Göteborg: Självgående Souschef sökes till Göteborg centrum

Hitta ansökningsinfo om jobbet Självgående Souschef sökes till Göteborg centrum i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2022-05-04 // Varaktighet: Heltid

Om tjänsten

Vi söker dig med en kockutbildning i ryggsäcken som har bred erfarenhet av både a la carte och lunchrestaurang, du är en erfaren kock som alltid är på tårna och älskar att leverera samt är en stark lagspelare.

Har du även fått erfara ansvarsposition som souschef/köksmästare innan så är detta mycket meriterande!

Du har erfarenhet av lättare administrativa uppgifter så som schemaläggning, inköp och van att ta ansvar, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har höga ambitioner och är prestigelös i uppgifterna som du blir tilldelad. Du har ett bra öga för kvalité, gillar logistik planering och siktar alltid mot toppen. Du uppskattar högt tempo och ser möjligheter snarare än problem.

Arbetet ställer höga krav på din sociala förmåga och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Har du B-körkort är detta ett stort plus i kanten!

Vad erbjuder vi?

- Flexibilitet och kontroll över ditt eget schema.

- Trygga och bra villkor via HRF, Visita.

- Stimulerande arbetsuppgifter och arbetsplatser.

- Mycket bra lön och fantastisk stämning.



En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Göteborg som Souschef

Nedan visas andra jobb i Göteborg som Souschef.

O'Learys Mölnlycke letar efter Sous Chef

Läs mer Nov 16
O'Learys letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS till vårt back of house-team!

Du behöver inte vara Gordon Ramsay för att laga mat! Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig!

Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.

Vi ÄLSKAR att...

leverera en fantastisk matupplevelse för våra gäster

hjälpa våra lagmedlemmar att växa

ha kul och umgås.

Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.

Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:

- ha en passion för mat, dryck, sport och människor.

- gilla att CHILLA, GRILLA & UPPFYLLA!

- vara flexibla och ha ett öppet sinne.

- kunna handskas med både knivar och eld :)


- vara bra på att skapa goda relationer och gilla att arbeta som en del av ett team.

- vilja bli en kock för äran och berömmelsen.

Coachen vill att du:

Pratar ett av de skandinaviska språken eller engelska och ...inga fler krav eftersom vi ANSTÄLLER MÄNNISKOR MED DEN RÄTTA INSTÄLLNINGEN OCH TRÄNAR FÖR FÄRDIGHETER! Vi ser till att du får rätt träning och kompetens för att kunna arbeta i köket.

Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp i tid, laga mat, interagera med dina kollegor och skapa oförglömliga matupplevelse för våra gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

ANSTÄLLNINGSSTART: Snarast

UTSTRÄCKNING:

ARBETSTIMMAR: Full time

PLATS: O`Learys Mölnlycke

VI ERBJUDER:

KONTAKTUPPGIFTER: Mikael Beckman 0760- 333 129

Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com

Ansök nu

Souschefs till Lisebergs restauranger 2024 (säsongsanställning)

Läs mer Mar 15
Vi söker Souschefs till våra restauranger på Liseberg!

Nu söker vi dig som vill arbeta som Souschef i en unik miljö.

Hos oss på Liseberg arbetar du alltid avtalsenligt vad gäller arbetstid och lön. Som Lisebergare får du vara dig själv samtidigt som du bidrar till att möta våra gästers förväntningar på restaurangupplevelse Vi letar souschefs till flera utav våra restauranger, både till parken och till Grand Curiosa Hotel. 



Arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.



Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.

Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.



Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef hos oss på Liseberg!



Villkor
Tjänsterna är säsongsanställning eller särskild visstidsanställning med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både dagar, kvällar och helger.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb.liseberg@liseberg.se

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Souschef sökes till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Läs mer Apr 15
Nytt
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, à la carte restaurang, barer, takterrass och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell!

Är du vår nya Souschef?

Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning? Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda. Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.

Ditt ansvar:

• Passionerat bidrar till att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare.
• Rapportera till köksansvarig
• Ansvara för att själv söka upp den information som behövs för din avdelning och personal.
• Att inventering görs vid månadsskiftet och lämnas in i rätt tid.
• Arbeta aktivt med ekonomiska mål, personal och gästnöjdhet.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla sig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mestadels kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.
• Meriterande om du har kunskaper i Strawberrys specifika system.

Utöver ovan förutsätter vi att du:

• Kommunicerar flytande på både svenska och engelska i tal och skrift
• Är minst 23 år
• Har minst 3 års erfarenhet.

Är du med på noterna?

Kom in i rampljuset och ansök innan senast datum.

Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Ansök nu

Souschef

Läs mer Nov 9
I en vibrant oas mitt i stan serverar vi prima styckdetaljer, mängder av goda viner, uppfriskande cocktails och härlig musik.

Stämningen är stimmig och avslappnad i en skön mix. Med närheten från Lounge(s) på övervåningarna och Vinklubben i källaren skapas ett härligt flöde av gäster som är sugna på nåt gott att äta eller dricka.

I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår kökschef för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten. Administrativt ansvar såsom planering, beställning och inventering ingår i rollen.

Stort fokus ligger på service där ditt ledarskap står i centrum och som Souschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roll eller har några år på nacken.

Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum i januari och lön efter överenskommelse

Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.

Läs mer om oss här: Prime Grill (https://primegrill.se/)

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschef till Saluhallen

Läs mer Mar 20
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 



Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Till vår restaurang Saluhallen behöver vi två souschefer till vårt köksteam. Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.

Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.

Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till F&B Manager Saluhallen Joanna Haryana, telefon 031-766 70 68.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 10 april. Välkommen att söka!

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg från Restaurang Assistans i Skandinavien AB

Nedan visas andra jobb i Göteborg från Restaurang Assistans i Skandinavien AB .

REKRYTERINGSDAG KÖK I GÖTEBORG 2024

Kock, à la carte
Läs mer Apr 15
Nytt
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag!Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster!Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister, hotellstädare, kockar, köksbiträden och diskare.Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67, 412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag!Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.

Ansök nu

Hotellstädare till våren/sommaren 2024

Hotellreceptionist
Läs mer Apr 15
Nytt
Har du tidigare erfarenhet av städning på hotell och vill få möjlighet att jobba på flera olika hotell?
Vi på RestaurangAssistans söker nu duktig och erfaren personal inom hotellstäd inför högsäsongen i vår/sommar.
Om tjänsten
städning av hotellrum
du kommer att arbetapå flera olika sorters hotell i Göteborg med omnejd
vi erbjuder enanställning för enstaka dagar eller visstidsanställning på deltid under högsäsong med möjlighet till förlängning
tjänsten beräknas tillträdasi april/maj

Vi söker dig som:
har erfarenhet av hotellstäd i Sverige
är flexibel
är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb
kan kommunicera på svenska eller engelska
är noggrann och har ett sinne för detaljer
trivs att jobba i ett högt tempo
tycker att det är spännande att få arbeta på flera olika hotell, viktigt då du kommer arbeta ute hos våra olika kunder i Göteborg

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semestersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Varmt välkommen med din ansökan!Vi tar EJ emot ansökningar via telefon eller e-mail!

Ansök nu

REKRYTERINGSDAG MATSAL I GÖTEBORG 2024

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 15
Nytt
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67,412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.

Ansök nu

REKRYTERINGSDAG HSK GÖTEBORG 2024 HÖGSÄSONG

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Apr 15
Nytt
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag!Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster!Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister, hotellstädare, kockar, köksbiträden och diskare.Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67, 412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag!Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.

Ansök nu

Vassa & hungriga kockar sökes

Kock, à la carte
Läs mer Apr 12
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Lunchkock.

Kock, à la carte
Läs mer Apr 5
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu