Svenska Gmk AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Svenska Gmk AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Aluminiumsvetsare sökes till spännande uppdrag

Svetsare, manuell
Läs mer Okt 4
Svenska GMK AB söker nu svetsare med erfarenhet av aluminiumsvetsning.
Efterfrågan från våra kunder ökar och vi behöver kompetens inom aluminiumsvetsning.
Vill du komma in i en spännande arbetsvardag där det händer mycket, och du kan få utveckla dig själv, tveka inte att kontakta oss.
Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Mekaniker inom industribranschen

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 16
Trivs du att arbeta inom industribranschen med varierande uppdrag? Har du ett brinnande intresse för mekaniskt arbete och söker en arbetsplats där du får vara med och bidra med underhållsarbete i olika projekt? Då är du kanske den vi söker!
Vi på GMK söker nu ett flertal mekaniker till vår verksamhet inom Underhåll & Revision. Det gäller både långa och korta projekt. Vi söker dig med flerårig erfarenhet från underhållsarbete inom petrokemi, fordonsindustri eller motsvarande. Det kan exempelvis röra sig om underhåll av produktionslinjer inom fordonsindustrin eller värmeväxlare, ventiler och pumpar på raffinaderier.
Arbetet finns i huvudsak i Västra Götaland, men resor till övriga landet kan förekomma. Det finns arbete både för dig som vill arbeta i närområdet Göteborg och för dig som hellre vill resa.
Som person behöver du vara noggrann och ansvarstagande. Du ska kunna arbeta självständigt men också fungera i grupp. Du är bra på att samarbeta och tar initiativ för att driva arbetet framåt. Du slutför alltid dina arbetsuppgifter i tid och har ett öga för vad som behöver göras. Du har goda kunskaper inom underhållsarbete och ett genuint intresse för mekaniskt arbete. För den som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. Vidare behöver du vara flexibel då arbetet kan ske på flera olika arbetsplatser. Övertidsarbete kan förekomma.
Om Svenska GMK
Svenska GMK AB är ett industriserviceföretag som erbjuder entreprenad- och bemanningstjänster inom tre affärsområden: Underhåll & Revision, Maskininstallation & Industriflytt samt Stål-, Svets & Smidesarbeten. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg, men vi utför arbeten hos våra kunder runt om i hela landet och även i övriga delar av Norden och Europa. Vi är en del av Jernbro Industrial Service vilket ger oss ett nätverk med 900 anställda och ytterligare leverantörsrelationer inom hela koncernen. Besök www.gmk.se för mer information om oss.
Välkommen in med din ansökan!
Varaktighet/anställning
Heltid, tillsvidareanställning, visstidsanställning
Ansökan
Du ansöker genom att skicka ett mail till ansokan@gmkservice.com. I mailet skall du bifoga:
· Ditt CV
· Personligt brev
· GMK’s kompetensmall som du hittar på vår hemsida under fliken ”Arbeta hos oss”
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se
Kontaktpersoner
För frågor om rekryteringsprocessen: Emelie Ceder, HR-Ansvarig, emelie@gmkservice.com
För frågor om jobben: Jan-Erik Jacobson, Personal- och resursplanerare, jej@gmkservice.com

Ansök nu

Smeder till våra byggprojekt i Göteborg

Byggnadssmed
Läs mer Maj 16
Har du ett brinnande intresse för svets- och smidesarbete med flera års erfarenhet av ritningsläsning och gasskärning? Nyfiken på att vara med i några av Göteborgs främsta byggprojekt? Då är du kanske den vi söker!
Vi på GMK söker nu smeder till vår verksamhet inom Stål-, Svets & Smide. Det gäller både långsiktiga arbeten och kortare projekt inom infrastruktur, grundläggning och nybyggnation. Vi samarbetar idag med flera av Sveriges främsta byggföretag och deltar i alla stora byggprojekt runt om i Göteborg, så som Västlänken, nya Hisingsbron, Karlastaden, Liseberg, Hotell Draken, nya spårvagnshallarna, Tingstadstunneln och City Gate – Nordens högsta kontorsbyggnad.
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från svets- och smidesarbeten, gärna inom bygg- och industribranschen.
Krav:
· Giltiga svetscertifikat 136/138 och 111
· Giltigt Heta Arbete
· Kunna manuell gasskärning
· Kunna läsa ritning obehindrat
Fördel om du har skylift och fallskyddsutbildning. Vi söker dig som kan sköta hela processen från det att du får en ritning i din hand till arbetsutförande och färdig produkt. Arbetet kan utföras både i verkstad och ute hos kund på våra arbetsplatser.
Som person behöver du vara noggrann och ansvarstagande. Du ska kunna arbeta självständigt då ensamarbete kan förekomma, men också fungera i grupp. Du är bra på att samarbeta och tar initiativ för att driva arbetet framåt. Du slutför alltid dina arbetsuppgifter i tid och har ett öga för vad som behöver göras. Du har goda kunskaper inom smidesarbete och ett genuint intresse för bygg och industri. För den som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. Vidare behöver du vara flexibel då arbetet kan ske på flera olika arbetsplatser. Övertidsarbete kan förekomma.
Om Svenska GMK
Svenska GMK AB är ett industriserviceföretag som erbjuder entreprenad- och bemanningstjänster inom tre affärsområden: Underhåll & Revision, Maskininstallation & Industriflytt samt Stål-, Svets & Smidesarbeten. Vi arbetar bl.a. inom petrokemi, kärnkraft, fordonsindustrin och byggbranschen. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg, men vi utför arbeten hos våra kunder runt om i hela landet och även i övriga delar av Norden och Europa. Vi är en del av Jernbro Industrial Service vilket ger oss ett nätverk med 900 anställda och ytterligare leverantörsrelationer inom hela koncernen. Besök gärna www.gmk.se för mer information om oss eller följ oss på facebook.
Välkommen in med din ansökan!
Varaktighet/anställning
Heltid, tillsvidareanställning, visstidsanställning
Ansökan
Du ansöker genom att skicka ett mail till ansokan@gmkservice.com. I mailet skall du bifoga:
· Ditt CV
· Personligt brev
· GMK’s kompetensmall som du hittar på vår hemsida under fliken ”Arbeta hos oss”
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer ske löpande. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se
Kontaktpersoner
För frågor om rekryteringsprocessen: Emelie Ceder, HR-Ansvarig, emelie@gmkservice.com
För frågor om jobben: Jan-Erik Jacobson, Personal- och resursplanerare, jej@gmkservice.com

Ansök nu

Personal- & Resursplanerare till Svenska GMK i Göteborg

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 16
Trivs du med många kontaktytor, är en van administratör och tycker det är roligt med personalplanering? Vi på Svenska GMK AB söker nu en driven personal- & resursplanerare med kontorsansvar till vårt kontor på Hisingen i Göteborg. Har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande roller och söker en arbetsplats med mycket glädje och stort engagemang? Läs då mer om rollen som personal- & resursplanerare nedan.
Om rollen
Som personal- & resursplanerare på GMK kommer du bland annat arbeta med att förbereda vår personal för kommande projekt, boka utbildningar och personalbostäder. Du kommer bli vår huvudadministratör i personal- och projektbeläggningen och arbeta med all förekommande personaladministration i företaget. Att proaktivt och kontinuerligt jobba med rekrytering och leta tillgänglig personal för våra projekt är en naturlig del av rollen. Det innebär att du behöver vara bekväm med att ringa många telefonsamtal och förväntas leverera förslag på tillgängliga personalresurser till våra affärsområdeschefer. Du blir vårt stabila nav i hjulet med ett övergripande kontorsansvar där inköp av kontorsmaterial och att sköta kontakten med olika leverantörer ingår i dina arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor då du dagligen kommer att vara i kontakt med personal, kunder och leverantörer i olika ärenden där din serviceförmåga kommer spela en viktig roll.
Hos oss jobbar ett hundratal olika personligheter. Vi är alla olika, men vi delar driv och engagemang där vårt uppdrag alltid är att leverera vårt bästa utifrån våra kunders förfrågningar.
Vem är du?
Denna roll ställer krav på god social kompetens och en god kommunikativ förmåga. För att trivas i rollen som personal- & resursplanerare hos oss är det viktigt att du som söker är strukturerad, noggrann och har en god administrativ förmåga. Stundtals kan det vara ett högt tempo, vilket gör det viktigt att du kan planera om ditt arbete på ett flexibelt sätt. Som person är du lösningsorienterad och kan föra ditt arbete framåt med god kvalitet i leveransen mot deadlines. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och behärskar engelska i både tal och skrift, samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Viktigt är att du är flexibel, har en positiv inställning och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. På GMK arbetar vi prestigelöst och stöttar varandra i vårt gemensamma mål att växa.
Rollen passar dig som trivs med att vara spindeln i nätet och att ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Har du ett intresse för industri- och byggbranschen är det en bonus. För rätt person finns möjlighet att växa i organisationen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Om Svenska GMK
Svenska GMK AB är ett industriserviceföretag som erbjuder entreprenad- och bemanningstjänster inom tre affärsområden: Underhåll & Revision, Maskininstallation & Industriflytt samt Stål-, Svets & Smidesarbeten. Vi arbetar bl.a. inom petrokemi, kärnkraft, fordonsindustrin och byggbranschen där vi bl.a. varit med och byggt nya Hisingsbron, City Gate, Karlastaden och övriga stora projekt inom Västlänken. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg, men vi utför arbeten hos våra kunder runt om i hela landet och även i övriga delar av Norden och Europa. Vi är en del av Jernbro Industrial Service vilket ger oss ett nätverk med 900 anställda och ytterligare leverantörsrelationer inom hela koncernen. Besök gärna www.gmk.se för mer information om oss.
Övrigt
Som kollega till oss blir du en del av ett sammansvetsat team med mycket humor och högt i tak som stöttar varandra, samtidigt som vi utmanar, utvecklas och firar framgång tillsammans.
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se
Välkommen in med din ansökan!
Varaktighet/anställning
Heltid, tillsvidareanställning, börjas med 6 mån provanställning.
Ansökan
Bifoga ditt CV och personliga brev i ett mail till ansokan@gmkservice.com.
Kontaktperson
För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen: Emelie Ceder, HR-Ansvarig, emelie@gmkservice.com

Ansök nu