DFDS AB jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb hos DFDS AB i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Göteborg.

Lastbilschaufför

Specialtransportförare
Läs mer Jul 9
Lastbilschaufförer sökes till DFDS Logistics Services AB (DLS) i Göteborg
DFDS Logistics Services AB är ett åkeri inom fordonsindustrin beläget i Arendal, nära Göteborgs hamn. Åkeriet är i drift dygnet runt sex dagar i veckan och sysselsätter omkring 200 personer på heltid. I vår fordonsflotta har vi ca 300 fordon varav ca 80 av dessa är lastbilar och 220 är trailers.
Vi växer och behöver nu utöka verksamheten med flera chaufförer till samtliga av våra avdelningar.
ArbetsuppgifterSom lastbilschaufför på DLS kör du gods mellan våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lastning, transport och lossning av gods.Vi har flera olika typer av uppdrag, framförallt i Göteborg men även i övriga Sverigeoch kommer försöka matcha dig med rätt körning utifrån dina önskemål.De vakanta tjänsterna har varierade arbetstider över dygnet, ange i din ansökan om du har specifika önskemål.
Kvalifikationer
BE CE körkort
Arbetserfarenhet från liknande uppdrag
Digitalt färdskrivarkort
YKB
Kunskaper i svenska

Vi tror att du som person är serviceorienterad, ansvarsfull och van vid att möta kunder. Du kanarbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete. Vi ser positivt på om duhar en god lokalkännedom i Göteborg.
Intresserad?Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Operations Manager Andrius Romankevicius +46 701-68 80 31 eller Anna Bergström +46 762-55 98 10.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev!

Ansök nu

Coordinator

Expeditör, spedition
Läs mer Jun 26
Vill du vara en del av den viktiga infrastrukturen som stöttar samhällen över hela Europa? Är du en fena på struktur och problemlösning med en vilja att ständigt sträva efter högsta kvalitet? Då kan rollen som koordinator hos oss på DFDS bli din nästa möjlighet.Be part of the movement – and play your part

Om rollen
I rollen som coordinator blir du en del av vårt kundtjänstteam. Tillsammans med dina kollegor hanterar du planering och bokning av transporter, tar fram lösningar på de avvikelser som kan uppstå längs vägen och ansvarar för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande vis gällande kvalitet och kostnadseffektivitet. Du drivs av att hitta nya lösningar och du har ett proaktivt arbetssätt. Din förmåga att se helheten gör att du löser problem som uppstår på ett genomtänkt sätt. Du behåller din positiva inställning och har förmågan att prioritera när mycket händer samtidigt. Du har tät kontakt med dina kunder och trivs med möjligheten att vara med och utveckla samarbetet framåt. Huvudsakliga arbetsuppgifter
Löpande planera och administrera transporter
Identifiera och följa upp kundflöden hos befintliga kunder
Säkerställa att kunden erbjuds hög service och support för att tillgodose behovet

Arbetstiderna är dagtid men visst kvällsarbete samt beredskap/on call förekommer.

Din profil
Vi ser din ordningsamma sida och problemlösningsförmåga som de främsta egenskaperna för denna tjänst. Att hantera olika datasystem och Excel är grunden i det dagliga arbetet, därför ser vi dig ha mycket god datavana. Du har lätt att ställa om när förutsättningarna förändras och då du har daglig kontakt med kunder, kollegor och andra parter ser vi att du har mycket god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förutsätter att du som söker rollen är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.
Kvalifikationer och egenskaper
Erfarenhet av kundkontakt, koordinering och/eller planering inom logistik, spedition, åkeri eller motsvarande
Noggrann och strukturerad
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift


Vi erbjuder
DFDS är på en stark tillväxtresa. Vår ambition är att förändra branschens riktning genom att bli både grönare och mer digitala. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av vårt team och tillsammans med oss göra skillnad.
På DFDS betyder våra medarbetare allt för oss och hos oss får du lov att vara dig själv. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla, erbjuda utmaningar och möjlighet till utveckling och förändring. Vi uppskattar och möjliggör kreativa idéer och engagemang och ser det som en förutsättning för DFDS framgång och för medarbetarnas utveckling.Ansökan
Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 5 Augusti då urval och intervjuer hålls löpande.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Jensen, Automotive Desk Manager, jennifer.jensen@dfds.com eller tel: 031-586 085
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Coordinator

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Jul 5
Blir du intresserad när du hör ord som data, system, administration och support? Är ord som kollegor, team, utveckling och förbättring lika lockande? Då kanske du ärvår nästa HR Coordinator.
Be part of the movement – and play your part.
Om rollenSom HR Coordinator är du en del av People Division i Sverige och kommer att arbeta i nära samarbete med övriga personer i HR teamet i Sverige. Du kommer att bidra med kvalitativ och effektiv HR administration och ansvarar för att all People Data är uppdaterad och korrekt för att säkerställa god datakvalitet och rapportering.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Generell HR administration och support till HR teamet genom hela medarbetarresan
Del av implementeringen av nytt HR System, Workday
Uppdatering av data och säkerställande av datakvalitet i vårt HR System
Löpande statistik så som sjukfrånvaro och FTE
Uppdatera information på manager och employee portal
Involvering i lokala People projekt
Bidra till att utveckla och effektivisera våra HR processer kopplat till data, uppföljning och system

Rollen är ett vikariat fram till och med september 2025 och du kommer rapportera till vår HR Manager för Sverige.
Vem är du?Vi letar efter en lösningsfokuserad kollega som tycker att ingenting är omöjligt. Du älskar administration, siffror och system och du ser till att få saker gjorda. Ett flexibelt förhållningssätt är nödvändigt för framgång men du behöver också bidra till One DFDS och våra gemensamma förhållningssätt. För att trivas hos oss behöver du gilla och främja samarbete och att tillsammans vilja bidra till förbättring och ökad kvalitet.
Vi tror att du har:
Kandidatexamen inom HR eller motsvarande
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet och intresse av att arbeta med Excel och statistik
Erfarenhet av att jobba med sharepoint och Power BI är en merit
Meriterande med erfarenhet av att arbeta med HR-systemet Workday, Sharepoint och Power BI

Bli en av oss!DFDS är i en stark tillväxtresa. Vår ambition är att förändra branschens riktning genom att bli både grönare och mer digitala. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av vårt team och tillsammans med oss göra skillnad.
På DFDS betyder våra medarbetare allt för oss och hos oss får du lov att vara dig själv. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla, erbjuda utmaningar och möjlighet till utveckling och förändring. Vi uppskattar och möjliggör kreativa idéer och engagemang och ser det som en förutsättning för DFDS framgång och för medarbetarnas utveckling.
Join the movement and grow with us.
Hur ansöker jag?Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 2 augusti. Intervjuer kommer att hållas från och med vecka 33.
Om du har några frågor om DFDS, rollen eller vårt fantastiska team är du välkommen att kontakta HR Manager Vivi Fonsmark, vivifon@dfds.com
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu