Löne- och personaladministratörer jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Lönespecialist, vikariat 1 år

Löneadministratör
Läs mer Jun 20
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Vill du jobba som lönespecialist med eget ansvar för flera bolag? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var ett vikariat för dig!

Om tjänsten

På Polfärskts supportkontor i Lindome utanför Göteborg finns ett Shared Service Center med nio anställda som sköter ekonomi och lön för alla våra 26 bolag i gruppen. Då bolaget växer betydligt genom vårt nya förvärv behöver vi utöka teamet med en lönespecialist som kommer in på ett vikariat på ett år. I rollen ansvarar du för hela löneprocessen på flera bolag och behöver därmed vara flexibel som person med god förmåga att prioritera.Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning.

Har arbetat minst ett år som löneadministratör.

Erfarenhet av lönesystemet Agda är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Lager och E-handelsavtalet är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Unionens tjänstemannaavtal är meriterande.

Vill bidra till ett härligt arbetsklimat med ditt positiva sätt och framtoning.Övrig information

Omfattning: Vikariat 1 år

Placering: LindomeHos Polfärskt erbjuds du

Möjlighet att arbeta i en platt organisation som växer och satsar framåt! Polfärskt är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Alltid med fokus på gemenskap där man tar hand om och hjälper varandra.Låter detta som ditt nästa steg?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 25 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Mia Lideborg Lönechef på tel. 0734-25 63 38 eller Mia.lideborg@polfarskt.se

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 15
NA-KD är ett ungt och globalt e-handelsbolag inom fashion och har höga mål inom hållbarhet och fortsatt tillväxt. Nu utökar vi vårt Finance team, och letar efter dig som vill axla rollen som Lönespecialist för vår svenska organisation. Eftersom rollen är helt ny, letar vi efter dig som vill ha en möjlighet till forma och bygga rollen och ta ägandeskapet för hela vårt lönearbete för fortsatt utveckling i takt med att bolaget växer. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och externa samarbetspartners gällande lön,- försäkrings- och pensionsfrågor. Rollen innefattar lönearbetets alla delar, från kontroll till beredning samt rapportering till myndigheter och pension. Du kommer vara en del av den härliga ekonomiavdelningen och rapportera till Finance Manager och kommer även att ha ett tätt samarbete med vårt People & Culture team.

Om rollen

- Ansvar och självständigt arbete med lönehanteringens alla delar av vårt svenska bolags dryga 300+löner
- Kontrollera, registrera och bearbeta löneunderlag
- Hantering av utlägg och företagsförmåner.
- Ansvara för rapportering till SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.
- Ansvara för pensionsraportering, arbetsgivarintyg, semester.
- Frånvarohantering, (föräldraledighet, sjukfrånvaro etc.)
- Rådgivande stöd i lönefrågor till chefer och medarbetare i organisationen.
- Säkerställa kvalité och utveckla vår löneprocess.
- Implementera tidsrapporteringsprocesser och system
- Utvärdera det befintliga lönesystemet och vid eventuellt byte ansvara för implementationsprojektet.
- Lättare ekonomiadministrativa uppgifter.
- Du kommer att ansvara samt samarbeta med People & Cutlture kring löneadministration.
- Kommunicera både internt och externt samt delta i diverse utvecklingsprojekt inom Finance avdelningen.


Bakgrund & Erfarenheter

- Några års erfarenhet inom löneadministration, där du självständigt drivit löneprocessen av minst 100 tjänstemän.
- Har du utbildning inom löneadministration är det ett stort plus annars har du samlat på dig motsvarade erfarenhet genom arbete.
- Ditt brinnande intresse för lönefrågor syns i ditt arbete och det är din noggrannhet och prestigelösa inställning som gör att du lyckas.
- Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du positiv och serviceminded.
- Du trivs i det självständiga arbetet, där du är noga noggrann och arbetar med god struktur.
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)


Nyfiken att veta mer?

Om du tycker det låter som rätt möjlighet för dig ansöker du enkelt genom att svara på några frågor om din bakgrund samt genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar med löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Går du vidare i processen är nästa steg en telefonintervju och därefter kommer du få träffa rekryterande chef. Vi lovar att alla kandidater kommer få återkoppling, oavsett om de går vidare till telefonintervju eller inte.

Plats

Göteborg, Sverige.

The Dream Team

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 6 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ansök nu

Extra- och sommarjobb som löneassistent (vid sidan av studier)

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 17
Om oss på Wint!

På Wint är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomiadministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul. Eller viktigt. Eller lönsamt. Business made fun, helt enkelt.

Wint ersätter den traditionella redovisningsbyrån och erbjuder istället våra kunder löpande bokföring, effektiv ekonomihantering och professionell rådgivning - i ett smidigt appformat. Varje månad välkomnar vi ombord stora volymer av nya kunder, vilket kräver ett lite annorlunda arbetssätt och ställer höga krav på vår tjänsts skalbarhet.

Om du hänger med oss på Wint får du:

- En nytänkande vardag i ett techbolag som siktar högre
- En familjär företagskultur med ett gott gäng i centrala Göteborg
- Kliva in i ett snabbväxande entreprenöriellt bolag
- Arbeta i tight team tillsammans med grymma kollegor
Att jobba som löneassistent på Wint innebär...

Att vara öppen för nya spelregler och nyfiken på otrampad mark. Vår produkt innebär nämligen något helt nytt på marknaden idag, så det finns ingen annan att ta rygg på. Räkna därför med att vardagen på Wint är både utmanande, rörlig och spännande.

Vårt löneteam består av nio positiva, nyfikna och drivna lönekonsulter som gillar att arbeta tight tillsammans och strävar mot gemensamma mål, både på team- och bolagsnivå. Vardagen kommer till största delen innebära operativt lönearbete, samt löpande kundkontakt och dialog med kollegor i andra delar av bolaget.

I den här rollen är vi på jakt efter en positiv och prestigelös rackare med hjärtat på rätt ställe. Letar du efter ett jobb vid sidan av dina studier där du får möjlighet att lära dig så mycket som möjligt längs vägen? Häng på oss!

En viktig nyckel på Wint är samarbete, så vi vill passa på att göra en extra shout-out till alla ödmjuka och sociala lagspelare där ute. En typisk dag i Wintvärlden präglas nämligen av energi, teamkänsla och högt i tak. Kan det vara något för dig? Det hoppas vi!

Vår önskelista av dig:

- Du studerar en utbildning med inriktning Ekonomi eller Lön/HR
- Du förstår dig på och är intresserad av företagande
- Du kan jobba ca 2 dagar/vecka samt heltid under semesterperioder
För att trivas ihop med oss är det viktigt att:

- Du är noggrann och prestigelös
- Du gillar att jobba tillsammans med andra människor
- Du är positiv och vill ha roligt på jobbet
Låter det intressant - skeppa in din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 10
NA-KD är ett ungt och globalt e-handelsbolag inom fashion och har höga mål inom hållbarhet och fortsatt tillväxt. Nu utökar vi vårt Finance team, och letar efter dig som vill axla rollen som Lönespecialist för vår svenska organisation. Eftersom rollen är helt ny, letar vi efter dig som vill ha en möjlighet till forma och bygga rollen och ta ägandeskapet för hela vårt lönearbete för fortsatt utveckling i takt med att bolaget växer. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och externa samarbetspartners gällande lön,- försäkrings- och pensionsfrågor. Rollen innefattar lönearbetets alla delar, från kontroll till beredning samt rapportering till myndigheter och pension. Du kommer vara en del av den härliga ekonomiavdelningen och rapportera till Finance Manager och kommer även att ha ett tätt samarbete med vårt People & Culture team.

Om rollen

- Ansvar och självständigt arbete med lönehanteringens alla delar av vårt svenska bolags dryga 300+löner
- Kontrollera, registrera och bearbeta löneunderlag
- Hantering av utlägg och företagsförmåner.
- Ansvara för rapportering till SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.
- Ansvara för pension raportering, arbetsgivarintyg, semester.
- Frånvarohantering, (föräldraledighet, sjukfrånvaro etc.)
- Rådgivande stöd i lönefrågor till chefer och medarbetare i organisationen.
- Säkerställa kvalité och utveckla vår löneprocess.
- Implementera tidsrapporterings processer och system
- Utvärdera det befintliga lönesystemet och vid eventuellt byte ansvara för implementationsprojektet.
- lättare ekonomiadministrativa uppgifter.
- Du kommer att ansvara samt samarbeta med kollegor inom löneadministration.
- Kommunicera både internt och externt samt delta i diverse utvecklingsprojekt inom Finance avdelningen.


Bakgrund & Erfarenheter

- Några års erfarenhet inom löneadministration, där du självständigt drivit löneprocessen av minst 100 tjänstemän.
- Har du utbildning inom löneadministration är det ett stort plus annars har du samlat på dig motsvarade erfarenhet genom arbete.
- Ditt brinnande intresse för lönefrågor syns i ditt arbete och det är din noggrannhet och prestigelösa inställning som gör att du lyckas.
- Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du positiv och serviceminded.
- Du trivs i det självständiga arbetet, där du är noga noggrann och arbetar med god struktur.
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)


Nyfiken att veta mer?

Om du tycker det låter som rätt möjlighet för dig ansöker du enkelt genom att svara på några frågor om din bakgrund samt genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar med löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Går du vidare i processen är nästa steg en telefonintervju och därefter kommer du få träffa rekryterande chef. Vi lovar att alla kandidater kommer få återkoppling, oavsett om de går vidare till telefonintervju eller inte.

Plats

Göteborg, Sverige.

The Dream Team

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 6 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ansök nu

Lönekonsult till Wints härliga löneteam

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 5
Om oss
På Wint är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomi- och lönedministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul. Eller viktigt. Det ska vara enkelt och roligt att driva företag.

Hänger du med oss på Wint får du...

- Jobba i ett tight team tillsammans med kollegor i olika åldrar
- En familjär företagskultur med ett gott gäng i centrala Göteborg
- En helt digital vardag med stort kvalitét- och kundfokus
- En platt organisation där din röst är med och driver förändring


Om rollen
Att bygga en automatiserad lösning för våra kunders ekonomi och lön är spännande men inte helt okomplicerat. Det ligger en hel del fint hantverk bakom kulisserna, och nu behöver vi stärka upp vårt lag i Göteborg med en lönekonsult.

Vi söker dig som precis är färdig med skolan eller har hunnit jobba med lön ett tag.
Det viktigaste är att du är en nyfiken person och vill lära dig allt om lön och gillar att hantera många kunder samtidigt. Du behöver vara serviceinriktad och gillar att jobba i en omväxlande roll med mycket kundkontakt. Det är en förutsättning att du självständigt kan jobba med "helheten" och leverera med kvalitet mot utsatta deadlines.

För att trivas i rollen och på Wint som företag behöver du tycka att det är kul med effektivisering och processtänk men blir också pirrig av tanken att du är med och bidrar till att automatisera lönearbetet, för det är faktiskt också en stor del av det vi gör. Om du har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör samt bidrar till ett öppet och positivt klimat där vi hjälper varandra framåt så är detta rollen för dig!

Vårt löneteam består av nio positiva, nyfikna och drivna lönekonsulter som gillar att arbeta tight tillsammans och strävar mot gemensamma mål, både på team- och bolagsnivå. Vardagen kommer till största delen innebära operativt lönearbete, samt löpande kundkontakt och dialog med kollegor i andra delar av bolaget. Den röda tråden på Wint är just teamet, eftersom vi jobbar teambaserat genom hela kundresan; från löpande bokföring till lön och årsbokslut. På Wint delar på arbetsuppgifter, hjälps åt när det blåser och firar våra framgångar gemensamt. Vi hoppas att du tycker att detta verkar intressant och vill hänga med på vår resa!

Vår önskelista av dig:

- Du har en examen från yrkeshögskola eller viss erfarenhet från lönearbete
- Du har en stark ansvarskänsla och gör det lilla extra för kundupplevelsen
- Du vågar ta initiativ och är positiv
- Du är ödmjuk och stresstålig - och går igång på vårt lagtänk, så klart
Vi erbjuder dig:

- Ett schysst förmånspaket
- Ett gäng goa kollegor med en prestigelös inställning
- En omväxlande vardag i ett entreprenöriellt tillväxtbolag
- Möjlighet att arbeta i Göteborgs coolaste byggnad Kineum när den står färdig under november 2022, se sneekpeek här -> " Kineum (https://www.youtube.com/watch?v=Ycje8R4nmhA)"

Ansök nu

Vill du jobba som löneadministratör i sommar?

Löneadministratör
Läs mer Apr 22
Välkommen till oss!Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF).

På löneavdelningen i Mölndal arbetar du tillsammans med 14 engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra chefer och ser till att alla duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid. Vi hanterar ca 12 000 löner per månad.Beskrivning av tjänsten

Som löneadministratör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med våra chefer och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m. Vi arbetar dagligen i systemen HRplus8, Medvind, Outlook och Teams.

- Visstidsanställning på 100 % under v. 23-34
- Arbetstider måndag till fredag ca 8-16:30
- Tillträdesdatum ca v. 20 för upplärningVem är du?

Vi söker dig som antingen studerar till/är nyexaminerad löneadministratör/ lönekonsult, eller dig som studerar/nyligen examinerats från högskolan. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, serviceinriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du är inte heller rädd att hugga i när det behövs för att hjälpa dina kollegor, t.ex. inför våra deadlines.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb på vår löneavdelning som kommer vara en mycket bra merit inför ditt kommande yrkesliv och kan vara en möjlighet till fortsatt arbete hos oss! Semesterperioden är förlagd under perioden juni-augusti och vikariaten är på heltid v. 23-34/35, med start redan ca v. 20 för upplärning (kan då vara på deltid för att kombineras med studier). Det kan även finnas möjlighet till fortsatt anställning på timmar eller heltid till hösten - så passa på att ansök redan nu!

Stämmer denna beskrivning in på dig och du är tillgänglig denna period? Sök redan idag - vi går igenom ansökningarna löpande!

Ansök nu

HR Business Partner

Personalkontorist
Läs mer Jun 10
CEVA Logistics erbjuder ett brett utbud av heltäckande och skräddarsydda lösningar inom logistik och frakt tack vare våra 98 000 anställda vid mer än 1 000 anläggningar i 160 länder över hela världen. Med det nyligen genomförda förvärvet av tidigare Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, bygger vi ett av världens ledande erbjudande inom e-handelstjänster. Vi lyckas genom våra medarbetares engagemang och passion - hjärtat i vår organisation. Vi växer i snabb takt - vill du ta chansen att växa med oss?

Rollen

Är du en kommunikativ, proaktiv och nyfiken person som vill vara med på vår resa mot framtidens detaljhandel?

Nu har du möjlighet att få ingå i ett glatt och engagerat HR-team, som bidrar till en framgångsrik tillväxtresa i en snabbrörlig bransch. CEVA Logistics i Göteborg och Finland genomgår en spännande förändringsresa vilket skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som HR Business Partner. Du kommer att vara delaktig i alla våra HR processer för båda Finland och Göteborg.

Vi tror att du kommer göra skillnad. Hos oss är varje medarbetare byggstenen i framgången!

Arbetsuppgifter

- Du kommer att arbeta som ett stöd och bollplank till chefer i hela spektrat av HR frågor. Det är en självständig roll men du har stort stöd i dina HR kollegor.
- Du ansvarar för årliga HR processer efterföljs, facklig samverkan, personalrelaterade frågor och dylikt.
- Du säkerställer att vi följer interna rutiner och kollektivavtal.


Förutom ovan innebär rollen:

- Stöd till chefer i rekrytering
- Facilitera introduktionsprogram
- Stöd till chefer i arbetsrättsliga frågor
- Delta i globala HR aktiviteter
- Stöd till chefer i arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor
- Förmåns- och lönefrågor
- Facilitera grupputvecklingsaktiviteter
- Mångfald och inkluderingsfrågor
- Leda och/eller delta i HR projekt


Vi söker dig som:

- Har några års erfarenhet av HR-arbete och har en stor önskan om att lära mer.
- Känner dig trygg i att arbeta självständigt och är proaktivt nära de chefer och den verksamhet du stöttar.
- Har ett coachande förhållningssätt och är kommunikativ med förmåga att bygga relation och skapa förtroende.
- Tar eget ansvar för din leverans och strävar efter att nå dina mål med kvalitet.
- Uppskattar att arbeta i en dynamisk och snabb miljö.


Kvalifikationer:

- Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
- Erfarenhet av brett HR arbete
- Erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
- Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som i skrift
- Erfarenhet inom lager- och logistikbranschen eller produktionsmiljö ses som ett plus


Registerkontroll utgör en del av vår säkerhetsprövning, som ska göras innan en person deltar i säkerhetskänslig verksamhet. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Den här rekryteringen hanteras av Captica AB och vi hänvisar alla frågor och ansökningar till dem och du når ansvarig rekryterare Christoffer Björklund på telefon 0709-483043. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löne- & HR-koordinator sökes till internationellt försäkringsbolag

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
BNP Paribas Cardif – försäkringsbolaget i en föränderlig värld. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov, erbjuder vi skräddarsydda försäkringslösningar och skapar mervärde för våra partners – alltid med kunden i fokus. BNP Paribas Cardif Nordics försäkringsverksamhet är en del av bankkoncernen BNP Paribas som är en av Europas ledande aktörer inom bank-och finanstjänster.
Vi söker nu dig med ett noggrant sinne och som är detaljfokuserad – du som delar vårt engagemang och vår känsla för ansvarstagande! Kan du vara vår nya Löne- & HR-koordinator?
Som Löne- & HR-koordinator kommer du…
…ansvara för lönebearbetningen för cirka 135 medarbetare, främst för anställda i Sverige men också i Norge och Danmark. I nuläget är lönearbetet outsourcat, vilket innebär att du är första linjens kontakt mot vår löneleverantör. Du kommer att ansvara för att samordna och förbereda löneuppgifter och säkerställa leveransen av lönerna. I rollen kommer du att arbeta med de olika delarna inom lönehantering, tidrapportering, utlägg, ledigheter etc och vara kontaktperson till de anställda i dessa områden. Du kommer ansvara och genomföra de rapporteringar som är kopplade till lön och uppdatera och underhålla bolagets HR-system. Rollen kommer också att innebär att arbeta med vårt erbjudande så som pensioner, förmåner och lönerevisioner, det för att stötta HR Manager i arbetat inom ersättning och förmåner. I rollen som Löne-& HR-koordinator kommer du att vara en del av ett härligt HR-gäng som består av ytterligare tre personer och rapportera till HR Manager.
Vi söker dig som...
… har arbetat i en liknande roll inom löneadministration och har god förståelse för flödet inom lönehantering. Du skall ha ett starkt intresse för siffror och noggrannhet är en naturlig egenskap hos dig. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs. I rollen som Löne- & HR-koordinator kommer du ha många kontakter med företagets medarbetare, chefer och även externa parter, därför är det viktigt att du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att kommunicera.
Våra önskemål till dig:
· Utbildning inom ekonomi eller personal/lön
· Goda kunskaper inom löneadministration
· Tidigare erfarenhet från att ha jobbat med förmåner och pensioner
· Goda redovisningskunskaper
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
· Meriterande är att ha jobbat med löner mot något av de andra nordiska länderna
Varför BNP Paribas Cardif?
Tänk dig en organisation, tillräcklig liten för att utvecklas men tillräckligt stor för att hantera förändringar. Hos oss på BNP Paribas Cardif, genomsyrar affärsutveckling allt vi gör och vi uppmuntrar ständigt till innovativt tänkande. Med ca 135 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark, utvecklar och tillhandahåller vi personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker och finansbolag. Hos oss får du möjligheten att kliva in i en spännande expansiv fas i ett internationellt företag med en mångkulturell miljö. Här får du möjlighet att påverka med din erfarenhet och expertis samt arbeta med engagerade och härliga kollegor.
Vi erbjuder dessutom förmånlig pensionsplan, friskvårdsbidrag, flytande arbetsfria dagar, träning på betald arbetstid, Benify förmånsportal, kompetensutveckling samt sociala aktiviteter och tillställningar.
För mer information se www.bnpparibarcardif.se eller på Linkedin #BNPParibasCardifNordic
Mer om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Elisabeth Marenius, elisabeth.marenius@bnpparibascardif.com (semester vecka 29-31).
Vill du bli en del av ett engagerat och växande företag? Då är du varmt välkommen med din ansökan till vår jobbportal, via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 15:e augusti. Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Då urvalsprocesser och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen): Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Ansök nu

Lön- och HR-administratör till framtida uppdrag

Löneadministratör
Läs mer Jun 3
Är du intresserad av att arbeta med löneadministration samt HR-frågor och vill ta nästa kliv inom din karriär? Då är detta något för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av likdanande tjänster och vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag. Våra kunder finns belägna i Göteborg och närliggande områden. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som löneadministratör hos någon av våra kunder kommer du tillhöra ett kompetent HR-team. Din primära arbetsuppgift kommer att vara hantera verksamhetens löner. I arbetet som löneadministratör ingår det daglig kontakt med både interna och externa aktörer. Det är av stor vikt att du har ett professionellt bemötande med god servicekänsla samt ett konsultativt arbetssätt med hög integritet. Vidare ska du besitta god analytiskförmåga och ha förståelse av numeriska underlag.

Några av dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:

• Förbereda lönekörning via olika system som t.ex AGDA, Fortnox lön, Kontek etc.
• Attestera tidrapportering
• Skapa rutiner och processer inom HR
• Kontakt med försäkringskassa och andra myndigheter
• Personaladministration
• Stötta kollegor och chefer inom HR-frågor

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat några år som löneadministratör och du besitter goda lönekunskaper och kan svara på HR-relaterade frågor. För att lyckas bra i en roll som löneadministratör förutsätter vi att du är du kommunikativ, noggrann och serviceinriktad. Du ska trivas att arbeta i team samtidigt som du är duktig på att prioritera ditt arbete självständigt då i rollen har du ett stort ansvarsområde. I rollen krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Slutligen har du mycket god datorvana samt är bekväm att arbeta i Officepaketet och relaterade system till ditt dagliga arbete.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!

Sökord
Löneadministratör, HR, Lön, personaladministratör, HR-generalist, HR-ansvarig, administratör, förmåner

Ansök nu

Recruiter på deltid till Friday

HR-assistent
Läs mer Maj 30
Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa! 

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.   

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka. 

Friday har kontor både i Göteborg och Stockholm, i denna rollen kommer du sitta på vårt kontor i Vasastan i Göteborg. I rollen som Recruiter kommer du ingå i vårt leveransteam där du kommer få möjlighet att jobba med alla delar av rekryterings- och konsultprocessen. 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

Ditt primära ansvarsområde kommer vara att stötta våra konsultchefer i det dagliga arbetet. Det kan exempelvis vara selektering, annonsskrivning, intervjuer, tester eller tidsrapportering. Allt eftersom du blir varm i kläderna kommer du få fler ansvarsområden. Professionalism och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist gentemot våra kandidater i tätt samarbete med övriga kollegor. För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss så värdesätter du samarbete. Glöm inte, vi firar alltid tillsammans!

VEM ÄR DU?
Läser en relevant utbildning som exempelvis IT/HR och har möjlighet att arbeta extra vid sidan om, runt 1-2 gånger i veckan
Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta tillsammans med oss på Friday
Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas
Du talar och skriver flytande på svenska samt du är bekväm i att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder


Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete. Du ska vara nyfiken på IT/teknik, men viktigast av allt, du brinner för att jobba med människor. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös och flexibel person då arbetsuppgifterna kommer att variera. Det viktigaste är att du, liksom vi, är orädd att testa nya vägar med strävan att bli bäst på det vi gör. Ser du dig som en ambitiös, engagerad och vetgirig person, då kan du vara vår nästa kollega!

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?

Utvecklingsmöjligheten hos oss är enorm. Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det ingen begränsning. Kanske är det du som leder företaget i framtiden? Dagligen kommer du omges av vårt inspirerande nätverk både gällande, kandidater, konsulter & kunder. Du kommer få arbeta i en kreativ, utvecklande och ambitiös miljö med peppande och erfarna kollegor som varit inom branschen länge.

ÖVRIG INFORMATION:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Vasaplatsen 8, Göteborg
Kontaktperson: Rebecka Forsman, rebecka@friday.se
Ansök genom att klicka på länken nedan


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS:

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.

Ansök nu

Lönekonsult sökes - Bli en del av vårt stjärnteam

Löneadministratör
Läs mer Jun 10
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se


Vill du ha ett roligt, varierande och utvecklande arbete inom lön med fullt kundfokus?

Vi söker nu en driven lönekonsult till vårt härliga team i Göteborg!

Azets är ett modernt, väletablerat företag som värnar om worklife balance för våra medarbetare.  Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom att kunna arbeta hemifrån eller på kontoret utifrån vad som passar din livssituation bäst. Vår grupp består av ett tjugotal personer uppdelade i mindre team som sitter i både Solna och Göteborg.

Arbetet består till stor del av kvalitetssäkring av löne-leverans ut mot kund, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda.

Arbetet innebär också

Ansvara för dina kunder gällande löneleverans, service, relation och lönsamhet
Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål för att leverera enligt strategi
Hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag
Vi söker dig som har

Cirka två års erfarenhet från självständigt lönearbete
En utbildning inom lön från yrkeshögskola eller motsvarande
Erfarenhet av Hogia Lön plus
Excel- samt google Drive-vana, då vi hanterar en mängd data i dessa program
Känna dig bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift då vi arbetar med internationella kunder och där engelskan är en del av vår vardag
Att du är så pass strukturerad och självgående att du kan planera och komma i mål med dina kunder utifrån de deadlines som finns
Vara teamorienterad och stötta där det behövs
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande
Azets erbjuder dig

En fantastisk utvecklingsresa inom branschen med möjlighet att fördjupa sig i någon av våra grenar inom vårt kompetens-träd (System, kund, HR mm)
Smarter working – ett arbetssätt som ger dig flexibilitet att arbeta både hemifrån och på kontoret för en bra balans mellan arbete och privatliv
Hälsofrämjande aktiviteter
Ett härligt gäng med kollegor som hjälper varandra
Förmånen att kostnadsfritt auktorisera dig som lönekonsult hos SRF för att ytterligare stärka din position på marknaden.
Utbildning inom Självledarskap (Franklin Coveys) som vi tillämpar på hela bolaget.
Massage
Friskvårdsbidrag
Ansök till oss

Skicka in ditt CV till oss och skriv några rader om varför just du skulle passa in hos oss.

Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några funderingar innan du söker? Maila konsultchef Maria Syrtén på maria.syrten@azets.com.

Ansök nu

Rekryteringsadministratör till Cypern!

HR-assistent
Läs mer Jun 21
Är du en utåtriktad och strukturerad person som vill vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter med placering på Cypern? Sök då jobbet redan idag!

Om oss

Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi över 500 medarbetare med huvudkontor i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Detta innebär att samtliga som arbetar hos oss i Cypern kommer att få stora möjligheter att växa inom bolaget även när det är dags att flytta hem, vilket ger våra anställda en stor trygghet. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesolkoncernen men tillhör även Sekraft som är vårt varumärke för elbilsladdare.

Vi erbjuder bra förmåner och en trygg anställning för dig som vill flytta till härliga Paphos, Cypern. Kontoret på Cypern är beläget i underbara Paphos och har funnits sedan juni 2021. Vi är i dagsläget 40 medarbetare, en härlig blandning av säljare, mötesbokare, coacher, chefer och även en HR/ekonomi avdelning. Tillsammans jobbar vi varje dag för att skapa en familjär företagskultur!

Om Paphos

Paphos som är en liten kuststad på sydvästra sidan av Cypern är en idyllisk pärla som många inte känner till. Paphos är det perfekta resmålet för dig som vill koppla av och njuta av vacker natur, lugnet och bada i kristallklart hav. Vi rekommenderar också alla ett besök till det populära turistmålet Blue Lagoon.

Vill du veta mer om livet i Paphos, Cypern och vad vi erbjuder klicka HÄR (https://sesol-sekraft.se/) ????

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig, en Rekryteringsadministratör som kommer stötta våra chefer inom rekrytering samt administration nere på Paphos, Cypern. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av stöttning till våra chefer med rekrytering men du kommer även arbeta med en aktiv sökning efter nya kandidater. Delar av din dag kommer bestå av bland annat telefonintervjuer, referenstagning, bokning av intervjuer, avtal och research. Du kommer även ansvara för olika administrativa uppgifter på Cypern, bland annat söka samt inspektera lägenheter, boka flygbiljetter, genomföra beställningar till kontoret och skapa aktiviteter för medarbetarna etc.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund inom rekrytering alternativt försäljning. Du behöver vara en social och utåtriktad person som har skinn på näsan och som kan arbeta strukturerat för att trivas i denna roll. Vi är ett företag som är i en tillväxtfas så du behöver kunna trivas i en flexibel arbetsmiljö där du kan hantera olika typer av uppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom rekrytering eller försäljning då majoriteten av ditt arbete kommer utgöras av rekrytering och research efter nya kandidater. Det är även meriterande om du har vana vid administrativt arbete då tjänsten innefattar hantering av administrativa uppgifter. För att trivas i rollen som rekryterings-administratör hos oss ska du ha erfarenhet inom något av nedan:

- Erfarenhet inom rekrytering
- Erfarenhet inom försäljning
- Meriterande är om du har erfarenhet inom administrativt arbete
Om anställningen
Lön: Fast

Placering: Paphos, Cypern

Tillträde: Augusti/ September

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten kontakta maria.gonzalez@sesol.se

Ansök nu

Rekryteringsadministratör till Cypern!

HR-assistent
Läs mer Jun 23
Är du en utåtriktad och strukturerad person som vill vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter med placering på Cypern? Sök då jobbet redan idag!

Om oss

Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Idag är vi över 500 medarbetare med huvudkontor i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Detta innebär att samtliga som arbetar hos oss i Cypern kommer att få stora möjligheter att växa inom bolaget även när det är dags att flytta hem, vilket ger våra anställda en stor trygghet. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesolkoncernen men tillhör även Sekraft som är vårt varumärke för elbilsladdare.

Vi erbjuder bra förmåner och en trygg anställning för dig som vill flytta till härliga Paphos, Cypern. Kontoret på Cypern är beläget i underbara Paphos och har funnits sedan juni 2021. Vi är i dagsläget 40 medarbetare, en härlig blandning av säljare, mötesbokare, coacher, chefer och även en HR/ekonomi avdelning. Tillsammans jobbar vi varje dag för att skapa en familjär företagskultur!

Om Paphos

Paphos som är en liten kuststad på sydvästra sidan av Cypern är en idyllisk pärla som många inte känner till. Paphos är det perfekta resmålet för dig som vill koppla av och njuta av vacker natur, lugnet och bada i kristallklart hav. Vi rekommenderar också alla ett besök till det populära turistmålet Blue Lagoon.

Vill du veta mer om livet i Paphos, Cypern och vad vi erbjuder klicka HÄR (https://sesol-sekraft.se/) ????

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig, en Rekryteringsadministratör som kommer stötta våra chefer inom rekrytering samt administration nere på Paphos, Cypern. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av stöttning till våra chefer med rekrytering men du kommer även arbeta med en aktiv sökning efter nya kandidater. Delar av din dag kommer bestå av bland annat telefonintervjuer, referenstagning, bokning av intervjuer, avtal och research. Du kommer även ansvara för olika administrativa uppgifter på Cypern, bland annat söka samt inspektera lägenheter, boka flygbiljetter, genomföra beställningar till kontoret och skapa aktiviteter för medarbetarna etc.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund inom rekrytering alternativt försäljning. Du behöver vara en social och utåtriktad person som har skinn på näsan och som kan arbeta strukturerat för att trivas i denna roll. Vi är ett företag som är i en tillväxtfas så du behöver kunna trivas i en flexibel arbetsmiljö där du kan hantera olika typer av uppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom rekrytering eller försäljning då majoriteten av ditt arbete kommer utgöras av rekrytering och research efter nya kandidater. Det är även meriterande om du har vana vid administrativt arbete då tjänsten innefattar hantering av administrativa uppgifter. För att trivas i rollen som rekryterings-administratör hos oss ska du ha erfarenhet inom något av nedan:

- Erfarenhet inom rekrytering
- Erfarenhet inom försäljning
- Meriterande är om du har erfarenhet inom administrativt arbete
Om anställningen
Lön: Fast

Placering: Paphos, Cypern

Tillträde: Augusti/ September

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen in med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten kontakta maria.gonzalez@sesol.se

Ansök nu

Framtida uppdrag inom HR och rekrytering

HR-assistent
Läs mer Jun 16
Studerar du HR eller har du en utbildning inom HR och söker en ny utmaning i karriären? Vi söker nu HR-talanger för framtida uppdrag inom HR och rekrytering hos våra kunder i Göteborgsområdet. Ansök för chansen att bli kontaktad med spännande karriärmöjligheter innan och efter din examen!

Om tjänsten
Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter där du fungerar som ett stöd för organisationen i HR-relaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:
• Driva HR administrativa uppgifter
• Arbeta med rekryteringsdelar som search, screening och intervjuer
• Administrera personalfrågor
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter

Om dig
Vi söker dig som tar examen från HR-programmet/dylikt. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden, både som konsult och för direktrekrytering.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänster tillsätts löpande och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HR, HR-generalist, HR-specialist, admin, administratör, HR-koordinator, HR-assistent, HR-koordinator, internationellt, konsult, consultant, HRBP, Sverige, Göteborg, Gothenburg

Ansök nu

HR-generalist till framtida uppdrag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jun 16
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-generalister till framtida uppdrag i Göteborg!

Om tjänsten
Som HR-generalist kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Göteborg med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör till mindre bolag utanför Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 17
Om tjänsten

Som Löneadministratör kommer du driva arbetet för att bygga och utveckla lönefunktionen samt arbeta nära HR-Generalisten kopplat till personaladministrativa uppgifter. Arbetet kommer även innefattas av HR om intresse finns. Du kommer hantera cirka 100 löner som både är tjänstemän och arbetare och vara superuser i det nya HRM system. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du kommer att få fortsätta sätta strukturer och processer för din egen roll och hur vi ska arbeta effektivt framöver kopplat till löneadministration. Det du gör och åstadkommer kommer att synas och göra skillnad hos vår kund. Du kommer även ha ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen. 

Rollen innefattar arbetsuppgifter såsom:
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Ha löpande kontakt med extern lönebyrå
Hantera reseräkningar
Administration vid nyanställningar såsom hantering av anställningsavtal, beställning av IT produkter, nycklar och passerkort
Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Administration kring utbildningar och certifikat
Stöd i Löne-frågor ifrån chefer och personal
Kontinuerlig kontakt med myndigheter kopplat till rapportering
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Administration kring projekt utomlands samt utländsk personal, ansökningar SINK/A-skatt, A1, NT1/NT2 samt HMS-kort

Om dig

Du trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har helhetsförståelse för enhetens arbete och uppdrag. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har en god administrativ förmåga och framförallt gillar det. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Vidare har du ett prestigelöst förhållningsätt och är flexibel inför förändringar och omprioriteringar. Lön är ett komplext område, därför är det viktigt att du är duktigt på att förklara det svåra och göra det enkelt. Din goda kommunikativa förmåga är viktig för rollen.

Eftersom du kommer vara den som ansvarar för lönearbetet självständigt, ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Då våra anställda har olika nationaliteter är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket bra kunskaper i Excel då detta kommer vara ditt vardagliga arbetsverktyg. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utländsk personal och den myndighetskontakt som krävs vid arbete i olika länder. Har du även arbetat mot kollektivavtalet bygg är det ett stort plus. Vårt framtida HRM system är Flex och har du arbetat i det är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om ansökan

Om du är intresserad så rekommenderar jag dig att söka omgående då vi kommer presentera kandidater löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Elsa Tidblom för mer information via e-mail: Elsa.Tidblom@adecco.se 
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Sökord
HR-ansvarig, löneadmin, löneansvarig, löneadministratör, lönespecialist, lönekoordinator, payroll specialist, payroll administrator, administratör, HR-administratör, salary, förmåner, specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

HR Business Partner till spännande internationell kund

HR-assistent
Läs mer Jun 16
Vill du arbeta i högt tempo i en internationell miljö med många olika kontakter? Har du en mycket god förmåga till att skapa och upprätthålla goda relationer? Är du driven, kommunikativ och lyhörd? Har du arbetat brett inom HR? Just nu söker vi HR Business Partners för framtida uppdrag hos vår globala kund. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant! 

Om tjänsten
Som HR Business Partner hos vår globala kund, verksamma inom fordonsindustrin, kommer du att tillhöra ett globalt HR-team där samarbete står i stort fokus. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att supportera chefer runt om i organisationen med förändringsarbete, lönesättning, MBL-förhandlingar, teamutveckling, rekrytering, coaching och att implementera HR-processer och verktyg.

I din roll som HRBP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Supportera och coacha chefer brett i personalrelaterade frågor med fokus på förändringsarbete
- Proaktivt utveckla, supportera och följa upp förbättringar kring organisationens HR-processer.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom relevant område och en gedigen bakgrund inom en bred HR-roll. Vi söker en person som tidigare jobbat med förändringsarbete. För att kunna ta dig an en HRBP-roll hos vår kund behöver du ha en bred och omfattande förståelse för HR-processer.

Vi söker dig som har förmåga att prioritera och ta beslut i enlighet med organisationens riktlinjer och att du kan göra så på ett transparent och kundorienterat sätt. Det är också viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt samt att du är kommunikativ och handlingskraftig. Vidare bör du besitta en god analytisk förmåga och kunna bedöma situationer självständigt samt ta action på lämpligt vis. Som person tror vi att du är strukturerad, har en positiv energi samt hög personlig integritet. Du är lyhörd, har ett starkt kundfokus samt en god och kreativ problemlösningsförmåga. Slutligen behöver du behärska engelska flytande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HRBP | HR Business Partner | Automotive |

Ansök nu

HR-Administratör till spännande framtida uppdrag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jun 16
Vill du växa karriärsmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete? Är du driven, kommunikativ och resultatorienterad? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till spännande framtida uppdrag i Göteborg. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant eftersom rekryteringen sker löpande! 

Om tjänsten
Som HR-Partner kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsterna som HR-konsult tillsätts oftast omgående. Initialt brukar uppdragen pågå under 6 månader. För rätt person finns oftast goda chanser till fortsättning då behovet är löpande.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Du kommer också få en videointervju skickad till din mail som du jättegärna får göra. 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin

Ansök nu

Löneadministratör till Räddningsmissionen i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 21
Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån en kristen värdegrund. Vår organisationsidé är möten i ögonhöjd som skapar rum för förändring och överbryggar utanförskap. Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss mot vår vision; ett värdigt liv för alla!

Om tjänsten 
På Räddningsmissionen jobbar runt 150 personer som brinner för att skapa ett varmare Göteborg. Som löneadministratör kommer du tillsammans med ytterligare en kollega hantera hela löneutbetalningsprocessen för dessa medarbetare och samtidigt vara en viktig supportfunktion när det gäller lagar, avtal och personalsystem. Systemen vi använder oss av är Hogia Lön och Hogia Personal. Din arbetsplats är på huvudkontoret och du kommer att ingå i ekonomiteamet som består av ytterligare fyra medarbetare. Räddningsmissionen är i en spännande tillväxtfas, varför tjänsten kan komma att förändras efter hand som processer utvecklas och digitaliseras. 
 
Arbetsuppgifter
Som löneadministratör hos oss kommer du bland annat att arbeta med: 

• förberedande arbete inför lönekörning
• granskning och justering av tidssystem
• schemahantering och inregistrering av uppgifter
• utfärda olika typer av intyg och ta fram och lämna ut uppgifter till myndigheter. 
Du kommer även att stötta upp ekonomiteamet i fakturering och andra enklare ekonomiuppgifter. 

Vi söker dig som... 
är noggrann och serviceinriktad. Du räds inte att hugga tag i det som behöver göras, och är bra på att prioritera vid arbetstoppar. Du har en förmåga att sätta dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, samtidigt som du är strukturerad och gillar ordning och reda. Vi söker dig som tycker det är roligt att förmedla din kunskap till våra chefer och samordnare på ett pedagogiskt vis. Vår värdegrund är levande såväl i mötet med målgrupper som mellan medarbetare, därför har det stor betydelse att du känner dig trygg med den och att du tycker det känns meningsfullt att få bidra i en idéburen organisation.
 
Vi vill att du har:

• Erfarenhet från löneadministration 2-3 år
• Erfarenhet från ekonomiadministration
• Kompetens i Office-paketet
• God kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du även har...  
erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön eller Hogia Personal. Det är även bra om du har kunskaper i schemaläggning.
 
Förmåner i anställningen  
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon dygnet runt. Du kommer till en arbetsplats med låga trösklar och ett varmt klimat. För oss är “möten i ögonhöjd” ett viktigt riktmärke i såväl mötet med målgruppen som mellan medarbetarna. Vi går under kollektivavtalet Hälsa, vård och övrig omsorg.  
  
Vi intervjuar löpande och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! 

Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. 

Bra att veta
Befattning: Löneadministratör
Rapporterar till: Ekonomichef
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning inledningsvis
Tillträde: Så snart som möjligt 
 
Varmt välkommen med din ansökan! Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. När vi söker nya medarbetare letar vi efter dig som delar vår vision, ett värdigt liv åt alla! Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet.

Vi har ca 150 medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. I våra verksamheter finns också volontärer. Våra huvudmän är 32 kristna församlingar i Göteborg med omnejd. Utöver medarbetare, volontärer och huvudmän har vi även flera starka företagssamarbeten. Tillsammans gör vi skillnad!

Ansök nu

HR Payroll specialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience. Or, to put it into a gif

We from the Compensation & Benefits team did not really pay attention in school during French lessons.... So we would love to get a colleague - who either did pay attention or for whom French comes natural - as our new

Payroll Specialist
As a team we are responsible for the benefits we offer, compensating all our employees for their time and effort, and making sure we do all this in compliance with local regulations.

You will join a team of 4, supporting 7 countries, including France. The 3 of us are located in Barcelona, Amsterdam and Gothenburg. Where you will work is up to you: either Paris, Barcelona, Amsterdam, Gothenburg, Milan or Berlin.

What you'll do

- Run our monthly payroll in our 7 markets
- Be the go-to person for questions related to France
- Further develop our Benefits - package in the markets
- Support in expanding to new markets
What you bring

- First-hand experience with French payroll (either from a service provider or working with HR administration for French employees)
- Fluency in French


As we could sometimes use a bit more structure, if you have some it would be a great benefit for the whole team.

Working for Lynk & Co

The starting salary for this position is between €3.500 - €4.100.

Working for a new company comes with it perks and challenges. We offer a lot of freedom and expect a lot of self-discipline and independence. We are very open-minded and expect the same from you.

Want to learn more about working for Lynk & Co and what we offer? Read more via this link: Why Lynk & Co - Lynk & Co (lynkco.com)

Our recruitment process

We work with a competence-based framework. You apply by submitting your LinkedIn profile or CV written in English and answering a few questions.

As part of our recruitment process, we use psychometric assessments to help us increase our hiring success by identifying the candidates that are most likely to thrive and be successful in the role.

We look forward to receiving your application as soon as possible, but latest 11th of June. We will do an ongoing selection of candidates during the application period, so don't hesitate to apply today.

If you want to learn more about the position, please reach out to Marc Cornelese (+46729888873). If you have any questions about the recruitment process, please reach out to Mira Kantola, mira.kantola@lynkco.com.

To learn more about us, check out our (https://www.lynkco.com/en/) and follow us on (https://www.linkedin.com/company/lynkco/) and Facebook (https://www.facebook.com/lynkco.global/), or if you want to watch our film from our reveal you can see it here (https://hello.lynkco.com/)

Ansök nu

HR-administratör med inriktning civilt försvar och säkerhetsskydd

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 21
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att bidra till att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Idag är vi drygt 700 anställda.
Läs mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice

ARBETSUPPGIFTER
Vi är Göteborg! Nu behöver vi dig som vill arbeta med HR-administration tillsammans med oss. Vi är ett riktigt gott gäng som arbetar bra tillsammans och har roligt under tiden. Vi lär av varandra då vi gärna delar med oss av vår kompetens och våra erfarenheter.

På Intraservice är vi idag ca 700 anställda varav 45 chefer. Som HR-administratör bidrar du till att vår förvaltning är en attraktiv och hållbar arbetsplats för alla. Du har en central roll i organisationen där du arbetar med verksamhetsnära stöd till samtliga våra chefer.

HR-avdelningen består av sju HR-specialister, en HR-administratör samt HR-chef. På vår förvaltning arbetar vi med beredskapsplaner och krigsplaceringar och inom arbetet med civilt försvar ingår även säkerhetsprövning och registerkontroll som en del av uppdraget. För att hantera detta arbete behöver vi nu utöka med ytterligare en HR-administratör.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• administrera Intraservices krigsplaceringar och säkerhetsprövningsintervjuer.
• bevaka när medarbetare börjar och slutar en säkerhetsklassad befattning och/eller krigsplacering.
• administrera manuellt register över medarbetare i säkerhetsklassade befattningar och/eller krigsplacerade.
• administrera säkerhetsskyddssamtal.
• administrera årlig säkerhetsuppföljning.
• administrera beslut och protokoll till tillsynsmyndigheter.
• hålla säkerhetsskyddschefen och den biträdande säkerhetsskyddschefen informerade och uppdaterade i allt som rör säkerhetsprövningsprocessen.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer du också att arbeta med exempelvis löneadministration, anställningar, schema samt stötta våra chefer i olika administrativa frågor.


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom HR och löneadministration. Du har också några års relevant yrkeserfarenhet inom HR och/eller löneadministration. Erfarenhet inom säkerhetsskydd och civilt försvar är meriterande.

Vi söker dig som är självständig, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har ett högt säkerhetsmedvetande och en god samarbetsförmåga. Kund och kundnytta står i fokus varför ett gott bemötande är mycket viktigt. Du tycker om människor och gillar att hjälpa till. Utmaningar tar du dig an med engagemang, är lösningsorienterad och du gör vad som krävs för att en uppgift ska lösas på bästa sätt. Då en stor del av arbetet handlar om att på ett pedagogiskt sätt vara ett stöd till våra chefer behöver du kunna anpassa ditt sätt efter situation och person.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Vi arbetar tillitsbaserat och hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete.

Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka arbetar vi aktivt med miljöfrågor och har ett miljöledningssystem.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tjänsten ska föregås av en godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning kan fattas.

Ansök nu

HR & Lönekoordinator till internationellt bolag i Göteborg!

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
Vill du bli en del av ett engagerat och växande företag? Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som HR & Lönekoordinator på ett internationellt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med flexibel start i augusti som sträcker sig till december, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

Uppdragsbeskrivning och huvudansvar

Som Löne- & HR-koordinator kommer du att ansvara för lönebearbetningen för cirka 135 medarbetare, främst för anställda i Sverige men också i Norge och Danmark. Du kommer att ansvara för att samordna och förbereda löneuppgifter och säkerställa leveransen av lönerna. Du kommer också att ansvara och genomföra de rapporteringar som är kopplade till lön och uppdatera och underhålla bolagets HR-system.

Vem söker vi till rollen?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom löneadministration och har god förståelse för flödet inom lönehantering. Du har med fördel ett stort intresse för siffror och noggrannhet bör vara en naturlig egenskap hos dig. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs. I rollen som Löne- & HR-koordinator kommer du ha många kontakter med företagets medarbetare, chefer och även externa parter, därför är det viktigt att du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att kommunicera.

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning i ekonomi, lön eller likvärdigt relevant område
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete med lön
• Goda kunskaper inom löneadministration
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som HR & Lönekoordinator i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start flexibel start i augusti som sträcker sig till december, med väldigt goda möjligheter till förlängning.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Ansök nu

Lönespecialist till Nouryon i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 23
Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ny stjärna inom lön till vår kund Nouryon med placering i Gamlestaden i Göteborg. Här får du möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med hjälpsamma och engagerade kollegor! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vad innebär uppdraget som lönespecialist?

Det dagliga arbetet går ut på att arbeta med all lönehantering, från att skriva ut avtal och skicka iväg till att skapa lönefiler. Uppdraget är genom Jefferson Wells och du kommer att arbeta som konsult via oss. Start kommer att ske i så snart som möjligt och planeras att pågå långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter:

* hantera föräldraledighet, sjukfrånvaro
* Kontrollera och bearbeta löneunderlag
* Sköta pensionsrapportering och skicka in statistik
* Skriva arbetsgivarintyg
* Hantera tidrapporter

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Lönespecialist är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och stresstålig i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att prioritera samt att kunna lösa komplexa frågor och problem som rör lönehantering. Vidare är du serviceminded och trivs med att hjälpa andra.

Vi söker dig som:

* Har utbildning inom HR/personal/lön eller likvärdigt
* Behärskar svenska och engelska - i såväl tal som i skrift
* Har god erfarenhet av lönehantering,
* Har god datorvana
* Meriterande om du har erfarenhet av SAP-lön och Kronos Tid.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Personaladministratör / Personalhandläggare till lärosäte

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 20
Till ett lärosäte centralt i Göteborg söker vi nu en personaladministratör / personalhandläggare till biblioteket med start i augusti. Du kommer arbeta stöttande med personalrelaterade frågor och vi söker efter dig som har minst tre (3) års erfarenhet av personalrelaterad arbete. Känner du dig redo för nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i augusti på heltid i cirka 4 månader.

• Som personalhandläggare på lärosätet är du ett stöd i personalrelaterade frågor till biblioteksledning och personal.
• I arbetet ingår att arbeta med löpande personaladministration i universitetets personalsystem.
• Du deltar i arbetet med kompetensbaserad rekrytering och handläggning av anställningsärenden.
• Du samordnar arbetsmiljöarbetet på lärosätets bibliotek och kommer tillsammans med din kollega även att arbeta med chefsstöd inom arbetsrättsliga frågor, personalstatistik, rehabilitering, MBL-arbete och andra förekommande arbetsuppgifter inom personalfunktionen.


Vem är du?
För att vara rätt för rollen har du:
• eftergymnasial utbildning inom personalområdet och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet, alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (års) arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• erfarenhet av arbete med personalfrågor inom områdena: rekrytering, arbetsmiljöarbete och personaladministrativa rutiner
• goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av tillämpning av gällande lagar och avtal
• förmåga att uttrycka dig obehindrat och väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• god datorvana och erfarenhet av Office

Följande är meriterande för rollen:
• Erfarenhet av statlig verksamhet och särskilt från högskolesektorn är meriterande.
• Erfarenhet av systemen Primula, ReachMee
• Erfarenhet av att bearbeta och analysera personalstatistik

Som person ser vi att du är drivande och kan arbeta självständigt i rollen som chefsstöd. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter och möta människor på ett positivt sätt. Vi ser gärna att du har ett engagemang och intresse i arbetsmiljöfrågor samt utveckling av rutiner och processer inom personalområdet.


Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området - allt från personalchefer och HR-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Administratör till sommarjobbsgruppen

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 22
Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsfrågor i Göteborgs Stad är samlade i en förvaltning under Nämnden för arbetsmarknad och vuxenutbildning. Det är en politiskt styrd verksamhet där nämndens uppdrag är att ha det övergripande ansvaret för kommunal vuxenutbildning, att för hela stadens räkning anordna arbetsmarknadspolitiska åtgärder och att i övrigt ta de initiativ som behövs för att främja sysselsättningssituationen. Uppdraget är att vi tillsammans skapar förutsättningar för studier och arbete. Målet för nämnden är en stad där människor jobbar och försörjer sig själva, att bidra till att Göteborg är en företags- och tillväxtvänlig stad, att de upphandlingar som genomförs skapar mervärde för göteborgarna och att bidra till att Göteborgs Stad är en attraktiv arbetsgivare med goda arbetsvillkor.

Förvaltningens två stora avdelningar är Arbetsmarknadsavdelningen och Vuxenutbildningsavdelningen. Till det finns stödavdelningarna Ledningsstab, HR och kansli, Ekonomi och inköp samt Kommunikation och IT. Tillsammans är vi ca 280 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Centrum för arbetsmarknadsanställningar (CFA) samordnar lovjobb för ungdomar i hela Göteborgs stad och 2022 erbjuder vi detta för ca 7000 ungdomar. Vill du vara med och bidra till att någon får sitt första jobb och erfarenhet av arbetslivet? Då är detta jobbet för dig!

Som anställd hos oss är du med och stöttar i processen Lovjobb för unga. Du kommer att arbete nära anställningssamordnarna som ansvarar för hela processen. Tillsammans med kollegorna i gruppen jobbar ni gemensamt för att hålla kontakt med arbetsgivare, övriga aktörer i Göteborgs Stad samt att ge så god service som möjligt för ungdomarna och deras vårdnadshavare.

I din roll ingår bla att svara på frågor via telefon och mejl . Du kommer också att medverka vid öppet hus kvällstid samt göra arbetsplatsbesök runt om i Göteborg på de arbetsplatser där vi samverkar. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer vara att hantera uppgifter i vårt lönehanteringssystem samt att sortera och arkivera underlag.

Det är kul att jobba på CFA! Vi är ett glatt gäng som skrattar mycket tillsammans. Om du är intresserad så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi kan komma att kalla till intervju redan innan annonseringstiden gått ut.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning och har erfarenhet från serviceyrke. Du som söker behöver även ha mycket goda kunskaper i Office 365 och goda kunskaper i IT-systemet Feriebas.

Som person är du serviceinriktad och anstränger dig för att hitta lösningar för de personer du möter. Du är prestigelös och mån om att det arbete du gör blir korrekt gjort. Du trivs i att arbeta i team och tar samtidigt ansvar för dina arbetsuppgifter


ÖVRIGT
Arbetsmarknad och vuxenutbildning erbjuder en arbetsplats i kontinuerlig utveckling. Vi arbetar för en hälsofrämjande och god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat flexibel arbetstid, friskvård och cykelförmåner. För oss ses mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag. Vi rekryterar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess för att säkerställa en rättvis och jämlik rekrytering.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår sida på LinkedIn. https://www.linkedin.com/company/arbetsmarknad-och-vuxenutbildning-göteborgs-stad/

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Löneadministratör till Nouryon i Göteborg

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Jun 9
Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en ny stjärna inom lön till vår kund Nouryon med placering i Gamlestaden i Göteborg. Här får du möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med hjälpsamma och engagerade kollegor! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vad innebär uppdraget som lönespecialist?

Det dagliga arbetet går ut på att arbeta med all lönehantering, från att skriva ut avtal och skicka iväg till att skapa lönefiler. Uppdraget är genom Jefferson Wells och du kommer att arbeta som konsult via oss. Start kommer att ske i så snart som möjligt och planeras att pågå långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter:

* hantera föräldraledighet, sjukfrånvaro
* Kontrollera och bearbeta löneunderlag
* Sköta pensionsrapportering och skicka in statistik
* Skriva arbetsgivarintyg
* Hantera tidrapporter

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Lönespecialist är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och stresstålig i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att prioritera samt att kunna lösa komplexa frågor och problem som rör lönehantering. Vidare är du serviceminded och trivs med att hjälpa andra.

Vi söker dig som:

* Har utbildning inom HR/personal/lön eller likvärdigt
* Behärskar svenska och engelska - i såväl tal som i skrift
* Har god erfarenhet av lönehantering,
* Har god datorvana
* Meriterande om du har erfarenhet av SAP-lön och Kronos Tid.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef Anna Bjellheim på anna.bjellheim@jeffersonwells.se

Ansök nu

Junior account specialist till Randstad Inhouse Services

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 9
Arbetsbeskrivning
Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services?

Arbetsbeskrivning:
Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra Inhousekunder  – med andra ord ett team som arbetar tillsammans med våra kandidater ute hos kunden i fråga och är behjälpliga med allt i vardagen som rör rekrytering och konsultvård hos kund. Du kommer att arbeta och vara stationerad ute hos vår kund i Göteborg.

I rollen som Junior Account Specialist har du en viktig funktion som ansvarig för rekrytering och förvaltning av konsulter. Du arbetar verksamhetsnära tillsammans med Account-teamet för att förstå kundens behov och önskemål, liksom du ansvarar för kandidaternas upplevelse av rekryteringen. Du jobbar även med andra kollegor från Randstad och blir väl insatt i vår affär som helhet, och våra arbetsprocesser i synnerhet, och får dessutom inblick inte bara i den globala verksamhet som är Randstad, utan även i våra kunders vardag.

https://youtu.be/3sulmF9R9OY 

Ansvarsområden
Som Junior Account Specialist kan du under en vanlig arbetsdag jobba med bland annat:
• Rekryteringsprocessen, från behovsanalys i dialog med kunden – till tillsättning av 
  konsulter.
• Personalärenden som rör våra medarbetare, för exempel; sjukskrivningar, 
  föräldraledigheter, semesterfrågor e.t.c.
• Annonsering, screening och urval.
• Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och GDPR liksom
  att säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med   
  Diskrimineringslagstiftningen med mera...

 ...kort sagt en mångfacetterad roll med kund och medarbetare i fokus!

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du har: 
• Någon typ av erfarenhet av arbete med administration och service. 
  Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och/eller 
  personalarbete sedan tidigare.
• Sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer. 
• Samarbetsvilja. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill 
vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans. 
• Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av 
  ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig 
  själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du 
  tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm. 

Ansökan
Omfattning:
Heltid, tillsvidare.

Sista ansökningsdag:
2022-06-30.

För ytterligare information: 
För information som rör rollen, vänligen kontakta: Olle Hylén, olle.hylen@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

LÖN-OCH HR ADMINISTRATÖR TILL GLOBAL KONCERN INOM ENTREPRENAD

Löneadministratör
Läs mer Jun 2
Har du tidigare arbetat som löneadministratör och vill ha en roll som är mer inriktad mot HR? Då är detta rollen för dig!

Om företaget
Bolaget tillhör en koncern som är störst i världen inom deras affärsområde, de är ca 125 anställda i Sverige men koncernen har ca 10.000 medarbetare med huvudkontor i London.

Dina arbetsuppgifter
Rollen är ny på företaget då de tidigare haft lönekörningen outsourcad, du kommer att förbereda lönekörningen och sedan samarbeta med externa byrån som gör utbetalningen.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav men ej vara begränsade till:

• Förbereda lönekörning
• Attestera tidrapportering
• Skapa rutiner och processer inom HR
• Kontakt med försäkringskassa och andra myndigheter
• Personaladministration
• Stötta kollegor och chefer inom HR

Du kommer att tillhöra HR-avdelningen och samarbeta med HR-chefen.


Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat några år som Löneadministratör och har en bra lönekunskap och kan svara på frågor gällande problem som dyker upp på en löneavdelning, om du har erfarenhet av byggavtalet eller likvärdigt avtal samt utländska löner så är det meriterande. Som person så är du flexibel, noggrann och social och vågar ta egna initiativ.

Framgångsfaktorer
• Tidigare arbetat som Löneadministratör
• Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på Svenska och Engelska


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt Överenskommelse
OMFATTNING: 100%
PLACERING: Mölnlycke, Västra Götaland
LÖN: Enligt överenskommelse.
KONTAKT: Markus
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli tillsvidareanställd hos kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

Ansök nu

Konsultchef till växande bemanningsbolag

HR-assistent
Läs mer Apr 28
Information om uppdraget
Engagerad, ansvarstagande och kan bygga långvariga relationer?

Te Crea Care har länge varit ett av de största bemanningsföretagen inom vård i södra Sverige. Nu förstärker vi vårt Göteborgskontor och söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Konsultchef alternativt en vilja att bli riktigt duktig Konsultchef!

Vården och vårdpersonal har en tuff tillvaro. Därför är det många som väljer att jobba via bemanningsföretag för att kunna styra sin vardag. Vår uppgift är att hitta den bästa personalen och erbjuda dem uppdrag som stämmer så väl som möjligt utifrån deras behov. Vi har väldigt många ramavtal och bemannar kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige med sjuksköterskor. Det innebär att du måste gilla att ha många bollar i luften!

Du kommer ha en betydelsefull roll och vi tror att du är som oss; lösningsorienterad, målinriktad, relationsbyggande och gillar att lösa konsulter och kunders behov. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete men samtidigt ingå i ett team. Hos oss får du möjlighet att påverka företagets utveckling, vi har högt i tak.

Arbetsuppgifter
KORT OM ROLLEN
Dina uppgifter kommer att vara att utveckla en befintlig stab av vård och omsorgspersonal och bemanna ut dem på uppdrag som stämmer med deras önskemål, samtidigt rekryterar du kontinuerligt utifrån dina kunders behov så att du har tillgänglig personal som stämmer med kundernas behov.
För att klara detta behöver du antingen ha tidigare erfarenhet eller vara väldigt fokuserad och drivas av resultat.
Du får all stöttning du behöver men du driver själv ditt område.
Rollen som konsultchef är komplex; du ska kunna förstå innebörden i ramavtalen, rekrytera och kvalitetssäkra konsulterna, förstå konsulterna och kundernas behov, kunna planera strategiskt samtidigt som du kan lösa akuta behov.
Ingen dag är exakt den andra lik och du får alla möjligheter att utvecklas.

Kvalifikationer
DU har högskoleexamen inom tex vård, ekonomi, försäljning eller HR.

Personliga egenskaper
Du vill vara med att utveckla ett expansivt företag, ha stort driv, vara flexibel och du kommer att utvecklas snabbt. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, är du positiv och glad, förmågan att fokusera, önskan om att ta ansvar och utvecklas så passar du in hos oss.
Är du främst intresserad av administration och ordermottagning är detta inte rollen för dig.

Vi erbjuder dig
Vi har roligt, det går snabbt, vi är bra på det vi gör och firar våra segrar! Vårt kontor ligger vid centralt vid Korsvägen i Göteborg.

Tillsvidareanställning med provanställning
Tjänstgöringsgrad 100%
Kollektivavtal ITP1
Arbetstider: 08.00 - 17.00 med en timmes flextid.
Start: Snarast möjligt
Plats: Göteborg

OM OSS Te Crea Care AB bemannar vård och omsorgspersonal till kommuner, sjukhus, primärvård och skolor sedan 2013. Auktoriserat bemanningsföretag

Ansökan

OM URVALSPROCESSEN Intervjuer sker löpande så var snabb med din ansökan.

Ansök nu

LÖN-OCH HR ADMINISTRATÖR TILL GLOBAL KONCERN INOM ENTREPRENAD

Löneadministratör
Läs mer Jun 17
Har du tidigare arbetat som löneadministratör och vill ha en roll som är mer inriktad mot HR? Då är detta rollen för dig!

Om företaget
Bolaget tillhör en koncern som är störst i världen inom deras affärsområde, de är ca 125 anställda i Sverige men koncernen har ca 10.000 medarbetare med huvudkontor i London.

Dina arbetsuppgifter
Rollen är ny på företaget då de tidigare haft lönekörningen outsourcad, du kommer att förbereda lönekörningen och sedan samarbeta med externa byrån som gör utbetalningen.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav men ej vara begränsade till:

• Förbereda lönekörning
• Attestera tidrapportering
• Skapa rutiner och processer inom HR
• Kontakt med försäkringskassa och andra myndigheter
• Personaladministration
• Stötta kollegor och chefer inom HR

Du kommer att tillhöra HR-avdelningen och samarbeta med HR-chefen.


Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat några år som Löneadministratör och har en bra lönekunskap och kan svara på frågor gällande problem som dyker upp på en löneavdelning, om du har erfarenhet av byggavtalet eller likvärdigt avtal samt utländska löner så är det meriterande. Som person så är du flexibel, noggrann och social och vågar ta egna initiativ.

Framgångsfaktorer
• Tidigare arbetat som Löneadministratör
• Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på Svenska och Engelska


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt Överenskommelse
OMFATTNING: 100%
PLACERING: Lindome, Västra Götaland
LÖN: Enligt överenskommelse.
KONTAKT: Markus
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli tillsvidareanställd hos kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

Ansök nu

HR-assistent

HR-assistent
Läs mer Jan 11
Brinner du för personalfrågor,rekrytering och employer branding? Vill du vara en nyckelspelare i Adways spännande tillväxtfas? Då du har du tur! Vi letar nu efter en HR-assisyent som ska hjälpa oss att hitta de bästa talangerna till vår resa att förändra framtiden inom digital talanganskaffning! ????

Vilka är ni?

Adway är ett ScaleUp-bolag inom HR-tech med kontor i Göteborg, Stockholm, och England. Vi brinner för att hjälpa bolag att hitta de bästa kandidaterna på marknaden. Det gör vi genom att attrahera och konvertera topptalanger med hjälp av automatiserad jobbannonsering i sociala medier.

Intressant! Vad kommer jag jobba med i denna roll? ????

Du kommer att få en viktig roll i vår tillväxtresa där du aktivt kommer arbeta med att bygga upp ett nätverk av potentiella kandidater till nutida och framtida rekryteringsbehov hos Adway. Detta kan du göra genom bland annat uppsökning, kartläggning och kontinuerlig kontakt med kandidater genom exempelvis LinkedIn.

Du kommer att arbeta nära vår Head of People & Culture samt vår Talent Acquisition Specialist (https://jobs.stratsys.com/people/932841-julia-rundberg)och stötta upp brett i våra rekryteringsprocesser och löpande HR-frågor. Adway växer för fullt och du kommer vara delaktig i rekrytering till våra kontor i London, Polen, Göteborg och Stockholm. En fantastisk möjlighet att utöka dina internationella erfarenheter inom rekrytering. ????

Hur kan en vanlig dag se ut och vilka kommer jag att arbeta med?

- Search, administration och urval av ansökningar i vårt rekryteringsverktyg Teamtailor samt i LinkedIn Recruiter kommer vara en stor del av ditt arbete.
- Du kommer jobba med allt ifrån annonsskrivning till telefonintervjuer och referenstagning.
- Att säkerställa bästa möjliga rekryteringsprocess och en kandidatupplevelse i toppklass kommer naturligt tack vare din genuina och sociala förmåga!
- Du kommer delta i planering och genomförande av Employer Branding-aktiviteter såsom meetups, hackatons, mässor och event, både digitalt och fysiskt.
- Arbeta löpande med allmänna administrativa HR-frågor
- Strukturera och rensa enligt dataskyddsförordningen GDPR
Arbeta löpande med allmänna administrativa HR-frågor


Okej då, jag är intresserad! Vad för tidigare erfarenhet behöver jag?

- Du studerar en universitetsutbildning inom HR/Personalvetenskap. Du har med fördel minst ett år kvar av dina studier.
- Är obehindrad på svenska och engelska i både tal och skrift.
- Har erfarenhet av kundnära och serviceinriktat arbete.
- Du kan arbeta cirka 2 heldagar i veckan (16 timmar/vecka).


Varför ska jag börja på Adway?

Du kommer att bli en del av vår lila familj som vet att utan den passion, innovation och entusiasm som våra anställda lägger ner på sitt arbete varje dag, skulle vi inte vara där vi är idag. Vi växer snabbt och det hade inte varit möjligt utan våra fantastiska människor som ser värdet vår produkt ger våra kunder. Du kommer att vara en del av en kultur där vi ständigt utmanar oss själva att bli bättre, delar vår kunskap och passion med varandra samt visar hjärta i allt vi gör ????????????

Detta är bara början på vår resa; vår vision är att vara den ledande HR-Tech-leverantören inom digital talanganskaffning för storbolag och rekryteringsbyråer runt om i världen.

Dessutom får du:

- Bli en del av ett snabbväxande ScaleUp-bolag med korta beslutsvägar.

- Arbeta med en unik produkt som genererar stort värde för våra kunder.

- Ett modernt kontor i centrala Göteborg med gratis snacks och drycker.

- Kunniga ledare med lång erfarenhet av att bygga framgångsrika företag.

- Roliga kollegor som älskar att hitta på saker både på och utanför arbetstid. After-Works, Quiz, resor och besök på våra kontor i Stockholm, Polen och London.

Vi behöver fler talanger och passionerade människor som hjälper oss att nå dit. Är du redo för utmaningen? Eller har du en vän, klasskamrateller kollega som matchar beskrivningen ovan? ???? Dela eller ansök själv till tjänsten och hjälp oss att förändra framtiden för talanganskaffning ????

Ansök nu

Personal- & Resursplanerare till Svenska GMK i Göteborg

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 16
Trivs du med många kontaktytor, är en van administratör och tycker det är roligt med personalplanering? Vi på Svenska GMK AB söker nu en driven personal- & resursplanerare med kontorsansvar till vårt kontor på Hisingen i Göteborg. Har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande roller och söker en arbetsplats med mycket glädje och stort engagemang? Läs då mer om rollen som personal- & resursplanerare nedan.
Om rollen
Som personal- & resursplanerare på GMK kommer du bland annat arbeta med att förbereda vår personal för kommande projekt, boka utbildningar och personalbostäder. Du kommer bli vår huvudadministratör i personal- och projektbeläggningen och arbeta med all förekommande personaladministration i företaget. Att proaktivt och kontinuerligt jobba med rekrytering och leta tillgänglig personal för våra projekt är en naturlig del av rollen. Det innebär att du behöver vara bekväm med att ringa många telefonsamtal och förväntas leverera förslag på tillgängliga personalresurser till våra affärsområdeschefer. Du blir vårt stabila nav i hjulet med ett övergripande kontorsansvar där inköp av kontorsmaterial och att sköta kontakten med olika leverantörer ingår i dina arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor då du dagligen kommer att vara i kontakt med personal, kunder och leverantörer i olika ärenden där din serviceförmåga kommer spela en viktig roll.
Hos oss jobbar ett hundratal olika personligheter. Vi är alla olika, men vi delar driv och engagemang där vårt uppdrag alltid är att leverera vårt bästa utifrån våra kunders förfrågningar.
Vem är du?
Denna roll ställer krav på god social kompetens och en god kommunikativ förmåga. För att trivas i rollen som personal- & resursplanerare hos oss är det viktigt att du som söker är strukturerad, noggrann och har en god administrativ förmåga. Stundtals kan det vara ett högt tempo, vilket gör det viktigt att du kan planera om ditt arbete på ett flexibelt sätt. Som person är du lösningsorienterad och kan föra ditt arbete framåt med god kvalitet i leveransen mot deadlines. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och behärskar engelska i både tal och skrift, samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Viktigt är att du är flexibel, har en positiv inställning och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. På GMK arbetar vi prestigelöst och stöttar varandra i vårt gemensamma mål att växa.
Rollen passar dig som trivs med att vara spindeln i nätet och att ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Har du ett intresse för industri- och byggbranschen är det en bonus. För rätt person finns möjlighet att växa i organisationen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Om Svenska GMK
Svenska GMK AB är ett industriserviceföretag som erbjuder entreprenad- och bemanningstjänster inom tre affärsområden: Underhåll & Revision, Maskininstallation & Industriflytt samt Stål-, Svets & Smidesarbeten. Vi arbetar bl.a. inom petrokemi, kärnkraft, fordonsindustrin och byggbranschen där vi bl.a. varit med och byggt nya Hisingsbron, City Gate, Karlastaden och övriga stora projekt inom Västlänken. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg, men vi utför arbeten hos våra kunder runt om i hela landet och även i övriga delar av Norden och Europa. Vi är en del av Jernbro Industrial Service vilket ger oss ett nätverk med 900 anställda och ytterligare leverantörsrelationer inom hela koncernen. Besök gärna www.gmk.se för mer information om oss.
Övrigt
Som kollega till oss blir du en del av ett sammansvetsat team med mycket humor och högt i tak som stöttar varandra, samtidigt som vi utmanar, utvecklas och firar framgång tillsammans.
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se
Välkommen in med din ansökan!
Varaktighet/anställning
Heltid, tillsvidareanställning, börjas med 6 mån provanställning.
Ansökan
Bifoga ditt CV och personliga brev i ett mail till ansokan@gmkservice.com.
Kontaktperson
För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen: Emelie Ceder, HR-Ansvarig, emelie@gmkservice.com

Ansök nu

Konsultchefsassistent till Professionals Nord Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jun 3
Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans?
Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision – Rekrytering i världsklass!
Ta chansen att vara med på vår resa och bli del av vårt kontor i Göteborg! Vi sitter på Avenyn i nyrenoverade lokaler och söker just nu vår nästa stjärna med start omgående.

Information om tjänsten
I rollen som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt de möjligheter som finns utifrån ditt studieschema. Du går in som konsultchefsassistent i Göteborgsteamet där du ges möjligheten att utvecklas varje dag:

 Sofie på kontoret har precis gått karriärsvägen som assistent till konsultchef och beskriver rollen som konsultchefsassistent så här:

"Rollen som konsultchefsassistent är enligt mig det absolut bästa extrajobbet man kan ha parallellt med sina studier. Jag har kunnat dra nytta av mina studier i rollen och av rollen i mina studier. Detta samtidigt som vi på PN jobbar med långsiktiga samarbeten där man blir sedd och hörd och vågar tänka långsiktigt. Är man nyfiken på vad en karriär inom branschen kan komma att innebära är absolut PN rätt väg att gå, här får du testa på allt, tillsammans med världens bästa gäng!"

Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistentteamet runt om i Sverige för att sköta den dagliga verksamheten. På vårt kontor i Göteborg arbetar i dagsläget + positiva och sociala medarbetare, där vi tillsammans har lång erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare! Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Stockholm, Linköping, Karlstad, och Örebro!

Såhär säger Albin, vår leveranschef om hans ledarskap: 

"Min största drivkraft i mitt ledarskap är att få ut maximal potential av alla medarbetare. Hos oss på PN kan vi utlova personlig utveckling i takt med att bolaget växer. Och roligt ska vi ha på vägen!" 

Arbetsuppgifter
Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet med administrativa uppgifter. Du kommer få vara involverad i hela rekryteringsprocesserna från kravprofiler, till annonser, urval av ansökningar till att göra referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. När du känner dig trygg i uppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera för konsultcheferna när de är på semester under jul/sommar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

• Gå igenom urval
• Genomföra telefonintervjuer
• Stödja konsultchef kring avtalsskrivningar och intervjuer
• Besvara frågor från kandidater via mail och telefon.
• Ansvara för tidrapportering

När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor.

Vi söker dig som:

• Studerar inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier. 
• Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
• Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med kollegorna i Göteborg och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:
FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. (Ett och annat Göteborgsskämt kommer färdas genom kontorslandskapet)
Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

START: I augusti
OMFATTNING: Deltid, minst 2 dagar/v
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se

Ansök nu

HR Utbildningspartner för produktion av utbildningar

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 9
Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbygge? Vill du bidra till att Peab ger medarbetare och organisation förutsättningar och verktyg för ett livslångt lärande? Är du samtidigt en pedagogisk person som trivs i en miljö med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker!

Rollen kan vara placerad på något av våra större kontor i antingen Solna, Göteborg, Malmö eller Förslöv.

Om tjänsten

I rollen som HR Utbildningspartner Produktion av utbildningar kommer du att ha det övergripande ansvaret för att ta fram och skapa innehåll för olika sorters utbildningar/utvecklingsinsatser. Exempel på utbildningar kan vara introduktionsprogram, e-learnings, blended learnings mm. Du arbetar nära sakkunniga inom olika expertisområden där du ansvarar för att ta fram rätt pedagogiskt lärande till den kanal som bäst lämpar sig för mottagarna.

Med din expertis inom kompetensutveckling och skapande av lärande har du en viktig roll i att utveckla innehåll som skapar värde för såväl individen som Peabs långsiktiga kompetensförsörjningsbehov.

Du kommer ha ett nära samarbete med intressenter från verksamheten för att säkerställa relevanta insatser och du arbetar tätt med övriga kollegor inom kompetensutveckling för att säkerställa rätt utbildningsform och att relevanta partners och externa leverantörer nyttjas efter behov.

Du arbetar med att identifiera skaleffekter över Peab som koncern och dess nordiska länder i de utvecklingsinitiativ och utbildningsinsatser som du driver.

Om dig

Rollen som HR Utbildningspartner Produktion av utbildningar kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete. Du är en van att ingå i projektarbete och tycker om att driva och koordinera flera aktiviteter mot samma slutmål att ge kunden och individen en bestående kompetenshöjande eller utvecklande insats.

Du har förmågan att hantera intressenter inom olika nivåer i en organisation. Du hittar vägar att kombinera process med teknik för att alltid förbättra lärandet.

Vidare tror vi att du har:

- En relevant Högskola-/universitetsexamen och brinner för utbildning/utveckling.
- God förmåga i och erfarenhet från arbete med de tekniska verktyg som behövs för att skapa bra modernt lärande i många kanaler
- God kommunikativ förmåga med en pedagogisk framtoning
- God administrativ förmåga
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Viss erfarenhet inom kompetensutveckling är meriterande
- Viss erfarenhet från digital produktion är meriterande

Vi tror även att du är prestigelös i ditt arbetssätt och delar våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta:
Anders Berge, CHRO, +46 8 623 67 37
Gunnar Wannehag, HR Chef, +46 431 891 86

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 8
Är du en vass och driven stjärna inom lön och söker efter din nästa utmaning? Vill du jobba på ett spännande och innovativt företag med en mängd intressanta produkter på marknaden? Då har vi rollen för dig! Nouryon söker nu en lönespecialist till sitt engagerade payrollteam i Göteborg. Låter det intressant? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Om rollen

I rollen som lönespecialist kommer du att ingå i teamet Payroll som tillsammans ansvarar för att chefer och medarbetare får stöd i lönefrågor och du kommer att göra utredningar, korrigeringar och i allmänhet säkerställa att löneprocessen hanteras och utförs på bästa sätt. Teamet ingår i HR Operations som totalt består av 11 härliga kollegor. Förutom det närmsta teamet blir du en given samarbetspartner till våra HR Business partners och rekryterare.Du kommer att få supportera chefer och medarbetare från ärendehanteringssystemet ServiceNow på ett vägledande och informativt sätt med en hög grad av service. De ärenden som vi hjälper organisationen med gäller bland annat frågor kring lön, semester, tid- och närvarorapportering, sjukfrånvaro, föräldraledighet, förmåner och nyanställningar. I arbetet ingår även att arbeta i våra personalfiler där du tillhandahåller och uppdaterar personalinformation. Förutom att jobba med hela lönekedjan kommer du även att hantera avvikelser från tidrapporteringssystemet, rapportera in uppgifter till myndigheter och samarbetspartners. I ditt arbete är det också viktigt att hålla sig uppdaterad om arbetsrättslig lagstiftning, våra kollektivavtal och lokala avtal för att kunna ge rätt support.

Vem är du?

Vi tror att du som person är nyfiken och engagerad med ett starkt driv att vara hjälpsam och serviceminded. Du trivs helt enkelt i en supporterande roll där du är noggrann i ditt arbetssätt och har lätt för att skapa struktur och ordning. Vidare hanterar du arbetstoppar med stort fokus och genomgående lugn. Du räds inte heller att komma med initiativ till förbättringar. Vi ser gärna att du trivs att samverka med andra för att nå gemensamma resultat och att du är trygg i dig själv och din roll.Vi ser gärna att du har kunskap om lönecykeln och förstår bakomliggande mekanismer. Har du samtidigt en utbildning inom lön så ser vi det som ett stort plus. Du är van att tolka både kollektivavtal och olika HR policys. Vidare är du van att jobba i olika system och har lätt för att lära dig nya. Då vi är ett internationell bolag har du mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Nouryon

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemikalier. Marknader och konsumenter runt om i världen förlitar sig på våra lösningar för att producera vardagsprodukter som personlig vård, rengöringsprodukter, färger och beläggningar, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Vidare har engagemanget av våra cirka 7 800 anställda med ett gemensamt intresse för våra kunder, affärstillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation resulterat i ett genomgående starkt ekonomiskt resultat. Vi är verksamma i över 80 länder runt om i världen med en portfölj av branschledande varumärken. Besök vår hemsida website och följ oss @Nouryon och LinkedIn.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-assistent till Forbo Flooring i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jun 13
Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 5 300 anställda. Forbo AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden. Läs mer på www.forbo-flooring.se

Som HR-assistent på vårt nordiska huvudkontor får du ett roligt och omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

ROLLEN
Rollen är bred och lite av ”en spindel i nätet” med många skiftande arbetsuppgifter, högt som lågt. Tjänsten innebär framförallt att stötta HR-funktionen med allehanda uppgifter som tillhör en personalavdelning. Du skapar och till viss del leder introduktionsprogram för nyanställda, uppdaterar personalhandbok, ansvarar för statistik kopplat till HR, lön och är administrativt ansvarig för försäkringar, pension och bonusupplägg. Du stöttar cheferna i samband med platsannonsering och handhar externa kontakter i samband med rekrytering. Tjänsten innebär att du stöttar HR-chefen i övriga frågor såsom arbetsrätt, jämställdhet, lönekartläggning, introduktion, hälsa och friskvård. I din roll har du även ett ansvar för att stötta VD för norden med olika administrativa uppgifter. Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader med start i augusti/september 2022.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och du har minimum tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt har du varit konsultchef eller motsvarande och vill arbeta mer med en renodlad HR-roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av en internationell miljö. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, snabblärd och prestigelös. Du ska även vara initiativtagande och en problemlösare, det vill säga att du ska ha en känsla för vad som behöver göras eller hur situationer ska lösas, utan att någon behöver säga det till dig. Du tycker om att arbeta administrativt och är mycket noggrann, strukturerad och tålmodig tillika är du positiv och har en stor portion av humor. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i MS Office

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig en rolig och betydande roll i ett starkt internationellt bolag där du kommer att arbeta med många duktiga och engagerade medarbetare.

ÖVRIGT
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 12 månader med start i augusti/september 2022. Du rapporterar till nordisk HR-chef och är placerad på det nordiska huvudkontoret i Högsbo, Göteborg.

ANSÖKAN/KONTAKT
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Your Talent. Ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten var vänlig kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Personalassistent inom rekrytering på deltid

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 14
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom bla industri, lager, administration, försäljning och kundservice. Vår affärsidé är; Vi ska vara bäst på att förse företag och organisationer med den kompetens som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov inom vår nisch.

Vi på affärsområde Göteborg Kontor söker nu en personalassistent på deltid till vår härliga gäng! Vi arbetar med rekrytering och bemanning av tjänstemän. Allt ifrån kundtjänstmedarbetare och säljare till administratörer och andra kontorsnära tjänster. Juniora kandidater som söker sitt första jobb eller mer seniora som vill ta nästa steg i sin karriär. Vi är i dagsläget två personer, ett tight team med högt i tak och som alltid arbetar snabbt och effektivt för att nå resultaten vi önskar. Vi har kul på jobbet!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som personalassistent kommer du sötta vår personalansvarige i dennes arbete.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av följande:
- Göra CV-urval
- Genomföra telefonintervjuer
- Bjuda in aktuella personer till fysiska intervjuer på plats och på sikt genomföra dessa
- Matcha kandidat mot rätt uppdrag
- Vara behjälplig med administrativa delar som förekommer på affärsområdet

Du arbetar dagligen i personalsystemet Intelliplan.

Vem är du?
Som personalassistent pratar du dagligen med kandidater som är potentiellt framtida konsulter hos oss på Uniflex och därav ställer vi krav på god social kompetens. Du kommer att vara en viktigt del i vårt rekryteringsarbete med att hitta rätt kandidater. Du skall vara hungrig för nya utmaningar då branschen vi arbetar i är föränderlig, ingen dag är den andra lik.

Här erbjuds du en farfylld och spännande tjänst på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter för framtiden! Arbetstider kan vara flexibelt då det kan vara både heldagar och halvdagar så det går fint att kombinera efter ditt schema. Arbetsmängden kommer att variera månad för månad. Vissa månader få pass, vissa månader desto fler. Under sommaren kommer du att kunna arbeta vissa hela veckor för att stötta upp när ordinarie personal är på semester.

Vi söker dig som:
- Studerar på universitet/högskolenivå
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Kan tänka dig att arbeta på ett varierande schema där arbetsmängden inte alltid är fastställd


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Personaladministratör till gymnasieområde Skånegatan

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 13
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.

Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser.

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Tyngdpunkten i den här tjänsten är att självständigt ansvara för kvalificerad personaladministration med alla förekommande arbetsuppgifter kring lön, avtalsfrågor och HR-system. I din roll är du det verksamhetsnära stödet till personal, rektorer och andra chefer i personalfrågor som exempelvis rekrytering, vägledning vid tolkning av lagar och avtal inom personalområdet samt information om personalfrågor till anställda. Du ansvarar över vikariebokning och är VFU-samordnare. Som VFU-samordnare administrerar du allt som rör placering, mottagande och utvärdering för lärarstudenter som har sin verksamhetsförlagda utbildning hos oss.

Hos oss arbetar du mot tre enheter (två gymnasieskolor och ett områdeskontor) med sammanlagt 10 chefer och ca 250 medarbetare, alla tre enheter är lokaliserade på Skånegatan i centrala Göteborg. Din huvudsakliga placering kommer att vara på Katrinelundsgymnasiet där du blir en del av ett team vilka arbetar mot både elever och personal i olika skoladministrativa frågor.

Du ingår även i ett personaladministrativt nätverk inom utbildningsförvaltningen. Genom nätverket har du kontakt med kollegor i liknande befattning för rådfrågning och utbyte av erfarenheter. Som personaladministratör har du även ett nära samarbete med förvaltningens centrala HR avdelning.

KVALIFIKATIONER
Du har eftergymnasial utbildning inom personalområdet eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av personaladministrativt arbete, HR-systemet Personec och Winlas är meriterande. Att du har tidigare arbetslivserfarenheter inom serviceyrket ser vi som meriterande för den här tjänsten.

Du ska ha mycket hög it-vana och lätt för att lära dig nya system. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet.

Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du gillar att ha omväxling i ditt jobb och har ett flexibelt förhållningssätt till att vid behov lösa arbetsuppgifter av olika slag.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer till den här tjänsten kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Ansök nu

HR-generalist till Yamaha Music Europe i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 9
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som HR-generalist på Yamaha Music Europe i Göteborg. Maud som går i pension har arbetat inom bolaget i 33 år. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet varierande arbetsuppgifter och man får ta eget ansvar och det är en internationell miljö. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta som HR-generalist på Yamaha Music Europe

Du kommer arbeta med ansvar för Norden. Det finns personal i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att arbeta med generella frågor kring personal och lönehantering och rekrytering.

Mer specifikt kommer du att
* löneadministration för 45 personer
* administrera tjänstebilar
* hantera personalrelaterade ärenden
* vara stöd till chefer vid rekrytering och introduktion av medarbetar
* vara delaktig i Europeiska projekt kring HR frågor
* ansvara för fastighets- och kontorsrelaterade frågor som kontaktperson mot städ och fastighetsskötare, kaffemaskiner mmÄr du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter en noggrann, driven, social och initiativtagande kollega.

Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete, löneadministration och att arbeta med HR-frågor. Du har generell förståelse för personaladministration, löneadministration.

I övrigt krävs det att du

* har en utbildning inom HR, personal- eller löneadministration
* har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
* har goda kunskaper i Microsoft Office och framför allt Excel
* arbetserfarenhet kring löneadministration och personaladministration.Vad kan Yamaha Music Europe erbjuda dig?

Yamaha Music Europe är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider med flex. Möjlighet att arbeta på distans 3 dagar per vecka. Företaget har 38 timmarsvecka, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, sommartid för att bara nämna några av deras förmåner.

Yamaha Music sitter i trevliga lokaler på J A Wettergrens gata 1 i Högsbo.
Om det är möjligt ser vi gärna start 9 augusti men det är inte avgörande.Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Yamaha Music Europe med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Yamaha Music Europe. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fia Fagerlund via e-post: fia.fagerlund@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Yamaha Music Europe

Yamaha Music Europe är en del av Yamaha Corporation som idag är ledande tillverkare av musikinstrument, Home Audio (HIFI) samt Pro Audio. Yamaha Corporation grundades 1887 och har sitt säte i Japan medan Yamaha Music Europe har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Vi har försäljningskontor runt om i Europa varav den nordiska marknaden har sitt huvudkontor i Göteborg. Mer information finner ni på www.yamaha.se

Ansök nu

Söker du praktikplats hösten 2022 inom HR och rekrytering?

HR-assistent
Läs mer Jun 1
Om tjänsten
Är du student och söker praktikplats? Är du intresserad av att få praktisk erfarenhet av rekrytering och lära dig mer om HR-frågor? Under höstterminen 2022 erbjuder Uniflex praktikplatser. Som praktikant hos oss får du en inblick i ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vår största tillgång är våra medarbetare och genom att praktisera hos oss får du en möjlig språngbräda till en framtida karriär hos oss.
Din praktik hos oss
Du blir en del av det erfarna teamet i Göteborg där du stöttar dina kollegor inom hela rekryteringsprocessen och får vara med och se hur vi arbetar med olika HR-frågor. Du blir tilldelad en handledare som fungerar som en mentor och stöttar dig under din tid hos oss och ser till att din praktik blir så givande som möjligt.
Vi tänker att din praktikperiod är sex till åtta veckor under höstterminen 2022 och att du arbetar hos oss tre till fem dagar per vecka. Efter din praktikperiod finns det goda möjligheter att arbeta som personalassistent på timmar under resterande studieperiod och sedan som heltidsanställd efter avslutade studier.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer exempelvis att stötta och självständigt utföra följande arbetsuppgifter:
• Annonsering
• Search
• Intervjuer
• Urval och matchning
• Referenstagning
• Kandidatpresentationer


Vem är du?
Vem söker vi?
Vi välkomnar dig som studerar personalvetare, beteendevetenskap, ekonomi, försäljning eller likvärdig utbildning och är intresserad av rekryterings och bemanningsbranschen. Vi söker dig som har:
- Ett intresse för rekrytering, människor och affärer
- En god förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer
- Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
- Vill arbeta inom bemanningsbranschen efter examen


Om verksamheten
Om Uniflex
Uniflex erbjuder bemannings- och rekryteringlösningar och är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Uniflex värdesätter ett hållbart arbetsliv med bra arbetsvillkor och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade och har kollektivavtal.
Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi våra anställda:
? Kollektivavtal
? Tjänstepension
? Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
? Försäkringar
? Marknadsmässig lön
? Karriär och utveckling

Ansök nu

Är du vår nya arbetsmiljöhandläggare?

HR-assistent
Läs mer Jun 14
På Älvsborgs amfibieregemente, i centrala Göteborg, verkar vi där land möter hav och utgör en viktig länk mellan armé- och sjöstridskrafterna.

Som återetablerat regemente med garnisonsansvar växer vi och är i behov av fler kompetenta medarbetare som fortsätter utveckla förbandet till dess viktiga uppgift: Försvara Sveriges många kustnära skärgårdsområden samt skydda våra leder in till Skandinaviens största hamn i syfte att värna Sveriges strategiska import.


Nu söker vi en arbetsmiljöhandläggare till avdelning G1 i regementsstaben.

Om enheten

Du kommer till en HR-avdelning med ca 10 engagerade och kunniga kollegor. Här arbetar vi med att stödja regementet med personalfrågor både operativa, strategiska som visionära, med en enkel vision att det ska vara "lätt att göra rätt". 

Om tjänsten

Som regementets arbetsmiljöhandläggare är du vår sakkunnige inom arbetsmiljöområdet. 

Du bidrar med kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket kräver kompetens och ett genuint intresse för området. Du ansvarar för rehabilitering och likabehandlingsarbete och arbetar med såväl operativa som strategiska frågor. Därmed är du ett ovärderligt stöd till regementets chefer samt till våra medarbetare. 

I rollen är du pedagogisk och har inga problem med att ge organisationen den support som behövs och håller gärna presentationer inför grupp såväl som enskilda samtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du är med din expertis med i tidiga skeden, följer upp incidenter samt arbetar med det systematiska arbetet i våra arbetsmiljöprocesser, och kan därmed tydligt kommunicera risker och föreslå adekvata lösningar. 

Genom att göra kontinuerliga besök på övningar och ute i vår verksamhet, kommer du kunna följa upp verksamheten, driva och utbilda personalen i förebyggande arbete inom arbetsmiljö.

Du är en van användare av IT-system. Vi använder Prio(SAP) som rapporteringssystem. Inom Försvarsmakten ser vi arbetsmiljö som ett av våra prioriterande områden och söker dig som har engagemang, kompetens och en vilja till att vi ska bli än bättre.

 Du kommer vidare bl.a. att:


• Kartlägga, utreda och följa upp arbetsmiljörisker.
• Förvalta och utveckla Amf 4s arbetsmiljö samt likabehandlingsarbete.
• Verka för en effektiv samverkan mellan arbetsgivare och arbetstagarorganisation i arbetsmiljöfrågor.
• Planera och genomföra utbildningar i arbetsmiljö för anställd personal.
• Handlägga arbetsskador, olycksfall och tillbud.
• Handlägga rehabiliteringsärenden och uppföljning.
• Vara kontaktperson i arbetsmiljöfrågor för Amf 4 både internt och externt.
• Vara sammankallande och föredragande i Amf 4 arbetsmiljökommitté.

KVALIFIKATIONER


• Relevant akademisk utbildning inom arbetsmiljö/HR eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig kompetens
• 5-10 års erfarenhet av aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö
• Erfarenhet av rehabiliteringsarbete
• God kunskap om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen samt övriga författningar inom området
• God datorvana
• B-körkort

MERITERANDE


• Tidigare erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten 
• Erfarenhet av att utbilda personal.
• Deltagit i genomförandet av internrevisioner
• Erfarenhet av att arbeta självständigt med arbetsmiljöfrågor

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är intresserad av en befattning med hög grad av självständighet, pedagogik, och eget ansvar. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. För att lyckas i rollen ser vi att du är inlyssnande, supportande och kommunikativ, kan prioritera och har lätt för att skapa nya hållbara relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

ÖVRIGT

Anställningsform: Heltid 100 % med provanställning om 6 månader.

Arbetsort: Västra Frölunda, Göteborg.

Resor och kvälls/helg tjänstgöring förekommer.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen

Rekryterande chef, Izabelle Lagnered izabelle.lagnered@mil.se

Upplysningar om rekryteringsprocessen 

Rekryteringskoordinator, Valérie Pilo amf4-g1@mil.se 

Varmt välkommen med din ansökan med tillhörande CV samt personligt brev där du motiverar varför just du passar som arbetsmiljöhandläggare hos oss på G1, Amf 4 senast 2022-06-19.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Administratör till Tretjärnsskolan

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 10
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Tretjärnsskolan ligger i Lövgärdet och är en F-3 skola med 2 klasser i varje årskurs samt 3 klasser i förskoleklass. Skolan har också två grundsärskoleavdelningar på sammanlagt 16 elever. Skolan ligger vackert inbäddad i naturen, fritt från störande trafikleder.

Nu söker vi en skoladministratör. Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära administrativt stöd till biträdande rektor och den personal som ingår i biträdande rektors ledningsgrupp. I uppdraget förväntas du bland annat ansvara för elevregistrering, vikariehantering och personal-, ekonomi- och registrering av bedömningsstöd och nationella prov. Du administrerar anställningar, gör kontroll av löner utifrån gällande lagar och avtal samt sköter inköp och upphandling inom offentlig förvaltning. Arbetstiden är vardagar med start 06.30.

I rollen ingår ansvar för övergripande kontorsuppgifter så som ärendehantering, arkivvård och utlämnande av allmän handling. Skoladministratören har även hand om expeditionsarbete vilket innebär kontakt med besökare, elever, föräldrar och myndighetspersoner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutat gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Har du högskoleexamen in i offentlig förvaltning eller likvärdigt utbildning är det meriterande. Har du arbetat i de ekonomi- och personalsystem som Göteborgs Stads använder såsom Personec, Proceedo och Procapita/IST är det bra. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Excel och att du kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

För att fungera i rollen som administratör krävs att du tar eget ansvar och känner dig trygg med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter samt driva dina processer vidare. Du arbetar strukturerat och har förmåga att hålla många processer igång samtidigt som du snabbt kan överblicka och prioritera mellan flertalet arbetsuppgifter.

Då du kommer vara skolans spindel i nätet och möta många olika människor varje dag behöver du vara relationsskapande, lyhörd och serviceinriktad. Har du dessutom förmåga att snabbt sätta dig in i nya IT-system och har god datorvana så ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Payroll Specialist

Löneadministratör
Läs mer Maj 25
Dräger är ett marknadsledande globalt företag inom medicin- och säkerhetsteknologi. Våra innovativa produkter, tjänster och lösningar skyddar och räddar liv i mer än 190 länder. Verksamheter inom områden såsom industri, räddningstjänst, oil & gas, mining, shipping, medicinteknik, använder Drägers produkter och lösningar. Dräger är ett tyskt familjeföretag i femte generationen med ca 14 000 anställda. Dräger Norden har ca 180st anställda med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och vi söker nu vår nya Payroll Specialist.
Som Payroll Specialist på Dräger förväntas du självständigt hantera löneprocessen for koncernens bolag i Norden med support från våra löneleveratörer. Tjänsten är tillsvidare och utgår från vårt kontor i Gamlestan, Göteborg. Du kommer att ingå i ett team på vår Shared Service avdelning och är en av två lönespecialister som rapporterar till vår Nordiska Head of Finance.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för lönebearbetning för ca 180 medarbetare, fördelat på sju legala bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I nuläget är själva lönearbetet outsourcat i samtliga länder utom Sverige, och ni på löneavdelningen är first line contact till våra löneleverantörer. Du kommer att ha ansvar för de flesta delarna som ingår i processen, såsom reseräkningar, annan utläggsredovisning, administration av nyanställning samt enklare redovisningsarbete kopplat till lönehantering. Vidare kommer du att arbeta med skattedeklarationer (AGI), administration av medarbetarnas förmåner samt tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och gällande lagar.
Vårt personalhanterings- och tidredovisningssytem är Flex, där vi också gör de svenska lönerna, varför tididgare erfarenhet av det systemet är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av bred lönehantering. Du har utbildning inom ekonomi/lön eller motsvarande erfarenhet och har förståelse för hur flödet ser ut. Du har systemkompetens och kan med lätthet sätta dig in i nya system.
Som person är du kommunikativ, flexibel och prestigelös. Du är van att jobba strukturerat och lösningsorienterat med en vilja att hjälpa andra. Ordning och reda är naturligt för dig, du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras. Eftersom du kommer ha breda kontaktytor inom organisation behärskar du svenska och engelska och kanske ngt mer nordiskt språk.

Ansök nu

Administratör/ Ekonom

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 24
Föreningen Tidigt Föräldrastöd har vuxit de senaste åren och fortsätter troligen att växa. Därför har vi behov av att stärka vår administration.
Den administratör vi söker måste ha överblick över föreningens administration och ekonomi. I detta ligger att bevaka och följa upp föreningens olika delverksamheter och projekt. Det innebär budgetuppföljning, personaladministration samt rapportering till uppdragsgivare och samarbetspartners. Administratören fungerar också som stöd till verksamhets- och projektledare.
Relevant utbildning och erfarenhet av liknade arbete krävs.
Verksamheten är mångfacetterad. Administrationen kräver därför struktur och noggrannhet. Som administratör i vår förening måste man vara intresserad av sociala frågor och road av att möta människor. Vi lägger stor vikt vid att ha god kontakt med våra anställda. Föreningen har 27 anställda, varav många är kulturtolkar med olika språk, som arbetar med stöd till föräldrar i Göteborg, främst i nordöstra stadsdelarna. Dessutom finns 20 timanställda doulor. Vår mötesplats, ”Kryddan” och vårt kontor finns i Lövgärdet.
Föreningen Tidigt Föräldrastöd arbetar med verksamheter och projekt som bidrar till jämlikhet i hälsa, integration, och en bra start på föräldraskapet och på barnets liv. Vi fokuserar på stöd till nyanlända eller särskilt utsatta föräldrar. Några av verksamheterna är ”Doula och Kulturtolk” med stöd från Västra Götalandsregionen, ett samarbete med socialtjänsten i Lövgärdet för ett tidigt förebyggande arbete, ”Mentormammor i Bergsjön” med stöd av Allmänna Arvsfonden, samt omfattande kursverksamhet med målgruppen nyanlända föräldrar.
Arbetsuppgifter:
Personaladministration
Fastställa budget och budgetuppföljning
Finansiell projektuppföljning och rapportering
Bidra till ansökningar om projektstöd
Administrativt stöd verksamhets- och projektledare
Övriga administrativa uppgifter

Tjänsten kan vara på heltid eller deltid. Arbetsplats Lövgärdet i Göteborg, med möjlighet att arbeta hemifrån när det passar.
Är du intresserad, vänd dig till verksamhetsledaren Bodil Frey bodil.frey@tidigtforaldrastod.se

Ansök nu

Lönestjärna som vill mer mot HR!

Löneadministratör
Läs mer Maj 23
Har du arbetat med helar eller delar av löneprocessen men nu känner att du skulle vilja ta nytt steg att arbeta mer med HR? Eller har du kanske arbetat med både lön och HR arbete tidigare och nu söker dig till nytt spännande uppdrag? Till BASF söker vi en person som kan börja omgående till och med februari med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lön! Arbetet kommer innebära löneförberedande arbete. Företaget har en extern löneleverantör, Azzet, och vi söker därför en person som vill komma in och arbeta med förberedande löner för två bolag på sammanlagt 70 anställda.

Utöver de löneförberedande arbetsuppgifterna kommer du att stötta företagets HR- manager och beroende på dina tidigare erfarenheter eller viljan att utvecklas så kommer arbetsuppgifterna att anpassas efter detta.

Din bakgrund

Du har med fördel en utbildning inom lön eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till lön, HR och administration under några år. Vi tror att du är en fena på att arbeta noggrant och strukturerat. Du är organiserad i ditt arbete, så att du kan planera och prioritera ditt arbete framåt. Du uppskattar att arbeta i team men är självständig i ditt arbetssätt. Du bidrar med engagemang, driv och ett glatt humör i ditt arbete med kollegor.

För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta med service till medarbetare och chefer ute i organisationen samt att du har haft ett nära samarbete med dina kollegor inom organisationen. Som person tror vi att du är en nyfiken lönestjärna som är redo att ta nästa steg mot mer HR arbete! I rollen som konsult får du möjlighet att bidra med dina erfarenheter ute på uppdrag hos våra kunder. Att du är konsultativ i din yrkesroll, positiv och kommunikativ tror vi är en självklarhet. Vidare har du en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Om BASF

BASF skapar kemi för en hållbar framtid. Bolaget kombinerar ekonomisk framgång med miljöskydd och socialt ansvar. BASF är världens ledande kemiföretag eftersom de erbjuder intelligenta lösningar för deras kunder och för en hållbar framtid. De kopplar samman och utvecklar människor samt olika talanger över hela världen. De är mer än 115 000 medarbetarna i BASF-koncernen som arbetar med att bidra till deras kunders framgång inom nästan alla sektorer runt om i världen. Deras portfölj är organiserad i fem segment: kemikalier, performance products, functional materials & solutions, agricultural solutions samt olja & gas.

Om oss på Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar emot några ansökningar via mejl, så får du gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut. Du når mig, Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller min kollega Anette Hartlin på Anette.Hartlin@wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Administratör till Socialförvaltning Nordost

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jun 9
Socialförvaltningen Nordost arbetar för att ge invånare i nordöstra Göteborg en likvärdig och effektiv välfärd med möjlighet att leva trygga och självständiga liv. Förvaltningen ger stöd till individer och familjer enligt Socialtjänstlagen. Vi erbjuder också aktiviteter och mötesplatser som kan ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Dessutom arbetar förvaltningen aktivt med krisstöd, trygghetsfrågor, föreningsliv, folkhälsa samt kontakter med invånare och civilsamhälle.
Välkommen till en helt ny förvaltning i ett dynamiskt stadsområde - här jobbar vi för gemenskap och öppenhet med fokus på dem vi är till för!

ARBETSUPPGIFTER
Till vår administrativa enhet söker vi nu en administratör för en tillsvidareanställning. Du kommer att ingå i en av våra två administrativa enheter som har till uppdrag att serva och stötta såväl chefer som medarbetare inom förvaltningen. Arbetsuppgifterna inom den aktuella enheten består i huvudsak av olika chefsstödsfunktioner såsom personaladministration, telefonisamordning och inköp. Detta innebär att lägga upp anställningar, grundscheman, placeringsscheman m.m. i personec, administrera telefonisystem och SIM-kort m.m., att göra avrop från RAM-avtal och hantera fakturor m.m. i proceedo samt en del andra uppgifter som cheferna behöver hjälp med i sin vardag.

Under hösten 2021 genomförde vi en omorganisering av de administrativa enheterna med målet att renodla och tydliggöra såväl roller som uppdrag. Inom enheten har vi kontinuerliga möten inom respektive funktion för att planera och utveckla våra uppdrag och även för att utbyta kunskaper och erfarenheter. Syftet med detta är säkerställa att vår leverans av administrativa tjänster utförs med samma kvalitet och service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration inom offentlig förvaltning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.
Du behöver även ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som chefsstöd. För rollen krävs det också att du har arbetat med att lägga upp anställningar, grundscheman, placeringsscheman etc. i personec.
Erfarenhet av att hantera och skapa t.ex. tabeller, diagram och formler i excel är också nödvändigt för tjänsten.

För att arbeta hos oss behöver du ha ett gott bemötande där du utgår ifrån allas lika värde. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vidare ser vi att du är samarbetsinriktad, positiv och observant i ditt dagliga arbete och har en förmåga att arbeta tillsammans för att utföra uppgifter och nå mål. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Stadsområdet har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsområdets struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Nordost ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?

Ansök nu

Driven HR och löneadmin till vår kund i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jun 7
Om tjänsten

Som Löneadministratör kommer du driva arbetet för att bygga och utveckla lönefunktionen samt arbeta nära HR-Generalisten kopplat till personaladministrativa uppgifter. Du kommer hantera cirka 100 löner som både är tjänstemän och arbetare och vara superuser i det nya HRM system. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du kommer att få fortsätta sätta strukturer och processer för din egen roll och hur vi ska arbeta effektivt framöver kopplat till löneadministration. Det du gör och åstadkommer kommer att synas och göra skillnad hos vår kund. Du kommer även ha ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen. 

Rollen innefattar arbetsuppgifter såsom:
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Ha löpande kontakt med extern lönebyrå
Hantera reseräkningar
Administration vid nyanställningar såsom hantering av anställningsavtal, beställning av IT produkter, nycklar och passerkort
Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Administration kring utbildningar och certifikat
Stöd i Löne-frågor ifrån chefer och personal
Kontinuerlig kontakt med myndigheter kopplat till rapportering
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Administration kring projekt utomlands samt utländsk personal, ansökningar SINK/A-skatt, A1, NT1/NT2 samt HMS-kort

Om dig

Du trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har helhetsförståelse för enhetens arbete och uppdrag. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har en god administrativ förmåga och framförallt gillar det. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Vidare har du ett prestigelöst förhållningsätt och är flexibel inför förändringar och omprioriteringar. Lön är ett komplext område, därför är det viktigt att du är duktigt på att förklara det svåra och göra det enkelt. Din goda kommunikativa förmåga är viktig för rollen.

Eftersom du kommer vara den som ansvarar för lönearbetet självständigt, ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Då våra anställda har olika nationaliteter är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket bra kunskaper i Excel då detta kommer vara ditt vardagliga arbetsverktyg. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utländsk personal och den myndighetskontakt som krävs vid arbete i olika länder. Har du även arbetat mot kollektivavtalet bygg är det ett stort plus. Vårt framtida HRM system är Flex och har du arbetat i det är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om ansökan

Om du är intresserad så rekommenderar jag dig att söka omgående då vi kommer presentera kandidater löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Elsa Tidblom för mer information via e-mail: Elsa.Tidblom@adecco.se 
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Sökord
HR-ansvarig, Löneadmin, löneansvarig, Löneadministratör, administratör, HR-administratör, salary, förmåner, specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka

Ansök nu

Löneadministratör / Ekonom sökes till eventbranschen

Löneadministratör
Läs mer Maj 23
Har du erfarenhet av löneadministration, fakturering, kontrollera, uppföljning och stöttning med administrativa arbetsuppgifter? Är du självgående och har minst 2 års erfarenhet? Gillar du även att arbeta i en miljö där fokus ligger på stora event i företaget där alla arbetar åt samma mål. Då kan du vara den ekonom vi söker till vår uppdragsgivare i Göteborg.
 
Som löneadministratör / ekonom kan dina arbetsuppgifter vara: Kontroll och fakturering
Löneadministrering
Påminnelser och inkassohantering
Kostnadskontroll och rapportering
Stötta upp med administrativa uppgifter vid behov
Vem söker vi?
För att passa i den här rollen behövs ett sinne för ordning och reda, uppföljning och ett öga för detaljer.  Du värdesätter ett trevligt kundbemötande och ställer gärna upp för teamet när det behövs.
 
För rollen krävs: erfarenhet av lönekörning
erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare som tex ekonomiassistent, ekonom.
goda systemkunskaper
goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Bra att veta
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av vår uppdragsgivare.
Heltid med tillträde snarast.
 
Är du löneadministratören / ekonomen vi söker?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jenny Thonberg på jtg@temp-team.se, 073 - 313 14 01.
 
VI ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

HR Chef Kompetensutveckling

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 20
Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbygge? Vill du skapa agendan för hur Peab ger medarbetare och organisation förutsättningar och verktyg för att utveckla en akademi som leder till ett livslångt lärande för såväl individen som verksamheten? Då kan det vara dig vi söker!

Rollen kan vara placerad på något av våra befintliga kontor inom Peab.

Om tjänsten

I rollen som HR Chef Kompetensutveckling kommer du att ha det övergripande ansvaret för att sätta strategi, design samt utveckla arbetssätt och metoder kopplat till all kompetensutveckling inom Peab som koncern. Du blir en del av det koncernövergripande centrala HR Teamet som fokuserar på att skapa förutsättningar för verksamheten att lyckas med sitt arbete för att säkerställa att Peab är en attraktiv arbetsplats där både individen och verksamheten har utrymme att växa och att Peab har ett konkurrenskraftigt arbetssätt.

Med din expertis inom kompetensutveckling och lärande blir du en viktig del i att bygga framtidens gemensamma HR organisation inom Peabkoncernen. Din stora utmaning blir att hitta rätt win-win väg mellan våra verksamheters och länders operativa behov samtidigt som du driver vår fortsatta förbättring inom området.

Du kommer projektleda koncernövergripande initiativ inom kompetensutveckling och säkerställa lyckad implementering tillsammans med utbildningsteam och övriga intressenter inom HR. Du har det övergripande ansvaret för att säkerställa att organisationen tillhandahålls med marknadsanpassade, konkurrenskraftiga, kundorienterade arbetssätt och utbildningsleveranser med hög kvalité.

Du ansvarar för omvärldsbevakning och säkerställer att Peab har ett konkurrenskraftigt arbetssätt inom ditt expertisområde och du kommer löpande vara i dialog med externa leverantörer och samarbetspartners.

Du håller ihop hela koncernövergripande agendan inom kompetensutveckling med allt från arbetssätt med e-learning, utvecklingsprogram, forum för intern samverkan och nätverk inom kompetensutveckling för att främja en miljö som skapar bäst förutsättningar för ett individuellt och organisatoriskt lärande. Du är även kravställare för våra gemensamma system.

Om dig

Rollen som HR Chef Kompetensutveckling kräver att du är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att skapa resultat både genom dina egna insatser och genom samarbete med andra. Du har förmågan att engagera din omgivning, vara strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete. Genom att organisera ditt arbete noga skapar du en jämn arbetsbörda för dig själv och din omgivning. Vidare är du en driven person som är engagerad och gärna vill utveckla dig själv och andra.

Du är en van projektledare med förmåga att leda formellt och informellt. Du hittar vägar att kombinera process med teknik för att alltid balansera behov av styrning med användarvänlighet.

Vidare tror vi att du har:

- En Högskola-/universitetsexamen inom HR, systemutveckling, organisation eller motsvarande.
- 5-10 års erfarenhet inom HR, varav flerårig erfarenhet av att leda teknisk utveckling inom HR området
- Förmåga att omsätta operationella behov till konkreta strategier som realiseras i verklighet
- Förmåga att motivera andra och nå individuella och gemensamma behov
- Förmåga att arbeta framgångsrikt med förändring i en matrisorganisation.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och möjlighet att resa inom Norden

Vi tror även att du är prestigelös i ditt arbetssätt och delar våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta:
Anders Berge, CHRO, +46 8 623 67 37

Gunnar Wannehag, HR Chef, +46 431 891 86

Ansök nu

KGH A&V Services söker en lönekonsult till vår lönegrupp

Löneadministratör
Läs mer Maj 19
About KGH Accountancy & VAT Services AB

KGH Accountancy & VAT Services AB is a licensed accounting and payroll firm, and part of the KGH Group. We work in line with Swedish REX and SALK standards and we are ISO 9001 certified. KGH Group is the leading provider of Trade and Customs Management in Europe with global reach. We offer and deliver innovative Strategy and Compliance, Operations and Digital Services, ensuring optimized Trade and Customs Management.

KGH A&V Services söker en lönekonsult som kan förstärka vårt löneteam
Som anställd hos oss blir du en del i ett internationellt företag som erbjuder ett stimulerande arbete med ett positivt arbetsklimat.

Som lönekonsult på KGH A&V Services kommer du att ingå i vårt löneteam. I din roll som lönekonsult ansvarar du självständigt för att administrera lönehanteringen för dina kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den månatliga löneberäkningen enligt lag och kollektivavtal, samt även att handlägga frågor om förmåner, semester samt sjukfrånvaro och andra vanligt förekommande lönerelaterade frågor. Du ansvarar även för att underhålla systemen med aktuell data. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda och arbeta proaktivt gentemot våra kunder. Flera av våra kunder är nyetablerade i Sverige och du kommer därför tolka anställning- och kollektivavtal och vägleda dem om vilka regler som gäller i Sverige.

Vi är i nuläget ca 30 kollegor som arbetar inom redovisning och lön. Vi har friheten att inom rimliga gränser själva bestämma våra arbetstider och möjligheten att arbeta hemifrån. Det flesta av oss arbetar utifrån vårt kontor i Strömstad, men vi erbjuder även möjligheten att arbeta från vårt fina KGH kontor i Göteborg. Vi har rymliga lokaler med utsikt över Skandiahamnen och gratis parkering, samt erbjuder frukt, kaffe/te och snacks på kontoret.

Att vara del av Maersk koncernen innehåller också fördelar som företags bonussystem och Star & Spot Award program. Vi har kollektivavtal med Unionen (Revision & Konsult)

Din profil

Vi söker dig med en examen inom löneområdet och med minst två till tre års yrkeserfarenhet av kvalificerad löneadministration. Du har arbetat med hela löneprocessen och har god kunskap om lagar och avtal som berör området lön. Meriterande är om du har god systemvana (däribland vana från lönesystem) samt om du arbetat med flera kollektivavtal och är van att läsa och tolka avtalen. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en drivande och självständig person som går igång på utmaningar och som gillar utveckling. Vi arbetar i team så viktigt för oss är även att bidra till en god teamkänsla i gruppen. Du är analytisk, resultatinriktad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Du vill fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet.

Vi värdesätter

Hos oss värdesätter vi medarbetare med driv och som tar initiativ. Eftersom vi är både rådgivare och bollplank åt våra kunder är det viktigt att du har ett engagemang och en hög serviceförmåga. Ett gott humör och en positiv inställning uppskattar vi också. Du skall vara noggrann, flexibel och stresstålig eftersom vi arbetar mot deadlines för våra kunder. 

Vi är ett härligt arbetsgäng, med bra stämning och lagkänsla som vi är mycket måna om att behålla och ytterligare förstärka. Vi erbjuder intern upplärning och goda möjligheter att utvecklas.

Vårt koncernspråk är engelska så du bör vara komfortable med engelska i både tal och skrift.


Det vore kul att ha dig i vårt team – välkommen med din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten?  Kontakta Catharina Olofsson  – catharina.olofsson@kghav.com eller +46 10 455 01 10

Ansökningar behandlas löpande. 

 

Great jobs for great people!

Working at KGH means working in an international environment together with passionate and highly competent colleagues. With a strong drive to generate sustainable solutions, we facilitate international trade and help our customers to grow their business. The willingness to get engaged in this important task is clear proof of the pride and commitment felt by everyone throughout the company.

This is our story. What’s yours?

Ansök nu