InfraCom Managed Services AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos InfraCom Managed Services AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

IT drifttekniker till InfraCom i Göteborg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 5
Här kommer du att arbeta med driftsättning, förvaltning, felsökning av serversystem och klientmiljöer samt virtualisering. Om du är en person som tycker det är utvecklande att ta dig an mer komplexa ärenden så läs vidare!
InfraCom Group och har sedan sin start haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. De hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med deras paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med deras egen molntjänst, telefoni och infrastruktur. Med egenutvecklade plattformar kan de erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. InfraCom är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. De driver sina egna datahallar med full redundans på alla plan. InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. De erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.
Information om tjänsten
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en teknisk förståelse för IT-drift och du brinner för att bygga och leverera såväl paketerade som automatiserade tjänster inom virtualisering, Microsoft 365, MS Intune med mera. Du kommer få arbeta med hantering och felsökning av server- och klientmjukvara. Du kommer jobba i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling för den som är framåt och tar initiativ.
Krav
Kunskap inom operativsystem: Windows Server, Windows 10/11
Tekniskt intresse.
Nyfikenhet, vilja och driv att lära sig nya saker.

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag i en driftorganisation eller som konsult inom server- och applikationsdrift.
Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling. Hos InfraCom får du en anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid. Du får även ett utmanande jobb med kundkontakt och varierande arbetsuppgifter! På InfraCom värdesätter de egenskaper som är Personliga, Hjälpsamma och Ansvarstagande.

Ansök nu