AFRY AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos AFRY AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Erfaren Automationsingenjör inom PLC

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Dec 5
Nytt
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi inom Automation på AFRY arbetar i projekt där vi har ett helhetsansvar för teknikintensiva automationstjänster. Vi hjälper våra kunder med produktionslinor som består av robotsystem, från koncept till slutförande samt med service och support. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som drivs in-house i vår egen projektverksamhet. Eftersom vi tar ett helhetsansvar i våra leveranser får du med oss möjligheten att leda, driva och ansvara för våra leveranser. Vi som jobbar på sektionen är experter inom mekanikkonstruktion, elkonstruktion, PLC- och robotprogrammering samt installation och idrifttagning för automationslösningar.
Med våra planerade projekt och kunders behov av vår specialistkompetens i åtanke rekryterar vi därför flera kollegor till vårt automationsteam i Göteborg och Trollhättan.
Jobbeskrivning
Som Automationsingenjör hos oss arbetar du med att forma framtidens tekniklösningar. Vi arbetar med turnkey-projekt och du kommer få arbeta med automationsprojekt från konstruktionsstadie till driftsättning och underhåll. Beroende på din bakgrund, kunskap och intresse kommer rollen variera – gillar du exempelvis elkonstruktion mest kanske ditt främsta fokusområde blir just det. Är du mer av en PLC-programmerare kanske du snarare ansvarar för programutveckling, programmering samt idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar vi själva bygger samt löpande med förbättringsåtgärder i kundernas befintliga system. Oavsett roll så kommer du arbeta tätt tillsammans med kollegor inom närliggande områden så som automation, elkonstruktion, projektledning, mekanikkonstruktion och RDT (Real Digital Twin). Tillsammans stöttar vi kunder i olika branschen runt om i Sverige och arbetar med framtidens tekniska lösningar som bygger vårt samhälle.
Vi tror på samarbete och att lära från varandra, så det ingår även i din roll att dela med dig och ta del av andras kunskap bland dina kollegor inom el- och automationsområdet samt inom AFRY överlag.
Kravspecifikation
För att lyckas i denna roll tror vi att du motiveras av att arbeta med att skapa framtidens lösningar samt är lösningsorienterad och framåtdrivande i det du tar dig an. Vi värdesätter också din samarbets- och kommunikationsförmåga samt ditt initiativtagande. För att lyckas bra och trivas i rollen ser vi att du har:
Lämplig teknisk utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet.
Flera års erfarenhet från industriell automation, exempelvis med PLC- eller Robotprogrammering eller elkonstruktion, från tillverknings- eller transportindustrin.
Har du kunskap och kompetens inom projektledning, elkonstruktion, Real Digital Twin och/eller simulering är detta också relevant men inget krav.
B-körkort.
Förmåga att kommunicera väl i tal och skrift i svenska och engelska.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, ansvarstagande och relationsbyggande. Du trivs med att arbeta i en kreativ miljö där du får arbeta med innovativa lösningar och framtidens teknik.
Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-01-10. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.


Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!
Mats Johansson, Sektionschef
mats.a.johansson@afry.com
010 505 80 17
Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elkonstruktör till industriprojekt!

Elkonstruktör
Läs mer Nov 20
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på sektionen Advanced Automation i Göteborg och Varberg arbetar med riktigt spännande projekt där vi bidrar med kompetens och kunskap för teknikintensiva automationstjänster till våra kunder. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som dels drivs in-house i vår egen projektverksamhet och dels ute hos våra kunder. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom industri, infrastruktur och energi och vi driver framtidsprojekt inom bland annat produktion samt forskning och utveckling. I vissa projekt följer du kundens standard och i vissa projekt sätter du standarden; din expertis är därför avgörande för våra kunders och AFRYs framgång.
På sektionen är vi ungefär 50 kollegor med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi arbetar i olika roller, bland annat som tekniska projektledare, automationsingenjörer och elkonstruktörer. Vårt team har vuxit under de senaste åren och våra bakgrunder och kompetenser skiljer sig åt samt kompletterar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att dela lärdomar och utmaningar samt att vilja utvecklas – vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Vi vill nu fortsätta växa med fler kollegor då vi ser ett stort behov av vår kompetens på marknaden och hos våra kunder framöver. Vi rekryterar därför kollegor inom flera områden till vår sektion just nu; projektledning, elkonstruktion och automation.
Närmast tillhör du divisionen Industrial & Digital Solutions på 4000 medarbetare där vi har samtliga tekniska discipliner och kompetens som krävs för att leverera hållbara helhetslösningar till våra kunder. Vår styrka är vår djupa erfarenhet av många branscher som i kombination med vår digitala expertis gör oss oslagbara i skapandet av framtidens lösningar som håller i generationer!
Jobbeskrivning
Som elkonstruktör på AFRY kommer du få ansvara för projekt inom industriell verksamhet, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Ofta så kommer du få möjlighet att följa projektens gång hela vägen från idé till driftsatt anläggning.
Vi arbetar med spännande projekt, stora som små, där du framförallt kommer att arbeta med elkonstruktion i olika projekt där du har en bredd i uppdrag. Dina arbetsuppgifter kan innebära allt från konstruktionsarbete i form av konstruktion av apparatskåp eller uppgraderingar i befintliga system till nybyggnationer och uppförande av helt nya system. Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning inom el beroende på intresse och erfarenhet.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt får ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Utöver att bidra i våra projekt är vi måna om att samarbeta, nätverka och träffas inom teamet för sociala och utvecklande aktiviteter. Detta sker både spontant och uppstyrt, bland annat brukar vi anordna gemensamma måltider, konferenser och utbildningar.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde.
Några års erfarenhet av elkonstruktion, gärna inom industriautomation.
Goda kunskaper i något av CAD-verktygen: Eplan och/eller ElproCad.
B-körkort då resor ingår i tjänsten.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då detta förekommer hos våra kunder.

Meriterande för denna rollen är dessutom om du har erfarenhet av elskåpskonstruktion, maskinsäkerhet och kalkylarbete, likaså om du har kunskap inom dimensioneringar och selektivplaner.
Som person är du nyfiken på att lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Det är ett omväxlande arbete och det finns stora utvecklingsmöjligheter eftr dit du vill. Eftersom dina närmsta kollegor är positiva, drivna och utåtriktade är det av vikt om du värdesätter dessa egenskaper samt att du vill bidra med din egen energi och personlighet i vår grupp!
Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, låt oss få visa dig varför - varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-10-31. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!
Nadina Hamzic, Gruppchef
nadina.hamzic@afry.com
010 505 68 40


Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konsult sol- och vindkraft

Byggnadskonsult
Läs mer Dec 5
Nytt
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY har en lång tradition inom energibranschen och vår division Energy fokuserar på att erbjuda AFRYs samtliga tjänster inom produktion och distribution av energi till våra energikunder. Fokus för oss är att vara ledande inom konceptet Clean Energy och vara med och driva omställningen till rena, förnyelsebara och hållbara energilösningar.
Vi expanderar nu vidare inom området vind och sol och söker fler kollegor till vår sektion i Sverige. Sektionen Wind & Solar Sweden utgör tillsammans med motsvarande sektioner i Irland, England, Holland och Finland, affärsområdet Wind & Solar North & Western Europe. Vilket innebär att du kommer att tillhöra ett internationellt team av kompetenta kollegor inom området. Vi samarbetar med våra kollegor, såväl multidisciplinärt som internationellt.
Vi söker dig som vill jobba med sol- och vindkraft i en bred roll. Vi hjälper våra kunder med allt från analyser, layouter och tekniska bedömningar eller beskrivningar till kontraktshantering eller tillstånd. Rollen kan även innebära projektledaruppdrag, offshore och/eller onshore.
För oss är det viktigt med mångfald och vi vill därför uppmuntra en bredd av sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Detta är positivt för hela organisationen då vi vet att det (bl.a) gynnar kreativitet och innovation.
Ett viktigt arbete för alla våra konsulter är att vårda befintliga kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter genom nya kontakter. Tillsammans marknadsför vi sektionens kompetens och vi hjälper våra kunder att fortsätta driva energiomställningen.
I sektionen Wind & Solar, som har sin bas i Göteborg, är vi ett team som jobbar med hållbara energisystem; med fokus på vindkraft och solkraft. Vi söker nu fler kollegor.


Kravspecifikation
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hittar vi rätt match här, så tror vi också att du kommer att trivas hos oss som konsult.
Det första, och kanske viktigaste, är att du är en person som motiveras av att skapa goda relationer i olika sammanhang då kontaktytorna är många, såväl internt som externt. Att kommunicera, dela med sig och vara en lagspelare är en viktig del av kulturen i vårt team och på AFRY. Laget går före jaget!
Men lika viktigt för rollen är din affärsmässiga förståelse. Du analyserar och sätter dig in i kundens behov och anpassar dig lätt till olika människor och situationer. Du kommer att behöva ha fokus på flera områden samtidigt, därför blir det också viktigt att du har en förmåga att skapa struktur i din vardag. Det behövs oavsett om du är en person som gillar tekniska utmaningar och design, skrivbordsarbete eller fältarbete. Alla delar av arbetet kräver organisering för att kunna säkerställa leverans. Vi söker dig som gillar att utveckla dig själv och teamet, tar egna initiativ och som är lösningsinriktad.
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har minst ett par års relevant erfarenhet inom energisektorn, där du fokuserat på vindkraft och/eller solkraft. Vi tror att du är väl insatt i energisektorns utmaningar i den pågående omställningen mot ett mer hållbart energisystem och har ett etablerat nätverk inom vind och/eller sol. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom vi har kunder både i Sverige och internationellt. Har du en relevant högskole- eller universitetsutbildning är det såklart ett stort plus.
Har du erfarenhet från något eller flera av nedanstående områden är det meriterande:
Projektledning inom förnybar energi
Relationsbyggande med kunder/sälj
Turbinteknik
Arbete med turbinavtal
Vind/sol-analys/nätstudier
GIS-analyser
Produktionsberäkningar
Projektering
Layoutarbete sol och/eller vind
Förstudier för sol och/eller vind
Arbete med upphandling, förhandling, kontraktshantering med mark- och nätägare
Tillståndsansökningar
Due diligence uppdrag
Owners engineering
EYA, hantera SCADA etc.

… och jobbet blir såklart lättare om du, precis som vi vill ha kul tillsammans på jobbet!


Ytterligare information
Hos oss på AFRY kommer du att arbeta i en inkluderande och modig organisation med hållbarhet i fokus!
Låter detta som din nästa utmaning, tveka inte och sök redan idag, men senast den 31e december.
Vi jobbar med löpande rekrytering, vilket betyder att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi har en semesterperiod framför oss, så kan det ta lite längre än vanligt innan vi återkommer till dig. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.
Kontaktinformation kring rollen:
Viktoria Carlsson
Section Manager Wind & Solar viktoria.carlsson@afry.com
Jenny Andreasson
Talent Acquisition Partner
jenny.andreasson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare inom inbyggda system

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 30
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Customized Solutions är en R&D-enhet inom AFRY där vi skapar skräddarsydda lösningar på uppdrag?av våra kunder, inhouse i våra egna lokaler. Vi är uppdelade inom fyra leveransmodeller (Managed Agile Teams, Projects, Product Life Management och Production). De discipliner som Customized Solutions arbetar inom är främst embedded (hårdvara, mjukvara) samt mekanisk design - från idé till produktion och underhåll. Våra kunder finns i huvudsak inom industrierna telekom, fordon, medicinteknik, försvar, energi och tillverkning.
Vi på Customized Solutions arbetar i en hybrid organisation, med två till tre dagar i veckan på något av våra kontor.


Jobbeskrivning


Vill du leda produktutvecklingsprojekt för framtidens hållbara lösningar? Är du en Projektledare med kunskap inom Inbyggda system? Då är Vi kanske rätt för dig!
Nu söker vi nya projektledare med placeringsort i Solna eller Göteborg. Du kommer ansvara för produktutvecklingsprojekt från tidiga förstudier till industrialisering.
Ansvarsområden?
Leda produktutveckling från tidiga förstudier till industrialisering
Leda projekt enligt AFRYs och kundernas processer
Kundinterface för affärsutveckling och styrgruppsarbeteKravspecifikation


Våra värdeord - Brave, Devoted, Team players - säger mycket om vad vi söker.
Vågar du vara en modig ledare, som kan ta svåra beslut och identifiera affärsmöjligheter, är hängiven tekniken och vill vara en del av ett fantastiskt härligt gäng så kommer du trivas hos oss på Customized Solutions AFRY!
Kvalifikationer
Flerårig erfarenhet av projektledning inom domänen embedded och produktutveckling, av att planera och ansvara för omfattning/leverabler med rätt kvalitét, budget och tidplan. Till din hjälp bemästrar du galant projektledarens verktygslåda för en god kontroll och styrning av projekten: tidplan, WBS och nyttjandet av olika KPIer. Du är en van deltagare och presentatör i styrgruppen.
En bra teknisk förståelse för embedded-domänen som du erhållit via relevanta studier på universitet eller arbetslivserfarenhet. Du kommer att hålla i ett kretskort varje vecka och använda program såsom Gerrit för att följa upp utvecklarnas framdrift. Du kommer samarbeta med systemkonstruktörer och kvalitetsledare för att säkerställa kravuppfyllnad och att produkten tillför kunden nytta.
Genuint intresse av projektledning och produktutveckling. Ditt intresse inom projektledningsdomänen styrker du genom att visa på ditt deltagande och engagemang i relevanta utvecklingsaktiviteter, egna såväl som andras. Som tex forum, konferenser och certifikat såsom IPMA/PMI/PRINCE2, men även dina andra coach- och ledarskapsaktiviteter.
Du är en god kommunikatör och medlare på både engelska och svenska, som kan bygga förtroende både hos dina medarbetare och hos våra kunder. Du kommer ha daglig kontakt med dina projektmedlemmar, vara deras ledare och träffa dom fysiskt flera gånger i veckan.Ytterligare information


Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-12-15.


Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!
Ulrika Mickelsson Sektionschef
ulrika.mickelsson@afry.com
Kontaktpersoner för frågor om rollen och operativa arbetet?
Andreas Johansson
andreas.lv.johansson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

EMC ingenjör

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 29
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Jobbeskrivning
Som EMC ingenjör hos AFRY kommer du att få vara med och utveckla systemlösningar i nära samarbete med kunden som en del av vårt projekt team. Detta är ett nytt team där du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar och tillämpningar i teknikens framkant.
Resor i tjänst förekommer.
Kravspecifikation
Vi söker en EMC-ingenjör som har flera års erfarenhet av elektronikutveckling av både analog och digital konstruktion och har goda kunskaper om konstruktionslösningar.
I ditt arbete så hjälper du våra kunder genom hela deras utvecklingsprocess, från förstudie till produktion. Arbetet är varierande och kan bestå av bl.a. rådgivning, simulering, utbildning, krav- och layoutgranskningar m.m. Som EMC-ingenjör arbetar du i både korta och längre uppdrag.
Krav för rollen:
MSc Electrical / Electronics Engineering , Teknisk Fysik eller motsvarande.
Konstruktion mot MIL-STD-461.
Goda till mycket goda kunskaper i PCB layout, kablage, kapsling och komponentval för att uppnå ställda elmiljökrav.
Flytande kunskaper i Svenska och Engelska är ett krav

Meriterande erfarenheter:
Arbetet med fordons EMC standarder ISO/CISPR.
Tidigare arbete som konsult eller inom fordons- eller försvarsindustri.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.
Ytterligare information
Welcome with your application!
Nicklas Karlsson, Sektionschef, nicklas.karlsson@afry.com
Lena Henriksson, Sektionschef, lena.henriksson@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Rekryteringspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konsult inom Systems Management

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Nov 29
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vill du ha en varierande och meningsfull vardag som konsult? Hos oss på Systems Management inom AFRY får du chansen att bli en nyckelspelare i leveransprojekt till våra kunder. Vi värdesätter din kompetens och strävar efter att ge dig bästa möjlighet till både personlig och professionell utveckling.
Vi söker dig som vill jobba inom ett eller flera kompetensområden:
Försvarsteknik (marina system, markarenan, flyg och ledningssystem)
Systems Engineering (systemarbete och ett helhetsperspektiv i att arbeta med tekniska system under hela eller delar av dess livscykel)
Försvarslogistik
System Safety och Integrerad logistiksupport (ILS)
Asset Management & Maintenance Excellence (Expertis kring underhållsprocesser, driftsuppföljning och systemstöd)Du kan antingen verka som teknisk specialist, generalist eller projektledare inom något av beskrivna kompetensområden. Det viktigaste är att du vill vara en del av förändringen och bidra till ett mer robust och säkert samhälle tillsammans med oss.


Kravspecifikation
Vi söker dig med engagemang och drivet att lyckas! Erfarenhet som konsult är meriterande, men din inställning är avgörande. Vi tror att för att lyckas som konsult hos oss behöver du ha god initiativförmåga, samarbetsförmåga och vara bra på att kommunicera och ta ansvar för de utmaningar du ställs inför.
Du ska ha en teknisk utbildning, helst på akademisk nivå samt god kompetens från något eller några av våra beskrivna teknikområden alternativt närliggande områden. Då en stor del av vår verksamhet är inriktad gentemot myndigheter och försvarsverksamhet är det en bakgrund vi sätter stort värde på om du har. Du pratar svenska och engelska obehindrat, då vi till stor del jobbar gentemot svenska myndigheter och organisationer.
Beroende på uppdrag så arbetar man antingen från kontoret eller hos kund. Tjänsteresor kan förekomma.
Svenskt medborgarskap är ett krav och säkerhetsprövning kan bli aktuellt inför en anställning.
Placeringsorter; Solna/Stockholm, Enköping, Uppsala, Malmö, Skövde, Göteborg, Karlstad


Ytterligare information
På AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats med globalt perspektiv, kollektivavtal och en rad personalförmåner. Vår personalklubb Club AFRY organiserar sociala aktiviteter för att stärka gemenskapen.
Vi är övertygade om att mångfald stärker oss och strävar efter att skapa en kreativ och framgångsrik arbetsplats. Vi satsar på våra medarbetares utveckling med individuella utvecklingsplaner och möjlighet att ta kurser och certifieringar.
Vi tror på balans mellan arbets- och privatliv och strävar efter att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Det är kanske därför vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare.
Vi ser fram emot din ansökan, inkluderat CV och några ord om dig själv samt vilket eller vilka områden du är mest intresserad av att arbeta inom.
Vi söker dig som vill bli en del av vårt gäng som vill verka för en bättre framtid!
Kontaktuppgifter för frågor:


Stefan Oscarsson, Market Area Manager
stefan.oscarsson@afry.com
Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner
ellinor.danielsson@afry.com
Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 14 december.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Utvecklingsingenjör Elektromobilitet

Utvecklingsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 29
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Som ett av Sveriges ledande konsultbolag söker vi nu experter inom elektromobilitet. Vi söker dig som vill jobba i globala projekt med lokala kunder, och som har möjlighet att bidra med din gedigna kunskap, och kanske även leda teamet framåt.


Kravspecifikation
Kommunikation, driv och samarbete är nyckelord. Hos oss jobbar du som systemingenjör, utvecklare eller testare, och vi ser gärna att du har bakgrund inom några av dessa områden:
Batteri-, laddning- eller inverterutveckling, eller relevant kunskap inom HV (400-800V system)
Systemutveckling (Något kravhanteringsverktyg, tex Doors, System-/Carweaver etc)
Implementation (Matlab/Simulink och/eller C/C++)
Testning (Canoe, Canalyzer, CAPL, Python)I tillägg så är du kunnig inom (några av) följande domäner
Funktions-, cyber- och elsäkerhet (tex ISO26262, ISO21434, ECE R100, UNWP29 etc)
Diagnos (diagnosmonitorering och kommunikation)
Mjukvaruutveckling (både agilt och traditionell utveckling)
Testautomation (CAPL, Python, Automationdesk…)
CI/CD (Git, Gerrit, Jenkins, Zuul …)Du har B-körkort och ser fram emot att jobba med många nya och utmanande uppgifter.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan!
Några ord från din blivande chef Torgrim:
Som ledare gillar jag att jobba tillsammans med de människor som jag har runt mig, se dessa utvecklas och ta nästa steg. Jag drivs av att se individer växa med uppgifter, att vi tillsammans löser tekniska utmaningar. Jag gillar öppen, rak och ärlig dialog, som är rotad i gemensamma värderingar. Tillsammans jobbar vi för att se till att din egen utveckling prioriteras och arbetar både med utbildningar och uppdrag för att du ska nå dina mål.
Några ord från en blivande kollega, Pujita:
At AFRY you get the chance to be part of a lot of interesting projects and you will notice the great focus on employee satisfaction and diversity!
Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval.


Kontaktpersoner för frågor:
Sektionschef, Torgrim Brochmann, torgrim.brochmann@afry.com
Rekryteringspartner, Ellinor Dahlqvist, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare C/C++ & Matlab/Simulink inom fordon

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 24
Jobbeskrivning
Vi söker flertalet mjukvaruingenjörer som vill jobba med inbyggda system i fordon och försvar.
Som mjukvaruingenjör inom inbyggda system kommer du att arbeta nära funktionsägare och systemingenjörer för att säkerställa design och implementering av ett eller flera delsystem.
Du kommer att säkerställa och följa upp realiseringen av funktionerna, integration, arkitektur, systemdesign samt implementering och verifiering.
Kravspecifikation
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom teknikområdet, gärna inom elektronik eller mjukvara. Vidare har du:
Minst 3 års dokumenterad erfarenhet från inbyggda system
Minst 2 års erfarenhet som mjukvaruutvecklare i C/C++ och/eller Simulink inom fordon
Kunskap i fordonsnätverk och dess verktyg

Som person har du ett starkt eget driv, är noggrann och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och god känsla för leverans. Du är noggrann och har en positiv grundsyn inför problem. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik.
Ytterligare information
Welcome with your application!
Per Kristedal, Section Manager, per.p.kristedal@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Recruitment Partner, ellinor.dahlqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konfigurationsledare

Friskvårdsledare
Läs mer Nov 22
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Som konfigurationsledare kommer du att ingå i ett kundprojekt inom fordonsutveckling och samarbeta nära med delprojektledaren för att framåtdriva projektet med hög kvalitet. Som konfigurationsledare kommer du ha du möjlighet att aktivt påverka och forma rollens funktion.
Rollen innefattar att:
Planera, implementera och driva konfigurationshanteringsarbete.
Arbeta proaktivt med konfigurationsobjekten genom hela utvecklingslivscykeln.
Driva beslutsfattande kring innehållet i konfigurationerna.
Stödja organisationen i frågor relaterade till konfigurationshantering.
Fungera som en aktiv ledare inom konfigurationshantering, där du blir en viktig del av både organisationen och projektet.Kravspecifikation
Ditt grundläggande intresse för fordonsutveckling och förmåga att skapa ordning och reda är avgörande. Rollens framgång beror i hög grad på dina personliga egenskaper.
I rollen är det av stor vikt att kunna kommunicera effektivt och ha en vilja att driva verksamheten framåt. Du förväntas vara både drivande och innovativ i ditt arbete.
Våra kunder finns på flera ställen i Sverige, så resor i tjänsten kan förekomma.
Krav för tjänsten:
Du har goda kunskaper i konfigurationsstyrning och kravhantering.
Du har god kunskaper om fordonsutveckling, både från mjukvara och hårdvara
Du har en civilingenjörsutbildning inom tex mekatronik, elektronik eller datateknik, eller har annan för rollen relevant utbildningsbakgrund
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Kontakta oss vid frågor:
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Rekryterinspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Miljöingenjör till Nuclear

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Nov 22
Företagsbeskrivning


AFRY har lång erfarenhet som partner till både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad!
Kärnkraft spelar en viktig roll på en hållbar energimarknad. Inte minst för att vi har ett ständigt ökat elbehov i Sverige och globalt, utan också för att den bidrar med nätstabilitet och hög leveranssäkerhet utan klimatpåverkande utsläpp. Vi på AFRY är stolta över att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige och vi söker nu en miljöingenjör som vill vara en del av vår sektion i Göteborg/Varberg och bygga varumärket AFRY.
Kan det vara du, eller någon du känner?
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Läs mer om oss här: https://afry.com/sv


Jobbeskrivning


AFRY Nuclear Sweden fokuserar på kärnkraft där uppdrag inom anläggningsutveckling, underhåll, strålsäkerhet, säkerhetsanalyser, avveckling och tekniska utredningar såväl som projektledning är vår vardag. Vi har en unik förtroendeposition på vår marknad, och arbetar ofta i väldigt nära samarbeten med våra kunder.
Genom professionalism, starkt samarbete och gott ledarskap skapar vi en arbetsplats där människor trivs och vill stanna, och där kärnkraftsaffären växer och utvecklas. Det är vår strategi för att hela tiden betraktas som våra kunders främsta experter. Nu letar vi efter en miljöingenjör som kan komplettera vårt gäng med sin personlighet, drivkraft och önskan om att utvecklas tillsammans med oss!
I rollen som miljöingenjör kommer du att arbeta i uppdrag för kunder i kärnkraftsindustrin. Du kommer att arbeta med avfallshantering, friklassning och strålskyddsrelaterade frågor. Du gör det genom ledning, koordinering och uppföljning av arbete med operativ avfallshantering. Även kontroll och dokumentation av avfall avseende kvalité, packningsgrad, etc kommer ingå. Du arbetar i tätt samarbete med andra personer med spetskompetenser inom en rad olika områden. Du får genom denna roll möjligheten att utvecklas som miljöingenjör och chansen till ett dynamiskt arbete med olika spännande uppdrag inom en aktuell och stabil bransch.
Som AFRY-konsult inom detta område arbetar du i uppdrag med placering ute hos kund eller för in-house-uppdrag med andra AFRY-kollegor.


Kravspecifikation


Personliga egenskaper är något som vi värderar högt för att du ska trivas i rollen. Hos oss väntar en möjlighet att bygga vidare på den grund av förtroende som vi skapat hos våra kunder. Därför värdesätter vi förmågan att kunna utveckla befintliga och skapa nya relationer med kunder och kollegor.
Dessutom är det viktigt att du i grunden har ett utvecklat intresse för just ledning, koordinering och uppföljning, samt en bra förmåga att kommunicera. Dessa egenskaper kommer att vara avgörande när det gäller att effektivt samarbeta och driva projekt framåt, vilket är en central del av vår verksamhet.
För att lyckas i rollen behöver du ha följande erfarenheter och bakgrund:
Akademisk bakgrund som ingenjör (Höskole-, Kandidat-, civilingenjör eller liknande)
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används frekvent inom AFRY och hos våra kunder.
B-körkort då resor är en naturlig del av din roll.Det här ser vi som meriterande:
Att tidigare ha arbetat inom kärnkraftsbranschen.
Hantering av radiologiskt avfall och/ eller farligt avfall.Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.


Ytterligare information


På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 2023-12-04. Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss!
Sektionschef: Jan-Erik Bendiksen: jan-erik.bendiksen@afry.com
Rekryteringspartner: Maria Stjernström: maria.m.stjernstrom@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Resbar Kvalitetsingenjör QA/QC

Kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft
Läs mer Nov 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden.


Making Future


Jobbeskrivning
Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett team med specialister där alla bidrar med värdefull kompetens, erfarenhet och glädje? Vårt marknadsområde Quality Engineering (QE) har lite drygt 30 medarbetare utspridda över landet och nu söker vi fler medarbetare. I vårt team är vi allt från nyexaminerade till seniora med en bred kompetens inom kvalitet, svets och material.
Som Kvalitetsingenjör, QA/QC, kommer du arbeta med kvalitetssäkring och kvalitetskontroll såväl internt som hos våra kunder. Du kommer att vara involverad i upphandling, konstruktion, tillverkning, installation och slutdokumentation i samband med mekaniska installationer, ombyggnationer och reparationer. Majoriteten av din tid kommer du spendera hos våra kunder och då vi både har kunder i Sverige och globalt innebär rollen en del tjänsteresor, både långa och korta. Till den här rollen söker vi dig som är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.


Kravspecifikation
Som person är du driven och ansvarstagande. Vi tror även att du är en god kommunikatör med god förmåga att rapportera och presentera kvalitetsrelaterade milstolpar. Du trivs med att samarbeta i grupp men även självständigt under eget ansvar.
Lämplig utbildning är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med 3–5 års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedels-, process-, gruv- eller energiindustrin.
Eftersom mycket av arbetet även kan vara mot internationella kunder, behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.


Ytterligare information
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där vi lär av varandra och det ges goda möjligheter för utveckling? Då söker du dig till rätt team!
Quality Engineering erbjuder en mångfald bland kollegor med olika specialistområden, en bredd på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll man vill! Läs mer om oss på Quality Engineering och våra spännande satsningar här: https://afry.com/sv/nyhetsrum/nyheter/afrys-quality-engineering-kanner-av-den-grona-omstallningen
AFRY är en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Har du frågor gällande tjänsten, kontakta någon av de rekryterande cheferna på:
Fredrik Videll, fredrik.videll@afry.com
Sami Paloaho, sami.paloaho@afry.com
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att söka tjänsten. Välkommen med din ansökan, senast den 10 december!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior IBM Maximo konsult (Sverige)

Företagskonsulent
Läs mer Nov 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi har fortsatt stor efterfrågan från våra ledande strategiska industrikunder. Vi fortsätter att växa inom området Asset Management där IBM Maximo är en viktig lösning. Vår drivkraft är att hjälpa svensk industri nå ett datadrivet underhåll i världsklass, för att stärka sin konkurrenskraft.
Vi söker nu flera IBM Maximo konsulter med erfarenhet av underhållsverksamhet från industrin. Som senior konsult kommer du antingen leda eller ingå i våra leveransteam och bidra med din expertis och erfarenhet av IBM Maximo. Vi har behov av expertis inom både teknisk inriktning såsom arkitektur, implementering och konfigurering - men även funktionellt/verksamhetsorienterad expertis för att kunna stötta våra befintliga och nya kunder med lösningsdesign, utbildning, rådgivning m.m.
I kundleveranserna handlar det hela tiden om att skapa en högre effektivitet med Datadrivet underhåll i världsklass utifrån treenigheten Människa, Process och IT.
Exempel på projekt som du kan arbeta med:
- IBM Maximo Konfigurering/utveckling
- IT Arkitektur (Maximo, MAS)
- Utbildning
- Rådgivning kring potentiella lösningar i och utanför Maximo/MAS
- Projektledning
Vi söker dig som verkligen brinner för att vara en del av ett framgångsrikt lag, ha kul på jobbet och leverera extra värde till kunderna.
Kravspecifikation
I första hand söker vi dig har flera års erfarenhet (+5 år) av IBM Maximo, på antingen teknisk och/eller funktionell nivå. Erfarenhet på en funktionell nivå av andra kringliggande systemlösningar (t.ex. PowerBI, QlikView, Novacura Flow, mobilitet) inom service & industri är premierande. Likaså ett starkt nätverk inom branschen. Du har ett starkt driv att föra processer framåt, är beslutsför och kommer i mål i det du företar dig.
Du har en trygghet i din yrkesroll, förstår det konsultativa, och drivs av att göra skillnad i våra kunders verksamhet på riktigt. Du har modet att våga föreslå nya innovativa lösningar.
Då vi jobbar mot många svenska organisationer är kommunikation på svenska språket en förutsättning i jobbet.
Resande till kunder är en naturlig del av vardagen som konsult och gör att du kommer skapa många nya kontakter och ett större nätverk. Vi har kontor över hela Sverige så din arbetsortstillhörighet kan diskuteras.
Ytterligare information
Varför jobba hos oss?
Du får möjligheten att som konsult vidga dina vyer, jobba i en framtidsbransch med många etablerade kunder och projekt som gör att du får utveckling och nya kontakter. Du får jobba med riktigt kompetenta kollegor och bli en viktig spelare i ett starkt lag.
Vi jobbar efter modellen 85-10-5 där 85% av vår tid är i leverans av tjänster till våra kunder, 10% innovation/affärsutveckling och 5% intern tid såsom egen kompetensutveckling osv. På så sätt sätter vi maximalt med tid kring kunderna och kontinuerlig utveckling av paketerade tjänster, nya teknologier etc.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Bonus baserat på vår grupperings lönsamhet
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.


Kontaktuppgifter för frågor:


Henrik Nyström, Sektionschef
henrik.nystrom@afry.com
Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner
ellinor.danielsson@afry.com
Sista ansökningsdag 15 januari 2024.På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

DevOps Architect

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning


Vi på AFRY Product & Software Engineering är mitt i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra Embedded-team i Göteborg!
Just nu söker vi fler DevOps-entusiaster som tidigare har deltagit i att designa och utveckla CI/CD-system och är bekanta med metoder såsom byggsystem, repository-hantering och datavisualisering.
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet.
Våra kunder finns i ett stort antal branscher – från fordon, rymd, telekom och försvar till medicinteknik, konsumentprodukter och övrig industri. På AFRY kommer du också ingå i ett stort nätverk av mer än 700 Embedded-kollegor över hela världen, men samtidigt ha en tät kontakt med ledare och kollegor på vårt Göteborgskontor.
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling av individen tillsammans med möjligheten att utnyttja de fördelar ett större sammanhang medför ger oss en unik position. Tillsammans med dig bygger vi starka team som har roligt på jobbet!
Här på AFRY finns det också möjlighet till att arbeta remote om kunden och uppdraget inte kräver annat!


Kravspecifikation


Du är en modig, hängiven lagspelare som har ett genuint intresse för CI/CD och trivs i en miljö som utvecklar dig. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att komma med idéer och dela din kunskap med dina kollegor!
För att lyckas bra i denna roll ser vi även att du har följande erfarenheter:
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av DevOps
Har erfarenhet av Python-programmering
Designat och utvecklat CI/CD-miljöer
Bygg-ramverk (t.ex. Jenkins/Git)
Erfarenhet av containrar och molnteknik (t.ex. Docker, Kubernetes, AWS)
Jobbat i Linux-miljöerDu kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar.
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Lasse Holmberg - Sektionschef, lasse.holmberg@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdagen är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.


Ytterligare information


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
Sökord: #LI-Hybrid, python, devops, CI/CD
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Utvecklare inom testsystem

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning


Vi på AFRY Product & Software Engineering är mitt i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra mjukvaruteam i Göteborg!
Just nu söker vi fler ingenjörer som gillar att utveckla test- och mätsystem samt är duktiga mjukvaruutvecklare. Vi utgår från att du har en bra förståelse för testmetodik samt har erfarenhet av både test och verifiering.
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Våra kunder finns i ett stort antal branscher – försvar, rymd, telekom, fordon och medicinteknik.
På AFRY kommer du också ingå i ett stort nätverk med kollegor över hela världen, men samtidigt ha en tät kontakt med ledare och kollegor på vårt Göteborgskontor.
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling av individen tillsammans med möjligheten att utnyttja de fördelar ett större sammanhang medför ger oss en unik position. Tillsammans med dig bygger vi starka team som har roligt på jobbet!


Kravspecifikation


Du har ett genuint intresse testsystemutveckling och testmetodik samt trivs i en miljö där du får utvecklas. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga. Du delar gärna dina idéer och din kunskap med dina kollegor!
För att lyckas bra i denna roll ser vi även att du har följande erfarenheter:
Minst 3 års erfarenhet av programmering (t.ex. Python, C++, LabVIEW, skriptning)
Designat och utvecklat automatiserade testsystem/testramverk samt tagit fram testspecifikationer
Då detta arbete ofta utförs i säkerhetsklassade uppdrag krävs det att du är svensk medborgare.Meriterande är också om du har
Erfarenhet av containrar och molnteknik (t.ex. Docker, Kubernetes, AWS)
Jobbat i Linux-miljöer
Arbetat i Agila teamLåter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Kontaktuppgifter
Lasse Holmberg - Sektionschef, lasse.holmberg@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com

Ytterligare information


På AFRY erbjuder vi:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mmVi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Sökord: #LI-Hybrid, testsystem, systemutveckling.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Engineer C

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi på AFRY Product & Software Engineering är i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra Embedded-team i Göteborg!
Vi har spännande uppdrag för dig som har erfarenhet av C programmering och har ett genuint intresse för utveckling och vill utveckla nyskapande inbyggda lösningar för våra kunder och för framtiden!
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Våra kunder finns i ett stort antal branscher - från telekom, fordon och försvar till medicinteknik, konsumentprodukter och maskiner & utrustning.
Utöver uppdragen erbjuder AFRY professionell utveckling såväl som personligt välbefinnande och nätverkande – du har möjlighet att delta i gemensamma frukostar, luncher, afterwork, aktiviteter igenom Club AFRY, föreläsningar, kompetensnätverk samt tillgång till friskvård.
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling i samspel med möjligheten att ta del av spännande uppdrag inom olika branscher gör oss till en av Sveriges främsta arbetsgivare för ingenjörer!
Kravspecifikation
Vi tror att du som vår nya kollega har ett stort intresse för teknik inom Embedded Software och trivs i en utmanande miljö. Du har en god samarbetsförmåga och drivs av att ha ansvar och möjlighet att påverka. För att få ut det bästa av dig i denna roll ser vi gärna att du kommer med förslag, idéer och delar kunskap med dina kollegor!
Erfarenheter för att lyckas i rollen:
Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom embedded
God kunskap i programmeringsspråket C
Kunskap i Python, realtidssystem (ex. Linux/Embedded Linux)
Erfarenheter av att arbeta enligt Agila metoder (Scrum)

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Vi tror att du ser en betydelse i att ta ansvar för de delarna av kulturen som handlar om trivsel och gemenskap, samt att bära och sprida våra värderingar – AFRY-andan. Du drivs av och odlar känslan att vi, var och en på företaget, spelar roll. Varje enskild individ behövs för att nå våra mål och visioner.
Sista ansökningsdagen är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det.
Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Mirsad Radoncic - Sektionschef, mirsad.radoncic@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
sökord: #LI-Hybrid, embedded systems, software, c


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk Projektledare med industrierfarenhet

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 20
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi på sektionen Advanced Automation i Göteborg och Varberg är ungefär 55 kollegor med gemensamt intresse för teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi arbetar i olika roller, bland annat som tekniska projektledare, automationsingenjörer och elkonstruktörer. Vårt team har vuxit under de senaste åren och våra bakgrunder och kompetenser skiljer sig åt samt kompletterar varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att dela lärdomar och utmaningar samt att vilja utvecklas – vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Vi vill nu fortsätta växa med fler kollegor då vi ser ett stort behov av vår kompetens på marknaden och hos våra kunder framöver. Vi rekryterar därför kollegor inom flera områden till vår sektion just nu; projektledning, elkonstruktion och automation.
Inom sektionen arbetar vi med riktigt spännande projekt där vi bidrar med kompetens och kunskap för teknikintensiva automationstjänster till våra kunder. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som dels drivs in-house i vår egen projektverksamhet och dels ute hos våra kunder. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom industri, infrastruktur och energi och vi driver framtidsprojekt inom bland annat produktion samt forskning och utveckling. I vissa projekt följer du kundens standard och i vissa projekt sätter du standarden; din expertis är därför avgörande för våra kunders och AFRYs framgång.


Jobbeskrivning
Som Teknisk Projektledare på AFRY driver du utvecklingen av våra kunders industriella lösningar, ofta inom fordon-, el- och automationsområdet. Du ingår i ett större team av drivna projektledare med stort utvecklingsfokus på avdelningen. Tillsammans med oss arbetar du med att skapa framtiden tekniska lösningar hos i våra kunders verksamhet. Tillsammans skapar vi mer moderna lösningar och hjälper våra kunder ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar.
Som projektledare leder du ett eller flera tekniska projekt vilket i huvudsak innebär att ansvara för planering, uppföljning och samordning av interna och externa resurser i kunders så väl som AFRYs interna projekt. Rollen kan innebära att både leda egna projekt eller att delta i större projekt som delprojektledare, samordnare eller liknande.
För dig som projektledare på AFRY är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt utvecklingsprogram. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt får ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Vi är måna om att samarbeta, nätverka och träffas inom teamet för sociala och utvecklande aktiviteter.


Kravspecifikation
Det viktigaste för oss är din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Utöver detta så tänker vi oss att du är en engagerad person som tar initiativ och skapar bästa förutsättningar för att nå uppsatta mål i ditt arbete, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en person med god planeringsförmåga, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att leda och engagera andra. Vi tror även att du har:
Lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet.
Några års erfarenhet som projektledare inom en industri eller infrastruktur, där du fått kunskaper kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt, tid- och resursmässigt.
Har B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser det som väldigt meriterande om du har jobbat inom fordons- eller VA branschen, eller har erfarenhet inom laddinfrastruktur eller IT/OT.


Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, låt oss få visa dig varför - varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-12-14. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!
Nadina Hamzic, Gruppchef
nadina.hamzic@afry.com
010 505 68 40


Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konsult inom Systems Management

Informationskonsult
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vill du ha en varierande och meningsfull vardag som konsult? Hos oss på Systems Management inom AFRY får du chansen att bli en nyckelspelare i leveransprojekt till våra kunder. Vi värdesätter din kompetens och strävar efter att ge dig bästa möjlighet till både personlig och professionell utveckling.
Vi söker dig som vill jobba inom ett eller flera kompetensområden:
Försvarsteknik (marina system, markarenan, flyg och ledningssystem)
Systems Engineering (systemarbete och ett helhetsperspektiv i att arbeta med tekniska system under hela eller delar av dess livscykel)
Försvarslogistik
System Safety och Integrerad logistiksupport (ILS)
Asset Management & Maintenance Excellence (Expertis kring underhållsprocesser, driftsuppföljning och systemstöd)

Du kan antingen verka som teknisk specialist, generalist eller projektledare inom något av beskrivna kompetensområden. Det viktigaste är att du vill vara en del av förändringen och bidra till ett mer robust och säkert samhälle tillsammans med oss.


Kravspecifikation
Vi söker dig med engagemang och drivet att lyckas! Erfarenhet som konsult är meriterande, men din inställning är avgörande. Vi tror att för att lyckas som konsult hos oss behöver du ha god initiativförmåga, samarbetsförmåga och vara bra på att kommunicera och ta ansvar för de utmaningar du ställs inför.
Du ska ha en teknisk utbildning, helst på akademisk nivå samt god kompetens från något eller några av våra beskrivna teknikområden alternativt närliggande områden. Då en stor del av vår verksamhet är inriktad gentemot myndigheter och försvarsverksamhet är det en bakgrund vi sätter stort värde på om du har. Du pratar svenska och engelska obehindrat, då vi till stor del jobbar gentemot svenska myndigheter och organisationer.
Beroende på uppdrag så arbetar man antingen från kontoret eller hos kund. Tjänsteresor kan förekomma.
Svenskt medborgarskap är ett krav och säkerhetsprövning kan bli aktuellt inför en anställning.
Placeringsorter; Solna/Stockholm, Enköping, Uppsala, Malmö, Skövde, Göteborg, Karlstad


Ytterligare information
På AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats med globalt perspektiv, kollektivavtal och en rad personalförmåner. Vår personalklubb Club AFRY organiserar sociala aktiviteter för att stärka gemenskapen.
Vi är övertygade om att mångfald stärker oss och strävar efter att skapa en kreativ och framgångsrik arbetsplats. Vi satsar på våra medarbetares utveckling med individuella utvecklingsplaner och möjlighet att ta kurser och certifieringar.
Vi tror på balans mellan arbets- och privatliv och strävar efter att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Det är kanske därför vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare.
Vi ser fram emot din ansökan, inkluderat CV och några ord om dig själv samt vilket eller vilka områden du är mest intresserad av att arbeta inom.
Vi söker dig som vill bli en del av vårt gäng som vill verka för en bättre framtid!
Kontaktuppgifter för frågor:


Stefan Oscarsson, Market Area Manager
stefan.oscarsson@afry.com
Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner
ellinor.danielsson@afry.com
Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 14 december.På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Analyst / Consultant Bioindustry Operations

Analytisk kemist
Läs mer Nov 15
Company Description
AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society.
AFRY Management Consulting provides leading-edge strategic consulting and advisory services covering the whole value chain in energy, forest, and other process industries. Our international Operational Service team with its Supply Chain, Maintenance, Organisation, Operations, and Digitalisation experts forms one of the leading advisory teams globally within the pulp and paper, packaging, and tissue Industry.
Job Description
Unleash your potential and join our Bioindustry Operational Services team in Stockholm, Helsinki, Vienna, or Munich as an Analyst/Consultant and embark on an exciting career in the Chemistry, Forestry, and Biomass sectors.
You will work in a dynamic multinational project-based environment focusing on operational solutions for our global client base.

Here are some examples of your work-related tasks
Collaborate with project managers and team members with diverse projects ranging from operational diagnostics to process redesign and implementation.
Conduct research, analyze data, make client site visits, and prepare reports to help our clients solve their business challenges.
Participate in client meetings, often presenting the part of the work which you have been responsible for, workshop facilitation, and working side-by-side with clients and their teams on their premises ensuring sustainable project success.
Contribute to the competence, business, and offering development.

Curious? Read more about us here: afry.com/bioindustry-operations
Qualifications
Driven by energy, enthusiasm, and a passion for consulting, you'll embark on a rewarding career journey, continuously learning, growing, and making a meaningful impact in the ever-evolving world.
We think it appeals to you to work in a dynamic and multicultural environment, collaborating with diverse teams across borders and sectors. Your exceptional teamwork and communication skills will be instrumental in fostering strong relationships and effectively sharing knowledge with colleagues and clients worldwide. You like the thought of working in a variety of roles, expanding your horizons and professional network. Your willingness to travel and work abroad will open doors to new experiences and challenges, allowing you to contribute your expertise to a global clientele.
To succeed in this role you also:
Have a Ph.D. or M.Sc. in Chemistry, Forestr or Biomass-related topics with strong academic performance.
Are an advanced MS Office Suite user.
Have excellent Swedish and English language skills (both oral and written).

Here are some meritorious experiences:
Proficiency in any other language besides Swedish and English.
Working experience in the Chemistry or Forestry and Biomass industries
Experience in relevant process areas such as lean, organizational improvement, supply chain, maintenance, production optimization, value chain optimization, etc.

Please clarify in your application the location of your preference so you can ensure you have the right to live and work in the country of your choice.
Additional Information
Ready to make a global impact in the Chemistry, Forestry, and Biomass sectors? Submit your application by 2023-12-14.
We Offer You
Challenging consulting work for the world's leading companies in the Chemistry, Forestry and Biomass sectors
A unique opportunity to work as part of an inspiring team with some of the most proficient colleagues and clients within the above sectors
The prospect of developing as an expert and eminent management consultant within the industry
Employment with a responsible employer who fosters a dynamic environment to support the growth and development of the people working for our company
A collaborative, professional, innovative, and responsible way of working with a desire to achieve the highest level of quality
At AFRY, we believe that having the best people attracts the best projects, and having the best projects attracts the best people. We work in a global environment with a strong focus on the needs of our local clients.

The recruitment process steps
1. Application
2. Test-phase
3. Telephone interview
4. Face-to-face interviews (interviews may be conducted virtually)
5. References
6. Offer
Questions? Reach out to:
Talent Acquisition Partner
rebecka.gravas@afry.com
Director Bioindustry Operational Excellence
stefan.kucher@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Embedded Hardware Engineer

Elektronikkonstruktör
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du vara med och bygga framtidens system i ett team av erfarna och engagerade hårdvarukonstruktörer? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för dig!
Just nu söker vi hårdvarukonstruktörer till vårt växande team inom Products & Software Engineering. Som hårdvarukonstruktör får du arbeta med avancerad elektronik i teknikens framkant. Vi har team inom hård- och mjukvaruutveckling, eget labb samt levererar helhetslösningar till våra kunder. Din kompetens kommer vara viktig för att hjälpa oss konstruera nästa generations elektroniksystem!
På AFRY kommer du få möjligheten att arbeta inom ett brett spektrum av branscher – våra kunder återfinns inom telekom, fordon, rymd, verkstad, medicinsk teknik och försvar i Göteborgsområdet. Ditt konstruktionsarbete kommer ske på vår egen produktutvecklingsavdelning på Grafiska Vägen eller på plats hos kund. Som konsult hos oss på AFRY kommer du få stora möjligheter att bredda din kunskap och erfarenhet och du kommer bli en viktig spelare i vårt team inom elektronikutveckling.
Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är en del av vårt framgångsrecept. Därför ser vi till att våra konsulter trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samt anordnar flera roliga konsultaktiviteter årligen. Som en av våra anställda beskriver AFRY:
"Jag trivs väldigt bra med att jobba på AFRY! Arbetsmiljön är vänlig och välkomnande och cheferna är stöttande, tillmötesgående och snabba på att hitta uppdrag och projekt som passar ens bakgrund och karriärutveckling. Här finns verkligen stora möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt!”
Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling av individen tillsammans med möjligheten att utnyttja de fördelar ett större sammanhang medför ger oss en unik position. Tillsammans med dig bygger vi starka team som har roligt på jobbet!


Kravspecifikation
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och innovation samt är en fena på hårdvaru-utveckling. Du trivs i att jobba Som konsult är det viktigt att du kan jobba i team och självständigt ta egna initiativ.
För att lyckas i rollen som hårdvarukonstruktör ser vi gärna att du stämmer in på följande:
Du har jobbat 5 år med hårdvaruutveckling och elektronikkonstruktion
Du har erfarenhet av något av följande: PCBA utveckling, ASIC/FPGA, DC/DC, Embedded SW, test, EMC mätteknik
Uppskattar elektroniklabb för utveckling och test
Gillar att arbeta i team samt att utvecklas med kollegor och kunder

Meriterande är också om du har erfarenhet av Altium, Cadance och/eller OrCAD.
Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift då det är ett krav i kontakt med kunder och kollegor. Vissa av våra uppdrag är också säkerhetsklassade där det är krav på svenskt medborgarskap.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar.
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Vi tror att du ser en betydelse i att ta ansvar för de delarna av kulturen som handlar om trivsel och gemenskap, samt att bära och sprida våra värderingar – AFRY-andan. Du drivs av och odlar känslan att vi, var och en på företaget, spelar roll. Varje enskild individ behövs för att nå våra mål och visioner.
Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Lasse Holmberg - Sektionschef, lasse.holmberg@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdag är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här


Ytterligare information
Här på AFRY erbjuder vi:
En trygg anställning, kollektivavtal och konkurrenskraftiga löner - komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal via Benify där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm.

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Software Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning


Söker du en spännande utmaning inom inbyggda system? Vill du arbeta med den senaste teknologin och vara med och skapa innovativa lösningar för framtiden? Då har vi jobbet för dig!
Vi inom Connected Products på AFRY söker en erfaren embeddedutvecklare som har ett stort intresse för att utveckla och implementera högkvalitativa mjukvarulösningar för olika applikationer och plattformar. Du kommer att arbeta med innovativ och spännande teknik samtidigt som du får chansen att utveckla dina tekniska färdigheter tillsammans med andra tekniska experter inom området.
Hos våra kunder bidrar du med dina erfarenheter och din tekniska expertis för att utveckla framtidens uppkopplade produkter. Då AFRY jobbar med hundratals kunder bland annat inom försvar, rymd, telecom, medtech, konsumentprodukter och övrig industri törs vi lova att du kommer utvecklas snabbt och få stor variation i ditt arbete.
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång, vilket gör att våra medarbetare är vårt fokus. Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, utvecklas, ha kul på jobbet men också ha utrymme för en meningsfull fritid! Som en av våra anställda säger:
“Afry känns som hemma, man är omgiven av trevliga hjälpsamma människor som alla vill lyckas tillsammans. Finns en god blandning av erfarenhet och nyfikenhet som skapar en perfekt miljö för att utvecklas”
Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med embeddedutveckling. Du kommer att utveckla och implementera mjukvarulösningar för olika plattformar och vara en viktig del i teamet. Uppdragen hos oss varierar, du kan till exempel arbeta ute hos våra kunder som en del av deras team eller inhouse i våra projekt-åtaganden eller i några utav våra kundspecifika AFRY team. Både komplexitet och bransch varierar, och vi gör vårt bästa att hitta den bästa matchen just för dig. Här på AFRY finns det också möjlighet till att arbeta remote om det fungerar för kunden och uppdraget.


Kravspecifikation


För att lyckas i denna roll krävs det att du har erfarenhet av inbyggda system och har en djup teknisk förståelse för hårdvara och mjukvara. Du bör också ha ett genuint intresse för teknik och en vilja att fortsätta att utveckla dina färdigheter. För att vara framgångsrik i denna roll bör du också ha:
B.Sc eller MSc inom relevant område (inbyggda system, datavetenskap, electronics eller liknande)
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av embeddedutveckling
Goda kunskaper i programmeringsspråken C eller C++
Kunskap i Python, realtidssystem (ex. Linux/Embedded Linux)
Erfarenheter av att arbeta enligt Agila metoder (Scrum)
Goda kunskaper i engelska och svenskaVi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som:
Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar
Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sandra Bergström - Sektionschef, sandra.e.bergstrom@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com
Sista ansökningsdag är den 13 december 2023. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.


Ytterligare information


Vi erbjuder:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mmVi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Sökord: #LI-Hybrid, embeddedutvecklare, embedded, python, c++, c, inbyggda system
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

SW Team Lead

Teamledare
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Till vårt in-house team i Göteborg söker vi nu en SW team ledare med en stark bakgrund inom el/elektronik och mjukvaruutveckling.
Du kommer ha den spännande rollen som innebär att:
Du är teamleader/scrummaster för ett eller flera team som arbeta med krav, mjukvaruutveckling och test
Huvudkontakt mot AFRYs anställda samt partners som ingår i teamet
Kundkontakt och uppföljning av utvecklingsarbete
Huvudkontakt mot AFRYs linjeorganisation för att tillsammans arbeta för att förbättra och effektivisera arbetsmiljöer verktygskedjor och processer
Arbeta med rekrytering och kompetensförsörjning i de projekt du deltar iKravspecifikation
Kvalificering
Lång bakgrundserfarenhet av utveckling av inbyggda system, mer än 8 år.
Mer än 5 års erfarenhet av C++ /Linux/Python-utveckling av inbyggda system.
Ledarskapserfarenhet, van med kundförbindelser.
God förmåga att kommunicera, organisera och prioritera.
Flexibel, motiverad, kreativ, proaktiv och kan driva igenom frågor till en balanserad lösning.
MSc/Bsc examen i datavetenskap, elektronikteknik eller motsvarande.
Du ska ha god kommunikationsförmåga på Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av CI/CD och god kunskap i verktyg som GIT, Jenkins, Jira mm.

Vi tror även att du har
Kunskaper inom försvars- och fordonsindustri.
Teknikkunskap inom andra områden kopplade till inbyggda system som molnutveckling, mekanik, elektronik, FPGA-utveckling mm
Kunskaper i andra SW-språk som Matlab/Simulink , .NET, QT.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan!
Kontakta oss vid frågor:
Ellinor Dahlqvist, Rekryteringspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Testledare – mjukvarufunktioner i fordonssystem

Testledare
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
I rollen som Testledare kommer du att ansvara för planering av resurser i testarbetet, ansvara för projektbudget, följa upp och rapportera testarbete samt vara kontaktperson i utvecklingsprojekt. Du kommer att vara en del av ett Inhouse team på vårt kontor på Lindholmen. Resor i tjänst förekommer.
Genom tydliga mål och uppföljningar skapar du goda förutsättningar för projektets medlemmar att nå resultat och utveckling. Du blir även en del av avdelningens arbete att ständigt utveckla våra interna processer för att effektivisera och bredda våra förmågor.


Kravspecifikation
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom teknikområdet, gärna inom elektronik eller mjukvara. Det är meriterande om du har erfarenhet av inbyggda system eller kunskaper om fordonssystem. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av ledande befattning och söker dig som har ett starkt intresse av att motivera dina projektmedlemmar genom ett stödjande och coachande ledarskap.
Som person har du ett starkt eget driv och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är en god lagspelare som vill vara med och driva vårt arbete framåt.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan! Vänligen notera dock att vi nu går in i semestertider och kommer att gå igenom ansökningarna när vi är tillbaka från semestern. Trevlig sommar!
Kontakta oss vid frågor:
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Rekryterinspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vi söker mekanikkonstruktörer och produktutvecklare inom fordon!

Produktutvecklare
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vilka är vi, och är du vår nya stjärna?
Det händer mycket i vår bransch och hos våra kunder och vi ser en spännande tid framför oss inom Automotive.
Just nu letar vi efter dig med minst?2 års erfarenhet av konstruktion eller produktutveckling. Som konstruktör/produktutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med kvalificerande och spännande projekt både internt och externt, där du får möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank.
Vi levererar lösningar till många olika kunder, stora som små. Vårt team arbetar med produktutveckling där merparten av konsulterna fokuserar på att hjälpa våra kunder med att ta fram bra lösningar för framtidens fordon.
Kravspecifikation
Som person gillar du varierande arbetsuppgifter och har förmågan att se det roliga i att ta fram nya lösningar. Du är noggrann, kreativ, nyfiken och du gillar att arbeta i team där du kan utveckla dina färdigheter inom konstruktion/produktutveckling samt utbyta kunskap med dina kollegor.
Som anställd hos oss kommer du att ingå i ett härligt team av konsulter med massa olika erfarenheter och nationaliteter. Vi är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa?och mer?framgångsrika. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Vi uppskattar vårt nätverk och att skapa trivsel tillsammans genom sociala och kompetenshöjande aktiviteter och spontana träffar som gruppluncher och gemensamma frukostar.?
Är du den vi letar efter och besitter dessa superkrafter:
minst?2 års konstruktionserfarenhet/produktutveckling
goda kunskaper av Creo och/eller Catia
har en teknisk utbildning på högskolenivå eller Yrkeshögskola, gärna inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling.
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Som person:
är du nyfiken på teknik, framförallt inom fordonsindustrin
gillar att arbeta i team
gillar att dela med dig av din erfarenhet
har du intresse för att utvecklas i olika typer av konstruktions- och produktutvecklingsuppdrag
ser vi gärna att du är social, glad och engagerad
gillar du att ta egna initiativ och trivs att arbeta i en kreativ miljö

Ytterligare information
Varför ska du jobba med mig? - Rekryterande chef Johanna Svensson
Min erfarenhet är dels från att själv ha arbetat i produktutvecklingsprojekt men även från att ha arbetat som lärare. Denna unika kombination av kompetens gör mig till en lyhörd ledare som är van att agera snabbt för att lösa stora och små kriser. Jag vill att mina anställda ska ha roligt på jobbet och jag känner stolthet i att se dem utvecklas och nå sina mål
AFRY erbjuder dig också
Kollektivavtal med förmånliga pensionsavsättningar, utfyllnad av lön vid föräldraledighet samt en förmånsportal med mängder av företag knutna till oss.?Genom Club?AFRY kan du lära känna fler av alla 19?000 kollegor via AWs, bok/filmklubbar, brädspelskvällar, lunchlöpning, skidresor mm.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Vid frågor,?kontakta:
Johanna Svensson
Sektionschef
johanna.svensson@afry.com
+46 70 113 04 87


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automotive Functional Safety Engineers

Säkerhetsingenjör
Läs mer Nov 13
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Functional Safety, Engineers
As a Functional Safety Engineer, you will plan and follow up all functional safety activities within your team/ART/project. You will support your organization with functional safety activities such as project and test planning, Safety Joint Reviews and Formal Reviews and release of work products. You will have ownership of functional safety work products such as Project Safety Plan, Project Safety Test Plan and Safety Case within yourTeam/ART/Project
Functional Safety, System Engineers
As a System Engineer, you will define, analyze and validate Safety Goals, Functional Safety Requirements (FSC/FSR) and Technical Safety Requirements (TSC/TSR) you work closely with Function Owners, System Engineers and Test Engineers to include the functional safety work in the development process, you are a skilled user of FMEA and FTA to analyze design and requirements.
Functional Safety, Test Engineer
As a Test Engineer you will take part in Functional Safety and requirements analysis and being responsible for development of test methods, test planning and test execution according ISO26262. You will define and prepare test environment and test objects for the different levels to test e.g. vehicle, function, system and component.


Qualifications
You need to have deep knowledge in at least one vehicle domain about electrical/electronic hardware, embedded software and good understanding of requirements breakdown from design to production.
Your academic background is a Bachelor or Master’s degree, you have at least 7 years’ experience in automotive electrical systems development! You have good knowledge of ISO 26262. You are familiar with the use of requirement management tools like e.g. System Weaver, DOORS, Elektra, if you also have work experience with software quality and processes like e.g. CMMI and Automotive SPICE you are the perfect candidate.
Your business English is fluent both verbally and in writing and you communicate easily with both peers and upper management. It is an advantage, but not a requirement, to also know Swedish. A Swedish driver license type B is required.
As a consultant company we also value your personal skills highly. Being professional is key and you always act upon the best interest of the company. You are used to, and prefer to, work with others. Taking initiatives and being responsible also comes naturally to you.

Additional Information
We are looking forward to reading your application!
Contact
Section Manager Lena Henriksson lena.henriksson@afry.com Mobile; 00723700759
Recruitment Partner Ellinor Dahlqvist, ellinor.dahlqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Embedded Linux Developer

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi på AFRY Connected Products är mitt inne i en spännande resa där vi arbetar med att accelerera digitalisering och produktutveckling. Som en del i den digitala transformationen söker vi Dig som älskar programmering inom inbyggda system i en Linuxmiljö.
Du som känner igen dig i beskrivningen ovan kommer få ett utbyte från oss som gör det ännu roligare att gå till jobbet!
Vi arbetar i tvärfunktionella utvecklingsteam där agilt arbete, innovation och kunskapsutbyte är en del av vårt dagliga arbete. I din roll som Linuxutvecklare kommer du att utveckla högkvalitativ mjukvara som möter våra kunders önskemål.
Som kollega på AFRY kommer du ha möjlighet att antingen arbeta med vår interna projektleveransorganisation eller hos våra uppdragsgivare. Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Här på AFRY finns också möjlighet till hybridarbete om kunden tillåter.
Kravspecifikation
För att på bästa sätt trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en lagspelare som är kommunikativ och gillar att samarbeta. Vi värdesätter också ditt driv att lära dig och vill anta nya utmaningar – där du frodas i en miljö där du kommer engageras och utmanas i kombinationen mellan dina programmeringskunskaper och din problemlösningsförmåga.
Du har också en utbildningsbakgrund genom antingen en kandidat- eller masterexamen i datavetenskap, elektronik, inbyggda system eller motsvarande område. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer.
Tekniska kompetenser:
Firmwareutveckling, drivrutinsutveckling
3 års erfarenhet av C och/eller C++
Embedded CPU arkitektur
Erfarenhet i Linux
Jenkins, docker, CI/CD

Genom att höja dig själv och andra ser vi att du som utvecklare också trivs i rollen som mentor där du tar ansvar för team med blandade erfarenheter. Hos oss arbetar vi i sammansättningar med både juniora och seniora medarbetare, och här blir du en nyckelperson för att få ut det bästa av hela teamet.
Som kollega hos oss behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya sammanhang och lära dig de nya tekniker som behövs. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet, engagemang och kvalitet.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sabine Törn - Sektionschef, sabine.torn@afry.com.
Johannes Carlsson- Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com.
Sista ansökningsdag är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sökord: #LI-Hybrid, linux, embedded, utvecklare


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Fordonsingenjör/utvecklare inom Infotainment

Fordonsingenjör
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY är ett av Sveriges ledande konsultbolag och just nu söker vi experter inom Infotainment. Vi söker dig som vill jobba i globala projekt med lokala kunder, och som har möjlighet att bidra med din gedigna kunskap, och kanske även leda teamet framåt. Du kommer att ingå i ett team som utvecklar framtidens infotainmentsystem!
Som SW Developer/System Engineer/ SW Test Developer/Scrum Master inom Infotainment kan du arbeta med vårt in-house team i Göteborg eller hos en kund för att utveckla och underhålla funktionaliteten för ”Personalization, Vehicle Functions , Positioning & Maps, Core HMI , Camera, BT Telephony, Security, Base Tech , vehicle power modes, SW Download samt Diagnostics/OTA”
Du kommer att ingå i ett team med värdefull kunskap från alla infotainmentdomäner. Det dagliga arbetet inkluderar utveckling av infotainment med helhetsansvar inklusive design, arkitektur, dokumentation, implementering och automatiserade testade fall.

Kravspecifikation
Kommunikation, driv och samarbete är nyckelord. Hos oss jobbar du som systemingenjör, utvecklare eller testare, och vi ser gärna att du har bakgrund inom några av dessa områden:
Vi tror att du har:
• M.Sc i Software Engineering eller motsvarande erfarenhet
• Minst 3 års mjukvaruutveckling i Java och/eller C++ i Linux
• Goda kunskaper i engelska och svenska(skrift och tal)
• God förståelse för att arbeta enligt Agila principer
En eller flera av nedanstående stämmer också in på dig:
• Erfarenhet och god förståelse inom Android, kunskap inom plattformsområdet
• Erfarenhet av testdriven utveckling
• Erfarenhet av att utveckla automatiserad enhet eller integrationstest i C++/Java och Python
Meriterande:
• Erfarenhet från fordonsmiljö
Du har B-körkort och ser fram emot att jobba med många nya och utmanande uppgifter.
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan! Vänligen notera dock att vi nu går in i semestertider och kommer att gå igenom ansökningarna när vi är tillbaka från semestern. Trevlig sommar!


Kontaktperson för frågor:
Sektionschef, Daniel Sletteberg Loveryd,daniel.slettebergloveryd@afry.com
Teamleader, Jie Qiao, jie.qiao@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Software Engineer C++

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du en vass embeddedutvecklare som känner att programmering i C++ är din bästa gren?
Vill du ha ett härligt gäng kollegor och ledare som tillsammans skapar en familjär stämning?
Känner du också att kombinationen av ny teknik och problemlösning i ett bolag med digitalisering och hållbarhet som huvudfokus är något du går igång på?
AFRY Connected Products i Göteborg utökar sitt team och vi hoppas du vill bli en del av oss!
På AFRY Connected Products i Göteborg kan vi erbjuda dig en utmanande och omväxlande miljö där du får växa som utvecklare med seniora och juniora kollegor. Som kollega hos oss får du vara med och utveckla framtidens lösningar på några av regionens mest spännande företag inom bland annat rymd, försvar, medicinteknik eller telekom. Utöver det finns det också möjlighet att bli en del av vår projektleveransorganisation, Customized Solutions där vi jobbar med spännande projekt från början till slut. Här finns också möjlighet till att jobba delvis remote om kunden tillåter.
Låter det som något för dig? Läs vidare och se vad som behövs för att du ska vara aktuell för rollen!
Kravspecifikation
Ponera att du gillar att koda. Du har fångat vårt intresse.
Sa du att du har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C++? Grymt!
Vill du dessutom jobba i agila team? Perfekt!
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom branschen och är redo för ditt nästa steg.
Vi tror också att du som utvecklare trivs i team med blandade erfarenheter. Här på Connected Products arbetar vi i teamssammansättningar med både juniora och seniora medarbetare, där du blir en viktig del!
Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.
Sista ansökningsdagen är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Johanna Nilén - Sektionschef, johanna.nilen@afry.com
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com
Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sökord: #LI-Hybrid, C++, utvecklare, embedded


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk projektledare inom Embedded Systems

Teknisk chef, kommun
Läs mer Nov 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du göra skillnad för verksamheter, människor och samhälle? Får du energi av att coacha och leda agila team i teknikens framkant? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Just nu växer vårt affärsområde Product & Software Engineering och vi söker dig med passion för ledarskap och teknik som vill vara med och skapa riktiga ”dream team”. På AFRY kommer du få möjligheten att arbeta inom ett brett spektrum av branscher – våra kunder återfinns inom telekom, fordon, rymd, medicinsk teknik och försvar i Göteborgsområdet. Du kommer att leda team på vår egen produktutvecklingsavdelning på Grafiska Vägen i Göteborg eller på plats hos kund. Som konsult hos oss på AFRY kommer du få stora möjligheter att bredda din kunskap och erfarenhet och du kommer bli en viktig spelare i våra team inom elektronikutveckling.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har teknisk utbildning och har jobbat ett antal år som antingen utvecklare eller teknisk projektledare och har erfarenhet av att jobba med agil utveckling. Du har tidigare erfarenhet av mjukvaru- eller hårdvaruutveckling samt är van att driva tekniska projekt. Erfarenhet av SAFe och moderna stödverktyg såsom Jira är också meriterande för rollen. Som person ser vi gärna att du är en problemlösare som får energi av att se när andra lyckas och är duktig på att förstå och stötta olika personligheter.
Krav för tjänsten i korthet
5+ års erfarenhet av projektledning inom embeddedutveckling
3+ års erfarenhet av mjukvaru-eller hårdvaruutveckling

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser även att du har en mycket god kommunikations- och skrivförmåga i Engelska och är van vid att arbeta i internationella miljöer. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.
Sista ansökningsdagen är den 13 december 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess får du gärna kika på länken här.
Säkerhetsprövning och visstidsanställning kan tillämpas på de projekt som kräver det. Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!
Sabine Törn – Sektionschef, sabine.torn@afry.com.
Johannes Carlsson -Talent Acquisition Partner, johannes.carlsson@afry.com.
Ytterligare information
På AFRY erbjuder vi:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
sökord: #Li-Hybrid, embedded, projektledning


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

DevOps engineer within Automotive

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 13
Company Description
AFRY is European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in Infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
As DevOps engineer at AFRY you will be part of developing SW to systems in close cooperation with the client as part of our inhouse operations at Lindholmen, Gothenburg.


Qualifications
We are looking for you with technical background, Bsc /Msc in electrical engineering, data engineering or similar. For this role we believe that you have many years of experience from SW development and working as DevOps engineer.
DevOps engineer
Competencies required
Strong understanding of software development, testing, and deployment processes
Proficiency in scripting languages, particularly Python, for automation tasks
Knowledge of DevOps principles and best practices

Specific software knowledge
Strong skills in Python
Strong skills in Docker
Strong skills in Jenkins
Proficiency in using Git for version control, including branching, merging, and resolving conflicts. Familiarity with tools like GitLab, Bitbucket, or GitHub for code collaboration and integration with CI/CD pipelines.
Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD): Deep understanding of CI/CD principles and practices, including implementing automated build processes, integration of test automation, artifact management, and deployment pipelines.Additional Information
Welcome with your application! Note that we are entering vacation times so response time may be a bit longer.
Contact us for questions:
Ellinor Dahlqvist, recruiting partner, ellinor.dahlqvist@afry.com
Torgrim Brochmann, section manager, torgrim.brochmann@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Utvecklingsingenjör Elektromobilitet

Utvecklingsingenjör, el-tele
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Som ett av Sveriges ledande konsultbolag söker vi nu experter inom elektromobilitet. Vi söker dig som vill jobba i globala projekt med lokala kunder, och som har möjlighet att bidra med din gedigna kunskap, och kanske även leda teamet framåt.


Kravspecifikation
Kommunikation, driv och samarbete är nyckelord. Hos oss jobbar du som systemingenjör, utvecklare eller testare, och vi ser gärna att du har bakgrund inom några av dessa områden:
Batteri-, laddning- eller inverterutveckling, eller relevant kunskap inom HV (400-800V system)
Systemutveckling (Något kravhanteringsverktyg, tex Doors, System-/Carweaver etc)
Implementation (Matlab/Simulink och/eller C/C++)
Testning (Canoe, Canalyzer, CAPL, Python)I tillägg så är du kunnig inom (några av) följande domäner
Funktions-, cyber- och elsäkerhet (tex ISO26262, ISO21434, ECE R100, UNWP29 etc)
Diagnos (diagnosmonitorering och kommunikation)
Mjukvaruutveckling (både agilt och traditionell utveckling)
Testautomation (CAPL, Python, Automationdesk…)
CI/CD (Git, Gerrit, Jenkins, Zuul …)

Du har B-körkort och ser fram emot att jobba med många nya och utmanande uppgifter.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan! Vänligen notera dock att vi nu går in i semestertider och kommer att gå igenom ansökningarna när vi är tillbaka från semestern. Trevlig sommar!
Några ord från din blivande chef Torgrim:
Som ledare gillar jag att jobba tillsammans med de människor som jag har runt mig, se dessa utvecklas och ta nästa steg. Jag drivs av att se individer växa med uppgifter, att vi tillsammans löser tekniska utmaningar. Jag gillar öppen, rak och ärlig dialog, som är rotad i gemensamma värderingar. Tillsammans jobbar vi för att se till att din egen utveckling prioriteras och arbetar både med utbildningar och uppdrag för att du ska nå dina mål.
Några ord från en blivande kollega, Pujita:
At AFRY you get the chance to be part of a lot of interesting projects and you will notice the great focus on employee satisfaction and diversity!
Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval.


Kontaktpersoner för frågor:
Sektionschef, Torgrim Brochmann, torgrim.brochmann@afry.com
Rekryteringspartner, Ellinor Dahlqvist, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inom Controls System

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Som mjukvaruutvecklare hos AFRY kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden som en del av vår Inhouse-verksamhet på Lindholmen. Detta är ett nytt team där du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar och tillämpningar i teknikens framkant.
Resor i tjänst förekommer.


Kravspecifikation
Till denna roll söker vi dig som främst vill jobba med hårdvarunära C-programmering för att utveckla mjukvara till våra produkters kontrollsystem. Vi jobbar även med modellbaserad utveckling, med MATLAB/Simulink och ser gärna att du har ett intresse för detta. Hos oss kommer du att utmanas till kvalificerad problemlösning inom inbyggd mjukvara i projekt som karaktäriseras av högteknologisk och komplex mjukvaruutveckling tillsammans med duktiga utvecklare som lär av varandra.
Krav för rollen:
Goda till mycket goda kunskaper i C, MATLAB/Simulink
Flytande kunskaper i Svenska och Engelska är ett krav

Meriterande erfarenheter:
Om du arbetat med ISO26262 är det meriterande
Tidigare arbete som konsult eller inom fordons- eller försvarsindustri är meriterande.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan!
Kontakta oss vid frågor:
Ellinor Dahlqvist, Rekryteringspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Utvecklingsingenjör ADAS/AD

Utvecklingsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 13
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Som ett av Sveriges ledande konsultbolag söker vi nu experter inom ADAS/AD. Vi söker dig som vill jobba i globala projekt med lokala kunder, och som har möjlighet att bidra med din gedigna kunskap, och kanske även leda teamet framåt.


Kravspecifikation
Kommunikation, driv och samarbete är nyckelord. Hos oss jobbar du som systemingenjör, utvecklare eller testare, och vi ser gärna att du har bakgrund inom några av dessa områden:
ADAS/AD, motion control eller dylikt
Systemutveckling (Något kravhanteringsverktyg, tex Doors, System-/Carweaver etc)
Implementation (C/C++)
Test/ Testautomation (Canoe, Canalyzer, CAPL, Python)

I tillägg så är du kunnig inom (några av) följande domäner
Funktions- och cybersäkerhet (tex ISO26262, ISO21434, ISO21448)
Diagnos (diagnosmonitorering och kommunikation)
Mjukvaruutveckling (både agilt och traditionell utveckling)
CI/CD (Git, Gerrit, Jenkins, Zuul …)

Du har B-körkort och ser fram emot att jobba med många nya och utmanande uppgifter.


Ytterligare information
Ord från din blivande chef, Jenny:
Som ledare är jag mån om mina medarbetare, att de trivs och utvecklas. Att mina medarbetare känner sig trygga och har förtroende för mig som ledare ser jag som en förutsättning för att kunna ha en rak och ärlig dialog. Jag drivs av att se individer växa med uppgifter och nya utmaningar. Tillsammans jobbar vi individuellt med just din utveckling, både vad gäller utbildning och uppdrag för att du skall nå dina mål!
Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval


Kontaktperson för frågor:
Sektionschef, Jenny Ljungqvist, jenny.ljungqvist@afry.com
Rekryteringspartner, Ellinor Dahlqvist, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare inom El- och Elkraft

Processingenjör, elkraft
Läs mer Nov 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Visst är det lockande att lösa problem, träffa nya människor och lära sig nya saker? Det är vår vardag som konsulter inom elkraftssektionerna på AFRY i Göteborg och Trollhättan. Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat tung petrokemisk verksamhet till fordonsutveckling/tillverkning och komplicerade anläggningar på sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning samt arbeta med uppdragsledning inom låg- och mellanspänning. Du kommer att få arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och utredningar till att ta fram teknisk dokumentation och handlingar samt ge rådgivning.
Vi ser ett ökat, långsiktigt, behov av fler duktiga och erfarna uppdragsledare inom elkraft till våra verksamheter. Våra sektioner består idag av duktiga medarbetare med både kortare och längre erfarenhet och vi driver avancerade elkraftprojekt till våra externa kunder som sträcker sig från tung petrokemisk verksamhet till fordonsutveckling/tillverkning till komplicerade anläggningar på sjukhus. Vi arbetar med allt från förstudier, utredningar, Ställverks- och reläskyddsprovning, nyprojektering, om- och tillbyggnader och besiktningar. Hos oss är du en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning inom industri. Med vår breda och djupa kompetens har vi möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas.
Sektionen är en grupp med personer med varierande bakgrund där vi har olika kunskaper och samlat på oss olika lång erfarenhet inom området. Det vi har gemensamt är att vi gör det bästa vi kan för att hjälpa varandra i våra uppdrag och hjälpa våra kunder så vi kan utvecklas och lära oss av och med varandra. Med tanke på den goda spridningen av erfarenhet vi har finns det alltid en kollega som arbetat med en liknande frågeställning tidigare som kan hjälpa dig ta nästa steg i uppdraget.


Kravspecifikation
För att passa in i en roll som uppdragsledare behöver du ha ledaregenskaper och tycka om att arbeta med människor. Du har god förmåga att kommunicera med andra samt att strukturera och samordna arbete. Du tar ansvar gentemot kund och följer tidplaner och budgetar med vana och tidigare erfarenhet. I din roll som uppdragsledare är ditt teknikkunnande viktigt och vi önskar att du har erfarenhet som elkraftsingenjör och lett mindre projekt/delprojekt tidigare. Du har även en teoretisk grund i form av högskoleutbildning inom relevant område med dig i din bakgrund.
Din personlighet är viktig för tjänsten och eftersom man ibland jobbar i parallella uppdrag behöver du ha förmåga att skapa struktur i din vardag och att kunna hantera dina uppdrag och projekt på bästa sätt för både dig själv och dina kunder. Som person är det även viktigt att du kan inge förtroende hos våra kunder; att du är kommunikativ och en person som trivs med att vara AFRY:s representant hos kunder. Du har en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. Dessa egenskaper leder även till nya uppdrag genom att du i dialogen med dina kunder lyssnar in deras organisations behov och inte är rädd för att ”våga räcka upp handen” när de behöver hjälp. Antingen är det du som är rätt person för uppdraget eller så är det en kollega.
I en blandning av lokala och internationella kundkontakter kräver vi att du har goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i både svenska och engelska. Vissa resor är en naturlig del av vårt arbete och vi önskar därför att du har körkort.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett företag med intressanta och utmanande arbetsuppgifter där vi hjälper våra kunder att skapa design- och ingenjörslösningar. Vi ligger i framkant inom teknik, design och innovation. Vi arbetar med stora som små projekt där du får möjlighet att prova på uppdrag inom nya områden i team med kollegor runt om i världen.
Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-11-30. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Kontaktuppgifter för frågor:
Fredrik Veermets, Gruppchef Göteborg
010-505 34 18
fredrik.veermets@afry.com
Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94


Externa rekryteringsföretag hänvisas till ansvarig rekryterare.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Testdesigner mjukvara/elektronik

Testledare
Läs mer Nov 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
I rollen som Testdesigner kommer du kommer du att arbeta med granskning och analys av krav och specifikationer för mjukvarubaserade funktioner i nära samarbete med kunden och du kommer vara en del av vår Inhouse-verksamhet på Lindholmen. Detta är ett nytt team där du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar och tillämpningar i teknikens framkant. Som testdesigner kommer du samarbeta med andra avdelningar så som Systemavdelningen och Konstruktionsavdelningar kring utveckling och utformning av testfall.
Du kommer vidare:
Bestämma hur kraven skall verifieras för att säkerställa funktion och säkerhet
Skriva testfall. Vara med och planera upp vad som ska testas.
Analysera testresultat och felrapporter

Resor i tjänst förekommer.
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Kravspecifikation
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom teknikområdet, gärna inom elektronik, mekatronik eller mjukvara. Du har baskunskaper inom programmering och det är meriterande om du har erfarenhet av MATLAB, Simulink, C/C++, Python och/eller CANoe. Har du tidigare erfarenhet av mjukvarutester på inbyggda system eller kunskaper om fordonssystem ser vi det som mycket positivt.
Krav:
God svenska och engelska i tal/skrift är krav.
Körkort klass B
Ingenjörsutbildning inom elektronik och/eller mjukvara eller motsvarande..

Som person har du ett starkt eget driv, är noggrann och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och god känsla för leverans. Du är noggrann och har en positiv grundsyn inför problem. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan!
Kontakta oss vid frågor:
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Rekryteringspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Android Automotive Software Developer

Produktutvecklare
Läs mer Nov 9
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are more than 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Within AFRY, we develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM's, startup companies and system suppliers (Tier 1). We operate all over the world; mainly in Sweden, China, Brazil, US and UK.
We are now looking for experienced software developers who is passionate in developing the next generation infotainment system based on Google's Android automotive OS.
As an Android Automotive Software Developer, you will be doing Software development in application and native layers of Android stack for the infotainment system. You will collaborate with UX, Designers and other stakeholders to define a coherent end-to-end solution. You will be part of a team that has end-to-end responsibility including design, architecture, documentation, development, verification and validation. As part of organization you will have the opportunity to actively contribute for generating innovative ideas and solutions.


Qualifications
M.Sc in Software Engineering or equivalent experience through years of practice
Experience of Android app and Android platform development along with experience in AOSP and the AOSP build system.
Familiar with modern app architectural patterns (MVP, MVVM, layered architecture, refactoring)
Experience in Automotive communication buses
Good knowledge in Android Java, C++, Python
Good knowledge of Android testing frameworks (Junit, Espresso, Mockito)
Very good knowledge of English (written and spoken) is essential
Excellent communication skills

Meritorious if you have:
Experience of Embedded Linux Development
Experience of working with CI (Continuous Integration)
Swedish driving license (B-level)

We are looking for a team player who like to share your knowledge with your colleagues. You have a good ability to work together with others, and you enjoy having a lot of responsibility and the opportunity to influence. In addition to this, you like to bring new suggestions and ideas to the tabe for the group's future development.
Additional Information
Welcome with your application! Please note that we don't accept applications via email.
Contact us for questions:
Jie Qiao, Teamleader, jie.qiao@afry.com
Daniel Sletteberg Loveryd, Section Manager, daniel.slettebergloveryd@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Automotive Embedded Software Engineer

Produktutvecklare
Läs mer Nov 9
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Within AFRY, we develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM's, startup companies and system suppliers (Tier 1). We operate all over the world; mainly in Sweden, China, Brazil, US and UK.


Job Description
We are now looking for several Embedded Software Engineers for our clients developing Body Electronics for example Exterior and Interior functions and Climate Control.
As an Embedded Software Engineer you will work closely together with function owners and interfacing system engineers to ensure the design and implementation of one or several sub systems. You will secure and follow up the realization of the functions, the integration in architecture, the system design and the implementation and verification.


Qualifications
M.Sc. or B.Sc. in relevant area (SW Development Engineering, Computer Science, Electrical Engineering, Mechatronic)
3 years of experience in Embedded Systems


2 years of experience in Automotive Domain


Documented experience in design, implementation, and testing


Understands the importance of documentation and quality


C/C++, MATLAB/Simulink


JIRA, Confluence


Systemviewer, SE-tool, Carviewer or similar


Experience from Control units software development


Have used Autosar coding standards


Good knowledge in functional safety standards (ISO26262) and implementations


Knowledge of ASIL standards


Knowledge of CAN, CANoe and CANalyzer


Verification at different levels (unit tests, integration tests)


Fluent in English


Merited:
Experience of Agile way of working (Scrum and SAFe methods)


Experienced with test driven development and test automation Integration technologies (CI/CD)


Embedded C


Experience from HIL & SIL testing


Experience from project phases requirement management, architecture, system & software design, implementation, integration, test, and deployment
Previous experience from vehicle Body Electronic functionsAdditional Information
Welcome with your application!
Per Kristedal, Section Manager, per.p.kristedal@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Recruitment Partner, ellinor.dahlqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Function Owner

Produktutvecklare
Läs mer Nov 9
Company Description


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are more than 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description


Within AFRY, we develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM's, startup companies and system suppliers (Tier 1). We operate all over the world; mainly in Sweden, China, Brazil, US and UK.

We are now looking for experienced Function Owner who will join into a function & System team and work on-site in our client side.
As an Function Owner, you will be focus on Conceptualize, develop and implement strategies to optimize the function overtime. You are also be able to develop and communicate the function version and set up the function roadmap. In order to secure cross-functional needs and priorities you are able to collaborating with internal and external stakeholders. Communicate the function's objectives, progress, and challenges to stakeholders in a clear and concise manner are also your responsibilities. You also have capability to identify bottlenecks and drive continuous improvement of existing and future functions, coordinate content dependencies with other FOs and all relevant stakeholders. More responsibilities for this role as below required:
Engage with stakeholders, including business leaders, subject matter experts, and end-users, to understand and analyze high-level business requirements.
Utilize various techniques such as interviews, workshops, surveys, and document analysis to gather information effectively.
Break down complex business problems into manageable high-level requirements.
Evaluate existing systems and processes to identify gaps and areas for improvement.
Document high-level requirements clearly and concisely using industry-standard techniques.
Create detailed business requirement documents and high-level use cases that outline the system's behavior without diving into technical details.


Qualifications


Bachelor's degree in a relevant field; advanced degree or certification
Experience with customer facing function development and UX methodologies.
Several years of experience in a similar function or related role, with a proven track record of successful function management.
Excellent communication and interpersonal abilities.
Analytical mindset and problem-solving skills.
Tools and process: Car weaver, FMEA, Hazard Analysis,Meritorious if you have:


Knowledge of relevant industry standards and best practices.
Swedish driving license (B-level)We are looking for a team player who like to share your knowledge with your colleagues. You have a good ability to work together with others, and you enjoy having a lot of responsibility and the opportunity to influence. In addition to this, you like to bring new suggestions and ideas to the table for the group's future development.


Additional Information


You will work in interesting areas and environments with varying tasks. Your development is central and we will try to find the assignment that suits you and your development. You will belong to a successful global company and work together with inspiring and committed employees. We see each employee as an important piece of the puzzle in our joint success and work actively to create a developing and pleasant work environment through personal leadership. Above all, we have fun together!
Welcome with your application! Please note that we don't accept applications via email.
Contact us for questions:
Daniel Sletteberg Loveryd, Section Manager, daniel.slettebergloveryd@afry.com
Jie Qiao,Teamleader, jie.qiao@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Join our Software Team within Automotive Infotainment!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Company Description


AFRY?is a European leader in engineering, design, and?advisory?services, with a global reach and more than 19,000 devoted experts, operating within the fields of infrastructure, industry, energy and digitalization. We accelerate the transition towards a sustainable society and are always scouting for talents that can help us meet the ever-increasing demand for the services we provide.


Job Description


Within AFRY, we develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM's, startup companies and system suppliers (Tier 1). We operate all over the world; mainly in Sweden, China, Brazil, US and UK.
Now we are in the exciting process of creating an In-House Team within Infotainment and we are looking to fill several positions. You will be part of a team that develops the infotainment systems of the future!
As SW Developer/System Engineer/ SW Test Developer / Scrum Master within Infotainment you can work with our in-house team in Gothenburg or at a client to develop and maintain the functionality of Personalization, Vehicle Functions , Positioning & Maps, Core HMI , Camera, BT Telephony, Security, Base Tech , vehicle power modes, SW Download and Diagnostics/OTA.
You will join a team with valuable knowledge from all infotainment domains. The daily work includes Infotainment development with end to end responsibility including design, architecture, documentation, implementation and automated tested case. The team will use the latest tools and technologies available and collaborate with UX, partners and other stakeholders to define and deliver coherent end-to-end solutions.


Qualifications


We believe you have:
M.Sc in Software Engineering or similar relevant experience
At least 3 years of software development in Java and/or C++ in a Linux environment
Good English skill (written and spoken)You speak and write fluently in English
Good understanding in working according to Agile principlesOne or several of the below:
Experience and good understanding of android stack development including knowledge within platform area
Experience in test driven development
Experience in developing automated unit or integration test in C++/Java and PythonMeritorious:
Experience from automotive environmentAdditional Information


In this project you will be a part of our team in Gothenburg that works with developing the vehicles of the future. Our customers are both local and international.
We are looking forward to reading your application! Please note that during summer there might be delays in giving feedback due to holidays. We will get back to you as soon as we can. Have a great summer!
Contact
For more info contact Daniel on mail:
daniel.slettebergloveryd@afry.com

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Fordonsingenjör/utvecklare inom Infotainment

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning


AFRY är ett av Sveriges ledande konsultbolag och just nu söker vi experter inom Infotainment. Vi söker dig som vill jobba i globala projekt med lokala kunder, och som har möjlighet att bidra med din gedigna kunskap, och kanske även leda teamet framåt. Du kommer att ingå i ett team som utvecklar framtidens infotainmentsystem!
Som SW Developer/System Engineer/ SW Test Developer/Scrum Master inom Infotainment kan du arbeta med vårt in-house team i Göteborg eller hos en kund för att utveckla och underhålla funktionaliteten för ”Personalization, Vehicle Functions , Positioning & Maps, Core HMI , Camera, BT Telephony, Security, Base Tech , vehicle power modes, SW Download samt Diagnostics/OTA”
Du kommer att ingå i ett team med värdefull kunskap från alla infotainmentdomäner. Det dagliga arbetet inkluderar utveckling av infotainment med helhetsansvar inklusive design, arkitektur, dokumentation, implementering och automatiserade testade fall.

Kravspecifikation


Kommunikation, driv och samarbete är nyckelord. Hos oss jobbar du som systemingenjör, utvecklare eller testare, och vi ser gärna att du har bakgrund inom några av dessa områden:
Vi tror att du har:
• M.Sc i Software Engineering eller motsvarande erfarenhet
• Minst 3 års mjukvaruutveckling i Java och/eller C++ i Linux
• Goda kunskaper i engelska och svenska(skrift och tal)
• God förståelse för att arbeta enligt Agila principer
En eller flera av nedanstående stämmer också in på dig:
• Erfarenhet och god förståelse inom Android, kunskap inom plattformsområdet
• Erfarenhet av testdriven utveckling
• Erfarenhet av att utveckla automatiserad enhet eller integrationstest i C++/Java och Python
Meriterande:
• Erfarenhet från fordonsmiljö
Du har B-körkort och ser fram emot att jobba med många nya och utmanande uppgifter.


Ytterligare information


Välkommen med din ansökan! Vänligen notera dock att vi nu går in i semestertider och kommer att gå igenom ansökningarna när vi är tillbaka från semestern. Trevlig sommar!


Kontaktperson för frågor:
Sektionschef, Daniel Sletteberg Loveryd,daniel.slettebergloveryd@afry.com
Teamleader, Jie Qiao, jie.qiao@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställninge

Ansök nu

Automotive SW developers & SW test engineers Autosar

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Company Description


AFRY is European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in Infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description


As SW developer at AFRY you will be part of developing SW to systems in close cooperation with the client as part of our inhouse operations at Lindholmen, Gothenburg.


Qualifications


We are looking for you with technical background, Bsc /Msc in electrical engineering, data engineering or similar. For this role we believe that you have some years experience of SW development in automotive and good knowledge in Adaptive and classic autosar.
SW developer:
Competencies required
Strong programming skills in languages such as C, C++, or Java
Understanding of software development principles and practices
Knowledge of automotive systems and industry standards
Problem-solving and analytical thinking abilities
Familiarity with embedded systems development
Excellent communication skills to interact with stakeholders and team members
Attention to detail and quality-oriented mindset
Adaptability and willingness to embrace new technologies and conceptsSpecific software knowledge
AUTOSAR (Classic and Adaptive) architecture and concepts
Understanding of AUTOSAR development methodology and workflow
Knowledge of AUTOSAR configuration tools, such as DaVinci
Experience with AUTOSAR communication stacks (e.g., Ethernet, CAN, FlexRay)
Proficiency in software development tools (e.g., Eclipse, Git, JIRA)
Understanding of AUTOSAR software components, including Basic Software (BSW) modules and Application Software (ASW)
Familiarity with AUTOSAR development standards and guidelines
Knowledge of software testing and validation techniques for AUTOSAR systems
Understanding of relevant automotive protocols and interfaces (e.g., CAN, LIN, Ethernet)
Experience with real-time operating systems (RTOS) commonly used in automotive environments
Understanding of automotive safety standards (e.g., ISO 26262)
Knowledge of relevant programming frameworks and libraries used in Adaptive AUTOSAR development
Knowledge of POSIXSW test engineers:
Competencies required
Similar as C++ Developer
Strong understanding of software testing principles and methodologies
Knowledge of automotive systems and industry standards
Experience in classic AUTOSAR, preferably the Vector stack.
Experience in integration of applications and databases.
Development of testcases using CANoe and C#.Additional Information


Welcome with your application! Note that we are entering vacation times so response time may be a bit longer.
Contact us for questions:
Ellinor Dahlqvist, recruiting partner, ellinor.dahlqvist@afry.com
Torgrim Brochmann, section manager, torgrim.brochmann@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Testingenjör Mjukvara/elektronik

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


I rollen som Testingenjör kommer du arbeta med testning och felsökning av mjukvara, elektronik och elsystem, i nära samarbete med kunden och vara en del av vår Inhouse-verksamhet på Lindholmen. Detta är ett nytt team där du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar och tillämpningar i teknikens framkant.
Du kommer även:
Utveckla automattester och simuleringsmodeller
Rapportera och dokumentera testresultat och felrapporter
Granska interna krav och specifikationer samt komma med förbättringsförslag
Bygga upp nya testmiljöerResor i tjänst förekommer.


Kravspecifikation


Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom teknikområdet, gärna inom elektronik eller mjukvara. Du har baskunskaper inom programmering och det är meriterande om du har erfarenhet av MATLAB, Simulink, C/C++, Python och/eller CANoe. Har du tidigare erfarenhet av mjukvarutester på inbyggda system eller kunskaper om fordonssystem ser vi det som mycket positivt.
Krav:
God svenska och engelska i tal/skrift är krav.
Körkort klass B
Ingenjörsutbildning inom elektronik och/eller mjukvara eller motsvarande..Som person har du ett starkt eget driv, är noggrann och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och god känsla för leverans. Du är noggrann och har en positiv grundsyn inför problem. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik.
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Ytterligare information


Välkommen med din ansökan! Vänligen notera dock att vi nu går in i semestertider och kommer att gå igenom ansökningarna när vi är tillbaka från semestern. Trevlig sommar!
Kontakta oss vid frågor:
Lena Henriksson, Section Manager, lena.henriksson@afry.com
Ellinor Dahlqvist, Rekryteringspartner, ellinor.dahlqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Erfaren Elkraftsingenjör

Elkrafttekniker
Läs mer Nov 7
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vår sektion, Electric Power på AFRY, är idag en grupp omkring 20 kollegor placerade i Göteborg och Trollhättan och arbetatar i en specialistgrupp inom elkraft. Vi lär gärna av varandra och hittar på roliga saker tillsammans. Hos oss är du en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning inom industri. Med vår breda och djupa kompetens har vi möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas.
Vi driver avancerade elkraftprojekt till våra externa kunder som sträcker sig från tung petrokemisk verksamhet till fordonsutveckling/tillverkning till komplicerade anläggningar på sjukhus. Vi stöttar även de olika divisionerna inom AFRY med vår specialistkompetens inom elkraft. Detta gör att vi är närvarande inom hela AFRYs kundbas vilket är otroligt spännande. Vi ser fortsatt ett stort intresse av våra tjänster och skulle vilja utveckla dessa vidare – och vi hoppas att du är en av dem vi letar efter!


Jobbeskrivning
I rollen som Elkraftsingenjör hos oss på AFRY kommer du att få en viktig roll i vår organisation och våra elkraftprojekt. Hos oss får du möjlighet att arbeta som konsult hos många av våra spännande kunder i regionen, likväl som vara del av projekt som drivs in-house. Vår sektion erbjuder dig spännande och utmanande arbetsuppgifter i ett trevligt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Bland annat kommer du få möjligheten att arbeta med:
Framtagning av förfrågningsunderlag för låg och mellanspänningsställverk.
Utredningar och förstudier.
Teknisk rådgivning.
Nätberäkningar och selektivplaner.

Du får även möjligheten att agera uppdragsledare, vilket innebär eget kund- och budgetansvar i projekt. Det finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som reläprovning, mätning och analys av elkvalitet samt besiktning.


Kravspecifikation
Eftersom du kommer ansvara för och utveckla framtidens tekniska lösningar tror vi att du är en engagerad, nyfiken och teknikintresserad person som driver saker från idé och ända till mål – du ger inte upp så snart det tar emot. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapa engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande i det du gör. Samtidigt tror vi att du tycker det är viktigt med ordning och reda och du har en god struktur i ditt arbete. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt. Vi hoppas att du känner igen dig i några av nedan förväntningar:
Eftergymnasial utbildning inom elkraft eller har tillgodosett dig likvärdig kunskap från praktisk arbetserfarenhet.
Flera års arbetslivserfarenhet inom elkraft, gärna med tidigare erfarenhet som projektör eller projektledare.
Erfarenhet av entreprenadjuridik och AMA, AutoCAD samt vana av att arbeta med rapportskrivning.
Har B-körkort.
Behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i dialog med både kunder och kollegor.

Har du dessutom arbetat i Febdok eller andra nätberäkningsprogram eller har praktisk erfarenhet som service-/industrielektriker är det en bonus för oss, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din nyfikenhet, ansvarsfullhet och ditt engagemang. Stämmer inte precis allt ovan överens med dig, men du fortfarande är en fantastisk kandidat – testa vingarna!


Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare!
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-11-30. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.
Kontaktuppgifter för frågor
Tobias Sonesson, Sektionschef
010 505 30 45
tobias.sonesson@afry.com
Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
010 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ta nästa steg inom elkraft och bli auktoriserad besiktningsman!

Besiktningsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 7
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vår sektion, Electrical Power på AFRY, är idag en grupp om 25 kollegor placerade i Göteborg och Trollhättan och arbetar i en specialistgrupp inom elkraft. Vi lär gärna av varandra och hittar på roliga saker tillsammans. Hos oss är du en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning inom industri. Med vår breda och djupa kompetens har vi möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas.
Vi driver avancerade elkraftprojekt till våra externa kunder som sträcker sig från tung petrokemisk verksamhet till fordonsutveckling/tillverkning till komplicerade anläggningar på sjukhus. Vi stöttar även de olika divisionerna inom AFRY med vår specialistkompetens inom elkraft. Detta gör att vi är närvarande inom hela AFRY:s kundbas vilket är otroligt spännande. Vi ser fortsatt ett stort intresse av våra tjänster och skulle vilja utveckla dessa vidare – och vi hoppas att du är en av dem vi letar efter!


Jobbeskrivning
I den här rollen arbetar du som Besiktningsingenjör inom el/elkraft för projekt som AFRY är delaktiga i. Hos oss innebär rollen som besiktningsingenjör att du kommer att få jobba med elrevisionsbesiktningar i kombination med andra elkraftsrelaterade områden som exempelvis entreprenadbesiktningar, provningar eller mätningar.
Vi stöttar inte bara externa kunder utan även de olika divisionerna inom AFRY med vår specialistkompetens inom elkraft och besiktning, vilket gör att du kommer ha interna så väl som externa samarbetspartners i ditt dagliga jobb. Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Vår sektion erbjuder dig spännande och utmanande arbetsuppgifter i ett trevligt gäng som gärna välkomnar fler elkraftkollegor.


Kravspecifikation
Vi söker nu en erfaren elektriker eller elkraftsingenjör som är intresserad av att utvecklas inom besiktningsområdet. Har du tidigare erfarenhet av elrevision och besiktningar är detta mycket intressant, men något vi också ser som möjligt att få utbildning inom och lära dig i rollen. Eftersom du kommer ansvara för att säkerställa elektriska anläggningar och lösningar är det avgörande att du är en noggrann, strukturerad och teknikintresserad person som driver saker från idé och ända till mål – du ger inte upp så snart det tar emot. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapa engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande i det du gör. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt. Utöver denna beskrivning hoppas vi att du känner igen dig i nedan:
En YH-utbildning eller eftergymnasial utbildning inom elkraft eller el.
Arbetat med el under många år, exempelvis som elektriker eller inom elkraft.
En vilja att bli auktoriserad av brandskyddsföreningen Elektriska Nämnden, då detta krävs för att arbeta med elrevisionsbesiktningar.
B-körkort då resor är en naturlig del av din roll.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i dialog med både kunder och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar din nyfikenhet, ansvarsfullhet och samarbetsfokus högt i denna roll.


Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-11-30 och startdatum sätts enligt överenskommelse.
Kontaktuppgifter för frågor
Tobias Sonesson, Sektionschef
010 505 30 45
tobias.sonesson@afry.com
Linn Mohlin, Rekryteringspartner
010-505 31 51
linn.mohlin@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef Geoteknik

Geotekniker
Läs mer Nov 3
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Har du bra idéer på hur man ska få till den bästa av arbetsplatser? Är du sugen på att prova på hur det är att arbeta som chef och ledare? Tycker du om att ta hem affärer och skapa värde för våra kunder?
Vi söker nu en engagerad medarbetare som vill axla rollen som gruppchef geoteknik. Gruppen är en av fyra som ingår i sektion Sydväst som i dagsläget utgörs av knappt 30 medarbetare. Sektionen består av både juniora och seniora medarbetare, fältverksamhet samt geotekniskt laboratorium.
Något som är extra spännande med denna roll är att gruppen man leder är fördelad över ett större geografiskt område. Det innebär att du kommer leda teamet både fysiskt, men också digitalt.
Som gruppchef arbetar du nära medarbetarna och med anbudsarbete, resursfördelning samt personalfrågor. Du kommer att ingå i ledningsgruppen geoteknik som verkar tillsammans för att skapa bra arbetsmiljö, vinna projekt samt för att utveckla vår verksamhet vidare i enighet med vår strategi. I tjänsten ingår även arbete i projekt.
Inom vårt affärsområde Samhällsbyggnad är vi idag drygt 1400 medarbetare som tillsammans med våra kollegor inom andra områden på AFRY skapar framtidens hållbara lösningar. I Sverige är vi över 120 personer totalt inom geoteknik och vi har ett givande nationellt samarbete i vårt geotekniknätverk för att stärka våra arbetsmetoder.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är redo för att ta nästa steg i karriären, idag jobbar du som Uppdragsledare inom geoteknik. I din roll bör du ha varit en ledare, men det måste inte ha varit med personalansvar. Du har relevant utbildning från högskola alternativt universitet, eller har anskaffat dig likvärdig kunskap på annat sätt. Du är även väl bekant med branschrelaterade programvaror.
Då resor förekommer krävs det b-körkort. Du måste även kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är affärsmässig, engagerad och en teamplayer. Du förstår och tillämpar verksamhetens strategier och prioriteringar, samt fokuserar på värdeskapande projekt och tar kalkylerade risker för att uppnå verksamhetens mål. Att vara passionerad och motiverad är nyckeln till framgång. Du har en positiv inställning och är beredd att investera tid och energi. I vår mångsidiga arbetsmiljö är förmågan att samarbeta med olika team och individer avgörande. Vi söker någon som kan kommunicera effektivt, lyssna och arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma resultat.
På AFRY ser vi oss som modiga och hängivna lagspelare, vilket vi hoppas att även du kan identifiera dig med. Som person är du ansvarstagande och flexibel för att passa in i konsultrollen och du trivs med rollen som tekniskt stöd/mentor för mindre erfarna kollegor. Givetvis är du nyfiken på ditt teknikområde och sugen på att lära dig allt om geoteknik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Ytterligare information
Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 30 november. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Nu har vi beskrivit den vi söker, har du några frågor om tjänsten eller om hur det är att arbeta på AFRY? Då är du varmt välkommen att höra av dig!
Kontaktuppgifter för frågor
Lena Ekmark, Sektionschef Geoteknik
T: +46 10 505 94 49
lena.ekmark@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare El- och Telesystem

Driftingenjör, el-tele
Läs mer Nov 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är verksamma inom områden som infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, fastighetsrelaterade projekterings- och ingenjörslösningar för fastighetsägare, förvaltare och entreprenörer.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.


Jobbeskrivning
Vi ser idag ett utökat behov i vår sektion inom El- och telesystem och söker nu en ny kollega som uppdragsledare inom El- och telesystem med placering på vårt kontor i Göteborg.
I rollen som uppdragsledare kommer du att ha möjlighet att driva utveckling och konstruktionen av el- och telekommunikationssystem. Du kommer ansvara för att leda och utveckla uppdrag i sin helhet med ansvar för utförande och ekonomi.
I rollen kommer du även att stödja konstruktörer i olika projekt och hjälpa till att lösa tekniska utmaningar. Ditt engagemang och din förmåga att arbeta i team kommer att vara avgörande för att skapa en samarbetsmiljö där idéer och kunskap kan flöda fritt.
Våra uppdrag återfinns främst inom ny- och ombyggnad av sjukhus, industrier, infrastruktur, skolor, kontor, handel, bostäder och andra offentliga eller privata fastigheter.
Vi erbjuder en arbetsplats som ger dig stort förtroende i ditt arbete. Vi ger dig backup när du behöver det, då spetskunskapen och resurserna finns inom företaget.
På kontoret träffar du kollegor från både den egna sektionen med elkunskap, och från andra sektioner inom Buildings-discipliner så som VVS, Energi, Brand, Styr, mm.


Kravspecifikation
För att vara framgångsrikt i rollen krävs det att du har en examen från en YH/KY utbildning inom elektronik, telekommunikation eller relaterat område. Vi tror att du har minst 5års erfarenhet som elkonsult och trivs i rollen att leda och ta ansvar. Du arbetar idag självständigt med projektering och uppdragsledning som konsult eller projektledare.
För att passa in som uppdragsledare hos oss behöver du ha ledaregenskaper och tycka om att arbeta med människor. Du har god förmåga att kommunicera med andra samt att strukturera och samordna arbete. Du tar ansvar gentemot kund och följer tidplaner och budgetar med vana och tidigare erfarenhet. I din roll som uppdragsledare är ditt teknikkunnande viktigt och vi önskar att du har erfarenhet av att driva projekt sedan tidigare.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Vissa resor är en naturlig del av vårt arbete och vi önskar därför att du har körkort.
Slutligen, en passion för att lära dig och utvecklas inom el-och telekommunikationsbranschen är avgörande. Detta visar att du är motiverad att fortsätta lära dig och hålla dig uppdaterad om det senaste trenderna och teknikerna inom området.


Ytterligare information
Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid, friskvårdsbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.
Sista ansökningsdatum är 30/11 2023. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


För frågor om tjänsten:
Jesper Sjöland, Group Manager
jesper.sjoland@afry.com
Jimmy Ljungholm, Group Manager
jimmy.ljungholm@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare El- och Telesystem

Kvalitetsingenjör/-tekniker, elektronik
Läs mer Nov 2
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är verksamma inom områden som infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, fastighetsrelaterade projekterings- och ingenjörslösningar för fastighetsägare, förvaltare och entreprenörer.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.


Jobbeskrivning


Vi ser idag ett utökat behov i vår sektion inom El- och telesystem och söker nu en ny kollega som uppdragsledare inom El- och telesystem med placering på vårt kontor i Göteborg.
I rollen som uppdragsledare kommer du att ha möjlighet att driva utveckling och konstruktionen av el- och telekommunikationssystem. Du kommer ansvara för att leda och utveckla uppdrag i sin helhet med ansvar för utförande och ekonomi.
I rollen kommer du även att stödja konstruktörer i olika projekt och hjälpa till att lösa tekniska utmaningar. Ditt engagemang och din förmåga att arbeta i team kommer att vara avgörande för att skapa en samarbetsmiljö där idéer och kunskap kan flöda fritt.
Våra uppdrag återfinns främst inom ny- och ombyggnad av sjukhus, industrier, infrastruktur, skolor, kontor, handel, bostäder och andra offentliga eller privata fastigheter.
Vi erbjuder en arbetsplats som ger dig stort förtroende i ditt arbete. Vi ger dig backup när du behöver det, då spetskunskapen och resurserna finns inom företaget.
På kontoret träffar du kollegor från både den egna sektionen med elkunskap, och från andra sektioner inom Buildings-discipliner så som VVS, Energi, Brand, Styr, mm.


Kravspecifikation


För att vara framgångsrikt i rollen krävs det att du har en examen från en YH/KY utbildning inom elektronik, telekommunikation eller relaterat område. Vi tror att du har minst 5års erfarenhet som elkonsult och trivs i rollen att leda och ta ansvar. Du arbetar idag självständigt med projektering och uppdragsledning som konsult eller projektledare.
För att passa in som uppdragsledare hos oss behöver du ha ledaregenskaper och tycka om att arbeta med människor. Du har god förmåga att kommunicera med andra samt att strukturera och samordna arbete. Du tar ansvar gentemot kund och följer tidplaner och budgetar med vana och tidigare erfarenhet. I din roll som uppdragsledare är ditt teknikkunnande viktigt och vi önskar att du har erfarenhet av att driva projekt sedan tidigare.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Vissa resor är en naturlig del av vårt arbete och vi önskar därför att du har körkort.
Slutligen, en passion för att lära dig och utvecklas inom el-och telekommunikationsbranschen är avgörande. Detta visar att du är motiverad att fortsätta lära dig och hålla dig uppdaterad om det senaste trenderna och teknikerna inom området.


Ytterligare information


Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid, friskvårdsbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.
Sista ansökningsdatum är 30/11 2023. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


För frågor om tjänsten:
Jesper Sjöland, Group Manager
jesper.sjoland@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef Projektledning Process Industry

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt bolag inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Våra uppdrag genomförs i projektens alla faser från tidiga studier till genomförande och start-up. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från underhållsprojekt till mer komplexa investeringsprojekt.
Läs mer om oss här: https://afry.com/sv


Jobbeskrivning
I din roll som gruppchef kommer du att tillhöra sektionen Project Management Göteborg Stenungsund i affärsområdet Local Projects and Engineering Syd. Inom vår division jobbar vi med processindustrin i projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis processdesign, projektledning, planning, inköp, el, instrument, automation, mekanik, rör, hälsa- och säkerhet och HVAC. Detta gör att vi kan erbjuda våra medarbetare många spännande uppdrag!
Dina viktigaste uppgifter som gruppchef är att stötta personal, utveckla vårt tjänsteutbud hos våra kunder och att bidra till avdelningens tillväxt och expansion tillsammans med sektionschefen som du rapporterar till. Du driver även sektionens utveckling hur vi jobbar med våra metoder och verktyg inom ditt kompetensområde. Du har fullt personalansvar vilket innebär; rekrytering, utveckling, lönesättning etc.
Detta är en tjänst med stor frihet att bygga upp, driva vidare och utveckla din egen grupp och med befogenhet över gruppens tillväxt, rekrytering, personal, kunder och marknadsföring. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utvecklig och att fortsätta utvecklas inom AFRY. Du ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med flera andra gruppchefer och sektionschefer i ett nära samarbete som präglas av tillit och arbetsglädje.
Som gruppchef jobbar du till största delen i dina egna uppdrag inom ditt kompetensområde. Därtill kommer du att få arbeta med rekrytering av nya konsulter till din grupp och försäljning av deras konsultprofiler. Uppdragen drivs främst från våra kontor i Göteborg och Stenungsund men även på plats hos våra kunder. Du kommer att ha placeringsort i Göteborg eller Stenungsund.


Kravspecifikation
Som person är du bekväm i ledarskaps- och konsultrollen där du drivs av att utveckla goda affärer och relationer med medarbetare, kunder och kollegor. Du känner igen dig i orden kommunikativ och positiv, och du driver saker från idé till dess slutfas – du ger inte upp även om det tar emot.
Du ser vad som är bästa grunden för att skapa förtroende ute hos kunderna och för att ge de andra i gruppen de bästa förutsättningarna för att lyckas.
Lika viktigt för rollen är ditt resultatfokus då du på ett effektivt sätt förväntas hålla ihop både affärer och resurser. Du jobbar dessutom ofta i parallella uppdrag och det blir därför även viktigt att du har en förmåga att skapa struktur i din vardag för att kunna hantera dina projekt på bästa sätt både för dig och dina kunder.
För att lyckas i Gruppchef Projektledarrollen har du:
- 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning i multidisciplinära projekt inom processindustrin/petrokemi
- tidigare erfarenhet av EPC/EPCM projekt på 10-100Mkr nivå inom processindustrin
- en civil- eller högskoleingenjörsexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
- talar och skriver svenska och engelska bra
- har körkort då resor kan förekomma i uppdragen
Meriterande i Projektledarrollen
- certifiering i PMI eller IPMA, Prince 2 eller liknande modeller
Meriterande i Gruppchefsrollen
- Tidigare ledarerfarenhet
- Säljerfarenhet


Ytterligare information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du
har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är 30 november.

Kontaktuppgifter
Hans Hasslöf – Sektionschef
hans.hasslof@afry.com
Camilla Vikström – Rekryteringspartner
camilla.vikstrom@afry.com
Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

AFRY Automotive Thesis Project 2024

Automatskötare
Läs mer Nov 15
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are more than 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalization, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
We are excited to welcome a couple of students for a Master Thesis Project within Automotive Mechanical Engineering in Gothenburg.
Background: An electrically propelled trailer creates opportunities for longer range, specifically for electric trucks and improved fuel economy if used in parallel with Diesel trucks leading to lower emissions over a trip. In addition, there exists a prospect of using regenerative braking while coasting down slopes, storing energy, and reusing it to aid in uphill climbs. Another prospective use case is using the electric motor for trailer braking which improves the stability of the whole combination.
To achieve this, one of the most important studies to be made is the chassis design and the packaging of all associated components on the trailer. A couple of interesting applications for this trailer would be as a construction tipper trailer and a timber trailer. Each of these trailers have their own requirements on the chassis design and construction. Both trailers require some focus on the kingpin mounting towards the front as well as loading areas. A simulation analysis of the static and dynamic loads on the chassis would be needed. There could be several iterations of design and simulations in order to optimize the weight and strength of the chassis. In addition, the physical positioning of these components play a vital role in the stability and performance of the truck-trailer combination.
Purpose/Goals:
Research the requirements for the chassis based on application – from previous research and design reports
Create CAD models of the chosen chassis concept after research. Analyse static and dynamic loads on the chassis with weight optimization approach
Package powertrain, Energy Storage System (batteries), electrical components, cooling package, 24V batteries, cabling

Objectives:
Chassis Mechanical Design
Design of weight optimized chassis based on legal, functional, and structural requirements
Simulation of static and/or dynamic load cases
Packaging of electrical components
Placement of battery modules, electric motor, and other components such as charger, inverter, fuse boxes and ECUs on the trailer chassis. Tool: PTC Creo

Qualifications
We believe you are currently studying a Master Program in Mobility Engineering, Product Development
Additional Information
In this project you will be a part of our team in Gothenburg that works with developing the vehicles of the future. Our customers are both local and international.
Please apply before November December 1st.
Contact
Per Axel Olsson, Peraxel.ohlsson@afry.com
We are looking forward to reading your application!


At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Processingenjör/ Senior Processingenjör

Processingenjör, maskin
Läs mer Okt 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY:s uttalade satsning mot en mer hållbar Processindustri ger oss möjligheter att rekrytera ytterligare eftersom vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss! Vi söker nu efter Processingenjörer som vill bli en del av ett grymt team!
I din roll som Processingenjör kommer du att arbeta i uppdrag eller projekt, både stora och mindre och ansvara för att ta fram processdesign, funktionsbeskrivningar, dimensionering, kravspecifikationer, för processinstallationer och processutrustningar mm. Vi arbetar i enlighet med vår väl etablerade projektmodell och kvalitetssystem där vi har genomarbetade rutiner, instruktioner och mallar för våra projektgenomföranden.
Dina närmsta kollegor består av ca 50 drivna processingenjörer med en imponerande sammanslagen meritlista. Vi är stolta över den erfarenhetsspridning vi har inom sektionen och gör alltid vårt bästa för att stötta varandra i uppdrag och utveckling. Exempel på uppdrag kan vara att modernisera och effektivisera en produktionsprocess eller anläggning, bygga ut kapacitet eller bygga en helt ny produktionslinje. Leverans sker genom experttjänster såväl som kompletta funktions- eller totalåtaganden. Kunderna finns i stort sett inom alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom process-, kemikalier, petrokemi, bio-raffinaderi, batteri, cirkuläraprocesser, CCS/CCU och vätgas/power-to-x.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta In-house och utgå från vårt kontor i Malmö, Göteborg- eller Stenungsund (beroende på dina önskemål) eller så kommer du utgå från kundens projektorganisation. Vi i sektionen befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu flera engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom process!


Kravspecifikation
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten.
Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor, och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet!
För att lyckas bra i rollen som Processingenjör ser vi att du har:
Examen som civilingenjör inom processteknik, kemiteknik eller liknande relevant område.
Minst 5 års erfarenhet arbetslivserfarenhet av processdesign, gärna med erfarenhet från processindustriella projekt.
Vana av att arbeta i projektform.

Extra meriterande är om du har erfarenhet ifrån petrokemi, bio-raffinaderi, plaståtervinning, vätgas eller CCS/CCU då flertalet av våra uppdrag i dagsläget finns inom dessa områden.
Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor i tjänsten och kundbesök förekommer.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad.
Vi erbjuder också en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Kontaktuppgifter
Hanna Perzon – Sektionschef Göteborg/Stenungsund
hanna.perzon@afry.com
+46 10 505 27 03
Catariya Lundgren – Sektionschef Malmö
catariya.lundgren@afry.com
+46 10 505 15 43
Sista ansökningsdag: 2023-11-30
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

El- och instrument samt Automationsingenjörer inom Processindustri

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Okt 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
AFRY konkurrerar med internationella ingenjörsföretag på en global marknad med bas från Norden. AFRY tar andelar och är i en väldigt positiv fas med hög orderstock, vi önskar att även du delar vår ambition och vilja att arbeta i våra lokala eller globala projekt.


Jobbeskrivning
AFRY Process Industries växer och får allt fler stora projekt. Vi behöver därför utöka vår verksamhet med flera erfarna resurser inom el-instrument- och automation.
Som anställd hos oss kommer du tillhöra sektionen El, Instrument & Automation på AFRY:s division Process Industries. Vi arbetar framför allt inom processindustrin där projekten och arbetet drivs antingen In-house från vårt kontor i Göteborg eller ute hos kund beroende på vad som är överenskommet.
Vi har en väl inarbetad projektmodell som följer våra åtagande från förstudier, Basic design, detaljkonstruktion vidare till implementationsfas och driftsättning. Vi arbetar med moderna verktyg/program för multidisciplinära projekt där kostnadsestimering, planering, dokumenthantering, Plant design 3D modell och vårt eget utvecklade konstruktionsverktyg Pro-Elina ingår, vilket bygger på ”smarta” processcheman för kvalitetssäkring under genomförande av konstruktion.


Kravspecifikation
Vi söker dig som vill ingå i ett fantastiskt team där vi arbetar tätt mellan ingenjörsdisciplinerna men även i enskilda projekt och uppdrag.
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom tillverkning- eller processindustrin, samt att ha arbetat i projektform individuellt eller i större och mindre grupper. Du har förmodligen en teknisk utbildning från universitet, högskola eller YH.
Körkort är ett krav då det förekommer resor och kundbesök i tjänsten. Vi förutsätter också att du behärskar både det svenska och engelska språket då det krävs i dialog med kunder.
Framgångsfaktorn för att lyckas hos oss är din egen drivkraft och motivation. I våra projektleveranser arbetar vi tillsammans i team men samtidigt tar du ansvar för din del i vårt totala åtagande till kunden. Du är systematisk, har lätt för att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar och, precis som vi, vill du ha kul på jobbet!


Ytterligare information
Vi erbjuder:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
En generös kandidatportal där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling via vår interna utbildningsakademi, AFRY Academy, eller externa kurser. Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling. Det finns även möjlighet att ansöka till vårt interna traineeprogram.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm
Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
Kontaktuppgifter:
Jim Hansson – Sektionschef El, Instrument & Automation
jim.hansson@afry.com
+46 10 505 45 59
André Brodin – Gruppchef El
andre.brodin@afry.com
+46 10 505 87 62
Örjan Nordfeldt – Gruppchef Instrument
orjan.nordfeldt@afry.com
+46 10 505 70 02
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-11-30
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu