ESS Hotel Group AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Head of Breakfast - Jacy'z Hotel & Resort

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Maj 29
Vår vision är att driva en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du vill komma tillbaka till igen och igen.
Vi är över 350 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenheter. Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans, One House – One Team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster – det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.
Head of Breakfast – Jacy’z Hotel & Resort
Är du en passionerad ledare med kärlek för att leverera värdskap och frukostupplevelser i världsklass? Då har du nu möjligheter när vi söker efter en Head of Breakfast tilll Jacy’z Hotel & Resort. Jacy’z Hotel & Resort har flera frukostutbud i huset och oavsett var frukosten serveras så arbetar vi tillsammans med team för att leverera värdskap i världsklass, riktigt goda smaker och med varma bemötanden.
Din roll?
Som Head of Breakfast kommer du att spela en central roll i att skapa en oförglömlig gäst- och medarbetarupplevelse. Du kommer att leda ett dynamiskt team, med ett nära samarbete med husets andra avdelningschefer för att hitta synergieffekter mellan avdelningar. Ditt ansvar sträcker sig från daglig drift till strategisk planering, med fokus på att säkerställa värdskap av högsta kvalitet.
Vad gör man då?
Du är ryggraden i en verksamhet som ständigt strävar efter att leverera extraordinära upplevelser för våra gäster och spenderar större delen av din tid med team i service för att bidra till ett värdskap.
Du innehar det fullständiga personalansvaret vilket innebär rekrytering, schema- och semesterplanering, genomförande av löne- och medarbetarsamtal. Du har stenkoll på våra ekonomiska KPI:er och mäts förutom på våra ekonomiskt budgeterade nyckeltal, även på gästupplevelse genom NPS & VFM score, likväl som medarbetarupplevelsen som eNPS, och de ekonomiska budgeterade nyckeltalen.
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda team, som har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande ledare som vidareutvecklar individerna vid din sida i en matsal som levererar puls alla veckans dagar. Att du säkerställer att vi efterlever våra ekonomiska måltal för frukosten tar du likväl som vi som för en självklarhet. Egenskaper som vi tror är fördelaktiga för att lyckas i rollen är;
Motiverande och inspirerande, med starka coachingfärdigheter.
Lyhörd och ödmjuk, med en förmåga att lyssna och anpassa ditt ledarskap.
Kommunikativ och strukturerad, med en tydlig förmåga att inkludera och engagera.
Resultatdriven och kostnadsmedveten, med en flexibel och lösningsorienterad inställning.

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare – Heltid
Tillträde och lön: Lön och tillträde enligt överenskommelse
Om processen
Intervjuer sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!
Sista ansökningsdag: 10 juni 2024.
Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!


Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?
Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Ansök nu

Serveringspersonal till Cielo på Hotel Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 23
Kokande känslor, rykande pizzor och iskalla Aprol Spritz, det är sommar på Cielo!
På Hotel Bellora ligger våran fantastiska sommarterass, en plats som blivit ett måste för alla som bor i eller besöker Göteborg. Platsten som ger dig känslan av både storstadsmuller likasom den Italienska familjerna värmen och närheten. Och nu säker vi någon som vill kavla upp ärmarna och hugga tag sommarens kanske roligaste uppdrag!

Vem är du?
Som sagt är värme och den familjära känslan otroligt viktig för oss och vi lever våra värdeord i varje sekund, passionerad, professionell, lekfull och personlig. Värdeord som kommer vara nyckeln till att ge gäster den perfekta upplevelsen. Du är en lagspelare av rang och tycker verkligen om att ge gästen en känsla av WOW.
Vi ser gärna att du har erfarenhet frånservicebranschen och att du är motiverad samt uthållig. Att jobba på Cielo är underbart och du får njuta av solen, men det kräver också en hel del av dig.
På Cielo jobbar vi som ett team med hela huset, det betyder att du även kan komma att behöva hoppa in i år Ristorante på bottenplan, vilket är minst lika ljuvligt.
Utöver det tror vi att du:
Har jobbat på restaurang sedan innan
Tycker om att jobba med sälj
Uppskattar högt tryck
Är en lagspelare

Om tjänsten
Anställningsform: säsongsanställning, dag, kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående och/ellerenligt överenskommelse
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 9:de juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Innesäljare till Ess Group

Innesäljare
Läs mer Apr 24
Innesäljare till ESS Group
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för såväl kunder somkollegor?
Vill du bli en del av ett passionerat team där dina insatser bidrar till vår fortsatta tillväxt? Vi söker nu en ambitiös och resultatdrivenInnesäljare som brinner för försäljning och utmärkt kundservice. Detta är ett utmärkt tillfälle att arbeta i en dynamisk miljö, med möjlighet att påverka och utvecklas inom B2B-försäljning.
Om tjänstenSom Innesäljare hos Ess Group kommer du att vara en nyckelperson för att uppnå våra försäljningsmål.Du säljer konferenser och möten genom att hanterar inkommande förfrågningar via telefon och e-post samt genom proaktivt utgående säljsamtal. Som innesäljare hos oss säljer duupplevelser till samtliga ESS destinationer. Vi arbetar i team ochär flexibla under arbetstoppar.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: Dagligen jobba med inkommande offertförfrågningar via telefon och mail och kontinuerlig uppföljning av dessa.
Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.
Arbeta mot uppsatta försäljningsmål.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och trivs i en roll där ditt resultat direkt påverkar företagets framgång.Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete samt vana av system. Du ser en möjlighet och tar den.Du behöver gilla att prata med kunder,skicka offerter, ständigt jobba för en hög hit rate, hålla etthögt tempo och älska att ringa utgående samtal.
Kvalifikationer: Erfarenhet av försäljning, företrädelsevis B2B och kundservice.
God kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Ansvarstagande och öppen för att både ge och ta emot feedback, detta för att vi kontinuerligt ska utvecklas i kontakten med våra kunder och varandra.
Vana vid att arbeta mot uppsatta mål.
Självgående och god förmåga att organisera och prioritera arbete.
Erfarenhet av CRM-system är meriterande.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom kontoret liksom inom ESS Groups alla destinationer. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom försäljning, självledarskap och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du vara en del av ett team och ett kontor med otroliga kollegor, som kanske till och med blir dina vänner för livet!
Information om tjänsten
Anställningsform: Heltid, tillsvidareArbetsort: Kontor i centrala GöteborgTillträde och lön: Enligt överenskommelse
Om ansökningsprocessen:Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen,så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 8 maj 2024.
Är du redo att ta nästa steg i din förstäljningskarriär med oss på Ess Group?
Vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Food & Beverage Manager till Jacy'z Hotel & Resort

Restaurangchef
Läs mer Feb 29
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Food & Beverage Manager Jacy’z.

Vårt absolut främsta mål är att skapa stamgäster! Vi vill alltså att man ska vilja komma tillbaka igen, igen och igen. Och igen. Vi älskar också mat och dryck, och ser oss hellre som ett hus fullproppat med goda mat och dryckesupplevelser, som också råkar ha rum att sova över i Jacy’z, än att se oss som ett hotell som också har restauranger och barer.

På Jacy’z är F&B utbudet så tilltaget och brett att vi valt att jobba med två F&B Managers.

Vi letar nu efter en Food & Beverage Manager vars primära fokus kommer vara att skapa minnesvärde upplevelser där passionen kring mat- och dryckesupplevelser har strålkastarljuset i våra outlets JQ, Gogogaga och Pachanga.

Så, vad får du göra som Food & Beverage Manager Top Floors?

I rollen som F&B Manager Top Floors leder du våra F&B outlets JQ Bar, Gogogaga Dinner Club och Pachanga Pool Club mot nya höjder.

Tre unika ställen på tre unika platser inom Jacy’z, som alla bidrar till helheten med sina uttryck och avtryck på gästupplevelsen.

Uppdraget kommer handla mycket om att driva processer för vidare framgång, ibland fine-tunings och ibland större omtag baserat på verksamhetens, teamets och omvärldens efterfrågan och behov. Något vi förväntar oss av dig, är att du har ett driv i processerna och tillsammans med teamet runtom dig skapar actions för att ständigt vara aktuell och intressant för både lokalmarknaden samt den internationella efterfrågan i vår produkt och leverans.

Det förväntas att du kontinuerligt arbetar mot lönsamma affärer och tar beslut baserat på vad som är bäst ur både gäst-, medarbetare-, och ekonomiskt perspektiv.

I rollen som F&B Manager Top Floors har du avdelningschefer som rapporterar direkt till dig i form av Bar Manager, Restaurant Manager, Head Chef och Pool Club Manager.

Vi tror att det är med team och gäster vi gör störst skillnad, och ser därför att våra F&B Managers på Jacy’z skapar förutsättningar för våra avdelningschefer att hålla sitt primära fokus kring just våra gäster och medarbetare, något som F&B Manager också har sitt primära fokus kring, men som också tycker om att avlasta våra avdelningschefer med delar av de administrativa arbetsuppgifter som erhålls i deras roller i perioder för att ge dem dessa förutsättningar kontinuerligt.

Oavsett om det gäller gästresan eller ledarskap är ditt engagemang i våra värderord - personlig, professionell, passionerad och lekfull - avgörande. Som kulturbärare förväntas du engagera och visa vägen, vilket gör varje interation och beslut i linje med våra gemensamma värderingar. Vi lutar oss tillbaka på våra servicelöften - att allt börjar med att säga hej till alla. Det är det varma välkomnande som sätter tonen och möjliggör skapandet av unika och minnesvärda upplevelser för varje gäst.

Vem hoppas vi att du som söker är?

Vi letar efter en passionerad individ med en imponerande och lång bakgrund inom hotell och restaurang, med liknande eller annan ledande position, med en exceptionell fingertoppskänsla för koncept och upplevelser.

Du älskar att skapa rätt förutsättningar runt dina direktrapporterande och Jacy’z medarbetare för att de ska vidareutvecklas och utmanas både som individ och tillsammans med team, och är duktig att fira delmål såväl som stora vinster. Att du har ett långt tidsperspektiv i din planering ser vi som en självklarhet och nödvändighet för att du ska lyckas i din roll, parallellt med att du kontinuerligt säkerställer nu- och närtiden.

Då de outlets du ansvarar över i huvudsak lever på kvällar och helger behöver du vara en ledare som gillar att vara med verksamheten när den lever som bäst.

Vi söker efter en person som bryr sig på riktigt, och tar ansvar för att Jacy’z gäster och medarbetare rekommenderar Jacy’z vidare, samtidigt som vi ser att den finansiella lönsamheten är en viktig förutsättning för att vi ska lyckas långsiktigt.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Skicka in din ansökan! Alla ansökningar och intervjuer kommer hanteras löpande och tjänsten kommer att anställas under våren.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 21/3.

Ett nästa steg är att svara på några urvalsfrågor som gör det enklare för oss att matcha och genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Därefter väntas intervjuer med HOO, HR Partner samt CEO. Tester och arbetsprov kan vara en del i processen.

Formalia

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tänker att vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja under maj. Som Food & Beverage Manager Top Floors rapporterar du till Head of Operations.

Let’s Go!

Niklas Jansson, Head Of Operations Jacy’z Hotel & Resort

Ansök nu

Client Success Agent

Innesäljare
Läs mer Feb 20
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Nu söker vi en Client Success Agent (CSA)! Vad gör man då?
Skapar succé tillsammans med oss och våra kunder helt enkelt!

Du har ett säljansvar inom våra viktiga segment Meeting- och Eventbokningar mot B2B inom ESS Group. Vi arbetar aktivt med våra kunder genom införsäljning och offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående.

Du kommer att få en inblick i alla våra härliga destinationer och få möjligheten att bli en stjärna på två till tre av våra destinationer.

Huvudarbetsuppgifter:
Dagligen jobba med inkommande och utgående offertförfrågningar via telefon och mail.
Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.
Leverera upplevelser i världsklass genom att knyta ihop kundens behov med all vår kunskap och erfarenhet.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. Som CSA innebär det att vara lyhörd och kreativ, samtidigt som vi tror på att veta vad som ger resultat.
Vi jobbar mot högt uppsatta mål, både individuellt och som team & mäter ständigt våra nyckeltal. Du behöver gilla att skicka offerter och ständigt jobba för en hög hit rate, högt tempo och älska att ringa utgående samtal. Varför mäta? För att se vad vi behöver hjälpas åt med för att hela tiden bli ännu bättre.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och som älskar att skapa relationer med människor. Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete och vana av system. Du ser en möjlighet och tar den. Du är proaktiv och vill alltid utvecklas.

Meriterade:
Tidigare säljerfarenhet
Erfarenhet av hotellbranschen
Erfarenhet av CRM och system

Intresserad? Ansök senast den 5 mars. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Client Success Agent

Innesäljare
Läs mer Feb 21
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Nu söker vi en Client Success Agent (CSA)! Vad gör man då?
Skapar succé tillsammans med oss och våra kunder helt enkelt!

Du har ett säljansvar inom våra viktiga segment Meeting- och Eventbokningar mot B2B inom ESS Group. Vi arbetar aktivt med våra kunder genom införsäljning och offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående.

Du kommer att få en inblick i alla våra härliga destinationer och få möjligheten att bli en stjärna på två till tre av våra destinationer.

Huvudarbetsuppgifter:
Dagligen jobba med inkommande och utgående offertförfrågningar via telefon och mail.
Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.
Leverera upplevelser i världsklass genom att knyta ihop kundens behov med all vår kunskap och erfarenhet.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. Som CSA innebär det att vara lyhörd och kreativ, samtidigt som vi tror på att veta vad som ger resultat.
Vi jobbar mot högt uppsatta mål, både individuellt och som team & mäter ständigt våra nyckeltal. Du behöver gilla att skicka offerter och ständigt jobba för en hög hit rate, högt tempo och älska att ringa utgående samtal. Varför mäta? För att se vad vi behöver hjälpas åt med för att hela tiden bli ännu bättre.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och som älskar att skapa relationer med människor. Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete och vana av system. Du ser en möjlighet och tar den. Du är proaktiv och vill alltid utvecklas.

Meriterade:
Tidigare säljerfarenhet
Erfarenhet av hotellbranschen
Erfarenhet av CRM och system

Intresserad? Ansök senast den 5 mars. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Kock till Cheri-Lee

Kock, à la carte
Läs mer Jun 3
Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker gästen, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll – Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer gästerna för att äta lunch, samla vännerna till brunch ellertar med sin favorit på middag.
Vem är du?Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?
Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att asiatisk matlagning.Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och harinte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.
Vi letar efter dig med minst 3 årserfarenhet från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.
Utöver det tror vi att du behöver:
Erfarenhet från det asiatiska köket
Intresse för människor
Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket
En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten
Anställningsform: 100% tillsvidare, varierande arbetstid, dag, kväll och helg.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 18 Juni.
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 17 Juni.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor känsla för service!

Ansök nu

Frukostkock till Pigalle

Kallskänka
Läs mer Maj 23
De glada 20-talet, champagne som flödar, lyxiga textiler och trumpetmusik som ylar. Kliv in på Pigalle och känn alla dina sinnen beröras. Pampiga eventlokaler, unika rum och murriga restaurang Atelier på översta plan. Hos oss får du plats att vara dig själv, utrycka dig själv och utmana dig. Hos oss får du verkligen känna dig speciell och att livet alltid kan ha en guldkant.
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Nu söker vi dig, vår nya frukostkock!

Du är en kreativ, nyfiken och flexibel person som gullar att göra det lilla extra.Vi vill att du både ska kunna utveckla frukosten liksom att hitta ett stabilt arbetssätt som ger en jämn upplevelse för våra gäster. Hos oss jobbar vi med klassiska frukostalternativ med en fransk känsla. Vi vill att gästen ska känna den röda tråden genom hela sin vistelse och att frukosten sitter är extrem viktigt.
Vi jobbar i ett öppet kök, vilket betyder attdu kommer möta och ta hand om gästerna tillsammans med övrigt team.
Vi tror att du kommer från branschen. Du har antingen erfarenhet som kock sedan innan, eller så är du kanske redo att ta nästa steg från servicenoch då kanske just detta är rätt fördig.
Du gillar variation i dina arbetsuppgifter och ser huset som ett team!

Hur kan en dag se ut?
Du kommer att sköta allt från förberedelser, redning, påfyllda samtatt plocka undan frukosten. Att ta emot varor och få allt på rätt plats är också en del av arbetet. Att hjälpa till med förberedelser för övrig servering under dagen kan också komma att bli del i din arbetsrutin.Du kommer att rapportera till vår kökschef Lukasz, samt jobba tajt med restaurangchefen Sassaför att få bästa möjliga utfall på fruosten.
Att vara en del av hela teamet är viktigt för oss och vi jobbar tillsammans med golvet för en fin harmoni. Du förväntas också att kunna hantera gästerna med våra värderingar i grunden.

Om tjänsten
Anställningsform: 100% tillsvidare, morgon, dag och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Utöver det tror vi att du behöver:
Vilja jobba som ett team, både med frukostlaget liksom resterande medarbetare
Har tidigare erfarenhet
Kan planera väl
Hålla en jämn nivå
Kan leda men också bli ledd
Ha förståelse för hela produkten
Leva våra värderingar
Ta ansvar

Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 9:e juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Redovisningsansvarig till ESS Group

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 21
Välkommen till OffESS! Med utsikt från våning 25 i Jacy'z huset i Göteborg hittar du ett passionerat support-team bestående av avdelningar som jobbar med allt från ekonomi, marknad och sälj till IT och projektledning.
Vårt gemensamma mål är tydligt - vi ska skapa stamgäster till våra destinationer!
ESS Group växer och vi söker nya kollegor! Vi kommer öppna fler härliga destinationer inom kort och letar därför efter vår nästa stjärna till ekonomiavdelningen.
Har du bred kunskap inom redovisning och ett brinnande intresse för siffror och analyser, samtidigt som du är en kommunikativ lagspelare? Då ska du söka tjänsten som Redovisningsansvarig hos oss på ESS Group med placering på vårt huvudkontor på Jacyz i Gårda. Rollen innebär ett nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen där du kommer bli en viktig del i teamet som idag består av ca 25 personer.
Vi erbjuder ett omväxlande, roligt och ansvarsfullt arbete där du har nära kontakt med våra duktiga kollegor på våra hotell och restauranger. Tempot kan ibland vara högt, varför vi tror du är bra på att prioritera din tid på bästa sätt. ESS kultur bygger mycket på att göra sitt allra bästa, att vara engagerad, vilja mer men att samtidigt aldrig glömma bort att ha roligt.
Vad kommer du arbeta med?I denna roll ansvarar du för en eller flera av våra härliga destinationer, där du bland annat kommer arbeta med månadsbokslut, årsbokslut, rapportering, uppföljning och analys av resultat, deklarationer, budgetering, likviditetsplanering, löpande redovisning samt andra vanligt förekommande ekonomiuppgifter. Du kommer även ha ett tätt samarbete med våra ekonomiassistenter.
Vem är du?
Vi tror att du har en relevant utbildning inom ekonomi och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning.
Du brinner för redovisning och har lätt att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna.
Du kommer hantera redovisningsspecifika frågor, du har en bra analytisk förmåga och trivs med hög arbetstakt. Det är därför viktigt att du är en duktig redovisare och har god förståelse för redovisningsprocesser samt är en van användare av Excel.
Vi tror att ett bra samarbete och en bra laganda är det som bygger ett starkt team.
Därför behöver du vara en positiv person som tycker om att arbeta i ett team samtidigt som du tar ansvar hela vägen.

Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som alltid gör ditt bästa.
Meriterande kunskaper:
Erfarenhet från internationell redovisning
Erfarenhet från hotell- och/eller restaurangbranschen
Erfarenhet av molnbaserat redovisningssystem
Fördjupad Excel-kunskap

Passar dessa egenskaper in på dig som person, samt har du de kvalifikationer vi eftersöker? Tveka inte med att skicka din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Vi erbjuder digAnställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 7 Juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom kontoret liksom inom ESS Groups alla destinationer. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Diskare till Bellora

Diskare
Läs mer Maj 31
På Bellora är vi ett hus, en familj och vi vill att alla ska känna sig välkomnain i de Italiska livet.
Hos oss är det viktigt att vi alltid är personlig, professionell, lekfull och passionerad, brinner för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor.
Vem är du och vad behöver vi från dig?
Du är en positiv, snabblärd och härlig människa som vågar att ta i. Du tycker om att jobba tillsammans för att få bästa resultat och är noggrann liksom snabb. Vi har en lite disk, men mycket disk på Bellora, vilket betyder att du behöver kunna vara flexibel och strukturerar.
Du kommer hjälpa till med varumottagning, grovdisk, findisk, avfallshantering liksom övriga delar för att få huset att rulla.
Vi jobbar tillsammans i huset och därför är det viktigt att man ska kunna hoppa in i olika uppgifter men också alltid säkerställa att man äger sin station.

Om tjänsten
Anställningsform: 75% tillsvidare, morgon, dag, kväll och helg.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 5:e juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Bellora söker kock!

Kock, à la carte
Läs mer Maj 14
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig,Tu vuo’fa l’americanoknastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Hur kan en dag se ut?

Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat
Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register
Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor
Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter
Tillaga, producera och presentera mat av högsta standardOm tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare, 100%. Dag, kväll och helg.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Så, vem är du?
Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På Bellora har vi alltid att göra och därför är planering och strukturering extra viktigt. Att du är en positiv och glad person kommer hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.
Utöver det tror vi att du behöver:
Du behöver genomgått en minst 3 årig utbildning
Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som kock
Ha en sark kommunikativ förmåga
Vara strukturerad och planerad
Se hela teamet och jobba som ett team

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 30:e maj
Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Pizzabaragare a la´ Bellora

Pizzabagare
Läs mer Maj 14
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig,Tu vuo’fa l’americanoknastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus.
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Nu söker vi dig, vår nya pizzabagare!
Tillsammans med oss kommer du baka Göteborg bästa Napolitanska pizzor. Men allt från klassiska råvaror till nya, oväntade smaker. Vi göra pizza med passion och vi gör det med kärlek!
På dagarna kommer du att
Förbereda Napolitansk pizzadeg
Förbereda samt tillreda mat
Arbeta för att hela teamet ska lyckas, både i köket liksom på golvet
Stötta upp med övriga delar i köket
Lägga och presentera mat i världsklass

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Dag, kväll och helg.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Så, vem är du?
Du är glad, engagerad och älskar ditt yrke. Du är strukturerad och kan konsten av att få till den perfekta pizzan.Att arbeta sonett team är helt avgörande för att Bellora ska fungera, därför förväntas du hjälpa alla som behöver hjälp och vara prestigelös.
Utöver det tror vi att du behöver:
Minst 3 års erfarenhet av kockyrket
Minst 2 års erfarenhet av pizzabakning
Ha god kommunikation
Vara stresstålig

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 30:e maj
Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Kallskänka till Bellora

Kallskänka
Läs mer Maj 14
På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Nu söker vi dig, vår nya kallskänka!
Du kommer vara med och förbereda och tillreda mat till konferensen liksom Ristorante. Dina uppgifter kommer främst beröra kallköket och det är viktigt att du kan grunderna inom matlagning för detta. Att du har kunskap, men inte minst intresse, för italienska delikatesser och det italiska köket är en stor fördel.

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%, dag, kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Så, vem är du?
Du är en glad och engagerad kock som genom att vara flexibel och noggrann tillför till hela teamet. Du är lyhörd och kan ta egna initiativ, men också lyssna till ett tydligt ledarskap när saker är på sin spets.
Utöver det tror vi att du behöver:
Minst 2 års erfarenhet som kock
Minst 2 års kockutbildning
Erfarenhet från konferenskök
Vara kommunikativ och lyhörd
Snabbfotat och gilla tempo

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 30:e maj
Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Servis till Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 6
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig,Tu vuo’fa l’americanoknastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Hur kan en dag se ut?
På Bellora jobbar vi alltid som ett team. Det är fullt ös, från morgon till kväll hos eftersom vi serverar frukost, lunch och kväll hos oss. Dina arbetstider kommer variera, men främst vara baserade på kvällen. Ditt uppdrag är att ta hand om gästen och få den att känna sig speciell. Köket andas deitalienska, liksom gör vårt dryckessortiment.

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare 100%, dag, kväll och helg.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Så, vem är du?
Du ären glad och lojal person. Kan ta snabba beslut och gilla tempo. Du vet vad det innebär att ge det lilla extra till gästen och du kan planera din tid för att maxa service.
Du har minst ett års erfarenhet av service
Du har inga problem att jobba kvällar och helger
Stresstålig
Meriterande om du har kunskap om de italienska köket

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare,
Sista ansökningsdag22:e maj
Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Restaurant Manager till Jacy'z

Restaurangchef
Läs mer Maj 3
Vår vision är att driva en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du vill komma tillbaka till igen och igen.
Vi är över 350 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenheter. Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans, One House – One Team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster – det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

Restaurant Manager till GOGOGAGA
Är du en passionerad ledare med kärlek för höga höjder och målsättning att leverera värdskap och matupplevelser i världsklass? Då har du nu möjligheter när vi nu söker efter en ny Restaurant Manager till GOGOGAGA. Jacy’z Hotel & Resort har flera restauranger och barer där GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar belägen på våning 26. Här arbetar vi tillsammans för att leverera värdskap i världsklass, mindblowing smaker med ett sharingkoncept.
Din roll?
Som Restaurant Manager på GOGOGAGA kommer du att spela en central roll i att skapa en oförglömlig gäst- och medarbetarupplevelse. Du kommer att leda ett dynamiskt team, med stöd av en assisterande restaurangchef. Ditt ansvar sträcker sig från daglig drift till strategisk planering, med fokus på att säkerställa värdskap av högsta kvalitet.
Vad gör man då?
Du är ryggraden i en verksamhet som ständigt strävar efter att leverera extraordinära upplevelser för våra gäster och spenderar större delen av din tid med team i service för att bidra till ett värdskap.
Du innehar det fullständiga personalansvaret vilket innebär rekrytering, schemaläggning, genomförande av löne- och medarbetarsamtal. Du har stenkoll på våra KPI:er och mäts på såväl gästupplevelse, NPS & VFM, som medarbetarupplevelse, eNPS, och de ekonomiska målsättningarna, GOP.
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda team, som har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande ledare som vidareutvecklar individerna vid din sida i en matsal som levererar puls alla veckans dagar. Att du säkerställer att vi efterlever våra ekonomiska måltal för restaurangen tar du likväl som vi som för en självklarhet. Egenskaper som vi tror är fördelaktiga för att lyckas i rollen är;
Motiverande och inspirerande, med starka coachingfärdigheter.
Lyhörd och ödmjuk, med en förmåga att lyssna och anpassa ditt ledarskap.
Kommunikativ och strukturerad, med en tydlig förmåga att inkludera och engagera.
Resultatdriven och kostnadsmedveten, med en flexibel och lösningsorienterad inställning.

Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare – Heltid
Tillträde och lön: Lön och tillträde enligt överenskommelse
Om processen
Intervjuer sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!
Sista ansökningsdag: 19 maj 2024.
Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ansök nu

Massör till Jacy'z

Massör/Massageterapeut
Läs mer Apr 15
Att gå igenom ytterdörrarna på Jacyz ger dig puls bara det. Det är ett wow som slår dig här näst och vilket följer dig hela vägen upp till våning 28. Här blir alla vuxna unga igen och du kan verkligen känna den amerikanska glamourösa röda tråden in i detaljerna. Här har vi allt samlat under ett tak, upplev konserten, ät sharing med utsikt över hela Göteborg eller dyk ner i poolen till beatet från våra egna djs. Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Massör till Jacy'z
Som massör på Jacy'z är du en nyckelperson i att skapa en avkopplande och förtrollande upplevelse för våra gäster. Med din expertis och dina magiska händer bidrar du till våra gästers fysiska och mentala välbefinnande. Detta är en unik möjlighet att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö som utmanar det traditionella spasynsättet. Som massör på Jacy'z kommer du:
Utföra en rad olika massagebehandlingar anpassade efter våra gästers behov
Rådge våra gäster om våra olika behandlingar och hur dessa främjar välbefinnande
Säkerställa en lugn och avkopplande miljö för våra gäster
Vara en ambassadör för Jacy'z och våra värdeord - Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig

Vem är du?
Vi söker dig som har en brinnande passion för massage och människors välbefinnande samt ärprofessionell i ditt arbete. Vi ser vidare att du är:
Certifierad massör med relevant utbildning
Erfaren inom olika massagetekniker med förmågan att anpassa dessa efter individuella behov
En utpräglad teamspelare som trivs i ett högt tempo
Kreativ och driven i att skapa unika upplevelser för våra gäster
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om tjänsten
Anställningsform: Deltid
Arbetstid:Varierande dag/kväll samt helger
Tillträde och lön:Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen: Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2 maj
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Projektledare till Marknadsavdelningen

Projektledare, reklam
Läs mer Apr 10
ESS Group verkar i den snabbfotade upplevelseindustrin där våra 13 destinationer - samtliga med egna, unika, starka varumärken - är sina egna avsändare. I en bransch av sällanköp gäller det för våra varumärken att vara top of mind och stay relevant. Genom kreativa och strategiska marknadsföringskampanjer skapar vi långvarigarelationer ochsträvar vi efter att nå rätt gäst i rätt tid, i rätt kanal och med rätt budskap.Vi har fyra värdeord som vi lever varje dag, i varje handling och i varje möte: personlig, professionell, lekfull och passionerad.
Vi söker nu dig, en strukturerad, kreativ ochdigital projektledaretill vårt centralamarknadsteam i Göteborg. Du leder, är drivande och följer uppvåra go to market-planer samt kommunicerar löpande effektivt både internt och externt.
Rollens ansvarsområden
Som projektledare på vår marknadsavdelning kommer du ha en central roll i vårt team. Du är marknadsansvarig, nästan så man kan säga marknadschef,för ett antal destinationer och ditt ansvar kommer att bland annatinkludera:
Planering och styrning av marknadsprojekt från start till mål.
Uppföljning, analys och rapportering av projektens framsteg och resultat.
Projektledning av marknadsteamets resurser där du initierar ochstyr arbetet
Samordning och nära samarbetemedbeställare på våra destinationer, interna resurser och externa partners
Beställare av creatives till bland annatpaid, web ochnyhetsbrev.
Budgetering av marknadsbearbetningen för ”dina” destinationer
Kampanjplanering på kort- och lång sikt i såväl egna som köpta kanaler samt löpande optimering av kampanjer
Kreativt bidrag till utveckling av marknadsföringsstrategier och kampanjer.

Vi vinner tillsammans och arbetar som ett team, vid behov producerar du kreativt content vid tangenterna eller gör enklare uppdateringar av site.
Vi söker dig som
Är kreativ, strukturerad och har en förmåga att se projekt i både ett stort och litet perspektiv. Du är initiativrik i kombination med att du har ett lösningsfokus.Du är också social och ödmjuk men samtidigt driven och orädd.
Som vår ideala kandidat har du:
Relevant högskoleutbildning inom marknadsföring eller projektledning.
Några års erfarenhet av projektledning, gärna inom marknadsföring.
Grundläggande kunskaper i Google Analytics, Wordpress &Adobe; Creative Suite
Erfarenhet av att arbeta i ett marketing automation-system
Erfarenhet av digital marknadsföring & e-commerce samt content production i form av text, är meriterande.

Vi tror dessutom att du haren förmåga att arbeta självständigt men också i team där din styrka är att motivera andra.Självklart har du även starkkommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Om anställningenAnställningsform: Ett vikariat på heltid i minst ett år, med chans på att gå över somtillsvidareTillträde den 15 augustioch lön enligt överenskommelse.
Att jobba hos oss innebär att du blir en del av ett engagerat och framåtsträvande team. Vi går mer än gärna på de oupptrampade stigarna, för i vår värld finns inte begreppet ”det går inte”. Om du är en kommunikativ, prestigelös och flexibel person med en ”doer”-mentalitet så lovar vi att du kommer känna att du har hittat hem.Om du skriver under på detta så kommer vi att älska dig från första stund. Tror du att du kommer älska oss också? Well, bring your a-game och bli en del av ett riktigt vasst, dynamiskt marknadsteam i ett universum där allt är möjligt på vägen till att nå vår yttersta målsättning - att skapa stamgäster.Skicka in din ansökan senast den 28 april.

Ansök nu

Restaurangchef till Bellora

Restaurangchef
Läs mer Apr 9
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig,Tu vuo’fa l’americanoknastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig, är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Nu söker vi dig, vår nya restaurangchef!
Som restaurangchef på Bellora kommer inte en dag vara den andra lik.Det är full fart, och du förväntas hantera administrativa uppgifter liksom vara delaktig i driften. Ditt uppdrag syftar till att ta hand om, utveckla och utmana ditt team, för att ni tillsammans ska kunna ta Bellora till nya nivåer.
Hur kan en dag se ut?
Du leder ditt team genom dagliga briefs där du skapartrygghet genom ett stabilt ledarskap. Du är en del av teamet, vilket innebär att du under vardagar och helger arbetar i drift kombinerat med administrativa uppgifter så som schemaläggning, planering och strukturering som utvecklar Bellora. Du är inte bara en del av restaurangen, utan även köket, receptionen, konferensen och housekeeping. På Bellora är vi ett hus som alltid jobbar tillsammans för att lyckas och för att utvecklas!

Om tjänsten
Anställningsform: 100% tillsvidare. Dag, kväll och helger.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Så, vem är du?
Du ska kunna ta ansvar, vilja vara på plats och vilja vara med för att driva Bellora framåt. Du är glad, lättsam och trogen. Du har tidigare erfarenhet inom F&B och ledarskap. Du vågar utmana, ta för dig och samtidigt alltid ha våra värdeord med dig i allt du gör. Att kunna klara av stressiga situationer, där flexibilitet och improvisation är otroligt viktigt. Vi jobbar med hospitality och ser att detta är något du har i ryggraden och som dudessutom ärredo att lära vidare.
Utöver det tror vi att du behöver:
Ha administrativvana
Vara stark i ditt ledarskap
Se helheten
Vara en god lyssnare
Finns där för ditt team
Förstå affärens helhet

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag25:e april
Hos oss får duen arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Hovmästare till Bellora

Hovmästare
Läs mer Apr 5
Hovmästare till Bellora - ESS Group

Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Om tjänstenSom vår nya Hovmästare kommer du att spela en avgörande roll i att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Du blir kärnan i vår restaurangverksamhet, där du inte bara möter och överträffar våra gästers förväntningar men också inspirerar och motiverar vårt service-team.
Arbetsuppgifter Leda och koordinera arbetet i restaurangen.
Säkerställa högsta möjliga service och gästnöjdhet.
Utveckla och utbilda personalen i service och i att skapa oförglömliga gästupplevelser.
Ansvara för bokningar och planering av sittningar.
Samarbeta nära med köksmästaren för att säkerställa ett smidigt samarbete mellan kök och servering.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har passion för service och som brinner för att skapa unika gästupplevelser. Med en naturlig ledarförmåga och en förmåga att både inspirera och samarbeta, ser du till att vårt team alltid levererar över förväntan.
Du har tidigare erfarenhet från liknande roller inom hotell- eller restaurangbranschen.
Är stresstålig, flexibel och har en positiv inställning.
Har god organisationsförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt.
Ett starkt fokus på att skapa en välkomnande och vänlig atmosfär för gäster och personal.
Om tjänsten
Anställningsform: Heltid, tillsvidareTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående ellerenligt överenskommelse
Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 22 April
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Meeting & Event Host till Jacy'z

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Apr 3
Att gå igenom ytterdörrarna på Jacy'z ger dig puls bara det. Det är ett wow som slår dig här näst och vilket följer dig hela vägen upp till våning 28. Här blir alla vuxna unga igen och du kan verkligen känna den amerikanska glamourösa röda tråden in i detaljerna. Här har vi allt samlat under ett tak, upplev konserten, ät sharing med utsikt över hela Göteborg eller dyk ner i poolen till beatet från våra egna djs.
Upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över.Vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Meeting & Event Host till Jacy'z
Jacy’z Hotel & Resort erbjuder en stor mötesanläggning med mångsidig variation av möteslokaler och events. Vi vill skapa ett dynamiskt team där både du som host och dina kollegor på Jacy’z jobbar mellan avdelningar och med olika uppgifter, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för dig som medarbetare i det dagliga arbetet. På Jacy’z är mötesupplevelsen en central och viktig del av helheten vilket gör ditt arbete värdefullt och viktigt.
Så, vem är du?
Som vår Meeting & Event Host spelar du en nyckelroll i att säkerställa att varje event och möte är framgångsrikt och överträffar gästernas förväntningarna. Du blir ansiktet utåt för Jacy'z och den första kontaktpunkten för många av våra gäster. Din förmåga att hantera olika situationer smidigt och professionellt kommer att vara avgörande för att skapa en välkomnande och inspirerande miljö.

Hur kan en dag se ut?
Som host är dina primära arbetsuppgifter att ta hand om våra mötesgäster på Jacy’z Hotel & Resort. Det innefattar bland annat att se till att all logistik flyter på ett effektivt sätt. Detta säkerställs genom att lokaler förbereds enligt specifikation, du ansvarar för både möblering och dukning, du välkomnar gäster, hantera teknisk utrustning under eventen och servera samt leverera service i världsklass. Med andra ord förbereda, säkerställa och leverera de planerade upplevelserna som våra koordinatorer och säljare har bokat in och som nu ska levereras på plats.

Om tjänsten
Anställningsform: Vikariat Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 april
Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ansök nu

Front Office Agent - Deltid

Hotellreceptionist
Läs mer Okt 26
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

På Jacy’z går vi under mentaliteten - “One House - One Team“. Det innebär att våra medarbetare får möjlighet att arbeta på alla avdelningar, i olika roller, i hela huset. Alla på Jacy’z har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap. Vi är över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

Front Office Agent - Jacy'z

Vi söker nu en Front Office Agent på 20% med fokus helg. Som en del i receptionsteamet kommer du utgå ifrån receptionen i lobbyplan och vara både första och sista kontakten för de gäster som besöker Jacy’z.

Vårt övergripande mål är att skapa stamgäster, för att lyckas med det behöver vi få våra gäster att trivas hos oss och den viktigaste delen i det arbetet handlar om just service och bemötande. Som en del i vårt team förväntar vi oss att du lever efter vårt servicelöfte, våra värderingar och våra målsättningar.

Du behöver också vara påläst på vad som händer på Jacy’z Hotel & Resort den aktuella dagen när du står bakom receptionsdisken. Påläst både på vilka gäster som är ankommande och inhouse, men även vilka aktiviteter som sker i huset. Detta för att alltid kunna ge ett professionellt bemötande till gäst och kunna ge vägledning som resulterar i bästa möjliga gästupplevelse.

I övrigt är det viktigt att du alltid följer våra SOP:s, detta för att säkerställa kvalitén vi levererar ut mot gäst och för att du som medarbetare alltid skall veta vilka sysslor du förväntas utföra i, under och efter service.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och har ett lösningsorienterat arbetssätt, men det är din personlighet, ditt driv och energi och vilja att alltid lösa uppgiften som kommer att vara avgörande. Vi tror att du är organiserad, gillar att samarbeta med andra och har ett leende som smittar av sig. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och ett team där vi alla arbetar tillsammans mot samma mål - att skapa stamgäster!

Omfattning: 20% (fokus helg)

Anställningsform: Tillträde enligt överenskommelse och lön enligt avtal.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Vi hoppas du skickar oss ditt CV och svarar på ett par korta frågor, vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig lite bättre!

Vi kommer att intervjua löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är måndag 13 November

Se också till att besöka www.jacyzhotel.com lite då och då, och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler, för vi kommer annonsera mycket skoj framöver

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Bellora

Kock, à la carte
Läs mer Mar 15
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Är du kreativ i köket och brinner för att leverera matupplevelser utöver det vanliga? Då kan du vara den vi söker till vårt köksteam på Bellora! Vi på Bellora strävar efter att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster genom passion, kreativitet och kvalitet. Nu utökar vi vårt köksteam och söker en dedikerad och inspirerad kock.

Vad innebär rollen som kock på Bellora?
Som kock på Bellora har du en central roll i att förbereda och tillaga mat från vårt noggrant utvalda menysortiment. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt köksteam där samarbete och kreativitet står i fokus. Vi ser att du är passionerad om att arbeta med högkvalitativa råvaror och ständigt strävar efter att överträffa gästernas förväntningar.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Förberedelse och tillagning av rätter enligt våra recept och standarder.

- Delta i utvecklingen av nya rätter och menyer tillsammans med köksmästare och teamet.

- Säkerställa att köket och arbetsytor alltid är rena och uppfyller hygienkrav.

- Optimera arbetsflöden och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Vem är du?
Du har en passion för matlagning och en vilja att utvecklas både personligt och professionellt inom köksyrket. Du är en lagspelare som trivs i ett högt tempo och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbete i kök och en relevant utbildning inom matlagning är meriterande. Framförallt värderar vi din inställning och ditt engagemang för att skapa fantastiska matupplevelser.

Vi erbjuder:

- En inspirerande arbetsplats i hjärtat av staden.

- Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom ESS Group.

- Ett spännande och varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

Så ansöker du
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team på Bellora? Skicka in din ansökan med CV ochsvara på några frågor där du berättar om varför just du skulle passa för denna roll. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan till Livets Bästa Arbetsplats!

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 2 Maj

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Jacy'z

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 11
Vi söker en engagerad Fastighetsskötare till vårt team!
Vi är i en spännande tillväxtfas och vi ser fram emot att välkomna en ny Fastighetsskötare som kan bidra till att våra fastigheter alltid är i toppskick. Du spelar en avgörande roll i att säkerställa en trygg och trivsam miljö för alla som vistas i vårt höghus!

Vem är du?
Du är en ansvarsfull och praktiskt lagd person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Med ett öga för detaljer och ett stort engagemang för att skapa och underhålla en funktionell samt estetiskt tilltalande miljö, är du redo att ta dig an utmaningarna som fastighetsskötare hos oss.

Dina arbetsuppgifter:

- Skötsel av fastighetens yttre och inre miljöer

- Utföra mindre reparationer och underhållsarbete

- Tillsyn av tekniska system

- Kontakt och samarbete med externa hantverkare och leverantörer

- Ansvar för att fastighetens säkerhetssystem fungerar optimalt

Du behöver vara:

- Självgående och initiativrik

- Serviceinriktad och kommunikativ

- Organiserad med god förmåga att prioritera arbetsuppgifter

- Flexibel och beredd på att hantera oförutsedda situationer

- B-körkort är ett krav

Om tjänsten:
Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning

Lön: Enligt avtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om processen:
Vi värdesätter mångfald och ser gärna sökande från olika bakgrunder. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 24 mars

Ansök nu

Kock till Cheri-Lee

Kock, à la carte
Läs mer Mar 7
Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker gästen, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll - Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer gästerna för att äta lunch, samla vännerna till brunch eller tar med sin favorit på middag.

Vem är du?
Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att asiatisk matlagning. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med minst 4 års erfarenhet från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det asiatiska köket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: 100% tillsvidare, varierande arbetstid, dag, kväll och helg.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 1 Maj.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 24 Mars.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor känsla för service!

Ansök nu

Housekeeping Manager till Bellora

Hotellhusfru
Läs mer Mar 4
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över.
Vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Så, vem är du?

Vi söker en motiverad och engagerad person som har en passion för utveckling av team, städning och detaljer. Du har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom hotell- eller städbranschen och brinner för att skapa ordning och struktur. Som person är du organiserad, lyhörd och har förmågan att motivera och leda ditt team på ett effektivt sätt.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Utmärkt ledarskap och kommunikationsförmåga

- Förmågan att organisera, prioritera och hantera tidspress

- Erfarenhet av att arbeta i en liknande ledande position

- Förmåga att implementera och upprätthålla höga städrutiner

- God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

Dina arbetsuppgifter inkuderar att:

- Övervaka och förbättra städrutinerna för hotellets rum och allmänna utrymmen

- Leda och coacha housekeeping-teamet

- Säkerställa att all personal följer uppsatta protokoll och standarder

- Planera och organisera arbetspass och schema för housekeeping personalen

- Delta i rekryteringsprocessen av ny personal samt genomföra medarbetarsamtal och utvecklingsplaner

- Ansvara för beställning och hantering av städmaterial och utrustning

Som Housekeeping Manager på Bellora kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra gäster upplever högsta möjliga standard av renlighet och komfort. Vi söker en driven och erfaren ledare som kan ta vårt housekeeping-team till nya höjder.

Om tjänsten:

Anställningsform: Heltid, Tjänstemannaavtal.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 1 September eller enligt överrenskommelse.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 22 Mars.

Vänligen lägg in 2 st referenser vid ansökan.

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Är du den Housekeeping Manager vi söker? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team på Bellora!

Ansök nu

Servis till Jacy'z

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 6
Att gå igenom ytterdörrarna på Jacy´z ger dig puls bara det. Det är ett wow som slår dig och följer dig hela vägen upp till våning 28. Här blir alla vuxna unga igen och du kan verkligen känna den amerikanska glamourösa röda tråden in i detaljerna. Här har vi allt samlat under ett tak, upplev konserten, ät sharing med utsikt över hela Göteborg eller dyk ner i poolen till beatet från våra egna dj's.

Upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över.
Vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Så, vem är du?

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Intresse för människor och försäljning

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Erfarenhet från att jobba i restaurang är ett krav

Om tjänsten

Anställningsform: Heltid 100 %. Varierade arbetstider inklusive vardagar, helger och storhelger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17:e mars

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ansök nu

Hovmästare till Bellora

Hovmästare
Läs mer Mar 1
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. Under sommaren förlänger vi upplevelsen med Cielos takbar, vilken fylls av energi, solsken och glada folk! På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över.
Vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Så, vem är du?

Du har sedan tidigare erfarenhet av att att hova och du älskar att ge högklassig service. Att leda, peppa och stötta teamet är en självklarhet och vi jobbar tillsammans som ett hus. Vi tror att du är lättsam, positiv och lösningsorienterad. På Bellora har vi ett högt tryck, och att kunna pussla, ta gästerna på ett gott sätt samt jobba med försäljningen är viktigt för att driften ska fungera. Att vara organiserad är väldigt viktigt, men att kunna hantera organiserat kaos är ännu viktigare.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Ha minst 2 års erfarenhet

- Kunna hantera konfliker på ett stabilt och bra sätt

- Duktig på att coacha

- Teamplayer

- Ha ett öppet sinne

- Vara strukturerad

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning under sommaren 2024, med stort chans till förlängning. Tjänsten innefattar dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde maj månad
Ytterligare krav: Behöver vara över 20 år för alkoholtillståndet

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 17 mars

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!In och sök, det blir kul!

Ansök nu

Erfaren souschef

Souschef
Läs mer Feb 27
Erfaren Souschef Sökes till Vårt Dynamiska Team!
I vårt unika kök är vi inte bara kollegor, vi är en familj. Vi brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser som får våra gäster att längta tillbaka. Vi sätter alltid gästen i första rummet och strävar efter excellens i varje rätt som lämnar köket.

Vem är du?
Du är den passionerade och kreative souschefen som med ett leende möter varje arbetsdag. Med din kunskap och erfarenhet från köket är du redo att ta nästa steg och vill vara med och forma framtiden för vårt kök. Du är en erfaren ledare som med entusiasm leder vårt team mot nya höjder. Du delar vår övertygelse om att kärleken till mat skapar de bästa upplevelserna.

Vi letar efter någon som är:

- En inspirerande ledare

- Kreativ och innovativ

- Resultatorienterad och ansvarsfull

- Har erfarenhet av liknande roll, minst 8 års

- Utbildad inom restaurang- eller hotellbranschen

- Kan tala svenska

Dina arbetsuppgifter inkluderar att:

- Delta och bidra i planeringen av menyer

- Leda köksteamet och fördela arbetsuppgifter

- Säkerställa att maten är av högsta kvalitet

- Observera och implementera kostnadseffektiva lösningar

- Utbilda och coacha kökspersonalen

Om Tjänsten
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Processen:
Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är den 15:e mars.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj och skapa magiska matupplevelser tillsammans!

Ansök nu

Privatbokningen - ESS Group

Hotellreceptionist
Läs mer Sep 20
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

Guest Service Team är platsen där gästens resa börjar. Vi äger all inkommande trafik på telefon, mail och chatt för privatgästen som ska besöka någon av ESS Groups alla destinationer. Här säljer vi upplevelser med mål att skapa Moments of Happiness och överträffa gästens förväntningar redan i första mötet med ESS.

Hos oss får gästen pricksäker information och styrning som gör att de utifrån sina förutsättningar och önskemål kan njuta av en fantastisk upplevelse. Vår mångkunnighet gör oss till en ”One Stop Shop” för gästen, utan att de behöver slussas mellan olika avdelningar. När vi är klara med samtalet har gästen bokat sitt rum där det vid ankomst står bubbel och väntar, en härlig spabehandling, rumpan i restaurangen och kanske att vistelsen avslutas med en Padel-match innan det är dags att åka hem.

Lyckas vi med ovan nämnt har vi banat väg för våra kollegor på destination så att de kan lägga allt sitt fokus på att leverera service i världsklass och gästen kan bara sömlöst njuta av sin upplevelse. Dessutom har vi på köpet, förhoppningsvis, skapat oss en stamgäst - vårt yttersta mål och syfte.

Vem är du?

Att försäljning och service går hand i hand är en självklarhet för dig och du älskar att prata i telefon! Du trivs i ett högt tempo - för högt tempo är det hos oss! Ibland tar du 90 samtal, 50 mail och 22 chattar på en dag - HUR KUL?! Mitt i virvelvinden är du ändå noggrann och har inga problem med multitasking.

- Du är en utåtriktad och resultatinriktad person men framför allt är du nyfiken, orädd och har förmågan att tänka utanför boxen.

- Du taggas igång av att tävla! Om det så är en intern tävling med kollegan om vem som tagit flest samtal den dagen eller en större sälj-tävling med finns fin-fina priser i potten, så som övernattningar på våra destinationer exempelvis ;-)

- Ett starkt självledarskap och viljan att utvecklas, det är nyckeln till din framgång hos oss.

- Du pratar flytande svenska och engelska men det är också meriterande med danska och norska, då våra destinationer sträcker sig över hela norden.

Vad har vi att erbjuda dig?

Vi har två varianter att erbjuda;
100% sysselsättningsgrad
Timanställning - helger, kvällar eller utspridda dagar
Arbetstiderna är dem samma vilket du än söker och de varierar under våra öppettider
8-20 på vardagar & 9-17 på helg). Du kommer tillhöra familjen på OffESS, du hittar oss på våning 24 på Jacy'z.

Du kommer att få coaching, feedback och mätbara mål för att utvecklas samt ha cirka 30 drivna kollegor omkring dig för att både själv kunna inspireras men även inspirera andra. För dig som visar engagemang och gör det lilla extra så lovar vi att vi kommer göra detsamma för dig!

Blir du nyfiken på att höra mer eller vet du kanske redan att du skulle stortrivas i rollen - skicka in din ansökan idag! Vem vet, kanske är det våra vägar som korsas i framtiden...

Om tjänsten

Anställningsform: 100% sysselsättning eller timanställning.
Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse - ser gärna att du kan börja i början eller mitten av oktober.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 1/10.

Ansök nu

Operations & Logistics for Home of ESS

Inköpare
Läs mer Feb 16
Vi älskar livet på? hotell och vi jobbar tillsammans med hotell som är passionerade och engagerade och som har en stark inriktning mot genomförande och förbättring.

Vi är optimister som alltid letar efter nya och bättre sätt att få saker gjorda på till ett så bra pris som möjligt så att många som möjligt får råd med förnyelse.

Vår vision är att skapa en bättre vardag för unika hotell och våra medarbetare och de som jobbar hos våra leverantörer. Home of ESS är ett bolag i stark tillväxtfas med stor potential. Alla hos oss arbetar med affärsutveckling och entreprenörskap tillsammans.

Vem är du?

Vårt gemensamma mål är att skapa stamgäster & för att nå vårt mål arbetar vi tillsammans. Vi söker dig som är erfaren och trygg i att arbeta i affärssystem och samtidigt kunna analysera och mäta arbeten och processer med hjälp av affärsdata i BI-system. Vi är ett bolag i tillväxtfas där jobbet går ut på att kunna sin affär och sina arbetsuppgifter innan och utantill. Att vara trygg i att förstå it-struktur och hur affärssystem interagerar, via import och export av data.

Alla inom gruppen har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina nya arbetskamrater. Att du med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå våra mål och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap.

Om Rollen:

Som ansvarig för Operations & logistik/flöde hanterar och övervakar du alla aspekter av leverantörskedjan, inklusive inköp, logistik, lager/försäljning och lagerhantering. I den här rollen kommer du att arbeta nära medlemmarna i det interna teamet och externa partner för att optimera processer och flöden samt förbättra effektiviteten och säkerställa att varor och tjänster levereras i tid och med rätt kvalitet.

-
Planera, organisera och hantera logistik och leverantörskedjans verksamhet för organisationen

-
Utveckla och implementera strategier för att förbättra effektivitet och minska kostnader tillsammans med respektive områdesansvarig

-
Samordna med leverantörer, tillverkare och distributörer för att säkerställa tidsenlig leverans av produkter

-
Övervaka lagerläget och justera beställningar vid behov. Analysera och rapportera om leverantörskedjans prestanda

-
Hantera relationer med viktiga leverantörer och kunder

- Håll dig uppdatera med branschtrender och regler som påverkar leverantörskedjans hantering

- Säkerställa överensstämmelser med lagar och förordningar som rör leverantörskedjans aktiviteter

-
Analysera och följa priser från leverantör till slutkund

Det är viktigt att du vill utveckla och implementera strategier för inköp, logistik, lagerhantering och försäljning. Är en intern kravställare mot både inköpare och säljavdelning så att bolagets uppsatta mål kan nås och att externa parter följs upp kontinuerligt. Du kommer att få förhandla kontrakt med leverantörer och kund samt övervaka och analysera leverantörskedjans prestationsmått. Viktigt också att identifiera och minimera leverantörskedjans risker samt att samarbeta med interna team och externa partners för att förbättra processer och effektivitet. Slutligen att säkerställa att varor och tjänster levereras i tid.

Om tjänsten

Anställningsform: 100% tillsvidare
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 4 mars

Ansök nu

Head of Financial Control till ESS Group

Ekonomichef
Läs mer Sep 14
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för ledarskap och känner att du vill vara med på vår resa för att fortsätta utveckla upplevelsegruppen ESS Group? Perfekt! Då kan du vara den vi söker. Just nu letar vi efter en Head of Financial Control som ska leda och utveckla ESS-gruppens ekonomifunktion!

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig på din omgivning. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och med en av Sveriges mest dynamiska och spännande upplevelsegrupper - ESS Group - i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vi söker dig som brinner för ledarskap, entreprenörer, tempo, upplevelser och ekonomi. Du är en driven och ambitiös ledare som vill vara med på vår expansiva resa från ditt nya skrivbord bara några meter från kaffemaskinen på vårt kontor på Jacy’z Hotel & Resort i Gårda, Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Head of Financial Control innebär bl.a.:

- Leda och utveckla teamet om ca 25 medarbetare inom funktionen Financial Control

- Utveckla och driva vår redovisningsfunktion och dess erbjudande till våra destinationer

- Personalansvar för redovisningsansvariga och ekonomiassistenter

- Resursplanering och rekrytering

- Effektivisering av processer och rutiner

- Leda och fördela arbetsuppgifter i gruppen tillsammans med teamledare

I rollen rapporterar du till ESS Groups CFO samt ingår i ledningsgruppen för Ekonomifunktionen där också Head of Business Control och Head of Group Control ingår. Du kommer att ha din arbetsplats på ESS Groups kontor i Gårda och vi önskar tillsätta heltidstjänsten så snart som möjligt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ledarskap och är civilekonom eller motsvarande i grunden. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

I och med att koncernen har ett högt affärstempo och kontinuerligt expanderar är det viktigt att du trivs med förändring, tycker om utmaningar och kan bibehålla lugn och fokus när situationen så kräver. Du kommer att få vara med och bygga upp rutiner och processer vilket också gör att du behöver vara en genomförare, bra på att leverera och att hålla deadlines. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och trivas med att arbeta i ett team samtidigt som du tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Men det viktigaste av allt är hur du är som person - att du sprider energi, passion och känslan av att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Om ESS Group

Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 11 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. 2020 öppnade vi, mitt i pandemin, Ellery Beach House. 2022 så öppnade vi vår 11:e destination och det är den största någonsin. Den heter Jacy´z Hotel & Resort, och den här resorten är 28 våningar hög och ligger i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag. Vi har ytterligare fyra destinationer under byggnation, så tempot kommer inte att minska.

Ansök nu

Sommarpersonal till Hotel Bellora & Cielo i Göteborg

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 5
Il miglior posto sulla terra - Bästa platsen på jorden

Bellora! Där den Italienska sommarbrisen känns in i hela själen. Hos oss är familjekänslan i fokus och vi älskar att sätta pricken över i:et i allt vi gör. Bullrigt, mysigt och högt i tak det är det vi är. Om du så står i receptionen och hälsar våra gäster varmt välkomna, i köket och slungar pizzor i luften eller springer på takbaren med brickor fulla av Aperoll, kan vi lova att du kommer ha den bästa sommarn i ditt liv!

Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord, Personlig, Professionell, Lekfull och Passionerad. Vi tror att om du vill spendera sommaren med oss behöver tycka om människor, vilja ge det där extra och framförallt älska värdkapet.

Under sommaren kommer vi behöva fylla huset med mängder av olika tjänster och vi hoppas att du hittar något som passar just dig, din erfarenhet och din passion. Hos oss jobbar vi alltid som ett helt hus vilket betyder att vi hjälps åt över avdelningar.

Vi söker info sommaren

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Serveringspersonal (Servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Köksbiträde (Hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Pizzabagare/Kockar

-
Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.)

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i mitten av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer tidigast i slutet av mars.

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning. Vardagar, kvällar och helger.
Lön: Lön enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdag 1 mars

Varmt välkommen!

Ansök nu

Sommarpersonal till Hotel Pigalle i Göteborg

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 5
Hotel Pigalle, en fransk pärla i vårt myllrande Göteborg. Här känner du hur du tas tillbaka i tiden, upplever 20-talets mystik. Med unika rum, fantastisk festvåning och en uteterassen som utlovar solsken hela dagarna, är detta absolut ett sommarjobb du sent kommer att glömma. Hos oss får du lära dig om de franska köket, viner, värdskap och upplevelse.

Vi söker dig som känner igen dig i våra värdeord, Personlig, Professionell, Lekfull och Passionerad. Vi tror att om du vill spendera sommaren med oss behöver tycka om människor, vilja ge det där extra och framförallt älska värdkapet.

Under sommaren kommer vi behöva fylla huset med mängder av olika tjänster och vi hoppas att du hittar något som passar just dig, din erfarenhet och din passion.

Vi söker nu efter

-
Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)

-
Diskare (Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)

-
Serveringspersonal (Servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)

-
Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)

-
Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)

-
Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)

-
Receptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)

-
Nattportier till receptionen (Ansvarar för receptionen nattetid, incheck och utcheck kan förekomma, vissa administrativa uppgifter)

-
Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen.Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling och kanske till och med ett extra jobb att hänga kvar vid.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i början av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer tidigast i slutet av mars.

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning. Vardagar, kvällar och helger.
Lön: Lön enligt kollektivavtal

Sista ansökningsdag 1 mars

Varmt välkommen!

Ansök nu

Sommarpersonal till Jacy´z Hotel & Resort

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 5
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Får du höra att du är personlig, passionerad, professionell med glimten i ögat? Då är det dig vi söker för våra sommarjobb!

Vi behöver;

- Runners (Gå ut med beställningar, duka upp/av bord, se till att gästerna får en fin upplevelse)
- Serveringspersonal (servera, ta emot beställningar, se till att gästen får en fin upplevelse)
- Frukostvärdar/värdinnor (Ansvara för frukosten, se till att gästen får en fin start på sin dag.)
- Kitchen Porter(Plocka disk, diska, ställa ut ren disk)
- Hovmästare (Vara ansvarig för att gästerna får en fin upplevelse från första kontakt till sista)
- Bartenders (Cirkus jonglör, kreativ drinkblandare, se till att gästerna får en fin upplevelse i baren)
- Barback (bartenderns högra hand, ser till att baren är påfylld med is, glas och flaskor, samt att förråden är fint organiserade).
- Hotellreceptionister (Gästens första kontakt med destinationen, informera, checka in/ut, se till gästen får en fin upplevelse.)
- Entrévärdar/värdinnor (Ofta gästens första kontakt med destinationen, se till att alla gäster får en fin upplevelse.)
- Natt-receptionister till receptionen (ansvarar för receptionen nattetid, incheck och utcheck kan förekomma, vissa administrativa uppgifter)
- Housekeeping (Städning av rum och hotellytor, en viktig del av gästupplevelsen, dag- och natt-tid).
- Pool Club värdar/värdinnor och receptionister (Gästens första kontakt med våra pool clubs, boka behandlingar och spa sessions, checka in/ut, se till att våra gäster maxar sin upplevelse på vår pool club).
- Pool Club Terapeuter (utföra våra signature Pachanga behandlingar, assistera värdar i receptionen)
- Fastighetstekniker (Se till att destinationen fungerar som den skall ha vad gäller rum, el, vvs etc. En viktig del av gästupplevelsen)
- Köksbiträde (hjälpa till i köket, assistera kock och kökschef)

Känner du igen dig?

Vi erbjuder dig en härlig sommar med massor av lärdomar och stora möjligheter till vidare utveckling.

Är du nyfiken? Bra! Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet i mitten av mars och kommer att bjuda in till en inspirationsdag med speedintervjuer tidigast i slutet av mars.

Så kul att du vill jobba med oss! Sista ansökningsdag 1 mars

Varmt välkommen!

Ansök nu

Head of Hospitality till Jacy'z

Hotellchef
Läs mer Feb 12
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Head of Hospitality till Jacy'z

Vårt absolut främsta mål är att skapa stamgäster! Vi vill alltså att man ska vilja komma tillbaka igen, igen och igen. Och igen. Om vi ska lyckas med detta tror vi att vi behöver ha absolut allra högsta fokus på våra gäster och deras upplevelse på plats. Vi letar därmed efter vår Head of Hospitality som kommer att få ha äran att ha 100% på fokus på våra fantastiska gäster och deras upplevelse hos oss!

Så, vad får du göra som Head of Hospitality hos oss?

I rollen som Head of Hospitality är du den kreativa kraften som formar den övergripande gästupplevelsen på Jacy'z Hotel & Resort. Med djup förståelse för destinationen och våra gäster samt en passion för service och hospitality, strävar du efter att skapa minnesvärda gästupplevelser vid varje möte. Det inkluderar gäster som redan besökt oss, gäster som skall besöka oss i framtiden, eller gäster som besöker oss just nu.

En viktig aspekt av din roll är att ha mandat att driva förändring om något inte fungerar eller skapar friktion i gästflödet eller gästupplevelsen. Du tar snabbt itu med eventuella utmaningar och implementerar smidiga förändringar för att säkerställa att varje gästupplevelse är sömlös och överträffar förväntningarna. Det kan innebära att anpassa gästflöden, optimera processer eller införa nya initiativ för att skapa en ännu bättre totalupplevelse. Genom att ha detta handlingsutrymme och mandat strävar du inte bara efter att skapa ögonblick utan också långvariga relationer, där varje gäst känner sig välkommen och speciell.

I rollen som Hospitality Manager har du ett par personer som rapporterar direkt till dig, våra Guest Excellent Managers. Ert team arbetar hela tiden proaktivt med gästupplevelsen över hela Jacy'z. En viktig del i ditt uppdrag blir därför att genom god planering säkerställa att någon ur ert team alltid är på plats i den operativa verksamheten. Uppdraget påminner mycket om att vara "Manager on Duty", själva stötta de olika avdelningarna i huset och säkerställa ett fint samarbete över avdelningarna.

Oavsett om det gäller gästresan eller ledarskap är ditt engagemang i våra värdeord - personlig, professionell, passionerad och lekfull - avgörande. Som kulturbärare förväntas du engagera och visa vägen, vilket gör varje interaktion och beslut i linje med våra gemensamma värderingar. Vi lutar oss tillbaka på våra servicelöften - att allt börjar med att säga hej till alla. Det är detta varma välkomnande som sätter tonen och möjliggör skapandet av unika och minnesvärda upplevelser för varje gäst.

Vem hoppas vi att du som söker är?

Vi letar efter en passionerad individ med en imponerande och lång bakgrund inom Hotell och restaurang, kanske som restaurangchef med en exceptionell fingertoppskänsla för koncept och upplevelser, eller med erfarenhet från entertainment-branschen där du har blivit mästare på att skapa magi och engagera besökare. Oavsett din tidigare roll är det avgörande att du har bred erfarenhet av att arbeta med service, upplevelser och koncept, idealiskt sett i en ledande position, kanske till och med internationellt.

Precis som när du öppnar ditt eget hem för gäster, bryr du dig och tar ansvar för varje gästs upplevelse när de stiger in genom våra dörrar. Här handlar det om att skapa en känsla av att vara hemma, där måltiden är lika viktig som atmosfären med ljud, ljus och ambiance. Du strävar efter att överträffa förväntningarna, precis som när du välkomnar vänner till ditt eget middagsbord.

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Alla ansökningar och intervjuer kommer att hanteras löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 29 februari. Ett nästa steg är att svara på några urvalsfrågor som gör det enklare för oss att matcha och genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Därefter väntas intervjuer med CEO, HR Partner samt HOO. Tester och arbetsprov kan vara en del i processen.

Formalia

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tänker att vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Som Head of Hospitality rapporterar du till VD och ingår i vår ledningsgrupp.

Come and join us!

Jimmy Olsson, VD Jacy’z Hotel & Resort

Ansök nu

Spa- och hudterapeuter/massör till Pachanga

Hudterapeut
Läs mer Feb 8
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy’z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Du är engagerad, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du har en stark passion för yrket och vill gärna gå utanför ramarna och trivs lika bra med att bemöta och välkomna våra gäster som du gör med att ta hand om gästen under behandling. Du har nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster, där viljan att ge god service ska vara en självklarhet för dig.

Vi ser att du är utbildad hudterapeut, spaterapeut eller massör med tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder ett flertal olika behandlingar och utbildar dig i vår behandlingsmeny på plats.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från produktförsäljning

- Intresse för människor och nya möten

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Omfattning: Timanställning, enstaka dagar

Arbetstid: Varierande dag/kväll samt helger

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 24 Februari men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är du Jacy´z Hotel & Resort blivande Poolclub Manager?

Turistchef
Läs mer Feb 6
Våra värdeord professionell, passionerad, lekfull och personlig - det lever vi och andas varje dag! Tillsammans skapar vi sann glädje för våra gäster, team som bygger på tillit och möjligheter för våra medarbetare att bli sitt bästa jag!

Vår övertygelse är att löftet till våra gäster börjar med att vi har de högsta av ambitioner när det kommer till att vara en bra och utvecklande arbetsgivare.

Vill du vara med?

Vår nästa Poolclub Manager är en energisk och engagerad ledare med en passion för mat, dryck och förstklassig service, samt en stark vilja att skapa en upplevelse utöver det vanliga. I denna roll söker vi en person som är målmedveten och ivrig att leda sitt team mot framgång, samtidigt som du är modig och fokuserad på utveckling, med en klar förståelse för att det är tillsammans vi når vår framgång.

Du leder ett stort team fyllt med olika roller, värdar/värdinnor, bartender, servitörer, kockar alla med samma passion och drivkraft, att skapa stamgäster.- För att lyckas i rollen behöver du arbeta nära alla avdelningar på hotellet, du kommer till exempel samarbeta med vår Revenue Manager för bästa tänkbara totalaffär.

- Du kommer arbeta kreativt och strategiskt för att utveckla din avdelning, samtidigt som du är en trygg ledare på golvet som coachar och möjliggör för våra medarbetare att växa.

- Som Pool Club Manager ingår du i vår AC-grupp (avdelningschefer) där vi frikostigt delar med oss av utmaningar och tillsammans växer som ledare.

Vi erbjuder dig en arbetsplats full av liv där en dag aldrig är den andra lik. Vi är inget SPA, vi säljer inga hotellrum eller kvällsmenyer. Vi förmedlar upplevelser som känns ända ut i tårna. För att vi ska lyckas med det så månar vi om varandra, utmanar och ger varandra utrymme att vara modiga.

Din bakgrund?
Vi tror att en bakgrund inom service skapar de bästa förutsättningar för dig att kliva in i rollen som Pool Club Manager. Vi arbetar med gäster på plats 24/7 så att du har erfarenhet av och trivs i ett högt tempo är viktigt. Vi vill hela tiden utvecklas och ligga i framkant i utveckling av vår destination vilket gör att din strategiska kompetens tillsammans med drivet att genomföra förändringar är viktiga för oss.

Vi
tror att en bakgrund inom service och med
erfarenhet inom F&B skapar de bästa förutsättningar för dig att
kliva in i rollen som Pool Club Manager.

Vi vill att du är;

- Resultatdriven med fokus på helhetsaffären

- Beslutsam, tydlig och trygg

- Nyfiken och Intresserad

- Motiverad, inspirerande och coachande

- Samarbetsvillig, flexibel och lösningsorienterad

- Passionerad för service och försäljning

- Kommunikativ och inkluderande

- Du är en god ledare och förebild, du leder dig själv och andra

- Snabb på att fatta beslut och ta action

- Strukturerad

Om processen

Första digitala intervjuer kommer ske löpande (vi är lite ivriga). Går du vidare i processen vill vi såklart träffa dig på plats hos oss. Sista ansökningsdag 23 Februari. Arbetstid varierande dag, kväll, helg - där behovet finns.

Lön och tillträde enligt överenskommelse vilket kan innebära innan ansökningstiden löpt ut så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök nu

Jacy’z Hotel & Resort söker Commercial Manager

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Feb 12
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Jacy’z Hotel & Resort söker Commercial Manager

Hos oss på Jacy’z Hotel & Resort får du hänga med på en oförglömlig resa där du slängs tillbaka till ett sent 60-tal, i kombination med pulsen och tempot som Las Vegas erbjuder. Vi har varit öppna i drygt ett år och fortsätter att sätta oss på kartan, tack vare alla våra fantastiska kollegor!

Vi har kommit långt men för att vi ska bli helt kompletta har vi en ny roll hos oss, som vi önskar tillsätta snarast möjligt - Commercial Manager (CM). Innan vi går in lite mer på arbetsbeskrivningen och spännande delar i rollen, vill vi poängtera hur viktigt det är att du stämmer överens med våra värdeord - professionell, passionerad, personlig och lekfull. Vi är en del av ESS Group och dessa förenar oss med alla våra 11 olika destinationer. Genom att leva dessa, får vi både glada medarbetare och återkommande gäster = magi.

Okej, nu går vi in lite mer på rollen:

Målet är att Jacy’z ska få bubbla till max varje enskild dag och att skapa stamgäster. CM styr det kommersiella arbetet med målsättningen att öka och optimera intäkterna på samtliga affärsben på Jacy’z Hotel & Resort. Samtidigt skall CM säkerställa att teamet arbetar för att sätta rätt förväntningar och ge rätt information till gäst i syfte att bidra till det gemensamma målet, att skapa stamgäster. Du kommer att vara högst ansvarig för att driva budget och prognos genom att b la implementera en kommersiell strategi och affärsplan från idé till genomförande.Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll och att leda i en resultatfokuserad kultur, med både personal- och försäljningsansvar. Vi arbetar med gäster på plats dygnets alla timmar och veckans alla dagar, så att du har erfarenhet av och trivs i ett snabbt tempo är viktigt. Vi vill hela tiden utvecklas och ligga i framkant i utveckling av vår destination vilket gör att din strategiska kompetens tillsammans med drivet att genomföra förändringar är viktiga för oss.

- Du har dokumenterade resultat med att bygga B2B och B2C-försäljning.

- Du har förhoppningsvis en utmärkt förmåga att kommunicera och är en skicklig presentatör

- Du har tidigare erfarenhet av att sätta, mäta och nå KPI:er

- Du bör ha en god kännedom om varumärkesbyggande, social media, digitala plattformar och kommunikation

- Du är en stark ledare som involverar och inspirerar ditt team. Du driver och leder en resultatfokuserad kultur med engagerade kollegor.

- Du behöver tycka långsiktig strategi är lika spännande som pusslande i vardagen och att sälja varje rum varje dag

-
Säljdrivet är det som ger dig och dina kollegor energi i vardagen

- Att ta saker från A till B och sedan till Ö kommer vara en stor del av ditt jobb, alltså är projektledning och dina skills kopplade till det, viktiga

Vilka får du jobba med och vad kan du förvänta dig?

På Jacy'z jobbar medarbetare med stora hjärtan. Vi bryr oss om varandra och hjälper varandra. Vi värdesätter att vi är en mix av olika olikheter och vi alla brinner för vårt arbete utan att bränna ut oss. Eftersom vi är en "bustling city resort that never sleeps", är tiden hos oss upplevelserik, utvecklande och stundtals lite smått galen, vilket vi hoppas att du gillar. Hos oss kommer du troligtvis att ha den mest familjära och upplevelserika tiden i din karriär.

Vi har ett helt magiskt team idag, nästan 500 personer som kommer att bli dina kollegor. För att lyckas i din roll har du ditt direktrapporterande team till hjälp bestående av, Head of Marketing, Total Revenue Manager, Business Opportunity Manager och House Manager. Ni jobbar tight och du har en viktig koordinerande roll. Genom de oförglömliga upplevelser som vi erbjuder med spännande smaker, sprillans nya cocktails, bubblande pooler, avslappnande behandlingar, möten in the sky, vibrant musik, unika dofter, ja allt som kan hjälpa våra gäster att skapa oförglömliga minnen, är vi övertygade om att ni tillsammans kommer att ta Jacy’z intäkter framåt.

Är du nyfiken och vill gå vidare?

Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Alla ansökningar och intervjuer kommer att hanteras löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 22 februari. Ett nästa steg är att svara på några urvalsfrågor som gör det enklare för oss att matcha och genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Därefter väntas intervjuer med VD och HR Partner. Det kan komma att innebära tester och arbetsprov.

Formalia

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tänker att vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Som Commercial Manager rapporterar du till VD och ingår i vår ledningsgrupp.

Come and join us!

Jimmy Olsson, VD Jacy’z Hotel & Resort

Ansök nu

Är du vår nästa säljare för JAYWORK?

Innesäljare
Läs mer Aug 31
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?
Som Sales & Relations Agent har du ett övergripande säljansvar för vårt nya coworking JAYWORK, samt ett ansvar för våra företag som sitter tillsammans med oss i Kineum-huset. Arbetet går ut på att finna fler medlemmar som vill ha JAYWORK som sitt kontor, vi har både egna kontor och öppna kontorsytor. I arbetet ingår även att vara första kontakt för bolagen som sitter i samma byggnad som oss och se till att när de har mötesbehov är det hos oss dem väljer att vara.

Som Sales & Relations Agent bearbetar du aktivt nya kunder genom telefon, mail och möten. Du visar upp JAYWORK för potentiella medlemmar och är en fena på att hitta nya möjligheter. Du bearbetar även våra befintliga grannar för att hela tiden ligga nära dem och hjälpa dem till fler upplevelser hos oss. I befattningen ligger det ett ansvar på dig som medarbetare att följa och uppnå de målsättningar, budgetar och riktlinjer som bolaget förväntar sig.

Det förväntas att du som medarbetare kontinuerligt breddar och fördjupar dina kunskaper runt våra destinationen och i de system vi jobbar i.

Som Sales & Relations Agent utför du ditt arbete på ett produktivt och effektivt sätt, vi jobbar aktivt utifrån ESS Groups vision, målsättning och värdegrunder (”lilla röda”). För att säkerställa en gästupplevelse i världsklass tar vi ansvar för kommunikation och samarbeta med samtliga avdelningar inom alla ESS Groups anläggningar. För oss är det viktigt att vi som medarbetare inom ESS alltid föregår med gott exempel och lever efter våra värderingar både på och utanför jobb.

Du sitter på vårt huvudkontor med fokus på Göteborgsområdet. Du tillhör ESS Sales och leds av Team Manager, som i sin tur leds av ytterst ansvarig Head Of Sales.

Arbetsuppgifter och ansvar:

- Jobba proaktivt med att hitta nya medlemmar

- Hålla visningar av JAYWORK

- Offerering och avtalssignering

- Bygga relationer till våra grannar i huset och säkerställa volym från dem

- Jobbar mot tydliga uppsatta mål och en säljvolymsbudgetOm tjänsten

Anställningsform: 100%
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 14 september.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Aug 30
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Vi söker en Account Manager som kommer fokusera på Ellery Beach House som destination. Som Account Manager innebär det att du har ett övergripande kundansvar inom segmenten konferens- och eventbokningar mot B2B inom ESS Group.

Vi bearbetar våra kunder aktivt genom införsäljning, offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående. Du ansvarar för att din tilldelade portfölj av kunder bearbetas kontinuerligt under varje kvartal och att antalet bokningar och den totala volymen växer enligt uppsatta mål.

I befattningen ligger det ett ansvar på dig som medarbetare att följa och uppnå de målsättningar, budgetar och riktlinjer som bolaget förväntar sig. Det förväntas att du på ett proaktivt sätt äger ett ansvar för dina tilldelade kunder och att du ständigt jobbar för att dina befintliga kunder ska öka sin bokningsfrekvens och totala affärsvärde.

Som Account Manager har du en bred övergripande kunskap i alla destinationer hos ESS Group och fördjupad specialistkunskap inom 2-3 destinationer. Det förväntas att du som medarbetare kontinuerligt breddar och fördjupar dina kunskaper runt våra destinationer, i CRM system, avtal och upphandlingar. Detta för att kunna sälja flera olika destinationer inom ESS Group till dina kunder.

Som Account Manager utför du ditt arbete på ett produktivt och effektivt sätt, vi jobbar aktivt utifrån ESS Groups vision, målsättning och värdegrunder (”lilla röda”). För att säkerställa en gästupplevelse i världsklass tar vi ansvar för kommunikation och samarbetar med samtliga avdelningar inom alla ESS Groups anläggningar. För oss är det viktigt att vi som medarbetare inom ESS alltid föregår med gott exempel och lever efter våra värderingar både på och utanför jobb.

Tjänsten innebär att ens arbetsuppgifter kan ändras beroende ESS Sales avdelningars arbetsbelastning. Du tillhör ESS Sales och leds av ansvarig ledare för avdelningen, som i sin tur leds av ytterst ansvarig Head Of Sales & du arbetar från vårt huvudkontor i Göteborg.

Arbetsuppgifter & ansvar:

- Ansvar för sina tilldelade kunder och för att öka bokningsfrekvens samt affärsvärde på sin portfölj.

- Kontinuerligt föra proaktiva dialoger och säljdrivande aktiviteter mot sina befintliga kunder.

- Tillsammans med sina portföljkunder lägga årsplan för antal möten, storlek och frekvens per år.

- Ansvara för inkommande och utgående offertförfrågningar via telefon och mail.

- Jobba aktivt med cross-sale till alla våra destinationer.

- Tillsammans med BOM genomgöra kundaktiviteter som skapar kundlojalitet.
Stöttar och jobbar i ett tight team tillsammans med Business Opportunity Managers & Client Success Agents.

- Vi mäts på nyckeltal uppsatta för specifik avdelning och medarbetare.

- Vi ringer och återkopplar alltid till våra kunder samma dag (målbild inom en timme) & offert skickas alltid samma dag.

- Vi återkopplar efter genomfört möte/konferens enligt vår uppsatta strategi.

Om tjänsten

Anställningsform: 100%
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 7 september.

Ansök nu

Inhouse Sales - Meeting & Event i Göteborg

Innesäljare
Läs mer Aug 30
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Nu söker vi en Client Success Agent (CSA)! Vad gör man då?
Skapar succé tillsammans med oss och våra kunder helt enkelt!

Du har ett säljansvar inom våra viktiga segment Meeting- och Eventbokningar mot B2B inom ESS Group. Vi arbetar aktivt med våra kunder genom införsäljning och offerering över telefon, mail och andra aktiva säljdrivande kanaler, både in- och utgående.

Du kommer att få en inblick i alla våra härliga destinationer och få möjligheten att bli en stjärna på två till tre av våra destinationer.

Huvudarbetsuppgifter:
Dagligen jobba med inkommande och utgående offertförfrågningar framförallt via telefon och mail.
Proaktivt jobba för att ännu fler ska få uppleva våra destinationer, via utgående samtal.
Leverera upplevelser i världsklass genom att knyta ihop kundens behov med all vår kunskap och erfarenhet.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad, Lekfull & Personlig. Som CSA innebär det att vara lyhörd och kreativ, samtidigt som vi tror på att veta vad som ger resultat. Vi gillar att mäta våra nyckeltal, och du behöver gilla att skicka offerter, ha hög hit rate och älska att ringa utgående samtal. Varför mäta? För att se vad vi behöver hjälpas åt med för att hela tiden bli ännu bättre.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår passion för att skapa oförglömliga upplevelser och som älskar att skapa relationer med människor. Du är en stjärna på att sälja och har en god struktur i ditt arbete. Du ser en möjlighet och tar den. Du är proaktiv och vill alltid utvecklas.

Meriterade:
Tidigare säljerfarenhet
Erfarenhet av hotellbranschen

Ett stort plus om du behärskar norska och/eller danska, både i tal och skrift.

Intresserad? Ansök senast den 10 september. Vi intervjuar löpande.

Ansök nu

Cheri-Lee söker sushi Sous-chef

Souschef
Läs mer Jan 23
Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker man, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll - Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer man för att äta lunch, samla vännerna till brunch, ta med sin favorit på middag och bestämma sig för din favoritdrink i baren.

Vem är du?

Vi söker en passionerad och erfaren Sushi kock som kan axla jobbet som Sous-chef. Vi vill att du är redo med att ta nästa steg i din karriär. Med minst 5 års gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen och en stark förståelse för ledarskap, är du den vi letar efter för att förstärka vårt team. Ansvarig för att stödja kökschefen och leda kökspersonalen, är du en viktig del av vår fortsatta framgång. Skicka in din ansökan redan idag för att vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att skapa kulinariska upplevelser i världsklass!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det asiatiska köket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: 100% tillsvidare

Varierande tider: Dag/prepp. Kväll/Service.

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde snarast eller vid överrenskommelse.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 10 Februari

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor känsla för service, härliga kollegor och en fantastisk miljö!

Ansök nu

Business Opportunity Manager (KAM) - Jacy´z Hotel & Resort

Key account manager
Läs mer Aug 23
Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

Jacy’z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi växer och letar nu efter vår nya Business Opportunity Manager som tillsammans med vår BOM Sebastian kommer utveckla vår försäljning av Jacy´z Hotel & Resort.

På våra destinationer, ja vi kallar våra hotell för det, arbetar vi med allt annat än traditionella möten. För oss är upplevelsen det allra viktigaste och vi lägger fokus på helhetsaffären. Vi arbetar med Bleasure - känslan av att vara med företaget på semester - samtidigt som lysande idéer brainstormas fram.

Vi vill att din passion, professionalism och lekfulla personlighet är egenskaper som smittar av sig och det är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje, skratt och enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i världsklass.

Vad gör en Business Opportunity Manager?
Som Business Opportunity Manager (BOM) har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter för våra destinationer. Ditt fokus ligger på större och komplexa möten & event och du arbetar i ett team med ytterligare dedikerade BOM´s samt Client Success Agents (innesälj). Merparten av din tid lägger du på kontakten med kund genom visningar, möten och samtal. Du skapar kundevents och är aktiv inom Social Selling via exempelvis LinkedIn.

Arbetet innebär att inspirera våra kunder och prospekts till att förlägga sina möten och events på någon av våra destinationer. Vi tänker kreativt, är flexibla och alltid beredda att göra det där lilla extra. Stort fokus läggs på att tillmötesgå våra kunders önskemål och skapa bra affärer för huset. Vår vision är att skapa stamgäster och vi ser till helheten i den långsiktiga affärsrelationen med kund. Titta gärna på en av våra mötessajter här (https://www.hotelbellora.se/moten-event/) för att se mer hur vi väljer att lyfta fram våra möten & events.

Du tillhör ett större team på ESS Sales med fler Business Opportunity Managers runt om på våra destinationer, Client Success Agents (innesälj) och övriga inom ESS Sales.

Om dig
Vi tror att du har ett upparbetat kontaktnät inom näringslivet i Göteborg och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hotell- upplevelse-event-sälj branschen.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en social & serviceorienterad person som njuter mest när du tillsammans med kunder och kollegor skapar upplevelser att minnas.

Vi ser gärna att du är en person med ett högt driv, en stark motivation och är extremt lösningsorienterad, där förändring och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka och vara. Du brinner för att etablera långsiktiga relationer och för att skapa och vinna affärer som ger win- win. Du firar alltid lite extra när gästen kommer tillbaka till oss. Vi letar efter dig som är självgående men också älskar att jobba i ett team där hjälpsamhet och glädje definierar vardagen. Du strävar alltid efter sätt att utveckla både dig själv och kundupplevelserna.

Men det allra viktigaste av allt är hur du är som person, din energi, passion, ditt driv och gärna med en dos att "inget är omöjligt". Känner vi så, ja då är vi på en god väg att hitta rätt.

Är vi en match made in heaven? Come join us!

Sista ansökningsdag 31 augusti.

Ansökningstid: Vi intervjuar löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om ESS Group
Allt började med en tro på att skapa stamgäster, att bygga något som vi kunde vara stolta över länge och en vilja att erbjuda en ny typ av resorthotell. Året var 2007 och starten på ESS Groups resa började nere på Österlen närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. Idag är vi en snabbt växande hotell- och destinationsfamilj bestående av 11 destinationer (vi kallar våra hotell och resorts för det) och vi är partners i ett antal restauranger och nattklubbar. 2011 lanserade vi Falkenberg Strandbad, 2016 var det Hotel Pigalle och Bellora i Göteborg, 2017 öppnade vi Steam Hotel i Västerås, 2018 MJ’S i Malmö och 2019 Fyri Resort i Norge och Marienlyst i Danmark. 2020 öppnade vi, mitt i pandemin, Ellery Beach House. 2022 så öppnade vi vår 11:e destination och det är den största någonsin. Den heter Jacy´z Hotel & Resort, och den här resorten är 28 våningar hög och ligger i Göteborgs mest spännande kvarter Gårda. Inspirerad av Vegas och av allt vi gjort fram tills idag.

Ansök nu

Serveringspersonal till Bellora

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 22
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.


Är du den vi söker?

Vi söker dig som kan kombinera våra värdeord för att vara ditt bästa jag, samtidigt som du levererar service på hög kvalité, på en av Göteborgs gator med högst puls. Du har erfarenhet av att arbeta inom resturang sedan innan och kan grunderna för mat och dryck. Att jobba mot samma mål och jobba för att tillsammans skapa glada och nöjda stamgäster är avgörande för att lyckas. Trots erfarenhet är du altid öppen för att lära dig nya saker, utvecklas och utmana sig själv ihop med dina kollegor. Att trivas med högt tempo, kunna improvisera samt ha nära till skratt är en del av jobbet. Vi serverar inte bara mat och dryck, vi serverar en upplevelse och vill att alla våra gäster ska vilja komma tillbaka till just dig och till oss.

Vi vill att du har snabba fötter i kombination med en fantastisk personlighet.

Utöver det behöver du:

- Erfarenhet från att jobba i restaurang

- Intresse för människor och försäljning

- Både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- Vara en riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Förstå och läsa in gästen

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, minst 75%. Vardagar, kvällar och helger.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde omgående

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 8 Februari

Vi erbjuder dig en arbetsplats med möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker samt skaffa vänner för livet. Utöver detta erbjuder vi personalförmåner som ger dig möjlighet att utforska flera av våra destinationer.

Ansök nu

Ekonomiassistent till ESS Group

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 17
Får du ofta höra att du är personlig, passionerad, professionell med glimten i ögat? Gillar du ekonomi, entreprenörer, tempo, hotell och restauranger? Är du en driven och ambitiös ekonomiassistent som vill vara med på vår expansiva resa?

Bra, det är precis vad vi söker!

Om Tjänsten:

Rollen som ekonomiassistent innefattar ett omväxlande, roligt och ansvarsfullt arbete där du har nära kontakt med våra duktiga hotell och restauranger. ESS Group expanderar fort och nya hotell syns hela tiden vid horisonten. Tempot är med andra ord högt, varför vi tror du är bra på att prioritera din tid på bästa sätt. Då tjänsten innefattar en hel del kontakter både internt och externt, är det viktigt att du gillar det och är kommunikativ och lyhörd. Att ha nära till skratt även fast vi arbetar hårt och noggrant är definitivt en styrka. ESS kultur bygger mycket på att göra sitt allra bästa, att vara engagerad, vilja mer men att samtidigt aldrig glömma bort att ha roligt.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en ekonomiavdelning eller liknande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Löpande bokföring fram till månadsbokslut

- Hantering av kund- & leverantörsreskontra

- Betalningar

- Andra förekommande ekonomiuppgifter

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.

Låter detta intressant? Kan detta tjänsten för dig? Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Processen:

Tillträde i tidig vår eller efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 3/2

Ansök nu

Restaurangchef till Cielo

Restaurangchef
Läs mer Jan 8
Kokande känslor, rykande pizzor och iskalla Aprol Spritz, ja det är sommar på Cielo! På Hotel Bellora ligger våran fantastiska sommarterass, en plats som blivit ett måste för alla som bor i eller besöker Göteborg. Platsten som ger dig känslan av både storstadsmuller likasom den Italienska familjerna värmen och närheten. Och nu säker vi någon som vill kavla upp ärmarna och hugga tag sommarens kanske roligaste uppdrag!

Vem är du?

Som sagt är värme och den familjära känslan otroligt viktig för oss och vi lever våra värdeord i varje sekund, passionerad, professionell, lekfull och personlig. Värdeord som kommer vara nyckeln till att ge medarbetare och gäster den perfekta upplevelsen. Som restaurangchef är det ditt uppdrag att motivera, engagera och visa riktning till alla medarbetarna, för att de i sin tur ska kunna skapa det där wowet som alla gäster förtjänar.

Vi ser att du har erfarenhet inom branschen, gärna en bred sådan. Att du sedan tidigare varit ledare och är bekväm i att ta på dig ledarhatten. Som ledare är du lyhörd, tydlig och inkluderande. Cielo kräver av dig som ledare en stor flexibilitet och förmågan att fatta snabba beslut. Verksamheten är högst beroende av väderförhållanden och som vi alla vet kan svenska sommar ge oss både sol och snö.

Du förväntas

- Ha hand om rapporteringar

- Inköp och inventering

- Fullt personalansvar och allt vad det innebär

- Vara delaktig i driften

- Vara snabbfotad i beslut och omställning

- Utveckla, utmana dina medarbetare i merförsäljning och hospitality

- Se, förstå och utveckla gästresan

Meriterande

- Liknande positioner sedan innan

- Erfarenhet inom bar

Om tjänsten

Anställningsform: Säsongsanställning 100%, med chans till förlängning. Dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 1/5 Senast.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 25/1.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med magisk miljö och fantastiska kollegor. Chans till utveckling, i form av interna utbildningar liksom möjlighet till förflyttning internt. Vi arbetar inom hela ESS Group med att bygga broar så att jobba på någon av våra andra destinationer är mer än välkommen. Utöver detta erbjuder vi fina personalförmåner runt om på våra destinationer i norden, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter med din destination.

Ansök nu

Pizzabagare till Bellora

Pizzabagare
Läs mer Jan 8
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

Välkommen in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär, ett liv in från Avenyn. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har flera års tidigare erfarenhet inom a la carté och framförallt napolitanska pizzor. Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och du drivs av att få vara med och utveckla hela mat- och gästupplevelsen. Du är noga med kvalitén, trygg i att arbeta varierat och gillar att jobba i ett sammansvetsat team med dina kollegor.

Vi söker nu dig som trivs med att jobba i en livlig miljö i högt tempo, och vill vara med och bygga vidare och utveckla våra berömda pizzor! Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! , älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid. Du rapporterar till Kökschef.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet att jobba med pizzadeg för napolitansk pizza

- Stort intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer och vill göra det lilla extra för att teamet ska lyckas

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning på 100%, 6 månaders provanställning.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu. Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 21 januari

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med gästupplevelsen i fokus!

Ansök nu

Kock till Ristorante Bellora

Kock, à la carte
Läs mer Jan 8
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vilka är vi?

Välkommen in i Belloras glada, livliga och vänliga atmosfär, ett kliv in från Avenyn. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt eget tema och de 97 hotellrummen är gjorda för att göra din vistelse mysig, bekväm och helt enkelt oförglömlig! De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning på 100%, 6 månaders provanställning.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 21 januari

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med gästupplevelsen i fokus!

Ansök nu

Hovmästare till Jacy'z

Hovmästare
Läs mer Jan 4
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast av allt - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och bara måste tillbaka. Jacy'z är precis som ESS Group ”a house of brands” där det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis en Pool Club.

Hovmästare till Archie's

Archie’s är Jacy’z huvudrestaurang, vår ”All day American Dining-place”. I rollen som hovmästare är du ansikte utåt mot gästen i matsalen och du har ansvaret för gästupplevelsen. Du arbetar med mat och dryck i kombination, a la carte, hotellpaket och konferens. Du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad. Personlig och Lekfull.

Alla på Jacy’z har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap. Vi är över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy’z.

Vem är du?

Du är den som gör det lilla extra för våra gäster och för vår servispersonal. Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras underbara upplevelse.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från yrket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: 75%-100% dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 21 januari

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket energi, glada medarbetare och möjligheten till att utvecklas. Utöver detta får du många fina förmåner som bland annat ger dig möjlighet att resa runt på våra destinationer

Ansök nu

Pam´s takterass söker personal inför sommaren

Hovmästare
Läs mer Jan 4
Pulsen, känslan och förväntan. Sommaren 2024 kommer explodera på Jacy´z takterass Pam´s. Med titeln, topp 10 bästa takpooler i världen, ser vi inget annat än succé framför oss. Med ett riktigt gott team, otroliga evenemang och fantastiskt atmosfär kan just du vara en del av teamet och upprätthålla den eminenta titeln.

Vi söker inför sommaren

- Hovmästare

- Barsupervisor

- Bartender

- Servis

- Runner (enklare servering, värdskap och back-up)

Vem är du?
Vi söker dig som kan identifiera dig med våra värdeord, passionerad, professionell, lekfull och personlig. Att leva dem ser vi som nyckeln till framgång i allt vi gör. Utöver detta vill vi att du ska vara lösningsorienterat, kunna jobba i team samt alltid sätta gästen i centrum.

Att du har erfarenhet av branschen ser vi som ett stort plus och som ett kriterier för att jobba som hovmästare eller barsupervisor. Att vara snabb, hungrig och på tårna är extremt viktigt hos oss, då tempot är högt och förväntan stor hos våra gäster. Du ska också vara inställd på att jobba på andra platser i huset, när vädret inte tillåter oss håll öppet på takterassen. Vi jobbar som ett team i hela Jacy´z huset och ser det som en av våra styrkor.

Som Hovmäster eller Barsupervisor tror vi att du behöver

- Kunna leda och utveckla dina kollegor

- Ta beslut i pressade situationer

- Vara duktig på koordinering och optimering

- Ständigt lyfta servicenivån

- Snabbfotat och lyhörd

- Flexibel

Som Bartender, Servis eller Runner tror vi att du behöver

- Ha någon format av erfarenhet av branchen, mer eller mindre

- Vilja vara där för gästen

- Vara en bra team-spelare

- Snabb och lyhörd

- Flexibel

Om tjänsten

Anställningsform: Säsonganställning 70%-100% dag, kväll och helg
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse, vår/sommarsäsong

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 21 januari

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utrymme för utveckling, gott team och mycket energi. Vi har otroliga miljöer att arbeta i och vi erbjuder också bra rabatter på samtliga av våra destinationer runt om i norden. Utöver detta har vi internutbildningar för att kompetensutveckla och ständigt utmana oss själva liksom medarbetarna.

Ansök nu