Byggnadskonstruktör jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Byggnadskonstruktör i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Beredningsprojektör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 11
Som beredningsprojektör erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektör, projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i CAD-miljö (2- & 3-D), som blir underlag för produktions- och montageteamet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du deltar i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt tekniska intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning.


Din profil
Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller motsvarande med akademisk utbildning med minst 2 års erfarenhet av arbete inom området. Erfarenhet av bygg- och glasbranschen är meriterande då våra projekt innefattar projektering av byggnadstekniska detaljer och projektering av tex fasader i stål, aluminium eller trä.


Som person är du strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet. Du har systematiskt tänkande som är viktigt då rollen kräver hantering av komplex information, tolkning av designintention, effektiv modellering och detaljlösning av produktionsstrategi samt ekonomi.
Tjänsten innebär att Du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete.
Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav
Goda kunskaper i Inventor eller motsvarande program för 3D ritande är ett krav
Goda kunskaper i Autocad och / eller Revit är meriterande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av fasad- och glaskonstruktioner är meriterande
Erfarenhet av tillverkande industri är meriterande
Om oss
Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glas- och fasadarbeten i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Bromma. Vi har idag över 200 anställda och omsätter ca 450 miljoner/år i koncernen. Lokalkontor i Göteborg och Hultsfred.
Vi levererar moderna fasader i ett nytt egentillverkat fasadsystem helt i trä som går under namnet ”bARK”. För att tillgodose efterfrågan på det nya systemet behöver vi spetskompetens inom områden som projektering, konstruktion och produktion. Under våren 2023 startade vi en ny produktionsanläggning i Hultsfred som idag är den största i sitt slag i Europa. Du kan bli en del av vårt framtida byggande här.

Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid med 6 mån provanställning.
Välkommen med personligt brev och CV till Claus Hansen. Mejla din ansökan senast 2024/06/30 till claus.hansen@fasadglas.se – Skriv ” Beredningsprojektör” i ämnesraden.

Ansök nu

Supervisor/Arbetsledare

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jul 5
Erfarenhet
At least 5 years work experience

Lön och anställningsvillkor
According to the construction agreement (Byggavtalet)

Om oss
Do you want to be involved in building a fast-growing Company? We need new colleagues in construction for several of our workplaces and hope that you want to join our team.
Since we are members of Byggföretagen, we apply the construction (Byggavtalet) agreement to our employees.
We have a wide network of contacts with both larger and smaller companies, where we can give you a workplace based on what you are looking for, your knowledge and experience! Some examples of assignments are renovation of schools, new production infrastructure, new production of offices and housing, etc.
We are quality and environmental certified according to ISO 9 001 and 14 001.
We deliver the right skills to your company. A-Staffing (Former VMP Group) has extensive experience and specializes in the electrical engineering and construction industry. We offer both staffing and recruitment of professional workers and civil servants.
The previous name has been VMP Group AB, the name change was made in 2021. Please visit our website and read more at www.astaffing.se/

Job description

We are looking for you who have experience in the construction industry or professional certificates a minimum of 5 years as a supervisor.

You need to
- be solution oriented, problem solving if you come up with any problems while executing of the work.
- have at least 5 years of experience on Infrastructure and superstructure or construction site experience.
- plan and manage the team.
- be the bridge between the customer and A-Staffing Construction.
- be able to be reading drawings, communicate with the workers and make sure of application on the site.
- have enough knowledge about the work environment.
- complete production reports daily and weekly.

For these assignments we prefer language skills in Turkish and English or Swedish..
It is important that you work efficiently and carefully, maintain a good team spirit and represent the customer and A-Staffing. Start-up is done as agreed.
Apply as soon as possible, we will review applications on an ongoing basis. We look forward to your application!

Ansök nu

Handläggande Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 20
Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan! 

I tjänsten som handläggande konstruktör har du en bred och central roll där du bidrar i byggprojekt från tidiga skeden till dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprättar digitala 3D- och 2D modeller samt konstruktionsritningar. Du kommer att medverka i förstudier, systemhandlingar och bygghandlingar i både nybyggnad, till- och ombyggnadsprojekt. I rollen arbetar du med både interna och externa kunder och beställare, så som byggherrar och andra byggbolag i Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som projektör inom Prefab
Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Tekla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, nytänkande och prestigelös. Utöver det är du organiserad och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en glädjefylld och trivsam arbetsplats där du, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, bidrar till en hälsosam arbetsplats med lika villkor. Du kommer att bli en del av ett unikt konstruktionsbolag med nära samarbeten med bygg och tät kundkontakt genom hela processen.

Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Byggingenjör / Byggkonstruktör till Yep Arkitekter

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 27
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Yep Arkitekter har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

Yep Arkitekter grundades 2017 och är ett väletablerat arkitekt- och byggkonsultföretag i Västsverige, med kontor beläget i Mölndal. Yep levererar helhetslösningar inom arkitektur, byggkonstruktion och byggteknik. De är specialiserade på att framställa byggritningar för både ombyggnationer och nybyggnationer, med ett starkt fokus på offentlig verksamhet. Yep’s kundbas och projekt inkluderar skolor, förskolor, företagslokaler och särskilda bostäder. Med åtta engagerade medarbetare, bestående av skickliga arkitekter och byggingenjörer, erbjuder de en familjär arbetsmiljö där stark sammanhållning och hög intern kompetens står i centrum. Yep har ambitiösa tillväxtplaner och en stabil grund i deras familjära bolag.

Arbetsuppgifter:

I rollen som byggingenjör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnationer inom kommunala och allmän husbyggnad. Det dagliga arbetet innefattar CAD-projektering i Archicad och AutoCAD. Du utgår oftast från en arkitektskiss och arbetar i 3D-program för att konstruera byggnader, skapa bygglovsritningar och förfrågningsunderlag. Vidare arbetar du tillsammans med arkitekter och är delaktig i projekt som ni tillsammans driver. Därtill är du ett tekniskt stöd för kollegor och kunder genom byggprocessen. Du har viss kundkontakt via telefon och medverkar på kundmöten, en del av rollen som kommer att utökas i takt med din erfarenhet. Rollens ansvarsområden anpassas utefter dina erfarenheter och kunskaper för att skapa bästa förutsättningar för din introduktion och utveckling. Företaget kan erbjuda dig stöttning och kompetensutveckling genom ett fritt och stimulerande arbete med god stöttning från kollegor med mångårig erfarenhet i branschen.

• Konstruera byggritningar i Archicad och AutoCAD
• Projektarbete tillsammans med ditt team
• Viss kundkontakt och externa möten

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom byggteknik
• Något eller några års arbetslivserfarenhet som byggingenjör eller byggkonstruktör
• Goda kunskaper i Archicad och AutoCAD, samt i Office-paketet
• Obehindrad i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

Vi söker dig som har förmågan att hålla och skapa struktur och är mycket noggrann med detaljer i ditt arbete. Du är tillmötesgående och intresserad av att samarbeta med och hjälpa andra människor, då du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt. Du har förmåga att fatta egna beslut men kan också be om hjälp när det krävs. Vidare tar du eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar.

Övrig information:

Start: September/Oktober
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Handläggande Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 14
Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan! 

I tjänsten som handläggande konstruktör har du en bred och central roll där du bidrar i byggprojekt från tidiga skeden till dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprättar digitala 3D- och 2D modeller samt konstruktionsritningar. Du kommer att medverka i förstudier, systemhandlingar och bygghandlingar i både nybyggnad, till- och ombyggnadsprojekt. I rollen arbetar du med både interna och externa kunder och beställare, så som byggherrar och andra byggbolag i Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som projektör inom Prefab
Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Tekla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, nytänkande och prestigelös. Utöver det är du organiserad och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en glädjefylld och trivsam arbetsplats där du, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, bidrar till en hälsosam arbetsplats med lika villkor. Du kommer att bli en del av ett unikt konstruktionsbolag med nära samarbeten med bygg och tät kundkontakt genom hela processen.

Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 2
Konstruktör inom betong och rör till Norvatek i Göteborg, Västerås eller Ronneby
Vill du vara en del av ett tryggt företag i Uniwater koncernen som växer starkt på marknaden? Har du erfarenhet av CAD och vill arbeta i en tjänst som bidrar till ett hållbart samhälle?
Norvatek söker dig som vill vara med och forma framtidens VA-pumpsystem genom att designa driftsäkra pumpstationer. Med din expertis kommer du att spela en avgörande roll i att bygga effektiva och pålitliga pumpsystem som säkerställer en framgångsrik hantering av vatten och avlopp.
Om tjänsten
Du är delaktig i hela processen – från projektering, dimensionering och konstruktion till prefabricering och montering. I rollen ingår det att arbeta båda med standardmoduler, och specifikt anpassade moduler. Som konstruktör har du också en rådgivande roll och samarbetar tätt med projekt- och produktionskollegorna.
I rollen som konstruktör ingår:
Att samordna, sätta mål, följa upp och utveckla interna processer för konstruktionsgruppen
Att hålla dig uppdaterad med branschutveckling, standarder och tekniska specifikationer
Teknisk support och framtagande av gransknings-, bygg- samt relationshandlingar för pumpstationer av betong
Ansvar för att alla ritningar som lämnas till produktion följer organisationens krav och standarder
Att se till att komponenter och montering följer tillämpliga bransch- och affärsstandarder

Är det här du?
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker efter en konstruktör som är en strukturerad lagspelare och som både drivs och motiveras av eget ansvar. Du är en problemlösare som arbetar målmedvetet för att finna lösningar och skapa möjligheter. Det är viktigt för dig med samarbete på ett lyhört och prestigelöst vis.
Du utgår från vårt kontor i Göteborg, Västerås eller Ronneby där du samarbetar tätt med produktionen, vilket ger dig en unik insyn i tillverkning och funktion av de produkter du arbetar med, samt med övriga kollegor inom organisationen. Du behöver ha en vilja och möjlighet att resa några gånger per år då vi finns på flera orter.
Vi ser gärna att du har:
Teknisk examen (högskoleingenjör eller motsvarande) i industriell design, maskinteknik eller motsvarande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med teknisk support och/eller konstruktion, gärna inom bygg, projekt eller VA
Minst tre års erfarenhet i mekanisk design
Fördjupad kunskap inom CAD
God kunskap inom Officepaketet
B-körkort.Några frågor till Mathias Andersson, Platschef Ronneby
Vad är de främsta fördelarna med att jobba hos er?
Vi har en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Vi har god stämning och laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och det viktigaste – vi har kul på jobbet.
Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som?konstruktör?
Att du är en prestigelös teamspelare, har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna ihärdigt driva arbete och processer framåt på ett strukturerat sätt. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt.


Tony Andersson, VD Norvatek om framtidsvisionen:
"Vår framtidsvision på Norvatek är att vi är en attraktiv arbetsgivare och levererar produkter av yttersta klass till VA-Sverige. NORVATEK brinner för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete, tillsammans kan vi göra skillnad."


Norvatek erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har 80 st anställda fördelat på flera orter. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning/utveckling, friskvårdsbidrag, flexibilitet av arbetsplats och arbetstider och vi är kollektivavtalsanslutna. Vi har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!
Kontakt och ansökan
Ansvarig för denna rekrytering är Mathias Andersson, mathias.andersson@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-support Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen på grund av GDPR.
Tycker du att rollen hos oss som Konstruktör låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen i gänget!
Om företaget
Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater – en av Nordens ledande grupper med specialister inom VA-infrastruktur. Övriga dotterbolag inom koncernen är ABAT, ASB VA-automation, Aquasvea, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBAB, IBECO, Lauridsen, Proco Services, Rostfria VA-system, Svanesunds rör och Tonisco. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur.

Ansök nu

Handläggande Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 22
Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan! 

I tjänsten som handläggande konstruktör har du en bred och central roll där du bidrar i byggprojekt från tidiga skeden till dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprättar digitala 3D- och 2D modeller samt konstruktionsritningar. Du kommer att medverka i förstudier, systemhandlingar och bygghandlingar i både nybyggnad, till- och ombyggnadsprojekt. I rollen arbetar du med både interna och externa kunder och beställare, så som byggherrar och andra byggbolag i Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som projektör inom Prefab
Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Tekla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, nytänkande och prestigelös. Utöver det är du organiserad och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en glädjefylld och trivsam arbetsplats där du, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, bidrar till en hälsosam arbetsplats med lika villkor. Du kommer att bli en del av ett unikt konstruktionsbolag med nära samarbeten med bygg och tät kundkontakt genom hela processen.

Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Beräkningsingenjör Fasad till Leviat AB, Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 6
Leviat är världsledande inom lyft-, anslutnings- och förankringsteknik för bygg- och industrisektorn. Vi är experter på teknik inom vårt område. Vi utvecklar innovativa produkter och tekniska lösningar som möjliggör säkrare, snabbare, starkare och mer hållbara konstruktioner. Leviat är 22 personer i Sverige, har en omsättning på 160 MSEK, kontor i Göteborg och lager på Hisingen. Varumärkena Halfen, Plaka och Ancon ingår i Leviats globala portfölj av byggtillbehör med lång tradition av att förse kunder med tillförlitliga produkter, genomtänkta lösningar och oöverträffad kundsupport. Leviat är en del av den globala koncernen CRH. Läs mer på www.leviat.com och www.crh.com 

Om rollen

I rollen som beräkningsingenjör & teknisk support blir du en del av ett team som är experter på konstruktionsberäkning och du kommer arbeta fördjupat med tekniska frågor som rör våra produkter, främst inom sortimentet fasad. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra kunder, byggkonsulter, KAM inom Fasad samt övriga kollegor som arbetar med försäljning. Att arbeta som ingenjör hos Leviat innebär att du aktivt bidrar till försäljning av våra produkter. Kundkontakt är ett naturligt inslag i rollen. Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak följande;

Stötta kunder och säljare i projekten, med produktrekommendationer och teknisk rådgivning, under hela projektfasen.
Stötta säljarna i offertarbetet, som teknisk expert
Arbeta i CAD med att ta fram kundunderlag, produktionsritningar, analysera ritningsunderlag
Beräkna/dimensionera våra produkter och lösningar – med hjälp av interna programvaror.
Aktivt dokumentera och arbeta i CRM.
Daglig kundkontakt rörande tekniska och kommersiella frågor.
Hålla dig uppdaterad vad gäller branschens utveckling, standarder och tekniska specifikationer.
Vara delaktig och stöttande i sortimentsutvecklingen inom området fasad och därtill även miljöbedömningar.
Arbete med bolagets övriga produktsortiment ingår också i tjänsten.
Tjänsteresor inom Norden kan förekomma.


Vi söker dig som

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du arbetar självständigt i vissa projekt vilket kräver förmåga att ta eget ansvar, men du behöver även fungera i ett team (vara hjälpsam och prestigelös) och ha god social förmåga då rollen innebär en hel del kundkontakt. Passande bakgrund och erfarenhet är följande;

Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis högskole- eller civilingenjör inom bygg- eller maskinteknik.
Erfarenhet av en liknande roll alternativt från anställning hos teknisk konsult/prefab/entreprenadföretag i bygg-och anläggningsbranschen (3–5 år).
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i team.
Erfarenhet av CAD-program är meriterande.
Flytande svenska i tal och skrift.
God förståelse för övriga nordiska språk är meriterande.
God teknisk engelska i tal och skrift.
Har ett intresse av byggteknik och för vårt produktutbud.
Generellt god datorvana CRM (gärna SAP), Excel, FEM-program är meriterande


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på jerrie.se senast söndag 26 maj. Vänta inte med att höra av dig, då vi följer upp ansökningar löpande. Kontakta gärna Martin Dahlberg för information – 0763-17 07 41, martin.dahlberg@jerrie.se.

Ansök nu

Handläggande Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 15
Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan! 

I tjänsten som handläggande konstruktör har du en bred och central roll där du bidrar i byggprojekt från tidiga skeden till dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprättar digitala 3D- och 2D modeller samt konstruktionsritningar. Du kommer att medverka i förstudier, systemhandlingar och bygghandlingar i både nybyggnad, till- och ombyggnadsprojekt. I rollen arbetar du med både interna och externa kunder och beställare, så som byggherrar och andra byggbolag i Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som projektör inom Prefab
Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är även meriterande om du tidigare arbetat i Tekla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, nytänkande och prestigelös. Utöver det är du organiserad och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en glädjefylld och trivsam arbetsplats där du, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, bidrar till en hälsosam arbetsplats med lika villkor. Du kommer att bli en del av ett unikt konstruktionsbolag med nära samarbeten med bygg och tät kundkontakt genom hela processen.

Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Handläggande Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 14
Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan! 

I tjänsten som handläggande konstruktör har du en bred och central roll där du bidrar i byggprojekt från tidiga skeden till dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprättar digitala 3D- och 2D modeller samt konstruktionsritningar. Du kommer att medverka i förstudier, systemhandlingar och bygghandlingar i både nybyggnad, till- och ombyggnadsprojekt. I rollen arbetar du med både interna och externa kunder och beställare, så som byggherrar och andra byggbolag i Sverige.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är även meriterande om du har erfarenhet av prefabkonstruktion

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, nytänkande och prestigelös. Utöver det är du organiserad och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en glädjefylld och trivsam arbetsplats där du, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, bidrar till en hälsosam arbetsplats med lika villkor. Du kommer att bli en del av ett unikt konstruktionsbolag med nära samarbeten med bygg och tät kundkontakt genom hela processen.

Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Konstruktör inom försvarsindustrin

Byggnadskonstruktör
Läs mer Feb 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Har du erfarenhet inom produktutveckling och mekanikkonstruktion och vill vara med och utveckla morgondagens produkter inom försvarsindustrin? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Just nu söker vi erfarna kollegor till vårt team inom mechanical design engineering i Göteborg till vårt projektkontor där vi bedriver åtaganden mot försvarsindustrin. I uppdragen kommer du att jobba med mekanikkonstruktion och produktutveckling i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter och erfarna kollegor.
Som konsult på AFRY får du också tillgång till ett stort nätverk av kollegor och experter inom olika branscher och teknikområden både lokalt i Göteborg och nationellt. På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång, vilket gör att våra medarbetare är vårt fokus. Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, utvecklas, ha kul på jobbet men också ha utrymme för en meningsfull fritid!
Resor i tjänst förekommer.


Kravspecifikation
Vi söker produktutvecklare inom mekanik som har ett genuint intresse för teknik, modellering och konstruktion med en förmåga att leverera goda resultat. Som person är du kommunikativ och kreativ med en nyfikenhet på nya och spännande utmaningar. Du gillar även att dela idéer och samarbeta med kunder och kollegor.
För att lyckas i rollen har du även:
Utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling.
Minst 2 års erfarenhet av produktutveckling inom mekanik
Goda kunskaper i Catia eller Creo
Tidigare arbete som konsult inom fordons- eller försvarsindustri

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Eftersom det är ett säkerhetsklassat uppdrag krävs det specifikt medborgarskap.
Sista ansökningsdagen är den 23 mars 2024, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktuppgifter
Sektionschef Peter Blomgren: peter.blomgren@afry.com


Ytterligare information
Utöver spännande uppdrag och fantastiska kollegor erbjuder AFRY:
Trygg anställning, kollektivtal och konkurrenskraftiga löner
En generös kandidatportal i Benify där du kan se alla våra förmåner
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
Intern utbildningsakademi, AFRY Academy - Som anställd hos oss har vi alltid ett fokus på individuell kompetensutveckling och en stark kultur där vi delar kunskap och erfarenheter.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga, skidresor mm

Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Sökord: #LI-Hybrid, mechanical design engineer, mekanikkonstruktör, konstruktör, CAD, Catia, Creo
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

CAD - Projektör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Feb 10
Är du en problemlösare som älskar teknik och vill arbeta i CAD? Vill du också börja arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning som värdesätter kultur och sina medarbetare? Tveka inte på att ansöka idag, vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Bergab är ett fristående specialistföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom områdena berg, mark, vatten och miljö baserat på nytänkande, lång erfarenhet och ett starkt engagemang. Nu söker vi, åt vår kund Bergab, en CAD-projektör som vill ta nästa kliv i karriären. Vi letar efter dig som är driven och gillar att lösa utmaningar inom projektering och är orädd för att prova dig fram. Rollen är ännu inte helt färdigdefinierad då den kommer att utvecklas beroende på hur du är som person och vad du har för intressen. Du kommer att kliva in i en organisation som har en stark och varm kultur med medarbetare som värdesätter samarbete, och där du får många möjligheter att delta i olika projekt från flera olika håll.

Arbetsuppgifterna har inte alltid en tydlig ram för hur de ska genomföras, vilket ger utrymme för den kreativa och teknikintresserade personen att arbeta på sitt sätt hos Bergab. Arbetsuppgifter kan skilja sig lite beroende på projekt och prioriteringar men kommer primärt att omfatta konstruktion, modellering, ritningar i CAD i samband med problemlösning i allt vad det kan innebära i projekten som finns.

Du erbjuds
- En arbetsplats där många stannar på grund av kollegorna och den starka kulturen som de har byggt upp tillsammans
- Utrymme och uppmuntran till att komma med nya idéer som du tror på

VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk högskoleutbildning på minst 180 hp inom exempelvis geovetenskap, mekanik, väg och vatten eller annat som vi anser relevant för arbetsuppgifterna
- Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av ett CAD program
- Obehindrade kunskaper i tal och skrift på engelska och svenska
- Har arbetat i projektform tidigare

Det är meriterande om du har
- Arbetat i AutoCad eller Microstation
- B-körkort
- Arbetat med byggnationer, detaljplaner eller järnvägsplaner

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Lösningsfokuserad, initiativtagande, hjälpsam och flexibel.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGETFör mer än 50 år sedan såg Bergab dagens ljus i en liten enrumslägenhet på Odinsgatan 22A i Göteborg. Det har naturligtvis hänt en del sedan dess. Bergab har vuxit och dem är numera cirka 115 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg.

Då likväl som nu är det deras tre värdeord som genomsyrar det dagliga arbetet på Bergab: engagemang, kunskap och samarbetsförmåga. Dem erbjuder tjänster under alla skeden av ett projekt - från förstudier till underhållsbesiktningar. Med Bergabs stora samlade kunskap, deras medarbetares goda samarbetsförmåga och det stora engagemang som dem alltid lägger ned i sina uppdrag är detta den största garanten för ett väl genomfört arbete och nöjda beställare.

Ansök nu

Byggkonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 28
Byggkonstruktör till Göteborg eller Skövde
Vårt mission är att vara det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar. Verksamheten växer nu och vi söker fler medarbetare inom byggnadskonstruktion.
Tillsammans har vi på PrimoCon-byggkonstruktion en spetskompetens inom prefabkonstruktion. Med vår erfarenhet kan vi tillföra mycket till projekt redan i tidiga skeden. För oss är det självklart att samarbeta och att ha kul tillsammans!
Arbetsuppgifter
Som konstruktör projekterar du byggnadskonstruktioner inom allmänkonstruktion och prefab i alla skeden från programhandling och systemhandling till bygghandling. Du bidrar till att ta fram effektiva lösningar, där du utför statiska beräkningar av bärande konstruktioner. Du kommer att arbeta med de senaste projekteringsverktygen för att skapa bra helhetslösningar tillsammans med de övriga teknikområdena. Vi arbetar i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar.
Det finns även goda möjligheter att ta en roll som handläggare eller uppdragsledare.


Vad har Johan Röös, konstruktör att säga om hur det är att jobba på PrimoCon?
"Stommar idag är generellt prefabricerade och det var det som framför allt lockade med PrimoCon, att få vara med och konstruera på höjden. PrimoCon är ett relativt litet företag och således inga långa led, utan en arbetsplats där man känner sig ytterst delaktig i verksamheten.
Det är en bra arbetsplats där man tillåts ta eget ansvar över sitt arbete samtidigt som man är omgiven av bred kompetens, det är en familjär och lättsam stämning. Det mest stimulerande med jobbet är att få vara problemlösare, hitta konstruktiva lösningar som funkar, är effektiva och gör kunden nöjd."
Vad säger Christer Glans, VD?
"Vår framtidsvision är att all personal utvecklas, trivs och har kul på jobbet. Vi lyckas överträffa våra kunders förväntningar och ger dem mervärde i våra projekt. För kunderna så ska det vara självklart att de har oss som förstahandsval till nästa projekt.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Medarbetarna får förutsättningar för en personlig utveckling och möjlighet att jobba intressanta och spännande projekt. Vi har kul på jobbet där familjekänslan är en viktig del. Det anordnas ofta även gemensamma aktiviteter med varierande omfattning."


Din profil
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggnadskonstruktion
Några års erfarenhet inom projektering av bärande konstruktioner
God kunskap i att dimensionera bärande konstruktioner enligt Eurokod och EKS
Meriterande om du har erfarenhet av att modellera och framställa ritningar

Som person är du en engagerad lagspelare med positiv inställning. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och är modig nog att göra din åsikt hörd.
Vi erbjuder dig en modern och social arbetsplats med fina lokaler, god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje. Vi anstränger oss för att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Du får arbeta med tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. Vi erbjuder även vinstdelning och yrkesmässig utveckling.


Kontakt och ansökan
I denna process samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
PrimoCon är det moderna teknikkonsultbolaget, som i alla lägen strävar efter att nyttja den senaste tekniken för att skapa framtida hållbara lösningar.?Vår målsättning är att vara förstahandsvalet för våra beställare och erbjuda stöd i alla skeden. Vi har över 30 års erfarenhet inom området och har ett brett tjänsteutbud som anpassas efter beställarens krav och önskemål.
Vi utgår ifrån Göteborg- och Skövdeområdet och våra kunder består av privata likväl som offentliga aktörer. Vi arbetar med uppdrag inom segmenten kommersiella fastigheter, kontor, vårdlokaler, restauranger och storkök, bostäder, industrifastigheter och utbildningslokaler.
För mer information om oss besök gärna vår webbsida?www.primocon.se

Ansök nu

SA-Projektör - Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 14
För kunds räkning söker nu Boost Technical Power dig med erfarenhet och eller intresse för konstruktion/byggnation och som vill vara med och planera utbyggnaden av framtidens mobilnät. Vi välkomnar både juniora och seniora sökande!
Om tjänsten
Som projektör hos vår kund arbetar du med att planera och projektera framtidens mobilnät både ute i fält och på kontor. På fält gäller dels att hitta bästa lösningen för nybyggnation, dels vidareutveckla befintligt site-bestånd för att kunna optimera detta för framtidens teknik. Genom att på plats identifiera vad som är byggnadstekniskt möjligt eller vilka krav en nyinstallation kräver skall bästa lösning för ny mobilanläggning dokumenteras och redovisas för beställare och utförare.
Du kommer även att till viss del hantera myndighetskontakt, tillståndsansökningar och diverse administrativt arbete. Resor i tjänst kommer att förekomma.
Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med ambitioner att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde enligt ÖK. Kollektivavtal finns.
Vem söker vi?
Du som person har en teknisk bakgrund eller intresse där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter eller inom teknik/byggnation eller konstruktion. Du får gärna vara junior i rollen, med ett stort intresse för teknik och brinner för den tekniska utvecklingen. För att lyckas i rollen är du flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Du har mycket kontakter med både kollegor och kunder och därav är dina personliga egenskaper av största vikt. Du är en driven och målinriktad person som tar ditt arbete på största allvar.
-B körkort
Meriterande:
Bas P och Bas U

Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval, skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektör
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SA-Projektör - Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 17
För kunds räkning söker nu Boost Technical Power dig med erfarenhet och eller intresse för konstruktion/byggnation och som vill vara med och planera utbyggnaden av framtidens mobilnät. Vi välkomnar både juniora och seniora sökande!
Om tjänsten
Som projektör hos vår kund arbetar du med att planera och projektera framtidens mobilnät både ute i fält och på kontor. På fält gäller dels att hitta bästa lösningen för nybyggnation, dels vidareutveckla befintligt site-bestånd för att kunna optimera detta för framtidens teknik. Genom att på plats identifiera vad som är byggnadstekniskt möjligt eller vilka krav en nyinstallation kräver skall bästa lösning för ny mobilanläggning dokumenteras och redovisas för beställare och utförare.
Du kommer även att till viss del hantera myndighetskontakt, tillståndsansökningar och diverse administrativt arbete. Resor i tjänst kommer att förekomma.
Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med ambitioner att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde enligt ÖK. Kollektivavtal finns.
Vem söker vi?
Du som person har en teknisk bakgrund eller intresse där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter eller inom teknik/byggnation eller konstruktion. Du får gärna vara junior i rollen, med ett stort intresse för teknik och brinner för den tekniska utvecklingen. För att lyckas i rollen är du flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Du har mycket kontakter med både kollegor och kunder och därav är dina personliga egenskaper av största vikt. Du är en driven och målinriktad person som tar ditt arbete på största allvar.
-B körkort
Meriterande:
Bas P och Bas U

Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval, skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektör
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SA-Projektör - Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Okt 17
För kunds räkning söker nu Boost Technical Power dig med erfarenhet och eller intresse för konstruktion/byggnation och som vill vara med och planera utbyggnaden av framtidens mobilnät. Vi välkomnar både juniora och seniora sökande!
Om tjänsten
Som projektör hos vår kund arbetar du med att planera och projektera framtidens mobilnät både ute i fält och på kontor. På fält gäller dels att hitta bästa lösningen för nybyggnation, dels vidareutveckla befintligt site-bestånd för att kunna optimera detta för framtidens teknik. Genom att på plats identifiera vad som är byggnadstekniskt möjligt eller vilka krav en nyinstallation kräver skall bästa lösning för ny mobilanläggning dokumenteras och redovisas för beställare och utförare.
Du kommer även att till viss del hantera myndighetskontakt, tillståndsansökningar och diverse administrativt arbete. Resor i tjänst kommer att förekomma.
Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med ambitioner att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde enligt ÖK. Kollektivavtal finns.
Om dig
Du som person har en teknisk bakgrund eller intresse där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter eller inom teknik/byggnation eller konstruktion. Du får gärna vara junior i rollen, med ett stort intresse för teknik och brinner för den tekniska utvecklingen. För att lyckas i rollen är du flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Du har mycket kontakter med både kollegor och kunder och därav är dina personliga egenskaper av största vikt. Du är en driven och målinriktad person som tar ditt arbete på största allvar.
-B körkort
Meriterande:
Bas P och Bas U

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval, skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektör
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Ansök nu

SA-Projektör - Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 26
För kunds räkning söker nu Boost Technical Power dig med erfarenhet och eller intresse för konstruktion/byggnation och som vill vara med och planera utbyggnaden av framtidens mobilnät. Vi välkomnar både juniora och seniora sökande!
Om tjänsten
Som projektör hos vår kund arbetar du med att planera och projektera framtidens mobilnät både ute i fält och på kontor. På fält gäller dels att hitta bästa lösningen för nybyggnation, dels vidareutveckla befintligt site-bestånd för att kunna optimera detta för framtidens teknik. Genom att på plats identifiera vad som är byggnadstekniskt möjligt eller vilka krav en nyinstallation kräver skall bästa lösning för ny mobilanläggning dokumenteras och redovisas för beställare och utförare.
Du kommer även att till viss del hantera myndighetskontakt, tillståndsansökningar och diverse administrativt arbete. Resor i tjänst kommer att förekomma.
Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med ambitioner att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde enligt ÖK. Kollektivavtal finns.
Om dig
Du som person har en teknisk bakgrund eller intresse där du har jobbat med liknande arbetsuppgifter eller inom teknik/byggnation eller konstruktion. Du får gärna vara junior i rollen, med ett stort intresse för teknik och brinner för den tekniska utvecklingen. För att lyckas i rollen är du flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Du har mycket kontakter med både kollegor och kunder och därav är dina personliga egenskaper av största vikt. Du är en driven och målinriktad person som tar ditt arbete på största allvar.
-B körkort
Meriterande:
Bas P och Bas U

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval, skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektör
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Ansök nu

Fuktsakkunnig Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 21
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en erfaren fuktsakkunnig, gärna diplomerad med en bakgrund som byggnadskonstruktör eller projektör?
Vår verksamhet växer och vi söker ytterligare fuktsakkunnig som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Med kontor och verksamhet i hela Sverige kan vi på AFRY erbjuda en arbetsplats där du vill vara, och idag är verksam.
Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, offentliga byggnader samt kommersiella fastigheter och våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering samt olika utredningsfaser under förvaltning.
Vi arbetar idag till största delen med förebyggande fuktsäkerhetsarbete. Det sker oftast som en aktiv part inom projekteringar där vi agerar som en rådgivare. Våra uppdrag sker allt från tidiga skeden med kravställande till detaljprojekteringar, men också i olika uppföljning under byggproduktion förekommer. Våra nuvarande fuktsakkunniga och fuktspecialister arbetar också en viss del med skadeutredning och fuktinventeringar.
Våra kunder av dessa tjänster är offentliga beställare så som statliga fastighetsägare, regioner och kommuner. Vi utför även dessa tjänster åt olika byggentreprenörer, både de stora och även mindre. Men också olika fastighetsägare, från stora privata till bostadsrättsföreningar. Vi är verksam inom många olika delar av byggsektion.
Som fuktsakkunnig kommer du att arbeta med stöd och rådgivning till våra olika beställare under projektering, i samband med miljöcertifieringar (inom Miljöbyggnad, LEED, BREEAM m.fl.) samt utredningar av olika slag. Du kommer ges möjlighet att bidra till vår utveckling och kommer stötta våra egna projekterande enheter inom Byggkonstruktion, VVS, Arkitektur.
Som fuktsakkunnig byggnadskonstruktör hos oss kommer du att driva ditt arbete självständigt med stöd av kollegor som har har lång och gedigen kompetens inom området, samt ges möjlighet att utveckla vår verksamhet inom denna specialisttjänst.


Kravspecifikation
Vi söker dig som idag jobbar som fuktsakkunnig, och har dokumenterad erfarenhet av denna roll. Är du diplomerad fuktsakkunnig är detta meriterande. Du behöver ha god kompetens inom byggnadsteknik och är bekant med byggnadsinstallationer och byggnadsfysik. Utöver detta ser vi att du är utbildad högskole- eller civilingenjör.
Du ska också veta vad rollen som fuktsakkunnig innebär enligt ByggaF och vara välbekant med det arbetssättet och självständigt kunna utföra uppdrag och vara en proaktiv part i det uppdragen tillsammans med våra beställare.
Du bör ha minst 5 års erfarenhet av byggbranschen och konsultverksamhet.
Som person är du självgående och ansvarstagande. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och självklart ser du dig själv som en lagspelare och det är naturligt för dig att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.
Vi söker dig som utgår från Göteborg, Stockholm, Luleå eller Malmö.


Ytterligare information
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att skapa balans mellan privatliv och arbete.
Vi kan erbjuda dig tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. AFRYs bredd, tillväxt och strategi är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga att hitta en roll som passar just dig.
Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang och arbetsglädje.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till.
Nu har vi beskrivit vem vi söker och ser fram emot din ansökan. Har du några frågor om tjänsten eller om att jobba hos oss är du varmt välkommen att höra av dig!
Sista ansökningsdag är 2023-05-31.
Vid frågor, vänligen ta kontakt med:
Joakim Tornberg (Marknadsområdeschef) joakim.tornberg@afry.com
Peter Green (Grupp chef / Dipl. fuktsakkunnig) peter.green@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren byggkonstruktör till Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 9
Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?
I vår byggkonstruktionsgrupp får du jobba tillsammans med ca 40 mycket kompetenta huskonstruktörer i projekt med stor variation.

Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Din framtida roll

Som konstruktör hos Sweco kommer du ha möjlighet att arbeta med projekt med stor variation. Vi konstruerar allt mellan höghus, skolor, bostäder, ombyggnader, industrier och offshore konstruktioner, alltid med ett stort fokus på hållbarhet.

Till detta behöver vi bli fler kompetenta medarbetare i Göteborg och vi söker därför dig som arbetat minst tre år i branschen med beräkningar, projektering eller uppdragsledning.

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har


• relevant utbildning högskola/universitet/YH alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
• tidigare arbetslivserfarenhet av att arbetat minst tre år som konstruktör.
• Gillar att ta mycket ansvar och arbeta nära våra kunder.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Gruppchef Andreas Andmarsjö, andreas.andmarsjo@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Ansök nu

Projektingenjör till Ruukki, Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 21
Ruukki Construction är en leverantör av stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 500 anställda och 11 specialiserade tillverkningsanläggningar. Med stark närvaro i 10 europeiska länder kan vi leverera våra huvudvarumärken Ruukki och Plannja till kunder lokalt. Jämförbar nettoförsäljning under 2021 var ca 590 meur. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com

Visste du att flera på Ruukki har arbetat här i över 20 år? Det säger det mesta om trivseln på företaget och är ju egentligen ett av de bästa betygen en arbetsgivare kan få. Helt enkelt ett bevis på att de anställda trivs och utvecklas på arbetsplatsen.

De flesta som söker sig till Ruukki lockas av att få arbeta med ett etablerat varumärke på ett tryggt och stabilt företag. Vi brukar ibland beskriva Ruukki Sverige som det mindre, personliga bolaget där varje medarbetare är viktig men samtidigt med det stora företagets muskler och stabilitet (Ruukki ingår i SSAB). Du får chansen att arbeta med marknadens främsta produkter och några av de mest intressanta byggprojekten i Sverige. Ena dagen är inte den andra lik och du får en unik produktkunskap inom företaget. Du får dessutom härliga och engagerade kollegor och blir en del av ett mindre och personligt team där stämningen präglas av högt till tak, humor och hjälpsamhet.  Som projektingenjör är du en viktig del i konstruktionsprojekten och arbetet görs i nära samarbete med flera av bolagets delar. Du kommer att arbeta med projektering, konstruktion, beräkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Ruukkis produkter och olika byggsystem. I tjänsten fungerar du också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Ruukkis säljkontor i Göteborg. Du kommer att rapportera till chefen för Teknikavdelningen som också sitter i Göteborg.

Vi söker dig med en utbildning motsvarande högskoleingenjör/gymnasieingenjör inom bygg. Lika viktigt är att du har praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt. Vi använder AutoCad och tror att du har erfarenhet och/eller utbildning i CAD.

Som person är du drivande och strukturerad. Du har en öppen och positiv inställning och har lätt för att kommunicera och vinna förtroende. Vidare så har du en förmåga att driva flera projekt parallellt, är noggrann, men gräver inte ner dig i detaljer. Du trivs sannolikt med att arbeta i grupp. Vi ser gärna att du har någon praktisk läggning och förmåga att se praktiska lösningar/problem.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. Har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se (Cecilia har samarbetat med Ruukki i över 10 år och svarar mer än gärna på dina frågor!) Urval och intervjuer sker kontinuerligt.

Ansök nu

Konstruktör stålbyggnad och struktur

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 11
Är du ingenjör och söker söker ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker för tjänsten som konstruktör till Emtunga. Här kommer du in och blir involverad i hela projekt från start till slut. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan idag, då vi jobbar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Emtunga Solutions AB är en ledande leverantör av komplexa modulära EPC-projekt i Sverige. De är specialiserade på att leverera skräddarsydda anläggningar, förtillverkade i en kontrollerad inomhusmiljö, konstruerade för senare montering var som helst i världen. Nu söker vi en konstruktör inom stålbyggnad och struktur. I rollen som konstruktör medverkar du till att ta fram de tekniska lösningar av stålbyggnationer och strukturer inom de projekt du arbetar. Du arbetar i första hand i multifunktionella projektteam där du kommer samarbeta nära med både kunder, partners, klassningssällskap, myndigheter, leverantörer och medarbetare. Du ingår i engineeringavdelningen som idag består av 20 personer.

Du erbjuds


* Ett utvecklande självständigt arbete med stort eget ansvar
* Möjlighet till vidareutveckling i din karriär


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kommunikativ då du kommer att ha en roll med fokus på konstruktion där delar som att genomföra leverans och tillverkningskontroller även förekommer. Samordna och skapa teknisk dokumentation mot kunder, myndighet och leverantörer.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är:


* Planera arbetet i samarbete med din kollega inom stålbyggnad.
* Ta fram tillverkningsunderlag, installationsunderlag, beräkningar och specifikationer.
* Ta fram tekniskt inköpsunderlag för engineering, material och montage.
* Utarbeta projektdokument så att de tekniskt följer kontraktet samt krav och riktlinjer i Emtungas policys, kvalitetssystem och miljösystem.
* Se till att tekniska lösningar följer standarder


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som
* Har en relevant efterymnasial utbildning
* Har kunskap om projektering
* Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
* Har kunskap i CAD Revi och Inventor Autocad.


Övrig information


* Start: Jan/Feb
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg, alternativt Vara


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Erfaren konstruktör till Abetong

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 9
Vill du jobba med flera av södra Sveriges mest spännande byggprojekt? Vi söker nu medarbetare till vår konstruktionsavdelning i Göteborg.

Betong är det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och en viktig länk i ett utvecklat industrialiserat byggande. På Abetong, marknadsområde hus, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning. Till största delen med flerbostadshus men även industribyggnader och lokaler. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsägare. Med vår nya BiobetongTM möter vi våra kunders förväntningar på bättre miljöprestanda.

Din roll

På Abetongs konstruktionskontor i Göteborg konstruerar vi hela stommar med fasadväggar, innerväggar och bjälklag. I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i AutoCAD med att projektera tillverkningsritningar till vår produktion. Arbetet är nära knutet till marknadsavdelningen och tillsammans med säljare och projektledare kommer du att involveras tidigt i våra projekt. I mindre projekt arbetar du självständigt och har eget ansvar för samtliga ritningar. I större projekt är du en del av en grupp som tillsammans arbetar med konstruktionen. Du är en viktig länk i att hitta produktionsvänliga produktionslösningar, samtidigt som du är ett tekniskt stöd för kollegor och kunder genom byggprocessen. Arbetet innebär många interna kontakter med konstruktionskollegor, säljare, projektledare och produktion och med externa kontakter såsom kunder och projektets leverantörer. Som konstruktör axlar du även rollen som projekteringsledare. Du är den som håller i projektets projekteringsarbete och utreder samt förser övriga i projektgruppen med arbete och information.

Du får en gedigen introduktion med god handledning och stöttning, där du kommer att arbeta nära kollegor med stort erfarenhet, för att efterhand ta dig an nya utmaningar och utvecklingsområden.

Din profil

Vi söker dig som har:


• Goda kunskaper i AutoCAD och tycker att det är roligt med CAD-projektering.
• Utbildning inom bygg (högskoleingenjör eller likvärdigt).
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• Det är meriterande med några årserfarenhet inom byggsektorn.
• Det är meriterande om du har kunskaper inom REVIT.

Vi söker dig som har förmåga att hålla och skapa struktur och är mycket noggrann med detaljer i ditt arbete. Eftersom du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt, är det viktigt att du är tillmötesgående och intresserad av att samarbeta med och hjälpa andra människor. Du har förmåga att fatta egna beslut, men kan också be om hjälp när det krävs. Vidare tar du eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid. Du har en analytisk läggning och uppfattar dig själv som trygg och stabil. Vi ser gärna att du har körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb med frihet under ansvar. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, en av marknadens bästa sjukförsäkringar, rikskort som möjliggör subventionerad lunch, pensions- och försäkringspaket med individuell rådgivning, förskottssemester till dess du tjänat in full semester m.m. Vi sitter i nya och fräscha lokaler i Lilla bommen i Göteborg.

Frågor och ansökan

Arbetet med urvalet sker löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konstruktionschefen Mikael Szymanski, kontaktuppgifter nedan.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Om Abetong

Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här abetong.se/reko.

 


Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Ansök nu

Thomas Betong söker Gruppchef till Designavdelningen Väst

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 23
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vårt affärsområde Prefab har haft en god utveckling de senaste åren och vår plan är att fortsätta den resan och fortsätta expandera vår affär. 

Vi är Specialisterna på Betong. 

Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 

Inom Affärsområde Prefab arbetar vi med prefabricerade betongelement, t.ex. väggar, bjälklag och balkonger till byggprojekt. Vi är nu i ett spännande läge där vi breddar vårt erbjudande och därmed även designkompetens genom förvärvet av Sollebrunn Betongelement. En händelserik omvärld ställer stora krav på våra kunder och ger oss spännande utmaningar och projekt att lösa. Där fokus på mer klimatvänliga produkter och lösningar spelar en stor roll.  

Du kommer att arbeta i en grupp och i ett bolag som är kända för att kombinera en hög professionell nivå med en ödmjuk framtoning. Vi tror på det vi gör och är övertygade om att långsiktig framgång bygger på långsiktiga relationer, något som visat sig framgångsrikt under de 60 år vi medverkat till att bygga ett hållbart samhälle. 

Vill du bli en del av oss i Team Thomas? 

Du blir en av två gruppchefer inom Design, som också verkar som projektledare/konstruktör etc. på ca 60% av din tid, dvs det är inte renodlade chefstjänst.  

Innehåll i Gruppchefstjänsten: 


• Personalansvar för 10 medarbetare som sitter i Göteborg och Lane-Ryr (nära Uddevalla) och som verkar som konstruktörer och projektledare 
• Säkerställa bra bemanning där vi optimerar vår kompetens och matchar kundernas behov 
• Kontakter med konsulter vid förfrågan om nya projekt 
• Utveckla projekteringsprocessen 
• Projektledare/konstruktör 

Profil på dig vi söker 


• Förtroendeingivande personlighet med förmåga att skapa goda relationer med dina medarbetare. Ledarerfarenhet av något slag är meriterande, men inget krav. 
• En förmåga att entusiasmera andra och hjälpa andra utveckla sin potential 


• En god förmåga att kommunicera tydligt såväl till medarbetare, kunder som uppåt i organisationen 
• Erfarenhet av och god förmåga att bidra i initiativ som utvecklar arbetssätt och strategier 
• Vana att verka självständigt, planera och leda både dig själv och andra, med förmåga att komma till avslut 
• Möjlighetsorienterad och bra samarbetsförmåga 
• Kompetens att parallellt med Gruppchefsansvaret verka som projektledare och/eller konstruktör 


• Civil- eller högskoleingenjör inom byggteknik 

 

Ansökan 

Klicka på länken nedan för att lämna din ansökan, ett personligt brev där du beskriver varför tjänsten är intressant för dig och ett CV som beskriver vad du studerat och dina jobb, samt ett personligt brev där du berättar varför rollen är intressant för dig. Intervjuer sker löpande. 

Ansök senast den 29 oktober.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Ansök nu

Konstruktör till Göteborgs Stadsteater

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 30
Göteborgs Stadsteater arbetar för att ge publiken en varierad repertoar med allt från klassiker och populära komedier till smala, konstnärligt spetsiga och nyskrivna verk. Vårt teaterhus med fyra scener är det största i västra Sverige. Stora scenen och våra mindre, intimare scener ger oss möjlighet att arbeta med olika teaterformat och bidrar med en bred palett för vår repertoar. Göteborgs Stadsteater utgör, tillsammans med Backa Teater och Stora Teatern, Göteborgs Stadsteater AB som är ett av Göteborgs Stads helägda bolag. Tillsammans erbjuder vi invånarna i framför allt staden och regionen teater av hög konstnärlig kvalitet. Arbetet i våra teaterhus kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör på Göteborgs Stadsteater är din uppgift att se till att scenografens idé och önskemål tillgodoses så långt det är möjligt inom teaterns fastställda ramar. Du ser till att detta går att genomföra ur ett såväl scentekniskt som verkstadstekniskt perspektiv. Arbetet är mycket varierande då du följer våra uppsättningar från idé till avveckling. Dina arbetsuppgifter består av att förklara våra resurser för konstnärliga team, vara scenografens bollplank, hitta lösningar i samarbete med scenograf och våra avdelningar. Du konkretiserar idéerna/lösningarna genom hållfastberäkningar och ritningar samt ser till att lagar och regler följs. Du är därtill en resurs för våra verkstäder och scenteknik under tillverkningsfasen samt ansvarar för att projekten arkiveras när de är färdiga.

Som konstruktör hos oss tillhör du dekorverkstan där du har 16 kollegor som arbetar inom måleri, tapetseri, attribut, snickeri, smedja, rekvisita och konstruktion. Du rapporterar till dekorchef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleingenjörsutbildning eller liknande utbildning inom bygg eller maskin motsvarande en kandidatexamen. För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha erfarenhet av problemlösning inom konstruktion, att göra konstruktionsritningar i CAD samt att göra hållfasthetsberäkningar. Du behöver även ha god materialkännedom avseende trä, stål och aluminium. Eftersom vi samarbetar med både svenska och utländska konstnärliga team behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Har du erfarenhet av teater eller filmscenografi, kompetens inom visualisering i 3D samt praktisk erfarenhet av byggnation ser vi det som meriterande.

Som person behöver du ha förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagare, vara samarbetsinriktad och socialt säker. Vi arbetar mot tydliga deadlines vilket innebär att du behöver ha förmåga att behålla lugnet även i svåra eller tidspressade situationer.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill välkomna dig till en engagerad arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett professionellt och kreativt arbete med syftet att skapa och förmedla teater av hög kvalitet.ÖVRIGT
Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Teknikansvarig konstruktör, bro- och anläggning

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 31
Företagsbeskrivning


Brosektionen i Region Sydväst arbetar huvudsakligen med projektering och konstruktion av nya broar och består av 40 broingenjörer som tillsammans har en stor kompetens inom bro- och anläggningskonstruktion. Tack vare AFRYs storlek och kompetens inom alla teknikområden är vi konkurrenskraftiga och har därigenom möjlighet att vinna stora och spännande prestigeprojekt. AFRY bro består av cirka 250 medarbetare varav 110 är stationerade i Sverige.
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Den senaste tiden har AFRY vunnit flera attraktiva och utmanande projekt och vi söker nu en Teknikansvarig konstruktör inom bro- och anläggning.
Som Teknikansvarig konstruktör leder du projekteringsarbetet med ansvar för kvalité och teknik. Vi arbetar med alla typer av uppdrag inom bro- och anläggningskonstruktion. Projekten kan vara i såväl planskeden som bygghandlingsskeden. I rollen som Teknikansvarig får du en naturlig ledarroll på brosektionen.
Brosektionen präglas av ett klimat som genomsyras av öppen atmosfär, laganda och nyfikenhet. Vi samarbetar tätt både nationellt och internationellt och du får därigenom möjlighet att samverka med många seniora konstruktörer, utveckla din tekniska kompetens och tillsammans leda komplexa projekt i mål.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av bro- och anläggningskonstruktion och har en relevant utbildning från högskola eller universitet. Du har erfarenhet av att själv leda uppdrag och delta i större uppdrag inom infrastruktur. Vi ser gärna att du också är intresserad av utveckling, innovation och forskning.
Vi värdesätter att du är en lagspelare som trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Du är även initiativtagande, kommunikativ, effektiv och har förmåga att behålla helhetsbilden utan att tappa detaljerna.
Ytterligare information


AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid.
AFRY är ett företag där idéer möjliggörs och uppmuntras. Vi stöttar dig som vill utveckla verksamheten och dina idéer och kommer därför att uppmuntra nytänkande och driv. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Sista ansökningsdag är den 30 september. Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktuppgifter för frågor


Simon Stål


+46 10 505 33 25
simon.stal@afry.com


Sektionschef Bridge Design


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Konstruktör till Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 18
Dutig byggkonstruktör till Göteborg

Bakgrund

Till vår kund i Göteborg söker vi en konstruktör. Bolaget är ett bygg och fastighetsbolag som är i en expansiv fas och behöver stärka konstruktionsavdelningen med fler kompetenta byggkonstruktörer. Bolaget är stora inom prefabricerade betongelement. Konstruktörsteamet växer och därför söker bolaget nu fler drivna konstruktörer som vill vara med och utvecklas i bolagets framtida expansion. Företaget har ett starkt hållbarhetsperspektiv i sin produktion och vi tror att det är en viktig fråga även för dig som söker tjänsten. Detta är ett rekryteringsuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som byggnadskonstruktör har du en gedigen erfarenhet och bred kompetens inom byggnation och konstruktion. Du kommer att ingå i ett team med fler konstruktörer och utföra ritningar, planering av byggprojekt och samarbeta med produktionspersonal och säljare. Du kommer att finnas med i alla skeden av byggprocessen, från tidiga förstudier, projektering och konstruktion av hela byggprojekt. Vår kund strävar efter att leverera helhetslösningar. 

I Göteborg är bolaget i en expansionsfas och behöver fler medarbetaremedarbetare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan idag jobbar som konstruktör. Vi förväntar oss att du är utbildad ingenjör med minst högskoleexamen och några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande, analytisk och effektiv. Du har förmåga att hålla i projekten utan att tappa detaljerna och driva projekten framåt. Du har lätt för att förstå och leda tekniska diskussioner och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. 

Förutom att du sätter kvaliteten högt och bidrar till goda lösningar, har du förmågan att skapa och bygga goda relationer med våra uppdragsgivare såväl som med kollegor.

Svenska och engelska språket behöver du behärska väl, både i tal och skrift.

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag med över tolv års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Vi finns i ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett framgångsrikt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i de regioner vi verkar. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt ser vi som en viktig framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 2
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 22
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Byggkonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 8
Har du en ingenjörsutbildning och vill arbeta på ett företag där nytänkande och miljövänlighet är några av hörnstenarna? Gillar du att konstruera och projektera samt vill ta vidare din erfarenhet för att vara med på att bygga upp något nytt? Då kan Sizes vara helt karriärsval för dig, ansök idag!

Byggnadskonstruktör
I tjänsten som byggnadskonstruktör kommer du agera uppdragsledare i Sizes projekt. Arbetsuppgifterna innefattar dimensionering, konstruktion, projektering, ta fram ritningar och beräkningsunderlag samt ansvara för K-handlingar, från bygglovsunderlag till relationshandling. Du utgår från Göteborg.

Utöver det kommer du även att vara med i planering och uppföljning av projekten tillsammans med teknisk chef vilket betyder att du är en person som vill vara involverad i interna utvecklingsprojekt, delta i byggprojekteringsmöten samt kunna många bollar i luften.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt igång samtidigt behöver du vara noggrann, nytänkande och en lagspelare med ett gott sinne för det byggtekniska och projektets utfall.  

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 3 års erfarenhet som byggnadskonstruktör

Högskole- eller civilingenjörsutbildning

Goda kunskaper i FEM-design och REVIT alt. Tekla

Svenska i tal och skrift

Meriterande om du tidigare varit uppdragsledande konstruktör

Meriterande om du har kunskaper inom byggfysik och träbyggnation

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som värdesätter projektens positiva utfall. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll som konstruktör som vill vara med och bidra till ett bättre och mer miljövänligt samhällsbyggande.  

Vi erbjuder dig:

En ansvarsfull och drivande roll

Bli en del av ett nytänkande och miljömedvetet företag

Vara med i en expansionsfas

Vara med och bygga upp ett nytt konstruktionsteam

Om företaget:

Sizes är ett mycket spännande företag som arbetar utifrån visionen att utmana oss själva och marknaden så att fler kan ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Genom en modern industriell produktion så tillverkar vi volymelement till flerbostadshus säkert och effektivt. Resultatet blir att vi på sex till åtta månader kan uppföra träbyggnader till flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Genom detta bidrar Sizes till att lösa städernas bostadsbehov och skapa ett hållbart samhälle. Sizes är ett bolag i stark tillväxt, och inom ett par år kommer vi att ha dubblat vår produktion och därmed ökar också behovet av kompententa, målmedvetna och driva medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Sizes med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele på Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Konstruktör/Teknikdisciplinledare Bygg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 10
Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation? Teknikavdelningen på Business Unit Fuel, Engineering & Projects utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetenscenter för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av förstudier, analyser, utredningar och projektering inom kärnkraft, kärnbränslehantering, vattenkraft, värmekraft, vind och vätgas. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår kompetens inom strategiska områden för att verka mot Vattenfalls utveckling mot en fossilfri framtid.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med skickliga och motiverade kollegor, arbeta i tekniska projekt med stor variation som möjliggör en fossilfri framtid. Det kan vara anläggningsändringar på kärnkraftverk och dammar eller satsningar inom vätgas likväl som uppdrag inom säker avveckling av avställda reaktorer och slutförvar av utbränt kärnbränsle. Möjligheterna till egen utveckling är stora både inom din egen enhet och Vattenfall i sin helhet.

Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör/Teknikdisciplinledare inom bygg kommer du att jobba med dimensionering av betong- och stålkonstruktioner, förstudier, teknisk beskrivning, kravställning eller stabilitetskontroller av dammar. Vi arbetar med flera olika energislag. Beroende på profil och egna önskemål kan du även komma att jobba med projektering, avancerade FE-analyser eller med bredare frågor och samordning i roller som teknikdisciplinledare.

Du kommer att ingå i arbetsgruppen Bygg där ni tillsammans bidrar till uppförandet av nya anläggningar, tar fram nya konstruktionslösningar, tillbyggnationer och åtgärdsförslag, hanterar säkerhetsutvärderingar och skadeutredningar, utformar instrumenteringsprogram och bereder provtagning samt utför tillståndsbedömningar av anläggningar.

Dina erfarenheter och kvalifikationer
• Civil- eller högskoleingenjör inom en för arbetet relevant inriktning
• Flera års yrkeserfarenhet som byggkonstruktör med erfarenhet från betong- och/eller stålkonstruktioner
• Erfarenhet av standarder och normer såsom t.ex. Eurocode
• Yrkeserfarenhet från Kärn- eller Vattenkraft är meriterande
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Du som person
Du är bra på att bygga relationer och tycker om att arbeta tillsammans med andra men har förmågan att självständigt strukturera, driva och slutföra ditt arbete när uppgiften kräver det. Du tar ansvar, både för dina arbetsuppgifter och din egen arbetsmiljö. Du stimuleras av problemlösning och har förmåga att se helheten.

Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Hos oss får du förtroendet att agera med stor frihet och eget ansvar, vilket tillsammans med bra arbetsvillkor och ömsesidigt förtroende ger en hög flexibilitet. Detta inkluderar bland annat möjligheten att delvis arbeta hemifrån och därmed skapa goda förutsättningar för en balans mellan arbete och privatliv.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och?könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Placeringsort Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala, Gävle eller Nyköping. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Olsson (Öst), 073-062 85 25 eller Mari Hård (Väst), 070-592 49 26. För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare Ann Nilsson, 070-218 77 90.

Fackliga representanter för denna tjänst är Niklas Cedergraf (Akademikerna), Jan Stigbert (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Ingemar Eriksson (SEKO). Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 24 augusti 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista dagen.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Business Unit Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom Business Area Vattenfall Generation som utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetenscenter för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bl.a. analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag, projektledning och projektstöd. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår kompetens inom strategiska områden för att verka mot Vattenfalls utveckling mot en fossilfri framtid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 8
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Construction Manager

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 30
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market.

With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events.

Axel Arigato currently has 8 stores, including London, Copenhagen, Stockholm, Gothenburg, Munich & Paris with more pending. Expanding from 2 people to now hiring over 100 members of staff in 7 years, Axel Arigato also operates a subsidiary office in London.

Construction Manager

*base location is negotiable

Have you noticed that we are growing and pop-ing up in more places than ever? We are going places and for that we need to hire our first in house Construction Manager to lead our global retail, pop-up, office and any other interesting brand building, community focused, expansion projects we can find!

Our spaces are not only used for selling products but act as a real hub for each community we place them in. We hope you are a person who takes pride in connecting with each location in a unique and personalized manner and enjoys seeing the flexibility and connections that can be made via each store or office or pop up. You will also build a team around you as you come on board and see which roles are needed to move in a fast paced, sustainable and efficient way as we grow.

MORE ABOUT THE OPPORTUNITY

From experience, we can tell that the Construction Manager role demands organization, attention to detail, and the ability to stay connected to the big picture. As the intermediary between architects, brand, engineers, subcontractors, and regulatory personnel, this position also requires superb communication, decision making and leadership skills.

The CM will lead and plan construction projects and oversee their progress along the way in a timely and cost-effective manner. The CM will furthermore be responsible for budgeting, organization, implementation, and scheduling of the projects. This includes everything from flagship stores to pop-ups as well as offices and refurbishments when they become needed.

The CM is responsible for keeping construction projects running correctly from start to finish. They do so by monitoring the progress on-site in their field office. Then, they decide what needs further attention or notify other parties if something hasn't been accomplished according to urgency levels specified by the business owner.

ARE YOU THE ONE?

We seem someone with 5+ years of experience within retail/fashion construction. You should have been a Project Manager or Construction Manager who have led multiple projects and new locations from end to end. Experience from doing projects in multiple countries is also a must-preferable multiple regions like EMEA and APAC.

Previous leadership and/or consultant management experience in a CM or Project Lead role is a plus.

READY TO JOIN THE A-TEAM?
Thanks for reading this far-we appreciate it. If this ad sounds like you and you want to learn more and apply, please submit your CV in English by following the application button before August 1, 2022. As this recruitment is open during the summer, we will contact interesting candidates ASAP but perhaps not able to give feedback to all until mid-August.

Our recruitment process is strictly based on competencies therefore, we kindly ask you not to include your picture or age with your application.

Location: Open (we currently have offices in Gothenburg and London, but are open to base location as long as travel is no problem)

Start date: ASAP

To see more about our company and careers we welcome you to AXEL ARIGATO - Careers

A BIT ABOUT AXEL ARIGATO
The idea of Axel Arigato started with the founders; Max Svärdh and Albin Johansson, questioning the whole structure of the fashion industry - why and how you make things. By foregoing seasonal collections, traditional sales channels and engaging with customers directly, Axel Arigato was launched with one main objective: to create the present, shape the future, and inspire generations.

At Axel Arigato, our aim is to build a platform through the power of community, inclusivity, and memorable experiences. We are an equal opportunity employer and value a diverse workforce. We believe that our differences are a strength and that by bringing together our individual perspectives and backgrounds, we make magic happen

OUR VALUES : DROP
Diversity, Respect, Openness and Passion are our values that we live and breathe. They are the foundation for our current state and what we will always bring with us to the future.

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jul 21
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Parametrisk Designer

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 1
StruSoft AB är ett innovativt företag grundat i Sverige som utvecklar och säljer mjukvara för hela byggindustrin. Vi är det ledande mjukvaruföretaget för konstruktionsberäkningar inom Norden. Vi växer och vill nu bygga vidare på vårt nya team som jobbar med parametrisk design och kundanpassningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med moderna och spännande metoder när vi hjälper byggbranschen att öka sin produktivitet.
I rollen som parametrisk designer arbetar du i ett team med olika utvecklingsprojekt där vi, tillsammans med kunden, hittar effektiva lösningar som ökar kundens produktivitet genom att automatisera deras processer. I arbetet får du jobba tillsammans med kunden för att upprätta en specifikation med syfte att definiera ramar och detaljer för projektet. Du kommer också att jobba med programmering där du skapar olika script och program som kopplar ihop kundens arbetsflöde för att optimera och automatisera deras processer
Vi erbjuder:
Jobbet innebär stor flexibilitet och nära arbete i team. Du kommer kunna påverka inriktningen av gruppen samt vilka projekt som vi tar oss an. Vi uppmuntrar innovation, engagemang och driv för att hitta nya tekniska lösningar och affärsmöjligheter. Det finns mycket goda möjligheter att forma ditt arbete och påverka din arbetssituation.
Profil:
Civil- eller högskoleingenjör inom Arkitektur och Teknik (AT) eller motsvarande
Goda kunskaper i Dynamo och/eller Grasshopper
Meriterande kunskaper: programmering i till exempel C#, Python, Revit API, Tekla API
Erfarenhet från konstruktionsarbete

Personliga egenskaper:
Du är social och värnar om goda relationer. Du tar egna initiativ, ser möjligheter och kan arbeta självständigt. Du jobbar strukturerat och slutför det du påbörjat.
Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Vi ser fram emot din ansökan!


Med vänliga hälsningar
Isak Björhag
isak.bjorhag@strusoft.com
+46(0)768 72 81 63

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jul 4
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Erfarna handläggande byggnadskonstruktörer sökes!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 17
ARBETSUPPGIFTER;


Vår kund behöver stärka upp sin organisation inom Byggprojektering. Vi söker kandidater som är självgående och redan idag handlägger mindre till medelstora uppdrag inom allmän konstruktion. Vår kund arbetar brett inom husbyggnad med allt från grundläggningar och stommar till fasader och tak. Uppdragen återfinns inom ny-, om och tillbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Intern projektledare för uppdragen
• Leda och planera uppdragen tillsammans med Uppdragsansvarig
• Säkerställa vår värdegrund i uppdragen – Engagemang och Excellens


UTBILDNING;

• Högskoleutbildning minst 3år med Byggkonstruktionsinriktning eller likvärdigt, eller minst 5 års erfarenhet av konsultuppdrag inom byggnadskonstruktion med allmän inriktning.


ERFARENHET;

• Minst 5 års erfarenhet av allmän konstruktion husbyggnad
• Nybyggnad, om- och tillbyggnad, grundläggning, stomkomplettering, stomme
• Revit och Autocad 
• Träbyggnadskompetens/kunskap är meriterande
• Certifieringar är meriterande
• Minst Handläggare för mindre uppdrag (>150 kkr)
• Varit handläggare i minst ett år, helst 3år
• Kundkontakter är meriterande


KUNSKAPSKRAV;

• Krav på flytande svenska i tal och skrift.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.
• Revit, Autocad
• Byggteknikkompetens
• Redovisningskompetens – BH90


FÄRDIGHETER OCH FÖRMÅGOR;


• Handlägga mindre uppdrag – resursplanering för uppdraget, kostnadsstyrning och genomförande tekniskt
• Granskning av ritningar, modeller och övriga handlingar
• Visst mått av självständigt vid genomförande av uppdraget


EGENSKAPER OCH BETEENDEN;

• Social
• Utåtagerande, vilja ha kundkontakt (ej specialist)
• Involverande av uppdragsgruppen, skapa resultat tillsammans
• Laget före jaget


UTVECKLINGSPOTENTIAL;

• Handläggare för större uppdrag
• Uppdragsledare och Uppdragsansvarig på sikt


ANDRA RELEVANTA KRAV;

• B-körkort är meriterande

För mer frågor om tjänsten

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos kund. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jimmy.eriksson@prowork.se. Eller kontakta mig via mobil 0733-324014.

Ansök nu

Projektledare | Abetong | Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 20
Som projektledare på Abetong är du engagerad i olika faser i våra projekt med övergripande ansvar för hela genomförandeprocessen. Vi är inne i en expansiv fas med nya produkter och utmanande projekt. Abetong har som vision att vara våra kundens självklara val! Vill du vara en del av vår vision?

Om oss
Betong är det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus och har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, bland annat en god värmelagrande förmåga. På Abetong, marknadsområde hus, arbetar vi med byggprojekt i varierande omfattning. Till största delen med flerbostadshus men även industribyggnader och lokaler. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsägare. Med vår nya BiobetongTM möter vi våra kunders förväntningar på bättre miljöprestanda.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.Din roll
Som projektledare är du engagerad i olika faser i våra projekt med övergripande ansvar för hela genomförandeprocessen. Projekten som du arbetar med är främst placerade i Göteborg.

I processen som projektledare tar du över projekt från säljaren efter en kontrakts-genomgång. Därefter arbetar du för att projektet genomförs enligt våra rutiner och överenskomna beslut med kunden när det kommer till resultat, planering och kvalitét. Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att engagera och samordna konstruktion, produktion, leverans och montage. Det innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att vi uppfyller kraven enligt de regelverk och rutiner som reglerar våra projekt. Du arbetar kvar i projektet tills slutuppgörelse med våra kunder är klar.

I rollen som projektledare förekommer även samarbete med byggherrar och byggentreprenörer i tidiga skeden där vi tillsammans hjälps åt att utveckla projektet till optimal och kostnadseffektiv lösning.
Du ingår i ett team med nio projektledare som är placerade på Abetongs kontor i Malmö, Falkenberg, Göteborg och Växjö. Din placering blir på kontoret i Göteborg, där ytterligare projektledare, säljare och konstruktörer är placerade.

Din profil
Du har utbildning och/eller erfarenhet av Projektledning med ett stort intresse för bygg. Meriterande är om du är utbildad Byggnadsingenjör och har gedigen erfarenhet av byggbranschen. Du bör uppskatta variationen mellan kontor, fabrik och byggarbetsplats.

Eftersom arbetet innebär många kontakter både internt och externt bör du vara engagerad, lösningsorienterad och serviceinriktad mot våra kunder och kollegor. Du behöver vara en positiv och tydlig kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du drivs av att arbeta med hög kvalitet på ett strukturerat och självständigt sätt mot uppställda projektmål och resultat. Du har körkort klass B samt goda datakunskaper inom Office.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med frihet under ansvar på ett gediget företag som arbetar långsiktigt. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, en av marknadens bästa sjukförsäkring, rikskort som möjliggör subventionerad lunch, pensions- och försäkringspaket med individuell rådgivning, förskottssemester till dess du tjänat in full semester samt tjänstebil

Om Abetong
Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här www.abetong.se/sv/reko.

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Abetong AB med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Abetong AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Edemyr på telefonnummer: 0727 - 30 52 46 eller via e-post: anna.edemyr@jeffersonwells.se

Ansök nu

Senior CAD–Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 18
Passar du in i vårt team?
Våra CAD-konstruktörer är skarpa på att hitta optimala lösningar för varje enskilt projekt. De är bekväma med att arbeta i ett högt tempo mot satt tidsplan under principen frihet under ansvar. De är drivna och strukturerade med fokus på noggrannhet och tydlighet. De är självständiga men socialt kompetenta och jobbar lika bra i team som på egen hand.


Arbetsuppgifter:
Som Senior-konstruktör i vårt CAD-team kommer du att projektera och skapa produktionsunderlag i Revit och AutoCAD samt leda projekt från konstruktion till leverans. Det innebär även att ha kontakt med leverantörer och kunder för att kunna genomföra projekten samt att vara behjälplig våra Säljare och Projektledare med att hitta konstruktionslösningar.
Du kommer vara med och utveckla vårt sortiment, göra erforderliga beräkningar samt på sikt stå för beräkningar på löpande utvecklingsdelar, uppdateringar, osv. Vårt produktsortiment består i huvudsak av balkongräcken, inglasningar, skärmar och tak.
Då varje projekt är unikt och ofta behöver anpassas efter olika förutsättningar behöver du vara flexibel, uppfinningsrik och ha en visuell förmåga.


Vi söker dig som:
- Har några års erfarenhet av konstruktionsberäkningar och dimensionering av metall (smide & aluminium)
- Har CAD-kunskaper i AutoCAD & Revit samt program för beräkning
- Är kommunikativ och har vana av att leda projekt
- Har en visuell förmåga och kan översätta teori i praktiken
- Är kommunikativ, socialt kompetent och har en positiv inställning
- Gillar utmaningar, är initiativrik och en problemlösare
- Är flexibel, öppen för förändringar och har förmågan att se möjligheter i varje situation
- Körkort


Om oss
FRÅN HANDSKISSER I SOCKERBRUKET TILL INDUSTRIELLT HANTVERK OCH MODERN DESIGN
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet i Gamla Sockerbruket i Göteborg redan år 1979. Vi har gått från 2 personer som drev hela företaget, från handskissade räcken till produktion och montage, till att utvecklas som en stark arbetsgivare. Idag är vi ca 60 anställda i en högt digitaliserad process från ritandet till en toppmodern maskinpark i produktion.
Vårt team består idag av säljare, projektledare, CAD-konstruktörer, inköpare, produktionspersonal och montörer. Vi har ett nära samarbete med varandra, eftersom både tillverkning och kontor ligger i samma byggnad.
Förutom ett brett standardsortiment har vi även möjlighet att designa och konstruera nya räckeslösningar som följer våra kunders önskemål. Via våra samarbetspartners erbjuder vi även balkongplattor i betong eller komposit. En komplett utställningshall finns på vårt huvudkontor i Orrekulla Industriområde i Göteborg samt en mindre utställning på våra försäljningskontor i Stockholm och Malmö.
Vår långa erfarenhet av tekniska lösningar för balkonger gör att vi kan erbjuda våra produkter både under enkla och mer utmanande förutsättningar. Alnovas system erbjuder stora valmöjligheter i önskemål av design och utförande för att anpassas till olika miljöer och arkitektur. Våra system är lätta, starka och föredömligt enkla att montera samt kräver minimalt med underhåll. Varje produkt skräddarsys enligt unika förutsättningar för varje enskilt projekt och tillverkas med en kombination av moderna maskiner och ett genuint hantverk.

Ansök nu

Junior CAD–Konstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 18
Passar du in i vårt team?
Våra CAD-konstruktörer är skarpa på att hitta optimala lösningar för varje enskilt projekt. De är bekväma med att arbeta i ett högt tempo mot satt tidsplan under principen frihet under ansvar. De är drivna och strukturerade med fokus på noggrannhet och tydlighet. De är självständiga men socialt kompetenta och jobbar lika bra i team som på egen hand.


Arbetsuppgifter:
Som Junior-konstruktör i vårt CAD-team kommer du att arbeta med att projektera och skapa produktionsunderlag i Revit och AutoCAD. Vårt produktsortiment består i huvudsak av balkongräcken, inglasningar, skärmar och tak.
Då varje projekt är unikt och ofta behöver anpassas efter olika förutsättningar behöver du vara flexibel, uppfinningsrik och ha en visuell förmåga.
Du kommer även att vara behjälplig våra Säljare och Projektledare med att hitta konstruktionslösningar, rita principskisser och även i viss mån skapa renderingar till kunder och arkitekter.


Vi söker dig som:
-Är utbildad inom relevant område och har CAD-kunskaper i AutoCAD & Revit.
-Är kommunikativ, socialt kompetent och har en positiv inställning
-Gillar utmaningar, är initiativrik och en problemlösare
-Har visuell förmåga och kan översätta teori i praktiken
-Är flexibel, öppen för förändringar och har förmågan att se möjligheter i varje situation
-Innehar Körkort B


Om Alnova Balkongsystem AB
FRÅN HANDSKISSER I SOCKERBRUKET TILL INDUSTRIELLT HANTVERK OCH MODERN DESIGN
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet i Gamla Sockerbruket i Göteborg redan år 1979. Vi har gått från 2 personer som drev hela företaget, från handskissade räcken till produktion och montage, till att utvecklas som en stark arbetsgivare. Idag är vi ca 60 anställda i en högt digitaliserad process från ritandet till en toppmodern maskinpark i produktion.
Vårt team består idag av säljare, projektledare, CAD-konstruktörer, inköpare, produktionspersonal och montörer. Vi har ett nära samarbete med varandra, eftersom både tillverkning och kontor ligger i samma byggnad. Förutom ett brett standardsortiment har vi även möjlighet att designa och konstruera nya räckeslösningar som följer våra kunders önskemål. Via våra samarbetspartners erbjuder vi även balkongplattor i betong eller komposit. En komplett utställningshall finns på vårt huvudkontor i Orrekulla Industriområde i Göteborg samt en mindre utställning på våra försäljningskontor i Stockholm och Malmö.


Vår långa erfarenhet av tekniska lösningar för balkonger gör att vi kan erbjuda våra produkter både under enkla och mer utmanande förutsättningar. Alnovas system erbjuder stora valmöjligheter i önskemål av design och utförande för att anpassas till olika miljöer och arkitektur. Våra system är lätta, starka och föredömligt enkla att montera samt kräver minimalt med underhåll. Varje produkt skräddarsys enligt unika förutsättningar för varje enskilt projekt och tillverkas med en kombination av moderna maskiner och ett genuint hantverk.

Ansök nu

Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 3
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionVi är många som vill bli fler. Vårt konstruktionsteam består bland annat av hållbarhetsfanatiker, stålromantiker, BIM-mästare, problemsökare, problemlösare och fikafantaster. Känner du igen dig i någon av dem? Eller kan du utmana oss med ytterligare intressen? Varmt välkommen med din ansökan!  


Din roll

Kompetensen inom teknikområdet Konstruktionsteknik är mycket stark inom Norconsult. I teknikområdet utvecklas vi tillsammans med våra kollegor inom Bro & Analys samt Anläggning och Vattenbyggnad.
Vi är närmare 40 medarbetare på kontoren i Göteborg, Örebro, Stockholm, Luleå och Piteå som arbetar med byggkonstruktion och här råder ett nära samarbete. Vi samarbetar även tätt inom fastighetsprojekt med discipliner som arkitektur och geoteknik.

Vi söker konstruktörer såväl som projektörer. Hos Team Byggkonstruktion får du arbeta med allt från tidiga förstudier och skisser till utredningar och detaljprojektering. Projekten består av skolor, bostäder, vårdanläggningar, industribyggnader, affärslokaler mm. Du har god förståelse för konsultens affär och vill vara med och utveckla vårt team och teknikområde.


Din profil

Du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör inom byggkonstruktion med minst 3 års erfarenhet inom området. Om du har intresse eller kunskap om hållbarhet eller digitalisering så är detta starkt meriterande. Vi söker dig som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är social, engagerad och värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen tillsammans med våra kunder, men det är inget krav att det är ditt modersmål.


Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.


Bekanta dig gärna med din blivande chef:
https://www.linkedin.com/in/caroline-martinsson-290a01b6/

Välkommen med din ansökan!
Our OfferEn anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
Spännande och intressanta projekt
Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
Kompetensutveckling
Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
NA

Ansök nu

Konstruktör till Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 6
Dutig byggkonstruktör till Göteborg

Bakgrund

Till vår kund i Göteborg söker vi en konstruktör. Bolaget är ett bygg och fastighetsbolag som är i en expansiv fas och behöver stärka konstruktionsavdelningen med fler kompetenta byggkonstruktörer. Bolaget är stora inom prefabricerade betongelement. Konstruktörsteamet växer och därför söker bolaget nu fler drivna konstruktörer som vill vara med och utvecklas i bolagets framtida expansion. Företaget har ett starkt hållbarhetsperspektiv i sin produktion och vi tror att det är en viktig fråga även för dig som söker tjänsten. Detta är ett rekryteringsuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som byggnadskonstruktör har du en gedigen erfarenhet och bred kompetens inom byggnation och konstruktion. Du kommer att ingå i ett team med fler konstruktörer och utföra ritningar, planering av byggprojekt och samarbeta med produktionspersonal och säljare. Du kommer att finnas med i alla skeden av byggprocessen, från tidiga förstudier, projektering och konstruktion av hela byggprojekt. Vår kund strävar efter att leverera helhetslösningar. 

I Göteborg är bolaget i en expansionsfas och behöver fler medarbetaremedarbetare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan idag jobbar som konstruktör. Vi förväntar oss att du är utbildad ingenjör med minst högskoleexamen och några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande, analytisk och effektiv. Du har förmåga att hålla i projekten utan att tappa detaljerna och driva projekten framåt. Du har lätt för att förstå och leda tekniska diskussioner och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. 

Förutom att du sätter kvaliteten högt och bidrar till goda lösningar, har du förmågan att skapa och bygga goda relationer med våra uppdragsgivare såväl som med kollegor.

Svenska och engelska språket behöver du behärska väl, både i tal och skrift.

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och ett auktoriserat bemanningsföretag med över tolv års erfarenhet av att rekrytera teknisk kompetens till industrin. Vi finns i ett framgångsrikt industricentrum i Sverige där det lokala näringslivet samarbetar med både kommunen och skolorna på ett framgångsrikt sätt. Vi är en del av detta samarbete och strävar efter att bli bäst på rekrytering av teknisk kompetens i de regioner vi verkar. Integration är en viktig fråga för oss nu och i framtiden. Förståelse för andra kulturer och förhållningssätt ser vi som en viktig framgångsfaktor.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Handläggande konstruktör Göteborg/Stockholm/Heby/Lane-Ryr (nära Uddevalla)

Byggnadskonstruktör
Läs mer Feb 24
Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vårt affärsområde Prefab har haft en mycket god utveckling de senaste åren och vår plan är att fortsätta den resan och fortsätta expandera vår affär.Efterfrågan är hög varför vi nu vill förstärka vårt team med en handläggande konstruktör och en projektledare.

Vi är Specialisterna på Betong.

Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med.

Inom Affärsområde Prefab arbetar vi med prefabricerade betongelement, t.ex. väggar, bjälklag och balkonger till byggprojekt. Vi är ca 150 medarbetare av totalt ca 400 inom Thomas Betong Sverige.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder ett stabilt och expansivt bolag med korta beslutsvägar och högt ställda mål. Detta skapar utrymme att arbeta med utveckling på ett metodiskt sätt.

Vi söker nya seniora kollegor till Designavdelningen inom Affärsområde Prefab, bestående av ca 20 konstruktörer och projektledare. Vi finns på flera orter och är därför öppna för nya kollegor främst i Göteborg, Stockholm, Lane-Ryr (nära Uddevalla) eller Heby. Vi har sedan många år ett nära och framgångsrikt samarbete med ett bolag i Indien med ca 35 medarbetare som gör konstruktionsritningar exklusivt åt oss.

Vi är ett gott gäng, med lång branscherfarenhet och hög teknisk kompetens. Det är en spännande roll där du är involverad både tidigt i anbudsskeden och i pågående projekt i samverkan med andra konstruktörer, projektörer och tillverkande fabriker. Att få vara med i hela kedjan är väldigt givande. Att vara med i utvecklingen av klimatsmart byggande är också en spännande utmaning för vår avdelning.

Du kommer att arbeta i en grupp och i ett bolag som är kända för att kombinera en hög professionell nivå med ödmjuk framtoning. Vi tror på det vi gör och är övertygade om att långsiktig framgång bygger på långsiktiga relationer, något som visat sig framgångsrikt under de 60 år vi medverkat till att bygga ett hållbart samhälle.

Rollbeskrivning

Du kommer främst att arbeta med väggar och bjälklag till bostadsprojekt och ansvarar för framtagning av konstruktions- och tillverkningsritningar, beräkningar och produktutveckling. Med din expertis arbetar du även tätt ihop med våra kunder och agerar rådgivare i konstruktionsfrågor, med syfte att utveckla såväl kundens som våra produkter över tid. Som senior medarbetare hos oss är du med i de mer komplexa projekten och om du trivs med det har du också en aktiv roll i upplärningen och handledning av våra juniora kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Förslagskonstruktör i tidiga skeden.
• Planering, förberedelse, samordning och ledning av projekt/order.
• Dimensionera och ta fram armeringsritningar.
• Kontroll av konstruktionshandlingar framtagna av extern part.
• Följa upp leveranser och hantera kundsynpunkter.
• Samarbete och driva projekten med externa aktörer, både i Sverige och utomlands
• Uppföljning av order och sälja in Thomas Betong som partner i nya projekt.

Om dig vi söker


• Minst 5 års erfarenhet som konstruktör inom byggbranschen, gärna inom området prefabricerade betongkonstruktioner.
• Erfarenhet av CAD-projektering och konstruktionsberäkningar som FEM-design 3D.
• Utbildning som civil/högskoleingenjör inom byggteknik
• En god struktur i ditt arbete och tar ett stort ansvar samtidigt som du har förmågan att delegera.
• Förståelse för viss entreprenadjuridik är positivt.
• Talar och skriver svenska och engelska utan hinder.
• De som är konstruktörer hos oss har ofta bakgrund som tekniska konsulter, som arbetsledare på entreprenadsidan eller som projektledare hos en leverantör till entreprenadbolagen. Det underlättar med tidigare erfarenhet av konsultroll och erfarenhet av att arbeta mot entreprenör och att ha ett nätverk inom branschen, likaså med erfarenhet av konstruktion och betong.
• Som handläggande konstruktör kommer du att delta i projektmöten hos kund och B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vårt team växer och vi söker kontinuerligt nya kollegor. Intervjuer sker löpande. Skicka in ansökan genom att klicka på länken längst ner på sidan.


Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Ansök nu

Senior konstruktör till Sizes i Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 17
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna?

På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.

Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 7 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen. Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Dimensionering av KLT-stommen i FEM Design, samt konstruktion av stomkompletteringar.
Ta fram underlag till konfigureringsingenjörerna som sedan ansvarar för produktionsritningar till fabriken.
Ta fram K-modell i Revit med tillhörande Bygghandlingar till site.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen, i syfte att optimera projekteringen för att ge bästa förutsättningar för produktionen i fabriken.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Du har erfarenhet av FEM-modellering samt projektering/modellering i Revit. Har du dessutom erfarenhet av att dimensionera KL-trä är det ett extra plus.
Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Konstruktör till RZ Riboverken!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Maj 2
Är du en kommunikativ konstruktör som söker efter din nya utmaning? Se då hit!

Nu söker vi en Konstruktör till RZ Riboverken! RZ Riboverken är en del av RZ Gruppen och är specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av företagets kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik.

I rollen som Konstruktör kommer du att vara en nyckelspelare i samarbetet med såväl RZ Riboverkets kunder som internt inom företaget. Du kommer supportera kunderna inom konstruktion, bland annat med att ta fram produktionsanpassningar. Vidare kommer du att stötta dina interna kollegor med diverse underlag, så som produktionsritningar.

Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos RZ Riboverken. För rätt person finns mycket goda möjligheter till direkt anställning efter konsultperioden. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har:

• Som lägst avklarad tekniskt gymnasium, gärna eftergymnasial utbildning inom aktuellt område
• Minst två års erfarenhet av konstruktion, företrädesvis inom verkstadsindustri
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av en likande tjänst som konstruktör med säljfokus/kundkontakt
• Erfarenhet av Solidworks och Monitor

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter en hög social kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Senior konstruktör till Sizes i Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 19
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna?

På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.

Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 7 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen. Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Dimensionering av KLT-stommen i FEM Design, samt konstruktion av stomkompletteringar.
Ta fram underlag till konfigureringsingenjörerna som sedan ansvarar för produktionsritningar till fabriken.
Ta fram K-modell i Revit med tillhörande Bygghandlingar till site.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen, i syfte att optimera projekteringen för att ge bästa förutsättningar för produktionen i fabriken.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Du har erfarenhet av FEM-modellering samt projektering/modellering i Revit. Har du dessutom erfarenhet av att dimensionera KL-trä är det ett extra plus.
Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Kreativ Projektör till Lindner Scandinavia!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 11
“Our employees provide the foundation for our company” - På Lindner Scandinavia får du möjlighet att arbeta på ett av de världensledande företagen inom sin bransch. Med en trygg och expansiv koncern i ryggen driver Lindner Scandinavia den skandinaviska marknaden. Med det medföljer goda utvecklingsmöjligheter för dig i din yrkesmässiga karriär. Visst låter det intressant? Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Är du en kreativ, engagerad och driven högskoleingenjör med kunskaper inom Tekla och AutoCAD? Är du duktig på att designa och ständigt komma med nya innovativa idéer? Då kan tjänsten på Lindner Scandinavia vara något för dig! Här får du som junior projektör möjligheten att arbeta på ett bolag som skräddarsyr lösningar för kunden inom speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Ditt huvudansvar är att skapa och designa byggnadstekniska detaljer och ritningar inom företagets olika projekt. Lindner Scandinavia ser långsiktigt på samarbetet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så här gäller det att som junior komma in och visa framfötterna.

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lindner Scandinavias räkning en utåtriktad och kreativ projektör. Lindner Scandinavia startades 2019 med ett huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och projektkontor i Köpenhamn och Oslo. I tjänsten som Projektör kommer du sitta på Göteborgskontoret. Bolaget är idag 35 anställda och har även via moderbolaget Lindner SE ytterligare resurser och kompetenser vilket ger bolaget möjlighet att från stabil grund utveckla och genomföra stora som små projekt på den skandinaviska marknaden.Organisatoriskt är du underställd projekteringschefen som leder och samordnar företagets projektering. Som tidigare nämnt finns det goda utvecklingsmöjligheter på bolaget där du som projektör kan utvecklas och bli handläggande projektör och vidare till projekteringsledare. Eftersom Lindner Scandinavia har hela kedjan från marknadsföring till montage på arbetsplatser kan du på sikt även ta steget över på andra avdelningar för att utvecklas där.

I din roll kommer du vidare att:

Skapa och designa byggnadstekniska detaljer och tillverkningsritningar för aluminium, stål och glas för ett eller flera projekt parallellt
Ansvara för att de handlingar som tillverkas för det aktuella projektet är rätt och framtagna enligt projekteringstidplan
Medverka i framtagning av offertritningar i samråd med handläggande projektör och projekteringsledare
Aktivt verka för förbättringar av företagets produkter och metoder

VI SÖKER DIG SOM:
Har en relevant högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
Har goda kunskaper av Tekla och/eller AutoCAD
Är obehindrad i både svenska och engelska i både i tal och skrift


Det är meriterande om du har:

Arbetslivserfarenhet från en arkitekt- eller byggkonsultfirma.
Kunskaper i Rhino och Grasshopper.


Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Lindner Scandinavia och i rollen som projektör krävs det att du som person är kommunikativ, noggrann och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra med din kreativitet samt att komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lindner SE startades 1965 i Arsnstorf, Tyskland och är en familjeägd koncern med 7200 anställda och en omsättning kring 1200 miljoner Euro. Koncernen är en av de världsledande inom byggnation av fasader, interiöra produkter och isolering. Dem ger råd, utvecklar, producerar och implementerar produkter och projekt för våra kunder -från mindre projekt till nyckelfärdiga lösningar. Lindner Scandinavia är en del av Lindner SE koncernen, beläget i Göteborg, som ansvarar för komplexa speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Högt kvalificerade och erfarna medarbetare inom projektering, 3D / BIM-design, kvalitetsledning och projektledning garanterar professionellt och tillfredsställande genomförande för alla projektdeltagare. Lindner Scandinavia AB ger sina kunder råd i ett tidigt skede, om det behövs. Läs gärna mer om Lindner Scandinavia här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: I juni efter examen, alternativt efter sommaren
Placering: Göteborg, Västra Frölunda
Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Byggkonstruktör

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 15
Har du en ingenjörsutbildning och vill arbeta på ett företag där nytänkande och miljövänlighet är några av hörnstenarna? Gillar du att konstruera och projektera samt vill ta vidare din erfarenhet för att vara med på att bygga upp något nytt? Då kan Sizes vara helt karriärsval för dig, ansök idag!

Byggnadskonstruktör
I tjänsten som byggnadskonstruktör kommer du agera uppdragsledare i Sizes projekt. Arbetsuppgifterna innefattar dimensionering, konstruktion, projektering, ta fram ritningar och beräkningsunderlag samt ansvara för K-handlingar, från bygglovsunderlag till relationshandling. Du utgår från Göteborg.

Utöver det kommer du även att vara med i planering och uppföljning av projekten tillsammans med teknisk chef vilket betyder att du är en person som vill vara involverad i interna utvecklingsprojekt, delta i byggprojekteringsmöten samt kunna många bollar i luften.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt igång samtidigt behöver du vara noggrann, nytänkande och en lagspelare med ett gott sinne för det byggtekniska och projektets utfall.  

För att lyckas i denna roll har du:

·        Minst 3 års erfarenhet som byggnadskonstruktör

·        Högskole- eller civilingenjörsutbildning

·        Goda kunskaper i FEM-design och REVIT alt. Tekla

·        Svenska i tal och skrift

·        Meriterande om du tidigare varit uppdragsledande konstruktör

·        Meriterande om du har kunskaper inom byggfysik och träbyggnation

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som värdesätter projektens positiva utfall. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll som konstruktör som vill vara med och bidra till ett bättre och mer miljövänligt samhällsbyggande.  

Vi erbjuder dig:

·        En ansvarsfull och drivande roll

·        Bli en del av ett nytänkande och miljömedvetet företag

·        Vara med i en expansionsfas

·        Vara med och bygga upp ett nytt konstruktionsteam

Om företaget:

Sizes är ett mycket spännande företag som arbetar utifrån visionen att utmana oss själva och marknaden så att fler kan ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Genom en modern industriell produktion så tillverkar vi volymelement till flerbostadshus säkert och effektivt. Resultatet blir att vi på sex till åtta månader kan uppföra träbyggnader till flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Genom detta bidrar Sizes till att lösa städernas bostadsbehov och skapa ett hållbart samhälle. Sizes är ett bolag i stark tillväxt, och inom ett par år kommer vi att ha dubblat vår produktion och därmed ökar också behovet av kompententa, målmedvetna och driva medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Sizes med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Säljande Konstruktör till RZ Riboverken!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Apr 4
Är du en kommunikativ konstruktör som söker efter din nya utmaning? Är en kombinerad roll av konstruktion, support och sälj något som tilltalar dig? Se då hit!

Nu söker vi en Säljande Konstruktör till RZ Riboverken! RZ Riboverken är en del av RZ Gruppen och är specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av företagets kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik.

I rollen som Säljande Konstruktör kommer du att vara en nyckelspelare i samarbetet med såväl RZ Riboverkets kunder som internt inom företaget. Du kommer supportera kunderna inom konstruktion, bland annat med att ta fram produktionsanpassningar. Vidare kommer du att stötta dina interna kollegor med diverse underlag, så som produktionsritningar.

Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos RZ Riboverken. För rätt person finns mycket goda möjligheter till direkt anställning efter konsultperioden. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har:

• Som lägst avklarad tekniskt gymnasium, gärna eftergymnasial utbildning inom aktuellt område
• Minst två års erfarenhet av konstruktion, företrädesvis inom verkstadsindustri
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av en likande tjänst som konstruktör med säljfokus/kundkontakt
• Erfarenhet av Solidworks och Monitor

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter en hög social kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Projektingenjör till Ruukki, Göteborg

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 22
Ruukki Construction är en leverantör av stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. Vi har cirka 1 400 anställda och 10 specialiserade tillverkningsanläggningar. Med vår starka närvaro i 10 Europeiska länder kan vi leverera våra huvudvarumärken Ruukki och Plannja till kunder lokalt. Vår jämförbara nettoförsäljning 2020 var cirka 470 miljoner €. Vi har ett Nordiskt ursprung, är en del av SSAB, med delade värderingar och lång erfarenhet av stål- och byggbranschen. www.ruukki.com

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag med anställda i över 50 länder. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com

Tjänsten som projektingenjör är en viktig del i konstruktionsprojekt och arbetet görs i nära samarbete med flera av bolagets delar. Du kommer till att börja med att få erforderlig utbildning i konstruktion och produktkännedom för att sedan arbeta med projektering, konstruktion, beräkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Ruukkis produkter och olika byggsystem. I tjänsten fungerar du också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer.

Placeringsort för tjänsten är på ett av Ruukkis säljkontor (Stockholm, Göteborg eller Anderslöv). Du kommer att rapportera till chefen för Teknikavdelningen som sitter i Göteborg. Det förekommer resor och du kommer att få möjlighet att följa med säljarna ut till kunderna.

Vi söker dig med en utbildning motsvarande högskoleingenjör/gymnasieingenjör inom bygg. Lika viktigt är att du har praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt. Vi använder AutoCad och tror att du har erfarenhet och/eller utbildning i CAD.

Som person är du drivande och strukturerad. Du har en öppen och positiv inställning och har lätt för att kommunicera och vinna förtroende. Vidare så har du en förmåga att driva flera projekt parallellt, är noggrann, men gräver inte ner dig i detaljer. Du trivs sannolikt med att arbeta i grupp. Vi ser gärna att du har någon praktisk läggning och förmåga att se praktiska lösningar/problem.

Ruukki är ett etablerat namn på marknaden och du kommer att få chansen att arbeta med några av de mest intressanta projekten i Sverige. Du kommer att arbeta med marknadens främsta produkter och handha egna projekt med mycket kontakter, både internt och externt, med till exempel kunder och arkitekter. Ena dagen är inte den andra lik och du kommer att få en unik produktkunskap inom företaget. Gruppen du arbetar i präglas av en öppen och hjärtlig stämning.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Ansök nu

Senior Mekanikkonstruktör Automotive

Byggnadskonstruktör
Läs mer Mar 21
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY:s Business Unit Advanced Manufacturing står inför en intressant tillväxtfas när vi nu gör en fokuserad satsning på funktionsleveranser mot fordonsindustrin, både mot lokala och internationella kunder. Vi har de senaste åren med framgång levererat flera stora turnkey projekt och besitter den kompetens som behövs för teknikintensiva automationsprojekt; från mekanik- och elkonstruktion till PLC- och Robotprogrammering. Vi har projektgrupper med över 160 anställda på 7 orter ute i landet; från Umeå i norr till Olofström i söder.
Kolla gärna in filmen längst ner i annonsen som närmare beskriver vårt erbjudande inom Advanced Manufacturing.
Vi söker nu efter några riktiga nyckelspelare för att ytterligare stärka vår verksamhet inom Body In White. Vi söker erfarna personer inom projektledning, process-beredning, mekanikkonstruktion och installationsledning med placering i Göteborg, Trollhättan eller Olofström.


Mekanikkonstruktör


I din roll som mekanikkonstruktör kommer du vara en nyckelperson i arbetet med projekten. Som mekanikkonstruktör hos oss erbjuder vi en roll som innefattar medverkan i allt från tidiga skeden vid framtagning av koncept och kalkylering till konstruktion i pågående turn-key leveranser. Rollen hos oss är bred och varierande och vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklade arbete.


Kravspecifikation


Är det här något som lockar dig? Då tror vi att du kan passa hos oss! Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i följande beskrivning:
Minst 5 års arbetslivserfarenhet i rollen som mekanikkonstruktör inom leverans av industriella maskinprojekt, inom Body In White eller andra fordonsrelaterade områden.
Erfarenhet av konstruktionsarbete i Catia
God kännedom och erfarenhet av turnkey leveranser.
Du har en lämplig teknisk utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi konstruerar är kundanpassat.
Du har tidigare kalkylerat samt varit med och tagit fram projektbudgetar.
Du är van att jobba med och möta fastlagda tids och projektplaner.
Har körkort B då resor i perioder kan resor vara en naturlig del av din roll.
Behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och driva och vidareutveckla vår affärsmodell inom turnkey projekt. För att trivas i rollen tror vi att du är en naturlig ledare med fokus på affärsmässighet och resultat, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som bra på att kommunicera, en socialt kompetent person som har lätt att ta folk och att jobba med många kontaktytor.


Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner så som friskvårdsbidrag och en förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till surfresor till att spela innebandy – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål.
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Har vi fångat ditt intresse? Bra! Sök tjänsten redan idag, varmt välkommen med din ansökan! Eller slå oss en signal på nedan kontaktuppgifter, vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer och urval sker löpande. Vi söker flera personer. Sista ansökningsdag är 2022-04-30
Kontaktuppgifter
Gustaf Hesslegård – Rekryterare
gustaf.hesslegard@afry.com
+46 10 505 00 50
Paul Jarnehäll – Sektionschef Olofström
paul.jarnehall@afry.com
+46 10 505 66 24
Mats Johansson – Sektionschef Trollhättan & Göteborg
mats.a.johansson@afry.com
+46 10 505 80 17


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu