Löne- och personaladministratörer jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

HR Admin

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 30
Nytt
Om oss

Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg! Är du nyfiken på att veta mer om oss får du gärna kika vidare på vår Hemsida (https://goteborgsfamiljen.se/)

Om tjänsten

Som HR Admin stöttar du bolagets HR Manager och CEO i det administrativa arbetet och har ett brett spann av personalrelaterade arbetsuppgifter. I ditt administrativa arbete är du delaktig i rekryteringar samt säkerställer kandidatupplevelsen. Du följer upp och stöttar i arbetet kring anställningar och schemaläggning, uppdaterar den interna kommunikationen relaterad till HR och organiserar arbetsbeskrivningar och anställningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt men har alltid övriga organisationen nära till hands, allt för att du skall lyckas så bra som möjligt i din roll.
Arbetet utförs på plats på vårt härliga kontor på tredje långgatan.

Om dig

Vi söker dig som nyfiken på att jobba med personalrelaterade frågor i en snabb och rolig bransch. Har du tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är det ett stort plus men inget krav, det viktigaste är att du är ambitiös och med ett stort hjärta. Du är noggrann i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad i det du tar dig an. Vi tror att du är i början av din karriär och är intresserad av att samla på dig erfarenhet som kan ta dig till nästa nivå inom organisationen. Det är din personliga lämplighet som kommer fälla avgörandet för denna roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av 6 månaders provanställning.

Låter detta som du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansök nu

Löneadministratör till Norlandia

Löneadministratör
Läs mer Sep 1
Norlandia Health & Care Group Services AB (NHC) söker nu en strukturerad, engagerad och noggrann kollega till löneavdelningen. Vi erbjuder dig en händelserik och dynamisk arbetsplats i starkt tillväxt.

NHC erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor, individ och familj på den svenska marknaden. Norlandia Sverige ingår i Norlandia Health & Care Group AS, en norsk koncern. Vi samverkar mycket även med vår systerkoncern Frösunda som är verksamma inom personlig assistans, funktionsvariation, individ och familj och äldreomsorg. Med 11 000 med­arbetare ser vi oss som viktiga aktörer inom våra branscher. I Skene har vi vårt Shared Service Center avseende redovisning och lön med 30 medarbetare. Denna tjänst är placerad i Skene alternativt på vårt filialkontor i Göteborg, Sisjön.

Dina arbetsuppgifter

Som löneadminstratör hos oss kommer du att få lära dig våra system och tillhörande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med hantering av anställningsavtal, utfärda arbetsgivarintyg och övriga intyg, svara på förfrågningar, redovisa statistik, löneberedning, och övriga administrativa uppgifter som uppstår på avdelningen. Vara en support till verksamheterna inom lönefrågor. I dagsläget har vi Hogia som HR- och lönesystem, men vi har ett pågående projekt kring att byta system till HR Plus 8 tillsammans med Frösunda.

Dina egenskaper

Du trivs i ett företagsklimat som förändras och utvecklas i snabb takt och du vill vara en aktiv del i denna förändring. Du är en person som motiveras av att ta ansvar och driva utvecklingen framåt på ett proaktivt sätt. Du känner dig bekväm med att snabbt kunna prioritera om, när så krävs.

Vi söker dig som är intresserad av administrativt arbete ur ett löneperspektiv, och vill ha en aktiv roll i utvecklingen av våra processer. Som person har du god samarbetsförmåga, är engagerad, serviceinriktad, vågar ta initiativ, är kvalitetsmedveten, kan hantera deadlines och gillar många kontaktytor. Du är även strukturerad och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och att dessa utförs på ett så effektivt sätt som möjligt.

Tillträde och varaktighet

Tillträde enligt överenskommelse

Heltid

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss vänligt med bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

SJR söker en driven student till roll som konsultchefsassistent!

HR-assistent
Läs mer Jul 11
SJR söker en nyfiken och driven student som vill utvecklas med oss i en roll som konsultchefsassistent. I rollen kommer du att stötta konsultchefer i deras rekryteringsprocesser och i det övriga löpande personalarbetet. Ett perfekt extrajobb för dig som är studerande inom exempelvis personalvetenskap eller ekonomi och som vill skaffa dig bred erfarenhet inom rekrytering och HR och samtidigt ha kul under tiden. Du kommer tillsammans med professionella, positiva och engagerade kollegor vara en viktig del i vår gemensamma resa på vägen mot nya framgångar. Hos SJR är det viktigt att vi trivs och har roligt tillsammans, något som har en stor del i vår framgång.

Låter detta intressant? Då kan du vara helt rätt för oss!

Vad innebär rollen?
Som rekryterings- och konsultchefassistent kommer du få stor inblick i det dagliga arbetet gällande rekryterings- och personalarbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Skriva och publicera annonser
- Genomföra inledande telefonavstämningar med aktuella kandidater
- Ringa referenser
- Sätta samman kandidatpresentationer till kund
- Research av potentiella kandidater; dvs hitta dessa, kontakta dem och berätta om rollen du har i åtanke för dem
- Assistera konsultcheferna med administrativa arbetsuppgifter
- Hantera personalakter


Vem söker vi?
Vi söker dig som studerar och som med fördel är i början av studierna eller har minst 2 år kvar att studera. Du måste trivas med många bollar i luften och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med service/försäljning/kundbemötande. En hög stresströskel är en stor fördel medan viljan att ha kul på jobbet är en nödvändighet. Du har god IT vana och kan lätt sätta dig in i nya system.

Du förväntas arbeta ca två-tre dagar i veckan men med mycket stor möjlighet att påverka arbetstiderna. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är positiv, pragmatisk och lösningsorienterad. Du är även prestigelös, nyfiken och noggrann. Det är också viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan
Är du vår nästa lagmedlem med siktet inställt på nya utmaningar och framgångar i ett professionellt gäng så tveka inte utan sök till tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Ida Dellborg på mail: ida.dellborg@sjr.se eller på telefon: 0721572866.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Lönespecialist, vikariat 1 år

Löneadministratör
Läs mer Jun 20
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Vill du jobba som lönespecialist med eget ansvar för flera bolag? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var ett vikariat för dig!

Om tjänsten

På Polfärskts supportkontor i Lindome utanför Göteborg finns ett Shared Service Center med nio anställda som sköter ekonomi och lön för alla våra 26 bolag i gruppen. Då bolaget växer betydligt genom vårt nya förvärv behöver vi utöka teamet med en lönespecialist som kommer in på ett vikariat på ett år. I rollen ansvarar du för hela löneprocessen på flera bolag och behöver därmed vara flexibel som person med god förmåga att prioritera.Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning.

Har arbetat minst ett år som löneadministratör.

Erfarenhet av lönesystemet Agda är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Lager och E-handelsavtalet är meriterande.

Erfarenhet av att ha jobbat med Unionens tjänstemannaavtal är meriterande.

Vill bidra till ett härligt arbetsklimat med ditt positiva sätt och framtoning.Övrig information

Omfattning: Vikariat 1 år

Placering: LindomeHos Polfärskt erbjuds du

Möjlighet att arbeta i en platt organisation som växer och satsar framåt! Polfärskt är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Alltid med fokus på gemenskap där man tar hand om och hjälper varandra.Låter detta som ditt nästa steg?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 25 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Mia Lideborg Lönechef på tel. 0734-25 63 38 eller Mia.lideborg@polfarskt.se

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 15
NA-KD är ett ungt och globalt e-handelsbolag inom fashion och har höga mål inom hållbarhet och fortsatt tillväxt. Nu utökar vi vårt Finance team, och letar efter dig som vill axla rollen som Lönespecialist för vår svenska organisation. Eftersom rollen är helt ny, letar vi efter dig som vill ha en möjlighet till forma och bygga rollen och ta ägandeskapet för hela vårt lönearbete för fortsatt utveckling i takt med att bolaget växer. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och externa samarbetspartners gällande lön,- försäkrings- och pensionsfrågor. Rollen innefattar lönearbetets alla delar, från kontroll till beredning samt rapportering till myndigheter och pension. Du kommer vara en del av den härliga ekonomiavdelningen och rapportera till Finance Manager och kommer även att ha ett tätt samarbete med vårt People & Culture team.

Om rollen

- Ansvar och självständigt arbete med lönehanteringens alla delar av vårt svenska bolags dryga 300+löner
- Kontrollera, registrera och bearbeta löneunderlag
- Hantering av utlägg och företagsförmåner.
- Ansvara för rapportering till SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.
- Ansvara för pensionsraportering, arbetsgivarintyg, semester.
- Frånvarohantering, (föräldraledighet, sjukfrånvaro etc.)
- Rådgivande stöd i lönefrågor till chefer och medarbetare i organisationen.
- Säkerställa kvalité och utveckla vår löneprocess.
- Implementera tidsrapporteringsprocesser och system
- Utvärdera det befintliga lönesystemet och vid eventuellt byte ansvara för implementationsprojektet.
- Lättare ekonomiadministrativa uppgifter.
- Du kommer att ansvara samt samarbeta med People & Cutlture kring löneadministration.
- Kommunicera både internt och externt samt delta i diverse utvecklingsprojekt inom Finance avdelningen.


Bakgrund & Erfarenheter

- Några års erfarenhet inom löneadministration, där du självständigt drivit löneprocessen av minst 100 tjänstemän.
- Har du utbildning inom löneadministration är det ett stort plus annars har du samlat på dig motsvarade erfarenhet genom arbete.
- Ditt brinnande intresse för lönefrågor syns i ditt arbete och det är din noggrannhet och prestigelösa inställning som gör att du lyckas.
- Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du positiv och serviceminded.
- Du trivs i det självständiga arbetet, där du är noga noggrann och arbetar med god struktur.
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)


Nyfiken att veta mer?

Om du tycker det låter som rätt möjlighet för dig ansöker du enkelt genom att svara på några frågor om din bakgrund samt genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar med löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Går du vidare i processen är nästa steg en telefonintervju och därefter kommer du få träffa rekryterande chef. Vi lovar att alla kandidater kommer få återkoppling, oavsett om de går vidare till telefonintervju eller inte.

Plats

Göteborg, Sverige.

The Dream Team

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 6 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ansök nu

Praktik inom HR på Adecco i Göteborg VT23

HR-assistent
Läs mer Sep 7
Är du studerande inom HR, ekonomi eller annan likvärdig utbildning? Se då hit! Vi på Adecco i Göteborg söker nu dig som ska genomföra praktik under vårterminen 2023. Vill du få chansen att utvecklas inom rekrytering, personadministration och andra personalrelaterade ärenden så har vi praktikperioden för dig! 

Om praktikplatsen
Som praktikant hos oss kommer du att tillhöra Adeccos team som arbetar inom blue collar-segmentet. Vi arbetar med kunder i och runtomkring Göteborg med omnejd. Vi är idag ett team om fem konsultchefer som arbetar i ett tätt samarbete. Som konsultchef på Adecco arbetar man i en så kallad 360-roll där du kommer få möjlighet att följa med i det dagliga arbetets alla delar. Vi erbjuder en praktikplats som präglas av stor arbetsglädje där vi hjälps åt och har roligt på vägen. Arbetsplatsen varierar mellan våra fräscha lokaler i centrala Göteborg ena dagen till att följa med ut hos våra kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
Utformning av annonser
CV-evaluering
Telefonintervjuer
Kandidatpresentationer
Referenstagning
Tidrapportering
Kund- och konsultärenden
Kontraktskrivning
...och mycket mer som inte går att förutspå i en konsultchefs vardag!

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, administration eller motsvarande och är berättigad till att genomföra praktik under våren 2023. Du behöver inte nödvändigtvis ha ägnat dig åt ovanstående saker tidigare - däremot tror vi att du är en social och prestigelös person som tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från högt till lågt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco! Avslutningsvis ser vi positivt på att du är en team player och kan använda både engelska och svenska som arbetsspråk.

 

Viktigt för praktiken är:
- Att du är berättigad till att genomföra praktik, antingen genom din utbildning på högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen
- Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela våren 2023. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00, med hänsyn till eventuellt arbete eller rapport som skall skrivas till skolan.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en praktikperiod hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov kommer du få goda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher samt våra kunder.

Om ansökan
Praktiken startar under våren 2023 och pågår under terminen efter överenskommelse.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om praktikplatsen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvariga för rekryteringen: Andreas Palmqvist (andreas.palmqvist@adecco.se) eller Jennifer Lindqvist (jennifer.lindqvist@adecco.se) 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekrytering, Internship, Praktikplats, Rekryterare, HR

Ansök nu

Extra- och sommarjobb som löneassistent (vid sidan av studier)

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 17
Om oss på Wint!

På Wint är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomiadministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul. Eller viktigt. Eller lönsamt. Business made fun, helt enkelt.

Wint ersätter den traditionella redovisningsbyrån och erbjuder istället våra kunder löpande bokföring, effektiv ekonomihantering och professionell rådgivning - i ett smidigt appformat. Varje månad välkomnar vi ombord stora volymer av nya kunder, vilket kräver ett lite annorlunda arbetssätt och ställer höga krav på vår tjänsts skalbarhet.

Om du hänger med oss på Wint får du:

- En nytänkande vardag i ett techbolag som siktar högre
- En familjär företagskultur med ett gott gäng i centrala Göteborg
- Kliva in i ett snabbväxande entreprenöriellt bolag
- Arbeta i tight team tillsammans med grymma kollegor
Att jobba som löneassistent på Wint innebär...

Att vara öppen för nya spelregler och nyfiken på otrampad mark. Vår produkt innebär nämligen något helt nytt på marknaden idag, så det finns ingen annan att ta rygg på. Räkna därför med att vardagen på Wint är både utmanande, rörlig och spännande.

Vårt löneteam består av nio positiva, nyfikna och drivna lönekonsulter som gillar att arbeta tight tillsammans och strävar mot gemensamma mål, både på team- och bolagsnivå. Vardagen kommer till största delen innebära operativt lönearbete, samt löpande kundkontakt och dialog med kollegor i andra delar av bolaget.

I den här rollen är vi på jakt efter en positiv och prestigelös rackare med hjärtat på rätt ställe. Letar du efter ett jobb vid sidan av dina studier där du får möjlighet att lära dig så mycket som möjligt längs vägen? Häng på oss!

En viktig nyckel på Wint är samarbete, så vi vill passa på att göra en extra shout-out till alla ödmjuka och sociala lagspelare där ute. En typisk dag i Wintvärlden präglas nämligen av energi, teamkänsla och högt i tak. Kan det vara något för dig? Det hoppas vi!

Vår önskelista av dig:

- Du studerar en utbildning med inriktning Ekonomi eller Lön/HR
- Du förstår dig på och är intresserad av företagande
- Du kan jobba ca 2 dagar/vecka samt heltid under semesterperioder
För att trivas ihop med oss är det viktigt att:

- Du är noggrann och prestigelös
- Du gillar att jobba tillsammans med andra människor
- Du är positiv och vill ha roligt på jobbet
Låter det intressant - skeppa in din ansökan!

Ansök nu

Skoladministratör till Kvibergsskolan

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 26
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker vikarierande administratör!
Vi har två skolhus; Kvibergsskolan F-3 och Kvibergsskolan 4-9. Tillsammans arbetar alla som arbetar på skolan aktivt med vår vision #Hållbarttillsammans och en kultur där alla är delaktiga och har ansvar för vår miljö och varandra; "Vi vill varandra väl och gör varandra bra.

Tjänsten som skoladministratör innebär att i nära samarbete med rektorsteamet och medarbetare erbjuda ett kvalificerat administrativt stöd och att vara en länk till vårdnadshavare. För att lyckas i uppdraget krävs att du är strukturerad och lösningsfokuserad samt har intresse och engagemang för att stötta och hjälpa andra. Du är noggrann med att leverera en god kvalitet samt att slutföra de uppgifter du har tagit dig an inom givna tidsramar.

Du trivs med ett flexibelt arbetssätt då din arbetsdag kommer att bestå av att ha många kontakter samt hantera frågor och ärenden av varierande slag. Du har hög kommunikativ förmåga och kan prioritera dina och andras arbetsuppgifter vid arbetstoppar. Som skoladministratör hos oss kommer du att ansvara för skolans elev-, personaladministration. Vidare har du ansvar för vikarieanskaffning samt övriga förekommande uppgifter inom ditt område, såväl praktiska som administrativa.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning, YH-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration. Det är ett krav att du har erfarenhet av administrativt arbete inom grundsskola. Kunskap i systemen IST, Personec, Time care Pool, Vklass, Officeprogrammen är meriterande.

Utöver det behöver du:
• stå för grundskoleförvaltningens värdegrund
• vara serviceinriktad och utåtriktad
• vara ordningssam och noggrann
• vara initiativrik och flexibel
• kunna skapa goda relationer med föräldrar, elev och personal

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

Löneadministratör till revisionsjätten EY

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Nu finns chansen att söka en tjänst som löneadministratör till EY. En roll som erbjuder dig att bli utmanad och motiverad varje dag, bygga relationer och kommunicera med flertalet kontaktytor. Här kommer du till ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som löneadministratör på EY är du del av ett team som hanterar lönerna för alla EY anställda i Sverige, ca 3 400 löner varje månad. EY använder lönesystemet HR-plus6 och pensionsadministrationen sker i FörsäkringsGirot Coins. På löneavdelningen arbetar alla tillsammans med samtliga uppgifter, ett arbetssätt som resulterar i att alla kan allt samt att teamet är mycket sammansvetsat. I rollen ingår både interna och externa kontakter främst via mail men även via telefon, det kan handla om olika lönefrågor etc. Har du kanske en relevant utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration ihop med att du är en noggrann och ansvarstagande person som värdesätter samarbete och laganda är denna rollen för dig.

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig initialt på 12 månader. Du kommer att bli anställd av oss på Academic Work för att sedan arbeta som konsult hos EY. Läs gärna mer om EY här!

#

Du erbjuds


* Arbete i en stor och global organisation som satsar på sina anställda
* Jobba tillsammans i ett tätt och roligt team
* En unik och varierande vardag
* En hängiven och stöttande konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löner för EY's internt anställda
- Kontroller och avstämningar
- Pensionsadministration
- Besvara inkommande mejl från inboxen

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom löneområdet alternativt några års arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift då tjänsten innefattar kommunikation på båda språk - all kommunikation sker till stor del på engelska, därför otroligt viktigt att du vågar kommunicera på detta språk

Meriterande om du:


* Har vana av att hantera löner i en större organisation sedan tidigare
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation
* Har arbetat i lönesystemet HR-plus6 tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsorienterad


Vidare är du som person strukturerad och du har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

#

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, viakriat 6 månder
* Placering: Parkgatan 49, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 10
NA-KD är ett ungt och globalt e-handelsbolag inom fashion och har höga mål inom hållbarhet och fortsatt tillväxt. Nu utökar vi vårt Finance team, och letar efter dig som vill axla rollen som Lönespecialist för vår svenska organisation. Eftersom rollen är helt ny, letar vi efter dig som vill ha en möjlighet till forma och bygga rollen och ta ägandeskapet för hela vårt lönearbete för fortsatt utveckling i takt med att bolaget växer. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och externa samarbetspartners gällande lön,- försäkrings- och pensionsfrågor. Rollen innefattar lönearbetets alla delar, från kontroll till beredning samt rapportering till myndigheter och pension. Du kommer vara en del av den härliga ekonomiavdelningen och rapportera till Finance Manager och kommer även att ha ett tätt samarbete med vårt People & Culture team.

Om rollen

- Ansvar och självständigt arbete med lönehanteringens alla delar av vårt svenska bolags dryga 300+löner
- Kontrollera, registrera och bearbeta löneunderlag
- Hantering av utlägg och företagsförmåner.
- Ansvara för rapportering till SCB, Försäkringskassan och Skatteverket.
- Ansvara för pension raportering, arbetsgivarintyg, semester.
- Frånvarohantering, (föräldraledighet, sjukfrånvaro etc.)
- Rådgivande stöd i lönefrågor till chefer och medarbetare i organisationen.
- Säkerställa kvalité och utveckla vår löneprocess.
- Implementera tidsrapporterings processer och system
- Utvärdera det befintliga lönesystemet och vid eventuellt byte ansvara för implementationsprojektet.
- lättare ekonomiadministrativa uppgifter.
- Du kommer att ansvara samt samarbeta med kollegor inom löneadministration.
- Kommunicera både internt och externt samt delta i diverse utvecklingsprojekt inom Finance avdelningen.


Bakgrund & Erfarenheter

- Några års erfarenhet inom löneadministration, där du självständigt drivit löneprocessen av minst 100 tjänstemän.
- Har du utbildning inom löneadministration är det ett stort plus annars har du samlat på dig motsvarade erfarenhet genom arbete.
- Ditt brinnande intresse för lönefrågor syns i ditt arbete och det är din noggrannhet och prestigelösa inställning som gör att du lyckas.
- Du trivs i en roll med många kontaktytor och som person är du positiv och serviceminded.
- Du trivs i det självständiga arbetet, där du är noga noggrann och arbetar med god struktur.
- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)


Nyfiken att veta mer?

Om du tycker det låter som rätt möjlighet för dig ansöker du enkelt genom att svara på några frågor om din bakgrund samt genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar med löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Går du vidare i processen är nästa steg en telefonintervju och därefter kommer du få träffa rekryterande chef. Vi lovar att alla kandidater kommer få återkoppling, oavsett om de går vidare till telefonintervju eller inte.

Plats

Göteborg, Sverige.

The Dream Team

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 6 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ansök nu

HR-Administratör till Styrsöbolaget

HR-assistent
Läs mer Sep 27
Detta är en konsulttjänst via Wise Professionals med start så snart som möjligt.

Tjänstens placering är hos Styrsöbolaget på kontoret i Långedrag, Göteborg och är en deltidstjänst på 70%.

Ditt uppdrag
Styrsöbolaget är inne i en förändringsfas och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Som HR-administratör på Styrsöbolaget så erbjuder vi dig stimulerande arbetsuppgifter i en spännande bransch som fyller en viktig samhällsfunktion.


Som HR-administratör kommer du att ingå i den Operativa avdelningen som idag består av sju medarbetare. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål och följa Styrsöbolagets processer och policys. Tjänsten är en administrativ roll där du bland annat kommer att hantera anställningsavtal, behörigheter, föra statistik, administrera uppdatering av intranät med mera.

I din roll som HR administratör kommer några av dina arbetsuppgifter innebära;

Administrera underlag och hantera personaladministration i Hogia

Arbeta med anställningsavtal, inklusive tolkning av kollektivavtal

HR-administration så som uniformshantering, internkommunikation samt administrera statistik, behörigheter, intyg och mönstring för våra ombordanställda

Support i rekryteringsprocesser inkl introduktion och utbildningsplanering

Utveckling av arbete med HR-statistik och annan uppföljning

Övrig stöttning av den Operativa avdelningens administrativa processer


Din bakgrund

För att trivas i denna roll så ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande administrativa uppgifter. Du har god social förmåga och tycker om att ha kontakt med människor samt är lösningsorienterad. Vi ser att du är van av att arbeta i Officepaketet och sedan innan god datavana. Meriterande är om du har erfarenhet av Hogia eller annat lönesystem. Meriterande är även om du har erfarenhet av bemanningssystemet Quinyx eller Pajp. Du får gärna besitta en eftergymnasial utbildning med inriktning mot det personaladministrativa området eller en akademisk utbildning inom Lön och HR.

Det är en administrativ roll som ställer krav på att du trivs att arbeta med administrativa och återkommande arbetsuppgifter och är strukturerad och noggrann. I rollen arbetar du tillsammans med övriga medarbetare på Operativa avdelningen och det är viktigt att du är flexibel och har en serviceinriktad framtoning


Personliga egenskaper

Vi söker dig som med ett strukturerat arbetssätt är van att med positiv energi och på egen hand driva uppgifter och ta ett eget stort ansvar samtidigt som du trivs att samarbeta med andra. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och ser dig själv som prestigelös. Du är van att hantera flera olika saker parallellt och trivs i en miljö där det snabbt kan uppkomma förändringar. För att trivas bör du stimuleras av en miljö med högt tempo och tycka om att arbeta i en verksamhet med säsongsvariationer.

Om Styrsöbolaget

Styrsöbolaget är ett rederi som bedriver passagerar- och frakttrafik i Göteborgs södra skärgård och Göteborgs hamn på uppdrag av Västtrafik och Trafikkontoret. Trafiken bedrivs med 20 fartyg och vi transporterar årligen cirka 5,8 miljoner passagerare, 7 000 fordon och ca 10 000 ton gods. Vi är 125 tillsvidareanställda, ytterligare ett 70-tal vikarier under sommarsäsongen och omsätter cirka 200 miljoner kronor. Styrsöbolaget ingår i den internationellt verksamma koncernen Transdev.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Nyfiken på att veta mer? 

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin anette.hartlin@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lönekonsult sökes - bli en del av vårt stjärnteam

Löneadministratör
Läs mer Sep 26
Vi söker nu en driven lönekonsult till vårt härliga team i Göteborg!

Azets är ett modernt, väletablerat företag som värnar om worklife balance för våra medarbetare.  Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom en mix av arbete hemifrån och på kontoret utifrån vad som passar din livssituation bäst. Vi söker nu en driven lönekonsult till vårt härliga team i Göteborg!

Azets är ett modernt, väletablerat företag som värnar om worklife balance för våra medarbetare.  Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom en mix av arbete hemifrån och på kontoret utifrån vad som passar din livssituation bäst. 

Arbetet består till stor del av kvalitetssäkring av löneleverans ut mot kund, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda.

Arbetet innebär också
* Ansvara för dina kunder gällande löneleverans, service, relation och lönsamhet
* Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål för att leverera enligt strategi
* Hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag

Vi söker dig som har
* Cirka två års erfarenhet från självständigt lönearbete
* En utbildning inom lön från yrkeshögskola eller motsvarande
* Excel- samt google Drive-vana, då vi hanterar en mängd data i dessa program
* Känna dig bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift då vi arbetar med internationella kunder och där engelskan är en del av vår vardag
* Att du är så pass strukturerad och självgående att du kan planera och komma i mål med dina kunder utifrån de deadlines som finns
* Vara teamorienterad och stötta där det behövs
* Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande

Azets erbjuder dig
* En fantastisk utvecklingsresa inom branschen med möjlighet att fördjupa sig i någon av våra grenar inom vårt kompetens-träd (System, kund, HR mm)
* Smarter working – ett arbetssätt som ger dig flexibilitet att arbeta både hemifrån och på kontoret för en bra balans mellan arbete och privatliv
* Hälsofrämjande aktiviteter
* Ett härligt gäng med kollegor som hjälper varandra
* Förmånen att kostnadsfritt auktorisera dig som lönekonsult hos SRF för att ytterligare stärka din position på marknaden.
* Utbildning inom Självledarskap (Franklin Coveys) som vi tillämpar på hela bolaget.
* Massage
* Friskvårdsbidrag

Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Löneadministratör, Borås

Löneadministratör
Läs mer Sep 27
Till vår kund i Borås söker vi nu två Löneadministratörer. Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet inom området och som är snabblärd i nya system och rutiner. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start omgående fram till årsskiftet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du ingår i ett team av 9 personer innefattande lönespecialister, processutvecklare och systemförvaltare och chef för HR Service Center. Dina arbetsuppgifter varierar mellan det dagliga operativa och det mer långsiktiga utvecklande inom personaladministrativa processer kopplat till administration, system såsom HR- och lönesystem, samt förberedande lönebearbetning.

• Start omgående och konsultuppdraget pågår fram till årsskiftet.
• Tjänsten är på heltid (40h/vecka).

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Självständigt sköta hela löneprocessen
• Löpande löneadministrativa arbetsuppgifter
• Agera rådgivare kring lönefrågor gentemot medarbetare och chefer

Vem är du?
Som person är det av stor vikt att du är strukturerad, uppmärksam på detaljer, lösningsorienterad samt ger en god service. Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens behov och förutsättningar.
Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Du måste även har mycket god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa förtroendefulla relationer med så väl interna team, funktioner och samarbetspartner som externa.

För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du har:
• gymnasialutbildning inriktning inom ekonomi/löneadministration eller annan utbildning som bedöms likvärdig
• 2-5 års erfarenhet av lönearbete och lönesystem
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer och supportera i olika kanaler så som mail, telefon, sociala medier men även virtuella och fysiska möten.
•Van systemanvändare av lönesystem, e-signeringssystem samt Officepaketet.


Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Ekonomi- och löneadministratör till Mentice

Löneadministratör
Läs mer Sep 30
Nytt
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomi- och löneadministratör till vårt team på Mentice. Som ekonomi- och löneadministratör hos oss kommer du att arbeta i en bred och rolig roll med både ekonomi och lön. 

Ansvarsområden
Du kommer att jobba med leverantörsreskontra, lägga upp nya leverantörer, läsa in e-fakturor och hantera attestprocessen. Du kommer också vara support i bankavstämningar, jaga betalningar från kunder samt stämma av lönerelaterade konton i huvudboken. 

Du kommer att hantera lön för ca 65 tjänstemän och bland annat att arbeta med löne- och semesterberäkningar, bonusar, provisioner, tids- och kostnadshantering, avstämningar och utläggshantering. Du ansvarar för att lönen för Sverige betalas ut i tid och kommer även att vara kontaktperson för lön på våra kontor i övriga länder och se till att alla arbetar enligt samma lönepolicy. 

Framåt kommer vi med stor sannolikhet att byta tidrapporteringssystem och lönesystem och då kommer du att få vara en viktig del i det projektet. Vi kommer också att jobba med effektivisering i vårt ekonomisystem och även i detta kommer du att spela en viktig roll. I rollen ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer
Du har någon eftergymnasial inom lön och/eller ekonomi och har lite erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppgifter. Det viktigaste är inte antal års erfarenhet utan att du har viljan att lära dig och vill fortsätta att utvecklas. Vi arbetar i Microsoft Dynamics och på lönesidan i Hogia lön och tidredovisnings-systemet Flex som vi ser positivt om du har tidigare erfarenhet från någon av dessa. Då vi är en internationell koncern behöver du vara flytande i både svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och ansvarsfull med tydlig noggrannhet och en stark vilja att stämma av att saker blir rätt under arbetets gång. Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett driv och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är viktigt att du har hög integritet. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs ses som en självklarhet för dig då vi är ett litet bolag och alla hjälps åt.

Tjänsten är tillsvidare på heltid, med start enligt överenskommelse men den kommer att börja med 6 månaders provanställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och vi eftersträvar mångfald.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Mentice med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Liza Dahlin, rekryteringskonsult e-mail: liza.dahlin@randstad.se

Om företaget
Mentice är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North (STO: MNTC) är en global marknadsledare och ett bolag som erbjuder högteknologiska lösningar för simulering till medicinsektorn med fokus på den snabbväxande marknaden för bildbaserade interventioner. Våra lösningar assisterar specialister inom vårdsektorn avseende utveckling, förvaltning samt kontinuerlig förbättring av kompetens och tekniska färdigheter för att på så sätt positivt påverka patientsäkerhet och kvalitet inom vården.
Mentice lösningar är vetenskapligt validerade och är specifikt framtagna för specialister inom vårdsektorn samt för medicinskteknisk industri. Neurovaskulär, kardiologi och perifer intervention är några av de specialitets områden som täcks av våra lösningar. Mer information på www.mentice.com

Ansök nu

Lönekonsult till Wints härliga löneteam

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 5
Om oss
På Wint är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomi- och lönedministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul. Eller viktigt. Det ska vara enkelt och roligt att driva företag.

Hänger du med oss på Wint får du...

- Jobba i ett tight team tillsammans med kollegor i olika åldrar
- En familjär företagskultur med ett gott gäng i centrala Göteborg
- En helt digital vardag med stort kvalitét- och kundfokus
- En platt organisation där din röst är med och driver förändring


Om rollen
Att bygga en automatiserad lösning för våra kunders ekonomi och lön är spännande men inte helt okomplicerat. Det ligger en hel del fint hantverk bakom kulisserna, och nu behöver vi stärka upp vårt lag i Göteborg med en lönekonsult.

Vi söker dig som precis är färdig med skolan eller har hunnit jobba med lön ett tag.
Det viktigaste är att du är en nyfiken person och vill lära dig allt om lön och gillar att hantera många kunder samtidigt. Du behöver vara serviceinriktad och gillar att jobba i en omväxlande roll med mycket kundkontakt. Det är en förutsättning att du självständigt kan jobba med "helheten" och leverera med kvalitet mot utsatta deadlines.

För att trivas i rollen och på Wint som företag behöver du tycka att det är kul med effektivisering och processtänk men blir också pirrig av tanken att du är med och bidrar till att automatisera lönearbetet, för det är faktiskt också en stor del av det vi gör. Om du har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör samt bidrar till ett öppet och positivt klimat där vi hjälper varandra framåt så är detta rollen för dig!

Vårt löneteam består av nio positiva, nyfikna och drivna lönekonsulter som gillar att arbeta tight tillsammans och strävar mot gemensamma mål, både på team- och bolagsnivå. Vardagen kommer till största delen innebära operativt lönearbete, samt löpande kundkontakt och dialog med kollegor i andra delar av bolaget. Den röda tråden på Wint är just teamet, eftersom vi jobbar teambaserat genom hela kundresan; från löpande bokföring till lön och årsbokslut. På Wint delar på arbetsuppgifter, hjälps åt när det blåser och firar våra framgångar gemensamt. Vi hoppas att du tycker att detta verkar intressant och vill hänga med på vår resa!

Vår önskelista av dig:

- Du har en examen från yrkeshögskola eller viss erfarenhet från lönearbete
- Du har en stark ansvarskänsla och gör det lilla extra för kundupplevelsen
- Du vågar ta initiativ och är positiv
- Du är ödmjuk och stresstålig - och går igång på vårt lagtänk, så klart
Vi erbjuder dig:

- Ett schysst förmånspaket
- Ett gäng goa kollegor med en prestigelös inställning
- En omväxlande vardag i ett entreprenöriellt tillväxtbolag
- Möjlighet att arbeta i Göteborgs coolaste byggnad Kineum när den står färdig under november 2022, se sneekpeek här -> " Kineum (https://www.youtube.com/watch?v=Ycje8R4nmhA)"

Ansök nu

Ekonomiassistent till Brand och Risk AB

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Vill du utvecklas på en professionell och varm ekonomiavdelning?
Nu söker vi en ekonomiassistent som är i början av eller har arbetat ett par år inom ekonomiyrket och som idag arbetar med lön och fakturering. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt privat bolag med 140 ingenjörskonsulter inom brand, risk och sprinkler.

Vårt erbjudande
En möjlighet att lära sig allt som sker på en ekonomiavdelning för ett medelstort företag i en tydlig värderingsstyrd organisation. Helhetssyn, engagemang och mod utgör grunden i allt vi gör och vår kultur präglas av omtanke och gemenskap med ett tydligt mål, att göra skillnad för våra kunder.

Rollen i korthet
Vi söker dig som vill arbeta dels som löneadministratör dels som ekonomiassistent inom fakturering.
Lön. Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar allt som kan tänkas ingå i en löneadministratörs dagliga arbete och innefattar lön för 140 kollektivanställda tjänstemän.
Fakturering. Här bistår du med fakturering, stöttar våra uppdragsansvariga i projektinitiering, lägger upp kunder, projekt, tar fram rapporter och hjälper till med annan projektrelaterad administration. Du arbetar i det helintegrerade affärssystemet Maconomy.

Vi söker dig som...
har en ödmjuk och prestigelös approach och ser värdet av och uppskattar ett bra samarbete. Du är en van problemlösare som ser möjligheterna i de dagliga utmaningarna. Du ser gärna att du är strukturerad och engagerad och självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Bra är om du tycker om och har lätt för datasystem. Hos oss hjälps vi åt och hugger i där detta behövs. Vi som arbetar på ekonomiavdelningen idag är mycket sociala och har lätt till skratt.

Vi ser gärna att du:
Har studerat ekonomi på högskolan alt. KY/YH-utbildning eller motsvarande
Har viss erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning.
Har du erfarenhet av löneadministration i programmet Hogia och större affärssystem som Maconomy är det meriterande.

Anställningen är tidsbegränsad på 1,5 år, heltid med goda möjligheter till förlängning.

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna vår Ekonomichef:
Anne-marie.henriksson@bengtdahlgren.se.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Mölndal. Det finns möjlighet att efter upplärning arbeta delvis från annan plats.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vänta inte med att ansöka, vi tillämpar löpande urval fram till den 18 oktober.

Varför Bengt Dahlgren?
Vi är närmare 600 konsulter inom koncernen. Med en tro att jobbet är en del av livet strävar vi dagligen efter balans och att skapa något att längta till. Därför ger vi varje individ möjligheter att utvecklas på såväl tekniskt som personligt plan. Välkommen till en arbetsplats där vi älskar att utmana normer och att arbeta för ett bättre klimat.
Välkommen till Bengt Dahlgren

Ansök nu

Löneadministratör till revisionsjätten EY

Löneadministratör
Läs mer Sep 17
Nu finns chansen att söka en tjänst som löneadministratör till EY. En roll som erbjuder dig att bli utmanad och motiverad varje dag, bygga relationer och kommunicera med flertalet kontaktytor. Här kommer du till ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Som löneadministratör på EY är du del av ett team som hanterar lönerna för alla EY anställda i Sverige, ca 3 400 löner varje månad. EY använder lönesystemet HR-plus6 och pensionsadministrationen sker i FörsäkringsGirot Coins. På löneavdelningen arbetar alla tillsammans med samtliga uppgifter, ett arbetssätt som resulterar i att alla kan allt samt att teamer är mycket sammansvetsat. I rollen ingår både interna och externa kontakter främst via mail men även via telefon, det kan handla om olika lönefrågor etc. Har du kanske en relevant utbildning och/eller erfarenhet av löneadministration ihop med att du är en noggrann och ansvarstagande person som värdesätter samarbete och laganda är denna rollen för dig.

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig initialt på 12 månader. Du kommer att bli anställd av oss på Academic Work för att sedan arbeta som konsult hos EY. Läs gärna mer om EY här!

Du erbjuds


* Arbete i en stor och global organisation som satsar på sina anställda
* Jobba tillsammans i ett tätt och roligt team
* En unik och varierande vardag
* En hängiven och stöttande konsultchef som finns med dig under hela din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löner för EY's internt anställda
- Kontroller och avstämningar
- Pensionsadministration
- Besvara inkommande mejl från inboxen

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom löneområdet alternativt några års arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Har obehindrade kunskaper på svenska och engelska i både tal och skrift då tjänsten innefattar kommunikation på båda språk - all kommunikation sker till stor del på engelska, därför otroligt viktigt att du vågar kommunicera på detta språk

Meriterande om du:


* Har vana av att hantera löner i en större organisation sedan tidigare
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation
* Har arbetat i lönesystemet HR-plus6 tidigare


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Samarbetsorienterad


Vidare är du som person strukturerad och du har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid, initialt ett vikariat på 1 år
* Placering: Parkgatan 49, Göteborg
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör till Administrativa enheten Centrum

Löneadministratör
Läs mer Sep 30
Nytt
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en administratör som tycker om att samarbeta, håller en hög servicenivå och är en fena på administration? Vi söker nu en ny kollega till oss på Administrativa enheten i Centrum.

Vi är fyra administrativa enheter inom Förvaltning för funktionsstöd. Vi stöttar chefer och medarbetare i de flesta system och arbetar bland annat med: personal- och lönesystem, ekonomiadministration, avgiftshandläggning, verksamhetssystem m.m. I uppdraget ingår tät kontakt med medarbetare, chefer, kollegor och övriga stödfunktioner samt olika externa aktörer. Här finner du en stödjande kultur och ett gott samarbete!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vara chefsstöd i våra personalsystem Personec, Multi Access och Treserva. Arbetet som administratör är omväxlande och självständigt. Då vi har ett backupsystem måste du vara beredd på utökade och icke ordinarie arbetsuppgifter under vissa perioder, så det krävs att du är flexibel, har motivationen att lära nytt och är samarbetsvillig.

De administrativa enheterna arbetar i många olika verksamhetssystem så det finns möjlighet till personlig utveckling!

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har gymnasieexamen och meriterande om du har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Du har erfarenhet av att arbeta som chefsstöd i Personec och administratör i offentlig förvaltning.
Det är meriterande att du har erfarenhet av administrativt arbete i verksamhetssystemen Treserva, Proceedo och Time-care/MA och att du är en van användare av Office365.

Du tar stort eget ansvar och duktig på att formulera dig i tal och skrift. Du behöver vara öppen för utmaningar och vilja leverera lösningar på olika problem. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt men i gott samarbete med varandra, kunna ta egna initiativ och arbeta under tidspress. Du är noggrann med att leverera en god kvalitet samt att slutföra de uppgifter du har tagit dig an inom givna tidsramar. Då vi har ett backupsystem måste du vara beredd på utökade och icke ordinarie arbetsuppgifter under vissa perioder. Det krävs att du är flexibel, har motivationen att lära nytt och är samarbetsvillig.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kommer du att trivas hos oss på administrationen!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Hematologen söker en administrativ kraft!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 7
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Vår verksamhet

Sektionen för hematologi och koagulation är en högspecialiserad verksamhet där Forskningsenheten är en självständig enhet.

Vår målsättning är att erbjuda varje patient en möjlighet att delta i en studie, oavsett sjukdomsfas.

Vi bedriver både forskningsprojekt och studier initierade från kliniken men även kliniska läkemedelsprövningar på uppdrag av läkemedelsindustrin.

Medarbetare på forskningsenheten har sin basanställning på sektionen med placering på forskningsenheten.

Är du vår nya administrativa kraft?

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att stötta och bistå forskningsenheten med diverse administrativa arbetsuppgifter och kringaktiviteter.

- Delta i planering och genomförande av projekt och koordinera med diverse samarbetspartner och medarbetare på sektionen
- Beställning och bokning av transport av material till/från forskningsenheten
- Hantering av kliniskt material innan transport
- Rapportera in data i forskningsstudier för specifik forskningspatient (e-CRF)
- Handlägga avtal och kontrakt samt åtföljande fakturering

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av administration inom Sahlgrenska, gärna med inriktning mot hematologi.

Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara noggrann, strukturerad och ha ett kvalitetsinriktat tänk. Kommunikation på svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som ett krav Har du dessutom ett positivt sätt, är flexibel och är lätt att samarbeta med så är det enbart till din fördel.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete där du får en kontinuerlig vidareutveckling inom flera olika hematologiska diagnosgrupper. Du kommer att vara en del av forskningsenheten och arbeta ihop med både forskningssjuksköterskor och läkare.

Din tjänstgöring är dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten tillsättas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Studentmedarbetare

HR-assistent
Läs mer Sep 29
Havs- och vattenmyndigheten (HaV) arbetar på regeringens uppdrag. Med utgångspunkt i ekosystemens och människans behov arbetar vi kunskapsbaserat och koordinerat för att uppnå en hållbar förvaltning av våra vattenresurser, både i hav och sötvatten och inom fisket. Vi är cirka 400 engagerade medarbetare och konsulter som tillsammans skapar en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter att hela tiden lära nytt.


Personalenhetens uppdrag är driva och utveckla myndighetens personalpolitik och genom den verka för att HaV ska vara en attraktiv arbetsgivare. Vi samordnar arbetsgivarfrågorna på myndigheten. Genom service, engagemang och kunskap bistår vi cheferna i såväl operativa som strategiska frågor för att skapa en hållbar organisation med ett bra ledarskap och medarbetarskap.Beskrivning
Vi söker nu studentmedarbetare som vill utvecklas inom rekrytering och vara en del av vårt HR-team.

Vi kan erbjuda dig ett extrajobb på ca 10 timmar per vecka. Hos oss kommer du att samarbeta med engagerade och trevliga kollegor där vi tillsammans arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare. Genom ett tätt samarbete skapar vi en god arbetsmiljö, finner arbetsglädje och får en hög kvalitet i vårt arbete. Personalenheten består av HR-chef, tre HR-partners och en administratör.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att;

- hjälpa HR-partners i delar av rekryteringsprocessen, så som att skriva och publicera annons, göra urval, boka och genomföra intervjuer och ta referenser
- agera stöd till rekryterande chefer
- andra förekommande administrativa arbetsuppgifter på enheten exempelvis att hantera utlämnande av allmän handling samt sekretesspröva handlingar innan utlämnande.
- utveckla administrativa processer

Vi arbetar med att ständigt utveckla våra HR-processer och vi tror att du kan bidra med aktuell kunskap och kompetens inom olika områden. I rollen ingår även att arbeta gemensamt i gruppen och bidra till uppsatta mål, utveckling, samarbete och trivsel.

Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som är bedriver heltidsstudier på högskolenivå och har fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng inom HR, beteendevetenskap eller personal och arbetsliv. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom kompetensbaserad rekrytering eller erfarenhet av arbete inom HR.

Rollen förutsätter att du är van att arbeta strukturerat, är lyhörd och har lätt för att skapa relationer. Du har god förmåga att planera och genomföra arbetsuppgifter självständigt. Du har även en god förmåga att arbeta i grupp och vilja att bidra till teamets uppsatta mål, utveckling, samarbete och trivsel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Tidsbegränsad anställning som studentmedarbetare, omfattning ca 25%, antalet arbetade timmar planeras med HR-chef. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Övrig information

Havs- och vattenmyndigheten sitter i moderna lokaler i Gullbergsvass, 10-15 minuters gångväg från Göteborgs central. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering. Vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.


Tänk på att de handlingar som du skickar in genom din ansökan blir en allmän handling hos HaV. Detta betyder att allt material i ansökan, inklusive bilagor, kan behöva lämnas ut till den som begär det om uppgifterna inte omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen. Tänk på din integritet och undvik att lämna information som innehåller känsliga personuppgifter, till exempel uppgifter om din eller närståendes hälsa, politiska åsikter eller religiös övertygelse. Vi använder rekryteringstester och/eller arbetsprov i många av våra rekryteringar som en del i urvalsprocessen. För god kvalitet i Havs-och vattenmyndighetens rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.


Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har valt rekryteringskanaler för den här anställningen och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Ansök nu

Personalplanerare sökes

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 14
Hej!
Vi på Livara Hemtjänst AB söker just nu dig som är intresserad av planering, strukturering och kommunikation! Tjänsten går ut på att planera personal och insatser hos kunder inom en hemtjänstverksamhet i Göteborg.
Tjänsten kräver noggrannhet, lyhördhet, självständighet och framförallt lösningsfokus, samt en förmåga att se helheten och inneha ett flexibelt förhållningssätt till planering.
Du som ansöker bör ha arbetat administrativt med datorer tidigare då allt arbete utförs i olika datasystem. Inga avancerade förkunskaper är dock nödvändiga, bara en vilja att lära sig.
Du bör även tycka om att interagera med andra människor, eller åtminstone inte ogilla det, då mycket kontakt sker med personal, kunder och myndigheter. Främst via telefon men hemma hos kunder.
Vidare bör du ha en framåtsträvande och målinriktad karaktär, kunna ta ansvar, vara stresstålig och rationell med dina prioriteringar.
Vi på Livara omsorg är ett växande bolag med stora möjligheter för individuell utveckling, både professionellt och ekonomiskt. Vi erbjuder bra tjänster med goda förmåner, och förväntar oss hög arbetsmoral med effektivt utförande.
Vi hoppas du finner tjänsten intressant och välkomnar din ansökan om du uppfyller kraven, eller tror dig kunna utföra arbetsuppgifterna ändå. Motivera i så fall vilka andra kvalifikationer du innehar och varför du tror dig vara en bra kandidat för tjänsten.


Tjänsten tillsätts med en utbildningsvecka där du går bredvid och blir introducerad för dina arbetsuppgifter. Du kommer efter det ha full support från kollegor med allt du behöver för att utföra dina arbetsuppgifter.


Lycka till, så kanske vi ses snart!


Krav:


Utbildning eller erfarenhet av planering, administration, HR eller ekonomi.

Tjänsten är 50% personalplanering till en början, men utvecklas till en större, fast tjänst, om allt fungerar väl, och går som planerat. Notera att det givetvis är en provanställning på 6 månader, men tjänsten kan komma att utökas till 75- eller 100% under provanställningen om vilja att lära, och viss kompetens kan uppvisas.
Vänligen sök endast tjänsten om du innehar den kompetens som efterfrågas, eller tror dig via relaterade erfarenheter kunna leva upp till likvärdig kompetens som efterfrågar. Glöm inte då att beskriva i minst ett stycke, varför du tror dig kunna utföra vad som efterfrågas.
Bifoga alltid minst två referenser.
Tidigare erfarenhet av personalplanering är högt meriterande.
OBS:
Du kan skicka din ansökan till nedanstående mailadress. Skriv personalplanering i ämnesraden.
Livaraomsorg@outlook.com
Välkommen med din ansökan!


Med vänliga hälsningar
Livara omsorg


#Jobbjustnu
#Planerare
#Samordnare
#Personal
#administratör
#koordinator

Ansök nu

Framtida uppdrag inom HR och rekrytering

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Studerar du HR eller har du en utbildning inom HR och söker en ny utmaning i karriären? Vi söker nu HR-talanger för framtida uppdrag inom HR och rekrytering hos våra kunder i Göteborgsområdet. Ansök för chansen att bli kontaktad med spännande karriärmöjligheter innan och efter din examen!

Om tjänsten
Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter där du fungerar som ett stöd för organisationen i HR-relaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:
• Driva HR administrativa uppgifter
• Arbeta med rekryteringsdelar som search, screening och intervjuer
• Administrera personalfrågor
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter

Om dig
Vi söker dig som tar examen från HR-programmet/dylikt. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden, både som konsult och för direktrekrytering.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänster tillsätts löpande och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HR, HR-generalist, HR-specialist, admin, administratör, HR-koordinator, HR-assistent, HR-koordinator, internationellt, konsult, consultant, HRBP, Sverige, Göteborg, Gothenburg

Ansök nu

HR Business Partner till medicintekniskt bolag nära Göteborg

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Vill du arbeta i en operativ roll med HR-arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Om detta låter som dig så får du gärna ta dig en titt på annonsen nedan och ansöka redan idag. 

Om tjänsten
I rollen som HR Business Partner till vår kund, verksamma inom medicinteknik, kommer din främsta arbetsuppgift vara att stötta chefer som har personal i Sverige med operativa HR-frågor, dessa frågor kan exempelvis vara: 

• kompetensinventering
• villkorsfrågor
• arbetsklimatanalyser och -åtgärder
• rehabiliteringsfrågor
• ledarskapsfrågor
• fackliga förhandlinga
• disciplinära åtgärder
• säkerställa att personalsystemen kontinuerligt uppdateras
• ingå i samarbetsgruppen med andra HR som stöttar chefer med personal i Sverige

Önskad start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 6 månader. 

Om dig 
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av HR-arbete. Det krävs att du har en högskole-/universitetsexamen med inriktning mot personal och organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom både tillverkningsindustrin och att stötta inom tjänstemannasektorn. Som person är du förtroendeingivande och professionell, positiv och service-minded. Vidare har du en förmåga att bemöta olika sorters människor. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HRBP, HR Business Partner, HR-generalist, HR-specialist, HR-admin, HR, Personalavdelning

Ansök nu

Löneadministratör till framtida uppdrag i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Sep 15
Om tjänsten

Som Löneadministratör driver du lönearbetet. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du kommer att få fortsätta sätta strukturer och processer samt arbeta för att effektivi framöver kopplat till löneadministration. Det du gör och åstadkommer kommer att synas och göra skillnad hos vår kund. Du kommer även ha ett tätt  samarbete med ekonomiavdelningen. 

Rollen innefattar arbetsuppgifter såsom:
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Ha löpande kontakt med extern lönebyrå
Hantera reseräkningar
Administration vid nyanställningar såsom hantering av anställningsavtal, beställning av IT produkter, nycklar och passerkort
Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Administration kring utbildningar och certifikat
Stöd i Löne-frågor ifrån chefer och personal
Kontinuerlig kontakt med myndigheter kopplat till rapportering
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Administration kring projekt utomlands samt utländsk personal, ansökningar SINK/A-skatt, A1, NT1/NT2 samt HMS-kort

Notera att det är till framtida uppdrag! 

Om dig

Du trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har helhetsförståelse för enhetens arbete och uppdrag. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har en god administrativ förmåga och framförallt gillar det. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Vidare har du ett prestigelöst förhållningsätt och är flexibel inför förändringar och omprioriteringar. Lön är ett komplext område, därför är det viktigt att du är duktigt på att förklara det svåra och göra det enkelt. Din goda kommunikativa förmåga är viktig för rollen.

Eftersom du kommer vara den som ansvarar för lönearbetet självständigt, ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Då våra anställda har olika nationaliteter är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket bra kunskaper i Excel då detta kommer vara ditt vardagliga arbetsverktyg. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utländsk personal och den myndighetskontakt som krävs vid arbete i olika länder. Har du även arbetat mot kollektivavtalet bygg är det ett stort plus. Vårt framtida HRM system är Flex och har du arbetat i det är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om ansökan

Om du är intresserad så rekommenderar jag dig att söka omgående då vi kommer presentera kandidater löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Elsa Tidblom för mer information via e-mail: Elsa.Tidblom@adecco.se 
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Sökord
HR-ansvarig, löneadmin, löneansvarig, löneadministratör, lönespecialist, lönekoordinator, payroll specialist, payroll administrator, administratör, HR-administratör, salary, förmåner, specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

HR-generalist till framtida uppdrag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-generalister till framtida uppdrag i Göteborg!

Om tjänsten
Som HR-generalist kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Göteborg med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till spännande internationell kund

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Vill du arbeta i högt tempo i en internationell miljö med många olika kontakter? Har du en mycket god förmåga till att skapa och upprätthålla goda relationer? Är du driven, kommunikativ och lyhörd? Har du arbetat brett inom HR? Just nu söker vi HR Business Partners för framtida uppdrag hos vår globala kund. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant! 

Om tjänsten
Som HR Business Partner hos vår globala kund, verksamma inom fordonsindustrin, kommer du att tillhöra ett globalt HR-team där samarbete står i stort fokus. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att supportera chefer runt om i organisationen med förändringsarbete, lönesättning, MBL-förhandlingar, teamutveckling, rekrytering, coaching och att implementera HR-processer och verktyg.

I din roll som HRBP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Supportera och coacha chefer brett i personalrelaterade frågor med fokus på förändringsarbete
- Proaktivt utveckla, supportera och följa upp förbättringar kring organisationens HR-processer.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom relevant område och en gedigen bakgrund inom en bred HR-roll. Vi söker en person som tidigare jobbat med förändringsarbete. För att kunna ta dig an en HRBP-roll hos vår kund behöver du ha en bred och omfattande förståelse för HR-processer.

Vi söker dig som har förmåga att prioritera och ta beslut i enlighet med organisationens riktlinjer och att du kan göra så på ett transparent och kundorienterat sätt. Det är också viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt samt att du är kommunikativ och handlingskraftig. Vidare bör du besitta en god analytisk förmåga och kunna bedöma situationer självständigt samt ta action på lämpligt vis. Som person tror vi att du är strukturerad, har en positiv energi samt hög personlig integritet. Du är lyhörd, har ett starkt kundfokus samt en god och kreativ problemlösningsförmåga. Slutligen behöver du behärska engelska flytande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HRBP | HR Business Partner | Automotive |

Ansök nu

Spännande framtida uppdrag inom HR-Administration i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Sep 15
Vill du växa karriärsmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete? Är du driven, kommunikativ och resultatorienterad? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till spännande framtida uppdrag i Göteborg. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant eftersom rekryteringen sker löpande! 

Om tjänsten
Som HR-Partner kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR-Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av att:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR-roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsterna som HR-konsult tillsätts oftast omgående. Initialt brukar uppdragen pågå under 6 månader. För rätt person finns oftast goda chanser till fortsättning då behovet är löpande.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Du kommer också få en videointervju skickad till din mail som du jättegärna får göra. 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin

Ansök nu

Lönespecialist med erfarenhet av Aditro

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Nu söker vi en lönespecialist till vår kund som är verksam inom en spännande bransch! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig fram till 30 juni.

Ditt uppdrag

Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för att planera och genomföra löneprocessen för samtliga svenska bolag inom koncernen. I nuläget hanterar löneteamet löner för ca 2 500 medarbetare i totalt 12 bolag.

Exempel på arbetsuppgifter: Hela löneprocessen från ''ax till limpa''
Aktivt jobba med digitalisering och effektivisering av löneprocessen
Bistå bolagens HR- och ekonomiavdelningar och andra intressenter med diverse rapporter.
Rapportering, statistik och kontakt med myndigheter.
Hela kedjan av pension- och försäkringsadministration
Semesterskulds- och årsskifteshantering
Kollektivavtal - Kunskaper, tolkningar samt bevakningar av förändringar kring gällande avtal för både kollektivanslutning medarbetare och tjänstemän.


Din bakgrundVi söker dig som har en yrkesutbildning inom området lön och praktisk erfarenhet som lönespecialist. Vi ser gärna att du har kunskap om flera olika kollektivavtal och att du har en bred erfarenhet inom lön och även inom pensions och försäkringsadministration.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar ofta sker snabbt. Då bolaget ständigt arbetar med att effektivisera löneprocesserna ser vi att din nyfikenhet och erfarenhet gör att du kommer med initiativ och idéer som förbättrar det dagliga arbete för att ha en effektiv löneprocess. För att trivas i rollen gillar du att ha ”kunden i fokus” och kan bygga och upprätthålla relationer med dina kollegor på plats och företagets medarbetare och ser värdet i att ge en god service.

Vi ser det väldigt positivt om du tidigare jobbat i lönesystemet Aditro/SDWorks. Då bolaget har flera olika system tex, Flex, IFS och Promark är det en förutsättning att du har förmågan att kunna förstå och sätta dig in i system. Du kommunicerar på svenska och vi ser gärna att du är bekväm med att använda engelska.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Eftikar Baroudi (Eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (Anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Löneadministratör till bolag på Lindholmen

Löneadministratör
Läs mer Sep 12
Just nu söker vi en löneadministratör till vår kund som bedriver konsultverksamhet inom produktionstekniska och produktutvecklingsområdet. Detta är ett uppdrag som löper sex mån framåt med önskvärd start snarast. För rätt person finns goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos vår kund.

Om rollen

Som löneadministratör här kommer du vara en del av deras Shared Service Center. Du kommer ingå i ett gott löneteam som arbetar med administration av ca 1,300 löner för deras svenska bolag. Främsta uppgift är att på bästa och effektivaste sätt, med service och kvalité, hantera administration av kollegors löner.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ekonom med minst ca 3-5 års erfarenhet av löneadministration. Du har inga problem med löpande bokföring och arbetat i viss mån med månatliga avstämningar. Att arbeta i grupp och få teamet att tillsammans nå uppställda mål är en självklarhet för dig. Du behöver ha erfarenhet av att ha jobbat i olika administrativa system och det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av just Agda lön. Som person bör du vara strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du kommer ha många kontakter med företagets medarbetare och därför är det viktigt att du är pedagogisk och tydlig i ditt sätt att kommunicera samt har en positiv inställning.

Är detta intressant? Sök då redan idag!För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emelie Löfqvist på 076-647 16 30. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Lönekoordinator till First Camp

Löneadministratör
Läs mer Sep 15
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och pågår ca 12 månader. Uppdraget beräknas att starta som senast den 1 november.

Om uppdraget

Du kommer att ha en bred och utvecklande roll där du blir en den del av ett HR team om 5 personer. Du rapporterar till HR-ansvarig och utgår från vårt kontor i Gårda i Göteborg eller kontoret i centrala Stockholm. Vill du jobba hemifrån cirka 2 dagar i veckan fungerar det fint.

Som lönespecialist hos First Camp kommer du att ha huvudansvaret för löner och förmåner inom hela koncernen. Du kommer att vara kravställare gentemot outsourcingpartnern för både Sverige och Danmark och här kommer du ha ett tätt samarbete med First Camps leverantörer inom området för att säkerställa att lönerna hanteras korrekt.

Rollen innefattar följande arbetsuppgifter såsom:

·     Löneadministration och granskning av löneunderlag

·     Ekonomisk rapportering och samarbete med ekonomiavdelningen

·     Myndighetsrapportering och hantering av arbetsgivarstöd

·     Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten

·     Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal

·     Hantering av lönerevision och ansvar för lönepolicy

·     Lönerevison

·     Årlig lönekartläggning

Under högsäsongen kommer du även ha ansvar att arbetsleda en säsongsanställd löneadministratör som arbetar tätt med dig för att hantera den stora ökningen av medarbetare. Till din hjälp har du även ett team av HR Business Partners med kompetens inom lön.

Mer om First Camp 

”We care” är en av våra värderingar som styr vår vardag och inte minst inom lön. För att bygga en välfungerande organisation krävs det att vi tar hand om våra medarbetare, säkerställer att vi följer kollektivavtal och hanterar löner och ersättningar korrekt och i tid. Det är där du som lönespecialist kommer in och gör skillnad.

På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har arbetat med lön under några år. Har du erfarenhet av liknande roll och en god vana av att tolka kollektivavtal är det meriterande. Har du till och med jobbat med kollektivavtalen Hotell och Restaurang och/eller Unionen är det ett stort plus. Har du erfarenhet av att arbeta i en säsongsbetonad bransch är även det en fördel.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då vi även har verksamhet i Danmark är danska meriterande. Eftersom vi är ett starkt säsongsbetonat bolag är det viktigt att du har möjlighet att arbeta under vår högsäsong.

Du har ett öga för detaljer och har en stor portion av tålamod när det kommer till granskning av dokument. Du har lätt för att skapa ordning och reda och du är duktig på att planera upp ditt arbete. Du gillar att underlätta för dina kollegor genom att skapa smarta, tydliga och smidiga processer och rutiner. När samtalen går in på kollektivavtal, pensionsavsättningar och avtalshantering spetsar du öronen lite extra och delar gärna med dig av din kunskap inom området.

Kort om First CampFirst Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 1000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar emot ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut så hör gärna av dig till mig, Anette Hartlin, på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. För de kandidater som kommer att gå vidare i processen så kommer man även att få göra ett lönetest.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Vi söker två HR-studenter för praktik!

HR-assistent
Läs mer Sep 26
Är du student och letar efter en praktikplats? Är du intresserad av att få praktisk erfarenhet av rekrytering och lära dig mer om HR-frågor? Nu erbjuder vi på Uniflex i Göteborg två praktikplatser.

Uniflex arbetar med bemanning- och rekryteringstjänster av kollektivanställda såväl som tjänstemän, och nu söker vi två praktikanter till våra två olika områden. Vi är flexibla med din praktikperiod, men skriv i din ansökan när din praktik är förlagd.

Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som har ett stort affärsfokus, engagemang, positiv anda och teamkänsla. Som praktikant hos oss får du en inblick i ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Du får möjlighet att lära dig hela rekryteringsprocessen och andra delar av HR processer.

Om tjänsten
Som praktikant kommer du att få vara med i vårt dagliga arbete där du får vara delaktig i hela rekryteringsprocessen. Du kommer även att få följa med på kundbesök och när vi besöker våra medarbetare.

Din planerade praktikperiod avser vi gärna är minst 4-6 veckor. Praktiken är förlagd dagtid måndag-fredag. Efter din praktikperiod finns det goda möjligheter att arbeta som Rekryteringsassistent på timmar under resterande studieperiod och sedan som heltidsanställd efter avslutade studier.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer exempelvis att stötta och självständigt utföra följande arbetsuppgifter:
- Annonsering
- Search
- Intervjuer
- Urval och matchning
- Referenstagning
- Skriva kandidatpresentationer till våra kunder
- Administration kopplat till personal

Vem är du?
Vi välkomnar dig som studerar personalvetare, beteendevetenskap, ekonomi, försäljning eller likvärdig utbildning och är intresserad av rekryterings och bemanningsbranschen. Vi söker dig som har:
- Intresse för rekrytering, människor och affärer
- God förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer
- Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
- Vill arbeta inom bemanningsbranschen efter examen

Om verksamheten
Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Ekonomi & löneadministratör Till Neoplan Väst AB

Löneadministratör
Läs mer Sep 28
Vill du vara med på vår förändringsresa? Vi söker nu en utvecklingsorienterad ekonomi & löneadministratör.

Tycker du om siffror och ekonomi? Har du erfarenhet av lön och tycker om att jobba med utveckling?
Vill du vara med och driva en ekonomi och löneavdelningen framåt? Då kan du vara den vi söker!

Vi är startgroparna att utveckla och digitalisera ekonomi och lönefunktionen och söker dig som vill vara med på vår resa.


Om tjänsten
Sedvanliga ekonomiuppgifter såsom kund och leverantörsreskontra, bokföring, avstämningar och allehanda administrativa uppgifter. Löneberedning för totalt ca 300 anställda fördelat på 4 bolag både kollektivanställda och tjänstemän.
Utläggshantering, hantering av reseräkningar, bilförmån, lönerevision, semesterårsskifte, myndighetsrapportering, arbetsgivarintyg. Tolkning av kollektivavtal och säkerställande att detsamma efterlevs. Kollektivavtal är Unionen och IF Metall, Motorbranschavtalet.


Vem är du?
Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av ekonomi och lönearbete. Du trivs i en roll där du får ta ett eget ansvar för att driva ditt arbete framåt samtidigt som du har förståelse för verksamhetens roll och mål. Du tycker om att arbeta mot deadlines och förstår att yrket har toppar och dalar. Rollen är varierande och bred och vi söker därför dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har med fördel erfarenhet av hela löneprocessen, starkt meriterande om du arbetat i Agda PS.

Vidare tror vi att du är kommunikativ och har en förmåga att se människors och verksamhetens behov, samt lätt att prioritera om och växla fokus. Viktigt för rollen är att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och att du har ett intresse i att jobba med förbättringar. Sist men inte minst tror vi att du som söker är lösningsfokuserad, flexibel och har ett positivt förhållningssätt.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@poolia.se. Ansökan sker via www.poolia.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu

Löneadministratör till Prokab Ekonomikonsulter

Löneadministratör
Läs mer Sep 9
Är du erfaren inom lön och avtal? Gillar du att få klart rätt lön i rätt tid? Sök tjänsten som löneadministratör !

Vill du ha ett roligt och varierande arbete inom lön med fullt kundfokus? Är du noggrann och grym på att läsa avtal? Då kan denna tjänsten vara något för dig. Hos oss på Prokab får du vara en del i den fortsatta utvecklingen av en modern och väletablerad redovisningsbyrå som står för kvalitet och långsiktigt samarbete med våra kunder.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng som tillsammans har mer än 50 års erfarenhet inom ekonomitjänster. Du blir ansvarig för din egna kundbas där du blir kundens första kontaktperson. Prokab har en stark lokal anknytning och vi jobbar nära våra kunder. Du blir en viktig del i lönearbetet och blir delaktig i att tillföra våra kunder professionell och värdefull kompetens.
 

Dina arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för ca 500-600 löner varje månad och ska ha erfarenhet av att läsa och tyda avtal. Kunderna är verksamma inom handels- och dagligvarubutiker men även andra avtal såsom transport, teknik, frisör, restaurang förekommer vilket innefattar tillägg och ersättningar i olika former. Löneöverföringen från kunderna sköts elektroniskt via filöverföring men det förekommer även manuell hantering. Du arbetar med timlön och månadslön och löneutbetalningarna sker oftast den 15:e och 25:e varje månad. Lönefiler skickas via BGC eller direkt till kundernas bank. 
Du kommer även att ansvara för rapporteringen av arbetsgivardeklarationer till Skatteverket, FORA  och Svenskt Näringsliv.

 

Värt att veta

Placeringen är på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg , där vi är 17 st anställda. Arbetstiden är 37,5 tim/ vecka och vi erbjuder en generös tillämpad flextid. Det finns utrymme för hybrid arbete efter överenskommelse. Vi erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage. Vartannat år åker vi på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har: 

- Minst 3 års arbete med lönehantering inklusive att läsa och tolka avtal
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Erfarenhet av att arbeta med deadlines
- Arbetat i lönesystemet Agda
- Erfarenhet av arbete i excel

För att trivas i rollen bör du vara strukturerad och noggrann. 

 

 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Vill du jobba som löneadministratör i sommar?

Löneadministratör
Läs mer Apr 22
Välkommen till oss!Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF).

På löneavdelningen i Mölndal arbetar du tillsammans med 14 engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra chefer och ser till att alla duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid. Vi hanterar ca 12 000 löner per månad.Beskrivning av tjänsten

Som löneadministratör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med våra chefer och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m. Vi arbetar dagligen i systemen HRplus8, Medvind, Outlook och Teams.

- Visstidsanställning på 100 % under v. 23-34
- Arbetstider måndag till fredag ca 8-16:30
- Tillträdesdatum ca v. 20 för upplärningVem är du?

Vi söker dig som antingen studerar till/är nyexaminerad löneadministratör/ lönekonsult, eller dig som studerar/nyligen examinerats från högskolan. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, serviceinriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du är inte heller rädd att hugga i när det behövs för att hjälpa dina kollegor, t.ex. inför våra deadlines.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb på vår löneavdelning som kommer vara en mycket bra merit inför ditt kommande yrkesliv och kan vara en möjlighet till fortsatt arbete hos oss! Semesterperioden är förlagd under perioden juni-augusti och vikariaten är på heltid v. 23-34/35, med start redan ca v. 20 för upplärning (kan då vara på deltid för att kombineras med studier). Det kan även finnas möjlighet till fortsatt anställning på timmar eller heltid till hösten - så passa på att ansök redan nu!

Stämmer denna beskrivning in på dig och du är tillgänglig denna period? Sök redan idag - vi går igenom ansökningarna löpande!

Ansök nu

Lönekonsult

Löneadministratör
Läs mer Sep 19
Lönekonsult som även vill ha balans!
Välkommen till Frejs, en revisions- och konsultbyrå som levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag. Vi är fler än 70 medarbetare på tre kontor – Göteborg, Smålandsstenar och nytillkomna Värnamo. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och Frejs är tillräckligt stort för att kunna erbjuda spännande utmaningar och utveckling, men också tillräckligt litet för att kunna bibehålla en fin sammanhållning där alla känner alla.
Till Frejs söker vi dig som idag arbetar som lönekonsult/löneadministratör och som vill få möjlighet att utvecklas tillsammans med våra två grymma lönekonsulter. I din roll kommer du att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag. Eftersom våra kunder uppskattar den personliga relationen får du även förtroenden att ge konsultationer inom löne- och personalfrågor. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även skatte- och redovisningsspecialister och HR som stöd.
Utöver löneadministration finns även en möjlighet att arbeta med några av våra redovisningskunder. Att få in en dimension av redovisning i din roll ger dig en fin balans och variation i arbetet och en möjlighet att utvecklas i ett riktigt gott team av både löne- och redovisningskonsulter.
Varför ska du jobba som konsult på Frejs?
Helt enkelt för att det är roligare här! Rollen som konsult är utvecklande och på Frejs är vår styrka den familjära stämningen där vi ställer upp för varandra och har lätt att hitta till skratt. Tillsammans jobbar vi nära våra kunder och för oss är det viktigt att hjälpas åt och lära av våra kollegor.
Vad vi erbjuder dig:
Varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling.
En härlig arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt plats.
Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda.
Bra förmåner.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och gärna något års erfarenhet inom området. Om du har erfarenhet inom redovisning är det ett plus.
För dig är det självklart att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling - både till kunden och dig som konsult. Vidare ser vi att du har ett intresse för och erfarenhet av digitala flöden, där Fortnox är det system vi jobbar i. Som person har du ett engagemang och en stor ansvarskänsla. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad och du har också en bra förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska och engelska språket. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel - precis som vi är på Frejs.
Är det viktigt för dig att känna stolthet över var du jobbar så vågar vi påstå att Frejs är rätta platsen för dig!
Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten som konsult hos Frejs samt hur du passar in i denna roll tillsammans med CV på mail till: jobb@frejs.se.
Då vi hanterar ansökningar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 oktober.
Start enligt överenskommelse.

Ansök nu

Administratörer med samordningsuppdrag till Personlig assistans

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 22
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Från den 1 januari 2021 är stadsdelarnas funktionshinderverksamhet organiserade under förvaltningen för Funktionsstöd. Detta betyder att all kommunal assistansverksamhet i Göteborgs stad samlats under samma enhet. Som samordnare kommer du arbeta i en arbetsgrupp tillsammans med fem andra samordnare med samordningsuppdrag för 10 assistansenheter. I arbetsgruppen finns även fem planerare och sex administratörer. Våra lokaler finns på Första Långgatan 28 A.

I huvuduppdraget som samordnare inom personlig assistans ingår tillsättning av vikarier utifrån korttidsfrånvaro. Du samordnar den dagliga driften och ser till att arbetet inom personlig assistans flyter på trots luckor som uppstår på grund av sjukfrånvaro. Dina arbetsverktyg är telefon och dator och du arbetar dagligen i stadens olika system.

Rollen innebär tätt samarbete och kontinuerlig dialog med enhetscheferna inom personlig assistans samt olika stödfunktioner och medarbetare inom personlig assistans.

Arbetet är förlagt till dagtid måndag- fredag 7:00-15.30/8:30-17:00 samt var sjätte helg 7:00-15:30.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är avklarad gymnasieutbildning. Erfarenhet av flerårigt arbete som personlig assistent är ett krav. Du ska ha flerårig erfarenhet av att arbeta med administration och samordning inom personlig assistans. Erfarenhet av administrativt arbete i Time Care Pool och Time Care Planering/ Multi Access är ett krav. Du har goda kunskaper i kollektivavtalet Allmänna Bestämmelser samt Arbetstidslagen.

Vi söker en person som har god organisationsförmåga, som klarar att hålla många bollar i luften och är stresstålig. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, samarbeta samt motivera personal. Det är viktigt att du har god datavana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har en god kommunikativ förmåga är och är tydlig i ditt sätt att förmedla information. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation.


ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Administratör/Närstöd till Dunfins vård- och omsorgsboende

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 22
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Dunfins vård- och omsorgsboende!
Vi söker en administratör med hög servicekänsla och en utvecklad administrativ förmåga till Dunfins Vård- och omsorgsboende i stadsområde Hisingen 2.

Vi söker dig som tycker om omväxling och har god kommunikativ förmåga. När du arbetar hos oss har du ett arbete där du kan göra skillnad för våra hyresgäster i deras vardag.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta administration i våra olika system. Ansvar för planering med inriktning mot vård- och omsorgsboende för att säkerställa att vi möter våra hyresgästers behov. I det dagliga arbetet är det du som skapar förutsättningar för en god planerad verksamhet med stöd av digitala planerings- och uppföljningssystem.

Du är en del av en gemensam enhet med två enhetschefer och en administratör. Din arbetsplats är förlagd på vård- och omsorgsboendet och dina arbetsuppgifter kommer att vara:
• På delegering av chef vara uppdragsmottagare i verksamhetssystemet Treserva
• Koordinera och planera för den dagliga driften för hyresgäster och för medarbetare
• Korttidsplanering (sjukfrånvaro, vab m.m.)
• Samarbeta och samverka med både interna och externa aktörer
• Uppföljning av verksamheten på uppdrag av chef
• Hantera beställningar och fakturor i Proceedo

I uppdraget kommer du att serva och stötta cheferna. Det är ett arbete som är varierande och där man får gå in i verksamheten där behovet är som störst.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha kunskap och erfarenhet av schemaplanering i Time Care Planering /Multi Access och Personec, då arbetet även innebär att lägga schema för verksamheten och samt goda IT-kunskaper.

Du ska ha gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du behärskar svenska i tal och skrift . Du behärskar därtill Officepaketet. Det är ett krav att du har erfarenhet av att hantera Proceedo i rollen som administratör med beställningar och fakturor. Du ska även ha erfarenhet av Personec samt TimeCare och ha genomgått stadens bemanningsutbildning. Gärna erfarenhet av arbete i system kring daglig planering. Det är ett krav att du har goda kunskaper om den nya välfärdstekniken.

I rollen som administratör är det viktigt att du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll och kan skilja på sak och person. Du har en öppen och positiv attityd och har verksamhetens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört korrekt. Det är även viktigt att du kan balansera olika krav och behålla lugnet i svåra situationer.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Närstöd/administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 22
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör är du ett nära och aktivt stöd till boendets två chefer. En del i din roll är att skapa goda förutsättningar för chefen att planera och styra verksamheten. Du är också chefernas högra hand i mycket som har att göra med kontakt med personal, hyresgäster, anhöriga och andra som kommer i kontakt med boendet.

Arbetet innefattar dagliga administrativa uppgifter inom verksamheten utifrån enheternas behov. En stor del av arbetet innefattar korttidsrekrytering, arbete i verksamhetssystemen Personec, Time Care Pool, Time Care Planering och Multi Access samt att göra upphandlingar och beställningar i Proceedo.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete, många gånger i högt tempo, i rollen som administratör. Vi är noga med att ta tillvara på din kunskap och se till att du trivs hos oss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete.
• Grundutbildning och erfarenhet som undersköterska med god förståelse för verksamheten.
• IT-kompetens och logistisk förmåga.
• Ett gott professionellt bemötande med hög servicekänsla, initiativrikedom och flexibilitet.
• Förmåga att fördela arbetsuppgifter på ett pedagogiskt sätt och en naturlig fallenhet för god kommunikation.
• Erfarenhet av Time Care Planering och Multi Access och Personec, då arbetet även innebär att lägga schema för verksamheten.
• God datorvana och behärskar de vanligaste systemen Outlook, Time Care, Treserva. Du har lätt för att ta till dig ny teknik.

Vi ser gärna att du också har:
• Arbetat med rekrytering och hantering av arkiv då det kommer att ingå i arbetsuppgifterna.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
• God förmåga till att strukturera ditt eget arbete samt ett stort mått av ordningssinne och tålamod.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Praktik inom HR hos Adecco i Göteborg VT23

HR-assistent
Läs mer Aug 25
Söker du en praktikplats där du får samarbeta tätt med kompetenta rekryterare och konsultchefer samt utvecklas inom HR och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, laganda och livskvalitet samtidigt som du skapar kontakter på en av världens största HR-partner? Då har vi praktikplatsen för dig!

Om praktiken
Som praktikant hos oss kommer du att tillhöra Adeccos kontor som arbetar med tjänstemän och ingå engagerat team på 20 personer som arbetar med rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän till våra kunder i Göteborg. Du kommer främst att arbeta med HR-administration och stötta rekryteringsansvariga och konsultchefer i deras dagliga arbete. Du kommer att få en stor inblick i hela rekryteringsprocessen samt vara delaktig i olika personalärenden. Vidare kommer du framförallt att ha mycket kontakt med kandidater och du kommer att använda telefon och dator som ditt främsta arbetsverktyg.

Du kommer att ingå i en ambitiös arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen. Dessutom delar vi passionen för att göra bra affärer och ha roligt på jobbet. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap, där positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld miljö. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Search
• Referenstagning
• Utformning av annonser
• Gallring
• Telefonintervjuer
• Kandidatpresentationer
• Tidrapportering
• Fakturering
• Konsultärenden
• Kontraktskrivning 

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom PA / ekonomi / administration eller motsvarande och är berättigad till att genomföra praktik under våren 2023.  Du kan även vara berättigad till praktik genom Arbetsförmedlingen. Vi tror att du eventuellt tidigare arbetat administrativt eller med service i någon form samt med telefon och dator som redskap. I dina studier har du kanske berört HR-frågor samt rekrytering och är nyfiken på att veta mer om det. Vidare ser vi positivt på att du har ett intresse för användandet av digitala rekryteringskanaler så som Linkedin och Facebook samt att du är bekväm med att använda både engelska och svenska som arbetsspråk.

Som person är du social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco!

Viktigt för praktiken är:

• Att du är berättigad till att genomföra praktik, antingen genom din utbildning på högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen.
• Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift.
• Att du är social, ansvarstagande och noggrann samt inte är rädd för utmaningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela våren 2023. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00, med hänsyn till eventuellt arbete eller rapport som skall skrivas till skolan. 

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en praktikperiod hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov kommer du få goda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher samt våra kunder.

Om ansökan
Praktiken startar under våren 2023 och pågår under terminen efter överenskommelse. 

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om praktikplatsen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringsansvarig: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord 

Rekrytering, Internship, Praktikplats, Rekryterare, HR

Ansök nu

Administratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 22
ARBETSUPPGIFTER
Hisingens Familjehemsenhet arbetar med rekrytering, utredning, utbildning och handledning av arvoderade uppdragstagare. Enheten kommer under hösten att utökas och kommer bestå av två enhetschefer, tre 1:e socialsekreterare, 22 familjehemssekreterare, tre kontaktsekreterare samt fyra administratörer.

Då enheten nu tagit över ansvaret för den köpta vården gällande familjehem i privat regi har vi nu behov av en socialadministratör som kommer att ha fokus på avtal, avtalsskrivning samt andra liknande arbetsuppgifter i enlighet med rollen samt visst chefsstöd. Som administratör kommer du även stötta andra enheter i dessa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter samtidigt som vårt arbete bygger på samarbete Inom och utom enheten. Du kommer i din roll ha kontakt med andra socialsekreterare på myndighet, ha ett nära samarbete med vår LINK, samt den administratör som idag ansvarar för att kontrollera fakturor för externa familjehem innan de attesteras av enhetschef.

Du behöver vara orädd i kontakter med leverantörer, då du i vissa fall behöver ta kontakt med leverantör för att invända mot en befintlig faktura. Du kan också behöva vara behjälplig i att förhandla ner en kostnad i ett avtal.

Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver kunna strukturera ditt eget arbete. Du är en serviceinriktad personen som trivs med en variation av arbetsuppgifter.
Självkännedom, humor och ett gott humör är också egenskaper vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och administrativ påbyggnadsutbildning.

Du behöver vara bekant med arbetet på ett socialkontor och de system vi arbetar med, såsom Treserva. Du behöver ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Meriterande är om du arbetat i våra IT-system så som Treserva, Agresso, Proceedo, Personec samt officepaketet, mestadels excel samt att du har erfarenhet att ha arbetat inom socialförvaltningen som administratör.

Hoppas att just Du vill bli vår nya kollega!

Ansök nu

Löneadministratör till ALTEN i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Sep 6
Vill du bli en viktig del av ALTENS HR organisation på ett av Europas ledande konsultbolag? ALTEN söker nu efter en löneadministratör till vårt huvudkontor i Göteborg. Är du en löneadministratör med ett sinne för ordning och reda och har en fingertoppskänsla när det kommer till service? Har du erfarenhet från lön sedan tidigare och är redo för en roll där just din kunskap kommer vara betydelsefull? Då är det dig vi söker. Läs mer och ansök nedan.

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i över 30 länder. Våra ingenjörer genomför komplexa och högst tekniska projekt genom hela värdekedjan för de mest prestigefyllda företagen inom alla sektorer, såsom Automotive, Telecom, Industry, Energy, Aerospace & Defence och Life Science. I Sverige är vi över 1400 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. För tredje året i rad har ALTEN utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, ett pris till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

Som löneadministratör blir du en del av ett team där ni tillsammans stöttar ALTENS ca 1400 chefer och medarbetare i olika lönerelaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar; hantera tjänstemannalöner och tolka kollektivavtal inom IT och Telekomföretagen, hantera statistik och rapporter, säkerställa GDPR efterlevnad, följa upp skattelagstiftningen och hantera ärenden från medarbetare avseende lönefrågor. Kommunikationen sker till största del via mail eller telefon och din uppgift som löneadministratör är att hjälpa dina ALTEN kollegor på bästa sätt. Du kommer ha mycket kontakt med såväl medarbetare som chefer i organisationen.

Denna tjänst är placerad på vårt härliga kontor i Göteborg och du rapporterar till Payroll Manager, som också är placerad i Göteborg.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet från löneområdet, vi ser gärna att du har en YH utbildning inom lön alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt har god systemvana.

Som person har du ett positivt synsätt, är strukturerad, service-minded och noggrann. Du brinner för att hjälpa andra och har en god förmåga att möta alla, oavsett roll, på ett professionellt och trevligt sätt. Att arbeta teamorienterat och att skapa ett gott samarbete är något som faller sig naturligt för dig och som du drivs av. Det skadar inte heller om du är en person som har nära till skratt och som uppskattar en arbetsplats med fantastiska kollegor och teamkänsla. Här jobbar vi för varandra och stöttar när det behövs.

Varför ska du välja ALTEN?
Som ett av Europas ledande konsultbolag som dessutom växer kan vi erbjuda dig en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Hos oss finns möjlighet att göra intern karriär mellan olika avdelningar men även mot ledarskapshållet. Eftersom vi är ett internationellt bolag finns även möjligheten att utvecklas och göra karriär internationellt. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning samt en trevlig arbetsmiljö i nya lokaler i centrala Göteborg. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor och balansen mellan arbete och privatliv värderas högt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar ALTEN med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg, 0790763749, maria.svedberg@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående via länken nedan dock senast 28 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist med utökade HR uppgifter

Löneadministratör
Läs mer Sep 9
HR-enheten arbetar övergripande med att stötta och bistå chefer och medarbetare i personal- och lönefrågor. Förutom det ordinarie dagliga arbetet lägger vi stort fokus på att utveckla och förbättra verksamheten. Vi söker nu en lönespecialist som också kommer att arbeta med andra personalfrågor.
Är du en engagerad och serviceinriktad person? Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i en utvecklande miljö där vi har stort fokus på service och att förbättra verksamhetens processer och metoder.

Om tjänsten
Vi är idag tre personer som arbetar med HR och lönefrågor för ca 300 månadsanställda tjänstemän och pedagoger samt ca 200 timanställda cirkelledare per månad. Verksamheten regleras av två olika kollektivavtal, ett för pedagoger och ett för tjänstemän. Vårt HR- och lönesystem är Flex HRM.

Exempel på arbetsuppgifter
- Sedvanliga arbetsuppgifter vid beredning av löneunderlag och utbetalning
- Utskick av anställningsavtal och ändringsdokument, digitalt med e-signering
- Statistik, Inrapportering av ITP och andra pensionsfrågor
- Arbetsgivarintyg
- Stöd till chefer vid rekrytering t ex publicering av annonser
- Planering, genomförande och uppföljning av intern fortbildning

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och minst några års erfarenhet av brett arbetat med lönehantering. Har du erfarenhet från arbete med utbildningsadministration eller rekrytering så är det ett plus. 

Som lönespecialist hos oss förväntas du kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat. För att vi ska trivas med varandra förutsätter vi att du är prestigelös och gillar att arbeta med alla delar i löneprocessen inklusive att ge service till chefer och kollegor. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Om anställningen
Tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2022-10-02 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För mer information och frågor
Annelie Beckius, HR-chef, annelie.beckius@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström, Unionen, im.blomstrom@folkuniversitetet.se

Ansök nu

Student till uppdrag som Office Manager

HR-assistent
Läs mer Sep 26
Vi på Adecco söker en student med känsla för service för konsultuppdrag som Office Manager på 50%. Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV. Samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde! Dessutom får du möjlighet att bygga upp ditt professionella nätverk och skapa värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Inom uppdraget kommer du bland annat att: 

• Ansvara för möten – kallelser, agendor, insamling av presentationsmaterial, protokoll, uppföljning actions i Asana
• Hantera löpande administration, bla reseutgifter och resebokningar
• Insamling och sammanställning av information till t.ex. prognoser och KPI-rapporter
• Organisera interna events och stötta med administration för externa mässor och liknande
• Uppdatering av intranät
• Inköp av kontorsmaterial/köksrelaterade produkter
• Ansvarig för mailboxar

Vanliga arbetsuppgifter innefattar:

• Att vara kundföretagets ansikte utåt, visa besökare tillrätta och svara på frågor om företaget
• Kontorsadministration
• Boka möteslokaler
• Svara på inkommande samtal och koppla dessa vidare till rätt person

Om dig
För att trivas i den här tjänsten bör du vara en person som är nyfiken och intresserad av att befinna dig i nya och olika miljöer. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har lätt för att hantera olika människor. Du förstår vikten av att vara en god ambassadör och att du representerar Adecco på dina olika arbetsplatser, samtidigt som att du är ansiktet utåt för det kundföretag som du arbetar hos.

Är du även en person som är utåtriktad och trivs med att arbeta i en social och framträdande roll kommer du att trivas i den här rollen!

Önskade kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta inom serviceområdet
• En god känsla för service och kundbemötande
• Van vid att använda dator och MS office som arbetsverktyg
• Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift
• Goda kunskaper i engelska språket

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Uppdraget är förlagt på 50%. 

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Receptionist, reception, service, administration, Göteborg, Kungsbacka, Borås, Adecco

Ansök nu

Personalplanerare

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 18
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Nu söker vi en erfaren och engagerad personalplanerare till vårt team i Göteborg - är det dig vi letar efter?
I Nobinas centrala avdelning för personalplanering arbetar vi med långsiktig personalplanering. Avdelningen är en stödfunktion till Nobinas trafikområden och arbetar med planering, planeringsfrågor och att säkerställa personalbalans. Du kommer att arbeta i vårt team för södra och västra Sverige tillsammans med 13 andra personalplanerare. 

Vi erbjuder  
Som personalplanerare arbetar du tätt tillsammans med ett eller flera av våra trafikområden och tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för den långsiktiga personalplaneringen.
Du bemannar långsiktiga vakanser, hanterar ledigheter och annan frånvaro. Semesterplanering och utbildningsplanering ingår i dina arbetsuppgifter liksom olika personaladministrativa uppgifter såsom lönehantering och intygshantering. Lagar och avtal ligger till grund för all planering. Du analyserar löpande personalbalansen och personaleffektiviteten och stöttar trafikområdena i frågor kring planering och bemanning.

Personliga egenskaper, erfarenhet och utbildning  
Du är analytisk och noggrann och har förmåga att se till helheten. Du kan prioritera och fortsatt hålla fokus vid tidspress. Utmaningar motiverar dig och du har lätt att lära nytt. Du är självständig och strukturerar ditt eget arbete och är noga med deadlines. Du förstår vikten av att följa lagar och avtal.
För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har en mycket god social förmåga och att du har lätt för att skapa goda relationer och trivs i samverkan med andra. Du är en lagspelare och tycker att det är tillsammans som vi når framgång. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, i tal och skrift.
För att lyckas i din roll ser vi att du har:   
- Erfarenhet från personalplanering/schemaläggning
- Erfarenhet från personalplaneringssystem
- Erfarenhet av att analysera utfall
- Relevant utbildning mot personaladministration, logistik eller ekonomi är meriterande.
- Kunskap om lagar och avtal (arbetsrätt, arbetstidsregler, policys etc)
- Mycket goda datakunskaper, du har lätt att lära nya system och du hanterar Microsoft Office utan problem.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Individuell lönesättning tillämpas.
Placeringsort: Göteborg

Frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till: jennifer.johnson@nobina.se
Facklig kontaktperson:  
SACO: Åsa Löwner, e-post: asa.lowner@nobina.setel. 070-187 28 65 
Unionen: Lars Alm, e-post: lars.alm@nobina.setel. 070-740 32 54                      

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  men vänta inte med att söka då urval sker löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Dalheimers hus

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 13
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Dalheimers hus är en enhet inom Förvaltningen för funktionsstöd. Det är ett hus för alla och har personer med funktionsnedsättning som prioriterad målgrupp. Brukarinflytande är en viktig del av vårt uppdrag. I huset finns bland annat friskvård, kultur, restaurang, konferenslokaler, korttidsboende och daglig verksamhet. Huset rymmer också kontor för funktionshinderföreningar.

Vi söker nu en ny medarbetare till uppdraget som administratör och receptionist till Dalheimers hus.

Som administratör kommer du arbeta i en arbetsgrupp tillsammans med sex andra administratörer med varierande uppdrag. Här finner du en stödjande kultur och ett gott samarbete.

I huvuduppdraget ingår personaladministration, fakturering, inköp och utbetalning av habiliteringsersättning. Dessutom ingår receptionsarbete med kassahantering i uppdraget. Du arbetar självständigt samt i samarbete med kollegor och enhetschefer på Dalheimers hus. Dina arbetsverktyg är telefon och dator och du arbetar dagligen i stadens olika system som exempelvis Personec, Proceedo och Agresso.

Rollen innebär ett tätt samarbete och kontinuerlig dialog med enhetscheferna samt olika stödfunktioner och medarbetare inom enheten.

Arbetet är förlagt till främst dagtid men det ingår även vissa kvällar samt var sjätte helg i tjänsten.
Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har gymnasieexamen. Du har kunskaper i något av stadens system Personec, Agresso eller Timecare. Du har erfarenhet av att arbeta som chefsstöd och administratör i offentlig förvaltning. Ett önskemål är att du har erfarenhet av inköp, processen beställning till betalning samt att du tidigare har arbetat i verksamhetssystemet Proceedo. Dalheimers hus kommer att gå in i en ny inköpsorganisation vilket innebär att alla inköp utförs av inköpsadministratörer, som också är experterna på inköp och direktupphandling till verksamheterna inom funktionsstöd. Arbetet innebär också ett nära samarbete med inköpssamordnare på ekonomiavdelningen. Det är en merit om du har gjort direktupphandlingar, rekvisitioner, känner till hur inköp och beställningar i staden ska ske, kan fakturahantering gällande kontering och ordermatchning.

Du står för den värdegrund som finns på din arbetsplats och är mån om att denna översätts i handling utifrån följande kompetensområden:

Bemötande
Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Kommunikativ
Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du uttrycker kärnan i ett argument på ett tydligt och effektivt sätt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation.

Stabil/trygg
Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Strukturerad
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.ÖVRIGT
Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Är du student och intresserad av ett extrajobb inom rekrytering? Se hit!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 8
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som HR-administratör med inriktning på rekrytering har du till uppgift att säkerställa att våra People & Culture Business Partners har ett stöd i uppdraget att förse våra gästverksamheter och funktioner med kandidater att anställa till alla våra olika säsonger.

Lisebergs rekrytering baseras på ett kompetensbaserat förhållningssätt. Dina arbetsuppgifter är bland annat att vara delaktig i våra olika gruppmoment där vi träffar blivande Lisebergare! Du behöver även kunna planera och genomföra individuella samtal och gruppintervjuer utifrån ett kompetensbaserat arbetssätt. Du är utöver det ett stöd vid hantering av kravprofils- och urvalsarbete.


Kvalifikationer
Vi söker dig som just nu läser HR eller personalvetenskap på heltid och vill kombinera det med ett extrajobb hos oss på Liseberg. Du behöver kunna arbeta hos oss mellan 10-20 h/vecka och vi har intervjuer både på dagtid och kvällar.

Det är meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet av gästbemötande, service eller restaurang- och hotellbranschen sedan tidigare. 

För att trivas i tjänsten tror vi att du har både tålamod, glöd och passion för rekrytering!
Du har hög integritet, tar ett stort personligt ansvar och värdesätter ordning och reda. Du ser dig som en lagspelare som står stabilt på egna ben och bidrar till ett öppet och transparent arbetssätt. Självklart gillar du att arbeta för och med människor på alla nivåer i organisationen, – och brinner för att Liseberg ska bli Sveriges bästa arbetsplats!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen

Villkor
Tjänsten är ett extra arbete, med start enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta oss på jobb.liseberg@liseberg.se. 

Sista ansökningsdag är den 30 september, men vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjlig då vi rekryterar löpande!

Ansök nu

Personalplanerare

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 20
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se
Nu söker vi en erfaren och engagerad personalplanerare till vårt team i Göteborg - är det dig vi letar efter?
I Nobinas centrala avdelning för personalplanering arbetar vi med långsiktig personalplanering. Avdelningen är en stödfunktion till Nobinas trafikområden och arbetar med planering, planeringsfrågor och att säkerställa personalbalans. Du kommer att arbeta i vårt team för södra och västra Sverige tillsammans med 13 andra personalplanerare. 

Vi erbjuder  
Som personalplanerare arbetar du tätt tillsammans med ett eller flera av våra trafikområden och tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för den långsiktiga personalplaneringen.
Du bemannar långsiktiga vakanser, hanterar ledigheter och annan frånvaro. Semesterplanering och utbildningsplanering ingår i dina arbetsuppgifter liksom olika personaladministrativa uppgifter såsom lönehantering och intygshantering. Lagar och avtal ligger till grund för all planering. Du analyserar löpande personalbalansen och personaleffektiviteten och stöttar trafikområdena i frågor kring planering och bemanning.

Personliga egenskaper, erfarenhet och utbildning  
Du är analytisk och noggrann och har förmåga att se till helheten. Du kan prioritera och fortsatt hålla fokus vid tidspress. Utmaningar motiverar dig och du har lätt att lära nytt. Du är självständig och strukturerar ditt eget arbete och är noga med deadlines. Du förstår vikten av att följa lagar och avtal.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har en mycket god social förmåga och att du har lätt för att skapa goda relationer och trivs i samverkan med andra. Du är en lagspelare och tycker att det är tillsammans som vi når framgång. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, i tal och skrift.

För att lyckas i din roll ser vi att du har:   
- Erfarenhet från personalplanering/schemaläggning
- Erfarenhet från personalplaneringssystem
- Erfarenhet av att analysera utfall
- Relevant utbildning mot personaladministration, logistik eller ekonomi är meriterande.
- Kunskap om lagar och avtal (arbetsrätt, arbetstidsregler, policys etc)
- Mycket goda datakunskaper, du har lätt att lära nya system och du hanterar Microsoft Office utan problem.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Individuell lönesättning tillämpas.
Placeringsort: Göteborg

Frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till: jennifer.johnson@nobina.se
Facklig kontaktperson:  
SACO: Åsa Löwner, e-post: asa.lowner@nobina.setel. 070-187 28 65 
Unionen: Lars Alm, e-post: lars.alm@nobina.setel. 070-740 32 54                      

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  men vänta inte med att söka då urval sker löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personalplanerare till Samordnad Bemanningsplanering, vikariat, Region Väst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 8
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Till regional bemanningsplanering söker vi nu två vikarier. Inom gruppen för regional bemanningsplanering kommer du att få vara del av en grupp med 17 personalplanerare som arbetar med kort- och långsiktig personalplanering mot kärnverksamheten inom Region Väst som består av 10 anstalter, 4 häkten, 5 frivårdskontor och ett regionkontor. Regionkontoret är beläget i centrala Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Som personalplanerare får du vara med och fortsätta bygga upp vår bemanningsplanering och utveckla arbetssättet tillsammans med verksamheterna. Du kommer att vara en del av en tilltagande sektion med möjlighet till fortsatt utveckling som bemanningsplanerare.

Som personalplanerare har du tät kontakt med kärnverksamheten och planerar bemanningen på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt. Planeringen kommer utgå från lagar, rutiner och kollektivavtal. Du kommer att lösa kort och långsiktiga vakanser samt proaktivt arbeta för att nå uppsatta mål. I rollen ingår även semesterplanering och utbildningsplanering samt mycket samarbete med våra chefer runt om i regionen för att på bästa sätt bemanna verksamheterna över året.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som samarbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett smidigt och konstruktivt sätt. Du har intresse av att vilja hjälpa dina kollegor att leverera lösningar och stötta upp där du behövs. Du arbetar strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noga med deadlines och sätter upp och håller tidsramar. Under en arbetsdag kan mycket förändras och du har därför lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kanske till och med uppskattar en flexibilitet i din vardag och ser möjligheterna i förändringar.

I rollen är det viktigt att kunna göra korrekta avvägningar och prioriteringar trots tidsbrist. Inom vår bemanningsplanering händer det ofta mycket på en gång vilket gör att du behöver behålla lugnet och fokusera på rätt saker trots att stressade eller pressade situationer kan uppstå.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning
• Aktuell arbetslivserfarenhet från personal- och bemanningsplanering
• Erfarenhet av personal- och bemanningssystem
• God kunskap om lagar och avtal (arbetsrätt, arbetstidsregler, policys etc)
• Mycket god datorvana
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från Kriminalvården
• Eftergymnasial utbildning inom arbetsrätt eller personalvetenskap
• Erfarenhet av Heroma
• Erfarenhet av statliga kollektivavtal

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Sep 15
Nu söker vi en lönekonsult till vår kund! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående under 3-6 månader.

Ditt uppdrag

Vill du jobba på Nordens ledande inredningskoncern? Nu söker för vår kunds räkning en lönespecialist som vill jobba tillsammans med ett drivet och engagerat team.

Arbetsuppgifter:

–       Tillsammans i teamet har ni hand om ca 500 löner.

–       Löpande administration och uppdatering av lönesystemet Visma och även Flex Hrm

–       Hantering av anställningsavtal

–       Löpande personaladministration, rapporter och underhåll av olika filer

–       Skapa underlag för årlig lönerevision & stötta chefer administrativt

–       Hantering av bonusar

–       Rapportering och statistik

–       Pensioner och försäkringarDin bakgrund

Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön med 1-2 års erfarenhet av lönehantering. Som person är du kommunikativ och har ett genuint intresse för service och människor samtidigt trivs du med att leverera och är målinriktad. Du är lösningsorienterad och har lätt för att räkna och förstå lönegrundande principer och kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen söker vi dig som är effektiv, har eget driv. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och har social förmåga och inser vikten av god service. Vi ser gärna att du har grundkunskaper i Excel.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Administratör inom hemtjänst till Centrum

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 13
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är det du som gör jobbet enklare för andra?
Är det du som skapar en hållbar arbetsplats tillsammans med oss?
Vi behöver dig!

Vi söker administratör med inriktning planering hemtjänst med hög servicekänsla och utvecklad administrativ förmåga till hemtjänstområdena Örgryte, Härlanda och delar av centrala Göteborg. Områdena går under samlingsnamnet stadsområde Centrum 1. Vi söker en ny kollega att ingå i vår enhet, Enheten för stöd och planering Centrum 1, tillsammans med omsorgshandledare, undersköterska i vårdplaneringsteamet och LVS PluGo.

Hos oss får du ett arbete där du kan göra skillnad för våra omsorgstagare i deras vardag. Vi är måna om att du ska ha rätt förutsättningar i jobbet och kunna känna en glädje och stolthet över det vi gör. I vår förvaltning satsar vi på hemtjänsten där vi ser att våra medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas.

Vi tror på att ge alla ett eget ansvar. Därför vill vi att du ska känna dig delaktig och ha inflytande över den dagliga verksamheten och din egen utveckling.

Ditt uppdrag som Administratör med inriktning planering inom hemtjänst är att säkerställa att vi möter våra omsorgstagares behov av vård och omsorg. I det dagliga arbetet är det du som skapar förutsättningar för en god planerad verksamhet med stöd av digitala planerings- och uppföljningssystem.

I denna roll ingår du i en gemensam enhet med en enhetschef. Din arbetsplats är förlagd ute på hemtjänstkontor och dina arbetsuppgifter kommer att vara:
• På delegering av chef vara uppdragsmottagare i verksamhetssystemet Treserva
• Koordinera och planera för den dagliga driften för både den enskilde omsorgstagaren och för medarbetaren
• Korttidsplanering (sjukfrånvaro, vab m.m.)
• Samarbeta och samverka med både interna och externa aktörer
• Uppföljning av verksamheten på uppdrag av chef

KVALIFIKATIONER
För att gilla detta uppdrag behöver du ta dina uppgifter på allvar, vara mån om att slutföra det du påbörjat och se till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi ser gärna att du bidrar med egna idéer och är med och driver vårt kvalitetsarbete framåt. Det är viktigt att du har förmåga att överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang.

Vidare vill vi att du kan lyssna på andra människor i syfte att förstå deras behov. Eftersom du trivs i mötet med andra hittar du möjligheter till relevanta samarbeten. Därtill har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Du kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer, skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du som söker har minst avslutad gymnasial utbildning. Eftergymnasial utbildning inom administration eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som relevant är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda datakunskaper. Arbetslivserfarenhet från liknande administrativ tjänst, vård- och omsorg eller servicesektorn är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu