Göteborg: Souschef

Hitta ansökningsinfo om jobbet Souschef i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2025-02-03 // Varaktighet: Heltid

Levantine är en fransk bistro i hjärtat av Göteborg, där klassiska rätter och en avslappnad atmosfär skapar en inbjudande mötesplats för både vänner och familj. Menyn är inspirerad av traditionell fransk matlagning med inslag av New Yorks bistrokultur, och här serveras allt från Moules Frites och råbiff till Boeuf Bourguignon. Oavsett om det är en vardagsmiddag, en helgbrunch eller ett glas vin i baren är Levantine en plats för god mat, bra sällskap och en välkomnande stämning.
Om rollen
Som Souschef är du en central del av köksteamet och en viktig länk mellan kökets dagliga drift och den övergripande verksamheten. I nära samarbete med Kökschefen ansvarar du för att skapa en inspirerande arbetsmiljö, där kvalitet, effektivitet och arbetsglädje står i fokus. Du är med och säkerställer att matlagningen håller hög standard, att teamet arbetar mot gemensamma mål och att köket fungerar smidigt under service. Rollen innebär en balans mellan praktiskt arbete i köket och operativt ledarskap, där du är delaktig i både planering och utveckling.
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark passion för matlagning och en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra. Du är ansvarstagande, flexibel och van vid att arbeta i ett högt tempo utan att kompromissa med kvaliteten. Med en lösningsorienterad inställning och en vilja att utvecklas tillsammans med ditt team bidrar du till att höja nivån i köket.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Att tillsammans med Kökschefen leda köksteamet och skapa en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Säkerställa att alla rätter håller hög kvalitet och följer uppsatta riktlinjer.
Delta i planering och organisering av köksdriften, inklusive schemaläggning och arbetsfördelning.
Ansvara för att hygien- och säkerhetsrutiner efterlevs enligt gällande föreskrifter.
Bidra till menyutveckling och arbeta aktivt för att optimera både smak och lönsamhet.
Stötta teamet under service och säkerställa ett effektivt arbetsflöde i köket.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Vi letar efter dig som vill vara en del av ett starkt team, utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa fantastiska matupplevelser.
www.Levantine.se

Alla platsannonser →

Andra jobb i Göteborg som Souschef

Nedan visas andra jobb i Göteborg som Souschef.

Rekrytering av Souschef till Koie Ramen

Läs mer Okt 3
Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg.
Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror.
Vem är du?
Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för asiatisk matlagning och är öppen för att lära dig mer om en ny matkultur. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel.
Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav.
Vad får du? Koie Ramen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både som kock och ledare. Som souschef blir du kökschefens högra hand och ansvarig för driften när kökschefen inte är på plats.
Du har en viktig roll i den dagliga driften och tillsammans med kökschefen jobbar ni i ett litet team på 3-4 kockar. Du hjälper till med schemaläggning, inventering, öppning och stängning av restaurangen men är även med och gör mice-an-place samt ser till att arbetet i köket rullar på smidigt under service.
Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger.
Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.
Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.
Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till michael.abrahamsson@restaurangassistans.se All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans.

Ansök nu

Rekrytering av Souschef till Koie Ramen

Läs mer Okt 17
Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg.
Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror.
Vem är du?
Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för asiatisk matlagning och är öppen för att lära dig mer om en ny matkultur. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel.
Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav.
Vad får du? Koie Ramen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både som kock och ledare. Som souschef blir du kökschefens högra hand och ansvarig för driften när kökschefen inte är på plats.
Du har en viktig roll i den dagliga driften och tillsammans med kökschefen jobbar ni i ett litet team på 3-4 kockar. Du hjälper till med schemaläggning, inventering, öppning och stängning av restaurangen men är även med och gör mice-an-place samt ser till att arbetet i köket rullar på smidigt under service.
Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger.
Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.
Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.
Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till michael.abrahamsson@restaurangassistans.se All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans.

Ansök nu

Vi söker en Souschef till våra restauranger Twentyfour Seven och West Coast

Läs mer Feb 3
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.



Nu söker vi en engagerad och passionerad Souschef med uppdrag att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på våra restauranger West Coast & Twenty Four Seven

Om rollen 
Som Souschef arbetsleder du driften i köket.

Du har hand om inventeringar, inköp, egenkontroll och ser till att lagar och avtal följs. Du ansvarar för en god arbetsmiljö i köket, säkrar efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav. 

Som Souschef avlastar du även vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt stöttar vid rekrytering och bemanning.? 

Vem är du? 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket.  För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Vi tror att du som söker har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en god förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. 

Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana.  

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang.  

Varför skall du välja oss? 

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär. 

Med ditt intresse och din kompetens vill vi att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson.? 

Information om tjänsten 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom Unionens avtalsområde, med tillträde snarast möjligt.?Provanställning tillämpas. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.? Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag.? 

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com 

Välkommen med din ansökan!

 



Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Ansök nu

Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef

Läs mer Jan 16
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 



Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ta hissen upp till åttonde våningen och följ med på en åktur till Hong Kongs neonblinkande bakgator och en smakresa genom Kinas rika matkultur.

Vi söker nu en dedikerad Souschef till Mei Rose. Restaurangen ligger på hotellets topfloor med en fantastisk takterrass och en utsikt över Lisebergsparken som förhöjer gästernas matupplevelse!
Om rollen:
Som souschef är du köksmästarens närmsta stöd och tar ansvar för planering och ledning vid hens frånvaro. Du har erfarenhet av a la carte och är involverad i inköp, personalplanering och kökets utveckling. Rollen innefattar även coachning och vägledning för både erfarna och nya medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen a la carte-kunskap, ledarvana och erfarenhet av det asiatiska köket. Har du mer specifikt kunskap om just kinesisk matlagning är det meriterande. Du är en tålmodig och inspirerande ledare som kan utveckla såväl matkoncept som kollegor. Du arbetar strukturerat och effektivt i högt tempo och med god kommunikations- och samarbetsförmåga bidrar du till en positiv arbetsmiljö. Du är prestigelös, positiv och har förmågan att skapa stark teamkänsla. Din lyhördhet och initiativkraft bidrar till både måluppfyllelse och resultat.

Vad erbjuder vi?
En tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden styrs av verksamhetens behov, vilket innebär arbete på vardagar, helger och oftast kvällstid, med vissa avvikande öppettider. Tjänsten omfattas av HRF:s avtal.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 



Har du frågor?
Kontakta gärna Restaurant Manager Jessica Hedberg på .


Rekrytering kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa gärna därför ditt intresse för tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Ansök nu

Andra jobb i Göteborg från Göteborgsfamiljen AB

Nedan visas andra jobb i Göteborg från Göteborgsfamiljen AB .

Fastighetsskötare Event

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 21
Nytt
I de historiska salongerna på Tredje Långgatan hittar du Auktionsverket Kulturarena, en eventlokal för allt från konferens, middag och fest till festival, bröllop och filminspelningar. Här skräddarsyr vi evenemangen helt utifrån kundens önskemål.
Som Fastighetsskötare jobbar du med allt runtomkring själva utförandet av våra event. Före eventet är det du som skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder en bra upplevelse, efter ett event återställer du lokalen och ser till att allt hamnar på rätt plats och genom detta skapar en bra förutsättning för att vi ska kunna ta emot och planera nästa event. I ditt arbete ingår att besiktiga lokaler, teknik och förråd innan och efter event, där förebyggande underhåll är viktigt för att pressa ned underhållskostnaderna. Du beställer och följer upp de reparationsarbeten du själv inte är kvalificerad att utföra, där du har tätt samarbete med eventplanner, restaurangchef och fastighetsskötare.
Inom dina ansvarsområden ligger även varumottagningsservice, tillsammans med fastighetsskötare för Auktionsverket ser ni till att varor ankommer i enlighet med order. Noggrannheten i hanteringen är viktig, där du i din roll ansvarar för att lager är i ordning och att lagersaldon är rätt.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare med ett stort plus om du har en god förståelse för teknik. Du kanske har jobbat som roddare, fastighetsskötare eller med event en del tidigare och har lust att utvecklas mer inom detta, då tror vi att denna roll är perfekt för dig. Du gillar att kommunicera, i rollen kommer du ha flera olika kontaktpunkter vilket gör att det blir viktigt att du kan fungera som spindeln i nätet i samband med event.
Du söker en roll som erbjuder både självständigt arbete och tillsammans med andra. Vi tror även att du är en person som gillar att jobba strukturerat och som får en tillfredsställelse av att checka av uppgifter på din lista.
Framförallt är du glad och positiv, hos oss är det människorna som gör skillnad, därför lägger vi stor vikt vid din personlighet.
Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid under sommaren
Lön: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Inleds med en provanställning följt av en tillsvidareanställning.
www.AuktionsverketKulturarena.se

Ansök nu

Barbacks & Bartenders

Bartender
Läs mer Jan 28
Yaki-Da är en del av Göteborgs själ och kanske den starkast lysande stjärnan på klubbhimlen år ut och år in. Ett public house där vi hyllar allas olikheter och lägger all vår kraft och energi på att skapa oförglömliga kvällar för våra gäster.
Nu söker vi förstärkning i våra barer och söker både erfarna bartenders men det är också en bra möjlighet för dig som är nyfiken på att testa bartender yrket där du som barback får möjligheten att samla på dig värdefull erfarenhet.
Barback
Du är positiv, glad och duktig på att jobba under stress med snabba omställningar. Du är punktlig och har en genuin servicekänsla för både gäster och dina kollegor. Vi ser gärna att du är go, glad och är inte rädd för att ta i där det behövs.
Dina arbetsuppgifter är grundläggande för att hela verksamheten ska fungera, du ger bartenders och servis förutsättningar för att utföra den bästa servicen.
Bartender
Förutom att du lägger en stor portion kärlek i dina drinkar, brinner du för service och med din flexibilitet så tar du dig an utmaningar med ett leende på läpparna. Dina sociala färdigheter gör att du gärna står i centrum och har förmågan att få alla att känna sig lite speciella.
Från det att gästen kommer till den går är det en självklarhet för dig att ge den ditt fulla fokus, du har med din erfarenhet från baren insett vikten av detaljerna.
Du älskar service och mår som absolut bäst när det är massor av härliga gäster runt baren!
Omfattning: Deltid/Extra
Lön: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider.
www.yaki-da.se

Ansök nu

Kökschef

Köksmästare
Läs mer Jan 21
Ilse Krog är en restaurang med fokus på vällagad mat och en varm, inbjudande atmosfär. Ilse Krog har blivit en plats där människor samlas för att njuta av bra service och trevligt sällskap. Du ansvarar för våra enheter, Ilse Krog och vår espressobar Shtisel, som erbjuder en avslappnad och social miljö med en meny som kompletterar dess livfulla atmosfär.
Som Kökschef hos oss kommer du att ha en central roll i att leda och utveckla köksverksamheten. Du säkerställer att varje tallrik som lämnar köket håller högsta kvalitet, samtidigt som du har ett öga för kostnader och arbetar aktivt för att minimera svinn. Vi ser dig som en ledare som vill utvecklas tillsammans med personalen och som inte är rädd för utmaningar. Med positiv energi och inspiration lyfter du kollegorna och fungerar som en förebild.
Tillsammans med vår F&B-grupp arbetar du för att hålla restaurangens höga standard och fortsätta utveckla både verksamheten och dig själv som ledare. Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag- och kvällspass.
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående!
www.Ilsekrog.se
www.Barshtisel.se

Ansök nu

Kökschef

Köksmästare
Läs mer Feb 5
Tacos & Tequila är en festlig, levande och färgstark mötesplats på Tredje Långgatan i Linné. Här äter du mexikanskt med en internationell twist, klassiska tacos och tillbehör som med fördel delas med sällskapet. Tacos och drinkar står i fokus!
Om digVi söker dig som är en naturlig ledare med bred erfarenhet och stora ambitioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att rutiner och myndighetskrav följs utan undantag. Din passion för matlagning har genom åren formats till en förståelse för vikten av att alltid leverera på högsta kvalitetsnivå. Din personlighet kommer att vara avgörande – här är det människorna som gör skillnaden!
Om tjänstenVi siktar högt, och vi söker dig som delar vår strävan efter kvalitet och noggrannhet. Du kommer att planera och leda det dagliga arbetet, alltid med gästen i fokus. Genom ditt engagerade ledarskap motiverar och driver du ditt team framåt. Du ansvarar även för personalplanering och ekonomistyrning, och kommer att ha ett nära samarbete med vår Food & Beverage-grupp.
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående!
www.Tacosandtequila.se

Ansök nu

Kökschef

Köksmästare
Läs mer Jan 20
Tacos & Tequila är en festlig, levande och färgstark mötesplats på Tredje Långgatan i Linné. Här äter du mexikanskt med en internationell twist, klassiska tacos och tillbehör som med fördel delas med sällskapet. Tacos och drinkar står i fokus!
Om digVi söker dig som är en naturlig ledare med bred erfarenhet och stora ambitioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att rutiner och myndighetskrav följs utan undantag. Din passion för matlagning har genom åren formats till en förståelse för vikten av att alltid leverera på högsta kvalitetsnivå. Din personlighet kommer att vara avgörande – här är det människorna som gör skillnaden!
Om tjänstenVi siktar högt, och vi söker dig som delar vår strävan efter kvalitet och noggrannhet. Du kommer att planera och leda det dagliga arbetet, alltid med gästen i fokus. Genom ditt engagerade ledarskap motiverar och driver du ditt team framåt. Du ansvarar även för personalplanering och ekonomistyrning, och kommer att ha ett nära samarbete med vår Food & Beverage-grupp.
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående!
www.Tacosandtequila.se

Ansök nu