M&R Grupp Service AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos M&R Grupp Service AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Datatekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 24
Vi söker en systemtekniker Windows för tillsvidareanställning för digitalisering och IT.
Arbetsuppgifter
I rollen som Systemtekniker Windows kommer du ha ansvar för konfiguration och förvaltning av Microsoft servrar och applikationer .


Kvalifikationer
Vi söker dig med eftergymnasial IT-utbildning, någon typ av högskola/YH-utbildning med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet.


Vi förväntar oss att du har kunskap och erfarenhet av:
• Windows/Microsoft klient/server och applikationer
• Virtualisering, primärt VMWare
• Nätverk och kommunikation
• Powershell


Det är meriterande om du har certifieringar inom Microsoft samt kunskap och erfarenhet av:
• Microsoft 365
• Microsoft Server
• Microsoft Endpoint
• Microsoft Azure och dess IaaS-tjänster
• Azure DevOps


Som person motiveras du av att arbeta i grupp och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav/behov som du utvecklar till genomförbara lösningar. Du motiveras av att jobba i tekniska implementationsprojekt samt gillar att arbeta strukturerat och god förmåga att självständigt planera din arbetsdag.


Arbetet är i hög grad serviceinriktat, merparten av arbetet sker i nära samverkan med kollegor och användare. Vi söker dig som vill vidareutvecklas och drivs av nya utmaningar. Du är ambitiös, strukturerad, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och en öppen samt lyhörd person som har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat helhetsperspektiv på den verksamhet vi bedriver. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansök nu

Flytthjälp & Städare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 24
M&R Grupp Service AB är ett växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna lokalvårdare/städare.
Vi letar efter en person som har en känsla för service, är noggrann, stark och har möjlighet att arbeta själv samt i grupp. Tjänsten är på heltid, men vi kommer även att ha deltidstjänster inom kort.
Arbetet sker på dagtid men det kan även förekomma städningar på helger och i enstaka fall på kvällstid.
Vill du vara en del av vårt team där vi tillsammans strävar efter att hjälpa våra kunder med flyttstädning, hemstädning, arbetsplatsen, flytthjälp mm.
Då är du välkommen att skicka din ansöka redan idag tjänsterna tillsätts löpande.
Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag.

Ansök nu