Affärsområdeschef jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Affärsområdeschef i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Platschef

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 5
Platschef till Din Bil - Volkswagen - Grafiska Vägen i Göteborg
Om företaget
Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche. Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. Vi har totalt ca 2400 medarbetare i hela Sverige och i dagsläget sysselsätter vi ca 400 medarbetare fördelat på flera anläggningar i Göteborgsregionen.
Till Din Bil Volkswagen Grafiska vägen söker vi nu en jordnära och driven Platschef med helikopterperspektiv och som skall ta ett helhetsgrepp över vår verksamhet. Här är vi ett team som omfattar fyra avdelningar – bilförsäljning, reservdelar, skadeverkstad och allmän verkstad. Vårt team består vidare av ca. 140 medarbetare och kollegor och vi brinner allesammans för att göra våra kunder, privatpersoner, företag och organisationer riktigt nöjda! Drivs du av att utveckla långsiktiga, hållbara affärsrelationer samtidigt som du ”coachar” ditt team av kompetenta och kundorienterade medarbetare så kan vi kanske matcha varandra.
Tjänstebeskrivning
Som vår Platschef kommer du att vara ytterst ansvarig över vår största anläggning i Göteborgsområdet på Grafiska vägen men också vara en stor del i att driva och utveckla hela regionen tillsammans med dina kollegor i Göteborgs ledningsgrupp. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt och utveckla vår affär mot nöjda kunder. Ditt team kommer att bestå av ca. 140 kollegor och medarbetare som du leder genom 5 direktrapporterande avdelningschefer som samtliga har god erfarenhet och hög kompetens inom respektive verksamhetsområde.
Arbetet innefattar fullt budget- och resultatansvar för den egna verksamheten och som en del i hela regionen. För att nå resultaten kommer du såväl enskilt som tillsammans med dina avdelningschefer att sätta mål samt utarbeta strategier, handlingsplaner och budget för respektive avdelning. Ansvar för arbetsmiljö, skyddsfrågor samt yttre miljö är också en viktig del i arbetet samt att arbeta i enlighet med företagets miljöpolicy, arbetsmiljöpolicy, kvalitetspolicy och mål.
Vår bransch genomgår en spännande förändringsresa och det är därför viktigt att du som delaktig i regionledningen drivs av att bidra till att proaktivt driva regionfrågor framåt på bästa sätt och med helhetsperspektiv i fokus. Häri ligger ansvar för ett strategiskt kontinuerligt förädlingsarbete i syfte att säkerställa bästa kvalitet mot våra kunder, samt produktivitet och lönsamhet för verksamheten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av och tidigare drivit en verksamhet med kunderna i fokus samt under tillväxt och med goda resultat
Du är en trygg ledare och har tidigare lett genom underställda chefer, under några år och har ett uttalat ”coachande” ledarskap där du lyft dina medarbetare till ytterligare och högre nivåer. Vidare så har du lett förändringsprocesser. Du har en synnerligen god kommunikativ kompetens och känner dig hemma i både större, mera omfattande presentationer inför en större grupp som i enskilda och svåra samtal. Erfarenhet från att ha arbetat i en större organisation samt fordonsbranschen är meriterande liksom formell bakgrund på eftergymnasial nivå inom för tjänsten relevanta områden. Slutligen har du B-körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt i både svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Som person har du förmåga att se och ta ett helhetsgrepp över verksamheten. Att göra bra affärer och nå resultat med fokus på kundnöjdhet är en stark drivkraft hos dig.
Du är lösningsorienterad, effektiv och strukturerad i ditt arbete och med din sociala kompetens har du lätt för att skapa kontakter och utveckla relationer.
Vidare är du analytisk, har mod och känner dig bekväm i att fatta egna beslut samt är prestigelös och har en hög grad av integritet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 18:e augusti. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Denna rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Helen Jerrebäck helen.jerreback@dinbil.se
Du är mycket Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Regionchef till ABEL Gruppen i Göteborg

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 3
ABEL Gruppen Sverige AB startades 1979, och erbjuder konsulttjänster inom industriell elektroteknik från projektering och förstudie till besiktning och kontroll av färdiga anläggningar. Vi erbjuder även utredningar och projektledning från kommersiella producenter via nätägare till elintensiva industrier. Vi har kontor i Helsingborg, Lund, Linköping och Göteborg. ABEL Gruppen växer och vi har under det senaste året sett en kraftigt ökad efterfrågan av våra tjänster, vi har därför satt som mål att under 2024 ska vi överstiga 2023 års tillväxt som landade på 30%. Läs mer om oss på vår hemsida abelgruppen.se

.

Är du den drivna entreprenöriella lagledaren med erfarenhet från elkraftsområdet eller konsultbranschen som tillsammans med ditt team är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med kunderna? Trivs du med att arbeta kundnära och med att utveckla och lyfta såväl verksamhet som medarbetare? Om ja, då är rollen som regionchef på ABEL Gruppen med placering i Göteborg rätt utmaning för dig.

Vi på ABEL Gruppen är inne i en väldigt spännande tillväxtfas med många nya förfrågningar och uppdrag. Vi behöver därför förstärka vår laguppställning med en marknads- och affärsorienterad regionchef som blir ansvarig för vårt nya kontor och verksamhet i Göteborg. Vi har idag ett växande team av elkraftskonsulter i Göteborg som arbetar med att serva våra kunder inom både stora och mindre projekt inom elkraftsområdet. Målet är att vår verksamhet i Göteborg ska fortsätta att utvecklas och växa med nya uppdrag och medarbetare under 2024 och 2025.

Dina arbetsuppgifter
Som regionchef på ABEL Gruppen kommer du att ansvara för ny- och merförsäljning samt att genomföra förhandlingar och kontraktsskrivande med kund.

För att skapa goda förutsättningar för en framtida tillväxt genom en ökad försäljning, blir din uppgift att positionera ABEL Gruppen på den regionala marknaden. Detta åstadkommer du genom att ansvara för den operativa och strategiska planeringen, genom att formulera prestationsmål samt leda medarbetarna mot dessa mål. Du driver även aktivt lokala marknadsfrämjande åtgärder. 

En viktig uppgift i din roll blir att bidra till den vinnande kultur som finns inom företaget och bland medarbetarna samt att kontinuerligt se över kompetensbehoven. Du ansvarar för att enhetens resurser nyttjas optimalt och att ha en effektiv resursstyrning med rätt bemanning i pågående och kommande projekt.

I rollen regionchef kommer du arbeta tätt tillsammans med företagsledningen för att säkerställa att ABEL Gruppen har rätt kompetens och förmågor att stötta våra kunder.  Du kommer att rapportera direkt till vår VD. Du kommer även att ingå i vår ledningsgrupp.

Du är helt enkelt den drivna entreprenöriella lagledaren som tillsammans med ditt team är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder inom Västra Götalandsregionen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder rätt person en spännande, utmanande och utvecklande roll som regionchef. ABEL Gruppen växer och som regionchef kommer du att vara en del av företagsledningen och ha en aktiv roll i företagets fortsätta utveckling.

Som regionchef på ABEL Gruppen erbjuds du individuellt anpassad pensionslösning,
deltagande i bolagets bonusprogram och möjlighet att delta i bolagets optionsprogram.

Vår strävan är att alla på ABEL Gruppen ska trivas och må bra på jobbet och att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din och dina kollegors arbetsmiljö, hälsa och friskvård vardagsprioriterade områden hos oss.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten har i botten en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av kommersiellt ansvar från ett nätbolag eller konsultverksamhet med fokus på elkraft. Tidigare erfarenhet från elkraftsområdet är en styrka.

Som person är du tekniskt intresserad och har god förståelse för lagar, förordningar, normer och branschpraxis inom elkraftsområdet.

Du har även erfarenhet från chefsbefattning med personal- och ledaransvar. Du besitter även viss företagsekonomisk kännedom. Du förstår affären och kundnyttan samt har lätt att sätta dig in i verksamhetens olika processer.

Dina personliga egenskaper
Du är den entreprenöriella ledaren och lagspelaren som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs när du har mycket att göra. Med sinne för dialog och gott bemötande är du handlingskraftig och har ett stort intresse av att förbättra och lösa verksamhetens behov.

Som chef/ledare har du ett jordnära och engagerat ledarskap. Som person är du analytisk, tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter inom ditt team samt drivs av att få din personal nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som regionchef är det väsentligt att du är en person som har ett stort affärsmässigt driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sin verksamhet. I rollen ingår att koordinera olika resurser, både interna som externa.

Att arbeta med dator, Officepaketet och affärssystem är helt naturligt för dig. Du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som känner dig redo att ta nästa steg och utveckla dig själv tillsammans med våra medarbetare och kunder inom elkraftsområdet.

Då allt i slutändan handlar om att skapa en lönsam verksamhet är du även analytisk, strategisk, och har lätt för att se olika samband. ABEL Gruppen är inne i en tillväxtfas varför vi kommer lägga extra stor vikt vid att hitta rätt person som triggas av att utveckla regionen/bolaget samt som vill vara med och driva förändrings och förbättringsarbete.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 18 augusti, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Ansök nu

Business Area Manager Automotive

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Are you ready to take the next step in your career and lead our Automotive segment?
We are a specialized recruitment and consulting company seeking a driven and experienced Business Area Manager to elevate our Automotive business area. You will be responsible for developing and managing collaborations with manufacturers and suppliers within the automotive industry. With us, you will have the opportunity to work with some of the industry's biggest players, including Scania, Tata Technologies, Geely, Hedin Bil, Volkswagen, Kia, Triumph, Bridgestone, Lamborghini, and Ferrari.

About the Position
As a Business Area Manager, you will:

- Drive business development and client acquisition within the automotive industry.
- Develop and deepen collaborations with existing clients and create new business opportunities.
- Manage sales cycles and processes with a focus on creating added value for our clients.
- Identify and recruit the best talents on the market to strengthen our clients' organizations.


Din Profil
Who Are You?
We are looking for someone who has:

- Extensive experience working with clients in the automotive industry.
- A strong understanding of sales cycles and processes within the industry.
- The ability to drive change and improvement for our clients.
- Experience in recruitment processes with a focus on IT/Technology.

You thrive in a dynamic and exciting industry where the development and manufacturing within the automotive sector are constantly evolving. Influencing and driving the industry forward through lobbying activities is part of our work, and we strive to create the best possible conditions for our clients and partners. We expect you to have a Category B driver's license and excellent proficiency in both written and spoken Swedish and English.


Om företaget
About Us
We are a specialized recruitment company with over 20 years of experience, with offices in Stockholm, Gothenburg, Malmö, and Jönköping. With a strong brand and the largest network in the motor industry, we are proud to deliver world-class quality and service. Our corporate culture is characterized by freedom under responsibility, and we place great importance on having fun at work while working hard together towards common goals.

Location:
The position is based in Gothenburg, but some travel may be required.

Are you the one we are looking for? Apply today and become part of our fantastic team striving to reach new heights in the automotive industry!


Kontaktuppgifter
If you have any questions regarding this position, please feel free to contact Rebecka Fihn at rebecka.fihn@autorekrytering.se or 070-622 64 48.

We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Director Electric Motor Design, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
.

Join our dynamic team as a Director of Electric Motor Design within the Propulsion Engineering Function and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
Volvo Group Trucks Technology delivers technologies to trucks, buses, construction equipment and power solutions for marine and industrial applications.
Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. T

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Propulsion Engineering function management team and report directly to VP Propulsion Engineering. 

To make this a success:
The Director Electric Motor Design holds a senior role that significantly impacts organizational, strategic, conceptual, and primary deliveries. This role encompasses overseeing Electric Motor Design-related activities, including requirement analysis, system requirements, hardware (HW) design and development, and test case definition. You'll lead the crafting of Electric Motor Design strategies and guidelines, ensuring the quality and safety of components, and play a key role in shaping the technical roadmap and propulsion engineering portfolio.

Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Propulsion Engineering function in Electromobility to the next level.
What to bring:
•    Extensive experience within Electric Motor Design and technical governance for complex automotive systems, you bring true engineering competence in the area.
•    Solid experience in complete Electric Propulsion systems.  
•    Solid experience in the full industrialization chain of Automotive products. 
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•    Engineering education, minimum a MSc. A relevant PhD can be beneficial.  

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
Information: 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
Last day for application using our career site is 3rd of July.

If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com

Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
Who we are and what we believe in 
Our focus on Inclusion, Diversity, and Equity allows each of us the opportunity to bring our full authentic self to work and thrive by providing a safe and supportive environment, free of harassment and discrimination.
Applying to this job offers you the opportunity to join Volvo Group. Every day, across the globe, our trucks, buses, engines, construction equipment, financial services, and solutions make modern life possible. We are almost 100,000 people empowered to shape the future landscape of efficient, safe and sustainable transport solutions. Fulfilling our mission creates countless career opportunities for talents with sharp minds and passion across the group’s leading brands and entities. 

Group Trucks Technology are seeking talents to help design sustainable transportation solutions for the future. As part of our team, you’ll help us by engineering exciting next-gen technologies and contribute to projects that determine new, sustainable solutions. Bring your love of developing systems, working collaboratively, and your advanced skills to a place where you can make an impact. Join our design shift that leaves society in good shape for the next generation.

Ansök nu

Director Propulsion HW Platform & Verification, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Propulsion HW Platform & Verification within the Propulsion Engineering function. and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Volvo Group Trucks Technology also delivers technologies to trucks, buses, construction equipment and power solutions for marine and industrial applications. Volvo Group Trucks Technology has a global footprint with more than 9000 professionals with focus on delivering world-class engineered products and services, with sites in Brazil, France, India, Sweden, and the USA. 
Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Propulsion Engineering function management team and report directly to VP Propulsion Engineering. 

To make this a success:
As the Director Propulsion HW Platform & Verification, you'll assume a technically challenging senior role, overseeing the development, verification, and delivery of propulsion hardware platform and components in alignment with system requirements and project scope. Your responsibilities include creating project plans for Propulsion HW, reporting to the Project Manager, and managing interfaces with product documentation and release within the complete Electromobility framework. You'll be accountable for crafting propulsion HW strategies and guidelines, ensuring component quality and safety, and contributing to the technical roadmap and propulsion engineering portfolio. 

Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Propulsion Engineering function in Electromobility to the next level.

What to bring:
•    Extensive experience within Electric Propulsion and technical governance for complex automotive systems.
•    Extensive experience of requirements management.
•    Strong experience of leading platform development.
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•    Stakeholder management must come naturally to you.
•    Engineering education, preferably a MSc.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
Information: 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
Last day for application using our career site is 3rd of july. 

If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com

Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Director Legal & Regulations, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey
Join our dynamic team as a Director of Legal & Regulations within the Safety, Quality & Regulations function and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Volvo Group Trucks Technology also delivers technologies to trucks, buses, construction equipment and power solutions for marine and industrial applications. Volvo Group Trucks Technology has a global footprint with more than 9000 professionals with focus on delivering world-class engineered products and services, with sites in Brazil, France, India, Sweden, and the USA. 
Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

You will be part of the Safety, Quality & Regulations function management team and report directly to VP Safety, Quality & Regulations.
To make this a success:
The Director Legal & Regulations will ensure legal and regulatory compliance for all Electromobility deliveries. You will provide strategic guidance and support to ensure compliance with Volvo internal policies, applicable laws, regulations, and industry standards.

Collaborating closely with internal and external stakeholders, you will support translations from standards to requirements, guide internal audits & processes, negotiate contracts, and contribute to external forums.

Your proactive approach to identify and address compliance-related risks will be instrumental in safeguarding our deliveries and to position us for continued success.

Your extensive experience of legal and regulatory frameworks in the automotive industry, will enable you to successfully lead your team and to elevate Electromobility as an organization.
What to bring:
•    Deep knowledge of relevant laws and regulations, particularly in the automotive industry.
•    Ability to balance strategic and holistic views with operational considerations.
•    Managerial experience
•    Excellent analytical, problem-solving, and communication skills.
•    Relevant education and background.

What we can offer:
We offer you the possibility to be part of our transformation journey, helping the Volvo Group, as the market leader, to change the world of transportation. You will be working with the forefront of technology in perhaps the most exciting technical transformation of our time. We offer you the possibility to join a vibrant organization, full of brilliant people. You will get the chance to influence the way of working and help us grow and mature. You will experience a warm atmosphere full of expectations and be working with highly skilled team members and empowering management. 
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
Information: 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
Last day for application using our career site is 3rd of July. 
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johan Holmen, Acting VP Safety, Quality & Regulations
johan.holmen@volvo.com

Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Director Charging Hardware, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.

Join our dynamic team as a Director of ePTO & Charging Hardware?within the Electric (HV) Components & Charging Engineering function and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you!?? 
About us:? 
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology?provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.? 

Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers; the planet and our future generations win.? ? 
This is how you can make a difference:? 
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry.?? 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Electric (HV) Components & Charging Engineering function management team and report directly to VP of the area. ? 

To make this a success:? 
The Director of ePTO & Charging Hardware is a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical, conceptual, and main deliveries. You will have the complete responsibility for ePTO and Charging hardware Engineering and make sure to contribute to architecture and system design in the function as well as to the technical roadmap and advanced engineering portfolio. 
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.? You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.? ? 
Your deep understanding of complete technical solutions, customer expectations, stakeholder management abilities in the automotive industry.? 
Your proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and contribute to elevating the Electric (HV) Components & Charging Engineering function in Electromobility to the next level. 
What to bring:? 
Extensive experience from working with ePTO & Charging Hardware development. 
Extensive experience of Hardware requirements, analysis and breakdown based on system requirements.? 
Extensive experience of leading Hardware development, sourcing and supplier management 
Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level or leading people level)? 
Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end view with operational considerations.? 
Engineering education, preferably a MSc.? 

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.??Last day for application is July 3rd using our career-page. We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 

Questions?
Emilia Al-Delemi, acting VP Electronics Engineering, Volvo Group Electromobility at:? 
Email: emilia.al-delemi@volvo.com
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility?johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Battery Management System

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.

Join our dynamic team as a Director of Battery Management System (BMS) within the Electronics Engineering function and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you!?? 

About us:? 
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology?provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.? 

Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.? 

This is how you can make a difference:?
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry.?  

You will be part of the Electronics Engineering management team and report directly to Vice President Electronics Engineering. 

To make this a success:? 
In the role as Director of Battery Management System (BMS), you will take on a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical and main deliveries.  
As a leader within the function of Electronics Engineering, you’ll need to be proficient in driving development, quality and delivery of electronic hardware and software platforms. And contribute to the technical roadmap, architecture, and design within the area. It’s important that you are equipped to handle challenges and have a strategic understanding of how to continuously improve component quality, safety, and performance over time. 
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.?You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, ways of working and set new structures.?  

Your deep understanding of complete technical solutions, customer expectations, stakeholder management abilities in the automotive industry.  

Your proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and contribute to elevating the Electronics Engineering function to the next level.? 

What to bring:? 

•    Solid experience from embedded systems development, within the area of Battery Management System  
•    Experience in Electronic Hardware development and supplier management
•    Extensive knowledge in software and electronic hardware requirements, design, development, and verification
•    Experience in Battery algorithms development (SoX algorithms) 
•    Extensive experience of leading platform development 
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end view with operational considerations 
•    Knowledge in Functional safety, ISO 26262 and A-SPICE 
•    Engineering education, preferably a MSc

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.? 

Information: ? 

If you have any questions, contact:?
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility??? 
johanna.judkins@volvo.com? 
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Ansök nu

Director Battery Hardware Platform & Verification

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
Founded in 1927, the Volvo Group is committed to driving prosperity and shaping the future landscape through sustainable transport, mobility, and infrastructure solutions. By offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity.

About us: 
The R&D resources are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology?provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support. 
Volvo Group Trucks Technology also delivers technologies to trucks, buses, construction equipment and power solutions for marine and industrial applications, having a global footprint with more than 9000 professionals with focus on delivering world-class engineered products and services, with sites in Brazil, France, India, Sweden, and the USA.  

Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win. 
This is how you can make a difference: 
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. You will be part of the Battery HW Platform& Verification management team and report directly to VP Energy Storage Engineering. 
To make this a success: 
The function Energy Storage Engineering s accountable for the end-to-end process of developing, verifying, and delivering the battery pack HW platform and components in accordance with system requirements and project scope. It plays a crucial role in contributing to architecture, system design, and the technical roadmap, ensuring component quality and safety throughout, and serving as the primary interface with Group Trucks Purchasing and Group Trucks Operations to drive collaboration and efficiency in electromobility initiatives.
As Director of Battery HW Platform& Verification your responsibility will lay in overseeing project plans and development strategies of the Battery Pack HW platform. Also, you will oversee a team of managers responsible for developing test cases for the platform, conducting component verification, and managing product documentation and release within the entire department.    
Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Energy Storage Engineering function in Electromobility to the next level. 
What to bring: 
Extensive experience within Battery Pack, hardware, and platform design. 

Extensive experience of requirements management. 

Extensive experience of leading platform development and verification. 

Solid experience in automotive development processes.  

Solid experience and understanding of Energy Storage.   

Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level) 
Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations. 

Engineering education, preferably a MSc.  

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.  
Last day for application using our career site is July 3rd, 2024

If you have any questions, you are welcome to contact: 
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility   
johanna.judkins@volvo.com

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
Group Trucks Technology are seeking talents to help design sustainable transportation solutions for the future. As part of our team, you’ll help us by engineering exciting next-gen technologies and contribute to projects that determine new, sustainable solutions. Bring your love of developing systems, working collaboratively, and your advanced skills to a place where you can make an impact. Join our design shift that leaves society in good shape for the next generation.

Ansök nu

Director Electric Motor Management System

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.

Join our dynamic team as a Director of Electric Motor Management System within the Electronics Engineering function and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you!?? 

About us:?
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology?provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.? 

The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.? 

This is how you can make a difference:? 
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry.? 

Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Electronics Engineering management team and report directly to Vice President Electronics Engineering. 

To make this a success:? 
In the role as Director of Electric Motor Management System, you will take on a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical and main deliveries.  

As a leader within the function of Electronics Engineering, you’ll need to be proficient in driving development, quality and delivery of electronic hardware and software platforms. And contribute to the technical roadmap, architecture, and design within the area. It’s important that you are equipped to handle challenges and have a strategic understanding of how to continuously improve component quality, safety, and performance over time. 

The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.?You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, ways of working and set new structures.? 

Your deep understanding of complete technical solutions, customer expectations, stakeholder management abilities in the automotive industry.  

Your proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and contribute to elevating the Electronics Engineering function to the next level.? 

What to bring:? 

•    Solid experience from embedded systems development, within the area of electric motor system.  
•    Experience in Electronic Hardware development and supplier management.  
•    Extensive knowledge in software and electronic hardware requirements, design, development, and verification.   
•    Extensive experience of leading platform development.? 
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level).? 
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end view with operational considerations.? 
•    Knowledge in Functional safety, ISO 26262 and A-SPICE 
•    Engineering education, preferably a MSc. 

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.? 

Information: ? 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.? We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
Questions? Johanna Judkins, Global People & Culture BP Lead Electromobility??? 
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Quality Management System, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 12
Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.

Join our dynamic team as a Director of Quality Management System (QMS)  within the Safety, Quality & Regulations department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 

About us:
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Volvo Group Trucks Technology also delivers technologies to trucks, buses, construction equipment and power solutions for marine and industrial applications. Volvo Group Trucks Technology has a global footprint with more than 9000 professionals with focus on delivering world-class engineered products and services, with sites in Brazil, France, India, Sweden, and the USA. 

Electromobility, a growing part of Volvo Group Trucks Technology, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Safety, Quality & Regulations management team and report directly to VP Safety, Quality & Regulations. 

To make this a success:
We are seeking a seasoned Director to lead and oversee the development, implementation, and maintenance of our Quality Management System (QMS). Our QMS includes the organization's policies, objectives, and processes for quality assurance and control, aiming to meet customer needs and exceed their expectations while complying with relevant regulations and standards. Our QMS facilitates systematic planning, implementation, monitoring, and continuous improvement of quality throughout the organization, fostering a culture of excellence, efficiency, and continuous improvement.

As the Electromobility technology area is still relatively new to the commercial vehicle industry, best practices are developing rapidly. We are determined to stay best-in-class over time, just as we are with today’s technology. To ensure this, we believe that you have a solid career in the quality field as well as experience to lead and foster quality via requirements, tools, processes and culture in the field of Electromobility. 

“Quality isn't just a passion for you; it's a way of life.”

What to bring:
* Extensive QMS experience, preferably from IATF 16949
* Extensive experience of systematic processes ASPICE, ISO26262 & ISO21434
* Deep knowledge of best-in-class processes and compliance for quality reviews, and internal and external audits
* Managerial experience (leading people), preferably within automotive industry
* Demonstrated ability to balance strategic, holistic end-to-end views with operational considerations.
* Engineering education, preferably a MSc.

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.

Information: 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
Last day for application using our career site is June 23rd. We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 

If you have any questions, you are welcome to contact:
Johan Holmen, Act. VP Safety, Quality & Regulations.
johan.holmen@volvo.com
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Styrelseledamot till portföljbolag inom Chalmers Ventures, Göteborg

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 14
Chalmers Ventures är en av Nordens ledande tech investors och venture builders. Vårt fokus ligger på deeptech och university-spinouts. 

Vi har både venture creation och investments inom en och samma organisation. Detta ger oss en unik möjlighet och kompetens att kunna bygga och investera i bolag som vi följer hela vägen från uppstart fram till exit. Upplägget skapar också nya deeptech-bolag som har potential för både globala affärer och positiv impact. 

Genom hela resan - från labb till marknad - så arbetar vi som aktiva ägare, investerare och venture builders. Vinsterna återinvesteras genom vår evergreen-modell, samt allokeras tillbaka till Chalmers. Något som möjliggör mer ny, banbrytande forskning, samtidigt som det stärker Chalmers vision och mål som ett världsledande entreprenöriellt och tekniskt universitet.

Vividye hjälper bolag att ersätta giftiga och fossilbaserade kemikalier i färgprodukter med mer hållbara alternativ. Dessa går i linje med kommande EU-direktiv och regleringar för att säkerställa bra hälsa för miljö och människa. 

Syftet är att bredda och utöka existerande styrelse framför allt med kommersiell kompetens. Vi letar efter passionerade individer som är redo att följa med oss på denna spännande resa. Vi siktar inte bara på att nå våra mål – vi siktar på att ha mycket roligt på vägen!  

Vi söker dig som vid sidan av ditt nuvarande operativa ledarjobb har intresse och utrymme att ta ett externt styrelseuppdrag.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som har mycket goda och gärna aktuella erfarenheter inom ett eller flera av dessa områden:

erfarenhet från kosmetikaindustrin
att driva startup/scaleup
att resa kapital i startup/scaleup-fas
kommersiell förhandling och försäljning   
Det är en fördel om du har erfarenhet av startup inom tech och är kommersiellt inriktad med fokus på tillväxt. Ett brett nätverk är också positivt. Du behöver inte ha formell styrelseerfarenhet sedan tidigare.

Du är positiv, ser möjligheter och är lika intresserad av människor som teknik. Hos dig finns det en balans mellan att vara lyhörd och övertygande och du är en strategisk person med stark integritet.Välkommen med din intresseanmälan/ansökan med CV. Urval och intervjuer pågår. Vid frågor, skicka ett mail till elisabeth.lidstedt@maquire.se så kontaktar hon dig via mail eller telefonsamtal. Information om de aktuella bolagen ges till kandidater som går vidare i nästa steg.

På Chalmers Ventures utvecklar vi framtidens techföretag och morgondagens kunskapsbaserade tillväxtbolag. Vi gör detta då tillväxtbolag inom ny teknik är en avgörande faktor för att vi ska kunna möta de utmaningar vårt samhälle och vår planet står inför. Detta är startups som exempelvis renar vatten från tungmetaller, revolutionerar solenergi i utvecklingsländer, utvecklar ny diagnostik för cancer, skyddar barn på nätet, påskyndar nya läkemedel, bygger jämlikhet och jämställdhet och motverkar antiresistenta bakterier. Kort sagt så förändrar vi världen genom människor, teknik och startups. Vi letar nu efter dig som vill vara en del av denna unika förändringsresa. Läs mer på www.chalmersventures.com.

Ansök nu

Business Unit Manager

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 11
Drivs du av försäljning, affärer och nöjda kunder? Söker du en möjlighet att få arbeta självständigt i ett framgångsrikt bolag med stark entreprenörsanda och fokus på tillväxt? Då kan rollen som Business Unit Manager på vårt kontor i Göteborg vara rollen för dig!

Välkommen till vår värld av möjligheter. Vi är en del av en börsnoterad koncern med resurser som stödjer din framgång. Vår kultur präglas av Passion and Execution, där vår inre glöd och handlingskraft driver oss framåt. Vi utmanar hela tiden oss själva, delar kunskap och värnar om varandra och våra kunder. Hos oss kan du förvänta dig förmåner som ett fördelaktigt provisionssystem, kontinuerlig kompetensutveckling, tydliga karriärvägar, tjänstepension och omfattande försäkringslösningar. Vi tror på att bygga varma relationer, främja en positiv teamkänsla och att stötta varandra genom både framgångar och motgångar. Hos oss får du möjligheten att växa – en plats där passion och resultat går hand i hand. A world where people matter – powerd by tech.

Om tjänsten
Uniflex hjälper företag med kompetensförsörjning och är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och letar efter dig med ett affärsdriv som vill vara med och ta affärsområdet mot nya höjder. I den här rollen får du en unik möjlighet att utnyttja din entreprenörsanda i en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Du kommer att ansvara över affärsområdets resultat och kunder, samtidigt som du leder och utvecklar ett starkt team.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uniflex har kontor på ett 40-tal orter i Sverige och du kommer att utgå från Göteborg, i Jacy´z lokaler. Ditt uppdrag som Business Unit Manager är att ha hand om befintliga kunder och samtidigt etablera samarbeten med nya. Du ansvarar över att utveckla affären inom rekrytering och bemanning med fokus på kund och kandidatupplevelsen

Rollen är operativ med fokus på försäljning och entreprenörskap. Du driver in nya affärer, skapar tillväxt och kvalitet i leverans och ansvarar även för den strategiska utvecklingen av verksamheten. Rollen innefattar personal-, budget- och resultatansvar och du rapporterar direkt till marknadsområdeschefen på Uniflex Sverige AB.

Dina ansvarsområden:
• Strategiskt ansvar för affärsområdet utveckling av rekrytering- och bemanningsverksamheten.
• Utveckla och implementera effektiva försäljningsstrategier för att öka marknadsandelar och stärka Uniflex som en ledande aktör inom bemanning och rekrytering.
• Skapa och upprätthålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder.
• Leda och inspirera ditt team, genom aktiv närvaro och hög tillit. Internt rekryteringsansvar.
• Följa upp och analysera affärsområdets resultat och sätta upp mål för tillväxt och lönsamhet.

Vem är du?
Du har…
• Erfarenhet av försäljning b2b, gärna inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen.
• Affärsdriven.
• Resultat- och målorienterad.
• Kommunikativ.
• Erfaren ledare med förmåga att inspirera och skapa rätt förutsättningar för att ditt team skall lyckas och utvecklas framåt.
• Utpräglad kundfokus och förmåga att skapa och underhålla relationer på olika nivåer.
• Tidigare arbete i ett entreprenörsdrivet bolag ser vi som meriterande.
• Relationsbyggande.

Om verksamheten
Uniflex är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40-tal orter. Uniflex är en del av den börsnoterade koncernen PION Group som bedrivs under bolagen; Uniflex, Poolia, QRIOS, Student Node, Roi Rekrytering och Workspace Recruit.
Vår kultur bygger på en grund av engagemang för våra kunders behov, utförande utan undantag och en genuin omsorg om varandra. Vi är en organisation som sätter människan i fokus och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar allt vi gör.

Passion (PUT YOUR HEART IN IT) & Execution (AND MAKE IT HAPPEN)
Uniflex värdesätter ett hållbart arbetsliv med bra arbetsvillkor. Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade och har kollektivavtal. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och självklart erbjuder vi;
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• Försäkringar (sjukdom, arbetsskada, omställning, föräldralön)
• Ett fördelaktigt provisionssystem
• Kompetensutveckling och utbildningsdagar
• Karriärvägar inom koncernen
• Anställningsform: Heltid (37,5 tim/veckan)


Låter det här som en intressant möjlighet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig Rekryteringskonsult är Josefine Planander. Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta Josefine på: Josefine.planander@poolia.se

Ansök nu

Utvecklingsorienterad och driven Affärsenhetschef inom Arbetsmiljö & HSE

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 26
Vill du leda vårt team inom Arbetsmiljö & HSE inom Region Väst/Göteborg?
Drivs du av affärsutveckling & teamutveckling inom Arbetsmiljö, HSE & Hållbarhet?
Har du förmågan och viljan att utveckla en befintlig affärsenhet/sektion inom Region Väst?
Vill du arbeta i ett företag i medvind med stort fokus på Arbetsmiljö, HSE & Hållbarhet?
Vill du dessutom ha kul på jobbet? Då kan du vara den vi söker!
OM DEKRA
DEKRA med fler än 48 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, rådgivning, test, inspektion & certifiering och vi betjänar kunder på alla kontinenter i mer än 60 länder. DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen.
Vi strävar ständigt efter att utveckla nya spännande och innovativa tjänster, gärna i samarbete med våra kunder och partners. Vi har stort fokus på Arbetsmiljö, HSE & Hållbarhetstjänster och vi är stolta över att leverera säkerhet på arbetsplatsen, i hemmet och på vägen.
DEKRA Industrial erbjuder ett attraktivt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på innovativ utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete samt deltagande i internationella projekt.
Inom DEKRA har vi många duktiga specialister på olika orter i landet. Nu vill vi stärka vår närvaro och tillväxt ytterligare inom Göteborgsregionen, specifikt inom Arbetsmiljö & HSE, så vi söker en utvecklingsorienterad Affärsenhetschef/Sektionschef som vill ta lead i detta utvecklingsarbete.
Affärsområdet Safety & Sustainability Services Nordic levererar högkvalitativa specialisttjänster inom en rad spännande områden. Inom affärsområdet återfinns regionala Affärsenheter/sektioner i Göteborg, Stockholm och Malmö med specialister inom Arbetsmiljö/HSE, Hållbarhet, Miljö, Kvalitet, Audits, Maskinsäkerhet & Processäkerhet. Inom Affärsområdet finns även Affärsenheter inom ”Engineering Asset Management & Järnväg” och ”Informationssäkerhet & Cybersäkerhet”.
Vi söker nu en Affärsenhetschef till vår ”Affärsenhet Safety & Sustainability Region West” med placering i Göteborg.
OM ROLLEN
Du kommer att arbeta i rollen som Affärsenhetschef/Sektionschef med uppdraget att utveckla en befintlig affärsenhet/sektion inom Göteborgsregionen. Parallellt med chefsrollen arbetar du också till del i egna kunduppdrag när sektionen växer och kommer under tillväxten att alltmer fokusera på det strategiska utvecklingsarbetet.
I övrigt kommer fokus att ligga på utveckling av affärsrelationer med nya och befintliga kunder, utveckling av medarbetare, rekrytering samt utveckling av tjänster & tjänsteportfölj. Tjänsteportföljen har stor bredd och du kommer få möjlighet att använda dig av hela din kompetens inom arbetsmiljöområdet.
Till din hjälp har du kompetenta kollegor och affärsutvecklare som stöttar dig och affärsenhetens utveckling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina chefskollegor i affärsenheterna Region Syd (Malmö) och Region Öst/Nord (Stockholm). Vidare har du också stöd av alla våra specialister som finns på många andra orter inom landet, då vi koordinerar uppdragen gemensamt och samverkar/arbetar tätt ihop över regiongränserna.
Du kommer att få möjlighet att utvecklas genom chefutvecklingsprogram, utbildningar samt ta del viktiga nätverk, som positivt kommer att bidra till din och sektionens utveckling.
Du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen och ingår i Affärsområdets ledningsgrupp.
KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET
Vi söker dig som har någon ingenjörsutbildning i botten till exempel inom arbetsmiljö, hållbarhet, miljö, kemiteknik eller annan utbildning i kombination med arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.
Du skall ha ett etablerat kundnätverk inom Göteborgsregionen med omnejd. Det är viktigt att du känner dig trygg i kundrelationer, kundsamverkan, strategiska samarbeten med partners samt trivs med införsäljning och avtalsförhandlingar med nya och befintliga kunder.
Positivt är om du har erfarenheter från någon Företagshälsa eller har arbetat/arbetar i rollen som Konsultchef, Arbetsmiljöingenjör, HSE Manager, Arbetsmiljöchef, Hållbarhetschef, Miljöchef eller liknande roll, gärna inom någon mer komplex industriell verksamhet.
Mycket meriterande är erfarenheter och arbete med ESG-tjänster, CSRD/ESRS, Hållbarhetsrapportering, LCA och liknande, men inget krav. Även erfarenheter samt arbete med energideklarationer, miljökonsekvensbedömningar, energirelaterade audits eller andra miljörelaterade erfarenheter är meriterande. Tidigare chefserfarenhet samt erfarenhet av konsultrollen är nödvändig.
OM DIG
Som person är du affärsdriven, utvecklingsorienterad, initiativtagande, engagerad, närvarande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att expandera verksamheten inom Göteborgsregionen och region väst.
Det är viktigt att du har ett positivt mindset, ett driv för att utvecklas och utveckla andra.
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil.
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper med tonvikt på förmåga att kunna utveckla en inkluderande, hållbar & affärsorienterad kultur, där alla medarbetare kan utvecklas
VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN
DEKRA erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, medicinska kontroller, terminalglasögon, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, Club DEKRA, egen fast kontorsplats och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.
Placeringsort: Göteborg
Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan nu, då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!
Sista ansökningsdag är 2024-06-23
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Jari Salo jari.salo@dekra.com Tel. 010-455 1222

Ansök nu

Business Development Manager - Car Service Business

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 5
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

What’s in it for you?
Car Service Business is an organization within Volvo Cars with the purpose to enable an effortless car usage and service experience. 
Service business is, of course, fundamental to Volvo Cars’ success. If you are the right person for this job, you will realise the opportunity to play a key role for the company’s performance in this area. You’ll see how leveraging on the right tools, methods, processes, targets and audits will drive positive change in all parts of the company. How the organisation can be challenged to continuously improve, and how the results in terms of customer satisfaction and service business profitability will contribute both to the company’s growth and to your own professional development. You’ll thrive and excel as our new Business Development Manager.

What you’ll do
You’ll be responsible for driving and supporting the High Voltage Battery commercial offer and profitable growth.

You will also:
•    Take the lead in creation of relevant reporting dashboards and data. 
•    Take the lead in creation of relevant forecasting tools. 
•    MI-research creation and follow-up to create understanding of the regions where Battery Lifecycle Services is present.
•    Keep knowledge of replacement battery offers up-to-date and expand to the EU. 
•    Create knowledge of replacement battery offers on the market and residual values of electric cars.
•    Take the lead in creating different Core-values for different State of Health-batteries. 
•    Create communication Newsletter with regions and markets on a regular base with important and relevant information.
•    Conduct market visits and meetings. 

Do you fit the profile?
You have a BS degree in Engineering or Business Administration, MBA is an asset. 
You have some years of Management experience as well as senior working experience from Project Management/Planning and Business Development.
Experience in the Damage Repair Business is beneficial.
Excellent verbal and written communication skills in English is a must. Any additional language is an asset.
Analytical thinking skills, high level of commercial understanding, business acumen mind-set and high level of coordination and communication skills is also important for this role.

How to learn more and apply
For questions about the position please contact Head of Global Parts Sales, Sabri Sözen at sabri-sozen@volvocars.com.
For questions regarding the recruitment process, please contact recruiter Pedram Yousefi at pedram.yousefi@volvocars.com.
We want your application at the latest by 16/06-2024.
Please note that applications via email will not be accepted.

Ansök nu

Bli vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling!

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och driva Göteborgs Spårvägar mot en hållbar framtid? Hos Göteborgs Spårvägar har du möjligheten att göra verklig skillnad som Avdelningschef för Styrning och utveckling. Vi söker en engagerad ledare som vill vara med och forma bolagets fortsatta resa och spela en avgörande roll i den strategiska utvecklingen.

Om oss
Göteborgs Spårvägar är en ledande aktör inom kollektivtrafiken och arbetar för att erbjuda hållbara och effektiva spårvägsresor för Göteborg och Mölndal. Med fokus på helhet och utveckling strävar vi efter att skapa en mer tillgänglig och hållbar stadsmiljö för alla invånare.

 
Om rollen
Som vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling kommer du att spela en central roll i vår fortsatta utvecklingsresa. Du kommer att rapportera direkt till vår VD och jobba nära dina avdelningschefskollegor. Du spelar en viktig roll som bolagets avtalsansvarig och har i uppdraget ansvar för att utveckla avtalsrelationerna med våra kunder och samarbetspartners Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter. I rollen driver, utvecklar och följer du upp bolagets avtal i samverkan med bolagets interna intressenter och utifrån avtalskrav.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Avtalsansvar för bolagets huvudsakliga avtal med Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter.

- Ledning av bolagets strategiska arbete och övergripande planering.

- Trafikutveckling och trafikplanering, vilket inkluderar både strategisk trafikutveckling och trafikplanering inför trafikutsättning.

- Ledning och samordning av bolagets systematiska verksamhetsutveckling.

- IT-drift och samordning av bolagets arbete med digitalisering.

- Projektledning och samordning/styrning av bolagsövergripande projekt och uppdrag.

- Samordning och implementering av hållbarhetsarbete i verksamheten.

 
Om dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom relevant område samt flerårig erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Du är en ansvarsfull och målinriktad person med förmåga att påverka och driva verksamheten framåt. Din analytiska förmåga och helhetssyn är avgörande för att lyckas i rollen.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, driven och samarbetsvillig. Du uppfattas som lyhörd och balanserar en stark drivkraft med en inlyssnande framtoning. Du kommer att vara en nyckelspelare i vår ledningsgrupp och förväntas agera som en förebild i att driva bolaget mot framgång.

För att bedömas som en relevant kandidat krävs följande:
- Högskoleexamen inom relevant område.
- Flerårig erfarenhet av att leda chefer.
- Flerårig erfarenhet av förändring/utvecklingsarbete/projektarbete.
- Behärska svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.
- Erfarenhet av ledningsgruppsarbete, både av att driva egen ledningsgrupp samt av delaktighet i bolags/förvaltningsledning.
- Erfarenhet av att utveckla ledningsprocesser.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem samt hållbarhetsarbete inom miljö och social hållbarhet. Även erfarenhet av kollektivtrafikbranschen anses meriterande. Vi ser det som en fördel om du har juridisk kompetens och erfarenhet av avtalsarbete.

 
Ansökan
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och uppfattar att du har de egenskaper som vi efterfrågar, ser vi fram emot din ansökan. I den här processen samarbetar Göteborgs Spårvägar med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare till Fix Clean

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 10
Fix Cleansöker nu en energisk arbetsledare.Rollen innebär budget- och personalansvar. Dukommer ansvara för den dagliga driften av ett engagerat teamsom arbetar med biståndsbedömd städning inom hemtjänsten.
Som arbetsledarekommer dubland annat: Resursplanera och schemalägga.
Rekrytera.
Administrera.
Utveckla och förnya verksamheten.
Säkra att vi följermyndighetskrav och lagar.
Ha externa kontakter.
Leda och coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.
Om dig
Du är en inkluderande ochstabil ledare som har lätt för att samarbeta. Vi verkar i en händelserik miljö med många intressenter, därför arbetar du strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har några årserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
ÖvrigtDu möts av kollegor somälskar ordning och reda. Vi tar hand om varandra, i stort och smått och vi är måna om attvåra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas.
Du börjar enligt överenskommelseoch det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor iGöteborg. Du kommer också vara ute hos dina kunder och medarbetare därför behöver du ha B-körkort.
AnsökanI denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Vi ser fram emot din ansökan före 14 juni2024. Vi intervjuar löpande och naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Fix CleanFix Clean har utfört städtjänster för företag, kommun, organisationer samt privatpersoner sedan 1979. Idag är vi cirka 150 medarbetare ochvi finnspå flertalet orter på västkusten och Västsverige.Vårt fokus ligger alltid i att erbjuda en arbetsplats att trivas på och som skapar energi för medarbetarna. Fix Clean ska vara den bästa arbetsplatsen i branschen är målet. Samtidigt skall vi vara det mest miljösmarta och miljövänliga städföretaget, det går hand i hand med företagskulturen - att göra skillnad. För medarbetarna, kunderna och naturen.Välkommen att läsa mer oss på www.fixclean.se.

Ansök nu

Arbetsledare till Fix Clean

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 10
Fix Cleansöker nu en energisk arbetsledare.Rollen innebär budget- och personalansvar. Dukommer ansvara för den dagliga driften av ett engagerat teamsom arbetar med biståndsbedömd städning inom hemtjänsten.
Som arbetsledarekommer dubland annat: Resursplanera och schemalägga.
Rekrytera.
Administrera.
Utveckla och förnya verksamheten.
Säkra att vi följermyndighetskrav och lagar.
Ha externa kontakter.
Leda och coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.
Om dig
Du är en inkluderande ochstabil ledare som har lätt för att samarbeta. Vi verkar i en händelserik miljö med många intressenter, därför arbetar du strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har några årserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
ÖvrigtDu möts av kollegor somälskar ordning och reda. Vi tar hand om varandra, i stort och smått och vi är måna om attvåra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas.
Du börjar enligt överenskommelseoch det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor iGöteborg. Du kommer också vara ute hos dina kunder och medarbetare därför behöver du ha B-körkort.
AnsökanI denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Vi ser fram emot din ansökan före 14 juni2024. Vi intervjuar löpande och naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Fix CleanFix Clean har utfört städtjänster för företag, kommun, organisationer samt privatpersoner sedan 1979. Idag är vi cirka 150 medarbetare ochvi finnspå flertalet orter på västkusten och Västsverige.Vårt fokus ligger alltid i att erbjuda en arbetsplats att trivas på och som skapar energi för medarbetarna. Fix Clean ska vara den bästa arbetsplatsen i branschen är målet. Samtidigt skall vi vara det mest miljösmarta och miljövänliga städföretaget, det går hand i hand med företagskulturen - att göra skillnad. För medarbetarna, kunderna och naturen.Välkommen att läsa mer oss på www.fixclean.se.

Ansök nu

Business Unit Manager

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 29
Drivs du av försäljning, affärer och nöjda kunder? Söker du en möjlighet att få arbeta självständigt i ett framgångsrikt bolag med stark entreprenörsanda och fokus på tillväxt? Då kan rollen som Business Unit Manager på vårt kontor i Göteborg vara rollen för dig!

Välkommen till vår värld av möjligheter. Vi är en del av en börsnoterad koncern med resurser som stödjer din framgång. Vår kultur präglas av Passion and Execution, där vår inre glöd och handlingskraft driver oss framåt. Vi utmanar hela tiden oss själva, delar kunskap och värnar om varandra och våra kunder. Hos oss kan du förvänta dig förmåner som ett fördelaktigt provisionssystem, kontinuerlig kompetensutveckling, tydliga karriärvägar, tjänstepension och omfattande försäkringslösningar. Vi tror på att bygga varma relationer, främja en positiv teamkänsla och att stötta varandra genom både framgångar och motgångar. Hos oss får du möjligheten att växa – en plats där passion och resultat går hand i hand. A world where people matter – powerd by tech.

Om tjänsten
Uniflex hjälper företag med kompetensförsörjning och är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och letar efter dig med ett affärsdriv som vill vara med och ta affärsområdet mot nya höjder. I den här rollen får du en unik möjlighet att utnyttja din entreprenörsanda i en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Du kommer att ansvara över affärsområdets resultat och kunder, samtidigt som du leder och utvecklar ett starkt team.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uniflex har kontor på ett 40-tal orter i Sverige och du kommer att utgå från Göteborg, i Jacy´z lokaler. Ditt uppdrag som Business Unit Manager är att ha hand om befintliga kunder och samtidigt etablera samarbeten med nya. Du ansvarar över att utveckla affären inom rekrytering och bemanning med fokus på kund och kandidatupplevelsen

Rollen är operativ med fokus på försäljning och entreprenörskap. Du driver in nya affärer, skapar tillväxt och kvalitet i leverans och ansvarar även för den strategiska utvecklingen av verksamheten. Rollen innefattar personal-, budget- och resultatansvar och du rapporterar direkt till marknadsområdeschefen på Uniflex Sverige AB.

Dina ansvarsområden:
• Strategiskt ansvar för affärsområdet utveckling av rekrytering- och bemanningsverksamheten.
• Utveckla och implementera effektiva försäljningsstrategier för att öka marknadsandelar och stärka Uniflex som en ledande aktör inom bemanning och rekrytering.
• Skapa och upprätthålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder.
• Leda och inspirera ditt team, genom aktiv närvaro och hög tillit. Internt rekryteringsansvar.
• Följa upp och analysera affärsområdets resultat och sätta upp mål för tillväxt och lönsamhet.

Vem är du?
Du har…
• Erfarenhet av försäljning b2b, gärna inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen.
• Affärsdriven.
• Resultat- och målorienterad.
• Kommunikativ.
• Erfaren ledare med förmåga att inspirera och skapa rätt förutsättningar för att ditt team skall lyckas och utvecklas framåt.
• Utpräglad kundfokus och förmåga att skapa och underhålla relationer på olika nivåer.
• Tidigare arbete i ett entreprenörsdrivet bolag ser vi som meriterande.
• Relationsbyggande.

Om verksamheten
Uniflex är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40-tal orter. Uniflex är en del av den börsnoterade koncernen PION Group som bedrivs under bolagen; Uniflex, Poolia, QRIOS, Student Node, Roi Rekrytering och Workspace Recruit.
Vår kultur bygger på en grund av engagemang för våra kunders behov, utförande utan undantag och en genuin omsorg om varandra. Vi är en organisation som sätter människan i fokus och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar allt vi gör.

Passion (PUT YOUR HEART IN IT) & Execution (AND MAKE IT HAPPEN)
Uniflex värdesätter ett hållbart arbetsliv med bra arbetsvillkor. Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade och har kollektivavtal. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och självklart erbjuder vi;
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• Försäkringar (sjukdom, arbetsskada, omställning, föräldralön)
• Ett fördelaktigt provisionssystem
• Kompetensutveckling och utbildningsdagar
• Karriärvägar inom koncernen
• Anställningsform: Heltid (37,5 tim/veckan)


Låter det här som en intressant möjlighet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig Rekryteringskonsult är Josefine Planander. Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta Josefine på: Josefine.planander@poolia.se

Ansök nu

Bli vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling!

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 7
Vill du vara med och driva Göteborgs Spårvägar mot en hållbar framtid? Hos Göteborgs Spårvägar har du möjligheten att göra verklig skillnad som Avdelningschef för Styrning och utveckling. Vi söker en engagerad ledare som vill vara med och forma bolagets fortsatta resa och spela en avgörande roll i den strategiska utvecklingen.

Om oss
Göteborgs Spårvägar är en ledande aktör inom kollektivtrafiken och arbetar för att erbjuda hållbara och effektiva spårvägsresor för Göteborg och Mölndal. Med fokus på helhet och utveckling strävar vi efter att skapa en mer tillgänglig och hållbar stadsmiljö för alla invånare.

 
Om rollen
Som vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling kommer du att spela en central roll i vår fortsatta utvecklingsresa. Du kommer att rapportera direkt till vår VD och jobba nära dina avdelningschefskollegor. Du spelar en viktig roll som bolagets avtalsansvarig och har i uppdraget ansvar för att utveckla avtalsrelationerna med våra kunder och samarbetspartners Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter. I rollen driver, utvecklar och följer du upp bolagets avtal i samverkan med bolagets interna intressenter och utifrån avtalskrav.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Avtalsansvar för bolagets huvudsakliga avtal med Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter.

- Ledning av bolagets strategiska arbete och övergripande planering.

- Trafikutveckling och trafikplanering, vilket inkluderar både strategisk trafikutveckling och trafikplanering inför trafikutsättning.

- Ledning och samordning av bolagets systematiska verksamhetsutveckling.

- IT-drift och samordning av bolagets arbete med digitalisering.

- Projektledning och samordning/styrning av bolagsövergripande projekt och uppdrag.

- Samordning och implementering av hållbarhetsarbete i verksamheten.

 
Om dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom relevant område samt flerårig erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Du är en ansvarsfull och målinriktad person med förmåga att påverka och driva verksamheten framåt. Din analytiska förmåga och helhetssyn är avgörande för att lyckas i rollen.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, driven och samarbetsvillig. Du uppfattas som lyhörd och balanserar en stark drivkraft med en inlyssnande framtoning. Du kommer att vara en nyckelspelare i vår ledningsgrupp och förväntas agera som en förebild i att driva bolaget mot framgång.

För att bedömas som en relevant kandidat krävs följande:
- Högskoleexamen inom relevant område.
- Flerårig erfarenhet av att leda chefer.
- Flerårig erfarenhet av förändring/utvecklingsarbete/projektarbete.
- Behärska svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.
- Erfarenhet av ledningsgruppsarbete, både av att driva egen ledningsgrupp samt av delaktighet i bolags/förvaltningsledning.
- Erfarenhet av att utveckla ledningsprocesser.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem samt hållbarhetsarbete inom miljö och social hållbarhet. Även erfarenhet av kollektivtrafikbranschen anses meriterande. Vi ser det som en fördel om du har juridisk kompetens och erfarenhet av avtalsarbete.

 
Ansökan
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och uppfattar att du har de egenskaper som vi efterfrågar, ser vi fram emot din ansökan. I den här processen samarbetar Göteborgs Spårvägar med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bli vår nya Enhetschef för område Säkerhet!

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 7
Vill du vara med och leda Göteborgs Spårvägar mot en säkrare och tryggare framtid? Hos Göteborgs Spårvägar har du möjligheten att göra verklig skillnad som Enhetschef Säkerhet. Vi söker nu en erfaren och trygg ledare till rollen.

Om oss
Göteborgs Spårvägar är en ledande aktör inom kollektivtrafiken och arbetar för att erbjuda hållbara och effektiva spårvägsresor för Göteborg och Mölndal. Med fokus på helhet och utveckling strävar vi efter att skapa en mer tillgänglig och hållbar stadsmiljö för alla invånare.

Säkerhetsenheten är en nybildad enhet där trafiksäkerhet och internsäkerhet ingår. Enhetens uppdrag är att styra, stödja och följa upp verksamheten inom säkerhetsområdet. Enheten ansvarar för bolagets omvärldsbevakning samt att ge verksamheten rätt förutsättningar för efterlevnad av lagar och regler inom området. Ett proaktivt förhållningssätt med målet att öka säkerheten och tryggheten är fokus i enheten. 

 
Om rollen
I rollen som Enhetschef för Säkerhet kommer du att rapportera direkt till VD. Du driver och utvecklar bolagets proaktiva och operativa säkerhetsarbete inom både trafik- och internsäkerhet. Du leder bolagets arbete med att säkerställa beredskap inför kris och krig samt för bolagets förmåga att hantera större oförutsedda händelser. I rollen säkerställer du att bolaget har rätt fysiskt, tekniskt och administrativt skydd. Du leder bolagets proaktiva trafiksäkerhetsarbete och ansvarar för utförande av den gemensamma trafiksäkerhetsfunktionen enligt avtal med Stadsmiljöförvaltningen. Du säkerställer att bolagets säkerhetsstyrningssystem är anpassat efter verksamhetens behov, gällande lag och avtal samt att systemet metodiskt utvärderas och utvecklas.

 
Om dig
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att leda ett proaktivt säkerhetsarbete. Du är en trygg och stabil ledare som kan leda i svåra situationer så väl som i vardagens leveranser och ständiga förbättringar. Du vinner snabbt andras förtroende och du förväntas vara trygg och skicklig i att driva utvecklings- och förändringsarbete utifrån verksamhetens behov. I mötet med interna och externa samarbetspartners behövs en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du behöver ha en stark drivkraft för utveckling kombinerad med lyhördhet, nyfikenhet och lösningsfokus. Rollen kräver stor integritet och förmåga att ta ansvar. Det är meriterande om du har juridisk kompetens och/eller erfarenhet från kollektivtrafikbranschen.

Du är utbildad på universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande med inriktning på säkerhet, risk- och krishantering. Du har också tidigare chefserfarenhet. Då du är ansvarig för externa kontakter och vårt regelverk behöver du behärska svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.

 
Ansökan
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och uppfattar att du har de egenskaper som vi efterfrågar, ser vi fram emot din ansökan. I den här processen samarbetar Göteborgs Spårvägar med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare till Fix Clean

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 8
Fix Cleansöker nu en energisk arbetsledare.Rollen innebär budget- och personalansvar. Dukommer ansvara för den dagliga driften av ett engagerat teamsom arbetar med biståndsbedömd städning inom hemtjänsten.
Som arbetsledarekommer dubland annat: Resursplanera och schemalägga.
Rekrytera.
Administrera.
Utveckla och förnya verksamheten.
Säkra att vi följermyndighetskrav och lagar.
Ha externa kontakter.
Leda och coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.
Om dig
Du är en inkluderande ochstabil ledare som har lätt för att samarbeta. Vi verkar i en händelserik miljö med många intressenter, därför arbetar du strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har några årserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
ÖvrigtDu möts av kollegor somälskar ordning och reda. Vi tar hand om varandra, i stort och smått och vi är måna om attvåra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas.
Du börjar enligt överenskommelseoch det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor iGöteborg. Du kommer också vara ute hos dina kunder och medarbetare därför behöver du ha B-körkort.
AnsökanI denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Vi ser fram emot din ansökan före 4 juni2024. Vi intervjuar löpande och naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Fix CleanFix Clean har utfört städtjänster för företag, kommun, organisationer samt privatpersoner sedan 1979. Idag är vi cirka 150 medarbetare ochvi finnspå flertalet orter på västkusten och Västsverige.Vårt fokus ligger alltid i att erbjuda en arbetsplats att trivas på och som skapar energi för medarbetarna. Fix Clean ska vara den bästa arbetsplatsen i branschen är målet. Samtidigt skall vi vara det mest miljösmarta och miljövänliga städföretaget, det går hand i hand med företagskulturen - att göra skillnad. För medarbetarna, kunderna och naturen.Välkommen att läsa mer oss på www.fixclean.se.

Ansök nu

Resultatenhetschef till Combitech i Göteborg

Affärsområdeschef
Läs mer Maj 17
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vill leda ett framåtsträvande team? Vi är på en spännande expansionsresa och letar efter dig som brinner för att utveckla både människor och affärer. Hos oss får du chansen att arbeta med det allra senaste inom mjukvaruutveckling för inbyggda system, systemintegration av avancerade mjukvarulösningar och cutting-edge data science.Vi är stolta över att vara en nyckelspelare inom telekom, försvars- och fordonsindustrin, där vi hanterar stora projekt internt samtidigt som vi erbjuder expertkonsultation till våra värdefulla kunder.

Din roll som Resultatenhetschef

Som resultatenhetschef ansvarar du för att leda och utveckla en egen enhet inom affärsområdet. Idag består våra resultatenheter av ca 20 medarbetare med uppdrag inom systemering och mjukvarukonstruktion av inbyggda system. Vi arbetar agilt med tvärfunktionella team och ett av dina fokusområden är att bygga och coacha dina team, få dem att växa både kompetensmässigt och att bli högpresterande och självorganiserande som team samt att hjälpa dem utveckla sin förmåga att samarbeta med hela organisationen och kunden.I rollen ingår att du driver konsultverksamheten inom enheten vilket innefattar affärs- och, personalansvar, rekrytering, samt att utveckla kundrelationer. Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp där vi sätter stort fokus på ett tätt samarbete där vi alla har som mål att tillsammans utveckla hela affärsområdet utifrån våra olika ansvarsområden.

Vem är du?

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, lyhörd och entusiasmerande ledare med förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Kunskapen du har med dig från tidigare erfarenheter kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan snarast. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen SAAB som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktperson/rekryterande chef: Jan Palmqvist, +46 73 4375944

Ansök nu

Bli vår nya Enhetschef för område Säkerhet!

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 30
Vill du vara med och leda Göteborgs Spårvägar mot en säkrare och tryggare framtid? Hos Göteborgs Spårvägar har du möjligheten att göra verklig skillnad som Enhetschef Säkerhet. Vi söker nu en erfaren och trygg ledare till rollen.

Om oss
Göteborgs Spårvägar är en ledande aktör inom kollektivtrafiken och arbetar för att erbjuda hållbara och effektiva spårvägsresor för Göteborg och Mölndal. Med fokus på helhet och utveckling strävar vi efter att skapa en mer tillgänglig och hållbar stadsmiljö för alla invånare.
Säkerhetsenheten är en nybildad enhet där trafiksäkerhet och internsäkerhet ingår. Enhetens uppdrag är att styra, stödja och följa upp verksamheten inom säkerhetsområdet. Enheten ansvarar för bolagets omvärldsbevakning samt att ge verksamheten rätt förutsättningar för efterlevnad av lagar och regler inom området. Ett proaktivt förhållningssätt med målet att öka säkerheten och tryggheten är fokus i enheten.

Om rollen
I rollen som Enhetschef för Säkerhet kommer du att rapportera direkt till VD. Du driver och utvecklar bolagets proaktiva och operativa säkerhetsarbete inom både trafik- och internsäkerhet. Du leder bolagets arbete med att säkerställa beredskap inför kris och krig samt för bolagets förmåga att hantera större oförutsedda händelser. I rollen säkerställer du att bolaget har rätt fysiskt, tekniskt och administrativt skydd. Du leder bolagets proaktiva trafiksäkerhetsarbete och ansvarar för utförande av den gemensamma trafiksäkerhetsfunktionen enligt avtal med Stadsmiljöförvaltningen. Du säkerställer att bolagets säkerhetsstyrningssystem är anpassat efter verksamhetens behov, gällande lag och avtal samt att systemet metodiskt utvärderas och utvecklas.

Om dig
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att leda ett proaktivt säkerhetsarbete. Du är en trygg och stabil ledare som kan leda i svåra situationer så väl som i vardagens leveranser och ständiga förbättringar. Du vinner snabbt andras förtroende och du förväntas vara trygg och skicklig i att driva utvecklings- och förändringsarbete utifrån verksamhetens behov. I mötet med interna och externa samarbetspartners behövs en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du behöver ha en stark drivkraft för utveckling kombinerad med lyhördhet, nyfikenhet och lösningsfokus. Rollen kräver stor integritet och förmåga att ta ansvar. Det är meriterande om du har juridisk kompetens och/eller erfarenhet från kollektivtrafikbranschen. Du är utbildad på universitet, högskola, yrkeshögskola eller motsvarande med inriktning på säkerhet, risk- och krishantering.

Ansökan
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och uppfattar att du har de egenskaper som vi efterfrågar, ser vi fram emot din ansökan. I den här processen samarbetar Göteborgs Spårvägar med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bli vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling!

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 29
Vill du vara med och driva Göteborgs Spårvägar mot en hållbar framtid? Hos Göteborgs Spårvägar har du möjligheten att göra verklig skillnad som Avdelningschef för Styrning och utveckling. Vi söker en engagerad ledare som vill vara med och forma bolagets fortsatta resa och spela en avgörande roll i den strategiska utvecklingen.

Om oss
Göteborgs Spårvägar är en ledande aktör inom kollektivtrafiken och arbetar för att erbjuda hållbara och effektiva spårvägsresor för Göteborg och Mölndal. Med fokus på helhet och utveckling strävar vi efter att skapa en mer tillgänglig och hållbar stadsmiljö för alla invånare.

Om tjänsten
Som vår nya Avdelningschef för Styrning och utveckling kommer du att spela en central roll i vår fortsatta utvecklingsresa. Du kommer att rapportera direkt till vår VD och jobba nära dina avdelningschefskollegor. Du spelar en viktig roll som bolagets avtalsansvarig och har i uppdraget ansvar för att utveckla avtalsrelationerna med våra kunder och samarbetspartners Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter. I rollen driver, utvecklar och följer du upp bolagets avtal i samverkan med bolagets interna intressenter och utifrån avtalskrav.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Avtalsansvar för bolagets huvudsakliga avtal med Västtrafik, Stadsmiljöförvaltningen samt Västfastigheter.

- Ledning av bolagets strategiska arbete och övergripande planering.

- Trafikutveckling och trafikplanering, vilket inkluderar både strategisk trafikutveckling och trafikplanering inför trafikutsättning.

- Ledning och samordning av bolagets systematiska verksamhetsutveckling.

- IT-drift och samordning av bolagets arbete med digitalisering.

- Projektledning och samordning/styrning av bolagsövergripande projekt och uppdrag.

- Samordning och implementering av hållbarhetsarbete i verksamheten.

 
Om dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom relevant område samt flerårig erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Du är en ansvarsfull och målinriktad person med förmåga att påverka och driva verksamheten framåt. Din analytiska förmåga och helhetssyn är avgörande för att lyckas i rollen.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, driven och samarbetsvillig. Du uppfattas som lyhörd och balanserar en stark drivkraft med en inlyssnande framtoning. Du kommer att vara en nyckelspelare i vår ledningsgrupp och förväntas agera som en förebild i att driva bolaget mot framgång.

För att bedömas som en relevant kandidat krävs följande meriter:

- Högskoleexamen inom relevant område, exempelvis juridik.

- Flerårig erfarenhet av att leda chefer.

- Flerårig erfarenhet av förändring/utvecklingsarbete/projektarbete.

- Behärska svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.

- Erfarenhet av ledningsgruppsarbete, både av att driva egen ledningsgrupp samt av delaktighet i bolags/förvaltningsledning.

- Erfarenhet av att utveckla ledningsprocesser, exempelvis driva, planera och leda övergripande arbete med nuläges/omvärldsanalys samt framtagande, revidering och implementering av strategiska och bolagsövergripande dokument. Även framtagning, revidering och implementering av affärsplan inklusive bolagsmål/huvudindikatorer. 

- Erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem. 

- Erfarenhet av strategiskt samt operativt arbete kopplat till hållbarhetsarbete inom miljö och social hållbarhet. Även upprättande av handlingsplaner inom områdena samt integrering av hållbarhetsarbete i daglig verksamhet.
Ansökan
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och uppfattar att du har de egenskaper som vi efterfrågar, ser vi fram emot din ansökan. I den här processen samarbetar Göteborgs Spårvägar med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

COO till Eventyr Nine Yards, Göteborg

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 18
Event- och kommunikationsbranschen är en bransch i spännande utveckling. Eventyr Nine Yards skapar idag fysiska, hybrida och digitala event och varumärkesupplevelser, effektiva och långsiktiga kommunikationslösningar samt kreativa och strategiskt förankrade innehållsproduktioner. Vi är Nordens största eventbyrå och ingår i Liwlig Group med kontor i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Tampere, Stockholm och Göteborg.

Vi har ett starkt driv framåt och växer tillsammans med våra kunder. ”We above me” är en grundpelare och just tillsammans både lär vi oss och utvecklar branschen och oss själva framåt. 

Som COO ansvarar du för utvecklingen av en fina företagskultur och kundplattform på kontoret i Göteborg. Med förmåga att öka intäkter, identifiera marknadsmöjligheter, leda och insipirera en säljorganisation och leda alla mot strategin sätter du en stor prägel i din roll. Att säkerställa efterlevnad av definierad huvudprocess samt att alla har rätt förutsättningar för att nå högt uppsatta mål på kvalitet och effekt för kunden, är centrala delar i din roll. Du leder hela kontoret med direktansvar för säljorganisationen samt avdelningschefer. Du förväntas vara nära marknaden och har genom djup förståelse för relationer förmågan att vara en katalysator för tillväxt och innovation.

Som ledare på Eventyr Nine Yards har du en passion att utveckla både individer och affär. Detta görs genom att leva värdeord, vara en utmärkt kommunikatör, kunna motivera din grupp mot uppsatta mål och skapa resultat genom de du leder. Du har ansvar för att följa och utveckla arbetsprocesser kontinuerligt och skapa förutsättningar för att fortsatt vara marknadsledande inom branschen.

Rollen är placerad i Göteborg och rapporterar till VD. Du ingår i svenska ledningsgruppen och har direkt personalansvar för ledare och kundansvariga med ett team på totalt 27 personer.

Huvudsakliga ansvarsområden & arbetsuppgifter

Leda och styra arbetet med att omsätta strategin till resultat
Ansvar för ekonomiskt och kvalitetsmässigt resultat för Eventyr Nine Yards Göteborg
Ansvar för organisation med direktansvar enligt satt organisationsplan, med utvecklingsmål och lönesamtal
Ansvarig för uppsättande och uppföljning av affärsplan mot strategin
Ansvar för att driva försäljning och säljorganisation, säkerställa en sund kundplattform och skapa lönsamhet
Ansvarig för hela medarbetarcykeln inkl. rekrytering för Göteborg
Leda den operativa ledningsgruppen i Göteborg
Ansvar för den övergripande resursplaneringen tillsammans med Head of Projects Göteborg
Sätta mål och nyckeltal för varje verksamhetsår tillsammans med ledningsgruppen Sverige
Sätta ramar för målstyrning och hålla i mål-, utvecklings- och lönesamtal
Leda, stötta och utveckla ledarskapet lokalt
Medverka i arbete med affärsutveckling och stötta kollegor i hela kedjan till leverans och uppföljning av projekt
Avgörande roll för att fortsätta vara The workplace of our dreams!


Vem är du

Vi söker dig med en bakgrund i byråvärlden och specifik erfarenhet inom kommunikation, PR, strategi, innehåll eller event. Du ska ha förmågan att skapa resultat genom målstyrd ledning av en säljorganisation och ha dokumenterad kunskap i ekonomi för att driva lönsamhet. Du bör vara välbevandrad i förändringsarbete och ha en fast hand med resultatansvar. I rollen förväntas du ha en stark förmåga att driva intäktstillväxt och marknadsutveckling, leda och lyfta ett säljteam, samt framgångsrikt hantera stora affärsförhandlingar. En djup förståelse för kundbehov och skapandet av starka kundrelationer är avgörande, liksom en förmåga att förverkliga strategier på ett engagerande sätt. Du bör agera som en katalysator för tillväxt och innovation på kontoret i Göteborg och inom hela organisationen. Vi söker en person som naturligt leder genom exempel, bygger en företagskultur som resonanserar med värderingarna, är genuint intresserad av människors utveckling, och kommunicerar tydligt för att nå uppsatta mål.

Ansökan & kontakt

Välkommen med din ansökan via maquire.se senast den 5 maj. Vid frågor kontakta Maria Hörnestam, 076 338 76 46 eller Johanna Hansson, 070-996 10 05 på Maquire. 

Om Eventyr Nine YardsVi skapar varumärkesupplevelser. Genom fysiska, hybrida och digitala event, effektiva och långsiktiga kommunikationslösningar samt kreativa och strategiskt förankrade innehållsproduktioner.

Vi utgår alltid från människorna bakom varumärket och sprider upplevelser som berör på riktigt. Med rätt verktyg, kreativa idéer och strategiska lösningar tar vi oss an utmaningar i ett nära samarbete med kunder, leverantörer och partners. Det kan vara digitalt eller fysiskt, nu eller långsiktigt, stort eller smått, huvudsaken är att vi väcker känslor och skapar effekt.

Eventyr Nine Yards ingår i Liwlig koncernen som är en nordisk fullservice event & brand Experience Agency med kontor i Finland, Sverige, Norge, Danmark och New York. Eventyr Nine Yards består av två resultatenheter baserade i Stockholm och Göteborg. Vi är ca 90 medarbetare fördelade på 60 personer i Stockholm och 28 personer i Göteborg.

Ansök nu

Director Complete Product Documentation & Release

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 15
“The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success. “

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Complete Product Documentation & Release within the System Complete department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.
Electromobility is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.
This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the System Complete function management team and report directly to VP System Complete. 

To make this a success:
The Director Complete Product Documentation & Release a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical, conceptual, and main deliveries. Proficient in overseeing end-to-end system requirements, managing system design, verification processes, and ensuring delivery sign-off. The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.  You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.

Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the System Complete department in Electromobility to the next level.
What to bring:
•    Extensive experience within System design and technical governance for complex automotive systems.
•    Extensive experience of product documentation & release (incl. Product data management and product life cycle management).
•    Experience in complete Electric Propulsion systems.  
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•    Engineering education, preferably a MSc.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
Information: 
Last day for application using our career site is May 4th. We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture Lead Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Complete Physical & Virtual Verification & Validation

Affärsområdeschef
Läs mer Apr 15
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Complete Physical & Virtual Verification& Validation within the System Complete department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
The R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support. 
The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the System Complete function management team and report directly to VP System Complete. 

To make this a success:
As the Director of Complete Physical & Virtual Verification & Validation, you will play a crucial role in ensuring the quality and reliability of our products. You will lead a large team responsible for conducting comprehensive physical and virtual verification and validation tests to ensure that our products meet the highest standards of safety, performance, and reliability. The role also includes responsibility for test equipment and facilities.

It is a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical, conceptual, and main deliveries. Proficient in overseeing end-to-end system requirements, managing system design, verification processes, and ensuring delivery sign-off. 
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.  You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.  
Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the System Complete department in Electromobility to the next level.
What to bring:
•    Extensive experience within Verification & Validation.
•    Extensive experience of end-to-end quality processes.
•    Extensive experience of requirements management.
•    Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•    Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•    Engineering education, preferably a MSc.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
Information: 
Last day for application using our career site is April 30th.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture Lead Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Affärsområdeschef inom Belysning

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 26
Företagsbeskrivning


Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning


Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi en Affärsområdeschef som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Affärsområdet Belysning söker en engagerad och coachande ledare som vill vara med och utveckla såväl affärsområdet som dess affärer. Är det dig vi söker när vi nu letar efter en inkluderande och relationsskapande Affärsområdeschef?
Affärsområdet Belysning består idag av ca 180 medarbetare fördelade på 10 avdelningar som sträcker sig över hela landet. Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder och uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Även våra kunder är av varierande slag, allt från kommuner till trafikverket och byggentreprenader.
I rollen som Affärsområdeschef kommer du ha ett ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela affärsområdet samt en nära kontakt med våra kunder. Vidare ansvarar du för att säkerställa säkra arbetssätt och upprätthålla ett högt medarbetarengagemang.
Du rapporterar till Enhetschefen för Energitjänster och ingår i dess ledningsgrupp. Hos oss är samarbete en framgångsfaktor och tillsammans säkrar vi Vattenfall Services fortsatta tillväxt och utveckling.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har ett coachande ledarskap och god kommunikativ förmåga. Avdelningens medarbetare är utspridda över landet och som ledare behöver du därför vara inkluderande och sammanhållande i ditt ledarskap. Du tycker att det är viktigt med engagemang och gemenskap där man delar med sig av sina erfarenheter.
Du som person är initiativtagande och resultatdriven så att våra affärer samt verksamhet hela tiden rör sig framåt. Du är trygg i ditt ledarskap och ditt affärsdriv. Du är lyhörd, tydlig och har en bra samarbetsförmåga.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:?
Flerårig erfarenhet i ledande befattning med vana att ansvara för ledningsgrupper, strategisk planering, ekonomi, personal och resultat
Erfarenhet av att leda chefer (meriterande)
Erfarenhet av anläggnings- och/eller el-entreprenadbranschen, gärna inom området belysning. Alternativt suttit på beställarsidan inom samma områden.
Arbetslivserfarenhet av att driva affärer med kundkontakt
En god administrativ förmåga och vana att arbeta processinriktat
Körkort (B), det är ett krav
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Ytterligare information


Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett liv i fossilfrihet.
Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Eftersom affärsområdet sträcker sig från södra till norra Sverige är vi flexibla med placeringsort. Ledningsgruppen träffas ca en gång i månaden och då främst i Stockholm. Föredragna placeringsorter är Stockholm, Göteborg, Luleå, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Norrköping.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Kerstin Rodell Lundgren, 072-745 54 40. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 21 april 2024!?
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Jag är intresserad

Ansök nu

Business Developer - Car Service Business

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

About us 
Car Service Business has a purpose to enable hassle free car ownership and create customer loyalty by high quality and efficient service business. Our ambition is to be the preferred supplier for service and parts to our retailers and customers.
If you share the passion for creating great customer experience, have an open mind set, thrive on innovative ways of working and want to be part of a global, diverse and agile team, this could be a unique career opportunity for you. 
Car Service business is on a transformation journey and we at Service Concepts play a vital role in making the transformation happen. Service Concepts is a unit within Car Service business. 
Our purpose is to drive transformation of the service network by developing and implementing sustainable service concepts that drives profitability, efficiency and enables service excellence for our consumers. As an example, we own and implement the Customer Service Process, the Volvo Personal Service concept (VPS) and the Damage Repair concepts and methods. 
We also drive digitalization of our Customer Service Process and our service and repair processes. Now we need a new colleague to our team, that will focus on Business Development for the Damage Repair business globally.

What you will do
You will maintain and develop new concepts within the Damage Repair area, including innovating and identifying new business opportunities. Supporting markets in root causes analyses and helping them developing their Damage and repair business even further.  
You will ensure compliance of implementations of our Damage Repair processes and standards and secure that the NSC/ Markets has the competences and processes needed for securing and developing the Damage Repair business at their market.
Support NSC/ Markets and explain their role when starting damage repair projects or implementing new processes.
Deliver projects according to plans, escalate if targets are not met according to plans and ensure that decided and agreed damaged repair concepts are implemented on retailer level.
You will also collect new ideas and business opportunities from our stakeholders to ensure that these are evaluated centrally as improvements.

Who you are
You have proven experience from business development within the automotive damage repair area with a good knowledge of customer service processes and experience from local markets (NSCs, retailers, customers). 
Experience from damage estimation (evaluation) systems and how to operate a damage repair workshop outside of Scandinavia is an advantage.
You have experience from Project Management and Change Management.
Good verbal and written communication skills in English is important and experience from Agile way of working is meritorious. 

On a personal level
We are looking for a person with good written and verbal communication skills. You have experience from quickly learning new contexts and an ability to communicate and describe those for a third part. 
You have a strong drive to deliver, so a doer mentality and a “can-do-attitude” is important. You are a team player who enjoy interacting with people and understand that collaboration will be key to get things done and make real impact. 
You are structured, solution oriented, good at planning and a person that enjoys taking own initiatives and to drive continuous improvements. 
This position is based at our Head Quarters in Torslanda, Sweden. 

Sounds like you?
Most welcome to connect. If you want to learn more about this position reach out to hiring Manager Jonas Tegenstrand at jonas.tegenstrand@volvocars.com. 
For questions regarding the recruitment process, please contact Senior Recruiter Pedram Yousefi at pedram.yousefi@volvocars.com.
Interview will be held by continuously and let us know why you think you would be an ideal fit for this role in your application letter! We want your application in English at the latest 2024-01-08. 
Please note that applications via email will not be accepted due to GDPR.

Ansök nu

Director Product & Range Management, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Product & Range Management within the Technology Strategy & Planning department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 
About us:
Electromobility is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. 
This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Technology strategy and Planning management team and report directly to VP Technology Strategy & Planning.
We seek someone who truly loves this field of technology, stays up to date with the latest industry trends and changes, and has extensive experience leading development.
To make this a success:
Director of Product & Range Management is a challenging senior position with a large influence on the Electromobility strategy & technology roadmap.  This is the “only door in” meaning that any development withing the Electromobility function starts here.
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment. You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.
Your deep understanding of tactical technical product management, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and products, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Technology Strategy & Planning department in Electromobility to the next level.
What to bring:
•Extensive experience of Product and Range management is a must for the role. 
•Solid experience and understanding of Electric propulsions and electric vehicles are a requirement. 
•High integrity and ability, to say clearly yes and clearly no, based on facts and abilities of the whole Electromobility function is needed.
•Experience of platform establishments is preferable.
•Having a wide industry network is useful.
•Former experience in a line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

We offer you the possibility to be part of our transformation journey, helping the Volvo Group, as the market leader, to change the world of transportation.
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
Information: 
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Planning, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Planning within the Technology Strategy & Planning department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 

About us:
The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. We make our customers, the planet and our future generations win.
This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Technology Strategy and Planning management team and report directly to VP Technology Strategy & Planning.  

To make this a success:
The Director of Planning is a challenging senior position with the responsibility to keep the total planning of all activities withing the Electromobility development together. This is a new role create as a result of a major revision of our operating model.
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment. You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.
Your deep understanding of tactical and technical strategic planning, stakeholder management abilities and proficiency in processes and planning methods, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Planning department in Electromobility to the next level.

What to bring:
•Extensive experience of planning activities for a larger operation.
•Deep understanding of how RnD work is performed, from “cradle to grave”.
•Basic knowledge in the Electromobility area is preferable.
•We believe that you are a super-structured person that is constantly on top of things, and both take pride in that and truly love it.
•Former experience in a line managerial role preferably within automotive industry (leading people or leading leader level).
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

What we can offer:
We offer you the possibility to be part of our transformation journey, helping the Volvo Group, as the market leader, to change the world of transportation. You will be working with the forefront of technology in perhaps the most exciting technical transformation of our time. We offer you the possibility to join a vibrant organization, full of brilliant people. You will get the chance to influence the way of working and help us grow and mature. You will experience a warm atmosphere full of expectations and be working with highly skilled team members and empowering management. 

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
Information: 
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Chief Project Management, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.?

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
For this role we are looking for a Director of Chief Program Management to join Electromobility. Would you like to combine your deep experience of leading large industrial projects and programs with driving transformation? Do you inspire and bring out the best of your leaders/ teams by promoting collaboration in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment? We would love to hear from you!  
In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. You have a strategic mindset and diplomatic approach to build long lasting connections. Together with other teams, we will grow and build state-of-the-art technology.
You will be part of the Execution management team and report directly to VP Execution.
We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 

To make this a success:
The Director of Chief Project Management will play a central role in the future of Electromobility. You will manage a team of Chief Project Managers, each of whom will be responsible for their respective projects, taking full end-to-end responsibility for execution and delivery based on clear target descriptions and established prerequisites.
Your deep understanding of technical development and stakeholder management abilities in the automotive industry, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Execution of projects to the next level. 
Currently, we are undergoing a complete change in the operating model, and you are expected to collaborate with Program Directors, the Electromobility leadership team, and other stakeholders to identify and direct the most effective governance structure to enable efficient execution.

What to bring:
•Extensive experience and expertise in project and program management. 
•We believe that you are a virtuous leader, acting in a matrix context and that you truly love stakeholder management.
•Strategic leadership background, ideally gained from a large global organization, preferably within Automotive or from a similar industrial sector.
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end view with operational considerations.
•Extensive Engineering background and education, preferably a MSc.
•Former experience in a line managerial role preferably within automotive industry (leading people or leading leader level)

Information: 
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Project Management Engineering, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Project Management Engineering within the System Complete department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace? we would love to hear from you! 

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
You will be part of the System Complete function management team and report directly to VP System Complete. 

To make this a success:
Director Project Management Engineering is a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical, conceptual, and main deliveries. You will assume full end-to-end responsibility for leading comprehensive projects within System Complete, navigating a matrix context to successful outcomes. We trust in your extensive knowledge of large industrial projects, as well as your ability to industrialize technology within the Automotive sector. Additionally, you possess the highest level of integrity and judgment, knowing when to say yes and when to say no.  
The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment.  You have the experience to optimize the efficiency of existing processes, way of working and set new structures for internal and external stakeholders.
Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the System Complete department in Electromobility to the next level.

What to bring:
•Extensive experience within System design and technical governance for complex automotive systems.
•Experience of requirements management.
•Experience of leading platform development.
•Solid experience in complete Electric Propulsion systems.  
•Demonstrated extensive experience and expertise in project management.
•Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

What we can offer: 
Join our transformation journey at Volvo Group, a market leader revolutionizing transportation. Experience a vibrant organization, influence our growth, and collaborate with skilled team members under empowering management. 
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director of Quality, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Quality within the Safety, Quality & Regulations department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 

About us:
The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Safety, Quality & Regulations management team and report directly to VP Safety, Quality & Regulations. 

To make this a success:
Director of Quality is a challenging senior position with the full responsibility of both proactive and reactive quality. You will be in charge of our full QMS (Quality Management System). As this technology area is still relatively new to the commercial vehicle industry, best practices have yet to be developed. We are determined to be best-in-class, just as we are with today’s technology. This is the leadership role we entrust to you.
To do this, we believe that you have a solid career in the quality field as well as experience to lead quality in the field of Electromobility. 
“Quality isn't just a passion for you; it's a way of life.”

What to bring:
•Extensive experience of end-to-end proactive quality assurance.
•Extensive experience of reactive quality management.
•Deep knowledge of best-in-class processes and methods for a top-tier QMS.
•Former experience in a line managerial role preferably within automotive industry (leading people or leading leader level)
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

What we can offer: 
Join our transformation journey at Volvo Group, a market leader revolutionizing transportation. Experience a vibrant organization, influence our growth, and collaborate with skilled team members under empowering management.  

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Safety & Cyber Security, Electromobility

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Safety & Cyber Security within the Safety, Quality & Regulations department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders and teams by promoting collaboration and understanding in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment, we would love to hear from you! 

About us:
The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. By joining us, you’ll be part of a global and diverse team of highly skilled professionals. Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the Safety, Quality & Regulations management team and report directly to VP Safety, Quality & Regulations.

To make this a success:
Safety is one of the Volvo Group’s strongest core values. In the technology shift towards Electric propulsion new challenges arise. 
The Director Safety & Cyber Security holds a challenging senior position with the responsibility of ensuring that Volvo’s position as a leader in safety, established since the beginning, remains strong for the future.
Your deep understanding of Safety and Cyber Security, preferably in the automotive industry, and proficiency in compliance, regulations, and documentation, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the Safety, Quality & Regulations department in Electromobility to the next level.
We believe that you have a personal drive and deep passion for this field, as well as a desire to always push the boundaries for what is possible, to improve the safety and security of products and how they are used. 

What to bring:
•Extensive experience within the field of Safety and Cyber Security in the Automotive industry is a requirement. 
•Deep knowledge of both current standards and upcoming standards is a must.
•Former experience in a line managerial role preferably within automotive industry (leading people or leading leader level)
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.

Information: 
Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Johanna Judkins, Global People & Culture BP Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Director Complete Electric Propulsion System & Platform

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 22
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Volvo Groups’ Electromobility organization has grown immensely, and we are now adapting to take the next leap by transforming the business. We are determined that a foundational and operational model change is necessary, and we are expanding with a line of directors to help us drive and accelerate our journey.
Join our dynamic team as a Director of Complete Electric Propulsion System & Platform within the System Complete department and make a significant impact. Are you a forward-thinking leader with a passion to drive a sustainable future? Do you inspire and bring out the best of your leaders/ teams by promoting collaboration in the workplace, committed to creating an inclusive and supportive environment? We would love to hear from you! 

In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands are centralized into Volvo Group Trucks Technology. Provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

This is how you can make a difference:
Your leadership expertise will play a pivotal role in driving the cultural shift essential for fostering innovation and transformation. With a passion for leading change and empowering leaders, coupled with a customer-centric mindset, you have a track record of transforming good teams into exceptional ones. We believe you have a can-do attitude and a results-oriented mindset, enabling you to tackle challenging assignments successfully. We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry. 
Together, we will continue to grow and build state-of-the-art technology. You will be part of the System Complete function management team and report directly to VP System Complete. 

To make this a success:
The Director Complete Electric Propulsion System & Platform is a challenging senior position with a large influence on organizational, strategical, conceptual, and main deliveries. Proficient in overseeing end-to-end system requirements, managing system design, verification processes, and ensuring delivery sign-off. The key to success is to drive innovation by the ability to actively manage change, balancing and handling multiple and competing priorities within a fast-paced environment. You have the experience of optimizing the efficiency of existing processes, way of working and setting new structures for internal and external stakeholders.
Your deep understanding of complete technical solutions, market experience, stakeholder management abilities in the automotive industry, and proficiency in processes and deliverables, coupled with your ability to take action, will enable you to successfully lead your team and elevate the System Complete department in Electromobility to the next level.

What to bring:
•Extensive experience within System design and technical governance for complex automotive systems.
•Extensive experience of requirements management.
•Extensive experience of leading platform development.
•Solid experience in complete Electric Propulsion systems.
•Former experience in a senior line managerial role preferably within automotive industry (leading leader level)
•Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end view with operational considerations.
•Engineering education, preferably a MSc.

Information: 
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
You are welcome to contact: 
Johanna Judkins, Global People & Culture Electromobility  
johanna.judkins@volvo.com

Ansök nu

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 14
Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat- och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra.

Ansök nu

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 13
Seemly Infra är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Rollen innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Fortsätta bygga upp regionen som är i expansion.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra.

Ansök nu

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 15
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:


Utveckla och förnya verksamheten.

Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

Resursplanera.

Arbeta operativt och strategiskt.

Ha externa och interna kontakter.

Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.Om dig

Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.
Övrigt

Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.
Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Infra

Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra.

Ansök nu

Commercial Transformation Manager - Volvo Cars

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 1
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.

Want to join us on our exciting journey?

Volvo Cars is on an exciting journey, redefining the automotive experience by innovating to make people’s lives less complicated. We offer you a once-in-a-lifetime chance to make an impact in a company with unique opportunities to grow and make a true difference.

What’s in it for you?
We’re systematically evolving our business model, and in the centre is the transformation from a wholesale model to direct sales, where customers can buy through our website, or at assisted by Volvo retailers. 

Do you want to contribute to our success by ensuring the transformation runs smoothly, that all stakeholders are onboarded, efforts are focused where needed and objectives are achieved? Look no further – join the Transformation team to make this happen!

About the role
This role is an instrumental part of the Market transformation team. You will support our market transformation projects in driving and implementing major changes across the organization. It includes managing cross-functional activities, spanning across Commercial, Sales, Finance, Operations and Digital, in our joint efforts to get new exiting ways of working and digital capabilities implemented in a successful way. Consequently, there is a need to have a broad understanding of different parts of an organization and how to get these to work in an efficient way towards common goals.

Main responsibilities
You will be part of market transformation project(s) and support the transformation by driving and coordinating transformation activities across teams and functions for a particular market or group of markets. You will communicate and align with key stakeholders. Further, you will conduct analyses on project needs and come up with solutions for how to overcome those within the project.

You will take an active role to identify, investigate and mitigate issues that arise and manage dependencies across the functions and teams. Moreover, you will support with necessary onboarding activities towards national sales companies, central functions, product clusters and other stakeholders across the organization.

In this role you will also support the Market Transformation Lead to plan, coordinate & execute the overall market transformation. You will identify lessons learnt continuously, sharing cross different teams, and contributing to our continuous improvement with the Market Transformation teams.

Required qualifications
•    Experience from project work. Meriting if in large projects or programs in cross-functional teams in a global business, but not a requirement 
•    Understanding of commercial operations in the automotive industry 
•    Experience from business analysis and process design with the ability to use appropriate tools when needed
•    Change management experience and ability to use appropriate tools when leading change successfully
•    Understanding of commercial, digital and operational needs as well as their interdependencies
•    Fluent in digital tools such as Teams, Notion and Miro, or very willing and able to learn, as well as fluent in English 

Personal qualities
To be successful and enjoy working in the role you should have the following personal qualities:
•    High flexibility in terms of types of assignments and ability to handle shifting priorities
•    Structured in your approach and have an ability to find clarity in highly complex and large contexts
•     “Rolling up your sleeves” and getting things done
•    Enjoy digging into details needed to understand the bigger picture
•    Enjoy collaboration and taking accountability
•    Strong communication and interpersonal skills 

Location: HQ Gothenburg 

Let’s get to know each other
Come and join the most exciting car brand in the world! 

Welcome to apply by the latest on the 17th of March 2024.

If you have any questions about the recruitment process, please contact Senior Recruiter Lotta Ericsson at lotta.ericsson@volvocars.com. Please submit your application in English and note that applications via email will not be considered due to GDPR.

Diversify our future
Volvo Cars is an equal opportunities employer. We are a company for people who care about other people and for the world we live in. We celebrate diversity and inclusion in the workplace and are committed to equality of opportunity for all employees and employment practices, including hiring, recruiting, and promotion. It’s what you do that counts and we are always looking to expand perspectives and voices to shape our future. With us, you can truly be yourself, embrace new opportunities, thrive and a make a difference.   

#LI-LOTTA #LI-HYBRID

Ansök nu

Regionchef Service Construction - Region Syd

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 27
Om tjänsten

Vi på Zeppelin Sverige AB söker en passionerad och resultatorienterad ledare för att bli vår nästa Regionchef Service Construction i region syd! Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda ett dynamiskt team inom servicebranschen? Då är detta din chans att bli en nyckelspelare i vår organisation!

I region syd finns idag 90 medarbetare och du kommer ha fyra direktrapporterande platschefer under dig. Tjänsten innebär att du kommer att leda och utveckla vårt serviceteam samt säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Du ansvarar för att planera, genomföra och övervaka alla Service Construction-projekt i regionen. Du har budgetansvar och säkerställer budgetuppfyllnad, lönsamhet och kundnöjdhet. Vi söker en ledare som kan inspirera och leda teamet mot gemensamma mål, skapa en positiv arbetsmiljö och främja samarbete.

Tjänsten innefattar resor, främst i Sverige med även till utlandet.

Vad erbjuder vi?

Utmanande och varierande arbetsuppgifter

Karriärmöjligheter: Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och möjligheter till karriäravancemang.

Innovativ arbetsmiljö: Vi är ständigt i framkant av branschens utveckling och uppmuntrar till nya idéer och lösningar.

Förtroende och ansvar: Vi tror på att ge våra medarbetare det förtroende och ansvaret de förtjänar för att trivas och växa i sina roller.

Vi söker dig som:

Har minst 5 års erfarenhet av ledande befattningar inom bygg- eller servicebranschen.

Trivs med att coacha och utveckla ditt team för att nå gemensamma framgångar.

Är resultatorienterad och har bevisad erfarenhet av att uppnå och överträffa uppsatta mål.

Har god samarbetsförmåga och trivs med att samarbeta med olika intressenter och bygga långsiktiga relationer.

Så här ansöker du:

Ansök via länken med ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är den perfekta kandidaten för rollen som Regionchef Service Construction. Om du har frågor kring rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Lämborg på 070-713 12 31 eller patrik.lamborg@zeppelin.com.
Sista ansökningsdag är 17/3, men vi tillämpar löpande urval så sök gärna redan idag!

Välkommen till en spännande framtid med oss – där din passion och drivkraft formar framtidens eftermarknad i Region Syd hos Zeppelin!

Ansök nu

Vice President Energy Storage Engineering, Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience of Energy Storage (batteries) with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President Energy Storage Engineering in Electromobility at Group Trucks Technology.

In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.

The VP Energy storage Engineering holds a key role in Electromobility. You will lead the Energy storage function, a team of highly skilled professionals. The function is responsible for all Energy Storage systems HW development. The team contributes to technical roadmap and advanced engineering portfolio and is the main interface towards purchasing (GTP) and manufacturing (GTO).

Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.


Your mission on this job
As a key player within the Energy storage Engineering team, drive strategic directions aligned with the Electromobility roadmap. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. Additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team.

To be able to do this you need to:

* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.


What to bring:

* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive Engineering background within Energy Storage systems.
* Experience and understanding of the complete system and how the components’ part is interlinked into the system.
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:

Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at: cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President of System Complete, Electromobility Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience in Complete Electromobility systems with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President of System Complete in Electromobility at Group Trucks Technology.
In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
The VP System Complete holds a key role in Electromobility. You will lead the System complete function, a team of highly skilled professionals. The function is system accountable for the whole Electromobility delivery, from requirement and architecture to the end delivery of the product, including ensuring verification, certificate, and quality sign off and documentation.
Part of the function is to be responsible for lab infrastructure and facilities and the function also serve as the Electromobility representative for system architecture initiatives within rest of GTT and Volvo Group.
Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.
Your mission on this job
As a key player within the Complete Systems team, drive strategic directions aligned with the Electromobility roadmap. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. Additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team. 
To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring:
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive Engineering background within Complete Electromobility Systems.
* Experience from end-to-end systems integration, including verification and validation with the highest quality standards to assure customer demands are met.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.

We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at: cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President Propulsion Engineering, Electromobility Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience of Electric propulsion with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President Propulsion Engineering in Electromobility at Group Trucks Technology.


In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.


Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
The VP Propulsion Engineering holds a key role in Electromobility. You will lead the Propulsion Engineering function, a team of highly skilled professionals. The Propulsion Engineering function is responsible for Propulsion HW development. The team contributes to technical roadmap and advanced engineering portfolio and is the main interface towards purchasing (GTP) and manufacturing (GTO).
Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.
Your mission on this job
As a key player within the Propulsion Engineering team, drive strategic directions aligned with the Electromobility roadmap. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. Additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team.


To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring:
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive Engineering background within Electric Propulsion preferably with focus on Electric machines.
* Experience and understanding of the complete system and how the components’ part is interlinked into the system.

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at: cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President Electric (HV) Components & Charging Engineering

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience of Electromobility technology leadership with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President Electric (HV) Components & Charging Engineering in Electromobility at Group Trucks Technology.
In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
The VP Electric (HV) Components & Charging Engineering holds a key role in Electromobility.  You will lead the Electromobility Electric (HV) Components & Charging Engineering function, a team of highly skilled professionals. The function is responsible for the platform and development of various HV components, electric distribution system as well as charging technology both on and off board. The team contributes to technical roadmap and advanced engineering portfolio and is the main interface towards purchasing (GTP) and manufacturing (GTO).
Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.

Your mission on this job
Drive strategy directions with regards to Electromobility roadmap within Electric (HV) components and charging, transformation, and delivery. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. Additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team.
To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring:
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive Engineering background within the Electromobility area.
* Experience and understanding of the complete system and how the components’ part is interlinked into the system. 

Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at:
cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President Execution, Electromobility Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience of leading leaders in the field of project and program execution and operational excellence with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President Execution in Electromobility at Group Trucks Technology.
In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.
Electromobility in GTT,  is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group. 

The VP Execution holds a key role in Electromobility. You will lead the Execution function, a team of highly skilled professionals. The function is responsible for all Electromobility program management as well as an operational excellence team.

Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.

Your mission on this job:
As a key player within the Execution team, you will drive strategic directions aligned with the Electromobility roadmap. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. And additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team.

To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring: 
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive background within leading leaders in the field of project and program execution and operational excellence   
Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail. 

Please do not wait with your application, interviews will be conducted continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact:

Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at:
cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President Safety, Quality and Regulations, Electromobility Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience of Safety, Quality and Regulations with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President Safety, Quality and Regulations in Electromobility at Group Trucks Technology.

In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
The VP Safety, Quality and Regulations holds a key role in Electromobility. You will lead the Safety, Quality and Regulations function, a team of highly skilled professionals. The function is accountable for quality management system, all audits and has the ownership of external requirements on products and systems including regulations. The contribution and cooperation with Legal/Regulations communities within the Volvo Group is key to success as well as ensuring compliance with Volvo Corporate standards.
Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.
You will lead the agenda of securing 100% safe products, and to set a true zero-defect mindset in the whole function.  We have a feeling that you have a true passion about Electromobility as a technology domain and what it can do to transform the transportation industry.   

Your mission on this job
Drive the agenda regarding safety, quality, and regulations within the Electromobility domain, overseeing delivery and implementation. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices. You will serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of the overall safety, quality, and regulations agenda for Electromobility.
To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring:
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
Engineering background and extensive experience in driving safety, quality, and regulations questions in a global setting.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at: cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Vice President of Technology strategy and planning, Volvo

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 20
The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success.

Would you like to combine your deep experience in Technology strategy and planning with driving transformation? Then we have a job opportunity for you! We are looking for a Vice President of Technology strategy and planning in Electromobility at Group Trucks Technology.

In Volvo Group, the R&D resources for the three truck brands (Volvo Trucks, Renault Trucks, and Mack Trucks) are centralized into Volvo Group Trucks Technology (GTT). Volvo Group Trucks Technology provides state-of-the-art research, cutting-edge engineering, and product planning, as well as aftermarket product support.

Electromobility in GTT, is changing the automotive world, and we are now looking for you who want to be part of making this change happening in our industry! The Electromobility organization is responsible for the complete development lifecycle of our electric powertrains – from advanced engineering through product development into the maintenance phase. The function has a truly purpose-driven leadership and together we drive Electromobility transition based on cutting-edge engineering and state-of-the-art research within the Volvo Group.
The VP Technology strategy and planning holds a key role in Electromobility. You will lead the Technology strategy and planning function, a team of highly skilled professionals. The function is responsible for all Electromobility roadmaps and the prioritization of all activities, the overall budget allocations, and the coordination of Advanced Engineering, as well as the sustainability agenda. 
Who are You?
We seek a well-established strategic leader with a proven track record of driving transformation within global organizations. Your extensive domain knowledge, coupled with expertise in industrializing technology within the automotive sector, sets you apart. You thrive on teamwork, leveraging your skills to influence and empower others constructively and collaboratively. As a strategic thinker, you excel in environments where solutions aren't readily available. Using great communication skills on all levels, you are also a natural speaking partner, fostering networks and building trust through courage and integrity.

Your mission on this job
As a key player within the Technology Strategy and Planning team, drive strategic directions aligned with the Electromobility roadmap. Proactively manage risks, anticipate changes, and seek out best practices, actively engaging in end-to-end business operations. Serve as the driving force behind the encouragement of transformation and the advancement of Electromobility’s overall strategic agenda. Additionally, play a pivotal role as a strong contributor within the Electromobility leadership team.
To be able to do this you need to:
* Communicate the Electromobility strategy and business reality into actionable opportunities.
* Lead and inspire others through strategic focus and reasoning, by asking bold questions and challenging to go beyond.
* Actively participate in all relevant decisions fora and especially securing strategic arguments, ensuring that roadmap consequences are well understood.
* Attract, develop, and retain professionals to also secure competences for future demands.
* Help and support us in our aim, to build and lead the industry transformation through the best technology strategy and planning.

What to bring:
* Executive management experience, coupled with a passion for fostering people development and team growth.
* Strategic leadership background ideally gained from a large global organization, preferably within the industrial sector.
* Demonstrated ability to balance a strategic, holistic end-to-end (E2E) view with operational considerations.
* Possesses strong personal credibility, integrity, and creativity.
* Excellent collaboration skills across the entire value chain.
* Extensive background in technology strategy and planning, including prioritization and budget allocation. Preferably, also possesses knowledge in advanced engineering coordination and sustainability.
* Experience and comprehension of the complete system and its interconnected components.


Work location is in Gothenburg at the Group Trucks Technology HQ.
We value your data privacy and therefore do not accept applications via mail.
If you have any questions, you are welcome to contact:
Peter Granqvist, SVP Volvo Group Electromobility Technology at:
peter.granqvist@volvo.com
Cecilia Hallengren-Aronsson, SVP HR Group Trucks Technology AB at: cecilia.hallengren.aronsson@volvo.com

Ansök nu

Svensk Försvarskompetens

Affärsområdeschef
Läs mer Jan 8
Arbetsbeskrivning
Svensk Försvarskompetens förmedlar rekryteringstjänster och konsultuppdrag inom försvarsföretagen. Vi arbetar för att säkerställa en trygg och säker kompetensförsörjning till svensk försvarsindustri och dess leverantörer och samarbetspartners. Vi arbetar med både direktrekrytering, konsultuppdrag och interimslösningar.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarnenhet inom försvarsföretagen eller gränsliggande områden. Vi har uppdrag av alla typer från produktionspersonal till chefs- och specialist rekryteringar.
Registrera ditt CV så tar vi kontakt med dig när vi har uppdrag som matschar din profil.

Om företaget
I över 20 år har vi, genom Svensk försvarskompetens och Autorekrytering, specialiserat oss på att kompetensförsörja branscher med personalbrist. Med en djup förankring i motorbranschen har vi etablerat omfattande nätverk inom bland annat verkstadsteknisk kompetens. Denna erfarenhet ger oss insikt i teknisk kompetens som är omställningsbar till försvarsindustrins krav. Vi avsätter tid och resurser för att förstå och bli en del av varje bransch, vilket gör oss till en oumbärlig partner i kompetensförsörjningsfrågor. Genom nära samarbeten med branschorganisationer, innovationsbolag och utbildningsinstitutioner, samt vår fokus på omställningsbarhet, säkerställer vi att rätt kompetens matchas med rätt behov.
Försvarssektorns breda behovsbild drar nytta av våra nätverk och vår flexibilitet. Med tanke på den skiftande geopolitiken är denna satsning avgörande. Globala spänningar och osäkerheter understryker behovet av en stark försvarsindustri, redo att möta morgondagens utmaningar. Vårt engagemang och expertis positionerar oss som en central länk
mellan teknisk expertis och Sveriges växande försvarsbehov, garanterande att tekniska talanger bidrar till nationens säkerhet och stabilitet på den internationella arenan.

Ansök nu