Västkustens Mur & Kakel AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Västkustens Mur & Kakel AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Murare

Murare
Läs mer Dec 12
Mur och puts företag som även gör kakelentreprenader.
Vårt arbetsområde är Göteborgsregionen Vi söker en noggrann murare med kvalitet i fokus.
Du som söker ska ha erfarenhet av att både mura och putsa.
Du skall både kunna arbeta självständigt och i team. Mur och puts arbeten på både små och stora entreprenader.
Nyproduktion men framförallt renovering.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Nov 3
Är du målare och söker efter nästa steg i karriären? Vi på Västkustens Mur och Kakel söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Om oss
Västkustens Mur & Kakel startades 2012 av Mathias Krafft & Pierre Elvestad men är sedan 2021 en del av Edvardssonbolagen. Vi utför både stora som små entreprenader inom mur & kakel. Vi väljer att satsa på kvalitet före kvantitet och består idag av ett tjugotal medarbetare. I takt med att vi fortsätter att växa behöver vi stärka upp organisationen med ytterligare en medarbetare, kanske är det dig vi söker?
Vem söker vi?
Vi söker en serviceinriktad målare, gärna med några års yrkeserfarenhet, som kan bli en del av vårt team. Du är ansvarstagande, van att jobba självständigt och har en god initiativförmåga och noggrannhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetet avser främst målning av fasader samt fönsterrenovering, men andra måleriarbeten förekommer.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Projektledare / Arbetsledare

Arbetsledare, mureri
Läs mer Jun 29
Är du utbildad murare och söker efter nästa steg i karriären? Vi på Västkustens Mur och Kakel söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Om oss
Västkustens Mur & Kakel startades 2012 av Mathias Krafft & Pierre Elvestad men är sedan 2021 en del av Edvardssonbolagen. Vi utför både stora som små entreprenader inom mur & kakel. Vi väljer att satsa på kvalitet före kvantitet och består idag av ett tjugotal medarbetare. I takt med att vi fortsätter att växa behöver vi stärka upp organisationen med en projektledare/arbetsledare, kanske är det dig vi söker?
Tjänsten
Rollen som projektledare/arbetsledare hos oss är en bred tjänst med flera olika ansvarsområden. Bland annat kommer du att driva projekt av varierad storlek, från ax till limpa. Du kommer löpande att räkna på jobb, göra utvärderingar av projekten samt ansvara för den ekonomiska uppföljningen (inklusive fakturering). Du kommer dessutom ha ett övergripande ansvar för den löpande driften, både gällande dina egna projekt men även som avlastning för befintliga projektledare.
Vem söker vi?
Vi söker först och främst dig som är utbildad murare. En person som är trygg i sig själv, van att fatta beslut men som samtidigt är lyhörd som person. Du trivs i en bred, varierad arbetsroll med flera ansvarsområden och motiveras av att hjälpa till där du behövs. För dig är det viktigt att arbeta på ett ordningsamt och strukturerat sätt för att hålla genomgående hög kvalitet genom arbetets gång. Vi tror också att du är en person som är målmedveten och vill vara med att forma och utveckla företagets resa framåt. Om du har erfarenhet av projektledning och siffror är detta ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du har viljan och motivationen att lära dig och att du besitter den kunskap som är viktigt som murare.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Murare

Murare
Läs mer Feb 4
Vi på Västkustens Mur & Kakel AB söker murare för mur och putsarbeten.
Vi arbetar med både renovering och nyproduktion.
Erfarenhet och kunskap inom murning och putsning är ett krav
Körkort är ett krav

Ansök nu