Resty Nordic AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Resty Nordic AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Regionchef på Subway - Affärsmannaskap, Ledarskap och Äventyr!

Centrumutvecklare/Handelsutvecklare
Läs mer Aug 10
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger!
Är du redo att ta din karriär till nästa nivå och leda en spännande och dynamisk verksamhet inom snabbmatsindustrin? Då är det här chansen för dig att bli en del av Subway® familjen som regionchef!
Vi söker dig som är driven och engagerad. Som regionchef kommer du att ha övergripande ansvar för att leda och utveckla våra restauranger inom din tilldelade region. Du förväntas upprätthålla höga standarder för verksamheten och se till att våra restauranger uppnår och överträffar sina försäljningsmål och kundnöjdhet.
Som regionchef på Subway® kommer du att ha det övergripande ansvaret för samtliga restauranger inom din region. Du kommer vara den som aktivt letar efter nya potentiella lägen för Subway® restauranger och du kommer vara franchisetagarnas främsta kontakt när det gäller överlåtelser och försäljning av restauranger, vilket ger dig en nyckelroll i att forma Subways® närvaro i Sverige.
Om oss
Subway® är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Resty Nordic AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Group som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.


I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Inspirera och leda franchisetagare för att nå nya höjder och bli de bästa i branschen.
Hitta nya potentiella lägen för att expandera vårt varumärke och skapa tillväxtmöjligheter.
Fungera som franchisetagarnas huvudkontakt för överlåtelser och försäljning av restauranger.
Stötta franchisetagare vid omförhandlingar av hyreskontrakt.
Få möjlighet att arbeta med ett ikoniskt varumärke och påverka restaurangernas framgång.
Driva försäljningsinitiativ och marknadsföringsstrategier för att öka intäkter och förbättra varumärkets närvaro i regionen.
Ansvara för att analysera försäljningsdata och ekonomiska rapporter för att identifiera trender och förbättringsområden.
Resa inom Sverige och vara ute i restaurangerna för att stötta våra franchisetagare.



Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du är en resultatinriktad ledare med erfarenhet av inom restaurangbranschen eller liknande befattning inom snabbmatsindstrin.
- Du älskar att ta ansvar och har skinn på näsan för att fatta beslut och driva förändring i enlighet med Subways® riktlinjer.
- Struktur och noggrannhet är något som beskriver din arbetsstil, och du kan ha flera uppgifter på gång utan att tappa fokus.
- Som en sann kommunikatör har du förmågan att kommunicera tydligt i både tal och skrift samt våga säga ifrån om något är fel. Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.
- Förmågan att hantera utmanande situationer med diplomati och professionalism.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera effektivt inom den internationella Subway® organisationen.
- Att vara ute i restaurangerna och stötta våra franchisetagare är något du tycker om och trivs med.
- Meriterande om du har erfarenhet av förhandlingar och har befintliga kontakter med hyresvärdar inom fastighetsbranschen, särskilt inom restaurangområdet.


Hur blir jag framgångsrik här?
För att lyckas som regionchef på Subway® behöver du ha ett starkt affärsmässigt kunnande. Då restaurangbranschen är snabbföränderlig kommer din förmåga att anpassa dig och fatta snabba beslut att vara avgörande.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.
Du motiveras av att bidra till Subways® framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda franchisetagarna till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från både Subway® och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som regionchef.
Du får möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt globalt varumärke och bidra till dess fortsatta tillväxt och framgång.
Du kommer vara en viktig kugge i att bygga starka relationer med franchisetagare och hyresvärdar för att stärka varumärkets närvaro i regionen.
Vi är inte bara ett jobb – vi är en upplevelse! Du kommer att få jobba i ett härligt och humorfyllt team där varje dag är ett nytt äventyr.
Din framtid som regionchef börjar här! Skapa ett starkt ”första intryck” och visa oss ditt engagemang och din passion för att leda och utveckla Subway® restauranger genom att skicka in CV och ett personligt brev redan idag där du beskriver hur din erfarenhet och dina färdigheter matchar kraven för rollen som regionchef hos oss.

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 31 augusti 2023 till: job@subway.nu
Skriv ”Regionchef” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.
Vi hälsar dig välkommen till Subway®!

Ansök nu

Sandwich Artists till vår nya restaurang centralt i Göteborg!

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 11
Tidigare erfarenhet av tillredning av mat, catering, detaljhandel och/eller kundtjänst är önskvärt, men inte nödvändigt – du får fullständig utbildning och kommer att gå olika kurser på University of Subway®. Det är viktigare att du är en lagspelare med vinnarattityd. Om du för närvarande jobbar i kundtjänst, i detaljhandeln som försäljningsassistent, på en restaurang, om du studerar eller är nyutexaminerad och vill inleda en karriär i livsmedelsbranschen – då kan det här vara den perfekta möjligheten för dig!

Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Förbereda och preppa kött och grönsaker, inklusive att baka bröd och kakor
Säkerställa att områden för livsmedelsförvaring och tillredning uppfyller standarder gällande hälsa och säkerhet
Följa Subways regler och policys
Kassabiträde
Registrera leveranser
Genomföra rengöring och städning enligt dags-, vecko- och månadsschema
Följa säkerhetsrutiner
Arbeta som en del av ett team
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning och i mötet med gästerna.


Som Sandwich Artist™ serverar du och skapar mervärde för gästerna på ett effektivt och trevligt sätt. I den här rollen främjar du medvetenhet om Subway® som varumärke och säkerställer att hygienstandarderna uppfylls.

Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- En förmåga att arbeta i en snabb och hektisk miljö med bibehållen noggrannhet och kvalitet.
- Utmärkt kundserviceförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor.
- Förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs.
- Flexibilitet att arbeta i olika skift och under helger, kvällar och högtider.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.

Hur blir jag framgångsrik här?
Visa passion och engagemang. Var entusiastisk och brinn för det du gör. Genom att vara passionerad kommer du att göra ditt bästa i arbetet och inspirera andra i teamet.
Ge fantastisk kundservice. Kundnöjdhet är avgörande för framgång inom Subway®. Var vänlig, lyhörd och tillmötesgående gentemot varje gäst. Sträva efter att överträffa deras förväntningar och ge dem en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker Subway®.
Var noggrann med detaljer. Var uppmärksam och se till att varje sub är korrekt sammansatt enligt gästens önskemål.
Samarbeta, kommunicera och ha en positiv attityd och var en lagspelare. Var beredd att hjälpa till där det behövs och vara öppen för att ta emot och ge feedback för att förbättra prestationen.
Ha en stark arbetsmoral. Var pålitlig, punktlig och ta ansvar för ditt arbete. Visa att du är redo att göra det extra för att leverera kvalitet och överträffa förväntningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från din restaurangchef och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag. Att arbeta hos oss ger dig möjlighet att vara en del av en framstående organisation.
Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är inkluderande och respektfull mot alla. Vi välkomnar och uppmuntrar mångfald och ser det som en tillgång i vår verksamhet. Oavsett din bakgrund eller erfarenhet kommer du att känna dig välkommen och uppskattad hos oss.
På Subway® är teamarbete och samarbete viktigt. Vi tror på att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö där alla kan trivas och växa tillsammans. Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett team av dedikerade och engagerande medarbetare som strävar efter att leverera högkvalitativ service och kundupplevelse.
Subway® erbjuder karriärmöjligheter inom organisationen. Om du visar engagemang, skicklighet och ambition finns det möjlighet att klättra uppåt och ta på dig mer ansvarstagande befattningar.
Genom att välja oss som arbetsgivare får du en chans att vara en del av en framgångsrik restaurangkedja och en möjlighet att utvecklas i en givande och gästfokuserad arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att skapa en stimulerande och givande arbetsplats där du kan trivas och växa.

Start: Början/mitten av september
Placering: Norra Hamngatan 18, Göteborg
Omfattning: Heltid, deltid, helger
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt kollektivavtal

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 31 augusti 2023 till: goteborg.norrahamngatan@subway.nu
Skriv ”Sandwich Artist” i din ansökan.

Vi hälsar dig välkommen till Subway®!

Ansök nu

Subway söker en glad och noggrann Administratör, 50%

Servicehandläggare
Läs mer Jun 5
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger!
Är du en glad och noggrann person med tidigare erfarenhet av administration? Har du ett starkt ordningssinne och förmågan att arbeta strukturerat och läsa/följa instruktioner? Om så är fallet, letar vi efter just dig för att vara en del av vårt Subway team.
Vi söker en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollera sig själv även i stressiga situationer. Att kunna hantera tidspress och prioritera uppgifter på ett effektivt sätt är viktigt för oss. Vi tror på att skapa en positiv arbetsmiljö och sprida glädje till kollegor och våra franchisetagare.
Som administratör kommer du ha en central roll i vår organisation. Du kommer vara ansvarig för att hantera olika administrativa uppgifter och säkerställa att allt fungerar smidigt. Din noggrannhet och förmåga att hålla ordning på detaljer kommer att vara till nytta för oss.


Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Resty Nordic AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Group OY som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.


Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
För att trivas och lyckas i rollen som administratör hos oss är det viktigt att du har följande kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av administration och/eller handläggning.
- Strukturerad, ordningsam och noggrann – dvs planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
- Lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
- God samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Serviceinriktad, dvs lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Subway är ett amerikanskt företag, så vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person bör du vara självgående, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.


I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Översätta dokument från engelska till svenska
Korrekturläsa dokument
Lära dig mer om hur Subway fungerar
Administrera olika avtal mellan franchisetagare och Subway
Se till att dokument och handlingar är korrekt ifyllda innan de skickas vidare till berörda mottagare
Arbeta nära Leasing & Franchise manager och Operation Manager
Jobba ihop med ett härligt och glatt gäng


Hur blir jag framgångsrik här?
Att hjälpa vår Leasing & Franchise manager och vår Operation manager med diverse administrativa uppgifter kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera. Det viktigaste är att det blir rätt och riktigt!
Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet och en dynamisk miljö att bli en del av Subway®-familjen. Du kommer att få stöd och resurser från vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som administratör.
Vi strävar efter att upprätthålla en positiv och stödjande atmosfär där du kan utveckla din karriär och vi är mycket stolta över vår personal.
Om du är redo att ta på dig den här utmaningen och bidra till att skapa fantastiska upplevelser för våra franchisetagare och kollegor, skicka in din ansökan redan idag!


Start: Augusti/september
Placering: Göteborg, Östra Hamngatan 52
Omfattning: 50% med möjlighet till förlängning
Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter deltid
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 14 juli 2023 till: job@subway.nu
Skriv ”Administratör” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer först att ske efter den 17 juli 2023 pga semestertider.

Vi hälsar dig välkommen till Subway®!

Ansök nu

Subway söker en ansvarstagande och stabil Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Maj 23
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger!
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna!
Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice.
Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team.
Om du är redo att ta ditt ledarskap till nästa nivå och bli en del av vårt Subway® team, är detta rätt möjlighet för dig!
Du jobbar kanske redan som Catering Manager, Store Manager eller Restaurant Manager – eller är kanske erfaren Supervisor, Assistant Manager eller Deputy Manager och vill gå vidare i din karriär. Om du har ledarskapserfarenhet i en hektisk detaljhandelsmiljö eller inom hotell- och restaurang så kan du vara den vi söker.
Vi söker dig som kommer vara verksamhetens hjärta! Du är huvudansvarig för din restaurangs framgångar – både vad gäller försäljning, lönsamhet och förstklassig service till kunderna samt själva driften av restaurangen.


Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av DAF Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.
Under augusti/september öppnar vi vår första nybyggda, egenägda restaurang – i hjärtat av Göteborg, nämligen på Norra Hamngatan 18.


I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Rekrytering och utbildning/inskolning av medarbetare i enlighet med Subways® utbildningskrav – du leder genom att föregå med gott exempel!
Utföra dagliga administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering och dokumentation
Registrera leveranser, matcha beställningar och hantera eventuella dagliga bankärenden
Förbereda nödvändigt pappersarbete gällande lager och försäljning
Förbereda medarbetares löner och tidrapporter
Säkerställa 100 % efterlevnad av Subways® riktlinjer
Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter varje vecka
Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten
Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad
Implementera marknadsföring i restaurangen och uppdatera kassan i enlighet med kampanjer
Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor
Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder
Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna
Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kunderna



Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang.
- Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
Som person bör du vara stresstålig, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.


Hur blir jag framgångsrik här?
Att öka försäljningen i restaurangerna kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.
Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från både Subway® och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som restaurangchef.
Att arbeta som restaurangchef på en Subway®-restaurang är utmanande och samtidigt väldigt givande. Subway®-franchisetagare är mycket stolta över sin personal och kan erbjuda fantastiska möjligheter att verkligen utveckla din karriär.
Om du är redo att ta på dig den här utmaningen och bidra till att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder, skicka in din ansökan redan idag!




Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.
Vi hälsar dig välkommen till Subway!

Ansök nu

Subway söker en Area Manager som gillar människor och siffror

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 26
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger.
Gillar du siffor, att leda andra och tycker om att arbeta med människor? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna.
Vill du vara med på vår resa att göra Subway ännu starkare? Då skall du fortsätta att läsa!
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av DAF Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.

Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang.
- Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Som person bör du vara självgående, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.

Vad kommer du att få göra?
- leda, inspirera och uppmuntra teamet inom ditt område
- analysera försäljningssiffror
- se till att restaurangcheferna har den informationen de behöver i form av checklistor och annan viktig information gällande restaurangdriften.
- resultatansvar för driften av restauranger i området du ansvarar för
- rapportering av nyckeltal och status i området du ansvarar för
- regelbundna besök på restaurangerna du ansvarar för
- koordinera öppningar av restauranger
- planering och organisering av evenemang tillsammans med restaurangchefen
- jobba med lokal marknadsföring för att utveckla försäljningen i området du ansvarar för
- rekrytering och behovsbedömning tillsammans med restaurangchefen
- uppföljning och främjande av välbefinnande i arbetet
- övervakning av sjukfrånvaro
- genomföra utvecklingssamtal med restaurangchefer


Hur blir jag framgångsrik här?
Att öka försäljningen i restaurangerna kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom företaget. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna hålla en god balans mellan att jobba konsultativt och där det behövs rycka in operativt. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.

Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar men samtidigt samarbeta kring olika ärenden och projekt. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Start: Omgående
Placering: Göteborg med omnejd
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse
B-körkort krävs då jobbet innebär en del resande i tjänsten. Övernattningar kan också förekomma.


Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 21 maj 2023 till: job@subway.nu
Skriv ”Area Manager” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi hälsar dig välkommen till Subway!

Ansök nu

Manager of Franchise Performance

Restaurangchef
Läs mer Dec 29
SUBWAY® söker en Manager of Franchise Performance (MFP)
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger. Gillar du ordning och reda och är strukturerad? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna. Vill du vara med på vår resa att göra Subway ännu starkare? Då skall du fortsätta att läsa!
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren. Subway Sverige är en organisation under ledning av DAF Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland. Vi behöver nu förstärka vårt team för att bättre kunna supporta nya och befintliga franchisetagare i Sverige.
Arbetsbeskrivning
Som Manager of Franchise Performance (MFP) arbetar du som en länk mellan Subway och våra franchisetagare. Dina ansvarsområden är att skydda varumärkets integritet genom att leda, påverka, coacha och mäta prestanda inom alla områden och initiativ för de franchisetagare/restauranger som tilldelats. Utöver detta skall MFP tillhandahålla strategisk riktning för att påverka franchisetagare för att maximera lönsamheten. Detta inkluderar utveckling av affärsplaner, mål och strategier för att öka försäljningen, restaurangtrafik, kostnadskontroller, vinsthantering, utveckling, marknadsföring etc. Du rapporterar till Director Franchise Performance i Sverige.
Vem är du?
Du har ett coachande och motiverade ledarskap där du är van vid att hantera svåra samtal, motivera och påverka andra. Du har ett strategiskt tänkande, en pedagogisk förmåga, lyssningsförmåga samt en god skriftlig och verbal kommunikation. Du är serviceinriktad, van vid att arbeta självständigt, är disciplinerad och har lätt för att lära dig. Vidare har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och personligheter, samtidigt som du är personlig så upprätthåller du såklart en professionell integritet.
Du har en god organisationsförmåga och kan prioritera ditt arbete. Självklart har du en hög arbetsmoral och är pålitlig och punktlig.
Vilka kunskaper och erfarenheter behöver du ha?
QSR/Franchisekunskap och erfarenhet, förmåga att kunna utläsa ekonomiska rapporter, förmåga att driva förbättringar enligt varumärkets riktlinjer
Erfarenhet inom servicebranschen, gärna en ledande position
Mycket goda kunskaper I svenska och engelska är ett absolut krav
Du måste ha ett giltigt körkort samt en stark vilja att köra
Du kan hantera Microsoft Office Program
Resor krävs i tjänsten. Vi ser gärna att du bor i Göteborg, men det är inget avgörande krav.
Start: Omgående
Omfattning: 100%
Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter fast anställning
Lön: enligt överenskommelse

Du är välkommen att maila ditt CV, personliga brev och foto senast 22 januari 2023 till job@subway.nu Skriv ”MFP” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Subway söker en administratör på 50%

Administrativ assistent
Läs mer Nov 24
SUBWAY® söker en glad och noggrann administratör 50%
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger. Gillar du ordning och reda och är strukturerad? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna. Vill du vara med på vår resa att göra Subway ännu starkare? Då skall du fortsätta att läsa!
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren. Subway Sverige är en organisation under ledning av DAF Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland. Subway genomgår nu en omorganisation för att bättre kunna supporta nya och befintliga franchisetagare i Sverige och behöver därför förstärkning till vårt Sverigekontor i form av en administratör.
Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har tidigare erfarenhet av administration och eller handläggning
- Du är strukturerad dvs, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
- Du är kvalitetsmedveten, dvs är noggrann och är väl medveten om mål och kvalitetsstandard.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
Subway är ett amerikanskt företag, så vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person bör du vara självgående, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra. Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.
Vad kommer du att få göra?
- översätta dokument från engelska till svenska
- korrekturläsa dokument
- lära dig mer om hur Subway fungerar
- administrera olika avtal mellan franchisetagare och Subway
- se till att dokument och handlingar är korrekt ifyllda innan de skickas vidare till berörda mottagare
- arbeta nära Leasing & Franchise manager och Operation Manager
- jobba ihop med ett härligt och glatt gäng


Start: Omgående
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: 50% med möjlighet till förlängning
Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter deltid
Lön: enligt överenskommelse


Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 11 december 2022 till job@subway.nu Skriv ”Administratör” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu