Göteborg: Köksmästare O'Learys Järntorget

Hitta ansökningsinfo om jobbet Köksmästare O'Learys Järntorget i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2022-05-06 // Varaktighet: Heltid

O’Learys söker en ny lagkapten som kan leda vägen för vårt unga och hungriga köksteam!

Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Vi erbjuder en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa favoritlagets framfart eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel.

Vi står under 2022 inför en spännande utmaning liksom många andra i vår bransch, och vi ser fram emot att kunna fortsätta ge våra gäster - eller Fans som vi kallar dem - bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu en ny köksmästare som får chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.
Hos oss på O’Learys är lagkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det vi värderar högst hos alla våra lagmedlemmar.

Lagkamraterna letar efter en ledare som:
liksom dem har passion för mat, dryck, sport och människor.
tycker om att utmana både sig själv och sitt team, och ser utveckling som en del av det dagliga arbetet.
leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Coachen önskar att du:
är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang.
är resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter.
sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna.
är lyhörd och uppmärksam på andra människors behov.

Som köksmästare på O’Learys ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept, för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev, CV samt löneanspråk.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående
OMFATTNING: 100%
ARBETSTIDER: Kvällar och helger
PLATS: O'Learys Järntorget
KONTAKT: Daniela

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com/)

http://www.olearyssportsbar.com)

Alla platsannonser →

Andra jobb i Göteborg som Köksmästare

Nedan visas andra jobb i Göteborg som Köksmästare.

Personalansvarig till Köksavdelningen

Läs mer Feb 16
RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.
Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!

Brinner du för restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?
Vill du ha en fot kvar i köket men slippa driften?
Då har vi tjänsten för dig!

Efter en stark tillväxt är vi glada över att nu utöka teamet i Göteborg med ytterligare en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta utveckla vår Köksavdelning.

På köksavdelningen i Göteborg kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från biträden och kockar till souschefer och köksmästare. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar och à la carte krogar m.m.

En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, möten, försäljning och uppföljningar.

Du kommer att jobba i ett team på två personer och rapporterar till Driftchef.

RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis.


Vi ser att du är:

- Positiv och bra på att motivera dina medarbetare

- En problemlösare som ser möjligheter snarare än problem

- Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs

- Bekväm med att skapa nya relationer

- En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar

- Trygg, diplomatisk och noggrann

Du har sedan tidigare:

- Haft ledande befattning inom kök

- God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering

- God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

- B-körkort

Vad får du hos oss:

- Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak

- Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar

- Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov

- Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning

- Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen

- Generösa personalförmåner

- Löpande kompetensutveckling

- Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen

- Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal

Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år.

Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss så snart som möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Personalansvarig till Köksavdelningen

Läs mer Feb 12
RestaurangAssistans förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 20 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.
Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet!

Brinner du för restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare?
Vill du ha en fot kvar i köket men slippa driften?
Då har vi tjänsten för dig!

Efter en stark tillväxt är vi glada över att nu utöka teamet i Göteborg med ytterligare en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta utveckla vår Köksavdelning.

På köksavdelningen i Göteborg kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från biträden och kockar till souschefer och köksmästare. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar och à la carte krogar m.m.

En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, möten, försäljning och uppföljningar.

Du kommer att jobba i ett team på två personer och rapporterar till Driftchef.

RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis.


Vi ser att du är:

- Positiv och bra på att motivera dina medarbetare

- En problemlösare som ser möjligheter snarare än problem

- Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs

- Bekväm med att skapa nya relationer

- En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar

- Trygg, diplomatisk och noggrann

Du har sedan tidigare:

- Haft ledande befattning inom kök

- God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering

- God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

- B-körkort

Vad får du hos oss:

- Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak

- Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar

- Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov

- Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning

- Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen

- Generösa personalförmåner

- Löpande kompetensutveckling

- Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen

- Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal

Detta är en tillsvidaretjänst med fast månadslön.

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år.

Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss så snart som möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Kökschef

Läs mer Feb 5
Mitt i Stora Hamnkanalen, ligger vår flytande uteservering Havsbaren Tyska Bron. Det givna stoppet efter jobbet för att ta ett svalkande glas vin och doppa fötterna i havet eller för att spendera en hel sommardag, från morgon till kväll.

Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt.

Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas.

Tjänsten är på heltid, lön efter överenskommelse.

Vår fantastiska Havsbar är öppen mellan mitten på april-september.

Sista ansökningsdag är 15 februari.

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Läs mer Nov 3
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Kock

Läs mer Feb 12
Kock sökes för persisk restaurang med erfarenhet inom förrätt, varmrätt, grill och efterrätter.
viktigt att vara kunnig i att leda ett kök samt träna upp nya personal och nybörjare.
flytande i det persiska språket och engelska är ett krav.
kunna tillaga äkta faloodeh, zaffranglass, roulette och noonkhamey.
ett krav att kunna kobide, barg, grytor samt traditionella rätter.

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg från O'learys Trademark AB

Nedan visas andra jobb i Göteborg från O'learys Trademark AB .

O'Learys Järntorget söker Skiftledare

Hovmästare
Läs mer Feb 6
O’Learys Järntorget, stans största nöjescentrum, söker en erfaren och mångsidig Skiftledare!

Vi söker dig som

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs.

Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som Skiftledare är att stötta Platschef/Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc.

Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig.

Som Skiftledare kommer du exempelvis att:

- Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift

- Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras

- Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc

- Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift

- Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov

- Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift

- Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef eller Restaurangchef är på plats



Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 75%

ARBETSTIDER: Kvällar/Helger

PLATS: Järntorget, Göteborg

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Ansök nu

O'Learys Järntorget söker Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Feb 1
O’Learys Järntorget söker Restaurangchef med passion för att driva verksamheten framåt tillsammans med ett engagerat team!

Inledning
Drömmer du om att driva och leda en verksamhet? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Vi söker nu en driven och engagerad Restaurangchef som vill stå längst fram i ledet tillsammans med nuvarande Platschef och driva vår verksamhet framåt!

Arbetsuppgifter
Som Restaurangchef på O’Learys ansvarar du för driften av hela restaurangen och dess olika delar med restaurangdel, bar, eventcenter och löpande happenings. Du ser till att driva försäljningen utifrån uppsatta mål, optimera arbetssätt, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.

Du kommer att leda ett team på ca 30 anställda som arbetar inom olika kategorier såsom bar, servering, kök och aktiviteter. Ditt ansvar som Restaurangchef är att skapa ett starkt team och atmosfär genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med nuvarande Platschef och ert team utvecklar ni verksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Som Restaurangchef ansvarar du även för rekrytering, schemaläggning, planering och budgetering samt utbildning av personalen. Du ser till att löpande underhållsarbete i restaurangen sköts och rapporterar löpande till ledningen. Vid din sida kommer du att ha platschef, skiftledare och kökschef samt övriga områdesansvariga som stöttar dig i ditt arbete.

Som Restaurangchef kommer du exempelvis att:

- Vara behjälplig och arbeta i den dagliga driften

- Leda personalen inom varje kategori och säkerställa att varje individ har möjlighet att göra sitt bästa

- Utbilda personal så att ekonomiska mål och kvalitetsmål uppnås

- Rekrytera personal och lägga upp arbetsschema för de olika stationerna

- Beställa och distribuera varor och utrustning för hela restaurangen och verksamheten

- Vara ytterst ansvarig för att gemensamt uppsatta mål för enheten följs

Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet från restaurang, meriterande från O'Learys, och har arbetat som ledare med medarbetaransvar tidigare. Vi ser det även som fördelaktigt om du har drivit restauranger med flera delar utöver bara servering, såsom aktiviteter eller andra nöjen. Du känner dig bekväm i en snabb arbetsmiljö och du har god erfarenhet när det kommer till att leverera kvalitativ service till gästerna samt att leda och coacha medarbetare till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Erfarenhet av Caspeco Cloud kassasystem innefattande schemaläggning, budgetering och lönehantering etc är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att verksamheten ska uppnå sina mål. Då du kommer att arbeta i en bred roll har du en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa på ett strategiskt sätt och även anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, drivs av att skapa resultat och ta stort ansvar. Du erbjuds här stora möjligheter att påverka verksamhetens utformning och utveckling, samtidigt som du har ett nära samarbete med platschef, ägare, ledningsgrupp, andra restaurangchefer inom koncernen samt O'Learys centrala organisation.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg



Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister.

Ansök nu

O'Learys Mölnlycke letar efter Sous Chef

Souschef
Läs mer Nov 16
O'Learys letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS till vårt back of house-team!

Du behöver inte vara Gordon Ramsay för att laga mat! Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig!

Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.

Vi ÄLSKAR att...

leverera en fantastisk matupplevelse för våra gäster

hjälpa våra lagmedlemmar att växa

ha kul och umgås.

Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.

Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:

- ha en passion för mat, dryck, sport och människor.

- gilla att CHILLA, GRILLA & UPPFYLLA!

- vara flexibla och ha ett öppet sinne.

- kunna handskas med både knivar och eld :)


- vara bra på att skapa goda relationer och gilla att arbeta som en del av ett team.

- vilja bli en kock för äran och berömmelsen.

Coachen vill att du:

Pratar ett av de skandinaviska språken eller engelska och ...inga fler krav eftersom vi ANSTÄLLER MÄNNISKOR MED DEN RÄTTA INSTÄLLNINGEN OCH TRÄNAR FÖR FÄRDIGHETER! Vi ser till att du får rätt träning och kompetens för att kunna arbeta i köket.

Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp i tid, laga mat, interagera med dina kollegor och skapa oförglömliga matupplevelse för våra gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

ANSTÄLLNINGSSTART: Snarast

UTSTRÄCKNING:

ARBETSTIMMAR: Full time

PLATS: O`Learys Mölnlycke

VI ERBJUDER:

KONTAKTUPPGIFTER: Mikael Beckman 0760- 333 129

Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com

Ansök nu

Chef wanted!

Kock, à la carte
Läs mer Nov 16
WANTED: Chef - person who cooks things others can’t, turning food into happiness. Someone who thinks like a scientist, organizes like an accountant, moves like a track star, plates like an artist. See also a G.O.A.T person.

Please do not apply if you:
Oversleep, have no alarm clock, have to give friends rides to work later than we start work, experience flat tires every week, have to hold on to mobile phone all day, or become an expert at your job with no need to learn or take advice after the first day.

We want you if:
You are a team player, self-motivated, have a high energy level, can multi-tasking, you like variety in your everyday life.

Must be able to remember to come back to work after a break. Must be able to talk and work at the same time

Benefits: If you are selected to the O'Learys dream team, you will have the benefit of great team players, fantastic leaders and some really intresting steps to climb, if you would like to achieve something even greater.

So if you are looking for a challenge, a family, a team and a bunch of energizing great days at work... we are waiting for you!



Apply for the position by submitting your application today!

EMPLOYMENT START: ASAP

EXTENT: Full time

WORK HOURS:

LOCATION: O`Learys Mölnlycke

WE OFFER: A good work place

CONTACT DETAILS: Mikael Beckman 0760-333 129

Learn more about O’Learys at www.olearystrademark.com

Ansök nu

O'Learys Järntorget söker extra Kock

Kock, à la carte
Läs mer Okt 24
O’Learys Järntorget söker extra kock med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som

Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Som kock på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i köket. Tillsammans med kökschef utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster!

Arbetsuppgifter

Som kock på O'Learys får du chansen att vara med och påverka restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du kommer att få arbeta i en varierande arbetsmiljö i kök både inomhus och utomhus på vår uteservering, där vi serverar både lunch och á la carte utifrån O'Learys koncept. Som kock ansvarar du för att leverera kvalitativ mat till våra gäster, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld av 600 sittande gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 20-50%, lön efter överenskommelse

ARBETSTIDER: Kvällar varannan helg

PLATS: Göteborg

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Ansök nu

O'Learys Järntorget söker en ny lagspelare till teamet!

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 26
Hejarklacksledare (hejare) sökes. Måste vara över 18 år med 20 års erfarenhet."

Ingen press... vi söker bara en passionerad, utåtriktad, hårt arbetande, hängiven, något sansad, odramatisk, som kan arbeta flexibla timmar, en mogen person som kan hantera ett jobb i mer än två veckor och är lugn under stress.

ARBETSUPPGIFTER

Egentligen är det ganska enkelt... bara:

- leverera kick-ass service

- high-fiva våra fans

- heja på olika favoritlag

- se alltid till att våra gäster får en utomordentlig matupplevelse

- servera rätt drycker vid rätt tidpunkt

- alltid ge det där lilla extra som tar oss till final, år efter år!

Ja, du måste dyka upp i tid för varje träning och match, hel och ren, redo att ge järnet, varje gameday!

FÖRMÅNER: Om du blir uttagen till O'Learyslaget kommer du att ha förmånen att lira med gäng grymma lagspelare och fantastiska ledare. Du får provsmaka våra smaskiga menyer och du får möjlighet att krossa alla dina kompisar i t.ex. shuffleboard. Vi ger dig också möjlighet att ständigt utvecklas och växa genom träning och olika utbildningar.

Så om du letar efter en utmaning, en familj, ett team och ett gäng energigivande härliga dagar på jobbet... så väntar vi på dig!

Ansök nu