Boxflow Staffing Syd AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Boxflow Staffing Syd AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Vi söker betongarbetare till Göteborg!

Betongarbetare
Läs mer Sep 7
Är du en erfaren och engagerad betongarbetare som vill vara med och bygga framtidens infrastruktur? Då har vi jobbet för dig!

Som betongarbetare kommer du att utföra olika typer av betongarbeten, såsom formning, armering, gjutning och efterbehandling. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med god arbetsmiljö och hög säkerhet. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom intern och extern utbildning.

För att trivas och lyckas i rollen som betongarbetare krävs att du:

- Har minst 2 års erfarenhet av betongarbete

- Har körkort B och tillgång till egen bil

- Har god samarbetsförmåga och ansvarskänsla

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

- Yrkesbevis eller annan relevant utbildning inom betongarbete

- Certifikat för heta arbeten, fallskydd eller liknande

Vi erbjuder dig:

- En provanställning på 6 månader med konkurrenskraftig lön

- Ett varierande och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter

- En trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Nu söker vi Svetsare till Göteborg!

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 7
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Nu söker vi flera erfarna svetsare till Göteborg. Här erbjuder vi möjligheten för dig som har utbildning samt tidigare erfarenhet av att svetsa att utvecklas och växa i din yrkesroll tillsammans med företaget.

Du kommer att få få en lång upplärningsperiod och introduktion på plats.

Uppdraget är långsiktigt och en direkt anställning hos kund. Vi tror att arbetet passar dig som vill utvecklas och skapa nya möjligheter i din yrkesroll, har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta såväl i grupp som enskilt. Som person är du är noggrann, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör vara händig samt inneha god verktygsvana.

Arbetsuppgifter

I din roll som Svetsare kommer arbetsuppgifterna vara inriktad på produktion inom svetsning men även montering av jobb när det är klart.

Arbetstider omfattar 100 % dagtid.

Profil & bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har relevant yrkesutbildning och erfarenhet inom svets/industri, du är väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har kunskaper i TIG svetsning och rostfritt stål. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, körkort samt tillgång till bil.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Däckmontörer - Göteborg!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 1
Om tjänsten

Är du ute efter ett säsongsjobb där du tycker om att arbeta fysiskt? Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är tjänsten som däckmontör något för dig!

Vi söker däckmontörer kunds räkning i Göteborg. Dina arbetsuppgifter som däckmontör kommer vara att ta emot kunder samt byta från sommardäck till vinterdäck.

Tjänsten kommer att innebära varierande arbetstider. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Däckbyte

- Tvätt av däck

- Däckmontering

- HjulskiftenProfil & bakgrund

Framträdande egenskaper hos dig är noggrannhet, du är ansvarstagande, effektiv och har förmågan att samarbeta. Du kommer att vara ansiktet ut mot kund och därför krävs det någon med högklassig känsla för service. Då arbetet tidvis kan vara stressigt behöver du vara stresstålig. Här krävs det personer med god fysik då det kommer innefatta en hel del tunga lyft.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av däckbyte
Svenska i tal och skrift

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Speditör till snabbt växande logistikföretag

Expeditör, spedition
Läs mer Aug 18
Om bolaget

Logic Consulting är ett privatägt företag som har många års erfarenhet inom logistik. Alla ägarna jobbar operativt i den dagliga verksamheten.

Vårt största fokus är att ge våra kunder flexibla lösningar, personlig service och snabb hjälp. Logistiken ska vara en kanal som ökar försäljningen, inte ett hinder.

Vi vet att en effektiv flödeskedja skapar ett större kundvärde och bidrar till ökad försäljning. Och det är just det vi vill göra - bidra till våra kunders tillväxt och framgångar.

Om tjänsten

I rollen som en speditör är din huvuduppgift att finna den mest optimala, snabba, och kostnadseffektiva transportlösningen för dina kunder.

Du ansvarar för att koordinera transporter, både internationellt och inom landet. Din roll innebär att skapa prissättningar och utveckla planer för att säkerställa att varorna transporteras på det mest effektiva sättet.

För att framgångsrikt genomföra dessa uppgifter krävs kunskap om juridiska förordningar, avtalsstrukturer och olika transportalternativ, samt förmågan att genomföra noggranna kostnadsberäkningar.

I rollen kommer du att jobba tillsammans med 3-4 kollegor i motsvarande roll.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under kontorstider 08.00-17.00.

Arbetet sker på plats på vårt lager i Sörred Torslanda, Göteborg.Profil & bakgrund

Vi är intresserade av dig som är kommunikativ, serviceinriktad och professionell i din framtoning. Du tycker om att interagera med dina kunder och din noggrannhet genomsyrar ditt arbete. Du strävar alltid efter att dina kunder upplever en enastående service. Periodvis kan arbetsbördan vara hög, vilket gör det avgörande att du har en förmåga att hantera stress och bibehålla kvaliteten och servicen, samtidigt som du håller dig till deadlines även under intensiva perioder. Du tar ansvar för ditt arbete och är självgående, men prioriterar alltid gruppen framför individen. Du levererar hög service mot kunder, leverantörer, transportörer och kollegor.Krav

- Flytande kunskap i Engelska samt svenska i både tal och skrift

- God datorvana

- Besitter god erfarenhet från en roll som speditör

- Du har någon form utan logistikutbildningOm Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Hjullastare tillverkningsindustrin

Truckförare
Läs mer Sep 22
Om tjänsten
Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker!

Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.
Du kommer bli placerad hos vår kund som är verksamma inom tillverkningsindustrin.

Tjänsten är tillsvidare, dagtid.

Profil och bakgrund

Du är en van användare av stora fordon och känner dig bekväm i att köra dessa. Du är noggrann, arbetsvillig och driven i ditt arbete och ser vad som behöver göras.

Du bör ha sinne för ordning och reda både på maskiner och material.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.Krav för tjänsten:

- Truckkort A, B och utbildningsbevis för hjullastare

- Erfarenhet av att köra hjullastare och andra tunga fordon

- Svenska i tal och skriftMeriterande:

- Erfarenhet av att köra Merlo truck

- Körkort BIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Vi söker en receptionist med skinn på näsan!

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker en driven person med skinn på näsan till en av våra kunder för rollen som receptionist. Du kommer att ha en viktig roll som spindel i nätet.

Du har den huvudsakliga uppgiften att upprätthålla god standard och vara ansiktet utåt för kund. Tjänsten är benägen i Mölndal med start efter sommaren.

Heltid 8:00 -16:30

Arbetsuppgifter

- Administration

- Fakturering

- Attestering

- Prisuppföljning

- Uppdatera rutiner samt information till kund

- Planera/hålla events

- Sedvanliga uppgifter i reception

- Konferensbokning

- In/utflytt av nya hyresgäster

- Hålla rent på offentliga ytor

- Växel

Profil & bakgrund

Som person är du noggrann strukturerad, kund- och lösningsorienterad.

Du levererar högklassig service och alltid ger det lilla extra för kunderna.

För att trivas bra och passa in för denna tjänst ska du kunna arbeta självgående och ha en positiv och prestigelös inställning.

Meriterande

Arbetat med liknande uppgifter samt har administrativ bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en driven orderkoordinator för omgående start

Ordermottagare
Läs mer Jun 2
Om tjänsten

Vi söker en driven person till vår kund för rollen som orderkoordinator. Du kommer att ha en viktig roll i teamet som spindel i nätet och driva samt koordinera från start till slut.

Du är den som sköter den primära kontakten med leverantörer, kunder såväl som regelbundna avstämningar med lagret.

Tjänsten är benägen i Mölndal med omgående start tillsvidare.

Heltid 8:00 -17:00

Arbetsuppgifter

- Orderhantering

- Hantering av avvikelser samt rapportering

- Kredithantering

- Administration

- prishantering

- planering

- Dagliga avstämningar med lagretProfil & bakgrund

Som person är du noggrann strukturerad, kund- och lösningsorienterad.

Du har ett analytiskt/logiskt synsätt samt har lätt för dig att ha många bollar i luften utan att tappa kvalitén.

För att trivas bra och passa in för denna tjänst ska du vara tekniskt lagd, kunna arbeta självgående och ha en positiv och prestigelös inställning samt ha ett driv av att vilja lära dig mer om olika system.

Krav: Tidigare erfarenhet som orderkoordinator.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Site Manager - Göteborg

Arbetsledare, lager
Läs mer Okt 13
Vi söker nu en go och ansvarsfull Site Manager som vill vara med att starta
upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Som Site Manager kommer du leda och
fördela det dagliga arbetet till cirka 10-15 medarbetare.
Även om du förväntas
driva arbetet på egen hand har du stöttning av COO. Är du rätt person har du möjlighet att vara med vid
uppstart och bygga en verksamhet från grunden.

Rollen är förlagd på dagtid.

Arbetsuppgifter

Förutom att arbetsleda i driften kommer du arbeta med följande:


Administrera underlag för löner


Profit & Loss ansvar för siten


Daglig kunddialog


Administrera transporter och chaufförer


Dagliga KPI-mätningar


Uppföljning av uppsatta måltal


Förbättringsarbeten


Jobba i de dagliga processerna på lagret

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker känner igen dig ifrån tidigare roller med
liknande arbetsuppgifterna och är en lagspelare som vill bidra till den goda
stämningen.

Vår verksamhet växer för varje år och vår verklighet förändras
hela tiden. För att trivas i rollen ser vi att du gillar varierade arbetsdagar
och är prestigelös och kan rycka in där det behövs. Du trivs med att coacha och
att förändra.

Vi ser gärna att du även
uppfyller nedanstående kriterier:


Truckkort A1-A3 & B1-B3


Körkort


3-5 års erfarenhet av ledande roll i lagermiljö

Uppstart för tjänsten är planerad till senast 2 Januari, men för rätt
kandidat kan detta flyttas.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lagermedarbetare till vår Site i Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Okt 13
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg,
Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom
Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom
logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och
beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Arbetstiderna är dagtid.

Arbetsuppgifter

- Truckkörning

- Orderplock

- Förse produktion med material

- Plasta pallar

- Ta emot gods

Profil & bakgrund

Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga lyft, att arbeta i tempo och självständigt är något som du inte har några problem med! Du är positiv, professionell och håller god kvalité.

Krav

- Tidigare arbete av lager

- Truckkort A och B

- Körkort och tillgång till bilUrval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

HR sökes för vikariat till industri i Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 19
Om tjänsten

Vi söker en person för ett vikariat som HR för kollektivpersonal hos en av våra kunder med ca 40 kollektivanställda.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett gott team i ett växande företag inom industrin.

Omfattning: heltid under 4 månader med start I juni tom september med goda chanser till förlängning (Semesterstängt V.29-30).

Arbetstider: 8-17

Kunden är belägen i Göteborg, Hisings-Backa

Arbetsuppgifter

- Sammanställa tidrapporter i Visma

- Administration

- Coacha chefer i arbetsrättsliga frågor

- Driva förbättringsarbete utifrån verksamhetens behov

Meriterande:

Vi ser gärna att du har god förståelse för löneadministration, baskunskaper inom arbetsrätt, arbetsmiljö och vana att tolka kollektivavtal samt att kunna hantera konfidentiella uppgifter.

Datorvana (Office, XL)

Tidigare erfarenhet inom HR för kollektiv personal på ett mindre bolag.

Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Profil & bakgrund
Som person ska du kunna arbeta självständigt. Du ska ha god kunskap om arbetsmiljö och arbetsrätt samt tidigare erfarenhet av personaladministration. Du bör kunna tolka lagtext och kollektivavtal samt ha god förståelse för arbete med sekretess och tystnadsplikt.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Truckförare till Göteborgs hamn

Hamnarbetare/Stuveriarbetare
Läs mer Maj 3
För kunds räkning söker vi nu flertalet truckförare som vill arbeta heltid i Göteborgs hamn. Arbetstiderna är förlagda dag eller kväll mån-fre.

På denna arbetsplats är det viktigt att leveranserna sker i rätt tid och med rätt kvalitet och här kommer du in som en viktig del. Du kommer att lossa och lasta gods från olika kunder. Det kommer innebära både manuellt arbete och truckkörning. Några av arbetsuppgifterna kan också vara att lastsäkra diverse gods.

För att utveckla och driva verksamheten framåt jobbar vår kund med förbättringsarbeten ute i de olika lagen. För vår kund är en säker arbetsmiljö a och o så stort fokus i den dagliga verksamheten ligger på att följa säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys.

Vem söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen så tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att köra motviktstruck samt erfarenhet från någon form av produktionsmiljö. Har du erfarenhet av att hantera klämtruck är detta väldigt meriterande.

Vi vill att du har godkända kunskaper i svenska på gymnasienivå.

Som krav i tjänsten, förutom truckkort, innehar du även B-körkort.

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att jobba mot gemensamma mål. Du har en ”kan göra” attityd och rycker in där det behövs. Vi ser också att du delar med dig av kunskap likväl som du tar till dig ny.

Som sökande till denna roll kommer du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som ett sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan då det är omgående start.

Ansök nu

Sommarjobbande logistiker i Göteborg

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Maj 2
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta över sommaren som logistiker inom industrin.

Det här innebär rollen

Ditt huvuduppdrag som Logistics Planner handlar om att hantera och ansvara för leveransflödet till och från vår indutri och produktion i Hisings-Backa. Du kommer arbeta tillsammans med ett kompentent team mot att optimera inleveransflödet.

Som Logistics Planner jobbar du med arbetsuppgifter som berör importhantering och bakomvarande flödesprocesser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kontakt med externa parter såsom centrallager, leverantörer, agenter, speditörer/transportörer, tullverket samt bank.
Hanterar och administrerar leveransaviseringar och informerar centrallagret om ankommande gods.
Leveransbevakning
Kontroll och godkännande av dokumentunderlag.

Vad vi förväntar oss av dig

Du som söker har en pågående eller avslutad utbildning inom relevant område såsom logistik eller ekonomi. Det är meriterande att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter samt att ha erfarenhet och kunskap inom tullhantering. Självklart har du också god kunskap i Officepaketet!

Till den här rollen söker vi dig med rätt attityd, driv och viljan att lära. Du är noggrann, strukturerad och prestigelös med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vi letar efter en resultatdriven och serviceinriktad lagspelare som har lätt för att samarbeta, både internt och externt. Du har även en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du flexibel och förändringsbenägen, du drivs av att hitta lösningar på problem och se nya möjligheter.

Anställningen är heltid 100% med omgående start och sträcker sig över sommarmånaderna med goda chanser till förlängning.

Ansök nu

Serviceinriktade B-chaufförer

Lagerarbetare
Läs mer Aug 18
Om uppdraget

Nu söker vi serviceinriktade och duktiga chaufförer inför höstens kommande uppdrag hos våra däckkund. I arbetet som chaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leverera däck till olika kunder runt om i Göteborg, Västra Götalandsregionen och Halland.

Arbetet startar med upplärning i slutet av september och uppdraget pågår året ut. Arbetstiden är måndag-fredag 7.00-16.00. Viss övertid förekommer.

Profil & bakgrund

Du är en teamplayer samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt då du tillbringar den största delen av din tid på egen hand i trafiken. Du är stresstålig och står positiv till att hjälpa till med in och utlastning av däck i bilen före och efter leverans.

Eftersom du levererar däck till kunder är du även vårt "ansikte utåt". Det innebär att du bör har du starka personliga egenskaper vad gäller service, noggrannhet och positiv utstrålning. Du bör också vara flexibel, driven och inneha god fysik då arbetet ibland innefattar tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

- Inneha B-körkort (manuellt körkort) (minst 1 års körvana)

- God fysik, då tjänsten innefattar tunga lyft av däck

- Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)

- Goda kommunikationsfärdigheter i det svenska och engelska språket.Meriterande

- Truckkort A1-4 +B1-4

- C-körkortIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll inför eventuell anställning.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Nu söker vi extrapersonal med truckerfarenhet!

Truckförare
Läs mer Apr 18
Om tjänsten
Vi söker dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du som söker bör vara tillgänglig 2-3 dagar/vecka och arbetstiderna varierar mellan 6.00-23.30 vilket innebär att du behöver vara flexibel med arbetstider.

Som anställd hos oss kommer du få prova på olika uppdrag hos våra kunder runt om i Göteborg. Arbetet kan variera i omfattning, allt från långa till korta uppdrag. På sikt kan det även leda till utvecklingsmöjligheter både hos oss och hos kund.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- TruckkörningProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, initiativtagande och serviceinriktad. Du ska inneha truckkort och erfarenhet av truckkörning.

Vi ser gärna att du har kört motviktstruck, skjutstativtruck och/ eller plocktruck.

Krav

Truckkort A+B

Körkort är meriterande men inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Välkommen med er ansökan för omgående start!

Ansök nu

Area sales Manager – Göteborg/Trestad

Account manager
Läs mer Mar 14
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
emelie@boxflow.nu

Sandra Uhde, HR Manager
sandra@boxflow.nu


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Area sales Manager – Göteborg

Account manager
Läs mer Mar 17
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
emelie@boxflow.nu

Sandra Uhde, HR Manager
sandra@boxflow.nu


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Just nu söker vi en ny stjärna för kunds räkning

Lagerchef
Läs mer Feb 20
För kunds räkning söker vi nu en Produktionschef för en heltidstjänst med start så snart som möjligt. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Kund är belägen i Göteborg.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet.

- Personalansvar för medarbetare (ca 20 st), där bemanning, tidsuppföljning, utvecklingssamtal, ordningsfrågor och utveckling ingår.

- Aktiv roll i att planera, ansvara och följa upp medarbetares utbildning inom säkerhet, kvalitet & matsäkerhet samt kompetensförsörjning av dessa.

- Ansvara för och säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

- Uppfylla satta produktionsmål samt optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar.

- Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet

- Systematiskt driva förbättringsarbeteDin profil

- Erfarenhet från ledande befattning inom livsmedel-mat & dryck produktion

- Dokumenterade och goda erfarenhet av personalansvar

- Gärna egen direkt produktion och projekterfarenhet

- B-Körkort och gärna Truckkort (ej krav)

- Erfarenhet av Livsmedelshantering

- Avslutad gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande samt gärna några års erfarenhet från lagerhantering och processer.

- God datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

- Informativ och kommunikativ mot dina medarbetare och chefer både muntligt och skriftligt.

- God kännedom om arbetsmiljöarbete.Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, samt flera års yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från lagerverksamhet. Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har förmågan att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det. Du är trygg i din roll och har ett aktivt tydligt ledarskap och god förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här trivs du som är duktig på att ta egna initiativ och inte väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär en anställning på inhyrning hos Boxflow och för rätt person väntas en anställning hos företaget efter 6 månader.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Lagermedarbetare med teknisk bakgrund

Lagerarbetare
Läs mer Feb 6
Börjesson Pipe Systems AB är idag en av de ledande aktörerna på marknaden för flödestekniska lösningar och produkter. Börjesson Pipe Systems AB har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat de två senaste åren, vilket innebär att dom tillhör de bolag i Norden som växer snabbast. Börjesson Pipe Systems AB har ett av de största lagren för ventiler i Sverige och har som mål att vara i framkant vad gäller produktutveckling, kvalitet, prestanda och logistik.

Med ödmjukhet inför vår gemensamma miljö, tar vi vårt ansvar och jobbar med hållbara produkter och energieffektiva lösningar. Tillsammans med våra kunder och leverantörer verkar Börjesson Pipe Systems AB för ett hållbart samhälle.

Om tjänsten

Som lagermedarbetare på Börjesson Pipe Systems AB blir du en del i kedjan som säkerställer att rent vatten, vårt viktigaste livsmedel, finns i våra kranar. Du kommer också att vara med i kedjan som ser till att vårt avloppsvatten är renat när det släpps ut i våra sjöar och hav. Kort sagt det du gör hos oss är viktigt för oss alla, nu och i framtiden. Hos oss är du med och bygger ett hållbart samhälle.

Du kommer att ingå i ett team om två personer och arbeta i en modern och trevlig lagermiljö med ordning och reda. I arbetsuppgifterna ingår det sedvanligt lagerarbete såsom plock och pack, truckkörning samt lättare montering av manöverdon både pneumatiskt och elektriskt styrda. Vi ser att du har ett intresse för detaljer och är noggrann i det dagliga arbetet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Tjänsten är baserad i Arendal, Göteborg med omgående start. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07:00-16:00 med omfattning 100%.

Detta är en direktrekrytering som Boxflow gör i samarbete med Börjesson Pipe System, vilket innebär att anställning sker direkt hos kund.Arbetsuppgifter

- Plock och pack

- Lastning samt lossning

- Kundmottagning

- Leverans av material ut till kund

- Enklare montering

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god datavana, några års erfarenhet av lagerarbete samt att du ska vara tekniskt lagd.Krav

- Truckkort A1-4+B1-4 samt dokumenterad erfarenhet av att köra ledstaplare samt motviktstruck. Meriterande om du även har kört skjutstativtruck.

- B-körkort

- Du kommunicerar väl i både svenska och engelskaBörjesson Pipe Systems AB ingår idag i Momentum Group som har rötter i en drygt 100-årig framgångsrik företagskultur. Gruppen består av ett antal företag som tillsammans utgör en av Nordens ledande leverantörer av industrikomponenter, industriservice och andra relaterade tjänster inom industrisektorn.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Feb 3
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Jan 27
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Jan 20
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Rekryterare till Boxflow Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 13
Om tjänsten

Boxflow fortsätter att växa och söker därför en junior rekryterare! Brinner du för kontakt med människor, att driva processer och att hitta rätt kandidat till rätt plats? Då har vi jobbet för dig! I rollen som rekryterare hos oss kommer du jobba med att leverera nya talanger till våra härliga kunder inom lager och logistikbranschen. Detta ger dig en omväxlande och spännande vardag där ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter

- skriva annonser utifrån kravprofil
- Söka efter potentiella kandidater genom olika kanaler, inklusive sociala medier och nätverk
- genomföra grovgallring av ansökningar
- intervjuer
- referenstagning
- presentera kandidater för rekryterande chef
- hantera återkopplingen till kandidater
- göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar


Profil & bakgrund

Vi tror att du är social, envis och bra på att ta egna initiativ. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och kan hantera flera parallella processer samtidigt.
Du behöver nödvändigtvis inte ha en specifik utbildning inom HR/Rekrytering utan vi lägger större vikt vid personlig egenskaper samt din förmåga att kunna bedöma personers lämplighet efter utfärdad kravspecifikation.

Periodvis är tempot högt och det gäller att trivas med detta och känna att man gillar att prestera under press.

Om Boxflow

Vi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Jan 5
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Dec 30
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Dec 27
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Dec 23
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Dec 23
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Transportchef
Läs mer Dec 21
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på martin@boxflow.nu alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Nu söker vi en vass administratör!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 26
Om tjänsten

I rollen som transportadministratör är det du som är spindeln i nätet på terminalen

Du är den som sköter den primära kontakten med chaufförerna vilket innebär att du bland annat tar emot frakthandlingar och administrerar dessa i olika system. Du kommer också att jobba med övriga kundärenden via telefon samt mail. Kontakten sker mestadels på engelska.

Kunden arbetar i 3 olika system så det är meriterande om du har jobbat i något av dessa tidigare.

Zebra - labels

Phoenix

BrickzTjänsten är baserad i Göteborg med omgående start.

Heltid

Arbetsuppgifter

- Kundkontakt på plats, men också telefon och mail

- Hantera fraktsedlar/följesedlar

- Kundservice

- AdministrationProfil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad som brinner för högklassig service. Du kommunicerar väl i både svenska och engelska.

Då tjänsten innefattar en del ensamarbete krävs det att du är ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du ska inte vara rädd för att fatta egna beslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration inom transportbranschen samt kundservice i grunden.

Krav svenska och engelska i tal och skrift samt mycket god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Händiga personer till Göteborgs Hamn-Heltid

Hamnarbetare/Stuveriarbetare
Läs mer Maj 9
Om tjänsten

Nu söker vi dig som har tidigare bakgrund som snickare eller annat praktiskt yrke, och som vill arbeta heltid för en av våra kunder i Göteborgs hamn.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastsäkring och bygga emballage samt kvalitetssäkra godset.

Tjänsten är på heltid, det vill säga 100% med omgående start. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag-fredag. Kvällar och helger kan förekomma. Uppdraget är tillsvidare och för rätt person kan det leda till en anställning hos kunden.

Profil & bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen så tror vi att du har dokumenterad erfarenhet inom bygg och anläggning. Meriterande är om du har arbetat inom lager och logistik, gärna med lastsäkring.

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att jobba mot gemensamma mål. Du har en ”kan göra” attityd och rycker in där det behövs. Vi ser också att du delar med dig av kunskap likväl som du tar till dig ny.KravSom sökande till denna roll behöver du ha godkänt betyg i svenska. Utöver det kommer du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som ett sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan då det är omgående start.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna motviktsförare sökes till vår kund i Torslanda

Truckförare
Läs mer Apr 6
Om tjänsten

Nu söker vi duktiga motviktsförare till vår kund i Torslanda som tillhör Sveriges mest expansiva transportföretag som erbjuder kunderna konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg.

Arbetstiderna är förlagda varannan vecka måndag-fredag 07.00-16.00 / 10.00-19.00.

Framgent kommer du att vara schemalagd på söndagar. (det innebär att du kommer vara ledig en extra vardag i veckan istället). Viss övertid förekommer, främst på fredagar.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Boxflow, men arbeta ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

- Lasta och lossa trailers och containers med motviktstruck

- Plock och utställning av pall som ska gå på export

- Orderhantering och registreringProfil & bakgrund

Du som söker tjänsten har dokumenterad flerårig erfarenhet av att köra motviktstruck. Har du tidigare arbetat på terminal är det meriterande.

Du är en engagerad och ordningsam person som arbetar på ett strukturerat sätt.Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du behöver även vara flexibel eftersom arbetstiderna varierar och du bör därför vara öppen för att arbeta både skift och helg. Vidare vill du fortsätta arbeta som truckförare och vara med och utveckla arbetet hos kund.

Krav:

- truckkort A+ B

- flerårig erfarenhet av att köra motviktstruck

- lastning/lossning

- Kunna jobba skift och söndagar

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Rekryterare till Boxflow Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 3
Om tjänsten

Nu söker vi vår nästa stjärna som vill vara med och bidra till Boxflows fortsatta tillväxt i Göteborg!
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av rekrytering och att du vill fortsätta utvecklas inom området. Meriterande är om du har arbetat med bemanning inom lager och logistik. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete.

Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du känner dig bekväm med att ta kontakt med nya människor.
Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer.

Arbetsuppgifter

- Annonsering
-Telefonintervjuer/fysiska intervjuer
- Referenstagning
- Följa med ansvarig konsultchef på kundbesök

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för rekrytering och brinner för att hitta rätt kandidat till rätt plats. Du är social, envis och bra på att ta egna initiativ.
Du behöver nödvändigtvis inte ha en specifik utbildning inom HR/Rekrytering utan vi lägger större vikt vid personlig egenskaper samt din förmåga att kunna bedöma personers lämplighet efter utfärdad kravspecifikation.

Periodvis är tempot högt och det gäller att trivas med detta och känna att man gillar att prestera under press.

Om Boxflow

Vi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Nu söker vi en lageradministratör med inriktning lager och administration

Lagerkontorist
Läs mer Feb 27
Om tjänsten:

Vi söker nu en lageradministratör för kunds räkning med omgående start.

Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Arbetstid 7-16

Kund är belägen i GöteborgDina huvudsakliga arbetsuppgifter:

DC administration, in- och utleveranshantering, transportbokningar, inventeringar, administrativt underhåll i våra system. Mindre projekt av verksamheten drivs av det operativa teamet där du ingår. Du upprätthåller och vidareutvecklar arbetsrutiner och processer samt övrigt förekommande administration inkl. rapporter. Du agerar som spindeln i nätet mellan arbetsledning och admin.Din bakgrund:

Vi söker dig med lägst gymnasial och gärna eftergymnasial bakgrund. Du har en god social kompetens & ordningssinne. Du är strukturerad, noggrann & är självgående med mycket eget driv och engagemang.

Då arbetstempot ofta är högt med många uppgifter som ska lösas samtidigt behöver du vara samarbetsvillig, flexibel och stresstålig.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt godkänt i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Vi ser gärna att du har logistikerfarenhet, kännedom om restaurang och livsmedelsbranschen och navigerar utan hinder inom Office-paketet. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper i Excel.

Vi erbjuder:
Du kommer att vara inhyrd via Boxflow Bemanning med goda chanser till övertag hos kund efter 6 månader.

Ansök nu

Produktionschef

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Feb 20
För kunds räkning söker vi nu en produktionschef för en heltidstjänst med omgående start. Du kommer att ha delat ansvar och arbeta nära en annan produktionschef.

Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer. Kunden är belägen i Göteborg, Arendal.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet.

- Personalansvar för medarbetare (ca 20 st), där bemanning, tidsuppföljning, utvecklingssamtal, ordningsfrågor och utveckling ingår.

- Aktiv roll i att planera, ansvara och följa upp medarbetares utbildning inom säkerhet, kvalitet & matsäkerhet samt kompetensförsörjning av dessa.

- Ansvara för och säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

- Uppfylla satta produktionsmål samt optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar.

- Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet

- Systematiskt driva förbättringsarbeteDin profil

- Erfarenhet från ledande befattning inom livsmedel-mat & dryck produktion

- Dokumenterade och goda erfarenhet av personalansvar

- Gärna egen direkt produktion och projekterfarenhet

- B-Körkort och gärna truckkort (ej krav)

- Erfarenhet av livsmedelshantering

- Avslutad gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande samt gärna några års erfarenhet från lagerhantering och processer.

- God datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

- Informativ och kommunikativ mot dina medarbetare och chefer både muntligt och skriftligt.

- God kännedom om arbetsmiljöarbete.Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, samt flera års yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från lagerverksamhet. Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har förmågan att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det. Du är trygg i din roll och har ett aktivt tydligt ledarskap och god förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här trivs du som är duktig på att ta egna initiativ och inte väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär en anställning på inhyrning hos Boxflow och för rätt person väntas en anställning hos företaget efter 6 månader.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Nu söker vi glada och drivna innesäljare till Cramo

Innesäljare
Läs mer Feb 13
Om bolaget

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster.

I Sverige finns över 90 Cramodepåer och ca 850 anställda över hela landet.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur och en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete. Cramo arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald och ser gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund.Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning glada, drivna innesäljare med fokus på kvalité och service.

Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av uthyrningsmaskiner och övriga produkter både på plats i butik men även via telefon.

Du kommer att, tillsammans med dina kollegor, vara ansvarig för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar samt boka och samordna transporter.Upplärning ges på plats enligt vår kunds introduktionsplan de första veckorna samt löpande utbildningar som krävs för rollen.

Du kommer att arbeta på Cramos depå i Mölndal eller Backaplan med start omgående.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 06.00-15.00/07:00-16:00/07:30-16:30 (veckovis) med omfattning 100%.

Tjänsten kan efter ett år komma att bli ”ambulerande” innesäljare, vilket innebär att man arbetar på samtliga av Cramos depåer i Göteborg med omnejd.

Du kommer att bli anställd av Boxflow för vidare långtidsuthyrning till Cramo.

Profil & bakgrund

Som person är du positiv, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga då du kommer att ingå och jobba i ett team.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är öppen, engagerad och har en vilja av att lära dig nya saker.

Du sätter kunden i fokus och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servicebranschen. Erfarenhet från bygg eller liknande är meriterande men inget krav!Krav


- B-körkort

- Du kommunicerar väl i både svenska och engelska

- God datavana

- Truckkort önskvärt men inget krav

Ansök nu

Konsultchef till Boxflow - Göteborg

Personalansvarig
Läs mer Feb 10
Om tjänsten

Boxflow växer och vi behöver dig! Nu letar vi efter en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal inom lager och industribranschen. Vardagen för en konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund- och konsultnöjdhet. Hos oss erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag!

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Boxflow kommer du, tillsammans med ditt team, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära rekrytering och personalansvar för våra konsulter. Bemanningsplanering och administration utgör också en stor del av din vardag.

I rollen som konsultchef jobbar du även med den dagliga kontakten med kunder och konsulter via telefon, mail och fysiska besök. Vid kundbesök tar du kravprofil, säkerställer kundens behov av kompetens och sköter sedan hela processen från kundbesök till anställning hos kund. Utöver detta ingår även

- Personalplanering

- Konsultvård

- Merförsäljning/utveckling av befintliga uppdrag

- Administration

- Personalansvar/coachning

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av bemanning inom lager och logistik. Har du dessutom erfarenhet som konsultchef ser vi det som meriterande.
För att lyckas i din roll som konsultchef förstår du vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Eftersom våra dagar kan svänga snabbt bör du trivas i en föränderlig miljö och är orädd inför nya situationer. Du motiveras av utmaningar och är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Som person är du nyfiken, flexibel, ordningsam, målmedveten och handlingskraftig. Vidare trivs du med stort eget ansvar och är duktig på att bibehålla och skapa goda relationer med både kunder och konsulter.

Kvalifikationer

- En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.

- Erfarenhet av rekrytering, gärna inom bemanningsbranschen och lager/logistik

- Meriterande om du har jobbat i en ledande roll inom logistikbranschen

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Annat språk är meriterande

- B-körkort är ett kravVi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Speditör med hög känsla för service

Lagerkontorist
Läs mer Feb 3
Om tjänsten

Som speditör hos vår kund har du hand om import och/eller export för bulktransporter för kemiindustrin främst inom Europa.

Du ansvarar för hela kedjan för dina uppdrag, från kalkylering, planering till återrapportering samt resultatuppföljning.

Rollen är omväxlande och kräver att man kan ha flera bollar i luften, samtidigt som man på ett proaktivt sätt hittar kreativa lösningar och förbättringsåtgärder.

Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och leverantörer på både svenska och engelska.

Upplärning ges på plats enligt vår kunds introduktionsplan de första veckorna samt löpande utbildningar som krävs för rollen.

Det kommer finnas en utsedd mentor i teamet som hjälper och vägleder dig under din första tid.

Tjänsten är baserad i en härlig kontorsmiljö i centrala Göteborg med omgående start.

Bolaget har idag 25 anställda och är under ständig utveckling.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 08:00-17:00 med omfattning 100%.

Du kommer att bli anställd av Boxflow för vidare uthyrning till kund.

I dagsläget skall dessa tjänster tillsättas:

- Inhyrning via Boxflow fram tills 31/12 2023 med goda möjligheter till förlängning/direktanställning hos kund

- Vikariat föräldraledighet 18 månader via Boxflow

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service.

Du är en positiv problemlösare som gärna hjälper dina kollegor när det behövs.

Vi ser att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga då du kommer att ingå och jobba i ett team.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god datavana, gärna några års erfarenhet inom logistik- eller servicebranschen samt att du ska ha viljan att lära dig nya saker.

Tjänsten kräver att du är noggrann, strukturerad och stresstålig.

Du kommunicerar flytande i både svenska och engelska.

Meriterande är om du har en bakgrund inom spedition.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jan 31
Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.

Arbetstider

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering

- ProduktionProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin

- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Nu söker vi noggranna solcellsmontörer till Göteborg

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Feb 10
Om bolaget

Nybyggar- och entreprenörsandan är stark i detta nystartade bolag. De växer stadigt tillsammans med sina kunder och personal. Bolaget sätter stort värde på erfarenhet och utbildning men rätt inställning och mod är lika viktigt.

Verksamheten är fokuserad på både företags- och privatkunder i Västra Sverige.

Om tjänsten
Till kund söker vi dig som är intresserad av ett spännande uppdrag som solcellsmontör där du får möjlighet att arbeta för en bättre miljö. Hos företaget får du utvecklas, arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.

Arbetet är varierande och uppdrag förekommer på olika orter i Västra Götaland. Arbetstiderna är till största del förlagda 07.00-16.00 måndag-fredag.
Arbetsuppgifter

- Inmätning och infästning av solceller på tak
- Installation och montage av solceller utifrån ritningar
- Funktionstestning, mätningar och inställningar

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i team. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver vara lösningsorienterad och våga ta egna initiativ.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta utomhus och är bekväm med arbete på hög höjd.Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
Tidigare erfarenhet av montage, el takläggning eller liknande arbete.

Fallskyddsutbildning samt ställningskurs (upp till 10m) .

Vill du vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i en växande verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten tillsätts löpande och börjar som en visstidsanställning via oss på Boxflow med goda möjligheter för direktanställning hos vår kund - förutsatt att alla parter trivs och är nöjda.

Ansök nu

Extrajobb inom lager! - Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Jan 31
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

- Produktionsarbete inom livsmedel

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Skjutstativförare - Göteborg

Truckförare
Läs mer Aug 16
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, men är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-3
- Truckvana om minst sex månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare med C-behörighet!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 18
Om tjänsten
Har du truckkort med C-behörighet? Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker!

Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.

Arbetstiden är förlagd på heltid, både dagtid och kvällstid.

Profil och bakgrund

Du är en van användare av stora fordon och känner dig bekväm i att köra dessa. Du är noggrann, arbetsvillig och driven i ditt arbete och ser vad som behöver göras.

Du bör ha sinne för ordning och reda både på maskiner och material.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.Krav för tjänsten:

- Truckkort A, B och C

- Erfarenhet av att köra hjullastare och andra tunga fordon

- Svenska i tal och skriftIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Erfarna truckförare till Göteborg

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Profil och bakgrund:

Kör du skjutstativ eller motvikstruck eller har tidigare erfarenhet av att köra dessa? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas!

Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

- truckkörning

- in och utlastning

- vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager


Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck och eller motviktstruck
- Tidigare lagererfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket


Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på terminal
- Tidigare erfarenhet av godsmottagning
- B-körkort, egen bil


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb inom lager!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Praktik hos Boxflow inom bemanning och rekrytering

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 4
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Arbetsbeskrivning

Söker du praktikplats inom din HR eller PA utbildning under våren 2023 och är nyfiken på att lära dig mer om rekrytering? Vi på Boxflow öppnar nu upp möjligheten för dig att genomföra din praktik hos oss!

Om jobbet

Vi på Boxflow arbetar mot flera spännande kunder inom lager och logistik och du kommer få ingå i ett team som präglas av prestigelöshet, driv och härlig laganda där skratten är många.
Du kommer få insyn i hela rekryteringsprocessen samt följa våra konsultchefer i deras vardagliga arbete. Dessutom kommer du bland annat få:

- gallra bland CVn

- hålla telefonintervjuer

- boka in kandidater till fysiska intervjuer

- vara delaktig i intervjuer

- referenstagningVem är du?

Vi söker dig som

- studerar heltid på universitet eller högskola och vill få en inblick i samt lära dig delar av HR och rekrytering

- talar svenska och engelska obehindrat

- är driven, nyfiken och orädd

- är beredd på att jobba tillsammans med ett varmt och härligt gäng med högt i tak!

Notera gärna i din ansökan vilka veckor du avser att ha din praktik.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker nu en vass transportledare med fokus på export

Expeditör, spedition
Läs mer Jan 11
Om tjänsten

I rollen som transportledare är du spindeln i nätet när det gäller att samordna och koordinera transportuppdrag, välja transportvägar och transportmedel. Det innebär också att du är den som sköter kontakten med många av våra kunder och underleverantörer. Du ansvarar för export och förtullning på våra importflöden Over Sea och dokumentation till tredje land. Transporter som utförs sker via sjö, bil och/eller järnväg. Dessa ska alltid ske med hög kvalité, i rätt tid och till rätt plats.

I tjänsten krävs det att du är initiativtagande och har stort kunnande i import /export och förtullningsfrågor samt vet var man söker upp information till de frågor som uppstår. Du kommer jobba med dels egna ansvarsområden, dels i team. Som transportledare kommer du att ha många olika kontaktytor både i Sverige och utomlands och en del av kommunikationen sker på engelska.

Tjänsten är baserad i Göteborg med omgående start.

Omfattning 100%

Arbetsuppgifter

- Tullhantering

- Extern och intern kontakt

- Planera laster och boka transporter

- Hantera avvikelser och förseningar

- Optimera transporterna, tänka kostnadseffektivt hela vägen

- Administration

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad som brinner för högklassig service. Du kommunicerar väl i både svenska och engelska.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde. Du ser helheter och är en snabb problemlösare. Du har lätt för att samarbeta såväl externt som internt samt känner dig engagerad att bidra till utveckling och tänka kostnadseffektivt. Vidare är du van vid att arbeta i högt tempo utan att tumma på kvalitén.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transport/rederibranschen, förtullning och att du förstår processen av lastning och logistik. Krav svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är något/några av följande språk - tyska, franska, spanska, kinesiska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Skjutstativförare

Lagerarbetare
Läs mer Jan 3
Profil och bakgrund:

Kör du skjutstativstruck eller har erfarenhet av att köra skjutstativtruck? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas!

Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.


Arbetsuppgifter

- truckkörning med skjutstativ

- in och utlastning

- vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager


Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck
- Tidigare lagererfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket


Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på terminal
- Tidigare erfarenhet av godsmottagning
- B-körkort, egen bil


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb inom lager!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 2
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jul 6
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Maskinoperatör, kött
Läs mer Aug 16
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Sortering
- ProduktionProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu