KVD of Sweden AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos KVD of Sweden AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Business Controller till KVD Group

Business controller
Läs mer Nov 20
Business Controller

KVD Group ägs sedan 2010 av Ratos. I KVD-koncernen ingår: Kvdbil - Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar, Forsbergs Fritidscenter, Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar, bilvärderingsföretagen Bilpriser samt Kvdpro som förmedlar maskiner och tunga fordon. Varje månad värderas en miljon bilar i våra system och varje år säljs mer än 26 000 begagnade bilar, 1 600 husbilar och husvagnar och 3000 maskiner och tunga fordon genom koncernen.

Som Business Controller…

på KVD Group kommer du bli en viktig del av vårt Business Controllerteam.

Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av olika uppgifter, från budgetering och finansiell prognostisering till att stötta olika delar av verksamheten med beslutsstöd, analys och case. Från avstämning och analys av månadsboksluten till att hitta rapportstöd för att på ett optimalt sätt stötta beslutsfattandet inom olika delar av verksamheten där lönsamhetsanalys och ad-hoc case avlöser varandra.

Vi söker dig...

som har en stark passion för siffror och har förmågan att tänka ”utanför boxen” för att hitta lösningar på sådant som du ställs inför. Det finns en stark motor hos dig och du drivs av att vara högpresterande. Du är högst sannolikt mycket självgående och har lätt för att känna motivation. Samtidigt är du en stark lagspelare och tycker att det är stimulerande och viktigt att ha kollegor att resonera och diskutera med.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett team och i en kultur där nya idéer och insikter alltid uppmuntras och där man älskar att uppnå saker tillsammans. Likaså att det är en självklarhet att vilja utvecklas och lära sig nya färdigheter. ”Ingen fråga är en dum fråga” och man ska aldrig vara rädd för att be om hjälp eller söka kunskap när det behövs.

Vi tror att din personlighet kan beskrivas väldigt bra av följande fem ord; ambitiös, engagerad, prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad.

Vidare ser vi att du har..

- En relevant akademisk examen

- Något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Krav på erfarenhet av BI-verktyg (primärt Microsoft Power BI)

- En stark analytisk ådra och förmåga att omvandla din analys till handling

- God Excelförståelse

- Stark kommunikativ förmåga

- Ett stort driv att lära dig nya saker

Varför KVD?

I fräscha lokaler på Kilsgatan 4 sitter i normala fall ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och energin studsar mellan väggarna. Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med start så snart som möjligt. Sex månaders provanställning tillämpas.

Tjänsteställe: Kilsgatan 4, Göteborg

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan.

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Sand, Group Controller, på mail jacob.sand@kvdgroup.se

Sök tjänsten och läs mer om KVD på jobb.kvd.se (https://jobb.kvd.se/)

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Ekonom med stort ansvar till KVD

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 5
Är du noggrann och självgående och trivs med att ta eget ansvar? Har du dessutom tidigare jobbat med ekonomi och är på jakt efter en ny utmaning? Vi söker dig med en ekonomexamen som är motiverad till att vidareutveckla din karriär hos oss.

Intressant? Läs mer om rollen och ansökan redan idag!

Som Ekonom på Kvd...

..blir du en del av vår ekonomiavdelning som idag består utav 8 personer.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med en kollega hantera hela flödet av leverantörsfakturor i Kvdbil och utbetalning av avräkningar gentemot våra uppdragsgivare. Du ansvarar för att löpande förenkla och utveckla arbetet med leverantörsfakturorna. Din arbetsplats är huvudkontoret i centrala Göteborg.

Ekonomiavdelningen befinner sig i en fas där vi behöver effektivisera och automatisera flödena och söker därför dig som har några års erfarenhet för att driva, utveckla och förenkla arbetet inom leverantsreskontran.

Dagliga arbetsuppgifter kan innebära

- Inscanning och tolkning av leverantörsfakturor

- Kontering och kontroll av attester

- Bokföring av leverantörsfakturor

- Utbetalning och återrapportering av leverantörsfakturor

- Löpande bokföring och avstämning av konton

- Utbetalning och kontroll av avräkningar

- Bokslutsarbete inklusive balanskontoavstämningar relaterade till leverantörsreskontra

Du kommer även att utföra bokslutsarbete månadsvis samt andra arbetsuppgifter förekommande på en ekonomiavdelning.Vi tror att du...

- ...har minst en KY-utbildning eller kandidatexamen inom ekonomi alternativt har en längre erfarenhet av arbete inom ekonomi

- ...har minst 3-5 års relevant erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra gärna hos olika företag.

- ...behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift

- ...har goda kunskaper i Excel

- ...meriterande om du har jobbat i Business CentralSom person är du nyfiken och driven, strukturerad och noggrann. Du har vidare förmågan att se lösningar och tycker det är roligt och spännande i en föränderlig miljö. Om du tidigare har varit delaktig i, eller drivit digitaliseringsprojekt, och tyckt detta var roligt, kommer du passa utmärkt in hos oss.

Egenskaper som vi uppskattar är om du är en teamplayer, har god servicekänsla samt bidrar till ett härligt klimat på kontoret.

Varför Kvd?

Kvd är ett bolag i ständig förändring och som ekonom får du en spännande roll med eget ansvar i ett intressant och marknadsorienterat bolag.?

Vi sitter?i fräscha lokaler på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.?Vi?erbjuder ett arbetsklimat som präglas av stort engagemang och en positiv stämning.?Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Thuresson, på mail pia.thuresson@kvdgroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Lön & systemspecialist sökes till vår HR-avdelning på KVD

Löneadministratör
Läs mer Maj 11
Vi söker en ny kollega till vårt centrala kontor mitt i Göteborg - är du lön & systemspecialist och vill vara med och växa med oss på KVD och skapa framgång? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Som Lön & systemspecialist på KVD kommer du...

..vara ansvarig för den operativa löneutbetalningsprocessen för våra cirka 300 medarbetare inom koncernen, både tjänstemän och arbetare. Du kommer att ha ett stort ansvar för att säkerställa en korrekt och smidig lönehantering samt systemansvar för de lönerelaterade systemen. Du är en viktig del av vår HR-avdelning och har daglig kontakt med våra chefer och medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

- Månadsvis lönehantering, handläggning av pensioner och försäkringar, registervård samt personalaktsadministration samt förberedande lönearbete

- Administration av förmåner, frånvarohantering och hantering av arbetstider

- Tolkning och hantering av kollektivavtalade regler samt lagar och avtal som styr lönehantering

Utöver detta kommer du också att ha ansvar för våra lön- och HR-system och säkerställande av processer, riktlinjer och policys runt löneadministration i organisationen. Du kommer att genomföra utbildningar för chefer och medarbetare inom lönefrågor kopplat till våra rutiner och system samt bidra med stöttning vid affärsutvecklande insatser i form av HR-relaterade IT-projekt.Vi söker dig som...

..har en yrkesutbildning inom lön eller ekonomi, eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper om lagar och avtal som styr lönehantering. Du har också goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av lönesystemet Agda (krav).

Som person är du strukturerad, noggrann och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du är också kommunikativ och har en god förmåga att kommunicera med både chefer och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Du är ansvarstagande, resultatorienterad, och har en problemlösande förmåga och utvecklingstänk.

Utöver kvalifikationerna ovan ser vi även att du:

- Har jobbat med hela löneprocessen inklusive bokföring

- Har arbetat med löner för kollektivanställda och tjänstemän

- Är flytande i svenska i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

- Har tidigare erfarenheter av systemen TooEasy och Skovik

- Har erfarenhet av Tjänstemannaavtalet Utveckling & Tjänster, Tjänstemannaavtalet för Motorbranschen samt MotorbranschsavtaletVi erbjuder en spännande och utvecklande roll där du kommer att ha en viktig roll inom vår HR-avdelning. Vi är ett litet team på fyra personer och jobbar tätt tillsammans för att skapa en riktigt bra arbetsplats. Vi är en organisation som värnar om våra medarbetare och du får arbeta i en organisationskultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med insikter, öppenhet och samarbete kan komma ännu längre.Om KVD

KVD Group ägs sedan 2010 av Ratos. I KVD-koncernen ingår: Kvdbil (http://www.kvd.se/) - Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar och Forsbergs Fritidscenter (https://forsbergsfritidscenter.se/), Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Varje månad värderas en miljon bilar i våra system och varje år säljs mer än 26 000 begagnade bilar, 1 600 husbilar och husvagnar och 3000 maskiner och tunga fordon genom koncernen.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

HR Business Partner till KVD i Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 3
KVD Group ägs sedan 2010 av Ratos. I KVD-koncernen ingår: Kvdbil (http://www.kvd.se/) - Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar och Forsbergs Fritidscenter (https://forsbergsfritidscenter.se/), Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Varje månad värderas en miljon bilar i våra system och varje år säljs mer än 26 000 begagnade bilar, 1 600 husbilar och husvagnar och 3000 maskiner och tunga fordon genom koncernen.Rollen

Vi söker nu en ambitiös och driftig HR Business Partner till en bred och varierad roll för att stötta chefer och medarbetare i våra verksamheter runt om i Sverige. Ditt dagliga jobb går ut på att leda och coacha chefer i frågor som berör förhållandet mellan medarbetare och arbetsgivare med fokus på rekrytering, arbetsrätt och frågor inom arbetsmiljö & arbetsanpassning.

Rollen innebär fortlöpande utveckla och utmana ledarskapet inom HR-områdena. Det kan t ex vara att hålla internutbildningar och workshops med mål att säkerställa kompetens och att företagets värderingar efterlevs. För rätt kandidat innebär det unika möjligheter att påverka framtiden och det egna arbetet för att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi ser gärna att du utmanar både våra befintliga processer och rutiner samt bidra till ständiga förbättringar.

På KVD tror vi att magin skapas i mötet människor emellan därför är kontoret vår huvudsakliga arbetsplats. I rollen som HR Business Partner kommer du stötta cheferna ute på våra anläggningar runt om i Sverige så du kommer vid behov behöva resa i tjänsten.Rollen innebär:

- Att på daglig basis stötta och coacha ledare i HR-relaterade frågor;

- Delta i rekryteringar samt säkerställa introduktionsprogram för nyanställda;

- Driva varumärke utifrån ett arbetsgivarperspektiv;

- Säkerställa kompetensutveckling, prestation, och verksamhetsförändringar;

- Driva frågor inom kompensation & förmåner, lönerevision, pension, och försäkring;

- Agera proaktivt och konsultativt i alla frågor gällande arbetsrätt, kollektivavtalstolkningar, arbetsmiljö, fackliga frågor och förhandlingar, HR rutiner- och policys;

- Hålla utbildningar och workshops för ledare och chefer i olika HR-områden samt driva utveckling av olika HR-projekt;

- Driva olika typer av förändringsarbete på ett pedagogiskt och ödmjukt sätt;Kompetens som vi eftersöker är;

Du ska ha arbetat flera år i en bred HR-roll och ha djup kunskap och förståelse för alla HR-relaterade processer såsom rekrytering, arbetsanpassning, arbetsrättsfrågor och ha vana av fackliga förhandlingar och av att tolka kollektivavtal. Vi ser också gärna att du har bred kunskap inom arbetsmiljö.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av chefscoachning inom olika nivåer och har tidigare arbetet med att stötta och leda chefer genom HR-processer och självständigt drivit förbättringsarbete utifrån verksamhetens behov.

Du behöver ha förmåga att bygga framgångsrika relationer såväl med chefer, kollegor, medarbetare och fackliga parter, och genom detta kunna uppvisa goda resultat.

Engagemang och eget driv är egenskaper vi värdesätter högt. Som person behöver du vara självständig och tydlig. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel och förändringsbenägen samt att du är en positiv lagspelare som vågar tänka nytt. Utmaningar och hinder ser du som utvecklande snarare än hinder.

I och med att rollen innefattar resor till viss del behöver du även inneha ett körkort.Du erbjuds...

- en roll i en spännande bransch där du får möjligheter att utvecklas i din roll och bygga vidare på din kompetens tillsammans med goda kollegor.

- en chans att få arbeta i en organisationskultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med insikter, öppenhet och samarbete kan komma ännu längre.

- att få arbeta för en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö.

- en tjänst i ett tillväxts- och marknadsorienterat bolag. Du kan läsa mer om oss om du klicka? här (https://jobb.kvd.se/).

- en härlig arbetsplats i vårt fräscha huvudkontor på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.?

- ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (exempelvis 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? kontakta hr@kvdgroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

HR-generalist till KVD Group

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Aug 17
Välkommen att söka en spännande roll som HR-generalist hos oss på KVD! Vår organisation består av tre bolag ett moderbolag samt två dotterbolag: Kvdbil - Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar och Forsbergs Fritidscenter, Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Varje månad värderas en miljon bilar i våra system och varje år säljs mer än 26 000 begagnade bilar, 1 600 husbilar och husvagnar och 3000 maskiner och tunga fordon genom koncernen. Vår kultur präglas av entreprenörsanda och kundfokus - här trivs du om du gillar en föränderlig miljö med högt i tak och glada kollegor.


Vi söker en ambitiös och driftig HR-generalist till en bred och varierad roll för att stötta chefer och medarbetare i våra verksamheter runt om i Sverige. Ditt dagliga jobb går ut på att leda och coacha chefer i frågor som berör förhållandet mellan medarbetare och arbetsgivare med fokus på de operativa HR-frågorna inom rekrytering, arbetsrätt och frågor inom arbetsmiljö och arbetsanpassning.

Vi är en liten avdelning bestående av dig som HR-generalist, en HR-chef samt en Lön- och Systemspecialist, vilket innebär att det finns stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla hur vi arbetar. Det innebär också att jobbet blir brett och att ingen dag blir den andra lik. Vi lägger stor frihet hos varje medarbetare vilket innebär en förväntan på att ta initiativ och vara självgående men också stora möjligheter att påverka framtiden och det egna arbetet för att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi ser gärna att du utmanar både våra befintliga processer och rutiner samt bidrar till ständiga förbättringar.

På KVD tror vi att magin skapas i mötet människor emellan därför är kontoret vår huvudsakliga arbetsplats men möjlighet att jobba hemma någon dag per vecka finns. I rollen som HR-generalist kommer du stötta cheferna ute på våra anläggningar runt om i Sverige så du kommer vid behov behöva resa i tjänsten då och då. Då du kommer att jobba nära vårt dotterbolag Forsbergs Fritidscenter ser vi gärna att du åker till deras huvudkontor i Hyssna en dag per vecka.

Främsta ansvarsområden:


- Att på daglig basis stötta och coacha ledare i HR-relaterade frågor

- Delta i rekryteringar samt säkerställa introduktionsprogram för nyanställda

- Utveckla våra processer kring rekrytering och onboarding

- Driva varumärke utifrån ett arbetsgivarperspektiv

- Agera proaktivt och konsultativt i alla frågor gällande arbetsrätt,kollektivavtalstolkningar, arbetsmiljö, fackliga frågor och förhandlingar

- HR rutiner- och policys

- Hålla utbildningar och workshops för ledare och chefer i olika HR-områden samt driva utveckling av olika HR-projekt;

- Utveckla hur vi jobbar med lärande och utbildningar genom vårt LMS

- Driva olika typer av förändringsarbete på ett pedagogiskt och ödmjukt sätt.

- Bidra till att utveckla vår kultur som ska präglas av fyra T: Tillit, Tydlighet, Transparens och Tillsammans.Vem är du?

Vi tror att du har arbetat några år i en bred HR-roll och har djup kunskap och förståelse för alla HR-relaterade processer såsom rekrytering, arbetsanpassning, arbetsrättsfrågor och har vana av fackliga förhandlingar och av att tolka kollektivavtal. Vi ser också gärna att du har kunskaper/viss erfarenhet av arbetsmiljöfrågor.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av ledarstöd och har tidigare arbetet med att stötta och leda chefer genom HR-processer och självständigt drivit förbättringsarbete utifrån verksamhetens behov. Du behöver ha förmåga att bygga framgångsrika relationer såväl med chefer, kollegor, medarbetare och fackliga parter, och genom detta kunna uppvisa goda resultat.

Engagemang och eget driv är egenskaper vi värdesätter högt. Som person behöver du vara självständig och tydlig. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel och förändringsbenägen samt att du är en positiv lagspelare som vågar tänka nytt. Utmaningar och hinder ser du som utvecklande snarare än hinder. Du känner väl igen dig i våra värdeord Enkla, Omtänksamma, Drivande och Nytänkande.

I och med att rollen innefattar resor till viss del behöver du även ha körkort och tillgång till bil.Du erbjuds...

- Att få vara del av ett litet men härligt HR-team!

- En roll i en spännande bransch där du får möjligheter att utvecklas i din roll och bygga vidare på din kompetens tillsammans med goda kollegor.

- En chans att få arbeta i en kultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med tillit, transparens, tydlighet och genom att jobba tillsammans kan komma ännu längre.

- Att få arbeta för en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö.

- En tjänst i ett tillväxts- och marknadsorienterat bolag. Du kan läsa mer om oss om du klicka? här (https://jobb.kvd.se/).

- En härlig arbetsplats på vårt fräscha huvudkontor på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.?

- Ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (exempelvis 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.


Övrigt

Start: Snarast enligt överenskommelse, med fördel i mitten av september.

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg samt på Forsbergs huvudkontor i Hyssna (cirka en dag per vecka).

Anställningsform: Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Minna Jerrskog, HR-chef via mail minna.jerrskog@kvdgroup.se.Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu