Grundmäklarna AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Grundmäklarna AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Ekonomiansvarig till Grundmäklarna AB

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 25
Vi på Grundmäklarna AB söker nu en ekonomiansvarig till vårt kontor i Trollhättan då vår nuvarande ekonomiansvarig skall vidare. Här får du möjlighet att axla en ansvarsfull roll med varierat innehåll. I rollen är du ansvarig för den ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamheten. Du är delaktig i affärsplanering och även ansvar för utveckling av affärssystemet. I rollen rapporterar du till vår VD och är del av ledningsgruppen samt HR stöd till ledningen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


Ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
Rapportering till koncernmoder Finnfoam OY (Engelska)
Likviditetsplanering
Budget och prognos
Ansvar för löpande redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Moms, inkomstdeklarationer, och arbetsgivaravgifter
Årsredovisningar
Skattedeklarationer
Löne- och personaladministrationProfil:
Du som söker har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete av kvalificerade ekonomiuppgifter. Du ska kunna hantera dagligt och operativt ekonomiarbete i kombination med att kunna växla perspektiv och lyfta den strategiska blicken. Du har även grundläggande kunskaper inom arbetsmiljöområdet och har kännedom om lagar och regler rörande personal. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Då Grundmäklarna AB ingår i en internationell koncern förekommer det rapporteringar i engelska.
Som person är du självgående och driven. Grundmäklarna är ett företag med hög energi med snabba beslut och ändringar, du bör trivas i denna typ av miljö och vara flexibel och snabb i ditt sätt. Du är analytisk och lösningsorienterad. Du ges utrymme att bidra och får gärna vilja påverka och förändra. Som ekonom har du givetvis ordning och reda och är självklart strukturerad i ditt arbete.


Företagspresentation:
I september 2006 grundas Grundmäklarna AB. Grundmäklarna AB tillverkar kantelement i alla dess former samt levererar kompletta grundpaket med cellplast, armering osv. Grundmäklarnas filosofi är att leverera kompletta grundsystem för entreprenörerna. Vi ser även till att priserna hamnar på en marknadsmässig nivå när de slutligen når byggarbetsplatsen. Med vår långa erfarenhet kan vi även hjälpa till med nya lösningar och besparande åtgärder för projekt både när det gäller tid och ekonomi. Hos oss finner ni en konstruktionsavdelning som kan hjälpa till med K-ritningar för grund.


Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar löpande med urval.
Har du några frågor kontakta:
Mikael Rastenberger eller Tony Carlsson

Ansök nu