Löne- och personaladministratörer jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Bli vår nästa Rekryteringsassistent på deltid i Göteborg!

HR-assistent
Läs mer Dec 1
Nytt
Är du vår framtida rekryteringsassistent med passion för människor och utveckling? Vill du vara med på vår spännande resa i ett dedikerat team och ett företag där vi erbjuder de bästa bemannings- och rekryteringslösningarna på marknaden?

Om tjänsten

Vi letar efter vår nästa stjärna som vill kombinera HR-studier med arbete, cirka 2 dagar i veckan i Göteborg. Du kan kombinera arbete på kontoret och hemifrån beroende på arbetsuppgifter.

Som rekryteringsassistent är du mycket involverad i DFDS Professionals rekryteringsprocesser och aktiviteter. Dina uppgifter inkluderar att kontakta potentiella kandidater, schemalägga intervjuer och stötta konsultchefer under rekryteringsprocessen.

Ansvarsområden

- Utföra rekryteringsuppgifter som att schemalägga intervjuer och referenstagning

- Arbeta nära konsultcheferna för att upprätthålla kandidatinsamling enligt plan

- Förbereda och publicera jobbannonser

- Screena kandidater i vårt rekryteringsverktyg, genomföra bakgrundskontroller och verifiera deras kvalifikationer och erfarenhet

- Assistera vid intervjuer online och på plats

- Följa upp med kandidater under rekryteringsprocessen

- Hjälpa nya talanger med onboarding-processen, inklusive att förbereda dokument, arbetskläder samt koordinera

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara positiv och ha en bra samarbetsförmåga. Du ska vara bekväm med att arbeta självständigt och ha ett lösningsorienterat mindset.

Du gillar att bygga relationer och arbeta mot mål, samtidigt som du ger bra service till kunder. Att vara proaktiv och lyhörd för andras behov är viktigt.Krav för tjänsten

- Pågående kandidatexamen inom HR, ekonomi eller relevant område

- God datorkunskap

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

- Förmåga att arbeta självständigt samt som en del av ett team

- Körkort och tillgång till egen bil

Ansökan
Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll - vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Pierre Mortenius tel: 070-168 80 33 eller per mail pmort@dfds.com.

DFDS | HR | Rekrytering | HR-Administration | Recruitment | Göteborg | Deltid

Ansök nu

Rekryteringskoordinator

HR-assistent
Läs mer Nov 17
Om företaget

Vår kund är specialiserade på att rekrytera IT-experter till företag runt om i landet. De är en konsultverksamhet som gör allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för sina kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Mer information om företaget ges under en första telefonintervju med ansvarig rekryterare.

Din roll

I rollen som Rekryteringskoordinator kommer du att stötta både konsultchefer och ekonomiavdelningen i den dagliga verksamheten. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter och du kommer att tillhöra ett mindre och sammansvetsat team med högt i tak. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där du till en början blir anställd som konsult hos Clevry men jobbar ute hos vår kund. Efter denna period är ambitionen att du blir anställd hos företaget. Vår kund sitter i fina och moderna lokaler vid Lindholmspiren i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-
Stötta konsultchefer i pågående rekryteringsprocesser med exempelvis serach och intervjuer

- Ekonomi- och administrativt relaterade arbetsuppgifter kopplat till kontors-och konsultverksamheten

- Planera och arrangera konsult- och employer branding aktiviteter såsom exempelvis event, mässor och workshops

Fler ansvarområden och arbetsuppgifter kan tillkomma i rollen. I takt med att du får mer erfarenhet finns även möjligheten att du på sikt växer in i en roll som konsultchef eller annat önskat område.Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom Personal eller HR alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Det är mycket meriterande om du har stött på liknande arbetsuppgifter sedan tidigare i en roll som ex rekryteringsassistent, office coordinator eller ekonomiassistent. Det är ett plus ifall du har erfarenhet av sociala medier då detta även kan bli ditt ansvarsområde ifall intresset finns.

Som person söker vi dig som är självständig, framåt och kreativ i ditt arbete. Du är en "dooer" med ett prestigelös mindset.Varför arbeta hos detta företag?

Hos vår kund arbetar kunniga medarbetare med alla typer av IT- och Telekom-uppdrag. För vår kund är det viktigt att alla deras medarbetare känner trygghet och glädje när de arbetar hos dem. Företaget erbjuder kollektivavtal och andra fina förmåner till sina anställda. Företaget sitter i fina och moderna lokaler vid Lindholmspiren i Göteborg.Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar detta företag med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Clevrys ansvarige rekryterare på: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Utbildningsadministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 30
Vi söker en engagerad och kvalificerad utbildningsadministratör till Lärarvikarie Sverige AB för att underlätta och optimera administrationen av våra lärare. Du kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att processen mellan lärare och skola fungerar effektivt och smidigt. Vi har idag lärarkonsulter på skolor runt om i landet och vi behöver dig som vill vara navet i verksamheten och arbeta för att säkerställa att både lärare och utbildningsverksamhet har bästa möjliga förutsättningar.

Vad innefattar rollen:

Som utbildningsadministratör spelar du en central roll i att stödja en effektiv och smidig utbildningsmiljö. I rollen agerar du kontaktperson åt både skolor och gentemot lärare vilket kräver att du är kommunikativ, detaljorienterad och organiserad som person. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen inom utbildningssektorn för att kunna axla rollen som utbildningsadministratör. Rollen innefattar ett stort administrativt ansvar och ett ständigt pågående arbete med återkoppling och uppföljning. Därmed är struktur och dokumentation av yttersta värde.

Vad vi ser hos dig:

- Relevant utbildning eller erfarenhet inom utbildningsadministration eller liknande områden.

- Erfarenhet inom konsultbranschen

- Goda kunskaper i administrativa system och verktyg.

- Utmärkt organisatorisk förmåga och noggrannhet i arbetsuppgifter.

- Stark kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.

- Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och arbeta effektivt.

- Engagemang för att främja en positiv utbildningsmiljö.

Om du är en ambitiös och driven individ som vill göra en positiv inverkan på utbildningssektorn, ser vi fram emot din ansökan!

Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas inom kort. Vänta inte, skicka in din ansökan idag! Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia på hej@jobb.ecareer.se

Ansök nu

HR Coordinator (Volunteering Opportunity)

HR-assistent
Läs mer Sep 22
Description
Agile Gothenburg is a nonprofit organization that provides a community for those who are interested, practicing, or passionate about Agile behaviors, concepts, frameworks, and techniques in Sweden, the Nordics, as well as globally.
The organization educates and advises on Agile mindset and practices (in leadership, human resources, project, program, portfolio, product, delivery, and service management) through the sharing of knowledge, experience, and lessons learned.
Agile Gothenburg has and continues to partner with companies and associations that promote agility around the globe.
The main activities of Agile Gothenburg are:
Hosting events (meetups, featured talks, workshops, and conferences) on Agile-related topics.
Creating and sharing experience reports that summarize the practical experience of applying an Agile practice in an industrial setting.
Educating Nordic businesses on the training programs and services offered by Agile Gothenburg partners and facilitating their onboarding.

Agile Gothenburg team is multicultural with volunteers from every continent in the world. The organization promotes and lives by the values of diversity, equity, inclusion, and belonging in all its operations.
Agile Gothenburg is looking for an HR coordinator to assist in attracting, recruiting, and retaining the talent.
Responsibilities
Assist with the recruitment process by screening applications and making recommendations to Agile Gothenburg Board
Assist with the onboarding of new volunteers and (very unlikely) with the offboarding of the resigned
Maintain volunteers’ records
Create opportunities to celebrate achievements and reward contributions (both intrinsic and extrinsic rewards)

Requirements
A degree (or pursuing a degree) in HR or similar
Understanding of HR best practices
Understanding of labor law and regulations related to equity and diversity
Experience in working with a virtual team
Strong communication skills
Progressive, social, and outgoing
Eager to develop in Agile management and leadership, and other specialties of Agile Gothenburg
Available for business trips/retreats in pairs or a group

Seen as merit
Skills and understanding of the importance of agility in reinventing HR and people operations practices.
What you get
Excellent visibility in the recruitment market
Mentorship of your training and development
The chance to explore the local, regional, and global communities of management practitioners and thought leaders
The chance to interact with and learn from the pundits in management and leadership
Free access to an excellent education platform with carefully chosen resources on an array of management subjects
Discounts on different workshops and conferences that are hosted, co-hosted, or sponsored by Agile Gothenburg

Location
Sweden, preferably Gothenburg.
Form of employment
Permanent
Scope of work
Part-time
Duration
Until further notice with 6 months probation period. Agile Gothenburg is looking for a long-term commitment. Join the team if you’re willing to connect with us for a considerable period.
Application
If you’re still reading the offer and think that you could be a good fit for this position, please send your application by email to hr@agilegothenburg.org including “HR Coordinator” in the subject line. We’re looking forward to hearing from you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

HR Coordinator (Volunteering Opportunity)

HR-assistent
Läs mer Aug 30
Description
Agile Gothenburg is a nonprofit organization that provides a community for those who are interested, practicing, or passionate about Agile behaviors, concepts, frameworks, and techniques in Sweden, the Nordics, as well as globally.
The organization educates and advises on Agile mindset and practices (in leadership, human resources, project, program, portfolio, product, delivery, and service management) through the sharing of knowledge, experience, and lessons learned.
Agile Gothenburg has and continues to partner with companies and associations that promote agility around the globe.
The main activities of Agile Gothenburg are:
Hosting events (meetups, featured talks, workshops, and conferences) on Agile-related topics.
Creating and sharing experience reports that summarize the practical experience of applying an Agile practice in an industrial setting.
Educating Nordic businesses on the training programs and services offered by Agile Gothenburg partners and facilitating their onboarding.

Agile Gothenburg team is multicultural with volunteers from every continent in the world. The organization promotes and lives by the values of diversity, equity, inclusion, and belonging in all its operations.
Agile Gothenburg is looking for an HR coordinator to assist in attracting, recruiting, and retaining the talent.
Responsibilities
Assist with the recruitment process by screening applications and making recommendations to Agile Gothenburg Board
Assist with the onboarding of new volunteers and (very unlikely) with the offboarding of the resigned
Maintain volunteers’ records
Create opportunities to celebrate achievements and reward contributions (both intrinsic and extrinsic rewards)

Requirements
A degree (or pursuing a degree) in HR or similar
Understanding of HR best practices
Understanding of labor law and regulations related to equity and diversity
Experience with working with a virtual team
Strong communication skills
Progressive, social, and outgoing
Eager to develop in Agile management and leadership, and other specialties of Agile Gothenburg

Seen as merit
Skills and understanding of the importance of agility in reinventing HR and people operations practices.
What you get
Excellent visibility in the recruitment market
Mentorship of your training and development
The chance to explore the local, regional, and global communities of management practitioners and thought leaders
The chance to interact with and learn from the pundits in management and leadership
Free access to an excellent education platform with carefully chosen resources on an array of management subjects
Discounts on different workshops and conferences that are hosted, co-hosted, or sponsored by Agile Gothenburg

Location
Sweden, preferably Gothenburg.
Form of employment
Permanent
Scope of work
Part-time
Expected hours per month
Varies to a maximum of 8 hours.
Duration
Until further notice with 6 months probation period. Agile Gothenburg is looking for a long-term commitment. Join the team if you’re willing to connect with us for a considerable period.
Application
If you’re still reading the offer and think that you could be a good fit for this position, please send your application by email to hr@agilegothenburg.org including “HR Coordinator” in the subject line. We’re looking forward to hearing from you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker personalkoordinator

Personaladministratör
Läs mer Dec 1
Nytt
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Liseberg Grand Curiosa Hotel skapar tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana (öppnar 2024) en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för ordning & reda kan trolla med knäna för att få ihop scheman och lösa bemanningsutmaningar - är du den vi söker?

Som personalkoordinator på Grand Curiosa har du en viktigt roll i att hantera hotellets bemanningsplanering och schemaläggning. Du bidrar till att teamet skapar förutsättningar för att såväl medarbetare som chefer lyckas i uppdraget att skapa minnen för våra gäster, och ditt fokus ligger på att stötta arbetsledningen med både långsiktigt fokus men även i den dagliga, praktiska och operativa hanteringen av hotellets medarbetare gällande resursoptimering. Du gör schemaändringar vid t ex sjukdom, ledigheter eller liknande händelser, och vid behov hanterar du även övriga snabbt uppkomna personalärenden som rör bemanning.

Du bistår cheferna med administrativt stöd även i övriga processer, så som att utforma manualer och utbildningsmaterial, och är delaktig vid introduktioner och vissa arbetsplatsutbildningar. Som Lisebergare i en central stödfunktion på hotellet är du en tydlig kulturbärare som lever och sprider våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje. I rollen ingår viss samordning av rekrytering och kompetensförsörjningsinsatser till hotellet, vilket innebär att du även har kontakter med andra funktioner inom Liseberg. I teamet finns en arbetsledare och en personalkoordinator, och under arbetstoppar tillkommer ytterligare ett par kollegor i arbetsgruppen. Du rapporterar till hotellets General Manager.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av bemanningsplanering och schemaläggning, gärna inom en personalintensiv verksamhet såsom hotell, restaurang eller service/besöksnäring. Har du dessutom några års praktiskt arbete inom hotell, restaurang eller service är det meriterande. Du har mycket god datorvana och har lätt för att snabbt sätta dig in i olika system. Vi arbetar med Quinyx och Sympa, och det är önskvärt om du har erfarenhet av dessa. Det är även värdefullt om du har god kännedom om servicebranschens bemanningsutmaningar, och har vana av avtalstolkning som rör ditt arbetsområde (gärna Unionen och HRF).

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du tar egna initiativ med ett lösningsorienterat förhållningssätt, och gillar att arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Du arbetar med hög integritet och resultatfokus, samtidigt som du besitter en stor kommunikativ förmåga som skapar dialog och respekt för varandras uppdrag.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag-   ja då tror vi att du kommer älska att jobba som personalkoordinator på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten som personalkoordinator är ett vikariat med 75% sysselsättningsgrad och har  varaktighet tom 31 december 2024. Tillsättning sker så snart som möjlig. Din arbetstid är främst under dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du arbetar på ett rullande schema inklusive helger, detta kan innebära att du tidvis arbetar varannan helg. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets General Manager Lena Nyquist på telefon 031-766 70 40 eller lena.nyquist@liseberg.se, eller arbetsledare för hotellets personalkoordinatorer, Sofija Vrban som finns på 031-766 70 67, sofija.vrban@liseberg.se .

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 7 januari. Varmt välkommen att söka!

Ansök nu

HR koordinator sökes till bolag inom fordonsindustrin

HR-assistent
Läs mer Dec 1
Nytt
Vill du arbeta i högt tempo i en internationell miljö med många olika kontakter? Har du en mycket god förmåga till att skapa och upprätthålla goda relationer? Är du driven, kommunikativ och lyhörd? Har du arbetat brett inom HR? Just nu söker vi en HR koordinator till ett globalt företag inom fordonsindustrin.

Om tjänsten
Som HR-koordinator stödjer du verksamheten med operativa HR-uppgifter & program som kräver affärskunskap. Exempelvis program-/policyadministration och registerunderhåll, belöningar - & utbildningsprogramadministration, Hr-systemstöd till chefer, kontroll av juridiska & arbetsrättsliga perspektiv med specialiserade HR-kollegor. Du kommer även att driva deras onboarding-program samt stödja employer branding-aktiviteter.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom relevant område och en gedigen bakgrund inom en bred HR-roll. För att kunna ta dig an denna roll hos vår kund behöver du ha en bred och omfattande förståelse för HR-processer.

Vi söker dig som har förmåga att prioritera och ta beslut i enlighet med organisationens riktlinjer och att du kan göra så på ett transparent och kundorienterat sätt. Det är också viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt samt att du är kommunikativ och handlingskraftig. Som person tror vi att du är strukturerad, har en positiv energi samt hög personlig integritet. Du är lyhörd, har ett starkt kundfokus samt en god och kreativ problemlösningsförmåga.

Kvalifikationer:
• Förmåga att arbeta självständigt med allmän handledning.
• Obehindrade kunskaper i engelska i tal och skrift.
• Rollen kräver 2 till 5 års relevant erfarenhet (exempelvis som junior HRBP).
• Förmåga att kunna påverka andra inom arbetsområdet genom att förklara policyer, ge fakta och best practice.
• Meriterande om du redan kan ta dig an lite HRBP-arbete för att stödja äldre HRBP:s.

Tjänsten är en tills vidare konsultanställning på heltid, arbetet är förlagd under dagtid med placering på kontoret i Göteborg.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HRBP, HR-konsult, HR-administratör, HR-generalist, HR-analyst, HR-support, Göteborg, Göteborg med omnejd, Göteborgsområdet, Gothenburg

Ansök nu

Löneadministratör på vikariat

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 29
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Vi söker just nu en löneadministratör på vikariat till vår löneavdelning på huvudkontoret.

Verksamhetens huvudkontor och ekonomiavdelning finns på Backaplan i Göteborg. Vi är en ekonomiavdelning på totalt 20 personer fördelade på redovisning och lön. En av våra löneadministratörer är just nu föräldraledig och vi söker därför en noggrann och självgående löneadministratör som vill vara med i vår uppbyggnads- och förändringsresa i Sveriges största friskvårdsföretag.

Din roll
Arbetet innebär dels traditionellt löneadministrativt arbete i form av avstämningar, utläggshantering och övrigt löpande arbete som förekommer på en löneavdelning. Du kommer att arbeta i systemen Flex HRM Payroll som är vårt lönesystem, Quinyx som är vårt tidrapporteringssystem, vårt utläggssystem Flex HRM-travel, Visma för bokföring och CatalystOne som är vårt HR-system.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Löpande lönekörning med avstämningar
- Arbetsgivarintyg
- Rapportering till Collectum
- Utläggshantering
- Bokföra löneunderlag
- Statistik
Vi söker dig som har utbildning och examen från en Yh-utbildning inom lön eller likvärdig kompetens, samt goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du självgående, trevlig och social. Du gillar och ser fördelarna med att arbeta i system. Du är noggrann och stresstålig och har lätt för att anpassa dig efter nya uppgifter och personer. Vi söker dig som uppskattar att jobba i en intensiv miljö på ett spännande företag i tillväxt. Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat i något av våra system är detta meriterande men inget krav.

Att jobba på Nordic Wellness
Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är 100% och ett vikariat på 1 år med chans till förlängning.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu

Löneadministratör på vikariat

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 30
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Vi söker just nu en löneadministratör på vikariat till vår löneavdelning på huvudkontoret.

Verksamhetens huvudkontor och ekonomiavdelning finns på Backaplan i Göteborg. Vi är en ekonomiavdelning på totalt 20 personer fördelade på redovisning och lön. En av våra löneadministratörer är just nu föräldraledig och vi söker därför en noggrann och självgående löneadministratör som vill vara med i vår uppbyggnads- och förändringsresa i Sveriges största friskvårdsföretag.

Din roll
Arbetet innebär dels traditionellt löneadministrativt arbete i form av avstämningar, utläggshantering och övrigt löpande arbete som förekommer på en löneavdelning. Du kommer att arbeta i systemen Flex HRM Payroll som är vårt lönesystem, Quinyx som är vårt tidrapporteringssystem, vårt utläggssystem Flex HRM-travel, Visma för bokföring och CatalystOne som är vårt HR-system.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Löpande lönekörning med avstämningar
- Arbetsgivarintyg
- Rapportering till Collectum
- Utläggshantering
- Bokföra löneunderlag
- Statistik
Vi söker dig som har utbildning och examen från en Yh-utbildning inom lön eller likvärdig kompetens, samt goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du självgående, trevlig och social. Du gillar och ser fördelarna med att arbeta i system. Du är noggrann och stresstålig och har lätt för att anpassa dig efter nya uppgifter och personer. Vi söker dig som uppskattar att jobba i en intensiv miljö på ett spännande företag i tillväxt. Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat i något av våra system är detta meriterande men inget krav.

Att jobba på Nordic Wellness
Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är 100% och ett vikariat på 1 år med chans till förlängning.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu

LÖNEKONSULT - KONCEPT HR

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 28
Om Koncept HR
Koncept HR är en nationell heltäckande HR byrå med bas i Göteborg och Borås.

Vi är den operativa HR byrån som löser våra kunders problem och utmaningar i vardagen.

Vi levererar tjänster med högsta kvalitet inom Lön, Bokföring, Rekrytering, Utbildning och operativt HR arbete.

Koncept HR kvalitetssäkrar svensk arbetsmarknad.

Vi är 15 anställda bestående av Lönekonsulter, HR konsulter, Arbetsmiljöingenjör och Administratör.

Vi jobbar främst med små och medelstora företag, men har även uppdrag ute hos globala företag samt storbolag i Sverige.

Vi erbjuder våra kunder allt från enklare konsultationer, till heltids Interimsuppdrag.

Vi avlastar, stöttar och gör insatser där våra kunder har behov på kort eller lång sikt inom HR- relaterade frågor.

Vi söker nu en lönekonsult med placering i Göteborg och/eller Borås. Vi är en hybrid arbetsplats vilket innebär att distansarbete också är möjligt. 

Tillsammans är vi ett kvalificerat stöd i lönekörningen till företag i hela Sverige. 

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är först och främst att köra lön för ett antal kunder. 

Löneadministration, att utifrån lagar och avtal stödja våra kunder i lönefrågor, till att arbeta med ständiga förbättringar. 

Att prestera kvalitativ löneleverans ut mot kund, hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar, friskvårdsbidrag och andra uppgifter som gäller för löneleveransen.

Regelbunden kundkontakt med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda. 

Om dig
Vi söker dig som är utbildad löneadministratör. Det är ett krav att du har minst tre års erfarenhet av hela löneprocessen, från ax till limpa. Meriterande om du kan en del försystem. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av löneadministrativt arbete i Visma och Hogia och du ska kunna  Agdas lönesystem. 

Du ska vara teamorienterad och stötta där det behövs. Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.

Du är en god kommunikatör och kan på ett pedagogiskt sätt ge information, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Det här kommer vi ge dig
När du börjar hos oss möts du av trevliga kollegor och en omväxlande miljö.

Vi hjälper varandra, tar en för laget om det behövs,  och försöker ha roligt på vår arbetsplats.

Vi strävar efter att vi ska må bra på och av jobbet.

Vi går ibland ut och äter lunch tillsammans, tar en AW, eller åker på nån kul resa som förenar nytta med nöje.

Med kunden i fokus, levererar vi glädje, mening och nytta i vardagen för såväl företag som anställda.

Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega tjänsteföretagen och Unionen.

Vi har gott kaffe på kontoret, flexibla arbetstider, och möjlighet till hemarbete. 

Vi erbjuder maximalt friskvårdsbidrag, och några av oss tränar tillsammans på vår utökade lunchrast.

 

Kontakt
För frågor om tjänsten ta kontakt med vår VD Maria Ljungqvist 0761 388 155 eller skriv till maria@koncepthr.se

Vi praktiserar löpande urval och intervjuer så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

HR Administratör till globalt bolag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Nov 30
Vill du växa karriärsmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av administration inom HR? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till spännande framtida uppdrag i Göteborg. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant eftersom rekryteringen sker löpande!

Om tjänsten
Som HR-administratör kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR-Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd kopplat till administrationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av att:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del förfrågningar från kunder inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av HR-administration. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord

HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, administratör, administrator, HR-analyst, HR-support, HR-assistent, HR-assistant, Göteborg, Göteborg med omnejd, Göteborgsområdet, Gothenburg

Ansök nu

HR-administratör till offentlig verksamhet

HR-assistent
Läs mer Nov 24
Är du kommunikativ och drivs du av nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av administration inom HR? Då är detta något för dig! Ny söker Adecco en HR-administratör till framtida uppdrag inom offentlig verksamhet!

Om tjänsten
Som HR-administratör kommer du ha ett nära samarbete med olika typer av chefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd. Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:
- Vara en central kontaktpunkt för HR Business Partners
- Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen
- Administrera personalfrågor
- Driva kompetensförsörjningsarbete
- Planera, organisera och förbereda möten, seminarium, konferenser, dokument etc.

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom HR. Du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer. Det är meriterande ifall du har arbetat inom den offentlig sektorn.

Önskade kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som HR-administratör.
- En eftergymnasial utbildning mot HR eller annat närliggande område.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, HR

Ansök nu

Personalplanerare

Personaladministratör
Läs mer Nov 29
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Läs mer på www.vy.se.

Beskrivning

Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik och kommersiell busstrafik. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige. Den kommersiella busstrafiken bedriver två varumärke, Vy bus4you och Vy flygbussarna. Vy bus4you hanterar expressbusstrafik mellan storstäderna Köpenhamn - Oslo - Stockholm samt Göteborg. Vy flygbussarna hanterar trafik till och från de sju största flygplatserna i Sverige. Vy bus4you har för tolfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Till vårat servicekontor i Göteborg söker vi nu personalplanerare!

Till vår kommersiella verksamhet söker vi nu en personalplanerare. Placering är på vårt servicekontor eller depån i Göteborg. 

Arbetet som personalplanerare är en servicefunktion och utgör ett stöd för förare och depåer. Tillsammans med övriga funktioner inom avdelningen samverkar personalplanerare dagligen med våra depåer för att säkerställa rätt personaltillgång. Personalplanerare ansvarar för framtagning av årlig prognos gällande personalbehov, personalbalans, kartlägga rekryteringsbehov samt schemaläggning av personal på ett kostnadseffektivt sätt samt i linje med lagar och avtal. Du arbetar nära verksamhetens ledare för att nå våra gemensamma mål. 

Du rapporterar till chef för personalplanering och trafikledning. Avdelningen består av 10 medarbetare med placering i Stockholm och Göteborg. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar bland annat med att:

.I dialog med trafikplanering och platschefer ansvara för upprättandet av personalbalans  
.Skapa kostnadseffektiva arbetsscheman
.Schemalägga förare
.Ta fram prognos för årligt personalbehov
.I dialog med platschefer genomföra långsiktig planering för ledigheter och utbildningar
.Registrera sjukfrånvaro och hantera ledighetsansökningar   
.Genomföra löpande dialog med platschef om bemanningssituationen   
.Registrera löneunderlag och förbereda löneadministration   
.Lösa uppkomna vakanser

.Säkerställa efterlevnad av kör-och vilotidslagstiftning

Kvalifikationer
.Eftergymnasial utbildning eller liknande inom Supply Chain / Logistik?? 

.Goda kunskaper om arbetstidsregler
.Erfarenhet av verksamhetsplanering 
.Erfarenhet inom administrativt arbete 
.Erfarenhet av löneförberedande arbete
.Mycket god datorvana, däribland hantering av Officepaketet, främst Excel 
.Meriterande med branscherfarenhet
.Meriterande med kunskap om kör- och vilotidsregler 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Ett arbete som personalplanerare kräver en mycket god planeringsförmåga. Du behöver ha förmåga att planera långsiktigt och behålla ett helhetsperspektiv när du samtidigt hanterar hastigt uppkomma situationer t.ex. vakanser som behöver tillsättas. Du behöver därmed med lätthet kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter och kunna hantera tidspress på ett balanserat sätt. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och detta gör du med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. Arbetet som personalplanerare kräver god analytiskt förmåga då man hanterar komplexa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som tycker om mötet med andra människor då det i tjänsten ingår att ha kontakt med både förare, kollegor ute i verksamheten och kollegor från olika avdelningar på servicekontoret. Du har en naturlig fallenhet när det gäller att bygga förtroendefulla relationer och ett bra samarbetsklimat. Detta förutsätter att du har förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du uppskattar att tillhöra ett team samtidigt som du självständigt arbetar med dina arbetsuppgifter. 

Vi erbjuder
En bra arbetsmiljö med härliga arbetskamrater på en arbetsplats mitt i centrala Göteborg. Andra arbetsvillkor följer enligt Tjänstemannaavtalet för transportbranschen. Individuell lönesättning. Resor i tjänsten förekommer i samband med arbete på våra depåer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 100 % med en inledande provanställning under sex månader.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Tillsättning är snarast möjligt. 

Kontaktinformation
Dejan Obradovic, dejan.obradovic@vy.se

Arbetsplats
Polhemsplatsen 5

411 11 Göteborg

Ansök nu

Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 24
Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom en offentlig verksamhet? Är du noggrann och självgående? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som är en erfaren Löneadministratör för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att administrera löner. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll.

I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifter bland annat vara:
- Förberedande lönearbete, exempelvis kontroll av tidrapporter
- Vara stöd i löne-frågor ifrån chefer och personal
- Hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag och traktamente
- Administration vid nyanställningar
- Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg, utbildningar och certifikat

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann och effektiv och trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt men framför allt att du gillar att arbeta administrativt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn.

Önskade kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör.
- En eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Excel.
- Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-ansvarig, Löneansvarig, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönekoordinator, Payroll specialist, Payroll administrator, administratör, HR-administratör, Salary, Förmåner, Specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

Staffing Admin Assistent deltidsanställd sökes till Adecco

HR-assistent
Läs mer Nov 30
Om tjänsten
Vi söker nu en student till tjänsten som Staffing Admin Assistant på deltid. Som Staffing Admin Assistant kommer du att tillhöra Adeccos Workforce Management Team, en central funktion som supporterar hela organisationen och dess kunder på nationell nivå. Du kommer få en god inblick i många av våra spännande kunder och deras verksamhet runt om i landet, alltifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Du kommer främst att arbeta administrativt och involveras i många områden kopplat till personaladministration och bemanning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innehålla:
- Svara i telefon samt på mail från konsulter, kunder och kollegor.
- Bemanning och hantering av sjukfrånvaro.
- Administration.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda morgnar, kvällar, nätter och helger där du bemannar Adeccos jour utanför ordinarie kontorstid. Arbetet sker hemifrån med en introduktion på kontoret i Göteborg. Du kommer att arbeta cirka tre dagar i veckan, inklusive 2 pass cirka var tredje helg. Arbetspassens tider varierar mellan vardagar 05–09, 17–00 och helger 13–24. Det finns också beredskapspass (arbete vid behov), arbetstiderna är då 00-05, 00-07 och 07-13.

Vi söker dig som kan börja i höst och arbeta löpande framöver.

Om dig
Vi tror att du studerar HR, ekonomi eller dylikt, vi ser helst att du har några års studier kvar. Vidare tror vi att du trivs i ett högt arbetstempo och att du har en bakgrund inom service där du har jobbat med någon form av kundbemötande. Tjänsten kommer i första hand vara av administrativ karaktär, vi söker därför dig som är noggrann och gillar att ha ordning och reda. Som person tror vi också att du är service-minded, lyhörd, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett proaktivt tänk i det du gör.

Krav för tjänsten är:
- Flytande tal i engelska och svenska.
- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
- Möjlighet att arbeta kvällar, helger och tidiga mornar.

Det är meriterande om du kan tala och skriva danska. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord
deltidstjänst, deltidsarbete, extrajobb, adecco, bemanningsbranschen, hr-bolag, assistent, assistera, administrativt, administratör, remote, hemifrån, Göteborg

Ansök nu

HR-praktikant sökes till Swegon!

HR-assistent
Läs mer Nov 20
Vill du få en inblick i både operativt och strategiskt HR arbete? Vill du arbeta i ett team där företagets värderingar och arbetsglädje står i centrum? Då är vi på Swegon rätt för dig. Vi letar efter en ambitiös och nyfiken praktikant som vill testa på att arbeta i en global HR organisation och få praktisk erfarenhet inom rekrytering, processutveckling, avtalsadministration och mycket mer! 

Vad vi kan erbjuda: 
På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra - feel good inside. Vi har högt satta mål i vårt hållbarhetsarbete där vi vill erbjuda de mest energieffektiva produkterna, främja jämställdhet och bli co2 neutrala. Samtidigt har vi en tydlig transparens i vårt arbete. Vi erbjuder spännande utmaningar i en global miljö med kompetenta kollegor och en kultur präglad av våra värderingar; ”Customer Empathy, Trust och Commitment”, som genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi fattar. 

Hos oss får du en unik möjlighet att få praktisk erfarenhet och verkliga insikter inom HR-området hos ett företag som sätter människan och utveckling i centrum. Vi erbjuder mentorstöd och möjligheter att delta i olika HR-projekt som är i linje med Swegons strategiska mål, samt en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där dina värderingar och idéer är avgörande. 

Med våra produkter skapar vi ett hållbart inomhusklimat, men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en platt organisation med korta beslutsvägar och gott om möjligheter till karriärutveckling med spännande utmaningar. På vårt huvudkontor i Göteborg har vi även en egen matsal, friskvårdsanläggning där vi håller lunchpass och padelhall. Vidare erbjuder vi flexibla arbetstider där det finns möjlighet till distansarbete. 

Din roll: 
Som HR-praktikant på Swegon kommer du att delta i olika projekt och arbeta med arbetsuppgifter inom exempelvis;  


• Processutveckling: Bidra till att förbättra och dokumentera våra HR-processer samt säkerställa god internkommunikation gällande HR-processerna på intranätet. 
• Rekrytering: Delta i hela rekryteringsprocessen från att skapa annonser till att intervjua kandidater och välja ut de bästa talangerna, med fokus på att främja mångfald och inkludering. 
• HR- administration: Administration av anställningsavtal och datahantering i vårt HR-system. 
• Organisering av arbetsmarknadsdagar: Organisera och delta i evenemang för att främja Swegons employer brand. 

Du kommer att ingå i ett prestigelöst HR-team där vi värnar om samarbete och varandras utveckling. Som HR-praktikant på Swegon får du mycket stöd från mentorer och kollegor och du har goda förutsättningar för att utvecklas professionellt.  

Din profil: 
Vi letar efter någon som delar våra värderingar och som gillar att testa nytt och utmana sig själv. Rollen är till viss del anpassningsbar och vi söker dig som studerar till personalvetare, arbetsvetare eller motsvarande med praktik som startar i januari 2024. Om du har ett öga för text och grafik så är det ett stort plus. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.  

Om Swegon  
Swegon ägs av Investment AB Latour, noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom inomhusmiljö och erbjuder lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering samt uppkopplade tjänster och sakkunnig teknisk support. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 21 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter över 3 000 personer och hade 2022 en omsättning på 7 miljarder kronor.   

Ansökan: 
Är du intresserad av praktik hos oss, skicka in ditt CV via annonsen innan den 3/12. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt HR-team!

Ansök nu

Chefsassistent till globalt bolag inom fordonsindustrin

HR-assistent
Läs mer Nov 24
Är du en serviceinriktad person med hög integritet? Vill du jobba som assistent för en chef på ett globalt bolag inom fordonsindustrin? Vi söker nu assistenter för framtida uppdrag i Göteborg. 

Om tjänsten
Som assistent kan du stötta en chef med diverse koordinerande uppgifter. En stor del av tjänsten kommer att innefatta planering av event samt koordinering av kundmöten. Våra kunder är från världens alla hörn vilket innebär att man i rollen som Executive Assistant kommer involveras och supportera i många varierade uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos Adecco men uthyrd som konsult till våra kund.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Chefsassistent, Administrativ assistent, Koordinator eller liknande. Alternativt ser vi att du är nyexaminerad inom management, internationella relationer eller likvärdig utbildning.

Vi ser gärna att du trivs i en supporterande och koordinerande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Som person är du service-minded, flexibel, och kommunikativ med hög integritet. Du bör också vara strukturerad, effektiv och professionell samt ha en god planeringsförmåga och ett proaktivt arbetssätt. Eftersom vår kund arbetar globalt kommer du ha kontaktytor över hela världen, det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Du bör också ha goda datorkunskaper samt lätt för att sätta dig in i nya affärssystem.

Du kommer att vara en del av en utmanande internationell affärsmiljö där det finns goda möjligheter att växa professionellt. Om du vill nå dina personliga mål tillsammans med andra, är detta rätt arbetsplats för dig!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chefsassistent | Executive Assistant | Manager Assistant | Administrativ Assistent | Management Coordinator

Ansök nu

Är du vår nya bemanningsadministratör till Bemanningsenheten Sydväst?

Personaladministratör
Läs mer Nov 29
Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10?000 kollegor vill vara med och göra det möjligt –?i både handling och bemötande. ?

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss.?Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord!?

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två nya kollegor som ska arbeta som bemanningsadministratör i våra Bemanningsenheter Sydväst och Hisingen i Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen. Bemanningsenheten ligger under HR och är en viktig samt värdefull del av stadens arbete. Vi är ett gäng hårt arbetande personer vars främsta uppdrag är att förse våra verksamheter med timavlönade när ordinarie personal är frånvarande. Vi har ett tätt samarbete både inom vår egen enhet och även utåt mot verksamheterna vi bemannar. Det höga tempot vi arbetar i leder till att vi har högt i tak och alltid en kollega tillgänglig att snabbt kunna bolla med när det behövs.

I rollen som bemanningsadministratör ansvarar du över dessa arbetsuppgifter:
- Du bokar timavlönad personal i vårt system Time Care Pool. Både behov som behöver lösas med mycket kort varsel och planerad frånvaro längre fram i tid.
- Du har direktkontakt via mejl samt telefon med både timavlönad personal och de verksamheter vi bemannar.
- Ansvarar över löneadministration för de timavlönade.
- Stöttar de timavlönade och verksamheternas chefer i frågor kring lön, arbetstider, bokningar och IT-stöden Time Care Pool och Personec.

Din arbetstid är måndag till fredag och varierande mellan tiderna 06:30-16:00.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad högskoleutbildning som personalvetare eller annan likvärdig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom administration, rekrytering och/eller bemanning. Vi använder oss av IT-systemen Time Care Pool och Personec, därför är det självklart meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa, men det viktigaste är att du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Inom Bemanningsenheten strävar vi alltid efter att ge utmärkt service till våra verksamheter och timavlönade. Vi söker därför dig som är lösningsfokuserad, strukturerad och har ett flexibelt arbetssätt där du kan växla mellan olika arbetsuppgifter. Rollen kräver att du kan samarbeta men också att du kan arbeta självständigt och driva egna processer. Vi ser också gärna att du har nära till skratt, då vi tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!

Rekryteringen sker löpande.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Mobility Group är en spännande arbetsplats som består av ett gäng härliga och duktiga människor. Här trivs du som uppskattar en varierande vardag och som föredrar att arbeta i en föränderlig miljö.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Beläget på vårt nya huvudkontor i Mölndal finns koncernens löneavdelning som ingår i HR-teamet.

ServiceCenter Lön hanterar löner för cirka 3200 anställda fördelat över 27 av koncernens svenska bolag som omfattas av totalt 6 olika kollektivavtal. All lönehantering sker inhouse och funktionen ansvarar för hela löneprocessen.

Arbetsuppgifter
I rollen som lönespecialist ansvarar du för löneprocessen i sin helhet och ger daglig service och stöd till våra chefer i lönerelaterade frågor. Du hanterar löner för både arbetare och tjänstemän, 6 olika kollektivavtal och en stor mäng rörliga delar som provisioner, bonus och incitament. Du ansvarar även för rapportering till myndigheter, Försäkringsbolag, Fackavdelningar och andra externa och interna instanser.

Tillsammans med dina 7 lönekollegor och gänget på HR-avdelningen ansvarar ni för att ständigt hålla er uppdaterade om de senaste regelverken inom området. I rollen arbetar du efter tydligt uppsatta processer och ansvarar för ett eller några specifika bolag.

Löneavdelningen arbetar i lönesystemet Agda PS, och har även systemansvar för detta. Vi ser gärna sökande som har arbetat i systemet tidigare och har en systemkunskap där du förstår hur systemet är uppbyggt och kan anpassa det till det bättre. Ett stort plus är om du tidigare haft arbetat med implementering i Agda PS.

Nyckelkompetenser/förmågor:
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll och/eller har studerat en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/personal.

Du kan löneprocessens alla moment som rinnande vatten och har erfarenhet av personaladministrativa ärenden. Du är van vid att hantera löpande frågor kring pension, försäkringar, inkomstuppgifter och kan hantera annan sedvanlig rapportering. Erfarenhet av beräkning av rörliga löner är ett stort plus!

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett expansivt bolag med högt tempo, samtidigt som ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet. För att du ska trivas i rollen behöver du vara flexibel och öppen för förändring. Nya idéer och lösningar uppskattas alltid och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och områden att ansvara för!

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Start enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Ansök nu

AvAsta söker en driven HR-Assistent/Rekryterare

HR-assistent
Läs mer Nov 7
Just nu söker AvAsta en driven HR-Assistent/Rekryterare på timmar!

Beskrivning
Om AvAsta
AvAsta är ett nästan 70 år gammalt familjeföretag som utvecklats med värderingarna: att via kvalitet, kompetens, omtanke, engagemang och glädje höja livskvaliteten för människor som behöver vård och omsorg.

AvAsta är en innovativ välfärdsaktör som drivs av viljan att hitta nya lösningar för att skapa en högre standard för omsorgen, därför är vi dedikerade att skapa en högre livskvalitet för alla som bor på våra boenden. AvAsta erbjuder idag äldreboenden och individanpassade boenden för vuxna med funktionsvariationer.

AvAsta är inne i en expansiv fas och nu söker vi en HR-Assistent/Rekryterare som vill vara med och förstärka vårt team på AvAsta. 


Det här kan vi på AvAsta - Sisjödal erbjuda dig:
- Kollektivavtal samt tjänstepension
- Förmånligt friskvårdbidrag på 3000:-
- Förstklassigt kontor på kontorshotell i centrala Askim med fri parkering och frukostbuffé
- Och andra härliga förmåner som kommer 2024

Vad söker vi?
Vi på AvAsta söker just nu en driven HR-Assistent/rekryterare som vill ta oss till framgång. Vi erbjuder en spännande tjänst där du får en stor kontaktyta och är den första kontaktpunkten i rekryteringsprocessen samt andra HR-processer i medarbetarcykeln. Du kommer att ansvara för att driva och genomföra hela rekryteringsprocessen, från ax till limpa. Det handlar om allt från behovsanalys, annonsering i vår rekryteringsverktyg, kompetensbaserade intervjuer till avtalsskrivning. 

I din roll ser vi gärna att du är nyfiken, representativ, serviceinriktad och har god förmåga att arbeta självständigt. Arbetsuppgifter är mångsidiga och varierar, vilket innebär att det är viktigt att du trivs med att kunna hantera många olika typer av uppgifter, har lätt för att prioritera, är proaktiv och kan driva ditt arbete självständigt framåt. 

AvAsta tror på Kompetens, Omtanke, Engagemang, Glädje och Kvalitet. Denna värdegrund ska genomsyra allt vi gör och tillåter oss även att ge våra medarbetare frihet att vara dem de är. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

Du är personal/beteendevetarstudent eller har relevant eftergymnasial utbildning. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet med flexibilitet som A och O. För att lyckas i rollen som HR-Assistent/Rekryterare är du van vid högt tempo och kan klara deadlines och ta ansvar för ditt arbete. Du gillar när det händer mycket, därav flexibiliteten, samt ha en god förmåga att själv prioritera arbetet och äga dina processer. I ditt arbetssätt behöver du vara noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten samt ha en god förmåga att formulera dig i tal och skrift. 

Arbetsuppgifter: 

Hantering av olika system såsom Varbi, Winningtemp, IA-system m.m.
Lönekartläggning/lönerevision
Effektivisera och standardisera HR-processer
Säkerställa att upprättade rutiner och policys följs
Hantera förändringar i bolaget som sker löpande och som påverkar HR-funktionen
Driva hela rekryteringsprocessen
Vara en del i att utveckla och förbättra arbetet kring Lön och HR
Övrig HR-administration

Önskade kvalifikationer som rollen för HR-Assistent/Rekryterare

- Personal/Beteendevetarstudent eller relevant eftergymnasial utbildning inom HR
- Gedigna kunskaper i MS Office är ett krav
- Kunskaper i Varbi är meriterande

Villkor
Vi tillämpar slumpvisa drog- och alkoholtester där även ett nyanställningstest kommer att ske innan anställning. Bakgrundskontroll kommer också att göras innan anställning påbörjas.  

Välkommen in med din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Löneadministratör till Göteborgs Symfoniker

Löneadministratör
Läs mer Okt 7
Är du en Löneadministratör med erfarenhet av att jobba med olika kollektivavtal? Vill du vara en viktig kugge i en dynamisk arbetsplats där du möter kollegor från hela världen? Då ska du fortsätta läsa!

För att bli framgångsrik som Löneadministratör hos Göteborgs Symfoniker behöver du ha några års erfarenhet av löneadministration och vara en riktig lagspelare, som med ditt prestigelösa sätt har förmågan att samarbeta med många olika medarbetare. Att du är duktig på engelska är en förutsättning, eftersom du verkar i en internationell miljö.

Som Löneadministratör kommer du bl a att:
• arbeta med hela löneprocessen, från ax till limpa
• arbeta i en bred roll som inkluderar personaladministration så som pensioner, intyg, rapporteringar
• hantera anställda från utlandet
• tolka lagar och regler som berör kollektivavtal, skatteverket, arbetsrätt
• upprätta anställningsavtal
• fungera som support till hela organisationen i diverse frågor gällande tex internationella gager, anställningsavtal, kollektivavtal och annat

Du ingår i ett team på tre kollegor som tillsammans samarbetar och utvecklar nya system, arbetssätt och processer. I organisationen pågår ett kontinuerligt arbete för att bli mer digitala. Har du arbetat i Hogia Lön Plus, Flex HRM Time/Travel är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av avtalsområdena Unionen, Scen&Film; och SYMF.

Ovan ställer krav på en bred erfarenhet, men är du nyfiken, prestigelös och ihärdig kommer du även kunna utvecklas i rollen.

Om Göteborg Symfoniker:
Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester och Västra Götalandsregionens ledande musikinstitution. Från basen i den unika byggnaden Göteborgs Konserthus drivs verksamheten av kärleken till musiken och ambitionen att ge publiken konstupplevelser i världsklass – oavsett om det sker i Göteborgs Konserthus, under orkesterns internationella turnéer och regionala gästspel, via GSOplay eller inom orkesterns barn- och ungdomsverksamhet. Göteborgs Symfoniker har målsättningen att vara bland de främsta orkestrarna i världen vilket genomsyrar hela vår verksamhet.
Göteborgs Symfoniker AB (GSAB) är ett helägt dotterbolag inom Västra Götalandsregionen och består av ca 170 anställda, varav 109 orkestermusiker och 12 deltidsanställda korister. I verksamheten ingår även Göteborgs Konserthus restaurang samt konferens- och uthyrning.
Vi har en lång och spännande historia, men blickar alltid framåt och strävar efter briljans i alla delar. Organisationen drivs av passion, mod och gemenskap. Vår vision är vår ledstjärna – Göteborgs Symfoniker berör och engagerar.

Välkommen att söka en viktig roll i en organisation som sätter kultur och medarbetarglädje i centrum!

Här kan du läsa mer om Göteborg Symfoniker: https://www.gso.se/

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss:
Susanne Areschoug, 0730-983870 susanne.areschoug@financefamily.se
Jessica Ivarsson, 0730-983806 jessica.ivarsson@financefamily.se

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka!

P.S. Vi jobbar kompetensbaserat och önskar därför inget personligt brev.

Ansök nu

Senior löneadministratör till St1 i Göteborg

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 21
Brinner du för att leverera rätt lön i rätt tid? Nu söker St1 en senior löneadministratör Sök tjänsten redan idag!

Är du en fena på löneprocessen från start till mål? Vill du vara en del av ett företag som jobbar miljömedvetet och utvecklar grönare drivmedel? Då kan detta jobbet vara något för dig! Vi är ett prestigelöst team som jobbar med frihet under ansvar och har en familjär stämning på jobbet. Ta chansen och bli en del av ett härligt gäng! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som senior löneadministratör kommer du att bli en värdefull resurs på företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för - göra lön från ax till limpa. Vi står inför ett systembyte till Hogia Lön under hösten och här får du en unik möjlighet till att vara med och påverka implementeringen av det nya systemet.  

 

Dina arbetsuppgifter

• ansvara för att rätt lön betalas i rätt tid samt säkerställa att vi efterlever all lagstiftning relaterat till löner och förmåner
• vara uppdaterad kring förändringar i kollektivavtal och lagstiftning
• hantera rapportering och avstämningar internt mot ekonomiavdelningen samt mot Skattemyndigheten, Försäkringskassan, Kronofogdemyndigheten, SCB och andra myndigheter
• vara stöd till chefer, arbetsledare och medarbetare i relaterat lönefrågor
• uppdatera våra system och administrera anställningsavtal, intyg etc. samt vara delaktig i att förbättra och utveckla processer och rutinen 

 

Värt att veta

St1 har 250 anställda , kontoret ligger på Hisingen, precis vid brofästet av Älvsborgsbron. Du kommer att få tillgång till ett välutrustat gym, friskvårdsbidrag, egen pool som man har tillgång till. Det finns också en trivselförening som arrangerar olika event.
Veckoarbetstiden är på 39.6 h / vecka. Möjligheten att jobba hemma är begränsad då man förväntas att vara på plats på kontoret. 

Våra förväntningar

• du är självgående och driven och bra på att styra ditt arbete
• har god förståelse av att hålla deadlines och leverera i tid 
• du är noggrann, organiserad och har en analytisk ådra
• du gillar att ha många kontaktytor då tjänsten kommer innebära mycket kontakt med våra chefer och medarbetare 
• vi ser helst att du har minst några års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen och att du har relevant utbildning alternativt motsvarande erfarenhet
• har du jobbat i en större koncern och med IF Metall samt Tjänstemannaavtalen så är det självklart ett extra plus 
• att du har intresse för system och gärna har erfarenhet av att jobba i Hogia, FLEX och Sympa

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Löneadministratör | Jefferson Wells

Löneadministratör
Läs mer Nov 17
Vill du vara en del av vårt dedikerade team och arbeta som löneadministratör? Jefferson Wells söker erfarna konsulter för spännande uppdrag i Göteborg. Ta chansen att utveckla din karriär med oss!

Ort: Göteborg

Uppdragsstart: Enligt överenskommelse

Uppdragslängd: Varierande beroende på uppdrag

Arbetsbeskrivning:

I rollen som löneadministratör kommer du vara en nyckelspelare inom löneadministration. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer inkludera:

* Hantering av löneadministration och relaterade frågor
* Samarbeta med olika team för att säkerställa effektiva processer
* Stödja och implementera förbättringsaktiviteter inom området.

Kravbeskrivning:

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter erfarenhet av löneadministration samt en relevant utbildning inom löneadmin alternativt HR eller liknande. Du besitter en nogrannhet, ett strukturerat arbetssätt och har en god samarbetsförmåga.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Socialadministratör till Funktionsstöd Myndighet Sydväst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 16
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av utmaningar, struktur och eget ansvar?
Till oss på Enheten för funktionsstöd, område Myndighet, söker vi nu en socialadministratör. Du kommer att tillhöra stadsområde Sydväst.

Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde. Du har bland annat placeringsavtal som du upprättar, hanterar och arkivför. Därtill har du kontakt med leverantörer, socialsekreterare och chef. Du har ansvaret att uppdatera i uppföljningsfiler, ta fram statistik, rapportera till IVO, att föra protokoll och hantera beställningar. I din roll ingår också att vara ett stöd för våra medarbetare i olika IT-system och vid behov även genomföra utbildningar t ex i samband med introduktion av nya medarbetare på enheten. Du kommer vara såväl chefsstöd som enhetsstöd. I uppdraget ingår även att bemanna enhetens reception och ta emot besökare.

Det är en bred och flexibel roll med många kontaktytor. Du kommer ha kontakt med olika enheter, socialsekreterare, leverantörer, LINK-ansvariga. Du får även vara beredd på att det ibland kan komma nya oväntade uppgifter som behöver lösas med kort varsel.

Vi söker dig som vill utvecklas med oss i en bred och spännande roll!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller administration. Rollen kräver att du har god kunskap, förståelse och erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning. Du behöver även ha dokumenterad god erfarenhet av att arbeta med avtalshantering. Då kommunikation är en viktig del av arbetet, vilket kräver att du har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift..
Vi ser dessutom gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som socialadministratör och arbetar i Treserva.

I rollen som socialadministratör behöver du ha lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du tar ett stort eget ansvar för att prioritera och planera din tid och arbetsuppgifter effektivt. Även om du är ensam i din roll kommer du ha ett stort kontaktnät så vi ser det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en hög social kompetens.

ÖVRIGT
Bifoga studieintyg eller examensbevis på efterfrågad utbildning.
I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Payroll & People Administrator

Löneadministratör
Läs mer Nov 9
Payroll & People Administrator till Aros Kapital
Aros Kapital är specialiserade på finansiella tjänster till företag såsom företagslån, fakturaköp, leasing och inlåning. Våra kontor finns i Göteborg, London, Stockholm, Oslo och Örebro. Arbetsklimatet genomsyras av högt tempo, framåtanda och korta beslutsvägar. För att trivas här bör du vara likasinnad och drivas av engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap!

Vi söker en Payroll & People Administrator med ett par års erfarenhet inom löneadministration och ett intresse för HR-frågor. Denna roll kommer att tillhöra People & Culture-teamet som består av en Head of People & Culture, en People & Culture Partner samt en Office Coordinator. I det här teamet får du möjlighet att vara en del i att utveckla både människor och bolagets framgångsresa! Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg.

Vad innebär rollen?
I denna roll kommer du få stora möjligheter att påverka lönearbetet då du kommer att vara ansvarig för lön, pension, försäkringar, lönekartläggningar och lönerevisioner. Utöver detta ingår det att vara behjälplig med att ta fram dokument och underlag rörande både löne- och HR-frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


• Lönekörning för samtliga av våra anställda
• Hantering av pension och försäkringsadministration
• Administration i löneprogram, förmånsportal och andra personalsystem
• Rapportering till SCB, FI, Försäkringskassan och liknande
• Utföra lönekartläggningar och lönerevisioner
• Ta fram underlag, dokument och processbeskrivningar kopplat till både löne- och HR-frågor
• Stötta resten av People & Culture-teamet vid behov
• Säkerställa att vi efterlever aktuella lagar och regler inom området
• Ta fram statistik så som lönekostnader, personalomsättning och liknande

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av löneadministration och viss erfarenhet inom pension och försäkringar. Du har varit delaktig i, eller har någon typ av erfarenhet av genomförande av årlig lönekartläggning och lönerevision. Som person är du noggrann och strukturerad med en hög grad av självständighet. Du har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i en supportroll där du stöttar och ger service till medarbetare i löne- och personalfrågor. Du har en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, och är inte rädd för att ställa krav och sätta deadlines när det behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Visma Lön och att du är van vid arbeta i Microsoft Office 365. För att trivas på Aros tror vi att du är en person med driv, positiv attityd och redo att hjälpa till där det behövs!

Vad kan vi erbjuda dig?
Här erbjuds du en anställning där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, drivna och engagerade kollegor och en schysst företagskultur. Vi är en snabbrörlig och dynamisk organisation som sätter ett högt värde i både din och bolagets utveckling. Hos oss erbjuds du även ett generöst friskvårdsbidrag, pension, privat sjukvårdsförsäkring, frukost och massage på jobbet. Utöver det sitter vi i ett centralt och modernt kontor på 26:e våningen i Gårda Vesta.

Låter det här som nästa utmaning för dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 30 november. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Behovsanställd administratör till löneavdelningen 

Löneadministratör
Läs mer Nov 1
-

Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Läs mer på www.vy.se

Tycker du om att leverera god service samtidigt som du gillar administrativa uppgifter? 

Löneavdelningen på Vy Buss söker nu dig som är intresserad av ett extrajobb/deltidsjobb inom löneområdet! Du kommer tillhöra vårt fantastiska team på lön där du kommer vara en viktig pusselbit genom att stötta i diverse administrativa uppgifter. Du som söker kanske studerar och vill arbeta lite extra eller så kanske du är nyfiken på lönearbetets olika delar. 

Vy Buss AB är uppdelat i två affärsområden; den upphandlade trafiken som bedrivs på uppdrag av exempelvis Västtrafik och den kommersiella trafiken som består dels av varumärkena Vy flygbussarna och Vy bus4you. Löneavdelningen är en stödfunktion till verksamheten och vi stöttar båda affärsområden. 

Arbetsuppgifter
Som adminstratör inom lön kommer du ha ansvar för att skriva intyg av olika slag, både för enskilda medarbetare men också till myndigheter som efterfrågar uppgifter i sina ärenden. Det kan till exempel vara intyg till försäkringskassan, arbetsgivarintyg, tjänstegöringsintyg m.m. Vidare så kommer du arbeta i vårat lönesystem för granskning av utlägg/reseräkningar. Exempel på andra arbetsuppgifter är: 

.Hantering av läkarintyg
.Hantera ärenden mot Kronofogden
.Hantera inkommande post

.Vid förekommande fall vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom teamet
.Vara med och förbättra olika rutiner och processer

Kvalifikationer
.Dokumenterad arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
.Goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel
.Goda kunskaper i svenska och lätt att kommunicera både skriftligt och muntligt 
.Lätt att lära och arbeta i digitala system

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt och som med lätthet kan skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och detta gör du med ett prestigelöst förhållningssätt. Du uppskattar att tillhöra ett team samtidigt som du kan jobba på självständigt med dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om mötet med andra människor då det i tjänsten ingår att ha kontakt med både kollegor ute i verksamheten, på servicekontoret samt med representanter från olika myndigheter. Detta förutsätter att du har förmågan att kommunicera i olika kanaler, som till exempel teams, telefon och via e-post. 

Vi erbjuder
Du kommer till en härlig arbetsplats mitt i centrala Göteborg med hjälpsamma kollegor och trivsam arbetsmiljö. Vi alla ställer upp för varandra.

Tjänsten är en behovsanställning med omfattning ca 50 % under minst sex månader och periodvis finns möjlighet att jobba mer timmar. Arbetets omfattning kan dock diskuteras utefter önskemål. Arbetet kan förläggas flexibelt med både halv och heldagar i överenskommelse med gruppledaren. Möjlighet till distansarbete finns. Individuell lön och villkor enligt Tjänstemannaavtalet.  

Vi önskar tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Eftersom vi hanterar ansökningar löpande är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information om anställningen tveka inte att höra av dig till Camilla Jenelin (HR-specialist), camilla.jenelin@vy.se 

Kontaktinformation
Camilla Jenelin, HR-Specialist, camilla.jenelin@vy.se

Arbetsplats
Polhemsplatsen 5

411 11 Göteborg

Ansök nu

Socialadministratör för vikariat till Funktionsstöd Myndighet Sydväst

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 16
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av utmaningar, struktur och eget ansvar?

Till oss på Enheten för funktionsstöd, område Myndighet, söker vi nu en socialadministratör för ett vikariat under ett års tid. Du kommer att tillhöra stadsområde Sydväst.

Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde. Du har bland annat placeringsavtal som du upprättar, hanterar och arkivför. Därtill har du kontakt med leverantörer, socialsekreterare och chef. Du har ansvaret att uppdatera i uppföljningsfiler, ta fram statistik, rapportera till IVO, att föra protokoll och hantera beställningar. I din roll ingår också att vara ett stöd för våra medarbetare i olika IT-system och vid behov även genomföra utbildningar t ex i samband med introduktion av nya medarbetare på enheten. Du kommer vara såväl chefsstöd som enhetsstöd. I uppdraget ingår även att bemanna enhetens reception och ta emot besökare.

Det är en bred och flexibel roll med många kontaktytor. Du kommer ha kontakt med olika enheter, socialsekreterare, leverantörer, LINK-ansvariga. Du får även vara beredd på att det ibland kan komma nya oväntade uppgifter som behöver lösas med kort varsel.

Vi söker dig som vill utvecklas med oss i en bred och spännande roll!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller administration. Rollen kräver att du har god kunskap, förståelse och erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning. Du behöver även ha dokumenterad god erfarenhet av att arbeta med avtalshantering. Då kommunikation är en viktig del av arbetet, vilket kräver att du har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift..
Vi ser dessutom gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som socialadministratör och arbetar i Treserva.

I rollen som socialadministratör behöver du ha lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du tar ett stort eget ansvar för att prioritera och planera din tid och arbetsuppgifter effektivt. Även om du är ensam i din roll kommer du ha ett stort kontaktnät så vi ser det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en hög social kompetens.

ÖVRIGT
Bifoga studieintyg eller examensbevis på efterfrågad utbildning.
I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Nov 17
Vill du arbeta med lönehantering på ett stort bolag som är inne på en spännande tillväxtresa? Är du någon som drivs av samarbete, struktur och service? Just nu söker vi på Sector Alarm en ny kollega till vår löneavdelning!
Om tjänsten som lönespecialist
I din roll som lönespecialist jobbar du både i team och självständigt med att genomföra hela löneprocessen och vidtar de åtgärder som krävs för att följa lagar, kollektivavtal och regelverk.
Du ansvarar för inläsning av filer och verifiering av diverse personaladministration och sköter rapportering till myndigheter. Du administrerar och rapporterar pension till Collectum och Fora, samt övriga förekommande personaladministrativa uppgifter såsom intygshantering och förfrågningar/rapportering till myndigheter. Du jobbar löpande med att ta fram extern och intern statistik samt rapportering av dessa till berörda myndigheter. En stor del av tjänsten är att du supporterar ledare, medarbetare och före detta medarbetare med intyg, information och regelverk inom ramen för lön- och personaladministration.
Som Lönespecialist ingår du i Löneavdelningen som består av två personer och som i sin tur är en del av den administrativa avdelningen på totalt 11 personer.
Vem är du?
Vi söker en lönespecialist med erfarenhet av brett lönearbete. Helst ser vi att du har relevant universitets- eller yrkesutbildning inom HR/lön men om du har längre praktisk erfarenhet kan det ersätta krav på teoretisk utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön Plus och vana vid att arbeta i Workday eller annat personalsystem/tidsrapporteringssystem.
Du trivs förmodligen med att skapa struktur och att ha ordning. Du utför dina uppgifter med noggrannhet och har samtidigt en förmåga att effektivt kunna lösa de utmaningar som plötsligt kan uppstå. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor och behöver därför kunna vara transparent och lyhörd i arbetet.
Du kommer jobba med lönehantering i form av lönekörning på ett företag med drygt 400 anställda så du är van att jobba i högt tempo med hög leverans och korta deadlines. God förståelse i löneprocesser är ett krav samt flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen kommer vi även att göra en bedömning av dig i Polisens belastningsregister.
Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling
Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.
Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.
Vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa
Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!
Vi vill få in din ansökan senast 30/11 men kan börja kontakta kandidater tidigare än sista datum. I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).
Tjänsten är en tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser på 0738619410 alternativt malin.forser@sectoralarm.se.
Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Personalhandläggare till offentlig verksamhet i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Okt 20
Har du erfarenhet av brett HR-arbete? Är du drivande och strukturerad i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Adecco söker personalhandläggare för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.

Om tjänsten

Som personalhandläggare kommer du arbeta brett med personalfrågor och HR-processer både strategiskt och operativt. Du kommer primärt att vara ett operativt och nära stöd till ledningen och till medarbetarna. Du kommer vara med och ge information och förhandla med personalorganisationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

Lag- och avtalstolkning
Rekrytering
Lönerevision
Kompetensförsörjning
Arbetsmiljö
Doktorandhantering
Deltagande i rehabilitering/arbetsanpassningsprocesser

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig

Vi söker dig som är driven och initiativtagande men likväl som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta tillsammans med andra. Vidare ser vi att du som söker är kommunikativ, ansvarstagande och prestigelös. Ur ett HR-perspektiv så ska du kunna presentera lösningar ur goda analyser och med tillämpning av aktuellt regelverk.

Viktigt för tjänsten är:

Tidigare erfarenhet av brett HR-arbete
En eftergymnasial utbildning mot HR eller annat närliggande område
Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
Kunskap inom rekrytering, lag och avtalstolkning inom högskolesektorn

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se  

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Personalhandläggare, HR-konsult, HR-administratör, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, HR

Ansök nu

HR Administratör

HR-assistent
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Vi på SSI Schäfer i Sverige söker nu en HR Administratör för Sverige och Finland i vår NORDICS organisation med placering i Göteborg.


Vi söker en driven och engagerad HR Administratör till ett snabbt växande företag som aktivt genomgår spännande förändringar och utveckling. Du kommer vara en viktig resurs för att stödja vår tillväxt och säkerställa en smidig övergång i denna period av förändring. Tjänsten är ny och innebär en central roll i att hjälpa vårt HR-team att hantera de utmaningar och möjligheter som företaget står inför. Du kommer att vara involverad i en rad HR-uppgifter och projekt för att stödja och forma HR funktionen under vår tillväxtfas.


Rollen rapporterar till HRBP i Göteborg och enstaka resor förekommer till de olika siterna både nationellt och till Finland.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Hansson, anne.hansson@randstad.se . För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Som HR Administratör arbetar du operativt med fokus på systemnära administration. Du bidrar och deltar i förbättrings- och utvecklingsarbete inom HR-området. Du utför arbetet på ett självständigt sätt i nära samarbete med HRBP, övriga kollegor och chefer i organisationen.


Arbetet innebär:
Administrera och rapportera HR-nyckeltal samt övriga rapporter och statistik
Samarbete med outsourcingbolag specialiserat på lönehantering
Hålla dig uppdaterad inom arbetsrätt
Vara behjälplig vid chefsstöd
Agera som kontaktperson gentemot myndigheter och organisationer i olika HR-relaterade ärenden
Systemadministratör för HR system
Övriga administrativa HR uppgifter


Arbetstider
08:00-17:00


Kvalifikationer
Du drivs av systemnära administrativa uppgifter och trivs i en dynamisk, snabb och föränderlig miljö. Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av HR Administration.
För att lyckas i rollen behöver du ha:
Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande erfarenhet
Minst 3 års erfarenhet av HR-administration
Gärna tidigare erfarenhet av chefsstöd med kunskaper inom bl a arbetsrätt och kollektivavtal
Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Mycket god systemvana, särskilt Excel och god digital kunskap
Meriterande är erfarenhet från internationell koncern


Erfarenhet
HR Rådgivning

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Marenor söker en erfaren Lönespecialist

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Nov 2
Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa? Är du en person som är engagerad i det du tar dig för, känner ett driv i att utvecklas och vill bidra till förbättringar i stort som smått? Då kanske du skulle välja att söka dig till just oss på Marenor Seafood.

Vi tillsätter nu en Lönespecialist till vårt nya kontor i Göteborg. En ny position i vår organisation då lönerna idag är outsourcade. Här får du chansen att skapa goda förutsättningar i positionen från dag ett när du blir delaktig i att ta hem lönerna.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Lönespecialist ansvarar du för att våra medarbetare får rätt kompensation i rätt tid. Du har en rådgivande roll i att vi som arbetsgivare har ett attraktivt kompensationspaket och attraktiva förmåner. Både operativt och strategiskt arbete ingår beroende på verksamhetens behov. En viktig del i arbetet handlar om att se över och kvalitetssäkra administrativa processer, arbetssätt och verktyg inom ditt område. Du utvärderar och deltar i förbättringsprojekt med fokus på effektiva processer, arbetsflöden och arbetsverktyg.

Vårt team består av en chef, en verksamhetsnära partner och en specialist. Vår funktion är att stödja verksamheten i kommunikations- personal- och arbetsmiljöfrågor samt säkerställa rätt kompensation för utfört arbete. Du har ett nära samarbete med ditt team och Ekonomiavdelningen. Dina kontaktytor är mot hela verksamheten och även externa intressenter inom ditt ansvarsområde.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär främst:

-
Ansvar och utförande av administration avseende lön, pensioner, försäkringar, förmåner samt framtagande av nyckeltal, statistik och rapporter.

-
Lönebildning, lönerevision och lönekartläggning.

-
Superanvändare och ansvarig för förvaltning och utveckling av i vårt lönesystem som även innehåller tid, resa, lönerevision och lönekartläggning.

-
Delta i utvecklingsprojekt inom ditt område.


Vi söker dig som har:

-
Treårig gymnasieutbildning.

-
Flerårig erfarenhet av löneadministration för både kollektivanställda och tjänstemän.

-
Flerårig erfarenhet av socialförsäkringssystemet samt kollektivavtalade försäkringar och pensioner.

-
God ekonomisk och juridisk förståelse av frågor relaterade till arbetsområdet.

-
Goda kunskaper i Office samt löne-, tid- och reseräkningssystem.

-
Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.


Följande är meriterande:

-
Akademisk utbildning inom personal eller ekonomi.

-
Lönebildning, lönerevision, lönekartläggning och skatt.

-
Leda projekt, förändrings- och utvecklingsarbete.

-
Kontek lönesystem och/eller Power BI.


Som person söker vi dig som trivs att arbeta i en administrativt stödjande roll. Du har även förmåga och intresse av operativt såväl som strategiskt arbete inom ditt område. Som person är du självgående, analytisk, ansvarsfull och noggrann. Du har god planeringsförmåga och struktur på ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad och flexibel. Du har även god förmåga att se och förstå verksamhetens behov av administrativt stöd och utvecklar gärna därefter. Här samverkar du gärna med andra för att uppnå goda resultat. Som rådgivare är du pedagogisk och inger förtroende hos chefer och tjänstemän såväl som produktionsnära personal. Du värdesätter och arbetar utifrån våra gemensamma värderingar - Visa respekt! Ta ansvar! Var nyfiken! Starka tillsammans!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

ANSTÄLLNING OCH SISTA ANSÖKNINGSDAG

Vi sitter i nyrenoverade lokaler mitt i hjärtat av Göteborgs fiskhamn med utsikt över Göta älv och Eriksberg. Vi har även verksamhet i Kungshamn och Lysekil.

Din placering är i Göteborg men vissa tjänsteresor förekommer då du förväntas besöka produktionssiter i Kungshamn och Lysekil. Du rapporterar till HR- och Kommunikationschef men med en streckad linje till Redovisningschef.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansök genom att registrera dig på länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen så tveka inte att skicka in.

MER INFORMATION OCH KONTAKT

För mer information om arbetsuppgifterna eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wadenby på lena.wadenby@weseeq.se eller 0702-94 35 50. Vi arbetar kompetensbaserat och rekryteringsprocessen kommer att innehålla urvalsfrågor, tester, intervjuer samt referenstagning.

Vi tror att mångfald berikar vårt sätt att arbeta och bidrar till nytänkande. Nu hoppas vi att just du kommer med på resan och bidra dina idéer och förslag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Marenor är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden och ingår i den norska sjömatskoncernen Insula. Vi är modiga, nära och engagerade i allt vi gör. Det genomsyrar allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna, vårt samhällsansvar och till relationer med våra anställa, kunder och leverantörer. Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vårt namn Marenor ger en fingervisning om vår verksamhet; "mare" är det latinska ordet för hav och "nor" signalerar vårt nordiska ursprung. Marenor har sin verksamhet på den svenska västkusten, med fabriker i Kungshamn och Lysekil samt kontor i Göteborg och Stockholm.

Insulakoncernen etablerades 2015. Genom vår portfölj av starka och traditionsrika företag, samlar och bygger vi en stabil, tvärvetenskaplig kompetens om förädling och försäljning av sjömat. Vår strategi är att tillsammans vara en komplett leverantör av sjömat till dagligvaruhandeln och storhushållsmarknaden, med Norden som vår hemmamarknad.

Sjömat är bra för kroppen och bra för miljön. Konsumenterna väljer sjömat när den smakar gott och är enkel att tillaga. Det ska vi jobba för och genom det göra vårt samhälle sundare och mer hållbart. Det är därför vi säger: En bättre värld genom kärlek till sjömat.

Ansök nu

Lönekonsult

Löneadministratör
Läs mer Nov 7
Intraservice levererar tjänster och digital infrastruktur, som hjälper medarbetare och chefer i Göteborgs Stad att arbeta smart och effektivt. På så vis gör vi det enklare att arbeta i Göteborgs Stad och bidrar till att staden kan ge god service till göteborgarna. Intraservice har en central roll när det gäller att bidra till digitalisering och automatisering av Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Vår strävan är att vara den självklara samarbetspartnern för våra kunder.
Vi är drygt 700 medarbetare, som arbetar i centrala Göteborg. Hos oss finns en hög ambition att tillsammans leverera och utveckla ändamålsenliga tjänster till våra kunder. Hoppas du vill bli en del av oss!
För ytterligare information: http://www.goteborg.se/intraservice

ARBETSUPPGIFTER
Vi är Göteborg! Nu behöver vi dig som brinner för att jobba med kundservice, kvalitetssäkring och rättning av löneärenden! Är det du? Bra, då behöver vi dig i vårt team!

I Göteborgs Stad rapporteras frånvaro och andra avvikelser av medarbetaren själv i lönesystemet Personec självservice.
En stor del av lönearbetet sker ute i stadens förvaltningar och bolag där administratörer registrerar anställningar, lägger in scheman och chefen beviljar anställningar, frånvaroposter, utlägg med mera.

Löneenheten på Intraservice består av 40 personer. Inom enheten har vi tre team med lönekonsulter som arbetar centralt med lön genom att genomföra löpande kontroller för att förebygga felaktiga löneutbetalningar för stadens medarbetare och chefer. En stor del av arbetet består av kvalitetssäkring och rättning av löneärenden. Lönearbetet sker via ärenden i vårt ärendehanteringssystem ServiceNow, där vi ger återkoppling till kunden. Med begreppet kund menar vi administratörer och chefer i Göteborgs Stadsförvaltningar och bolag. I vårt uppdrag ingår också att delta i olika kompetensgrupper, utveckling av våra interna arbetssätt samt att bidra till utveckling i den löneadministrativa processen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasiekompetens tillsammans med antingen yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot lön, alternativt flerårig yrkeserfarenhet av kvalificerad löneadministration, som bedöms likvärdig. Du behöver ha minst ett par års praktisk erfarenhet av löneadministration, vilket förutsätter att du har kunskap om lagar och avtal som berör området lön. Du behöver därmed ha god förståelse för kollektivavtalet, Allmänna bestämmelser (AB).

Det är meriterande om du har:
-arbetat i lönesystemet Personec
-erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
-erfarenhet av arbete med ferieanställda

För att lyckas i rollen behöver du ha en stark kommunikativ och kvalitetsmedveten läggning, då hantering av ärenden och återkoppling till våra kunder förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift. I denna roll behöver du även vara skicklig på att samarbeta med andra, både inom vår enhet likväl inom Göteborgs Stad i stort, samtidigt som du är lösningsorienterad. Att du är strukturerad och noggrann som person förutsätter vi. På Intraservice är förändring och utveckling en del av vardagen, varför du behöver trivas i en sådan miljö.


ÖVRIGT
Som medarbetare på Intraservice delar du självklart Göteborgs Stads förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt. Det betyder att vi vet vad som är ett bra resultat för verksamheten och bidrar till det resultatet med ett professionellt bemötande gentemot de vi är till för. Vi är engagerade, initiativtagande och tar ansvar för egna och gemensamma arbetsuppgifter. Vi tar hänsyn till andras synpunkter, delar med oss av våra kunskaper samt bidrar till verksamhetens utveckling och effektivisering.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som ständigt utvecklas. Hos oss finns en hög grad av komplexitet och bredd samt många spännande uppdrag och roller. Mycket av det vi gör handlar om stora volymer och får därmed en betydande av påverkan på stadens verksamheter.

Hos oss arbetar vi både verksamhetsbaserat och tillitsbaserat. Vi erbjuder flexibel arbetstid och eftersträvar balans mellan arbete och privatliv. Detta innebär en viss frihet, men ställer också krav på ansvarstagande hos varje medarbetare. Vi jobbar aktivt med hållbarhet och har ett systematiskt miljöarbete sedan flera år tillbaka. Vi erbjuder flera friskvårdsförmåner, men även exempelvis semesterväxling och andra förmåner. Vår strävan är att både idag och i framtiden vara en attraktiv arbetsgivare!

Vissa tjänster på Intraservice kan komma att innefattas av krigsplacering med allmän tjänsteplikt vid höjd beredskap eller krig.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

HR Administratör till globalt bolag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Okt 25
Vill du växa karriärsmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av administration inom HR? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till spännande framtida uppdrag i Göteborg. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant eftersom rekryteringen sker löpande!

Om tjänsten
Som HR-administratör kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR-Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd kopplat till administrationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av att:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del förfrågningar från kunder inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av HR-administration. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord

HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, administratör, administrator, HR-analyst, HR-support, HR-assistent, HR-assistant, Göteborg, Göteborg med omnejd, Göteborgsområdet, Gothenburg

Ansök nu

Löneadministratör till tjänst i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Okt 25
Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration och söker ditt nästa steg i karriären? Då får du gärna läsa mer nedan och ansöka redan idag om det låter av intresse för dig!

Om tjänsten

Som Löneadministratör driver du lönearbetet. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du kommer att få fortsätta sätta strukturer och processer samt arbeta för att effektivi framöver kopplat till löneadministration. Det du gör och åstadkommer kommer att synas och göra skillnad hos vår kund. Du kommer även ha ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen.

Rollen kan innefatta arbetsuppgifter såsom:
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Ha löpande kontakt med extern lönebyrå
Stöd i Löne-frågor ifrån chefer och personal
Hantera reseräkningar
Administration vid nyanställningar såsom hantering av anställningsavtal, beställning av IT produkter, nycklar och passerkort
Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Administration kring utbildningar och certifikat
Kontinuerlig kontakt med myndigheter kopplat till rapportering
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Administration kring projekt utomlands samt utländsk personal, ansökningar SINK/A-skatt, A1, NT1/NT2 samt HMS-kort

Notera att det är till framtida tjänster i Göteborg. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par månaders erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Det är meriterande om du har kunskap från olika system (ex. Hogia, Flex HRM, Agda, Visma) och gärna Excel. För att lyckas i rollen krävs det att du kan skriva och prata på såväl engelska som svenska.

Vidare är du duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och är flexibel inför förändringar och omprioriteringar. Lön är ett komplext område, därför är det viktigt att du är duktigt på att förklara det svåra och göra det enkelt. Din goda kommunikativa förmåga är viktig för rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Om du är intresserad så rekommenderar vi dig att söka omgående då vi presenterar kandidater löpande till våra kunder. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Enna Dedagic för mer information via e-mail: Enna.Dedagic@adecco.se 

Varmt välkommen att söka!

Sökord
löneadmin, löneansvarig, löneadministratör, lönespecialist, lönekoordinator, payroll specialist, payroll administrator, administratör, HR-administratör, HR-ansvarig, salary, förmåner, specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

Avdelningsadministratör Utveckling och styrning

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 9
Stadsmiljöförvaltningen har ett helhetsansvar för stadens offentliga rum och samlade framkomlighet. Vi arbetar för att skapa tillgängliga, attraktiva och levande stadsmiljöer och naturområden. Förvaltningen äger och förvaltar spårvagnsnätet i Göteborg. På förvaltningen arbetar cirka 850 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en administratör till avdelningen Utveckling och styrning. I rollen som administratör så utgör du ett viktigt stöd och ger service till avdelningens chefer och medarbetare. I tjänsten ingår även vara administratör för vår ekonomiavdelning samt även visst administrativt stöd till förvaltningsdirektören.

Du ingår i ett nätverk av flera avdelningsadministratörer inom förvaltningen. Du kommer att vara spindeln i nätet och ha många kontaktytor inom avdelningarna och förvaltningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera fakturor och göra beställningar och inköp i vårt ekonomisystem Proceedo. Du beställer IT-utrustning samt behörigheter till nyanställda. Du är behjälplig vid direktupphandlingar för avdelningen samt genomför beställningar för sällananvändare. Vidare kommer du att vara chefsstöd i Personec, föra mötesanteckningar och skriva protokoll, kontera och attestera vissa fakturor, hantera semesterlistor och rese- och konferensbokningar samt ge service till medarbetare och chefer.

Eftersom avdelningen och förvaltningen är ny sedan årsskiftet och till viss del under uppbyggnad kan arbetsuppgifterna förändras över tid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en administrativ utbildning på gymnasienivå eller likvärdigt samt har erfarenhet av tidigare administrativt arbete. Du behöver vara van att arbeta i lönesystem och ekonomisystem.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en god kommunikatör både i tal- och skrift på svenska samt ha goda IT-kunskaper och lätt att ta till dig nya IT-verktyg. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administrativa uppgifter så som inköp och/eller personaladministration inom offentlig verksamhet, gärna erfarenhet av att arbeta i datasystem som till exempel Personec och Proceedo.

Du som söker trivs med att arbeta både själv och tillsammans med andra. Du tar ansvar för att slutföra dina och de gemensamma arbetsuppgifterna. Du är självgående och proaktiv vid planering och genomförande av ditt arbete och du känner dig bekväm med att ha flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du arbetar mycket organiserat och planerar och genomför aktiviteter och arbetsuppgifter i god tid. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du kommer hantera viss känslig personalinformation varför du behöver vara en tillitsfull person som både chefer och personal litar på. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och är positiv i ditt kundbemötande.

Istället för personligt brev använder vi, i denna ansökningsprocess, CV och urvalsfrågor. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i en förvaltning där utveckling står i fokus, både internt hos oss och även i flertalet av de uppdrag vi bedriver i staden. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vår arbetsplats är belägen i centrala Göteborg och vi erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid (undantag på vissa avdelningar), friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ditt privatliv. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Om rekryteringsprocessen:
För din kännedom arbetar vi med kompetensbaserade rekryteringsprocesser, en metod som innebär att vi fokuserar på kompetens för tjänsten samt personliga egenskaper. Ansökningarna hanterar vi löpande och kan komma att bjuda in till intervjuer innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om oss? Följ vår företagssida på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/stadsmiljo-goteborgs-stad/
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.

Ansök nu

Driven löneadministratör till centrala Göteborg!

Löneadministratör
Läs mer Nov 13
Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter, har tidigare erfarenhet av arbeta som löneadministratör eller ekonomiassistent? Är du tillgänglig omgående? Då är det dig vi söker!

Om uppdraget

Nu söker vi en erfaren löneadministratör till vår kund belägen i centrala Göteborg.
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Bemannia med en tilltänkt start omgående och pågår i 6 månader framåt. Du tillhör här ett team på ytterligare fem personer och ni ingår tillsammans i ekonomi- och lönenheten. Vid start utbildas du av befintlig personal, arbetet utgår därmed huvudsakligen på plats inom kontorstider 08:00-17:00. Om verksamheten tillåter kan distans bli möjligt.

Kundens verksamhet består av totalt fyra affärsenheter där Finansiell Leasing är den enhet som leasing finansierar inköp av all lös egendom till stadens förvaltningar och bolag. Förvaltningen hanterar ca 90 000 leasingkontrakt som administreras från inläsning av leverantörsfakturor till att leasingkontrakten faktureras till kund, för att så småningom avyttras från verksamheten. I enheten ingår även Tage, som är Göteborgs Stad återbrukssajt för

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lönedministratör kommer du främst arbeta med att kontrollera löneunderlag, ta fram lönelistor och statistik. Då din roll till viss del kommer att vara hybrid mellan löneadministation och ekonomiassistents uppgifter, krävs att du även har kunskap om löpande bokföring.

- Genomföra kvalitetskontroller

- Rapportering till myndigheter

- Sammanställa tid- och frånvarorapporter

- Svara på frågor från anställda (exempelvis om lön och semesterledighet) arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen (exempelvis reseräkningar, rättelser, körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller

Det är bra om du känner dig bekväm i:

- arbeta med löpande bokföring/redovisning

- hantera in- och utbetalningar

Dina kvalifikationer

- Eftergymnasial yrkesutbildning med inriktning löneadministratör eller likvärdig utbildning

- Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Goda kunskaper i lönesystem (exempelvis Personec P, Hogia, Primula, Heroma) - Arbete i Personec är ett krav

-
Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance)

- Goda kunskaper om lagar och avtal inom område

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 22 november 2023.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 072 881 30 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Chefsstöd med HR-inriktning till Häktet Göteborg, vikariat

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 31
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Göteborgs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/goteborg/#om

Häktet Göteborg är ett säkerhetshäkte, placerat på Ullevigatan i centrala Göteborg. Vi har 350 platser där vi tar hand om både häktade och anhållna personer på ett rättssäkert och integritetsskyddande sätt. Vi är en innehållsrik och snabbrörlig verksamhet med cirka 350 medarbetare i olika befattningar som dagligen arbetar med Kriminalvårdens viktiga uppdrag - bättre ut.

En av våra kollegor går på föräldraledighet och vi söker därför ett vikarierande chefsstöd. Tilltänkt start är mitten på januari 2024 till och med 2025 06 30.


ARBETSUPPGIFTER
Som chefsstöd på häktet Göteborg arbetar du både strategiskt och operativt med verksamhetsutveckling och uppföljning i ett nära samarbete med tillförordnade häkteschef Sofie Jansson, din chefsstödskollega samt våra 16 kriminalvårdsinspektörer (första linjens chefer). Tillsammans utgör ni alla en del av ledningsgruppen och verkar tillsammans för att fullfölja ert uppdrag utifrån gällande lagstiftning och för att våra medarbetare ska ha goda förutsättningar att både utvecklas och trivas på arbetsplatsen. Som chefsstöd hos oss kommer du att arbeta både brett och fördjupat i ledningens styr- och uppföljningsprocesser, vilket ibland sker i ett högt tempo, tillsammans med dina kollegor.

I din roll som chefsstöd stödjer du kriminalvårdsinspektörerna utifrån ett HR-perspektiv och har fokus på frågor inom både arbetsmiljö, MBL, kollektivavtal, lönebildning, personalplanering och rehabilitering. I rollen ingår även arbete med vissa delar av rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifterna innebär att ta fram beställningsunderlag, ha regelbundna avstämningar med rekryteringsenheten samt administration kring att beställa avtal och ansvar för att upprätta personalakter. Som chefsstöd tar du också fram underlag samt deltar och ansvarar för att ta fram protokoll till ledningsgruppsmöten, förhandlingar och skyddskommitté. I lokal ledningsgrupp har du tillsammans med häkteschefen ansvar för att hålla ihop frågor inom ditt område. Vidare fungerar du som stöd till häkteschef och kriminalvårdsinspektörer i specifika frågor såsom årshjul, verksamhetsplanering och uppföljningar.

KVALIFIKATIONER
Som chefsstöd hos oss behöver du vara självgående och ansvarstagande. Det är också viktigt att du trivs i en administrativ roll och är van vid att arbeta strukturerat och systematisk då rollen innebär att hålla samman och driva flera olika processer med flera aktörer samtidigt. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utanför organisationen och det ställs därför höga krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga i dialog med de chefer, fackliga företrädare och externa aktörer som du samverkar med. Vi söker dig som är driven och har vilja och förmåga att hjälpa andra för att hitta lösningar. Vi ser gärna också att du är nyfiken och tar initiativ.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant för tjänsten
• Arbetslivserfarenhet av administrativt arbete inom HR, rekrytering, juridik, eller annan inriktning som av Kriminalvården bedöms vara relevant för tjänsten
• Erfarenhet av att självständigt genomföra, leda och underhålla processer
• Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
• Aktuell arbetslivserfarenhet från Kriminalvården, företrädesvis i en administrativ roll
• Erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning, företrädesvis från rättsväsendet
• Erfarenhet av personal- och arbetsledning
• Eftergymnasial utbildning inom HR/Personal

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Vi vill informera att vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att genomföra intervjuer under ansökningstiden.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Okt 20
Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom en offentlig verksamhet? Är du noggrann och självgående? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som är en erfaren Löneadministratör för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att administrera löner. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll.

I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifter bland annat vara:
- Förberedande lönearbete, exempelvis kontroll av tidrapporter
- Vara stöd i löne-frågor ifrån chefer och personal
- Hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag och traktamente
- Administration vid nyanställningar
- Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg, utbildningar och certifikat

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann och effektiv och trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt men framför allt att du gillar att arbeta administrativt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn.

Önskade kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör.
- En eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Excel.
- Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic på Enna.Dedagic@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-ansvarig, Löneansvarig, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönekoordinator, Payroll specialist, Payroll administrator, administratör, HR-administratör, Salary, Förmåner, Specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

Administratör med inriktning på internkommunikation

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 7
Industri- och materialvetenskap (IMS) stärker framtidens industri i ett hållbart samhälle med kunskap och tekniska lösningar. Genom forskning, innovation och utbildning skapar vi framtida industriella värdekedjor. Vi verkar i en internationell miljö. Forskningssamarbeten, externa kontakter med industri, myndigheter och andra universitet samt konferenser är en viktig del av institutionens forskningsmiljö. Det lokala verksamhetsstödet är en uppskattad och viktig del av verksamheten, och levererar professionellt och lyhört stöd till våra forskare, lärare och studenter.

Information om avdelningen
Verksamhetsstödet på institutionen leds av Administrativ chef och består därtill av elva personer, en institutionsekonom, fyra ekonomer, en administrativ koordinator, tre administratörer, en internkommunikatör/ledningsstöd. IMS har även ett stöd i HR frågor av en central HR- partner, samt även stöd i forma av en central kommunikationspartner för externkommunikation.

Beskrivning av tjänsten
Vår uppskattade kollega går i pension och nu söker vi en positiv och självständig administratör som blir hennes ersättare. Du har stor social kompetens och vill vara med i vårt team som är stöd till IMS forskning och utbildningsverksamhet. Du har stor känsla för service och har ett proaktivt förhållningssätt vad gäller alla förekommande arbetsuppgifter. Vi ser att du är en person som har lätt att skapa samarbetsytor och nätverk inom såväl institutionen IMS som på Chalmers.

I din roll kommer du att arbeta med den interna kommunikationen på institutionen och ansvara för att hantera kommunikation såväl strategiskt som operativt. I första hand blir alla våra medarbetare den målgrupp som du arbetar för och tillsammans med. Du är med och medverkar till en utmärkt intern miljö genom att tillgodose medarbetarnas behov av relevant information rörande deras arbete på institutionen och Chalmers. Du kommer att vara med och ta fram tydliga roller, mål och ansvar samt utbildningsmöjligheter för institutionen i sin helhet. I arbetet ingår även relaterade administrativa uppgifter av bred karaktär.

Ett uttalat mål med tjänsten är att genom vår platta institutionsorganisation underlätta informationsspridning och säkerställa att alla våra medarbetare känner sig välinformerade om såväl verksamheten på IMS som på Chalmers i stort vilket bidrar till hög grad av delaktighet och attraktion för oss som arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Dina konkreta arbetsuppgifter innebär bland annat följande:


• intern kommunikation IMS i samråd med kommunikationspartner
• arbete med vår kommunikationspolicy inom IMS där du medverkar till framtagandet av denna
• Publicera händelser i kalendariet chalmers.se så som seminarier, akademiska högtider, exjobbspresentationer etc.
• Personliga hemsidor: foto tas av KP, internkommunikatör informerar nyanställda via epost
• Uppdatera och underhålla samt skapa nya sidor/block/nyheter/notiser för IMS på Chalmers intranät
• Sammanställa samt publicera internt veckobrev i Ungapped (vårt verktyg för nyhetsbrev, events, enkäter etc)
• Events: i detta ingår planering och upprätta budget, uppföljning, underhålla hemsida, hantera registreringsformulär/inbjudan, medlemshantering, inkl. beställningar samt kontera fakturor som hör ihop med desamma, och delta i samband med genomförande.
• Upprätta enkäter för forskningsstudier
• Ledningsstöd: upprätta underlag för tex. prefektbeslut, sammanställa och justera texter/ppt m.m.
• Delta i Chalmers webbredaktörs nätverk.

Kvalifikationer
Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning som webbredaktör/ internkommunikatör eller utbildning som Chalmers bedömer som likvärdig samt minst tre års erfarenhet av att arbeta som intern kommunikatör/webbredaktör. Du är bekväm att hantera en internationell miljö med många kontaktytor, kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi arbetar med nedan i följande programvaror i tjänsten idag och vi förutsätter att du arbetat med flera av dessa och kan lära dig det som du inte arbetat i sedan tidigare.


• MS Office (Word, Powerpoint, Excel, Outlook, Access och OneNote).
• Sociala medier (Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, med mera).
• Google Drive (Docs, Slides, Sheets och Forms).
• Adobe Creative Cloud (Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat DC, Premier Pro, och så vidare).
• Web: Umbraco, Ungapped, Drupal
• Smartsign
• PDB (persondatabas/datorkontosystem)
• Proceedo

Vad får du?
Vi erbjuder dig möjligheten till en mångsidig roll som ingår i ett stöttande och kvalitetsinriktat arbetslag. Tjänsten ger dig möjlighet att bidra till att vidareutveckla arbetssätt och rutiner och vara en kvalitetsmedveten samarbetspartner. 

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, tar egna initiativ, strukturerad, kan initiera aktiviteter och genomföra uppföljning. Bekväm med att prioritera/omprioritera på kort och lång sikt. God samarbetsförmåga, problemlösare och rak i kommunikationen. Som person är du positiv och noggrann och levererar med kvalitet utan att fastna i en detalj längre än nödvändigt. Du är lösningsorienterad med en förmåga att skapa tydliga rutiner, förenkla och jobba smart utan att ge avkall på service när den behövs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.
Förutom intervjuer så kan vi komma att tillämpa arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Att arbeta på Chalmers
Chalmers värdeord: öppenhet, respekt, delaktighet, mångfald och kvalitet, genomsyrar synen på vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i en akademisk miljö, där studenter och medarbetare drivs av att skapa värde för en hållbar framtid.
Våra förmåner för anställda omfattar bland annat:
? Flexibilitet att arbeta på distans.
? Semester upp till sju veckor per år.
? Kollektivavtal med föräldralön, sjukpenningtillägg, läkemedelskostnader, löneväxling, pension, inarbetade dagar samt flextid.
? Friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimma varje vecka under betald arbetstid.

Här kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta på Chalmers.

För mer information om ansökningsförfarande, vänligen besök Chalmers hemsida. Se länk: 
Administratör med inriktning på internkommunikation

Ansök nu

Produktionscontroller med uppdrag som lokal huvudadministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 6
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad, serviceinriktad och självgående produktionscontroller med uppdrag som lokal huvudadministratör till förvaltningen för funktionsstöd.

Produktionscontroller med lokal huvudadministratör-uppdrag (LHAD) är en stödfunktion organiserad inom avdelningen HR. Rollen innebär bland annat att ha ansvar för att avtal är korrekt inlagda i IT- stödet Time Care planering och Time Care Pool. Produktionscontrollers har fokus på bemanningsplanering utifrån ett HR-perspektiv, de vill säga att lagar och avtal följs samt att bistå med råd och stöd i arbetet med hållbara scheman för verksamhet och medarbetare. Vidare kommer du kontinuerligt att delta i nätverksträffar för staden gemensamma nätverk.

Ibland kommer du att stöta på problem där du behöver identifiera kärnan till problemet och ta fram möjliga lösningar. Som produktionscontroller är det därför viktigt att kunna arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat. Rollen kräver att du trivs med att ta egna initiativ och strategiskt driva arbetet framåt.

Din arbetstid är förlagd till dagtid, måndag till fredag. Flextid tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasial utbildning, gärna med administrativ eller ekonomisk inriktning. Rollen kräver flera års erfarenhet av Time Care-systemen och Personec då det är en förutsättning för att förstå kopplingen mellan dessa system.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från bemanningsplanering / schemaläggningsorganisation. Det är viktigt att du har god förståelse och en helhetssyn för personallogistik och dess lagar och avtal.

Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Vi söker dig som på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du har förmåga att se samband och kan dra logiska slutsatser utifrån begränsad och/eller komplex information.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar.

Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Bifoga examensbevis/studieintyg på efterfrågad utbildning.
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Team Leader for Payroll and Pension, FCA Group & Sweden

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Team Leader for Payroll and Pension, FCA Group & Sweden


Are you a person that enjoys working with developing processes and digital transformation within accounting and have experience from a global environment? Then maybe you the Team Leader we are looking for to join our team in Gothenburg.


Our position

As Payroll & Pension Team Leader, you will collaborate with our sixteen, highly skilled specialists that are enthusiastic about their work which involves having a lot of discussions and dialogues within their area of expertise. You will have daily cooperation with the team, Corporate Functions and other functions within the company will give you a broad understanding about Volvo Group and possibilities to work with and learn more about other areas in addition to your own. The position contains the following;
Leading and coordinating the work within the Payroll and Pension team, ensuring compliance and the overall improvement work within payroll and pension accounting.
Leading improvement work and set targets within Payroll and Pension accounting area.
Representing the Payroll and Pension team within Financial Control & Accounting in contact with Group Accounting, The Business, Swedish Tax Agency, Auditors, and other internal and external stakeholders.
Coordinating the team to ensure that there are routines set up for the team to independently perform the accounting tasks within the Payroll and Pension area.
Identifying opportunities to make the overall Payroll and Pension compliance process more efficient by using different technologies, e.g., Robotics, Alteryx and Power BI.
Effectively educating and knowledge sharing to strengthen competence within the team and to other internal stakeholders.
Ad hoc assignments to support solving complex accounting problems, and preparation of analyses and reports to stakeholders.

You will report to Manager of Local Accounting Specialists.

Who are you?

To be a successful in this position, you have a professional mindset and a genuine interest in payroll and pension, in particular accounting. You have a positive attitude and consider yourself as a team player with leadership skills. In addition, you have high integrity with the ability to work independently. It is important that you are willing to share knowledge and experience and have an open mindset to work in an ever-changing environment. You are natural in building relationships, networks, and teamwork with all relevant stakeholders in a virtual and global environment.

Qualifications
University degree in Business Administration or similar education and minimum of five years of experience.
Experience in accounting, Swedish GAAP.
Experience in working with Payroll and Pension accounting and reporting.
Experience from payroll and pension accounting, audit company and/or finance department in a global corporation is preferred.
You have experience in SAP and are proficient in Office 365.
You have good communication skills and are proficient in Swedish and English, both verbal and written.

What do we offer you?

Working within the Volvo Group, you will be cared for and listened to, you will design you own career, you will get rewarded for your contribution and you will contribute to leave society in good shape for the next generation. You will become a part of a company culture based on our values Customer Success, Trust, Passion, Change and Performance. You will join a team with highly skilled and professional colleagues with a pleasant team spirit.

This position is based in Gothenburg, Sweden and no specific travels are required.


Last application date 2023-11-19.

For further information, please contact

Anna Jarnving, Local Accounting Specialist Manager, anna.jarnving@volvo.com
Cecilia Celestian, People & Culture Partner, cecilia.celestian@volvo.com

About us


Financial Control & Accounting (FCA) is the function in Group Reporting Tax & Control (part of Group Finance) with responsibility to secure that financial performance is correctly reflected for Business Areas, Truck Divisions, Group Functions, and legal entities. FCA is also a global service provider through Accounting Services with process efficient, standardized service deliveries supporting local finance. FCA employs 1400+ people in 50+ countries. FCA Group & Sweden is the part of FCA with responsibility for financial performance reporting, Taxes and VAT Specialists for: Business Areas, Truck Divisions, Group Functions, and legal entities based in Sweden.


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Chefsassistent till globalt bolag inom fordonsindustrin

HR-assistent
Läs mer Okt 20
Är du en serviceinriktad person med hög integritet? Vill du jobba som assistent för en chef på ett globalt bolag inom fordonsindustrin? Vi söker nu assistenter för framtida uppdrag i Göteborg. 

Om tjänsten
Som assistent kan du stötta en chef med diverse koordinerande uppgifter. En stor del av tjänsten kommer att innefatta planering av event samt koordinering av kundmöten. Våra kunder är från världens alla hörn vilket innebär att man i rollen som Executive Assistant kommer involveras och supportera i många varierade uppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos Adecco men uthyrd som konsult till våra kund.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Chefsassistent, Administrativ assistent, Koordinator eller liknande. Alternativt ser vi att du är nyexaminerad inom management, internationella relationer eller likvärdig utbildning.

Vi ser gärna att du trivs i en supporterande och koordinerande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Som person är du service-minded, flexibel, och kommunikativ med hög integritet. Du bör också vara strukturerad, effektiv och professionell samt ha en god planeringsförmåga och ett proaktivt arbetssätt. Eftersom vår kund arbetar globalt kommer du ha kontaktytor över hela världen, det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Du bör också ha goda datorkunskaper samt lätt för att sätta dig in i nya affärssystem.

Du kommer att vara en del av en utmanande internationell affärsmiljö där det finns goda möjligheter att växa professionellt. Om du vill nå dina personliga mål tillsammans med andra, är detta rätt arbetsplats för dig!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chefsassistent | Executive Assistant | Manager Assistant | Administrativ Assistent | Management Coordinator

Ansök nu

Lönekonsult till trevlig och familjär lönebyrå!

Löneadministratör
Läs mer Maj 30
Vår kund Västsvenska Lönekonsulter söker en kunnig och engagerad lönekonsult för att stärka sitt team och hjälpa deras kunder att hantera sina lönefrågor. Som lönekonsult kommer du att ha ansvar för att hantera löneadministrationen och ge råd till företagets kunder inom alla löne- och personaladministrativa frågor.

Om rollen
Västsvenska Lönekonsulter arbetar med löner åt företag, små som stora därför är det extra viktigt att vara effektiv men noggrann så att allt sker korrekt och inom tid! En självständig roll där du ansvarar för lön, kollektivavtal, pension och försäkring med kombination av ett samarbete med härliga kollegor som finns till hands. Du blir en support där du har daglig kontakt med kunder samt agerar rådgivare genom att lyssna på kundens behov och uppdragsbeskrivning då kunderna förväntar sig att vi levererar professionellt.

Ansvarsområden

- Hantera löneadministrationen för våra kunder

- Säkerställa korrekt och tidig utbetalning av lön

- Hantera sociala avgifter och andra skatter

- Ge råd till våra kunder om lagstiftning och föreskrifter inom löneadministration

- Skapa rapporter och analyser av löne- och personaldata

- Hålla dig uppdaterad om löne- och personaladministrativa frågor och lagstiftning

Är du den vi söker?
Vi söker 2 års erfarenhet av löneadministration och god vana att arbeta i Visma 600 och Fortnox lönesystem. Vi ser att du är en framåt driven och strukturerad person som gillar kundkontakt och kan vara självgående genom ditt arbete, även vara lyhörd då vi arbetar nära och direkt med våra kunder. Kan du se dig själv som en tillgång till att förbättra företagets utveckling med dina kvalifikationer, då är du rätt person för denna tjänst!

Har du även erfarenhet av Flex Lön och Flex HRM är det en fördel men inget krav.

Om företaget
Det är ett välkomnande företag där du kan påverka din roll och erbjuder en bra arbetsmiljö där de har sitt hälsosamma livs motto WLB ”Work Life Balance” som vi inspireras till i vardagen.

De erbjuder även:

- Förmånligt friksvårdsbidrag

- Tjänstepension

- Flexibelt arbete

De har kontor i Skärhamn och Trollhättan men du har stora möjligheter till att arbeta på distans. De erbjuder arbetsuppgifter inom löneområdet som lönekonsult utifrån kunders efterfrågan.

Västsvenska Lönekonsulter är ett trevligt företag som startade för fyra år sedan och som fortsätter att växa med sin inriktning inom lönehantering. Idag är det tre lönekonsulter inom bolaget och tanken är att växa sakta men säkert.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Planeringsledare 2 - Vi söker vår nya stjärna

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 30
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemtjänst Göteborg arbetar sedan oktober 2021 som utförare av hemtjänst enligt Lagen om Valfrihet i sydvästra Göteborg. Vi utgår från våra fina lokaler i Västra Frölunda och servar ett stort antal kunder i sydvästra Göteborg med omnejd.

Vi är en sammansvetsad och positiv arbetsgrupp som alltid har kunderna i fokus och gör allt för att underlätta kundernas vardag.

Beskrivning av tjänsten

Planeringsledare 2 arbetar huvudsakligen i den dagliga verksamheten hos kund men har ett utökat ansvar för att avlasta Planeringsledare 1 utifrån dagsaktuella behov. Planeringsledarna arbetar i nära samarbete med verksamhetschef, utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer. Planeringsledare ska sträva efter företagets uppdrag att Stärka individen och utifrån värderingarna Omtanke, Engagemang och Kompetens.

- Tillsvidaretjänst på 100 %

- Arbetstider under dag/helg

- Tillträdesdatum enligt överenskommelse

- Körkort och vana av att köra bil är ett krav

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!


Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och/eller relevant yrkeshögskoleutbildning inom serviceinriktad vård- och omsorgsledning eller samordnare med arbetsledaransvar. Högskoleutbildning inom t ex företagsekonomi, sälj- och marknadsföring, logistik, ledarskap och organisation eller personalvetenskap, eller motsvarande dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.

God datorvana. B-körkort. Behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Tidigare arbete i hemtjänst eller annan vård- och omsorg samt övriga serviceyrken inom samordning eller planering är meriterat.

Personliga egenskaper som efterfrågas:

Kundfokuserad och drivs av att nå goda resultat. Är engagerad och flexibel och vill utveckla Attendo i sin helhet.

Vill ständigt utveckla verksamheten och lära både sig själv och verksamhetens medarbetare. Ser positivt på utmaningar och medverkar i förbättringsarbeten.

Utgå från Attendos uppförandekod, uppdrag och värderingar, representerar på ett positivt sätt och är stolt över det vi gör.

Förmågan att lyssna in kunder, beställare, kollegor och närstående

Att vara en tydlig kommunikatör och arbeta för att skapa ett engagerat team

Planeringsledaren arbetar med:

Bemanningsplanering, styrning och uppföljning

Coacha och följa upp verksamhetens medarbetare i syfte att nå mål och skapa god trivsel

Arbeta i olika system gällande ex planering, nyckeltal, fakturering och beställningar

Externa kontakter

Deltar vid rekrytering

Deltar i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, noggrann, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor. Och hos oss på Attendo Hemtjänst Göteborg tror vi att det mesta blir lättare med lite självdistans och humor.

Du arbetar första året som trainee planeringsledare och har en utsedd mentor.Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 27 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltigt körkort.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Utbildningsadministratör

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 16
Vi söker en engagerad och kvalificerad utbildningsadministratör till Lärarvikarie Sverige AB för att underlätta och optimera administrationen av våra lärare. Du kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att processen mellan lärare och skola fungerar effektivt och smidigt. Vi har idag lärarkonsulter på skolor runt om i landet och vi behöver dig som vill vara navet i verksamheten och arbeta för att säkerställa att både lärare och utbildningsverksamhet har bästa möjliga förutsättningar. Om du har en passion för utbildning, administrativ skicklighet och ett öga för detaljer, kan du vara den person vi letar efter!


Vad innefattar rollen:
Som utbildningsadministratör spelar du en central roll i att stödja en effektiv och smidig utbildningsmiljö. I rollen agerar du kontaktperson åt både skolor och gentemot lärare vilket kräver att du är kommunikativ, detaljorienterad och organiserad som person. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen inom utbildningssektorn för att kunna axla rollen som utbildningsadministratör. Rollen innefattar ett stort administrativt ansvar och ett ständigt pågående arbete med återkoppling och uppföljning. Därmed är struktur och dokumentation av yttersta värde.
Vad vi ser hos dig:
Relevant utbildning eller erfarenhet inom utbildningsadministration eller liknande områden.
Erfarenhet inom konsultbranschen
Goda kunskaper i administrativa system och verktyg.
Utmärkt organisatorisk förmåga och noggrannhet i arbetsuppgifter.
Stark kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.
Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och arbeta effektivt.
Engagemang för att främja en positiv utbildningsmiljö.Om du är en ambitiös och driven individ som vill göra en positiv inverkan på utbildningssektorn, ser vi fram emot din ansökan!
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas inom kort. Vänta inte, skicka in din ansökan idag! Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia på hej@jobb.ecareer.se

Ansök nu

Praktik inom HR på Adecco i Göteborg VT24!

HR-assistent
Läs mer Aug 31
Är du studerande inom HR, ekonomi eller annan likvärdig utbildning? Se då hit!

Vi på Adecco i Göteborg söker nu dig som ska genomföra praktik under vårterminen 2024. Vill du få chansen att utvecklas inom rekrytering, personadministration och andra personalrelaterade ärenden så har vi praktikplatsen för dig! 

Om praktikplatsen
Som praktikant hos oss kommer du att tillhöra Adeccos team som arbetar inom industri och produktion, i och runtomkring Göteborg med omnejd. I dagsläget består teamet av sex personer där konsultcheferna arbetar i en 360-roll. Det innebär att arbetsuppgifterna varierar stort och du kommer få möjlighet att följa med i alla dess delar. Arbetsplatsen varierar från kontoret beläget i centrala Göteborg till att vara ute hos våra kunder. Vi erbjuder en praktikplats som präglas av stor arbetsglädje där vi hjälps åt och har roligt på vägen!

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
Utformning av annonser
CV-evaluering
Telefonintervjuer
Kandidatpresentationer
Referenstagning
Tidrapportering
Kund- och konsultärenden
Kontraktskrivning
...och mycket mer som inte går att förutspå i en konsultchefs vardag!

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, administration eller motsvarande och är berättigad till att genomföra praktik under våren 2024. Du behöver inte nödvändigtvis ha ägnat dig åt ovanstående saker tidigare - däremot tror vi att du är en social och prestigelös person som tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från högt till lågt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarfull i ditt eget arbete. Att du tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco! 

Viktigt för praktiken är:
- Att du är berättigad till att genomföra praktik, antingen genom din utbildning på högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen
- Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela eller halva vårterminen 2024. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00, med hänsyn till eventuellt arbete eller rapport som skall skrivas till skolan.

Om Adecco
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag med över 30 kontor runtom i landet. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en praktikperiod hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov kommer du få goda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher samt våra kunder.

Om ansökan
Praktiken startar under våren 2024 och pågår under terminen efter överenskommelse.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Kandidater som går vidare till detta steg kommer få en länk skickad till sin mail för att genomföra en videointervju. 

3. Om du är en av dem som går vidare därefter kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om praktikplatsen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Lindqvist (jennifer.lindqvist@adecco.se) 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekrytering, Internship, Praktikplats, Rekryterare, HR

Ansök nu

HR Administratör

HR-assistent
Läs mer Okt 22
Arbetsbeskrivning
Vi på SSI Schäfer i Sverige söker nu en HR Administratör för Sverige och Finland i vår NORDICS organisation med placering i Göteborg.  


Vi söker en driven och engagerad HR Administratör till ett snabbt växande företag som aktivt genomgår spännande förändringar och utveckling. Du kommer vara en viktig resurs för att stödja vår tillväxt och säkerställa en smidig övergång i denna period av förändring. Tjänsten är ny och innebär en central roll i att hjälpa vårt HR-team att hantera de utmaningar och möjligheter som företaget står inför. Du kommer att vara involverad i en rad HR-uppgifter och projekt för att stödja och forma HR funktionen under vår tillväxtfas. 


Rollen rapporterar till HRBP i Göteborg och enstaka resor förekommer till de olika siterna både nationellt och till Finland.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Hansson,  anne.hansson@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Som HR Administratör arbetar du operativt med fokus på systemnära administration. Du bidrar och deltar i förbättrings- och utvecklingsarbete inom HR-området. Du utför arbetet på ett självständigt sätt i nära samarbete med HRBP, övriga kollegor och chefer i organisationen. 
Arbetet innebär:


Administrera och rapportera HR-nyckeltal samt övriga rapporter och statistik
Samarbete med outsourcingbolag specialiserat på lönehantering
Hålla dig uppdaterad inom arbetsrätt
Vara behjälplig vid chefsstöd
Agera som kontaktperson gentemot myndigheter och organisationer i olika HR-relaterade ärenden
Systemadministratör för HR system
Övriga administrativa HR uppgifter


Kvalifikationer
Du drivs av systemnära administrativa uppgifter och trivs i en dynamisk, snabb och föränderlig miljö. Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av HR Administration.
För att lyckas i rollen behöver du ha:


Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande erfarenhet
Minst 3 års erfarenhet av HR-administration
Gärna tidigare erfarenhet av chefsstöd med kunskaper inom bl a arbetsrätt och kollektivavtal  
Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Mycket god systemvana, särskilt Excel och god digital kunskap
Meriterande är erfarenhet från internationell koncern


Om företaget
SSI SCHÄFER är världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde,avfallsteknik, logistiklösningar och lagerlösningar. På cirka 70 operativa företag och mer än10 produktionsanläggningar över hela världen utvecklar vi innovativa koncept och lösningarför våra kunders industrier. I denna process formar vi intralogistikens framtid. Ambitionen äratt definiera företagets DNA. Think Tomorrow - är en enkel fras som har väldigt storbetydelse för oss på SSI SCHÄFER. De värderingar ska vår personal, våra kunder och vårapartners känna när de är i kontakt med oss.

Ansök nu

Socialadministratör till Myndighet Nordost

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 30
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av utmaningar, struktur och eget ansvar?
Till oss på enheten Myndighet nordost Vuxna LSS, söker vi nu en socialadministratör. I din roll kommer du att arbeta för samtliga 4 myndighetsenheter inom stadsområde nordost.

Du kommer att ha varierade arbetsuppgifter inom ditt ansvarsområde. Du har bland annat placeringsavtal som du upprättar, hanterar och arkivför. Därtill har du kontakt med socialsekreterare, chef, besökare och leverantörer. Du har ansvaret att uppdatera i uppföljningsfiler, ta fram statistik, rapportera till IVO och hantera beställningar. I din roll ingår också att vara ett stöd för våra medarbetare i olika IT-system och vid behov även genomföra utbildningar t ex i samband med introduktion av nya medarbetare på enheten. Du kommer vara såväl chefsstöd som enhetsstöd. I uppdraget ingår även att bemanna enhetens reception och ta emot besökare.

Det är en bred och flexibel roll med många kontaktytor. Du kommer ha kontakt med olika enheter, socialsekreterare, leverantörer, LINK-ansvariga. Du får även vara beredd på att det ibland kan komma nya oväntade uppgifter som behöver lösas med kort varsel.

Vi söker dig som vill utvecklas med oss i en bred och spännande roll!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller administration. Rollen kräver att du har god kunskap, förståelse och erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning. Du behöver även ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta med avtalshantering.

Då kommunikation är en viktig del av arbetet, krävs goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du behöver ha god datavana, och särskilt goda kunskaper i excel.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som socialadministratör och har arbetat i Treserva. Har du dessutom kunskap avseende personer med funktionsnedsättningar så ser vi det som positivt.

I rollen som socialadministratör behöver du vara flexibel när nya och oväntade uppgifter uppkommer. Du tar ett stort eget ansvar för att prioritera och planera din tid och arbetsuppgifter effektivt. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och du kommer även att ha ett stort kontaktnät så vi ser det viktigt att du är bekväm i sociala kontaktytor och har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Bifoga studieintyg eller examensbevis på efterfrågad utbildning.
Urval kan påbörjas under ansökningstiden.
I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Ansök nu

HR-student för praktik till vårterminen

HR-assistent
Läs mer Okt 27
Är du student och letar efter en praktikplats? Är du intresserad av att få praktisk erfarenhet av rekrytering och lära dig mer om HR-frågor? Nu erbjuder vi på Uniflex i Göteborg praktikplatser.

Uniflex arbetar med bemanning- och rekryteringstjänster av kollektivanställda såväl som tjänstemän, och nu söker vi en till två praktikanter. Vi är flexibla med din praktikperiod, men skriv i din ansökan när din praktik är förlagd.

Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som har ett stort affärsfokus, engagemang, positiv anda och teamkänsla. Som praktikant hos oss får du en inblick i ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Du får möjlighet att lära dig hela rekryteringsprocessen och andra delar av HR processer.

Om tjänsten
Som praktikant kommer du att få vara med i vårt dagliga arbete där du får vara delaktig i hela rekryteringsprocessen. Du kommer även att få följa med på kundbesök och när vi besöker våra medarbetare.

Din planerade praktikperiod avser vi gärna är minst 4-6 veckor. Praktiken är förlagd dagtid måndag-fredag. Efter din praktikperiod finns det goda möjligheter att arbeta som Rekryteringsassistent på timmar under resterande studieperiod och sedan som heltidsanställd efter avslutade studier.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer exempelvis att stötta och självständigt utföra följande arbetsuppgifter:
- Annonsering
- Search
- Intervjuer
- Urval och matchning
- Referenstagning
- Skriva kandidatpresentationer till våra kunder
- Administration kopplat till personal

Vem är du?
Vi välkomnar dig som studerar personalvetare, beteendevetenskap, ekonomi, försäljning eller likvärdig utbildning och är intresserad av rekryterings och bemanningsbranschen. Vi söker dig som har:
- Intresse för rekrytering, människor och affärer
- God förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer
- Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete
- Vill arbeta inom bemanningsbranschen efter examen

Om verksamheten
Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Okt 20
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en löneadministratör till oss på Kärcher AB. Du kommer att ingå i ett team med två kollegor på ekonomiavdelningen. Som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med hela flödet inom lön samt stötta upp inom kundreskontran. Du kommer att hantera lön för ca 100 tjänstemän och arbeta med hela kedjan från ax-limpa såsom semesterlön, sociala avgifter, avstämningar, hantera och tolka kollektivavtal, reseräkningar, företagsbilar mm. Du ansvarar för att lönen betalas ut i tid samt rapportera pensioner, försäkringar och andra statistiska uppgifter till berörda myndigheter. Vidare säkerställer du att vi efterlever lagstiftning relaterat till löner och förmåner samt håller dig uppdaterad kring förändringar i kollektivavtal och lagstiftningar. Inom kundreskontran kommer du bland annat att hantera fakturafrågor från kunderna, kreditlimit, betalningspåminnelser, attestering av fakturor. För oss är det viktigt att vi samarbetar och arbetar som ett team så vi hjälps åt med andra vanligt förekommande administrativa uppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.  

I den här rollen bör du ha eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön och har några års erfarenhet av att ha arbetat självständigt med hela kedjan inom lön. Vi arbetar i Hogia lön och tidredovisningssystemet TIDOMAT samt SAP och har du tidigare erfarenhet från något av dessa system ser vi det som positivt. Då vi är en internationell koncern behöver du vara flytande i både svenska och engelska. 

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett driv och en vilja att fortsätta utvecklas. Rollen som löneadministratör innebär det en tät kontakt med våra trevliga kollegor. Vi ser därför att du har en stark känsla för service. Vi tror att du är en person med hög integritet som hanterar konfidentiell information på ett professionellt och korrekt sätt. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs är en självklarhet för dig.

I den här rekryteringen samarbetar Kärcher AB med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och vi eftersträvar mångfald.

För information: Liza Dahlin, rekryteringskonsult e-mail: liza.dahlin@randstad.se

Ansvarsområden
Som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med hela flödet inom lön samt stötta upp inom kundreskontran. Du kommer att hantera lön för ca 100 tjänstemän och arbeta med hela kedjan från ax-limpa såsom semesterlön, sociala avgifter, avstämningar, hantera och tolka kollektivavtal, reseräkningar, företagsbilar mm. Du ansvarar för att lönen betalas ut i tid samt rapportera pensioner, försäkringar och andra statistiska uppgifter till berörda myndigheter. Vidare säkerställer du att vi efterlever lagstiftning relaterat till löner och förmåner samt håller dig uppdaterad kring förändringar i kollektivavtal och lagstiftningar. Inom kundreskontran kommer du bland annat att hantera fakturafrågor från kunderna, kreditlimit, betalningspåminnelser, attestering av fakturor.

Kvalifikationer
I den här rollen bör du ha eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön och har några års erfarenhet av att ha arbetat självständigt med hela kedjan inom lön. Vi arbetar i Hogia lön och tidredovisningssystemet TIDOMAT samt SAP och har du tidigare erfarenhet från något av dessa system ser vi det som positivt. Då vi är en internationell koncern behöver du vara flytande i både svenska och engelska. 

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett driv och en vilja att fortsätta utvecklas. Rollen som löneadministratör innebär det en tät kontakt med våra trevliga kollegor. Vi ser därför att du har en stark känsla för service. Vi tror att du är en person med hög integritet som hanterar konfidentiell information på ett professionellt och korrekt sätt. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs är en självklarhet för dig.

Om företaget
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare som gör det möjligt att få tillbaka WOW-känslan hemma och på jobbet. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar. Kärcher Sverige har en stark positiv utveckling och vi har nu satt målen för 2026 där vi skall nå en omsättning på 700+ mkr. För att nå dit kommer vi att erbjuda innovativa lösningar och tjänster, utökade digitala satsningar och genom att arbeta tillsammans som ETT Kärcher med kunden i fokus. Vill du vara med på resan och skapa mer WOW tillsammans med oss?

Ansök nu