Administration, ekonomi, juridik jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Handledare/Jobbcoach Göteborg

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 24
Om jobbet
Vi söker handledare/jobbcoach på deltid för Rusta & Matcha till en av våra samarbetspartners i Göteborg.Vi söker dig som har lätt för att möta människor i olika situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och är mån om att göra ett bra jobb kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Som person är du självgående, kontaktskapande, noggrann, flexibel, kreativ och bra på att kommunicera.Krav på handledarens kompetens- Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
- Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade program.
- Goda kunskaper i engelska.
- Övriga meriterande språk: Arabiska, Tigrinja, Swahili
Alternativ 1

Utbildning: Minst 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena: - Arbetsliv, Organisation och personalarbete, Studie- och yrkesvägledning, Företagsekonomi, Psykologi, Beteendevetenskap, Arbetsterapeututbildning, Socionomutbildning, Samhällsvetenskap, Pedagogik, Juridik, Sociologi och Statsvetenskap.Huvudinriktningen på utbildningen ska vara något av de uppräknade ämnesinriktningarna eller utbildningsområdena alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade utbildningsområdena.Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.Alternativ 2

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: Arbetsledning med personalansvar, Rekrytering, Omställningsarbete för arbetssökande , Studie- och yrkesvägledning, Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration), Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, Arbete med social- och gruppsykologi och Karriärvägledning Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag då rekrytering sker löpande.Anställningsform är visstidsanställning upp till sex månader på deltid som kan förlängas efter överenskommelse.Varmt välkommen med din ansökan!Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök nu

VD-assistent sökes till kund i Göteborg i höst

Administrativ assistent
Läs mer Jun 23
Är du en van och serviceinriktad administratör? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Kunden har behov av en administratör på heltid från och med den 10e augusti och två månader framåt. Arbetstiderna är enligt Unionens kollektivavtal 7:45-16:30. Placeringsort: Göteborg, Hisingsbacka.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du i första hand ge stöd åt verksamhetens VD men även till viss del till ledningsgruppen och övriga organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera kontakter med styrelsen
- Samordna möten
- Administrera handlingar
- Boka konferenser och möten
- Föra protokoll vid bolagsgemensamma möten


Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Du har erfarenhet av administrativt arbete
- Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet
- Du är strukturerad och serviceinriktad


Meriterande för tjänsten:

- Du har erfarenhet av arbete i Sharepoint.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet.

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 23
Assignment description

För vår kund söker vi en Redovisningsekonom.

Beskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara löpande redovisning, bokslut, investeringsredovisning.

Krav:

- Högskoleexamen med inriktning ekonomi.
- Minst tre till fem års erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet.
- Goda kunskaper i Agresso
- Erfarenhet av offentlig förvaltning
- Goda redovisningskunskaper


Profil:

- Strukturerad
- Noggrann
- Viktigt att snabbt kunna gå in och ta eget ansvar för olika arbetsuppgifter


Vänligen ansök uppdraget via Verama med

- Uppdaterat CV på Svenska
- Motivering
- Timarvode
- Tillgänglighet

Ansök nu

Vi söker kundtjänstmedarbetare till en kund i centrala Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Jun 21
Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till en kund med placering i centrala Göteborg, med start redan de kommande veckorna. Kundföretaget är ett stort framgångsrikt företag med ett starkt varumärke.

I rollen kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från kunder och hjälpa till med deras frågor på ett effektivt och professionellt sätt.

Arbetsgivarens förhoppning är att du är intresserad av ett långsiktigt arbete där de gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och har viljan att ta nästa steg.

Arbetsuppgifter:

- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder via telefon
- Supportärenden
- Erbjuda högkvalitativ service
- Följa upp och administrera kundserviceärenden


Vem är du?

- Flytande i svenska i tal, goda kunskaper i engelska
- Fullgjord gymnasieexamen är ett krav
- Erfarenhet inom sälj är meriterande


Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en lagspelare stort intresse för att ge god service. Du är vältalig och utåtriktad.

Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Målinriktad konsultchef!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 21
Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet. Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Nu utökar vi vår avdelning för personaluthyrning med ytterligare en konsultchef som har en ohämmad vilja att axla och hantera det övergripande ansvaret för helheten som täcker allt från personal och kunder till affärer. Som konsultchefen hos oss har du följaktligen ett brett ansvarsområde som innefattar inte bara personal- och kundrelaterade frågor men även administration med stort behov av flexibilitet och anpassning. Vi arbetar efter väl beprövade processer och metoder i alla delar och led av arbetet med kvalitet och kunden i fokus. Ditt ansvar innebär personalansvar för de konsulter som arbetar på plats hos våra kundföretag. Vi vill alltid vara nära våra kundföretag vilket innebär att du regelbundet finns hos dem för att säkerställa att vi levererar enligt vad vi lovat, att kundföretagen är nöjda och att konsulterna får det stöd och support samt coachning som de behöver för att fullgöra sina arbetsuppgifter med bravur.

Arbetsuppgifter:


- Utveckla och förvalta nyförvärvda och igångkörda kundföretag.
- Förklara ständigt varför Miljonbemanning ska förbli det självklara valet för våra konsulter såväl som kundföretag.
- Arbeta aktivt med rekrytering för och bemanning av olika uppdrag hos våra kundföretag.

- Driva hela rekryteringsprocessen från första kontakt till signering av avtal.

- Ansvara för hela bemanningsprocessen från första kontakt till uppföljning efter avslutat uppdrag.

- Arbeta aktivt med uppbyggandet av tillräckligt stora pooler av konsulter för att möta det behovet som vi skapar hos våra kundföretag.

- Skapa och bibehålla goda och lönsamma kundrelationer med våra kundföretag.

- Kontakta och besöka våra kundföretag och konsulter kontinuerligt för att hålla sig uppdaterad om kundföretagens önskemål och behov.

- Planera och strukturera det egna arbetet i en alltmer föränderlig vardag.

- Arbeta mot uppsatta individuella mål samt en gemensam budget.


Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad och som har mycket god förmåga att leda dig själv såväl som andra. Du är följaktligen en tydlig person som är bekväm i rollen som ledare och som har förmåga att entusiasmera och motivera din personal. Du är också noggrann och kan arbeta systematiskt och metodiskt enligt fastlagda processer och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För att bli rätt hos oss så är du social, utåtriktad och utrustad med humor. Vi tror nämligen på arbetsglädje, både som verktyg i att bygga starka team men också i samarbetet med kunder och konsulter. Visst har du affärssinne och ser troligen samband, det vill säga hur A påverkar B eller B påverkar A men kanske också möjligheterna emellan. Du frågar hellre än påstår, tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat med kvalitet. Andra skulle nog säga att du sätter laget före jaget, vill utvecklas och bygga långsiktiga relationer.

Din datavana är avslutningsvis mycket god och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.Meriterande:

Din branschbakgrund tror vi inte är helt avgörande för möjligheterna att lyckas i din roll som konsultchef; men om du har erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen så är det meriterande. Och om du tidigare innehaft en roll med personal- och kundansvar så är detta även meriterande. Slutligen talar en högskoleutbildning inom HR, personal eller ekonomi till din fördel.Övrigt:

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Göteborg och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Michel Rizk via michel.rizk@miljonbemanning.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Integrationskonsult med kunskaper i Java

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 21
Vill du arbeta inom systemintegration och lösa tekniska utmaningar i spännande projekt inom affärssystemet Infor M3? Kanske är du arkitekt idag eller utvecklare som är redo att ta nästa steg? Kul! Vi behöver nämligen dig.

Just nu är det kollegorna i Göteborg, Linköping och Stockholm med omnejd som letar efter nya kollegor. Där finns nämligen våra utvecklare som du jobbar tillsammans med. Men vi tillämpar såklart flexible remote.

Om rollen
I rollen som integrationskonsult kommer du få möjligheten att vara delaktig i spännande projekt tillsammans med andra kollegor. Du är med och ansvarar för att planera, genomföra samt fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i våra kundprojekt. Du kommer arbeta med integrationer mellan olika system, såsom e-handel och ERP, och du kommer vara involverad i alla faser av projekten. Allt ifrån förstudie, design av integrationslösning, arkitektur, implementation och test.?

Du har en viktig funktion då du kommer att kunna vara med och påverka hur vi ska arbeta på bästa sätt när det gäller val av metodik, verktyg och processer samt dokumentation.

Vem är du?
Vi ser gärna att du:

- Har bakgrund som senior utvecklare eller arkitekt - Java är något du kan rabbla även i sömnen
- Levererat bra resultat i stora som små integrationsprojekt
- Är uppe i molnet eller redo att göra jobbet att ta dig dit - kunskap inom Amazon Cloud eller liknande är ett plus
- Kan svenska och engelska flytande i tal och skrift


Bonuspoäng om du har kunskaper inom Infors integrationsverktyg eller Webhooks i din palett.????

Vi ser att du är (eller vill bli) en hands-on integrationsarkitekt och som är lyhörd för kundens utmaningar, duktig på att leverera rätt lösningar och bra på att bygga långsiktiga relationer.

Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet eller är du osäker på om du har rätt profil? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger.

Fredrika är Integrationsarkitekt hos oss, hör henne berätta om vad hon gör om dagarna:

Som lösningsarkitekt inom integration är jag oftast med i hela processen. Från att diskutera strategier, kravspecifikation med kund - till att designa och göra själva integrationen samt därefter hålla utbildningar eller presentationer.

Jag har nära samarbete med både kunder och kollegor - då vi oftast arbetar i team eller projekt. Vi jobbar med flera kunder inom olika branscher som mode-, tillverkning- eller livsmedelsindustrin. Man lär sig alltid något nytt! Jag har stort utrymme i min roll och kan forma mycket själv. Eftersom teknikutvecklingen går fort framåt så är det ett ständigt lärande. Mitt ansvar är att guida kunderna rätt och skapa hållbara lösningar. Vi har långvariga relationer med kunderna - där vi brukar fortsätta att stötta och guida inom integrationsområdet under lång tid.

Varför är integration inom ERP så kul?
Jag gillar att se var integrationen passar in i helheten, i affärsprocessen, och det blir väldigt tydligt när man jobbar med integration inom ERP. Vi arbetar i M3 och därför kommer jag nära processerna där. Kunderna är intressanta - allt från tillverkande industri till mode - så det finns en komplexitet i uppdragen vi får.”

Vårt erbjudande
Vi är världens största oberoende partner av Infor M3 och du kommer få möjlighet att arbeta i spännande projekt hos välkända kunder - både nationellt och internationellt. Du kommer arbeta i projektform tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Ofta sitter du på plats på våra kontor eller på hemmakontoret, men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan - du styr mycket själv! Spana in vårt Insta-konto (https://www.instagram.com/columbussverige/?hl=sv) för att få en inblick i vad som händer bakom kulisserna och företagskulturen!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka med ditt CV eller LinkedIn. Bra eller hur? Rekryteringsprocessen kommer innebära en telefonintervju samt möten med chefer och medarbetare internt. Allt för att du, likväl som vi, ska känna att vi verkligen är en bra match. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 4000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler inom Sveriges mest intressanta M3-organisation!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Talent Acquisition/HR-generalist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 21
Vill du bidra till något som verkligen spelar roll?

Oj det är mycket nu. PowerCell växer så det knakar och vi behöver bli ännu fler för att kunna hjälpa våra kunder över hela världen att bryta sitt fossilberoende och gå över till hållbara vätgaselektriska lösningar. Vi passerar strax 100 anställda och vi kommer att bli många fler.

Som Talent AQ/HR på PowerCell kommer du att jobba med rekrytering och försörja organisationen med kompetenta, engagerade och härliga människor som vill vara med på en ordentlig utvecklingsresa. Utöver rekrytering så finns det gott om HR-uppgifter att lösa och chefer i organisationen att stödja.

Idag består HR-avdelningen av en HR-chef och en del av personaladminstrationen och löneberedningen hanteras av en redovisningsekonom. Det finns goda möjligheter att påverka både rollens utformning och hur frågor ska hanteras. Vi behöver dig som trivs när det finns saker att ta tag i och som tycker om att skapa ordning och struktur. Förmodligen jobbar du eller har jobbat aktivt med rekrytering och vill utvecklas inom HR-området. Det viktiga är att du är aktiv, vill mycket, får saker att hända och trivs med att ha möjlighet att påverka ditt arbete och ta ansvar.

Låter det intressant får du gärna skicka in en ansökan och berätta mer om dig och vad du vill göra.

Du söker tjänsten på careers.powercell.se

Ansök nu

Extrajobba som receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 21
Nu söker vi dig som vill arbeta extra som receptionist hos vår företagskund i centrala Göteborg.

Arbetstider är förlagda 10.10-14.05 måndag-fredag

Omgående start

Tjänsten som receptionist är ett roligt extrajobb som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter.

Vi söker en person som har annan sysselsättning och som vill komplettera med extra timmar. Vi värdesätter flexibilitet då vi har hög servicegrad mot våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan vara att ta emot besökare, passerkort, boka taxi, administration och posthantering samt liknande kontorsgöra.

Vi önskar också att du ser detta som ett långsiktigt arbete och har möjlighet att arbeta mer i sommar samt även till hösten.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
Du är serviceminded och har en härlig positiv personlighet ocg du trivs när du känner dig behövd. För det är viktigt för oss!
Som person är du lättlärd, gillar service och är en glädjespridare och har ett öga för det lilla extra.

Krav
- Gymnasieutbildning
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av service och kundbemötande
- Flexibel då arbetstider emellanåt kan variera

Ansök nu

Tech Recruiter till Ants i Göteborg!

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 21
Inte för att låta klyschig eller att sno McDonalds nya reklamkampanj så satsar vi på dig som är ung i din karriär och redo för att utvecklas med stormsteg. ????

TAC, vadå? Kärt barn har många namn: Tech rekryterare, Talent Acquisition Consultant, Talent Sourcer, TA konsult eller som vi säger; TAC [LÄS: TACK]. Som TAC kommer du ansvara för att hitta kandidater till din kund och driva dem genom hela rekryteringsprocessen. För att lyckas krävs det att du är påhittig, envis och vågar prova nya vägar. Eftersom det är våra anställda som bygger Ants så tror vi på att ge mycket ansvar och att alla får påverka utvecklingen av vår verksamhet.

Låter det skoj?

Vi har inte många krav, men: Du har en högskoleutbildning men oavsett inriktning och bakgrund är du välkommen till oss. Förutom utbildning så ser vi även att du har erfarenhet inom någon form av service. Du kan uttrycka dig i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vill du ha extra plus i kanten?

- Tidigare erfarenhet från search
- IT-kunskaper
- Flytande i ett tredje språk
- Erfarenhet inom något av följande; rekrytering, bemanning, marknadsföring eller HR.


Vår nisch är att vi jobbar med IT och tech. En av våra framgångsfaktorer är att vi jobbar i våra kunders namn. Så när du inte hänger med kollegorna på Ants så ställs det höga krav på professionalism och att du är serviceminded.

Hur är vi då? Vi beskriver oss gärna som ambitiösa, hjälpsamma och välkomnade.
Låter det inte som drömkollegorna? Vi kan självklart skriva en hel A4 sida om hur härligt företag vi är och hur bra du kommer trivas hos oss men vi låter filmerna tala för sig.

Vill du också jobba med oss? Skicka in din ansökan direkt, urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt väkommen att kontakta Jessica Samuelsson på jessica.samuelsson@ants.se.

Är du intresserad av att jobba i Stockholm istället? Se hit! (https://career.ants.se/jobs/1401534-tech-recruiter-till-ants-i-goteborg) Vi erbjuder även möjlighet för distansarbete, kika in vår spontanansökan (https://career.ants.se/jobs/1548718-spontanansokan-till-ants) så diskuterar vi vidare där.

Ansök nu

HR-specialist sökes till Göteborg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 21
Har du flera års arbetslivserfarenheter inom HR och har arbetat med majoriteten av alla HR-processer? Ansök till tjänsten redan idag.

Om uppdraget

Verksamheten är ett regionalt bolag som arbetar för ett renare hav och en bättre miljö på en modern arbetsplats i Göteborg. Uppdraget gäller under perioden 2022-08-22 till 2023-01-31. Tjänstgöringsgraden är på heltid, under dagtid.

Dina arbetsuppgifter

- Ge råd och stöd inom HR till chefer och tillsammans med verksamhetens egna HR-specialist vara med och strategiskt utveckla HR-arbetet
- Arbeta inom hela HR-området med bland annat: kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lag- och avtalstolkning, lön, samverkan, likabehandling, personalärenden etc.
- Ett tätt samarbete med den andra HR-specialisten, chefsstöd, lön, avdelningschef och övriga inom staben i verksamheten
- Gemensamt ansvarstagande för planering och genomförande av HR-arbetetDina kvalifikationer

- Några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom HR-funktionen
- Bred kompetens då du har arbetat med majoriteten av alla HR-processer
- Relevant utbildning inom HR/PersonalVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Junior Accountant to Carasent

Bokförare
Läs mer Jun 20
Carasent is on an exciting journey within the e-health sector, and we need to strengthen our team with a Junior Accountant that shares our vision of a healthcare free from administration. Carasent has grown rapidly historically and we now employ more than 130 motivated people. Our ambition is to continue to expand our business both organically and through acquisitions. We are listed on Oslo Stock Exchange and have a run-rate revenue of approximately NOK 170 million.

About the role

We're looking for a Junior Accountant to join our finance team. In this role, you will be working with manual processes related to invoicing and suppliers. You will be handling work with accounts payables, account receivables, customer contracts reviews, and other ad-hoc accounting-related tasks. As a Junior Accountant, you will be part of the group finance function and work closely with colleagues in both the finance and sales team, as well as frequent dialogue with customers. The role will also expose you to a variety of challenges at a fast pace.

We're looking for someone who is early in their career within accounting and excited to gain more experience and develop within the company.

Your qualifications

- Academic degree or similar in Finance, Business Administration, Economics or a related discipline
- You are fluent in both Swedish and English
- Proactive, service-minded, and eager to learn and develop within your role
- Creative problem solver, takes the initiative to find solutions when problems occur
- A team player
What's in it for you?

- An opportunity to be a part of building a company with aim of making a big impact on the global healthcare sector
- Development opportunities within a dynamic and fast-growing company
- Competitive compensation and good benefits
- 2 wellness hours/week & wellness allowance
- 6 weeks of vacation
- Flexible working hours and freedom to work from home
- Visionary day once a month
About Carasent

Our journey started in the spring of 2018 when Apptix ASA, now Carasent, acquired Evimeria EMR AB, a Swedish company that delivers cloud-based electronic health records (EHR). Since then, three acquisitions have been completed, adding new products to our portfolio and new customer segments to our customer list. Our main products are cloud-based EHR solutions, and a broad ecosystem of platform services, including solutions for patient communication and business intelligence. This provides customers with a full-service offering within our systems.

Our ecosystem of solutions makes Carasent unique. Bringing together what were previously individual products, geographic markets, and people as one Carasent, enables us to extract several synergies between our entities. At the same time, Carasent has become a one-stop-shop for clinics and can cover all needs through one platform. We believe in innovation that offers new accessibility and availability for patients and practices. For us, this means significant cost reductions compared to maintaining several different platforms, hence a more scalable business model.

Before employment can become relevant, a background check will be carried out. We use background checks from SRI. Here you can read more about how a background check is done: Frequently asked questions and answers about background checks. (https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/)

Employment decisions are made without regard to race, color, religion, national origin, gender, sexual orientation, gender identity, age, physical or mental disability, genetic factors, military/veteran status, or other characteristics protected by law.

Ansök nu

Lönespecialist, vikariat 1 år

Löneadministratör
Läs mer Jun 20
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Vill du jobba som lönespecialist med eget ansvar för flera bolag? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var ett vikariat för dig!

Om tjänsten

På Polfärskts supportkontor i Lindome utanför Göteborg finns ett Shared Service Center med nio anställda som sköter ekonomi och lön för alla våra 26 bolag i gruppen. Då bolaget växer betydligt genom vårt nya förvärv behöver vi utöka teamet med en lönespecialist som kommer in på ett vikariat på ett år. I rollen ansvarar du för hela löneprocessen på flera bolag och behöver därmed vara flexibel som person med god förmåga att prioritera.Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning.

Har arbetat minst ett år som löneadministratör.

Erfarenhet av lönesystemet Agda är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Lager och E-handelsavtalet är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Unionens tjänstemannaavtal är meriterande.

Vill bidra till ett härligt arbetsklimat med ditt positiva sätt och framtoning.Övrig information

Omfattning: Vikariat 1 år

Placering: LindomeHos Polfärskt erbjuds du

Möjlighet att arbeta i en platt organisation som växer och satsar framåt! Polfärskt är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Alltid med fokus på gemenskap där man tar hand om och hjälper varandra.Låter detta som ditt nästa steg?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 25 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Mia Lideborg Lönechef på tel. 0734-25 63 38 eller Mia.lideborg@polfarskt.se

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 20
Bluetest är ett världsledande teknikföretag som är i behov av att förstärka sin ekonomiavdelning på huvudkontoret på Lindholmen, Göteborg.

Vi söker nu en redovisningsekonom som gillar nya utmaningar och vill jobba med redovisning på global nivå för hela Bluetest-koncernen. Initialt erbjuder vi en deltidstjänst (50-75 %) men tjänstgöringsgraden kan ändras i takt med företagets fortsatta utveckling.Arbetsuppgifter:

- Löpande redovisning (in- och utbetalningar, moms, mm)
- Upprättande av månadsbokslut och andra månatliga avstämningar
- Avstämning balans- och resultatkonton
- Behjälplig i förberedelse av årsbokslut.
- Delta i effektivisering av redovisningsprocessen.

Vi tror att du har:- En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Minst 2-5 års erfarenhet från liknande uppdrag
- God dator- och systemvana av Excel och olika affärssystem
- Obehindrande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi tror att du är:

- Trygg med våra värderingar: Customer Focus, Innovation, Teamwork & Trust.
- Handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete.
- Utåtriktad och kommunikativ, och ser framemot samarbete med kollegor i Sverige, Kina och USA.
- Van att jobba med deadlines, och tar ansvar för att det egna arbetet håller god kvalitet.Vi går igenom ansökningarna löpande, men hoppas få din ansökan senast 15 juli 2022.

Ansök nu

Program Koordinator/Administratör

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 20
Assignment description

Till vår kund söker vi en framåtlutad och kommunikativ Program koordinator/administratör.

Om rollen:

Till vår kund söker vi en person som kommer stötta personer i ett av deras kundprogram. Det kan vara Programchefer, KAM och olika typer av stakeholders. Ditt uppdrag är att underlätta med olika typer av administrativa uppgifter så som att ta fram olika finansiella rapporter i deras SAP-system där du sammanställer detta i Excel. En annan del handlar om att hantera information och dokumentera i kundens interna system som tex. Confluence och Sharepoint. Vid PI planering kan det komma att handla om att synka med team i programmet vid tex. möten. Eftersom det handlar om att stötta och underlätta för vissa chefer i programmet kan det uppstå andra uppgifter än det som är listat. Det är därför viktigt att man som person är flexibel och är en teamspelare.

Exempel på uppgifter:

Person som kan supporta Program Chefer /KAM med olika aktiviteter

Finansiella rapporter (så gärna vana av Excel/SAP)

Information/dokumentation (så gärna vana av Confluence/Sharepoint)

Planeringar cross team vad gäller saker såsom PI Planning/seating/besök mm.

Viktiga egenskaper hos personen de söker:

Teamspelare

Kommunikativ

Prestigelös

Flexibel

Ansök nu

.Net utvecklare till ChargeNode!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 20
Är du en självgående lagspelare och erfaren .Net-utvecklare som vill göra världen lite grönare? Vill du jobba på ett greentech-bolag i kraftig tillväxt som brinner för att skynda på omställningen till ett fossilfritt samhälle? Vi har laddat upp och är äntligen redo att välkomna ytterligare en utvecklare till vårt härliga gäng! Låter det som något för dig? Då tycker jag du ska fortsätta läsa!

Vi är ett erfaret team av specialister och entreprenörer inom mjukvara och elektronik som brinner för modern teknik och en grön framtid. Vi är övertygade om att vår supersmarta laddteknik är svaret på storskalig elbilsladdning i världen och vi är fast beslutna om att det ska bli så.

Vi är ett Göteborgsbaserat startupföretag med cirka 50 anställda och en gemensam drivkraft - vi gör allt för att världen skall bli lite renare och bättre, samtidigt som vi vill bevara vår startup-känsla med snabba beslutsvägar och tron att ingenting är omöjligt.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss blir du en viktig del i vårt produktutvecklingsteam som ansvarar för all mjukvaruutveckling. Detta omfattar mjukvara i laddsystem, kommunikation i molnet till mobilapp samt webbsystem. Du kommer att vidareutveckla ett system där elbilsägarna kan planera, starta, stoppa och följa upp sin elbilsladdning, samtidigt som din kod sköter optimering och lastbalansering - helt utan krångel. I mer tekniska termer kan vi beskriva det genom att vi bygger ett IoT-nätverk som styrs och övervakas via mobilapp och webbgränssnitt.

Hur vi jobbar
Som en del i teamet ges du stor frihet att påverka vår framtida tekniska resa och dina egna arbetsuppgifter. Som teammedlem är du dessutom med och påverkar produktens backlog och roadmap. Vi har ett flexibelt arbetssätt och arbetar både på kontoret och distans, det är upp till dig och teamet vad som passar bäst! Vi har kul och jobbar tätt ihop med varandra oavsett. Vi värnar om gemenskap och glädje, bryr oss om varandra och firar framgångar!

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet i rollen som utvecklare med utgångspunkt i C# och .Net. I din roll är du självgående, strukturerad och kommunikativ. Du gillar att skapa goda relationer och trivs i samarbete med kollegor. Du besitter en god förmåga att planera och prioritera samt har en positiv inställning till utmaningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av molnbaserade servrar, helst av allt Azure. Utöver detta kan du säkert mycket annat relevant, det ser vi fram emot att höra mer om i din ansökan.

Är du laddad på att söka? För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna på anna.andersson@ants.se. Då urval och intervjuer sker löpande tar vi gärna del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! ????

Läs även gärna mer om oss på vår hemsida: www.chargenode.eu (http://www.chargenode.eu/)

Ansök nu

Extrajobb inom reception

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 8
Om tjänsten
I din roll som receptionist hos våra kunder arbetar du brett med service och administration. Du har fokus på inkommande samtal och besökare, du hänvisar dem till berörda personer och förser dem med besöks- och parkeringskort. Enklare ekonomiadministration kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet kommer att ske ute hos kund och arbetstiderna är förlagt under kontorstider. Vi söker i första hand för sommarbehovet men med möjlighet till extra jobb under resten av året.

Brinner du för att ge bra service och vill jobba inom reception? Vill du samla på dig konkurrenskraftiga arbetserfarenheter från framtida uppdrag? Vi på Manpower söker efter en behovsanställda receptionister till våra kunder i cetrala Göteborg. Ta chans att utvecklas inom arbetslivet. Sök redan idag!

Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon samt dator och du arbetar med:

* inkommande samtal (växel)
* tar emot besökare
* sortering och inscanning av fakturor
* post- och avtalshantering
* övrig förekommande kontorsadministration

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som kan arbeta extra vid behov. Som person ska du vara serviceinriktad med en vilja att utvecklas professionellt. Att vara prestigelös och lösningsorienterad ses som positivt. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår värdet av en hög kundnöjdhet!

Önskade kvalifikationer
Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom något serviceyrke, men det är inget krav. Det är även bra om du känner dig trygg med att använda telefon och dator som arbetsverktyg. Även körkort B är mertierande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Manpower.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karina Vilca via e-post: karina.vilca@manpower.se .Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Privatrådgivare sökes till Göteborg

Växeltelefonist
Läs mer Jun 16
Om uppdraget

I denna roll som Privatrådgivare kommer du att arbeta för en myndighet i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i början på september och pågå ett år framåt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Privatrådgivare kommer du att arbeta med att svara på frågor från privatpersoner om tullhantering. Frågorna handlar om näthandel, resa med djur, alkohol och tobak, eller om att flytta till/från Sverige. Arbetet sker på plats i kundens lokaler i Göteborg där du kommer arbeta med frågor som kommer in till dom via telefon och e-post. Du kommer få en utbildning som kommer pågå under 2-3 veckor.

För att trivas i rollen tror vi att du är en lugn person och en god kommunikatör som är klar och tydlig. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och arbetar strukturerat.

Dina kvalifikationer

- Treårig gymnasieutbildning.
- Minst två års arbetserfarenhet ifrån kundservice och tjänster i digitala kanaler.
- Kunnig inom service och kundbemötande.
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
- Mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska.
- Erfarenhet av moderna kundhanteringssystem.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Alice Karlsson, alice.karlsson@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Accountant at Power Factors, Gothenburg

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 15
Accountant to Power Factors, Gothenburg
We are Power Factors, developer of the world’s leading cloud platform for renewable energy. Our SaaS platforms - Drive, Greenbyte, and Bluepoint - are used to manage over 110+ GW of solar, wind, and energy storage projects across the planet. By driving down operations costs and increasing revenue, we are tackling one of the world’s most important challenges: making renewable energy the world’s leading source of power. Our company is experiencing fast accelerated growth, driven by the global transition to clean renewable energy, and backed by one of the world’s leading enterprise software private equity funds.
Our vision is to create a sustainable world powered by renewable energy.
Our mission is to fight climate change with

To our site in Gothenburg, we are now looking for a new colleague to our finance team.

Are you an Accountant who wishes to join an international and growing company and at the same time join our journey of creating a more sustainable world? Do you appreciate flexibility rather than governance? Then this may be the position for you!

About the role
This position is based in Gothenburg where Power Factors have an office with about 80 employees. Currently you are offered a flexible hybrid office model with possibility to combine with remote work if requested. You will join the finance team, which is located in several countries, and report to the Group Controller in Canada. You will therefore work both independently and cross-functionally in an autonomous work environment.

Your main responsibilities are:

- Manage the day-to-day full cycle accounting including A/R and A/P processes, general ledger working papers, and capital assets of specific group companies

- Preparation of ad hoc company financial analysis as requested by management

- Prepare monthly/quarterly balance sheet reconciliations

- Participate in the monthly US GAAP Close process for EMEA entities, including but not limited to, preparing intercompany JE entries and invoices, allocating bank transactions, and preparing funding requests for intercompany settlements

- Ensuring compliance with local statutory reporting requirements

Your Profile
We believe you enjoy working in a purpose driven organization and that you thrive in an environment where you need to find creative solutions to challenging problems in a fast-changing context. This also means that you are effective at managing multiple tasks of varying complexities, work well under pressure, and are driven by continuous learning and growth.

You have Post-secondary education in Accounting and have at least 3-5 years of relevant experience in an accounting environment. You have US GAAP knowledge and experience in an international and multicurrency environment.

As a person you have good communication and interpersonal skills and are fluent in English and Swedish. You also have strong attention to detail and time management skills.

Life @Power Factors
We are an agile software development company - big enough to make an impact, but small enough to move quickly and execute in a growing industry, taking advantage of rapidly evolving technologies. We are a collective of bold and ingenious talents driven by results. Our team is made up of hard-working, fun-loving people who are passionate about making the world a better place. We seek fierce and humble people to help us achieve our ambitious plan.

Application
In this recruitment Power Factors has chosen to co-operate with SJR. For further information about the position and recruitment process, please contact Recruitment Consultant Sofia Obstfelder Garellick at +46 (0)76-647 16 07.

As selections and interviews are made on an ongoing basis, please send your application in English as soon as possible, but at the latest 3 of July.
Unfortunately, we are unable to receive applications through e-mail.

We use psychological and skills-based tests as part of the selection process to ensure an open-minded and fair recruitment process.

Keep in mind that your application should not contain sensitive personal information, such as information about health, religious or philosophical beliefs, political opinions or trade union affiliation.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 15
NA-KD är ett ungt och globalt e-handelsbolag inom fashion och har höga mål inom hållbarhet och fortsatt tillväxt. Nu utökar vi vårt Finance team, och letar efter dig som vill axla rollen som Lönespecialist för vår svenska organisation. Eftersom rollen är helt ny, letar vi efter dig som vill ha en möjlighet till forma och bygga rollen och ta ägandeskapet för hela vårt lönearbete för fortsatt utveckling i takt med att bolaget växer. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och externa samarbetspartners gällande lön,- försäkrings- och pensionsfrågor. Rollen innefattar lönearbetets alla delar, från kontroll till beredning samt rapportering till myndigheter och pension. Du kommer vara en del av den härliga ekonomiavdelningen och rapportera till Finance Manager och kommer även att ha ett tätt samarbete med vårt People & Culture team.

Om rollen

- Ansvar och självständigt arbete med lönehanteringens alla delar av vårt svenska bolags dryga 300+löner
- Kontrollera, registrera och bearbeta löneunderlag
- Hantering av utlägg och företagsförmåner.
- Ansvara för rapportering till SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.
- Ansvara för pensionsraportering, arbetsgivarintyg, semester.
- Frånvarohantering, (föräldraledighet, sjukfrånvaro etc.)
- Rådgivande stöd i lönefrågor till chefer och medarbetare i organisationen.
- Säkerställa kvalité och utveckla vår löneprocess.
- Implementera tidsrapporteringsprocesser och system
- Utvärdera det befintliga lönesystemet och vid eventuellt byte ansvara för implementationsprojektet.
- Lättare ekonomiadministrativa uppgifter.
- Du kommer att ansvara samt samarbeta med People & Cutlture kring löneadministration.
- Kommunicera både internt och externt samt delta i diverse utvecklingsprojekt inom Finance avdelningen.


Bakgrund & Erfarenheter

- Några års erfarenhet inom löneadministration, där du självständigt drivit löneprocessen av minst 100 tjänstemän.
- Har du utbildning inom löneadministration är det ett stort plus annars har du samlat på dig motsvarade erfarenhet genom arbete.
- Ditt brinnande intresse för lönefrågor syns i ditt arbete och det är din noggrannhet och prestigelösa inställning som gör att du lyckas.
- Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du positiv och serviceminded.
- Du trivs i det självständiga arbetet, där du är noga noggrann och arbetar med god struktur.
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)


Nyfiken att veta mer?

Om du tycker det låter som rätt möjlighet för dig ansöker du enkelt genom att svara på några frågor om din bakgrund samt genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar med löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Går du vidare i processen är nästa steg en telefonintervju och därefter kommer du få träffa rekryterande chef. Vi lovar att alla kandidater kommer få återkoppling, oavsett om de går vidare till telefonintervju eller inte.

Plats

Göteborg, Sverige.

The Dream Team

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 6 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ansök nu

Logistikadministratör hos DFDS Logistics Contracts

Administrativ assistent
Läs mer Jun 15
Om DFDS Logistics Contracts
DFDS Logistics Contracts är en är en fullservice-terminal inom kontraktslogistik som är belägen i Arendal, omedelbar anslutning till Göteborgs ytterhamnar. Terminalens största kund är AB Volvo och verksamhet utgörs av omlastning så kallad Crossdockning, lagring, reparation och rengöring av emballage. DFDS Logistics Contracts hanterar både import- och exportgods, utöver detta utför vi även förtullningar. Terminalen är i drift dygnet runt sex dagar i veckan och vi sysselsätter omkring 160 personer på heltid.

Om tjänsten
Som Logistikadministratör på DFDS hanterar du administrationen kring transporter genom att navigera i lokala datasystem. Du kommer vara en viktig del i den dagliga verksamheten och befinna dig mitt i Göteborgs logistiska centrum och samla på dig mängder av erfarenhet.

Om dig
För att lyckas i tjänsten behöver du trivas med att arbeta med tung administration och ha god datavana eftersom du kommer agera och kontrollera i olika system. Du har även lätt för att arbeta tillsammans med andra, då det är en naturlig del på den här arbetsplatsen. En hög arbetsmoral och viljan att varje dag göra ett bra arbete är en viktig sida hos dig!

- Administrationsvana och intresse för administration

- Kunna arbeta och navigera i Excel

- Lösningsorienterad

- Prestigelös

- Uttrycker dig väl på svenska såväl som engelska i tal och skriftAmbulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord
DFDS | Göteborg | Transport | Logistik |

Ansök nu

Hedin IT söker en BI-analyst

Databasdesigner
Läs mer Jun 14
Bilbranschen befinner sig i en föränderlig tid där digitaliseringen tagit fart och köpbeteenden förändrats drastiskt. Att köpa en bil idag ska kunna ske snabbt, smidigt och online. För att kunna bibehålla vår starka position på marknaden strävar vi efter att erbjuda den bästa digitala upplevelsen åt våra kunder, där vi på Hedin IT blir en central del i att detta är möjligt.

Så vill du arbeta i en av Göteborgs största koncerner och hjälpa våra verksamheter att förklara och driva sina affärer framåt genom data? Då har vi utmaningen för dig i rollen som BI-anaylst på Hedin IT!

Du undrar säkert hur en dag på jobbet ser ut…
låt oss berätta! Du kommer att tillhöra vårt Business Intelligence-team som tillsammans hjälper våra verksamheter att visualisera data för att nå nya insikter. Du kommer ansvara för våra importörsverksamheter och arbeta med vidareutveckling och förvaltning av befintliga rapporter och dashboards.

Under din arbetsvecka kommer du också att..

- Identifiera verksamhetsbehov och kravställa mätvärden
- Utbilda och supportera våra verksamheter i BI-frågor
- Ta fram och utvärdera nya analysmetoder och mätpunkter
- Utvärdera hur vi samlar in data från olika källor


Men vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och samarbetsvillig, då vi jobbar tight tillsammans i BI-teamet samt med verksamheterna i koncernen. Du har ett antal års erfarenhet i en liknande roll och erfarenhet av att arbeta i BI-verktyg. Du kan även uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av Power BI samt förståelse för datamodellering och arbetet i en internationell miljö tidigare, så ser vi det som ett stort plus.

Om Hedin IT
Hedin IT bildades i 2018 och bistår hela Hedinkoncernen med digitala kompetenser och tjänster. Detta innefattar allt från support och drift till systemutveckling. Tjänsterna levereras till interna kunder i Sverige, Norge, Schweiz, Belgien, Nederländerna och Tyskland till bolag såsom Hedin Bil och Bavaria. Koncernen har ca 6 000 anställda och en omsättning på ca 65 miljarder kronor och som en del av Hedin IT är du med och formar hur hela koncernen arbetar med IT.

Ansök redan idag!
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta Linn Forsberg, på +46 724 024 943 eller på linn.forsberg@hedinit.se.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till växande bolag!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 14
Vi växer så det knakar och behöver nu därför tillsätta en ekonomiadministratör. Vi söker dig som brinner för att jobba administrativt och vill jobba på ett företag som värderar ambition, kvalitet och att rätt ska vara rätt! Du välkomnas till ett team som präglas av öppenhet, flexibilitet och lagspelare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start hösten 2022.Bli en del av PS!

På vårt härliga kontor vid Science Park på Lindholmen i Göteborg är vi för närvarande 38 kollegor som jobbar inom inkasso, ekonomi, juridik och försäljning. Nu är vi i en spännande och expansiv fas och söker därför vår nästa medarbetare som ekonomiadministratör. Som en del av ekonomiavdelningen kommer du att ansvara för våra in- och utbetalningar. Du kommer jobba med att koppla betalningar till ärenden och göra avstämningar av konton. Dessutom kommer du att sköta viss bokföring och assistera i företagets fakturering.

Vi söker dig som har

- Minst gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi
- Har förståelse för siffror och gillar administrativa uppgifter


Det är meriterande om du har

- Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
- Tidigare jobbat i ekonomi-/affärssystem
- YH-utbildning inom administration eller ekonomi


För att passa i den här rollen tror vi att du är

En strukturerad person som älskar att effektivisera dina arbetsuppgifter. Du gillar och förstår numeriska underlag och kan lösa sådana uppgifter på ett snabbt och korrekt sätt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har lätt för att se avvikelser. Du har enkelt för att arbeta i team samtidigt som du är självgående och kan strukturera och planera upp ditt eget arbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att rätt inställning och intresse kan ta dig långt!

Vilka är vi och vad erbjuder vi?

PS Finance Group erbjuder dig möjligheten att arbeta med och lära dig av ett stöttande team med rätt kompetenser. Vi är ett ägarlett bolag med fokus på hög kvalitet och det personliga bemötandet. I vår företagskultur är det viktigt med högt i tak, att arbeta i team och att ha roligt på och utanför jobbet. Vi bjuder dagligen på kaffe, läsk, mellanmål och frukt. Vi har alltid gemensam frukost på måndagar, på fredagar är det fredagsfika och titt som tätt styr vi roliga AWs! Vi trivs att göra saker tillsammans och hoppas såklart att du följer med på vår stående padeltid!

Är du intresserad och känner dig redo för att bli en del av oss?

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansök genom att klicka på knappen ”skicka ansökan”. Sista ansökningsdatum är 26 juni.

- Start: September 2022
- Omfattning: Heltid
- Placering: Lindholmen, Göteborg


Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Vänligen kontakta Rasmus Andersson, vår controller och team leader på ekonomiavdelningen på 0735206651 eller rasmus.andersson@psfinancegroup.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller övriga frågor är du välkommen att kontakta Belinda Bergman, ansvarig rekryterare och vår People and Culture Partner på belinda.bergman@psfinancegroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Financial Administrator

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 31
About Heart Aerospace

Heart’s mission is to create the fastest, most affordable, and sustainable mode of transport for regional travel. Our goal is to serve the market in every corner of the world.

Our first aircraft is the ES-19, a nineteen-passenger airliner with an operating range of 400 km. The ES-19 is a fully electric aircraft, and our goal is to have the aircraft certified for commercial operation by 2026.

Your place of work will be at our main office and hangar facility. This is located at Säve Airport in Gothenburg, Sweden. At Heart you’ll be working at the cutting edge of technology while contributing towards a sustainable future. We offer a challenging and inspiring work environment.

We seek experienced and skilled professionals to join our small, fast-moving team developing a new electric aircraft in Sweden. We’re in a very expansive phase and now is the time to join our team. You will have the possibility to contribute to and influence the company as well as to improve your self-development.

Come help us write a new chapter in the history of aviation together.

Role Overview

We are looking for a Financial Administrator "Ekonomiadministratör" who will be assisting with the company’s ongoing daily financial work, accounting, accounts payable and reconciliation of accounts. The role also includes various tasks on supporting the business in financial matters. You will report to the Financial Manager.

As a Financial Administrator, you need to enjoy working in a flexible and changing environment with an open climate and you are happy to support your colleagues when needed. Further we see you being flexible and being able to handle several daily tasks within finance, parallel to each other. You are a down-to-earth, structured, and responsible person.
Qualifications & Experience:

- 5+ years of experience in accounting
- Basic knowledge of using Microsoft Office suite
- Good knowledge of Swedish accounting principles
- Excellent verbal & written communication skills in English and Swedish
- Eagerness to work with others
- Passion for aircraft and Heart’s mission

The ideal candidate would have :

- Work experience from accounting in a production company
- Structured, self-going and initiative taking
- Sees possibilities and not challenges when there are room for improvement
- Comfortable with working in a start-up with high tempo in an international environment


At Heart Aerospace, we believe every career is as unique as the individual and empower employees to reach their full potential in a winning culture motivated by a powerful purpose. We are growing and there will be plenty of opportunities for development and taking on other responsibilities.

Heart is committed to equal employment opportunity and providing reasonable accommodations to qualified candidates and employees pursuant to applicable law. We value and encourage diversity and solicit applications from all qualified applicants without regard to race, color, gender, sex, age, religion, creed, national origin, ancestry, citizenship, marital status, sexual orientation, physical or mental disability, medical condition, gender identity or expression, genetic information, or any other characteristic protected by law.

Working at Heart Aerospace is not just a career; it is a chance to directly make the world more accessible and sustainable.

Ansök nu

Engagerad Receptionist till ikoniska Läppstiftet

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 13
OM FÖRETAGET

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2019 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.

OM LÄPPSTIFTET

Ett av Göteborgs mest kända landmärken "Läppstiftet" är en byggnad som sticker ut och gör sig uppmärksammad längst med Älvkanten intill Lilla bommen. Med en vacker utsikt över Göteborg, vattnet och nybyggda platinan är detta den perfekta platsen för företag att utvecklas på. I läppstiftets byggnad på 22 våningar erbjuds toppmoderna och unika kontor med en plats för nätverkanden, affärer och kreativa möten.

OM TJÄNSTEN

Till Läppstiftet, vid Lilla Bommen söker vi nu en engagerad receptionist som strävar efter en långsiktig och bred tjänst.

I vår reception krävs det att du är flexibel och alltid möter kunden med ett glatt humör för att leverera den bästa servicen. Samtidigt som du arbetar brett med service och administration så kommer även vår reception att bestå av en bar/café del. Detta innebär att likväl som du tar emot en kund för ankomst, vet du precis när det är rätt läge att fråga om en kopp kaffe eller ett glas vin för att göra deras vistelse till det lilla extra. Detta kommer alltså innebära att du även ansvarar för att sälja olika typer av drycker samt gott fikabröd för att ge våra kunder en helhetsupplevelse.

Du kommer att vara ansiktet utåt och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot besökare, hantera och besvara inkommande frågor och kundärenden via telefon, webb och mail, samt ansvara för tillsyn och skötsel av konferens och allmänna ytor och arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande kontorsmiljö. Utöver detta har du ett säljande förhållningssätt och har inga problem med att hälla upp ett glas bubbel till en kund, för att sedan förbereda ett konferensrum.

Vidare ansvarar du för att boka, ta emot och hjälpa konferensgäster där uppgifterna varierar från att hålla rent och snyggt i lokalen och alltid se till att det finns skrivmaterial och förfriskningar, till att ta hand om enklare teknikstrul.

Tjänsten innebär att du är anställd av Carotte Staff och arbetar som konsult hos vår kund Vasakronan. Omfattningen är heltid med start 15 augusti och arbetstiderna är vardagar ca 08.00-17.00. Enstaka kvällar kan förekomma vid större event.DIN PROFIL

Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en självgående och strukturerad person som driver ditt eget arbete framåt, är serviceinriktad samt alltid sätter kunden först.

Du är positiv och prestigelös då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, kan ofta förutse vad som kommer behövas härnäst och älskar känslan när du kan säga att "jag anade det så jag har redan kollat upp det". Din känsla för hur du formulerar dig och informerar gör att många uppskattar just ditt sätt att kommunicera.

Vidare har du ett säljande förhållningssätt, gillar att nätverka och utveckla nya kontakter. Att jobba i olika system är inget nytt och office- paketet är något du känner dig bekväm med.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande.

I denna roll lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, dock har du inga problem med att jobba självständigt.OM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 15/8-2022

Placering: Läppstiftet, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2022-06-23

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar ej emot ansökningar via mail, men vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Sökord: reception, göteborg, hotellreception, coworking, värd, värdinna.

Ansök nu

Ekonomiassistent / Administratör

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 13
Ekonomiassistent / Administratör

ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har precis flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning till slutmontage/testning. Företaget har ca 25 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag.

Om tjänsten.

Som Ekonomiassistent kommer du ha ansvar för företagets fakturahantering och bokföring. Vi levererar internationellt vilket innebär att du hanterar internationella betalningar och tre olika valutakonton. Du har hand om våra två bolag ElectroHeat Sweden AB och Kärra 3111 AB, som är ett helägt fastighetsbolag.

Förutom ekonomi ingår även ordhantering, inköp och administration. Tjänsten går att utforma på 80-100%.

Vi tror att denna tjänst passar dig som vill ha ett varierande arbete där du får vara involverad i många delar av verksamheten. Du uppskattar att blanda din dag mellan rutinmässiga uppgifter och snabba ryck som att lösa akuta frakter. Du gillar att ibland lämna kontorsstolen och även vara ute i verksamheten.

Arbetsuppgifter

- Löpande bokföring
- Kundreskontra / Leverantörsreskontra
- Månadsvisa deklarationer/utbetalningar Skatteverket
- Förbereda Månadsbokslut
- Förbereda Löneutbetalningar
- Förbereda Årsbokslut


Övrigt

- Inköp förbrukningsmaterial till verkstad och kontor
- Uppföljning av materialleveranser
- Inventering
- Orderhantering
- Bokning av frakter
- Tullimport/export
- Serviceavtal


Krav på person
Du har en utbildning inom ekonomi samt har några års arbetslivserfarenhet . Vi söker dig som är noggrann samt har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Vi tror att du är en person med högt driv som gillar att lära dig nya saker och vara del i ett engagerat team.

Vi erbjuder en rolig och spännande arbetsplats där nyfikenhet och initiativ uppmuntras. Det finns stora möjligheter att växa in i rollen och få större ansvarsområden.

Välkommen med din ansökan, komplett med personligt brev, CV samt löneanspråk.

Rekrytering sker löpande

Tillträde: Efter överenskommelse

Om ElectroHeat.

Electro Heat Sweden AB är en familjeägt företag, grundat 1975, och drivs nu av andra generationen. Vi har en ung ledning som sätter högt värde i att vara ett modernt industriföretag.Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. I våra nybyggda lokaler i Göteborg tillverkar vi industriugnar till Nordens ledande industriföretag. En betydande del av vår produktion exporteras inom Norden och globalt.

Ansök nu

Extrajobb för Studenter inom försäkringsbranschen

Kundtjänsteman, försäkring
Läs mer Jun 20
Välkommen till Skandia!

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill samla erfarenhet inom försäkringsbranschen där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Läs vidare!

Vi söker dig som är student på eftergymnasial nivå och vill kombinera det med ett extrajobb.

Som timanställd hos oss kommer du tillhöra en ”bemanningspool” där du möter kunderna framför allt i telefon men även via chatt, säkra meddelanden och mejl. Ditt uppdrag handlar om att hjälpa kunderna med sina frågor och önskemål på bästa sätt. Vi blir alltmer digitala i hur vi når våra kunder, så det finns alltid något nytt att lära sig!

Det viktiga för oss är att du kan kombinera tjänsten med dina studier. Under vissa perioder över året är arbetet mer intensivt, medan det under andra perioder är en lägre belastning. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan och även mer under semesterperioder. Arbetstiderna är belagda på kontorstider under veckodagar, måndag - fredag.
En driven och positiv person som har förmågan att ställa om och kavla upp ärmarna när det behövs och har kundnöjdhet i fokus. Att kunna ta eget ansvar och vara en bra lagspelare är A och O i vårt team. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i Office-paketet.

Det här önskar vi av dig

Som person har du en vilja och ett driv, där du värdesätter att leverera med hög kvalitet och goda resultat. Du behöver vara noggrann utan att tappa tempo i ditt arbete. Du behöver vara lyhörd för vad kunden vill och behöver hjälp med.
Vi ser att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning till nya utmaningar. Ansvarig chef har en ambition om att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i dina uppdrag och är mån om din utveckling samtidigt som du förväntas leverera enligt uppsatta mål. Att vara lösningsorienterad, ha ett positivt tänkande och vara prestigelös värdesätts.

Vi ser fram emot din ansökan !

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök nu

Vi söker nya kundtjänstmedarbetare till en kund i centrala Göteborg

Backofficepersonal
Läs mer Jun 13
Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till en kund med placering i centrala Göteborg, med start redan de kommande veckorna. Kundföretaget är ett stort framgångsrikt företag med ett starkt varumärke.

I rollen kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från kunder och hjälpa till med deras frågor på ett effektivt och professionellt sätt.

Arbetsgivarens förhoppning är att du är intresserad av ett långsiktigt arbete där de gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och har viljan att ta nästa steg.

Arbetsuppgifter:

- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder via telefon
- Supportärenden
- Erbjuda högkvalitativ service
- Följa upp och administrera kundserviceärenden


Vem är du?

- Flytande i svenska i tal, goda kunskaper i engelska
- Fullgjord gymnasieexamen är ett krav
- Erfarenhet inom sälj är meriterande


Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en lagspelare stort intresse för att ge god service. Du är vältalig och utåtriktad.

Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Business Analyst / Kravanalytiker

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jun 10
Business Analyst/Kravanalytiker - vi söker dig!

Nu letar vi efter dig med en bakgrund som Business Analyst, kravanalytiker, produktägare eller motsvarande. Du har erfarenhet av att driva kravarbetet hos kund, dokumentera dessa samt vara en del av implementationsarbetet av nya IT förändringar där du arbetar nära beställare och utvecklingsteam. Vana av att arbeta med JIRA eller liknande system behövs, samt att du har arbetat med komplexa miljöer i större organisationer tidigare. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om du dessutom har ett starkt nätverk och en skicklighet för att driva affärer är det mycket fördelaktigt, även om det inte är ett krav.

Om oss:

Drakryggen arbetar med flera konkreta projekt som på olika sätt främjar samhällsnytta. Genom en tydlig hållbarhetsstrategi, som bygger på flera av FNs globala mål, jobbar företaget framåt för att engagera sig och verka för klimatet, för jämlikhet och jämställdhet samt för att utveckla och sprida ny teknik som bidrar till ett bättre samhälle.

Här är bara några av de projekt som de jobbat med under 2021:

- Logistiklösningar för distribution av läkemedel.
- Utveckling av verktyg för distanssupport för att minska företags resande.
- Utveckling av en interaktiv lekpark för skapa ett skärmfritt lekande och öka intresset för naturen bland barn och unga.Miljöval

På Drakryggen gör de så mycket som möjligt i sin verksamhet för att värna om miljön, både internt och externt. Företaget är inte helt klimatneutrala men med hjälp av sin hållbarhetsstrategi mäter de kontinuerligt var de står och jobbar vidare framåt med att förbättra sin ställning över tid.

Allt material som uppkommer på kontoret, främst kontorsmaterial och hushållsavfall, källsorteras på rätt sätt och de försöker att alltid handla ekologiskt när det kommer till mat och dryck till exempelvis kickoffs eller till kontorets skafferi. När det behövs nya möbler eller dylikt prioriteras köp av cirkulärt återvunna produkter och det som inte längre behövs skänks eller säljs vidare för att främja cirkulär handel.

Även eventuella tjänsteresor präglas av hållbarhetspolicyn och för att dessa ska kunna genomföras ska de vara väl motiverade. Dessutom ska de i den mån möjligt ske på ett miljövänligt sätt, helst med tåg eller med el/fossilfria bilar.

Mångfald

I dagsläget har Drakryggen inte en bred blandning av kön eller etniciteter på företaget, något de är väl medvetna om. Att öka blandningen är ett av huvudområdena i företagets hållbarhetspolicy och prioriteras aktivt i framtida rekryteringar.

Personlig utveckling

Drakryggen strävar mot att vara en platt och icke hierarkisk organisation där det finns stort utrymme för varje individ att långsiktigt påverka sina arbetsområden och ansvarsområden. De lyssnar noga till alla anställdas önskemål och drömmar och gör ett seriöst arbete för att hitta uppdrag och uppgifter som ligger i linje med individens specifika mål. Regelbundna utvecklingssamtal och uppföljningar gör det möjligt att antingen gå utanför komfortzonen eller stanna kvar i den position som man känner sig trygg i.

För nyanställda som behöver extra stöd i samband med starten på företaget tilldelas en handledare som den nye kan gå bredvid och ha som lättillgänglig kontakt vid eventuella frågor eller problem. Det finns också en guide för nyanställda kallad Drakguiden med gedigen introduktion i arbete hos företaget.

Kontoret

Drakryggens Göteborgskontor ligger i ett kontorshotell på Flöjelbergsgatan 20 B på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I fräscha och trevliga lokaler sitter i dagsläget 6 stycken IT-konsulter som jobbar med olika typer av utveckling, i huvudsak frontend och backend. Teamet sitter i en egen del av kontorshotellet men delar kök och andra gemensamma ytor med andra företag, vilket naturligt ger fler kollegor och människor man träffar på jobbet.

Här varvas medhavd lunch i köket med utelunch på något ställe i närheten. Vankas det fint väder kan lunchen även avnjutas på kontorets takterrass. Spårvagnslinjerna 2 och 4 går precis utanför kontoret och tar dig in till centrala Göteborg på 15 minuter. Spårvagnen och ett antal bussar tar dig också in till Mölndals centrum på mindre än 5 minuter där Mölndal station gör det möjligt att pendla längre sträckor med tåg.

Ansök nu

Business Analyst / Kravanalytiker

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jun 10
Business Analyst/Kravanalytiker - vi söker dig!

Nu letar vi efter dig med en bakgrund som Business Analyst, kravanalytiker, produktägare eller motsvarande. Du har erfarenhet av att driva kravarbetet hos kund, dokumentera dessa samt vara en del av implementationsarbetet av nya IT förändringar där du arbetar nära beställare och utvecklingsteam. Vana av att arbeta med JIRA eller liknande system behövs, samt att du har arbetat med komplexa miljöer i större organisationer tidigare. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om du dessutom har ett starkt nätverk och en skicklighet för att driva affärer är det mycket fördelaktigt, även om det inte är ett krav.

Om oss:

Drakryggen arbetar med flera konkreta projekt som på olika sätt främjar samhällsnytta. Genom en tydlig hållbarhetsstrategi, som bygger på flera av FNs globala mål, jobbar företaget framåt för att engagera sig och verka för klimatet, för jämlikhet och jämställdhet samt för att utveckla och sprida ny teknik som bidrar till ett bättre samhälle.

Här är bara några av de projekt som de jobbat med under 2021:

- Logistiklösningar för distribution av läkemedel.
- Utveckling av verktyg för distanssupport för att minska företags resande.
- Utveckling av en interaktiv lekpark för skapa ett skärmfritt lekande och öka intresset för naturen bland barn och unga.Miljöval

På Drakryggen gör de så mycket som möjligt i sin verksamhet för att värna om miljön, både internt och externt. Företaget är inte helt klimatneutrala men med hjälp av sin hållbarhetsstrategi mäter de kontinuerligt var de står och jobbar vidare framåt med att förbättra sin ställning över tid.

Allt material som uppkommer på kontoret, främst kontorsmaterial och hushållsavfall, källsorteras på rätt sätt och de försöker att alltid handla ekologiskt när det kommer till mat och dryck till exempelvis kickoffs eller till kontorets skafferi. När det behövs nya möbler eller dylikt prioriteras köp av cirkulärt återvunna produkter och det som inte längre behövs skänks eller säljs vidare för att främja cirkulär handel.

Även eventuella tjänsteresor präglas av hållbarhetspolicyn och för att dessa ska kunna genomföras ska de vara väl motiverade. Dessutom ska de i den mån möjligt ske på ett miljövänligt sätt, helst med tåg eller med el/fossilfria bilar.

Mångfald

I dagsläget har Drakryggen inte en bred blandning av kön eller etniciteter på företaget, något de är väl medvetna om. Att öka blandningen är ett av huvudområdena i företagets hållbarhetspolicy och prioriteras aktivt i framtida rekryteringar.

Personlig utveckling

Drakryggen strävar mot att vara en platt och icke hierarkisk organisation där det finns stort utrymme för varje individ att långsiktigt påverka sina arbetsområden och ansvarsområden. De lyssnar noga till alla anställdas önskemål och drömmar och gör ett seriöst arbete för att hitta uppdrag och uppgifter som ligger i linje med individens specifika mål. Regelbundna utvecklingssamtal och uppföljningar gör det möjligt att antingen gå utanför komfortzonen eller stanna kvar i den position som man känner sig trygg i.

För nyanställda som behöver extra stöd i samband med starten på företaget tilldelas en handledare som den nye kan gå bredvid och ha som lättillgänglig kontakt vid eventuella frågor eller problem. Det finns också en guide för nyanställda kallad Drakguiden med gedigen introduktion i arbete hos företaget.

Kontoret

Drakryggens Göteborgskontor ligger i ett kontorshotell på Flöjelbergsgatan 20 B på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I fräscha och trevliga lokaler sitter i dagsläget 6 stycken IT-konsulter som jobbar med olika typer av utveckling, i huvudsak frontend och backend. Teamet sitter i en egen del av kontorshotellet men delar kök och andra gemensamma ytor med andra företag, vilket naturligt ger fler kollegor och människor man träffar på jobbet.

Här varvas medhavd lunch i köket med utelunch på något ställe i närheten. Vankas det fint väder kan lunchen även avnjutas på kontorets takterrass. Spårvagnslinjerna 2 och 4 går precis utanför kontoret och tar dig in till centrala Göteborg på 15 minuter. Spårvagnen och ett antal bussar tar dig också in till Mölndals centrum på mindre än 5 minuter där Mölndal station gör det möjligt att pendla längre sträckor med tåg.

Ansök nu

Driven HR Business Partner

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 9
Vill du jobba brett inom HR-området i en koncern som växer och utvecklas? Vill du ha en spännande roll med mycket eget ansvar, och arbetet sker i nära samarbete med övriga i HR-teamet? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!HydraSpecma söker nu en engagerad och HR Business Partner med genuint intresse för människor och arbete inom HR. Du kommer in i en spännande entreprenöriell och internationell kontext, men i rollen fokuserar du främst ditt eget arbete inom de svenska bolagen där du säkerställer att HR är en integrerad del av verksamheten. Som HR Business Partner kommer du ge professionell support och service inom hela HR-fältet, samt implementera, dokumentera och följa upp HR-aktiviteter enligt uppsatta strategier och företagets affärsmål. Då rollen är bred kräver den att du växlar lätt mellan exempelvis rekrytering, utbildning, arbetsrätt, förhandlingar, utveckling, HR administration, mm. Då vi nyligen implementerat ett nytt HR-system ser vi gärna att du är en digital profil som kan utbilda/ge support inom våra digitala HR-processer. Tjänsten är heltid, fast anställning. I denna roll är du baserad på företagets svenska huvudkontor vilket ligger i Bårhult/Landvetter, strax öster om Göteborg.Vi söker dig med en relevant utbildning inom HR och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du har en bred bas inom HR och känner dig trygg att stötta och supportera chefer inom diverse frågor. Dessutom har du lätt för IT-system och är en digital profil som kan utbilda/ge support inom området. Som person är du självständig, prestigelös och strukturerad. Att hålla ett högt tempo och ha många järn i elden är något du trivs med. Du har även en god social förmåga och brinner för att skapa och bygga relationer. Att du är flytande i både svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav.Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta inom stora delar av HR-området i en professionell och snabbrörlig kontext hos koncern med stort framtidsfokus. Dessutom kommer du in i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet!Välkommen med ansökan (personligt brev och CV) snarast då vi gör ett löpande urval. Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på Recruit Partner 073-624 77 24.

Om HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. De är marknadsledande inom sitt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och är totalt mer än 1200 medarbetare. Läs mer på (http://www.hydraspecma.com).

Ansök nu

Xamera satsar vidare! Rekryterande konsultchef till Göteborgskontoret!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 8
Vad söker vi?
Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Nu fortsätter göteborgskontoret att växa och som rekryterande konsultchef är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer att kartlägga kunders rekryteringsbehov, intervjua och searcha efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. Du kommer även att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre!

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du tycker om att ta kontakt med nya människor och har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT och teknik får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Efter sommaren flyttar vi dessutom in i nyrenoverande lokaler i centrala Göteborg. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta andrea.zanders@xamera.se Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Receptionist sommarjobb

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 8
Nu söker vi dig som vill arbeta som receptionist under sommaren hos vår företagskunder i Göteborg med omnejd.
Arbetstider är förlagda mån-fre kontorstider.
Tjänsten som receptionist är ett roligt extrajobb som ger dig meriterande erfarenheter, värdefull kunskap och nya kontakter.

Vi värdesätter flexibilitet då vi har hög servicegrad mot våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan vara att ta emot besökare, passerkort, boka taxi, administration och posthantering samt liknande kontorsgöra.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
Du är serviceminded och har en härlig positiv personlighet ocg du trivs när du känner dig behövd. För det är viktigt för oss!
Som person är du lättlärd, gillar service och är en glädjespridare och har ett öga för det lilla extra.
Kan arbeta juli-augusti

Krav
- Gymnasieutbildning
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av service och kundbemötande
- Flexibel då arbetstider emellanåt kan variera

Ansök nu

Compliance Officer

Bolagsjurist
Läs mer Jun 8
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse av regelefterlevnadsarbete och vill vara med och utveckla Collector Bank i dessa frågor.

OM ROLLEN

Som Compliance Officer på Collector Bank arbetar du med att följa upp och stödja verksamhetens regelefterlevnad och bidrar därigenom till att skapa en långsiktigt hållbar affär.

Arbetet består bl.a. i att ge råd och stöd till den operativa verksamheten i regelverksfrågor, genomföra kontroller, följa upp affärsverksamhetens regelefterlevnad, identifiera risker och rapportera resultatet till styrelse och ledning. I arbetsuppgifterna ingår också att utarbeta och leda utbildningar för bolagets medarbetare.
Du kommer att arbeta verksamhetsnära och en viktig uppgift är att skapa en god förståelse för bankens affär och dess möjligheter och utmaningar. Arbetet utförs såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare inom Complianceavdelningen. Arbetet innefattar även internationella kontakter genom bankens filialer i Norge och Finland.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig om har ett stort engagemang och intresse av arbete med frågor kopplade till regelefterlevnad.
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom området och den finansiella sektorn.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss är:

- Noggrann och grundlig,
- Strukturerad och kvalitetsmedveten,
- Affärsorienterad,
- Kommunikativ,
- Lösningsorienterad,
- Självgående,
- Prestigelös och lyhörd.


En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor, har hög integritet och värdesätter stort eget ansvar. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sista ansökningsdag är den 15 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Therése Marcks von Wurtemberg tf Head of Compliance på therese.von.wurtemberg@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Sara Cederquist, Chief HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb som Kundservicemedarbetare till Skandia i Göteborg

Kundtjänsteman, försäkring
Läs mer Maj 30
Välkommen till Skandia!

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill samla erfarenhet inom försäkringsbranschen där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Läs vidare!

Vi söker dig som antingen är student på eftergymnasial nivå med 1–2 år kvar av din utbildning eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill kombinera det med ett extrajobb.

Som timanställd hos oss kommer du tillhöra en ”bemanningspool” där du möter kunderna framför allt i telefon men även via chatt, säkra meddelanden och mejl. Ditt uppdrag handlar om att hjälpa kunderna med sina frågor och önskemål på bästa sätt. Vi blir alltmer digitala i hur vi når våra kunder, så det finns alltid något nytt att lära sig!

Under vissa perioder över året är arbetet mer intensivt, medan det under andra perioder är en lägre belastning. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan och även mer under semesterperioder. Arbetstiderna är belagda på kontorstider under veckodagar, måndag - fredag.
En driven person där det är meriterande om du tidigare har erfarenhet inom bank och försäkring och/eller servicebranschen. Du är en positiv person som har förmågan att ställa om och kavla upp ärmarna när det behövs och har kundnöjdhet i fokus. Att kunna ta eget ansvar och vara en bra lagspelare är A och O i vårt team. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i Office-paketet.

Det här önskar vi av dig

Som person har du en vilja och ett driv, där du värdesätter att leverera med hög kvalitet och goda resultat. Du behöver vara noggrann utan att tappa tempo i ditt arbete. Du behöver vara lyhörd för vad kunden vill och behöver hjälp med.
Vi ser att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning till nya utmaningar. Ansvarig chef har en ambition om att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i dina uppdrag och är mån om din utveckling samtidigt som du förväntas leverera enligt uppsatta mål. Att vara lösningsorienterad, ha ett positivt tänkande och vara prestigelös värdesätts.

Vi ser fram emot din ansökan !

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök nu

KYC Officer

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Vi utökar vårt AML-team och söker nu dig som tillsammans med oss vill fortsätta vara med och utveckla effektiva rutiner och processer för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Är du noggrann, självgående och en fena på administration?
Då kan det vara dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som KYC Officer kommer du bli en viktig del i Collector Banks arbete med AML (Anti Money Laundering) och särskilt KYC (Know Your Customer) för att motverka att banken utnyttjas för penningtvätt eller finansiering av terrorism.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kontrollera och i förekommande fall registrera inkommen information från privat- och företagskunder, inklusive utredning av företagskunders ägande- och kontrollstruktur.
- Säkerställa att Collector Banks KYC-rutiner följs i alla delar av bankens verksamhet, inklusive filialerna.
- Rådge kundansvariga och övriga verksamheten om till exempel riskklassificering av kunder och vilka kundkännedomsåtgärder som ska vidtas i det enskilda fallet, för att säkerställa att all information som krävs för analys av kunder finns tillgänglig.
- Följa upp kunder enligt vid var tid gällande krav för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller finansiering av terrorism.
- Arbeta löpande med bankens befintliga kundstock för att tillse att aktuell och tillräcklig kundkännedom finns samt utveckla rutiner.
Arbetet utförs i flera system parallellt och innefattar allt från dokumentation, kontroll, hantering av kompletteringsutskick samt arkivering av kundinformation.

Tjänsten är placerad i Göteborg eller Stockholm och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse inom området och arbetslivserfarenhet inom administration och/eller erfarenhet av kundservice. Du är självgående, strukturerad samt har en administrativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, ha god system- och datorvana, vara noggrann och effektiv med ett granskande öga.
Du har ett starkt driv och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då en del av arbetet består av kundkontakt.Meriterande

- Erfarenhet av AML eller KYC
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom relevant område
- Erfarenhet av företagsaffärer
- Erfarenhet av projektledning
- Vana av kundkontakt


COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul! Sistan ansökningsdag är den 27 juni. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Maria Brattström, Chief AML, maria.brattstrom@collectorbank.se. För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Cheif HR på sara.cederquist@collectorbank.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Är du en person som drivs av utveckling, vill arbeta med den senaste tekniken, är framåt och som får saker att hända? Tycker du att möjligheten att arbeta med olika uppdrag, lära känna nya människor, tekniker och branscher låter spännande? Då är konsultrollen något för dig. Som konsult bygger du ett nätverk som du har nytta av under hela ditt yrkesverksamma liv. Du får en omväxlande och varierande vardag men med tryggheten i en och samma arbetsgivare.

Som konsult hos Deverything kommer du att erbjudas en varierande vardag, på ett företag som strävar efter din fortsatta utveckling att bli bättre och bättre, hos ett mindre företag som ser sig själva som en familj och där du är med och formar framtiden. Just nu söker Deverything en erfaren Javautvecklare.
Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med Java EE/Spring, REST API, JUnit och Mock framework alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning.

Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Deverything söker nu en erfaren utvecklare som har erfarenhet från arbete i agila team, som förstår värdet av testdriven utveckling och att kontinuerlig leverans leder till kvalitet och bra output. Din kod följer SOLID-principerna och du har inga problem att separera dina komponenter med/från webbtjänster. Du är ingen främling för programvaror som tjänsten (SaaS) och har erfarenhet av Cloud, att utveckla API:er för konsumenter och har stor kunskap i Java-webbtjänster. Idag är dem flesta uppdragen inom fordon-, telekom-, och flygindustrin.

En typiskt vecka:

- Du arbetar löpande tillsammans med projektägare och arkitekt för konceptualisering av nya funktioner.
- Du samarbetar med andra mjukvaruutvecklare i en agil miljö
- Du lär dig om nya webbteknologier och diskuterar olika metoder för problemlösning.
- Du agerar mentor till andra ingenjörer och förnyar kod.
- Du levererar löpande programvara till AWS, även i produktion.


Deverything är ett entreprenöriellt drivet bolag som satsar på sina medarbetare och arbetar för att du ska bli ditt bästa jag. Genom utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap säkerställer vi våra medarbetares framgång och ökar deras förutsättningar att lyckas och fortsätta utvecklas.

Sammantaget så innebär rollen att du är med och formar framtidens teknik och du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling hos någon av våra kunder.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för rollen som javautvecklare på Deverything har du eftergymnasial utbildning inom datavetenskap/datateknik. Du har flera års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom Java. Vid sidan av ovanstående har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet från:

- Java EE / Spring
- XML


- Skapat och konsumerat API tjänster genom Java (REST / SOAP)
- JUnit
- Mock framework (Mockito / EasyMock)
- Maven
- Relational database (Oracle / MS Developer / MySql)
- Versionshantering (Git/Mercurial)


Det är ett plus (men inte krav) om du har erfarenhet från:
Liquibase, CI Server (Jenkins eller liknande), Meddelandeköer (JMS), NoSql databaser, Python eller annat programmeringsspråk, Monitorering, Testramverk (Last test, Säkerhet, Integration), Automationsramverk (Ansible, Puppet, Chef), Cloud (AWS, Google, Azure)

Som person är du analytisk, självgående och driven - du får energi av att ta dig an en utmaning och möjligheten att förbättra. Du är en framåtsträvare som använder din erfarenhet och kreativitet för att lösa problem. Vi vill att du brinner för Javautveckling och delar med dig av dina kunskaper, du har förmågan att samarbeta och trivs i en föränderlig miljö. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vänligen

Teamat på Deverything

Ansök nu

Java developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Are you a person who is driven by development, wants to work with the latest technology, wants to continuously keep on developing yourself and your skillset and who is driven to keep on moving forward? Do you think that the opportunity to work on different assignments, get to know new people, techniques, and industries sounds exciting?

Then this consulting role is something for you. As a consultant, you are building a network that will benefit you throughout your whole professional life. You will have a varied work environment, but with the security of one and the same employer.

As a consultant at Deverything, you will be offered a varied work life, at a company that strives to make sure that you are continuously developing to get better and keep on learning, at a small company that sees them self as a family and where you are involved in shaping the company’s future.

Right now, Deverything is looking for an experienced Java developer. Do you have a degree in computer technology/computer science, have several years of work experience in software development and have worked with Java EE/Spring, REST API, JUnit and Mock frameworks alternatively corresponding techniques, then this may be your next challenge. Apply today!

Deverything is looking for an experienced developer who has experience from working in agile teams, who understand the value of test-driven development and that continuous delivery leads to quality and good output. Your code follows the SOLID principles and you have no trouble separating your components from web services. You are no stranger to software such as the Service (SaaS) and have experience from Cloud, developing APIs for consumers and have extensive knowledge of Java Web services. Today, most of our assignments are within automotive, telecom and aerospace industries.

A Typical Week
- You'll brainstorm with Product Owners and Architects to conceptualize new features
- You'll collaborate with other software engineers in an agile environment
- You'll learn about new web technologies and discuss potential solutions to problems
- You'll continuously deliver software to clouds, even in production


Qualifications
To qualify for the role as a Java developer at Deverything, you have post-secondary education in Computer Science/Computer Engineering. You have several years of work experience in software development in Java (min 2.5). Besides the above, you have good knowledge in English, both in speech and writing.

Furthermore, you have documented experience from:
- Java EE / Spring
- XML
- Consuming and exposing web services from Java (REST / SOAP)
- JUnit
- Mock framework (Mockito / EasyMock)
- Maven
- Relational database (Oracle / MS Developer / MySql)
- Version control (Git/Mercurial)


It is a plus (but not a requirement) if you have experience from:
- Liquibase
- NoSql database (MongoDB)
- Monitoring
- Python or other programing languages
- Test frameworks (Load tests, Security, Integration)
- Automation framework (Ansible, Puppet, Chef)
- Cloud (AWS, Google, Azure)
- CI Server (Jenkins, GoCd)


As a person, you are analytical, self-propelled and driven - you get energy from taking on a challenge and the opportunity to improve. You are a forward striker who uses your experience and creativity to solve problems. We want you to be passionate about Java development and share your knowledge, you have the ability to collaborate and enjoy working in a continuously changing environment. For us, it is important that all skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Ansök nu

Utvecklare inom C# och .Net

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Är du en person som drivs av utveckling, vill arbeta med den senaste tekniken, är framåt och som får saker att hända? Tycker du att möjligheten att arbeta med olika uppdrag, lära känna nya människor, tekniker och branscher låter spännande?

Då är konsultrollen något för dig. Som konsult bygger du ett nätverk som du har nytta av under hela ditt yrkesverksamma liv. Du får en omväxlande och varierande vardag men med tryggheten i en och samma arbetsgivare. Som konsult hos Deverything kommer du att erbjudas en varierande vardag, på ett företag som strävar efter din fortsatta utveckling att bli bättre och bättre, hos ett mindre företag som ser sig själva som en familj och där du är med och formar framtiden.

Just nu söker Deverything en erfaren utvecklare inom C# och .Net. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med .NET Core, REST API, Unit tester och Mock framework alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!

Deverything söker nu en utvecklare som har erfarenhet från arbete i agila team, som förstår värdet av testdriven utveckling och att kontinuerlig leverans leder till kvalitet och bra output. Din kod följer SOLID-principerna och du har inga problem att separera dina komponenter från webbtjänster. Du är ingen främling för programvaror som tjänsten (SaaS) och har erfarenhet av Cloud, att utveckla API:er för konsumenter och har stor kunskap i .NET webbtjänster. Idag är våra flesta uppdrag inom fordon-, telekom-, och flygindustrin.

En typiskt vecka:
- Du arbetar löpande tillsammans med projektägare och arkitekt för konceptualisering av nya funktioner.
- Du samarbetar med andra mjukvaruutvecklare i en agil miljö.
- Du lär dig om nya webteknologier och diskuterar olika problemlösningsmöjligheter.
- Du levererar löpande programvara till något Cloud, även i produktion.


Deverything är ett entreprenöriellt drivet bolag som satsar på sina medarbetare och arbetar för att du ska bli ditt bästa jag. Genom utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap säkerställer vi våra medarbetares framgång och ökar deras förutsättningar att lyckas och fortsätta utvecklas. Sammantaget så innebär rollen att du är med och formar framtidens teknik och du kommer att arbeta med mjukvarutveckling hos någon av våra kunder.

Kvalifikationer
För att kvalificera dig för rollen som utvecklare på Deverything har du eftergymnasial utbildning inom datavetenskap/datorteknik. Du har flera års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom C# och .NET. Vid sidan av ovanstående har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet från:
- .NET core
- .NET MVC
- Entity framework med LINQ
- Meddelandeköer (MSMQ / Azure servicebus eller liknande)
- XML
- Skapat och konsumerat API tjänster genom .NET (REST / SOAP)
- Unit testing (NUnit / XUnit)
- Mock rameverk (Moq eller liknande)
- Relationsdatabaser ( MS Server / Oracle / PostGre)
- Versionshantering (Git)


Det är ett plus (men inte krav) om du har erfarenhet från:
- Liquibase
- CI Servers (Jenkins eller liknande)
- NoSql databaser
- Python eller annat programmeringsspråk
- Monitorering
- Testramverk (Last test, Säkerhet, Integration)
- Automations ramverk (Ansible, Puppet, Chef)
- Cloud (Azure, AWS, Google)
- Power Shell
- Azure Devops Server


Som person är du analytisk, självgående och driven - du får energi av att ta dig an en utmaning och möjligheten att förbättra. Du är en framåtsträvare som använder din erfarenhet och kreativitet för att lösa problem. Vi vill att du brinner för C# och .NET samt delar med dig av dina kunskaper, du har förmågan att samarbeta och trivs i en föränderlig miljö. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök nu

NPL Coordinator

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 3
Vi utökar nu vårt kreditteam och söker dig som vill vara med att driva förändringsarbete och operativa processer. Är du redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Då kan det vara just dig vi söker!

OM ROLLEN

I rollen som NPL Coordinator kommer du att leda uppdrag i syfte att utveckla processer, rapporter och prognoser avseende bankens NPL områden på marknader såsom Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Du bidrar till utveckling av bankens strategier för Collector Banks portföljer av förfallna egna- och förvärvade fordringar. I arbetet hjälper du till med kartläggning, behovsanalyser och kvalitetskontroller mellan befintliga processer, rapporter, verksamhet och teknik för att i nästa steg föreslå förbättringar utifrån ett långsiktigt perspektiv och Bankens målsättning. I uppdraget ingår att projektleda, driva operativa processer, implementera satta strategier och driva förändringsarbete.

Du har ett nära samarbete med bolagets NPL manager och våra befintliga affärsområden Konsumentlån och Walley.

Ansvarsområden;

- Skapa och ta fram ekonomiska rapporter.

- Uppföljning och analys avseende prognostisering av framtida förväntade kassaflöden.

- Säkerställa, utveckla och kvalitetssäkra löpande rapporter och prognoser.

- Koordinering och uppföljning med externa inkassobolag banken samarbetar med samt kostnadsuppföljning.

- Delaktig i kontroll och kvalitetsgranskning.

- Delta alternativt driva förändringsarbete och projektledning.Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom inkasso, bank eller finans och någon form av ekonomisk utbildning. Som person är du strukturerad, analytisk och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare är du driven, initiativtagande och har ett starkt affärsfokus.

För att trivas och lyckas i rollen har du en god finansiell förståelse och förstår vikten av att vara kommersiell i alla dina möten, både internt och externt. Du har arbetat med förändringsarbete, har erfarenhet av att driva mindre projekt och har en förmåga att tänka innovativt samt lösningsorienterat.
Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).

Tidigare erfarenhet av Power BI, strategiarbete och analys och/eller erfarenhet av liknande befattning inom bank, finans eller inkasso är meriterande.COLLECTOR BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

På Collector Bank ges utrymme för att förverkliga sina idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!OM COLLECTOR BANK

Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer - både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.INTRESSERAD?

Kul!

Sista ansökningsdag är den 15 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut så ansök redan idag!

Välkommen att höra av dig till oss vid frågor! För frågor kring teamet och rollen - kontakta Monika Rosqvist Wahlstedt, NPL Manager, på monika.rosqvist@collectorbank.se.
För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta Sara Cederquist, Chief HR, på sara.cederquist@collectorbank.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Java Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Are you a person who is driven by development, wants to work with the latest technology, wants to continuously keep on developing yourself and your skillset and who is driven to keep on moving forward? Do you think that the opportunity to work on different assignments, get to know new people, techniques, and industries sounds exciting?

Then this consulting role is something for you. As a consultant, you are building a network that will benefit you throughout your whole professional life. You will have a varied work environment, but with the security of one and the same employer.

As a consultant at Deverything, you will be offered a varied work life, at a company that strives to make sure that you are continuously developing to get better and keep on learning, at a small company that sees them self as a family and where you are involved in shaping the company’s future.

Right now, Deverything is looking for an experienced Java developer. Do you have a degree in computer technology/computer science, have several years of work experience in software development and have worked with Java EE/Spring, REST API, JUnit and Mock frameworks alternatively corresponding techniques, then this may be your next challenge. Apply today!

Deverything is looking for an experienced developer who has experience from working in agile teams, who understand the value of test-driven development and that continuous delivery leads to quality and good output. Your code follows the SOLID principles and you have no trouble separating your components from web services. You are no stranger to software such as the Service (SaaS) and have experience from Cloud, developing APIs for consumers and have extensive knowledge of Java Web services. Today, most of our assignments are within automotive, telecom and aerospace industries.

A Typical Week
- You'll brainstorm with Product Owners and Architects to conceptualize new features
- You'll collaborate with other software engineers in an agile environment
- You'll learn about new web technologies and discuss potential solutions to problems
- You'll mentor other engineers and review code
- You'll continuously deliver software to AWS, even in production


Qualifications
To qualify for the role as a Senior Java developer at Deverything, you have post-secondary education in Computer Science/Computer Engineering. You have several years of work experience in software development in Java. Besides the above, you have good knowledge in English, both in speech and writing.

Furthermore, you have documented experience from:
- Java EE / Spring
- JPA / Hibernate
- JMS
- XML & XSD
- Consuming and exposing web services from Java (REST / SOAP)
- JUnit
- Mock framework (Mockito / EasyMock)
- Maven
- Application server (JBoss / Glassfish)
- Relational database (Oracle / MS Developer / MySql)
- CI Server (Jenkins)
- Version control (Git/Mercurial)


It is a plus (but not a requirement) if you have experience from:
- Liquibase
- NoSql database (MongoDB)
- Monitoring
- Python or other programing languages
- Test frameworks (Load tests, Security, Integration)
- Automation framework (Ansible, Puppet, Chef)
- Cloud (AWS, Google, Azure)
- CI Server (Jenkins, GoCd)


As a person, you are analytical, self-propelled and driven - you get energy from taking on a challenge and the opportunity to improve. You are a forward striker who uses your experience and creativity to solve problems. We want you to be passionate about Java development and share your knowledge, you have the ability to collaborate and enjoy working in a continuously changing environment. For us, it is important that all skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Ansök nu

Senior Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Är du en person som drivs av utveckling, vill arbeta med den senaste tekniken, är framåt och som får saker att hända? Tycker du att möjligheten att arbeta med olika uppdrag, lära känna nya människor, tekniker och branscher låter spännande?

Då är konsultrollen något för dig. Som konsult bygger du ett nätverk som du har nytta av under hela ditt yrkesverksamma liv. Du får en omväxlande och varierande vardag men med tryggheten i en och samma arbetsgivare. Som konsult hos Deverything kommer du att erbjudas en varierande vardag, på ett företag som strävar efter din fortsatta utveckling att bli bättre och bättre, hos ett mindre företag som ser sig själva som en familj och där du är med och formar framtiden.

Just nu söker Deverything en erfaren Javautvecklare. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med Java EE/Spring, REST API, JUnit och Mock framework alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!

Deverything söker nu en erfaren utvecklare som har erfarenhet från arbete i agila team, som förstår värdet av testdriven utveckling och att kontinuerlig leverans leder till kvalitet och bra output. Din kod följer SOLID-principerna och du har inga problem att separera dina komponenter med/från webbtjänster. Du är ingen främling för programvaror som tjänst (SaaS) och har erfarenhet av Cloud samt att utveckla API:er för konsumenter. Idag är våra flesta uppdrag inom fordon-, telekom-, och flygindustrin.

En typiskt vecka:
- Du arbetar löpande tillsammans med projektägare och arkitekt för konceptualisering av nya funktioner.
- Du samarbetar med andra mjukvaruutvecklare i en agil miljö.
- Du lär dig om nya webteknologier och diskuterar olika problemlösningsmöjligheter.
- Du agerar mentor till andra ingenjörer och förnyar kod.
- Du levererar löpande programvara till något cloud, även i produktion.


Deverything är ett entreprenöriellt drivet bolag som satsar på sina medarbetare och arbetar för att du ska bli ditt bästa jag. Genom utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap säkerställer vi våra medarbetares framgång och ökar deras förutsättningar att lyckas och fortsätta utvecklas. Sammantaget så innebär rollen att du är med och formar framtidens teknik och du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling hos någon av våra kunder.

Kvalifikationer
För att kvalificera dig för rollen som senior java-utvecklare på Deverything har du eftergymnasial utbildning inom datavetenskap/datorteknik. Du har flera års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom Java. Vid sidan av ovanstående har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet från:
- Java EE / Spring
- JPA / Hibernate
- Meddelandeköer (JMS)
- XML & XSD
- Skapat och konsumerat API tjänster genom Java (REST / SOAP)
- JUnit
- Mock framework (Mockito / EasyMock)
- Maven
- Appplikations servers (JBoss / Glassfish / Tomcat)
- Relationsdatabaser (Oracle / MS Server / MySql)
- CI Server (Jenkins eller liknande)
- Versionshantering (Git/Mercurial)


Det är ett plus (men inte krav) om du har erfarenhet från:
- Liquibase
- NoSql databaser
- Python eller annat programmeringsspråk
- Monitorering
- Testramverk inom Säkerhet, Integration, Last test
- Automationsramverk (Ansible, Puppet, Chef)
- Cloud (AWS, Google, Azure)


Som person är du analytisk, självgående och driven - du får energi av att ta dig an en utmaning och möjligheten att förbättra. Du är en framåtsträvare som använder din erfarenhet och kreativitet för att lösa problem. Vi vill att du brinner för Java-utveckling och delar med dig av dina kunskaper, du har förmågan att samarbeta och trivs i en föränderlig miljö. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök nu

Technical Specialist: System Safety

Civilingenjör, organisationsutveckling
Läs mer Maj 24
Are you the System Safety expert we are looking for, to be a part of our team in Gothenburg, Sweden? This team will work on the system safety tasks for the high-performance platform which is designed to host vehicle applications from basic vehicle state machines to advanced active safety and autonomous drive functionalities.

Your Role:

You will be part of a team of experts, working with the next-generation core compute platform consolidating both the software platform and the hardware. The scope of the team is to measure, report and improve the overall FUSA status of the product. The team shall provide consultation for the development of safety-related deliverables (e.g. SACA, guidelines, processes, etc.) and support the journey to launch a safe and reliable core system platform.

Your role will include involvement & coordination with system engineers as well as with teams that are deploying software. The assignment will be part of hands-on work packages and it is intended to foster a system safety culture throughout the organization.

Main responsibilities can include the following tasks:

- Technical Safety Concept (TSC), including the development of safety strategies and safety mechanisms
- Safety Requirement management (including Verification Reviews)
- Architecture (High Integrity Environment ASIL-D, High-Performance Environment ASIL-B)
- Design (support developers with knowledge of ISO-26262)

We are now looking for people with an excellent understanding of Functional safety concepts and know how to implement them to create a safe and reliable core system. You are humble with great communication and stakeholder management skills.

To be successful in this role, we are happy to see that you have:

- Experience in embedded systems within the automotive industry
- Deep knowledge in functional safety (e.g. ISO 26262)
- Knowledge of cyber security (ISO / SAE 21434) is desirable.
- Knowledge of Automotive SPICE is desirable.
- Skills for understanding and analysis of complex mechatronic systems
- Experience in automotive embedded software development as well as in the field of hardware and software architecture is meritorious


Capgemini Engineering is an integral part of the Capgemini Group, a global leader in partnering with companies to transform and manage their business by harnessing the power of technology. The Group is guided every day by its purpose of unleashing human energy through technology for an inclusive and sustainable future. It is a responsible and diverse organization of 270,000 team members in nearly 50 countries. With its strong 50-year heritage and deep industry expertise, Capgemini is trusted by its clients to address the entire breadth of their business needs, from strategy and design to operations, fueled by the fast evolving and innovative world of cloud, data, AI, connectivity, software, digital engineering and platforms. The Group reported in 2020 global revenues of €16 billion.

Get the Future You Want | www.capgemini.com

Ansök nu

Nyexaminerad ekonom till internationellt bolag under stark tillväxt

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 2
Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 2400 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver därför utöka vår verksamhet med en Ekonomiassistent.Din roll

Som Ekonomiassistent på Newsec blir du en del av ett dedikerat team som säkerställer en trygg hantering av kunders ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du tillhör det växande affärsområdet ekonomisk förvaltning och är självklar lagspelare som bidrar till arbetet med fortsatt nöjda kunder och medarbetare. I rollen som ekonomiassistent kommer dina ansvarsområden bland annat bestå av:

- Fakturahantering leverantörsfakturor; registrering, kontering, flöde och betalning
- Periodisering av leverantörsfakturor
- Supportfunktion EFH Agresso för förvaltare och kund
- Löpande bokföring
- Kundfakturering, underlag till faktureringen
- Arkivering och posthantering
- Förståelse för förvaltningsavtalen med kund


Din profil

Då vi inser värdet av människors olikheter, kompetenser och erfarenheter ser vi gärna både dig som är nyutexaminerad från gymnasiet eller högskola. Vi tror att båda kompetenserna bidrar till en fantastisk helhetFör att trivas och lyckas väl i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att arbeta i högt tempo och få saker gjort. Du är snabblärd och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer samt prioritera dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du trivs i ett växande bolag med föränderlig miljö och tycker om att dels ha ett eget ansvarsområde men också vara en del av en större team.

Då du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor ser vi att du brinner för att tillsammans med ditt team leverera högsta kvalitet till kund. Vi ser även att du är ödmjuk, flexibel, serviceminded och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som leverantör och kund. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg.

Rekryteringsprocessen är kompetensbaserad och innefattar inledningsvis ett personlighetstest samt ett test för att pröva logisk slutledningsförmåga. Urval och intervjuer sker därefter löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 19/6-22. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mail.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Skandia i Göteborg

Kundtjänsteman, försäkring
Läs mer Maj 24
Välkommen till Skandia!

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill samla erfarenhet inom försäkringsbranschen där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Läs vidare!

Vi söker dig som antingen är student på eftergymnasial nivå med 1–2 år kvar av din utbildning eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill kombinera det med ett extrajobb.

Som timanställd hos oss kommer du tillhöra en ”bemanningspool” där du möter kunderna framför allt i telefon men även via chatt, säkra meddelanden och mejl. Ditt uppdrag handlar om att hjälpa kunderna med sina frågor och önskemål på bästa sätt. Vi blir alltmer digitala i hur vi når våra kunder, så det finns alltid något nytt att lära sig!

Under vissa perioder över året är arbetet mer intensivt, medan det under andra perioder är en lägre belastning. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan och även mer under semesterperioder. Arbetstiderna är belagda på kontorstider under veckodagar, måndag - fredag.
En driven person där det är meriterande om du tidigare har erfarenhet inom bank och försäkring och/eller servicebranschen. Du är en positiv person som har förmågan att ställa om och kavla upp ärmarna när det behövs och har kundnöjdhet i fokus. Att kunna ta eget ansvar och vara en bra lagspelare är A och O i vårt team. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i Office-paketet.

Det här önskar vi av dig

Som person har du en vilja och ett driv, där du värdesätter att leverera med hög kvalitet och goda resultat. Du behöver vara noggrann utan att tappa tempo i ditt arbete. Du behöver vara lyhörd för vad kunden vill och behöver hjälp med.
Vi ser att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning till nya utmaningar. Ansvarig chef har en ambition om att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i dina uppdrag och är mån om din utveckling samtidigt som du förväntas leverera enligt uppsatta mål. Att vara lösningsorienterad, ha ett positivt tänkande och vara prestigelös värdesätts.

Vi ser fram emot din ansökan !

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framåtlutat lokalt bolag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Då kan du vara Travel Service nästa Redovisningsekonom!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Som Redovisningsekonom hos Travel Service blir du en del av ett engagerat ekonomiteam som består av 4 personer. I rollen kommer du få ta stort eget ansvar och befinna dig i en miljö som är präglad av framåtanda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

I din roll kommer du sköta vår löpande redovisning där dina arbetsuppgifter varierat mellan olika moment så som;

- Löpande redovisning
- Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
- Hantering moms- och skattedeklaration
- Avstämningar
- Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- Delaktig vid årsredovisning och koncernredovisning


Samt övriga ekonomiska uppgifter som kan tillkomma.

Du kommer arbeta självständigt och rapportera till bolagets VD

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och har ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

- Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult/redovisningsekonom och känner dig trygg i din roll.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics AX.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Projektredovisningsekonom till Travel Service

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som alltid vill utmana i sin bransch? Ser du dig som strukturerad, prestigelös och intresserad av att befinna dig i ett härligt team? Nu söker vi efter dig som vill förstärka vår ekonomiavdelning och arbeta med projektredovisning!

Om Travel Service

Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:

Vår vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets framåtlutade vision ger dig möjlighet att få befinna dig i ett spännande bolag som siktar framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Som en del av vår ekonomiavdelning kommer du vara ansvarig för vår projektredovisning. Du kommer arbeta mot våra projekt i helhet och säkerställa att att de är ekonomiskt korrekta genom att kontrollera deras kostnader och intäkter.

Dina arbetsdagar kommer innehålla:

Löpande projektredovisning.
Projektuppföljning.
Säkerställande att processer följs.

Du kommer att rapportera till bolagets VD och arbeta i systemet Microsoft Dynamics AX.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

- Noggrann. Du har förmågan att se helheten och ögat för detaljer.

- Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.

-Självorganiserad. Du trivs med frihet under ansvar och driver ditt arbete självständigt framåt. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, prioriterar resurser och hantera din tid effektivt.

Du som söker har

- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning.

- Tidigare erfarenhet inom ekonomi och har arbetat med delar eller hela processer baserade på redovisning i projektform.

- Mycket goda skriftliga och muntliga färdigheter samt trivs med en varierad typ av kommunikation.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Kungsportsavenyn 33

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering på heltid och anställningen sker direkt hos Travel Service.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Vänligen kontakta agnes@a-hub.se vid frågor kring tjänsten.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse! Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Talent Sourcer

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 31
Hello Talent Sourcer!

We are growing and are looking for our new Talent Sourcer. This is an opportunity to join a new area at Humblebee and play a key part in growing our business.

What we’re looking for:

Nothing is more important than the uniquely talented people we bring together at Humblebee, so the role of Talent Sourcer is of paramount importance. This is a new role at Humblebee and you will be working closely together with our Talent Acquisition Lead in developing and building our recruitment and sourcing strategy.

As a Talent Sourcer your main responsibility will be to search for and engage with tech and design talent, getting them interested in opportunities at Humblebee and growing our talent pipeline. You will be using a variety of methods and tools, from Boolean search and messaging to working with events, meet-ups and social media content. And perhaps other methods that we haven’t thought of yet!

What we expect from you:

We believe that you are either newly graduated or have already worked for some time in recruiting. You probably have a background in HR or tech studies. What you have done previously is not the most important thing about you though! We are more interested in finding the right person.

To succeed in this role we think that you need to be a great people person who can easily connect with people from different backgrounds. We also think that you need to have an attention to detail and an ability to spot talent. As a Talent Sourcer you also need to be naturally curious and inquisitive and want to learn all there is to know about Humblebees business as well as your candidates skills.

You are as important as your skills

We employ people as much for their human traits as their competence and skill sets. We like good humans around us. We work in a collaborative environment (design sprints, development sprints, workshops with clients) and therefore we employ people who are empathetic, kind, patient and gracious. We are Humblebee.

Ansök nu

Inkassorådgivare till Late Collection - team

Inkassohandläggare
Läs mer Maj 31
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi rådgivare till vår kund i centrala Göteborg.

Just nu söker vi efter kollegor till Intrums Late Collection-team. I rollen arbetar du med att handlägga kundernas efterbevakningsärenden och ansvarar för hela processen och för att kundens ärenden hanteras i enlighet med Intrums koncept, kundunika lösningar och Intrums värderingar.

Intrum erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Svara på inkommande samtal via telefon
- Utgående samtal
- Administrativa uppgifter
- Stötta kunder i olika ekonomiska situationer
- Kontakt med statliga myndigheter
- Handläggning av inkassoärenden


Arbetstiderna är Måndag till Fredag 08.00-17.00

Din profil
Vi söker dig som är proffesionell och ödmjuk i ditt bemötande, har erfarenhet från inkasso eller annat yrke inom handläggning och är van att hantera flera olika typer av samtal med kunder.
Du har avslutad gymnasieutbildning och viljan och drivkraften att vilja lära mer. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med inkassso eller handläggning av efterbevakningsärenden är det meriterande. Du trivs med att arbeta mot mål och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Om Intrum
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 8 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och i denna tjänsten är du placerad på det nybyggda kontoret i centrala Göteborg.

Ansök nu

Global Talent Acquisition Specialist

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 30
We are a global organization with close cooperation between our offices in different countries. At Novacura, you get the opportunity to develop - Join us!

The Global Talent Acquisition Specialist will be responsible for sourcing and finding qualified candidates that will be a part of our continues growth. You will be responsible for creating strategies for both internal and external recruitment and competence development. The position includes operational, administrative, and strategic tasks.

Key responsibilities:

- Responsible for identifying and hiring talents mainly within IT-sector.
- Increase Nonvacua’s attractiveness by initiating, executing and developing project within Employer Branding.
- Responsible for executing and developing relocation processes.
- Networking and creating talent pool for future recruitment needs.
- Develop trainee programs and university collaborations to ensure recruitment of recent
- graduates.
- Developing and performing selection processes, like interviews and tests.
- Managing the recruitment system and the employee referral program.
- Working as an active business partner to the company’s manager within recruitment, competence development and future competence needs and plans.
- Working with employee engagement and retention.


To succeed in the position, we believe you have:

- Experience from sourcing and recruiting talents, preferably within IT/technology-sector.
- Good communications skills
- Experience from working with Employer Branding both strategic, and operational.
- University degree or equivalent in a relevant field
- Good knowledge of Social Media tools used in sourcing and recruitment (i.e LinkedIn)
- Fluent in Swedish and English, oral and written


We’re looking for someone who is confident, resourceful, resilient and enjoys connecting with people. The position offers a lot of freedom and the possibility to build and implement innovative recruitment strategies. You are independent, service-minded and at the same time good at prioritizing and structuring your work.

About Novacura

Novacura is a?human-centric?IT-company using services and software to streamline and simplify our customers’ business-critical processes and ERP platforms. We’re passionate about creating solutions that enable our customers to work smarter and faster in their businesses.

Novacura is privately held and has offices in ten countries including Sweden, Germany, Poland, Norway, USA, Sri Lanka and Australia. We have appx. 150 experienced employees and are headquartered in Gothenburg, Sweden.

Novacura is recognized as one of the fastest-growing companies in Sweden, with a 438% growth between 2014 and 2019.

We strongly believe in working with individuals who love what they do, and we aim to create an environment where our employees feel both confident and comfortable. We believe that when you get the space to do what you do best, the result will be something out of the ordinary.

We can offer you a significant role in an innovative and fast-growing company with unique products at the forefront of technology, and we provide you with the opportunity to deliver real value?to the customer. We offer competitive benefits, necessary tools, compensation after competence, and good coffeeIf you have questions please contact HRBP Therese Fransson, +46 72 396 6611, therese.fransson@novacura.com

Ansök nu

Deltidsjobb inom rekrytering till globalt IT-företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 30
Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibelt schema som anpassas efter dina högskolestudier? Det är klart att du vill det. ???? Vi erbjuder en roll där du får arbeta med moderna rekryteringsmetoder och bli vass på att hitta kandidater, attrahera dem, bygga varumärke (både ditt och företagets) samt få en fot in i IT-konsultbranschen.

Arbetsuppgifter
Som Talent Sourcer kommer du att få lära dig hur du hittar framtidens IT-talanger. Du kommer att bygga kandidatlistor och få den kompetens som behövs för att analysera kandidaternas kompetenser och drivkrafter. Du kommer att lära dig rekryteringen från grunden med hjälp av ett kompetent, drivet och kreativt team. Du kommer ha en kollega som sitter med dig i Göteborg och resten av gänget i Stockholm. Men vi kommer alla lära känna och stötta varandra i den virtuella världen! Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Lär känna oss bättre här! (https://careers-sv.columbusglobal.com/pages/professional-snoopers-at-columbus)

Likt de flesta studenter suktar du säkert efter praktisk erfarenhet? I rollen som Talent Sourcer kommer du att vara en värdefull tillgång i rekryteringsteamet och få kompetens inom våra (grymma) rekryteringsverktyg, testverktyg och searchverktyg samt referenstagning och intervjubokning.

Du kommer även få ta del av och utveckla din kompetens inom:

- Inbound rekrytering ( länk för poddavsnitt här (https://podcasts.nu/avsnitt/rekryteringspodden/rekryteringspodden-46-intervju-med-alexander-tonelli-om-inbound-recruitment))
- Employer Branding
- Kandidatupplevelse
- Sociala medier
- Kanske hittar du något eget intressespår inom ramen för rollen?


Vi har vårt kontor i centrala Göteborg i Nordstan. Vi jobbar flexible remote och försöker ses på kontoret någon gång i veckan, men även möjlighet att jobba på distans.

Rollen omfattar 10-15h i veckan och vi hade blivit jätteglada om du vill och kan börja i augusti/september.

Här kan du läsa mer om vad vår nuvarande student och Talent Sourcer Tove säger om rollen. ????????????

Din bakgrund och hur du kan komplettera teamet
Vi ser att du:

- Studerar någon form av PA-linje där du har minst 2 år kvar av din utbildning
- Har någon form av arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller sälj
- Engelska och svenska flytande
- Har kunskap om Officepaketet


Som person letar vi efter någon som kan addera med sin noggrannhet och ser sitt värde i att hjälpa teamet. Du är en slutförare mer än kanske en som alltid startar men du är ändå nyfiken och ödmjuk. Du är inte rädd för att ta tag i saker och följa upp så att saker blir gjort. Du har lätt för att inge förtroende och komma överens med andra. En skön prick helt enkelt!

Vår ansökan är rätt logisk
Förutom att vi skippar personlig brev så har vi tester som ett första steg i processen. Varför undrar du kanske? Vi vill se potential, team-fit och rekrytera blint så långt det går för att öka mångfalden hos oss ännu mer. Därför kommer du att få utföra 2 tester, ett personlighetstest på 15 min och ett logiskt på 15 min. De är viktade utifrån denna specifika roll.

Steget efter det är en telefonintervju med Tove, vår Talent Sourcer på deltid idag, därefter ett längre möte via teams med en i teamet och rekryterande chef.

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu