WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Drifttekniker

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Nov 24
Ecoride
När Ecoride startade i Göteborg 2008 fanns det knappt några elcyklar. Sedan dess har vi byggt fler än 100 000 elcyklar och finns nu representerade hos 200 återförsäljare, fördelat på fyra länder.

Miljö och hållbarhet ligger Ecoride varmt om hjärtat. Hösten 2022 flyttade de hem produktionen till Göteborg och samlar produktion, utveckling, sälj, inköp och eftermarknad i samma lokal. Färre transporter och kortare ledtider. De vill göra det självklart och härligt att cykla genom vardagen och livet.

Nu söker Ecoride en drifttekniker som är redo att ta sig an deras hjulmaskiner.

Profil

- Driven tekniker med analytisk förmåga
- Huvudsaklig arbetsuppgift
- Drift och underhåll av våra hjulmaskiner


Fokus

- Hålla maskinerna i drift med snabba ställtider och effektivt nyttja produktionstider

- Ledaregenskaper
- Erfarenhet av automation är meriterandeOm WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Uthyrare/innesäljare Rental

Inköpare
Läs mer Nov 22
På Zeppelin Rental sätter vi stort värde i att hjälpa våra kunder hitta bästa hyrlösning för att öka sin produktivitet likväl i att uppfylla övriga krav på deras olika projekt och arbetsplatser. För att möta dessa mål har vi lyssnat på våra kunder där hög maskintillgång, tillförlitliga leveranser samt säkerhet är nyckelord och med det även ledord för oss. Nu är vi i behov av att förstärka vårt team i Göteborg och söker en Innesäljare med hög servicekänsla och positv anda till vår nya depå på Ringön. Är det du? Följ med oss på en spännande resa till att bli leverantören med stort L!

I rollen som Innesäljare erbjuder vi dig ett omväxlande arbete, där du kommer att varva kundkontakt vid uthyrning till både nya och befintliga kunder kombinerat med en bred administrativ roll. I nära samarbete med våra utesäljare kommer du att ansvara för hela processen med allt från kundens samtal till faktura är skickad. Du kommer att arbeta nära interna och externa leverantörer för att säkerställa en smidig uthyrning och återställning av maskinparken för nästkommande kund.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:

- Order- och returmottagning via butik, telefon och mail.
- Ansvara för att skapa avtal, uppföljning under uthyrning och fakturering.
- Skapa och följa upp inköpsordrar med berörda leverantörer.
- Koordinera och följa upp bokade transporter.
- Inneförsäljning och orderhantering.
- Stötta våra utesäljare med säljadministration och vara konsultativ vid beställningar.
- Kontinuerligt arbeta med och sträva efter ständig förbättring av våra processer inom uthyrningsverksamheten samt vara rådgivande i valet av maskin för kund.Du kommer att utgå från vår depå på Ringön och rapportera till Branch Manager.

Din bakgrund:
Kvalifikationer:

- Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
- 3-5 år erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, försäljning eller kundhantering.
- Flytande i svenska och engelska i både skrift och tal.
- Goda IT-kunskaper samt vana att arbeta i affärssystem.Meriterande för tjänsten är om du tidigare har arbetat inom uthyrningsbranschen.

Din profil:
Rollen som Innesäljare ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt och en god samarbetsförmåga. Vår uthyrningsbransch är i en expansiv fas och för att trivas i tjänsten bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierade arbetsuppgifter, tycka om förändring, hitta nya lösningar på eventuella problem och kunna skapa goda relationer till både kunder och kollegor.

Vad erbjuder Zeppelin Rental dig?

- Varierande arbete i ett starkt och spännande bolag i hög expansion
- Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken varvat med produkter från andra marknadsledande fabrikat
- Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.Värderingar
För att trivas hos är en förutsättning att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together -

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Ansök nu

Produktionspersonal

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 21
WRKFRC söker nu produktionspersonal och montörer!

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Här ges möjligheten att komma in i ett gott gäng och lära sig jobbet på plats. Med energi och positiv inställning, samt viljan att bli en bra ambassadör för oss hos kund, kommer du långt. Är du dessutom engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vi söker dig som är positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. Vårt samarbete med kund är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos kundföretaget.

Produktionen ligger i Arendal, Göteborg och du kommer som montör att ansvara för en del i line-monteringen. Det är hands-on, dvs du kommer att få arbeta med enklare montering i olika moment. Du behöver vara lite händig, ha ett öga för detaljer och vara flexibel. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Arbetstiderna kommer vara vardagar dagtid kl.7.00-16.00.

Kriterier:

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrann

Passar tider

Ansvarsfull

Positiv inställning

Jobbstart snarast och intervjuer sker löpande, så ansök redan nu!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Industrielektriker

Industrielektriker
Läs mer Nov 18
Om tjänsten
Du varierar din tid mellan apparatskåpsbyggnation och maskininstallation. Vi bygger allt från små kopplingslådor till kraft -och styrskåp på 1000A. Varje anläggning som produceras är unik och du följer ofta ditt projekt och är även den som installerar elskåpet på ugnen och gör en komplett elinstallation av anläggningen. Våra ugnsanläggningar har ofta en hög automationsgrad och du får därför möjlighet att arbeta med det senaste inom automation.

Beroende på erfarenhetsnivå så kan tjänsten utvecklas med I/O check, drifttagning hos kund och felsökning.

Du kommer vara en del av vårt automationsteam som består av elkonstruktörer, PLC-programmeriare, elektriker och skåpsbyggare. Det finns alltså stora möjligheter att vidareutveckla dig brett inom el och automation hos oss.

Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet inom industriell automation. Du har förmågan att läsa kopplingsscheman. Om du är inriktad på installation och inte tidigare byggt elskåp så är inte det ett hinder för att söka. Är du intresserad av att lära dig nya saker så ser vi det som positivt.

Din roll

- Elskåpsbyggnation
- Komplett maskininstallation
- Provkörning
- Installation hos kund


Personlighet
Du är tekniskt intresserad och noggrann

Du uppskattar variation och att ställas inför nya utmaningar

Du kan arbeta självständigt, men också samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning

Du kan åka iväg på installationer några gånger per år

Du kan göra dig förstådd på svenska utan problem

B-körkort (eller att du har ambition att ta körkort inom kort)Vad gör ElectroHeat? Vår unika nisch är att tillverka industriugnar som är en viktig del i tillverkningen av alltifrån rotorn till vindkraft, härda kolfiberchassi till sportbilar eller komposithärdning av elflygplan. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till verkstadsindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande. Vårt företag präglas av ett genuint intresse för teknik, affärer och människor, vilket genomsyrar vår affärsidé och företagskultur.

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonsmontör
Läs mer Nov 9
Vi söker nu fordonstekniker/fordonsmontörer och fordonsmekaniker som har ett gediget intresse inom teknik.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där varje individ är viktig och där ni gemensamt arbetar fram lösningar som i framtiden kommer resultera i fullskalig produktion. Du kommer att arbete med det senaste inom oberoende fordonsteknik i ett världsledande företag. Tillsammans kommer ni förändra transporter med tunga fordon så de blir både säkrare och miljövänligare.

Det är viktigt att du är van att ta egna initiativ och är självgående. Stor förmåga att samarbeta och skapa glädje på arbetsplatsen är givet!

Det kommer finnas stora möjligheter för dig att växa med företaget, och det är rätt tid nu för rätt person att kliva ombord. Företaget arbetar aktivt för att arbetsplatsen skall vara jämställd och ha mångfald, och stor vikt läggs i din personlighet.

Företaget är ett svenskt och världsledande teknik- och transportföretag baserat i Stockholm (https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholm) och Göteborg (https://sv.wikipedia.org/wiki/Göteborg) som specialiserar sig på elektriska (https://sv.wikipedia.org/wiki/Elfordon) och självkörande fordon. Idag utvecklar man framtidens transportfordon.

Utvecklingen och tillverkningen av prototyper som görs i Göteborg kommer inom några år att resultera i världsledande och fullskalig produktion av självkörande elektriska transportfordon.

Krav:

Svenska samt engelska i tal och skrift

Teknisk utbildning gymnasienivå

Van att meka

Meriterande är:

Kunskap inom CAD

Ritningsläsning

Tidigare erfarenheter av tillverkning tunga fordon

Kunskap inom LeanIntervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2008. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Plant Controller

Koncerncontroller
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Är du sugen på ett spännande jobbtillfälle och en stor utmaning för att ta din karriär till nästa nivå?

Vi söker nu en ambitiös Plant Controller till vår anläggning i Ljungsarp, Sverige. Plant Controller ansvarar för att tillhandahålla beslutsinformation genom att samla in, analysera och rapportera kostnader och olika ekonomiska data i enlighet med koncernens riktlinjer och föreskrifter. Denna position möjliggör direkt interaktion med ledningen och samarbete med olika funktioner inom organisationen.

Rollen ingår i den lokala ledningsgruppen och kommer att rapportera direkt till Plant Manager.

Ansvar
Dina huvudsakliga uppgifter är, men inte begränsade till:

Förbereda finansiell prognos, budgetering, avvikelseanalys, kostnadskontroll och andra ekonomiska relaterade uppgifter

Rapportera och övervaka enheternas finansiella resultat och ge vägledning om effektiva sätt att kontrollera kostnader, förbättra lönsamheten och öka kassaflödet

Utföra aktiviteter i slutet av månaden för alla relaterade aktiviteter inklusive försäljning, materialanvändning, allmänna omkostnader, kostnadsavvikelser och marginalanalys, tillsammans med bedömning av huruvida lager- och garantireserver är tillräckliga

Granska och intyga finansiell information relaterad till månadsslut, planer och prognoser för anläggningen

Föreslå förbättringar av intern kontroll i redovisnings- och rapporteringssystem för att säkerställa finansiell noggrannhet och skydda tillgångarna

Styr utarbetandet av årliga strategiska planer, rullande prognoser och månadsslutsrapportering i tid

Bedöma och rekommendera möjligheter till redovisningsorganisation/uppgiftskonsolidering och standardisering

Utveckla och implementera kostnadsmodeller på platsen för att hjälpa ledningen och stödja prissättnings- och kostnadsbeslut, vid bedömning av lönsamheten för nuvarande produkter och nya kontrakt/möjligheter. Delta i beslutsprocesserna för att uppnå specifika affärsmål

Utveckla, implementera och övervaka efterlevnad mot en standardiserad intern tilldelningsprocess

Tillhandahålla information och interagera med interna och externa revisorer efter önskemål

Krav
Du är universitetsutbildad, med examen inom ekonomi eller redovisning och med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna inom Automotive.

Du har en hög grad av användande inom SAP och Microsoft Office, speciellt Excel.

Vem är du?
Som person är du en högpresterande individ med ett stort intresse för affärs/ekonomisk analys och strategi. Du är proaktiv, resultatdriven och van att arbeta självständigt. Du har en hög grad av noggrannhet och stark analytisk förmåga med förmåga att strukturera och kommunicera komplex information och data. Du är snabblärd med förmåga att se helheten men också förstå vikten av detaljer. Vi tror att du har god kommunikationsförmåga med förmåga att kommunicera på alla nivåer på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansök nu

Produktionspersonal Cykelmontör

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 1
WRKFRC söker nu cykelmontörer till produktion av elcyklar.

Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vi söker dig som är positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. Vårt samarbete med kund är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos kundföretaget.

Produktionen ligger i Arendal, Göteborg och du kommer som montör att ansvara för en del i line-monteringen. Det är hands-on, dvs du kommer att få arbeta med enklare verktyg och montera i olika moment. Du behöver vara allmänt händig, ha ett öga för detaljer och vara flexibel. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Arbetstiderna kommer vara vardagar dagtid kl.7.00-16.00.

Kriterier:

Teknisk, van att använda skruvdragare och skruvmejsel

Ansvarsfull och har lätt att lära

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrann och resultatinriktad

Talar och skriver svenska flytandeJobbstart 21 November. Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Okt 12
Vill du vara med och utföra avancerad tillverkning av komponenter genom att fräsa, svarva, gnista och borra i komplicerade material?

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer till ett mycket kompetent och härligt gäng som arbetar i en spännande och växande bransch med många utmaningar.

Det är därför viktigt att du gillar att lära dig nya saker, att du kan ta eget ansvar och att du har en positiv attityd för att trivas hos kunden. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror dessutom på mångfald och jämställdhet och att olika erfarenheter är en styrka.

Kriterier:

Utbildning från industritekniskt gymnasium eller motsvarande

Behärskar du något utav styrsystemen Siemens, Fanuc eller Heidenhain

Lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrant och resultatinriktat

Talar och skriver svenska flytande

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av CNC-bearbetning, ritningsläsning, har truckkort och att du behärskar engelska i tal och skrift.


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

Chaufför till företagstaxi

Personbilsförare, persontransporter
Läs mer Okt 4
För kunds räkning söker vi nu mycket serviceinriktade chaufförer med taxiförarlegitimation som alltid sätter kunden i fokus. Uppdragen är fokuserade på företagstaxi vilket skiljer sig från vanlig taxiverksamhet. Företagets bilflotta är av yttersta klass och du förväntas vara diskret, serviceminded och företagets ansikte mot kund.

- Stor vikt läggs vid din personlighet.

- Flytande svenska och engelska är ett krav.

Bolaget är specialiserade på transporter av högsta kvalité. De erbjuder VIP transporter, företagstaxi, expressbud samt busscharter m.m. Hög service, säkerhet och diskretion är deras ledord. Kunder är allt från privatpersoner till små som stora företag. De har varit i branschen i över 30 år vilket har gett dem stor erfarenhet att hantera alla typer av logistikbehov, oavsett om det är på land, till havs eller i luften.

Bolaget utför årligen ca 100.000 köruppdrag och har runt 40 fordon och 50 hängivna chaufförer. Vill du bli en del av detta team, ansök redan idag.

Ansök nu

Budbilsförare

Utlandsförare
Läs mer Okt 4
För kunds räkning söker vi nu en budbilsförare med hela Europa som arbetsplats. Du kommer köra mindre skåpbil med bakgavellift, så endast B-körkort krävs. Arbetet kräver att du är väldigt flexibel och kan planera om din vardag på kort tid. Uppdragen är oftast av akutare slag och ofta sker det från något av de större tillverkande företagen i Göteborgsregionen till olika delar av Europa.

Letar du efter ett fartfyllt jobb med hela Europa som arbetsplats så kan detta vara jobbet för dig.

Bolaget är specialiserade på transporter av högsta kvalité. De erbjuder VIP transporter, företagstaxi, expressbud samt busscharter m.m. Hög service, säkerhet och diskretion är deras ledord. Kunder är allt från privatpersoner till små som stora företag. De har varit i branschen i över 30 år vilket har gett dem stor erfarenhet att hantera alla typer av logistikbehov, oavsett om det är på land, till havs eller i luften.

Bolaget utför årligen ca 100.000 köruppdrag och har runt 40 fordon och 50 hängivna chaufförer. Vill du bli en del av detta team, ansök redan idag.

Ansök nu

Elkonstruktör

Elektronikreparatör
Läs mer Okt 4
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden och globalt. Vi har nyligen flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning, elskåpsbyggnation till slutmontage/testning.

Vi söker dig som är erfaren elkonstruktör och har erfarenhet av industriell automation. Vi erbjuder en varierande tjänst där du ansvarar för att konstruera kompletta anläggningar och får arbeta med det senaste inom automation.

Du kommer vara en del i vår projektorganisation där du dagligen samarbetar med våra ugnskonstruktörer, programmerare, projektledare och elektriker. Du kommer ha stora kontaktytor med både svenska och internationella leverantörer och kunder.

Så har du ett brinnande intresse för teknik och gillar att se dina konstruktioner bli verklighet mitt framför ögonen? Då kommer du trivas hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer med fokus på elkonstruktion jobba i kundspecifika projekt från start till leverans

Självständigt ta fram elscheman och installationsunderlag i E-plan

Beställningar av komponenter och installationsmaterial till projekt och lager

Delta i kundmöten

Stötta säljavdelningen med tekniska underlag till offerter

Dokumentation och CE-märkning

Kravprofil

Goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av elkonstruktion

Meriterande

Erfarenhet av E-plan

Erfarenhet av CE-märkning

Vi erbjuder

- En möjlighet att få vara del i ett branschledande företag med stark framtidstro.
- Teknik i framkant
- Konstruera produkter som används direkt i industrin world wide
- Flextider, friskvård, tjänstepension och annat självklart som gör att du mår bra


Övrig info

- Rekrytering sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan.
- Vi tillämpar provanställning.
- Vi är kollektivanslutna.


Om ElectroHeat

ElectroHeat är ett familjeägt företag med globala visioner och hög framtidstro. Vi har över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning, och vi står även redo att förse framtidens industri med innovativa tekniska lösningar.

Vi är ca 25 engagerade medarbetare som alla har specialistkunskaper inom våra områden. Våra ugnar används brett inom olika industrier där värme behöver tillföras t.ex. exempel värma rotorn till vindkraft, härda delar till satelliter eller komposithärdning av elflygplan.

Ansök nu

Trafikplanerare

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Okt 4
För kunds räkning söker vi nu en nyckelspelare som blir spindeln i nätet för den dagliga trafikplaneringen. Bolaget är specialiserade på transporter av högsta kvalité. De erbjuder VIP transporter, företagstaxi, expressbud samt busscharter m.m. Hög service, säkerhet och diskretion är deras ledord.

Kunderna är allt från privatpersoner till små som stora företag. De har varit i branschen i över 30 år vilket har gett dem stor erfarenhet att hantera alla typer av logistikbehov, oavsett om det är på land, till havs eller i luften.

Ditt ansvar blir att fortsätta skapa nöjda kunder genom att ta emot förfrågningar, följa upp dem och se till att allt går enligt plan. Fokus ligger på ordermottagning / planering och det kräver att du klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt.

Kravprofil:

- Flytande svenska i tal och skrift.

- Mycket god engelska i tal och skrift.

- Ordningssinne.

- Hanterar stressiga situationer väl

Ansök nu

WRKFRC söker montörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 27
WRKFRC söker montörer.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb eller idag har arbete men redo för nya möjligheter.

WRKFRC växer och vi söker nu montörer för svensk tillverkningsindustri inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare så är du välkommen hos oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja till att bli en bra ambassadör för oss hos våra kunder. Vi sätter våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktiga och för dig som medarbetare finns stor chans till anställning hos våra kundföretag. Vi ser att du är en positiv och arbetsam person som är beredd att ta ansvar. För att du ska lyckas hos oss så krävs att du är flexibel.

Vi jobbar under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till. Du behärskar svenska i tal och skrift och har minst gymnasieutbildning. Då vi arbetar med bredd inom svensk industri så söker vi montörer inom området.

-Elektronik

-Automotive

-Medicin

-Mekanik

-Mekatronik

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!

Ansök nu

PLM Administrator

Systemadministratör
Läs mer Sep 20
About the position

We are looking for a dedicated PLM Administrator whos main objectives are to ensure efficient usage, functionality, and on-going justifiable improvements of the PLM System and to drive change management support with high availability and security for the global organization. You will together with the worldwide team, provide support on different levels and needs. You will get to work in a company where your efforts are visible and have an impact. The position is located at our facilities in Göteborg.

Responsibilities

Understand the user organization's needs and requirements and find, develop, and support efficient solutions in the PLM system.
Ensure sufficient quality assurance when implementing changes in the PLM system in strict adherence to policy and procedure.
Work on the PLM system, including process enforcement, administrative support, technical support.
Interpret business requirements, understand them, propose and plan according to the company standards and requirements.
Understand and support the established Product Development Process in terms of technical support on the PLM platform.
Must utilize and promote standardization, best practices, and continuously seek ways to improve the company's PLM/PDM system.
Support the enhancement, development, implementation, migration, and upgrade of PDM/PLM and CAD Integrations.
Coordinate the implementations, upgrades, and tests in the PLM System.
Work on studies, benchmarking, and all related to the improvement of the existing PLM system.
Work cross-functionally with managers and employees at all levels of the organization.

Requirements

Bachelor or Master’s degree with math or science emphasis or associates degree from IT Technical University with additional work experience.
5-years experience in engineering, CAD design, PDM/PLM processes, and project management.
Experience working with SAP-PLM ECC on admin or architecture level.
SAPPLM Backend knowledge is highly appreciated.
Experience working with ECTR on admin or architecture level.
Work with a other PLM such as Teamcenter, 3DExperience.
CAD experience with any primary parametric modeling software (Catia, Creo, SolidWorks, NX,).
Must be detail-oriented, highly organized, and work independently as well as part of a cross-functional team.
Must be familiar with project management.
English on negotiation level.
We look for a willingness to travel occasionally.

What we offer

High paced global environment with endless opportunities.
Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job.
Inspiring and people-oriented leadership.
Growth opportunities and career development.
Integrity, accountability, creativity, and teamwork.

Ansök nu

Säljare B2B

Systemsäljare
Läs mer Sep 20
Tjänsten
Den här tjänsten gäller främst våran snabbt växande produkt WorkMirror, som sparar både tid, pengar och ger mervärde åt våra kunder. Systemet är webbaserat och erbjuds i olika prispaket beroende på kundens behov.

Vi på Enera expanderar nu vårat sälj-team och letar efter dig som är intresserad av att vara med i ett tidigt skede och arbeta med sälj som har stor tillväxtpotential.

Tjänsten förutsätter att du är strukturerad, noggrann och kan följa en väl utprövad säljprocess? Vi är ett tillräckligt litet företag för att du skall kunna bli en nyckelperson, men ändå tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare.

Då vi prismässigt har ett mycket bra erbjudande (ofta halva priset) så är erfarenheten hos våra säljare att WorkMirror är lätt att sälja.

Dina egenskaper
Tjänsten förutsätter att du är strukturerad, noggrann och kan följa en väl utprövad säljprocess? Vi är ett tillräckligt litet företag för att du skall kunna bli en nyckelperson, men ändå tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Säljsamtal till prospekt vi har identifierat via väl beprövad säljprocess

- ”Cold calls” inom utvalda segment

- Mail-utskick och hantering av kampanjer

- Demonstrationer/mötesbokningar

- Offerterhantering och avslut

Vi tror att du:

- Är målinriktad, disciplinerad och van att arbeta självständigt

- Är noggrann, metodisk och har hög arbetsmoral

- Har erfarenhet av telefonbearbetning och trivs med det

- Har ett säljande mindset och driver mot avslut

Ansök nu

Senior .NET-utvecklare för utveckling av nya system

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 20
Om jobbet

Enera är ett produktbolag som erbjuder flera SaaS-lösningar till både företag och myndigheter. Vi lanserade precis en tredje produkt och vill utöka bolaget med ytterligare en erfaren .Net utvecklare. Vi är ett växande bolag med totalt 16 medarbetare i både Sverige och Europa och våra kunder verkar inom en mängd olika branscher.

Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med i ett tidigt skede och arbeta med nya tekniker, och med produkter som har stor tillväxtpotential. Vi är ett tillräckligt litet företag för att du skall kunna bli en nyckelperson, men ändå tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare över tid.

Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stabila ekonomiska förutsättningar. Vi tillämpar ett resultatlönesystem där du som individ har stor möjlighet att påverka din lön.

Information:

- Omfattning: Heltid
- Varaktighet: Tillsvidare
- Lokalisering: Mölndal och/eller remote
- Lön: Förhandlas


Skallkrav:

- .NET core/.NET asp
- REST
- MS
- Hantering av certifikat
- Vana att arbeta agilt
- Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift


Önskad erfarenhet

- Blazor
- RabbitMQ


Din profil

- Systemutvecklare/Programmerare - 5 år erfarenhet eller mer
- Starkt ägandeskap för den produkt du utvecklar, och en stor drivkraft
- Nyfiken och lösningsorienterad
- Noggran och Ansvarstagande
- Är duktig på att slutföra uppgifter

Ansök nu

Supplier Response Expert / SRT Expert

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Sep 20
About the job
The current dynamic business environment has companies pivoting to address volatile demand, rising cost, a challenging labor environment, government regulation and supply chain shortages. We are looking for someone who wants to face these challenges with proactive attitude and constructive approach.

About the position
We are looking for a Supplier Response Expert (SRT Expert) based in our Swedish / Gothenburg office. The position is dedicated to solve escalations to supplier, crisis reaction and resolution, as well as risk monitoring and prevention, responding to the Global Supplier Response Manager.

As main objectives, the professional is going to perform the procedures provided by Kongsberg’s Instruction for Supplier Escalation Process and directives from the Global Supplier Response Manager, including reaction to supply disruptions as well as risk monitoring and prevention to avoid or minimize line stops at Kongsberg and its customers.

Qualifications and experience

- 5-8 years of experience in manufacturing companies. Preferably with a minimum of 3 years’ experience within the automotive industry

- Experience in logistics planning, tools and manufacturing engineering

- Fundamentals of Crisis or Risk Management desirable

- University degree in Logistics, Business Administration, Production Engineering or similar background

- Computer skills including MS Office

- SAP knowledge desirable

- Written and spoken English at C1 conversation level. Further linguistic skills are considered an additional qualification.

- Great sense of urgency, pragmatism and of ownership of the crisis

- Pro-active, self-propelling

- Can-do attitude and resilient

- Hands-on style

- Systematic and data-driven mindset

- Strong teamworking Facilitation skills with a high focus on mobilizing solution and follow-up meetings

- Good conflict management skills

- Flexibility and willingness to travel globally, where crisis occur

- High degree of personal integrity and confidence

What we offer

- High paced global environment with endless opportunities for career development

- Interesting challenges at a premium Tier 1 company in the automotive industry with continuous opportunity to develop new competences

- Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job

- Cultural diversity, with colleagues from several countries in Europe, Americas and Asia

- Teamwork environment with open and dynamic communication

- Part-time home-office possible, according to the company’s rules

Ansök nu

Technical Project Manager

Materialplanerare
Läs mer Sep 20
The Technical Project Manager shall take technical responsibility of customer interface and handle alignment of milestones, planning issues, delivery planning, change request management, progress follow-up, project status reporting and risk management.

The Technical Project Manager is also responsible for the Change Control Board (CCB) where are also the System Design Responsible and System Validation Responsible play an important role.

The Technical Project Manager works as a subproject manager and reports to the Project Manager.

Area of Responsibility

Define technical project scope, stakeholders, goals, risks and how this project contributes to company goals. Key success factors are defined.

Define, together with SDR & SVR, the project life cycle. What process is to be followed and what tailoring needs to be performed.

Preparation, verification, implementation, monitoring and adjustment of the detailed schedule (development activities from KA process)

Evaluates the needed resources and skills for the engineering team

Follows up on resources and training requested from the line-organization

Responsible for management of the engineering team in the task management tool

Assigns responsibility for work results and activities to the individual team leads or team members

Monitors and controls progress, creates project status reports with regards to milestones, resources and budget

Supports Risk Management

Implements action items in the case of (upcoming) deviations

Initiates and monitors escalation actions if needed

Ensure that R&D/development perspective and input is represented and accurate in Project Management Plan.

Competence profile

Education:

Master’s or bachelor’s degree in Engineering, or equivalent.

Experience and skills:

Experience in leading teams, preferably multi-disciplinary and multi-cultural

Experience in project management

Great communication skills

Experience in system, hardware and/or software development or testing

Knowledge in Automotive Spice and ISO 26262 (Functional Safety).

Good knowledge in requirements engineering.

Good knowledge of local native language (Swedish).

Fluent in English, spoken and written.

Good knowledge of development processes, methods, and tools.

Personal qualities appropriate for working in a team; analytic, structured, pedagogical and able to take initiatives.

Ansök nu

Project buyer

Inköpare
Läs mer Sep 20
About the position

We are looking for a Skilled Project Purchasing professional to strengthen our highly dynamic, and global Project Purchasing Team. Your contribution will have significant impact to Kongsberg Automotive’ s future growth and the success of our Product development and Product launches. As a Project buyer you will be part of developing new products with new technologies to meet the new demand of Electrification in the Automotive business. We count on your technical interest combined with your commercial mindset to support the development of these new products. At Kongsberg we are a true global team, and you will work together with colleagues around the globe. The position requires a lot of interaction with the different roles in the organisation as well as externally.
The role is based in Mölndal Sweden and will report to the Regional Purchasing Manager.

Job profile

Purchasing team member in the Business Unit/Segment’s NPI (New Product Introduction) projects
Be the main purchasing interface towards suppliers during the project, lead technical reviews with suppliers, make sure project deliverables from supplier side are met on time and budget
Support sales and engineering with project cost/pricing objectives in close cooperation with the Category Buyer and up-to-date process expertise
Communicate with Category team about specific supplier needs and support investigation of new supplier base when required
Initiate and coordinate supplier VAVE activities, including organization of supplier days and workshop
Carry out project management, planning activities and maintain reporting
Undertake negotiations with suppliers in coordination with Category Buyers and contribute to the quotation to customers

Requirements

Relevant Bachelor or Master degree
Experience in purchasing and/or project function is required. Automotive experience is preferred
Good working knowledge of MS Office and strong skills in Excel is required. SAP experience is an advantage
Fluent in English (oral and written), preferable knowledge of other languages such as German, French and Chinese is also valued
Well-organised and structured both when working independently and when working in a team
Good communication skills and ability to easily connect with other people
Accountable and with a desire to continuously improve day-to-day operations
Solution and result driven with the capacity to prioritise and find right solutions to meet targets
Technical knowledge in Mechanical and/or Electrical parts is a plus

What we offer

High paced global environment with endless opportunities
Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job
Inspiring and people-oriented leadership
Growth opportunities and career development
Integrity, accountability, creativity, and teamwork

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Ansök nu

Category Buyer for EAE

Inköpare
Läs mer Sep 20
About the position
OUR GOAL is to enable KONGSBERG AUTOMOTIVE to be competitive in the global marketplace by becoming a “second to none” global purchasing organization.

Responsibilities
We are looking for a Category Buyer based in our Swedish / Gothenburg office. The Position holder will oversee approximately 30Mio Euro in spend.

managing the assigned resources and owning all relevant strategic global purchasing activities for the assigned indirect categories.

The candidate will be actively engaging and executing global and regional contract negotiations, communicate and cooperate with our suppliers and stakeholders.

Other activities include development and implementation of category strategies, identify saving opportunities, and lead the supplier review meetings.

This role is extremely important and will report to the Global Category Director for EAE, located in Sweden.

Who are you?
You are a passionate buyer and strong communicator with excellent negotiation skills! With a high level of energy and progressive and innovative ideas.

We want to become a world class, second to none purchasing organization - keep winning and take our successful purchasing team to the next level.

Qualifications and experience

- Minimum of 5 years of relevant professional experience in the automotive industry
- Expertise in global direct material purchasing and supplier management
- Efficient, proactive and a hands-on approach
- Excellent interpersonal and communication skills
- Entrepreneurial mindset
- Bachelor’s or Master’s degree in Engineering and/or Business Management
- Business fluent in English written and spoken


What we offer

High paced global environment with endless opportunities

Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job

Inspiring and people-oriented leadership

Growth opportunities and career development

Integrity, accountability, creativity, and teamwork

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Ansök nu

Global Category Buyer for EAE

Inköpare
Läs mer Sep 20
About the position
OUR GOAL is to enable KONGSBERG AUTOMOTIVE to be competitive in the global marketplace by becoming a second to none global purchasing organization.

Responsibilities
We are looking for a Global Category Buyer based in our Swedish / Gothenburg office. The Position holder will oversee approximately 40M Euro in spend.

Managing the assigned resources and owning all relevant strategic global purchasing activities for the assigned indirect categories.

The candidate will be actively engaging and executing global and regional contract negotiations, communicate, cooperate with our suppliers and stakeholders and to being the facilitators for solution oriented cross functional teamwork to meet our KA business objectives.

Other activities include development and implementation of category strategies, identify saving opportunities, and lead the supplier review meetings.

This role is extremely important and will report to the Global Category Director for EAE, located in Sweden.

Who are you?
You are a passionate buyer and strong communicator with excellent negotiation skills! With a high level of energy and progressive and innovative ideas.

We want to become a world class, second to none purchasing organization - keep winning and take our successful purchasing team to the next level.

Qualifications and experience

- Minimum of 5 years of relevant professional experience in the automotive industry
- Bachelor’s or Master’s degree in Engineering and/or Business Management
- Expertise in global direct material purchasing and supplier management
- Efficient, proactive and a hands-on approach
- Excellent interpersonal and communication skills
- Entrepreneurial mindset
- Business fluent in English written and spoken


What we offer - High paced global environment with endless opportunities
- Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job
- Inspiring and people-oriented leadership
- Growth opportunities and career development
- Integrity, accountability, creativity, and teamwork
Application / Contact
If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Sep 19
Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder i stor-Göteborg. Du är ansvarstagande, flexibel och vill utvecklas inom lager och logistik.

Som konsult på WRKFRC är du anställd av oss och jobbar på plats hos kund. Uppdragen varierar och kan innebär många nya kontakter, så bra samarbetsförmåga är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av:

- Truckkörning
- In- och utleverans
- Inventering
- Godshantering
- Lagerplock


Arbetstiderna kan variera från dag, kväll, natt. Till tjänsten söker vi dig som gillar att arbeta och inte är rädd för att hugga i.Som person är du ansvarstagande och noggrann och du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är en teamplayer, men har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

- Truckkort A1 - A4 & B1 - B4
- Minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning.
- Du kan kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansök nu

Däckmontör

Diversearbetare
Läs mer Sep 19
Vi söker däckmontörer till Göteborgsregionen.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av skifte av däck, montering, balansering samt scanning av mönsterdjup. Vi ser gärna att du har erfarenhet av däckbyte eller erfarenhet inom bilmekanik samt har minst B körkort. Viss kundkontakt ingår så det är viktigt att din servicenivå är hög. Vidare är det viktigt att du kan arbeta i ett snabbt tempo och att du ser laganda som en självklarhet. Arbetet är stundtals ganska tungt så det är en fördel om du är stark. Arbetet är säsongsbetonat men som bemanningsföretag kommer det finnas stora chanser för fortsatt arbetet i vår övriga verksamhet inom industri och logistik om du visar att du vill och kan.

Du som söker:

- Är ansvarsfull och ordningsam
- Är punktlig och noggrann
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Ger hög närvara på arbetet

Ansök nu

WRKFRC söker montörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 19
WRKFRC söker montörer.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb eller dig som redan har anställning, men är redo för nya möjligheter.

WRKFRC växer och vi söker nu montörer för svensk tillverkningsindustri inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos våra kunder.

Vi sätter alltid våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga och bidrar till helheten.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en fördel men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos våra kundföretag. Du bör vara positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. För att du ska lyckas hos oss, krävs det att du är flexibel.

Vi jobbar under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till. Du behärskar svenska i tal och skrift och har minst gymnasieutbildning. Då vi arbetar med bredd inom svensk industri så söker vi montörer inom området.

-Elektronik

-Automotive

-Medicin

-Mekanik

-Mekatronik

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu

WRKFRC söker bemanningspersonal

Lagerarbetare
Läs mer Okt 19
WRKFRC växer och söker nu fler medarbetare till våra uppdrag hos kund.

Vi som bemanningsföretag skapar möjligheter för dig som idag söker jobb eller dig som redan har anställning, men är redo för nya möjligheter.

WRKFRC söker nu fler medarbetare för svensk tillverkningsindustri och logistik inom Västra Götalandsregionen. Är du engagerad, lyhörd, flexibel och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss.

Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos våra kunder.

Vi sätter alltid våra medarbetare i fokus och jobbar i nära samarbete med alla i vår organisation, alla är lika viktiga och bidrar till helheten.

Har du erfarenhet av arbetsuppgifter som truckförare, lagermedarbetare, montör, kvalitetskontroll, maskerare eller maskinoperatör är det en fördel, men vi ser gärna även sökande som kommer ifrån andra branscher. Vårt samarbete med våra kunder är långsiktigt och för dig som medarbetare finns därför stor chans till anställning hos våra kundföretag. Du bör vara positiv och arbetsam som person och beredd att ta ansvar. För att du ska lyckas hos oss, krävs det att du är flexibel.

Vi jobbar under bemanningsavtalet vilket innebär att det kan vara varierande arbetstider samt uppdrag inom det geografiska området som vårt avtal hänvisar till.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har minst gymnasieutbildning. Vi arbetar med bredd inom svensk industri vilket ger dig möjligheten att som konsult hos oss skaffa många värdefulla erfarenheter, meriter och kontakter inom flera områden.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan!


Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Ansök nu