Försäljning, inköp, marknadsföring jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Försäljning, inköp, marknadsföring i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

SOMMARJOBB: Glassplockare sökes till lördagar! (sök utan cv)

Butikskonsulent
Läs mer Mar 21
Nytt
Om jobbet

Vi söker just nu dig som vill plocka upp glass-leveranser i matbutiker på lördagar i sommar i Göteborg med omnejd.

FMCG Partner kommer vara din arbetsgivare men du jobbar åt ett specifikt glass-företag med att fylla på glass i olika butikers frysdiskar framför allt på Lördag förmiddag. Varje person kommer ansvara för 1-3 butiker och kommer besöka dessa varannan vecka som minst.

All rapportering efter uppdraget sker digitalt så du behöver vara någorlunda tekniskt lagd samt äga en smartphone med möjlighet att ta bilder.

FMCG Partner utbildar dig så du behöver inte ha jobbat med detta tidigare en det är såklart meriterande om du har vana från att jobba i butik.Om den vi söker

Jobbet passar dig som...

- Kan jobba minst varannan lördag på förmiddagen under perioden v.25-34

- Är ansvarsfull, trevlig, lättlärd och serviceminded.

- Är relativt stark & klarar av att fylla på glass i butikernas frysdiskar

- Jobbar bra självständigt

- Är effektiv och gillar att tävla med sig själv

- Har inställningen att problem är till för att lösas och slutför alltid det du påbörjat.

- Gillar ordning och reda och njuter av att se ett färdigt resultat av ditt arbete.

- Har fyllt 18 år

- Har körkort samt egen bil (det är ett stort plus men inget måste).Varför ska du jobba med oss?

Förutom ett grymt extrajobb så erbjuder vi dig en bra marknadsmässig lön, betald restid mellan butikerna, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.

Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig ett stort lycka till!

Ansök nu

Vill du jobba med ett event i Göteborg med omnejd?

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 21
Nytt
Om oss

Brand Impact har sedan 1988 hjälpt varumärken inom detalj-och dagligvaru-handeln med att synliggöra sina produkter ute i butikerna antingen genom att bjuda kunder på ett smakprov/pratstund eller att helt enkelt jobba med att exponera och framhäva produkterna genom det visuella.

Våra duktiga Produktambassadörer jobbar med att bjuda butikens kunder på varsitt smakprov av dagens produkt, vilket kan vara allt ifrån ny-grillat kött till en super god sallad eller chokladbit.

Jobbet är superkul för dig som älskar att prata med människor, är ansvarsfull och älskar att göra människor glada :)

Om jobbet

På uppdrag utav ett av Sveriges största varumärken kommer du, tillsammans med en kollega, åka runt olika locations i Västra Sverige så var beredd på roliga dagar och härliga hotellnätter när så krävs :) Ni ska bjuda på härliga smakprover på en snygg eventyta utanför butik och ansvara för en rolig besöksaktivitet för att få till lite härlig stämning.

Vi kommer ha en betald utbildning i Stockholm där man kommer få provsmaka produkterna och lära sig bygga ihop eventytan. Detta innebär då att man blir en Brand Ambassador och ansiktet utåt för just detta varumärke under dessa veckor.

Låter detta som ett jobb för dig, så läs vidare och ansök sedan genom att klicka på "Skicka ansökan" (du behöver inget cv - utan du ansöker genom att besvara ett par frågor)

Vi söker dig som

- är över 18 år

- har körkort

- är social och utåtriktad

- har jobbat med sälj, event eller service tidigare

- har ett intresse för marknadsföring

- har ett intresse för det som säljs i matbutiker

- är trevlig, pigg, serviceminded, ödmjuk, flexibel & självständig

- håller vad du lovar

- är en duktig problemlösare

- kan jobba onsdag - lördag varje vecka mellan v19 - v23 (innebär övernattning)

Meriterande om du dessutom…

- har jobbat i livsmedelsbutik

- intresse för grillning/matlagning

Varför ska du jobba med oss?

Förutom ett roligt och ganska flexibelt extrajobb så erbjuder vi dig en bra lön, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.

Du har även chans till ett extrajobb som löpande under året erbjuder dig arbetspass där du självständigt med hjälp av tydligt utformade instruktioner jobbar för att genomföra olika event och inspirations-upplevelser i diverse livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde.

Var det dig vi beskrev så ansök med dina kontaktuppgifter samt svara på ett par snabba frågor så kontaktar vi dig ifall du är den vi söker.

PS: Kolla gärna vad våra anställda tycker om att jobba hos oss på Brand Impact (öppna i en ny flik):

https://se.indeed.com/cmp/Brand-Impact/reviews

Stort Lycka till!

Ansök nu

Field Expert till Philip Morris - Göteborg

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 21
Nytt
Trivs du i roller där du får träffa nya människor och presentera nya produkter? Har du en känsla för försäljning och att hitta kundanpassade lösningar? Vill du vara med och skapa en rökfri framtid? Då kan rollen som Field Expert vara rollen för dig!

Vi söker engagerade säljare som vill jobba med Philip Morris och bolagets innovativa produkt IQOS i Göteborg.

Om Philip Morris

Bolaget Philip Morris är ett anrikt, globalt, väletablerat tobaksbolag med många års erfarenhet inom sitt segment (tobak). De är innovativa och nytänkande med mål om en rökfri framtid och att nå nyfikna vuxna rökare som söker ett alternativ till cigaretter.

Dina arbetsuppgifter

Din roll är viktig för bolaget då du kommer vara den som har främsta kontakten med vuxna rökare och presentera den produkt Philip Morris säljer. Din arbetsdag spenderas hos olika återförsäljare där du kommer att demonstrera Philip Morris produkter till kunder som finns på plats. Du kommer dagligen att ha en aktiv dialog med intresserade tobaksanvändare för att presentera produkterna, berätta hur dem fungerar, svara på frågor och jobba med konvertering av nya kunder. Vi har Field Experter över hela Sverige och du kommer att samarbeta nära dem men även med kollegor inom Philip Morris. Rollen är självständig och du kommer dagligen att följa upp och utvärdera dina resultat för att tillsammans nå gemensamma mål om en rökfri framtid.

Vi erbjuder dig

- Produktutbildning och produktkännedom
- Säljträning
- Möjligheten att ingå i ett fantastiskt team av härliga medarbetare


Personliga egenskaper

- Du tycker om mötet med människor och det ska kännas och synas när man pratar med dig.
- Du är mål -och resultatinriktad och vågar att sälja och ta för dig.
- Du har hög moral, är lösningsorienterad, nyfiken och ansvarstagande.
- Du tycker om att jobba och du trivs i team även på distans och ser hellre lösningarna än problemen.


Kvalifikationer och erfarenhet

- Du har tidigare jobbat med försäljning och känner dig van i den rollen
- Du har jobbat mot säljmål och vet vad som krävs för att uppnå dem
- Minst 21 år som sökande
- B-körkort och egen bil är meriterande dock ej ett krav


Övrigt

Anställningsform: I detta uppdrag kommer du bli anställd av Nordic Retail Group men utföra arbetet åt kunden, Philip Morris i din ort/distrikt. Förväntad start är 11 april 2023.

Tjänsten är schemalagd på vardagar. Det är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Frågor (ej ansökan) skickas till Elina Lundström på: lundstrom@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från kontoret - utan också på väg till kontoret”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 21
Nytt
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Uthyrare

Uthyrare
Läs mer Mar 21
Nytt
Just nu söker vi för kunds räkning en uthyrare till Göteborg.

Är du ute efter en ny utmaning där ordning & reda och service står i centrum? Då kan detta jobbet vara ett jobb för dig. I detta jobbet får du möjligheten att jobba med uthyrning av truckar i Göteborgsområdet.

Arbetsuppgifter

- Order- och returmottagning via mail, telefon och butik

- Ansvara för att skapa avtal, uppföljning under uthyrning och fakturering

- Koordinera och följa upp bokade transporter

- Kontinuerligt jobba med att förbättra processer

Profil

- Truckkort

- Erfarenhet inom försäljning/uthyrning

- Hög servicekänsla

- Erfarenhet att jobba i affärssystem

- Flytande svenska & engelska både i tal och skrift

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 21
Nytt
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Söker du en utmanande och givande roll i kundtjänst?

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 21
Nytt
Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare genom oss på Jovi kommer du att arbeta med olika ärendehanteringssystem och hjälpa våra kunder med allt från fakturor och betalningspåminnelser till andra åtaganden som underlättar kundernas upplevelse av tjänsterna/produkterna. Du kommer att leverera kundservice av högsta kvalitet genom inkommande samtal per telefon, mail och chatt.

Din bakgrund
Du är en god lyssnare och har förmågan att lösa problem på ett professionellt och empatiskt sätt. Du har också ett öga för detaljer och kan hålla flera bollar i luften samtidigt.

Krav för tjänsten:

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Grundläggande datorkunskaper

- Avslutad gymnasieutbildning

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke

- Intresse för ekonomi

Om företaget

Tjänsten är för en våra kunder som har sitt säte i centrala Göteborg och är en global aktör inom tech-industrin. Urval sker löpande så tveka inte att komma in med din ansökan.

Ansök nu

SOMMARJOBB: Glassplockare sökes till lördagar! (sök utan cv)

Butikskonsulent
Läs mer Mar 20
Nytt
Om jobbet

Vi söker just nu dig som vill plocka upp glass-leveranser i matbutiker på lördagar i sommar i Göteborg med omnejd.

FMCG Partner kommer vara din arbetsgivare men du jobbar åt ett specifikt glass-företag med att fylla på glass i olika butikers frysdiskar framför allt på Lördag förmiddag. Varje person kommer ansvara för 1-3 butiker och kommer besöka dessa varannan vecka som minst.

All rapportering efter uppdraget sker digitalt så du behöver vara någorlunda tekniskt lagd samt äga en smartphone med möjlighet att ta bilder.

FMCG Partner utbildar dig så du behöver inte ha jobbat med detta tidigare en det är såklart meriterande om du har vana från att jobba i butik.Om den vi söker

Jobbet passar dig som...

- Kan jobba minst varannan lördag på förmiddagen under perioden v.25-34

- Är ansvarsfull, trevlig, lättlärd och serviceminded.

- Är relativt stark & klarar av att fylla på glass i butikernas frysdiskar

- Jobbar bra självständigt

- Är effektiv och gillar att tävla med sig själv

- Har inställningen att problem är till för att lösas och slutför alltid det du påbörjat.

- Gillar ordning och reda och njuter av att se ett färdigt resultat av ditt arbete.

- Har fyllt 18 år

- Har körkort samt egen bil (det är ett stort plus men inget måste).Varför ska du jobba med oss?

Förutom ett grymt extrajobb så erbjuder vi dig en bra marknadsmässig lön, betald restid mellan butikerna, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.

Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig ett stort lycka till!

Ansök nu

Sommarjobbare till kundsupport

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 20
Nytt
Vi söker sommarjobbare till kundsupport hos vår kund inom fordonsindustrin!

Vi söker dig som vill jobba som sommarjobbare inom kundsupport hos vår kund som är en ledande aktör inom fordonsindustrin. Som sommarjobbare hos oss kommer du att ha en viktig roll i att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Du kommer att hjälpa till med att besvara kundfrågor via telefon, e-post och chatt och ge support till våra kunder på ett professionellt sätt.

För att lyckas i rollen som sommarjobbare hos oss behöver du ha följande kvalifikationer:

- Du studerar på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier.

- Du har goda kommunikationsförmågor, både i tal och skrift.

- Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

- Du är serviceinriktad och har en positiv inställning.

- Du har en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kan arbeta effektivt under tidspress.

Som sommarjobbare hos oss erbjuder vi dig:

- En möjlighet att få värdefull erfarenhet från en ledande aktör inom fordonsindustrin.

- En chans att jobba tillsammans med andra studenter och ha roligt på jobbet.

- För rätt person finns även möjlighet till att jobba extra resten av året.

Om du tror att du är rätt person för denna tjänst och vill ha möjlighet att jobba som sommarjobbare hos vår kund, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skandia söker kundtjänstmedarbetare!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 20
Nytt
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på en utvecklings resa på Skandias grupp & vårdförsäkrings avdelning och samtidigt leverera service i världsklass. Här får du chansen att tillhöra ett magisk team som arbetar med att hjälpa Skandias företagskunder, rådgivare, mäklare och privatpersoner med frågor kring olika typer av försäkringsupplägg. Låter detta som något för dig, välkommen att skicka in din ansökan idag.

Om Skandia

- Skandia hjälper deras kunder att ta beslut här och nu. För ett tryggt och rikt liv

- Skandia satsar på långsiktiga investeringar som ger en stabil och hållbar tillväxt

- Genom deras förebyggande hälsoarbete är dom med och bidrar till ett friskare Sverige

Skandia har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år - Skandia vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Skandia skapar trygghet för generationer.

Du erbjuds

Ett nytt fräscht kontor i centrala Göteborg
Försäkringsbolag i framkant med goda utvecklingsmöjligheter
Tillhöra Skandias team i världsklass
Närvarande konsultchef via Amendo

Kvalifikationer och egenskaper
Som person är du självgående, driven och lösningsorienterad. Du har ett högt tempo och älskar prata med kunder i telefon. Viktigt är att du sätter stort värde på att arbeta strukturerat och se helheten i varje kundsamtal.

- Strukturerad

- Kommunikativ

- Självgående

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://goo.gl/DpqfGV)!

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filiph Fagerlund på filiph.fagerlund@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Street Säljare Göteborg

Gatuförsäljare
Läs mer Mar 20
Nytt
Hej där!

Vill du vara en del av ett team där alla har samma mål att bli framgångsrika? Vill du bli riktigt duktig och bestämma din egen lön? Har du kanske vad som krävs för att axla rollen som teamleader?

Om du vill utvecklas varje dag och ta dig ur ekorrhjulet - kom till oss på Personal Best och ta steget uppåt i karriären. Vi lär dig hantverket försäljning!

Tänk dig ett jobb som säljare där du har en produkt som i stort sett säljer sig självt och friheten att inleda försäljning med vem du vill. På Personal Best får du alla verktygen och den vetenskapligt beprövade säljtekniken till att bli en säljare i toppklass. Med drivna och positiva kollegor så har du tryggheten och lagkänslan som ger dig alla förutsättningar som krävs för att du ska uppnå dina mål.Vad kan vi erbjuda dig?

- En produkt som du kan stå bakom till 100%

- Daglig säljträning och regelbundna seminarium

- En belönande provisionsmodell utan tak

- Beprövad säljteknik baserad på senaste forskningen

- En positiv och energifylld kultur - vi är ett team!Vad ska du göra?
Tjänsten går ut på att förmedla vårt erbjudande till kunder genom eventförsäljning och street - vi jobbar alltså face2face. Vi på Personal Best lägger störst fokus på kundnöjdhet och kvalité, därför söker vi personer som brinner för kundservice och försäljning. Det bästa med vårt erbjudande är att vi ger kunden ett presentkort på 300 kr att handla för på i stort sätt alla affärer. Du får upp intresset väldigt snabbt och du kommer dagligen ha många roliga och spännande möten t.ex sälja på kändisar! Om du gillar frihet under ansvar; vill lära dig försäljning på riktigt och samtidigt tjäna bra pengar- då har du kommit rätt.Vad gör vi?
Personal Best är arbetsplatsen för dig som alltid strävar efter att bli lite bättre, varje dag. Vi ser oss själva snarare som ett idrottslag än en familj, vi stöttar varandra samtidigt som vi håller varandra till en högre standard.

Vårt främsta mål är att alla i vår omgivning, kunder som anställda, ska känna att försäljningen vi gör och beteendet vi har, är på absolut högsta nivå.

Dessutom, om du är lika besatt som vi är när det kommer till egen utveckling, coachning och att hjälpa andra uppnå sina mål- då finns det gott om platser för dig som är driven att kliva upp och bli chef i stort sett direkt.

Just nu lanserar vi flera butiker i hela landet.
Ansök idag, med eller utan CV.

Ansök nu

Utesäljare Göteborg

Gatuförsäljare
Läs mer Mar 20
Nytt
Om du är lätt att tycka om…

så är du troligtvis en bra säljare. På samma sätt som vi väljer vänner, väljer vi affärer och samarbetspartners vi gillar. Allting handlar egentligen om att få en bra känsla. En behaglig och ärlig person som lyssnar är ofta en bra försäljare. Är det du? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Just nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med field sales - det vill säga försäljning där vi träffar potentiella kunder ansikte mot ansikte med ett bra erbjudande i bakfickan. Med ett presentkort till kund som gäller i ett stort antal affärer har du en naturlig isbrytare och en bra ingång till att berätta om vad vi kan erbjuda våra kunder.

Saknar du erfarenhet?

Ingen fara. På Personal Best ser vi oss som ett lag - lyckas en, lyckas alla, och misslyckas en så misslyckas alla. Därför ger vi kontinuerlig support och utbildning till våra anställda för att du ska bästa möjliga förutsättningar att lyckas och må bra på jobbet. Vi vinner och förlorar tillsammans. Sälj ska vara roligt!

Vem tror vi att du är?

Du vet att försäljning kan vara snabba pengar - inte enkla pengar. Du har en tydlig målsättning i vad och vart du vill i karriären, och du ser det som en motiverande utmaning att sälja en bra produkt av två anledningar: att tjäna bra pengar, men också att hjälpa dina kunder till bättre och mer prisvärda lösningar.

På Personal Best tror vi att vi kan hjälpa dig att nå din maxpotential och få en flygande start, nystart eller omstart på din säljkarriär.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan utan cv här. Vi hörs!

Ansök nu

Account Manager Göteborg

Account manager
Läs mer Mar 20
Nytt
Vi utökar vår produktion för och söker därmed två Account Managers som vill arbeta i en utvecklande och inkluderande miljö med försäljning och service med goda löneförutsättningar.

Vi ger dig möjligheten att arbeta på distans längre fram men till en början kommer du givetvis arbeta från kontoret.

Kontoret ligger centralt i Göteborg, bara några minuter ifrån Järntorget.

Om tjänsten:

Tjänsten innebär försäljning av en Energi Förvaltnings tjänst via telefon, till företag och privatpersoner.

Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal och vårt mål är att våra agenter hela tiden ska utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Det är dock inget krav utan sätter stor vikt vid din personlighet, vilja och driv.

Som säljare arbetar du kontorstider, måndag till fredag.

Vi anställer främst på heltid men finns även möjlighet till något lägre sysselsättning.

Lönen:

Lönen är främst provisionsbaserad men vi har även en garanterad lägstalön vid korrekt utfört arbete. De anställda vi har idag som arbetar med samma produkt, har en snittlön på c:a 45,000kr/mån. Det kan självklart variera något men det är ungefär där lönen är vid uppnådd målsättning och självklart har vi även en del anställda som alltid ligger över det. Det finns alltså goda möjligheter att tjäna en bra lön även om målsättningen inte alltid uppnås.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och prestationsorienterad men även klarar av motgångar. Du är inte rädd för att ta för dig samtidigt som du värnar om god sammanhållning och en trevlig arbetsplats. Du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Vi värdesätter om du är aktiv inom en idrott och/eller har tidigare erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vågar du även ta för dig i sociala sammanhang och är en positiv person kan det vara meriterande för tjänsten.

Kvalifikationer För tjänsten krävs att du har gymnasiekompetens eller likvärdig erfarenhet - har tidigare arbetslivserfarenhet, meriterande med försäljningserfarenhet - har goda språkkunskaper i svenska.

Intervjuer sker fysiskt, löpande. Tillträde av tjänst enligt överenskommelse.

Ansök här nedan eller mejla oss!

Ansök nu

Sales Development Representative

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Mar 20
Nytt
Vilka är vi på Winningtemp? ????

Winningtemp är ett snabbväxande SaaS-bolag (Software as a service) som grundades 2014. Sedan dess har engagerade investerare gått in i bolaget, bland annat Norrsken, som bara investerar i bolag som har en positiv inverkan på världen.

Winningtemp erbjuder marknaden en branschunik och revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika arbetsplatser. Detta genom att samla in och visualisera realtidsdata som beskriver personalens upplevelse av ledarskap, meningsfullhet, kontroll och glädje i arbetet.
Vi har vuxit med 70 personer under de senaste tre åren, mycket på grund av våra medarbetare, som jobbar efter vår kultur och värderingar och mot vår vision; to forever change how people succeed together.
Idag består Winningtemp av ett härligt och ambitiöst gäng om 100+ personer på kontoren i Göteborg, Stockholm, Oslo och London. Huvudkontoret i centrala Göteborg är nyrenoverat, och självklart lila, med en stor takterass som utnyttjas både under luncher och after works. På huvudkontoret arbetar ca 65 Winningtempers idag.

Vi Winningtempers kavlar alltid upp ärmarna och gör vårt allra bästa. Vi bryr oss om våra kollegors välmående och därför arbetar vi såklart löpande med vårt eget verktyg för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi har vuxit med över 2100% de senaste åren och vi fortsätter växa.
Vårt mål är att påverka minst 4 miljoner människor innan 2024!

Så vad handlar rollen om? ????

Som Sales Development Representative, eller SDR som vi säger internt, är du en jätteviktig nyckel till vår fortsatta tillväxt, och globala scale-up.
Ditt huvudsaklig ansvar är helt enkelt att kontakta företag som är potentiellt nya kunder för oss, identifiera nyckelpersoner på företaget, kontakta dessa och kvalificera leads för att boka möten för våra Account Managers.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att:

- Kontakta och skapa relationer med nya potentiella kunder genom olika kanaler, till exempel via telefon, mejl och olika sociala medier. Din fantasi sätter stopp för hur!

- Följa upp och arbeta systematiskt med att hålla kontakterna varma

- Boka möten åt våra Account Managers för att skapa affärer

- Lägga grunden för säljprocessen, och vara nyfiken på att förstå kundernas utmaningar

- Arbeta fokuserat och strukturerat mot att nå rollens mål

- Vara med och bidra med idéer kring hur vi ytterligare kan utveckla och förbättra säljprocessen

Ditt team och närmsta chef ???????????????????

Du kommer att rapportera till Sales Manager Sweden som sitter i Göteborg. Han har själv arbetat som Sales Development Representative, förstår vardagen i denna roll och har gjort en imponerade intern säljkarriär på Winningtemp.
Du kommer att ingå i säljteamet i Sverige, som består av sex Account Managers och tre Sales development representatives. Medarbetarna sitter i både Stockholm och i Göteborg. Teamet har både seniora och juniora medarbetare, så du kommer ständigt kunna lära dig nya saker från dem. Teamet är sammansvetsat, otroligt kompetent och väldigt taggade på att ta Winningtemp till nästa nivå!
I rollen kommer du ha en teamlead, som idag arbetar som Sales Development Representative, som ser till att du kommer få den bästa möjliga onboardingen, och för att du ska lyckas så bra som möjligt i rollen.
Denna tjänst är erbjuden i Göteborg, på vårt huvudkontor.

Är du rätt person för tjänsten? ????

Winningtemp är platsen där vi alla lyckas tillsammans, något som du också känner är väsentligt i ditt dagliga arbete, teamwork makes the dreamwork.
Du har en inre drivkraft att alltid vilja skapa resultat. Var den drivkraften kommer ifrån är såklart individuell, men det är viktigt att du besitter en drivkraft som verkligen ser till att du alltid gör ditt bästa, i alla situationer. Du är redo för en rejäl utmaning och är inte rädd för att kontakta nya människor, och med din goda kommunikationsförmåga lyssnar naturligt andra människor på dig. Struktur är nyckeln till framgång i denna roll, vilket är något som faller dig naturligt. Då vi har engelska som koncernspråk, men du jobbar dagligen på svenska, ser vi att du är obehindrad i både språken.

Detta är en fantastisk möjlighet att få lära dig grunderna inom försäljning! Vi bryr oss inte om din tidigare erfarenhet, det viktigaste är att du har rätt "can do"-attityd med ett stort intresse för försäljning och den största viljan att leverera.

Det är meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet från liknande roll

- Arbetat på SaaS- bolag (Software as a Service) tidigare

- Arbetat i en startupmiljö

What's in it for me? ????

- En rolig och utvecklande möjlighet att få lära dig massor, både professionellt och på ett personligt plan

- Engagerade och dedikerade kollegor, och en närmsta chef, som inte bara skrattar tillsammans med dig på jobbet, utan även gärna utanför på events, AWs, kickoff mm

- En attraktiv lönemodell utan provisionstak

- Få vara med på resan och innovationen i en scale up

- Kontor centralt i Göteborg, med en öppen och härlig atmosfär

- Möjlighet att arbeta remote och på plats på kontoret

- 30 dagars semester, med förskottssemester

- Toppenbra pension- och försäkringserbjudande

- Generöst friskvårdsbidrag

Varför Winningtemp? ????

Det enkla svaret är meningsfullhet. Vad är mer meningsfullt än att skapa en plattform som främjar välmående för människor på arbetsplatser världen över? Hos oss erbjuds du möjligheten att kliva på ett tillväxttåg där du kommer få vara med och påverka från start. Du får möjligheten att vara med i ett bolag som har höga ambitioner med stora utvecklingsmöjligheter. Du får också möjlighet att verkligen förändra företags medvetenhet kring hur deras medarbetare mår, på ett otroligt positivt sätt!

Vi lovar dig; du kommer att bli imponerad!

Vår rekryteringsprocess ser ut såhär:

Personlighetstester > Intervju med Talent Acquisition och Sales Manager Sweden > Referenser > Erbjudande > Avtalsskrivning.

Vi hanterar kandidater löpande så skicka in din ansökan tidigast möjligt!

Ansök nu

Innesäljare Göteborg

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 20
Nytt
Personal Bests nya telemarketing avdelning i Göteborg söker driven säljare

Säg telefonförsäljning och många rynkar på näsan. Det beror på att kalla säljsamtal på telefon inte är vad kunden vill ha. Därför har vi varit noggranna med att ta fram samtalslistor med kunder som faktiskt är intresserade av våra produkter. Telefonförsäljning som den borde fungera, helt enkelt.

Hos oss får du alla möjligheter att bli en stjärnsäljare, men som företag är vi aldrig starkare än vår svagaste länk. Därför jobbar vi på Personal Best alltid för att hjälpa, utbilda och stötta varandra.

För att göra det möjligt fungerar det inte att ha ett stort, öppet kontorslandskap med massa anställda. Vi tror på en liten, tajt och hungrig grupp som vill nå framgång tillsammans.

Tillsammans med teamet kommer du att sälja elavtal till kunderna som kan kapa sina kostnader med vårt erbjudande. Dina potentiella kunder har alltså goda incitament att köpa din produkt.

Vårt telemarketingkontor är stort med en härlig lokal på en bra adress, och det är där du kommer få chansen att vara med från starten av ett helt nytt kapitel i Personal Best- historien.

Vem tror vi att du är?

Du har intresse av försäljning. Du vill fortsätta utvecklas och bidra till att bygga en framgångsrik startup. Vi tror också att du triggas av att jobba i ett team av likasinnade och få stort ansvar för vårt resultat

Vill du veta mer?

Skriv i chatten så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan utan cv här. Vi hörs!

Ansök nu

Extraarbete och sommarjobb på Kvdbils kundcenter

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 20
Nytt
Letar du efter ett extrajobb eller heltidsjobb under sommaren?

Vi söker just nu extrapersonal till vårt härliga team på försäljning och kundservice! Vi söker både dig som kan arbeta fasta timmar per vecka och dig som kan ställa upp med kort varsel.

Vi finns i moderna lokaler i centrala Göteborg, på gångavstånd från Centralstationen.

Om jobbet

Rollen innebär att ta emot inkommande samtal, mail och chatt hjälpa från både våra säljande och köpande kunder och hjälpa till med deras frågor på ett effektivt och professionellt sätt. Du kommer i din roll att agera både säljare och rådgivare. Vanliga samtal en arbetsdag kan vara; allmän rådgivning, boka transporter, exporthantering samt försäljning av våra objekt och tilläggstjänster.

Din uppgift blir att leverera försäljning och kundservice av högsta klass.

På Kvdbil är vi måna om att personalen ges möjlighet till utveckling och att möjliggöra en fortsatt karriär inom bolaget.

Ny på jobbet?

Hos oss får du en strukturerad upplärning och introduktion till arbetsuppgifterna och du får stöttning och ett nära samarbete med dina kollegor samt andra funktioner internt.

Vi söker dig som

- Har fullgjort din gymnasieexamen

- Har ett genuint intresse för kundservice och försäljning

- Du behöver ha telefon- & datavana och kunna svenska i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper ses det som en fördel

- Om du har erfarenhet av försäljning är detta meriterande

- Det är kul om du har intresse av och viss kunskap kring bilar, men absolut inget krav

I denna tjänst är din personlighet viktigare än din arbetslivserfarenhet! Så även om du inte har tidigare erfarenhet av kundsupport och försäljning är du varmt välkommen att skicka in en ansökan!

Lön & Villkor

Vi har erbjuder fast timlön och följer kollektivavtal.

Vi har öppet måndag-torsdag 8:00-22:00, fredag 8:00-17:00 samt söndag 17:00-22:00, och vi ser gärna att du jobbar minst 2-3 pass per vecka under dag- eller kvällstid, samt att du ges möjlighet att jobba heltid under sommarperioden.

Om Kvdbil

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och?företag att köpa och sälja bilar. Och det är ingen hemlighet hur vi gör det - vi sköter hela bilaffären åt?dig. Vi har sålt mer än 280?000 bilar på?kvdbil.se?och de har alla testats av våra professionella tekniker. Fordonsbranschen i stort har de senaste åren genomgått en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. På Kvdbil tycker vi det är viktigt att möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök (https://jobb.kvd.se/jobs/1710572-hr-business-partner/applications/new?secret=7a783d40-1928-4ebf-a9a3-62662fab8e11) tjänsten redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta Richard Hofsten, Teamlead Digital Sales Support på +46765 518 060 eller Richard.hofsten@kvdbil.se.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 20
Nytt
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Vill du jobba med ett event i Göteborg med omnejd?

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 20
Nytt
Om oss

Brand Impact har sedan 1988 hjälpt varumärken inom detalj-och dagligvaru-handeln med att synliggöra sina produkter ute i butikerna antingen genom att bjuda kunder på ett smakprov/pratstund eller att helt enkelt jobba med att exponera och framhäva produkterna genom det visuella.

Våra duktiga Produktambassadörer jobbar med att bjuda butikens kunder på varsitt smakprov av dagens produkt, vilket kan vara allt ifrån ny-grillat kött till en super god sallad eller chokladbit.

Jobbet är superkul för dig som älskar att prata med människor, är ansvarsfull och älskar att göra människor glada :)

Om jobbet

På uppdrag utav ett av Sveriges största varumärken kommer du, tillsammans med en kollega, åka runt olika locations i Västra Sverige så var beredd på roliga dagar och härliga hotellnätter när så krävs :) Ni ska bjuda på härliga smakprover på en snygg eventyta utanför butik och ansvara för en rolig besöksaktivitet för att få till lite härlig stämning.

Vi kommer ha en betald utbildning i Stockholm där man kommer få provsmaka produkterna och lära sig bygga ihop eventytan. Detta innebär då att man blir en Brand Ambassador och ansiktet utåt för just detta varumärke under dessa veckor.

Låter detta som ett jobb för dig, så läs vidare och ansök sedan genom att klicka på "Skicka ansökan" (du behöver inget cv - utan du ansöker genom att besvara ett par frågor)

Vi söker dig som

- är över 18 år

- har körkort

- är social och utåtriktad

- har jobbat med sälj, event eller service tidigare

- har ett intresse för marknadsföring

- har ett intresse för det som säljs i matbutiker

- är trevlig, pigg, serviceminded, ödmjuk, flexibel & självständig

- håller vad du lovar

- är en duktig problemlösare

- kan jobba onsdag - lördag varje vecka mellan v19 - v23 (innebär övernattning)

Meriterande om du dessutom…

- har jobbat i livsmedelsbutik

- intresse för grillning/matlagning

Varför ska du jobba med oss?

Förutom ett roligt och ganska flexibelt extrajobb så erbjuder vi dig en bra lön, olycksfallsförsäkring & ett kunnigt supportteam som alltid finns till din hjälp. Har du egen bil betalar vi ut milersättning.

Du har även chans till ett extrajobb som löpande under året erbjuder dig arbetspass där du självständigt med hjälp av tydligt utformade instruktioner jobbar för att genomföra olika event och inspirations-upplevelser i diverse livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde.

Var det dig vi beskrev så ansök med dina kontaktuppgifter samt svara på ett par snabba frågor så kontaktar vi dig ifall du är den vi söker.

PS: Kolla gärna vad våra anställda tycker om att jobba hos oss på Brand Impact (öppna i en ny flik):

https://se.indeed.com/cmp/Brand-Impact/reviews

Stort Lycka till!

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 20
Nytt
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Rådgivare till Lowell Kundservice

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 20
Nytt
Om tjänsten
Du kommer att arbeta i Lowells Contact Center, där merparten av alla deras kund- och klientkontakter äger rum. Lowell strävar efter att i varje kontakt erbjuda en stark kundupplevelse, vara effektiva, nyfikna och lösningsorienterade. Dem finns i flera olika kontaktkanaler, och som medarbetare inom contact center är du länken mellan deras klienter och kunder. Din uppgift är att, tillsammans med den som ringer in, hitta den bästa lösningen på den uppkomna ekonomiska situationen. Verksamheten lägger stor vikt på förmågan att kunna bibehålla god standard trots att arbetstempot är högt, då kvalitén är det absolut viktigaste för Lowell.

Du kommer att få en gedigen utbildning när du börjar så att du känner dig trygg i din roll och med de uppgifter som du ska utföra. Du har självklart också ett stort stöd av din teamledare och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete. Kontinuerlig vidareutbildning samt coachning i samtals- och förhandlingsteknik är självklart en del av vardagen.

Av Lowell erbjuds du
- Kontorsmiljö i den nya fräscha byggnaden Kineum med hela två våningar på plats i centrala Göteborg.
- Bra förmåner och goda arbetsvillkor.
- Arbete mot tydligt uppsatta mål, vilka grundar sig på att få gäldenärerna att betala sina fodringar till företaget.
- Hybrid arbetsmodell där du har möjlighet att arbeta halvtid hemifrån, efter din provanställning.
- Jobba-hemma-bidrag för att få en bra arbetsplats hemma, efter din provanställning.
- Generöst friskvårdsbidrag och lunchsubvention

Arbetsuppgifter
- Ta kontakt med kunder/gäldenärer via telefon, mail och brev
- Ta emot samtal och mail från kunder/gäldenärer
- Ta fram och komma överens om betalningsplaner
- Rådgivning för gäldenärer

Kulturen i gruppen präglas av högt engagemang och god samarbetsförmåga där man fördelar arbetsuppgifterna i gruppen, samtidigt som man har kul på jobbet och nära till skratt.

Vi söker dig som
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Har en godkänd gymnasial examen
- Har ett par års arbetslivserfarenhet från kundservice eller telemarketing call/contact center eller jämförbar serviceerfarenhet
- Har vana av att arbeta serviceinriktat och med dator som nära verktyg
- Har godkänt belastningsregister och inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo

Det är meriterande om
- Du har arbetat med förhandlingar eller liknande vid tidigare tillfälle.
- Du har arbetat med inkasso eller finans
- Du kan prata fler språk

Vi ser att du är en person som drivs av utmaningar och att leverera mot uppsatta mål. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i andras situation och skapa förtroende för dig själv och oss som företag. Vidare så trivs du med att arbeta i en målfokuserad verksamhet med högt tempo där huvudsakliga arbetsuppgiften är att hantera kunder och klienters ärenden via telefon, mail och chatt. Noggrannhet, kundfokus, effektivitet och ett trevligt, positivt och respektfullt bemötande mot kunder och kollegor är nödvändiga egenskaper för att lyckas väl. Rollen består till stor del av arbete i telefon, chatt eller mail vilket innebär att stor vikt läggs vid din tidigare servicevana och personlig lämplighet.

Övrig information
- Start: 22 maj
- Omfattning: Heltid
- Placering: Göteborg, Gårda

Ansök nu

Vi söker efter nya medarbetare till bussterminaler i Göteborg

Passagerarkoordinator
Läs mer Mar 17
Vi söker nu ett flertal personer som vill arbeta i Göteborgs bussterminaler. Vi söker dig om kan arbeta både morgon och eftermiddagspass. Arbetet går smidigt att kombinera med en annan sysselsättning, arbetspassen är endast under vardagar och sträcker sig i tre timmar. Du kommer genomgå en utbildning, utbildning sker på förmiddagen under en halvdag. Det finns två utbildningstillfällen, du behöver delta på ett tillfälle. Denna tjänst pågår mellan den 17:e april till 12:e maj. Det finns goda möjligheter till andra tjänster inom Göteborgs trafikservice utöver denna period.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:

- har fyllt 18 år och har gymnasiekompetens

- behärskar det svenska språket väl

- har ett högt servicetänk och sätter alltid kunden främst!

- Är flexibel och stresstålig som person

- Jobba tidiga morgnar och eftermiddagar

Utöver detta så ser vi gärna även att du:

- har ett trevligt bemötande samt stor social kompetens

- har erfarenhet från serviceyrke

- B-körkort

För arbetet som trafikinformatör är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som bl.a. har en hög serviceförmåga, är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det behövs. Du ska vara tålmodig, lugn och stabil. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Tillträde: 17/4

Lön: Enligt kollektivavtal

Omfattning: Deltid

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 17
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Butikspersonal till Proffsbutiker - MRC Bemanning, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 17
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Som butiksanställd på MRC Bemanning får du jobba med kundservice, kassa och ibland trycka kläder. Man är ute hos våra kunder när de har sjukdomar eller omfattande brist på butikspersonal, ibland med mycket kort varsel.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

Har du tidigare jobbat inom proffsbutiker som Beijer, Grolls, Prevex mfl är detta direkt meriterande!

Kravet är att du kan vivaldi kassasystem

Det är ett plus om du har:

- Bil och körkort
- Truckkort
- Vana av att trycka kläder
- kassa vana inom branschen


Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Förbutiksmedarbetare till Göteborg med omnejd

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 17
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Om tjänsten

Som förbutiksmedarbetare på MRC Bemanning hoppar man in i förbutiken men det kan förekomma att man även får sitta i den vanliga kassan hos våra kunder. Behovet består när kunden har sjukdomar eller omfattande brist på personal, ibland med mycket kort varsel.
Förbutiksutbildning kan erbjudas men har du erfarenhet är det direkt meriterande!

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.Personliga egenskaper

- Flexibel gällande arbetstider
- Morgonpigg
- Glad & Social
- Älskar service
- Gillar att jobba med människor

Bil och körkort är ett plus.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan om du har intresse för tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 17
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Delikatessmedarbetare till butiker i Göteborg

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Mar 17
Vad söker vi?

Vi söker dig som är glad och social. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat/chark och matlagning. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm med att prata med kunder samt vara en lagspelare.

Erfarenhet från tidigare arbete i manuell delikatessdisk i butik, kallskänk eller restaurang är direkt meriterande.

Körkort & bil är ett plus.Personliga egenskaper

- Driven & engagerad
- Flexibel
- Glad & social
- Gillar matlagning
- Lagspelare

Arbetsuppgifter

Som delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på flera olika matbutiker för att täcka upp butikernas behov. Det förekommer en hel del akuta bokningar vilket innebär att du måste vara flexibel för att trivas i rollen.

Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för jobb 3-5 dagar i veckan, arbetstiderna varierar och anpassas efter butikernas öppettider.

Utbildning

Har du intresset men ingen direkt erfarenhet av liknande arbete? Vi står för utbildningen!

Hos oss kommer du att gå en tre dagars praktisk utbildning, varav 2 av dagarna är halvdagar där du får vara med på öppning/stängning samt teoretisk utbildning som ger dig all baskunskap du behöver.MRC är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Facility Buyer

Inköpare
Läs mer Mar 16
We are now looking for a new Facility Management buyer to our indirect procurement team. A team that is dedicated to make a difference together with our colleagues at Polestar.

Let us describe the challenge we offer

We are now looking for a new Facility Management buyer to our indirect procurement team. A team that is dedicated to make a difference together with our colleagues at Polestar.

This position will give you the opportunity to join a cutting edge EV company and change the future of e-mobility by stretching the boundaries of what is thought possible in the present within digital solutions.

This position is located at our HQ, in Gothenburg.

What you'll do

Your main responsibilities in this role will be to lead the end-to-end Polestar Facility Management products and services sourcing and implementation. It will be within your scope to create and manage the right partnerships internally and with suppliers

Further on you will:

- Perform procurement according to strategies that you have defined together with internal stakeholders.

- Drive sustainability in the supply chain together with the sustainability team.

- Solve problems involving the relevant cross-functional experts to take the right actions based on insights.

- Review purchase requisitions and identify and select contract/suppliers in accordance with defined strategies and agreements.

- Advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle as well as on modifications in requests. As well, improve collaboration with stakeholders and together towards common goals.

- Track supplier performance through regular and automated tracking of the quality, cost project deliverables across the network

- Define and take corrective actions to improve contracts compliance and continuously.

- Perform necessary market analysis to support the sourcing activity.

- Take an active role in developing and supporting efficient standardized req-to-pay processes, as well as order handling and follow up.

Who you are

To be a great fit for this role we believe that you’re a service minded doer with a go-get-mindset. You have strong social abilities and can easily understand internal stakeholders needs. You are flexible and what’s most important to you is to find the best possible solution, you’ll adapt your way of working along the way. We also believe that you’re persevering with a positive mindset - You see possibilities even in the toughest challenges.

We at Polestar believe in the concept “hire for attitude and learn for skills”. But to be fair to you, it is good to understand that we have certain expectations on you:

- Proven experience as buyer within Facility Management functions or similar purchasing position.

- Knowhow regarding different Facility Management delivery models.

- Promoting sustainable Facility Management tactics for long-term cost management.

- Desired knowledge about the Swedish provisions ABK 09 and ABT 06 or corresponding provisions for other countries within Europe.

- Flexible, Proactive problem solver with Can Do Mindset

- Experience of doing global business.

- Experience working in tech companies is an advantage.

- Driving value creation opportunities (with business partners and suppliers)

- Excellent knowledge of MS Office packages; working knowledge of Volvo SRM software

- BSc (or higher) in Economics or Technical discipline from a university degree or equivalent institution.

At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale-up phase you thrive by working in a fast-paced environment.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Cell and Module Buyer

Inköpare
Läs mer Mar 16
We are looking for a skilled Cell and Module Buyer to join our professional Procurement team. Are you passionate about sustainability and want to drive change within the supply chain? Apply now!

Let us describe the challenge we offer

Are you passionate about making a positive impact on the world and leaving a green legacy for present and future generations? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team.

As a skilled buyer and member of our Electric Propulsion System (EPS) team, you will work alongside like-minded individuals who share your dedication to sustainability. Together, we are committed to driving change and making a real difference in the world.

In this position, you will have the chance to be at the forefront of EPS development, using your skills and expertise to help drive sustainability in the supply chain. By working with our colleagues at Polestar, you will have access to the latest technology and resources to help us achieve our goal of creating a more sustainable future.

We are looking for someone who is not only skilled in their field, but who also shares our values of sustainability, innovation, and collaboration.

This position is based in our HQ in Gothenburg, Sweden.

What you'll do

Your main responsibilities in this role will be to lead all Polestar sourcing for Battery Cell and Modules connected to the EPS. It will be within your scope to establish supplier bases for each area defining short- and long-term sourcing strategies, and aligning with the business/stakeholders. Key within the strategies is to drive raw material traceability, reduce CO2 emission, increase recyclability of raw material and second life battery.

Further on you will:

- Perform procurement according to strategies that you have defined together with R&D.

- Negotiate commercial and legal agreements.

- Drive sustainability in the supply chain together with the sustainability team.

- Review purchase requisitions and identify and select contract/suppliers in accordance with defined strategies and agreements.

- Advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle as well as on modifications in requests. Improve collaboration with stakeholders and together towards common goals.

- Collaborate with other Geely Holding functions.

- Track key performance indicators on supplier and stakeholder contract compliance; define and take corrective actions to improve contracts compliance and continuously track supplier performance on quality and cost.

- Perform necessary market analysis to support the sourcing activity.

- Create and maintain commercial relations with suppliers and internal stakeholders.

- Initiate and conduct supplier evaluations and supplier audits.

Who you are

To be a great fit for this role we believe that you’re a service minded doer with a go-get-mindset. You have strong social abilities and can easily understand internal stakeholders needs. You are flexible and what’s most important to you is to find the best possible solution, you’ll adapt your way of working along the way. We also believe that you’re persevering with a positive mindset - You see possibilities even in the toughest challenges.

We at Polestar believe in the concept “hire for attitude and learn for skills”. But to be fair to you, it is good to understand that we have certain expectations on you:

- Proven experience (5+ years) as buyer within the EPS functions or similar purchasing position

- Experience of doing global business

- Previous experience of working at OEMs of commercial vehicles / passenger cars or at suppliers of Electrical, Electronics and Software to OEMs is an advantage

- Strong motivation and dedication to drive sustainability in the supply chain.

- Thorough understanding of the procurement process and strategic sourcing

- Excellent knowledge of MS Office packages

- BSc (or higher) in Economics or Technical discipline from a university degree or equivalent institution

- Get motivated by working in a very dynamic work environment meeting new challenges daily

At Polestar, you will be part of a cross-functional and international team, with English as a natural language for written and spoken communication. Since Polestar’s in a scale-up phase you thrive by working in a fast-paced environment.People at Polestar

We know that a change is needed. We also know that each one of us can help bring about that change. Our commitment to becoming climate-neutral by 2040 is just as important to us as being inclusive, diverse, and innovative. Together, we are creating, collaborating and experimenting to usher in a new era of sustainable mobility.

We are an electric performance brand, determined to improve the society we live in.Is this you? If you are interested in joining the Polestar family, don't wait with submitting your application. We apply a continuous selection process and the job post will be open until the position is filled.

Are you ready for the journey? Which is electric by the way...

Ansök nu

Delikatessmedarbetare till butiker i Göteborg

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Mar 16
Vad söker vi?

Vi söker dig som är glad och social. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat/chark och matlagning. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm med att prata med kunder samt vara en lagspelare.

Erfarenhet från tidigare arbete i manuell delikatessdisk i butik, kallskänk eller restaurang är direkt meriterande.

Körkort & bil är ett plus.Personliga egenskaper

- Driven & engagerad
- Flexibel
- Glad & social
- Gillar matlagning
- Lagspelare

Arbetsuppgifter

Som delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på flera olika matbutiker för att täcka upp butikernas behov. Det förekommer en hel del akuta bokningar vilket innebär att du måste vara flexibel för att trivas i rollen.

Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för jobb 3-5 dagar i veckan, arbetstiderna varierar och anpassas efter butikernas öppettider.

Utbildning

Har du intresset men ingen direkt erfarenhet av liknande arbete? Vi står för utbildningen!

Hos oss kommer du att gå en tre dagars praktisk utbildning, varav 2 av dagarna är halvdagar där du får vara med på öppning/stängning samt teoretisk utbildning som ger dig all baskunskap du behöver.MRC är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare till OKQ8 Göteborg Sommarvädersg, behovsanställning

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 7
Är du en serviceinriktad lagspelare?

I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena stunden jobbar du med merförsäljning i kassan, för att snabbt skifta till att hyra ut en bil, servera mat, eller så ser du till att stationen är ren och fräsch. För oss är alla uppgifter lika viktiga, och vi hjälps åt att genomföra dem med högsta kvalitet. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och dina kollegor tar hand om våra kunder genom service i världsklass.

Nu söker vi en ny kollega till OKQ8 Göteborg Sommarvädersg.
Vi söker

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Hos oss finns möjligheter till utveckling, det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du i skift. Denna tjänst är en behovsanställning. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 05:30 - 22:00 och helger mellan klockan 08:00 - 22:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

Då det är avgörande för oss att du, precis som vi, brinner för service, kommer du efter ansökan få tillsänt ett servicestest som är anpassat för tjänsten, som vi önskar att du genomför som en del i vår rekryteringsprocess.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som arbetsgivare, både för att attrahera och behålla medarbetare.

- Varierande arbete som gör skillnad - Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder.
- Spännande möten med människor - Stationsmedarbetare är ett socialt yrke där du träffar nya människor varje dag. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för våra kunders upplevelse av OKQ8.
- Team som skapar framgång - Tillsammans med dina kollegor är du en del av det kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet.
- Utveckling och karriär - När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter, de flesta av våra stationschefer började som stationsmedarbetare. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa.

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 17
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 17
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Säljande Koordinator

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 16
Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö långt bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Vi jobbar för att ha Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter erbjuds en kundupplevelse i världsklass.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är på en utvecklingsresa tillsammans och har målsättningen att inom de närmaste åren både utveckla och expandera verksamheten. Happidents grundare och ägare är tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som Treatment Coordinator (TC) hos Happident är din främsta arbetsuppgift att konvertera de leads som våra patienter genererar. Du finns för att hjälpa och coacha patienter vidare i behandlingskedjan, från första patientkontakt till slutförd behandling. Detta för att erbjuda den bästa möjliga patientresan.

Du arbetar aktivt med dokumentation av ditt arbete i vårt CRM och arbetar fram underlag för de KPI:er vi mäter.

Du har stora möjligheter att organisera ditt arbete och din arbetsdag efter eget tycke och välkomnas att bolla idéer och förbättringsmöjligheter vi kan implementera på våra kliniker och hos vårt marknadsteam.

Vi söker dig som besitter:

En hög servicenivå med ett personligt driv att göra patienten 100% nöjd.

Ett målinriktat förhållningssätt till försäljning.

Gedigen erfarenhet av organiserat säljarbete, framförallt genom telefon och mail.

En förmåga att vara lösningsorienterad om problem uppstår för att vi tillsammans ska nå bästa möjliga resultat.

En förmåga att ta initiativ och ansvar.


Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter kompetenta och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Som Treatment Coordinator får du utrymme att skräddarsy ditt arbete för att uppnå det bästa möjliga utfallet. De som besitter ett affärssinne, är tävlingsinriktade och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas bra hos oss.

Vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi är måna om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Omfattning: heltid eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Kontaktperson: cecilia.lassen@happident.se

Ansök nu

Säljare till Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 16
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com.

Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag - ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Femmanhuset i Göteborg

I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;

- Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus

- Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell

- Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering

- Arbete i kassa

- Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?

- Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper

- Har en stor passion för mode och inreredning

- Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs

- Driven och resultatorienterad

- Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor

- Trivs med att jobba i högt tempo

- Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 17 tim/veckan med start omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Butiksmedarbetare till Göteborg med omnejd

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 16
Vi söker dig som är bosatt i Göteborg med omnejd, älskar serviceyrket, är flexibel och har möjlighet att hoppa in med mycket kort varsel.

Om tjänsten

Som butiksmedarbetare på MRC Bemanning hoppar man in vid behov och hjälper olika matbutiker när de har brist på personal, ibland med mycket kort varsel, därav ställs det krav på flexibilitet för att du ska trivas i rollen.

Med kunderna i fokus hjälper vi till genom att erbjuda vår hjälp och kunskap i alla avdelningar i butiken. Detta inkluderar kassaarbete, varuplock, manuell delikatess & fiskdisk samt arbete i förbutiken med post & spel.

Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för jobb 3-5 dagar i veckan, arbetstiderna varierar och anpassas efter butikernas öppettider.

Personliga egenskaper

- Flexibel gällande arbetstider

- Morgonpigg

- Glad & Social

- Älskar service

- Gillar att jobba med människor

Utbildning

Har du intresset men ingen direkt erfarenhet av liknande arbete? Vi står för utbildningen om du har ett brinnande intresse för tjänsten!

Erfarenhet från tidigare butiksarbete från t.ex. ICA, COOP, Hemköp & Willys är direkt meriterande.

Anställningen är vid behov men kan leda till fast arbete.

MRC är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.

Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 16
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 16
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Butikssäljare till OKQ8 Göteborg Sommarvädersg, deltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 7
Är du en serviceinriktad lagspelare?

I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena stunden jobbar du med merförsäljning i kassan, för att snabbt skifta till att hyra ut en bil, servera mat, eller så ser du till att stationen är ren och fräsch. För oss är alla uppgifter lika viktiga, och vi hjälps åt att genomföra dem med högsta kvalitet. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och dina kollegor tar hand om våra kunder genom service i världsklass.

Nu söker vi en ny kollega till OKQ8 Göteborg Sommarvädersg.
Vi söker

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Hos oss finns möjligheter till utveckling, det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du i skift. Denna tjänst är en en tillsvidareanställning på 7,5 timmar per vecka. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 05:30 - 22:00 och helger mellan klockan 08:00 - 22:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

Då det är avgörande för oss att du, precis som vi, brinner för service, kommer du efter ansökan få tillsänt ett servicestest som är anpassat för tjänsten, som vi önskar att du genomför som en del i vår rekryteringsprocess.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som arbetsgivare, både för att attrahera och behålla medarbetare.

- Varierande arbete som gör skillnad - Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder.
- Spännande möten med människor - Stationsmedarbetare är ett socialt yrke där du träffar nya människor varje dag. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för våra kunders upplevelse av OKQ8.
- Team som skapar framgång - Tillsammans med dina kollegor är du en del av det kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet.
- Utveckling och karriär - När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter, de flesta av våra stationschefer började som stationsmedarbetare. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa.

Ansök nu

Vill du göra karriär inom bank? SEB i Göteborg söker flertalet kundtjäns...

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 16
Arbetsbeskrivning
Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundtjänstrådgivning? Nu söker vi ytterligare kundtjänstrådgivare till vår avdelning 24/7 med placering Göteborg. Tillsättning av tjänsten sker löpande och nästa datum för start är 26 april samt maj och juni.

Arbetet som rådgivare på 24/7 innebär att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon. Hos SEB arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon.

Vi ser gärna att du:
Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap
Har tidigare erfarenhet från kundtjänst och service
Är ambitiös och driven
Är flexibel och prestigelös

Som Service Manager på vår telefonbank är du SEB:s ansikte utåt och har en av de viktigaste rollerna för våra kunder. Du brinner för att hitta de bästa lösningarna, produkter och tjänster till våra kunder. Våra team kännetecknas av högt engagemang, arbetsglädje och ständig förändring. Vi eftersträvar en kultur där kunden verkligen är i centrum, där tillgänglighet, service och affär är våra ledstjärnor tillsammans med ett fokus på ständig förändring och utveckling.

Tjänsten är på heltid, du kan alltså inte vara student. Arbetstiderna kommer att variera och är förlagda dagtid och kvällar.

För mer inspiration om hur det är att jobba på 24|7:
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service, är social och vill möta kunder på telefon. Du är en god kommunikatör och vill ge varje kund en bra upplevelse av SEB. Du har lätt för att lära dig nya saker, bra på problemlösning och nyfiken på vår digitala utveckling. Du har ett stort intresse för bank och finans samt ser långsiktigt på den här tjänsten. Din omgivning skulle beskriva dig som energigivande, samarbetsvillig och engagerad.

För att bli aktuell i rollen ser vi att du har:

- Erfarenhet av service gärna från kundtjänst eller liknande arbete.
- God telefon- och datorvana
- Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning med högskoleförberedande examen
- Meriterande är erfarenhet inom finans eller liknande roller.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career (http://www.sebgroup.com/career)

Om SEB
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder och varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta andra bra personer. Dela gärna annonsen om du har en vän skulle älska det här jobbet och delar SEBs värderingar. Kunderna först, engagemang, enkelhet och samarbete. Helt enkelt, service i världsklass!

Frågor och kontakt
Bifoga ditt cv och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Intervjuer sker via teams med både oss på Amendo och SEB så se gärna till att den digitala tekniken fungerar bra vid dessa möten.

I den här rekryteringen samarbetar vi på SEB med Amendo. För frågor kontakta vår Talent Aqcuisition Specialist:
Ester Wallin
ester.wallin@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 15
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 15
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Låneförmedlare med koll till Göteborg! ????????

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 15
Wrknest söker nu fler Låneförmedlare till Lånekoll med placering i Göteborg.

Om tjänsten

Låneförmedlarna på Lånekoll hjälper sina kunder att skaffa sig koll på sina lån. De hjälper sina kunder att hitta rätt bolån eller privatlån, skaffa lånelöfte samt hjälper till med förhandling och omförhandling av bolån. De ser helt enkelt till att hitta de bästa lånevillkoren för sina kunder, i alla lägen.

Till sitt kontor i Göteborg söker de nu fler Låneförmedlare. Här får du komma in i ett härligt mindre team och vara med på resan till att fortsätta växa. Det här är rollen för dig som ser ditt nästa steg i karriären som långsiktigt hos en arbetsgivare där du får visa vad du går. Samtidigt erbjuds du stöd och utbildning för att nå din fulla potential och utvecklas som Låneförmedlare.

Detta är en direktrekrytering med 6 månaders inledande provanställning till Lånekoll. All kommunikation sker via oss på Wrknest och vi finns med som stöd genom hela rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Låneförmedlare är telefonen ditt bästa och främsta verktyg när du kontaktar och kartlägger kunders lånebehov och presenterar Lånekolls jämförelsetjänst. Du tar ägarskap genom hela låneprocessen och agerar konsultativt för kunden. Du är även med och utvecklar kundresan genom att kontakta befintliga kunder i deras portal och verkar för att bygga långsiktiga relationer. Det ingår även att utföra behovsanalyser för att stötta kunden i att få en sänkt räntekostnad.

För att lyckas i rollen har du ett positivt mindset, arbetar ambitiöst med dina arbetsuppgifter och har lätt för att inge förtroende. Du besitter även ett driv att komma framåt och är resultatinriktad samtidigt som du trivs i teamkänslan av att jobba i ett team.

Vi söker dig som har

- En avslutad gymnasial utbildning

- Flytande språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Att ha gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi

- Att tidigare ha kommunicerat med kunder över telefon

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är strukturerad, driven och säker i dig själv. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Delikatessmedarbetare sökes till Göteborgsområdet

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Mar 15
Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta ute hos våra kunder i dagligvaruhandeln med delikatesser, chark och fisk. Uppdragen som du som konsult får kan variera utifrån ditt intresse, förkunskaper och stundande behov. Arbetsuppgifterna är till exempel att upprätthålla standard i butikernas manuella färskvarudisk, förberedelser av råvaror och ge service åt handlande kunder. Har du inte tidigare arbetat med delikatesser över disk får du även en betald utbildning för att lära dig yrket samt för att komma in i arbetsuppgifterna.

Andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik kan även förekomma vid behov.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som butikskonsult är du Storesupports ansikte utåt. I den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. När du arbetar ute i våra kunders butiker finner du dig snabbt i din roll och agerar enligt vår standard. Du har god känsla för service och gillar att arbeta snabbt i ett högt tempo.

Du som söker ska ha ett genuint mat intresse samt kunskap om mathantering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i fisk, charkuterier och ost men inget krav då vi gärna utbildar dig vidare i detta. Du behöver vara väldigt framåt och våga ta för dig, då detta jobbet handlar mycket om att sälja in en upplevelse till kunderna.

Anställningsform

Deltid - Anställningen omfattar minst 22 timmar i veckan, med möjlighet till fler timmar vid behov. Som konsult erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar där du kommer arbeta 5 dagar i veckan, vilket inkluderar arbete varannan lördag. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Extra - Vi erbjuder även arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Göteborg med omnejd. Du kommer att utgå från din bostadsadress och resor upp till 7,5mil kan förekomma.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning med kollektivavtal och garantilön
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen
- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker


Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Affärsansvarig

Utesäljare
Läs mer Mar 15
Vill du ta en central roll i vår tillväxt som Affärsansvarig.

Din primära uppgift är att skapa strategiskt viktiga relationer och utveckla dessa till långsiktiga hållbara samarbeten genom proaktiv bearbetning och hög aktivitet ut mot marknaden.

Du ansvarar för att ta fram och genomföra strategier för att nå uppsatta mål och ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till avslut.

Hos oss kommer du ges stora möjligheter att själv påverka hur rollen kommer att se ut på sikt beroende på ditt engagemang och intresse.

Du kommer ha ett nära samarbete med marknad och rapporterar till VD.

Vi söker dig som har


- Ett intresse kring tekniken inom våra affärsområden.

- Tidigare erfarenhet av försäljning

- Intresse av kontinuerlig utveckling

Det är också ett stort plus om du har:

- Erfarenhet av försäljning av IT-konsulter eller IT-tjänster.

- Brett kontaktnät inom IT-branschen.

- Erfarenhet av Microsoft Modern Workplace eller Agila arbetssätt.Dina personliga egenskaper är absolut viktigast för oss.

Agdiwo

Vi arbetar med

På Agdiwo lägger vi stor vikt på gemenskap, engagemang och att ha roligt. Tillsammans utvecklar vi oss själva, våra kunder och företaget. Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande miljö, stöttande och kompetenta kollegor, intressanta uppdrag och fantastiska möjligheter.

Det är när vi älskar det vi gör som resultaten blir fantastiska!

För oss är det viktigt att våra medarbetare känner sig omhändertagna, har bra förmåner och framför allt att en trygg anställning.

Vi utvecklar människor

Vi på Agdiwo tror starkt på att människor drivs och mår bra av att utvecklas både på ett personligt plan och tillsammans med andra. Hos oss får du tillgång till ett team av kompetenta kollegor där vi lär av varandra och viljan att samarbeta och utvecklas är stor.

Våra kunder

Vi arbetar med kunder i hela världen som vill modernisera och effektivisera sin interna miljö.
Våra insatser skapar förutsättningar för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet.

Socialt

Vi träffas regelbundet för att umgås och göra roliga saker tillsammans. Vårt kontor mitt i centrala Göteborg är tillgängligt för dig när du vill. Hit kommer du för att arbeta, hänga med kollegor på en AW eller kanske spela Mario Kart.

Förmåner

- Privat sjukvårdsförsäkring

- Generöst friskvårdsbidrag

- 6 veckors semester

- Förtroendearbetstid-flexibel arbetstid

- Remote first-ofta flexibelt vart du arbetar

För att vara aktuell hos oss behöver du även.

- Svenska i tal och skrift

- Körkort B

Du erbjuds anställning på heltid hos Agdiwo med tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer? Kontakta mig.

Ulrica Hundal.

Tel: 031-390 91 12

Mail: ulrica.hundal@agdiwo.com

Vi intervjuar löpande så kom in med din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

Area sales Manager – Göteborg/Trestad

Account manager
Läs mer Mar 14
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
emelie@boxflow.nu

Sandra Uhde, HR Manager
sandra@boxflow.nu


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Area sales Manager – Göteborg

Account manager
Läs mer Mar 17
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
emelie@boxflow.nu

Sandra Uhde, HR Manager
sandra@boxflow.nu


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Sales Executive till Specialistbolaget Qamcom

Systemsäljare
Läs mer Mar 14
OM FÖRETAGET

Qamcom grundades 2001 och är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom hårdvaru-, mjukvaru- och systemutveckling. Företagets affärsidé är att överbrygga gapet mellan forskning, teknik och affärer och omvandla teknik till värde. Detta gör man genom att erbjuda skräddarsydda tekniska lösningar till kunderna men även mer avancerad konsulthjälp. Genom sin expertkompetens så sticker man ut och kan erbjuda något helt annat än gemene konsultbolag. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg där också denna säljare kommer att utgå ifrån.

Några av anledningarna till bolagets starka utveckling över tid är dess kompetens och expertkunskap men också mjuka värden som nyfikenhet och ett driv att hela tiden komma framåt och hitta nya vägar. Något som sammantaget definieras i bolagets ledord som är: Expertis, Evolution och Entusiasm.

OM ROLLEN

Som Sales Executive på Qamcom så kommer ditt fokus vara att ta hand om befintliga kunder och ständigt utveckla ditt befintliga nätverk. Viktigt är att du är erfaren inom försäljning av liknande tjänster och är duktig på att skapa och underhålla förtroende och kundrelationer. Säljprocessen kan gå väldigt snabbt om det handlar om någon enstaka konsult men den kan också ta över ett år om det handlar om ett mer omfattande projekt.

VEM SÖKER VI

För denna roll så måste du ha en teknisk bakgrund och ha åtminstone 3-5 års erfarenhet av en liknande roll. Meriterande är exempelvis om du har varit konsultchef på ett tekniskt bolag eller/och har jobbat med projektförsäljning inom tekniskt avancerade produkter. Du har en säljpersonlighet (utan att vara krängig) och en vilja att utvecklas samt bygga upp längre kundrelationer. Koncernspråket är engelska men det är viktigt att du pratar och skriver svenska på en bra nivå, då flertalet av Quamcoms kunder föredrar detta.


VAD ERBJUDER VI

Du erbjuds en mycket utvecklande roll där du kommer att kombinera dina kunskaper inom teknik tillsammans med dina färdigheter som säljare. Till din hjälp så har du en erfaren mentor på säljavdelningen som kommer att ge dig bästa möjliga stöttning.

I förmånspaketet så ligger en konkurrenskraftig lön, tjänstebil, maximalt friskvårdspaket samt möjlig företagsbonus varje år. Här belönas du både i personlig utveckling och i lönekuvertet.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Teknisk säljare, Mjukvara, Expertkompetens, AI, Sales Executive, Långa kundrelationer

KOD: Qcom

Ansök nu

Senior säljare sökes till konsultbolaget Didup

Account manager
Läs mer Mar 14
OM FÖRETAGET:

Didup är det humana och personliga konsultbolaget med huvudkontor i centrala Göteborg. Bolaget startades utifrån en värdegrund att realisera varje människas potential. De var trötta på att se att många företag använde sig av IT-konsulter som ”slit och släng-varor” och endast utifrån ett vinstintresse.

Vad Didup har gjort är att i stället vända på steken och låta konsulterna få alla förutsättningar för att blomstra och utvecklas. Detta gör i sin tur att konsulterna känner sig behövda och utmanade på ett helt annat sätt. De blir mer motiverade att göra ett bra arbete och kunderna blir mer nöjda som en följd av det. Sedan starten så har Didup bland annat, utan externa investerare, haft en tillväxt på över 30 procent per år. Idag är man 50 anställda och siktar på att växa med 30-40 personer till bara i år.

OM ROLLEN:

Didup letar nu efter en erfaren säljare som är driven, uthållig och som trivs med att använda telefonen som arbetsverktyg. En stor del av arbetet kommer att handla om nykundsförsäljning, samtidigt som du kommer ansvara för dina egna kundrelationer efter att en affär är genomförd. Majoriteten av försäljningen sker mot konsultmarknaden men Didup erbjuder även IT-lösningar till bolag. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget för rätt person.

Detta är din chans att komma in som säljare på ett extremt välmående bolag där du kommer få alla möjligheter att växa både som människa och säljare.

VEM SÖKER VI:

Rätt person är en riktigt måluppfyllare som sitter inne på ett stort nätverk inom konsultbranschen på kundsidan. Vidare så är du duktig på att stänga affärer och föra dialog med seniora beslutsfattare.

Det är ett plus är om du har erfarenhet av affärer inom offentlig sektor. Viktigt för att passa in i rollen är också att du är en bra lyssnare och ha ett intresse för teknik. Med senioriteten så kommer också en rådgivande approach till försäljning. Rätt person ska verkligen vilja vara med och utvecklas i bolaget under lång tid och ser detta som en långsiktig investering.

VAD ERBJUDER VI:

På Didup kan du vara säker på att få allt du behöver för att du ska kunna utvecklas och känna en trygghet på arbetsplats. Du har att göra med ett företag som verkligen är måna om att personalen ska må bra.

Förutom en stabil grundlön och mållön så erbjuds du sex veckors semester, ett högt friskvårdsbidrag, samt ett heltäckande pensions- och sjukvårdspaket. En populär förmån är företagets utbildningsbudget som man ger till varje anställd oavsett avdelning på 50,000 kr per år. Med pengarna så kan du förkovra dig inom ett eller flera ämnen som både gynnar dig och bolagets utveckling. Didup erbjuder också många aktiviteter som ska få personalen att må bra och göra att de trivs på jobbet. En stor anledning till den höga personalnöjdheten på arbetsplatsen och att så få väljer att sluta eller byta jobb.Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Göteborg
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Säljare, Konsultbranschen, IT, Erfaren, Nätverk, Måluppfyllare.

KOD: Dup

Ansök nu

Butiksmedarbetare foodora market - Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 13
Är du ute efter ett extrajobb på en av Sveriges ledande techföretag? Är du ett energiknippe med tävlingsnerv som kan hjälpa till att ta foodora market till nya höjder? foodoras nya matvarubutik foodora market fortsätter att växa i ett rasande tempo och vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln i Sverige! Med foodora market ser vi till så att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor levererade till dörren på endast 15 minuter. Häftigt va? Nu letar vi efter butiksmedarbetare till vår butik i Göteborg som kan hjälpa till med att organisera flödet av beställningar och säkerställa hög effektivitet i våra butiker.

Denna tjänst passar dig som vill ha ett extrajobb, där du förväntas arbeta cirka 4-10 timmar per vecka!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att se till att hela flödet med plock och paketering av beställningar från kunder fungerar som det ska, även att de plockas korrekt inom uppsatt tid.
- Mottagning: Säkerställa och kontrollera att rätt varor inkommit till vår butik, samt att varorna håller förväntad kvalitet.
- Lager: Du kommer ansvara för att varorna markeras och märks på hyllorna på ett tydligt och överskådligt sätt.
- Underhållning av lokal: se till att arbetsplatsen upprätthåller en god standard, att det är rent och snyggt runt omkring dig och dina kollegor.
- Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma, exempelvis att hjälpa dina kollegor på andra avdelningar
VEM DU ÄR

- Energisk - Du är en person som bara inte kan sitta still och gillar att ha många järn i elden.

- Flexibel - Du tycker att det är tråkigt att göra samma sak om och om igen och föredrar att ingen dag är den andra lik.

- Strukturerad - Om organiserad är ditt mellannamn så kanske just du är den vi letar efter.

- Prestigelös - Du är en sann lagspelare och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till när det behövs.KVALIFIKATIONER

- Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av ett liknande arbete inom varu- och lagerhantering.
- Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.


VILKA VI ÄR

Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.

LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)

Ansök nu

Shift Leader foodora market - Göteborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 13
Foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade DMarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får hem sina varor från endast 15 minuter. Häftigt va? foodora Market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!

Vi riktar oss nu mot dig, som är redo att axla en ledarroll inom dagligvaruhandeln och vill vara med oss på vår spännande resa mot att bli marknadsledande på snabb e-handel. Nu söker vi en Shift leaders till vår butik i Göteborg. Som Shift leader ansvarar du för att den dagliga operativa verksamheten fungerar på ett effektivt vis med visionen Sveriges snabbaste livsmedelsbutik.

Troligen har du jobbat några år inom dagligvaruhandel, lgöteager, logistik eller restaurang. Du trivs i ett högt tempo och ser dig själv som en framtida butikschef / Warehouse Manager.

Har du dessutom den självklara energin som smittar av sig till andra och en tävlingsnerv i dig där du ständigt tävlar mot dig själv - då vill vi veta mer om dig!

Tjänsten är på deltid omkring 30%-50%.VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Du leder dig själv och övrig personal så att alla arbetsmoment utförs enligt våra gemensamt framtagna arbetssätt
- Du är butikschefens förlängda arm och hjälper till att ta ett helhetsansvar för verksamheten.
- Du arbetar aktivt med att förbättra våra gemensamma arbetssätt samt hittar nya effektivare lösningar
- Du testar nya arbetssätt, utvärderar dessa och sprider lyckade lösningar vidare till övriga i bolaget för best practice
- Agera föredöme för andra gällande bolagets värderingar och vision


VEM DU ÄR

- Du har troligen jobbat något eller några år inom butik, lager, restaurang eller liknande verksamhet
- Du är prestigelös och inte rädd för att hugga in där det behövs
- Du är lösningsorienterad och tycker om att ställas inför nya utmaningar i en verksamhet som förändras snabbt
- Du har lätt för att samarbeta med andra


KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet från butik, lager eller restaurang
- Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
- Har du erfarenhet av en ledarroll ses det som meriterande


Kolla gärna in vår instagram foodorapeople.se (http://foodorapeople.se/) och utforska vad våra foodorians håller på med just nu. Vem vet, de kanske är dina framtida kollegor!VILKA VI ÄR

Vi på foodora är ett gäng matälskare som drivs av att skapa framtidens leveranstjänst, där ödmjukhet, innovation och team work står oss allra närmast om <3. Vi bryter just nu ny mark för vad en leveranstjänst faktiskt är och uppfattas, därför är högt tempo och flexibilitet vardagsmat för oss - varje dag är (på riktigt) inte den andra lik! Vi på foodora är människor från olika bakgrunder, med olika erfarenheter i bagaget och med vitt skilda synsätt och idéer. Det här ser vi som självklarheter, då vi helt och fullt tror att mångfald bygger grunden till vår kultur och framgång. Vi är stolta att kunna vara en arbetsgivare för människor från alla världens hörn och samtidigt utmärka oss som en av de snabbast växande bolagen inom LMD*!

För oss är det också viktigt att snabb tillväxt och framgång inte sker på bekostnad av vårt hållbarhetsarbete. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala, inte bara i Sverige utan i hela vår europeiska verksamhet, och våra mål inför framtiden är högt satta för att bli ledande för hållbarhet inom branschen. Allt från att ta fram fler elfordon i våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår plattform - vi vill stå för en grön framtid! Vill du vara med? :)

LMD står för Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjat hos oss.

Ansök nu