Jobnet AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jobnet AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Informationssäkerhetsspecialist till Cybersäkerhetsföretag i Göteborg

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jun 5
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders förmågor inom informationssäkerhet. Brinner du för lagefterlevnad, riskhantering och systematiskt säkerhetsarbete kommer du att trivas hos oss.
Nu finns möjligheten att ta nästa steg på din säkerhetsresa.

Ditt jobb på Born Digital

Som Informationssäkerhetsspecialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående cybersäkerhetsfrågor inom området människa och process. Du kommer också att hantera frågor som rör informationssäkerhetsstandarder, bästa praxis och aktuell lagstiftning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera analys och granskning av befintligt säkerhetsarbete samt implementering av åtgärder för att höja säkerheten, till exempel genom att införa ledningssystem för informationssäkerhet. Du kommer också att ha en viktig roll som strategisk rådgivare till kunden inom området informationssäkerhet. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du kommer att arbeta på distans kan variera och bestäms baserat på kunduppdrag.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som Informationssäkerhetsspecialist är det viktigt med kompetenser inom informationssäkerhet, riskhantering/risk management, och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som Informationssäkerhetsspecialist hos Born Digital kommer du att vara en viktig del av vårt team. Du kommer att få möjlighet att använda din analytiska förmåga för att lösa komplexa problem och du kommer att bidra till våra kunders trygghet. Vi söker dig som är engagerad, kommunikativ, positiv och som trivs med att samarbeta i team. Hos oss får du inte bara en arbetsplats, utan också en plattform för personlig utveckling och möjlighet att vara med och påverka. Välkommen till Born Digital.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/sakerhetsanalytiker-it-born-digital-goteborg-3?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Born Digital. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Born Digital och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

IAM-specialist till Göteborgsbaserat Cybersäkerhetsföretag

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 5
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders säkerhetsförmågor inom identitet- och åtkomsthantering.
Vi söker IAM-specialister med passion för identitets- och åtkomsthantering med förmågan att lösa problem.
Nu finns möjligheten att ta nästa steg på din säkerhetsresa.

Ditt jobb på Born Digital

Som IAM-specialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående frågor inom IGA/PAM. I rollen kommer du att vara ansvarig för att hantera kundens digitala identiteter och behörigheter. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att samla in krav, designa, integrera och implementera. Du kommer också att ha en viktig roll som strategisk rådgivare för kunden inom IAM-området. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du jobbar på distans kan variera och bestäms beroende på kunduppdrag.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som IAM-specialist är kompetens inom IT-säkerhet centralt. Kunskaper i engelska och svenska är också viktiga. Programmering är också en viktig del av jobbet.

Hos Born Digital får du möjlighet att vara en del av ett team av branschens skarpaste hjärnor och största hjärtan. Vi söker en kommunikativ, positiv och problemlösande person som är teamorienterad. Här får du chansen att utvecklas både personligt och tekniskt, samtidigt som du bidrar till att göra det svåra enkelt för våra kunder. Välkommen till ett företag där du trivs, utvecklas och mår bra som konsult.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/it-arkitekt-losningsarkitekt-born-digital-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Born Digital. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Born Digital och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

IT-säkerhetsspecialist till Göteborgsbaserat Cybersäkerhetsföretag

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jun 5
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders förmågor genom IT-säkerhetstestar och -analyser.
Som IT-säkerhetsspecialist får du möjlighet att analysera och lösa problem. Brinner du dessutom för riskhantering och systematiskt säkerhetsarbete kommer du att trivas hos oss.
Ta nästa steg på din säkerhetsresa med oss på Born Digital.

Ditt jobb på Born Digital

Som IT-säkerhetsspecialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående IT-säkerhetsfrågor. I rollen kommer du att analysera och validera kundens befintliga IT-säkerhetslösningar och ge förslag på åtgärder för att öka säkerheten. Du kommer att utföra olika tester, såsom penetrationstester av IT-infrastruktur, webb- och mobilapplikationstester. Dessutom kommer du att genomföra analyser baserade på intervjuer med nyckelpersoner hos våra kunder. Som strategisk rådgivare inom IT-säkerhet kommer du att ha en viktig roll för våra kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du jobbar på distans kan variera och bestäms utifrån kunduppdrag.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som IT-säkerhetsspecialist är det viktigt med kompetenser inom cybersäkerhet, nätverk och IT-säkerhet. Att kunna kommunicera på svenska och engelska är också en viktig del av jobbet.

Hos Born Digital får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team där vi värdesätter kommunikation och samarbete. Vi söker dig som är en nyfiken problemlösare och som brinner för att analysera och lösa säkerhetsutmaningar. Här får du chansen att utvecklas både personligt och tekniskt, samtidigt som du bidrar till att göra världen lite säkrare.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/sakerhetsanalytiker-it-born-digital-goteborg-2?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Born Digital. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Born Digital och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Engagerad DevOps-utvecklare till kreativt techbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 6
Är du en DevOps-utvecklare med stort engagemang för drift och cloud-teknik? Bli en del av oss på Yoin, där vi använder vår kunskap och kärlek till modern teknik för att stötta entreprenörskap och nyföretagande.

Ditt jobb på Yoin Technologies

Ditt främsta uppdrag blir att assistera kunder och ta deras tekniska miljöer till nästa nivå. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du antingen hantera uppdateringar och vidareutveckling av kunders miljöer eller få ett större ansvar och sköta processen när kunden byter från en klassisk driftsmiljö till en modernare cloud/azure-miljö. Oavsett vilken del av processen du tar dig an kommer du att stötta kundens utvecklingsteam med best practices för deployment, migrering av applikationer och tjänster samt miljöuppsättning.

Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.

I dagsläget består Yoin Technologies av 20 stycken erfarna utvecklare och du kommer jobba tätt ihop med alla. Vilket team du jobbar i beror på projektet, men målet är att alltid arbeta i ett team om minst 3-4 personer som tillsammans jobbar mot samma projekt och kund.
Från start kommer några av dina närmsta kollegor bli Marcus, Peter och Fredrik.

Är det här du?

Vi tror att du har hunnit jobba i åtminstone tre år som DevOps-utvecklare efter avslutad examen. Du drivs av att skapa miljöer enligt devopskulturen, har goda erfarenheter av infrastruktur rent generellt och ett intresse kopplat till drift och Cloud.

Vi ser gärna att du är engagerad och självgående i ditt arbete med ett stort intresse för utveckling, DevOps och Cloud. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskap med andra har du stor chans att trivas hos oss på Yoin Technologies.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/systemutvecklare-programmerare-yoin-technologies-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Yoin Technologies. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Yoin Technologies och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Engagerad säljare till innovativt techbolag

Säljkonsulent
Läs mer Maj 17
Är du naturligt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer? Bli en del av oss på Prevas, där engagemang, samarbete och hög kompetensnivå utgör kärnan i allt vi gör.

Ditt jobb på Prevas

På?Prevas tror vi på?att teknik gör världen lite bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig som vill hjälpa oss att sprida vårt budskap.
Ditt främsta fokus blir att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter inom produktutveckling mot inbyggda system och vara delaktig i olika marknadsaktiviteter. I rollen jobbar du tätt ihop med övriga i säljteamet och du har många olika kontaktytor, både internt och ute hos våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas mot åtagande- och lösningsförsäljning.

Se framemot en roll där du har möjlighet att sätta din egna prägel för dagen och forma din säljstrategi i nära samarbete med chef och ledning i West.

Är det här du?

Du har dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning, gärna med erfarenhet från konsultbranschen men det är inte ett måste. Troligtvis har du med dig en ingenjörsexamen eller motsvarande i bagaget, men framförallt så är du en person som brinner för försäljning och att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. I den här rollen behöver du ha körkort B samt tala flytande engelska och svenska i tal och skrift.


Vi söker dig med framåtlutad approach som drivs av utmaningar och resultat. Du bör vara tekniskt intresserad, men behöver inte vara expert.
Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare i din omgivning. Du är affärsmässig, målfokuserad och samarbetsvillig och trivs när du får arbeta nära både människan och tekniken.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/saljare-prevas-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Prevas. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Prevas och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till tekniskt konsultföretag

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 13
Systemkunnig elektronikkonstruktör med hög teknisk kompetens till konsultföretag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan lekfull aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet erbjuder helhetslösningar, tjänster och produkter till företag inom branscher som fordon och industri. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet. Nu söker de flera hängivna och erfarna elektronikkonstruktörer som är både är bevandrad inom produktutveckling och har en riktigt god systemförståelse.
Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, teknisk fysik, medicinsk teknik eller liknande samt några års arbetslivserfarenhet av elektronikutveckling, med arbetsuppgifter rörande exempelvis analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning, PCB-layout och EMC.
För den här rollen använder du både svenska och engelska, i tal och skrift, så du bör vara bekväm med båda språken på en högre arbetsrelaterad nivå.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/elektronikkonstruktor-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=elektronikkonstruktor
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systemutvecklare till modernt techbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Det här är Yoin Technologies:
Yoin Technologies är techbolaget som främjar entreprenörskap och nyföretagande. Mottot är att ensam inte är stark, varför kunskapsutbyte och samarbete värderas högt. På Yoin kan du vänta dig en skön mix av spännande projekt och en avslappnad atmosfär där alla är välkomna precis som de är.
Det här är din roll:
Yoin Technologies söker dig med förkärlek för antingen frontend- eller backendutveckling, som brinner för ny innovation och som lockas av inkubatorverksamheter. Som Systemutvecklare blir ditt främsta uppdrag att hjälpa företag att ta digitala lösningar till marknaden och tillsammans med kund implementera tjänster med den mest optimala teknologistacken.
Det här är du:
Går du igång på tekniker som React och Angular? Eller är det framförallt .NET, Java och Python som får det att klia i fingrarna? Oavsett om du lutar mot frontend eller backend är det optimalt om ditt sikte är inställt på fullstack.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-yoin/?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=yoin-technologies&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Engagerad fullstack-utvecklare till designdrivet företag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Bli en del av Intunio och skapa intuitiva digitala upplevelser, som en kommunikativ och nyfiken fullstack-utvecklare i ett öppet, varmt och kreativt team.
Intunio är ett företag som arbetar med att hjälpa sina kunder att skapa vackra och användarvänliga produkter. Med en bred kompetens inom hela mjukvarustacken, från interaktionsdesign till visuell design och mjukvaruutveckling, använder vi tvärfunktionella team för att förverkliga kundens vision. Vi jobbar med både små startups och stora globala bolag, med projekt som drivs av att skapa bra upplevelser för slutanvändarna.
Din jobb på Intunio
Vi letar efter en person som har erfarenhet av både frontend- och backendutveckling och som har arbetat som utvecklare i minst ett par år. På Intunio arbetar vi mot både små och stora kunder in-house på vårt fantastiska kontor. Du kommer att få jobba i olika teknikstackar och både vara med och sätta upp projekt från grunden och komma in i projekt och produkter som redan är ute på marknaden. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga för att kunna samarbeta nära med både kollegor och kunder.
Vem är du?
Som fullstack-utvecklare hos Intunio är det viktigt att ha en bred kompetens inom både backend- och frontendutveckling. Exempel på verktyg och språk som kan vara relevanta är C#, React, molntjänster och mobil applikationsutveckling.
Vi söker efter en engagerad och kommunikativ kollega med en kreativ sida. Hos oss kommer du att få arbeta i en miljö som värdesätter innovation och samarbete. Vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och personlig utveckling i en stöttande och prestigelös kultur.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/fullstack-utvecklare-intunio-goteborg-2?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=intunio-goteborg-2&utm_term=fullstack-utvecklare
***
Via länken hittar du även bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Lead Engineer inom automotive till medarbetarfokuserat bolag

Projektledare, IT
Läs mer Jun 13
Är du en civilingenjör med intresse för teknik och erfarenhet av projektledning? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du ansvarar för att leda och koordinera projekt från start till mål.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Nu söker vi dig – en relationsskapande teknisk projektledare/lead engineer med bakgrund inom automotive.
Beroende på uppdrag kan rollen inkludera allt från planering och genomförande av projektaktiviteter till uppföljning av tidsplaner och projektbudget. Det kan även innebära ansvar för den tekniska dokumentationen, ekonomisk uppföljning och rapportering. Andra ansvarsområden kan vara att se till så att rätt material, resurser och tjänster finns på plats i rätt tid.
Vem är du?
Vi tror att du har en examen inom mechanical engineering, automotive engineering, mekatronik eller liknande. Du har jobbat i minst tre år inom automotive samt har lett projekt i åtminstone ett par år. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och har stor förståelse för tekniska processer. Du har också B-körkort samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Kanske har du också erfarenhet av Catia V5, Teamcenter, KDP, Kola eller PDMLink.
Vi söker dig med stor problemlösningsförmåga och drivkraften att leverera resultat. Du är duktig på att kommunicera tydligt och guida dina kollegor framåt i arbetet. Du är också välorganiserad med en förmåga att se detaljer och samband. Om du dessutom trivs i en avslappnad arbetsmiljö där gemenskapen är stark, kan du mycket väl vara vår nya kollega.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/lead-engineer-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=lead-engineer
***
Via länken hittar du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och Veprox.

Ansök nu

Hårdvarukonstruktör inom medicinteknik till medarbetarfokuserat bolag

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Jun 13
Är du en hårdvarukonstruktör med bakgrund inom medicinteknik? Bli en del av Veprox affärsområde Medical och bidra med lösningar som kan förändra livet för tusentals människor.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Vi söker nu flera hårdvarukonstruktörer med erfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter.
Ditt jobb på Veprox
I din roll som hårdvarukonstruktör kommer du få ta fram både analog och digital elektronik. Här ansvarar du för att rita schema, välja komponenter och skapa tillhörande PCB-layout. Efter tillverkning av korten ser du till att de kommer igång och testas.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter. Det är en fördel om du har jobbat med antingen Altium, Cadence Allegro eller OrCAD.
Du är en lösningsorienterad person som drivs av tanken på jobba med samhällsnyttiga produkter. Vi hoppas också att du delar vår värdegrund som är: "Vi finns här för dig", och som ligger i enlighet med vår mentalitet samt de tekniska lösningar som vi levererar.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/hardvarukonstruktor-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=hardvarukonstruktor
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systems Engineering Business Analyst till innovativt produktbolag

Systemarkitekt
Läs mer Jun 13
Vill du ta dig an en roll där du får kombinera din tekniska kunskap med ditt starka affärssinne? Är du mitt i karriären och redo för nästa stora steg? SystemWeaver växer, och nu söker vi dig som vill jobba på ett litet produktbolag med stora, internationella kunder.
SystemWeaver (även känt som Systemite) skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Vi letar nu efter en Systems Engineering Business Analyst som vill jobba inom två huvudområden – först och främst teknisk försäljning, där du jobbar tillsammans med vårt säljteam och kunder i tidiga skeden för att förstå deras process och utmaningar. I den andra delen av rollen jobbar du med SystemWeavers “rollout”, som handlar om att sätta upp, konfigurera och integrera SystemWeaver i användarmiljöer.
Kvalifikationer
Vi tror att du har åtminstone tio års relevant erfarenhet, troligtvis som ingenjör och gärna inom mjukvara eller inbyggda system. Erfarenhet från arbete med ERP-, PLM-, eller ALM-system och förändringsprocesser är en stor fördel. Vi ser att du har jobbat i en kundorienterad roll tidigare.
Vi söker dig som är skicklig på att analysera och förstå komplexa processer, och som kan kommunicera effektivt med såväl interna team som kunder. Du har förmågan att tänka abstrakt och har lätt för att formulera lösningar på ett problem som en algoritm eller ett program.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/systems-engineering-business-analyst-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=systems-engineering-business-analyst
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Frontend-utvecklare inom React till teknik- och designbyrå

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 13
Är du en erfaren frontend-utvecklare med bra koll på React? På QueensLab blir du del av ett prestigelöst och stöttande bolag som strävar efter att ligga i framkant inom både teknik och design.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Nu söker vi dig – en frontendutvecklare med förkärlek för React som vill vara på en plats där du får stort utrymme att vara kreativ. Rollen som frontend-utvecklare präglas av både konsultuppdrag och inhouse-projekt. Du kommer att komma med idéer till kund, lyssna in dennes behov och väva ihop detta till en snygg leverans. Din arbetsdag är mer teknisk än designmässig och med ett tydligt fokus på React.
Vem är du?
Vi ser att du har jobbat åtminstone tre år inom React och minst fem år som frontend-utvecklare. Du förstår omkringliggande koncept som GIT och agila processer. Du får gärna ha koll på DevOps, och erfarenhet av AWS är en fördel.
Utöver din tekniska skicklighet söker QueensLab dig som är nyfiken, prestigelös och trygg i din kompetens så du kan ta dig an de mer utmanande projekten.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/frontend-utvecklare-queenslab-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=queenslab-goteborg&utm_term=frontend-utvecklare
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systemutvecklare till innovativt IT-företag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Engagerad utvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan lekfull aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet.
Nu söker Prevas flera hängivna utvecklare som brinner för smarta tekniska lösningar och vill jobba nära kundens processer.
På Prevas i Göteborg är det en grupp som specialiserat sig på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för produktion. Arbetet drivs ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Din roll blir att tillsammans med andra utvecklare hitta lösningar och skapa effektiva stöd för industriella processer. Här tar du hjälp av dina kunskaper i .NET och din förståelse för systemintegration. Du deltar i allt ifrån tekniska förstudier, design, utveckling och installation till support och förvaltning av mjukvara för effektiv produktion.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

WPF Developer till produktbolag i teknisk framkant

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Är du en erfaren WPF Developer som vill jobba med nyutveckling på ett litet bolag med stora kunder?
SystemWeaver (även kända som Systemite) är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Nu letar vi efter dig – en WPF Developer vill utveckla ett nytt WPF-gränssnitt, som kommer fungera som en brygga till vår kommande cross-platform UI framework.
Kompetenser
Vi ser att du har djupa kunskaper i WPF och kompetens i C# och .NET, samt grundläggande förståelse för MVVM-arkitekturen. Du har jobbat i några år som utvecklare och känner dig trygg i din roll. Kanske har du erfarenhet av Maui ramverk eller något annat frontend/UI-ramverk. Du har också lätt för det engelska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du trivs med att samarbeta och att du har ett genuint intresse för nyutveckling. Om du också har en drivkraft att vara med och forma framtidens fordon kan du mycket väl vara vår nya WPF Developer.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/wpf-developer-systemweaver-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver-goteborg&utm_term=wpf-developer
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Utvecklare inom C++ eller Java till medarbetarfokuserat bolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 13
Är du en utvecklare som trivs med struktur och ständigt söker nya kunskaper? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du kommer få utveckla en effektiv programvara för ett heltäckande radarsystem.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Nu letar vi efter en mjukvaruutvecklare som vill jobba i en lättsam och vänskaplig organisation.
Ditt jobb på Veprox
Du kommer blir del av ett team med mycket frihet och chansen att jobba nyskapande. Tillsammans ansvarar ni för att framställa en fungerande applikationsmjukvara för ett komplett radarsystem. Ditt främsta fokus ligger på datahantering, logikkedjor och programmering – antingen i objektorienterad C++ eller Java.
Vem är du?
Vi ser helst att du har jobbat som mjukvaruutvecklare i åtminstone ett par år, och att du har bra koll på antingen C++ eller Java. Den här rollen kräver också ett svenskt medborgarskap (ej dubbla).
Vi söker en dig som samarbetar väl i alla typer av grupper, med en drivkraft att självständigt leda ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du är en problemlösare med god organisatorisk förmåga, speciellt inom konfigurationshantering. Viktigt är också en prestigelös inställning och ett genuint intresse för nya metoder och arbetssätt.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/utvecklare-radarsystem-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=utvecklare-radarsystem
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Development Lead till techbolag i expansionsfas

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Erfaren development lead med gedigna utvecklingskunskaper som önskar nå sin fulla potential på modernt techbolag. Här blir du del av en grupp erfarna och nytänkande individer som använder sin kompetens och kärlek för modern teknik till att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker man en duktig och driven individ med flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling med fokus på webbutveckling som vill bli en ledande stjärnan i Yoins utvecklingsteam.
Som development lead får du möjligheten att vara den ledande profilen på bolaget inom webbutveckling och blir en betydande del i Yoins satsning framåt genom att tillsammans med övriga områdesansvariga inom DevOps och Test bygga upp ett starkt och kompetent team för att kunna möta kunders behov på bästa sätt. Du kommer spendera en hel del tid med att vara ute hos kund men också med att bygga upp verksamheten inom ditt område. Här blir dina erfarenheter av att bedriva mjukvaruutvecklingsprojekt och dina gedigna kunskaper inom produktutveckling, back- och frontendutveckling samt molnplattformar viktiga faktorer när bolaget strävar mot att nå sina nya mål.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/development-lead-yoin?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=yoin-technologies&utm_term=development-lead
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Informationssäkerhetsspecialist till bolag inom cybersäkerhet

IT-säkerhetschef/IT security manager
Läs mer Jun 13
Erfaren säkerhetsspecialist som vill tackla morgondagens utmaningar inom cybersäkerhet. Arbeta tillsammans med kompetensstarka kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Oavsett om du brinner för teknisk säkerhet eller känner dig mer vass på informationssäkerhet finns det plats för dig hos Zacco DigitalTrust. Säkerhet är den röda tråden som binder dig och teamet samman när ni med erfarenheter, engagemang och ett genuint teknikintresse skapar stort värde för företagets kunder – både hos små startups och stora internationella bolag.
Kompetenser
Den här rollen passar dig som har jobbat med informationssäkerhet som till exempel riskanalys, rådgivning eller säkerhetsstrategi. Eller dig med erfarenhet av teknisk säkerhet inom exempelvis red teaming, incident response och penetrationstestning.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/informationssakerhetsspecialist-zacco?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=zacco&utm_term=informationssakerhetsspecialist
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Product Manager Compliance till framgångsrikt techbolag

Projektledare, IT
Läs mer Jun 13
Product Manager Compliance med koll på mjukvaruuteckling till litet bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och engagerat team där du jobbar i gränslandet mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu söker vi på SystemWeaver (även känt som Systemite) en Product Manager Compliance som vill ta en ledande roll med en stor grad av frihet och variation. Du får en nyckelroll i utvecklingen och förvaltningen av områden som cybersäkerhet enligt ISO 21434, funktionssäkerhet enligt ISO 26262, samt kravhantering och testning enligt ASPICE-standarder. Låter det som du?
Kompetenser
Du behöver ha erfarenhet av produktledning och förstå vad det innebär att jobba produktorienterat. Här ser vi att du har åtminstone sex års relevant erfarenhet efter examen. Du har djupgående kunskap inom antingen cybersäkerhet med TARA-stöd enligt ISO 21434, funktionssäkerhetslösningar enligt ISO 26262, eller hantering av krav och testmetoder enligt ASPICE. Du behöver också ha en grundläggande förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/product-manager-compliance-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=product-manager-compliance
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Backendutvecklare med talang för C# och .NET till teknik- och designbyrå

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 13
Prestigelös backendutvecklare till snabbväxande bolag med stöttande kultur. Bli en del av ett gäng passionerade utvecklare och designers som kombinerar spännande projekt med den senaste tekniken i branschen.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att att kombinera stimulerande projekt med utmanande teknik ger QueensLab dig chansen att skapa och utveckla framtidens kreativa lösningar. Dessutom är alla på företaget riktigt vassa inom sina områden – precis som du.
Kompetenser
Behärskar du C# och .NET och har jobbat som utvecklare i åtminstone fem år kommer du passa bra på QueensLab. Erfarenhet av är önskvärt och gärna även Elasticsearch/MongoDB eller liknande dokumentdatabas.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/backendutvecklare-queenslab-gbg/?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=queenslab&utm_term=backendutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Beräkningsingenjör till mindre konsultbolag

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Jun 13
Är du en kommunikativ ingenjör med erfarenhet av mekanisk beräkning? Bli en del av oss på Uniso Technologies där delaktighet, gemenskap och utveckling står i fokus.
Uniso Technologies är ett konsultbolag baserat i Majorna i Göteborg. Nu söker vi dig en beräkningsingenjör som vill påverka din utveckling framåt och vara en del av en gemenskap där vi träffas regelbundet och har kul tillsammans.
Ditt jobb på Uniso
Du kommer att utföra beräkningar och analyser i olika kunduppdrag. Det kan handla om allt från att analysera och dimensionera svetsar eller andra förband i projekt inom industrin till att utforska nya lösningar för fordon, energi, kärnkraft, processindustri, marinteknik och medtech. Uppdragen kan ske både i team och på egen hand, beroende på projektets natur och kundens behov.
Våra kunder finns i alla möjliga branscher – vi jobbar med allt från tandimplantat till rymdraketer. Vårt mantra är att du är bäst på det du tycker är roligt och därför ger vi dig möjligheten att påverka dina uppdrag i den mån det går. Vi har alla olika behov och vill ge dig dina bästa förutsättningar för att utvecklas.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett friskvårdsbidrag på 4500 kronor årligen. En annan förmån hos oss är att du får en extra semesterdag för varje år du arbetar, upp till max 30 dagar. Dessutom kan du njuta av betald ledighet mellan jul och nyår varje år. Kanske är det en av anledningarna till det låga antalet medarbetare som slutar hos oss?
Vem är du?
Vi söker dig som är beräkningsingenjör med åtminstone tre års erfarenhet av mekaniska beräkningar. Troligtvis har du läst maskinteknik och har en master inom applied mechanics från Chalmers eller annat universitet. Alternativt har du läst väg och vatten eller teknisk fysik, men viktigast är att du är väldigt intresserad av det vi gör på Uniso.
Det är viktigt att du har arbetat med mjukvaran ANSA och att du har erfarenhet av explicita analyser i LS-DYNA. Du behöver också kunna behärska svenska flytande.
Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som lyssnar till kunden och har lätt för att ta in vad som är viktigt för respektive projekt. Vår förhoppning är att du trivs i ett sammanhang där god gemenskap och sammanhållning prioriteras, och där vi ser till att träffas fysiskt eller digitalt.
***
Ansök direkt genom en anonym lönematchning: https://jobnet.se/berakningsingenjor-uniso-technologies-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=uniso-technologies-goteborg&utm_term=berakningsingenjor
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Verksamhetsarkitekt
Läs mer Jun 13
Teknikintresserad verksamhetsutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med ett och annat yinyoga-pass.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med lösningar som skapar positiva effekter för människor, samhälle och miljö. Nu söker Prevas dig med ett genuint intresse för både människa och teknik och som vill vara bryggan däremellan.
På Prevas jobbar man ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Arbetet utgår från kontoret i centrala Göteborg men kan också utföras hemifrån eller hos kund.
Du kommer jobba med industriella processer, där du agerar rådgivare och visar vägen för kunderna i deras effektivisering- och förbättringsarbete. Här mappar du kundens nuläge och börläge och hjälper dem att identifiera och implementera resan däremellan. Du projektleder och driver beslutade insatser – alltifrån lean initiativ till digitalisering- eller automatisering.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:https://jobnet.se/industriell-verksamshetsutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=industriell-verksamhetsutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

AUTOSAR-expert till växande bolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 13
AUTOSAR-expert till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och passionerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu letar vi på SystemWeaver (även kända som Systemite) efter dig – en expert inom AUTOSAR (CP & AP) som vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att passa i rollen ser vi att du har jobbat inom AUTOSAR (både klassisk och adaptiv) och att du har åtminstone fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har god förståelse för arkitekturarbete och processen för programvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av SystemWeaver är mycket uppskattad men inte ett krav. Du har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är mycket positivt.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/autosar-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=autosar-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 13
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker vi på SystemWeaver (även kända som Systemite) dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och ditt starka driv vill leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att trivas i rollen ser vi att du har åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har också goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Javautvecklare till bolag inom cybersäkerhet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 13
Är du en kommunikativ utvecklare med stort intresse för digital säkerhet och Java? Jobba tillsammans med kompetenta kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Zacco Digital Trust arbetar med spännande och innovativa kunder – allt ifrån nystartade företag till internationella storföretag. Här använder vi OWASP som det första steget mot säkrare kod och främjandet av en säkerhetsmedveten kultur.
Din främsta uppgift blir att hjälpa kunden med deras systemutveckling samtidigt som du informerar om och tar säkerhetsarbetet framåt. Här nyttjar du dina kunskaper inom Java, tillsammans med ditt stora säkerhetsintresse.
Vem är du?
För att passa i rollen på Zacco ser vi helst att du har jobbat i fem år som systemutvecklare där du har fått gedigen erfarenhet av Java. Det är önskvärt att du har en relevant akademisk utbildning. Du delar också Zaccos genuina intresse för teknik och säkerhet.
Vi ser gärna att du identifierar dig med egenskaper som utåtriktad och positiv samtidigt som du har bra servicekänsla när du träffar kunder. Drivs du dessutom av att komma med lösningar på komplexa säkerhetsproblem och är prestigelös i ditt arbete kan du vara rätt person för rollen.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-zacco?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=zacco&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Embeddedutvecklare till tekniskt konsultföretag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 13
Engagerad embeddedutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan kul aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet erbjuder helhetslösningar, tjänster och produkter till företag inom branscher som fordon och industri. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet. Nu söker Prevas flera hängivna utvecklare som brinner för smarta tekniska lösningar och vill jobba med hårdvarunära utveckling och programmering på hög nivå.
Kompetenser
För att passa i rollen bör du ha en ingenjörsexamen inom exempelvis elektroteknik, mekatronik, datateknik eller liknande samt några års erfarenhet av produktutveckling inom inbyggda system. God kunskap i programmeringsspråk som C++, C eller Python är bra att ha. Likaså erfarenhet av Embedded Linux, sensorteknik och mikroprocesser.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/embeddedutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=embeddedutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Senior Produktägare Abilia

Projektledare, IT
Läs mer Jun 3
Är du intresserad av att arbeta med produkter som faktiskt gör skillnad, som hjälper personer med funktionsnedsättning att bli mer självständiga och ta kontroll över sina egna liv?

Vi söker två engagerade produktägare som vill vara med och utveckla hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar.

Ditt jobb på Abilia

Som produktägare på Abilia kommer du att ha ansvaret för att definiera och kommunicera riktningen för företagets produkter och tjänster till utvecklingsteamet. Du kommer att översätta kundens behov till konkreta krav och fatta beslut om vägval och prioriteringar av backloggen. I rollen som produktägare kommer du att samarbeta nära portföljcheferna och utvecklingsteamet för att effektivt driva projekten framåt. Du kommer att hantera flera parallella projekt samtidigt och behöver därför prioritera uppdragen mellan dem. Tjänsten är bred och vi arbetar alltid agilt.

Är det här du?

För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet av att jobba med produktutveckling inom mjukvara och har även förståelse för utveckling inom hårdvara. Du är van att jobba brett och kan balansera två till tre produkter samtidigt och kan prioritera bland projekten. Du har också tidigare erfarenhet av att leda projekt och att uppskatta tidsåtgång samt skapa tidsplaner. Det är en fördel om du tidigare har haft nära samarbete med utvecklarteam, eller du kanske till och med själv har varit utvecklare. Har du dessutom erfarenhet av medicintekniska produkter eller andra regulatoriskt styrda branscher är det en bonus. Vi hoppas att du är en person som verkligen har användaren i fokus, och uppskattar att optimera processer, produkter och arbetssätt.

Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, kommunikativ, noggrann och självmotiverad. Som produktägare hos Abilia får du möjligheten att vara del av en inkluderande arbetskultur där samarbete och innovation står i fokus. Vi vill att du ska få utrymme att växa och bidra till vår fortsatta framgång. Välkommen att bli en del av vårt team.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/projektledare-it-abilia-ltd-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Abilia. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Abilia och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Fullstackutvecklare för analys och problemlösning

Databasutvecklare
Läs mer Maj 16
Är du en passionerad och kreativ fullstackutvecklare? Bli en del av CPS Sweden AB, ett företag som värderar innovation och samarbete, och hjälp våra kunder att bli så lönsamma som möjligt genom att utnyttja kraften i data.

Ditt jobb på CPS Sweden AB

Som fullstackutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att skapa kundspecifika relationsdatabaser baserade på vår basmodell. Du kommer att lösa komplexa problem och utveckla skräddarsydda systemmoduler för att möta våra kunders behov. Din roll inkluderar även att utveckla användarvänliga gränssnitt för våra kunder och att aktivt delta i möten för att skräddarsy system enligt kundens önskemål. Dessutom kommer du att vara ansvarig för driften av system och dess moduler samt vid behov tillhandahålla kundsupport (vara kontaktperson mot kunden) till våra kunder i "SaaS-upplägg". Du kommer även vara en viktig del i att vidareutveckla våra tjänster genom att introducera nya systemmoduler, ny teknik och simuleringsmodeller.

Vi har en flexibel syn då det gäller remotearbete men ses gärna några dagar i veckan på kontoret.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som fullstackutvecklare är det viktigt med kompetenser inom databasarkitektur och -Server. Kunskaper i programmeringsspråken Python, React, HTML och CSS är också betydelsefulla. Har du intresse inom ekonomi är det ett stort plus. Dessutom är det viktigt att kunna kommunicera på svenska.

Som fullstackutvecklare på CPS Sweden AB kommer du att få möjlighet att använda din analytiska förmåga och problemlösningsförmåga för att hjälpa våra kunder förstå sin verksamhet bättre. Du kommer att vara en självgående och initiativtagande person som trivs med att organisera ditt arbete. Hos oss får du vara en del av ett litet tajt gäng där vi hjälper varandra och tycker om att bolla problem och idéer. Ingen fråga är för liten hos oss. Bli en del av vårt team och utveckla moderna verktyg som följer våra kunders utveckling.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/databasutvecklare-cps-sweden-ab-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på CPS Sweden AB. Det är viktigt att klargöra att rollen är för CPS Sweden AB och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Beräkningsingenjör till mindre konsultbolag

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Jun 10
Är du en kommunikativ ingenjör med erfarenhet av mekanisk beräkning? Bli en del av oss på Uniso Technologies där delaktighet, gemenskap och utveckling står i fokus.
Uniso Technologies är ett konsultbolag baserat i Majorna i Göteborg. Nu söker vi dig en beräkningsingenjör som vill påverka din utveckling framåt och vara en del av en gemenskap där vi träffas regelbundet och har kul tillsammans.
Ditt jobb på Uniso
Du kommer att utföra beräkningar och analyser i olika kunduppdrag. Det kan handla om allt från att analysera och dimensionera svetsar eller andra förband i projekt inom industrin till att utforska nya lösningar för fordon, energi, kärnkraft, processindustri, marinteknik och medtech. Uppdragen kan ske både i team och på egen hand, beroende på projektets natur och kundens behov.
Våra kunder finns i alla möjliga branscher – vi jobbar med allt från tandimplantat till rymdraketer. Vårt mantra är att du är bäst på det du tycker är roligt och därför ger vi dig möjligheten att påverka dina uppdrag i den mån det går. Vi har alla olika behov och vill ge dig dina bästa förutsättningar för att utvecklas.
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett friskvårdsbidrag på 4500 kronor årligen. En annan förmån hos oss är att du får en extra semesterdag för varje år du arbetar, upp till max 30 dagar. Dessutom kan du njuta av betald ledighet mellan jul och nyår varje år. Kanske är det en av anledningarna till det låga antalet medarbetare som slutar hos oss?
Vem är du?
Vi söker dig som är beräkningsingenjör med åtminstone tre års erfarenhet av mekaniska beräkningar. Troligtvis har du läst maskinteknik och har en master inom applied mechanics från Chalmers eller annat universitet. Alternativt har du läst väg och vatten eller teknisk fysik, men viktigast är att du är väldigt intresserad av det vi gör på Uniso.
Det är viktigt att du har arbetat med mjukvaran ANSA och att du har erfarenhet av explicita analyser i LS-DYNA. Du behöver också kunna behärska svenska flytande.
Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som lyssnar till kunden och har lätt för att ta in vad som är viktigt för respektive projekt. Vår förhoppning är att du trivs i ett sammanhang där god gemenskap och sammanhållning prioriteras, och där vi ser till att träffas fysiskt eller digitalt.
***
Ansök direkt genom en anonym lönematchning: https://jobnet.se/berakningsingenjor-uniso-technologies-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=uniso-technologies-goteborg&utm_term=berakningsingenjor
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Javautvecklare till bolag inom cybersäkerhet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Är du en kommunikativ utvecklare med stort intresse för digital säkerhet och Java? Jobba tillsammans med kompetenta kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Zacco Digital Trust arbetar med spännande och innovativa kunder – allt ifrån nystartade företag till internationella storföretag. Här använder vi OWASP som det första steget mot säkrare kod och främjandet av en säkerhetsmedveten kultur.
Din främsta uppgift blir att hjälpa kunden med deras systemutveckling samtidigt som du informerar om och tar säkerhetsarbetet framåt. Här nyttjar du dina kunskaper inom Java, tillsammans med ditt stora säkerhetsintresse.
Vem är du?
För att passa i rollen på Zacco ser vi helst att du har jobbat i fem år som systemutvecklare där du har fått gedigen erfarenhet av Java. Det är önskvärt att du har en relevant akademisk utbildning. Du delar också Zaccos genuina intresse för teknik och säkerhet.
Vi ser gärna att du identifierar dig med egenskaper som utåtriktad och positiv samtidigt som du har bra servicekänsla när du träffar kunder. Drivs du dessutom av att komma med lösningar på komplexa säkerhetsproblem och är prestigelös i ditt arbete kan du vara rätt person för rollen.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-zacco?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=zacco&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Verksamhetsarkitekt
Läs mer Jun 10
Teknikintresserad verksamhetsutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med ett och annat yinyoga-pass.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med lösningar som skapar positiva effekter för människor, samhälle och miljö. Nu söker Prevas dig med ett genuint intresse för både människa och teknik och som vill vara bryggan däremellan.
På Prevas jobbar man ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Arbetet utgår från kontoret i centrala Göteborg men kan också utföras hemifrån eller hos kund.
Du kommer jobba med industriella processer, där du agerar rådgivare och visar vägen för kunderna i deras effektivisering- och förbättringsarbete. Här mappar du kundens nuläge och börläge och hjälper dem att identifiera och implementera resan däremellan. Du projektleder och driver beslutade insatser – alltifrån lean initiativ till digitalisering- eller automatisering.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:https://jobnet.se/industriell-verksamshetsutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=industriell-verksamhetsutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

AUTOSAR-expert till växande bolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 10
AUTOSAR-expert till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och passionerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu letar vi på SystemWeaver (även kända som Systemite) efter dig – en expert inom AUTOSAR (CP & AP) som vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att passa i rollen ser vi att du har jobbat inom AUTOSAR (både klassisk och adaptiv) och att du har åtminstone fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har god förståelse för arkitekturarbete och processen för programvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av SystemWeaver är mycket uppskattad men inte ett krav. Du har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är mycket positivt.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/autosar-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=autosar-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Hårdvarukonstruktör inom medicinteknik till medarbetarfokuserat bolag

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Jun 10
Är du en hårdvarukonstruktör med bakgrund inom medicinteknik? Bli en del av Veprox affärsområde Medical och bidra med lösningar som kan förändra livet för tusentals människor.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Vi söker nu flera hårdvarukonstruktörer med erfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter.
Ditt jobb på Veprox
I din roll som hårdvarukonstruktör kommer du få ta fram både analog och digital elektronik. Här ansvarar du för att rita schema, välja komponenter och skapa tillhörande PCB-layout. Efter tillverkning av korten ser du till att de kommer igång och testas.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter. Det är en fördel om du har jobbat med antingen Altium, Cadence Allegro eller OrCAD.
Du är en lösningsorienterad person som drivs av tanken på jobba med samhällsnyttiga produkter. Vi hoppas också att du delar vår värdegrund som är: "Vi finns här för dig", och som ligger i enlighet med vår mentalitet samt de tekniska lösningar som vi levererar.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/hardvarukonstruktor-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=hardvarukonstruktor
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Informationssäkerhetsspecialist till bolag inom cybersäkerhet

IT-säkerhetschef/IT security manager
Läs mer Jun 10
Erfaren säkerhetsspecialist som vill tackla morgondagens utmaningar inom cybersäkerhet. Arbeta tillsammans med kompetensstarka kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Oavsett om du brinner för teknisk säkerhet eller känner dig mer vass på informationssäkerhet finns det plats för dig hos Zacco DigitalTrust. Säkerhet är den röda tråden som binder dig och teamet samman när ni med erfarenheter, engagemang och ett genuint teknikintresse skapar stort värde för företagets kunder – både hos små startups och stora internationella bolag.
Kompetenser
Den här rollen passar dig som har jobbat med informationssäkerhet som till exempel riskanalys, rådgivning eller säkerhetsstrategi. Eller dig med erfarenhet av teknisk säkerhet inom exempelvis red teaming, incident response och penetrationstestning.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/informationssakerhetsspecialist-zacco?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=zacco&utm_term=informationssakerhetsspecialist
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Development Lead till techbolag i expansionsfas

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Erfaren development lead med gedigna utvecklingskunskaper som önskar nå sin fulla potential på modernt techbolag. Här blir du del av en grupp erfarna och nytänkande individer som använder sin kompetens och kärlek för modern teknik till att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker man en duktig och driven individ med flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling med fokus på webbutveckling som vill bli en ledande stjärnan i Yoins utvecklingsteam.
Som development lead får du möjligheten att vara den ledande profilen på bolaget inom webbutveckling och blir en betydande del i Yoins satsning framåt genom att tillsammans med övriga områdesansvariga inom DevOps och Test bygga upp ett starkt och kompetent team för att kunna möta kunders behov på bästa sätt. Du kommer spendera en hel del tid med att vara ute hos kund men också med att bygga upp verksamheten inom ditt område. Här blir dina erfarenheter av att bedriva mjukvaruutvecklingsprojekt och dina gedigna kunskaper inom produktutveckling, back- och frontendutveckling samt molnplattformar viktiga faktorer när bolaget strävar mot att nå sina nya mål.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/development-lead-yoin?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=yoin-technologies&utm_term=development-lead
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systemutvecklare till modernt techbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Det här är Yoin Technologies:
Yoin Technologies är techbolaget som främjar entreprenörskap och nyföretagande. Mottot är att ensam inte är stark, varför kunskapsutbyte och samarbete värderas högt. På Yoin kan du vänta dig en skön mix av spännande projekt och en avslappnad atmosfär där alla är välkomna precis som de är.
Det här är din roll:
Yoin Technologies söker dig med förkärlek för antingen frontend- eller backendutveckling, som brinner för ny innovation och som lockas av inkubatorverksamheter. Som Systemutvecklare blir ditt främsta uppdrag att hjälpa företag att ta digitala lösningar till marknaden och tillsammans med kund implementera tjänster med den mest optimala teknologistacken.
Det här är du:
Går du igång på tekniker som React och Angular? Eller är det framförallt .NET, Java och Python som får det att klia i fingrarna? Oavsett om du lutar mot frontend eller backend är det optimalt om ditt sikte är inställt på fullstack.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-yoin/?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=yoin-technologies&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till tekniskt konsultföretag

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 10
Systemkunnig elektronikkonstruktör med hög teknisk kompetens till konsultföretag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan lekfull aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet erbjuder helhetslösningar, tjänster och produkter till företag inom branscher som fordon och industri. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet. Nu söker de flera hängivna och erfarna elektronikkonstruktörer som är både är bevandrad inom produktutveckling och har en riktigt god systemförståelse.
Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du ha en ingenjörsutbildning inom elektronik, teknisk fysik, medicinsk teknik eller liknande samt några års arbetslivserfarenhet av elektronikutveckling, med arbetsuppgifter rörande exempelvis analog & digital elektronikkonstruktion, schemaritning, PCB-layout och EMC.
För den här rollen använder du både svenska och engelska, i tal och skrift, så du bör vara bekväm med båda språken på en högre arbetsrelaterad nivå.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/elektronikkonstruktor-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=elektronikkonstruktor
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

WPF Developer till produktbolag i teknisk framkant

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Är du en erfaren WPF Developer som vill jobba med nyutveckling på ett litet bolag med stora kunder?
SystemWeaver (även kända som Systemite) är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Nu letar vi efter dig – en WPF Developer vill utveckla ett nytt WPF-gränssnitt, som kommer fungera som en brygga till vår kommande cross-platform UI framework.
Kompetenser
Vi ser att du har djupa kunskaper i WPF och kompetens i C# och .NET, samt grundläggande förståelse för MVVM-arkitekturen. Du har jobbat i några år som utvecklare och känner dig trygg i din roll. Kanske har du erfarenhet av Maui ramverk eller något annat frontend/UI-ramverk. Du har också lätt för det engelska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du trivs med att samarbeta och att du har ett genuint intresse för nyutveckling. Om du också har en drivkraft att vara med och forma framtidens fordon kan du mycket väl vara vår nya WPF Developer.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/wpf-developer-systemweaver-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver-goteborg&utm_term=wpf-developer
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systemutvecklare till innovativt IT-företag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Engagerad utvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan lekfull aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet.
Nu söker Prevas flera hängivna utvecklare som brinner för smarta tekniska lösningar och vill jobba nära kundens processer.
På Prevas i Göteborg är det en grupp som specialiserat sig på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för produktion. Arbetet drivs ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Din roll blir att tillsammans med andra utvecklare hitta lösningar och skapa effektiva stöd för industriella processer. Här tar du hjälp av dina kunskaper i .NET och din förståelse för systemintegration. Du deltar i allt ifrån tekniska förstudier, design, utveckling och installation till support och förvaltning av mjukvara för effektiv produktion.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Product Manager Compliance till framgångsrikt techbolag

Projektledare, IT
Läs mer Jun 10
Product Manager Compliance med koll på mjukvaruuteckling till litet bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och engagerat team där du jobbar i gränslandet mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Nu söker vi på SystemWeaver (även känt som Systemite) en Product Manager Compliance som vill ta en ledande roll med en stor grad av frihet och variation. Du får en nyckelroll i utvecklingen och förvaltningen av områden som cybersäkerhet enligt ISO 21434, funktionssäkerhet enligt ISO 26262, samt kravhantering och testning enligt ASPICE-standarder. Låter det som du?
Kompetenser
Du behöver ha erfarenhet av produktledning och förstå vad det innebär att jobba produktorienterat. Här ser vi att du har åtminstone sex års relevant erfarenhet efter examen. Du har djupgående kunskap inom antingen cybersäkerhet med TARA-stöd enligt ISO 21434, funktionssäkerhetslösningar enligt ISO 26262, eller hantering av krav och testmetoder enligt ASPICE. Du behöver också ha en grundläggande förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/product-manager-compliance-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=product-manager-compliance
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Functional Safety-expert till växande bolag

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 10
Funcional safety-expert (FuSa) med en stadig fot i ISO 26262 till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett tajt och engagerat team där allt fokus ligger på att förbättra bolagets kärnprodukt.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu söker vi på SystemWeaver (även kända som Systemite) dig – en FuSa-expert som med hjälp av ISO 26262 och ditt starka driv vill leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.
Kompetenser
För att trivas i rollen ser vi att du har åtminstone fem års erfarenhet inom funktionell säkerhet, med goda kunskaper i ISO 26262 och HARA. Du har en god förståelse för säkerhetsarkitektur och processerna för mjukvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbete med SystemWeaver är mycket uppskattat men inte ett krav. Du har också goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är ett plus.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/functional-safety-expert-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=functional-safety-expert
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Engagerad fullstack-utvecklare till designdrivet företag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Bli en del av Intunio och skapa intuitiva digitala upplevelser, som en kommunikativ och nyfiken fullstack-utvecklare i ett öppet, varmt och kreativt team.
Intunio är ett företag som arbetar med att hjälpa sina kunder att skapa vackra och användarvänliga produkter. Med en bred kompetens inom hela mjukvarustacken, från interaktionsdesign till visuell design och mjukvaruutveckling, använder vi tvärfunktionella team för att förverkliga kundens vision. Vi jobbar med både små startups och stora globala bolag, med projekt som drivs av att skapa bra upplevelser för slutanvändarna.
Din jobb på Intunio
Vi letar efter en person som har erfarenhet av både frontend- och backendutveckling och som har arbetat som utvecklare i minst ett par år. På Intunio arbetar vi mot både små och stora kunder in-house på vårt fantastiska kontor. Du kommer att få jobba i olika teknikstackar och både vara med och sätta upp projekt från grunden och komma in i projekt och produkter som redan är ute på marknaden. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga för att kunna samarbeta nära med både kollegor och kunder.
Vem är du?
Som fullstack-utvecklare hos Intunio är det viktigt att ha en bred kompetens inom både backend- och frontendutveckling. Exempel på verktyg och språk som kan vara relevanta är C#, React, molntjänster och mobil applikationsutveckling.
Vi söker efter en engagerad och kommunikativ kollega med en kreativ sida. Hos oss kommer du att få arbeta i en miljö som värdesätter innovation och samarbete. Vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och personlig utveckling i en stöttande och prestigelös kultur.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/fullstack-utvecklare-intunio-goteborg-2?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=intunio-goteborg-2&utm_term=fullstack-utvecklare
***
Via länken hittar du även bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Frontend-utvecklare inom React till teknik- och designbyrå

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 10
Är du en erfaren frontend-utvecklare med bra koll på React? På QueensLab blir du del av ett prestigelöst och stöttande bolag som strävar efter att ligga i framkant inom både teknik och design.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Nu söker vi dig – en frontendutvecklare med förkärlek för React som vill vara på en plats där du får stort utrymme att vara kreativ. Rollen som frontend-utvecklare präglas av både konsultuppdrag och inhouse-projekt. Du kommer att komma med idéer till kund, lyssna in dennes behov och väva ihop detta till en snygg leverans. Din arbetsdag är mer teknisk än designmässig och med ett tydligt fokus på React.
Vem är du?
Vi ser att du har jobbat åtminstone tre år inom React och minst fem år som frontend-utvecklare. Du förstår omkringliggande koncept som GIT och agila processer. Du får gärna ha koll på DevOps, och erfarenhet av AWS är en fördel.
Utöver din tekniska skicklighet söker QueensLab dig som är nyfiken, prestigelös och trygg i din kompetens så du kan ta dig an de mer utmanande projekten.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/frontend-utvecklare-queenslab-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=queenslab-goteborg&utm_term=frontend-utvecklare
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Systems Engineering Business Analyst till innovativt produktbolag

Systemarkitekt
Läs mer Jun 10
Vill du ta dig an en roll där du får kombinera din tekniska kunskap med ditt starka affärssinne? Är du mitt i karriären och redo för nästa stora steg? SystemWeaver växer, och nu söker vi dig som vill jobba på ett litet produktbolag med stora, internationella kunder.
SystemWeaver (även känt som Systemite) skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner.
Vi letar nu efter en Systems Engineering Business Analyst som vill jobba inom två huvudområden – först och främst teknisk försäljning, där du jobbar tillsammans med vårt säljteam och kunder i tidiga skeden för att förstå deras process och utmaningar. I den andra delen av rollen jobbar du med SystemWeavers “rollout”, som handlar om att sätta upp, konfigurera och integrera SystemWeaver i användarmiljöer.
Kvalifikationer
Vi tror att du har åtminstone tio års relevant erfarenhet, troligtvis som ingenjör och gärna inom mjukvara eller inbyggda system. Erfarenhet från arbete med ERP-, PLM-, eller ALM-system och förändringsprocesser är en stor fördel. Vi ser att du har jobbat i en kundorienterad roll tidigare.
Vi söker dig som är skicklig på att analysera och förstå komplexa processer, och som kan kommunicera effektivt med såväl interna team som kunder. Du har förmågan att tänka abstrakt och har lätt för att formulera lösningar på ett problem som en algoritm eller ett program.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/systems-engineering-business-analyst-systemweaver?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=systemweaver&utm_term=systems-engineering-business-analyst
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Embeddedutvecklare till tekniskt konsultföretag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 10
Engagerad embeddedutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan kul aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet erbjuder helhetslösningar, tjänster och produkter till företag inom branscher som fordon och industri. Här bidrar man med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet. Nu söker Prevas flera hängivna utvecklare som brinner för smarta tekniska lösningar och vill jobba med hårdvarunära utveckling och programmering på hög nivå.
Kompetenser
För att passa i rollen bör du ha en ingenjörsexamen inom exempelvis elektroteknik, mekatronik, datateknik eller liknande samt några års erfarenhet av produktutveckling inom inbyggda system. God kunskap i programmeringsspråk som C++, C eller Python är bra att ha. Likaså erfarenhet av Embedded Linux, sensorteknik och mikroprocesser.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/embeddedutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=embeddedutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Backendutvecklare med talang för C# och .NET till teknik- och designbyrå

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 10
Prestigelös backendutvecklare till snabbväxande bolag med stöttande kultur. Bli en del av ett gäng passionerade utvecklare och designers som kombinerar spännande projekt med den senaste tekniken i branschen.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att att kombinera stimulerande projekt med utmanande teknik ger QueensLab dig chansen att skapa och utveckla framtidens kreativa lösningar. Dessutom är alla på företaget riktigt vassa inom sina områden – precis som du.
Kompetenser
Behärskar du C# och .NET och har jobbat som utvecklare i åtminstone fem år kommer du passa bra på QueensLab. Erfarenhet av är önskvärt och gärna även Elasticsearch/MongoDB eller liknande dokumentdatabas.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/backendutvecklare-queenslab-gbg/?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=queenslab&utm_term=backendutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Utvecklare inom C++ eller Java till medarbetarfokuserat bolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 10
Är du en utvecklare som trivs med struktur och ständigt söker nya kunskaper? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du kommer få utveckla en effektiv programvara för ett heltäckande radarsystem.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Nu letar vi efter en mjukvaruutvecklare som vill jobba i en lättsam och vänskaplig organisation.
Ditt jobb på Veprox
Du kommer blir del av ett team med mycket frihet och chansen att jobba nyskapande. Tillsammans ansvarar ni för att framställa en fungerande applikationsmjukvara för ett komplett radarsystem. Ditt främsta fokus ligger på datahantering, logikkedjor och programmering – antingen i objektorienterad C++ eller Java.
Vem är du?
Vi ser helst att du har jobbat som mjukvaruutvecklare i åtminstone ett par år, och att du har bra koll på antingen C++ eller Java. Den här rollen kräver också ett svenskt medborgarskap (ej dubbla).
Vi söker en dig som samarbetar väl i alla typer av grupper, med en drivkraft att självständigt leda ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du är en problemlösare med god organisatorisk förmåga, speciellt inom konfigurationshantering. Viktigt är också en prestigelös inställning och ett genuint intresse för nya metoder och arbetssätt.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/utvecklare-radarsystem-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=utvecklare-radarsystem
***
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Lead Engineer inom automotive till medarbetarfokuserat bolag

Projektledare, IT
Läs mer Jun 10
Är du en civilingenjör med intresse för teknik och erfarenhet av projektledning? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du ansvarar för att leda och koordinera projekt från start till mål.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Nu söker vi dig – en relationsskapande teknisk projektledare/lead engineer med bakgrund inom automotive.
Beroende på uppdrag kan rollen inkludera allt från planering och genomförande av projektaktiviteter till uppföljning av tidsplaner och projektbudget. Det kan även innebära ansvar för den tekniska dokumentationen, ekonomisk uppföljning och rapportering. Andra ansvarsområden kan vara att se till så att rätt material, resurser och tjänster finns på plats i rätt tid.
Vem är du?
Vi tror att du har en examen inom mechanical engineering, automotive engineering, mekatronik eller liknande. Du har jobbat i minst tre år inom automotive samt har lett projekt i åtminstone ett par år. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och har stor förståelse för tekniska processer. Du har också B-körkort samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Kanske har du också erfarenhet av Catia V5, Teamcenter, KDP, Kola eller PDMLink.
Vi söker dig med stor problemlösningsförmåga och drivkraften att leverera resultat. Du är duktig på att kommunicera tydligt och guida dina kollegor framåt i arbetet. Du är också välorganiserad med en förmåga att se detaljer och samband. Om du dessutom trivs i en avslappnad arbetsmiljö där gemenskapen är stark, kan du mycket väl vara vår nya kollega.
***
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/lead-engineer-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=lead-engineer
***
Via länken hittar du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och Veprox.

Ansök nu

Field Application Engineer till innovativt produktbolag

Applikationsutvecklare
Läs mer Maj 14
Trivs du i en bred roll där du får jobba med installation och integration och samtidigt knyta nya kontakter? Bli en del av ett innovativt produktbolag där prestigelöshet och entreprenörsanda råder.

Ditt jobb på Food Radar Systems

Du kommer in i en sammansvetsad grupp där beslutsvägarna är korta och din insats spelar stor roll för utvecklingen framåt. I rollen samarbetar du med kollegorna i ett tidigt stadie av säljprocessen för att hitta den bästa placeringen för installation och drift av för Food Radar tekniken. Du kommer att delta aktivt i tekniska diskussioner med kunden under införsäljningsfasen. Varje kund är unik och tillsammans med kunden tar vi fram en lösning.

Tillsammans med Alex och Joakim blir du ansvarig för installation och integration av teknologin globalt, vilket betyder att du kan se framemot en del resor. Du arbetar med kunden och resten av teamet för att sätta upp best practice och säkerställa att systemet används korrekt.

Du och Joakim har hand om utvecklingen av teknologin och hur den bäst kan appliceras hos kunden. Du genomför felsökning där fel har uppstått och testar proaktivt komponenter för att säkerställa kvalitet och hållbarhet. Du tar fram kundspecifika konstruktionsritningar i CAD med dimensionering av rör och placering av komponenter med mera.

Vi jobbar mot stora livsmedelsproducenter i bland annat USA, Sydamerika, Spanien och Italien. I rollen ingår 20-30 resdagar per år där vi förutom arbete ser till att äta gott och ha trevligt tillsammans. När vi befinner oss på hemmaplan hoppas vi att du, precis som vi, gillar att jobba på plats med kollegor (men med viss flexibilitet). När du påbörjar din anställning hos oss får du en grundlig introduktion för att du ska känna dig väl förberedd och bekväm i din nya roll.

Är det här du?

Vi ser helst att du har jobbat inom installation av komplex utrustning till processindustrin eller annan industriell verksamhet. Du har erfarenhet av konstruktionsjobb med hjälp av digitala verktyg som CAD och generellt god systemkunskap och vana av att hantera data. Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet.

Förmågan att bygga relationer både inom och utanför organisationen värderas högt. Meriterande är erfarenhet av pumpbara flöden och beräkning av flödeshastigheter samt teknisk support och installationer utanför Norden alternativt en god vana av att möta olika kulturer. Du har också mycket goda kunskaper i det engelska språket.

Vi söker dig som bra på att samarbeta och van vid att lösa problem tillsammans med kunder och kollegor. Att vara tålmodig och prestigelös är egenskaper vi värderar, precis som ödmjukhet och integritet.
Du trivs i sociala sammanhang och anpassar din kommunikation efter olika människor. Flexibilitet är också viktigt, eftersom du ibland behöver ta dig an olika uppgifter – allt från tekniska problem till vardagliga utmaningar i företaget.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/field-applikation-engineer-food-radar-systems-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen

***

Via länken hittar du bilder, förmåner och mer information om tjänsten på Food Radar Systems. Det är viktigt att klargöra att rollen är för Food Radar Systems och att Jobnet endast fungerar som plattform för din ansökan.

Ansök nu

Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Verksamhetsarkitekt
Läs mer Jun 5
Teknikintresserad verksamhetsutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med ett och annat yinyoga-pass.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med lösningar som skapar positiva effekter för människor, samhälle och miljö. Nu söker Prevas dig med ett genuint intresse för både människa och teknik och som vill vara bryggan däremellan.
På Prevas jobbar man ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Arbetet utgår från kontoret i centrala Göteborg men kan också utföras hemifrån eller hos kund.
Du kommer jobba med industriella processer, där du agerar rådgivare och visar vägen för kunderna i deras effektivisering- och förbättringsarbete. Här mappar du kundens nuläge och börläge och hjälper dem att identifiera och implementera resan däremellan. Du projektleder och driver beslutade insatser – alltifrån lean initiativ till digitalisering- eller automatisering.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:https://jobnet.se/industriell-verksamshetsutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=industriell-verksamhetsutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu

Javautvecklare till bolag inom cybersäkerhet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 5
Är du en kommunikativ utvecklare med stort intresse för digital säkerhet och Java? Jobba tillsammans med kompetenta kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Zacco Digital Trust arbetar med spännande och innovativa kunder – allt ifrån nystartade företag till internationella storföretag. Här använder vi OWASP som det första steget mot säkrare kod och främjandet av en säkerhetsmedveten kultur.
Din främsta uppgift blir att hjälpa kunden med deras systemutveckling samtidigt som du informerar om och tar säkerhetsarbetet framåt. Här nyttjar du dina kunskaper inom Java, tillsammans med ditt stora säkerhetsintresse.
Vem är du?
För att passa i rollen på Zacco ser vi helst att du har jobbat i fem år som systemutvecklare där du har fått gedigen erfarenhet av Java. Det är önskvärt att du har en relevant akademisk utbildning. Du delar också Zaccos genuina intresse för teknik och säkerhet.
Vi ser gärna att du identifierar dig med egenskaper som utåtriktad och positiv samtidigt som du har bra servicekänsla när du träffar kunder. Drivs du dessutom av att komma med lösningar på komplexa säkerhetsproblem och är prestigelös i ditt arbete kan du vara rätt person för rollen.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-zacco?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=zacco&utm_term=systemutvecklare
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Ansök nu