ESS Hotel Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Front Office Agent - Deltid

Hotellreceptionist
Läs mer Okt 26
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

På Jacy’z går vi under mentaliteten - “One House - One Team“. Det innebär att våra medarbetare får möjlighet att arbeta på alla avdelningar, i olika roller, i hela huset. Alla på Jacy’z har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap. Vi är över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

Front Office Agent - Jacy'z

Vi söker nu en Front Office Agent på 20% med fokus helg. Som en del i receptionsteamet kommer du utgå ifrån receptionen i lobbyplan och vara både första och sista kontakten för de gäster som besöker Jacy’z.

Vårt övergripande mål är att skapa stamgäster, för att lyckas med det behöver vi få våra gäster att trivas hos oss och den viktigaste delen i det arbetet handlar om just service och bemötande. Som en del i vårt team förväntar vi oss att du lever efter vårt servicelöfte, våra värderingar och våra målsättningar.

Du behöver också vara påläst på vad som händer på Jacy’z Hotel & Resort den aktuella dagen när du står bakom receptionsdisken. Påläst både på vilka gäster som är ankommande och inhouse, men även vilka aktiviteter som sker i huset. Detta för att alltid kunna ge ett professionellt bemötande till gäst och kunna ge vägledning som resulterar i bästa möjliga gästupplevelse.

I övrigt är det viktigt att du alltid följer våra SOP:s, detta för att säkerställa kvalitén vi levererar ut mot gäst och för att du som medarbetare alltid skall veta vilka sysslor du förväntas utföra i, under och efter service.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och har ett lösningsorienterat arbetssätt, men det är din personlighet, ditt driv och energi och vilja att alltid lösa uppgiften som kommer att vara avgörande. Vi tror att du är organiserad, gillar att samarbeta med andra och har ett leende som smittar av sig. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och ett team där vi alla arbetar tillsammans mot samma mål - att skapa stamgäster!

Omfattning: 20% (fokus helg)

Anställningsform: Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt avtal.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor, vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi kommer att intervjua löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är måndag 13 November

Se också till att besöka www.jacyzhotel.com lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Privatbokningen - ESS Group

Hotellreceptionist
Läs mer Sep 20
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

Guest Service Team är platsen där gästens resa börjar. Vi äger all inkommande trafik på telefon, mail och chatt för privatgästen som ska besöka någon av ESS Groups alla destinationer. Här säljer vi upplevelser med mål att skapa Moments of Happiness och överträffa gästens förväntningar redan i första mötet med ESS.

Hos oss får gästen pricksäker information och styrning som gör att de utifrån sina förutsättningar och önskemål kan njuta av en fantastisk upplevelse. Vår mångkunnighet gör oss till en ”One Stop Shop” för gästen, utan att de behöver slussas mellan olika avdelningar. När vi är klara med samtalet har gästen bokat sitt rum där det vid ankomst står bubbel och väntar, en härlig spabehandling, rumpan i restaurangen och kanske att vistelsen avslutas med en Padel-match innan det är dags att åka hem.

Lyckas vi med ovan nämnt har vi banat väg för våra kollegor på destination så att de kan lägga allt sitt fokus på att leverera service i världsklass och gästen kan bara sömlöst njuta av sin upplevelse. Dessutom har vi på köpet, förhoppningsvis, skapat oss en stamgäst - vårt yttersta mål och syfte.

Vem är du?

Att försäljning och service går hand i hand är en självklarhet för dig och du älskar att prata i telefon! Du trivs i ett högt tempo - för högt tempo är det hos oss! Ibland tar du 90 samtal, 50 mail och 22 chattar på en dag - HUR KUL?! Mitt i virvelvinden är du ändå noggrann och har inga problem med multitasking.

- Du är en utåtriktad och resultatinriktad person men framför allt är du nyfiken, orädd och har förmågan att tänka utanför boxen.

- Du taggas igång av att tävla! Om det så är en intern tävling med kollegan om vem som tagit flest samtal den dagen eller en större sälj-tävling med finns fin-fina priser i potten, så som övernattningar på våra destinationer exempelvis ;-)

- Ett starkt självledarskap och viljan att utvecklas, det är nyckeln till din framgång hos oss.

- Du pratar flytande svenska och engelska men det är också meriterande med danska och norska, då våra destinationer sträcker sig över hela norden.

Vad har vi att erbjuda dig?

Vi har två varianter att erbjuda;
100% sysselsättningsgrad
Timanställning - helger, kvällar eller utspridda dagar
Arbetstiderna är dem samma vilket du än söker och de varierar under våra öppettider
8-20 på vardagar & 9-17 på helg). Du kommer tillhöra familjen på OffESS, du hittar oss på våning 24 på Jacy'z.

Du kommer att få coaching, feedback och mätbara mål för att utvecklas samt ha cirka 30 drivna kollegor omkring dig för att både själv kunna inspireras men även inspirera andra. För dig som visar engagemang och gör det lilla extra så lovar vi att vi kommer göra detsamma för dig!

Blir du nyfiken på att höra mer eller vet du kanske redan att du skulle stortrivas i rollen - skicka in din ansökan idag! Vem vet, kanske är det våra vägar som korsas i framtiden...

Om tjänsten

Anställningsform: 100% sysselsättning eller timanställning.
Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse - ser gärna att du kan börja i början eller mitten av oktober.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 1/10.

Ansök nu

Head of Financial Control till ESS Group

Ekonomichef
Läs mer Sep 14
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för ledarskap och känner att du vill vara med på vår resa för att fortsätta utveckla upplevelsegruppen ESS Group? Perfekt! Då kan du vara den vi söker. Just nu letar vi efter en Head of Financial Control som ska leda och utveckla ESS-gruppens ekonomifunktion!

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig på din omgivning. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och med en av Sveriges mest dynamiska och spännande upplevelsegrupper - ESS Group - i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vi söker dig som brinner för ledarskap, entreprenörer, tempo, upplevelser och ekonomi. Du är en driven och ambitiös ledare som vill vara med på vår expansiva resa från ditt nya skrivbord bara några meter från kaffemaskinen på vårt kontor på Jacy’z Hotel & Resort i Gårda, Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Head of Financial Control innebär bl.a.:

- Leda och utveckla teamet om ca 25 medarbetare inom funktionen Financial Control

- Utveckla och driva vår redovisningsfunktion och dess erbjudande till våra destinationer

- Personalansvar för redovisningsansvariga och ekonomiassistenter

- Resursplanering och rekrytering

- Effektivisering av processer och rutiner

- Leda och fördela arbetsuppgifter i gruppen tillsammans med teamledare

I rollen rapporterar du till ESS Groups CFO samt ingår i ledningsgruppen för Ekonomifunktionen där också Head of Business Control och Head of Group Control ingår. Du kommer att ha din arbetsplats på ESS Groups kontor i Gårda och vi önskar tillsätta heltidstjänsten så snart som möjligt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ledarskap och är civilekonom eller motsvarande i grunden. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

I och med att koncernen har ett högt affärstempo och kontinuerligt expanderar är det viktigt att du trivs med förändring, tycker om utmaningar och kan bibehålla lugn och fokus när situationen så kräver. Du kommer att få vara med och bygga upp rutiner och processer vilket också gör att du behöver vara en genomförare, bra på att leverera och att hålla deadlines. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och trivas med att arbeta i ett team samtidigt som du tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Men det viktigaste av allt är hur du är som person - att du sprider energi, passion och känslan av att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Om ESS Group

Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 11 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. 2020 öppnade vi, mitt i pandemin, Ellery Beach House. 2022 så öppnade vi vår 11:e destination och det är den största någonsin. Den heter Jacy´z Hotel & Resort, och den här resorten är 28 våningar hög och ligger i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag. Vi har ytterligare fyra destinationer under byggnation, så tempot kommer inte att minska.

Ansök nu

Är du vår nästa säljare för JAYWORK?

Innesäljare
Läs mer Aug 31
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?
Som Sales & Relations Agent har du ett övergripande säljansvar för vårt nya coworking JAYWORK, samt ett ansvar för våra företag som sitter tillsammans med oss i Kineum-huset. Arbetet går ut på att finna fler medlemmar som vill ha JAYWORK som sitt kontor, vi har både egna kontor och öppna kontorsytor. I arbetet ingår även att vara första kontakt för bolagen som sitter i samma byggnad som oss och se till att när de har mötesbehov är det hos oss dem väljer att vara.

Som Sales & Relations Agent bearbetar du aktivt nya kunder genom telefon, mail och möten. Du visar upp JAYWORK för potentiella medlemmar och är en fena på att hitta nya möjligheter. Du bearbetar även våra befintliga grannar för att hela tiden ligga nära dem och hjälpa dem till fler upplevelser hos oss. I befattningen ligger det ett ansvar på dig som medarbetare att följa och uppnå de målsättningar, budgetar och riktlinjer som bolaget förväntar sig.

Det förväntas att du som medarbetare kontinuerligt breddar och fördjupar dina kunskaper runt våra destinationen och i de system vi jobbar i.

Som Sales & Relations Agent utför du ditt arbete på ett produktivt och effektivt sätt, vi jobbar aktivt utifrån ESS Groups vision, målsättning och värdegrunder (”lilla röda”). För att säkerställa en gästupplevelse i världsklass tar vi ansvar för kommunikation och samarbeta med samtliga avdelningar inom alla ESS Groups anläggningar. För oss är det viktigt att vi som medarbetare inom ESS alltid föregår med gott exempel och lever efter våra värderingar både på och utanför jobb.

Du sitter på vårt huvudkontor med fokus på Göteborgsområdet. Du tillhör ESS Sales och leds av Team Manager, som i sin tur leds av ytterst ansvarig Head Of Sales.

Arbetsuppgifter och ansvar:

- Jobba proaktivt med att hitta nya medlemmar

- Hålla visningar av JAYWORK

- Offerering och avtalssignering

- Bygga relationer till våra grannar i huset och säkerställa volym från dem

- Jobbar mot tydliga uppsatta mål och en säljvolymsbudgetOm tjänsten

Anställningsform: 100%
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 14 september.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Aug 30
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Vi söker en Account Manager som kommer fokusera på Ellery Beach House som destination. Som Account Manager innebär det att du har ett övergripande kundansvar inom segmenten konferens- och eventbokningar mot B2B inom ESS Group.

Vi bearbetar våra kunder aktivt genom införsäljning, offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående. Du ansvarar för att din tilldelade portfölj av kunder bearbetas kontinuerligt under varje kvartal och att antalet bokningar och den totala volymen växer enligt uppsatta mål.

I befattningen ligger det ett ansvar på dig som medarbetare att följa och uppnå de målsättningar, budgetar och riktlinjer som bolaget förväntar sig. Det förväntas att du på ett proaktivt sätt äger ett ansvar för dina tilldelade kunder och att du ständigt jobbar för att dina befintliga kunder ska öka sin bokningsfrekvens och totala affärsvärde.

Som Account Manager har du en bred övergripande kunskap i alla destinationer hos ESS Group och fördjupad specialistkunskap inom 2-3 destinationer. Det förväntas att du som medarbetare kontinuerligt breddar och fördjupar dina kunskaper runt våra destinationer, i CRM system, avtal och upphandlingar. Detta för att kunna sälja flera olika destinationer inom ESS Group till dina kunder.

Som Account Manager utför du ditt arbete på ett produktivt och effektivt sätt, vi jobbar aktivt utifrån ESS Groups vision, målsättning och värdegrunder (”lilla röda”). För att säkerställa en gästupplevelse i världsklass tar vi ansvar för kommunikation och samarbetar med samtliga avdelningar inom alla ESS Groups anläggningar. För oss är det viktigt att vi som medarbetare inom ESS alltid föregår med gott exempel och lever efter våra värderingar både på och utanför jobb.

Tjänsten innebär att ens arbetsuppgifter kan ändras beroende ESS Sales avdelningars arbetsbelastning. Du tillhör ESS Sales och leds av ansvarig ledare för avdelningen, som i sin tur leds av ytterst ansvarig Head Of Sales & du arbetar från vårt huvudkontor i Göteborg.

Arbetsuppgifter & ansvar:

- Ansvar för sina tilldelade kunder och för att öka bokningsfrekvens samt affärsvärde på sin portfölj.

- Kontinuerligt föra proaktiva dialoger och säljdrivande aktiviteter mot sina befintliga kunder.

- Tillsammans med sina portföljkunder lägga årsplan för antal möten, storlek och frekvens per år.

- Ansvara för inkommande och utgående offertförfrågningar via telefon och mail.

- Jobba aktivt med cross-sale till alla våra destinationer.

- Tillsammans med BOM genomgöra kundaktiviteter som skapar kundlojalitet.
Stöttar och jobbar i ett tight team tillsammans med Business Opportunity Managers & Client Success Agents.

- Vi mäts på nyckeltal uppsatta för specifik avdelning och medarbetare.

- Vi ringer och återkopplar alltid till våra kunder samma dag (målbild inom en timme) & offert skickas alltid samma dag.

- Vi återkopplar efter genomfört möte/konferens enligt vår uppsatta strategi.

Om tjänsten

Anställningsform: 100%
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 7 september.

Ansök nu

Inhouse Sales - Meeting & Event i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Aug 30
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Nu söker vi en Client Success Agent (CSA)! Vad gör man då?
Skapar succé tillsammans med oss och våra kunder helt enkelt!

Du har ett säljansvar inom våra viktiga segment Meeting- och Eventbokningar mot B2B inom ESS Group. Vi arbetar aktivt med våra kunder genom införsäljning och offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående.

Du kommer att få en inblick i alla våra härliga destinationer och få möjligheten att bli en stjärna på två till tre av våra destinationer.

Huvudarbetsuppgifter:
Dagligen jobba med inkommande och utgående offertförfrågningar framförallt via telefon och mail.
Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.
Leverera upplevelser i världsklass genom att knyta ihop kundens behov med all vår kunskap och erfarenhet.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. Som CSA innebär det att vara lyhörd och kreativ, samtidigt som vi tror på att veta vad som ger resultat. Vi gillar att mäta våra nyckeltal, och du behöver gilla att skicka offerter, ha hög hit rate och älska att ringa utgående samtal. Varför mäta? För att se vad vi behöver hjälpas åt med för att hela tiden bli ännu bättre.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och som älskar att skapa relationer med människor. Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete. Du ser en möjlighet och tar den. Du är proaktiv och vill alltid utvecklas.

Meriterade:
Tidigare säljerfarenhet
Erfarenhet av hotellbranschen

Ett stort plus om du behärskar norska och/eller danska, både i tal och skrift.

Intresserad? Ansök senast den 10 september. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Business Opportunity Manager (KAM) - Jacy´z Hotel & Resort

Key account manager
Läs mer Aug 23
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi växer och letar nu efter vår nya Business Opportunity Manager som tillsammans med vår BOM Sebastian kommer utveckla vår försäljning av Jacy´z Hotel & Resort.

På våra destinationer, ja vi kallar våra hotell för det, arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetsaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en Business Opportunity Manager?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.hotelbellora.se/moten-event/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du tillhör ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga inom ESS Sales.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Göteborg och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Men det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Sista ansökningsdag 31 augusti.

Ansökningstid: Vi intervjuar löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om ESS Group
Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 11 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. 2020 öppnade vi, mitt i pandemin, Ellery Beach House. 2022 så öppnade vi vår 11:e destination och det är den största någonsin. Den heter Jacy´z Hotel & Resort, och den här resorten är 28 våningar hög och ligger i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Commercial Manager till Sveriges första Country Club - Hjortviken

Kommunikationsstrateg
Läs mer Nov 23
1+1=3. Med andra ord, vi söker en kreatör, en skapare, en trollkarl - och samtidigt en ”siffersnille” som får massa energi av att intäktsoptimera varje dag så att vår drömmiga Hjortviken Country Club skall få bubbla av liv varje dag.

Ovan låter kanske inte som en helt lätt kombination, men vi vet att du finns!

Hjortviken Country Club genomgår nu en enorm förvandling men vi vet också hur vi fungerar, vi kommer aldrig att bli färdiga och utvecklingen kommer att fortsätta framöver eftersom längtan efter att skapa mer magi för våra gäster är konstant. Därför tycker vi att din strategiska kompetens tillsammans med drivet att genomföra förändringar är jätteviktig.

Vi letar efter dig som tycker att långsiktig strategi är lika spännande som pusslande i vardagen och att sälja varje rum och varje dag. Målet är att vi är fyllda av liv och rörelse och fullbokade, varje dag. Både våra rum likväl som våra restauranger, och med rätt mix och flöden som skapar rätt upplevelse och kvalité.

Vill du vara med från början i skapandet av ESS Groups nya unika destination, Hjortviken Country Club?

Att få vara med från början, är något alldeles speciellt- lite som en första dejt. Hjortviken Country Club öppnar sina dörrar i januari 2025 och är därmed nu, stängt för totalrenovering och ombyggnation. Platsen är något alldeles speciellt, mer precist, i Hindås natursköna utkanter med utsikt en makalös utsikt över Västra Nedsjön, endast 25 minuter från Göteborg.

VD är rekryterad och besitter en rik erfarenhet i såväl ledarskap som att driva en destination framåt, då han tidigare drivit våra destinationer Falkenbergs Strandbad, Hotel Pigalle & Hotel & Ristaurante Bellora. Under kommande år, byggs teamet med en handfull nyckelpersoner som kommer att vara med från start. Du är en av dessa! Du kommer få vara med och sätta upp paketstruktur, planera varje yta både i slottet, vår pool club, konferenslokaler, restauranger och barer på destinationen. För att slutligen ta dig an den fantastiska parken - vars syfte ska samverka och utnyttjas optimalt. Du kommer även vara ansvarig för att rekrytera just ditt team.

Hur tänker vi på ESS?

Vi har fyra värdeord: personlig, professionell, lekfull och passionerad. Vi brinner för att skapa världens bästa upplevelser.

Stämmer detta in på dig? Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vad gör en Commercial Manager inom ESS?

Som Commercial Manager (CM) har du det övergripande ansvaret för det kommersiella arbetet på Hjortviken Country Club. Det innebär både det strategiska ansvaret i kombination med en proaktivitet så att vi kommer lyckas med målsättningen fylla varje rum - så väl hotellrum, som mötesrum och restauranger. Det handlar om att sälja rätt produkt i rätt tid till rätt kund genom de mest lönsamma kanalerna. Du balanserar mixen av våra olika gästsegment (ex. privatgäster & konferensgäster) inte bara utifrån intäkter utan också för våra gästers bästa upplevelse och driftens effektivitet, där målet är att skapa stamgäster.Commercial Manager är en utpräglad ledare som älskar att jobba med sitt team mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du arbeta nära alla avdelningar på hotellet. Du hjälper varje avdelningschef att jobba lite smartare där grunden ligger i att förstå affären och tar fram underlag och insikter för att underlätta schemaläggning.Ditt team kommer sannolikt att bestå av Business Opportunity Manager (BOM/säljare), Social Media, PR & Content Manager, Yield & Inhouse Sales Manager.

I teamet arbetar ni tillsammans för att öka och optimera intäkter och i samma andetag också förstå hur gästen upplever det de köpt. I uppdraget ingår att stärka våra varumärken och vår marknadsföring med engagerande innehåll och kanalval, som att följa upp att det efterlevs i vardagens drift. Som Commercial Manager tänker du kommersiellt, men tar även hänsyn till Value For Money (VFM) och Net Promoter Score (NPS). I rollen finns också affärsutveckling i form av att ta fram best practice och att utveckla nya paket och kalkyler för lönsamma affärer. Till din hjälp har du teamen på ESS Group inom marknad, sälj, e-commerce, brand och data insights. Ni jobbar tight och du har en viktig koordinerande roll.

Du kommer att rapportera till VD och ingå i destinationens ledningsgrupp med fokus på det långsiktiga strategiarbetet.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet från en liknande roll med personal och försäljningsansvar. Vi arbetar med gäster på plats dygnets alla timmar och veckans alla dagar, så att du har erfarenhet av och trivs i ett snabbt tempo är viktigt. Vi vill hela tiden utvecklas och ligga i framkant i utveckling av vår destination vilket gör att din strategiska kompetens tillsammans med drivet att genomföra förändringar är viktiga för oss.

- Du behöver ha en fallenhet för siffror, förstå olika intäkts- och lönsamhetsmodeller och vara en stjärna på excel
- Du bör ha en god kännedom om varumärkesbyggande, social media, digitala plattformar och kommunikation
-
Samarbete är avgörande - du kommer att behöva lyssna och pusha, vrida och vända tillsammans med övriga chefer och medarbetare på Hjortviken Country Club.
- Du behöver vara en stark ledare för ditt team - tydlig, inspirerande, och involverande
- Du behöver tycka långsiktig strategi är lika spännande som pusslande i vardagen och att sälja varje rum varje dag
- Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet i vardagen och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och innovativa idéer
- Vi söker en kreatör, en skapare, en trollkarl - och samtidigt en ”siffernisse” som får energi av att intäktsoptimera varje dag. Ingen lätt kombination, men vi vet att du finns!


Lite mer om vilka egenskaper vi tror att du har:

- Analytisk, strukturerad och resultatorienterad, med fokus på helhetsaffären
- Du brinner för försäljning
- Beslutsam, tydlig och trygg
- Nyfiken, inspirerande och coachande
- Samarbetsvillig, flexibel och lösningsorienterad
- Passionerad för service och försäljning
- Kommunikativ och inkluderande
- En god ledare och förebild, du leder dig själv och andra
- Snabb på att fatta beslut och ta action


Lämplig bakgrund:

- Relevant examen alt. branscherfarenhet
- Erfarenhet inom Revenue Management, marknadsföring och social media
- Duktig på excel
- Vi tror att du har erfarenhet av att vara chef och vi tror att du har jobbat i en kommersiell roll
- Vi tror att du har sten...

Ansök nu

Extra servis till Jacy'z

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 22
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Med sina 27 våningar står Jacy'z stort och ståtligt, mitt i händelsernas centrum i Gårda. En plats som lever och ryms av aktiviteter, natt som dag. Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy'z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Extra servis till Jacy'z Bigstage & Bankett

Nu söker vi dig som vill jobba extra som servis på Jacy'z och primärt i Bigstage, vår största möteslokal som rymmer upp till 300 personer. Bigstage fylls med allt från show till konferenser och ger oförglömliga minnen. På Jacy´z lämnar vi inget år slumpen, så vill du bli en del av teamet som säkerställer detta, nu är chansen din!

Vem är du?

Du tycker det är kul att jobba bland musik och rörelse. Att ha snabba ben och ett stort leende är ett måste, speciellt om du ska funka bra ihop med ditt team. Du ska gilla att ha intensiva timmar, arbeta i team samtidigt ge gästerna något ut över det vanliga! Du har en ytterligare sysselsättning och vill jobba extra för att stärka upp på kvällar och helger när vi har våra stora event. Du är flexibel och tar dig med glädje ann uppgifter som ligger utanför din ordinarie arbetsbeskrivning, för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare inom servicebranchen

- Intresse för människor

- Kunna ta instruktioner och arbeta efter de

- Är en riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

Om tjänsten

Anställningsform: Extra under kvällar och helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 9 december

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Hotel Pigalle

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 21
Är du personlig, professionell, lekfull och passionerad? Är du en problemlösare som älskar att ha många bollar i luften? Perfekt, då kanske du är vår nya fastighetsskötare.

Underbara gäster är vår passion! Allt vi gör utgår från gästen och eftersom vi alltid har huset fullt så ställer det höga krav på oss både på utveckling i form av nya byggprojekt, löpande underhåll på anläggningen men också på att kunna lösa de utmaningar som plötsligt uppstår. Det som måste fixas där och då för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass när de är hos oss.

Om rollen
Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du, tillsammans med fastighetschefen, hjälper och arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden.

Vem är du?
Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och som älskar högt tempo i vardagen. Du säger aldrig att något inte går utan du ser det istället som en extra rolig utmaning att kunna hitta en lösning, alltid med gästnöjdheten i fokus. Du gillar att jobba individuellt men även i grupp för att nå bästa resultat.

Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs. Arbetet är varierande och kväll- och helgarbete förkommer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Anställningsform: 50% tillsvidareanställning med prövotid
Tillträde: efter årsskiftet
Lön: Enligt avtal & överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 7/12.

Ansök nu

Chauffeur vid behov till Jacy’z Hotel & Resort

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Nov 20
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Jacy´z chaufför-team växer! Stämmer beskrivningen nedan in på dig?

Din huvudsakliga uppgift är att erbjuda gäster transport. Du är Jacy’z Chauffeur, en resa med dig går inte att likställa med att hoppa in i en taxi. Du säkerställer att det blir unikt, old school och en del av upplevelsen på Jacy’z.

Gästerna som anländer eller lämnar vår destination pratar lika varmt om transporten som utsikten, middagsupplevelsen och de varma poolerna på våning 28. Du möter alltid gästen, är redo med paraply vid busväder, håller alltid upp dörren till bilen och erbjuder alltid något att dricka.

Du är ofta den första eller den sista i vårt team som möter gästen, du har chans att sätta ett viktigt avtryck i gästresan. Du älskar att ”make conversation” du har givetvis fingertoppskänsla men får du chansen så startar guidningen av Jacy’z redan när de sätter sig i bilen, ingen kan destinationen bättre än dig och du älskar att guida gästerna så de inte missar något. När du kör gäster från hotellet är ingen nyfiknare än du på hur de upplevt sitt besök.

Chaufförerna är också de enda på Jacy’z som regelbundet lämnar hotellet och träffar människor utanför huset och således en viktig representant. Du verkar alltid för att nätverka med din omgivning och sprida ordet om Jacy’z när du inväntar dina körningar.

I grunden ingår du som Chauffeur i Jacy’z Front Office team, även om bilen står stilla är du alltid i full gång. Du agerar Entrévärd & Concierge, ser till att alla gäster som kommer och går blir sedda och assisterar övriga teamet med uppgifter för att ytterligare förstärka gästupplevelsen.ANSVAR OCH HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

CHAUFFEUR

-
Chauffeur Service - Du ansvarar för genomförandet av nedanstående områden:

- Airport Shuttle

- Business Meeting

- Wedding

- Sport Transfer

- A to B Transfer based on time

- Personal Chauffeur day hire

- Catering delivery

- Weekend city shuttle

- Flower Delivery

- Samarbete med Bolt / Uber

-
Bil - Du ansvarar för att Jacy’z bil vårdas, och alltid är skinande ren och står synligt parkerad utanför entrén. Ansvaret inkluderar att bilen alltid är tankad med energi för att kunna genomföra de planerade körningarna, att bilen tvättas in- och utvändigt inför varje körning, att bilen följer sitt serviceprogram enligt tidsangivelser.

BELLBOY

-
Entrévärd & Concierge Service - Du agerar Entrévärd & Concierge i Jacy’z Flowershop, ser till att alla gäster som kommer och går blir sedda och assisterar övriga teamet med uppgifter för att ytterligare förstärka gästupplevelsen. De tider som ej är bokade för körningar, är du Entrévärd på Jacy’z vilket inkluderar att du bär gästers väskor till- och från rummen. Du frågar inte, du agerar. ”May I take your bag?” ”Let me take your bag!” -approuch.

-
Kemtvätt - Du ansvarar för att kemtvätt levereras till avtalat tvätteri, samt att tvätten hämtas tillbaka till Jacy’z. Detta inkluderar tvätt för både gäster likväl som Jacy’z team.

Arbetsbeskrivningen kommer att justeras över tid för att hela tiden vara anpassad efter verksamhetens behov.

Om tjänsten

Närmsta ledare: Front Office Manager

Omfattning: Deltid/Extra, varierande, dag, kväll, helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Krav på referenser och utdrag ur belastningsregistret görs vid ett nästa steg i intervjuprocessen

Taxilicens är ett krav för att söka tjänsten.

HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor, vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi kommer att intervjua löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är måndag 4 December

Se också till att besöka www.jacyzhotel.com (http://www.jacyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Host till Pachanga

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Nov 20
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy’z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av wellness men samtidigt har en passion för mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från serviceyrket

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extraOm tjänsten

Omfattning: Timanställning, enstaka dagar

Arbetstid: Varierande dag/kväll samt helger

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 30 November men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Prepp Kock/Köksbiträde till Ristorante Bellora

Köksbiträde
Läs mer Nov 9
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker.

Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset.

Vem är du?

Ett jobb för dej som brinner för matlagning och vill jobba i ett riktigt restaurangkök. Vi söker unga, glada och passionerade tjejer och killar som vill tillhöra ett härligt team.

För oss är det viktigt att du är rätt person.

Arbetsuppgifterna som köksbiträde är:

- Att gå runt på de olika stationerna i våra kök och hjälpa kockarna med de dagliga uppgifterna.

- Du kommer få varierade arbetsuppgifter som att bereda råvaror, packa upp råvaror, lättare matlagning, hygien och livsmedelskunskap

- Att lära dej laga mat från grunden

Vi söker dig som är driven, medveten och noggrann. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du kan planera och lägga upp din dag självständigt och förstår vikten av att jobba med lång framförhållning.

Om tjänsten

Tillträde: Omgående

Arbetstid: Varierande

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 26 November

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Köksmästare till Ristorante Bellora

Kökschef
Läs mer Nov 1
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem letar vi efter?

Vi söker vår framtida Head Chef som kommer få axla en bred och spännande roll här hos oss! Du kommer att få möjlighet att ansvara för hela köksdriften. I det här huset jobbar vi tillsammans - one team one house.

För att komma in riktigt bra i rollen hoppas vi hitta dig som har viljan och känslan för hur vi gör skillnad på kvalitet och upplevelse för våra gäster, kombinerat med att du skapar trygghet och glädje i köksteamet. Detta tror vi leder till både glada gäster och medarbetare, vilket är nyckeln till att vi lyckas. För att du ska trivas i den här rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet i liknande roll.

Nyfiken på detaljer och specifika arbetsuppgifter - lär känna några här!

Rollen är bred och det är viktigt att du har en ådra för ledarskap, ekonomi, matlagning samt hur man skapar en bra upplevelse för våra gäster. För att veta hur det går kommer du att mätas på tre olika områden:

- NMI (Nöjd medarbetarindex)

- NPS (Net promotor score)

- NOP (Net operating profit)

Ledarskap

-
Personalansvar - Du ansvarar för rekrytering, introduktion, schema- och semesterplanering, utveckling-/lönesamtal, innovation och utveckling av produkten och teamet, i en miljö som har högt tryck dygnets alla timmar året runt.
-
Feedback - Vi förväntar oss att du leder ditt köksteam med ett tydligt involverande ledarskap, där nära feedback alltid ligger nära för att utveckla både teamet liksom individen.
-
Kommunikation - Du ansvarar för att relevant information når alla berörda med god framförhållning för att ge bästa möjliga förutsättningar till en friktionsfri leverans både framför- och bakom kulisserna.


Gästnöjdhet

-
KPI:er - Vi förväntar oss att du fattar dina beslut styrt av NPS & VFM (Value For Money), och att produkten för frukost, fika, lunch & middag levereras efter satta måltal.
-
Gästupplevelsen - Med din erfarenhet vet du hur vi ska skilja oss och sticka ut från mängden, och få gästerna att bli ambassadörer och vilja komma tillbaka till oss.
-
Utveckling - Du leder utvecklingen av menyer för Archie’s och Conference Center utefter gästernas feedback och tillsammans med ditt teams idéer.


Operativt

-
Ekonomiska KPI:er - Du ansvarar för att köket följer de ekonomiska mål som är budgeterat.
-
Kvalitet - Du leder och coachar teamet i köket under och utanför service. Du säkerställer kvalitet och smaker samtidigt som du skapar en miljö för ditt team att växa, utvecklas och trivas i.


Karaktärsdrag som blir viktiga i din roll:

- Kommunikativ
- Inkluderande
- Strukturerad
- Resultatdriven
- Kostnadsmedveten
- Samarbetsvillig
- Flexibel
- Lösningsorienterad


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är omgående efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 17 November.

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och möjligheter till stor påverkan av hela matupplevelsen.

Ansök nu

Säljare eller som vi kallar det - Business Opportunity Manager (KAM)

Utesäljare
Läs mer Okt 27
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra B2B gäster?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vi gillar att göra saker annorlunda och söker nu efter en till Key Account Manager, eller Business Opportunity Manager (BOM) som vi kallar det. Kort och gott, en Säljare. En person som drivs av affären, se det vunna värdet växa likväl för oss som för kunden, nå våra uppsatta mål och en person som strävar efter att ständigt utveckla sitt sälj & sina relationer.

Vi är nu i uppstarten av Hjortviken Country Club som kommer att öppna i januari 2025, 25 minuter utanför Göteborg. Vi letar nu efter vår Säljarer som kommer att vara med från start och utveckla vår försäljning av destinationen.

På våra destinationer, ja vi kallar våra hotell för det, arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetsaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss.

Vad gör en BOM (Key Account Manager) på ESS Group?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa Möten & Event och du arbetar i ett team med dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär:

- Att få våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer.

- Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra.

- Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för destinationen.

- Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund.

- Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.essgroup.se/conference-meetings/?lang=sv) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du kommer att utgå från Hjortviken Country Club och rapportera till Commercial Manager samtidigt som du tillhör ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga inom ESS Sales.

Om dig

- Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i och kring Göteborg och Västsverige och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

- Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift.

- Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

- Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara.

- Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win.

- Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss.

- Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen.

- Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Men det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Sista ansökningsdag 13/11.

Tillträde & Lön: Uppstart februari/mars 2024. Lön enl. överenskommelse. Kollektivavtal mellan Unionen och Visita.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Ansök nu

Front Office Supervisor

Hotellreceptionist
Läs mer Okt 26
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

På Jacy’z går vi under mentaliteten - “One House - One Team“. Det innebär att våra medarbetare får möjlighet att arbeta på alla avdelningar, i olika roller, i hela huset. Alla på Jacy’z har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap. Vi är över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

FRONT OFFICE SUPERVISOR

Vi bygger vidare på vårt Supervisor-team här på Jacy'z. Som Front Office Supervisor hos oss så ansvarar du för driften i receptionen, arbetar aktivt med gästupplevelsen och för att medarbetarna här skall känna trygghet, utveckling och en god teamkänsla. Rollen är driftsfokuserad vilket innebär man i rollen till stor del ingår i teamet som bemannar receptionen. Den innefattar även tid som går till möten och personalfrågor.

Som Front Office Supervisor rapporterar du till, och assisterar vår Front Office Manager inom rekrytering, introduktion av nya medarbetare, utbildning och bemanning. Du, tillsammans med de fyra andra supervisors, ansvarar för att de rutiner som finns uppsatta för receptionen följs och uppdateras, samt säkerställer att teamet i receptionen alltid får rätt förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete.

I rollen förväntas du vara påläst om bokningsläget både i närtid och framtid, detta för att göra justeringar i bemanningen och för att säkerställa både gäst och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet. I rollen kliver du tillsammans med de andra Front Office Supervisors in som ställföreträdare till Front Office Manager vid perioder av frånvaro.

VEM VI SÖKER

För att nå resultat och trivas i rollen behöver du dela våra värdingeringar Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig. Vidare ser vi att du är strukturerad, positiv och gillar högt tempo! Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom ledarskap och receptionsarbete. Tidigare erfarenhet från hotellbranschen är meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du är har god datavana och lätt för att lära dig olika system.

OM TJÄNSTEN

Tillträde: Enligt överenskommelse

Närmsta ledare: Front Office Manager

Omfattning: Heltid, varierande, dag, kväll, helg (natt vid behov).HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor, vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi kommer att intervjua löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är måndag 13 November

Se också till att besöka www.jacyzhotel.com (http://www.jacyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inhouse Sales & Booking Coordinator

Innesäljare
Läs mer Okt 26
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

På Jacy’z går vi under devisen - “One House - One Team“. Det innebär att våra medarbetare får möjlighet att arbeta på alla avdelningar, i olika roller, i hela huset. Alla på Jacy’z har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att säkerställa och optimera gästupplevelsen på Jacy'z Hotel & Resort. Du är en stark kommunikatör som älskar att planera och dessutom alltid strävar efter att skapa friktionsfria flöden för både gäst och medarbetare framför och bakom kulisserna. Du tycker administrativa arbetsuppgifter är roligt, men älskar samtidigt att hjälpa receptionen under deras peak-hours.

Tycker du följande arbetsuppgift låter roligt? Skräddarsy planeringen med namnlistor, rumsfördelning, förbeställning av menyer, allergier, aktiviteter. Innefattar gästsegment som möhippor, svensexor, fester, etc. Då är detta jobbet för dig.

Utöver det tror vi att du behöver:- Språkkunskaper i svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av Visbook är meriterande.

- Tidigare erfarenhet från hotell.Om tjänsten

Anställningsform: Heltid 100%.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse.

Om processen:
Vi kommer att intervjua löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är måndag 13 november.

Ansök nu

Kock till Jacy'z Hotel & Resort!

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 17
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy'z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

KOCK TILL GOGOGAGA

Vi söker nu en kock till vår fantastiska restaurang på Jacy’z Top Floors. GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna. I din roll som kock innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid. Du vill skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till!

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: heltid/deltid, kväll/helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag är 2 november

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Kreativ frukostkock till Bellora

Kock, à la carte
Läs mer Okt 13
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset. Morgonen är även de fyllda med förväntningar, mystik och vem älskar inte nybryggt kaffe, italienska delikatesser och ett fluffigt bröd att strata dagen med.

Vem är du?

Morgonpigg, kreativ och organiserad. Det är några av de egenskaper vi tror du behöver. Utöver det så lever vi våra värdeord i allt vi gör, oavsett om det är till kollegor eller gäster. Att kunna och vilja skapa goda relationer där din passion till matlagning och service alltid står i centrum är otroligt viktigt. Hos oss på Bellora ser vi oss som en familj och vi vill att du ska kunna känna det samma. Vi är ett hus där det är viktigt att se sig som en del av helheten. Glad och hjälpsam kommer man långt på!

Som sagt är morgonpigg ett stort pluss då tjänsten kräver att du kan vara på plats 05.00.

Utöver det tror vi att du behöver vara:

- Strukturerad

- Mångsidig

- Kommunikativ

- Noggrann

- Lyhörd

Du förväntas delvis i din roll:

- Förbereda, tillreda och upprätthålla frukosten

- Jobba med mise an place

- Säkerställa att frukosten fungerar och utvecklas

- Ta ansvar för svin och spill

- Säkerställa rutiner

- Tillsammans med frukostchef och kökschef ha hand om inköp

- Säkerställa att frukosten alltid är i tip top tillsammans med hela teamet

Som kock på Bellora ska du respektera råvarorna, ursprunget och hantverket som ligger bakom maten vi serverar. Respektera alltid materialet, maskiner och den utrustning vi arbetar med.

Anställningsform: Tillsvidare 100% morgon och helger

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28:e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Sous Chef till Belloras Kallkök och Konferens

Souschef
Läs mer Okt 18
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset.

Vem är du?

Som Sous Chef älskar du inte bara matlagning, du brinner för att driva temet och tillsammans skapa den perfekta upplevelsen för och tillsammans med våra gäster. Du är en naturlig ledare som är duktig på att lyssna, kommunicera och planera. Det är viktigt för oss att man identifierar sig med våra värdeord, då de genomsyrar allt vi gör. Att improvisera och klara av oväntade situationer är en viktig del av jobbet.

Utöver dett tror vi också att du är:

- Driftsorienterad

- Organiserad

- Ordningsam

- Framåtsträvande

- Utbildad inom kokyrket eller ha minst 5 års erfarenhet

- Tidigare erfarenhet av ledarskap

Vad innebär jobbet:

Du äger helheten för gästupplevelsen i konferensen och allt som rör kalla köket och allt som bakas inhouse. Vilket delvis innebär att,

- Arbetsleda teamet live under arbetspasset

- Avlastar Head Chef med administrativa uppgifter

- Ansvara för att säkerställa kvalitén och service

- Ordrar, lagerhållning och svinn

- Planering, PM och kommunikation med resterande i huset

- Säkerhet och rutiner

Om tjänsten:

Anställningsform: Tillsvidare 100%, dagtid, men kväll och helg förekommer.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28:e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Sous Chef till Belloras Kallkök och Konferens

Souschef
Läs mer Okt 13
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset.

Vem är du?

Som Sous Chef älskar du inte bara matlagning, du brinner för att driva temet och tillsammans skapa den perfekta upplevelsen för och tillsammans med våra gäster. Du är en naturlig ledare som är duktig på att lyssna, kommunicera och planera. Det är viktigt för oss att man identifierar sig med våra värdeord, då de genomsyrar allt vi gör. Att improvisera och klara av oväntade situationer är en viktig del av jobbet.

Utöver dett tror vi också att du är:

- Driftsorienterad

- Organiserad

- Ordningsam

- Framåtsträvande

Vad innebär jobbet:

Du äger helheten för gästupplevelsen i konferensen och allt som rör kalla köket och allt som bakas inhouse. Vilket delvis innebär att,

- Arbetsleda teamet live under arbetspasset

- Avlastar Head Chef med administrativa uppgifter

- Ansvara för att säkerställa kvalitén och service

- Ordrar, lagerhållning och svinn

- Planering, PM och kommunikation med resterande i huset

- Säkerhet och rutiner

Om tjänsten:

Anställningsform: Tillsvidare 100%, dagtid, men kväll och helg förekommer.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28:e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Meeting & Event Host till Bellora

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Okt 9
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset. Just nu bygger vi ut hela vår meeting- & eventdel och de är just därför vi behöver dig.


Vem är du?

Du är en glad, kommunikativ och effektiv person som tycker det är kul att ta hand om gästen utefter just hens behov. Att kunna jobba strukturerat och organiserat är viktigt då alla grupper man tar han om har ett körschema som är avgörande för vistelsen och rulliansen i huset. Vi älskar de lilla extra, så det är en stor fördel om du har öga för detalj och tycker det är roligt att piffa. Du är självgående, men teamwork är nyckeln till framgång, där kommunikation genomgående i hela huset kommer betyda allt för att gästen ska bli nöjd och känna sig sedd.

Rollen på Bellora är dynamisk och arbetsuppgifterna skiftar baserat på aktiviteten
på M&E avdelningen. Detta skapar stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik.

Tidigare erfarenhet inom hotell, restaurang och/eller event är meriterande

Arbetsuppgifter som innefattas i rollen

-
Mottagande - Ta emot husets mötesgäster, och ge dem all information för deras dag.

-
Service - Upprätthålla en hög servicenivå mot gäst. Säkerställa mat, dryck och andra eventuella önskemål.

-
Gruppincheckningar - Tillsammans med receptionen ansvarar du för att planera och leverera gruppincheck för våra mötesgäster.

-
Möblering - Säkerställ att lokalen är möblerad och dukad enligt bokningen.

-
Administrativt - Säkerställer välkomstbrev, skyltning och att rätt listor är utskrivna. Lika viktigt är det att vi avslutar dagen med rapportering.

-
Team player - Som en del av teamet på Bellora är du flexibel och redo att hjälpa andra avdelningar när det behövs. Arbete på andra avdelningar kan förekomma när M&E har mindre att göra.

Om tjänsten

Anställningsform: Varierande dag, kväll och helg. Vi söker 2st Tillsvidare 100% samt extrapersonal - specificera gärna i din ansökan vilken av tjänsterna du söker.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse, men runt årskiftet.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 25 oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Nattreceptionist till Bellora

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Okt 7
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italiska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset. Att jobba på Bellora är att vara del av en familj, en familj som jobbar tillsammans för att ge gästen det bästa av allt!

Vem är du?

Du kommer att vara det första våra gäster möter så en naturlig känsla för service är en del av din identitet. Dina andra starka egenskaper är ansvarsfull, lösningsorienterad och lagspelare.

Du är social och kan anpassa dig bra till olika och oväntade situationer, samtidigt som du uppskattar ditt eget sällskap, då du arbetar vissa timmar själv. Att ta eget ansvar faller sig naturligt för dig och du tycker om att göra det extra för att bidra till teamet. Du är stabil och vi hoppas att du ser långsiktigheten hos oss precis som vi vill se i dig.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Trivas med att arbeta natt, gärna ha tidigare erfarenhet av detta

- Våga ta för dig

- Ha gott omdöme

Arbetsuppgifter

I rollen som nattportier finns mycket olika uppgifter. Ditt viktigaste ansvar är att se till att vi har ett säkert hotell under nattetid. Du ansvarar för receptionen och att bemöta gästernas alla frågor och funderingar. Incheckning och utcheckning, mail och telefon ingår i dina arbetsuppgifter. Under natten ser du även till att möblera, ställa ordning våra konferenslokaler och säkerställer att dem är redo för service nästkommande dag.

I din roll som nattreceptionist innebär det att vara proaktiv och påläst vad som gäller i hela huset, vilka kampanjer vi har, vilka stamgäster som kommer, förstå vikten av din roll= du är vårt ansikte utåt, samtidigt som du alltid följer riktlinjerna för ESS Group med proaktivitet och glimten i ögat.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet- men det är absolut inte det viktigaste, det är att du har drivet att lära dig!

Om tjänsten
Anställningsform: 80%, varannan vecka jobb.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 24:e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Extra kock till Jacy'z Hotel & Resort

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 4
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Låt oss berätta om Jacy'z

Jacy’z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har flera starka restaurangkoncept i huset tillsammans med många barer, en state of the art mötesanläggning, en egen biograf, musikscen, takterrass och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi är ett stort team med över 300 personer, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z. Att arbeta med Jacy’z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som vill jobba extra som kock i Jacy'z Bankett. Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Extra anställd
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och start i november.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 oktober.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Erfaren frukostpersonal till Bellora

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Okt 2
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

På älskade Hotel Bellora känner du doften av nybryggt kaffe, pulsen av morgonbruset och den familjära atmosfären. Vi levererar den perfekta stämningen och servicen till våra hotellgäster, liksom externa gäster som inte kan motstå att ramla in på morgonkvisten. Den Italienska andan syns i varje vrå och vi vill ge alla något att minnas!Vem är du?

Du är glad, initiativtagande och strukturerad. Att piffa och fixa det lilla extra så att gästen får en oförglömlig morgon kommer naturligt till dig. På frukosten håller vi ett högt tempo och att ha många bollar i luften är en stor del av jobbet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att få göra allt från att duka upp buffén, fylla på kaffe/juice på våra dryckesstationer till att plocka disk från bord och ta emot gäster. Att ha ett ägandeskap före, under och efter service är extremt viktigt. Utöver detta är en viktig del av jobbet att konversera med våra gäster och få dem att känna sig sedda och hemma, precis lika viktigt är samspelet med dina medarbetare - din sociala kompetens kommer verkligen vara A och O!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Minst 2 års erfarenhet från att jobba frukost

- Gillar att gå upp tidigt

- Du ska kunna börja ditt arbetspass på Avenyn kl. 05:00

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som är grym på att prioritera alla bollar i luften under rusch

- Gillar att göra det lilla extra för att frukostbuffén ska kännas extra extra extra!

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 75%. Vardagar och helg.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 19e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Senior Reseledare med hjärtat på rätt ställe

Reseproducent
Läs mer Apr 25
Senior Reseledare med hjärtat på rätt ställe

Vi återkommer ofta till att vi vill bli mindre. Kan låta som en direkt motsatt strategi om man vill skapa tillväxt och fler arbetstillfällen men vi menar ändå att detta går att kombinera. Människorna som jobbar hos oss, vår kultur och vår historia som en familj av entreprenörsdrivna företag är ett fokus och ett område som vi vill bli än bättre på. Att människor känner att de är en del av resan, känner mening och engagemang är att vara personlig och genomsyrar allt vi gör. Den här tjänsten handlar verkligen om att vara en del av den resan. Nu söker vi seniora reseledare!

När vi säger ”Senior reseledare” betyder det absolut inte att du är en rutinerad och erfaren reseledare, snarare att du åldersmässigt är äldre än 55 år och mer. Vi letar efter dig som vill göra något nytt med likasinnade och som vill vara med på det vi hoppas blir ett spännande äventyr i vacker natur, sköna pooler och bra middagar.

Om vi beskriva rollen mer i detalj så har du som ett reseledare ansvar för våra paketerade grupper till våra destinationer, och nu när startskottet går så handlar det först om resan till Fyri Resort i Hemsedal. Du ansvarar också för att positivt sprida våra värderingar och kultur.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att vara reseledare. Vi söker dock personer som får andra människor att le, men också att göra det där lilla extra. Vi tror att du får energi av andra människor och att du gillar att vara lite spindeln i nätet. När du träffar andra människor är du den som gillar att berätta historier, på sociala medier tror vi också att du är duktig på att dela dina historier. Du tycker om att vara social fysiskt såväl som digitalt. Du har säkert redan idag ett stort nätverk, men du tycker det hade varit roligt att lära känna fler glada människor i och omkring din egna ålder.

Du kommer inte ha något personalansvar utan får istället fokusera på allt det roliga inklusive att äga din grupps övergripande trevnad och upplevelse. Du rapporterar till en bra kille som heter Jonas Svengård, har är Project manager Sports & Travel här på ESS.

Här kommer några förutsättningar för att vi ska lyckas tillsammans och som du aktivt driver framåt:

- Samordna och äga din grupps upplevelse av resan genom att vara närvarande och leva det vi kallar för ”Den lilla röda (service guide lines, core values och vikten av att alltid säga hej)

- Äga agendan och att vara en levande anslagstavla

- Säkerställa att vi levererar underhållning på bussresan upp och tillbaks till Fyri Resort

- Säkerställa att vi möter uppsatta gästnöjdhetsmål på resan

- Promota dig själv och din nästa resa inom Ess Group

Förmåner- Ersättning

- Gratis boende, resa, mat och dryck under resan

- Delaktig i ESS kulturen (socialt sammanhang)

- ESS klädkollektion - du får fina kläder i rätt storlek

- 1 vistelse för två på valfri ESS destination (efter genomförd resa)

- Inbjuden på ESS aktiviteter

Om Ess Group:

Vi på ESS Group vill bygga destinationer, resorts och upplevelser som får gäster att vilja komma tillbaka. Starten gick 2007 på Ystad Saltsjöbad med en stark tanke om att skapa unika mötesplatser gestaltade av unika karaktärer. Vi drivs av passion, lekfullhet och professionalism och vill med personlig prägel skapa lönsamhet och gästupplevelser i världsklass. Om vi ska summera allt, och på dagar då vi gör allt rätt, så säger vi ofta att ”We create moments of happiness”.

Nu har ESS Groups familj växt till totalt 15 hotell- och resortdestinationer i Sverige, Norge och Danmark, samt en yacht i Palma Mallorca med 4 dubbelrum.

I Göteborg finns city-resorten Jacy’z Hotel & Resort, Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora. Söderöver ligger destinationshotellen, Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad och det lilla gourmethotellet Villa Strandvägen. MJ'S (https://mjs.life/) hittar du i Malmö och i Västerås finns The Steam Hotel byggt i ett 100 år gammalt ångkraftverk. Ellery Beach House är placerad i den vackra naturen på Lidingö och Fýri - Resort of Norway är vår första mountain boutique resort i Hemsedal, Norge. I Danmark ser det riktigt godt ut med strandhotellet Marienlyst i Helsingör. Just nu jobbar vi med att utveckla Örenäs Slott som blir Maryhill, Hjortviken i Hindås, en ny sorts hästgård som heter Skönabäck och en till dansk resortupplevelse i Köge.

Vi älskar mat, dryck och musik vilket gjort att vi också är partners i restauranger så som Cheri-Lee, Barabicu (http://www.barabicu.se/), Tranquilo (http://www.tranquilo.se/), Villa Odinslund, Villa Johanneberg, Port du Soleil, Excet (https://www.excethuset.se/) och 8ight.

Innovation och andra närliggande branscher har alltid intresserat oss vilket gjort att vi också är en del av inrednings- och konceptbyrån SPIK Studios, e-handeln Home of ESS, bryggeriet Råå/CO, Mandales samt co-living-bolaget 20-30 Coliving.

Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Head of People & Culture för ESS Group

Personalutvecklare
Läs mer Apr 25
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Vi återkommer ofta till att vi vill bli mindre. Kan låta som en direkt motsatt strategi om man vill skapa tillväxt och fler arbetstillfällen men vi menar ändå att detta går att kombinera. Människorna som jobbar hos oss, vår kultur och vår historia som en familj av entreprenörsdrivna företag är ett fokus och ett område som vi vill bli än bättre på. Att människor känner att de är en del av resan vi gör, att man känner sig trygg och att det finns ständig utveckling för de med ambitioner tror vi handlar om att aldrig vara stor. Den här tjänsten och titeln är på engelska och finns troligtvis på många andra företag men hos oss menar vi ändå att den är annorlunda, mer utvecklande och mer viktig i vår ambition om att dels bli mindre, och genom det också större.

Om rollen

Så, om vi ska beskriva rollen mer i detalj så har du som Head of People & Culture ett övergripande ansvar för vårt arbete med värderingar, kultur och kompetensutveckling. Men du ansvarar lika mycket för grunderna i vad som är en bra arbetsplats genom stöd till våra lokala HR-partners, frågor kring arbetsrätt och lön.

- HR-arbetet inom ESS vill vi ska vara proaktivt. Genom nära relation med våra destinationer tar ni gemensamt ut riktning för kommande insatser som ligger till grund för den centrala HR-avdelningens fokus. Genomgående är att alla beslut och insatser utgår från en eller flera av våra grundläggande KPIer: gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet och ekonomisk hållbarhet. De här KPI:erna finns i alla delar av vår verksamhet.

- I din roll som Head of People & Culture leder, prioriterar och säkrar du att ditt centrala HR-team alltid är i symbios med behov och vision från oss som sitter i ESS ledningsgrupp samt med de lokala destinationerna.

- Den centrala HR-avdelningen fokuserar på kortsiktiga och långsiktigt utvecklande insatser inom kompetensutveckling, rekrytering, ledarstöd och employer branding men de säkrar och jobbar också med att vi varje dag är en bra arbetsgivare med välmående, positiva och högpresterande medarbetare.

- Du kommer ha personalansvar för ESS HR centralt. De här teamet är uppdelat i Rekrytering, Arbetsrätt/lön & ESS Academy. Här jobbar du tillsammans med Cristina, Johanna, Linette, Carolina, Mahlin, Sandra, Johanna och Linnea. Du rapporterar till mig. Anders heter jag och är Head of Operation.

Här kommer några förutsättningar för att vi ska lyckas tillsammans och som du aktivt driver framåt:

- Samordna så att lokala HR Partners utvecklas kompetensmässigt genom relevanta mötesforum, best practice, nätverk och coachning

- Säkerställa att vi mäter och rapporterar relevanta HR KPIer

- Aktivt kartlägga och säkra successionsplanering inom hela ESS Group

- Ta en aktiv roll i rekrytering och träning inför och under öppning av nya destinationer

- Proaktivt arbeta för att positionera ESS Group i framkant inom innovation och utveckling i HR-arbetet i branschen

- Vara uppdaterad på omvärlden avseende löneläge, kompetensbrist, arbetsmarknadsåtgärder etc

- Lyfta blicken för att ständigt förflytta ESS Group och våra destinatiorna åt rätt håll för att skapa framgångsrika och hållbara arbetsplatser

- Regelbundna resor till våra destinationer kommer vara nödvändigt för att vara framgångsrik i rollen, du ska gilla vara där det händer. Det är toppen om du bor i Göteborgsområdet och utgår därifrån där de flesta centrala funktioner finns.

Vad önskar vi av dig?

Förutom att du älskar att jobba med våra värderingar och är kul att ”hänga med” så behöver du ha dokumenterad erfarenhet av HR-arbete där du kan visa att du har levererat på en väldigt hög nivå. Det är en fördel om du verkat i något tillväxtbolag så du förstår de möjligheter och svårigheter det medför, dessutom tänker vi fortsätta växa med ytterligare dryga 1000 personer de kommande åren.

Om ESS Group:

Vi på ESS Group vill bygga destinationer, resorts och upplevelser som får gäster att vilja komma tillbaka. Starten gick 2007 på Ystad Saltsjöbad med en stark tanke om att skapa unika mötesplatser gestaltade av unika karaktärer. Vi drivs av passion, lekfullhet och professionalism och vill med personlig prägel skapa lönsamhet och gästupplevelser i världsklass. Om vi ska summera allt, och på dagar då vi gör allt rätt, så säger vi ofta att ”We create moments of happiness”.

Nu har ESS Groups familj växt till totalt 15 hotell- och resortdestinationer i Sverige, Norge och Danmark, samt en yacht i Palma Mallorca.

I Göteborg finns city-resorten Jacy’z Hotel & Resort (https://jacyzhotel.com/), Luxury Boutiquehotellet Pigalle (https://www.hotelpigalle.se/) och Lifestylehotellet Bellora (https://www.hotelbellora.se/). Söderöver ligger destinationshotellen, Falkenberg Strandbad (https://www.strandbaden.se/), Ystad Saltsjöbad (https://www.ysb.se/) och det lilla gourmethotellet Villa Strandvägen (https://villastrandvagen.se/). MJ'S (https://mjs.life/) hittar du i Malmö och i Västerås finns The Steam Hotel (https://www.steamhotel.se/) byggt i ett 100 år gammalt ångkraftverk. Ellery Beach House (https://www.ellerybeachhouse.com/) är placerad i den vackra naturen på Lidingö och Fýri - Resort of Norway (https://fyriresort.com/) är vår första mountain boutique resort i Hemsedal, Norge. I Danmark ser det riktigt godt ut med strandhotellet Marienlyst (https://www.marienlyst.dk/) i Helsingör. Just nu jobbar vi med att utveckla Örenäs Slott som blir Maryhill (https://maryhillestate.se/), Hjortviken i Hindås (https://hjortviken.se/sv), en ny sorts hästgård som heter Skönabäck (https://www.skonaback.se/) och en till dansk resortupplevelse i Köge.

Vi älskar mat, dryck och musik vilket gjort att vi också är partners i restauranger så som Cheri-Lee, (https://www.cheri-lee.se/) Barabicu (http://www.barabicu.se/), Tranquilo (http://www.tranquilo.se/), Villa Odinslund (http://www.villaodinslund.se/), Villa Johanneberg (http://villajohanneberg.se/), Port du Soleil (https://www.facebook.com/portdusoleil/), Excet (https://www.excethuset.se/) och 8ight (https://www.facebook.com/8ightgbg/).

Innovation och andra närliggande branscher har alltid intresserat oss vilket gjort att vi också är en del av inrednings- och konceptbyrån SPIK Studios (https://www.spikstudios.com/), e-handeln Home of ESS (https://homeofess.com/se), bryggeriet Råå/CO (https://raabryggeri.com/), Mandales (https://www.mandales.com/) samt co-living-bolaget 20-30 Coliving. (https...

Ansök nu

Konferenskoordinator till Bellora

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Sep 25
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italiska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset. Just nu bygger vi ut hela vår meeting- & eventdel och de är just därför vi behöver dig.

Vem är du?

Du är en sprudlande person som tycker om att det händer mycket runt om kring dig. Att ta saker på fly känns inte jobbigt utan snarare spännande och kul. Att möta gästens behov samtidigt som du kan styra hen i rätt riktning är viktigt både för att driften ska fungera liksom att gästen ska känna sig 100% nöjd. Därför tror vi att du har ett ödmjukt och tillmötesgående sätt när du arbetar. Du tycker om ordning och reda medan du fortfarande har glimten i ögat och framförallt känsla för detaljer.

På Bellora vill vi alltid ge gästen de lilla extra, de den själv inte visste de behövde, så att kunna känna in är viktigt. Att arbeta som ett team kommer vara avgörande. Inte bara för att vi har ett hus som alltid behöver verka tillsammans utan för att måste kunna frös allas förutsättningar på varje avdelning.

Vi ser också att du har

- Ledarskap

- Stark planeringsförmåga

- Vana vid administrativ arbete

- Stark kommunikativ förmåga

- Utstrålning och serviceanda

- Lätt att förstå system, samband och siffror

- Lösningsfokus

Arbetsuppgifter som innefattas i rollen

- Eventledning och planering - innan, under och efter ska fungera smidigt.

- Säkerställer att gästens upplevelse blir oförglömlig

- Ta emot framtida gäster liksom bokningar

- Säkerställa att hela huset är informerade och uppdaterade om våra event och konferenser

- Jobba aktivt med försäljning

- Ansvara för de administrativa arbetet som bland annat fakturering och uppföljning

Anställningsform: Tillsvidare 100% dag, kväll och helg

Tillträde & Lön: Enligt överenskommelse, innan årskiftet. Lön enlig avtal.

Om processen: Vi kallar till intervju löpande, sista ansökan 8 Oktober

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

GST - Bokningsagent

Reseproducent
Läs mer Apr 17
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

Guest Service Team är platsen där gästens resa börjar. Vi äger all inkommande trafik på telefon, mail och chatt för privatgästen som ska besöka någon av ESS Groups alla destinationer. Här säljer vi upplevelser med mål att skapa Moments of Happiness och överträffa gästens förväntningar redan i första mötet med ESS.

Hos oss får gästen pricksäker information och styrning som gör att de utifrån sina förutsättningar och önskemål kan njuta av en fantastisk upplevelse. Vår mångkunnighet gör oss till en ”One Stop Shop” för gästen, utan att de behöver slussas mellan olika avdelningar. När vi är klara med samtalet har gästen bokat sitt rum där det vid ankomst står bubbel och väntar, en härlig spabehandling, bord i restaurangen och kanske att vistelsen avslutas med en Padel-match innan det är dags att åka hem.

Lyckas vi med ovan nämnt har vi banat väg för våra kollegor på destination så att de kan lägga allt sitt fokus på att leverera service i världsklass och gästen kan bara sömlöst njuta av sin upplevelse. Dessutom har vi på köpet, förhoppningsvis, skapat oss en stamgäst - vårt yttersta mål och syfte.

Vem är du?

Att försäljning och service går hand i hand är en självklarhet för dig och du älskar att prata i telefon! Du trivs i ett högt tempo - för högt tempo är det hos oss! Ibland tar du 110 samtal, 50 mail och 22 chattar på en dag - HUR KUL?! Mitt i virvelvinden är du ändå noggrann och har inga problem med multitasking.

- Du är en utåtriktad och resultatinriktad person men framför allt är du nyfiken, orädd och har förmågan att tänka utanför boxen.

- Du taggas igång av att tävla! Om det så är en intern tävling med kollegan om vem som tagit flest samtal den dagen eller en större sälj-tävling med fin-fina priser i potten, så som övernattningar på våra destinationer exempelvis ;-)

- Ett starkt självledarskap och viljan att utvecklas, det är nyckeln till din framgång hos oss.

- Du pratar flytande svenska och engelska men det är också meriterande med danska och norska, då våra destinationer sträcker sig över hela norden.

Vad har vi att erbjuda dig?

Vi erbjuder en tjänst med 100% sysselsättningsgrad. Arbetstiderna varierar under våra öppettider (8-20 på vardagar & 9-17 på helg). Du kommer tillhöra familjen på OffESS, du hittar oss på våning 24 på Jacy'z Hotel i Gårda, Göteborg.

Du kommer att få coaching, feedback och mätbara mål för att utvecklas samt ha cirka 30 drivna kollegor omkring dig för att både själv kunna inspireras men även inspirera andra. För dig som visar engagemang och gör det lilla extra så lovar vi att vi kommer göra detsamma för dig!

Blir du nyfiken på att höra mer eller vet du kanske redan att du skulle stortrivas i rollen - skicka in din ansökan idag! Vem vet, kanske är det våra vägar som korsas i framtiden...

Om tjänsten

Anställningsform: Provanställning på 6månader som efter överenskommelse går över till tillsvidareanställning.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse (slutet av augusti/början av september).

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag söndagen den 30e april.

Ansök nu

Chauffeur till Jacy’z Hotel & Resort

Personbilsförare, persontransporter
Läs mer Apr 5
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vem är du?

Ditt huvudsakliga uppdrag är att erbjuda gäster transport från punkt A-B. Du är Jacy’z Chauffeur, en resa med dig går inte att likställa med att hoppa in i en taxi. Du säkerställer att det blir unikt, old school och en del av upplevelsen på Jacy’z.

Gästerna som anländer eller lämnar vår destination pratar lika varmt om transporten som utsikten, middagsupplevelsen och de varma poolerna på vån 28. Du möter alltid gästen, är redo med paraply vid busväder, håller alltid upp dörren till bilen och erbjuder alltid något att dricka.

Du är ofta den första eller den sista i vårt team som möter gästen, du har chans att sätta ett viktigt avtryck i gästresan. Du älskar att ”make conversation” du har givetvis fingertoppskänsla men får du chansen så startar guidningen av Jacy’z redan när de sätter sig i bilen, ingen kan destinationen bättre än dig och du älskar att guida gästerna så de inte missar något. När du kör gäster från hotellet är ingen nyfiknare än du på hur de upplevt sitt besök.

Du är också den enda på Jacy’z som regelbundet lämnar hotellet och träffar människor utanför huset och således en viktig representant. Du verkar alltid för att nätverka med din omgivning och sprida ordet om Jacy’z när du inväntar dina körningar.

I grunden ingår du som Chauffeur i Jacy’z Front Office team, även om bilen står stilla är du alltid i full gång. Du agerar Entrévärd & Concierge, ser till att alla gäster som kommer och går blir sedda och assisterar övriga teamet med uppgifter för att ytterligare förstärka gästupplevelsen.

ANSVAR OCH HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

CHAUFFEUR

-
Chauffeur Service - Du ansvarar för genomförandet av nedanstående områden:

- Airport Shuttle

- Business Meeting

- Wedding

- Sport Transfer

- A to B Transfer based on time

- Personal Chauffeur day hire

- Catering delivery

- Weekend city shuttle

- Flower Delivery

-
Bil - Du ansvarar för att Jacy’z bil vårdas, och alltid är skinande ren och står synligt parkerad utanför entrén. Ansvaret inkluderar att bilen alltid är tankad med energi för att kunna genomföra de planerade körningarna, att bilen tvättas in- och utvändigt inför varje körning, att bilen följer sitt serviceprogram enligt tidsangivelser.

BELLBOY

-
Entrévärd & Concierge Service - Du agerar Entrévärd & Concierge i Jacy’z Flowershop, ser till att alla gäster som kommer och går blir sedda och assisterar övriga teamet med uppgifter för att ytterligare förstärka gästupplevelsen. De tider som ej är bokade för körningar, är du Entrévärd på Jacy’z vilket inkluderar att du bär gästers väskor till- och från rummen. Du frågar inte, du agerar. ”May I take your bag?” ”Let me take your bag!” -approuch.

-
Kemtvätt - Du ansvarar för att kemtvätt levereras till avtalat tvätteri, samt att tvätten hämtas tillbaka till Jacy’z. Detta inkluderar tvätt för både gäster likväl som Jacy’z team.

Arbetsbeskrivningen kommer att justeras över tid för att hela tiden vara anpassad efter verksamhetens behov.

Om tjänsten

Närmsta ledare: Front Office Manager

Omfattning: Heltid/Deltid, varierande, dag, kväll, helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 17 April

Ansök nu

Host till Pachanga

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Sep 15
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy’z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av wellness men samtidigt har en passion för mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från serviceyrket

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Omfattning: 80% tillsvidare med provanställning

Arbetstid: Varierande dag/kväll samt helger

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 22 September, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Manager - ESS Group

Key account manager
Läs mer Sep 6
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster B2B?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vi gillar att göra saker annorlunda och söker nu efter en till Key Accent Manager, eller Business Opportunity Manager som vi kallar det. Kort och gott, en säljare. En person som drivs av affären, se det vunna värdet växa, nå våra uppsatta mål och en person som strävar efter att ständigt utveckla sitt sälj & sina relationer.

Vi växer och letar nu efter vår nya Key Account Manager (Business Opportunity Manager) som tillsammans med vår BOM Sebastian kommer utveckla vår försäljning av främst Jacy´z Hotel & Resort i Göteborg.

På våra destinationer, ja vi kallar våra hotell för det, arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetsaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en KAM (Business Opportunity Manager) på ESS Group?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.hotelbellora.se/moten-event/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du tillhör ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga inom ESS Sales.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Göteborg och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Men det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Sista ansökningsdag 18 sept.

Ansökningstid: Vi intervjuar löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om Jacy´z Hotel & Resort
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Om ESS Group
Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 11 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. 2020 öppnade vi, mitt i pandemin, Ellery Beach House. 2022 så öppnade vi vår 11:e destination och det är den största någonsin. Den heter Jacy´z Hotel & Resort, och den här resorten är 28 våningar hög och ligger i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Hov till Bellora

Hovmästare
Läs mer Aug 29
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Som hovmästare jobbar du i ett team med härliga människor och har ansvaret för gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och säkerställa att servispersonal kan genomföra ett . Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse. Du tycker det är kul att driva teamet på ett lekfullt men strukturer sätt för att kunna leverera bästa service.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från yrket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Flexibilitet

- Kan leda ett team

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare 100%, dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 14 september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med möjlighet att utveckla din kunskap inom det Italiska köket, arbeta med passionerade kollegor på Göteborgs livligaste gata. Vi strävar efter att alla medarbetare som vill, ska kunna utveckla sig, sitt ledarskap och ta nästa steg. Du kommer jobba nära restaurangchefen och ha möjlighet att komma med förslag och ideér. Personal förmåner diskuteras vid en anställning.

Ansök nu

Assisterande Restaurangchef till Bellora

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

På älskade Hotel Bellora känner du pulsen av och den familjära atmosfären direkt när du öppnar dörren. Vi levererar den perfekta stämningen och servicen till våra gäster och ger dem en oförglömlig upplevelse att bästa med sig. Den Italienska andan syns i varje vrå och vi vill ge alla något att minnas! Dessutom händer det just nu mycket kul på Bellora, vi expanderar och även de kan öppna upp för ännu mer skoj!

Vem är du?

Som assisterande restaurangchef jobbar du i ett team med härliga människor och har ansvaret för hela gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för helheten!

Du är en social person som älskar service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Tillsammans med restaurangchefen ser ni till att alla gästers sinnen blir berörda, att personalen utvecklas och har verktygen för att lyckas.

Vi tror det är viktigt att:

- Du levererar service ut i fingerspetsnarna

- Du kan se och förstå helheten

- Vägleda ett team och ta beslut

- Vilja utveckla och utmana dig själv

- Kunna kommunicera mycket väl

- Du är flexibel

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 100%, dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 14 september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med möjlighet att utveckla din kunskap inom det Italiska köket, arbeta med passionerade kollegor på Göteborgs livligaste gata. Vi strävar efter att alla medarbetare som vill, ska kunna utveckla sig, sitt ledarskap och ta nästa steg. Du kommer jobba nära restaurangchefen och ha möjlighet att komma med förslag och ideér. Personal förmåner diskuteras vid en anställning.

Ansök nu

Meeting & Event Manager, Vikariat

Konferenschef
Läs mer Aug 28
Vi söker nu en driven och engagerad Meeting & Event Manager! Just nu händer det mycket nytt och spännande hos oss på Bellora! Konferensavdelningen är i en expansiv fas och vi kommer inom kort se fler lokaler, större möjligheter och kunna skapa ännu nöjdare gäster.

Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”.

Vi lever våra ledord i allt vi gör;

Personliga, Professionella, Lekfulla och Passionerade.

Om detta stämmer in på dig. Perfekt! Då är du den vi söker.

Vem är du?

Utöver våra ledord tror vi att du behöver vilja vara med och utveckla, rekrytera och sätta rutiner för denna nya enhet som Bellora just nu bygger. Du behöver vara en stark och driven ledare, gärna med tidigare erfarenhet från liknande verksamhet. Vi söker någon som har ett välplanerat företagstänk som resulterar i lönsamma affärer och som tycker om att bygga välmående relationer både med gäster och kollegor. Erfarenhet från event och/eller konferenser samt hotell och restaurang är meriterande

Målet är att skapa stamgäster genom att ge våra gäster den bästa tänkbara mötesupplevelsen och stärka vår position som en av Sverige bästa mötesanläggningar.

Arbetet är flexibelt och föränderligt men du kommer bland annat att:

- Operativt leda och fördela det dagliga arbetet på avdelningen.

- Följa upp och implementera rutiner för avdelningen.

- Budgetansvar för avdelningen.

- Driva aktiviteter som leder till merförsäljning.

- Ansvara över att faktureringsrutiner efterföljs.

- Schemaläggning, upplärning, utbildning, rekrytering och utveckling för ditt team.

- Ansvara för och följa upp leverantörsfakturor, provisioner och depositioner.

- Ansvara för att löpande följa upp gästnöjdheten och snabbt agera vid behov för
återkoppling och kompensationer i samråd med service manager.

- Ansvara för att alla avdelningar på hotellet har korrekt och relevant information
gällande alla arrangemang i god tid före genomförandet.

- Säkerställa att avdelningens KPIs uppfylls

Om tjänsten

Anställningsform: Vikariat till årsskiftet 2024/25, tjänsteman, 100%, tjänsten kan komma att förlängas i form av annan tjänst.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse men tidigast 1 november

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 13 september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter både inom Bellora liksom inom ESS Group. Vi jobbar med ständig utveckling för våra medarbetare och gör mycket kul för att hålla huset levande. Ytterligare förmåner presenteras vid anställning.

Ansök nu

Front Office Night Agent till Jacy'z

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Aug 18
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

FRONT OFFICE NIGHT AGENT

Som nattreceptionist hos oss har du ett stort ansvar för både säkerhet, servicenivå och administrativa arbetsuppgifter och arbetspassen är tidvis intensiva. Du utgår från Jacy’z reception på lobbyplan, men finns till hjälp för våra gäster i både Jacy’z och JQ’s (vårt hotell-i-hotellet). Du är lösningsorienterad, flexibel och ansvarar för att alla våra gäster får ett personlig bemötande och en personlig service i receptionen under ditt pass.

Vårt övergripande mål är att skapa stamgäster, för att lyckas med det behöver vi få våra gäster att trivas hos oss och den viktigaste delen i det arbetet handlar om just service och bemötande. Som en del i vårt team förväntar vi oss att du lever efter vårt servicelöfte, våra värderingar och våra målsättningar.

Du behöver också vara påläst på vad som händer på Jacy’z Hotel & Resort den aktuella tiden när du står bakom receptionsdisken. Påläst både på vilka gäster som är ankommande och inhouse, men även vilka aktiviteter som sker i huset. I övrigt är det viktigt att du alltid följer våra SOP:s, detta för att säkerställa kvalitén vi levererar ut mot gäst och för att du som medarbetare alltid skall veta vilka sysslor du förväntas utföra i, under och efter service.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och har ett lösningsorienterat arbetssätt, men det är din personlighet, ditt driv och energi och vilja att alltid lösa uppgiften som kommer att vara avgörande. Vi tror att du är organiserad, gillar att samarbeta med andra och har ett leende som smittar av sig. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och ett team där vi alla arbetar tillsammans mot samma mål - att skapa stamgäster!

OM TJÄNSTEN

Närmsta ledare: Front Office Manager

Omfattning: Heltid och deltid

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 4 September.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bar Supervisor

Bartender
Läs mer Aug 21
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från att jobba i bar, gärna med ansvar tidigare.

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Vi har fenomenala barer i dagsläget, vilket gör att du har möjlighet att få variation i ditt arbete, eller kanske du hittar din favorit bar där du vill pensionera dig.

Om tjänsten
Anställningsform: Heltid
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 4/9

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Runner till Jacy'z Hotel & Resort

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 18
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy’z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

RUNNER TILL ARCHIE'S

Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang, vår ”All day American Dining-place”. I rollen som Runner är dina primära arbetsuppgifter att transportera mat från köket till rätt adress i matsalen/huset. Du dukar av bord, ansvarar för att alla gäster alltid har välfyllda vattenglas och vattenflaskor på bordet, samt torkar av borden mellan- och efter sittningarna. Vi vill skapa ett dynamiskt team där både du som Runner och dina kollegor i matsalen roterar mellan de olika restaurangerna över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för dig som medarbetare i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: Deltid 80 % med möjlighet till heltid. Varierade arbetstider inklusive helger och storhelger.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 3:e September

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Servis till Jacy'z Hotel & Resort

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 18
Jacy'z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi är över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.

SERVIS TILL ARCHIE'S

Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang, vår ”All day American Dining-place”. I rollen som servitris/servitör är du vårt ansikte utåt mot gästen i matsalen. I rollen som servitris/servitör innebär det att du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad. Personlig och Lekfull.

Vi söker servis till både frukost och matsal:

- Servis frukost: Under frukosten är den huvudsakliga uppgiften servering/bufféhantering samt arbete under lunch och konferensfika efter verksamhetens behov.

- Servis matsal: Som servis i matsal arbetar du med mat och dryck i kombination, a la carte, hotellpaket och konferens.

Vi vill skapa ett dynamiskt team där både du som servis och dina kollegor i matsalen roterar mellan de olika restaurangerna över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för dig som medarbetare i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Erfarenhet från att jobba i restaurang är ett krav för servis matsal, meriterande för servis frukost.

Om tjänsten

Anställningsform: Deltid 80%, Heltid 100 %. Varierade arbetstider inklusive vardagar, helger och storhelger
Antal lediga befattningar: 3
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 3:e September

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Sommelier till Pigalle

Sommelier
Läs mer Aug 16
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 97 rum är influerade av 1920-talets europeiska era. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Bar Amuse, din reception och lobbybar, där du slukat upp av den inbjudande känslan och ett glas vin blir ett måste. Våra vackra festlokaler ger utrymme frö allt från mindre konferenser till privata middagar och bröllop. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier en sensationell smakupplevelse till tonerna av pulsande musik.

Vem är du?

Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras upplevelse. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra, både för teamet liksom för dina medarbetare. Självklart har du inte bara ett intresse för vin utan också en gedigen kunskap och den ständiga viljan att utveckla och utmana dina kunskaper. Mat och dryck kommer vara ett stort fokus men att lyckas leverera det hela vägen till gäst kommer vara minst lika viktigt.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från yrket

- Intresse för människor

- Intresse för både mat och dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Tycka om att jobba med viner i drift

Dina arbetsuppgifter som sommelier kommer bland annat att innebära:

- Vara med och ta fram rätt viner för Pigalle

- Utveckla och äga våran stämningsrika vinbar Amuse på första plan

- Lära ut vinkunskap till övriga medarbetare

- Vara behjälplig för alla i huset

Om tjänsten

Anställningsform: tillsvidare 100% kväll och helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2:e september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Pigalle men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Bartender till Pigalle

Bartender
Läs mer Aug 16
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 97 rum är influerade av 1920-talets europeiska era. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Restaurang Atelier ger dig den extra lyxiga och passionerade känslan. Mat, musik och dryck får nytt liv och gästerna får känna pulsen ihop med oss!

Vem är du?

Du är en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.

Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Hos oss är det viktiga att vi jobbar som ett hus och därför är det viktigt att du också uppskattar att jobba som ett team utanför baren. På Pigalle har vi ett stort utbud av cocktails och därför förväntas du också kunna konsten som det kräver.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från att jobba i bar, meriterande 5 år +

- Erfarenhet av att blanda coctails

- Intresse för mat & dryck

- Kunna vara en del av hela teamet då vi är en restaurang med mycket rörelse

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- Älska service, gästresan och att leverera det extra!

Om tjänsten
Anställningsform: tillsvidare 100% kväll och helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2:e september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Pigalle men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Kock till Bellora

Kock, à la carte
Läs mer Aug 15
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och familjära atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, 100% Lunch, kväll och helger.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1:e september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Sushi Kock till Cheri-Lee

Kock, à la carte
Läs mer Aug 15
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Vill du jobba i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att asiatisk matlagning. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet (minst 2 år) från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det asiatiska köket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: 100% tillsvidare
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde snarast eller vid överrenskommelse.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 1 september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor känsla för service, härliga kollegor och en fantastisk miljö!

Ansök nu

Souschef till Bellora

Souschef
Läs mer Aug 15
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och familjär atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock och ledare? Samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Som Souschef är du vara en ledare som kan lyssna in ditt team, ta beslut och våga satsa. Som ledare är det extremt viktigt med kommunikation, speciellt när vi har många olika språk i köket och en livlig restaurang! Du ska vilja se och utveckla dina medarbetare och jobba nära.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Duktig på att kommunicera

- Vilja ta ansvar och vara handlingskraftig

- Ledarskap

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

- Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ledarskap

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, 100%, lunch, kväll och helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1:e september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Extra Frukostpersonal till Bellora

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Aug 14
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På älskade Hotel Bellora känner du doften av nybryggt kaffe, pulsen av morgonbruset och den familjära atmosfären. Vi levererar den perfekta stämningen och servicen till våra hotellgäster, liksom externa gäster som inte kan motstå att ramla in på morgonkvisten. Den Italienska andan syns i varje vrå och vi vill ge alla något att minnas!

Vem är du?

På frukosten håller vi stundvis ett högt tempo och att ha många bollar i luften är en stor del av jobbet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att få göra allt från att skära bröd och fylla på kaffe/juice på våra dryckesstationer till att plocka disk från bord och putsa bestick. Utöver detta är en viktig del av jobbet att konversera med våra gäster och få dem att känna sig som hemma, precis lika viktigt är samspelet med dina medarbetare, din sociala kompetens kommer vara A och O!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Gillar att gå upp tidigt

- Du ska kunna jobba från 06.00 lör-sön

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Gillar att göra det lilla extra för att fruskotbuffé ska känns extra extra!

- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av frukostservering

Om tjänsten

Anställningsform: Extra, främst under helge med möjlighet att jobba extra vardagar
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 31 augusti

Vi erbjuder dig en arbetsplats med med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Extra personal till housekeeping rumsstäd - Jacy´z hotel & resort

Hotellstädare
Läs mer Aug 8
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy’z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Ett leende kommer att ta oss långt, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. En ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se, sätter ribban för hela deras vistelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för städning av våra fantastiska hotellrum.

Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi kommer att bli ett gäng med många olika kulturella skillnader som pratar många olika språk.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

- Intresse för detaljer

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: Enstaka dagar
Tillträde och lön: Lön enligt kollektivavtal och tillträde omgående.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 31 augusti 2023

Ansök nu

Frukostpersonal till Bellora

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Aug 14
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

På älskade Hotel Bellora känner du doften av nybryggt kaffe, pulsen av morgonbruset och den familjära atmosfären. Vi levererar den perfekta stämningen och servicen till våra hotellgäster, liksom externa gäster som inte kan motstå att ramla in på morgonkvisten. Den Italienska andan syns i varje vrå och vi vill ge alla något att minnas!

Vem är du?

På frukosten håller vi stundvis ett högt tempo och att ha många bollar i luften är en stor del av jobbet. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att få göra allt från att skära bröd och fylla på kaffe/juice på våra dryckesstationer till att plocka disk från bord och putsa bestick. Utöver detta är en viktig del av jobbet att konversera med våra gäster och få dem att känna sig som hemma, precis lika viktigt är samspelet med dina medarbetare, din sociala kompetens kommer vara A och O!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Minst 2 års erfarenhet från att jobba frukost

- Gillar att gå upp tidigt,

- Du ska kunna cheka in på Avenyn 05.00

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Gillar att göra det lilla extra för att fruskotbuffén ska känns extra extra!

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 50% med chans till högre sysselsättning
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 31 augusti

Vi erbjuder dig en arbetsplats med med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Ansök nu

Bartender till Ground Floor Jacy'z

Bartender
Läs mer Mar 6
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.Vem är du?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi har fenomenala barer i dagsläget, vilket gör att du har möjlighet att få variation i ditt arbete, eller kanske du hittar din favorit bar där du vill pensionera dig.

Ansök nu

Sous Chef till Jacy'z

Kock, à la carte
Läs mer Aug 7
Jacy'z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi är över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.

Sous Chef

Vi söker nu en Sous Chef till Jacy’z Hotel & Resort. Hos oss är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! Vi har flera olika restauranger, därav kommer arbeta på flera av våra restauranger, beroende på bokningsläge.

Som Sous Chef har du en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass. Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Du har med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av Jacy'z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

-
Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.

-
Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.

-
Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.

-
Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och initiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.

-
Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.

-
Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.

-
Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.

-
Tidsrapportering - Ansvarar för att kökspersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är från 1november 2023.

Omfattning: 100%

Arbetstid: varierande (dag, kväll helg)

Vi ser fram emot Din ansökan.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag är 17 augusti 2023.

Ansök nu

Head Waiter till GOGOGAGA Jacy'z

Hovmästare
Läs mer Feb 28
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.Vem är du?

Som hovmästare jobbar du i ett team av härliga människor och har ansvaret av gästupplevelsen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Ansök nu