OneCo Networks AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos OneCo Networks AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Elnätstekniker/elektriker till norra Halland

Installationselektriker
Läs mer Aug 5
Är du redo för ett utvecklande arbete fyllt av spänning? Bra! Då kan du läsa vidare.
Kort om tjänsten

Nu söker vårt härliga gäng på OneCo efter en elnätstekniker med placering i Norra Halland. Vi är på jakt efter elnätstekniker som har dokumenterad kunskap om elinstallationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir på kat 1, där du kommer få arbeta med inkopplingar och ändringar av serviser/elanslutningar, felavhjälpningar och emellanåt mätarbyten.

Vi gör mycket arbeten mot elnätsägare, tex Ellevio där vi bland annat byter/installerar elmätare kat 1, arbetar med felavhjälpning, kopplar in och gör ändringar av serviser/elanslutningar och arbetar med kat-2-5 mätare där vi gör mätar- och transformatorbyten och utför kontroller.

Du kommer att bli tilldelad ett arbetsfordon (bil) som du får nyttja i tjänsten. Du är hemstationerad, vilket bland annat innebär att du får använda bilen till och från uppdragen. Inför arbetet kommer du få teori - och praktikutbildning som gör din kunskap knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss.
Vem är då denna nya stjärna vi letar efter? 
Vi tror att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du gillar att ta eget ansvar och har en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter och moment. Troligtvis har du ett stort intresse för teknik och service och är ständigt på jakt efter att utveckla både dig själv och företaget.
Bockar du även av följande punkter har vi en garanterad match!
Kommunikativ
God förmåga att bemöta kunder
B Körkort
Gymnasiekompetens inom el
Meriterande om du har 2–3 års arbetslivserfarenhet inom området serviser & elmätare
Vad kan OneCo erbjuda dig?
Det lilla i det stora!
Även om vi är ett stort företag som siktar högt, slutar vi aldrig att bete oss som ett litet. Hos oss hittar du en platt och tillgänglig organisation, där vi tillsammans sätter upp mål och påverkar hur arbetsdagen ska se ut för att möta utmaningarna på bästa sätt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Dick Berg, dick.berg@oneco.se

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen att söka!

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Tack för att ni respektera detta. 

Arbetstid/Varaktighet:Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Dagtid vardagar 
Tillträde:Enligt överenskommelse 
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort:B Körkort krävs

Ansök nu

Account Manager Göteborg

Account manager
Läs mer Maj 25
Är du vår nästa kollega och vill arbeta med ett av de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, säkerhet? Nu söker vi dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta säkerhetsspåret till nästa nivå, där du kommer var en viktig del av ett team som innebär en utvecklande och varierad tjänst inom OneCo Networks AB’s nya satsningsområde i Sverige.
OneCo Sverige AB är en del inom OneCo koncern som är en stor och väletablerad leverantör av varor och tjänster i Norden med över 4000 medarbetare. OneCo verkar inom en rad olika segment varav säkerhet är ett segment där vi idag är mycket etablerade i Norge. Vi har nu tagit steget att även etablera oss i Sverige inom säkerhet och behöver därmed nya kunniga personer i vårt team.
OneCo i Sverige är sedan tidigare en aktör med mycket erfarenhet och kunskap inom datanätverk med smarta nätverkslösningar. Vi bygger nu på detta med säkerhetslösningar inom främst digital passage och kameralösningar, dels uppkopplade men i vissa fall även fristående. Kundsegmentet är primärt fastighetssektorn men vi är även öppna för andra segment.

Ditt nästa uppdrag
Vi söker dig som vill ta nästa steg och arbeta som Account Manager hos oss i vårt team för vår säkerhetsatsning.I denna roll bedriver du försäljningsarbetet mot primärt nya kunder men även delvis mot befintliga kunder och där du är drivande i säljprocessen.
Din uppgift är att bygga nya kundrelationer och skapa unika kundlösningar ihop med vårt team för säkerhet för att säkerställa högklassiga leveranser. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet och är kunnig inom säkerhetsbranschen. Du är i dag Account Manager alternativt har tidigare erfarenhet av projektledning inom säkerhetsbranschen och vill ta nästa steg in mot en mer säljande roll. Då säkerhetsspåret är i uppstartsfasen hos oss är det viktigt att du är självgående och driven. Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät sedan tidigare.
Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att vara med och utforma rollen och påverka. Du kommer utgå ifrån Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala och rapporterar till affärsområdeschefen.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har
Ett stort intresse och djup kunskap inom säkerhetsområdet som söks
Ett starkt affärsmannaskap där du värderar kundlöftet högt
En förmåga att kunna lyfta dig ovanför tekniska detaljer och se kundens behov
Goda kunskaper och erfarenheter av avtalsförsäljning
Både ledar- och lagspelaregenskaper
Lätt att anpassa dig i en flexibel organisation
Körkort (B)
Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. 
Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av värdebaserad försäljning och nykundsförsäljning med ett lyckat resultat, och det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniska säkerhetslösningar och tjänster.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har minst gymnasiekompetens med flera års erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift, framför allt i svenska men även i engelska. Då det förekommer resor inom Sverige behöver du B-körkort. För att trivas i rollen tror vi att du som person är öppen och vågar utmana dig själv, gillar att knyta kontakter och trivs att stå i centrum.
Du har lätt för att sätta dig in i kundens behov och ge bra service samtidigt som du arbetar målinriktat. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft.

Vad har OneCo att erbjuda dig?
På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta från distans finns självklart.
Vi på OneCo erbjuder friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension. Vidare ger vi ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Mats Giss, mats.giss@oneco.sealt +46705910791
Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen att söka!

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Arbetstid:Heltid
Tillträde:september eller enligt överenskommelse
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Körkort:B Körkort
Placering:Uppsala, Stockholm, Malmö eller Göteborg

Ansök nu

Projektör

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 14
Ditt nästa uppdrag
Nu söker vi en självständig och motiverad medarbetare som vill vara delaktig i ombyggnation av telekomoperatörers Nod och transmissionsnät. I ditt uppdrag kommer du att projektera nodinstallationer med ansvar för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån leveranstid och förvänta kvalité. Du kommer att arbeta med både små och stora projekt och många gånger agera arbetsledare och kravställare för att bereda projekten för installation.
I rollen som projektör kommer du tillsammans med Områdeschefen att ha ansvar för genomförande, entreprenad, omsättning och resultat på Nod Transmission. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Telekom. Du rapporterar direkt till Områdeschefen. Placeringsort är av mindre betydelse, det viktiga är att vi finner rätt kompetens. Du kan med fördel vara placerad i någon av följande orter; Malmö, Göteborg, Karlstad, Skellefteå eller Stockholm. 
I ditt arbete ingår det att:
Vid behov kunna leda och fördela arbete i fält
Ta fram installationsunderlag för fältpersonal
Upprätta materialspecifikation samt beställa material
Vara kontaktperson i tekniska frågor åt underentreprenör och kund
Kontrollera att egenkontroller utföres efter klarrapporterade aktiviteter.
Sammanställa dokumentation för slutdokumentation
Kundkontakter.
Erfarenhet / Bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetar som tekniker eller projektör inom data/telekom. 
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god materialkännedom och ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Som person är du ödmjuk och social i dina kontakter med kunder och entreprenörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett brinnande teknikintresse.
Personliga egenskaper
Kommunikativ
Prestigelös
Service och resultatinriktad
God administrativ förmåga
God förmåga att samarbeta
God systemkunskap inom områden som IP-nät, transmission, optonät, corenät, mobila eller fasta accessnät.
Vad erbjuder OneCo dig?
På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.
Du kommer att vara verksam inom området Nod Transmission, där vi idag är ett 20 tal medarbetare varav en produktionsplanerare, tre projektörer och ett 15 tal tekniker. Till området finns även ett antal underentreprenörer som vi har avtal med. Medarbetarna och underentreprenörerna är utspridda i hela Sverige.
Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 
Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar heltid
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Körkort:Ja B-körkort krävs
Placeringsort:Göteborg
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson:Områdeschef Henrik Karlsson. Mailadress: henrik.b.karlsson@oneco.se

Ansök nu

Projektör sökes till Malmö

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 19
Ditt nästa uppdrag
Nu söker vi en självständig och motiverad medarbetare som vill vara delaktig i ombyggnation av telekomoperatörers Nod och transmissionsnät. I ditt uppdrag kommer du att projektera nodinstallationer med ansvar för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån leveranstid och förvänta kvalité. Du kommer att arbeta med både små och stora projekt och många gånger agera arbetsledare och kravställare för att bereda projekten för installation.
I rollen som projektör kommer du tillsammans med Områdeschefen att ha ansvar för genomförande, entreprenad, omsättning och resultat på Nod Transmission. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Telekom. Du rapporterar direkt till Områdeschefen. Placeringsort är av mindre betydelse, det viktiga är att vi finner rätt kompetens. Du kan med fördel vara placerad i någon av följande orter; Malmö, Göteborg, Karlstad, Skellefteå eller Stockholm. 
I ditt arbete ingår det att:
Vid behov kunna leda och fördela arbete i fält
Ta fram installationsunderlag för fältpersonal
Upprätta materialspecifikation samt beställa material
Vara kontaktperson i tekniska frågor åt underentreprenör och kund
Kontrollera att egenkontroller utföres efter klarrapporterade aktiviteter.
Sammanställa dokumentation för slutdokumentation
Kundkontakter.
Erfarenhet / Bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetar som tekniker eller projektör inom data/telekom. 
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god materialkännedom och ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Som person är du ödmjuk och social i dina kontakter med kunder och entreprenörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett brinnande teknikintresse.
Personliga egenskaper
Kommunikativ
Prestigelös
Service och resultatinriktad
God administrativ förmåga
God förmåga att samarbeta
God systemkunskap inom områden som IP-nät, transmission, optonät, corenät, mobila eller fasta accessnät.
Vad erbjuder OneCo dig?
På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.
Du kommer att vara verksam inom området Nod Transmission, där vi idag är ett 20 tal medarbetare varav en produktionsplanerare, tre projektörer och ett 15 tal tekniker. Till området finns även ett antal underentreprenörer som vi har avtal med. Medarbetarna och underentreprenörerna är utspridda i hela Sverige.
Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 
Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar heltid
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Körkort:Ja B-körkort krävs
Placeringsort:Malmö
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson:Områdeschef Henrik Karlsson. Mailadress: henrik.b.karlsson@oneco.se

Ansök nu

Projektör sökes till Skellefteå

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 19
Ditt nästa uppdrag
Nu söker vi en självständig och motiverad medarbetare som vill vara delaktig i ombyggnation av telekomoperatörers Nod och transmissionsnät. I ditt uppdrag kommer du att projektera nodinstallationer med ansvar för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån leveranstid och förvänta kvalité. Du kommer att arbeta med både små och stora projekt och många gånger agera arbetsledare och kravställare för att bereda projekten för installation.
I rollen som projektör kommer du tillsammans med Områdeschefen att ha ansvar för genomförande, entreprenad, omsättning och resultat på Nod Transmission. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Telekom. Du rapporterar direkt till Områdeschefen. Placeringsort är av mindre betydelse, det viktiga är att vi finner rätt kompetens. Du kan med fördel vara placerad i någon av följande orter; Malmö, Göteborg, Karlstad, Skellefteå eller Stockholm. 
I ditt arbete ingår det att:
Vid behov kunna leda och fördela arbete i fält
Ta fram installationsunderlag för fältpersonal
Upprätta materialspecifikation samt beställa material
Vara kontaktperson i tekniska frågor åt underentreprenör och kund
Kontrollera att egenkontroller utföres efter klarrapporterade aktiviteter.
Sammanställa dokumentation för slutdokumentation
Kundkontakter.
Erfarenhet / Bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetar som tekniker eller projektör inom data/telekom. 
Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god materialkännedom och ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Som person är du ödmjuk och social i dina kontakter med kunder och entreprenörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett brinnande teknikintresse.
Personliga egenskaper
Kommunikativ
Prestigelös
Service och resultatinriktad
God administrativ förmåga
God förmåga att samarbeta
God systemkunskap inom områden som IP-nät, transmission, optonät, corenät, mobila eller fasta accessnät.
Vad erbjuder OneCo dig?
På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.
Du kommer att vara verksam inom området Nod Transmission, där vi idag är ett 20 tal medarbetare varav en produktionsplanerare, tre projektörer och ett 15 tal tekniker. Till området finns även ett antal underentreprenörer som vi har avtal med. Medarbetarna och underentreprenörerna är utspridda i hela Sverige.
Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 
Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar heltid
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Körkort:Ja B-körkort krävs
Placeringsort:Skellefteå
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson:Områdeschef Henrik Karlsson. Mailadress: henrik.b.karlsson@oneco.se

Ansök nu

Infratekniker

Installationstekniker
Läs mer Okt 4
Vi söker nu Infratekniker till vårt team i Göteborg.
Du kommer att installera och bygga framtidens fasta och mobila kommunikationsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera driftsätta kommunikationsutrustning i teknik lokaler och teknikbodar.
På OneCo får du vara en del av ett team som är engagerat och vill skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats där du som medarbetaren får varierande och utmanande arbetsuppgifter, viket skapar möjligheten till utveckling av dig själv och din yrkesroll.    
Arbete på annan ort som medför resor är frekvent förekommande.

Önskvärt är att du har följande kompetens och utbildning:  

Gymnasieutbildning, meriterande inom el/tele området.    
Du har körkort B

Är det här du?   
Vi söker dig som är självgående installatör inom telekom
Har du erfarenhet av höghöjdsarbete och installation av radioutrustning så är det meriterande
Du som person är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.    
Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment.    
Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera i svenska språket, samarbeta och föra dialog med kunder och samarbetspartners.    

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning   
Arbetstid: Dagtid vardagar, nattarbete förekommer
Placering:Göteborg
Tillträde:Enligt överenskommelse  
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.   
Körkort:B Körkort krävs   
Kontaktperson:Områdeschef Henrik Karlsson henrik.b.karlsson@oneco.se

Ansök nu

Infratekniker sökes till Malmö

Installationstekniker
Läs mer Okt 4
Vi söker nu Infratekniker till vårt team i Malmö.
Du kommer att installera och bygga framtidens fasta och mobila kommunikationsnät.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera driftsätta kommunikationsutrustning i teknik lokaler och teknikbodar.
På OneCo får du vara en del av ett team som är engagerat och vill skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats där du som medarbetaren får varierande och utmanande arbetsuppgifter, viket skapar möjligheten till utveckling av dig själv och din yrkesroll.    
Arbete på annan ort som medför resor är frekvent förekommande.

Önskvärt är att du har följande kompetens och utbildning:  

Gymnasieutbildning, meriterande inom el/tele området.    
Du har körkort B

Är det här du?   
Vi söker dig som är självgående installatör inom telekom
Har du erfarenhet av höghöjdsarbete och installation av radioutrustning så är det meriterande
Du som person är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.    
Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment.    
Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera i svenska språket, samarbeta och föra dialog med kunder och samarbetspartners.    

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning   
Arbetstid: Dagtid vardagar, nattarbete förekommer
Placering:Malmö
Tillträde:Enligt överenskommelse  
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.   
Körkort:B Körkort krävs   
Kontaktperson:Områdeschef Henrik Karlsson henrik.b.karlsson@oneco.se

Ansök nu

Biträdande Områdeschef

Gruppchef, teknik
Läs mer Sep 28
I rollen som biträdande Områdeschef kommer du tillsammans med Områdeschefen att ha ansvar för genomförande, entreprenad, omsättning och resultat på Nod Transmission. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden Telekom. Kontoret ligger i Västra Frölunda där även Områdeschefen sitter placerad.  Du rapporterar direkt till Områdeschefen. Vill du utveckla dina ledarskapsförmågor och ta nästa steg så i din karriär är detta en roll för dig. Du kommer att komma direkt in i hetluften men med stöd av en erfaren chef. Denna tjänst är nyinrättad och för rätt person finns goda möjligheter till vidare utveckling. Vi tror du har jobbat som tekniker eller projektör inom data/telecom och vill utvecklas inom ledarskap och affärsmannaskap.
Du kommer att vara verksam inom området Nod Transmission.  Där arbetar ett 20 tal medarbetare varav en produktionsplanerare, tre projektörer och ett 15 tal tekniker. Till området finns även ett antal underentreprenörer som vi har avtal med. Medarbetarna och underentreprenörerna är utspridda i hela Sverige.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Leda och fördela uppdragen på personalen och UE i samråd med en produktionsplanerare
Uppföljning av genomförandet utifrån kostnader och lovade leveranstid
Attestera fakturor
Att vi uppfyller kundkraven i avtalen
Kontaktperson för befintliga kunder
Delta i återkommande kundmöten
Semesterplaneringen för medarbetare på Nod Transmission
Attest av tid och resa i Agda
Övrigt förekommande arbetsuppgifter
Erfarenhet
Vi söker dig som tidigare har arbetar som tekniker eller projektör inom data/telecom och som vill utvecklas inom ledarskap och affärsmannaskap. Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett brinnande teknikintresse.
Personliga egenskaper
Kommunikativ
Prestigelös
Service och resultatinriktad
God administrativ förmåga
God förmåga att samarbeta
Vad erbjuder OneCo dig?
På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.
Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 

Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid:Dagtid vardagar heltid
Lön:Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Körkort:Ja B-körkort krävs
Placeringsort:Västra Frölunda
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson:Affärsområdeschef Patrik Östling patrik.ostling@oneco.se

Ansök nu