Målare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Målare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Målare sökes

Målare
Läs mer Aug 24
Vi är ett ganska nyetablerat måleriföretag med många års yrkeserfarenhet och tillväxtpotential.
Vi letar just nu efter att expandera/växa och söker erfarna målare till vårt team.
Du behöver minst 5 års erfarenhet inom denna bransch med bevis på arbete. Du kommer att behöva tala, läsa och skriva flytande svenska eller engelska och även ha ett giltigt B/bilkörkort för att arbeta hos oss.
Om du känner att du är kvalificerad, tveka inte att kontakta oss.
Vänliga Hälsningar.
We are a fairly new established painting business with many years of professional experience and growth potential.
We are currently looking to expand/grow and are looking for experienced painters to join our team.
You will need at least 5 years experience in this branch of business with proof of work. You will have to speak, read and write fluent Swedish or english and also have a valid B/car drivers license order to work with us.
If you feel you qualify then don’t hesitate to contact us.
Kind regards.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Sep 23
Erfaren målare sökes!
SDA Entreprenad AB söker nu en erfaren och självgående målare. Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i Göteborgsområdet


Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.


Kontaktuppgifter:
Alban Deliqi
0707645732

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Sep 14
Vi är ett bolag under tillväxt avseende måleri, och söker utbildade målare som vill vara med från början.
Er vi söker ska vara utbildade målare, vilket ska kunnas styrkas med gesällbrev eller liknande.
B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav från vår sida.
Utöver måleri så har vi bl.a även fasadtvätt och plåttaksmålning.
Välkommen med ansökan till jobb@lornetak.se

Ansök nu

Fönstermålare sökes

Målare
Läs mer Sep 8
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med fönsterrenovering. Det är mycket meriterande om du har arbetat med fönster tidigare men det är inget krav.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Mvh Fräcka Fönster

Ansök nu

Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknads utb Målare

Målare
Läs mer Aug 3
Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknadsutbildning Byggnadsmålare!
Kom och var med på vårt informationsmöte om Målarutbildning, Göteborg
Studiebesök är varje torsdag kl. 10.00 hos Bergstrandsutbildningar.
Adress: Säve flygplatsväg 25 Göteborg

Följ länken för mera information om utbildningen och om hur du anmäler ditt intresse.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Aug 30
Vi söker erfarna målare till våra entreprenader.
Du kommer arbeta mot våra kunder så det är viktigt att du behärskar svenska eller engelska.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Aug 24
Vi söker självständiga målare som kan planera och lämna bra kvalitet. Jobbet innebär spackling och målning av gips, betong, fasadmålning, tapetsering.

Ansök nu

RIMING Bygg AB söker målare

Målare
Läs mer Aug 17
Riming Bygg AB expanderar och behöver nu fylla ut sin personalstyrka med nya målare.
Vi söker målare med för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering osv.
Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Vi söker dig som ser fram emot nya utmaningar och har önskemål att utvecklas inom sitt yrke.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare – drifttekniker

Målare
Läs mer Aug 22
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seMålare – drifttekniker

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.  

Arbetsuppgifter

I rollen som målare är du en av dem som arbetar närmast kunden, arbetet är omväxlande samt erbjuder varierande och intressanta arbetsuppgifter i en engagerande och positiv arbetsmiljö. Vår huvudsakliga arbetsuppgift inom enheten är drift, tillsyn och skötsel av våra fastigheter via årliga rutiner.

Ansvaret omfattar Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Östra sjukhuset, Frölunda sjukhus samt Botaniska trädgården. Enheten stöttar även norra delen av storgöteborg. Arbeten förekommer även i övriga delar av Regionen med rådgivning utifrån enhetens olika specialistkompetenser. Du kommer att ingå i  enhet Byggservice  som idag består av 9 snickare 3 målare och 2 koordinatorer. Vi utför även måleriarbeten för bland annat  Närhälsan.

Beroende på enhetens ansvarsområde kan arbetsinnehållet delvis förändras/utvecklas över tid. Vi söker nu 1 drifttekniker inom måleri till vår enhet, med placering Sahlgrenska Sjukhuset.

Kvalifikationer

Du är en självgående och ansvarstagande person som är bekväm med att fatta beslut. Du har känsla för kundservice, är lösningsinriktad och gläds av att dela med dig av din kunskap. Du har god digital vana och att hantera administrativa arbetsuppgifter som tidsredovisning, fakturor, serviceprotokoll och beställningar.  Ordning och reda är en självklarhet för dig.

Du har gymnasieutbildning Bygg och Anläggning inom måleri eller motsvarande, gärna med relevant påbyggnadsutbildning samt har några års erfarenhet som målare/drifttekniker, med kunskap om ritningsläsning och prisframtagning till kund.

Behärskar svenska i tal och skrift. Körkort för personbil.


Erbjudande:

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi tillämpar flexibel arbetstid

Varmt välkommen med din ansökan senast 7 september.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jun 30
Vi på GN Måleri & Bygg AB söker målare omgående.
Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleri uppdrag. Dina arbetsuppgifter Invändig och utvändig målning.
Vem är du?
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Vi söker dig som har några års erfarenhet som målare. Tala och skriva på svenska samt har B-körkort.
Det är viktigt att du är glad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig, kvalitetsmedveten och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jul 12
Enatics Bygg AB är det lilla byggföretaget med personligt engagemang som växer tack vare dem goda relationerna vi har till våra kunder.
För oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar effektivt och garanterar god kvalité på våra jobb och material som vi använder. Vi har lång erfarenhet av all slags bygg- och renoveringsarbeten men väljer att fokusera på det vi är bäst på. Enatics Bygg AB erbjuder byggtjänster utvändigt och invändigt. Bolaget växer och vi söker nu en målare.
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Vi söker dig som arbetat som målare. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare till Nordic Wellness Göteborg

Målare
Läs mer Jun 13
Målare till Nordic Wellness Göteborg

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

I Göteborg med omnejd har vi idag ett 70-tal träningsanläggningar som servas av flera servicetekniker. Området som ska servas är stort och eftersom vi ständigt expanderar och bygger om söker vi nu en målare på heltid.

Att arbeta som målare på Nordic Wellness

Arbetet som målare på Nordic Wellness är varierande och stimulerande. Du arbetar som en del i vårt kompetenta serviceteam med maskintekniker och servicetekniker. Arbetet innebär måleriarbete vid alltifrån större uppdrag vid ny- och ombyggnader till små snabba målningsarbeten. Du behöver därför ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt dagliga arbete i en snabbt växande organisation.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker en erfaren och händig målare med bra referenser. Du är social, positiv och effektiv. Du har förmåga att planera och prioritera din tid och tycker om att arbeta med frihet under ansvar. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och kunna ta olika uppdrag med kort varsel. Du kommer att arbeta på flera klubbar i distriktet och därför krävs B-körkort i tjänsten.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och även andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget hos oss!

Vi vill hitta vår nya medarbetare snart som möjligt - så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag 2022-07-31.

Ansök nu

Målare i Göteborg sökes

Målare
Läs mer Feb 12
Göteborgs Husmåleri söker målare i Göteborg till vår växande verksamhet med start omgående.
Vi söker en erfaren målare med flera års erfarenhet inom måleriyrket. Du behöver kunna uppvisa att du tidigare arbetat som målare. Vi arbetar både med invändigt och utvändigt måleri.
Du behöver ha körkort, samt viss kunskap inom vilka typer av färger och material som ska användas på ett specifikt måleriprojekt.
Du kommer vara ute på jobben och arbeta i team och enskilt efter de utsatta målen, samt ansvara för inköp, planering och kommunikation med kunder.
Vi ser detta som en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter som senare kan omfatta en bredare roll.
Du behöver kunna visa upp referenser från tidigare arbetsgivare.

Ansök nu

Söker Målare med Erfarenhet

Målare
Läs mer Jun 29
Söker Målare med erfarenhet samt krav på Körkort..
Minst 3 års erfarenhet
sök ej om du inte har målat eller tapetserat

Ansök nu

Fönsterrenoverare

Målare
Läs mer Jun 27
Vi är ute efter att förstärka med fler duktiga fönsterrenoverare för arbete på Göteborgs kulturfastigheter.
Arbetet innebär bla slipning av fönsterbågar och karmar, snickerilagningar, målning, kittning, glasning, justering och tätning av fönster.
Du behöver ha erfarenhet utav minst en utav följande områden:
Måleri
Snickeri
Glasmästeri
B-körkort och svenska i tal och skrift är krav


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknads utb Målare

Målare
Läs mer Apr 26
Arbetsförmedlingen Göteborg söker deltagare till Arbetsmarknadsutbildning Byggnadsmålare!
Kom och var med på vårt informationsmöte om Målarutbildning, Göteborg

Följ länken för mera information om utbildningen och om hur du anmäler ditt intresse.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Maj 12
Just nu söker vi en målare med erfarenhet inom måleribranschen. Arbetet avser målning av fasad, spackling, tapetsering mm.
Start: Omgående. 7-16 alt 8-17.
Hel/deltids anställning.
Lön: Enligt överenskommelse/fastlön/timlön.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

RIMING Bygg AB söker målare

Målare
Läs mer Maj 11
Riming Bygg AB expanderar och behöver nu fylla ut sin personalstyrka med nya målare.
Vi söker målare med för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering osv.
Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Vi söker dig som ser fram emot nya utmaningar och har önskemål att utvecklas inom sitt yrke.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

MSE Måleri AB söker målare

Målare
Läs mer Jan 6
MSE Måleri AB expanderar och behöver nu fylla ut sin personalstyrka med nya målare.
Vi söker målare med för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering.
Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Vi söker dig som ser fram emot nya utmaningar och har önskemål att utvecklas inom sitt yrke.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 14
Är du en erfaren Målare och är redo för en ny utmaning?
Vi är på jakt efter en målare till vårt kundföretag, Du bör vara självgående, otroligt noggrann samt en lagspelare.

Arbetet är framför allt villafasader men det förekommer även en del jobb inomhus.
 
Tjänsten utgår från Hissingen och arbetet är inom hela Göteborg!

Meriterande för tjänsten:
• Har du utbildningen fallskydd
• Är du en problemlösare?
• Körkort

Krav för tjänsten:
Utbildad målare eller motsvarande
Svenska i tal och skrift


Då du ibland befinner dig på stora arbetsplatser och måste kommunicera en del med kollegorna är det otroligt viktigt att du behärskar det svenska språket både skriftligt och muntligt. Redovisa gärna goda referenser.
Eftersom du är en erfaren målare som arbetat tidigare så vill vi gärna ha referenser från dina tidigare arbetsgivare.
 
Alla ansökningar sker via ansökningsformuläret.


Externa är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

MÅLARE

Målare
Läs mer Apr 7
Målare sökes!
VH måleri AB söker målare . Tjänsten är på heltid och börjar omgående. Arbetet kommer att finnas beläget i Göteborg och du kommer få arbeta både i grupp och självständigt.

Är du intresserad? Tveka inte med att kontakta oss.

Ansök nu

MÅLARE SÖKES TILL YTSKIKTSBOLAGET

Målare
Läs mer Apr 1
Vi växer och söker målare och murare!

Som anställd i Nordiska Ytskiktsbolaget är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och naturlig utveckling i din roll. Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ÖVRIG INFORMATION
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsterna.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

MÅLARLÄRLING SÖKES TILL YTSKIKTSBOLAGET

Lärling, målare
Läs mer Apr 1
Vi växer och söker lärlingar inom måleri och mur.

Du som lärling skall inneha någon av följande:
- Redan påbörjad lärlingsutbildning
- Vuxenlärling som har påbörjat utbildningen inom måleri eller mureri.
- Eller personer med bakgrund/erfarenhet från måleriet eller mureri.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och naturlig utveckling i din roll. Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 24
Vi söker målare som har erfarenhet av yrket. Du skall ha körkort och gilla att arbeta både i grupp och ensam.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Nov 3
Vi är ett ganska nyetablerat måleriföretag med många års yrkeserfarenhet och tillväxtpotential.
Vi letar just nu efter att expandera/växa och söker erfarna målare till vårt team.
Du behöver minst 5 års erfarenhet inom denna bransch med bevis på arbete. Du kommer att behöva tala, läsa och skriva flytande svenska eller engelska och även ha ett giltigt B/bilkörkort för att arbeta hos oss.
Om du känner att du är kvalificerad, tveka inte att kontakta oss.
Vänliga Hälsningar.
We are a fairly new established painting business with many years of professional experience and growth potential.
We are currently looking to expand/grow and are looking for experienced painters to join our team.
You will need at least 5 years experience in this branch of business with proof of work. You will have to speak, read and write fluent Swedish or english and also have a valid B/car drivers license order to work with us.
If you feel you qualify then don’t hesitate to contact us.
Kind regards.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Mar 4
Just nu söker vi en målare inom måleribranschen. Arbetet avser målning av fasad, spackling, tapetsering mm.
Start: Omgående. 7-16 alt 8-17.
Hel/deltids anställning.
Lön: Enligt överenskommelse/fastlön/timlön.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes för omgående anställning i Göteborg med omnejd

Målare
Läs mer Mar 3
VI SÖKER MÅLARE FÖR OMGÅENDE ANSTÄLLNING!
Målare sökes i Göteborg med omnejd. (även målare med säte Orust/Tjörn/Stenungsund kan vara aktuellt för anställning, då vi även expanderar i det området). Idag är däremot den största delen av våra arbeten i och runt Göteborg.
VAD KAN VI ERBJUDA?
* Ett schysst företag med god sammanhållning
* Ytterst trevliga kollegor
* Bil
* Bra löner/förmåner
* Varierande typer av arbeten, där du kan fortsätta att utvecklas som målare
VAD TYCKER VI ÄR VIKTIGT HOS DIG? * B-körkort
* God erfarenhet som yrkesmålare
* Trevligt samt bra kundbemötande * Självgående
VILKA ÄR VI?
101 Procent Måleri AB är ett expanderande företag med ett härligt team med goa målare som alla trivs med sina yrkesval. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare får sina röster hörda och att man känner sig som en viktig del i företaget. Vi har en stor variation av olika typer av arbeten vilket innebär en bred yrkeskunskap inom många av måleriyrkets härliga uppgifter. Vid övriga frågor samt intresse vänligen kontakta oss.
Mvh Fredrik Wahlgren Malkic
101 Procent Måleri AB

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 7
Är du en erfaren Målare och är redo för en ny utmaning?
Vi är på jakt efter en målare till vårt kundföretag, Du bör vara självgående, otroligt noggrann samt en lagspelare.

Arbetet är framför allt villafasader men det förekommer även en del jobb inomhus.
 
Tjänsten utgår från Hissingen och arbetet är inom hela Göteborg!

Meriterande för tjänsten:
• Har du utbildningen fallskydd
• Är du en problemlösare?
• Körkort

Krav för tjänsten:
Utbildad målare eller motsvarande
Svenska i tal och skrift


Då du ibland befinner dig på stora arbetsplatser och måste kommunicera en del med kollegorna är det otroligt viktigt att du behärskar det svenska språket både skriftligt och muntligt. Redovisa gärna goda referenser.
Eftersom du är en erfaren målare som arbetat tidigare så vill vi gärna ha referenser från dina tidigare arbetsgivare.


Externa är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Målare - Göteborg

Målare
Läs mer Feb 9
Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av att bygga upp något konkret eller fixa det som är trasigt? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner.
Vi söker dig som är målare men som samtidigt söker ett flexibelt varierande arbete. Som Runner på The Buddy Company utför du t.ex. möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & reparation och andra varierande uppdrag och tjänar pengar. Sätt upp ditt eget schema och ta uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå.
TaskRunner är sedan 2021 en del av The Buddy Company som tillhandahåller samtliga tjänster som nämns ovan.
Så vad krävs för att bli Runner eller Handyman hos oss?
Du har fyllt 18 år
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer
Du är skicklig på att måla, flytta, köra, snickra, montera, el.
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla klienter.
Ett plus är ifall du har certifikat inom din expertis.Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en såklart en försäkring (via IF).
Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay.
Betalningar sker säkert via vår app. All uppdrag betalas i förskott när du blir anlitad.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget.
Om uppdraget inte kan utföras på grund av olika omständigheter återbetalas uppdragsgivaren pengarna enligt överenskommelse.
Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred. Vi drar en förmedlingsavgift på 25% per utfört uppdrag.
Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. I kombination med att du söker tjänsten här kan du också skapa ett konto i appen TaskrunnerPRO - För runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0YOm du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Feb 7
Vi söker självständiga målare som kan planera och lämna bra kvalitet Jobbet innebär fasadmålning, tapetsering och målning invändigt.

Ansök nu

Trapprenoverare/målare

Målare
Läs mer Feb 2
Svenska Trappsteg söker dig som har både erfarenhet av målning och att jobba med träarbeten/snickerier.
Arbetsuppgifter,
-målning av trappor
-kapning och montering av renoveringstrappsteg
-montering av handledare.
-göra stängningar av trappor
-göra knarreducering
Du är självgående, gillar att arbeta ensam, vara positiv och ge ett bra intryck mot kund, vara noggrann, ha ett ordnat liv, ha körkort, ha tillgång till parkering av bil, behärska svenska.
Du ska senare kunna göra hembesök hos kunder. Det är viktigt att du ger ett bra och förtroendegivande intryck mot våra kunder.
Det är viktigt att du är strukturerad, tar ansvar och kan lösa uppkomna problem självständigt.
Du ska kunna de grundläggande momenten i målning. Du ska vara händig och gilla att jobba med trä. Ett plus om du har jobbat med sänksåg mm.
Om arbetsplatsen:
Svenska Trappsteg har sätet i Täby. Vi arbetar över hela Stockholm, Uppsala, Gävle och Göteborg.
Vi använder vårt egenproducerade material till trapprenovering som är det bästa som finns på marknaden i detta segment. Vi är störst på trapprenovering av massivt material i Stockholms län. Vi vill även vara den ledande aktören i Västra Götaland.
Du kommer att få lära dig arbetsmomenten i Göteborg parallellt med en kollega under några veckor.
Vi ser gärna att du har referenser.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
Se vår hemsida svenskatrappsteg.se
OBS! MÄRK ANSÖKAN MED GÖTEBORG
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Målare och snickare

Målare
Läs mer Jan 24
Vi söker dig som är utbildad målare med lång erfarenhet och ett gediget kunnande inom måleriyrket med bred kompetens inom både rot och nyproduktion. Vi söker även en snickare som har bred erfarenhet inom byggnadssnickeri

Ansök nu

Målare - Göteborg

Målare
Läs mer Jan 18
Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av att bygga upp något konkret eller fixa det som är trasigt? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner.
Som Runner på The Buddy Company utför du t.ex. möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & reparation och andra liknande varierande uppdrag och tjänar pengar. Sätt upp ditt eget schema och ta uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå.
TaskRunner är sedan 2021 en del av The Buddy Company som tillhandahåller samtliga tjänster som nämns ovan.
Så vad krävs för att bli Runner eller Handyman hos oss?
Du har fyllt 18 år
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer
Du är skicklig på att måla, flytta, köra, snickra, montera, el.
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla klienter.
Ett plus är ifall du har certifikat inom din expertis.

Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en såklart en försäkring (via IF).
Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay.
Betalningar sker säkert via vår app. All uppdrag betalas i förskott när du blir anlitad.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget.
Om uppdraget inte kan utföras på grund av olika omständigheter återbetalas uppdragsgivaren pengarna enligt överenskommelse.
Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred. Vi drar en förmedlingsavgift på 25% per utfört uppdrag.
Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. I kombination med att du söker tjänsten här kan du också skapa ett konto i appen TaskrunnerPRO - För runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fogare

Målare
Läs mer Jan 7
Svenska Fog är ett av Sveriges största och ledande fogföretag och vi arbetar med kunder som Skanska, Peab, JSB mm. Vi jobbar mycket med ramavtal och dessa tar oss runt hela Sverige. Vi är ett ungt team med duktiga fogare där vi värdesätter individen och har bra förmåner för de anställda. Vi har i dag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kristianstad med huvudkontoret i Hässleholm.
Vår order ingång i Göteborgs området är just nu hög och vi behöver snarast förstärka med fler fogare.
Som fogare är du med och skapar täta och energismarta byggnader. Du ser även till att skapa en estetisk finish, invändigt och utvändigt.
Vi tror du har,
*Ansvar
*Social kompetens
*Lösningsorienterad
*Noggrannhet
*Självständig i Team.
*Flexibelt/varierande arbete
*Utbildning/kompetensutveckling sker löpande
*Hög arbetsmoral
*Kan resa i tjänsten
*Har mjukfogat tidigare
Arbetskläder och bil tillhandahålls av företaget.
Då efterfrågan på våra tjänster i Göteborgs området ökar varje dag behöver vi anställa ytterligare fogare. Du kommer att ha en arbetsledande roll och en lön efter detta
Du kommer ingå i ett team av två eller flera fogare och vi jobbar i hela stor Göteborg.
Vår lönenivå är högst i branchen !

Ansök nu

Fogare

Målare
Läs mer Jan 7
Svenska Fog är ett av Sveriges största och ledande fogföretag och vi arbetar med kunder som Skanska, Peab, JSB mm. Vi jobbar mycket med ramavtal och dessa tar oss runt hela Sverige. Vi är ett ungt team med duktiga fogare där vi värdesätter individen och har bra förmåner för de anställda. Vi har i dag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kristianstad med huvudkontoret i Hässleholm.
Vår order ingång i Göteborgs området är just nu hög och vi behöver snarast förstärka med fler fogare.
Som fogare är du med och skapar täta och energismarta byggnader. Du ser även till att skapa en estetisk finish, invändigt och utvändigt.
Vi tror du har,
*Ansvar
*Social kompetens
*Lösningsorienterad
*Noggrannhet
*Självständig i Team.
*Flexibelt/varierande arbete
*Utbildning/kompetensutveckling sker löpande
*Hög arbetsmoral
*Kan resa i tjänsten
*Har mjukfogat tidigare
Arbetskläder och bil tillhandahålls av företaget.
Då efterfrågan på våra tjänster i Göteborgs området ökar varje dag behöver vi anställa ytterligare fogare.
Du kommer ingå i ett team av två eller flera fogare och vi jobbar i hela stor Göteborg.
Vår lönenivå är högst i branchen !

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jan 4
Är du vår nästa medarbetare?
Astrio Entreprenad AB är i en expansiv fas där vi söker nya krafter som vill ansluta till våra befintliga hantverkare.
Vi söker dig som är målare och har lätt för att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående.
Välkommen att lämna er intresseanmälan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Måleri

Målare
Läs mer Dec 1
Vi letar just nu efter att expandera/ växa och söker erfarna målare till vårt team
Du behöver ha minst 1-2 års erfarenhet inom denna bransch.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad målare och/eller med yrkeserfarenhet inom måleri. Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra.
B-körkort erfordras.
Om du känner att du är kvalificerad,tveka inte att kontakta oss. Om du är rätt person vi söker finns det även möjlighet till en fast anställning.
Med Vänliga Hälsningar
M.T. Bygg och Städ Service
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare i Göteborg sökes

Målare
Läs mer Aug 20
Göteborgs Husmåleri söker målare i Göteborg med start omgående. Vi söker en erfaren målare med flera års erfarenhet inom måleriyrket. Du behöver kunna uppvisa att du tidigare arbetat som målare.
Vi arbetar både med invändigt och utvändigt måleri. Det är meriterande om du också har grundläggande kunskap inom mureri och snickeri då vi utför mycket fasadrenoveringar av trä och putsfasader.
Du behöver ha körkort, samt viss kunskap inom vilka typer av färger och material som ska användas på ett specifikt måleriprojekt.
Du kommer vara ute på jobben och arbeta i team och enskilt efter de utsatta målen, samt ansvara för inköp, planering och kommunikation med kunder.
Vi ser detta som en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter som senare kan omfatta en bredare roll.
Du behöver kunna visa upp referenser från tidigare arbetsgivare.

Ansök nu

Erfaren målare? Vi har uppdrag med start omgående

Målare
Läs mer Nov 19
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare med gesällbrev för mindre och större måleriuppdrag. Det kan innebära både målning inomhus och utomhus. Jobbet är mycket flexibelt och du styr mycket själv.Du kommer att ha direkt kontakt med kunden.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning & tapetsering etcetera

Vem är du?
Du är en pigg och behörig målare som är 55+ eller pensionär. Du gillar att jobba flexibelt och styra mycket själv.

Ansökan
Kontakta oss vid intresse.

Ansök nu

Fogare

Målare
Läs mer Nov 17
Svenska Fog är ett av Sveriges största och ledande fogföretag och vi arbetar med kunder som Skanska, Peab, JSB mm. Vi jobbar mycket med ramavtal och dessa tar oss runt hela Sverige. Vi är ett ungt team med duktiga fogare där vi värdesätter individen och har bra förmåner för de anställda. Vi har i dag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kristianstad med huvudkontoret i Hässleholm.
Vår order ingång i Göteborgs området är just nu hög och vi behöver snarast förstärka med fler fogare.
Som fogare är du med och skapar täta och energismarta byggnader. Du ser även till att skapa en estetisk finish, invändigt och utvändigt.
Vi tror du har,
*Ansvar
*Social kompetens
*Lösningsorienterad
*Noggrannhet
*Självständig i Team.
*Flexibelt/varierande arbete
*Utbildning/kompetensutveckling sker löpande
*Hög arbetsmoral
*Kan resa i tjänsten
*Har mjukfogat tidigare
Arbetskläder mm tillhandahålls av företaget.
Då efterfrågan på våra tjänster i Göteborgs området ökar varje dag behöver vi anställa ytterligare fogare. Du kommer att ha en arbetsledande roll och en lön efter detta
Du kommer ingå i ett team av två eller flera fogare och vi jobbar i hela stor Göteborg.
Vår lönenivå är högst i branchen !

Ansök nu

LÄRLINGAR MÅLERI SÖKES

Lärling, målare
Läs mer Nov 5
Vi söker lärlingar inom måleri!

Det kan innebära personer med olika bakgrunder som tex
- Redan påbörjad lärlingsutbildning
- Vuxenlärling som har påbörjat utbildningen inom måleri
- Eller personer med bakgrund/erfarenhet från måleriet

Intresserade skickar sitt CV till r.nilsson@ytskiktsbolaget.se

Ansök nu

Målare - Göteborg

Målare
Läs mer Okt 28
Om jobbet
TaskRunner är en förmedlingsplattform som erbjuder hushållslnära tjänster som möbelmontering, transport, trädgårdshjälp, målning och mycket mer. Vi utför dagligen uppdrag för kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler storstäder i Sverige. Nu söker vi fler Runners som kan vara med och dagligen ta uppdrag via vår plattform.
Är du...
Händig och kallas för familjens handyman?
Service minded och social?
Drivs av att hjälpa andra?
Sugen på att själv bestämma över schema och timmar i veckan?

Vi söker dig som är händig, har enkelt för att hitta lösningar och har en bred kompetens inom hantverk. Du gillar att göra roliga hemmaprojekt och har kanske hjälpt familj och vänner med att montera ihop möbler från IKEA eller måla om ett sovrum.
Som en Runner på TaskRunner ser vi gärna att du:
Är självgående och ansvarsfull
Har erfarenhet eller grundläggande förståelse inom möbelmontering, hantverk, bygg, målning eller liknande
Är flytande i svenska, både i tal och skrift
Är över 18 år gammal
Har svenskt körkort, ID-handling eller pass
Är intresserad av att ta uppdrag minst ett par timmar i veckan

Uppdrag kommer in dagligen och ökar i antal i storstäderna, då vi just nu växer i snabb takt.
Våra uppdrag består bland annat av:
Möbelmonteringar.
Transport av möbler, skräp till återvinningen.
Målning samt tapetseringsarbeten.
Hänga upp tv, hyllor mm på väggen.
Bygga altaner, staket mm.
Köksrenoveringar & fasadrenoveringar.
Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. Du ansöker om att bli en Runner hos oss enkelt direkt via vår smarta app TaskRunner - För Runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målarlärling

Lärling, målare
Läs mer Okt 14
Måleriplattan AB är det lilla byggföretaget med personligt engagemang som växer tack vare dem goda relationerna vi har till våra kunder.
För oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar effektivt och garanterar god kvalité på våra jobb och material som vi använder. Vi har lång erfarenhet av all slags bygg- och renoveringsarbeten men väljer att fokusera på det vi är bäst på. Måleriplattan AB erbjuder byggtjänster utvändigt och invändigt. Bolaget växer och vi söker nu en målarlärling.
Du är en serviceinriktad, noggrann och strukturerad person. Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Vi söker dig som vill lära dig att arbetat som målare. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.

Ansök nu

Tapetsera en barntapet , fondvägg 2.10X2,40 - Askim

Målare
Läs mer Nov 2
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Tapetsera en barntapet , fondvägg 2.10X2,40
Kunden står för material

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Målare i Vara!

Målare
Läs mer Okt 18
OnePartnerGroup söker nu målare till byggföretag för uppdrag i Vara!

Kunden arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget tillhandahåller hela processen själv och har organiserat hela produktionsprocessen som en bilfabrik. Allt jobb utgår från ritning och företaget erbjuder kunderna flexibla och anpassade kombinationsmöjligheter. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa vår kund färdigställa modulbyggnader med både inomhus-och fasad måleri. 

Krav
- Tidigare erfarenhet som målare minst 2 år.
- Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
- Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
- B-körkort tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av yttre- och inremåleri med ett skarpt öga för detalj! Det är meriterande om du har relevant utbildning inom måleri. För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och vad som krävs för att avsluta arbetet på bästa vis! Som person är du utåtriktad, har en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Vara
Arbetstider: Dagtid, vardagar  
Omfattning: Heltid

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan nu med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kombinerad målare och trapprenoverare

Målare
Läs mer Sep 7
Svenska Trappsteg söker en kombinad målare och trapprenoverare för målning av trappor samt montering av trappsteg hos privatkunder.
Det är bra om du har erfarenhet av målning sedan tidare och- eller har erfarenhet av sänksåg etc eller är väldigt händig och har lätt att lära sig så är det positivt. Det är en fördel. Är du redan träarbetare eller har erfarenhet av det så är det ett plus.
Arbetet består i att bland annat måla trappor, tid ca 2-3 dagar, kapa och montera nya renoveringssteg av vårat eget märke/fabrikat. Andra uppgifter förekommer också.
Hembesök hos kunder ingår också.
Vi söker dig som är händig, har lätt för att lära sig, är ärlig och skötsam, passar tider, är kundserviceminded, alltid gör sitt bästa, har ett ordnat liv.
Du kommer att få lära dig grunderna i hur vi arbetar under en kortare tid i Stockholm omgående och därefter få handledning på plats.
Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska då kontakten med kunder är viktigt samt att hembesök även är en del av arbetet.
Om företaget: Svenska Trappsteg har utfört över 7000 trapprenoveringar under ca 14 års tid. Vi utför trapprenoveringar med eget märke/fabrikat som är av topp kvalitet. Vi är en av de ledande i branschen. Vi arbetar i Stockholm, Uppsala och Göteborg i huvudsak. Även andra orter förekommer.
ARBETET KRÄVER KÖRKORT så sök inte om du inte har det.
Vi avser att anställa 1-2 personer omgående.
Välkommen med din ansökan./ Roland Öhman

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Sep 22
Vi söker dig som är utbildad målare med lång erfarenhet och ett gediget kunnande inom måleriyrket med bred kompetens inom både rot och nyproduktion

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Sep 20
Vi utför alla typer av målerijobb, inget jobb är för stort eller för litet för oss.Vi på DSN Bygg Service fortsätter att expandera, för att kunna erbjuda våra nyblivna samt trogna kunder fler tjänster behöver vi nu fler medarbetare i vårt team som vill vara en del av företagets framgång
Vi söker dig som är utbildade målare med goda erfarenheter inom branschen.
Vi ser helst att du som söker är självgående, har en god känsla för service.

Ansök nu

Vi söker målare!

Målare
Läs mer Sep 15
Vi söker nu Målare för omgående anställning.


Vi söker dig som har mer än 5 års erfarenhet inom måleriyrket.
Kravet vi har är att du är självgående, kan ta egna beslut inom arbetet, öppen och social då det är en viktig faktor för våra kunder.


B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Måleri

Målare
Läs mer Sep 8
Vi söker någon som har god kunskap inom just denna branchen. Du som söker denna ska ha god samarbete med andra arbetskamrater samt att du ska vara den person som brinner för just denna jobb. Du skall vara lyhörd, noggrann och ha en god bemötande.
Du behöver ej veta bara dessa nämna språk, vi tar emot alla.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu