PulPac AB (publ) jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos PulPac AB (publ) i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Projektingenjör till vårt Partnership-team

Projekteringsingenjör, maskin
Läs mer Nov 30
Är du en relationsskapande och utåtriktad person med ett brinnande intresse för teknik som är redo för en ny utmaning? Nu söker vi en ny kollega till vårt Partnership-team som vill bli en del av ett lokalt bolag som präglas av gemenskap och samarbete. Kanske är det du?

Vår vision på PulPac är tydlig - att rädda världen från all engångsplast. Att våga utmana oss själva driver oss i utvecklingen av vår revolutionerande teknik och hos oss på PulPac är ingenting omöjligt.

Om tjänsten
Som Projektingenjör blir du en del av vårt Partnership-team som utvecklar nära samarbeten med våra maskinpartners över hela världen. Du blir en viktig del av teamet där du kommer att få arbeta tätt med vår Chief Partnership Officer (CPO) och våra Plattformsägare i att driva utvecklingsprojekt med våra partners. Det innebär att din huvudsakliga uppgift blir att delta i och projektleda tekniska utvecklingsprojekt kring våra maskinplattformar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Tillsammans med CPO & Plattformsägare driva och utveckla relationen med våra maskinpartners för att skapa ett bra samarbetsklimat

- Tillsammans med Plattformsägare driva tekniska utvecklingsprojekt mot och med våra partners för att implementera nya tekniska lösningar och förbättringar

- Stötta våra partners i dialoger med underleverantörer och kunder för att säkerställa teknisk kvalité på DMF processen och genomförbarhet

- I nära samarbete med R&D teamet arbeta för att industrialisera de innovationer som skapas inom PulPac

- Planera och belägga projektaktiviteter samt följa upp tidsplaner och projektbudgetar

- Löpande kommunicera projekt och dess tekniska framskridande till intressenter

- Sköta teknisk dokumentation och aktivt arbeta med att mäta, dokumentera och förbättra kvalitén på maskinplattformen

Om dig
För att trivas i din roll som Projektingenjör är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö, krävs det att du har ett öga för struktur och att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har ett starkt driv för att utvecklas och är inte rädd för att ta på dig ansvar.

För att lyckas i din roll söker vi dig som har en ingenjörsutbildning inom mekanik, mekatronik eller liknande. Du har flera års erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, förslagsvis som konstruktör eller liknande roll där du varit inblandad i att utveckla och/eller implementera tekniska lösningar. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Supply Chain Developer - Chemistry & Material

Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik
Läs mer Nov 23
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Supply Chain Developer!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt bolag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att få arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten
Som Supply Chain Developer blir du en del av vårt Partnership-team där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med att förvalta och expandera vårt globala ekosystem av partners. Du blir en viktig deal av teamet där du primärt kommer ansvara för att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners samt testa och validera hur väl dessa partners produkter och lösningar fungerar med PulPacs teknologi. Likväl som den tekniska utvärderingen är av stor vikt så bygger vår framgång på din och dina kollegors förmåga att bygga varaktiga relationer mellan partners och PulPac.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Identifiera, kontakta och inleda relation med potentiell intressanta partners till PulPac baserat på våra interna behovsanalyser

- Representera och introducera PulPac till nya partners och samt ansvara för en god relation mellan partnern och PulPac

- Planera och koordinera inhämtande av produktprover för interna tester samt sammanställning av resultat ihop med Chemistry & Material och Tech Center

- Tillsammans med dina kollegor prioritera och rekommendera strategisk inriktning gällande val av partners och tekniska lösningar baserat på resultat från interna tester

- Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners baserat på tekniska framsteg

- Arbeta nära och stötta vårt Chemistry & Material-team och Tech Center

Om dig
För att trivas i din roll som Supply Chain Developer tror vi du är en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Du har ett öga för struktur och lätt för att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ samt viljan att utvecklas, både inom det tekniska likaväl som inom kommersiella aspekter.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, bio-kemi, kemiteknik, eller liknande och är kanske i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium och viss vana av genomförande av kemiska/tekniska experiment samt arbetat med fiber-material/barriärer sedan tidigare anses även det som meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Verktygstekniker

Automationstekniker, maskin
Läs mer Okt 31
Är du en prestigelös och teknikintresserad person som gillar utmaningar och tror att det mesta är möjligt? Trivs du på ett bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske PulPac’s nästa Verktygstekniker!

Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Om tjänsten
Som Verktygstekniker blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager och Maskinoperatörer. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer arbeta med produktionstestning samt ansvara för att säkerställa inspektion och montering av formverktyg i olika pressar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet

- Medverka i möten vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning tillsammans med vår Tech Center och R&D-avdelning

- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg

- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner

- Tillverka riggar/utrustning, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden

- Dokumentera verktyg före, under och efter körning samt utvärdera eventuellt slitage

- Inköp av förbrukningsinventarier, verktyg etc.

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig
För att trivas i din roll som Verktygstekniker tror vi du är en positiv och lösningsorienterad lagspelare som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbete och har du en gymnasieexamen inom teknik eller el anses det meriterande. För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av olika mätverktyg samt vana att laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinmontör
Läs mer Okt 30
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en person med genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Maskinoperatör hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som Maskinoperatör blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager, Verktygstekniker och Maskinoperatörer. Din roll blir att stödja verksamheten när det kommer till drift, underhåll och utveckling av våra maskiner. Detta innebär bland annat hantering och kontrollering av tillflödet i våra maskiner samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer även få arbeta tätt med vår Tech Center-avdelning och vara behjälplig i förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Köra och övervaka maskin i produktion och verka för maximal körtid för både maskin och verktyg.

- Förebyggande underhåll av maskiner

- Intrimning och montering av verktyg

- Stödja drift och underhåll i Produktion och Tech Center

- Mottagning, beställning och hantering av råmaterial

- Paketering av produkter

- Medverka i kvalitetsmöten rörande våra verktyg och produkter

- Förbättringsarbeten

- QA (Quality Assurance)

- Aktivt arbeta med och bedriva vårt 5S arbete framåt

Om dig
För att trivas i din roll som Maskinoperatör är du en positiv problemlösare med ett genuint intresse för teknik och gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga, men även lätt för att vara självgående.

För att lyckas i din roll tror vi du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete från tidigare roller. Gymnasieexamen inom teknik och/eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Tekniker

Kontrolltekniker, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Sep 25
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en händig, självgående och positiv person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Tekniker hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som R&D Tekniker blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer även ha hand om produktionstestning, produktion av samples och allmän verkstadssupport.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, tillverka material för pressning, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet, pressa produkter för större serier eller demo

- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg

- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner

- Tillverka riggar/utrustning från scratch, bygga om, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden

- Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig
För att trivas i din roll som R&D Tekniker så är du en prestigelös och positiv person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har ett teknikintresse överlag. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Junior Business Developer

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Aug 29
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Junior Business Developer!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten
Som Junior Business Developer blir du en del av vårt Partnership-team som består av Supply Chain Developers, Platform Owners, Quality Engineers och Project Engineers. Du blir en viktig del av vårt team där du ihop med engagerade och erfarna kollegor utvecklar och tillgodoser PulPacs partnernätverk utifrån ett kommersiellt perspektiv. Din uppgift blir att aktivt arbeta med identifiering, onboarding och utveckling av befintliga som potentiella partners utifrån PulPacs affärsmål, samt aktivt ansvara för att nätverket alltid ser till vår gemensamma kunds bästa.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Vara den operativa bryggan mellan oss och våra partners vilket innefattar; kontakt med partners inom material, maskiner och barriärer samt övriga samarbetspartners runt om i världen

- Representera och introducera PulPac till nya partners och ansvara för en initial teknisk och kommersiell dialog

- Stödja och agera koordinator för hela vårt Partnership-team i främst kommersiella frågor.

- Koordinera mötesbokningar, skapa presentationsmaterial, administrera utskick och mottagande av samples

- Stötta CPO (Chief Partnership Officer) i kommersiella och juridiska dialoger med partners

Om dig
För att trivas i din roll som Junior Business Developer tror vi du är en utåtriktad och prestigelös person, som värdesätter skapandet och utvecklandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö, krävs det att du har ett öga för struktur samt har lätt för att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta egna initiativ samt drivs av att utvecklas inom både det tekniska som inom det kommersiella.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, bio-kemi, mekatronik eller industriell ekonomi samt är intresserad av affärsutveckling. Alternativt har du en ekonomiutbildning och ett genuint intresse för teknik. Ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

CNC Svarvare

Mättekniker, metallprodukter
Läs mer Aug 24
Är du en prestigelös och kvalitetsmedveten person som gillar utmaningar? Trivs du på ett familjärt bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske PulPac’s nästa CNC-svarvare!

Hos oss på PulPac kommer du få arbeta i en modern maskinpark med kompetenta kollegor som brinner för att göra världen mer hållbar. Engagemang, innovation och nyfikenhet genomsyrar hela bolaget och här finns stor chans till utveckling i din yrkesroll.

Om tjänsten
Som CNC-svarvare på PulPac blir du en del av CNC-teamet i Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, CNC-Tekniker och R&D Tekniker. Din roll blir att arbeta med enstyckstillverkning och serieproduktion av prototypdetaljer med hög precision i verktygsstål. Du kommer ihop med ditt team få ta stort ansvar över hela tillverkningsprocessen från ytbeläggning, riggning, beredning och svarvning till färdigt verktyg. Du kommer även ha nära dialog med vårt R&D-team där ni tillsammans bollar idéer, utmaningar och lösningar kring olika verktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Hantera beställningar av material och åtgångsdelar till maskiner

- Tillverka verktyg och andra delar i CNC-svarv, montera riggar och slipa/polera verktyg

- Sätta upp rutiner för verktygstillverkning.

- Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler.

- Vara med i utvecklingen av verktyg på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att medverka på möten och i diskussioner.

- Hålla dialog med leverantörer gällande val av material, härdningsparametrar, ytbehandlingar med mera.

- Beredning av CNC-program

Om dig
För att trivas hos oss tror vi du är lösningsorienterad, tillmötesgående samt har ett öga för detaljer. Som person är du flexibel, ödmjuk och stimuleras av att arbeta tätt med kollegorna omkring dig.

För att lyckas i din roll har du en industriteknisk utbildning samt ett par års erfarenhet av liknande arbete, gärna CNC svarv med HAAS som styrsystem. Har du sedan tidigare arbetat med serieproduktion och/eller CAM-beredning i Inventorcam eller Fusion360 är det meriterande. Men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik och utveckling.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vår Produktionssite i Landvetter. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Nov 14
Har du ett tekniskt intresse som du gärna kombinerar med att utveckla affärsmöjligheter och skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du jobba på ett familjärt bolag som verkar i en global kontext? På PulPac får du vara med och utveckla våra affärer samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid genom att ersätta engångsplast med hjälp av ny teknik. Vi söker därför dig som vill bli en del av ett innovativt bolag som värnar både om varandra och miljön.

Vi erbjuder dig

- En spännande utmaning där du får hjälpa kunder i en global kontext att ta ett viktigt steg mot hållbarare lösningar

- Engagerade kollegor som tror starkt på det vi gör

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

I din roll som Key Account Manager ansvarar du för att driva och kontinuerligt utveckla våra affärer och kundrelationer. Du tar ägandeskap över tilldelade kunddialoger och arbetar proaktivt med att driva samarbetet med kunden framåt. Till din hjälp har du dina kollegor i Customer Success-teamet där du har stöttning av säljkoordinator, tekniska experter och utbildare. Efterfrågan på hållbara förpackningslösningar är enorm och som KAM får du en viktig roll i att hjälpa våra kunder i sin hållbarhetsresa.

Du kommer bland annat arbeta med att:

- Driva tilldelade kunder inkl. samordning, prioritering, behov mm

- Planera och hålla i möten med kunder och i vissa fall leverantörer

- Leda tekniska dialoger med kund för att förstå och förmedla teknisk kunskap

- Stötta kunden i implementationsprojekt hos kund

- Följa upp tidsplaner och projekt/kundbudgetar

- Samordna och kommunicera med projektets/kundens alla intressenter

Både vår affärsmodell och teknik är relativt ny för branschen och du behöver därför vara en relationsskapande person som kan agera som en trygg, teknikkompetent och förtroendeingivande partner till dina kunder som inte sällan är något av världens största tillverkande bolag inom förpackningsindustrin! Vår affärsmodell baseras på licensiering där du kommer att utveckla affärsmöjligheter, driva kunddialoger framåt och projektleda kunder som sätter upp produktion med vår teknologi.

Om dig
För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du är lyhörd, förtroendeingivande och bra på att förstå människor, vilket du använder dig av när du bygger kundrelationer. Du kommer att vara en nyckelperson i våra kunddialoger så det är viktigt att du är analytisk, kommunikativ och uthållig, samtidigt som du har ett driv mot att komma i mål med affären.

Vi söker dig som har framgångsrika resultat och god erfarenhet av B2B inom teknikområdet, gärna mot internationella kunder. För att lyckas i rollen behöver du på ett förtroendeingivande sätt kunna förmedla vår teknik och förstå våra kunders behov. Du är trygg i din roll, och har åtminstone 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Har du någon form av teknisk ingenjörsutbildning är det ett plus, men viktigast är ett genuint intresse för teknik, utveckling och affärer. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Vår marknad är global, våra internationella kunder besöker oss ofta och resande kommer att ingå i din roll.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Automationsingenjör

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 8
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Som Automationsingenjör får du vara med och utveckla våra maskinkoncept tillsammans med drivna kollegor.

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik

- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt

- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten
Som Automationsingenjör kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska, bl.a. genom att programmera PLC. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av några av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig
För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering gärna med servostyrning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Sales Assistant

Säljassistent
Läs mer Nov 14
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att få arbeta i en global kontext på ett lokalt företag som präglas av gemenskap och samarbete? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En spännande utmaning där du får hjälpa kunder i en global kontext att ta ett viktigt steg mot hållbarare lösningar

- Engagerade kollegor som tror starkt på det vi gör

- Omväxlande arbetsuppgifter med kontaktytor både internt och externt

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

Som Sales Assistant blir du en del av vårt Customer Success-team som bl.a. ansvarar för att hantera våra kunder och licenstagare. Du kommer huvudsakligen att hantera våra nya kunder och säkerställa att de får ett gott första intryck av PulPac samt ansvara för all kommunikation med dem innan de tas över av Key Account Manager (KAM). I detta innebär även att du gör förstudier av kunder samt bedömer och prioriterar dessa utifrån uppsatta mål och strategier.

Du kommer bland annat arbeta med att:

- Ta hand om första kundkontakten när en kund hör av sig via e-mail, LinkedIn eller telefon och säkerställa att de får svar.

- Göra sammanställningsrapporter och säljanalyser som underlag till Chief Commercial Officer och ledning

- Administrera vårt CRM-system vilket bland annat innefattar att lägga in nya kontakter, hålla systemet uppdaterat och ta fram listor för utskick

- Delta på mässor och kunna svara på frågor kring vår teknik

- Administrera utskick av samples

Om dig
Du trivs i en roll med stort eget ansvar och breda kontaktytor. Du värderar relationer och samarbete högt och som person är du kommunikativ, strukturerad och duktig på att prioritera.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, marknadsföring eller liknande samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Resor kan komma att förekomma i tjänsten.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Linus Pihlsgård på 0766 523 362 linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Godsmottagare

Traktorförare, industri
Läs mer Jun 8
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en positiv och självgående person som har intresse för logistik, truckkörning, arbetsmiljösäkerhet och samtidigt vill bidra till en utvecklande och spännande framtid? Sök då tjänsten som Godsmottagare hos oss!



Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!



Om tjänsten
Som Godsmottagare blir du en del av vårt Facility-team bestående av Facility Manager, Produktionstekniker och R&D Tekniker. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom att bemanna vår godsmottagning, ge support i produktion och praktiskt hantera och utföra daglig tillsyn/dokumentation av utrustning kopplat till Facility. Du kommer även få arbeta med 5S i godsmottagning/lager samt planera och genomföra interna transporter i och mellan våra faciliteter och leverantörer.



Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Lastning och lossning av gods

- Bemanna godsmottagningen

- Avfallshantering

- Ankomstkontroll av leveranser

- Sköta interna transporter och transporter mellan våra faciliteter och leverantörer

- Ansvara över daglig tillsyn av truckar och utrustning kopplad till lager/logistik

- Allmänt förekommande support till produktion

- Packning och förberedelser gällande avgående gods

- Hantera returer och utgående paket

- Truckkörning

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet



Om dig
För att trivas i din roll som Godsmottagare är du en positiv lagspelare med servicekänsla som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du är flexibel har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig.



För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, kunskap kring olika truckar och/eller har varit godsansvarig i tidigare roller. Har du dessutom ett intresse för arbetsmiljösäkerhet anses det som meriterande. Då resor kan förekomma i tjänsten samt att du dagligen kommer att köra truck är körkort och truckkort ett krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.



Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.



Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Du kommer att ha fasta arbetstider mellan 08-17.



Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.



Vi ser fram emot din ansökan!





Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.



https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y



https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Team Manager DMF Product

Utvecklingschef
Läs mer Maj 25
Är du ledaren som brinner för att motivera människor och skapa ett starkt och sammansvetsat team? Vill du vara med på en spännande expansionsresa samtidigt som du bidrar till en bättre framtid för miljön? I så fall har vi tjänsten för dig!

DMF Product är en sammanslagning av två tidigare separata team där fokus nu ligger på att samla all produktkunskap och framtagning hos PulPac inom ett team. Syftet är att skapa ett tydligare produktfokus och lyhördhet inför såväl interna som externa kravställare. Därför söker vi nu en erfaren och engagerad ledare för att motivera, utveckla och växa teamet.

Om tjänsten
Som Team Manager för DMF Product tillhör du vår Customer Success-avdelning och rapporterar till Chief Commercial Officer, där ditt ansvar blir att coacha och leda teamets arbete mot uppsatta mål. Ni som team har i uppdrag att leverera produktutvecklingsprojekt samt äga och driva PulPac’s produktportfölj och genom det skapa attraktiva produkterbjudanden styrda av marknadens efterfrågan. Du kommer att ha breda kontaktytor internt samt ingå i den kommersiella avdelningens styrgrupp för att kommunicera teamets leverans och framdrift till berörda parter.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Ansvara för att fördela och prioritera arbetet inom teamet samt utveckla teamet framåt både utifrån rekryteringsbehov och strategier

- Stötta Projektledaren i att planera och belägga projektaktiviteter, följa upp tidsplaner och budgetar samt föra vidare framsteg och utmaningar till övriga delar av organisationen

- Tillsammans med teamet driva interna och externa projekt för produktframtagning enligt uppsatta rutiner för projektstyrning

- Säkerställa att teamet har rätt förutsättningar för att leverera på teamets uppdrag

- Driva och vidareutveckla befintliga som nya processer

- Utveckla och dokumentera teamets best practises

Om dig
För att lyckas i din roll tror vi att du är en person med ett genuint intresse för människor och har flera års ledarskapserfarenhet, gärna från teknikbranschen. Du har sedan tidigare arbetat med organisationsutveckling där du haft leverans- och budgetansvar. I din ledarstil är du närvarande, lyhörd, tydlig och kommunikativ. För att trivas i din roll är du en positiv problemlösare som drivs av att se dina medarbetare utvecklas. Då du kommer arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Supply Chain Developer – Chemistry & Material

Utvecklingsingenjör, kemi
Läs mer Maj 15
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Supply Chain Developer!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt bolag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att få arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten
Som Supply Chain Developer blir du en del av vårt Partnership-team där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med att förvalta och expandera vårt globala ekosystem av partners. Du blir en viktig deal av teamet där du primärt kommer ansvara för att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners samt testa och validera hur väl dessa partners produkter och lösningar fungerar med PulPacs teknologi. Likväl som den tekniska utvärderingen är av stor vikt så bygger vår framgång på din och dina kollegors förmåga att bygga varaktiga relationer mellan partners och PulPac.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Identifiera, kontakta och inleda relation med potentiell intressanta partners till PulPac baserat på våra interna behovsanalyser

- Representera och introducera PulPac till nya partners och samt ansvara för en god relation mellan partnern och PulPac

- Planera och koordinera inhämtande av produktprover för interna tester samt sammanställning av resultat ihop med Chemistry & Material och Tech Center

- Tillsammans med dina kollegor prioritera och rekommendera strategisk inriktning gällande val av partners och tekniska lösningar baserat på resultat från interna tester

- Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners baserat på tekniska framsteg

- Arbeta nära och stötta vårt Chemistry & Material-team och Tech Center

Om dig
För att trivas i din roll som Supply Chain Developer tror vi du är en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Du har ett öga för struktur och lätt för att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ samt viljan att utvecklas, både inom det tekniska likaväl som inom kommersiella aspekter.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, bio-kemi, kemiteknik, eller liknande och är kanske i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande.

Har du erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium och viss vana av genomförande av kemiska/tekniska experiment samt arbetat med fiber-material/barriärer sedan tidigare anses även det som meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC-programmerare

Civilingenjör, produktion, elektronik
Läs mer Sep 1
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik

- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt

- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Head of Impact & Sustainability

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 2
Do you want to use your skillset together with a team who are passionate about contributing to a greener and more sustainable future? We are looking for a dedicated Head of Impact & Sustainability to join us in our mission to replace single-use plastics on a global scale and save tremendous amounts of water, energy and increase circularity in packaging.

About the role
The Head of Impact & Sustainability is a new role in our structure and will be a key person for PulPac’s impact strategy by being responsible for the design, planning, development, tracking, and collection of impact metrics and outcomes across the organization. PulPac is a driver of the global transformation of packaging - your role will be to take lead in identifying and create relations with key stakeholders, and participating in public debates and legislative processes. The role includes maintaining a wide network, both internally and externally, since you will be an ambassador for PulPac and our patented Dry Molded Fiber Technology. You will be reporting directly to our CFO.

Key responsibilities include but are not limited to:

- Develop, review and implement the impact vision, strategy and programme together with internal and external stakeholders (including article 9 SFDR investors)

- Act as an ambassador for PulPac, developing networks, promoting PulPac’s expertise, spotting new opportunities, and supporting partners to pursue these

- Work with subject experts to develop policy messages and promote these to policymakers and key influencers

- Design and implement a framework for defining and measuring impact across the industry and key sectors in collaboration with partners

- Analyze and evaluate data to calculate the impact of PulPac’s sustainability efforts and provide valuable insights regarding outcomes and opportunities for improvement

- Facilitate conversations around impact definitions and metrics both within the organization and externally in the industry to move the field towards greater standardization of metrics across sectors

- Proactively identify media and speaking opportunities to drive sustainability thought leadership

For you to be successful, we expect you to be a self-driven leader with hands-on attitude. You have excellent communication skills which enables you to engage, influence and drive impact across both the organization and a diverse range of stakeholders. You also will need to travel frequently.

Qualifications

- 3 - 5 years of experience in the design, oversight, coordination and execution of impact strategy and initiatives related to private sector business or similar industries

- Experience in the assessment and measurement of impact/sustainability/ESG

- Track record of driving impact across an organization

- Demonstrated programme management experience and skills

- Ability to combine deep-level knowledge with wider context, understanding and perspectives across an industry

- Knowledge of current impact/sustainability practices and applicable laws and regulation

- Ability to present complex issues/topics clearly to a diverse set of stakeholders

- Fluent Swedish language skills are preferred but not mandatory

To Apply
Please send a resume and cover letter via our career site, outlining how your skills and experience meet the qualifications of the position. Applications will be reviewed on a rolling basis. If you have any further questions, are you welcome to concact HR Victoria Rörqvist at victoria.rorqvist@pulpac.com or 0709-106920.

We are looking forward for your application!

About PulPac
PulPac is a R&D- and IP-company who develop and sales a groundbreaking technology helps producers within the packaging industry to swiftly transition toward circularity. With our cost-competitive, fiber-based alternative, they meet the market and planet’s needs for responsibly produced packaging but also gain leverage by spearheading the industry. With a global partner network, we build a community to ensure we reach our goal of making Dry Molded Fiber the new standard.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

CNC Tekniker

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 27
Är du en prestigelös problemlösare som gillar utmaningar och som tror att det mesta är möjligt? Trivs du på ett familjärt bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske PulPac’s nästa CNC Tekniker!

Hos oss på PulPac kommer du få arbeta i en modern maskinpark med kompetenta kollegor som brinner för att göra världen mer hållbar. Engagemang, innovation och nyfikenhet genomsyrar hela bolaget och här finns stor chans till utveckling i din yrkesroll.

Om tjänsten
Som CNC Tekniker på PulPac blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Din roll blir att arbeta med enstyckstillverkning av prototypdetaljer med hög precision i verktygsstål. Du kommer ihop med ditt team få ta stort ansvar över hela tillverkningsprocessen från ytbeläggning, riggning, beredning och fräsning till färdigt verktyg. Du kommer även få arbeta tätt med vårt R&D-team där ni tillsammans bollar idéer, utmaningar och lösningar kring olika verktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:


- Hantera beställningar av material och åtgångsdelar till maskiner

- Tillverka verktyg och andra delar i CNC-fräs, montera riggar och slipa/polera verktyg

- Sätta upp rutiner för verktygstillverkning.

- Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler.

- Vara med i utvecklingen av verktyg på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att medverka på möten och i diskussioner.

- Hålla dialog med leverantörer gällande val av material, härdningsparametrar, ytbehandlingar med mera.

- Beredning av CNC-program

Om dig
För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du är social, gillar utmaningar och vill ständigt utvecklas i din yrkesroll. Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har ett öga för detaljer. Då du kommer arbeta tätt med ditt team på 4 personer bör du ha hög kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi söker dig med en industriteknisk utbildning med inriktning mot skärande bearbetning. För att lyckas i din roll tror vi du sedan tidigare har gedigen erfarenhet av CAM-beredning och CNC fräs. Gärna Haas, Fanuc eller Heidenhain styrsystem. Har du tidigare arbetat i Inventorcam eller Fusion360 är det meriterande. Men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik och utveckling.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!



Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.



https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4



https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Tekniker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Apr 25
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en händig, självgående och positiv person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Tekniker hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som R&D Tekniker blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer arbeta med produktionstestning samt ansvara för att säkerställa inspektion och montering av formverktyg i olika pressar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet

- Medverka vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att vara med på möten och utföra nödvändiga tester på ett konceptstadie

- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg

- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner

- Tillverka riggar/utrustning, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden

- Dokumentera verktyg före, efter och under körning samt utvärdera eventuellt slitage

- Inköp av förbrukningsinventarier, verktyg etc.

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig
För att trivas i din roll som R&D Tekniker är du en prestigelös och positiv person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har ett teknikintresse överlag. Vi tror du sedan tidigare har erfarenhet av olika mätverktyg, samt vana att laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Chemistry & Material Specialist

Organisk kemist
Läs mer Aug 10
Är du nyfiken på teknik som bidrar till en mer hållbar framtid? Vill du vara med och utforska möjligheterna med fiber som material tillsammans med engagerade kollegor? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Har du goda kunskaper om cellulosafiber och ett intresse för problemlösning med hållbarhet i fokus - då är detta rätt roll för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En möjlighet att få utforska en unik teknik med potential att ersätta engångsplast på global skala

- En arbetsplats där vi har kul tillsammans, med allt ifrån kallbad och löpning till AW

Vårt Chemistry & Materials-team ansvarar för att driva utveckling inom Kemi och Material. Som Chemistry & Material Specialist med fiber som ditt expertområde kommer du bidra med din kunskap om fiberns fysikaliska och kemiska egenskaper samt hur materialet påverkas vid olika applicerings- och processtekniker. En viktig del av din roll kommer handla om att lösa processtekniska utmaningar för att uppnå optimala material- och barriäregenskaper på produkter av torrformad cellulosa. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för tekniskt underlag, funktionalitet, dokumentation och relevanta resultat kopplat till försök i både lab-, pilot- och fabriksskala.

Kemi och Material är ett viktigt område för vår teknik där barriäregenskaper är en central del av produktens design och specifikation. Som en del av vår R&D-avdelning är du och dina kollegor med och skapar möjligheterna med torrformad cellulosa för att hjälpa våra kunder i övergången från plast till hållbarare alternativ.

I din roll kommer du bland annat att:

- Utforska och utvärdera olika materialval och dess användningsområden för PulPac’s teknik.

- Utveckla recept och lösningar för olika typer av funktionalitet i form av materialegenskaper och prestanda.

- Skapa teknisk dokumentation, dels som resultatunderlag för testkörningar, dels som underlag till patentansökningar.

- Utveckla torrformningsmässiga tekniska processer, både för industriell skala och för laboratoriemiljö.

- Bidra med din kunskap till resten av verksamheten.

Om dig
För att trivas i din roll som Chemistry & Material Specialist tror vi du är en positiv och kommunikativ person som drivs av ett nära samarbete med dina kollegor. Då du kommer arbeta i en aktiv miljö där riktning snabbt kan ändras, ser vi gärna att du är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och har en förmåga att skapa struktur omkring dig.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsexamen inom kemiteknik, gärna med inriktning mot process, samt ett par års erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, gärna från fiber-, massa-, process- eller barriärindustrin. PhD examen är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med utveckling av tekniska processer och testning samt har en god dokumentationsförmåga.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Projektledare till vårt Partnership-team

Produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackn
Läs mer Mar 29
Är du en ansvarstagande, relationsskapande och prestigelös person som är redo för en ny utmaning? Nu söker vi en ny kollega till vårt Partnership-team som vill stötta vår verksamhet inom projektledning, översyn av operativa behov samt samordning av interna och externa projekt. Kanske är det du?

Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar hela bolaget där vi bryr oss om varandra och vår planet. Att våga utmana oss själva driver oss i utvecklingen av vår revolutionerande teknik och hos oss på PulPac är ingenting omöjligt. Vår vision är att dela med oss av vår kunskap världen över och göra den här resan tillsammans med våra partners.

Om tjänsten
Som Projektledare ingår du i vårt Partnership-team som ansvarar för PulPacs globala partnernätverk där vi stöttar våra partners i att leverera maskiner, material och tjänster av högsta kvalité till våra gemensamma kunder. I din roll som projektledare kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter där du fungerar som en spindel-i-nätet och stöttar inom bl.a. projektledning kring industrialisering av teknikkoncept, utbildnings- och stöttningsinsatser för våra partners samt projektledning av generella teknikprojekt.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Planera, utföra och följa upp kring projektplaner, projektaktiviteter, projektbudgeter samt tidsplaner

- Löpande kommunicera projektet och dess tekniska framskridande till interna och externa intressenter

- Sköta teknisk dokumentation som underlag till patent

- Aktivt bygga relationer mellan PulPac och våra partners

Om dig
För att trivas i din roll tror vi du är en utåtriktad person med ”can-do” attityd och värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer spela en viktig roll i att upprätthålla relationen med flertalet av våra partners genom frekvent kommunikation och kunskapsutbyte. Du stimuleras av att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö samt har ett öga för detaljer och struktur. Då vi är en ständigt växande organisation trivs du med att dela med dig av din kunskap och är van vid att ta egna initiativ.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, mekanik eller liknande, alternativt en ekonomutbildning med gedigen erfarenhet av teknik från tidigare projekt. Vi önskar att du sedan tidigare har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba nära partners eller leverantörer i en kravställande roll, sett till leverans av både projekt och inköp av varor eller tjänster.

På PulPac delar vi alla drivet och passionen till att göra något som känns bra i hjärtat. Därför är person, vilja och potential många gånger viktigare än att du har exakt den erfarenhet som krävs för rollen. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Assistent

Maskinmontör
Läs mer Mar 29
Vill du bidra till en utvecklande framtid och rädda världen från engångsplast? Är du en initiativtagande, positiv och prestigelös person som har ett genuint intresse för teknik, organisering och struktur? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Assistent hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss just nu i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår fantastiska resa!

Om tjänsten
Som R&D Assistent blir du en del av vårt Tech Center-team bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker, Verktygstekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, lättare installationer av formverktyg, organisering, inköp och påfyllning av material i lokalen. Du kommer även äga del av det dagliga 5S arbetet och arbeta aktivt med arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Lättare tillverkning och installationer i våra formverktyg

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet i Tech Centret

- Dokumentation i form av samples och produktionsordrar

- Förebyggande och aktivt arbete med arbetsmiljön

- Kontakt med underleverantörer gällande sophanteringen

- Godsmottagning

- Vara behjälplig med förekommande uppgifter såsom montering av hyllor, byte av lampor, ommöblering, sortering, märkning och städning

Om dig
För att trivas i din roll som R&D Assistent så är du en positiv och ödmjuk person som gillar att ha rotation på dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig arbetsmiljö.

Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från tekniknära verksamhet. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort. Truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Civilingenjör, maskin
Läs mer Mar 1
Vilket avtryck vill du lämna efter dig? Ett där din insats verkligen gjort skillnad, både för miljön, dina kollegor och våra partners? I så fall har vi tjänsten för dig!

Några av alla bra saker vi erbjuder dig:

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En arbetsplats där vi har kul tillsammans, på riktigt!

- Ny patenterad teknik som gör gott för miljön och avtrycket vi lämnar efter oss

- Kallbad, AWs, tisdagsintervaller, förmånscyklar och annat som gör livet extra härligt

- En dynamisk arbetsplats som växer så det knakar

Som projektledare blir du en viktig kugge i vårt R&D-team som idag består av 20 engagerade kollegor som har varit hos oss i allt från en 1 månad till från starten för 5 år sedan. Det vi har gemensamt är drivet och passionen att göra något som känns bra i hjärtat. Därför är person, vilja och potential många gånger viktigare än att du har exakt den erfarenhet som krävs för rollen.

I din roll som projektledare kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter med breda kontaktytor och stor möjlighet att vara med och påverka din egen, bolagets och till och med planetens framtid. Du är med och stöttar produktframtagning och implementationsprojekt samt utvecklar vår formningsprocess genom interna utvecklingsprojekt.

Några av de saker du kommer att få jobba med:

- Planera och belägga projektaktiviteter

- Följa upp tidsplaner och projektbudgetar

- Löpande kommunicera projektet och dess tekniska framskridande till intressenter

- Sköta teknisk dokumentation som underlag till patent

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du vågar ifrågasätta, kravställa och tycker det är kul med problemlösning. Dessutom gör ditt genuina intresse för teknik och din ingenjörsexamen att du är som klippt och skuren för rollen. Givetvis behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Daniella Dahlbom på 0768-881521 eller daniella.dahlbom@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Tekniker med CAD-erfarenhet

Planeringstekniker, textil, glas, trä, förpackn.
Läs mer Feb 14
Är du en nyfiken och positiv lagspelare som har ett genuint intresse för teknik och vill bidra till en utvecklande och spännande framtid? Då kan detta vara din nästa karriärmöjlighet, så ta chansen och sök rollen som R&D Tekniker hos oss på PulPac!

PulPac är ett innovativt och familjärt bolag där vi värnar både om varandra och vår planet. Vi har en tydlig vision - att ersätta världen från all engångsplast och söker dig som vill vara med på denna resa som vi har framför oss!

Om tjänsten

Som R&D Tekniker blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer även designa och tillverka formverktyg i CAD samt ha hand om produktionstestning av våra samples. Du kommer även tillsammans med vårt R&D-team få medverka vid utveckling av formverktyg och annan produktionsutrustning samt utföra nödvändiga tester på ett tidigt konceptstadie.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Ta fram underlag i CAD

- Designa och tillverka formverktyg i silikon

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, tillverka material för pressning, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet, pressa produkter för större serier eller demo

- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg

- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner

- Tillverka riggar/utrustning från scratch, bygga om, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden

- Hjälpa till att organisera verkstad och äga del av det dagliga 5S arbetet

Om dig

För att trivas i din roll som R&D Tekniker hos oss tror vi du är en positiv och lösningsorienterad person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig, då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö där riktning snabbt kan ändras. Utbildning inom CAD är meriterande men det mest väsentliga för oss är ditt intresse för teknik och viljan att utvecklas.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och/eller inom CAD. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att granska och ta fram CAD-underlag, 3D printers och har du även arbetat i Autodesk Inventor sedan tidigare är det meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Verktygstekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Feb 14
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en händig, självgående och positiv person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Verktygstekniker hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som Verktygstekniker blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer även ha hand om produktionstestning, produktion av samples samt ansvara för att säkerställa inspektion och montering av formverktyg i olika pressar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, tillverka material för pressning, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet, pressa produkter för större serier eller demo

- Medverka vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att vara med på möten och utföra nödvändiga tester på ett konceptstadie

- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg

- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner

- Tillverka riggar/utrustning från scratch, bygga om, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden

- Dokumentera verktyg före, efter och under körning samt utvärdera eventuellt slitage

- Inköp av förbrukningsinventarier, verktyg etc.

- Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig

För att trivas i din roll som Verktygstekniker är du en prestigelös och positiv person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har ett teknikintresse överlag. För att lyckas i din roll tror vi du sedan tidigare har erfarenhet av mätverktyg, körning och observation av olika verktyg, samt vana att laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet. Bakgrund inom CNC och/eller gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Support Engineer

Kundserviceingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 13
Är du nyfiken på teknik som kan bidra till en hållbarare värld? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot att göra engångsplast är ett minne blott? Som Support Engineer hos oss är du en viktig pusselbit för att vår teknik ska fungera så bra som möjligt ute hos våra kunder. Hos oss får du chans att dyka djupt ner i en unik tillverkningsteknik och hjälpa våra kunder att göra skillnad på global skala.

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En dynamisk roll där du får arbeta både tekniskt och relationsbyggande
- Ett sammanhang där du tillsammans med engagerade kollegor jobbar mot ett gemensamt mål - att ersätta en miljon ton plast tills år 2025
- Chansen att resa och bygga viktiga relationer med våra kunder globalt


Din roll

Du kommer hjälpa våra kunder på plats med att komma i gång med sin produktion samt bygga långsiktiga relationer för att kunna ge löpande support. Du är med från början vid igångsättning men även längre fram när produktionen rullar för att undersöka och lösa eventuella problem. Du hjälper också våra kunder med att förstå gränsdragningen mellan vår och våra maskinpartners teknik för att guida dem till rätt åtgärd vid eventuella problem eller optimering av produktionen. Med djup kunskap kring vår tillverkningsteknik letar du komplexa samband mellan olika problem och beslutar om eventuella åtgärder som behövs.

Som del av vår Education-avdelning bidrar du även till att föra över viktig kunskap kring vår teknik vilket du gör genom att föra dialog och diskutera med våra kunder.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och har ett driv för att förstå hur olika typer av teknik fungerar. Du trivs i roller där du får ha nära kontakt med teknik samt hjälpa andra människor att förstå hur den fungerar. Du är även händig och arbetar gärna hands-on med tekniken när det behövs. Du har en förmåga att tala för din sak och inger förtroende hos människor du samarbetar med. Resor till våra kunders siter kommer vara en naturlig del av rollen, därför söker vi dig som trivs med detta och ser det som en attraktiv del av arbetet.

Vi vill att du har med dig

- En ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
- Ett par års erfarenhet från tekniska roller ex. som konstruktör
- Vana av att läsa och tolka CAD-ritningar
- Goda kunskaper i engelska
- Vana av att kommunicera och förmedla information i tal och skrift


Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Support Engineer

Kundserviceingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 13
Är du nyfiken på teknik som kan bidra till en hållbarare värld? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot att göra engångsplast är ett minne blott? Som Support Engineer hos oss är du en viktig pusselbit för att vår teknik ska fungera så bra som möjligt ute hos våra kunder. Hos oss får du chans att dyka djupt ner i en unik tillverkningsteknik och hjälpa våra kunder att göra skillnad på global skala.

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En dynamisk roll där du får arbeta både tekniskt och relationsbyggande
- Ett sammanhang där du tillsammans med engagerade kollegor jobbar mot ett gemensamt mål - att ersätta en miljon ton plast tills år 2025
- Chansen att resa och bygga viktiga relationer med våra kunder globalt


Din roll

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att hjälpa våra kunder på plats med att komma i gång med sin produktion samt bygga långsiktiga relationer för att kunna ge löpande support. Du är med från början vid igångsättning men även längre fram när produktionen rullar för att undersöka och lösa eventuella problem. Du hjälper också våra kunder med att förstå gränsdragningen mellan vår och våra maskinpartners teknik för att guida dem till rätt åtgärd vid eventuella problem eller optimering av produktionen. Med djup kunskap kring vår tillverkningsteknik letar du komplexa samband mellan olika problem och beslutar om eventuella åtgärder som behövs.

Som del av vår Education-avdelning bidrar du även till att föra över viktig kunskap kring vår teknik vilket du gör genom att föra dialog och diskutera med våra kunder.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och har ett driv för att förstå hur olika typer av teknik fungerar. Du trivs i roller där du får ha nära kontakt med teknik samt hjälpa andra människor att förstå hur den fungerar. Du är även händig och arbetar gärna hands-on med tekniken när det behövs. Du har en förmåga att tala för din sak och inger förtroende hos människor du samarbetar med. Resor till våra kunders siter kommer vara en naturlig del av rollen, därför söker vi dig som trivs med detta och ser det som en attraktiv del av arbetet.

Vi vill att du har med dig

- En ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
- Ett par års erfarenhet från tekniska roller ex. som konstruktör
- Vana av att läsa och tolka CAD-ritningar
- Goda kunskaper i engelska

- Jobbat med någon typ av processteknik
- Vana av att kommunicera och förmedla information i tal och skrift


Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Produktionstekniker med projektledaransvar

Produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackn
Läs mer Jan 4
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just fått chansen till en väldigt spännande framtid!

Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Om tjänsten

Som Produktionstekniker blir du en del av vårt Partnership-team som utvecklar nära samarbeten med våra partners över hela världen. Du blir en viktig del av vårt team där du tillsammans med Platform Owners och Chief Partnership Officer ansvarar för att säkerställa kvalitén i de projekt och maskiner som våra partners levererar till kund. Tillsammans med dina närmsta kollegor blir din uppgift att initiera, delta och projektleda våra tekniska utvecklings- och kvalitetsdrivna projekt kring våra maskinplattformar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Tillsammans med Chief Partnership Officer och Platform owners driva och utveckla relationen med våra partners för att skapa ett bra samarbetsklimat

- Stötta våra TurnKey partners i dialoger med underleverantörer och kunder för att säkerställa process kvalité och genomförbarhet

- Aktivt arbeta för att etablera strukturer kring kvalitetsuppföljning runt den industriella biten tillsammans med våra partners

- I nära samarbete med R&D teamet arbeta för att vidareutveckla kvalité och kvalitetsuppföljning på våra maskinplattformar

- Planera och belägga projektaktiviteter samt följa upp tidsplaner och projektbudgetar

- Löpande kommunicera projekt och dess tekniska framskridande till intressenter

- Sköta teknisk dokumentation och aktivt arbeta med att mäta, dokumentera och förbättra kvalitén på maskinplattformen

Om dig

För att trivas i din roll som Produktionstekniker så är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö så krävs det att du har ett öga för struktur samt förmågan att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har ett starkt driv för att utvecklas och är inte rädd för att ta på dig ansvar.

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, mekatronik eller industriell ekonomi. Det är meriterande om du har ett par års arbetslivserfarenhet av teknisk projektledning. Har du sedan tidigare arbetat med kvalitetsteknik och utveckling av statistiska analysmetoder samt förbättring av maskintekniska processer är även det meriterande. För att lyckas i din roll tror vi du har erfarenhet av att säkerställa, övervaka och stärka den tekniska kvalitén i de projekt du tagit dig an.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Chemical Engineer

Materialkemist
Läs mer Jan 4
Hos oss får du möjlighet att arbeta med hållbar teknik på ett lokalt företag i en global kontext. Är du en person som brinner för kemiområdet med fallenhet för samarbete och problemlösning bör du läsa vidare, detta kan vara din nästa yrkesmässiga möjlighet!

PulPac har uppfunnit en världsledande teknik för att torrforma cellulosa, ett viktigt steg mot en värld utan engångsplast. Hos oss ges du möjlighet att påverka, ta eget ansvar och vidareutveckla PulPacs material- och barriärfrågor.

Om tjänsten

Som Chemical Engineer blir du en del av vårt Chemistry & Materials-team bestående av Chief Technical Officer, Team leader, Project Manager och R&D Engineers. Din uppgift blir att aktivt bidra till teamets uppsatta mål genom att utföra laborativt arbete i form av kemiska och mekaniska tester, metodutveckling och resultatrapportering. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du att driva och vidareutveckla vårt arbete inom material och barriärkemi. Du kommer även få utföra dokumentation för sammanställandet av tester och överse testning samt vara behjälplig i att bygga upp en långsiktig struktur för detta.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Kemiska och mekaniska tester på material och produkter

- Utvärdera nya applikationer, kemikalier och material

- Ta fram nya analysmetoder och utveckla befintliga metoder

- Vara behjälplig i validering av utrustning, instrument och metoder

- Dokumentera, sammanställa och utvärdera data samt skriva rapporter

Om dig

För att trivas i din roll som Chemical Engineer tror vi du är en positiv och kommunikativ person som drivs av ett nära samarbete med ditt team. Då du kommer arbeta i en aktiv miljö där riktning snabbt kan ändras, ser vi gärna att du är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur omkring dig.

För att lyckas i din roll har du en naturvetenskaplig examen och minst ett par års erfarenhet av att arbeta i en laborativ miljö, gärna från massa-, pappers- eller barriärindustrin. Ingenjörsexamen inom kemi är meriterande. Då rollen till stor del innebär laborativt arbete i form av analys, testning och appliceringstekniker så ser vi gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av att utveckla och analysera olika labbmetoder samt har god dokumentationsförmåga.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Produkt- och verktygsdesigner

Verktygskonstruktör
Läs mer Apr 24
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Vi på PulPac vill göra skillnad och det hoppas vi du med vill!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- Att vara nära tekniken du utvecklar och se hur dina lösningar växer fram

- En kreativ miljö där nya innovationer uppmuntras

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

Din roll
Som Produkt- och verktygsdesigner får du jobba nära våra kunder och vara med och utveckla specifika kundprojekt. Tillsammans med våra Key Account Managers har du tät dialog med våra kunder och bidrar med din tekniska kunskap kring hur en produkt bör utformas. Du får följa och utveckla din produkt, från konceptarbete, konstruktion av verktyg till färdig produkt som tillverkas i vårt Tech Center. Under utvecklingens gång säkerställer du tillsammans med Tech Center att produkten håller hög kvalitet och är redo att börja produceras av våra kunder.

Du kommer bland annat få arbeta med att:

- Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor

- Tolka produktspecifikationer från kund och anpassa dem till PulPac’s teknik

- Ta fram och testa nya verktygskoncept och förbättringar

- Testa och dokumentera idéer som gärna leder till nya patentansökningar

Om dig
För att trivas hos oss tror vi att du gillar när det rör på sig och att få möjlighet att ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Hos oss får du vara med och utveckla en unik teknik och vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas är nyfikenhet, engagemang och problemlösning. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende, bl.a. i dialog med våra kunder där du förmedlar möjligheterna med vår teknik.

Med dig sedan tidigare har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik och troligtvis ett par års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av CAD-konstruktion, gärna i Autodesk Inventor. Har du erfarenhet av att rita verktyg till formsprutning, termoformning eller andra formpressningsverktyg är det starkt meriterande.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com eller 0766 523 362.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Chemical Engineer

Kemiingenjör
Läs mer Apr 26
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Vi söker en Chemical Engineer som motiveras av problemlösning med hållbarhet i fokus. Kanske är det du?

Vad kan vi erbjuda dig?

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- Engagerade kollegor som verkligen vill göra skillnad

- En arbetsplats där vi har kul tillsammans, med allt ifrån kallbad och löpning till AW

- En spännande roll där din insats kommer ta oss närmre vårt gemensamma mål - att ersätta engångsplast på global skala

Vårt Chemistry & Materials-team ansvarar för att driva utveckling inom området material och barriär. Som Chemical Engineer kommer du att aktivt bidra till teamets uppsatta mål genom att utföra laborativt arbete med olika appliceringstekniker anpassade till olika produktområden, genomföra kemiska och mekaniska tester, metodutveckling och resultatrapportering. Du kommer även dokumentera och överse testning samt vara behjälplig i att bygga upp en långsiktig struktur för detta.

Material och kemi är ett viktigt område för vår teknik där barriäregenskaper är en central del av produktens design och specifikation. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar möjligheterna med torrformad cellulosa för att hjälpa våra kunder i övergången från plast till hållbarare alternativ.

Du kommer bland annat få arbeta med:

- Olika appliceringstekniker kopplat till varierande produktspecifikationer

- Kemiska och mekaniska tester på material och produkter

- Utvärdera nya applikationer, kemikalier och material

- Ta fram nya analysmetoder och utveckla befintliga metoder

- Vara behjälplig i validering av utrustning, instrument och metoder

- Dokumentera, sammanställa och utvärdera data samt skriva rapporter

Om dig
För att trivas i din roll som Chemical Engineer tror vi du är en positiv och kommunikativ person som drivs av ett nära samarbete med ditt team. Då du kommer arbeta i en aktiv miljö där riktning snabbt kan ändras, ser vi gärna att du är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och har en förmåga att skapa struktur omkring dig.

För att lyckas i din roll har du en naturvetenskaplig examen och minst ett par års erfarenhet av att arbeta i en laborativ miljö, gärna från massa-, pappers- eller barriärindustrin. Ingenjörsexamen inom kemi är meriterande. Då rollen till stor del innebär laborativt arbete i form av analys, testning och appliceringstekniker så ser vi gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av att utveckla och analysera olika labbmetoder samt har god dokumentationsförmåga.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 30
Vilket avtryck vill du lämna efter dig? Ett där din insats verkligen gjort skillnad, både för miljön, dina kollegor och våra partners? I så fall har vi tjänsten för dig!

Några av alla bra saker vi erbjuder dig:

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En arbetsplats där vi har kul tillsammans, på riktigt!
- Ny patenterad teknik som gör gott för miljön och avtrycket vi lämnar efter oss
- Kallbad, AWs, tisdagsintervaller, förmånscyklar och annat som gör livet extra härligt
- En dynamisk arbetsplats som växer så det knakar


Som projektledare blir du en viktig kugge i vårt R&D-team som idag består av 20 engagerade kollegor som har varit hos oss i allt från en 1 månad till från starten för 5 år sedan. Det vi har gemensamt är drivet och passionen att göra något som känns bra i hjärtat. Därför är person, vilja och potential många gånger viktigare än att du har exakt den erfarenhet som krävs för rollen.

I din roll som projektledare kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter med breda kontaktytor och stor möjlighet att vara med och påverka din egen, bolagets och till och med planetens framtid. Du är med och stöttar produktframtagning och implementationsprojekt samt utvecklar vår formningsprocess genom interna utvecklingsprojekt.

Några av de saker du kommer att få jobba med:

- Planera och belägga projektaktiviteter
- Följa upp tidsplaner och projektbudgetar
- Löpande kommunicera projektet och dess tekniska framskridande till intressenter
- Sköta teknisk dokumentation som underlag till patent


För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du vågar ifrågasätta, kravställa och tycker det är kul med problemlösning. Dessutom gör ditt genuina intresse för teknik och din ingenjörsexamen att du är som klippt och skuren för rollen. Givetvis behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Daniella Dahlbom på 0768-881521 eller daniella.dahlbom@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Team Manager R&D

Gruppchef, teknik
Läs mer Apr 19
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Som Team Manager inom R&D ger du vårt team de förutsättningar som behövs för att utveckla vår patenterade teknik. Vi på PulPac vill göra skillnad och det hoppas vi du med vill!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- Möjlighet att leda en del av vår R&D-avdelning som regelbundet bidrar med nya innovationer

- En dynamisk arbetsplats som växer så det knakar

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

Som Team Manager inom R&D kommer du leda ett av våra team som arbetar med utveckling av vår teknik för torrformad cellulosa. Din roll handlar om att leda den tekniska utvecklingen samt att coacha teamet i deras arbete. Du ansvarar för att prioritera och fördela arbetet samt att utveckla teamet framåt både avseende rekrytering och strategi. En viktig del i din roll kommer bestå av att driva nya initiativ, vidareutveckla befintliga processer samt utveckla och dokumentera teamets best practises. Utöver detta kommer du att planera och belägga projektaktiviteter, följa upp tidsplaner och budgetar samt föra vidare framsteg och utmaningar till övriga delar av organisationen. Som Team Manager har du en nyckelroll inom PulPac’s R&D-verksamhet vilket kommer ge dig stor möjlighet att påverka riktning och utveckling av vår teknik.

För att trivas hos oss tror vi att du gillar när det rör på sig och när du kan ta egna beslut för att driva arbetet framåt. Du har en förmåga att lyfta blicken och tänka strategiskt, men trivs även med problemlösning i det tekniknära. Du kommunicerar på ett sätt som engagerar och är duktig på att tydligt förmedla dina planer. Du kommer även bidra till teamet med din tekniska kompetens och har därför en teknisk bakgrund sedan tidigare med grund i någon form av ingenjörsutbildning.

Vi vill att du har med dig

- Någon form av ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande

- Flerårig erfarenhet av att leda team i roller som teamchef eller teamledare

- Erfarenhet från maskin- och processutveckling, gärna inom pappersindustri, automation eller annan produktionsnära verksamhet

- God förmåga att kommunicera på svenska och engelska

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com eller 0766 523 362.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac
PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC Programmerare

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Apr 26
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik

- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt

- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten
Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig
För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

QA Project Engineer

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Nov 22
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just fått chansen till en väldigt spännande framtid!

Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Om tjänsten

Som QA Project Engineer blir du en del av vårt Partnership-team som utvecklar nära samarbeten med våra partners över hela världen. Du blir en viktig del av vårt team där du tillsammans med Platform Owners och Chief Partnership Officer ansvarar för att säkerställa kvalitén i de projekt och maskiner som våra partners levererar till kund. Tillsammans med dina närmsta kollegor blir din uppgift att initiera, delta och projektleda våra tekniska utvecklings- och kvalitetsdrivna projekt kring våra maskinplattformar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Tillsammans med Chief Partnership Officer och Platform owners driva och utveckla relationen med våra partners för att skapa ett bra samarbetsklimat
- Stötta våra TurnKey partners i dialoger med underleverantörer och kunder för att säkerställa kvalité och genomförbarhet
- Aktivt arbeta för att etablera strukturer kring kvalitetsuppföljning tillsammans med våra partners
- I nära samarbete med R&D teamet arbeta för att vidareutveckla kvalité och kvalitetsuppföljning på våra maskinplattformar
- Planera och belägga projektaktiviteter samt följa upp tidsplaner och projektbudgetar
- Löpande kommunicera projekt och dess tekniska framskridande till intressenter
- Sköta teknisk dokumentation och aktivt arbeta med att mäta, dokumentera och förbättra kvalitén på maskinplattformen


Om dig

För att trivas i din roll som QA Project Engineer så är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö krävs det att du har ett öga för struktur samt förmågan att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har ett starkt driv för att utvecklas och är inte rädd för att ta på dig ansvar.

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, mekatronik eller industriell ekonomi. Det är meriterande om du har ett par års arbetslivserfarenhet av teknisk projektledning eller har arbetat med kvalitetsteknik och utveckling av analysmetoder. För att lyckas i din roll tror vi du har erfarenhet av att säkerställa, övervaka och stärka den tekniska kvalitén i de projekt du tagit dig an. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Paralegal inom immaterialrätt

Patentjurist
Läs mer Nov 10
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en mer hållbar framtid? Vill du vara en del av i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Nu söker vi vår nästa kollega som brinner lite extra för immaterialrätt och vill bli en del av vårt IP-team!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten

PulPac är ett R&D- och licensieringsbolag med stort fokus på patent. Idag har vi 32 patentfamiljer spridda över hela världen och har som ambition att växa portföljen med 2-4 patentansökningar i månaden.

I din roll som Paralegal är ditt primära ansvar att stötta IP-teamet genom att proaktivt underhålla verksamhetens immaterialrättsliga skydd av innovationer (patent, design, copyright), domännamn och varumärken. Du blir en del av vårt IP-team bestående av CIPO (Chief Intellectual Property Officer) och patentingenjörer, men du kommer även att samverka med vårt Legal-team och understödja licensering och bolagets affärsutveckling. Rollen inkluderar alla typer av IP-relaterade ärenden i stort, särskilt inom patent.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Kvalitetssäkra leveranser av patentansökningar, fristhantering/administration och svaromål
- Hantering av varumärkesskydd från ombud
- Kontinuerligt uppdatera relevanta listor och system inom immaterialrätt för bolaget
- Ta fram och administrera legala dokument för underskrift och dokumentation, t.ex. överlåtelsehandlingar och fullmakter
- Arbeta tillsammans med externa leverantörer av IP-tjänster
- Uppdatera databaser
- Stötta CIPO vid budgetarbete


Om dig

För att trivas i din roll tror vi du är en nyfiken individ med ett öga för struktur som inte ger sig i första taget. Då rollen inkluderar alla typer av IP-ärenden i stort, särskilt inom patent och kontakt med externa partners, ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga och lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt.

För att lyckas i din roll som Paralegal hos oss har du företrädesvis eftergymnasial utbildning och många års erfarenhet inom immaterialrätt. Vi ser dessutom gärna att du har vana av administration av legala handlingar såsom avtal och i anslutning till IP-processer. Erfarenhet av självständigt arbete inom patent på en byrå och/eller inom industrin är ett måste.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 10
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en flexibel, händig och självgående person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Maskinoperatör hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager, Maskinoperatörer, R&D Assistenter. Din roll blir att stödja verksamheten när det kommer till drift, underhåll och utveckling av våra maskiner. Detta innebär bland annat hantering och kontrollering av tillflödet i våra maskiner samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer även att arbeta tätt med vårt R&D-team och få vara behjälplig i förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Köra och övervaka maskin i produktion och verka för maximal körtid för både maskin och verktyg.
- Underhåll av maskiner innehållande utförande av felsökningar, service och reparationer
- Intrimning och montering av verktyg
- Stödja drift och underhåll i Produktion och Tech Center
- Mottagning, beställning och hantering av råmaterial
- Paketering av produkter
- Medverka i kvalitetsmöten rörande våra verktyg och produkter
- Förbättringsarbeten
- QA (Quality Assurance)
- Aktivt arbeta med och bedriva vårt 5S arbete framåt


Om dig

För att trivas i din roll som Maskinoperatör är du en positiv problemlösare med ett genuint intresse för teknik och gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

För att lyckas i din roll så tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och besitter på hög kompetens när det kommer till drift och underhåll av maskiner och support. Gymnasieexamen inom teknik och/eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC-programmerare

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 10
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik
- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt
- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet
- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.


Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC-programmerare

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 7
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik
- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt
- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet
- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.


Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Payroll & Benefits Specialist

Löneadministratör
Läs mer Nov 7
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Nu söker vi en ny kollega till vårt People & Culture team som vill stötta vår verksamhet inom lön och förmånsfrågor. Kanske är det du?

Vårt PulPac präglas av högt engagemang, samarbete och en gemensam vision - att rädda världen från engångsplast. Hos oss är atmosfären positiv och personlig och här finns plats för både skratt och utveckling. Vi erbjuder en innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet.

Om tjänsten

Som Payroll & Benefits Specialist blir du en viktig kugge i vårt People and Culture-team bestående av HR och Office Management. Förutom dina närmsta kollegor inom teamet kommer du även ha ett nära samarbete med vår ekonomifunktion.

Du kommer att ha både en strategisk och operativ roll och ansvara för löner och förmånspaketet i bolaget samt stötta hela organisationen i frågor relaterat till kompensation, semester och förmåner. Ditt ansvar blir att driva, utveckla och implementera företagets ersättnings- och förmånspaket samt vårt incitamentsprogram. Då vi är ett växande företag finns stora möjligheter att vara med och förbättra och påverka utformningen av våra processer och erbjudande.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Utveckla, driva och implementera våra ersättnings- och förmånspaket
- Ge support till medarbetare rörande lön, semester, pension, förmåner med mera
- Administrera frånvarohanteringssystem
- Redovisa arbetsgivaravgifter och följa upp rapportering av dessa
- Upphandla pension, försäkringar och nya förmåner


- Ge råd till HR och chefer kring beslut inom området ersättning, förmåner och motivation av medarbetare
- Administrera bolagets incitamentsprogram och stötta medarbetare i detta




Om dig

För att trivas i din roll är du noggrann, hjälpsam och kommunikativ. Du stimuleras av att skapa struktur, ta initiativ och bidra med din kunskap till resten av organisationen. Du är analytiskt lagd och har en vilja att utveckla befintliga processer och arbetssätt.

För att lyckas i din roll så har du en yrkeshögskoleutbildning inom lön eller motsvarande. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med lön- och förmåner samt det arbetsrättsliga inom dessa områden. Du har tidigare varit med vid framtagning av hållbar lönepolitik, lönekartläggning och är van vid att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett tillväxtbolag och/eller har ett intresse inom finansiella placeringar på fritiden.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.



https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y



https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Projektingenjör

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Feb 10
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Vi på PulPac vill göra skillnad och det hoppas vi du med vill!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- Att få vara del av en kreativ grupp där nya innovationer uppmuntras

- En möjlighet att få utveckla en ny teknik och följa hela utvecklingen på nära håll

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

Din roll

Som projektingenjör kommer du vara del av vår R&D-avdelning som arbetar med att vidareutveckla vår teknik för torrformad cellulosa. Du tillhör vårt tooling team som ansvarar för att driva utveckling av våra pressverktyg. Det kan bland annat handla om att testa helt nya oprövade koncept och lösningar, möjliggöra för tillverkning av mer komplexa förpackningar samt göra verktygen mer robusta och produktionsdugliga. Tillsammans med din projektgrupp kommer du att planera och utföra metodisk testning samt analysera och dra slutsatser av resultat.

Du kommer bland annat få arbeta med att:

- Planera och utforma testserier och testmetoder för nya verktygskoncept

- Definiera och lära ut arbetssätt

- Reda ut tekniska frågeställningar och dokumentera resultat

- Samla ihop lärdomar och resultat, skriva rapporter och sprida slutsatser till involverade stakeholders

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken på ny teknik och trivs med att arbeta hands-on. Som person är du analytisk, ifrågasättande och har en vilja att utvecklas. Du har en god teknisk förståelse och ett metodiskt tillvägagångssätt för att säkerställa att dina tester är jämförbara. Du trivs med att driva och ta ägarskap över ditt område samtidigt som du får möjlighet att samarbeta nära dina kollegor.

Vi tror att du har med dig:

- En ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande

- Erfarenhet av att hantera och tolka CAD modeller och ritningar

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Partner Coordinator

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Sep 21
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Partner Coordinator och bli en del hos ett lokalt företag som präglas av gemenskap och samarbete!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten

Som Partner Coordinator blir du en del av vårt nya Partnership-team som blanda annat kommer bestå av Chief Partnership Officer, Supply Chain Developers och Platform Owners. Du blir en viktig del av vårt team där du ihop med engagerade och erfarna kollegor utvecklar och tillgodoser vårt partnernätverk. Din uppgift blir att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners tillsammans med dina kollegor, ansvara för den initiala relationen med vår partner och stötta CPO i kommersiella aspekter.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Vara den operativa bryggan mellan oss och våra partners vilket innefattar; kontakt med leverantörer inom material, maskiner och barriärer samt övriga samarbetspartners runt om i världen
- Representera och introducera PulPac till nya partners och ansvara för en initial teknisk och kommersiell dialog
- Stödja och agera koordinator för hela vårt Partnership-team
- Koordinera inköp, mötesbokningar och andra relaterade uppgifter
- Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners
- Administrera utskick och mottagande av samples


Om dig

För att trivas i din roll som Partner Coordinator så är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö så krävs det att du har ett öga för struktur och att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du är självgående och initiativtagande och en vilja att utvecklas inom både tekniska likaväl som kommersiella aspekter.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom mekanik, industriell ekonomi, kemi, bio-kemi, mekatronik eller liknande och som kanske är i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Tidigare erfarenhet inom affärsutveckling eller känsla för affärer överlag är också meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Produkt- och verktygsdesigner

Kontrollingenjör, maskin
Läs mer Jan 16
Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Vi på PulPac vill göra skillnad och det hoppas vi du med vill!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- Att vara nära tekniken du utvecklar och se hur dina lösningar växer fram
- En kreativ miljö där nya innovationer uppmuntras
- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap


Din roll

Som Produkt- och verktygsdesigner får du jobba nära våra kunder och vara med och utveckla specifika kundprojekt. Tillsammans med våra Key Account Managers har du tät dialog med våra kunder och bidrar med din tekniska kunskap kring hur en produkt bör utformas. Du får följa och utveckla din produkt, från konceptarbete, konstruktion av verktyg till färdig produkt som tillverkas i vårt Tech Center. Under utvecklingens gång säkerställer du tillsammans med Tech Center att produkten håller hög kvalitet och är redo att börja produceras av våra kunder.

Du kommer bland annat få arbeta med att:

- Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor
- Tolka produktspecifikationer från kund och anpassa dem till PulPac’s teknik
- Ta fram och testa nya verktygskoncept och förbättringar
- Testa och dokumentera idéer som gärna leder till nya patentansökningar


Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du gillar när det rör på sig och att få möjlighet att ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Hos oss får du vara med och utveckla en unik teknik och vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas är nyfikenhet, engagemang och problemlösning. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende, bl.a. i dialog med våra kunder där du förmedlar möjligheterna med vår teknik.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik och ett par års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av CAD-konstruktion, gärna i Autodesk Inventor. Har du erfarenhet av att rita verktyg till formsprutning, termoformning eller andra formpressningsverktyg är det starkt meriterande.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Maskin- och verktygskonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 25
Revolutionerande teknik. Innovation. Samarbete. Engagemang. Problemlösning. Hållbarhet. Vad har dessa ord gemensamt? Jo, de beskriver vårt PulPac väl. Vi tror att det mesta är möjligt och vi drivs av att skapa sådant som aldrig gjorts tidigare. Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Då är du kanske PulPac’s nästa Konstruktör!

Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och mycket eget ansvar. Dessutom får du den bästa jobb-familjen man kan önska sig! Vår patenterade metod för att 3D forma cellulosa för att ersätta engångsplast är mycket efterfrågad och kunderna står på kö för att ta del av vår teknik.

För att möta våra kunders efterfrågan befinner vi oss på en stor expansionsresa och söker därför fler Konstruktörer inom både maskin- och verktygskonstruktion. Oavsett vad som lockar dig mest kan vi utlova en spännande roll och engagerade kollegor.

Om tjänsten

I din roll som Konstruktör jobbar du både i team och självständigt med utvecklingsprojekt. Du kan komma att arbeta med egna produktprojekt med tillhörande verktygs- och maskinkonstruktion eller i interna utvecklingsprojekt. En viktig del av ditt arbete går ut på att ta fram nya koncept, prototyper och förbättringar som i vissa fall även leder till nya patentansökningar. Du kommer få goda möjligheter att vara innovativ och bidra till att driva vår teknik och design framåt.

Några av dina uppgifter kan vara:

- Ansvara för verktygsdesign för en produktkategori, ett verktygskoncept eller en komplett konstruktion för ett produktionsverktyg
- Löpande utvärdering av underhållsintervall
- Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor
- Utforma och utföra testserier
- Utvärdera prototyper och färdiga produkter
- Mekanisk konstruktion och maskinell processutveckling
- Löpande dokumentation och analys av resultat


Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du bör ha en bra förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

För att lyckas i rollen har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande, gärna med ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare har ritat maskindelar till formsprutning, termoformning eller andra liknade produktionsmaskiner. Har du arbetat i Autodesk Inventor är det ett plus. Vi tror också att du har ett genuint intresse för teknik samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC Programmerare

Automationstekniker, maskin
Läs mer Aug 25
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder en innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet. Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

För att möta våra kunders efterfrågan befinner vi oss på en stor expansionsresa och söker en PLC-programmerare för ett av våra maskinkoncept. Vi arbetar med banbrytande teknik och det kommer finnas goda möjligheter att vara innovativ för att hitta den bästa lösningen.

Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Maskin- och verktygskonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 25
Revolutionerande teknik. Innovation. Samarbete. Engagemang. Problemlösning. Hållbarhet. Vad har dessa ord gemensamt? Jo, de beskriver vårt PulPac väl. Vi tror att det mesta är möjligt och vi drivs av att skapa sådant som aldrig gjorts tidigare. Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Då är du kanske PulPac’s nästa Konstruktör!

Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och mycket eget ansvar. Dessutom får du den bästa jobb-familjen man kan önska sig! Vår patenterade metod för att 3D forma cellulosa för att ersätta engångsplast är mycket efterfrågad och kunderna står på kö för att ta del av vår teknik.

För att möta våra kunders efterfrågan befinner vi oss på en stor expansionsresa och söker därför fler Konstruktörer inom både maskin- och verktygskonstruktion. Oavsett vad som lockar dig mest kan vi utlova en spännande roll och engagerade kollegor.

Om tjänsten

I din roll som Konstruktör jobbar du både i team och självständigt med utvecklingsprojekt. Du kan komma att arbeta med egna produktprojekt med tillhörande verktygs- och maskinkonstruktion eller i interna utvecklingsprojekt. En viktig del av ditt arbete går ut på att ta fram nya koncept, prototyper och förbättringar som i vissa fall även leder till nya patentansökningar. Du kommer få goda möjligheter att vara innovativ och bidra till att driva vår teknik och design framåt.

Några av dina uppgifter kan vara:

- Ansvara för verktygsdesign för en produktkategori, ett verktygskoncept eller en komplett konstruktion för ett produktionsverktyg
- Löpande utvärdering av underhållsintervall
- Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor
- Utforma och utföra testserier
- Utvärdera prototyper och färdiga produkter
- Mekanisk konstruktion och maskinell processutveckling
- Löpande dokumentation och analys av resultat


Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du bör ha en bra förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

För att lyckas i rollen har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande, gärna med ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare har ritat maskindelar till formsprutning, termoformning eller andra liknade produktionsmaskiner. Har du arbetat i Autodesk Inventor är det ett plus. Vi tror också att du har ett genuint intresse för teknik samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC Programmerare

Automationstekniker, maskin
Läs mer Aug 25
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder en innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet. Våra värdeord CARE - DARE - SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

För att möta våra kunders efterfrågan befinner vi oss på en stor expansionsresa och söker en PLC-programmerare för ett av våra maskinkoncept. Vi arbetar med banbrytande teknik och det kommer finnas goda möjligheter att vara innovativ för att hitta den bästa lösningen.

Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Tekniker

Automationstekniker, maskin
Läs mer Aug 19
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en händig, självgående och positiv person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Tekniker hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och står inför en expansiv fas och söker dig som vill vara med på denna resa som vi har framför oss


Om tjänsten

Som Tekniker blir du en del av vårt R&D team bestående av Tech Center Manager, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer även ha hand om produktionstestning, produktion av samples och allmän verkstadssupport. Ihop med R&D-teamet kommer du även medverka vid utveckling av formverktyg och annan produktionsutrustning samt utföra nödvändiga tester på ett konceptstadie.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, tillverka material för pressning, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet, pressa produkter för större serier eller demo
- Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg
- Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner
- Tillverka riggar/utrustning från scratch, bygga om, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden
- Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler
- Vara behjälplig med förekommande uppgifter såsom montering av hyllor, byte av lampor, ommöblering, sortering, märkning och städning




Om dig

För att trivas i din roll som R&D Tekniker så är du en prestigelös och positiv person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har ett teknikintresse överlag. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

R&D Assistent

Verkstadskontorist
Läs mer Aug 19
Vill du bidra till en utvecklande framtid och rädda världen från engångsplast? Är du en initiativtagande, positiv och prestigelös person som har ett genuint intresse för teknik, organisering och struktur? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Assistent hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss just nu i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår fantastiska resa!

Om tjänsten

Som R&D Assistent blir du en del av vårt R&D-team bestående av Tech Center Manager, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, lättare installationer av formverktyg, organisering, inköp och påfyllning av material i lokalen. Du kommer även äga del av det dagliga 5S arbetet och arbeta aktivt med arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Lättare tillverkning och installationer i våra formverktyg
- Äga en del av det dagliga 5S arbetet i Tech Centret
- Dokumentation i form av samples och produktionsordrar
- Förebyggande och aktivt arbete med arbetsmiljön
- Kontakt med underleverantörer gällande sophanteringen
- Godsmottagning
- Vara behjälplig med förekommande uppgifter såsom montering av hyllor, byte av lampor, ommöblering, sortering, märkning och städning




Om dig

För att trivas i din roll som R&D Assistent så är du en positiv och ödmjuk person som gillar att ha rotation på dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig arbetsmiljö.

Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från tekniknära verksamhet. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort. Truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Maskin- och verktygskonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Dec 20
Revolutionerande teknik. Innovation. Samarbete. Engagemang. Problemlösning. Hållbarhet. Vad har dessa ord gemensamt? Jo, de beskriver vårt PulPac väl. Vi tror att det mesta är möjligt och vi drivs av att skapa sådant som aldrig gjorts tidigare. Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Då är du kanske PulPac’s nästa Konstruktör!

Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och mycket eget ansvar. Dessutom får du den bästa jobb-familjen man kan önska sig! Vår patenterade metod för att 3D forma cellulosa för att ersätta engångsplast är mycket efterfrågad och kunderna står på kö för att ta del av vår teknik.

För att möta våra kunders efterfrågan befinner vi oss på en stor expansionsresa och söker därför fler Konstruktörer inom både maskin- och verktygskonstruktion. Oavsett vad som lockar dig mest kan vi utlova en spännande roll och engagerade kollegor.

Om tjänsten

I din roll som Konstruktör jobbar du både i team och självständigt med utvecklingsprojekt. Du kan komma att arbeta med egna produktprojekt med tillhörande verktygs- och maskinkonstruktion eller i interna utvecklingsprojekt. En viktig del av ditt arbete går ut på att ta fram nya koncept, prototyper och förbättringar som i vissa fall även leder till nya patentansökningar. Du kommer få goda möjligheter att vara innovativ och bidra till att driva vår teknik och design framåt.

Några av dina uppgifter kan vara:

- Ansvara för verktygsdesign för en produktkategori, ett verktygskoncept eller en komplett konstruktion för ett produktionsverktyg
- Löpande utvärdering av underhållsintervall
- Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor
- Utforma och utföra testserier
- Utvärdera prototyper och färdiga produkter
- Mekanisk konstruktion och maskinell processutveckling
- Löpande dokumentation och analys av resultat

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du bör ha en bra förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

För att lyckas i rollen har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande, gärna med ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare har ritat maskindelar till formsprutning, termoformning eller andra liknade produktionsmaskiner. Har du arbetat i Autodesk Inventor är det ett plus. Vi tror också att du har ett genuint intresse för teknik samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

PLC-programmerare

Automationstekniker, maskin
Läs mer Dec 19
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

- En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik

- En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt

- En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet

- En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu

Support Engineer

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Nov 10
Är du nyfiken på teknik som kan bidra till en hållbarare värld? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot att göra engångsplast är ett minne blott? Som Support Engineer hos oss är du en viktig pusselbit för att vår teknik ska fungera så bra som möjligt ute hos våra kunder. Hos oss får du chans att dyka djupt ner i en unik tillverkningsteknik och hjälpa våra kunder att göra skillnad på global skala.

Vi erbjuder dig

- En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
- En dynamisk roll där du får arbeta både tekniskt och relationsbyggande
- Ett sammanhang där du tillsammans med engagerade kollegor jobbar mot ett gemensamt mål - att ersätta en miljon ton plast tills år 2025
- Chansen att resa och bygga viktiga relationer med våra kunder globalt


Din roll

Du kommer hjälpa våra kunder på plats med att komma i gång med sin produktion samt bygga långsiktiga relationer för att kunna ge löpande support. Du är med från början vid igångsättning men även längre fram när produktionen rullar för att undersöka och lösa eventuella problem. Du hjälper också våra kunder med att förstå gränsdragningen mellan vår och våra maskinpartners teknik för att guida dem till rätt åtgärd vid eventuella problem eller optimering av produktionen. Med djup kunskap kring vår tillverkningsteknik letar du komplexa samband mellan olika problem och beslutar om eventuella åtgärder som behövs.

Som del av vår Education-avdelning bidrar du även till att föra över viktig kunskap kring vår teknik vilket du gör genom att föra dialog och diskutera med våra kunder.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och har ett driv för att förstå hur olika typer av teknik fungerar. Du trivs i roller där du får ha nära kontakt med teknik samt hjälpa andra människor att förstå hur den fungerar. Du är även händig och arbetar gärna hands-on med tekniken när det behövs. Du har en förmåga att tala för din sak och inger förtroende hos människor du samarbetar med. Resor till våra kunders siter kommer vara en naturlig del av rollen, därför söker vi dig som trivs med detta och ser det som en attraktiv del av arbetet.

Vi vill att du har med dig

- En ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
- Ett par års erfarenhet från tekniska roller ex. som konstruktör
- Vana av att läsa och tolka CAD-ritningar
- Goda kunskaper i engelska
- Vana av att kommunicera och förmedla information i tal och skrift


Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Ansök nu