Göteborg: Rekrytering av Souschef till Koie Ramen

Hitta ansökningsinfo om jobbet Rekrytering av Souschef till Koie Ramen i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2024-10-03 // Varaktighet: Heltid

Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg.
Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror.
Vem är du?
Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för asiatisk matlagning och är öppen för att lära dig mer om en ny matkultur. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel.
Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav.
Vad får du? Koie Ramen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både som kock och ledare. Som souschef blir du kökschefens högra hand och ansvarig för driften när kökschefen inte är på plats.
Du har en viktig roll i den dagliga driften och tillsammans med kökschefen jobbar ni i ett litet team på 3-4 kockar. Du hjälper till med schemaläggning, inventering, öppning och stängning av restaurangen men är även med och gör mice-an-place samt ser till att arbetet i köket rullar på smidigt under service.
Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger.
Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.
Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.
Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till michael.abrahamsson@restaurangassistans.se All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Göteborg som Souschef

Nedan visas andra jobb i Göteborg som Souschef.

Souschef

Läs mer Feb 3
Levantine är en fransk bistro i hjärtat av Göteborg, där klassiska rätter och en avslappnad atmosfär skapar en inbjudande mötesplats för både vänner och familj. Menyn är inspirerad av traditionell fransk matlagning med inslag av New Yorks bistrokultur, och här serveras allt från Moules Frites och råbiff till Boeuf Bourguignon. Oavsett om det är en vardagsmiddag, en helgbrunch eller ett glas vin i baren är Levantine en plats för god mat, bra sällskap och en välkomnande stämning.
Om rollen
Som Souschef är du en central del av köksteamet och en viktig länk mellan kökets dagliga drift och den övergripande verksamheten. I nära samarbete med Kökschefen ansvarar du för att skapa en inspirerande arbetsmiljö, där kvalitet, effektivitet och arbetsglädje står i fokus. Du är med och säkerställer att matlagningen håller hög standard, att teamet arbetar mot gemensamma mål och att köket fungerar smidigt under service. Rollen innebär en balans mellan praktiskt arbete i köket och operativt ledarskap, där du är delaktig i både planering och utveckling.
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra. Du är ansvarstagande, flexibel och van vid att arbeta i ett högt tempo utan att kompromissa med kvaliteten. Med en lösningsorienterad inställning och en vilja att utvecklas tillsammans med ditt team bidrar du till att höja nivån i köket.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Att tillsammans med Kökschefen leda köksteamet och skapa en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Säkerställa att alla rätter håller hög kvalitet och följer uppsatta riktlinjer.
Delta i planering och organisering av köksdriften, inklusive schemaläggning och arbetsfördelning.
Ansvara för att hygien- och säkerhetsrutiner efterlevs enligt gällande föreskrifter.
Bidra till menyutveckling och arbeta aktivt för att optimera både smak och lönsamhet.
Stötta teamet under service och säkerställa ett effektivt arbetsflöde i köket.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi letar efter dig som vill vara en del av ett starkt team, utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa fantastiska matupplevelser.
www.Levantine.se

Ansök nu

Vi söker en Souschef till våra restauranger Twentyfour Seven och West Coast

Läs mer Feb 3
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.



Nu söker vi en engagerad och passionerad Souschef med uppdrag att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra restauranger West Coast & Twenty Four Seven

Om rollen 
Som Souschef arbetsleder du driften i köket.

Du har hand om inventeringar, inköp, egenkontroll och ser till att lagar och avtal följs. Du ansvarar för en god arbetsmiljö i köket, säkrar efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav. 

Som Souschef avlastar du även vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt stöttar vid rekrytering och bemanning.? 

Vem är du? 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket.  För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Vi tror att du som söker har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en god förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. 

Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana.  

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang.  

Varför skall du välja oss? 

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär. 

Med ditt intresse och din kompetens vill vi att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson.? 

Information om tjänsten 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom Unionens avtalsområde, med tillträde snarast möjligt.?Provanställning tillämpas. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.? Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag.? 

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com 

Välkommen med din ansökan!

 



Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef

Läs mer Jan 16
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 



Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ta hissen upp till åttonde våningen och följ med på en åktur till Hong Kongs neonblinkande bakgator och en smakresa genom Kinas rika matkultur.

Vi söker nu en dedikerad Souschef till Mei Rose. Restaurangen ligger på hotellets topfloor med en fantastisk takterrass och en utsikt över Lisebergsparken som förhöjer gästernas matupplevelse!
Om rollen:
Som souschef är du köksmästarens närmsta stöd och tar ansvar för planering och ledning vid hens frånvaro. Du har erfarenhet av a la carte och är involverad i inköp, personalplanering och kökets utveckling. Rollen innefattar även coachning och vägledning för både erfarna och nya medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen a la carte-kunskap, ledarvana och erfarenhet av det asiatiska köket. Har du mer specifikt kunskap om just kinesisk matlagning är det meriterande. Du är en tålmodig och inspirerande ledare som kan utveckla såväl matkoncept som kollegor. Du arbetar strukturerat och effektivt i högt tempo och med god kommunikations- och samarbetsförmåga bidrar du till en positiv arbetsmiljö. Du är prestigelös, positiv och har förmågan att skapa stark teamkänsla. Din lyhördhet och initiativkraft bidrar till både måluppfyllelse och resultat.

Vad erbjuder vi?
En tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden styrs av verksamhetens behov, vilket innebär arbete på vardagar, helger och oftast kvällstid, med vissa avvikande öppettider. Tjänsten omfattas av HRF:s avtal.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 



Har du frågor?
Kontakta gärna Restaurant Manager Jessica Hedberg på .


Rekrytering kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa gärna därför ditt intresse för tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg från Restaurang Assistans i Skandinavien AB

Nedan visas andra jobb i Göteborg från Restaurang Assistans i Skandinavien AB .

Vi söker Göteborgs bästa köksbiträden

Köksbiträde
Läs mer Jan 21
Om jobbet:Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet som köksbiträde på större enheter! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag för lunchverksamheter i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna består främst av:
Att bistå vid matlagning och förberedelser av salladsbuffé, uppläggningavmat samt portionering.
Obehindrat kunna skala/skära/hacka grönsaker/sallad med precision och tempo.
Vana att använda större köksmaskiner på ett säkert och effektivt sätt
Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering.
Diska och städa
Medverka i arbetet med egenkontroll

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Plikttrogen – Dvs du dyker på avtalad tid. ALLTID
Prestigelös– Du har inte några problem att ta direktiv och göra det du blir ombeddatt göra.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel
Du talar och förstår svenska obehindrat – Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.
Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök som köksbiträde eller kock.
Giltigt utdrag ur belastningsregistret
Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde.

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Har du de kvalifikationerna som krävskontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans kan briljera.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på kul saker tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Vi söker Göteborgs bästa köksbiträden

Köksbiträde
Läs mer Jan 13
Om jobbet:Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet som köksbiträde på större enheter! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag för lunchverksamheter i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna består främst av:
Att bistå vid matlagning och förberedelser av salladsbuffé, uppläggningavmat samt portionering.
Obehindrat kunna skala/skära/hacka grönsaker/sallad med precision och tempo.
Vana att använda större köksmaskiner på ett säkert och effektivt sätt
Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering.
Diska och städa
Medverka i arbetet med egenkontroll

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Plikttrogen – Dvs du dyker på avtalad tid. ALLTID
Prestigelös– Du har inte några problem att ta direktiv och göra det du blir ombeddatt göra.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel
Du talar och förstår svenska obehindrat – Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.
Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök som köksbiträde eller kock.
Giltigt utdrag ur belastningsregistret
Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde.

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Har du de kvalifikationerna som krävskontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans kan briljera.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på kul saker tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Vi söker Göteborgs bästa köksbiträden

Köksbiträde
Läs mer Jan 9
Om jobbet:Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet som köksbiträde på större enheter! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag för lunchverksamheter i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna består främst av:
Att bistå vid matlagning och förberedelser av salladsbuffé, uppläggningavmat samt portionering.
Obehindrat kunna skala/skära/hacka grönsaker/sallad med precision och tempo.
Vana att använda större köksmaskiner på ett säkert och effektivt sätt
Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering.
Diska och städa
Medverka i arbetet med egenkontroll

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Plikttrogen – Dvs du dyker på avtalad tid. ALLTID
Prestigelös– Du har inte några problem att ta direktiv och göra det du blir ombeddatt göra.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel
Du talar och förstår svenska obehindrat – Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.
Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök som köksbiträde eller kock.
Giltigt utdrag ur belastningsregistret
Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde.

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Har du de kvalifikationerna som krävskontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans kan briljera.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på kul saker tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Event kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 9
Vi utökar vårt team inom event. Efterfrågan är stor efter duktiga kockar som klarar att leverera volympå våra kunders olika event.
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse av att skotta volym och arbeta i en full cirkus!
Vi letar efter fler kockar som vill vara med och bygga upp vårt event team i Göteborg.
Att vara konsultkock här hos oss för event innebär att få vara med på Göteborgs största och bästa banketter, konserter, bröllop och shower. För dig finns inga gränser för hur stora volymer som ska levereras, du går igång på tusental, inte små pincetter och micro-grönt (även om även det förekommer ibland)
Vill du hänga med på resan?Vem är du?Ser du dig själv som en lagspelare, som gärna vill bevisa att oavsett hur stor eller liten beställningen är, så går det leverera hög kvalitet.
Hos oss måste man vara både flexibel i sina arbetsuppgifter samt prestigelös för att leverera en helhetsupplevelse för kunden. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har gått restaurangskola eller lärlingsutbildning samt har minst 3 års yrkeserfarenhet och ”fattar grejen”.
Du är handlingskraftigoch är ”hands on”
Du har jobbat bankett eller större volymer innan
PÅ TÅ! – Ska du jobba på våra event använder du sällan hälarna.
Yrkesstolt – Du har pannben att lägga 1000 tallrikar med millimeter precision.
Anpassningsbar – Du gör som du blir tillsagd PUNKT, Enkelt.
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs Event!

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Event kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 21
Vi utökar vårt team inom event. Efterfrågan är stor efter duktiga kockar som klarar att leverera volympå våra kunders olika event.
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse av att skotta volym och arbeta i en full cirkus!
Vi letar efter fler kockar som vill vara med och bygga upp vårt event team i Göteborg.
Att vara konsultkock här hos oss för event innebär att få vara med på Göteborgs största och bästa banketter, konserter, bröllop och shower. För dig finns inga gränser för hur stora volymer som ska levereras, du går igång på tusental, inte små pincetter och micro-grönt (även om även det förekommer ibland)
Vill du hänga med på resan?Vem är du?Ser du dig själv som en lagspelare, som gärna vill bevisa att oavsett hur stor eller liten beställningen är, så går det leverera hög kvalitet.
Hos oss måste man vara både flexibel i sina arbetsuppgifter samt prestigelös för att leverera en helhetsupplevelse för kunden. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har gått restaurangskola eller lärlingsutbildning samt har minst 3 års yrkeserfarenhet och ”fattar grejen”.
Du är handlingskraftigoch är ”hands on”
Du har jobbat bankett eller större volymer innan
PÅ TÅ! – Ska du jobba på våra event använder du sällan hälarna.
Yrkesstolt – Du har pannben att lägga 1000 tallrikar med millimeter precision.
Anpassningsbar – Du gör som du blir tillsagd PUNKT, Enkelt.
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs Event!

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Event kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 13
Vi utökar vårt team inom event. Efterfrågan är stor efter duktiga kockar som klarar att leverera volympå våra kunders olika event.
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse av att skotta volym och arbeta i en full cirkus!
Vi letar efter fler kockar som vill vara med och bygga upp vårt event team i Göteborg.
Att vara konsultkock här hos oss för event innebär att få vara med på Göteborgs största och bästa banketter, konserter, bröllop och shower. För dig finns inga gränser för hur stora volymer som ska levereras, du går igång på tusental, inte små pincetter och micro-grönt (även om även det förekommer ibland)
Vill du hänga med på resan?Vem är du?Ser du dig själv som en lagspelare, som gärna vill bevisa att oavsett hur stor eller liten beställningen är, så går det leverera hög kvalitet.
Hos oss måste man vara både flexibel i sina arbetsuppgifter samt prestigelös för att leverera en helhetsupplevelse för kunden. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har gått restaurangskola eller lärlingsutbildning samt har minst 3 års yrkeserfarenhet och ”fattar grejen”.
Du är handlingskraftigoch är ”hands on”
Du har jobbat bankett eller större volymer innan
PÅ TÅ! – Ska du jobba på våra event använder du sällan hälarna.
Yrkesstolt – Du har pannben att lägga 1000 tallrikar med millimeter precision.
Anpassningsbar – Du gör som du blir tillsagd PUNKT, Enkelt.
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs Event!

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu