ESS Hotel Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Koncernredovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 22
Att känna sig passionerad, professionell och lite busig är ett signum för ESS - ett signum som ligger till grund för våra värderingar. ESS Group är en värderingsstyrd organisation full av liv. Genom vår passion och professionalism adderar vi ett värde till våra gäster, till våra anställda och till staden där vi verkar. För att bli ledande inom vår bransch krävs allt - här och nu. Här går livet i direktsändning och du som anställd har huvudrollen på din sträcka i vår stora stafett.

Vi erbjuder dig en händelserik och positiv arbetsplats, med ansvar och befogenheter, närhet till glädje och skratt. Inom ESS får du också ett nytt kontaktnät med många värdefulla arbetskamrater.

Nu söker vi dig som älskar ekonomi, entreprenörer, tempo, hotell och restauranger. Du är alltså driven och ambitiös koncernredovisningsekonom som vill vara med på vår expansiva resa och ha ditt nya skrivbord bara några meter från kaffemaskinen på vårt kontor i Gårda, Göteborg.

En koncernredovisningsekonom har till syfte att arbeta fram en koncernredovisning som ska ge ekonomisk information om resultat, ställning och kassaflöde för hela koncernen som en helhet till intressenter, som i sin tur så ska kunna utvärdera koncernen som en enhet. Detta innebär också en konsolidering av alla dotterbolag med hjälp av förvärvsmetoden enligt K3 regelverket. Rapportering sker till Head of Group control.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som koncernredovisningsekonom innebär:

- Konsolidering och rapportering vid månad-, kvartal- och årsbokslut
- Kvalitetssäkra indata från dotterbolag
- Uppföljning och analys
- Koncernredovisning och koncernbokslut
- Upprätta årsredovisningar och delårsrapporter
- Förbättring av rutiner och processer
Du kommer att ha din arbetsplats på ESS Groups kontor i Gårda och vi önskar tillsätta heltidstjänsten så snart som möjligt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av koncernredovisning. Kanske har du din bakgrund inom revision och har därefter arbetat praktiskt med koncernredovisning. Vidare behöver du ha kunskap gällande K3 och vi förutsätter att du är intresserad av att kontinuerligt uppdatera dig inom området. Vi arbetar i konsolideringsverktyget Konsolidator och erfarenhet av det är meriterande, men inget krav. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

Vem söker vi?
I och med att koncernen har ett högt affärstempo och kontinuerligt expanderar är det viktigt att du trivs med förändring, tycker om utmaningar och kan bibehålla lugn och fokus när situationen så kräver. Du kommer att få vara med och bygga upp rutiner och processer vilket också gör att du behöver vara en genomförare och bra på att leverera och hålla deadlines. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och trivas med att arbeta i ett team samtidigt som du tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Ansök nu

Testpiloter sökes till ESS group

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 18
Vi håller på med ett intressant projekt för att på ett enkelt sätt göra det möjligt att söka jobb. Vi skulle gärna vilja testa detta på några nyfikna och intresserade människor som både vill vara testpersoner ( testa, ge oss feedback och jobba med vår lösning) OCH jobba extra inom hotell & restaurang.

Du behöver inte ha några förkunskaper mer än att du har möjlighet att lägga ca 8-10 timmar i veckan på jobb och test under en månad.

Låter det intressant? Perfekt - berätta lite mer om dig själv och sänd in!

Ansök nu

Chauffeur till JACY'Z - ESS Groups nya destination

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Sep 14
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JACY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JACY’Z.

VAD VI SÖKER

Vi vill anställa vår framtida Chauffeur vars huvudsakliga uppdrag är att erbjuda våra gäster transport från punkt A-B.

Du är Jacy'z Chauffeur, en resa med dig går inte att likställa med att hoppa in i en vanlig taxi.

Du säkerställer att resan blir en del av upplevelsen av Jacy'z Hotel & Resort.

Gästerna som anländer eller lämnar vår destination pratar lika varmt om transporten som utsikten, middagsupplevelsen och de varma poolerna på vån 28. Du möter alltid gästen, är redo med paraply vid busväder, håller alltid upp dörren till bilen och erbjuder alltid något att dricka.

Det är meriterande om du har en aktiv taxiförarlegitimation, men vi ser det inte som ett krav för att söka, då vi verkligen värdesätter personligheten i denna roll.

VEM DU ÄR

Du är ofta den första eller den sista i vårt team som möter gästen, du har chans att sätta ett viktigt avtryck i gästresan. Du älskar att ”make conversation” där du givetvis har fingertoppskänsla, men får du chansen så startar guidningen av Jacy'z redan när de sätter sig i bilen, ingen kan destinationen bättre än dig och du älskar att guida gästerna så de inte missar något. När du kör gäster från hotellet är ingen nyfiknare än du på hur de upplevt sitt besök.

Du är också den enda på Jacy'z som regelbundet lämnar hotellet och träffar människor utanför huset och är således en viktig representant. Du verkar alltid för att nätverka med din omgivning och sprida ordet om Jacy'z när du inväntar dina körningar.

I grunden är du som Chauffeur en del av Jacy'z Guest Excellence team. Även om bilen står stilla är du alltid i full gång. Du agerar Bellboy, ser till att alla gäster som kommer och går blir sedda och assisterar övriga teamet med uppgifter för att ytterligare förstärka gästupplevelsen.DELAR UR ARBETSBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Chaeffeur Service - Du ansvarar för genomförandet av vår transfer-service vilket inkluderar att köra våra gäster från punkt A till punkt B, men det kan också betyda transfer i catering och blombud.
- Bil - Du ansvarar för att Jacy'z bil vårdas, och alltid är skinande ren och står presentabelt synlig. Ansvaret inkluderar att bilen alltid är tankad med energi för att kunna genomföra de planerade körningarna, att bilen tvättas in- och utvändigt inför varje körning, och att bilen följer sitt serviceprogram.


BELLBOY

- Bellboy Service - De tider som ej är bokade för körningar, agerar du Bellboy inhouse på Jacy'z vilket inkluderar att du bär gästers väskor till- och från rummen. Du frågar inte, du agerar med en självsäker approach ”May I take your bag?” ”Let me take your bag!”
- Kemtvätt - Du ansvarar för att kemtvätt levereras till avtalat tvätteri, samt att tvätten hämtas tillbaka till Jacy'z. Detta inkluderar tvätt för både gäster likväl som Jacy'z team.


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är i samband när vi öppnar JACY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer sker löpande under hösten.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jacyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Fitness & Health Club Instructor till Jacy'z - ESS Groups nästa destination

Friskvårdsledare
Läs mer Aug 17
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

VAD VI SÖKER OCH VEM DU ÄR:

Vi söker instruktörer till Jacy’z, vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leda Jacy’z Fitness & Health Clubs gruppträningar och PT-pass.

Vi vill anställa dig som får människor runt dig att prestera samtidigt som ni har en rolig stund tillsammans, och får med sig en positiv upplevelse från gymmet. Det är viktigt för oss att du är intresserad av hela Jacy’z Hotel & Resort, så du på ett proffsigt sätt kan guide våra gäster vidare efter de svettats färdigt med dig i gymmet.

Du har en aktiv PT-licens och har minst 3 års erfarenhet av att leda gruppträningar och personlig träning.

Vårt övergripande mål är att skapa stamgäster, vilket är en målbild som du självklarht delar med oss.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är i december.
Intervjuer sker löpande under hösten.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV, samt ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Resident DJ till Jacy'z - ESS Groups nästa destination

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Aug 8
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

VAD VI SÖKER OCH VEM DU ÄR:

Vi söker vår framtida Resident DJ, vars huvudsakliga uppdrag kommer vara att ansvara för musikupplevelsen på Jacy’z Hotel & Resort.

Uppdraget som Resident DJ på Jacy’z innefattar att du själv utför DJ-spelningar och sätter stämning på Jacy’z olika delar parallellt med att du bokar våra gäst-DJ’s.

Du kommer även ansvara för musikupplevelsen de timmar på dygnet vi ej har DJ spelande, genom att musiksätta våra olika delar med musik som går hand i hand med våra olika koncept genom playlists.

Vi vill anställa dig som är lika skicklig att veta vilken låt som ska spelas i rätt ögonblick, som du är på att guida våra gäster runtom i vår destination på plats.

Musikprofilen skall hålla en röd tråd genom puls och volym oavsett var i Jacy’z du befinner dig, men innehållet och genre varierar beroende på koncept, tid på dygnet och årstid.

DELAR UR ARBETSBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- DJ - Som Resident DJ på Jacy’z utför du själv spelar DJ-spelningar varje vecka. Tid och plats för dessa spelningar kommer variera efter husets beläggning och segment parallellt med ett grundschema.

- Gäst-DJs - Du bokar våra gäst-DJs utefter den budget och schema som skapats. Du ansvarar för att samtliga DJ’s som spelar på Jacy’z är införstådda i våra olika koncept, och spelar musik som stämmer överens med dessa oavsett plats i huset. Du säkerställer även våra gäst-DJs vistelse genom att boka rum och bord i restauranger för dessa. Samt följer upp fakturor inför varje månadsslut.

- Musikansvarig - Förutom att säkerställa musikupplevelsen på plats bidrar du med att skapa Jacy’z långsiktiga varumärke ihop med musiken genom content till vår Content Manager. Musik är en central del i alla våra koncept, och som vi gärna berättar om och skapar innehåll kring. Du ansvarar för att delge vår Content Manager material och information om våra gäst-DJs som gör det möjligt att berätta proaktivt om framtida spelningar på Jacy’z.
- Playlists - Du skapar- och uppdaterar Jacy’z playlists över tid för att alltid vara aktuella och rätt gentemot våra koncept.
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är i slutet av oktober, i samband med att vi öppnar Jacy’z Hotel & Resort.

Intervjuer startar i augusti och sker löpande under hösten.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV, men vi ser ännu mer fram emot tre länkar till playlists du skapar och skickar med din ansökan, för att beskriva känslan du ser framför dig:
Varje playlist ska innehålla 3 låtar.

PLAYLIST 1
Plats & tid: Jacy’z Hotel & Resorts Lobby kl 13:00

PLAYLIST 2
Plats & tid: GOGOGAGA Skybar & Restaurant kl 23:00

PLAYLIST 3
Plats & Tid: Pachanga Pool Club kl 19:00

Du skapar dina playlists med inspiration från vår hemsida www.jacyzhotel.com (http://www.jacyzhotel.com/) där du hämtar en känsla från respektive plats.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Servitris/Servitör extra till Hotel Pigalle

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 3
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som servitris/servitör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet.

Intresserad? Perfekt, svara på några frågor och berätta vem du är.

Hotel Pigalle

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse.

Ansök nu

Supervisor frukostvärd/inna till Hotel Bellora

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Jul 21
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som frukostvärd/inna innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är den första kontakt som gästen har på morgonen och således den viktiga starten på dagen. Du ser till att frukosten är uppdukad, att allt ser fint och fräscht ut och att alla gäster får den uppmärksamhet de önskar. För att trivas i rollen tror vi att du gillar kundservice, är flexibel och beredd på det mesta, att du är nyfiken, utåtriktad, självgående och är bra på att kommunicera med dina kollegor och gäster.

Som supervisor tar du extra ansvar för planering och struktur kring frukosten och stöttar ansvarig ledare i smått och stort.

Det är viktigt att du är morgonpigg då passet startar kl 05.00.

Låter det intressant?

Perfekt, svara på frågorna och berätta varför vi är en perfekt match!

Svara så snart som möjligt då vi gärna ser att du startar omgående.

Ansök nu

Housekeeping to Hotel Pigalle

Hotellstädare
Läs mer Jul 1
Our values Professional, Passionate and Playful is important to us. In your role, it means taking responsibility for your tasks, realizing how important you are for the guest to have a fantastic experience with us through your work and treatment, always with positivity and a twinkle in the eye.

Who are you?

A smile will take us far, but the whole first impression is what will be crucial to our success. A clean and nice environment, the first thing our guests will see, sets the bar for their entire stay.

Your main duties are to be responsible for cleaning hotel rooms and the hotel's local areas, such as lobbies, restaurants, guest toilets and conference rooms so that our guests feel really welcome.

Communication and clarity are important to us because we will be a bunch with many different cultural differences who speak many different languages.

The position is part time and start as soon as possible.

Interested? Perfect! We are looking forward to meet you.

Ansök nu

GDPR specialist till ESS Group

IT-strateg
Läs mer Jul 1
Vi söker dig som redan har erfarenhet av GDPR eller som har intresse i området och gärna vill lära sig mer. Du kommer att arbeta i vårt IT team och rapportera till CIO. Vi hanterar stor datamängd från våra kunder, arbetssökande och medarbetare vilken vi är måna om att hantera enligt de regelverk som finns. Nuvarande ansvarig tar sig an en ny roll på vårt nya hotell Jacyz i Göteborg vilket gör att vi söker hans ersättare.

Huvudarbetsuppgifter

Registerutdrag
Hantera GDPR frågor som kommer via gäst och arbetssökande
Datapolis i driftsystem
Anonymisering av kunddata
Uppdatera Lexoforms (i samråd med CIO)
Utbilda centrala avdelningar i GDPR

Du kommer att arbeta nära CIO och dataskyddsombud på vårt huvudkontor i Göteborg.

Vill du veta mera? Kontakta gärna rekryteringsansvarig Anna Petersson anna.petersson@essgroup.se.

Intresserad? Svara på några frågor och sänd in din CV.

Ansök nu

Receptionist extra till Hotel Bellora

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 27
Älskar du kundkontakt, många frågor och många bollar i luften?

Det är vad vi gör varje dag och natt i receptionen på hotell Bellora. Vi ligger mitt på Avenyn och vi jobbar nära vår restaurang som har fullt varje dag och natt. Vi älskar att ge våra kunder det lilla extra och hjälpa till med vad som behövs.

Vi söker extra personal med start omgående, 30-50%.

Vi ser gärna att du har arbetat med service i reception eller liknande innan, är minst 18 år och är bra på att sätta dig in i system snabbt. Vi arbetar med Protel så det är en fördel om du har arbetat i det innan, om du inte har det - så lär vi dig.

Vi pratar engelska och svenska i receptionen. Arbetstiderna är varierande 06:45-14:45, 10:00-18:00 eller 14:00-22:00.

Intresserad? Perfekt, svara på frågorna och sänd med ditt CV.

Ansök nu

Hovmästare till Hotel Bellora

Hovmästare
Läs mer Jun 23
Som hovmästare hos oss är du mer en regissör som sätter scenen för våra gäster och ditt team i restaurangen. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Det som styr vår dag är våra värdeord; Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som hovmästare innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Du vill alltid göra det lilla extra för våra gäster, dina kollegor och

Ansök nu

CRM & Insights Manager ESS Group

Marknadsanalytiker
Läs mer Jun 15
Vi brinner för att skapa stamgäster, det är vårt dna och anledningen till att vi finns till - nu letar vi efter en person som vill ta oss till nästa nivå!

Om tjänsten

Jo, så här är det. Viljan och ambitionen har vi haft alltid, att skapa en upplevelse för varje gäst som gör att de längtar tillbaka innan de ens har hunnit komma hem. Nu har vi också systemen, arbetssättet och förutsättningarna för att göra arbetet med att skapa stamgäster riktigt, riktigt bra!

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt CRM & Insight arbete och göra ESS och våra destinationer ännu mer relevanta och intressanta i framtiden.

I rollen som CRM & Insights Manager har du ett övergripande ansvar för företagets kundinsikter. Både genom analys men också genom att framgångsrikt driva våra CRM processer. Vi ser att du leder det kontinuerliga utvecklingsarbetet av CRM arbetet och dess strategi och också är företagets superuser på plattformen.

Vi är entreprenörer hela gänget. Så känns det. Vi brinner för att göra saker med hjärtat, tänka långsiktigt och låta vår nyfikenhet och våra värderingar visa vägen. Vi gillar också att leverera effekt, älskar att lansera nytt, tycker om kreativa lösningar och charmigt och personligt innehåll. CRM arbetet ger oss oändliga möjligheter att göra allt detta på en och samma gång, kreativt arbete som också får stor effekt - världsklass!

Arbetet inom CRM planeras, organiseras och leds ur ett holistiskt och affärsmässigt perspektiv. Du har ett högt engagemang, är nyfiken och kundfokuserad. Mot dina kollegor och samarbetspartners har du ett ledande och entusiasmerande sätt genom att påvisa ett framåtsträvande engagemang i ditt arbete. Du gillar att jobba i team och är inte rädd för att vara både strategisk och operativ utifrån datadrivna insikter. Som person är du analytisk, positiv och kreativ.

Du rapporterar till vår Marketing & e-com Director chef Cecilia Lyche och har en strategiskt mycket viktig roll i ESS marknadsorganisation.

Vem är du?

Du är en person som följer och kanske till och med leder den digitala CRM-utvecklingen och kan omsätta det i idéer för optimal kundupplevelse genom datadrivna kundinsikter.

Placering är i Göteborg på vårt huvudkontor på Vasagatan (snart på Jacy´z)

Låter det intressant? Perfekt! Svara på några frågor och beskriv varför vi är en perfect match. Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag 30 juni 2022.

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Jun 10
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som restaurangchef innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?
Du som restaurangchef hos oss blir ledare till ett team med hög energi, mycket glädje och personlig service. Du älskar nya utmaningar och vägar för att nå ett gemensamt utsatt mål. Du har en stor passion för mat och dryck men framför allt människor. Du är en social person och brinner för möten & en service ut över de vanliga. Du är förstås punktlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra och har alltid en positiv inställning.

Du som restaurangchef på hotel pigalle har nära till skratt, kanske är något lekfull och har lätt att samarbeta med andra kollegor för att skapa oförglömliga vistelser för våra gemensams gäster. Att jobba nära våra andra avdelningschefer på hela Hotel Pigalle är den stora nyckeln till att vi tillsammans skall lyckas.

Restaurangchefen hos oss ansvarar för gästupplevelsen, både i restaurang Atelier, Bar Amuse och festvåningen Palais. Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Sista ansökningsdagen 27 juni

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hoppas vi ses :)

Emma Nilsson

Ansök nu

Projektledare bygg till ESS Group

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 6
ESS Group har utvecklat och byggt hotelldestinationer sedan starten på Ystad Saltsjöbad för 14 år sedan. Ambitionen från dag ett har alltid varit att skapa platser som gäster vill återkomma till. Vi brinner för att bygga hotellmiljöer, restauranger, pool clubs, hotellrum, barer, takterasser, möteslokaler, play grounds som är något annat än vad alla andra bygger. Att skapa de här platserna handlar lika mycket om inredning, bygg och projektering som att ESS Group har medarbetare som alltid ser gästen och som brinner för service utöver det vanliga.

Vi behöver förstärka den här delen av vår organisation med en Projektledare - Bygg & Inredning.

I rollen kommer du att arbeta med både nybyggnationsprojekt och ombyggnationer. Projektstorleken varierar från några hundratusen kronor upp till 500 miljoner. Bra spann eller hur? ESS växer och i gruppen finns nu 11 st hotelldestinationer. Vår ambition är att resan ska fortsätta vilket här och nu innebär nya hotelldestinationer men vi satsningen på våra befintliga miljöer är minst lika stor.Vi tror det är viktigt att du trivs i en miljö som andas mycket entreprenör. Kanske är det till och med så att du själv ser dig som en? Du har en god förmåga att strukturera och prioritera din tid och vi hoppas också att du har en fenomenal känsla för att finna smarta och bra lösningar. Projekten vi jobbar i finns i Norden, så en del resande ingår i rollen. Men du bor på väldigt bra hotell (ja, ESS egna allt som oftast) och äter alltid gott, lunch som middag. Pool Clubs ingår naturligtvis också, ta med egen baddräkt/bikini/badbyxa.Bakgrund & erfarenhet

Byggingenjör el motsvarande

Några års erfarenhet av liknande arbete som projektledare

Erfarenhet av att arbeta med både nyproduktion och ombyggnationer

God administrativ förmåga

Tycka om kunder, leverantörer och alla våra gästerESS Group drivs av människor för människor. Att du delar våra värderingar Professionell, Passionerad och Lekfull samt gillar entreprenörskap och att ha kul på jobbet är extra viktigt.Låter det intressant?

Perfekt. Svara på några frågor och sänd med din CV.

Ansök nu

Service & Event Manager till Home Of ESS

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 20
Vi växer så att det knakar och vi är väldigt glada att vi lyckats ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Det är vad det handlar om för oss, att skapa stamgäster. Vi vill alltid lyssna och lära av våra kunder. Så bygger vi den allra bästa E handeln, med inspiration från alla våra vackra destinationer så klart!

Vi söker dig som kan fortsätta utveckla vår service och erbjudande. Det innebär bland annat att;

- Säkerställa att vi överträffa förväntningar för alla kunder och skapar stamgäster
- Utveckla samarbetet mellan Home of ESS och alla ESS destinationerna
- Projektleda event & photoshoot, happenings & event
- Stötta kollegor i vårt inhouse service team


Du rapporterar till COO. Då du skall besöka våra destinationer i Norden frekvent behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

För att trivas hos oss i vår start up fas tror vi att du gillar högt tempo, snabba vändningar, att du är ansvarstagande och utåtriktad. Du älskar att skapa kontakt med andra och är en mästare på att bygga långsiktiga relationer. Kreativitet & kommunikation är viktiga egenskaper tillsammans med en mycket god planering och struktureringsförmåga.

Låter det intressant? Delar du våra värderingar- professionell, passionerad & lekfull? Perfekt! Svara på frågorna så snart du kan!

Ansök nu

Service & Supply Agent till Home Of ESS

Försäljningsassistent
Läs mer Maj 20
Vi växer så att det knakar och vi är väldigt glada att vi hittills lyckats ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Det är vad det handlar om för oss, att skapa stamgäster. Lyssna och lära av våra kunder. Det är så bygger vi den allra bästa E handeln, med inspiration från alla våra vackra destinationer så klart!

Vi söker dig som älskar kundservice. Då vårt främsta mål är att skapa stamgäster och här har du en nyckelroll. Det innebär att;

- Ansvara för chat, telefon och mail samt kommunikation på våra SoMe kanaler
- Ansvara för att bevaka försäljningsorderna och se bevaka att vi alltid levererar fortast möjligt
- Full kontroll på vårt CRM
- Merförsäljning
- Returhantering
- Transportbevakning
- In/utleverans kontroll
- Återköp/returer
- Inköpsadministration
- Supportera destinationer med varor såsom VIP kitt etc.


Du rapporterar till COO men kommer jobba nära hela teamet. Du är vår spindel i nätet. För att trivas hos oss i vår start up fas tror vi att du gillar högt tempo, snabba vändningar, att du är ansvarstagande och utåtriktad. Du älskar att skapa kontakt med andra och är en mästare på att bygga långsiktiga relationer.

Service & kunden i centrum ska alltid i fokus- Vi ska vara världsbäst på service och ständigt utmana oss själva att bli lära oss och bli bättre för varje dag. Vi tror att inredning är ett intresse för dig och att du har bra koll på Home of ESS sortiment redan nu!

Intressant? Delar du våra värderingar - Professionell, Passionerad & Lekfull? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in din ansökan.

Ansök nu

Upphandlare/Projektinköpare till ESS Group

Inköpare
Läs mer Maj 18
Vi söker världens bästa upphandlare!

Ja det är höga krav kanske, men vi vet att du finns därute någonstans! Du som spenderar middagen med vännerna med att prata passionerat om leverantörer, strategier och avtal. Du som brinner starkt för trygga och ekonomiskt fördelaktiga affärsuppgörelser. En projektinköpare med stor kunskap och kärlek för upphandling, som kan ansvara för alla inköp till våra nyproduktioner såväl som underhåll till befintliga destinationer.

Vad kan vi erbjuda?

En väl fungerande avdelning som bygger och inreder hotell- och restaurangdestinationer. En grupp i ständig förändring som utvecklar nya destinationer. En växande byggavdelning som hanterar alla projekt, från förprojektering till underhåll på befintliga destinationer. Projekten varierar från nyproduktion till mindre underhållsprojekt.Arbetet innebär att hantera alla inköp till bygg/inredningsprojekt och ta fullt ansvar från uppstart till färdigt projekt. Det innebär att du behöver arbeta nära projektledare och projektchef, kunna hålla många olika projekt i gång samtidigt samt vara riktigt duktig på förhandling och planering.

Känner du igen dig i följande påståenden:

- Jag är lyhörd och flexibel för projektens behov.
- Jag är väldigt noggrann och strukturerad.
- Jag motiveras av att ta egna initiativ och att nå sina uppsatta mål.
- Jag är en relationsskapande person som trivs med att samarbeta med andra .
- Jag pratar svenska och engelska i både tal och skrift.
- Jag har nyttiga och relevanta kontakter i både Sverige och utomlands.


Check, check, check på dessa påståenden?

Underbart!

Vi har bara några frågor som vi önskar att du besvarar i din ansökan och skickar med, med ditt CV så snart det bara går!

Ansök nu

Inköpare till Home Of Ess

Inköpare
Läs mer Maj 10
Home of Ess är ESS groups E handels destination som säljer inredning som gästerna hittar på våra destinationer. Vi är i stark tillväxt och söker dig som vill fortsätta utveckla vårt sortiment, arbetssätt och bolag.

Arbetet innebär att ta fram kategori & sortiment plan tillsammans med övriga avdelningar enligt budget och huvudstrategi. Du har ett helhetsansvar för affären, från förhandling till uppföljning av lönsamhet och försäljningsutveckling. Du arbetar nära övrig organisation och särskilt COO. Home Of Ess är ett tillväxtbolag vilket innebär att du behöver tycka om att vara både operativ och taktisk, stötta kollegor och samtidigt driva huvudstrategi framåt.

För att trivas hos oss behöver du tycka om entreprenörskap, affär och utveckling. Vi är alla oerhört engagerade och vill mycket tillsammans. Att du är en lagspelare som gillar att vinna tillsammans ser vi som en nödvändighet och att du trivs med många kontaktytor både internt och externt. Har du tidigare erfarenhet av heminredning är det ett stort plus, men inte ett krav.

Sista ansökan 20 maj 2022.

Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in varför vi passar ihop.

Ansök nu

Receptionist - Front Office Hotel Pigalle

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 7
Vi letar just nu efter en ny engagerad arbetskamrat till vårt Front Office Team som vill vara med och leverera en gästupplevelse man inte glömmer och längtar tillbaka till. Har du en kärlek för service, vill överträffa gästernas förväntningar varje dag och framkalla leenden? Då är det dig vi söker!

Vem är du?

Du kommer att vara det första våra gäster möter så en naturlig känsla för service är en del av din identitet. Dina andra starka egenskaper är lösningsorienterad, ansvarsfull och flexibel. Vi letar efter en nyckelspelare som ser lika mycket glädje i att servera ett glas vin i baren som att checka in och guida en gäst till rummet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom hotell, reception, andra serviceyrken - men det är absolut inte det viktigaste, det är att du har drivet att lära dig och är en lagspelare.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som receptionist innebär det att vara proaktiv och påläst vad som gäller i hela huset, vilka kampanjer vi har, vilka stamgäster som kommer, förstå vikten av din roll= du är vårt ansikte utåt, samtidigt som du alltid följer riktlinjerna för ESS Group med proaktivitet och glimten i ögat. Du ansvarar för incheck, utcheck och att bemöta gästernas alla frågor och funderingar. Du sköter även dagligen mail, telefon samt mottagandet av konferensgrupper.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.

Om Pigalle

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse. Service, detaljer, musik, leenden, mat, dryck och människor. Våra gäster bor inte hos oss för att de behöver någonstans att sova när de är i Göteborg, de bor hos oss för att de vill ha en upplevelse.

-

Tjänsten är tillsvidareanställning 80% med chans till heltid.
Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällstid och helger.

Sista ansökningsdag är 23 maj 2022.

Bästa hälsningar,
Louise Strandberg

Ansök nu

Servitris/Servitör till Hotel & Restaurant Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 5
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som servitris/servitör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet.

Ansök nu

Housekeeping Manager

Hotellhusfru
Läs mer Apr 20
Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi lever våra värdeord. Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Housekeeping manager innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.Vem är du?

Ett leende kommer att ta oss långt, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. En ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se, sätter ribban för hela deras vistelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för städning av hotellrum och hotellens lokala områden, såsom restauranger, gästtoaletter och konferensrum så att våra gäster känner sig riktigt välkomna.

Du är en person som vågar vara personlig, rättvis och bestämd. Framför allt så kommer vi att anställa dig med erfarenhet i att leda och fördela arbete, som tar ansvar för ditt pass och dina medarbetares framgång. Du sprider positiv energi och blir en stabil och pålitlig medarbetare i vårat team på Hotel Pigalle.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser!

Sista ansökningsdagen den 2 maj.

Hoppas vi ses!

Ansök nu

Fastighetskötare till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Apr 18
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Möblerare till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Sep 14
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

MÖBLERARE TILL VÅRT MEETING & EVENT TEAM

Jacy’z Hotel & Resort erbjuder en stor mötesanläggning med mångsidig variation av möteslokaler och events.

Vi vill skapa ett dynamiskt team där både du som möblerare och dina kollegor på Jacy’z jobbar mellan avdelningar och med olika uppgifter. Allt för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för dig som medarbetare i det dagliga arbetet.

Som möblerare är dina primära arbetsuppgifter att säkerställa möbleringen i våra möteslokaler och publika utrymmen på Conference Center Jacy´z Hotel & Resort. Det innefattar att möblera de planerade upplevelser våra koordinatorer och säljare har sålt som nu ska förberedas till våra gäster på plats.

Vem är du?

Du som person har en hög känsla för service och kvalité. Du är självgående, van vid fysiskt arbete och noggrann med detaljer. Du arbetar tätt ihop med övriga i Meeting & Event teamet och praktiska sysslor förutom möblering kan förekomma i din roll.

Arbetstiden varierar över dagen men är främst från eftermiddag till kväll. Vi är måna om att jobba så få sena kvällar och nätter det går men en sådan arbetstid kan förekomma vid behov.

Mötesupplevelsen på Jacy´z är en central och viktig del av helheten vilket gör ditt arbete värdefullt och viktigt.

Om tjänsten

Tillträde: 24 oktober

Omfattning: deltid

Arbetstid: Varierande kväll/helg

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 26 september

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Opportunity Manager (KAM)

Key account manager
Läs mer Apr 12
Vi växer och letar nu efter vår nya Business Opportunity Manager som tillsammans med våra BOM Linda och Markus kommer utveckla vår försäljning i södra Sverige.

Falkenbergs Strandbad och Ystad Saltsjöbad är två unika tillflyktsorter för gäster som förstår vikten snarare än balansen av puls och avkoppling. Här finns pulsen, livet och människor som stannar upp och flyr för en dag eller två.

På Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en Business Opportunity Manager?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.strandbaden.se/konferens/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du rapporterar till Commercial Manager på destinationen och tillhör även ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga ESS Sales med vår Head of Sales Victor Emanuelsson.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Södra Sverige och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Ansökningstid: vi intervjuar löpande.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om ESS Group

Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 10 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. Förra året lanserade vi, mitt i pandemin, just Ellery Beach House. Det går fantastiskt bra trots tiderna i lever i. Ett år som utvecklat och förbättrat vår familj av företag. 2022 så öppnar vår 11:e destination och det blir den största någonsin. Den heter JIMMY’Z och den här resorten är 28 våningar hög och byggs just nu i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Prepp Kock till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Kock, à la carte
Läs mer Sep 13
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

PREPP KOCK ARCHIE'S & GABYS DELI

Hos Jacy'z är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! På vårt lobbyplan hittar du Archie's vår "All Day American Dining" och hela husets vardagsrum! Här tillagas varje rätt med hjärta och själ.

Du kommer bland annat att ansvara för vår hängmörningskyl, deli och prepp. Du förser huset med kött, fisk och övriga stycknings detaljer, du producerar såser och tillbehör. Du kommer tillhöra arbetslaget på Archies samtidigt som du arbetar självständigt

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som preppkock innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, medveten och noggrann. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har stor produktkännedom, kan hantera råvaror och förstår vikten av noggrannhet.

Vi letar efter dig med mycket erfarenhet från kockyrket, som kan planera och lägga upp din dag självständigt och förstår vikten av att jobba med lång framförhållning.

Om tjänsten

Tillträde: 24 oktober

Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 26 september

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Frukostvärd/värdinna till Ristorante Bellora

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Sep 7
Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vad erbjuder tjänsten?
Ett varierande arbete mellan 4st huvudstationer i vår fantastiska italienska frukostbuffé. Här får du arbeta med lättare matlagning i varm kök, buffé och att servera goda cappucinos till många olika typer av gäster hos oss. Under drift får du ta hand om allt mellan affärsmänniskor, familjer och kärlekspar som du får ge unika upplevelser till genom att skapa det lilla extra under deras morgon. Efter service får du även arbeta med lättare kallskänk-förberedelse inför morgondagen. Tjänsten är en fasttjänst på 60% där du blir en del av ett härligt morgonteam som sprider skratt med professionalitet. Vi söker även extra vid behov så är du sugen på att jobba extra i ett härligt team så sök!

Vem är du?
Du är frukostvärden/värdinnan som startar dagen för våra gäster och resterande i huset. Du sätter ribban högt, är alert och redo för dagens utmaning redan vid första kaffekoppen. Du är flexibel, lyhörd och har möjligheten att befinna dig på arbetsplatsen vid kl. 05:00 en vardag. Vi serverar frukostbuffé med många gäster i rörelse under intensiva vågor under arbetspassen; därför vet du hur viktigt det är att du är bekväm med att kunna prioritera rätt arbetsuppgift innan och under ditt arbete. Då våra gästers upplevelse är vår viktigaste punkt så är det en vardag för dig att vara social och inbjudande oavsett vilken gäst som besöker oss. Vi ser gästen innan gästen ser oss. Arbetet innebär även fysiskt tunga lyft men det är en barnlek för dig då du inte är rädd för att ta i med hårdhänderna.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull i Essgroup. I din roll som frukostvärd/frukostvärdinna innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.
Teamwork makes the dreamwork" säger vi i frukosten, till vilken skala 1-5 känner du detsamma?

Krav: Kunna börja jobba kl. 05:00 vardagar. Minst 18 år gammal.
Tjänst: 60% fasttjänst (med chans till mer). Extra vid behov. Både vardagar och helg.
Merit: Tidigare erfarenhet inom restaurang/hotell/frukost.
Rekrytering: Rullande.
Start: Omgående.
Sista ansökningsdatum: 25/09/22

Ansök nu

Housekeeping Supervisor till Hotel Pigalle

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Sep 12
Vi lever våra värdeord: Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Housekeeping Supervisor innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande. Alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Ett leende kommer att ta oss långt, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. En ren och fin miljö är det första våra gäster kommer att se vilket sätter ribban för hela deras vistelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara arbetsledare under ditt skift och ha full kontroll på vad som händer under ditt arbetspass, både gentemot gäster och personal. Vana och erfarenhet av att jobba med tydliga mål för att nå både en effektiv städtakt och samtidigt ett kvalitativt resultat. Planera och fördela ut dagens arbetsuppgifter med vana att leda ett mindre team av medarbetare. Kvalitetskontroller av rum, lokaler och allmänna ytor. Arbeta aktivt i driften som en del av det dagliga arbetet och vara ansvarig för städning av hotellrum och hotellens lokala områden.

Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi kommer att bli ett gäng med många olika kulturella skillnader och språk.

Arbetstiden kommer att vara schemalagd måndag-söndag.

Anställningens omfattning: 80%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

Vill du kavla upp ärmarna? Är service och upplevelse ditt mellannamn? Då vill vi träffa dig!

Sista ansökningsdag 26/9

Ansök nu

Assistant Restaurant Manager till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Hovmästare
Läs mer Sep 12
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

ASSISTANT RESTURANT MANAGER till ARCHIE'S

Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang och bakom den vackra matsalen ligger husets största kök, härifrån servas både restaurangen och Jacy’z Conference Center på hela 599 m2!

Det är i Archie’s merparten av frukosten serveras, och huvuddelen av våra övernattande gäster äter sina luncher och middagar. Vissa kvällar fylls restaurangen av stora sällskap och andra av kärlekspar. Du kan förvänta din en bred mix av gäster, ett högt tempo och ett härligt sorl från matsalen som letar sig in i det öppna köket.

Som Assistant Restaurant Manager är du vår Restaurant Managers högra hand och har en arbetsledande roll i restaurang- och barverksamheten för Archie’s, Lobbybaren och Conference Center. Du ansvar för att få gäster och medarbetare att trivas på bästa sätt.

Som Assistant Resturant Manager förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid så du kan informera dina kollegor samt göra justeringar i bemanning för att säkerställa både gäst- och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.

Du coachar och leder för en högre gäst- och medarbetarnöjdhet. Andelen administrativa timmar kontra drift kan skifta beroende på säsong och baseras på verksamhetens behov.

DELAR AV ARBETSBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Introduktion - Genomför introduktionen av nyanställda i Archies Grill, Lobbybaren samt Conference Center (för fikor). Säkerställer att de lär sig SOP:s, våra värderingar och servicelöften, samt säkerställer att de kan vårt utbud av sortiment och tjänster för att kunna prestera och uppnå de kvalitativa mål som finns för verksamheterna.
- Bemanning - Ser på daglig basis över bemanningen i närtid för servispersonal avseende frukost, lunch, middag, bar och fika, för att säkerställa de KPI:er rörande effektivitet hålls inom mål som anges i budget.
- Coachning & Briefs - Ger löpande feedback till medarbetarna i serviceteamet efter avslutade servicar. ARM ansvarar för att för- och efterbriefing genomförs efter uppsatt standard för att alltid ge teamet information och feedback i grupp.
- Service & Bemötande -Innebär att en viktig uppgift är att säkerställa att serviceteamet coachas i service och bemötande för att vi levererar en gemensam hög nivå av service.
- Kvalitet - Du förväntas säkerställa kvalitén i driften. Detta avser samtliga servicepass (frukost, fika, lunch, middag och bar).
- Planering - Säkerställer att planering för service sker på ett effektivt sätt och att bokningar optimeras på bästa sätt, genom bordsplacering och stationsindelning. Inkluderar att säkerställning av förarbete, servicearbete och efterarbete sker på ett effektivt vis.
- Samarbete - Du leder arbetet kring att en god samarbetsvilja i restaurangen/baren dels gentemot varandra men även mot medarbetare på andra avdelningar. Alla medarbetare på Jacy’z arbetar mot samma gemensamma mål - ”att skapa stamgäster”.
- ESSence (Våra värderingar & servicelöfte) - Arbetar aktivt med att implementera vår gemensamma företagskultur som finns beskriven i ”The Essence”. Ansvarar för att varje medarbetare både förstår och agerar efter våra värderingar.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och passionerad för ditt yrke. Du vill vara med och skapa upplevelser som våra gäster uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du brinner för service, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl kväll som helg.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är motiverande, inspirerande och gillar att coacha andra. Du behöver också ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och lösningsorienterad.

Du behöver också dela våra värderingar: passionerad, professionell och lekfull!

Om tjänsten

Tillträde: 17 oktober

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Varierande kväll/helg

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 26 september

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Content & SoMe Manager till Hotel Bellora

Marknadskommunikatör
Läs mer Apr 8
Vi söker en Content & SoMe Manager som ser det som den roligaste utmaningen att ta sig an två starka varumärken och simultant förvalta och utveckla dessa i de digitala kanalerna.

Det är primärt en operativ/producerande roll men innefattar även taktiskt och strategiskt arbete. Tjänsten syftar i huvudsak till att producera och kommunicera starkt content i våra sociala kanaler och därigenom kommersiellt stärka Hotel Bellora och Hotel Pigalle och allt som följer med dem.

Vem är du?

Du är en kreativ själ, duktig på att hitta infallsvinklar för storytelling och skicklig på att uttrycka dig i skrift, där också det grafiska uttrycket och bild-kompositionen är viktig för dig. Du har en förkärlek för upplevelser och vill göra allt du förmår för att göra verklighet av vår vision - att skapa en upplevelse som gör att gästen längtar tillbaka i samma stund som de checkat ut. Kommunikation är en av dina stora passioner. Du älskar att följa och inspireras av andra och ditt intresse håller dig uppdaterad på de senaste trenderna. Du kan utan problem identifiera essensen i de olika varumärkena, förvalta och utveckla dem.

Samtidigt som du är kreativ och får nya idéer i stunden har du förmågan att planera ditt arbete. Du ser vikten av att titta på statistik och siffror och gillar att arbeta efter tydliga mål.

Du är social och gillar interaktiv kommunikation och ser fram emot att inte bara själv författa krispig copy kring upplevelserna utan är också nyfiken på vad våra följare och gäster delar och älskar att bemöta deras inspel.

Du filmar och fotograferar och använder säkerligen flera redigeringsappar för att skapa stories och posts till aktuell kanal enligt content plan, men är också flexibel för behov av att något kommer ut snabbt.

Du är en del av det Kommersiella teamet som driver kännedom kring varumärket & framför allt försäljning, men samarbetar med alla avdelningar i huset samt ESS Marknadsteam i GBG. Med grund i vår kommunikationsguide & övergripande strategier samt coachning finns stora möjligheter att du fortsätter byggandet av vårt varumärke digitalt och tar det till nya nivåer.Sista ansökningsdag den 21/4. ( Vi träffar personer löpande, så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt.)

Ansök nu

Breakfast Chef till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Kock, à la carte
Läs mer Sep 7
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

BREAKFAST CHEF ARCHIE'S

Hos Jacy'z är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! På vårt lobbyplan hittar du Archie's vår "All Day American Dining" och hela husets vardagsrum! Här tillagas varje rätt med hjärta och själ.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som frukostkock innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att utveckla oss tillsammans med våra medarbetare?

Vi söker dig som är morgonpigg, driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba tidiga morgnar.

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från kockyrket och vill vara med på denna resa tillsammans med oss!

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan eller bifogar ditt CV.

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar Jacy’z Hotel & Resort!

Sista ansökningsdag är 23 september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bartender till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Bartender
Läs mer Sep 8
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

BARTENDER - ARCHIES

Hos Jacy'z är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! På vårt lobbyplan hittar du Archie's. Hela husets vardagsrum! Här skapas varje drink med hjärta och själ.

Rollen som bartender är oerhört värdefull då den bidrar till en stor och viktig del av helheten. Som bartender hos oss behöver du ha en yrkesstolthet, ett genuint intresse för service och vara uppmärksam på detaljer och gästens behov.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som bartender innebär det att ta ansvar för kvalité, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Är du en stolt yrkesperson som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd och engagerad inför gästernas önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.

Vi ser gärna att du har en utbildning i botten och/eller några års erfarenhet, men dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare och samtidigt vara redo att själv ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi har flera fenomenala barer i dagsläget, vilket gör att du har möjlighet att få variation i ditt arbete, eller kanske du hittar din favorit där du vill pensionera dig.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar Jacy’z Hotel & Resort!

Sista ansökningsdag är 23 september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Housekeeping Public Area Night till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Hotellstädare
Läs mer Sep 8
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

HOUSEKEEPING PUBLIC AREA NIGHT

A smile will take us far, but the first impression is what will be decisive for our success. A clean and nice environment is the first thing our guests will see and what sets the bar for their entire stay.

Your main duties are to be responsible for cleaning the local areas of the hotels, such as lobbies, restaurants, guest toilets and conference rooms so that our guests feel really welcome. Communication and clarity are important to us because we will become a bunch with many different cultural differences speaking many different languages.

We live our values Professional, Passionate and Playful. In your role as a House Keeping employee, it means taking responsibility for your tasks, realizing how important you are for the guest experience and that you show with positivity and aways with a twinkle in the eye.

WHO ARE YOU?

We want you to be structured and organized. It is a varied work in a wonderful environment where we trive for good cooperation with all colleagues and where we really put the guest in focus. If you recognize yourself at these points, you are probably right for us!

ABOUT THE POSITION

Starting date: 24th October 2022

About the position: 80%, 7 days on/7 days off.

Working hours: Night

Salary: according to collective agreement

HOW TO APPLY?

We hope you send us your CV and answer a couple of short questions. We're really looking forward to getting to know you a little better!

We need your application by September 23rd.

Welcome with your application!

HOUSEKEEPING PUBLIC AREA NIGHT

Ett leende kommer att ta oss långt, men första intrycket spelar en stor roll för våra gästers upplevelse. En ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se och det som sätter ribban för hela deras vistelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för städning av h hotellens lokala områden, såsom lobbybar, restauranger, gästtoaletter och konferensrum så att våra gäster känner sig riktigt välkomna. Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi kommer att bli ett gäng med många olika kulturella skillnader som pratar många olika språk.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Housekeeping Public Area Night innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. När du arbetar på Housekeeping kommer du dagligen att möta gäster runt om på resorten och det är viktigt att du alltid tar dig tid att stanna upp och hälsa, samt vara behjälplig om gästerna har önskemål.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du ska vara noggrann, strukturerad och organiserad. Det är ett omväxlande arbete i en härlig miljö där vi strävar efter ett gott samarbete med alla kollegor och där vi verkligen sätter gästen i fokus. Om du känner igen dig på dessa punkter är du förmodligen rätt för oss!

OM TJÄNSTEN

Tillträde: 24 oktober 2022

Lön: enligt avtal

Omfattning: 80%,

Arbetstid: Stadigvarande natt, 7 dagar i tjänst / 7 dagar ledig

HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi behöver din ansökan senast den 23 september

Ansök nu

Fast-track job application for people forced to leave their country

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 6
We run hotels in Ystad, Malmö, Falkenberg, Gothenburg and Stockholm. We also have hotels in Helsingör - Denmark and Hemsedal - Norway. We will always meet people with interests in hospitality and guest service.

Our values Professional, Passionate and Playful is important to us. In your role, it means taking responsibility for your tasks, realizing how important you are for the guest to have a fantastic experience with us through your work and treatment, always with positivity and a "twinkle in the eye".

If you are interested - please mark which destination you are applying for and which role that interest you. We will look at your application and find out if there are any positions available on our destinations that will fit your requests. English is required.

Ansök nu

Content & SoMe Producer

Marknadskommunikatör
Läs mer Apr 5
LÅT OSS KORT BERÄTTA OM JIMMY’Z

ESS Groups nästa destination som öppnar i Göteborg november 2022.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z består av 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept och är precis som ESS Group - ”a house of brands”. Vi har tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning, takterrass, en egen biograf, musikscen och givetvis pool club 110 meter upp i luften.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Att arbeta med JIMMY’Z innebär även att du arbetar för och med ESS Group, en innovativ och modern koncern med 1500 arbetskamrater runtom i Sverige, Norge och Danmark.

VAD VI SÖKER

Vi söker en Content & SoMe Producer, en viktig del av JIMMY’Z lokala marknadsteam.

Det är primärt en operativ/producerande roll men innefattar även taktiskt och strategiskt arbete. Tjänsten syftar i huvudsak till att genom att producera och kommunicera starkt content och därigenom kommersiellt stärka varumärken JIMMY’Z och alla våra sub brands.

VEM ÄR DU

Vår framtida Content & SoMe Producer är en kreativ själ, duktig på att hitta infallsvinklar för storytelling och skicklig på att uttrycka sig i skrift, där också det grafiska uttrycket och bild-kompositionen är viktig för dig. Du har en förkärlek för upplevelser och kan identifiera dig med det vi vill skapa på JIMMY’Z - det är en upplevelse som du från hjärtat kan rekommendera. Kommunikation är en av dina stora passioner du älskar att följa och inspireras av andra och ditt intresse håller dig uppdaterad på de senaste trenderna.

Samtidigt som du är kreativ och får nya idéer i stunden har du förmågan att planera ditt arbete. Du ser vikten av att titta på statistik och siffror och gillar att arbeta efter tydliga mål.

Du är social och gillar interaktiv kommunikation och ser fram emot att inte bara själv författa krispig copy kring upplevelserna på JIMMY’Z utan är också nyfiken på vad våra följare och gäster delar och älskar att bemöta deras inspel.

TIDIGARE ERFARENHETER VI VÄRDESÄTTER

- Du har utbildat och/eller arbetat som innehållsskribent, copywriter eller journalist.
- Du har erfarenhet av att skriva för web och har god förståelse för SEO.
- Du rör dig vant i SoMe och har tidigare arbetat med att ta fram engagerade content för Facebook, LinkedIn och/eller Instagram.


DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID.

Strategiskt

I tätt samarbete med vår Marketing E.Com Manager tar du fram strategier för samtliga kanaler vi väljer att kommunicera i. Det berör primärt SoMe, Site, E-mail och in-housematerial. Strategierna definierar budskap och ton i respektive kanal samt målsättningar och KPI:er som vi löpande kan bevaka för att följa utvecklingen.

Operativt

- SoMe Produktion: Ansvarar för att producera och publicera material för samtliga kanaler. Huvuddelen av produktionen sker strukturerat med god framförhållning och det vi publicerar följer känslan som beskrivs i vår kommunikationsguide och strategin i vår SoMe guide.

- SITE: Producerar copy till JIMMY’Z site, texter produceras för att ligga i linje med den tonalitet som beskrivs i kommunikationsguiden och för att stärka SEO värdet på site.
- E-Mail: Producerar och skickar nyhetsbrev till samtliga register JIMMY’Z arbetar mot revenue drivande utskick planeras ihop med Market & E.com manager för att säkerställa att vi kommunicerar rätt erbjudande.
- Influencer colabs: Sökeroch kontaktar profiler som matchar strategin vi satt upp för samarbeten. Håller dialogen med dessa personer hela vägen säkerställer att vi gör allt för att personen i efterhand gärna gör ytterligare samarbeten med oss och följer dessutom upp att vi får ut det som varit överenskommit av samarbetet.
- In-housekommunikation: Producerar även copy för in-housematerial och säkerställer att gästen möter samma språk väl på plats som i kommunikationen som visas digitalt.


Meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom:

- Adobe Creative Suite (Främst Photoshop och Indesign)
- Creator Studio - (Facebook och Instagram)
- Wordpress (Redaktör-nivå)
- Google Analytics


HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Tillträde för tjänsten är oktober 2022, 1 månad innan vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort. Intervjuer sker löpande under våren och sommaren 2022.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor.

Vi ser gärna också att du kompletterar din ansökan med en portfolio (pdf-format) som du anser vara relevant för tjänsten. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

START: 1 oktober 2022
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-31

Ansök nu

Sous Chef till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Souschef
Läs mer Apr 5
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Sous Chef

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer.

Varje restaurang har en Head Chef som är ytterst ansvarig för köksdriften.

Vi vill skapa ett dynamiskt köksteam där både du som Sous Chef och dina kollegor i köket roterar mellan de olika köken över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för våra medarbetare i det dagliga arbetet.

VAD VI SÖKER

Sous Chef har en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass.

Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Vi söker dig som med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

Vi söker efter flera Souschefs, där vi letar efter olika bakgrunder, därav behöver du ha en särskild styrka i bagaget som gör att du gör skillnad i våra köksteam.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av JIMMY’Z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.
- Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.
- Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
- Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och intiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.
- Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
- Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
- Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
- Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.
- Tidsrapportering - Ansvarar för att köks- och diskpersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Kock till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Kock, à la carte
Läs mer Sep 2
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

KOCK - ARCHIE’S & GABY’S

Vi söker nu kockar till våra fantastiska restauranger på Jacy’z lobbyplan. Hos oss är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! Archie's är vår "All Day American Dining" och hela husets vardagsrum och Gaby’s vår amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en härlig mishmash.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som Kock innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och passionerad för ditt yrke. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med utbildning och/eller tidigare erfarenhet från kockyrket och dig som vill du vara med på den spännande och utmanande resa vi har framför oss!

Om tjänsten

Tillträde: Oktober

Omfattning: Heltid / deltid (flera tjänster ska tillsättas)

Arbetstid: Varierande kväll/helgHur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 19 september

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Runners till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 2
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

RUNNERS till ARCHIE’S & GABY’S

Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang, vår ”All day American Dining-place” och Gaby’s är vår amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en amazing mishmash.

I rollen som Runner är dina primära arbetsuppgifter att transportera mat från köket till rätt adress i matsalen/huset. Du har också god kunskap om bordskartor och menyn då du presenterar för gäst vid servering.

Förutom ovan dukar du också av bord och informerar servitören som ansvarar för bordet. Du ansvarar att alla gäster alltid har välfyllda vattenglas och vattenflaskor på bordet, samt torkar av borden mellan- och efter sittningarna.

Vi vill skapa ett dynamiskt team där både du som Runner och dina kollegor i matsalen roterar mellan de olika restaurangerna över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för dig som medarbetare i det dagliga arbetet.

VEM ÄR DU?

Som person tror vi att du är positiv, social och älskar service. Du har lätt för att lära och tycker om mötet med andra människor. Kanske har du erfarenhet från liknande roller eller också så är detta ditt första roll inom restaurang. Inga problem! Har du bara rätt inställning och vilja, så lär vi dig på plats!

OM TJÄNSTEN

Start: 24 oktober

Omfattning:?Heltid/Deltid (flera tjänster ska tillsättas)

Arbetstid: varierande med tyngdpunkt på kvällar och helger.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 19 september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionschef till Hotel Bellora

Konferenschef
Läs mer Mar 28
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som receptionschef innebär det att du tar ansvar för att gästbemötandet 24/7 upplevs fantastiskt. Det innebär att engagera och entusiasmera ditt team, vara proaktiv och lösningsinriktad samt att du tar vara på alla hjälpmedel som finns till hands för att hela tiden förbättra vårt arbete.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som tycker om att vara spindeln i nätet. Du trivs i lagledar rollen och har lätt att få människor att må bra. Du har en god förmåga att se helhet och framtid, och ser vad som behöver göras idag för att nå resultat på längre sikt.

Du arbetar smart, tar hjälp av de system och människor som finns till hands och är inte rädd för förändringar. Du drivs av att få arbeta med människor och samtidigt se affären.

BELLORA

Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Låter det intressant? Perfekt! Svara på frågorna och sänd in din ansökan senast den

12 april.

Ansök nu

Sommar jobb på Hotel Bellora?

Hotellreceptionist
Läs mer Mar 28
Söker du nya spännande utmaningar och vill arbeta med att ge våra gäster sin allra bästa upplevelse?

Får du höra att du är passionerad, professionell med glimten i ögat? Då är det dig vi söker för sommarjobb på Hotel Bellora!

Vi behöver;

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Serveringspersonal (servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Köksbiträde (hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Seater (Gästens första kontakt i restaurangen, se till att de får en fin upplevelse och placera dem vid bord, berätta vad som kommer att hända under kvällen)
- Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.)
- Vaktmästare (Se till att destinationen fungerar som den skall ha vad gäller rum, el, vvs etc. En viktig del av gästupplevelsen.)


Känner du igen dig?

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i början av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer i mitten av mars. Så kul att du vill jobba med oss!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Head Waiter / Waitress till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Hovmästare
Läs mer Mar 23
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.Head Waiter - JIMMY’Z Hotel & Resort

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer, alla med sitt egna koncept och uttryck. Oavsett var i huset du landar för en drink, en längre lunch utan slut, ”just a little snack” eller fullbordad middag, så är det alltid helheten av besöket som är mer intressant än det enskilda framför dig.

Oavsett gästens besökssyfte ger vi dem mer än det förväntade, vi ger dem JIMMY’Z, vi ger dem en show!

VAD VI SÖKER?

Vi söker Hovmästare till JIMMY’Z där ditt primära uppdrag blir att leda restaurang- och bar teamet och därmed säkerställer du tillsammans med ditt team gästupplevelsen och medarbetarupplevelsen.

Vi vill anställa dig som älskar att vara nära våra gäster i hetluften, samtidigt som du skapar de bästa förutsättningarna för teamet under varje service genom din förmåga att planera och styra våra gäster och flöden. Vi söker dig som är utbildad sommelier eller har gedigen kunskap och erfarenhet från tidigare roller som gör att du kan lära vidare dina dryckeskunskaper.

VEM DU ÄR

Vi förväntar oss att du älskar mat och dryck som du tillsammans med din inspirerande inställning till service, vidareutvecklar teamet. Du är en lagkapten som ser möjligheter där andra ser hinder och du har en förmåga att skapa trygghet runtom dig samtidigt som du alltid når top-level i Tetris och gång på gång slår high score.

Du har förmågan att se helheten på JIMMY’Z och därmed engagerar du dig i att gästresan fortsätter utanför restaurangen/barens primära område där du som expert vet vad gästens nästa äventyr gör sig bäst, du vill alltid ge mer.

DELAR AV ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

Head Waiter/Waitress skall med sin ansvarsposition och sin personlighet säkerställa att alla gäster får bästa möjliga upplevelse och att ingen gäst lämnar missnöjd eller utan ha blivit uppmärksammad.

Head Waiter/Waitress ansvarar för att arbetsmiljö och stämningen i teamet är säker, positiv och trivsam.

- Arbetsledning - Ansvarar dagligen för bordsplacering, stationsindelning och arbetsfördelning inför, under och efter service för att säkra den bästa gäst- och medarbetarupplevelsen.
- Kvalitet & Service - Säkerställer våra högt satta ambitioner av kvalitet och service efterlevs av serviceteamet. Det förväntas att du arbetsleder serviceteamet och kontinuerligt coachar individer och teamet mot gemensam framgång.
- Briefing - Ansvarar och genomför, i samråd med köket, daglig briefing med teamet inför service. Briefingen skall förutom serviceinformation, även innehålla information om vad som händer övrigt i huset.
- SOP:s - Ansvarar för att all tjänstgörande personal i matsal arbetar efter de uppsatta SOP:s som finns för restaurangen.
- Ekonomi - Ansvarar för att kassor från bar och servis redovisas korrekt vid stängning.
- Bemanning - Ansvarar för att tillsammans med andra Head Waiters/Waitress på de F&B-outletsen i huset, ser över bemanningen på daglig basis, och anpassar bemanningen för att möta det aktuella gästflödet som väntas inför varje service för att ge bästa serviceupplevelse på JIMMY’Z.
Ansvarar för att timmarna som investeras varje dag av medarbetarna blir så effektiva och produktiva som möjligt och att uppsatta försäljnings- och produktivitets mål nås.
- Uttryck - Som Head Waiter/Waitress ansvarar du dagligen för att lokaler, blommor, möbler och övriga inredningsdetaljer och material är i presentabelt skick och att ljud och ljus är rätt justerade för att möta dygnets rytm.Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Ansök nu

Sous Chef till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Kock, à la carte
Läs mer Aug 25
Jacy'z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.

Sous Chef

Vi söker nu en Sous Chef till Jacy'z Top Floors! Hos oss är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna.

Som Sous Chef har du en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass. Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Du har med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av Jacy'z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.
- Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.
- Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
- Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och initiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.
- Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
- Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
- Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
- Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.
- Tidsrapportering - Ansvarar för att köks- och diskpersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022.

Omfattning: 100%

Arbetstid: varierande (dag, kväll helg)

Sista ansökningsdag är 12/9, men skicka din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ansök nu

Entrévärd till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Aug 23
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

ENTRÉVÄRD

I rollen som entrévärd är du en del av receptionsteamet och utgår ifrån receptionen. Din huvudsakliga syssla kommer vara att leverera ett oförglömligt värdskap till våra gäster. Värdskapet grundar sig i att du är den första gästen möter och den sista de träffar när de checkar ut. Du kommer bistå med relevant information till gästerna, visa dem rätt och hjälpa dem med bagage, kanske beställa taxi eller tipsa dem om sevärdheter både innanför och utanför Jacy’z fyra väggar.

Att ge gästerna en känsla av att vara sedda och hörda så fort de kliver in genom våra dörrar med en positiv framtoning och ett stort varmt leende på läpparna ser du som en självklarhet. Utöver ett glimrande värdskap så kommer du även jobba tätt tillsammans med hotellets säkerhetsavdelning samt vårt externa bevakningsföretag.

Som entrévärd arbetar du efter uppsatta rutiner och är du alltid är väl påläst på vad som händer på Jacy’z Hotel & Resort. Påläst både på vilka gäster som är ankommande och inhouse, men även vilka aktiviteter som sker i huset. Detta för att alltid kunna ge ett professionellt bemötande till gäst och kunna ge vägledning som resulterar i bästa möjliga gästupplevelse.

OM TJÄNSTEN

Tillträde: 24 oktober

Närmsta ledare: Housekeeping Manager

Omfattning: Heltid, varierande, dag, kväll, helgHUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi behöver din ansökan senast den 9 september.

Ansök nu

Konferens, Event & Bröllops Värd/Inna

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Aug 16
Vi älskar att skapa upplevelser och möten mellan människor som gör att det känns där härligt i hjärtat.
Att alla våra gäster blir sedda och känner sig omhändertagna, då har vi lyckats!
Vi gör våra kontaktpersoner till hjältar och ser till att stora saker sker för de företag som väljer att vara hos oss. Hit vill gästerna komma tillbaka!

Pigalles konferens, event & bröllopsavdelningen är en personlig mötesplats där allt kan hända! Vi jobbar med möjligheter och ser till att förverkliga våra gästers önskemål genom våra värdeord, Professionell, Passionerad och Lekfull.

Vem är du?
I rollen som kollega på vår möte/event/bröllopsavdelning, ser vi en proaktiv person som är nyfiken på andra människor och vågar ställa frågor för att få veta mer om våra gäster. En person som vill och vågar förändra till det bättre. En person som älskar mötet med andra människor och bemöter alla våra gäster på bästa sätt genom att se varje individuell gäst.

Våra möten är ibland livets viktigaste, bröllopsfester. Vi på Pigalle älskar bröllop och att få vara med att skapa magi för en nyvigd duo. På våra bröllop ser du till att festen flyter sömnlöst, brudparet glas hålls påfyllda och gästerna lämnar med ett leende på läpparna.

Vi lägger stor vikt vid detaljer och uppskattar att personen har ett vasst ett öga för detta.

Tidigare erfarenhet från matsalsarbete eller konferens är uppskattat.
Tjänsten är 100% anställning på Pigalle, med fokus på mötesavdelningen, men vi jobbar alltid över gränser och hjälper varandra.
Vi erbjuder en arbetsplats med glada kollegor, möjlighet att utvecklas, underbara miljöer, god personalmat, friskvård och världens bästa gäster!

Vilka är vi?
Pigalle är ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg. Alla våra utrymmen och 81 rum är influerade av 1920-talets europeiska standarder. En fin-di-sieclé-upplevelse, förädlad av nutiden. Gå in i Bar Amuse, din reception och lobbybar, njut av ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ditt rum. Uppdukat ser du också vårt fina urval av charkuterier och ostar från både när och fjärran. På 4:e våningen serverar Restaurant Atelier ekologiska och lokala råvaror som komponerats till en sensationell smakupplevelse.Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt :)

Ansök nu

Public Area Shift Leader till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Aug 22
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

PUBLIC AREA SHIFT LEADER

Public Area Shift Leader är en driftsorienterad tjänst där du driftsleder Housekeeping avdelningen med fokus på Jacy’z publika ytor. Som Public Area Shift Leader assisterar du vår Housekeeping Manager genom att bidra till hotellets utveckling av städning, underhåll, rutiner och kvalitetsarbete. I rollen arbetar du också aktivt med gästupplevelsen och medarbetarupplevelsen.

Den viktigaste funktionen för Public Area Shift Leader är en hög närvaro med sitt team under daglig drift för säkerställande av kvalitet och för att coacha och leda till en högre NPS och NMI.

Public Area Shift Leader förväntas vara bra påläst om bokningsläget i närtid, för att kunna informera sina kollegor i huset och göra justeringar i bemanningen för att säkerställa både gäst- och medarbetarupplevelsen såväl som de nyckeltal som budgeterats för effektivitet.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som Public Area Shift Leader deltar du driften samtidigt som du har ut utökat ansvar för att utveckla housekeeping-teamet, dess arbetssätt, rutiner och kvalitetsnivå med målsättningen att skapa en öppen arbetsmiljö där medlemmarna i teamet själva aktivt bidrar till utvecklingen av städrutiner och produktkvalitet.

Du assisterar vår House Keeping Manager i rekrytering, introduktion av nya medarbetare, utbildning av befintliga medarbetare och med justeringar i schemat på daglig basis utifrån verksamhetens behov.

Du arbetar aktivt med att bygga en stark teamkänsla i housekeeping-teamet där alla jobbar tillsammans. För att nå dit arbetar du dagligen med att ge ansvar och befogenheter, fira segrar tillsammans med sitt team och vara en god förebild.

Det är också viktigt att du arbetar för att främja en arbetskultur som bygger på våra värderingar, respekt och ödmjukhet med en inkluderande vänlig atmosfär.

OM TJÄNSTEN

Tillträde: 24 oktober

Närmsta ledare: Housekeeping Manager

Omfattning: Heltid, varierande, dag, kväll, helg

HUR GÅR VI VIDARE, FÖR VISST GÖR VI DET!?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor. Vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi behöver din ansökan senast den 6 september.

Ansök nu

Pool Club Terapeut till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Massör/Massageterapeut
Läs mer Aug 22
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

Pool Club Terapeut - Pachanga

Som en del i Pachanga-teamet välkomnar och omhändertar du gästerna som besöker Pachanga Pool Club. Det innefattar både receptionsarbete samt service runtom i vår Pool Club som vi beskriver mer som en lounge där mat och dryck är en central del utav upplevelsen, istället för ett klassiskt SPA-besök Vi tar kommandot bland gästerna och ser sälj som service, både runtom receptionsdisken, i våra behandlingsrum och på alla ytor på plan 27 och 28.

Som terapeut kommer du spendera merparten av din arbetsdag i våra behandlingsrum där du utför behandlingar på våra hotellgäster samt externa gäster. De tider som ej är bokade behandlingar spenderar du antingen i vår reception där du välkomnar gäster parallellt med att du proaktivt säkerställer våra olika Pool Club Sessions, eller så rör du dig runtom i pool cluben. I ditt uppdrag som terapeut ingår det även att du i perioder agerar handledare till LIA-elever både från vår ESS Groups egna skola samt från andra utbildningar.

Du kommer också spendera delar av din arbetsdag runtom i Pool Cluben där du serverar mat och dryck, och säkerställer upplevelsen för gästen genom att säkerställa att både service och känsla i lokalen är enligt våra Standard Operations Procedures och framtagna koncept.

Vem är du?

Du är en person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.

Om tjänsten

Närmsta ledare: Pool Club Manager

Omfattning: Heltid / Deltid (flera tjänster ska tillsättas)

Arbetstid: varierande, dag, kväll, helgHur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV. Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar Jacy’z Hotel & Resort!

Sista ansökningsdag är 5 september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nu söker ESS Group flera tjänster i Göteborg!

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 29
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. I din roll innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Gillar du ovan värderingar och det sättet som vi älskar att arbeta på?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi söker efter grymma bartenders, charmiga servitriser & servitörer, skickliga hovmästare, goa kockar, köksbiträden & runners eller vill du ge bästa service från kontoret? Vi söker även Inhouse Sales Agents!

Har du ingen erfarenhet men rätt attityd och vill komma in i branchen? Då kanske vi är din perfekta match!

På onsdagen den 7/9 håller vi en speeddate på Bellora mellan kl 17-19.

Kom och visa upp ditt bästa jag!

Vi kontaktar dig gällande tid för vår date så sök nu så ses vi sen!

Ansök nu

Servitris/Servitör till Ristaorante Bellora i Göteborg

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 19
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som servitris/servitör innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har en del erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet. Just nu söker vi en 75% tillsvidare tjänst samt ett vikariat med samma sysselsättningsgrad.

Sista ansökningdag 4/9.

Ansök nu

Bartender för Ristorante Bellora i Göteborg

Bartender
Läs mer Aug 19
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som bartender innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi söker dig som vill utveckla våra barmenyer, vara delaktig när det gäller inköp och inventering driva Belloras barkoncept vidare, vilket gör att du har möjlighet att få variation i ditt arbete, eller kanske du skapar din nya favoritbar.

Sista ansökningdag 4 september

Ansök nu

Fastighetstekniker till Hotel Bellora & Hotel Pigalle

Fastighetsförvaltare
Läs mer Mar 15
Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som fastighetsskötare innebär det att vara proaktiv med underhåll och skötsel, hålla en nära dialog med medarbetarna i huset, inse vilken stor del du har i vår gästupplevelse avseende puts och studs och alltid arbeta med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Din roll som fastighetsskötare innebär att du arbetar systematiskt med underhållsarbete av rum och våra allmänna ytor. Du arbetar nära alla avdelningar med fastighetsrelaterade ärenden. Vi söker dig som älskar att jobba aktivt och har kunskaper och erfarenhet inom bygg, el eller vvs.

Du arbetar i team med 2 kollegor och ansvarar för att fastigheterna är i gott skick.

Låter det intressant? Bra! Svara på frågorna så hör vi av oss inom kort.

Ansök nu

Kitchen Porters till Jacy'z - ESS Groups nya destination

Köksbiträde
Läs mer Aug 19
Our vision is to create a destination bursting with experiences. A place where you are constantly met by new impressions, a place that offers experiences you want to share with different people and perhaps most importantly - a place where you have fun for several days. The feeling when you check out is the same as when you leave a big city - that you have not had time to experience everything and have to return.

Jacy’z is just like ESS Group - "a house of brands" there are three strong restaurant concepts in the house along with four bars, a state of the art meeting facility and of course pool club & roof terrace.

We will be over 300 people in the team, all with different backgrounds and experience.

We are spread over a variety of departments, we work different times and with different tasks, but always together as a team. Together we realize the vision, take care of each other and our guests - that's how we create regular guests at Jacy’z.

KITCHEN PORTER to GOGOGAGA & Pachanga

We are now looking for kitchen porters to our fantastic restaurants on Jacy'z Top Floors. Gogogaga is our Asian sky bar and Social Dinner Club with L.A. vibes up in the stars and Pachanga our Rooftop Pool Club where we serve comfort food, such as lobster rolls, poké salads, guacamole & chips.

A Kitchen Porter is responsible for assisting and supporting the kitchen, dining room and bar staff. Their primary duties include cleaning the kitchen and equipment and organizing equipment, cutlery, pots and other items in the kitchen, dining room or stockroom. Also, to help the kitchen with basic food preparations and logistic. We want to create a dynamic kitchen team where both you as Kitchen porter and your colleagues in the kitchen rotate between the different kitchens over time, to create an organization

Duties that is included in this position:

- Cleaning and sterilizing and continually making sure that work surfaces, floors, ceiling, and walls are clean and sanitized.
- Do all the dishwashing during breakfast, lunch and dinner service.
- Unloading food and equipment deliveries & ensuring they are stored in the right areas.
- Removing kitchen waste from waste container and disposing of them properly.
- Helping the chef with food preparation such as peeling, washing, and cutting meal ingredients.
- Providing assistance to prep cooks, other kitchen-, and dining room staff, as needed.
- Keeping waste, delivery area and storage areas clean and organized.
- Follow the cleaning checklist for the daily, weekly, and monthly routines.


WHO YOU ARE?

We are looking for you who share our passion for food and clean kitchens! If you have the right mindset, ambitions and want to go on this journey with us, we will provide you all the knowledge you need in order to be successful in this position. It is a varied work in a wonderful environment where we trive for good cooperation with all colleagues and where we really put the guest in focus.

ABOUT THE POSITION

Closest Leader: Head Chef

Full time/Part time

Working hours: day, evening, weekend

HOW TO APPLY?

We hope you send us your CV and answer a couple of questions. We really look forward getting to know you a little better!

We need your application by August 31st.

Welcome with your application!

Ansök nu