Chefer och verksamhetsledare jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Marketing Manager

Marknadschef
Läs mer Sep 30
Nytt
Tjänsten

AB Regin befinner sig i en stark tillväxtfas där vi nu söker vår nästa stjärna till tjänsten som Marketing Manager. För rätt person väntar en spännande resa där du förväntas ansvara för att utveckla företagets globala marknadsföring. Stort fokus kommer att vara på den digitala marknadsföringen och vidareutvecklingen av vår nya digitala plattform. Arbetet är mångfacetterat och inkluderar samarbeten med såväl våra svenska kontor som våra lokala säljkontor runt om i världen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för AB Regins globala marknadsföringsstrategi som innefattar all kommunikation, samtliga kanaler och plattformar mot marknaden.

- Tillsammans med försäljningschef utveckla och driva en marknads- och kommunikationsplan för AB Regin.

- Leda och coacha våra medarbetare på marknadsavdelningen.

- Stötta säljinitiativen med relevant marknadsföringsmaterial i tryckta och digitala kanaler.

- Projektleda och driva deltagande i branschspecifika mässor, utbildningar, seminarier och andra typer av events.

- Tillse att gruppens Brand Manual utvecklas samt implementeras.

- Tillsammans med HR-funktionen driva och utveckla AB Regins Employer Branding arbete.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen har du flera års yrkeslivserfarenhet inom marknadsföring och är väl bekant med dagens och morgondagens digitala kanaler. Du har förmodligen tidigare erfarenhet utav att utveckla en digital kommunikationsplattform och känner dig trygg i detta arbete. Du har god insikt i värdebaserad försäljning och utmaningarna med att sälja via distributörer till slutkund. Du har passion för marknadsföring och förstår hur man nyttjar kraften från digitala kanaler för att driva leads.

Kunskap och erfarenhet av content marketing krävs, talang för det skrivna språket och vana att producera marknadskommunikation, framför allt i digital form.

Vi ser att du är en trygg, prestigelös ledare som vill se sina medarbetare utvecklas i sin roll. Du har ett starkt eget driv, är modig och har sinne för att utveckla affärer genom kommunikation.

Som person har du ett affärsmässigt och kommunikativt förhållningssätt. Du är van vid högt tempo och har förmågan att behålla lugnet och göra rätt prioriteringar även i stressade situationer. Det är viktigt att du är strukturerad, självgående och har ett stort resultatfokus. Slutligen ska du ha ett starkt inre driv och inte vara rädd för att kombinera operativt detaljarbete med långsiktigt strategiarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom marknadsföring, samt utbildning eller erfarenhet av grafisk design och varumärkesstrategier.

Ett krav är att du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, andra språk är meriterande.

Vårt erbjudande - Följ med på vår resa mot en hållbar framtid!

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av AB Regins fantastiska resa. Vi har en lång historia och många framgångsrika år bakom oss, men vårt största fokus är vår tillväxtresa framåt. Du erbjuds en central och strategiskt viktig roll och kommer att ha stort inflytande över bolagets fortsatta utveckling.

På AB Regin stöttar, utmanar och hjälper vi varandra. Bland engagerade kollegor i en positiv företagskultur får du möjlighet att växa. Kulturen på AB Regin är öppen, inspirerande och bekräftande, med en genomgående stor passion för hållbarhet och miljö.

Om du verkligen vill göra skillnad är det här platsen för dig!

Info om AB Regin

Regin Group är en global leverantör av intelligenta Building Management System, rum-och zonreglersystem, samt fältprodukter. Vi har varit verksamma inom i fastighetsautomationsbranschen i över 75 år, alltid med innovation i fokus. Vår målsättning är att spara energi, minimera koldioxidutsläpp och bidra till en hälsosam och produktiv inomhusmiljö.

Vi tillhandahåller intelligenta, användarvänliga och effektiva lösningar som stärker systemintegratörer, tillverkare och fastighetsägare. Våra produkter utvecklas i första hand vid vårt innovationscenter i Lund och når marknaden genom lokala försäljningskontor och i samarbete med vårt nätverk av systemintegratörer, OEM-kunder och distributörer.

Vi har cirka 500 anställda i Europa och Asien som delar visionen om människors välbefinnandei en hållbar framtid. Regins huvudkontor ligger i Kållered och våra dotterbolag finns i 10 länder i Europa och Asien.

För Regin är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med våra kollegor världen över, till ett bättre klimat i en hållbar framtid.

Låter det intressant? Tveka inte att ansöka till denna spännande tjänst hos oss.

Ansök nu

Driftchef till bolag inom sanering och fasadtvätt ?

Fastighetschef
Läs mer Sep 26
Vill du ta steget och vara en nyckelspelare att driva verksamheten i ett framgångsrikt bolag inom klottersanering och fasadtvätt?

Om tjänsten

Wrknest söker för kunds räkning en Driftchef till ett bolag inom klottersanering och fasadtvätt. Verksamheten du kommer vara med och driva består idag av 22 personer inklusive VD, en administratör, två arbetsledare samt operativa grupper som utför klottersanering samt fasadtvätt. Du kommer rapportera till bolagets VD och få stor hjälp av en administratör som kommer stötta i det dagliga.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

Som Driftchef kommer du vara ytterst ansvara för bolagets dagliga drift och effektivitet. Du kommer till exempel att:

- Arbeta med offentliga upphandlingar, då majoriteten av företagets kunder är kommunala

- I nära samarbete med arbetsledarna säkerställa effektiv drift

- Säkerställa att de anställda trivs och stannar, samt ansvara för att rekrytera nya anställda när det behövs

- Analysera siffror och KPI:er, samt överblick över konkurrenter

- Vara delaktig i långsiktiga strategier för bolaget
- Säkerställa rätt kompetens och kravuppfyllnad för de olika projekten


Detta är en roll som erbjuder väldigt stor variation och "högt och lågt", samt chans att få vara med på en resa inom bolaget. Du kommer vara med och driva ett bolag som är väldigt välmående och framgångsrikt och sätta din prägel för att ta det till ytterligare nästa nivå.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet i liknande roll från facility management-branschen eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kontor i Biskopsgårdens industriområde

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

- En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/&data=04|01|Jenny.Heinegren@wastbygg.se|36914b3b26194174461d08d972b6f80a|2df0c42b4ad64989b2f9506e0cc9ac4c|0|0|637666952455186889|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=B58tX+cZI6xe2+h+xL1oyAdraqcNfEsNb7U64j5hRf8=&reserved=0).


Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Vi söker en produktionsledare till Rexels lager i Göta

Lagerchef
Läs mer Sep 16
Om Rollen
Vi söker dig som vill axla rollen som Produktionsledare till Rexels lager i Göta, Lilla Edet. Positionen är tillfällig och beräknas till 6-12 månader. Du kommer att arbeta tvåskift och rapporterar till Lagerchefen i Göta.

Som Produktionsledare är du en viktig del av vårt förbättringsorienterade arbete med kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Du kommer att delta i daglig planering och uppföljning av produktionen och kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla medarbetare, arbetssätt och processer. I din ledande roll ska du fungera både som kravställare, stöd och föredöme för dina kolleger och medarbetare. Du delar ansvaret för lagret med ytterligare tre produktionsledare där ni leder och fördelar arbetet för ökad service, effektivitet och medarbetarengagemang. Totalt har lagret ca 70 anställda lagermedarbetare.

- Leda, styra, följa upp och utveckla arbetslagen och ledarna i deras uppgifter och samarbeten
- Analysera samt följa upp nyckeltal och ekonomi
- Lagerstyrning utifrån ett processorienterat arbetssätt.
- Aktivt driva förbättringsprocesser som gynnar kunder, medarbetare och ägare samt säkerställa en positiv utveckling av enhetens resultat
- Aktivt samarbeta med andra funktioner och grupper, såväl internt som externt, för att uppnå fastställda mål
- Utveckla rutiner och säkerställa efterlevnad för en säker arbetsmiljö samt bidra till efterlevnad av kundlöften gällande leverans, tillgänglighet och kvalitet
- Säkerställa prioritering, uppföljning och implementering av förbättringar utifrån avvikelser
- Leda och utveckla mötesforum för att säkerställa utveckling och delaktighet hos medarbetare och ledare


Om dig som person
Är du en ansvarsfull driven person med ett positivt förhållningssätt som trivs med att jobba i en förbättringsorienterad miljö med ett högt tempo har du goda förutsättningar att passa in teamet där du blir en viktig del av Rexel Sveriges fortsatta utveckling. Du lockas av en ledarroll där du kan inspirera och utveckla andra och bidra till att skapa engagemang och delaktighet. Arbetsplatsen har påbörjat en förbättringsresa som du kommer att bli en viktig del av så vi ser gärna att du har en tydlig ledarskapsstil med förmåga att få med dig medarbetare i förändring. Din framgång som ledare baseras bland annat på din förmåga att skapa goda relationer och att bygga effektiva lag.

Om Rexel

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med 24 000 anställda i 26 länder och med en omsättning på ca 14,7 miljarder euro. Koncernen har sitt huvudkontor i Paris och är noterat på Parisbörsen. I Sverige har Rexel en stark position, med cirka 800 medarbetare på 60 platser i landet och en omsättning på cirka 5,8 miljarder svenska kronor.

Av Sveriges 800 medarbetare arbetar ungefär hälften i inne-, ute- och butikssäljfunktioner. Rexel Sveriges huvudkontor finns i Älvsjö. I Älvsjö finns en central teknikavdelning som driver försäljning inom förnybar energi, energieffektiva lösningar samt hjälper kunder i olika typer av projekt. Här finns alla strategiska och administrativa funktioner såsom ekonomi, IT, produkt, marknad och HR. I Sverige finns två distributionscentraler; en i Jordbro, söder om Stockholm och en i Göta, norr om Göteborg.

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Med varumärket Rexolution bidrar Rexel till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. För att nå sin vision behöver Rexels Supply Chain bli ledande inom branschen.

Kvalifikationer
- Du har 5-10 års erfarenhet av att framgångsrikt arbeta som ledare och chef, inom lager eller i annan liknande produktionsmiljö
- Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och utveckling av processer samt lagerstyrning utgör en viktig del av din profil
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och LEAN som arbetsmetod
- Du som söker har genomförd gymnasieutbildning eller andra erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga
- Det är en meriterande med eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande.
- Du har under åren utvecklat en mycket bra kommunikationsförmåga och kan nå med budskap till olika målgrupper
- Goda kunskaper i Officepaketet är viktigt såväl som viss vana vid att arbeta i lagersystem, erfarenhet av Astro är meriterande
- Flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska är en förutsättning.


Låter detta som din nästa utmaning?
I denna rekryteringsprocess så samarbetar Rexel med Insitepart. Vi tillämpar bakgrundskontroller. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Har du några frågor kopplat till tjänsten är du välkommen att höra av dig till Pål Wetterbrandt pal.wetterbrandt@insitepart.se

Ansök nu

Kökschef

Kökschef
Läs mer Sep 15
Vi söker nu en kökschef till Prime Grill. Här är högkvalitativt kött i fokus, våra gäster är medvetna och pulsen är hög. Kolla in oss mer här (https://primegrill.se/)

Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Har du jobbat som kökschef tidigare är det ett plus men inget krav.
Du är organiserad som person och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Kvalitet är viktigt för dig och du lägger stort fokus på att varje tallrik som lämnar köket lever upp till en hög standard.

Du kommer ha ett nära samarbete med F&B-gruppen för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, lön och startdatum efter överenskommelse.

Stor vikt läggs vid personlighet och urval görs löpande så skynda dig att söka!

Prime Grill drivs av Göteborgsfamiljen. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till kafé och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.

Vi gör Göteborg roligare!

Ansök nu

Manufacturing Business Office Strategy Leader EU

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Sep 15
We are now looking for an MBO Strategy Leader in the EU to take on a cross-functional and developmental role.

Let us describe the challenge we offer

We are Polestar. We are detail obsessed, performance focused and determined to make the most advanced and exciting electric cars the world has ever seen. We blaze our own trail, one without compromise. We don’t believe in shortcuts. We innovate constantly, and we are relentless in our pursuit of the best. We’re expanding, and we need people who share our vision and want to be part of something different.

Polestar is fast-paced, exciting, and a growing organisation. Because of this, we strive to develop the greatest Manufacturing business strategy and therefore offer this role with the purpose of representing Manufacturing in cross-functional business studies and in agreement discussions. The role will be a part of the MBO & Sustainability Management team and the Program team. This position is based at our HQ in Gothenburg, Sweden.

What you’ll do

In this role, you will contribute to the manufacturing business strategy and provide expert input on business plans. As part of the Program team, you will have the mandate to represent Manufacturing in decisions while at the same time being a part of the Service level agreement team.

Additionally, you will lead:

- Discussions for all incoming requests regarding investigations of manufacturing consequences
- The Service Request and contract work from Polestar suppliers
- Benchmark investigations regarding cost levels and offers from suppliers and stakeholders
- MBO task in car project early phase until Program Start (PS) ~ Program Confirmation (PC) gate, target setting/manufacturing (MFG) prerequisites, etc.


Who you are

To be a great fit for this role, we are searching for you with a collaborative ability and a great financial acumen. You put the customer in focus and takes on a global view when approaching challenges. Your strategic mindset and ability to balance stakeholders is translated into breakthrough strategies and courage. Also, you have strong organizational skills can easily adapt in both formal and informal situations.

Further on, we are searching for you with:

- Deep knowledge and at least 5 years experience in Manufacturing
- Knowledge from car manufacturing is an advantage
- Experience in a managerial position(s)
- Strategy- and business expertise
- BSc in Engineering or similar education


At Polestar, you will be a part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication.

As Polestar is in a scale up phase you are comfortable with multitasking and thrive by working in a fast-paced environment.


Polestar - the guiding star.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in. Our focus is on uncompromised design and technology. Passion and emotion drive us, electricity and innovation drive our cars. Our products are excellent, efficient and entertaining. In Polestar’s future, there is no room for shortcuts, excuses or compromises. We are all in, dedicated on our ambition. Guiding our industry forward through pure, progressive, performance.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Warehouse Manager till världsledande aktör!

Lagerchef
Läs mer Sep 13
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet till totalt flexibla upplägg för våra kunder.

För kunds räkning söker vi nu en lagerchef som vill vara med och och utveckla, optimera och driva deras nyinvigda lager på Hisingen.

Tillväxt är ett av våra viktigaste affärsmål. Vi kan bara nå målen genom utveckling av vår gemensamma talang. Vi erbjuder dig en möjlighet att investera i din yrkeskarriär inom företaget genom att utveckla din talang i vardagen. Vill du växa med oss?

VÅR KUND

Vår kund är specialist på och världsledande inom tåliga golvlösningar. Koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, designade och ekologiskt hållbara lösningar för golv och kompletterande beläggningar för interiören. Som ledande tillverkare av vinylgolv är de väletablerade i över 100 länder och de utvecklar ständigt sin verksamhet på nya marknader. Vår kund är stolt över att vara en miljövänlig golvtillverkare. Alla deras produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO 14001 och de har högsta möjliga standard för miljökvalitet.

VAD VI ERBJUDER

Vår kund erbjuder en arbetsplats där man som medarbetare är med och gör skillnad. De ser medarbetarna som sin viktigaste resurs, och är därför måna om att alla ska trivas på sin arbetsplats. De ser sina anställda som en mycket viktig del av hur de upplevs som varumärke. De erbjuder en arbetsplats med hängivna kollegor, goda karriärmöjligheter och fantastiska chanser att utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som lagerchef ansvarar du för att driva och utveckla lager och logistik på anläggningen vilket innefattar allt från varubeställningar till leveranser och löpande kundkontakter samt personalansvar för 8 personer.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som lagerchef behöver du vara en god och drivande ledare med hög servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och/eller kunskap inom logistik och/eller transport. Har du dessutom ledarerfarenhet ser vi det som meriterande. Du bör ha en vilja att jobba med ständigt förbättringsarbete och vara handlingskraftig med god kommunikation.

Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta inom en global samt har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

ÖVRIGT

Start: Efter överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Plats: Hisingen, Göteborg.

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Urvalet sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, hör av dig till Saga Wester på saga@a-hub.se eller Maja Wikemark på maja@a-hub.se

Ansök nu

Planning and PMO team Manager

Administrativ chef
Läs mer Sep 9
Let us describe the challenge we offer

We are now looking for the Manager of the Planning and PMO team, within the Digital Strategy & Transformation domain. The domain is primarily focused on improving effect and efficiency in the Digital organization by both strategic directions, transformation and supporting efficient operations.

The team´s responsibility is managing regular Product planning ceremonies and support the intake of new initiatives. It is responsible for Digital´s Program Management Office that coordinates all larger initiative pre-studies, cross domain initiatives and other project management, as requested. It is also responsible for coaching all domains and teams to transform our agile way of working and continuously evolve it, including lean project methodologies when applicable.What you'll do

The manager role of the team is critical to improve the effect and efficiency in the entire digital organization. The main areas of responsibility are ensuring Digital align in focus and prioritization via the cross-domain intake and prioritization process. Managing our portfolio of programs, projects and initiatives. Improving our agile ways of working and coaching the team resources, both employees and consultants, to develop and achieve great results.
You will be also accountable for:

- Forward-leaning participation in regular meetings with business stakeholder or business strategy teams to look ahead for prioritization needs. Analyze long term business strategy implications on digital roadmaps together with Heads of domains and roadmap leads
- Planning and execution of the meetings needed to facilitate the initiative intake and prioritization process across domains. Including reviewing and improving the process
- Preparing qualitative presentation material for decision making in business prioritization boards and different project steering groups
- Secure quality deliverables in pre-studies and projects under team responsibility
- Together with the agile coach ensure efficient ways of working are aligned across the domains to improve cross domain communication and work. Also strive for always improving communication "bottom-up" and "top-down".
- Evaluate the perceived value of the team from stakeholders, find ways of measuring the impact and efficiency of the team
- Proactively and hands on support team deliveries in periods of peak workloads, overlook quality of work, challenge status quo and coach team to find areas of improvements
- Managerial leader and coaching the team members in developing and delivering according to Polestar's Performance Management Process and Performance Improvement Process etc.
- Establish a network of partners and freelances to be able to scale capacity and expertise on a short notice to meet demand from organization in areas like project management, business management consultancy etc.
- Close collaboration with Head of Domains and Operations Controller to secure financial input and alignment for roadmap changes
- Process owner for digitals internal ways of working processes
Who you are

We are looking for you who comes across as senior and trustworthy by stakeholders and peers, is approachable, and naturally creates trust in relationships. You have excellent problem-solving, planning, analytical and organizational skills with attention to detail. You are a strategic doer with a very curious mindset, seeking to go outside the comfort zone, who pushes and empowers teams to do the same, learn and grow. You are passionate about challenging the status quo, finding new solutions and drive out of the box ideas - loves and embraces change. Your strengths include communication, storytelling and presentation techniques, forming alliances and bringing together multiple stakeholders, both internal and external. You believe in a non-hierarchical culture of collaboration, transparency, safety, and trust. You are able to lead with vision, patience and?persistence. You posses good understanding of the dynamics both around in-house development organizations and commercial partners.

To be successful in this role, we believe you have:

- Master’s degree of relevant education in Business Administration, Computer Science, or similar
- Experience from similar role and hands-on experience in successfully facilitating and leading big room planning/Product Increment ceremonies or similar
- Deep knowledge and understanding of lean and agile principles
- Several years of practical experience in some of the most commonly used frameworks and practices, such as Scrum, DevOps and Kanban
- Successful experience in methodology development and change management
- Proven track record in program portfolio planning and execution
- Ideally experience from agency side with Management Consultant related deliveries to paying customers. Experience of being responsible for growing Management Consultant related business on international accounts and achieving repeat sales
- Long experience from coaching and mentoring consultants and project managers
- Experienced and appreciated manager of teams
- Deep understanding of the steering mechanisms of large corporations and to achieve results
- Deep understanding of a large product oriented digital organization
- Strong analytical skills and ability to create and communicate impactful decisions support and reports


Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Sep 9
Om oss

Vi söker nu en ny restaurangchef till Taverna Averna (http://www.tavernaaverna.se/). Restaurangen är en stimmig New York-Italian bistro där servicen är välkomnande, snabb och självsäker. Vi serverar lunch och middag hela veckan.

Taverna Averna är en del av Göteborgsfamiljen som grundades 2002 av Jonas Järvmarker. Drivkraften har hela tiden varit att göra Göteborg till en bättre restaurang- och nöjesstad. Våra restauranger är klassiska, prestigelösa och åldras med stil.

Hållbarhet har alltid varit en ledstjärna och vår ambition är att leda branschen åt rätt håll. Våra satsningar får nya gator, torg och stadsdelar att blomma.

Om dig

Du är en person som älskar kontakten med människor, dina medarbetare och gäster är alltid prio nummer ett och alltid i ditt fokus.

Vi söker dig som växer med utmaningar, är positiv och lösningsorienterad. Du har ett coachande ledarskap och tillsammans med ditt team jobbar ni med tydlig kommunikation och är lyhörda mot varandra samt era gäster. I ditt ledarskap är du ödmjuk, tillitsfull och du är inte rädd för att hugga i när det behövs.
Du är självgående i ditt arbete men ber också om hjälp där det behövs.

Om tjänsten

Du kommer till en organisation med mycket struktur och du kommer ha ett na?ra samarbete med Operations- och Onsite Manager fo?r att sa?kersta?lla riktningen fo?r restaurangen och kvalite?n pa? servicen.

I rollen som Restaurant Manager visar du vägen för dina ambitiösa medarbetare och är en förebild med din positiva energi. Du är initiativtagande, prestigelös samt reflexiv i ditt sätt att arbeta och är trygg i att ta snabba beslut. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter och utveckla verksamheten löpande.

Anställningen är en tillsvidaretjänst med start omgående.
Arbetstiderna a?r dag- och kva?llstid och styrs av verksamheternas o?ppettider.

Ansök nu

Driftchef till bolag inom sanering och fasadtvätt ?

Fastighetschef
Läs mer Sep 9
Vill du ta steget och vara en nyckelspelare att driva verksamheten i ett framgångsrikt bolag inom klottersanering och fasadtvätt?

Om tjänsten

Wrknest söker för kunds räkning en Driftchef till ett bolag inom klottersanering och fasadtvätt. Verksamheten du kommer vara med och driva består idag av 22 personer inklusive VD, en administratör, två arbetsledare samt operativa grupper som utför klottersanering samt fasadtvätt. Du kommer rapportera till bolagets VD och få stor hjälp av en administratör som kommer stötta i det dagliga.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

Som Driftchef kommer du vara ytterst ansvara för bolagets dagliga drift och effektivitet. Du kommer till exempel att:

- Arbeta med offentliga upphandlingar, då majoriteten av företagets kunder är kommunala

- I nära samarbete med arbetsledarna säkerställa effektiv drift

- Säkerställa att de anställda trivs och stannar, samt ansvara för att rekrytera nya anställda när det behövs

- Analysera siffror och KPI:er, samt överblick över konkurrenter

- Vara delaktig i långsiktiga strategier för bolaget
- Säkerställa rätt kompetens och kravuppfyllnad för de olika projekten


Detta är en roll som erbjuder väldigt stor variation och "högt och lågt", samt chans att få vara med på en resa inom bolaget. Du kommer vara med och driva ett bolag som är väldigt välmående och framgångsrikt och sätta din prägel för att ta det till ytterligare nästa nivå.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet i liknande roll från facility management-branschen eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kontor i Biskopsgårdens industriområde

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

- En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/&data=04|01|Jenny.Heinegren@wastbygg.se|36914b3b26194174461d08d972b6f80a|2df0c42b4ad64989b2f9506e0cc9ac4c|0|0|637666952455186889|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=B58tX+cZI6xe2+h+xL1oyAdraqcNfEsNb7U64j5hRf8=&reserved=0).


Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Projektledare till Centriair

Administrativ chef
Läs mer Sep 6
Centriair är ett företag som levererar system för rening av luft och processgaser från våra kunders verksamhet. Bolagets övergripande vision är att ersätta reningstekniker som bygger på förbränning med energieffektiva ”kalla” reningslösningar. Våra produkter bidrar på så sätt till att andra kan producera sina varor mer miljöriktigt och klimatsmart!

Dagens huvudnischer är industriell livsmedelproduktion samt biogasproduktion och avfall. Vi arbetar med ett antal multinationella kunder inom dessa nischer. Vi startade 2007 och har sedan starten vuxit lönsamt med minst 50% per år utan extern finansiering. Besök oss på (http://www.centriair.se/)

Om rollen som projektledare hos Centriair

Vill du arbeta i ett snabbväxande bolag som utvecklar industrilösningar för minskade koldioxidutsläpp? I denna roll får du ett stort eget ansvar och breda kontaktytor mot både svenska och utländska kunder.

Drivs du av att leda, planera och genomföra projekt till färdig anläggning? Då kan du vara den vi söker. Centriair befinner sig i en tillväxtfas och vi söker en skicklig och dynamisk person med god praktisk erfarenhet och förståelse för både det kommersiella och tekniska av industriella projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för att projektmål avseende tidplan, budget och kvalitet uppnås.
- Arbetsleda involverade ingenjörer inom respektive projekt.
- Ledning, planering och genomförande av projekt från start till mål.
- Skapa och följa upp projektplaner och resursbehov.
- Medverka till internt kunskapsutbyte och bästa praxis i samarbete med övriga kollegor.
- Erfarenhet av projektstyrningsmodeller och planeringsverktyg.
- Koordinera montage och installation via platsansvarig montör.


Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av multidisciplinära projekt. Du är civil- eller högskoleingenjör och har minimum 5 års erfarenhet som projektledare med relevant erfarenhet från energi-, livsmedels-, vatten och avlopp-, eller processindustrin.

Personliga egenskaper

Som person har du god förmåga att samarbeta både internt och externt. Du är driven och välorganiserad i ditt arbete samt har förmågan att planera och prioritera. Vi ser även att du har en god kvalitets- och kostnadsmedvetenhet med ett kommersiellt tänk. För att trivas behöver du vara kommunikativ då det är många kontaktytor i tjänsten och viktigt att du är flytande i svenska och engelska. Resor förekommer inom Sverige och Europa.

Vad Centriair erbjuder dig

I vår starka entreprenörskultur med fokus på resultat förväntar vi oss att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, men vi prioriterar även en sund balans i arbetslivet, för medarbetares välmående både på jobbet och fritiden. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en snabbväxande organisation som levererar ledande tekniska lösningar. Rätt kandidat erbjuds ett stort eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget.

Ansökan

Centriair samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Har du frågor så kontakta gärna ansvarig rekryterare:

Louise Harrysson
072-311 98 39
louise.harrysson@pspartner.se

Kerstin Stener
070-304 69 19
kerstin.stener@pspartner.se

Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Driftchef till bolag inom sanering och fasadtvätt ?

Fastighetschef
Läs mer Sep 5
Vill du ta steget och vara en nyckelspelare att driva verksamheten i ett framgångsrikt bolag inom klottersanering och fasadtvätt?

Om tjänsten

Wrknest söker för kunds räkning en Driftchef till ett bolag inom klottersanering och fasadtvätt. Verksamheten du kommer vara med och driva består idag av 22 personer inklusive VD, en administratör, två arbetsledare samt operativa grupper som utför klottersanering samt fasadtvätt. Du kommer rapportera till bolagets VD och få stor hjälp av en administratör som kommer stötta i det dagliga.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos kunden.Dina framtida arbetsuppgifter

Som Driftchef kommer du vara ytterst ansvara för bolagets dagliga drift och effektivitet. Du kommer till exempel att:

- Arbeta med offentliga upphandlingar, då majoriteten av företagets kunder är kommunala

- I nära samarbete med arbetsledarna säkerställa effektiv drift

- Säkerställa att de anställda trivs och stannar, samt ansvara för att rekrytera nya anställda när det behövs

- Analysera siffror och KPI:er, samt överblick över konkurrenter

- Vara delaktig i långsiktiga strategier för bolaget
- Säkerställa rätt kompetens och kravuppfyllnad för de olika projekten


Detta är en roll som erbjuder väldigt stor variation och "högt och lågt", samt chans att få vara med på en resa inom bolaget. Du kommer vara med och driva ett bolag som är väldigt välmående och framgångsrikt och sätta din prägel för att ta det till ytterligare nästa nivå.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet i liknande roll från facility management-branschen eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kontor i Biskopsgårdens industriområde

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

- En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/&data=04|01|Jenny.Heinegren@wastbygg.se|36914b3b26194174461d08d972b6f80a|2df0c42b4ad64989b2f9506e0cc9ac4c|0|0|637666952455186889|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=B58tX+cZI6xe2+h+xL1oyAdraqcNfEsNb7U64j5hRf8=&reserved=0).


Om företaget
Företaget specialister inom klottersanering, klotterskydd, taktvätt, fasadtvätt och övrig specialrengöring för både inre och yttre fastighetsunderhåll i Göteborg med omnejd. Företaget innehar en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kund fokus. Målet är att vara den ledande serviceentreprenören inom sitt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Chef Nyproduktion HSB Göteborg

Fastighetschef
Läs mer Aug 31
Hos HSB är du en del av något större: Vi skapar framtidens hållbara boenden tillsammans med våra medlemmar. Vi öppnar också dörrar för dem som gör oss till det vi är här och nu - våra medarbetare. Söker du nästa utmaning i arbetslivet, samt vill vara med på resan mot framtidens goda boende??Då kanske du är vår nya chef för Nyproduktion!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på?heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Rollen innefattar personal-, budget- och resultatansvar för HSB Göteborgs avdelning för nyproduktion. En avdelning vars mål är att upprätta hållbara bostäder i världsklass med de nöjdaste kunderna i branschen. Primärt bygger HSB Göteborg bostadsrätter och verksamheten genomsyras av omfattande samhällsansvar och stort fokus på utveckling mot framtidens boende.?

Chef nyproduktions ansvar spänner från och med projektering, över produktion och genomförande fram till och med eftermarknad och garantid. Projekten genomförs av projektteam som leds av projektchefer, men chef Nyproduktion är ytterst ansvarig.

Du är delaktig i upphandlingar och är ombud i pågående entreprenader. Rollen följer således projekten och backar upp projektteamet när så krävs. Leveransen sker mot högt uppsatta mål gällande framför allt kundnöjdhet, hållbarhet och samhällsansvar.?Målet för hela avdelningen är att starta upp 300 lägenheter/år.

Chef Nyproduktion är med i företagets produktionsledning och rapporterar till Affärsområdeschef Bygg , Fastighet och FörvaltningKvalifikationer
Vi tror att du har minst 10 års arbetslivserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, gärna med erfarenhet av bostadsproduktion eller -utveckling. Din teoretiska bakgrund tror vi är högskoleutbildning inom bygg/förvaltning eller likvärdigt.

Du har tidigare erfarenhet av att driva stora projekt inom nyproduktion både strategiskt och operativt. Vi tror att nyckeln till framgång är att skapa ett gott samarbetsklimat såväl internt som externt, vilket är din uppgift att bevaka och ge rätt förutsättningar och resurser för.

Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i en Byggherreorganisation och har tidigare dokumenterat personalansvar ser vi det som mycket positivt.Personliga Egenskaper
Avdelningen består idag av 12 personer uppdelat på projektchefer, projektledare och eftermarknad samt kundansvariga och sakkunniga inom installation, inredning och ekonomi. Det krävs således en förmåga att sätta sig in i många olika arbetsområden för att kunna leda och vara bollplank till alla olika individer. Det är av stor vikt att skapa helhetssyn och följa upp och utveckla processen.

Du har stor social kompetens och kan knyta kontakter med både andra avdelningar inom HSB men även utanför organisationen.

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss får du eget ansvar med möjlighet att påverka din arbetssituation och arbeta i en organisation som drivs av långsiktiga relationer och hållbara innovationer som gör skillnad på riktigt. Öppenhet, dialog och engagemang är viktiga inslag för oss som jobbar i HSB. Självklart har vi även bra anställningsvillkor och förmåner.Vi ger dig möjligheterna att utvecklas, men det är du själv som har ansvaret att förvalta dem. Som medarbetare på HSB Göteborg agerar du professionellt och kundfokuserat i alla sammanhang. Hjälper du oss att skapa mervärde för våra medlemmar och dessutom är en schysst kollega tror vi på ett långt och givande samarbete med dig och vi lovar att dina insatser värdesätts.Vi är som alla andra noga med att du har rätt erfarenhet på pappret. Men ännu viktigare är att du har rätt förhållningssätt, och att du kommer till oss med ett öppet sinne och ambitionen att aktivt vara med och forma HSB Göteborgs framtid. Möjligheterna finns hos oss, och tillsammans kommer vi driva igenom dem!

Sista ansökningsdag är?16:e september 2022, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!?

Vill du?veta?mer? Kristian Isberg Kristian.Isberg@hsb.se

Unionens representant är?Maria Lindqvist, maria.lindqvist@hsb.seHSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Chief Strategy Officer (CSO)

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 31
About the job

As Chief Strategy Officer (CSO) you will be leading, developing, and growing an international team of Strategists and Product managers. You will be part of the company management team and report to CEO and owner Joel Rozada.

Our projects either focus on accelerating digital transformation, improving our clients' innovation efforts, or helping startups to become competitive and adapt to a more connected world. In all instances, we use creativity and technology to move towards a more sustainable and joyful world. Does this resonate with you?

Developing and growing the team

You’ll be the direct manager of your dedicated hands-on in-house team of Strategists and Product Managers and grow the team from today 3 people to a group of fifteen. You will retain and nurture the individuals by coaching them in their careers, setting the proper compensation, and having overall personnel responsibility, making sure our people have their best working experiences of all time.

Your main responsibilities

- Developing, nurturing, and growing your team

- Securing Techno Creatives' capacity and capability within the Strategy team in order to deliver valuable products and services short and long-term.

- Making sure we have the right competencies, processes, tools, and methodologies within the Strategy team in alignment with business needs

- Acting mentor, coach, and manager for your team members as well as establishing mentorship and buddy ship within the team

- Sharing best practices within Techno Creatives to generate a learning environment
Your skills, abilities, and competencies

We are happy to consider candidates with previous experience in people management within the strategy and technology field using agile methodology and a design thinking approach.

As Chief Strategy Officer (CSO), you have a great portion of analytical and logical thinking. You are keen to find solutions together with your team, and define and enable intersecting collaboration across seniority, skill, and competence levels.

You care for yourself, the team, individuals, and the company showing both compassion as well as business and product insight - understanding what is driving holistic value in a profitable manner, stakeholder priorities, and alignment.

About The Techno Creatives

The Techno Creatives is a creative tech house merging strategy, design, and technology working towards our vision to be the home of disruptive innovative products and services.

As our name states, we do tech in creative ways with global companies, but that’s not all. We also run ventures and platforms, one example of a successful company that started out as a venture here is Bokio, www.bokio.se (http://www.bokio.se), where we disrupted the bookkeeping industry using AI & Business model innovation.

Two cool partnerships that we’ve been working on lately; first a self-driven electric vehicle together with Baidu, which is now used in several parks in China enabling accessibility in parks. The second is a rental service for electric vessels, based on our own IoT platform Elevate, for the US market, making the boating experience accessible by disrupting the ownership model.

With offices in Gothenburg and Shenzhen, covering hardware, cloud, and software we have the ability to take full ownership from initiation to continuous product growth.

This will happen when you apply
Are you a leader interested in people and business, design, and technology, please do get in touch for a confidential chat around the role in more detail, Alexandra Emilsson alexandra@technocreatives.com +46 73-566 65 12, or upload your CV or LinkedIn profile.

The interview process is ongoing and will be conducted via video conferencing or at our studio.

The position is onsite in Gothenburg, Sweden. Read more about The Techno Creatives at www.technocreatives (http://www.technocreatives/).com and Gothenburg at www.movetogothenburg.com (http://www.movetogothenburg.com/)

Ansök nu

Head of Digital Products and Services

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 31
About the job
As Head of Digital Products & Services, you are responsible for the sales, delivery, and evolution in this service area. You are part of the company management team and report to CEO and owner Joel Rozada.

Our projects either focus on accelerating digital transformation, improving our clients' innovation efforts, or helping startups to become competitive and adapt to a more connected world. In all instances, we use creativity and technology to move towards a more sustainable and joyful world.

Your main responsibilities

- Creating and aligning offerings and sales within this service area in collaboration with our service area Heads (Experience, Innovation, IoT, and Joint Ventures)
- Acting as a thought leader externally in meetings with clients, partners, and external settings bringing experts to the table when needed to secure client success
- Securing Techno Creatives delivery of successful digital products and services through cross-functional collaboration
- Improving and growing our products and services (user retention, user growth, etc)
- Sharing best practices within Techno Creatives to generate a learning environment


Your skills and abilities

We are happy to consider candidates with previous responsibility for strategic product decisions, product design, and product development experience as well as responsibility for sales and growing businesses across different industries.

- Experience in finding and developing new digital products
- Digital product strategy with follow-through on product execution & traction
- Leading product team from product initiation to launch
- Leading product team driving growth and product improvements


As Head of Digital Products & Services, you have great analytical and logical thinking and prioritize both team and products. You are keen to find solutions, and define and enable intersecting collaboration across seniority, skill, and competence levels. You care for yourself, the team, individuals, and the company showing both compassion as well as business and product insight - understanding what is driving holistic value in a profitable manner, stakeholder priorities, and alignment.

About The Techno Creatives

The Techno Creatives is a creative tech house merging strategy, design, and technology working towards our vision to be the home of disruptive innovative products and services.

As our name states, we do tech in creative ways with global companies, but that’s not all. We also run ventures and platforms, one example of a successful company that started out as a venture here is Bokio, www.bokio.se (http://www.bokio.se), where we disrupted the bookkeeping industry using AI & Business model innovation.

Two cool partnerships that we’ve been working on lately; first a product with a unique safety pad connected to a smartphone via Bluetooth Low Energy, in collaboration with Axkid Connect, to minimize the risk of human error, save lives and protect children from hyperthermia, heatstroke, and abandonment. The second is INTELLilight™, the first and only wireless Bluetooth lighting system for heavy machinery, together with TYRI, enhancing safety in high-risk industries.

With offices in Gothenburg and Shenzhen, covering hardware, cloud, and software we have the ability to take full ownership from initiation to continuous product growth.

This will happen when you apply
please do get in touch for a confidential chat around the role in more detail, Alexandra Emilsson alexandra@technocreatives.com +46 73-566 65 12, or upload your CV or LinkedIn profile.

The interview process is ongoing and will be conducted via video conferencing or at our studio.

The position is onsite in Gothenburg, Sweden. Read more about The Techno Creatives at www.technocreatives (http://www.technocreatives/).com

Ansök nu

Vi söker nu en Operativ Chef till Styrsöbolaget

Transportchef
Läs mer Aug 30
Vill du arbeta på Göteborgs marknadsledande skärgårdsrederi? Vill du vara en central funktion för vår operativa avdelning och bidra till ökat resande inom kollektivtrafiken och samtidigt medverka till hållbar utveckling i en samhällsviktig funktion?

Är du en lyhörd, engagerad och naturlig ledare som vill vara med att styra och leda Styrsöbolaget, då kan du vara den vi söker.Om Tjänsten

Styrsöbolaget söker dig som vill vara med och utveckla vår Älv, Frakt & Skärgårdstrafik genom att leda vår operativa avdelning till nya höjder. I rollen som Operativ chef så har du ett övergripande ansvar för att leverera och planera vår produktion med hög kvalitet och effektivitet mot såväl trafikbeställare som passagerare. Du är ansvarig för den operativa avdelningen och ansvarar för personalen bestående av Driftledare, Personalkoordinatorer samt Trafikkoordinatorer. Du sitter i Styrsöbolagets ledningsgrupp och rapporterar till Styrsöbolagets VD.

Som Operativ Chef på Styrsöbolaget erbjuds du ett stimulerande och mångfacetterat arbete.

Ansvarsområden samt arbetsuppgifter som innefattas i rollen är bland annat:

- Övergripande ansvar för Styrsöbolagets trafikuppdrag
- Övergripande ansvar för Styrsöbolagets bemanning och kompetenskrav
- Arbetsledande befattning inom den operativa avdelningen
- Budgetansvar för Styrsöbolagets operativa personal
- Strategisk målstyrning i ledningsgrupp
- Samordna beredskapslösningar för personal och trafik
- Bistå i upphandlingar av nya trafikavtal
- Delta i säkerhetsgrupp och skyddskommitté
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en högskoleutbildning alternativt har tillförskansat dig relevant erfarenhet genom arbetslivserfarenhet. Vi ställer höga krav på att vara en god förebild som chef och ledare vilket innebär att du ska ha goda kunskaper och erfarenhet att leda och utveckla personal.

För att bli framgångsrik i rollen har du har goda kunskaper inom ekonomi, är van vid budgetarbete samt har mångårig erfarenhet av ledarskap. Du är en god förhandlare samt innehar kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du kanske arbetar i en liknande roll i en annan bransch och känner dig redo för att anta nya utmaningar. Att ha branscherfarenhet är till fördel men är inget krav. Du kan även föra dig flytande på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du som person är en prestigelös och lyhörd ledare och chef som brinner för att se andra utvecklas och växa. Du har förmåga att arbeta både på strategisk, taktisk och på en operativ nivå och är en person som gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap.

Att skapa relationer och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt och lättsamt sätt är en självklarhet för dig oavsett vem målgruppen är. Vidare är du strukturerad och noggrann och sätter ett stort värde att leverera efter verksamhetens mål och våra huvudmäns krav och önskemål.Vi erbjuder

Styrsöbolaget verkar inom persontrafik och frakttrafik i Göteborgs södra skärgård samt i Göta älv. Vi är Göteborgs marknadsledande skärgårdsrederi och har en 100 årig historia att se tillbaka på som rederi. Sedan 2004 ingår Styrsöbolaget som dotterbolag i Transdev Sverige AB. Transdev Sverige AB med ca 5 500 medarbetare ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 17 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

Som medarbetare på inom koncernen får du arbeta i en spännande bransch som ständigt utvecklas och förändras och som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett persontransportföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Tjänstens placering är på Styrsöbolagets kontor på Talattagatan 18 i Långedrag i Göteborg. Vi har även kontorslokaler vid Lindholmen.

Våra värderingar ”Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.Mer information och ansökan

Tjänsten påbörjas med en provanställning på 6 månader.

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen, Oscar Gauffin, HR Business Partner; oscar.gauffin@transdev.se

tel. 073-045 26 98.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så skicka din ansökan så snart som möjligt

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2022-09-16.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Regional Manager of HR, Greencarrier Freight Services

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 30
We’re now recruiting a Regional Manager of HR. The role is responsible for oversees and spearheads the major HR activities in the Nordic and Baltic countries. The region includes seven countries and around 650 employees. You are part of the management team for the region and will work in close collaboration with country managers and responsible HR in each country. You report to the Executive Vice President located in the head office for the region in Gothenburg.

You are responsible for managing HR policies, systems, programs, and practices throughout the region and follow the JAS global standards. You provide leadership and coordination in all aspects of HR for the region. This role works with the management team to achieve the company’s goals and objectives regarding resource management, on-boarding, training & development, compensation, benefits, HR KPIs, and global projects for the region.

You get the opportunity to work in a close-to-business role in a global environment and in a company that has a strong positive development where growth and change are encouraged. Come join us on our journey!

https://freightservices.greencarrier.com) is a freight forwarding company, now part of JAS group, that offers smart and sustainable logistic solutions and supply chain management services. From our offices in the Nordic and Baltic countries we offer global logistic solutions. We use all modes of logistics including ocean, air, road and rail, and take care of your cargo from starting point to final destination.

Quality assurance and delivery precision are extremely important. But in order to truly create customised logistic solutions and services, you need to add that personal commitment. Our employees are the most dedicated professionals in the business, inspired by a genuine love of their work and equipped with a hefty serving of ambition.

Simply put: We are committed to providing the most superior logistic solutions - always served by heart.

Qualifications and personality

- Bachelor’s degree in human resources or related field is preferred.
- Experienced in both strategic and operational HR.
- Leadership and negotiation ability.
- International experience or exposure.
- Project management/change management is preferred.
- Strong skills in MS Office.
- Experienced in Workday is preferred.
- Proficiency in English, both verbally and written. Swedish or other Nordic language is preferred.


To be successful in this role, you need to have excellent communication and organizational skills. You need to be self-motivated, proactive and have the ability to think strategically, handle problem solving and meet deadlines. It is very important that you have strong interpersonal skills and ability to work in a team and build good relations.Application
In this recruitment process we are collaborating with PS Partner. For any questions regarding the position, do contact recruitment consultants Lena Wadenby lena.wadenby@pspartner.se /+46 723 30 60 61. To apply, please register your profile. Interviews will be held continuously, and this recruitment can be completed before last application date.

Ansök nu

CPO / Head of Digital Products and Services

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 25
About the job
As Chief Product Officer/Head of Digital Products & Services, you are responsible for the packaging, sales, and delivery in this service area. You will be leading, developing, and growing an international team of Product managers, Project Managers and Strategists, be part of the company management team and report to CEO and owner Joel Rozada.

Our projects either focus on accelerating digital transformation, improving our clients' innovation efforts, or helping startups to become competitive and adapt to a more connected world. In all instances, we use creativity and technology to move towards a more sustainable and joyful world.

Developing and growing the team
You’ll be the direct manager of your dedicated hands-on in-house team of Product Managers, Project Managers, and Strategists, retain and nurture the individuals by coaching them in their careers, setting the right compensation, and having overall personnel responsibility.

Your main responsibilities

- Grow and nurture your team of Product Managers, Project Managers and Strategists
- Secure Techno Creatives capability and delivery of successful digital products by establishing core processes, tools, and methodologies
- The offering and the sales within Digital Products & Services
- Act as a thought leader externally in meetings with clients, partners, and external settings
- Improve and grow our products and services (user retention, user growth, etc)

- Share best practices within and outside the product team


Your skills and abilities
We are happy to consider candidates with previous responsibility for strategic product decisions, product design, and product development experience across different industries.

- Experience in leading and developing teams and individuals
- Digital product strategy with follow-through on product execution & traction

- Leading product team from product initiation to launch

- Leading product team driving growth and product improvements

- Experience in developing new digital products


As Chief Product Officer/Head of Digital Products & Services, you have a great portion of analytical and logical thinking and prioritize both team and projects. You are keen to find solutions, and define and enable intersecting collaboration across seniority, skill, and competence levels. You care for yourself, the team, individuals, and the company showing both compassion as well as business and product acumen - understanding what is driving holistic value in a profitable manner, stakeholder priorities, and alignment.

About The Techno Creatives
Who are we? Well, imagine a whole studio filled with incredible minds and quirky but amazing personalities!

As our name states, we do tech in creative ways with global companies, but that’s not all. We also run ventures and platforms, one example of a successful company that started out as a venture here is Bokio. Two cool partnerships that we’ve been working on lately; first a self-driven electric vehicle together with Baidu, which is now used in several parks in China enabling accessibility in parks. The second is a rental service for electric vessels, based on our own IoT platform, for the US market, making the boating experience accessible by disrupting the ownership model.

The Techno Creatives is a creative tech house merging strategy, design, and technology working towards our vision to be the home of disruptive innovative products and services.

With offices in Gothenburg and Shenzhen, covering hardware, cloud, and software we have the ability to take full ownership from initiation to continuous product growth.

This will happen when you apply
If you want to be a thought leader building impactful and successful products with technical height please do get in touch for a confidential chat around the role in more detail, Alexandra Emilsson alexandra@technocreatives.com +46 73-566 65 12, or upload your CV or LinkedIn profile.

The interview process is ongoing and will be conducted via video conferencing or at our studio.

The position is onsite in Gothenburg, Sweden. Read more about The Techno Creatives at www.technocreatives (http://www.technocreatives).com and Gothenburg at www.movetogothenburg.com (http://www.movetogothenburg.com)

Ansök nu

Head of Operations - Dubb & Co Restaurant chain, future food

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 25
About Dubb & Co
Dubb & Co is a brand new vegan takeaway restaurant that offers plant-based dumplings and bubble tea to families and friends living across Sweden. We are passionate about creating delicious fast food whilst looking after our health and our planet at the same time. Our food is for everyone, not just vegans!

Our tasty vegan dumplings are worth their name in gold, we rule out any animal who contests our dough. But some of you might say: I want my meat, and I want my fowl, we say you wouldn't notice the difference. Together with food scientists, we have made sure the texture, flavor, and nutrients are in the right balance for your needs.

The business is to grow rapidly and we are looking for like-minded people to help us in our mission to bring plant-based food to as many people as possible. Eating a vegan diet could be the “single biggest way” to reduce your environmental impact on the earth. Join our mission.

About you and the value you bring
We are looking for you who want to join the Dubb & Co team as our Head of Operations! You will be based at our HQ in Gothenburg and work as a sidekick to our CEO.

This newly created role would be perfect for you who are experienced in working in the restaurant business and want to take the next step into senior management. You will report directly to the CEO and be responsible for opening up new restaurants, incl. recruitment, training employees, and quality checks of food and service.

Your responsibilities:

- Restaurant operation - setting up new restaurants, recruitment, and restaurant management.
- Customer experience and service - Training, development, and quality assurance.
- Cooking and delivery - Quality assurance of high volumes of gourmet fast food. Quickly and efficiently to the highest possible standard.
- Kitchen management - Assisting our restaurant managers with scheduling and staffing, routines for overall food preparation, kitchen cleanliness, and hygiene standards as well as stock ordering and logistics to ensure the kitchens are always fully stocked.Would you like to join our mission?
If you’re self-motivated, enthusiastic about managing people and you have a really positive attitude then we’d love to hear from you. Show your interest by applying along with your phone number and we call you up for a first interview when your application grabs our attention.

While waiting please come visit our website www.dumplingx.com and follow us on Instagram Dumplingxsweden

Ansök nu

Affärsdriven CFO till TopRight Nordic

Ekonomichef
Läs mer Aug 23
Arbetsbeskrivning
TopRight är ett tillväxtbolag som verkar på flera marknader. Vi benämner oss som ett Smart-techbolag eftersom vår verksamhet handlar om att förverkliga smarta tekniska lösningar. Men det som gjort oss framgångsrika är främst attityden och personligheten hos våra medarbetare. Vi a?r i sta?ndig ro?relse och med ett nyfiket och hungrigt sinne so?ker vi nya lo?sningar, nya mo?jligheter och nya samarbeten. Vi lutar oss aldrig tillbaka, utan lever efter devisen - vi a?r inte ba?ttre a?n va?rt senaste jobb. Fo?rma?gan att anpassa oss efter en fo?ra?nderlig va?rld, efter olika kunders olika behov samt med en prestigelo?s snabbhet se lo?sningar ista?llet fo?r hinder - det a?r TopRights sja?l.

Som CFO kommer du, tillsammans med ekonomiteamet, att bygga upp en framåtlutad och affärsdriven ekonomifunktion. Precis som alla andra i bolaget, delar du övertygelsen om att förmågan att anpassa sig efter en föränderlig värld, efter olika kunders olika behov samt med en prestigelös snabbhet se lösningar istället för hinder, är TopRights själ och framgångsrecept.

Ditt arbete kommer vara fördelat mellan de olika bolagen i koncernen, men ditt huvudsakliga ansvar är att övergripande se till så att koncernen har kvalitetssäkrade och väl fungerande ekonomiprocesser i enlighet med lag och ordning.

Då bolaget är börsnoterat kommer du i din roll som CFO fokusera mycket på rapportering och analys, men även aktivt driva finansierings- och utvecklingsfrågor som är utmärkande för ett mindre bolag i stark tillväxt. Du kommer arbeta nära koncern-VD, övrig ledning samt lokala affärschefer i dotterbolagen och du kommer ingå i TopRight Nordics ledningsgrupp.

En viktig del i ditt arbete kommer vara att proaktivt driva och agera i likviditetsprognoser, nyckeltalsanalyser, projektuppföljning samt att ur ett affärsmässigt perspektiv skapa processer och rutiner för alla bolag i koncernen. Samtliga koncernbolag arbetar i affärssystemet Fortnox.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning och goda grundläggande redovisningskunskaper. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande roll, helst från både ett mellanstort bolag och från mindre start-up bolag. Det är viktigt att du drivs av att aktivt ta ett stort ansvar i bolagets tillväxtresa, där snabba beslut sker och blicken alltid är riktad framåt. Vidare har du erfarenhet från arbete i ett börsnoterat bolag, inte nödvändigtvis från rollen som CFO. Din erfarenhet av mindre tillväxtbolag, ditt affärsnätverk och din förmåga att driva smarta finansieringslösningar kommer vara klart meriterande.

För att lyckas i rollen är du en flexibel, nyfiken och väldigt ansvarstagande person. Du är självgående och tycker om att driva ditt eget samt företagets arbete framåt. Förändringar och svårigheter motiverar dig, du är inte rädd för att ta tag i problem och aktivt arbeta mot en lösning. Vi ser även att du är en person som värdesätter att gå till arbetet och bidra med din positiva och glada personlighet. Du är nyfiken, modig, prestigelös, kommunikativ och en kunskapshungrig teamspelare med inställningen att ”ingenting är omöjligt”.

TopRight Nordic befinner sig i en spännande tillväxtresa, förändring blir därför en del av din vardag och du behöver vara flexibel, drivande, ansvarstagande och öppensinnad i ditt arbete. Arbetet innebär stora kontaktytor inom organisationen och du bör trivas med en social tillvaro.

Är du en TopRightsjäl och vill skapa framtiden med oss? Välkommen med din ansökan!

Framgångsfaktorer
Relevant universitet-/högskoleutbildning

Erfarenhet från börsnoterat bolag

Tidigare erfarenhet från en roll som CFO och/eller Business Controller

Vana av att driva förändringsprocesser och bidra till affärsutveckling

Erfarenhet från mindre tillväxtföretag och att aktivt driva finansieringslösningar

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Topright
TopRight är en bolagsfamilj - en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion. Vi skapar och förverkligar innovativa och effektiva lo?sningar. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer. Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl. Det som utma?rker oss a?r va?r fo?rma?ga att kombinera modern teknik med befintlig och skapa anpassade helhetslo?sningar.

Vi har en dröm om att förverkliga innovativ teknik och skapa en smartare värld. Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig!

TopRight Nordic AB grundades 2012. Nu är TopRight Nordic en börsnoterad koncern som, tillsammans med sina helägda dotterbolag Ferm & Persson, Axén & Grönqvist, HISAB, Visual Solutions och TD Light, tar helhetsgrepp om projekt.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar TopRight Nordic med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Heléne Hansson på helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-HH1

ekonomi

Ansök nu

IT Utvecklingschef - Kvdbil

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Aug 29
Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är även Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vår affärsidé är enkel; att effektivt förmedla begagnade fordon, till förmån för både köpare och säljare. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.Nu söker vi dig som är redo att ta dig an och leda vårt utvecklingsteam hos oss på Kvd IT! Du får samtidigt möjligheten att vara med och påverka och växa i ett bolag med en otroligt spännande tillväxtresa i en bransch som verkligen håller på att förändras i grunden!KVD IT...

är en avdelning inom Kvdbil som består av två team, ett driftsteam och ett utvecklingsteam. Driftsteamet arbetar främst med servrar och ”kontors-IT” medan Utvecklingsteamet arbetar med utveckling och underhåll av våra siter och egenutvecklade affärssystem. Nu vill vi vässa oss ytterligare..Vi söker dig som..

tycker att arbeta med teknik är det roligaste som finns samtidigt som du inser att det är människor som driver affären och i skärningspunkten mellan dessa två, där finns IT utveckling! Du har ett agilt mindset och gillar att det händer mycket på jobbet. I den här rollen kommer du att växla mellan arbetsuppgifter som att med ett coachande ledarskap, arbeta med att utveckla personalen till att bidra med hur vi skall utveckla och förbättra våra tjänster.Vi tror att du…

började din karriär som utvecklare och arbetat med webutveckling. Efter något år började du mer och mer arbeta med att ta fram lösningar på de uppgifter som ditt team skulle utveckla och du började arbeta mer med process och arkitektur. Du har nu gjort det här ett tag och det börjar bli dags att ta ett nytt steg och axla personalansvar eller att gå vidare och ta sig an en större chefsutmaning.Vi anser att…

IT utveckling är ett teamarbete och att när vi samarbetar så presterar vi som bäst. Vi är noggranna och tar ansvar för den funktionalitet som levereras. Vi är omtänksamma om våra kunder och användare genom att vi sätter oss in i hur våra produkter skall användas när vi utvecklar samtidigt som vi är drivande i arbetet med att förbättra våra produkter och att göra dem så användarvänliga som möjligt.

Vi söker dig som vill vara en del av oss, du delar våra värderingar om att hjälpas åt och att prestigelöst leda vårt utvecklingsteam, delar frikostigt med dig av din kunskap och du lyssnar gärna på andras. Du bryr dig genuint om människor och att tekniska lösningar skall vara bra för både kunden och interna användare.Du erbjuds...

- en roll i en spännande bransch där du får möjligheter att utvecklas i din roll och bygga vidare på din kompetens tillsammans med goda kollegor

- en chans att få arbeta i en organisationskultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med insikter, öppenhet och samarbete kan komma ännu längre

- att få arbeta för en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö

- en tjänst i ett tillväxts- och marknadsorienterat bolag.

- en härlig arbetsplats i vårt fräscha huvudkontor på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.?

- ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (exempelvis 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.Hållbar utveckling…

Hållbarhet är viktigt för Kvd! Vi samarbetar bland annat med Chalmers industriteknik för att göra bilbranschen mer hållbarhetsinriktad och uppmuntra till nya lösningar som moderniserar vår bilpark och därigenom minskar utsläppen. Kvdbil har även ingått partnerskap med 2030-sekretariatet, som arbetar för att Sverige ska nå en fossilberoende fordonsflotta 2030.

En av hörnstenarna för hållbar utveckling är givetvis även våra medarbetare, vår arbetsmiljö och etik. Våra tillväxtambitioner är beroende av att vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö för befintliga och nya medarbetare. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som ska präglas av att vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.Övrigt

Start: Snarast

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidare, Heltid

Övrigt: Den här tjänsten kräver att du talar och skriver felfri svenska.

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök (https://jobb.kvd.se/jobs/1710572-hr-business-partner/applications/new?secret=7a783d40-1928-4ebf-a9a3-62662fab8e11) tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Jonas Gaestadius, CIO Kvd

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Teamchef Region Västra Götaland

Teamledare
Läs mer Aug 22
Teamchef till Energihems säljavdelning Om jobbet

Är du målmedveten och älskar att utveckla och motivera säljare samt bygga starka team? Är miljöfrågan något som ligger dig varmt om hjärtat? Härligt, då är det dig vi vill ha!

Energihem levererar hållbara helhetslösningar inom energibesparing till privatkund i form av produkter såsom solel och energibesparande fönster. I rollen som teamchef kommer du att vara mycket ute på fält dit du tar dig i din tilldelade Energihemsbil. Du kommer att styra, motivera och utveckla dina medarbetare så att både varje enskild medarbetare samt hela teamet når sina uppsatta mål. Detta innebär att du har stora friheter kring hur du väljer att lägga upp arbetet - nya idéer och förbättringsförslag över hur vi kan fortsätta att utveckla Sveriges bästa säljteam välkomnas såklart!

Vi på Energihem söker dig som…

- Har drivet och engagemanget att leda och utveckla nya säljstjärnor.
- Tidigare arbetat med uppsökande försäljning mot konsument med dokumenterade resultat
- Har erfarenhet av ett operativt ledarskap där du är närvarande för teamet och själv visar vägen
- Har erfarenhet av ledarskap


Utöver detta har du naturligtvis B-körkort samt en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Din roll kommer att innebära…

- Utbildning och coachning av ett säljteam
- Aktivt leda ditt team till att framgångsrikt genomföra Energihem Business School (vår digitala säljskola)
- Budgetering och planering
- Rapportering av resultat till Regionschef
- Samarbeta och hålla tät kontakt med andra avdelningar i bolaget för att optimera arbetssätt och skapa Nöjda kunder
- Chefsansvar över ditt säljteam
- Att sträva efter att ständigt förbättra och utveckla rutiner och resultat
OBS! Sista ansökningsdatum 2022-09-31


Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihem du också!

Ansök nu

IT Utvecklingschef - Kvdbil

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Aug 22
Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är även Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vår affärsidé är enkel; att effektivt förmedla begagnade fordon, till förmån för både köpare och säljare. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.Nu söker vi dig som är redo att ta dig an och leda vårt utvecklingsteam hos oss på Kvd IT! Du får samtidigt möjligheten att vara med och påverka och växa i ett bolag med en otroligt spännande tillväxtresa i en bransch som verkligen håller på att förändras i grunden!KVD IT...

är en avdelning inom Kvdbil som består av två team, ett driftsteam och ett utvecklingsteam. Driftsteamet arbetar främst med servrar och ”kontors-IT” medan Utvecklingsteamet arbetar med utveckling och underhåll av våra siter och egenutvecklade affärssystem. Nu vill vi vässa oss ytterligare..Vi söker dig som..

tycker att arbeta med teknik är det roligaste som finns samtidigt som du inser att det är människor som driver affären och i skärningspunkten mellan dessa två, där finns IT utveckling! Du har ett agilt mindset och gillar att det händer mycket på jobbet. I den här rollen kommer du att växla mellan arbetsuppgifter som att med ett coachande ledarskap, arbeta med att utveckla personalen till att bidra med hur vi skall utveckla och förbättra våra tjänster.Vi tror att du…

började din karriär som utvecklare och arbetat med webutveckling. Efter något år började du mer och mer arbeta med att ta fram lösningar på de uppgifter som ditt team skulle utveckla och du började arbeta mer med process och arkitektur. Du har nu gjort det här ett tag och det börjar bli dags att ta ett nytt steg och axla personalansvar eller att gå vidare och ta sig an en större chefsutmaning.Vi anser att…

IT utveckling är ett teamarbete och att när vi samarbetar så presterar vi som bäst. Vi är noggranna och tar ansvar för den funktionalitet som levereras. Vi är omtänksamma om våra kunder och användare genom att vi sätter oss in i hur våra produkter skall användas när vi utvecklar samtidigt som vi är drivande i arbetet med att förbättra våra produkter och att göra dem så användarvänliga som möjligt.

Vi söker dig som vill vara en del av oss, du delar våra värderingar om att hjälpas åt och att prestigelöst leda vårt utvecklingsteam, delar frikostigt med dig av din kunskap och du lyssnar gärna på andras. Du bryr dig genuint om människor och att tekniska lösningar skall vara bra för både kunden och interna användare.Du erbjuds...

- en roll i en spännande bransch där du får möjligheter att utvecklas i din roll och bygga vidare på din kompetens tillsammans med goda kollegor

- en chans att få arbeta i en organisationskultur med höga ambitioner och en övertygelse om att vi med insikter, öppenhet och samarbete kan komma ännu längre

- att få arbeta för en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö

- en tjänst i ett tillväxts- och marknadsorienterat bolag.

- en härlig arbetsplats i vårt fräscha huvudkontor på Kilsgatan 4, mitt i pulsen i centrala Göteborg.?

- ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (exempelvis 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang.Hållbar utveckling…

Hållbarhet är viktigt för Kvd! Vi samarbetar bland annat med Chalmers industriteknik för att göra bilbranschen mer hållbarhetsinriktad och uppmuntra till nya lösningar som moderniserar vår bilpark och därigenom minskar utsläppen. Kvdbil har även ingått partnerskap med 2030-sekretariatet, som arbetar för att Sverige ska nå en fossilberoende fordonsflotta 2030.

En av hörnstenarna för hållbar utveckling är givetvis även våra medarbetare, vår arbetsmiljö och etik. Våra tillväxtambitioner är beroende av att vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö för befintliga och nya medarbetare. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som ska präglas av att vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.Övrigt

Start: Snarast

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidare, Heltid

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök (https://jobb.kvd.se/jobs/1710572-hr-business-partner/applications/new?secret=7a783d40-1928-4ebf-a9a3-62662fab8e11) tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Jonas Gaestadius, CIO Kvd

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Manager, Product Development Technology West

Teamledare
Läs mer Aug 22
Jag är Linda, din potentiella nästa ledare. Jag exade som maskiningenjör 2007 och flyttade strax därefter från Falköping till Göteborg där jag började arbeta som koordinator och projektledare inom fordonsindustrin, en industri jag fortsatt att jobba mot ända sedan dess. 2018 började jag som ledare på Knightec. Jag har alltid gillat att vara spindeln i nätet. Mötet och dialogen med andra människor är något som ger mig energi, och rollen som ledare på Knightec ger mig just det. Att vara personen som "krattar manegen" och gör det möjligt för kollegor att hitta rätt vägar framåt i sina karriärer samtidigt som vi hjälper kunderna i regionen att utvecklas är ett pussel jag gillar mycket. För mig är det viktigt att vi alla jobbar mot samma mål och att alla känner att de har en tillhörigt och Knightec i ryggen i både upp och nedgångar. Jag söker nu dig som vill team: a upp med mig, fortsätta utveckla affären och teamet mot det gemensamma mål som vi har satt upp. Det kommer vara en varierande, mycket inspirerande och givande roll där vi under tiden passar på och ha roligt, coacha och stötta varandra. Som ledare är jag prestigelös, förespråkar hög autonomi, transparens, ömsesidig respekt och tillit.

På Knightec jobbar nyfikna och omtänksamma konsulter som tillsammans gör det där lilla extra när vi skapar framtidens digitala och hållbara produkter och tjänster. Oavsett om det handlar om att utveckla produktionen av respiratorer under en pandemi, autonoma fordon eller nästa generations medicinteknik och e-hälsa. Ambitionsnivån och viljan att göra skillnad är hög, både för våra kunder och samhället i stort. Vi söker nu efter en stark ledare som vill vara med och utveckla våra medarbetare och affärer.

Därför är detta jobbet för dig

På Knightec är vi omtänksamma, vågar utmana och driver bolaget framåt tillsammans. Du drivs av att få leda och inspirera andra samt att utveckla affärer med kvalitativa leveranser. Vi erbjuder våra kunder kompetens och tjänster inom produktutveckling, innovation och design med fokus på användare och hållbarhet. Detta har resulterat i att vi genom åren har vi etablerat en stark kundrelation mot företag inom en bred variation av branscher, bland annat medtech, fordon, försvar, industri och telekom.

Dina fokusområden kommer vara kund- och affärsutveckling samt rekrytering och utveckling av medarbetare. Genom bearbetning av såväl nya som befintliga kunder, utvecklar du vår affär och partnerskap där du säljer hela Knightecs erbjudande, inte enbart ditt team. Du är en person som naturligt arbetar med försäljning och driver utvecklingen av strategiska affärer och projektåtaganden.

Du kommer leda ett team om ca 20 medarbetare där du kommer att mötas av en variation av kompetenser. Du agerar förebild och är en ledare som ser värdet av att investera i medarbetare. Genom nyrekrytering och utveckling av befintlig personal bidrar du till att stärka Knightecs kultur och erbjudande. Du brinner för att förstå omvärlden och våra kunders verksamhet och du delar gärna med dig av dina erfarenheter. Du bidrar starkt till att forma en modern företagskultur där människor inspireras, trivs och utvecklas.

Av dig som ledare krävs en hög förståelse för kundernas verksamhet i kombination med en utvecklad förmåga att tillsammans med dina kollegor driva och utveckla affärer och projekt.

I din roll kommer du att bedriva och utveckla försäljningen samt ha leveransansvar för våra projekt hos några av våra största kunder. Du medverkar till utvecklingen av Knightecs kultur med ett starkt coachande ledarskap som bygger på din egen vision och driv som du tydligt förmedlar, samtidigt som du är lyhörd för andra.

Därför är du rätt för den här rollen

- Du sätter stort värde vid att arbeta med utvecklingsorienterat och kommunikativt ledarskap och har erfarenhet från att coacha och utveckla individer.
- Du har förståelse för tjänsteförsäljning och erfarenhet av kundnära arbete som inneburit framgångsrika resultat.
- Du har en bakgrund inom teknik eller ett starkt teknikintresse.
- Du är en prestigelös lagspelare som har vana att bygga och utveckla team där individen ligger i fokus.
- Vi ser det meriterande om du har erfarenhet från projektaffärer och fordonsindustrin.


Knightec

Vi är 800+ individer med olika expertområden, som tillämpar ett holistiskt förhållningssätt för varje utmaning vi står inför.

Vi tror att mångfald i bakgrund, kompetens, etnicitet och kön är avgörande när man sätter ihop bästa möjliga team för att uppnå verkliga och långvariga framsteg. Och alltid med våra kunder i fokus.

Som ett team kan vi vända upp och ner på gamla sanningar, tänka på nya sätt och utforska det obevisade. Skapa starka relationer och långsiktiga åtaganden baserade på omsorg, tillit, öppenhet och inkludering. Det är så vi går framåt tillsammans, mot en mer intelligent och hållbar värld.

Under hösten 2022 kommer vi flytta in i nya lokaler i Nordens största kontorshus och från högsta våningen blicka utöver Göteborg med ett helt nytt perspektiv. Här kan du ta en titt på våra nya lokaler i Citygate Citygate | skanska.se (https://www.skanska.se/vart-erbjudande/ny-lokal/kontorslokaler/citygate/) och låta dig inspireras till en nästa karriär hos oss!

Ansök nu

Är du redo att ta nästa kliv i säljkarriären? Teamleader sökes

Teamledare
Läs mer Aug 19
Har du ett brinnande intresse för att utveckla och pusha andra säljare? Får du ofta höra att du är en förebild som andra gärna följer? Då är tiden inne för att söka den eftertraktade tjänsten som Teamleader för konceptet Jämför Hemma i samarbete med Media Markt!

Om oss

I över 10 år har Impressive Relations erbjudit Skandinaviens näringsidkare en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. För att dagligen kunna hjälpa våra samarbetspartners att uppnå sina mål erbjuder vi specialistbemanning för detaljhandel, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag. Jämför Hemma är ett av våra succéprojekt som hade sin start 2022, där träffar vi hundratals konsumenter varje dag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.

Varje dag är unik på Impressive. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar”- Filip Lellky, Operativ Chef
Tjänstebeskrivning
Som Teamleader kommer du att vara en nyckelperson för Jämför Hemma. Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält, samt med att bygga upp ditt team. Du kommer att planera och strukturera arbetet samt coacha och motivera teamet för att vi ska lyckas med alla mål. Ditt deltagande ledarskap kommer innefatta ett vis ansvar i rekryteringsprocessen och rapportering till närmsta chef.

Uppdraget för både dig och ditt team är att sälja 6 olika tilläggsprodukter på Media Markt. Du kommer att jobba uppsökande i butiken och visa kunden olika produkter som går under konceptet ”Jämför Hemma”.

Vi söker dig som vill lyckas, är hungrig och har en vilja av stål. Du drivs av personlig utveckling och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor och räds inte att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vågar drömma och har starka målsättningar, men framförallt har modet att uppfylla dem. Du drivs av att utvecklas och ser möjligheter överallt.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter
- Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam
- Du motiverar och inspirerar ditt team till att uppnå sina mål och visioner
- Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal
- Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp
- Du deltar och är aktiv i försäljningen


Kompetens- & erfarenhetskrav
- Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet
- Meriterande är historik inom event/fältförsäljning


Värdefulla egenskaper
- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starka ledaregenskaper
- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner
- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål
- Du är en initiativtagare och glädjespridare


Vi erbjuder
- En bra grundlön + provision samt bonus
- Stort ansvar för din egen tid och verklighet
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt

- Företagskultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och högt engagemang
- Chansen till att få vara med att bygga ett team ifrån grunden.
- En långsiktig och meriterande ledarskapsutbildning.
- Ett äventyr inom personlig utveckling och social kompetens.
- Alla materiella verktyg för att lyckas i rollen.


Vi på Impressive Relations vill vi kunna erbjuda en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Du kommer att vara med att skapa ett nytt team där målet är att sprida positiv stämning och att ha roligt på jobbet. Som säljare och ledare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder utbildningar av professionella coacher med hög kompetens.

Passar rollen perfekt för dig? Sök redan idag!

Vi ser fram emot att få träffa vår nya teamledare!

Hälsningar, Impressive Relations

Ansök nu

Country Manager Sweden

Företagsledare
Läs mer Aug 17
At BASF, we create chemistry for a sustainable future. We combine economic success with environmental protection and social responsibility. More than 110,000 employees in the BASF Group contribute to the success of our customers in nearly all sectors and almost every country in the world. Our portfolio is organized into six segments: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions. BASF generated sales of €59 billion in 2020. Further information at www.basf.com.

BASF Coatings Services is a leading paint supplier to the Automotive Refinish industry. We operate in the b2b market with sales of car paint (Glasurit, R-M and baslac) and paint related products and services for automotive refinish repair shops, and we are among the leading players in the industry and in our local markets

For our organization in Sweden, we are now seeking a Country Manager to lead and develop a successful and diverse teamRESPONSIBILITIES

The Country Manager draws up and implements a sales and marketing plan in accordance with the Global business strategy. Within BASF Coatings Services AB the Country Manager will assume responsibility for sales management of the entire Swedish sales team in Automotive Refinish Coatings Solutions department. Your main responsibilities will be:

Keep an international high performing team motivated by ensuring the right team setup, people involvement, development, coaching on a regular and needs base, including taking disciplinary action once required

Ensure excellent customer relationship management. Establish and maintain personal relationships with key players (e.g. top management by top customers) and key influencers from the industry (e.g. insurance companies, work providers,…)

Bear responsibility for the development and implementation of country strategies under EHS and compliancy rules and regulations

Achieve the budgets and KPI’s targets defined for the country and key strategic accounts (annual and mid-term plans). Ensure positive customer balance

Effectively communicate and share best practices within the internal organization. Be an active and valuable member of the regional management teamQUALIFICATIONS

You have several years of leadership experience in a similar role

Sales management experience and deep knowledge of the refinish market. Distribution network experience is a plus

Presentation and communication skills

University degree in business management or similar

Full professional proficiency in English and SwedishBENEFITS

Responsibility from day one in a challenging work environment and "on-the-job" training as part of a committed and helpful team. Competitive compensation including attractive benefits focusing on flexibility and freedom as well as excellent career opportunities in an international company.

Expect to be surprised by the exciting range of career opportunities at BASF.APPLY

You are welcome to apply with a CV and cover letter using the ad at www.recruitpartner.se as soon as possible, but at the latest 2022-09-12. If you have any questions, please feel free to contact our recruiter Martina Nordberg on +46 736 24 77 24.

Ansök nu

Ekonomichef till Saps AB

Ekonomichef
Läs mer Aug 17
Saps = livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps finns över hela landet och erbjuder Sveriges bästa service inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Saps kultur präglas av oräddhet inför nya idéer, enkelhet i allt vi gör, flexibilitet i en föränderlig värld och ansvarsfullhet gentemot våra kunder, partners och inte minst varandra. Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, en omsättning på över 250mkr och en målsättning med fortsatt tillväxt med 20% per år!

Vi ställer stora krav på engagemang, kompetens och initiativförmåga hos våra medarbetare. I gengäld kan vi erbjuda stort utrymme och stöd för egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder.

Saps växer kraftigt och söker nu dig som vill, vågar och tror på att du kan lyckas! Söker du ett privatägt företag med korta beslutsvägar, inkluderande ledarskap, tydliga mål och värderingar, samt ett prestigelöst förhållningssätt, i härliga lokaler mitt på Avenyn? Bra! Häng med på vår spännande och utmanande tillväxt-resa!

VI ERBJUDER DIG

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.

- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är för dig som brinner för människor och affärer, vill ha ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och vill fortsätta driva ekonomifrågorna i såväl ledningsgruppen som ute i organisationen. Du ansvarar för och leder ekonomifunktionen både operativt och strategiskt. Till hjälp har du en controller och en redovisningsekonom som rapporterar till dig.

Det finns väl fungerande processer och it-stöd för ekonomiarbetet, men det krävs samtidigt en ständig anpassning till förändrade förhållanden, tillväxt och förnyelsearbete i takt med dem. I denna roll är man proaktiv och idérik och gillar de utmaningar som det innebär.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD och huvudägare Stefan Emericks. Du sitter i fint (huvud) kontor i centrala Göteborg tillsammans med 10 kollegor där du har eget kontorsrum. Saps är även flexibla med deltidsarbete hemifrån och resande ut i organisationen vid behov.OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER

Du gillar att förbättra, förenkla och utveckla, både för dig själv och våra medarbetare. Du stimuleras av att vara med och bygga bolag. Du har en hög förmåga att skapa förtroendegivande relationer såväl internt som externt genom att vara trygg i ditt ledarskap och kompetens.

Du är analytisk och strukturerad på det sätt som ekonomer behöver vara samtidigt som du gillar utmaningar, förändringar och att ha en stor påverkan. Du har en hög förmåga till helhetssyn och kan sätta långsiktiga och kortsiktiga planer samt genomföra dem.

För att lyckas tror vi att du har arbetat som ledare/chef tidigare, har en kandidatexamen i ekonomi/finans och har arbetat med både redovisning och controlling. Det är en fördel om du har jobbat i Visma Business och är van att hantera olika system.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÄR DU INTRESSERAD?

Sänd in din CV och svara på några frågor så återkommer vi inom kort för intervju. Har du några frågor om rollen, kontakta mats.torn@pspartner.se eller elsy.hamren@pspartner.se.

Väl mött!

Ansök nu

Sektionschef till Processus Göteborg

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 15
Processus AB är ett engineeringbolag som riktar sig mot processindustrin inom läkemedel, livsmedel, tyngre industri och energi. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera nyckelfärdiga anläggningar till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, rörkonstruktion, el-och instrumentkonstruktion, automation, industriell IT samt validering och kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att alltid ha kunden i fokus.

Om tjänsten

Vi söker nu en Sektionschef för vår processgrupp till vårt kontor i Göteborg. Sektionen består av ett 10-tal ingenjörer inom projektledning, processdesign och rörkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att:

- ansvara för arbetsmiljö och övriga personalfrågor för medarbetarna i sektionen.
- planera arbetsuppgifter för kollegorna inom sektionen för att tillse jämn beläggning och kontinuerlig utveckling av både kollegor och arbetssätt.
- tillsammans med övriga sektionschefer ansvara för resursplanering, dvs tillse att ”rätt” kompetens medverkar i projekten via sälj- och beläggningsmöten.
- i samspel med övriga chefer driva verksamhetsutveckling och skapa förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje.
- leda och agera bollplank till medarbetarna inom sektionens område.
- aktivt arbeta med rekrytering tillsammans med vår Talent Acquisition Manager.
- utföra interna granskningar och genomgångar inom sektionens område, samt ingå i styrgruppen för projekt i samråd med Regional Manager och om tillämpligt även andra sektioner.
- agera för att införliva uppsatta mål och nyckeltal.
- medverka till affärsutveckling, marknadsföring samt försäljning av tjänster och projekt, däribland kundansvar samt kalkylering och offertarbete.


För att du ska vara framgångsrik och trivas i rollen ser vi att du:

- är en person med stort lösningsfokus, eget driv, vilja att engagera och leda andra i arbetet samt har en god analytisk förmåga med blick för helheter och konsekvenser.
- har erfarenhet av personalansvar och tar ett stort ansvar för dina medarbetares utveckling och trivsel.
- är trygg med att genomföra och leda en verksamhet i förändring och tillväxt.
- är en affärsinriktad lagspelare med kompetens och erfarenhet inom verksamhetsområdet.
- har en stark vilja att utveckla organisationen samt nya och befintliga kundrelationer.
- har en högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
- har erfarenhet från petrokemi-, läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin.
- har erfarenhet från timbaserade projektleveranser eller nyckelfärdiga anläggningar.


Personliga egenskaper

Du är öppen, prestigelös och har ett coachande ledarskap som kontinuerligt leder till att förbättra verksamheten och avdelningens resultat.

Du är beredd att ta konstruktiva diskussioner och är genuint intresserad av att få dina medarbetare att nå sin fulla potential.

Vi är ett glatt gäng och ser gärna att du bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Vidare har du lätt att se helheten och snabbt kunna växla mellan olika perspektiv för att kunna prioritera och fatta beslut för att hantera förändrade prioriteringar och arbetsuppgifter.

Processus erbjudande:

Arbete med ett härligt, kompetent team som tycker om att ha kul på jobbet. Vi har dokumenterat nöjda medarbetare och ett kontinuerligt arbete med förbättringsförslag.

Vi jobbar aktivt för samhörighet och gemenskap genom olika sociala aktiviteter. Vi sitter i fräscha lättillgängliga kontor och har en flexibel arbetsplats för att underlätta balansen mellan privatliv och arbetsliv. Självklart är vi anslutna till kollektivavtal.

Övriga förmåner:

- Generöst friskvårdsbidrag
- Erbjudande om personalbil
- Årlig vinstdelning i form av bonus till samtliga på bolaget
- Årlig gemensam resa för de anställda
- Benify förmånsportal inkl. oberoende pensionsrådgivning
- Stort utbud av internutbildningar
- Årlig budget för externa utbildningar
- Möjlighet till löneväxling
- Flexpension samt pension via Collectum


Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamleader - Eventförsäljning

Teamledare
Läs mer Aug 10
Har du ett brinnande intresse för att utveckla och pusha andra säljare? Får du ofta höra att du är en förebild som andra gärna följer? Då är tiden inne för att söka den eftertraktade tjänsten som Teamleader på Impressive Relations

Om oss

I över 10 år har Impressive Relations erbjudit Skandinaviens näringsidkare en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. För att dagligen kunna hjälpa våra samarbetspartners att uppnå sina mål erbjuder vi specialistbemanning för detaljhandel, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.

Varje dag är unik på Impressive. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar”- Filip Lellky, Operativ Chef
Tjänstebeskrivning
Som Teamleader kommer du att vara en nyckelperson ditt egna lag. Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält, samt med att bygga upp ditt team. Du kommer att planera och strukturera arbetet samt coacha och motivera teamet för att vi ska lyckas med alla mål. Ditt deltagande ledarskap kommer innefatta ett vis ansvar i rekryteringsprocessen och rapportering till närmsta chef.

Vi på Impressive Relations söker dig som vill jobba med face-to-face försäljning på lokala köpcentrum, matbutiker eller varuhus. Du kommer att vara ansiktet utåt för någon av våra samarbetspartners; däribland SkimSafe och Postkodlotteriet.

Genom starka kampanjer hjälper vi dessa varumärken att öka kundintaget samtidigt som vi levererar en stark helhetsupplevelse för kunderna där du bär ansvar. Vårt uppdrag är att kontakta, förmedla och sälja dessa produkter och tjänster till privatpersoner.

Vi söker dig som vill lyckas, är hungrig och har en vilja av stål. Du drivs av personlig utveckling och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor och räds inte att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vågar drömma och har starka målsättningar, men framförallt har modet att uppfylla dem. Du drivs av att utvecklas och ser möjligheter överallt.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter
- Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam
- Du motiverar och inspirerar ditt team till att uppnå sina mål och visioner
- Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal
- Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp
- Du deltar och är aktiv i försäljningen


Kompetens- & erfarenhetskrav
- Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet
- Meriterande är historik inom event/fältförsäljning


Värdefulla egenskaper
- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starka ledaregenskaper
- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner
- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål
- Du är en initiativtagare och glädjespridare


Vi erbjuder
- En bra grundlön + provision samt bonus
- Stort ansvar för din egen tid och verklighet
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt

- Företagskultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och högt engagemang
- Chansen till att få vara med att bygga ett team ifrån grunden.
- En långsiktig och meriterande ledarskapsutbildning.
- Ett äventyr inom personlig utveckling och social kompetens.
- Alla materiella verktyg för att lyckas i rollen.


Vi på Impressive Relations vill vi kunna erbjuda en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Du kommer att vara med att skapa ett nytt team där målet är att sprida positiv stämning och att ha roligt på jobbet. Som säljare och ledare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder utbildningar av professionella coacher med hög kompetens.

Passar rollen perfekt för dig? Sök redan idag!

Vi ser fram emot att få träffa vår nya teamledare!

Hälsningar, Impressive Relations

Ansök nu

Interim HR Manager till Internationellt bolag

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 9
Till ett internationellt bolag i Göteborg söker vi nu en Interim HR Manager med goda projektledaregenskaper. Uppdraget är med omgående start och pågår i minst 6 månader.

Fokus i rollen kommer ligga på att driva och genomföra större projekt inom HR på internationell nivå.

Vi söker dig med Universitets - eller Högskoleutbildning inom HR, du har goda projektledande egenskaper och är van vid att verka i en större internationell organisation. Flytande i det svenska och engelska språket både i tal och skrift är ett krav.

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Frida Olsson på tel 076-3371069 alt frida.olsson@pspartner.se. (mailto:elin.mankert@pspartner.se)

Vi jobbar med löpande urval och ser därför fram emot att få in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Är du vår nästa Teamleader för ett sammarbete med Media Markt?

Teamledare
Läs mer Aug 3
Har du ett brinnande intresse för att utveckla och pusha andra säljare? Får du ofta höra att du är en förebild som andra gärna följer? Då är tiden inne för att söka den eftertraktade tjänsten som Teamleader för konceptet Jämför Hemma i samarbete med Media Markt!

Vilka är vi?

Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. För oss på Impressive Relations är relationen med våra kunder, anställda och samarbetspartners prio ett. Utan en god relation och dialog blir det inte heller någon bra affär. Vår filosofi är att alltid bidra till att utveckla och förbättra verksamheten för våra kunder. Detta genom gör vi genom att vara engagerade och intresserade av våra kunders utmaningar och drivna av ständigt utvecklas. Under 2022 startar vi ett nytt projekt där du kommer träffa hundratals konsumenter varje dag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.

Tjänstebeskrivning

Som Teamleader kommer du att vara en nyckelperson för Jämför Hemma. Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält, samt med att bygga upp ditt team. Du kommer att planera och strukturera arbetet samt coacha och motivera teamet. Du kommer även ha ett visst ansvar för rekryteringen. Som Teamleader ansvarar du för mål och rapporterar till närmsta chef.

Uppdraget för både dig och ditt team är att sälja 6 olika tilläggsprodukter på Media Markt. Du kommer att jobba uppsökande inomhus och visa kunden olika produkter som går under konceptet ”Jämför Hemma”.

Vi söker dig som vill lyckas, är hungrig och har en vilja av stål. Du drivs av personlig utveckling och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor och räds inte att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vågar drömma och har starka målsättningar, men framförallt har modet att uppfylla dem. Du drivs av att utvecklas och ser möjligheter överallt.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter

- Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam

- Du motiverar och inspirerar ditt team till att uppnå sina mål och visioner

- Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal

- Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp

- Du deltar och är drivande i försäljningen

Kompetens- & erfarenhetskrav

- Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet

- Meriterande är historik inom event/fältförsäljning

Värdefulla egenskaper

- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starka ledaregenskaper

- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner

- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål

- Du är en initiativtagare och glädjespridare

Vi erbjuder

- Vi ger dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och har stort ansvar för din egen tid.

- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt med coachning av andra ledare.

- En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

- Vi ger dig en möjlighet att få vara med att bygga ett team ifrån grunden.

- En långsiktig ledarskapsutbildning.

- Ett äventyr inom personlig utveckling och social kompetens.

- Alla materiella verktyg för att lyckas i rollen.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Impressive Relations får du varierande arbetsuppgift som du kan växa både med och i. Vi ger våra anställda möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att utvecklas inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder utbildningar av professionella coacher med hög kompetens. Du kommer att vara med att skapa ett nytt team där målet är att sprida positiv stämning och att ha roligt på jobbet. Som anställd på Impressive Relations vill vi kunna erbjuda en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare och ledare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka.

Passar rollen perfekt för dig? Sök redan idag, vi ser fram emot att få träffa våra nya teamledare!

Ansök nu

Verksamhetschef Patia Stödboende och HVB lägenheter i Göteborg

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Aug 2
Patia erbjuder individ- och familjeomsorg (konsulentstödd familjehemsvård, HVB, skyddat boende, stödboende, öppenvård och omsorgsboende) samt boenden enligt LSS.

Våra omsorgstjänster sätter människan i centrum. Med utgångspunkt i individens situation och önskemål skapar vi en innehållsrik, trygg och utvecklande tillvaro.

Patia söker nu en Verksamhetschef till Stödboende och HVB lägenheter i Göteborg.

I rollen som verksamhetschef har du bl a följande uppgifter:

- tillsammans med platschef, leda och fördela det dagliga arbetet avseende bl a ta emot och fördela uppdrag till behandlingspedagoger
- samverka med övriga verksamheter inom Patia såsom skyddat boende, övriga stödboendeverksamheter, jour- och familjehem, HVB-hem, öppenvård m.m.


- tillsammans med huvudkontorets marknads- respektive kvalitetsavdening ansvara för marknadsföring, upphandlingar, systematiskt kvalitetsledningsarbete m.m.

Du har personal-, budget-, arbetsmiljö-, kvalitetsansvar och rapporterar till Områdeschef och stab.

Du bör ha socionomexamen eller motsvarande med erfarenhet av arbete i ledande ställning.

Det är meriterande att ha vidareutbildning och erfarenhet av att arbeta med de uppdrag som socialtjänsten beställer.

Du är driven, tydlig, strukturerad och stresstålig samt har förmåga och lust att delta i utvecklingen av Patias arbete med stödboende respektive HVB lägenhetsverksamhet.

Du har god förmåga att samverka med socialtjänst och andra förekommande aktörer.

God kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är ett krav.

Ansök nu

Platschef till Lundgrens Smide

Platschef, bygg
Läs mer Aug 1
Lundgrens Smide utför det mesta inom smide och glas sedan 1952. Vårt mål är att leverera bra projekt till nöjda kunder! För att vi ska lyckas behöver vi ha rätt personer med i teamet. Vår verkstad ligger i Bromma i norra Stockholm. Lundgrens levererar helhetslösningar och vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vi hittar alltid lösningar där andra aktörer ser problem.

Vi har flera spännande projekt på gång i södra Sverige, är du vår nästa platschef? Vi söker 1-2 platschefer som leder projektet på plats. Hos oss får du en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet för vi har ett resultatlönesystem utan tak. Vill du vara med på vår spännande resa? Då har vi jobbet för dig!

I koncernen ingår Bröderna Eddings Smide i Järfälla som är en fristående smidesverksamhet som verkat i Stockholm sedan 1945.LEDIGA TJÄNSTER
Vi söker 1-2 Platschefer i Södra Sverige.

OM TJÄNSTEN
Som platschef leder och driver du verksamheten på byggarbetsplatsen utifrån uppsatta mål och tidsplaner. Du ansvarar för att leda projekt framåt med engagemang, beslutsamhet och handlingskraft från start till mål. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende personal, ekonomi, tid, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och underentreprenörer.

Projekten varierar runt om i Sverige, framförallt i södra Sverige. Denna tjänst kräver därför att du är flexibel och har möjlighet att resa under perioder för att kunna leda arbetet på plats. Du arbetar tillsammans med andra engagerade och skickliga kollegor. Självklart är du med och bygger projektteamet bestående av arbetsledare, montörer och andra kompetenser som krävs beroende på projekt.

Det är ett omväxlande och roligt arbete med mycket ansvar. Jobbet passar dig som trivs med ett högt tempo där du får vara spindeln i nätet. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga och kan ta snabba och viktiga beslut.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna ser olika ut beroende på projekt och vilket skede projektet befinner sig i. Som platschef har du ett helhetsansvar för personal, budget och arbetsledning. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

utforma och följa upp tidsplaner

leda arbetet på plats

göra riskanalyser

ÄTA-hantering

lägga upp planer för kontroll av projektdelar

löpande ekonomi uppföljningar

delta i byggmöten

dokumentation

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som jobbar inom branschen i en liknande roll och är van att hantera komplexa projekt i olika faser.
Är du?

självgående och van att ta eget ansvar

en god ledare

resultatinriktad både vad gäller ekonomi och kvalitet

och har:

B-körkort

BAS P/BAS U

högskole- eller universitetsutbildning inom bygg alt motsvarande erfarenhet från arbetslivet samt talar svenska/och eller engelska obehindrat? Då har vi jobbet till dig!

För att lyckas i rollen är du strukturerad, flexibel och har förmåga att hitta lösningar istället för att se hinder. Du är tydlig i din kommunikation och kan fatta tuffa men viktiga beslut. Vidare kan du leda en grupp och har förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla. Att kunna ta sig igenom en utmaning med ett glatt humör och ha roligt tillsammans är viktigt. Du jobbar mot målet att leverera ett bra projekt till en nöjd kund.

PLACERINGSORT
Ditt arbete kommer att utföras i olika delar i Sverige, främst i södra Sverige. Du kommer ha en arbetsplats ute på bygget under projektets gång.

LÖN & FÖRMÅNER
Månadslön.
Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, generös friskvårdsersättning samt rikskuponger.
För att främja en god gemenskap åker vi på teamresor varje år och ordnar även gemensamma aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bland annat med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

I denna rekrytering samarbetar vi med XLNT Talent. Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik 076-897 06 13, fredrik@xlnt.se alt. Björn Bergström 0707-27 06 81, bjorn@xlnt.se

Ansök nu

Är du vår nya konsultchef i Göteborg?

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jul 15
Vill du arbeta som konsultchef på en av Europas främsta Microsoft-partners? Vår styrka är människorna som jobbar hos oss. De flesta av oss är konsulter som varje dag arbetar helhjärtat med att skapa lösningar för våra kunder. I nära samarbete med konsulterna finns deras konsultchef med uppgift att stötta, coacha och se till att konsulterna utvecklas samtidigt som de själva arbetar operativt i leveransen. Är det du?

Om tjänsten
Ett av Fellowminds affärsområden med experter inom Microsoft Dynamics Customer Engagement, Business Central och Power BI, söker ytterligare en till konsultchef till (enligt mig) ett av Sveriges finaste kontor i Göteborg på Masthuggskajen med både takterrass och havsutsikt.

Som konsultchef hos oss kommer du att ha en avgörande roll i vår verksamhet och vara en viktig del i vår fortsatta framgång. Du kommer tillsammans med övriga konsultchefer och leveranschef att utgöra affärsområdets ledning. I tjänsten har du personalansvar för en del av våra konsulter, där du förväntas stötta dem med utveckling och coaching i veckovisa samtal. Rollen innebär att följa upp medarbetarna i projekten, ansvara för planering och beläggning, säkerställa att de trivs och har de förutsättningar som behövs för att lyckas samt hålla löne- och utvecklingssamtal.

Du kommer även att samarbeta med rekryterare, genomföra intervjuer och arbeta för att anställa fler konsulter till ditt team. Utöver detta förväntas du även själv konsulta eller leda projekt, lite beroende av dina erfarenheter och drivkrafter, ungefär 50% av din tid.Vem är du?
Du är positiv, ansvarstagande, självständig och driven som person och ser alltid till dina konsulter och Fellowminds bästa. Som konsultchef hos oss motiveras du av att ständigt utveckla dina konsulter, våra kunder, dig själv och har en vilja att växa i din roll. Du både bidrar till, och trivs i, en glädjefylld vardag med många skratt. Ditt hjärta klappar lite extra för teamwork, coaching, kvalité, struktur, planering och du är utan tvekan ”serious about fun”.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av att leda och coacha en grupp individer mot uppsatta mål
- Tidigare erfarenhet av projektledning eller konsult inom CRM/ERP-system
- Samma inställning som oss- att vi tar tag där det behövs och uppskattar varierat arbete
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Detta erbjuder vi dig:

- En viktig roll hos en av Europas främsta Microsoft-partners
- Ett gäng glada, engagerade, kompetenta och positiva kollegor i en platt organisation där vi hjälper varandra oavsett vad som har väldigt roligt tillsammans
- Ett fint, centralt och nybyggt kontor i Göteborg med både takterrass och havsutsikt (läs även Shuffle Board, pingisbord och PS5a)
- Vi har lyckats behålla en familjär kultur trots att vi växer snabbt- vilket vi givetvis tänker fortsätta med!
- En arbetsplats som värderar det privata livet väldigt högt och ser till att alla medarbetare hos oss har den flexibilitet som krävs för att få ihop allt både på jobb och hemmaplan


Just de! Ej att förglömma; tidigare kallade vi oss Endeavor men är sedan 2018 en del av Fellowmind-koncernen tillsammans med tidigare Orango och DQC i Sverige. Sedan november 2021 går vi alla under ett samma namn: Fellowmind. Det gör att vi tillsammans med våra övriga europeiska kollegor kan leverera lösningar från hela Microsoft Plattformen, förstå vad starka vi är tillsammans!

Ansök nu

Rektor för konsultuppdrag

Rektor
Läs mer Aug 16
Om oss
Clockwork skolledare rekryterar och bemannar rektorer över hela Sverige.


Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Av skolledare, för skolledare!

Vi erbjuder dig konsultuppdrag och rekrytering till spännande tjänster som skolledare över hela Sverige, från förskola till vuxenutbildning. Vi arbetar rikstäckande och har centrala kontor på flera orter i landet.

Dina arbetsuppgifter
Inför kommande rekryteringar och interim uppdrag söker vi nu erfarna och kompetenta skolledare, från förskola till vuxenutbildning, som brinner för ledarskap, utbildning och skolutveckling!

Vi vill knyta till oss Sveriges bästa chefer inom skola och matcha dig mot de uppdrag vi får in från våra samarbetsskolor.

Är du nyfiken på nya utmaningar? Saknar du friheten att själv bestämma när och var du vill arbeta? Kontakta oss så berättar vi mer. Just nu söker vi skolledare mot grundskola i ditt område.

Din profil
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt lång erfarenhet av skolledning, gärna i kombination med den statliga rektorsutbildningen. Du är en drivande kraft i skolutveckling, stolt skolledare med god kunskap om de styrdokument som är aktuell för den skolform du verkar inom.

Som rektor på konsultuppdrag får du chans att verkligen göra skillnad där det behövs som mest. Det förväntas att du är operativ från dag 1, vilket innebär att du snabbt kan sätta dig in i pågående processer och olika/rådande situationer/sammanhang samt har god kommunikationsförmåga och ett situationsanpassat ledarskap.

Uppdragens längd kan skilja sig åt och du får hela Sverige som arbetsplats. Detta ställer höga krav på flexibilitet och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet och är både ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad. Som ledare skapar du tillsammans med din personal ett engagemang och fokus, vilket får alla att sträva mot samma mål, från elev till medarbetare.

Vi kan erbjuda nya och spännande utmaningar i skolans värld! Meddela i din ansökan vilken typ av tjänst och skolform du är intresserad av så matchar vi dig mot rätt uppdrag. För dig med eget företag kan vi erbjuda lösningar som underkonsult.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvariga för Clockwork Skolledare; Fred Hussein 073-351 27 27, eller Sofi Centerman 073-351 27 33

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med kandidater och uppdragen tillsätts snabbt, så ansök direkt så hör vi av oss.

www.clockworkpersonal.se

Lediga skolledarjobb på www.facebook.com/groups/rektorer

Ansök nu

Säljande affärsområdeschef - Göteborg

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 6
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Vi söker en säljande affärsområdeschef till affärsområde Väst till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten är tillsvidare men med en inledande provanställning. Arbetstiderna är mån-fre kl. 08:00-17:00 med viss möjlighet att anpassa tiderna utefter t.ex. kundmöten. Vi önskar tillsätta tjänsten löpande.

Som affärsområdeschef ingår du i företagsledningsgruppen och har det övergripande verksamhetsansvaret för affärsområdet. Du skall självständigt, men med ett nära samarbete med ledningen på central nivå (Stockholm), driva företagets verksamhet i affärsområdet och verka för god avtalsefterlevnad och kundnöjdhet. Du innehar ett personalansvar över affärsområdets anställda (i dagsläget ca 5 personer) och skall säkerställa att verksamhetsplaneringen är effektiv och inom satta budgetramar. Affärsområdet är inte nytt, men du kommer att driva utvecklingen framåt för att det ska nå sin fulla potential. I början har du stöd av ledning och tjänstemän på central nivå samt en gruppledare (parkeringsvakt) på lokal nivå.

Ansvarsområden och exempel på arbetsuppgifter:

Sälj: söka nya affärsmöjligheter, ansvara för avtalsefterlevnad mot kund, leverantörs- och kundkontakt. Observera att det kan förekomma kundmöten på plats hos kund.

Drift: schemaläggning, rekrytering, utbildning, efterlevnad av policys, utrustning, kvalitetsuppföljning.

Personalansvar och arbetsmiljö: personalmöten, medarbetarsamtal, systematiskt arbetsmiljöarbete.

Ekonomi: skapa och efterleva budget, inköp- och beställningar.

Samverkan: kontakt med ledning och andra avdelningar på central nivå samt delta i driftsmöten och ledningsgruppsmöten.

Administration: riskanalyser, händelse- och avvikelserapporter, löpande statistikföring.

Övrigt: verka för god efterlevnad av företagets ISO-certifierade ledningssystem samt representera affärsområdet i årliga ISO-revisioner.

Kvalifikationer:

• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Dokumenterad erfarenhet inom service och/eller sälj (gärna med kundansvar)
• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och personalansvar
• Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har erfarenhet av en liknande befattning inom parkeringsbranschen
• Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har kännedom om tillämpliga lagar och regler inom respektive ansvarsområde, t.ex. arbetsmiljölagen, kollektivavtal och LOU

För att trivas tror vi att du är/har:

• Självständig och strukturerad
• Målmedveten, lösningsorienterad och resultatinriktad
• God samarbetsförmåga
• Ansvarsfull
• Professionell i ditt bemötande
• Flexibel

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?

Kontakta Fatih Gencer, VD, på fatih.gencer@smartp.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningschef Industri

Försäljningschef
Läs mer Jul 14
Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 800 medarbetare och har en omsättning på 11 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Försäljningschef Industri till Göteborg och Bohuslän! Vårt affärsområde Industri är i en stark tillväxt- och uppbyggnadsfas, vilket innebär att du som Försäljningschef får stora möjligheter att vara med och påverka denna intressanta utveckling framåt. Rollen innebär personalansvar för säljare inom regionen. Därför söker vi dig som har stor drivkraft och brinner för att attrahera, behålla och utveckla dina medarbetare för att uppnå försäljningsmålen. Du, tillsammans med ditt team, kommer huvudsakligen arbeta med att säkerställa att vi följer uppsatta strategier samt vara med att driva olika kundprojekt. Du kommer att ansvara för regionens resultatbudget och rapporterar till affärsområdeschef Industri. Du kommer även ingå i ledningsgruppen för affärsområdet.

Kvalifikationer

För att kunna passa in i rollen som Försäljningschef har du tidigare erfarenhet av framgångsrikt ledarskap och har en förmåga att leda grupper inom försäljning och marknad. Du är en närvarande ledare samtidigt som du är mål- och resultatinriktad med ett starkt driv att hela tiden söka nya affärsmöjligheter. Dina naturligt goda ledaregenskaper kombineras med starkt affärsmannaskap vilket innebär att du drivs av att både arbeta operativt nära verksamheten och strategiskt för att kunna utveckla vår position på marknaden inom industriförnödenheter. Du har en analytisk förmåga och är samtidigt kommunikativ då rollen innebär många kontaktytor internt och externt med kunder och leverantörer. Du trivs med att ta ett stort ansvar och har förmågan att arbeta självständigt. Vi ser det som meriterande, men ej ett krav, om du har en bakgrund inom vår bransch.Övrig information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är flexibel till någon av våra anläggningar i västra Sverige. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Sänd din ansökan via annonsen på recruitpartner.se senast den 30 augusti eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. Har du frågor, kontakta Martina Nordberg rekryterare på 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om oss

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar samt på våra maskinuthyrningsdepåer i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana - tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se (http://www.derome.se/)

Ansök nu

Restaurangchef Brödernas Göteborg

Restaurangchef
Läs mer Jul 13
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef till vår enhet i Göteborg!

Vilka är Brödernas?

Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss?
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter. Du har även huvudansvaret för lönsamheten och resultatet för enheten.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service
- Inköp
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos och personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad, lösningsorienterat och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you hungry for new challenges, a career in the restaurant industry or a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north and to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's border. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as Restaurant Manager with us mean?

The service includes the main responsibility for the operation and staff of the restaurant, usually about 15 employees.

You work to develop your employees, give them guidance so that they can grow by delegating tasks. You also have the main responsibility for the profitability and the result for the unit.

Among other things, the following responsibilities are included in the service:

- Service
- Purchase
- Deliveries
- Certify invoices
- Scheduling
- Forecast and personnel costs
- Local marketing and recruitment


Who are you?

We are looking for you who have previous experience of a leading role in the restaurant industry. You must be service-oriented, solution-oriented and able to maintain the overall grip at a high work pace. You are stress-resistant, enterprising and good at leading and developing your staff.

What do we offer?

A leading role in Sweden's fastest growing restaurant chain. We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities for development with the company.

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Restaurangchef TUGG BURGERS Göteborg

Restaurangchef
Läs mer Jul 12
Vi på TUGG BURGERS söker nu efter vår nya stjärna till restaurangchef!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Historien började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Men vem är du då? Du är en person som:
- brinner för att ta stort ansvar och agera spindeln i nätet
- har jobbat ett gäng år i branschen och har tidigare chefserfarenhet
- älskar högt tempo och eftersträvar ständigt hög kvalité på service och mat
- drivs av att jobba med människor och har på tidigare arbetsplatser haft personalansvar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Du arbetar både administrativt och i service, fördelat på dagar, kvällar och helger
- Du har övergripande rekryterings- och personalansvar och utformar schema för servisen samt styr ditt eget schema
- Du ansvarar för inköp och inventering
- Tillsammans med kökschef och ledning sätter du mål för restaurangen och jobbar tätt tillsammans för att uppnå dessa

Och vad erbjuder vi då?
- En arbetsplats där vi utbildar dig inom arbetsmiljö, konflikthantering, livsmedelskunskap och andra - branschspecifika ämnen
- En dynamisk miljö där du får utvecklas som chef och ledare
- Vi har givetvis schyssta villkor och kollektivavtal
- Ett härligt och roligt team som jobbar nära varandra

Du kommer ha det yttersta ansvaret för att restaurangen flyter på som den ska och till din hjälp har du kökschefen på plats. Utöver det har du en f.d. tuggchef som numera primärt arbetar med att coacha och guidea våra chefer och bolla idéer och problem med dig. Vi tror på att ett nära samarbete genom hela organisationsledet är den bästa förutsättningen för en lyckad restaurang!

Startdatum hösten 2022, enligt överenskommelse.

Ansök nu

Kökschef på TUGG BURGERS Göteborg

Kökschef
Läs mer Jul 12
Vi på Tugg Burgers söker nu efter vår nya stjärna till kökschef!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Men vem är du då? Du är en person som:
- brinner för att ta stort ansvar och agera spindeln i nätet
- har jobbat ett gäng år i branschen och har tidigare chefserfarenhet
- älskar högt tempo och eftersträvar ständigt hög kvalité på service och mat
- drivs av att jobba med människor och har på tidigare arbetsplatser haft personalansvar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Du arbetar både administrativt och i service, fördelat på dagar, kvällar och helger
- Du har ansvar för köksteamets och ditt eget schema samt rekrytering
- Du ansvarar för inköp och inventering
- Tillsammans med restaurangchef och ledning sätter du mål för restaurangen och jobbar tätt tillsammans för att uppnå dessa

Och vad erbjuder vi då?
- En arbetsplats där vi utbildar dig inom arbetsmiljö, konflikthantering, livsmedelskunskap och andra - branschspecifika ämnen
- En dynamisk miljö där du får utvecklas som chef och ledare
- Vi har givetvis schyssta villkor och kollektivavtal
- Ett härligt och roligt team som jobbar nära varandra

Du kommer ha det yttersta ansvaret för att restaurangen flyter på som den ska och till din hjälp har du kökschefen på plats. Utöver det har du en f.d. tuggchef som numera primärt arbetar med att coacha och guidea våra chefer och bolla idéer och problem med dig. Vi tror på att ett nära samarbete genom hela organisationsledet är den bästa förutsättningen för en lyckad restaurang!

Startdatum hösten 2022, enligt överenskommelse.

Ansök nu

Delivery Coordinator

Kvalitetschef
Läs mer Jul 11
We are looking for a Delivery Coordinator for a one year temporary contract, covering a parental leave. In this role you will, together with the team, build up processes and best practices that allows us to scale to the next level of delivery excellence.

Let us describe the challenge we offer
This role will be a part of the Retail Facility Development team, which is responsible for development and implementation of our space formats at Polestar. Its scope includes developing and defining technical solutions, testing, and evaluating prototypes and secure right qualitative and sustainable products for global roll out. This position is a one year temporary assignment, covering a parental leave with a possibility for extension for the right match.

This position is located at our HQ, in Gothenburg. We understand that work-life balance isn’t easy, and of course, welcome our employees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment.

What you'll do
As a Delivery Coordinator you will be responsible for overseeing that the order and delivery flow is running smoothly for both external and internal parties. The scope includes developing and defining processes and routines for order and delivery that allows us to scale to the next level of delivery excellence. You will be directly reporting to the Facility Development Manager.

Other tasks you will be accountable for:

- Uphold and Develop processes and routines for order and delivery, both external and internal
- Uphold and Develop order and delivery tools to be able to scale-up the business

- Plan and coordinate product delivery with suppliers to ensure accurate and timely deliveries to customersWho you are
We are looking for you who is a curious team player that likes to try new solutions and constantly strive to improve your knowledge. You are known as the prestige-less, structured colleague, able to monitor workload independently and prioritize among several projects at the same time. Strong problem solving and decision-making abilities are important to be successful in this position as well.

To be a great fit for this position we believe you have:

- Minimum bachelor’s degree within supply chain management or similar
- Minimum 3 years work experience within a relevant occupation
- Experience from working in cross functional teams and projects

- SAP Software experience


At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar is in a scale up phase you thrive by working in a fast-paced environment.

People at Polestar
Passionate about sustainability, every single one of us play a key role in driving change. Our uncompromising commitment to become climate-neutral by 2040 is just as important as us being inclusive, diverse, and courageous. Together, we are igniting to create a transparent and collaborative community, to shape the future of mobility.
We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.

Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.
Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Training and Quality Manager for new client at Webhelp!

Kvalitetschef
Läs mer Jul 11
Webhelp Nordic has some exciting news, we will soon onboard a game changing new client to our Region, a market leader in their area, trail blazing ahead of the competition. We are now seeking a motivated and passionate Training and Quality Manager to come along on this exciting new journey!

ABOUT THE POSITION

As Training and Quality Manager at Webhelp, you have a key role and responsibility to secure the competencies and development of all staff. Further you will design, deploy and develop processes that supports the account’s ability to deliver world class customer service.

You will manage, coach and lead Quality Coach Trainers on multiple production sites. You must have the ability to adapt to change and be able to implement corrective actions both for short- and long-term improvements. All training activities will be managed by you, both in classrooms and in other forums. It will be important to develop a cohesive framework for knowledge management. Ensuring that quality monitoring is performed, that gathered data is analysed, and that improvement actions are taken, is central.

You must adapt your work to the account’s client agreements, set targets and KPI’s. To analyse and evaluate data and business intelligence are key to achieving necessary results as a part of this role. This position includes business travelling.YOUR RESPONSIBILITIES WILL BE:

- Have ownership of the training and quality processes and standards
- Be responsible for the compliance to the quality and training processes
- Drive initiatives focused on improving the accounts performance
- Ensure and monitor that our teams work to the highest standards of Quality
- Ensure and develop training methodology, pedagogy, efficiency and quality
- Collaborate and be a part of the extended Operational Excellence team
- Actively engage with Webhelp across sites and departments to learn about other ways of working within the designated area of expertise
- Ensure and develop a close and constructive relationship with the client
- Understand and manage the business model that gives the account revenue, cost control and profitability
WE ARE LOOKING FOR YOU IF YOU HAVE...

- Strong interpersonal skills, along with the ability to influence
- Experience and record tracking of service delivery and quality improvement
- Data-driven, analytical and dynamic personality with strategic mindset
- Management experience of high performing teams of specialists
- Experience in developing and managing processes aligned with the COPC framework, or similar (will be considered as an advantage)
OUR REQUIREMENTS ARE:

- Fluent English (both written and spoken)
- Minimum of 1 year of managerial experience (longer experience will be considered as an advantage)
- Bachelor or Master's degree in Business Administration or equivalent (will be considered as an advantage)
- Ability to work from the office
- Professional references
- Clear criminal record


WE OFFER:

Working for this client will be both fun and challenging and as a part of this journey, you are part of the largest and most traditional electronics retailer in the entire Nordic region.START: September, 2022

LOCATION: Work from the office in Sweden (Gothenburg), Norway (Fredrikstad), Denmark (Copenhagen) or Finland (Helsinki)

EMPLOYMENT TYPE: Full-time

SALARY: Individual salary setting

WORKING HOURS: Business hours, Mon - Fri

LAST APPLICATION DATE: 2022-08-28

Please not that the position may be filled before the application deadline.

Please reach out to Recruitment Lead Erika Pjerne at erika.pjerne@webhelp.com if you have questions.

Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.

By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?

Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.com/)

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

English

Ansök nu

Utvecklingsansvarig Engineering Applications till Norconsult

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jul 8
Är du en duktig ingenjör med erfarenhet av vår branschs applikationer? Brinner du också för samarbete och har förmågan att se helheten? I så fall har vi något fint att erbjuda dig, nämligen oss. På Norconsult ägs vi av oss själva och det märks. När vi möts på kontoret eller via Teams så kommer du att känna av vår omtänksamma atmosfär som en del rent av kallar familjär.

Din roll

Norconsult fortsätter att ha en stadig tillväxt, därför behöver vi bli fler som vidareutvecklar IT-stödet och processerna runtomkring för att kunna stötta våra kollegor så effektivt som möjligt.

Som utvecklingsansvarig för Engineering Applications (EA) kommer du ingå i ett tajt team med erfarna personer som arbetar med EA, d.v.s. de applikationer inom CAD/BIM, beräkning, etc. som används av arkitekter och ingenjörer på Norconsult AB. IT-organisationen du kommer att tillhöra består av totalt 30 personer i Norge och Sverige som tillsammans erbjuder tjänster inom IT-support, Engineering Applications, Business Applications och Infrastructure.

Dina nyckeluppgifter och ansvarsområden:

- Huvudansvar för Engineering Applications i Sverige.
- Representera Norconsult AB i koncernens gemensamma forum för Engineering Applications.
- Upprätta och förvalta ett nätverk av applikationsansvariga.
- Stötta IT-chef i arbetet med budget, avtal och inköp rörande licenser för Engineering Applications.
- Arbeta tätt med BIM-strateger och övrig BIM-organisation som stöd i applikationsfrågor


Tjänstens placering är vid vårt huvudkontor i Göteborg, på en avdelning som tillhör den koncerngemensamma IT-funktionen.

Din profil

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som Utvecklingsansvarig Engineering Applications behöver du vara en omtänksam och social person, som är bra på att kommunicera och återkoppla. Du är inte bara självgående, utan drivande och utvecklar verksamheten proaktivt utifrån rollen.

Du har minst 5 års yrkeserfarenhet inom relevanta kompetensområden och vi tror att du är utbildad ingenjör inom IT, Samhällsbyggnad eller liknande.

Tidigare erfarenhet av applikationer inom CAD/GIS eller beräkning - t.ex. från Autodesk och Trimble - är ett krav.

Önskvärt är också erfarenhet av t.ex. AutoCAD, Revit, Tekla, Novapoint, Solibri eller Navisworks med grundläggande förståelse för dess uppbyggnad databasmässigt.

BIM är ett arbetssätt vi tillämpar i våra projekt och förståelse för hur BIM är tänkt i grunden är önskvärt.

Mångfald

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till "samhällsbyggaren med helhetssyn". Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget i stort som i aktuellt team.

Transparens är utgångspunkten, men då vi inte kartlägger kulturell bakgrund, funktionsnedsättning, etc. kan vi endast publicera information om könsfördelning i våra annonser. Norconsult AB har en fördelning 39-61% kvinnor-män och avdelningen Engineering Applications har fördelningen 22-78% kvinnor-män.

Tillgängligheten vid vårt Göteborgskontor är god - vi har hiss, låga trösklar och handikapptoaletter på varje våningsplan. Det saknas taktila ledstråk, men det finns gott om naturliga. Mer information om tillgängligheten lämnas vid förfrågan.

Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att något av dessa språk är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är mer än 5100 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Som medarbetarägda bygger vi en stark och familjär kultur på våra många kontor, med t.ex. lokala fritidsklubbar som ordnar allt från skidresor till oktoberfester.

Ta gärna en titt på några av dina blivande kollegor på linkedin:

Sven Grén (https://www.linkedin.com/in/svengren/)

Martin Linderå Nordström (https://www.linkedin.com/in/linderaa/)

Torkil Håheim Kind (https://www.linkedin.com/in/torkil-håheim-kind/)

Katrine Drage (https://www.linkedin.com/in/katrine-drage-80906a194/)

Arne Ørberg (https://www.linkedin.com/in/arne-ørberg-9500298/)

Bjørn Johansen (https://www.linkedin.com/in/bjørn-johansen-42582b1b/)

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikschef foodora market - Göteborg

Butikschef
Läs mer Aug 10
foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Göteborg. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete,glogistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.
VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!
KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.
Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.


VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)


FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Distriktschef | Caverion | Göteborg

Distriktschef, bilprovning
Läs mer Jun 27
Är du en stabil och naturlig ledare som brinner för att utveckla din personal och dina kundrelationer? Caverion söker just nu en distriktschef till Göteborg.

https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/214f66e8-d103-4a38-8c66-706d8f9b66e4.jpg
Din roll:
Vi söker nu en kund och försäljningsorienterad distriktschef till Göteborg där verksamhet bedrivs inom teknikdiscipliner El, Klimat, VS och Säkerhet.

Som distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning till befintliga kunder och nykundsbearbetning. Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare till att nå de mål som är uppsatta för enheten. Det är väsentligt att du har goda ledaregenskaper och kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Personalansvar, personalutveckling, medarbetarsamtal
* Aktivt arbeta för att utveckla affären och kontaktytorna hos kunder.
* Resultatuppföljning mot budget
* Resultatdrivande förbättringsarbete
* Följa upp arbetet med produktion och planering
* Arbete med utveckling och implementering av strategiska planer
* Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp
* Övergripande försäljningsansvar

Du ingår i ledningsgruppen för regionen samt rapporterar till Regionchefen.

Vem är du?

* Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande alternativt så har du tillgodogjort dig kunskaperna i arbetslivet.
* Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
* Erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter
* Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga långvariga relationer
* God svenska i tal och skrift
* Som person är du noggrann, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla ett team

Varför Caverion?
Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryteringskonsult Anna Edemyr, 0727 - 30 5246 anna.edemyr@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående dock senast 14 augusti. Välkommen med din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kort om Caverion - Building Performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur www.caverion.com/smart-city/

Ansök nu

Har du en ledarroll inom restaurang/snabbmat och vill testa något nytt?

Butikschef
Läs mer Jul 7
fodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Göteborg. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitGött arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.
VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!
KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.
Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.


VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)


FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Butikschef foodora market - Göteborg

Butikschef
Läs mer Jul 7
fodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Göteborg. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete,glogistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.
VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!
KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.
Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.


VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)


FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Affärsområdeschef för Solresor

Försäljningschef
Läs mer Jul 6
Rolfs Travel Group är i en stor tillväxtfas och i takt med att företaget expanderar letar vi efter en affärsområdeschef för Solresor. I rollen kommer du att ansvara för hela varumärket, och tillsammans med ditt team ta oss till helt nya nivåer. Solresors första resor startade 1989, och blev en del av oss år 2020. Idag kan du resa med oss till hundratals olika resmål över hela världen. Hos Solresor hittar du allt från klassiska sol- och badresor, vandringsresor, storstadsupplevelser och rundresor till exotiska destinationer.

Har du höga ambitioner och vill vara i framkant är det här jobbet för dig!

Om tjänsten

Tjänsten som affärsområdeschef innebär att du kommer ha totalt ansvar för Solresor, och rapportera direkt till VD. Rollen är en helt ny satsning, och väldigt betydelsefull för vår resa framåt till att bli ännu större inom charterturism.

Arbetet kommer både vara strategiskt och operativt, och det krävs att du är en person som drivs av tillväxt och snabba svängar. Du kommer ha personalansvar för ett team som tillsammans arbetar för att göra oss bäst och störst på dynamiskt paketerade semesterresor!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat var att:

- Utveckla vår produkt och driva ett ständigt förbättringsarbete
- Marknadsföring
- Kontraktering hotell/flygbolag


Vi söker dig som:

- har ett tydligt driv med höga ambitioner för framtiden
- är tävlingsinriktad och nöjer dig inte förrän vår produkt är bäst
- har stor digital kompetens
- är strukturerad och har inte svårt för att fatta beslut
- har intresse för resebranschen och idéer på hur vi sticker ut i mängden


Vad vi kan ge dig

Rolfs Travel Group blir du en del av ett snabbväxande företag med en årlig tillväxttakt på ca 30%. Du har stor möjlighet att påverka både ditt eget arbete och hur vi arbetar med våra varumärken och produkter. Vårt kontor är idag placerat mitt i centrala Göteborg i nyrenoverade, moderna och ljusa lokaler. Urval sker löpande.

Låter detta som dig?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Site Manager till gym i Göteborg

Administrativ chef
Läs mer Jul 6
Nu söker vi på Arena Personal en Site Manager för kunds räkning.

Gymmet ligger beläget i Göteborg med stort flöde av besökare varje dag. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att gymanläggningen ska fungera. Vi ser att du är trygg i ditt ledarskap och har lätt för att skapa och underhålla relationer, med medarbetare såväl medlemmarna.

Då du blir den som ser till att verksamheten rullar på, så ser vi även att du är effektiv, noggrann och organiserad med känsla för teamwork. Du bör inte ha svårt för att ta beslut och du bör heller inte vara rädd för att ta i där det behövs.

Krav:

- Erfarenhet av att coacha och leda andra

- Erfarenhet av personalansvar

- Behärska svenska i tal och skrift

- God förståelse för engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Erfarenhet av gruppträning

Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 5
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Butikschef till foodora Market i Göteborg

Butikschef
Läs mer Jul 4
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 40h/vecka
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

VILKA ÄR FOODORA?:

Foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och teamwork står allra närmast.

På Foodora är medarbetarna från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ses som självklarheter, då Foodora helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till Foodoras kultur och framgång.

För Foodora är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av hållbarhetsarbetet. Sedan januari 2020 är Foodora koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela Foodoras europeiska verksamhet, och målet inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen.

DIN ROLL:

Foodora Market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Foodora tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att alla Foodoras kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Foodora söker just nu en Butikschef till foodora Market i Göteborg. I rollen som butikschef kommer du att utbilda medarbetarna i bland annat effektivtiet och hur man arbetar enklast inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, erhålla motiverande medarbetarsamtal, ansvara för rekrytering av plockare samt budgetarbete. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll.

Dina arbetsuppgifter:

- Övergripande ansvar för butikens drift och dess dagliga verksamhet

- Leda, coacha samt lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat


- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal samt personaladministration

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi att du är en ansvarstagande och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Foodora är ett snabbrörligt företag vilket också ställer höga krav på din flexibilitet och förändringsbenägenhet.

KRAV:

- Tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, eller arbetsledare

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom


- Erfarenhet av att arbetat mot budget och olika nyckeltal

- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift

- Det är meriterande om du haft personalansvar samt om du har någon tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.


- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se


OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.

Ansök nu