Löne- och personaladministratörer jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

People & Places Advisor

HR-assistent
Läs mer Jan 13
Har du en passion för service och administration? Vill du dessutom utvecklas brett inom HR-arbetets alla delar? Då lovar vi att du kommer att trivas i denna roll och skapa ett mycket stort värde hos oss! Du får du arbeta i en internationell miljö på ett spännande techbolag där vi tillsammans strävar efter att skapa en hållbar och intelligent morgondag.

Vi söker dig som vill bli en del av vårt nya team inom People and Places Operations och som vill vara med på vår resa att skapa värde för våra medarbetare. På Enfo befinner vi oss just nu i en spännande och expansiv fas med stort fokus på utveckling och nytänk. Vi vill därför växa vårt team med en unik roll. Genom vår gemensamma passion och expertis inom HR lägger vi en grund för hur vår verksamhet kan frodas. Vi söker nu en familjemedlem som vill utvecklas tillsammans med oss. Rollen är perfekt för dig som är i början av din karriär och som vill testa på en bred och varierande HR-roll.

Känns det lockande?

Vad du kommer få jobba med
I rollen som People and Places Advisor ansvarar du för lokal administration av lokaler och kontorstjänster så som bland annat företagsmöten och evenemang, resor och säkerhet samt övervakar budget för dessa områden tillsammans med din teamleader. Du arbetar med generell HR-administration såsom system, rapportering, löner, förmåner och pensioner.

Som People and Places Advisor kan det även förekomma att du agerar som stöd i frågor som rör arbetsrätt och kollektivavtal. Du har stor möjlighet att bidra till förbättring av processer och rutiner inom området och kommer dessutom vara med i implementationen av vårt nya HR-system. Utöver det HR-relaterade arbetet, är du även ansiktet utåt för ett utav våra största kontor och tar emot besökare samt medarbetare i vår reception.

Du kommer att tillhöra vårt nordiska People and Culture-team och ha din närmaste chef, Linda Boström, baserad i Sverige. Teamet består idag av tre kollegor som utgår från Stockholm, Göteborg och Esbo i Finland. Vi söker efter dig som befinner dig i Göteborg eller önskar utgå från vårt kontor i Stockholm.

Säg hej till vårt team!

Linda Boström (https://www.linkedin.com/in/linda-boström-0805544a/)

Sanna Tolmé (https://www.linkedin.com/in/sanna-tolmé-28a4044a/) Marianne Kantonen (https://www.linkedin.com/in/mariannekantonen/)

Vi önskar att du:

- Har relevant utbildning inom HR eller likvärdig arbetserfarenhet
- Har tidigare erfarenhet av att ansvara för och administrera lokaler och kontorstjänster.
- Du har kunskap och erfarenhet av HR-administration inom områdena kopplat till hela anställningens livscykel, lön, arbetsrätt, förmåner, bonus och pensioner.
- Du har erfarenhet av att arbeta i olika typer av HR-system och är kunnig inom processhantering. Du är en van användare av Excel och annan systemadministration.
- Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en strukturerad och organiserad inställning med ett öga för detaljer. Du tycker om att hålla många bollar i luften samtidigt och uppskattar när du får vara central i många sammanhang samt ansiktet utåt för organisationen.

Varför Enfo?

Enfo är ett nordiskt företag inom datadriven affärstransformation med över 800 anställda och ett brett utbud av specialister och teknologier. Det kundrelaterade tillvägagångssättet tillsammans med kundsamverkan är vår själ och något som vi verkligen är stolta över. Vi erbjuder det bästa av båda världar - en miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet, högt till tak och möjlighet att påverka beslut kännetecknat ett litet bolag i kombination med kompetenta kollegor och muskler likt ett storbolag.

Vad vi erbjuder

- En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk
- Flexibla arbetstider och kultur som stödjer worklife balance
- Centralt placerade kontor
- Omfattande förmånspaket inklusive generöst friskvårdsbidrag
- En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling

Hos oss välkomnas du som du är - här kan du vara ditt sanna jag! Vi ger dig möjlighet att växa, hitta en sund balans mellan jobb och fritid och jobba under ett tryggt ledarskap. Vi bygger vår inkluderande kultur på förtroende, samarbete, expertis och städning utveckling. Vi uppskattar gemenskap i en hybrid arbetsplats där vi ses emellanåt för att äta frukost, ta en AW eller göra gemensamma friskvårdsaktiviteter som anordnas av vår aktivitetsgrupp. Vad sägs som exempelvis att köra ett svettigt pass på Barry’s över lunchen?

Om processen

Vänligen skicka in din ansökan på engelska med CV och ett personligt brev. Vi utgår från en löpnade process. Under rätt förutsättningar bjuder vi gärna in dig till något av våra kontor.

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör, deltid 50%

Löneadministratör
Läs mer Jan 3
Nu söker vi på Ad Acto en löneadministratör på 50% till vårt eget kontor här i Göteborg. Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning och högt till tak och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt härliga team! På kontoret är vi i dagsläget 5 personer som sitter i en nyrenoverad lokal med bra läge på Gustaf Dalénsgatan.

Ad Acto Rekrytering är ett bemanningsföretag inom logistiksektorn som främst arbetar med konsulter på kollektivsidan. Konsulterna arbetar hos olika lager och transportföretag och kan bland annat arbeta som truckförare, lastbilsförare, trafikledare och speditörer.

Beskrivning av tjänsten

I din roll som löneadministratör kommer du att administrera och handlägga löner för våra ca 120 anställda. Vidare kommer du att arbeta med all from av administration och registrering som rör löneprocessen så som kontroll av stämpeltider, tidrapportering, kontakt med myndigheter, framtagning av statistik, arkivering mm. Våra löner kräver i dagsläget förhållandevis mycket manuell handläggning då vi som bemanningsföretag i vissa delar av löneprocessen följer våra kunders kollektivavtal och i andra vårt eget avtal ”Bemanningsavtalet”. Därför krävs det också att man ständigt håller sig uppdaterad av vilket kollektivavtal som skall tillämpas för konsulternas olika uppdrag. Du kommer också att ha en hel del kontakt med våra anställda gällande lönefrågor, intyg, tider mm. vilket kräver att du som person har lätt för att kommunicera med andra och på ett pedagogiskt sätt kan förklara olika lönefrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Administrera och handlägga löner för företagets anställda samt löpande registrering och kontroller i lönesystemet.

Administration rörande tidrapporter, schemaläggning och statistik i vårt tidrapporteringssystem Planday.

Administration rörande anställningsavtal, arkivering, GDPR mm.

Upprätta och administrera arbetsgivarintyg.

Kontakt och registrering/administration till olika myndigheter gällande löneprocessen så som exempelvis Skatteverket, Kronofogden, Fora och Collectum.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt och som med lätthet kan skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du är prestigelös och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du har lätt för att ta egna initiativ och kan självständigt driva och ansvara för dina egna arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och har lätt för att kommunicera med andra människor då tjänsten innebär daglig kontakt med kollegor och myndigheter. Du gillar också att utvecklas och anamma nya arbetssätt då vi är ett växande företag med en stor ambition att ständigt förbättra oss. Vidare har du en mycket god datavana och är van att arbeta i olika typer av system.

Kvalifikationer

- Utbildning inom löneadministration samt relevant erfarenhet inom orådet.

- Vana av att arbeta med Officepaketet som Teams, Outlook och Excel.

- Erfarenhet av arbete i löneprogram, meriterande är tidigare erfarenhet av Visma lön.

Låter detta som ett jobb för dig? Då kanske det är just du som är vår nya kollega!

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Dec 12
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem

- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal

-
Tidredovisning

Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration

- Arbetat med kollektivavtal

- Erfarenhet av arbete i lönesystem

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör

- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:

- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas

- Erfarenhet av MS Office, Excel

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Dec 14
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem

- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal

-
Tidredovisning

Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration

- Arbetat med kollektivavtal

- Erfarenhet av arbete i lönesystem

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör

- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:

- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas

- Erfarenhet av MS Office, Excel

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Administratör sökes till ett ledande konsultbolag inom IT-branschen i Gö...

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 5
Är du redo ta dig an ett uppdrag där du får vara med och utforma din egen roll och bli en del av en fartfylld verksamhet? Trivs du när den ena dagen inte är den andra lik och du får vara med och påverka? Läs vidare!

Vi söker en administratör för vår kunds räkning till deras kontor i Göteborg. I rollen kommer du vara en av två medarbetare som sköter administration kopplat till den dagliga driften av kontoret. Du kommer vara en del av en stöttande och övergripande funktion på företaget. Arbetsuppgifterna består av IT-administration, kontakt med fastighetsägare, enklare personalfrågor och mycket mer.

Exempel på några vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Beställningar till kontor & personal - ex telefoner, datorer, kontorsmaterial
- Onboarding och avslutningssamtal med anställda på företaget
- Administration av passerkort, parkeringstillstånd, post, paket & felanmälningar
- Övergripande iordningsställande av kontoret
- Fakturahantering
- Planering av event och mässor


Företaget tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör de det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Företaget satsar på sina medarbetare, som utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Dessutom står företaget på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen som ägare. Företaget vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver de investera i sina medarbetare. Din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan medarbetare står företaget still.

Vem söker vi?

Kontoret är beläget på Lindholmspiren där 300 medarbetare dagligen behöver support från dig som administratör. Därför ser vi att du har ett stort intresse för service och administration, samt att trivs med att vara ansiktet utåt och att interagera med människor. Du är strukturerad, noggrann och flexibel. Du trivs i en roll där du får frihet under ansvar och uppskattar att ha många bollar i luften samtidigt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom service eller administration. Det är även viktigt att du vill vara med och bidra till en positiv arbetsmiljö. Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande så tveka inte att söka till oss på en gång. Vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Efter överenskommelse

Allmän information:
Ort: Göteborg

Publiceringsdatum: 2022-12-05

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Dec 2
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 29
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 25
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 23
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 18
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 21
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Nyexad inom ekonomi/HR/lön inom kort? - vikariat som löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Nov 14
Vem är du?

Du är nyexaminerad löneadministratör/ lönekonsult, eller examinerad från högskolan inom t.ex. ekonomi/HR. Du är sugen på att ta första steget i din karriär och lära dig massor av nytt från ett gäng kunniga löneadministratörer/-specialister. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, serviceinriktad och flexibel . Du tar eget ansvar i ditt arbete och har lätt för att ta till dig nya kunskaper.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder ett omväxlande vikariat i ett härligt gäng på vår löneavdelning! Du kommer lära dig väldigt mycket varför arbetet kommer vara en mycket bra merit inför ditt kommande yrkesliv och kan vara en möjlighet till fortsatt arbete hos oss.

Du jobbar från fräscha, lättillgängliga lokaler vid Krokslätts Fabriker och har även möjlighet att jobba hemifrån - och på köpet får du ett gäng goa, hjälpsamma kollegor!

Beskrivning av tjänsten

Som löneadministratör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med våra chefer och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m. Vi arbetar dagligen i systemen HRplus8, Medvind, Outlook och Teams.

- Vikariat på 100 % med tillträde enligt överenskommelse till 30 april 2023 med eventuell möjlighet till förlängning.

- Arbetstider måndag till fredag ca 8-16:30 (vi tillämpar flex).

- Möjlighet att jobba hemifrån.


Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns möjligheter att göra karriär.

På löneavdelningen i Mölndal arbetar du tillsammans med 15 engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra chefer och ser till att alla duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid. Vi hanterar ca 12 000 löner per månad.

Sök nu genom att skicka in CV och personligt brev - vi går igenom ansökningar löpande!

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 14
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Erfaren löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Nov 17
Om uppdraget

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Göteborg.
Uppdraget startar den 9/1 och pågår fram till den 31/8 -23 med goda möjligheter till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du främst arbeta med lönehantering och anställningsfrågor i form av anställningsavtal.
Du har en central roll i organisationen vilket innebär daglig kontakt med chefer och medarbetare, kontakten sker via besök på kontoret, teams, e-post och telefon och kan handla om allt från tidredovisningsfrågor till hur man hanterar sitt friskvårdsbidrag.
Andra arbetsuppgifter som förekommer:

- Arbeta i lönesystem
- Läsa och tolka kollektivavtal/arbetstidsavtal
- Tidredovisning
Dina kvalifikationer

- Systemvana

- Erfarenhet av löne/HR-administration
- Arbetat med kollektivavtal
- Erfarenhet av arbete i lönesystem
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministratör eller flera års yrkeserfarenhet inom löneadministratör
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal som skrift

Meriterande:
- Arbetat i affärssystemet Personec, IFS, Nekksus, Winlas
- Erfarenhet av MS Office, Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Payroll & People Operations Coordinator till Aurobay????????

Löneadministratör
Läs mer Nov 9
Om företaget

Aurobay develops and manufactures world-class powertrain solutions for a global market. A pioneering venture that brings together Volvo Cars’ powertrain business with Geely, Aurobay is the brand name for Powertrain Engineering Sweden AB. With a heritage of more than 100 years of continuous powertrain innovation, their 2,900 employees in Sweden and China work across engine production, R&D and sales.

There are unlimited possibilities at Aurobay for collaborative people who are ready to make the difference. They are re-imagining motion for a brighter future. Exploring how to push our environmental impact towards zero. Designing tomorrow’s powertrain solutions for automotive and beyond.

Om uppdraget
In the role of Payroll and People & Culture Coordinator, you are responsible for providing People & Culture support to ensure that Aurobay offer the best employee experience possible. You will work with a diverse range of stakeholders and levels within the organization and manage various day-to-day tasks within People & Culture.

The main purpose of the role is management and maintenance of the employee master data in the HR, Payroll and other internal systems, accurately and timely. Furthermore, you are responsible to secure high standard of the payroll delivery in the organisation through professional communication with the external payroll provider and internal customers - employees.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter

- Administrate local benefits program
- Work closely with the People & Culture Business Partners to continually review the processes and ways of working to support continuous improvement
- Prepare employment related documents such as contracts and certificates of employment.
- Secure the annual submission of the salary data to the salary benchmark provider with correct information and manage the market salary benchmark data internally.
- Manage the invoices and payments related to People & Culture and Payroll processes in the company
- Be an active contributor within various projects within the People and Culture team such as onboarding and recruitment.


To be successful in this position, you need to be a results-oriented self-starter with a flexible mindset, a structured approach and a flair for detail. You’ll excel at teamworking and have a proven track record of building good relationships across every level of a business.

Krav

- Understanding for the whole payroll process

- Fluency in both English and Swedish.
- Comfortable with digital technology and solutions supporting HR processes
- A Bachelor’s degree, preferably within Human Resources, Finance, or proven experience within required area.


Meriterande

Experience from working with payroll within production is an advantage.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är resultatinriktad, flexibel och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: 14 nov 2022 -30 juni 2023

Plats: Göteborg eller Skövde

Omfattning: 40h/vecka

Anställningsform: Visstidsanställning/konsultuppdrag

Är du intresserad uppdraget rekommenderar vi dig att ansöka omgående då vi jobbar med löpande urval och erbjudanden.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Payroll & Benefits Specialist

Löneadministratör
Läs mer Nov 7
Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Nu söker vi en ny kollega till vårt People & Culture team som vill stötta vår verksamhet inom lön och förmånsfrågor. Kanske är det du?

Vårt PulPac präglas av högt engagemang, samarbete och en gemensam vision - att rädda världen från engångsplast. Hos oss är atmosfären positiv och personlig och här finns plats för både skratt och utveckling. Vi erbjuder en innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet.

Om tjänsten

Som Payroll & Benefits Specialist blir du en viktig kugge i vårt People and Culture-team bestående av HR och Office Management. Förutom dina närmsta kollegor inom teamet kommer du även ha ett nära samarbete med vår ekonomifunktion.

Du kommer att ha både en strategisk och operativ roll och ansvara för löner och förmånspaketet i bolaget samt stötta hela organisationen i frågor relaterat till kompensation, semester och förmåner. Ditt ansvar blir att driva, utveckla och implementera företagets ersättnings- och förmånspaket samt vårt incitamentsprogram. Då vi är ett växande företag finns stora möjligheter att vara med och förbättra och påverka utformningen av våra processer och erbjudande.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

- Utveckla, driva och implementera våra ersättnings- och förmånspaket
- Ge support till medarbetare rörande lön, semester, pension, förmåner med mera
- Administrera frånvarohanteringssystem
- Redovisa arbetsgivaravgifter och följa upp rapportering av dessa
- Upphandla pension, försäkringar och nya förmåner


- Ge råd till HR och chefer kring beslut inom området ersättning, förmåner och motivation av medarbetare
- Administrera bolagets incitamentsprogram och stötta medarbetare i detta
Om dig

För att trivas i din roll är du noggrann, hjälpsam och kommunikativ. Du stimuleras av att skapa struktur, ta initiativ och bidra med din kunskap till resten av organisationen. Du är analytiskt lagd och har en vilja att utveckla befintliga processer och arbetssätt.

För att lyckas i din roll så har du en yrkeshögskoleutbildning inom lön eller motsvarande. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med lön- och förmåner samt det arbetsrättsliga inom dessa områden. Du har tidigare varit med vid framtagning av hållbar lönepolitik, lönekartläggning och är van vid att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett tillväxtbolag och/eller har ett intresse inom finansiella placeringar på fritiden.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Yhttps://www.pulpac.com/

Ansök nu

Payroll & People Operations Coordinator till Aurobay????????

Löneadministratör
Läs mer Nov 6
Om företaget

Aurobay develops and manufactures world-class powertrain solutions for a global market. A pioneering venture that brings together Volvo Cars’ powertrain business with Geely, Aurobay is the brand name for Powertrain Engineering Sweden AB. With a heritage of more than 100 years of continuous powertrain innovation, their 2,900 employees in Sweden and China work across engine production, R&D and sales.

There are unlimited possibilities at Aurobay for collaborative people who are ready to make the difference. They are re-imagining motion for a brighter future. Exploring how to push our environmental impact towards zero. Designing tomorrow’s powertrain solutions for automotive and beyond.

Om uppdraget
In the role of Payroll and People & Culture Coordinator, you are responsible for providing People & Culture support to ensure that Aurobay offer the best employee experience possible. You will work with a diverse range of stakeholders and levels within the organization and manage various day-to-day tasks within People & Culture.

The main purpose of the role is management and maintenance of the employee master data in the HR, Payroll and other internal systems, accurately and timely. Furthermore, you are responsible to secure high standard of the payroll delivery in the organisation through professional communication with the external payroll provider and internal customers - employees.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter

- Administrate local benefits program
- Work closely with the People & Culture Business Partners to continually review the processes and ways of working to support continuous improvement
- Prepare employment related documents such as contracts and certificates of employment.
- Secure the annual submission of the salary data to the salary benchmark provider with correct information and manage the market salary benchmark data internally.
- Manage the invoices and payments related to People & Culture and Payroll processes in the company
- Be an active contributor within various projects within the People and Culture team such as onboarding and recruitment.


To be successful in this position, you need to be a results-oriented self-starter with a flexible mindset, a structured approach and a flair for detail. You’ll excel at teamworking and have a proven track record of building good relationships across every level of a business.

Krav

- Understanding for the whole payroll process

- Fluency in both English and Swedish.
- Comfortable with digital technology and solutions supporting HR processes
- A Bachelor’s degree, preferably within Human Resources, Finance, or proven experience within required area.


Meriterande

Experience from working with payroll within production is an advantage.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är resultatinriktad, flexibel och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: 14 nov 2022 -30 juni 2023

Plats: Göteborg eller Skövde

Omfattning: 40h/vecka

Anställningsform: Visstidsanställning/konsultuppdrag

Är du intresserad uppdraget rekommenderar vi dig att ansöka omgående då vi jobbar med löpande urval och erbjudanden.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Payroll & People Operations Coordinator till Aurobay????????

Löneadministratör
Läs mer Nov 4
Om företaget

Aurobay develops and manufactures world-class powertrain solutions for a global market. A pioneering venture that brings together Volvo Cars’ powertrain business with Geely, Aurobay is the brand name for Powertrain Engineering Sweden AB. With a heritage of more than 100 years of continuous powertrain innovation, their 2,900 employees in Sweden and China work across engine production, R&D and sales.

There are unlimited possibilities at Aurobay for collaborative people who are ready to make the difference. They are re-imagining motion for a brighter future. Exploring how to push our environmental impact towards zero. Designing tomorrow’s powertrain solutions for automotive and beyond.

Om uppdraget
In the role of Payroll and People & Culture Coordinator, you are responsible for providing People & Culture support to ensure that Aurobay offer the best employee experience possible. You will work with a diverse range of stakeholders and levels within the organization and manage various day-to-day tasks within People & Culture.

The main purpose of the role is management and maintenance of the employee master data in the HR, Payroll and other internal systems, accurately and timely. Furthermore, you are responsible to secure high standard of the payroll delivery in the organisation through professional communication with the external payroll provider and internal customers - employees.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter

- Administrate local benefits program
- Work closely with the People & Culture Business Partners to continually review the processes and ways of working to support continuous improvement
- Prepare employment related documents such as contracts and certificates of employment.
- Secure the annual submission of the salary data to the salary benchmark provider with correct information and manage the market salary benchmark data internally.
- Manage the invoices and payments related to People & Culture and Payroll processes in the company
- Be an active contributor within various projects within the People and Culture team such as onboarding and recruitment.


To be successful in this position, you need to be a results-oriented self-starter with a flexible mindset, a structured approach and a flair for detail. You’ll excel at teamworking and have a proven track record of building good relationships across every level of a business.

Krav

- Understanding for the whole payroll process

- Fluency in both English and Swedish.
- Comfortable with digital technology and solutions supporting HR processes
- A Bachelor’s degree, preferably within Human Resources, Finance, or proven experience within required area.


Meriterande

Experience from working with payroll within production is an advantage.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är resultatinriktad, flexibel och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: 14 nov 2022 -30 juni 2023

Plats: Göteborg eller Skövde

Omfattning: 40h/vecka

Anställningsform: Visstidsanställning/konsultuppdrag

Är du intresserad uppdraget rekommenderar vi dig att ansöka omgående då vi jobbar med löpande urval och erbjudanden.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Personaladministratör i Göteborg

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 20
Om uppdraget

Nu söker vi en personaladministratör till vår kund i Göteborg med start efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I din här rollen kommer du arbeta med löpande personaladministration, support och rådgivning i HR-frågor.
Andra arbetsuppgifter som kan förekomma:

- Administration a anställningsärenden

- Arbete utifrån regler och rutiner kring anställningar
- Samordna och administrera utbildningar och HR-aktiviteter
- Administrativt stöd i rekrytering av personal
- Schemaläggning och bemanning


Dina kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning med inriktning personal/HR eller likvärdig utbildning
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som personaladministratör/HR-administratör
- Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Timecare)
- Goda kunskaper i MS Office
- Kunskaper om lagar, förordningar och avtal på området


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@Bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Löneadministratör i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Okt 19
Om uppdraget

Vår kund i Göteborg söker nu två erfarna löneadministratörer.
Uppdraget börja gälla omgående efter överenskommelse och pågår i 6 månader framåt med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

- Bearbeta och kontrollera löneunderlag
- Ta fram rapporter och statistik
- Genomföra kvalitetskontroller
- Ta fram lönelistor
- Rapportering till myndigheter
- Sammanställa tid och frånvarorapporter
- Arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen (exempelvis reseräkningar, rättelser, körjournaler, ledigheter, förmåner, intyg och kontroller)
Dina kvalifikationer

- Eftergymnasial yrkesutbildning med inriktning löneadministratör eller liknande utbildning
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
- Kunskaper i lönesystem (Personec P, Hogia, Primula, Heroma)
- Kunskaper i ekonomisystem (U4 Agresso, Raindance)
- Kunskaper om lagar och avtal inom området
- Goda kunskaper i MS Office
Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Roy Hoang, Roy.Hoang@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Payroll & HR administrator at Northern Offshore Services

Löneadministratör
Läs mer Jan 23
We are looking for a Payroll & HR administrator, are you the one?
Are you looking for new challenges in an ambitious Crewing team? Do you want to work in a modern shipping company and have an eye on details? Do you thrive in a family-owned company with a strong brand and an entrepreneurial mindset?
N-O-S is expanding its business and we are looking for a Payroll & HR administrator to join our Crewing team to support our fleet and onshore management expansion and growth agenda for the upcoming years.
N-O-S offers an exciting and dynamic work environment with the goal of constantly delivering and exceeding our customers' expectations 365 days a year. There are plenty of opportunities for personal development in our company. Many of our employees have had the chance to grow and develop, taking on new assignments and new exciting job opportunities. Now we are looking for our next colleague to be part of our great team.
Our vision, BEST365, and our values are extremely important to us and influence our strong company culture. Read more about it here. https://n-o-s.eu/company/
Daily tasks:
As a Payroll & HR administrator you are responsible for the entire payroll process; from time reporting, processing of payroll data and payment of salaries as well as extract salary reports etc. The payroll is both for office and for crew onboard our Swedish flagged vessels. Other tasks can be, but not limited to:
Administration of pension and insurances
Reports to authorities
Internal reporting
Interpret CBAs (Collective Bargain Agreements) to ensure correct payments
Managing the company employee survey

Qualifications:
We’re looking for you who have a high-school or post-secondary education. Previous experience from payroll is required.
To enjoy and thrive in this role you need to be flexible and possess the skill to work structurally and thoroughly, as the business is very varied. You are a fast learner and quick to adapt and perform in new, unfamiliar situations. You are well-known with Microsoft Office, you are fluent in English in both speech and writing.
Terms of employment
Full time position, starting with probationary employment six months, which turns into a permanent position if all goes well.
This position will start as soon as possible.
You will be based either at our office in Gothenburg, Sweden or Copenhagen, Denmark.

Application:
Does this sound interesting? Please send your application with CV and personal letter to recruitment@n-o-s.eu. The recruiting process is ongoing, so send your application as soon as possible.
Mark your e-mail with “Payroll & HR administrator”.
If you have any questions about the position, you are welcome to contact Julia Brengesjö, Crew Manager, +46 761 808014, julia.brengesjo@n-o-s.euWe look forward hearing from you!


About Northern Offshore Services
Northern Offshore Services (N-O-S) is one of Europe’s leading providers of Crew Transfer Vessels (CTVs) serving the offshore industry. N-O-S operates and manage over 40 vessels, CTVs and multipurpose supply vessels. With our full range of in-house, highly skilled, onshore technical and commercial management services, we continuously focus on sustainability. We are developing our vessels to have a lower environmental impact while maintaining high performance, workability, reliability and safety.
Northern Offshore Services is part of Northern Offshore Group. The group is driven by entrepreneurship and consists of several well-established, privately owned companies that operate in various parts in the marine industry. The group has a clear vision and values rooted in the strong shipping culture and entrepreneurial spirit of Donsö, an island in Gothenburg’s southern archipelago, in Sweden.

Ansök nu

Jobba som administratör och med kundtjänst i yrkesbutik!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Okt 10
Vi söker dig som vill arbeta administrativt och med kundtjänstfrågor på kontor inom bygghandeln i Göteborg. Anställningen är på heltid fram till årsskiftet, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd hos oss på Storesupport och arbeta ute hos vår kund inom bygghandeln i västra Göteborg. Du kommer att arbeta på deras kontor med administrativa arbetsuppgifter och med kundtjänst via mejl och telefon. Dina administrativa arbetsuppgifter handlar främst om att hjälpa innesäljarna med fakturering och kreditering.Personliga egenskaper/kvalifikationer

Till detta uppdrag söker vi dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller administration. Du är affärsminded och har erfarenhet av att arbeta med datorn som ditt främsta arbetsredskap och har således lätt för att lära dig nya program och system.

Det är meriterande om du även har en bakgrund inom ekonomi och har kunskap i Jeeves.

Anställningsform

Anställningen är på heltid fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 07-16.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Löneadministratör till arkitektkontor

Löneadministratör
Läs mer Jan 23
Nu söker vi i en självgående löneadministratör i tillsammans med vår partner som är ett företag i fastighets-/arkitektbranschen. Här erbjuds du möjligheten att vara en central del av en arbetsplats där kreativitet, hållbarhet och förverkligande av idéer står i fokus. Uppdraget är ett längre föräldravikariat med start i april.

Tjänsten lämpar sig för dig som är trygg i din kunskap inom löneadministration, detta då du blir ansvarig för löneprocessen i sin helhet för cirka 145 kollegor på de bolag som utgör koncernen. För att trivas i rollen ska du vara en person med stark samarbetsförmåga samt hög servicenivå. Du är kommunikativ och alltid mån om att bemöta dina kollegor med öppenhet och lyhördhet, framförallt då det kommer frågor gällande lön, ersättning, pension etc. Med det sagt är du även en person som är uppmärksam på detaljer, samt förstår vikten av professionalism och integritet när det kommer till frågor kring lön.

Uppdraget inleds med en introduktion där ansvarsområden och arbetsuppgifter lämnas över till dig från ordinarie kollega. Du rapporterar direkt till HR-chefen, men sitter tillsammans med ekonomiteamet som i dagsläget består av 8 kollegor. Kulturen på arbetsplatsen präglas av energi, glädje och personliga relationer. Då du kommer ha ett tätt samarbete med ekonomiteamet, samt dagligen få frågor kring lön från medarbetarna är utgångspunkten att du ska arbeta på plats på kontoret samt se värdet i att vara närvarande fysiskt.

Om vår partner
Vår partner är övertygad om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och, inte minst, är en lönsam investering över tid. Med kreativitet, teknik och ekonomi skapar de hållbara värden för fler. De tänker inte bara som arkitekter – de tänker som arkitekter och uppdragsgivare samtidigt. Mycket av det avgörande arbetet ligger därför i förarbetet. Att förstå förutsättningarna, analysera utmaningarna och forma konceptet som når affärsmålen. Vare sig det gäller en butik eller en helt ny stadsdel, så har de specialister som kan hantera alla aspekter av ett uppdrag.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar som löneadministratör kommer vara att arbeta löpande med löneprocessen i sin helhet. Detta innefattar även att stötta medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Löpande löneadministration och utbetalning av cirka 145 löner månadsvis
Överföring, bearbetning och kontroll i Agda PS samt Visma
Hantering av utlägg, friskvårdsbidrag, reseräkningar och företagskort
Externa kontakter och rapportering till berörda myndigheter
Administration kring pension, semester och andra lönerelaterade artiklar

Vi söker dig som
Har flera års erfarenhet av löneadministration och är trygg i din kunskap gällande lön
Har arbetat i Visma Net och/eller Agda PS
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift


För att vara aktuell för tjänsten är det en förutsättning att du är tillgänglig för start i början av april.

Om rekryteringsprocessen & anställningen
Uppdraget är konsultuppdrag där du kommer vara anställd hos OIO och arbeta på plats hos vårt partner. Uppdraget påbörjas den 3 april och löper till och med augusti 2024 (16 månader).

Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Omfattning: Heltid, from 3 april 2023 tom augusti 2024
Arbetstider: Kontorstider
Start: April 2023
Placering: Centrala Göteborg
Lön: Fast månadslön

Om OIO

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Ansök nu

HR Admin

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Sep 30
Om oss

Göteborgsfamiljen är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg! Är du nyfiken på att veta mer om oss får du gärna kika vidare på vår Hemsida (https://goteborgsfamiljen.se/)

Om tjänsten

Som HR Admin stöttar du bolagets HR Manager och CEO i det administrativa arbetet och har ett brett spann av personalrelaterade arbetsuppgifter. I ditt administrativa arbete är du delaktig i rekryteringar samt säkerställer kandidatupplevelsen. Du följer upp och stöttar i arbetet kring anställningar och schemaläggning, uppdaterar den interna kommunikationen relaterad till HR och organiserar arbetsbeskrivningar och anställningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt men har alltid övriga organisationen nära till hands, allt för att du skall lyckas så bra som möjligt i din roll.
Arbetet utförs på plats på vårt härliga kontor på tredje långgatan.

Om dig

Vi söker dig som nyfiken på att jobba med personalrelaterade frågor i en snabb och rolig bransch. Har du tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är det ett stort plus men inget krav, det viktigaste är att du är ambitiös och med ett stort hjärta. Du är noggrann i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad i det du tar dig an. Vi tror att du är i början av din karriär och är intresserad av att samla på dig erfarenhet som kan ta dig till nästa nivå inom organisationen. Det är din personliga lämplighet som kommer fälla avgörandet för denna roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av 6 månaders provanställning.

Låter detta som du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansök nu

Trafik- och personalledare Strömma Göteborg 2023

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 22
Strömma Turism & Sjöfart AB är ett av Skandinaviens största upplevelseföretag och har en stark koppling långt tillbaka i svensk turisthistoria. Vi jobbar med att skapa upplevelser som ger våra gäster minnen för livet. Idag består Strömma av 30 varumärken och bedriver verksamheter i flera destinationer i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Nederländerna. I Göteborg bedrivs verksamheten under varumärkena Strömma Kanalbolaget, Paddan Sightseeing och Hop on Hop off.

Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en strukturerad, driven och självgående trafik- och personalledare med erfarenheter från försäljning, service- eller turism- och upplevelsebranschen. Med ledning av Operativ Chef kommer du att arbeta med trafik- och personalfrågor samt administrativa uppgifter kring uppstart och drift av verksamheten under säsongen. Dina arbetsuppgifter omfattar allt från administration och planering till att arbeta operativt inom delar av verksamheten, samt ha tät kontakt med säsongspersonalen inom våra olika verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER:
Avtalsskrivning, behörighetskontroll, schemaläggning
Samordning av utbildningar för personal
Arbetsledning av den dagliga verksamheten
Visst personalansvar och samordning under säsong
Övriga administrativa uppgifter inom trafik- och personalavdelningen

I tjänsten ingår beredskap ca varannan vecka, då man kan behöva jobba kvällar och helger för att lösa uppkomna problem i verksamheten.

DU:
Är lättlärd, noggrann och lösningsorienterad med ett intresse för turism- och upplevelsebranschen
Har en öppen personlighet och lätt för att möta olika slags människor
Har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga
Har förmågan att fatta såväl snabba som genomtänkta beslut
Tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete och har ett professionellt och serviceinriktat bemötande


KVALIFIKATIONER:
Erfarenhet från arbete inom försäljning, service- eller turism-/upplevelsebranschen
Tidigare erfarenhet av rekrytering, schemaläggning, arbetsledning och personalansvar
Mycket väl utvecklad kommunikationsförmåga och flytande svenska och engelska
Van datoranvändare


VI ERBJUDER:
Visstidsanställning heltid ca 1/3-30/9 2023
Ett dynamiskt och utmanande jobb med utvecklingsmöjligheter
Göteborgs vackraste miljöer som arbetsplats
Stort eget ansvar och mycket flexibilitet


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2023
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka!

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Jan 5
Arbetsbeskrivning
Till ett konsultuppdrag med placering i centrala Göteborg, söker vi nu en Löneadministratör som även har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Konsultuppdraget, med start i februari, beräknas pågå i cirka 6 månader och därefter finns goda möjligheter till anställning hos kund.


Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök på www.randstad.se, senast 2023-02-28. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emily Hann, konsultchef, emily.hann@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som löneadministratör kommer du främst att arbeta med handläggning av lönegarantier, bland annat beredning av beslut om uppsägningar av anställda och beslut om lönegaranti. Det kommer även förekomma ekonomiadministrativa arbetsuppgifter i rollen som bland annat fakturering, in- och utbetalningar samt vara behjälplig vid bokslut.

Kvalifikationer
Du bör ha eftergymnasial utbildning inom lön och/eller ekonomi samt ha några års erfarenhet av att arbeta som löneadministratör samt ekonomiassistent. Du talar och skriver obehindrat på svenska och besitter god datorvana, gärna inom Excel. Har du erfarenhet av olika lönesystem är det starkt meriterande.


Du är en flexibel och serviceinriktad person med god kommunikativ förmåga och van vid att arbeta självständigt. Du är noggrann, professionell och van vid att hålla ett högt tempo.

Om företaget
Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

HR/Löneadministratör till Tata Technologies Nordics AB

HR-assistent
Läs mer Jan 27
Nu finns möjligheten för dig som har tidigare erfarenhet av HR-och löneadministration att ta steget vidare. Tata Technologies Nordics AB söker nu deras nästa kollega som får ta klivet in i en spännande global organisation där mötet med många olika människor från olika länder är din vardag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I din roll som HR/Löneadministratör blir ditt huvudfokus att hantera all administration kopplat till HR-frågor, agera som stöd till chefer vid såväl medarbetar- och lönefrågor men också implementera, leda och följa upp medarbetarundersökningar. Du kommer också att hantera verksamhetens löner. Rollen är både bred och varierande, och du har kontakt med HR-chef, HR-teamen globalt, ledningsgruppen samt övriga anställda i verksamheten. Därför är det viktigt att det faller sig naturligt för dig att arbeta i team och värdesätta samarbete samtidigt som du på ett självständigt sätt kan driva ditt arbete framåt. Utöver detta ser vi att det är viktigt att du prioriterar planering och struktur samt har ett starkt resultatfokus. Att jobba i en global organisation bör intressera dig då kontakt med medarbetare från andra delar av världen förekommer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Academic Work och arbetar som konsult hos Tata Technologies Nordics AB. Uppraget är långsiktigt men startar med 6 månader för att sedan förlänga om det är så att samarbetet fungerar bra och båda parter trivs med varandra.

Du erbjuds


* Ett spännande och långsiktigt arbete med härliga kollegor
* Ett flexibelt arbete med möjlighet till distansarbete såväl som att arbetet går att utföra på kontoret
* Arbete i en global organisation där du får möta många olika människor från olika länder


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvarig för lönehantering och dess administration (pension, försäkringar, förmåner, bilar, rapportering till myndigheter etc)
- Administration och samordning
- Ge stöd till chefer och medarbetare i problem kring lönehantering
- Underhålla nuvarande HR/lönesystem
- Vara med och implementera nya system
- Hjälpa till att administrera aktiviteter för medarbetarnas
- Stödja HR-chefen för att säkerställa att medarbetarprocesser är i linje med lokala regler och TATA-policyer
- Stödja och utbilda medarbetare i HR-policyer, processer och introduktion
- Ge generellt HR-stöd till chefer och medarbetare i nära samarbete med HR-chef

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetslivserfarenhet från HR- och löneadministration
- Har relevant eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av arbete i ett HR-system
- Har god kunskap i MS Office-paketet (Excel & Word i första hand)
- Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska i tal och skritft - 90 % av din arbetstid kommer utgöras av det engelska språket
- Har en god förmåga att prioritera, hålla deadlines och hantera flera uppgifter samtidigt

Meriterande är om du har:


* Erfarenhet från arbete i Visma
* Erfarenhet från arbete med mobilitet


Som person ser vi att du är:


* Samarbetsinriktad
* Resultatorienterad
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående enligt ök
* Omfattning: Heltid, 100%, långsiktigt
* Placering: Gustaf Larsons väg 15, Göteborg/hybrid
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer om hur Tata Technologies Nordics AB presenterar sig kan du se här.

Ansök nu

HR-assistent sökes till spännande medicintekniskt bolag på Hisingen!

HR-assistent
Läs mer Jan 24
Är du nyexaminerad student som letar efter en kickstart i karriären eller är du redo för nästa steg i karriären och brinner för HR? Då är detta rollen för dig! Vi söker nu åt vår kund en HR-assistent där du kommer kunna samla på dig värdefull erfarenhet inom HR som du kan ta med dig hela livet. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som HR-assistent kommer du att få möjligheten att utvecklas inom HR i ett globalt medicintekniskt företag där du både kommer ha en viktig del i rekryteringen samtidigt som du kommer få möjligheten att arbeta i olika HR-projekt inom företaget. Du kommer att arbeta i ett stundtals högt tempo och det är viktgit att du har ett stort driv för att lära dig och utvecklas.

Du kommer att arbeta under flexibla kontorstider med möjlighet för att arbeta på distans 2 dagar i veckan.

Du erbjuds


* En trivsam och öppen arbetsmiljö med härliga kollegor
* Möjligheten att samla på dig värdefull erfarenhet inom HR
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Rekrytering i form av screening och samarbete med rekryterande chef
- Boka in intervjuer
- Skriva avtal
- Sköta administrativa HR-projekt, exempel att översätta allt kopplat till benefits till svenska
- Vara med på Onboarding av ny personal
- Vara behjälplig att byta lönesystem tillsammans med chef

VI SÖKER DIG SOM
- Talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska
- Har erfarenheter inom service och/eller kundtjänst
- Besitter ett driv för att lära sig och utvecklas
- Meriterande om du arbetat med HR tidigare
- Meriterande om du har en utbildning inom relevant område

#

#

Vi söker dig som är


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Flexibel


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 100% i 6 månader
* Placering: Göteborg, Hisingen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

HR Advisor to consultant assignment at AstraZeneca

HR-assistent
Läs mer Jan 26
Do you have a burning passion for customer service? Are you also interested in playing a meaningful role in ensuring that HR processes and policies are followed? Are you the team player that loves working in a fast paced environment giving phenomenal service, then AstraZeneca might be of interest for you!

About the assignment

We are now looking for an HR Advisor for a consultant assignment at our client AstraZeneca, they turn ideas into life changing medicines. Working there means being entrepreneurial, thinking big and working together to make the impossible a reality. They believe in the potential of their people and you´ll develop beyond what you thought possible.

We are looking for service minded HR Advisors for temporary roles. You will be a part of the HR People Services team and join the great group of HR Advisors in our HR Service Desk, currently located in Gothenburg and Södertälje. As the HR function we play an important role in making AstraZeneca a Great Place to Work by supporting our managers to be the best managers they can be and as such engage, empower, challenge and coach their employees to deliver at their best! The department People Services Sweden is part of the global AstraZeneca HR function, responsible for a successful and efficient HR service delivery.

The roles can be based in Gothenburg, Södertälje, Sweden or in Warsaw, Poland.

About the role

As an HR Advisor you will be the first point of contact for managers and employees in Sweden. They provide advice and support in a variety of HR matters. To find solutions you will collaborate with all areas of HR (HRBP´s, specialist groups and HR generalists). You will give advice, guidance and support through phone, e-mail and chat using a case management system.

According to their HR operating model you will be in close collaboration with internal and external parties to ensure effective and up to date HR service delivery.

You will respond to questions within all HR areas such as governance, labor law, agreements, recruitment and policies. Examples of questions could be about parental leave, holidays and salary payments.

Your daily work will most likely be very structured, and we hope you appreciate working in an intensive and changing working environment. This role offers you a superb opportunity to get broad experience within the HR and Payroll/Time areas and you will every day interact with all teams within HR. You will support managers and employees to work within the HR service delivery model and encourage their use of self-service functionality.

You will be accountable for:
• Resolving HR queries and issues for managers and employees
• Resolve HR queries and issues in respect of Payroll and Time & Attendance
• Ensuring the delivered support is of excellent quality and in accordance with written procedures, current legal requirements and internal standards
• Prioritizing workload to achieve personal and work unit targets
• Continuously improve ways of working to develop and simplify processes and systems

About you

We believe that the successful candidate is one with an open mind, a person with a "can do" attitude and someone who is open to new ways of working.

Essential Requirements
• Experience of working in a customer service and technology driven environment
• Excellent communication skills required to manage a multitude of customers i.e managers, employees, inhouse skill centers and off shore center
• Experience of working within HR
• Experience of working with payroll and time
• Knowledge in Sweden Labor Law
• Proficient in Swedish and English – spoken and written

Desirable Requirements
• It is a merit to have knowledge in AstraZeneca HR processes and the HR system – Workday.
• Experience of ServiceNow

About the recruitment process

If you are interested, apply now! We will screen and interview candidates on a continuous basis.

If you have questions regarding the process please contact responsible recruiter Elsa Tidblom at Elsa.Tidblom@adecco.se 

Warm welcome with your application!

Keywords 

Sweden, Sverige, Poland, Polen, Stockholm, Göteborg, Gothenburg, arbetsrätt, comp&ben;, HR-specialist, löneadministratör, HR-generalist, HR-advisor, HR-konsult, HRBP, HR Business Partner, HR-koordinator, HR-support, HR contact, HRM, development, Human resources, global, globally, internationellt, Mölndal, medicinteknik, lönespecialist, compensation, benefits, hr-frågor

Ansök nu

Lönespecialist med erfarenhet av Agda

Löneadministratör
Läs mer Jan 24
Till vår kund Granitor Mechanical söker vi dig med som trivs att arbeta operativt med lön och har erfarenhet av Agda. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt och minst 6 månader framåt.

Granitor Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. På Granitor Mechanical kommer du att mötas av en varm och hjälpsam kultur med kompetenta kollegor.

Ditt uppdrag

I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta med hela löneprocessen för ca 300 löner från ''ax till limpa''. Du kommer även att hantera interna lönerelaterade ärenden samt frågor via mail och telefon. I arbetet förekommer en del manuell hantering och du kommer behöva att stötta och coacha chefer och vara behjälplig i olika lönefrågor. Du kommer att tillhöra ekonomiteamet och arbeta tillsammans med ytterligare en lönespecialist.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med lön och snabbt kan sätta dig in i arbetet. Som person tror vi att du är, nyfiken, trygg och tycker om arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har arbetat med kollektivlöner, och det är även meriterande om du har arbetat i en projektorganiserad organisation. Vi ser gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin(Anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Talent Sourcer på deltid till ALTEN!

HR-assistent
Läs mer Jan 20
VI PÅ ALTEN BEHÖVER UTVIDGA VÅRT SOURCINGTEAM OCH NU SÖKER VI KANDIDAT- ELLER MASTERSTUDERARANDE SOM DELTID VILL LETA EFTER NYA TALANGER TILL ALTEN!

Ingenjörernas uppdrag är att hitta nya lösningar, konsultchefernas är att leda och DITT uppdrag är att hitta nya stjärnor till ALTEN. Vi söker dig som gillar att utmana dig själv, är tävlingsinriktad och trivs att jobba efter en tydlig målsättning. Din vardag som Talent Sourcer kommer att bestå av sourcing, främst via LinkedIn Recruiter och att hålla i dialogerna med potentiella kandidater - att leda samtalet med kandidaterna för att säkerställa att dessa personer är rätt för ALTEN och våra kunder likväl som vi är rätt för dem. Vi tror att du är nyfiken i dialog med nya människor och strukturerad i ditt sätt att ta dig an dagen. Du får vara med på en resa i ständigt föränderlig miljö med fokus på att hitta engagerade, lyhörda och kompetenta kandidater. Som student kommer att tillhöra vår Talent Acquisition avdelning och jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. 


VI SER ATT DU:
Studerar till kandidat- eller masterexamen och har minst 1 år kvar till examen.
Studerar inom ekonomi, sälj eller liknande program.
Är flytande i svenska och engelska.
Har möjlighet att jobba ca 20 timmar/vecka.

OM TJÄNSTEN

Placeringsort: Göteborg.

Omfattning: Ca 20 timmar/vecka

Ersättning: Timlön samt bonus.

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör till Norlandia

Löneadministratör
Läs mer Sep 1
Norlandia Health & Care Group Services AB (NHC) söker nu en strukturerad, engagerad och noggrann kollega till löneavdelningen. Vi erbjuder dig en händelserik och dynamisk arbetsplats i starkt tillväxt.

NHC erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor, individ och familj på den svenska marknaden. Norlandia Sverige ingår i Norlandia Health & Care Group AS, en norsk koncern. Vi samverkar mycket även med vår systerkoncern Frösunda som är verksamma inom personlig assistans, funktionsvariation, individ och familj och äldreomsorg. Med 11 000 med­arbetare ser vi oss som viktiga aktörer inom våra branscher. I Skene har vi vårt Shared Service Center avseende redovisning och lön med 30 medarbetare. Denna tjänst är placerad i Skene alternativt på vårt filialkontor i Göteborg, Sisjön.

Dina arbetsuppgifter

Som löneadminstratör hos oss kommer du att få lära dig våra system och tillhörande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med hantering av anställningsavtal, utfärda arbetsgivarintyg och övriga intyg, svara på förfrågningar, redovisa statistik, löneberedning, och övriga administrativa uppgifter som uppstår på avdelningen. Vara en support till verksamheterna inom lönefrågor. I dagsläget har vi Hogia som HR- och lönesystem, men vi har ett pågående projekt kring att byta system till HR Plus 8 tillsammans med Frösunda.

Dina egenskaper

Du trivs i ett företagsklimat som förändras och utvecklas i snabb takt och du vill vara en aktiv del i denna förändring. Du är en person som motiveras av att ta ansvar och driva utvecklingen framåt på ett proaktivt sätt. Du känner dig bekväm med att snabbt kunna prioritera om, när så krävs.

Vi söker dig som är intresserad av administrativt arbete ur ett löneperspektiv, och vill ha en aktiv roll i utvecklingen av våra processer. Som person har du god samarbetsförmåga, är engagerad, serviceinriktad, vågar ta initiativ, är kvalitetsmedveten, kan hantera deadlines och gillar många kontaktytor. Du är även strukturerad och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och att dessa utförs på ett så effektivt sätt som möjligt.

Tillträde och varaktighet

Tillträde enligt överenskommelse

Heltid

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss vänligt med bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

HR Administratör till globalt bolag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jan 16
Vill du växa karriärsmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av administration inom HR?  Nu söker Adecco nya HR-konsulter till spännande framtida uppdrag i Göteborg. Tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant eftersom rekryteringen sker löpande!

Om tjänsten
Som HR-administratör kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR-Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd kopplat till administrationen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av att:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s 
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del förfrågningar från kunder inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av HR-administration. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord

HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, administratör, administrator, HR-analyst, HR-support, HR-assistent, HR-assistant, Göteborg, Göteborg med omnejd, Göteborgsområdet, Gothenburg

Ansök nu

Starta din karriär inom HR eller rekrytering

HR-assistent
Läs mer Jan 16
Tar du examen från HR-programmet/dylikt våren 2023 och vill starta din karriär inom rekrytering eller HR?  Ta dig en titt på annonsen och tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant!

Om tjänsten

Som rekryterare eller HR hos vår någon av våra globala kunder, verksamma inom fordonsindustrin, kommer du att stötta och driva diverse processer inom HR eller rekrytering.Du kommer att ingå i ett team som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna HR-processer. Teamet är ett härligt gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern. Teamet består av både erfarna och mindre erfarna personer och du kommer att få stöttning för att du ska känna dig trygg i din roll.

Observera att detta är för framtida tjänster i Göteborg. 

Om dig

Vi söker dig som tagit examen från HR-programmet/dylikt sommaren 2023 och har fått upp ögonen för rekrytering eller HR. Vi söker dig som är nyfiken och vill ta ett steg ut i arbetslivet inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande med praktik eller extrajobb. Det krävs att du är bekväm med att tala och skriva på såväl svenska som engelska då våra flesta kunder är internationella. 

Vi söker dig som är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekryterare, recruitment, HR-assistent, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HRM

Ansök nu

HR-generalist till bolag i Göteborg

HR-assistent
Läs mer Jan 16
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-generalister till framtida uppdrag i Göteborg!

Om tjänsten
Som HR-generalist kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Göteborg med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör till framtida tjänster i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jan 16
Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration och söker ditt nästa steg i karriären? Då får du gärna läsa mer nedan och ansöka redan idag om det låter av intresse för dig!

Om tjänsten

Som Löneadministratör driver du lönearbetet. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du kommer att få fortsätta sätta strukturer och processer samt arbeta för att effektivi framöver kopplat till löneadministration. Det du gör och åstadkommer kommer att synas och göra skillnad hos vår kund. Du kommer även ha ett tätt samarbete med ekonomiavdelningen.

Rollen kan innefatta arbetsuppgifter såsom:
Förberedande lönearbete som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
Ha löpande kontakt med extern lönebyrå
Stöd i Löne-frågor ifrån chefer och personal
Hantera reseräkningar
Administration vid nyanställningar såsom hantering av anställningsavtal, beställning av IT produkter, nycklar och passerkort
Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten
Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg
Administration kring utbildningar och certifikat
Kontinuerlig kontakt med myndigheter kopplat till rapportering
Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal
Administration kring projekt utomlands samt utländsk personal, ansökningar SINK/A-skatt, A1, NT1/NT2 samt HMS-kort

Notera att det är till framtida tjänster i Göteborg. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par månaders erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Det är meriterande om du har kunskap från olika system (ex. Hogia, Flex HRM, Agda, Visma) och gärna Excel. För att lyckas i rollen krävs det att du kan skriva och prata på såväl engelska som svenska. 

Vidare är du duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och är flexibel inför förändringar och omprioriteringar. Lön är ett komplext område, därför är det viktigt att du är duktigt på att förklara det svåra och göra det enkelt. Din goda kommunikativa förmåga är viktig för rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Om du är intresserad så rekommenderar vi dig att söka omgående då vi presenterar kandidater löpande till våra kunder. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Elsa Tidblom för mer information via e-mail: Elsa.Tidblom@adecco.se 

Varmt välkommen att söka!

Sökord
löneadmin, löneansvarig, löneadministratör, lönespecialist, lönekoordinator, payroll specialist, payroll administrator, administratör, HR-administratör, HR-ansvarig, salary, förmåner, specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jan 16
Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom en offentlig verksamhet? Är du noggrann och självgående? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som är en erfaren Löneadministratör för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att administrera löner. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll. 

I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifter bland annat vara:
- Förberedande lönearbete, exempelvis kontroll av tidrapporter
- Vara stöd i löne-frågor ifrån chefer och personal
- Hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag och traktamente
- Administration vid nyanställningar
- Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg, utbildningar och certifikat

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann och effektiv och trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt men framför allt att du gillar att arbeta administrativt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn.

Önskade kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör.
- En eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Excel.
- Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via elsa.tidblom@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-ansvarig, Löneansvarig, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönekoordinator, Payroll specialist, Payroll administrator, administratör, HR-administratör, Salary, Förmåner, Specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka

Ansök nu

Löneadministratör till Adient

Löneadministratör
Läs mer Jan 16
Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration och söker ditt nästa steg i karriären? Vår kund Adient söker nu en löneadministratör till deras team!

Om företaget
Adient är en global ledare inom bilstolar. Med cirka 75 000 anställda i 33 länder driver Adient 208 tillverknings-/monteringsanläggningar över hela världen. De producera och leverera bilsäten till alla större originalutrustningstillverkare. Från kompletta sittsystem till enskilda komponenter, finns deras expertis i varje steg i tillverkningsprocessen för bilsäten. Deras integrerade, interna kompetenser gör att de kan ta deras produkter från forskning och design till ingenjörskonst och tillverkning – och till mer än 20 miljoner fordon varje år. Deras medarbetare är ett team av äventyrliga tänkare och passionerade högpresterande personer som gör allt möjligt. De är stolta över att vara i framkant av nya branschtrender och teknologier. När du går med i Adient kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa dem att förbättra upplevelsen av en värld i rörelse.

Om tjänsten
I rollen kommer du att ingå i ett hjälpsamt och motiverat team där du kommer att köra en månatlig lönelista som omfattar 800 anställda på två platser, med varierande villkor, skiftlön, övertid och olika tidsbanker. Deras system för lönehantering är Hogia plus och för tid och närvaro använder de Tidomat. Dessutom använder de Workday som registersystem för personalrelaterade aktiviteter. I rollen kommer du ansvara för hanteringen av en komplex månadslönelista med en hög grad av noggrannhet.

Rollen inkluderar arbetsuppgifter som:
• Bearbetning av nyanställningar och avslutning av anställningar
• Hantera frånvaro inklusive sjukdom
• Köra månadsrapporter och statistik för olika interna och externa avdelningar
• Hantering av tid och närvaro

Initialt kommer du få en konsultanställning på Adecco men arbeta hos Adient som är beläget i Torslanda.

Om dig
Vi söker dig som är kundfokuserad, förstår och tillhandahåller en service av hög kvalitet med känsla för detaljer. Vidare tycker du om att arbeta i ett litet nära team, där allas insatser är viktiga och värderade. Du är en lagspelare och transparant i ditt arbete.

För att lyckas i rollen krävs det att du har:
• Erfarenhet av att arbeta med löner och/eller löneutbildning
• Goda Excelkunskaper och lätt för att lära nya system
• Uppdaterad kunskap om arbetslagstiftningen som påverkar löneutgifterna
• Tidigare erfarenhet av att arbeta i ett större bolag
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Adecco
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Göteborg med omnejd.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har runt 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Payroll specialist, payroll, lön, administration, payroll administrator, compensation and benefit, förmåner, comp&ben;, Göteborg, Torslanda, Hisingen, löneadministration, löner, automotive, fordon

Ansök nu

HR-administratör till offentlig verksamhet

HR-assistent
Läs mer Jan 16
Är du kommunikativ och drivs du av nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av administration inom HR? Då är detta något för dig! Ny söker Adecco en HR-administratör till framtida uppdrag inom offentlig verksamhet!

Om tjänsten
Som HR-administratör kommer du ha ett nära samarbete med olika typer av chefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd. Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:
- Vara en central kontaktpunkt för HR Business Partners
- Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen
- Administrera personalfrågor
- Driva kompetensförsörjningsarbete
- Planera, organisera och förbereda möten, seminarium, konferenser, dokument etc.

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration inom HR. Du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer. Det är meriterande ifall du har arbetat inom den offentlig sektorn.

Önskade kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som HR-administratör.
- En eftergymnasial utbildning mot HR eller annat närliggande område.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via elsa.tidblom@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, HR

Ansök nu

Praktik inom rekrytering till Adecco i Göteborg VT23

HR-assistent
Läs mer Jan 17
Söker du en praktikplats där du får samarbeta tätt med kompetenta rekryterare och konsultchefer samt utvecklas inom främst rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, laganda och livskvalitet samtidigt som du skapar kontakter på en av världens största HR-partner? Då har vi praktikplatsen för dig!

Om praktiken
Som praktikant hos oss kommer du att tillhöra ett engagerat team på 20 personer som arbetar med rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän till våra kunder i Göteborg. Du kommer främst att arbeta stötta rekryteringsansvariga och konsultchefer i deras dagliga arbete. Du kommer att få en stor inblick i hela rekryteringsprocessen. Vidare kommer du framförallt att ha mycket kontakt med kandidater och du kommer att använda telefon och dator som ditt främsta arbetsverktyg.

Du kommer att ingå i en ambitiös arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen. Dessutom delar vi passionen för att göra bra affärer och ha roligt på jobbet. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap, där positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld miljö. 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Search
• Referenstagning
• Utformning av annonser
• Gallring
• Telefonintervjuer
• Skriva kandidatpresentationer

Om dig
Vi söker dig som har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom PA / ekonomi / administration eller motsvarande och är berättigad till att genomföra praktik under våren 2023. Du kan även vara berättigad till praktik genom Arbetsförmedlingen. Vi tror att du eventuellt tidigare arbetat administrativt eller med service i någon form samt med telefon och dator som redskap. I dina studier har du kanske berört HR-frågor samt rekrytering och är nyfiken på att veta mer om det. Vidare ser vi positivt på att du har ett intresse för användandet av digitala rekryteringskanaler så som Linkedin och Facebook samt att du är bekväm med att använda både engelska och svenska som arbetsspråk.

Som person är du social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco!

Viktigt för praktiken är:

• Att du är berättigad till att genomföra praktik, antingen genom din utbildning på högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen.
• Att du är trygg med att använda svenska och engelska som arbetsspråk i både tal och skrift.
• Att du är social, ansvarstagande och noggrann samt inte är rädd för utmaningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om praktikperioden
Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela våren 2023. Arbetet är förlagt på heltid, måndag-fredag kl. 08.00-17.00, med hänsyn till eventuellt arbete eller rapport som skall skrivas till skolan. 

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en praktikperiod hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov kommer du få goda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher samt våra kunder.

Om ansökan
Praktiken startar under våren 2023 och pågår under terminen efter överenskommelse. 

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om praktikplatsen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringsansvarig: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se 

Välkommen med din ansökan!

Sökord 

Rekrytering, Internship, Praktikplats, Rekryterare, HR

Ansök nu

Internship at SKF's Human Resource (People Experience) EMEA Services

HR-assistent
Läs mer Jan 26
Human Resources (People Experience)
The EMEA PX Operational Services organization supports our managers and employees (around 24.000 employees) with HR-related questions and offers professional HR Services. Our mission is to provide service excellence and best in class employee experience while operating cost-efficiently throughout EMEA with the aim to harmonize/standardize, using synergies, digitalize and work as ONE.


Internship at SKF's Human Resource (People Experience) EMEA Services


Introduction
We are looking for a Human Resource student that has internship as part of the education during the spring of 2023. The intern will contribute to and be part of our EMEA HR/PX transformation enabling digitalization and harmonization through building the function around customer centricity and an exceptional employee experience, where digitalization is an important enabler to reach efficiency and true business impact. Customer centricity: adding value to the end customer is a guiding star and functional prioritizations shall reflect this. Agility and full value chain are important aspects to consider when optimizing customer value.


Time frame
Spring 2023


Requirement
Student in Human Resource with internship as part of the program.

Location
Gothenburg, Sweden.


Further questions and how to apply
Submit your application, including CV, no later than 2023-02-14. If you have any questions, please contact Jennie Jevås +46 707171572 or at jennie.jevas@skf.com.

Ansök nu

Personaladministratörer sökes till lärosäte

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 18
Nu söker vi två stycken personaladministratörer till ett lärosäte i centrala Göteborg. Vi söker dig med något års erfarenhet av administrativ personalarbete och som trivs i en stöttande roll.
Varmt välkommen med din ansökan - intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
Som personaladministratör kommer du främst att arbeta med löpande personaladministrativa uppgifter och säkerställa att administrationen hanteras med både hög kvalitet och bra serviceanda. Arbetet innebär en stödjande och rådgivande roll till både chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor samt utveckling av rutiner och gemensamma arbetsprocesser. Arbetsuppgifterna utförs bland annat utifrån en checklista med deadlines och periodvis är arbetsbelastningen hög. I arbetsuppgifterna ingår rekryterings- och anställningsadministration samt support i frågor kopplade till avtal, interna riktlinjer och rutiner. Du kommer arbeta i olika IT-system inom HR samt med Office-paketet. I rollen planerar och genomför du ditt arbete i nära dialog och samarbete med dina kollegor.

Du erbjuds möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan efter överenskommelse. Du arbetar kontorstider med möjlighet till flex både för- och eftermiddag. Systemet du arbetar i är Primula och Reachmee och det är meriterande om du har erfarenhet från något av de systemen.

Start: 5 februari, gärna tidigare
Slut: 31 maj
Omfattning: heltid, 40h/veckan

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• personaladministrativt arbete
• rekryteringsstöd i Reachmee
• hantering av avdelningens funktionsmail
• stötta dina kollegors ärenden

Vem är du?
Vi söker dig som har:
• eftergymnasial utbildning inom personalområdet, HR eller likvärdigt
• något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• erfarenhet av personaladministrativa system
• flytande svenska i tal och skrift
• goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• har erfarenhet av Primula
• har erfarenhet av Reachmee
• har erfarenhet av personaladministrativt arbete inom offentlig förvaltning

Vi tror att du som söker är prestigelös, analytisk och har förmågan att få människor med dig. Arbetet består till stor del av samarbete och stöttning inom organisationen och ställer krav på en god förmåga att kunna kommunicera med människor för att tillsammans kunna utveckla arbetsgrupper och arbetssätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

LÖNEADMINISTRATÖR MED START OMGÅENDE

Löneadministratör
Läs mer Jan 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av yrket som löneadministratör och är van vid att hantera stora volymer av löner? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Till vår kund söker vi en person under en tidsbegränsad period till löneenheten. Tjänsten utgår från Göteborg och innebär att du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter inom löneområdet. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt med lönehanteringens alla delar, från ax till limpa.
I rollen som löneadministratör kommer du till exempel att arbeta med:
• Registrering, beräkning och utbetalning av löner
• Vara ett konsultativt stöd till medarbetare i personal- och lönefrågor
• Sammanställa tid- och frånvarorapporter
• Ta fram rapporter och statistik


Personprofil

Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Det är även önskvärt att du har utbildning inom området. Vi söker dig som vill jobba i ett kortare uppdrag med administrativa löneuppgifter. Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har också en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser även att du har mycket god allmän systemvana.
För rollen som löneadministratör krävs vidare:
• erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• flytande svenska i tal och skrift
• mycket goda kunskaper i Microsoft Office med tyngd på Excel


Övrigt

Omfattning: Heltid
Uppdragsperiod: Omgående
Ort: Göteborg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och uthyrd vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.


Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Är du lönespecialisten vi letar efter?

Löneadministratör
Läs mer Jan 11
Vilka är vi?
Vi är Malin & Julia och det är vi som är Juma HR. Vi är den lilla personliga HR-konsultfirman.
Våra uppdrag är framför allt inom Lön och administration och våra kunder finns runt om i hela Sverige. Vi tror på det flexibla arbetslivet där man ska tycka det är roligt att gå till jobbet – varje dag! Och för att detta ska vara möjligt tror vi att man måste vara en del av en gemenskap, ett sammanhang med ett mål och drivkraft att det är vi tillsammans som ska ta oss dit.
Livet som konsult är speciellt, man måste våga göra nya saker, saker man inte gjort innan och det är läskigt. Men de är också otroligt kul att känna att man lär sig nya system, arbetssätt, får nya kollegor och vänner. Det vi vill trycka på är att även om man är ute på ett uppdrag större delen av sin arbetsdag så är det alltid hos oss du hör hemma. Ditt jobb är på Juma!
Vi gillar
Att testa nya saker! Att vara del av något större – tillsammans! Att misslyckas – utvärdera – testa ett annat sätt – eventuellt misslyckas igen – och sen försöka en gång till! Fira allt som går att fira: födelsedagar, semmeldagar, juldagar, tisdagar, sommardagar!
Låter detta som något du vill vara en del av?
I så fall tror vi att du är en person som har några års erfarenhet av hela löneprocessen från ax till limpa. Att du känner dig bekväm med att hantera delar av eller i vissa fall hela löneprocessen på egen hand, att du tycker att det är roligt att lära sig nya system och drivs av att få vara den som får komma in och hjälpa till och stötta upp där det behövs.


Hör av dig och berätta vem du är och varför du vill jobba med oss!
Vi sitter här och väntar på dig!


Skicka in din ansökan via mail: Hej@jumahr.se
Urval sker löpande. Annonsen kan komma att plockas bort innan ansökningstiden har gått ut.
Har du några frågor, tveka inte att slå oss en signal!
Julia Thorén 0760220201
Malin Apelqvist 0704279452

Ansök nu

Administratör inriktning planering Hemtjänst Centrum 2

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 18
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Skapa hållbara vardagar med oss! Nu söker vi en administratör med inriktning närstöd till hemtjänsten i Centrum 2, innefattande Majorna-Linné-området; Krokslätt/Johanneberg samt Guldheden.

I vår förvaltning satsar vi på hemtjänsten och ser att våra medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas. Ditt uppdrag som administratör med inriktning närstöd är att säkerställa att vi hanterar de system och processer vi arbetar inom på bästa sätt. Du kommer att stötta dina kollegor, enhetschefer för verksamheten och omsorgspersonal. I arbetet är det du som skapar förutsättningar för en god planerad verksamhet med stöd av digitala planerings- och uppföljningssystem.

Din arbetsplats är förlagd ute på våra hemtjänstkontor. Du tillhör Enheten för Stöd och Planering (ESP), med flera kollegor som arbetar med liknande uppdrag och har en gemensam chef. Arbetsuppgifterna kan variera men i huvudsak innebär tjänsten följande:

• På delegering av chef ta emot uppdrag i verksamhetssystemet Treserva
• Till viss del koordinera för den dagliga driften och underhålla bemanningsplaneringen utifrån verksamhetens bemanningskrav
• Personaladministration
• Beställning och inventering
• Samarbeta och samverka med interna och externa aktörer
• På uppdrag av chef ta fram statistik och rapporter gällande löpande bemanning
• Korttidsplanering

Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för våra omsorgstagare i deras vardag. Vi är måna om att du ska ha rätt förutsättningar i ditt uppdrag och kunna känna en glädje och stolthet över det vi gör för dem vi är till för.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning och ser gärna att du har utbildning inom administration inom vård- och omsorg och funktionsstöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, företrädelsevis inom hemtjänst. I arbetet kommer du samarbeta med både interna och externa aktörer, så du behärskar självklart svenska i tal och skrift.

Du har erfarenhet av och/eller kunskap inom personalområdet exempelvis kring arbetsmiljö, bemanningsplanering och arbetstid. Du har grundläggande IT-kunskaper och har erfarenhet av flrtalet av hemtjänstens verksamhetssystem såsom Time Care Planering, Treserva och PluGo. De system du saknar erfarenhet inom får du utbildning i på arbetsplatsen.

I arbetet tar du ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och omsorgstagarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. I syfte att förstå andra människors behov söker du aktivt andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. I svåra situationer behåller du lugnet och kan balansera olika krav. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Intervjuer sker löpande.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Personalhandläggare till offentlig verksamhet

HR-assistent
Läs mer Jan 16
Har du erfarenhet av brett HR-arbete? Är du drivande och strukturerad i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Adecco söker personalhandläggare för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.

Om tjänsten
Som personalhandläggare kommer du arbeta brett med personalfrågor och HR-processer både strategiskt och operativt. Du kommer primärt att vara ett operativt och nära stöd till ledningen och till medarbetarna. Du kommer vara med och ge information och förhandla med personalorganisationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
- Lag- och avtalstolkning
- Rekrytering
- Lönerevision
- Kompetensförsörjning
- Arbetsmiljö
- Doktorandhantering
- Deltagande i rehabilitering/arbetsanpassningsprocesser

Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som är driven och initiativtagande men likväl som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att samarbeta tillsammans med andra. Vidare ser vi att du som söker är kommunikativ, ansvarstagande och prestigelös. Ur ett HR-perspektiv så ska du kunna presentera lösningar ur goda analyser och med tillämpning av aktuellt regelverk.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av brett HR-arbete
- En eftergymnasial utbildning mot HR eller annat närliggande område
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap inom rekrytering, lag och avtalstolkning inom högskolesektorn

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.tidblom@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Personalhandläggare, HR-konsult, HR-administratör, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, HR

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jan 27
Nu söker vi en lönestjärna till ett roligt uppdrag! Detta är ett långt konsultuppdrag via Wise Professionals på deltid/heltid med start i början av april och som sträcker sig till ca augusti 2024. Kunden är verksam i en spännande bransch och sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Ditt uppdrag

Du kommer att självständigt ansvara för ca 150 tjänstemannalöner för sju olika bolag i lönesystemet Agda. Som lönekonsult hos vår kund kommer du ansvara för att driva löneprocessen från start till mål, inklusive rapportering av pensioner, sjukfrånvaro och kontakt mot exempelvis Försäkringskassan. Du kommer även ha mycket kontakt med medarbetare och chefer i organisationer kopplat till lönefrågor. Hos vår kund kommer du att mötas av en öppen, välkommande, och inkluderande kultur.Din bakgrund

Vi söker dig som är erfaren av lönebranschen och snabbt kan sätta dig in i arbetet i en ny organisation. Du är framåtlutad, trygg och du har en vana vid att arbeta självständigt i löneberedningen. För att lyckas i rollen är du van vid att arbeta med hela löneprocessen och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Adga eller Visma. Du brinner för att ge bästa möjliga service och är kvalitetsmedveten. Vidare är du kommunikativ och en riktig lagspelare som trivs med att bidra med din kompetens och personlighet.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessional

Nyfiken på att veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessional

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Avdelningsadministratör Utemiljöer och Stadsliv

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 25
Stadsmiljöförvaltningen har ett helhetsansvar för stadens offentliga rum och samlade framkomlighet. Vi arbetar för att skapa tillgängliga, attraktiva och levande stadsmiljöer och naturområden. Förvaltningen äger och förvaltar spårvagnsnätet i Göteborg. På förvaltningen arbetar cirka 850 personer.

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Göteborgs Stad har sedan årsskiftet 22/23 en ny organisation för stadsutveckling. Syftet med förändringen är att skapa en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess, i såväl planering, genomförande som förvaltning av staden. Förändringen ska bidra till ökad effektivitet och transparens i arbetet med stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv.

Göteborgs Stad arbetar utifrån demokratins värdegrund. Den avspeglar sig i stadens fyra gemensamma förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en administratör till avdelningen Utemiljöer och stadsliv. Avdelningen består av fem enheter som arbetar med att utveckla och förvalta den befintliga staden omfattande allmän plats och gröna miljöer samt tillhörande mindre anläggningar (ex badplatser, lekplatser). Vi arbetar även med att tillgängliggöra och tillhandahålla stadens miljöer genom upplåtelser och arrenden och genomför platsskapande åtgärder i de offentliga rummen.

I rollen som administratör hos oss utgör du ett viktigt stöd och ger service till avdelningens chefer och medarbetare. Du kommer att vara spindeln i nätet och ha många kontaktytor inom avdelningen och förvaltningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera fakturor och göra beställningar och inköp i vårt ekonomisystem Proceedo och vara chefsstöd i Personec, att beställa IT-utrustning samt behörigheter till nyanställda och att vara behjälplig vid direktupphandlingar för avdelningen samt genomföra beställningar för sällananvändare. Vidare ingår det att administrera ärenden till nämnden och allmänna administrativa arbetsuppgifter som exempelvis skriva mötesanteckningar/protokoll och hantering av semesterlistor och att vara allmänt behjälplig vid frågor från medarbetare och chefer.

Eftersom avdelningen och förvaltningen är ny och under uppbyggnad kan arbetsuppgifterna förändras över tid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en administrativ utbildning på gymnasienivå och har erfarenhet av tidigare administrativt arbete. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom service/administration eller liknande. Du behöver vara van att arbeta i lönesystem, projektsystem och ekonomisystem.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en god kommunikatör både i tal- och skrift på svenska samt ha goda IT-kunskaper och lätt att ta till dig nya IT-verktyg. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administrativa uppgifter så som inköp och/eller personaladministration inom offentlig verksamhet, gärna erfarenhet av att arbeta i datasystem som till exempel Personec och Proceedo.

Du som söker trivs med att arbeta både själv och tillsammans med andra för att utföra uppgifter och du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna. Du arbetar organiserat och planerar aktiviteter och arbetsuppgifter i god tid. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultat. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och är positiv i ditt kundbemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i en förvaltning där utveckling står i fokus, både internt hos oss och även i flertalet av de uppdrag vi bedriver i staden. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vår arbetsplats är belägen i centrala Göteborg och vi erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ditt privatliv. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Om rekryteringsprocessen:
För din kännedom arbetar vi med kompetensbaserade rekryteringsprocesser, en metod som innebär att vi fokuserar på kompetens för tjänsten samt personliga egenskaper. Ansökningarna hanterar vi löpande och kan komma att bjuda in till intervjuer innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om oss? Följ vår företagssida på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/stadsmiljo-goteborgs-stad/

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.

Ansök nu

Löneadministratör till arkitektbolag i centrala Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jan 18
Till vår kund inom arkitektbranschen söker vi nu en löneadministratör till ett föräldravikariat med start i april. Uppdraget är på heltid och sträcker sig till och med augusti 2024. Vår kund sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Om rollen
I din roll som löneasdministratör är du ensamt ansvarig för och genomför den löpande administrationen av löneprocessen i sin helhet. Du ger daglig service till medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Löpande löneadministration och utbetalning av ca 145 löner

- Överföring, bearbetning och kontroll i Agda PS samt Visma

- Hantering av utlägg, friskvårdsbidrag, reseräkningar och företagskort

- Externa kontakter och rapportering till myndigheter

- Administration kring pensioner, semester och annat som är lönerelaterat

Du kommer att tillhöra ett härligt ekonomiteam som tillsammans hanterar ekonomin för koncernens sju bolag. Det är ett hjälpsamt team där samarbete och dialog finns nära till hands, här finns alltid utrymme att ställa eller svara på frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en trygg löneadministratör med flera års erfarenhet att självständigt hantera löneprocessens alla delar. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och goda kunskaper inom Agda PS och Visma Net.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och kommunikativ, du driver ditt eget arbete framåt och har lätt för att ta initiativ. Du ser dig själv som en social och prestigelös person med en positiv inställning och har ett förtroendeingivande sätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt, du har en viktig roll i bolaget och förstår vikten av professionalism och integritet.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 7e februari.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Löneadministratör till arkitektbolag i centrala Göteborg

Löneadministratör
Läs mer Jan 23
Till vår kund inom arkitektbranschen söker vi nu en löneadministratör till ett föräldravikariat med start i april. Uppdraget är på heltid och sträcker sig till och med augusti 2024. Vår kund sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Om rollen
I din roll som löneasdministratör är du ensamt ansvarig för och genomför den löpande administrationen av löneprocessen i sin helhet. Du ger daglig service till medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Löpande löneadministration och utbetalning av ca 145 löner

- Överföring, bearbetning och kontroll i Agda PS samt Visma

- Hantering av utlägg, friskvårdsbidrag, reseräkningar och företagskort

- Externa kontakter och rapportering till myndigheter

- Administration kring pensioner, semester och annat som är lönerelaterat

Du kommer att tillhöra ett härligt ekonomiteam som tillsammans hanterar ekonomin för koncernens sju bolag. Det är ett hjälpsamt team där samarbete och dialog finns nära till hands, här finns alltid utrymme att ställa eller svara på frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en trygg löneadministratör med flera års erfarenhet att självständigt hantera löneprocessens alla delar. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och goda kunskaper inom Agda PS och Visma Net.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och kommunikativ, du driver ditt eget arbete framåt och har lätt för att ta initiativ. Du ser dig själv som en social och prestigelös person med en positiv inställning och har ett förtroendeingivande sätt. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt, du har en viktig roll i bolaget och förstår vikten av professionalism och integritet.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 7e februari.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu