Svenska N'ergy AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Svenska N'ergy AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Lönespecialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jul 10
Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!
Just nu söker vi en Lönespecialist på 100 % till vårt HR- och löneteam på huvudkontoret i Rollsbo.


Ditt uppdrag:
I din roll som Lönespecialist kommer du tillsammans med din kollega ta hand om hela löneprocessen från början till slut. Tillsammans administrerar ni ca 1500 löner för tjänstemän som är heltid, deltid och timanställda samt rapporterar till CHRO.
I arbetet ingår bland annat bearbetning av löneunderlag, göra löneberäkningar och kontroller. Du ansvarar även för löpande administration kring anställningar, frånvaro, utlägg, arbetsgivarintyg samt sammanställning och bearbetning av lönestatistik. Där i ingår även löpande hantering och dialog med Fora, Collectum, SCB och administrering av tjänstebilar. Vi arbetar i lönesystemet SoftOne som är ett integrerat schemaläggning- tid och lönesystem. Då vi håller en hög expansionstakt behöver vi kontinuerligt utveckla vår löneprocess och våra arbetssätt.


Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Har du en utbildning inom löneadministration eller motsvarande är detta ett plus. Du har antagligen goda datorkunskaper och kan med lätthet kunna förstå och navigera i olika system. Det kommer att underlätta ditt arbete om du har erfarenhet från olika lönesystem.
För att trivas i rollen som lönespecialist tror vi att du gillar att kombinera administrativt arbete med mer serviceinriktade frågor och problemlösning. Du bör trivas i en föränderlig arbetsmiljö samt kunna växla mellan uppgifter som kräver noggrannhet och struktur. Du behöver även vara kommunikativ och pedagogisk då du kommer att vara ett stöd för både chefer och medarbetare. Detta ställer krav på din egen proaktivitet och förmåga att kunna arbeta effektivt och strukturerat samtidigt som du självklart har övriga teamet att tillgå.
Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter.


Om STC
Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 165 träningsanläggningar som finns från Trelleborg i söder till Åre i norr. STC sysselsätter över 1500 medarbetare och ingår sedan 2018 familjeägda Axel Johnson-koncernen genom vår majoritetsägare Novax Gym Holding.
Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.


Låterdetta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna och prioriterar omgående start!
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Martina Axelsson på (martina.axelsson@stc.se).
Sista ansökningsdag: 2024-08-16
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef

Redovisningschef
Läs mer Jul 10
Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!
Just nu söker vi en Redovisningschef på 100 % till vårt Redovisningsteam. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Kungälv och du rapporterar till CFO.
Ditt uppdrag:
STC befinner sig i en expansiv fas med hög tillväxthastighet. Vi söker dig som både kan förhålla dig till tillväxt samtidigt som du motiveras av att arbeta i och skapa processer och struktur under resans gång. Som Redovisningschef får du en central roll i den dagliga verksamheten där du arbetar med att leda ditt team och delta i det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen. Teamet du kommer leda består utav två redovisningsekonomer och två ekonomiassistenter. Du är ansvarig för månads- och årsbokslutsprocessen, koncernkonsolidering, årsredovisning enligt K3, likviditetsplanering samt leda och utveckla olika effektivisering- och governanceprojekt både inom och utanför avdelningen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
Leda ditt team på fyra härliga medarbetare
Månads- och årsbokslut
Utveckling av processer och rutiner
Årsredovisning och deklarationer
Koncernredovisning och konsolidering
Delaktighet i budget, prognos och analys
Kontakt med bank, myndigheter och revisorer
Systemägare för ekonomisystem och fakturasystem (Business Central/Exflow)
Driva och utveckla internkontroll inom koncernen

Förutsättningar för rollen:
För att lyckas i rollen som Redovisningschef hos oss på STC tror vi att du har en universitetsutbildning inom ekonomi. Vi tror att du har arbetat 3-5 år i närtid som Redovisningschef och är en trygg ledare och van vid att hantera de arbetsuppgifter som beskrivs ovan. För att lyckas behöver du vara van att arbeta självständigt mot mål i stället för uppgifter. Vi förutsätter att du är bra på Excel samt talar och skriver väl på både svenska och engelska. Extra vikt läggs vid att du har god erfarenhet av koncernredovisning och arbetat med både svenska och nordiska dotterbolag. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom större koncern med olika rapporteringsenheter.
För att trivas i rollen och hos oss behöver du vara en teamspelare, ha lätt för att knyta kontakter samt vara prestigelös och proaktiv i ditt arbete. Som person är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och har förmågan att fokusera på detaljer och samtidigt kunna lyfta blicken för att se det större sammanhanget. Vidare är du en målinriktad ”doer” som trivs i en familjär, föränderlig och öppen kultur.
Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig framför allt att jobba i ett företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter.
Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!
Sista ansökningsdag 12/8.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till daniel.ingelstrom@stc.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konceptansvarig

Byråchef
Läs mer Jul 10
Vi söker dig som brinner för att skapa inspirerande miljöer, har ett öga detaljer & inredning och gillar att samarbeta med andra för att nå bästa resultat. Drivs du också av, precis som vi, att få människor i rörelse för ett friskare samhälle är denna tjänst verkligen något för dig!
Just nu söker vi en Konceptansvarig på 100% till vårt kommersiella team på huvudkontoret i Rollsbo, Kungälv.

Ditt uppdrag:
I din roll som Konceptansvarig kommer du att ha en bred men spännande roll där du kommer att arbeta med konceptualisering genom att utveckla det övergripande designkonceptet för våra gym som ska passa STCs varumärke och vision. Detta inkluderar att tänka på gymmets estetik, atmosfär och funktionalitet samt ansvara för layoutplanering genom att skapa detaljerade layoutplaner som i sin tur resulterar i funktionella och attraktiva gym för våra medlemmar. Du är även produktägare av STCs konceptmanual där du kommer skapa, optimera och säkerställa att den är synkroniserad med övriga styrdokument så som till exempel visuell identitet och produktstrategi.
Vid nyetableringar och återinvesteringar kommer du att stå för den arkitekturella planeringen och projektledningen genom att arbeta nära drift, bygg och produktion för att säkerställa att allt genomförs effektivt och inom de avsatta resurserna. Du kommer även att övervaka och säkerställa att byggprocessen följer designplaner och upprätthåller en hög kvalitet i alla aspekter av projektet. Löpande kommer du också implementera och förbättra våra interna processer för att säkerställa att våra gyms utbud kontinuerligt förbättras och anpassas till våra medlemmars behov och förväntningar.
För att få bästa förutsättningar i rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor i det kommersiella teamet samt med teamen för etablering, marknad, drift och produkt. Vi jobbar i högt tempo och samtidigt har vi riktigt kul tillsammans, men vi pausar gärna för att samla ny energi med ett gemensamt träningspass i vårt gym på kontoret. Resor förekommer i tjänsten.


Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande jobb där du både har arbetat med nyetableringar i form av arkitekturell planering samt projektledning. Som person är du driven, resultatinriktad, självgående och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann och trivs i en roll med stort ansvar men ser vinning i att nå mål tillsammans genom samarbeten. Du är även van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines samt har förmågan att se detaljer i förhållande till helheten. Krav:
Utbildad inom arkitektur/design eller motsvarande som har gett dig de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att planera och designa effektiva och attraktiva träningsmiljöer.
Några års erfarenhet av en liknande roll som koncept-/etableringsansvarig eller motsvarande som har utrustat dig med praktisk kunskap och expertis i att hantera komplexa projekt från start till mål.Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning!Om STC Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 215 gym som finns från Trelleborg i söder till Åre i norr. STC sysselsätter över 1500 medarbetare och ingår sedan 2018 familjeägda Axel Johnson-koncernen genom vår majoritetsägare Novax Gym Holding. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.


Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig att jobba i ett företag där vi brinner och resultat men också tycker det är viktigt att ha kul på vägen. STC tror på kraften i människan och våra värderingar glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap finns alltid med oss. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med stor chans att påverka.
Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Våra medarbetare trivs på jobbet och det är vi stolta över och värnar om! Vi välkomnar dig till en kreativ arbetsplats med nybyggda lokaler bestående av kontorsytor, eget gym, foto- och poddstudio. Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lisa Simson (CCO) på (lisa.simson@stc.se).Sista ansökningsdag: 2024-08-01

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anläggningsansvarig Backaplan/Selma

Kassapersonal
Läs mer Jun 13
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma.Nu söker vi en anläggningsansvarig på 80% till våra klubbarSTC Backaplan och STC Selma.
Som anläggningsansvarig kommer ditt ansvar innebära att avlasta platschefen med driften på anläggningen. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter så som att ha hand om inventeringar, felanmälningar, upplärningar, beställningar samt arbete i receptionen. I receptionen kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker därför dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara ett gott föredöme för dina receptionskollegor och finnas till för att svara på frågor, stötta och motivera. Detta kräver att du är en teamplayer och att du älskar att arbeta tillsammans med andra. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.
Vi söker sig som:
Vill ta ansvar
Har en hög servicenivå
Har en god social kompetens
Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
Hög känsla för försäljning och kvalité
Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor

Meriter:
Erfarenhet av försäljning
Erfarenhet av servicearbeteVi letar löpande efter vår nya stjärna. Sista ansökningsdag är 7/7.

Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som anläggningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Anläggningsansvarig

Kassapersonal
Läs mer Aug 30
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en anläggningsansvarig på 50% till vår klubb på Selma Lagerlöfs torg i Göteborg.

Som anläggningsansvarig kommer ditt ansvar innebära att avlasta platschefen med driften på anläggningen. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter så som att ha hand om inventeringar, felanmälningar, upplärningar, beställningar samt arbete i receptionen. I receptionen kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker därför dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara ett gott föredömme för dina receptionskollegor och finnas till för att svara på frågor, stötta och motivera. Detta kräver att du är en teamplayer och att du älskar att arbeta tillsammans med andra. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Vill ta ansvar

- Har en hög servicenivå

- Har en god social kompetens

- Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

- Hög känsla för försäljning och kvalité

- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg

- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor

Meriter:

- Erfarenhet av försäljning

- Erfarenhet av servicearbete

Vi letar löpande efter vår nya stjärna.

Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som anläggningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljande Receptionist STC Karlastaden

Kassapersonal
Läs mer Okt 19
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi förstärkning till vår reception. Vi söker en säljande receptionist för extra kvällar och helger till vår nya klubb STC Karlastaden som öppnar 25 november i Göteborg.

Som receptionist kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under dina arbetspass.

Arbetsuppgifterna för dig som receptionist innebär framförallt försäljning av medlemskap samt övrigt produktutbud samt kundservice. Uppgifterna innefattar allt från att svara på frågor i telefon, hålla klubben ren och fin till att blanda och servera proteindrinkar. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Har fyllt 18 år

-
Har en hög servicenivå

-
Vill ta ansvar

-
Hög känsla för försäljning och kvalité

-
Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg

-
Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor

Vi letar löpande efter vår nya stjärna. Sista ansökningsdag är 5/11 .

Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. För att vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som receptionist hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Anläggningsansvarig

Kassapersonal
Läs mer Okt 19
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en anläggningsansvarig till vår klubb. Tjänsten är ett vikariat på 50% på 1 år.

Som anläggningsansvarig kommer ditt ansvar innebära att avlasta platschefen med driften på anläggningen. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter så som att ha hand om inventeringar, felanmälningar, upplärningar, beställningar samt arbete i receptionen. I receptionen kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker därför dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara ett gott föredöme för dina receptionskollegor och finnas till för att svara på frågor, stötta och motivera. Detta kräver att du är en teamplayer och att du älskar att arbeta tillsammans med andra. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Vill ta ansvar

- Har en hög servicenivå

- Har en god social kompetens

- Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

- Hög känsla för försäljning och kvalité

- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg

- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor

Meriter:

- Erfarenhet av försäljning

- Erfarenhet av servicearbete

Vi letar löpande efter vår nya stjärna. Sista ansökningsdag är 1/11-23.

Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som anläggningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Anläggningsansvarig

Kassapersonal
Läs mer Nov 15
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en anläggningsansvarig till vår klubb på Selma Lagerlöfs torg i Göteborg. Tjänsten är på 75% de första 6 månaderna, därefter 60% fast tjänst.

Som anläggningsansvarig kommer ditt ansvar innebära att avlasta platschefen med driften på anläggningen. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter så som att ha hand om inventeringar, felanmälningar, upplärningar, beställningar samt arbete i receptionen. I receptionen kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker därför dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara en gott föresömme för dina receptionskollegor och finnas till för att svara på frågor, stötta och motivera. Detta kräver att du är en teamplayer och att du älskar att arbeta tillsammans med andra. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Vill ta ansvar
- Har en hög servicenivå
- Har en god social kompetens
- Har en god social kompetens
- Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor


Meriter:

- Erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av servicearbete

Vi letar löpande efter vår nya stjärna.


Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som anläggningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Anläggningsansvarig

Kassapersonal
Läs mer Okt 5
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För oss är vi, personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en anläggningsansvarig till vår klubb på Selma i Göteborg på 50%.

Som anläggningsansvarig kommer ditt ansvar innebära att avlasta platschefen med driften på anläggningen. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter så som att ha hand om inventeringar, felanmälningar, upplärningar, beställningar samt arbete i receptionen. I receptionen kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker därför dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara en gott föresömme för dina receptionskollegor och finnas till för att svara på frågor, stötta och motivera. Detta kräver att du är en teamplayer och att du älskar att arbeta tillsammans med andra. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Vill ta ansvar
- Har en hög servicenivå
- Har en god social kompetens
- Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor


Meriter:

- Erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av servicearbete
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som anläggningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Receptionist

Kassapersonal
Läs mer Aug 24
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi förstärkning till vår reception. Vi söker en receptionist på minimum 10 timmar i veckan till våra klubbar på Backaplan,Selma,Björkekärr och Eriksberg.Tjänsten innebär både dagtid, kvällar och helger.

Som receptionist kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under dina arbetspass.

Arbetsuppgifterna för dig som receptionist innebär framförallt försäljning av medlemskap samt övrigt produktutbud samt kundservice. Uppgifterna innefattar allt från att svara på frågor i telefon, hålla klubben ren och fin till att blanda och servera proteindrinkar. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Har en hög servicenivå
- Vill ta ansvar
- Har fyllt 18 år
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. För att vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som receptionist hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till Kungälv

Kassapersonal
Läs mer Aug 15
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi förstärkning till vår reception. Vi söker en receptionist som kan jobba kvällar och helger. Det finns möjlighet till fasta pass sam extra vid behov.

Som receptionist kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under dina arbetspass.

Arbetsuppgifterna för dig som receptionist innebär framförallt försäljning av medlemskap samt övrigt produktutbud samt kundservice. Uppgifterna innefattar allt från att svara på frågor i telefon, hålla klubben ren och fin till att blanda och servera proteindrinkar. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Har en hög servicenivå
- Vill ta ansvar
- Har fyllt 18 år
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. För att vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som receptionist hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Gruppträningsinstruktörer rekryteringsträff - Almedal/ Långedrag & Åby

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Okt 28
Anmälan till vår rekryteringsträff är nu öppen och vi söker dig som har viljan, passionen och älskar gruppträning!

För oss är personalen det viktigaste för det vi vill åstadkomma och nu söker vi gruppträningsinstruktörer till vårt team i Almedal/ Långedrag & Åby.

Vi kommer hålla rekryteringträffar:
Onsdag 16 November kl:16.00-19.00. På STC Almedal.

I rollen som gruppträningsinstruktör kommer du att leda, motivera och inspirera våra medlemmar i ditt träningskoncept. Du leder dina klasser med glädje och passion med fokus på deltagarna. Vår gruppträning handlar i hög grad om gemenskap och glädje där människor tillsammans tränar under pepp och glädje från en utbildad och passionerad instruktör. STC är alltid på väg framåt med mål att hålla gruppträningen i framkant. Vi vill vara tillgängliga för alla oavsett träningsmål, erfarenhet, ålder och kön.

Vi på STC har sedan länge ett etablerat samarbete med Les Mills, världens ledande leverantör av gruppträning. Vi har också interna koncept och alla våra instruktörer är licensierade. Är du redan utbildad instruktör är det en stor fördel, men inget måste. Vi utför regelbundet vidareutbildningar av dig som instruktör för att kunna garantera proffsighet och säkerhet för våra deltagare. Tillsammans utvärderar och utvecklar vi ständigt utbudet på gruppträningen.

Vi söker dig som:

- Har ett brinnande intresse för träning
- Har en god social kompetens
- Har god känsla för att leda, inspirera och motivera andra
- Vill vara en inspiratör och förmedla träningsglädje till andra
- Vill vara ansiktet utåt för STC


Meriter:

- Utbildad instruktör
- Har arbetat som instruktör eller ledare tidigare
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som gruppträningsinstruktör hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter.

Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För att vi skall kunna leverera Sveriges bästa träning till våra medlemmar har vi ett brett utbud av gruppträning.

Sista anmälningsdag är söndag 13 november.
Vi ser fram emot din anmälan.

Ansök nu

Platschef STC - Lerum, Partille, Sävedalen

Avdelningschef, butik
Läs mer Maj 17
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en ny platschef. Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Som Platschef i klustret kommer du ansvara för ca 6 klubbar.

Som platschef kommer du ha ett övergripande ansvar för en eller flera utav våra klubbar. Du kommer ansvara för drift, resultat samt personal. Detta kommer medföra många olika arbetsuppgifter bland annat schemaläggning, rekrytering, stötta och motivera medarbetare samt arbete i receptionen. För att hjälpa dig i ditt arbete finns gemensamma funktioner inom ekonomi, marknadsföring och IT. I tjänsten kan resor förekomma då möten och utbildningar kan ske på annan ort. Därför måste du vara flexibel och kunna arbeta både dag, kväll samt helg.

Vi vill att du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid laget före jaget. Egenskaper som säljande, servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet präglar dig. Ditt intresse för träning och ett friskare liv är stort. Som ansvarig är du van att leverera mot budget och uppsatta mål genom uppföljning och åtgärd. Du har goda kunskaper om säljprocessen samt en affärsförståelse.

Vi söker sig som:

- Tidigare arbetat i ledande eller chefsposition
- Har en hög servicenivå
- Erfarenhet av försäljning
- Har en god social kompetens
- Har körkort och tillgång till bil
- Har goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll samt helg


Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig framför allt att jobba i ett företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi älskar träning och har alltid roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar, utmanar och bryr oss om varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter. På STC är all personal delaktig i utvecklingen av verksamheten och vi driver dessutom en egen chefskola för att stärka våra ledare.

Sista ansökningsdag 1 juni, rekryteringen sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Receptionist

Kassapersonal
Läs mer Maj 3
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi förstärkning till vår reception. Vi söker en receptionist till Backaplan /Selma på minst 5 timmar/veckan som kan jobba mer över sommaren!

Som receptionist kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under dina arbetspass.

Arbetsuppgifterna för dig som receptionist innebär framförallt försäljning av medlemskap samt övrigt produktutbud samt kundservice. Uppgifterna innefattar allt från att svara på frågor i telefon, hålla klubben ren och fin till att blanda och servera proteindrinkar. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Har en hög servicenivå
- Vill ta ansvar
- Har fyllt 18 år
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. För att vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som receptionist hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Byggprojektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 12
Vill du bli en del av vår härliga STC-familj och ett av Sveriges största friskvårdsföretag?

Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!

Just nu söker vi en byggprojektledare på 100 %. Rollen är resande men du kommer utgå från vårt huvudkontor i Kungälv. Du rapporterar till COO.

Ditt uppdrag:

I rollen som byggprojektledare kommer du planera och genomföra både nybyggnationer och återinvesteringar av våra anläggningar. Ditt uppdrag kommer innebära att säkerställa att projekten följer överenskomna kvalitets-, tids-, och ekonomiska ramar och du kommer arbeta nära både leverantörer och kollegor. I uppdraget ingår att ansvara för investering- och ombyggnadsplanering av befintliga klubbar för att säkerställa att alla våra klubbar ständigt är uppdaterade efter vårt koncept. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av projektplanering, projektledning och uppföljning av byggprojekt och återinvesteringar. Du kommer att genomföra entreprenadupphandlingar samt prioritera renoveringar och förbättringar där de behövs.

Som byggprojektledare kommer du tillhöra det operativa driftsteamet och jobbar i ett nära samarbete med våra regionchefer och servicetekniker.

Förutsättningar för rollen:

För att lyckas i rollen som byggprojektledare hos oss på STC tror vi att du har en eftergymnasial utbildning motsvarande högskolenivå. Du har antagligen kommit en bit på din karriär och har tidigare arbetat med projektledning, kanske har du även en bakgrund från konstruktion, produktion eller installation och har därmed stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik och kostnader.

För att trivas i rollen som byggprojektledare hos oss på STC tror vi att du som person är självgående, prestigelös, noggrann och driven. Du har en hög ansvarskänsla och är strategisk i ditt sätt att arbeta. En förutsättning för att trivas hos oss är att du är en person som trivs i en föränderlig miljö. Vidare behöver du ha en god förmåga att samarbeta, leda, skapa relationer och ser kommunikation och tydlighet som viktiga verktyg för att lyckas med projekten. En byggprojektledare hos oss på STC är en närvarande roll, därför är resande och B-körkort ett krav.

Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig framför allt att jobba i ett företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!

Sista ansökningsdag är 2/10.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår COO Jens Bergquist på jens.bergquist@stc.se eller 0730838868

Om STC

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 165 träningsanläggningar som finns från Trelleborg i söder till Åre i norr. STC sysselsätter över 1500 medarbetare och ingår sedan 2018 familjeägda Axel Johnson-koncernen genom vår majoritetsägare Novax Gym Holding.

Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist

Kassapersonal
Läs mer Sep 5
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi förstärkning till vår reception. Vi söker en receptionist som kan jobba minst 10/h i veckan. Passen gäller främst på kvällar och helger på våra klubbar i Partille, Lerum och Sävedalen.

Som receptionist kommer du vara STC:s ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, social, har en hög servicenivå och vill arbeta för att kunden skall älska att komma och träna. Det är med dig som kunden kommer att ha mest kontakt och du kommer med det ha många olika arbetsuppgifter under dina arbetspass.

Arbetsuppgifterna för dig som receptionist innebär framförallt försäljning av medlemskap samt övrigt produktutbud samt kundservice. Uppgifterna innefattar allt från att svara på frågor i telefon, hålla klubben ren och fin till att blanda och servera proteindrinkar. Arbetstempot kan skifta snabbt och det gäller att du är anpassningsbar och kan ta eget initiativ när det är lugnare på klubben. Våra klubbar är bemannade olika tider, därav behöver du vara flexibel och kunna arbeta oregelbundna tider.

Vi söker sig som:

- Har en hög servicenivå
- Vill ta ansvar
- Har fyllt 18 år
- Hög känsla för försäljning och kvalité
- Är flexibel och kan arbeta dag, kväll och helg
- Vill ge det lilla extra, både till kunder och dina kollegor
Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. För att vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som receptionist hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Marknadskommunikatör med inriktning layout

Marknadskommunikatör
Läs mer Jan 10
Vill du bli en del av vår härliga STC-familj och ett av Sveriges största friskvårdsföretag? Vill du vara med och ta marknadsföringen till nästa nivå så att vi kan ge våra medlemmar energi och inspiration på vägen till ett friskare liv?

Som marknadskommunikatör på STC..
. kommer du att producera engagerande innehåll i både digitala, sociala och analoga kanaler. Din huvuduppgift kommer bestå av att designa material till olika typer av digitala annonser samt flygblad, affischer och broschyrer. Du ansvarar för hela processen från idé till leverans ut till leverantörer och avdelningar inom organisationen. I arbetet ingår även att fotografera och filma för sociala kanaler, skapa content och publicera på digitala skärmar samt i CMS. I rollen som marknadskommunikatör kommer du även att redigera och klippa rörligt material. Tillsammans med marknadsteamet tar ni fram strategier, publicerar och utvärderar. Du kommer också arbeta med våra franchiseklubbar som idag drivs under varumärket Puls & Träning.

Stundtals har vi högt arbetstempo med korta deadlines och flertalet projekt samtidigt, vilket ställer krav på flexibilitet och struktur.

Vi letar efter dig som..
.. har en relevant utbildning inom marknadsföring och som tidigare arbetat med en motsvarande tjänst. Självklart är du kreativ med ett öga för design och detaljer, och använder dig av Adobe CC obehindrat. I övrigt är du noggrann, strukturerad och självgående. Framför allt Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro och After Effects.

Dina kompetenser:

- Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation
- Har minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst
- Mycket god kunskap inom Adobe Creative Cloud
- Passion för film, foto, färg och form
- Kunna arbeta i publiceringsverktyg för sociala medier, kunskap i Facebook Business manager och Google Analytics
- Van att skapa produktrelaterat content med fokus på försäljning
- Har intresse för multimedia och hur bild, film och animation kan integreras i digitala lösningar


Tjänsten är på heltid och utgår från vårt huvudkontor i Rollsbo utanför Kungälv.

Om STC

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 165 träningsanläggningar. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jul 8
Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team som ska skapa de bästa förutsättningarna för våra klubbar runt om i landet. Här blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!

Ditt uppdrag:

Som Lönespecialist är ditt huvudsakliga uppdrag att självständigt ta hand om hela löneprocessen från början till slut! Du blir företagets expert på lönefrågor och har stor påverkan på ditt eget arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med vår Ekonomi- och löneassistent och hantera lönerna för våra samtliga bolag.

I arbetet ingår bla att registrera och bearbeta löneunderlag, göra löneberäkningar och kontroller. Du ansvarar för löpande administration kring anställningar, frånvaro, arbetsgivarintyg, sammanställning och bearbetning av lönestatistik. Du ansvarar också för att säkerställa att löneprocessen följer kollektivavtal och att vårt lönesystem fungerar optimalt. Vi arbetar i lönesystemet SoftOne som är integrerat schemaläggning- tid och lön. Då vi håller en hög expansionstakt behöver vi kontinuerligt utveckla vår löneprocess och våra arbetssätt vilket är både roligt och utmanande! Du kommer också att utbilda dina kollegor i både system och process.

I rollen ingår också att stötta upp i diverse HR-administrativa frågor samt att arbeta i och driva ett eller flera projekt. Det kan vara allt från ifrån ett bolagsförvärv till olika digitaliseringsprojekt där du kommer att samarbeta med övriga avdelningen. Du tillhör HR- och löneavdelningen och rapporterar till HR chef.

Förutsättningar för rollen:

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Har du också utbildning inom löneadministration eller motsvarande är det ett plus. Du har antagligen goda datorkunskaper och kan med lätthet kunna förstå och navigera i olika system. Det kommer att underlätta ditt arbete om du har erfarenhet från olika lönesystem.

För att trivas i rollen som lönespecialist tror vi att du gillar att kombinera administrativt arbete med mer serviceinriktade frågor och problemlösning. Du behöver kunna växla mellan uppgifter som kräver noggrannhet och struktur till att svara på frågor från chefer och medarbetare kring ex. kollektivavtal då du behöver vara kommunikativ och pedagogisk.

Jobbet som lönespecialist är självständigt och du behöver vara trygg med att söka efter information och nya lösningar då alla svar inte kommer att finnas på plats! I ditt arbete möts du av ett stort inflöde av frågor och uppgifter. Detta ställer krav på din egen proaktivitet och förmåga att kunna arbeta effektivt och strukturerat samtidigt som du självklart har övriga teamet att tillgå.

Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning!

Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Åsa Leffler, HR Chef på 0704-619167

Sista ansökningsdag är 15/8. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu