Hagabadet AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Hagabadet AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Massör - behovsanställning

Massör/Massageterapeut
Läs mer Nov 16
Just nu märker vi att det finns ett uppdämt behov av ta massage.

Så vi hinner inte riktigt med att ta emot alla som vill komma. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad massör!

Kan du jobba med oss på lång sikt är du välkommen att kontakta oss. Kan du bara jobba några veckor eller någon månad - ja då är du också välkomman att kontakta oss. Så länge du tycker om att göra det du kan och du vet att du gör det bra.

Vi söker framförallt dig som kan arbeta mycket i november och december 2022 och januari 2023.

Vi finns nu på tre ställen i stan.

Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen
- Se till att vår avdelning ser bra ut
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Guida din gäst att njuta av våra spa- och badupplevelser
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Vara en del av vårt team på avdelningen
- Vara en del av team Hagabadet


Sökes till Hagabadet i Haga

- Massageterapeut vid behov - Du ska kunna jobba varierande tider. Morgon, dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

- Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.
- Fördel om du kan läsa och tala svenska då alla våra lathundar, manualer är på svenska. Men har du magiska händer så hjälper vi dig. Om du inte behärskar svenska är det viktigt att du har en bra engelska i kommunikation ut till gäst.
- Som hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.
- Extra fördjupningar i kompletterande tekniker är meriterande


Annat viktigt att veta:

Vi har kollektivavtal. Våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat ett tag.

Timlön, Bonus & Månadslön. Du har en lön enligt kollektivavtal (vilket innebär tjänstepension och försäkringar) + bonus på sålda produkter, återbokningar och stammisar. Det gör att du kan styra nivån på din ersättning. En terapeut som jobbar heltid hos oss tjänar ca 28 000 kr/mån beroende på erfarenhet, sålda produkter, antal personliga bokningar mm.

Förmåner. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. T ex ingår medlemskap på Hagabadet, rabatter på mat och dryck, studiebesök på Spahotell, mm. Du ingår i en arbetsstyrka på 275 personer som gör att du får fullt med härliga arbetskamrater.

Arbetstider. Du blir schemalagd så att du vet i förväg hur du ska jobba. Arbetstider varierar mellan morgon, dag, kväll och helg.

Vid sjukdom. Då hjälper vi varandra på bästa sätt vilket gör att man får frågan om man kan hjälpa sin kollega och hoppa in extra. Det innebär att man kan få frågan att hjälpa och stödja på någon av våra tre arbetsplatser.

Internutbildning & introduktion. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap och erfarenhet inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv. Vi uppmuntrar också till studier och har ett omfattande studiebidragssystem så du kan förkovra dig inom områden du är intresserad av och som bidrar till din personliga utveckling och Hagabadets utveckling.

Säkert & Trygghet. Du jobbar aldrig ensam. Du har alltid en kollega i din direkta närhet även på kvällar och helger. Hos oss jobbar du säkert med trevliga kunder.

Språk & Förståelse. Vi pratar flera språk hos oss. Vårt gemensamma språk är svenska då lathundar, manualer, utbildningar och direktiv är på svenska. Det är bra om du förstår svenska och kan läsa svenska. Och vi hjälper dig gärna att bli bättre på att prata svenska.

För oss är massage en del i helheten för att skapa förutsättningar optimal hälsa och nå sin fulla potential. Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 275 andra som alla brinner för att hälsa och omtanke.

Urval och intervjuer sker kontinuerligt så vänta inte - ansök redan idag!

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Nov 22
Vi söker säljare på heltid
Hagabadet växer och nu behöver vi utöka vårat säljteam - Är du den vi söker?

Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det ett plus men inget krav.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en hel del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig. Syftet är att nå sitt personliga mål men även gruppens mål. Du har mycket frihet under ansvar.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat men vi vill ha din ansökan senast 22/12-2022.

Ansök nu

Receptionist 100 % tjänst

Hotellreceptionist
Läs mer Nov 24
Nu söker vi Dig som vill vara en i gänget och skapa magi med oss i receptionen!

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster till ett skönare liv.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.

På Hagabadet jobbar vi tillsammans så att kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och hjälpa kollegor på andra avdelningar är ett måste.

Det är en fördel om du jobbat i reception tidigare och har ett intresse för träning och hälsa. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig.

Du behöver på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Fördel om du talar ytterligare språk.

Som receptionist på Hagabadet har du många olika uppgifter.

- Checka in och ut medlemmar
- Försäljning
- Vara behjälplig till våra medlemmar i alla frågor
- Kassahantering
- Boka in gäster på behandlingar/spa/träning/kurser/workshops
- Hjälpa spagäster tillrätta
- Svara i telefon
- Hantering av tvätt


Tjänsten är på 100 % och arbetstider är både under dag- och kvällstid samt helger.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles, alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 10 december.

Ansök nu

Sälare

Innesäljare
Läs mer Nov 23
Vi söker en säljare som är en affärsdriven relationsbyggare och som ska hjälpa företag och organisationer att utveckla sin verksamhet.

Vi på N'gager söker dig som vill jobba med oss och göra skillnad på riktigt!

Din profil

Du behöver ha levt ett tag och gjort en del redan. Vi tror du är över 30 år. Du gillar att möta människor och stödja företag och människor att bli lite bättre varje dag.

Du behöver ha erfarenhet av försäljning B2B. Vi jobbar ständigt med förbättringar och vi kommer kontinuerligt utbilda dig inom försäljning.

Du behöver vara engagerad och systematisk i ditt arbetssätt då säljprocessen oftast är lång och kräver uppföljning.

Har du erfarenhet av att vara arbetsledare/teamledare är det ett plus då det är bra att ha förståelse för potentiella köpares situation. Har du dessutom ett stort kontaktnät är det ett stort plus.

Känner du dig fortfarande kvalificerad? Läs mer om oss nedan.

Vad är N’gager?

N’gager är ett system som skapar engagerade medarbetare. En medarbetare som känner sig trygg känner sig mindre stressad, har ett högre välmående och får större chanser till utveckling.

N’gager finns med under hela medarbetarresan, från påskrivet anställningsavtal och framåt. Låt medarbetaren starta olika typer av utbildningar och säkerställ kompetensen med frågor och uppföljningar. Förstå dina medarbetare genom att lyssna och stötta, skicka information som annars brukar missas. Hantera uppdrag snabbt, smidigt och enkelt. Allt detta och mer gör man i en enda app!

Vilka är våra kunder?

Vi arbetar bland annat med Hagabadet, Sturebadet, Elma Group, Cubsec och Bunchery.

Programmet riktar sig till de företag som har från 25-30 anställda och uppåt. Vårt upplägg anpassas till flera olika typer av branscher. Appen är helt enkelt bra för alla branscher och speciellt bra för de verksamheter där medarbetare saknar en skrivbordsplats med en dator som arbetsverktyg.

N’gager Communication Group AB är ett företag inom Human2Human Group AB som är en grupp av företag inom hotell (Onyxen), restaurang (Berzelius) och dagspa (Hagabadet)

Ansök nu

Lokalvårdare extrajobb

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 20
Hjälp oss hålla vårt spa skinande fint
Vi har höga ambitioner vad gäller vår städning och nu behöver vi bli fler som hjälps åt att hålla vårt fina spa skinande!

På Hagabadet städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i teamet som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

Är du rätt person?
Vi söker dig som kan arbeta extra varannan helg samt 1-2 dagar i veckan. Har du den erfarenhet vi vill ha? Har du starka ben? Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan men du behöver inte vara superatleten och hälsonörd.

Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra. Har du tidigare erfarenhet som lokalvårdare är det ett plus.

Lön enligt kollektivavtal - HRF

Skriv några rader om dig själv i ett personligt brev och motivera varför just du skulle passa för denna tjänst. :) En presentationsvideo är inte obligatoriskt men absolut ett plus.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! / Hagabadet i Haga

Ansök nu

Är du vår nästa digitala marknadsförare?

Marknadsförare
Läs mer Okt 30
Vi söker dig som vill utvecklas inom digital marknadsföring, ehandel & analys!
Vårt varumärke och vår arena för hur vi hjälper våra gäster & medlemmar genomsyrar hela vår verksamhet där marknadskommunikationen är ett viktigt steg för att våga ta steget till en hälsosam livsstil.

Hagabadet är inget gym, ingen yogastudio, ingen massagestudio, inget spa. Vi är allt det, och det skall synas i all vår kommunikation, marknadsföring och annonsering.

Hagabadet gör just nu en nysatsning och utvecklar våra digitala plattformar och e-handel. Vill du vara med i uppstartsfasen och ingå i ett kreativt team med hög motivation? Nu söker vi dig som vill utveckla och utvecklas inom ehandel, digital marknadsföring och analys.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som digital marknadsförare på Hagabadet kommer du ansvara för att driva trafik och konvertering genom bl.a. köpt digital marknadsföring via t.ex. Google Ads, Facebook Ads, Microsoft Ads och Linked In.

Du kommer att ansvara för uppsättning och löpande förbättring och optimering av våra annonskonton, med kampanjer och erbjudande som sträcker sig över flertalet produkter och tjänster inom både träning, yoga, spa och behandling, till flera olika målgrupper och personas. Löpande arbete med SEO och weboptimering, att analysera och komma med förslag på åtgärder för att öka den organiska trafiken.

Du arbetar i en kreativ miljö, i vårt marknad- och säljteam, nära vår marknadschef och content creator, med att planera, skapa innehåll och genomföra planer och kampanjer för nå våra mål, och givetvis med analys, utvärdering och rapportering utifrån målsättningar och KPI:er.

Du jobbar med vårt varumärke över flertalet produkter och tjänster inom både träning, yoga, spa och behandling.

Din profil & kvalifikationer
Vi söker dig som är mångsidig och tekniskt intresserad marknadsförare som drivs av att se resultat av ditt arbete. Du har förmåga att se hela kundresan och koppla din arbetsinsats till företagets ekonomiska mål, värdegrund och visioner.

Vi ser att du har en relevant utbildning inom digital marknadsföring och har tidigare arbetslivserfarenhet inom digital annonsering, marknadsföring och ehandel. Kanske har du tidigare arbetat som konsult för en byrå och vill prova på att arbeta in house.

Vi ser att du:
Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom SEO/SEM/digital marknadsföring/annonsering Google Ads, Facebook Ads etc
har relevant utbildning inom digital marknadsföring
är en god skribent med kunskap av att skapa texter för web och annonser
har erfarenhet av CMS (Wordpress) och html
är analytisk och hanterar Google Analytics, Tag Manager, Google Search Console och liknande verktyg
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du:
Har erfarenhet från upplevelse-, tränings-, spa-, eller hotellbranschen
Erfarenhet av Email Marketing och Marketing Automation
Systemstödvana fr affärssystem och CRM-system, ehandel/ecommerce (wooCommerce)

Vi erbjuder dig
Du kommer ingå i ett sälj- och marknadsteam där din roll är viktig för Hagabadets fortsatta tillväxt och framgång. Här kan du ta Hagabadets marknadsföring ett steg vidare med hjälp av digital utveckling.

I ditt arbete med att förbättra effekten av vår marknadsföring kommer du få en central roll och arbeta nära hela organisationen. Du rapporterar till och jobbar ihop med vår marknadschef.

Du kommer att vara placerad på Hagabadets huvudkontor i Haga på Norra Allégatan 7, med möjlighet att då och då arbeta hemifrån när vi väl lärt känna varandra.

Vi räknar med att du är rökfri.

Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal och bra förmåner.

Vid intervju kommer vi att be om referenser och exempel på arbetsmaterial och/eller projekt du är stolt över.

Senaste ansökningsdag den 20 november.

Vi kommer att tillsätta tjänsten omgående och intervjuer sker löpande vänta därför inte med att ansöka.

Ansök nu

Jobba i julhandeln - Hagabadets pop up & butiker

Kassapersonal
Läs mer Okt 27
Vill du jobba i våra julbutiker?

Nu söker vi dig som vill vara en i gänget och skapa julmagi.

December är en hektisk tid då vi säljer mängder med presentkort till jul. Och produkter som luktar och känns gott.
I år kommer vi ha försäljning på fyra platser; Hagabadets tre klubbar + en Pop Up-Store mitt på Kungsgatan.

Vi söker därför extrapersonal till alla fyra platserna.

Ögon som glittrar ikapp med stjärnorna

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla, möta ögon och sprida värme även när det står fler på kö till kassan.

De förmågor som behövs är vana vid butiksförsäljning, datavana och förmåga att hålla ordning i julrusch. Och ha tåliga fötter och vara hel och ren är bra. Vi ser såväl yngre som äldre sökande.

Du behöver vara tillgänglig för arbete under december samt ha möjlighet att gå några timmar upplärning innan du går på ditt schema.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Arbetstiderna är framförallt butikstider, vardag samt helger.

Praktiskt, lön och sånt
Lön enligt avtal, personalförmåner och stor möjlighet att komma överens om ett schema som passar dig. Julklapp och Jul-AfterWork ingår. Vi har kollektivavtal.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles, alldeles extra för att vi ska ta just dig.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Massör - behovsanställning

Massör/Massageterapeut
Läs mer Aug 31
Just nu märker vi att det finns ett uppdämt behov av ta massage.

Så vi hinner inte riktigt med att ta emot alla som vill komma. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad massör!

Kan du jobba med oss på lång sikt är du välkommen att kontakta oss. Kan du bara jobba några veckor eller någon månad - ja då är du också välkomman att kontakta oss. Så länge du tycker om att göra det du kan och du vet att du gör det bra.

Vi finns nu på tre ställen i stan.

Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen
- Se till att vår avdelning ser bra ut
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Guida din gäst att njuta av våra spa- och badupplevelser
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Vara en del av vårt team på avdelningen
- Vara en del av team Hagabadet


Sökes till Hagabadet med placering på någon av våra klubbar i Haga och Drottningtorget

- Massageterapeut vid behov - Du ska kunna jobba varierande tider. Morgon, dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

Vi söker i första hand massageterapeut men är du hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat ett tag. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. T ex ingår medlemskap på Hagabadet, rabatter på mat och dryck mm.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv.

Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 250 andra som alla brinner för att hälsa och omtanke.

Sista ansökningsdag 31 oktober. Urval sker löpande så vänta inte - ansök redan idag!

Ansök nu

Instruktör i vattengymnastik för gravida

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Okt 5
Vattengymnastik för gravida, vi behöver utöka vårt ledarteam!

På Hagabadet finns det en gedigen kursverksamhet och bred kunskap. Allt fler söker sig till oss för att träna under graviditet, både på land och i vatten. En av våra populära kurers är vattengymnastik för gravida.

Nu behöver vi utöka vårt ledarteam och söker efter dig med erfarenhet av att leda träning i vatten, och detta i kombination med kunskap och erfarenhet av träning under graviditet. Vi har ett kurskoncept som du följer som ger dig både kreativ frihet och riktlinjer att förhålla dig till. Ta chansen att dela din passion för träning med oss i våra vackra lokaler.

Du kommer ingå i ett team med tränare och instruktörer, men ditt närmsta stöd finner du i den mindre gruppen kursledare för gravida. Kursansvarig är Sandra Adrian.

Ni hjälper varandra vid sjukdom och ledighet mm och tillsammans utvecklar ni vårt produktområde för gravida.

Kursuppdrag kan komma att förekomma på alla våra anläggningar, Haga, Älvstranden och Drottningtorget.

Kursuppdrag startar kontinuerligt över året.

Praktisk information

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 31 oktober.

Omfattning: Kursuppdrag under 2023

Ersättning: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Susanna Winqvist

Ansök nu

Receptionist 80 % tjänst

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 21
Nu söker vi Dig som vill vara en i gänget och skapa magi med oss i receptionen!

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster till ett skönare liv.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.

På Hagabadet jobbar vi tillsammans så att kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och hjälpa kollegor på andra avdelningar är ett måste.

Det är en fördel om du jobbat i reception tidigare och har ett intresse för träning och hälsa. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig.

Du behöver på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Fördel om du talar ytterligare språk.

Som receptionist på Hagabadet har du många olika uppgifter.

- Checka in och ut medlemmar
- Försäljning
- Vara behjälplig till våra medlemmar i alla frågor
- Kassahantering
- Boka in gäster på behandlingar/spa/träning/kurser/workshops
- Hjälpa spagäster tillrätta
- Svara i telefon
- Hantering av tvätt


Tjänsten är på 80 % och arbetstider är både under dag- och kvällstid samt helger.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles, alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 16 oktober.

Ansök nu

Lokalvårdare extrajobb - HELG

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 7
Hjälp oss hålla vårt spa skinande fint
Vi har höga ambitioner vad gäller vår städning och nu behöver vi bli fler som hjälps åt att hålla vårt fina spa skinande!

På Hagabadet städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i teamet som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

Är du rätt person?
Vi söker dig som kan arbeta extra varannan helg samt eventuellt någon dag i veckan. Har du den erfarenhet vi vill ha? Har du starka ben? Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan men du behöver inte vara superatleten och hälsonörd.

Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra. Har du tidigare erfarenhet som lokalvårdare är det ett plus.

Lön enligt kollektivavtal - HRF

Skriv några rader om dig själv i ett personligt brev och motivera varför just du skulle passa för denna tjänst. :) En presentationsvideo är inte obligatoriskt men absolut ett plus.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! / Hagabadet i Haga

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Aug 17
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en hel del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig. Syftet är att enskild säljare ska nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid med syfte att du ska nå dina mål.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat men vi vill ha din ansökan senast 4/9-2022.

Ansök nu

Extra växel- och bokningspersonal

Växeltelefonist
Läs mer Aug 9
Just nu söker vi personal till Hagabadets växel och bokning

Till hösten behöver vi förstärka vår kundservice med extra personal till vår växel- och bokning.

Vi söker dig som kan arbeta 75% - 100% med tillträde i september fram till början på januari.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en WOW-känsla och hjälpa alla våra gäster till ett skönare liv.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen och medlemmen att känna sig speciell. Du bör vara stresstålig och ha hög känsla av tillgänglighet samtidigt som du levererar service i världsklass då det ibland blir små rusher.

På Hagabadet jobbar vi tillsammans så att kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och hjälpa kollegor på andra avdelningar är en viktig del.

Som växel- och bokningspersonal på Hagabadet har du många olika uppgifter och utgår ifrån telefon, mejl och sociala medier.

Bl. a.

Vara behjälplig till våra medlemmar i alla frågor

Boka in gäster på behandling/spa/klasser/kurser mm.

Guida gästen till rätt typ av behandling och upplägg på spabesöket

Koppla vidare samtal till rätt person/anläggning

Hantera kontakter via sociala medier

Kvalifikationer:

Telefon- och datavana

Organiserad, noggrann, ansvarsfull och flexibel.

Fördel om du redan kan systemet BRP

Du skall kunna uttrycka dig bra på svenska i både tal och skrift.

Du skall vara trygg i engelska i både tal och skrift

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i växel- och bokning.

Arbetstiderna fördelar sig på vardagar, kvällar och helger.

Vi önskar CV och personligt brev ifrån dig. Videopresentation är inte obligatoriskt men ett stort plus.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Ansök nu

Receptionist 50 % tjänst

Hotellreceptionist
Läs mer Jul 5
Nu söker vi Dig som vill vara en i gänget och skapa magi med oss i receptionen!

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster till ett skönare liv.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.

På Hagabadet jobbar vi tillsammans så att kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och hjälpa kollegor på andra avdelningar är ett måste.

Det är en fördel om du jobbat i reception tidigare och har ett intresse för träning och hälsa. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig.

Du behöver på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Fördel om du talar ytterligare språk.

Som receptionist på Hagabadet har du många olika uppgifter.

- Checka in och ut medlemmar
- Försäljning
- Vara behjälplig till våra medlemmar i alla frågor
- Kassahantering
- Boka in gäster på behandlingar/spa/träning/kurser/workshops
- Hjälpa spagäster tillrätta
- Svara i telefon
- Hantering av tvätt


Tjänsten är på 50 % och arbetstider är både under dag- och kvällstid samt helger.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles, alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 7 augusti.

Ansök nu

Café-biträde med baristakunskaper 100 % tjänst.

Konditoribiträde
Läs mer Jul 8
Är du den vi söker?

Vårt café Orangeriet söker nu dig som vill vara en i gänget och skapa mysiga kaffestunder för våra medlemmar och gäster.

Hagabadet Haga är ett prisbelönat spa, hälsoklubb och en plats som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Vi söker nu två personer som kan ingå i vårt lilla team i vårt café. Du behöver ha erfarenhet av och jobbat på café och/eller restaurang och ha kassavana.

Är du barista och gjort mängder med gott kaffe är det ett extra plus. Är du dessutom kallskänka eller har jobbat som kallskänka är du extra intressent.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en välkomnande "hemma hos"-känsla och det finns en naturlig mysig energi runt dig.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Du ser vad som behöver göras och har öga såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Alla våra rutiner, mallar och direktiv i organisationen är skrivna på svenska.

Som Cafébiträde på Hagabadet har du sedvanliga arbetsuppgifter i caféverksamhet.

Tillsvidareanställning på 100 % och arbetstider är vardagar och eventuell helg.

Lön enligt kollektivavtal. Schemalagd enligt överenskommelse. Löner och förmåner. Vi vill att du är rökfri.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 31 juli och vi vill att du börjar arbeta hos oss i augusti.

Ansök nu

Sommarjobba som Massör

Massör/Massageterapeut
Läs mer Apr 28
Erfarna massörer sökes
Just nu märker vi att det finns ett uppdämt behov av ta massage.

Så vi hinner inte riktigt med att ta emot alla som vill komma. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad massör!

Kan du jobba med oss på lång sikt är du välkommen att kontakta oss. Kan du bara jobba några veckor eller någon månad - ja då är du också välkomman att kontakta oss.

Vi finns på tre ställen i stan.
I sommar behöver vi extra händer. Vill du hänga med oss i sommar med möjlighet att fortsätta i höst och ännu mer långsiktigt?

Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, samt ett digitalt internt system för i vår kommunikation både internt och externt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter
- Genomföra behandlingar enligt vår behandlingsmeny
- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen
- Se till att vår avdelning ser bra ut
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Guida din gäst att njuta av våra spa- och badupplevelser
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Vara en del av vårt team på avdelningen
- Vara en del av team Hagabadet


Vi söker utbildade massörer till framförallt Hagabadet Haga och Hagabadet Drottningtorget.

Kvalifikationer
- Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet
- Fördel om du kan läsa och tala svenska då alla våra lathundar, manualer är på svenska. Men har du magiska händer så hjälper vi dig.
- Som hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.
- Extra fördjupningar i kompletterande tekniker är meriterande


Annat viktigt att veta:
Vi har kollektivavtal. Våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat ett tag.

Timlön, Bonus & Månadslön. Du har en lön enligt kollektivavtal (vilket innebär tjänstepension och försäkringar) + bonus på sålda produkter, återbokningar och stammisar. Det gör att du kan styra nivån på din ersättning. En terapeut som jobbar heltid hos oss tjänar ca 28 000 kr/mån beroende på erfarenhet, sålda produkter, antal personliga bokningar mm.

Förmåner. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. T ex ingår medlemskap på Hagabadet, rabatter på mat och dryck, studiebesök på Spahotell, mm. Du ingår i en arbetsstyrka på 275 personer som gör att du får fullt med härliga arbetskamrater.

Arbetstider. Du blir schemalagd så att du vet i förväg hur du ska jobba. Arbetstider varierar mellan morgon, dag, kväll och helg.

Vid sjukdom. Då hjälper vi varandra på bästa sätt vilket gör att man får frågan om man kan hjälpa sin kollega och hoppa in extra. Det innebär att man kan få frågan att hjälpa och stödja på någon av våra tre arbetsplatser.

Internutbildning & introduktion. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap och erfarenhet inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv. Vi uppmuntrar också till studier och har ett omfattande studiebidragssystem så du kan förkovra dig inom områden du är intresserad av och som bidrar till din personliga utveckling och Hagabadets utveckling.

Säkert & Trygghet. Du jobbar aldrig ensam. Du har alltid en kollega i din direkta närhet även på kvällar och helger. Hos oss jobbar du säkert med trevliga kunder.

Språk & Förståelse. Vi pratar flera språk hos oss. Vårt gemensamma språk är svenska då lathundar, manualer, utbildningar och direktiv är på svenska. Det är bra om du förstår svenska och kan läsa svenska. Och vi hjälper dig gärna att bli bättre på att prata svenska.

För oss är massage en del i helheten för att skapa förutsättningar optimal hälsa och nå sin fulla potential. Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 275 andra som alla brinner för att hälsa och omtanke.

Intervjuer sker kontinuerligt och vi vill att du är redo att starta ditt uppdrag i juni.

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Jun 9
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en hel del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig. Syftet är att enskild säljare ska nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid med syfte att du ska nå dina mål.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat men vi vill ha din ansökan senast 26/6-2022.

Ansök nu

GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR - på helger

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Maj 12
Vi behöver utöka vårt instruktörsteam!

På Hagabadet finns det ett fantastiskt utbud av gruppträning. Ca 350 klasser/vecka rullar på våra tre klubbar. Allt fler söker sig till oss för att träna både på land, cykel och i vatten. Några av våra populära koncept är Dans, Cykelträning, Vattenträning, Body Circle, Mage Rumpa Lår och Core.Nu behöver vi utöka vårt instruktörsteam för lördagar och söndagar och söker efter dig utbildning inom gruppträning, gärna med erfarenhet av träning i vatten samt förmåga att inspirera med din personlighet. Ta chansen att dela din passion för träning med oss i våra vackra lokaler.

Du kommer ingå i ett team med tränare och instruktörer, men ditt närmsta stöd finner du bland konceptkollegor. Ni hjälper varandra vid sjukdom och ledighet mm och tillsammans utvecklar ni ert produktområde. Produktansvarig för gruppträningen är Susanna Winqvist.

Du kan bli aktuell för klasser på alla våra anläggningar, Haga, Älvstranden och Drottningtorget.

Praktisk information

Ansökan senast 31/5

Omfattning: Timanställd instruktör lördagar & söndagar

Ersättning: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Susanna Winqvist

Ansök nu

Lokalvårdare 60-80 % tjänst vardagskvällar och helg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 28
Hjälp oss hålla vårt spa skinande fint
Vi har höga ambitioner vad gäller vår städning och nu behöver vi bli fler som hjälps åt att hålla vårt fina spa skinande!

På Hagabadet städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i teamet som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

Är du rätt person?
Vi söker dig som kan arbeta vardagskvällar samt varannan helg och är en 60-80 % tjänst. Har du den erfarenhet vi vill ha? Har du starka ben? Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan men du behöver inte vara superatleten och hälsonörd.

Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra. Har du tidigare erfarenhet som lokalvårdare är det ett plus.

Lön enligt kollektivavtal - HRF

Skriv några rader om dig själv i ett personligt brev och motivera varför just du skulle passa för denna tjänst. :) En presentationsvideo är inte obligatoriskt men absolut ett plus.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! / Hagabadet i Haga

Ansök nu

Sommarjobb Spavärd/Receptionist vid behov

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 20
Skapa wow med oss - vi söker Spavärd/Receptionist!

Många tror att det är lugnt och skönt att jobba på spa. Vi lovar - det är det inte. Du behöver ha starka ben och klipp i steget. Samtidigt som du ska ha förmågan ta dig tid, se både gäster och kollegor, notera redan innan något behöver göras och ha ett gott humör. Du vet och känner skillnaden mellan att vara personlig och privat. Och det viktigaste av allt - du tycka det är roligt att möta människor.

Du är värden som är kittet mellan Hagabadet och gästen. Du visar gäster till rätta, du tipsar om vad de kan uppleva, du säljer och serverar dryck mm. Du tar också hand om frotté om så behövs, torkar upp vatten och tänder ljus och puffat kuddar.

Då du är vårt ansikte utåt har du en mycket viktig position hos oss och vi ser att hög service, positivitet och samarbete finns naturligt hos dig. Erfarenhet vid liknande arbete är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill skapa ett härligt team med fin sammanhållning som tillsammans ger våra gäster en spaupplevelse utöver det vanliga.

Vi erbjuder:

- Sommarjobb med arbete dagtid, kvällstid samt helg i främst juli och augusti med upplärning sker i maj och juni
- En mysig arbetsplats på Hagabadet i Haga
- Mycket bra personalförmåner
- Kollektivavtal
- Internutbildning


Du behöver kunna prata svenska och engelska. En hel del av vår interna kommunikation och rutiner sker digitalt online.På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Energi, glädje och positiv är känslor du naturligt sprider. Du är självklart ickerökare.

Ansök nu

Sommarjobb Café-biträde med baristakunskaper

Konditoribiträde
Läs mer Apr 20
Är du den vi söker?

Vårt café Orangeriet söker nu dig som vill vara en i gänget och skapa mysiga kaffestunder för våra medlemmar och gäster.

Hagabadet Haga är ett prisbelönat spa, hälsoklubb och en plats som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Vi söker nu dig som kan ingå i vårt lilla team i vårt café. Du behöver ha erfarenhet av och jobbat på café och/eller restaurang och ha kassavana.

Är du barista och gjort mängder med gott kaffe är det ett extra plus. Är du dessutom kallskänka eller har jobbat som kallskänka är du extra intressent.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en välkomnande "hemma hos"-känsla och det finns en naturlig mysig energi runt dig.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Du ser vad som behöver göras och har öga såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Alla våra rutiner, mallar och direktiv i organisationen är skrivna på svenska.

Som Cafébiträde på Hagabadet har du sedvanliga arbetsuppgifter i caféverksamhet.

Sommarjobb med möjlighet till förlängd anställning under hösten.

Tim anställning vardagar kl 6-19 samt helger kl 11-16.

Lön enligt kollektivavtal. Schemalagd enligt överenskommelse. Tillgång till förmåner. Vi vill att du är rökfri.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Instruktör i vattengymnastik för gravida

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Feb 17
Vattengymnastik för gravida, vi behöver utöka vårt ledarteam!

På Hagabadet finns det en gedigen kursverksamhet och bred kunskap. Allt fler söker sig till oss för att träna under graviditet, både på land och i vatten. En av våra populära kurers är vattengymnastik för gravida.

Nu behöver vi utöka vårt ledarteam och söker efter dig med erfarenhet av att leda träning i vatten, och detta i kombination med kunskap och erfarenhet av träning under graviditet. Vi har ett kurskoncept som du följer som ger dig både kreativ frihet och riktlinjer att förhålla dig till. Ta chansen att dela din passion för träning med oss i våra vackra lokaler.

Du kommer ingå i ett team med tränare och instruktörer, men ditt närmsta stöd finner du i den mindre gruppen kursledare för gravida. Ni hjälper varandra vid sjukdom och ledighet mm och tillsammans utvecklar ni vårt produktområde för gravida.

Kursuppdrag kan komma att förekomma på alla våra anläggningar, Haga, Älvstranden och Drottningtorget.

Kursuppdrag startar kontinuerligt över året.

Praktisk information

Ansökan senast 4 mars

Omfattning: Kursuppdrag under 2022

Ersättning: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Susanna Winqvist

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Jan 20
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en hel del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig. Syftet är att enskild säljare ska nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid med syfte att du ska nå dina mål.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam. Just nu söker vi säljare med ansvar för Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Drottningtorget.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat.

Ansök nu

Massör - behovsanställning

Massör/Massageterapeut
Läs mer Okt 21
Just nu märker vi att det finns ett uppdämt behov av ta massage.

Så vi hinner inte riktigt med att ta emot alla som vill komma. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad massör!

Kan du jobba med oss på lång sikt är du välkommen att kontakta oss. Kan du bara jobba några veckor eller någon månad - ja då är du också välkomman att kontakta oss. Så länge du tycker om att göra det du kan och du vet att du gör det bra.

Vi finns nu på tre ställen i stan.

Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen
- Se till att vår avdelning ser bra ut
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Guida din gäst att njuta av våra spa- och badupplevelser
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Vara en del av vårt team på avdelningen
- Vara en del av team Hagabadet


Sökes till Hagabadet med placering på någon av våra tre klubbar:

- Massageterapeut vid behov - Du ska kunna jobba varierande tider. Morgon, dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

Vi söker i första hand massageterapeut men är du hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat ett tag. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. T ex ingår medlemskap på Hagabadet, rabatter på mat och dryck mm.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv.

Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 250 andra som alla brinner för att hälsa och omtanke.

Ansök nu

Massör - behovsanställning

Massör/Massageterapeut
Läs mer Okt 21
Just nu märker vi att det finns ett uppdämt behov av ta massage.

Så vi hinner inte riktigt med att ta emot alla som vill komma. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad massör!

Kan du jobba med oss på lång sikt är du välkommen att kontakta oss. Kan du bara jobba några veckor eller någon månad - ja då är du också välkomman att kontakta oss. Så länge du tycker om att göra det du kan och du vet att du gör det bra.

Vi finns nu på tre ställen i stan.

Har du relevant utbildning och erfarenhet? Viss datavana är bra då vi använder bokningssystem, mejl, sociala medier i vår kommunikation både internt och externt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen
- Se till att vår avdelning ser bra ut
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Guida din gäst att njuta av våra spa- och badupplevelser
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Vara en del av vårt team på avdelningen
- Vara en del av team Hagabadet


Sökes till Hagabadet med placering på någon av våra tre klubbar:

- Massageterapeut vid behov - Du ska kunna jobba varierande tider. Morgon, dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Som massör ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet.

Vi söker i första hand massageterapeut men är du hudterapeut ska du ha Cidesco-diplomering och SHR-godkänd examen. Kunskap om Kerstin Florian-produkter är meriterande.

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat ett tag. Vi erbjuder bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. T ex ingår medlemskap på Hagabadet, rabatter på mat och dryck mm.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv.

Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 250 andra som alla brinner för att hälsa och omtanke.

Ansök nu

Personlig tränare - att coacha framsteg

Personlig tränare/PT
Läs mer Okt 21
Vi söker dig som är en grym tränare för att du är extra bra på att stödja och coacha dina klienter till ett friskare och starkare liv. Brinner du för att hjälpa andra att må bra och vara sitt bästa jag? Då kanske vi är något för varandra.

På PT-avdelningen finns ett härligt gäng med utbildade och passionerade personliga tränare. Vi jobbar med hälsa och välmående utifrån ett helhetsperspektiv. Som personlig tränare hos oss tar du fram individanpassade träningsprogram till dina kunder, du pushar, guidar och peppar dina klienter.

Vi söker dig som är:
- Utbildad PT
- Sjukgymnast som vill jobba som PT
- Ytterligare fördjupande kunskap inom närliggande områden är extra plus
- Inspirerande och peppande
- Utbildande och coachande
- Inte minst - en härlig och skön person med en grym energi


Krav

Som personlig tränare på Hagabadet behöver du ha ett fördjupat intresse av vad mat gör för hälsan och för hälsans utveckling. Du behöver vara kunnig och intresserad av att en bra hälsa bygger på flera pusselbitar och inte bara fysisk träning. Helhet och omtanke är ledord för oss.

Du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt och lyhörd för olika persontyper.

Svenska i tal och skrift alt engelska i tal och skrift samt svenska hjälpligt och under pågående inlärning.

Arbetstid är förlagd utifrån våra klienter. Då vi främst har återkommande klienter så lägger du upp din arbetstid utifrån den kundstock du har. Av erfarenhet vet vi att det är främst vardagar, morgontider, eftermiddagar och några kvällar i veckan.

Till din hjälp för att du ska lyckas med dina klienter har vi följande i din verktygslåda:

- Testrum (https://www.hagabadet.se/traning/lifestylelab/) med Tanita, 3D-Scanner men även traditionell Testcykel
- Behandlingsrum, Samtalsrum
- Flera olika gym- och cardioytor
- Datorstöd för utformning av kostprogram
- Datorstöd för utformning av träningsprogram
- Ett brett utbud av gruppträning
- Ett brett utbud av yoga
- Behandlingsavdelning
- Antistress-metoder finns att tillgå såsom bastubad, varma bad, varma duschar gungstolar, skogsrum, varma rum och avkoppling
- Som anställd hos oss ingår vidareutbildning och fortbildning över tid
- Vi samarbetar även med testverksamhet för kvalitativa blodanalyser


Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som personlig tränare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

På Hagabadet finns många kompetenser att samarbeta med runt en klient t ex Hälsocoacher, NLP-coacher, Mindfulnessinstruktörer, Osteopater, Medicinska massageterapetuer, dietist, yogalärare mm.

Hagabadets Livsstilsprogram

Vi har dessutom ett flertal utformade Livsstilsprogram. PureChange (https://www.hagabadet.se/traning/purechange/) är ett livsstilsprogram som är delvis upplagt som en kurs med gemensam start och avslut. PureLife (https://www.hagabadet.se/personlig-traning/pure-life-program/) är ett livsstilsprogram som är ännu mer individuellt upplagt.

Övrigt

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning. Maximalt 6 klienter/dag och tid för journalföring. 5 veckors semester och en hel hög med bra personalförmåner. Lön efter överenskommelse utifrån erfarenhet och kompetens.

Du har fast grundlön under din introduktion/on boarding som är 3 månader så att du i lugn och ro kan bygga upp din grupp av klienter.

Hagabadet har ett system och ett arbetssätt som säkerställer att du som PT får klienter.

Vi ser gärna att du arbetar 75 - 100 %.Praktiskt information

- Bifoga personligt brev och beskriv här din träningshistorik, intressen och hur du arbetar idag
- Bifoga kopia på PT-licens
- Skicka gärna med referenser
- Bifoga bild
- Fungerar det bättre att berätta i ett videoklipp går det också bra.


Placering är på Hagabadet i Haga.

Sista ansökan är den 31/12. Intervjuer sker löpande för att hitta rätt kandidat.

Ansök nu

Lokalvårdare extrajobb - HELG

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 12
Hjälp oss hålla vårt spa skinande fint
Vi har höga ambitioner vad gäller vår städning och nu behöver vi bli fler som hjälps åt att hålla vårt fina spa skinande!

På Hagabadet städar vi duschar, omklädningsrum, badområden, trappor, lounger/soffmiljöer, träningssalar och receptioner. Du behöver ha öga för det lilla extra och gilla att lämna rummet när det ser mysigt ut - inte bara när rutinlistan är avprickad. Känsla, värme och leende ögon vill vi ha. Du är en i teamet som är en viktig pusselbit för att våra gäster ska bli nöjda och återkomma igen och igen.

Är du rätt person?
Vi söker dig som kan arbeta extra varannan helg samt eventuellt någon dag i veckan. Har du den erfarenhet vi vill ha? Har du starka ben? Du får gärna vara intresserad av hälsa och träna några gånger i veckan men du behöver inte vara superatleten och hälsonörd.

Vår ambition är att förbättra vårt miljöarbete och är det något självklart för dig så är det såklart bra men inte nödvändigt. Det viktiga är att du är nyfiken och vill lära och göra. Har du tidigare erfarenhet som lokalvårdare är det ett plus.

Lön enligt kollektivavtal - HRF

Skriv några rader om dig själv i ett personligt brev och motivera varför just du skulle passa för denna tjänst. :) En presentationsvideo är inte obligatoriskt men absolut ett plus.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team! / Hagabadet i Haga

Ansök nu

Heltidstjänst 80 - 100 % Massör & Spavärd

Massör/Massageterapeut
Läs mer Nov 17
Hagabadet Drottningtorget utvecklas och nu har vi totalt 8 bänkar/rum och ett fint prisbelönat spa. Allt fler gäster vill ha och behöver våra händer. Därför söker vi dig som är utbildad och erfaren massageterapeut!

Hagabadet Drottningtorget är ett flerfaldigt prisbelönat spa och som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Till vårt team söker vi dig som är utbildad massör och har en stark passion för att hjälpa människor må bra, som gillar service och att leverera det lilla extra. Du är en social person som gillar mötet med människor och trivs att jobba i en spamiljö som ger extra guldkant på den behandlingen du ger.

Har du relevant massageutbildning och erfarenhet? Har du någon extra fördjupning blir vi extra glada. Har du dessutom magi i dina händer … perfekt.

Viss datavana är också bra då vi använder bokningssystem, mejl, och digitala verktyg i vår kommunikation internt.

Stämmer allt? Då kanske du passar ihop med oss. Låt oss träffas. Stämmer det lite grann? Låt oss träffas i alla fall.

Arbetsuppgifter

Hos oss ger vi dig möjlighet att ha ett långsiktigt schema så att du vet hur dina arbetsdagar långsiktigt ser ut och att du kan planera ditt vardagsliv med partner, barn och familj.

Din arbetstid kommer fördelas mellan att utföra behandlingar och tid för att se till att vårt spa ser fint ut och våra gäster har det bra utefter överenskommelse, beroende på omfattningen av den tjänst vi kommer överens om.

Du är schemalagd varannan helg och övrig tid är du schemalagd under veckodagarna både dagtid och kvällstid. Utifrån detta har du stor påverkan hur du vill att dina tider ska fördelas över veckans dagar, månaden och året.

När du är massageterapeut gör du följande:

- Ta hand om gäster på behandlingsavdelningen och utför de bästa behandlingarna
- Guida din gäst att njuta av våra bad-, bastu och vila-upplevelser
- Guida din gäst till att köpa med sig rätt produkter hem
- Ge dina gäster en skön upplevelse och se till att de vill besöka oss igen
- Se till att vår avdelning ser bra ut


Som spavärd gör du följande:

- Ta hand om gäster i våra spaområden när vi har många besökare.
- Guida, berätta och förklara våra upplevelser för riktigt bra spaupplevelser
- Se till att våra spaområden ser bra ut.
- Ta emot mindre grupper vid besök och guida dem rätt
- Ta emot mindre grupper vid kursstarter och guida dem rätt


Din arbetsplats

Du blir placerad på Hagabadet Drottningtorget ett stenkast från Centralstationen i Hotel Radisson Blu Scandinavia som blir din arbetsplats och ditt huvudsakliga ”hemma”. Du ingår i ett stort och varmt team av kollegor.

Vi jobbar för att alla ska känna sig ”som hemma” även på våra övriga två klubbar. Det innebär att vi har samma rutiner, motsvarande behandlingsutbud och riktlinjer att följa tillsammans. Detta underlättar och hjälper oss att hjälpa varandra vid såväl planerad ledighet, semester och vid sjukdom.

Kvalifikationer

Som massageterapeut ska du vara diplomerad och certifierad enligt branschrådet. Du får gärna ha ytterligare fördjupning inom närliggande områden.

Erfarenhet av anställning på spa, spahotell och arbetsuppgifter relaterade till bad- och spa-upplevelser är meriterande.

Svenska och turistengekska. Bra om du känner dig bekväm i att tala och läsa det svenska språket då alla interna rutiner och fortbildning är på svenska och många besökare talar svenska eller turistengelska.

Kan du påvisa kunskap, erfarenhet eller djupt intresse kring hälsofrågor ur ett friskvårds-, tränings-, antistress och holistiskt perspektiv är du extra intressant.

Övrigt

Vi har kollektivavtal och våra lönenivåer ligger på den övre skalan för terapeuter som jobbat i några år och har behandlingsarbete i sina händer.

Med lönenivå för erfaren massageterapeut med +3 års erfarenhet kan du räkna med en total lön på ca 25 000 kr-27 000kr (tel:25-27 000)inkl OB-tillägg, bonus på försäljning av produkter, stamgäst-bonus mm.

Du har 5 veckors semester och en hel hög med bra och attraktiva förmåner för dig och den du bor ihop med. Friskvård, träning och yoga ingår som en personalförmån. Vi utvecklas och upptäcker tillsammans genom kurser, studiebesök och teammöten. Hos oss jobbar du aldrig ensam.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och fortbildning. Du får fördjupad kunskap inom ett flertal områden för att vi ska kunna hjälpa människor till ett långt, gott och friskt liv.

Om du och vi känner att vi vill jobba ihop kommer du ingå i ett hälsoföretag med 250 andra som alla brinner för att hälsa och upplevelse med ledordet Omtanke.

Praktiskt information:

- Ansökan ska innehålla personligt brev + bild
- Senaste ansökan är 5 december men vänta inte med att skicka in om du är intresserad.
- Bifoga gärna referenser
- Berätta för oss om du har några andra kvalifikationer som passar på Hagabadet t ex om du är tränare, yogalärare, jobbat i reception mm.

Ansök nu

Receptionist 50 % tjänst

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 3
Nu söker vi Dig som vill vara en i gänget och skapa magi med oss i receptionen!

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en wow-känsla och hjälpa alla våra gäster till ett skönare liv.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Vi har ofta ett högt tryck i receptionen så du bör vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du levererar service i världsklass.

På Hagabadet jobbar vi tillsammans så att kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och hjälpa kollegor på andra avdelningar är ett måste.

Det är en fördel om du jobbat i reception tidigare och har ett intresse för träning och hälsa. Viktigast är dock att du är en glad person med mycket energi och glöd i ögonen och har viljan att lära dig.

Du behöver på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan. Fördel om du talar ytterligare språk.

Som receptionist på Hagabadet har du många olika uppgifter.

- Checka in och ut medlemmar
- Försäljning
- Vara behjälplig till våra medlemmar i alla frågor
- Kassahantering
- Boka in gäster på behandlingar/spa/träning/kurser/workshops
- Hjälpa spagäster tillrätta
- Svara i telefon
- Hantering av tvätt


Tjänsten är på 50 % och arbetstider är både under dag- och kvällstid samt helger.

Vi vill inte att du röker - OM du röker får du vara något alldeles, alldeles extra för att vi ska ta dig. Och då kan du räkna med att vi kommer jobba ihjäl oss för att du ska bli rökfri. (Bara så att du vet)

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 30 november.

Ansök nu

Café-biträde med baristakunskaper 50 % tjänst

Konditoribiträde
Läs mer Nov 17
Vårt café Orangeriet söker nu dig som vill vara en i gänget och skapa mysiga kaffestunder för våra medlemmar och gäster.

Hagabadet Haga är ett prisbelönat spa, hälsoklubb och en plats som levererar fantastisk nytta & njutning 7 dagar i veckan.

Vi söker nu två personer som kan ingå i vårt lilla team i vårt café. Du behöver ha erfarenhet av och jobbat på café och/eller restaurang och ha kassavana.

Är du barista och gjort mängder med gott kaffe är det ett extra plus. Är du dessutom kallskänka eller har jobbat som kallskänka är du extra intressent.

Du ska ha ett genuint intresse för att skapa en välkomnande "hemma hos"-känsla och det finns en naturlig mysig energi runt dig.

Vi vill att du har ett öga för service och gör det där lilla extra för att få gästen/medlemmen att känna sig speciell. Du ser vad som behöver göras och har öga såväl detaljer som helhet.

Vi vill att du brinner för försäljning och guidar gästen till rätt produkt för den personen.

Du behöver på svenska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och då vi har internationella gäster så skall du även vara bekväm i engelskan.

Som Cafébiträde på Hagabadet har du sedvanliga arbetsuppgifter i caféverksamhet.

Person 1 och 21. Fast tjänst på 50 - 60 % och arbetstider är både under dag- och kvällstid samt helger.

2. Jobba extra vid behov. Främst dagtid och kvällstid. Men morgontider kan förekomma.

Vi vill att du är rökfri.

Urval sker löpnade då tillträde är snarast så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag 30 november.

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Okt 22
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig för att tillsammans nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid ihop med övriga säljteamet.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam. Just nu söker vi säljare som kommer vara stationerad på samtiga klubbar, Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget och Hagabadet Älvstranden.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat.

Sista ansökan den 31 oktober men vi kallar till intervjuer löpnade.

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Okt 22
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig för att tillsammans nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid ihop med övriga säljteamet.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam. Just nu söker vi säljare som kommer vara stationerad på samtiga klubbar, Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget och Hagabadet Älvstranden.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat.

Sista ansökan den 31 oktober men vi kallar till intervjuer löpnade.

Ansök nu

Säljare av medlemskap

Innesäljare
Läs mer Okt 22
Vi söker säljare på heltid
Våra medlemmar som besöker oss är grunden i Hagabadets verksamhet. Våra säljare och medlemsrådgivare är därför viktiga personer då de är en av gästernas första kontakt när de bestämt sig för att prioritera sin hälsa.

En säljare guidar och stödjer för att man ska känna sig trygg i att ta det viktiga beslutet att ta första steget och bli medlem.

Hos oss är det mer träning för hälsan än för utseende skull. Vår hälsofilosofi menar vi är: Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Som säljare jobbar du ihop med våra Hälsocoacher som tar över efter dig.

Att brinna för försäljning hos oss är att brinna för att möta människor, se deras behov och sedan guida till ”ett långt gott liv med livskvalitet”.

Vem är du?

Den person som trivs på detta jobbet har förmågan att arbeta fokuserat, självständigt och gillar att arbeta i ett systematiserat och processinriktat försäljningssystem. Du är positiv, envis och gillar att möta människor såväl i verkligheten som via telefon och digitalt t.ex. sms, mejl, Facebook och Linkedin o.s.v.

Du skall ha erfarenhet av försäljning och tidigare erfarenheter av både att misslyckas och att lyckas. Din erfarenhet har även lärt dig att det är mycket jobb innan ett lyckat avtal mellan två personer är på plats. Du har helt enkelt varit med om att ibland går det trögt och då får man kämpa ändå.

Det är en fördel om du arbetat med försäljning av en premiumprodukt eller med tjänsteförsäljning till privatkund. Är du dessutom intresserad och har erfarenhet som ledare/coach/NLP eller annan inriktning där du lärt dig hur du motiverar och inspirerar till beteendeförändring är det en merit.

Hälsosam livsstil

På Hagabadet jobbar vi med hälsa och vi ser gärna att du har en hälsosam livsstil. Du behöver inte vara super-atleten, yogini eller kunna springa ett maraton men du ska förstå vad en hälsosam livsstil innebär. Vi hoppas du rör på dig varje vecka, att du är rörlig och har energi. Du är naturligtvis ickerökare.

Det är en fördel om du är lite äldre då de allra flesta av våra medlemmar är + 30 år. Det blir enklare om du har lite erfarenhet av livet när du möter våra kunder. Minst 25 år.

Hagabadet har ett starkt varumärke med hög premiumkänsla i både utbud, stil och mervärden. Vi har höga ambitioner att ge en hög servicenivå. Som säljare ger det dig ett bra stöd och möjligheter.

Övrigt

Arbetstider är varierande men framförallt jobbar säljteamet när våra gäster besöker oss. Du jobbar vardagar, ibland dagtid, en del kvällstid fram till kl 19.00. Sista helgen varje månad jobbar säljteamet ihop och fördelar helgen mellan sig för att tillsammans nå månadens mål. Du har mycket frihet under ansvar och du styr din arbetstid ihop med övriga säljteamet.

Vi har kollektivavtal vilket innebär tjänstepension och föräldraersättning samt mycket bra förmåner, hög fast grundlön enligt kollektivavtal och ett bonussystem som du själv kan påverka. Ett rättvist och prestationsbaserat arbetssätt.

Vi jobbar kontinuerligt med fortbildning, självstudier och inspiration för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Vi firar alla våra segrar och har extra pepp för att lyckas när det går trögt. Du får lära dig av kända föreläsare och säljexperter för att du ska bli ditt bästa jag.

Vi tränar ihop, spaar ihop och ibland blir det såklart bubbel ihop. Nytta & Njutning i kombination.

Som säljare hos oss får du tillgång till hela vårt utbud.

Placering

Vi har tre klubbar i Göteborg. Du kommer ingå i vårt gemensamma säljteam. Just nu söker vi säljare som kommer vara stationerad på samtiga klubbar, Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget och Hagabadet Älvstranden.

Start: Omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag! Vi följer upp och genomför intervjuer löpande för att hitta rätt kandidat.

Sista ansökan den 31 oktober men vi kallar till intervjuer löpnade.

Ansök nu