Verksamhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Verksamhetschef för Attendo Hemtjänst Kungälv - Bli en av oss!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 12
Välkommen till en värderingsstyrd organisation!

Attendo hemtjänst Kungälv söker ny verksamhetschef som vill vara med och utveckla! Du kommer att leda en rutinerad och erfaren medarbetargrupp bestående av planeringsledare, undersköterskor och vårdbiträden. Planeringsledare tillhör den lokala ledningsgruppen och arbetar tätt tillsammans med verksamhetschefen. Verksamheten utför hemtjänst efter beslut av handläggare samt erbjuder hushållsnära tjänster.

Verksamheten är väl inarbetad i kommunen med trygga rutiner och ett gott rykte bland kunder och uppdragsgivare! Ett av dina mål kommer att bli att få den att växa!

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp med chefskollegor där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Arbetet är dagtid och heltid 100%.

Vi erbjuder

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Meriterande är att du har minst 2 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård, social omsorg eller inom privat omsorg.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 27 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta

Marie Björkman, Regional verksamhetschef, marie.bjorkman@attendo.se

Ansök nu

Verksamhetschef Klara T AB

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 12
Nu stärker vi vår ledningsorganisation och söker en verksamhetschef till våra områden Göteborg, Halmstad, Varberg, Växjö.

Klara T AB finns på flera platser i Sverige. Vårt huvudkontor finns på Kungsholmen i Stockholm.

Klara Team har funnits sedan 2002 och ingår i Ambea koncernen.

Klaras mobila team utför akuta och planerade HSL-insatser inom SÄBO och LSS boenden under kvällar, nätter och dagtid helg.

ARBETSUPPGIFTER:

Som verksamhetschef ansvarar du tillsammans med verksamhetsledare för att planera, utveckla och leda det dagliga arbetet på Klara Team. Som verksamhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är sjuksköterska med ett intresse av arbetsledning och kundkontakt. Har du några års erfarenhet av chefs- och ledarskap från vård och omsorg, gärna äldreomsorg är detta meriterande.

Vi ser framemot att höra från dig verksamhetschef som vill vara med och göra världen lite bättre - en människa i taget.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 23
För kunds räkning söker vi en enhetschef som är legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut och som har erfarenhet från primärvården samt tidigare erfarenhet
från chefsuppdrag. Placeringsort är Göteborg.

Arbetsuppgifter
Det är ett varierat arbete med möjligheten att få vara med och forma företaget tillsammans med verksamhetschef, kollegor och övriga medarbetare. Som enhetschef arbetar du utifrån fastställda mål och har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ingår i operativa gruppen där du tillsammans med kollegor och övriga chefer driver verksamheten framåt. Vi söker dig som vill fortsätta utveckla enheten och gemensamt arbeta för att klara framtida utmaningar tillsammans med en grupp av legitimerad medarbetare och kollegor.

Vem är du?
I dina arbetsuppgifter har du många kontaktytor och du vet hur du ska främja ett bra samarbete. Att samverka inom området, förvaltning, kommun och med andra aktuella aktörer, är en viktig del av ditt arbete. Du följer utvecklingen inom verksamhetsområdet och säkerställer att metoder och arbetssätt utgår från evidens och beprövad erfarenhet. Du är strukturerad och har en öppen och tydlig kommunikation till kollegor och medarbetare samt ledning. Du besitter en uthållighet i förändringsprocesser. Du har god datorvana och B-körkort samt talar och skriver bra svenska

Övrigt
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Företagsbeskrivning
Prime Care har funnits i över 20 års tid. Det har gett oss kompetens, erfarenhet och en stark trygghet som är av stor nytta när vi tillsammans med våra uppdragsgivare och konsulter arbetar för bättre vård och liv. Vi vet hur snabbt läget i vården kan skifta och att det då krävs rätt kompetens på rätt plats.

Genom att tillhandahålla vårdbranschen kompetent personal när den behövs – via rekrytering eller bemanning – kan vi se till att vårdens kvalitet inte behöver tummas på.

Ansök nu

CMO-chief medical officer

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 17
Vi söker inte efter en vanlig chefstandläkare – vi söker efter vår nya CMOGillar du strategi, utveckling och ledning i kombination med ett gediget odontologiskt intresse? Då har vi en unik möjlighet i rollen som CMO för MyDentist. 
Tillsammans med dig i en viktig och central roll vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten både affärsmässigt och odontologiskt för att säkra tillväxten för bolaget och bidra till att förbättra munhälsan i Sverige. Som CMO hos oss kommer du att få en central, spännande och varierande roll där du får mycket eget ansvar samt möjlighet att sätta din prägel och påverka bolagets utvecklingsarbete framåt. Så hjälp oss att bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Sverige gladare!
 
Din roll
Som CMO har du en central roll ledningsguppen och rapporterar direkt till vår VD. Rollen innebär att du kommer leda, planera och utveckla både företagets odontologiska verksamhet och kvalitet men även den affärsmässiga riktningen. Du kommer i ledningen att ges utrymme och få ett stort inflytande. Naturligt kommer du att ha ett övergripande ansvar mot myndigheter och affärspartners rörande MyDentist kliniska verksamhet. Du kommer i rollen att både leda, styra och utveckla MyDentist odontologiska råd. Ett viktigt uppdrag är att leda MyDentist kliniskt mot målet om att bli Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare inom tandvården.
 
Som CMO kommer du att röra dig i många olika sammahang och nivåer både internt och externt vilket ställer krav på att du situationsanpassat kan kommunicera och smidigt kan röra dig mellan olika samarbeten och relationer på ett förtroendegivande sätt. 
 
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Stora möjlighet att påverka och utforma dina arbetsuppgifter
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas
• Personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning
• Du blir en viktig del av ledningen i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Förmånlig friskvård
• Tjänstepension och trygghetsförsäkringar
• Givetvis har vi kollektivavtal 
 
Din Profil
Självklart är du utbildad och legitimerad tandläkare med erfarenhet och gedigen odontologisk kunskap. Har du samlat på dig erfarenhet genom ledningsgruppsarbete är det meriterade och det är självklart för dig att du vet vad som krävs för att leda och driva en framgångrik klinik. 
Du beskriver dig själv som en ambitiös tandläkare med hög motivation och energi, samt besitter förmåga och driv att utveckla både verksamheter och olika projekt. Du genomför, implementerar och följer upp dina projekt och uppgifter på ett självständigt sätt. Du har en solid kompetens att bygga relationer, stor samarbetsförmåga, projektledningskompetens samt utmärkt presentationsförmåga.
Du trivs med och vill vara en självklar del i vår starka företagskultur där vi alla drivs av vår mission att vi tillsammans ska göra Sverige gladare.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
 Känner du igen i ovan beskrivning, välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Har du frågor eller funderingar slå gärna en signal till vår VD Fredrik Wistrand 070 723 27 27 eller till vår HR-chef Marianne Rehn 072 401 63 25.

Välkommen till oss på MyDentist!
 
Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare

 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 130 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare!

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 3
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i Södra Biskopsgården med ca 11500 listade invånare.

Hos oss får du ett stimulerande arbete i ett mångkulturellt område. Vår verksamhet präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer. Här har vi roligt tillsammans och söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Viktigast för oss är att du har ett engagemang och ett genuint intresse för våra patienter.

Vi arbetar i positiv anda med ständiga förbättringar och nytänkande, där du kommer vara en viktig del i vår fortsatta utveckling. 

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som vårdcentralchef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du är ansiktet utåt och arbetar aktivt med marknadsföring av verksamheten. En av dina viktigaste uppgifter är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig, för såväl medarbetare som kunder. Tillsammans med medarbetarna arbetar du för en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet.

Samverkan sker med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du är underställd primärvårdschef och ingår i områdets ledningsgrupp där du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer. Tillsammans arbetar ni för hela områdets resultat och utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad i någon av de legitimationsyrken som arbetar på en vårdcentral. Du har också chefs- och/eller ledarutbildning samt erfarenhet från arbete som chef, gärna från yrke inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård.

Som person är du kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. Du är tydlig, har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot andras synpunkter. Du är trygg i din roll som chef och i ditt ledarskap har du förmåga att engagera, motivera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt. Genom delaktighet skapar du förutsättningar för gott samarbete på arbetsplatsen. Du har ett närvarande ledarskap med tillit till medarbetarnas förmågor och tar tillvara den kompetens som finns.

Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer planeras till 11/1. 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Regionområdeschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 12
Om oss

Inom Regionhälsans Regionområde FoUUI inryms Forskning och Utveckling (FoU), Primärvårdens utbildningsenhet, Allmänmedicinskt och Socialmedicinskt centrum samt innovation och implementeringsstöd.

FOUUI primär och nära vård är en stödresurs för primärvården när det gäller kunskap, nytänkande, utbildning och lärande. Primärvårdens utbildningsenhet hanterar fördelning och planering av utbildningsuppdrag såsom ST-läkare och PTP-psykolog. VFU och FoU-centrumen arbetar med forskning, utveckling, innovation och implementeringsstöd i primärvård. Enheterna är produktionsneutrala och samverkar med både offentligt och privat drivna vårdverksamheter i Västra Götaland. Hos oss arbetar primärvårdsmedarbetare från verksamheterna så som forskningsledare, doktorander, studierektorer, utvecklingsledare, innovationsledare, implementeringsstödjare samt koordinatorer, med att bidra till att ställa om till den nära vården. Till regionområdet hör också Allmänmedicinskt centrum och Socialmedicinskt centrum, som arbetar med läkarutbildningen och väsentlig forskning för primär och nära vård, ofta tillsammans med Göteborgsuniversitet. 

Om arbetet

I uppdraget som Regionområdeschef är din närmsta chef Regionhälsans direktör och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Där deltar du i utformningen av och verkar för den strategiska verksamhetsplanen, som innebär att Regionhälsan successivt utvecklas i linje med fastlagda mål och givna uppdrag. Både utbildning och forskning är centrala frågor för Primärvårdens vidareutveckling, därför är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya områden samt ta hjälp av kompetenta medarbetare som besitter relevant spetskompetens. Vi utgår från Västra Götalandsregionens vision ” Det goda livet”

Som Regionområdeschef är du chef över chefer och har det övergripande ansvaret för utvecklingen inom regionområde FoUUI. Vi förväntar oss att du som Regionområdeschef är handlingskraftig, proaktiv och initiativrik. I rollen är det av vikt att utöva ett kommunikativt ledarskap, som ger underställda chefer och medarbetare tydliga förutsättningar för att leda och utveckla den operativa verksamheten samt verka för en stimulerande och god arbetsmiljö. Uppdraget är komplext och innebär många kontaktytor såväl inom som utom regionen.

Om dig

Du har högskoleutbildning som är relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du är disputerad eller docent inom relevant område för tjänsten samt har erfarenhet av relevanta utbildningsfrågor. Du får gärna ha erfarenhet av primär och nära vård. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper med flerårig erfarenhet av att leda genom andra chefer. Det är av stort värde om du har arbetat i liknande positioner och har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du är handlingskraftig och arbetar med tillit som utgångspunkt i ditt ledarskap, samt har förmåga att leda och entusiasmera medarbetarna såväl som att företräda förvaltningen i olika sammanhang. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och har god förmåga att lyssna in, vara prestigelös och skapa Vi-känsla i verksamheten. Du är van vid att uttrycka dig samlat och strategiskt i flera sammanhang och du är utvecklingsorienterad. Det är också viktigt att du har förmågan att driva igenom och följa upp beslutade förändringar. Du har vana av att driva arbete i den akademiska världen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Regionhälsan har en värdegrund som tagits fram tillsammans med förvaltningens chefer och medarbetare. Värdegrunden utgår ifrån tre värdeord; Tillit, engagemang och kvalité. Vi arbetar aktivt för att värdegrunden skall vara känd och fungera som en viktig grundpelare i Regionhälsan.

Vi ser mångfald som positivt och tycker att våra olikheter är en tillgång.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Regionområdeschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 19
Nu har du chansen att bli chef för ett regionområde med ett flertal mottagningar och kunskapscentrum/kompetenscenter som har uppdrag för hela regionen, Gillar du utveckling och arbetar med tillitsbaserat ledarskap? Ser du möjligheterna att tillsammans med verksamheterna utveckla vården och kompetensen för våra invånare? Då är detta något för dig! Vi har ofta spännande utvecklingsprojekt igång samt medverkar i regionövergripande projekt tillsammans med andra verksamheter.

Kvalitet, patientsäkerhet och att vara ett kunskapsstöd för vården och våra invånare är centralt i våra verksamheter.

Om oss

Expertenheter är ett regionområde med flera spännande verksamheter för våra invånares bästa. Expertenheter ska ge stöd till den nära vården och bidra till omställningen främst inom områdena levnadsvanor, sexuell hälsa, migration, psykisk hälsa våld i nära relationer och aktivitetsförmågebedömningar. Vi bedriver både patientverksamhet, hälsofrämjande insatser, konsultation och handledning utbildning, forskning och utveckling. Vi är en platt organisation med 11 verksamhetschefer spridda på olika orter i Västra Götaland. Cheferna i Expertenheterna har stort eget ansvar och driver självständigt sina uppdrag och företräder sina verksamheter på alla nivåer. Ledningsgruppen är en dynamisk mötesplats där alla bidrar till verksamhetsmålen. Läs mer om oss på https://www.vgregion.se/f/regionhalsan/

Om arbetet

I uppdraget som Regionområdeschef är din närmaste chef Regionhälsans direktör och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Där deltar du i utformningen av och verkar för den strategiska verksamhetsplanen, som innebär att Regionhälsan utvecklas i linje med fastlagda mål och givna uppdrag.

Som Regionområdeschef har du det övergripande ansvaret för utvecklingen inom regionområdet. Du är handlingskraftig och initiativrik och utövar ett kommunikativt ledarskap som ger dina medarbetare tydliga förutsättningar och en stimulerande arbetsmiljö.

Du ansvarar för att styra, leda och samordna expertenheternas verksamhet. Du ingår i flera regionala grupperingar och har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation. Du ansvarar för att verksamheten utvecklas kontinuerligt samt drivs processorienterat och med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning som är relevant för tjänsten. Du har erfarenhet från sjukvård och offentlig sektor. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och många års erfarenhet av att vara chef över chefer. Du är engagerad och drivkraftig, du ser möjligheter och arbetar tillitsbaserat. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att lyssna in, vara prestigelös och skapa Vi-känsla. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva utveckling och leda eller medverka i projekt.

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Regionhälsan har en värdegrund som tagits fram tillsammans med förvaltningens chefer och medarbetare. Värdegrunden utgår ifrån tre värdeord; Tillit, engagemang och kvalité. Vi arbetar aktivt för att värdegrunden skall vara känd och fungera som en viktig grundpelare i Regionhälsan.

Vi ser mångfald som positivt och tycker att våra olikheter är en tillgång.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef Habilitering & Hälsa, Habilitering barn och ungdom

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 19
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning
Habilitering & Hälsa är en del av Västra Götalandsregionen.

Vi är drygt 1 000 anställda inom olika yrkeskategorier som arbetar med habilitering, syn-, hörsel- och tolkverksamhet. Genom samverkan och ett utvecklingsinriktat, tvärprofessionellt arbete bidrar vi till ökad delaktighet för individen. Habilitering betyder att bevara och utveckla en förmåga.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av hög ambition och kompetens. Verksamheten består idag av fyra verksamhetsområden; Habilitering barn och ungdom, Habilitering vuxen, Hörsel samt Syn- och tolkverksamhet.

Vi söker en ny verksamhetschef till Habilitering barn och ungdom.

Habilitering barn och ungdom ger hälsofrämjande insatser till barn och ungdomar som har autism, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens.

Om arbetet
Som verksamhetschef är din uppgift att samordna, omvärldsbevaka, leda och utveckla verksamheten i överensstämmelse med verksamhetsplan och andra styrdokument. Du har det samlade ansvaret för verksamhetsutveckling, ekonomi, personal, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som verksamhetschef hos oss tar du initiativ, är drivande, ser helheten och har patientens bästa i fokus.

Din närmaste chef är förvaltningschefen. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp, där din roll är att se till helheten och bidra till förvaltningens förändrings- och utvecklingsarbete.

Vem är du?
Du är handlingskraftig och arbetar med tillit som utgångspunkt i ditt ledarskap, samt har förmåga att leda och entusiasmera medarbetarna såväl som att företräda förvaltningen i olika sammanhang. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och har god förmåga att lyssna in, vara prestigelös och skapa Vi-känsla i verksamheten. Du är van vid att uttrycka dig samlat och strategiskt i flera sammanhang och du är utvecklingsorienterad. Det är också viktigt att du har förmågan att driva igenom och följa upp beslutade förändringar.

Som person är du kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. Du är tydlig, har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot andras synpunkter. Du är trygg i din roll som chef och i ditt ledarskap har du förmåga att engagera, motivera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt. Genom delaktighet skapar du förutsättningar för gott samarbete på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Adekvat högskoleutbildning
- Erfarenhet av arbete i ledande ställning.
- Kunskap och erfarenhet från ledning i en politisk styrd organisation där erfarenhet av högre chefskap (chef över chefer) är meriterande.
- Goda chef- och ledaregenskaper, är tydlig, kan fatta beslut och har förmåga att stimulera och driva utveckling av verksamheten.
- Förmåga att leda och entusiasmera medarbetarna såväl som att företräda Habilitering & Hälsa i olika sammanhang.
- God samarbetsförmåga
- Förmågan att genom tillit skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet, engagemang och helhetssyn.
- En god kommunikativ förmåga och som genom dialog och tydlighet kan formulera gemensamma mål och visioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper såsom förmåga att kombinera nytänkande med tillvaratagande av kompetens och erfarenhet. Ditt fokus är på patienternas nytta av verksamhetens åtgärder och vi ser gärna erfarenhet inom arbetsområdet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Övrigt
Vår målsättning är att intervjuer för tjänsten kommer att ske den 17 och 20 januari 2023. I rekryteringsprocessen ingår arbetspsykologiska tester som är planerade till den 26 januari 2023.

Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

OBS! Här söker du tjänsten https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:578529/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Chef till Hälsocentralen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 6
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Idag är Stiftelsen Carlanderska ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götaland. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Verksamhetsbeskrivning
Under 2023 kommer Carlanderska arbeta med att utveckla den del av vår verksamhet som riktar sig till företag och individer och erbjuder hälsofrämjande och förebyggande hälso- och sjukvård.

Exempel på tjänster som ingår är hälsoundersökningar, sjukvårdsrådgivning, vaccination, intygsmottagning, med mera.

Nu söker vi dig som vill arbeta som ansvarig chef, med att utveckla denna verksamhet och ytterligare stärka Carlanderska som vårdgivare.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ansvarar du för såväl strategisk som operativ utveckling och drift av vårdverksamheten. Du ansvarar även för verksamhetens arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöarbete. I uppdraget ingår budgetansvar och på sikt även personalansvar.

I uppdraget som chef på Carlanderska har du en viktig roll som ledare, möjliggörare och utvecklare. Till möjligheternas sjukhus söker sig medarbetare som vill ge lite mer och patienter som förväntar sig lite extra. Du företräder därför såväl Carlanderskas varumärke gentemot omvärlden som den utvecklingsorienterade och dynamiska arbetsmiljön för våra medarbetare. Arbetsplatsen präglas av en trevlig atmosfär, god gemenskap och framåtanda.

På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som din grundprofession inom vård och har erfarenhet av att utveckla verksamheter och leda personal. Det är meriterande om du är läkare, har erfarenhet från både privat och  offentlig verksamhet, samt har drivit utvecklingsprojekt. Du arbetar nära dina medarbetare och har förmågan att driva en verksamhet framåt.

Du ska vara trygg i dig själv, i din yrkesroll och ha god förmåga att utöva ett formellt ledarskap, där din roll som företrädare för Carlanderska är tydlig. Du är lyhörd, har en stor organisatorisk förmåga samt är lugn och effektiv i ditt arbetssätt. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som analytisk förmåga, målmedvetenhet, samarbetsförmåga och förmåga att leda och fatta beslut. Som person är du säker, trygg och positiv i ditt förhållningssätt och du har förmåga att se och lyfta andra människor och skapar ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sjukhuschef Ann Söderström,
på tel. 031-81 91 65 alt. ann. soderstrom@carlanderska.se eller
HR-chef Sara Tapper på tel. 031 - 81 80 60 alt. sara.tapper@carlanderska.se.

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se och intervjuer kommer att ske fortlöpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 december.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 5
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

FoU-chef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 6
Om oss
Inom Regionhälsans Regionområde FoUUI primär och nära vård finns Forskning och Utveckling (FoU primär och nära vård), Primärvårdens utbildningsenhet samt Allmänmedicinskt och Socialmedicinskt centrum.

FoU primär och nära vård finns vid fyra strategiskt placerade FoU-centrum inom Västra Götalandsregionen, i Göteborg, Skövde, Vänersborg och Borås. Regionområdets verksamheter finns samlokaliserade vid dessa mötesplatser, och utöver dessa finns ett centrum för allmänmedicin och socialmedicin inne på Göteborgs universitet.  

FoU primär och nära vård är en konkurrensneutral verksamhet som har i uppdrag att initiera och stödja patientnära forskning till nytta för patienter, personal och verksamhet samt att utveckla den vetenskapliga kompetensen hos personalen i offentlig och privat driven primärvård för att främja en god och säker vård. Vid enheten arbetar en FoU-chef, tre FoU-strateger, tre FoU-koordinatorer och tio FoU-ledare på varierande tjänstgöringsgrad. 

Via följande länk finns information om arbetsplatsen: https://www.vgregion.se/f/regionhalsan/FoU-primarvard/fou-centrum2/fou-primar-och-nara-vard-goteborg-och-sodra-bohuslan/ 

Vi söker nu dig som på heltid eller del av din tjänst vill arbeta som FoU-chef och verka för forskning och utveckling inom primär och nära vård i Göteborg och södra Bohuslän såväl som inom Västra Götalandsregionen.

Om arbetet
Som FoU-chef är det din uppgift att driva utvecklingen inom området. Du har verksamhets-,  ekonomi- och personalansvar för enheten och arbetsledande ansvar för de medarbetare som är förordnade till enheten. Som FoU-chef ansvarar du även för planering, ledning samt spridning av information om FoU primär och nära vård och dess verksamhet.

Du rapporterar direkt till Regionområdeschef. Du ingår i ledningsgruppen för FoUUI primär och nära vård och arbetar tillsammans med övriga chefskollegor inom regionområdet med frågor kring forskning, utbildning, utveckling, innovation och implementering, med såväl regionala som nationella och internationella perspektiv. Uppdraget innefattar samarbete med företrädare från andra delar av Västra Götalandsregionen samt universitet och högskolor inom Västra Götaland. 

Om dig
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård och tidigare chefserfarenhet. Du har erfarenhet av patientarbete och primärvårdens organisatoriska förutsättningar samt väldokumenterad forskningserfarenhet inom klinisk patientnära forskning.
Du är disputerad, gärna docent och har bred handledningserfarenhet.

Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att arbeta med utbildningsfrågor samt är kvalitets- och utvecklingsorienterad och du har en förståelse för komplexa och starkt decentraliserade organisationer av nätverkstyp.

Som ledare är du trygg, tydlig, resultatinriktad, visar engagemang och vilja att leda och utveckla dina medarbetare. Kommunikation och förmåga att skapa delaktighet är några av dina starka sidor och du har lätt för att samarbeta med andra personer. Vidare är du en ansvarstagande person med ett strukturerat arbetssätt. Du är drivande och tar gärna egna initiativ, har helhetssyn och förmåga att arbeta i en organisation i ständig förändring och utveckling. Du är duktig på att samverka och har en god administrativ förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Regionhälsan har en värdegrund som tagits fram tillsammans med förvaltningens chefer och medarbetare. Värdegrunden utgår ifrån tre värdeord; Tillit, engagemang och kvalité. Vi arbetar aktivt för att värdegrunden skall vara känd och fungera som en viktig grundpelare i Regionhälsan.

Vi ser mångfald som positivt och tycker att våra olikheter är en tillgång.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla opererande specialiteter som verksamhetschef?

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 25
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Arbetsuppgifter som verksamhetschef
Som verksamhetschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp.

Ledningsgruppens ansvar är att utveckla och driva förvaltningen för att möta de mål som satts genom politiska beslut och i förvaltningens arbete med verksamhetsplan och strategiska frågor. Som deltagare i ledningsgruppen förväntas du bidra till och ta ansvar för en helhetssyn på utmaningar och lösningar där horisontella prioriteringar kommer bli nödvändiga.

Som verksamhetschef har du det yttersta verksamhetsansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Det innebär att du ansvarar för att tillhandahålla tillgänglig och högkvalitativ vård, att uppdraget utförs inom ramen för verksamhetens resurser samt att arbetsmiljön är god och utvecklande för din personal. Med ett tydligt ledarskap utvecklar du din ledningsgrupp så att beslut kan tas så nära berörd del av verksamheten som möjligt.

Då förvaltningen och verksamheterna står i ett förändringsarbete har du en möjlighet och ett ansvar att forma din verksamhet så att samlad kapacitet och kompetens inom hela verksamheten nyttjas på bästa sätt. En viktig del i arbetet kommer vara att stärka samarbete inom hela din verksamhet och utveckla lokala processer i samarbete med andra verksamheter.

I verksamhetsområde Kirurgi och ortopedi ingår även gynekologi, urologi, öron-näsa-hals. Verksamheterna bedrivs vid förvaltningens fyra sjukhus. Verksamhetsområdet har totalt ca 550 medarbetare och omfattar en budget på ca 500 miljoner kronor.

Verksamheten vid Angereds närsjukhus och Frölunda specialistsjukhus är renodlat elektiv med mottagningar och operation medan Kungälvs sjukhus och Alingsås lasarett omfattar elektiv och akut verksamhet. Ett viktigt fokus under 2023 för verksamhetsområdet är att tillsammans med AnOpIVA förbereda verksamheterna för det betydligt större operationsuppdraget som Högsbo närsjukhus innebär när det startar 1 januari 2024.

Kvalifikationer
Du har en för uppdraget adekvat högskoleutbildning. Vidare har du flerårig erfarenhet av en högre chefsroll inom offentlig förvaltning. Eftersom rollen som verksamhetschef är förvaltningsövergripande är det nödvändigt med god samarbetsförmåga om och förståelse för vårdflöden. Du har ett utvecklingsorienterat chefskap som främjar nya arbetssätt och t ex genomförandet av relevanta delar i de regionalt beslutade omställningsområdena.

Då arbetsuppgifterna har en stor spännvidd krävs ett strukturerat arbetssätt samt en skicklighet i att hantera och prioritera arbetsuppgifter. Rollen kräver en god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då arbetet innebär hög grad av samarbete och samverkan såväl inom organisationen som med andra parter inom regionen och externt.

Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta samt har förmåga till helhetssyn. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt med förmågan att ta det egna ansvaret för det gemensamma uppdraget. Dina ledaregenskaper är goda och du utvecklar varje medarbetare utifrån deras förutsättningar. Du är dessutom lyhörd och intresserad av att lyssna och kommunicera med andra för att uppnå engagemang och delaktighet. Att samverka och ge de befogenheter som krävs för att nå effektivitet ser du som framgångsfaktorer för ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 22
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 20
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 14
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Vårdenhetschef till gemensamt ledarskap på Akutmottagningen Sahlgrenska

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 9
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om verksamheten

Akutmottagningen Sahlgrenska är en intensiv och spännande arbetsplats med 58 000 patientbesök per år.

Vi tar emot ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomstillstånd och symtom och vi har också ett regionalt traumavårdsuppdrag. På Akutmottagningen arbetar ungefär 140 medarbetare.

Akutmottagningen har en central roll på Sahlgrenska Universitetssjukhuset med viktiga samarbeten och kontaktytor med stort antal verksamheter.

På Akutmottagningen arbetar vi ständigt och långsiktigt med att förbättra arbetssätt och processer för att ge våra patienter god och säker vård och samtidigt skapa och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare.

Akutmottagningen ingår i verksamhetsområde Akutmedicin och Geriatrik, område 6, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Förutom Akutmottagningen ingår i verksamhetsområdet akutvårdsavdelningarna 90/91 och 19/32, geriatriska avdelningarna 21 och 34, Närsjukvårdsteam Sahlgrenska samt internmedicinsk mottagning.

Som vårdenhetschef är du är direkt underställd verksamhetschefen och kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp vilket innebär att du kommer att behöva vara engagerad i hela verksamhetsområdets resultat och utveckling.

Vi söker nu två vårdenhetschefer som vill anta de spännande utmaningar vi står inför tillsammans med kompetenta och starka medarbetare.

Om uppdraget/arbetet

 På Akutmottagningen har vi valt att tillämpa ett chefskap där två vårdenhetschefer formar ett gemensamt ledarskap. Med en chefskollega kommer du kunna ha en daglig dialog och du står aldrig ensam när svåra beslut ska tas. Ni arbetar för en god arbetsmiljö och skapar trygghet där medarbetare känner gemenskap, trivs, mår bra och kan utvecklas.   

Uppdraget som vårdenhetschef på Akutmottagningen är omfattande och innebär chefsansvar för cirka 110 medarbetare, ansvar för arbetsmiljö, verksamhetsutveckling och också ett ekonomiskt ansvar.

Ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete pågår ständigt på Akutmottagningen vilket ställer höga krav på dig som chef. För att lyckas i din roll som vårdenhetschef har du ett stort intresse för ledarskap, förmåga att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och du skapar ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med passande akademisk bakgrund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap eller chefskap och att du tidigare drivit förändringsarbete. Du som blir vårdenhetschef hos oss har ett tydligt mål- och resultatfokus, planerar, organiserar och slutför dina åtaganden. Du är genuint intresserad av att stödja och leda andra. Du är tydlig och har förmåga att föra fram ditt budskap på ett engagerat och övertygande sätt. Du har ett naturligt sätt som främjar kontakter, samarbete och samverkan. Som chef är du ett föredöme för dina medarbetare och lojal gentemot din arbetsgivare. Du har erfarenhet av arbete på akutmottagning och kan hantera den komplexitet som arbetet innebär.

Vi söker dig som ser fördelar med ett gemensamt chefskap och vill bli en del av en engagerad och utvecklingsinriktad ledningsgrupp. Tillsammans med din kollega vill du skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att bedriva den bästa möjliga vården för våra patienter.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 13
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 9
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 2
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 2
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetschef till Adina Hälsan, Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 31
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Nu söker vi en verksamhetschef till vårdcentralen Adina Hälsan som ligger 1 mil norr om Kungälv, Göteborg. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för fysisk vård tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se:s koncern. Du rapporterar till vår vårddirektör som är ansvarig för den fysiska vård Doktor.se bedriver i Sverige.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som verksamhetschef kommer du få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur av en välfungerande verksamhet med flera olika uppdrag inom primärvården. Rollen som verksamhetschef innebär att du leder din verksamhet, men också att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter och närstående, uppdragsgivare och myndigheter. Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera ledarskapet med kliniskt arbete. Till din hjälp kommer du ha nära samarbete med koncernens stödfunktioner; Du har även tillgång till våra stödfunktioner; Ekonomi, HR, Marknad och IT samt andra samordningsfunktioner.

Exempel på arbetsuppgifter är att:- Leda och fördela verksamhetens arbete med personalansvar vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, lönesamtal samt planerar, rekryterar och avslutar utifrån resultat, kompetens- och personalbehov
- Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen
- Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras
- Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen


Kvalifikationer och personliga egenskaper

- God ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
- Du är resultatorienterad, strukturerad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål samt att skapa bra processer för struktur och stabilitet
- God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
- Det är meriterande om du är Leg. läkare och specialist i allmänmedicin samt om du tidigare drivit en verksamhet inom primärvården


Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Adina Hälsan är en familjär vårdcentral där gott samarbete och tillgänglighet är viktigt, vilket vi gärna ser stämmer överens med vem du är som person och ledare. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens för att kunna styra verksamheten mot de avtal, föreskrifter och lagar som gäller inom regionen samt mot Doktor.se:s uppsatta koncernmål.

Doktor.se strävar efter att skapa digifysiska vårdcentraler. Nya arbetssätt och metoder är under utveckling och uppbyggnad - en resa du kommer få vara delaktig i. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Du ges möjligheter att lära och utvecklas och bidra till att dina medarbetare också gör det. Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi utrymme för våra medarbetare att få arbeta med det de har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv värderar högt och en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver fenomenala kollegor även goda villkor som kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen.

Övrig information

Start: Oktober 2022, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Adina Hälsans vårdcentral, Ale, Göteborg

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Adina Hälsan

Adina Hälsan i Ale utanför Göteborg är ett modernt vårdkoncept som tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Du hittar vår mottagning på Noltorget 12. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Västra Götaland och vår verksamhet drivs med hög tillgänglighet, kompetens med fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser, alltid med patienten i fokus.
Vi som arbetar här är specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och administrativ personal.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Verksamhetsansvarig äldreomsorg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 27
Eva-Lenas hemtjänst är ett företag som erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Vi söker en verksamhetsansvarig för att bli stationerad i göteborgsområdet.
ARBETSUPPGIFTER:
Som verksamhetsansvarig har du nyckelrollen på enheten och ansvarar för verkställighet av insatser åt kunder enligt HSL och SoL.
I din roll som verksamhetsansvarig ska du leda och organisera det dagliga och långsiktiga arbetet så att uppdraget utförs utifrån ställda krav från uppdragsgivare, lagar och regler. Du kommer vara placerad i Göteborg eller dess närområde.
Dina närmsta medarbetare kommer bestå av samordnare som arbetar operativt men också omvårdnadspersonalen; undersköterskor och vårdbiträden.
I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med legitimerad personal, myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.
Befattningsinnehavaren rapporterar direkt till VD.
KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.
Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
DU ska kunna styrka din utbildning i CV och med kopia på ditt examensbevis eller annan likvärdig handling.
Du har chefserfarenhet, minst 2 år från äldreomsorg, eller kommunal hälso- och sjukvård, eller omsorg om personer med funktionsnedsättning.
Som verksamhetsansvarig behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas också vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver också kunna fatta snabba beslut, prioritera och agera för verksamheten och kundernas bästa. Du är intresserad av digitalisering och tekniska lösningar.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya verksamhetsansvarige tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 10
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Eriksberg vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs
hamninlopp.

Hit är alla välkomna och närmare 12 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Hos oss erbjuder vi sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL- och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.

På Eriksberg vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss
Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du samverkar med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer och administrativa stödfunktioner samt ingår i primärvårdsområde V3:s ledningsgrupp.

Om dig

Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet från arbete i profession inom vårdområde. Du har också chefs- och ledarutbildning samt erfarenhet från arbete som chef. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.
Som person känner du dig trygg i din chefsroll och kommunikativ. Du är mål- och resultatinriktad samt har stort intresse och förmåga att driva utveckling. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.


Övrigt

Intervjuer planeras till 9/11.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 13
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Landvetter vårdcentral ligger centralt i Landvetter, en snabbt växande ort med stor inflyttning av barnfamiljer.

Det finns mycket goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Borås. Vårdcentralen är en välfungerande enhet med drygt 11 000 listade. Vi är ett glatt gäng bestående av 35 medarbetare som värnar om en god arbetsmiljö och är måna om varandra. Enheten har en låg personalomsättning och många av oss har arbetat här länge – sannolikt för att vi trivs så bra tillsammans!

Närhälsan Hindås vårdcentral ligger mitt i en växande ort tre mil från Göteborg med goda pendlingsmöjligheter både från Göteborg och Borås. Vårdcentralen har ca 3700 listade och vi är en stabil personalstyrka på 12 medarbetare, med korta besluts- och kommunikationsvägar. Vi har på båda vårdcentralerna ett välfungerande samarbete med Härryda kommun avseende hemsjukvård och särskilt boende.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker dig som söker ett intressant och kreativt arbete. Som Vårdcentralchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö för både Närhälsan Landvetter Vårdcentral och Närhälsan Hindås Vårdcentral.

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att tillsammans med medarbetarna ständigt förbättra och utveckla verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Du ska alltid ha kundernas och medarbetarnas bästa som ledstjärna och intresse av att utveckla digitala arbetssätt. Samverkan med kommunen och andra vårdgrannar är en viktig del av jobbet.

Till ditt stöd finns enhetschef på Landvetter vårdcentral. Du kommer att ha möjlighet att påverka hur ditt ledningsstöd ska organiseras på vårdcentralerna. Du är underställd primärvårdschef och ingår i områdets ledningsgrupp där du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer. Tillsammans arbetar ni för hela områdets resultat och utveckling.

Om dig

Du har högskoleutbildning och erfarenhet från profession inom vårdområdet. Det är meriterande med chefs- och/eller ledarutbildning samt erfarenhet från arbete som chef.

Som person är du kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. Du är tydlig, har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot andras synpunkter. Du är trygg i din roll som chef och i ditt ledarskap har du förmåga att engagera, motivera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt.

Genom delaktighet skapar du förutsättningar för gott samarbete på arbetsplatsen. Du har ett närvarande ledarskap med tillit till personalens professionella förmågor och tar tillvara den kompetens som finns. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Intervjuer är planerade att hållas den 5 oktober.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Områdeschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 9
Vi söker nu en områdeschef till Regionhälsans barnmorskemottagningar i Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg då nuvarande chef går vidare till ett nytt uppdrag inom organisationen.

Om oss

Regionhälsans regionområde för barnmorskemottagningar och gynekologi bedriver alla offentliga barnmorskemottagningar samt en gynekologi- och obstetrikmottagning i Västra Götalandsregionen. Inom regionområdet finns även ett antal regionövergripande verksamheter som fungerar som stöd till mottagningarna, ansvarar för regionövergripande utvecklingsuppdrag samt för barnmorskemottagningarnas medicinska kvalitet.

Om arbetet

Som områdeschef är du direkt underställ regionområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp för Barnmorskemorske- och gynekologmottaningar. I ledningsgruppen deltar du i det strategiska arbetet för regionområdet där vi tillsammans verkar för utvecklingen av den nära vården samt för en jämställd vård för invånarna i Västra Götalandsregionen. I ledningsgruppen förväntas du ta ansvar för hela regionområdet tillsammans med övriga områdeschefer.

Området består av 42 barnmorskemottagningar som leds av nio enhetschefer vilka ingår i den ledningsgrupp du som områdeschef skall leda. En viktig del av uppdraget är att, tillsammans med ledningsgruppen, arbeta med gruppens kultur och utveckling för att öka samarbetet och på så sätt ta ett större ansvar för helheten. Du har ett samlat ansvar för den operativa verksamheten, ekonomi och personal. Du påverkar och samarbetar med direktrapporterande chefer/medarbetare, strategiska chefer politiker samt andra interna och externa intressenter. Du arbetar för dina chefers och medarbetares utveckling samt bidrar till chefsförsörjningen i VGR.

Tillsammans med medarbetare, kollegor och chefer får du möjlighet att med tillit, engagemang och kvalitet bygga en verksamhet som gör att innevånarna får vad de behöver.

Områdeschef är verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen om inte annat beslutas i enskilt fall, Socialstyrelsens allmänna råd, SOSFS 1997:8 – Verksamhetschef inom hälso- och sjukvård.

Om dig

Du har en adekvat högskoleutbildning för tjänsten och har arbetat som chef med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal under några år. Det är meriterande om du har dokumenterad chefserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du har en strategisk förmåga och ser till kvalitet och till helheten. Du tar initiativ, är strukturerad och tar ansvar för att nå resultat och uppsatta mål. Ditt ledarskap är kommunikativt, tydligt och tillitsbaserat.

Vi söker dig som vill ha ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling. Du ska ha en förmåga att lyssna och skapa engagemang och delaktighet i arbetet, samt vara modig och vågar driva svåra och känsliga frågor. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer kommer genomföras den 5:e och 6:e oktober.

Arbetsort enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Regionhälsan har en värdegrund som tagits fram tillsammans med förvaltningens chefer och medarbetare. Värdegrunden utgår ifrån tre värdeord; Tillit, engagemang och kvalite. Vi arbetar aktivt för att värdegrunden skall vara känd och fungera som en viktig grundpelare i Regionhälsan.

Vi ser mångfald som positivt och tycker att våra olikheter är en tillgång.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till WeMind psykiatri Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 1
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Ansvarsområden

I rollen som verksamhetschef på WeMind i Göteborg får du möjlighet att driva och utveckla en verksamhet inom psykiatri. Tillsammans med ett kompetent team med gedigen erfarenhet av psykiatri skapar ni den bästa vården för målgruppen.

WeMind Psykiatri strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Arbetet är fakta- och datadrivet och det finns ett uttalat fokus på evidensbaserad metod och på att ha strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet.

Din arbetsplats

Mottagningen i Göteborg är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot personer över 18 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. På mottagningen jobbar specialistläkare i psykiatri, psykolog, psykoterapeut och administrativ personal.

Som verksamhetschef för WeMind i Göteborg har du ansvar för resultat, personal (ca 26 medarbetare) och för arbetsmiljö. Tillsammans med biträdande verksamhetschef, teamledare och medicinskt ansvarig läkare driver du utvecklingen av WeMinds vårdkoncept. Du rapporterar till WeMinds biträdande chef för öppenvårdpsykiatri och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp. Du arbetar också med uppföljning gentemot beställaren inom Region Västra Götaland.

Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa. I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöker du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare.

I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef.

Du kommer att leda en grupp medarbetare med gedigen erfarenhet av psykiatri där samarbete och tillit till varandras kompetens ger ett varmt och välkomnande arbetsklimat.

Kvalifikationer
- Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö och resultatansvar.

Meriterande

- Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession.
- Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt.
- Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården.


WeMind erbjuder dig
- Flexibilitet och goda möjligheter att kunna forma ditt arbetsliv
- Korta beslutsvägar och möjlighet att påverka
- Grundlig introduktion
- En utvecklingsorienterad och dynamisk företagskultur
- Trygga anställningsformer genom kollektivavtal
- Personalförmåner så som friskvård och försäkringar


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 september 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom två veckor.

För frågor och mer information vänligen kontakta Verksamhetschef Lisa Wahlström, tel. 073-640 06 90 alt (mailto:karina.dyrsborg@randstad.se)

Varmt välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ranstad Care.

Ansök nu

Verksamhetschef till WeMind psykiatri Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 2
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Ansvarsområden

I rollen som verksamhetschef på WeMind i Göteborg får du möjlighet att driva och utveckla en verksamhet inom psykiatri. Tillsammans med ett kompetent team med gedigen erfarenhet av psykiatri skapar ni den bästa vården för målgruppen.

WeMind Psykiatri strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Arbetet är fakta- och datadrivet och det finns ett uttalat fokus på evidensbaserad metod och på att ha strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet.

Din arbetsplats

Mottagningen i Göteborg är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot personer över 18 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. På mottagningen jobbar specialistläkare i psykiatri, psykolog, psykoterapeut och administrativ personal.

Som verksamhetschef för WeMind i Göteborg har du ansvar för resultat, personal (ca 26 medarbetare) och för arbetsmiljö. Tillsammans med biträdande verksamhetschef, teamledare och medicinskt ansvarig läkare driver du utvecklingen av WeMinds vårdkoncept. Du rapporterar till WeMinds biträdande chef för öppenvårdpsykiatri och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp. Du arbetar också med uppföljning gentemot beställaren inom Region Västra Götaland.

Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa. I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöker du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare.

I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef.

Du kommer att leda en grupp medarbetare med gedigen erfarenhet av psykiatri där samarbete och tillit till varandras kompetens ger ett varmt och välkomnande arbetsklimat.

Kvalifikationer
- Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö och resultatansvar.

Meriterande

- Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession.
- Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt.
- Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården.


WeMind erbjuder dig
- Flexibilitet och goda möjligheter att kunna forma ditt arbetsliv
- Korta beslutsvägar och möjlighet att påverka
- Grundlig introduktion
- En utvecklingsorienterad och dynamisk företagskultur
- Trygga anställningsformer genom kollektivavtal
- Personalförmåner så som friskvård och försäkringar


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 september 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom två veckor.

För frågor och mer information vänligen kontakta Verksamhetschef Lisa Wahlström, tel. 073-640 06 90 alt (mailto:karina.dyrsborg@randstad.se)

Varmt välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Care.

Ansök nu

Verksamhetschef till WeMind Psykiatri Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 26
Arbetsbeskrivning
Mottagningen i Göteborg är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot personer över 18 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. På mottagningen jobbar specialistläkare i psykiatri, psykolog, psykoterapeut och administrativ personal.
Som verksamhetschef för WeMind i Göteborg har du ansvar för resultat, personal (ca 26 medarbetare) och för arbetsmiljö. Tillsammans med biträdande verksamhetschef, teamledare och medicinskt ansvarig läkare driver du utvecklingen av WeMinds  vårdkoncept. Du rapporterar till WeMinds biträdande chef för öppenvårdspsykiatri och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp. Du arbetar också med uppföljning gentemot beställaren inom Region Västra Götaland. 

WeMind är en organisation som erbjuder:
• Flexibilitet och goda möjligheter att kunna forma ditt arbetsliv
• Korta beslutsvägar och möjlighet att påverka
• En utvecklingsorienterad och dynamisk företagskultur
• Trygga anställningsformer
• PersonalförmånerAnsvarsområden
I rollen som verksamhetschef på WeMind i Göteborg får du möjlighet att driva och utveckla en verksamhet inom psykiatri. Tillsammans med ett kompetent team med gedigen erfarenhet av psykiatri skapar ni den bästa vården för målgruppen. WeMind Psykiatri strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Arbetet är fakta- och datadrivet och det finns ett uttalat fokus på evidensbaserad metod och på att ha strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet. 

Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa. I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöka du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare. I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef. Du kommer att leda en grupp medarbetare med gedigen erfarenhet av psykiatri där samarbete och tillit till varandras kompetens ger ett varmt och välkomnande arbetsklimat. Kvalifikationer
• Lämplig högskoleutbildning, gärna läkare, sjuksköterska eller psykolog 
• Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö och resultatansvar. 

Meriterande
• Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession. 
• Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt. 
• Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården. Ansökan
Senaste ansökningsdag: 22-09-18. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care leder rekryteringsprocessen och du blir anställd av WeMind. 
För mer information om tjänsten eller ett förutsättningslöst samtal kontakta: 
Karina Dyrsborg Rekryteringskonsult Randstad Care, tel. 0706-860368 alt karina.dyrsborg@randstad.se Om företaget
WeMind är idag Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrin. Vi driver 17 psykiatriska mottagningar runtom i landet och tar emot över 20 000 patienter årligen. Vi är en koncern som förutom öppenvårdspsykiatri även bedriver verksamhet inom digital psykiatri och ett HVB-hem. I Stockholm erbjuder vi även en privat mottagning för individuell KBT och parterapi.

Välkommen till WeMind!

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 20
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Krokslätt vårdcentral ligger i Mölndal, på gränsen till Göteborg.

Vi är just nu 38 medarbetare som ansvarar för 10800 listade patienter. Alla medarbetare har hög kompetens, stort engagemang och värnar om tvärprofessionellt samarbete för patienternas och verksamhetens bästa. Vi erbjuder våra patienter ett heltäckande vårdutbud med läkarmottagning, sjuksköterske- och distriktssköterskemottagningar, UPH och lättakut. Vi har även ett eget laboratorium som bemannas av BMA och undersköterskor. Vårt psykosociala team arbetar med både individ och gruppbehandlingar. Det senaste året har hela vårdcentralen jobbat mycket med att hitta och implementera digitala lösningar för både intern kommunikation samt med våra patienter. I samma byggnad som vårdcentralen finns Ungdomsmottagning, BUP, Folktandvård och Mödravårdscentral.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Krokslätt vårdcentral: https://www.narhalsan.se/krokslattvardcentral och om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som vårdcentralchef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du är ansiktet utåt och arbetar aktivt med marknadsföring av verksamheten. En av dina viktigaste uppgifter är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig, för såväl medarbetare som kunder. Tillsammans med medarbetarna arbetar du för en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet. Samverkan sker med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du är underställd primärvårdschef och ingår i områdets ledningsgrupp där du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer. Tillsammans arbetar ni för hela områdets resultat och utveckling.

Om dig

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för uppdraget, gärna från yrke inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har chefs- och/eller ledarutbildning samt erfarenhet från arbete som chef, gärna från yrke inom hälso- och sjukvård. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård.

Som person är du kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. Du är tydlig, har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot andras synpunkter. Du är trygg i din roll som chef och i ditt ledarskap har du förmåga att engagera, motivera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt. Genom delaktighet skapar du förutsättningar för gott samarbete på arbetsplatsen. Du har ett närvarande ledarskap med tillit till personalens professionella förmågor och tar tillvara den kompetens som finns. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer planeras till 16 augusti.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Omtanken Åby

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 15
Vi söker en verksamhetschef som är motiverande, driven och som vill vara med och utveckla primärvården i VGR både fysiskt och digitalt.


Omtanken Åby är en välfungerande och väletablerad vårdenhet som funnits i Mölndal sedan 2016. Här arbetar ca 30 medarbetare och tillsammans ansvarar de för ca 6000 listade patienter. Under ett och samma tak hittar du vårdcentral, BVC, Rehab och familjecentralen Floran allt för att kunna erbjuda vårt närområde en hög tillgänglighet och bredd inom primärvårdens uppdrag.

Vi söker en verksamhetschef som är motiverande och inspirerande i kontakten med medarbetarna. Vi tror att du genom god kommunikativ förmåga kan leda och driva verksamheten mot de satta målen - både kvalitativt och ekonomiskt. Medarbetarna är vår största tillgång och vi vill att du som ledare har förmågan att stötta och leda dem i deras arbete med våra patienter. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med medarbetarna leda förbättringsarbetet på enheten och att se till att arbetet följer gällande lagar och föreskrifter.

Du rapporterar till den Operativa chefen för Stor-Göteborg och ingår i samverkansgruppen för verksamhetschefer inom Medtanken Group. Samverkansgruppen är en plats för information, diskussion och utveckling av våra verksamheter och här har du som chef möjlighet till kollegialt stöd från de andra verksamhetscheferna.

Vi är måna om att du som ledare ska ha stöd i arbetet och därför arbetar vi tätt ihop med de olika stödfunktionerna som vi har inom koncernen så som HR, IT, inköp, marknad med mera.

Vi erbjuder en livlig arbetsplats med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att utveckla och påverka ditt eget arbete. Vi provar gärna nya idéer och inriktningar och är måna om din vidareutbildning och utveckling.

Vi söker dig med högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller socialt arbete samt erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande med erfarenhet av primärvård men även du med annan bakgrund är välkommen att söka.Det är meriterande om du har erfarenhet av- Budgetansvar
- Bemanning och rekrytering
- Implementering och förbättring av arbetssätt och rutiner
- Patientsäkerhetsarbete
- Arbetsmiljö och personalärenden
- Samverkan med interna och externa aktörer inom primärvård, kommun och region.
För oss är personlig lämplighet och möjlighet att passa in i teamet av största vikt.

Tjänst: Heltid

Förmåner: Förmånspaket för ledare inom Medtanken Group

Anställningsform: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning)

Tillträde: Augusti/SeptemberVi kommer rekrytera löpande under perioden, vi önskar ingen kontakt med bemanningsföretag eller liknande.

Mer om oss
Sedan februari 2021 är Omtanken en del av Medtanken Group och tillsammans med Medpro Clinic, Kvarterskliniken och Citysjukhuset +7 är vi den tredje största privata primärvårdsaktören i Västra Götalandsregionen med 19 vårdenheter, cirka 100 000 listade patienter och drygt 600 anställda. Enheterna finns i Fyrbodal, Göteborgsområdet och på Västkusten. Koncernen ägs av grundare och fonden Procuritas som i sin tur har huvudinvesterare inom pensionsfonder och banker. Vår verksamhet är offentligt finansierad och drivs i privat regi. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en bättre hälsa. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service.

Omtanken är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Aveny Ögonklinik

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 7
Om oss
Aveny Ögonklinik är en etablerad ögonklinik sedan 2009 och har under åren hjälpt och behandlat över 100.000 patienter och utfört över 20 000 synfels- och gråstarrsoperationer.
Som privat klinik utför vi synfelskirurgi. Vi behandlar olika typer av synfel med både laser och linsbyten.
Vi har även avtal med VG-Regionen, Region Halland och försäkringsbolag där vi utgör en del i landstingets kökortning- och valfrihetssystem. Vi expanderar ständigt och har utöver våra tre kliniker på Avenyen, även en ögonmottagning i Borås samt en ögonklinik i Halmstad.
Idag arbetar cirka 35 medarbetare utöver konsulter på våra kliniker och teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker och administratörer.
Om tjänsten
Du har det övergripande ansvaret för medarbetare, organisationens processer och utvecklingen på samtliga kliniker. Du sitter i ledningsgruppen där du är engagerad i verksamhetens resultat och utveckling.
Exempel på arbetsuppgifter
Ansvarar och hanterar HR relaterade ärenden
Leda, planera och utveckla verksamheten
Personalansvarig;

Hantera personalfrågor, tidsrapportering, schemaansvarig, rekrytering
Stötta VD i relaterade frågor
ArbetsmiljöfrågorKvalifikationer
Vi söker dig som har högre akademisk utbildning inom ämnesområde inom företagsekonomi, administration, handel eller hälso-och sjukvård. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll och med god systemvana. Vi söker dig som är en stabil ledare, fördelaktigt med några års ledar- och chefserfarenhet.
Om dig
För att trivas hos oss i rollen, ser vi att du har en passion för att hjälpa andra i verksamhets- och HR-relaterade frågor. Du gillar problemlösning och att möta utmaningar. Som person är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du är en teamplayer som gillar varierande arbetsuppgifter med ett högt tempo. Du skall vara flexibel och lyhörd samt ha en förmåga att kunna prioritera och delegera och trivas med rollen som spindeln i nätet.
Frågor och ansökan
Vid eventuella frågor ring eller smsa verksamhetschef, Jonathan Berggren på telefon: 0721-57 44 33 eller maila jonathan.berggren@avenyklinik.se
Skicka din ansökan till: jobbahososs@avenyklinik.se
Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Sjukhusen i väster söker Verksamhetschef Diagnostisk och service

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Arbetsuppgifter som verksamhetschef
Som verksamhetschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp.

Ledningsgruppens ansvar är att utveckla och driva förvaltningen för att möta de mål som satts genom politiska beslut och i förvaltningens arbete med verksamhetsplan och strategiska frågor. Som deltagare i ledningsgruppen förväntas du bidra till och ta ansvar för en helhetssyn på utmaningar och lösningar där horisontella prioriteringar kommer bli nödvändiga.

Som verksamhetschef har du det yttersta verksamhetsansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Det innebär att du ansvarar för att tillhandahålla tillgänglig och högkvalitativ vård, att uppdraget utförs inom ramen för verksamhetens resurser samt att arbetsmiljön är god och utvecklande för din personal. Med ett tydligt ledarskap utvecklar du din ledningsgrupp så att beslut kan tas så nära berörd del av verksamheten som möjligt.

Verksamhetsområde Diagnostik och service har ca 180 medarbetare och innefattar Radiologi, Medicinsk teknik och Sjukvårdsapoteket VGR SV. Radiologi förser sjukhusets kliniker och vårdcentraler i vårt närområde med diagnostisk service. Medicinsk teknik förser förvaltningen och Närhälsan i vårt närområde med medicinteknisk service. Sjukvårdsapoteket VGR SV ansvarar för förvaltningens läkemedelsförsörjning och andra läkemedelsfrågor.

En viktig del i arbetet kommer vara att stärka samarbetet inom hela din verksamhet och utveckla lokala processer i samarbete med andra verksamheter samt att förbereda inför att förvaltningen öppnar Högsbo närsjukhus årsskiftet 2023/24. I uppdraget ingår att delta i regionala samordningsgrupper samt interna styrgrupper t ex om Högsbo närsjukhus.

Kvalifikationer
Du har en för uppdraget adekvat högskoleutbildning. Vidare har du flerårig erfarenhet av en högre chefsroll inom offentlig förvaltning. Eftersom rollen som verksamhetschef är förvaltningsövergripande är det nödvändigt med god samarbetsförmåga om och förståelse för vårdflöden. Du har ett utvecklingsorienterat chefskap som främjar nya arbetssätt och t ex genomförandet av relevanta delar i de regionalt beslutade omställningsområdena.

Då arbetsuppgifterna har en stor spännvidd krävs ett strukturerat arbetssätt samt en skicklighet i att hantera och prioritera arbetsuppgifter. Rollen kräver en god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då arbetet innebär hög grad av samarbete och samverkan såväl inom organisationen som med andra parter inom regionen och externt.

Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta samt har förmåga till helhetssyn. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt med förmågan att ta det egna ansvaret för det gemensamma uppdraget. Dina ledaregenskaper är goda och du utvecklar varje medarbetare utifrån deras förutsättningar. Du är dessutom lyhörd och intresserad av att lyssna och kommunicera med andra för att uppnå engagemang och delaktighet. Att samverka och ge de befogenheter som krävs för att nå effektivitet ser du som framgångsfaktorer för ditt uppdrag.

Villkor
Placering blir på ett av våra fyra sjukhus inom Sjukhusen i väster, kan diskuteras utifrån dina önskemål.

Frågor
Vid frågor kan kontakt tas med Tobias Nilsson, biträdande sjukhusdirektör, mailto:tobias.nilsson@vgregion.se, 0700-824221.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till AvAsta - BmSS

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 13
Verksamhetschef till AvAsta - BmSS
AvAsta är ett nästan 70 år gammalt familjeföretag men också en innovativ välfärdsaktör som drivs av viljan att hitta nya lösningar för att skapa en högre standard för omsorgen i Sverige. Vill du vara med på vår resa mot ett samhälle där alla har möjligheten att leva ett meningsfullt liv.
AvAsta har ett långsiktigt perspektiv och för oss är det självklart att ständigt utvecklas, och utveckla. Vi är en lärande organisation med kontinuerlig fortbildning som skapar förutsättningar för våra medarbetare att göra ett förstklassigt arbete. Detta har möjliggjort att vi kunnat ligga i framkant och hålla högsta kvalitet sedan 1950-talet. De som väljer att flytta till något av våra boenden ska få en högre livskvalitet.
Företaget består idag av två verksamhetsområden, Bostad med särskild service (BmSS) och Äldreomsorg. I BmSS ingår idag fyra boenden för vuxna personer med funktionsnedsättningar. Målgruppen har primärt varit personkrets 3, men vi kommer att utveckla och bredda verksamheten mot andra målgrupper. Detta ska göras både genom flera planerade nyetableringar och genom förändrad inriktning på vissa befintliga boenden. Verksamheten är i ett spännande skede där nästa steg i utveckling ska tas och därför söker vi nu dig som vill vara med och leda denna utveckling.

Rollen som ansvarig chef för ett verksamhetsområde
Som verksamhetschef driver du ditt verksamhetsområde och ingår i ledningsgruppen för AvAsta-koncernen. Du rapporterar direkt till VD och har en ledande roll där du arbetar både strategiskt och operativt.
AvAsta tror på Kompetens, Omtanke, Engagemang, Glädje och Kvalitet. Denna värdegrund ska genomsyra allt vi gör men tillåter givetvis även våra medarbetare frihet till självständighet och initiativrikhet. Organisationen har en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar och rollen som verksamhetschef innebär ett stort mandat och eget ansvar. Hos AvAsta initierar, deltar och beslutar du!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Arbeta strategiskt för att utveckla verksamhetsområdet mot nya målgrupper och geografiska områden.
• Leda verksamhetsområdet med direktrapporterande enhetschefer/föreståndare och nära samarbete med verksamhetschefen för verksamhetsområdet ”Äldreomsorg”
• Utveckla organisationen och stödja enhetschefer i deras arbete med att leda den dagliga driften
• Vara AvAstas representant mot kommun och myndigheter
• Arbeta med verksamhetsområdets budget, utfall och prognos
Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper
Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom området och har flera års erfarenhet av arbete inom Socialtjänstlagens områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med LSS-boenden samt arbete i ledande befattning. Du leder med en stor självinsikt, öppen kommunikation och genom att bygga goda relationer. Du brinner för mångfald och skapar en inkluderande miljö.
Som person är du driven, kommunikativ, proaktiv och en stark teamspelare. Du är affärs- och målinriktad med förmåga att se helheten och påverka andra. Du är lyhörd och förtroendeingivande. Du utmanar gärna status quo och trivs att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö.
Med din värdefulla kunskap och kompetens kommer du att bli en nyckelperson i företaget och ingå i ledningsgruppen. Du kommer vara en viktig lagspelare och högst delaktig i utvecklingen av företaget.
Vad kan vi på AvAsta erbjuda dig?
• Ett litet familjeföretag med en stor och viktig uppgift som ger oss en meningsfull anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. På AvAsta är vi dedikerade till att skapa en högre livskvalitet för alla som flyttar in på våra boenden.
• Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi hjälper våra medarbetare att ständigt utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.
• Rollen som verksamhetschef kommer innebära en stor frihet men också eget ansvar att utveckla, forma och driva verksamhetsområdet. Du kommer få tillsätta ett eget team med enhetschefer/föreståndare som ska ge dig understöd i driften av våra boenden.
Känner du att du vill vara med på vår resa, tveka inte att kontakta oss redan idag. Skicka CV och personligt brev till aline.larsson@astagarden.se
Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Chef Djurvårdare - Västra Djursjukhuset

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 2
Vill du bli chef för våra djurvårdare och leda, utveckla och stödja en ambitiös och mycket viktig arbetsgrupp inom vårt djursjukhus? Vill du bidra till förstklassig upplevelse av vår djurvård?

Om rollen

I rollen har du personalansvar för ca 15 djurvårdare. Våra djurvårdare är verksamma inom sjukhusets samtliga avdelningar, såsom poliklinik, vård, akuten och specialistavdelningar. Chefsrollen har stort fokus på den dagliga verksamheten såsom bemanning, planering och uppföljning. Utöver chefsuppgifterna kommer du arbeta ca 60 % kliniskt. Du kommer även att ingå i Västra Djursjukhusets ledningsgrupp där fokus är att leda och utveckla verksamheten mot vårt mål - VästSveriges bästa specialistdjursjukhus

Som vår nya chef för djurvårdare kommer du medverka till att bygga en framåtriktad och professionell miljö för medarbetare, patienter och djurägare.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom djursjukvård och som är en naturlig ledare. Du är en konstruktiv kommunikatör som mår som bäst när du ser människor i din omgivning växa. Verksamhetens expansiva fas ser du som något roligt - och en stor möjlighet! Du trivs i djursjukhusets pulserande miljö och gillar stor variation i arbetsuppgifter samt en hög förändringstakt.

Din bakgrund

- Utbildad djurvårdare eller motsvarande erfarenhet
- Meriterande är ledarerfarenhet från tidigare chefsroll
- Intresse för ekonomi och HR relaterade processer
- Meriterande är erfarenhet av förändringsorienterat arbete och process kring ständiga förbättringar


Vi erbjuder

Vårt djursjukhus representerar den stora kliniken med mycket entreprenörsanda. Vi tillhör en stark koncern med etablering i 13 europeiska länder. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och bli långsiktiga. Vi tror därför på en öppen kultur med fokus på trivsel och rak kommunikation och där du får stor frihet under ansvar.

Om AniCura

Vår vision är att skapa framtidens djursjukvård! Med ambition att göra det vill vi samtidigt vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling. Vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet samt den bästa kundservicen.

Vi är en värderingsstyrd organisation. Våra värderingar vägleder oss i allt vi gör, från medicinsk vård till kundrelationer och ledarskap. Vi investerar tid och resurser i våra värderingar för att säkerställa att de genomsyrar hela verksamheten.

AniCura Västra Djursjukhuset bedriver djursjukvård inom medicin, ortopedi och kirurgi. Vi arbetar med planerad såväl som akut vård för hundar och katter. Våra kompetenta medarbetare ger vård och omvårdnad till fyrbenta patienter och strävar ständigt att möta djurägare med professionalitet och största kundfokus.

För mer information om AniCura, se www.anicura.se.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: AniCura Västra Djursjukhuset, Högsbo/Göteborg

Ansökan

Vill du veta mer? Kontakta:

Anna Welin, Djursjukhuschef, på 073-434 77 60 eller anna.welin@anicura.se

Sista ansökningsdatum: 15 juni 2022

Vi ser fram emot din ansökan och intervjuar löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Verksamhetschef Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 4
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Vi finns idag i Örebro, Motala, Skövde, Upplands Väsby, Jönköping, Göteborg och Mölndal.
ARBETSUPPGIFTER:
Som verksamhetschef har du nyckelrollen på enheten och ansvarar för verkställighet av insatser åt kunder enligt HSL och SoL.
I din roll som verksamhetschef ska du leda och organisera det dagliga och långsiktiga arbetet så att uppdraget utförs utifrån ställda krav från uppdragsgivare, lagar och regler.
I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med legitimerad personal, myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.
Befattningsinnehavaren kommer ingå i regionchefens ledningsgrupp.
KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.
Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas också vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver också kunna fatta snabba beslut, prioritera och agera för verksamheten och kundernas bästa. Du är intresserad av digitalisering och tekniska lösningar.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya chef tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några av våra uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 25
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

På Närhälsan Frölunda vårdcentral gör vi verklig skillnad.

Vi arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Vårdcentralen är belägen i ett modernt köpcentrum på Frölunda torg i västra Göteborg. Våra cirka 12 000 listade invånare speglar stadsdelens demografi med en palett av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Idag är vi cirka 45 anställda från olika professioner. Vi har barnavårdscentral som är en del av Göteborgs äldsta familjecentral. Förutom mottagning med distriktsläkare och distriktsköterskor har vi diabetes-, astma/kol- och blodtrycksmottagning, äldremottagning samt psykosocialt team. Vi ansvarar för hemsjukvård, LSS/BSS och särskilda boenden i området samt har en hembesöksenhet. Vi har ett gott arbetsklimat och är måna om varandra.

Vårdcentralen genomsyras av öppenhet och en ärlig dialog. Vi är ett gott gäng som har nära till skratt! Som medarbetare erbjuds ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som vårdcentralchef är du verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen och Socialstyrelsens föreskrifter och har fullt verksamhets-, personal- och ekonomiansvar inklusive arbetsmiljöansvar. Du är direkt underställd primärvårdschefen och ingår i områdets ledningsgrupp, där du förväntas bidra till helheten tillsammans med 10 chefskollegor samt chefssekreterare, ekonomicontroller, HR-konsult och utvecklingsledare. En av dina viktigaste uppgifter är att som företagsledare/chef i en konkurrensutsatt verksamhet, leda och driva verksamheten mot ekonomi som medger utveckling.

Du förväntas skapa en god arbetsmiljö där kvalitetsdriven verksamhetsutveckling är en självklar del av arbetet i verksamheten och där våra kärnvärden ska bidra till att behålla/rekrytera medarbetare och listade/patienter.

Om dig

Vi söker dig som har:

- förmåga att skapa delaktighet och att få medarbetarna att växa
- god kommunikativ förmåga
- förmåga att utveckla en konkurrensutsatt och intäktsfinansierad verksamhet mot god ekonomi inom ramarna för vårdval/VG-primärvård
- ett brett perspektiv och tänker långsiktigt

Du ska ha relevant högskoleutbildning, inom hälso- och sjukvård, gärna erfarenhet av ledarskap/ chefskap. Om du gått chefs- och ledarskapsprogram och/eller har erfarenhet av ledarskap inom primärvård är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser det som en självklarhet att du delar Närhälsan kärnvärden: Nytänkande, pålitlig och omtänksam.

Övrigt

Urval sker löpande och vi planerar för intervjuer torsdag den 19 maj.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 3
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Olskroken vårdcentral ligger centralt belägen i östra Göteborg vid Olskrokstorget med mycket goda kommunikationer.

I samma byggnad som vårdcentralen finns ungdomsmottagning, Rehab, Folktandvård och Apotek. Olskroken samarbetar med Munkebäcks BVC.

Vid vårdcentralen arbetar drygt 35 personer som tillsammans tar hand om cirka 17 700 listade patienter, vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området.

Om arbetet

Som vårdcentralchef är du ansvarig för verksamhet, personal och ekonomi inklusive arbetsmiljö. Du arbetar aktivt med marknadsföring av verksamheten och skall, tillsammans med medarbetarna, fortsätta att utveckla verksamheten till en alltmer konkurrenskraftig och attraktiv enhet, för såväl medarbetare som kunder. Du förväntas också att, tillsammans med medarbetarna, skapa en god arbetsmiljö där kvalitetsdriven verksamhetsutveckling är en självklar del av arbetet i verksamheten och där våra kärnvärden bidrar till att behålla/rekrytera medarbetare och listade/patienter.

Du är direkt underställd primärvårdschefen och ingår i områdets ledningsgrupp, där du förväntas bidra till helheten tillsammans med 13 chefskollegor samt chefssekreterare, ekonomicontroller, HR-konsult och utvecklingsledare. En av dina viktigaste uppgifter är att som chef i en konkurrensutsatt verksamhet, leda och driva verksamheten mot en ekonomi som medger utveckling. Dina ledord i arbetet är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande,

Om dig

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning för uppdraget. Erfarenhet av ledarskap är ett krav och tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Du som söker är tydlig, lyhörd och kommunikativ. I ditt ledarskap lägger du stor vikt vid att engagera, motivera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt. Genom delaktighet skapar du förutsättningar för gott samarbete på arbetsplatsen. Du har ett närvarande ledarskap med tillit till personalens professionella förmågor och tar tillvara den kompetens som finns.

Du är en person som ser ordning och reda som en självklarhet för en framgångsrik verksamhet. Dessutom är du mål- och resultatorienterad och har god analytisk förmåga och strategiskt arbetssätt.

Övrigt

Intervjuer för tjänsten kommer att ske 1/6.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg den 7/6.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef Göteborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 1
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Vi finns idag i Örebro, Motala, Skövde, Upplands Väsby, Jönköping, Göteborg och Mölndal.
ARBETSUPPGIFTER:
Som verksamhetschef har du nyckelrollen på enheten och ansvarar för verkställighet av insatser åt kunder enligt HSL och SoL.
I din roll som verksamhetschef ska du leda och organisera det dagliga och långsiktiga arbetet så att uppdraget utförs utifrån ställda krav från uppdragsgivare, lagar och regler.
Dina närmsta medarbetare kommer bestå av omvårdnadspersonal.
I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med legitimerad personal, myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.
Befattningsinnehavaren kommer ingå i regionchefens ledningsgrupp.
KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.
Kunskaper i svenska motsvarande lägst gymnasiet eller svenska som andraspråk 3 för att behärska det svenska språket i tal och skrift.
DU ska kunna styrka din utbildning i CV och med kopia på ditt examensbevis eller annan likvärdig handling.
Du har chefserfarenhet, minst 2 år från äldreomsorg, eller kommunal hälso- och sjukvård.
Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas också vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du behöver också kunna fatta snabba beslut, prioritera och agera för verksamheten och kundernas bästa. Du är intresserad av digitalisering och tekniska lösningar.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya chef tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några av våra uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Chefskonsult till Vårdcentral

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 26
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering söker
Vi söker dig som vill arbeta som Chefskonsult på en Vårdcentral i Västra Götalands län.
Uppdraget är på heltid med start i juni månad.

Arbetsuppgifter
Arbetet som chefskonsult innefattar att du leder och fördelar arbetet tillsammans med din ledningsgrupp.
För detta uppdrag har du ledningansvar, medicinansvar och ansvar för de medarbetare som arbetar på Vårdcentralen.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper om primärvården och vårdcentralens funktion samt har koll på de regler och lagar som styr hälso-och sjukvården.
Som chefskonsult till en arbetsgivare i Västra Götalands län så kommer du även att ingå i ett chefsnätverk bestående av chefskonsulter från andra enheter och andra ansvariga, där ni följer upp verksamheten regelbundet.

För att passa i rollen krävs att du har;
Tidigare erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i primärvården eller annan hälso- och sjukvårdsenhet.
Är respektingivande och trygg att leda personalgruppen till ökad effektivitet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. I arbetet ingår tjänsteresor.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 24 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef till Attendo HSL mobilt team - Bli en av oss!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 8
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Vi söker en verksamhetschef till vårt HSL team i Göteborg med omnejd, som består av sjuksköterskor och rehab personal. Sjuksköterskorna i mobila teamet tjänstgör under kvällar, nätter och helger. Rehab personalen tjänstgör dagtid. Teamet kommer utökas då vi öppnar upp portarna till nya äldreboenden, det pågår just nu en rekrytering. Januari 2022 blir det totalt nio äldreboenden som teamet tjänstgör på och de blir cirka 25 medarbetare som du ansvarar för.

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla HSL teamet. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Verksamhetschefen för sjuksköterskor mobila teamet och rehab personal ingår i ledningsgruppen i Attendo Region Säbo Väst och deltar i våra Regionledningsmöten.

Din närmsta chef blir Regionchef och dina närmsta kollegor blir verksamhetscheferna på våra äldreboenden i Region Säbo Väst.

Dina arbetsuppgifter vid start innebär schemaläggning och bemanningsplanering. Du arbetar med introduktion av nyanställda, håller i utveckling- och implementering av arbetsmetoder. För oss är det viktigt att ha en hållbar organisation där man trivs och utvecklas. När teamet är uppbyggt så finns det möjligheter att utse en sjuksköterska som ingår i mobila teamets grundschema till din samordnare, som ansvarar för schemaläggning och bemanningsplanering. Det ingår även uppgifter så som att hålla i utbildningstillfällen för personal, upprätta nya HSL rutiner samt övriga regionala arbetsuppgifter inom kvalités området.

Uppdraget kräver att du har ett genuint intresse och visioner gällande äldrefrågor. Du ska våga tänka nytt och se framåt i arbetet för god vård och omsorg. Vi önskar att du ser det som en utmaning och möjlighet att få vara med att fortsätta bygga vårt HSL team. Vårt mål är en god kvalité med hög patientsäkerhet.

Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande och stimulerande resa!

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som kanske inte har en lång erfarenhet som chef sedan tidigare men som har ett genuint intresse av rollen och vill utvecklas som ledare.

Som verksamhetschef ansvarar du för HSL teamets medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

- Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning

- Heltid förlagd vardagar dagtid. Med en kväll i månaden för att träffa sjuksköterskorna i mobila teamet.

- Tillträdesdatum 2021-12-01 eller enligt överenskommelse

- Fördel om du har B - Körkort

Vi erbjuder

- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg


Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning som legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har viss ledarskapserfarenhet, där du har 1 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård, meriterande inom privat omsorg.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt. Du är en närvarande chef som alltid finns på plats. Som person har du ett positivt förhållningssätt och god självkännedom.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Verksamhetschef till Klinisk kemi

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 11
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om verksamheten

Klinisk kemi är sedan 2021 ett regiongemensamt verksamhetsområde inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU).

Verksamheten bedrivs inom NU-sjukvården, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i Väster och Södra Älvsborgs sjukhus.

Nya analysinstrument och automationsbanor har installerats de senaste åren inom akutlaboratorierna i regionen. Inför det har ett omfattande samordningsarbete gjorts med en gemensam analysförteckning och gemensamma analysmetoder.

Inom Klinisk kemi utförs såväl basal som högspecialiserad diagnostik. Den högspecialiserade diagnostiken är framförallt förlagd till Sahlgrenska sjukhuset. Verksamheten är ackrediterad. Inom verksamheten bedrivs omfattande metodutveckling, forskning och undervisning i nära samarbete med Göteborgs Universitet. Samarbete finns även med Chalmers tekniska högskola. 

Västra Götalandsregionen och SU planerar tillsammans med Göteborgs Universitet för ett nytt life science center - Sahlgrenska Life - med placering på Sahlgrenska sjukhuset. Sahlgrenska Life blir ett centrum för världsledande forskning, utbildning, vård och innovation för att förstå, rädda och förbättra liv. Det innebär en stor satsning på nybyggnation där planen är att samla alla verksamheter inom laboratoriemedicin på Sahlgrenska sjukhuset i en gemensam byggnad.

Övriga verksamheter inom område 4 är Klinisk genetik och genomik, Klinisk mikrobiologi, Klinisk patologi, Klinisk immunologi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi, Radiologi samt Medicinsk fysik och teknik.

Om tjänsten

Vi söker nu en verksamhetschef till det regiongemensamma verksamhetsområdet Klinisk kemi på SU, med verksamhet i hela regionen. Det ingår resor mellan de olika orter där verksamheten bedrivs.??

Verksamhetschefen ska, utifrån fastställda mål, initiera, genomföra, samordna och följa upp produktion och utveckling av verksamhetens arbete i enlighet med fastslagen verksamhetsplan. Du har också det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö, budget, kvalitet, patientsäkerhet och ekonomi. Som verksamhetschef förväntas du välja samarbetsformer enligt sjukhusets samverkansavtal. Till ditt stöd finns stabsfunktioner för ekonomi, personalfrågor och verksamhetsutveckling.

Din närmaste chef är områdeschefen och du ingår i områdets ledningsgrupp där du är engagerad i hela områdets resultat och utveckling. Tjänsten innebär ett tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. 

Om dig

Vi söker dig som har högre akademisk utbildning inom ämnesområde som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har gedigen chef- och ledarskapserfarenhet. Erfarenhet av forskning, verksamhetsutveckling och förändringsledning är meriterande. 

Vi söker dig som vill vara med och leda, utveckla och driva verksamheten mot uppsatta mål i dialog med medarbetare, kunder, områdesledning och akademi. Du är en drivande kraft i samordningen av verksamhetsområdet. Du ser till helheten och är ansvarstagande genom att bidra med din strategiska och analytiska förmåga. Engagemang och vilja att ta ansvar för specialitetens utveckling, såväl regionalt som nationellt, är en viktig del. Du är bra på att kommunicera med dina medarbetare, kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt och är lyhörd för andras synpunkter. Som person är du engagerad, tycker om att leda andra och bygger relationer där du är synlig och tillgänglig. 

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Chefskonsult till Vårdcentral

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 20
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering söker
Vi söker dig som vill arbeta som Chefskonsult på en Vårdcentral i Västra Götalands län.
Uppdraget är på heltid med start snarast.

Arbetsuppgifter
Arbetet som chefskonsult innefattar att du leder och fördelar arbetet tillsammans med din ledningsgrupp.
För detta uppdrag har du ledningansvar, medicinansvar och ansvar för de medarbetare som arbetar på Vårdcentralen.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper om primärvården och vårdcentralens funktion samt har koll på de regler och lagar som styr hälso-och sjukvården.
Som chefskonsult till en arbetsgivare i Västra Götalands län så kommer du även att ingå i ett chefsnätverk bestående av chefskonsulter från andra enheter och andra ansvariga, där ni följer upp verksamheten regelbundet.

För att passa i rollen krävs att du har;
Tidigare erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i primärvården eller annan hälso- och sjukvårdsenhet.
Är respektingivande och trygg att leda personalgruppen till ökad effektivitet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. I arbetet ingår tjänsteresor.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 24 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef till Medicinkliniken

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 22
Carlanderska är inte som vilket sjukhus som helst - och har aldrig varit det heller. Redan när Carlanderska invigdes 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara lite mer ombonad och hemlik än de vanliga sjukhusen. Carlanderska är ett kraftfullt specialistsjukhus, som är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götalandsregionen. Här bedrivs både offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård. Verksamheten utförs av ett flertal vårdgivare i samspel och tillsammans med våra samarbetspartners och specialistmottagningar utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Tillsammans är vi ungefär 500 medarbetare som utifrån ledorden miljö, närhet, omtanke och kompetens arbetar på Möjligheternas sjukhus. Välkommen!
Beskrivning
Medicinkliniken är en specialistmottagning inom allmänmedicin, internmedicin, kardiologi, endokrinologi, reumatologi och lungmedicin.

Samarbete finns med flera specialiteter inom Carlanderska för att kunna ge patienten bästa vård och gott stöd till behandlande läkare. På Medecinkliniken görs också ett flertal hälsoundersökningar. Inom enheten finns idag 24 medarbetare – läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetsuppgifter
I uppdraget som verksamhetschef för Medicinkliniken ansvarar du för strategisk utveckling och drift av verksamheten samt verksamhetens arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöarbete. I uppdraget ingår budgetansvar och personalansvar, med stöd från läkarchef. Du medverkar till såväl verksamhetens som medarbetarnas utveckling och ser till att rutiner och metoder bidrar till hög kvalitet och patientsäkerhet. Du ingår även i Carlanderskas ledningsgrupp.

I uppdraget som chef på Carlanderska har du en viktig roll som ledare, möjliggörare och utvecklare. Till möjligheternas sjukhus söker sig medarbetare som vill ge lite mer och patienter som förväntar sig lite extra. Du företräder därför såväl Carlanderskas varumärke gentemot omvärlden som den utvecklingsorienterade och dynamiska arbetsmiljön för våra medarbetare.

Arbetsplatsen präglas av en trevlig atmosfär, god gemenskap och framåtanda. På Carlanderska är kompetensutveckling, hälsa och friskvård också viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av ledarskap och utveckling samt har erfarenhet från ledarskap inom sjukvården. Du har din grundprofession inom vård och det är meriterande om du har erfarenhet från försäkringsmedicinsk mottagning och offentlig vård. Du arbetar nära dina medarbetare och har förmågan att driva en verksamhet framåt. Du ska vara trygg i dig själv, i din yrkesroll och ha god förmåga att utöva ett formellt ledarskap, där din roll som företrädare för Carlanderska är tydlig. Du är lyhörd, har en stor organisatorisk förmåga samt är lugn och effektiv i ditt arbetssätt. Du har i ditt arbete ett ekonomiskt synsätt och nyttjar resurser på ett optimalt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som analytisk förmåga, målmedvetenhet, samarbetsförmåga och förmåga att leda och fatta beslut. Som person är du säker, trygg och positiv i ditt förhållningssätt och du har förmåga att se och lyfta andra människor och skapar ett bra klimat i arbetsgruppen.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sjukhuschef Ann Söderström på tel 031-819165 alt. ann.soderstrom@carlanderska.se eller HR-chef Sara Tapper på tel 031 - 81 80 61 alt. sara.tapper@carlanderska.se.

Ansökan till tjänsten görs via vår hemsida www.carlanderska.se och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 april 2022.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 24
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Kärra vårdcentral är belägen på Norra Hisingen, vi samverkar mycket med Kungälvs sjukhus då våra patienter söker där i första hand.

Vid vårdcentralen arbetar drygt 30 personer. Som nyanställd blir man väl mottagen hos oss och får hjälp och stöd av våra erfarna medarbetare. Vi har ett vänligt och hjälpsamt arbetsklimat med engagemang och arbetsglädje. Vårdcentralen har cirka 10 050 listade.

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du samverkar med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer och administrativa stödfunktioner samt ingår i primärvårdsområde V3:s ledningsgrupp.

Om dig

Du har högskoleutbildning och erfarenhet från profession inom vårdområdet. Du har också chefs- och/eller ledarutbildning samt gedigen erfarenhet från arbete som chef.

Som person känner du dig trygg i din chefsroll. Du är kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. 

Övrigt

Urval sker löpande och vi planerar för intervjuer 2022-04-13.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef - Bli en av oss!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 20
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Vi söker nu en verksamhetschef till hemtjänsten i Göteborg!

Från oktober 2021 kommer Attendo att bedriva hemtjänst enligt LOV. Är du den vi söker?

I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.

Beskrivning av tjänsten

Sysselsättningsgrad: 100%

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.

Vi erbjuder

- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg


Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning. Med likvärdig utbildning avses högskoleutbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning. Utbildning med vård-, omsorgs- eller beteendevetenskaplig inriktning ska innehålla, alternativt ha kompletterats med, minst 15 högskolepoäng inom social juridik eller social omsorg för att vara likvärdig utbildning.

Meriterande är om du har arbetat i liknande roll tidigare.

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Körkort B: krav

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Leg. Underläkare sökes!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 13
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om PTJ Vård Vårdcentralen Läkarhuset
Vårdcentralen Läkarhuset är en liten mindre vårdcentral belägen mitt i centrala Göteborg. Vårdcentralen har ca 5600 listade patienter men som har som har målsättning att växa, därutav att vi nu söker ytterligare en Leg. Underläkare. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans.
Vi är en av Västra Götalandsregionens godkända vårdcentraler som ingår i vårdvalet. Vi arbetar utifrån Krav och kvalitetsbok Vårdval

Arbetsuppgifter
Som Leg. Underläkare kommer du att arbeta med vårdcentralens patienter som söker för "akuta" åkommor, subakuta besvär samt patienter som kommer för sin årliga kontroll. Du kommer även att erbjudas handledning varje vecka med en av våra kompetenta och duktiga allmänspecialister.

Övrig information
Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med primärvård eller annan mottagningsverksamhet.

Personliga egenskaper
Positiv, samarbetsvilligt, klok, noggrann, innovativ, empatisk.

Ansök nu

Sjukhusen i väster söker Verksamhetschef Akutsjukvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 14
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Arbetsuppgifter som verksamhetschef
Som verksamhetschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp.

Ledningsgruppens ansvar är att utveckla och driva förvaltningen för att möta de mål som satts genom politiska beslut och i förvaltningens arbete med verksamhetsplan och strategiska frågor. Som deltagare i ledningsgruppen förväntas du bidra till och ta ansvar för en helhetssyn på utmaningar och lösningar där horisontella prioriteringar kommer bli nödvändiga.

Som verksamhetschef har du det yttersta verksamhetsansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Det innebär att du ansvarar för att tillhandahålla tillgänglig och högkvalitativ vård, att uppdraget utförs inom ramen för verksamhetens resurser samt att arbetsmiljön är god och utvecklande för din personal.

Verksamhetsområde Akutsjukvård innefattar akutmottagningarna, ambulanssjukvården och bårhusen på Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus samt en bemanningspool vid Alingsås lasarett. Verksamheten har ca 300 medarbetare. En viktig del i arbetet kommer vara att stärka samarbete inom hela din verksamhet och utveckla lokala processer i samarbete med andra verksamheter. Med ett tydligt ledarskap utvecklar du även din egen ledningsgrupp så att beslut kan tas så nära berörd del av verksamheten som möjligt. Verksamhetsledningen består i nuläget av nio chefer, stabsfunktioner inom HR, ekonomi och verksamhetsutveckling och verksamhetsassistent. I uppdraget ingår också att delta i regionala samordningsgrupper för akutmottagningar och den prehospitala vården samt interna styrgrupper t ex inom traumasjukvård.

Kvalifikationer
Du har en för uppdraget adekvat högskoleutbildning. Vidare har du flerårig erfarenhet av en högre chefsroll inom offentlig förvaltning. Eftersom rollen som verksamhetschef är förvaltningsövergripande är det nödvändigt med god samarbetsförmåga om och förståelse för vårdflöden. Du har ett utvecklingsorienterat chefskap som främjar nya arbetssätt och t ex genomförandet av relevanta delar i de regionalt beslutade omställningsområdena.

Då arbetsuppgifterna har en stor spännvidd krävs ett strukturerat arbetssätt samt en skicklighet i att hantera och prioritera arbetsuppgifter. Rollen kräver en god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då arbetet innebär hög grad av samarbete och samverkan såväl inom organisationen som med andra parter inom regionen och externt.

Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta samt har förmåga till helhetssyn. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt med förmågan att ta det egna ansvaret för det gemensamma uppdraget. Dina ledaregenskaper är goda och du utvecklar varje medarbetare utifrån deras förutsättningar. Du är dessutom lyhörd och intresserad av att lyssna och kommunicera med andra för att uppnå engagemang och delaktighet. Att samverka och ge de befogenheter som krävs för att nå effektivitet ser du som framgångsfaktorer för ditt uppdrag.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vårdcentralchef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 20
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Brämaregården vårdcentral är belägen på Centrala Hisingen.

Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen. Som nyanställd blir du väl mottagen hos oss och får hjälp och stöd av våra erfarna medarbetare. Vi har ett vänligt och hjälpsamt arbetsklimat med engagemang och arbetsglädje. Vårdcentralen har cirka 14 000 listade.

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du samverkar med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer och administrativa stödfunktioner samt ingår i primärvårdsområde V3:s ledningsgrupp.

Om dig

Du har högskoleutbildning och erfarenhet från profession inom vårdområdet. Du har också chefs- och/eller ledarutbildning samt gedigen erfarenhet från arbete som chef.

Som person känner du dig trygg i din chefsroll. Du är kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. 

Övrigt

Urval sker löpande och vi planerar för intervjuer 2022-03-02.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansök nu

Verksamhetschef till Caremore!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 3
Om tjänsten

Vi söker dig som vill ta hand om och driva två av våra enheter; Varla och Frejagatan. Varla tar emot pojkar och flickor i åldrarna 14-20 år med psykologisk skörhet och svårigheter eller riskbeteenden utifrån trauma eller psykisk ohälsa. Frejagatan tar emot flickor i åldrarna 13-18 år med psykosocial problematik eller ett socialt nedbrytande beteende. Du ingår i ett team bestående av fyra andra verksamhetschefer och regionchef. Vi har ett öppet klimat där vi välkomnar dina ideér och förslag till förändring och förbättring i våra verksamheter.

Som verksamhetschef är du tillståndsbärare för enheterna och har personal- arbetsmiljö- och budgetansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att stötta, coacha och rekrytera in nya medarbetare. Du säkerställer kompetensnivån i verksamheten och följer upp att metoder och arbetssätt efterlevs i det dagliga arbetet. Vi på Caremore är noga med att vi bedriver en god behandlingsverksamhet. Som verksamhetschef ser du till att upprätthålla en hög kvalitet och har en fortlöpande kvalitetsutveckling på dina enheter. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt och verkar aktivt för att säkerställa en god beläggning i dina verksamheter.

Om dig

Vi befinner oss i en utvecklingsfas och söker därför dig som tycker om verksamhetsutveckling och förändringsarbete. Du bidrar med dina kunskaper och erfarenheter i ledningsgruppen, lyfter gärna blicken och arbetar med strategiska frågor. Du är en självständig person som är van vid att föra ditt eget arbete framåt. Som ledare är du trygg med att fatta beslut mot bakgrund av de mål som ställs upp, och utifrån de ramar som finns för uppdraget. Eftersom du har en coachande funktion gentemot dina medarbetare lägger vi vikt vid att du är teamorienterad. Du har ett genuint intresse för människor och är en relationsskapande person.Du som söker har:

- Socionomutbildning eller annan utbildning som vi bedömer vara likvärdig. Socialrätt är ett krav.
- Dokumenterad chefserfarenhet
- Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och unga inom socialtjänstens område


Vi ser det som meriterande om du därtill har:

- Erfarenhet av arbete inom HVB med inriktning mot barn och unga
- Chefserfarenhet inom HVB
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi gör bakgrundskontroller. Vi tillämpar provanställning och en grundförutsättning för att detta ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att du ska stå på tillståndet för respektive verksamhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Caremore är ett etablerat omsorgsbolag med lång erfarenhet inom HVB och stödboende. Bra relationer och ett gott samarbete med ungdom, föräldrar och socialtjänst är grunden för vårt arbete. Vi lever efter våra värderingar: ”Vi bryr oss mer”. Caremore är en del av Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag med 12 000 medarbetare som gör varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.Inom Team Olivia tror vi på att du som ledare vill och kan göra skillnad. För att vi gemensamt ska kunna ta hand om och utveckla vår verksamhet krävs ett enhetligt, samspelande och utvecklande ledarskap. Vi använder vår modell Ledarskapskompassen för att kunna navigera tryggt på vår resa. Ledarskapskompassen omfattar fyra egenskaper; Teamorientering, Samarbetsorientering, Affärsorientering och Förändringsorientering. Det är egenskaper som våra ledare behöver för att bygga ett bolag med teamarbete som ryggrad.

Läs gärna mer om oss och våra verksamheter på: www.caremore.se (http://www.kungsangensgruppboende.se/) och (http://www.teamolivia.se/) www.teamolivia.se (http://www.teamolivia.se).

Ansök nu