Målare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Målare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Billackerare

Målare
Läs mer Nov 10
Har du erfarenhet utav lackering och vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som billackerare till oss på Bilia i Sisjön.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning.


Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå med inriktning mot lackering. Du har några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper. Erfarenhet av att arbeta med Cabas och planeringssystemet Cab-plan är meriterande. B-körkort är ett krav.


Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Sisjön. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rostskyddsmålare till Alucroms nya fabrik

Målare
Läs mer Jul 3
Gillar du måleriyrket och vill vara med från starten när vi öppnar en helt nu och modern Målningsfabrik i Arendal. Tycker du att miljö och kvalitet är både viktigt och roligt samt vill utvecklas inom vår bransch där vi är specialister?

Vi kan konsten att ytbehandla och erbjuder våra kunder avancerad ytbehandling och rostskyddsmålning och behöver digsom vill vara med och skapa en Måleristation som är en förebild för hela branschen.

Alucrom söker Yt- och rostskyddsmålare både med längre erfarenhet av rostskyddmålning vid en målningsstation eller i ute fält, men också duktioga målare med annan erfarenhet från måleri. Kanske arbetar du idag som byggnadsmålare, med industrilackering eller är du kanske billackerare. Tycker om du om måleriyrket, är bra på det du gör och vill lära dig mer.

Då kan Alucrom vara din nästa arbetsgivare.

Vid vår nya station i Arendal kommer vi arbeta med flera olika målningstekniker, moderna målnings- och färgsystem och självklart också handmålning med roller och pensel. Alucrom kan tack vare sitt breda utbud av tjänster till våra kunder också erbjuda möjlighet till både variation och utveckling för oss som jobbar här. Om du är rätt person för oss så utbildar dig i vårt arbetssätt.

Vi kommer att ha produktion både på dag- och kvällsskift.

Vi är övertygade om att ju bättre vi trivs på jobbet desto bättre blir resultatet av det vi gör. En säker arbetsplats, med en bra arbetsmiljö, där vi är rädda om såväl varandra som vår yttre miljö är en självklarhet för Alucrom.

Tycker du att det läst passar in på dig och är intresserad av att jobba som målare hos oss? I så fall vill blir vi glada om vi får komma i kontakt med dig.

Vi behöver tio nya målare på plats när vi slå upp dörrarna under hösten 2023.

Ansök nu

målare

Målare
Läs mer Nov 9
Arbetsuppgifterna består av målningsarbeten, främst inom nyproduktion, med alla tillhörande moment som spackling,slipning, målning, tapetsering, fasad målning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Heltidsjobb som målare hos PEMCompany i Göteborg

Målare
Läs mer Sep 13
Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren målare till vår kunds växande team. I tjänsten så jobbar du direkt hos både privat kunder och företagskunder så arbetsplats och typ av måleri jobb varierar. Arbetet sker både utomhus och inomhus. Du är företagets ansikte utåt så du bör av trivas att jobba tillsammans och kring andra medarbetare och kunder.

Arbetstider: Dagtid, 07:00-16:00 möjlighet till viss flexibilitet beroende på behov och uppdrag

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Max 6 månaders provanställning tillämpas.

Start för tjänsten: Omgående eller enligt överenskommelse

Adress till arbetsplats: Arbetet är hos företagets kunder, så plats för dagliga arbetet varierar. Utgångspunkten är Göteborg med omnejd.Om företaget
PEMCompany är ett relativt nystartat bolag, med gedigen erfarenhet i branschen som utför allt från mindre servicejobb till större anpassningar. Deras ambition är att i samarbete med kunden skapa så bra förutsättningar för att kunna leverera högkvalitativa tjänster på ett effektivt sätt. De är oerhört lyhörda mot sina kunder och kan ta emot väldigt specifika beställningar. Stora som små, så kan de anpassa sig oavsett uppdraget. Resultatet av deras engagemang mot kund är många långvariga relationer med kunderna något som man är tacksamma och stolta över.

Krav och egenskaper
Krav

- B-körkort
- Erfarenhet av måleri
- Flytande i svenska tal och skrift


Meriterande
- Goda engelska kunskaper


Egenskaper
För att trivas och lyckas i denna tjänsten så skall man vara flexibel och initiativtagande då arbetet varierar både i tider och vart man jobbar. Du är även både självgående och samarbetsvillig då delar av jobbet kommer att ske enskilt med jobb direkt mot kunderna. För att kunna utföra jobbet bör man vara lösningsorienterad, serviceminded och noggrann för att uppnå bästa resultat och nöjda samt återkommande kunder. I rollen som målare kommer du vara en väldigt viktig medarbetare, att du är ansvarsfull och har en vilja att utvecklas tillsammans med PEMcompany är viktigt.

Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön och förmåner
Lön: Enligt överenskommelse med PEMCompany.

Förmåner:

- Egen firmabil
- Friskvård


Trivsel och gemenskap för alla medarbetare är viktigt för PEMCompany därför genomförs gemensamma aktiviteter exempelvis som padel, golf, middagar och resor.

Rekryteringsprocessen
Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från hubert@hubert.ai. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

De kandidater som tar sig vidare från AI-intervjun med Hubert kommer få genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa ( refensa.se (https://www.refensa.se/)). Du kommer få ett mail från noreply@refensa.se (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/3140389/edit/noreply@refensa.se) där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig även en så fort som möjligt ange dina referenser. Det är viktigt att referenserna är aktuella från en tjänst i närtid och gärna av personer i ledande position.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen ( bakgrundskollen.se (https://bakgrundskollen.se/)). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för PEMCompany som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen.Om Marketpeople
Marketpeople (https://marketpeople.se/om-oss/) har en bakgrund från tiotusentals genomförda rekryteringar och många års erfarenhet inom bemanningsbranschen (https://marketpeople.se/branscher/). Som ett resultat av vår erfarenhet från e-handel och logistik har vi de nödvändiga färdigheterna, kunskapen och det digitala försprånget för att verkligen förändra hur rekrytering görs idag. Vår styrka ligger i att optimera tid, kostnad och resurser för rekrytering (https://marketpeople.se/hitta-ditt-nya-jobb/rekryteringsprocess/). Genom användning av AI (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/3140389/edit/arketpeople.se/kunskap/insikter/automation-och-ai-i-rekrytering/) tillhandahåller vi en helt fördomsfri process, vilket innebär att vi undviker förutfattade åsikter och fördomar. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Hemsida: www.marketpeople.se (https://marketpeople.se/)

Ansök nu

RIMING Bygg AB söker målare

Målare
Läs mer Sep 7
Riming Bygg AB expanderar och behöver nu fylla ut sin personalstyrka med nya målare.
Vi söker målare med för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering osv.
Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Vi söker dig som ser fram emot nya utmaningar och har önskemål att utvecklas inom sitt yrke.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jul 18
Målare sökes!
VH måleri AB söker målare . Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i olika städer och du kommer få arbeta både i grupp och självständigt.
*Sprut målning
*spackling -
*slipning -
*Tapetsering

Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.

Ansök nu

Jobba utomhus med takvård och målning

Målare
Läs mer Jul 31
Hej, vi på Exteriör tvätt & måleri söker nu nya drivna medarbetare. Vill du bli en del av vårat team?
Är du redo att ta dig an utmanande och stimulerande arbetsuppgifter? Har du hög arbetsmoral och gillar att arbeta utomhus? Då kan du vara precis den vi letar efter!
Vi på ETM söker nu en driven och pålitlig medarbetare för tjänsten som Taktvättare & Takmålare men vi erbjuder även andra spännande arbeten såsom fasadtvätt och målning. Detta är en timanställning, men för rätt person med passion för sitt arbete och förmågan att hantera fysiskt krävande arbete finns det möjlighet till många timmar och bra ekonomisk ersättning.
Är du nyfiken men saknar tidigare erfarenhet inom området? Oroa dig inte! Vi sätter stort värde i att utveckla våra medarbetare och kommer ge dig all utbildning och träning du behöver för att bli en expert inom området. Det viktigaste är att du har viljan att lära och att du strävar efter att leverera kvalitet i varje arbetsmoment.
För att lyckas i rollen som Taktvättare & Takmålare är ett B-körkort ett krav då vi ofta arbetar på olika platser. Har du tidigare erfarenhet av arbete på tak eller höga höjder, eller kanske till och med använt färgspruta, är det meriterande, men det är inte ett absolut krav.
Vi är ett sammansvetsat team som alltid strävar efter att leverera det bästa resultatet till våra kunder. Om du är ansvarsfull, pålitlig och älskar att arbeta utomhus så kommer du trivas hos oss. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med möjligheten att utvecklas och växa inom företaget.
Tveka inte! Vi behöver dig och din energi för att fortsätta ge tak över huvudet en fräsch och hållbar framtid. Start för tjänsten är omgående, så varför vänta? Ansök redan idag!
Skicka ditt CV och ett personligt brev till info@exteriortvatt.se och berätta varför just du är den perfekta kandidaten för rollen som Taktvättare & Takmålare.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 28
Lux måleri AB är ett växande måleriföretag som utför allt arbete inom måleri, mestadels inom nyproduktion, renovering och tillbyggnad främst i Göteborgs kommun.
Vi är nu i behov av ytterligare Flera målare till vårt team som har viljan av att arbeta samt är serviceinriktad. Du kan hålla ett högt tempo och är mån om att leverera ett arbete med god kvalitet. Arbetet kommer innebära att du utför alla former av måleriarbeten både inomhus och utomhus. Det finns även möjlighet till utveckling inom företaget som exempelvis arbetsledare för ett visst projek
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Aug 5
Vi söker hantverkare med målarkompetens. Du ska ha minst tre års målarerfarenhet.
Du ska även kunna snickra om så behövs.

Ansök nu

Erfarna målare

Målare
Läs mer Jul 10
Vi söker nu 4 målare som är villiga till att jobba på olika håll i Sverige. Boende finns vart än man jobbar utan kostnader. Arbetet startar V32 och är tillsvidare hos kund. Vi samarbetar med Sandå måleri och kommer att bilda en erfaren grupp på 4 som skall finnas på alla deras jobb. Kontakta oss gärna på 0707652373 för vidare info.
Timlön 215kr

Ansök nu

Måla hus utvändigt - Härryda.

Målare
Läs mer Jul 18
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
OBS kunden vill ha en grov uppskattning av arbetstid innan start av uppdraget
Kunden målar om huset utvändigt och behöver hjälp
Ställning finns på plats & skylift hyrs in vid behov
Kunden står för material


Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Måla tak, väggar, lister - Centrum

Målare
Läs mer Jul 18
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Måla tak, väggar, lister,
Trappsteg i ett vardagsrum kombinerat kök ca 30 kvm
Plus en hall ca 5-7 kvm.
Kunden står för material.
Veteranen tar med stege.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Måla el tapetsera vardagsrum på ca 22 kvm samt måla tak - Hisings Kärra

Målare
Läs mer Jul 18
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Måla el tapetsera vardagsrum på ca 22 kvm samt måla tak ca 21 kvm
Kunden står för material
OBS-kunden önskar grov uppsakttnig av arbetstid innan start av uppdraget


Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 29
Vi är ett bolag under tillväxt avseende måleri, och söker utbildade målare som vill vara med från början.
Er vi söker ska vara utbildade målare, vilket ska kunnas styrkas med gesällbrev eller liknande.
B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav från vår sida.
Utöver måleri så har vi bl.a även fasadtvätt och plåttaksmålning.
Välkommen med ansökan till jobb@lornetak.se

Ansök nu

MÅLARE

Lärling, målare
Läs mer Maj 8
Målare sökes!
VH måleri AB söker målare . Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i olika städer och du kommer få arbeta både i grupp och självständigt.

Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.

Ansök nu

Målare - Göteborg

Målare
Läs mer Maj 7
Beskrivning
Målare sökes omgående till Göteborgs området.
Sammanfattning
Nu söker vi på WWORK™ Rekrytering erfarna målare för heltidstjänst för en av våra kunder i Göteborg. Hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med fasadmålning, byggen samt kontorsanpassningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
4-5 års erfarenhet och är hyfsat självgående
Håller tempot i arbetet efter planering
Sköter tider och har hög arbetsmoral
Kommunicerar på Svenska eller EngelskaSom person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktigt för oss.
Våra krav är:
Erfarenhet
2-3 referenser
Arbetstid: 07:00-16:00
Lön: Enligt kollektivavtalÄr detta något som skulle passa dig? Skicka ditt CV idag via Ansök-knappen så återkommer vi inom kort.
Om Företaget
Personligt Engagemang
Vårt team här på WWORK™ Rekrytering håller ett högt tempo, är lyhörda och erbjuder ett personligt engagemang. Våra tjänster är utvecklade för att säkerställa att rekryteringsprocessen blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas behov av integritet.
Rekryteringsprocessen
En nyrekrytering är en långsiktig investering som kräver både kunskap och nätverk inom respektive bransch. Men en lyckad rekrytering bygger också på den mänskliga förmågan att matcha individers drivkrafter med organisationers målsättningar. Det är här det personliga engagemanget kommer in. Vårt team på WWORK™ Rekrytering har ett personligt engagemang i varje enskild relation. Det är vårt signum. Vår kompetensbaserade och kvalitetssäkrade rekryterings-process är specifikt anpassad till respektive bransch och situation. Steg för steg ser vi till att det blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas integritet.
Företagets webbplats
https://www.wwork.se
Företagets storlek
1-10
Huvudkontor
Cylindervägen, 131 52 Nacka Strand
Grundat
2022

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Apr 26
Vi söker dig som kan måla, spackla, sätta kakel, tapetsera med mera. Det är viktigt att du kan arbeta brett, det är viktigt att du är händig.


Som person är du arbetssam, noggrann och kommer när du ska. Det är viktigt att du är beredd att göra det lilla extra för att jobbet ska bli väl utfört.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Apr 24
Vi söker självständiga målare som kan planera och lämna bra kvalitet. Jobbet innebär spackling och målning av gips, betong, fasadmålning, tapetsering.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes till Göteborg

Målare
Läs mer Mar 30
Letar du jobb som målare i Göteborg?
Inovatiq bygg söker målare med känsla för detaljer.Du som söker ska ha utbildning som målare samt erfarenhet. Arbetet innefattar renovering av lägenheter och huvudsakligen målning inomhus.
Körkort B är ett krav
Tjänsten är med placering i Göteborg med omnejd
Avtal och lön enligt målarnas förbund
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes till WBM

Målare
Läs mer Mar 10
?Wiklund Bygg och Måleri söker just nu en målare till vårt team. Vi är ett familjeföretag med fjärdegenerationens målare som värdesätter teamkänsla och kvalité i våra projekt. Majoriteten av våra projekt är renoveringar av äldre fastigheter och i synnerhet kulturfastigheter, därav ser vi gärna att du har ett extra intresse av byggnadsvård och vill lära dig mer inom det.
Om du är ute efter att jobba på ett företag med lång erfarenhet och positiv teamkänsla som samtidigt drivs av nytänkande och utveckling, så får du gärna söka idag!
Som person besitter du hög yrkesstolthet, lagmoral och positiv attityd. Du är lösningsorienterad och strävar efter ständig utveckling.


Arbetsuppgifter
· Lägenhetsrenoveringar
· Tapetsering
· Fasadmåleri
· Fönsterrenoveringar

Kvalifikationer
· Du har relevant erfarenhet
· Svenska i tal och skrift
· Yrkesbevis eller motsvarande är meriterande men inget krav
· B-körkort


Finner du detta intressant så skicka din ansökan med CV och personligt brev till jon.wiklund@wbmab.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 15
Vi söker erfarna målare till våra entreprenader.
Du kommer arbeta mot våra kunder så det är viktigt att du behärskar svenska eller engelska.

Ansök nu

målare med erfarenhet

Målare
Läs mer Mar 11
Vi söker dig som är erfaren målare till heltidstjänst med start snarast möjligt.
Har du erfarenhet inom trä ?
samt vill arbeta på ett expanderande företag? Strålande, då kan detta vara rollen för dig! I rollen som målare arbetar du inom vårt affärsområde inom trägolv och arbetar både med rot- och andra aktörer. Du har erfarenhet av att jobba självständigt och kunskap när det gäller olika måleriejobb som främst är i samband när vi lägger golv.
Som person ser vi gärna att du är positiv, noggrann, driven och självgående.
Placeringsort för rollen är i Göteborg.
Välkommen att skicka ditt CV redan idag till info@skandigolv.se
Vi rekryterar löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

MÅLARE

Lärling, målare
Läs mer Mar 6
Målare sökes!
VH måleri AB söker målare . Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i olika städer och du kommer få arbeta både i grupp och självständigt.

Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.

Ansök nu

Frilansa som målare med Taskrunner - Göteborg

Målare
Läs mer Okt 19
Är du duktig på att måla och tapetsera?
Kanske drömt om att starta eget men inte kommit till skott?
Då är du den vi letar efter!
Som Runner på TaskRunner (en del av BuddyCompany) har du möjlighet att utföra uppdrag inom målning och tapetsering men även t.ex. möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & bärhjälp.
TaskRunner är en on-demand plattform som kopplar samman privatpersoner och företag som behöver något utfört (t.ex. måleri, möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & reparation) med verifierade Runners som är villiga att hjälpa till.

Vad krävs för att bli målare hos oss?
Du har fyllt 18 år.
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer.
Du har bevisad god erfarenhet av att måla och tapetsera!
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla kunder.


Utöver måleriuppdrag har du även möjlighet att utföra uppdrag inom
Hänga/Borra ex. tavlor, hyllor och TV-apparater
Reparation & fix
Montera möbler
Transport och flytt (A till B)
Trädgårdshjälp


Varför bli Runner hos oss?
Vi tar hand om allt det jobbiga med att driva eget företag så som att marknadsföra sig, hittar kunder, bokföra, sköta skatter och RUT/ROT-ansökningar dvs. all administration sköter vi.
Du arbetar på dina egna villkor. Sätt upp ditt eget schema och ta uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå. Vi har Runners som har detta som sin heltidssyssla men även de som studerar och gör detta som extraknäck.
Utför uppdrag i ditt närområde eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?
Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en försäkring via If.


Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay. Betalningar sker säkert via vår app.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget. Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred.
Vårt huvudkontor finns i Stockholm men du jobbar där våra kunder finns!
Arbeta med det du vill på dina villkor, ansök idag!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jan 10
Enatics Bygg AB är det lilla byggföretaget med personligt engagemang som växer tack vare dem goda relationerna vi har till våra kunder.
För oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar effektivt och garanterar god kvalité på våra jobb och material som vi använder. Vi har lång erfarenhet av all slags bygg- och renoveringsarbeten men väljer att fokusera på det vi är bäst på. Enatics Bygg AB erbjuder byggtjänster utvändigt och invändigt. Bolaget växer och vi söker nu en målare.
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Vi söker dig som arbetat som målare. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare i Göteborg sökes

Målare
Läs mer Okt 26
Göteborgs Husmåleri söker målare i Göteborg till vår växande verksamhet med start omgående.
Vi söker en erfaren målare med flera års erfarenhet inom måleriyrket. Du behöver kunna uppvisa att du tidigare arbetat som målare. Vi arbetar både med invändigt och utvändigt måleri.
Du behöver ha körkort, samt viss kunskap inom vilka typer av färger och material som ska användas på ett specifikt måleriprojekt.
Du kommer vara ute på jobben och arbeta i team och enskilt efter de utsatta målen, samt ansvara för inköp, planering och kommunikation med kunder.
Vi ser detta som en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter som senare kan omfatta en bredare roll.
Du behöver kunna visa upp referenser från tidigare arbetsgivare.
Lön enligt kollektivavtal.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 22
Nu söker vi på Gbg Tak och Fasad målare.
Vi arbetar med taktvätt, takmålning, fasadmålning och måleri inomhus under vintersäsong.
Företaget finns i Göteborg beläget på Hisingen nära till Backaplan.
Vi söker målare med minst 1 års heltidserfarenhet av måleriyrket samt god kommunikationsförmåga, då viss kontakt med kunder kan ske.
Vem är du?
Som person ser vi att du är serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du kan ta egna initiativ, är självgående men ska trivas att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig och noggrann.
Om företaget
Vi är ett litet bolag som grundades 2017 efter 14 år i måleribranschen. Vi expanderar och behöver utöka vår styrka med flera målare.
Om anställningen
Heltid
Start: Omgående, eller efter överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.
Lön: Enligt överenskommelse.
Verkar det intressant så tveka inte på att höra av dig till oss, intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV redan idag på: Info@gbgtakochfasad.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Nov 3
Vi är ett bolag under tillväxt avseende måleri, och söker utbildade målare som vill vara med från början.
Er vi söker ska vara utbildade målare, vilket ska kunnas styrkas med gesällbrev eller liknande.
B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav från vår sida.
Utöver måleri så har vi bl.a även fasadtvätt och plåttaksmålning.
Välkommen med ansökan till jobb@lornetak.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 6
Vi söker Målare för mindre och större måleriuppdrag och.
Dina uppgifter är målning inomhus och utomhus målning. Du ska kunna jobba självständigt även i grupp.

Ansök nu

Fönsterrenovering i Göteborg

Målare
Läs mer Jan 23
Nu söker vi nya medarbetare till vår fönsterrenoveringsverkstad på Ringön i Göteborg.
Vi söker dig med intresse för och/eller erfarenhet av fönsterrenovering, byggnadsvård, snickeri, måleri och/eller glasmästeri.
I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att; justera fönsterbågar, färgrengöring, färgborttagning, byta fönsterkitt och måla.
Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Hos oss blir du en del i ett arbetslag på en av sveriges största fönsterrenoveringsverkstäder.
Om du är kvinna och läser detta vill jag ge dig en extra uppmuntran att höra av dig med en ansökan.

Ansök nu

Fönsterrenoverare i Göteborg

Målare
Läs mer Feb 14
Vi Söker nya kollegor för arbete med fönsterrenovering runt om i Göteborg.
Arbetet är varierande, så som slipning av fönterkarmar, fönsterbågar. glaskittning , Glasning.
Främst är Snickeri arbeten målning och glasmästeriarbeten.
Vi vill att du som person är pålitlig, flexibel, ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Körkort är ett KRAV
Vi kan skaffa en bil åt dig men inte ett körkort

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jan 14
Vi söker självständiga målare som kan planera och lämna bra kvalitet. Jobbet innebär spackling och målning av gips, betong, fasadmålning, tapetsering.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Aug 24
Vi är ett ganska nyetablerat måleriföretag med många års yrkeserfarenhet och tillväxtpotential.
Vi letar just nu efter att expandera/växa och söker erfarna målare till vårt team.
Du behöver minst 5 års erfarenhet inom denna bransch med bevis på arbete. Du kommer att behöva tala, läsa och skriva flytande svenska eller engelska och även ha ett giltigt B/bilkörkort för att arbeta hos oss.
Om du känner att du är kvalificerad, tveka inte att kontakta oss.
Vänliga Hälsningar.
We are a fairly new established painting business with many years of professional experience and growth potential.
We are currently looking to expand/grow and are looking for experienced painters to join our team.
You will need at least 5 years experience in this branch of business with proof of work. You will have to speak, read and write fluent Swedish or english and also have a valid B/car drivers license order to work with us.
If you feel you qualify then don’t hesitate to contact us.
Kind regards.

Ansök nu

Målare med erfarenhet

Målare
Läs mer Nov 18
Vi utökar nu företaget med en målare till som vill vara med och utvecklas. Vi söker nu målare med erfarenhet och som är självgående. Välkommen in med din ansökan oavsett kön. Jobben kommer att utföras inom Göteborg.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Sep 23
Erfaren målare sökes!
SDA Entreprenad AB söker nu en erfaren och självgående målare. Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i Göteborgsområdet


Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.


Kontaktuppgifter:
Alban Deliqi
0707645732

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Nov 3
Är du målare och söker efter nästa steg i karriären? Vi på Västkustens Mur och Kakel söker dig som vill bli en viktig del i vår fortsatta resa framåt. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Om oss
Västkustens Mur & Kakel startades 2012 av Mathias Krafft & Pierre Elvestad men är sedan 2021 en del av Edvardssonbolagen. Vi utför både stora som små entreprenader inom mur & kakel. Vi väljer att satsa på kvalitet före kvantitet och består idag av ett tjugotal medarbetare. I takt med att vi fortsätter att växa behöver vi stärka upp organisationen med ytterligare en medarbetare, kanske är det dig vi söker?
Vem söker vi?
Vi söker en serviceinriktad målare, gärna med några års yrkeserfarenhet, som kan bli en del av vårt team. Du är ansvarstagande, van att jobba självständigt och har en god initiativförmåga och noggrannhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetet avser främst målning av fasader samt fönsterrenovering, men andra måleriarbeten förekommer.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök nu

målare

Målare
Läs mer Okt 4
Arbetsuppgifterna består av målningsarbeten, främst inom nyproduktion, med alla tillhörande moment som spackling,slipning, målning, tapetsering, fasad målning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Sep 14
Vi är ett bolag under tillväxt avseende måleri, och söker utbildade målare som vill vara med från början.
Er vi söker ska vara utbildade målare, vilket ska kunnas styrkas med gesällbrev eller liknande.
B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav från vår sida.
Utöver måleri så har vi bl.a även fasadtvätt och plåttaksmålning.
Välkommen med ansökan till jobb@lornetak.se

Ansök nu

Fönstermålare sökes

Målare
Läs mer Sep 8
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med fönsterrenovering. Det är mycket meriterande om du har arbetat med fönster tidigare men det är inget krav.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Mvh Fräcka Fönster

Ansök nu

Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknads utb Målare

Målare
Läs mer Aug 3
Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknadsutbildning Byggnadsmålare!
Kom och var med på vårt informationsmöte om Målarutbildning, Göteborg
Studiebesök är varje torsdag kl. 10.00 hos Bergstrandsutbildningar.
Adress: Säve flygplatsväg 25 Göteborg

Följ länken för mera information om utbildningen och om hur du anmäler ditt intresse.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Aug 30
Vi söker erfarna målare till våra entreprenader.
Du kommer arbeta mot våra kunder så det är viktigt att du behärskar svenska eller engelska.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Aug 24
Vi söker självständiga målare som kan planera och lämna bra kvalitet. Jobbet innebär spackling och målning av gips, betong, fasadmålning, tapetsering.

Ansök nu

RIMING Bygg AB söker målare

Målare
Läs mer Aug 17
Riming Bygg AB expanderar och behöver nu fylla ut sin personalstyrka med nya målare.
Vi söker målare med för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering osv.
Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Vi söker dig som ser fram emot nya utmaningar och har önskemål att utvecklas inom sitt yrke.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare – drifttekniker

Målare
Läs mer Aug 22
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seMålare – drifttekniker

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.  

Arbetsuppgifter

I rollen som målare är du en av dem som arbetar närmast kunden, arbetet är omväxlande samt erbjuder varierande och intressanta arbetsuppgifter i en engagerande och positiv arbetsmiljö. Vår huvudsakliga arbetsuppgift inom enheten är drift, tillsyn och skötsel av våra fastigheter via årliga rutiner.

Ansvaret omfattar Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Östra sjukhuset, Frölunda sjukhus samt Botaniska trädgården. Enheten stöttar även norra delen av storgöteborg. Arbeten förekommer även i övriga delar av Regionen med rådgivning utifrån enhetens olika specialistkompetenser. Du kommer att ingå i  enhet Byggservice  som idag består av 9 snickare 3 målare och 2 koordinatorer. Vi utför även måleriarbeten för bland annat  Närhälsan.

Beroende på enhetens ansvarsområde kan arbetsinnehållet delvis förändras/utvecklas över tid. Vi söker nu 1 drifttekniker inom måleri till vår enhet, med placering Sahlgrenska Sjukhuset.

Kvalifikationer

Du är en självgående och ansvarstagande person som är bekväm med att fatta beslut. Du har känsla för kundservice, är lösningsinriktad och gläds av att dela med dig av din kunskap. Du har god digital vana och att hantera administrativa arbetsuppgifter som tidsredovisning, fakturor, serviceprotokoll och beställningar.  Ordning och reda är en självklarhet för dig.

Du har gymnasieutbildning Bygg och Anläggning inom måleri eller motsvarande, gärna med relevant påbyggnadsutbildning samt har några års erfarenhet som målare/drifttekniker, med kunskap om ritningsläsning och prisframtagning till kund.

Behärskar svenska i tal och skrift. Körkort för personbil.


Erbjudande:

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi tillämpar flexibel arbetstid

Varmt välkommen med din ansökan senast 7 september.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jun 30
Vi på GN Måleri & Bygg AB söker målare omgående.
Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleri uppdrag. Dina arbetsuppgifter Invändig och utvändig målning.
Vem är du?
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Vi söker dig som har några års erfarenhet som målare. Tala och skriva på svenska samt har B-körkort.
Det är viktigt att du är glad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig, kvalitetsmedveten och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jul 12
Enatics Bygg AB är det lilla byggföretaget med personligt engagemang som växer tack vare dem goda relationerna vi har till våra kunder.
För oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar effektivt och garanterar god kvalité på våra jobb och material som vi använder. Vi har lång erfarenhet av all slags bygg- och renoveringsarbeten men väljer att fokusera på det vi är bäst på. Enatics Bygg AB erbjuder byggtjänster utvändigt och invändigt. Bolaget växer och vi söker nu en målare.
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Vi söker dig som arbetat som målare. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare till Nordic Wellness Göteborg

Målare
Läs mer Jun 13
Målare till Nordic Wellness Göteborg

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

I Göteborg med omnejd har vi idag ett 70-tal träningsanläggningar som servas av flera servicetekniker. Området som ska servas är stort och eftersom vi ständigt expanderar och bygger om söker vi nu en målare på heltid.

Att arbeta som målare på Nordic Wellness

Arbetet som målare på Nordic Wellness är varierande och stimulerande. Du arbetar som en del i vårt kompetenta serviceteam med maskintekniker och servicetekniker. Arbetet innebär måleriarbete vid alltifrån större uppdrag vid ny- och ombyggnader till små snabba målningsarbeten. Du behöver därför ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt dagliga arbete i en snabbt växande organisation.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren och händig målare med bra referenser. Du är social, positiv och effektiv. Du har förmåga att planera och prioritera din tid och tycker om att arbeta med frihet under ansvar. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och kunna ta olika uppdrag med kort varsel. Du kommer att arbeta på flera klubbar i distriktet och därför krävs B-körkort i tjänsten.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och även andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget hos oss!

Vi vill hitta vår nya medarbetare snart som möjligt - så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag 2022-07-31.

Ansök nu

Målare i Göteborg sökes

Målare
Läs mer Feb 12
Göteborgs Husmåleri söker målare i Göteborg till vår växande verksamhet med start omgående.
Vi söker en erfaren målare med flera års erfarenhet inom måleriyrket. Du behöver kunna uppvisa att du tidigare arbetat som målare. Vi arbetar både med invändigt och utvändigt måleri.
Du behöver ha körkort, samt viss kunskap inom vilka typer av färger och material som ska användas på ett specifikt måleriprojekt.
Du kommer vara ute på jobben och arbeta i team och enskilt efter de utsatta målen, samt ansvara för inköp, planering och kommunikation med kunder.
Vi ser detta som en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter som senare kan omfatta en bredare roll.
Du behöver kunna visa upp referenser från tidigare arbetsgivare.

Ansök nu

Söker Målare med Erfarenhet

Målare
Läs mer Jun 29
Söker Målare med erfarenhet samt krav på Körkort..
Minst 3 års erfarenhet
sök ej om du inte har målat eller tapetserat

Ansök nu

Fönsterrenoverare

Målare
Läs mer Jun 27
Vi är ute efter att förstärka med fler duktiga fönsterrenoverare för arbete på Göteborgs kulturfastigheter.
Arbetet innebär bla slipning av fönsterbågar och karmar, snickerilagningar, målning, kittning, glasning, justering och tätning av fönster.
Du behöver ha erfarenhet utav minst en utav följande områden:
Måleri
Snickeri
Glasmästeri
B-körkort och svenska i tal och skrift är krav


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu