Göteborg: Bli vår nya Köksmästare på Quality Hotel Waterfront

Hitta ansökningsinfo om jobbet Bli vår nya Köksmästare på Quality Hotel Waterfront i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2024-08-29 // Varaktighet: Heltid

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Bli vår nya Köksmästare på Quality Hotel Waterfront!

Är du en passionerad köksmästare som vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker en dynamisk och engagerad köksmästare till vårt team på Quality Hotel Waterfront! Som köksmästare kommer du att vara en nyckelspelare i vårt kök, där du leder ett team av kockar och utvecklar spännande menyer för våra banketter, konferensluncher, bröllopsmiddagar och vår nya satsning på à la carte i Brasserie Waterfront.

Din roll:

Hos oss får du chansen att:

• Leda och inspirera ditt team
• Utveckla kreativa och hållbara menyer som lockar både hotellgäster och lokalbefolkningen.
• Ha ansvar för inköp, lagerhållning och kostnadskontroll för att säkerställa att köket är både effektivt och lönsamt.
• Vara del av ett härligt team på vårt fina hotell för att skapa en minnesvärd helhetsupplevelse för våra gäster.
• Vara med och påverka och utveckla en unik produkt i ett spännande historiskt område

Vi söker dig som har:

• Minst 5 års erfarenhet som köksmästare eller i en liknande ledande roll inom restaurangbranschen.
• En stark förmåga att leda och utveckla team, med ett brinnande intresse för matlagning och kvalitet.
• Gedigen erfarenhet av menyplanering, inköp och kostnadskontroll.
• Goda kunskaper inom livsmedelssäkerhet och hygien.
• Flytande i både svenska och engelska samt erfarenhet av hållbarhetsarbete inom restaurangbranschen.

Varför Quality Hotel Waterfront?

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Hotellet ligger vid kajkanten i Klippans Kulturreservat och under två sekel var den stora tegelbyggnaden ett porterbryggeri med världsrykte.

Här får du vara med och forma framtidens matupplevelser i en miljö där kreativitet, ledarskap och kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta på en plats där din passion och expertis får ta plats, och där du får möjlighet att påverka och utveckla vårt hotell och vår restaurang.

Under december månad bjuder vi in till vårt anrika bohusländska julbord, som är en riktig klassiker i Göteborg.

Om tjänsten

• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
• Du kommer att rapportera till hotellchef, och vara del av hotellets driftgrupp.
• Lön enligt överenskommelse.
• Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan.
• För frågor vänligen kontakta Charlotta Wootten på telefon 0702-771736 eller email charlotta.wootten@strawberry.se

Är du redo att ta plats som vår nya Köksmästare? Sök idag och bli en del av ett dynamiskt och inspirerande team på Quality Hotel Waterfront!

Alla platsannonser →

Andra jobb i Göteborg som Köksmästare

Nedan visas andra jobb i Göteborg som Köksmästare.

Köksmästare till Ågrenska

Läs mer Sep 12
Om Ågrenska
Välkommen till Ågrenska där det sällsynta är vanligt och viktigt! Vi är inne i ett mycket spännande utvecklingsskede och söker nu en erfaren köksmästare som vill vara med och göra skillnad på riktigt.
Sedan 1989 arbetar Ågrenska för att skapa förutsättningar för ett optimalt liv för personer med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar. Vi är ett nationellt kompetenscentrum där vetenskap och hjärta går hand i hand. Vi bedriver bland annat korttidsverksamhet, familjevistelser, personlig assistans, kurser och konferens. Vi erbjuder en enastående vacker arbetsplats beläget på Lilla Amundön, strax söder om Göteborg. Ågrenska är en idéburen organisation utan vinstintresse.
Är du en passionerad kock med ledarskapsförmåga? Vi söker en engagerad köksmästare som vill vara en del av vårt team på Ågrenska! Vår ambition är att skapa en positiv miljö där matglädje och kvalitet står i centrum.
Arbetsuppgifter
Som köksmästare på Ågrenska kommer du att:
Leda och motivera kökspersonalen, inklusive kockar, kockelever och annan personal.
Utveckla menyförslag med hänsyn till säsong, tillgängliga råvaror och kundpreferenser. Alltid med fokus på näringsriktig och välsmakande mat.
Säkerställa att alla rätter lagas enligt hög standard och presenteras på ett attraktivt sätt
Övervaka kvaliteten på råvaror och färdiga rätter för att säkerställa överensstämmelse med hygien- och säkerhetsstandarder.
Ansvara för att beställa råvaror, hantera lager och säkerställa att kostnader hålls inom budget.
Delta i rekrytering av kökspersonal tillsammans med verksamhetschef.
Utbilda och utveckla kökspersonalen, samt hantera scheman och arbetsprestation.
Genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal tillsammans med verksamhetschef.
Övervaka kökskostnader och arbeta med budget för att maximera lönsamheten genom effektiv resurshantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en genuin passion för matlagning och en gedigen erfarenhet ifrån kockyrket. Du har en stark ledarskapsförmåga och erfarenhet av att leda och utveckla ett köksteam företrädesvis som köksmästare eller sous-chef i liknande miljö.
För att lyckas i rollen bör du även ha:
En kreativ förmåga och en passion för att skapa innovativa menyer och måltider som gläder och inspirerar
Djup kunskap om olika matlagningsmetoder, matpresentation samt menyplanering.
Utmärkta kommunikations- och organisationsförmågor.
Goda kunskaper om hygien- och säkerhetsstandarder i köket.
Förmåga att hantera kökets budget, kostnadsberäkning, prissättning och inköp
Förmåga att förhandla med leverantörer för att säkerställa bästa pris och kvalitet på råvaror.
Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och att arbeta under press utan att kompromissa med kvaliteten
Kunskaper inom specialkost och näringslära är meriterande

Vi erbjuder:
En inspirerande och utvecklande arbetsmiljö i vackra omgivningar
Möjlighet att påverka och utveckla Ågrenskas matkoncept
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Möjlighet till personlig och professionell utveckling

Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska team på Ågrenska!
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid eller deltid
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Ansökan
Ansök senast:
Kontakt


Pernilla Medegård
Verksamhetschef support
pernilla.medegard@agrenska.se













Övrigt
Du ombeds visa upp ett utdrag ur belastningsregister innan påbörjad anställning. Beställ gärna ett redan nu på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
När du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt Ågrenskas personuppgiftspolicy.
Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansök nu

Kökschef

Läs mer Sep 9
Taverna Averna på tredje långgatan är en livlig New York-Italian bistro och bar där väggarna pryds av verk från 300 lokala konstnärer, vilket skapar en unik och välkomnande atmosfär.
Om digVi söker dig som är en naturlig ledare med bred erfarenhet och stora ambitioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att rutiner och myndighetskrav följs utan undantag. Din passion för matlagning har genom åren formats till en förståelse för vikten av att alltid leverera på högsta kvalitetsnivå. Din personlighet kommer att vara avgörande – här är det människorna som gör skillnaden!
Om tjänstenVi siktar högt, och vi söker dig som delar vår strävan efter kvalitet och noggrannhet. Du kommer att planera och leda det dagliga arbetet, alltid med gästen i fokus. Genom ditt engagerade ledarskap motiverar och driver du ditt team framåt. Du ansvarar även för personalplanering och ekonomistyrning, och kommer att ha ett nära samarbete med vår Food & Beverage-grupp.
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående!
Vill du veta mer om oss? Kolla in oss här!

Ansök nu

Kökschef till fast tjänst hos kund ?????????

Läs mer Aug 20
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.
Kökschef till en av våra kunder
Tillsvidareanställning
Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart
Börja jobba direkt efter intervju

Vill du arbeta extra med oss på FRAM bemanning erbjuder vi även följande

FLEXIBEL LÖN
Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?
OM OSS
FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.
Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.
Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service,

Ansök nu

Kökschef

Läs mer Jun 24
Göteborgsfamiljen består idag av 20 olika restauranger runt om i Göteborg, alla med samma mål att vara med och bidra till en lite roligare stad!Vi väljer våra råvaror med omsorg och strävar alltid efter att arbeta på ett hållbart sätt för vår miljö.
Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard samtidigt som du är väl medveten om kostnader och svinn för att vara så effektiv som möjligt.
Du kommer att ansvara för att planera och organisera köksarbetet, samt rekrytera och utbilda personal för att skapa ett starkt team som arbetar tillsammans i köket.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som Kökschef eller Souschef med god kunskap om vad som krävs för att få ett kök som levererar på högsta nivå. Med din passion för matlagning och öga för detaljer ser du till att leda och motivera dina medarbetare till att hela tiden utvecklas.Du kommer ha ett nära samarbete med vår F&B-grupp för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten samt få stöd och tips för att kunna utveckla dig till en ännu bättre kökschef.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, lön och startdatum efter överenskommelse.Stor vikt läggs vid personlighet och urval görs löpande så skynda dig att söka!

Ansök nu

Operativ Köksmästare till INTERIM uppdrag 6 månader. BRA LÖN. BETALDA RE...

Läs mer Jun 23
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg från Nordic Choice Commercial Services AB

Nedan visas andra jobb i Göteborg från Nordic Choice Commercial Services AB .

Front Office - Extra vid behov

Hotellreceptionist
Läs mer Sep 24
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Vi vill bli ännu fler och söker nu en ny kollega till vårt fantastiska team på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen.

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.
Göteborgs fräckaste hotell Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, à la carte restaurang, barer, takterrass och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på ''vanliga' hotell!

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Som receptionist är du spindeln i nätet och en viktig del i att skapa en unik och oförglömlig upplevelse för hotellets gäster. Det är i receptionen som våra gäster får sitt första intryck och det är dit de vänder sig med frågor och funderingar. Vi tror att du har en unik förmåga att se varje gäst, har en positiv och problemlösande inställning. Vi ser gärna en smittande energi, mod att våga fråga och att du gillar att ta egna initiativ.

Du bör vara en teamplayer men tycker även om att arbeta självständigt, du är ansvarsfull och drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor. I rollen som receptionist har du även ansvar för brand och utrymning under ditt pass, därför behöver du vara en person med hög ansvarskänsla.

Du har insikt i att ta fullt ägandeskap, inte bara för ditt område utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång. Hos oss är ingen dag den andra lik, och behöver tycka om att arbeta i ett högt tempo samt ha lätt att prioritera.

I tjänsten ingår bla arbetsuppgifter såsom:

• Hålla högsta service- och kompetensnivå och skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för hotellets gäster.
• Traditionellt receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, förbereda ankomstlista, följa checklista, fakturering med mera.
• Vara hotellets gäster behjälpliga med frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse.
• Ansvarar för att hålla receptionsområdet i bästa skick efter givna instruktioner.
• Vara engagerad i merförsäljning och att avdelningens mål uppnås.
• Följa upp gästnöjdhet.
• Att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra.

Om dig:

• Du är 20 år eller äldre (alkoholservering)
• Du är självständig, flexibel och gillar högt tempo.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Du har goda datorkunskaper, meriterande om du arbetat i Mews tidigare.
• Du är nyfiken och har inga problem att hjälpa till på andra avdelningar.

Tjänsten är en extra anställning vid behov och riktar sig till dig som studerar eller har annan huvudsaklig syssla.Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helg.

Startdatum enligt överenskommelse, vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Ansök direkt, så hoppas jag att vi ses för en intervju!

Ansök nu

Stenungsbaden söker Souschef

Souschef
Läs mer Aug 29
Vi söker en ny ledare till köket!

Vi söker nu efter en Souschef med god erfarenhet och ett framåt driv samt stor team anda till vårt nya crew. Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i ett team med ett högt kvalitets tänk & god laganda.
Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.

Som Souschef kommer du att vara ansvarig för all mat som köket serverar under passet, du kommer även att hjälpa köksmästaren att organisera, övervaka och utbilda köksbrigaden. Detta är en fantastisk möjlighet för en Souschef som är redo för nästa steg i en hektisk spännande miljö med många möjligheter att skaffa sig erfarenhet och utvecklas.

Vi söker dig som kan förstärka vårt köksteam på kvällen, du är strukturerad, professionell och kvalitetsmedveten och förstår det fina med mat som är lagad med bra råvaror, glädje och kärlek. Du trivs som ledare älskar att utveckla menyer samt dina medarbetare, du är självgående, har ett starkt driv och hög arbetsmoral.

Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet.
Du är stresstålig, lugn och metodisk.
Attityd, yrkesstolthet och en passion för bra råvaror är fokus
Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift

Ansök nu

Senior Souschef till vårt bankettteam

Souschef
Läs mer Sep 16
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Senior Souschef Bankettköket

Jobba med Sveriges härligaste kollegor på Göteborgs skönaste arbetsplats!

Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster.

Nu söker vi vår nya stjärna till Bankettköket på Clarion Hotel Post! Hos oss är du med och skapar en magisk upplevelse för våra gäster! På Clarion Hotel Post är det alltid full fart och nu söker vi en passionerad, ansvarstagande senior souschef till vårt köksteam i banketten.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Här skapar vi Göteborgs mest attraktiva mötesplats där affärsresenärer, semesterfirare och göteborgare möts. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Vad innebär rollen som Senior souschef i banketten på Clarion hotel Post?
I köket på Clarion Hotel Post händer alltid något spännande!
Vi serverar allt ifrån konferensluncher, mingelluncher, bankettmiddagar och specialevents.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från liknande roller gärna minst 3 år och att du gillar flexibla arbetstider och drivs av högt tempo. Vår vision är att vara en mötesplats som skapar roliga minnen

I tjänsten ingår bl.a:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch.
• Ansvarig och säkerställande av drift när headchef inte är på plats
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvar för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Förstå och följa de arbetsrutinerna vi har i köket på Clarion Hotel Post.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Vara engagerad i framtagning av nya menyer
• Egenkontroll
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov.
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Samarbetar med övriga avdelningar för bästa service till våra gäster.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till HC.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Följa företagets policies.

Vi erbjuder dig:

• Härliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja
• Möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Strawberry
• Super Colleague - förmånsprogram för våra anställda som innefattar bla 4 gratisnätter på Strawberry eller Nordic Hotels & Resorts varje år
• Rabatt på mat och dryck för dig och dina vänner
• Friskvårdsbidrag

Bra att veta:
- Ansökan görs via vår rekryteringssida, vi tar ej emot ansökningar via mail
- Lön enligt överenskommelse
- Anställningsgrad: Heltid 100%
- Arbetstider: Varierande mellan dag/kväll/helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi rekryterar alltid långsiktigt, men börjar gärna med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi är anslutna till kollektivavtal mellan HRF och Visita

Har du frågor om tjänsten kontakta vår Executive Chef johan.friberg@strawberry.se

Har du frågor om Clarion Hotel Post kontakta People Performance Manager Helena Hallberg på helena.hallberg@strawberry.se

HOPPAS VI SES!

Ansök nu

Front Office Crew 80% - Var med i vårt härliga team!

Frontofficepersonal
Läs mer Sep 18
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Våra hotellpärlor ligger centralt och nära allt staden har att erbjuda, i Sverige, Norge och Finland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Clarion Collection Hotel Mektagonen - hos oss sover våra gäster i sköna sängar, vaknar upp till en fantastiskt frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av fika och kvällsbuffe - it’s on us! Att bo hos är som att komma hem. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar hos oss! Hotellet har 166 rum, 6 konferenslokaler och restaurang.

Hos oss är ingen dag den andra lik! Som Front Office Crew är du spindeln i nätet och en viktig del i att skapa en unik och oförglömlig upplevelse för hotellets gäster. Det är i receptionen våra gäster får sitt första intryck och dit de vänder sig med stort och smått. Därför tror vi att du har en unik förmåga att se varje gäst, en positiv och problemlösande inställning, smittande energi, mod att våga fråga, gillar att synas, tar egna initiativ och alltid har koll på läget.

Du är en teamplayer men kan även arbeta självständigt, du är ansvarsfull och drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Vad gör dig till rätt person?

• Du har ett brinnande intresse för gästnöjdhet, reception och varierande arbetsuppgifter
• Du är en riktig glädjespridare, en lysande servicestjärna och en fantastisk kollega.
• Att du är resultatdriven och förstår att sälj = service
• Att du är initiativtagande och lösningsorienterad person som är orädd att fatta beslut
• Trivs med att jobba varierande arbetstider förlagd dagtid, kvällstid samt helger
• Flytande i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska
• Fyllda 20 år

Beskrivning av tjänsten

• In - och utcheck av gäster
• Svarar i telefon och mail
• Tar emot nya bokningar - vi gillar fylla hotellet till bredden ;)
• Fakturahantering
• Bar

Meriterande

• Erfarenhet i MEWS (eller annat bokningssystem)
• Erfarenhet i reception
• Erfarenhet inom serviceyrke



Är du den vi söker? Vänta inte för länge, ansök redan idag - vi väntar på dig!

Intervjuer och tillträde/upplärning kommer att ske omgående beroende på lämplig kandidat. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och vi försöker verkligen att svara på alla ansökningar!

Ansök nu

OGBG is looking for a new waiter/waitress

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 16
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promises to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected services, but the service we give is great. We aim to be Easy on the wallet, have Easy access, be Easy to enjoy and last but definitely not least – be Easy on the planet.

Comfort Hotel® is part of Strawberry.

Comfort Hotel Göteborg aims to be the city's most comfortable hotel.
The spaces are designed to offer more than just hotel accommodation. Here, we want to bring together entrepreneurs, startups, freelancers, guests, and locals. Comfort also values diversity within the company, and everyone should feel welcome, both guests and employees. We have room for all!

At Comfort Hotel Göteborg, we have our Asian fusion restaurant, OGBG. A restaurant that blends the Asian cuisine with the best from Western culture. We are now looking for a waiter/waitress who is passionate about giving our guests an unforgettable evening in the restaurant and who has a burning passion for pairing food with drinks. At our restaurant, pairing drinks with Asian food offers an even more exciting challenge.

We are looking for someone who:

• Can maintain the highest level of service and competence, ensuring guests are always properly served and treated.
• Stays updated on trends and flavors in the restaurant world, both in Gothenburg and globally.
• Easily coordinates multiple tasks at once.
• Has the ability to engage with others and always create a good atmosphere around them.
• Understands guests’ needs and wishes in a simple and effective way.
• Is well-versed in the law regarding Responsible Alcohol Management.
• Treats our guests and colleagues with respect.

We can offer a workplace that:

• Has an amazing menu with flavours from Asia.
• A fun team that works very well together.
• A dynamic workplace where no two days are the same.
• Good employee benefits as part of Strawberry, with staff prices on both hotel stays and meals.
• A job at a hotel in a fantastic location by Stenpiren, with easy access to and from work.

You are a joyful person whose laughter and energy are contagious. You have a great style; you are professional but in a relaxed way. You are reliable and take full responsibility for achieving results and have previous experience in serving. It is a plus if you have previous experience leading and distributing work in a restaurant, as this role may evolve into a maître d' position in the future. You need basic knowledge of both Swedish and English. Knowledge of other languages is an advantage.

Do you feel that this job is perfect for you? If so, we encourage you to send in your application via the application link.

The position starts as soon as possible, and don’t forget that recruitment is ongoing, so don’t wait too long!

Ansök nu

Bli vår nya Köksmästare på Quality Hotel Waterfront!

Köksmästare
Läs mer Aug 29
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Bli vår nya Köksmästare på Quality Hotel Waterfront!

Är du en passionerad köksmästare som vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker en dynamisk och engagerad köksmästare till vårt team på Quality Hotel Waterfront! Som köksmästare kommer du att vara en nyckelspelare i vårt kök, där du leder ett team av kockar och utvecklar spännande menyer för våra banketter, konferensluncher, bröllopsmiddagar och vår nya satsning på à la carte i Brasserie Waterfront.

Din roll:

Hos oss får du chansen att:

• Leda och inspirera ditt team
• Utveckla kreativa och hållbara menyer som lockar både hotellgäster och lokalbefolkningen.
• Ha ansvar för inköp, lagerhållning och kostnadskontroll för att säkerställa att köket är både effektivt och lönsamt.
• Vara del av ett härligt team på vårt fina hotell för att skapa en minnesvärd helhetsupplevelse för våra gäster.
• Vara med och påverka och utveckla en unik produkt i ett spännande historiskt område

Vi söker dig som har:

• Minst 5 års erfarenhet som köksmästare eller i en liknande ledande roll inom restaurangbranschen.
• En stark förmåga att leda och utveckla team, med ett brinnande intresse för matlagning och kvalitet.
• Gedigen erfarenhet av menyplanering, inköp och kostnadskontroll.
• Goda kunskaper inom livsmedelssäkerhet och hygien.
• Flytande i både svenska och engelska samt erfarenhet av hållbarhetsarbete inom restaurangbranschen.

Varför Quality Hotel Waterfront?

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Hotellet ligger vid kajkanten i Klippans Kulturreservat och under två sekel var den stora tegelbyggnaden ett porterbryggeri med världsrykte.

Här får du vara med och forma framtidens matupplevelser i en miljö där kreativitet, ledarskap och kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta på en plats där din passion och expertis får ta plats, och där du får möjlighet att påverka och utveckla vårt hotell och vår restaurang.

Under december månad bjuder vi in till vårt anrika bohusländska julbord, som är en riktig klassiker i Göteborg.

Om tjänsten

• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
• Du kommer att rapportera till hotellchef, och vara del av hotellets driftgrupp.
• Lön enligt överenskommelse.
• Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan.
• För frågor vänligen kontakta Charlotta Wootten på telefon 0702-771736 eller email charlotta.wootten@strawberry.se

Är du redo att ta plats som vår nya Köksmästare? Sök idag och bli en del av ett dynamiskt och inspirerande team på Quality Hotel Waterfront!

Ansök nu