Inköpsassistent jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Inköpsassistent till fordonsindustrin

Inköpsassistent
Läs mer Maj 9
Är du öppen för nya möjligheter och vill jobba i ett ledande företag inom fordonsindustrin? Vi på Effektiv söker inköpsassistent för framtida uppdrag hos vår kund. Är du en strukturerad och noggrann person med erfarenhet från liknande tjänster som vill vara del av ett globalt team, då är en det här en tjänst för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som inköpsassistent kommer du att stötta inköpsavdelningen hos vår kund med diverse ansvarsområden. Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära att skapa och upprätthålla leverantörsdatabas i SAP. Du kommer även att hantera fakturarelaterade ärenden från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov.

Andra arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten:

- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med guidning i hur man gör inköpsrekvisitioner
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Du är skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du är en serviceminded och kommunikativ person som kan kommunicera både internt och externt.

I denna tjänst är det ett krav att du besitter god datavana och har kunskaper i Officepaketet samt Microsoft 365. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrad på svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka gärna in din ansökan på engelska!

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!Sökord
inköpare, inköpsassistent, logistik, supply chain, buyer, purcheser, purchase planner

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Jun 16
Gandalf Distribution söker inköpsassistent till vårt kontor i Göteborg!
Vi söker nu en inköpsassistent för att stärka upp vår organisation.
Dina arbetsuppgifter:
Gandalf växer stadigt och behöver utöka inköpsorganisationen för att möta återförsäljarnas krav på den nordiska marknaden.
Du kommer huvudsakligen tillsammans med övriga kollegor se till att vardagliga operativa inköpssysslor fortlöper och hjälper till att hålla hög servicegrad jämtemot verksamheten. Denna tjänst fokuserar på orderhantering, produktplanering och prisavtalskontroll.
Vi söker dig som;
Har ett högt eget driv, initiativförmåga och är ordningsam samt strukturerad.
God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
God kunskap inom huvudsakligen Excel men även inom resterande delar av Office paketet.
Eftergymnasial utbildning inom inköp och /eller erfarenhet av inköpsarbete är meriterande.
Vi erbjuder ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett företag som alltid strävar framåt och vill utvecklas. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är ledorden.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning på vårt Göteborgskontor i Mölnlycke.
Skicka din ansökan via mail senast 2022/07/30. Vi vill att din ansökan består av CV samt personligt brev.
OBS! Märk din ansökan med “Inköpsassistent22-GBG”, både i ämnes raden och på handlingarna. Du skickar din ansökan till jobb.inkop@gandalf.se
Rekrytering sker fortlöpande.
Om Gandalf Distribution AB
Om Gandalf Distribution AB Gandalf grundades 1984, omsatte 3 miljarder 2020 och har i dag 60 anställda. Sedan 2017 är Gandalf Distribution en del av ELKO Group, med verksamhet i 30 länder. Vi importerar, marknadsför och säljer IT relaterad hårdvara, mjukvara och konsumentelektronik till återförsäljare i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island

Ansök nu

Inköpsassistent till Specsavers!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 11
För dig som är driven och har ett intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen finns nu en möjlighet att stötta upp som inköpsassistent på Specsavers. Om du är driven, självgående och älskar att jobba i team, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker just nu en inköpsassistent för att stärka upp inköpsteamet på Specsavers. I rollen kommer du stödja dina kollegor i det operativa inköpsarbetet och arbeta nära dina kollegor. För att trivas i rollen har du enkelt för att samarbeta och drivs av att arbeta med många kontaktytor både internt och externt. Här får du möjlighet till värdefull erfarenhet från en inköpsavdelning!

#

Du erbjuds


* Varierande arbetsuppgifter
* Engagerade kollegor med härlig kultur


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Orderhantering
- Följa upp leveranser
- Stämma av orderbekräftelser internt och med kund/leverantörer
- Följa orderflödet
- Omvandla ritningar till inköpslistor

VI SÖKER DIG SOM
- Har avklarad gymnasial utbildning
- Är obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska då språken används i det dagliga arbetet
- Goda kunskaper i Officepaket
- Har god datorvana

Det är meriterande om du:


* Har studerat logistik
* Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
* Kan läsa av en ritning – med planlösning/inredning


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Samarbetsförmåga


#

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, 3 månader
* Placering: Torsgatan


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Specsavers utsågs nyligen till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vi har idag 118 butiker över hela Sverige och på vårt supportkontor i Göteborg är vi ett starkt team som alla arbetar med att stötta butikerna för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades i Storbritannien på 1980-talet. Just nu finns Specsavers i elva länder världen över med totalt över 40 000 anställda.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 8
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Supply chain assistant till Specsavers i centrala Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Jun 9
Har du precis tagit examen från en utbildning inom logistik/inköp och söker din nästa utmaning? Vill du bli mer insatt i hur logistikflödet fungerar och stötta en Supply Chain Coordinator i sitt dagliga arbete? Är du flexibel och gillar att arbeta i ett högt arbetstempo? På Specsavers utlovas en lärorik och fartfylld period. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Som Supply Chain Assistant stöttar du Supply Chain Coordinator i det dagliga arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta
• Placera ordrar för samtliga butiker inom region Norden (DK, SE, NO, FI, NL)
• Koordinera och följa upp leveranser inom regionen
• Supportera Supply chain organisationen och i huvudsak coordinatorn administrativt.

Vi söker dig som kan börja i mitten av augusti och arbeta 12 veckor. Du kommer att få en anställning hos Adecco men arbeta hos Specsavers i centrala Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från koordinerande arbetsuppgifter. Vidare är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Tidigare har du använt Officepaketet som arbetsverktyg. För att lyckas i rollen är det av vikt att du har en förmåga att se detaljer i större kontext, och att inta ett helhetsperspektiv. Du arbetar strukturerat och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. I ditt arbetssätt är du proaktiv och har lätt för att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med en roll inom logistik.

Som person är du initiativtagande, noggrann, flexibel, har lätt för att skifta fokus och drivs av att lära dig nya saker.

Om Specsavers
Specsavers utsågs nyligen till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vi har idag 118 butiker över hela Sverige och på vårt supportkontor i Göteborg är vi ett starkt team som alla arbetar med att stötta butikerna för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades i Storbritannien på 1980-talet. Just nu finns Specsavers i elva länder världen över med totalt över 40 000 anställda.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se 

Sökord
Logistik, logistikflöde, logistikassistent, supply chain assistant, inköpsassistent, purchase assistant, supply chain, logistiker, koordinator, Göteborg

Ansök nu

Administratör till inköpsavdelningen

Inköpsassistent
Läs mer Jun 3
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu vår nästa medarbetare att bli en del av vår inköpsavdelning.

I rollen som administratör arbetar du brett med administration och dokumentation av olika slag. Du kommer även till viss del att arbeta med sortimentsundersökningar där du besöker våra konkurrenter och agerar företagets ögon utåt.
Tillsammans med inköpsavdelningen är du behjälplig med att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser. Förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag.  Du kommer även jobba med dokumentation, administration och underhåll av vår artikeldatabas.

Din profil

Vi tror att du som söker trivs med att jobba med administration av varierande slag.  Du arbetar strukturerat och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
Du har god analytisk förmåga och trivs med uppgifter som ställer krav på att kunna analysera och bryta ner problem i mindre delar, se sammanhang och göra effektiva prioriteringar.
Du kommer att ha flera kontaktytor internt och det är viktigt att du strävar efter hög noggrannhet och goda resultat. Du trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar. Du är ansvarstagande, noggrann och vet att det är framgångsrikt att vara strukturerad och tänka ett steg före.

Arbetsuppgifterna föregår i en internationell miljö därför ser vi att du är trygg och bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Meriterande om du behärskar tyska. Mycket goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel är ett krav.
Har du tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Junior inköpare till St1

Inköpsassistent
Läs mer Maj 13
Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen? Då finns möjlighet att få arbeta på ett av Sveriges största energiföretag! Här får du möjligheten att utvecklas inom ett stort och välkänt företag med ett innovativt tänk. Sök tjänsten idag - vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en junior inköpare för vår kunds räkning med start senast vecka 25 eller vecka 33 och framåt. Vi hjälper vår kund att utöka sin inköpsavdelning med en Junior inköpare som på sikt kan växa och ta sig an mer ansvar i en roll som inköpare. Hos vår kund är det viktigt att alla kollegor får möjlighet att växa och utvecklas!

Du erbjuds


* En tjänst med goda utvecklingsmöjligher i din inköpskarriär
* En roll med mycket eget ansvar med utrymme att utvecklas
* Engagerade kollegor med härlig kultur


Detta är ett konsultuppdrag som kommer initialt löpa under 6 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person om samtliga parter önskar förlänga samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Administrera inköp och ta fram ordrar från systemet som du skickar vidare till leverantörer
- Förbereda orderunderlag
- Uppföljning av leveransstatus hos leverantörer
- Sköta administration i Dynamics 365
- Ansvara för olika inköps/förråds-projekt, exempelvis inventering

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetslivserfarenhet eller utbildning inom exempelvis inköp eller logistik
- Sedan tidigare arbetat administrativ
- Har god datorvana och gärna arbetat i olika affärssystem eller program
- Har goda kunskaper i excel
- Är obehindrad i svenska och engelska

Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller Dynamics 365.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hisingen
* Lön: Timbaserad måndaslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer information om kundföretaget kommer i rekryteringsproccessens nästa steg.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator - Gear

Inköpsassistent
Läs mer Jun 14
This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience.

Supply Chain Coordinator - Gear
Lynk & Co is launching across Europe and we’re opening physical locations (we call them Clubs) in major cities. We’re not another car company, and this won’t be another car showroom.

Gear is a staple of the Lynk & Co experience, so what exactly do we mean? In short: it’s pretty much everything we sell that isn’t cars or services. We’re talking much more than merch - there will be no novelty mugs or badly branded t-shirts here. We want to give our members a unique retail experience of sustainable items with an interesting story, whether that’s fashion, furniture, books, or something we haven’t yet thought of. Our goal is to curate a collection of products from local and international creatives. Our Supply Chain Coordinator for Gear will be key in making this happen and your objective is to make sure we can sell our Gear portfolio across markets and touchpoints and that we do it in the best possible way.

The position is based in Gothenburg but might require some travel, mainly within Europe.

This is a 13 months temporary position covering for a parental leave, start date is expected to mid July 2022, and there might be a possibility to move over to a permanent position after the initial 13 months.

What you'll do

- Manage a pan-European lifestyle product portfolio and support our Gear Product Managers and clubs to bring it on the shelves
- Create dashboards and reports to monitor sales performance and be able to plan, forecast and optimize product mix cross markets and retail points
- Follow up on budgets and support with replenishment to ensure products are purchased at the right time, to the relevant business set up
- Maintain established partner relationships and re-negotiate prices over time
- Plan and administrate phasing in and out of partners and products
- Further develop and secure supply chain setup and operational requirements (e.g. distribution, storage, and stock management)
- Plan the launch of the new club openings together with the product managers to secure a product portfolio, on-time deliveries and hold relevant trainings for club staff


What you should have

- Educated and experienced. You have some kind of degree, but we care less about exactly what. You have at least 3-5 years of retail/merchandise experience in product or operations management, preferably within lifestyle.
- Analytical and a problem solver. I.e. you see what needs to be done and you do it.
- Organized and good at structuring your work, even when things get busy. We move fast so you’ll need to enjoy that type of environment.
- Able to manage and nurture positive relationships with a network of collaboration partners as well as internal stakeholders.
- Fluent in English. Additional European languages are a plus.
- More than familiar with Excel.


Working for Lynk & Co

Want to learn more about working for Lynk & Co and what we offer? Read more via this link: Why Lynk & Co - Lynk & Co (lynkco.com) (https://careers.lynkco.com/pages/why-lynk-co)

Our recruitment process

We work with a competence based framework. You apply by submitting your LinkedIn-profile or CV written in English and answering a few questions.

Our selection will primarily look at acquired competencies and skills.

To help us place the right people in the right role, we believe in science-based and fair assessment methods. Therefore, as part of our recruitment process, we use psychometric assessments to help us increase our hiring success by identifying the candidates that are most likely to thrive and be successful in the role.

We look forward to receiving your application as soon as possible, but latest June 27 2022. We will do ongoing selection of candidates during the application period, so don't hesitate to submit your application if you're interested.

If you want to learn more about the position, please reach out to Carolina Reuterving, +46 738 62 79 00. If you have any questions about the recruitment process, please reach out to Magnus Blixt, +46 72 184 38 91.

To learn more about us, check out our (https://www.lynkco.com/en/) and follow us on (https://www.linkedin.com/company/lynkco/) and Facebook (https://www.facebook.com/lynkco.global/), or if you want to watch our film from our reveal you can see it here (https://hello.lynkco.com/)

Ansök nu

Extrajobba som Inköpsassistent hos Skylotec!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 6
Vill du ta klivet in som Inköpsassistent på ett världsledande bolag då ska du söka denna tjänsten! Företaget befinner sig i en rolig expansiv fas och är du flexiel och prestigelös har du chansen att vara med på den spännande resan. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu behöver Skylotec bli fler och de söker dig som har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt som vill få meriterande erfarenhet av inköp. Du kommer agera inköpsassistent åt produktionschefen och tillsammans bildar ni ett team. I ditt dagliga arbete kommer du främst att mejla ut beställningar till leverantörerna, arbeta i systemen med leveranserna samt uppdatera olika register gällande försäljningen. Du arbetar dagligen i ett affärssystem som heter Business Central, som du också kommer få upplärning i. För att du ska få rätt förutsättningat i tjänsten får du en introduktion till verksamheten och rollen, sedan har du löpande support av produktionschefen.

Vi ser att du som söker är en prestigelös person som har lätt för att samarbeta med andra. På Skylotec hugger man i där det behövs och finns där för varandra. Framförallt kommer du få ta del av en intim företagskultur.

Du erbjuds


* Ett meriterande extrajobb på ett världsledande bolag
* Att bli en del av ett bolag som värdesätter relationer och sina medmänniskor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Mejla beställningar till leverantörer
- Uppdatera systemet gällande olika leveranser
- Uppdatering av register på försäljningar

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar av dina studier - förslagsvis studerar du inköp/upphandling, ekonomi eller liknande
- Värdesätter relationer och kan arbeta över kompetensområdena
- Har god dator och systemvana
- Har obehindarde kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift - då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Strukturerad
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 20 h/v
* Placering: Sagbäcksvägen 13, 437 31 Lindome


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skylotec, som är ett familjeägt och familjärt bolag har i över 70 år producerat och levererat skyddsutrustning. Sedan 2020 har de expanderat och är nu ett av världens ledande aktörer inom sin bransch. Företaget erbjuder ett omfattande produktsortiment med allt ifrån selar, hjämar, linor och räddningsutrustning.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 17
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till innovativ bilsäljare!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Vill du att dina arbetsdagar ska variera stort i innehåll, och lära dig allt relaterat till inköp? Vill du bli en del av ett spännande företag inom fordonsindustrin, där du jobbar i nära samarbete med inköpare? Vi söker dig som är ett geni inom administration!
Om tjänsten
Perido söker en Inköpsassistent till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina dagar att kretsa kring att stödja inköpare med allt administrativt jobb som kan uppstå. Du kommer att få en full inblick i jobbet som inköpare, och får här chansen att samla viktig erfarenhet inom området, och en stor förståelse för yrket. Det här är vad du kan se fram emot:
Hjälpa till vid onboarding av nya medarbetare
Utföra och stödja upphandling enligt definierade strategier och ramverk. Förbättra samarbetet med intressenter och tillsammans mot gemensamma mål
Ge råd till berörda parter i upphandlingsfrågor, ge stöd och vägledning i alla skeden av upphandlingscykeln.
Spåra vilka viktiga resultatindikatorer för leverantörers och intressenters efterlevnad av avtal
Vid behov genomföra marknadsanalyser för att stötta inköpsaktivitet
Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och interna intressenter
Stödja teamet genom att lösa avvikelser, systemproblem och leta efter ständig förbättring av processerna för att underlätta och förbättra prestanda i teamet
Övrigt administrativt arbete

Dina egenskaper
Funderar du på om det här är rollen för dig? Då ska vi försöka beskriva vilka egenskaper vi tror att du besitter. Vi söker dig som har en god organisatorisk kompetens. Du tycker om att vara spindeln i nätet med olika administrativa uppgifter. Du behärskar att arbeta i många projekt samtidigt, oavsett takt. Vi tror också att du har ett bra servicesinne och kan kommunicera på ett skickligt sätt. Slutligen är du flexibel i den meningen att du ändrar ditt sätt att arbeta - för att hitta den bästa lösningen.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Utbildning inom administration, ekonomi, inköp eller liknande
Goda kunskaper inom MS Office (gärna Excel)
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Plus i kanten:
Flytande i annat europeiskt språk
Erfarenhet av att arbeta inom inköps- administrativa verktyg och system, gärna SAP.

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Uppdrag initialt 6 månader via Perido.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se och/eller telefon 070-467 9594. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33195 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Koordinator till kategorin Kläder & Skor inom sortiment och inköp Special

Inköpsassistent
Läs mer Maj 25
Vill du vara med och bygga framtiden inom Specialaffären på ICA Sverige? Vi på Special är i en spännande fas som innebär att vi utvecklar våra processer och arbetssätt och nu söker vi dig som vill bidra i att utveckla Special och möta framtidens behov med oss. Special inom ICA Sverige arbetar med inköp och försäljning av specialvaror i samtliga ICA- format (Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära) i Sverige och som återförsäljare till Baltikum.


Det här är ditt blivande jobb
Vi söker Koordinator till kategorin Kläder & Skor inom sortiment och inköp Special. I rollen som koordinator ansvarar du för att planera, koordinera och stötta kategorin med administrativa uppgifter kopplade till arbetet inom kategoriorganisationen. Inom produktområdet ansvarar du för artikelproduktinformation samt berikning av artiklarna i våra interna system. Arbetet innebär vidare administrativa uppgifter kopplade till sortiment och inköp såsom fakturering av marknadsföringsbidrag, hantering av kundreklamationer, beställning och hantering av fotoprover inför mässa och fotografering, samt administrativa uppgifter kopplat till vår mässa. I det dagliga arbetet jobbar du tätt tillsammans med kategorichef, inköpschef samt närliggande funktioner såsom kampanj, butik och försäljning. Du har även externa kontaktytor såsom leverantörsdialoger.


Vem är du?
Vi söker en person som är positiv, drivande och nyfiken på att lära sig nya saker. Du trivs att jobba i en organisation i förändring som tidvis präglas av snabbt tempo. För att lyckas i din roll som koordinator söker vi dig som har erfarenhet av att jobba med sortiment och inköp inom detaljhandel och gärna erfarenhet inom konfektion. Goda PC kunskaper samt vana av att arbeta i Oracle-baserade sortimentsverktyg är det starkt meriterande. Då tjänsten är administrativ och du jobbar mot många olika funktioner så är det viktigt att du är strukturerad, god förmåga att prioritera samt van att ta egna beslut. Du är en person som är analytisk och resultatorienterad som levererar i tid och med hög kvalitet.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera inom och över funktionsgränserna. Du har även ett intresse i att bidra i utveckling av kompetens, processer och arbetssätt inom kategoriområdet. Vi ser att du har en högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk/ textil inriktning.


Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras Cecilia Schill, Kategoriområdeschef Kläder, cecilia.schill@ica.se
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR BP Eva Strandlund, eva.strandlund@ica.se
Placeringsort
Göteborg/Kallebäck
Anställningsform
Vikariat ca 1 år med start i september
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 juni 2022. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med denna rekryteringsprocess
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sample Coordinator Internship

Inköpsassistent
Läs mer Dec 15
I love working in a fast paced environment where everyday is not the same. This role is very much about organization skills, detective work and communication. It’s a fun role with a lot of responsibility and there are different tasks for everyday which I love. I get to be working closely with different departments, mainly the studio and visual merchandisers, which is fun because you get to see everything behind the scenes." - Eleni Asmelash, Sample Coordinator.

We’re looking for a talented Sample Coordinator intern, who’d love the opportunity to work with and learn from some of the best people in the fashion e-commerce industry. We offer you to collaborate and understand different departments within our company such as our Photo Studio and Purchasing.

As a Sample Coordinator intern you will gain a full understanding of how to coordinate samples between purchasing, merchandising and the studio. You will also get an opportunity to understand the process behind delivering a sample.

Your Future

- Keep track of what's in stock and needs to be ordered out through Navision
- Handling orders from different departments
- Work closely with the Visual Merchandiser team, the studio, the purchasing team, and wholesale
- Help out and support day to day tasks such as rinsing rails from styling, clean out handled products, keeping the sample sale fresh and tidy
- Administrative tasks such as documentation of samples coming in and out the office
- Product description
- Organize the internal Sample Sale
- Sort out Donation samples to nonprofit organizations


Your Past & Your Skills

- Previous experience in retail/logistics is a huge plus
- Basic understanding of Excel
- Great team player with good communication skills
- Flexible and able to juggle many things at once
- Ability to multitask and highly organized
- Fluent in English, written and spoken


Application Deadline: Running applications

Location: Gothenburg, Sweden

Other information: This is an unpaid internship, and preferable duration is 3 months or longer.

THE DREAM TEAM

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 5 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Ansök nu

Inköpsassistent Inredning

Inköpsassistent
Läs mer Maj 16
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Inredning
Vi söker en stjärna till vårt inköpsteam Inredning. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Ledigt jobb som Inköpsadministratör på Lindholmen Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Maj 13
Är du en duktig dokument- och avtalsadministratör som gillar en omväxlande vardag inom inköp? Flexibel, prestigelös och gillar att arbeta i team?
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som initialt är sex månader. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare inom fordonsindustrin på Lindholmen.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett ungt och spännande företag i centrala Göteborg där du kommer att arbeta med inköpsadministration. Mer specifikt innebär det att arbeta med administration inom avtal och kontrakt. Anställningen inleds med en introduktion där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Den vi söker

Du har relevant erfarenhet från administrativt inköpsarbete och avtalshantering.
SAP är ett stort plus om du kan
Erfaren användare av Excel och Office 365 då det används mycket
Talar och skriver engelska utan problem utöver svenska

Personliga egenskaper

Strukturerad, välorganiserad och öga för detaljer i avtal och texter
Serviceinriktad, effektiv och förstår vikten av skyndsamhet
Kunna arbeta självständigt och se förbättringsmöjligheter
Se vad som behöver prioriteras och göra det
Problemlösare som inte tvekar att fråga kollegor om svar för att komma vidare

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl-Henric Möller på telefonnummer: 031-617235.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 21
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Heltidsuppdrag inom kategori på ett framgångsrikt e-handelsföretag!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 20
Tre snabba frågor:
Har du kunskaper inom kategori och inköp?
Vill du in på ett av Sveriges hetaste och snabbast växande e-handelsbolag?
Är du tillgänglig på heltid?Isåfall blir vi och vår kund extra intresserade av dig!
Just nu söker vi dig som är driven och hungrig, som vill fånga den här möjligheten att få arbeta på ett av Sveriges största och vassaste e-handelsbolag, som dessutom befinner sig i ett extremt spännande tillväxtläge!
Vi letar efter strukturerade personer som vill jobba heltid under minst sex månader (god möjlighet till förlängning) inom området inköp och produktinformation. Kunden är ett väldigt framgångsrikt e-handelsföretag inom motorsport. Är du därför intresserad av motorcyklar eller motorsport är detta en guldchans att få jobba med något du tycker om.
Företaget har sitt kontor i häftiga lokaler i Hägersten, en kort pendling från Sthlm C.
För att passa i uppdraget tror vi att följande stämmer in på dig:
”Go-getter-attityd!” från topp till tå.
Erfarenhet från kategori- eller inköpsroller.
Gärna erfarenhet från försäljning eller B2B-kundkontakt samt inom e-handelsbranschen.
Du rör och för dig obehindrat på svenska såväl som engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Strukturerad och bekväm med att jobba med stora datamängder/databaser i Excel.
Gärna intresserad av motorcyklar eller motorsport.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, inköp, logistik eller liknande.
Administrativt stark.Dina förväntande arbetsuppgifter är följande:
Stötta Category Managers med att optimera produktsortimentet samt med att underhålla befintligt produktsortiment avseende Product Lifecycle.
Förbereda produktdata inför uppskapande i PIM-system.
Du kommer också att få ansvar inom uppföljning och utvärdering av leverantörer, inklusive prissättning och volymer. Detta kommer du att göra tillsammans med företagets strategiska inköpare.
Kvalitetssäkra texter och produktinformation.
Sortera bort dubbletter.Är du dessutom optimistiskt lagd och har höga ambitioner för att alltid nå bästa möjliga kvalitet i det du gör, blir vi och vår kund extra nyfikna på dig.
Tjänsten är en behovsanställning på heltid. Uppdragets längd beräknas till minst ett halvår med väldigt goda möjligheter till förlängning och anställning.
Kunden är ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsföretag och en mycket spännande uppdragsgivare. Vår uppfattning om företaget är att de verkligen månar om sin personal och vill skapa en arbetsplats man längtar till.
För att bli aktuell för tjänsten: skapa en profil i Jappa och glöm inte att lägga till rollen "Kategoriassistent".


********************************************


Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Du som söker efter uppdrag lägger upp din profil på Jappa och blir därefter tillgänglig för företag som vill anlita dig för uppdrag.
TIPS: Vi har märkt att våra kundföretag hellre anlitar personer som har väl ifyllda profiler och som motiverar varför de passar just i den roll de lagt upp sig på. Kontakta oss på Jappa på chatten som finns på www.jappa.jobs om du vill ha hjälp att förbättra din profil.
OBS - ansökan sker genom att du registrerar din profil och din önskade roll på www.jappa.jobs. Jappa tar inte emot CVn eller ansökningar via email, dvs på det gammalmodiga sättet. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.
#jobbjustnu

Ansök nu

Inköpsassistent sommar

Inköpsassistent
Läs mer Apr 26
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Sommar
Vi söker två stjärnor till vårt inköpsteam Barn & Baby till sommaren, v.22-32. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning
- Studerar inom relevant område

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Juni
- Omfattning: Heltid, 40h/v under v.22-32
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Administratör till inköpsavdelningen

Inköpsassistent
Läs mer Apr 14
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu vår nästa medarbetare att bli en del av vår inköpsavdelning.

I rollen som administratör arbetar du brett med administration och dokumentation av olika slag. Du kommer även till viss del att arbeta med sortimentsundersökningar där du besöker våra konkurrenter och agerar företagets ögon utåt.
Tillsammans med inköpsavdelningen är du behjälplig med att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser. Förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag.  Du kommer även jobba med dokumentation, administration och underhåll av vår artikeldatabas.

Din profil

Vi tror att du som söker trivs med att jobba med administration av varierande slag.  Du arbetar strukturerat och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
Du har god analytisk förmåga och trivs med uppgifter som ställer krav på att kunna analysera och bryta ner problem i mindre delar, se sammanhang och göra effektiva prioriteringar.
Du kommer att ha flera kontaktytor internt och det är viktigt att du strävar efter hög noggrannhet och goda resultat. Du trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar. Du är ansvarstagande, noggrann och vet att det är framgångsrikt att vara strukturerad och tänka ett steg före.

Arbetsuppgifterna föregår i en internationell miljö därför ser vi att du är trygg och bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Meriterande om du behärskar tyska. Mycket goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel är ett krav.
Har du tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Inköpsassistent Inredning

Inköpsassistent
Läs mer Apr 13
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Inredning
Vi söker en stjärna till vårt inköpsteam Inredning. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Inköpsadministratör till Huvudkontoret

Inköpsassistent
Läs mer Apr 5
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter
Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en inköpsadministratör inom ett varuområde. Som inköpsadministratör hos oss tillhör du inköpsavdelningen och rapporterar till produktchefen inom ett av de fem varuområdena. Du kommer att ha en bred roll och ingå i ett flertal parallella projekt. Du är en person som trivs med ett högt tempo och att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
I rollen kommer du att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du kommer bland annat att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser, förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag. Du kommer även jobba med dokumentation och administration och underhåll av vår artikeldatabas.
En del resor i tjänsten kan förekomma varför vi gärna ser att du som söker har B-körkort.

Din profil
Det är önskvärt att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande bakgrund relaterat till tjänsten. Du har goda kunskaper i SAP och MS Office, med betoning på Excel.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du besitter förmågan att  självständigt planera och strukturera och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Eftersom arbetet innebär många personliga kontakter, ska du ha god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Självklart arbetar du bra tillsammans med andra människor och relaterar till dina kollegor på ett lyhört sätt.
Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper i det tyska språket är mycket meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön/Förmåner: Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Digital Business Administration Support (Finance and Purchase)

Inköpsassistent
Läs mer Apr 1
We are looking for a Digital Business Administration Support (Finance and Purchase) for an international company in Gothenburg. Start ASAP!

Main Responsibilities & Deliveries
There are two main areas of responsibility in this role; one as a Finance administrator and the second as a Purchaser.

As a Finance administrator you are responsible for;
keeping track of all the ongoing purchase orders within Digital, accruals and budget allocations.
registration of all invoices under each PO for payments.


In the area of Purchasing the responsibilities are;
creating orders/shopping carts in SRM for new purchase orders and for the preparation of RFQs and MRQs to send to the Purchasing Dept.
close cooperation with the responsible Purchaser and Stakeholder regarding both existing and new needs of resources.
communications with suppliers for status of deliveries.


Other
This role includes a lot of problem-solving activities on daily basis on a global level.

Scope
40 hours / week

Competence Specification
Great organizational skills, attentive to details and has a structured way of working. Our client is looking for someone who enjoys administrational tasks and being the spider in the web. Used to handle many different projects and lots of data at the same time. Experience of working in purchase-/administrative tools & systems preferably SRM and/or Workday.

Skilled in MS Office especially Excel. Our client think you have a background in business administration, finance, purchasing or similar. Excellent communication- and peoples’ skills. Fluent in Swedish and English and accustomed to working in a global environment with people of various cultural backgrounds.


This is a full-time consultancy position through Incluso in Gothenburg, 3 months assignment to begin with (with good possibility for extension). Please note starting date is ASAP!

Please apply with your CV and cover letter as soon as possible since we will review the applications on an on-going basis.

For more information about this role, please contact Marianne Nilsson, recruiter at Incluso.

Ansök nu

Inköpsassistent med start omgående

Inköpsassistent
Läs mer Apr 1
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

.

För ett uppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning söker vi nu en inköpsassisstent med bokförings- och inköpsvana.

Arbetsbeskrivning:
administrara pågående ordrarhantering av orderrelaterade fakturor för betalningnära samarbete med inköpsavdelningenkommunikation med leverantörer för leveransstatuskontakt med kunder, kollegor och leverantörer

Din profil:

Vi söker dig som är strukturerad, ordningssam och har ett sinne för detaljer. Det är viktigt att du kan kunna hantera flera processer samtidigt utan att tappa fokus. Har du erfarenhet från inköp-/administrativa verktyg & system såsom SRM och/eller Workday är det meriterande. Du behöver vara en van användare av Excel, gärna ha en utbildning inom företagsekonomi och/eller inköp. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Omfattning: heltid
Uppdragets start: omgående

Om företaget:

Detta är ett bemanningsuppdrag, du kommer alltså att vara anställd av Kontorsbemanning och uthyrd till kund. Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg.

Låter detta spännande? Beskriv vad som gör dig motiverad till att driva denna spännande tjänst!

Intervju och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operational buyer - Indirect Purchasing

Inköpsassistent
Läs mer Apr 4
ABOUT THE ROLE:

In this role, you will become part of a purchasing team focusing on indirect material. You will advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance through all stages of the procurement cycle.

In summary you will be responsible for:

Performing and supporting procurements according to defined strategies and frameworks in everything from Digital to HR.
Advising stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle along with modifications in requests.
Improve collaboration with stakeholders and work towards shared goals.
Performing necessary market analysis to support the sourcing activities.
Creating and maintaining commercial relations with suppliers and internal stakeholders.
Initiating and conducting supplier evaluations and supplier audits.

IDEAL CANDIDATE:
Educational background in business administration, finance, purchasing or similar.
A minimum of 2 years of work experience in Purchasing preferably from a technical organization.
Have excellent communications skills both written and spoken in English along with basic Swedish.


We are looking for someone who enjoys administrative tasks. This person also needs to be flexible and used to work in a high pace environment. Used to handle many different projects and lots of data simultaneously.We also believe that you are humble and can keep a transparent and open dialogue with your colleagues and suppliers. A great emphasis will be placed on personal fit.

EMPLOYMENT:

This is a consultant assignment meaning you will be employed by OIO. The ambition is for the assignment to be transferred to a permanent employment at the client company.

ADDITIONAL INFO:
Employment type: Full-time
Working hours: Office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg
Contact person: Dino Segetalo
Salary: Fixed monthly


Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we apply continuous selection of candidates and the position may be filled before the application deadline is due. 

ABOUT OIO:

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recrutiment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 21
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 28
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 7
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpsassistent till Outnorth i Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Mar 23
INKÖPSASSISTENT TILL OUTNORTH

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt Own Brands-team i Göteborg. Du kommer att assistera vid produktframtagning och administrering av våra egenproducerade kläder och accessoarer.

Arbetet som inköpsassistent är varierande och innefattar till stor del administrativa arbetsuppgifter kring inköp och produktion

Dina arbetsuppgifter är bland annat

• Att assistera produktchefer vid produktion och framtagning av kläder och accessoarer.
• Kommunikation med våra utländska leverantörer.
• Leveransbevakning.
• Orderadministrering i vårt affärssystem SAP.
• Artikelhantering och hantering av pricats.

Din profil

• Du trivs med att jobba nära i team och har en ödmjuk inställning.
• Du är strukturerad, ordningsam och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Vi ser gärna att du har ett aktivt intresse för friluftsliv och de produkter du ska jobba med.

Kvalifikationer för tjänsten

• Van användare av Officepaketet (Excel, Word osv.)
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift.
• Vana att arbeta i ett affärssystem är meriterande, gärna SAP.
• Har textila materialkunskaper.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/kvalificerad yrkesutbildning inom textil och inköp.

Är DU den vi söker?

Då kan vi erbjuda dig att vara med på vår resa framåt, där du tillsammans med engagerade kollegor arbetar i en trevlig och trivsam miljö. Vi arbetar med Outdoor-produkter och ser alltid till att lägga extra tid på att arbeta med hållbarhet och miljön i fokus.

Arbetsplatsen ligger i nybyggda lokaler ihop med vårt nybyggda lager på Hisingen i Göteborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

3rd Party Coordinator to AB Lindex

Inköpsassistent
Läs mer Mar 30
Do we catch your attention when we write business-focused and being part of making a company grow? Do you have work experience in design or purchasing? We are looking for a 3rd Party Coordinator to our head office located in the heart of Gothenburg (at the Central station!)

Your role in our team.

You work cross-functionally with 3rd party team and each business area in this growing business with exciting opportunities.
You are the hub between each business area and 3rd party team in this growing business with exciting opportunities.
You are the hub in this growing business with exciting opportunities. In this role, you contribute to making our 3rd party business grow by supporting and developing our way of working. Together with colleagues you develop strategies regarding what to focus on to optimize the business. You always aim to create a smooth and efficient work flow, to maximize the business potential for our 3rd party business. And you won’t be doing this alone! You work in close collaboration with colleagues from different teams.
Is this you?

Do we catch your attention when we write business-focused and being part of making a company grow? If yes, then we think you will be great for this job! We also see that you are an analytical person who can see things in the big perspective. Being structured, organized and leading projects are right up your alley. Here at Lindex we believe in doing things together and we see that you are a team-player, with great communication- and collaboration skills.

You enjoy working in an ever-changing environment, where you get to grow and learn new things. Leading yourself, being active in your own development and working with feedback are all things you know well. You are curious about digital tools and how they can support you and help you to improve your work. You believe in togetherness and you are motivated by the possibility to make an impact. Also, this probably sounds like you:  

University degree or equivalent within Textile/Economics or similar
Work experience in design or purchasing, preferably within e-com business
Good knowledge in production flows and purchasing processes
English, both spoken and written
Meritorious: work experience as a buyer
We are Lindex.

A growing global fashion company from Sweden. We exist to empower and inspire women everywhere. It is our higher purpose as a company. Our dedication to women, sustainability and customer focus runs through everything. It is a mindset that is with us every step of our journey. A journey towards being a global, digital first, brand-led and sustainable fashion company.

At Lindex, everything we do is powered by people. We are like a big family here, with values to help us grow. And we believe in doing things together. Because two are more than one and together we can make a greater impact. If you feel the same, then we are probably a great match.

Do you have a good feeling about this and want to join our journey?

Apply today, we can’t wait to get to know more about you. Since we are eager in finding the right person to join our team, we will apply continuous selection. This means we might close the process before the set ending date. Since we like to keep it simple, we ask you to apply online (and not by email.)

Ansök nu

Meriterande extrajobb som inköps- och logistikadministratör!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 13
Är student och söker ett meriterande deltidsarbete vid sidan av studierna? Är du en öppen och utåtriktad person som letar efter ett omväxlande och händelserikt jobb? Utvecklas du i en miljö av högt tempo med flera parallella uppdrag, i en social och hjärtlig kultur med högt i tak? Då är denna tjänst helt rätt för dig! Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:

Detta är god möjlighet för dig som vill ha ett meriterande deltidsarbete vid sidan av studierna! Protoma/MLT karakteriseras av prestigelösa och drivna personer som gemensamt strävar efter att lösa de uppgifter och utmaningar som de ställs inför. På Protoma/MLT strävar de efter att ha roligt tillsammans, de har en hjärtlig och skämtsam kultur med högt i tak. I tjänsten som inköps- och logistikadministratör kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Huvudkontoret finns i Göteborg där företagen sitter i moderna lokaler på Hisingen.I rollen kommer du att ha en central funktion gällande hantering och planering av företagens order, inköp och leveranser. Deras produkter och tjänster levereras till kunder runt om i Norden, med huvuddelen i Sverige. Framförallt kommer tjänsten att vara en stödjande roll inom logistik, inköp och administration.

Du kommer till exempel att:

Sköta dagliga in- och utleveranser
Sköta orderregistreringar och fakturering samt beställningar hos leverantörer
Vara support för kunder och säljare.


"Hos MLT/Protoma är arbetsuppgifterna varierande och lärorika och du jobbar med frihet under ansvar. Du sitter i flera bolag som har olika specialistområden. De är högt i tak och hela företaget har en komisk jargong och alltid nära till skratt. Fina lokaler med eget kontor som skapar bra arbetsro. Alla i ledning samt chefer är ”en i gänget” vilket skapar en mycket välkomnande miljö." - Jon, vår konsult som arbetar i teamet idag.

VI SÖKER DIG SOM:
Är studerande, ett plus är om du läser en utbildning inom inköp, logistik eller liknande.
Besitter en god teknisk förståelse.
Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda kommuniceras i tjänsten.
Har B-körkort.


Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

Erfarenhet av från en liknande bransch.
Erfarenhet av affärssystemet Pyramid.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person tror vi att du är en flexibel, prestigelös person som tar ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad och klarar av att utföra ditt arbete utan givna rutiner eller instruktioner. För att trivas i rollen är du en person som tar i där det behövs för att lösa de utmaningar som gruppen gemensamt ställs inför. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att organisera och planera.

OM KUNDFÖRETAGET: 

MLT och Protoma är två framgångsrika företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. Protoma erbjuder produkter, service och utbildning inom spetskompetensområdena mekaniska tätningar, packningar, kompensatorer och lagerskydd. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Vill du läsa mer om MLT? Klicka här.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Deltid
Placering: Hisingen, Göteborg
Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Start: Omgående


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior inköps- och logistikadministratör till Protoma/MLT!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 13
OM TJÄNSTEN:

I tjänsten som inköps- och logistikadministratör kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Protoma/MLT karakteriseras av prestigelösa och drivna personer som gemensamt strävar efter att lösa de uppgifter och utmaningar som de ställs inför. På Protoma/MLT strävar de efter att ha roligt tillsammans, de har en hjärtlig och skämtsam kultur med högt i tak. Huvudkontoret finns i Göteborg där företagen sitter i moderna lokaler på Hisingen.I rollen kommer du att ha en central funktion gällande hantering och planering av företagens order, inköp och leveranser. Deras produkter och tjänster levereras till kunder runt om i Norden, med huvuddelen i Sverige. Framförallt kommer tjänsten att vara en stödjande roll inom logistik, inköp och administration.

Du kommer till exempel att:

Sköta dagliga in- och utleveranser
Sköta orderregistreringar och fakturering samt beställningar hos leverantörer
Vara support för kunder och säljare.


"Hos MLT/Protoma är arbetsuppgifterna varierande och lärorika och du jobbar med frihet under ansvar. Du sitter i flera bolag som har olika specialistområden. De är högt i tak och hela företaget har en komisk jargong och alltid nära till skratt. Fina lokaler med eget kontor som skapar bra arbetsro. Alla i ledning samt chefer är ”en i gänget” vilket skapar en mycket välkomnande miljö." - Jon, vår konsult som arbetar i teamet idag.

VI SÖKER DIG SOM:
Har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll, gärna med inslag av inköp och logistik.
Har goda vanor vid att arbeta i affärssystem.
Besitter en god teknisk förståelse.
Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda kommuniceras i tjänsten.
Har B-körkort.


Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

Erfarenhet av från en liknande bransch.
Erfarenhet av affärssystemet Pyramid.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person tror vi att du är en flexibel, prestigelös person som tar ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad och klarar av att utföra ditt arbete utan givna rutiner eller instruktioner. För att trivas i rollen är du en person som tar i där det behövs för att lösa de utmaningar som gruppen gemensamt ställs inför. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att organisera och planera.

OM KUNDFÖRETAGET: 

MLT och Protoma är två framgångsrika företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. Protoma erbjuder produkter, service och utbildning inom spetskompetensområdena mekaniska tätningar, packningar, kompensatorer och lagerskydd. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Vill du läsa mer om MLT? Klicka här.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Placering: Hisingen, Göteborg
Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Lön: Fast månadslön 
Start: Omgående


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Inköpsassistent sökes - INTERSPORT Servicekontor

Inköpsassistent
Läs mer Mar 4
INTERSPORT är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett butiksnätverk med runt 140 butiker och en e-handel. Vår mission är att skapa köpupplevelser i världsklass och inspirera till ett hållbarare liv!

Nu söker vi en driven Category Buyer Assistant (Inköpsassistent) till INTERSPORTs Servicekontor!

Vi söker en resultatorienterad och driven personlighet som vill utveckla INTERSPORT till det självklara valet inom sport. Låter detta som ett jobb för dig? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT- världens största sportkedja!

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% med tillträde i april 2022 till februari 2023 med goda möjligheter till förlängning.

Om tjänsten

Som Category Buyer Assistant på INTERSPORT kommer du att arbeta och ansvara för administrativa uppgifter såsom artikelhantering, orderläggning, leveransbevakning och provhantering. Du kommer att kommunicera dagligen med olika leverantörer och jobba tätt ihop med ditt team.

Vem söker vi?

I rollen kommer du arbeta med både externa varumärken samt intern produktion av våra egna varumärken. I rollen stöttar man både inköpare och designers. Vi söker därför dig som har relevant textilutbildning.

Eftersom det är högt tempo och korta deadlines måste du vara flexibel, effektiv och ha förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du gillar att ha struktur, ordning och reda samt goda kunskaper i Excel och lätt för att lära dig olika system. Du tar ansvar för både ditt eget arbete och stöttar teamet och är en genuin lagspelare.

Ansökan

Låter det spännande? Vi gör löpande urval så ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med ett öppet arbetsklimat med tydliga spelregler och värderingar byggt på team-work och positiv attityd. Du har stor möjlighet att påverka INTERSPORTs framtid genom din kunskap och ditt engagemang.

Läs mer om oss på www.intersport.se

Ansök nu

Inköpsassistent till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 17
Vi söker nu en inköpsassistent till en av våra kunder inom fordonsindustrin i Göteborg!

Om tjänsten
Vår kund ska nu utöka sitt backoffice team och letar efter dig som är öppen för nya utmaningar. Du kommer tillsammans med ditt team att stötta och hjälpa inköpare i deras dagliga arbete. Har du erfarenhet av administration med inriktning mot inköp och vill arbeta på ett internationellt företag är det här tjänsten för dig.

Som inköpsassistent kommer dina främsta uppgifter innebära att stötta företagets inköpare. Du kommer att ha en operativ roll i företaget och arbeta med leverantörslistor och nå ut till intressenter. Du har genom leverantörslistorna koll på eventuella efterlevnadsrisker och har en nära kontakt med företaget för att motverka riskerna.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp, leverantörer eller administrativa uppgifter. Du har erfarenhet av Microsoft 365 (Excel, PowerPoint, Word). Det är meriterande om du har kunskaper inom Dataskyddsavtal och DTRA. Slutligen behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som person är analytisk och strukturerad. Du är kommunikativ och inte rädd för att driva förändringar. Du vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt, men är inte rätt för att kontakta dina kollegor vid behov. Vi ser gärna att du är öppensinnad, positiv och kreativ i ditt arbetssätt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning, därefter fastanställning hos kund

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Inköpsassistent till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 2
Vi söker nu en inköpsassistent till en av våra kunder inom fordonsindustrin i Göteborg!

Om tjänsten
Vår kund ska nu utöka sitt backoffice team och letar efter dig som är öppen för nya utmaningar. Du kommer tillsammans med ditt team att stötta och hjälpa inköpare i deras dagliga arbete. Har du erfarenhet av administration med inriktning mot inköp och vill arbeta på ett internationellt företag är det här tjänsten för dig.

Som inköpsassistent kommer dina främsta uppgifter innebära att stötta företagets inköpare. Du kommer att ha en operativ roll i företaget och arbeta med leverantörslistor och nå ut till intressenter. Du har genom leverantörslistorna koll på eventuella efterlevnadsrisker och har en nära kontakt med företaget för att motverka riskerna.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp, leverantörer eller administrativa uppgifter. Du har erfarenhet av Microsoft 365 (Excel, PowerPoint, Word). Det är meriterande om du har kunskaper inom Dataskyddsavtal och DTRA. Slutligen behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som person är analytisk och strukturerad. Du är kommunikativ och inte rädd för att driva förändringar. Du vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt, men är inte rätt för att kontakta dina kollegor vid behov. Vi ser gärna att du är öppensinnad, positiv och kreativ i ditt arbetssätt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning, därefter fastanställning hos kund

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Inköpskoordinator till tekniskt bolag i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Feb 17
OM TJÄNSTEN:

Friday söker till vår kund en driven inköpskoordinator som trivs med stort eget ansvar och en förmåga att komma framåt i sina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vår kund är en globalt världsledande aktör som är verksam inom tekniksektorn.

Som inköpskoordinator kommer du att ansvara för leverantörer, beställningar, offerter och avtal. En stor del av din roll som kommer handla om att sköta planering, administration och uppföljningen av inköpsrelaterade uppgifter, där dina kontaktytor sitter på kontor runtom i hela världen. Framförallt kommer du att ha kontakt med centrala inköpsfunktioner, leverantörer eller ekonomiavdelningen i syfte att säkerställa information som korrekt PO, avtalstider eller att fakturor blir betalda. Inköpen du hanterar kan vara högt och lågt, allt från att beställa ett kablage till ett en hel testrigg. Andra inköp du hanterar rör tjänster till kontoret som elektriker, möbler eller säkerhetstjänster.

Du kommer rapportera direkt till ekonomichef och närmaste ledningsgrupp, där du agerar stöd i den dagliga verksamheten. Då du ensam kommer att stötta på global nivå lägger vi stor vikt vid att du har en god personlig struktur med förmåga att se helheten i processer och hur beslut kommer få konsekvenser i senare led.

Tjänsten ger dig en varierande vardag där en arbetsvecka kan innefatta:

Ansvar för process gällande att nya leverantörer blir godkända och upplagda i befintligt inköpssystem med hjälp av centrala inköpsfunktioner.
Ansvar för att leverantörsuppgifter och avtal hålls uppdaterade i inköpssystemet
Säkerställa PO för återkommande inköp relaterade till Facility, HR och till viss del Engineering.
Support mot ekonomiavdelningen med felaktiga leverantörsfakturor. 
Support mot bolagets Engineering-avdelning med inköp till olika projekt.
Stöttning till interna avdelningar i frågor kring val av leverantör, offertförfrågningar, inköpsprocesser.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, inköp, projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp
Har erfarenhet av inköpsrelaterade arbetsuppgifter
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du dagligen kommer att prata båda språk
God kunskap i Office-paketet, framförallt Powerpoint och Excel
Affärssystemsvana där framförallt SAP är meriterande


För att lyckas behöver du besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på när arbetet stannar av. Du måste vara bekväm i att inleda en kontakt med parter inom olika områden för att hitta de svar du saknar. Det finns många hjälpsamma kollegor både lokalt och globalt där din uppgift blir att hitta rätt person när det tar stopp. Rollen ställer krav på att du har hög struktur och kan ha en övergripande koll på dina pågående processer. För dig som trivs i en internationell miljö, sprider energi och älskar att verka mot många kontaktytor är detta helt rätt!

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är en stor aktör inom tekniksektorn med kontor i hela världen.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt löpande konsultuppdrag med tänkt fast övergång till kund. Du kommer under ditt konsultuppdrag vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFO:
Start: Omgående, som högst 1 månads uppsägningstid
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo - dino@friday.se
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Spedition, speditör, logistiker, logistik, materialplanering

Ansök nu

Inköpsadministratör till Huvudkontoret

Inköpsassistent
Läs mer Feb 15
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter
Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en inköpsadministratör inom ett varuområde. Som inköpsadministratör hos oss tillhör du inköpsavdelningen och rapporterar till produktchefen inom ett av de fem varuområdena. Du kommer att ha en bred roll och ingå i ett flertal parallella projekt. Du är en person som trivs med ett högt tempo och att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
I rollen kommer du att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du kommer bland annat att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser, förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag. Du kommer även jobba med dokumentation och administration och underhåll av vår artikeldatabas.
En del resor i tjänsten kan förekomma varför vi gärna ser att du som söker har B-körkort.

Din profil
Det är önskvärt att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande bakgrund relaterat till tjänsten. Du har goda kunskaper i SAP och MS Office, med betoning på Excel.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du besitter förmågan att  självständigt planera och strukturera och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Eftersom arbetet innebär många personliga kontakter, ska du ha god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Självklart arbetar du bra tillsammans med andra människor och relaterar till dina kollegor på ett lyhört sätt.
Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper i det tyska språket är mycket meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön/Förmåner: Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Logistikkoordinator till vikariat på tekniskt bolag!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 11
OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för kunds räkning en logistikkoordinator till ett tekniskt avancerat bolag. Rollen kräver att du har en bakgrund inom logistik/supply chain där du gärna får ha med dig lite tidigare erfarenhet som gör att du förstår de olika flödena med vana av att arbeta mot flertalet kontaktytor parallellt.

I rollen som logistikkoordinator är det din uppgift att arbeta med lagerstyrning och inköp till eget lager. Detta innefattar att genomföra lageranalyser, köpa in produkter till lagret från godkända leverantörer, kontinuerligt följa upp lagernivåer och optimera dessa samt förbättra och utveckla strukturen på lagret. Du kommer även att vara kontaktperson mot bolagets transportörer i olika frågor som rör leveranser och ledtider. Även bolagets säljare kommer du arbeta nära för att säkerställa rätt nivåer på dina inköp samt ha ett utbyte rörande olika artiklar och pågående projekt.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Fastställa inköpsbehov utifrån historisk förbrukning, ledtid och servicegrad till marknaden.
Med hjälp av lageranalyser tillse att lagerstyrning och lagernivåer optimeras med lägsta totalkostnad som utgångspunkt.
Registrera inköpsorder och skicka till berörda leverantörer.
Leveransbevakning på inkommande material från leverantör.
Ansvara för att inköpspriser på lagerartiklar är korrekta i affärssystemet.

VI SÖKER DIG SOM:
Har relevant utbildning inom logistikområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Kan påvisa någon tidigare relevant erfarenhet på heltid eller deltid.
God datorvana där du tidigare arbetat i ett CRM-system.
Väldigt god vana av arbete i Excel.
Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift.


Personliga egenskaper:

God kommunikativ förmåga med fokus på att kunna presentera resultat på ett övertygande sätt och argumentera för din sak. För att lyckas är det också viktigt att du har ett personligt driv som gör att du tar initiativ för att komma framåt och agerar lösningsorienterat när problem uppstår.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag som löper till September 2022. Det kan eventuellt finnas ett behov som innebär en fortsättning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.ÖVRIG INFORMATION:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående - vi tar hänsyn till uppsägningstid dock önskvärt att den inte är längre än 1 månad. Skulle den vara det, lyft då gärna detta tidigt.
Placering: Mölnlycke
Kontaktperson: Dino Segetalo, dino.segetalo@friday.se 
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Assistant Buyer to AB Lindex

Inköpsassistent
Läs mer Feb 16
Is fashion and business your thing? Do you have a diploma in Textiles/Economics and do you want to be part of a company with a higher purpose to empower and inspire women everywhere? We are looking for an Assistant Buyer to our head office located in the heart of Gothenburg.

Your role in our team. As Assistant Buyer, you work in close collaboration with the Buyer and the whole team, handling the everyday operations, including administration and follow-up of the deliveries, product development process and order process. You work with the sample approval process, where you handle the time schedule and feedback on samples to our production offices and you make sure that the right information about assortment is in place, before publishing to other departments. Team work is important in this role! You work in close collaboration with production offices and other departments at our head office.

This is a temporary position approximately 6 months, with preferable start date as soon as possible but according to agreement.

Is this you? We see that you have strong interest in sustainable fashion and business,  always with the customer in mind. To be organised and structured is right up your alley! You enjoy working in an ever-changing environment, where you get to grow, learn new things and work with colleagues from different parts of a company. Leading yourself, being active in your own development and giving and taking feedback are all things you know well. You are curious about digital tools and how they can support you and help you to develop your work. You believe in togetherness and you are motivated by the possibility to make an impact. Also, this probably sounds like you: 

University diploma in Textiles and Economics
Previous experience within sales from the fashion retail business
Swedish and English, both spoken and written
We are Lindex. A growing global fashion company from Sweden. We exist to empower and inspire women everywhere. It is our higher purpose as a company. Our dedication to women, sustainability and customer focus runs through everything. It is a mindset that is with us every step of our journey. A journey towards being a global, digital first, brand-led and sustainable fashion company.

At Lindex, everything we do is powered by people. We are like a big family here, with values to help us grow. And we believe in doing things together. Because two are more than one and together we can make a greater impact. If you feel the same, then we are probably a great match.

Do you have a good feeling about this and want to join our journey? Apply today, we can’t wait to get to know more about you. Since we are eager in finding the right person to join our team, we will apply continuous selection. This means we might close the process before the set ending date. Since we like to keep it simple, we ask you to apply online (and not by email.)

Ansök nu

Digital Business Administration Support

Inköpsassistent
Läs mer Feb 11
In the role as Digital Business Administration Support you will join an electric performance brand, focused on uncompromised car design and technology. The brand is at the center of Electromobility, introducing world-class electrified cars and innovative, customer- focused services and offers. They aim to improve the society we live in by accelerating the change to sustainable mobility. Do you want to join a global team of highly dedicated individuals who share a passion for electric mobility? Apply today!

OM TJÄNSTEN
There are two main areas of responsibility in this role; one as a Finance administrator and the second as a Purchaser.

As a Finance administrator you are responsible for;


* Keeping track of all the ongoing purchase orders within Digital, accruals and budget allocations.
* Registration of all invoices under each PO for payments.


In the area of Purchasing the responsibilities are;
* Creating orders/shopping carts in SRM for new purchase orders and for the preparation of RFQs and
MRQs to send to the Purchasing Dept.
* Close cooperation with the responsible Purchaser and Stakeholder regarding both existing and new
needs of resources.
* Communications with suppliers for status of deliveries.

You are offered


* A possibility to be a part of an international organization that works with innovative products to improve the environment.
* Be a part of a flat organization with a Go-Get-Attitude


The assignment is full time and you will start working as a Consultant for Academic Work. As a Consultant at Academic Work, you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

VI SÖKER DIG SOM
* You have a background in business administration, finance,
purchasing or similar
* You are a person that enjoys administrational tasks
* Experience of working in purchase-/administrative tools & systems (preferably SRM and/or Workday)
* Fluent in English and Swedish
* MS Office especially Excel.

Personal skills:


* Results-oriented
* Great organizational skills
* Be able to stand stress
* Structured


Other information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Full time
* Location: Torslanda, Gothenburg
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from the client that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Purchasing Assistant to electric car company in Gothenburg!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 12
Do you have educational background in business, administration, finance, purchasing or something similar? And a minimum of 3 years of work experience in connected to Purchasing? If you have great organizational skills and wants to test your wings at an exciting company, then please continue reading!
About the position
We are looking for a Purchasing Assistant to our customer, a successful and fast-growing electric car company. This position is placed in Gothenburg.
Your daily tasks
In this role, your days will revolve around support the Indirect Purchasing management team and buyers for daily activities. This is what you can look forward to:
Support with onboarding of new employees
Perform and support procurement according to defined strategies and frameworks in
everything from Digital to HR.
Advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle as well as on modifications in requests. Improve collaboration with stakeholders and together towards common goals.
Track key performance indicators on supplier and stakeholder contract compliance; define
and take corrective actions to improve contracts compliance and continuously track supplier performance on quality and cost.
Perform necessary market analysis to support the sourcing activity.
Create and maintain commercial relations with suppliers and internal stakeholders.
Initiate and conduct supplier evaluations and supplier audits.
Support the team by solving deviations, system issues and looking for constant improvement in the processes to facilitate and enhance performance in the team. ?
Support sustainability supplier assessment aiming for compliance of the supplier base to the company's values and sustainability goals is a plus.
Contract administration.
Deliveries
Sourcing status summary and report
Project cost summary and report
Understand services to be sourced
Prepare the potential supplier list and present the list to stakeholders
On board suppliers after supplier selection
Maintenance of the supply base and supplier set up.
Place purchasing orders, make change orders and follow up payments.
Responsible for meeting minutes and follow up necessary actions

Your qualifications
We are looking for someone who has great organizational skills. You enjoy being the spider in the web with all the various administrational tasks. You master working in many projects at the same time, no matter the pace. We also believe that you have a great service mind and can communicate in a skillful way. Lastly, you are flexible in the sense of changing your way of working – in order to find the best solution.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Educational background in business, administration, finance, purchasing or similar
A minimum of 3 years of work experience in Indirect Purchasing (Preferably within the automotive industry)
Highly skilled in MS Office especially Excel.
Fluent in English both written and spoken

Meritorious
Fluent in Swedish or any other European language
Experience of working in purchase-/administrative tools & systems preferably SRM, Fieldglass and/or Workday is a great advantage

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment until 2023-05-31. Start ASAP.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32846 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

INKÖPSASSISTENT TILL VÄXANDE BOLAG I CENTRALA GÖTEBORG

Inköpsassistent
Läs mer Aug 19
Vill du arbeta som inköpsassistent i ett drivet och högpresterande team? Brinner du för att arbeta i ett högt tempo och gillar att ha många kontaktytor? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga? Då har vi rollen som inköpsassistent för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker en inköpsassistent till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag som arbetar internationellt med inköp i Europa, USA och Kina. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som inköpsassistent hos Mshop arbetar du med orderläggning- och hantering, enklare bokföring och leveranser. Du verkar i en nyckelroll som kontaktperson med leverantörer och andra funktioner internt i bolaget.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara:

- Orderläggning och administration
- Order- och leveransbevakning
- Kontakt med leverantörer
- Enklare bokföring
- Hantering av inkomna nya produkter
- Hantering av specifika ärenden inom reklamation


Tjänsten passar dig som trivs att jobba i en bred roll, i ett högt tempo och med variationen av att vara kontaktperson för leverantörer och förse interna funktioner med rätt underlag samtidigt som du gillar det administrativa arbetet.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Årligen kommer du tillsammans med ditt team besöka mässor och leverantörer både i Europa och i Kina.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och gärna har jobbat i en bred och varierad roll. Du är inte rädd för att ta kontakt med externa partners och är professionell i ditt bemötande. Du är strukturerad, lösningsorienterad och vill alltid prestera på topp. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, Du har även god datavana, framför allt i Excel. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida.

Ansök nu

Inköpsassistent Barn & Baby till Jollyroom!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 4
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent
I rollen Inköpsassistent jobbar du tillsammans med Kategorichef och Inköpare med att köpa in, sälja och ansvara för att vi har branschens mest attraktiva sortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har ett tight samarbete med någon av våra Inköpare. Vi förväntar oss även att du tar en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver, Litium.

Vi erbjuder dig:
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
- Karriärmöjligheter
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag + splitternytt gym på Campus Jollyroom
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt:
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111
- Kontakt & frågor: Therese Wassén, frågor via e-post; therese.wassen@jollyroom.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden där du kan läsa mer:

Vi fick en flygande start 2021 ->
https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov
Vi har fått en ny VD och HR-chef->
https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over
Vi vann årets logistiketablering 2020 -> https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/
Vi har passerat två miljarder i omsättning ->
https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Ansök nu

3rd Party E-commerce Assistant to AB Lindex

Inköpsassistent
Läs mer Jan 18
Is fashion your thing and do you have experience within the buying or wholesale area? Do we catch your attention when we write business-focused and being a part of our 3 rd  Party business? We are looking for a 3 rd  Party E-commerce Assistant to our head office located in the heart of Gothenburg (at the Central station!)

Your role in our team. You are part of a small, dynamic team with lots of energy and exciting opportunities. In this role, you work with administrative support to the team and you are in close contact with Lindex external partners, such as ASOS and Zalando. You also work in close collaboration with other departments at Lindex, with cross-functional work tasks.

We understand that you want to know more about the role! Here are some more examples of what’s included: support with reports, re-orders, sales tools and arrange partner meetings, organising samples and dealing with challenges that arise with orders both internally and externally. You are also the person who checks and chase purchase orders, attend buying meetings and you are in contact with partners to make sure that order deadlines are kept.

Is this you? To thrive in this position, we think that you are a structured, detail-focused and a forward leaning person, who is eager to learn. Do you have a big interest for fashion, have the ability to lead yourself in your work and prioritise? Then we think this is the job for you! We also see that you are a problem solver and that you have great presentation skills.

You enjoy working in an ever-changing environment, where you get to grow, learn new things and work with colleagues from different parts of a company. Leading yourself, being active in your own development and giving and taking feedback are all things you know well. You are curious about digital tools and how they can support you and help you to improve your work. You believe in togetherness and you are motivated by the possibility to make an impact. Also, this probably sounds like you:

University degree or equivalent within Textile/Buying or similar
Work experience within the buying or wholesale area in a fashion business
Good knowledge in Excel, RMS, Quest and Business Objects
English, both spoken and written
Meritorious: work experience from the department DPP at Lindex, Swedish (both spoken and written), experience of working with analysis of data
We are Lindex. A growing global fashion company from Sweden. We exist to empower and inspire women everywhere. It is our higher purpose as a company. Our dedication to women, sustainability and customer focus runs through everything. It is a mindset that is with us every step of our journey. A journey towards being a global, digital first, brand-led and sustainable fashion company.

At Lindex, everything we do is powered by people. We are like a big family here, with values to help us grow. And we believe in doing things together. Because two are more than one and together we can make a greater impact. If you feel the same, then we are probably a great match.

Do you have a good feeling about this and want to join our journey?   Apply today, we can’t wait to get to know more about you. Since we are eager in finding the right person to join our team, we will apply continuous selection. This means we might close the process before the set ending date. Since we like to keep it simple, we ask you to apply online (and not by email.)

Ansök nu

Purchasing Assistant to electric car company in Gothenburg!

Inköpsassistent
Läs mer Dec 21
Do you have educational background in business, administration, finance, purchasing or something similar? And a minimum of 3 years of work experience in connected to Purchasing? If you have great organizational skills and wants to test your wings at an exciting company, then please continue reading!
About the position
We are looking for a Purchasing Assistant to our customer, a successful and fast-growing electric car company. This position is placed in Gothenburg.
Your daily tasks
In this role, your days will revolve around support the Indirect Purchasing management team and buyers for daily activities. This is what you can look forward to:
Support with onboarding of new employees
Perform and support procurement according to defined strategies and frameworks in
everything from Digital to HR.
Advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle as well as on modifications in requests. Improve collaboration with stakeholders and together towards common goals.
Track key performance indicators on supplier and stakeholder contract compliance; define
and take corrective actions to improve contracts compliance and continuously track supplier performance on quality and cost.
Perform necessary market analysis to support the sourcing activity.
Create and maintain commercial relations with suppliers and internal stakeholders.
Initiate and conduct supplier evaluations and supplier audits.
Support the team by solving deviations, system issues and looking for constant improvement in the processes to facilitate and enhance performance in the team. ?
Support sustainability supplier assessment aiming for compliance of the supplier base to the company's values and sustainability goals is a plus.
Contract administration.
Deliveries
Sourcing status summary and report
Project cost summary and report
Understand services to be sourced
Prepare the potential supplier list and present the list to stakeholders
On board suppliers after supplier selection
Maintenance of the supply base and supplier set up.
Place purchasing orders, make change orders and follow up payments.
Responsible for meeting minutes and follow up necessary actions

Your qualifications
We are looking for someone who has great organizational skills. You enjoy being the spider in the web with all the various administrational tasks. You master working in many projects at the same time, no matter the pace. We also believe that you have a great service mind and can communicate in a skillful way. Lastly, you are flexible in the sense of changing your way of working – in order to find the best solution.
Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Requirements
Educational background in business, administration, finance, purchasing or similar
A minimum of 3 years of work experience in Indirect Purchasing (Preferably within the automotive industry)
Highly skilled in MS Office especially Excel.
Fluent in English both written and spoken

Meritorious
Fluent in Swedish or any other European language
Experience of working in purchase-/administrative tools & systems preferably SRM, Fieldglass and/or Workday is a great advantage

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment until 2023-05-31. Start ASAP.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32846 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work. This includes our co-workers, clients and consultants. Through customer and employee satisfaction surveys we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. Our vacancies can be found within several different industries, including banks, multinational IT-corporations, world leading telecom companies, government agencies and smaller companies within the private sector. We are affiliated with collective labor agreements to certain safe and secure work environments for all our employees.

Ansök nu

Inköpsassistent till Dawa Däck i Landvetter!

Inköpsassistent
Läs mer Dec 17
Nu har du chansen att rivstarta karriären som inköpsassistent på Dawa Däck! Är du i början av din karriär, har en relevant utbildning eller har arbetat något år inom inköp är denna roll för dig. Vi ser framemot din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Hedin koncernen växer och de är nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka sin inköpsavdelning. Du kommer att få vara med på en spännande utvecklingsresa. I dagsläget finns det en som är ansvarig för däck, en för fälg och en för all masterdata. I rollen som inköpsassistent är det ditt ansvar att assistera dessa grupperingar och vara inköpsavdelningen behjälplig för att genomföra inköp, både utförande och uppföljning. Du kommer att arbeta i Sortiment och produktgruppen för inköp av däck, fälg och tillbehör. Arbetsuppgifterna består av allmän administration av hela inköpsprocessen och du kommer att rapportera till VD samt Inköps- och Kategorichef. Ni sitter i öppet kontorslandskap där hela verksamheten har nära till skratt och där humor ligger nära till hands. Du kommer också att få en gedigen introduktion på plats där verksamheten och dina ansvarsområden presenteras.

Du erbjuds


* Ett företag som är mån om din och verksamhetens utveckling
* Vara en del av en spännande förändringsresa
* Introduktion på plats


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Assistera vid inköp av däck, fälg & tillbehör
* Underhåll av artiklar och priser i affärssystemet
* Supportera vid inleveranser och effektivisering av flöden
* Vara behjälplig i att söka efter produkter hos våra leverantörer
* Hantera leveransaviseringar, leveransbevaka samt uppdatera leveranstider
* Skapa lagerförslag och genomföra inköp mot lager

VI SÖKER DIG SOM
* Har goda kunskaper i Excel och hela Officepaketet
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom det används i det dagliga arbetet

Meriterande är om du:
* Har en utbildning/arbetserfarenhet inom inköp
* Besitter tullkunskap
* Har kunskap av affärssystemet Navision - detta system kommer du arbeta i

Som person är du:


* Initiativtagande
* Noggrann
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Landvetter
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dawa Däcks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Dawa Däck AB är en av Sveriges största grossister inom däck, fälg och kompletta hjul. De levererar däck och hjul till merparten av de större kedjorna i landet. Målsättningen är att ha ett brett sortiment för att tillgodose en så stor del av marknaden som möjligt.
Affärsidén bygger på att kundnytta skapas genom hög tillgänglighet, servicenivå och leveranssäkerhet. Samarbetet med kunder och leverantörer skall leda till långsiktig lönsamhet för fortsatt utveckling. Visionen är att bli den ledande däck -och fälggrossisten i Sverige, något de uppnår genom att ha: Kunnig och motiverad personal, Marknadsledande logistik och distribution, Hög tillgänglighet på produkter och Kvalitet i allt vi gör.

Läs mer på deras hemsida Dawa Däck…

Ansök nu

Buyer assistant - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Dec 10
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en Buyer assistant som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Buyer assistant på Iver:
Du kommer vara en del i Ivers operationella inköpsteam och genomföra inköp för hela Iver. Ditt uppdrag som Buyer Assistant innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete och medverka till att driva affärsmässighet, lönsamhet, hållbarhet och övriga kommersiella aspekter av våra inköp inom bland annat licensinköp. Du kommer att ha ett stort kontaktnät och arbeta nära tillsammans med kollegorna i inköpsteamet såväl som Sales Support, leveransteam och andra interna och externa intressenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bedriva våra inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bistå med att kategorisera och klassificera våra leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Genomföra och hantera operationella inköp.


Inom Iver finns stora möjligheter till professionell utveckling och utveckling i din roll på inköpsavdelningen.

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 1 års erfarenhet inom inköp där du arbetat med operationellt inköp. Vi ser att du har en utbildning inom företagsekonomi eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp och ekonomi. Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss.
Utöver detta har du en grundläggande juridisk kunskap och förståelse inom avtalsrätt.
Erfarenhet av avtalsförhandlingar är meriterande.

Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.

Meriterande kunskaper:

Har du en god förståelse inom IT och/eller kunskap om IT-avtal inom hårdvara, mjukvara och tjänster samt erfarenhet av avtal inom Cloud/SaaS ser vi det som mycket meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och är bra på att arbeta självständigt samtidigt som du tillför till gruppens dynamik. Du behöver ha en god affärsmässighet samt ha en trygg personlighet med förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
Styrkor och egenskaper som vi tror att du besitter är att du har enkelt för att komma in i laget och är en självklar lagspelare. Du tar ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete. Då Iver är ett företag som utvecklas och växer snabbt på den nordiska marknaden är det viktigt att du är förändringsorienterad, flexibel och nytänkande och har en nyfiken och analytisk inställning.

Placeringsort:

För rollen ser vi gärna att du utgår från vårt kontor i Alingsås, men vi är öppna för att övriga kontor i Region Väst kan vara aktuella.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-01-09. Du är välkommen att kontakta Jocke Segerlund vid frågor eller funderingar kring tjänsten (jocke.segerlund@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Buyer assistant - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Dec 20
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en Buyer assistant som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Buyer assistant på Iver:
Du kommer vara en del i Ivers operationella inköpsteam och genomföra inköp för hela Iver. Ditt uppdrag som Buyer Assistant innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete och medverka till att driva affärsmässighet, lönsamhet, hållbarhet och övriga kommersiella aspekter av våra inköp inom bland annat licensinköp. Du kommer att ha ett stort kontaktnät och arbeta nära tillsammans med kollegorna i inköpsteamet såväl som Sales Support, leveransteam och andra interna och externa intressenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bedriva våra inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bistå med att kategorisera och klassificera våra leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Genomföra och hantera operationella inköp.


Inom Iver finns stora möjligheter till professionell utveckling och utveckling i din roll på inköpsavdelningen.

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

Din bakgrund och profil:

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 1 års erfarenhet inom inköp där du arbetat med operationellt inköp. Vi ser att du har en utbildning inom företagsekonomi eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp och ekonomi. Vi ser det inte som något hinder att du är tidigt i din karriär utan värdesätter förmågan och viljan utvecklas hos oss.
Utöver detta har du en grundläggande juridisk kunskap och förståelse inom avtalsrätt.
Erfarenhet av avtalsförhandlingar är meriterande.

Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.

Meriterande kunskaper:

Har du en god förståelse inom IT och/eller kunskap om IT-avtal inom hårdvara, mjukvara och tjänster samt erfarenhet av avtal inom Cloud/SaaS ser vi det som mycket meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som att du är noggrann, har helhetssyn, ansvarskännande och är bra på att arbeta självständigt samtidigt som du tillför till gruppens dynamik. Du behöver ha en god affärsmässighet samt ha en trygg personlighet med förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
Styrkor och egenskaper som vi tror att du besitter är att du har enkelt för att komma in i laget och är en självklar lagspelare. Du tar ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete. Då Iver är ett företag som utvecklas och växer snabbt på den nordiska marknaden är det viktigt att du är förändringsorienterad, flexibel och nytänkande och har en nyfiken och analytisk inställning.

Placeringsort:

För rollen ser vi gärna att du utgår från vårt kontor i Alingsås, men vi är öppna för att övriga kontor i Region Väst kan vara aktuella.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-01-09. Du är välkommen att kontakta Jocke Segerlund vid frågor eller funderingar kring tjänsten (jocke.segerlund@iver.se) Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Inköpsassistent till Refrico // Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Nov 18
Vi är en riktig kylgrossist: ditt naturliga val när det kommer till kyltekniska komponenter. Vi på Refrico (https://refrico.se/) erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment, och med vårt kompetenta team ser vi till att våra kunder får rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Som dotterbolag till en av Europas största kylgrossister, Frigotechnik, är vi ett välmående företag med en dröm om att bli ännu större. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter vår nästa lagspelare som vill hjälpa oss ta klivet framåt och växla upp. Kan du ta människor, är jordnära och en bra vän? Då kan du mycket väl vara vår nya Inköpsassistent! Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa framåt.

Som Inköpsassistent
Ansvar. Det och en stor portion prestigelöshet. För här kommer du behöva prioritera, och prioritera om, i samma takt som expressbeställningar kommer in och leveranser går ut. Samtidigt säkerställer du, som vän av ordning, att inte ett enda papper råkar falla mellan stolarna. Som Inköpsassistent kommer du stötta vår inköpschef och överlappa varandra i det dagliga arbetet. Du kommer få hjälpa till med en stor variation av administrativa uppgifter, från orderbekräftelser och leveransbevakningar till fakturavstämningar och artikelvård. Dessutom hamnar du i mitten av spindelnätet i kommunikationen med både butiker, säljare och leverantörer i olika delar av landet. När felleveranser kommer in (ja, ibland blir det fel) så kommer du ha hand om kontakten för att lösa det på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som...
gillar när det händer saker. Dig som är stresstålig - som anser att få saker är tråkigare än när det är för lite att göra. Personen med jag-löser-det mentalitet och som gärna jobbar högt, lågt och brett. Som hellre flexibelt löser ett problem istället för att förvänta sig att någon annan fixar det. Struktur kan tolkas på olika sätt, men för dig handlar det om att alltid ha koll på vad som sker, för det gör dig lugn i själen. Du vet hur man tar människor på rätt sätt och är bekväm i sociala sammanhang.

Våra önskemål till dig:

Pratar svenska och engelska flytande. Kan du även tyska? High five

Tidigare erfarenhet av att jobba med inköp samt administrativt arbete sedan tidigare

Positivt om du vet hur man parerar truckar (läs: lagererfarenhet)

Meriterande om du har arbetat i ekonomisystem sedan tidigare

Varför Refrico?
På Datavägen 55 ryker det ifrån kaffekopparna, och sorlet från småsnacket avdelningarna emellan är ständigt närvarande. Välkommen till vår platta organisation där varje medarbetare är lika viktig och där vi alltid har trevligt tillsammans. Vi ska ta Refrico mot nya höjder och ser fram emot att göra det tillsammans med dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Datavägen 55, 436 32, Askim
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (mailto:philip@oddwork.se) (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Vi hanterar ansökningar löpande och önskar ansökan snarast

Är du Refricos nästa lagspelare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi hörs!

Vi på (https://www.oddwork.se/join-the-oddwork-family/) är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här (https://www.facebook.com/oddwork/), eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i (https://itunes.apple.com/se/app/oddgame/id1166199345?mt=8) och (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobilestorytelling.oddgame&hl=sv)!

Ansök nu

Inköpsassistent till Refrico // Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Nov 17
Vi är en riktig kylgrossist: ditt naturliga val när det kommer till kyltekniska komponenter. Vi på Refrico (https://refrico.se/) erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment, och med vårt kompetenta team ser vi till att våra kunder får rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Som dotterbolag till en av Europas största kylgrossister, Frigotechnik, är vi ett välmående företag med en dröm om att bli ännu större. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter vår nästa lagspelare som vill hjälpa oss ta klivet framåt och växla upp. Kan du ta människor, är jordnära och en bra vän? Då kan du mycket väl vara vår nya Inköpsassistent! Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa framåt.

Som Inköpsassistent
Ansvar. Det och en stor portion prestigelöshet. För här kommer du behöva prioritera, och prioritera om, i samma takt som expressbeställningar kommer in och leveranser går ut. Samtidigt säkerställer du, som vän av ordning, att inte ett enda papper råkar falla mellan stolarna. Som Inköpsassistent kommer du stötta vår inköpschef och överlappa varandra i det dagliga arbetet. Du kommer få hjälpa till med en stor variation av administrativa uppgifter, från orderbekräftelser och leveransbevakningar till fakturavstämningar och artikelvård. Dessutom hamnar du i mitten av spindelnätet i kommunikationen med både butiker, säljare och leverantörer i olika delar av landet. När felleveranser kommer in (ja, ibland blir det fel) så kommer du ha hand om kontakten för att lösa det på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som...
gillar när det händer saker. Dig som är stresstålig - som anser att få saker är tråkigare än när det är för lite att göra. Personen med jag-löser-det mentalitet och som gärna jobbar högt, lågt och brett. Som hellre flexibelt löser ett problem istället för att förvänta sig att någon annan fixar det. Struktur kan tolkas på olika sätt, men för dig handlar det om att alltid ha koll på vad som sker, för det gör dig lugn i själen. Du vet hur man tar människor på rätt sätt och är bekväm i sociala sammanhang.

Våra önskemål till dig:

Pratar svenska och engelska flytande. Kan du även tyska? High five

Tidigare erfarenhet av inköpt samt administrativt arbete sedan tidigare

Positivt om du vet hur man parerar truckar (läs: lagererfarenhet)

Meriterande om du har arbetat i ekonomisystem sedan tidigare

Varför Refrico?
På Datavägen 55 ryker det ifrån kaffekopparna, och sorlet från småsnacket avdelningarna emellan är ständigt närvarande. Välkommen till vår platta organisation där varje medarbetare är lika viktig och där vi alltid har trevligt tillsammans. Vi ska ta Refrico mot nya höjder och ser fram emot att göra det tillsammans med dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Datavägen 55, 436 32, Askim
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (mailto:philip@oddwork.se) (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-12-20

Är du Refricos nästa lagspelare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på (https://www.oddwork.se/join-the-oddwork-family/) är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här (https://www.facebook.com/oddwork/), eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i (https://itunes.apple.com/se/app/oddgame/id1166199345?mt=8) och (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobilestorytelling.oddgame&hl=sv)!

Ansök nu