ESS Hotel Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Hovmästare till Hotel Bellora

Hovmästare
Läs mer Jun 23
Som hovmästare hos oss är du mer en regissör som sätter scenen för våra gäster och ditt team i restaurangen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Det som styr vår dag är våra värdeord; Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som hovmästare innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Du vill alltid göra det lilla extra för våra gäster, dina kollegor och

Ansök nu

CRM & Insights Manager ESS Group

Marknadsanalytiker
Läs mer Jun 15
Vi brinner för att skapa stamgäster, det är vårt dna och anledningen till att vi finns till - nu letar vi efter en person som vill ta oss till nästa nivå!

Om tjänsten

Jo, så här är det. Viljan och ambitionen har vi haft alltid, att skapa en upplevelse för varje gäst som gör att de längtar tillbaka innan de ens har hunnit komma hem. Nu har vi också systemen, arbetssättet och förutsättningarna för att göra arbetet med att skapa stamgäster riktigt, riktigt bra!

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt CRM & Insight arbete och göra ESS och våra destinationer ännu mer relevanta och intressanta i framtiden.

I rollen som CRM & Insights Manager har du ett övergripande ansvar för företagets kundinsikter. Både genom analys men också genom att framgångsrikt driva våra CRM processer. Vi ser att du leder det kontinuerliga utvecklingsarbetet av CRM arbetet och dess strategi och också är företagets superuser på plattformen.

Vi är entreprenörer hela gänget. Så känns det. Vi brinner för att göra saker med hjärtat, tänka långsiktigt och låta vår nyfikenhet och våra värderingar visa vägen. Vi gillar också att leverera effekt, älskar att lansera nytt, tycker om kreativa lösningar och charmigt och personligt innehåll. CRM arbetet ger oss oändliga möjligheter att göra allt detta på en och samma gång, kreativt arbete som också får stor effekt - världsklass!

Arbetet inom CRM planeras, organiseras och leds ur ett holistiskt och affärsmässigt perspektiv. Du har ett högt engagemang, är nyfiken och kundfokuserad. Mot dina kollegor och samarbetspartners har du ett ledande och entusiasmerande sätt genom att påvisa ett framåtsträvande engagemang i ditt arbete. Du gillar att jobba i team och är inte rädd för att vara både strategisk och operativ utifrån datadrivna insikter. Som person är du analytisk, positiv och kreativ.

Du rapporterar till vår Marketing & e-com Director chef Cecilia Lyche och har en strategiskt mycket viktig roll i ESS marknadsorganisation.

Vem är du?

Du är en person som följer och kanske till och med leder den digitala CRM-utvecklingen och kan omsätta det i idéer för optimal kundupplevelse genom datadrivna kundinsikter.

Placering är i Göteborg på vårt huvudkontor på Vasagatan (snart på Jacy´z)

Låter det intressant? Perfekt! Svara på några frågor och beskriv varför vi är en perfect match. Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag 30 juni 2022.

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Jun 10
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som restaurangchef innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?
Du som restaurangchef hos oss blir ledare till ett team med hög energi, mycket glädje och personlig service. Du älskar nya utmaningar och vägar för att nå ett gemensamt utsatt mål. Du har en stor passion för mat och dryck men framför allt människor. Du är en social person och brinner för möten & en service ut över de vanliga. Du är förstås punktlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra och har alltid en positiv inställning.

Du som restaurangchef på hotel pigalle har nära till skratt, kanske är något lekfull och har lätt att samarbeta med andra kollegor för att skapa oförglömliga vistelser för våra gemensams gäster. Att jobba nära våra andra avdelningschefer på hela Hotel Pigalle är den stora nyckeln till att vi tillsammans skall lyckas.

Restaurangchefen hos oss ansvarar för gästupplevelsen, både i restaurang Atelier, Bar Amuse och festvåningen Palais. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Sista ansökningsdagen 27 juni

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hoppas vi ses :)

Emma Nilsson

Ansök nu

Projektledare bygg till ESS Group

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 6
ESS Group har utvecklat och byggt hotelldestinationer sedan starten på Ystad Saltsjöbad för 14 år sedan. Ambitionen från dag ett har alltid varit att skapa platser som gäster vill återkomma till. Vi brinner för att bygga hotellmiljöer, restauranger, pool clubs, hotellrum, barer, takterasser, möteslokaler, play grounds som är något annat än vad alla andra bygger. Att skapa de här platserna handlar lika mycket om inredning, bygg och projektering som att ESS Group har medarbetare som alltid ser gästen och som brinner för service utöver det vanliga.

Vi behöver förstärka den här delen av vår organisation med en Projektledare - Bygg & Inredning.

I rollen kommer du att arbeta med både nybyggnationsprojekt och ombyggnationer. Projektstorleken varierar från några hundratusen kronor upp till 500 miljoner. Bra spann eller hur? ESS växer och i gruppen finns nu 11 st hotelldestinationer. Vår ambition är att resan ska fortsätta vilket här och nu innebär nya hotelldestinationer men vi satsningen på våra befintliga miljöer är minst lika stor.Vi tror det är viktigt att du trivs i en miljö som andas mycket entreprenör. Kanske är det till och med så att du själv ser dig som en? Du har en god förmåga att strukturera och prioritera din tid och vi hoppas också att du har en fenomenal känsla för att finna smarta och bra lösningar. Projekten vi jobbar i finns i Norden, så en del resande ingår i rollen. Men du bor på väldigt bra hotell (ja, ESS egna allt som oftast) och äter alltid gott, lunch som middag. Pool Clubs ingår naturligtvis också, ta med egen baddräkt/bikini/badbyxa.Bakgrund & erfarenhet

Byggingenjör el motsvarande

Några års erfarenhet av liknande arbete som projektledare

Erfarenhet av att arbeta med både nyproduktion och ombyggnationer

God administrativ förmåga

Tycka om kunder, leverantörer och alla våra gästerESS Group drivs av människor för människor. Att du delar våra värderingar Professionell, Passionerad och Lekfull samt gillar entreprenörskap och att ha kul på jobbet är extra viktigt.Låter det intressant?

Perfekt. Svara på några frågor och sänd med din CV.

Ansök nu

Service & Event Manager till Home Of ESS

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 20
Vi växer så att det knakar och vi är väldigt glada att vi lyckats ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Det är vad det handlar om för oss, att skapa stamgäster. Vi vill alltid lyssna och lära av våra kunder. Så bygger vi den allra bästa E handeln, med inspiration från alla våra vackra destinationer så klart!

Vi söker dig som kan fortsätta utveckla vår service och erbjudande. Det innebär bland annat att;

- Säkerställa att vi överträffa förväntningar för alla kunder och skapar stamgäster
- Utveckla samarbetet mellan Home of ESS och alla ESS destinationerna
- Projektleda event & photoshoot, happenings & event
- Stötta kollegor i vårt inhouse service team


Du rapporterar till COO. Då du skall besöka våra destinationer i Norden frekvent behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

För att trivas hos oss i vår start up fas tror vi att du gillar högt tempo, snabba vändningar, att du är ansvarstagande och utåtriktad. Du älskar att skapa kontakt med andra och är en mästare på att bygga långsiktiga relationer. Kreativitet & kommunikation är viktiga egenskaper tillsammans med en mycket god planering och struktureringsförmåga.

Låter det intressant? Delar du våra värderingar- professionell, passionerad & lekfull? Perfekt! Svara på frågorna så snart du kan!

Ansök nu

Service & Supply Agent till Home Of ESS

Försäljningsassistent
Läs mer Maj 20
Vi växer så att det knakar och vi är väldigt glada att vi hittills lyckats ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Det är vad det handlar om för oss, att skapa stamgäster. Lyssna och lära av våra kunder. Det är så bygger vi den allra bästa E handeln, med inspiration från alla våra vackra destinationer så klart!

Vi söker dig som älskar kundservice. Då vårt främsta mål är att skapa stamgäster och här har du en nyckelroll. Det innebär att;

- Ansvara för chat, telefon och mail samt kommunikation på våra SoMe kanaler
- Ansvara för att bevaka försäljningsorderna och se bevaka att vi alltid levererar fortast möjligt
- Full kontroll på vårt CRM
- Merförsäljning
- Returhantering
- Transportbevakning
- In/utleverans kontroll
- Återköp/returer
- Inköpsadministration
- Supportera destinationer med varor såsom VIP kitt etc.


Du rapporterar till COO men kommer jobba nära hela teamet. Du är vår spindel i nätet. För att trivas hos oss i vår start up fas tror vi att du gillar högt tempo, snabba vändningar, att du är ansvarstagande och utåtriktad. Du älskar att skapa kontakt med andra och är en mästare på att bygga långsiktiga relationer.

Service & kunden i centrum ska alltid i fokus- Vi ska vara världsbäst på service och ständigt utmana oss själva att bli lära oss och bli bättre för varje dag. Vi tror att inredning är ett intresse för dig och att du har bra koll på Home of ESS sortiment redan nu!

Intressant? Delar du våra värderingar - Professionell, Passionerad & Lekfull? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in din ansökan.

Ansök nu

Upphandlare/Projektinköpare till ESS Group

Inköpare
Läs mer Maj 18
Vi söker världens bästa upphandlare!

Ja det är höga krav kanske, men vi vet att du finns därute någonstans! Du som spenderar middagen med vännerna med att prata passionerat om leverantörer, strategier och avtal. Du som brinner starkt för trygga och ekonomiskt fördelaktiga affärsuppgörelser. En projektinköpare med stor kunskap och kärlek för upphandling, som kan ansvara för alla inköp till våra nyproduktioner såväl som underhåll till befintliga destinationer.

Vad kan vi erbjuda?

En väl fungerande avdelning som bygger och inreder hotell- och restaurangdestinationer. En grupp i ständig förändring som utvecklar nya destinationer. En växande byggavdelning som hanterar alla projekt, från förprojektering till underhåll på befintliga destinationer. Projekten varierar från nyproduktion till mindre underhållsprojekt.Arbetet innebär att hantera alla inköp till bygg/inredningsprojekt och ta fullt ansvar från uppstart till färdigt projekt. Det innebär att du behöver arbeta nära projektledare och projektchef, kunna hålla många olika projekt i gång samtidigt samt vara riktigt duktig på förhandling och planering.

Känner du igen dig i följande påståenden:

- Jag är lyhörd och flexibel för projektens behov.
- Jag är väldigt noggrann och strukturerad.
- Jag motiveras av att ta egna initiativ och att nå sina uppsatta mål.
- Jag är en relationsskapande person som trivs med att samarbeta med andra .
- Jag pratar svenska och engelska i både tal och skrift.
- Jag har nyttiga och relevanta kontakter i både Sverige och utomlands.


Check, check, check på dessa påståenden?

Underbart!

Vi har bara några frågor som vi önskar att du besvarar i din ansökan och skickar med, med ditt CV så snart det bara går!

Ansök nu

Inköpare till Home Of Ess

Inköpare
Läs mer Maj 10
Home of Ess är ESS groups E handels destination som säljer inredning som gästerna hittar på våra destinationer. Vi är i stark tillväxt och söker dig som vill fortsätta utveckla vårt sortiment, arbetssätt och bolag.

Arbetet innebär att ta fram kategori & sortiment plan tillsammans med övriga avdelningar enligt budget och huvudstrategi. Du har ett helhetsansvar för affären, från förhandling till uppföljning av lönsamhet och försäljningsutveckling. Du arbetar nära övrig organisation och särskilt COO. Home Of Ess är ett tillväxtbolag vilket innebär att du behöver tycka om att vara både operativ och taktisk, stötta kollegor och samtidigt driva huvudstrategi framåt.

För att trivas hos oss behöver du tycka om entreprenörskap, affär och utveckling. Vi är alla oerhört engagerade och vill mycket tillsammans. Att du är en lagspelare som gillar att vinna tillsammans ser vi som en nödvändighet och att du trivs med många kontaktytor både internt och externt. Har du tidigare erfarenhet av heminredning är det ett stort plus, men inte ett krav.

Sista ansökan 20 maj 2022.

Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in varför vi passar ihop.

Ansök nu

Receptionist - Front Office Hotel Pigalle

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 7
Vi letar just nu efter en ny engagerad arbetskamrat till vårt Front Office Team som vill vara med och leverera en gästupplevelse man inte glömmer och längtar tillbaka till. Har du en kärlek för service, vill överträffa gästernas förväntningar varje dag och framkalla leenden? Då är det dig vi söker!

Vem är du?

Du kommer att vara det första våra gäster möter så en naturlig känsla för service är en del av din identitet. Dina andra starka egenskaper är lösningsorienterad, ansvarsfull och flexibel. Vi letar efter en nyckelspelare som ser lika mycket glädje i att servera ett glas vin i baren som att checka in och guida en gäst till rummet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom hotell, reception, andra serviceyrken - men det är absolut inte det viktigaste, det är att du har drivet att lära dig och är en lagspelare.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som receptionist innebär det att vara proaktiv och påläst vad som gäller i hela huset, vilka kampanjer vi har, vilka stamgäster som kommer, förstå vikten av din roll= du är vårt ansikte utåt, samtidigt som du alltid följer riktlinjerna för ESS Group med proaktivitet och glimten i ögat. Du ansvarar för incheck, utcheck och att bemöta gästernas alla frågor och funderingar. Du sköter även dagligen mail, telefon samt mottagandet av konferensgrupper.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.

Om Pigalle

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse. Service, detaljer, musik, leenden, mat, dryck och människor. Våra gäster bor inte hos oss för att de behöver någonstans att sova när de är i Göteborg, de bor hos oss för att de vill ha en upplevelse.

-

Tjänsten är tillsvidareanställning 80% med chans till heltid.
Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällstid och helger.

Sista ansökningsdag är 23 maj 2022.

Bästa hälsningar,
Louise Strandberg

Ansök nu

Servitris/Servitör till Hotel & Restaurant Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 5
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som servitris/servitör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet.

Ansök nu

Housekeeping Manager

Hotellhusfru
Läs mer Apr 20
Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi lever våra värdeord. Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Housekeeping manager innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.Vem är du?

Ett leende kommer att ta oss långt, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. En ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se, sätter ribban för hela deras vistelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för städning av hotellrum och hotellens lokala områden, såsom restauranger, gästtoaletter och konferensrum så att våra gäster känner sig riktigt välkomna.

Du är en person som vågar vara personlig, rättvis och bestämd. Framför allt så kommer vi att anställa dig med erfarenhet i att leda och fördela arbete, som tar ansvar för ditt pass och dina medarbetares framgång. Du sprider positiv energi och blir en stabil och pålitlig medarbetare i vårat team på Hotel Pigalle.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser!

Sista ansökningsdagen den 2 maj.

Hoppas vi ses!

Ansök nu

Fastighetskötare till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 18
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Business Opportunity Manager (KAM)

Key account manager
Läs mer Apr 12
Vi växer och letar nu efter vår nya Business Opportunity Manager som tillsammans med våra BOM Linda och Markus kommer utveckla vår försäljning i södra Sverige.

Falkenbergs Strandbad och Ystad Saltsjöbad är två unika tillflyktsorter för gäster som förstår vikten snarare än balansen av puls och avkoppling. Här finns pulsen, livet och människor som stannar upp och flyr för en dag eller två.

På Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en Business Opportunity Manager?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.strandbaden.se/konferens/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du rapporterar till Commercial Manager på destinationen och tillhör även ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga ESS Sales med vår Head of Sales Victor Emanuelsson.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Södra Sverige och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Ansökningstid: vi intervjuar löpande.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om ESS Group

Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 10 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. Förra året lanserade vi, mitt i pandemin, just Ellery Beach House. Det går fantastiskt bra trots tiderna i lever i. Ett år som utvecklat och förbättrat vår familj av företag. 2022 så öppnar vår 11:e destination och det blir den största någonsin. Den heter JIMMY’Z och den här resorten är 28 våningar hög och byggs just nu i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Content & SoMe Manager till Hotel Bellora

Marknadskommunikatör
Läs mer Apr 8
Vi söker en Content & SoMe Manager som ser det som den roligaste utmaningen att ta sig an två starka varumärken och simultant förvalta och utveckla dessa i de digitala kanalerna.

Det är primärt en operativ/producerande roll men innefattar även taktiskt och strategiskt arbete. Tjänsten syftar i huvudsak till att producera och kommunicera starkt content i våra sociala kanaler och därigenom kommersiellt stärka Hotel Bellora och Hotel Pigalle och allt som följer med dem.

Vem är du?

Du är en kreativ själ, duktig på att hitta infallsvinklar för storytelling och skicklig på att uttrycka dig i skrift, där också det grafiska uttrycket och bild-kompositionen är viktig för dig. Du har en förkärlek för upplevelser och vill göra allt du förmår för att göra verklighet av vår vision - att skapa en upplevelse som gör att gästen längtar tillbaka i samma stund som de checkat ut. Kommunikation är en av dina stora passioner. Du älskar att följa och inspireras av andra och ditt intresse håller dig uppdaterad på de senaste trenderna. Du kan utan problem identifiera essensen i de olika varumärkena, förvalta och utveckla dem.

Samtidigt som du är kreativ och får nya idéer i stunden har du förmågan att planera ditt arbete. Du ser vikten av att titta på statistik och siffror och gillar att arbeta efter tydliga mål.

Du är social och gillar interaktiv kommunikation och ser fram emot att inte bara själv författa krispig copy kring upplevelserna utan är också nyfiken på vad våra följare och gäster delar och älskar att bemöta deras inspel.

Du filmar och fotograferar och använder säkerligen flera redigeringsappar för att skapa stories och posts till aktuell kanal enligt content plan, men är också flexibel för behov av att något kommer ut snabbt.

Du är en del av det Kommersiella teamet som driver kännedom kring varumärket & framför allt försäljning, men samarbetar med alla avdelningar i huset samt ESS Marknadsteam i GBG. Med grund i vår kommunikationsguide & övergripande strategier samt coachning finns stora möjligheter att du fortsätter byggandet av vårt varumärke digitalt och tar det till nya nivåer.Sista ansökningsdag den 21/4. ( Vi träffar personer löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt.)

Ansök nu

Fast-track job application for people forced to leave their country

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 6
We run hotels in Ystad, Malmö, Falkenberg, Gothenburg and Stockholm. We also have hotels in Helsingör - Denmark and Hemsedal - Norway. We will always meet people with interests in hospitality and guest service.

Our values Professional, Passionate and Playful is important to us. In your role, it means taking responsibility for your tasks, realizing how important you are for the guest to have a fantastic experience with us through your work and treatment, always with positivity and a "twinkle in the eye".

If you are interested - please mark which destination you are applying for and which role that interest you. We will look at your application and find out if there are any positions available on our destinations that will fit your requests. English is required.

Ansök nu

Content & SoMe Producer

Marknadskommunikatör
Läs mer Apr 5
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z

ESS Groups nästa destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, takterrass, en egen biograf, musikscen och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

VAD VI SÖKER

Vi söker en Content & SoMe Producer, en viktig del av JIMMY’Z lokala marknadsteam.

Det är primärt en operativ/producerande roll men innefattar även taktiskt och strategiskt arbete. Tjänsten syftar i huvudsak till att genom att producera och kommunicera starkt content och därigenom kommersiellt stärka varumärken JIMMY’Z och alla våra sub brands.

VEM ÄR DU

Vår framtida Content & SoMe Producer är en kreativ själ, duktig på att hitta infallsvinklar för storytelling och skicklig på att uttrycka sig i skrift, där också det grafiska uttrycket och bild-kompositionen är viktig för dig. Du har en förkärlek för upplevelser och kan identifiera dig med det vi vill skapa på JIMMY’Z - det är en upplevelse som du från hjärtat kan rekommendera. Kommunikation är en av dina stora passioner du älskar att följa och inspireras av andra och ditt intresse håller dig uppdaterad på de senaste trenderna.

Samtidigt som du är kreativ och får nya idéer i stunden har du förmågan att planera ditt arbete. Du ser vikten av att titta på statistik och siffror och gillar att arbeta efter tydliga mål.

Du är social och gillar interaktiv kommunikation och ser fram emot att inte bara själv författa krispig copy kring upplevelserna på JIMMY’Z utan är också nyfiken på vad våra följare och gäster delar och älskar att bemöta deras inspel.

TIDIGARE ERFARENHETER VI VÄRDESÄTTER

- Du har utbildat och/eller arbetat som innehållsskribent, copywriter eller journalist.
- Du har erfarenhet av att skriva för web och har god förståelse för SEO.
- Du rör dig vant i SoMe och har tidigare arbetat med att ta fram engagerade content för Facebook, LinkedIn och/eller Instagram.


DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID.

Strategiskt

I tätt samarbete med vår Marketing E.Com Manager tar du fram strategier för samtliga kanaler vi väljer att kommunicera i. Det berör primärt SoMe, Site, E-mail och in-housematerial. Strategierna definierar budskap och ton i respektive kanal samt målsättningar och KPI:er som vi löpande kan bevaka för att följa utvecklingen.

Operativt

- SoMe Produktion: Ansvarar för att producera och publicera material för samtliga kanaler. Huvuddelen av produktionen sker strukturerat med god framförhållning och det vi publicerar följer känslan som beskrivs i vår kommunikationsguide och strategin i vår SoMe guide.

- SITE: Producerar copy till JIMMY’Z site, texter produceras för att ligga i linje med den tonalitet som beskrivs i kommunikationsguiden och för att stärka SEO värdet på site.
- E-Mail: Producerar och skickar nyhetsbrev till samtliga register JIMMY’Z arbetar mot revenue drivande utskick planeras ihop med Market & E.com manager för att säkerställa att vi kommunicerar rätt erbjudande.
- Influencer colabs: Sökeroch kontaktar profiler som matchar strategin vi satt upp för samarbeten. Håller dialogen med dessa personer hela vägen säkerställer att vi gör allt för att personen i efterhand gärna gör ytterligare samarbeten med oss och följer dessutom upp att vi får ut det som varit överenskommit av samarbetet.
- In-housekommunikation: Producerar även copy för in-housematerial och säkerställer att gästen möter samma språk väl på plats som i kommunikationen som visas digitalt.


Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom:

- Adobe Creative Suite (Främst Photoshop och Indesign)
- Creator Studio - (Facebook och Instagram)
- Wordpress (Redaktör-nivå)
- Google Analytics


HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande under våren och sommaren 2022.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor.

Vi ser gärna också att du kompletterar din ansökan med en portfolio (pdf-format) som du anser vara relevant för tjänsten. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

START: 1 oktober 2022
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-31

Ansök nu

Sous Chef till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Souschef
Läs mer Apr 5
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Sous Chef

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer.

Varje restaurang har en Head Chef som är ytterst ansvarig för köksdriften.

Vi vill skapa ett dynamiskt köksteam där både du som Sous Chef och dina kollegor i köket roterar mellan de olika köken över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för våra medarbetare i det dagliga arbetet.

VAD VI SÖKER

Sous Chef har en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass.

Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Vi söker dig som med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

Vi söker efter flera Souschefs, där vi letar efter olika bakgrunder, därav behöver du ha en särskild styrka i bagaget som gör att du gör skillnad i våra köksteam.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av JIMMY’Z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.
- Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.
- Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
- Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och intiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.
- Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
- Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
- Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
- Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.
- Tidsrapportering - Ansvarar för att köks- och diskpersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Receptionschef till Hotel Bellora

Konferenschef
Läs mer Mar 28
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som receptionschef innebär det att du tar ansvar för att gästbemötandet 24/7 upplevs fantastiskt. Det innebär att engagera och entusiasmera ditt team, vara proaktiv och lösningsinriktad samt att du tar vara på alla hjälpmedel som finns till hands för att hela tiden förbättra vårt arbete.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som tycker om att vara spindeln i nätet. Du trivs i lagledar rollen och har lätt att få människor att må bra. Du har en god förmåga att se helhet och framtid, och ser vad som behöver göras idag för att nå resultat på längre sikt.

Du arbetar smart, tar hjälp av de system och människor som finns till hands och är inte rädd för förändringar. Du drivs av att få arbeta med människor och samtidigt se affären.

BELLORA

Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in din ansökan senast den

12 april.

Ansök nu

Sommar jobb på Hotel Bellora?

Hotellreceptionist
Läs mer Mar 28
Söker du nya spännande utmaningar och vill arbeta med att ge våra gäster sin allra bästa upplevelse?

Får du höra att du är passionerad, professionell med glimten i ögat? Då är det dig vi söker för sommarjobb på Hotel Bellora!

Vi behöver;

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Serveringspersonal (servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Köksbiträde (hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Seater (Gästens första kontakt i restaurangen, se till att de får en fin upplevelse och placera dem vid bord, berätta vad som kommer att hända under kvällen)
- Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.)
- Vaktmästare (Se till att destinationen fungerar som den skall ha vad gäller rum, el, vvs etc. En viktig del av gästupplevelsen.)


Känner du igen dig?

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i början av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer i mitten av mars. Så kul att du vill jobba med oss!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Head Waiter / Waitress till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Hovmästare
Läs mer Mar 23
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.Head Waiter - JIMMY’Z Hotel & Resort

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer, alla med sitt egna koncept och uttryck. Oavsett var i huset du landar för en drink, en längre lunch utan slut, ”just a little snack” eller fullbordad middag, så är det alltid helheten av besöket som är mer intressant än det enskilda framför dig.

Oavsett gästens besökssyfte ger vi dem mer än det förväntade, vi ger dem JIMMY’Z, vi ger dem en show!

VAD VI SÖKER?

Vi söker Hovmästare till JIMMY’Z där ditt primära uppdrag blir att leda restaurang- och bar teamet och därmed säkerställer du tillsammans med ditt team gästupplevelsen och medarbetarupplevelsen.

Vi vill anställa dig som älskar att vara nära våra gäster i hetluften, samtidigt som du skapar de bästa förutsättningarna för teamet under varje service genom din förmåga att planera och styra våra gäster och flöden. Vi söker dig som är utbildad sommelier eller har gedigen kunskap och erfarenhet från tidigare roller som gör att du kan lära vidare dina dryckeskunskaper.

VEM DU ÄR

Vi förväntar oss att du älskar mat och dryck som du tillsammans med din inspirerande inställning till service, vidareutvecklar teamet. Du är en lagkapten som ser möjligheter där andra ser hinder och du har en förmåga att skapa trygghet runtom dig samtidigt som du alltid når top-level i Tetris och gång på gång slår high score.

Du har förmågan att se helheten på JIMMY’Z och därmed engagerar du dig i att gästresan fortsätter utanför restaurangen/barens primära område där du som expert vet vad gästens nästa äventyr gör sig bäst, du vill alltid ge mer.

DELAR AV ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Head Waiter/Waitress skall med sin ansvarsposition och sin personlighet säkerställa att alla gäster får bästa möjliga upplevelse och att ingen gäst lämnar missnöjd eller utan ha blivit uppmärksammad.

Head Waiter/Waitress ansvarar för att arbetsmiljö och stämningen i teamet är säker, positiv och trivsam.

- Arbetsledning - Ansvarar dagligen för bordsplacering, stationsindelning och arbetsfördelning inför, under och efter service för att säkra den bästa gäst- och medarbetarupplevelsen.
- Kvalitet & Service - Säkerställer våra högt satta ambitioner av kvalitet och service efterlevs av serviceteamet. Det förväntas att du arbetsleder serviceteamet och kontinuerligt coachar individer och teamet mot gemensam framgång.
- Briefing - Ansvarar och genomför, i samråd med köket, daglig briefing med teamet inför service. Briefingen skall förutom serviceinformation, även innehålla information om vad som händer övrigt i huset.
- SOP:s - Ansvarar för att all tjänstgörande personal i matsal arbetar efter de uppsatta SOP:s som finns för restaurangen.
- Ekonomi - Ansvarar för att kassor från bar och servis redovisas korrekt vid stängning.
- Bemanning - Ansvarar för att tillsammans med andra Head Waiters/Waitress på de F&B-outletsen i huset, ser över bemanningen på daglig basis, och anpassar bemanningen för att möta det aktuella gästflödet som väntas inför varje service för att ge bästa serviceupplevelse på JIMMY’Z.
Ansvarar för att timmarna som investeras varje dag av medarbetarna blir så effektiva och produktiva som möjligt och att uppsatta försäljnings- och produktivitets mål nås.
- Uttryck - Som Head Waiter/Waitress ansvarar du dagligen för att lokaler, blommor, möbler och övriga inredningsdetaljer och material är i presentabelt skick och att ljud och ljus är rätt justerade för att möta dygnets rytm.Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Fastighetsförvaltare
Läs mer Mar 15
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Breakfast Supervisor till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Hovmästare
Läs mer Mar 9
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.Breakfast Supervisor JIMMY’Z - Hotel & Resort

JIMMY’Z Hotel & Resort har två starka frukostkoncept i huset som vi erbjuder till våra hotellgäster samt till externa gäster som önskar en riktigt bra start på dagen.

Varje restaurang har en restaurant manager som är ytterst ansvarig för driften, till sin hjälp en andreman i frukosten i form av Breakfast Supervisor.

Vi vill skapa ett dynamiskt matsalsteam där både du som Breakfast Supervisor och dina kollegor i servisen roterar mellan de olika restaurangerna över tid, för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för våra medarbetare i det dagliga arbetet.

VAD VI SÖKER

Vi söker våra framtida Breakfast Supervisors som är en driftsorienterad roll där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att säkerställa gästupplevelsen och medarbetarupplevelsen under frukosten. BS är en driftstjänst där de administrativa uppgifter som erhålls i rollen, i huvudsak utförs under normala driftspass.

VEM DU ÄR

Vi vill anställa dig som tycker om en bred mix av gäster, ett högt tempo och ett härligt sorl redan från tidig morgon oavsett om gästen bor hos oss eller besöker oss utifrån. Du är inspirerande genom din utstrålning och service, och ingen är lika på tårna som du är. Vi värdesätter tidigare erfarenhet från arbetsledande positioner, samtidigt som vi tycker att viljan till JIMMY’Z är långt viktigare än den tidigare erfarenheten.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Arbetsledning - Ansvarar dagligen för bordsplacering, stationsindelning och arbetsfördelning inför, under och efter service för att säkra den bästa gäst- och medarbetarupplevelsen.
- Briefing - Ansvarar och genomför, i samråd med köket, daglig briefing med teamet inför service. Briefingen skall förutom serviceinformation, även innehålla information om vad som händer övrigt i huset.
- SOP:s - Ansvarar för att all tjänstgörande personal i matsal arbetar efter de uppsatta SOP:s som finns för restaurangen.
- Bemanning - Ansvarar för att tillsammans med andra Supervisors/Head Waiters på F&B-outletsen i huset, ser över bemanningen på daglig basis, och anpassar bemanningen för att möta det aktuella gästflödet som väntas inför varje service för att ge bästa serviceupplevelse på JIMMY’Z, samtidigt som att timmarna som investeras varje dag av medarbetarna blir så effektiva och produktiva som möjligt.
- Uttryck - Som Supervisor ansvarar du dagligen för att lokaler, blommor, möbler och övriga inredningsdetaljer och material är i presentabelt skick och att ljud och ljus är rätt justerade för att möta dygnets rytm.
- Utbud - Säkerställer att frukostutbudet håller önskad standard och varierar över tid baserat på säsong, trender och gästfeedback, sker i samråd med Restaurant Manager & Head Chef.Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Receptionist - Front Office

Hotellreceptionist
Läs mer Mar 7
Vi letar just nu efter en ny engagerad arbetskamrat till vårt Front Office Team som vill vara med och leverera en gästupplevelse man inte glömmer och längtar tillbaka till. Har du en kärlek för service, vill överträffa gästernas förväntningar varje dag och framkalla leenden? Då är det dig vi söker!

Vem är du?

Du kommer att vara det första våra gäster möter så en naturlig känsla för service är en del av din identitet. Dina andra starka egenskaper är lösningsorienterad, ansvarsfull och flexibel. Vi letar efter en nyckelspelare som ser lika mycket glädje i att servera ett glas vin i baren som att checka in och guida en gäst till rummet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom hotell, reception, andra serviceyrken eller/och ledarskap - men det är absolut inte det viktigaste, det är att du har drivet att lära dig och är en lagspelare.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som receptionist innebär det att vara proaktiv och påläst vad som gäller i hela huset, vilka kampanjer vi har, vilka stamgäster som kommer, förstå vikten av din roll= du är vårt ansikte utåt, samtidigt som du alltid följer riktlinjerna för ESS Group med proaktivitet och glimten i ögat. Du ansvarar för incheck, utcheck och att bemöta gästernas alla frågor och funderingar. Du sköter även dagligen mail, telefon samt mottagandet av konferensgrupper.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.

Om Pigalle

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse. Service, detaljer, musik, leenden, mat, dryck och människor. Våra gäster bor inte hos oss för att de behöver någonstans att sova när de är i Göteborg, de bor hos oss för att de vill ha en upplevelse.

-

Tjänsten är tillsvidareanställning 80% med chans till heltid.

Sista ansökningsdag är 24 mars 2022.

Bästa hälsningar,
Louise Strandberg

Ansök nu

Kökschef till Hotel Pigalle

Köksmästare
Läs mer Mar 6
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges mest spa?nnande hotellrestauranghus? Vi a?r inte en matsal, utan en levande krog och mötesplats da?r vi alltid jobbar fo?r att o?vertra?ffa ga?stens fo?rva?ntningar och skapa leenden. Stelt och ordentligt a?r ord som vi inte fo?rsta?r alls. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull.

Vi har samlat en blandning av ma?nniskor med olika bakgrund som alla har ett sjukligt intresse fo?r service men ocksa? fo?r att go?ra va?ra kva?llar och dagar inneha?llsrika och roliga. Ha?r pa? Pigalle ta?nker vi sa? mer a?n na?gon annan! Musik, leenden, maten, drinkarna, servicen och uppma?rksamheten.

Känner du igen dig? Då borde du läsa vidare och joina vårt team!

Vi tror att du som har tidigare erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team, som har en bred gastronomisk bakgrund och även har ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet leder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor i ditt team. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band över avdelningar.

Så med noga och medvetet utvalda råvaror, att det visuella blir en fröjd för ögat och med smaker som skapar minnen för livet, då är vi hemma. Här kan vi vara stolta över den mat vi serverar och levererar till våra gäster. Din passion för mat genomsyrar ditt arbete och inspirerar ditt team till utveckling. Du, precis som vi, älskar att få tänka utanför ramarna och utmana det traditionella tänket, i strävan efter att bli lite bättre idag än igår.

Du rapporterar direkt till Operations Manager och ansvarar för ditt team med allt från nyckeltal, dina medarbetare och deras utveckling, men även att utveckla gästupplevelsen och strategierna för att nå målen. Du ingår i hotellets Avdelningschefsgrupp och är ansvarig för matupplevelsen i huset dvs. Bar Amuse, Atelier, Frukost och i våra nya möteslokaler i Palais.

Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna nedan och låt oss komma i kontakt!

Sista ansökningsdag är den 23 mars.

Ansök nu

Campaign producer till ESS Group

Marknadsanalytiker
Läs mer Mar 4
ESS Group växer ytterligare med fler spännande upplevelsedestinationer under 2022 och vi har därför den stora glädjen att kunna bli fler i vårt Marketing & E-com Team. Just nu består vi av 16 spännande karaktärer med olika bakgrund och specialistkunskaper. Alla med samma vilja att få fler att upptäcka mer av Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Pigalle, Bellora, MJ’S, Fýri och Villa Strandvägen. Ja, och kommande tre (?) destinationer innan året är slut.

Vi är på jakt efter dig med tidigare erfarenhet och nördigt intresse av performance marketing, paid, social, PPC och konvertering.

Ditt huvuduppgift hos oss kommer att vara att bygga & lansera betalda kampanjer för samtliga våra varumärken. Kampanjerna är härligt olika där vissa planeras upp till 1 år i förväg medan andra uppkommer och lanseras på dagen. Oavsett budget, framförhållning och varumärke letar vi alltid efter engagemang, resultat och positiv inställning. Vi drivs av glädjen när grejer går bättre än vad vi trodde. Då firar vi mycket!

Vem är du?

Vi skapar tillsammans allt ifrån nya namn på nästa hotell, logotyper och grafiska manualer, bygger sajter, gör brand books, klipper filmer, analyserar målgrupper, beteenden och funderar kring mosaic, sätter cookies och pixlar och planerar för fullt inför GDPR, bygger riktigt bra look-alike-målgrupper i FB, skriver texter, tar fram lanseringsidéer, social media aktiviteter, nyhetsbrev, abandon cart och smarta triggers, nya paketeringar, pressreleaser, broschyrer, flyers och visitkort. Vi pendlar alltså härligt friskt mellan strategi och taktik. Dynamiskt skulle många kalla det. Vi kallar det kul på jobbet. Hela tiden med fokus på vår gäst, siffrorna och hur vi kan skapa ett leende, engagemang och få människor att vilja uppleva våra destinationer igen.

Nu söker vi dig som vill vara med på den här resan och bli en del av ESS Group. Om vi skulle beskriva rollen i en titel så tror vi att Digital Producent är mest rättvisande.

Sista ansökan 20 mars 2022.

Ansök nu

Bar Supervisor till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Bartender
Läs mer Mar 3
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

BAR SUPERVISOR - JIMMY’Z Hotel & Resort

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer, alla med sitt eget koncept och uttryck. Oavsett var i huset du landar för en drink, en längre lunch utan slut, ”just a little bite” eller fullbordad middag, så är det alltid helheten av upplevelsen som är mer intressant än det enskilda framför dig.

Oavsett gästens besöksanledning ger vi dem mer än det förväntade, vi ger dem JIMMY’Z, vi ger dem en show!VAD VI SÖKER

Vi söker Bar Supervisors till JIMMY’Z olika barer, vars huvudsakliga uppdrag är att hålla en hög närvaro med teamet för att leda mot en högre gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Vi söker lagkaptener som är skickliga att planera och strukturera driften i baren som genererar i friktionsfria servicar genom ett opretentiöst tillvägagångssätt under ett högt tempo där kvaliteten alltid är på topp.

VEM DU ÄR

Vi söker dig med en extra kärlek till drycker av alla dess former, och som trivs i- och utanför barerna som besöks av många olika gäster med olika syften. Du är pricksäker när det kommer till kvalitet och har bred kunskap som du kontinuerligt delar med dig av till kollegor och gäster.

Du är strukturerad och har förmågan att prioritera, samtidigt som din personlighet och glädje sprider sig vidare runtom dig oavsett var på JIMMY’Z du befinner dig.DELAR FRÅN ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Bemanning - Assisterar Restaurant Manager med bemanningen i baren för att möta de budgeterade nyckeltal för effektivitet, samt bemanningen möter verksamhetens behov för att säkra gästupplevelsen.
- Utbud - Assisterar Restaurant Manager med att utbudet i baren är intressant och i linje med det framtagna konceptet i baren. Det innefattar även beställningar, och förarbetet inför menyuppdateringar i baren.

- Mål och vision - Säkerställer att samtliga i serviceteamet känner till de gemensamma målen och visionen för JIMMY’Z. BS sätter i samarbete med Restaurant Manager tydliga- och mätbara mål för baren som kommuniceras till teamet och följs upp löpande.
- Service & Bemötande - Bemötandet i våra barer är avslappnat, proffsigt, och piggt. Vi är långt mycket mer än ”order-takers”, med det menar vi att bar-teamet rör sig kontinuerligt utanför den fysiska baren och ser hela JIMMY’Z som spelplan, ibland längre än så. Det innebär att BS har en viktig uppgift att säkerställa att teamet i baren coachas i service och bemötande för att vi gemensamt levererar en hög nivå av service dygnets alla timmar.
- Planering - Säkerställer att planering inför service sker på ett effektivt sätt och att bokningar optimeras på bästa sätt, genom ansvarsfördelning i teamet. Inkluderar säkerställning av förarbete, servicearbete och efterarbete.
- SOP:s (Standard Operating Procedure) - BS ansvarar för att de SOP:s som finns uppsatta för bardriften följs och att de löpande uppdateras för att vara relevanta för verksamhetens behov i samband med Restaurant Manager.
- Samarbete - BS säkerställer en god samarbetsvilja i baren dels gentemot varandra, men också med medarbetare på andra avdelningar. Alla medarbetare på JIMMY’Z arbetar mot samma gemensamma mål - ”att skapa stamgäster”. Som Supervisor på JIMMY’Z har du ett stort ansvar i att få alla att arbeta över avdelningarna.Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är i oktober 2022, i samband med att vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

ANMÄLAN TILL JIMMY'Z SPEED DATES

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 17
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z!

ESS Groups nästa destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, takterrass, en egen biograf, musikscen och givetvis pool club 110 meter upp i luften.Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

KORT OM VÅRA SPEED DATES

Vi har ännu inte lagt ut annonser för alla driftsroller men snart kommer det annonser för waiter, commis, kitchen porter, chef, receptionist, housekeeper och mycket mer. Men många av dessa tjänster kommer vi att hålla intervjuer för först i augusti. Samtidigt är det väldigt många som har hört av sig för att veta mer om JIMMY'Z och få chansen att presentera sig vilket är oerhört roligt och smickrande. Därför har vi bestämt att arrangera dessa dagar.

Vi har två datum som du nu kan anmäla dig till, 9/6 & 10/6.

Vid dessa datum kommer vi att hålla en presentation av JIMMY'Z samlat för alla som väljer att delta på dagen och du kommer sedan att få chansen till en kort intervju på 10min där du får möjlighet att presentera dig för någon av medlemmarna i vår ledningsgrupp.

Om du efter dagen fortsatt tycker att JIMMY'Z Hotel & resort låter som en spännande destination du vill vara del av och du imponerar på oss kommer vi att boka in dig för en längre intervju med den person som ansvarar för att tillsätta just de roller som du är mest intresserad av.

Vår ambition är att bjuda in så många som möjligt dessa dagar men vi kan inte lova att alla som anmäler sig blir inbjudna, det beror på intresset.

Du anmäler dig nedan, det går super kvickt. Du laddar upp en kort film där du presenterar dig själv och svarar på några korta frågor. Du behöver inte lägga med varken CV eller något personligt brev.

Vi lovar att återkomma med en inbjudan senast 14 dagar innan eventet om vi har möjlighet att ta emot dig och i inbjudan kommer du få en mer specifik tid och ytterligare information.

Ansök nu

Ekonomiassistent till ESS Group

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 11
Får du ofta höra att du är passionerad, professionell med glimten i ögat? Gillar du ekonomi, entreprenörer, tempo, hotell och restauranger? Är du en driven och ambitiös ekonomiassistent som vill vara med på vår expansiva resa? Bra, det är precis vad vi söker.

Rollen som ekonomiassistent innefattar ett omväxlande, roligt och ansvarsfullt arbete där du har nära kontakt med våra duktiga hotell och restauranger. ESS Group expanderar fort och nya hotell syns hela tiden vid horisonten. Tempot är med andra ord högt, varför vi tror du är bra på att prioritera din tid på bästa sätt. Då tjänsten innefattar en hel del kontakter både internt och externt, är det viktigt att du gillar det och är kommunikativ och lyhörd. Att ha nära till skratt även fast vi arbetar hårt och noggrant är definitivt en styrka. ESS kultur bygger mycket på att göra sitt allra bästa, att vara engagerad, vilja mer men att samtidigt aldrig glömma bort att ha roligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Löpande bokföring fram till månadsbokslut
- Hantering av kund- & leverantörsreskontra
- Betalningar
- Andra förekommande ekonomiuppgifter


Låter det intressant? Perfekt, svara på nedan frågor och sänd in din ansökan!

Ansök nu

Head Chef Pachanga Pool Club till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Köksmästare
Läs mer Feb 8
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z!

ESS Groups nästa stora destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY'Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z. Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

PACHANGA Pool Club - Högst upp i huset på våning 27-28, på en unik höjd erbjuder vi våra gäster varma pooler, sunbeds, bastu-upplevelser och en eldrelax. Inramningen är något helt annat än ett traditionellt SPA. Musiken och bemötandet tillsammans med utbudet av mat & dryck gör att upplevelsen snarare beskrivs som ett besök på en beach club... kanske i Miami.

VAD VI SÖKER

Vi söker vår framtida Head Chef som ska ansvara för köksdriften samt gäst- och medarbetarupplevelsen i köksteamet i vår pool club Pachanga.
Vi letar efter en prestigelös köksmästare som älskar att leda och utveckla gäst- och medarbetarupplevelsen till gemensam framgång.

VEM DU ÄR

Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och gästupplevelse, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.

Det är också viktigt att du som söker, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, har beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.

Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med JIMMY’Z är en självklarhet.

Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.

Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

Kommunikativ

Inkluderande

Strukturerad

Resultatdriven

Kostnadsmedveten

Samarbetsvillig

Flexibel

LösningsorienteradDELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager.

Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:

NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).LEDARSKAP & PERSONALANSVAR

- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.

- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.

- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.KVALITET, STRATEGI & EKONOMI

- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att köksprodukten levereras efter de måltal som är budgeterade.

- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden och ständigt erbjuda en spännande matupplevelse.

- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket i GOGOGAGA följer de ekonomiska mål som är budgeterat.

- Kalkyler - Du har god kunskap av att kalkylera menyer och göra lönsamhetskalkyler för bemanning.

- Inköp, Lagerhållning & Inventering - Du ansvarar för inköp till köket såsom råvaror, material & utrustning, tas emot och lagerhålls i ordning, samt att de inventeras korrekt.

- Budget & Affärsplan - Du är med i processen vid budget- och affärsplaners framtagning i nära samarbete med F&B Manager.HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande under vintern.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vill du komplettera med ett personligt brev är det givetvis uppskattat, vi ser fram emot att få lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Team Manager till Guest Service Team

Manager
Läs mer Feb 7
Vilka är vi?

Guest Service Team är platsen där gästens resa börjar. Här säljer vi upplevelser med mål att skapa Moments of Happiness och överträffa gästens förväntningar redan i första mötet med ESS.

Hos oss får gästen pricksäker information och styrning som gör att de utifrån sina förutsättningar och önskemål, kan njuta av en fantastisk upplevelse. Vår mångkunnighet gör oss till en ”One Stop Shop” för gästen, utan att de behöver slussas mellan olika avdelningar. När vi är klara med samtalet har gästen bokat sitt rum där det vid ankomst står bubbel och väntar, vi har bokat upplevelseritualen i pool club, rumpan i restaurangen och kanske att vistelsen avslutas med en härlig massage eller en Padel-match innan det är dags att åka hem.

Lyckas vi med ovan nämnt har vi banat väg för våra kollegor på destination att kunna lägga allt sitt fokus på att leverera service i världsklass utan krusiduller runt om och gästen kan bara sömlöst njuta av sin upplevelse. Dessutom har vi på köpet förhoppningsvis skapat oss en stamgäst - vårt yttersta mål och syfte.

Vad innebär rollen som Team Manager?

Som Team Manager ingår du i arbetsledningen på Guest Service Team som består av ytterligare Team Managers samt en Operations Leader. Du rapporterar till Head of Guest Service Team som din närmsta ledare.

Delat med övriga Team Managers bär du det taktiska ansvaret på daglig basis. Du agerar motivator och dirigent för hela personalgruppen och säkerställer att vi dagligen når våra KPI:er genom att vi möter gästen i den kanal där de befinner sig just nu. Arbete i telefon, mail och chatt förekommer dagligen. Du säkerställer att vi har rätt bemanning och pusslar om vid sjukdom, ibland behöver du själv täcka upp. Du säkerställer även att information kommer fram snabbt och arbetar förekommande för att undvika eventuella pucklar, allt för att ge agenterna bästa möjliga förutsättningar i sitt dagliga arbete.

Som Team Manager kommer du ha personalansvar för en grupp på cirka 10 Sales Agents. Rekrytering, introduktion, 1-2-1 och kvalitetssäkra att vår service är i linje med ”Den Lilla Röda” är några av dina dagliga uppgifter. Du har även statistikuppföljning månadsvis med varje agent för att säkerställa medarbetarens utveckling både efter prestation och i förhållande till våra gemensamma KPI:er. Medarbetar- och lönesamtal förekommer en gång per år. Du har kontinuerlig uppföljning av medarbetarsamtalet för att säkerställa agentens utveckling.

Rollen är en heltidstjänst och arbetstiderna är schemalagda under våra öppettider 8-20 på vardagar, även arbete på helg förekommer.

Om dig:

- Du lever och andas service och du älskar gästen.
- Du har mycket god samarbetsförmåga och du är intresserad av olika typer av människor.
- Du är orädd, har alltid ett öppet sinne och ser möjligheter där andra ser problem. Förändringar och utveckling är spännande!
- Du är bra på att både ge och ta feedback, högt och lågt och växer själv av att utveckla andra. Du värnar om en förlåtande kultur där misstag är en lärdom.
- Tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar är meriterande.


Är du the perfect match? - Skicka in din ansökan senast den 11 februari.

Ansök nu

Passionerad kock

Kock, à la carte
Läs mer Feb 3
VAD SÖKER VI

Vi vill ha en erfaren, prestigelös och kreativ matlagare som aktivt bidrar till att utveckla hela mat- och gästupplevelsen för Hotel Pigalle.

VEM ÄR DU

Du är extrovert, nyfiken och social med mångårig erfarenhet av professionell matlagning och à la carte service. Du har sinne för kvalitet och har en bred kunskapsbas från olika kök att stå på, men med spets i fransk matlagning.

Du är stark på egen hand men är samtidigt en formidabel teamplayer som får dina kollegor att växa och trivas. Du älskar gästkontakt och trivs i öppet servicekök. Matglädje och kamratskap är helt enkelt tydliga delar av din personlighet.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG

Hotel Pigalle är ett litet men ambitiöst Boutique hotel och som kock blir du del av ett tight och erfaret team. Tjänsten innebär att du har ett varierat schema och kommer att jobba på flera stationer i huset; à la carte, bankett, vinbar, private dinning och frukost. Alla delar med lika höga mål men med skiftande fokus. Trivs vi tillsammans får du en långsiktig anställning med goda möjligheter att växa till större eller andra roller. Du får också hängivna kollegor och en arbetsgivare som har ett starkt framtidsfokus där mandat och ansvar går hand i hand och där det långsiktiga värdet trumfar kortsiktig vinning.

Tillträde och lön efter överenskommelse, men vår målsättning är att du startar under februari. Tjänsten omfattar 100%, dag som kväll och varierar vardag/helg.

Ansök nu

Head Chef GOGOGAGA till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Chefskock
Läs mer Feb 2
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z!

ESS Groups nästa stora destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY'Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi blir över 200 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z. Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

GOGOGAGA Skybar & Restaurant - Den lite ”hippare” restaurangen i huset ligger på våning 26, en internationell dinner club där vi hämtar inspiration ifrån det japanska och koreanska köket. Även om det är hög nivå på både mat och service vill vi skapa en avslappnad atmosfär. Musiken är en viktig del av upplevelsen och är hela tiden lite för hög, personalen ledigt klädd, kunniga men familjära. Mitt i lokalen ligger JIMMY’Z största bar, 10meter lång med servering åt två håll, som ofta gästas av DJ’S och andra vänner från clubvärlden. Runt baren finns en stor lounge där våra gäster kan slå sig ner och njuta av utsikten genom panoramafönstren 100meter upp i luften med en puls som sträcker sig långt in på småtimmarna.

VAD VI SÖKER

Vi söker vår framtida Head Chef som ska ansvara för köksdriften samt gäst- och medarbetarupplevelsen i köksteamet i GOGOGAGA - Skybar & Restaurant.
Vi letar efter en prestigelös köksmästare som älskar att leda och utveckla gäst- och medarbetarupplevelsen till gemensam framgång.

VEM DU ÄR

Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och gästupplevelse, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.

Det är också viktigt att du som söker, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, har beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.

Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med JIMMY’Z är en självklarhet.

Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

Kommunikativ

Inkluderande

Strukturerad

Resultatdriven

Kostnadsmedveten

Samarbetsvillig

Flexibel

Lösningsorienterad

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager.
Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:
NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).LEDARSKAP & PERSONALANSVAR

- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.

- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.

- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.KVALITET, STRATEGI & EKONOMI

- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att köksprodukten levereras efter de måltal som är budgeterade.

- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden och ständigt erbjuda en spännande matupplevelse.

- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket i PACHANGA följer de ekonomiska mål som är budgeterat.

- Kalkyler - Du har god kunskap av att kalkylera menyer och göra lönsamhetskalkyler för bemanning.

- Inköp, Lagerhållning & Inventering - Du ansvarar för inköp till köket såsom råvaror, material & utrustning, tas emot och lagerhålls i ordning, samt att de inventeras korrekt.

- Budget & Affärsplan - Du är med i processen vid budget- och affärsplaners framtagning i nära samarbete med F&B Manager.HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Tillträde för tjänsten är september 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande under vintern.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vill du komplettera med ett personligt brev är det givetvis uppskattat, vi ser fram emot att få lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Hotell Fyri AS med placering i Göteborg

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 10
Är du en fena på redovisning och kanske till och med har erfarenhet av norsk redovisning? Har du dessutom ett brinnande intresse för siffror och analyser samtidigt som du är en kommunikativ lagspelare? Då ska du söka tjänsten som Redovisningsansvarig till Hotell Fyri AS i Hemsedal med placering på ESS huvudkontor mitt på Kungsportsavenyn i centrala Göteborg.
Rollen innebär ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen där du kommer bli en viktig del i teamet. Du rapporterar till Head of Financial Control för ESS Group men har utöver det daglig kontakt och samarbete med VD och ledningsgruppen på Fyri.

Vi erbjuder ett omväxlande, roligt och ansvarsfullt arbete där du kommer att ha en nära kontakt med våra duktiga medarbetare på Fyri.

Tempot kan ibland vara högt, varför vi tror du är bra på att prioritera din tid på bästa sätt. ESS kultur bygger mycket på att göra sitt allra bästa, att vara engagerad, vilja mer men att samtidigt aldrig glömma bort att ha roligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

- Övergripande ansvar för redovisningen

- Månads- och årsbokslut

- Månadsrapportering till ledning och styrelse

- Budget och prognoser

- Momsavstämning

- Rapportera och betala moms och arbetsgivaravgift till norska skatteetaten

- Inrapportera statistik till SSB i Norge

- Operativ redovisning i perioder

- Utveckla och säkerställa goda rutiner och processer för en god ekonomisk förvaltning och kontroll

- Kontakt med revisorer och myndigheter

- Sparringpartner till lednings- och avdelningschefer

Formell kompetens

- Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna även förståelse för koncernredovisning.

- God redovisningsförståelse och kunskap om lagar och förordningar

- Helhetserfarenhet från redovisning och ekonomistyrning

- Goda kunskaper om MS Office-paketet, särskilt Excel

- Meriterande om du har erfarenhet av norsk redovisning

- Meriterande om du har erfarenhet från hotell och restaurangbranschen samt om du tidigare har jobbat i ekonomisystemet Xledger.

Personliga egenskaper

- Passionerad och professionell

- Ansvarstagande, driven och strukturerad

- Självgående och samarbetsinriktad och tar egna initiativ

- Positiv, framåt person som drivs av att skapa goda relationer

Känner du att dessa egenskaper är något som kännetecknar dig som person, samt att du har de kvalifikationer vi eftersöker? Perfekt! Besvara frågorna och sänd med ditt CV. Har du frågor? Kontakta anna.petersson@essgroup.se

Ansök nu

Digital projektledare marknad till ESS group

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 9
Bring your A-game och bli en del av ett riktigt vasst gäng som ägnar sina dagar åt att göra människor glada, ett gäng som sysslar med upplevelser där allt är möjligt. För vi har verkligen allt möjligt att göra. Och vi har väldigt mycket att göra.

Därför söker vi nu efter en strukturerad, digital och kreativ projektledare till marknadsteamet på ESS Group. Du skall samverka nära ett antal destinationer / hotell och tillsammans med dem och marknadsteamet centralt planera strategiskt, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter.

Vi som jobbar här är orädda, proaktiva och inte minst kreativa. Vi går mer än gärna på de oupptrampade stigarna, för i vår värld finns inte begreppet ”det går inte”. Du som - precis som vi - inte ens vet hur dessa ord uttalas kommer att stormtrivas, vi lovar. Om du är en kommunikativ, prestigelös, flexibel person med en ”doer”-mentalitet i kombination med strategi så lovar vi att du kommer känna att du har hittat hem.

Precis som vi så älskar du naturligtvis att tänka nytt när det gäller kommunikation, e-handel och analys. Och så är du fokuserad, initiativrik och har ett högt driv.

Om du skriver under på detta så kommer vi att älska dig från första stund.

Det du får, förutom kärlek, är ett jobb med oerhörd variation - du kommer aldrig mer ha tråkigt på jobbet. Du får vidare 1800 kollegor runtom i Sverige som är lika passionerade, lekfulla och professionella som du är samt ett marknadsgäng som till 100% består av oerhört begåvade, sylvassa och roliga kollegor. Du kommer aldrig mer behöva ta med dig en matlåda till jobbet, du kan säga upp ditt gymkort och dina weekend-resor och semestrar är lösta för all framtid. Nu blev du nyfiken på riktigt eller hur? Hör av dig så berättar vi mer om detta.

Livet är kort. Så dröj inte för länge med din ansökan - för visst är det väl din tur nu att börja ha skoj på jobbet?

Intresserad? Perfekt. Svara på några frågor och sänd med det vi behöver för att förstå att vi är en perfect match. Sista ansökan 26 juni.

Ansök nu

Markting & E-com Director till ESS Group

Marknadschef
Läs mer Jan 3
Det där gjorde oss glada! Att du började läsa och såg att vi på ESS letar efter en person som kan göra oss bättre på marknadsföring, E-com, berättelser, kanalstrategier, funnels och att få fler människor att testa våra 12 olika destinationer (vi kallar hotellen så) och sen snabbt vilja komma tillbaka. Lite billigt trick kanske att stava fel där uppe i rubriken men nu hoppas vi på att du vill stanna kvar här en stund till.

Jo, så här är det. Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt marknads- och E-com team och göra ESS och våra destinationer till fortsatt intressanta så att de kan utvecklas snabbt i rätt riktning. Vi är entreprenörer hela gänget. Så känns det. Vi brinner för att göra saker med hjärtat, tänka långsiktigt och låta vår nyfikenhet och våra värderingar visa vägen. Vi gillar också att leverera effekt, älskar att leta i all data, älskar att lansera nytt, tycker om smarta lösningar, charmigt och personligt innehåll och vi hatar ROI som är under 25 och när det finns rum kvar att sälja. Ystad Saltsjöbad har 98 procents beläggning och Falkenberg Strandbad, Ellery Beach House och Steam Hotel är inte långt efter. I familjen hittar du också Hotel Pigalle, Bellora, Fyri, Marienlyst, Villa Strandvägen, Home of ESS, Jimmy’z och Örenäs Slott.

Marknads- och E-com teamet består idag av dig och tio riktigt vassa, roliga och taggade människor. Några har jobbat länge, andra är lite nyare men alla jobbar tillsammans.

Vi ser oss som en egen liten stark och digitalt snabb byrå. Alltid med våra 12 destinationer nära (14 nästa år). Arbetet för ditt team pendlar mellan alla varumärken och uppgifterna varierar från ny sajt till nyhetsbrevstrategier, kampanjgrafik, film och foto, stories, paid, SEO, ämnesrader, go-to-market-planer, Black Friday, bokningsmotorer och hur teamet kan hjälpa till mot målet om hög beläggning och stark NPS och bra Value for money. Vi pratar mycket om just det. Att kunna skapa effekt och att få många gäster att komma till oss men i samma sekund också förstå hur gästerna vill rekommendera oss till vänner, kollegor och familj.

Vi är precis i starten på en spännande resa med att arbeta än mer med just CRM, att prata med respektive gäst på rätt sätt vid rätt tidpunkt i rätt kanal är något vi brinner mycket för. I din roll jobbar du mycket nära vår CRM enhet och tillsammans förflyttar ni oss framåt i arbetet med kampanj och kommunikation.

Vi tror att du är en person som är riktigt bra på att kombinera strategi och taktik. Som startade din resa med att göra kampanjer själv och inte har låtit byråer eller konsulter äga dina Analytics- eller social media konton hela tiden. Att du är en intressant och inspirerande ledare som brinner för marknadsföring, branding och allt som är digitalt. Du behöver ingen erfarenhet från hotellbranschen för vi tittar inte särskilt mycket på den. Kanske har du istället jobbat inom reklam, mode, retail, nöje, musik, bilindustrin eller resor? Eller så är det kanske inte viktigt alls utan det mest centrala är att du fortfarande ler lite åt den där felstavningen uppe i rubriken.

Slutligen, innan vi kommer till den traditionella punktlistan med arbetsuppgifter och kompetenskrav så vill vi säga varmt välkommen till oss!

Huvudarbetsuppgifter:

- Omsätta ESS Groups övergripande strategier samt destinationernas affärsplaner till kommersiella planer, KPIs och actions för marknadsavdelningen.

- Utveckla respektive destinations marknadsarbete kring branding och varumärke. Upprätta plan och arbeta nära Brand Director och VD/GM i det arbetet med fokus på nya idéer och mål om att skapa stort engagemang.

- Kommunicera fastställda strategier och planer inom ditt område för ledningslinjen, medarbetare och destinationerna.

- Säkerställa och kontinuerligt utveckla rutiner och organisation för effektivt samarbete med destinationerna.

- Target-, prognos- och resultatansvar.

- Kunskap om analys av SEM/SEO, samt strategi och samarbete/kravställning på samarbetspartners/digitala byrå.

- Analysera och ha ett stort intresse av utfallet kring genomförda aktiviteter för att säkerställa bäst möjliga ROI, session value, konvertering och ökat antal återkommande såväl som nya besökare/gäster.

Kompetenskrav & Profil:

- Du har varit med och byggt, värnat och resonerat kring utvecklingen av varumärke och bolag.

- Kreativ, inspirerande och trygg ledare som är socialt intresserad.

- Du brinner för riktigt bra marknadsföring, reklam, digitala frågeställningar, idéer i kombination med försäljning

- Utbildning och/eller stor erfarenhet inom E-com och marknadsföring.

- Stark analytisk förmåga. Du gillar att förstå varför och excel tycker du om

- Goda kunskaper i minst ett skandinaviskt språk samt engelska, i tal och skrift.

- Erfarenhet av PR, influencer marketing och/eller arbete på content eller reklambyrå är meriterande

- Ett stort nätverk på såväl LinkedIn som IRL.

- Prestigelös men driven och positiv.

- God kommunikationsförmåga.

Placering är i Göteborg på vårt huvudkontor på Vasagatan (snart på Jimmyz). Du sitter i ESS Groups kommersiella ledningsgrupp och rapporterar till Anna-Carin Rasmusson som är kommersiell direktör.

Hoppas vi ses!

Är du fortsatt intresserad? Så bra! Svara på frågorna och klicka med din CV, sänd gärna med saker du är stolt över. Har du frågor? Kontakta Anna:petersson@essgroup.se

Ansök nu

Front Office Manager till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Receptionschef
Läs mer Jun 9
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JACY’Z!

ESS Groups nästa destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy'z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, takterrass, en egen biograf, musikscen och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.

Att arbeta med Jacy'z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

VAD VI SÖKER

Vi söker vår framtida Front Office Manager vars huvudsakliga uppdrag är att säkerställa gästupplevelsen och medarbetarupplevelsen i Front Office, samt att de ekonomiska måltalen för avdelningen efterlevs.

Vi letar efter en person som drivs av att skapa unika minnen för våra gäster att ta med sig utöver det förväntade.

VEM DU ÄR

Vi vill anställa dig som har en oövervinnerlig servicekänsla och har kapaciteten att skapa friktionsfria gästupplevelser i ett hus som aldrig sover. Du har erfarenhet från tidigare ledande positioner inom hotell och älskar detaljer samtidigt som ditt strukturerade beteende skapar trygghet och glädje i teamet.

Du är kvalitetsmedveten och intresserad av omvärlden.

Du är motiverande och inspirerande för ditt team och älskar att utveckla både individen liksom teamet.

Din kommunikation är tydlig, och du har en god samarbetsvilja med övriga avdelningar på Jacy'z.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Front Office Manager förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid och 3 månader framåt i tiden så du kan informera dina kollegor samt göra justeringar i bemanning för att säkerställa både gäst och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.

Front Office Manager mäts på ekonomiska måltal, på gästupplevelsen (NPS) och på medarbetarupplevelsen (NMI).LEDARSKAP & PERSONALANSVAR

- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.
- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt team med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.
- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.
KVALITET, STRATEGI & EKONOMI

- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att servicen levereras efter de måltal som är budgeterade.
- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden och ständigt leverera en spännande serviceupplevelse som ger avtryck.


- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att Front Office följer de ekonomiska mål som är budgeterat.
- Budget & Affärsplan - Du är med i processen vid budget- och affärsplaners framtagning i nära samarbete med Hotel Manager.
- SOP:s (Standard Operating Procedure) - FOM ansvarar för att de SOP:s som finns uppsatta för Front Office Team följs och att de löpande uppdateras för att vara relevanta för verksamhetens behov.
HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Sista ansökningsdag 22/6, men skicka gärna dina ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar Jacy'z Hotel & Resort.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vill du komplettera med ett personligt brev är det givetvis uppskattat, vi ser fram emot att få lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jacyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Kock till Bellora

Kock, à la carte
Läs mer Maj 16
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Kock innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Sista ansökningdag 3/6.

Ansök nu

Hovmästare till Restaurang Bellora

Hovmästare
Läs mer Maj 16
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som hovmästare innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Som hovmästare jobbar du i ett team av härliga människor och har ansvaret av gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Sista ansökan 3/6

Ansök nu

Projektledare till Home Of Ess

Inköpare
Läs mer Maj 10
Home of Ess är ESS groups E handels destination som säljer inredning som gästerna hittar på våra destinationer. Nu skall vi skapa världens bästa sängerbjudanden under eget brand. Vi söker en person som vill driva detta projekt från start till lansering. Tjänsten är en projektanställning på ca 6 månader.

Arbetsuppgifterna innebär att driva framtagningen av Lene Nox sängerbjudande genom att börja med marknadsanalys av sängmarknaden, supply chain analys, ta fram ett komplett produktutbud, sätta prissättningsstrategi, kommunikationsplan och koncept för försäljning med Go To market plan.

För att lyckas med projektet tror vi att du har erfarenhet av liknande projekt inom heminredning, har en stark entreprenörsanda med affärsmannaskap och gillar det vi gillar på Home Of Ess.

Sista ansökan 20 maj 2022.

Intresserad? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in ditt CV!

Ansök nu

Inhouse Sales - Meeting & Event i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Maj 5
Vill du vara med på vår framgångsresa?

Nu söker vi en Client Success Agent! Vad gör man då?
Skapa succé tillsammans med oss och våra kunder helt enkelt!

Du har ett säljansvar inom våra viktiga segment meeting- och eventbokningar mot B2B inom ESS Group. Vi arbetar aktivt med våra kunder genom införsäljning, offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående.

Du kommer att få lära dig alla våra härliga destinationer och få möjligheten att få bli en stjärna på två till tre av våra destinationer.

Huvudarbetsuppgifter

Dagligen jobba med inkommande och utgående offertförfrågningar framförallt via telefon och mail.

Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.

Leverera upplevelser i världsklass genom att knyta ihop kundens behov med all vår kunskap och erfarnehet.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. Som CSA innebär det att vara lyhörd och kreativ, samtidigt som vi tror på att veta vad som ger resultat. Vi gillar att mäta våra nyckeltal, och du behöver gilla att skicka offerter, ha hög hitrate och älska att ringa utgående samtal. Varför mäta? För att se vad vi behöver hjälpas åt med för att hela tiden bli ännu bättre.

Vem är du?

Vi söker dig som delar vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och som älskar att skapa relationer med människor. Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete. Du ser en möjlighet och tar den. Du är proaktiv och vill alltid utvecklas.

Intresserad? Ansök senast den 22 maj. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Bartender to Hotel & Restaurang Bellora

Bartender
Läs mer Maj 5
Our values Professional, Passionate and Playful is important to us. In your role, it means taking responsibility for your tasks, realizing how important you are for the guest to have a fantastic experience with us through your work and treatment, always with positivity and a twinkle in the eye.

Who are you?

You are a proud professional who is looking for new exciting challenges! Our main goal is to create a lovely, "messy" bar & restaurant full of happy people. Here is your role the most important one - to create an environment where people never want to leave.

As a person, you are positive, responsive, committed to the guests' needs and wishes.

Does it sound interesting? Perfect! Let us get in touch.

Ansök nu

Inköpare till Mandales

Inköpare
Läs mer Apr 28
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av både strategiskt och operativt inköpsarbete. Vi är på en utvecklingsresa där vi söker dig, vår anställd nr 3 - en inköpare som kompletterar vår VD Peter och ekonomiansvariga Tom.

Vi vill att du är med i vår affärsutveckling genom att kartlägga och finna nya leverantörer och samtidigt utveckla relationen med både befintliga och nya leverantörer som finns i hela världen samtidigt som du är en viktig del i vårt bolagsbyggande.

De produkter vi levererar till ESS group och övriga är allt från förbrukningsvaror såsom toalettpapper, tvålar och ljus till hela hotellens inredning. Större delen av försäljningen sker via vår E handel.

Vi tror att Du har en bred kompetens inom inköp, inte minst inom operativt inköpsarbete, sourcing och förhandling. Du vet vad som krävs för att "komma ett steg till" och kan påvisa goda resultat. Arbetet är självständigt, det är många olika ärenden varje dag och Du fattar löpande egna beslut i enlighet med bolagets affärsstrategi.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbeta i ett tillväxtbolag med inköp/sourcing, goda kunskaper i engelska, (både muntligt och skriftligt), en god analytisk förmåga samt en affärsmässighet med en talang för att snabbt lära dig nya arbetssätt & IT System. Vi vill att du erfarenhet av några affärssystem samt PIM system.

Vi jobbar i Microsoft NAV med eget PIM system.

Intresserad? Perfekt - svara på nedan frågor och sänd in ditt CV. Sista ansökningsdag är 15 maj 2022.

Ansök nu

Head Chef Pachanga Pool Club till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Chefskock
Läs mer Apr 19
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z!

ESS Groups nästa stora destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY'Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z. Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

PACHANGA Pool Club - Högst upp i huset på våning 27-28, på en unik höjd erbjuder vi våra gäster varma pooler, sunbeds, bastu-upplevelser och en eldrelax. Inramningen är något helt annat än ett traditionellt SPA. Musiken och bemötandet tillsammans med utbudet av mat & dryck gör att upplevelsen snarare beskrivs som ett besök på en beach club... kanske i Miami.

VAD VI SÖKER

Vi söker vår framtida Head Chef som ska ansvara för köksdriften samt gäst- och medarbetarupplevelsen i köksteamet i vår pool club Pachanga.
Vi letar efter en prestigelös köksmästare som älskar att leda och utveckla gäst- och medarbetarupplevelsen till gemensam framgång.

VEM DU ÄR

Vi vill anställa dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och gästupplevelse, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet, som leder till långa relationer och lönsamma affärer.

Det är också viktigt att du som söker, genom dina tidigare erfarenheter från liknande roller, har beteenden som motiverar, inspirerar & coachar människor runt dig.

Att du delar vår långsiktighet och nyfikenhet med JIMMY’Z är en självklarhet.

Du roas av att utveckla varumärket, dina medarbetare och dig själv under ett högt tempo med höga förväntningar och stora möjligheter.

Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

Kommunikativ

Inkluderande

Strukturerad

Resultatdriven

Kostnadsmedveten

Samarbetsvillig

Flexibel

LösningsorienteradDELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Rollen är en del av F&B-teamets ledningsgrupp och du rapporterar till F&B Manager.

Vi kommer mäta dig baserat från tre områden:

NMI (Nöjd medarbetarindex), NPS (Net promotor score) & NOP (Net operating profit).LEDARSKAP & PERSONALANSVAR

- Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.

- Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.

- Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.KVALITET, STRATEGI & EKONOMI

- KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att köksprodukten levereras efter de måltal som är budgeterade.

- Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden och ständigt erbjuda en spännande matupplevelse.

- Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket i GOGOGAGA följer de ekonomiska mål som är budgeterat.

- Kalkyler - Du har god kunskap av att kalkylera menyer och göra lönsamhetskalkyler för bemanning.

- Inköp, Lagerhållning & Inventering - Du ansvarar för inköp till köket såsom råvaror, material & utrustning, tas emot och lagerhålls i ordning, samt att de inventeras korrekt.

- Budget & Affärsplan - Du är med i processen vid budget- och affärsplaners framtagning i nära samarbete med F&B Manager.HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vill du komplettera med ett personligt brev är det givetvis uppskattat, vi ser fram emot att få lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Sista ansökan den 6/5!

Ansök nu

Business Opportunity Manager (KAM)

Key account manager
Läs mer Apr 7
Vi växer och letar nu efter vår nya Business Opportunity Manager som tillsammans med våra BOM Sebastian och Christopher kommer utveckla vår försäljning i Göteborg.

Bellora, Pigallé och Jimmy´z är tre unika destinationer i hjärtat av Göteborg, med Bellora mitt på Avenyn, Pigallé vid Brunnsparken och Jimmy´z som slår upp portarna under november i Gårda. Här finns pulsen, livet och människor som stannar upp och flyr för en dag eller två.

På våra destinationer, ja vi kallar våra hotell för det, arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetsaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en Business Opportunity Manager?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.hotelbellora.se/moten-event/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du rapporterar till vår Head of Sales på ESS Group och tillhör ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga inom ESS Sales.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Göteborg och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Men det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Sista ansökningsdag 25 April

Ansökningstid: Vi intervjuar löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om ESS Group
Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 10 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. Förra året lanserade vi, mitt i pandemin, just Ellery Beach House. Det går fantastiskt bra trots tiderna i lever i. Ett år som utvecklat och förbättrat vår familj av företag. 2022 så öppnar vår 11:e destination och det blir den största någonsin. Den heter JIMMY’Z och den här resorten är 28 våningar hög och byggs just nu i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Löneadministratör för ESS Group

Löneadministratör
Läs mer Mar 22
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Löneadministratör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, har en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor och gör det lilla extra för att leverera och hitta lösningar.

I tjänsten som löneadministratör hos oss ansvarar du för och säkerställer ESS löne- och tidrapportering samt anställningsavtalsadministration. Du kommer hantera semesterberäkning, pensionshantering, sjukanmälan, frånvaro m.m. Vidare kommer du att göra kontroller, rapportera statistik och införsel, svara på inkomstförfrågningar, skriva arbetsgivarintyg, övrig myndighetsrapportering samt arkivering. Rollen innebär daglig kontakt med kollegor inom HR, medarbetare och chefer i frågor som rör lön och anställning.

Du ansvarar för hela löneprocessen med tillhörande aktiviteter och vidtar de åtgärder som krävs för att ESS ska följa gällande lagar och regelverk. Du kan också komma att ha mer dedikerade ansvarsuppgifter, enskilt eller gemensamt med andra, t ex kopplat till lönekörning, bokföring, eller analys/statistik.

Utöver det löpande arbetet deltar du i projekt som relateras till verksamheten, samt till processförbättrande arbeten och aktiviteter som rör systemförändringar. Du ingår i HR teamet med 8 kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, ett flexibelt klimat med stor vikt vid eget ansvar. Har du erfarenhet av hotell och restaurang är det ett plus, men inget krav. Vi tror att du har arbetat som löneadministratör i ett större bolag, och trivs med att ta eget ansvar.

Sista ansökningsdag 8/4.

Ansök nu

Passionerad Kock till Hotel Pigalle

Kock, à la carte
Läs mer Mar 21
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Kock innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Susta ansökningsdag 4 April.

Ansök nu

Servitris/Servitör till Hotel Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 8
Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

På Bellora lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som servitris/servitör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet.

Arbetstiderna varierar och innefattar dagar, kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är 24 mars.

Ansök nu

Content & SoMe Manager – Hotel Bellora och Hotel Pigalle

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 4
Vi söker en Content & SoMe Manager som ser det som den roligaste utmaningen att ta sig an två starka varumärken och simultant förvalta och utveckla dessa i de digitala kanalerna.

Det är primärt en operativ/producerande roll men innefattar även taktiskt och strategiskt arbete. Tjänsten syftar i huvudsak till att producera och kommunicera starkt content i våra sociala kanaler och därigenom kommersiellt stärka Hotel Bellora och Hotel Pigalle och allt som följer med dem.

Vem är du?

Du är en kreativ själ, duktig på att hitta infallsvinklar för storytelling och skicklig på att uttrycka dig i skrift, där också det grafiska uttrycket och bild-kompositionen är viktig för dig. Du har en förkärlek för upplevelser och vill göra allt du förmår för att göra verklighet av vår vision - att skapa en upplevelse som gör att gästen längtar tillbaka i samma stund som de checkat ut. Kommunikation är en av dina stora passioner. Du älskar att följa och inspireras av andra och ditt intresse håller dig uppdaterad på de senaste trenderna. Du kan utan problem identifiera essensen i de olika varumärkena, förvalta och utveckla dem.

Samtidigt som du är kreativ och får nya idéer i stunden har du förmågan att planera ditt arbete. Du ser vikten av att titta på statistik och siffror och gillar att arbeta efter tydliga mål.

Du är social och gillar interaktiv kommunikation och ser fram emot att inte bara själv författa krispig copy kring upplevelserna utan är också nyfiken på vad våra följare och gäster delar och älskar att bemöta deras inspel.

Du filmar och fotograferar och använder säkerligen flera redigeringsappar för att skapa stories och posts till aktuell kanal enligt content plan, men är också flexibel för behov av att något kommer ut snabbt.

Du är en del av det Kommersiella teamet som driver kännedom kring varumärket & framför allt försäljning, men samarbetar med alla avdelningar i huset samt ESS Marknadsteam i GBG. Med grund i vår kommunikationsguide & övergripande strategier samt coachning finns stora möjligheter att du fortsätter byggandet av vårt varumärke digitalt och tar det till nya nivåer.Sista ansökningsdag den 21/3.

Ansök nu

Vi söker massor av nya ESSare till våra destinationer sommaren 2022

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 9
Söker du nya spännande utmaningar och vill arbeta med att ge våra gäster sin allra bästa upplevelse?

Får du höra att du är passionerad, professionell med glimten i ögat? Då är det dig vi söker för våra sommarjobb!

Vi behöver;

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Serveringspersonal (servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Köksbiträde (hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Seater (Gästens första kontakt i restaurangen, se till att de får en fin upplevelse och placera dem vid bord, berätta vad som kommer att hända under kvällen)
- Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Spavärdar/innor (Gästens första kontakt i spa, reception och guidning, se till att gästen får en fin upplevelse.)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Värdar/värdinnor (Ofta gästens första kontakt med destinationen, se till att alla gäster får en fin upplevelse.)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.)
- Vaktmästare (Se till att destinationen fungerar som den skall ha vad gäller rum, el, vvs etc. En viktig del av gästupplevelsen.)


Vi säker till alla våra fantastiska destinationer; Ystad Saltsjöbad & Villa Strandvägen i Ystad, Mj´s i Malmö, Marienlyst i Helsingör - Danmark, Falkenberg Strandbad, Bellora & Pigalle i Göteborg, Steam Hotel i Västerås, Ellery Beach House på Lidningö & vårt fantastiska FYRI Resort i Hemsedal - Norge.

Känner du igen dig?

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i början av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer i mitten av mars. Så kul att du vill jobba med oss!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Vi söker massor av nya ESSare till våra destinationer sommaren 2022

Kock, à la carte
Läs mer Feb 9
Söker du nya spännande utmaningar och vill arbeta med att ge våra gäster sin allra bästa upplevelse?

Får du höra att du är passionerad, professionell med glimten i ögat? Då är det dig vi söker för våra sommarjobb!

Vi behöver;

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Serveringspersonal (servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Köksbiträde (hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Seater (Gästens första kontakt i restaurangen, se till att de får en fin upplevelse och placera dem vid bord, berätta vad som kommer att hända under kvällen)
- Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Spavärdar/innor (Gästens första kontakt i spa, reception och guidning, se till att gästen får en fin upplevelse.)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Värdar/värdinnor (Ofta gästens första kontakt med destinationen, se till att alla gäster får en fin upplevelse.)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.)
- Vaktmästare (Se till att destinationen fungerar som den skall ha vad gäller rum, el, vvs etc. En viktig del av gästupplevelsen.)


Vi säker till alla våra fantastiska destinationer; Ystad Saltsjöbad & Villa Strandvägen i Ystad, Mj´s i Malmö, Marienlyst i Helsingör - Danmark, Falkenberg Strandbad, Bellora & Pigalle i Göteborg, Steam Hotel i Västerås, Ellery Beach House på Lidningö & vårt fantastiska FYRI Resort i Hemsedal - Norge.

Känner du igen dig?

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i början av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer i mitten av mars. Så kul att du vill jobba med oss!

Varmt välkommen!

Ansök nu