Jurek Recruitment & Consulting AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Jurek Recruitment & Consulting AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Bolagsjurist
Läs mer Dec 5
Nytt
Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande globala handelshus som ständigt utvecklas i spännande riktningar? Vi söker nu en Group Legal & Compliance Counsel till vårt huvudkontor i Göteborg. Det här är rollen för dig som är jurist och vill arbeta verksamhetsnära med varierande arbetsuppgifter i en internationell organisation!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Group Legal & Compliance Counsel hos oss kommer du att stödja verksamheten inom flera olika juridiska områden. Du säkerställer att koncernens bolag efterlever relevanta lagar och regelverk, bland annat inom dataskydd, antipenningtvätt, exportkontroll, sanktioner, antikorruption och finansiella regelverk. Du leder och genomför riskanalyser och riskbedömningar samt deltar i utredningar och rapportering av eventuella regelöverträdelser. Du kommer även att vara kontaktperson gentemot våra externa legala rådgivare. Vidare kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla processer, t ex koncerners program för exportkontroll- och sanktionscompliance. I rollen ingår också periodisk rapportering till management, ansvar för KYC-processen mot finansiella motparter och löpande due diligence av kunder, leverantörer och agenter. Du kommer också hålla interna utbildningar för organisationen inom både juridik och compliance, samt löpande följa rättsutvecklingen inom relevanta områden för koncernen.

Tjänsten är ny vilket ger dig möjlighet att sätta din prägel och forma rollen efter verksamhetens behov. Du tillhör koncernens Treasury-avdelning och rapporterar till VP Finance & Risk.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i ca 3 - 5 år på affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med compliancefrågor, har du dessutom arbetat med kommersiella frågor är det meriterande. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med exportkontroll och sanktioner, framför allt behöver du ha ett intresse för dessa områden. Vidare har du erfarenhet av att leda projekt.

Som person har du en mycket god kommunikationsförmåga och du trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du agerar efter en stark etisk kompass och besitter hög integritet. Du är en trygg person med förmåga att leda dig själv och driva ditt eget arbete framåt. Som jurist är du pragmatisk och du kan förklara juridiska aspekter för verksamheten på ett pedagogiskt sätt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

En karriär inom Elof Hansson-koncernen erbjuder dig många spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas i en internationell miljö. Här får du en intressant och viktig position i ett bolag som verkar för att skapa ett långsiktigt och hållbart värde för ägare, intressenter och samhälle. Hos oss är varje dag en möjlighet att skapa, växa och påverka.

Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en atmosfär som präglas av god stämning, sociala aktiviteter och attraktiva förmåner. Du kommer att arbeta nära vår ledning och våra olika affärsområden i en tjänst som ger dig goda möjligheter att utvecklas vidare som jurist. Om du delar vår passion för affärer och vill vara en del av en dynamisk organisation med global påverkan, välkommen till vårt team!

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Elof Hansson med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret på Första Långgatan 17 i Göteborg.

Om verksamheten

Elof Hansson har hela världen som arbetsplats. Vi är en global koncern med ett brett och mångsidigt erbjudande som omfattar tre affärsområden:
• Trade - internationell handel med skogsprodukter
• International - globala projekt för en hållbar framtid
• Property – investerar i och utvecklar fastigheter i Göteborg

På Elof Hansson skapar vi mervärde för våra kunder och leverantörer inom områdena finansiering, marknadsföring, frakt och riskhantering genom att vara en kreativ och proaktiv affärspartner. Elof Hansson har ca 200 anställda runt om i världen, varav ca 100 arbetar på kontoret i Göteborg. Koncernen omsätter drygt 8 miljarder SEK. Elof Hansson Holding är moderbolaget i Elof Hansson gruppen och här finns koncernledning samt shared service center för bland annat Finans, IT och HR.

Besök oss gärna på www.elofhansson.com

Ansök nu

Sales Manager till en snabbt växande, global tjänsteleverantör

Account manager
Läs mer Dec 5
Nytt
Vill du bli en nyckelspelare i ett dynamiskt team, i en global verksamhet? Vi söker dig som vill axla rollen som Sales Manager hos MyDello, en innovativ tjänsteleverantör inom godstransport, och driva framgång på den svenska marknaden.

MyDello etablerades för fyra år sedan, gick ut på börsen 2021 och expanderar nu strategiskt på den svenska marknaden. Vårt engagemang för excellens och innovation är det som driver oss. Vi söker nu en talangfull Sales Manager för att maximera vår tillväxtpotential i Sverige.
Som Sales Manager kommer du att spela en avgörande roll i att odla och vårda relationer med utvalda kunder. Ditt fokus kommer att vara på att bygga starka relationer, förstå kundens behov och skräddarsy lösningar som överensstämmer med deras mål. Personliga möten, demonstrationer och en del resor kommer att vara en integrerad del av denna roll.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Utveckla och hantera försäljningsplaner
• Utöka och underhålla kundportföljen och vårda relationer
• Samarbeta med dina kollegor inom försäljning och andra avdelningar internationellt
• Analysera försäljningsstatistik och marknadstrender
• Aktivt delta i mässor och försäljningsevenemang

Vem är du

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom flygfrakt, specialleveranser och hantering av stora internationella försändelser. Har du en kandidatexamen inom administration och logistik, ses det som meriterande men är inget krav. För att lyckas i rollen som Sales Manager behöver du har ett stort intresse för digital utveckling och förståelse för godstransportbranschen.

Som person är du framåtlutad, resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett proaktivt arbetssätt. Din styrka ligger i att skapa relationer och du har en öppenhet och bra samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara en del av ett dynamiskt internationellt team med flexibelt arbete, fast lön och möjligheten att arbeta var som helst i Sverige. Du kommer att ha ett stöttande team att assistera dig och stora möjligheter att forma regionens behov.

Om du är en framåtblickande och resultatorienterad person, bli medlem i MyDello, där innovation möter excellens och låt oss tillsammans forma framtidens godstransport. Redo att driva framgång? Ansök nu!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MyDello med Jurek. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på Matilda.thelin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Registrator till myndighet i Göteborg

Registrator
Läs mer Nov 28
Registrator sökes nu för att stötta upp med de dagliga arbetsuppgifterna inom ordinarie registratur samt arbete under ett pågående implementeringsarbete, 
Är du tillgänglig för ett långt konsultuppdrag med start i februari 2024? 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Myndigheten implementerar såväl ett nytt ärendehanteringssystem, klassificeringsstruktur och informationshanteringsplaner. I detta arbeta ingår ordinarie registratur. Registraturen behöver således avlastning från ordinarie löpande registrering för att kunna delta i implementeringen.
Vem är du?
• registratorsutbildning på på lägst gymnasienivå eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig
• 6 månaders arbetslivserfarenhet som registrator eller arbetsuppgifter som bedöms som likvärdig
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Vidare ser vi att du är kommunikativ, noggrann och har förmåga att sätta dig in i it-verktyg. Har du tidigare arbetat som registrator i en statlig myndighet bedöms det som meriterande. 
Du erbjuds
Uppdraget är på heltid, 100 %, med start i februari 2024 och löper till maj 2024, med eventuell möjlighet till lång förlängning. Du kommer arbeta ute på ett konsultuppdrag hos vår kund i Göteborg och vara anställd i Jurek Talents AB. Vid frågor om uppdraget kontakta Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se. 
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Gruppchef till redovisningsbyrån Xtra Mile

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 29
Är du en Senior redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Drivs du även att arbeta i en ledande roll och hjälpa dina kollegor att växa och utvecklas? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Xtra Mile är idag cirka 35 medarbetare som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. Vi månar om att bibehålla en hjälpsam företagskultur och har en passion för entreprenörskap och företagande.

I din roll som Gruppchef/Senior redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, månadsbokslut och rapportering samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. För den löpande bokföringen för dina kunder kommer du till stor del ha hjälp av juniora medarbetare, men en viss del löpande bokföring kommer även att ingå i ditt arbete.

I rollen som Gruppchef kommer du ansvara för ett team av ca 5-7 redovisningskonsulter (både juniora och seniora) där du tillsammans med COO ansvarar för bl.a. resursplanering, kundfördelning, utveckling/utbildning, coacha och stötta medarbetarna i vardagen.
Vem är du?
Vi söker dig med ekonomisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet, med minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete, varav minst tre år på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3, och tar gärna rådgivande samtal både med kund och internt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta koncernredovisning, samt om du har tidigare erfarenheter av ledarskap.

För att lyckas i rollen som Gruppchef ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakt, är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla. Som kollega är du stödjande, prestigelös och trivs i en rådgivande roll. Vikten av att bygga, och bibehålla, goda relationer med både kunder och medarbetare är självklar för dig.
Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner och noterade bolag. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom analys, rapportering och ekonomistyrning, men även möjlighet att utvecklas och växa i rollen som chef/ledare.

Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskifteslokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63. Det finns även möjlighet att jobba från kontoret i Göteborg eller Uppsala, även dessa är centralt belägna.

Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen på företaget kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin, matilda.thelin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Om Xtra Mile
Xtra Mile är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag cirka 35 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här arbetar auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter, och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och följer REX:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation. Läs gärna mer om oss på www.xtramile.se.

Ansök nu

Group Legal Counsel – Labour law, AB Volvo

Bolagsjurist
Läs mer Nov 23
Are you interested in joining a dynamic and innovative company with the vision to lead our industry to shape the world we want to live in?

Every organization exists for a reason. It has a purpose. The Volvo Group´s mission is to drive prosperity through transport and infrastructure solutions, and the work we all do every day should ultimately contribute to becoming the most desired and successful transport and infrastructure solution provider in the world. We shape the world we want to live in. Knowing that sustainability including climate change are the challenges of our generation, our contribution is to offer leading transport and infrastructure solutions enabling societies to prosper in a sustainable way.

We are now looking for a Group Legal Counsel to strengthen our team with particular focus on labour law. In this role, you will play a critical role in ensuring the company´s compliance with international and local labor laws, as well as providing expert legal counsel on employment-related matters. Your main stakeholders will be in the Group´s HQ and the Group Functions.

Your responsibilities will encompass a wide range of legal tasks:
• Legal Compliance: Stay abreast of evolving employment and labor laws in various jurisdictions and provide guidance to the company to ensure compliance.
• Policy Development: Legal support and input to the development and implementation of employment policies and procedures that align with the company´s global and local goals in such areas as equal pay, pensions and employee benefits, incentive schemes, expatriates and cross border work arrangements, AI, GDPR/privacy, but also competition law aspects such as non-solicitation, non-compete, benchmark with competitors.
• Contract Review: Review and draft employment related contracts primarily for top executives, including employment contract, international assignment, termination agreement and appendix, support in the review of collective bargaining agreements, and related documents to protect the interests of the company and employees.
• Training and Education: Conduct training sessions for employees and management on labor and employment law matters to enhance understanding and compliance.
• Risk Assessment: Identify and assess potential employment-related legal risks and develop strategies to mitigate them.
• Collaboration: Collaborate with cross-functional teams, including People and Culture, to provide timely and strategic legal advice on employment matters.

Furthermore, you may be contributing to various connected areas, such as mergers and acquisitions, dispute resolution, workplace investigations as well as regulatory reporting.

In this role, you will be reporting to the Senior Vice President of the Volvo Group´s Transaction & Commercial Legal department. You will also work closely together with Group People and Culture. The role will be located in the Volvo Group´s headquarters in Gothenburg, Sweden.

Your background
The qualifications to be successful in this role demand a deep understanding of employment law, strong communication skills, and the ability to work in a fast-paced, dynamic, and multicultural corporate environment, plus in addition:
• A degree from an accredited law school, preferably a Swedish one
• A minimum of 7 years of experience as an attorney specializing in employment and labor law, ideally within a multinational company or law firm
• Strong negotiation, mediation, and dispute resolution skills
• High integrity and professionalism
• Ability to engage colleagues, to leverage resources and to deliver high quality
• Detail-oriented with strong analytical and research skills
• Excellent communication skills; proficiency in Swedish and English

Improving ways of working and finding solutions is part of our everyday job, so work will require a bias for action and a can-do attitude. And with people at the center of what we do, you will need to be keen to engage with team members and others and build relationships to thrive in the role.

What we offer you
The Volvo Group offers a competitive salary, as well as bonus opportunities and benefits. In addition, you will have exposure to complex and varied legal challenges in a global company, also providing you with opportunities for professional development and ongoing legal education, in a collaborative and inclusive work environment.

Contact and Application
In this recruitment process, Volvo is supported by Jurek Rekrytering & Bemanning. Interviews will be carried out as applications are received so please apply as soon as possible via www.jurek.se. Please note that we do not accept applications by mail. For any questions, please contact recruitment consultant Helena Woodcock by phone 0733 – 109585, or by email at helena.woodcock@jurek.se

About us
The Volvo Group drives prosperity through transport and infrastructure solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers´ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. The Volvo Group is headquartered in Gothenburg, Sweden, employs almost 100.000 people and serves customers in more than 190 markets.

Ansök nu

Senior rekryterare till kund inom fordonsindustrin

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 5
Nytt
Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu en senior rekryterare! Har du flera års erfarenhet av rekrytering, gärna i en snabbrörlig internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som senior rekryterare till vår kund inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som senior rekryterare kommer du att ha fullt ansvar för hela rekryteringscykeln. Du agerar som rådgivare och partner till rekryterande chefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en fullständig förståelse för deras rekryteringsbehov. Du bygger och upprätthåller en pool av nyckeltalanger och engagerar kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang och en stark pipeline för kommande rekryteringar.

Dina ansvarsområden inkluderar fullt ägarskap för rekryteringsprocessen. Du kommer att attrahera rätt talanger genom att engagera dig i kandidater, leta och skapa kontakter med människor över hela världen, leda chefer och kandidater genom utvärderingsprocessen och anställa dem. Dessutom säkerställer du att man anställer topp-talanger vars värderingar överensstämmer med kundens företagskultur och kärnvärden genom att säkerställa kvalitativ screening och utvärdering av kandidaterna.

 
Vem är du?
För att lyckas i denna roll förväntar vi oss att du har en universitetsexamen inom HR eller likvärdigt. Vi förväntar oss att du har minst 5 års erfarenhet av rekrytering/search. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med roller för ett fordonsföretag och även med teknikroller med fokus på elektrifiering och mjukvara. Det är en fördel om du har arbetat i en global miljö. Dessutom är erfarenhet och certifieringar inom psykometriska tester mycket meriterande. Slutligen måste du vara flytande i engelska, både verbalt och skriftligt. 

Erfarenhet är viktigt, men personlighet är nyckeln! Vi letar efter någon som är passionerad och engagerad, som vill ta en aktiv roll i att utveckla kundens arbetssätt och som strävar efter att överträffa förväntningar i leverans. Eftersom man arbetar med många olika intressenter internationellt och ibland har tajta deadlines, behöver du ha hög integritet, stark kommunikation, utmärkt hantering av intressenter och samarbetsförmåga. Dessutom arbetar man i en snabbrörlig och ibland krävande miljö, så du behöver vara affärs- och prestandadriven.

 
Ansökan
Om du är en engagerad och kvalificerad kandidat med passion för cirkulär ekonomi och hållbarhet, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 27/11-2023 t.o.m. 24/7-2024. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 20
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning! Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Kanske är världens roligaste ekonomijobb ett klick bort?

Bokförare
Läs mer Nov 20
Har du gått i tankarna att testa konsultlivet? Lockas du av att få se nya spännande arbetsplatser, ha ett flexibelt arbetsliv och lära känna massor av spännande människor? Isåfall vill jag mer än gärna komma i kontakt med just Dig! Som konsult hos Jurek får du inte bara möjligheten att arbeta ute hos våra fantastiska kunder – du blir också en del av vår gemenskap & får lära känna andra grymma konsultkollegor!

Utöver roliga uppdrag så gör vi massor av trevligheter ihop (om man vill!) – alltifrån frukost- och lunchträffar till AW´s, föreläsningar och andra kul aktiviteter. Vi är oerhört måna om att våra konsulter skall trivas oss hos och känna en tillhörighet såväl hos oss som ute på uppdraget.

Så – med detta sagt, du som jobbar inom ekonomi idag & är redo att ta steget; Varmt välkommen med din ansökan via denna annons, så bokar vi in ett samtal, kaffe eller en walk-and talk inom en snar framtid!

Vem tror vi trivs hos oss?
Till vårt kompetenta, engagerade och kunniga konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll. Vi välkomnar både dig som är precis i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

Vad erbjuds jag som konsult hos Jurek?
När du är en del av teamet här på Jurek så sätter, nästan, bara fantasin gränser! Vår ambition är att hitta ditt nästa dröm-uppdrag och hjälpa dig nå nästa steg i din karriär. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att nå dit, och har dessutom riktigt roligt på vägen. Som konsult hos Jurek erbjuds du självklart finfina förmåner, en fast marknadsmässig månadslön, kompetensutveckling och, om vi får säga det själva, Sveriges trevligaste konsult- & kundnätverk. Vi har kollektivavtal och vill du inte vara anställd hos oss går det minst lika bra att gå in som underkonsult.

Det här låter toppen – hur kommer jag i kontakt med er?
Vi ser verkligen framemot att komma i kontakt med just Dig, och första steget är att du registrerar ditt CV via annonsen så hör vi av oss. Skulle du ha någon fråga, fundering eller bara vill presentera dig går det självklart fint att ta en kontakt direkt med oss, via telefon eller mail: julia.jarvholm@jurek.se alternativt 031-712 83 50.

Varmt välkommen med din ansökan, det skall bli så roligt att träffas!

Ansök nu

Vi söker en Gruppchef inom redovisning till BDO i Göteborg

Redovisningschef
Läs mer Nov 14
Vill du följa med på BDO:s fortsatta utvecklingsresa i en digital och föränderlig värld? Är du redo att ta nästa kliv i karriären? Nu söker vi dig som vill axla rollen som Gruppchef för redovisningsteamet inom vårt affärsområde Företagsservice i Göteborg.

BDO har utnämnts till byrån med branschens nöjdaste kunder i mer än ett decennium! Vi är marknadens mest engagerade affärspartner inom rådgivning, revision och skatt samt inom outsourcing av redovisning och lön. BDO präglas av en stark företagskultur med familjär stämning och vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare samt samarbeten mellan kollegor, kontor och affärsområden. Nu vill vi ha med dig på tåget!

Om rollen

I rollen som Gruppchef ansvarar du för redovisningsteamet bestående av ca 20 medarbetare. Du är ytterst ansvarig för att stötta redovisningskonsulterna i deras dagliga arbete med att säkerställa att varje medarbetare arbetar effektivt inom sin roll. En optimerad resurs- och kompetenssammansättning är en förutsättning för att uppnå grupp- och affärsområdesmål. Du verkar för att säkra strategi- och affärsplan på kort och lång sikt med en målsättning att bibehålla god lönsamhet, tillväxt och optimering av redovisningsaffären. Du tar dig an en trivsam och väl fungerande grupp och vid sidan av ditt ledarskap är du även aktiv i redovisningsarbetet gentemot våra kunder.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat:

• Affärsmässig styrning av gruppens verksamhet och resultat för att säkerställa att våra mål och strategier uppfylls
• Rekrytering och kompetensutveckling för att säkerställa rätt bemanning och kompetensnivå.
• Processförbättringar och utveckling av arbetssätt för ökad effektivitet, produktivitet och kvalitet inom gruppen
• Skapa en positiv arbetsmiljö och genom målstyrning utvärdera och ge feedback på prestation och resultat
• Du rapporterar till Ulrika Carlsson, Affärsområdesansvarig för företagsservice i Region Väst

Om dig

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning inom redovisning och erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult på revision- eller redovisningsbyrå eller liknande. Du trivs i en affärsmässig roll som innefattar ansvar för både kund och medarbetare. Vidare är du en trygg och lyhörd ledare med erfarenhet av personalansvar. Eftersom vi har ett stort internationellt nätverk är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen brinner du för att skapa, driva och utveckla affärer, organisationer och individer. Du är en positiv och lösningsorienterad person och ditt arbetssätt präglas av struktur. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att utveckla, engagera och påverka andra och har ett tydligt affärsdriv. Professionalism genomsyrar ditt arbete och ditt fokus ligger alltid på att leverera förstklassig service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlighet och tror att du är en ödmjuk och prestigelös person som trivs i samarbetet med människor.

Du erbjuds

BDO:s kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lönemodell, ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after works med mera, men kanske viktigast av allt – trevliga och kompetenta kollegor!

Som gruppchef kommer du att vara en nyckelspelare i BDO:s fortsatta tillväxt. I den här rollen blir du en ytterst viktig del av BDO:s framgångsrika redovisningsteam. Du kommer ansvara för att vidareutveckla både gruppen och redovisningsaffären. Du ges även stora möjligheter att utveckla både din och andras kompetens. Du får ta ett stort ansvar med mycket mandat i en organisation med snabba beslutsvägar.

"Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!"

Vill du vara med och bidra till BDO:s fortsatta framgång? Skicka i så fall in dina ansökningshandlingar redan idag då vi jobbar med löpande urval.
I den här rekryteringen samarbetar BDO med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

• Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan!

Om BDO

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.? Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra c:a 700 medarbetare grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. Du kan läsa mer om BDO som företag här.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator sökes!

Servicehandläggare
Läs mer Nov 14
Vi söker nu en engagerad Supply Chain Planning Coordinator som vill ansluta till vår kund inom fordonsindustrin. Rollen är hjärtat i att säkerställa en smidig process från orderplacering till leverans, och att stödja kundens globala produktionsmål.

Om rollen
Som Supply Chain Planning Coordinator kommer ditt fokus ligga på att säkerställa att orders för marknader och regioner hanteras i tid och på rätt sätt. Detta innebär åtgärder för att hantera produktionsordern, och ett nära samarbete med olika intressenter inklusive marknader, regioner, globala produktionsplatser, programplanering och kapacitetsstyrning.

I denna roll kommer du inte bara att hantera operativa uppgifter utan också spela en avgörande roll i att implementera nya IT-system, processer och arbetsmetoder inom PP&OM;. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team som främjar kunskapsutbyte inom den ständigt föränderliga Order till Leverans-processen.

 
Arbetsuppgifter
- Hantera orderförfrågningar och proaktivt analysera orderbokssituationen
- Skapa dagliga orderrapporter och implementera förbättringar i processer och verktyg
- Delta i månatliga programprocesser och driva utfasningsaktiviteter
- Stödja systemutförandet för att balansera efterfrågan och tillgång

Den vi söker
Vi letar efter någon med universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet, starka administrativa färdigheter och goda kunskaper i Microsoft Excel. Flytande engelska är ett måste, och ytterligare språkkunskaper är fördelaktiga. Erfarenhet av Supply Chain eller Orderhantering är fördelaktigt, liksom analytiska färdigheter och bekantskap med planerings- och orderhanteringssystem. Erfarenhet av ARO, Hercules, CPAM och Power BI är meriterande. 

 
Ansökan
Denna tjänst är ett konsultuppdrag med start omgående som är tänkt att pågå fram till årsskiftet 2025. Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Senior Client Executive - Real Estate till Aros Kapital

Account manager
Läs mer Okt 12
På Aros kapital är det enkelt att vara kund - både för våra inlåningskunder som för våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från våra kontor i Göteborg, Stockholm, London, Oslo och Örebro har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Har du samma drivkrafter? Då finns det möjlighet att vara med på vår resa framåt! Har du ett genuint intresse för affärer och tycker att kundkontakt är bland det roligaste som finns? Lockas du av möjligheten att göra skillnad i en platt organisation som är under ständig utveckling? Då har du hittat rätt!

Vad innebär rollen?
I rollen som Senior Client Executive fokuserar du på att erbjuda våra produkter inom finansiering samt lån till företag inom fastighetsbranschen som värdesätter flexibilitet och snabba processer. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att hitta bra finansieringslösningar och skapa långsiktiga affärsrelationer, vilket innefattar såväl utveckling av nya kundrelationer som ett eget portföljansvar. Utöver detta kommer rollen innefatta arbetsuppgifter som exempelvis:

• Bidra med nya kunder och sälja bolagets produkter till både nya och befintliga kunder
• Hantera inkommande kreditförfrågningar
• Skräddarsy lösningar efter kundens finansieringsbehov
• Bygga och upprätthålla relation med kunden genom regelbundna möten och uppföljningar
• Merförsäljning av Aros produkterbjudande för våra befintliga kunder
• Medverka och agera som ambassadör för Aros på events/nätverksträffar
• Föredra propån i KKM tillsammans med kreditanalytiker
• Ansvara för offert, prissättning och avtalshantering

I denna roll kommer du att ingå i ett riktigt engagerat säljteam där du garanterat får en både utvecklande, variationsrik och fartfylld arbetsdag! Tillsammans bidrar ni till den expansionsresa som Aros Kapital befinner sig i.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm eller Göteborg.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen på kandidatnivå. Du har över 5 års erfarenhet av fastighetsfinansiering inom bank- och finansbranschen. För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att sätta kunden i fokus och utforma bra lösningar i samarbete med kunden.
Vi tror även att du är en resultatinriktad lagspelare som förstår att det kollektiva målet är minst lika viktigt som det egna. Att sträva efter att leverera goda resultat utan att tumma på kvalitén är en självklarhet för dig.

Samtidigt tänker vi att du är en social och förtroendeingivande person som besitter förmågan att anpassa kommunikation efter mottagare och situation. Likaså att du är driven, strukturerad och professionell i alla led, då din primära uppgift är att bygga goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en anställning i en spännande och expansiv miljö med drivna och engagerade kollegor, utmanande arbetsuppgifter som varvas med aktiviteter och en schysst företagskultur. Vi är en snabbrörlig och dynamisk organisation som sätter ett högt värde i både din och bolagets utveckling.

Förutom att vi sitter i moderna och centralt kontor i både Stockholm och Göteborg erbjuder vi även privat sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, frukost på kontoret, friskvårdsbidrag samt massage på arbetstid. Låter det här som nästa utmaning för dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Recruitment and Consulting - vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se alt 0707-14 44 05.

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Nov 15
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Produktspecialist värme, kyla och effektivisering

Servicehandläggare
Läs mer Nov 15
Vill du vara med och leverera hållbara lösningar på framtidens energimarknad? Vi på Göteborg Energi söker en engagerad Produktspecialist till enheten Affärsstöd och analys för att förvalta och utveckla vårt kunderbjudande inom Värme- och kyla.

Din uppgift

Som produktspecialist förväntas du ha en djup kunskap om din produkt, både från ett kundperspektiv, affärsperspektiv och ett tekniskt perspektiv. Du kommer arbeta tätt tillsammans med produktansvarig, men också med övriga funktioner inom Göteborg Energi som är inblandade i försäljning, marknadsföring, leverans, affärsuppföljning och vidareutveckling av produkten. Detta ställer höga krav på din samarbetsförmåga och förmåga att hålla intressenter informerade om status på olika aktiviteter inom produktområdet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:

• utvärdera, förbättra och effektivisera befintliga produkter ur ett affärsperspektiv
• delta i arbetet med prognoser, lönsamhetskalkyler och utvecklingsplan
• delta i framtagande av prissättning, intäktssammanställningar och kundanalyser tillsammans med andra produktspecialister och produktansvarig
• för just denna tjänst ser vi stora möjligheter i att arbeta med effektivisering och energitjänster för våra värme- och kylasystem

Du kommer också arbeta med:

• framtagande och förvaltning av offert- och avtalsmallar samt avtalsvillkor
• ansvara för att produktmaterial skapas och hålls uppdaterat, så som webbsidor, produktspecifikationer, prislistor etc
• leda och delta med produktinsikter och produktteknisk kompetens i utvecklingsaktiviteter och utvecklingsteam
• produktförvaltning kopplat till lagar/krav/skattefrågor för området
• stötta säljare och utbilda inom produktområdet

Ditt team

På enheten Affärsstöd och Analys arbetar vi med att säkra en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produktportfölj som ger nöjda kunder och goda affärer. Här arbetar produktansvariga och produktspecialister med att utveckla och förvalta våra produktområden tillsammans med våra affärschefer för Värme och kyla samt El- och gasnät. Vår produktportfölj sprider sig över områden såsom värme, kyla, energitjänster och gasnät. Vi är idag 7 medarbetare på enheten.

Din kompetens

Vi söker dig som är målinriktad, strukturerad och engagerad i att utveckla våra produkter och tjänster för att möta framtidens energimarknad. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom energi, VVS eller liknande teknikområde och är i början på din yrkeskarriär eller har ett par års erfarenhet av affärsutveckling, produkt- eller projektledning. Tidigare erfarenheter av arbete i energi- eller fastighetsbranschen är meriterande. För att trivas bör du gilla att arbetsuppgifternas karaktär varierar, både av enklare och mer komplex karaktär. Du får ett spännande roll i gränslandet mellan teknik och ekonomi. Vi vill att du har affärens bästa för ögonen, med ett långsiktigt perspektiv. För att lyckas är det viktigt att kunna förstå och jobba med både helhet och detaljer utifrån din kompetensprofil. Vi söker en medarbetare till team Värme och kyla med en stor bredd av arbetsuppgifter bland annat inom effektivisering och energitjänster. Du är samarbetsorienterad och uppskattar att ha kontakt med och sätta sig in i hur andra funktioner på Göteborg Energi arbetar.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kreditanalytiker Real Estate till Aros Kapital

Finansanalytiker
Läs mer Nov 9
Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus kunder inom fastighetsbranschen.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 12 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM relaterade till nya affärer
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årliga omprövningar
• Driva kundmöten tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Kreditanalytiker Real Estate söker vi dig som är en utpräglad lagspelare som brinner för analys och detaljer. Du är nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder samt har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete med fastighetsfinansiering på storbank. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och kan genom noggrann analys bygga framåtriktade prognoser. Du har gedigen erfarenhet av byggnadskreditsfinansiering samt förvärvsfinansiering och det är meriterande om detta rört medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.arvholm@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Kreditanalytiker Corporate till Aros Kapital

Bokförare
Läs mer Nov 9
Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus på företagsfinansiering.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 12 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM relaterade till nya affärer
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årliga omprövningar
• Driva kundmöten tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Kreditanalytiker Corporate söker vi dig som är en utpräglad lagspelare som brinner för analys och detaljer. Du är nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder samt har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering på storbank. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och kan genom noggrann analys bygga framåtriktade prognoser. Du har gedigen erfarenhet av rörelse- och förvärvsfinansiering och det är meriterande om detta rört medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som engagerad och noggrann och är en självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Kreditanalytiker Real Estate till Aros Kapital

Finansanalytiker
Läs mer Nov 9
Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus kunder inom fastighetsbranschen.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 12 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM relaterade till nya affärer
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årliga omprövningar
• Driva kundmöten tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Kreditanalytiker Real Estate söker vi dig som är en utpräglad lagspelare som brinner för analys och detaljer. Du är nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder samt har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete med fastighetsfinansiering på storbank. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och kan genom noggrann analys bygga framåtriktade prognoser. Du har gedigen erfarenhet av byggnadskreditsfinansiering samt förvärvsfinansiering och det är meriterande om detta rört medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.arvholm@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Sales Manager till en snabbt växande, global tjänsteleverantör

Account manager
Läs mer Nov 3
Vill du bli en nyckelspelare i ett dynamiskt team, i en global verksamhet? Vi söker dig som vill axla rollen som Sales Manager hos MyDello, en innovativ tjänsteleverantör inom godstransport, och driva framgång på den svenska marknaden.

MyDello etablerades för fyra år sedan, gick ut på börsen 2021 och expanderar nu strategiskt på den svenska marknaden. Vårt engagemang för excellens och innovation är det som driver oss. Vi söker nu en talangfull Sales Manager för att maximera vår tillväxtpotential i Sverige.
Som Sales Manager kommer du att spela en avgörande roll i att odla och vårda relationer med utvalda kunder. Ditt fokus kommer att vara på att bygga starka relationer, förstå kundens behov och skräddarsy lösningar som överensstämmer med deras mål. Personliga möten, demonstrationer och en del resor kommer att vara en integrerad del av denna roll.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Utveckla och hantera försäljningsplaner
• Utöka och underhålla kundportföljen och vårda relationer
• Samarbeta med dina kollegor inom försäljning och andra avdelningar internationellt
• Analysera försäljningsstatistik och marknadstrender
• Aktivt delta i mässor och försäljningsevenemang

Vem är du

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom flygfrakt, specialleveranser och hantering av stora internationella försändelser. Har du en kandidatexamen inom administration och logistik, ses det som meriterande men är inget krav. För att lyckas i rollen som Sales Manager behöver du har ett stort intresse för digital utveckling och förståelse för godstransportbranschen.

Som person är du framåtlutad, resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett proaktivt arbetssätt. Din styrka ligger i att skapa relationer och du har en öppenhet och bra samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara en del av ett dynamiskt internationellt team med flexibelt arbete, fast lön och möjligheten att arbeta var som helst i Sverige. Du kommer att ha ett stöttande team att assistera dig och stora möjligheter att forma regionens behov.

Om du är en framåtblickande och resultatorienterad person, bli medlem i MyDello, där innovation möter excellens och låt oss tillsammans forma framtidens godstransport. Redo att driva framgång? Ansök nu!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MyDello med Jurek. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på Matilda.thelin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren projektledare sökes!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 1
Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi en erfaren projektledare som vil bli en del av kundens Circular Economy-team. Som medlem i detta team kommer du att tillhandahålla operationellt stöd för dataanalyser och projektplanering.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
- Utföra cirkulära ekonomiberäkningar och kvantifiera påverkan för både interna och externa ändamål.
- Stödja dataanalysen för årsrapporten samt för bedömningar och rapportering inom områden som CSRD, CDP, S&P.
- Följa och optimera data och nyckeltal som är relevanta för cirkulär ekonomi.
- Utföra dataanalyser relaterade till  den cirkulära ekonomis påverkan på ekonomin, CO2, vatten och biologisk mångfald.
- Genomföra prognoser med hjälp av modelleringsverktyg för cirkulär ekonomi baserat på förändringar i cykelplanen, marknadsprognoser, materialinformation och nya initiativ.
- Bidra till utvecklingen av digitala lösningar och kundens hållbarhetsdatahub.
- Underhålla och förbättra central administration och dokumentation för hantering av cirkulär ekonomi samt koordinering av centrala åtgärdslistor, bevispunkter för kommunikation och rapportering av OKR.

Kvalifikationer:
- Flytande engelska i både tal och skrift är ett krav.
- Erfarenhet av dataanalys och förmågan att visualisera komplex data.
- Relevant forskningserfarenhet inom utveckling av cirkulär ekonomipraxis är fördelaktig.
- Förståelse för begrepp och ramverk som Global Reporting Initiative (GRI), Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), EU Taxonomy, ELV-direktivet och andra relaterade standarder, regler och initiativ.
- Starka organisationsfärdigheter med hög noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
- Hög kompetens inom MS Office-applikationer är ett måste, och erfarenhet av programvara och dataanalysverktyg som Power BI, SharePoint och Dax är fördelaktig.

 
Ansökan:
Om du är en engagerad och kvalificerad kandidat med passion för cirkulär ekonomi och hållbarhet, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 27/11-2023 t.o.m. 24/7-2024. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Revisorer med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Okt 30
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa?

PwC söker nu revisorer på flera av våra kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder och i samhället genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella organisationer. Dessutom identifierar vi områden som är risker och förbättringsmöjligheter samt jobbar nära kunderna för att antingen lösa eller implementera dessa. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än tidigare. Där vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara resultat och värde för våra kunder och deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
• Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar.
• Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
• Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra
• Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
• Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
• Är strukturerad, effektiv och organiserad.

Du erbjuds

Inom PwC handlar det mycket om medarbetaren! Vi vill att du ska ha den bästa möjligheten till att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Som hjälpmedel till detta är vårt mål att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionstjänster.

Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och tillsammans hjälps ni åt för att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Vårt allra främsta fokus kommer att ligga på Talang & Kultur - på våra medarbetare - för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi vill att du som medarbetare ska känna att du får uppskattning för ditt bidrag till oss och våra kunders framgång.

Bli en del av vårt Community of Solvers.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Ansök nu

Gruppchef till redovisningsbyrån Xtra Mile

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 25
Är du en Senior redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Drivs du även att arbeta i en ledande roll och hjälpa dina kollegor att växa och utvecklas? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Xtra Mile är idag cirka 35 medarbetare som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. Vi månar om att bibehålla en hjälpsam företagskultur och har en passion för entreprenörskap och företagande.

I din roll som Gruppchef/Senior redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta bokslut, årsredovisningar, deklarationer, månadsbokslut och rapportering samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. För den löpande bokföringen för dina kunder kommer du till stor del ha hjälp av juniora medarbetare, men en viss del löpande bokföring kommer även att ingå i ditt arbete.

I rollen som Gruppchef kommer du ansvara för ett team av ca 5-7 redovisningskonsulter (både juniora och seniora) där du tillsammans med COO ansvarar för bl.a. resursplanering, kundfördelning, utveckling/utbildning, coacha och stötta medarbetarna i vardagen.
Vem är du?
Vi söker dig med ekonomisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet, med minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete, varav minst tre år på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3, och tar gärna rådgivande samtal både med kund och internt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta koncernredovisning, samt om du har tidigare erfarenheter av ledarskap.

För att lyckas i rollen som Gruppchef ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakt, är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla. Som kollega är du stödjande, prestigelös och trivs i en rådgivande roll. Vikten av att bygga, och bibehålla, goda relationer med både kunder och medarbetare är självklar för dig.
Vi erbjuder
Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner och noterade bolag. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom analys, rapportering och ekonomistyrning, men även möjlighet att utvecklas och växa i rollen som chef/ledare.

Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskifteslokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63. Det finns även möjlighet att jobba från kontoret i Göteborg eller Uppsala, även dessa är centralt belägna.

Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

Kulturen på företaget kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin, matilda.thelin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Om Xtra Mile
Xtra Mile är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag cirka 35 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här arbetar auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter, och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och följer REX:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation. Läs gärna mer om oss på www.xtramile.se.

Ansök nu

Sales Manager till en snabbt växande, global tjänsteleverantör

Account manager
Läs mer Okt 24
Nu finns möjligheten att bli en del av ett dynamiskt team hos en snabbt växande, global tjänsteleverantör inom godstransport. Vi söker dig som vill axla rollen som Sales Manager hos MyDello och driva framgång på den svenska marknaden.

MyDello etablerades för fyra år sedan, gick ut på börsen 2021 och expanderar nu strategiskt på den svenska marknaden. Vårt engagemang för excellens och innovation är det som driver oss. Vi söker nu en talangfull Sales Manager för att maximera vår tillväxtpotential i Sverige.
Som Sales Manager kommer du att spela en avgörande roll i att odla och vårda relationer med utvalda kunder. Ditt fokus kommer att vara på att bygga starka relationer, förstå kundens behov och skräddarsy lösningar som överensstämmer med deras mål. Personliga möten, demonstrationer och en del resor kommer att vara en integrerad del av denna roll.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Utveckla och hantera försäljningsplaner
• Utöka och underhålla kundportföljen och vårda relationer
• Samarbeta med dina kollegor inom försäljning och andra avdelningar internationellt
• Analysera försäljningsstatistik och marknadstrender
• Aktivt delta i mässor och försäljningsevenemang

Vem är du

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom flygfrakt, specialleveranser och hantering av stora internationella försändelser. Har du en kandidatexamen inom administration och logistik, ses det som meriterande men är inget krav. För att lyckas i rollen som Sales Manager behöver du har ett stort intresse för digital utveckling och förståelse för godstransportbranschen.

Som person är du framåtlutad, resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett proaktivt arbetssätt. Din styrka ligger i att skapa relationer och du har en öppenhet och bra samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara en del av ett dynamiskt internationellt team med flexibelt arbete, fast lön och möjligheten att arbeta var som helst i Sverige. Du kommer att ha ett stöttande team att assistera dig och stora möjligheter att forma regionens behov.

Om du är en framåtblickande och resultatorienterad person, bli medlem i MyDello, där innovation möter excellens och låt oss tillsammans forma framtidens godstransport. Redo att driva framgång? Ansök nu!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MyDello med Jurek. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann-sophie Sandberg på Ann-sophie.sandberg@jurek.se eller Matilda Thelin på Matilda.thelin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior rekryterare till kund inom fordonsindustrin

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 13
Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu en senior rekryterare! Har du flera års erfarenhet av rekrytering, gärna i en snabbrörlig internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som senior rekryterare till vår kund inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som senior rekryterare kommer du att ha fullt ansvar för hela rekryteringscykeln. Du agerar som rådgivare och partner till rekryterande chefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en fullständig förståelse för deras rekryteringsbehov. Du bygger och upprätthåller en pool av nyckeltalanger och engagerar kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang och en stark pipeline för kommande rekryteringar.

Dina ansvarsområden inkluderar fullt ägarskap för rekryteringsprocessen. Du kommer att attrahera rätt talanger genom att engagera dig i kandidater, leta och skapa kontakter med människor över hela världen, leda chefer och kandidater genom utvärderingsprocessen och anställa dem. Dessutom säkerställer du att man anställer topp-talanger vars värderingar överensstämmer med kundens företagskultur och kärnvärden genom att säkerställa kvalitativ screening och utvärdering av kandidaterna.

 
Vem är du?
För att lyckas i denna roll förväntar vi oss att du har en universitetsexamen inom HR eller likvärdigt. Vi förväntar oss att du har minst 5 års erfarenhet av rekrytering/search. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med roller för ett fordonsföretag och även med teknikroller med fokus på elektrifiering och mjukvara. Det är en fördel om du har arbetat i en global miljö. Dessutom är erfarenhet och certifieringar inom psykometriska tester mycket meriterande. Slutligen måste du vara flytande i engelska, både verbalt och skriftligt. 

Erfarenhet är viktigt, men personlighet är nyckeln! Vi letar efter någon som är passionerad och engagerad, som vill ta en aktiv roll i att utveckla kundens arbetssätt och som strävar efter att överträffa förväntningar i leverans. Eftersom man arbetar med många olika intressenter internationellt och ibland har tajta deadlines, behöver du ha hög integritet, stark kommunikation, utmärkt hantering av intressenter och samarbetsförmåga. Dessutom arbetar man i en snabbrörlig och ibland krävande miljö, så du behöver vara affärs- och prestandadriven.

 
Ansökan
Om du är en engagerad och kvalificerad kandidat med passion för cirkulär ekonomi och hållbarhet, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 27/11-2023 t.o.m. 24/7-2024. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Senior HR Business Partner till Preems raffinaderi i Lysekil

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 20
Vi har satt höga mål och har beslutat oss för att bli ett klimatneutralt företag, kanske världens första inom vår bransch, till 2035. Vi vill bli klimatneutrala i hela värdekedjan från utvinning av råvaror till produktion och försäljning och söker dig som vill vara med och möjliggöra den resan.

Jobba för framtiden redan idag

Din roll är att vara HR Business partner vilket innebär att jobba nära våra chefer, medarbetare och fackliga representanter i uppgiften att skapa förutsättningar för engagemang och utveckling. Du kommer att ha löpande dialog med de ledare för det verksamhetsområde du stöttar och du ingår i funktionens ledningsgrupp. För den här tjänsten kommer du verka som HRBP inom Affärsområdet Raffinering, Produktion Lysekil, vars uppdrag är att säkerställa driften i vårt raffinaderi i Lysekil.

Raffinaderiet i Lysekil är bland de modernaste och mest miljö- och energieffektiva i Europa. Preems raffinaderi i Lysekil stod klart 1975, och är ett så kallat komplext raffinaderi med ett stort antal avancerade förädlingsanläggningar - här arbetar ca 700 personer
Med utgångspunkt i Preems tre värderingar: Ansvarstagande, Inkluderande och Nyskapande - kommer du att verka för att chefer och medarbetare agerar i enlighet med dessa.
Som senior HR Business Partner finns också uppgiften att tillsammans med övriga kollegor utveckla Preems HR processer och arbetssätt. Du ingår i ett team bestående av åtta HRBP:s och rapporterar till Head of HR Business Partners.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Vi tar utveckling på allvar - din egen såväl som verksamheten och här får du frihet under ansvar med stor möjlighet att påverka.

Som Senior HR Business Partner på Preem kommer du att ansvara för att:
• Proaktivt följa och förstå verksamheten och de behov som uppstår utifrån HR perspektiv
• Säkerställa att Preems HR processer så som:
performance management, talent review, lönerevision, competence management, medarbetarundersökning - genomförs på ett professionellt och kvalitativt sätt
• Konsultera inom HR området gällande exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö och mångfald & inkludering.
• Coacha chefer i att utvecklas i sitt ledarskap utifrån Preems ledarprofil
• Delta och genomföra förhandlingar tillsammans med chefer och våra fackliga representanter
• Vara strategiskt stöd och bollplank i organisationsförändringar och andra förändringsprocesser
• Verka i ledningsgrupper och kunna agera som moderator och facilitator

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR, Management och/eller organisationsutveckling. Du har en gedigen erfarenhet från konsultativt HR-arbete, arbetsrätt och facklig samverkan, ledningsgruppsarbete och arbete med HR processer inom industrin.

Är det här du?
Som vår nya kollega är du drivande, kommunikativ med fallenhet för att skapa, bygga och upprätthålla goda relationer.
Tillsammans med våra chefer har du en viktig roll i att utveckla verksamheten. Du har många kontakter i ditt dagliga arbete och behöver därför både tycka om och vara bra på att samarbeta.

Ta reda på mer!
I denna rekryteringsprocess samarbetar Preem med Jurek Recruitment & Consulting.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se eller 076-002 69 61.
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 19 november 2023.
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Ansök nu

Avdelningschef Handel till Göteborg Energi

Administrativ chef
Läs mer Okt 19
Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder? Då är tjänsten som avdelningschef Handel inom vårt affärsområde El- och gasprodukter något för dig!

Uppdraget inom affärsområdet El- och gasprodukter är att säkra en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produktportfölj inom koncernen. Affärsområdet utvecklar och förvaltar koncernens produktområden El, Gas, Förnybar produktion samt Laddning.

Din uppgift

Som avdelningschef för Handel ansvarar du för att leda ca 10 medarbetare på ett optimalt sätt och är delaktig i utveckling av verksamhetens processer och funktioner. Du har budget-, ekonomi- och personalansvar för dina medarbetare och ingår i affärsområdets ledningsgrupp, där du delar ett ansvar för hela affärsområdets verksamhet, resultat och utveckling.

Arbetsuppgifter

• proaktivt medverka i affärsområdets ledningsgrupp och dess övergripande frågor och strategiarbete
• ansvara för att leda och samordna avdelningen Handels operativa arbete och processer
• säkerställa att den dagliga finansiella el- och gashandeln samt den fysiska gashandeln sker utifrån koncernens givna styrdokument, policies samt externa lagar och förordningar
• bevaka och analysera omvärldsutvecklingen ur ett handelsperspektiv på kort och lång sikt
• medverka i relevanta projekt och forum för omvärldsbevakning rörande fysisk och finansiell handel
• medverka i utvecklingen av nya handelsrelaterade produkter och prisinstrument
• delta/föredra i externa kundmöten och kundevent samt företräda handelsavdelningen i samband med styrelsemöten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborg Energis huvudkontor centralt beläget i Göteborg. Din chef blir Malin Flysjö. Malin – hur skulle du beskriva ditt ledarskap?

- Våra produkter och tjänster säljs på marknader i full konkurrens, vilket ställer stora krav på lyhördhet och förmågan att snabbt anpassa våra erbjudanden utifrån föränderliga marknadsförhållanden. Jag uppskattar nyfikenhet, utforskande och analyserande förhållningssätt och vill att alla tar ansvar för att göra det bästa möjliga av varje situation. Nära samarbeten inom organisationen tror jag är en förutsättning för att lyckas. I rollen som avdelningschef för Handel kommer du att leda ett team som bevakar och agerar på en energimarknad som har varit i kraftig rörelse de senaste åren. Förmågan att läsa trender och förstå marknaden i ett större perspektiv är avgörande för hur vi som bolag kommer att lyckas.

Vill du veta mer om Malin Flysjö är du välkommen att läsa mer i hennes profil på LinkedIn

Din kompetens

Vi vill arbeta med dig som är en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättringar och är duktig på att entusiasmera dina medarbetare. Du är driven och självständig kombinerat med mycket god samarbetsförmåga. Är analytisk med strategiskt tänkande och god uppfattning om hur komplexa faktorer påverkar den totala affären. Som avdelningschef är det värdefullt att ha en god kommunikativ förmåga, samt social kompetens med samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi tror att du som söker besitter dessa egenskaper och att du trivs med att hålla presentationer inför grupp, gillar förändringar och utveckling och har god språkbehandling i skrift och tal (svenska och engelska).

Du som söker har akademisk högskoleexamen motsvarande civilekonom eller civilingenjör. Ledarutbildning och erfarenhet från andra branscher/företag är meriterande.

Du bör ha minst fem års erfarenhet av ledande befattning inom området samt tidigare erfarenhet av att vara chef. Analytisk förmåga i kombination med kvalificerad förståelse för den europeiska energimarknaden i allmänhet och den nordiska energimarknaden i synnerhet.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2023-11-12

Kontaktpersoner
Evelina Thimper, Jurek
tfn: 08-52501868

Malin Hellner
tfn: 031-7128342

Helena Grunditz, SACO
tfn: 0707626523

Ulf Berndtsson, VISION
tfn: 0725003860

Ansök nu

Kanske är världens roligaste ekonomijobb ett klick bort?

Bokförare
Läs mer Okt 10
Har du gått i tankarna att testa konsultlivet? Lockas du av att få se nya spännande arbetsplatser, ha ett flexibelt arbetsliv och lära känna massor av spännande människor? Isåfall vill jag mer än gärna komma i kontakt med just Dig! Som konsult hos Jurek får du inte bara möjligheten att arbeta ute hos våra fantastiska kunder – du blir också en del av vår gemenskap & får lära känna andra grymma konsultkollegor!

Utöver roliga uppdrag så gör vi massor av trevligheter ihop (om man vill!) – alltifrån frukost- och lunchträffar till AW´s, föreläsningar och andra kul aktiviteter. Vi är oerhört måna om att våra konsulter skall trivas oss hos och känna en tillhörighet såväl hos oss som ute på uppdraget.

Så – med detta sagt, du som jobbar inom ekonomi idag & är redo att ta steget; Varmt välkommen med din ansökan via denna annons, så bokar vi in ett samtal, kaffe eller en walk-and talk inom en snar framtid!

Vem tror vi trivs hos oss?
Till vårt kompetenta, engagerade och kunniga konsultteam inom ekonomi söker vi dig som vill fortsätta utvecklas i din roll. Vi välkomnar både dig som är precis i början, mitten och långt in i karriären; det viktigaste är att du är en person som trivs med att testa nya möjligheter, gillar mötet med människor och inte minst har ett genuint intresse för ekonomi!

Vad erbjuds jag som konsult hos Jurek?
När du är en del av teamet här på Jurek så sätter, nästan, bara fantasin gränser! Vår ambition är att hitta ditt nästa dröm-uppdrag och hjälpa dig nå nästa steg i din karriär. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att nå dit, och har dessutom riktigt roligt på vägen. Som konsult hos Jurek erbjuds du självklart finfina förmåner, en fast marknadsmässig månadslön, kompetensutveckling och, om vi får säga det själva, Sveriges trevligaste konsult- & kundnätverk. Vi har kollektivavtal och vill du inte vara anställd hos oss går det minst lika bra att gå in som underkonsult.

Det här låter toppen – hur kommer jag i kontakt med er?
Vi ser verkligen framemot att komma i kontakt med just Dig, och första steget är att du registrerar ditt CV via annonsen så hör vi av oss. Skulle du ha någon fråga, fundering eller bara vill presentera dig går det självklart fint att ta en kontakt direkt med oss, via telefon eller mail: julia.jarvholm@jurek.se alternativt 031-712 83 50.

Varmt välkommen med din ansökan, det skall bli så roligt att träffas!

Ansök nu

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 10
På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av med årsredovisningar
• Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är mycket meriterande då flera av våra kunder efterfrågar detta

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning! Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Ansök nu

Mölnlycke söker Legal Counsel

Bolagsjurist
Läs mer Okt 19
Vill du arbeta i en internationell miljö i en koncern vars mål är att förbättra vårdresultaten världen över? Är du en driven, affärsorienterad och resultatinriktad lagspelare med intresse för verksamhetsnära rådgivning inom kommersiella avtal och M&A? Då bör du söka tjänsten som legal counsel hos oss!

Om Mölnlycke

Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar som hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården. Mölnlycke har drygt 8 500 medarbetare världen över och kunder i nästan 100 länder. Mölnlycke ägs till 99% av Investor. Även om Mölnlycke är ett globalt företag är huvudkontoret beläget i Göteborg, nära Mölnlycke där företaget grundades år 1849.

Din roll

Du kommer att lämna juridisk rådgivning avseende M&A inom Mölnlyckes affärsområden ORS (produkter för operationssalen), Gloves och Antiseptics. Det innebär att du bland annat kommer att arbeta med due diligence och med att identifiera och minimera olika risker i transaktioner samt att granska och förhandla avtal i samband därmed.

Arbetet kommer vidare att omfatta upprättande, granskande och förhandling av kommersiella avtal av varierande slag. Vidare kommer du att vara ett operationellt stöd för de affärsområden som nämns ovan men du kommer även att förse Mölnlyckes ledningsfunktioner med rådgivning. Även här ingår det att göra riskbedömningar samt att föreslå riskminimerande åtgärder.

Du kommer att ges möjlighet att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl stakeholders på bolaget samt kollegor på Legal Affairs. Du kommer rapportera till Associate General Counsel.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och som har ett till tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bolag, advokatbyrå, juristbyrå eller likande. Du ska ha erfarenhet inom kommersiell avtalsrätt och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom M&A. Det är även positivt om du har erfarenhet från arbete med IP, produktansvar, arbetsrätt eller konkurrensrätt. Du är flytande i engelskt tal och skrift.

Du är en positiv och driven person som gillar att anta nya utmaningar och att arbeta i ett högt tempo. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan utföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt och att du har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifterna. Din rådgivning är både affärs- och lösningsorienterad. Vidare trivs du med att vara en lagspelare och är lätt att samarbeta med.

Du erbjuds

Hos oss kommer du att kunna ta klivet och utvecklas i en internationell och stimulerande miljö! Dina arbetsuppgifter kommer att vara både varierande och utmanande och du kommer att få möjlighet att arbeta både självständigt och samarbeta i teamet. På Mölnlycke har vi ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan. Men viktigast av allt, hos oss på Mölnlycke kommer du att ges möjlighet att arbeta med produkter som hjälper människor världen över. Om drygt ett år flyttar vi dessutom till nya lokaler belägna i då nybyggda GoCo Health Innovation City!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mölnlycke med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Accounting Manager till Specsavers

Redovisningschef
Läs mer Nov 1
Nu har du en fantastisk möjlighet att ta nästa steg i karriären som Accounting Manager hos Specsavers! Vi söker dig som har en stark bakgrund inom redovisning, är bra på att strukturera och prioritera arbetsuppgifter samt drivs av att leda och utveckla team!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Accounting Manager har du en central roll i Specsavers Finance team som består av cirka tjugo personer. Inom Finans finns ett Shared Service Center som hanterar redovisning och rapportering för Specsavers butiker, där du och ditt team ingår. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå i:

• Leda det dagliga arbetet i redovisningsteamet som består av dig själv och ytterligare sex medarbetare
• Säkerställa kvaliteten i redovisningen och vara bollplank internt inom redovisnings- och moms/skattefrågor
• Stötta våra butikspartners i diverse redovisningsrelaterade frågor
• Vara med och driva utveckling och förbättring av arbetssätt, processer och system
• Stötta, utmana och coacha medarbetarna i teamet i deras utveckling
• Med ett strategiskt mindset, prioritera, hantera och eskalera frågeställningar, arbetsuppgifter och projekt

Du rapporterar direkt till Head of Finance och medarbetarna i redovisningsteamet rapporterar till dig. Övriga kontaktytor i organisationen där du har nära samarbete är Controller teamet och Payroll teamet som även de är en del av Shared Service Centret, samt teamet som hanterar redovisning och rapportering för Specsavers moderbolag.

Vem är du?

Du som söker har en relevant akademisk utbildning och en stark bakgrund inom redovisning. Det är även meriterande om du har en bakgrund från konsult- och revisionsbyrå. Vidare ser vi att du är en trygg och stabil person som har en stark ledarförmåga och tycker att det är roligt att utveckla och leda team. Vi tror också att det är viktigt att du är en person som snabbt kan sätta dig in i nya frågeställningar och göra en bedömning om du eller teamet kan hantera det, eller om ni behöver ta hjälp. För att trivas i rollen uppskattar du en dynamisk och föränderlig miljö med en trevlig, familjär stämning där man arbetar tight tillsammans och stöttar varandra!

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll i ett bolag med en positiv och familjär atmosfär, som arbetar för att göra ögonhälsotjänster lättillgängliga för alla! Hos oss kommer du att arbeta nära engagerade kollegor, där en öppen och ärlig dialog bidrar till ömsesidig utveckling på en arbetsplats med en stark unik familjekultur.

Dessutom erbjuder på Specsavers dig:

• Ett arbete i världens största familjeägda optikkedja med en unik familjekänsla och laganda.
• Vi erbjuder lön och bonus som matchar dina kvalifikationer samt förmåner som t ex. friskvårdsbidrag, förmånliga priser på glasögon samt prenumeration av hälsoappen Headspace, för att nämna några. Vi omfattas givetvis också av kollektivavtal.
• Vi vill att du själv ska fortsätta att utvecklas, vi erbjuder bl a kompetensutveckling via vår app Green Point, men även via andra kanaler så som interna utbildningar och en egen personlig utvecklingsplan.

Om Specsavers

Sveriges arbetsplats nr 1 bland optikföretagen

Specsavers är idag världens största privatägda optikkedja med butiker och kontor i 11 länder. Våra över 40 000 engagerade medarbetare arbetar tillsammans varje dag för att tillhandahålla ögon- och hörseltjänster till över 38 miljoner kunder världen över. Specsavers etablerades i Sverige 2004 och är nu marknadsledande med 118 butiker i hela landet.

Här på Specsavers är vi mycket måna om att alla ska ha lika möjligheter att utvecklas, oavsett vad de har för mål. Det beror på att vi alla är olika – precis som våra kunder. Vi behandlar alla rättvist. Vi skapar en miljö där alla kan vara som de är. Det är alla vi som jobbar här som gör Specsavers till en ännu bättre arbetsplats.

Våra medarbetare är den viktigaste byggstenen i vår verksamhet och därför fokuserar vi mycket på allas välmående. Vi värdesätter mångfald och lever efter principen att behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. För att leva upp till den principen frågar vi varje år våra medarbetare hur de upplever sin arbetsplats. Vi är stolta över att vara bland de 10 bästa arbetsplatserna i Sverige och nr 1 bland optikföretagen, baserat på våra medarbetares svar.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Specsavers med Jurek Recruitment & Consulting. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se eller 076-002 69 61.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

HRPB till långsiktigt uppdrag i Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 13
Till vår trevliga kund inom fordonsindustrin söker vi nu dig som vill axla den variationsrika och roliga rollen som HRBP! Detta är ett konsultuppdrag med start i början utav december som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som HRBP hos vår kund kommer du att arbeta med flertalet olika spännande arbetsområden. Exempel på detta är att arbeta nära cheferna och stötta och bolla olika HR-relaterade frågor, successionsplanering, medarbetarundersökningar, utveckling & coaching av medarbetare med mera. Du har en viktig del i att säkerställa att bolaget har rätt kompetens på rätt plats så i rollen ingår det mycket nätverkande och relationsbyggande ut i organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag med start i december som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. Under denna period kommer du att vara anställd hos Jurek Talents men arbeta ute hos vår kund.

Vem söker vi till denna roll?
Till denna roll söker vi dig som har en utbildning inom HR och har arbetat minst 5 år som HRBP. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande och känner dig trygg i arbetsrättsliga frågor. Vidare så tror vi att du som söker har arbetat i en global organisation tidigare.

Som person tror vi att du är kommunikativ, relationsskapande, förtroendeingivande och engagerad i ditt arbete. Du är duktig på att lyfta blicken och har ett flexibelt arbetssätt, att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö är något du trivs med och har tidigare erfarenhet utav.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kring tjänsten går det fint att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Ansök nu

Avdelningschef Försäljning företag till Göteborg Energi

Administrativ chef
Läs mer Okt 20
Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder? Då är tjänsten som avdelningschef Försäljning Företag inom vårt affärsområde El- och gasprodukter något för dig!

Uppdraget inom affärsområdet El- och gasprodukter är att säkra en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produktportfölj inom koncernen. Affärsområdet utvecklar och förvaltar koncernens produktområden El, Gas, Förnybar produktion samt Laddning.

Din uppgift

Inom avdelningen Försäljning Företag ansvarar vi för försäljningen mot företagskunder när det gäller elhandel, flextjänster, solceller, gashandel och biogas. Vi levererar även service och administration kring kundernas avtal, priser och förbrukningar m.m. Uppdraget som avdelningschef är att dagligen leda säljarnas operativa arbete med företagsförsäljningen för el- och gashandel i syfte att både öka Göteborg Energis intäkter och lönsamhet samt öka kundnöjdheten. Uppdraget innebär att bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

• sätta och följa upp mål för säljarna och avdelningen
• utveckla försäljningsarbetet, kundmötet och säljarnas arbetssätt
• initiera och följa upp försäljningsaktiviteter/kampanjer utifrån marknadspotential och kundbehov
• säkerställa och leda arbetet med administration kring el- och gashandelsaffärer, avbokning av försålda volymer samt förekommande rapportering
• förmedla helhetssyn samt säkra förståelse och engagemang för affärs- och verksamhetsplaner
• personalansvar ingår vilket omfattar sedvanliga personalrelaterade frågor och personaladministrativa arbetsuppgifter
• aktivt ingå i Affärsområdets ledningsgrupp och där delta i beslut om övergripande frågor för verksamheten
• samarbete med produktområdena el- och gashandel för att bidra till att förbättra våra produkter

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborg Energis huvudkontor centralt beläget i Göteborg. Din chef blir Malin Flysjö. Malin – hur skulle du beskriva ditt ledarskap?

-Våra produkter och tjänster säljs på marknader i full konkurrens, vilket ställer stora krav på lyhördhet och förmågan att snabbt anpassa våra erbjudanden utifrån föränderliga marknadsförhållanden. Jag uppskattar nyfikenhet, utforskande och analyserande förhållningssätt och vill att alla tar ansvar för att göra det bästa möjliga av varje situation. Nära samarbeten inom organisationen tror jag är en förutsättning för att lyckas. I rollen som avdelningschef för Försäljning Företag kommer du att strukturera och organisera vårt försäljningsarbete till företagssegmentet, ett arbete som kräver både drivkraft och uthållighet. Din förmåga att inspirera och motivera andra är också viktig för att vi tillsammans ska vara framgångsrika.

Vill du veta mer om Malin Flysjö är du välkommen att läsa mer i hennes profil på LinkedIn

Din kompetens

Vi vill arbeta med dig som är en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättringar och är duktig på att entusiasmera dina medarbetare. Du är driven och självständig kombinerat med mycket god samarbetsförmåga. Är analytisk med strategiskt tänkande och god uppfattning om hur komplexa faktorer påverkar den totala affären. Som avdelningschef är det värdefullt att ha en god kommunikativ förmåga, samt social kompetens med samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi tror att du som söker besitter dessa egenskaper och att du trivs med att hålla presentationer inför grupp, gillar förändringar och utveckling och har god språkbehandling i skrift och tal (svenska och engelska).

Du som söker har akademisk högskoleexamen inom ekonomi, marknad eller teknik. Ledarutbildning är meriterande.

Du bör ha minst tre års erfarenhet av ledande befattning inom området samt tidigare erfarenhet av att leda en försäljningsorganisation med komplex försäljning.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2023-11-12

Kontaktpersoner
Malin Hellner, Jurek
tfn: 031-7128342

Evelina Thimper, Jurek
tfn: 08-52501868

Helena Grunditz, SACO
tfn: 0707626523

Ulf Berndtsson, VISION
tfn: 0725003860

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Okt 19
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till XVIVO Perfusion!

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 11
Är du en erfaren redovisningsekonom som är redo för nya utmaningar? Vill du bidra med din gedigna kompetens inom en livsviktig bransch? Till vår kund XVIVO söker vi nu en driven och engagerad redovisningsekonom som vill axla rollen som redovisningsansvarig under ett föräldravikariat. XVIVO befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa som Du nu får chansen att bli en del av!

OM XVIVO
XVIVO är ett medicintekniskt företag noterat på Nasdaq Stockholm, med huvudkontor i Göteborg och en produktionsanläggning i Lund. Vi har även kontor i USA, Nederländerna och Italien. Företaget har djupa rötter inom medicinsk forskning och är främst inriktat på organtransplantation. XVIVO är världsledande inom att erbjuda både maskiner och förbrukningsmaterial för alla stora organ. Vårt mål är att införa innovativ teknik för lagring, utvärdering och behandling av organ på transplantationscenter runt om i världen. Detta möjliggör en säkrare användning av fler donerade organ och ger fler patienter chansen till en livräddande transplantation.

XVIVO befinner sig i en snabb tillväxtfas med utvidgning såväl geografiskt som genom utveckling och lansering av nya produkter. Vi är nu på jakt efter en redovisningsansvarig till vårt team i Mölndal för ett föräldravikariat som sträcker sig till januari år 2025.

 
ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsansvarig blir du en del av finansavdelningen i Göteborg som består av fyra personer och du rapporterar till företagets koncernredovisningschef. Du kommer att ha huvudansvaret för företagets redovisning i Sverige, och dina arbetsuppgifter kommer främst att inkludera:

- Löpande bokföring
- Månads- och årsbokslut
- Månadsavstämningar
- Hantering av betalningar
- Momsdeklarationer
- Arbetsgivardeklarationer

Utöver detta kommer du att fungera som kontaktperson gentemot externa samarbetspartners, inklusive utländska redovisningsbyråer som ansvarar för redovisningen av XVIVOs utländska dotterbolag.

 
VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker är en erfaren redovisningsekonom som är bekväm med att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har tidigare hanterat både månads- och årsbokslut samt årsredovisningar på egen hand, gärna för olika typer av företag. Du är självgående och redo att hjälpa till där det behövs. Din omfattande erfarenhet inom ekonomi gör dig trygg i din kompetens, och du är väl förtrogen med rollens arbetsuppgifter.

Som person är du driven, engagerad och ödmjuk. Du sprider positiv energi och strävar alltid efter att leverera över förväntan. Du drivs av att få saker gjorda och värdesätter att se konkreta resultat. Samtidigt är du prestigelös och förstår värdet av att stötta alltid dina kollegor i både stort och smått.

 
FÖRETAGSKULTUR
Kulturen på XVIVO kan beskrivas som den hos ett mindre företag med höga tillväxtambitioner. Vår gemensamma tro är att patientsäkerhet, uttryckt i vår vision - "Ingen ska behöva dö medan de väntar på ett nytt organ" - är avgörande för vår framgång. Vi tror starkt på att inget är omöjligt och strävar efter att få jobbet gjort. Oavsett vilken position eller arbetsuppgift vi har fokuserar vi alltid på att hjälpa våra kunder.

 
VARFÖR ARBETA PÅ XVIVO?
Att arbeta på XVIVO är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att förändra världen för transplantationspatienter som väntar på ett nytt organ. Den här positionen erbjuder dig möjligheten att vara en del av den utmanande och spännande resan som formar företagets framtid och tar verksamheten till nya höjder. XVIVO är en arbetsgivare som främjar lika möjligheter för alla!

 
ANSÖKNINGSPROCESSEN
I den här processen samarbetar XVIVO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Kreditanalytiker Real Estate till Aros Kapital

Finansanalytiker
Läs mer Sep 4
Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus kunder inom fastighetsbranschen.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 12 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM relaterade till nya affärer
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årliga omprövningar
• Driva kundmöten tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Kreditanalytiker Real Estate söker vi dig som är en utpräglad lagspelare som brinner för analys och detaljer. Du är nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder samt har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete med fastighetsfinansiering på storbank. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och kan genom noggrann analys bygga framåtriktade prognoser. Du har gedigen erfarenhet av byggnadskreditsfinansiering samt förvärvsfinansiering och det är meriterande om detta rört medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Business Analyst sökes till vår kund inom fordonsindustrin!

Finansanalytiker
Läs mer Nov 1
Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu en affärsanalytiker för start omgående. I den här rollen kommer du att ansvara för dataanalys och forskningsprojekt som syftar till att stödja strategiskt beslutsfattande.

Om tjänsten
Kundens ambition är att vara en konsumentorienterad organisation, och du kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att deras erbjudanden byggs utifrån konsumenternas behov och smärtområden. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som kommer att pågå fram t.o.m. 15 mars 2024. 

 
Huvudsakliga ansvarsområden:
• Leda forskningsprojekt rörande konsumenter för att bilda grunden för de erbjudanden ni skapar. Det kan antingen ske genom sammanställning av befintlig forskning eller genom att beställa nya studier från forskningsleverantörer.
• Samarbeta med olika team för att förstå deras data- och analysbehov och utveckla lösningar för att tillgodose dessa behov.
• Översätta komplex data till rekommendationer för beslutsfattare och nyckelpersoner.

 
Kvalifikationer:
• Mer än 3 års praktisk erfarenhet av arbete med konsumentforskning och dataanalys.
• Erfarenhet av dataanalys och datadrivet beslutsfattande.
• Erfarenhet av att driva forskningsprojekt i syfte att ta fram rekommendationer till intressenter.
• Färdigheter i dataanalysverktyg är fördelaktiga (t.ex. Python, R, , Power BI, Tableau).
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter, med förmågan att presentera komplex data på ett tydligt och begripligt sätt.
• Stark problemlösningsförmåga och förmåga till kritiskt tänkande.
• Förmåga att arbeta effektivt i en samarbetsinriktad, tvärfunktionell teammiljö.

 
Ansökan
Låter detta som en passande roll för dig? Inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Kreditanalytiker Corporate till Aros Kapital

Bokförare
Läs mer Sep 4
Aros växer och vi söker nu kollega till rollen som kreditanalytiker med fokus på företagsfinansiering.

På Aros Kapital är det enkelt att vara kund – både för våra inlåningskunder som våra företagskunder. Genom personlig service av våra medarbetare och moderna systemlösningar kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av fastighetslån, företagslån, fakturaköp och leasing. Från samtliga kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo eller London har vi medarbetare som drivs av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Om detta stämmer in på dig – då finns det möjlighet att vara med vår resa framåt!

Om teamet och arbetsuppgifterna

Ditt närmsta team består av fyra kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om 12 engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du främst arbeta med att:

• Skriva och färdigställa kredit PM relaterade till nya affärer
• Ansvara för att skriva och färdigställa kredit PM för årliga omprövningar
• Driva kundmöten tillsammans med kundansvarig
• Regelbunden dialog och samarbete med kundansvarig och övriga avdelningar internt
• Föredra ärenden i kreditkommittén

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Kreditanalytiker Corporate söker vi dig som är en utpräglad lagspelare som brinner för analys och detaljer. Du är nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder samt har ambitionen att bidra med såväl kunskap som erfarenhet. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och 3-5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering på storbank. Vidare har du god förståelse för en verksamhets finansiella ställning och kan genom noggrann analys bygga framåtriktade prognoser. Du har gedigen erfarenhet av rörelse- och förvärvsfinansiering och det är meriterande om detta rört medelstora och stora koncerner.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som engagerad och noggrann och är en självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pension, frukost och massage på jobbet m.m. Du välkomnas till Aros nybyggda, moderna kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot just din ansökan!

Ansök nu

Stabschef Risk, Compliance Manager

Affärsområdeschef
Läs mer Okt 10
Vill du vara med och skapa en hållbar utveckling och goda resultat för Göteborg Energi och våra kunder? Då är tjänsten som Stabschef Risk, Compliance Manager inom vårt affärsområde El- och gasprodukter något för dig!  

 

Uppdraget inom affärsområdet El- och gasprodukter är att säkra en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produktportfölj inom koncernen. Affärsområdet utvecklar och förvaltar koncernens produktområden El, Gas, Förnybar produktion samt Laddning.

Din uppgift

Som stabschef Risk, Compliance Manager ansvarar du för att leda ca 5 medarbetare på ett optimalt sätt och är delaktig i utveckling av verksamhetens processer och funktioner. Du har budget-, ekonomi- och personalansvar för dina medarbetare och ingår i affärsområdets ledningsgrupp, där du delar ett ansvar för hela affärsområdets verksamhet, resultat och utveckling.

Arbetsuppgifter

• analysera och omvärldsbevaka affärsområdets produktområden på internationell och europeisk nivå
• delta i olika strategiska utredningar inom koncernen och i olika relevanta externa branschråd
• samordna riskhanteringen inom affärsområdet och säkerställa att intern (och eller extern) kompetens arbetar för att lagstiftning och annan compliance efterlevs
• följa och rapportera compliance i enlighet med interna styrdokument och externa lagar och förordningar
• arbeta aktivt med affärsområdets ramverk runt riskhantering och övergripande riskbild
• förbyggande ta fram åtgärder med syfte att hantera affärsområdets risker
• aktivt delta i utveckling av nya erbjudanden/produkter inom affärsområdet

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborg Energis huvudkontor centralt beläget i Göteborg. Din chef blir Malin Flysjö. Malin – hur skulle du beskriva ditt ledarskap?

-Våra produkter säljs på marknader i full konkurrens, vilket ställer stora krav på lyhördhet och förmågan att snabbt anpassa våra erbjudanden utifrån föränderliga marknadsförhållanden. Jag uppskattar nyfikenhet, utforskande och analyserande förhållningssätt och vill att alla tar ansvar för att göra det bästa möjliga av varje situation. Nära samarbeten inom organisationen tror jag är en förutsättning för att lyckas. I rollen som Compliance Manager kommer du att bevaka Göteborgs Energis intressen både ur ett internationellt och nationellt perspektiv. Det ställer stora krav på förmågan att läsa av förändringar som är på gång att ske i vår omvärld, men också på förmågan att lyckas sammanfatta det på ett sätt som blir användbart för resten av organisationen.

Vill du veta mer om Malin Flysjö är du välkommen att läsa mer i hennes profil på LinkedIn.

Din kompetens

Vi vill arbeta med dig som är en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättringar och är duktig på att entusiasmera dina medarbetare. Du är driven och självständig kombinerat med mycket god samarbetsförmåga. Är analytisk med strategiskt tänkande och god uppfattning om hur komplexa faktorer påverkar den totala affären. Det är värdefullt att du har en god kommunikativ förmåga, samt social kompetens med samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi tror att du som söker besitter dessa egenskaper och att du trivs med att hålla presentationer inför grupp, gillar förändringar och utveckling och har god språkbehandling i skrift och tal (svenska och engelska).

Du som söker har en akademisk examen inom exempelvis riskhantering, juridik, ekonomi, teknik eller annan relaterad examen. Ledarutbildning och erfarenhet från energibranschen är meriterande.

Du bör ha minst fem års erfarenhet av ledande befattning inom området samt tidigare erfarenhet av att vara chef. Väl dokumenterad kunskap inom området som exempelvis ISO31000, COSO Framework, ERM, Intern styrning och kontroll eller liknande.

Du bör också vara starkt drivande och självständig i arbetet i kombination med mycket god samarbetsförmåga. Lösningsorienterad i förhållningssätt och innovativ förmåga. Stora krav ställs på kommunikativ förmåga – såväl muntlig som skriftlig. God språkbehandling i skrift och tal (svenska och engelska). Förmåga att presentera och leda diskussioner kring förslag och problemställningar i grupp. Helhetssyn och god uppfattning om hur komplexa faktorer påverkar den totala affären. Samarbetsförmåga, initiativkraft och eget driv.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@jurek.se

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår arbetsplats

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss.

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2023-11-05

Kontaktpersoner
Elizabeth Darevik, Jurek
tfn: 031-7128353

Helena Grunditz, SACO
tfn: 0707626523

Ulf Berndtsson, VISION
tfn: 0725003860

Ansök nu

Redovisningsansvarig till XVIVO Perfusion!

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 29
Är du en erfaren redovisningsekonom som är redo för nya utmaningar? Vill du bidra med din gedigna kompetens inom en livsviktig bransch? Till vår kund XVIVO söker vi nu en driven och engagerad redovisningsekonom som vill axla rollen som redovisningsansvarig under ett föräldravikariat. XVIVO befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa som Du nu får chansen att bli en del av!

OM XVIVO
XVIVO är ett medicintekniskt företag noterat på Nasdaq Stockholm, med huvudkontor i Göteborg och en produktionsanläggning i Lund. Vi har även kontor i USA, Nederländerna och Italien. Företaget har djupa rötter inom medicinsk forskning och är främst inriktat på organtransplantation. XVIVO är världsledande inom att erbjuda både maskiner och förbrukningsmaterial för alla stora organ. Vårt mål är att införa innovativ teknik för lagring, utvärdering och behandling av organ på transplantationscenter runt om i världen. Detta möjliggör en säkrare användning av fler donerade organ och ger fler patienter chansen till en livräddande transplantation.

XVIVO befinner sig i en snabb tillväxtfas med utvidgning såväl geografiskt som genom utveckling och lansering av nya produkter. Vi är nu på jakt efter en redovisningsansvarig till vårt team i Mölndal för ett föräldravikariat som sträcker sig till januari år 2025.

 
ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsansvarig blir du en del av finansavdelningen i Göteborg som består av fyra personer och du rapporterar till företagets koncernredovisningschef. Du kommer att ha huvudansvaret för företagets redovisning i Sverige, och dina arbetsuppgifter kommer främst att inkludera:

- Löpande bokföring
- Månads- och årsbokslut
- Månadsavstämningar
- Hantering av betalningar
- Momsdeklarationer
- Arbetsgivardeklarationer

Utöver detta kommer du att fungera som kontaktperson gentemot externa samarbetspartners, inklusive utländska redovisningsbyråer som ansvarar för redovisningen av XVIVOs utländska dotterbolag.

 
VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker är en erfaren redovisningsekonom som är bekväm med att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har tidigare hanterat både månads- och årsbokslut samt årsredovisningar på egen hand, gärna för olika typer av företag. Du är självgående och redo att hjälpa till där det behövs. Din omfattande erfarenhet inom ekonomi gör dig trygg i din kompetens, och du är väl förtrogen med rollens arbetsuppgifter.

Som person är du driven, engagerad och ödmjuk. Du sprider positiv energi och strävar alltid efter att leverera över förväntan. Du drivs av att få saker gjorda och värdesätter att se konkreta resultat. Samtidigt är du prestigelös och förstår värdet av att stötta alltid dina kollegor i både stort och smått.

 
FÖRETAGSKULTUR
Kulturen på XVIVO kan beskrivas som den hos ett mindre företag med höga tillväxtambitioner. Vår gemensamma tro är att patientsäkerhet, uttryckt i vår vision - "Ingen ska behöva dö medan de väntar på ett nytt organ" - är avgörande för vår framgång. Vi tror starkt på att inget är omöjligt och strävar efter att få jobbet gjort. Oavsett vilken position eller arbetsuppgift vi har fokuserar vi alltid på att hjälpa våra kunder.

 
VARFÖR ARBETA PÅ XVIVO?
Att arbeta på XVIVO är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att förändra världen för transplantationspatienter som väntar på ett nytt organ. Den här positionen erbjuder dig möjligheten att vara en del av den utmanande och spännande resan som formar företagets framtid och tar verksamheten till nya höjder. XVIVO är en arbetsgivare som främjar lika möjligheter för alla!

 
ANSÖKNINGSPROCESSEN
I den här processen samarbetar XVIVO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se.

Ansök nu

Controller/Ekonom till universitetssektorn i Göteborg

Controller
Läs mer Sep 29
Om rollen
Som Controller/Ekonom vid utbildningsinstitutionen ingår du i avdelningen Verksamhetsstöd, som ansvarar för personal-, ekonomi-, forsknings- och studieadministration, studievägledning och kommunikation. Avdelningen består i dagsläget av 12 personer och leds av en administrativ chef. Du kommer att vara en del av en expansiv arbetsplats där kunden framgångsrikt kombinerar intensivt arbete med en god arbetsmiljö och gemensamma aktiviteter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Upprätta budget och prognoser för institutionens verksamheter inom forskning och utbildning
• Upprätta ekonomisk projektkalkyl för forskningsansökningar till externa finansiärer och kalkyler för uppdragsverksamheter
• Utföra löpande uppföljning av utfall för institutionens externfinansierade projekt i jämförelse med budget och prognos
• Rapportera finansiell information till projektens finansiärer
• Stötta forskare i arbetet med bidragsansökningar
• Ge avdelningschefer och projektledare rådgivning i ekonomiska frågor
• Säkerställa en hög servicenivå som utförs i enighet med interna och externa krav och regelverk
• Ekonomiadministrativa arbetsuppgifter såsom lönekonteringar, omföringar, transfereringar av bidrag, rekvirering av bidrag och kontraktadministration.

Vem är du?
Vi söker dig som är en prestigelös och självgående person som kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter på ett snabbt och strukturerat sätt. Vidare kan du ta egna initiativ i ditt arbete och har förmågan att samarbeta med dina kollegor. Du är en god kommunikatör, en team-player och tycker om att arbeta i team. För att lyckas i rollen är det av största vikt att du är kvalitetsmedveten, ordningsam och duktig på att hålla deadlines.

För att kvalificera för rollen har du

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning
• Minst 3 års erfarenhet som Controller
• Erfarenhet av projekt samt erfarenhet från universitetssektorn (då det är mkt viktigt att du har förståelse för kundens verksamhet för att utföra arbetsuppgifterna på ett tillfredställande sätt)
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Goda kunskaper i MS Office 
• Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jurek Talents och arbeta på uppdrag hos vår kund i Göteborg. Uppdraget avser ett vikariat för befintlig ekonom som är föräldraledig. Det är ett vikariat på 11 månader med start omgående och arbetstiden är 100%. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Produktspecialist El- och Gashandel till Göteborg Energi

Servicehandläggare
Läs mer Okt 6
Vill du vara med och leverera hållbara energilösningar på framtidens energimarknad? Vi på Göteborg Energi söker en engagerad Produktspecialist till avdelningen Affär med ansvar för att förvalta och utveckla vårt kunderbjudande inom affärsområdet el- och gasprodukter.

Din uppgift

Som produktspecialist förväntas du ha en djup kunskap om din produkt, både från ett kundperspektiv, marknadsperspektiv och ett tekniskt perspektiv. Du kommer arbeta tätt tillsammans med produktansvarig, men också med övriga funktioner inom Göteborg Energi som är inblandade i försäljning, marknadsföring, leverans, affärsuppföljning och vidareutveckling av produkten. Detta ställer höga krav på din samarbetsförmåga och förmåga att hålla intressenter informerade om status på olika aktiviteter inom produktområdet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• effektivisera och automatisera löpande arbete kopplat till underhåll, försäljning och leverans av produkten
• bevaka produktens lönsamhet samt arbeta med förbättringsåtgärder kopplat till lönsamhet
• bidrag med produktinsikter och produktteknisk kompetens i olika utvecklingsaktiviteter, bl. a i agila korsfunktionella team
• ansvara för att produktmaterial skapas och hålls uppdaterat, så som webbsidor, produktspecifikationer, prislistor etc
• utbilda säljare och kundservice i samband med produktnyheter och regelverksändringar
• delta i arbetet med prognoser, lönsamhetskalkyler, utvecklingsplan etc
• ansvara för att följa upp och agera på kundsynpunkter

Ditt team

På avdelningen Affär arbetar vi med att säkerställa en konkurrenskraftig, hållbar och lönsam produktportfölj som ger nöjda kunder och goda affärer. Här arbetar produktansvariga, produktspecialister och tekniska specialister med att utveckla och förvalta våra produktområden Elhandel, Gashandel, Solceller, Optimeringstjänster, Publik laddning och Förnybar produktion. Vi är idag ca 10 medarbetare på avdelningen där du som produktspecialist kommer arbeta tätt med produktansvarig för respektive produktområde.

Din chef blir Fredrik Lundgren. Fredrik – hur skulle du beskriva rollen?

- Rollen som produktspecialist än en jättespännande tjänst där du både kommer få fördjupad din expertis inom energibranschen och vara med på en förändringsresa mot en mer hållbar energimarknad. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas både inom ditt produktområde och ta del av den breda kunskapen vi har i gruppen. Självklart ska vi ha roligt på jobbet och arbeta i ett högt tempo med tydligt resultatfokus!

Din kompetens

Vi söker dig som är noggrann, engagerad och ansvarfull, men som också gillar förändring och vill vara med och utveckla vår produktportfölj för att möta framtidens krav på energimarknaden. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi eller teknik, och är i början på din yrkeskarriär eller har ett par års erfarenhet av produktledning. Tidigare erfarenheter av att ha arbetat i energibranschen är meriterande. För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta i en miljö i ständig förändring där dina arbetsuppgifter varierar från enklare till mer komplex karaktär. Du är också samarbetsorienterad och uppskattar att ha kontakt med och sätta sig in i hur andra funktioner på Göteborg Energi arbetar.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och många av våra tjänster är säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår arbetsplats
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Som anställd hos oss kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss .

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Revisorer med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Sep 28
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa?

PwC söker nu revisorer på flera av våra kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder och i samhället genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella organisationer. Dessutom identifierar vi områden som är risker och förbättringsmöjligheter samt jobbar nära kunderna för att antingen lösa eller implementera dessa. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än tidigare. Där vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara resultat och värde för våra kunder och deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
• Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar.
• Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
• Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra
• Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
• Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
• Är strukturerad, effektiv och organiserad.

Du erbjuds

Inom PwC handlar det mycket om medarbetaren! Vi vill att du ska ha den bästa möjligheten till att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Som hjälpmedel till detta är vårt mål att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionstjänster.

Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och tillsammans hjälps ni åt för att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Vårt allra främsta fokus kommer att ligga på Talang & Kultur - på våra medarbetare - för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi vill att du som medarbetare ska känna att du får uppskattning för ditt bidrag till oss och våra kunders framgång.

Bli en del av vårt Community of Solvers.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Ansök nu

Vi söker en Ekonomichef/CFO till Merx Team!

Ekonomichef
Läs mer Sep 27
Är du nyfiken på att arbeta i ett spännande bolag med stor entreprenörsanda? Vill du arbeta i en roll med övergripande ekonomiansvar och frihet under ansvar tillsammans med drivna kollegor? Då är du välkommen att söka rollen som Ekonomichef/CFO på Merx Team AB!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiska funktioner.
Du kommer att leda ekonomistyrningen, analysera nyckeltalen och bidra till den strategiska planeringen. Vidare kommer du att ansvara för budgetering och prognostisering samt utföra årsvisa tjänster som bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Som ekonomichef kommer du att vara den primära kontaktpersonen för externa parter såsom banker, revisorer och övriga samarbetspartners inom ekonomi. Vi ser att du som söker har grundläggande förståelse för koncernredovisning och gärna erfarenhet från fastighetsbranschen. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa effektiva och utvecklingsbara ekonomiska processer. I din roll kommer du att ha personalansvar för 3 personer.

Moderbolaget Merx Team Holding AB består av parallella koncerner varav en fastighetskoncern och en rörelsedrivande koncern. Totalt ingår 22 bolag, varav 16 fastighetsbolag och 6 rörelsedrivande bolag. Alla bolag administreras från Göteborg. All personal är anställd av Merx Team AB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomifunktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande uppgifter:

• Ansvara för upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
• Utveckla affärsorienterade processer för ekonomisk styrning
• Upprätta budget- och prognosarbete
• Hantera kostnads- och intäktsuppföljning
• Kalkylering
• Förstå, dokumentera och utvärdera lagerhanteringssystem ur ett flödes- och bokföringsperspektiv
• Koncernredovisning
• Analys av nyckeltal
• Juridiskt och finansiellt ansvar
• Internationell handel inom logistik

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och flera års erfarenhet som ekonomichef eller från liknande arbete i ledande befattning. Dina kunskaper inom controllingområdet är goda, likaså dina kunskaper inom redovisning, bokslut och IT. Du som söker denna roll är van att arbeta med Excel och det är en fördel om du även har erfarenhet av och ett stort intresse för olika affärssystem.

Om Företaget

MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam koncernen omsätter runt 175 MSEK och har ca 60 medarbetare.

Läs mer på www.merxteam.com

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Merx Team med Jurek Recruitment & Consulting. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@jurek.se eller 073–5422746. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

Group Legal & Compliance Counsel till Gunnebo

Bolagsjurist
Läs mer Sep 26
Vill du var med och skapa en säkrare värld? Utan att tänka på det är vi en del av din vardag både hemma, på arbetet eller på vägen däremellan. Vi finns på allt från flygplatser till ställen dit du går för att handla. Vårt kunderbjudande och vårt mindset gör Gunnebo till ledande i utvecklingen och digitaliseringen av säkerhetsbranschen. Genom vårt arbete blir tillträdeskontroller och förvarningslösningar både smartare och säkrare.

 

Om du drivs av att vara en del av en förändringsresa samt att arbeta i en global, multikulturell och högmotiverad organisation är det här en möjlighet för dig!

Om rollen och arbetsuppgifterna

Du kommer att lämna juridisk rådgivning och vara ett verksamhetsstöd inom områden som kommersiella avtal, GDPR, exportkontroll och bolagsstyrning. Du rapporterar till General Counsel & SVP Sustainability.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Lämna rättslig rådgivning i kommersiella frågor, inklusive upprättande och förhandling av kommersiella avtal.

• Utgöra ett verksamhetsstöd i compliancefrågor såsom dataskydd- och integritet, exportkontroll och antikorruption.

• Ansvara för utvecklingen av "best practice" och hålla interna utbildningar inom compliance och juridik.

• Övervaka och hantera frågor kopplade till bolagsstyrning och avtalshantering.

• Hantera juridiska frågeställningar eller compliancefrågor i komplexa multinationella ärenden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en juristexamen och 4–6 års erfarenhet från multiinternationell affärsverksamhet och som har erfarenhet inom GDRP och/eller inom några av områdena som anges ovan. Vi tror att du har en bakgrund som jurist på affärsjuridisk advokatbyrå, bolagsjurist eller har haft en roll inom compliance i den privata sektorn.

Vi tror att du som person är kommunikativ, van att leda projekt samt har stor erfarenhet av att upprätta, granska, revidera och förhandla avtal. Vi ser gärna att du vill utvecklas och drivs av att anta nya utmaningar. Vidare trivs du med att arbeta både enskilt och i grupp, har en tydlig etisk kompass och har hög integritet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du erbjuds

Brinner du för hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete? Då kommer du att passa hos oss. Våra anställda drivs nämligen av digitalisering och att bygga en säkrare och mer hållbar framtid. Vi kommer att satsa på din personliga utveckling och du kommer att ges tillfälle att bidra till vårt redan framgångsrika och framtidsinriktade arbete med fokus på att proaktivt möta både organisationens men framför allt våra kunders nuvarande och framtida behov.

Vi tror att långsiktighet och integritet är nyckeln till framgång. Om du är resultatinriktad, gillar att arbeta i team och drivs att ständigt utvecklas är Gunnebo rätt plats för dig. Gunnebo är tillräckligt litet för att se dina idéer bli verklighet och tillräckligt stort för att göra verklighet av dina karriärmål. Bli en del av ett företag som har målet att göra vår värld till en säkrare plats.

Om Gunnebokoncernen

Gunnebo är en global ledande aktör inom säkerhet som erbjuder innovativa produkter och tjänster för att skydda och kontrollera flöden av människor och säker förvaring. Genom affärerna Gunnebo Entrance Control och Gunnebo Safe Storage erbjuder vi lösningar för detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar samt bankverksamhet. Genom våra 3 500 anställda, vår verksamhet i 24 länder och våra 10 produktionsanläggningar når vi kunder på över 100 marknader.

Tillsammans skapar vi en säkrare värld!

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gunnebo med Jurek. Urval sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt för att inte missa din chans. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 eller via mail: ida.odelius@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes till långsiktigt uppdrag!

Bokförare
Läs mer Sep 21
För vår kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag med chans till övertag. Är du en snabblärd och självgående redovisningsekonom som är redo för nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av fastighetsredovisning? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom hos vår kund kommer du främst att arbeta med löpande bokföring, fakturering samt skatteredovisning. Du kommer främst att ansvara för fastighetskoncernen, och vi önskar därför att du som söker har erfarenhet av fastighetsredovisning. Vidare kommer du även att ansvara för inbetalningar till den rörelsedrivande delen av företaget, vilket kommer att utgöra en mindre del av tjänsten.

 
Du som söker
Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad och trygg inom fastighetsredovisning. Du kommer själv att ansvara för den dagliga ekonomin varför det är viktigt att du känner dig trygg i din kompetens. Viktigt i den här tjänsten är gedigen erfarenhet av löpande redovisning, och då specifikt inom fastighetsredovisning. Vi ser dessutom gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta i Jeeves och Hogia.
Kvalifikationer:
- Eftergymnasial ekonomisk utbildning
- Erfarenhet av fastighetsredovisning
- Stor vana av att hantera löpande redovisning, fakturering samt skatteredovisning
- Erfarenhet av Jeeves och Hogia är meriterande men inte ett krav

 
Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som redovisningsekonom på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget på Ringön. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

 
Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Är du CFO, Ekonomichef, Redovisningsekonom eller Controller

Bokförare
Läs mer Sep 18
Just nu får vi på Jurek många spännande förfrågningar från kunder gällande rekrytering av roller som CFO, Ekonomichef, Redovisningschef, Business Controller, Finance Controller, Redovisningsekonom eller olika roller hos konsult- och revisionsbyråer. Vi samarbetar med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt något års erfarenhet från roller inom en ekonomiavdelning eller konsult- och revisionsbyrå. Våra kunder efterfrågar både dig med en lång och gedigen erfarenhet och dig som har lite kortare erfarenhet! Egenskaper som efterfrågas hos många av våra kunder är förmåga att kommunicera med alla olika typer av intressenter, stark analytisk förmåga samt en god teknisk förståelse. Vidare är det väldigt meriterande om du har ett intresse att utveckla och förbättra processer, rutiner och system. Många av våra kunder söker dig som har rätt grundkompetens men som ständigt strävar efter att utveckla såväl din egen kompetens som ditt team vid ledarskapspositioner.

Du erbjuds

Du erbjuds en utmärkt chans att ingå i vårt nätverk och på så sätt ta ett steg närmare din drömtjänst! Du får möjligheten att berätta om vem du är, vad du kan och vad du söker i en nästa utmaning. På så sätt skapar vi möjligheten att lättare matcha din profil mot någon av våra nuvarande eller kommande rekryteringsuppdrag hos våra spännande kunder!

Din ansökan

Skicka gärna in din ansökan för att komma i kontakt så snart som möjligt då vi ser igenom ansökningar och sätter upp möten löpande! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elizabeth Darevik på telefonnummer 073-542 27 46 eller elizabeth.darevik@jurek.se.  

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

Är du controller och redo för nya möjligheter?

Controller
Läs mer Okt 6
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på nya möjligheter inom controllerområdet då vi ser en stor efterfrågan av just denna kompetens hos våra härliga kunder! Vi har kunder i mängder av olika spännande branscher – oavsett om du vill jobba på ett mindre lokalt bolag eller stor global koncern, i en roll som financial- eller businesscontroller är vi måna om att hitta rätt matchning till just dig!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller ute hos våra kunder brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut. Våra kunder söker dig som är alltifrån början av din karriär till dig som har en lång erfarenhet inom området. Oavsett om du är nyfiken på rollen som konsult eller vill bli direktrekryterad till kund vill jag gärna komma i kontakt med dig.

Vilken profil brukar våra kunder vara nyfikna på?
Trots att varje roll är unik vet vi att det finns vissa kompetenser och egenskaper som många av våra kunder har som önskemål när dem är på jakt efter nästa stjärna till teamet! Det är ofta önskvärt med en högskoleexamen inom ekonomi och ofta minst något års erfarenhet av controllerrollen. Är du dessutom grym på Excel och har arbetat i något av de större affärssystemen brukar detta vara ett stort plus i kanten.

Personliga egenskaper som ofta nämns som önskvärda är analytisk, ansvarstagande, kollegial och noggrann. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som är toppen om du besitter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären och kamma hem ditt drömjobb! Skulle du vara intresserad av konsultrollen erbjuder vi dig en fast månadslön (eller timlön om du hellre går in som underkonsult), fina förmåner och en konsultchef som stöttar och peppar dig längs uppdragets gång. Vill du hellre bli rekryterad direkt till kund så säkerställer vi alltid att de kunder vi samarbetar med kommer ta väl hand om dig och vi har en tät dialog för att säkerställa detta även efter att du blivit rekryterad.

Det ska bli så roligt att komma i kontakt med dig & få veta lite mer om dina mål och drömmar, varmt välkommen med din ansökan!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Ansök nu

Accounting Manager till Specsavers

Redovisningschef
Läs mer Sep 12
Nu har du en fantastisk möjlighet att ta nästa steg i karriären som Accounting Manager hos Specsavers! Vi söker dig som har en stark bakgrund inom redovisning, är bra på att strukturera och prioritera arbetsuppgifter samt drivs av att leda och utveckla team!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Accounting Manager har du en central roll i Specsavers Finance team som består av cirka tjugo personer. Inom Finans finns ett Shared Service Center som hanterar redovisning och rapportering för Specsavers butiker, där du och ditt team ingår. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå i:

• Leda det dagliga arbetet i redovisningsteamet som består av dig själv och ytterligare sex medarbetare
• Säkerställa kvaliteten i redovisningen och vara bollplank internt inom redovisnings- och moms/skattefrågor
• Stötta våra butikspartners i diverse redovisningsrelaterade frågor
• Vara med och driva utveckling och förbättring av arbetssätt, processer och system
• Stötta, utmana och coacha medarbetarna i teamet i deras utveckling
• Med ett strategiskt mindset, prioritera, hantera och eskalera frågeställningar, arbetsuppgifter och projekt

Du rapporterar direkt till Head of Finance och medarbetarna i redovisningsteamet rapporterar till dig. Övriga kontaktytor i organisationen där du har nära samarbete är Controller teamet och Payroll teamet som även de är en del av Shared Service Centret, samt teamet som hanterar redovisning och rapportering för Specsavers moderbolag.

Vem är du?

Du som söker har en relevant akademisk utbildning och en stark bakgrund inom redovisning. Det är även meriterande om du har en bakgrund från konsult- och revisionsbyrå. Vidare ser vi att du är en trygg och stabil person som har en stark ledarförmåga och tycker att det är roligt att utveckla och leda team. Vi tror också att det är viktigt att du är en person som snabbt kan sätta dig in i nya frågeställningar och göra en bedömning om du eller teamet kan hantera det, eller om ni behöver ta hjälp. För att trivas i rollen uppskattar du en dynamisk och föränderlig miljö med en trevlig, familjär stämning där man arbetar tight tillsammans och stöttar varandra!

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll i ett bolag med en positiv och familjär atmosfär, som arbetar för att göra ögonhälsotjänster lättillgängliga för alla! Hos oss kommer du att arbeta nära engagerade kollegor, där en öppen och ärlig dialog bidrar till ömsesidig utveckling på en arbetsplats med en stark unik familjekultur.

Dessutom erbjuder på Specsavers dig:

• Ett arbete i världens största familjeägda optikkedja med en unik familjekänsla och laganda.
• Vi erbjuder lön och bonus som matchar dina kvalifikationer samt förmåner som t ex. friskvårdsbidrag, förmånliga priser på glasögon samt prenumeration av hälsoappen Headspace, för att nämna några. Vi omfattas givetvis också av kollektivavtal.
• Vi vill att du själv ska fortsätta att utvecklas, vi erbjuder bl a kompetensutveckling via vår app Green Point, men även via andra kanaler så som interna utbildningar och en egen personlig utvecklingsplan.

Om Specsavers

Sveriges arbetsplats nr 1 bland optikföretagen

Specsavers är idag världens största privatägda optikkedja med butiker och kontor i 11 länder. Våra över 40 000 engagerade medarbetare arbetar tillsammans varje dag för att tillhandahålla ögon- och hörseltjänster till över 38 miljoner kunder världen över. Specsavers etablerades i Sverige 2004 och är nu marknadsledande med 118 butiker i hela landet.

Här på Specsavers är vi mycket måna om att alla ska ha lika möjligheter att utvecklas, oavsett vad de har för mål. Det beror på att vi alla är olika – precis som våra kunder. Vi behandlar alla rättvist. Vi skapar en miljö där alla kan vara som de är. Det är alla vi som jobbar här som gör Specsavers till en ännu bättre arbetsplats.

Våra medarbetare är den viktigaste byggstenen i vår verksamhet och därför fokuserar vi mycket på allas välmående. Vi värdesätter mångfald och lever efter principen att behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. För att leva upp till den principen frågar vi varje år våra medarbetare hur de upplever sin arbetsplats. Vi är stolta över att vara bland de 10 bästa arbetsplatserna i Sverige och nr 1 bland optikföretagen, baserat på våra medarbetares svar.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Specsavers med Jurek Recruitment & Consulting. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se eller 076-002 69 61.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Ansök nu

Junior HR-administratör sökes till flexibelt deltidsuppdrag!

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Är du student inom HR eller ekonomi och sugen på ett utvecklande extraarbete? Har du tidigare arbetat med administration inom personal- eller ekonomiområdet, exempelvis under sommaren? Då är detta helt rätt möjlighet för dig!

Till vår kund inom bygg- och entreprenad söker vi nu en personaladministratör som vill arbeta ca 2 h per vecka till att börja med. Vår kund är oerhört flexibel och du kan arbeta valfri veckodag utifrån vad som passar ditt schema. Du kommer att få arbeta brett med administrativa uppgifter som exempelvis att;

- Administrera anställningsavtal

- Introducera nyanställda

- Ta fram underlag för bokföring/löneutbetalningar

- Enklare ekonomiuppgifter, exempelvis kontoavstämningar

 
Vem är du? 
Det viktigaste är att du som söker är driven, engagerad och nyfiken. Du vill utvecklas och ser detta som en chans att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet. Vidare är du flexibel, och tar dig gärna an nya uppgifter. Du har lätt för att prioritera och är dessutom oerhört ordningsam och strukturerad. 

Erfarenhet av personalrelaterade arbetsuppgifter, alternativt arbete som ekonomiassistent, är meriterande. 

 
Du erbjuds
Detta är en fantastisk möjlighet att skaffa dig värdefull praktisk erfarenhet inom HR-området. Du blir en del av ett spännande företag som är villiga att låta dig växa in i rollen som personaladministratör och successivt ta mer ansvar. För rätt person finns det stora möjligheter att etablera en långsiktig relation med det aktuella företaget!

Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med start omgående. Tjänsten är förlagd i Aröd, Göteborg.

 
Ansökan
Låter detta som uppdraget för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 
Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Sigma

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 14
Är du en erfaren redovisningsekonom som känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? För vår kund Sigmas räkning söker vi nu en trygg redovisningsekonom som vill ta ett övergripande ansvar för bolagets redovisning. Detta föräldravikariat är en fantastiskt möjlighet att få utvecklas i en roll som redovisningsansvarig- ta chansen och sök redan idag!

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsansvarig hos Sigma kommer du att ha ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen, avstämningar och bokslutsarbetet. Vidare ansvarar du för att säkerställa att moms deklareras och betalas i tid, för avstämning av skatter och avgifter samt framtagning av finansiella rapporter. Du kommer att rapportera månads- och kvartalsbokslut till moderbolaget, samt ta fram månadsrapporter och årsbokslut inför den årliga revisionen.

Arbetsuppgifter i urval:
- Löpande redovisning och bokslutsarbete
- Upprättande av årsredovisningar
- Månadsavstämningar
- Rapportering
- Resultatanalys
- Avstämning av moms, skatter och avgifter
- Delaktighet i budgetarbete
- Framtag av underlag till kostnadsanalyser

Du som söker
Den här tjänsten passar dig som har mångårig erfarenhet inom ekonomiområdet och som känner dig trygg i din kompetens inom redovisning. I den här rollen blir du sista instansen för bolagets redovisning vilket är ett ansvar som du hade varit högst bekväm med.

Som person är du självständig, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta och du har hög serviceförmåga. Du blir en del av ett team om fyra personer där du bidrar genom att hjälpa, ta initiativ och se förbättringsmöjligheter. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera, är noggrann samt har en mycket god prioriteringsförmåga.

Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som Redovisningsansvarig på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget på Lindholmen. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se.

Om oss
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Projektadministratör till Assemblin VS

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 13
Till vår kund inom installations- och servicebranschen söker vi nu en prestigelös och flexibel Projektadministratör till filialen i Göteborg för ett föräldravikariat på ca 1 år. Som Projektadministratör hos vår kund kommer du att sitta i moderna, härliga och ljusa lokaler med närhet till Göteborgs lummiga stadskärna. Till kontoret tar du dig enkelt med både bil och kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Projektadministratör hos vår kund kommer du att ha en bred stöttande roll, med stor serviceinriktning. I huvudsak kommer du att vara filialchefen och projektledarens högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du ansvarar för fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och boka utbildningar samt diverse andra administrativa uppgifter.

Du som söker
Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

 
Kvalifikationer:
- Gymnasiekompetens, eftergymnasial ekonomisk alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är ett krav
- Erfarenhet från liknande roll
- God datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office och främst Excel
- Erfarenhet av administrativa IT-stöd för fakturahantering och projektplanering etc.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som Projektadministratör på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget i centrala Göteborg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Controller sökes till spännande uppdrag!

Bokförare
Läs mer Okt 11
Är du controller och redo för nästa spännande uppdrag? Kanske är du underkonsult och på jakt efter nytt uppdrag med start omgående? Då tar vi mer än gärna emot din ansökan så snart som möjligt!

För vår kund inom den offentliga sektorn söker vi nu en controller med minst tre års erfarenhet inom controlling. Vi önskar att du som söker är tillgänglig omgående, och vi samarbetar gärna med dig som vill vara konsult via ditt eget bolag.

I den här rollen kommer du att ha följande ansvarsområden;
• agera stöd till verksamheten i övergripande ekonomirelaterade frågor
• uppföljning och rapportering av resultat
• arbete med bokslut och budget
• analyser kopplade till ekonomiska transaktioner
• genomföra analyser och utredningar inom ekonomiområdet

 
Din profil
Utöver erfarenhet inom controlling tror vi att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomiområdet, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper inom redovisning och är uppdaterad kring aktuell lagstiftning. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel. Har du tidigare arbetat i ERP (Agresso), Proceedo och/eller Hypergene är det meriterande.

Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta och kommunicerar obehindrat på säväl svenska som engelska, i tal och skrift.

 
Om uppdraget
Uppdraget är ett tidsbegränsat uppdrag med start omgående. Uppdraget sträcker sig över minst tre månader, men kan bli förlängt upp till ett år.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se.

 
Om oss
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu