Gruffman Recruitment & Consulting AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Gruffman Recruitment & Consulting AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Regionsäljare Göteborg - RCO Security AB

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 28
Regionsäljare till Göteborg

Arbetar du idag med projektledning/konstruktion inom el eller säkerhetsbranschen och vill arbeta närmre kunden, då är detta rätt jobb för dig!

I den här tjänsten ingår det att bearbeta både återförsäljare, konsulter och slutkunder och nu söker vi en person som vill vara delaktig i hela processen och brinner för att skapa långsiktiga relationer.

RCO befinner sig på en spännande tillväxts- och förändringsresa med stora ambitioner för framtiden i en mycket expansiv bransch. Vi söker nu en säljare för bearbetning av Göteborg och Skaraborg i ett väl etablerat distrikt.

RCO har ett kontor i Göteborg med flera medarbetare på plats. Vårt system är anpassat för såväl enklare lösningar som större säkerhetssystem och finns hos fastighetsägare i flera olika segment. I rollen som regionsäljare bearbetar du slutkunder inom både flerbostad/fastighet- och public segmentet (kommun, regioner och statliga myndigheter).

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete i ett bolag som ständigt utvecklas. RCO har höga tillväxtambitioner och ägs av Novax, som är en del av Axel Johnsson-koncernen. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med oss och vara med att utveckla såväl dig själv som våra kunder.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning av komplexa lösningar och tycker om att arbeta med långsiktiga kundrelationer och brinner för att vara ute på fältet. Vidare har du har ett stort eget driv och engagemang och har vana av att arbeta med återförsäljare och att skapa offerter/kalkyler.

Du har ett intresse för tekniska lösningar och ett dokumenterat resultat av komplex systemförsäljning och du är van att hålla säljpresentationer inför såväl stora som små grupper. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team.

Erfarenhet av att arbeta i CRM system och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav och likaså god svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kräver körkort och vi kommer begära utdrag från belastningsregistret innan anställning erbjuds.

Meriterande

Vi ser gärna att du har utbildning inom el/elektronik eller IT.

Har du dessutom erfarenhet från säkerhetsbranschen och kunskaper inom lås, larm och passagesystem och kunskaper inom entreprenadjuridik och LOU är det meriterande. Det är även en fördel om du har ett kontaktnät i regionen Göteborg, Skaraborg bland kommuner, fastighetsbolag och entreprenörer.

Om RCO

Öppna för ett större sammanhang

Att vara en del av RCO innebär att du är en del av ett större sammanhang. I RCO Group ingår RCO Security, Dinbox, Nimly och Swedlock. Gemensamt för bolagen i gruppen är att vi utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. Men vi delar också en kultur som präglas av öppenhet inför idéer, människor, ny teknik och olika perspektiv. Vi är certifierade Great Place to Work®.

Tillsammans är vi i RCO Group cirka 210 medarbetare, vi omsätter ca 600 miljoner kronor och är aktiva i fyra länder (Sverige Norge, Danmark och Finland). RCO Group ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om oss via: www.rco.se

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Gruffman på ulrika@gruffman.nu

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu