Försäljning, inköp, marknadsföring jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Försäljning, inköp, marknadsföring i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Storesupport söker ny plockutbildare på deltid i Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 27
Nytt
Om tjänsten

Som Kvalitetsledare på Storesupport är du nyckeln till att konsulternas arbete flyter på då din uppgift är att leda och fördela dessa arbetsuppgifter på ett lämpligt sätt. Det är ditt ansvar tillsammans med vår Utbildnings - och kvalitetsansvarig att på ett coachande sätt se till att alla konsulter trivs och samtidigt håller en hög kvalitet. Du arbetar löpande med att hantera feedback från både kunder och Storesupport och ser till att den når respektive konsult.

Tjänsten är en kombitjänst där du halva veckan arbetar som kvalitetsledare i vår utbildningsbutik och resten av veckan arbetar du som butiksmedarbetare i vår befintliga bemanningspool i Göteborgsområdet.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Coacha, stötta och därmed säkra kvalitet genom att besöka våra konsulter i butikerna.
- Ansvarar för uppföljning via telefon med nyutbildade konsulter
- Teamleda vid större plockuppdrag i butik.
- Inventeringsledare vid större inventerings uppdrag i butik.
- Löpande hantera ev. feedback från kunder och se till att den når respektive konsult.
- Agera bollplank för befintliga konsulter om allt som rör deras arbetsroll.
- Tillgänglig i befintlig bemanningspool
Vi söker dig som är....

- Serviceinriktad
- Erfarenhet från kassa och varuplock
- Ödmjuk och artig
- Pedagogisk
- Flexibel
- Kommunikativ
- Strategisk
- Erfarenhet av coachning


Krav

- Körkort
- Tidigare erfarenhet inom butiksbranschen, helst dagligvaruhandeln.


Meriterande

- Behärskar svenska/engelska på en professionell nivå.

Anställningsform

Tjänsten är på deltid (minst 30h) med start enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag dagtid.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Visst låter det spännande?

Det tycker vi också, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Fastighetsmäklare till Torslanda

Fastighetsmäklare
Läs mer Jun 27
Nytt
Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda letar nu efter vassa mäklare att stärka upp vår bobutik med. Vi söker dig som är affärsdriven och engagerad! Hos oss finner du kollegor med en passion för att utveckla och driva varje affär till den bästa.


Vi söker dig som är:

Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Kanske är du precis i början av din karriär eller så har du varit registrerad mäklare ett tag och är sugen på att ta nästa steg, det viktigaste är att du är mån om din personliga utveckling och vill vara en viktig spelare i vårt framgångsrika lag.

Hos oss fokuserar vi på att uppnå uppsatta mål samtidigt som vi har roligt på jobbet, vi söker dig som är driven, lyhörd, social och en lagspelare. Vi tror att du trivs i en kultur som präglas av högt tempo, affärsmässighet, laganda, tydliga mål och glädje.

Vi erbjuder dig flexibilitet, ett stabilt ledarskap och de bästa verktygen för att du ska kunna fokusera på just det du är utbildad på - att vara mäklare.

Vi ger dig:

- Tillgång till vår framgångsrika försäljningsmetod (samt kontinuerlig kompetensutveckling), moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning.

- Rätt förutsättningar och verktyg för att du verkligen ska lyckas som mäklare med ett coachande ledarskap, allt för att du ska få en så bra och snabb start som möjligt!

HOS OSS

I Torslanda arbetar ett glatt team om fem personer med högt engagemang och stor potential inför framtiden. Vi är en etablerad bobutik som arbetar med bostadsrätter, nyproduktion och villor. Som en del av Svensk Fastighetsförmedling får du också ta del av ett av marknadens största kundregister och en hel rad stödtjänster som gör att du kan fokusera fullt ut på det du brinner för - det vill säga mäkleriet!

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och vi flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se

Ansök nu

Client Executive

Account manager
Läs mer Jun 27
Nytt
Do you have a genuine passion for B2B sales? ????
Would you thrive in a fast-growing SaaS organization? ??
Are you an exceptional closer, then this is the role for you! ????

For almost 2 decades have we been pioneering the field of equal pay using data, technology and experts to inform, inspire and motivate action when it comes to creating equitable workplaces. With 500 clients in +50 countries are Sysarb truly changing the field of equal pay. LETS GO! ????

As a Client Executive, you will be a key player in Sysarb's growth. We have high ambitions to accelerate our growth for the next coming years and are now looking for an experienced Client Executive to attract new clients with our SaaS platform.

The Client Executive reports to our Chief Sales Officer and will be supported by other cross-functional leaders. At Sysarb, we believe that the team drives us forward towards our goals.

You are a perfect fit if you have…

- Proven track record within sales
- Ability to think strategically with a willingness to roll up your sleeves
- Excellent communication, presentation skills are essential
- A high degree of independence with the ability to effectively plan, prioritize and organize your activities is essential.


What you'll get to do...

- Run deal processes - Take qualified leads to the finish-line by navigating multiple stakeholders from initial pitch to closed deal
- Nurture and maintain client relationships
- Identify and generate new opportunities across markets
- Utilizing our current client base to generate new business across our markets


What we can offer you...

- Incentive Warrant Program
- Culture - 45 people, a shared vision to radically improve gender equality worldwide
- A yearly budget to spend on health-related services - gym memberships, exercise classes, etc
- MacBook, mobile phone, home office days, and other nice-to-haves
Sysarb is an equal opportunity employer. We celebrate diversity and we’re committed to creating an inclusive environment for all employees and candidates. Please refrain from including your picture and age with your application. We do background checks of every candidate that qualifies for the final step of our recruitment process.

Please note that we do not accept any applications through email due to GDPR.

Ansök nu

Business Manager till Wrknest Göteborg ????

Account manager
Läs mer Jun 27
Nytt
Wrknest växer och håller just nu på att öppna upp vårt kontor i Göteborg. Vill du bygga upp och driva vårt säljben i region Väst och starta upp kontoret tillsammans med vår Branch Manager?

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i ett och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Business Manager som vill sätta igång och driva vårt säljben i region Väst, i nära samarbete med regionens Branch Manager.

Business Manager-benet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Som en av de två första personerna som startar vår Göteborgs-verksamhet finns alla möjligheter för dig att dels kunna påverka hur vi arbetar framåt, samt att på sikt bygga och leda ett säljteam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Tidigare i år var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: September

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Senior Account Manager - Två Kandidater!

Account manager
Läs mer Jun 27
Nytt
Göteborg! Vi söker just nu två ambitiös stjärnor!

Cloudgruppen är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom IT & kommunikationslösningar till företag. Tillsammans med marknadsledande leverantörer så kan vi erbjuda och förvalta en av de bästa helhetslösningarna för svenska företagare. Vi söker nu nya kollegor till vårt Göteborgskontor som vill vara med på en spännande resa och sätta avtryck i branschen.

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen. Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.

Liten som stor - vi värdesätter alla!

Cloudgruppen finns idag i följande städer:

Stockholm, Malmö, Halmstad, Göteborg, Västerås, Helsingborg, Österlen, Östersund, Sundsvall, Örebro och växer ständigt.

Som en Account manager hos oss ansvarar du för att kontakta nya och befintliga kunder samt bygga långvariga relationer. På Cloudgruppen kan vi garantera dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik Account Manager och vidareutvecklas, i ett team som alltid lyfter, stöttar, har kul tillsammans och med en teamkänsla utöver det vanliga.

Att jobba som Account Manager hos oss gör dig till en viktig del i Cloudgruppens fortsatta expansion, med dig ser vi till att Cloudgruppen alltid möter kundernas och leverantörernas krav och behov.

Hos oss är det ett nyfiket och kreativt sinne samt stort engagemang och starkt driv som gäller.

Arbetet innefattas av några huvudsakliga områden:

Bygga långsiktiga kundrelationer och ständigt säkerställa att Cloudgruppen möter kundernas behov.

Vilja vara med och stärka Cloudgruppens position ytterligare på marknaden

Bygga upp en egen kundportfölj med återkommande kunder och intäkter.

Via utgående samtal bokas video och fysiska möten, där du på egen hand eller tillsammans med kollega genomför kundmöten. Du ska tycka om att tillbringa mycket tid ute hos kund.

Tjänsten som Account Manager är en utmanande och varierande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom många olika områden och där din arbetsinsats står i direkt relation till Cloudgruppens framgång. Ingen dag är den andra lik.

Som person gillar du utmaningar och kavlar gärna upp ärmarna där det behövs. Du drivs av försäljning och att bygga långsiktiga relationer med andra. Du vågar också tänka och vara självständig, trivs med att ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Våra kunder är viktigast för oss, och det ska de även vara för dig.

Du har en förmåga att ta för dig och har en stark vilja av att anta utmaningar

Du har förmåga att tänka i stora drag, men är samtidigt noggrann med detaljer

Du är orädd, driven och tävlingsinriktad

En karismatisk och säljande personlighet

Drivkraften att skapa resultat och lönsamhet för oss samt våra kunder

Flytande svenska i såväl tal som skrift.

Krav:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav - Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja & kompetens och detta kommer att vara avgörande för denna roll

Gymnasial utbildning

Meriterande:

Erfarenhet av CRM-system.

Arbetat med digitala och fysiska kundmöten

En bakgrund inom idrotten.

Vi erbjuder:

Fast månadslön + Hög rörlig ersättning baserat på resultat & prestation

Sälj och resetävlingar

Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling

En rolig arbetsplats med glädje och energi

Heltidstjänst.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Jobbtyp: Heltid

Du ansöker enkelt genom att skicka in CV tillsammans med en motivering till varför vi är rätt matchning för varandra.

Ansök nu

Butikspersonal sökes till bygg- och yrkesbutiker i Göteborgsområdet!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 27
Nytt
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i hela Göteborgsområdet med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Kundservice
- Inventering
- Truckkörning


Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen
- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker
- Eventuell möjlighet till fast schema


Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik. Truckkort är meriterande men inget krav.

Anställningsform

Deltid eller Extrajobb

Deltid - Du arbetar minst 22 timmar i veckan. Som konsult erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar och du kommer arbeta 5 dagar i veckan vilket inkluderar arbete varannan helg. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Extrajobb - Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Arbetet är förlagt på varierande dagar och tider. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Göteborg och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Säljare Meka Pro, Göteborg Västra Sverige

Utesäljare
Läs mer Jun 27
Nytt
Meka Pro AB växer och vi söker därför till vår verksamhet en driven och engagerad Säljare, placering Göteborg, Västra Sverige.

Rollen innebär uppsökande försäljning till våra kunder som i första hand är elinstallatörer. Du kommer att få ett heltäckande sortiment inom området och stöd för att kunna fokusera på kundmötet, affären och på ett smidigt och effektivt sätt lösa elinstallatörens vardag i frågan kring i huvudsak stegar och kanalisationer. Du arbetar självständigt med att boka samt genomföra säljmöten digitalt samt face 2 face, följa upp och rapportera i vårt CRM system. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Din profil, detta kommer att vara en resa i att vara med att fortsatt etablera Meka Pro som en självklar leverantör inom området stegar och kanalisationer, det gör att det kommer att vara tufft emellanåt och vi ser att du har en envishet, ett driv och energi som är tillräcklig för att klara denna utmaning. Vi ser att du företrädesvis har en bakgrund inom branschen, har du dessutom ett utbrett nätverk bland våra potentiella kunder så är det givetvis meriterande.
Du måste ha goda säljresultat sedan tidigare och en fördel med gymnasiebakgrund med el eller eltele teknisk inriktning. Dessa egenskaper och erfarenheter är viktiga men viktigast är att du utmanas av en tuff utmaning, vi är dessutom övertygade om att en god arbetsstruktur där förmåga att planera och följa upp samt hela tiden ha ett nästa steg och nästa affär i tankarna är viktigt för att lyckas. Vi förutsätter att du trivs med täta kundkontakter och drivs av att finna nya affärer

Som säljare hos oss måste du alltid arbeta professionellt i dina kundkontakter, detta innebär bl a att alltid:

- Förbereda dig noga inför varje kundmöte
- Kunna dina produkter och dess fördelar
- Alltid tagit reda på kundens behov innan du föreslår en lösning eller ger ett förslag
- Alltid erbjuda det som är bäst för kunden och som möter hans behov och följa upp ditt erbjudande
- Att alltid hålla det vi lovar


Vi erbjuder ett spännande arbete där din insats kommer att ha påverkan på företaget, dig själv och din ekonomi. Du kommer att ingå i ett affärsorienterat och drivet säljteam där du får stöd och råd, samt initialt få en gedigen inskolning på våra produkter fördelar och möjligheter med introduktion på vårt huvudkontor i Finland. Du får fast lön samt möjlighet till bonus, tjänstebil samt de verktyg som krävs för att lyckas. OBS, vi ser mer än gärna fler kvinnliga sökande då branschen till största delen består av män.

Är du redo att anta denna utmaning och att du har de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker via (http://www.rubino.se/) med ett CV och personligt brev. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Meka Pro Oy, är ett Finskt familjeföretag som tillverkar och marknadsför högklassiga kabel förläggnings system. Vår produktportfölj består av kabelstegar, kabelrännor, trådstegar, armaturskenor samt installationskanaler, uttagsstavar och unipro®-kontaktsken system av aluminium, detta gör Meka Pro Oy till en av Nordens ledande tillverkare av kabelförläggningar som är vår kärnverksamhet. Meka Pro Oy:s produktionsanläggning och huvudkontor finns i Uleåborg, produkterna är representerade i Finland, Sverige, Baltiska länderna och Ryssland. MEKA®-produkter är kända för att klara av krävande miljöer inom tung industri men har även de rätta lösningarna för mer tekniska byggen där kraven är andra. Meka Pro om omsätter ca 400 MSEK och vi är 119 anställda i vår organisation. Läs mer här: www.meka.eu/sv/ (http://www.meka.eu/sv/)

Ansök nu

Trafikledare till bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 27
Nytt
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Skift
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Bara Posten Bemanning söker nu flertalet trafikledare till vår kund som är verksam inom taxibranschen. Företaget gör nu en större satsning och söker därav flertalet nya medarbetare till trafikledningen. Deras kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

DIN ROLL
I rollen som trafikledare kommer du arbeta inom trafikledningen för företagets taxibeställningscentral. Arbetsuppgifterna innefattar att på ett snabbt och effektivt sätt ta emot beställningar som i sin tur skall fördelas ut till företagets bilar. Vidare ingår arbetsuppgifter som att planera och slinglägga olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Tjänsten är på heltid på ett skiftschema dag, kväll och helg.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt. Du är stresstålig, proaktiv och kan hantera olika typer av människor och situationer, både i samtal och möten.

VI SÖKER DIG SOM:

- Har erfarenhet från serviceyrket eller kundtjänst
- Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
- God datavana med grundläggande kunskaper i office


Tidigare erfarenhet av trafikplanering, trafikledning, transport eller logistik, slingläggning samt dokumenterad it-utbildning är meriterande.

ÖVRIG INFORMATION:

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet.

Ansök nu

Trafikledare till bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 26
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Skift
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Bara Posten Bemanning söker nu flertalet trafikledare till vår kund som är verksam inom taxibranschen. Företaget gör nu en större satsning och söker därav flertalet nya medarbetare till trafikledningen. Deras kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

DIN ROLL
I rollen som trafikledare kommer du arbeta inom trafikledningen för företagets taxibeställningscentral. Arbetsuppgifterna innefattar att på ett snabbt och effektivt sätt ta emot beställningar som i sin tur skall fördelas ut till företagets bilar. Vidare ingår arbetsuppgifter som att planera och slinglägga olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Tjänsten är på heltid på ett skiftschema dag, kväll och helg.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt. Du är stresstålig, proaktiv och kan hantera olika typer av människor och situationer, både i samtal och möten.

VI SÖKER DIG SOM:

- Har erfarenhet från serviceyrket eller kundtjänst
- Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
- God datavana med grundläggande kunskaper i office


Tidigare erfarenhet av trafikplanering, trafikledning, transport eller logistik, slingläggning samt dokumenterad it-utbildning är meriterande.

ÖVRIG INFORMATION:

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet.

Ansök nu

Sales Enablement Specialist

Säljkonsulent
Läs mer Jun 23
Life at Winningtemp ????

Winningtemp offers the market an unique and revolutionary technology for creating successful work places. This is done by collecting and visualizing real-time data that describes the employee's experience of leadership, meaningfulness, control and joy at work.

Us Winningtempers all do our very best everyday and we are not afraid to do the little extra. We care about the well-being of our employees and therefore we of course work continuously with our own tool to be an attractive employer. We have grown by over 2100% in recent years and we continue to grow.
By 2023, our goal is to make an impact on more than 2.5 million people through our product.

Winningtemp is in a mode of transformation and growth. It is critical to the business that we build sales productivity and velocity. In order to ensure success this requires ownership of tools, processes & enablement programs that will drive rapid, consistent & scalable programs (I.e., onboarding, continuing education, certification, events, etc.). This requires an individual with innate technology rigor, strong organisational skills, and the ability to build and deliver enablement programs that will scale to accommodate the needs of Winningtemp as it grows through geographic and product expansion.
This is a new role to Winningtemp so you will form this role in its form.

So what is the role about? ????
In this role you will work to identify training needs, structure training programs, and support all aspects of launching, implementing and measuring these programs for all of our revenue stakeholders, such as sales, customer success and marketing. You will have responsibility for ensuring the success of a wide variety of training programs by managing timelines, training calendars, and logistics for these programs.

Areas of responsibility:

- Perform detailed needs assessments in coordination with the Revenue Leaders, and Operations
- Translate business needs into sales training products and programs and consistently enhance and update the training programs and products
- Prepare sales training products and programs such as classes, workshops, learning modules, and other job aids and materials for distribution to internal and external customers
- Facilitate Foundational and Advanced Training Classes - highly skilled at group facilitation and group learning exercises
- Design and implement metrics to measure training programs and products impact, effectiveness, appropriateness and utility
- Initiate collaboration and communication with all departments to ensure consistency, avoid duplications, utilise internal resources to enhance training programs and products as required.This will role will be placed in Gothenburg but it includes travel to our Nordic offices in Stockholm, Oslo and Copenhagen.

Your team and manager ???????????????????
You will be a part of the Global Revenue Enablement team that is lead by our Head of Global Revenue Enablement and Operations, that lives in London. Our Sales Operations Specialist is also a part of the team, and he lives in Stockholm. This is our newest team so you will be a big part of how you want to work together, and how you build a strong collaboration with other teams.

Are you the one we are looking for? ????
Since you will work closely together with our revenue leaders and their teams alongside core departmentsother people within the organization, it requires that you have high collaborating skills. You will be the one required to identify and execute the trainings, so you have high analytical skills in order to see what training needs to be done first. You have strong communication skills and the ability to get teams working with you towards a goal, with an understanding of the needs of the business that you support. You are goal oriented and like to work in a high speed organization. You are someone who constantly want to become better at what you do, therefor you have a natural curiosity in getting to know the crowd you have in front of you and strive to see how training can be leveraged to achieve company goals.

You have 3-5 years experience in sales training, sales support or sales, or similar. You are more than comfortable in holding trainings for revenue teams.
You have exceptional written and verbal communication skills in English.

Nice to haves:

- Program management experience
- Knowledge in HR Technology
- Experience from the SaaS market
What's in it for me? ????

- A fun and evolving opportunity to learn a lot, both professionally and on a personal level
- A possibility to explore our offices in all of our cities and countries
- Committed and dedicated colleagues, and closest manager, who not only laugh together at work, but also outside of work at events, AWs, kickoff etc.
- Be a part of the journey and innovation of a scale up
- All our offices are based in the central of our cities
- 30 days vacation and advance holiday
- Generous wellness allowance
- Great pension and insurance offer
As an employee at Winningtemp, you will be part of our purple family ????

With us, you will find energetic and loyal colleagues who help each other succeed together. With us, everyone is equally valuable, regardless of gender, ethnicity and background. Diversity is also something we work actively with and something we value. We share happiness every day, not only for our product and the work we do, but also for each other. The commitment of each employee is what really makes us stand out from other companies. You can expect a supportive workplace where everyone works together towards our vision; to forever change how people succeed together!

We promise you; you will be impressed!

Our recruitment process includes

Personality and logical test -> Interview with recruiter -> Interview with the future manager -> Case presentation -> Reference check -> Offer

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 23
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år.
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Business Manager till Wrknest Göteborg ????

Account manager
Läs mer Jun 23
Wrknest växer och håller just nu på att öppna upp vårt kontor i Göteborg. Vill du bygga upp och driva vårt säljben i region Väst och starta upp kontoret tillsammans med vår Branch Manager?

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i ett och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Business Manager som vill sätta igång och driva vårt säljben i region Väst, i nära samarbete med regionens Branch Manager.

Business Manager-benet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Som en av de två första personerna som startar vår Göteborgs-verksamhet finns alla möjligheter för dig att dels kunna påverka hur vi arbetar framåt, samt att på sikt bygga och leda ett säljteam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Tidigare i år var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: September

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Senior Account Manager

Innesäljare
Läs mer Jun 23
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som Senior Account Manager på ett växande bolag.


Vi söker dig som:
- Gillar att göra affärer.
- Har erfarenhet av försäljning mot B2B.
- Är van i att hantera en hög frekvens av kunddialoger.
- Har kommit en bit i din säljkarriär, men har viljan att ta dig vidare.
- Gillar hög påverkansgrad i din framtida utformning av tjänsten.
- Vill vara en viktig kugge i ett växande företag.
- Gillar att arbeta i tajta Team och ser samarbete inom hela företaget som en självklarhet.


Adsup (https://www.adsup.se/) är ett bolag verksamt inom Social media marketing med fokus på rekrytering och employer branding. Företaget har under senaste 5 åren haft en genomsnittlig årlig tillväxt på över 50% och har inga planer på att sakta ner. För att lösa detta söker vi nu nästa stjärna som vill vara en central del av en spännande scaleupresa.

Vad du kan förvänta dig som Account Manager på Adsup

- Långsiktighet
- Högt engagemang från ledare och ägare för att du ska lyckas i din roll
- En produkt som skapar värde för kunderna
- Total backning av dig i din utvecklingsresa
- Spännande säljtävlingar på både individ- och gruppnivå
- Ett tydligt onboardingprogram


Rollen:
- Försäljning - Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden. Du arbetar med direktsälj och/eller skapar dina egna demomöten.
- Relationsbyggande - Du bygger din egen kundstock för att skapar repetitiva möjligheter till utvecklande partnerskap .
- Kontraktsförhandlingar - Du leder förhandlingsarbetet med kund och stänger affärerna.


Förmåner & Villkor:

- Optionsprogram
- Friskvårdsbidrag
- Marknadsmässig fast lön och fina provisionsmöjligheter
- Gemensamma team- och företagsaktiviteter
- Fräscha lokaler med startupkänsla


I denna rekrytering samarbetar Adsup med SalesCollective - by Go!Sales för hantering av rekryteringsprocessen. Alla frågor om tjänsten eller ansökningar skickas till Sales Collective, välkommen med din ansökan!START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg (Holmen)

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön och provision

KONTAKT: Rekryteringsansvarig Martin Nyberg - (för frågor om tjänsten)

Ansökning sker via formuläret

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30 - löpande intervjuer - ansökningar bearbetas och tillsätts löpande, ansök idag!

Ansök nu

Digital Content & Marketing Manager

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 22
Want to help the world transition to true zero emission energy?

At PowerCell we are working hard at delivering Hydrogen Electric Fuel Cell Systems to our customers around the world. The demand for our products is steadily increasing and we’re at the forefront of fuel cell development. We believe in our tech and we believe in our people’s ability to deliver the best solutions for hydrogen fuel cells on the market, today and tomorrow. Want to join the journey towards true zero emission energy?

Digital Content & Marketing

Firstly, and probably most important. At PowerCell we are looking for people who want to be a part, of and contribute to, the journey that we are on. We are not looking for the perfect CV. We are looking for people with different backgrounds, opinions and competencies who can contribute to more than just a position or a role description. We hire great collaborators and change makers in all positions.

In this position some of your responsibilities will be building the PowerCell brand, production of texts and content to our digital channels and internal communications. You will handle and publish campaigns and stay up to date on sector relevant news. Our communication is primarily in English and you will need to be experienced in writing copy and producing content in English. It is beneficial if you have experience from a similar position in a tech company and/or a technical interest.

Key responsibilities

-Storytelling/content creation with a focus on text production for digital/social channels and newsletters

- SEO copy for digital channels

- Responsibility for SoMe channels including LinkedIn

- Some minor web site updates

- Proactively create storytelling and reference cases to build the brand

- Knowledge in Google Analytics

- Keep and maintain campaign planning with Content Calendar

Experience

- Positive and creative mindset

- Campaign management in LinkedIn

- Google Analytics

- Content production

In addition to world class tech we offer a creative workplace with amazing, talented and knowledgeable people working hard together and enjoying every minute of it. Read more and apply on careers.powercell.seWe have chosen advertisement channels and partners in this recruitment so no need for further contact with recruitment sales people or job advertisers this time.

Ansök nu

Säljare till Cypern med start augusti

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 23
Vill du även ta chansen och arbeta med en attraktiv produkt där framtidsbehovet är enormt? Elbilsladdare är ett måste för att EU ska kunna nå sina klimatmål. I dag är över 50% av nybilsförsäljningen i Sverige laddbar. Hjälp oss elektrifiera Sverige!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på ett expansivt bolag och ingå i vårt familjära säljteam på Cypern. Större delen av tjänsten består av att söka upp kunder via telefon och sälja våra produkter till kunder. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper men det är självklart meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare. Du är van vid att sätta upp mål för dig själv i ditt arbete och leverera goda resultat.

Vad erbjuder vi dig?
Vi förstår att detta kan vara ett stort steg för dig som är sökande, därför erbjuder vi som företag tryggheten där vi hjälper till med allt ifrån boende till bankkonton och arbetstillstånd. Utöver detta står vi även för flygresan ner till Cypern.

Utöver detta erbjuder vi även:
- Storslagna tävlingar och kickoffer
- En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
- Stor möjlighet till utveckling inom bolaget
- Motiverande arbetsplats med coachande chefer
- Gedigen utbildning i produkter och försäljning
- Möjlighet till att få vara kvar inom bolaget även om man flyttar till Sverige

Vill du veta mer om livet i Paphos, Cypern och vad vi erbjuder klicka HÄR (https://sesol-sekraft.se/) ????

Övriga Anställningsvillkor
Lön: Grundlön och provision
Placering: Cypern, Paphos
Anställningsvillkor: Heltid

Om Sekraft & Sesol
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 450 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Karlstad, Uppsala, Norrköping och Örebro.

Detta innebär att samtliga som arbetar hos oss på Cypern kommer att få stora möjligheter att växa inom bolaget även när det är dags att flytta hem, vilket ger våra anställda en stor trygghet!

Kontoret på Cypern är beläget i underbara Paphos och har funnits sedan juni 2021. Vi är i dagsläget 35 medarbetare, en härlig blandning av säljare, mötesbokare, coacher, chefer och även en HR/ekonomi avdelning. Tillsammans jobbar vi varje dag för att skapa en familjär företagskultur!

Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten kontakta maria.gonzalez@sesol.se

Ansök nu

Market Development Lead

Marknadsplanerare
Läs mer Jun 22
Polestar is now looking for a customer-centric star with great coordination, communication, and leadership skills who will become a part of our electric journey within the Global Customer Care team. The focus in this role will be on establishing care centers in new markets either with outsourcers or in-house and, supporting the transfer of existing outsourced care centers to an in-house setup.Let us describe the challenge we offer

Our Global Customer Care team is growing, therefore we now offer an opportunity for you to join us in the role of Market Development Lead. The team is responsible for being a reliable and proactive point of contact towards our global markets dealing with our customers as well as third parties representing Polestar, and ensuring that they get the help and information needed through various channels. It also supports market activities to achieve Polestar Customer Care business objectives and customer satisfaction targets.

This position is located at our HQ, in Gothenburg. We understand that work-life balance isn’t easy, and of course, welcome our employees to work flexible hours and from home a couple of days per week if needed. We believe in empowerment. This role will involve some travel to visit the global care centers.What you’ll do

The Market Development Lead role has two key areas of focus. Firstly, establishing care centers in new markets either outsourcers or in-house. Secondly, supporting the transfer of existing outsourced care centers to an in-house setup.

Your main responsibility will be to ensure that the new market Customer Care Centres are set up in time, with clear processes and training documented. In this role, you will report to Strategy & Service Development Manager. You will be in charge of planning and leading projects to set up Customer Care for new Polestar markets as well as planning and leading projects to transition operations from outsourcing to in-house.

For example, you will:

- Support in shaping the Customer Care strategy for new markets
- Lead market expansion & establishment for Customer Care
- Take the lead on RFQ processes for new markets
- Co-ordinate and support in all necessary activities to set up a Care Centre
- Define the Customer Care market development plan together with key stakeholders


Who you are

You are like improvement, changes and innovation. For you, it is all about collaboration and providing the highest level of service by utilizing your great relationship management and communication skills. You are easily up to speed with a fast-moving information flow and are good at keeping track of details. It is important that you are a structured problem solver with project management skills, and probably have an interest in the EV moment and (of course) sustainability.

To be a great fit for this position we believe you have:

- A bachelor’s or master’s degree in a relevant field
- You have 2+ years of relevant work-life experience, working as a Business Development Manager, Project Manager, or Management Consultant
- Previously worked with outsourcers and procurement
- Experience working within customer care, setting up customer care centers is meritorious
- Experience from working in international settings


Lastly, you are proficient in English and master verbal and written skills. Additional languages are an advantage. As Polestar is in a scale-up phase you are comfortable with multitasking and thrive by working in a fast-paced environment.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating, and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, please submit your CV and personal letter (optional) as soon as possible. We apply a continuous selection process; interviews will be held continuously.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Säljare till Cypern med start augusti

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 22
Vill du även ta chansen och arbeta med en attraktiv produkt där framtidsbehovet är enormt? Elbilsladdare är ett måste för att EU ska kunna nå sina klimatmål. I dag är över 50% av nybilsförsäljningen i Sverige laddbar. Hjälp oss elektrifiera Sverige!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på ett expansivt bolag och ingå i vårt familjära säljteam på Cypern. Större delen av tjänsten består av att söka upp kunder via telefon och sälja våra produkter till kunder. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper men det är självklart meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare. Du är van vid att sätta upp mål för dig själv i ditt arbete och leverera goda resultat.

Vad erbjuder vi dig?
Vi förstår att detta kan vara ett stort steg för dig som är sökande, därför erbjuder vi som företag tryggheten där vi hjälper till med allt ifrån boende till bankkonton och arbetstillstånd. Utöver detta står vi även för flygresan ner till Cypern.

Utöver detta erbjuder vi även:
- Storslagna tävlingar och kickoffer
- En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
- Stor möjlighet till utveckling inom bolaget
- Motiverande arbetsplats med coachande chefer
- Gedigen utbildning i produkter och försäljning
- Möjlighet till att få vara kvar inom bolaget även om man flyttar till Sverige

Vill du veta mer om livet i Paphos, Cypern och vad vi erbjuder klicka HÄR (https://sesol-sekraft.se/) ????

Övriga Anställningsvillkor
Lön: Grundlön och provision
Placering: Cypern, Paphos
Anställningsvillkor: Heltid

Om Sekraft & Sesol
Sekraft är en trygg partner för dem som ska investera i elbilsladdare. Vi är idag över 450 medarbetare i koncernen som består av Sesol som fokuserar på solceller och batterilösningar samt Sekraft som fokuserar på elbilsladdare och smarta fastighetslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping men vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Karlstad, Uppsala, Norrköping och Örebro.

Detta innebär att samtliga som arbetar hos oss på Cypern kommer att få stora möjligheter att växa inom bolaget även när det är dags att flytta hem, vilket ger våra anställda en stor trygghet!

Kontoret på Cypern är beläget i underbara Paphos och har funnits sedan juni 2021. Vi är i dagsläget 35 medarbetare, en härlig blandning av säljare, mötesbokare, coacher, chefer och även en HR/ekonomi avdelning. Tillsammans jobbar vi varje dag för att skapa en familjär företagskultur!

Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten kontakta maria.gonzalez@sesol.se

Ansök nu

Trafikledare till bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Skift
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Bara Posten Bemanning söker nu flertalet trafikledare till vår kund som är verksam inom taxibranschen. Företaget gör nu en större satsning och söker därav flertalet nya medarbetare till trafikledningen. Deras kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

DIN ROLL
I rollen som trafikledare kommer du arbeta inom trafikledningen för företagets taxibeställningscentral. Arbetsuppgifterna innefattar att på ett snabbt och effektivt sätt ta emot beställningar som i sin tur skall fördelas ut till företagets bilar. Vidare ingår arbetsuppgifter som att planera och slinglägga olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Tjänsten är på heltid på ett skiftschema dag, kväll och helg.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt. Du är stresstålig, proaktiv och kan hantera olika typer av människor och situationer, både i samtal och möten.

VI SÖKER DIG SOM:

- Har erfarenhet från serviceyrket eller kundtjänst
- Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
- God datavana med grundläggande kunskaper i office


Tidigare erfarenhet av trafikplanering, trafikledning, transport eller logistik, slingläggning samt dokumenterad it-utbildning är meriterande.

ÖVRIG INFORMATION:

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet.

Ansök nu

Plockpersonal i världsklass Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som Plockare på MRC Bemanning hoppar man in hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på plockpersonal, ibland med mycket kort varsel. När man blir utbokad gäller det att man har tempo och får upp varorna i tid.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Plockerfarenhet inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kassapersonal Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som kassaanställd på MRC Bemanning hoppar man in i kassan hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på kassapersonal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Kassautbildning inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare till Göteborg

Inköpare
Läs mer Jun 21
Vi söker flera inköpare till olika uppdrag inom medtech, automotive, bygg och processindustrin

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team i Göteborg söker vi nu fler duktiga inköpare då vi löpande får in nya förfrågningar från våra kunder inom olika branscher, med varierande krav på tidigare erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Inköpsrollen är bred och det finns många olika öppningar just nu - nedan är ett exempel på arbetsuppgifter.

Som inköpare ansvarar du med att säkerställa flödet av komponenter, råmaterial och tjänster från leverantör. I arbetet ingår att delta i riskanalyser för att minimera affärs- och kvalitetsrisker. Du kommer att ansvara för en produktkategori och hantera samt förhandla avtal inom detta segment. Inköparen jobbar ständigt med att utveckla och förbättra kontakten med externa och interna aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik, gärna med inslag av ekonomi. För rollen krävs det att du har ett par års erfarenhet och kunskap om inköpsarbete från tillverkande industri. Vi ser gärna att du är van och trivs med att arbeta strukturerat. Rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

Att vara en del av #wearetechnogarden

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, ej enbart i själva uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.

Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Som medarbetare är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som medarbetare hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

wearetechnogarden

Ansök nu

Operations & Support Lead till BusinessBike // Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 21
Bike Mobility Services är en del av Pon, världens största cykelkoncern, och vår mission är att göra cykelleasing lika enkelt som att cykla. Vi utvecklar cykelmobilitetstjänster för arbetsgivare och deras anställda med varumärken som BusinessBike, Lease a Bike och Movelo. Produkten är en win-win för alla involverade och 100% kostnadsneutral för kunden. Arbetsgivaren är beställaren och de anställda erbjuds cykelhyrning som en förmån. I början av 2022 startade vi upp i Sverige under vårt brand BusinessBike - det är här du kommer in. Tillsammans med Oddwork söker vi vår Operations & Support Lead, en naturlig relationsskapare som vill skapa någonting från grunden. Ansök idag!Som Operations & Support Lead
Låter kombinationen av storbolagstyngd och entreprenöriell startup-feeling som något för dig? Läs vidare. Hos oss kommer du få vara med på en tillväxtresa där ditt fokus är att se till så våra kunder och samarbetspartners får det bästa bemötandet. Med dig utökas teamet från tre till fyra kollegor, men internationellt är ni många, många fler. Som Operations & Support Lead har du direktkontakt med våra kundgrupper - alltifrån potentiella och befintliga kunder till återförsäljare. Du kommer att ansvara för supporten via telefon, mejl och hantera inkommande frågor från vår hemsida. Kort och gott är ditt fokus att skapa en så smidig kundresa som möjligt genom att förbättra vår digitala plattform och våra verksamhetsprocesser. Här kommer du jobba nära både affärsutvecklingschef och säljare samtidigt som du kommer ha stenkoll på vårt lead-skapande och underhålla vårt CRM HubSpot. Det är en hybrid arbetsplats som väntar dig, där du kan jobba både från vårt co-working kontor och hemifrån.


Vi söker dig som…
är en serviceinriktad och genuin lagspelare som aldrig ser problem, bara lösningar. Du behöver inga satta strukturer för att köra på, utan jobbar självständigt och hittar ditt eget arbetssätt längs vägen. Det ingår i startupkänslan som du tycker om. Att hitta förbättringsområden är också lite av ditt gebit och tar dig gärna friheten att testa vad som funkar bäst för hela bolaget. Du är både snabblärd och snabbfotad där du gärna visar vägen för hur service går till - med en ödmjuk approach, såklart! När det nalkas företagsevent är du givetvis den första att räcka upp handen och ge din support, för sociala sammanhang är lite av din grej!Våra önskemål till dig:

- 3+ års erfarenhet inom kundservice, support eller liknande
- Plus i kanten om du har jobbat inom mobility, leasing, finans,
försäkring eller IT
- Passionerad över tillväxtresan och har en go-getter mentalitet
- Svenska och engelska
Varför BusinessBike?
I Sverige är vi i startup-skedet men vi har det internationella bolaget med den stora koncernen i ryggen. Här finns allt från IT till HR redan på plats, så att vi kan fokusera på att bygga. Och viktigast av allt - på att ha riktigt kul på vägen, både under arbetstid och utanför. En av våra värderingar är trots allt ”make it fun”. De andra är “trust to act”, ”act responsible” och ”passion to perform”. Ord som för oss inte bara är ord. Vi litar på våra anställda, agerar ansvarsfullt och brinner för att leverera. Låter det som din nästa arbetsplats?START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-13

Skicka din ansökan så snart som möjligt! Platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.Vi på?Oddwork?är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka?här.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
Jobbeskrivning

Vår kund inom fordonsindustrin söker kundtjänst medarbetare som talar flytande Svenska och Engelska. Tjänsten är på heltid med varierande schema där även kväll/natt och helgjobb tillkommer. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Danda och uthyrd till vår kund med placering i Torslanda.Om dig: Du har minst ett års erfarenhet av liknande jobb, gärna inom service eller försäljning. Du är lyhörd, trevlig och har lätt för att arbeta i team.Det är viktigt att du har god dator vana då detta tillsammans med telefonen kommer att vara dina främsta arbetsverktyg.

Omfattning: Heltid

Plats Torslanda

Språk: Svenska/Engelska

Ansök nu

Philip Morris söker IQOS-Coach i Göteborg

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 20
Trivs du i roller där du får träffa nya människor och presentera nya produkter? Har du en känsla för försäljning och att hitta kundanpassade lösningar? Vill du vara med och skapa en rökfri framtid? Då kan rollen som IQOS-coach vara rollen för dig!

Vi söker engagerade säljare som vill jobba med Philip Morris och bolagets innovativa produkt IQOS i Göteborg.

Om Philip Morris

Bolaget Philip Morris är ett anrikt, globalt, väletablerat tobaksbolag med många års erfarenhet inom sitt segment (tobak). De är innovativa och nytänkande med mål om en rökfri framtid och att nå nyfikna vuxna rökare som söker ett alternativ till cigaretter.

Dina arbetsuppgifter

Din roll är viktig för bolaget då du kommer vara den som har främsta kontakten med vuxna rökare och presentera den produkt Philip Morris säljer. Din arbetsdag spenderas hos olika återförsäljare där du kommer att demonstrera vår produkt till kunder som finns på plats. Du kommer dagligen att ha en aktiv dialog med intresserade tobaksanvändare för att presentera produkten, berätta hur den fungerar och för att svara på frågor. Vi har IQOS coacher över hela Sverige och du kommer att samarbeta nära dem men även med kollegor inom Commercial Deployment.

Rollen är självständig och du kommer dagligen att följa upp och utvärdera dina resultat för att vi tillsammans ska nå vårt gemensamma mål om en rökfri framtid.

Vi erbjuder dig

- Produktutbildning och produktkännedom
- Säljträning
- Möjligheten att ingå i ett fantastiskt team av härliga medarbetare


Personliga egenskaper

- Du tycker om mötet med människor och det ska kännas och synas när man pratar med dig.
- Du är resultatinriktad och vågar att sälja och ta för dig.
- Du har hög moral, är lösningsorienterad, nyfiken och ansvarstagande. Du tycker om att jobba och du trivs i team även på distans och ser hellre lösningarna än problemen.
- Vi söker dig som vill vara med och skapa en rökfri framtid.


Bakgrund

- Du har tidigare jobbat med försäljning och känner dig van i rollen.
- Du har jobbat mot säljmål och vet vad som krävs för att uppnå dem.


Övrigt

Anställningsform: I detta uppdrag kommer du bli anställd av Nordic Retail Group men utföra arbetet åt kunden, Philip Morris i din ort/distrikt.

Tjänsten är schemalagd på vardagar. Det är en heltidsanställning med projektuppdrag på sex månader med starta i maj/juni. För rätt person finns chans till förlängning av uppdraget.

Frågor (ej ansökan) skickas till Johan Åberg på: aberg@nordicretailgroup.com.

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

På Nordic Retail Group har vi ett arbetsklimat som är kreativt och energiskt och vi är alltid ivriga att göra det lilla extra för att lyckas. Vi har verkligen passion för människor och det är därför det är viktigt för oss att erbjuda den mest säkra, inkluderande och inspirerande arbetsplatsen vi kan för våra fantastiska medarbetare.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från kontoret - utan också på väg till kontoret”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Bagare sökes till ICA, Coop och Hemköp i Göteborg!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Om tjänsten

Här erbjuds du ett stimulerande arbete i bageriavdelningen där du kommer att baka allt från matbröd till tårtor eller andra bakverk. Att jobba som bagare eller konditor på Storesupport innebär att arbetsplats och uppdragsgivare kan variera vilket ställer krav på en hög flexibilitet och att du har lätt för att anpassa dig efter den butik du arbetar i.

Andra butikssysslor kan komma att inkluderas exempelvis kassa, varuplock eller inventering.

Vi söker dig som har...

- Utbildning eller arbetserfarenhet från bakning eller konditori
- Kunskap inom livsmedelshantering
- Kreativitet och gillar att testa nytt
- Intresse för det estetiska
- Kännedom om hur smaker och råvaror kan kombineras


Du som person är serviceinriktad och positiv gentemot kunder samtidigt som du arbetar noggrann och effektiv.

Anställningsform

Deltid eller Extrajobb

Deltid - Du arbetar minst 22 timmar i veckan och är tillgänglig för arbete samtliga vardagar. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Extrajobb - Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Göteborgsområdet och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Vad erbjuder vi dig?

- Trygg anställning med kollektivavtal och garantilön

- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete

- Unika utbildningar inom branschen

- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Rekryteringen sker med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafikledare till bolag i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Skift
Ort: Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Bara Posten Bemanning söker nu flertalet trafikledare till vår kund som är verksam inom taxibranschen. Företaget gör nu en större satsning och söker därav flertalet nya medarbetare till trafikledningen. Deras kontor är beläget i Göteborg. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

DIN ROLL
I rollen som trafikledare kommer du arbeta inom trafikledningen för företagets taxibeställningscentral. Arbetsuppgifterna innefattar att på ett snabbt och effektivt sätt ta emot beställningar som i sin tur skall fördelas ut till företagets bilar. Vidare ingår arbetsuppgifter som att planera och slinglägga olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Tjänsten är på heltid på ett skiftschema dag, kväll och helg.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt. Du är stresstålig, proaktiv och kan hantera olika typer av människor och situationer, både i samtal och möten.

VI SÖKER DIG SOM:

- Har erfarenhet från serviceyrket eller kundtjänst
- Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
- God datavana med grundläggande kunskaper i office


Tidigare erfarenhet av trafikplanering, trafikledning, transport eller logistik, slingläggning samt dokumenterad it-utbildning är meriterande.

ÖVRIG INFORMATION:

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet.

Ansök nu

Säljare till Field Sales (deltid/sommarjobb)

Utesäljare
Läs mer Jun 20
Om du är lätt att tycka om…

så är du troligtvis en bra säljare. På samma sätt som vi väljer vänner, väljer vi affärer och samarbetspartners vi gillar. Allting handlar egentligen om att få en bra känsla. En behaglig och ärlig person som lyssnar är ofta en bra försäljare. Är det du? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Just nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med eventsälj - det vill säga försäljning där vi träffar potentiella kunder ansikte mot ansikte med ett bra erbjudande i bakfickan. Med krediter till kund i vår app som gäller i ett stort antal butiker och restauranger har du en naturlig isbrytare och en bra ingång till att berätta om vad vi kan erbjuda våra kunder.

Saknar du erfarenhet?

Ingen fara. På Personal Best ser vi oss som ett lag - lyckas en, lyckas alla, och misslyckas en så misslyckas alla. Därför ger vi kontinuerlig support och utbildning till våra anställda för att du ska bästa möjliga förutsättningar att lyckas och må bra på jobbet. Vi vinner och förlorar tillsammans. Sälj ska vara roligt!

Vem tror vi att du är?

Du vet att försäljning kan vara snabba pengar - inte enkla pengar. Du har en tydlig målsättning i vad och vart du vill i karriären, och du ser det som en motiverande utmaning att sälja en bra produkt av två anledningar: att tjäna bra pengar, men också att hjälpa dina kunder till bättre och mer prisvärda lösningar.

På Personal Best tror vi att vi kan hjälpa dig att nå din maxpotential och få en flygande start, nystart eller omstart på din säljkarriär.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan utan cv här. Vi hörs!

Ansök nu

Säljare till Field Sales

Utesäljare
Läs mer Jun 20
Om du är lätt att tycka om…

så är du troligtvis en bra säljare. På samma sätt som vi väljer vänner, väljer vi affärer och samarbetspartners vi gillar. Allting handlar egentligen om att få en bra känsla. En behaglig och ärlig person som lyssnar är ofta en bra försäljare. Är det du? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Just nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med eventsälj - det vill säga försäljning där vi träffar potentiella kunder ansikte mot ansikte med ett bra erbjudande i bakfickan. Med krediter till kund i vår app som gäller i ett stort antal butiker och restauranger har du en naturlig isbrytare och en bra ingång till att berätta om vad vi kan erbjuda våra kunder.

Saknar du erfarenhet?

Ingen fara. På Personal Best ser vi oss som ett lag - lyckas en, lyckas alla, och misslyckas en så misslyckas alla. Därför ger vi kontinuerlig support och utbildning till våra anställda för att du ska bästa möjliga förutsättningar att lyckas och må bra på jobbet. Vi vinner och förlorar tillsammans. Sälj ska vara roligt!

Vem tror vi att du är?

Du vet att försäljning kan vara snabba pengar - inte enkla pengar. Du har en tydlig målsättning i vad och vart du vill i karriären, och du ser det som en motiverande utmaning att sälja en bra produkt av två anledningar: att tjäna bra pengar, men också att hjälpa dina kunder till bättre och mer prisvärda lösningar.

På Personal Best tror vi att vi kan hjälpa dig att nå din maxpotential och få en flygande start, nystart eller omstart på din säljkarriär.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan utan cv här. Vi hörs!

Ansök nu

Customer Care Advisor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 20
Passion - du har det. För människor, EV-revolutionen, våra produkter, och överensstämmer med vårt hållbara uppdrag att förbättra samhället vi lever i. Din passion drivs energiskt av det sociala utbytet och genom att erbjuda exceptionell service.

Låter detta som dig? Ansök idag!

Låt oss beskriva utmaningen vi erbjuder

Vi på Polestar tror på vårt hållbara uppdrag till planeten, men vi bryr oss också om att bygga hållbara relationer med våra kunder. Vårt Global Customer Care-team befinner sig just nu i en spännande fas av att utveckla en ny intern funktion - vårt alldeles egna Customer Care Center!

Inom denna funktion sker kommunikationen direkt med kunder likaså med tredje parter som representerar Polestar, för att säkerställa att våra kunder får den hjälp och information de behöver, genom kanaler som passar dem bäst. Med denna fantastiska möjlighet kommer du och teamet tillsammans att erbjuda positiva kundupplevelser.

Vi söker nu flera (!) serviceinriktade Polestar-stjärnor som kommer att arbeta i denna nya interna funktion med start den 22a augusti 2022.

Eftersom vi älskar att umgås och att lära av varandra erbjuder vi dig att arbeta från vårt nya kontor i Göteborg (Hisingen), Sverige.

Öppettiderna för vårt Customer Care Center kommer att vara måndag till torsdag 08.00-20.00, fredag 08.00-17.00 och lördag 10.00-15.00. Arbetstider kommer att vara i skift under dessa tider. Tillsammans med dina ca tjugo kollegor kommer du att ge exceptionell leverans gentemot våra kunder.Om tjänsten

I denna roll kommer du att ge utmärkt kundservice genom att bygga och upprätthålla vänliga och professionella relationer med potentiella, nuvarande och tidigare Polestar-kunder. Eftersom teamet befinner sig i en expanderande fas, kommer du att ha ett dedikerat område inom Customer Care där du kan trivas och utvecklas till din fulla potential.

Du kommer att vara en första kontakt för våra kunder, där du kommer att fokusera på ett eller flera av dessa områden i enlighet med vår Customer Relationship Management (CRM) process:

- E-post, ärenden, chattar, inkommande samtal och/eller utgående uppföljningssamtal. Du kanske också stöttar med aktiviteten i våra kunders sociala medier

Du kommer till exempel stödja kunder genom köpprocessen, vara den första linjen av klagomålslösningar eller erbjuda produktinformation. Dessutom kommer du att arbeta nära andra Polestar team för att ge en smidig kundupplevelse.

Vem du är

För att passa bra för denna roll söker vi dig med enastående färdigheter inom kundtjänst. Du är fantastisk på att lyssna och har ett entusiastisk och flexibelt förhållningssätt med förmågan att arbeta i team.

Din passion för EV och vår planet genomsyras i din kommunikation där du ger en energisk och positiv kundservice. Utöver detta är du uthållig, motiverad och har ett öga för detaljer med ett löfte om att leverera kvalitativt arbete inom tidsramar.

Vidare söker vi dig som har:

- Slutförda studier på gymnasienivå eller högre
- Mer än sex månaders erfarenhet med fokus på kundtjänst, inklusive telefon, dator och e-post som dagliga arbetsverktyg
- God IT- och datorförståelse inom mjukvara/teknik
- Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikation på både engelska och svenska


Det är meriterande om du har följande:

- Ytterligare språkkunskaper
- Arbetslivserfarenhet inom fordonsindustrin eller liknande
Ansök idag

Är det här du? Om du är intresserad av att tillhöra vår Polestar-familj får du gärna skicka in ditt CV (inget behov av personligt brev) omgående. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.

Ansök nu

Shift Leader foodora market - Södra Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 17
foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade DMarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får hem sina varor från endast 15 minuter. Häftigt va? foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!

Vi riktar oss nu mot dig, som är redo att axla en ledarroll inom dagligvaruhandeln och vill vara med oss på vår spännande resa mot att bli marknadsledande på snabb e-handel. Nu söker vi en Shift leaders till våran butik i Södra Göteborg. Som Shift leader ansvarar du för att den dagliga operativa verksamheten fungerar på ett effektivt vis med visionen Sveriges snabbaste livsmedelsbutik.

Troligen har du jobbat några år inom dagligvaruhandel, lager, logistik eller restaurang. Du trivs i ett högt tempo och ser dig själv som en framtida butikschef / Warehouse Manager.

Har du dessutom den självklara energin som smittar av sig till andra och en tävlingsnerv i dig där du ständigt tävlar mot dig själv - då vill vi veta mer om dig!

Tjänsten är på deltid omkring 30-75%.

VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Du leder dig själv och övrig personal så att alla arbetsmoment utförs enligt våra gemensamt framtagna arbetssätt
- Du är butikschefens förlängda arm och hjälper till att ta ett helhetsansvar för verksamheten
- Du arbetar aktivt med att förbättra våra gemensamma arbetssätt samt hittar nya effektivare lösningar
- Du testar nya arbetssätt, utvärderar dessa och sprider lyckade lösningar vidare till övriga i bolaget för best practice
- Agera föredöme för andra gällande bolagets värderingar och vision


VEM DU ÄR

- Du har troligen jobbat något eller några år inom butik, lager, restaurang eller liknande verksamhet
- Du är prestigelös och inte rädd för att hugga in där det behövs
- Du är lösningsorienterad och tycker om att ställas inför nya utmaningar i en verksamhet som förändras snabbt
- Du har lätt för att samarbeta med andra


KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet från butik, lager eller restaurang
- Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
- Har du erfarenhet av en ledarroll ses det som meriterande


Kolla gärna in vår instagram foodorapeople.se (http://foodorapeople.se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och team work står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik! Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Ansök nu

Butiksmedarbetare sökes till Ica Supermarket Åkered

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 16
ICA Supermarket i Åkered är en arbetsplats med uppskattning för drivna medarbetare som trivs med att arbeta i ett effektivt strukturerat arbetstempo. De söker nu efter en butiksmedarbetare med hög arbetsmoral som kan tillgodose butikens behov och samtidigt bidra med god energi!

Om tjänsten

Som butiksmedarbetare är du ansiktet utåt för företaget, vilket innebär att du behöver ha ett gott sinne för både kundbemötande och likaså ha flexibiliteten att kunna arbeta på butikens alla olika avdelningar. Det är därför viktigt att du har lätt för att arbeta i grupp och dessutom kan anpassa dig efter de olika behoven i butiken som kan innefatta både kassajobb, varuplock och andra liknande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att...

- kunna bemöta och vara behjälplig åt kunderna.
- vara innovativ och självgående i det dagliga arbetet.
- arbeta i kassalinjen, varuplock, inventering och exponering av varor.
- arbeta flexibelt på samtliga avdelningar i butiken utifrån det dagliga behovet.


Vem är du?

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet från detaljhandeln, gärna mataffär.
- Är serviceinriktad och är en lagspelare.
- Har kassavana från butik.
- Är anpassningsbar och flexibel inför uppkomna arbetsuppgifter.


Krav

- Körkort
- Behärskar svenska/engelska i tal och skrift, då butiken har både nationella och internationella kunder.


Anställningsform

Tjänsten innefattar ett kontrakt på 40h/veckan. Arbetstiderna är förlagda både vardagar och helger under dagtid med start omgående.

Du kommer vara uthyrd via Storesupport i 3 månader, som sedan kan leda till en fastanställning hos kund.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Visst låter det spännande?

Det tycker vi också, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Business Manager till Wrknest Göteborg ????

Account manager
Läs mer Jun 16
Wrknest växer och håller just nu på att öppna upp vårt kontor i Göteborg. Vill du bygga upp och driva vårt säljben i region Väst och starta upp kontoret tillsammans med vår Branch Manager?

Om tjänsten

Wrknest har nu funnits i ett och ett halvt år och vi har fått en pangstart på vår resa. Vi jobbar dagligen med otroligt spännande kunder och får vara delaktiga att bygga deras bolag och därmed deras framgångsresa. För att kunna fortsätta växa och att kunna göra detta i ännu högre utsträckning söker vi nu en Business Manager som vill sätta igång och driva vårt säljben i region Väst, i nära samarbete med regionens Branch Manager.

Business Manager-benet arbetar med nykundsbearbeting, relationsbyggande och att tillsammans med leveransteamet hitta lösningar på kundernas behov. När våra kunder har ett konkret behov lämnas sedan processen över till vårt Leveransteam som operativt ser till att lösa kundernas behov, oftast genom bemanning eller rekrytering.

Som en av de två första personerna som startar vår Göteborgs-verksamhet finns alla möjligheter för dig att dels kunna påverka hur vi arbetar framåt, samt att på sikt bygga och leda ett säljteam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den första tiden i rollen kommer det vara tyngdpunkt på att bygga upp din kundbas med hjälp av prospektering, telefonkontakt av potentiella kunder samt kundmöten för att identifiera och diskutera kunders bemannings- och rekryteringsbehov. I takt med att din kundbas ökar kommer tonvikten på rollen mer och mer gå mot att jobba med långsiktiga relationer och strategi, samt att skräddarsy lösningar åt kunderna, med stor öppenhet för kreativa idéer samt att prova nytt.

Du kommer jobba mot uppsatta siffror och mål, men utan "Wolf of Wallstreet"-kultur, utan vi vill alltid ha glimten i ögat också och se människan bakom resultaten. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng, så vi sätter upp många gemensamma mål på både kort och lång sikt. Tidigare i år var vi bland annat i Chamonix och firade en av våra uppnådda milstolpar.

Dina kvalifikationer

Orädd och nyfiken på att hela tiden lära dig nytt. Är dessa karaktäristiska drag för dig spelar det i stort sett ingen roll spelar det i stort sett ingen roll vad du har för bakgrund. Självklart ser vi det som ett litet plus om du har någon typ av erfarenhet av sälj eller kundbemötande, men annars är detta något vi kommer lära dig om du är rätt person.

Övrig information

Start: September

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Lön: Grundlön + provision

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Säljare Mareld Prolighting

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 16
Vi söker nu en säljare som skall marknadsföra Lunas starka varumärke Mareld Prolighting.

Mareld söker nu en driven Säljare som på den svenska marknaden skall vara med och utveckla vårt redan starka och välkända varumärke Mareld inom konceptet arbetsplatsbelysning.

Mareld säljs idag på bred kundbas i hela Norden, Baltikum och Polen främst genom bygg-, måleri-, industrihandeln och uthyrningsbranschens återförsäljare.

Mareld är ett varumärke inom Luna Group.

Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att på ditt givna distriktet ta hand om och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder.
I din vardag ute på fältet ingår bl.a. att beso?ka Mareld Proligthings och Lunas befintliga återförsäljare fo?r demonstrationer, relationskapade aktiviteter gentemot butikspersonal och butikens kunder.

Du kommer att ingå i ett starkt team av Key Account Manager, Säljare och marknadspersonal som stärker din möjlighet till att vara med och utveckla varumärket Marled Prolighting.

Profil
Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Eftersom arbetet till del är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:

- Erfarenhet av retailförsäljning.
- Relationsbyggare.
- Tekniskt intresse och förståelse.
- Dokumenterat goda försäljningsresultat.


Vi sätter personlighet och säljdriv som primär egenskap. Men vi värdesätter om du har erfarenhet av att arbeta inom retail. Da kan ha gjort framgång som säljare i eller mot butiksledet.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk och entreprenöriell miljö med starka varumärken.

Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesCollective. För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !!

Ansök nu

Account Manager till Binar Solutions // Göteborg

Account manager
Läs mer Jun 15
Året var 1984 när två unga tekniker möttes i en gemensam vision - att utveckla industriella elektroniska verktyg för att effektivisera produktion. Så grundades Binar Solutions, tech-bolaget inom industriell elektronik och mjukvara. Idag är vi en del av Argynnis Group. Tillsammans digitaliserar, effektiviserar och kvalitetssäkrar vi våra kunders produktioner och tar fram smarta verktyg anpassade efter deras unika behov. Toyota, Volvo Cars, Scania och IAC är ett axplock av de kunder vi samarbetar med dagligen. Tillsammans med Oddwork söker vi nu dig som är redo att hänga på med vår innovativa resa för att revolutionera världens produktionsteknik. Är du vår nya Account Manager? I så fall hoppas vi att du scrollar ner och läser mer!

Som Account Manager …
blir din roll att aktivt skapa nya affärer, tillväxt och nöjda kunder. Med målet att sprida vårt koncept om effektiv produktion vidare ut på marknaden, kommer du att proaktivt kontakta och presentera rätt lösningar utifrån kundens unika behov. För att få en helhetsförståelse för våra system, kommer du att arbeta tätt med våra ingenjörer och vara på plats ute på produktionerna. Dessutom får du möjligheten att bidra med dina kreativa och affärsinriktade idéer på hur vi som företag kan utvecklas och ta oss till nya höjder.Vi söker dig med…
ett stort intresse och en fallenhet för försäljning! Med ditt aldrig sinade tålamod, hanterar du kalla som varma samtal och plockar upp leads av bara farten. Du är en engagerad person som drivs av att utvecklas och att utveckla. Du älskar mötet med nya människor och knyter kontakter lika lätt som du knyter skorna - social är ditt förnamn och positiv ditt efternamn. Ett högt tempo är vad som motiverar dig och din affärsdrivna approach är vad som tar dig framåt. Redo att förändra hur världen ser på effektiv och kvalitetssäker produktion? Skicka in din ansökan nu direkt!Våra önskemål till dig:

- Flera års arbetslivserfarenhet inom försäljning av digitala tjänster
- Du har ett intresse och en förståelse för produktion
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B
Varför Binar Solutions?
Vi på Binar Solutions vill att du ska utvecklas. Och att du ska utveckla oss med dina nya tankar och idéer. I vårt sammansvetsade team på ca 30 anställda, har du möjlighet att få ett brett ansvarsområde eller fördjupad expertkunskap. Vi revolutionerar produktionsteknik världen över, men det allra bästa med oss är att vi är helt prestigelösa ­­- för oss finns det inget viktigare än att ge våra kunder den bästa lösningen. Vi tror att det är just därför folk stannar och kunder väljer att jobba med oss. Har vi fått dig och ditt intresse på kroken? Vi ser fram emot att se dig växa och nå din fulla potentiell hos oss på Binar Solutions!START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg eller Trollhättan
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Natali Racho, natali.racho@oddwork.se (mailto:XXX.XXX@oddwork.se) (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-15Är du vår nästa medarbetare??I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på?Oddwork?är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka?här.

Ansök nu

CRM & Insights Manager ESS Group

Marknadsanalytiker
Läs mer Jun 15
Vi brinner för att skapa stamgäster, det är vårt dna och anledningen till att vi finns till - nu letar vi efter en person som vill ta oss till nästa nivå!

Om tjänsten

Jo, så här är det. Viljan och ambitionen har vi haft alltid, att skapa en upplevelse för varje gäst som gör att de längtar tillbaka innan de ens har hunnit komma hem. Nu har vi också systemen, arbetssättet och förutsättningarna för att göra arbetet med att skapa stamgäster riktigt, riktigt bra!

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt CRM & Insight arbete och göra ESS och våra destinationer ännu mer relevanta och intressanta i framtiden.

I rollen som CRM & Insights Manager har du ett övergripande ansvar för företagets kundinsikter. Både genom analys men också genom att framgångsrikt driva våra CRM processer. Vi ser att du leder det kontinuerliga utvecklingsarbetet av CRM arbetet och dess strategi och också är företagets superuser på plattformen.

Vi är entreprenörer hela gänget. Så känns det. Vi brinner för att göra saker med hjärtat, tänka långsiktigt och låta vår nyfikenhet och våra värderingar visa vägen. Vi gillar också att leverera effekt, älskar att lansera nytt, tycker om kreativa lösningar och charmigt och personligt innehåll. CRM arbetet ger oss oändliga möjligheter att göra allt detta på en och samma gång, kreativt arbete som också får stor effekt - världsklass!

Arbetet inom CRM planeras, organiseras och leds ur ett holistiskt och affärsmässigt perspektiv. Du har ett högt engagemang, är nyfiken och kundfokuserad. Mot dina kollegor och samarbetspartners har du ett ledande och entusiasmerande sätt genom att påvisa ett framåtsträvande engagemang i ditt arbete. Du gillar att jobba i team och är inte rädd för att vara både strategisk och operativ utifrån datadrivna insikter. Som person är du analytisk, positiv och kreativ.

Du rapporterar till vår Marketing & e-com Director chef Cecilia Lyche och har en strategiskt mycket viktig roll i ESS marknadsorganisation.

Vem är du?

Du är en person som följer och kanske till och med leder den digitala CRM-utvecklingen och kan omsätta det i idéer för optimal kundupplevelse genom datadrivna kundinsikter.

Placering är i Göteborg på vårt huvudkontor på Vasagatan (snart på Jacy´z)

Låter det intressant? Perfekt! Svara på några frågor och beskriv varför vi är en perfect match. Vi ser fram emot att höra från dig.

Sista ansökningsdag 30 juni 2022.

Ansök nu

Resande säljare - Tjäna 40.000kr/månad!

Hemförsäljare
Läs mer Jun 15
Älskar du att resa runt och skapa nya kontakter? Då kommer du stormtrivas hos oss på Innovative sales!

Fördelar med att arbeta hos oss

Garantibonus 18.000 kr

Generösa provisionsmodeller och bonusar!

Möjligheter till att växa inom bolaget

? Kostnadsfri säljutbildning

Lyxfrukost varje arbetsdag

Resor runtom i Sverige med ett fantastiskt team!

Sovmorgon! (start kl 12.00)

Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort, utlandsresor eller körkortspaket!

Kort om oss

- Vi består idag av 100 glada medarbetare
- Bolaget grundades av säljare, för säljare
- Samarbeten med Telia, Telenor och Allente
- Specialiserade inom fält-, event- och telefonförsäljning


Vi söker dig som

Besitter hög socialkompetens

Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer

Trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp

Är resultatorienterad

Är målmedveten och tävlingsinriktad

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service och försäljning.

Om tjänsten

Du kommer förmedla TV och bredband till främst villaägare från en av Sveriges största TV-leverantörer, Allente. All vår försäljning sker via personliga möten där kund fått information om besöket sedan tidigare. Detta är det perfekta alternativet för dig som älskar försäljning men vill ha lite mer aktivitet i arbetet.

Detta är en resande tjänst vilket innebär att vi arbetar med olika utgångspunkter i Sverige. Vårt huvudkontor har vi idag i Stockholm, Hangövägen 29, Gärdet.

Arbetstider: Måndag - Fredag, kl 12.00 - 21.00 (Inga tidiga morgnar!)

Omfattning: Heltidstjänst

Vi utbildar dig! Vi anser att en god grund lägger spår för en fantastisk karriär och utvecklingskurva. Vi startar därav samtliga anställningar med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du arbetar även tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Är du redo att starta igång din karriär? Skicka in din ansökan så bokar vi in en intervju!

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

Plockpersonal i världsklass Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 14
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som Plockare på MRC Bemanning hoppar man in hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på plockpersonal, ibland med mycket kort varsel. När man blir utbokad gäller det att man har tempo och får upp varorna i tid.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Plockerfarenhet inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare inom IT

Inköpare
Läs mer Jun 14
Inköpare

Lockas du av en bred roll med nära samarbeten både internt och externt?

Vi söker nu dig med några års erfarenhet inom inköp som är redo att ta ett utvecklingssteg i karriären.

För att möta våra kunders behov söker vi nu dig med några års erfarenhet av inköp inom IT- området. Våra kunder verkar inom flera spännande branscher och vi söker nu personer för uppdrag hoa flera kunder i Göteborg.ARBETSUPPGIFTER

Du blir en del i ett inköpsteam som tillsammans arbetar för att öka företagets lönsamhet och produktutveckling. Du arbetar på plats hos en av våra kunder i Göteborgsområdet.UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har en teknisk utbildning, utbildning inom inköp eller motsvarande kompetens.

Minst 3 års erfarenhet.

Du har en god dator och systemvana.

Flytande engelska i tal och skrift.

Goda kommunikationsegenskaper.

Vi söker dig som har ett stort intresse för inköp och brinner för utveckling. För att trivas i rollen drivs du av att ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är resultatinriktad.Vilka är vi?

Sourcian Partner är specialiserade på inköp och logistik. Vi startade år 2012 i syfte att hjälpa företag att skapa affärsdrivande lösningar som lyfter lönsamheten. Vi har erfarenhet och kunskap från de flesta branscher och hjälper både stora och mindre bolag och känner till de utmaningar man som företagare ofta ställs inför.

Vår vision är att vara Sveriges självklara partner inom inköp och supply chain. 2021 fick vi utmärkelsen ”Gasell 2021” vilket är ett kvitto på att vi är ett företag med stark tillväxt.

Start

Enligt ök.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till branschledande företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
A-hubs vision är att vara källan och själva nätverket för ambition. Vi vill förändra branschen och föra ambitiösa människor snabbare, enklare och rättvisare till sina drömjobb genom en mer digital process som gör det möjligt att hålla högsta kvalitet.

För kunds räkning söker vi nu nya stjärnor till deras kundtjänst. Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och som vill lära dig mer om kundtjänst, affärsutveckling och service.

Vår kund Teleperformance är ett av världens ledande kundtjänstföretag med runt 200 000 anställda runt om i världen, och med många stora kunder. De har fräscha lokaler centralt i Göteborg och erbjuder en arbetsplats där glädje och god service är två viktiga beståndsdelar. De erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för att stärka gemenskapen genomför de roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara representant för någon av Teleperformance klienter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att via mail, chatt och samtal besvara inkommande frågor gällande klientens tjänster eller produkter.

När du börjar kommer du få en betald utbildning inom försäljning, kundhantering samt företagets produkter och tjänster. Du kommer även få vägledning under arbetets gång. Du behöver därför behöver inte ha några förkunskaper för att söka denna tjänst.

Vi söker dig som

- Vill få en fot in på arbetsmarknaden och vill jobba i sommar.
- Har en känsla för service och sälj, och har en förståelse för individers olika förutsättningar och behov.
- Har ett driv att lära dig nya saker och har en förståelse för vikten av att alltid göra sitt bästa gentemot både kunder och arbetsgivare.
- Du gillar att ta ansvar och drivs av att nå både egna mål men också gemensamma mål.
- Du har god datorvana och är en är en duktig kommunikatör och kan obehindrat kommunicera på svenska både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.


Övrigt:

Start: 4 juli. Även möjligt att starta senare i juli.

Anställningsform: Direktrekrytering. Sommaranställning med möjlighet att gå över till tillsvidareanställning efter sommaren.

Arbetstider: Heltid med variation; måndag-söndag, dagtid och kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Hoppas vi fångat ditt intresse, varmt välkommen in med din ansökan! Urvalet sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub. Vänligen kontakta saga@a-hub.se vid frågor kring tjänsten!

Ansök nu

Teknikintresserad Account Manager

Utesäljare
Läs mer Jun 13
Har du tidigare erfarenhet av försäljning och vill sälja klimatsmarta tjänster kopplade till Microsoft Teams Telekom som bidrar till en bättre framtid?

Vi söker nu en Account Manager inom nykundsförsäljning som vill bidra till ökad tillväxt och göra skillnad på riktigt. Missa inte chansen att få vara med på vår framgångsresa och bli en del av Sveriges första klimatneutrala telekombolag!

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss blir din huvudroll att fokusera på försäljning av tjänster kopplade till Microsoft Teams Telekom till medelstora och stora företag i Sverige, där du har eget kund- och budgetansvar. Du är en viktig del i leveransen av Teams-relaterade IT/Telekom-tjänster där kunden erbjuds marknadens bästa plattformar.

Erfarenheter

Vi söker dig som har:

- Minst 1 års erfarenhet av försäljning
- Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då detta används i det dagliga arbetet
- Innehar B-körkort
- Vi förutsätter också att du har ett brinnande intresse för försäljning


Egenskaper

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och tävlingsinriktad! Du trivs med telefon och dator som arbetsredskap och brinner för att sätta kunden i fokus! För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som sprider energi i gruppen och som ständigt strävar efter att överträffa dig själv.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Månadslön & rörlig del
- Säljresor, tävlingar och kick-offer!
- Coachande ledarskap med närvarande chefer och fantastiska kollegor
- Möjlighet till tjänstebil efter 6 månader
- Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020, 2021 och 2022
- O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify och 1h träning i veckan på arbetstid


Om oss

Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 400 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.200 MSEK år 2020 och har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Tammerfors, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping, Uppsala och Luleå.

www.officemanagement.seÖvrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Mölndalsvägen, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan om det här är rollen för dig!

Har du frågor om tjänsten slår du en signal till mig Sara Lundberg på 010 858 40 67.

Ansök nu

Jobba med kundservice på PostNord i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Är du lösningsorienterad, hjälpsam och tävlingsinriktad? Då kan ett jobb på PostNords kundservice vara något för dig! Här får du chansen att hjälpa inringande kunder att spåra paket och lösa problem.

Bli en del av ett stort och sammansvetsat team som tillsammans jobbar för att nå mål och tävla mot andra avdelningar. Kontoret som är helt nytt ligger med tillgång till bra kommunikationer vid Masthugget i Göteborg. PostNords kundservice har öppet måndag till fredag 07.55 - 19.00 och du blir schemalagd på heltid mellan dessa tider.

Vem är du?

- Du är engagerad och har hög arbetsmoral
- Är social och vill arbeta med kundbemötande
- Trivs med att arbeta i team


Vad får du?

- Fullt betald utbildning & stora utvecklingsmöjligheter
- Bli en del av ett stort sammansvetsat team
- Heltidsanställning måndag till fredag
- Anställningen är hos Teleperformance


Jobba för PostNord som erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. PostNord har en spännande resa framför sig och vi hoppas att du vill vara med och stärka Postnords position inom e-handel och leverans samt visa att de levererar service i världsklass. Vi tillsätter med omgående start så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Ansök nu

Plockpersonal i världsklass Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 13
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som Plockare på MRC Bemanning hoppar man in hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på plockpersonal, ibland med mycket kort varsel. När man blir utbokad gäller det att man har tempo och får upp varorna i tid.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Plockerfarenhet inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Account Manager

Innesäljare
Läs mer Jun 13
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som Senior Account Manager på ett växande bolag.


Vi söker dig som:
- Gillar att göra affärer.
- Har erfarenhet av försäljning mot B2B.
- Är van i att hantera en hög frekvens av kunddialoger.
- Har kommit en bit i din säljkarriär, men har viljan att ta dig vidare.
- Gillar hög påverkansgrad i din framtida utformning av tjänsten.
- Vill vara en viktig kugge i ett växande företag.
- Gillar att arbeta i tajta Team och ser samarbete inom hela företaget som en självklarhet.


Adsup (https://www.adsup.se/) är ett bolag verksamt inom Social media marketing med fokus på rekrytering och employer branding. Företaget har under senaste 5 åren haft en genomsnittlig årlig tillväxt på över 50% och har inga planer på att sakta ner. För att lösa detta söker vi nu nästa stjärna som vill vara en central del av en spännande scaleupresa.

Vad du kan förvänta dig som Account Manager på Adsup

- Långsiktighet
- Högt engagemang från ledare och ägare för att du ska lyckas i din roll
- En produkt som skapar värde för kunderna
- Total backning av dig i din utvecklingsresa
- Spännande säljtävlingar på både individ- och gruppnivå
- Ett tydligt onboardingprogram


Rollen:
- Försäljning - Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden. Du arbetar med direktsälj och/eller skapar dina egna demomöten.
- Relationsbyggande - Du bygger din egen kundstock för att skapar repetitiva möjligheter till utvecklande partnerskap .
- Kontraktsförhandlingar - Du leder förhandlingsarbetet med kund och stänger affärerna.


Förmåner & Villkor:

- Optionsprogram
- Friskvårdsbidrag
- Marknadsmässig fast lön och fina provisionsmöjligheter
- Gemensamma team- och företagsaktiviteter
- Fräscha lokaler med startupkänsla


I denna rekrytering samarbetar Adsup med SalesCollective - by Go!Sales för hantering av rekryteringsprocessen. Alla frågor om tjänsten eller ansökningar skickas till Sales Collective, välkommen med din ansökan!START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg (Holmen)

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön och provision

KONTAKT: Rekryteringsansvarig Martin Nyberg - (för frågor om tjänsten)

Ansökning sker via formuläret

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-30 - löpande intervjuer - ansökningar bearbetas och tillsätts löpande, ansök idag!

Ansök nu

Kassapersonal Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 14
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som kassaanställd på MRC Bemanning hoppar man in i kassan hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på kassapersonal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Kassautbildning inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Har du intresse för mat? Sök tjänsten som delikatess-medarbetare i butik.

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Jun 13
Brinner du för mat & service? Det gör vi!

MRC Väst växer med sina kunder! Därav söker vi personal boende i Göteborg med omnejd. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av livsmedel och ett brinnande intresse för mat.

Bil och körkort är ett plus.

Du skall ha ett stort intresse för serviceyrket och kunna arbeta både självgående och i ett team som håller ett högt tempo. Du är glad av naturen och trivs med kundkontakt. Du gör alltid ditt yttersta för att ge bästa kundnöjdhet.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel och kunna ta dig till olika butiker i Göteborg med omnejd. Har du tidigare erfarenhet av delikatess, kallskänk, kock och café är det av intresse.
Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete. Allt från 20 timmar till heltid.

Erfarenhet från ICA, Coop, Willys, Hemköp & Citygross är direkt meriterande!

Har du frågor kring tjänsten, mejla regionchef therese@mrscbemanning.se Observera att vi ej tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Har du intresse för mat? Sök tjänsten som delikatess-medarbetare i butik.

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Jun 13
Brinner du för mat & service? Det gör vi!

MRC Väst växer med sina kunder! Därav söker vi personal boende i Göteborg med omnejd. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av livsmedel och ett brinnande intresse för mat.

Bil och körkort är ett plus.

Du skall ha ett stort intresse för serviceyrket och kunna arbeta både självgående och i ett team som håller ett högt tempo. Du är glad av naturen och trivs med kundkontakt. Du gör alltid ditt yttersta för att ge bästa kundnöjdhet.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel och kunna ta dig till olika butiker i Göteborg med omnejd. Har du tidigare erfarenhet av delikatess, kallskänk, kock och café är det av intresse.
Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete. Allt från 20 timmar till heltid.

Erfarenhet från ICA, Coop, Willys, Hemköp & Citygross är direkt meriterande!

Har du frågor kring tjänsten, mejla regionchef therese@mrscbemanning.se Observera att vi ej tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administratör till DFDS Seaways AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Om tjänsten
Som administratör på Costumer Service avdelningen hos DFDS Seaways AB hanterar du bokningsförfrågningar från privatpersoner och mindre företag, framför allt från kunder som inte har ett konto hos DFDS sedan tidigare. Du kommer att sköta de administrativa arbetsuppgifterna som är kopplade till bokningsförfrågningar samt finnas tillgänglig som kontaktperson för kunder vid frågor. Eftersom du kommer hantera nya kunder kan det komma frågor både högt och lågt, och du kommer i vissa fall guida kunden genom hela processen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca: 6 månader och är en heltidstjänst med placering på DFDS Seaways kontor i Göteborg. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag 08:00-16:30.

Om dig
För att lyckas i rollen som administratör hos DFDS Seaways AB tror vi att du är lösningsorienterad och inte rädd för att ta reda på det du behöver för att komma vidare i ditt arbete. Ditt servicetänk gör att du guidar de nya kunderna genom bokningsprocessen på ett förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Ditt sinne för struktur gör att du har förmågan att hantera flera förfrågningar samtidigt och du drivs av att arbeta mot många olika kontaktytor.

Om dig:
Servicetänk och gärna erfarenhet av serviceyrket
Lösningsorienterad
Lagspelare
Strukturerad


Krav för tjänsten

- Erfarenhet av Microsoft Office
- Van vid att skapa struktur
- God samarbetsförmåga
- Svenska och engelska i både tal och skrift
Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.com

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord
DFDS | Göteborg | Transport | Logistik |

Ansök nu

Supply Planner till Metenova // Mölndal

Inköpare
Läs mer Jun 13
Välkommen till Metenova (https://www.metenova.com/)! Vi är det medicintekniska bolaget som uppfann den magnetkopplade mixern för aseptisk och steril läkemedelsproduktion - en uppfinning som blev en riktigt teknisk hit! Tillsammans jobbar vi varje dag för att säkerställa att våra produkter bidrar till en säker och pålitlig läkemedelstillverkning. I vår stadigt växande bransch och med en spännande expansiv fas framför oss letar vi nu, tillsammans med Oddwork, efter dig med god förståelse för produkt såväl som hela försörjningskedjan.

Som Supply Planner
För att stödja vår starka tillväxtresa utökar vi teamet med ytterligare en supply planner. Du kommer jobba med planering och inköp till vårt standardsortiment samt stödja kundanpassnings- och nyutvecklingsprojekt. Här väntar en samordnande roll med stor möjlighet att utveckla arbetssätt och metoder - chansen att vara med och förändra läkemedelsindustrin och i slutändan rädda liv.

På ditt skrivbord:

- Materialstyrning och operativt inköp gentemot prognos- och lagermål
- Drivning och uppföljning av underleverantörer utifrån överenskomna KPI:er
- Analys och bearbetning av säljprognoser för vår behovsplanering
- Projektinköp inkl offertarbete, kapacitetsplanering, uppföljning
- Underhåll av masterdata och planeringsparametrar i vårt affärssystem Pyramid
- Ändringshantering
- Process- och metodutveckling inom alla delar av inköp och supply chain


Vi söker dig som...
trivs i en omgivning med högt tempo och korta beslutsvägar. Du jonglerar skickligt flera projekt samtidigt och har en förmåga att skapa struktur och ordning i allt du gör.

Vi tror du är: lagspelare, lojal och nyfiken.

Våra önskemål till dig:

- Teknisk högskoleexamen inom supply chain
- Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska
- Erfarenhet av avancerad analys i Excel samt van vid att arbete i affärssystem
- Gärna erfarenhet av tekniskt inköp


Varför Metenova?

I fräscha lokaler ett stenkast från Mölndalsån väntar ett härligt, familjärt team på att få välkomna dig till det växande innovativa Metenova och en spännande framtidsbransch. Tillsammans gör vi allt för att överträffa morgondagens behov och framtidens krav. Här är miljön internationell och utvecklingsmöjligheterna stora. Detta är jobbet där världen blir din spelplan, och du får lära nytt om biotechprocesser och luta dig tillbaka med det sammansvetsade gänget som älskar gott kaffe och att hitta på saker tillsammans. Läs mer om vår företagskultur här. (https://www.metenova.com/career)START: Enligt överenskommelse
PLATS: Mölndal
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddowork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-14

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på (https://www.oddwork.se/join-the-oddwork-family/) är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka? här (https://www.facebook.com/oddwork/), eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i? (https://itunes.apple.com/se/app/oddgame/id1166199345?mt=8)?och? (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobilestorytelling.oddgame&hl=sv)!

Ansök nu

Teknikintresserad Account Manager

Utesäljare
Läs mer Jun 20
Har du tidigare erfarenhet av försäljning och vill sälja klimatsmarta tjänster kopplade till Microsoft Teams Telekom som bidrar till en bättre framtid?

Vi söker nu en Account Manager inom nykundsförsäljning som vill bidra till ökad tillväxt och göra skillnad på riktigt. Missa inte chansen att få vara med på vår framgångsresa och bli en del av Sveriges första klimatneutrala telekombolag!

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss blir din huvudroll att fokusera på försäljning av tjänster kopplade till Microsoft Teams Telekom till medelstora och stora företag i Sverige, där du har eget kund- och budgetansvar. Du är en viktig del i leveransen av Teams-relaterade IT/Telekom-tjänster där kunden erbjuds marknadens bästa plattformar.

Erfarenheter

Vi söker dig som har:

- Minst 1 års erfarenhet av försäljning
- Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då detta används i det dagliga arbetet
- Innehar B-körkort
- Vi förutsätter också att du har ett brinnande intresse för försäljning


Egenskaper

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och tävlingsinriktad! Du trivs med telefon och dator som arbetsredskap och brinner för att sätta kunden i fokus! För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som sprider energi i gruppen och som ständigt strävar efter att överträffa dig själv.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Månadslön & rörlig del
- Säljresor, tävlingar och kick-offer!
- Coachande ledarskap med närvarande chefer och fantastiska kollegor
- Möjlighet till tjänstebil efter 6 månader
- Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020, 2021 och 2022
- O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify och 1h träning i veckan på arbetstid


Om oss

Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 400 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.200 MSEK år 2020 och har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Tammerfors, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping, Uppsala och Luleå.

www.officemanagement.seÖvrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Mölndalsvägen, Göteborg

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan om det här är rollen för dig!

Har du frågor om tjänsten slår du en signal till mig Sara Lundberg på 010 858 40 67.

Ansök nu

Kassapersonal Sökes!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 13
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som kassaanställd på MRC Bemanning hoppar man in i kassan hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på kassapersonal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Kassautbildning inom ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande!

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu