and brand identity development.
Experience collaborating with product managers, UX designers, and brand managers.
Proficiency in English, both written and spoken.
Excellent problem-solving abilities with a knack for balancing user needs and business goals.
A deep understanding of clients' needs.


Strengths:
Keen eye for detail.
Strong multi-tasking skills.
Innovation-driven mindset.
Flexibility and excellent communication skills.
Cooperative and imaginative approach.

Additional Information
We offer career opportunities in a modern workplace with challenging assignments and exciting projects worldwide.
For further questions, please contact:
Sub Segment Leader: Olof Stenlund, olof.stenlund@afry.com
Recruitment Partner: Jelena Katz, jelena.katz@afry.com
Learn more about us: AFRY Experience Studios
Join us and be a part of a passionate, friendly, and transparent culture where you can make a real impact.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

GIS-Samordnare

GIS-samordnare
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY Energy finns representerade på flertalet platser i landet. Bland annat Malmö, Göteborg, Trollhättan, Stockholm, Uppsala och Karlstad. Energisektorn i Sverige växer och likaså våra kunders efterfrågan på din kompetens inom GIS-samordning. Är du personen som ser GIS?tillämpningar överallt i din omvärld och bultar ditt hjärta för att bidra till den gröna energiomställningen med dina GIS-kunskaper? Då ska du söka denna tjänst!
På AFRY spelar GIS en central roll i alla projekt. Projekt som sträcker sig från tillstånds- och förstudieskede till detaljprojektering och entreprenadskedet. Projekten rör kraftledningar, vindkraft, förnybar energi, fjärrvärme med mera i både Sverige, Norden och Europa. Den gemensamma nämnaren är att projekten rör energisektorn och, som du, om du kommit så här långt i annonsen redan insett, att det finns en geografisk koppling.
Som ett exempel på projekt du kan bli en del av kan nämnas Inlandspaketet. Ett helt unikt projekt med tanke på storlek, 30 mil dubbel 400 kV luftledning samt rivning av 50 mil befintlig luftledning, och omfattning där tillståndsarbete i form av lokaliseringsutredning, byggbarhetsanalys, samråd, miljökonsekvensbeskrivning, koncessionsansökan, samt all geoteknisk undersökning kopplat till de nya ledningarna, drivs som ett projekt. Något som ställer stora krav på samordningen mellan de olika teknikområdena och där GIS är lösningen.
Då branschen genomgår en omfattande digitalisering finns utöver GIS-samordnarrollen även omfattande utvecklingsarbete på agendan. För att lösa detta har du i din grupp 9 kollegor och på AFRY Geospatial ytterligare resurser som stöttar globalt. Dessutom finns det på sektionen ytterligare 60 kollegor med expertis inom tillståndsfrågor, projektering och konstruktion. Som ett team hjälps ni åt att hitta de bästa lösningarna för just era projektet.
Kravspecifikation
Vi söker dig som tycker om att skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor, både inom organisationen och hos kunder. Du har god kommunikativ förmåga och trivs både med att samarbeta med andra och arbeta självständigt.
För att lyckas i rollen behöver du ha följande erfarenheter och bakgrund:
Minst 2 års yrkeserfarenhet av arbete med GIS, fjärranalys och en relevant examen inom detsamma.
Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:
Erfarenhetsbas i ESRI-plattformen med fokus på användning av ArcGIS Enterprise.
Erfarenhet av FME och/eller scripting med t.ex. Python
Erfarenhet inom BIM-samordning, openBIM och IFC-användning
Erfarenhet av insamling och förädling av data från luftburna och markbaserade aktiva och passiva sensorer
Har arbetat med geografisk analys kopplat till lämplighets- och/eller framkomlighetsstudier.
Har arbetat aktivt med utvecklingsprojekt i nuvarande eller tidigare organisation

Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY har vi en kultur som präglas av att dela kunskap med varandra.


Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Läs mer om att arbeta på AFRY här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry
Din chef blir jag, Anthon Samuelsson. Jag tror att det är bra när människor får frihet att ta ansvar för sitt arbete. Genom att ha intressanta och utmanande uppgifter, och samarbeta med andra, växer man och blir sitt bästa jag. Jag ser fram emot att höra av dig!
Sista ansökningsdatum är 31/08 2024. Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.
Kontaktuppgifter
Anthon Samuelsson, Gruppchef Geospatial
anthon.samuelsson@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elkraftskonsult till AFRY Distribution

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 15
Nytt
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY har i många år framgångsrikt stöttat energiproducenter och distributörer. Energimarknaden har just nu sin största tillväxt sedan Sverige blev elektrifierat och behovet av investeringar i distributions- och transmissionsnäten är enorma de kommande åren. På AFRY Distribution är vi i dagsläget cirka 50 konsulter som är med och bygger ut och utvecklar framtidens elnät och vi behöver bli fler!
Våra uppdrag kan innefatta alltifrån förstudier, planering och projektering till färdiga anläggningsändringar. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från underhåll, ombyggnation, nyanslutningar eller reinvesteringar. Vi har med andra ord en bred kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att utvecklas!
På AFRY får du möjlighet att utvecklas i rollen som Elkraftskonsult och du kommer ha ett nära samarbete med härliga och kompetenta kollegor och du kommer jobba tätt tillsammans med branschens viktigaste kunder. Du kommer bland annat ha möjlighet att jobba med projektering, beredning och konstruktion men även med elkvalitetsutredning, anslutning av vind och solcellsparker, projekt- och byggledning samt uppdragsledning. Är du intresserad av ledarskap så ser vi gärna att du axlar rollen som mentor för juniora kollegor.
Möjliga stationeringsorter är Stockholm, Uppsala, Bollnäs, Östersund, Umeå, Skellefteå, Visby, Halmstad, Malmö, Göteborg, Trollhättan, Norrköping, Linköping, Oskarshamn, Kalmar, Växjö, Hässleholm, Karlskrona, Värnamo, Karlshamn.
Kravspecifikation
Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse av att bygga och bibehålla goda relationer internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
För att lyckas i rollen:
Har du relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot elkraft/el eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du minst 3 års kompetens och erfarenhet inom beredning, projektering och projektledning av elnätet - alternativt kompetens och erfarenhet som anslutningsingenjör, dokumentationsingenjör, nätplanerare, byggledare eller uppdragsledare.
Har du erfarenhet av rollen som konsult.
Talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska då båda språken frekvent används både inom AFRY och hos våra kunder.

Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Ytterligare information
Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid och utfyllnad av lön vid föräldraledighet med mera för samtliga av våra medarbetare.
Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi en stor variation av intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet inom exempelvis kultur- och sportevenemang, bokklubb, kör, stuguthyrning och sportaktiviteter.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-07-07.


Kontaktperson för frågor:
Group Manager Johan Örjegård
johan.orjegard@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elkonstruktör till industriprojekt!

Elkonstruktör
Läs mer Jul 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19,000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på sektionen Advanced Automation i Göteborg och Varberg arbetar med riktigt spännande projekt där vi bidrar med kompetens och kunskap för teknikintensiva automationstjänster till våra kunder. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som dels drivs in-house i vår egen projektverksamhet och dels ute hos våra kunder. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom industri, infrastruktur och energi och vi driver framtidsprojekt inom bland annat produktion samt forskning och utveckling. I vissa projekt följer du kundens standard och i vissa projekt sätter du standarden; din expertis är därför avgörande för våra kunders och AFRYs framgång.
På sektionen är vi ungefär 60 kollegor med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi arbetar i olika roller, bland annat som tekniska projektledare, automationsingenjörer och elkonstruktörer. Vårt team har vuxit under de senaste åren och våra bakgrunder och kompetenser skiljer sig åt samt kompletterar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att dela lärdomar och utmaningar samt att vilja utvecklas – vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Vi vill nu fortsätta växa med fler kollegor då vi ser ett stort behov av vår kompetens på marknaden och hos våra kunder framöver. Vi rekryterar därför kollegor inom flera områden till vår sektion just nu; projektledning, elkonstruktion och automation.
Jobbeskrivning
Som elkonstruktör på AFRY kommer du få ansvara för projekt inom industriell verksamhet, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Ofta så kommer du få möjlighet att följa projektens gång hela vägen från idé till driftsatt anläggning.
Vi arbetar med spännande projekt, stora som små, där du framförallt kommer att arbeta med elkonstruktion i olika projekt där du har en bredd i uppdrag. Dina arbetsuppgifter kan innebära allt från konstruktionsarbete i form av konstruktion av apparatskåp eller uppgraderingar i befintliga system till nybyggnationer och uppförande av helt nya system. Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning inom el beroende på intresse och erfarenhet.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt får ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Utöver att bidra i våra projekt är vi måna om att samarbeta, nätverka och träffas inom teamet för sociala och utvecklande aktiviteter. Detta sker både spontant och uppstyrt, bland annat brukar vi anordna gemensamma måltider, konferenser och utbildningar.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde.
Några års erfarenhet av elkonstruktion, gärna inom industriell automation.
Goda kunskaper i något av CAD-verktygen: Eplan och/eller ElproCad.
B-körkort då resor ingår i tjänsten.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då detta förekommer hos våra kunder.

Meriterande för denna rollen är dessutom om du har erfarenhet av elskåpskonstruktion, maskinsäkerhet och kalkylarbete, likaså om du har kunskap inom dimensioneringar och selektivplaner.
Som person är du nyfiken på att lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Det är ett omväxlande arbete och det finns stora utvecklingsmöjligheter eftr dit du vill. Eftersom dina närmsta kollegor är positiva, drivna och utåtriktade är det av vikt om du värdesätter dessa egenskaper samt att du vill bidra med din egen energi och personlighet i vår grupp!
Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, låt oss få visa dig varför - varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!
Nadina Hamzic, Sektionschef
nadina.hamzic@afry.com
010 505 68 40


Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör med industrierfarenhet!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på AFRY Advanced Automation söker nu dig som är automationsingenjör med kompetens inom exempelvis Siemens, ABB, Mitsubishi etc. På vår sektion är vi ungefär 30 medarbetare med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av automationskompetens och vi har många, stora projekt på gång tillsammans med våra kunder i branschen. Med fler grymma kollegor kan vi ta ytterligare steg som gör att vi växer på marknaden!
Jobbeskrivning
Som automationsingenjör på AFRY får du ta fram lösningar mot våra kunder som finns inom i stort sett alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom energi-, fordons-, tillverknings-, process- och skogsindustrierna.
Uppdragen kan vara alltifrån mindre programmeringsändringar eller uppgraderingar av befintliga system till nybyggnationer och uppförande av nya system och fabriker. Du kommer jobba med dokumentation, idrifttagning eller projektledning beroende på intresse och erfarenhet. Leverans sker genom experttjänster såväl som kompletta funktions- eller totalåtaganden. Arbetet kommer utföras delvis hos lokala kunder men även på våra kontor i in-house projekt.
Kravspecifikation
Vi söker automationsingenjörer med erfarenhet av att arbeta med komplexa lösningar. Vi ser gärna att du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt samt att du stimuleras av att dela kunskap kollegor emellan. Det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.
Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:
Erfaren ingenjör, tekniker eller motsvarande med mångårig erfarenhet från automation.
Tidigare erfarenhet av ABB 800xA system är meriterande
Har körkort B då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
Behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Meriterande egenskaper:
Erfarenhet av infrastrukturprojekt
Erfarenhet av systemuppgraderingar.

Ytterligare information
Utöver grymma kollegor, teknisk framkant, kontinuerlig utveckling och stimulerande uppdrag kan vi erbjuda dig mycket mer som arbetsgivare. Club AFRY är vår personalklubb som arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Skidresor, blomsterbindning, ölbryggeriförening, korpidrott, körsång, intressanta gästföreläsningar och mycket mer.
Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, kontakta Sektionschef Nadina Hamzic:
nadina.hamzic@afry.com
+46 730 93 17 87
Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior mekanikkonstruktör till kärnkraftsbranschen

Elektromekaniker
Läs mer Jul 2
Company Description
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Job Description
Med en stolt historia och en spännande framtid är kärnkraftsbranschen platsen där du kan göra verklig skillnad för att forma morgondagens energilandskap. På Nuclear Sweden arbetar vi i nära samarbeten med våra kunder och utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från komplexa moderniseringsprojekt till avvecklingsprojekt. Vi har en bred kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att utvecklas.
Vi söker nu förstärkning till att utöka vår grupp med en erfaren mekanikkonstruktör för konsultuppdrag inom kärnkraft. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta i spännande projekt där arbetet primärt kommer att utföras i en konstruktionsdatabas med applicering av verktyg inom en CAE miljö. Dina uppdrag kommer att inkludera, men inte vara begränsat till, följande arbetsuppgifter:
Delta?i ny-, om- och tillbyggnader?av anläggningar
Konstruktion av mekanik- och rörsystem
Framtagning av ritningsunderlag för tillverkning, montage och verifiering
Utredning och projektering
Agera konstruktionsledare

Vidare ser vi även att det i rollen kommer finnas möjligheter för dig att vara med och bygga upp och utveckla gruppen inom detta teknikområde. Detta genom att vara med i projekten från idéstadie till färdigt arbete och med detta ta fram arbetssätt, organisera nya standarder och rutiner för hur arbetet ska göras, samt handleda och instruera nya kollegor och grupper. Vi ser gärna att du inom ditt expertisområde även vill ta en ledande roll gentemot våra kunder, både vad gäller att fortsätta utveckla och bygga vidare på relationerna och förtroendet, samt på sikt själv bygga dina affärer.


Qualifications
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att utvecklas hos oss. För om vi hittar den matchen så tror vi också att du kommer att trivas hos oss. Win-win!
Då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet med många olika kontaktytor, söker vi dig som motiveras av att bygga och vårda många och goda relationer med både kunder och kollegor. Du drivs helt enkelt av att skapa och upprätthålla starka arbetsrelationer, såväl mot kund som inåt i organisationen.
Men lika viktigt för rollen är att du är målinriktad och strukturerad. Det innebär att du har fallenhet för att fokusera, planera och organisera både uppgifter och resurser, för att projekten ska kunna bli framgångsrika och levereras i tid och inom budget. Genom ditt metodiska och noggranna arbetssätt säkerställer vi hög kvalitet i alla delar av arbetet.
Eftersom du ofta kommer att hantera komplexa tekniska och operativa utmaningar, är det också en fördel med en stark analytisk förmåga och problemlösningsförmåga. Dessa egenskaper gör att du kommer att kunna använda din kunskap och erfarenhet på ett flexibelt sätt för att hitta praktiska och effektiva lösningar i vardagen.
Vidare ser vi att du har:
Relevant högskoleutbildning inom mekanik, maskinteknik, produktutveckling eller liknande
Erfarenhet av mekanikkonstruktion inom processindustri
God kännedom och förståelse för anläggningsprocesser, tryckkärl, mekaniska principer, material och tillverkningsmetoder
Van att använda verktyg och programvara för mekanikkonstruktion, såsom antingen Solid Works, Creo och/eller Inventor
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då båda språken används frekvent hos AFRY och våra kunder
B-körkort, då resor är en naturlig del av din roll

Detta ser vi som meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom kärnkraft
Tidigare erfarenhet från att arbeta som konstruktionsledare eller liknande roll

Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.


Additional Information
I denna roll utgår du från vårt kontor i antingen Malmö, Helsingborg, Göteborg eller Varberg. Resor till våra kunders kärnkraftsanläggningar förekommer på dags- eller veckobasis.
Hos AFRY kommer du att få möjlighet att utveckla din karriär inom ett stort och väletablerat konsultbolag. Vi erbjuder en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att samarbeta med experter och kunder inom kärnkraftbranschen och olika teknikområden. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vidare erbjuder vi dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Läs mer om att arbeta på AFRY här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 2024-08-18. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semestertider.
Kontaktuppgifter
Fredrik Bengtsson, Sektionschef Nuclear
Fredrik.l.bengtsson@afry.com
Martin Quist, Sektionschef Nuclear
Martin.quist@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Systemutvecklare till AFRY i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom digitalisering, infrastruktur, industri och energi som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Som systemutvecklare kommer du tillhöra vår division som erbjuder tjänster och rådgivning inom digitalisering, artificiell intelligens, design med mera. Med hjälp av digitalisering hjälper vi våra kunder att snabba på omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vill du arbeta med andra duktiga kollegor som är lika tekniskt intresserade som du? Hos AFRY får du möjlighet att arbeta på ett företag som sätter sina anställda först och som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till teknisk innovation med hållbarhet i fokus.
Vi har stora möjligheter för dig som har erfarenhet av systemutveckling och trivs i den omväxlande rollen som konsult. Vilket projekt som passar dig bäst avgörs utifrån din specifika kompetens och kunskap.
Kravspecifikation
Minst ett par års dokumenterad erfarenhet inom något/några av följande programmeringsspråk: .NET/C#, Java, eller liknande.
Erfarenhet av molntjänster så som AWS (Lambdas, Kinesis, ECS mm) eller Azure (Functions, App Services mm)
Vi ser gärna att du har erfarenhet av några av följande tekniker: .NET framework, .NET Core, Spring Framework, Microservices, Rest API: Databases ( / No), Git etc.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Relevant akademisk utbildning.
Permanent bosättning i Göteborg med omnejd.

Ytterligare information
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 30:e augusti


Kontaktuppgifter vid frågor:


Rekryterande chef
Andreas Wikberger – andreas.wikberger@afry.com

Notera att ansökningar behandlas med längre handläggningstid under semestern!


Vi ber er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

Rördragare
Läs mer Jun 20
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.


Jobbeskrivning
AFRY Process Industries är en stor spelare inom Processindustrin i Sverige med kontor från norr till söder - Hoppas att du vill bli en del av vårt starka och positiva team!
Vi stärker vårt team med Uppdragsledare dvs ledande projektingenjörer inom layout/rör.
I den här rollen är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram tekniska lösningar och funktioner, välja komponenter och material, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings- och installationsunderlag. Det är en fördel att kunna utföra spänningsanalyser på rörsystem i denna roll.
Som Uppdragsledare leder, stöder och planerar du din projektgrupps arbete där du kommer ha en stor påverkan på utformning av projektleveransen i nära samarbete med projektledare. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i deras projektorganisation, eller ingå i något av våra In-houseprojekt från våra egna kontor. Vi på AFRY befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten för att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin! Placering tänker vi oss på något av följande orter, Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Härnösand, Gävle, Norrköping, Borlänge, Karlstad, Stenungsund, Göteborg eller Malmö


Kravspecifikation
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå våra resultat!
Vi söker dig som har:
En teknisk utbildning från högskola eller har mångårig erfarenhet inom layout/rör-projektering.
Minst tre års erfarenhet från ledande roll eller med eget ansvar för en projektleverans.
Minst 10 års erfarenhet inom projekt och uppdrag från layout och rör projektering främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av programvaror som Aveva E3D, Plant3D, PDMS, AutoCAD, Rohr2 eller Autopipe är meriterande.

Som person är du vetgirig, målmedveten, strukturerad, kommunikativ, prestigelös och med en positiv inställning.
Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.

Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
Sektionschef, Kiruna/Gällivare
Martin Sundström
martin.sundstrom@afry.com
Sektionschef, Luleå/Piteå/Skellefteå
Gustav Lindberg
gustav.lindberg@afry.com
Sektionschef, Örnsköldsvik/Sundsvall/Härnösand
Fredrik de Wahl
fredrik.dewahl@afry.com
Sektionschef, Gävle
Mats Erixon
mats.erixon@afry.com
Busniess Segment Manager, Borlänge
Max Allemo
max.allemo@afry.com
Sektionschef, Norrköping
Per Lager
per.lager@afry.com
Sektionschef, Karlstad
Patrik Engström
patrik.engstrom@afry.com
Sektionschef, Göteborg/Stenungsund
Tomas Svanlund
tomas.svanlund@afry.com
Sektionschef, Malmö
Kristina Jagne
kristina.jagne@afry.com
Sista ansökningsdag: 2024-07-31.


På grund av semester så kommer urval och intervjuer att påbörjas först i augusti.
Ange i din ansökan vilken ort/orter som du är intresserad av att placeras. Vi vill också tipsa om att vi även söker medarbetare till våra andra discipliner så gå gärna in på https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lediga-jobb
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Apply now”. Ansökningar per e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Interior/Exterior Design Engineer inom fordonsindustrin

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du arbeta med innovativa lösningar och bidra till framtidens fordonsinteriörer eller exteriörer? Söker du en roll där du kan utvecklas och växa genom varierande arbetsuppgifter och perspektiv? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Vi stärker nu vårt team inom produktutveckling och teknisk projektledning i Göteborg.
Som produktutvecklare hos oss kommer du att samarbeta med både lokala och globala företag inom fordonsindustrin. I din roll kommer du att designa och utveckla produkter med fokus på funktionalitet, hållbarhet, materialval och design. Rollen erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter till interaktion med olika avdelningar och team. Dina arbetsuppgifter styrs av kundens behov, din kompetens och dina personliga ambitioner och utvecklingsmål.
Kravspecifikation
BSc eller MSc inom produktutveckling/maskinteknik eller liknande
Erfarenhet av interiör och exteriöra system inom fordon
Kunskaper i Catia V5
Minst 3 års erfarenhet av produktutveckling inom fordonsbranschen
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi söker dig som är
Nyfiken och driven med ett genuint intresse för teknik och problemlösning
Flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och utmaningar i olika miljöer
Engagerad i din professionella och personliga utveckling

Om du vill vara en del av ett team som värdesätter samarbete, innovation och utveckling, och där ditt bidrag gör skillnad, tveka inte att ansöka! Vi ser fram emot att välkomna fler talangfulla och engagerade produktutvecklare till vårt team.
Roll: Mechanical Design Engineer inom Automotive | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Göteborg | Lön: Efter överenskommelse | Sista ansökan: 21 augusti.
På grund av semestertider så kommer återkoppling ske först slutet på augusti.
Kontaktinformation
Sektionschef - Christer Benzon: Christer.Benzon@afry.com
Rekryterare - Linda Hendelberg: Linda.Hendelberg@afry.com

Ytterligare information
Dina kollegor
Du kommer att tillhöra en härlig grupp, där man med stort engagemang utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Vi arbetar oftast inne på vårt nya kontor i små och stora projekt.
Kommentarer från blivande kollegor:
”Gruppen har hög energi med både unga och erfarna. Det finns ett stort engagemang vilket ger en härlig känsla när vi träffas."
”Jättetrevligt eftersom alla är glada och välkomnande. Det är så bra med AFRY för de ser till att man alltid har något att se fram emot såsom fester, aktiviteter, konferenser och liknande"
”Det finns stora möjligheter till egenutveckling, många kurser och möjligheter att styra sin egen karriär. Något som är väldigt viktigt för mig”
Rekryterande chef - Christer Benzon
Jag har en själv en bakgrund som produktutvecklande konsult och projektledare på AFRY och försöker ta med mig mina erfarenheter från det in i rollen som sektionschef. Jag försöker vara en öppen och lyhörd ledare, som strävar efter att se till individens potential och förmåga. Jag tror på människans inneboende drivkraft och att alla vill göra ett fantastiskt jobb och jag kommer alltid att arbeta för att de rätta förutsättningarna ska finnas. Jag är rak och ärlig som individ och värdesätter en öppna dialoger mellan oss och uppskattar de mänskliga relationerna. Tillsammans jobbar vi för att se till att din egen utveckling prioriteras och arbetar både med utbildningar och uppdrag för att du ska nå dina mål.
Övrig information
Du kommer att arbeta inom intressanta områden och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Din utveckling är central och vi kommer att försöka hitta det uppdrag som passar just dig och din utveckling. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt globalt företag och arbeta tillsammans med inspirerande och engagerade medarbetare. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Framför allt har vi roligt tillsammans!
Om du vill ha en roll med många sociala kontakter kombinerat med spännande teknik är det dig vi söker!
Vill du veta mer om våra förmåner på AFRY? Varmt välkommen att läsa mer på vår hemsida: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lar-kanna-oss

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mechanical Engineer with experience in Electrical Vehicles

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Jun 28
Company Description
AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society.
Job Description
Are you a dedicated mechanical engineer and experienced in electromobility? Do you thrive in collaborative environments and enjoy tackling challenges? Then we have the perfect opportunity for you!
We are looking to expand our dynamic team with a mechanical engineer specializing in electromobility components and technologies. In this role, you will work closely with both internal teams and external partners. Your expertise lies in mechanical applications towards electrical driveline in areas such as traction batteries, electrical storage systems or EV engines.
As an Electromobility Engineer at AFRY, you will oversee the design, prototyping, and testing of electric vehicle systems and components. Your responsibilities will include coordinating product development activities, reviewing and releasing technical documentation and models, and developing validation plans.
Qualifications
Bachelor’s or Master’s in Mechanical/Mechatronics engineering or equivalent.
Skills in CREO/CATIA.
At least 4 years of proven experience from mechanical design within the electromobility area.
Experience from working in cross-functional teams and in close contact with external suppliers.
Fluent in Swedish and English.
Meritorious: KDP, TCPLM, Teamcenter

If you are enthusiastic about electromobility and eager to make a difference, we would love to hear from you. Apply now to join AFRY and be a part of our exciting journey. Last application date is 21st of August.
Please note that due to summer vacations, response times will be extended until the end of August.
Questions about the role? Please contact our section manager!
Johanna Svensson - johanna.svensson@afry.com
Additional Information
Why should you work with me? - Hiring Manager Johanna Svensson
My experience spans both product development projects and teaching. This unique combination of skills makes me a responsive leader, adept at quickly addressing both major and minor crises. I strive to create an enjoyable work environment and take pride in seeing my employees grow and achieve their goals.
AFRY also offers you
You will work in interesting areas and environments with varying tasks. Your development is central and we will try to find the assignment that suits you and your development. You will belong to a successful global company and work together with inspiring and committed employees. We see each employee as an important piece of the puzzle in our joint success and work actively to create a developing and pleasant work environment through personal leadership. Above all, we have fun together!
Do you want to get to know more about the people at AFRY and our benefits? Read more on the link: https://afry.com/en/join-us/get-know-us
#LI-hybrid #catia #mechanical #automotive
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu