Lets transport AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos Lets transport AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Lets Transport söker en Lots chaufför (CE-chaufför) till kund i Göteborg

Distributionsförare
Läs mer Maj 6
JobbeskrivningFör en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Göteborg. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetspassen sker på dagtid från 06-15, kan förekomma att vissa arbetspass är längre än andra.Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen, som ständigt utvecklas, och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

VillkorStartdatum: OmgåendeOrt: GöteborgArbetstider: 06-15Omfattning: 100% KOMPETENSKRAV
CE-behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska i tal och skrift
Van attlasta och lossa
Meriterande med truck vana


DINA ARBETSUPPGIFTERArbetet innefattar bland annat lastning, lossning och transport av gods till kunder runt om i Göteborg trakterna. Du kommer att vara stationerad vid kundens terminal, med möjlighet att parkera din bil på deras personal parkering. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport, men vara uthyrd till vår kund.
DIN PROFILVi söker dig som är ordningsam, effektiv och har en god service känsla samt ärvan att körafordon som kräver CE-behörighet. Du skavara ansvarstagande, noggrann och köra trafiksäkert.Du behöver vara bekväm med att köra längre sträckor, eftersom det kan förekomma att dutransporterar gods till olika regioner.
OM OSSSom anställd på Lets Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig fördelaktiga villkor gällande semester, lön, pension ochsjukfrånvaro etc.
Vi på Lets Transport tillhandahåller både bemanning och rekrytering. Vi tror på att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vårt fokus ligger på att matcha rätt talanger till rätt arbetsplats.
Som anställd hos oss kommer du under en inledande period vara anställd hos Lets Transport, för att därefter bli direkt anställd hos vår kund.
Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av vår framgång? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu