Ekonomiska Fören Consortes jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Ekonomiska Fören Consortes i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Kock inom afghanska köket

Kock, à la carte
Läs mer Nov 20
Pasta Etc ligger i närheten av Liseberg – en restaurang med familjär stämning som funnits i 22 år. Från köket sprids ljuvliga dofter. Menyn erbjuder många av Italiens specialiteter, från läckra förrätter till goda efterrätter. Främst är vi berömda för våra pastarätter men nu har vi även utökat med italienska pizzor. Variation av ingredienser är stor, kött, kyckling, havets frukter, grönsaker. Restaurangen ägs och drivs av en hängiven familj som satsar på passionerad matlagning. Efter att ha lagt till pizza i menyn vill vi nu utöka ytterligare med mat från afghanska köket. Av denna anledning söker vi en kock som kan afghanska köket.
Den vi söker skall ha erfarenhet inom afghanska köket.
Du är punktlig, hygienmedveten och kan ta eget ansvar. Vi arbetar som ett team i köket och därför är det viktigt med personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga. Arbetet är tidvis stressfyllt och tunga lyft förekommer varför du måste ha mental och fysisk förmåga att arbeta i kök. Den vi söker skall även vilja lära sig övrig meny av våra befintliga kockar och lära ut sina kunskaper, eftersom vi är ett team och arbetar som en helhet och ständigt utvecklar menyn.
Välkommen med din ansökan skriftligt.
Samtal och direkta besök undanbedes för att inte störa pågående verksamhet!

Ansök nu