OIO Väst AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos OIO Väst AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

1st line support för sommarjobb hos Ekman & Co

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 12
Tillsammans med Ekman & Co söker vi nu en 1st line support för sommarjobb mellan mitten av juni till och med augusti. Rollen lämpar sig bäst för dig som har erfarenhet av användarsupport inom både hård- och mjukvara samt en stark känsla för service.

Idag arbetar cirka 300 personer på Ekman, uppdelade på omkring 40 kontor med global spridning, varav 51 personer i Göteborg.

Om bolaget
Ekman & Co AB är en världsledande marknadsförings- och försäljningsorganisation vars fokus är den globala skogsindustrin. Sedan starten år 1802 erbjuder Ekman ett brett utbud av tjänster för sina globala kunder och leverantörer genom bland annat försäljning, marknadsföring, försäkring, riskhantering och logistik. Varje år hanterar Ekman mer än fyra miljoner ton skogsprodukter åt sina affärspartners i över 100 länder. Genom kompetent och motiverad personal har Ekman skapat sig ett starkt anseende som kännetecknas av pålitlighet, kompetens och service. Läs mer om bolaget på Ekmans hemsida.

Arbetsuppgifter
I rollen som 1st line support blir ditt huvudsakliga ansvar att stötta användarna i frågor gällande både hård- och mjukvara. Exempelvis kommer du hantera installation och konfiguration av datorer, VPN, nätverk, skrivare och access/inloggning. Du kommer att arbeta i Active Directory och MS365. Användarna som du supporterar sitter över hela världen.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av användarsupport/IT-support, installation av datorer, Active Directory och MS365
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Har möjlighet att sommarjobba på heltid under juni-augusti


Det är meriterande om du studerar inom relevant område vid högskola eller universitet.

För att passa i rollen som 1st line support ska du vara lösningsorienterad, kunna se helheten och inspireras av att hitta nya lösningar. Du utstrålar en positiv energi och förstår att användaren är i centrum. Du är bra på att skapa relationer och har ett utmärkt tålamod. På så vis ger du bästa möjliga service samtidigt som du bygger relation till användarna. Vidare tar du stort ansvar i ditt arbete genom att vara noggrann, strukturerad och värdesätta kvalitet.

Om rekryteringsprocessen & anställningen
Vänligen bifoga både CV och personligt brev i samband med din ansökan. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Uppdraget är ett sommarjobb i form av ett konsultuppdrag. Du blir således anställd på OIO.

Omfattning: Heltid enligt överenskommet schema juni-augusti
Arbetstider: Vardagar, 08:15-16:30
Start: Mitten av juni, 2024
Placering: Göteborg, Polhemsplatsen 5 (GP-huset)
Lön: Timlön
Kontaktperson: Armin Rizvanovic

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Studerande rekryterare till OIO i Göteborg

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 21
Vilka är vi på OIO?

Med lång samlad erfarenhet inom rekrytering och affärsutveckling har vi – Armin, Joachim, Dino & Gustav grundat OIO. Vi tror på genuina och personliga relationer samt kvalitativa matchningar mellan kandidat och organisation – en värdegrund vi lägger stor stolthet i och ämnar bygga bolagets framgång på.

Som rekryterare på deltid kommer du i nära samarbete med teamet på leveransavdelningen att spela en nyckelroll i att säkerställa såväl effektiv som kvalitativ rekrytering till våra kunder. Du kommer även att bygga och vårda ett nätverk av kandidater inom ekonomi, inköp, logistik, marknadsföring samt administration/service.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som vill arbeta och utvecklas i en entreprenörsmiljö som präglas av täta samarbeten, korta beslutsvägar och stort mandat. Även om vi redan har påbörjat vår etablering finns det mycket kvar att utveckla och påverka framgent.

Vad erbjuder vi?

Utöver möjligheten att få vara med och etablera OIO som en självklar karriär- och rekryteringspartner utlovar vi stora utvecklingsmöjligheter på det personliga planet för dig som har ambition och vilja. Du kommer dagligen att få samarbeta med erfarna kollegor och därmed ta del av gruppens mångåriga erfarenhet inom branschen. Du kommer även omges av inspirerande kandidater, konsulter & kunder. Vi tror också starkt på att ha kul längs med vägen. Därför kan du räkna med ett och ett annat firande i takt med att vi når nya milstolpar i vår etablering och tillväxt. Vår kortsiktiga ambition är att snabbt kunna växa med medarbetare som arbetar på heltid, en öppning som lämpar sig bra för dig som arbetat på deltid en period. Kanske blir du till och med en person med ledande befattning på bolaget i framtiden?

Vad kommer du att göra?

Ditt primära arbete kommer vara att stötta konsultchefer i det dagliga arbetet med rekrytering, nätverkande och personaladministration. Det kan exempelvis handla om selektering av kandidater, annonsskrivning, intervjuer, utskick av tester eller stötta med tidrapportering. Allt eftersom du växer in i rollen kommer du få ett större ansvar kopplat till nätverkande, search samt karriärsamtal med potentiella kandidater.

Genuint intresse för människor, hög professionalism och flexibilitet är vår nyckel till framgång. Därför är det avgörande att du arbetar med stor ansvarskänsla och en personlig approach i allt du tar dig an. Vi är även en grupp som sätter laget före jaget i allt vi gör – på så vis får vi anledning att fira tillsammans längs med vägen för vår fortsatta etablering och tillväxt. 

Vad har du för bakgrund?
Läser en relevant utbildning inom exempelvis HR, ekonomi, administration eller försäljning och har minst ett år kvar till planerad examen.
Har möjlighet att arbeta extra vid sidan om studier, 2 gånger i veckan. Vi erbjuder även möjlighet till sommarjobb och förväntar oss att du är tillgänglig v.26 - 32.
Du har med största sannolikhet erfarenhet inom service eller försäljning, men vi välkomnar även andra erfarenheter då din personlighet är viktigast.
Du talar och skriver flytande på svenska samt är bekväm i att använda engelska i både tal och skrift då detta används frekvent i kontakt med kandidater och kunder.


Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen. Det viktigaste av allt är dock att du genuint brinner för att jobba med människor, hög kvalitet och rekrytering. En stor del av vår bedömning kommer därför ske utifrån dina personliga egenskaper.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en prestigelös och flexibel person, detta då OIO befinner sig i en tillväxtfas och arbetsuppgifterna kan komma att variera. Utöver detta önskar vi att du, liksom vi, är orädd att testa nya vägar i arbetet med strävan att bli bäst på det vi gör samt bygga de starkaste relationerna till såväl kandidater som kunder. Med höga ambitioner, stort engagemang och intresse är vi övertygade om att du inte bara kommer bli vår nästa kollega – utan även en nyckelperson på lång sikt.

Övrig information:
Startdatum: Mars 2024 - flexibelt med exakt startdatum
Placering: Kungsportsavenyen 10
Kontaktperson: Dino Segetalo, dino@oio.se


I det fall vi finner din ansökan intressant kommer vi att följa upp med ett inledande telefonsamtal. Efter avslutat samtal kommer du att få göra ett personlighetstest som ett första steg i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan via länken i annonsen!

Ansök nu

Teknisk innesäljare till Fagerberg

Innesäljare
Läs mer Jan 29
Tillsammans med Fagerberg söker vi nu en tekniskt intresserad innesäljare. Med lång historia och Nordens största samlade sortiment inom avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden är bolaget väletablerat på marknaden. Likaså finns stor kompetens som du får ta del av som en del av i din introduktion. Med det sagt lämpar sig rollen bäst för dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och ett tekniskt intresse.

Om Fagerberg
Fagerberg har försett svensk industri med den senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder de Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin.

Här får du möjlighet att bli del av en miljö med starkt fokus på människor - såväl medarbetare som kunder. Långsiktighet, omtanke och resultat är centrala värderingar som samtliga efterlever, något som också återspeglas i en prestigelös och platt organisation.

Teamet består idag av 12 personer fördelat mellan innesäljare och offertingenjörer. Som ny får du en utbildningsplan som bygger på teori kring produktutbudet och processerna, samt praktik i form av arbete i verkstaden. Du får även en mentor som stöttar dig genom introduktionen. Ledaren för teamet har varit inom organisationen en längre tid och är närvarande i det dagliga/löpande, både gentemot dig som individ och teamet som helhet.

Läs mer om Fagerberg här.

Om tjänsten
Som innesäljare kommer du arbeta med administration som support gentemot både utesäljare och kunder. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter, anbud, leveranstider eller bredare kring orderhantering. I nära samarbete med ansvarig utesäljare blir ditt huvudsakliga uppdrag att skapa och bibehålla nöjda kunder.

Nedan följer exempel på arbetsuppgifter/ansvar:

Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och teknisk dokumentation m.m.
Mot kunder utarbeta anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation.
Vid behov och överenskommelse agera som projektledare, och ansvara för att projektmöte hålles med relevanta deltagare.
Löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivningar.
Kommunicera med utesäljare och övriga inblandade, ansvara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålles med ständiga uppgraderingar.
Supporta kunder via telefon.

Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse
Har en fullständig gymnasieutbildning
Har minst ett års erfarenhet av arbete i en tekniskt inriktad säljroll
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Är bekväm i Officepaketet


Det är meriterande om du har en tekniskt inriktad utbildning (gymnasie eller högskola/universitet). Likaså är det meriterande om du arbetat i Navision/Business Central och/eller LIME.

För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare ser vi att du behöver vara en person som har en stark ansvarstagande förmåga. Du driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt och arbetar proaktivt för att undvika misstag/fel. Detta gör du genom att vara närvarande, nyfiken och ställa många frågor. Genom att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete stärker du även Fagerbergs varumärke och anseende. Vidare ser vi att du är en person med god förmåga till struktur. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och är flexibel i att omprioritera allt eftersom det behövs. Utifrån att du blir del av ett större team och kommer arbeta med direkt kundkontakt ser vi även att du har en stark förmåga att etablera goda samarbeten och dialoger, såväl med kollegor som kunder.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos Fagerberg. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval, tester och en bakgrundskontroll att genomföras.

Omfattning: Heltid, kontorstider
Önskat startdatum: Enligt överenskommelse (helst snarast möjligt)
Placering: Frölunda, Göteborg

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Ordersupport till servicebolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 12
Om tjänsten:

Som Ordersupport är du ansvarig för att ta emot och hantera förfrågningar via telefon från olika källor, dels från kunder som lagt beställningar och dels från kollegor på andra avdelningar. Din huvudsakliga uppgift är att på ett effektivt sätt ta emot order som kommer från kunder, tolka denna information och agera utifrån önskemål som ligger i systemet. Det kan innebära att ringa kunder för att schemalägga installationsdatum, skapa arbetsorder och rapportera eventuella avvikelser. Alla dessa åtgärder dokumenteras noggrant i ärendehanteringssystemet och du har tät dialog med kollegor på andra avdelningar som arbetar vidare utifrån den information du loggat.

Sammanfattningsvis innebär ditt arbete att:

Administrera inkommande orderflöde
Ringa utgående samtal till kunder för att schemalägga installation
Föra tät dialog med kollegor på övriga avdelningar för att orderflödet ska hanteras korrekt

Vi söker dig som:
Har någon form av tidigare erfarenhet inom service, där roller som innefattat support och order är starkt meriterande.
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Är bekväm med att arbeta i olika system och IT-miljöer.


För att passa som kandidat till denna grupp bör du ha stark problemlösningsförmåga och en tydlig serviceinriktning. Ditt uppdrag inkluderar att identifiera och hantera problem effektivt samtidigt som du överträffar förväntningarna hos både kunder och kollegor. Detta gör du genom mycket god kommunikation och ett tillmötesgående arbetssätt.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med omgående start och högst en månads uppsägningstid. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning givet att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Vi på OIO, tillsammans med vår kund, värnar om ditt välmående och engagemang. Därför erbjuds du möjligheten till arbete hemifrån (cirka 2 dagar i veckan) samt fullt marknadsmässiga villkor kopplat till lön, lönemodell, friskvårdsbidrag och semester.

Övrig information:
Omfattning: Heltid, dagtid (varierande arbetstider från 06:30-18:00)
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Mölndal, Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Sommarjobb som Transportbokare

Transportadministratör
Läs mer Feb 1
Om tjänsten:

Letar du efter ett spännande och utvecklande sommarjobb? Vi söker en engagerad och ansvarstagande individ för rollen som Transportbokare till en av våra kunder inom tekniksektorn. Behovet sträcker sig primärt över sommaren under perioden 3 Juni - 23 Augusti. Det finns givetvis flexibilitet för att starta någon vecka senare beroende på studier eller andra åtaganden. Kunden önskar även att man startar på deltid någon dag i veckan under Maj för att lära sig arbetet och det finns även möjlighet att fortsätta arbeta deltid under hösten.

I denna roll blir du del av transportgruppen som idag är 6 kollegor med liknande ansvar. Med mejl och telefon som främsta redskap kommer du att ta ansvar för att boka och koordinera transporter enligt kundernas behov och önskemål. Gruppen arbetar med alla typer av transporter, men där du primärt arbetar med marktransport och sköter tillhörande transportdokumentation. Du kommer att ha löpande kontakt med transportörer och interna avdelningar för att säkerställa smidiga leveranser samtidigt som du även agerar på eventuella logistikproblem och avvikelser.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Sköta transportbokning enligt önskade fraktinstruktioner
Ta emot order och svara på pris- och offertförfrågningar
Ansvara för tillhörande transportdokumentation och redovisa statistik
Sköta fakturering efter bokad transport

Vi söker dig som:
Studerar relevant utbildning på YH- eller högskolenivå med minst 1 år kvar av dina studier
Talar och skriver flytande svenska samt engelska - du kommer att använda båda språk dagligen
Har varit bosatt i Sverige de senaste 5 åren - bakgrundskontroll krävs för rollen


För att trivas i teamet och lyckas väl i rollen krävs det att du har en hög kommunikativ förmåga och är en glädjespridare. Teamet har högt i tak och tycker gärna om att ha kul tillsammans på arbetet. Hög prioriteringsförmåga är centralt i rollen då du kommer att tvingas göra rätt avvägning i perioder då det är mycket att göra, samtidigt som du tillgodoser kundens behov med största möjliga fokus på service. Detta är ett arbete som innefattar toppar och dalar vad gäller tempo och du behöver trivas i denna omväxlande miljö.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos OIO. Du kommer att få en introduktion på deltid vid sidan av dina studier med start i Maj för att sedan arbeta heltid under sommaren. För dig som har möjlighet att arbeta vidare under hösten finns det ett fortsatt behov av extra stöttning vid sidan av studier på avdelningen.

Övrig information:
Omfattning: Deltid i Maj och under hösten, heltid perioden v.23 - v.34
Start: Maj 2024
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Tullassistent till tekniskt bolag

Tullombud
Läs mer Feb 7
Om tjänsten:

Nu söker vi en Tullassistent på uppdrag av kund till ett teknikbolag som arbetar mot ett flertal segment globalt. Nu önskar man förstärka på transportavdelningen på grund av ett ökat behov och väl fyllda orderböcker. Du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren kollega och stötta upp i tullarbetet med nära samarbete till avdelningens speditörer.

Som Tullassistent kommer du att ha ansvar för egenkontroll av både import- och exportdeklarationer. Det inkluderar att säkerställa att alla styrkande handlingar finns, spara dem korrekt och genomföra noggranna kontroller enligt föreskrivna protokoll. Du kommer också att hantera returer, vid behov boka transport och skapa nödvändig dokumentation för dessa. Vidare innebär rollen att hantera kommunikation med leverantörer, speditörer och interna avdelningar för att säkerställa smidiga leveranser och korrekt tulldokumentation.

Sammanfattningsvis innebär ditt ansvar följande:

Egenkontroll av import/exportdeklarationer
Granskning av deklarationer och kräver in underlag som saknas
Hålla listor uppdaterade och föra statistik rörande transporterna
Sköter returer och tillhörande dokumentation
Stötta speditörer och leverantörer rörande HS-koder, sanktionsintyg, förseningar och dokumentation

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning inom logistik på YH-nivå
Kan visa på tidigare erfarenhet från arbete med logistik eller tull
Talar och skriver flytande svenska samt engelska
Har varit bosatt i Sverige de senaste 5 åren - bakgrundskontroll krävs för rollen


För att trivas i teamet och lyckas väl i rollen krävs det att du har en hög kommunikativ förmåga och är en glädjespridare. Det är stundtals högt tempo i arbetet och det är något du behöver trivas med. Ingen dag blir den andra lik även om grundarbetet är detsamma. Att du är noggrann, har en analytisk förmåga och hög personlig struktur ser vi som viktigt för att göra ett bra arbete. Om detta passar in på dig och du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö, ser vi fram emot din ansökan.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO under 6 månader. Tanken är att detta övergår till en fast anställning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Övrig information:
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Sommarjobb som Sales Coordinator hos Ekman & Co

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 18
Med internationella relationer och affärer i fokus har du nu möjlighet till ett meriterande sommarjobb hos Ekman & Co AB – ett handelshus med lång historia och stor kompetens inom handel av skogsprodukter. Som Sales Coordinator placeras du i centrum för affären där du koordinerar och planerar för att affären genomförs i enlighet med vad som avtalats mellan säljare, köpare och leverantör. Sommarjobbet inleds med introduktion på deltid under maj, för att gå över till heltid under juni-augusti.

Idag arbetar cirka 300 personer på Ekman, uppdelade på omkring 40 kontor med global spridning, varav 51 personer i Göteborg.

Om bolaget
Ekman & Co AB är en världsledande marknadsförings- och försäljningsorganisation vars fokus är den globala skogsindustrin. Sedan starten år 1802 erbjuder Ekman ett brett utbud av tjänster för sina globala kunder och leverantörer genom bland annat försäljning, marknadsföring, försäkring, riskhantering och logistik. Varje år hanterar Ekman mer än fyra miljoner ton skogsprodukter åt sina affärspartners i över 100 länder. Genom kompetent och motiverad personal har Ekman skapat sig ett starkt anseende som kännetecknas av pålitlighet, kompetens och service. Läs mer om bolaget på Ekmans hemsida.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för export/importdokumenthantering för såväl remburs samt inkasso vilket innebär nära kontakt med våra leverantörer, kunder, agenter, dotterbolag, speditörer, rederier och banker såväl i Sverige som utomlands. Utöver det kommer du även samarbeta med kollegor på andra avdelningar internt.

Arbetet utförs till största del i ett samlat affärssystem samt via telefon- och mailkontakt med säljare, köpare och leverantörer. 

Vi söker dig som
Studerar vid högskola eller universitet inom relevant område, exempelvis ekonomi eller logistik
Har någon form av servicerelaterad eller administrativ arbetslivserfarenhet
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Har god förmåga att lära och arbeta i affärssystem
Har möjlighet att arbeta deltid under maj och heltid under juni-augusti


För att passa i rollen som Sales Coordinator ska du vara en person som anstränger och anpassar sig för att bygga och förbättra samarbeten med andra i din omgivning. Detta innefattar även en god förmåga att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Vidare är du noggrann, uppmärksam på detaljer i arbetet och mån om att fråga för att förstå. Du har en god förmåga att bibehålla ett lugn och snabbt prioritera mellan arbetsuppgifter, även då arbetstempot är högt.

Om rekryteringsprocessen & anställningen
Vänligen bifoga både CV och personligt brev i samband med din ansökan. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Uppdraget är ett sommarjobb i form av ett konsultuppdrag. Du blir således anställd på OIO.

Omfattning: Deltid under maj, heltid enligt överenskommet schema juni-augusti
Arbetstider: Vardagar, 08:15-16:30
Start: Maj 2024
Placering: Göteborg, Polhemsplatsen 5 (GP-huset)
Lön: Timlön
Kontaktperson: Armin Rizvanovic

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Customer Journey Specialist

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jan 3
The SaaS-company Avinode Group has a suite of global digital B2B services for business aviation and is now looking to strengthen their Customer Experience team with a Customer Experience Specialist. The company is constantly striving to close identified gaps in the market by creating innovative and essential tools for modern business aviation. They are doing so with three platforms, Avinode, Schedaero and Paynode.

Your will work with customer journey maps to break down customer experience in different stages. From brand discovery, to being a first-time user, to becoming a loyal repeat-customer. By breaking down customer segments and personas, you will work on creating bespoke journeys suited for each client segment. The role will involve working cross-functional with colleagues from different departments - marketing, onboarding, support, sales and many more. You will also have a great deal of data to work with in order to better understand client interactions and will also have competent data engineers at your disposal.

Responsibilities
Customize journey maps to address specific needs and include aspects that are relevant for each case.
Design, build and manage customer journeys for various touchpoints in the customer lifecycle
Create bespoke touch point journeys, as well as tweak existing experiences
Create and implement customer journeys with other teams that drive towards positive customer and business outcomes
Using our tech stack to create these journeys which contains the use of multiple tools
Work with other teams to create customer experience excellence

Ideal candidate
Experience working with customer segmentation and complex customer journeys
Minimum 2 years' of experience in a customer journey centered role
Great with analytics - capable of understanding and analyzing metrics to base your actions and business cases on
Communicating fluently in English - written and spoken


To become a "Noder" you have to be a good thinker and communicator. Your analytical skills combined with a deep understanding of how every interaction a customer has with Avinode is crucial and needs to be consistent towards the brand and service. You love building advanced automated customer journeys that drives a positive outcome for both the customer and the business. Your drive is contagious and speaking in metrics and numbers is probably how you interact with stakeholders a lot of the time.

Employment
This is a recruitment process meaning you will be hired by Avinode directly and OIO acting as a recruitment partner with all questions regarding the role going through us.

Additional info

Employment type: Full-time, office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg/Remote in Sweden
Contact: Dino Segetalo - dino@oio.se

About OIO

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Controller inom entreprenad- och projektutveckling

Controller
Läs mer Jan 29
Nu söker vi en Controller med erfarenhet av bygg, entreprenad- och projektutveckling. Här ges du möjlighet att arbete i nära samarbete med såväl projektchefer som ledningsgruppen inom bolaget. Du kommer på så vis arbeta verksamhetsnära och spela en central roll i att säkerställa hållbara ekonomiska resultat i projekten.

Vår partner är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag som utvecklar och bygger bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Bolaget har cirka 500 anställda och är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kontoret är placerat i centrala Göteborg, vilket blir din utgångspunkt. Tjänsten innehåller resor till projekten, primärt inom Sverige.

Behovet grundar sig i att nuvarande Controller går vidare i karriären. Det är således en stor fördel om du är tillgänglig för start omgående, eller inom närtid. Initialt kommer uppdraget att vara ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering, helt beroende på vilken kompetens/erfarenhet du besitter.

Om tjänsten
I rollen som Controller kommer du bland annat att:

Upprätta budget och prognos för koncernen tillsammans med ekonomichef 
Ansvara för kvartalsvisa prognosgenomgångar av bygg- och utvecklingsprojekt samt garantiprojekt 
Ansvara för rapportering och analys av garantiprojekt 
Rapportera budget och prognos tillsammans med ekonomichef till VD 
Genomföra kostnads- och lönsamhetsanalyser 
Genomföra riskanalyser 
Utföra månadsvis rapportering till VD och ledningsgrupp 
Ta fram diverse ekonomiska rapporter till försäljningar av utvecklingsbolag, samt ha kontakt med köparens ekonomiavdelning för att säkerställa att överlämnandet av utvecklingsbolaget utförs på ett korrekt sätt 

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Har god erfarenhet av en liknande roll inom primärt bygg, entreprenad- och projektutveckling
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Har möjlighet att resa i tjänst (i mindre omfattning)


Om du inte har direkt erfarenhet av bygg- eller entreprenadbranschen kan det vara aktuellt med erfarenhet av andra typer av projektstyrda verksamheter (projektredovisning).

Som person förväntas du kommunikativ och ha en stark samarbetsförmåga. Nyckeln till framgång i rollen blir att snabbt bygga relation till projektcheferna, skapa förtroende och på så vis bli en pålitlig partner i projekten. Du är flexibel och ställer gladeligen upp där det behövs, även om det innebär att kliva utanför din arbetsbeskrivning för en stund. Vidare besitter du en stark affärsmässighet. Du ser bortom siffrorna och har en förmåga att skapa långsiktigt lönsamma och hållbara ekonomiska resultat. Givet att du är erfaren inom området besitter du en stor trygghet och ett lugn.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag genom OIO på minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

Omfattning: Heltid
Önskat startdatum: Omgående
Placering: Göteborg
Lön: Fast månadslön 


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. 

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

KMA-ansvarig till Christian Berner AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Dec 29
Om tjänsten:

Christian Berner AB är ett tekniskt handelsföretag med en imponerande 125-årig historia. I sin strävan efter hög kvalitet och miljömedvetenhet söker man nu efter en KMA-ansvarig till kontoret i Mölnlycke. Man söker efter en driven och engagerad individ som har god erfarenhet från liknande arbete och kan fortsätta driva arbetet med att utveckla Christian Berner ABs verksamhet avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer att arbeta med processutveckling samt kvalitet- och miljöutveckling i syfte att säkerställa att bolaget uppfyller sina ISO-standarder. Din roll blir central för att organisationen ska lyckas utföra sitt arbete på ett korrekt och säkert sätt, vilket innebär ett nära samarbete till kollegorna på inköp, sälj, produktion och lager. Ett stort fokus för såväl organisationen som rollen blir att arbeta med effektivisering och verksamhetsutveckling.

Du tar ansvar för bolagets Sharepoint-miljö där samtliga dokument, processbeskrivningar och policyer ligger och är den som ser till att dessa är uppdaterade. Under ditt ansvar ligger även arbetet med avvikelserapporteringen som sker i AM-system och som samtliga avdelningar ska sköta löpande. Sammantaget har du övergripande koll på att allt löpande arbete utförs av ansvariga i organisationen och att arbetet är i fas i samband med bolagets två årliga revisioner där du agerar kontaktperson.

Sammanfattningsvis arbetar du med att:

Ta ansvar för ärendehanteringssystemet (AM-system)
Leda ISO-arbetet och säkerställa att Christian Berner AB följer för verksamheten rådande regelverk
Aktivt arbeta med miljöfrågor på bolaget
Stötta produktion, lager och tekniska avdelningar samt arbeta nära ledningsgruppen i bolaget
Säkerställa att man klarar externa revisioner
Sköta processkartläggning och göra insatser där det krävs uppdateringar eller framtagning av ny process
Vara delaktig i bolagets arbete med skyddsronder, kemikalier, säkerhet, arbetsmiljökommitté, lagbevakning etc.

Vi söker dig som:
Har minst två års tidigare erfarenhet från liknande roll - KMA, HSSEQ etc.
Högskoleutbildad med inriktning mot ekonomi, organisation, Supply-Chain eller relevant teknisk utbildning
Har kunskap inom ISO-standard 9001:2015 (kvalitet) och 14001:2015 (miljöledning)
Arbetat med processer, processkartläggning och extern revision
Arbete och utbildning inom kemikalier och kemikaliehantering är meriterande


För att lyckas i rollen krävs att du har en förmåga att driva processer framåt och ta initiativ som gynnar verksamheten, där du får med dig berörda parter i arbetet som behöver utföras. Struktur och en koordinerande förmåga blir således viktiga egenskaper att besitta. Att du kan skapa ett business case och presentera varför något är viktigt och hur varje berörd part spelar en roll i framgången ser vi som givet. Du är vetgirig och kan bygga relationer utan några större problem. Vi ser att du trivs med att ha många kontakter både internt och externt i ditt arbete och besitter en förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du är också en person som inte väntar på att andra ska utföra en arbetsuppgift utan tar tag i det du ser behöver göras och går in med inställningen att det är bättre att saker blir gjorda oavsett vem som utför uppgiften.

Om vårt partnerbolag:
Christian Berner AB är del av en börsnoterad koncern som tillhandahåller produkter, tjänster och expertis inom tekniska komponenter som man erbjuder till en bred kundkrets inom svensk industri. Bolaget Christian Berner AB har ett högt hållbarhets- och miljöfokus, där man aktivt arbetar mot Agenda 2030 samt är certifierade i enligt ISO 14001 och 9001.

Om anställningen:
Detta är ett rekryteringsuppdrag med direkt anställning hos Christian Berner AB. Villkor för din anställning kommer därför att diskuteras direkt med rekryterande chef hos Christian Berner AB.

Övrig info:
Omfattning: Heltid, kontorstider - Flex och möjlighet till hemarbete
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg, Mölnlycke
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Projektledare till tekniskt bolag

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 26
Om tjänsten

Vi söker en projektledare till ett bolag som är underleverantör till fordonsindustrin. I produktportföljen finner man formgjuten polyuretan, industriell/prototypsömnad, vakuumformning samt el och mekanik. Du kommer att få arbeta med alla delar i ett projekt från beställning till färdig leverans eftersom bolaget både tillverkar komponenter, men också har produktutveckling i egen regi och i samarbete med sina kunder. Projekten varierar från volymproduktion till specialbeställningar som tillverkas i begränsad upplaga.

Du kommer i din roll att leda tilldelade projekt inom ramen för tid, teknik och kostnad. Arbetet utförs med stort utbyte över teamgränser och du förväntas kunna driva samt ta initiativ när detta krävs för att komma framåt. Rollen innefattar budgetansvar och samt att se till att projektet utförs enligt offert/order från kund.

Sammanfattningsvis arbetar du med att:

Aktivt delta på projektmöten och uppdatera information i rätt tid.
Driva och leverera definierade delmål.
Säkerställa att man håller projektbudget samt involvera berörda parter vid avvikelser.
Löpande föra en dialog med kund och informera om projektets framfart.
Leda och fördela samt prioritera arbetet gentemot begärda resurser.
Löpande följa upp projektplan, delmål i projektplan.
Se till att komponenter och färdigställa system uppfyller uppsatta krav.
Granska tekniska underlag ihop med berörda avdelningar.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom projektledning
Har två års erfarenhet från roll som innefattar projektledning, projektkoordinering eller motsvarande
Har mycket god kunskap i Excel
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


För att lyckas i rollen krävs att du är en person som är lyhörd, fungerar väl i grupp och besitter god kommunikationsförmåga. Teknikförståelse är en viktig del i rollen och du bör även känna dig trygg i att ta stort eget ansvar samt agera föredömligt i alla lägen. Färdigheter i att lösa problem och analytisk förmåga är också högt värderade.

Om vår partner
Vår partner är en ledande aktör inom fordonsindustrin med huvudkontor i Sverige. Här hittar man ett toppmodernt konceptcenter och ett team av kunniga ingenjörer som utvecklar och erbjuder heltäckande lösningar från de tidiga stadierna av produktutvecklingen till färdig produkt. Man arbetar med att skapa detaljerade ritningar, precisa 3D-modeller och utvärdering av designens genomförbarhet.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO på uppdrag av vårt partnerbolag. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader varpå anställningen övergår till anställning hos vår kund.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Business Analyst within Finance

Business controller
Läs mer Jan 4
In collaboration with our partner, an international financial company, we are currently seeking a Business Analyst with expertise and interest in data quality, data visualization and finance. You will work closely with the Business Control teams as well as Finance/Accounting, and therefore should also have a good understanding of economics, as well as an interest in further specialization in Business Controlling. You can be either early in your career or more experienced and knowledgeable in both Data Analysis and Controlling. Regardless of your level of experience, you will be offered excellent development opportunities within the role and the company, with room for taking on responsibilities.

Initially, this is a consulting assignment with the intention of transitioning to a permanent position with our partner over time.

Our partner is well-established in financing for the automotive industry. With a medium-sized organization in Gothenburg, communication channels are short, and collaborations extend across team and department boundaries. As a Business Analyst, you will play a central role in understanding the business's data and visualization-related needs based on financial aspects. The ambition is for you to evolve over time and complement your role with more Business Controlling-related responsibilities and tasks.

Your responsibilities
Acts as super-user of BI and visualization tools in the Nordics
Secure data quality and drive improvements as needed
Work with IT to ensure critical data elements are incorporated into the data warehousing technology
Improve ways of working by automating reporting and simpler analysis using the data lake and visualization tools
Participate in business intelligence initiatives in the markets, regions, and Global HQ
Drive continuous quality and process improvements within the Finance area
Support the Business Control team with the planning process throughout the year, including monthly short-term forecasts along with fall and spring long-term forecasts
Support in analysis the analysis and governance of general and specific reserves along with compliance to IFRS
Support costs analysis in the markets and support efficiency programs when requested
Drive fee income analysis in the markets

The ideal candidate
Has a master’s degree in finance or Business intelligence
Has at least 1-2 years of relevant work experience
Is experienced with business intelligence applications such as Hyperion, Power BI, Qlikview and/or Tableau
Is experienced in Querying databases using
Has great verbal and written communication skills in English (Swedish is a plus)


Previous experience of working with large quantities in a data warehouse environment and visualizing it to a non-technical audience is a plus, as well as if you have experience in financial modelling, financial planning and are familiar with the financial services industry.

As a person we are looking for you with a great ability to take initiative and drive improvements. You are eager to learn and develop yourself, as well as the processes and tools in the organisation. You have the ability to prioritize and work effectively on multiple tasks in a fast-paced environment, as well as solve problems in an effective way. This also includes strong communicational and collaborative skills.

About the position
This is a consulting assignment where you will initially be employed by us at OIO, with the intention of the employment transitioning to our partner over time.

Extent: Full-time
Working hours: Weekdays, office hours
Start: ASAP/according to agreement
Location: Gothenburg
Salary: Fixed monthly salary


Remember to submit your application promptly as we conduct ongoing candidate selection, and the advertisement may be closed before the position is filled if we have progressed to the selection and interview phase.

About OIO
Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Produktionskoordinator till servicebolag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 29
Om tjänsten

För dig som önskar en omväxlande vardag och är redo att arbeta med mer kvalificerad service, koordinering samt problemlösning finns nu möjlighet att ta nästa karriärsteg. Hos vår partner blir du en del av ett rikstäckande Service Operations Center där du arbetar med planering av service, drift samt underhåll för alla typer av kommunikationsnät – mobilt, fiber, koppar och el. Med inställning om att ett nät måste fungera dygnet runt blir du således en nyckelperson i driften av flera samhällsviktiga funktioner.

Vi söker just nu en Produktionskoordinator vilket är en roll som innefattar service, koordinering och problemlösning i olika grad och form. Genom att bygga starka relationer och löpande kommunicera med respekt och tydlighet är ditt huvuduppdrag att optimera arbetsgången för fälttekniker inom ett givet geografiskt område. Du blir här ansvarig för att fördela arbetsorders, planera resvägar samt löpande prioritera arbeten utefter typ av felanmälan. Tillsammans med de fälttekniker som du koordinerar är du ansvarig för att produktionen flyter på utefter satta krav och deadlines, samt att planeringen anpassas utefter förändrade förutsättningar.

Vi söker dig som
Har någon form av tidigare erfarenhet inom service och administrativt arbete
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Är bekväm med att arbeta i olika system och IT miljöer parallellt


För att vara en passande kandidat till Service Operations Center hos vår partner förväntas du besitta god problemlösningsförmåga och vara tydligt serviceinriktad. Mer specifikt förväntas du klara av att bryta ner och hantera problem som dyker upp, hitta den mest effektiva lösningen och samtidigt uppnå, eller överträffa förväntningar hos kunder och kollegor i nästa led. Då verksamheten är omväxlande och nya utmaningar dyker upp i takt med att andra löses, förväntas du även vara en person som har förmåga att arbeta hårt, engagerat och konstruktivt även vid motgångar.

Om vår partner
Vår partner bygger, underhåller och sköter driften av kommunikationsnät i Sverige. Genom en rikstäckande organisation och över 1000 anställda har företaget en bredd som få kan matcha. Med ett Service Operations Center, två egna nätövervakningscentraler och multitekniker över hela landet kan vår partner både övervaka och säkerställa driften i landets olika nät, dygnet runt.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med omgående start. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med mycket goda chanser till förlängning givet att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Vi på OIO, tillsammans med vår partner, värnar om ditt välmående och engagemang. Därför erbjuds du möjligheten till arbete hemifrån (cirka 2 dagar i veckan) samt fullt marknadsmässiga villkor kopplat till lön, lönemodell, friskvårdsbidrag och semester.

Övrig info
Omfattning: Heltid, dagtid (varierande arbetstider från 06:30-18:00)
Start: Omgående
Placering: Mölndal
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Ekonom till Nordic Bulkers AB

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 28
Tillsammans med Nordic Bulkers söker vi nu en ekonom med god kunskap och erfarenhet inom redovisning. Rollen som ekonom passar dig som trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och ansvar.

Nordic Bulkers är specialiserade på nationella och internationella intermodala bulktransporter, lagerhållning, hantering och logistiktjänster för bulkprodukter. Kunderna återfinns inom industrin, majoriteten inom petrokemi men även inom livsmedel och övrig industri. Nordic Bulkers hanterar över 2500 bulkcontainers med olika dimensioner och tekniska specifikationer.

Tjänsten som ekonom är placerad på huvudkontoret i Göteborg och är initialt ett konsultuppdrag med avsikt att anställningen skall övergå från OIO till Nordic Bulkers. Finansteamet består i dag av fem medarbetare varav en planerad pensionsavgång under våren 2024. Kulturen i teamet präglas av god sammanhållning och öppenhet. Du blir direktrapporterande till CFO.

På kontoret i Göteborg arbetar 25 personer. Totalt har Nordic Bulkers 90 anställda fördelat på kontor och terminaler i Göteborg, Stenungssund, Wallhamn, Kista och Oxelösund. Läs mer om Nordic Bulkers på deras hemsida.

Du erbjuds:

En möjlighet att jobba i en spännande bransch med stort fokus på omställningen till mer hållbara transportalternativ.
En inkluderande arbetsplats där det är högt i tak, bra stämning och en god gemenskap.
Varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter att utveckla och förbättra processer.

Om tjänsten

Rollen är väldigt bred och du kommer att vara involverad i allt från hantering av reskontror, betalningar och löpande bokföring till bokslut, avstämningar och rapportering till ägare och myndigheter. Du är behjälplig vid analyser av resultat- och balansräkningar och du kommer tillsammans med finanschef och controller vara delaktig i framtagning av prognoser och budget.

Teamet jobbar nära företagets operativa verksamhet och du kommer att bli ett viktigt bollplank i redovisningsfrågor som kommer från företagets övriga avdelningar.

Du förväntas aktivt delta i eller driva effektiviseringar av befintliga rutiner med hjälp av digitalisering och ny teknik.

Vi söker dig som
Har en högskoleutbildning inom redovisning eller minst tre års dokumenterad erfarenhet som redovisningsassistent, redovisningsekonom eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Är systemintresserad, gärna med erfarenhet från avancerade ERP-system som SAP, samt fakturahanteringssystem likt Medius eller ExFlow
Har goda kunskaper i MS Office med betoning på Excel
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift


Som person förväntas du vara självgående, initiativtagande och nyfiken. Du är ordningsam, strukturerad och detaljorienterad, tydlig i din kommunikation och förstår finansavdelningens totala åtagande och ansvar. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan planera din tid. Du är lyhörd och en prestigelös lagspelare. Vidare har du även en god analytisk förmåga.

Om anställningen
Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO med avsikt om att anställningen ska övergå till Nordic Bulkers tidigast efter 6 månaders arbetad tid.

Omfattning: Heltid, 100'%
Arbetstider: Kontorstider
Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse
Placering: Centrala Göteborg
Lön: Fast månadslön


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Customer Success Specialist till Bazaro

Marknadsanalytiker
Läs mer Jan 23
Tillsammans med Bazaro söker vi nu en Customer Success Specialist. Bazaro erbjuder en SaaS-tjänst som bland annat syftar till att effektivisera kunders fakturahantering samt stärka deras kontroll över samtliga inköp till verksamheten. Detta blir en ny roll för Bazaro som söker efter dig som känner dig trygg i Customer Success-området och vill vara med om att bygga upp en ny struktur och sätta din egen prägel på rollen. I nära samarbete med sälj-, support och supportteamet blir du en nyckelperson för vidareutvecklingen av Bazaros plattform och likaså relationen till bolagets kunder.

Om tjänsten
Bazaros plattform hjälper kunder att automatisera sina fakturaflöden och kan integreras mot en mängd olika fakturasystem och lösningar. Utöver att automatisera fakturaflödet får kunderna även en hel uppsjö av analysverktyg och data som gör att de kan få en överblick på sina kostnader och få allt samlat på ett ställe. Som Customer Sucess Specialist kommer du i nära samarbete med sälj- och utvecklingsteamet se till att varje kund nyttjar SaaS-tjänsten till sin fulla potential samtidigt som du är lyhörd inför förbättringsförslag och feedback från bolagets kunder. Du bli den som är produktexpert och kan skapa mervärde för bolagets kunder genom att dela insikter, workshops och ge förslag på integrationer som kan underlätta i deras dagliga arbete.

Du kommer främst att arbeta i Bazaros plattform och får givetvis en gedigen introduktion i hur du navigerar runt i plattformen och dess funktioner samt begränsningar. För att lyckas i din roll står Bazaro redo att utveckla funktioner i plattformen som gör att du enklare kan skapa värde och följa kundresan på ett övergripande sätt. De är också öppna för att ta in tredjepartsverktyg om detta är ett bättre alternativ.

Sammanfattningsvis kommer du bland annat:

Starta upp en Customer Success-funktion och strukturera upp en gedigen process och arbetsrutiner för rollen
Analysera och utvärdera kundernas användande av tjänsten
Boka in workshops i syfte att visa upp befintliga och nya funktioner
Arbeta över teamgränser för att hålla dig uppdaterad om nya funktioner och ge kvalitativa svar på dina kunders ärenden
Bidra till vidareutvecklingen av Bazaros plattform

Vi söker dig med
Minst två års erfarenhet från liknande roll
Eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom Customer Experience Management
Flytande professionella kunskaper i svenska och engelska


Eftersom detta är en helt ny roll Bazaro förväntas du vara självgående, ha förmåga att ta initiativ och enkelt kan arbeta över teamgränser. Du är ansvarstagande, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du har en en god analytisk förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Att dessutom ge varje kund service i toppklass är en självklarhet för dig!

Om anställningen
Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO med avsikt om att anställningen ska övergå till Bazaro tidigast efter 6 månaders arbetad tid.

Omfattning: Heltid
Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse
Placering: Centrala Göteborg
Lön: Fast månadslön


Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Således kan annonsen stängas ned innan sista ansökningsdatum.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Spansktalande Customer Support - Deltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 26
Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot och hantera ärenden från kunder - främst via telefon, mail och chat. Samtliga ärenden administreras i ett ärendehanteringssystem. Till din hjälp har du en FAQ/handbok som täcker in de flesta frågor och svar, i övrigt finns alltid möjlighet att ta hjälp av en kollega. Utöver att ge service till kunder kan du även komma att få hjälpa till inom andra områden.

Vi söker dig som
Studerar på högskola eller universitet inom ekonomi och söker ett extrajobb, 2-3 dagar i veckan (vardagar)
Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundupplevelsen stått i fokus
Kommunicerar obehindrat på spanska, svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för såväl ett långsiktigt arbete som att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som vill ha ett extrajobb där du kan planera dina egna pass och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en passande roll. Du blir del av ett härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där du blir anställd konsult på OIO. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater.

Omfattning: Vid behov, ca 2 dagar i veckan
Start: ASAP
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Elsa Jonasson
Lön: Timlön

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Koordinerande Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 4
Till ett av våra partnerföretag i Göteborg söker vi nu dig med erfarenhet inom leverantörsreskontra och som trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. I denna roll kommer du arbeta tätt med säljteamet och koordinera fakturor och orderadministration och du kommer även arbeta med leverantörsreskontra. Tjänsten lämpar sig för dig som är nyfiken, social och trivs i internationell miljö. Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO med avsikt om att anställningen ska övergå till vår partner efter 6 månaders arbetad tid.

Om tjänsten
Du kommer ha en varierande roll och vara en viktig nyckelfunktion hos vår partner. Dina dagar kommer främst bestå av nedan:

Koordinerande säljsupport såsom fakturahantering, uppdatera kundregister, administrera offerter med mera
Leverantörsreskontra i SAP
Delta i förbättringsarbete gällande rutiner och processer kring dina arbetsområden


Här blir du en del av en internationell och modern miljö på vår partners huvudkontor placerat i Gårda, Göteborg. Vår partner är verksamma inom fordonsbranschen och hjälper till att skapa säkra, smarta och hållbara mobilitetslösningar för globala bilmärken.

Vi söker dig som
Har eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom ekonomi, business administration, försäljning med mera
Har minst 1-2 års erfarenhet av fakturahantering och administration
Flytande kunskaper i svenska och engelska
Har goda kunskaper inom leverantörsreskontra


Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra i SAP ser vi det som meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen bör du trivas med att ha dagligt utbyte med många interna kontaktytor som du jobbar tätt tillsammans med. Det är därmed viktigt att du dessutom är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du är pålitlig och ansvarstagande och vi ser gärna att du är serviceinriktad, flexibel och anpassar dig lätt till förändringar.

Om anställningen 
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO med avsikt om att anställningen ska övergå till vår partner efter 6 månaders arbetad tid.

Omfattning: Heltid, 100'%
Arbetstider: Kontorstider
Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse
Placering: Centrala Göteborg med möjlighet till arbete på distans någon dag i veckan
Lön: Fast månadslön


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 8
Om tjänsten:

Företaget är arbetar med uthyrning och förvaltning av fastigheter där man är verksamma på 13 orter i Sverige. Ekonomiavdelningen söker nu efter sin nya kollega till rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. För dig som har ekonomibakgrund och arbetat i liknande roll tidigare, men vill komma till ett bolag som satsar långsiktigt och har en fantastisk företagskultur är detta rätt nästa steg.

Finansavdelningen består av 23 medarbetare där gruppen som arbetar med kund-och leverantörsreskontra är 5 personer idag. Du kommer att ta ansvar över en eller flera orter och hantera fakturaflödet för respektive fastighet med nära samarbete till lokala fastighetschefer och leverantörer. Med tanke på den stora mängd leverantörer man har är det inte ovanligt att fakturaflödet är stort. Utöver detta är du med och stöttar i bokslutsarbetet man gör månadsvis och kommer även arbeta med registervård avseende bolagets leverantörer. Arbetet är helt digitaliserat och du kommer att arbeta i ERP-systemet Xpand.

Under nästa år kommer bolaget att kliva in i ett digitaliseringsprojekt där man byter ekonomisystem och kliver in i Dynamics 365. Detta kommer innebära en föränderlig miljö med stor möjlighet att både påverka, utmana samt utveckla arbetssätt och rutiner. Man gör detta som ett lag och lägger vikt vid ett stort kollegialt utbyte.

Sammanfattningsvis arbetar du med att:

Övervaka fakturaflödet
Kontera en stor mängd fakturor
Korrigera inläsningsfel och andra kompletteringar
Ha kontakt med leverantörer och myndigheter
Ha koll på momsfrågor
Sköta avstämning av balanskonton
Stötta vid månadsbokslut

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Har minst 2 års tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra
Har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska
Har god kunskap i Office-paketet där främst Excel är viktigt


För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha ett genuint intresse för ekonomi och fakturaprocesser. Du vill lära dig och tar egna initiativ för att både driva din utveckling framåt samt bidra till teamets arbete. En nyfikenhet och du kommer med förbättringsförslag är mycket välkommet i gruppen. Samtidigt förväntas du vara trygg i dig själv och våga prova dig fram.

Om vårt partnerbolag:
Teamet som du blir en del av sitter mitt i centrala Göteborg. Man sitter i öppet landskap och har en kultur som präglas av gemenskap och högt engagemang. Det finns alltid någon att fråga och man har även tagit fram ett stort antal manualer och lathundar för att underlätta i det dagliga arbetet. Man lägger mycket energi på att ha en välkomnande kultur och håller regelbundet aktiviteter i syfte att stärka de kollegiala banden och ha möjlighet att umgås i sammanhang utanför kontoret. Det finns en hög förståelse för att alla är olika och man ser till individens behov och välmående.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO. Anställningen inleds med dels en introduktion, dels med att du tilldelas en kollega som stöttar och finns där vi frågor. För att du ska få den utveckling du behöver har man medarbetarcoachning en gång i kvartalet i syfte att sätta ett individanpassat fokus och mål för varje enskild medarbetare. Målet är att du på sikt blir anställd hos vår kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Övrig info:
Omfattning: Heltid, 8-17
Start: Januari 2024
Placering: Centrala Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Customer Success deltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 8
OIO söker för Bazaros räkning en student som har möjlighet att arbeta på deltid 2-3 dagar i veckan. Bazaro erbjuder en SaaS tjänst som bland annat syftar till att effektivisera kunders fakturahantering samt stärka deras kontroll över inköp. Jobbet passar perfekt för dig som studerar och vill jobba extra i en start-up miljö.

Bazaro sitter i nyrenoverade lokaler på Vallgatan och du kommer till en början arbeta från deras kontor för att få en så bra introduktion som möjligt, därefter är arbetstider och arbetsplats flexibelt.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta kontakt med kunder - främst via telefon och mail. Du kommer att föra en dialog med kunder kopplat till att få in information för att kunna utveckla Bazaros tjänster. Detta innefattar att ta emot feedback från kunder och ta reda på vad som funkar bra och mindre bra för användarna.

Vi söker dig som
Studerar på högskola eller universitet och söker ett extrajobb, 2-3 dagar i veckan (vardagar)
Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundupplevelsen stått i fokus
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift 


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för såväl ett långsiktigt arbete som att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som vill ha ett extrajobb där du kan planera dina egna pass och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en passande roll. Du blir del av ett härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där du blir anställd konsult på OIO. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater.

Omfattning: Vid behov, ca 2 dagar i veckan
Start: ASAP
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: Timlön

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Speditörsassistent till teknikbolag

Speditionsassistent
Läs mer Jan 3
Om tjänsten:

Nu söker vi en Speditörsassistent på uppdrag av kund till ett teknikbolag som arbetar mot ett flertal segment globalt. Anställningen är ett vikariat om 6 månader men kan bli förlängt.

I denna roll blir du del av ett team om 7 personer och kommer att arbeta med bokning av frakter via sjö, flyg- och biltransport. Med mejl och telefon som främsta redskap kommer du att hantera ärenden som rör kurirfrakt och boka dessa transporter enligt önskade skeppningsinstruktioner. Du agerar på avvikelser, aviserar om förseningar eller ändringar under transport och finns där för frågor som uppkommer. Avdelningen sköter även offerter och du kommer också att hantera enklare transportdokumentation i samband med bekräftad transport.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Sköta transportbokning enligt önskade skeppningsinstruktioner
Ta emot order och svara på pris- och offertförfrågningar
Ansvara för tillhörande transportdokumentation och redovisa statistik

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område på YH-nivå
Har någon form av tidigare erfarenhet från arbete med logistik eller spedition
Talar och skriver flytande svenska samt engelska
Har varit bosatt i Sverige de senaste 5 åren - bakgrundskontroll krävs för rollen


För att trivas i teamet och lyckas väl i rollen krävs det att du har en hög kommunikativ förmåga och är en glädjespridare. Teamet har högt i tak och tycker gärna om att ha kul tillsammans på arbetet. Hög prioriteringsförmåga är centralt i rollen då du kommer att tvingas göra rätt avvägning i perioder då det är mycket att göra, samtidigt som du tillgodoser kundens behov med största möjliga fokus på service.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO under 6 månader. Uppdraget kan komma att bli förlängt ytterligare, men detta är inget vi vet i dagsläget.

Övrig information:
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Affärsutvecklingsassistent på deltid till Logistic Contractor

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 19
I samarbete med Logistic Contractor söker vi nu en affärsutvecklingsassistent på deltid. Här ges du som vill arbeta med affärsutveckling inom fastighetsbranschen en god möjlighet att bygga meriterande erfarenhet. För att lyckas i rollen förväntas du vara prestigelös, vetgirig och en stark relationsbyggare.

Uppdraget påbörjas i januari 2024 och löper på efter behov med en förväntan om att du är tillgänglig för arbete 2 dagar i veckan.

Om Logistic Contractor
Logistic Contractor är specialister på att utveckla och bygga kundanpassade logistik- och industribyggnader i Norden. Genom ett modernt processtänkande och välutvecklade metoder erbjuder bolaget spetskunskap inom hela projektprocessen. Logistic Contractor ingår i Wästbygg Gruppen, ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Läs mer på Logistic Contractors hemsida.

Om rollen
Som affärsutvecklingsassistent på deltid kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att bearbeta leads över telefon. Målet med samtalen är att utföra enklare behovsanalyser gällande kundens fastighetssituation, samt boka möten som syftar till vidare dialog om potentiella affärer. Fokus ligger vid att göra kvalitativa bok, det vill säga där det kan finnas konkreta behov idag eller inom närtid.

Uppdraget inleds med en produktutbildning och introduktion till bolaget i syfte att ge de verktyg som är nödvändiga för att skapa en god kundupplevelse i samtalen.

Vi söker dig som
Är tillgänglig för att jobba efter behov, 2 dagar i veckan (vardagar, kontorstider)
Vill utvecklas inom fastighetsbranschen med fokus på affärsutveckling
Har någon form av erfarenhet från service/kundkontakt
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Som person har du ett driv och en tydlig självgående förmåga och vill utvecklas. Du tar för dig och är inte rädd för att ta dig an nya uppgifter, även när de är nya och okända. Du agerar med säkerhet och är förtroendeingivande i dialogen med potentiella kunder. Genom ett stort intresse för affärsutveckling är du bekväm med att utföra behovsanalyser och bemöta invändningar, primärt över telefon.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO.

Omfattning: Deltid/behovsanställning, 2 dagar i veckan
Arbetstid: Vardagar/kontorstider
Start: Januari 2024
Placering: Centrala Göteborg
Lön: timlön enligt behovsanställning


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Customer Retention Specialist

Systemsäljare
Läs mer Dec 6
The SaaS-company Avinode Group has a suite of global digital B2B services for business aviation and is now looking to strengthen their Customer Experience team with a Customer Retention Specialist. The company is constantly striving to close identified gaps in the market by creating innovative and essential tools for modern business aviation. They are doing so with three platforms, Avinode, Schedaero and Paynode.

This role will focus on fostering strong customer relationships and ensuring brand loyalty for the Avinode product portfolio. You will become a key player in the Customer Experience team where you will play a pivotal role in enhancing customer satisfaction and retention. Your responsibility will involve identifying customer dissatisfaction in early stages and work on eliminating pain points in close collaboration with other departments. It can involve changing platform functions, building a better onboarding process or setting up a great loyalty program.

Responsibilities
Collaborate closely with Customer Success and Marketing teams to enhance brand loyalty and retention.
Develop and maintain scalable programs tailored to various customer segments.
Manage and oversee customer loyalty programs to ensure their effectiveness.
Monitor relevant metrics to identify the most efficient channels and tools for reaching target groups and goals

Ideal candidate
Proven SaaS-based customer retention expertise at scale.
Outstanding English communication skills, both written and verbal, coupled with strong interpersonal abilities.
Effective collaboration across business, product, and technical teams.
Creative strategist with meticulous attention to detail.
Committed to delivering exceptional customer experiences and adept at problem-solving.
Proficient in crafting compelling content for diverse audiences.
Strong presentation skills, adept at training sessions.
Experience with MarTech tools (e.g., Intercom, Microsoft Dynamics, Wordpress)


To become a "Noder" you have to be a good thinker and communicator. You thrive in a diverse and dedicated team where everyone dares to think outside the box to reach a common goal. If you color outside the lines with dedication and humor, we want you!

Employment
This is a recruitment process meaning you will be hired by Avinode directly and OIO acting as a recruitment partner with all questions regarding the role going through us.

Additional info

Employment type: Full-time, office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg/Remote in Sweden
Contact: Dino Segetalo - dino@oio.se

About OIO

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare för omgående start

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 21
OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en svensktalande kundtjänstmedarbetare för omgående start. Uppdraget är långsiktigt med placering i centrala Göteborg. Rollen lämpar sig bäst för dig som trivs i en social miljö, med stort fokus på kundkontakt och att skapa goda upplevelser. Du kommer ingå i en grupp där kulturen präglas av god sammanhållning, hög energi och lagkänsla.

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha huvudansvar för att ge support till privatkunder via telefon och e-post. Samtalen kommer att variera och beröra ärenden såsom frågor om bolagets produkter, tjänster och fakturor. Fokus vid varje kundkontakt är att skapa en god upplevelse och att primärt instruera kunden till att själva lösa sitt problem.

Vi söker sig som
Har en uttagen gymnasieexamen
Har minst 1 års erfarenhet av service och/eller administration
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.


Vi ser särskilt efter en person med stark servicekänsla, som är hjälpsam, noggrann och besitter en hög arbetsmoral. Dessa egenskaper kommer vara av avgörande betydelse i denna roll då du kommer att vara i nära kontakt med kunder.

Din personliga lämplighet och ditt engagemang för långsiktigt arbete är något vi kommer att lägga stor vikt vid. Att kunna trivas i en kundnära roll och erbjuda en hög nivå av service är av yttersta vikt.

Om anställningen 
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO med start i januari 2024.

Omfattning: Heltid
Start: Januari 2024
Placering: Göteborg
Lön: Fast månadslön 


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Teknisk innesäljare till Fagerberg

Innesäljare
Läs mer Nov 29
Tillsammans med Fagerberg söker vi nu en tekniskt intresserad innesäljare. Med lång historia och Nordens största samlade sortiment inom avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden är bolaget väletablerat på marknaden. Likaså finns stor kompetens som du får ta del av som en del av i din introduktion. Med det sagt lämpar sig rollen bäst för dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och ett tekniskt intresse.

Om Fagerberg
Fagerberg har försett svensk industri med den senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder de Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin.

Här får du möjlighet att bli del av en miljö med starkt fokus på människor - såväl medarbetare som kunder. Långsiktighet, omtanke och resultat är centrala värderingar som samtliga efterlever, något som också återspeglas i en prestigelös och platt organisation.

Teamet består idag av 12 personer fördelat mellan innesäljare och offertingenjörer. Som ny får du en utbildningsplan som bygger på teori kring produktutbudet och processerna, samt praktik i form av arbete i verkstaden. Du får även en mentor som stöttar dig genom introduktionen. Ledaren för teamet har varit inom organisationen en längre tid och är närvarande i det dagliga/löpande, både gentemot dig som individ och teamet som helhet.

Läs mer om Fagerberg här.

Om tjänsten
Som innesäljare kommer du arbeta med administration som support gentemot både utesäljare och kunder. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter, anbud, leveranstider eller bredare kring orderhantering. I nära samarbete med ansvarig utesäljare blir ditt huvudsakliga uppdrag att skapa och bibehålla nöjda kunder.

Nedan följer exempel på arbetsuppgifter/ansvar:

Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och teknisk dokumentation m.m.
Mot kunder utarbeta anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation.
Vid behov och överenskommelse agera som projektledare, och ansvara för att projektmöte hålles med relevanta deltagare.
Löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivningar.
Kommunicera med utesäljare och övriga inblandade, ansvara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålles med ständiga uppgraderingar.
Supporta kunder via telefon.

Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse
Har en fullständig gymnasieutbildning
Har minst ett års erfarenhet av arbete i en tekniskt inriktad säljroll
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Är bekväm i Officepaketet


Det är meriterande om du har en tekniskt inriktad utbildning (gymnasie eller högskola/universitet). Likaså är det meriterande om du arbetat i Navision/Business Central och/eller LIME.

För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare ser vi att du behöver vara en person som har en stark ansvarstagande förmåga. Du driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt och arbetar proaktivt för att undvika misstag/fel. Detta gör du genom att vara närvarande, nyfiken och ställa många frågor. Genom att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete stärker du även Fagerbergs varumärke och anseende. Vidare ser vi att du är en person med god förmåga till struktur. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och är flexibel i att omprioritera allt eftersom det behövs. Utifrån att du blir del av ett större team och kommer arbeta med direkt kundkontakt ser vi även att du har en stark förmåga att etablera goda samarbeten och dialoger, såväl med kollegor som kunder.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos Fagerberg. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval, tester och en bakgrundskontroll att genomföras.

Omfattning: Heltid, kontorstider
Önskat startdatum: Enligt överenskommelse (helst i februari 2024)
Placering: Frölunda, Göteborg

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Ekonomichef till start-up bolag

Ekonomichef
Läs mer Dec 21
Tillsammans med vår partner, ett start-up bolag i Göteborg, söker vi nu en ekonomiansvarig som är tillgänglig för omgående start (januari 2024). Då bolaget befinner sig mitt i en satsning och uppskalning lämpar sig uppdraget bäst för dig som är självständig och trygg i din erfarenhet inom området. Det är av yttersta vikt att du har arbetat med redovisning och bokslut på egen hand, samt har mycket god vana av att rapportera direkt till en styrelse/ägare.

Hos vår partner får du möjligheten att vara med på en etableringsresa. Med det sagt tror vi att du är en person med hög flexibilitet, som ställer upp där det behövs och som lägger stor vikt vid att leverera underlag av hög kvalitet. Du kommer ingå i en grupp där kulturen präglas av god sammanhållning, hög energi och lagkänsla.

Om tjänsten
I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar för bolaget finansiella processer samt rapportering. I huvudsak kommer dina samarbetspartners att vara bolagets ledning samt styrelse och ägargrupp. Då bolaget befinner sig i en satsning blir en stor del av din roll att planera, budgetera, rapportera och analysera utfall. Du kommer även att vara huvudsakligt ansvarig för den löpande bokföringen, redovisningen samt årsbokslut. Till din hjälp finns externa konsulter som hanterar daglig, enklare bokföring och administration.

Vi söker sig som
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (universitet eller YH)
Har flerårig erfarenhet av arbete i en liknande roll, föredragsvis inom en start-up eller scale-up miljö
Är bekväm med att rapportera direkt till ägare/styrelse
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Som person förväntas du vara strukturerad och initiativtagande. Då du får en central roll kopplat till bolagets ekonomi är det av största vikt att du har en förmåga att ta egna initiativ, driva ditt egna arbete samt hålla god kontroll över ditt rapporteringsansvar. Vidare förväntar vi oss att du är en anpassningsbar och social person med god relationsskapande förmåga. Vi hoppas att du på ett naturligt sätt vill ta plats, lära känna dina kollegor och vara närvarande på kontoret för att på så sätt bidra till kulturen.

Om anställningen 
Detta är initialt ett konsultuppdrag med anställning hos OIO, start i januari 2024. På sikt finns möjlighet till anställning direkt hos vår partner givet att samtliga parter är nöjda och vill fortsätta samarbetet långsiktigt.

Omfattning: Heltid
Start: Januari 2024
Placering: Göteborg
Lön: Fast månadslön 


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Miljöspecialist till REMONDIS

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Dec 28
REMONDIS fortsätter att växa och söker nu efter att utöka sin HSQE organisation (Hälsa, Säkerhet, Kvalitet och Miljö) med en miljöspecialist. Rollen lämpar sig för dig som har några års erfarenhet i liknande roll, eller erfarenhet av en bredare roll med ett intresse om att fördjupa dina kunskaper inom miljösidan av en avfallsverksamhet. Du kommer att vara placerad i Göteborg (Hisings Backa) tillsammans med närmsta chef och flertalet kollegor inom organisationen, men arbeta rikstäckande med stöttning gentemot REMONDIS anläggningar.

Om tjänsten
I denna roll blir ditt ansvar att stödja organisationen utifrån miljölagstiftningen samt arbeta med att samordna miljöarbetet för REMONDIS anläggningar i Sverige. Du kommer att ha en rådgivande funktion till verksamheten i syfte att säkerställa att rådande lagstiftning efterlevs, men också vara en partner i miljöfrågor gentemot kunder och myndigheter.

Sammanfattningsvis kommer din roll innefatta följande arbetsuppgifter och ansvar:

Stötta anläggningsansvariga i miljöarbetet genom att t.ex. ta fram rutiner för egenkontroll, utföra miljöriskbedömningar och hantera avvikelser
Informera, stötta och ge råd i frågor om miljö och rådande miljölagstiftning till produktion, säljorganisation och andra interna intressenter
Stödja vid analys av provtagningar och framtagande av åtgärdsplaner vid eventuella avvikelser
Sköta kommunikation med myndigheter och arbeta med anmälnings- och miljötillståndsärenden
Medverka vid interna och externa revisioner (ISO 9001 och ISO 14001)
Genomföra utbildningar och stärka organisationens kompetens vad gäller rådande lagstiftning, avtal, tillstånds etc.
Vara en specialist i miljöfrågor rörande pågående och kommande utvecklingsprojekt inom bolaget

Vi söker dig som
Har ett par års tidigare erfarenhet i rollen som miljöspecialist eller liknande/bredare roll inom återvinningsbranschen
Har en eftergymnasial utbildning med anknytning till miljöområdet alternativt motsvarande kompetens som erhållits genom relevant arbetslivserfarenhet
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Innehar körkort B


För att lyckas i denna roll behöver du vara trygg inom miljöområdet och är bekväm i att ta initiativ samt involvera kollegor i olika forum när detta krävs för att gå i mål med ett projekt eller uppfylla krav som ställs av externa parter. Att vara en god kommunikatör blir centralt i denna roll då du kommer att behöva samverka och möta individer inom alla delar av bolaget för att lyckas med ditt uppdrag. Du kommer att prata med personer i produktion på anläggningarna, möta anläggningschefer, prata med ledningen, myndigheter, etc. och förväntas kunna anpassa dialogen efter situation och krav.

Om vår partner
REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara - varje år. De verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Man är ett härligt team som utvecklar verksamheten i Sverige för att leverera branschens bästa service inom återvinning. Läs mer om bolaget och deras verksamhet här.

Om anställningen
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir anställd direkt av REMONDIS. Förhandling om villkor för anställningen sker direkt mellan dig som kandidat och bolaget vi rekryterar till.

REMONDIS kommer att ge dig möjligheten till att arbeta i en stimulerande miljö, inom ett framgångsrikt och kraftigt växande företag. Du kommer att ingå i ett litet men kompetent team där det finns möjlighet till kompetensutbyte och stöttning inom områden där du eventuellt behöver kompetensutveckling. Beroende på dina erfarenheter och kompetens finns möjlighet att anpassa rollen i syfte att få till ett meningsfullt utbyte och partnerskap.

Övrig info
Omfattning: Heltid, dagtid
Start: Snarast möjligt/enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Replenishment Planning Analyst

Logistikingenjör
Läs mer Dec 13
Om tjänsten

Vi söker en Replenishment Planning Analyst vars huvudsakliga uppgift blir att beräkna lagerparametrar för lokala lager runt om i världen och ladda upp dem i de lokala ERP-systemen. Huvudmålet är att upprätthålla perfekta lagerbestånd av färdiga varor i de lokala lagren med en hög servicenivå gentemot bolagets globala slutkunder.

Du håller månatliga och veckovisa möten tillsammans med Demand Planner och lokala representanter för respektive marknad man levererar till. Du förbereder underlag och presenterar lagerbeståndsnivåer, omsättningshastighet för lager och servicenivå samt diskuterar eventuella avvikelser och förbättringar. Under dessa möten pratar man också om kommande kampanjer, in/utfasning av artiklar samt annan nyttig info som är bra att ha i beaktning vad gäller planeringsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Hålla månatliga och veckovisa möten tillsammans med Demand Planner och lokala representanter för respektive marknad. lagerbeståndsnivåer,
Beräkna parametrar för lokala produktlager och ladda upp dem i lokala ERP-system (månatligen).
Planera och hantera returer i samarbete med lokala logistikteam.
Delta i fas in/fas ut-projekt och
Följa upp och analysera lokala lagerbeståndsnivåer och servicenivåer.
Samarbeta nära med Replenishment Planners för att säkerställa korrekt operativ påfyllnad av lokala lagren.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område - Industriell ekonomi, Supply Chain eller liknande
Har kunskap i supply-chain processer och förstår denna typ av flöden
Kan visa upp relevant erfarenhet från tidigare arbete eller praktik
Har mycket god kunskap i Excel
Har stark analytisk förmåga
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


Det är meriterande om du arbetat i Microsoft Dynamics eller liknande ERP-system tidigare

Vi söker någon med utmärkta kommunikations- och uppföljningsfärdigheter som är kapabel att hantera avvikelser och snabbt kan agera på problem som uppstår i supply-flödet. Då du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team med många kontaktytor på både global och lokal nivå är det viktigt att du kan samarbeta effektivt och är anpassningsbar i dina kollegiala utbyten.

Din förmåga att identifiera problem, samla in relevant data, fastställa fakta och sedan dra välgrundade slutsatser är av stor betydelse för oss. Dessutom värderar vi högt din förmåga att vara organiserad, noggrann och pålitligt i ditt arbete.

Om vår partner
Vår partner är en ledande aktör inom medtech-industrin och är kända för sin historia av innovation och högkvalitativa produkter och lösningar. Företaget har en stark inriktning på avancerad teknologi och pålitliga produkter som stöder kunder världen över.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO på uppdrag av vårt partnerbolag. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader och kan bli förlängt förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Norsktalande kundsupport till fordonsaktör

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 29
OM TJÄNSTEN:

OIO söker för kunds räkning en norsktalande kundsupport till en kund som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på norska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör problem med applikationer som inte fungerar, bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot varsin nordisk marknad och som arbetar på ett rullande 6 veckor långt schema med arbetstider mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska schema men behöver vara tillgänglig för jobb under utsatta tider samt helg. För passen som slutar efter kl 19 och helger finns möjlighet att helt arbeta hemifrån. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en uttagen gymnasieexamen
Har relevant erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande i både tal och skrift varit i fokus.
Talar flytande norska. Har du kunskaper i svenska är det ett plus


Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är verksam inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda där din placering blir för arbetspass under dagtid.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag som övergår i fast anställning om samtliga parter är nöjda.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid, dagtid
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Redovisningskonsulter/Redovisningsekonomer till MOORE

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 9
Nu söker MOORE två redovisningskonsulter/redovisningsekonomer till ett av deras två kontor i Göteborg. Vi söker en person med erfarenhet som redovisningskonsult som redan provat på konsultrollen och som nu är redo att ta nästa steg i karriären. Vi söker samtidigt en nyutexaminerad redovisningskonsult med relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning. Hos MOORE erbjuds du en arbetsplats som värdesätter trevlig arbetsmiljö, bra balans mellan arbete och privatliv med många interna karriärvägar du kan ta för din personliga utveckling. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
OIO söker nu två redovisningskonsulter till MOORE. Arbetet utförs både på MOOREs och kundernas kontor, med en flexibilitet att även arbeta delar av arbetsveckan hemma. Utöver att arbeta med löpande bokföring, löneredovisning, månads- och årsbokslut, skatt/deklaration samt årsredovisning, kommer du också i rollen som erfaren medarbetare att ta en rådgivande roll mot såväl kunder som medarbetare.

Genom att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer förvaltar du dina kunder och anpassar det dagliga redovisningsarbetet efter deras behov. Hur du utformar ditt dagliga arbete, vilka ansvar och projekt du tar dig an och de mål du vill uppnå har du möjlighet att påverka baserat på din personliga ambition och utvecklingskurva.

Sammanfattningsvis kommer en vanlig arbetsvecka att innefatta följande arbetsuppgifter:

Löpande bokföring
Löneredovisning
Skatt/deklaration
Månads- och årsbokslut
Årsredovisning

Vi söker dig som
Har en relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
Har flytande svenska i tal och skrift
Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder


Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt. För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

Om MOORE
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 30 personer på vårt kontor på Första Långgatan 30 i centrala Göteborg med direkt närhet till spårvagnstrafik samt övrig kollektivtrafik.

Läs mer om bolaget genom att klicka HÄR.

Om anställningen
Detta är ett rekryteringsuppdrag med direktanställning hos MOORE.

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placering: Göteborg, Första Långgatan 30, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
Kontaktperson: Elsa Jonasson
Lön: Fast månadslön med förmåner


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Marknadskoordinator till fordonsindustrin

Marknadskoordinator
Läs mer Dec 4
Är du en passionerad och kreativ individ som vill jobba i en spännande position hos vår samarbetspartner inom fordonsindustrin. Vi söker en marknadskoordinator för att förstärka vår partners team och driva deras digitala marknadsföringsinsatser till nya höjder. Företaget värdesätter mångfald, innovation och samarbete. De tror på att skapa en arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och bidra till deras gemensamma framgång. Om du är redo att bli en del av vår partners dynamiska team och forma framtiden för digital marknadsföring, skicka in din ansökan nu!

Om tjänsten
Vår partner är ett ledande företag inom den digitala transformationen av fordonsindustrin. De fokuserar på innovation, hållbarhet och banbrytande teknologi för att forma framtidens fordonsupplevelse. Tillsammans arbetar dem för att driva gränserna för prestanda och design.

I rollen förväntas du etablera och förvalta kampanjer, kontinuerligt analysera och optimera resultat samt fungera som ämnesexpert och stöd för vår partners interna intressenter och marknader. Din roll innebär att hantera alla aspekter av SEM och SoMe-annonsering. Det inkluderar att agera som en resurs för att besvara frågor och erbjuda expertis inom dessa områden.

Dina uppgifter kommer även att innefatta att stödja granskningen av medieförslag för att säkerställa att de uppfyller hög standard och överensstämmer med etablerade riktlinjer och medieprinciper. Genom att vara aktivt engagerad i processen kommer du att bidra till att säkra effektiva och framgångsrika annonseringskampanjer. Din roll sträcker sig över både planering och daglig drift, vilket kräver en kontinuerlig insats för att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och bästa praxis inom SEM och SoMe.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Upprätta och hantera kampanjer.
Kontinuerlig analys och optimering av resultat.
Bygga och underhålla relationer med byråer och plattformar.
Analysera och rapportera resultat till interna och externa intressenter.
Utvärdera och övervaka KPI:er för att nå uppsatta mål.

Vi söker dig som
Har en relevant eftergymnasial utbildning inom Marknadsföring.
Har en förståelse för det digitala medielandskapet.
Har erfarenhet som användare av relevanta plattformar och verktyg (t.ex. Facebook Business, Google Ads).
God förståelse för digitala analysverktyg som Google Analytics.
Talar och skriver flytande engelska


Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom e-handel och/eller fordonsindustrin.

För att trivas och lyckas på företaget tror vi att du enkelt skapar din egen arbetsstruktur där en saknas, du kan hålla en deadline samt enkelt omprioritera din dag när det behövs. Du har en kreativ sida och vågar ta egna initiativ för att komma framåt i ditt arbete och är inte rädd för att prova nya saker. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt och internationellt team, där engelska är det primära språket för skriftlig och talad kommunikation.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO.

Övrig information:

Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: Fast månadslön


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Teknisk koordinator till tillväxtbolag

Backofficepersonal
Läs mer Dec 6
Om tjänsten

OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en koordinator med stort tekniskt intresse som kommer att arbeta med stöd till företagskunder. Kunden är ett mindre bolag som tillhör en stor internationell koncern. Bolaget är verksamma inom vagnparkshantering. Vår kund har lanserat en ny plattform för registrering av körjournal och har till detta även en helt ny dosa som skickas ut till bolagets kunder. I samband med detta får man frågor kopplat till synkronisering av resor mellan applikationen och dosan, installation men även frågor om funktionalitet och regelverk.

Du kommer att supportera kunder via telefon, mail och chatt som kan ha frågor kopplat till körjournal och sitt bilanvändande, där du också agerar bryggan mellan feedback från marknaden och interna kollegor på IT och sälj. Rollen kräver att du har god teknisk förståelse och kan anpassa din kommunikation beroende på mottagare, men också är duktig på att gräva under ytan för att förstå om problem som uppstått grundar sig i tekniken, ett hårdvarufel eller helt enkelt brist på information. Det är ett exempel på arbetsuppgifter, då bolaget är i tillväxt ser vi gärna att du gillar varierande arbetsuppgifter och är flexibel.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Hantera inkommande frågor via telefon, chatt och mail
Agera bryggan mellan kund, IT och sälj
Skapa ärenden i företagets CRM och löpande uppdatera samt stänga dessa
Skapa processer och rutiner

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område - administration, försäljning eller service
Har minst 2 års tidigare erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna med inslag av orderhantering
Talar och skriver flytande svenska samt engelska
Har behärskar du flamländska, franska eller tyska är det meriterande


För att känna dig hemma i rollen ser vi att du tycker om en koordinerande roll och har ett bra tekniskt kunnande. Arbetet ställer krav på att du har en förmåga att förstå dig på tekniken och vilken funktionalitet som är möjlig i både appen och hårdvaran. Att du tycker om att arbeta med kunder tar vi för givet, där kommunikation och service är två av dina starkaste sidor. I denna roll behöver du vara prestigelös och inte ha något emot att ta dig an högt och lågt.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag hos OIO på 3 månader initialt med stor chans till förlängning.

Övrig information
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 1
Om tjänsten:

Företaget är arbetar med uthyrning och förvaltning av fastigheter där man är verksamma på 13 orter i Sverige. Ekonomiavdelningen söker nu efter sin nya kollega till rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. För dig som har ekonomibakgrund och arbetat i liknande roll tidigare, men vill komma till ett bolag som satsar långsiktigt och har en fantastisk företagskultur är detta rätt nästa steg.

Finansavdelningen består av 23 medarbetare där gruppen som arbetar med kund-och leverantörsreskontra är 5 personer idag. Du kommer att ta ansvar över en eller flera orter och hantera fakturaflödet för respektive fastighet med nära samarbete till lokala fastighetschefer och leverantörer. Med tanke på den stora mängd leverantörer man har är det inte ovanligt att fakturaflödet är stort. Utöver detta är du med och stöttar i bokslutsarbetet man gör månadsvis och kommer även arbeta med registervård avseende bolagets leverantörer. Arbetet är helt digitaliserat och du kommer att arbeta i ERP-systemet Xpand.

Under nästa år kommer bolaget att kliva in i ett digitaliseringsprojekt där man byter ekonomisystem och kliver in i Dynamics 365. Detta kommer innebära en föränderlig miljö med stor möjlighet att både påverka, utmana samt utveckla arbetssätt och rutiner. Man gör detta som ett lag och lägger vikt vid ett stort kollegialt utbyte.

Sammanfattningsvis arbetar du med att:

Övervaka fakturaflödet
Kontera en stor mängd fakturor
Korrigera inläsningsfel och andra kompletteringar
Ha kontakt med leverantörer och myndigheter
Ha koll på momsfrågor
Sköta avstämning av balanskonton
Stötta vid månadsbokslut

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Har minst 2 års tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra
Har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska
Har god kunskap i Office-paketet där främst Excel är viktigt


För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha ett genuint intresse för ekonomi och fakturaprocesser. Du vill lära dig och tar egna initiativ för att både driva din utveckling framåt samt bidra till teamets arbete. En nyfikenhet och du kommer med förbättringsförslag är mycket välkommet i gruppen. Samtidigt förväntas du vara trygg i dig själv och våga prova dig fram.

Om vårt partnerbolag:
Teamet som du blir en del av sitter mitt i centrala Göteborg. Man sitter i öppet landskap och har en kultur som präglas av gemenskap och högt engagemang. Det finns alltid någon att fråga och man har även tagit fram ett stort antal manualer och lathundar för att underlätta i det dagliga arbetet. Man lägger mycket energi på att ha en välkomnande kultur och håller regelbundet aktiviteter i syfte att stärka de kollegiala banden och ha möjlighet att umgås i sammanhang utanför kontoret. Det finns en hög förståelse för att alla är olika och man ser till individens behov och välmående.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO. Anställningen inleds med dels en introduktion, dels med att du tilldelas en kollega som stöttar och finns där vi frågor. För att du ska få den utveckling du behöver har man medarbetarcoachning en gång i kvartalet i syfte att sätta ett individanpassat fokus och mål för varje enskild medarbetare. Målet är att du på sikt blir anställd hos vår kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Övrig info:
Omfattning: Heltid, 8-17
Start: Januari 2024
Placering: Centrala Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Talent Acquisition Manager till SaaS-bolag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 17
Tillsammans med vår samarbetspartner - ett framgångsrikt SaaS-bolag i Göteborg, söker vi nu en Talent Acquisition Manager. Rollen lämpar sig bäst för dig som är van vid att driva rekryteringsprocesser från start till slut. På sikt är ambitionen att rollen ska breddas och även innefatta andra HR-relaterade uppgifter, därav är det en fördel om du har arbetat med mer än rekrytering.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår partner.

Om vår partner
Vår partner är ett framgångsrikt och väletablerat Saas-bolag i Göteborg. Här får du möjlighet att bli del av en arbetsplats och kultur som präglas av gemenskap, energi och låg personalomsättning. Plattformen som bolaget utvecklar är unik och anpassningsbar utifrån marknadens behov. På så vis har bolaget positionerat sig som en värdeskapande partner gentemot flertalet stora globala varumärken som idag nyttjar plattformen. Idag arbetar drygt 30 personer på bolaget med ambition om att växa med fler kollegor under kommande år.

Kontoret är placerat i centrala Göteborg på en attraktiv adress med närhet till kollektivtrafik.

Om tjänsten
Som Talent Acquisition Manager blir ditt huvudsakliga ansvar initialt att äga attraktions- och rekryteringsfrågan på bolaget. Detta innefattar ett helhetsansvar för att förstå verksamhetens behov samt arbeta såväl strategiskt som operativt med att hitta och tillsätta den kompetens som efterfrågas. Inom överskådlig framtid kommer rollen att breddas till att även innefatta bredare HR-relaterade ansvar och uppgifter - exempelvis i form av hantering av personalhandbok, personalrelaterade policies, arbetsrättsliga frågor, on- och offboarding samt employer branding. I dagsläget finns stora delar av dessa processer redan, där ditt fokus blir att förvalta och vidareutveckla.

Nedan är en sammanställning av de huvudsakliga ansvarsområdena:

Attraktion: Arbeta strategiskt och operativt med att hitta eftertraktad kompetens samt säkerställa att bolaget är representerat i rätt forum.
Rekrytering: Arbeta operativt med rekrytering - från start till slut (varierat mellan bland annat IT, försäljning och projektledning)
HR administration & stöd (på sikt): Förvalta och vidareutveckla bolagets HR-relaterade strukturkapital och processer - exempelvis personalhandbok, policies, on- & offboarding, employer branding, compenensation & benefits etc.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis personalvetenskap, beteendevetskap)
Har arbetat självständigt med rekrytering, från start till slut (minst 1 år)
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med en variation av HR-frågor sedan tidigare då ambitionen är att rollen på sikt ska breddas. Likaså är det meriterande om du arbetat specifikt med rekrytering av kandidater inom primärt IT.

Som person förväntas du vara strukturerad och initiativtagande. Då du får en central roll kopplat till bolagets kompetensförsörjning är det av största vikt att du har en förmåga att ta egna initiativ, driva ditt egna arbete samt hitta kreativa vägar/lösningar för att uppnå uppsatta mål. Då ambitionen är att bredda rollen framöver blir det även viktigt med god förmåga till struktur, både för din egen del och för andra omkring dig som tar del av det strukturkapital som du förvaltar och utvecklar. Vidare förväntar vi oss att du är en anpassningsbar och social person med god relationsskapande förmåga. Vi hoppas att du på ett naturligt sätt vill ta plats, lära känna dina kollegor och vara närvarande på kontoret för att på så sätt bidra till kulturen.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår partner. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas.

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex (7-9 på morgonen, 16-18 på eftermiddagen)
Flexibilitet: Utgångspunkten är att alla arbetar på kontoret, begränsat med möjlighet till arbete hemifrån
Önskat startdatum: Snarast möjligt med hänsyn till uppsägningstid (start enligt överenskommelse)
Placering: Centrala Göteborg

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Customer Journey Specialist

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Nov 22
The SaaS-company Avinode Group has a suite of global digital B2B services for business aviation and is now looking to strengthen their Customer Experience team with a Customer Experience Specialist. The company is constantly striving to close identified gaps in the market by creating innovative and essential tools for modern business aviation. They are doing so with three platforms, Avinode, Schedaero and Paynode.

Your will work with customer journey maps to break down customer experience in different stages. From brand discovery, to being a first-time user, to becoming a loyal repeat-customer. By breaking down customer segments and personas, you will work on creating bespoke journeys suited for each client segment. The role will involve working cross-functional with colleagues from different departments - marketing, onboarding, support, sales and many more. You will also have a great deal of data to work with in order to better understand client interactions and will also have competent data engineers at your disposal.

Responsibilities
Customize journey maps to address specific needs and include aspects that are relevant for each case.
Design, build and manage customer journeys for various touchpoints in the customer lifecycle
Create bespoke touch point journeys, as well as tweak existing experiences
Create and implement customer journeys with other teams that drive towards positive customer and business outcomes
Using our tech stack to create these journeys which contains the use of multiple tools
Work with other teams to create customer experience excellence

Ideal candidate
Experience working with customer segmentation and complex customer journeys
Minimum 2 years' of experience in a customer journey centered role
Great with analytics - capable of understanding and analyzing metrics to base your actions and business cases on
Communicating fluently in English - written and spoken


To become a "Noder" you have to be a good thinker and communicator. Your analytical skills combined with a deep understanding of how every interaction a customer has with Avinode is crucial and needs to be consistent towards the brand and service. You love building advanced automated customer journeys that drives a positive outcome for both the customer and the business. Your drive is contagious and speaking in metrics and numbers is probably how you interact with stakeholders a lot of the time.

Employment
This is a recruitment process meaning you will be hired by Avinode directly and OIO acting as a recruitment partner with all questions regarding the role going through us.

Additional info

Employment type: Full-time, office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg/Remote in Sweden
Contact: Dino Segetalo - dino@oio.se

About OIO

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Terminalchef till Martin & Servera

Transportchef
Läs mer Nov 2
Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad, strukturerad och visionär Terminalchef till Martin & Serveras terminal i Göteborg. Om du brinner för att leda och utveckla både människor och verksamhet där ständiga förbättringar ligger i ditt DNA är detta rätt roll.

Som Terminalchef kommer du att ha övergripande ansvar för terminalens dagliga verksamhet. Ditt uppdrag inkluderar att leda, utveckla och coacha ditt team och innefattar ett personalansvar för 5 Transportplanerare och 2 Produktionsledare som i sin tur driftar ett team om totalt 12 personer i produktion. Utöver detta kommer du också samarbeta med interna kollegor på anläggningar runtom i landet där man har en nationell samverkansgrupp, men också externa parter som åkerier och leverantörer. I ditt ansvar kommer även arbetsmiljö att ingå. Uppföljning och analyser är nyckelelement i din roll, och du har huvudansvaret för terminalens underhåll och skötsel.

Ditt ledarskap kommer att präglas av att främja ett inkluderande arbetsklimat där varje individ uppmuntras att bidra med sina idéer och synpunkter för att driva gruppen och företaget framåt. Du kommer att vara den som inspirerar och leder dina medarbetare till att nå sin fulla potential. I samarbete med transportledningen i området kommer du att vara en central del i att utveckla och följa upp LEAN-arbete, arbetsprocesser, strategier och interna rutiner med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Ditt huvudsakliga arbete kommer sammanfattningsvis att innebära:

Dagligt verksamhetsansvar
Medarbetarsamtal, APT m.m.
Långsiktig och kortsiktig resursplanering utifrån givna ramar
Administrativt ansvar för underhållsservice och dokumentation av lastbilar
Uppföljning och utveckling av processer/rutiner
Utveckling av verksamheten genom analys och visuell styrning
Samverka med interna funktioner och externa samarbetspartners
Uppföljning av transporter och transportpartners
Hantering av arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som
Har minst gymnasiekompetens. En utbildning inom transport eller logistik, eller erfarenhet från processtyrd verksamhet, är meriterande.
Har flerårig erfarenhet av ledande befattningar eller ledning av större förbättringsprojekt.
Har god dator- och systemvana med tidigare erfarenhet från arbete i någon form av transportsystem
Besitter du kunskaper i Lean, 5S och arbete med ständiga förbättringar är det starkt meriterande


För mjuka värden tittar vi på:

Att du har förmåga att skapa teamkänsla och bidra till ett gott samarbetsklimat
Att du har en positiv och professionell inställning till förändringsarbete och problemlösning


Du har en utvecklad förmåga att skapa struktur och ordning. Du ser enkelt mönster och kan ta egna initiativ till lösningar som förenklar, tydliggör och sparar tid. Du har erfarenhet av att arbeta mot mål, förstår vikten av uppföljning och att satta tidsramar hålls. Du har även ett naturligt sätt att kommunicera både internt och externt. För dig skall det vara självklart att problem är till för att lösas, ingenting är omöjligt! Att du ser samarbete som centralt för att nå önskade resultat är en självklarhet för denna roll.

Om vår partner
Martin & Servera är en av Nordens ledande grossistföretag inom livsmedels- och restaurangbranschen. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster till restauranger, hotell, storkök, caféer och andra aktörer inom mat- och dryckesbranschen.

Denna tjänst är placerad på terminalen i Göteborg, där du kommer att samarbeta med ett team av cirka 20 engagerade medarbetare. Terminalen i Göteborg är en del av Transportområdet på lagret i Halmstad. Här kommer du att trivas och utvecklas i en positiv och stödjande arbetsmiljö. Vi erbjuder även förmåner som generöst friskvårdsbidrag och lunchsubvention.

Vi prioriterar en säker arbetsmiljö och utför slumpmässiga drog- och alkoholtester på arbetsplatsen för att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs.

Läs mer om bolaget HÄR.

Om anställningen
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd på partnerbolaget. Villkor för anställningen diskuteras er emellan om du blir erbjuden tjänsten.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Projektingenjör till teknikbolag

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 18
Om tjänsten

Vi söker en erfaren Projektingenjör till ett teknikbolag verksamt inom ett flertal segment - det marina, olja & gas samt transportindustri. I denna roll blir du del av ett centralt team som fungerar som en specialist- och projektledningsgrupp mot bolagets olika globala projekt. Som Projektingenjör kommer du att arbeta nära projektledare och ge operativt stöd i projekt inom det marina segmentet, vilket inkluderar flottlösningar och produkter för kryssnings- och fraktfartyg.

Du kommer att ha stort ansvar att självständigt driva dina projekt och samarbeta med flertalet interna och externa kontakter för att säkerställa projektens framgång. Du kommer att anpassa tekniska manualer, justera ritningar i AutoCAD samt ansvara för dokumentation rörande kvalitet. Projekten pågår vanligtvis i 6 till 12 månader och du blir den som koordinerar möten, tar kontakt med partners för att dela information eller inhämta underlag samt rapporterar projektets framfart. Som tidigare nämnt arbetar du nära det egna teamet men också kollegor på R&D, inköp, leverantörer och andra marknadskontor runt om i världen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Justera ritningar för produktion och installation i AutoCAD
Ta fram teknisk dokumentation, manualer och instruktioner
Följa upp kvalitet och säkerställa leverans mot kund
Säkerställa att projekten håller utsatt tidplan
Ha löpande utbyte med inblandade parter i projektet för att lösa problem som uppstår och driva projektet framåt

Vi söker dig som
Har en teknisk eftergymnasial utbildning inom relevant område - maskinteknik, bygg, mekatronik eller elektro
Har 2 års erfarenhet i rollen som projektingenjör eller motsvarande koordinerande teknisk roll
Har goda kunskaper i AutoCAD eller liknande mjukvara
Goda kunskaper i Office-paketet
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


Denna roll kräver en stark kommunikativ förmåga och en förmåga att skapa relationer som gynnar samarbetet. Du behöver ha en problemlösande inställning och en stark vilja att driva projektet framåt med alla parters bästa i åtanke. Eftersom projekten sträcker sig över en längre tid är det avgörande att du har en hög personlig struktur och öga för detaljer för att säkerställa att ingenting missas.

Om vår partner
Hos vår partner kommer du att vara en del av ett team om 14 kollegor med en varm och familjär arbetskultur där individen står i fokus. Man har en stor variation vad gäller erfarenhet och spetskompetens i gruppen, där du kan ta rygg på erfarna kollegor och lära dig om denna bransch. Man har ett stort utbyte i samtliga projekt och försöker arbeta två och två. Organisationen växer och utvecklas, vilket innebär att du kommer att ha möjlighet att forma ditt arbete på ett sätt som passar dig bäst och kan hitta framtida karriärvägar.

Om anställningen
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd på partnerbolaget. Villkor för anställningen diskuteras er emellan om du blir erbjuden tjänsten.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg, Hisingen
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Material & Production Planner

Materialplanerare
Läs mer Nov 22
Seize the opportunity to become an integral player in a global manufacturing powerhouse, where you will play a central role in the dynamic supply chain team. We are looking for an individual proficient in navigating numbers and analytics, skillful in cultivating relationships and the ability to stay focused when things move quickly.

In the Material & Production Planner role, you will be planning an assortment of finished goods and raw materials, steering their journey from raw material/component supplier to a global central warehouse. Delivery precision remains the primary target, but inventory levels and production capacity will be just as important. Daily collaboration with various departments is central to addressing short-term challenges and formulate strategies for long-term delivery capabilities. Maintaining daily contact with suppliers is of utmost importance to ensure timely deliveries, supported by a comprehensive understanding of relevant data and figures for a stable, long-term product supply.

Responsibilities
Raw material planning
Production planning
Communicating delivery dates for potential low stock/back order products
Monitoring production, inventory levels, and deliveries
Overseeing and factilitating supplier performance
Actively participating in cross-functional teams and projects

Ideal candidate
Relevant education in supply chain/logistics
Minimum of 2 years of experience in supply planning, procurement, or a similar role in manufacturing
Proficiency in ERP systems (preferably SAP)
Skilled in Excel
Strong communication skills in both English and Swedish


We envision the ideal candidate as a structured problem-solver, thriving in dynamic environments and adept at handling changes. Your attention to detail should complement a great awareness of the broader operational landscape and challenges.

About our partner
Our partner is a leading player in the medtech industry and is renowned for its history of innovation and high-quality products and solutions. The company has a strong focus on advanced technology and reliable products that support customers worldwide.

Employment
This is a consultant assignment meaning you will be employed by OIO. The ambition is for the assignment to be transferred to a permanent employment at the client company.

Additional info

Employment type: Full-time, office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg - Possible to work 2 days/week remote
Contact: Dino Segetalo - dino@oio.se

About OIO

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Strategisk inköpare inom tillverkande industri

Inköpare
Läs mer Nov 23
I samarbete med vår partner, en tillverkande industri, söker vi nu en strategisk inköpare. Här ges du möjlighet att arbeta i en innovativ miljö, med både utveckling och produktion i Sverige. Bolaget är dock internationellt och har verksamhet även i andra länder. Rollen lämpar sig bäst för dig som har god erfarenhet av inköp inom tillverkande (teknisk) industri, leverantörsutveckling och förhandling.

Om rollen
Som strategisk inköpare kommer du dina primära ansvarsområden vara att:

Driva och utveckla inköpsarbetet inom ditt kategoriteam tillsammans med kollegor
Ansvara för att identifiera och genomföra kostnadsbesparingar samt leverantörsutvärderingar
Arbeta aktivt med omvärldsbevakning
Vara huvudsaklig kontaktperson gentemot leverantörer och ansvara för samarbetet med interna intressenter
Leda och genomföra kommersiella förhandlingar
Ansvara för att utveckla och optimera leverantörsbasen

Vi söker dig som
Affärs- eller teknisk universitetsutbildning (eller motsvarande)
Har minst 5 års erfarenhet inom inköp/kommersiellt arbete, inklusive kommersiella förhandlingar och hantering av juridiska dokument
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Som person har du en stark affärsförståelse, kombinerat med hög integritet och professionalism. Detta innefattar en god förmåga att bygga och knyta relationer med leverantörer, kollegor och andra intressenter. Du är initiativtagande och motiverad till att hitta nya lösningar och möjligheter, samt vågar utmana status quo, både internt sett och externt gentemot leverantörer.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO. Målet är att du på sikt blir anställd hos vår partner förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Omfattning: Heltid, 8-17
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Placering: Centrala Göteborg
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Junior kvalitetsingenjör till projektanställning

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Nov 28
Om tjänsten

Vi söker en junior Kvalitetsingenjör för ett spännande uppdrag som sträcker sig över 3 månader. Som en del av ett globalt team kommer du att arbeta med säkerhetsprodukter inom ett flertal olika segment. Ditt arbete kommer att innebära att du medverkar i ett antal projekt, där du stöttar med felrapporter, administration, tittar på data, gör riskanalyser och är med i möten för att titta på vad som behöver göras och vilka actions du ska ta vidare. Du kommer att medverka på dagliga stående möten med olika avdelningar och agerar en extra administrativ resurs med fokus kvalitetsarbete. Det kan handla om att man vill automatisera en kvalitetsrapport eller att man har felande komponenter som ska åtgärdas och ett möte behöver koordineras mellan olika avdelningar för att dra igång ett projekt. Du blir den som agerar mellan dessa avdelningar och har en övergripande administrativ koll för att säkerställa att bolagets produkter och processer uppfyller rätt kvalitetsstandard.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Ta fram teknisk dokumentation, manualer och instruktioner
Medverka i möten och sätta igång actions som beslutas under mötet
Sköta administration och koordinera kvalitetsmöten

Vi söker dig som
Har en teknisk eftergymnasial utbildning inom relevant område - maskinteknik, bygg, mekatronik eller elektro
Har någon tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete, alternativt förbättringsarbete likt LEAN, Six Sigma etc.
Goda kunskaper i Office-paketet
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


Denna roll kräver en stark kommunikativ förmåga och en förmåga att skapa relationer som gynnar samarbetet. Du behöver ha en problemlösande inställning och en stark vilja att driva projektet framåt med alla parters bästa i åtanke.

Om vår partner
Hos vår partner kommer du att vara en del av ett team om 4 kollegor med hög kompetens inom kvalitetsområdet, där du kan få möjlighet till ett stort utbyte och möjlighet att skaffa meriterande erfarenhet för framtida uppdrag. Bolaget arbetar med tekniska produkter till ett flertal branscher och man har ett unikt produktsortiment med fyllda orderböcker flera år framåt.

Om anställningen
Detta är en projektanställning som löper under 3 månader då man har en resurs utlånad från avdelningen. Behovet kan komma att bli förlängt, men är inget vi vet i dagsläget.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg, Hisingen
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 17
Talar du finska och vill arbeta på ett stort globalt bolag inom fordonsindustrin? Uppskattar du att ha varierande arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån? Då kan detta vara en passande roll för dig. Läs mer och sök nedan!

Om tjänsten
OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en finsktalande kundsupport till vår partner som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på finska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör problem med applikationer som inte fungerar, bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot varsin nordisk marknad och som arbetar på ett rullande 6 veckor långt schema med arbetstider mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska schema men behöver vara tillgänglig för jobb under utsatta tider samt helg. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

Vi söker dig som
Har en uttagen gymnasieexamen
Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus
Talar flytande finska. Har du kunskaper i svenska är det ett plus


Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag via OIO på 6 månader inledningsvis med chans till förlängning.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: fast månadslön, marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Hållbarhetskoordinator

Inköpsassistent
Läs mer Nov 22
Vill du vara en nyckelspelare i att driva hållbarhet framåt och samtidigt forma framtiden för mobilitet? Ta chansen att bli vår partners nästa hållbarhetskoordinator och arbeta för att implementera banbrytande hållbarhetsmål inom bilindustrin! Vi söker tillsammans med vår partner en hållbarhetskoordinator som kommer spela en nyckelroll i deras samarbete med leverantörer. Din huvudsakliga uppgift blir att ta in, analysera och omvandla rapporter från deras leverantörer till konkreta rekommendationer. Om hållbarhet är din passion och du trivs i en mångsidig roll med fokus på hållbarhetsfrågor, då är detta den perfekta möjligheten för dig!

Arbetsuppgifter
Vår partner har en tydlig hållbarhetsstrategi som fokuserar på tre huvudområden: att minska utsläpp, främja cirkulär verksamhet och etisk affärssed. Genom att uppnå dessa mål strävar de inte bara efter att minska sin påverkan längs värdekedjan, utan även att säkerställa sin position som ledande leverantör av premiumdrivlinor och relaterade produkter, både nu och i framtiden.

År 2040 är deras övergripande mål att nå nettonoll i utsläpp längs hela värdekedjan och i sin verksamhet. Samarbetet med leverantörer betraktas som avgörande i denna resa mot hållbarhet. Hållbarhetsstrategin, utvecklad under 2022, kommer under 2023 att fortsätta att specificera mål och åtgärder för de tre huvudområdena inom alla deras verksamheter.

Inom inköp söker de nu en hållbarhetskoordinator med starkt intresse för ämnet och gärna med studier inom relevanta områden. Den valda kandidaten kommer att samarbeta med Hållbarhetschefen inom Inköp för att implementera en plattform baserad på en globalt erkänd standard inom bilindustrin. Denna plattform är nödvändig för inköp och syftar till att övervaka framsteg mot uppsatta hållbarhetsmål.

Exempel på arbetsuppgifter:

Spela en aktiv roll i leverantörsengagemang på deras nya hållbarhetsplattform, inklusive leverantörsintroduktion, insamling och analys av data om leverantörers hållbarhetsprestanda.
Coacha och stödja interna och externa intressentförfrågningar relaterade till hållbarhetsplattformen.
Övervaka och sprida förbättringsåtgärder för att nå deras mål.

Vi söker dig som
Har förståelse och någon erfarenhet av att arbeta med hållbarhet.
Har grundläggande kunskap om lagar och regler inom EU.
Har god datorkompetens.
Har färdigheter i Excel.
Kan flytande engelska i både tal och skrift.


För att trivas och blomstra i denna roll är det viktigt att vara en välorganiserad och handlingskraftig individ, som trivs i roller som innefattar många kontaktytor. Du tar ansvar för din prestation och har ett analytiskt tänk men behöver samtidigt ha god kommunikationsförmåga. En genuin passion och intresse för hållbarhetsfrågor är avgörande för att engagera dig fullt ut i rollen och bidra till företagets övergripande mål.

Om anställningen
Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos OIO med möjlighet till förlängning.

Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: Fast månadslön


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare deltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
OIO söker för Bazaros räkning en student som har möjlighet att arbeta på deltid 2-3 dagar i veckan, samt är intresserad av en långsiktig karriärmöjlighet. Bazaro erbjuder en SaaS tjänst som bland annat syftar till att effektivisera kunders fakturahantering samt stärka deras kontroll över inköp. Jobbet passar perfekt för dig som studerar och vill jobba extra i en start-up miljö.

Bazaro sitter i nyrenoverade lokaler på Vallgatan och du kommer till en början arbeta från deras kontor för att få en så bra introduktion som möjligt, därefter är arbetstider och arbetsplats flexibelt.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot och hantera ärenden från kunder - främst via telefon, mail och chat. Samtliga ärenden administreras i ett ärendehanteringssystem. Till din hjälp har du en FAQ/handbok som täcker in de flesta frågor och svar, i övrigt finns alltid möjlighet att ta hjälp av en kollega. Utöver att ge service till kunder kan du även komma att få hjälpa till inom andra områden.

Vi söker dig som
Studerar på högskola eller universitet inom ekonomi och söker ett extrajobb, 2-3 dagar i veckan (vardagar)
Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundupplevelsen stått i fokus
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för såväl ett långsiktigt arbete som att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som vill ha ett extrajobb där du kan planera dina egna pass och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en passande roll. Du blir del av ett härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där du blir anställd konsult på OIO. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater.

Omfattning: Vid behov, ca 2 dagar i veckan
Start: ASAP
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: Timlön

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Accounting Manager till Axel Arigato

Redovisningschef
Läs mer Okt 25
Tillsammans med Axel Arigato söker vi nu en Accounting Manager med placering i Göteborg. Här får du möjlighet att bli del av en arbetsplats där kultur, innovation, mångfald och hållbarhet står i fokus. Samtidigt befinner sig bolaget i en stark tillväxtfas där utveckling och förändring är en del av vardagen. Rollen lämpar sig därför bäst för dig som vill arbeta i en föränderlig miljö med stor möjlighet till påverkan, både i form av processutveckling och ledarskap.

Om Axel Arigato
Axel Arigato grundades 2014 med en vision - att både omfamna nuet och samtidigt söka efter morgondagen. Med detta som utgångspunkt har bolaget lyckats skapa något unikt och innovativt med stark förankring i kulturella influenser, snarare än traditionella normer eller strukturer från modeindustrin. Axel Arigatos produkter tillverkas av ett fåtal producenter i Europa, med majoriteten av produktionen i Portugal. Alla material väljs noggrant ut och kommer från garverier med miljövänliga metoder. På så vis är hållbarhet en central fråga i bolagets fortsatta tillväxt.

Idag finns varumärket representerat i 134 länder online, samt genom fysiska butiker i sex länder. I Göteborg, där bolaget grundades, är det globala huvudkontoret placerat.

Om tjänsten
Som Accounting Manager blir ditt huvudsakliga ansvar att leda och fördela arbetet inom gruppen. Detta innefattar ett helhetsansvar för samtliga länders månadsbokslut, konsolidering och sammanställning av årsredovisningarna. Teamet består i dagsläget av fem personer där samtliga blir direktrapporterande till dig. Nedan kommer en sammanställning på samtliga ansvarsområden som ingår i tjänsten.

Leda och genomföra bolagets årliga bokslut/redovisning samt säkerställa att tillämpliga redovisningsstandarder och lagkrav uppfylls.
Ta fram finansiella rapporter gällande resultat, trender, kostnader och investeringar samt presentera dessa för ledning och övriga stakeholders.
Utveckla och implementera strategier samt säkerställa lagefterlevnad inom skatt/moms, inkluderat rapportering/deklarering.
Arbeta med intern kontroll och processutveckling i syfte att minimera risker, skapa förbättring och effektivisering.
Leda och koordinera budget- och forecastprocessen, inkluderat uppföljning av eventuella avvikelser.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Har arbetat självständigt med månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning (minst 5 år)
Besitter mycket god kunskap inom redovisning (inkluderat IFRS och/eller andra tillämpbara standarder) samt skatt/moms
Har god kunskap inom analysverktyg, inkluderat Excel och SAP (eller annat liknande system)
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap, direkt eller indirekt.

Utöver god tidigare erfarenhet inom området förväntas du vara en naturlig ledare. Du är kommunikativ, arbetar bra med andra människor, agerar lyhört och respektfullt i alla lägen. Det är även viktigt att du genuint trivs med att vara en del av ett större socialt sammanhang. Genom att du är utåtriktad och mån om att bygga relationer med dina kollegor tror vi att du kommer trivas som bäst i rollen och på arbetsplatsen. Vidare ser vi att du besitter en stark analytisk förmåga då rollen innefattar att tolka och analysera komplex finansiell information. Då verksamheten och miljön är föränderlig förväntas du även vara flexibel och ha en förmåga att snabbt ställa om efter förändrade förutsättningar.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos Axel Arigato. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval, tester och en bakgrundskontroll att genomföras.

Omfattning: Heltid, kontorstider
Önskat startdatum: Snarast möjligt med hänsyn till uppsägningstid (start enligt överenskommelse)
Placering: Centrala Göteborg

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Erfaren HR Business Partner till NTEX

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 27
Om tjänsten

Det händer mycket roligt inom NTEX organisation, där man växer och vill utöka sin HR-avdelning med en erfaren kollega i rollen som HRBP. NTEX är en engagerad partner till sina kunder och trots sin storlek genomsyras organisationen av en personlig touch, positiv energi och mycket glädje. Personligheten är därför extra viktig och man lägger ett stort fokus på att ömsesidigt tycka att det känns rätt i varje ny rekrytering.

I din roll som HR Business Partner på NTEX blir ditt huvudsakliga ansvar att stötta och coacha organisationens ledare i alla typer av HR relaterade frågor. Tillsammans med HR-chef och övriga kollegor på avdelningen driver du arbetet och utvecklingen av HR i linje med de mål och aktiviteter som är satta av organisationen. Detta är en bred roll som innebär stor variation i vardagen och där du arbetar med hela medarbetarresan från onboarding till exit. Förutom arbetsrättsliga frågor blir även förhandling en viktig del i rollen och då arbete med både tjänstemannaavtalet och kollektivsidan.

Sammanfattningsvis kommer du att arbeta med följande uppgifter:

Fungera som en affärspartner för tilldelat ansvarsområde
Säkerställa att relevanta HR-policyer, processer och riktlinjer implementeras, följs och uppfyller lagkrav
Arbeta med att attrahera, rekrytera och behålla kvalificerad personal i samarbete med företagets chefer
Ta ansvaret för förhandlingsprocessen med fackföreningarna
Säkerställa att NTEX följer rådande lagkrav när det gäller arbetsrätt

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande utbildningsområde
Har minst 3 års tidigare erfarenhet från liknande roll
Har god kunskap i arbetsrätt och rådande lagar
Har god förhandlingsvana
Talar och skriver flytande svenska och engelska


Som person ser vi att du besitter goda kommunikations-, presentations- och förhandlingsfärdigheter. Du trivs i att arbeta med människor och kan agera med pondus i situationer som kräver detta. Kollegorna på avdelningen uppskattar ett kunskapsutbyte där man kan bolla tankar och idéer med varandra i syfte att utvecklas tillsammans och hantera kluriga situationer på bästa sätt. Du trivs i en dynamisk och bred roll, men kan också sätta dig in i ett snävt område när detta krävs.

Om vår partner
NTEX-koncernen har idag 1100 anställda med verksamhet i 11 länder inom EU. Bolaget äger runt 1750 trailers för godstransporter samt omlastnings- och logistikterminaler, där man är extra duktiga på specialtransporter. Man ser möjligheter där andra ser hinder och en positiv inställning genomsyrar arbetet på samtliga avdelningar i organisationen. För att lära känna NTEX och läsa mer om bolaget kan du klicka HÄR.

Om anställningen
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir anställd direkt av vårt partnerbolag. Förhandling om villkor för anställningen sker direkt mellan dig som kandidat och bolaget vi rekryterar till.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående
Placering: Arendal, Göteborg
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Vi strävar alltid efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Production Manager

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Sep 11
We are looking to help Paulig find a new Production Manager to the Mölndal production facility. They are looking for an experienced leader that is excited by new challenges and has a passion for driving change, finding improvements and making people grow. Working on building safe and efficient ways of working will be central for the role, along with keeping a focus on internal career steps and building a good workforce succession.

You will be based in Mölndal, Sweden and report to the Factory Manager. You will also be part of the factory leadership team and be responsible for the production along with in-house logistics together with three subordinated shift leaders.

Responsibilities
Keep the workplace safe and follow set processes at the production facility
Take ownership of all production activities, including planning and monitoring
Drive improvements, find problems and invest in new ways of working
Report and follow up on set KPIs
Collaborate with shift leaders, quality- and technical teams to make informed decisions

Ideal candidate

Several years of experience within the manufacturing industry and from lean production. A proven leadership track record, having worked with diverse groups in various sizes. You will also need:

Industrial Engineering at college level or several years of work experience within the manufacturing industry
Experience as a leader in operations management - skills in areas such as Lean, Six Sigma, Kaizen
Good communication skills and contributor to a healthy work environment
Knowledge in work environment and labour law
Fluent in Swedish and English

Employment

This is a consultancy, meaning you will be hired by OIO and work as a consultant for Paulig. The employment will be transferred to Paulig after a period of 9 months given that all parties ar satisfied with the collaboration.

Employment type: Full-time, office hours 7 - 16
Location: Mölndal, Sweden
Start: December 2023
Contact: Dino Segetalo - dino@oio.se

About Paulig

Paulig is a family-owned food and beverage company, growing a new, sustainable food culture – one that is good for both people and the planet. Paulig provides all things tasty; coffees and beverages, Tex Mex and spices, snacks and plant-based choices. The company's brands are Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco and Zanuy. Paulig’s sales amounted to EUR 966 million in 2021. The company has over 2300 passionate employees in 13 different countries working around the purpose “For a life full of flavour”.

About OIO
Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recruitment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Junior ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 26
Om tjänsten

Tillsammans med en utav våra samarbetspartners söker vi nu en junior ekonomiassistent med huvudsaklig fokus på leverantörsreskontra. Här erbjuds du arbete i en miljö som präglas av goda och nära samarbeten, såväl på lokal som internationell nivå. Sök nu då tjänsten är planerad att tillträdas under november/december.

Vår partner är ett internationellt med-tech bolag med drygt 200 anställda i Göteborg. På anläggningen finns allt ifrån produktion till en ekonomifunktion där du blir en del av ett tätt sammansvetsat team. Kulturen i teamet präglas av goda samarbeten samt mycket glädje. Som ny i teamet introduceras du både till arbetsplatsen och rollen genom en tydlig plan samt introduktion.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med start under november/december.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak hantera följande arbetsuppgifter:

Hela flödet gällande leverantörsreskontra, från inkommande faktura till transaktion och betalning
Internfakturering & administration av underlag
Delta i kompletta månadsvisa bokslut
Avstämningar av balanskonton
Genomföra lagervärderingar
Supportera i frågor gällande ERP-systemet

Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Du har någon form av arbetslivserfarenhet av leverantörsreskontra
Du har ett stort intresse för system, inkluderat god kunskap i Officepaketet
Du kommunicerar obehindrat på svenska och är mycket bekväm i din engelska, både i tal och skrift


Kunskap i Hyperion, Oracle, Basware och/eller ReadSoft är meriterande.

Som person är du mycket noggrann och lägger stor stolthet vid att leverera dina uppgifter i tid samt med hög kvalitet. Du är således strukturerad och bekväm i att driva dina uppgifter framåt självständigt, även under tidspress eller hög belastning. För att trivas i teamet ska du vara social och ha nära till skratt. Det är enkelt för dig att söka kontakt med andra människor samtidigt som du är lyhörd och konstruktiv i din kommunikation.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: November/december
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Armin Rizvanovic


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Supply Planner

Materialplanerare
Läs mer Okt 24
Om tjänsten

OIO söker för kunds räkning en Supply Planner. Som en del av vår kunds Supply Chain-organisation ingår du i ett team av totalt 8 planerare, där ni tillsammans ansvarar för att säkerställa en hög och stabil servicegrad gentemot företagets kunder.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara handla om att planera avrop och lägga order på ett så effektivt sätt som möjligt med nära dialog till kollegor på avdelningen, master planner, leverantörer och lager. Du bevakar, analyserar och hittar lösningar för att ge de bästa möjliga förutsättningarna för Supply Chain-organisationen att få in och hantera rätt volymer på ett sätt som möter marknadens behov.

Från att du lagt en order blir det också ditt ansvar att säkerställa att beställda varor skeppas från leverantör och kommer fram enligt plan till centrallager. Du agerar på avvikelser i flödet och ser till att man får hem de volymer som behövs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Lägga order i systemet baserat på inköpsförslag och kundbehov, där du ser till att ha god servicegrad genom att upprätthålla rätt lagernivåer.
Ta ett helhetsansvar för flödeskedjan från beställning till att leverans tas emot på eget lager.
Agera på avvikelser som exempelvis förseningar eller produktionsbortfall hos leverantör samt ta en vidare dialog med berörda parter.
Bidra till att förbättra arbetssätt och rutiner.

Vi söker dig som
Har relevant eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, logistik eller liknande område.
Har en grundläggande och praktisk insikt i hur man arbetar med Supply Chain.
Har en god analytisk förmåga och är bekväm i att skapa olika alternativ för att få bästa möjliga utfall.
Har ett strukturerat arbetssätt med god vana att hålla ordning och reda för att kunna göra rätt prioriteringar på detaljnivå.
Talar och skriver flytande på både engelska och svenska.


Meriterande

Tidigare erfarenhet av planering, logistikflöden och/eller leverantörskontakt.
Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna Microsoft Dynamics AX.


Vi letar efter dig med hög förmåga att interagera och samarbeta med andra för att nå ett gemensamt mål. Du behöver vara trygg i att vara den som öppnar dörrar till effektiv kommunikation och bygger starka relationer. Dessutom ser vi dig som en lösningsorienterad person, någon som inte stannar vid problemen, utan istället ser dem som möjligheter. Din förmåga att hitta kreativa och praktiska lösningar kommer att vara till nytta när avvikelser uppstår i ordinarie flöde.

Noggrannhet är en viktig egenskap som vi uppskattar högt. Det är detaljerna som gör skillnaden, och din förmåga att vara noggrann i ditt arbete kommer att säkerställa att vår partner når högsta kvalitet och de mål man satt upp för avdelningen.

Om vår partner
Vår kund är ett internationellt företag som är verksamt inom livsmedelsindustrin. Med en strävan om att utforska och ta fram de bästa smakerna levererar företaget välkända och omtyckta produkter till butikshyllorna varje dag.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO på uppdrag av vårt partnerbolag. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader och kan bli förlängt förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 13
Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund som arbetar med marina teknikprojekt och behöver täcka upp ett föräldravikariat. Just nu är bolaget på en förändringsresa vilket innebär att du får vara med om att påverka ditt dagliga arbete och att din roll kan komma att utvecklas över tid med nya uppgifter och ansvar. Du blir del av ett ekonomiteam om fyra personer som har sina ansvarsområden och där du kommer att arbeta med fokus på leverantörsreskontra samt månadsbokslut. Här finns en möjlighet att arbeta i en internationell miljö tillsammans med ett samarbetsstarkt ekonomiteam!

Om tjänsten:
Ekonomiteamet har uppdelade ansvarsområden och du kommer att arbeta med fokus på leverantörsreskontra samt månadsbokslut. En vanlig arbetsdag kan innefatta att arbeta med att kontera fakturor, in-och utbetalningar, debit/kredit, avstämning på balanskonto samt ha övergripande koll på likviditeten. Du arbetar i SAP Business One.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Sköta processen som rör leverantörsreskontra
Hantera betalningar och avstämning på balanskonto
Ha övergripande koll på likviditet
Stötta vid månadsbokslut


För att trivas i ekonomiteamet bör du tycka om när det händer en del och du får vara med om att både hugga tag i nya saker och driva en förändring. Rollen kommer att utvecklas över tid där nya ansvar och uppgifter blir aktuella. En prestigelös inställning och en positiv syn på arbetet är centralt för att lyckas. Du ges frihet under ansvar där du driver ditt arbete självständigt men samtidigt verkar för teamets framgång. Ett väldigt lättsamt gäng som har kul ihop och där man är måna om att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på minst YH-nivå
Har minst två års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP Business One.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO med start omgående fram till april 2024 för att täcka ett föräldravikariat.

Övrig information:
Omfattning: Heltid, kontorstider - flexibelt med hemarbete 2 dagar i veckan
Start: Omgående
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Elsa Jonasson
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 25
Ta steget mot en givande roll inom fordonsindustrin i Göteborg. Som svensktalande kundsupportmedarbetare blir du en nyckelperson i att erbjuda support på svenska via telefon och e-post. Vi söker dig med hög servicenivå, hjälpsamhet och noggrannhet. Du får möjlighet att påverka ditt eget schema och även arbeta hemifrån vid senare pass och helger. För att passa in i rollen behöver du ha med dig erfarenhet av arbete inom administration och service.

Om tjänsten
OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en svensktalande kundsupportmedarbetare inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha huvudansvar för att ge support till kunder via telefon och e-post på den svenska marknaden. Samtalen kommer att variera och inkludera en bred variation av ärenden, såsom frågor om produkter och tjänster samt assistans med bärgning, vägassistans och bokning av taxi eller hyrbil. Vår partner har sin verksamhet inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 12-15 personer som fokuserar på den svenska marknaden. Arbetsschemat är strukturerat över en rullande period om 6 veckor med arbetspass mellan klockan 7 och 23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska ditt schema, men det är viktigt att du är tillgänglig för arbete under de angivna tiderna, inklusive helger. För de pass som avslutas efter klockan 19 och för helgarbete finns möjlighet att arbeta heltid hemifrån. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

Vi söker sig som
Har en uttagen gymnasieexamen
Har minst 1 års erfarenhet av administration.
Har minst 1 års erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus.
Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.


Vi ser särskilt efter en person med stark servicekänsla, som är hjälpsam, noggrann och besitter en hög arbetsmoral. Dessa egenskaper kommer vara av avgörande betydelse i denna roll då du kommer att vara i nära kontakt med kunder.

Din personliga lämplighet och ditt engagemang för långsiktigt arbete är något vi kommer att lägga stor vikt vid. Att kunna trivas i en kundnära roll och erbjuda en hög nivå av service är av yttersta vikt. Om du är bekväm med att arbeta utanför vanliga arbetstider och värdesätter möjligheten att jobba hemifrån kommer du att trivas utmärkt i denna position.

Du kommer att bli en värdefull del av ett härligt team som präglas av mångfald i ålder och bakgrund.

Om anställningen 
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO med start 27 november.

Omfattning: Heltid
Start: 27 november
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Ida Collin
Lön: fast månadslön  


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

Replenishment Planning Analyst

Materialplanerare
Läs mer Okt 24
Om tjänsten

Vi söker en Replenishment Planning Analyst vars huvudsakliga uppgift blir att beräkna lagerparametrar för lokala lager runt om i världen och ladda upp dem i de lokala ERP-systemen. Huvudmålet är att upprätthålla perfekta lagerbestånd av färdiga varor i de lokala lagren med en hög servicenivå gentemot bolagets globala slutkunder.

Du håller månatliga och veckovisa möten tillsammans med Demand Planner och lokala representanter för respektive marknad man levererar till. Du förbereder underlag och presenterar lagerbeståndsnivåer, omsättningshastighet för lager och servicenivå samt diskuterar eventuella avvikelser och förbättringar. Under dessa möten pratar man också om kommande kampanjer, in/utfasning av artiklar samt annan nyttig info som är bra att ha i beaktning vad gäller planeringsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Hålla månatliga och veckovisa möten tillsammans med Demand Planner och lokala representanter för respektive marknad. lagerbeståndsnivåer,
Beräkna parametrar för lokala produktlager och ladda upp dem i lokala ERP-system (månatligen).
Planera och hantera returer i samarbete med lokala logistikteam.
Delta i fas in/fas ut-projekt och
Följa upp och analysera lokala lagerbeståndsnivåer och servicenivåer.
Samarbeta nära med Replenishment Planners för att säkerställa korrekt operativ påfyllnad av lokala lagren.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område - Industriell ekonomi, Supply Chain eller liknande
Har kunskap i supply-chain processer och förstår denna typ av flöden
Kan visa upp relevant erfarenhet från tidigare arbete eller praktik
Har mycket god kunskap i Excel
Har stark analytisk förmåga
Talar och skriver flytande svenska samt engelska


Det är meriterande om du arbetat i Microsoft Dynamics eller liknande ERP-system tidigare

Vi söker någon med utmärkta kommunikations- och uppföljningsfärdigheter som är kapabel att hantera avvikelser och snabbt kan agera på problem som uppstår i supply-flödet. Då du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team med många kontaktytor på både global och lokal nivå är det viktigt att du kan samarbeta effektivt och är anpassningsbar i dina kollegiala utbyten.

Din förmåga att identifiera problem, samla in relevant data, fastställa fakta och sedan dra välgrundade slutsatser är av stor betydelse för oss. Dessutom värderar vi högt din förmåga att vara organiserad, noggrann och pålitligt i ditt arbete.

Om vår partner
Vår partner är en ledande aktör inom medtech-industrin och är kända för sin historia av innovation och högkvalitativa produkter och lösningar. Företaget har en stark inriktning på avancerad teknologi och pålitliga produkter som stöder kunder världen över.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO på uppdrag av vårt partnerbolag. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader och kan bli förlängt förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår.

Övrig info
Omfattning: Heltid, kontorstider
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Göteborg
Kontaktperson: Dino Segetalo
Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu