Inköpsassistent jobb i Göteborg

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Göteborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Göteborg från den arbetsgivaren.

Koordinator för Butikslayout

Inköpsassistent
Läs mer Sep 21
HORNBACH Byggmarknad AB

Om rollen

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en koordinator. Du tillhör inköpsavdelningen och samarbetar nära med varuhusen och marknadsavdelningen.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

* Tillsammans med inköpsavdelningen kvalitetssäkrar du att ombyggnationer och sortimentsförändringar efterföljs.
* Du kommer även jobba med dokumentation, administration och underhåll i vårt layoutprogram för varuhusens uppbyggnad.
* I rollen ingår även att besöka våra varuhus och följa upp att modulprocesserna efterföljs.  
* Samt hålla presentation och genomgång för nyanställda inom företaget inom ditt område.


Resor i tjänsten förekommer liksom arbetsuppgifter i en internationell miljö. B-körkort är därför ett krav.

Din profil

* Du är en person som trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
* Du är strukturerad och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
* Du har goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel och Powerpoint.
* Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete.
* God förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, där goda kunskaper inom tyska är meriterande.
* Tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.


Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim/veckan.
Lön: Lön enligt överenskommelse.
Förmåner: Vinstandel finns att tillgå
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Inköpskoordinator till JOAB

Inköpsassistent
Läs mer Sep 28
Operativ inköpskoordinator sökes till JOAB i Göteborg
Söker du en omväxlande vardag med stor frihet och eget ansvar för dina arbetsuppgifter? Har du en förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete framåt? Vill du vara en del av ett team med bred kompetens från hela inköpsprocessen? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpskoordinator arbetar du med det operativa inköpsarbetet och har ett tätt samarbete med inköpare och beredare. Du ansvarar bland annat för daglig kommunikation med leverantörer, leveransbevakning och reklamationshantering. Utöver detta är du även delaktig i att kontinuerligt utveckla inköpsavdelningen.

Några av arbetsuppgifterna: Leveransbevakning av inköpt material
Daglig kontakt med leverantörer och inköpare
Reklamationshantering
Stödja inköpsavdelningen i upphandlingar

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som inköpskoordinator är du en positiv person som trivs med att arbeta i team. Du är initiativtagande, noggrann och motiveras av ett högt tempo. Vidare har du en god förmåga att skapa kontakter, både med kollegor och leverantörer. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förståelse för vikten av en god kommunikation.

Viktigt för tjänsten: Eftergymnasial utbildning, exempelvis inom inköp eller logistik. Alternativt motsvarande erfarenhet.
Svenska och engelska väl i tal och skrift.
God datorvana
Duktig på administration
Noggrann och ansvarstagande
Meriterande: Erfarenhet från orderhantering och inköp

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som inköpskoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos JOAB som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Frida Lindahl på via frida.lindahl@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Salesanalyst | Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Sep 22
Har du erfarenhet inom inköp och produktion? Har du även jobbat med sälj och är duktig på Excel? Är du som person driven och vill hela tiden utvecklas? Då har du kommit rätt! Vi på Jefferson Wells söker nu två sales analysts till vår stora kund inom fordonsbranschen i Göteborg. Välkommen redan idag med din ansökan!

Ort: Göteborg

Uppdrag: Det är två vikariat, en på nio månader samt en på tolv månader.

Anställning: Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd via Jefferson Wells men arbeta ute hos kunden som sitter i nya fräscha lokaler i västra Göteborg

Om jobbet:

Som sales analyst kommer du hämta in kostnader från underleverantörer och bygga business cases. Vidare kommer du göra kostnadsberäkningar för strategianalys för interiörprodukter och delta i aktiviteter rörande tex kostnadsreduktion. I den hör rollen kommer du ha mycket kontakt med olika leverantörer samt analysera vad kostnaden blir och dess konsekvenser.

Vem söker vi?

Som sales analyst ser vi gärna att du är någon som drivs av att ta fram och hitta de bästa lösningarna, du har ett eget driv då man i denna roll inte ska vara rädd för att kontakta olika fabriker och leverantörer. Vi ser gärna någon som har mycket erfarenhet inom inköp och har jobbat med sälj, vidare ser vi gärna att man har god erfarenhet av Excel. Meriterande om du har en examen som ingenjör. Vi ser att det är en fördel om man kan kommunicera på svenska men engelska går även bra i denna roll.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Inköpsassistent till Algeco sökes på deltid!

Inköpsassistent
Läs mer Sep 8
Är du en driven och initiativtagande person som söker ett deltidsjobb utöver dina studier? Algeco söker nu en inköpsassistent till deras team i Torslanda. Detta är ett ypperligt tillfälle att samla på sig värdefull erfarenhet vid sidan av studierna, samtidigt som du har möjligheten att skapa goda kontakter för framtiden. Det sker löpande urval så se till att skicka din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Algeco är en av marknadens ledande leverantörör av modulbyggnader, bodar och containrar. Företaget erbjuder effektiva lösningar för tillfälliga, semi-permanenta eller permanenta behov av rum, personalboende och lagring av utrustning och material. Bland deras återkommande kunder finns allt från anläggningsföretag, fordons- och försvarsindustrin, vård och omsorg samt utbildningssektorn.

I rollen som inköpsassistent kommer du att administrera och hantera olika inköpsorders från början till slut. Vi söker vi dig som tycker om att skapa goda relationer med människor, då du kommer ha kommunikation med såväl interna som externa parter i bolaget. Det är viktigt att du är initiativtagande och jobbar självständigt för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är noggrann som person, då mycket administrativt arbete tillkommer i samband med orderhanteringen.

#

#

Du erbjuds


* Möjligheten att rivstarta din karriär vid sidan av studierna.
* Vara en del av Algeco's härliga team.
* Möjligheten att skapa ett stort kontaktnät för framtiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Säkerställa orders gentemot leverantörer och kunder
- Beställa material
- Administration och hantering av varor
- Kundkontakt med beställare
- Leveransbevakning och uppföljning av orders

VI SÖKER DIG SOM
- Du talar och skriver obehindrat på Svenska då arbetet sker på detta språk.
- God engelska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.
- Du studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1,5 - 2 år kvar på studierna.
- Meriterande är en eftergymnasial utbildning inom kvalitetsarbete eller inköp
- Meriterande är om du har B-körkort.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Initiativtagande


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Torslanda, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer information om Algeco hittar du här!

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Sep 20
Amring grundades 1952 i Göteborg, vilket gör Amring till ett historiskt däckgrossistföretag med över 65 år i branschen. 2018 förvärvades Amring av Europas största däckdistributör Van den Ban tillsammans med den svenska däckgrossisten Europadäck. Van den Ban Group ingår i Global Automotive koncernen som är en ledande aktör inom europeisk däck- och hjuldistribution, med en koncernomsättning på drygt 1 miljard euro per år och med en stark ambition att växa ytterligare på den europiska marknaden. Bolagen inom koncernen är verksamma inom olika delar av fordonsförsörjningskedjan såsom internationell grossisthandel, regional distribution, tillverkning, detaljhandel och tjänster
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och är en duktig administratör? Då kan detta vara rollen för dig!
Vi söker en Inköpsadministratör till vår inköpsavdelning
Du kommer ingå i ett engagerat och prestigelöst team på tre personer på vår inköpsavdelning i Göteborg där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att:
Underhålla och uppdatera vårt artikelregister
Matcha fakturor mot inköpsorder
Skapa inköpsorder (Svenska och globala leverantörer)
Underhålla och uppdatera inköpsorder
Hantera leverantörsavvikelser inklusive upprättande av kredit/debet fakturor
I samarbete med vårt lager hantera returer
Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter inom inköpsavdelningen

Din bakgrund och person
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbetet. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra holländska kollegor behärskar du engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar administrativa arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och sprider en positiv energi omkring dig.
Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i Excel och har du erfarenhet från Microsoft Dynamics är det meriterande men inte ett krav.
Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete i ett gott gäng, beslutsvägarna är korta och hos oss gör du skillnad!
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 5 oktober till ac.lindberg@amring.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag så maila därför din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten så kontaktar du vår Inköpsansvarig Rasmus Wilhelmsson på telefon 0729 96 30 80.

Ansök nu

Lagerhaus söker en vikarierande inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Sep 1
Tycker du shopping är kul? Gillar du våra butiker och vårt sortiment och ser du det som din uppgift att göra vardagen lite gladare? - Vad kul! Då passar du perfekt hos oss!

Rollen som inköpsassistent på Lagerhaus handlar om att hjälpas åt i ett kreativt team, där du, tillsammans med inköpschef, inköpare, design och logistik är med och säkerställer en väl fungerande inköpsprocess.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Hjälpa inköpare att säkerställa orders gentemot leverantörer.
- Administrera och hantera våra artiklar samt kampanjer och REA.
- Support till inköpare med planering av bas-/omköpsartiklar.
- Kontakt med leverantörer och inköpskontor.
- Provhantering – uppackning, godkännande, märkning etc.
- Diverse support tex. inför kollektionspresentationer, utförsäljningar etc.
- Leveransbevakning och uppföljning av orders.


- Viktigt att du har erfarenhet från liknande tjänst inom produktutveckling för detaljhandeln.
- Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp, likaså goda kunskaper i Officepaketet samt i tal och skrift på både svenska/engelska.
- Vi ser att du har en känsla för färg och form och ett stort intresse för Lagerhaus sortiment.
- Vi tänker att du gillar att arbeta mot högt uppsatta mål och att du i framtiden vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss.
- Vi förväntar oss att du är van vid att arbeta i högt tempo och inte är rädd för förändringar utan ser det som en rolig och positiv utmaning!
- Vi arbetar i affärssystemet Navision, erfarenhet från det är givetvis positivt.
- Vi tror att du är nyfiken, självgående och ansvarstagande.
- Vi hoppas att du har mycket energi, engagemang och glädje!
- Vi väntar på Dig!

Lagerhaus erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst i ett företag som satsar på tillväxt. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till 2024-01-31 med möjlighet till förlängning. Placering är på Lagerhaus huvudkontor som ligger i Almedal, Göteborg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta inköpschef Sara Hannedahl sara.hannedahl@lagerhaus.se. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR Louise louise.alemyr@lagerhaus.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av ägarkonstellation som består av nuvarande VD Jerker Levin, Göteborgsbaserade investeringsbolaget Goodfellows Ventures samt familjen Yngvesson.

Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans!

Join our happy place!

Ansök nu

Sustainability and Quality Coordinator to AB Lindex

Inköpsassistent
Läs mer Sep 14
Do we catch your attention when we say sustainability and quality? Do you want to be part of a company which higher purpose is to empower and inspire women everywhere? We are looking for a Sustainability and Quality Coordinator to our head office located in the heart of Gothenburg (at the Central station!)

Your role in our team. As Sustainability and Quality Coordinator, you are the expert in sustainable fibres and products, supporting your colleagues at Lindex with implementation and communication of Lindex material strategy. You work in close collaboration with both external stakeholders and partners, as well as with colleagues in other countries and you also assist in global quality and chemical management projects. The job also involves daily support in quality and product safety issues and assessment and follow-up of quality tests.

Projects you work with are connected to circularity, quality and materials and you are the go-to person when it comes to sustainable products. You develop and making sure correct ways of working when it comes to sustainable products and quality and you train others in the area, including for example material and labelling. You also keep yourself updated within your area with the latest guidelines etc.

This is a temporary position for approximately 1 year, with preferable start date as soon as possible but according to agreement.

Is this you? We see that you are forward leaning and have the ability to make decisions in complex and unknown surroundings. You also have the ability to lead yourself in a changing environment and of course – you have a great interest in sustainability development, quality and materials. Is translating facts into business actions your thing? Then we think you will thrive in this position!

You enjoy working in an ever-changing environment, where you get to grow and learn new things. Leading yourself, being active in your own development and working with feedback are all things you know well. You are curious about digital tools and how they can support you and help you to improve your work. You believe in togetherness and you are motivated by the possibility to make an impact. Also, this probably sounds like you:

University degree in textiles (preferably textile engineer)
Work experience within sustainability and buying and/or production
Good knowledge in textile materials
Swedish and English, both spoken and written
We are Lindex. A growing global fashion company from Sweden. We exist to empower and inspire women everywhere. It is our higher purpose as a company. Our dedication to women, sustainability and customer focus runs through everything. It is a mindset that is with us every step of our journey. A journey towards being a global, digital first, brand-led and sustainable fashion company.

At Lindex, everything we do is powered by people. We are like a big family here, with values to help us grow. And we believe in doing things together. Because two are more than one and together we can make a greater impact. If you feel the same, then we are probably a great match. We believe in flexibility, offering a hybrid work set-up meaning your primary work location is at our office in the heart of Gothenburg with the option to work remote when possible. 

Do you have a good feeling about this and want to join our journey? Apply today, we can’t wait to get to know more about you. Since we are eager in finding the right person to join our team, we will apply continuous selection. This means we might close the process before the set ending date. Since we like to keep it simple, we ask you to apply online (and not by email.)

Ansök nu

Inköpsassistent till växande bolag i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Sep 15
Just nu söker vi en inköpsassistent till växande bolag i Kallebäck, Göteborg! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och tjänsten sträcker sig fram till januari 2023 men möjlig förlängning.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som inköpsassistent arbetar du i ett härligt team av inköpare där du stöttar det dagliga arbetet. Här blir du en del av ett bolag som växer så det knakar med en spännande resa framöver. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

Svara på mejl och frågor om leverans.
Orderbekräftelser.
Leveransbevakning.
Leverantörskontakter och tullkontakter.
Omköpsordrar.
Aviseringsförseningar.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi har du har erfarenhet av inköp i någon form. Kanske är du nyexaminerad inom inköp/logistik eller ekonomi och har sen tidigare haft praktik inom inköp. Har du erfarenhet av textilkunskap ser vi det självklart som ett plus. Du har god datorvana sen tidigare och behärskar Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från inköpare och kontorsassistenter till logistiker och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Inköpsassistent till fordonsindustrin

Inköpsassistent
Läs mer Maj 9
Är du öppen för nya möjligheter och vill jobba i ett ledande företag inom fordonsindustrin? Vi på Effektiv söker inköpsassistent för framtida uppdrag hos vår kund. Är du en strukturerad och noggrann person med erfarenhet från liknande tjänster som vill vara del av ett globalt team, då är en det här en tjänst för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som inköpsassistent kommer du att stötta inköpsavdelningen hos vår kund med diverse ansvarsområden. Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära att skapa och upprätthålla leverantörsdatabas i SAP. Du kommer även att hantera fakturarelaterade ärenden från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov.

Andra arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten:

- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med guidning i hur man gör inköpsrekvisitioner
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom inköp, logistik eller annan likvärdig inriktning. Du är skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du är en serviceminded och kommunikativ person som kan kommunicera både internt och externt.

I denna tjänst är det ett krav att du besitter god datavana och har kunskaper i Officepaketet samt Microsoft 365. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrad på svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka gärna in din ansökan på engelska!

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din intresseanmälan via effektiv.se. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!Sökord
inköpare, inköpsassistent, logistik, supply chain, buyer, purcheser, purchase planner

Ansök nu

Logistikkoordinator till trevligt bolag på Lindholmen

Inköpsassistent
Läs mer Aug 11
För kunds räkning söker vi dig som är i början av din karriär och som nu vill ingå i ett drivet, internationellt team där ditt dagliga arbete blir en del av hela kedjan inom logistikflödet. Låter det spännande, ansök redan idag!

Rollen
Som logistikkoordinator kommer du att ingå i ett team om 6-7 personer och arbeta brett med olika uppgifter på bolagets logistikavdelning. Fokus i rollen ligger på inköp där du säkerhetsställer att kund får det antal de har beställt vid rätt tidpunkt, in- och utfasning av komponenter, stämma av priser, packinstruktioner och ändringar med säljavdelningen på företaget samt lagerstyrning av sortiment. Bolaget är verksamt internationellt och du har dagligen kontakt med kollegor både inom och utanför Europa.

Vem söker vi?
För att axla den här rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik kombinerat med ca 1 års arbetslivserfarenhet inom logistikområdet. Om du har arbetat eller praktiserat på ett större internationellt bolag tidigare är det extra meriterande. Goda kunskaper inom Excel är önskvärt då du kommer att använda programmet i ditt dagliga arbete. Vidare behöver du ha flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B.

Som person är du ambitiös, prestigelös och vill ta ansvar för ditt arbete. Du gillar kombinationen av service, administration och siffror och vill bidra till ett prestigelöst och gott arbetsklimat. Vidare är du noggrann och strukturerad samt har ett sinne för detaljer. Din kommunikativa och serviceinriktade sida gör att du har en god förmåga att bygga goda relationer både internt i gruppen och ut i organisationen. Du har även lätt för att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter och drivs av att leverera ett fint resultat.

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt och är på 100%. Detta är ett konsultuppdrag via SJR, inledningsvis fram till 31 december.

Placering är på bolagets kontor på Lindholmen i Göteborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Liina Fagerberg på 0766-471661. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-08-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

kategorisupport till ICA Special i Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Aug 9
Arbetsbeskrivning
Är du på jakt efter en deltidstjänst och har tidigare erfarenhet av kategoriarbete och sortimentplanering? I så fall är detta det perfekta konsultuppdraget för dig! 

Vi söker för tillfället en strukturerad, systemvan teamarbetare till vår samarbetspartner ICA Special som kan stärka upp inom kategoriområdet leksaker.  ICA Special arbetar med inköp och försäljning av non-food samt driver detta för ICA MAXI, Kvantum, Supermarket och Nära. 
Sortiment och Inköpsavdelningen ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar inköp, pris, space, kategori och sortiment.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Din primära uppgift kommer vara att stötta Kategorichefen med sortimentsplanering och tillhörande arbetsuppgifter för kategorin. Detta kan innefatta planering i vårt sortimentsplaneringssystem, sortimentsarbete inför mässa, kommunikation till butik samt aktiviteter för att förnya, effektivisera och vårda sortimentet för berörd kategori, med syfte att erbjuda marknadens mest attraktiva sortiment.  

Du kommer vara delaktig i det tvärfunktionella arbetet inom ditt kategoriområde. Detta innebär att du kommer stötta Kategorichefen med berörda intressenter från produktutveckling, space, logistik, pris, marknad, profil och butik. I rollen kan det komma att du, analyserar och initierar nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ansvarsområdet för att säkerställa lönsamheten och försäljningen. I rollen ingår ej personalansvar.

Kort innebär konsultuppdraget att aktivt stötta den dagliga driften inom kategorin i enlighet med gällande riktlinjer inom ICA. I rollen ingår även att fortlöpande sköta artikeladministration och annan daglig drift av kategorin.

Kvalifikationer
Vem är du? 
du är en person som har lätt för att samarbeta inom och över funktionsgränserna.  
du är en person som är driven, nyfiken, gillar att göra nya saker, lätt för att ta egna initiativ.
slutligen har du en positiv inställning samt trivs med att arbeta i en organisation som tidvis präglas av ett snabbt tempo och hög arbetsbelastning. 


För att axla och trivas i rollen bör du vara eller ha:
tidigare erfarenhet av  sortimentsplanering
systemvana
 samarbetsvan/ teamarbetare
initiativtagande
vara van vid många kontaktytor


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald!

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Attila Lundin, konsultchef. attila.lundin@randstad.se

Om företaget
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att vi på Randstad kommer vara din arbetsgivare, för att läsa mer om hur det är att vara konsult kan du besöka följande länk https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult/ eller skicka mail till Attila.Lundin@randstad.se 

ICA Gruppen
“Vi är proffs på att skapa en roligare och enklare vardag för våra kunder. Så ska det också kännas att jobba här. Därför har vi byggt en kultur där alla hejar med förnamn, hjälper varandra och där vi tar stort ansvar för att utveckla oss själva till att bli vårt bästa jag. Balans mellan jobb och privatliv ser vi som en förutsättning för att du ska kunna bidra med fullt engagemang och fokus. För att få en större flexibilitet i vardagen finns exempelvis chansen att kombinera kontorsarbete och distansarbete, för de roller som där distansarbete är möjligt. Vi värderar olikheter och tror på varje medarbetares potential – kärnan i vår framgång är våra olika bakgrunder och erfarenheter.

Att se, lyssna på och lära av varandra har format en kultur där vi vågar utmana gamla sanningar och leda utvecklingen i branschen. Vägledda av våra värderingar engagemang, entreprenörskap och enkelhet gör vi skillnad i vardagen för miljontals människor – varje dag.”

Ansök nu

Sourcing & Production Coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Jul 11
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market.

With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events.

Axel Arigato currently has 8 stores, including London, Copenhagen, Stockholm, Gothenburg, Munich & Paris with more pending. Expanding from 2 people to now hiring over 100 members of staff in 7 years, Axel Arigato also operates a subsidiary office in London.

Sourcing & Production Coordinator

We are looking for a Sourcing & Production Coordinator to join our team as we grow in London and Gothenburg. The ideal candidate is a self-starter that is structured and organized, able to work as a co-function across teams, with a passion for fashion in ready to wear.

MORE ABOUT THE ROLE

Your main focus and responsibilities will be to support the Sourcing managers in source factories, raw materials, ensure capacity, quality, lead-time and margin throughout our sourcing, product development and production processes.

You will work in close collaboration with the Sourcing team, Product Developers, Design and Production Operations. We are looking for someone who considers themselves to be product-driven and organized to keep structure of sample, documentation and timings.

With the team, you will work day to day with:

• Keep documentation in organized matter for efficient working with product development process and sourcing/production.
• Pack and control samples for sourcing request, make sure suppliers receive all information needed to proceed in a timely manner.
• Continuous interaction with key stakeholders related to product, suppliers, process.
• Support the sourcing team in managing supplier relationships and performance.
• Manage and ensure the PLM system is up to date for the area
• Together with related teams monitor and review all pre-production samples to ensure execution to specifications as well as meet material, quality, execution and construction standards.
• Follow product process from development handover to final sample in partnership with internal team & suppliers, emphasizing quality product and timely completion of tasks in accordance with the seasonal calendar for timely deliveries.
• Follow the changes in design from the RTW SMS stage to the final product and keep all corresponding data up to date and all relevant teams informed
• Work closely with the Product Development team to secure approvals for production orders in accordance with delivery schedules and that critical path is kept.

ARE YOU THE ONE?

We seek someone who has a high interest in RTW and the organization of sample process and critical path. We believe you have experience from working with suppliers and in the RTW sector and a high interest to develop and learn more in this area.

• Ability to multi-task and meet deadlines; detail-oriented and meticulous
• Proficiency in Excel and software systems
• Excellent communication skills
• Fluency in English is a must, additional languages are a plus
• Ability to travel as needed

READY TO JOIN THE A-TEAM?

Thanks for reading this far-we appreciate it. If this ad sounds like you and you want to learn more and apply, please submit your CV in English before August 7th. Our recruitment process is strictly based on competencies. Therefore, we kindly ask you not to include your picture or age with your application.

As this recruitment is active over the summer, our replies may be delayed. We will get back to all applicants by the end of August.

To see more about our company and careers we welcome you to AXEL ARIGATO - Careers.

OUR VALUES : DROP

Diversity, Respect, Openness and Passion are our values that we live and breathe. They are the foundation for our current state and what we will always bring with us to the future.

Axel Arigato is an equal opportunity employer and we value a diverse workforce and diverse perspectives. We believe that our differences are a strength and that different life experiences and backgrounds are what makes magic happen. We aim for building a platform through the power of community, inclusivity and memorable experiences externally and internally.

Ansök nu

kategorisupport till ICA Special i Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Jul 26
Arbetsbeskrivning
Är du på jakt efter en deltidstjänst och har tidigare erfarenhet av kategoriarbete och sortimentplanering? I så fall är detta det perfekta konsultuppdraget för dig! 

Vi söker för tillfället en strukturerad, systemvan teamarbetare till vår samarbetspartner ICA Special som kan stärka upp inom kategoriområdet leksaker.  ICA Special arbetar med inköp och försäljning av non-food samt driver detta för ICA MAXI, Kvantum, Supermarket och Nära. 
Sortiment och Inköpsavdelningen ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern. Funktionen omfattar inköp, pris, space, kategori och sortiment.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Din primära uppgift kommer vara att stötta Kategorichefen med sortimentsplanering och tillhörande arbetsuppgifter för kategorin. Detta kan innefatta planering i vårt sortimentsplaneringssystem, sortimentsarbete inför mässa, kommunikation till butik samt aktiviteter för att förnya, effektivisera och vårda sortimentet för berörd kategori, med syfte att erbjuda marknadens mest attraktiva sortiment.  

Du kommer vara delaktig i det tvärfunktionella arbetet inom ditt kategoriområde. Detta innebär att du kommer stötta Kategorichefen med berörda intressenter från produktutveckling, space, logistik, pris, marknad, profil och butik. I rollen kan det komma att du, analyserar och initierar nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ansvarsområdet för att säkerställa lönsamheten och försäljningen. I rollen ingår ej personalansvar.

Kort innebär konsultuppdraget att aktivt stötta den dagliga driften inom kategorin i enlighet med gällande riktlinjer inom ICA. I rollen ingår även att fortlöpande sköta artikeladministration och annan daglig drift av kategorin.

Kvalifikationer
Vem är du? 
du är en person som har lätt för att samarbeta inom och över funktionsgränserna.  
du är en person som är driven, nyfiken, gillar att göra nya saker, lätt för att ta egna initiativ.
slutligen har du en positiv inställning samt trivs med att arbeta i en organisation som tidvis präglas av ett snabbt tempo och hög arbetsbelastning. 


För att axla och trivas i rollen bör du vara eller ha:
tidigare erfarenhet av  sortimentsplanering
systemvana
 samarbetsvan/ teamarbetare
initiativtagande
vara van vid många kontaktytor


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald!

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Attila Lundin, konsultchef. attila.lundin@randstad.se

Om företaget
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att vi på Randstad kommer vara din arbetsgivare, för att läsa mer om hur det är att vara konsult kan du besöka följande länk https://www.randstad.se/arbetssokande/karriarmojligheter/jobba-som-konsult/ eller skicka mail till Attila.Lundin@randstad.se 

ICA Gruppen
“Vi är proffs på att skapa en roligare och enklare vardag för våra kunder. Så ska det också kännas att jobba här. Därför har vi byggt en kultur där alla hejar med förnamn, hjälper varandra och där vi tar stort ansvar för att utveckla oss själva till att bli vårt bästa jag. Balans mellan jobb och privatliv ser vi som en förutsättning för att du ska kunna bidra med fullt engagemang och fokus. För att få en större flexibilitet i vardagen finns exempelvis chansen att kombinera kontorsarbete och distansarbete, för de roller som där distansarbete är möjligt. Vi värderar olikheter och tror på varje medarbetares potential – kärnan i vår framgång är våra olika bakgrunder och erfarenheter.

Att se, lyssna på och lära av varandra har format en kultur där vi vågar utmana gamla sanningar och leda utvecklingen i branschen. Vägledda av våra värderingar engagemang, entreprenörskap och enkelhet gör vi skillnad i vardagen för miljontals människor – varje dag.”

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Jun 16
Gandalf Distribution söker inköpsassistent till vårt kontor i Göteborg!
Vi söker nu en inköpsassistent för att stärka upp vår organisation.
Dina arbetsuppgifter:
Gandalf växer stadigt och behöver utöka inköpsorganisationen för att möta återförsäljarnas krav på den nordiska marknaden.
Du kommer huvudsakligen tillsammans med övriga kollegor se till att vardagliga operativa inköpssysslor fortlöper och hjälper till att hålla hög servicegrad jämtemot verksamheten. Denna tjänst fokuserar på orderhantering, produktplanering och prisavtalskontroll.
Vi söker dig som;
Har ett högt eget driv, initiativförmåga och är ordningsam samt strukturerad.
God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
God kunskap inom huvudsakligen Excel men även inom resterande delar av Office paketet.
Eftergymnasial utbildning inom inköp och /eller erfarenhet av inköpsarbete är meriterande.
Vi erbjuder ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett företag som alltid strävar framåt och vill utvecklas. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är ledorden.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning på vårt Göteborgskontor i Mölnlycke.
Skicka din ansökan via mail senast 2022/07/30. Vi vill att din ansökan består av CV samt personligt brev.
OBS! Märk din ansökan med “Inköpsassistent22-GBG”, både i ämnes raden och på handlingarna. Du skickar din ansökan till jobb.inkop@gandalf.se
Rekrytering sker fortlöpande.
Om Gandalf Distribution AB
Om Gandalf Distribution AB Gandalf grundades 1984, omsatte 3 miljarder 2020 och har i dag 60 anställda. Sedan 2017 är Gandalf Distribution en del av ELKO Group, med verksamhet i 30 länder. Vi importerar, marknadsför och säljer IT relaterad hårdvara, mjukvara och konsumentelektronik till återförsäljare i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island

Ansök nu

Inköpsassistent Inredning

Inköpsassistent
Läs mer Jun 30
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Inredning
Vi söker en stjärna till vårt inköpsteam Inredning. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Inköpsassistent till Specsavers!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 11
För dig som är driven och har ett intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen finns nu en möjlighet att stötta upp som inköpsassistent på Specsavers. Om du är driven, självgående och älskar att jobba i team, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker just nu en inköpsassistent för att stärka upp inköpsteamet på Specsavers. I rollen kommer du stödja dina kollegor i det operativa inköpsarbetet och arbeta nära dina kollegor. För att trivas i rollen har du enkelt för att samarbeta och drivs av att arbeta med många kontaktytor både internt och externt. Här får du möjlighet till värdefull erfarenhet från en inköpsavdelning!

#

Du erbjuds


* Varierande arbetsuppgifter
* Engagerade kollegor med härlig kultur


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Orderhantering
- Följa upp leveranser
- Stämma av orderbekräftelser internt och med kund/leverantörer
- Följa orderflödet
- Omvandla ritningar till inköpslistor

VI SÖKER DIG SOM
- Har avklarad gymnasial utbildning
- Är obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska då språken används i det dagliga arbetet
- Goda kunskaper i Officepaket
- Har god datorvana

Det är meriterande om du:


* Har studerat logistik
* Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
* Kan läsa av en ritning – med planlösning/inredning


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Samarbetsförmåga


#

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, 3 månader
* Placering: Torsgatan


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Specsavers utsågs nyligen till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vi har idag 118 butiker över hela Sverige och på vårt supportkontor i Göteborg är vi ett starkt team som alla arbetar med att stötta butikerna för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades i Storbritannien på 1980-talet. Just nu finns Specsavers i elva länder världen över med totalt över 40 000 anställda.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 8
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Supply chain assistant till Specsavers i centrala Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Jun 9
Har du precis tagit examen från en utbildning inom logistik/inköp och söker din nästa utmaning? Vill du bli mer insatt i hur logistikflödet fungerar och stötta en Supply Chain Coordinator i sitt dagliga arbete? Är du flexibel och gillar att arbeta i ett högt arbetstempo? På Specsavers utlovas en lärorik och fartfylld period. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Som Supply Chain Assistant stöttar du Supply Chain Coordinator i det dagliga arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta
• Placera ordrar för samtliga butiker inom region Norden (DK, SE, NO, FI, NL)
• Koordinera och följa upp leveranser inom regionen
• Supportera Supply chain organisationen och i huvudsak coordinatorn administrativt.

Vi söker dig som kan börja i mitten av augusti och arbeta 12 veckor. Du kommer att få en anställning hos Adecco men arbeta hos Specsavers i centrala Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från koordinerande arbetsuppgifter. Vidare är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Tidigare har du använt Officepaketet som arbetsverktyg. För att lyckas i rollen är det av vikt att du har en förmåga att se detaljer i större kontext, och att inta ett helhetsperspektiv. Du arbetar strukturerat och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. I ditt arbetssätt är du proaktiv och har lätt för att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med en roll inom logistik.

Som person är du initiativtagande, noggrann, flexibel, har lätt för att skifta fokus och drivs av att lära dig nya saker.

Om Specsavers
Specsavers utsågs nyligen till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vi har idag 118 butiker över hela Sverige och på vårt supportkontor i Göteborg är vi ett starkt team som alla arbetar med att stötta butikerna för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades i Storbritannien på 1980-talet. Just nu finns Specsavers i elva länder världen över med totalt över 40 000 anställda.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se 

Sökord
Logistik, logistikflöde, logistikassistent, supply chain assistant, inköpsassistent, purchase assistant, supply chain, logistiker, koordinator, Göteborg

Ansök nu

Administratör till inköpsavdelningen

Inköpsassistent
Läs mer Jun 3
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu vår nästa medarbetare att bli en del av vår inköpsavdelning.

I rollen som administratör arbetar du brett med administration och dokumentation av olika slag. Du kommer även till viss del att arbeta med sortimentsundersökningar där du besöker våra konkurrenter och agerar företagets ögon utåt.
Tillsammans med inköpsavdelningen är du behjälplig med att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser. Förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag.  Du kommer även jobba med dokumentation, administration och underhåll av vår artikeldatabas.

Din profil

Vi tror att du som söker trivs med att jobba med administration av varierande slag.  Du arbetar strukturerat och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
Du har god analytisk förmåga och trivs med uppgifter som ställer krav på att kunna analysera och bryta ner problem i mindre delar, se sammanhang och göra effektiva prioriteringar.
Du kommer att ha flera kontaktytor internt och det är viktigt att du strävar efter hög noggrannhet och goda resultat. Du trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar. Du är ansvarstagande, noggrann och vet att det är framgångsrikt att vara strukturerad och tänka ett steg före.

Arbetsuppgifterna föregår i en internationell miljö därför ser vi att du är trygg och bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Meriterande om du behärskar tyska. Mycket goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel är ett krav.
Har du tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Junior inköpare till St1

Inköpsassistent
Läs mer Maj 13
Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för att utveckla dina kunskaper kring inköpsprocessen? Då finns möjlighet att få arbeta på ett av Sveriges största energiföretag! Här får du möjligheten att utvecklas inom ett stort och välkänt företag med ett innovativt tänk. Sök tjänsten idag - vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en junior inköpare för vår kunds räkning med start senast vecka 25 eller vecka 33 och framåt. Vi hjälper vår kund att utöka sin inköpsavdelning med en Junior inköpare som på sikt kan växa och ta sig an mer ansvar i en roll som inköpare. Hos vår kund är det viktigt att alla kollegor får möjlighet att växa och utvecklas!

Du erbjuds


* En tjänst med goda utvecklingsmöjligher i din inköpskarriär
* En roll med mycket eget ansvar med utrymme att utvecklas
* Engagerade kollegor med härlig kultur


Detta är ett konsultuppdrag som kommer initialt löpa under 6 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person om samtliga parter önskar förlänga samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Administrera inköp och ta fram ordrar från systemet som du skickar vidare till leverantörer
- Förbereda orderunderlag
- Uppföljning av leveransstatus hos leverantörer
- Sköta administration i Dynamics 365
- Ansvara för olika inköps/förråds-projekt, exempelvis inventering

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetslivserfarenhet eller utbildning inom exempelvis inköp eller logistik
- Sedan tidigare arbetat administrativ
- Har god datorvana och gärna arbetat i olika affärssystem eller program
- Har goda kunskaper i excel
- Är obehindrad i svenska och engelska

Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller Dynamics 365.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hisingen
* Lön: Timbaserad måndaslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer information om kundföretaget kommer i rekryteringsproccessens nästa steg.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator - Gear

Inköpsassistent
Läs mer Jun 14
This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience.

Supply Chain Coordinator - Gear
Lynk & Co is launching across Europe and we’re opening physical locations (we call them Clubs) in major cities. We’re not another car company, and this won’t be another car showroom.

Gear is a staple of the Lynk & Co experience, so what exactly do we mean? In short: it’s pretty much everything we sell that isn’t cars or services. We’re talking much more than merch - there will be no novelty mugs or badly branded t-shirts here. We want to give our members a unique retail experience of sustainable items with an interesting story, whether that’s fashion, furniture, books, or something we haven’t yet thought of. Our goal is to curate a collection of products from local and international creatives. Our Supply Chain Coordinator for Gear will be key in making this happen and your objective is to make sure we can sell our Gear portfolio across markets and touchpoints and that we do it in the best possible way.

The position is based in Gothenburg but might require some travel, mainly within Europe.

This is a 13 months temporary position covering for a parental leave, start date is expected to mid July 2022, and there might be a possibility to move over to a permanent position after the initial 13 months.

What you'll do

- Manage a pan-European lifestyle product portfolio and support our Gear Product Managers and clubs to bring it on the shelves
- Create dashboards and reports to monitor sales performance and be able to plan, forecast and optimize product mix cross markets and retail points
- Follow up on budgets and support with replenishment to ensure products are purchased at the right time, to the relevant business set up
- Maintain established partner relationships and re-negotiate prices over time
- Plan and administrate phasing in and out of partners and products
- Further develop and secure supply chain setup and operational requirements (e.g. distribution, storage, and stock management)
- Plan the launch of the new club openings together with the product managers to secure a product portfolio, on-time deliveries and hold relevant trainings for club staff


What you should have

- Educated and experienced. You have some kind of degree, but we care less about exactly what. You have at least 3-5 years of retail/merchandise experience in product or operations management, preferably within lifestyle.
- Analytical and a problem solver. I.e. you see what needs to be done and you do it.
- Organized and good at structuring your work, even when things get busy. We move fast so you’ll need to enjoy that type of environment.
- Able to manage and nurture positive relationships with a network of collaboration partners as well as internal stakeholders.
- Fluent in English. Additional European languages are a plus.
- More than familiar with Excel.


Working for Lynk & Co

Want to learn more about working for Lynk & Co and what we offer? Read more via this link: Why Lynk & Co - Lynk & Co (lynkco.com) (https://careers.lynkco.com/pages/why-lynk-co)

Our recruitment process

We work with a competence based framework. You apply by submitting your LinkedIn-profile or CV written in English and answering a few questions.

Our selection will primarily look at acquired competencies and skills.

To help us place the right people in the right role, we believe in science-based and fair assessment methods. Therefore, as part of our recruitment process, we use psychometric assessments to help us increase our hiring success by identifying the candidates that are most likely to thrive and be successful in the role.

We look forward to receiving your application as soon as possible, but latest June 27 2022. We will do ongoing selection of candidates during the application period, so don't hesitate to submit your application if you're interested.

If you want to learn more about the position, please reach out to Carolina Reuterving, +46 738 62 79 00. If you have any questions about the recruitment process, please reach out to Magnus Blixt, +46 72 184 38 91.

To learn more about us, check out our (https://www.lynkco.com/en/) and follow us on (https://www.linkedin.com/company/lynkco/) and Facebook (https://www.facebook.com/lynkco.global/), or if you want to watch our film from our reveal you can see it here (https://hello.lynkco.com/)

Ansök nu

Extrajobba som Inköpsassistent hos Skylotec!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 6
Vill du ta klivet in som Inköpsassistent på ett världsledande bolag då ska du söka denna tjänsten! Företaget befinner sig i en rolig expansiv fas och är du flexiel och prestigelös har du chansen att vara med på den spännande resan. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu behöver Skylotec bli fler och de söker dig som har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt som vill få meriterande erfarenhet av inköp. Du kommer agera inköpsassistent åt produktionschefen och tillsammans bildar ni ett team. I ditt dagliga arbete kommer du främst att mejla ut beställningar till leverantörerna, arbeta i systemen med leveranserna samt uppdatera olika register gällande försäljningen. Du arbetar dagligen i ett affärssystem som heter Business Central, som du också kommer få upplärning i. För att du ska få rätt förutsättningat i tjänsten får du en introduktion till verksamheten och rollen, sedan har du löpande support av produktionschefen.

Vi ser att du som söker är en prestigelös person som har lätt för att samarbeta med andra. På Skylotec hugger man i där det behövs och finns där för varandra. Framförallt kommer du få ta del av en intim företagskultur.

Du erbjuds


* Ett meriterande extrajobb på ett världsledande bolag
* Att bli en del av ett bolag som värdesätter relationer och sina medmänniskor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Mejla beställningar till leverantörer
- Uppdatera systemet gällande olika leveranser
- Uppdatering av register på försäljningar

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar av dina studier - förslagsvis studerar du inköp/upphandling, ekonomi eller liknande
- Värdesätter relationer och kan arbeta över kompetensområdena
- Har god dator och systemvana
- Har obehindarde kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift - då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Strukturerad
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 20 h/v
* Placering: Sagbäcksvägen 13, 437 31 Lindome


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skylotec, som är ett familjeägt och familjärt bolag har i över 70 år producerat och levererat skyddsutrustning. Sedan 2020 har de expanderat och är nu ett av världens ledande aktörer inom sin bransch. Företaget erbjuder ett omfattande produktsortiment med allt ifrån selar, hjämar, linor och räddningsutrustning.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 17
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till innovativ bilsäljare!

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Vill du att dina arbetsdagar ska variera stort i innehåll, och lära dig allt relaterat till inköp? Vill du bli en del av ett spännande företag inom fordonsindustrin, där du jobbar i nära samarbete med inköpare? Vi söker dig som är ett geni inom administration!
Om tjänsten
Perido söker en Inköpsassistent till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina dagar att kretsa kring att stödja inköpare med allt administrativt jobb som kan uppstå. Du kommer att få en full inblick i jobbet som inköpare, och får här chansen att samla viktig erfarenhet inom området, och en stor förståelse för yrket. Det här är vad du kan se fram emot:
Hjälpa till vid onboarding av nya medarbetare
Utföra och stödja upphandling enligt definierade strategier och ramverk. Förbättra samarbetet med intressenter och tillsammans mot gemensamma mål
Ge råd till berörda parter i upphandlingsfrågor, ge stöd och vägledning i alla skeden av upphandlingscykeln.
Spåra vilka viktiga resultatindikatorer för leverantörers och intressenters efterlevnad av avtal
Vid behov genomföra marknadsanalyser för att stötta inköpsaktivitet
Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och interna intressenter
Stödja teamet genom att lösa avvikelser, systemproblem och leta efter ständig förbättring av processerna för att underlätta och förbättra prestanda i teamet
Övrigt administrativt arbete

Dina egenskaper
Funderar du på om det här är rollen för dig? Då ska vi försöka beskriva vilka egenskaper vi tror att du besitter. Vi söker dig som har en god organisatorisk kompetens. Du tycker om att vara spindeln i nätet med olika administrativa uppgifter. Du behärskar att arbeta i många projekt samtidigt, oavsett takt. Vi tror också att du har ett bra servicesinne och kan kommunicera på ett skickligt sätt. Slutligen är du flexibel i den meningen att du ändrar ditt sätt att arbeta - för att hitta den bästa lösningen.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Utbildning inom administration, ekonomi, inköp eller liknande
Goda kunskaper inom MS Office (gärna Excel)
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Plus i kanten:
Flytande i annat europeiskt språk
Erfarenhet av att arbeta inom inköps- administrativa verktyg och system, gärna SAP.

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Uppdrag initialt 6 månader via Perido.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se och/eller telefon 070-467 9594. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33195 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Koordinator till kategorin Kläder & Skor inom sortiment och inköp Special

Inköpsassistent
Läs mer Maj 25
Vill du vara med och bygga framtiden inom Specialaffären på ICA Sverige? Vi på Special är i en spännande fas som innebär att vi utvecklar våra processer och arbetssätt och nu söker vi dig som vill bidra i att utveckla Special och möta framtidens behov med oss. Special inom ICA Sverige arbetar med inköp och försäljning av specialvaror i samtliga ICA- format (Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära) i Sverige och som återförsäljare till Baltikum.


Det här är ditt blivande jobb
Vi söker Koordinator till kategorin Kläder & Skor inom sortiment och inköp Special. I rollen som koordinator ansvarar du för att planera, koordinera och stötta kategorin med administrativa uppgifter kopplade till arbetet inom kategoriorganisationen. Inom produktområdet ansvarar du för artikelproduktinformation samt berikning av artiklarna i våra interna system. Arbetet innebär vidare administrativa uppgifter kopplade till sortiment och inköp såsom fakturering av marknadsföringsbidrag, hantering av kundreklamationer, beställning och hantering av fotoprover inför mässa och fotografering, samt administrativa uppgifter kopplat till vår mässa. I det dagliga arbetet jobbar du tätt tillsammans med kategorichef, inköpschef samt närliggande funktioner såsom kampanj, butik och försäljning. Du har även externa kontaktytor såsom leverantörsdialoger.


Vem är du?
Vi söker en person som är positiv, drivande och nyfiken på att lära sig nya saker. Du trivs att jobba i en organisation i förändring som tidvis präglas av snabbt tempo. För att lyckas i din roll som koordinator söker vi dig som har erfarenhet av att jobba med sortiment och inköp inom detaljhandel och gärna erfarenhet inom konfektion. Goda PC kunskaper samt vana av att arbeta i Oracle-baserade sortimentsverktyg är det starkt meriterande. Då tjänsten är administrativ och du jobbar mot många olika funktioner så är det viktigt att du är strukturerad, god förmåga att prioritera samt van att ta egna beslut. Du är en person som är analytisk och resultatorienterad som levererar i tid och med hög kvalitet.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera inom och över funktionsgränserna. Du har även ett intresse i att bidra i utveckling av kompetens, processer och arbetssätt inom kategoriområdet. Vi ser att du har en högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk/ textil inriktning.


Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras Cecilia Schill, Kategoriområdeschef Kläder, cecilia.schill@ica.se
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR BP Eva Strandlund, eva.strandlund@ica.se
Placeringsort
Göteborg/Kallebäck
Anställningsform
Vikariat ca 1 år med start i september
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 juni 2022. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med denna rekryteringsprocess
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sample Coordinator Internship

Inköpsassistent
Läs mer Dec 15
I love working in a fast paced environment where everyday is not the same. This role is very much about organization skills, detective work and communication. It’s a fun role with a lot of responsibility and there are different tasks for everyday which I love. I get to be working closely with different departments, mainly the studio and visual merchandisers, which is fun because you get to see everything behind the scenes." - Eleni Asmelash, Sample Coordinator.

We’re looking for a talented Sample Coordinator intern, who’d love the opportunity to work with and learn from some of the best people in the fashion e-commerce industry. We offer you to collaborate and understand different departments within our company such as our Photo Studio and Purchasing.

As a Sample Coordinator intern you will gain a full understanding of how to coordinate samples between purchasing, merchandising and the studio. You will also get an opportunity to understand the process behind delivering a sample.

Your Future

- Keep track of what's in stock and needs to be ordered out through Navision
- Handling orders from different departments
- Work closely with the Visual Merchandiser team, the studio, the purchasing team, and wholesale
- Help out and support day to day tasks such as rinsing rails from styling, clean out handled products, keeping the sample sale fresh and tidy
- Administrative tasks such as documentation of samples coming in and out the office
- Product description
- Organize the internal Sample Sale
- Sort out Donation samples to nonprofit organizations


Your Past & Your Skills

- Previous experience in retail/logistics is a huge plus
- Basic understanding of Excel
- Great team player with good communication skills
- Flexible and able to juggle many things at once
- Ability to multitask and highly organized
- Fluent in English, written and spoken


Application Deadline: Running applications

Location: Gothenburg, Sweden

Other information: This is an unpaid internship, and preferable duration is 3 months or longer.

THE DREAM TEAM

Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 5 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.

Ansök nu

Inköpsassistent Inredning

Inköpsassistent
Läs mer Maj 16
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Inredning
Vi söker en stjärna till vårt inköpsteam Inredning. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Ledigt jobb som Inköpsadministratör på Lindholmen Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Maj 13
Är du en duktig dokument- och avtalsadministratör som gillar en omväxlande vardag inom inköp? Flexibel, prestigelös och gillar att arbeta i team?
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som initialt är sex månader. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare inom fordonsindustrin på Lindholmen.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett ungt och spännande företag i centrala Göteborg där du kommer att arbeta med inköpsadministration. Mer specifikt innebär det att arbeta med administration inom avtal och kontrakt. Anställningen inleds med en introduktion där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Den vi söker

Du har relevant erfarenhet från administrativt inköpsarbete och avtalshantering.
SAP är ett stort plus om du kan
Erfaren användare av Excel och Office 365 då det används mycket
Talar och skriver engelska utan problem utöver svenska

Personliga egenskaper

Strukturerad, välorganiserad och öga för detaljer i avtal och texter
Serviceinriktad, effektiv och förstår vikten av skyndsamhet
Kunna arbeta självständigt och se förbättringsmöjligheter
Se vad som behöver prioriteras och göra det
Problemlösare som inte tvekar att fråga kollegor om svar för att komma vidare

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl-Henric Möller på telefonnummer: 031-617235.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag inom fordonsindustrin!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 21
Är du i början av din karriär och letar efter din nästa möjlighet inom inköp? Vill du vara en del av ett globalt team i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan detta vara rollen för dig. Vår kund söker en självgående och motiverad kollega till deras inköpsteam. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en mycket spännande och utvecklande miljö.

Som inköpsassistent kommer du att vara en del av inköpsteamet, ett agilt team som består av tolv medarbetare. Det är viktigt att vara beredd på att utföra varierande arbetsuppgifter, även utanför det vanliga ansvaret. Rätt kandidat kommer att få möjligheten att ta sig an operativa inköpsuppgifter och utvecklas vidare inom rollen.

Du erbjuds


* Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts förut. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
* Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
* Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina team och kommer bra överens med sina lagkamrater.


Uppdraget är på heltid och sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Du förväntas arbeta på plats hos kunden i Göteborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stötta köpare med digitalt avtalsgodkännande och signering och avtalsarkivering
- Utfärda inköpsorder i SAP och stötta företag med hur man gör inköpsrekvisitioner
- Skapa och upprätthålla leverantörsbasdata i SAP
- Hantera fakturarelaterade frågor/problem/felmatchningar från leverantörer i VIM, SAP med input från inköpskollegor eller intressenter vid behov
- Kontakta leverantörer vid faktura- eller orderproblem

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare relevant erfarenhet från administrativa inköpsuppgifter, enligt ovan
- Har en kandidatexamen inom inköp eller annat relevant område - dock kommer din motivation att vara den viktigaste aspekten, så valet av inriktning är sekundär
- Är erfaren användare av Excel och Office 365
- Är flytande i affärsengelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Hisingen, Göteborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Heltidsuppdrag inom kategori på ett framgångsrikt e-handelsföretag!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 20
Tre snabba frågor:
Har du kunskaper inom kategori och inköp?
Vill du in på ett av Sveriges hetaste och snabbast växande e-handelsbolag?
Är du tillgänglig på heltid?Isåfall blir vi och vår kund extra intresserade av dig!
Just nu söker vi dig som är driven och hungrig, som vill fånga den här möjligheten att få arbeta på ett av Sveriges största och vassaste e-handelsbolag, som dessutom befinner sig i ett extremt spännande tillväxtläge!
Vi letar efter strukturerade personer som vill jobba heltid under minst sex månader (god möjlighet till förlängning) inom området inköp och produktinformation. Kunden är ett väldigt framgångsrikt e-handelsföretag inom motorsport. Är du därför intresserad av motorcyklar eller motorsport är detta en guldchans att få jobba med något du tycker om.
Företaget har sitt kontor i häftiga lokaler i Hägersten, en kort pendling från Sthlm C.
För att passa i uppdraget tror vi att följande stämmer in på dig:
”Go-getter-attityd!” från topp till tå.
Erfarenhet från kategori- eller inköpsroller.
Gärna erfarenhet från försäljning eller B2B-kundkontakt samt inom e-handelsbranschen.
Du rör och för dig obehindrat på svenska såväl som engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Strukturerad och bekväm med att jobba med stora datamängder/databaser i Excel.
Gärna intresserad av motorcyklar eller motorsport.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, inköp, logistik eller liknande.
Administrativt stark.Dina förväntande arbetsuppgifter är följande:
Stötta Category Managers med att optimera produktsortimentet samt med att underhålla befintligt produktsortiment avseende Product Lifecycle.
Förbereda produktdata inför uppskapande i PIM-system.
Du kommer också att få ansvar inom uppföljning och utvärdering av leverantörer, inklusive prissättning och volymer. Detta kommer du att göra tillsammans med företagets strategiska inköpare.
Kvalitetssäkra texter och produktinformation.
Sortera bort dubbletter.Är du dessutom optimistiskt lagd och har höga ambitioner för att alltid nå bästa möjliga kvalitet i det du gör, blir vi och vår kund extra nyfikna på dig.
Tjänsten är en behovsanställning på heltid. Uppdragets längd beräknas till minst ett halvår med väldigt goda möjligheter till förlängning och anställning.
Kunden är ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsföretag och en mycket spännande uppdragsgivare. Vår uppfattning om företaget är att de verkligen månar om sin personal och vill skapa en arbetsplats man längtar till.
För att bli aktuell för tjänsten: skapa en profil i Jappa och glöm inte att lägga till rollen "Kategoriassistent".


********************************************


Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Du som söker efter uppdrag lägger upp din profil på Jappa och blir därefter tillgänglig för företag som vill anlita dig för uppdrag.
TIPS: Vi har märkt att våra kundföretag hellre anlitar personer som har väl ifyllda profiler och som motiverar varför de passar just i den roll de lagt upp sig på. Kontakta oss på Jappa på chatten som finns på www.jappa.jobs om du vill ha hjälp att förbättra din profil.
OBS - ansökan sker genom att du registrerar din profil och din önskade roll på www.jappa.jobs. Jappa tar inte emot CVn eller ansökningar via email, dvs på det gammalmodiga sättet. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.
#jobbjustnu

Ansök nu

Inköpsassistent sommar

Inköpsassistent
Läs mer Apr 26
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Sommar
Vi söker två stjärnor till vårt inköpsteam Barn & Baby till sommaren, v.22-32. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning
- Studerar inom relevant område

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Juni
- Omfattning: Heltid, 40h/v under v.22-32
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Administratör till inköpsavdelningen

Inköpsassistent
Läs mer Apr 14
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu vår nästa medarbetare att bli en del av vår inköpsavdelning.

I rollen som administratör arbetar du brett med administration och dokumentation av olika slag. Du kommer även till viss del att arbeta med sortimentsundersökningar där du besöker våra konkurrenter och agerar företagets ögon utåt.
Tillsammans med inköpsavdelningen är du behjälplig med att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser. Förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag.  Du kommer även jobba med dokumentation, administration och underhåll av vår artikeldatabas.

Din profil

Vi tror att du som söker trivs med att jobba med administration av varierande slag.  Du arbetar strukturerat och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
Du har god analytisk förmåga och trivs med uppgifter som ställer krav på att kunna analysera och bryta ner problem i mindre delar, se sammanhang och göra effektiva prioriteringar.
Du kommer att ha flera kontaktytor internt och det är viktigt att du strävar efter hög noggrannhet och goda resultat. Du trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar. Du är ansvarstagande, noggrann och vet att det är framgångsrikt att vara strukturerad och tänka ett steg före.

Arbetsuppgifterna föregår i en internationell miljö därför ser vi att du är trygg och bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Meriterande om du behärskar tyska. Mycket goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel är ett krav.
Har du tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Inköpsassistent Inredning

Inköpsassistent
Läs mer Apr 13
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Inköpsassistent Inredning
Vi söker en stjärna till vårt inköpsteam Inredning. I rollen som Inköpsassistent arbetar du tillsammans med Kategorichef, Produktchef, Inköpare och andra Inköpsassistenter för att säkerställa att vi har rätt produkter, i rätt tid till rätt pris. Teamet köper in, säljer och ansvarar för branschens mest attraktiva inredningssortiment för barnfamiljen.

Som Inköpsassistent ansvarar du främst för löpande orderläggning och import av produktdata. Du har i rollen möjlighet att ta en aktiv roll i utvecklingen av inköpsarbetet på Jollyroom. Målet för våra Inköpsassistenter är att jobba för att Jollyroom skall bli bäst i Europa utifrån ett sortimentsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven.

Som Inköpsassistent arbetar du bland annat med:
- Löpande orderläggning
- Import av produktdata i vårt affärssystem SAP
- Konkurrensanalys och omvärldsbevakning
- Besvara frågor från andra avdelningar gällande produkterna
- Stötta Inköpare i det löpande arbetet

Vi ser gärna att du som Inköpsassistent:
- Är målinriktad, intresserad och bra på att samarbeta
- Har en stark administrativ förmåga
- Är snabb på tangenterna med goda kunskaper i Excel
- Gillar siffror och drivs av försäljning

Det är meriterande med kunskap i SAP, QlikSense, Inriver samt Litium. Det är även meriterande med en utbildning eller bakgrund inom relevant område.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
- Splitternya fräscha lokaler och kontor med bland annat eget gym och på sikt restaurang. Campus Jollyroom i Sörred har växt fram under två års tid och är Nordens största E-handelsanläggning.

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
- Kontakt & frågor: Matilda Dahllöf, frågor via e-post; matilda.dahllof@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! -> https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Ansök nu

Inköpsadministratör till Huvudkontoret

Inköpsassistent
Läs mer Apr 5
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter
Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en inköpsadministratör inom ett varuområde. Som inköpsadministratör hos oss tillhör du inköpsavdelningen och rapporterar till produktchefen inom ett av de fem varuområdena. Du kommer att ha en bred roll och ingå i ett flertal parallella projekt. Du är en person som trivs med ett högt tempo och att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
I rollen kommer du att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du kommer bland annat att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser, förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag. Du kommer även jobba med dokumentation och administration och underhåll av vår artikeldatabas.
En del resor i tjänsten kan förekomma varför vi gärna ser att du som söker har B-körkort.

Din profil
Det är önskvärt att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande bakgrund relaterat till tjänsten. Du har goda kunskaper i SAP och MS Office, med betoning på Excel.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du besitter förmågan att  självständigt planera och strukturera och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Eftersom arbetet innebär många personliga kontakter, ska du ha god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Självklart arbetar du bra tillsammans med andra människor och relaterar till dina kollegor på ett lyhört sätt.
Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper i det tyska språket är mycket meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön/Förmåner: Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu

Digital Business Administration Support (Finance and Purchase)

Inköpsassistent
Läs mer Apr 1
We are looking for a Digital Business Administration Support (Finance and Purchase) for an international company in Gothenburg. Start ASAP!

Main Responsibilities & Deliveries
There are two main areas of responsibility in this role; one as a Finance administrator and the second as a Purchaser.

As a Finance administrator you are responsible for;
keeping track of all the ongoing purchase orders within Digital, accruals and budget allocations.
registration of all invoices under each PO for payments.


In the area of Purchasing the responsibilities are;
creating orders/shopping carts in SRM for new purchase orders and for the preparation of RFQs and MRQs to send to the Purchasing Dept.
close cooperation with the responsible Purchaser and Stakeholder regarding both existing and new needs of resources.
communications with suppliers for status of deliveries.


Other
This role includes a lot of problem-solving activities on daily basis on a global level.

Scope
40 hours / week

Competence Specification
Great organizational skills, attentive to details and has a structured way of working. Our client is looking for someone who enjoys administrational tasks and being the spider in the web. Used to handle many different projects and lots of data at the same time. Experience of working in purchase-/administrative tools & systems preferably SRM and/or Workday.

Skilled in MS Office especially Excel. Our client think you have a background in business administration, finance, purchasing or similar. Excellent communication- and peoples’ skills. Fluent in Swedish and English and accustomed to working in a global environment with people of various cultural backgrounds.


This is a full-time consultancy position through Incluso in Gothenburg, 3 months assignment to begin with (with good possibility for extension). Please note starting date is ASAP!

Please apply with your CV and cover letter as soon as possible since we will review the applications on an on-going basis.

For more information about this role, please contact Marianne Nilsson, recruiter at Incluso.

Ansök nu

Inköpsassistent med start omgående

Inköpsassistent
Läs mer Apr 1
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

.

För ett uppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning söker vi nu en inköpsassisstent med bokförings- och inköpsvana.

Arbetsbeskrivning:
administrara pågående ordrarhantering av orderrelaterade fakturor för betalningnära samarbete med inköpsavdelningenkommunikation med leverantörer för leveransstatuskontakt med kunder, kollegor och leverantörer

Din profil:

Vi söker dig som är strukturerad, ordningssam och har ett sinne för detaljer. Det är viktigt att du kan kunna hantera flera processer samtidigt utan att tappa fokus. Har du erfarenhet från inköp-/administrativa verktyg & system såsom SRM och/eller Workday är det meriterande. Du behöver vara en van användare av Excel, gärna ha en utbildning inom företagsekonomi och/eller inköp. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Omfattning: heltid
Uppdragets start: omgående

Om företaget:

Detta är ett bemanningsuppdrag, du kommer alltså att vara anställd av Kontorsbemanning och uthyrd till kund. Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg.

Låter detta spännande? Beskriv vad som gör dig motiverad till att driva denna spännande tjänst!

Intervju och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operational buyer - Indirect Purchasing

Inköpsassistent
Läs mer Apr 4
ABOUT THE ROLE:

In this role, you will become part of a purchasing team focusing on indirect material. You will advise stakeholders on procurement issues, providing support and guidance through all stages of the procurement cycle.

In summary you will be responsible for:

Performing and supporting procurements according to defined strategies and frameworks in everything from Digital to HR.
Advising stakeholders on procurement issues, providing support and guidance at all stages of the procurement cycle along with modifications in requests.
Improve collaboration with stakeholders and work towards shared goals.
Performing necessary market analysis to support the sourcing activities.
Creating and maintaining commercial relations with suppliers and internal stakeholders.
Initiating and conducting supplier evaluations and supplier audits.

IDEAL CANDIDATE:
Educational background in business administration, finance, purchasing or similar.
A minimum of 2 years of work experience in Purchasing preferably from a technical organization.
Have excellent communications skills both written and spoken in English along with basic Swedish.


We are looking for someone who enjoys administrative tasks. This person also needs to be flexible and used to work in a high pace environment. Used to handle many different projects and lots of data simultaneously.We also believe that you are humble and can keep a transparent and open dialogue with your colleagues and suppliers. A great emphasis will be placed on personal fit.

EMPLOYMENT:

This is a consultant assignment meaning you will be employed by OIO. The ambition is for the assignment to be transferred to a permanent employment at the client company.

ADDITIONAL INFO:
Employment type: Full-time
Working hours: Office hours with a flexible schedule
Location: Gothenburg
Contact person: Dino Segetalo
Salary: Fixed monthly


Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we apply continuous selection of candidates and the position may be filled before the application deadline is due. 

ABOUT OIO:

Our passion is to help you find the right role and workplace. At the same time, we are aware of the fact that you are picky and choose carefully before taking your next career step, we would do the same. That is why we are dedicated in making sure we get to know you and your ambitions during the recrutiment process. We believe that people in the right place have a greater chance of reaching their full potential. Through fair, uncomplicated employment conditions and a present leadership, we strive to help you grow professionally. In this way, we aim to become an obvious career partner for you. We are as picky as you are.

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 21
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 4
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Mar 28
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpare av konsulter - sökes till Iver

Inköpsassistent
Läs mer Apr 7
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en inköpare som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Som konsultinköpare blir du en del av Ivers koncerngemensamma inköpsorganisation som ansvarar för alla inköpsaktiviteter i Norden. Ditt uppdrag som inköpare innebär att du kommer att genomföra operationellt arbete inom främst konsultinköp. Du kommer även att arbeta med strategiska och kommersiella inköpsfrågor.

Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa optimala inköp för Iver och utnyttja alla tillgängliga möjligheter för ökad konkurrens genom god marknadskännedom och benchmarking.
- Bidra till att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna av våra inköp.
- Bedriva våra operationella inköp i balans mellan kvalitet, leverans, kostnad och hållbarhet.
- Utföra inköp på ingångna leverantörsavtal i linje med önskad intention av avtalet.
- Åstadkomma och rapportera uppnådda besparingar enligt plan.
- Medverka till leverantörskvalificeringar på nya leverantörer och leverantörsutvärderingar på befintliga leverantörer.
- Bidra till, och främja, vidareutvecklingen av nuvarande eller nya processer och verktygstöd inom inköp.
- Hantera frågor och vara rådgivande som rör leverantörers eller konsulters kvalitet eller dess leverans till Iver.


Du kommer att arbeta nära tillsammans med vår Senior Buyer inom området och övriga inköpsteamet, i denna roll får du möjlighet till att bidra, utmana och utveckla en viktig del av vår leverans på Iver.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling/inköp av konsulter eller som konsultchef/konsultförmedlare av konsulter. Du har framgångsrikt förhandlat projekt och avtal samt arbetat med operativa inköp eller förmedling av konsulter, gärna inom IT området.
Du har en gedigen branschkunskap inom konsult och eller rekryteringsbranschen, gärna med fokus på IT vilket bidrar till att du kan utvärdera och kravställa leverantörer och efterfrågade tjänster inom området för att bidra till strategiska affärer. Du tar självständigt ansvar för dina projekt och skapar strukturer och rutiner i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du:

- Har grundläggande kunskap inom avtal och avtalsrätt.
- Har vana av förhandling och av att bygga affärsmässiga relationer.
- Du behöver har ett gott affärsmannaskap samt har förmåga att vinna förtroende och att främja samarbete såväl internt som med våra leverantörer.
- Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter.


Meriterande kunskaper:

- Har arbetat med upphandling eller anbud i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
- Kan utvärdera kompetens och kompetensnivåer på konsulter inom IT området.


Varför ska du söka till Iver?

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.Placeringsort:

Merparten av teamet sitter i Väst Sverige så vi ser gärna att vårt kontor i Göteborg Alingsås blir din hemvist men vi är även öppna för andra orter.

Är du vår nya kollega?

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Ansök senast: 2022-04-24. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Joakim Flink; (joakim.flink@iver.se)

http://www.iver.se/)

Ansök nu

Inköpsassistent till Outnorth i Göteborg

Inköpsassistent
Läs mer Mar 23
INKÖPSASSISTENT TILL OUTNORTH

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt Own Brands-team i Göteborg. Du kommer att assistera vid produktframtagning och administrering av våra egenproducerade kläder och accessoarer.

Arbetet som inköpsassistent är varierande och innefattar till stor del administrativa arbetsuppgifter kring inköp och produktion

Dina arbetsuppgifter är bland annat

• Att assistera produktchefer vid produktion och framtagning av kläder och accessoarer.
• Kommunikation med våra utländska leverantörer.
• Leveransbevakning.
• Orderadministrering i vårt affärssystem SAP.
• Artikelhantering och hantering av pricats.

Din profil

• Du trivs med att jobba nära i team och har en ödmjuk inställning.
• Du är strukturerad, ordningsam och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
• Vi ser gärna att du har ett aktivt intresse för friluftsliv och de produkter du ska jobba med.

Kvalifikationer för tjänsten

• Van användare av Officepaketet (Excel, Word osv.)
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift.
• Vana att arbeta i ett affärssystem är meriterande, gärna SAP.
• Har textila materialkunskaper.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/kvalificerad yrkesutbildning inom textil och inköp.

Är DU den vi söker?

Då kan vi erbjuda dig att vara med på vår resa framåt, där du tillsammans med engagerade kollegor arbetar i en trevlig och trivsam miljö. Vi arbetar med Outdoor-produkter och ser alltid till att lägga extra tid på att arbeta med hållbarhet och miljön i fokus.

Arbetsplatsen ligger i nybyggda lokaler ihop med vårt nybyggda lager på Hisingen i Göteborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

3rd Party Coordinator to AB Lindex

Inköpsassistent
Läs mer Mar 30
Do we catch your attention when we write business-focused and being part of making a company grow? Do you have work experience in design or purchasing? We are looking for a 3rd Party Coordinator to our head office located in the heart of Gothenburg (at the Central station!)

Your role in our team.

You work cross-functionally with 3rd party team and each business area in this growing business with exciting opportunities.
You are the hub between each business area and 3rd party team in this growing business with exciting opportunities.
You are the hub in this growing business with exciting opportunities. In this role, you contribute to making our 3rd party business grow by supporting and developing our way of working. Together with colleagues you develop strategies regarding what to focus on to optimize the business. You always aim to create a smooth and efficient work flow, to maximize the business potential for our 3rd party business. And you won’t be doing this alone! You work in close collaboration with colleagues from different teams.
Is this you?

Do we catch your attention when we write business-focused and being part of making a company grow? If yes, then we think you will be great for this job! We also see that you are an analytical person who can see things in the big perspective. Being structured, organized and leading projects are right up your alley. Here at Lindex we believe in doing things together and we see that you are a team-player, with great communication- and collaboration skills.

You enjoy working in an ever-changing environment, where you get to grow and learn new things. Leading yourself, being active in your own development and working with feedback are all things you know well. You are curious about digital tools and how they can support you and help you to improve your work. You believe in togetherness and you are motivated by the possibility to make an impact. Also, this probably sounds like you:  

University degree or equivalent within Textile/Economics or similar
Work experience in design or purchasing, preferably within e-com business
Good knowledge in production flows and purchasing processes
English, both spoken and written
Meritorious: work experience as a buyer
We are Lindex.

A growing global fashion company from Sweden. We exist to empower and inspire women everywhere. It is our higher purpose as a company. Our dedication to women, sustainability and customer focus runs through everything. It is a mindset that is with us every step of our journey. A journey towards being a global, digital first, brand-led and sustainable fashion company.

At Lindex, everything we do is powered by people. We are like a big family here, with values to help us grow. And we believe in doing things together. Because two are more than one and together we can make a greater impact. If you feel the same, then we are probably a great match.

Do you have a good feeling about this and want to join our journey?

Apply today, we can’t wait to get to know more about you. Since we are eager in finding the right person to join our team, we will apply continuous selection. This means we might close the process before the set ending date. Since we like to keep it simple, we ask you to apply online (and not by email.)

Ansök nu

Meriterande extrajobb som inköps- och logistikadministratör!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 13
Är student och söker ett meriterande deltidsarbete vid sidan av studierna? Är du en öppen och utåtriktad person som letar efter ett omväxlande och händelserikt jobb? Utvecklas du i en miljö av högt tempo med flera parallella uppdrag, i en social och hjärtlig kultur med högt i tak? Då är denna tjänst helt rätt för dig! Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:

Detta är god möjlighet för dig som vill ha ett meriterande deltidsarbete vid sidan av studierna! Protoma/MLT karakteriseras av prestigelösa och drivna personer som gemensamt strävar efter att lösa de uppgifter och utmaningar som de ställs inför. På Protoma/MLT strävar de efter att ha roligt tillsammans, de har en hjärtlig och skämtsam kultur med högt i tak. I tjänsten som inköps- och logistikadministratör kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Huvudkontoret finns i Göteborg där företagen sitter i moderna lokaler på Hisingen.I rollen kommer du att ha en central funktion gällande hantering och planering av företagens order, inköp och leveranser. Deras produkter och tjänster levereras till kunder runt om i Norden, med huvuddelen i Sverige. Framförallt kommer tjänsten att vara en stödjande roll inom logistik, inköp och administration.

Du kommer till exempel att:

Sköta dagliga in- och utleveranser
Sköta orderregistreringar och fakturering samt beställningar hos leverantörer
Vara support för kunder och säljare.


"Hos MLT/Protoma är arbetsuppgifterna varierande och lärorika och du jobbar med frihet under ansvar. Du sitter i flera bolag som har olika specialistområden. De är högt i tak och hela företaget har en komisk jargong och alltid nära till skratt. Fina lokaler med eget kontor som skapar bra arbetsro. Alla i ledning samt chefer är ”en i gänget” vilket skapar en mycket välkomnande miljö." - Jon, vår konsult som arbetar i teamet idag.

VI SÖKER DIG SOM:
Är studerande, ett plus är om du läser en utbildning inom inköp, logistik eller liknande.
Besitter en god teknisk förståelse.
Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda kommuniceras i tjänsten.
Har B-körkort.


Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

Erfarenhet av från en liknande bransch.
Erfarenhet av affärssystemet Pyramid.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person tror vi att du är en flexibel, prestigelös person som tar ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad och klarar av att utföra ditt arbete utan givna rutiner eller instruktioner. För att trivas i rollen är du en person som tar i där det behövs för att lösa de utmaningar som gruppen gemensamt ställs inför. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att organisera och planera.

OM KUNDFÖRETAGET: 

MLT och Protoma är två framgångsrika företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. Protoma erbjuder produkter, service och utbildning inom spetskompetensområdena mekaniska tätningar, packningar, kompensatorer och lagerskydd. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Vill du läsa mer om MLT? Klicka här.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Deltid
Placering: Hisingen, Göteborg
Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Start: Omgående


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior inköps- och logistikadministratör till Protoma/MLT!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 13
OM TJÄNSTEN:

I tjänsten som inköps- och logistikadministratör kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Protoma/MLT karakteriseras av prestigelösa och drivna personer som gemensamt strävar efter att lösa de uppgifter och utmaningar som de ställs inför. På Protoma/MLT strävar de efter att ha roligt tillsammans, de har en hjärtlig och skämtsam kultur med högt i tak. Huvudkontoret finns i Göteborg där företagen sitter i moderna lokaler på Hisingen.I rollen kommer du att ha en central funktion gällande hantering och planering av företagens order, inköp och leveranser. Deras produkter och tjänster levereras till kunder runt om i Norden, med huvuddelen i Sverige. Framförallt kommer tjänsten att vara en stödjande roll inom logistik, inköp och administration.

Du kommer till exempel att:

Sköta dagliga in- och utleveranser
Sköta orderregistreringar och fakturering samt beställningar hos leverantörer
Vara support för kunder och säljare.


"Hos MLT/Protoma är arbetsuppgifterna varierande och lärorika och du jobbar med frihet under ansvar. Du sitter i flera bolag som har olika specialistområden. De är högt i tak och hela företaget har en komisk jargong och alltid nära till skratt. Fina lokaler med eget kontor som skapar bra arbetsro. Alla i ledning samt chefer är ”en i gänget” vilket skapar en mycket välkomnande miljö." - Jon, vår konsult som arbetar i teamet idag.

VI SÖKER DIG SOM:
Har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll, gärna med inslag av inköp och logistik.
Har goda vanor vid att arbeta i affärssystem.
Besitter en god teknisk förståelse.
Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat, då båda kommuniceras i tjänsten.
Har B-körkort.


Det är absolut inget krav men meriterande om du har:

Erfarenhet av från en liknande bransch.
Erfarenhet av affärssystemet Pyramid.


Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person tror vi att du är en flexibel, prestigelös person som tar ett stort eget ansvar. Du är utåtriktad och klarar av att utföra ditt arbete utan givna rutiner eller instruktioner. För att trivas i rollen är du en person som tar i där det behövs för att lösa de utmaningar som gruppen gemensamt ställs inför. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att organisera och planera.

OM KUNDFÖRETAGET: 

MLT och Protoma är två framgångsrika företag med lång erfarenhet och hög kompetens inom sina områden. Företaget arbetar i en rad olika branscher så som kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, stål-, gruv- och processindustrier. Protoma erbjuder produkter, service och utbildning inom spetskompetensområdena mekaniska tätningar, packningar, kompensatorer och lagerskydd. MLT erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Vill du läsa mer om MLT? Klicka här.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Placering: Hisingen, Göteborg
Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
Lön: Fast månadslön 
Start: Omgående


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Inköpsassistent sökes - INTERSPORT Servicekontor

Inköpsassistent
Läs mer Mar 4
INTERSPORT är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett butiksnätverk med runt 140 butiker och en e-handel. Vår mission är att skapa köpupplevelser i världsklass och inspirera till ett hållbarare liv!

Nu söker vi en driven Category Buyer Assistant (Inköpsassistent) till INTERSPORTs Servicekontor!

Vi söker en resultatorienterad och driven personlighet som vill utveckla INTERSPORT till det självklara valet inom sport. Låter detta som ett jobb för dig? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT- världens största sportkedja!

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% med tillträde i april 2022 till februari 2023 med goda möjligheter till förlängning.

Om tjänsten

Som Category Buyer Assistant på INTERSPORT kommer du att arbeta och ansvara för administrativa uppgifter såsom artikelhantering, orderläggning, leveransbevakning och provhantering. Du kommer att kommunicera dagligen med olika leverantörer och jobba tätt ihop med ditt team.

Vem söker vi?

I rollen kommer du arbeta med både externa varumärken samt intern produktion av våra egna varumärken. I rollen stöttar man både inköpare och designers. Vi söker därför dig som har relevant textilutbildning.

Eftersom det är högt tempo och korta deadlines måste du vara flexibel, effektiv och ha förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du gillar att ha struktur, ordning och reda samt goda kunskaper i Excel och lätt för att lära dig olika system. Du tar ansvar för både ditt eget arbete och stöttar teamet och är en genuin lagspelare.

Ansökan

Låter det spännande? Vi gör löpande urval så ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med ett öppet arbetsklimat med tydliga spelregler och värderingar byggt på team-work och positiv attityd. Du har stor möjlighet att påverka INTERSPORTs framtid genom din kunskap och ditt engagemang.

Läs mer om oss på www.intersport.se

Ansök nu

Inköpsassistent till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 17
Vi söker nu en inköpsassistent till en av våra kunder inom fordonsindustrin i Göteborg!

Om tjänsten
Vår kund ska nu utöka sitt backoffice team och letar efter dig som är öppen för nya utmaningar. Du kommer tillsammans med ditt team att stötta och hjälpa inköpare i deras dagliga arbete. Har du erfarenhet av administration med inriktning mot inköp och vill arbeta på ett internationellt företag är det här tjänsten för dig.

Som inköpsassistent kommer dina främsta uppgifter innebära att stötta företagets inköpare. Du kommer att ha en operativ roll i företaget och arbeta med leverantörslistor och nå ut till intressenter. Du har genom leverantörslistorna koll på eventuella efterlevnadsrisker och har en nära kontakt med företaget för att motverka riskerna.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp, leverantörer eller administrativa uppgifter. Du har erfarenhet av Microsoft 365 (Excel, PowerPoint, Word). Det är meriterande om du har kunskaper inom Dataskyddsavtal och DTRA. Slutligen behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som person är analytisk och strukturerad. Du är kommunikativ och inte rädd för att driva förändringar. Du vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt, men är inte rätt för att kontakta dina kollegor vid behov. Vi ser gärna att du är öppensinnad, positiv och kreativ i ditt arbetssätt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning, därefter fastanställning hos kund

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Inköpsassistent till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 2
Vi söker nu en inköpsassistent till en av våra kunder inom fordonsindustrin i Göteborg!

Om tjänsten
Vår kund ska nu utöka sitt backoffice team och letar efter dig som är öppen för nya utmaningar. Du kommer tillsammans med ditt team att stötta och hjälpa inköpare i deras dagliga arbete. Har du erfarenhet av administration med inriktning mot inköp och vill arbeta på ett internationellt företag är det här tjänsten för dig.

Som inköpsassistent kommer dina främsta uppgifter innebära att stötta företagets inköpare. Du kommer att ha en operativ roll i företaget och arbeta med leverantörslistor och nå ut till intressenter. Du har genom leverantörslistorna koll på eventuella efterlevnadsrisker och har en nära kontakt med företaget för att motverka riskerna.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp, leverantörer eller administrativa uppgifter. Du har erfarenhet av Microsoft 365 (Excel, PowerPoint, Word). Det är meriterande om du har kunskaper inom Dataskyddsavtal och DTRA. Slutligen behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som person är analytisk och strukturerad. Du är kommunikativ och inte rädd för att driva förändringar. Du vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt, men är inte rätt för att kontakta dina kollegor vid behov. Vi ser gärna att du är öppensinnad, positiv och kreativ i ditt arbetssätt!

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning, därefter fastanställning hos kund

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Inköpskoordinator till tekniskt bolag i Göteborg!

Inköpsassistent
Läs mer Feb 17
OM TJÄNSTEN:

Friday söker till vår kund en driven inköpskoordinator som trivs med stort eget ansvar och en förmåga att komma framåt i sina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vår kund är en globalt världsledande aktör som är verksam inom tekniksektorn.

Som inköpskoordinator kommer du att ansvara för leverantörer, beställningar, offerter och avtal. En stor del av din roll som kommer handla om att sköta planering, administration och uppföljningen av inköpsrelaterade uppgifter, där dina kontaktytor sitter på kontor runtom i hela världen. Framförallt kommer du att ha kontakt med centrala inköpsfunktioner, leverantörer eller ekonomiavdelningen i syfte att säkerställa information som korrekt PO, avtalstider eller att fakturor blir betalda. Inköpen du hanterar kan vara högt och lågt, allt från att beställa ett kablage till ett en hel testrigg. Andra inköp du hanterar rör tjänster till kontoret som elektriker, möbler eller säkerhetstjänster.

Du kommer rapportera direkt till ekonomichef och närmaste ledningsgrupp, där du agerar stöd i den dagliga verksamheten. Då du ensam kommer att stötta på global nivå lägger vi stor vikt vid att du har en god personlig struktur med förmåga att se helheten i processer och hur beslut kommer få konsekvenser i senare led.

Tjänsten ger dig en varierande vardag där en arbetsvecka kan innefatta:

Ansvar för process gällande att nya leverantörer blir godkända och upplagda i befintligt inköpssystem med hjälp av centrala inköpsfunktioner.
Ansvar för att leverantörsuppgifter och avtal hålls uppdaterade i inköpssystemet
Säkerställa PO för återkommande inköp relaterade till Facility, HR och till viss del Engineering.
Support mot ekonomiavdelningen med felaktiga leverantörsfakturor. 
Support mot bolagets Engineering-avdelning med inköp till olika projekt.
Stöttning till interna avdelningar i frågor kring val av leverantör, offertförfrågningar, inköpsprocesser.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, inköp, projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp
Har erfarenhet av inköpsrelaterade arbetsuppgifter
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du dagligen kommer att prata båda språk
God kunskap i Office-paketet, framförallt Powerpoint och Excel
Affärssystemsvana där framförallt SAP är meriterande


För att lyckas behöver du besitta en stor kommunikativ förmåga och motiveras av driva på när arbetet stannar av. Du måste vara bekväm i att inleda en kontakt med parter inom olika områden för att hitta de svar du saknar. Det finns många hjälpsamma kollegor både lokalt och globalt där din uppgift blir att hitta rätt person när det tar stopp. Rollen ställer krav på att du har hög struktur och kan ha en övergripande koll på dina pågående processer. För dig som trivs i en internationell miljö, sprider energi och älskar att verka mot många kontaktytor är detta helt rätt!

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är en stor aktör inom tekniksektorn med kontor i hela världen.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett långsiktigt löpande konsultuppdrag med tänkt fast övergång till kund. Du kommer under ditt konsultuppdrag vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFO:
Start: Omgående, som högst 1 månads uppsägningstid
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo - dino@friday.se
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Spedition, speditör, logistiker, logistik, materialplanering

Ansök nu

Inköpsadministratör till Huvudkontoret

Inköpsassistent
Läs mer Feb 15
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina arbetsuppgifter
Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en inköpsadministratör inom ett varuområde. Som inköpsadministratör hos oss tillhör du inköpsavdelningen och rapporterar till produktchefen inom ett av de fem varuområdena. Du kommer att ha en bred roll och ingå i ett flertal parallella projekt. Du är en person som trivs med ett högt tempo och att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
I rollen kommer du att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du kommer bland annat att bearbeta prisförfrågningar och fakturaavvikelser, förbereda marknadsföringsunderlag samt sammanställa beställningsunderlag. Du kommer även jobba med dokumentation och administration och underhåll av vår artikeldatabas.
En del resor i tjänsten kan förekomma varför vi gärna ser att du som söker har B-körkort.

Din profil
Det är önskvärt att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande bakgrund relaterat till tjänsten. Du har goda kunskaper i SAP och MS Office, med betoning på Excel.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du besitter förmågan att  självständigt planera och strukturera och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Eftersom arbetet innebär många personliga kontakter, ska du ha god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Självklart arbetar du bra tillsammans med andra människor och relaterar till dina kollegor på ett lyhört sätt.
Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper i det tyska språket är mycket meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim  
Lön/Förmåner: Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansök nu