Administration, ekonomi, juridik jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Junior ekonom till Financial Accounting Advisory Services, Göteborg

Revisor
Läs mer Sep 30
Nytt
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Till vårt kontor i centrala Göteborg och vår avdelning Financial Accounting Advisory Services (FAAS) söker vi nu förstärkning i form av en junior ekonom med inriktning mot externredovisning. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig för en anställning i januari 2023, alternativt augusti 2023.
På vår avdelning FAAS och kompetensområdet Accounting & Reporting, arbetar vi i huvudsak med rådgivning i komplexa rapporterings- och redovisningsfrågor, både med externa kunder och som stöd till våra revisionsteam. Mängden och komplexiteten i de internationella redovisningsreglerna har ökat under de senaste åren och den fortsatta tillväxten inom området gör nu att vi söker nya medarbetare för att möta marknadens behov.
Som konsult hos EY FAAS får du arbeta med kvalificerade arbetsuppgifter, såväl självständigt som i team. Du kommer att få vara med på spännande projekt och diskutera komplexa frågeställningar tillsammans med erfarna kollegor, vilket ger dig möjlighet att utveckla din specialistkompetens inom redovisning. Du kommer snabbt att kunna ta eget ansvar, möta nya utmaningar och få insikt i ett stort antal företag inom en mängd olika branscher. Din konsulterfarenhet kommer också att ge dig goda möjligheter att skapa eller bygga vidare ditt eget nätverk.
På EY tillämpas en hybrid arbetsmodell vilket innebär att anställda uppmuntras att hitta den perfekta mixen av arbete på kontoret, hos kund, hemma eller på annan plats. Hur arbetsveckan läggs upp styrs utifrån individuella preferenser, kundbehov, team och arbetsuppgifter.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer vara en del av ett team med erfarna redovisningsspecialister och kommer bland annat att arbeta med:
Konverteringsprojekt som omfattar analyser, dokumentation samt kvantifiering av skillnader mellan olika redovisningsregelverk (huvudsakligen mellan IFRS och andra regelverk)
Förbättringsarbete avseende kvaliteten på årsredovisningar/rapportpaket/policys
Regelverk- och redovisningsfrågor från revisorer
Stötta CFO:s och redovisningschefer i komplexa frågeställningar
Hålla utbildningar inom finansiell rapportering och redovisning
Transaktionsredovisning i samband med företagsförvärv
Regelverks- och redovisningsfrågor samt upprättande av finansiell dokumentation i samband med börsintroduktioner

För att lyckas i rollen behöver du:
Uppvisa en vilja och ett intresse för snabb inlärning och utveckling
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett intresse för att arbeta i och driva projekt
Professionalism när du som konsult bistår våra kunder
Utveckla och upprätthålla våra kundrelationer

Kvalifikationer för tjänsten
Examen i ekonomi från högskola/universitet med inriktning mot externredovisning
Hög språklig nivå i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
Goda kunskaper i Office-paketet

Goda akademiska meriter är meriterande likväl som något år arbetslivserfarenhet från redovisning, revision eller motsvarande.


Vad vi söker
Som person är du engagerad, ansvarstagande och vågar ta initiativ. Du trivs med att arbeta i team, driva projekt med eget ansvar och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att ständigt utvecklas.


Vad EY erbjuder dig
Inom EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och stimulerande uppdrag med spridning inom olika branscher, alltifrån börsnoterade bolag till expansiva tillväxtföretag. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord.
Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på Karriärbloggen.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på Karriärmöjligheter för nyutexaminerade (ey.com).
Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2023-06-30. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Widlund på johanna.widlund@se.ey.com och för frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com. Vi ser fram emot din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Mångsidig Administratör till specialistföretag inom klottersanering och ...

Backofficepersonal
Läs mer Okt 1
Nytt
Om tjänsten

Vi söker nu en Administratör till vår kund i Göteborg. Som Administratör kommer du att ha en bred roll genom att ansvara för administrativa arbetsuppgifter inom bolaget, kontorsservice samt i viss mån kund-, leverantörs- och myndighetskontakter.

Företaget är specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Administratör ansvarar du över två områden; de administrativa uppgifterna samt kontorsservicen och du finns behjälplig till och svarar direkt till ansvarig.

De administrativa arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Ordermottagning, fakturering och leverantörs- och kundutvärdering,

- Diverse personaladministration som tidsredovisning av personal, semesterplanering, och medarbetarsamtal
- Kundåterkoppling och inrapportering av utförda arbeten
- Schemaläggning av saneringsobjekt och inrapportering till myndigheter
- Bokning av besiktning och service för företagsbilarna
- Genomgång och upprättande av dokumentation gällande rutiner och instruktioner
- Vara delvis ansvarig för företagets KMA-arbete (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö)
- Administration av elektroniska körjournaler och larmbehörigheter till larmsystem


Kontorsservicen består bland annat av att du ansvarar för:

- Lokalvård, skrivare, arkivet, återvinning, kaffeservice, förbrukningsartiklar, inredning, planera event och annat underhåll samt andra åtgärder som kan anses öka den allmänna funktionen och trivseln på kontoret.


Vi söker dig som har

- Goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i Microsoft Outlook, Word och Excell
- God och tydlig kommunikationsförmåga.
- B-körkort


Vi ser det som meriterande

- att ha erfarenhet från branschen eller liknande som bygg/industri

För att lyckas i rollen är du även lösningsorienterad, organiserad och inte rädd för att hjälpa till där det behövs, högt som lågt. Du förstår och förvaltar frihet under ansvar på ett effektivt sätt och hanterar gärna fler uppgifter samtidigt.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad, effektiv och hjälpsam. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Årsskiftet 22/23

Plats: Biskopsgårdens Industriområde, Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

HR Admin

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 30
Nytt
Om oss

Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg! Är du nyfiken på att veta mer om oss får du gärna kika vidare på vår Hemsida (https://goteborgsfamiljen.se/)

Om tjänsten

Som HR Admin stöttar du bolagets HR Manager och CEO i det administrativa arbetet och har ett brett spann av personalrelaterade arbetsuppgifter. I ditt administrativa arbete är du delaktig i rekryteringar samt säkerställer kandidatupplevelsen. Du följer upp och stöttar i arbetet kring anställningar och schemaläggning, uppdaterar den interna kommunikationen relaterad till HR och organiserar arbetsbeskrivningar och anställningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt men har alltid övriga organisationen nära till hands, allt för att du skall lyckas så bra som möjligt i din roll.
Arbetet utförs på plats på vårt härliga kontor på tredje långgatan.

Om dig

Vi söker dig som nyfiken på att jobba med personalrelaterade frågor i en snabb och rolig bransch. Har du tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är det ett stort plus men inget krav, det viktigaste är att du är ambitiös och med ett stort hjärta. Du är noggrann i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad i det du tar dig an. Vi tror att du är i början av din karriär och är intresserad av att samla på dig erfarenhet som kan ta dig till nästa nivå inom organisationen. Det är din personliga lämplighet som kommer fälla avgörandet för denna roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av 6 månaders provanställning.

Låter detta som du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansök nu

Controller Financial/Ekonomi

Financial controller
Läs mer Sep 30
Nytt
Assignment description

For our client we are looking for a Controller Financial/Ekonomi.

Business Controller for Digital Core

At finance, you are part of a global team that drives business performance to realize the objectives set out in our clients Corporate Strategy. You act in cooperation with colleagues in other business units world-wide, you provide financial expertise and guidance.

This is a position within the Finance team working with Corporate Functions and central functions with focus on Digital Core

Main Responsibility:

As a controller for digital core, you will be responsible for all financial matters within your functional unit from an operational, global, and functional perspective. You will steer and challenge the operation towards fulfilment of financial targets as well as drive operational efficiency. From a performance steering perspective, you always challenge and secure that the unit strive to fulfil the strategics targets. You are a member of the operational department management team as well as the finance team of Corporate Functions and HQ and your daily tasks will include working with both your operational function as well as supporting our other functions within corporate function and HQ. You will also work together with our global finance teams from Group accounting to Business Finance.

Required qualifications:

Experience from finance, accounting and controlling is a must but also a high level of integrity together with a positive attitude and hands on and lets do this mindset.

To communicate complex data in both Swedish and English is not a problem.

Skilled in Excel, power BI, SAP

Personal Qualities

To be successful in this role you need to have a holistic mind-set and the ability to use facts together with business acumen to drive decisions towards business targets.

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 30
Nytt
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Mångsidig Administratör till specialistföretag inom klottersanering och ...

Backofficepersonal
Läs mer Sep 30
Nytt
Om tjänsten

Vi söker nu en Administratör till vår kund i Göteborg. Som Administratör kommer du att ha en bred roll genom att ansvara för administrativa arbetsuppgifter inom bolaget, kontorsservice samt i viss mån kund-, leverantörs- och myndighetskontakter.

Företaget är specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Administratör ansvarar du över två områden; de administrativa uppgifterna samt kontorsservicen och du finns behjälplig till och svarar direkt till ansvarig.

De administrativa arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Ordermottagning, fakturering och leverantörs- och kundutvärdering,

- Diverse personaladministration som tidsredovisning av personal, semesterplanering, och medarbetarsamtal
- Kundåterkoppling och inrapportering av utförda arbeten
- Schemaläggning av saneringsobjekt och inrapportering till myndigheter
- Bokning av besiktning och service för företagsbilarna
- Genomgång och upprättande av dokumentation gällande rutiner och instruktioner
- Vara delvis ansvarig för företagets KMA-arbete (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö)
- Administration av elektroniska körjournaler och larmbehörigheter till larmsystem


Kontorsservicen består bland annat av att du ansvarar för:

- Lokalvård, skrivare, arkivet, återvinning, kaffeservice, förbrukningsartiklar, inredning, planera event och annat underhåll samt andra åtgärder som kan anses öka den allmänna funktionen och trivseln på kontoret.


Vi söker dig som har

- Goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i Microsoft Outlook, Word och Excell
- God och tydlig kommunikationsförmåga.
- B-körkort


Vi ser det som meriterande

- att ha erfarenhet från branschen eller liknande som bygg/industri

För att lyckas i rollen är du även lösningsorienterad, organiserad och inte rädd för att hjälpa till där det behövs, högt som lågt. Du förstår och förvaltar frihet under ansvar på ett effektivt sätt och hanterar gärna fler uppgifter samtidigt.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad, effektiv och hjälpsam. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Årsskiftet 22/23

Plats: Biskopsgårdens Industriområde, Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Uniwater Pumping Stations

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 30
Nytt
För dig som vill verka i en trygg och framtidssäker bransch och som vill verka i ett bolag som levererar samhällskritiska lösningar har vi nu en helt ny roll som Redovisningsansvarig till sitt Affärsområde Uniwater Pumping Stations!

Affärsområdet befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver därför utöka ekonomifunktionen med en Redovisningsansvarig. Affärsområdet innehåller tre bolag; Nordiska VA Teknik (Norvatek), Dala Kommunalteknik och Rostfria VA system. Du verkar mot alla bolagen i affärsområdet med kommer vara anställd i Norvatek. Då detta är en ny roll finns stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av den framåt.

Utöver de huvudsakliga uppgifterna kopplat till rollen får du även stor delaktighet i resan framåt framförallt kopplat till det digitala. Vidare projektleder, driver eller medverkar du i diverse förändringsprojekt kopplat till ekonomifunktionen.

Vi söker dig med några års erfarenhet av boksluts - och redovisningsarbete. Du är van vid att jobba med löpande redovisningar och avstämningar, upprätta moms - och skattedeklaration, internrapportering samt koncernrapportering. Vidare tror vi att du har erfarenhet av integrerade affärssystem och arbete med projektredovisning, lager och produktion.

Som person ser vi att du är ansvarstagande, drivande och strukturerad. Du arbetar noggrant och självständigt, men klarar också av att lyfta blicken för att förstå helheten. Du har god kunskap och intresse för gällande regelverk, och vill också vara med och driva och säkerställa en bra internrapportering som möjliggör korrekta beslut.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och god kunskap inom Microsoftpaketet, framförallt Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan
Vi arbetar med ett kontinuerligt urval, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Frida Olsson, frida.olsson@pspartner.se eller Lena Wadenby, lena.wadenby@pspartner.se

Välkommen med dig ansökan!

Om Norvatek
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 700 MSEK och hade 230 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO samt ABAT.

Ansök nu

Junior or Senior C++ Developer Automotive ????

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 29
C++ Developer

We are looking for Junior and Senior C++ Developers to join our team. You will be working as a consultant in one of our customers organizations.

ASSIGNMENT
Tell us your skills and dreams and we will present you some matching assignments.

YOU

- University Degree
- C or C++
- Python
- Linux


EXTRA AWESOME

- Autosar, Targetlink, Canalyser
- Matlab, Simulink
- Git, Gerrit, Jenkins
- Jira, Confluence
- Agile development


THIS IS EGRA
We are Tech Consultants that help our customers develop their digital solutions.

TRANSPARENCY
When you work with us you’ll always know your rate and how it is shared. We think that helps us to build trust and a positive work environment.

EQUALITY
Everyone at Egra has the same terms. That’s a good base for creating an including and friendly environment.

ACCELERATE
You can take part in the growth of Egra, by selling and recruiting, and get a share of the turnover you generate. Everyone here has the same opportunity.

GOOD TIME
We want you to have a good time both in your professional and private life. That means we like to arrange activities together and hangout but also that we offer you a high degree of freedom to plan and affect your work situation.OTHER OPPORTUNITIES AT EGRA
Is this not what you are looking for?
We are always searching for experienced engineers within Java, C#, C/C++, JavaScript, Integration, Agile Leaders, Business Analysts, DevOps, Android, iOS and more.
Connect with us at our careers site. https://careers.egra.com/

Ansök nu

Ekonomiassistent till kund i Göteborg

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 29
Om uppdraget:
Företaget är en av de ledande resebyråer i Sverige. Du kommer att ingå i företagets finansavdelning. Tjänsten är en heltidstjänst med vanliga kontorstider. Du kommer välkomnas till företaget som sitter i centrala Göteborg. Ditt närmsta team kommer vara 2 personer. Företaget söker långsiktighet och möjlighet till överrekrytering finns.

Exempel på arbetsuppgifter
- Hantering av leverantörsfakturor och andra utbetalningsunderlag
- Granskning av utlägg/ reseräkningar i lönesystemet
- Upprätta utbetalningsunderlag
- Löpande bokföring
- Bokföra lönefiler
- Upprättande av momsrekvisition och skattedeklaration

Din profil:
-Talar och förstår svenska flytande
-Talar och förstår engelska
-Ekonomikandidat alternativt tidigare erfarenhet
-Godkänt belastningsregister

Övrig infomation:

- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till rekrytering.
- Placering: Göteborg


Om Ungdomskraft
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet - Ungdomskraft.
Läs mer om oss: www.ungdomskraft.com (http://www.ungdomskraft.com/?fbclid=IwAR1jgHka9Nd10XSqueOf5bpg6OASp1ckH0ze2sN7I-LFD2T3kif_qoXOc30)

Ansök nu

Cost-controller till centrala Göteborg!

Controller
Läs mer Sep 29
Vill du arbeta på ett företag med stark tillväxt där du kommer vara en viktig del för i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Vill du dessutom arbeta i en spännanderoll i en stor organisation med mycket kontaktytor? Då är detta gigget på för dig!

Om gigget:

Vi söker nu dig som vill arbeta på arbeta som Cost-Controller för kunds räkning i centrala Göteborg. Projektavdelningen på företaget ansvarar för att bemanna de stora omställningsprojekten mot förnybara bränslen företaget har på våra raffinaderier med resurser för att säkerställa bra ekonomisk kontroll för dessa investeringsprojekt i samarbetet med projektorganisation och ekonomi- & finansorganisationen, för att projektledaren skall få bra ekonomisk kontroll samt leverera ekonomisk status och prognos till ledningen samt ekonomi- och finansorganisationen.

Du kommer att ingå i en grupp på 3-5 personer. Där ditt mål är att ha en övergripande koll på kostnaderna för projektet.

Arbetsuppgifter:

- Order och fakturahantering för projektet
- Hantering av valutakursdifferenser vid hantering av utländskvaluta i projekten
- Ansvarar för ombokningar vid månadsbokslut för stora projekts räkning
- Ränteberäkningar
- Medverkar vid sammanställning av månadsuppföljning och kassaflödesberäkningar genom att ta fram underlag


Kompetenskrav:

- Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
- Ekonomisk erfarenheter från projektverksamhet är meriterande
- Mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper inom övriga Officeprogram
- Goda kunskaper i BI-lösningar, Excel Power Pivot eller liknande är meriterande
- Goda kunskaper om IT-system för hantering av ekonomi
- Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
- Ett par års erfarenhet av ekonomiarbete/controlling eller motsvarande, gärna involverande investeringar eller kassaflödesanalyser.


Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Du är även initiativtagande och proaktiv i ditt arbete. Du har jobbar gärna i grupp, men har heller inga problem med att arbeta självständigt. I och med att du kommer jobba med kostnader och siffror är du också självklart analytisk och noggrann som person.

Utöver det ser vi också att du har följande kompetens:

- Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
- Ekonomisk erfarenheter från projektverksamhet är meriterande
- Mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper inom övriga Officeprogram
- Goda kunskaper i BI-lösningar, Excel Power Pivot eller liknande är meriterande
- Goda kunskaper om IT-system för hantering av ekonomi
- Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
- Ett par års erfarenhet av ekonomiarbete/controlling eller motsvarande, gärna involverande investeringar eller kassaflödesanalyser.


Gigget är på ett år med start omgående!

Låter det som att det är dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Guideline

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 28
Om företaget

Guideline är ett skandinavist företag som designar och säljer produkter för flugfiske. Deras produktsortiment består av alltifrån flugspön, flugrullar, fluglinor till funktionella kläder - allt för den den moderna skandinaviska flugfiskaren. Guideline är stolta över att göra all produktutveckling internt; från idé till prototyp, testning och slutproduktion. De säljer i dagsläget sina produkter till mer än 25 länder. Deras kontor är beläget i Jonsered.

Gudielines hemsida: Guidelineflyfish (https://www.guidelineflyfish.se/)Din roll

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att arbeta tätt ihop med Guidelines ekonomiansvarige. På deras kontor i Jonsered arbetar idag 12 andra medarbetare som alla arbetar i en öppen, välkomnande och lättsam företagskultur. Deras kontor ligger ca 2 minuter från närmsta hållplats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att innebära:

- Helhetsansvar för kundreskontra/leverantörsreskontra
- Hantera in / utbetalningar
- Månadsavstämningar av balansposter relaterade till ovan
- Ta fram osäkra kundfordringar vid månadsbokslut
- Skicka påminnelser till kund och driva eventuella inkassoärenden.
- Räntefakturering
- Arbeta nära kunder/sälj
- Sätta Kreditlimit tillsammans med säljare/säljchef
- Assistera vid bokslut


Denna tjänst är på heltid i form av ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader där du kommer vara anställd av Clevry och arbeta ute hos Guideline. Det finns goda chanser till en förlängning alternativt en fast anställning hos Gudieline efter uppdragets slut. Vi söker dig som kan påbörja detta uppdrag så snart som möjligt.

Din profil

Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du har arbetat med kundreskontra innan och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Det är ett plus om du har jobbat mot facutring innan. Vi önskar även att du har en god systemvana samt kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, noggrann med en förmåga att självständigt planera och leda ditt arbete. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kunder behöver du även vara kommunikativ och känna dig bekväm med att prata engelska.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

Ekonom med stora utvecklingsmöjligheter sökes till PS Finance Group!

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 27
Vi söker nu dig som vill ta stort eget ansvar inom ett bolags ekonomifunktion, som älskar siffror och som vill ta första steget i din karriär och utvecklas som ekonom! Vill du dessutom jobba på ett bolag som värderar ambition, kvalitet och att rätt ska vara rätt? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

PS Finance Group erbjuder finansbranschens vassaste tjänster inom vår nisch, fakturans värdekedja. Hos oss på PS behandlas varje fordran enskilt och vi strävar efter att vara en långsiktig partner för våra kunder. På vårt härliga kontor vid Science Park på Lindholmen i Göteborg är vi 38 skickliga kollegor som jobbar inom inkasso, ekonomi, juridik och försäljning. Vi har en hög tillväxttakt, efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver därför förstärka vår ekonomiavdelning med en driven ekonom!Om rollen och vad jobbet innebär

Nu söker vi dig som är relativt ny i din karriär som ekonom, med något eller några års erfarenhet och som med driv och engagemang är redo att ta dig an din nästa utmaning! Du kommer att vara en del av vårt grymma ekonomiteam som alla har en sak gemensamt: passion för siffror, sina kollegor och för våra kunder. Som Accountant på PS Finance Group ansvarar du för stora delar av ekonomifunktionen, med allt från redovisning och fakturering till att lägga fram ekonomiska beslutsunderlag. När du vuxit in i rollen kommer du även få ett helhetsansvar över ett antal dotterbolag inom koncernen, både inom och utom Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer också bestå av bland annat:

- Budgetering, samt budgetövervakning
- Upprätta årsredovisningar och ansvara för revision
- Momsredovisning och skatt
- Intercompany-avstämningar och valutafrågor
- In- och utbetalningshantering
- Agera chefsstöd för vår Accounting Controller


Du kommer i denna roll bli en riktig fena på redovisning, rapportering, likviditetsbevakning, budgetuppföljning och prognos!Om dig och din profil

Vi söker dig som har YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi/redovisning och tidigare har jobbat i en liknande administrativ roll, på del- eller heltid. Vi förutsätter att du är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska väl. Vi ser också att du har god datorvana, samt mycket goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika affärsystem, såsom Fortnox, Visma eller liknande. Har du dessutom jobbat inom inkassobranschen tidigare är det ett extra plus!

För att trivas och passa väl i den här rollen tror vi att du är både målorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att analysera och lösa komplicerade frågor i ett relativt högt tempo, där du älskar att ta stort eget ansvar och driva processer vidare. Du vet hur du ska prioritera dina arbetsuppgifter för att få saker gjort och du har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Vi är ett bolag i tillväxt så det är viktigt att du trivs på ett växande bolag i en föränderlig miljö.

Att arbeta i team är en självklarhet för oss, så även om du tycker om att ha ett eget ansvarsområde så gillar du också att vara en del av ett större team. Vi tror på en positiv attityd i ditt arbete och gentemot dina kollegor. Dessutom kan rätt inställning driva dig hur långt som helst i denna roll! The sky is the limit!Vilka är vi och vad erbjuder vi?

PS Finance Group är en entreprenöriell arbetsplats med fokus på det personliga bemötandet och hög kompetens. Vi välkomnar dig till ett spännande, snabbväxande bolag som värnar om sina medarbetare och som vill se vår personal lyckas i sitt arbete. Tillsammans skapar vi framgång!

I vår företagskultur är det viktigt med högt i tak, att arbeta i team och att ha roligt på och utanför jobbet. Vi älskar att jobba tillsammans på kontoret och dagligen bjuds det på kaffe, läsk, mellanmål och frukt. På måndagar har vi måndagsfrukost och på fredagar är det fredagsfika! Vi trivs att göra saker tillsammans så titt som tätt styr vi roliga AWs, och vi hoppas givetvis att du följer med på vår stående padeltid!

Är du intresserad? Bli då en del av oss på PS!

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Ansök genom att klicka på knappen ”skicka ansökan”. Sista ansökningsdatum är den 9 oktober.

- Start: 1 december, eller enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, 100%
- Placering: Lindholmen, Göteborg


Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Vänligen kontakta Rasmus Andersson, vår accounting controller och team leader på ekonomiavdelningen på rasmus.andersson@psfinancegroup.com eller 0735206651.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller övriga frågor är du välkommen att kontakta Belinda Bergman, ansvarig rekryterare och vår People and Culture Partner på belinda.bergman@psfinancegroup.com eller 0735206684.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 27
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Redovisningsassistent till Polfärskt Bröd

Redovisningsassistent
Läs mer Sep 26
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på (http://www.polfarskt.se/).Om tjänsten

På Polfärskts supportkontor i Lindome utanför Göteborg finns ett Shared Service Center med tio anställda som sköter ekonomi och lön för 27 bolag i gruppen. I dagsläget omsätter bolagen tillsammans 2,7 miljarder kronor. Polfärskt är inne i en expansiv fas med fokus på utveckling och nya arbetssätt och vi behöver utöka teamet med en engagerad och nyfiken redovisningsassistent. I rollen som redovisningsassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering samt bankavstämning. Du kommer även att vara behjälplig vid månads- och årsbokslut. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till Redovisningsansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter:

Leverantörsreskontra

- Granskning och registrering av fakturor
- Matcha inköpsorder mot faktura
- Kontering av fakturor
- Periodiseringar
- Bokningar av betalningar


Kundreskontra

- Bokföra och stämma av inbetalningsjournaler
- Påminnelser och kravhantering
- Avstämningar och utredningar rörande kundreskontran


Fakturering

- Fakturering
- Vidarefakturering av kostnader
- Hyresfakturering


Bank

- Skicka betalningsfiler till bank
- Bankavstämning


Vi söker

Vi söker en person som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ca 2-3 års erfarenhet av att arbeta som redovisningsassistent. Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du gillar att ta eget ansvar och är lösningsorienterad. Utöver det gillar du utmaningar och trivs i en omväxlande miljö.

Vi erbjuder

Hos Polfärskt Bröd får du möjlighet att arbeta i en platt organisation som växer och satsar framåt! Polfärskt är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Alltid med fokus på gemenskap där man tar hand om och hjälper varandra. Dessutom kommer du in i ett bolag med kända varumärken och kvalitetsprodukter!

Ansök

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 16 oktober 2022. Vid eventuella frågor kontakta Martina Nordberg rekryterare på 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Recruitment Partner/Business Developer till Wrknest Göteborg ????

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 26
Här är nästa steg för dig med minst något års branscherfarenhet och som vill ta steget in i en blandad operativ och strategisk roll för att ta vårt Göteborgskontor till nästa nivå!

Om tjänsten

Wrknest har tack vare vår vilja att hela tiden vilja hitta nya, kreativa vägar, vår vilja att göra det enkelt för våra partners i alla led samt vår entreprenöriella miljö, växt otroligt starkt det senaste året. Den senaste milstolpen i detta är att vi tidigare i höstas har öppnat vårt nya Göteborgskontor som idag består av två starka (och snälla) Account Managers.

Du kommer alltså komplettera det sammansvetsade gänget som med dig blir tre personer och vara den som driver rekryteringsbenet i Göteborg, löser de bemanningsbehov som dyker upp, samt driver strategiska frågor för att utveckla bemannings, rekryterings- och interimaffären.Dina framtida arbetsuppgifter

När våra Account Managers har lyckats identifiera behov av kompetens hos våra kunder kommer det bli din roll som Recruitment Partner/Business Developer att identifiera dels om det är en affär som passar Wrknest och i så fall arbeta operativt med rekryteringsprocessen. Du kommer jobba med både bemanning, rekrytering och interimlösningar.

Vid sidan om det operativa rekryteringsarbetet kommer du även arbeta strategiskt med att sätta dig in djupare i våra olika affärsområden och vara sakkunnig generellt, samt inom kandidatmarknaden inom dessa områden. Du kommer även att vara ett stöd till våra Account Managers på säljmöten och liknande.

I takt med att du lyckas i rollen, vilket vi inte tvivlar på, och vi växer i Göteborg, kommer du vara den som får bygga ditt rekryteringsteam i Göteborg med hel- och deltidsanställda.

Låter ganska spännande va? Det kommer det vara! Du kommer få väldigt stort handlingsutrymme i att utveckla hur hela Wrknest arbetar och samtidigt vara del av en kultur där vi hjälper varandra och gör mycket saker tillsammans.

Vi söker dig som har

- 1+ års branscherfarenhet inom rekrytering, bemanning, interim eller liknande
- Goda kunskaper i svenska


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Våra värdeord är Enkelt, Entreprenörskap och Engagemang, så om du känner dig träffad av dessa är sannolikheten stor att du kommer lyckas hos oss.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Rekryteringsprocessen: Processen kommer bestå av inledande telefonsamtal, intervjuer samt logik- samt personlighetstester.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Mångsidig Administratör till specialistföretag inom klottersanering och ...

Backofficepersonal
Läs mer Sep 26
Om tjänsten

Vi söker nu en Administratör till vår kund i Göteborg. Som Administratör kommer du att ha en bred roll genom att ansvara för administrativa arbetsuppgifter inom bolaget, kontorsservice samt i viss mån kund-, leverantörs- och myndighetskontakter.

Företaget är specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Administratör ansvarar du över två områden; de administrativa uppgifterna samt kontorsservicen och du finns behjälplig till och svarar direkt till ansvarig.

De administrativa arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Ordermottagning, fakturering och leverantörs- och kundutvärdering,

- Diverse personaladministration som tidsredovisning av personal, semesterplanering, och medarbetarsamtal
- Kundåterkoppling och inrapportering av utförda arbeten
- Schemaläggning av saneringsobjekt och inrapportering till myndigheter
- Bokning av besiktning och service för företagsbilarna
- Genomgång och upprättande av dokumentation gällande rutiner och instruktioner
- Vara delvis ansvarig för företagets KMA-arbete (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö)
- Administration av elektroniska körjournaler och larmbehörigheter till larmsystem


Kontorsservicen består bland annat av att du ansvarar för:

- Lokalvård, skrivare, arkivet, återvinning, kaffeservice, förbrukningsartiklar, inredning, planera event och annat underhåll samt andra åtgärder som kan anses öka den allmänna funktionen och trivseln på kontoret.


Vi söker dig som har

- Goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i Microsoft Outlook, Word och Excell
- God och tydlig kommunikationsförmåga.
- B-körkort


Vi ser det som meriterande

- att ha erfarenhet från branschen eller liknande som bygg/industri

För att lyckas i rollen är du även lösningsorienterad, organiserad och inte rädd för att hjälpa till där det behövs, högt som lågt. Du förstår och förvaltar frihet under ansvar på ett effektivt sätt och hanterar gärna fler uppgifter samtidigt.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad, effektiv och hjälpsam. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Årsskiftet 22/23

Plats: Biskopsgårdens Industriområde, Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Topright

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 26
Arbetsbeskrivning

TopRight är ett tillväxtbolag som verkar på flera marknader. Vi benämner oss som ett Smart-techbolag eftersom vår verksamhet handlar om att förverkliga smarta tekniska lösningar. Men det som gjort oss framgångsrika är främst attityden och personligheten hos våra medarbetare. Vi är i ständig rörelse och med ett nyfiket och hungrigt sinne söker vi nya lösningar, nya möjligheter och nya samarbeten. Vi lutar oss aldrig tillbaka, utan lever efter devisen-vi är inte bättre än vårt senaste jobb. Förmågan att anpassa oss efter en föränderlig värld, efter olika kunders olika behov samt med en prestigelös snabbhet se lösningar istället för hinder-det är TopRights själ.

Älskar du siffror och rollen som redovisningsekonom? Är du ute efter nya utmaningar? Vi erbjuder en bred roll och en spännande framtid tillsammans med oss på TopRight. Så om du är redo för nästa steg och vill vara med på vår spännande tillväxtresa så kanske du är precis den vi söker! Vi ser gärna att du kan börja tjänsten omgående.

Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen som består av 5 st medarbetare och dina främsta arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer vara;

- Löpande redovisning, samt interna rutiner/processer mm

- Behjälplig vid bokslut

- Uppföljning fakturering/kundfordringar

- Avstämningar
- Behjälplig med lönekörningar.


- Arbete/Avstämning kund och leverantörsreskontra


- Skatt och moms

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete som Redovisningsekonom och kanske arbetar du på ett tillväxtföretag idag. Önskvärd utbildning är högskoleutbildning inom Ekonomi. Meriterande är om du även har arbetat med lön och kollektivavtal.

Vi tror att du är en kommunikativ och prestigelös person med en serviceinriktad inställning. Utöver det tror vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hugga i där det behövs, samtidigt som du inte har problem med att driva ditt eget arbete framåt. Mycket goda datakunskaper med huvudsak i excel är viktigt för rollen samt med fördel erfarenhet från Fortnox eller liknande system.

Då bolaget är i en spännande och utmanande tillväxtfas är det viktigt att förmedla att det råder ett högt tempo och ständiga förändringar, vilket innebär att det är viktigt med en stark social interaktion med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Vi värdesätter även att du bidrar med idéer och tankar om hur ekonomiavdelningen kan utvecklas framåt.

Om TopRight

TopRight är en bolagsfamilj - en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion. Vår förmåga är att, med ny teknik ihop med befintlig, skapa innovativa och effektiva lösningar. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer. Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl. Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi har en dröm om att förverkliga innovativ teknik och skapa en smartare värld. Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig!

TopRight Nordic AB grundades 2012. Nu är TopRight Nordic en börsnoterad koncern som, tillsammans med sina helägda dotterbolag Ferm & Persson, HISAB, Visual Solutions, TD Light och Axén & Grönqvist tar helhetsgrepp om projekt.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar TopRight med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Hansson på helene.hansson@amendo.se. Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag Sön 16 Oktober.

LI-HH1

ekonomi

Ansök nu

Recruitment Partner/Business Developer till Wrknest Göteborg ????

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 28
Här är nästa steg för dig med minst något års branscherfarenhet och som vill ta steget in i en blandad operativ och strategisk roll för att ta vårt Göteborgskontor till nästa nivå!

Om tjänsten

Wrknest har tack vare vår vilja att hela tiden vilja hitta nya, kreativa vägar, vår vilja att göra det enkelt för våra partners i alla led samt vår entreprenöriella miljö, växt otroligt starkt det senaste året. Den senaste milstolpen i detta är att vi tidigare i höstas har öppnat vårt nya Göteborgskontor som idag består av två starka (och snälla) Account Managers.

Du kommer alltså komplettera det sammansvetsade gänget som med dig blir tre personer och vara den som driver rekryteringsbenet i Göteborg, löser de bemanningsbehov som dyker upp, samt driver strategiska frågor för att utveckla bemannings, rekryterings- och interimaffären.Dina framtida arbetsuppgifter

När våra Account Managers har lyckats identifiera behov av kompetens hos våra kunder kommer det bli din roll som Recruitment Partner/Business Developer att identifiera dels om det är en affär som passar Wrknest och i så fall arbeta operativt med rekryteringsprocessen. Du kommer jobba med både bemanning, rekrytering och interimlösningar.

Vid sidan om det operativa rekryteringsarbetet kommer du även arbeta strategiskt med att sätta dig in djupare i våra olika affärsområden och vara sakkunnig generellt, samt inom kandidatmarknaden inom dessa områden. Du kommer även att vara ett stöd till våra Account Managers på säljmöten och liknande.

I takt med att du lyckas i rollen, vilket vi inte tvivlar på, och vi växer i Göteborg, kommer du vara den som får bygga ditt rekryteringsteam i Göteborg med hel- och deltidsanställda.

Låter ganska spännande va? Det kommer det vara! Du kommer få väldigt stort handlingsutrymme i att utveckla hur hela Wrknest arbetar och samtidigt vara del av en kultur där vi hjälper varandra och gör mycket saker tillsammans.

Vi söker dig som har

- 1+ års branscherfarenhet inom rekrytering, bemanning, interim eller liknande
- Goda kunskaper i svenska


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Våra värdeord är Enkelt, Entreprenörskap och Engagemang, så om du känner dig träffad av dessa är sannolikheten stor att du kommer lyckas hos oss.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Rekryteringsprocessen: Processen kommer bestå av inledande telefonsamtal, intervjuer samt logik- samt personlighetstester.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare Embedded till Consat Engineering

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 26
Sedan 1986 har vi haft möjligheten att hålla på med det vi älskar - att göra skillnad för många människor världen över genom teknik. Consat är ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag som skapar förutsättningar för att samhället ska kunna utvecklas i jämn takt med digitaliseringen. Nu letar vi efter nya medarbetare som vill jobba med spetsteknik, och göra Consat ännu bättre.

Nu letar vi efter mjukvaruutvecklare som har ett brinnande intresse för människor och teknik.

Vad vi kan erbjuda dig:

- Utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och varierande miljö
- Att vara med och skapa nya innovativa lösningar
- Stora möjligheter att forma innehållet i din roll över tid
- Vi arbetar ofta i team med olika tekniska förmågor
- Vi tillåter oss att släppa fram respektive individs kreativitet
- Vi älskar att lära oss och tillämpa ny teknik men även ha kul på vägen

Vad gör vi inom inbyggda system på Consat?

- Vi utvecklar mjukvara och elektronik i världsklass
- Vi arbetar med produkter som säljs över hela världen
- Vi arbetar med prototypframtagning och proof of concept
- Vi arbetar i nära samarbete med allt ifrån uppfinnare och små företag till stora internationella koncernervi


Information om rollen

Som anställd på Consat kommer du att arbeta med mjukvaruutveckling i någon form. Det kan handla om att implementera styrning av en produkt samt GUI på en embedded Linuxenhet, skriva en effektiv C-kod för ett sensorkort med bluetooth eller något annat spännande.

Listan kan göras lång…

Arbetet utförs hos våra kunder eller från vårt kontor på Lindholmen beroende på vad som passar bäst.

Du behöver besitta gedigen kunskap i form av

- En utbildning som ingenjör / systemvetare
- Minst 2 års erfarenhet av C/C++
- Kunskap inom Python och Embedded Linux är meriterande liksom förståelse för elektronik
Kontakt:

För frågor om tjänsten kontakta: Manager Embedded Design, Frida Williamsson, frida.williamsson@consat.se (mailto:ulrika.lin@consat.se)

Varmt välkommen med din ansökan

Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för tionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Läs mer på: www.consat.se (http://www.consat.se/) & Din karriär börjar här - Consat (teamtailor.com) (https://consat.teamtailor.com/)

Ansök nu

Redovisningskonsult till personligbyrå????

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 26
Det är lärorikt, med en stor frihet och flexibilitet vilket enligt mig är den ultimata kombinationen" - Mikaela, redovisningskonsult på MCI

Om oss
MCI Redovisning arbetar framför allt med redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, årsredovisning samt företagsrådgivning och har över 140 nöjda kunder. MCI har en bred kompetens inom företagsekonomiska frågor och jobbar med individuellt anpassade lösningar. Teamet består av tre personer och en hund. :)

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult kommer du löpande att arbeta med:
- Leverantörsresekontra
- Löpande bokföring
- Löner
- Felsökningar i fakturaflödet
- Årsbokslut

Vi söker dig som har
- minst 1 års erfarenhet som redovisningskonsult
- Akademisk utbildning eller liknande
- Svenska, tal och skrift
- Officepaketet, framförallt Excel

Vi ser det som meriterande
- Körkort
- Visma

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, flexibel, proaktiv och resultatinriktad. Du har en hög social kompetens, är otroligt noggrann och van att arbeta med siffror.

Övrig information
Start: omgående

Omfattning: heltid, 40h/veckan

Placering: Flexibelt

Lön: enligt överenskommelse

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Affärschef Fastighetsvärdering, Göteborg

Fastighetsekonom
Läs mer Sep 26
Är du en kunnig fastighetsvärderare som vill ta nästa steg i karriären och jobba i rollen som chef? Vi rekryterar nu en affärschef till vårt kontor i Göteborg; en kanonmöjlighet för dig som både har erfarenhet av fastighetsvärdering och en vilja att växa som ledare!

Har du erfarenhet av ledarskap är det såklart en fördel, men för den här rollen är det inget krav att ha tidigare jobbat som chef. Med rätt mindset ihop med ett stort intresse och kunskap inom fastighetsekonomi så kan du vara rätt person för jobbet!

Som chef på Svefa kommer du alltid ha foten kvar i vår kärnverksamhet och driva dina egna konsultuppdrag som fastighetsvärderare, men samtidigt också driva ditt egna team mot nya mål. Vi tror att detta är en perfekt mix som ger bra förutsättningar att vara en delaktig och förstående chef samtidigt som du också få styra dina egna uppdrag och kundkontakter!

Låter detta som ett passande jobb för dig? Läs mer här och sök idag!

Erbjudande

Hos oss på Svefa får du:

- Stor variation av arbetsuppgifter; mix av strategiskt och operativt arbete
- Flexibelt jobb och frihet under ansvar
- En organisation som är mån om en balans mellan arbete och fritid
- Möjlighet att utvecklas (både inom ditt kunskapsområde och affärsutveckling)
- Jobba på ett värderingsstyrt företag med en unik bredd inom fastighetsrådgivning
- Få jobba med några av de vassaste i branschen


En av de bästa sakerna med det här jobbet är att det är en så stor bredd! Du får vara med och påverka beslut som tas på strategisk nivå samtidigt som du också får jobba hands-on med direkta kundärenden." - Jan Tärnell, Affärsområdeschef Värdering & Analys

Om jobbet

Som fastighetsvärderare på Svefa jobbar vi brett med värdering och analys av exempelvis kommersiella fastigheter, industrilokaler, bostäder och produktionsanläggningar. En stor del av vår uppdragsportfölj utgörs också av råmarks- och byggrättsvärderingar samt till viss del rättsekonomiska värderingar.

I chefsrollen kommer du leda ett team på ca 10 personer, fördelade på tre kontor - Göteborg, Jönköping och Vänersborg.

Som Affärschef inom Värdering kommer du att:

- ha direkt personalansvar (lönesättning, genomföra medarbetarsamtal, säkerställa kompetensutveckling m.m.)
- ha budgetansvar för personalgruppen och verka för att nå affärsområdets mål
- fördela inkommande uppdrag och vara drivande i affärsutveckling anpassat till regionen
- ta dig an egna värderingsuppdrag som konsult


Att vara fastighetsvärderare på Svefa är ett varierande jobb; vissa dagar är du ute "på fältet", träffar kunder och besiktigar fastigheter och andra dagar sitter du på kontoret försjunken i analysarbete. Vi har en bred kundmix och har uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor.

Affärsområdet Värdering & Analys består av drygt 40 personer fördelade över hela landet. Du kommer huvudsakligen att jobba med våra uppdrag i Region Väst, där vi i jobbar med kunder i Västra Götaland. Vi samarbetar också med kollegor i andra regioner.

Vem är du?

För rollen som Affärschef inom fastighetsvärdering söker vi dig som:

- har jobbat med fastighetsvärdering och är auktoriserad värderare/MRICS
- har god vana av att jobba i team och förstår värdet av att samarbeta för att nå framgångar (har du redan jobbat som chef är det såklart meriterande!)
- har ett affärssinne och drivkraft att nå resultat
- är utbildad civilingenjör eller ekonom, med inriktning mot fastigheter
- har körkort (så att du med enkelhet kan ta dig till kundbesöken)


Har du jobbat som konsult tidigare är det såklart ett stort plus.

Vi tror också att en stor drivkraft hos dig är att bygga hållbara och förtroendeingivande relationer till dina kunder och medarbetare. Att vara flexibel, ha förmågan att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter ihop med en god struktur är också nycklar att vara en framgångsrik medarbetare hos oss.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan bestående av CV och motivationstext så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Vid frågor om rollen kontakta gärna Jan Tärnell, jan.tarnell@svefa.se eller 010 603 87 23.

Ansök nu

Motor Control Engineer – E-axle Software

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 26
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience in motor control engineering would be invaluable to us both in concept work and when working with current designs for increased customer satisfaction.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

What you´ll do

Our E-axle Software team is a part of Polestar´s Propulsion department, which is a team with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The team consists of E-machine control engineers, software developers, CI/CD & build system experts and calibration engineers. The area of responsibility spans from software design to fine tuning and final optimization before delivery to end customer. Essentially, you will be one of our experts in electric motor control.

Your responsibilities will be:

- Define requirements for motor control software
- Drive design of, and implement motor control functionality, behaviors and algorithms
- Develop and test motor control algorithms in the lab and -in-vehicle
- Define test plans for E-machine and inverter characterization in; - High Voltage E-machine emulator test bed
- E-machine test bed

Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are a team player with excellent communication skills and a fast learner. You are energized by working in a creative start-up environment, taking action where you see potential and creating structure where needed.

To be successful in this role we believe you have:

- M.Sc. in Electrical Engineering, Data Science or equivalent relevant education
- At least 5 years of relevant work experience (implementation of controls in traction motor or other inverter-fed drives)
- Understanding of field-oriented control and firmware integration for electric drives
- Electric machine and drive systems analysis, modeling and control
- Matlab Simulink and C programming
- Knowledge in interface hardware components, such as; - Voltage and current sensors
- Power stages
- Speed sensors.

Desired skills, not a must:

- Experience with PWM schemes such as space vector, discontinuous, and sinusoidal modulation
- System-oriented understanding of vehicle-level torque control and drivetrain efficiency optimization
- Familiarity with sensor-less motor control algorithms
- Programming languages and tools such as: - Git
- Azure DevOps
- C-code debugging tools
- Python.

At Polestar, you will be leading a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Build System Engineer – E-axle Software

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 26
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience in embedded software development would be invaluable to us both in concept work and when working with current designs for increased customer satisfaction.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

What you´ll do

Our E-axle Software team is a part of the Polestar´s Propulsion department, is a team with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The team consists of E-machine control engineers, software developers, CI/CD & build system experts and calibration engineers. The area of responsibility spans from software design to fine tuning and final optimization before delivery to end customer. Essentially, you will be one of our experts in how to use and work with the software build chain.

Your responsibilities will be:

- Build systems and software integration
- Improve build pipelines
- Unit, system and HIL test automation
- Close cooperation with CI/CD team
- Support the software developers in their daily work
- Actively participate in testing and software debugging.


Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are a team player with excellent communication skills and a fast learner. You are energized by working in a creative start-up environment, taking action where you see potential and creating structure where needed.

To be successful in this role we believe you have:

- M.Sc. in Electrical Engineering, Data Science or equivalent relevant education
- At least 3 years of relevant work experience
- Experience from embedded software development
- Good experience in build systems and pipelines
- Matlab Simulink and C programming.Desired skills, not a must:

- Programming languages and tools such as: - Python
- Git
- Azure
- Command line interface
- Make
- C-code debugging tools.
At Polestar, you will be leading a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Teamledare Göteborg

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Sep 23
Vill du vara med och bygga upp löneavdelningen i Göteborg?

Vi söker nu en teamledare med fullt personalansvar till vårt kontor i Göteborg!Om oss

Vi lever genom att effektivisera och förenkla affärsverksamheten hos svenska, nordiska och internationella företag. Vi kallar det Simplifying Business. Amesto-koncernen består av flera företag i Norge, Sverige och Danmark som erbjuder lösningar baserade på teknik, programvara, outsourcing, konsulttjänster och personal till företag av alla storlekar.

People Planet Profit

Amesto är en plats där människor trivs och arbetar tillsammans mot samma mål. En arbetsplats där man är familjär, social och djupt engagerad i våra kundsamarbeten. På Amesto har vi de skarpaste huvuden och de varmaste hjärtan. Vi arbetar enligt vår trippla värdegrund People Planet Profit för då blir det som vi gör hållbart för oss, våra kunder och vår omvärld.

Som medarbetare i Amesto är du en kulturbärare av vår vision, "Life is now. Work somewhere awesome." och vår mission “Simplifying business”. Vi ger våra kunder hög kvalitet, support och den rådgivning de behöver så att de kan lägga tid på det som är viktigt för dem. Vi ställer frågor för då får vi veta mer.

Som medarbetare hos oss får du de förutsättningar du behöver för att leverera på topp. Utbildning och vidareutveckling, självledarskap och hälsa är viktigt och en del i vardagen hos oss.

Om tjänsten

I vårt affärsområde Payroll arbetar idag ca 30 drivna och kunniga konsulter uppdelat på?olika team. Din uppgift som Teamledare för teamet i Göteborg blir att?leda ditt team med konsulter på plats och Remote i det dagliga arbetet och fortsätta utvecklingen med fokus på medarbetarnöjdhet, kundnöjdhet, digitalisering och tillväxt.?

I din roll ansvarar du för att bygga upp vårt nya lönekontor i Göteborg genom både personalansvar, kundvård, rekrytering och att sträva mot våra genomsamma mål kring budget och nyckeltal. Du driver också in affärer till företaget tillsammans med affärsområdeschefen.

Som person är du resultat- och lösningsorienterad. Samtidigt är du bra på att bygga?samarbete på alla nivåer inom både din avdelning men även inom bolaget. Du bidrar med god kommunikativ förmåga, ett intresse i att driva och utveckla både processer och ditt team med en delad tro på att vi blir bättre tillsammans.

Vi söker dig med:

- Erfarenhet av att leda ett team, gärna inom outsourcingbranschen där du skaffat kunskap om olika bolag och olika kollektivavtal. Alternativt att du jobbat i många olika bolag som haft olika kollektivavtal.

- Minst 5 års erfarenhet av lön där du byggt upp en djup och bred kunskap om hela löneprocessen. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande
- Ett brinnande intresse för kund och förmågan att bygga upp ett väl fungerande partnerskap. Du är proaktiv och är serviceinriktad. Kvalitet ser du som en självklarhet.
- Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne.
- Förmågan att kommunicera väl och pedagogiskt på både svenska och engelska i tal och skrift.?
- Stötta affärsområdeschef och VD genom att implementera företagets strategier inom teamet.


Tjänstens omfattning är heltid, och vi jobbar ibland på kontoret på Första Långgatan 21 i?Göteborg?och ibland hemifrån då vi har en väl genomtänkt hybrid-arbetsplan och värnar om vår gemenskap och varma Amesto kultur.

Vi undanber underkonsulter att söka tjänsten då detta är en anställning.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Interim Redovisningsekonom till större tillverkande verksamhet

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 22
PS Partner söker nu för kunds räkning en person för ett konsultuppdrag som Redovisningsekonom.

Vår kund är ett större bolag med ett redovisningsteam på 4 personer där en medarbetare kommer att gå på föräldraledighet. Uppdraget sträcker sig från 1 november och ett år framåt.

Vi söker dig som har ett engagemang för redovisning och som arbetar med stort ansvarstagande, med din starka analytiska förmåga och med ett sinne för service.

Rollen

Du kommer arbeta tydligt processorienterat, samt med fokus på systemstödda flöden. Du kommer ha egna ansvarsområden men samtidigt förväntas bidra med initiativ och samarbete i redovisningsteamet samt i sammanhanget på ekonomiavdelningen. Ansvarsområdena består i huvudsak av att följande områden sköts på ett riktigt sätt; purchase to payment, order to cash, intercompany, inventory samt relaterade moment i period- och årsbokslut.

Vi söker dig som har

- akademisk utbildning inom redovisning
- 3-5 års erfarenhet från motsvarande roll
- god förmåga att hantera relationer i både interna och externa sammanhang
- god kommunikativ förmåga i både tal och text, obehindrat både engelska och svenska

Det är även en fördel om du har erfarenhet från större ekonomiavdelning, tillverkande verksamhet samt kompetens i Oracle och Hyperion.

Ansökan

Välkommen att skicka in ditt intresse på annonsen. Kontakta oss så berättar vi mer, Malin Lihnell malin.lihnell@pspartner.se eller Mats Sonesson mats.sonesson@pspartner.se

Ansök nu

Hive

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
We are looking for 5 talents that will form our Hive student lab team.
The goal is to get a good mix of UX designers, Developers, (digital) Product Designers, Business designers, Service designers, digital artists or whatever strong skills you can bring to the team.

The Hive team will be responsible for driving a user-centered design process to explore a defined opportunity space together with a partner company and developing a digital service. The process usually follows Humblebee's way of working:

Starting with rapid field research to understand the user's needs and pains, which hopefully opens a gap in the market where we can develop a digital service. Then using an array of user journey creation tools and ideation techniques we build prioritized prototypes that are visually ready for testing. To validate our prototypes as effectively and quickly as possible we test on real users and make sure we get the most valuable feedback possible. Based upon our user testings & findings we are able to pivot and iterate our prototype accordingly. Simultaneously with our prototyping process, we start designing a business model to make sure the idea has concrete financial foundations. The Hive project should end up not with a minimum viable product (MVP) but a minimum delightful product. We ensure our MVP’s are MDP’s. Pixel sharp and crafted with care.

Although you - the Hivers - are responsible for the process, you will get the best support from the rest of the Humblebee staff. The Hive team have their desks right in the heart of the Humblebee office and every Hiver is assigned a personal mentor for the entire Hive journey. The mentors are all senior Humblebee staff, allocated to match your competence (service design, UX, dev, etc.).

The internship spans from over approx 5 months and we try to tailor the workload to fit what you simultaneously need to do for your education. For example, we have had Hivers working 75% on the project and have 25% time for their thesis creation. In that way, they can write a master thesis based on the Hive project.

Please note that this is an unpaid internship.

Ansök nu

Hive

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 22
We are looking for 5 talents that will form our Hive student lab team.
The goal is to get a good mix of UX designers, Developers, (digital) Product Designers, Business designers, Service designers, digital artists or whatever strong skills you can bring to the team.

The Hive team will be responsible for driving a user-centered design process to explore a defined opportunity space together with a partner company and developing a digital service. The process usually follows Humblebee's way of working:

Starting with rapid field research to understand the user's needs and pains, which hopefully opens a gap in the market where we can develop a digital service. Then using an array of user journey creation tools and ideation techniques we build prioritized prototypes that are visually ready for testing. To validate our prototypes as effectively and quickly as possible we test on real users and make sure we get the most valuable feedback possible. Based upon our user testings & findings we are able to pivot and iterate our prototype accordingly. Simultaneously with our prototyping process, we start designing a business model to make sure the idea has concrete financial foundations. The Hive project should end up not with a minimum viable product (MVP) but a minimum delightful product. We ensure our MVP’s are MDP’s. Pixel sharp and crafted with care.

Although you - the Hivers - are responsible for the process, you will get the best support from the rest of the Humblebee staff. The Hive team have their desks right in the heart of the Humblebee office and every Hiver is assigned a personal mentor for the entire Hive journey. The mentors are all senior Humblebee staff, allocated to match your competence (service design, UX, dev, etc.).The internship spans from January 30th to May 31st and we try to tailor the workload to fit what you simultaneously need to do for your education. For example we have had Hivers working 75% in the project and have 25% time for their thesis creation. In that way they can write a master thesis based on the Hive project.

Please note that this is an unpaid internship.

We handle applications when they come in and are presently interviewing candidates, so apply soon to take up this unique opportunity. Last date of application is 10th of December 2022. We're looking forward to your application!

Ansök nu

Koncernredovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 22
Att känna sig passionerad, professionell och lite busig är ett signum för ESS - ett signum som ligger till grund för våra värderingar. ESS Group är en värderingsstyrd organisation full av liv. Genom vår passion och professionalism adderar vi ett värde till våra gäster, till våra anställda och till staden där vi verkar. För att bli ledande inom vår bransch krävs allt - här och nu. Här går livet i direktsändning och du som anställd har huvudrollen på din sträcka i vår stora stafett.

Vi erbjuder dig en händelserik och positiv arbetsplats, med ansvar och befogenheter, närhet till glädje och skratt. Inom ESS får du också ett nytt kontaktnät med många värdefulla arbetskamrater.

Nu söker vi dig som älskar ekonomi, entreprenörer, tempo, hotell och restauranger. Du är alltså driven och ambitiös koncernredovisningsekonom som vill vara med på vår expansiva resa och ha ditt nya skrivbord bara några meter från kaffemaskinen på vårt kontor i Gårda, Göteborg.

En koncernredovisningsekonom har till syfte att arbeta fram en koncernredovisning som ska ge ekonomisk information om resultat, ställning och kassaflöde för hela koncernen som en helhet till intressenter, som i sin tur så ska kunna utvärdera koncernen som en enhet. Detta innebär också en konsolidering av alla dotterbolag med hjälp av förvärvsmetoden enligt K3 regelverket. Rapportering sker till Head of Group control.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som koncernredovisningsekonom innebär:

- Konsolidering och rapportering vid månad-, kvartal- och årsbokslut
- Kvalitetssäkra indata från dotterbolag
- Uppföljning och analys
- Koncernredovisning och koncernbokslut
- Upprätta årsredovisningar och delårsrapporter
- Förbättring av rutiner och processer
Du kommer att ha din arbetsplats på ESS Groups kontor i Gårda och vi önskar tillsätta heltidstjänsten så snart som möjligt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av koncernredovisning. Kanske har du din bakgrund inom revision och har därefter arbetat praktiskt med koncernredovisning. Vidare behöver du ha kunskap gällande K3 och vi förutsätter att du är intresserad av att kontinuerligt uppdatera dig inom området. Vi arbetar i konsolideringsverktyget Konsolidator och erfarenhet av det är meriterande, men inget krav. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

Vem söker vi?
I och med att koncernen har ett högt affärstempo och kontinuerligt expanderar är det viktigt att du trivs med förändring, tycker om utmaningar och kan bibehålla lugn och fokus när situationen så kräver. Du kommer att få vara med och bygga upp rutiner och processer vilket också gör att du behöver vara en genomförare och bra på att leverera och hålla deadlines. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och trivas med att arbeta i ett team samtidigt som du tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Ansök nu

Crash Detection Specialist

Systemdesigner
Läs mer Sep 21
We are looking for a Technical Specialist with good experience with sensors for crash detection from a component and system perspective. You will play an important role in delivering Crash and Safety CAE projects mainly Front, Rear Crash, Roof Crush nor Low Speed Damageability and responsible for understanding the customer requirements in detail and deliver to client expectations.

Requirements:

- Establish a safety strategy and plan for developing crash safety measures.
- Establishing and carrying out targets for safety performance attributes
- In charge of overseeing the corresponding project from the crash safety department.
- In charge of planning resources, manpower, and budget estimates (D D) for projects at various project milestones to meet Crash needs.
- Working together with internal and external stakeholders to complete the project from the start to the launch, including the Integrated Safety Function, COC, VATS, PPPM, CE office, Styling studio, P SC, and SBP teams.
- By comprehending the vehicle development cycle (NPI)
- Basic knowledge of electric vehicle crash safety criteria (Regulatory and real world).
- Basic knowledge of how vehicles operate
- A comparison of the products of rivals.
- Should possess a comprehensive understanding of Vehicle Crash worthiness.
- Should have a solid understanding of the requirements and milestones for new vehicle development.
- Making plans for various tests and programme prototype requirement.
- Compiling the millstones' safety performance and delivering the comprehensive feedback

- Analysis of crash test data for complete vehicle, subsystem, and component tests.

Ansök nu

Recruitment Partner/Business Developer till Wrknest Göteborg ????

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 21
Här är nästa steg för dig med minst något års branscherfarenhet och som vill ta steget in i en blandad operativ och strategisk roll för att ta vårt Göteborgskontor till nästa nivå!

Om tjänsten

Wrknest har tack vare vår vilja att hela tiden vilja hitta nya, kreativa vägar, vår vilja att göra det enkelt för våra partners i alla led samt vår entreprenöriella miljö, växt otroligt starkt det senaste året. Den senaste milstolpen i detta är att vi tidigare i höstas har öppnat vårt nya Göteborgskontor som idag består av två starka (och snälla) Account Managers.

Du kommer alltså komplettera det sammansvetsade gänget som med dig blir tre personer och vara den som driver rekryteringsbenet i Göteborg, löser de bemanningsbehov som dyker upp, samt driver strategiska frågor för att utveckla bemannings, rekryterings- och interimaffären.Dina framtida arbetsuppgifter

När våra Account Managers har lyckats identifiera behov av kompetens hos våra kunder kommer det bli din roll som Recruitment Partner/Business Developer att identifiera dels om det är en affär som passar Wrknest och i så fall arbeta operativt med rekryteringsprocessen. Du kommer jobba med både bemanning, rekrytering och interimlösningar.

Vid sidan om det operativa rekryteringsarbetet kommer du även arbeta strategiskt med att sätta dig in djupare i våra olika affärsområden och vara sakkunnig generellt, samt inom kandidatmarknaden inom dessa områden. Du kommer även att vara ett stöd till våra Account Managers på säljmöten och liknande.

I takt med att du lyckas i rollen, vilket vi inte tvivlar på, och vi växer i Göteborg, kommer du vara den som får bygga ditt rekryteringsteam i Göteborg med hel- och deltidsanställda.

Låter ganska spännande va? Det kommer det vara! Du kommer få väldigt stort handlingsutrymme i att utveckla hur hela Wrknest arbetar och samtidigt vara del av en kultur där vi hjälper varandra och gör mycket saker tillsammans.

Vi söker dig som har

- 1+ års branscherfarenhet inom rekrytering, bemanning, interim eller liknande
- Goda kunskaper i svenska


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Våra värdeord är Enkelt, Entreprenörskap och Engagemang, så om du känner dig träffad av dessa är sannolikheten stor att du kommer lyckas hos oss.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Rekryteringsprocessen: Processen kommer bestå av inledande telefonsamtal, intervjuer samt logik- samt personlighetstester.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 13
You will be located in our customers facilities together with other system developers. Software Developers that have at least 5 years of experience.

Ansök nu

Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Sep 21
ElectroHeat Sweden AB är ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Vi är Skandinaviens ledande tillverkare av industriugnar och levererar både inom Norden som globalt. Vi har nyligen flyttat in i egna nybyggda lokaler på Tagenevägen i Göteborg, och här sker all tillverkning från laserskärning, elskåpsbyggnation till slutmontage/testning.

Vi söker dig som är erfaren elkonstruktör och har erfarenhet av industriell automation. Vi erbjuder en varierande tjänst där du ansvarar för att konstruera kompletta anläggningar och får arbeta med det senaste inom automation.

Du kommer vara en del i vår projektorganisation där du dagligen samarbetar med våra ugnskonstruktörer, programmerare, projektledare och elektriker. Du kommer ha stora kontaktytor med både svenska och internationella leverantörer och kunder.

Så har du ett brinnande intresse för teknik och gillar att se dina konstruktioner bli verklighet mitt framför ögonen? Då kommer du trivas hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer med fokus på elkonstruktion jobba i kundspecifika projekt från start till leverans

Självständigt ta fram elscheman och installationsunderlag i E-plan

Kontakt med leverantörer / beställningar av komponenter till projekt och lager

Delta i kundmöten

Stötta säljavdelningen med tekniska underlag till offerter

Dokumentation och CE-märkning

Kravprofil

Goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av elkonstruktion

Meriterande

Erfarenhet av E-plan

Erfarenhet av CE-märkning

Vi erbjuder

- En möjlighet att få vara del i ett branschledande företag med stark framtidstro.
- Teknik i framkant
- Konstruera produkter som används direkt i industrin world wide
- Flextider, friskvård, tjänstepension och annat självklart som gör att du mår bra


Övrig info

- Rekrytering sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan.
- Vi tillämpar provanställning.
- Vi är kollektivanslutna.


Om ElectroHeat

ElectroHeat är ett familjeägt företag med globala visioner och hög framtidstro. Vi har över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning, och vi står även redo att förse framtidens industri med innovativa tekniska lösningar.

Vi är ca 25 engagerade medarbetare som alla har specialistkunskaper inom våra områden. Våra ugnar används brett inom olika industrier där värme behöver tillföras t.ex. exempel värma rotorn till vindkraft, härda delar till satelliter eller komposithärdning av elflygplan.

Ansök nu

Rådgivare till Intrums Large Ticket-team

Backofficepersonal
Läs mer Sep 20
Vi söker nu konsulter till tjänsten som rådgivare på Intrums Large Ticket-team. I rollen som rådgivare arbetar du med att handlägga köpta fordringar. Du arbetar med och ansvarar för hela processen med stort fokus på inkassering. Som rådgivare ansvarar du för att kundens ärenden hanteras i enlighet med god inkassosed, kundunika lösningar och våra värderingar.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med och forma Intrums nya Large Ticket-team som arbetar med egenägda större fordringar (upp till 200 000 kr). Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i ett sammansvetsat team där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi.

Om rollen

Arbeta proaktivt för att säkerställa högsta inkassering

Aktivt arbete med slutkundskontakt i alla kanaler

Att förhandla och skapa relation med slutkunderna

Att arbeta med och ansvara för hela inkassoprocessen


Om dig
Vi söker dig som kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med en stor portion ödmjukhet. Du trivs i roller där du får använda din goda kommunikationsförmåga, drivs av att bygga struktur och är serviceinriktad. Du utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt förhållningssätt och du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt. För att kunna fatta lönsamma beslut ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga. Du är en god lagspelare och vill vara med och bidra till både god laganda och ett gott resultat i gänget.

Vi ser att du har en gymnasieutbildning i grunden och därefter har byggt på med relevanta arbetslivserfarenheter inom tex service och försäljning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med handläggning av inkassoärenden är det meriterande. Du trivs med att arbeta mot mål och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget
Intrum leder vägen mot en sund ekonomi. Verksamheten handlar om att hjälpa skuldsatta ut ur en svår situation samt se till att företag får betalt, så att de kan växa, anställa och blomstra, vilken i sin tur är bra för hela samhällsekonomin. Din insats kommer att göra skillnad för många.
Intrum erbjuder en flexibel arbetsplats där du själv kan vara med och påverka både arbetstider och var du jobbar någonstans. Det kan tex vara att jobba hemifrån några dagar i veckan för att lösa livspusslet.


Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!


Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Lina Johansson, lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast 3 oktober . Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior .NET-utvecklare för utveckling av nya system

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 20
Om jobbet

Enera är ett produktbolag som erbjuder flera SaaS-lösningar till både företag och myndigheter. Vi lanserade precis en tredje produkt och vill utöka bolaget med ytterligare en erfaren .Net utvecklare. Vi är ett växande bolag med totalt 16 medarbetare i både Sverige och Europa och våra kunder verkar inom en mängd olika branscher.

Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med i ett tidigt skede och arbeta med nya tekniker, och med produkter som har stor tillväxtpotential. Vi är ett tillräckligt litet företag för att du skall kunna bli en nyckelperson, men ändå tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare över tid.

Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stabila ekonomiska förutsättningar. Vi tillämpar ett resultatlönesystem där du som individ har stor möjlighet att påverka din lön.

Information:

- Omfattning: Heltid
- Varaktighet: Tillsvidare
- Lokalisering: Mölndal och/eller remote
- Lön: Förhandlas


Skallkrav:

- .NET core/.NET asp
- REST
- MS
- Hantering av certifikat
- Vana att arbeta agilt
- Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift


Önskad erfarenhet

- Blazor
- RabbitMQ


Din profil

- Systemutvecklare/Programmerare - 5 år erfarenhet eller mer
- Starkt ägandeskap för den produkt du utvecklar, och en stor drivkraft
- Nyfiken och lösningsorienterad
- Noggran och Ansvarstagande
- Är duktig på att slutföra uppgifter

Ansök nu

Supplier Response Expert / SRT Expert

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Sep 20
About the job
The current dynamic business environment has companies pivoting to address volatile demand, rising cost, a challenging labor environment, government regulation and supply chain shortages. We are looking for someone who wants to face these challenges with proactive attitude and constructive approach.

About the position
We are looking for a Supplier Response Expert (SRT Expert) based in our Swedish / Gothenburg office. The position is dedicated to solve escalations to supplier, crisis reaction and resolution, as well as risk monitoring and prevention, responding to the Global Supplier Response Manager.

As main objectives, the professional is going to perform the procedures provided by Kongsberg’s Instruction for Supplier Escalation Process and directives from the Global Supplier Response Manager, including reaction to supply disruptions as well as risk monitoring and prevention to avoid or minimize line stops at Kongsberg and its customers.

Qualifications and experience

- 5-8 years of experience in manufacturing companies. Preferably with a minimum of 3 years’ experience within the automotive industry

- Experience in logistics planning, tools and manufacturing engineering

- Fundamentals of Crisis or Risk Management desirable

- University degree in Logistics, Business Administration, Production Engineering or similar background

- Computer skills including MS Office

- SAP knowledge desirable

- Written and spoken English at C1 conversation level. Further linguistic skills are considered an additional qualification.

- Great sense of urgency, pragmatism and of ownership of the crisis

- Pro-active, self-propelling

- Can-do attitude and resilient

- Hands-on style

- Systematic and data-driven mindset

- Strong teamworking Facilitation skills with a high focus on mobilizing solution and follow-up meetings

- Good conflict management skills

- Flexibility and willingness to travel globally, where crisis occur

- High degree of personal integrity and confidence

What we offer

- High paced global environment with endless opportunities for career development

- Interesting challenges at a premium Tier 1 company in the automotive industry with continuous opportunity to develop new competences

- Possibility to influence and make a difference in all aspects of the job

- Cultural diversity, with colleagues from several countries in Europe, Americas and Asia

- Teamwork environment with open and dynamic communication

- Part-time home-office possible, according to the company’s rules

Ansök nu

Arbetsmarkandskonsult till det nya offentliga omställningsstödet i Göteb...

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 20
Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet. Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Nu söker vi arbetsmarknadskonsulter till det nya offentliga omställningsstödet för anställda som bland annat inte omfattas av kollektivavtal och vars anställning upphört. Som arbetsmarknadskonsult hos oss möter du både deltagare och företag med huvuduppgiften att bygga broar för att få dem att mötas på ett meningsfullt och framgångsrikt sätt. Företagskontakter är en viktig del i ditt dagliga arbete för att få ut deltagare i arbete. Detta innebär att du kommer att ansvara för ett brett kontaktnät och att skapa samt vårda företags- och kundkontakter. Våra deltagare efterfrågar både kvalitativ och effektiv vägledning som leder till arbete. Du kommer därför att arbeta med deltagare både enskilt och i grupp genom individuella samtal, gruppaktiviteter och företagsbesök.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som arbetsmarknadskonsult har du många varierande arbetsuppgifter. Förutom att bygga broar är administration och registrering en mycket viktig del. Nedan följer dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Stödja och motivera vår deltagare i nära samarbete med jobbcoacher.
Coacha våra deltagare till varaktiga arbeten.
Etablera kontakter med arbetsgivare inom näringslivet eller den offentlig sektorn och marknadsföra vår deltagare hos olika arbetsgivare genom att fokusera på deltagarnas individuella resurser och möjligheter.
Kontakta arbetsgivare i syfte att hitta lämpliga vakanser som motsvarar den kompetens som vår deltagare har.
Anordna och genomföra i nära samarbete med arbetsgivare rekryteringar och rekryteringsträffar.
Marknadsföra Miljonbemanning som en attraktiv samarbetspartner för arbetsgivare.
Genomföra individuella matchningar i nära samarbete med arbetsgivare.
Dokumentera löpande det genomförda arbetet i befintliga datasystem.
Delta aktivt i olika utvecklingsarbeten dels inom det egna teamet, dels inom arbetsplatsen i stort.

Vem är du?

Som person är du resultatorienterad, driven och har förmågan att entusiasmera och motivera andra. Du har en god förmåga att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster vikt vid personlig lämplighet och tror att du:

- Har ett nätverk av arbetsgivarkontakter och förmåga att utvidga nätverket.
- Har dokumenterad erfarenhet av att matcha arbetssökande till arbete.
- Är van vid att leda seminarium och workshops för arbetssökande.
- Har kännedom om arbetsmarknadens villkor och förutsättningar.
- Har arbetat i arbetsmarknadsuppdrag med matchande och rustande innehåll.
- Är en noggrann och effektiv administratör.
Meriterande:

Du har universitets- eller högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning alternativt pedagogisk utbildning som till exempel lärare, studie- och yrkesvägledare, eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig.

Meriterande är också om du har utbildning inom coachning, samtalsmetodik, Motiverande samtal (MI), Supported Employment samt IPS eller funktionsvariationer.

Övrigt:

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Göteborg. Arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Ranya Said via ranya.said@miljonbemanning.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jobbcoacher till det nya offentliga omställningsstödet i Göteborg!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 19
Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet. Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Nu söker vi jobbcoacher till det nya offentliga omställningsstödet för anställda som bland annat inte omfattas av kollektivavtal och vars anställning upphört. Coachningen innebär även kortare kompetenshöjande insatser inför jobb- eller studiesökning . Du kommer att arbeta med att coacha den arbets- eller studiesökande ut i arbets- eller studielivet. Syftet är att utveckla dessa sökandes färdigheter i att söka jobb eller studier på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt formulerat mål. Som jobbcoach kommer du att bland annat ge individuell handledning och stöd samt kontakta presumtiva arbetsgivare eller studieanordnare.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som jobbcoach har du många varierande arbetsuppgifter. Förutom att stödja och motivera våra deltagare är administration och registrering en mycket viktig del. Nedan följer dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Stödja och motivera målgruppen att bli självförsörjande genom arbete eller studier eller eget företagande.
- Arbeta coachande med enskilda individer och med grupper, du måste därför ha god förmåga att anpassa arbetssätt och insatser utifrån den enskildes, eller gruppens, behov.
- Upprätta jobbplaner, planera och följa upp insatser för den enskilde.
- Samverka med interna och externa aktörer. Du kommer att arbeta med externa aktörer och myndigheter, varför en god samarbetsförmåga är ett måste.
- Kontinuerligt dokumentera och administrera i befintliga datasystem och enligt gällande riktlinjer.
- Delta i ett kontinuerligt utvecklingsarbete inom hela arbetsplatsen.


Vem är du?

Som person är du resultatorienterad, driven och har förmågan att entusiasmera och motivera andra. Du har en god förmåga att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster vikt vid personlig lämplighet och följande förmågor:

- Med en positiv och professionell attityd till ditt arbete, dina deltagare, din chef och dina kollegor tar du ansvar för den gemensamma arbetsmiljön.
- Du tar ansvar för att självständigt och strukturerat planera och genomföra dina arbetsuppgifter på utsatt tid, vilket bidrar till en god måluppfyllelse för gruppen och en god stämning på arbetsplatsen.
- Du ser värdet hos människor med olika kulturer och bakgrunder och har förståelse för dem som befinner sig i utsatta situationer.
- Du har lätt för att skapa nya kontakter och underhålla relationer i arbetet, vilket bidrar till god samverkan mellan olika aktörer.
- Din datavana är mycket god och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Körkort och tillgång till egen bil är en förtuttsäning för att du ska klara av ditt dagliga arbete.
Meriterande:

Du har högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning alternativt pedagogisk utbildning som t ex lärare, studie- och yrkesvägledare, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande är också om du har utbildning inom coachning, samtalsmetodik, Motiverande samtal (MI), Supported Employment samt IPS eller funktionsvariationer.

Övrigt:

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Göteborg. Arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Ranya Said via ranya.said@miljonbemanning.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rekryterare / Recruiter

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 19
Vill du skapa skillnad för både företag och människor och göra framgångsrika rekryteringar? Sätter du upp höga mål för dig själv och motiveras av möjligheten att utvecklas i rollen som rekryterare? Då kan nästa steg i din karriär vara som Rekryterare hos Bravura.

Om företaget
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Om tjänsten
Som rekryterare driver du rekryteringsuppdrag till Bravuras kunder i tjänstemannaområdet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. I rollen driver du flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med säljavdelningen.

I ditt team ingår flera rekryterare, rekryteringsassistenter samt en rekryteringsansvarig. I rollen får du en grundläggande utbildning som behandlar bland annat rekrytering, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bravuras utveckling. Genom Bravuras Recruiter Program kommer du få rätt förutsättningar att lyckas i rollen som rekryterare.

- Ansvar över dina egna rekryteringsprocesser
- Arbeta nära sälj och tillsammans driver kundrelationer framåt
- Du börjar tjänsten i Recruiter Program som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen som rekryterare


Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
- Akademisk examen
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande med erfarenheter från en roll som inneburit kundrelationer, service och försäljning

I rollen som rekryterare pratar du med många kunder och kandidater dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Detta då vi på Bravura samarbetar mycket över avdelningar. Som person är du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären.

Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Övrig information
Start: 31/10
Plats: Göteborg
Lön: Fast lön + rörlig provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här (http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/)

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar (https://www.bravura.se/din-karriar#hs_cos_wrapper_widget_1528111162772).

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Data Scientist till Technogarden i Göteborg

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 16
Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.

Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår relation avgör du: anställd delägare på Technogarden, partner/underkonsult eller för anställning hos vår kund. Du väljer, vi fixar.

Vi söker nu fler arbetsväljare som vill vara delaktiga och vara med och skapa något nytt med oss.

Vi tror att den som skulle trivas bäst med detta jobb är någon som har en positiv attityd till följande:

Variationen som det innebär att vara konsult

Att vara delaktig i att med goda idéer bygga ett konsultbolag som har utgångspunkt i de anställdas önskemål

Genuint intresse av att leverera hög kvalitet till våra kunder.

Just nu söker vi efter fler Data Scientists till vårt konsultteam på Technogarden IT i Göteborg.

Vi ser gärna att du har några av följande tekniker med dig:

- - Python
- - Kubernetes
- - Helm
- - AWS
- - IBM cloud
- - JFrog Artifactory
- - Bash
- - Linux
- - Gitlab CI/CD
- - Jenkins


Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Vi erbjuder

På Technogarden stödjer vi kreativitet och initiativrikedom. Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor.

Ansökan

För frågor kontakta gärna Rebecka Kvarnestedt på mail rebecka.kvarnestedt@technogarden.se. Ansök genom att connecta med din LinkedIn-profil eller genom skicka ditt CV till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Molnspecialist / Cloud Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 7
Vilka är vi?
Didup är ett kreativt och modernt IT-företag med fokus på specialistkonsulter, IT-tjänster och molntjänster.
Idag sitter vi med fler kundförfrågningar än vi hinner med, och söker förstärka bolaget med fler duktiga Molnspecialister/Cloud Engineer inom Azure, AWS och/eller GCP. Vi befinner oss just nu i en spännande fas där vi skall flytta till nya fräscha lokaler på Första Långgatan i centrala Göteborg, och vill ha med nya medarbetare på resan. Har du några års erfarenhet inom IT-infrastruktur och/eller IT-säkerhet, samt en eller fler certifieringar, och är redo för nästa steg i karriären? Se hit!

Varför DidUp?
Didup är en omtänksam och hänsynsfull arbetsgivare, som prioriterar sina anställda och investerar i deras framtid. Vi är helt självägda och oberoende av yttre investerare, vilket präglar vår företagskultur till att värna om våra medarbetare. Vi vill att alla våra anställda växer och utvecklas ihop med oss, och erbjuder en gedigen budget (50.000kr/år) för kompetens- och personlig utveckling.
Didup har ett starkt kundnätverk av etablerade verksamheter och bolag här på västkusten. Vi får in mängder av spännande uppdrag, och erbjuder våra konsulter givande roller som matchar deras önskemål och är i linje med deras utvecklingsplan.
Hos oss får du möjligheten att arbeta med dedikerade kollegor som är experter inom sitt område. Att vara engagerad, dela med sig och lära från varandra genomsyrar allt vi gör. Det är så vi bygger bolaget och vår gemensamma framtid.

Vem vi söker
Vi söker dig som har en passion för teknik och utveckling. Du älskar scriptning java, PowerShell och gillar verktyg som terraform eller motsvarande. Parallellt med kompetens inom Azure AWS eller GCP är det meriterande om du har relevanta certifieringar och har erfarenhet från konsultbranschen. Som person tror vi att du är kreativ, och gillar nya utmaningar, samtidigt som du är van att arbeta i komplexa miljöer. Självklart har du även erfarenhet av agil utveckling.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

.Net Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 7
We are currently looking to recruit bright, eager and engaged colleagues who would like to work for a company that will improve and invest in them, whilst providing a fun and caring place to work.
What is in it for you?
Didup is a creative and modern, application development consultancy that will give you the opportunity to improve yourself and the customers.
We give you the opportunity to work with dedicated colleagues with excellence in their specific area. To be engaged, share and learn from each other is something natural for us, it’s the way to build for the future.
As a high-end consultancy we know we must always put the individual consultant at the center of everything we do, we know we must continually invest in your development. All our consultants have a personal education plan and budget to ensure that they maintain the highest level of knowledge.
What about the projects?
As a Didup consultant, you will be a key person for our customer and will play a key role within their project. You will be involved in customer projects that develop solutions that will lead and change the industry using the most recent technologies.
Is this you?
.Net Software Developer
Middle and senior experienced .Net developers within backend and frontend. Put value into write SOLID code and use suitable frameworks for best result. Used to work in Agile teams.
Meritorious: Mobile Development, DevOps (CI & CD) and Cloud Computing Architecture

Ansök nu

Java Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 7
We are currently looking to recruit bright, eager and engaged colleagues who would like to work for a company that will improve and invest in them, whilst providing a fun and caring place to work.
What is in it for you?
Didup is a creative and modern, application development consultancy that will give you the opportunity to improve yourself and the customers.
We give you the opportunity to work with dedicated colleagues with excellence in their specific area. To be engaged, share and learn from each other is something natural for us, it’s the way to build for the future.
As a high-end consultancy we know we must always put the individual consultant at the center of everything we do, we know we must continually invest in your development. All our consultants have a personal education plan and budget to ensure that they maintain the highest level of knowledge.
What about the projects?
As a Didup consultant, you will be a key person for our customer and will play a key role within their project. You will be involved in customer projects that develop solutions that will lead and change the industry using the most recent technologies.
Java Software Developer
Middle and senior experienced Java developers within backend and frontend. Put value into write SOLID code and use suitable frameworks for best result. Used to work in Agile teams.
Meritorious: Mobile Development, DevOps (CI & CD) and Cloud Computing Architecture

Ansök nu

Digital Industrial Controller

Financial controller
Läs mer Sep 15
As a Digital Industrial Controller, you will have a key role for the continuing digital success of Polestar. This is a broad but also specialized controlling role

Let us describe the challenge we offer

We are currently recruiting an experienced Digital Industrial Controller to join our Digital area within Financial Controlling at headquarter level in Göteborg. As a Digital Industrial Controller, you will have a key role for the continuing digital success of Polestar. This is a broad but also specialized controlling role, working closely with your Finance colleagues as well as the Digital and Industrial team.

You will be working with a wide range of questions - analysis, follow-up, performance management, interact with other departments and financial planning to just name a few. Your skills, opinion and attitude will help us forming and together with your colleagues develop and grow the Digital area.

This position is located at our HQ, in Gothenburg. We understand that work life balance isn’t easy, and of course welcome our emplyees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment.

What you'll do

- Work closely with the Head of Digital Product Creation and Industrial, establishing controlling and reporting practices led by the Global Digital Controller.
- Monitoring of investments and programmes.
- Identify key drivers and set up performance follow up.
- Produce timely insights reports, challenge management and be vocal.
- Drive and coordinate cross functional initiatives within digital and adjacent business functions.
- Interface and related parties are Digital, Industrial, and Finance management.
- Key stakeholders include Polestar’s Head of Digital Product Creation and Industrial and Global Digital Controller.


Who you are

We believe you are a strong team player and eager to deliver on commitments. You present a flexible attitude and are able to embrace changes and possess the ability to work proactively in a changing environment. Since the scope of this Digital Industrial Controller position is wide, it will require a good deal of a ”go-getter” attitude but also patience in a startup environment. Further on, you also possess a positive mindset and good communication skills.

In order to be successful in this role:

- Bachelor’s degree in business administration (or similar)
- 4-6 years relevant work experience, Financial Control with Industrial / Digital background
- Experience from an international environment is an advantage
- Very good analytical skills
- Proficient in understanding and interpreting financial information and communicating the information in a clear and concise manner
- Ability to plan, coordinate and execute work with many different stakeholders involved


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale up phase you thrive by working in a fast-paced environment.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Android Automotive Systems Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience as an Android Automotive Systems Engineer in our ConX Software Infotainment Team would be invaluable to us as we develop software for the infotainment system in our electric vehicles.

This position is located at our HQ, in Gothenburg. We understand that work-life balance isn’t easy, and of course, welcome our employees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment.

What you’ll do

ConX (Connected eXperience) Infotainment Software Platform, a part of the Polestar Software and Electronics Department, is a team with a mission to deliver continuous improvements to our customers’ infotainment systems. The team consists of UX developers, systems engineers and dev-ops + end-to-end testers. You will work together with your team, UX design teams, cloud engineers, and with Polestar's partner companies, to bring about Connected-Car, Charging, and Performance Solution applications.

Who you are

You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are a fast learner and are not afraid of addressing tough challenges.

To be successful in this role, we believe you have:

- Relevant technical education and background
- Take ownership for the team’s deliveries
- Can give and receive constructive code reviews
- Have an open mind about different Agile Processes and can help the team adapt its ways of working
- You enjoy learning new skills, languages, and toolsets
- Communicative and collaborative
- Have strong English skills (Swedish is a bonus)


Desired Skills:

- AAOS, AOSP, & AOSP Build Process
- AIDL/HIDL
- Java, Kotlin, C++, Gradle, Make, CMake, Jetpack Compose, etc
- Linux, Docker
- DevOps, Gerrit, Git, Jenkins,
- Android & Android Lifecycle, Android Studio & Build Tools, ADB, etc


At Polestar, you will be a part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. The process of reviewing the applications will begin on 18th of August 2022 and you will be subsequently contacted regardless the outcome.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Principal Technical Specialist Surface Design

Systemdesigner
Läs mer Sep 15
We are looking for a senior, patient and devoted senior surface designer who finds excitement and challenge in modelling complex shapes into harmonic perfection.

Let us describe the challenge we offer

To our Surface Design team, we are now looking for a new star designer. A patient and devoted senior surface designer who finds excitement and challenge in modelling complex shapes into harmonic perfection. If you are the right person, we offer you a dynamic job opportunity in our cross-carline team were the surface designers, industrial designers and studio engineers together develop the cars of the future. We are looking for an experienced surface designer who enjoys conducting trainings, being a problem solver, got-to guy and basically being the umbrella for the team regarding issues around surface design. This role will be based at Polestar Design in Gothenburg, Sweden.We understand that work-life balance isn’t easy, and of course, welcome our employees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment.

What you'll do

Together with Designers and Studio Engineers, you will oversee the inclusion of the correct star parameters in the proposal. You will lead working groups and have the opportunity to take own responsibility. The role also includes creating interior/exterior surface models with the aid of the Design department’s DSM modeling tools.

Further on, you will:

- Take part in developing methodology and standards for the Surface design deliveries in all phases of a car project
- Time planning of DSM assignments
- Deliver surface models within the agreed time frame and to safeguard the quality of the proposal
- Lead smaller trainings for other surface designer and designers (interior/exterior)
- Taking the role as a mentor for the team
- Channelizing knowledge about surface design through the design organization including best practices and improvements.
- Work with innovative and alternative solutions on different projects which are running simultaneously.
- Developing future processes within digital modeling and maybe other areas within design.


Who you are

To be successful in this role we believe that you are a collaborative player who enjoys working with others in teams. You have excellent communication skills and are comfortable to actively take on responsibilities. You understand how the shape of a part has its implications on appearance. To understand design sketches and be able to translate the designer's intents into a DSM is something you find inspiring. Being mentor for other colleagues within design and empowering them is something that gives you energy and puts a smile on your face. You have a keen eye for proportions and different designs, also actively improving the quality in the models. You are a natural problem solver, and you can easily work with different projects at the same time.

Additional to this, we are searching for you who have:

- A university degree in relevant field or equally experience
- Preferably at least 10 years of experience of surface modelling in Alias or Icem Surf
- Basic skills in Catia
- A long-documented experience of form and function
- Knowledge in Teamcenter
- Polygon modelling skills are a requirement


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale-up phase you thrive by working in a fast-paced environment.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Concept Design Engineer – Propulsion System

Systemdesigner
Läs mer Sep 15
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience in Concept Design within Propulsion Systems would be invaluable to us both in concept work and when working with current designs for increased customer satisfaction.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

This position will be based at our HQ in Gothenburg, Sweden.

What you’ll do

Our System Design Team is a part of the Polestar Propulsion Department, with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The team consists of system engineers, CAE engineers and system designers. Your responsibilities will be:

- Conceptual packaging and integration of the propulsion system in vehicle
- Participate in the conceptual development of propulsion system for the future
- Support the subsystems with their development and integration in upcoming projects
- Evaluate and integrate design changes
- Support the projects in the day-to-day work with data driven analysis for component/subsystem impact on complete vehicle.


You will strive for achieving exceptional customer experience within Propulsion system and you embrace collaboration to strive for the best product experience.

Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are a fast learner and are not afraid of addressing tough challenges.

You are an experienced CAD engineer who is motivated by challenges and cooperate with others to reach common goals. You are communicative and collaborative with good motivational and planning skills. You are structured, methodical and analytical, as well as patient, flexible and pleasant.

To be successful in this role, we believe you have:

- Relevant technical education and background
- Previous automotive experience
- Excellent knowledge in CATIA V5
- Previous experience of Teamcenter Engineering is beneficial


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale up phase you thrive by working in a fast-paced environment.


People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. The process of reviewing the applications will begin on 18th of August 2022 and you will be subsequently contacted regardless the outcome.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

HIL Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Let us describe the challenge we offer

Polestar is blazing a new trail, dedicating ourselves to the development and refinement of electric vehicle performance. Your experience as a HIL Engineer in our Software Test team would be invaluable to us both in concept work and when working with current designs for increased customer satisfaction.

If you are an innovative, open-minded person who believes that electrification is the future of the auto industry, we would like to hear from you.

What you’ll do

The Software Test team is a part of the Polestar Software Integration and Test Group, which is a team with a mission to deliver results which exceed the customers’ expectations. The team consists of HIL Engineers, HIL Developers and Test Engineers. The area of responsibility of the team is the combination of multiple areas like HIL rig development, test execution in rigs as well as HIL Simulations etc. Your responsibilities will be:

- Design and Construct HILs according to needs
- Propose solutions as well as bring support to define requirements to the present and future plans of Polestar Cars in the growing area of HIL
- As HIL Engineer you will build and maintain a wide personal network within R&D
- You will support our internal customers in a way that makes HIL usage effective and successful
- Support the projects and teams in the day-to-day work by building or/maintaining the different types of HIL rigs like component, sub-system, complete vehicle etc.


As part of our team, you get access to long term development opportunities in a dynamic and continuously growing field, where you have a strong direct influence on customer satisfaction.

Who you are

You have a strong will to create the future of electric vehicles - it’s probably fair to call you an EV nerd passionate about solving climate changes. You are enthusiastic, motivated, well-organized and driven. You’re not afraid to try new approaches and out of the box methods. You have a holistic view, including vision, business, and customers. You are a fast learner and are not afraid of addressing tough challenges.

To be successful in this role, we believe you have:

- Relevant technical education and background
- You have good knowledge within Matlab/Simulink/Python/Vector tools in particular
- knowledge in INCA or dSpace HW or NI HW will be good to have
- Experience of HIL (both HW and SW), HIL build, work experience from the automotive industry
- Communicative and collaborative
- Ability to drive change and implementation and to engage and encourage others
- Structured, methodical, and analytical with good planning skills.


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale up phase you thrive by working in a fast-paced environment.

Personal fit will be of great importance in this recruitment, as we are actively working to build a team with diverse experience, gender and background.


People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. The process of reviewing the applications will begin on 18th of August 2022 and you will be subsequently contacted regardless the outcome.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Platform & Business Support - Internal Communications

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Sep 15
At Polestar, we have ambitious goals, and we understand that teams play best when they are fully aligned. Internal communication is essential to ensure our rapidly growing global organization can work together efficiently, learn from one another and ultimately help accelerate the change to truly sustainable mobility.Let us describe the challenge we offer

As a part of our Internal Communications team, you will pro-actively help shape our internal communications platforms and content, working in a team of six, coordinating with local communications colleagues in the EMEA region to ensure all colleagues are in the know of the latest developments in our growing organization.

It will also be in your scope to be the support and first point of contact for a number of departments to support their visibility, alignment and collaboration with the wider business.

This position is a one year temporary assignment, covering a parental leave with a possibility for extension for the right match. In this position we invite you to work from our HQ office in Gothenburg, Sweden.What you’ll do

Just like each one of our internal communications professionals, you’ll have your own project area where you, with the support of the IC team manager, drive the strategic development of our platforms: our internal news and engagement platform Parallax, our digital signage and our streaming platform, among others.

Further on you will:

- Help develop and produce content for news stories, campaigns, webinars and other educational initiatives, driving business understanding and engagement.
- Grow an informal network across the markets to surface stories and activity, driving alignment and ensuring transparency.
- Be the communications support for heads of departments to help them reach stakeholders and drive their business objectives.
- Collaborate with wider internal and external communications professionals to leverage synergies in activity and messaging.
- Our key audiences are our growing, global team of Polestars, senior management, and the Product Specialists who are the face of our brand in our global retail Spaces (showrooms).
Who you are

This role will require a creative, thorough and hands-on communicator who is organized, independent and extremely collaborative. We are looking for you with interest for digital platforms, business and innovation with a proven ability to explain complex matters in simple terms.

You are able to operate in a fast-paced environment where you can showcase both your creative side, your problem-solving and coordination skills. You are confident in working in a complex matrix structure with multiple stakeholders in diverse markets and enjoy networking with colleagues located around the world via digital channels.

To be successful we believe it’s key to have:

- A Bachelor’s degree (or equivalent experience), preferably in communications, journalism or digital media and writing.
- More than three years working experience in communications, with at least two years within a large multinational corporation. Experience could come from any industry; creativity will be the differentiator.
- Experience working with, and managing, various content management systems and preferably intranets.
- Strong oral, editing and written skills in English. Competence in other languages is desirable.
People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Arkivarier och registratorer sökes i Göteborg!

Arkivkanslist
Läs mer Sep 15
Vill du vara med och stärka våra kunder inom modern e-förvaltning? Vill du tillhöra en grupp duktiga och drivna projektledare och dessutom vara med och bidra till innovation inom arkiv- och informationshantering på ett bolag med hög medarbetarnöjdhet?

ArkivIT är ett ledande bolag inom digital arkiv- och informationshantering. Vår ambition är att stärka våra kunder inom modern e-förvaltning och informationshantering. Vi grundandes 2010 och är idag Sveriges enda privata aktör inom branschen med 70 anställda, egen branschtidning, växande affärsområden och stora ambitioner inför fortsatt tillväxt.

Din roll
Som konsult hos ArkivIT arbetar du i varierande kunduppdrag inom arkiv och registratur i Göteborgsområdet. Arbetsuppgifterna kan variera från allt mellan registrering, diarieföring och utlämnande av allmänna handlingar till att ordna och förteckna.

I det fall du är en erfaren arkivarie är uppdragens karaktär mer inriktade på kunduppdrag med en variation av arkiv och digital informationsförvaltning. Du agerar även stöd till kunder i deras arkiv- och informationshantering, arbetar strategiskt för kunders planer inom informationsförvaltning samt utbildar och informerar om regler och lagstiftning.

När du blir konsult på ArkivIT ingår du i ett bolag med konsulter som innehar stor kompetens inom arkiv- och informationshantering med varierande erfarenheter och bakgrund. Även om du arbetar självständigt i ditt kunduppdrag finns en stor kompetensbank att tillgå genom dina kollegor på ArkivIT och framför allt stöd och handledning från din konsultchef.


Kvalifikationer
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning med minst 60 poäng i Arkivvetenskap
- Goda systemkunskaper
- Flytande i svenska i både tal och skrift

Meriterande
- Praktisk erfarenhet som arkivarie eller registrator
- Kunskap och erfarenhet av elektronisk arkivbildning och digitalt bevarande

Du som person
Som person är du lyhörd och pragmatisk i ditt arbetssätt med god förmåga att kommunicera ditt budskap på ett pedagogiskt sätt. Du gillar att arbeta mot resultat, är flexibel och ödmjuk i ditt förhållningssätt. Vidare tror vi att du utöver ditt arbete i kunduppdrag intresserar dig för att driva ArkivIT:s fortsatta utveckling framåt.

Vårt erbjudande
På ArkivIT hittar du kollegor som drivs av en vilja att förändra och förbättra, är ambitiösa och har en glöd som gör att vi inte bara levererar resultat till våra kunder utan som dessutom gör att vi har riktigt kul tillsammans. Vi värderar dina kunskaper och tror på att låta medarbetarna styra ArkivIT:s framgång.Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, en stark feedback-kultur och ett värderingsstyrt arbetssätt. Vi menar att mångfald i personalstyrkan och likabehandling på arbetsplatsen främjar vår möjlighet till ökad lönsamhet och förbättrade kundrelationer. Kompetens, resultat och ödmjukhet är ledord som präglar vårt arbetssätt och vår företagskultur. Vi arbetar med att främja en god arbetsmiljö och erbjuder stabila villkor.


Start: enligt överenskommelse
Omfattning: 50-100%
Anställningsform: Flexibelt beroende på vad som passar dig.
Placering: Göteborg/DistansVälkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Analyst with passion for data analytics

Business controller
Läs mer Sep 14
We are currently looking for a Business Analyst for our Digital Aftermarket Team with a passion to challenge the status quo, find new solutions and drive out of the box ideas. You should also love and embrace change and have experience in the area of data analytics.

Let us describe the challenge we offerAs a Business Analyst, you will ensure that business and customer perspectives are addressed eliciting information to enable delivery. You will work closely with the team to ensure alignment and cross-functional collaboration. You will also work as a liaison among different stakeholders in order to understand their viewpoint, to ensure close alignment among stakeholders and the vision set by the Digital Lead.

In addition, this role provides context around market, competitive intelligence and customer needs and pain points, to help the team define the work at hand. As such, you will play an important role in ensuring the team is aligned, especially across competence areas.

This position is located at our Lindholmen office in Gothenburg. We understand that work-life balance isn’t easy, and of course, welcome our employees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment. We can also provide with a remote position for people outside of Gothenburg.

What you’ll do

In this role, you will…

Support the establishment of long-term strategies and tactical roadmaps in collaboration with the Digital Leads and the rest of the Aftermarket team, by providing fact-based analysis of the business/digital environment for the specific digital product, service or platform, utilizing information gathered from a variety of resources and channels.

Identify and understand business needs, define and prepare the delivery of digital solutions to meet those needs. You will also be responsible for supporting the transformation of business needs into requirements and user stories.

Create and maintain Business Analyst artifacts, ensuring that these are of high quality so that they contribute to the overall quality of the digital product, service or platform.

Continuously seek improvement and efficient solutions and operations together with other Polestar functional teams and partners and have a failure-fast belief by driving innovation and out-side the box thinking within digital.

Who you are

To be successful in this role, we believe that you are a collaborative player who enjoys working with others in teams. You have excellent communication skills and enjoy actively taking on responsibilities. You are comfortable with processes and technology to be able to understand business needs and support problem-solving with the technical team(s), addressing their concerns. You can quickly see the holistic picture but also thrive in working with details.

Additional to this, we are searching for you who have:

Knowledge and/or experience in data analytics

Experience as a Business Analyst or from the Digital & IT domain

Experience in documenting processes and systems and are familiar with one or several of the following documentation standards and tools: BPMN, UML, LeanIX, Microsoft Visio, Entreprise Architect Sparx

MSc in Computer Science, Software Engineering or similar

People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating, and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, please submit your CV and personal letter (optional) as soon as possible. We apply a continuous selection process; interviews will be held continuously.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu